Nedelja, 11.10.2020.

00:30

Brutalna partija za kraj – Lejkersi su šampioni!

Los Anđeles Lejkersi su NBA šampioni!

Izvor:

Brutalna partija za kraj – Lejkersi su šampioni! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

238 Komentari

Sortiraj po:

Milos

pre 3 godine

Majami pobedjivao.. Sve.. Ok. Cim usli u finale.. Gubili su.. I odmah.. Pocele.. Povrede. Poceli posle da pobedju svi se.. Polako vracaju.. Ali.. Dzabe. Ne bih spominjao ove.. Ostale kada gube.. Boli ih.. Vrat.. Lakat.. Rame.. Itd.. A kada pobedjuju.. Onda je.. Sve.. Ok.. Neverovatno...

Slobodanka

pre 3 godine

Još se neki pale da će Denver sa osvoji titulu pored 2 iz La ,Gsw kompletnog nema šanse nego će Jokić da potpiše za Lakers e I postane pravi Magic i onda će svi navijati za La

bmiles

pre 3 godine

Ne palite se vise LAL je odigrao najbolje,najbolji je tim i tacka!Imali su 3 super igraca(LBJ,AD i Rondo), ne 2 kako mnogi misle uz podatak da im je klupa ili dodatak ovoj trojici bila najjaca:Grin,Haurd,MekGi,Kuzma,Karuzo,Pop i Moris,koja je odigrala znacajnu ulogu u svakoj utakmici!Majami je bio dostojan rival i svakako bi izgubio uprkos povredama Adobaja i Dragica i aptsinenciji u nekim utakmicama.U jucerasnjoj pobedi Lejkersa svima je promakao detalj sa jednog tajm-auta,kad trener LAL opominje svoju ekipu da se drze plana u odbrani i brane liniju za 3 poena uz dominaciju u skokovima narocito ofanzivnih gde ih je "obrva" rasturio uz sijaset lakih poena.Zato onolika prednost odmah na pocetku ina kraju poluvremena jer su oduzeli najjace oruzje Majami a Adobajovijih 20* poena nije moglo nadoknaditi sipanje u kos Lebrona i ostalih! Prosta racunica a statistika ukazuje na tu supremaciju.Realno Lebron je znao kakve saigrace treba da ima da osvoji titulu.E sad, razlika ako zelimo da uporedjujemo sa periodom ere MJ ili Kobija, je da su ova dvojica manje imali pomoc ostalih iako ne ne zamerujucu vec drzali svoj nivo igre i pravili svoje saigrace jacim i boljim.Od vremena Bulsa nije bilo jace klupe do sada od ovog "Lebronovog tima".Medjutim,jos uvek sam pod sumnjom da li bi oni uspeli da pobede petorku Voriorsa da su svi ostali na okupu? Denver,Miajami,Toronto,Klipersi pa i Milvoki, nisu bili u ovom trenutku u stanju da pomrse racuna ovom timu Lejkersa,kraj price.

PimPong

pre 3 godine

Cestitke LA. Nisam odavno gledao ovako fenomenalnu odbranu. Znam da je Miami razocaran, ali realno nisu mogli da dobiju vise od ove dve utakmice.

Beks

pre 3 godine

@Ostin ne navodim zvezde postoje mnogo dobrih sutera koji su vecini nepoznata kao Dana Baros,Dele Ellis,Greg Hodzis i drugi. Manje se sutiralo jer su i treneri forsirali drugaciju kosarku. Bil Laimber je pogodio 6 trojki na jednom mecu finala protiv Blejzersa,svejedno su mu zamerali uzimanje spoljnog suta.

the truth

pre 3 godine

@beks. Dzordan bez Pipena 47.5 % pobjeda u sezoni, 10 % pobjeda u plej ofu. Najdalje gdje je stigao do 4 meca prve runde. Pametnom dosta! I to Dzordan je dosao u ligu sa 22. Ako vec poznajes kosarku, koja 2 saigraca su imali 20 plus poena za Bulse? Ovim neosporavam Majkla, ni malko. Ja mu se divim i postujem. Da bi osvajao titule, moras da imas saigrace, pogotovu za odbranu. Tokom svoje karijere Dzordan je uvijek imao vrhunskog defanzivnog centra u ekipi. Da ne pominjem Pipena. Lebron prvi put ima takvog igraca i vidi sta se desava. Ako ostanu zdravi i sledece godine osvajaju.

prelom

pre 3 godine

Redzi Miler je dosta dugo vazio za najboljeg, danas ne bi bio u top 5. Otislo se daleko napred.

Ha ha ha.

Da otislo je napred da ne moras kao Redzi Miler da odradis 5 kretnji i izboris sut nego stanes na 9 metara i opalis 10-15 trojki. Taj Redzi Miler je vukao jednu prosecnu Indijanu i protiv Kobija u finalu, al je Sek unistio Rika Smita. Pogledaj malo utakmice 90ih pre nego lupis tako. Svi ti napred igraci na koje si verovatno mislio nemaju zajedno plejof utakmica kao Redzi Miler koga si pomenuo.

dzoni

pre 3 godine

Utisak je da se od starta znalo da ce lejkersi da osvoje titulu, bilo je dobrih serija pogotovo Denverovih ali kao da je Lebron morao da osvoji titulu ove godine, pomalo bezveze...

