1. jao scepo scepo, nisu problem porazi nikad ni bili, vec to ne zalaganje, nemanje te energije, ja takav partizan necu gledati i kraj price, bez akcija, bez ideja pff pa onda cu gledati KLS bez da uvredim bilo koji klub.
  (BMX, 25. oktobar 2020 14:50)

  # Link komentara

 2. (N.Mr.C.Coki, Zeleznik, 24. oktobar 2020 16:11)

  ...da nije nebeski narod, Milane? Buahaha
  (k.... stativa, 25. oktobar 2020 08:03)

  # Link komentara

 3. Vlado Šćepanović je jedan kulturan i obrazovan čovek, pravi primer sportiste i umesto da se da podrška bivšem igraču Partizana njega isti ti grobari, inače ostojine podguzne muve, teraju iz kluba. Zato Partizan nikada neće biti klub za poštovanje.
  (Kum Žoržo, 24. oktobar 2020 17:02)

  Zato ste vi odnosom prema trenerima i zasluznim igračima bili pravi primer kako se prema njima odnosi . Doktor je rasterao sve bivše ograče koji nemaju ni pristup klubu ni jednu jedinu izjavu u medijima tako da i to govori o tome da ste vi ipak klub koji postoji samo nekoliko godina . Još ako se doda da je Dzajiću , dok je želeo Čović da vozi FKCZ46, napakovao zatvor i to navijači tj.Delije kolektivno podržali to je stvarno za primer i svako poštovanje .
  Vlado Šćepanović je bio mnogo dobar igrač i još bolji čovek tako da mu pravi navijači institucije KKPartizan daju punu podršku .
  Oni ovde koji se lažni predstavljaju kao patrizanovci koji sa Nik name-om se mogu predstaviti kao i pokojni Kobi Brajant nemaju težinu vec samo rade za sendvič i koka kolu .
   (Perverzni traktorista, 25. oktobar 2020 07:51)

  # Link komentara

 4. U Srbiji sve sami treneri i vrhunski stručnjaci. Sve znaju fudbal pa košarku, igraju igrice glume menadzere
  (Mirko, 25. oktobar 2020 07:25)

  # Link komentara

 5. Ne znam zašto Gebelsovu propagandu pominje u negativnom kontekstu. Jozeh Gebels, ministar propagande Trećeg rajha je suvi genije, otac savremene medijske kampanje. Njegova propagandna mašinerija je uzor ovim našim sadašnjim medijskim kampanjama, a naročito Naprednim. Njegove propagandne metode veličanja vođe, pozivanje na slepu poslušnost vođi i partiji na vlasti radi borbe protiv stranih neprijatelja i domaćih izdajnika, progon, vređanje, pljuvanje i blaćenje svih koji drugačije misle, su standard današnje vlasti. Čak su i parole iste. Kad naša država prihvata i upotrebljava te metode, kako bi one mogle biti loše?
  (SrbEUin, 24. oktobar 2020 21:37)
  A ti drugačije misliš od evroradikalnih komunista? Protiv si nezavisnosti tzv Kosova, legalizacije gej brakova u Evropi bez alternative? Da, Gebels je genije.
  (ministar za lobotomiju, 25. oktobar 2020 05:20)

  # Link komentara

 6. Ne znam zašto Gebelsovu propagandu pominje u negativnom kontekstu. Jozeh Gebels, ministar propagande Trećeg rajha je suvi genije, otac savremene medijske kampanje. Njegova propagandna mašinerija je uzor ovim našim sadašnjim medijskim kampanjama, a naročito Naprednim. Njegove propagandne metode veličanja vođe, pozivanje na slepu poslušnost vođi i partiji na vlasti radi borbe protiv stranih neprijatelja i domaćih izdajnika, progon, vređanje, pljuvanje i blaćenje svih koji drugačije misle, su standard današnje vlasti. Čak su i parole iste. Kad naša država prihvata i upotrebljava te metode, kako bi one mogle biti loše?
  (SrbEUin, 24. oktobar 2020 21:37)

