Petak, 16.10.2020.

13:40

"Zvezda nema pravo da priča o dominaciji"

Aleksandar Stanojević, trener fudbalera Partizana, govorio je o trenutnom stanju u srpskom fudbalu.

Izvor: SN/SS

"Zvezda nema pravo da prièa o dominaciji" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

160 Komentari

Sortiraj po:

miki

pre 3 godine

Partizan vec odavno treba da prekine sve odnose sa fudbalskim savezom Srbije, sve sportske, prijateljske odnose sa SD Crvena Zvezda, da istupi iz prvenstva Srbije , da zaledi svoje postojanje, do vremena dok Srbija ne postane normalna pravna drzava i dok se ne obezbedi da sudije bez politickih pritisaka slobodno sude utakmice.Celnici Partizana koji to odbijaju su sigurno takodjer puleni trenutnog rezima , koji navijace Partizana godinama zadovoljavaju iskljucivo utakmicama Partizana sa Zvezdom, vecitim drugim mestom, kako u fudbalu tako i u kosarci.Pa neka Zvezda i dalje suverene osvaja titule i ping pšong ligi, koliko vrede vidimo u Evropi.Ovakva prvenstva u galofak ligi i galofak drzavi ne treba igrati.Nevezano za ovaj derbi, u globalu srpska liga odavno nema smisla.

zdravkogfl

pre 3 godine

Jiudi moji ja nemogu da verujem daje Vujošević ugradio svoj spin u sve svers sportskog društva partizan da čovek da ne poveruje sta ovaj stanojevic lupeta. Da ne ponavljamo ko papagaji samo da kažem da za ove cetri titule zvezda ima skor sa partizanom 6-4-2 za zvezdu. Onda bi pito Stanojevića o kojoj dominaciji Prica moždane u pravu ali dominacije zvezde u prvenstvu protiv partizana i za ove tri titule ima plus 98. Bodova. Tako da Stanojević traži neki albi za ispadanje iz Evrope i izgubljen neke male utakmice. Pade mi na pamet kada su trenera zvezde Branka Stankovića pitali kako zvezda bedi u oba derbija a partizan ispred zvezde a on odgovori čekaj neigra samo zvezda i partizan prvenstvo. Na kraju reko na malim se utakmica osvaja titula a ne na derbijima tako i stanojevic neka zna da derbiji ne odlučuju o titulu nego nad manjim utakmicama. Pozdrav

Beoman

pre 3 godine

Ovo je ista ona luzerska recenica koju smo mi nekad koristili kad izgubimo od Nemaca ili Engleza, bili smo bolji, ali oni su na srecu i na trcanje pobedili. Dragi gospodine kada buete organizovali LIGASKO takmicenje u kojem ce se vrednovati samo bodovi sa derbija, onda mozete da dajete ovakve izjave. Ova detinjasta izjava govori sve o Vama i Vasoj ozbiljnosti, ali to je vec problem uprave FK Partizan. U protekla tri prvenstva Zvezda ima ukupno preko 90 bodova prednosti pred Partizanom. Ako to nije dominacija, ne znam sta je.

Šta ti dečko pričaš...

pre 3 godine

"poštujemo 8 bodova prednosti i što su dominantni u domaćem prvenstvu. A dominacija kao dominacija još ne postoji"

Bumerang

pre 3 godine

@razbijac mitova
Zeka i Bjeka namestili Samrok!? Odlicno, zasto drzava nije uhapsila Zeku i Bjeku? Namestanje utakmice je krivicno delo. Ili nam ti to indirektno porucujes da je Partizan bio u to vreme drzavni projekat? Zasto su hapseni samo Dzaja i Cvele zbog Drulica? Zasto su Zeka i Bjeka zapalili iz Srbije kad su culi za hapsenje? Zeka na skijanje, Bjeka kod cerke i zeta. Sta je bilo sa ugovorom Kezmana u PSV? Svi su radili isto, ali su hapseni zvezdasi. Zasto? Retoricka pitanja, ne trazim odgovor. Eto ti samo deo razloga zasto 8-9 godina bez Evrope. Ima jos, ali mali je format da bi sve stalo. Slucajno pobedili Liverpul!? )) Sta bi dao da tvoj Partizan "slucajno" pobedi, ne Liverpul, buduceg osvajaca LS, nego Sarlroa? Umesto sto se siroti hvalite neresenim rezultatima i vodjstvom 1:0 na poluvremenu protiv Reala 1966. To koliko ste vi smesni, pa to nigde nema. Da je Zvezda imala takvu logistiku kao vi u vreme Karadzica igrala bi svako prolece u Evropi. A koji su vasi dometi, to znamo. Plasirati se u grupnu fazu i biti u prvenstvu ispred Zvezde. Mali klub, male i ambicije. A kompleksi veliki.

DžejAr65

pre 3 godine

Stop grobarskom spinovanju, u poslednjih 4 Zvezdine titule partizan je dobio samo jedan derbi a imali su 98 bodova minusa dok je Zvezda u te 4 titule dobila 4 derbija i ako to nije dominacija ne znam sta je

MilanB

pre 3 godine

Procitao sam pazljivo intervju. Zvuci lepo, doduse pompezno i populisticki. Sve je to OK. Moze covek i da poveruje. Da nije tabele ispod teksta.

Nenad

pre 3 godine

Bitno je da si slučajno pobedio Liverpul, šestarde su nebitne. Ovo za grubu igru i penale je toliko glupo da ne vredi komentarisati.
(Razbijač mitova, 16. oktobar 2020 21:29)
A sto vi nekada barem i slucajno ne pobedite tako neki veliki klub u Evropi?

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Veliki veliki trener. Internacionalni strucnjak sa zapazenim rezultatima. Trenirao takve velikane kao sto su Beijing Renhe, Dalian Aerbin i Partizan.

Najrealnije

pre 3 godine

Kako te nije sramota da nesto ovako izjavis.Za tri godine,Zvezda vam je pobegla skoro 100 bodova i 4 puta igrala Evropu u grupnoj fazi,od toga dve uzastopne LS i sta je to nego surova dominacija.Ako vas nije uvek pobedjivala,to je zato jer je nakon jakih utakmica u LS nakon tri dana igrala sa vama odmornima.Samo lud covek moze da tvrdi ili pomisli da nije bila daleko najkvalitetnija za sve ovo vreme.Secam se perioda kada ste i vi i vasi navijaci strepeli da ne popijete petardu,koliko je igracki bila superiornija.Ti dok si osvajao titule uz pomoc Toleta Karadzica,ispadao si od Samroka iz Evrope i pametniji si kad cutis.

isprani mozogvi

pre 3 godine

(Mare, 16. oktobar 2020 19:41)

Potpuno se slazem sa tobom,zbog toga mi i nije jasno za kosarku gde je obrnuta situacija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 20:26)

U kosarci Zvezda je napravila nesto. Zacetnik ovog sporta u nasoj zemlji, prvi osvajač nekog evropskog takmicenja kada ste vi ispadali iz lige , pa vas dekretnom preko leta vracali. U tom smislu, mada ne mozemo da pricamo o tituli prvaka Evrope, mozemo da se negde poredimo.
Vasi "uspesi" u evropskom fudbalu su
1. Prvaci Evrope 16 min
2. Sansa Ilica protiv Reala
3. Dribling Sume protiv Mancestera
...i to bi bilo to

Naravno da ti nije jasno jer si se unervozio, pa ne mozes (i ovako) racionalno da razmisljas. Zato sedi, malo mućni (nije tesko veruj mi) i shvatićeš koliko nema smisla ono sto pises

Razbijač mitova

pre 3 godine

@razbijac mitova
Ahhaaha, ti nisi razbijac mitova, ti si lazov. Partizan bio redovan ucesnik evropskih takmicenja!? Kad ste vezali 4 godine u evropskim takmicenjima kao Zvezda? Nikad. Da ne govorimo o brukanju u LS, 12 utakmica bez pobede. Hocete penal u derbiju? Treba bato uci u 16m. Koliko vam je zutih i crvenih kartona oprosteno za pogibeljnu igru? S druge strane, za vas faulovi kad Zvezdin igrac na metar protrci, valjda od promaje padate, sta li? Pazi kad im i trener laze da dominiraju u derbijima, a brojke uopste to ne pokazuju.
(Bumerang, 16. oktobar 2020 18:29)

Za 8 godina u vreme Toletove vladavine Partizan je 6 puta igrao grupnu fazu u Evropi tako da to jeste redovno učestvovanje. Da ne pominjemo nameštaljku u režiji Zeke i Bjeke protiv Šamroka što je moralo da bude 7 sezona u Evropi.

Tačno je da nije bilo 4 godine zaredom u Evropi poput Zvezde, ali nije bilo ni 8 ili 9 godina bez Evrope poput Zvezdinog rekorda. Brukanje u LŠ je kada odigraš egal utakmice sa Portom (te godine šampion) i Realom, protiv Olimpika (te godine pobednik kupa UEFA) sa Drogbom ubedljiv poraz od 3:1. Ali nije brukanje kada primiš 20 golova u grupi. Bitno je da si slučajno pobedio Liverpul, šestarde su nebitne. Ovo za grubu igru i penale je toliko glupo da ne vredi komentarisati.

pedja

pre 3 godine

Priznajem da je Partizan uspeo u jednom - doveo je najprepotentnijeg coveka za trenera.Pri tome nista, ama bas nista mu ne daje osnova za takvo razmisljanje i rezonovanje.To je pokušaj da podigne jednu ispod prosečnu ekipu, da ne izgubi u nedelju jer mu se moze desiti da brzo, na vec vidjen nacin dobije otkaz - ispao iz Evrope i izgubio prvenstvo u oktobru. To ne moze svakom da uspe.Ali postoji sansa da se umesaju vise sile i da bude nereseno ili da Zvezda izgubi, kako bi garnitura od 3V ostala tu gde jeste. E onad od ovog lika ne bi moglo da se zivi (ko zna sta bi sve pevao).
Za dominaciju i ostalo samo jedan podatak: samo su Real i Zvezda do 1992 igarli u Evropi uzastopno 26 godina.To je dominacija istorijska i statisticka koju komsiluk nikada nece imati.Kada bi nabrajali ekipe sa kojima je Zvezda igrala, to bi bio krem dela krem, jer su komsije malo puta dosle do proleca, a i igrali su kupove gde su bile ekipe druge i trece klase (UEFA kup i Kup kupova).
Ako igraci Zvezde posle ove izjave ne pobede, sto se menetice mogu da razduze opremu, i da igraju u bilo kom sastavu.

Cubaka

pre 3 godine

Ne pratim nesto ove tutubane ali secam se bio je 01. Avgust 2012. i na "lavoru je gostovao AEL-Limasol sa Kipra. Secam se da je rezultat bio isti kao protiv Samroka ( 0:1 ) a tutubani nas prozivaju zbog 0:0 sa Omonijom na Kipru, ali to je tako kada profa razmislja umesto njih.

Igor

pre 3 godine

Tugaljiva izjava.. dominacija se meri titulama.. a derbi je uvek bio poseban mec u kojem ne pobedjuje obavezno bolji.. pfc svakako ima motiv vise da skine Zvezdi skalp, ali ovakvim izjavama samo otezavaju sebi..

Srbin

pre 3 godine

Ako si ti da sudis Zvezdi kada je stalno prvak. Vi ste u grupi Novi Pazar, Rad i Radnicki. I ne ste bolje. Kada cete igrati negde vani Srbije, ah mozda u Bijeljina. Eto to vam je to....

isprani mozgovi

pre 3 godine

Sto se nerviras ?
(isprani mozak, 16. oktobar 2020 19:28)

Tesko me klinac kao ti moze iznervirati,ne sekiraj se za mene.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 19:36)

Ma moram...zao mi te

Max

pre 3 godine

Da sam na Dejanovom mestu pustio bih omladince da igraju derbi. Mozda se I pojavi neki dobar klinac. Ovako svi znamo kako ce mesarski igrati partizani, skakati pored aut linije kao nasi pretci na svaki prekrsaj, vrsiti pritisak na sudije...pa kontam da je bolje spremati Tim za LE. I ovako je +8.

marko992

pre 3 godine

Partizan sa Zvezdom se moze porediti tek kad bude prvak Evrope. Do tad da se dovode u istu ravan stvarno nema smisla.
(Mare, 16. oktobar 2020 19:41)

Potpuno se slazem sa tobom,zbog toga mi i nije jasno za kosarku gde je obrnuta situacija.

Razbijač mitova

pre 3 godine

Kojih je to 6 uzastopnih derbija u Toletovo vreme Partizan dobio, molim te objasni mi.. Vi stvarno lupate ko maksim po diviziji i mislite da to niko ne zna..

Svasta.
(Daki, 16. oktobar 2020 19:50)

https://sr.m.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B8_%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B1%D0%B8

Potisnuli ste taj period tako da je jasno zašto ga se ne sećate.

Марко

pre 3 godine

Ma kako sad bre to? A taman smo kupili silne kolicine tog remdesvira? Nisu se valjda nasi strucnjaci opet zeznuli? Ne bi oni to.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milojica, 16. oktobar 2020 08:29)

Како је Партизан прошао у последња два дуела са кипарским клубовима у квалификацијама за Лигу шампиона? Подсети нас.

isprani mozak

pre 3 godine

(isprani mozogvi, 16. oktobar 2020 18:29)

Stvarno ti hvala za ovi klinac,sve bih da si u pravu.
Moj post u vezi velicanja navedenih utakmica nisi mogao procitati,tako da si promasio temu dete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 18:51)

Sto se nerviras ?

Will Mosley

pre 3 godine

Lepo receno. Pod dominacijom oni podrazumevaju kad pobede Napredak, Vozdovac i nezainteresovani TSC sa 5:0, a onda odigraju 0:0 sa Omonijom.

marko992

pre 3 godine

(isprani mozogvi, 16. oktobar 2020 18:29)

Stvarno ti hvala za ovi klinac,sve bih da si u pravu.
Moj post u vezi velicanja navedenih utakmica nisi mogao procitati,tako da si promasio temu dete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 18:51)

Sto se nerviras ?
(isprani mozak, 16. oktobar 2020 19:28)

Tesko me klinac kao ti moze iznervirati,ne sekiraj se za mene.

isprani mozak

pre 3 godine

(isprani mozogvi, 16. oktobar 2020 18:29)

Stvarno ti hvala za ovi klinac,sve bih da si u pravu.
Moj post u vezi velicanja navedenih utakmica nisi mogao procitati,tako da si promasio temu dete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 18:51)

Sto se nerviras ? Nisi klinac? Jos gore...

gagarin

pre 3 godine

sa Mancesterom u Bg, nisu primali 9 komada kao Zvezda od Totenhema, sezona gde su dobili Zvezdu 2 puta, prikazivali bolju igru... Titula je namenjena, to svi znaju za nepobedivu mezimicu, a u kup je uzela Vosa sto je moguce, da recimo treci na tabeli pobedi drugog, sem ako ne igra protiv sestrice.
(Roma Vučica, 16. oktobar 2020 16:06)

Uporedjivati "C" tim Mančestera sa Totenhemom u Ligi šampiona moze samo neko ko ili ne zna, ne poznaje ili ko je duboko isfrustiran...
Samoobmana je poznata u psihologiji i nije opasna po zivot, sto je utesno za tebe. Znači uz dodatni napor, dozu volje uspeces i ti jednog dana da izadjes iz tog stanja
(isprani mozak, 16. oktobar 2020 16:17) # Link komentara


taj totenhem upravo izbio A tim mancestera 6-1 u sred mancestera

Daki

pre 3 godine

@Razbijač mitova

Kojih je to 6 uzastopnih derbija u Toletovo vreme Partizan dobio, molim te objasni mi.. Vi stvarno lupate ko maksim po diviziji i mislite da to niko ne zna..

Svasta.

Bumerang

pre 3 godine

@razbijac mitova
Ahhaaha, ti nisi razbijac mitova, ti si lazov. Partizan bio redovan ucesnik evropskih takmicenja!? Kad ste vezali 4 godine u evropskim takmicenjima kao Zvezda? Nikad. Da ne govorimo o brukanju u LS, 12 utakmica bez pobede. Hocete penal u derbiju? Treba bato uci u 16m. Koliko vam je zutih i crvenih kartona oprosteno za pogibeljnu igru? S druge strane, za vas faulovi kad Zvezdin igrac na metar protrci, valjda od promaje padate, sta li? Pazi kad im i trener laze da dominiraju u derbijima, a brojke uopste to ne pokazuju.

marko992

pre 3 godine

Grešiš. To napaljeni klinci kao ti veličaju.
Veliča se Bari, Tokio...pa kasnije Roma u Bg...pa Liverpul..eto stvari za veličanje (da ne idem unazad). Ali MU u Bg koga ste savladali 0:1 driblingom Sume (sto neko ovde napisa) ili Real sa 0:0 šansom Saleta Ilica, stvarno nema mozga
(isprani mozogvi, 16. oktobar 2020 18:29)

Stvarno ti hvala za ovi klinac,sve bih da si u pravu.
Moj post u vezi velicanja navedenih utakmica nisi mogao procitati,tako da si promasio temu dete.

isprani mozogvi

pre 3 godine

Pa C tim Mancestera je bio mnogo jaci od S tima Arsenala pre neku godinu,velicali ste te utakmiice do nebesa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 17:56)

Grešiš. To napaljeni klinci kao ti veličaju.
Veliča se Bari, Tokio...pa kasnije Roma u Bg...pa Liverpul..eto stvari za veličanje (da ne idem unazad). Ali MU u Bg koga ste savladali 0:1 driblingom Sume (sto neko ovde napisa) ili Real sa 0:0 šansom Saleta Ilica, stvarno nema mozga

Straight Outta München

pre 3 godine

Zasto bi moralo da se pobedi u derbiju na plus 11 par kola do kraja ili na + 33???? Vi niste bitni nama... O cemu ti pricas covece?

ekonomista

pre 3 godine

Sto se tice samo prosle sezone crno-beli se nisu obrukali u Evropi, gde su igrali egal sa Mancesterom u Bg, nisu primali 9 komada kao Zvezda od Totenhema, sezona gde su dobili Zvezdu 2 puta, prikazivali bolju igru... Titula je namenjena, to svi znaju za nepobedivu mezimicu, a u kup je uzela Vosa sto je moguce, da recimo treci na tabeli pobedi drugog, sem ako ne igra protiv sestrice.
(Roma Vučica, 16. oktobar 2020 16:06)
Stalna priča o mezimici. Postajete dosadni sa tom pričom. Ko vam je platio lucencu za evro takmičenja što jedne godine nije učinjeno jedne godine Zvezdi. Poklon stadion.. Kažeš MU kome je loše išlo u PL a igrao sa rezervnim timom. Zvezda igrala LŠ i imala dve pobede što je za vas misaona imenica. I jedna Barsa primi 7 komada pa šta

Mare

pre 3 godine

Za pocetak vi morate da pobedjujete i na drugim utakmicama da bi dosli do sanse za titulu. A ne pobedite Zvezdu, a izgubite od Ivanjice i hocete titulu. A kod nas je jos od uvek poznato da se titule dobijaju na malim utakmicama. Derbi je samo 6 bodova u sezoni.A da smo dominantni, to govori cinjenica da poslednjih godina i kad nam se prepolove bodovi, vi opet niste ni blizu titule. Toliko o tome.

