Sreda, 21.10.2020.

16:55

"Denver je jasan – Porter junior nije dostupan"

Brajan Vindhorst, novinar ESPN, rekao je da su Denver Nagetsi odlučni u tome da ni po kojem slučaju ne trejduju Majkla Portera juniora.

Izvor: PT

"Denver je jasan – Porter junior nije dostupan" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

20 Komentari

Sortiraj po:

Mladen

pre 3 godine

Nadam se da nisu ludi ponovo da potpisu Plamlija, panj koji ne igra odbranu i ima zagarantovanih -20 za tim kad je na terenu. Posto Milsap odlazi ili ce dobiti mnogo manje para imaju 30 miliona da se igraju, mozda i duplo vise ako nekome uspeju da uvale Herisa i Bartona. Bejns bi bio idealna zamena za Plamlija, kad jos potpisu Grenta za vece pare a posto ne nude Portera onda Dru otpada, najbolje da probaju da dovedu Oladipa. Marej, Oladipo, Porter, Grent i Jokic a sa klupe Moris, Kreg, Bejns, Milsap ili zamena za njega i to je to.

KOSTA1703

pre 3 godine

Što se Portera tiče, ukoliko bude radio na sebi tokom medjusezone(da ispravi neke tehničke nedostatke kod samog trčanja i naskoka u šut), i uigra se sa ekipom da isprati odbrambene šeme Melouna, eto njega već sledeće sezone na alstaru, zapamtite šta sam rekao(i naravno ako ga zaobidju povrede).
Ono što Denveru fali je rezervna petica, koja može da odigra dvadesetak minuta ili čak većinu nekih nevažnih minuta umesto Jokića, i ako tu poziciju kvalitetno pokriju, uz minute Bolu sledeće sezone, eto Denvera kao kandidata za titulu.
i nikako ne treba da žure sa bilo kakvim trejdom....To titule mogu i ovako, a ako se namiriše krv, može se odigrati all in i u februaru.

KOSTA1703

pre 3 godine

Neverovatno koliko jednostranih komentara koji veze nemaju sa realnošću.
Čij pretplatili Milsapa?
Oni su morali da ga potpišu, jer da nisu platili bi kaznu od strane lige.
On sa svojom platom i pozicijom u rosteru nikada nije ni bio tu da bi bio prva zvezda, bio je tu d apomogne mladom timu da raste, i u toj ulozi je u potpunosti obavio svoj posao, rešavajući i sam poneki meč čak i u ovom plejofu.
Sutra će verovatno potpisati veteranski ugovor, a čak i ako ne potpiše, Denver treba d amu se zahvali za sve što je postigao za tri godine u timu.
Da nije bilo njega Denver ni pod razno ne bi trejdovao Nurkuića, što bi sigurno uticalo na atmosferu u ekipi i razvoj i samog Jokića.
Denver je ove godine stigao do finala, jednom zastrašujućom igrom malog broja igrača, time pokazujući da može i u ovom sastavu mnogo, a igrali suceo plejof bez Bartona, jedinog igrača koji može kvalitetno da iskreira za sebe i druge(sem Jokića) i praktično bez Herisa u napadu, jer čovek nije igrao ni trenirao 6 meseci, a opet su stigli do finala.

The Unforgiven

pre 3 godine

Problem Denvera i drugih manjih timova, to jest destinacija što kod njih slabo ko želi da dodje.
(No name, 22. oktobar 2020 14:49)
--------------------

Niko ne zeli da dodje u Denver? Jesi li bio ti kad u Denveru? Populacija Denvera je skocila za 21% u zadnjih 9 godina, jedan od najbrze rastucih gradova u Americi.

Locutus

pre 3 godine

Mari i Jokić će se sve teže uklapati. Jokić i Porter su dobra kombinacija, Jokić voli da dodaje Porter da šutira. Bitno je da Porter ne davi loptu. Meni lično je Porter bolja verzija Galinarija. Što se tiče Marija tu će da bude problem, koji po mom mišljenju tinja još od ol stara rukija kada su igrali u istoj ekipi. Mari kada se oseti ugrožen ne da nikom loptu i tu je kraj priče. Jedna lopta na Jokića i Marija još nekako, ali sad je tu i Porter, Grent koji je odličan, a možda se vrati i Barton. Samo je pitanje kada će sujeta da izbije na površinu.

No name

pre 3 godine

... ali s obzirom da su već imali jednog neupotrebljivog igrača (pogotovo u plejofu) od 14 miliona po sezoni, veliki luksuz je bio dati Milsapu 30! Tačno je da dobar savet zlata vredi, ali što je mnogo - mnogo je...
(Imay, 22. oktobar 2020 13:54)

Problem Denvera i drugih manjih timova, to jest destinacija što kod njih slabo ko želi da dodje. Milsap je hteo kao slobodan agent jer su ga preplatili. Kris Weber isto nije hteo iz Wasingtona u Sacramento, i napraviše oni tim em došao jos Divac, Stojakovic ,dratovali Jason Wilijams, Turkoglu + neki igrači koji su bili tu, poklopilo im se. Porter ce biti solidan igrac, ali daleko od Durenta, tesko da ce dostici i Stojakovica.