  # Link komentara

 7. Ne znam zašto Gebelsovu propagandu pominje u negativnom kontekstu. Jozeh Gebels, ministar propagande Trećeg rajha je suvi genije, otac savremene medijske kampanje. Njegova propagandna mašinerija je uzor ovim našim sadašnjim medijskim kampanjama, a naročito Naprednim. Njegove propagandne metode veličanja vođe, pozivanje na slepu poslušnost vođi i partiji na vlasti radi borbe protiv stranih neprijatelja i domaćih izdajnika, progon, vređanje, pljuvanje i blaćenje svih koji drugačije misle, su standard današnje vlasti. Čak su i parole iste. Kad naša država prihvata i upotrebljava te metode, kako bi one mogle biti loše?
  (SrbEUin, 24. oktobar 2020 21:31)

  # Link komentara

 8. Da nije Čović psovao sudiju ti bi već bio bivši, nego vas pustili samo da bi ti ostao. Sastav ekipe je isti, ni jedan klub nema isti tim od prošle godine a tvoja igra je "0". Po izjavi da zabeležimo i poraz od Olimpije i šta dalje? Da razvijamo amere do kraja sezone pa onda ispočetka. U junu će otići 90% igrača i ? S druge strane ne mogu da razumem Upravu koja dade silne pare za igrače a neće da dovede iskusnog stručnjaka nego se kocka sa Šćepom. Lično ni te unapred zahvaljujem, pozdravljam i podržavam tvoj odlazak.
  (Jole, 24. oktobar 2020 21:30)

  # Link komentara

 9. SCEPU JE DANAS BITI ILI NE BITI...

  Poraz protiv CED i on je zavrsio...
  Pa nek onda raspali o Gebelsu...
  (sasha the red Baron..., 24. oktobar 2020 15:01)

  Bogami ako pobijedi Cedevitu spomenik da mu dignete. I bolji su tim, kompletni i u vrhunskoj formi..
  (delboj, 24. oktobar 2020 21:25)

  # Link komentara

 10. Ne znam zašto Gebelsovu propagandu pominje u negativnom kontekstu. Gebels, ministar propagande Trećeg rajha je suvi genije, otac savremene medijske kampanje. Njegova propagandna mašinerija je uzor ovim našim sadašnjim medijskim kampanjama, a naročito Naprednim. Njegove propagandne metode veličanja vođe, pozivanje na slepu poslušnost vođi i partiji na vlasti radi borbe protiv stranih neprijatelja i domaćih izdajnika, progon, vređanje, pljuvanje i blaćenje svih koji drugačije misle, su standard današnje vlasti. Čak su i parole iste. Kad naša država prihvata i upotrebljava te metode, kako bi one mogle biti loše?
  (SrbEUin, 24. oktobar 2020 21:15)

  # Link komentara

 11. Grobari : "google-> search-> gebelsovska+histerija+medija+?"
   (dajte nekom da procita, 24. oktobar 2020 20:25)

  # Link komentara

 12. Definitivno,nije ovo za tebe.Pritisak se podrazumeva,realno su losi rezultati.Neku biti igraci van forme,ritma ,energije...Trener je odgovoran za to.Kalimero!
  (vojislav, 24. oktobar 2020 19:55)

  # Link komentara

 13. Ziv me stid...u zemlju da propadnem...DEBIL sam a ne znam ko je ili sta je GEBELS!!!
  (straja, 24. oktobar 2020 19:33)

  # Link komentara

 14. Molim te Dusane, na tebe mislim Kecmane, zabrani mu izjave. Vlado, vladice ako 15 puta pobedis tesnu utakmicu, to nije sreca. Mi to vidimo i znamo, a i vidimo kako igrace spremas. Oni igraju na nivou tvojih izjava. Trener Partizana je prevelik posao za tebe.
   (Dragan, 24. oktobar 2020 19:15)

  # Link komentara

 15. Neko daje intervju na privatnom klubskom kanalu, a neki na nacionalnim frekvencijama. E to je gospodo razlika i pokazatelj koga drzava gura. Zato gani cutite i uzivajte dok ovo traje
  (smrt botovima, 24. oktobar 2020 13:46)

  Neko je pismen, a neko nije. Razlika je u jednacenju po zvucnosti. I poznavanju gramatike. Kaze se klupski.
   (Magdalena, 24. oktobar 2020 18:36)