Dragan

pre 3 godine

Eeeee dobro! Ako tako kaze Aleksandar Stanojevic, ta trenerska velicina i trnerska legenga Zamaleka, onda je to sigurno tako. BTW, to je onaj trener koji pored velikog trenerskog znanja ima i pevacki talenat koji obicno iskazuje u svlacionicama a pred kamerama. Mislim da je to deo motivacionog trenerskog nastupa posle utakmice.

Hvala,
Dragan

Razbijač mitova

pre 3 godine

Dok ste u Toletovo vreme vi osvajali titule, a Zvezda dobijala derbije, onda ste bili ubedljivo bolji. Ah, da grobarska logika. '91 nisu igrali Englezi...
(kostolomac, 16. oktobar 2020 14:02)

Toletovo vreme počinje 2008. godine kada dolazi na čelo saveza umesto Terzića koji je iznenada napustio zemlju jer je išao na školovanje u inostranstvo. U to Toletovo vreme Partizan je pobedio u 6 derbija za redom što je apsolutni rekord, usput bio prilično dominantan na terenu u derbijima, Zvezda nije pobedila u derbiju više od četiri godine, Partizan je osvojio 6 titula za redom i bio redovan učesnik evropskih takmičenja, jednom u LŠ dok je Zvezda završavala evropska takmičenja u sezoni kupanja. Tole je zapravo jedini predsednik FS-a u istoriji koji je imao veze sa Partizanom (imao je više veze sa Vojvodinom), svi ostali su bili iz državne mezimice. U Toletovo vreme nije dosuđen penal Partizanu u derbiju i taj period upada u period duži od 20 godina što ne treba komentarisati.

marko992

pre 3 godine

Uporedjivati "C" tim Mančestera sa Totenhemom u Ligi šampiona moze samo neko ko ili ne zna, ne poznaje ili ko je duboko isfrustiran...
Samoobmana je poznata u psihologiji i nije opasna po zivot, sto je utesno za tebe. Znači uz dodatni napor, dozu volje uspeces i ti jednog dana da izadjes iz tog stanja
(isprani mozak, 16. oktobar 2020 16:17)

Pa C tim Mancestera je bio mnogo jaci od S tima Arsenala pre neku godinu,velicali ste te utakmiice do nebesa.

chupavi

pre 3 godine

Opet spinuju. Znaci od 8 prvenstvenih derbija u zadnje 3 sezone, Zvezda je dobila 2, Partizan 1, a 5 su zavrsila nereseno. Ko kaze da Zvezda mora da ih pobedi svaki put? U kupu su oni dva puta bili bolji, ali to je i normalno jer su tako spasavali sezonu dok se kod zvezdinih fudbalera nije videla motivacija, sto je sramota druge vrste, ali nema veze sa dominacijom u prvenstvu.

Cak i ako racunamo derbije u kupu, onda je Partizan bolji 3:2, a 5 puta je bilo nereseno. Kakva je to dominacija kad je procenat pobeda minorno na jednoj strani?

Inace prvenstva se igraju sa svim ekipama, ako nisu potrebni neka Zvezda i Partizan odigraju dve utakmice u Maju i rese pitanje sampiona?!

Poštovalac igre

pre 3 godine

Stalna prepucavanja delija i grobara mi se popela na onu stvar jedni i drugi podavno kancer od komunizma u klupskom sportu.

Podavno su treba li ugase da ne postoji kao večiti ali politika ne da drži u svrsi zamajavanja narodne mase. Čitaj "hleb igara."

Cubaka

pre 3 godine

Ljudi ko boga vas molim, nadjite mi samo jednog normalnog iz Partizana sa kojim moze da se realno razgovara. Da li je moguce da su ih profa i Pantic sve "zarazili" pa pricaju kao da su jeli Bunike.U vreme kada je sve transparentno na internetu oni pricaju nesto u sta valjda samo oni veruju i ova nekolicina tastatura navijaca koji ovde ponavljaju njihove reci k'o papagaji posto ne znaju da koriste svoj mozak.

Roma Vučica

pre 3 godine

Sto se tice samo prosle sezone crno-beli se nisu obrukali u Evropi, gde su igrali egal sa Mancesterom u Bg, nisu primali 9 komada kao Zvezda od Totenhema, sezona gde su dobili Zvezdu 2 puta, prikazivali bolju igru... Titula je namenjena, to svi znaju za nepobedivu mezimicu, a u kup je uzela Vosa sto je moguce, da recimo treci na tabeli pobedi drugog, sem ako ne igra protiv sestrice.

isprani mozak

pre 3 godine

Sto se tice samo prosle sezone crno-beli se nisu obrukali u Evropi, gde su igrali egal sa Mancesterom u Bg, nisu primali 9 komada kao Zvezda od Totenhema, sezona gde su dobili Zvezdu 2 puta, prikazivali bolju igru... Titula je namenjena, to svi znaju za nepobedivu mezimicu, a u kup je uzela Vosa sto je moguce, da recimo treci na tabeli pobedi drugog, sem ako ne igra protiv sestrice.
(Roma Vučica, 16. oktobar 2020 16:06)

Uporedjivati "C" tim Mančestera sa Totenhemom u Ligi šampiona moze samo neko ko ili ne zna, ne poznaje ili ko je duboko isfrustiran...
Samoobmana je poznata u psihologiji i nije opasna po zivot, sto je utesno za tebe. Znači uz dodatni napor, dozu volje uspeces i ti jednog dana da izadjes iz tog stanja

konstantin

pre 3 godine

Mito
I onda nakon 4 godine igranja Evrooe za redom, sta imate od toga?
Dugovi i dalje tu, igrace ne mozete da prodate ni za 2 miliona, a vama ostaje da mislite kako ste bitni zato sto igrate Evropu umesto da oterate bagru iz kluba
(Prfg, 16. oktobar 2020 15:08

Da nije Evrope dugovi bi bili veći. Eto vi ne igrate Evropu pa dugovi ko Zvezdini. Real ima dugove oko 300 miliona funti. Lako proverljivo. Dugove imaju i MU, i MC a od pre dve godine i Bayern bez obzira što ti klubovi na godišnjem nivou pozitivno posluju. PSG kažnjavan kao i MC zbog finansijskog fer pleja Prodavali smo mi igrače i za više od 2 mil. Kakva liga takvi i igrači a i kakva reprezentacija. Vaše priče o Sadiku i 9 miliona na kraju ispade 3 i to u ratama

Prfg

pre 3 godine

Objektivan
A sto ne spomenes jos 7 derbija pre toga
I samim tim sto nabrajas ove derbije dokazujes da ste pobedili u 15 derbija samo 2 i dokazujete nasu dominaciju

Buljko

pre 3 godine

Au Stanoje brate ako ti ovo nije dominacija ja ne znam šta je!Pa mi smo već treću godinu zaredom prvaci već u septembru ,opraštate se od titule u petom kolu već,razlika u bodovima u zadnje tri godine je preko 100(i slovima STO)bodova,pa da li ti uopšte veruješ u ovo što si izjavio ?!Za titulu se pitate isto kao moja pokojna baba a da je pošteno i realno prvenstvo i da nemate pomoć sudija vi ne bi bili medju prvih pet

Spartak Moskva

pre 3 godine

Strasan trener koji je bio trener u Kineskim treceligasima a bio je i u PAOKu gde su ga oterali posle 32 dana ......kakva drzava takav i fudbal....

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

Pa kako ste tako dominantni i jaki da u prethodna 4 derbija niste dali gol, a ovamo svima po pet dajete, nesto tu ne stima :)
(Dovla, 16. oktobar 2020 14:24)

u prethodna 4 derbija ,zvezda je dala 3 gola.
partizai 4.
tebi ne štima.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ha,ha,ha Stanojevič kako ide ona pesma čobane vrati se ovce tvoje nemogu bez tebe realno su bez Miloševiča kao trenera i Sadika verovatno najboljeg napadača koji je igrao za partizan takoreči upola slabiji ali zbog toga se nikako nesme podceniti partizan jer kad podcenjuješ protivnika to ti se brzo vrati zato napred i punim gasom praviti presing jer pretrčavanjem partizana po bokovima ravnolinaša Markoviča od toga nema ništa zvezda je na bekovima brza a ima i Pankova,da očisti pozadi jer je za razred brži u nogama od
stopera Milunoviča i neznam zbog čega je nekad Milunovič imao prednost u odnosu na Pankova.

vaxilar

pre 3 godine

Tako je Stanoje. Puna podrska ovim suludim recenicama, znamo da te boli Liverpul, pokusavali ste da nas ugasite ali ni posle svih malverzacija niste uspeli. Zvezda je veca od svih vas, ti to odlicno znas, a meni je dovoljna satisfakcija da ti to znas :) Javi se ako hoces turu kroz muzej, da vidis usati pehar uzivo

dex

pre 3 godine

Šta je to Partizan radio poslednjih godina??? U poslednjih 7-8 derbija u prvenstvu imaju jednu pobedu, a Zvezda mislim dve. Nije teško proveriti!

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

I onda nakon 4 godine igranja Evrooe za redom, sta imate od toga?
Dugovi i dalje tu, igrace ne mozete da prodate ni za 2 miliona, a vama ostaje da mislite kako ste bitni zato sto igrate Evropu umesto da oterate bagru iz kluba
(Prfg, 16. oktobar 2020 15:08)






:)))))
kao humanisti i filantropu, meni je dovoljno i to što smo vjesnikove svedoke vratili u realnost, a, grešna mi duša, pomalo uživam i zbog toga što toliko patite.

još neko pitanje?

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ha,ha,ha Stanojevič kako ide ona pesma čobane vrati se ovce tvoje nemogu bez tebe realno su bez Miloševiča kao trenera i Sadika verovatno najboljeg napadača koji je igrao za partizan takoreči upola slabiji ali zbog toga se nikako nesme podceniti partizan jer kad podcenjuješ protivnika to ti se brzo vrati zato napred i punim gasom praviti presing jer pretrčavanjem partizana po bokovima ravnolinaša Markoviča od toga nema ništa zvezda je na bekovima brza a ima i Pankova,da očisti pozadi jer je za razred brži u nogama od
stopera Milunoviča i neznam zbog čega je nekad Milunovič imao prednost u odnosu na Pankova.

sofronije

pre 3 godine

Šta je dominacija? Dominacija je kada igraš Evropu 4 godine za redom. Dominacija je kada imaš mnogo više utakmica odigranih u Evropi u istoriji. Dominacija je što si bio prvak Evrope i Sveta. Dominacija je kada imaš više osvojenih bodova u prvenstvu. Dominacija je kada imaš više titula, a ne pomaže ti Karadžić. Dominacija je kada imaš više navijaća. Dominacija je kada u međusobnim susretima ukupno imaš više pobeda. Jurenje samo pobede u derbiju je, vađenje, zato što su svi navedeni elementi dominacije na strani protivnika. S poštovanjem
(Mito, 16. oktobar 2020 13:42)

Pazi, slazem se da je Zvezda trenutno dominantnija i ima bolji igracki kadar, sto i nije tesko kad pogledam kakvi panjevi igraju u mom Partizanu ali 90% ovoga sto si ti ovde nabrojao nije definicija dominacije nego istorijski podaci... To su dve razlicite stvari, u suprotnom bi mogao da kazes kako je Notingem Forest dominantan klub u Engleskoj, kako je recimo Ferencvaros respektabilan klub u Evropi, itd. da ne nabrajam, valjda ces shvatiti poentu...

Nema srama a ni stida

pre 3 godine

Kad više nemaš ama baš nikakav argument pa počneš gluposti da valjaš za sve pare!
Da je to izjavio neki igrač pa da razumem, par razreda srednje škole maksimalno, ali da to izjavi jedan trener, sportski radnik, stručnjak ovog sporta, to se onda graniči sa oboljenjem zvanim kompleks niže vrednosti!
Više te ne smatram za ozbiljnim, sad shvatam da to nikad nisi ni bio.

Dzoni-1970-

pre 3 godine

Dok ste u Toletovo vreme vi osvajali titule, a Zvezda dobijala derbije, onda ste bili ubedljivo bolji. Ah, da grobarska logika. '91 nisu igrali Englezi...
(kostolomac, 16. oktobar 2020 14:02)

Druze, informisi se malo pa onda pisi, proveri koje je to derbije dobijala Zvezda u Toletovo vreme...

Prfg

pre 3 godine

Mito
I onda nakon 4 godine igranja Evrooe za redom, sta imate od toga?
Dugovi i dalje tu, igrace ne mozete da prodate ni za 2 miliona, a vama ostaje da mislite kako ste bitni zato sto igrate Evropu umesto da oterate bagru iz kluba

Рале

pre 3 godine

Дерби више не постоји.
Партизан може да тражи ривала за свој двобој негде по Врању ...

zex

pre 3 godine

Alo bre, pa vi se borite za drugo mesto sa Vosom, TSC i da Radnickim!Tu su jos i Cukani Vozdovac koji vas biju redovno.Vasa godina staje u derbi a ako slucajno bude nereseno onda brojite udarce ka golu.To je bolestno.

Mihajlo

pre 3 godine

Evo ja te kao Partizanovac pitam ko osvaja titule,igra LS,LE,mi ili Zvezda,ne da dominiraju nego nas razvaljuju,pobeda u derbiju kao nesto brise od ovoga,ne znam samo sta to brise,niko nece da nam vrati bodove izgubljene protiv Novog Pazara,Mladog Radnika,Spartaka...

slaviša šmigič

pre 3 godine

I eto Stanojevič se odma pre derbija poslužio pričom kako je partizan kao možda dominantan i sudije treba,da budu zato u pomoč partizanu brzo je zaboravio kako je lično bio trener kad je zvezda dominirala a reči Saše Čurčiča su tek priča zasebe kad je priznao,da kad igra partizan protiv zvezde jednostavno se prepadnu prilikom izlaska partizan je dobio 3 utakmice a ostale su uglavnom završavale neodlučenim rezultatima ali kad se prisetimo kako je partizan osvajao prvenstvo a da pritom nisu znali šta znači pobeda protiv zvezde u ovom momentu zvezda je pomeni bolji tim ali to je derbi i lopta je okrugla bez Sadika bivšeg napadača partrizan biče mnogo bezopasniji iako netvrdim,da zbog toga nemogu pobediti ali ajde da kažemo pošto je to derbi,da su šanse 50-50 posebno ako nebude igrao Gejlor Kanga zvezda mora biti pazljiv zbog sume a u napadu če koristiti brzinu Markoviča koji pomeni nikad nije bio opasnost za nečiji tim i japanac koji ima brzinu ali se neseča godine kad je pogodio gol iz neke šanse.Biče mi drago ako budu sudije koristili sistem za sumljive za situacije prilikom postizanja gola posebno padanje u 16.jer to je jedina šansa,da markovič glumom prevari sudiju a znamo,da pada kao muva i kad netreba on če poasti pokušati na prevaru doči do penala koje koristi pomeni njihov najbolji stranac i penale nemaši.

Nebojsa

pre 3 godine

C.Zvezda je vezala cetiri derbija sa pobeda nad Partizanom.
To je u vreme dok su bili treneri Prosenecki i Jankovic.
Prosinecki je vezao tri derbija sa pobedama dva kupa i poslednji derbi u sezoni, a Jankovic prvi naredni derbi kad C.Zvezda posle preokreta dobila 3:2.
Da li je C.Zvezda bila na kraju tih sezona najbolja posto je bila bolja derbi utakmicama ne, Partizan je bio sampion.
Derbi jeste vazan ali on ne odlucuje ko ce na kraju biti prvi, vec ko manje izgubi bodova na utakmica gde su unapred upisani.

Maverik

pre 3 godine

Тренутно је 64:47.

А сад мало о гробарској етици. Најдужу серију непобедивости у дербијима је имала Црвена звезда од 2001. до 2007. Партизан је победио у пролеће 2001. са 2:1, па онда тек у пролеће 2007. са 4:2. У том периоду је одиграно 11 утакмица у првенству и 2 у купу. Црвена звезда је победила 6 пута, а 7 пута је било нерешено, гол разлика 16:3. У том периоду Партизан је освојио чак три титуле и не сећам се да их је било срамота. Чак напротив, након тог периода од 6 година, Партизан је коначно добио један дерби са 4:2 а, Лола Смиљанић је изјавио: "Нека освоје сад титулу ако их није срамота." То је гробарски морал. Три титуле освојиш у периоду у коме си имао 6 пораза од вечитог ривала и ниједну победу, и онда после једне победе прозиваш вечитог ривала да треба да га буде срамота да освоји титулу. То само гробарски мозак може да смисли.
(Марко, 16. oktobar 2020 14:19)

Svaka cast na komentaru, lepo si opisao njihovu spin metadologiju, nekada su derbiji bitni za titulu nekad ne.

