Nedelja, 25.10.2020.

23:17

Stanković ne krivi Evropu za kiks: "Mrtve" šanse i penal

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je utiske posle neočekivanog remija sa Javorom u Superligi Srbije.

Izvor: MS

Stankoviæ ne krivi Evropu za kiks: "Mrtve" šanse i penal IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

slaviša šmigič

pre 3 godine

Deki shvati mnogo je važno,da igraju najbolji pa nevidim razlog igranja Erakoviča a jedan Pankov koji dobiva sve duele i to lagano loptu iznosi kao svojevremeno Miodrag belodedič neigra protiv Nemaca.Pozadi treba,da igraju Pankov-Degenek kakav Erakovič koji radi velike kikseve i svaki duel je sinoč izgubio a Ben na centarforu katastrofa nit može uhvatiti neku loptu ako golman šutira visoko lopta je izgubljena jer nemože,da zagradi loptu suviše je Nizak i svaku loptu mu oduzmu Rodič kako god bio slab videlo se jučer levog beka je mnogo bolje odigrao od onog mladog igrača koji misli,da vračanja posle izgubljene lopte njemu netreba jer je umislio kolko je dobar kad igra za prvi sastav.

Grizlor

pre 3 godine

Stankovic je ovde zrtveni jarac nazalost.Nasledio je Milojeviceve otpade od igrace koji su dobrano isluzeni u zadnje 3 sezone.I to samo one koji nisu mogli biti prodati cak ni za 300000 evra.Dobio je direktivu da moraju da igraju mladi igraci da bi moglo nesto da se proda jer Zvezda u rosteru koji je bio kod Milojevica nije imala igraca ispod 25,26 godina a to niko danas ne kupuje iz Srbije.Od pojacanja je dobio Kataia, Kangu,Sanoga koji je na pozajmici samo,i Facinelija.Pritom su to pozicije gde je Vulic recimo doktor fudbala za Kangu a Jovicic jako slican Sanogu,U spicu su vec imali Boacija i Pavkova... Poenta je da su se pojacali na poziciji gde su vec imali solidne igrace istim ili losijim a goruce pozicije u timu npr bekove i centralne odbrambene igrace ni jedan.Odbrana koja je primila 100 golova u zadnje dve godine u ligi sampiona,njoj ne trebaju zamene jel tako??? Bekovi staromodni,jednodimenzionalni oni su super i ne treba im zamena, jel tako??Prodas krila Van la paru i Garsiju a dovedes Kataija da igra krilo a decko klasican poluspic, ne moze na krilo jer nije brz i prodoran.Onda moras posle i Bena da guras na krilo koji je ista prica kao i Katai,klasican poluspic.E zbog svega toga tim sad izgleda kako izgleda a Terzic i Mrkela alal vam vera kako ste uspeli sve ovo da unistite.Najcrnje od svega je sto oni ovo sve znaju i vide ali kombinacije koje su im se ukazale kad su birali igrace su presudile koga i kada da uzimaju.

miki

pre 3 godine

Od Zvezde je ostalo samo ime. Sta ocekivati od tima kad im je trener (nekad dobar fudbaler) covek koji nema trenersku skolu i koji je umislio da je trenerska gromada

slaviša šmigič

pre 3 godine

Deki taj eksperiment sa Erakovičem pozadi desnim bekom i Benom u Špici tačno se vidi,da takav sastav nemože igrati pa prvo poluvreme Deki nismo šansu stvorili dok su oni bili opasni preko Erakoviča kome ze greške onavljaju svaku utakmicu zar nevidiš,da je Pankov za 3.razreda bolji igrač pa to svi vidimo sem izgleda ne tebe dečko je preplašen i radi strašne kikseve a nije dobio 1.dfvoboj sa njihovim špicevima jednostavno ovo nije u 1.poluvremenu ličili na ništa iskreno ovo pišem Deki.

bodin

pre 3 godine

Nije problem rezultat..ali ova igra,ne vidim nikakav napredak od pocetka sezone isti ritam i bezidejnost..A tehnicke stvari su za posebnu analizu..Kako su pojedini dosli do ovog nivoa to je misterija!!

Sekta

pre 3 godine

Penal je bio cost ko suza ali me interusuje zasto nije penal izveo kataj. kad se videlo da ivanic jos nije sto posto spremena da igra. Drugo ovo nije lose odigrano stvarane su sanse ali nemogu da verujem da igrac sa pet metara promasi gol kao stosu uradili ivanic pa I pavkov to znaci da se neradi dobro na treningu a toje naj krivji kodicialni trener pa stankovic. Nema problems za ovaj kiks jer grobari sutre u nisu fine ili nereseno a pobediti necu I ostaje osto rastojanje. pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zdravko, 26. oktobar 2020 00:55)

Ma naravno da je bio penal,do sad se računalo na 18 metara Inđija,a od sada ste malo smanjili pa prešli na 17 metara protiv Javora!!! Penal je samo za slepca i i navijača Zvezde!

Nije bilo sreće

pre 3 godine

Eto dokaza da Zvezda ne namešta, da joj sudije ne pomažu i da joj se niko ne sklanja nego ginu. Počela je sa trećim timom, sudija nije dao crveni nikom u Javoru, sve je bilo pošteno ali eto lopta je okrugla. Mogli smo i da izgubimo, mogao je sudija da svira još jedan penal, što da ne? Mogao je neko da sredi onog partizanskog golmana ali nije. Sanogo nije ni igrao. Bila je fer i poštena utakmica, baš.

veverica

pre 3 godine

izgleda jos jedan tipican predstavnik nase "struke" sa filozofijom da se rezultati prave na atmosferu, talenat, zelju i srecu... a da su trening, kontinuitet i prava struka samo sminka zvaka.
tako da kad nema rezultata, onda su logicno krivi igraci koji nisu dovoljno talentovani, motivisani i/ili dobri ljudi.
a klop i nemci generaln budale. oni kaze veruju u strucnost, kontinuitet, rad i razvoj igraca...

Zvezdaš

pre 3 godine

Ne razumem Stankovića, protiv Javora odmara neke igrače koji su izgubili od Nemaca, trebalo ih je tad odmarati a sad da igramo i osvojimo bodove sa najačim timom.Ovako je i Božović izgubio titulu pre 3 godine?