  # Link komentara

 16. Po komentarima od pocetka sezone, svi grobari su u fazonu "Odlazi, unistio si mocnu ekipu koju je Trinki napravio"...
  Ali pricam o komentarima, ne o vestima i medijima. Nisam nigde procitao da ga neki mediji napadaju, oni su samo realni, ne mozes drugacije da opises poraz od Borca u Beogradu osim "Borac ponizio Partizan"
   (Cika Slave, 24. oktobar 2020 18:12)

  # Link komentara

 17. Vlado Šćepanović ne van svake sumnje kulturan i obrazovan čovek. Bio je i fantastičan igrač. Ali brate nije trener. Voleo bih da jeste ali nije.
  (Goks, 24. oktobar 2020 18:10)

  # Link komentara

 18. Pošto navijači Zvezde žele da ostaneš što duže na klupi, nadam se da je čak i navijačima Partizana jasno na koga se Gebels odnosi. Popijte vašu pilulu, Šćepanoviću. Iz vaše je kuhinje.
   (МилошПБ, 24. oktobar 2020 18:06)

  # Link komentara

 19. Pa ko je sad kriv?
  Mediji?
  Ne lupaj molim te nego pogledaj istini u oči!
   (Truba ste, 24. oktobar 2020 18:02)

  # Link komentara

 20. Problem Šćepanovića je to što smo sa Trinkijerijem videli kako ovi igrači mogu da se iskoriste. Da nije bilo Trinkijerija, mi navijači Partizana bi gutali priče kako su ovi rezultati realnost, kako igrači ne mogu više i tako dalje. Problem je što je za bolje rezultate potreban bolji trener, a Trinkijeri pokazuje da je u top 5 trenera u Evropi.
   (ja, 24. oktobar 2020 17:54)

  # Link komentara

 21. Vlado Šćepanović je jedan kulturan i obrazovan čovek, pravi primer sportiste i umesto da se da podrška bivšem igraču Partizana njega isti ti grobari, inače ostojine podguzne muve, teraju iz kluba. Zato Partizan nikada neće biti klub za poštovanje.
  (Kum Žoržo, 24. oktobar 2020 17:02)

  # Link komentara

 22. pitati scepanovica ko je gebels bilo bi isto kao i pitati danasnju decu sta je telefon sa brojcanikom....
  (roger20, 24. oktobar 2020 16:32)

  Možda se Šćepanović ne razume u trenerski posao, ali nije debil, naravno da zna ko je Gebels.
   (ja, 24. oktobar 2020 16:52)

  # Link komentara

 23. pročitaš komentare gostiju iz predrgradja i jasno ti je da Šćepan istinu zbori. U fazonu su, ima nas više, al smo zato vnago.
  (mr čović i dr terzić, 24. oktobar 2020 16:48)

  # Link komentara

 24. pitati scepanovica ko je gebels bilo bi isto kao i pitati danasnju decu sta je telefon sa brojcanikom....
   (roger20, 24. oktobar 2020 16:32)

  # Link komentara

 25. Alibi trener
   (ja, 24. oktobar 2020 16:22)

  # Link komentara

 26. Pusti ti Gebelsa i medije, svako radi svoj posao. A ti se bolje prihvati svoga!
   (Das, 24. oktobar 2020 16:19)

  # Link komentara

 27. svi stranci napolje iz srpske kosarke.
   (u čudu!, 24. oktobar 2020 16:12)

  # Link komentara

 28. Scepo samo pici dalje..Mi Zvezdasi te podrzavamo..Pristojan si i dobar covek..i kao takav smetas grobarima..Oni vole one nepristojne..sto dave,stipaju gepekuju..pljuju po srpskom narodu i Srbiji..i za te "zasluge" dobivaju priznanja pocasnih gradana posle mesec dana..Treba biti realan..treniras mali klub i na pocetku si svoje trenerske karijere..Porazi i greske su sastavni deo i sasvim normalna pojava..Zelim ti jednog dana da vodis i nekog evroligasa i ozbiljan tim i klub..
  (N.Mr.C.Coki, Zeleznik, 24. oktobar 2020 16:11)

