1. Nadam se da grešim ali mislim da će njegova karijera biti slična onoj koju je imao Amare Stodemajer. Fizički naporna igra u kombinaciji sa viškom kilograma će verovatno dovesti do povreda vezana za kolena i zglobove. Moći će on da odigra tih 10-15 sezona ali na kom nivou i koliko utakmica godišnje to je već pitanje.
   (mighty banana, 24. oktobar 2020 08:50)

  # Link komentara

 2. Ako NBA može od Giannisa napraviti MVP-a, šta će tek napraviti od Ziona. Kad on shvati da se u NBA ne sude koraci i faulovi u napadu, bit će doslovno nezaustavljiv.
  (Topnik, 23. oktobar 2020 13:51)

  # Link komentara

 3. nikako ne mogu da prihvatim da ce on biti klasa jednog Barklija, Jordana, Lebrona, Dankana, nekako ne vidim kako njegovo trenutno telo moze da izdrzi narednih 15 godina bez ozbiljnih povreda, ako nesto ne uradi sa kilazom moze po meni da ima maksimalno 5 dobrih sezona i to je to kad krenu povrede gotovo je, nesto nalik na Derik Rouza, mogao je po svemu biti u rangu sa gore pomenutim igracima ali povrede su ga unistile, doduse njega su povrede unistile zbog njegovog stila igre i verovatno lose genetike a ovaj ce sebe unistiti sa kilama
   (zivot je ringispil i kola na sudaranje..., 23. oktobar 2020 13:38)

  # Link komentara

 4. On je više Leri Džonson.
   (Biću Slobodan, 23. oktobar 2020 13:30)

  # Link komentara