Na pr Oklakoma mogla je da ima trio Durent, Westrbook, Harden. I svi su bili mladi. Pustli prvo Hardena za nista i nikad nisu bas pojacali duet Durent- Westbook.

Denver ce biti tu u vrhu, ali ce uvek biti neko jaci na zapadu od njih. A sledece sezone i Worrirsi i Lejkersi. Denver jednostavno zadovoljan sa tim, blizu , a ipak daleko od titule. A eto nek me demantuju i naprave neki veci trejd u sledece 2 godine.

tocka

pre 3 godine

Meni je začudjujuće da je od svih Denverovih igrača u PO baš MPJ imao najbolji plus minus. Delovalo mi je kada ga gledam na terenu da ne može nikoga da brani, ali izgleda to nekako nadoknadi u napadu. Nikola mu nekada i dobaci loptu, ali Marej bukvalno nikada, radije bi sudiji bacio. Mislim da je ovo jedan od razloga zašto je Marej eksplodirao u PO, osetio je da mu gori pod nogama. Jokić je opušten jer zna da nije ugrožen, jer igra nešto drugo, ali ova dva su obojica skoreri i biće tu zanimljivo. Mislim da će morati da i Jokić, a naročito Marej, da nadju mesto za njega, inače će propustiti ogromnu priliku, jer oni ovakvog igrača nema šanse da dobiju trejdom.
Ja bih jedino gledao da se rešim Plamlija i dovedem nekog stvarno fizički dominantnog centra ili PF/centra. Ostalo je sad sve na svom mestu.

Imay

pre 3 godine

јд123,
sa ovim komentarom se u većini slažem, ali s obzirom da su već imali jednog neupotrebljivog igrača (pogotovo u plejofu) od 14 miliona po sezoni, veliki luksuz je bio dati Milsapu 30! Tačno je da dobar savet zlata vredi, ali što je mnogo - mnogo je...

Dacha

pre 3 godine

Nemoj da zaboraviš da će MPJ, ako ostane zdrav, tražiti max ugovor ili blizu maxa, i ako mu Denver to ne da, hoće neko drugi. Teško je izgraditi ekipu oko tri igrača sa max ugovorima. A ne deluje kao lik koji će prihvatiti manju platu za stvaranje šampionskog tima, pogotovo što Denver nikad nije bio atraktivna destinacija za igrače.
(brm, 22. oktobar 2020 12:03)

Ko je lud da njemu da max ugovor?! Doslo vreme da svaki igrac misli da moze i vredi max ugovor,a to je suludo. Ok svake godine raste seleri kep ali to apsolutno nema veze sa tim,Denver npr vec dao dva maxa i blago receno glupa odluka bi bila da daju i treci,pogotovo Porteru koji je trenutno samo talentovan klinac i solidan igrac,nista vise od toga,sto ne znaci da u buducnosti nece da bude zver ali sad trenutno nije ni blizu toga i max nikako,njima treba dobar gotov igrac,strelac vrhunski pre svega na poziciji 2 ili 3 i rezervna petica jer Plamli je sve samo ne ozb igrac!

Иван

pre 3 godine

Ово доказује да управа Денвера није луда. Они су у одличној позицији, тзв. win-win. Прво и најважније, доказали су да могу до врха. Стигли су до финала врло јаке конференције, показали да су бољи и од Клиперса, дакле, они су сада пожељно место за све играче који јуре титулу. Бира ли неко лузерски тим уместо њих, значи да га не интересује резултатски успех него само лова, и питање је шта би такав уопште пружио Нагетсима. Са друге стране, они су страшно млад тим, са језгром које ће у будућности само бити боље због Портера и Бола, па чак и без иоле већих појачања са стране могу рачунати на још бољи скор наредне сезоне.

То их доводи у ситуацију да не морају да срљају како би довели слободне агенте попут Холидеја. Неће из лоших Пеликанса због пара - онда и није за њих. Хоће, мада би већ следеће године могао да оде - нема проблема, следеће године ће бити много боља понуда слободних агената, наћи ће се неко нов уместо њега, а ослободиће се паре за Портеров уговор. Са друге стране, и сам Холидеј или неко сличан ће у тој ситуацији желети да себи набије цену наредне године, а то ће лакше учинити преко успеха у Нагетсима, него преко неуспеха у Пеликансима. Ова изјава заправо значи: можете добити Герија Хериса и пик за Холидеја, евентуално Мориса, али даље од тога нећемо ићи. А он тешко да ће добити бољу понуду. Следеће године, са масом одличних слободних агената, неминовно ће му пасти цена остане ли тамо где је сада.

brm

pre 3 godine

Od trojice nedostupnih igraca u Denveru, najstariji je nas Nikola sa 25 godina! Nema sumnje, uz jedan ili dva dobra trejda buducnost je pred njima.
(Bocko, 22. oktobar 2020 11:49)

Nemoj da zaboraviš da će MPJ, ako ostane zdrav, tražiti max ugovor ili blizu maxa, i ako mu Denver to ne da, hoće neko drugi. Teško je izgraditi ekipu oko tri igrača sa max ugovorima. A ne deluje kao lik koji će prihvatiti manju platu za stvaranje šampionskog tima, pogotovo što Denver nikad nije bio atraktivna destinacija za igrače.