  # Link komentara

 29. Šćepo ostani
  (Spale, 24. oktobar 2020 15:59)

  # Link komentara

 30. Tako ie Scepo, ti si sjajan trener. Samo eto mediju te ne vole, inace bi imao i igru i igraci bi ti napredovali i pobedio bi Borac i odbrana bi bila odlicna. Sto se mene tice, ostani sto duze.
  (Gossa placa Zeljko, 24. oktobar 2020 15:49)

  # Link komentara

 31. не разумете ви шта радите.
  само једно питање за господу из управе. који су циљеви клуба?
  а) да се врате дугови?
  б) да се ове године освоји аба лига?
  в) да се ове године освоји евро куп?
  г) да се развијају млади играчи и формира тим за неку од наредних сезона?
  д) да шћепановић и управа задрже фотеље?

  свима је сада јасно да је циљ једино под д).
  јер да је циљ да се врате дугови, онда треба 2-3 године радити са клинцима, без скупих странаца (или само са једним-два млада странца), јер је то јефтино и исплативо, и враћати дугове, па да се од 2023. крене од нуле.
  да је циљ да се нешто релевантно освоји ове године, не би сви били тако лежерни после пораза и хамлетовски их релативизовали, као "пораз, победа, каква је разлика, није то ни битно" о.О
  ова сада изјава је апсолутно алиби, као "вероватно ћемо изгубити, па шта, шта хистеришете?"
  НЕДОПУСТИВО!!!!
  ако је и изгледао да има неког пројекта дугорочног, сумње су се појавиле када је италијан отишао. онда када је кренула лоша игра и порази, кренула и нервоза. а ваша лежерна и арогантна реакција на све то изазива хистерију, јер се види да немате апсолутно никакав план ни циљ, осим да задржите функције, док дугови расту, а порази се ређају.
  па ако то није за хистерију, не знам шта јесте.
  (жила, 24. oktobar 2020 15:47)

  # Link komentara

 32. Misli na SNS ?
   (3210, 24. oktobar 2020 15:26)

  # Link komentara

 33. Ajde da igrate dobro, da pobedjujete i da ste imali jednu nesrećno izgubljenu utakmicu od početka sezone pa da i stoji ovo što priča. Ali sve je kontra od toga. Kritike su opravdane i na mestu a ti i tvoji igrači bi trebalo da ih demantujete na terenu a ne rečima. Stalno neko drugi kriv.
   (Smeh, 24. oktobar 2020 15:17)

  # Link komentara

 34. Scepo brate nema krvi u ekipi, a pogotovo na klupi sa tobom..to je u basketu veoma veoma bitno
   (deki, 24. oktobar 2020 15:05)

  # Link komentara

 35. SCEPU JE DANAS BITI ILI NE BITI...

  Poraz protiv CED i on je zavrsio...
  Pa nek onda raspali o Gebelsu...
  (sasha the red Baron..., 24. oktobar 2020 15:01)

  # Link komentara

 36. Uvek bio primeren sportista, ali ovakvo lupetanje da čovek ne veruje. E moj Šćepo da nisi Crnogorac ne bi ni dobio šansu da vodiš KKP.
  (Goran, 24. oktobar 2020 15:01)

  # Link komentara

 37. Ogadio se mnogima!
  (Sa dosta spina, 24. oktobar 2020 14:55)

  # Link komentara

 38. E moj Vlado... Kaži ti nama da li i drugi nisu igrali košarku od marta ili samo mi? Pa onda, kaži nam da li drugi igraju pred publikom, a samo mi bez ili svi igraju bez publike? I na kraju, imaš isti tim od prošle godine, a ti si bio u stručnom štabu i prošle godine, o kakvom novom početku ti pričaš?
  (Sergio, 24. oktobar 2020 14:55)

  # Link komentara

 39. Sta reci, fali mu Mozli koji je do sada bacao prskire i grejao klupu ...
  Vidim sa druge strane kako je Zvezda pocela da dobija u Evroligi, Ostojina pudlica ne prestaje sa bolesnom propagandom ... naravno Igokejci koji navijaju za endeha ekipu posle botuju itd.
  JSDP je sekta !
  (Slobodan, 24. oktobar 2020 14:54)

  # Link komentara

 40. Tanak trener, drži ga na klupi to što je iz CG.
   (bg, 24. oktobar 2020 14:41)

  # Link komentara

 41. Sve što te okružuje iskoristi na svoju korist, da se unaprediš i poboljšaš, iskoristi i pozitivno i negativno, pogorovo negativno jer to je ono što te "budi" i još više motiviše.