Sasa

pre 3 godine

Ovde se vidi sva ova ludila i mržnja prema Zvezdi, koja je ovo bolest u stvari, a baš je bilo teško dominirati protiv Slavoljuba Djordjevića, Tutorićs, Savia, Isaha, bravo majstorr, ovaj tim Partizana za taj Zvezde je Barselona, tad vam nije bilo dovoljno samo da nas pobedite, već da nas ugasite, da nas gazite, a i o kakvoj dominaciji u derbijima vi sad pričate, 3 puta ste pobedili u zadnjih 10, 2 puta u prvebstvu baš kao i mi, ljudi ja vam kazem, kod njih je priprema kao za ratno stanje, oni sve bacaju na derbi, meč sezone, gledajte vi kako on priča o ovome, naopako, samo ova izjava bi trebalo da bude dovoljan motiv da ih pobedimo, jer objektivno po kvalitetu 0:3, al to je naprženo, još se Zdjelaru dozvoljava mesarska igra, to neće biti zdrava atmosfera, koja bolest, naopako.

Fenomen

pre 3 godine

Po ovom ekspertu istorija večitih derbija počinje u zadnje 3-4 godine. Ukupan odnos međusobnih susreta, broj trofeja u kupu i prvenstvu kao i rezultati u Evropi se ne važe. Inteligentno nema šta. Čudi me da ne pominje kako su ga u prošlom mandatu iz Partizana oterali kao kera. To su primeri koji pokazuju da gospodin ima rupe u pamćenju.

Batistuta

pre 3 godine

Evo jednog zanimljivog podatka.

Poslednjih 10 prvenstvenih vecitih derbija:

Crvena zvezda 2 pobede
Partizan 2 pobede
6 neresenih rezultata...

Za pocetak da i jedni i drugi prekinu sa glupim saopstenjima i izgovorima i pocnu da igraju fudbal, jer ovo sto prikazuju proslih par godina nije za gledanje.

One night in May

pre 3 godine

Zvezda ima titulu prvaka Evrope!!
I to joj daje pravo da radi sta god pozeli...

Ti i tvoj klub ste nista - nista nikad niste osvojili, za 75 godina imate 0 pored osvojenih velikih trofeja.

Beowolf

pre 3 godine

Evo, ja kao zvezdaš ću biti maximalno objektivan. Kao prvo, ti si prijatelju degradirao sebe kad si urlao u svlačionici na onakav način. Do tad si mi bio i simpatičan. Drugo, možeš da se hvataš za derbije do sutra, ja ti potpisujem da svaki navijač želi titule i dostojan nastup u Evropi... Zamisli ja kažem "juventus nije dominantan u Italiji jer nikako da pobedi Romu" ili tako neku glupost. Nekad se pitam da li ste stvarno udareni kad lupite ovako nešto ili su samo psihološke igre... Ozbiljno sam u dilemi.

filip

pre 3 godine

jao brate stanoje. Mozes svaki derbi da dobijes, ali vi gubite bodove na glupim utakmicama. O dominaciji "trenutno" ne mozes da pricas. :)

Parni valjak

pre 3 godine

"Dok ste u Toletovo vreme vi osvajali titule, a Zvezda dobijala derbije, onda ste bili ubedljivo bolji. Ah, da grobarska logika. '91 nisu igrali Englezi..."

U Toletovo vreme Partizan je vezao 6 uzastopnih pobeda u derbiju, od 136 do 141. A od 133 do 135, dva remija i još jedna pobeda. Dodatnu težinu daje činjenica, da su mnogi od njih direktno odlučivali o tituli.
Inače, pre toga tri vezane pobede su bile rekord.

Sub013

pre 3 godine

Da vam nisu bili sudovi udruzenog rada, Mirko Marjanovic, Arkan, Obilic i Tole, imali biste 5 titula ukupno. Inace ste gromada od kluba i igrate na hramu ali svi su protiv vas pa zato ne mozete. O frakcijama koje vam nedostaju da ne pricam. Ej mnoooogo ste jadni, taman pomislimo da od ovoga nema jadnije ali vi nas iznova i iznova demantujete i iz dana u dan pomerate granice jadnosti.

Марко

pre 3 godine

Тренутно је 64:47.

А сад мало о гробарској етици. Најдужу серију непобедивости у дербијима је имала Црвена звезда од 2001. до 2007. Партизан је победио у пролеће 2001. са 2:1, па онда тек у пролеће 2007. са 4:2. У том периоду је одиграно 11 утакмица у првенству и 2 у купу. Црвена звезда је победила 6 пута, а 7 пута је било нерешено, гол разлика 16:3. У том периоду Партизан је освојио чак три титуле и не сећам се да их је било срамота. Чак напротив, након тог периода од 6 година, Партизан је коначно добио један дерби са 4:2 а, Лола Смиљанић је изјавио: "Нека освоје сад титулу ако их није срамота." То је гробарски морал. Три титуле освојиш у периоду у коме си имао 6 пораза од вечитог ривала и ниједну победу, и онда после једне победе прозиваш вечитог ривала да треба да га буде срамота да освоји титулу. То само гробарски мозак може да смисли.

kostolomac

pre 3 godine

Dok ste u Toletovo vreme vi osvajali titule, a Zvezda dobijala derbije, onda ste bili ubedljivo bolji. Ah, da grobarska logika. '91 nisu igrali Englezi...

Dovla

pre 3 godine

@batistuta A kup ne gledate? Pa kako ste tako dominantni i jaki da u prethodna 4 derbija niste dali gol, a ovamo svima po pet dajete, nesto tu ne stima :)

Mali partizan

pre 3 godine

Ajde zvezda nije dominantna a partizan je dominantan u derbijima zadnje 3 godine? kad gde? sta prica ovaj? sto laze sebe i druge?

pedja 71

pre 3 godine

Šta je dominacija? Dominacija je kada igraš Evropu 4 godine za redom. Dominacija je kada imaš mnogo više utakmica odigranih u Evropi u istoriji. Dominacija je što si bio prvak Evrope i Sveta. Dominacija je kada imaš više osvojenih bodova u prvenstvu. Dominacija je kada imaš više titula, a ne pomaže ti Karadžić. Dominacija je kada imaš više navijaća. Dominacija je kada u međusobnim susretima ukupno imaš više pobeda. Jurenje samo pobede u derbiju je, vađenje, zato što su svi navedeni elementi dominacije na strani protivnika. S poštovanjem
(Mito, 16. oktobar 2020 13:42)

Svaka čast.

Pitanje za "Stanoja": Što si nervozan?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@АДВОКАТ - Разлог због кога је Звезда на дербије излазила незаинтересовано су неке друге природе. А један је тај да њихови челници задрже те фотеље које се љуљају.

Objektivan

pre 3 godine

Hajde jednom da rešimo tu partizanovu dominaciju u derbijima zadnjih godina:
162. Zvezda - Partizan 0:0
161. Partizan - Zvezda 2:0
160. Zvezda - Partizan 2:1
159. Zvezda - Partizan 1:1
158. Partizan - Zvezda 1:1
157. Zvezda - Partizan 2:1
156. Partizan - Zvezda 1:1
155. Zvezda - Partizan 0:0

Stvarno dominirate.

Advocate

pre 3 godine

Hajde da malo uposlimo mozak u ovu priču jer je očigledno da dotični stručnjak nije baš vešt u tome.
Svi ti derbiji koje pominješ i koje ste dobijali, dobijali ste na mišiće isključivo.
Šta to znači? Zvezda ima svoje ciljeve a to je titula, kup, plasman u neko evro takmičenje, dočekati proleće u istom...
Od svega navedenog Zvezda je ovih godina imala skoro sve, kažem skoro jer kup nije uzela.
Ssad kad pogledamo sve to isto iz ugla fk Partizan šta možemo da vidimo?
Tuga, jad i čemer, a kad je situacija takva i kad se zbog svih okolnosti ljuljaju fotelje čelnicima, treneru, pad cene igrača, opšta pometnja i kolaps u kojoj se rađaju nebuloze da su svi krivi i da su svi protiv njih kako onda da ne očekuješ da će na derbiju da izginu svi do jednog (od ekonoma do predsednika kluba)?!
Zvezda je izlazila na te derbije kao i u svaku drugu utakmicu, čak je i čuvala igrače iz raznih razloga, igrala mrtvo, nezainteresovano, usuđujem se reći ružno. Ali sve je to tako iz prostog razloga, nije nam bitno! Bodovna razlika ogromna, evropa je tu, utakmice za poželeti, milina a onda ti dođu napaljeni davljenici kojima je to utakmica života i smisao njihovog postojanja!
Naravno sve je to išlo uz predigru, pretnje i ucenu sudije delegiranog za utakmicu.
Na kraju daju taj gol nekako i tvrda da Zvezda nije dominantna!
Stvarno neki ljdi nemaju srama!
Pitaću te za par godina kad budete popucali skroz po šavovima, kad više ne bude para iz evrope jer istu više nećete posećivati to je skoro pa sigurno!

vss

pre 3 godine

Ни Шарлроа није Андерлехт или Бриж па да може да победи громаду. Кад оно - међутим... Шта тек о доминацији Шамрока рећи!?

jojufff

pre 3 godine

Npr Juventus dominira u Italiji..ko ce ga znati koji derbi su dobili, a koji nisu.
ako si prvi na tabeli godinama onda je dominacija.

na stranu sto je ping pong liga dno dna i samo mazohisti mogu gledati takav krš od fudbala.
toliko je nekada los da prosjecni rekreativac dobije osjecaj da se moze pobiti sa njima na terenu i da bi neke stvari bolje radio od njih..

npr imao vise snage, volje i energije te uputio iole kvalitetniji centarsut!!

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Dominacija je kad titule lagano uzimaju Lole, Raće, Gulani, Miljkovići, Šćepovići i Babovići a ne recimo jedan Tadić, Kačar, Brkić i Mrđa.

Kad Stanojeve tj. Faljijeve bebe vežu 15 pobeda posle ispadanja od Šamroka. A čuveni trener posle takve dominacije vodi kineske drugoligaše i fenjeraše iz Emirata. Kakav klub takva i dominacija. Ne daj Bože.

Pera

pre 3 godine

Koliko bi sve drugačije izgledalo da uopšte ni nema Partizana. Mislim, zašto davati ikakvu nadu ljudima za koje nade izgleda, uprkos svom trudu i države, društva ili porodice, na kraju u suštini nažalost ni nema.

Вук

pre 3 godine

У и онако тужном српском првенству, причати неке приче када се унапред зна да ће 1 од 2 клуба увек освоји титулу, је заиста бесмислено. Да имаш 5-6 квалитетна клуба која ће се равноправно борити за титулу, па и да разумеш. Иначе све губи смисао. За шта ли играју други клубови, Ниш, Војводина, Лучани, Сурдулица, Вождовац, ТКС, Пазар итд....

Sabre

pre 3 godine

Bahahahaha. Ludilo se nastavlja. Rezultati u prvenstvu manje vise isti iako je njima svaki derbi bio AJDE DA PROBAMO DA SMANJIMO 20 RAZLIKE DOK NIJE PREKASNO a nama "ah jos jedna tekma", za kup i da ne pricamo.

Ali da, dok god ovakve lozane budu kod Groblja glavne, ZADATAK Stankele je da napali ove debile da odigraju konacno jedan krsten derbi.

užasi propagande

pre 3 godine

Zna se da je reč dominacija rezervisana isključivo za Sera Šamroka, princa Šarlroa.

2020 je, srušeni su tvoji mitovi, dunsteru. Toletov i Faljijev trenerčić koga ni pola partizanovaca ne može više očima da gleda.

Mito

pre 3 godine

Šta je dominacija? Dominacija je kada igraš Evropu 4 godine za redom. Dominacija je kada imaš mnogo više utakmica odigranih u Evropi u istoriji. Dominacija je što si bio prvak Evrope i Sveta. Dominacija je kada imaš više osvojenih bodova u prvenstvu. Dominacija je kada imaš više titula, a ne pomaže ti Karadžić. Dominacija je kada imaš više navijaća. Dominacija je kada u međusobnim susretima ukupno imaš više pobeda. Jurenje samo pobede u derbiju je, vađenje, zato što su svi navedeni elementi dominacije na strani protivnika. S poštovanjem

Mito

pre 3 godine

Šta je dominacija? Dominacija je kada igraš Evropu 4 godine za redom. Dominacija je kada imaš mnogo više utakmica odigranih u Evropi u istoriji. Dominacija je što si bio prvak Evrope i Sveta. Dominacija je kada imaš više osvojenih bodova u prvenstvu. Dominacija je kada imaš više titula, a ne pomaže ti Karadžić. Dominacija je kada imaš više navijaća. Dominacija je kada u međusobnim susretima ukupno imaš više pobeda. Jurenje samo pobede u derbiju je, vađenje, zato što su svi navedeni elementi dominacije na strani protivnika. S poštovanjem

Марко

pre 3 godine

Тренутно је 64:47.

А сад мало о гробарској етици. Најдужу серију непобедивости у дербијима је имала Црвена звезда од 2001. до 2007. Партизан је победио у пролеће 2001. са 2:1, па онда тек у пролеће 2007. са 4:2. У том периоду је одиграно 11 утакмица у првенству и 2 у купу. Црвена звезда је победила 6 пута, а 7 пута је било нерешено, гол разлика 16:3. У том периоду Партизан је освојио чак три титуле и не сећам се да их је било срамота. Чак напротив, након тог периода од 6 година, Партизан је коначно добио један дерби са 4:2 а, Лола Смиљанић је изјавио: "Нека освоје сад титулу ако их није срамота." То је гробарски морал. Три титуле освојиш у периоду у коме си имао 6 пораза од вечитог ривала и ниједну победу, и онда после једне победе прозиваш вечитог ривала да треба да га буде срамота да освоји титулу. То само гробарски мозак може да смисли.

Sabre

pre 3 godine

Bahahahaha. Ludilo se nastavlja. Rezultati u prvenstvu manje vise isti iako je njima svaki derbi bio AJDE DA PROBAMO DA SMANJIMO 20 RAZLIKE DOK NIJE PREKASNO a nama "ah jos jedna tekma", za kup i da ne pricamo.

Ali da, dok god ovakve lozane budu kod Groblja glavne, ZADATAK Stankele je da napali ove debile da odigraju konacno jedan krsten derbi.

Batistuta

pre 3 godine

Evo jednog zanimljivog podatka.

Poslednjih 10 prvenstvenih vecitih derbija:

Crvena zvezda 2 pobede
Partizan 2 pobede
6 neresenih rezultata...

Za pocetak da i jedni i drugi prekinu sa glupim saopstenjima i izgovorima i pocnu da igraju fudbal, jer ovo sto prikazuju proslih par godina nije za gledanje.

kostolomac

pre 3 godine

Dok ste u Toletovo vreme vi osvajali titule, a Zvezda dobijala derbije, onda ste bili ubedljivo bolji. Ah, da grobarska logika. '91 nisu igrali Englezi...

Objektivan

pre 3 godine

Hajde jednom da rešimo tu partizanovu dominaciju u derbijima zadnjih godina:
162. Zvezda - Partizan 0:0
161. Partizan - Zvezda 2:0
160. Zvezda - Partizan 2:1
159. Zvezda - Partizan 1:1
158. Partizan - Zvezda 1:1
157. Zvezda - Partizan 2:1
156. Partizan - Zvezda 1:1
155. Zvezda - Partizan 0:0

Stvarno dominirate.

vss

pre 3 godine

Ни Шарлроа није Андерлехт или Бриж па да може да победи громаду. Кад оно - међутим... Шта тек о доминацији Шамрока рећи!?

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Dominacija je kad titule lagano uzimaju Lole, Raće, Gulani, Miljkovići, Šćepovići i Babovići a ne recimo jedan Tadić, Kačar, Brkić i Mrđa.

Kad Stanojeve tj. Faljijeve bebe vežu 15 pobeda posle ispadanja od Šamroka. A čuveni trener posle takve dominacije vodi kineske drugoligaše i fenjeraše iz Emirata. Kakav klub takva i dominacija. Ne daj Bože.

užasi propagande

pre 3 godine

Zna se da je reč dominacija rezervisana isključivo za Sera Šamroka, princa Šarlroa.

2020 je, srušeni su tvoji mitovi, dunsteru. Toletov i Faljijev trenerčić koga ni pola partizanovaca ne može više očima da gleda.

Mihajlo

pre 3 godine

Evo ja te kao Partizanovac pitam ko osvaja titule,igra LS,LE,mi ili Zvezda,ne da dominiraju nego nas razvaljuju,pobeda u derbiju kao nesto brise od ovoga,ne znam samo sta to brise,niko nece da nam vrati bodove izgubljene protiv Novog Pazara,Mladog Radnika,Spartaka...

Maverik

pre 3 godine

Тренутно је 64:47.

А сад мало о гробарској етици. Најдужу серију непобедивости у дербијима је имала Црвена звезда од 2001. до 2007. Партизан је победио у пролеће 2001. са 2:1, па онда тек у пролеће 2007. са 4:2. У том периоду је одиграно 11 утакмица у првенству и 2 у купу. Црвена звезда је победила 6 пута, а 7 пута је било нерешено, гол разлика 16:3. У том периоду Партизан је освојио чак три титуле и не сећам се да их је било срамота. Чак напротив, након тог периода од 6 година, Партизан је коначно добио један дерби са 4:2 а, Лола Смиљанић је изјавио: "Нека освоје сад титулу ако их није срамота." То је гробарски морал. Три титуле освојиш у периоду у коме си имао 6 пораза од вечитог ривала и ниједну победу, и онда после једне победе прозиваш вечитог ривала да треба да га буде срамота да освоји титулу. То само гробарски мозак може да смисли.
(Марко, 16. oktobar 2020 14:19)

Svaka cast na komentaru, lepo si opisao njihovu spin metadologiju, nekada su derbiji bitni za titulu nekad ne.

ekonomista

pre 3 godine

Sto se tice samo prosle sezone crno-beli se nisu obrukali u Evropi, gde su igrali egal sa Mancesterom u Bg, nisu primali 9 komada kao Zvezda od Totenhema, sezona gde su dobili Zvezdu 2 puta, prikazivali bolju igru... Titula je namenjena, to svi znaju za nepobedivu mezimicu, a u kup je uzela Vosa sto je moguce, da recimo treci na tabeli pobedi drugog, sem ako ne igra protiv sestrice.
(Roma Vučica, 16. oktobar 2020 16:06)
Stalna priča o mezimici. Postajete dosadni sa tom pričom. Ko vam je platio lucencu za evro takmičenja što jedne godine nije učinjeno jedne godine Zvezdi. Poklon stadion.. Kažeš MU kome je loše išlo u PL a igrao sa rezervnim timom. Zvezda igrala LŠ i imala dve pobede što je za vas misaona imenica. I jedna Barsa primi 7 komada pa šta

One night in May

pre 3 godine

Zvezda ima titulu prvaka Evrope!!
I to joj daje pravo da radi sta god pozeli...

