Utorak, 20.10.2020.

12:40

Milojević: Odabrao sam Partizan, iako mi je Zvezda nudila 30 odsto više novca

Dejan Milojević, nekadašnji krilni centar Partizana, otkrio je zbog čega je stigao u crno-beli tim.

Izvor: SN

Milojeviæ: Odabrao sam Partizan, iako mi je Zvezda nudila 30 odsto više novca IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Mozga bez!

pre 3 godine

Nudila ti 30% vise kad se Dule ugradjivao oko svih transfera. On je imao devizu tipa ako sam Tripkovicu, Novici il ostalima uzimao procenat od transfera u Evropu jer da nije mene nikad ne bi toliko vredeli. Laka racionalizacija koja opravda lopovluk al to je kod nas tako u svim dimemzijama drustva, nije debeli izuzetak.
(box, 20. oktobar 2020 18:37)
Milojevic je imao pricenat od svakog prodatog igraca u megi.
Zasto mislis da bi neki trener koji drzi do sebe,radio u klubu koji svake sezone proda najbolje igrace i sav teret pravljenja nove ekipe svalio na trenera?!Bogdanovic je sedeo na klupi kod Vlade Jovanovica,a postao prvi igrac kod Vujosevica,Pa veseli,lovernj,Lucic,bertans,dru gordon,Musli,Milosavljevic,Milutinov,Pekovic,Krstic..Partizan posle Bogdanovica i Lucica nema krstenu prodaju,pitam se zasto..
Evo,Barsa prodala Rafinju psz-u za 4 miliona i procenat 35 % od sledece prodaje.Da li je to lopovluk?!

Tri tackice

pre 3 godine

@Ovi nabedjeni grobari kad ne znaju sta da kazu i kako da se dodvore ovim ispranim mozgovima i sendvic navijacima oni svi samo vrte isti pricu e kao htela me zvezda nudili mi sve zivo al znate ja zivim od casova ljubavi pa sam odbio i otiso tamo,smesni ste svi da su vam ponudili evro vise odma bi prihvatili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krle, 20. oktobar 2020 16:39)


Znam da ti zvuci neverovatno, obzirom da navijas za ono sto se danas zove Zvezda,ali po planeti jos hodaju ljudi koji drze do casti,obraza,morala,ideala...Vas moze da kupi ko hoce za saku evra,zarad uspeha,trofeja,prestiza...zato razumem da ne razumes,ali te ne osudjujem,teska su vremena iza vas,pozdrav.

box

pre 3 godine

Nudila ti 30% vise kad se Dule ugradjivao oko svih transfera. On je imao devizu tipa ako sam Tripkovicu, Novici il ostalima uzimao procenat od transfera u Evropu jer da nije mene nikad ne bi toliko vredeli. Laka racionalizacija koja opravda lopovluk al to je kod nas tako u svim dimemzijama drustva, nije debeli izuzetak.

Perverzni traktorista

pre 3 godine

@Staje ovo kako koji kosarkas partizana završi karijeru on posle ima nostalagiju za zvezdom i zali sto nije otiso u zvezdu. Nije čudo sto pričaju kad partizan odigra košarkaški mec posle toga vise od pola igraca ode da gleda fudbalsku utakmicu zvezde. Pozdrav
(zdravkogfl, 20. oktobar 2020 14:40)

Zato na proslavi silom osvojene titule nove KKCZ na Kalimegdanu po vašim uverenjima vatreni zvezdaš Vasilije Micić uzima mikrofon i kreće * Da volim crno bele , ponosno kažem svima .. * Neprocenjivo i iskreno ma kako kome to teško palo...

Perverzni traktorista

pre 3 godine

I to je samo jedan detalj za to vreme kada drzava je, po verodostojnim informacija nekoliko obavestenih likova odavde koji se kunu u majku , terorisala izvornu KKCZ kada nisu imali para ni za kokice .
Tada je KK Partizan verovatno dao klincima po 5 miliona $ da bi sa prosekom od 22 godine osvojio nevažnu titulu prvaka Evrope .
A neka nasa deca ce do 30 godina sedeti na klupi nove KKCZ kao ekstra talenti da bi gledanjem nekih penzionera ucili bitne strvari o kosarci . Doktorski nema sta ali za psihijatriju .

Krle

pre 3 godine

Ovi nabedjeni grobari kad ne znaju sta da kazu i kako da se dodvore ovim ispranim mozgovima i sendvic navijacima oni svi samo vrte isti pricu e kao htela me zvezda nudili mi sve zivo al znate ja zivim od casova ljubavi pa sam odbio i otiso tamo,smesni ste svi da su vam ponudili evro vise odma bi prihvatili.

crvena petokraka

pre 3 godine

@Staje ovo kako koji kosarkas partizana završi karijeru on posle ima nostalagiju za zvezdom i zali sto nije otiso u zvezdu. Nije čudo sto pričaju kad partizan odigra košarkaški mec posle toga vise od pola igraca ode da gleda fudbalsku utakmicu zvezde. Pozdrav
(zdravkogfl, 20. oktobar 2020 14:40)

Hahahahha. E moji mitomani. Pa vas ne moze covek ni da izmisli. Pokusavate na sve nacine da izlecite svoje komplekse, ali dzabe. Istanbul92. FMP Ideja tim bez legendi, uspeha, trofeja, skole, navijaca.... Mali ste i to je ok. Ali neko vas lagao....

Che

pre 3 godine

Koliko se ja secam, ime je napravio u FMP, otisao u Buducnost kojoj tada niko nije mogao da parira novcem (G.Rakocevic, D.Tomasevic, S.Obradovic, M.Topic, H. Brkic, V. Kuzmanovic, D. Radonjic...) a onda otisao u Partizan da igra euroligu jer je Buducnost nije mogla vise da placa ludacke ugovore. Nije mu trebao novac, zaradio ga je u CG, zeleo je da nastavi da igra euroligu.
Posle Partizana odlazi u Valensiju i nestaje. U Spaniji je odigrao dve ispodprosecne sezone, onda Galata i jos veci pad da bi se na kraju vratio u Partizan gde je bio totalno van forme i zavrsio karijeru posle mesec dana.
Dejan Milojevic je sa 201cm, nikakvim skokom i nepostojecim sutom bio najbolji igrac u Partizanu i totalno neupotrebljiv u reprezentaciji.
Meni se nikad nije svidjao kao igrac, jer to sto je on igrao je bilo moguce samo na domacem terenu, sto je i potvrdio svojim nastupima posle Partizana.
Kao trener...hm, hm, ne znam sta da kazem. Trenirao je menadzerski klub kome je bilo u interesu da pokaze napadacke karakteristike igraca, pa je Mega tako i igrala. Totalna sloboda u napadu i jako losa odbrana. Kada bude dobio da vodim klub sa ozbiljnim rezultatskim teznjama, videcemo kakav je.

Марко

pre 3 godine

realno partizanova skola kosarke je priznatija u Evropi od Zvezdine …Covek znao posle kojeg kluba ce bolje da se naplati .. Posebno sto je tada partizan igrao Evroligu i bio pet puta poznatiji na kosarkaskoj mapi Evrope.

A pare sto ti nude...Svi znamo da i kod jednih i kod drugih pare ne bi video … Vec bi igrao za institucije i trebalo bi da ti bude cast.
(celalionac, 20. oktobar 2020 14:56)

Човек је са 27 година дошао у Партизан као искусан играч са златом са ЕП 2001. и четири године искуства у Будућности, тако да тешко да је прошао Партизанову школу кошарке, осим ако Партизан нема неку вечерњу школу за доквалификацију кадрова. Играо је 2 сезоне и за то време Партизан је забележио укупно 2 победе у Евролиги. Оба пута је био последњи у групи. Није чак ни АБА лигу освојио. После Партизан је играо за Памесу и Галатасарај и играо је само Еврокуп. Дакле, нити је имао успеха у Партизану, нити после Партизана. Све што је вредело у његовој играчкој каријери догодили се пре Партизана. У Партизану је пропао.

x

pre 3 godine

Milojević je bio jedan od dominantnijih niskih krila, iako nije bio nadaren visinom, a najviše se istakao u Partizanu i Pamesi.