  Navijači Partizana i Zvezde - zlo, zlo i sramota.

  Najveća tragedija što jedni misle da su bolji od drzgih, i obrnuto a smrde apsolutno isto.
  (Kikujiro, 24. oktobar 2020 14:25)

  Cuj Nolovog bota, hahahaha.
   (Vitezkoja, 24. oktobar 2020 14:37)

  # Link komentara

 42. Sjajni sportista i čovek Vlado Šćepanović! Želi mu uspeh od srca jedan zvezdaš. Samo zdravi i moralni ljudi mogu spasiti bolesno društvo!
   (Mile, 24. oktobar 2020 14:36)

  # Link komentara

 43. Huventud izgubio kd tenerifa pre 7 dana...lepo je znati da pratis rezultate protivnika...i ti, i onaj tvoj prateci trubacki bend ...
  (eto, 24. oktobar 2020 14:35)

  # Link komentara

 44. Scepane odlazi. Jedva cekam da lazni trener Scepan mali dobije otkaz. Zvezdane Mitrovicu cekamo te.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Will Mosley, 24. oktobar 2020 14:16) # Link komentara

  Dobro je panteru, opusti se.
  (Nolan Smit, 24. oktobar 2020 14:31)

  # Link komentara

 45. Превазишли су Гебелса
  (Мирабо, 24. oktobar 2020 14:25)

  # Link komentara

 46. Sve što te okružuje iskoristi na svoju korist, da se unaprediš i poboljšaš, iskoristi i pozitivno i negativno, pogorovo negativno jer to je ono što te "budi" i još više motiviše.

  Navijači Partizana i Zvezde - zlo, zlo i sramota.

  Najveća tragedija što jedni misle da su bolji od drzgih, i obrnuto a smrde apsolutno isto.
  (Kikujiro, 24. oktobar 2020 14:25)

  # Link komentara

 47. izjava tipa pokazali smo karakter mi se smucila
   (zoran, 24. oktobar 2020 14:25)

  # Link komentara

 48. Partizan je izgubio jedan mec i odmah je poceo haos, nepoznavaoci sporta i nemoralni ljudi su jedva docekali. Najgore je sto ima toliko tastatura navijaca koji samo pljuju, a pravi poznavaoci kosarke i navijaci Partizana daju punu podrsku Scepanovicu. Mozda je i bolje sto nismo odmah u top formi, ekipa ce da raste i plasice se svi Partizana.
  (Vukk, 24. oktobar 2020 13:15)

  Šta si ti, neki šćepan bot?
  Nijr Partizan izgubio jednu, nego 4 u 5 utakmica.
  Šetaj...
   (panter pudlica, 24. oktobar 2020 14:23)

  # Link komentara

 49. Sad mu fali Mozli, a dečka je upropastio držeći ga na klupi sve vreme. Inače najbolji napadač je Pejdž, koga je takođe upropastio ove sezone.
  Ovaj nema blage veze sa trenerskim poslom, to se vidi iz aviona.
   (panter pudlica, 24. oktobar 2020 14:21)

  # Link komentara

 50. Scepane odlazi. Jedva cekam da lazni trener Scepan mali dobije otkaz. Zvezdane Mitrovicu cekamo te.
   (Will Mosley, 24. oktobar 2020 14:16)

  # Link komentara

 51. o panteri!
  (mali kemo delija iz izmira, 24. oktobar 2020 14:15)

  # Link komentara

 52. Ovo je vec nedolicno i znak totalne nemoci.... kada bolje promislim, jako bahato, bezobrazno, nekulturno...
  Posle ovakve izjave nema pravo da zucne sta god novinari napisu o njemu, nije zasluzio da ga cuvaju.
  Zanimljivo da su to pustili u klubu i da ga niko nije posavetovao ili uklonio iz intervjua!? Znaci, sami sebi daju autogolove.
  (Sada ga je bas preterao, 24. oktobar 2020 14:15)