Car

pre 3 godine

Alo ljudi, mozete da mrzite coveka koliko hocete, ali ne igra on sam ovu igru, igraju je po 5 igraca u polju.. Lejkersi su cele sezone bili konstantni, i pre mehura i u mehuru. Cak sto se mehura tice, to im je "odmoglo" jer nije bilo domaceg terena a ljudi bili prvi u konferenciji.. Prema tome najbolji tim NBA lige je osvojio prsten sasvim zasluzeno, cestitke! Za Kobija! 8 24

Ostin A

pre 3 godine

(Beks, 12. oktobar 2020 09:52)

Ti jasno da za 80 i 90 pričaš o najvećim zvezdama a ne na stotine igrača igrača NBA lige. To što si imao jednog Redži Milera ili Glen Rajsa ne smatra se reperom kakva se košarka igrala tada, i koji je procenat šuta za 3 bio. Jel sam trebao da objašnjavam satima situacije kada se šutiralo za 3, broj igrača koji je šutirao za 3 i slično.

Pošto voliš statistike i upoređivanja pogledaj:

Broj igrača koji su šutirali za 3 po timu
Broj centara koji su dali više od 1 trojke u toku cele sezone.
Broj četvorki koje su šutirale više od jedne trojke po utakmici.

A možeš da istražiš i broj napada, prosečno vreme napada, fastbreak points...

jorgovan

pre 3 godine

Smatrate sa tim Džordan Lebron debatama na svaku vest. Lebron je još uvek aktivan, karijere im nisu trajale isto, druga era. Kad se Lebron penzioniše pa onda merite.

Ali šta se pisalo ovih dana kako će biti patetično kad osvoje, Lebron diže pehar Kobi ovo je za tebe bla bla i ništa od toga. Bukvalno je samo Džini Bas pomenula Kobija u jednoj rečenici i to je bilo to.

Bojan

pre 3 godine

(Beks, 12. oktobar 2020 09:52)
Ostin je lupio i ostao ziv, no ostaje poenta da su danas mnogo bolji poenteri na terenu, mnogo bolji suteri. Redzi Miler je dosta dugo vazio za najboljeg, danas ne bi bio u top 5. Otislo se daleko napred.
Sto se tice tempa igre, 80ih se igralo brzo, od sredine 90ih do sredine 2000ih sporo, od sredine 2000ih sve brze i brze.
I Pipen je za klasu bolji igrac od Barklija da nije uporedivo.
Cak i dok je MJ bio u prvoj penziji, Pipen bi bio daleko bolji pojedinac u mecevima protiv Barklija. Barkli je bio neverovatno supalj u odbrani, Pipen je bio kompletan igrac, kao i MJ. Ne bih ga stavio na drugo mesto u vreme Hakima i MJa, ali Pipen je definitivno bio top5 igrac lige tokom devedesetih.

JeRemija

pre 3 godine

vincecarter je malo postao sid a sad je postao Beks:)

Razumem njegovu tugu, mogu misliti kakav je osecaj mrzeti lika koji je vec 15 godina najbolji igrac lige...

Banja Luka

pre 3 godine

@MPP
Kazes, nismo znali nista o Batleru, Adebaju, vidi se da si cisti neznalac i puki statisticar, sjedi 1!!!!!!! i imas mozda 17 godina!

Sirmium

pre 3 godine

dobili su titulu...najeli se dabogda...navlačile sudije ,navlačili mediji...e sad samo Denver da sklopi kockice pa da dominira narednih godina...a deda James u pemziju

Beks

pre 3 godine

@Jeremija o cemu ti to pricas? i ko kaze da ja mrzim Lebrona? Fanovi su ti. Na primer ti si zlatan kakvih ima! Lebron James je 10 godina najbolji igrac lige ne 15. Suvise je bio limitiran pre toga bez suta osim kada krene,bez post igre,zato su ga najcesce pustali otvorenog na sutu. Odbrana Cavalirsa je bila vrhunska. Dwayne Wade je u sezoni 2009 imao vise poena,asistencija,kradja,blokada od Lebrona uz bolji procenat,svejedno njegov tim nije funcionisao kao Lebronov. Odgovor je timska odbrana Cavalirsa na celu sa trenerom Majkom Braunom.

Mare

pre 3 godine

Gledam komentare...vidim mnogo "stručnjaka"... Za nekoga ko prati ovu ligu preko 30 godina, ovo je najsramnije izdanje ikada... Jos kad vidim ove stručnjake što veličaju Lebrona, prosto me sramota.

SM

pre 3 godine

Fan sam LeBrona, za mene je s ovim naslovom i definitivno drugi najbolji svih vremena iza Jordana, korak bliže MJ-u, ali je Michael još uvijek br.1.

Ima jedan jako bitan argument koji se često zaboravlja u toj James vs. Jordan debati: MJ je triput ispadao u prvom krugu playoffa, LBJ nijednom.

Aleks

pre 3 godine

MPP

Ti nisi znao jer ne znaš ni za šta sem za Denver. Mi koji smo pratili Istočnu konferenciju smo znali, a ovde su neki upućivali na kvalitet Majamija i pre PO.

Ali sad je odjednom zasluženo a do juče su bili lopovi 😂😂😂

Mladen

pre 3 godine

@Mladene, sta ti decko pricas, imao je drugog najboljeg igraca pored sebe u NBA a to je Pipen, najboljeg skakaca i jednog od najboljih odbrambenih igraca svih vremena Rodmana i najboljeg 6 igraca lige, Kukoca, meni je tvoj komentar smesan, bukvalno umirem od smeha! MJ je imao najjaci tim u istoriji NBA lige, jaci cak i od GSW sa KD, Tompsonom i Karijem...
(ccc, 12. oktobar 2020 08:22

Pipen 1987 draftovan od strane Supersoniksa pa u Bulse,znaci do prve titule im je trebalo 4 godine ( 1991.)
Kukoc - Draftovan 1990 kao 29. pik, dosao u Bulse 1993 ( Jordan nije igrao tada)
Rodman dosao u zamenu za Horas Granta. Horas igrao finale i izbacio Bulse te sezone u finalu istoka.