BOSS

pre 3 godine

Ne znam sto bi rekao...
Svaki komentar je suvisan za Terzinja,Mrkelinja i Stankovica koji je tu doveden kao stitnik od navijaca i uprave.
Uprava jel moguce da mi od startne postave omladinaca nemamo niti jednog igraca za prvi tim?
Ima li u nasoj omladinskoj ligi neki talentovani lijevi i desni bek?
Mene zanima jel samo kod nas se desava da su nam talenti i oni igraci preko 21 godine i da nasi igraci nisu zreli u tim godinama?

Milan

pre 3 godine

Branili ste se i rukama i nogama u derbiju od "ovog raspada od ekipe".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pedja 71, 26. oktobar 2020 04:46) ‘ Pravili ste festu posle gola iz penala u derbiju, toliko koliki ste raspad od ekipe!

pedja 71

pre 3 godine

javor koji je borba za opstanak
a ja vas pitam da li ekipe iz vrha smiju ovako pruziti otpor
ili ce svi redom vojvodina nis spartak da nastave da se sklanjaju ovom raspadu od ekipe?
(boki, 25. oktobar 2020 23:54)

Branili ste se i rukama i nogama u derbiju od "ovog raspada od ekipe".

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Većina vas bi da je rođena u vreme Jugo lige igrače i upravu menjali posle svakog trećeg kola, niste navikli na poraze i nerešen rezultat, na pritisak navijača u zadnjih 20 godina je barem 10 trenera otišlo a nije moralo, shvatate li možda da nema kvalitetnih igrača, nereœeno i poraz je nešto što se dešava i što je normalno.

Ђенерал

pre 3 godine

Нисам Звездаш и респект неки за Декија био је добар у клубовима у којима је играо, што се не може рећи за игре у репрезентацији, али од почетка сам знао да није за тренера и то је до сад показао. Не сад на овој конкретно утакмици, већ Звезда нема игру од кад је он тренер и то се неће променити јер Деки није за тренера.

Maximus

pre 3 godine

Deki priznaj da nemas pojma, nije sramota. Nisi za klupu Zvezde! Lalat bi pokidao, ti si ravna linija... guras ovog malog Erakovica ?! Decko nije ni za drugu srpsku ligu... Da ne nabrajam ostale pulene kojima nije mesto u Zvezdi!

POPE

pre 3 godine

Da smo klub cim je sudija odsvrao kraj tebi je trebo biti urucen otkaz. Da smo na tomboli izvlacili sastav ekipe bio bi 3 puta bolji od onoga koga si ti sastavio. O D L A Z I !!!

veliki strumf

pre 3 godine

Previse je promena bilo, maltene ceo tim se odmarao, a igrale rezerve. Niko ne spominje da je Zvezda igrala sa 5 mladih igraca: Radulovic, Erakovic, Petrovic, Gavric, Nikolic. Lepo je ubaciti mlade igrace i da sticu iskustvo, ali ovo je pola tima. Uz to je Radulovic trebao da igra kao spic, a ne levi bek. U drugom poluvremenu je Zvezda pocela da vrsi pritisak na Javor i tada su i pocele sanse, ali tako je trebalo od pocetka pritisnuti, uci u mec na pravi nacin i oni ne bi izdrzali celu utakmicu da se odbrane.
(Pedja, 25. oktobar 2020 23:53) Lepo to zvuci 5 mladih igrača, ali šta se time dobilo??? NIŠTA! Radulovića koji je krilo staviti ba levog beka! I? Niti je dečko nešto uradio, niti smo ga za nešto dobili, ova utakmica može samo da mu sroza samopuzdanje. Erakovic još jednom pokazao da nije siguran. Preko njega pao gol u derbiju, on nije zatvorio igrača Hofenhajma kod prvog gola (teško je reci da je bas kriv, ali nije ušao u blok), veceras imao par kikseva, promašio zicer sa 3 metra. Nije neka korist. Njegoš nula prerezana, dečko više ne zaslužuje ni sekund da igra. Nikolic cec mesec dana pas ne može da da. Od utakmice mlade reprezentacije kada se bukvalno nije video, on ne postoji na terenu ni u Zvezdinom dresu. Ni ideje, pasa, šuta, sto je najgore pravi strasne greske u predaji lopte. Konačno Gavrić - daleko najbolji od svih njih, ali je očigledno povreda ostavila traga i još nije u formi. Sve u svemu, iz činjenice da su igrala 5 mlada igrača nismo dobili ništa drugo osim izgubljena 2 boda. Niko nije ni kvalitet igre, ni samopuzdanje, ni cenu podigao ni za truncicu veceras!

Baki

pre 3 godine

POKAŽITE OD ČEGA STE U ČETVRTAK KADA SU NAM POTREBNA TRI BODA, sve ostalo je nevažno, titula ce se osvojiti to svi ovde znamo, ajde Deki imas poverenje...

Lars

pre 3 godine

Ti si problem Stankovicu.Veze nemaš, odlazi konačno...
(ZVEZDA, 25. oktobar 2020 23:56)

Jel' vi grobari stvarno mislite da bi vam Stankovicev odlazak poboljsao situaciju?

Aluge

pre 3 godine

Ovako Partizan nije nijednog svog velikog igrača izvrgavao ruglu kad je postao trener. Posprdno je prozvan Mister, podsmehuju mu se na izjave, mislim kad bi Bard Živa postao trener Zvezde ne bi bilo ovakvog cirkusa.

zdravko

pre 3 godine

Dobro jiudi ucemuje problem pa nemoze zvezda sve da bedi pa I partizanu nisu oni crveno slovo. jasam navijaci zvezde ali mi je drago stoje nako odigro hrabro. Ali me sad zivo interusuje sta grobari kazu koje kome sklanjalica. Dali pamte rezultat partizan javor 5-0 Nije to davno bilo.Drugo zvezda I'ma sad plus devet bodova mad partizanom posto partizan sutra gubi u nisu I tako zvezda je u velikoj prednosti namo je vojvodina veci konkurent za titulu nego raspali partizan koji ove godine osto bez titule bez kupa I bez evrope ali I love sezone cu ostati bez I jednog trofeja. Ponavjiam da stankovic Mora da ode da trener dodje neki koji I'ma iskustva da vodi Tim dase iz kluba ostrane gobejiic vukanovic spiridinovic malog nikolica poslati na pozajmicu jer mali vec sagoreo nema on potencijal za zvezdu morase da kali takodje malog erakovica poslati takodje u graficar. Samo pitam stankovica zasto nije igro pavlov od prvog minuta zasto hajdin sedi na klupi jer on je majstor za fudbalu za gobejiica. Znaci sastav moro da izvede popvic hajdin gajic milunovic pankov petrovic sanogo ben pavkov simic gavric ako je mislio da odmori oni koji su igrali u nemackoj.