  # Link komentara

 53. Partizan je izgubio jedan mec i odmah je poceo haos, nepoznavaoci sporta i nemoralni ljudi su jedva docekali. Najgore je sto ima toliko tastatura navijaca koji samo pljuju, a pravi poznavaoci kosarke i navijaci Partizana daju punu podrsku Scepanovicu. Mozda je i bolje sto nismo odmah u top formi, ekipa ce da raste i plasice se svi Partizana.
  (Vukk, 24. oktobar 2020 13:15)

  I ti i taj što ga braniš se razumete u ovaj sport ko Mara u onu stvar!
  (Srećko Katanec, 24. oktobar 2020 13:54)

  Ahahaha…haha !!
  (Cagliari, 24. oktobar 2020 14:15)

  # Link komentara

 54. Verujem da ne može da razume medijsku hajku, ali kad bi pročitao neke knjige o totalitarizmu i o totalitarnoj vladivini u takvoj državi, više bi razumeo. Valjda Vlado zna: jedina država u Evropi koja nema nijednog poslanika iz opozicije u Skupštini, to je Srbija.
  (Nisu mediji sza sve krivi, sila boga ne moli, 24. oktobar 2020 14:09)

  # Link komentara

 55. Ovaj lik definitivno nije trener tog kalibra, koji je potrban Partizanu.
  (humanista, 24. oktobar 2020 14:09)

  # Link komentara

 56. 2

  VRLO KKP...

  Umesto o igri,povredama,uzasnom startu,7 miliona duga,umesto da prica o tome,KKP raspalio o medijim i Gebelsu..
  (sasha the red Baron..., 24. oktobar 2020 13:25)

  Samo mozemo nagadjati koliki je Zvezdin dug posle kupovine ovoliko "anonimusa" pred ovu sezonu.
   (marko992, 24. oktobar 2020 14:08)

  # Link komentara

 57. Da si pobedio prve dve ni bi za plejof odlučivala utakmica u 4. kolu. Ipak je do trenera ako za plejof ispadnemo već u oktobru, zar ne?
   (Marko Niš, 24. oktobar 2020 14:07)

  # Link komentara

 58. Neko daje intervju na privatnom klubskom kanalu, a neki na nacionalnim frekvencijama. E to je gospodo razlika i pokazatelj koga drzava gura. Zato gani cutite i uzivajte dok ovo traje
  (smrt botovima, 24. oktobar 2020 13:46)

  Ubio si sa "dokazima" koji su samo vama u sekti očigledni. Ti bas na "vi" sa logikom ?!
   (mali uplakani, 24. oktobar 2020 14:06)

  # Link komentara

 59. Ne nerviraj se mnogo Scepanovicu,ovaj put ce korona pomoci Partizanu.
   (marko992, 24. oktobar 2020 14:05)

  # Link komentara

 60. Kk i fk Narikače!
  NIKAAAAAD NIKO OD NJIH NIJE KRIV, uvek je neko drugi, neka viša sila, nepravda, zavera, mediji.....
  Majko moja!!!
   (dacha Zvezda, 24. oktobar 2020 14:01)

  # Link komentara

 61. Pa ako ih poredis sa Gebelsom,valjda je jasno zasto se tako ponasaju. Ocito su kao Gebels :D
  (Pljuvac Svih Stilova, 24. oktobar 2020 13:58)

  # Link komentara

 62. Aha, pred poraz od Cedevite sad je naprasno Mozli najbolji.
  (Pr, 24. oktobar 2020 13:58)

  # Link komentara

 63. Partizan je izgubio jedan mec i odmah je poceo haos, nepoznavaoci sporta i nemoralni ljudi su jedva docekali. Najgore je sto ima toliko tastatura navijaca koji samo pljuju, a pravi poznavaoci kosarke i navijaci Partizana daju punu podrsku Scepanovicu. Mozda je i bolje sto nismo odmah u top formi, ekipa ce da raste i plasice se svi Partizana.
  (Vukk, 24. oktobar 2020 13:15)