Ti i tvoj klub ste nista - nista nikad niste osvojili, za 75 godina imate 0 pored osvojenih velikih trofeja.

Sub013

pre 3 godine

Da vam nisu bili sudovi udruzenog rada, Mirko Marjanovic, Arkan, Obilic i Tole, imali biste 5 titula ukupno. Inace ste gromada od kluba i igrate na hramu ali svi su protiv vas pa zato ne mozete. O frakcijama koje vam nedostaju da ne pricam. Ej mnoooogo ste jadni, taman pomislimo da od ovoga nema jadnije ali vi nas iznova i iznova demantujete i iz dana u dan pomerate granice jadnosti.

vaxilar

pre 3 godine

Tako je Stanoje. Puna podrska ovim suludim recenicama, znamo da te boli Liverpul, pokusavali ste da nas ugasite ali ni posle svih malverzacija niste uspeli. Zvezda je veca od svih vas, ti to odlicno znas, a meni je dovoljna satisfakcija da ti to znas :) Javi se ako hoces turu kroz muzej, da vidis usati pehar uzivo

Рале

pre 3 godine

Дерби више не постоји.
Партизан може да тражи ривала за свој двобој негде по Врању ...

Beowolf

pre 3 godine

Evo, ja kao zvezdaš ću biti maximalno objektivan. Kao prvo, ti si prijatelju degradirao sebe kad si urlao u svlačionici na onakav način. Do tad si mi bio i simpatičan. Drugo, možeš da se hvataš za derbije do sutra, ja ti potpisujem da svaki navijač želi titule i dostojan nastup u Evropi... Zamisli ja kažem "juventus nije dominantan u Italiji jer nikako da pobedi Romu" ili tako neku glupost. Nekad se pitam da li ste stvarno udareni kad lupite ovako nešto ili su samo psihološke igre... Ozbiljno sam u dilemi.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

I onda nakon 4 godine igranja Evrooe za redom, sta imate od toga?
Dugovi i dalje tu, igrace ne mozete da prodate ni za 2 miliona, a vama ostaje da mislite kako ste bitni zato sto igrate Evropu umesto da oterate bagru iz kluba
(Prfg, 16. oktobar 2020 15:08)






:)))))
kao humanisti i filantropu, meni je dovoljno i to što smo vjesnikove svedoke vratili u realnost, a, grešna mi duša, pomalo uživam i zbog toga što toliko patite.

još neko pitanje?

Cubaka

pre 3 godine

Ljudi ko boga vas molim, nadjite mi samo jednog normalnog iz Partizana sa kojim moze da se realno razgovara. Da li je moguce da su ih profa i Pantic sve "zarazili" pa pricaju kao da su jeli Bunike.U vreme kada je sve transparentno na internetu oni pricaju nesto u sta valjda samo oni veruju i ova nekolicina tastatura navijaca koji ovde ponavljaju njihove reci k'o papagaji posto ne znaju da koriste svoj mozak.

isprani mozak

pre 3 godine

Sto se tice samo prosle sezone crno-beli se nisu obrukali u Evropi, gde su igrali egal sa Mancesterom u Bg, nisu primali 9 komada kao Zvezda od Totenhema, sezona gde su dobili Zvezdu 2 puta, prikazivali bolju igru... Titula je namenjena, to svi znaju za nepobedivu mezimicu, a u kup je uzela Vosa sto je moguce, da recimo treci na tabeli pobedi drugog, sem ako ne igra protiv sestrice.
(Roma Vučica, 16. oktobar 2020 16:06)

Uporedjivati "C" tim Mančestera sa Totenhemom u Ligi šampiona moze samo neko ko ili ne zna, ne poznaje ili ko je duboko isfrustiran...
Samoobmana je poznata u psihologiji i nije opasna po zivot, sto je utesno za tebe. Znači uz dodatni napor, dozu volje uspeces i ti jednog dana da izadjes iz tog stanja

Mare

pre 3 godine

Za pocetak vi morate da pobedjujete i na drugim utakmicama da bi dosli do sanse za titulu. A ne pobedite Zvezdu, a izgubite od Ivanjice i hocete titulu. A kod nas je jos od uvek poznato da se titule dobijaju na malim utakmicama. Derbi je samo 6 bodova u sezoni.A da smo dominantni, to govori cinjenica da poslednjih godina i kad nam se prepolove bodovi, vi opet niste ni blizu titule. Toliko o tome.

Spartak Moskva

pre 3 godine

Strasan trener koji je bio trener u Kineskim treceligasima a bio je i u PAOKu gde su ga oterali posle 32 dana ......kakva drzava takav i fudbal....

chupavi

pre 3 godine

Opet spinuju. Znaci od 8 prvenstvenih derbija u zadnje 3 sezone, Zvezda je dobila 2, Partizan 1, a 5 su zavrsila nereseno. Ko kaze da Zvezda mora da ih pobedi svaki put? U kupu su oni dva puta bili bolji, ali to je i normalno jer su tako spasavali sezonu dok se kod zvezdinih fudbalera nije videla motivacija, sto je sramota druge vrste, ali nema veze sa dominacijom u prvenstvu.

Cak i ako racunamo derbije u kupu, onda je Partizan bolji 3:2, a 5 puta je bilo nereseno. Kakva je to dominacija kad je procenat pobeda minorno na jednoj strani?

Inace prvenstva se igraju sa svim ekipama, ako nisu potrebni neka Zvezda i Partizan odigraju dve utakmice u Maju i rese pitanje sampiona?!

Najrealnije

pre 3 godine

Kako te nije sramota da nesto ovako izjavis.Za tri godine,Zvezda vam je pobegla skoro 100 bodova i 4 puta igrala Evropu u grupnoj fazi,od toga dve uzastopne LS i sta je to nego surova dominacija.Ako vas nije uvek pobedjivala,to je zato jer je nakon jakih utakmica u LS nakon tri dana igrala sa vama odmornima.Samo lud covek moze da tvrdi ili pomisli da nije bila daleko najkvalitetnija za sve ovo vreme.Secam se perioda kada ste i vi i vasi navijaci strepeli da ne popijete petardu,koliko je igracki bila superiornija.Ti dok si osvajao titule uz pomoc Toleta Karadzica,ispadao si od Samroka iz Evrope i pametniji si kad cutis.

pedja 71

pre 3 godine

Šta je dominacija? Dominacija je kada igraš Evropu 4 godine za redom. Dominacija je kada imaš mnogo više utakmica odigranih u Evropi u istoriji. Dominacija je što si bio prvak Evrope i Sveta. Dominacija je kada imaš više osvojenih bodova u prvenstvu. Dominacija je kada imaš više titula, a ne pomaže ti Karadžić. Dominacija je kada imaš više navijaća. Dominacija je kada u međusobnim susretima ukupno imaš više pobeda. Jurenje samo pobede u derbiju je, vađenje, zato što su svi navedeni elementi dominacije na strani protivnika. S poštovanjem
(Mito, 16. oktobar 2020 13:42)

Svaka čast.

Pitanje za "Stanoja": Što si nervozan?

Nenad

pre 3 godine

Bitno je da si slučajno pobedio Liverpul, šestarde su nebitne. Ovo za grubu igru i penale je toliko glupo da ne vredi komentarisati.
(Razbijač mitova, 16. oktobar 2020 21:29)
A sto vi nekada barem i slucajno ne pobedite tako neki veliki klub u Evropi?

Buljko

pre 3 godine

Au Stanoje brate ako ti ovo nije dominacija ja ne znam šta je!Pa mi smo već treću godinu zaredom prvaci već u septembru ,opraštate se od titule u petom kolu već,razlika u bodovima u zadnje tri godine je preko 100(i slovima STO)bodova,pa da li ti uopšte veruješ u ovo što si izjavio ?!Za titulu se pitate isto kao moja pokojna baba a da je pošteno i realno prvenstvo i da nemate pomoć sudija vi ne bi bili medju prvih pet

Dragan

pre 3 godine

Eeeee dobro! Ako tako kaze Aleksandar Stanojevic, ta trenerska velicina i trnerska legenga Zamaleka, onda je to sigurno tako. BTW, to je onaj trener koji pored velikog trenerskog znanja ima i pevacki talenat koji obicno iskazuje u svlacionicama a pred kamerama. Mislim da je to deo motivacionog trenerskog nastupa posle utakmice.

Hvala,
Dragan

filip

pre 3 godine

jao brate stanoje. Mozes svaki derbi da dobijes, ali vi gubite bodove na glupim utakmicama. O dominaciji "trenutno" ne mozes da pricas. :)

Advocate

pre 3 godine

Hajde da malo uposlimo mozak u ovu priču jer je očigledno da dotični stručnjak nije baš vešt u tome.
Svi ti derbiji koje pominješ i koje ste dobijali, dobijali ste na mišiće isključivo.
Šta to znači? Zvezda ima svoje ciljeve a to je titula, kup, plasman u neko evro takmičenje, dočekati proleće u istom...
Od svega navedenog Zvezda je ovih godina imala skoro sve, kažem skoro jer kup nije uzela.
Ssad kad pogledamo sve to isto iz ugla fk Partizan šta možemo da vidimo?
Tuga, jad i čemer, a kad je situacija takva i kad se zbog svih okolnosti ljuljaju fotelje čelnicima, treneru, pad cene igrača, opšta pometnja i kolaps u kojoj se rađaju nebuloze da su svi krivi i da su svi protiv njih kako onda da ne očekuješ da će na derbiju da izginu svi do jednog (od ekonoma do predsednika kluba)?!
Zvezda je izlazila na te derbije kao i u svaku drugu utakmicu, čak je i čuvala igrače iz raznih razloga, igrala mrtvo, nezainteresovano, usuđujem se reći ružno. Ali sve je to tako iz prostog razloga, nije nam bitno! Bodovna razlika ogromna, evropa je tu, utakmice za poželeti, milina a onda ti dođu napaljeni davljenici kojima je to utakmica života i smisao njihovog postojanja!
Naravno sve je to išlo uz predigru, pretnje i ucenu sudije delegiranog za utakmicu.
Na kraju daju taj gol nekako i tvrda da Zvezda nije dominantna!
Stvarno neki ljdi nemaju srama!
Pitaću te za par godina kad budete popucali skroz po šavovima, kad više ne bude para iz evrope jer istu više nećete posećivati to je skoro pa sigurno!

dex

pre 3 godine

Šta je to Partizan radio poslednjih godina??? U poslednjih 7-8 derbija u prvenstvu imaju jednu pobedu, a Zvezda mislim dve. Nije teško proveriti!

Straight Outta München

pre 3 godine

Zasto bi moralo da se pobedi u derbiju na plus 11 par kola do kraja ili na + 33???? Vi niste bitni nama... O cemu ti pricas covece?

MilanB

pre 3 godine

Procitao sam pazljivo intervju. Zvuci lepo, doduse pompezno i populisticki. Sve je to OK. Moze covek i da poveruje. Da nije tabele ispod teksta.

jojufff

pre 3 godine

Npr Juventus dominira u Italiji..ko ce ga znati koji derbi su dobili, a koji nisu.
ako si prvi na tabeli godinama onda je dominacija.

na stranu sto je ping pong liga dno dna i samo mazohisti mogu gledati takav krš od fudbala.
toliko je nekada los da prosjecni rekreativac dobije osjecaj da se moze pobiti sa njima na terenu i da bi neke stvari bolje radio od njih..

npr imao vise snage, volje i energije te uputio iole kvalitetniji centarsut!!

DžejAr65

pre 3 godine

Stop grobarskom spinovanju, u poslednjih 4 Zvezdine titule partizan je dobio samo jedan derbi a imali su 98 bodova minusa dok je Zvezda u te 4 titule dobila 4 derbija i ako to nije dominacija ne znam sta je

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Veliki veliki trener. Internacionalni strucnjak sa zapazenim rezultatima. Trenirao takve velikane kao sto su Beijing Renhe, Dalian Aerbin i Partizan.

Sasa

pre 3 godine

Ovde se vidi sva ova ludila i mržnja prema Zvezdi, koja je ovo bolest u stvari, a baš je bilo teško dominirati protiv Slavoljuba Djordjevića, Tutorićs, Savia, Isaha, bravo majstorr, ovaj tim Partizana za taj Zvezde je Barselona, tad vam nije bilo dovoljno samo da nas pobedite, već da nas ugasite, da nas gazite, a i o kakvoj dominaciji u derbijima vi sad pričate, 3 puta ste pobedili u zadnjih 10, 2 puta u prvebstvu baš kao i mi, ljudi ja vam kazem, kod njih je priprema kao za ratno stanje, oni sve bacaju na derbi, meč sezone, gledajte vi kako on priča o ovome, naopako, samo ova izjava bi trebalo da bude dovoljan motiv da ih pobedimo, jer objektivno po kvalitetu 0:3, al to je naprženo, još se Zdjelaru dozvoljava mesarska igra, to neće biti zdrava atmosfera, koja bolest, naopako.

Mali partizan

pre 3 godine

Ajde zvezda nije dominantna a partizan je dominantan u derbijima zadnje 3 godine? kad gde? sta prica ovaj? sto laze sebe i druge?

isprani mozogvi

pre 3 godine

(Mare, 16. oktobar 2020 19:41)

Potpuno se slazem sa tobom,zbog toga mi i nije jasno za kosarku gde je obrnuta situacija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 20:26)

U kosarci Zvezda je napravila nesto. Zacetnik ovog sporta u nasoj zemlji, prvi osvajač nekog evropskog takmicenja kada ste vi ispadali iz lige , pa vas dekretnom preko leta vracali. U tom smislu, mada ne mozemo da pricamo o tituli prvaka Evrope, mozemo da se negde poredimo.
Vasi "uspesi" u evropskom fudbalu su
1. Prvaci Evrope 16 min
2. Sansa Ilica protiv Reala
3. Dribling Sume protiv Mancestera
...i to bi bilo to

Naravno da ti nije jasno jer si se unervozio, pa ne mozes (i ovako) racionalno da razmisljas. Zato sedi, malo mućni (nije tesko veruj mi) i shvatićeš koliko nema smisla ono sto pises

Fenomen

pre 3 godine

Po ovom ekspertu istorija večitih derbija počinje u zadnje 3-4 godine. Ukupan odnos međusobnih susreta, broj trofeja u kupu i prvenstvu kao i rezultati u Evropi se ne važe. Inteligentno nema šta. Čudi me da ne pominje kako su ga u prošlom mandatu iz Partizana oterali kao kera. To su primeri koji pokazuju da gospodin ima rupe u pamćenju.

Nema srama a ni stida

pre 3 godine

Kad više nemaš ama baš nikakav argument pa počneš gluposti da valjaš za sve pare!
Da je to izjavio neki igrač pa da razumem, par razreda srednje škole maksimalno, ali da to izjavi jedan trener, sportski radnik, stručnjak ovog sporta, to se onda graniči sa oboljenjem zvanim kompleks niže vrednosti!
Više te ne smatram za ozbiljnim, sad shvatam da to nikad nisi ni bio.

Bumerang

pre 3 godine

@razbijac mitova
Zeka i Bjeka namestili Samrok!? Odlicno, zasto drzava nije uhapsila Zeku i Bjeku? Namestanje utakmice je krivicno delo. Ili nam ti to indirektno porucujes da je Partizan bio u to vreme drzavni projekat? Zasto su hapseni samo Dzaja i Cvele zbog Drulica? Zasto su Zeka i Bjeka zapalili iz Srbije kad su culi za hapsenje? Zeka na skijanje, Bjeka kod cerke i zeta. Sta je bilo sa ugovorom Kezmana u PSV? Svi su radili isto, ali su hapseni zvezdasi. Zasto? Retoricka pitanja, ne trazim odgovor. Eto ti samo deo razloga zasto 8-9 godina bez Evrope. Ima jos, ali mali je format da bi sve stalo. Slucajno pobedili Liverpul!? )) Sta bi dao da tvoj Partizan "slucajno" pobedi, ne Liverpul, buduceg osvajaca LS, nego Sarlroa? Umesto sto se siroti hvalite neresenim rezultatima i vodjstvom 1:0 na poluvremenu protiv Reala 1966. To koliko ste vi smesni, pa to nigde nema. Da je Zvezda imala takvu logistiku kao vi u vreme Karadzica igrala bi svako prolece u Evropi. A koji su vasi dometi, to znamo. Plasirati se u grupnu fazu i biti u prvenstvu ispred Zvezde. Mali klub, male i ambicije. A kompleksi veliki.