Leopold82

pre 3 godine

Apsolutno zasluzen bod - bila bi tragedija da je Javor izgubio i srecu koju su imali zasluzili su i odnosom prema igri i dresu i postovanjem rivalu, ali ne strahom od istog. Igrali su bunker koliko su mogli, ali pravi bunker, gde postoji i kontranapad - a ne onaj gde ne prelazis na protivnicku polovinu i nadas se da ces nekako dovuci do kraja.

Javor ima taj skromni kvalitet koji ima, ali Bondzula je odrzao veceras cas na temu "Bunker" - to je i u Evropi sasvim legitimna i vrlo popularna taktika, nas je problem sto se to ovde vezuje za nesto dekadentno i negativno.

Ali kad igras bunker, onda grabis svaki pedalj terena za kontru. Dok srpski klubovi, uglavnom, kad igraju bunker, nabiju se u 16 i mole Bogu da ne udje - uopste ni ne pomisljajuci na kontranapad.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

E ovo sada je rezultat višegodišnje politike Mitra Mrkele i njegovog mentora Terzića, jednostavno, kadrovska katastrofa. Igra nula ,efikasnost nula, trener tanak, Ivanića iz korone stavlja da šutira penal, isto to je uradio Falćineliju ,iz aviona, i to na debiju.Deki je naša legenda, dobar i vredan čovek, zrači energijom i sigurno zna fudbal ali mora da bude inteligentniji, ne ume da podigne i psihološki podigne ekipu.E da, još da pitam gde su sada oni što se bune zbog Zvezdine dece?
Nekada su Srba Stamenković, Pižon,Prosinečki već posle 15 minuta igre pokazali svetsku klasu, ovima izgleda treba desetak godina šansi.

Дух са секиром

pre 3 godine

Фали вам ВАР па да видите где сте...
-али што рече онај у студију кад сте играли у Немачкој:
"сва срећа па нема ВАР у ЛЕ иначе би свирали пенал за Хофенхајм".
Иако несвесно човек објаснио зашто ВАР не сме да се постави у нашој лиги.

zdravko

pre 3 godine

Penal je bio cost ko suza ali me interusuje zasto nije penal izveo kataj. kad se videlo da ivanic jos nije sto posto spremena da igra. Drugo ovo nije lose odigrano stvarane su sanse ali nemogu da verujem da igrac sa pet metara promasi gol kao stosu uradili ivanic pa I pavkov to znaci da se neradi dobro na treningu a toje naj krivji kodicialni trener pa stankovic. Nema problems za ovaj kiks jer grobari sutre u nisu fine ili nereseno a pobediti necu I ostaje osto rastojanje. pozdrav

neki veliki dr

pre 3 godine

Strasno sta se desava u i oko Crvene Zvezde i kakvi ljudi čine okruženje kluba za koji navijam. Jedna hoce da je zovu gospodjetina, ovaj hoce da ga zovu mister... Ljudi, sta je ovo

Pedja

pre 3 godine

Previse je promena bilo, maltene ceo tim se odmarao, a igrale rezerve. Niko ne spominje da je Zvezda igrala sa 5 mladih igraca: Radulovic, Erakovic, Petrovic, Gavric, Nikolic. Lepo je ubaciti mlade igrace i da sticu iskustvo, ali ovo je pola tima. Uz to je Radulovic trebao da igra kao spic, a ne levi bek. U drugom poluvremenu je Zvezda pocela da vrsi pritisak na Javor i tada su i pocele sanse, ali tako je trebalo od pocetka pritisnuti, uci u mec na pravi nacin i oni ne bi izdrzali celu utakmicu da se odbrane.

Arthas

pre 3 godine

I te mrtve sanse su bile posle odbitaka, objasni navijacima kako ekipa od kako je vodis ne ume krstenu sansu IZ IGRE da stvori? Covece ne moze cele sezone na odbitke, suteve iz daljine i prekide... Sta je sa formom Bena i Gavrica, to je na tebi kao treneru da vidis. O Gobeljicu, Vukanovicu, Spiridonovicu i slicnima ne bih trosio reci, svima se smucilo da ih gledaju osim izgleda tebi i onom dvojcu magiko iz uprave. Hoces da budes trener, budi onda i ne pravi se lud.

boki

pre 3 godine

javor koji je borba za opstanak
a ja vas pitam da li ekipe iz vrha smiju ovako pruziti otpor
ili ce svi redom vojvodina nis spartak da nastave da se sklanjaju ovom raspadu od ekipe?

Arthas

pre 3 godine

I te mrtve sanse su bile posle odbitaka, objasni navijacima kako ekipa od kako je vodis ne ume krstenu sansu IZ IGRE da stvori? Covece ne moze cele sezone na odbitke, suteve iz daljine i prekide... Sta je sa formom Bena i Gavrica, to je na tebi kao treneru da vidis. O Gobeljicu, Vukanovicu, Spiridonovicu i slicnima ne bih trosio reci, svima se smucilo da ih gledaju osim izgleda tebi i onom dvojcu magiko iz uprave. Hoces da budes trener, budi onda i ne pravi se lud.

neki veliki dr

pre 3 godine

Strasno sta se desava u i oko Crvene Zvezde i kakvi ljudi čine okruženje kluba za koji navijam. Jedna hoce da je zovu gospodjetina, ovaj hoce da ga zovu mister... Ljudi, sta je ovo

boki

pre 3 godine

javor koji je borba za opstanak
a ja vas pitam da li ekipe iz vrha smiju ovako pruziti otpor
ili ce svi redom vojvodina nis spartak da nastave da se sklanjaju ovom raspadu od ekipe?

Ђенерал

pre 3 godine

Нисам Звездаш и респект неки за Декија био је добар у клубовима у којима је играо, што се не може рећи за игре у репрезентацији, али од почетка сам знао да није за тренера и то је до сад показао. Не сад на овој конкретно утакмици, већ Звезда нема игру од кад је он тренер и то се неће променити јер Деки није за тренера.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

E ovo sada je rezultat višegodišnje politike Mitra Mrkele i njegovog mentora Terzića, jednostavno, kadrovska katastrofa. Igra nula ,efikasnost nula, trener tanak, Ivanića iz korone stavlja da šutira penal, isto to je uradio Falćineliju ,iz aviona, i to na debiju.Deki je naša legenda, dobar i vredan čovek, zrači energijom i sigurno zna fudbal ali mora da bude inteligentniji, ne ume da podigne i psihološki podigne ekipu.E da, još da pitam gde su sada oni što se bune zbog Zvezdine dece?
Nekada su Srba Stamenković, Pižon,Prosinečki već posle 15 minuta igre pokazali svetsku klasu, ovima izgleda treba desetak godina šansi.