Nisko krilo je pozicija. Može čovek da ima i 208 kao Stojaković ili 211 kao Durent, on je nisko krilo (small forward), tzv. trojka.
Milojevic je igrao uglavnom krilnog centra, a kasnije i centra, dakle pozicije 4 i 5.
On jeste bio nizak za te pozicije, ali ne može zbog toga biti nisko krilo.

ja

pre 3 godine

Oni koji imaju mozak znaju da je notorna glupost da je Partizan dobijao više para pre 2010. godine od Zvezde. Kao, prihvataju činjenicu da sad država daje više novca Zvezdi, ali se pravdaju da je ranije više dobijao Partizan. To jednostavno nije istina. Pogledajte samo ko je igrao za Partizan. Uvek je Zvezda dobijala više, svi se sećamo raznih projekata Evropska Zvezda itd. ali uvek je tu stajao Dule Vujošević kao nepremostiva prepreka. Partizan je više novca dobio jedino u sezonama 2010/2011 i 2011/2012, i to zasluženo, zbog plasmana na F4, ali je to Vlade Jovanović uprskao. Tada je Dule trebao da ostane i možda bi još više postigli u Evropi, ali ne možete kriviti čoveka što je hteo da naplati svoje uspehe odlaskom u CSKA.

dure

pre 3 godine

Ne utrkuju se u Instituciju,jer joj je zabranjeno da funkcionise.Vujosevic proteran iz kluba jer je tako vas buduci(daj Boze)trener tako zeleo,a postavljen u klub covek koji veze s kosarkom nema,ali je stranacki covek,da bi bio drugi i ćutao...znamo vas,i pamtimo sve..

dure

pre 3 godine

Čovek je uvek bio fer i korektan,ginuo na terenu,nikad niko nije uvredio,ali tu su iskompleksirani navijaci fmp2,koji prate kosarku par godina,baš,baš iskompleksirani..unisteno detinjstvo,mladost,jos uvek uce pravila kosarke...

јд123

pre 3 godine

Ovo je samo demagogija iz razloga što neće da preuzme Partizan pa da se malo dodvori navijačima kako je on igrao i bez para u Partizanu, da ga ne prozivaju što neće da bude trener sad.
(Marko, 20. oktobar 2020 13:49)

Предлажем свима да прво погледају читав интервју, па онда коментаришу. Рекао је да је ДВА пута одбио да буде тренер Партизана, једном када су отерали Вујошевића и да није хтео да преузме Партизан због тога како су се понашали према Вујошевићу с ким је у добрим односима. Да му је јасно да се то навијачима Партизана неће свидети када чују, али да је увек био искрен.

Сада хоће да пређе у НБА, што му је одавно циљ. Зашто би га зато навијачи Партизана прозивали? Хоће да и то проба. Није искључио могућност да једног дана преузме и Партизан, ако се све поклопи. Али сада му је циљ НБА.

јд123

pre 3 godine

“Nikola voli košarku, samo ne voli da trenira”. Isto tako i Teodosić voli košarku, a ne voli da trenira, pa je od potencijalnog all stara dospeo do all starca za rekordno vreme.
(tocka, 20. oktobar 2020 13:55)

Понављам. Погледајте прво читав интервју. То се односило на Николу када је био клинац. Рекао је да му је ГМ Денвера Конли рекао да Јокић тренира више од свих играча. Милоје се тада нашалио и рекао Конлију, да је Денвер у великом проблему, ако им Никола највише тренира. Онда је објаснио да зна да је Никола сазрео и да сада тренира ко луд, јер је схватио каква му се шанса указала и да хоће да је искористи. Интересантно је било како је ”натерао” Николу да више тренира, док је био клинац и у Меги. Рече да Никола увек хоће да победи, без обзира да ли је то тренинг или утакмица. Зато је Милоје сваки тренинг тако организовао да увек буде нека врста такмичења.

Walt

pre 3 godine

Partizan jeste imao mnogo više love nego Zvezda. Zato je i imao bolje igrače. Zvezda je morala ponekom dobrom igraču da ponudi više , ali to sto je JEDNOM ponudjeno više ne znaci da je imala više para.
(veliki strumf, 20. oktobar 2020 13:28
Da imali smo sjajne budžete zaista, pogotovo su astronomske plate bile izdvajane za igrača kao što su Strahinja Milošević, Slavko Vraneš, Aleks Marić, Bane Đekić sa kojima smo otišli na fajnal for. Takođe ogromne pare su izdvojene za Predraga Šuputa, Novicu Veličkovića od 18 godina, anonimnog Nikolu Pekovića i još brzbroj sličnih, bili smo pravi galaktikosi koji se razbacuju tih godina “našeg favorizovanja”

демагози

pre 3 godine

Заштићен код судија као бели медвед, нешто невероватно што је било само у то време. Причај мало то Тринкију, Волдену па и том Дулету који није морао све паре да врће назад, јер је аутор мита о љубави.

zdravkogfl

pre 3 godine

Staje ovo kako koji kosarkas partizana završi karijeru on posle ima nostalagiju za zvezdom i zali sto nije otiso u zvezdu. Nije čudo sto pričaju kad partizan odigra košarkaški mec posle toga vise od pola igraca ode da gleda fudbalsku utakmicu zvezde. Pozdrav

mk dons

pre 3 godine

E Miloje ko te ne zna...
Propala Amerika pa ajmo sad u Partizan pa pripremas teren...
Kad god ti nije islo,tukao si gde si stigao...
Veliki sportista,pozavidela bi mu ulica...
Tako si i u Buducnost otisao za 30 posto manje para..
Uvek si mrzeo Zvezdu,i kad si vodio Megu sa Zvezdom hoces da puknes od muke sto gubis na 1 loptu,a sa Partizanom trening...
a ovaj dole sto prica anonimni Nikola Pekovic,imas na youtube-u da je imao dogovoren prelazak u Hemofarm kad mu je ponudjen ugovor snova u Partizanu...

јд123

pre 3 godine

U prevodu, ukoliko uspete da oterate Vladu Japanca ja bih mogao da mu budem naslednik.
(Kum Žoržo, 20. oktobar 2020 13:06)

Није тачно. Гледао сам читав интервју. Рекао је да хоће у НБА да буде помоћни тренер, да ће се за месец два знати. Такође је рекао да су га пре звали Бакси, али да је тада одлучио да још не иде. Споменуо је и да су у Меги радили слично као у НБА, да су помоћници имали своју улогу, за разлику од других европских екипа, где се помоћници ништа не питају. Да рачуна да ће тако бити и у репрезентацији, јер Кокошков долази из НБА и да му је зато такав начин рада.

Ево шансе да пређе у Денвер, пошто се прича да ће Вес Анселд можда напустити екипу. У том случају би се отворило место помоћног тренера у Денверу. Сигурно би били заинтересовани с обзиром да је тренирао Јокића и да је с њим у одличним односима. А можда се опет јаве и Бакси.

celalionac

pre 3 godine

realno partizanova skola kosarke je priznatija u Evropi od Zvezdine …Covek znao posle kojeg kluba ce bolje da se naplati .. Posebno sto je tada partizan igrao Evroligu i bio pet puta poznatiji na kosarkaskoj mapi Evrope.

A pare sto ti nude...Svi znamo da i kod jednih i kod drugih pare ne bi video … Vec bi igrao za institucije i trebalo bi da ti bude cast.

neko

pre 3 godine

Velik "deki" ujedno dobar čovek malo ko zna da je ponikao u Beovuku kod Miše Lakić pre nego što počeo seniorsku košarku u Fmp da bi prešao u Budućnost sa kojom igrao Evroligu tih dve sezone osvojao prvenstvo i kup Jugoslavije pa je onda prešao u partizan postao jedan od vodećih igrača ljubimac navijača. Igrao po pravilu na poziciji četvorke jer tad su ima li klasične centre ma da je mogao po potrebi na petici. Uglavnom bio krilni centar..