Nebojsa

pre 3 godine

C.Zvezda je vezala cetiri derbija sa pobeda nad Partizanom.
To je u vreme dok su bili treneri Prosenecki i Jankovic.
Prosinecki je vezao tri derbija sa pobedama dva kupa i poslednji derbi u sezoni, a Jankovic prvi naredni derbi kad C.Zvezda posle preokreta dobila 3:2.
Da li je C.Zvezda bila na kraju tih sezona najbolja posto je bila bolja derbi utakmicama ne, Partizan je bio sampion.
Derbi jeste vazan ali on ne odlucuje ko ce na kraju biti prvi, vec ko manje izgubi bodova na utakmica gde su unapred upisani.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@АДВОКАТ - Разлог због кога је Звезда на дербије излазила незаинтересовано су неке друге природе. А један је тај да њихови челници задрже те фотеље које се љуљају.

gagarin

pre 3 godine

sa Mancesterom u Bg, nisu primali 9 komada kao Zvezda od Totenhema, sezona gde su dobili Zvezdu 2 puta, prikazivali bolju igru... Titula je namenjena, to svi znaju za nepobedivu mezimicu, a u kup je uzela Vosa sto je moguce, da recimo treci na tabeli pobedi drugog, sem ako ne igra protiv sestrice.
(Roma Vučica, 16. oktobar 2020 16:06)

Uporedjivati "C" tim Mančestera sa Totenhemom u Ligi šampiona moze samo neko ko ili ne zna, ne poznaje ili ko je duboko isfrustiran...
Samoobmana je poznata u psihologiji i nije opasna po zivot, sto je utesno za tebe. Znači uz dodatni napor, dozu volje uspeces i ti jednog dana da izadjes iz tog stanja
(isprani mozak, 16. oktobar 2020 16:17) # Link komentara


taj totenhem upravo izbio A tim mancestera 6-1 u sred mancestera

Bumerang

pre 3 godine

@razbijac mitova
Ahhaaha, ti nisi razbijac mitova, ti si lazov. Partizan bio redovan ucesnik evropskih takmicenja!? Kad ste vezali 4 godine u evropskim takmicenjima kao Zvezda? Nikad. Da ne govorimo o brukanju u LS, 12 utakmica bez pobede. Hocete penal u derbiju? Treba bato uci u 16m. Koliko vam je zutih i crvenih kartona oprosteno za pogibeljnu igru? S druge strane, za vas faulovi kad Zvezdin igrac na metar protrci, valjda od promaje padate, sta li? Pazi kad im i trener laze da dominiraju u derbijima, a brojke uopste to ne pokazuju.

zdravkogfl

pre 3 godine

Jiudi moji ja nemogu da verujem daje Vujošević ugradio svoj spin u sve svers sportskog društva partizan da čovek da ne poveruje sta ovaj stanojevic lupeta. Da ne ponavljamo ko papagaji samo da kažem da za ove cetri titule zvezda ima skor sa partizanom 6-4-2 za zvezdu. Onda bi pito Stanojevića o kojoj dominaciji Prica moždane u pravu ali dominacije zvezde u prvenstvu protiv partizana i za ove tri titule ima plus 98. Bodova. Tako da Stanojević traži neki albi za ispadanje iz Evrope i izgubljen neke male utakmice. Pade mi na pamet kada su trenera zvezde Branka Stankovića pitali kako zvezda bedi u oba derbija a partizan ispred zvezde a on odgovori čekaj neigra samo zvezda i partizan prvenstvo. Na kraju reko na malim se utakmica osvaja titula a ne na derbijima tako i stanojevic neka zna da derbiji ne odlučuju o titulu nego nad manjim utakmicama. Pozdrav

Beoman

pre 3 godine

Ovo je ista ona luzerska recenica koju smo mi nekad koristili kad izgubimo od Nemaca ili Engleza, bili smo bolji, ali oni su na srecu i na trcanje pobedili. Dragi gospodine kada buete organizovali LIGASKO takmicenje u kojem ce se vrednovati samo bodovi sa derbija, onda mozete da dajete ovakve izjave. Ova detinjasta izjava govori sve o Vama i Vasoj ozbiljnosti, ali to je vec problem uprave FK Partizan. U protekla tri prvenstva Zvezda ima ukupno preko 90 bodova prednosti pred Partizanom. Ako to nije dominacija, ne znam sta je.

zex

pre 3 godine

Alo bre, pa vi se borite za drugo mesto sa Vosom, TSC i da Radnickim!Tu su jos i Cukani Vozdovac koji vas biju redovno.Vasa godina staje u derbi a ako slucajno bude nereseno onda brojite udarce ka golu.To je bolestno.

pedja

pre 3 godine

Priznajem da je Partizan uspeo u jednom - doveo je najprepotentnijeg coveka za trenera.Pri tome nista, ama bas nista mu ne daje osnova za takvo razmisljanje i rezonovanje.To je pokušaj da podigne jednu ispod prosečnu ekipu, da ne izgubi u nedelju jer mu se moze desiti da brzo, na vec vidjen nacin dobije otkaz - ispao iz Evrope i izgubio prvenstvo u oktobru. To ne moze svakom da uspe.Ali postoji sansa da se umesaju vise sile i da bude nereseno ili da Zvezda izgubi, kako bi garnitura od 3V ostala tu gde jeste. E onad od ovog lika ne bi moglo da se zivi (ko zna sta bi sve pevao).
Za dominaciju i ostalo samo jedan podatak: samo su Real i Zvezda do 1992 igarli u Evropi uzastopno 26 godina.To je dominacija istorijska i statisticka koju komsiluk nikada nece imati.Kada bi nabrajali ekipe sa kojima je Zvezda igrala, to bi bio krem dela krem, jer su komsije malo puta dosle do proleca, a i igrali su kupove gde su bile ekipe druge i trece klase (UEFA kup i Kup kupova).
Ako igraci Zvezde posle ove izjave ne pobede, sto se menetice mogu da razduze opremu, i da igraju u bilo kom sastavu.

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

Pa kako ste tako dominantni i jaki da u prethodna 4 derbija niste dali gol, a ovamo svima po pet dajete, nesto tu ne stima :)
(Dovla, 16. oktobar 2020 14:24)

u prethodna 4 derbija ,zvezda je dala 3 gola.
partizai 4.
tebi ne štima.

isprani mozogvi

pre 3 godine

Pa C tim Mancestera je bio mnogo jaci od S tima Arsenala pre neku godinu,velicali ste te utakmiice do nebesa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 17:56)

Grešiš. To napaljeni klinci kao ti veličaju.
Veliča se Bari, Tokio...pa kasnije Roma u Bg...pa Liverpul..eto stvari za veličanje (da ne idem unazad). Ali MU u Bg koga ste savladali 0:1 driblingom Sume (sto neko ovde napisa) ili Real sa 0:0 šansom Saleta Ilica, stvarno nema mozga

konstantin

pre 3 godine

Mito
I onda nakon 4 godine igranja Evrooe za redom, sta imate od toga?
Dugovi i dalje tu, igrace ne mozete da prodate ni za 2 miliona, a vama ostaje da mislite kako ste bitni zato sto igrate Evropu umesto da oterate bagru iz kluba
(Prfg, 16. oktobar 2020 15:08

Da nije Evrope dugovi bi bili veći. Eto vi ne igrate Evropu pa dugovi ko Zvezdini. Real ima dugove oko 300 miliona funti. Lako proverljivo. Dugove imaju i MU, i MC a od pre dve godine i Bayern bez obzira što ti klubovi na godišnjem nivou pozitivno posluju. PSG kažnjavan kao i MC zbog finansijskog fer pleja Prodavali smo mi igrače i za više od 2 mil. Kakva liga takvi i igrači a i kakva reprezentacija. Vaše priče o Sadiku i 9 miliona na kraju ispade 3 i to u ratama

Вук

pre 3 godine

У и онако тужном српском првенству, причати неке приче када се унапред зна да ће 1 од 2 клуба увек освоји титулу, је заиста бесмислено. Да имаш 5-6 квалитетна клуба која ће се равноправно борити за титулу, па и да разумеш. Иначе све губи смисао. За шта ли играју други клубови, Ниш, Војводина, Лучани, Сурдулица, Вождовац, ТКС, Пазар итд....

Pera

pre 3 godine

Koliko bi sve drugačije izgledalo da uopšte ni nema Partizana. Mislim, zašto davati ikakvu nadu ljudima za koje nade izgleda, uprkos svom trudu i države, društva ili porodice, na kraju u suštini nažalost ni nema.

Cubaka

pre 3 godine

Ne pratim nesto ove tutubane ali secam se bio je 01. Avgust 2012. i na "lavoru je gostovao AEL-Limasol sa Kipra. Secam se da je rezultat bio isti kao protiv Samroka ( 0:1 ) a tutubani nas prozivaju zbog 0:0 sa Omonijom na Kipru, ali to je tako kada profa razmislja umesto njih.

Igor

pre 3 godine

Tugaljiva izjava.. dominacija se meri titulama.. a derbi je uvek bio poseban mec u kojem ne pobedjuje obavezno bolji.. pfc svakako ima motiv vise da skine Zvezdi skalp, ali ovakvim izjavama samo otezavaju sebi..

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ha,ha,ha Stanojevič kako ide ona pesma čobane vrati se ovce tvoje nemogu bez tebe realno su bez Miloševiča kao trenera i Sadika verovatno najboljeg napadača koji je igrao za partizan takoreči upola slabiji ali zbog toga se nikako nesme podceniti partizan jer kad podcenjuješ protivnika to ti se brzo vrati zato napred i punim gasom praviti presing jer pretrčavanjem partizana po bokovima ravnolinaša Markoviča od toga nema ništa zvezda je na bekovima brza a ima i Pankova,da očisti pozadi jer je za razred brži u nogama od
stopera Milunoviča i neznam zbog čega je nekad Milunovič imao prednost u odnosu na Pankova.

Razbijač mitova

pre 3 godine

Dok ste u Toletovo vreme vi osvajali titule, a Zvezda dobijala derbije, onda ste bili ubedljivo bolji. Ah, da grobarska logika. '91 nisu igrali Englezi...
(kostolomac, 16. oktobar 2020 14:02)

Toletovo vreme počinje 2008. godine kada dolazi na čelo saveza umesto Terzića koji je iznenada napustio zemlju jer je išao na školovanje u inostranstvo. U to Toletovo vreme Partizan je pobedio u 6 derbija za redom što je apsolutni rekord, usput bio prilično dominantan na terenu u derbijima, Zvezda nije pobedila u derbiju više od četiri godine, Partizan je osvojio 6 titula za redom i bio redovan učesnik evropskih takmičenja, jednom u LŠ dok je Zvezda završavala evropska takmičenja u sezoni kupanja. Tole je zapravo jedini predsednik FS-a u istoriji koji je imao veze sa Partizanom (imao je više veze sa Vojvodinom), svi ostali su bili iz državne mezimice. U Toletovo vreme nije dosuđen penal Partizanu u derbiju i taj period upada u period duži od 20 godina što ne treba komentarisati.

Марко

pre 3 godine

Ma kako sad bre to? A taman smo kupili silne kolicine tog remdesvira? Nisu se valjda nasi strucnjaci opet zeznuli? Ne bi oni to.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milojica, 16. oktobar 2020 08:29)

Како је Партизан прошао у последња два дуела са кипарским клубовима у квалификацијама за Лигу шампиона? Подсети нас.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Stalna prepucavanja delija i grobara mi se popela na onu stvar jedni i drugi podavno kancer od komunizma u klupskom sportu.

Podavno su treba li ugase da ne postoji kao večiti ali politika ne da drži u svrsi zamajavanja narodne mase. Čitaj "hleb igara."

Prfg

pre 3 godine

Objektivan
A sto ne spomenes jos 7 derbija pre toga
I samim tim sto nabrajas ove derbije dokazujes da ste pobedili u 15 derbija samo 2 i dokazujete nasu dominaciju

marko992

pre 3 godine

Uporedjivati "C" tim Mančestera sa Totenhemom u Ligi šampiona moze samo neko ko ili ne zna, ne poznaje ili ko je duboko isfrustiran...
Samoobmana je poznata u psihologiji i nije opasna po zivot, sto je utesno za tebe. Znači uz dodatni napor, dozu volje uspeces i ti jednog dana da izadjes iz tog stanja
(isprani mozak, 16. oktobar 2020 16:17)

Pa C tim Mancestera je bio mnogo jaci od S tima Arsenala pre neku godinu,velicali ste te utakmiice do nebesa.

Dzoni-1970-

pre 3 godine

Dok ste u Toletovo vreme vi osvajali titule, a Zvezda dobijala derbije, onda ste bili ubedljivo bolji. Ah, da grobarska logika. '91 nisu igrali Englezi...
(kostolomac, 16. oktobar 2020 14:02)

Druze, informisi se malo pa onda pisi, proveri koje je to derbije dobijala Zvezda u Toletovo vreme...

Šta ti dečko pričaš...

pre 3 godine

"poštujemo 8 bodova prednosti i što su dominantni u domaćem prvenstvu. A dominacija kao dominacija još ne postoji"

sofronije

pre 3 godine

Šta je dominacija? Dominacija je kada igraš Evropu 4 godine za redom. Dominacija je kada imaš mnogo više utakmica odigranih u Evropi u istoriji. Dominacija je što si bio prvak Evrope i Sveta. Dominacija je kada imaš više osvojenih bodova u prvenstvu. Dominacija je kada imaš više titula, a ne pomaže ti Karadžić. Dominacija je kada imaš više navijaća. Dominacija je kada u međusobnim susretima ukupno imaš više pobeda. Jurenje samo pobede u derbiju je, vađenje, zato što su svi navedeni elementi dominacije na strani protivnika. S poštovanjem
(Mito, 16. oktobar 2020 13:42)

Pazi, slazem se da je Zvezda trenutno dominantnija i ima bolji igracki kadar, sto i nije tesko kad pogledam kakvi panjevi igraju u mom Partizanu ali 90% ovoga sto si ti ovde nabrojao nije definicija dominacije nego istorijski podaci... To su dve razlicite stvari, u suprotnom bi mogao da kazes kako je Notingem Forest dominantan klub u Engleskoj, kako je recimo Ferencvaros respektabilan klub u Evropi, itd. da ne nabrajam, valjda ces shvatiti poentu...

slaviša šmigič

pre 3 godine

I eto Stanojevič se odma pre derbija poslužio pričom kako je partizan kao možda dominantan i sudije treba,da budu zato u pomoč partizanu brzo je zaboravio kako je lično bio trener kad je zvezda dominirala a reči Saše Čurčiča su tek priča zasebe kad je priznao,da kad igra partizan protiv zvezde jednostavno se prepadnu prilikom izlaska partizan je dobio 3 utakmice a ostale su uglavnom završavale neodlučenim rezultatima ali kad se prisetimo kako je partizan osvajao prvenstvo a da pritom nisu znali šta znači pobeda protiv zvezde u ovom momentu zvezda je pomeni bolji tim ali to je derbi i lopta je okrugla bez Sadika bivšeg napadača partrizan biče mnogo bezopasniji iako netvrdim,da zbog toga nemogu pobediti ali ajde da kažemo pošto je to derbi,da su šanse 50-50 posebno ako nebude igrao Gejlor Kanga zvezda mora biti pazljiv zbog sume a u napadu če koristiti brzinu Markoviča koji pomeni nikad nije bio opasnost za nečiji tim i japanac koji ima brzinu ali se neseča godine kad je pogodio gol iz neke šanse.Biče mi drago ako budu sudije koristili sistem za sumljive za situacije prilikom postizanja gola posebno padanje u 16.jer to je jedina šansa,da markovič glumom prevari sudiju a znamo,da pada kao muva i kad netreba on če poasti pokušati na prevaru doči do penala koje koristi pomeni njihov najbolji stranac i penale nemaši.

Parni valjak

pre 3 godine

"Dok ste u Toletovo vreme vi osvajali titule, a Zvezda dobijala derbije, onda ste bili ubedljivo bolji. Ah, da grobarska logika. '91 nisu igrali Englezi..."

U Toletovo vreme Partizan je vezao 6 uzastopnih pobeda u derbiju, od 136 do 141. A od 133 do 135, dva remija i još jedna pobeda. Dodatnu težinu daje činjenica, da su mnogi od njih direktno odlučivali o tituli.
Inače, pre toga tri vezane pobede su bile rekord.

Roma Vučica

pre 3 godine

Sto se tice samo prosle sezone crno-beli se nisu obrukali u Evropi, gde su igrali egal sa Mancesterom u Bg, nisu primali 9 komada kao Zvezda od Totenhema, sezona gde su dobili Zvezdu 2 puta, prikazivali bolju igru... Titula je namenjena, to svi znaju za nepobedivu mezimicu, a u kup je uzela Vosa sto je moguce, da recimo treci na tabeli pobedi drugog, sem ako ne igra protiv sestrice.

Srbin

pre 3 godine

Ako si ti da sudis Zvezdi kada je stalno prvak. Vi ste u grupi Novi Pazar, Rad i Radnicki. I ne ste bolje. Kada cete igrati negde vani Srbije, ah mozda u Bijeljina. Eto to vam je to....

Max

pre 3 godine

Da sam na Dejanovom mestu pustio bih omladince da igraju derbi. Mozda se I pojavi neki dobar klinac. Ovako svi znamo kako ce mesarski igrati partizani, skakati pored aut linije kao nasi pretci na svaki prekrsaj, vrsiti pritisak na sudije...pa kontam da je bolje spremati Tim za LE. I ovako je +8.

Razbijač mitova

pre 3 godine

Kojih je to 6 uzastopnih derbija u Toletovo vreme Partizan dobio, molim te objasni mi.. Vi stvarno lupate ko maksim po diviziji i mislite da to niko ne zna..

Svasta.
(Daki, 16. oktobar 2020 19:50)

https://sr.m.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B8_%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B1%D0%B8

Potisnuli ste taj period tako da je jasno zašto ga se ne sećate.

Dovla

pre 3 godine

@batistuta A kup ne gledate? Pa kako ste tako dominantni i jaki da u prethodna 4 derbija niste dali gol, a ovamo svima po pet dajete, nesto tu ne stima :)

Daki

pre 3 godine

@Razbijač mitova

Kojih je to 6 uzastopnih derbija u Toletovo vreme Partizan dobio, molim te objasni mi.. Vi stvarno lupate ko maksim po diviziji i mislite da to niko ne zna..

Svasta.