јд123

pre 3 godine

Naravno da je moglo da bude promenjeno, jer je pre 3 godine potpisano na 2+1 gde je poslednja godina dobra volja kluba. Suludo je bilo to prihvatiti, ako pogledaš koga ili koliko igrača su mogli za te pare da dovedu!
Milsap je bio 20. najplaćeniji igrač lige, a učinak mu je bio kao 200-ti! Harel je imao 6 miliona, Bejns 5, a sa takva dva igrača kao podrškom Jokiću, bili bi prvaci!
(Imay, 22. oktobar 2020 11:47)

Све је то тачно. Можда је био договор да Денвер то прихвати а Милсап после потпише ветерански минималац. Ускоро ћемо сазнати да ли је било тако. Проблем Денвера је да им треба и неки ветеран, не можеш освојити титулу са само младим играчима. Лејкерси су освојили због ЛеБрона и Дејвиса, али велики допринос су дали и ветерани као Рондо, Хауард, итд.
Али није довољно само искуство, потребдно је и да се уклопи у екипу. Милсап није одиграо сходно заради, али је имао велики утицај на Николу. То људи занемарују. Он му је говорио да мора преузети више одговорности, што је Никола и урадио. Ко зна да ли би Јокић био на овом нивоу да није имао Милсапа поред себе.

Много је Милсап саветима помогао Николи. Неки спомињу да треба да врате Галинарија. На подкасту навијача Денвера ДНВР, чуо сам да после првог Јокићевог трипл-дабла, једини који му нису честитали су били Нуркић и Галинари. Тако да има доста ствари, које ми не знамо, поготово што се тиче свлачионице и што сигурно утиче на одлуке фронт офиса Денвера.

Bones

pre 3 godine

Porter za par sezona postaje all star igrac ili Porter za par sezona postaje jos jedan baceni talenat, vrijeme ce pokazati ali podrzavam ovu odluku Denvera. Ono sto su sad duguju razvoju svojih talenata i zato su nam i dragi. Lejkersi pokupe LBJ i AD kao formirane igrace, dovuku im jos more iskusnih igraca i uzmu prsten i zato su mnogima mrski. Sjetite se kako su oni prvi voriorsi bili dragi svima a onda omrazeni kad je dosao KD. Obicni mali ljudi prosto vole autsajdere i nesto sto je prirodno, da ne kazem posteno.

andrej

pre 3 godine

@imay
Ugovor Milsapa je potpisan pre 3 sezone i nikako nije mogao biti promenjen pred ovu sezonu. U tom trenutku je on bio jedini al star igrač koji je hteo ugovor u Denveru i ne bi ga ni potpisao da nije dobio tolike pare. Sad je situacija drugačija, Denver je obećavajuca ekipa koja može privući dobre igrače i za manje ugovore.

Bocko

pre 3 godine

Od trojice nedostupnih igraca u Denveru, najstariji je nas Nikola sa 25 godina! Nema sumnje, uz jedan ili dva dobra trejda buducnost je pred njima.

Imay

pre 3 godine

(andrej,
Naravno da je moglo da bude promenjeno, jer je pre 3 godine potpisano na 2+1 gde je poslednja godina dobra volja kluba. Suludo je bilo to prihvatiti, ako pogledaš koga ili koliko igrača su mogli za te pare da dovedu!
Milsap je bio 20. najplaćeniji igrač lige, a učinak mu je bio kao 200-ti! Harel je imao 6 miliona, Bejns 5, a sa takva dva igrača kao podrškom Jokiću, bili bi prvaci!

Imay

pre 3 godine

Ove godine su gazde Denvera prokockale titulu! Trebalo je ne potpisati Milsapa za 30 miliona nego za 10 ako hoće (verovatno bi pristao) ili za 30 miliona kupiti - brdo igrača na svim pozicijama ili super zvezdu! A bilo je igrača...

Bones

pre 3 godine

Porter za par sezona postaje all star igrac ili Porter za par sezona postaje jos jedan baceni talenat, vrijeme ce pokazati ali podrzavam ovu odluku Denvera. Ono sto su sad duguju razvoju svojih talenata i zato su nam i dragi. Lejkersi pokupe LBJ i AD kao formirane igrace, dovuku im jos more iskusnih igraca i uzmu prsten i zato su mnogima mrski. Sjetite se kako su oni prvi voriorsi bili dragi svima a onda omrazeni kad je dosao KD. Obicni mali ljudi prosto vole autsajdere i nesto sto je prirodno, da ne kazem posteno.

andrej

pre 3 godine

@imay
Ugovor Milsapa je potpisan pre 3 sezone i nikako nije mogao biti promenjen pred ovu sezonu. U tom trenutku je on bio jedini al star igrač koji je hteo ugovor u Denveru i ne bi ga ni potpisao da nije dobio tolike pare. Sad je situacija drugačija, Denver je obećavajuca ekipa koja može privući dobre igrače i za manje ugovore.

Bocko

pre 3 godine

Od trojice nedostupnih igraca u Denveru, najstariji je nas Nikola sa 25 godina! Nema sumnje, uz jedan ili dva dobra trejda buducnost je pred njima.