Дух са секиром

pre 3 godine

Фали вам ВАР па да видите где сте...
-али што рече онај у студију кад сте играли у Немачкој:
"сва срећа па нема ВАР у ЛЕ иначе би свирали пенал за Хофенхајм".
Иако несвесно човек објаснио зашто ВАР не сме да се постави у нашој лиги.

Aluge

pre 3 godine

Ovako Partizan nije nijednog svog velikog igrača izvrgavao ruglu kad je postao trener. Posprdno je prozvan Mister, podsmehuju mu se na izjave, mislim kad bi Bard Živa postao trener Zvezde ne bi bilo ovakvog cirkusa.

Pedja

pre 3 godine

Previse je promena bilo, maltene ceo tim se odmarao, a igrale rezerve. Niko ne spominje da je Zvezda igrala sa 5 mladih igraca: Radulovic, Erakovic, Petrovic, Gavric, Nikolic. Lepo je ubaciti mlade igrace i da sticu iskustvo, ali ovo je pola tima. Uz to je Radulovic trebao da igra kao spic, a ne levi bek. U drugom poluvremenu je Zvezda pocela da vrsi pritisak na Javor i tada su i pocele sanse, ali tako je trebalo od pocetka pritisnuti, uci u mec na pravi nacin i oni ne bi izdrzali celu utakmicu da se odbrane.

Maximus

pre 3 godine

Deki priznaj da nemas pojma, nije sramota. Nisi za klupu Zvezde! Lalat bi pokidao, ti si ravna linija... guras ovog malog Erakovica ?! Decko nije ni za drugu srpsku ligu... Da ne nabrajam ostale pulene kojima nije mesto u Zvezdi!

Milan

pre 3 godine

Branili ste se i rukama i nogama u derbiju od "ovog raspada od ekipe".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pedja 71, 26. oktobar 2020 04:46) ‘ Pravili ste festu posle gola iz penala u derbiju, toliko koliki ste raspad od ekipe!

POPE

pre 3 godine

Da smo klub cim je sudija odsvrao kraj tebi je trebo biti urucen otkaz. Da smo na tomboli izvlacili sastav ekipe bio bi 3 puta bolji od onoga koga si ti sastavio. O D L A Z I !!!

BOSS

pre 3 godine

Ne znam sto bi rekao...
Svaki komentar je suvisan za Terzinja,Mrkelinja i Stankovica koji je tu doveden kao stitnik od navijaca i uprave.
Uprava jel moguce da mi od startne postave omladinaca nemamo niti jednog igraca za prvi tim?
Ima li u nasoj omladinskoj ligi neki talentovani lijevi i desni bek?
Mene zanima jel samo kod nas se desava da su nam talenti i oni igraci preko 21 godine i da nasi igraci nisu zreli u tim godinama?

veliki strumf

pre 3 godine

Previse je promena bilo, maltene ceo tim se odmarao, a igrale rezerve. Niko ne spominje da je Zvezda igrala sa 5 mladih igraca: Radulovic, Erakovic, Petrovic, Gavric, Nikolic. Lepo je ubaciti mlade igrace i da sticu iskustvo, ali ovo je pola tima. Uz to je Radulovic trebao da igra kao spic, a ne levi bek. U drugom poluvremenu je Zvezda pocela da vrsi pritisak na Javor i tada su i pocele sanse, ali tako je trebalo od pocetka pritisnuti, uci u mec na pravi nacin i oni ne bi izdrzali celu utakmicu da se odbrane.
(Pedja, 25. oktobar 2020 23:53) Lepo to zvuci 5 mladih igrača, ali šta se time dobilo??? NIŠTA! Radulovića koji je krilo staviti ba levog beka! I? Niti je dečko nešto uradio, niti smo ga za nešto dobili, ova utakmica može samo da mu sroza samopuzdanje. Erakovic još jednom pokazao da nije siguran. Preko njega pao gol u derbiju, on nije zatvorio igrača Hofenhajma kod prvog gola (teško je reci da je bas kriv, ali nije ušao u blok), veceras imao par kikseva, promašio zicer sa 3 metra. Nije neka korist. Njegoš nula prerezana, dečko više ne zaslužuje ni sekund da igra. Nikolic cec mesec dana pas ne može da da. Od utakmice mlade reprezentacije kada se bukvalno nije video, on ne postoji na terenu ni u Zvezdinom dresu. Ni ideje, pasa, šuta, sto je najgore pravi strasne greske u predaji lopte. Konačno Gavrić - daleko najbolji od svih njih, ali je očigledno povreda ostavila traga i još nije u formi. Sve u svemu, iz činjenice da su igrala 5 mlada igrača nismo dobili ništa drugo osim izgubljena 2 boda. Niko nije ni kvalitet igre, ni samopuzdanje, ni cenu podigao ni za truncicu veceras!

Sekta

pre 3 godine

Penal je bio cost ko suza ali me interusuje zasto nije penal izveo kataj. kad se videlo da ivanic jos nije sto posto spremena da igra. Drugo ovo nije lose odigrano stvarane su sanse ali nemogu da verujem da igrac sa pet metara promasi gol kao stosu uradili ivanic pa I pavkov to znaci da se neradi dobro na treningu a toje naj krivji kodicialni trener pa stankovic. Nema problems za ovaj kiks jer grobari sutre u nisu fine ili nereseno a pobediti necu I ostaje osto rastojanje. pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zdravko, 26. oktobar 2020 00:55)

Ma naravno da je bio penal,do sad se računalo na 18 metara Inđija,a od sada ste malo smanjili pa prešli na 17 metara protiv Javora!!! Penal je samo za slepca i i navijača Zvezde!

pedja 71

pre 3 godine

javor koji je borba za opstanak
a ja vas pitam da li ekipe iz vrha smiju ovako pruziti otpor
ili ce svi redom vojvodina nis spartak da nastave da se sklanjaju ovom raspadu od ekipe?
(boki, 25. oktobar 2020 23:54)

Branili ste se i rukama i nogama u derbiju od "ovog raspada od ekipe".