Razbijač mitova

pre 3 godine

@razbijac mitova
Ahhaaha, ti nisi razbijac mitova, ti si lazov. Partizan bio redovan ucesnik evropskih takmicenja!? Kad ste vezali 4 godine u evropskim takmicenjima kao Zvezda? Nikad. Da ne govorimo o brukanju u LS, 12 utakmica bez pobede. Hocete penal u derbiju? Treba bato uci u 16m. Koliko vam je zutih i crvenih kartona oprosteno za pogibeljnu igru? S druge strane, za vas faulovi kad Zvezdin igrac na metar protrci, valjda od promaje padate, sta li? Pazi kad im i trener laze da dominiraju u derbijima, a brojke uopste to ne pokazuju.
(Bumerang, 16. oktobar 2020 18:29)

Za 8 godina u vreme Toletove vladavine Partizan je 6 puta igrao grupnu fazu u Evropi tako da to jeste redovno učestvovanje. Da ne pominjemo nameštaljku u režiji Zeke i Bjeke protiv Šamroka što je moralo da bude 7 sezona u Evropi.

Tačno je da nije bilo 4 godine zaredom u Evropi poput Zvezde, ali nije bilo ni 8 ili 9 godina bez Evrope poput Zvezdinog rekorda. Brukanje u LŠ je kada odigraš egal utakmice sa Portom (te godine šampion) i Realom, protiv Olimpika (te godine pobednik kupa UEFA) sa Drogbom ubedljiv poraz od 3:1. Ali nije brukanje kada primiš 20 golova u grupi. Bitno je da si slučajno pobedio Liverpul, šestarde su nebitne. Ovo za grubu igru i penale je toliko glupo da ne vredi komentarisati.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ha,ha,ha Stanojevič kako ide ona pesma čobane vrati se ovce tvoje nemogu bez tebe realno su bez Miloševiča kao trenera i Sadika verovatno najboljeg napadača koji je igrao za partizan takoreči upola slabiji ali zbog toga se nikako nesme podceniti partizan jer kad podcenjuješ protivnika to ti se brzo vrati zato napred i punim gasom praviti presing jer pretrčavanjem partizana po bokovima ravnolinaša Markoviča od toga nema ništa zvezda je na bekovima brza a ima i Pankova,da očisti pozadi jer je za razred brži u nogama od
stopera Milunoviča i neznam zbog čega je nekad Milunovič imao prednost u odnosu na Pankova.

Prfg

pre 3 godine

Mito
I onda nakon 4 godine igranja Evrooe za redom, sta imate od toga?
Dugovi i dalje tu, igrace ne mozete da prodate ni za 2 miliona, a vama ostaje da mislite kako ste bitni zato sto igrate Evropu umesto da oterate bagru iz kluba

Will Mosley

pre 3 godine

Lepo receno. Pod dominacijom oni podrazumevaju kad pobede Napredak, Vozdovac i nezainteresovani TSC sa 5:0, a onda odigraju 0:0 sa Omonijom.

marko992

pre 3 godine

Partizan sa Zvezdom se moze porediti tek kad bude prvak Evrope. Do tad da se dovode u istu ravan stvarno nema smisla.
(Mare, 16. oktobar 2020 19:41)

Potpuno se slazem sa tobom,zbog toga mi i nije jasno za kosarku gde je obrnuta situacija.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Sto se nerviras ?
(isprani mozak, 16. oktobar 2020 19:28)

Tesko me klinac kao ti moze iznervirati,ne sekiraj se za mene.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 19:36)

Ma moram...zao mi te

marko992

pre 3 godine

(isprani mozogvi, 16. oktobar 2020 18:29)

Stvarno ti hvala za ovi klinac,sve bih da si u pravu.
Moj post u vezi velicanja navedenih utakmica nisi mogao procitati,tako da si promasio temu dete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 18:51)

Sto se nerviras ?
(isprani mozak, 16. oktobar 2020 19:28)

Tesko me klinac kao ti moze iznervirati,ne sekiraj se za mene.

marko992

pre 3 godine

Grešiš. To napaljeni klinci kao ti veličaju.
Veliča se Bari, Tokio...pa kasnije Roma u Bg...pa Liverpul..eto stvari za veličanje (da ne idem unazad). Ali MU u Bg koga ste savladali 0:1 driblingom Sume (sto neko ovde napisa) ili Real sa 0:0 šansom Saleta Ilica, stvarno nema mozga
(isprani mozogvi, 16. oktobar 2020 18:29)

Stvarno ti hvala za ovi klinac,sve bih da si u pravu.
Moj post u vezi velicanja navedenih utakmica nisi mogao procitati,tako da si promasio temu dete.

isprani mozak

pre 3 godine

(isprani mozogvi, 16. oktobar 2020 18:29)

Stvarno ti hvala za ovi klinac,sve bih da si u pravu.
Moj post u vezi velicanja navedenih utakmica nisi mogao procitati,tako da si promasio temu dete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 18:51)

Sto se nerviras ? Nisi klinac? Jos gore...

isprani mozak

pre 3 godine

(isprani mozogvi, 16. oktobar 2020 18:29)

Stvarno ti hvala za ovi klinac,sve bih da si u pravu.
Moj post u vezi velicanja navedenih utakmica nisi mogao procitati,tako da si promasio temu dete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 18:51)

Sto se nerviras ?

miki

pre 3 godine

Partizan vec odavno treba da prekine sve odnose sa fudbalskim savezom Srbije, sve sportske, prijateljske odnose sa SD Crvena Zvezda, da istupi iz prvenstva Srbije , da zaledi svoje postojanje, do vremena dok Srbija ne postane normalna pravna drzava i dok se ne obezbedi da sudije bez politickih pritisaka slobodno sude utakmice.Celnici Partizana koji to odbijaju su sigurno takodjer puleni trenutnog rezima , koji navijace Partizana godinama zadovoljavaju iskljucivo utakmicama Partizana sa Zvezdom, vecitim drugim mestom, kako u fudbalu tako i u kosarci.Pa neka Zvezda i dalje suverene osvaja titule i ping pšong ligi, koliko vrede vidimo u Evropi.Ovakva prvenstva u galofak ligi i galofak drzavi ne treba igrati.Nevezano za ovaj derbi, u globalu srpska liga odavno nema smisla.

Mito

pre 3 godine

Šta je dominacija? Dominacija je kada igraš Evropu 4 godine za redom. Dominacija je kada imaš mnogo više utakmica odigranih u Evropi u istoriji. Dominacija je što si bio prvak Evrope i Sveta. Dominacija je kada imaš više osvojenih bodova u prvenstvu. Dominacija je kada imaš više titula, a ne pomaže ti Karadžić. Dominacija je kada imaš više navijaća. Dominacija je kada u međusobnim susretima ukupno imaš više pobeda. Jurenje samo pobede u derbiju je, vađenje, zato što su svi navedeni elementi dominacije na strani protivnika. S poštovanjem

Razbijač mitova

pre 3 godine

Dok ste u Toletovo vreme vi osvajali titule, a Zvezda dobijala derbije, onda ste bili ubedljivo bolji. Ah, da grobarska logika. '91 nisu igrali Englezi...
(kostolomac, 16. oktobar 2020 14:02)

Toletovo vreme počinje 2008. godine kada dolazi na čelo saveza umesto Terzića koji je iznenada napustio zemlju jer je išao na školovanje u inostranstvo. U to Toletovo vreme Partizan je pobedio u 6 derbija za redom što je apsolutni rekord, usput bio prilično dominantan na terenu u derbijima, Zvezda nije pobedila u derbiju više od četiri godine, Partizan je osvojio 6 titula za redom i bio redovan učesnik evropskih takmičenja, jednom u LŠ dok je Zvezda završavala evropska takmičenja u sezoni kupanja. Tole je zapravo jedini predsednik FS-a u istoriji koji je imao veze sa Partizanom (imao je više veze sa Vojvodinom), svi ostali su bili iz državne mezimice. U Toletovo vreme nije dosuđen penal Partizanu u derbiju i taj period upada u period duži od 20 godina što ne treba komentarisati.

Roma Vučica

pre 3 godine

Sto se tice samo prosle sezone crno-beli se nisu obrukali u Evropi, gde su igrali egal sa Mancesterom u Bg, nisu primali 9 komada kao Zvezda od Totenhema, sezona gde su dobili Zvezdu 2 puta, prikazivali bolju igru... Titula je namenjena, to svi znaju za nepobedivu mezimicu, a u kup je uzela Vosa sto je moguce, da recimo treci na tabeli pobedi drugog, sem ako ne igra protiv sestrice.

Razbijač mitova

pre 3 godine

@razbijac mitova
Ahhaaha, ti nisi razbijac mitova, ti si lazov. Partizan bio redovan ucesnik evropskih takmicenja!? Kad ste vezali 4 godine u evropskim takmicenjima kao Zvezda? Nikad. Da ne govorimo o brukanju u LS, 12 utakmica bez pobede. Hocete penal u derbiju? Treba bato uci u 16m. Koliko vam je zutih i crvenih kartona oprosteno za pogibeljnu igru? S druge strane, za vas faulovi kad Zvezdin igrac na metar protrci, valjda od promaje padate, sta li? Pazi kad im i trener laze da dominiraju u derbijima, a brojke uopste to ne pokazuju.
(Bumerang, 16. oktobar 2020 18:29)

Za 8 godina u vreme Toletove vladavine Partizan je 6 puta igrao grupnu fazu u Evropi tako da to jeste redovno učestvovanje. Da ne pominjemo nameštaljku u režiji Zeke i Bjeke protiv Šamroka što je moralo da bude 7 sezona u Evropi.

Tačno je da nije bilo 4 godine zaredom u Evropi poput Zvezde, ali nije bilo ni 8 ili 9 godina bez Evrope poput Zvezdinog rekorda. Brukanje u LŠ je kada odigraš egal utakmice sa Portom (te godine šampion) i Realom, protiv Olimpika (te godine pobednik kupa UEFA) sa Drogbom ubedljiv poraz od 3:1. Ali nije brukanje kada primiš 20 golova u grupi. Bitno je da si slučajno pobedio Liverpul, šestarde su nebitne. Ovo za grubu igru i penale je toliko glupo da ne vredi komentarisati.

Dzoni-1970-

pre 3 godine

Dok ste u Toletovo vreme vi osvajali titule, a Zvezda dobijala derbije, onda ste bili ubedljivo bolji. Ah, da grobarska logika. '91 nisu igrali Englezi...
(kostolomac, 16. oktobar 2020 14:02)

Druze, informisi se malo pa onda pisi, proveri koje je to derbije dobijala Zvezda u Toletovo vreme...

Sabre

pre 3 godine

Bahahahaha. Ludilo se nastavlja. Rezultati u prvenstvu manje vise isti iako je njima svaki derbi bio AJDE DA PROBAMO DA SMANJIMO 20 RAZLIKE DOK NIJE PREKASNO a nama "ah jos jedna tekma", za kup i da ne pricamo.

Ali da, dok god ovakve lozane budu kod Groblja glavne, ZADATAK Stankele je da napali ove debile da odigraju konacno jedan krsten derbi.

Prfg

pre 3 godine

Mito
I onda nakon 4 godine igranja Evrooe za redom, sta imate od toga?
Dugovi i dalje tu, igrace ne mozete da prodate ni za 2 miliona, a vama ostaje da mislite kako ste bitni zato sto igrate Evropu umesto da oterate bagru iz kluba

Dovla

pre 3 godine

@batistuta A kup ne gledate? Pa kako ste tako dominantni i jaki da u prethodna 4 derbija niste dali gol, a ovamo svima po pet dajete, nesto tu ne stima :)

Марко

pre 3 godine

Тренутно је 64:47.

А сад мало о гробарској етици. Најдужу серију непобедивости у дербијима је имала Црвена звезда од 2001. до 2007. Партизан је победио у пролеће 2001. са 2:1, па онда тек у пролеће 2007. са 4:2. У том периоду је одиграно 11 утакмица у првенству и 2 у купу. Црвена звезда је победила 6 пута, а 7 пута је било нерешено, гол разлика 16:3. У том периоду Партизан је освојио чак три титуле и не сећам се да их је било срамота. Чак напротив, након тог периода од 6 година, Партизан је коначно добио један дерби са 4:2 а, Лола Смиљанић је изјавио: "Нека освоје сад титулу ако их није срамота." То је гробарски морал. Три титуле освојиш у периоду у коме си имао 6 пораза од вечитог ривала и ниједну победу, и онда после једне победе прозиваш вечитог ривала да треба да га буде срамота да освоји титулу. То само гробарски мозак може да смисли.

sofronije

pre 3 godine

Šta je dominacija? Dominacija je kada igraš Evropu 4 godine za redom. Dominacija je kada imaš mnogo više utakmica odigranih u Evropi u istoriji. Dominacija je što si bio prvak Evrope i Sveta. Dominacija je kada imaš više osvojenih bodova u prvenstvu. Dominacija je kada imaš više titula, a ne pomaže ti Karadžić. Dominacija je kada imaš više navijaća. Dominacija je kada u međusobnim susretima ukupno imaš više pobeda. Jurenje samo pobede u derbiju je, vađenje, zato što su svi navedeni elementi dominacije na strani protivnika. S poštovanjem
(Mito, 16. oktobar 2020 13:42)

Pazi, slazem se da je Zvezda trenutno dominantnija i ima bolji igracki kadar, sto i nije tesko kad pogledam kakvi panjevi igraju u mom Partizanu ali 90% ovoga sto si ti ovde nabrojao nije definicija dominacije nego istorijski podaci... To su dve razlicite stvari, u suprotnom bi mogao da kazes kako je Notingem Forest dominantan klub u Engleskoj, kako je recimo Ferencvaros respektabilan klub u Evropi, itd. da ne nabrajam, valjda ces shvatiti poentu...

ekonomista

pre 3 godine

Sto se tice samo prosle sezone crno-beli se nisu obrukali u Evropi, gde su igrali egal sa Mancesterom u Bg, nisu primali 9 komada kao Zvezda od Totenhema, sezona gde su dobili Zvezdu 2 puta, prikazivali bolju igru... Titula je namenjena, to svi znaju za nepobedivu mezimicu, a u kup je uzela Vosa sto je moguce, da recimo treci na tabeli pobedi drugog, sem ako ne igra protiv sestrice.
(Roma Vučica, 16. oktobar 2020 16:06)
Stalna priča o mezimici. Postajete dosadni sa tom pričom. Ko vam je platio lucencu za evro takmičenja što jedne godine nije učinjeno jedne godine Zvezdi. Poklon stadion.. Kažeš MU kome je loše išlo u PL a igrao sa rezervnim timom. Zvezda igrala LŠ i imala dve pobede što je za vas misaona imenica. I jedna Barsa primi 7 komada pa šta

Will Mosley

pre 3 godine

Lepo receno. Pod dominacijom oni podrazumevaju kad pobede Napredak, Vozdovac i nezainteresovani TSC sa 5:0, a onda odigraju 0:0 sa Omonijom.

Parni valjak

pre 3 godine

"Dok ste u Toletovo vreme vi osvajali titule, a Zvezda dobijala derbije, onda ste bili ubedljivo bolji. Ah, da grobarska logika. '91 nisu igrali Englezi..."

U Toletovo vreme Partizan je vezao 6 uzastopnih pobeda u derbiju, od 136 do 141. A od 133 do 135, dva remija i još jedna pobeda. Dodatnu težinu daje činjenica, da su mnogi od njih direktno odlučivali o tituli.
Inače, pre toga tri vezane pobede su bile rekord.

marko992

pre 3 godine

Uporedjivati "C" tim Mančestera sa Totenhemom u Ligi šampiona moze samo neko ko ili ne zna, ne poznaje ili ko je duboko isfrustiran...
Samoobmana je poznata u psihologiji i nije opasna po zivot, sto je utesno za tebe. Znači uz dodatni napor, dozu volje uspeces i ti jednog dana da izadjes iz tog stanja
(isprani mozak, 16. oktobar 2020 16:17)

Pa C tim Mancestera je bio mnogo jaci od S tima Arsenala pre neku godinu,velicali ste te utakmiice do nebesa.

kostolomac

pre 3 godine

Dok ste u Toletovo vreme vi osvajali titule, a Zvezda dobijala derbije, onda ste bili ubedljivo bolji. Ah, da grobarska logika. '91 nisu igrali Englezi...

vaxilar

pre 3 godine

Tako je Stanoje. Puna podrska ovim suludim recenicama, znamo da te boli Liverpul, pokusavali ste da nas ugasite ali ni posle svih malverzacija niste uspeli. Zvezda je veca od svih vas, ti to odlicno znas, a meni je dovoljna satisfakcija da ti to znas :) Javi se ako hoces turu kroz muzej, da vidis usati pehar uzivo

marko992

pre 3 godine

Grešiš. To napaljeni klinci kao ti veličaju.
Veliča se Bari, Tokio...pa kasnije Roma u Bg...pa Liverpul..eto stvari za veličanje (da ne idem unazad). Ali MU u Bg koga ste savladali 0:1 driblingom Sume (sto neko ovde napisa) ili Real sa 0:0 šansom Saleta Ilica, stvarno nema mozga
(isprani mozogvi, 16. oktobar 2020 18:29)

Stvarno ti hvala za ovi klinac,sve bih da si u pravu.
Moj post u vezi velicanja navedenih utakmica nisi mogao procitati,tako da si promasio temu dete.

Рале

pre 3 godine

Дерби више не постоји.
Партизан може да тражи ривала за свој двобој негде по Врању ...

Cubaka

pre 3 godine

Ljudi ko boga vas molim, nadjite mi samo jednog normalnog iz Partizana sa kojim moze da se realno razgovara. Da li je moguce da su ih profa i Pantic sve "zarazili" pa pricaju kao da su jeli Bunike.U vreme kada je sve transparentno na internetu oni pricaju nesto u sta valjda samo oni veruju i ova nekolicina tastatura navijaca koji ovde ponavljaju njihove reci k'o papagaji posto ne znaju da koriste svoj mozak.

chupavi

pre 3 godine

Opet spinuju. Znaci od 8 prvenstvenih derbija u zadnje 3 sezone, Zvezda je dobila 2, Partizan 1, a 5 su zavrsila nereseno. Ko kaze da Zvezda mora da ih pobedi svaki put? U kupu su oni dva puta bili bolji, ali to je i normalno jer su tako spasavali sezonu dok se kod zvezdinih fudbalera nije videla motivacija, sto je sramota druge vrste, ali nema veze sa dominacijom u prvenstvu.