Uz Jordana je PIpen postao to sto jeste danas.
A Lebron je isao kod Wade-a, isao kod Irvinga i sada doveo AD.
Bulsi su sistemski napravili najjaci tim gradjen oko Jordana, a NBA liga je sistemski pravila Lebronu timove ili on sam.

Ne umanjujem da je jedan od najboljih igraca ikada. Jeste i nema dileme, samo kazem da je imao uvek odlican tim posle prvih sezona u Klivlendu.
Otisao je kod najboljeg igraca u ligi - WADE.
Doveo najboljeg igraca visokog u ligi - DAVIS.

Kad vec pominjes GSW, samo je KD dosao, ostalo je sistemski radjeno putem drafta. Zato je KD uvek omalovazavan i sa pravom je. Dosao u sampionski tim kao i Lebron. I da ne zaboravim Klivlend - Irving, Love - ponovo big3. Ipak, to mu je najveci uspeh i tu je pokazao da je jedan od najboljih ikada.

Sistem protiv holivuda.

Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad

pre 3 godine

Pippen je one sezone kad se Zrak umirovio bio treći u izboru za mvp-a, a Bullsi su imali ja mislim 7 pobjeda manje, nego sezonu prije sa Jordanom.

To sve govori o Dream Teamu Bullsa, iako nas neki tu uvjeravaju da je Jordan igrao finala s Mozgovim, Dellavedovom, Pavlovicem, Illgauskasom.

Beks

pre 3 godine

Mnogo niskobudzetnih komentara koji zele nesto reci a na kraju se obrukaju,sto je najgore dobiju plus. @Ostin dovoljno je da udjes u najbolji procenat suta za 3 u istoriji i videces koliko je igraca iz tog vremena u top 10 i top 50 sa 40 i vise % za 3 poena a ne gluposti koje pises,da kontranapad nije postojao moze reci samo niskobudzetni um. Toliko timova je trcalo fast brejkove,barkley,malone,medzik i drugi redovno jurili u fast brejkove. Pipen nije bio drugi najbolji igrac lige,on nije bio bolji ni od Barklija van forme u Hjustonu,pogledati samo izdanje protiv Lejkersa u playoffu kada Barkli gotovo pokidao a pipen imao ocajne procente iako je bio u daleko boljoj formi fizicki. Da ne pricam o drugim igracima. Kukoc se pridruzio ekipi 93/94 kada nije bilo Dzordana a Denis The Worm kasnije u karijeri. Zonska odbrana je isto jedan mit,jasno se vidi da su Juta,Sijetl i drugi timovi igrali zonsku odbranu! Bila je ilegalna ali sudije nisu seckale igru. I timovi su igrali sa mnogo vise kreacije medju igracima. Pricati o prodavanju patika na vest gde je u fokusu jos jedan prodavac patika cije se fabrike nalaze u Kini i koji zaradjuju od toga cine ove izjave licemernim,zar ne!

goblin

pre 3 godine

Završena je najgora sezona u istoriji lige,zbog ove BLM budalaštine.Toliko su uneli novih stvari u NBA, a nikako da ukinu ovo Istok-Zapad, i da konačno gledamo dva najbolja tima u finalu.Ovaj Majami je strašno limitiran, znalo se u startu da nemaju šanse.Možeš nekog da voliš više ili manje,ali da neko tvrdi da Lebron nema pojma,dajte ljudi...

Max

pre 3 godine

@Anfield
Iako se slazem da je MJ najveci, on nije pobedjivao u vreme tabanja. Dok je gruba odbrana bila dozvoljena nije stizao do finala (sto ljudi zaboravljaju, stalno se potencira da nije gubio finala). Bio je najbolji igrac, ali nemojmo biti licemeri - zbog potreba NBA (gledanost, marketing), a sve zbog njegovog potencijala u napadackom smislu, prvo su zabranjene dve ruke na igracu, a onda i jedna. Ljudi zaboravljaju da su Pistonsi uzimali titule u utakmicama ispod 180 poena (oba tima ispod 90). Nije Lebron kriv sto zanje ono sto je MJ posejao, a ljudi ovde to koriste kao argument protiv njegovih fizickih sposobnosti, sto je poprilicno smesno. MJ je bio atleta, ali govoriti da je Lebron slabiji i da ne bi mogao protiv ovoga ili onoga iz proslosti...smesno.

Red

pre 3 godine

Ovakp ce Partizan brutalno da srusi predgradje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sale, 12. oktobar 2020 09:19)

Ahahahahahhahahahahhahahahhahahaa,joj joj,ahahahahhahahahahahahha,aj još neki komentar molim te.

MPP

pre 3 godine

ČESTITKE



Lejkersima i Lebronu.
Potpuno zaslužena titula i zasluženo priznanje MVP Play offa.
Samo da podsetim na razliku u kvalitetu Zapadne i Istočne konf. Da podsetim da su Lejkersi i u reg.delu sezone bili ubedljivo prvi na Zapadu. Da pre finala nismo znali ko su igrači Majamija , Dragić je "naše gore list" pa smo se orjentisali po njemu. O Batleru nismo znali ništa . Adebajo je bio samo jedan od centara ni po čemu karakterističan. O ostatku ekipe da ne govorim…..
Dakle jedna prosečna ekipa slabijeg istoka, prosto nije mogla da dobije 4 puta Lejkerse ! To je fakat . I na kraju Lejkersi su odigrali možda svoju najbolju utakmicu u Pl.offu….sve je bilo gotovo već na poluvremenu . Razlika se kretala do +32 !
Ovo je maximum za Majami , maximum za Denver i ….maximalno učinak Lejkersa ove godine - TITULA PRVAKA NBA.
Što se tiče Lebrona ...duboki naklon velikom majstoru košarke. On je definitivno jedan od 5 najboljih košarkaša koje sam ikad gledao. Odigrao je iskusno , majstorski i fizički besprekorno (u poznim god. je fizički fit).
On je doslovce "dovukao" Dejvisa u Lejkerse i napravio tandem koji je ove godine NEPRIKOSLOVEN. ON je taj oko koga se sve okreće čak i onda kad izgleda da ga ne vidite na terenu…. Broj asistencija govori o igri Lebrona za svoj tim . U kombinaciji sa procentom šuta i igrom u odbrani …..PROSTO MVP.