Zvezdaš

pre 3 godine

Ne razumem Stankovića, protiv Javora odmara neke igrače koji su izgubili od Nemaca, trebalo ih je tad odmarati a sad da igramo i osvojimo bodove sa najačim timom.Ovako je i Božović izgubio titulu pre 3 godine?

Leopold82

pre 3 godine

Apsolutno zasluzen bod - bila bi tragedija da je Javor izgubio i srecu koju su imali zasluzili su i odnosom prema igri i dresu i postovanjem rivalu, ali ne strahom od istog. Igrali su bunker koliko su mogli, ali pravi bunker, gde postoji i kontranapad - a ne onaj gde ne prelazis na protivnicku polovinu i nadas se da ces nekako dovuci do kraja.

Javor ima taj skromni kvalitet koji ima, ali Bondzula je odrzao veceras cas na temu "Bunker" - to je i u Evropi sasvim legitimna i vrlo popularna taktika, nas je problem sto se to ovde vezuje za nesto dekadentno i negativno.

Ali kad igras bunker, onda grabis svaki pedalj terena za kontru. Dok srpski klubovi, uglavnom, kad igraju bunker, nabiju se u 16 i mole Bogu da ne udje - uopste ni ne pomisljajuci na kontranapad.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Većina vas bi da je rođena u vreme Jugo lige igrače i upravu menjali posle svakog trećeg kola, niste navikli na poraze i nerešen rezultat, na pritisak navijača u zadnjih 20 godina je barem 10 trenera otišlo a nije moralo, shvatate li možda da nema kvalitetnih igrača, nereœeno i poraz je nešto što se dešava i što je normalno.

Grizlor

pre 3 godine

Stankovic je ovde zrtveni jarac nazalost.Nasledio je Milojeviceve otpade od igrace koji su dobrano isluzeni u zadnje 3 sezone.I to samo one koji nisu mogli biti prodati cak ni za 300000 evra.Dobio je direktivu da moraju da igraju mladi igraci da bi moglo nesto da se proda jer Zvezda u rosteru koji je bio kod Milojevica nije imala igraca ispod 25,26 godina a to niko danas ne kupuje iz Srbije.Od pojacanja je dobio Kataia, Kangu,Sanoga koji je na pozajmici samo,i Facinelija.Pritom su to pozicije gde je Vulic recimo doktor fudbala za Kangu a Jovicic jako slican Sanogu,U spicu su vec imali Boacija i Pavkova... Poenta je da su se pojacali na poziciji gde su vec imali solidne igrace istim ili losijim a goruce pozicije u timu npr bekove i centralne odbrambene igrace ni jedan.Odbrana koja je primila 100 golova u zadnje dve godine u ligi sampiona,njoj ne trebaju zamene jel tako??? Bekovi staromodni,jednodimenzionalni oni su super i ne treba im zamena, jel tako??Prodas krila Van la paru i Garsiju a dovedes Kataija da igra krilo a decko klasican poluspic, ne moze na krilo jer nije brz i prodoran.Onda moras posle i Bena da guras na krilo koji je ista prica kao i Katai,klasican poluspic.E zbog svega toga tim sad izgleda kako izgleda a Terzic i Mrkela alal vam vera kako ste uspeli sve ovo da unistite.Najcrnje od svega je sto oni ovo sve znaju i vide ali kombinacije koje su im se ukazale kad su birali igrace su presudile koga i kada da uzimaju.

miki

pre 3 godine

Od Zvezde je ostalo samo ime. Sta ocekivati od tima kad im je trener (nekad dobar fudbaler) covek koji nema trenersku skolu i koji je umislio da je trenerska gromada

Nije bilo sreće

pre 3 godine

Eto dokaza da Zvezda ne namešta, da joj sudije ne pomažu i da joj se niko ne sklanja nego ginu. Počela je sa trećim timom, sudija nije dao crveni nikom u Javoru, sve je bilo pošteno ali eto lopta je okrugla. Mogli smo i da izgubimo, mogao je sudija da svira još jedan penal, što da ne? Mogao je neko da sredi onog partizanskog golmana ali nije. Sanogo nije ni igrao. Bila je fer i poštena utakmica, baš.

veverica

pre 3 godine

izgleda jos jedan tipican predstavnik nase "struke" sa filozofijom da se rezultati prave na atmosferu, talenat, zelju i srecu... a da su trening, kontinuitet i prava struka samo sminka zvaka.
tako da kad nema rezultata, onda su logicno krivi igraci koji nisu dovoljno talentovani, motivisani i/ili dobri ljudi.
a klop i nemci generaln budale. oni kaze veruju u strucnost, kontinuitet, rad i razvoj igraca...

bodin

pre 3 godine

Nije problem rezultat..ali ova igra,ne vidim nikakav napredak od pocetka sezone isti ritam i bezidejnost..A tehnicke stvari su za posebnu analizu..Kako su pojedini dosli do ovog nivoa to je misterija!!

Baki

pre 3 godine

POKAŽITE OD ČEGA STE U ČETVRTAK KADA SU NAM POTREBNA TRI BODA, sve ostalo je nevažno, titula ce se osvojiti to svi ovde znamo, ajde Deki imas poverenje...

Lars

pre 3 godine

Ti si problem Stankovicu.Veze nemaš, odlazi konačno...
(ZVEZDA, 25. oktobar 2020 23:56)

Jel' vi grobari stvarno mislite da bi vam Stankovicev odlazak poboljsao situaciju?

zdravko

pre 3 godine

Penal je bio cost ko suza ali me interusuje zasto nije penal izveo kataj. kad se videlo da ivanic jos nije sto posto spremena da igra. Drugo ovo nije lose odigrano stvarane su sanse ali nemogu da verujem da igrac sa pet metara promasi gol kao stosu uradili ivanic pa I pavkov to znaci da se neradi dobro na treningu a toje naj krivji kodicialni trener pa stankovic. Nema problems za ovaj kiks jer grobari sutre u nisu fine ili nereseno a pobediti necu I ostaje osto rastojanje. pozdrav