Cak i ako racunamo derbije u kupu, onda je Partizan bolji 3:2, a 5 puta je bilo nereseno. Kakva je to dominacija kad je procenat pobeda minorno na jednoj strani?

Inace prvenstva se igraju sa svim ekipama, ako nisu potrebni neka Zvezda i Partizan odigraju dve utakmice u Maju i rese pitanje sampiona?!

Bumerang

pre 3 godine

@razbijac mitova
Ahhaaha, ti nisi razbijac mitova, ti si lazov. Partizan bio redovan ucesnik evropskih takmicenja!? Kad ste vezali 4 godine u evropskim takmicenjima kao Zvezda? Nikad. Da ne govorimo o brukanju u LS, 12 utakmica bez pobede. Hocete penal u derbiju? Treba bato uci u 16m. Koliko vam je zutih i crvenih kartona oprosteno za pogibeljnu igru? S druge strane, za vas faulovi kad Zvezdin igrac na metar protrci, valjda od promaje padate, sta li? Pazi kad im i trener laze da dominiraju u derbijima, a brojke uopste to ne pokazuju.

DžejAr65

pre 3 godine

Stop grobarskom spinovanju, u poslednjih 4 Zvezdine titule partizan je dobio samo jedan derbi a imali su 98 bodova minusa dok je Zvezda u te 4 titule dobila 4 derbija i ako to nije dominacija ne znam sta je

Buljko

pre 3 godine

Au Stanoje brate ako ti ovo nije dominacija ja ne znam šta je!Pa mi smo već treću godinu zaredom prvaci već u septembru ,opraštate se od titule u petom kolu već,razlika u bodovima u zadnje tri godine je preko 100(i slovima STO)bodova,pa da li ti uopšte veruješ u ovo što si izjavio ?!Za titulu se pitate isto kao moja pokojna baba a da je pošteno i realno prvenstvo i da nemate pomoć sudija vi ne bi bili medju prvih pet

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Dominacija je kad titule lagano uzimaju Lole, Raće, Gulani, Miljkovići, Šćepovići i Babovići a ne recimo jedan Tadić, Kačar, Brkić i Mrđa.

Kad Stanojeve tj. Faljijeve bebe vežu 15 pobeda posle ispadanja od Šamroka. A čuveni trener posle takve dominacije vodi kineske drugoligaše i fenjeraše iz Emirata. Kakav klub takva i dominacija. Ne daj Bože.

Objektivan

pre 3 godine

Hajde jednom da rešimo tu partizanovu dominaciju u derbijima zadnjih godina:
162. Zvezda - Partizan 0:0
161. Partizan - Zvezda 2:0
160. Zvezda - Partizan 2:1
159. Zvezda - Partizan 1:1
158. Partizan - Zvezda 1:1
157. Zvezda - Partizan 2:1
156. Partizan - Zvezda 1:1
155. Zvezda - Partizan 0:0

Stvarno dominirate.

One night in May

pre 3 godine

Zvezda ima titulu prvaka Evrope!!
I to joj daje pravo da radi sta god pozeli...

Ti i tvoj klub ste nista - nista nikad niste osvojili, za 75 godina imate 0 pored osvojenih velikih trofeja.

slaviša šmigič

pre 3 godine

I eto Stanojevič se odma pre derbija poslužio pričom kako je partizan kao možda dominantan i sudije treba,da budu zato u pomoč partizanu brzo je zaboravio kako je lično bio trener kad je zvezda dominirala a reči Saše Čurčiča su tek priča zasebe kad je priznao,da kad igra partizan protiv zvezde jednostavno se prepadnu prilikom izlaska partizan je dobio 3 utakmice a ostale su uglavnom završavale neodlučenim rezultatima ali kad se prisetimo kako je partizan osvajao prvenstvo a da pritom nisu znali šta znači pobeda protiv zvezde u ovom momentu zvezda je pomeni bolji tim ali to je derbi i lopta je okrugla bez Sadika bivšeg napadača partrizan biče mnogo bezopasniji iako netvrdim,da zbog toga nemogu pobediti ali ajde da kažemo pošto je to derbi,da su šanse 50-50 posebno ako nebude igrao Gejlor Kanga zvezda mora biti pazljiv zbog sume a u napadu če koristiti brzinu Markoviča koji pomeni nikad nije bio opasnost za nečiji tim i japanac koji ima brzinu ali se neseča godine kad je pogodio gol iz neke šanse.Biče mi drago ako budu sudije koristili sistem za sumljive za situacije prilikom postizanja gola posebno padanje u 16.jer to je jedina šansa,da markovič glumom prevari sudiju a znamo,da pada kao muva i kad netreba on če poasti pokušati na prevaru doči do penala koje koristi pomeni njihov najbolji stranac i penale nemaši.

dex

pre 3 godine

Šta je to Partizan radio poslednjih godina??? U poslednjih 7-8 derbija u prvenstvu imaju jednu pobedu, a Zvezda mislim dve. Nije teško proveriti!

Nema srama a ni stida

pre 3 godine

Kad više nemaš ama baš nikakav argument pa počneš gluposti da valjaš za sve pare!
Da je to izjavio neki igrač pa da razumem, par razreda srednje škole maksimalno, ali da to izjavi jedan trener, sportski radnik, stručnjak ovog sporta, to se onda graniči sa oboljenjem zvanim kompleks niže vrednosti!
Više te ne smatram za ozbiljnim, sad shvatam da to nikad nisi ni bio.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

I onda nakon 4 godine igranja Evrooe za redom, sta imate od toga?
Dugovi i dalje tu, igrace ne mozete da prodate ni za 2 miliona, a vama ostaje da mislite kako ste bitni zato sto igrate Evropu umesto da oterate bagru iz kluba
(Prfg, 16. oktobar 2020 15:08)






:)))))
kao humanisti i filantropu, meni je dovoljno i to što smo vjesnikove svedoke vratili u realnost, a, grešna mi duša, pomalo uživam i zbog toga što toliko patite.

još neko pitanje?

konstantin

pre 3 godine

Mito
I onda nakon 4 godine igranja Evrooe za redom, sta imate od toga?
Dugovi i dalje tu, igrace ne mozete da prodate ni za 2 miliona, a vama ostaje da mislite kako ste bitni zato sto igrate Evropu umesto da oterate bagru iz kluba
(Prfg, 16. oktobar 2020 15:08

Da nije Evrope dugovi bi bili veći. Eto vi ne igrate Evropu pa dugovi ko Zvezdini. Real ima dugove oko 300 miliona funti. Lako proverljivo. Dugove imaju i MU, i MC a od pre dve godine i Bayern bez obzira što ti klubovi na godišnjem nivou pozitivno posluju. PSG kažnjavan kao i MC zbog finansijskog fer pleja Prodavali smo mi igrače i za više od 2 mil. Kakva liga takvi i igrači a i kakva reprezentacija. Vaše priče o Sadiku i 9 miliona na kraju ispade 3 i to u ratama

isprani mozak

pre 3 godine

Sto se tice samo prosle sezone crno-beli se nisu obrukali u Evropi, gde su igrali egal sa Mancesterom u Bg, nisu primali 9 komada kao Zvezda od Totenhema, sezona gde su dobili Zvezdu 2 puta, prikazivali bolju igru... Titula je namenjena, to svi znaju za nepobedivu mezimicu, a u kup je uzela Vosa sto je moguce, da recimo treci na tabeli pobedi drugog, sem ako ne igra protiv sestrice.
(Roma Vučica, 16. oktobar 2020 16:06)

Uporedjivati "C" tim Mančestera sa Totenhemom u Ligi šampiona moze samo neko ko ili ne zna, ne poznaje ili ko je duboko isfrustiran...
Samoobmana je poznata u psihologiji i nije opasna po zivot, sto je utesno za tebe. Znači uz dodatni napor, dozu volje uspeces i ti jednog dana da izadjes iz tog stanja

Dragan

pre 3 godine

Eeeee dobro! Ako tako kaze Aleksandar Stanojevic, ta trenerska velicina i trnerska legenga Zamaleka, onda je to sigurno tako. BTW, to je onaj trener koji pored velikog trenerskog znanja ima i pevacki talenat koji obicno iskazuje u svlacionicama a pred kamerama. Mislim da je to deo motivacionog trenerskog nastupa posle utakmice.

Hvala,
Dragan

marko992

pre 3 godine

Partizan sa Zvezdom se moze porediti tek kad bude prvak Evrope. Do tad da se dovode u istu ravan stvarno nema smisla.
(Mare, 16. oktobar 2020 19:41)

Potpuno se slazem sa tobom,zbog toga mi i nije jasno za kosarku gde je obrnuta situacija.

isprani mozogvi

pre 3 godine

(Mare, 16. oktobar 2020 19:41)

Potpuno se slazem sa tobom,zbog toga mi i nije jasno za kosarku gde je obrnuta situacija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 20:26)

U kosarci Zvezda je napravila nesto. Zacetnik ovog sporta u nasoj zemlji, prvi osvajač nekog evropskog takmicenja kada ste vi ispadali iz lige , pa vas dekretnom preko leta vracali. U tom smislu, mada ne mozemo da pricamo o tituli prvaka Evrope, mozemo da se negde poredimo.
Vasi "uspesi" u evropskom fudbalu su
1. Prvaci Evrope 16 min
2. Sansa Ilica protiv Reala
3. Dribling Sume protiv Mancestera
...i to bi bilo to

Naravno da ti nije jasno jer si se unervozio, pa ne mozes (i ovako) racionalno da razmisljas. Zato sedi, malo mućni (nije tesko veruj mi) i shvatićeš koliko nema smisla ono sto pises

Pera

pre 3 godine

Koliko bi sve drugačije izgledalo da uopšte ni nema Partizana. Mislim, zašto davati ikakvu nadu ljudima za koje nade izgleda, uprkos svom trudu i države, društva ili porodice, na kraju u suštini nažalost ni nema.

Sub013

pre 3 godine

Da vam nisu bili sudovi udruzenog rada, Mirko Marjanovic, Arkan, Obilic i Tole, imali biste 5 titula ukupno. Inace ste gromada od kluba i igrate na hramu ali svi su protiv vas pa zato ne mozete. O frakcijama koje vam nedostaju da ne pricam. Ej mnoooogo ste jadni, taman pomislimo da od ovoga nema jadnije ali vi nas iznova i iznova demantujete i iz dana u dan pomerate granice jadnosti.

Sasa

pre 3 godine

Ovde se vidi sva ova ludila i mržnja prema Zvezdi, koja je ovo bolest u stvari, a baš je bilo teško dominirati protiv Slavoljuba Djordjevića, Tutorićs, Savia, Isaha, bravo majstorr, ovaj tim Partizana za taj Zvezde je Barselona, tad vam nije bilo dovoljno samo da nas pobedite, već da nas ugasite, da nas gazite, a i o kakvoj dominaciji u derbijima vi sad pričate, 3 puta ste pobedili u zadnjih 10, 2 puta u prvebstvu baš kao i mi, ljudi ja vam kazem, kod njih je priprema kao za ratno stanje, oni sve bacaju na derbi, meč sezone, gledajte vi kako on priča o ovome, naopako, samo ova izjava bi trebalo da bude dovoljan motiv da ih pobedimo, jer objektivno po kvalitetu 0:3, al to je naprženo, još se Zdjelaru dozvoljava mesarska igra, to neće biti zdrava atmosfera, koja bolest, naopako.

Maverik

pre 3 godine

Тренутно је 64:47.

А сад мало о гробарској етици. Најдужу серију непобедивости у дербијима је имала Црвена звезда од 2001. до 2007. Партизан је победио у пролеће 2001. са 2:1, па онда тек у пролеће 2007. са 4:2. У том периоду је одиграно 11 утакмица у првенству и 2 у купу. Црвена звезда је победила 6 пута, а 7 пута је било нерешено, гол разлика 16:3. У том периоду Партизан је освојио чак три титуле и не сећам се да их је било срамота. Чак напротив, након тог периода од 6 година, Партизан је коначно добио један дерби са 4:2 а, Лола Смиљанић је изјавио: "Нека освоје сад титулу ако их није срамота." То је гробарски морал. Три титуле освојиш у периоду у коме си имао 6 пораза од вечитог ривала и ниједну победу, и онда после једне победе прозиваш вечитог ривала да треба да га буде срамота да освоји титулу. То само гробарски мозак може да смисли.
(Марко, 16. oktobar 2020 14:19)

Svaka cast na komentaru, lepo si opisao njihovu spin metadologiju, nekada su derbiji bitni za titulu nekad ne.

Advocate

pre 3 godine

Hajde da malo uposlimo mozak u ovu priču jer je očigledno da dotični stručnjak nije baš vešt u tome.
Svi ti derbiji koje pominješ i koje ste dobijali, dobijali ste na mišiće isključivo.
Šta to znači? Zvezda ima svoje ciljeve a to je titula, kup, plasman u neko evro takmičenje, dočekati proleće u istom...
Od svega navedenog Zvezda je ovih godina imala skoro sve, kažem skoro jer kup nije uzela.
Ssad kad pogledamo sve to isto iz ugla fk Partizan šta možemo da vidimo?
Tuga, jad i čemer, a kad je situacija takva i kad se zbog svih okolnosti ljuljaju fotelje čelnicima, treneru, pad cene igrača, opšta pometnja i kolaps u kojoj se rađaju nebuloze da su svi krivi i da su svi protiv njih kako onda da ne očekuješ da će na derbiju da izginu svi do jednog (od ekonoma do predsednika kluba)?!
Zvezda je izlazila na te derbije kao i u svaku drugu utakmicu, čak je i čuvala igrače iz raznih razloga, igrala mrtvo, nezainteresovano, usuđujem se reći ružno. Ali sve je to tako iz prostog razloga, nije nam bitno! Bodovna razlika ogromna, evropa je tu, utakmice za poželeti, milina a onda ti dođu napaljeni davljenici kojima je to utakmica života i smisao njihovog postojanja!
Naravno sve je to išlo uz predigru, pretnje i ucenu sudije delegiranog za utakmicu.
Na kraju daju taj gol nekako i tvrda da Zvezda nije dominantna!
Stvarno neki ljdi nemaju srama!
Pitaću te za par godina kad budete popucali skroz po šavovima, kad više ne bude para iz evrope jer istu više nećete posećivati to je skoro pa sigurno!

Mare

pre 3 godine

Za pocetak vi morate da pobedjujete i na drugim utakmicama da bi dosli do sanse za titulu. A ne pobedite Zvezdu, a izgubite od Ivanjice i hocete titulu. A kod nas je jos od uvek poznato da se titule dobijaju na malim utakmicama. Derbi je samo 6 bodova u sezoni.A da smo dominantni, to govori cinjenica da poslednjih godina i kad nam se prepolove bodovi, vi opet niste ni blizu titule. Toliko o tome.

Daki

pre 3 godine

@Razbijač mitova

Kojih je to 6 uzastopnih derbija u Toletovo vreme Partizan dobio, molim te objasni mi.. Vi stvarno lupate ko maksim po diviziji i mislite da to niko ne zna..

Svasta.

Razbijač mitova

pre 3 godine

Kojih je to 6 uzastopnih derbija u Toletovo vreme Partizan dobio, molim te objasni mi.. Vi stvarno lupate ko maksim po diviziji i mislite da to niko ne zna..

Svasta.
(Daki, 16. oktobar 2020 19:50)

https://sr.m.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B8_%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B1%D0%B8

Potisnuli ste taj period tako da je jasno zašto ga se ne sećate.

Najrealnije

pre 3 godine

Kako te nije sramota da nesto ovako izjavis.Za tri godine,Zvezda vam je pobegla skoro 100 bodova i 4 puta igrala Evropu u grupnoj fazi,od toga dve uzastopne LS i sta je to nego surova dominacija.Ako vas nije uvek pobedjivala,to je zato jer je nakon jakih utakmica u LS nakon tri dana igrala sa vama odmornima.Samo lud covek moze da tvrdi ili pomisli da nije bila daleko najkvalitetnija za sve ovo vreme.Secam se perioda kada ste i vi i vasi navijaci strepeli da ne popijete petardu,koliko je igracki bila superiornija.Ti dok si osvajao titule uz pomoc Toleta Karadzica,ispadao si od Samroka iz Evrope i pametniji si kad cutis.

Batistuta

pre 3 godine

Evo jednog zanimljivog podatka.

Poslednjih 10 prvenstvenih vecitih derbija:

Crvena zvezda 2 pobede
Partizan 2 pobede
6 neresenih rezultata...

Za pocetak da i jedni i drugi prekinu sa glupim saopstenjima i izgovorima i pocnu da igraju fudbal, jer ovo sto prikazuju proslih par godina nije za gledanje.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ha,ha,ha Stanojevič kako ide ona pesma čobane vrati se ovce tvoje nemogu bez tebe realno su bez Miloševiča kao trenera i Sadika verovatno najboljeg napadača koji je igrao za partizan takoreči upola slabiji ali zbog toga se nikako nesme podceniti partizan jer kad podcenjuješ protivnika to ti se brzo vrati zato napred i punim gasom praviti presing jer pretrčavanjem partizana po bokovima ravnolinaša Markoviča od toga nema ništa zvezda je na bekovima brza a ima i Pankova,da očisti pozadi jer je za razred brži u nogama od
stopera Milunoviča i neznam zbog čega je nekad Milunovič imao prednost u odnosu na Pankova.

gagarin

pre 3 godine

sa Mancesterom u Bg, nisu primali 9 komada kao Zvezda od Totenhema, sezona gde su dobili Zvezdu 2 puta, prikazivali bolju igru... Titula je namenjena, to svi znaju za nepobedivu mezimicu, a u kup je uzela Vosa sto je moguce, da recimo treci na tabeli pobedi drugog, sem ako ne igra protiv sestrice.
(Roma Vučica, 16. oktobar 2020 16:06)

Uporedjivati "C" tim Mančestera sa Totenhemom u Ligi šampiona moze samo neko ko ili ne zna, ne poznaje ili ko je duboko isfrustiran...
Samoobmana je poznata u psihologiji i nije opasna po zivot, sto je utesno za tebe. Znači uz dodatni napor, dozu volje uspeces i ti jednog dana da izadjes iz tog stanja
(isprani mozak, 16. oktobar 2020 16:17) # Link komentara


taj totenhem upravo izbio A tim mancestera 6-1 u sred mancestera

MilanB

pre 3 godine

Procitao sam pazljivo intervju. Zvuci lepo, doduse pompezno i populisticki. Sve je to OK. Moze covek i da poveruje. Da nije tabele ispod teksta.