јд123

pre 3 godine

Naravno da je moglo da bude promenjeno, jer je pre 3 godine potpisano na 2+1 gde je poslednja godina dobra volja kluba. Suludo je bilo to prihvatiti, ako pogledaš koga ili koliko igrača su mogli za te pare da dovedu!
Milsap je bio 20. najplaćeniji igrač lige, a učinak mu je bio kao 200-ti! Harel je imao 6 miliona, Bejns 5, a sa takva dva igrača kao podrškom Jokiću, bili bi prvaci!
(Imay, 22. oktobar 2020 11:47)

Све је то тачно. Можда је био договор да Денвер то прихвати а Милсап после потпише ветерански минималац. Ускоро ћемо сазнати да ли је било тако. Проблем Денвера је да им треба и неки ветеран, не можеш освојити титулу са само младим играчима. Лејкерси су освојили због ЛеБрона и Дејвиса, али велики допринос су дали и ветерани као Рондо, Хауард, итд.
Али није довољно само искуство, потребдно је и да се уклопи у екипу. Милсап није одиграо сходно заради, али је имао велики утицај на Николу. То људи занемарују. Он му је говорио да мора преузети више одговорности, што је Никола и урадио. Ко зна да ли би Јокић био на овом нивоу да није имао Милсапа поред себе.

Много је Милсап саветима помогао Николи. Неки спомињу да треба да врате Галинарија. На подкасту навијача Денвера ДНВР, чуо сам да после првог Јокићевог трипл-дабла, једини који му нису честитали су били Нуркић и Галинари. Тако да има доста ствари, које ми не знамо, поготово што се тиче свлачионице и што сигурно утиче на одлуке фронт офиса Денвера.

tocka

pre 3 godine

Meni je začudjujuće da je od svih Denverovih igrača u PO baš MPJ imao najbolji plus minus. Delovalo mi je kada ga gledam na terenu da ne može nikoga da brani, ali izgleda to nekako nadoknadi u napadu. Nikola mu nekada i dobaci loptu, ali Marej bukvalno nikada, radije bi sudiji bacio. Mislim da je ovo jedan od razloga zašto je Marej eksplodirao u PO, osetio je da mu gori pod nogama. Jokić je opušten jer zna da nije ugrožen, jer igra nešto drugo, ali ova dva su obojica skoreri i biće tu zanimljivo. Mislim da će morati da i Jokić, a naročito Marej, da nadju mesto za njega, inače će propustiti ogromnu priliku, jer oni ovakvog igrača nema šanse da dobiju trejdom.
Ja bih jedino gledao da se rešim Plamlija i dovedem nekog stvarno fizički dominantnog centra ili PF/centra. Ostalo je sad sve na svom mestu.

Imay

pre 3 godine

(andrej,
Naravno da je moglo da bude promenjeno, jer je pre 3 godine potpisano na 2+1 gde je poslednja godina dobra volja kluba. Suludo je bilo to prihvatiti, ako pogledaš koga ili koliko igrača su mogli za te pare da dovedu!
Milsap je bio 20. najplaćeniji igrač lige, a učinak mu je bio kao 200-ti! Harel je imao 6 miliona, Bejns 5, a sa takva dva igrača kao podrškom Jokiću, bili bi prvaci!

No name

pre 3 godine

... ali s obzirom da su već imali jednog neupotrebljivog igrača (pogotovo u plejofu) od 14 miliona po sezoni, veliki luksuz je bio dati Milsapu 30! Tačno je da dobar savet zlata vredi, ali što je mnogo - mnogo je...
(Imay, 22. oktobar 2020 13:54)

Problem Denvera i drugih manjih timova, to jest destinacija što kod njih slabo ko želi da dodje. Milsap je hteo kao slobodan agent jer su ga preplatili. Kris Weber isto nije hteo iz Wasingtona u Sacramento, i napraviše oni tim em došao jos Divac, Stojakovic ,dratovali Jason Wilijams, Turkoglu + neki igrači koji su bili tu, poklopilo im se. Porter ce biti solidan igrac, ali daleko od Durenta, tesko da ce dostici i Stojakovica.

Na pr Oklakoma mogla je da ima trio Durent, Westrbook, Harden. I svi su bili mladi. Pustli prvo Hardena za nista i nikad nisu bas pojacali duet Durent- Westbook.

Denver ce biti tu u vrhu, ali ce uvek biti neko jaci na zapadu od njih. A sledece sezone i Worrirsi i Lejkersi. Denver jednostavno zadovoljan sa tim, blizu , a ipak daleko od titule. A eto nek me demantuju i naprave neki veci trejd u sledece 2 godine.

Dacha

pre 3 godine

Nemoj da zaboraviš da će MPJ, ako ostane zdrav, tražiti max ugovor ili blizu maxa, i ako mu Denver to ne da, hoće neko drugi. Teško je izgraditi ekipu oko tri igrača sa max ugovorima. A ne deluje kao lik koji će prihvatiti manju platu za stvaranje šampionskog tima, pogotovo što Denver nikad nije bio atraktivna destinacija za igrače.
(brm, 22. oktobar 2020 12:03)