ZASLUŽENO

Red

pre 3 godine

LeBron NE ZNA Da igra kosarku! on je MMA borac sa perfektnom trojkom, a mozda ragbu igrac amer.fudbala, trkac sa dvpjicom na ledjima. No to je ocigledno kosarka XXI veka, samo teretana, trojka, sprint, a sve kosarkasko je u drugom planu. "Zarobljen u XX veku"
(Malo igro, 12. oktobar 2020 07:04)

Pa nije bas da je tako.I ranije su igrali na snagu,tako da ti prica ne pije vodu.

bob

pre 3 godine

Realno neumesno je porediti Lebrona i Jordana.
Sto se mene tice isped Lebrona su i Medzik i Leri Bird, i Penny Hardaway, moguce da sam zaboravio jos nekog.
I ne zaboravimo da su oni igrali u eri kada je bilo jako puno fizickog kontakta i kada igraci nisu lakirali nokte jedni drugima...

b.

pre 3 godine

Dzodan je Ferari, Lebron je Lamburdzini... Oba automobila su vrhunska, neko voli jedan, neko drugi. Jedan je sofisticiran, drugi je sirova snaga. Ali na kraju krajeva svi znaju koji je bolji...

Gorki

pre 3 godine

Koliko je samo bilo vrhunskih kosarkasa u istoriji NBA kosarke. Nazivati nekog GOATom je pateticno. Razlicite pozicije igraca, razlicita vremena. Prica o GOATu je najveca glupost. Narocito o Lebronu i Dzordanu. Dva medijski najforsiranija igraca u istoriji NBA.

Lokos

pre 3 godine

Mnogo jaci.. Lakers-i.. Cudi me kako je.. Miami stigao do 2.. Pobede.. Zato ce ih.. Sad.. Angelesi.. Zgaziti.. Sa 30+.. Najverovatnije.. Rondo.. Pop.. Nezaustavljivi.. Lebron.. MVP.. Stize do jos jednog.. Tripl.. Dabla.. Mislim.. Ali.. Videcemo.. To je.. To.. Miami ne.. Moze.. Nista.. Da.. Ubaci.. Katastrofa.. Lakers-i.. Se izjednacuju sa.. Seltiksima i postaju.. Sampioni po 17.. Put.. NBA.. Lige.. Cao...
(Milos, 12. oktobar 2020 03:03)

Hahahahahahahahaha
Kralju!

mr. ja

pre 3 godine

Gade mi se ova deca koja misle da ce na silu nametati Lebron kao najboljeg ikada ... smesno. I jos 4 da uzme, nikad Dzordan nece biti (tacka)

esco

pre 3 godine

Pa jel moguce da se opet raspravljate o tome ko je goat. Svako ima svoje misljenje, mozda je nekad bolje da ga zadrzite za sebe jer verujte mi znate koliko njih zabole sta vi mislite.

Srba

pre 3 godine

Ovo sto su Lejkersi uradili ove godine je nesto najgore sto je moglo da se desi u kosarci. Sve igrace koje su godinama draftovali (i dizali ih u nebesa) trejdovali za Dejvisa, a onda ostatak tima slozili sve od UFA igraca i to sve daleko ispod cene a sve uz pomoc mocne iluminati masinerije. Jedino su Grina platili po pravoj ceni a sve ostalo ispod cene. (bskfan)
Oko Ronda se svi otimali i nudili pare vece od Lejkersa? Oko Dvajta isto? Mene sjecanje dobro sluzi, a to je da Dvajt nije ni imao angazman. Da je izlazio iz povrede, da ima godina, da prije povrede je otpustan... Koldvel Pop bio tu, fino placen, Grin od 35 godina fino placen, Karuzo se spominje samo zato jer je celav i u Lejkersima, da je neki Pet Konatan niko ga ne bi spomenuo. Kif Moris imao skroman ugovor, otpusten jer Kif nikad nije imao mjesto u NBA kao njegov brat.
Na osnovu cega tvrdis sve ovo? JR Smita?
Opet si ih pobrkao s Klipersima. Mada moguce da samo ostavis komentar i procitas samo svoje komentare. Jer do sad bi procitao nedje da to sto pises su gluposti.

Anfield

pre 3 godine

Hajde jedno nezavisno pitanje - sta ako dodje LeBron ikada do 6 ili vise prstenova? Da li ce tada 6-0 MJa biti bolje od recimo 6-6 Lebrona? Samo pitam, zelim civilizovanu razmenu misljenja.
(Damjanov zelenko, 12. oktobar 2020 06:45)
Zahvaljujemo se na glasu.


Svaka čast LeBronu, dominira već godinama, kapa dole, ali MJ je klasa iznad svih.
Uz one silne batine tokom utakmica MJ je rasturao NBA, a danas pipneš LeBrona i faul, Robinson i Krauder se bacaju po 3 metra unazad kako šutnu za 3, pogleda ih Obrva popreko i faul odmah.
MJ u prajmu, deset praznih mesta pa ostali neka se ređaju kako im drago.

ccc

pre 3 godine

pa kako sada samo 157 komentara a pre 2 dana 500 kako je Lebron ocajan igrac, pa gde ste hejteri, nisam fan LAL ali mi je smesno kako Srbi umeju da mrze pa to ti je.