Spale

pre 3 godine

sve je to tad bilo normalno. Sve što valja moralo je u Partizan, ne samo iz FMP koji su tad grobljari dizali u nebesa, nego i iz Zvezde, Hemofarma, Vojvodine, Budućnosti, BFCa..uz naravno i dres reprezentacije, e onda se pitajte zašto nemamo nijedan reprezentativni rezultat u periodu 2003-2014. Samo blamažu. Ali bitno je bilo da se prestigne Zvezda po broju titula. Srećom i taj mrak je prošao.

Marko

pre 3 godine

Pretpostavljam da si zbog toga i iz ljubavi otišao prvo u Budućnost pa tek onda u Partizan.
Preskočite demagogiju kad znamo da ste išli zbog para u CG a onda se vraćali u Beograd. Kuzmanović, Rakočević i ostala ekipa.
A o tome da je Zvezda imala više para, može najbolje da posvedoči da je te sezone završila ligu za 6 igrača, baš zbog para. A i Vujanić, Tomašević, Bogdanović su svi prešli iz Zvezde u Partizan zato što je Zvezda davala 30% više, mislim da je ipak zato što nije imala ni za plate pa su svi volšebno "raskidali" ugovore.
Ovo je samo demagogija iz razloga što neće da preuzme Partizan pa da se malo dodvori navijačima kako je on igrao i bez para u Partizanu, da ga ne prozivaju što neće da bude trener sad.

Ruza

pre 3 godine

Nikola voli košarku, samo ne voli da trenira"

Velika steta sto ne trenira vise, prevashodno na fizikalijama. Zaista ne bi postojao centar koji bi mogao da mu stane na crtu. Mada, i ovako je vec 2-3 godine medju najbolja 2 centra na svetu.

mich

pre 3 godine

Sve je to ok, samo treba istaci dda je to uradio zbog EL, a ne zbog "casova ljubavi", nesto ne vidim da se igraci DANAS utrkuju da idu u "laznu instituciju"..

Red

pre 3 godine

Ma mozes ti sad svasta pricati,pitanje sta je istina.Pa i da je istina,sve je to sad history chanell,Zvezda je jaka,igra Evroligu vec nekoliko godina.Sve te stare price nisu vise bitne.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Svaka čast Miloju!"

Čovek koji se razume odlično u košarku koji itekako imao uspešnu karijeru a ja imao prilike da ga pratim dosta u tom vremenu kad je partizan dominiraooo igrao Evroligu u sezoni 2004/05 baš u Pioniru protiv Oly index uspešnosti mu bilo 55 a dao je 35 poena i 14 skokova u toj utakmici. Pa čak u dresu Valencia imao uspeha. Ranije za Budućnost isto. Vodio Megu uspešno usudio bi se reći jedan od najjačih pored ostalih trenera u aba ligi.

Luke Babbitt gravedigger

pre 3 godine

Kako sad to, zar oni nisu bili socijalni slučaj u vreme Duška Vujoševića. Dule ih uništio sa manjim budžetom, ako izuzmemo sezone 2009/10 i 10/11 svake sezone zvezda imala veći budžet u zadnjih 20 godina. Od Divca i 500k za dve utakmice pa preko slovenačkog budžeta maded by Zmagoslav, Žike pauka i Vesića, pa sve do malog čoveka sa velikom torbom koji ima 10 stranaca i koji je osakatio srpsku košarku totalno. Ali F4 videti neće nikad pa nek upumpaju i 30 miliona prosto, jer su mali veštački klub.

Niur

pre 3 godine

A zasto si izabrao Buducnost? Znam,znam vama pare nisu bitne,vi svi igrate iz ljubavi. Pusti prazne price Dejane. Poznato je da je Zvezda tada vise davala. Da je tako,igrao bi ti u Zvezdi jos kako.

Igor

pre 3 godine

preporuka da se pogleda Balkan info ceo intervju sa njim. Covek na mestu, i ovakvi ljudi trebaju da budu na celima svim pozicija u zemlji da bismo dosli do nekog nivoa kao nacija. Mnogo gotivan i iskren covek.

tocka

pre 3 godine

“Nikola voli košarku, samo ne voli da trenira”. Isto tako i Teodosić voli košarku, a ne voli da trenira, pa je od potencijalnog all stara dospeo do all starca za rekordno vreme. Jokić ipak deluje kao ozbiljniji tip, a i mislim da ima oko sebe dosta njih koji brinu da ta investicija od 150 miliona ne propadne. On nece nikad biti igrač tipa Dejvisa, kasno je za takve promene na telu, ali neka snaga i forma koju je imao recimo Olajdžuvan mu nije nedostižna. Sreća pa ima dosta vremena, a i ceo taj fitnes sektor je toliko uznapredovao, da transformišu tipove koji su i u mnogo gorem stanju od Nikole.

veliki strumf

pre 3 godine

Partizan jeste imao mnogo više love nego Zvezda. Zato je i imao bolje igrače. Zvezda je morala ponekom dobrom igraču da ponudi više , ali to sto je JEDNOM ponudjeno više ne znaci da je imala više para.

grobar

pre 3 godine

Partizan je nudio sjajnu sansu za razvoj, rad sa jednim od najboljih strucnjaka evrope, radilo se planski i to je donelo vanserijske rezultate, s obzirom na budzet, a ne ko danasnji zvezda i partizan. Ali ovo je lepa informacija za navijace koji su period koji je trajao godinama, gde je zvezda imala 4 puta vise para pravdali time kako je partizan u toj situaciji bio ranije, ali svako ko je tada pratio kosarku zna da je zvezda slicne novce dobijala, samo nije znala sta ce sa njima.

Milos

pre 3 godine

Dobar igrač, odlican trener ali izgleda 0 menadžment. Kakve su ovo sada izjave. Deki ima još da se radi. Ovo su priče za kafanu. Pozdrav

Walt

pre 3 godine

Partizan jeste imao mnogo više love nego Zvezda. Zato je i imao bolje igrače. Zvezda je morala ponekom dobrom igraču da ponudi više , ali to sto je JEDNOM ponudjeno više ne znaci da je imala više para.
(veliki strumf, 20. oktobar 2020 13:28
Da imali smo sjajne budžete zaista, pogotovo su astronomske plate bile izdvajane za igrača kao što su Strahinja Milošević, Slavko Vraneš, Aleks Marić, Bane Đekić sa kojima smo otišli na fajnal for. Takođe ogromne pare su izdvojene za Predraga Šuputa, Novicu Veličkovića od 18 godina, anonimnog Nikolu Pekovića i još brzbroj sličnih, bili smo pravi galaktikosi koji se razbacuju tih godina “našeg favorizovanja”

Luke Babbitt gravedigger

pre 3 godine

Kako sad to, zar oni nisu bili socijalni slučaj u vreme Duška Vujoševića. Dule ih uništio sa manjim budžetom, ako izuzmemo sezone 2009/10 i 10/11 svake sezone zvezda imala veći budžet u zadnjih 20 godina. Od Divca i 500k za dve utakmice pa preko slovenačkog budžeta maded by Zmagoslav, Žike pauka i Vesića, pa sve do malog čoveka sa velikom torbom koji ima 10 stranaca i koji je osakatio srpsku košarku totalno. Ali F4 videti neće nikad pa nek upumpaju i 30 miliona prosto, jer su mali veštački klub.

Spale

pre 3 godine

sve je to tad bilo normalno. Sve što valja moralo je u Partizan, ne samo iz FMP koji su tad grobljari dizali u nebesa, nego i iz Zvezde, Hemofarma, Vojvodine, Budućnosti, BFCa..uz naravno i dres reprezentacije, e onda se pitajte zašto nemamo nijedan reprezentativni rezultat u periodu 2003-2014. Samo blamažu. Ali bitno je bilo da se prestigne Zvezda po broju titula. Srećom i taj mrak je prošao.