zdravko

pre 3 godine

Dobro jiudi ucemuje problem pa nemoze zvezda sve da bedi pa I partizanu nisu oni crveno slovo. jasam navijaci zvezde ali mi je drago stoje nako odigro hrabro. Ali me sad zivo interusuje sta grobari kazu koje kome sklanjalica. Dali pamte rezultat partizan javor 5-0 Nije to davno bilo.Drugo zvezda I'ma sad plus devet bodova mad partizanom posto partizan sutra gubi u nisu I tako zvezda je u velikoj prednosti namo je vojvodina veci konkurent za titulu nego raspali partizan koji ove godine osto bez titule bez kupa I bez evrope ali I love sezone cu ostati bez I jednog trofeja. Ponavjiam da stankovic Mora da ode da trener dodje neki koji I'ma iskustva da vodi Tim dase iz kluba ostrane gobejiic vukanovic spiridinovic malog nikolica poslati na pozajmicu jer mali vec sagoreo nema on potencijal za zvezdu morase da kali takodje malog erakovica poslati takodje u graficar. Samo pitam stankovica zasto nije igro pavlov od prvog minuta zasto hajdin sedi na klupi jer on je majstor za fudbalu za gobejiica. Znaci sastav moro da izvede popvic hajdin gajic milunovic pankov petrovic sanogo ben pavkov simic gavric ako je mislio da odmori oni koji su igrali u nemackoj.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Deki taj eksperiment sa Erakovičem pozadi desnim bekom i Benom u Špici tačno se vidi,da takav sastav nemože igrati pa prvo poluvreme Deki nismo šansu stvorili dok su oni bili opasni preko Erakoviča kome ze greške onavljaju svaku utakmicu zar nevidiš,da je Pankov za 3.razreda bolji igrač pa to svi vidimo sem izgleda ne tebe dečko je preplašen i radi strašne kikseve a nije dobio 1.dfvoboj sa njihovim špicevima jednostavno ovo nije u 1.poluvremenu ličili na ništa iskreno ovo pišem Deki.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Deki shvati mnogo je važno,da igraju najbolji pa nevidim razlog igranja Erakoviča a jedan Pankov koji dobiva sve duele i to lagano loptu iznosi kao svojevremeno Miodrag belodedič neigra protiv Nemaca.Pozadi treba,da igraju Pankov-Degenek kakav Erakovič koji radi velike kikseve i svaki duel je sinoč izgubio a Ben na centarforu katastrofa nit može uhvatiti neku loptu ako golman šutira visoko lopta je izgubljena jer nemože,da zagradi loptu suviše je Nizak i svaku loptu mu oduzmu Rodič kako god bio slab videlo se jučer levog beka je mnogo bolje odigrao od onog mladog igrača koji misli,da vračanja posle izgubljene lopte njemu netreba jer je umislio kolko je dobar kad igra za prvi sastav.

pedja 71

pre 3 godine

javor koji je borba za opstanak
a ja vas pitam da li ekipe iz vrha smiju ovako pruziti otpor
ili ce svi redom vojvodina nis spartak da nastave da se sklanjaju ovom raspadu od ekipe?
(boki, 25. oktobar 2020 23:54)

Branili ste se i rukama i nogama u derbiju od "ovog raspada od ekipe".

zdravko

pre 3 godine

Penal je bio cost ko suza ali me interusuje zasto nije penal izveo kataj. kad se videlo da ivanic jos nije sto posto spremena da igra. Drugo ovo nije lose odigrano stvarane su sanse ali nemogu da verujem da igrac sa pet metara promasi gol kao stosu uradili ivanic pa I pavkov to znaci da se neradi dobro na treningu a toje naj krivji kodicialni trener pa stankovic. Nema problems za ovaj kiks jer grobari sutre u nisu fine ili nereseno a pobediti necu I ostaje osto rastojanje. pozdrav

boki

pre 3 godine

javor koji je borba za opstanak
a ja vas pitam da li ekipe iz vrha smiju ovako pruziti otpor
ili ce svi redom vojvodina nis spartak da nastave da se sklanjaju ovom raspadu od ekipe?

Nije bilo sreće

pre 3 godine

Eto dokaza da Zvezda ne namešta, da joj sudije ne pomažu i da joj se niko ne sklanja nego ginu. Počela je sa trećim timom, sudija nije dao crveni nikom u Javoru, sve je bilo pošteno ali eto lopta je okrugla. Mogli smo i da izgubimo, mogao je sudija da svira još jedan penal, što da ne? Mogao je neko da sredi onog partizanskog golmana ali nije. Sanogo nije ni igrao. Bila je fer i poštena utakmica, baš.

zdravko

pre 3 godine

Dobro jiudi ucemuje problem pa nemoze zvezda sve da bedi pa I partizanu nisu oni crveno slovo. jasam navijaci zvezde ali mi je drago stoje nako odigro hrabro. Ali me sad zivo interusuje sta grobari kazu koje kome sklanjalica. Dali pamte rezultat partizan javor 5-0 Nije to davno bilo.Drugo zvezda I'ma sad plus devet bodova mad partizanom posto partizan sutra gubi u nisu I tako zvezda je u velikoj prednosti namo je vojvodina veci konkurent za titulu nego raspali partizan koji ove godine osto bez titule bez kupa I bez evrope ali I love sezone cu ostati bez I jednog trofeja. Ponavjiam da stankovic Mora da ode da trener dodje neki koji I'ma iskustva da vodi Tim dase iz kluba ostrane gobejiic vukanovic spiridinovic malog nikolica poslati na pozajmicu jer mali vec sagoreo nema on potencijal za zvezdu morase da kali takodje malog erakovica poslati takodje u graficar. Samo pitam stankovica zasto nije igro pavlov od prvog minuta zasto hajdin sedi na klupi jer on je majstor za fudbalu za gobejiica. Znaci sastav moro da izvede popvic hajdin gajic milunovic pankov petrovic sanogo ben pavkov simic gavric ako je mislio da odmori oni koji su igrali u nemackoj.

Lars

pre 3 godine

Ti si problem Stankovicu.Veze nemaš, odlazi konačno...
(ZVEZDA, 25. oktobar 2020 23:56)

Jel' vi grobari stvarno mislite da bi vam Stankovicev odlazak poboljsao situaciju?

Baki

pre 3 godine

POKAŽITE OD ČEGA STE U ČETVRTAK KADA SU NAM POTREBNA TRI BODA, sve ostalo je nevažno, titula ce se osvojiti to svi ovde znamo, ajde Deki imas poverenje...

Milan

pre 3 godine

Branili ste se i rukama i nogama u derbiju od "ovog raspada od ekipe".
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pedja 71, 26. oktobar 2020 04:46) ‘ Pravili ste festu posle gola iz penala u derbiju, toliko koliki ste raspad od ekipe!