Pobednik

pre 3 godine

meni kao navijacu Lejkersa uopste nije bitno ko je mvp finala, generalno Davis je car.. jeste da je zadnja 3 meca slabije poentirao, ali on je stub odbrane Lejkersa..brz okretan pokriva ceo reket sam..blokira iz mesta kog stigne..i najbitnije u ovom finalu on je jedini mogao da cuva Dzimi Batlera, ostatak tima izgledao zalosno dok ga je cuvao..

ccc

pre 3 godine

@Mladene, sta ti decko pricas, imao je drugog najboljeg igraca pored sebe u NBA a to je Pipen, najboljeg skakaca i jednog od najboljih odbrambenih igraca svih vremena Rodmana i najboljeg 6 igraca lige, Kukoca, meni je tvoj komentar smesan, bukvalno umirem od smeha! MJ je imao najjaci tim u istoriji NBA lige, jaci cak i od GSW sa KD, Tompsonom i Karijem...

konto

pre 3 godine

@Mladene, sta ti decko pricas, imao je drugog najboljeg igraca pored sebe u NBA a to je Pipen, najboljeg skakaca i jednog od najboljih odbrambenih igraca svih vremena Rodmana i najboljeg 6 igraca lige, Kukoca, meni je tvoj komentar smesan, bukvalno umirem od smeha! MJ je imao najjaci tim u istoriji NBA lige, jaci cak i od GSW sa KD, Tompsonom i Karijem...
(ccc, 12. oktobar 2020 08:22)

Šta ti dečko pričaš?! Pipen bio drugi najbolji igrač?! Jako ga cenim, odrastao sam uz Bulse i tako zavoleo košarku...ali Pipen je mogao biti samo drugi najbolji igrač u svakoj ekipi, nikako nije mogao biti prva violina što je i dokazao u više navrata. Koliko imaš godina?

Stefan Simonovic

pre 3 godine

Svaka cast Lebronu, koji sa 36 godina igra ovako, i deluje da ce na dobrom nivou da igra jos barem 2-3 godine. Samo ovaj nacin pravljenja ekipe da bi se osvojio prsten, ubija smisao takmicenja.

DWade

pre 3 godine

Свака част екипи из Мајамија, као и целој организацији на приказаном у овом доигравању. Показали су да се може и против далеко јачих, талентованијих и на папиру фаворизованих екипа. Неке повреде су их спречиле да дају свој максимум у великом финалу, што не значи да би освојили, али сигурно је да би свака утакмица била неизвеснија.

NastyB

pre 3 godine

(JeRemija, 12. oktobar 2020 03:04)

U ovom režiranom cirkusu samo ti i tebi slični mogu da uživaju. Ja sam uživao u NBA dok se igrala košarka, koja se, srećom, još uvek igra u Evropi.
A onaj ko se pitao ko će biti šampion pre početka plejofa, taj tek nema pojma kako je NBA organizovana.

Rade N.

pre 3 godine

Ocekivano. Jos nakon 3 utakmice sam napisao da ce Lejkersi da dobiju u 6. I naravno da je Dzejms mvp, ovo je njegov tim ipak, iako je i Dejvis sjajan.
P. S. Uzivajte vise u sportu ljudi, manje mrzite, ne vodi to nicemu.

ja

pre 3 godine

LeBron James se pridružio Michael Jordanu kao jedini igrač u NBA istoriji koji je osvojio 4+ Finals MVPs i 4+ regular-season MVPs

Najveći posle Jordana lagano !
(VOSAK, 12. oktobar 2020 04:24)

I veći od Majkla...

Malo igro

pre 3 godine

LeBron NE ZNA Da igra kosarku! on je MMA borac sa perfektnom trojkom, a mozda ragbu igrac amer.fudbala, trkac sa dvpjicom na ledjima. No to je ocigledno kosarka XXI veka, samo teretana, trojka, sprint, a sve kosarkasko je u drugom planu. "Zarobljen u XX veku"

NAJKL Dzordan

pre 3 godine

Utuvite vise u te vase glavudze da Dzordan nije nikakav GOAT. Taj naziv je izmisljotina NAJKija koji je Dzordana kao svog najboljeg prodavca poceo nazivati tako. Dzordan je bio samo najbolji PRODAVAC PATIKA.

bskfan

pre 3 godine

Ovo sto su Lejkersi uradili ove godine je nesto najgore sto je moglo da se desi u kosarci. Sve igrace koje su godinama draftovali (i dizali ih u nebesa) trejdovali za Dejvisa, a onda ostatak tima slozili sve od UFA igraca i to sve daleko ispod cene a sve uz pomoc mocne iluminati masinerije. Jedino su Grina platili po pravoj ceni a sve ostalo ispod cene. O sudjenju da i ne govorimo, kao sinoc u kljucnim momentima utakmice kada LeBron zavali Kraudera laktom u glavu a sudije sviraju licnu Krauderu. O sudjenju protiv Denvera da i ne govorimo, ona prva utakmica u seriji ce ostati zapamcena po verovatno rekordnom broju navodnih sudijskih gresaka.

Sto se tice same kosarke, mora se reci da su Lejkersi bili dobro skockan tim. Svi su pricali samo o Bronu i Dejvisu, ostale igrace su potcenili, a ispostavilo se da su svi oni odigrali vise nego dobro. Ovde mnogi pricaju protiv Deni Grina ali kada se pogleda +/- vidi se da je on imao cak +15.8 sto je vise nego neverovatno. Nije on slucajno poosvajao sve ove prstenove. Onaj Karuzo, koliko god njegova igra iritira (Beverli broj 2) mora se priznati da je njegova odbrana na vrhunskom nivou. KCP odlican, Rondo na nivou superstara. Dakle, svi niski igraci odigrali vrhunski. Ko god da je pravio tim, Vogel, Pelinka ili Bron - mora mu se priznati da je znao sta radi.