Marko

pre 3 godine

Pretpostavljam da si zbog toga i iz ljubavi otišao prvo u Budućnost pa tek onda u Partizan.
Preskočite demagogiju kad znamo da ste išli zbog para u CG a onda se vraćali u Beograd. Kuzmanović, Rakočević i ostala ekipa.
A o tome da je Zvezda imala više para, može najbolje da posvedoči da je te sezone završila ligu za 6 igrača, baš zbog para. A i Vujanić, Tomašević, Bogdanović su svi prešli iz Zvezde u Partizan zato što je Zvezda davala 30% više, mislim da je ipak zato što nije imala ni za plate pa su svi volšebno "raskidali" ugovore.
Ovo je samo demagogija iz razloga što neće da preuzme Partizan pa da se malo dodvori navijačima kako je on igrao i bez para u Partizanu, da ga ne prozivaju što neće da bude trener sad.

Niur

pre 3 godine

A zasto si izabrao Buducnost? Znam,znam vama pare nisu bitne,vi svi igrate iz ljubavi. Pusti prazne price Dejane. Poznato je da je Zvezda tada vise davala. Da je tako,igrao bi ti u Zvezdi jos kako.

Igor

pre 3 godine

preporuka da se pogleda Balkan info ceo intervju sa njim. Covek na mestu, i ovakvi ljudi trebaju da budu na celima svim pozicija u zemlji da bismo dosli do nekog nivoa kao nacija. Mnogo gotivan i iskren covek.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Svaka čast Miloju!"

Čovek koji se razume odlično u košarku koji itekako imao uspešnu karijeru a ja imao prilike da ga pratim dosta u tom vremenu kad je partizan dominiraooo igrao Evroligu u sezoni 2004/05 baš u Pioniru protiv Oly index uspešnosti mu bilo 55 a dao je 35 poena i 14 skokova u toj utakmici. Pa čak u dresu Valencia imao uspeha. Ranije za Budućnost isto. Vodio Megu uspešno usudio bi se reći jedan od najjačih pored ostalih trenera u aba ligi.

dure

pre 3 godine

Čovek je uvek bio fer i korektan,ginuo na terenu,nikad niko nije uvredio,ali tu su iskompleksirani navijaci fmp2,koji prate kosarku par godina,baš,baš iskompleksirani..unisteno detinjstvo,mladost,jos uvek uce pravila kosarke...

јд123

pre 3 godine

Ovo je samo demagogija iz razloga što neće da preuzme Partizan pa da se malo dodvori navijačima kako je on igrao i bez para u Partizanu, da ga ne prozivaju što neće da bude trener sad.
(Marko, 20. oktobar 2020 13:49)

Предлажем свима да прво погледају читав интервју, па онда коментаришу. Рекао је да је ДВА пута одбио да буде тренер Партизана, једном када су отерали Вујошевића и да није хтео да преузме Партизан због тога како су се понашали према Вујошевићу с ким је у добрим односима. Да му је јасно да се то навијачима Партизана неће свидети када чују, али да је увек био искрен.

Сада хоће да пређе у НБА, што му је одавно циљ. Зашто би га зато навијачи Партизана прозивали? Хоће да и то проба. Није искључио могућност да једног дана преузме и Партизан, ако се све поклопи. Али сада му је циљ НБА.

ja

pre 3 godine

Oni koji imaju mozak znaju da je notorna glupost da je Partizan dobijao više para pre 2010. godine od Zvezde. Kao, prihvataju činjenicu da sad država daje više novca Zvezdi, ali se pravdaju da je ranije više dobijao Partizan. To jednostavno nije istina. Pogledajte samo ko je igrao za Partizan. Uvek je Zvezda dobijala više, svi se sećamo raznih projekata Evropska Zvezda itd. ali uvek je tu stajao Dule Vujošević kao nepremostiva prepreka. Partizan je više novca dobio jedino u sezonama 2010/2011 i 2011/2012, i to zasluženo, zbog plasmana na F4, ali je to Vlade Jovanović uprskao. Tada je Dule trebao da ostane i možda bi još više postigli u Evropi, ali ne možete kriviti čoveka što je hteo da naplati svoje uspehe odlaskom u CSKA.

grobar

pre 3 godine

Partizan je nudio sjajnu sansu za razvoj, rad sa jednim od najboljih strucnjaka evrope, radilo se planski i to je donelo vanserijske rezultate, s obzirom na budzet, a ne ko danasnji zvezda i partizan. Ali ovo je lepa informacija za navijace koji su period koji je trajao godinama, gde je zvezda imala 4 puta vise para pravdali time kako je partizan u toj situaciji bio ranije, ali svako ko je tada pratio kosarku zna da je zvezda slicne novce dobijala, samo nije znala sta ce sa njima.

x

pre 3 godine

Milojević je bio jedan od dominantnijih niskih krila, iako nije bio nadaren visinom, a najviše se istakao u Partizanu i Pamesi.


Nisko krilo je pozicija. Može čovek da ima i 208 kao Stojaković ili 211 kao Durent, on je nisko krilo (small forward), tzv. trojka.
Milojevic je igrao uglavnom krilnog centra, a kasnije i centra, dakle pozicije 4 i 5.
On jeste bio nizak za te pozicije, ali ne može zbog toga biti nisko krilo.

mich

pre 3 godine

Sve je to ok, samo treba istaci dda je to uradio zbog EL, a ne zbog "casova ljubavi", nesto ne vidim da se igraci DANAS utrkuju da idu u "laznu instituciju"..

Milos

pre 3 godine

Dobar igrač, odlican trener ali izgleda 0 menadžment. Kakve su ovo sada izjave. Deki ima još da se radi. Ovo su priče za kafanu. Pozdrav

veliki strumf

pre 3 godine

Partizan jeste imao mnogo više love nego Zvezda. Zato je i imao bolje igrače. Zvezda je morala ponekom dobrom igraču da ponudi više , ali to sto je JEDNOM ponudjeno više ne znaci da je imala više para.

neko

pre 3 godine

Velik "deki" ujedno dobar čovek malo ko zna da je ponikao u Beovuku kod Miše Lakić pre nego što počeo seniorsku košarku u Fmp da bi prešao u Budućnost sa kojom igrao Evroligu tih dve sezone osvojao prvenstvo i kup Jugoslavije pa je onda prešao u partizan postao jedan od vodećih igrača ljubimac navijača. Igrao po pravilu na poziciji četvorke jer tad su ima li klasične centre ma da je mogao po potrebi na petici. Uglavnom bio krilni centar..

Perverzni traktorista

pre 3 godine

@Staje ovo kako koji kosarkas partizana završi karijeru on posle ima nostalagiju za zvezdom i zali sto nije otiso u zvezdu. Nije čudo sto pričaju kad partizan odigra košarkaški mec posle toga vise od pola igraca ode da gleda fudbalsku utakmicu zvezde. Pozdrav
(zdravkogfl, 20. oktobar 2020 14:40)

Zato na proslavi silom osvojene titule nove KKCZ na Kalimegdanu po vašim uverenjima vatreni zvezdaš Vasilije Micić uzima mikrofon i kreće * Da volim crno bele , ponosno kažem svima .. * Neprocenjivo i iskreno ma kako kome to teško palo...

dure

pre 3 godine

Ne utrkuju se u Instituciju,jer joj je zabranjeno da funkcionise.Vujosevic proteran iz kluba jer je tako vas buduci(daj Boze)trener tako zeleo,a postavljen u klub covek koji veze s kosarkom nema,ali je stranacki covek,da bi bio drugi i ćutao...znamo vas,i pamtimo sve..

crvena petokraka

pre 3 godine

@Staje ovo kako koji kosarkas partizana završi karijeru on posle ima nostalagiju za zvezdom i zali sto nije otiso u zvezdu. Nije čudo sto pričaju kad partizan odigra košarkaški mec posle toga vise od pola igraca ode da gleda fudbalsku utakmicu zvezde. Pozdrav
(zdravkogfl, 20. oktobar 2020 14:40)

Hahahahha. E moji mitomani. Pa vas ne moze covek ni da izmisli. Pokusavate na sve nacine da izlecite svoje komplekse, ali dzabe. Istanbul92. FMP Ideja tim bez legendi, uspeha, trofeja, skole, navijaca.... Mali ste i to je ok. Ali neko vas lagao....