  I ti i taj što ga braniš se razumete u ovaj sport ko Mara u onu stvar!
   (Srećko Katanec, 24. oktobar 2020 13:54)

  # Link komentara

 64. Najveći Gebels u medijima sportskim je Tegeltija. Taj čovek je toliko jeftin da je to neverovatno. Cak mislim da je bi se i Gebels postideo kada bi video Ostojinu pudlu kako kevce.
   (neki veliki dr, 24. oktobar 2020 13:49)

  # Link komentara

 65. Posto se bavis javnim pozivom, a to je da vodis najuspesniji klub u ovoj drzavi, logično je da se mediji bave tobom i rezultatima tog kluba. Tvoje je da zavuces rukave i iz ovog tima izvuces maksimum, i ostvaris neke ciljeve ako ih imas. Po meni Partizan nema nikakve sanse u Evro kupu bas zbog toga sto ih ti vodis, jedino mozda da nesto uradis u ABA liigi.
   (Privatni detektiv Djido Mova, 24. oktobar 2020 13:49)

  # Link komentara

 66. Puna podrska Scepanovicu i momcima. Napred insitucijo kosarkaska.
  (Doktor, 24. oktobar 2020 13:48)

  # Link komentara

 67. Neko daje intervju na privatnom klubskom kanalu, a neki na nacionalnim frekvencijama. E to je gospodo razlika i pokazatelj koga drzava gura. Zato gani cutite i uzivajte dok ovo traje
   (smrt botovima, 24. oktobar 2020 13:46)

  # Link komentara

 68. Dal je moguce da je u ovoj ligi svako skuplji od svakoga? Ja ne znam odakle ljudima informacije o budzetima drugih ekipa, a svi cute o svojim parama kojih kao nemaju ali su namakli neku mizeriju da bi i oni imali igrace koji ce da igraju iz ljubavi
  (citalac, 24. oktobar 2020 13:45)

  # Link komentara

 69. -Partizan ove sezone neće osvojiti ni jedan trofej zahvaljujući poltronskoj sendvičarkoj upravi. Neznalicama koje su i u školi bile oslobođene fizičkog. Partizan već par godina nema ni upravu, ni igrače a od ove sezone ni trenera. Suvi prosek nekadašnjeg prvaka Evrope. Klub za sredinu tabele u bilo kom takmičenju dok sendvičari sede u upravi i primaju nenormalne plate na grbači naroda. Partizan u zadnjoj deceniji...
  (Goran Loznica, 24. oktobar 2020 13:30)

  Ja koliko znam to je ista ona uprava koju ste prosle godine dizali u nebesa sa Trinkijerijem na celu do prekida sezone. Jel treba da trazim komentare i da kopiram i ostavljam ovde. Sad je sendvicarska jer nije krenula sezona kako treba. Gde su vam dugovi? Ti sendvicari vam onaj dan obrisase 2 i po miliona evra duga od Marfin banke. Treba vi malo da budete stvarno opozicija da vidite kako je to.
   (Boro, 24. oktobar 2020 13:44)

  # Link komentara

 70. Jada,jada,jada,pukli ste!Naravno da ces osecati pritisak kad u istoj drzavi igra i tim koji prosto melje sve pred sobom,pritom na nivou vise,a protivnike u ABA ostavlja iza sebe sa 30+ razlikom.A ima i trenercinu,Obradovica,sto ti realno nisi,mozda i budes nekad,no to sad nije slucaj.Kao Stankovic u fudbalu.Cak i kao igrac Obradovic je bio veci,prisetimo li se igrackih dana.Sve lako proverljive cinjenice,koje naravno da dovode do pritiska i pucanja onih koji sa istim ne umeju da se nose.Lose igrate,lose stojite i izgledate na terenu,nikakav pritisak,jednostavno cinjenica.
  (Cofi, 24. oktobar 2020 13:42)

  # Link komentara

 71. Dulo ti li si?
  (smeško, 24. oktobar 2020 13:41)

  # Link komentara

 72. Najvažnije je da se pomene da je neki tim skuplji ili ne. Dok si igrao za Partizan, onda te nije interesovalo ko ima koliki budžet?
  (Sofronije, 24. oktobar 2020 13:40)