Ko je lud da njemu da max ugovor?! Doslo vreme da svaki igrac misli da moze i vredi max ugovor,a to je suludo. Ok svake godine raste seleri kep ali to apsolutno nema veze sa tim,Denver npr vec dao dva maxa i blago receno glupa odluka bi bila da daju i treci,pogotovo Porteru koji je trenutno samo talentovan klinac i solidan igrac,nista vise od toga,sto ne znaci da u buducnosti nece da bude zver ali sad trenutno nije ni blizu toga i max nikako,njima treba dobar gotov igrac,strelac vrhunski pre svega na poziciji 2 ili 3 i rezervna petica jer Plamli je sve samo ne ozb igrac!

brm

pre 3 godine

Od trojice nedostupnih igraca u Denveru, najstariji je nas Nikola sa 25 godina! Nema sumnje, uz jedan ili dva dobra trejda buducnost je pred njima.
(Bocko, 22. oktobar 2020 11:49)

Nemoj da zaboraviš da će MPJ, ako ostane zdrav, tražiti max ugovor ili blizu maxa, i ako mu Denver to ne da, hoće neko drugi. Teško je izgraditi ekipu oko tri igrača sa max ugovorima. A ne deluje kao lik koji će prihvatiti manju platu za stvaranje šampionskog tima, pogotovo što Denver nikad nije bio atraktivna destinacija za igrače.

Imay

pre 3 godine

Ove godine su gazde Denvera prokockale titulu! Trebalo je ne potpisati Milsapa za 30 miliona nego za 10 ako hoće (verovatno bi pristao) ili za 30 miliona kupiti - brdo igrača na svim pozicijama ili super zvezdu! A bilo je igrača...

Иван

pre 3 godine

Ово доказује да управа Денвера није луда. Они су у одличној позицији, тзв. win-win. Прво и најважније, доказали су да могу до врха. Стигли су до финала врло јаке конференције, показали да су бољи и од Клиперса, дакле, они су сада пожељно место за све играче који јуре титулу. Бира ли неко лузерски тим уместо њих, значи да га не интересује резултатски успех него само лова, и питање је шта би такав уопште пружио Нагетсима. Са друге стране, они су страшно млад тим, са језгром које ће у будућности само бити боље због Портера и Бола, па чак и без иоле већих појачања са стране могу рачунати на још бољи скор наредне сезоне.

То их доводи у ситуацију да не морају да срљају како би довели слободне агенте попут Холидеја. Неће из лоших Пеликанса због пара - онда и није за њих. Хоће, мада би већ следеће године могао да оде - нема проблема, следеће године ће бити много боља понуда слободних агената, наћи ће се неко нов уместо њега, а ослободиће се паре за Портеров уговор. Са друге стране, и сам Холидеј или неко сличан ће у тој ситуацији желети да себи набије цену наредне године, а то ће лакше учинити преко успеха у Нагетсима, него преко неуспеха у Пеликансима. Ова изјава заправо значи: можете добити Герија Хериса и пик за Холидеја, евентуално Мориса, али даље од тога нећемо ићи. А он тешко да ће добити бољу понуду. Следеће године, са масом одличних слободних агената, неминовно ће му пасти цена остане ли тамо где је сада.

Imay

pre 3 godine

јд123,
sa ovim komentarom se u većini slažem, ali s obzirom da su već imali jednog neupotrebljivog igrača (pogotovo u plejofu) od 14 miliona po sezoni, veliki luksuz je bio dati Milsapu 30! Tačno je da dobar savet zlata vredi, ali što je mnogo - mnogo je...

Locutus

pre 3 godine

Mari i Jokić će se sve teže uklapati. Jokić i Porter su dobra kombinacija, Jokić voli da dodaje Porter da šutira. Bitno je da Porter ne davi loptu. Meni lično je Porter bolja verzija Galinarija. Što se tiče Marija tu će da bude problem, koji po mom mišljenju tinja još od ol stara rukija kada su igrali u istoj ekipi. Mari kada se oseti ugrožen ne da nikom loptu i tu je kraj priče. Jedna lopta na Jokića i Marija još nekako, ali sad je tu i Porter, Grent koji je odličan, a možda se vrati i Barton. Samo je pitanje kada će sujeta da izbije na površinu.

KOSTA1703

pre 3 godine

Neverovatno koliko jednostranih komentara koji veze nemaju sa realnošću.
Čij pretplatili Milsapa?
Oni su morali da ga potpišu, jer da nisu platili bi kaznu od strane lige.
On sa svojom platom i pozicijom u rosteru nikada nije ni bio tu da bi bio prva zvezda, bio je tu d apomogne mladom timu da raste, i u toj ulozi je u potpunosti obavio svoj posao, rešavajući i sam poneki meč čak i u ovom plejofu.
Sutra će verovatno potpisati veteranski ugovor, a čak i ako ne potpiše, Denver treba d amu se zahvali za sve što je postigao za tri godine u timu.
Da nije bilo njega Denver ni pod razno ne bi trejdovao Nurkuića, što bi sigurno uticalo na atmosferu u ekipi i razvoj i samog Jokića.
Denver je ove godine stigao do finala, jednom zastrašujućom igrom malog broja igrača, time pokazujući da može i u ovom sastavu mnogo, a igrali suceo plejof bez Bartona, jedinog igrača koji može kvalitetno da iskreira za sebe i druge(sem Jokića) i praktično bez Herisa u napadu, jer čovek nije igrao ni trenirao 6 meseci, a opet su stigli do finala.