Majami se pripremao za napad na titulu pa su doveli Igija i Kraudera, ali im je falio treci plej. Denver neplanirano u top4 pa su tako umesto pojacanja cak i prodavali igrace.

Umetnik

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da neko uzica gledajuci igru LBJ, pa ovo je kosarka deco, gledajte ragbi, mma, rukomet i dr gde vam je tehnika u 2.planu

Damjanov zelenko

pre 3 godine

Hajde jedno nezavisno pitanje - sta ako dodje LeBron ikada do 6 ili vise prstenova? Da li ce tada 6-0 MJa biti bolje od recimo 6-6 Lebrona? Samo pitam, zelim civilizovanu razmenu misljenja.

Stari basketas

pre 3 godine

I, NBA ce stvarno izgurati da je ovaj Lebron neki vanserijski kosarkas (a i vasi komentari to potpiruju) i pocece da o sebi da misli u kategorijama, sto vi klinci kazete GOAT-a, a panjina je strasna! Nekad bi ga gazili Son Kemp, Garnet...Sve radi iz stajanja, kao nesto dribla i onda samo krene u jednu stranu na snagu, pa dokle stigne, faul osiguran, dodavanja iz stajanja ili povratni pasovi iz zakucavanja u ljude, a sve ruznoooooooo.Gde sam i gledao!

petarczv

pre 3 godine

Lebron MVP 4.put!!!

Kroz finalnu seriju je sutirao 59 posto!

59 posto!!!

To be continued:)
(JeRemija, 12. oktobar 2020 04:13)

Majkl Jordan MVP 6.put!!!

petarczv

pre 3 godine

Bravo za lebrona osvojio je nikad laksi prsten posle 5meseci pauze bez publike, putovanja i uz ogromnu pomoć sudija. Dejvis je MVP jer je igrao u oba pravca i čuvao batlera. Završava karijeru sa 4 pobede iz 10 finala sto je realno smešno za nekog ko sebe naziva goat. Nadam se da par ovih zaludjenika bacaju sad na Lebronov poster ali to vam je to nema više lebrona vracaju se voriorsi i brooklin.

petarczv

pre 3 godine

Uspeo je nba u svojoj misiji i nikad jadnijem nba finalu. To je to od lebrona 4 titule iz 10 finala sto je 40% dok njegovo letece visocanstvo ima ucinak 6/6 i učinak od 100%. Iskoristio je Iskoristio je neigranje karija i tomosona te durenta j irvinga tako da kad se oni vrate to bi bilo to za lejkerse. Zamolio bi decu koja pominju bil rasela i njegovih 11 titula da se ne brukaju posto u to vreme liga nije bila profesionalna i takmicilo se ukupno samo 8 ekipa a igraci su preko dana bili postari i mesari a uvece igrali utakmice. A sto je najgore Rasel je u tih 11 titula samo 5 x bio mvp dok je jordan imao 6 mvp naslova znaci i u tom slucaju je bolji. Tako da svaka čast lebronu ali i dalje nije ni blizu Jordanu.

jablan

pre 3 godine

Perica, Memphis, NastyB and Co na intenzivnoj.
Demolirali su ih odbrani pre svega. Zaslužena titula, najbolja ekipa regularnog dela sezone i plejofa krunisala je sezonu titulom. Lebron nije imao boljeg saigrača nikad u karijeri. Povratak Ronda u Orlando posle loma šake najbitniji momenat za Lejkerse. Bez njega bi to mnogo bilo mnogo teško.

Milan Spanac

pre 3 godine

@Svaki sport po malo
bravo, usmerio si me na pravi put. Nasao sam.
Veljko Dragosavljevic - sportski novinar i kosarkaski komentator
hahahahahhaha.
E pa druze, zivis u zabludi.. Mozda si komentator ali sportski nisi.
Probaj da komentarises sport po ovim rijalitijima.

Srba

pre 3 godine

Majami veoma slabo odigrao. Ne moze Butler sam da igra svaku utakmicu 48 minuta. Prosto nije imao vise energije. Dragic nije trebao ni da ulazi bez obzira na veliku zelju. Prosto nema ko da povuce a Lejkersi stegli odbranu. Tezak dan, prvo zbog Djokovica pa nasi u fudbalu i sad Majami. (((
(Aske, 12. oktobar 2020 03:45)
Cega tezak dan. Danas sam ovo najavio.
Uzivanje u danu kada dvije institucije krunisu sezone.
A to sto ljudi ne umiju da postuju tradiciju i neciji trud i znoj. Nadal je kralj sljake i sve podredio osvajanju RG. I sad treba neki tu da dodje i na mufte da proba.
Ista stvar sa Lejkersima.
Nikad cistija titula kad su Lejkersi u pitanju. Kroz istorije su im mnogo sudije pomagale, ali ovaj put oni su tako cisto uzeli titulu. Gotivna grupa igraca, cista defanziva, kada je god trebalo nadmudrili Spolstru...
Od titule Klivlenda nije bilo titule da je ovako zasluzena.

Anfield

pre 3 godine

Ovom prilikom bih posebno pozdravio moju forumasku bracu Memfisa, Topnika, NastyB, na celu sa neponovljivim Petarczv:)

Nastavite da uzivate u majstorijama Lebrona i njegovoj impresivnoj katijeri...
(JeRemija, 12. oktobar 2020 03:04)
Zahvaljujemo se na glasu.


A od kuma televiiizor! :D

Anfield

pre 3 godine

@petarczv, Pero volim te, this is for you! jesi cuo Lebrona sada. haha
(the truth, 12. oktobar 2020 04:09)
Zahvaljujemo se na glasu.