Tri tackice

pre 3 godine

@Ovi nabedjeni grobari kad ne znaju sta da kazu i kako da se dodvore ovim ispranim mozgovima i sendvic navijacima oni svi samo vrte isti pricu e kao htela me zvezda nudili mi sve zivo al znate ja zivim od casova ljubavi pa sam odbio i otiso tamo,smesni ste svi da su vam ponudili evro vise odma bi prihvatili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krle, 20. oktobar 2020 16:39)


Znam da ti zvuci neverovatno, obzirom da navijas za ono sto se danas zove Zvezda,ali po planeti jos hodaju ljudi koji drze do casti,obraza,morala,ideala...Vas moze da kupi ko hoce za saku evra,zarad uspeha,trofeja,prestiza...zato razumem da ne razumes,ali te ne osudjujem,teska su vremena iza vas,pozdrav.

Марко

pre 3 godine

realno partizanova skola kosarke je priznatija u Evropi od Zvezdine …Covek znao posle kojeg kluba ce bolje da se naplati .. Posebno sto je tada partizan igrao Evroligu i bio pet puta poznatiji na kosarkaskoj mapi Evrope.

A pare sto ti nude...Svi znamo da i kod jednih i kod drugih pare ne bi video … Vec bi igrao za institucije i trebalo bi da ti bude cast.
(celalionac, 20. oktobar 2020 14:56)

Човек је са 27 година дошао у Партизан као искусан играч са златом са ЕП 2001. и четири године искуства у Будућности, тако да тешко да је прошао Партизанову школу кошарке, осим ако Партизан нема неку вечерњу школу за доквалификацију кадрова. Играо је 2 сезоне и за то време Партизан је забележио укупно 2 победе у Евролиги. Оба пута је био последњи у групи. Није чак ни АБА лигу освојио. После Партизан је играо за Памесу и Галатасарај и играо је само Еврокуп. Дакле, нити је имао успеха у Партизану, нити после Партизана. Све што је вредело у његовој играчкој каријери догодили се пре Партизана. У Партизану је пропао.

јд123

pre 3 godine

“Nikola voli košarku, samo ne voli da trenira”. Isto tako i Teodosić voli košarku, a ne voli da trenira, pa je od potencijalnog all stara dospeo do all starca za rekordno vreme.
(tocka, 20. oktobar 2020 13:55)

Понављам. Погледајте прво читав интервју. То се односило на Николу када је био клинац. Рекао је да му је ГМ Денвера Конли рекао да Јокић тренира више од свих играча. Милоје се тада нашалио и рекао Конлију, да је Денвер у великом проблему, ако им Никола највише тренира. Онда је објаснио да зна да је Никола сазрео и да сада тренира ко луд, јер је схватио каква му се шанса указала и да хоће да је искористи. Интересантно је било како је ”натерао” Николу да више тренира, док је био клинац и у Меги. Рече да Никола увек хоће да победи, без обзира да ли је то тренинг или утакмица. Зато је Милоје сваки тренинг тако организовао да увек буде нека врста такмичења.

Che

pre 3 godine

Koliko se ja secam, ime je napravio u FMP, otisao u Buducnost kojoj tada niko nije mogao da parira novcem (G.Rakocevic, D.Tomasevic, S.Obradovic, M.Topic, H. Brkic, V. Kuzmanovic, D. Radonjic...) a onda otisao u Partizan da igra euroligu jer je Buducnost nije mogla vise da placa ludacke ugovore. Nije mu trebao novac, zaradio ga je u CG, zeleo je da nastavi da igra euroligu.
Posle Partizana odlazi u Valensiju i nestaje. U Spaniji je odigrao dve ispodprosecne sezone, onda Galata i jos veci pad da bi se na kraju vratio u Partizan gde je bio totalno van forme i zavrsio karijeru posle mesec dana.
Dejan Milojevic je sa 201cm, nikakvim skokom i nepostojecim sutom bio najbolji igrac u Partizanu i totalno neupotrebljiv u reprezentaciji.
Meni se nikad nije svidjao kao igrac, jer to sto je on igrao je bilo moguce samo na domacem terenu, sto je i potvrdio svojim nastupima posle Partizana.
Kao trener...hm, hm, ne znam sta da kazem. Trenirao je menadzerski klub kome je bilo u interesu da pokaze napadacke karakteristike igraca, pa je Mega tako i igrala. Totalna sloboda u napadu i jako losa odbrana. Kada bude dobio da vodim klub sa ozbiljnim rezultatskim teznjama, videcemo kakav je.

tocka

pre 3 godine

“Nikola voli košarku, samo ne voli da trenira”. Isto tako i Teodosić voli košarku, a ne voli da trenira, pa je od potencijalnog all stara dospeo do all starca za rekordno vreme. Jokić ipak deluje kao ozbiljniji tip, a i mislim da ima oko sebe dosta njih koji brinu da ta investicija od 150 miliona ne propadne. On nece nikad biti igrač tipa Dejvisa, kasno je za takve promene na telu, ali neka snaga i forma koju je imao recimo Olajdžuvan mu nije nedostižna. Sreća pa ima dosta vremena, a i ceo taj fitnes sektor je toliko uznapredovao, da transformišu tipove koji su i u mnogo gorem stanju od Nikole.

демагози

pre 3 godine

Заштићен код судија као бели медвед, нешто невероватно што је било само у то време. Причај мало то Тринкију, Волдену па и том Дулету који није морао све паре да врће назад, јер је аутор мита о љубави.

mk dons

pre 3 godine

E Miloje ko te ne zna...
Propala Amerika pa ajmo sad u Partizan pa pripremas teren...
Kad god ti nije islo,tukao si gde si stigao...
Veliki sportista,pozavidela bi mu ulica...
Tako si i u Buducnost otisao za 30 posto manje para..
Uvek si mrzeo Zvezdu,i kad si vodio Megu sa Zvezdom hoces da puknes od muke sto gubis na 1 loptu,a sa Partizanom trening...
a ovaj dole sto prica anonimni Nikola Pekovic,imas na youtube-u da je imao dogovoren prelazak u Hemofarm kad mu je ponudjen ugovor snova u Partizanu...

Ruza

pre 3 godine

Nikola voli košarku, samo ne voli da trenira"

Velika steta sto ne trenira vise, prevashodno na fizikalijama. Zaista ne bi postojao centar koji bi mogao da mu stane na crtu. Mada, i ovako je vec 2-3 godine medju najbolja 2 centra na svetu.

Perverzni traktorista

pre 3 godine

I to je samo jedan detalj za to vreme kada drzava je, po verodostojnim informacija nekoliko obavestenih likova odavde koji se kunu u majku , terorisala izvornu KKCZ kada nisu imali para ni za kokice .
Tada je KK Partizan verovatno dao klincima po 5 miliona $ da bi sa prosekom od 22 godine osvojio nevažnu titulu prvaka Evrope .
A neka nasa deca ce do 30 godina sedeti na klupi nove KKCZ kao ekstra talenti da bi gledanjem nekih penzionera ucili bitne strvari o kosarci . Doktorski nema sta ali za psihijatriju .

јд123

pre 3 godine

U prevodu, ukoliko uspete da oterate Vladu Japanca ja bih mogao da mu budem naslednik.
(Kum Žoržo, 20. oktobar 2020 13:06)

Није тачно. Гледао сам читав интервју. Рекао је да хоће у НБА да буде помоћни тренер, да ће се за месец два знати. Такође је рекао да су га пре звали Бакси, али да је тада одлучио да још не иде. Споменуо је и да су у Меги радили слично као у НБА, да су помоћници имали своју улогу, за разлику од других европских екипа, где се помоћници ништа не питају. Да рачуна да ће тако бити и у репрезентацији, јер Кокошков долази из НБА и да му је зато такав начин рада.

Ево шансе да пређе у Денвер, пошто се прича да ће Вес Анселд можда напустити екипу. У том случају би се отворило место помоћног тренера у Денверу. Сигурно би били заинтересовани с обзиром да је тренирао Јокића и да је с њим у одличним односима. А можда се опет јаве и Бакси.

Krle

pre 3 godine

Ovi nabedjeni grobari kad ne znaju sta da kazu i kako da se dodvore ovim ispranim mozgovima i sendvic navijacima oni svi samo vrte isti pricu e kao htela me zvezda nudili mi sve zivo al znate ja zivim od casova ljubavi pa sam odbio i otiso tamo,smesni ste svi da su vam ponudili evro vise odma bi prihvatili.