The Unforgiven

pre 3 godine

Problem Denvera i drugih manjih timova, to jest destinacija što kod njih slabo ko želi da dodje.
(No name, 22. oktobar 2020 14:49)
--------------------

Niko ne zeli da dodje u Denver? Jesi li bio ti kad u Denveru? Populacija Denvera je skocila za 21% u zadnjih 9 godina, jedan od najbrze rastucih gradova u Americi.

KOSTA1703

pre 3 godine

Što se Portera tiče, ukoliko bude radio na sebi tokom medjusezone(da ispravi neke tehničke nedostatke kod samog trčanja i naskoka u šut), i uigra se sa ekipom da isprati odbrambene šeme Melouna, eto njega već sledeće sezone na alstaru, zapamtite šta sam rekao(i naravno ako ga zaobidju povrede).
Ono što Denveru fali je rezervna petica, koja može da odigra dvadesetak minuta ili čak većinu nekih nevažnih minuta umesto Jokića, i ako tu poziciju kvalitetno pokriju, uz minute Bolu sledeće sezone, eto Denvera kao kandidata za titulu.
i nikako ne treba da žure sa bilo kakvim trejdom....To titule mogu i ovako, a ako se namiriše krv, može se odigrati all in i u februaru.

Mladen

pre 3 godine

Nadam se da nisu ludi ponovo da potpisu Plamlija, panj koji ne igra odbranu i ima zagarantovanih -20 za tim kad je na terenu. Posto Milsap odlazi ili ce dobiti mnogo manje para imaju 30 miliona da se igraju, mozda i duplo vise ako nekome uspeju da uvale Herisa i Bartona. Bejns bi bio idealna zamena za Plamlija, kad jos potpisu Grenta za vece pare a posto ne nude Portera onda Dru otpada, najbolje da probaju da dovedu Oladipa. Marej, Oladipo, Porter, Grent i Jokic a sa klupe Moris, Kreg, Bejns, Milsap ili zamena za njega i to je to.

Imay

pre 3 godine

Ove godine su gazde Denvera prokockale titulu! Trebalo je ne potpisati Milsapa za 30 miliona nego za 10 ako hoće (verovatno bi pristao) ili za 30 miliona kupiti - brdo igrača na svim pozicijama ili super zvezdu! A bilo je igrača...

Locutus

pre 3 godine

Mari i Jokić će se sve teže uklapati. Jokić i Porter su dobra kombinacija, Jokić voli da dodaje Porter da šutira. Bitno je da Porter ne davi loptu. Meni lično je Porter bolja verzija Galinarija. Što se tiče Marija tu će da bude problem, koji po mom mišljenju tinja još od ol stara rukija kada su igrali u istoj ekipi. Mari kada se oseti ugrožen ne da nikom loptu i tu je kraj priče. Jedna lopta na Jokića i Marija još nekako, ali sad je tu i Porter, Grent koji je odličan, a možda se vrati i Barton. Samo je pitanje kada će sujeta da izbije na površinu.

Imay

pre 3 godine

(andrej,
Naravno da je moglo da bude promenjeno, jer je pre 3 godine potpisano na 2+1 gde je poslednja godina dobra volja kluba. Suludo je bilo to prihvatiti, ako pogledaš koga ili koliko igrača su mogli za te pare da dovedu!
Milsap je bio 20. najplaćeniji igrač lige, a učinak mu je bio kao 200-ti! Harel je imao 6 miliona, Bejns 5, a sa takva dva igrača kao podrškom Jokiću, bili bi prvaci!

andrej

pre 3 godine

@imay
Ugovor Milsapa je potpisan pre 3 sezone i nikako nije mogao biti promenjen pred ovu sezonu. U tom trenutku je on bio jedini al star igrač koji je hteo ugovor u Denveru i ne bi ga ni potpisao da nije dobio tolike pare. Sad je situacija drugačija, Denver je obećavajuca ekipa koja može privući dobre igrače i za manje ugovore.

brm

pre 3 godine

Od trojice nedostupnih igraca u Denveru, najstariji je nas Nikola sa 25 godina! Nema sumnje, uz jedan ili dva dobra trejda buducnost je pred njima.
(Bocko, 22. oktobar 2020 11:49)

Nemoj da zaboraviš da će MPJ, ako ostane zdrav, tražiti max ugovor ili blizu maxa, i ako mu Denver to ne da, hoće neko drugi. Teško je izgraditi ekipu oko tri igrača sa max ugovorima. A ne deluje kao lik koji će prihvatiti manju platu za stvaranje šampionskog tima, pogotovo što Denver nikad nije bio atraktivna destinacija za igrače.

The Unforgiven

pre 3 godine

Problem Denvera i drugih manjih timova, to jest destinacija što kod njih slabo ko želi da dodje.
(No name, 22. oktobar 2020 14:49)
--------------------

Niko ne zeli da dodje u Denver? Jesi li bio ti kad u Denveru? Populacija Denvera je skocila za 21% u zadnjih 9 godina, jedan od najbrze rastucih gradova u Americi.