Nenad

pre 3 godine

Bitno je da si slučajno pobedio Liverpul, šestarde su nebitne. Ovo za grubu igru i penale je toliko glupo da ne vredi komentarisati.
(Razbijač mitova, 16. oktobar 2020 21:29)
A sto vi nekada barem i slucajno ne pobedite tako neki veliki klub u Evropi?

vss

pre 3 godine

Ни Шарлроа није Андерлехт или Бриж па да може да победи громаду. Кад оно - међутим... Шта тек о доминацији Шамрока рећи!?

zex

pre 3 godine

Alo bre, pa vi se borite za drugo mesto sa Vosom, TSC i da Radnickim!Tu su jos i Cukani Vozdovac koji vas biju redovno.Vasa godina staje u derbi a ako slucajno bude nereseno onda brojite udarce ka golu.To je bolestno.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ha,ha,ha Stanojevič kako ide ona pesma čobane vrati se ovce tvoje nemogu bez tebe realno su bez Miloševiča kao trenera i Sadika verovatno najboljeg napadača koji je igrao za partizan takoreči upola slabiji ali zbog toga se nikako nesme podceniti partizan jer kad podcenjuješ protivnika to ti se brzo vrati zato napred i punim gasom praviti presing jer pretrčavanjem partizana po bokovima ravnolinaša Markoviča od toga nema ništa zvezda je na bekovima brza a ima i Pankova,da očisti pozadi jer je za razred brži u nogama od
stopera Milunoviča i neznam zbog čega je nekad Milunovič imao prednost u odnosu na Pankova.

isprani mozogvi

pre 3 godine

Pa C tim Mancestera je bio mnogo jaci od S tima Arsenala pre neku godinu,velicali ste te utakmiice do nebesa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 17:56)

Grešiš. To napaljeni klinci kao ti veličaju.
Veliča se Bari, Tokio...pa kasnije Roma u Bg...pa Liverpul..eto stvari za veličanje (da ne idem unazad). Ali MU u Bg koga ste savladali 0:1 driblingom Sume (sto neko ovde napisa) ili Real sa 0:0 šansom Saleta Ilica, stvarno nema mozga

Cubaka

pre 3 godine

Ne pratim nesto ove tutubane ali secam se bio je 01. Avgust 2012. i na "lavoru je gostovao AEL-Limasol sa Kipra. Secam se da je rezultat bio isti kao protiv Samroka ( 0:1 ) a tutubani nas prozivaju zbog 0:0 sa Omonijom na Kipru, ali to je tako kada profa razmislja umesto njih.

Igor

pre 3 godine

Tugaljiva izjava.. dominacija se meri titulama.. a derbi je uvek bio poseban mec u kojem ne pobedjuje obavezno bolji.. pfc svakako ima motiv vise da skine Zvezdi skalp, ali ovakvim izjavama samo otezavaju sebi..

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Veliki veliki trener. Internacionalni strucnjak sa zapazenim rezultatima. Trenirao takve velikane kao sto su Beijing Renhe, Dalian Aerbin i Partizan.

zdravkogfl

pre 3 godine

Jiudi moji ja nemogu da verujem daje Vujošević ugradio svoj spin u sve svers sportskog društva partizan da čovek da ne poveruje sta ovaj stanojevic lupeta. Da ne ponavljamo ko papagaji samo da kažem da za ove cetri titule zvezda ima skor sa partizanom 6-4-2 za zvezdu. Onda bi pito Stanojevića o kojoj dominaciji Prica moždane u pravu ali dominacije zvezde u prvenstvu protiv partizana i za ove tri titule ima plus 98. Bodova. Tako da Stanojević traži neki albi za ispadanje iz Evrope i izgubljen neke male utakmice. Pade mi na pamet kada su trenera zvezde Branka Stankovića pitali kako zvezda bedi u oba derbija a partizan ispred zvezde a on odgovori čekaj neigra samo zvezda i partizan prvenstvo. Na kraju reko na malim se utakmica osvaja titula a ne na derbijima tako i stanojevic neka zna da derbiji ne odlučuju o titulu nego nad manjim utakmicama. Pozdrav

pedja 71

pre 3 godine

Šta je dominacija? Dominacija je kada igraš Evropu 4 godine za redom. Dominacija je kada imaš mnogo više utakmica odigranih u Evropi u istoriji. Dominacija je što si bio prvak Evrope i Sveta. Dominacija je kada imaš više osvojenih bodova u prvenstvu. Dominacija je kada imaš više titula, a ne pomaže ti Karadžić. Dominacija je kada imaš više navijaća. Dominacija je kada u međusobnim susretima ukupno imaš više pobeda. Jurenje samo pobede u derbiju je, vađenje, zato što su svi navedeni elementi dominacije na strani protivnika. S poštovanjem
(Mito, 16. oktobar 2020 13:42)

Svaka čast.

Pitanje za "Stanoja": Što si nervozan?

Straight Outta München

pre 3 godine

Zasto bi moralo da se pobedi u derbiju na plus 11 par kola do kraja ili na + 33???? Vi niste bitni nama... O cemu ti pricas covece?

Srbin

pre 3 godine

Ako si ti da sudis Zvezdi kada je stalno prvak. Vi ste u grupi Novi Pazar, Rad i Radnicki. I ne ste bolje. Kada cete igrati negde vani Srbije, ah mozda u Bijeljina. Eto to vam je to....

Max

pre 3 godine

Da sam na Dejanovom mestu pustio bih omladince da igraju derbi. Mozda se I pojavi neki dobar klinac. Ovako svi znamo kako ce mesarski igrati partizani, skakati pored aut linije kao nasi pretci na svaki prekrsaj, vrsiti pritisak na sudije...pa kontam da je bolje spremati Tim za LE. I ovako je +8.

pedja

pre 3 godine

Priznajem da je Partizan uspeo u jednom - doveo je najprepotentnijeg coveka za trenera.Pri tome nista, ama bas nista mu ne daje osnova za takvo razmisljanje i rezonovanje.To je pokušaj da podigne jednu ispod prosečnu ekipu, da ne izgubi u nedelju jer mu se moze desiti da brzo, na vec vidjen nacin dobije otkaz - ispao iz Evrope i izgubio prvenstvo u oktobru. To ne moze svakom da uspe.Ali postoji sansa da se umesaju vise sile i da bude nereseno ili da Zvezda izgubi, kako bi garnitura od 3V ostala tu gde jeste. E onad od ovog lika ne bi moglo da se zivi (ko zna sta bi sve pevao).
Za dominaciju i ostalo samo jedan podatak: samo su Real i Zvezda do 1992 igarli u Evropi uzastopno 26 godina.To je dominacija istorijska i statisticka koju komsiluk nikada nece imati.Kada bi nabrajali ekipe sa kojima je Zvezda igrala, to bi bio krem dela krem, jer su komsije malo puta dosle do proleca, a i igrali su kupove gde su bile ekipe druge i trece klase (UEFA kup i Kup kupova).
Ako igraci Zvezde posle ove izjave ne pobede, sto se menetice mogu da razduze opremu, i da igraju u bilo kom sastavu.

Вук

pre 3 godine

У и онако тужном српском првенству, причати неке приче када се унапред зна да ће 1 од 2 клуба увек освоји титулу, је заиста бесмислено. Да имаш 5-6 квалитетна клуба која ће се равноправно борити за титулу, па и да разумеш. Иначе све губи смисао. За шта ли играју други клубови, Ниш, Војводина, Лучани, Сурдулица, Вождовац, ТКС, Пазар итд....

Mihajlo

pre 3 godine

Evo ja te kao Partizanovac pitam ko osvaja titule,igra LS,LE,mi ili Zvezda,ne da dominiraju nego nas razvaljuju,pobeda u derbiju kao nesto brise od ovoga,ne znam samo sta to brise,niko nece da nam vrati bodove izgubljene protiv Novog Pazara,Mladog Radnika,Spartaka...

filip

pre 3 godine

jao brate stanoje. Mozes svaki derbi da dobijes, ali vi gubite bodove na glupim utakmicama. O dominaciji "trenutno" ne mozes da pricas. :)

Fenomen

pre 3 godine

Po ovom ekspertu istorija večitih derbija počinje u zadnje 3-4 godine. Ukupan odnos međusobnih susreta, broj trofeja u kupu i prvenstvu kao i rezultati u Evropi se ne važe. Inteligentno nema šta. Čudi me da ne pominje kako su ga u prošlom mandatu iz Partizana oterali kao kera. To su primeri koji pokazuju da gospodin ima rupe u pamćenju.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@АДВОКАТ - Разлог због кога је Звезда на дербије излазила незаинтересовано су неке друге природе. А један је тај да њихови челници задрже те фотеље које се љуљају.

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

Pa kako ste tako dominantni i jaki da u prethodna 4 derbija niste dali gol, a ovamo svima po pet dajete, nesto tu ne stima :)
(Dovla, 16. oktobar 2020 14:24)

u prethodna 4 derbija ,zvezda je dala 3 gola.
partizai 4.
tebi ne štima.

Prfg

pre 3 godine

Objektivan
A sto ne spomenes jos 7 derbija pre toga
I samim tim sto nabrajas ove derbije dokazujes da ste pobedili u 15 derbija samo 2 i dokazujete nasu dominaciju

isprani mozak

pre 3 godine

(isprani mozogvi, 16. oktobar 2020 18:29)

Stvarno ti hvala za ovi klinac,sve bih da si u pravu.
Moj post u vezi velicanja navedenih utakmica nisi mogao procitati,tako da si promasio temu dete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 18:51)

Sto se nerviras ?

isprani mozgovi

pre 3 godine

Sto se nerviras ?
(isprani mozak, 16. oktobar 2020 19:28)

Tesko me klinac kao ti moze iznervirati,ne sekiraj se za mene.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 19:36)

Ma moram...zao mi te

užasi propagande

pre 3 godine

Zna se da je reč dominacija rezervisana isključivo za Sera Šamroka, princa Šarlroa.

2020 je, srušeni su tvoji mitovi, dunsteru. Toletov i Faljijev trenerčić koga ni pola partizanovaca ne može više očima da gleda.

Mali partizan

pre 3 godine

Ajde zvezda nije dominantna a partizan je dominantan u derbijima zadnje 3 godine? kad gde? sta prica ovaj? sto laze sebe i druge?

Beowolf

pre 3 godine

Evo, ja kao zvezdaš ću biti maximalno objektivan. Kao prvo, ti si prijatelju degradirao sebe kad si urlao u svlačionici na onakav način. Do tad si mi bio i simpatičan. Drugo, možeš da se hvataš za derbije do sutra, ja ti potpisujem da svaki navijač želi titule i dostojan nastup u Evropi... Zamisli ja kažem "juventus nije dominantan u Italiji jer nikako da pobedi Romu" ili tako neku glupost. Nekad se pitam da li ste stvarno udareni kad lupite ovako nešto ili su samo psihološke igre... Ozbiljno sam u dilemi.

Spartak Moskva

pre 3 godine

Strasan trener koji je bio trener u Kineskim treceligasima a bio je i u PAOKu gde su ga oterali posle 32 dana ......kakva drzava takav i fudbal....

isprani mozak

pre 3 godine

(isprani mozogvi, 16. oktobar 2020 18:29)

Stvarno ti hvala za ovi klinac,sve bih da si u pravu.
Moj post u vezi velicanja navedenih utakmica nisi mogao procitati,tako da si promasio temu dete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 18:51)

Sto se nerviras ? Nisi klinac? Jos gore...

Марко

pre 3 godine

Ma kako sad bre to? A taman smo kupili silne kolicine tog remdesvira? Nisu se valjda nasi strucnjaci opet zeznuli? Ne bi oni to.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milojica, 16. oktobar 2020 08:29)

Како је Партизан прошао у последња два дуела са кипарским клубовима у квалификацијама за Лигу шампиона? Подсети нас.

Bumerang

pre 3 godine

@razbijac mitova
Zeka i Bjeka namestili Samrok!? Odlicno, zasto drzava nije uhapsila Zeku i Bjeku? Namestanje utakmice je krivicno delo. Ili nam ti to indirektno porucujes da je Partizan bio u to vreme drzavni projekat? Zasto su hapseni samo Dzaja i Cvele zbog Drulica? Zasto su Zeka i Bjeka zapalili iz Srbije kad su culi za hapsenje? Zeka na skijanje, Bjeka kod cerke i zeta. Sta je bilo sa ugovorom Kezmana u PSV? Svi su radili isto, ali su hapseni zvezdasi. Zasto? Retoricka pitanja, ne trazim odgovor. Eto ti samo deo razloga zasto 8-9 godina bez Evrope. Ima jos, ali mali je format da bi sve stalo. Slucajno pobedili Liverpul!? )) Sta bi dao da tvoj Partizan "slucajno" pobedi, ne Liverpul, buduceg osvajaca LS, nego Sarlroa? Umesto sto se siroti hvalite neresenim rezultatima i vodjstvom 1:0 na poluvremenu protiv Reala 1966. To koliko ste vi smesni, pa to nigde nema. Da je Zvezda imala takvu logistiku kao vi u vreme Karadzica igrala bi svako prolece u Evropi. A koji su vasi dometi, to znamo. Plasirati se u grupnu fazu i biti u prvenstvu ispred Zvezde. Mali klub, male i ambicije. A kompleksi veliki.

miki

pre 3 godine

Partizan vec odavno treba da prekine sve odnose sa fudbalskim savezom Srbije, sve sportske, prijateljske odnose sa SD Crvena Zvezda, da istupi iz prvenstva Srbije , da zaledi svoje postojanje, do vremena dok Srbija ne postane normalna pravna drzava i dok se ne obezbedi da sudije bez politickih pritisaka slobodno sude utakmice.Celnici Partizana koji to odbijaju su sigurno takodjer puleni trenutnog rezima , koji navijace Partizana godinama zadovoljavaju iskljucivo utakmicama Partizana sa Zvezdom, vecitim drugim mestom, kako u fudbalu tako i u kosarci.Pa neka Zvezda i dalje suverene osvaja titule i ping pšong ligi, koliko vrede vidimo u Evropi.Ovakva prvenstva u galofak ligi i galofak drzavi ne treba igrati.Nevezano za ovaj derbi, u globalu srpska liga odavno nema smisla.

Nebojsa

pre 3 godine

C.Zvezda je vezala cetiri derbija sa pobeda nad Partizanom.
To je u vreme dok su bili treneri Prosenecki i Jankovic.
Prosinecki je vezao tri derbija sa pobedama dva kupa i poslednji derbi u sezoni, a Jankovic prvi naredni derbi kad C.Zvezda posle preokreta dobila 3:2.
Da li je C.Zvezda bila na kraju tih sezona najbolja posto je bila bolja derbi utakmicama ne, Partizan je bio sampion.
Derbi jeste vazan ali on ne odlucuje ko ce na kraju biti prvi, vec ko manje izgubi bodova na utakmica gde su unapred upisani.

Šta ti dečko pričaš...

pre 3 godine

"poštujemo 8 bodova prednosti i što su dominantni u domaćem prvenstvu. A dominacija kao dominacija još ne postoji"

Beoman

pre 3 godine

Ovo je ista ona luzerska recenica koju smo mi nekad koristili kad izgubimo od Nemaca ili Engleza, bili smo bolji, ali oni su na srecu i na trcanje pobedili. Dragi gospodine kada buete organizovali LIGASKO takmicenje u kojem ce se vrednovati samo bodovi sa derbija, onda mozete da dajete ovakve izjave. Ova detinjasta izjava govori sve o Vama i Vasoj ozbiljnosti, ali to je vec problem uprave FK Partizan. U protekla tri prvenstva Zvezda ima ukupno preko 90 bodova prednosti pred Partizanom. Ako to nije dominacija, ne znam sta je.

jojufff

pre 3 godine

Npr Juventus dominira u Italiji..ko ce ga znati koji derbi su dobili, a koji nisu.
ako si prvi na tabeli godinama onda je dominacija.

na stranu sto je ping pong liga dno dna i samo mazohisti mogu gledati takav krš od fudbala.
toliko je nekada los da prosjecni rekreativac dobije osjecaj da se moze pobiti sa njima na terenu i da bi neke stvari bolje radio od njih..

npr imao vise snage, volje i energije te uputio iole kvalitetniji centarsut!!

Poštovalac igre

pre 3 godine

Stalna prepucavanja delija i grobara mi se popela na onu stvar jedni i drugi podavno kancer od komunizma u klupskom sportu.

Podavno su treba li ugase da ne postoji kao večiti ali politika ne da drži u svrsi zamajavanja narodne mase. Čitaj "hleb igara."

marko992

pre 3 godine

(isprani mozogvi, 16. oktobar 2020 18:29)

Stvarno ti hvala za ovi klinac,sve bih da si u pravu.
Moj post u vezi velicanja navedenih utakmica nisi mogao procitati,tako da si promasio temu dete.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko992, 16. oktobar 2020 18:51)

Sto se nerviras ?
(isprani mozak, 16. oktobar 2020 19:28)

Tesko me klinac kao ti moze iznervirati,ne sekiraj se za mene.