Red

pre 3 godine

Ma mozes ti sad svasta pricati,pitanje sta je istina.Pa i da je istina,sve je to sad history chanell,Zvezda je jaka,igra Evroligu vec nekoliko godina.Sve te stare price nisu vise bitne.

celalionac

pre 3 godine

realno partizanova skola kosarke je priznatija u Evropi od Zvezdine …Covek znao posle kojeg kluba ce bolje da se naplati .. Posebno sto je tada partizan igrao Evroligu i bio pet puta poznatiji na kosarkaskoj mapi Evrope.

A pare sto ti nude...Svi znamo da i kod jednih i kod drugih pare ne bi video … Vec bi igrao za institucije i trebalo bi da ti bude cast.

box

pre 3 godine

Nudila ti 30% vise kad se Dule ugradjivao oko svih transfera. On je imao devizu tipa ako sam Tripkovicu, Novici il ostalima uzimao procenat od transfera u Evropu jer da nije mene nikad ne bi toliko vredeli. Laka racionalizacija koja opravda lopovluk al to je kod nas tako u svim dimemzijama drustva, nije debeli izuzetak.

zdravkogfl

pre 3 godine

Staje ovo kako koji kosarkas partizana završi karijeru on posle ima nostalagiju za zvezdom i zali sto nije otiso u zvezdu. Nije čudo sto pričaju kad partizan odigra košarkaški mec posle toga vise od pola igraca ode da gleda fudbalsku utakmicu zvezde. Pozdrav

Mozga bez!

pre 3 godine

Nudila ti 30% vise kad se Dule ugradjivao oko svih transfera. On je imao devizu tipa ako sam Tripkovicu, Novici il ostalima uzimao procenat od transfera u Evropu jer da nije mene nikad ne bi toliko vredeli. Laka racionalizacija koja opravda lopovluk al to je kod nas tako u svim dimemzijama drustva, nije debeli izuzetak.
(box, 20. oktobar 2020 18:37)
Milojevic je imao pricenat od svakog prodatog igraca u megi.
Zasto mislis da bi neki trener koji drzi do sebe,radio u klubu koji svake sezone proda najbolje igrace i sav teret pravljenja nove ekipe svalio na trenera?!Bogdanovic je sedeo na klupi kod Vlade Jovanovica,a postao prvi igrac kod Vujosevica,Pa veseli,lovernj,Lucic,bertans,dru gordon,Musli,Milosavljevic,Milutinov,Pekovic,Krstic..Partizan posle Bogdanovica i Lucica nema krstenu prodaju,pitam se zasto..
Evo,Barsa prodala Rafinju psz-u za 4 miliona i procenat 35 % od sledece prodaje.Da li je to lopovluk?!

Spale

pre 3 godine

sve je to tad bilo normalno. Sve što valja moralo je u Partizan, ne samo iz FMP koji su tad grobljari dizali u nebesa, nego i iz Zvezde, Hemofarma, Vojvodine, Budućnosti, BFCa..uz naravno i dres reprezentacije, e onda se pitajte zašto nemamo nijedan reprezentativni rezultat u periodu 2003-2014. Samo blamažu. Ali bitno je bilo da se prestigne Zvezda po broju titula. Srećom i taj mrak je prošao.

Niur

pre 3 godine

A zasto si izabrao Buducnost? Znam,znam vama pare nisu bitne,vi svi igrate iz ljubavi. Pusti prazne price Dejane. Poznato je da je Zvezda tada vise davala. Da je tako,igrao bi ti u Zvezdi jos kako.

Marko

pre 3 godine

Pretpostavljam da si zbog toga i iz ljubavi otišao prvo u Budućnost pa tek onda u Partizan.
Preskočite demagogiju kad znamo da ste išli zbog para u CG a onda se vraćali u Beograd. Kuzmanović, Rakočević i ostala ekipa.
A o tome da je Zvezda imala više para, može najbolje da posvedoči da je te sezone završila ligu za 6 igrača, baš zbog para. A i Vujanić, Tomašević, Bogdanović su svi prešli iz Zvezde u Partizan zato što je Zvezda davala 30% više, mislim da je ipak zato što nije imala ni za plate pa su svi volšebno "raskidali" ugovore.
Ovo je samo demagogija iz razloga što neće da preuzme Partizan pa da se malo dodvori navijačima kako je on igrao i bez para u Partizanu, da ga ne prozivaju što neće da bude trener sad.

Milos

pre 3 godine

Dobar igrač, odlican trener ali izgleda 0 menadžment. Kakve su ovo sada izjave. Deki ima još da se radi. Ovo su priče za kafanu. Pozdrav

veliki strumf

pre 3 godine

Partizan jeste imao mnogo više love nego Zvezda. Zato je i imao bolje igrače. Zvezda je morala ponekom dobrom igraču da ponudi više , ali to sto je JEDNOM ponudjeno više ne znaci da je imala više para.

Walt

pre 3 godine

Partizan jeste imao mnogo više love nego Zvezda. Zato je i imao bolje igrače. Zvezda je morala ponekom dobrom igraču da ponudi više , ali to sto je JEDNOM ponudjeno više ne znaci da je imala više para.
(veliki strumf, 20. oktobar 2020 13:28
Da imali smo sjajne budžete zaista, pogotovo su astronomske plate bile izdvajane za igrača kao što su Strahinja Milošević, Slavko Vraneš, Aleks Marić, Bane Đekić sa kojima smo otišli na fajnal for. Takođe ogromne pare su izdvojene za Predraga Šuputa, Novicu Veličkovića od 18 godina, anonimnog Nikolu Pekovića i još brzbroj sličnih, bili smo pravi galaktikosi koji se razbacuju tih godina “našeg favorizovanja”

Luke Babbitt gravedigger

pre 3 godine

Kako sad to, zar oni nisu bili socijalni slučaj u vreme Duška Vujoševića. Dule ih uništio sa manjim budžetom, ako izuzmemo sezone 2009/10 i 10/11 svake sezone zvezda imala veći budžet u zadnjih 20 godina. Od Divca i 500k za dve utakmice pa preko slovenačkog budžeta maded by Zmagoslav, Žike pauka i Vesića, pa sve do malog čoveka sa velikom torbom koji ima 10 stranaca i koji je osakatio srpsku košarku totalno. Ali F4 videti neće nikad pa nek upumpaju i 30 miliona prosto, jer su mali veštački klub.

mich

pre 3 godine

Sve je to ok, samo treba istaci dda je to uradio zbog EL, a ne zbog "casova ljubavi", nesto ne vidim da se igraci DANAS utrkuju da idu u "laznu instituciju"..

mk dons

pre 3 godine

E Miloje ko te ne zna...
Propala Amerika pa ajmo sad u Partizan pa pripremas teren...
Kad god ti nije islo,tukao si gde si stigao...
Veliki sportista,pozavidela bi mu ulica...
Tako si i u Buducnost otisao za 30 posto manje para..
Uvek si mrzeo Zvezdu,i kad si vodio Megu sa Zvezdom hoces da puknes od muke sto gubis na 1 loptu,a sa Partizanom trening...
a ovaj dole sto prica anonimni Nikola Pekovic,imas na youtube-u da je imao dogovoren prelazak u Hemofarm kad mu je ponudjen ugovor snova u Partizanu...