:D

Vojkan

pre 3 godine

Majami je izgoreo. Nisu imali snage, a velika greška je bilo ubacivanje u igru fenomenalnog, ali rovitog Dragića. Što se tiče Lejkersa, oni su skockali ekipu konačno posle 10 godina. Lebron je i dalje u formi i za neke je nabolji u istoriji. To je subjektivan stav jer nisu gledali utakmice vrhunskih igrača pre 20 ili 30 godina. MJ je i dalje svetski brend i ako je odavno u penziji. Teško će ga bilo ko dostići u narednih desetak godina.

remax

pre 3 godine

Kako Vogel ima iritantnu facu, kao glumci u niskobudžetnim filmovima devedesetih sa Rozanom Arket.
Silvera bolje da ne pominjem.
Za ovu ceremoniju je stvarno bio potreban jak želudac.

Beks

pre 3 godine

@Srba Ko tebi sta da objasni kada si ti zaludjen. Cela ekipa Lejkersa bolje igra kada se svi podrede timskom sistemu. Mecevi 1 i 6 su davno bili gotovi kada su svi igrali ono sto se trazi,a lebron bio na 15,16 poena. Kada je isao na 40 i 30+ gubili su utakmice,da su sve odigrali tako bilo bi 4:0 ali brojevi su morali da se doteraju. Ako ti to ne vidis nema sta da ti se objasnjava. Majami je pun neiskusnih igraca adebayo,hero,nunn,duncan koji ne znaju da se nose sa ovakvim pritiskom.

VOSAK

pre 3 godine

Koliko mi je drago zbog Lebrona, još više mi je zbog Dejvisa koji se patio kroz karijeru, i onda u PRVOJ sezoni sa Lebronom i dobrim trenerom, ekipom, ODMAH titula.
Ludilo!
Mišljenja sam da ovi Lejkersi mogu i sledeće sezone da osvoje.
Samo ako Lebron u 37 godini i 18-toj sezoni ne bude usporio, al mislim da neće, pokazao je da može i dalje da gura, NEVEROVATNO.
Lebron zasluženo MVP.
Sve se na kraju namestilo, na kraju za Kobija!

Шумадинац 100%

pre 3 godine

Л Е Б Р О Н К Р А Љ!

БРАВО МАЈСТОРЕ!

МВП!

СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ, ОПЕТ!

ИДЕМОООООО!!!

điu,liu i sadriu

pre 3 godine

Ovaj MVP???Pa da nije onog pokvarenog Dejvisa ne bi video ni finale zapada.Realno Obrva je MVP jer bez njega možda ne bi bili ni u play-off iako ne mogu očima da ga vidim.

NBAFAN

pre 3 godine

Ljudi sta vam je jeste li bolesni? Uzivajte u lepoti kosarke, gledajte i negodujte ali bez mrznje. Zar je bitno ko je goat u jednoj ligi preko bare, da to mora da predje u netrpeljivost? A majstori sto idealizuju neke potpune strance su tek posebna prica. Pa tog Dzordana, Lebrona, Batlera i ostale bas boli ona stvar za npr vas zivot i vase uspehe i dostignuca, postujte ih al nemojte da idete u ovoliko krajnost, ljubi vas brat. Sport je tu kao izduvni ventil, da se malo uziva i skrene paznja sa svakodnevmog zivota, nema tu mesta mrznji.

Ostin A

pre 3 godine

Lebron, da bi prestigao MJ, morace da postane i trener i da tako osvoji neku titulu. Posto mislim da mu je ovo poslednja kao igrac, poklopilo se vise stvari, korona, povrede drugih igraca, moram da spomenem i sudije, najgore sto su svi videli da se guraju lejkersi, i da bi bili pobedjeni mora protivnik da ima bar 10 poena prednosti.
(ivan, 12. oktobar 2020 04:10)

Logikom titula, ima preko 10 vrhunskih igrača koji su osvojili više ili isti broj titula kao Džordan. Počnimo od Bil Rasela, 11 titula, od toga u 2 sezone je bio u isto vreme igrač i trener. To je danas nezamislivo.

Ne želim da ulazim u to ko je veći "GOAT", ali nisu igrali u istom periodu. Džordan je obeležio jednu košarkašku eru, LeBron drugu.

U Džordanovo vreme zonska odbrana se nije igra, kontranapadi su bili gotovo nepostojeći, svaki igrač je imao isključivo jednu poziciju i isključivo jedan zadatak. Postojalo je svega par igrača koji su mogli da naguraju šut za tri poena preko 20%, 25%. Zbog sporijeg ritma, prosek minuta prve petorke je bio po timovima preko 40minuta po utakmici...

Takva košarka je bila sporija, manje fizički zahtevna, ali zato tvrđa, gde je svaki napad bio kao partija šaha, a igrači su bili ljudi a ne mašine.

VOSAK

pre 3 godine

LeBron James se pridružio Michael Jordanu kao jedini igrač u NBA istoriji koji je osvojio 4+ Finals MVPs i 4+ regular-season MVPs

Najveći posle Jordana lagano !

Beks

pre 3 godine

Ljudi koji nisu hteli da priznaju veceras su mogli da vide kako Lebron budzi statistiku,na 30 razlike uz 19 poena otisao je po svoj prosek,kao i u mecu broj 1. A po prvom i zadnjem mecu bih rekao da su mogli ovako da rese svaki mec nego se igralo za brojke sto u finansijskom sto u igrackom smislu. I Anthony Davis se ocigledno sklonio i usporio posto je u svim drugim serijama bio najbolji strelac.