  # Link komentara

 73. (Vukk, 24. oktobar 2020 13:15
  Ma to bre hoce hoce sigurno ! Plasice se borac iz cacka revansa :D samo da se glodari zalaufaju
  (Bane, 24. oktobar 2020 13:38)

  # Link komentara

 74. Ironija je što to govori na TegyTv a on lično pakovao otkaz nedeljama. Šćepo ne znaš ti sa kakvima radiš. Potrošiće te ko wc papir.
   (prijatelj nekih prijatelja, 24. oktobar 2020 13:32)

  # Link komentara

 75. Partizan je izgubio jedan mec i odmah je poceo haos, nepoznavaoci sporta i nemoralni ljudi su jedva docekali. Najgore je sto ima toliko tastatura navijaca koji samo pljuju, a pravi poznavaoci kosarke i navijaci Partizana daju punu podrsku Scepanovicu. Mozda je i bolje sto nismo odmah u top formi, ekipa ce da raste i plasice se svi Partizana.
  (Vukk, 24. oktobar 2020 13:15)
  -Partizan ove sezone neće osvojiti ni jedan trofej zahvaljujući poltronskoj sendvičarkoj upravi. Neznalicama koje su i u školi bile oslobođene fizičkog. Partizan već par godina nema ni upravu, ni igrače a od ove sezone ni trenera. Suvi prosek nekadašnjeg prvaka Evrope. Klub za sredinu tabele u bilo kom takmičenju dok sendvičari sede u upravi i primaju nenormalne plate na grbači naroda. Partizan u zadnjoj deceniji...
  (Goran Loznica, 24. oktobar 2020 13:30)

  # Link komentara

 76. Kakva gebelsovska histerija medija, pa evo citaj ovde komentare tvojih navijaca, nikakva propaganda nije u pitanju. Najlakse je drugog okriviti za svoje lose rezultate. Slazem se da nije smak sveta sto se tice poraza na startu, ali prihvati krivicu i teraj dalje, radi na sebi i to prenosi na igrace. Bez kuknjave, tek je pocetak.
   (Boro, 24. oktobar 2020 13:26)

  # Link komentara

 77. Kako ga nije sramota da "zali" za Mozlijem i prica da je najbolji odbrambeni igrac a od pocetka sezone mu daje minutazu od 4-5 minuta. Pravljenje alibija, nista vise.
   (Admiral, 24. oktobar 2020 13:25)

  # Link komentara

 78. Treneri u Srbiji su operisani od samokritike, i u košarci i i fudbalu. Uvek je neko drugi kriv, za sve imaju opravdanje i uvek hvale nešto što niko drugi osim njih nije video. Veoma loša sorta ljudi.
   (Fenomen, 24. oktobar 2020 13:25)

  # Link komentara

 79. VRLO KKP...

  Umesto o igri,povredama,uzasnom startu,7 miliona duga,umesto da prica o tome,KKP raspalio o medijim i Gebelsu..
  (sasha the red Baron..., 24. oktobar 2020 13:25)

  # Link komentara

 80. Партизан је потрошио неупоредиво више новца на тим који је слабији од Цедевитиног. Закључак?
   (Стара школа, 24. oktobar 2020 13:22)

  # Link komentara

 81. Idi u Mintenegro pa treniraj nekog!
   (Vitezkoja, 24. oktobar 2020 13:21)

  # Link komentara

 82. krenula filozofija
  duloaizam
   (kalcokera i trokorak bili, 24. oktobar 2020 13:18)

  # Link komentara

 83. Vidi ga scepo sto prosirio recnik
  (6,50, 24. oktobar 2020 13:16)

  # Link komentara

 84. Partizan je izgubio jedan mec i odmah je poceo haos, nepoznavaoci sporta i nemoralni ljudi su jedva docekali. Najgore je sto ima toliko tastatura navijaca koji samo pljuju, a pravi poznavaoci kosarke i navijaci Partizana daju punu podrsku Scepanovicu. Mozda je i bolje sto nismo odmah u top formi, ekipa ce da raste i plasice se svi Partizana.
  (Vukk, 24. oktobar 2020 13:15)

  # Link komentara