Pedja

pre 3 godine

Previse je promena bilo, maltene ceo tim se odmarao, a igrale rezerve. Niko ne spominje da je Zvezda igrala sa 5 mladih igraca: Radulovic, Erakovic, Petrovic, Gavric, Nikolic. Lepo je ubaciti mlade igrace i da sticu iskustvo, ali ovo je pola tima. Uz to je Radulovic trebao da igra kao spic, a ne levi bek. U drugom poluvremenu je Zvezda pocela da vrsi pritisak na Javor i tada su i pocele sanse, ali tako je trebalo od pocetka pritisnuti, uci u mec na pravi nacin i oni ne bi izdrzali celu utakmicu da se odbrane.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Većina vas bi da je rođena u vreme Jugo lige igrače i upravu menjali posle svakog trećeg kola, niste navikli na poraze i nerešen rezultat, na pritisak navijača u zadnjih 20 godina je barem 10 trenera otišlo a nije moralo, shvatate li možda da nema kvalitetnih igrača, nereœeno i poraz je nešto što se dešava i što je normalno.

Sekta

pre 3 godine

Penal je bio cost ko suza ali me interusuje zasto nije penal izveo kataj. kad se videlo da ivanic jos nije sto posto spremena da igra. Drugo ovo nije lose odigrano stvarane su sanse ali nemogu da verujem da igrac sa pet metara promasi gol kao stosu uradili ivanic pa I pavkov to znaci da se neradi dobro na treningu a toje naj krivji kodicialni trener pa stankovic. Nema problems za ovaj kiks jer grobari sutre u nisu fine ili nereseno a pobediti necu I ostaje osto rastojanje. pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zdravko, 26. oktobar 2020 00:55)

Ma naravno da je bio penal,do sad se računalo na 18 metara Inđija,a od sada ste malo smanjili pa prešli na 17 metara protiv Javora!!! Penal je samo za slepca i i navijača Zvezde!

Дух са секиром

pre 3 godine

Фали вам ВАР па да видите где сте...
-али што рече онај у студију кад сте играли у Немачкој:
"сва срећа па нема ВАР у ЛЕ иначе би свирали пенал за Хофенхајм".
Иако несвесно човек објаснио зашто ВАР не сме да се постави у нашој лиги.

Maximus

pre 3 godine

Deki priznaj da nemas pojma, nije sramota. Nisi za klupu Zvezde! Lalat bi pokidao, ti si ravna linija... guras ovog malog Erakovica ?! Decko nije ni za drugu srpsku ligu... Da ne nabrajam ostale pulene kojima nije mesto u Zvezdi!

Arthas

pre 3 godine

I te mrtve sanse su bile posle odbitaka, objasni navijacima kako ekipa od kako je vodis ne ume krstenu sansu IZ IGRE da stvori? Covece ne moze cele sezone na odbitke, suteve iz daljine i prekide... Sta je sa formom Bena i Gavrica, to je na tebi kao treneru da vidis. O Gobeljicu, Vukanovicu, Spiridonovicu i slicnima ne bih trosio reci, svima se smucilo da ih gledaju osim izgleda tebi i onom dvojcu magiko iz uprave. Hoces da budes trener, budi onda i ne pravi se lud.

neki veliki dr

pre 3 godine

Strasno sta se desava u i oko Crvene Zvezde i kakvi ljudi čine okruženje kluba za koji navijam. Jedna hoce da je zovu gospodjetina, ovaj hoce da ga zovu mister... Ljudi, sta je ovo

Ђенерал

pre 3 godine

Нисам Звездаш и респект неки за Декија био је добар у клубовима у којима је играо, што се не може рећи за игре у репрезентацији, али од почетка сам знао да није за тренера и то је до сад показао. Не сад на овој конкретно утакмици, већ Звезда нема игру од кад је он тренер и то се неће променити јер Деки није за тренера.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Deki taj eksperiment sa Erakovičem pozadi desnim bekom i Benom u Špici tačno se vidi,da takav sastav nemože igrati pa prvo poluvreme Deki nismo šansu stvorili dok su oni bili opasni preko Erakoviča kome ze greške onavljaju svaku utakmicu zar nevidiš,da je Pankov za 3.razreda bolji igrač pa to svi vidimo sem izgleda ne tebe dečko je preplašen i radi strašne kikseve a nije dobio 1.dfvoboj sa njihovim špicevima jednostavno ovo nije u 1.poluvremenu ličili na ništa iskreno ovo pišem Deki.

Aluge

pre 3 godine

Ovako Partizan nije nijednog svog velikog igrača izvrgavao ruglu kad je postao trener. Posprdno je prozvan Mister, podsmehuju mu se na izjave, mislim kad bi Bard Živa postao trener Zvezde ne bi bilo ovakvog cirkusa.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Deki shvati mnogo je važno,da igraju najbolji pa nevidim razlog igranja Erakoviča a jedan Pankov koji dobiva sve duele i to lagano loptu iznosi kao svojevremeno Miodrag belodedič neigra protiv Nemaca.Pozadi treba,da igraju Pankov-Degenek kakav Erakovič koji radi velike kikseve i svaki duel je sinoč izgubio a Ben na centarforu katastrofa nit može uhvatiti neku loptu ako golman šutira visoko lopta je izgubljena jer nemože,da zagradi loptu suviše je Nizak i svaku loptu mu oduzmu Rodič kako god bio slab videlo se jučer levog beka je mnogo bolje odigrao od onog mladog igrača koji misli,da vračanja posle izgubljene lopte njemu netreba jer je umislio kolko je dobar kad igra za prvi sastav.

veliki strumf

pre 3 godine

Previse je promena bilo, maltene ceo tim se odmarao, a igrale rezerve. Niko ne spominje da je Zvezda igrala sa 5 mladih igraca: Radulovic, Erakovic, Petrovic, Gavric, Nikolic. Lepo je ubaciti mlade igrace i da sticu iskustvo, ali ovo je pola tima. Uz to je Radulovic trebao da igra kao spic, a ne levi bek. U drugom poluvremenu je Zvezda pocela da vrsi pritisak na Javor i tada su i pocele sanse, ali tako je trebalo od pocetka pritisnuti, uci u mec na pravi nacin i oni ne bi izdrzali celu utakmicu da se odbrane.
(Pedja, 25. oktobar 2020 23:53) Lepo to zvuci 5 mladih igrača, ali šta se time dobilo??? NIŠTA! Radulovića koji je krilo staviti ba levog beka! I? Niti je dečko nešto uradio, niti smo ga za nešto dobili, ova utakmica može samo da mu sroza samopuzdanje. Erakovic još jednom pokazao da nije siguran. Preko njega pao gol u derbiju, on nije zatvorio igrača Hofenhajma kod prvog gola (teško je reci da je bas kriv, ali nije ušao u blok), veceras imao par kikseva, promašio zicer sa 3 metra. Nije neka korist. Njegoš nula prerezana, dečko više ne zaslužuje ni sekund da igra. Nikolic cec mesec dana pas ne može da da. Od utakmice mlade reprezentacije kada se bukvalno nije video, on ne postoji na terenu ni u Zvezdinom dresu. Ni ideje, pasa, šuta, sto je najgore pravi strasne greske u predaji lopte. Konačno Gavrić - daleko najbolji od svih njih, ali je očigledno povreda ostavila traga i još nije u formi. Sve u svemu, iz činjenice da su igrala 5 mlada igrača nismo dobili ništa drugo osim izgubljena 2 boda. Niko nije ni kvalitet igre, ni samopuzdanje, ni cenu podigao ni za truncicu veceras!