Bones

pre 3 godine

Porter za par sezona postaje all star igrac ili Porter za par sezona postaje jos jedan baceni talenat, vrijeme ce pokazati ali podrzavam ovu odluku Denvera. Ono sto su sad duguju razvoju svojih talenata i zato su nam i dragi. Lejkersi pokupe LBJ i AD kao formirane igrace, dovuku im jos more iskusnih igraca i uzmu prsten i zato su mnogima mrski. Sjetite se kako su oni prvi voriorsi bili dragi svima a onda omrazeni kad je dosao KD. Obicni mali ljudi prosto vole autsajdere i nesto sto je prirodno, da ne kazem posteno.

Иван

pre 3 godine

Ово доказује да управа Денвера није луда. Они су у одличној позицији, тзв. win-win. Прво и најважније, доказали су да могу до врха. Стигли су до финала врло јаке конференције, показали да су бољи и од Клиперса, дакле, они су сада пожељно место за све играче који јуре титулу. Бира ли неко лузерски тим уместо њих, значи да га не интересује резултатски успех него само лова, и питање је шта би такав уопште пружио Нагетсима. Са друге стране, они су страшно млад тим, са језгром које ће у будућности само бити боље због Портера и Бола, па чак и без иоле већих појачања са стране могу рачунати на још бољи скор наредне сезоне.

То их доводи у ситуацију да не морају да срљају како би довели слободне агенте попут Холидеја. Неће из лоших Пеликанса због пара - онда и није за њих. Хоће, мада би већ следеће године могао да оде - нема проблема, следеће године ће бити много боља понуда слободних агената, наћи ће се неко нов уместо њега, а ослободиће се паре за Портеров уговор. Са друге стране, и сам Холидеј или неко сличан ће у тој ситуацији желети да себи набије цену наредне године, а то ће лакше учинити преко успеха у Нагетсима, него преко неуспеха у Пеликансима. Ова изјава заправо значи: можете добити Герија Хериса и пик за Холидеја, евентуално Мориса, али даље од тога нећемо ићи. А он тешко да ће добити бољу понуду. Следеће године, са масом одличних слободних агената, неминовно ће му пасти цена остане ли тамо где је сада.

Imay

pre 3 godine

јд123,
sa ovim komentarom se u većini slažem, ali s obzirom da su već imali jednog neupotrebljivog igrača (pogotovo u plejofu) od 14 miliona po sezoni, veliki luksuz je bio dati Milsapu 30! Tačno je da dobar savet zlata vredi, ali što je mnogo - mnogo je...

јд123

pre 3 godine

Naravno da je moglo da bude promenjeno, jer je pre 3 godine potpisano na 2+1 gde je poslednja godina dobra volja kluba. Suludo je bilo to prihvatiti, ako pogledaš koga ili koliko igrača su mogli za te pare da dovedu!
Milsap je bio 20. najplaćeniji igrač lige, a učinak mu je bio kao 200-ti! Harel je imao 6 miliona, Bejns 5, a sa takva dva igrača kao podrškom Jokiću, bili bi prvaci!
(Imay, 22. oktobar 2020 11:47)

Све је то тачно. Можда је био договор да Денвер то прихвати а Милсап после потпише ветерански минималац. Ускоро ћемо сазнати да ли је било тако. Проблем Денвера је да им треба и неки ветеран, не можеш освојити титулу са само младим играчима. Лејкерси су освојили због ЛеБрона и Дејвиса, али велики допринос су дали и ветерани као Рондо, Хауард, итд.
Али није довољно само искуство, потребдно је и да се уклопи у екипу. Милсап није одиграо сходно заради, али је имао велики утицај на Николу. То људи занемарују. Он му је говорио да мора преузети више одговорности, што је Никола и урадио. Ко зна да ли би Јокић био на овом нивоу да није имао Милсапа поред себе.

Много је Милсап саветима помогао Николи. Неки спомињу да треба да врате Галинарија. На подкасту навијача Денвера ДНВР, чуо сам да после првог Јокићевог трипл-дабла, једини који му нису честитали су били Нуркић и Галинари. Тако да има доста ствари, које ми не знамо, поготово што се тиче свлачионице и што сигурно утиче на одлуке фронт офиса Денвера.

No name

pre 3 godine

... ali s obzirom da su već imali jednog neupotrebljivog igrača (pogotovo u plejofu) od 14 miliona po sezoni, veliki luksuz je bio dati Milsapu 30! Tačno je da dobar savet zlata vredi, ali što je mnogo - mnogo je...
(Imay, 22. oktobar 2020 13:54)

Problem Denvera i drugih manjih timova, to jest destinacija što kod njih slabo ko želi da dodje. Milsap je hteo kao slobodan agent jer su ga preplatili. Kris Weber isto nije hteo iz Wasingtona u Sacramento, i napraviše oni tim em došao jos Divac, Stojakovic ,dratovali Jason Wilijams, Turkoglu + neki igrači koji su bili tu, poklopilo im se. Porter ce biti solidan igrac, ali daleko od Durenta, tesko da ce dostici i Stojakovica.

Na pr Oklakoma mogla je da ima trio Durent, Westrbook, Harden. I svi su bili mladi. Pustli prvo Hardena za nista i nikad nisu bas pojacali duet Durent- Westbook.

Denver ce biti tu u vrhu, ali ce uvek biti neko jaci na zapadu od njih. A sledece sezone i Worrirsi i Lejkersi. Denver jednostavno zadovoljan sa tim, blizu , a ipak daleko od titule. A eto nek me demantuju i naprave neki veci trejd u sledece 2 godine.