Red

pre 3 godine

Ma mozes ti sad svasta pricati,pitanje sta je istina.Pa i da je istina,sve je to sad history chanell,Zvezda je jaka,igra Evroligu vec nekoliko godina.Sve te stare price nisu vise bitne.

zdravkogfl

pre 3 godine

Staje ovo kako koji kosarkas partizana završi karijeru on posle ima nostalagiju za zvezdom i zali sto nije otiso u zvezdu. Nije čudo sto pričaju kad partizan odigra košarkaški mec posle toga vise od pola igraca ode da gleda fudbalsku utakmicu zvezde. Pozdrav

Che

pre 3 godine

Koliko se ja secam, ime je napravio u FMP, otisao u Buducnost kojoj tada niko nije mogao da parira novcem (G.Rakocevic, D.Tomasevic, S.Obradovic, M.Topic, H. Brkic, V. Kuzmanovic, D. Radonjic...) a onda otisao u Partizan da igra euroligu jer je Buducnost nije mogla vise da placa ludacke ugovore. Nije mu trebao novac, zaradio ga je u CG, zeleo je da nastavi da igra euroligu.
Posle Partizana odlazi u Valensiju i nestaje. U Spaniji je odigrao dve ispodprosecne sezone, onda Galata i jos veci pad da bi se na kraju vratio u Partizan gde je bio totalno van forme i zavrsio karijeru posle mesec dana.
Dejan Milojevic je sa 201cm, nikakvim skokom i nepostojecim sutom bio najbolji igrac u Partizanu i totalno neupotrebljiv u reprezentaciji.
Meni se nikad nije svidjao kao igrac, jer to sto je on igrao je bilo moguce samo na domacem terenu, sto je i potvrdio svojim nastupima posle Partizana.
Kao trener...hm, hm, ne znam sta da kazem. Trenirao je menadzerski klub kome je bilo u interesu da pokaze napadacke karakteristike igraca, pa je Mega tako i igrala. Totalna sloboda u napadu i jako losa odbrana. Kada bude dobio da vodim klub sa ozbiljnim rezultatskim teznjama, videcemo kakav je.

ja

pre 3 godine

Oni koji imaju mozak znaju da je notorna glupost da je Partizan dobijao više para pre 2010. godine od Zvezde. Kao, prihvataju činjenicu da sad država daje više novca Zvezdi, ali se pravdaju da je ranije više dobijao Partizan. To jednostavno nije istina. Pogledajte samo ko je igrao za Partizan. Uvek je Zvezda dobijala više, svi se sećamo raznih projekata Evropska Zvezda itd. ali uvek je tu stajao Dule Vujošević kao nepremostiva prepreka. Partizan je više novca dobio jedino u sezonama 2010/2011 i 2011/2012, i to zasluženo, zbog plasmana na F4, ali je to Vlade Jovanović uprskao. Tada je Dule trebao da ostane i možda bi još više postigli u Evropi, ali ne možete kriviti čoveka što je hteo da naplati svoje uspehe odlaskom u CSKA.

Krle

pre 3 godine

Ovi nabedjeni grobari kad ne znaju sta da kazu i kako da se dodvore ovim ispranim mozgovima i sendvic navijacima oni svi samo vrte isti pricu e kao htela me zvezda nudili mi sve zivo al znate ja zivim od casova ljubavi pa sam odbio i otiso tamo,smesni ste svi da su vam ponudili evro vise odma bi prihvatili.

grobar

pre 3 godine

Partizan je nudio sjajnu sansu za razvoj, rad sa jednim od najboljih strucnjaka evrope, radilo se planski i to je donelo vanserijske rezultate, s obzirom na budzet, a ne ko danasnji zvezda i partizan. Ali ovo je lepa informacija za navijace koji su period koji je trajao godinama, gde je zvezda imala 4 puta vise para pravdali time kako je partizan u toj situaciji bio ranije, ali svako ko je tada pratio kosarku zna da je zvezda slicne novce dobijala, samo nije znala sta ce sa njima.

Марко

pre 3 godine

realno partizanova skola kosarke je priznatija u Evropi od Zvezdine …Covek znao posle kojeg kluba ce bolje da se naplati .. Posebno sto je tada partizan igrao Evroligu i bio pet puta poznatiji na kosarkaskoj mapi Evrope.

A pare sto ti nude...Svi znamo da i kod jednih i kod drugih pare ne bi video … Vec bi igrao za institucije i trebalo bi da ti bude cast.
(celalionac, 20. oktobar 2020 14:56)

Човек је са 27 година дошао у Партизан као искусан играч са златом са ЕП 2001. и четири године искуства у Будућности, тако да тешко да је прошао Партизанову школу кошарке, осим ако Партизан нема неку вечерњу школу за доквалификацију кадрова. Играо је 2 сезоне и за то време Партизан је забележио укупно 2 победе у Евролиги. Оба пута је био последњи у групи. Није чак ни АБА лигу освојио. После Партизан је играо за Памесу и Галатасарај и играо је само Еврокуп. Дакле, нити је имао успеха у Партизану, нити после Партизана. Све што је вредело у његовој играчкој каријери догодили се пре Партизана. У Партизану је пропао.

демагози

pre 3 godine

Заштићен код судија као бели медвед, нешто невероватно што је било само у то време. Причај мало то Тринкију, Волдену па и том Дулету који није морао све паре да врће назад, јер је аутор мита о љубави.

box

pre 3 godine

Nudila ti 30% vise kad se Dule ugradjivao oko svih transfera. On je imao devizu tipa ako sam Tripkovicu, Novici il ostalima uzimao procenat od transfera u Evropu jer da nije mene nikad ne bi toliko vredeli. Laka racionalizacija koja opravda lopovluk al to je kod nas tako u svim dimemzijama drustva, nije debeli izuzetak.

dure

pre 3 godine

Čovek je uvek bio fer i korektan,ginuo na terenu,nikad niko nije uvredio,ali tu su iskompleksirani navijaci fmp2,koji prate kosarku par godina,baš,baš iskompleksirani..unisteno detinjstvo,mladost,jos uvek uce pravila kosarke...

Tri tackice

pre 3 godine

@Ovi nabedjeni grobari kad ne znaju sta da kazu i kako da se dodvore ovim ispranim mozgovima i sendvic navijacima oni svi samo vrte isti pricu e kao htela me zvezda nudili mi sve zivo al znate ja zivim od casova ljubavi pa sam odbio i otiso tamo,smesni ste svi da su vam ponudili evro vise odma bi prihvatili.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krle, 20. oktobar 2020 16:39)


Znam da ti zvuci neverovatno, obzirom da navijas za ono sto se danas zove Zvezda,ali po planeti jos hodaju ljudi koji drze do casti,obraza,morala,ideala...Vas moze da kupi ko hoce za saku evra,zarad uspeha,trofeja,prestiza...zato razumem da ne razumes,ali te ne osudjujem,teska su vremena iza vas,pozdrav.

celalionac

pre 3 godine

realno partizanova skola kosarke je priznatija u Evropi od Zvezdine …Covek znao posle kojeg kluba ce bolje da se naplati .. Posebno sto je tada partizan igrao Evroligu i bio pet puta poznatiji na kosarkaskoj mapi Evrope.

A pare sto ti nude...Svi znamo da i kod jednih i kod drugih pare ne bi video … Vec bi igrao za institucije i trebalo bi da ti bude cast.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Svaka čast Miloju!"

Čovek koji se razume odlično u košarku koji itekako imao uspešnu karijeru a ja imao prilike da ga pratim dosta u tom vremenu kad je partizan dominiraooo igrao Evroligu u sezoni 2004/05 baš u Pioniru protiv Oly index uspešnosti mu bilo 55 a dao je 35 poena i 14 skokova u toj utakmici. Pa čak u dresu Valencia imao uspeha. Ranije za Budućnost isto. Vodio Megu uspešno usudio bi se reći jedan od najjačih pored ostalih trenera u aba ligi.

Perverzni traktorista

pre 3 godine

I to je samo jedan detalj za to vreme kada drzava je, po verodostojnim informacija nekoliko obavestenih likova odavde koji se kunu u majku , terorisala izvornu KKCZ kada nisu imali para ni za kokice .
Tada je KK Partizan verovatno dao klincima po 5 miliona $ da bi sa prosekom od 22 godine osvojio nevažnu titulu prvaka Evrope .
A neka nasa deca ce do 30 godina sedeti na klupi nove KKCZ kao ekstra talenti da bi gledanjem nekih penzionera ucili bitne strvari o kosarci . Doktorski nema sta ali za psihijatriju .