POPE

pre 3 godine

Da smo klub cim je sudija odsvrao kraj tebi je trebo biti urucen otkaz. Da smo na tomboli izvlacili sastav ekipe bio bi 3 puta bolji od onoga koga si ti sastavio. O D L A Z I !!!

miki

pre 3 godine

Od Zvezde je ostalo samo ime. Sta ocekivati od tima kad im je trener (nekad dobar fudbaler) covek koji nema trenersku skolu i koji je umislio da je trenerska gromada

Leopold82

pre 3 godine

Apsolutno zasluzen bod - bila bi tragedija da je Javor izgubio i srecu koju su imali zasluzili su i odnosom prema igri i dresu i postovanjem rivalu, ali ne strahom od istog. Igrali su bunker koliko su mogli, ali pravi bunker, gde postoji i kontranapad - a ne onaj gde ne prelazis na protivnicku polovinu i nadas se da ces nekako dovuci do kraja.

Javor ima taj skromni kvalitet koji ima, ali Bondzula je odrzao veceras cas na temu "Bunker" - to je i u Evropi sasvim legitimna i vrlo popularna taktika, nas je problem sto se to ovde vezuje za nesto dekadentno i negativno.

Ali kad igras bunker, onda grabis svaki pedalj terena za kontru. Dok srpski klubovi, uglavnom, kad igraju bunker, nabiju se u 16 i mole Bogu da ne udje - uopste ni ne pomisljajuci na kontranapad.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

E ovo sada je rezultat višegodišnje politike Mitra Mrkele i njegovog mentora Terzića, jednostavno, kadrovska katastrofa. Igra nula ,efikasnost nula, trener tanak, Ivanića iz korone stavlja da šutira penal, isto to je uradio Falćineliju ,iz aviona, i to na debiju.Deki je naša legenda, dobar i vredan čovek, zrači energijom i sigurno zna fudbal ali mora da bude inteligentniji, ne ume da podigne i psihološki podigne ekipu.E da, još da pitam gde su sada oni što se bune zbog Zvezdine dece?
Nekada su Srba Stamenković, Pižon,Prosinečki već posle 15 minuta igre pokazali svetsku klasu, ovima izgleda treba desetak godina šansi.

Zvezdaš

pre 3 godine

Ne razumem Stankovića, protiv Javora odmara neke igrače koji su izgubili od Nemaca, trebalo ih je tad odmarati a sad da igramo i osvojimo bodove sa najačim timom.Ovako je i Božović izgubio titulu pre 3 godine?

Grizlor

pre 3 godine

Stankovic je ovde zrtveni jarac nazalost.Nasledio je Milojeviceve otpade od igrace koji su dobrano isluzeni u zadnje 3 sezone.I to samo one koji nisu mogli biti prodati cak ni za 300000 evra.Dobio je direktivu da moraju da igraju mladi igraci da bi moglo nesto da se proda jer Zvezda u rosteru koji je bio kod Milojevica nije imala igraca ispod 25,26 godina a to niko danas ne kupuje iz Srbije.Od pojacanja je dobio Kataia, Kangu,Sanoga koji je na pozajmici samo,i Facinelija.Pritom su to pozicije gde je Vulic recimo doktor fudbala za Kangu a Jovicic jako slican Sanogu,U spicu su vec imali Boacija i Pavkova... Poenta je da su se pojacali na poziciji gde su vec imali solidne igrace istim ili losijim a goruce pozicije u timu npr bekove i centralne odbrambene igrace ni jedan.Odbrana koja je primila 100 golova u zadnje dve godine u ligi sampiona,njoj ne trebaju zamene jel tako??? Bekovi staromodni,jednodimenzionalni oni su super i ne treba im zamena, jel tako??Prodas krila Van la paru i Garsiju a dovedes Kataija da igra krilo a decko klasican poluspic, ne moze na krilo jer nije brz i prodoran.Onda moras posle i Bena da guras na krilo koji je ista prica kao i Katai,klasican poluspic.E zbog svega toga tim sad izgleda kako izgleda a Terzic i Mrkela alal vam vera kako ste uspeli sve ovo da unistite.Najcrnje od svega je sto oni ovo sve znaju i vide ali kombinacije koje su im se ukazale kad su birali igrace su presudile koga i kada da uzimaju.

BOSS

pre 3 godine

Ne znam sto bi rekao...
Svaki komentar je suvisan za Terzinja,Mrkelinja i Stankovica koji je tu doveden kao stitnik od navijaca i uprave.
Uprava jel moguce da mi od startne postave omladinaca nemamo niti jednog igraca za prvi tim?
Ima li u nasoj omladinskoj ligi neki talentovani lijevi i desni bek?
Mene zanima jel samo kod nas se desava da su nam talenti i oni igraci preko 21 godine i da nasi igraci nisu zreli u tim godinama?

veverica

pre 3 godine

izgleda jos jedan tipican predstavnik nase "struke" sa filozofijom da se rezultati prave na atmosferu, talenat, zelju i srecu... a da su trening, kontinuitet i prava struka samo sminka zvaka.
tako da kad nema rezultata, onda su logicno krivi igraci koji nisu dovoljno talentovani, motivisani i/ili dobri ljudi.
a klop i nemci generaln budale. oni kaze veruju u strucnost, kontinuitet, rad i razvoj igraca...

bodin

pre 3 godine

Nije problem rezultat..ali ova igra,ne vidim nikakav napredak od pocetka sezone isti ritam i bezidejnost..A tehnicke stvari su za posebnu analizu..Kako su pojedini dosli do ovog nivoa to je misterija!!