Dacha

pre 3 godine

Nemoj da zaboraviš da će MPJ, ako ostane zdrav, tražiti max ugovor ili blizu maxa, i ako mu Denver to ne da, hoće neko drugi. Teško je izgraditi ekipu oko tri igrača sa max ugovorima. A ne deluje kao lik koji će prihvatiti manju platu za stvaranje šampionskog tima, pogotovo što Denver nikad nije bio atraktivna destinacija za igrače.
(brm, 22. oktobar 2020 12:03)

Ko je lud da njemu da max ugovor?! Doslo vreme da svaki igrac misli da moze i vredi max ugovor,a to je suludo. Ok svake godine raste seleri kep ali to apsolutno nema veze sa tim,Denver npr vec dao dva maxa i blago receno glupa odluka bi bila da daju i treci,pogotovo Porteru koji je trenutno samo talentovan klinac i solidan igrac,nista vise od toga,sto ne znaci da u buducnosti nece da bude zver ali sad trenutno nije ni blizu toga i max nikako,njima treba dobar gotov igrac,strelac vrhunski pre svega na poziciji 2 ili 3 i rezervna petica jer Plamli je sve samo ne ozb igrac!

Mladen

pre 3 godine

Nadam se da nisu ludi ponovo da potpisu Plamlija, panj koji ne igra odbranu i ima zagarantovanih -20 za tim kad je na terenu. Posto Milsap odlazi ili ce dobiti mnogo manje para imaju 30 miliona da se igraju, mozda i duplo vise ako nekome uspeju da uvale Herisa i Bartona. Bejns bi bio idealna zamena za Plamlija, kad jos potpisu Grenta za vece pare a posto ne nude Portera onda Dru otpada, najbolje da probaju da dovedu Oladipa. Marej, Oladipo, Porter, Grent i Jokic a sa klupe Moris, Kreg, Bejns, Milsap ili zamena za njega i to je to.

Bocko

pre 3 godine

Od trojice nedostupnih igraca u Denveru, najstariji je nas Nikola sa 25 godina! Nema sumnje, uz jedan ili dva dobra trejda buducnost je pred njima.

tocka

pre 3 godine

Meni je začudjujuće da je od svih Denverovih igrača u PO baš MPJ imao najbolji plus minus. Delovalo mi je kada ga gledam na terenu da ne može nikoga da brani, ali izgleda to nekako nadoknadi u napadu. Nikola mu nekada i dobaci loptu, ali Marej bukvalno nikada, radije bi sudiji bacio. Mislim da je ovo jedan od razloga zašto je Marej eksplodirao u PO, osetio je da mu gori pod nogama. Jokić je opušten jer zna da nije ugrožen, jer igra nešto drugo, ali ova dva su obojica skoreri i biće tu zanimljivo. Mislim da će morati da i Jokić, a naročito Marej, da nadju mesto za njega, inače će propustiti ogromnu priliku, jer oni ovakvog igrača nema šanse da dobiju trejdom.
Ja bih jedino gledao da se rešim Plamlija i dovedem nekog stvarno fizički dominantnog centra ili PF/centra. Ostalo je sad sve na svom mestu.

KOSTA1703

pre 3 godine

Neverovatno koliko jednostranih komentara koji veze nemaju sa realnošću.
Čij pretplatili Milsapa?
Oni su morali da ga potpišu, jer da nisu platili bi kaznu od strane lige.
On sa svojom platom i pozicijom u rosteru nikada nije ni bio tu da bi bio prva zvezda, bio je tu d apomogne mladom timu da raste, i u toj ulozi je u potpunosti obavio svoj posao, rešavajući i sam poneki meč čak i u ovom plejofu.
Sutra će verovatno potpisati veteranski ugovor, a čak i ako ne potpiše, Denver treba d amu se zahvali za sve što je postigao za tri godine u timu.
Da nije bilo njega Denver ni pod razno ne bi trejdovao Nurkuića, što bi sigurno uticalo na atmosferu u ekipi i razvoj i samog Jokića.
Denver je ove godine stigao do finala, jednom zastrašujućom igrom malog broja igrača, time pokazujući da može i u ovom sastavu mnogo, a igrali suceo plejof bez Bartona, jedinog igrača koji može kvalitetno da iskreira za sebe i druge(sem Jokića) i praktično bez Herisa u napadu, jer čovek nije igrao ni trenirao 6 meseci, a opet su stigli do finala.

KOSTA1703

pre 3 godine

Što se Portera tiče, ukoliko bude radio na sebi tokom medjusezone(da ispravi neke tehničke nedostatke kod samog trčanja i naskoka u šut), i uigra se sa ekipom da isprati odbrambene šeme Melouna, eto njega već sledeće sezone na alstaru, zapamtite šta sam rekao(i naravno ako ga zaobidju povrede).
Ono što Denveru fali je rezervna petica, koja može da odigra dvadesetak minuta ili čak većinu nekih nevažnih minuta umesto Jokića, i ako tu poziciju kvalitetno pokriju, uz minute Bolu sledeće sezone, eto Denvera kao kandidata za titulu.
i nikako ne treba da žure sa bilo kakvim trejdom....To titule mogu i ovako, a ako se namiriše krv, može se odigrati all in i u februaru.