Igor

pre 3 godine

preporuka da se pogleda Balkan info ceo intervju sa njim. Covek na mestu, i ovakvi ljudi trebaju da budu na celima svim pozicija u zemlji da bismo dosli do nekog nivoa kao nacija. Mnogo gotivan i iskren covek.

dure

pre 3 godine

Ne utrkuju se u Instituciju,jer joj je zabranjeno da funkcionise.Vujosevic proteran iz kluba jer je tako vas buduci(daj Boze)trener tako zeleo,a postavljen u klub covek koji veze s kosarkom nema,ali je stranacki covek,da bi bio drugi i ćutao...znamo vas,i pamtimo sve..

crvena petokraka

pre 3 godine

@Staje ovo kako koji kosarkas partizana završi karijeru on posle ima nostalagiju za zvezdom i zali sto nije otiso u zvezdu. Nije čudo sto pričaju kad partizan odigra košarkaški mec posle toga vise od pola igraca ode da gleda fudbalsku utakmicu zvezde. Pozdrav
(zdravkogfl, 20. oktobar 2020 14:40)

Hahahahha. E moji mitomani. Pa vas ne moze covek ni da izmisli. Pokusavate na sve nacine da izlecite svoje komplekse, ali dzabe. Istanbul92. FMP Ideja tim bez legendi, uspeha, trofeja, skole, navijaca.... Mali ste i to je ok. Ali neko vas lagao....

Perverzni traktorista

pre 3 godine

@Staje ovo kako koji kosarkas partizana završi karijeru on posle ima nostalagiju za zvezdom i zali sto nije otiso u zvezdu. Nije čudo sto pričaju kad partizan odigra košarkaški mec posle toga vise od pola igraca ode da gleda fudbalsku utakmicu zvezde. Pozdrav
(zdravkogfl, 20. oktobar 2020 14:40)

Zato na proslavi silom osvojene titule nove KKCZ na Kalimegdanu po vašim uverenjima vatreni zvezdaš Vasilije Micić uzima mikrofon i kreće * Da volim crno bele , ponosno kažem svima .. * Neprocenjivo i iskreno ma kako kome to teško palo...

Ruza

pre 3 godine

Nikola voli košarku, samo ne voli da trenira"

Velika steta sto ne trenira vise, prevashodno na fizikalijama. Zaista ne bi postojao centar koji bi mogao da mu stane na crtu. Mada, i ovako je vec 2-3 godine medju najbolja 2 centra na svetu.

јд123

pre 3 godine

Ovo je samo demagogija iz razloga što neće da preuzme Partizan pa da se malo dodvori navijačima kako je on igrao i bez para u Partizanu, da ga ne prozivaju što neće da bude trener sad.
(Marko, 20. oktobar 2020 13:49)

Предлажем свима да прво погледају читав интервју, па онда коментаришу. Рекао је да је ДВА пута одбио да буде тренер Партизана, једном када су отерали Вујошевића и да није хтео да преузме Партизан због тога како су се понашали према Вујошевићу с ким је у добрим односима. Да му је јасно да се то навијачима Партизана неће свидети када чују, али да је увек био искрен.

Сада хоће да пређе у НБА, што му је одавно циљ. Зашто би га зато навијачи Партизана прозивали? Хоће да и то проба. Није искључио могућност да једног дана преузме и Партизан, ако се све поклопи. Али сада му је циљ НБА.

Mozga bez!

pre 3 godine

Nudila ti 30% vise kad se Dule ugradjivao oko svih transfera. On je imao devizu tipa ako sam Tripkovicu, Novici il ostalima uzimao procenat od transfera u Evropu jer da nije mene nikad ne bi toliko vredeli. Laka racionalizacija koja opravda lopovluk al to je kod nas tako u svim dimemzijama drustva, nije debeli izuzetak.
(box, 20. oktobar 2020 18:37)
Milojevic je imao pricenat od svakog prodatog igraca u megi.
Zasto mislis da bi neki trener koji drzi do sebe,radio u klubu koji svake sezone proda najbolje igrace i sav teret pravljenja nove ekipe svalio na trenera?!Bogdanovic je sedeo na klupi kod Vlade Jovanovica,a postao prvi igrac kod Vujosevica,Pa veseli,lovernj,Lucic,bertans,dru gordon,Musli,Milosavljevic,Milutinov,Pekovic,Krstic..Partizan posle Bogdanovica i Lucica nema krstenu prodaju,pitam se zasto..
Evo,Barsa prodala Rafinju psz-u za 4 miliona i procenat 35 % od sledece prodaje.Da li je to lopovluk?!

tocka

pre 3 godine

“Nikola voli košarku, samo ne voli da trenira”. Isto tako i Teodosić voli košarku, a ne voli da trenira, pa je od potencijalnog all stara dospeo do all starca za rekordno vreme. Jokić ipak deluje kao ozbiljniji tip, a i mislim da ima oko sebe dosta njih koji brinu da ta investicija od 150 miliona ne propadne. On nece nikad biti igrač tipa Dejvisa, kasno je za takve promene na telu, ali neka snaga i forma koju je imao recimo Olajdžuvan mu nije nedostižna. Sreća pa ima dosta vremena, a i ceo taj fitnes sektor je toliko uznapredovao, da transformišu tipove koji su i u mnogo gorem stanju od Nikole.

јд123

pre 3 godine

U prevodu, ukoliko uspete da oterate Vladu Japanca ja bih mogao da mu budem naslednik.
(Kum Žoržo, 20. oktobar 2020 13:06)

Није тачно. Гледао сам читав интервју. Рекао је да хоће у НБА да буде помоћни тренер, да ће се за месец два знати. Такође је рекао да су га пре звали Бакси, али да је тада одлучио да још не иде. Споменуо је и да су у Меги радили слично као у НБА, да су помоћници имали своју улогу, за разлику од других европских екипа, где се помоћници ништа не питају. Да рачуна да ће тако бити и у репрезентацији, јер Кокошков долази из НБА и да му је зато такав начин рада.

Ево шансе да пређе у Денвер, пошто се прича да ће Вес Анселд можда напустити екипу. У том случају би се отворило место помоћног тренера у Денверу. Сигурно би били заинтересовани с обзиром да је тренирао Јокића и да је с њим у одличним односима. А можда се опет јаве и Бакси.

neko

pre 3 godine

Velik "deki" ujedno dobar čovek malo ko zna da je ponikao u Beovuku kod Miše Lakić pre nego što počeo seniorsku košarku u Fmp da bi prešao u Budućnost sa kojom igrao Evroligu tih dve sezone osvojao prvenstvo i kup Jugoslavije pa je onda prešao u partizan postao jedan od vodećih igrača ljubimac navijača. Igrao po pravilu na poziciji četvorke jer tad su ima li klasične centre ma da je mogao po potrebi na petici. Uglavnom bio krilni centar..

јд123

pre 3 godine

“Nikola voli košarku, samo ne voli da trenira”. Isto tako i Teodosić voli košarku, a ne voli da trenira, pa je od potencijalnog all stara dospeo do all starca za rekordno vreme.
(tocka, 20. oktobar 2020 13:55)

Понављам. Погледајте прво читав интервју. То се односило на Николу када је био клинац. Рекао је да му је ГМ Денвера Конли рекао да Јокић тренира више од свих играча. Милоје се тада нашалио и рекао Конлију, да је Денвер у великом проблему, ако им Никола највише тренира. Онда је објаснио да зна да је Никола сазрео и да сада тренира ко луд, јер је схватио каква му се шанса указала и да хоће да је искористи. Интересантно је било како је ”натерао” Николу да више тренира, док је био клинац и у Меги. Рече да Никола увек хоће да победи, без обзира да ли је то тренинг или утакмица. Зато је Милоје сваки тренинг тако организовао да увек буде нека врста такмичења.

x

pre 3 godine

Milojević je bio jedan od dominantnijih niskih krila, iako nije bio nadaren visinom, a najviše se istakao u Partizanu i Pamesi.


Nisko krilo je pozicija. Može čovek da ima i 208 kao Stojaković ili 211 kao Durent, on je nisko krilo (small forward), tzv. trojka.
Milojevic je igrao uglavnom krilnog centra, a kasnije i centra, dakle pozicije 4 i 5.
On jeste bio nizak za te pozicije, ali ne može zbog toga biti nisko krilo.