VOSAK

pre 3 godine

Lebron, da bi prestigao MJ, morace da postane i trener i da tako osvoji neku titulu. Posto mislim da mu je ovo poslednja kao igrac, poklopilo se vise stvari, korona, povrede drugih igraca, moram da spomenem i sudije, najgore sto su svi videli da se guraju lejkersi, i da bi bili pobedjeni mora protivnik da ima bar 10 poena prednosti.
(ivan, 12. oktobar 2020 04:10)

Poslednje finale sa Majamijem, Vejd i Boš povrede, nisu bili sve vreme tu.
Prvo finale protiv GSW, Lav I Irving povrede.
A prvo finale i poslednje sa Klivlendom ne treba ni pominjati.

Nije li fer da se i njemu nekad poklopi sve !

the truth

pre 3 godine

Veceras ko se razumije u kosarku je vidio da su Lejkersi pustili ona 2 meca. Pa oni kad stisnu odbranu, protivnicka ekipa ne zna gdje je kos. Ipak se malo moralo odglumjeti radi kladionica!

Nenad

pre 3 godine

Hejteri sudbina je okrutna prema vama. Navikavajte se da LAL proslave još par titula minimum u nizu. Vama najomraženiji igrač u još omrazenijem klubu jos od 2002 su ŠAMPIONI !!!!!! Hhhhhhhhhaaaaaaaaahhhhhhaaaaaaaaaaaa.

Jaran

pre 3 godine

90% ljudi koji komentarisu NBA ove sezone ne bi smeli da pridju telefonu/PC-u do kraja zivota, sramota je sta sve pisete jedni o drugima i to iz cista mira. Pola vas ne zna ni osnovna pravila kosarke, ali zato znate ko ima komplekse i ko za koga navija/ko koga mrzi...

Srba

pre 3 godine

Ljudi koji nisu hteli da priznaju veceras su mogli da vide kako Lebron budzi statistiku,na 30 razlike uz 19 poena otisao je po svoj prosek,kao i u mecu broj 1. A po prvom i zadnjem mecu bih rekao da su mogli ovako da rese svaki mec nego se igralo za brojke sto u finansijskom sto u igrackom smislu. I Anthony Davis se ocigledno sklonio i usporio posto je u svim drugim serijama bio najbolji strelac.
(Beks, 12. oktobar 2020 04:07)
Pa do 30 razlike su i dosli velikim dijelom jer je odigrao bez greske. Znas li ti koliko stvari taj covjek uradi koje ne vidi boxscore? Ako nista, uvijek navlaci na sebe pola tima, sto ostavlja po dva igraca sama.
Kada je AD izasao iz igre zbog licnih gresaka oni su se odvojili s Lebronom na parketu.
Igrao precizno, snazno, visok procenat iz igre, bez izgubljenih lopti...
I kazes budzi statistiku kod 30 razlike? A sto Majami nije povukao prvi tim sa terena kod 35 razlike za Lejkerse? Je li iko ikad stigao 35 razlike 15min do kraja?
Da je Majami povukao ekipu, Lebron bi igrao do kraja 3/4 i sio na klupu.

ivan

pre 3 godine

Lebron, da bi prestigao MJ, morace da postane i trener i da tako osvoji neku titulu. Posto mislim da mu je ovo poslednja kao igrac, poklopilo se vise stvari, korona, povrede drugih igraca, moram da spomenem i sudije, najgore sto su svi videli da se guraju lejkersi, i da bi bili pobedjeni mora protivnik da ima bar 10 poena prednosti.

Beks

pre 3 godine

"Sef Strucnog staba" auu auu kakva suluda izjava. Malo ljudi ne veruje da je Lebron goat. To je jedna neverovatna neistina iz prostog razloga zato sto je u bukvalno skorom svakom mestu na svetu Kobi u istoj ravni sa njim sto se tice pobornika,dok je Dzordan dalekooo ispred. Sa vise od 60% u odnosu na drugoplasirane. Kada ljudi izvrcu cinjenice a to stvarno jesu cinjenice,zna se da imaju neki problem!

Elmer

pre 3 godine

cestitke Lejkersima , posebno Lebronu titula cista kao suza.
Veliko znacenje ima ova titula za njega kad se bude podvlacila crta.
Ova ekipa kada neko poludi kao vecerqs rondo i kcp je tesko pobediva a to je za seriju na 4 pobede kljucno.
Svaka cast Majamiju realno pored Milvokija Bostona Toronta ne verujem da ih je iko za finale video pre sezone.
Nedostajace Nba bice cudna jesen bez utakmica.

Milan Spanac

pre 3 godine

@ Aleks
ima nas koji navijamo za kosarku. Ne navijam za majami vec uvek protiv ogavstina. moja ekipa odavno ne igra PO, valjda ce krenuti od sledece. Gledao sam Dzordana, pa posle Kobija i jednostavno Lebron nije ni blizu, pa Shek je za njega igracina. iskljucivo dam ove godine navijao PROTIV Milvokija, Klipersa i Lejkersa.. takva godina jbga.

JeRemija

pre 3 godine

Ovom prilikom bih posebno pozdravio moju forumasku bracu Memfisa, Topnika, NastyB, na celu sa neponovljivim Petarczv:)

Nastavite da uzivate u majstorijama Lebrona i njegovoj impresivnoj katijeri...

Realno

pre 3 godine

Gledao sam Jordana i Goat je bez sumnje, ali da neko Skace u oba pravca, asistira, igra odbranu, sutira, polaze sa obje ruke ljudi James je nesto posebno.

VOSAK

pre 3 godine

NAJJAČI SU LJUDI KOJI KAŽU, LEBRON NIKAD LAKŠU TITULU NIJE OSVOJIO.

E PA SAD ZNATE KAKO JE BILO LEBRONU U DVA FINALA PROTIV GSW SA SVE DURENTOM
ILI ONO PRVO PROTIV GSW KADA NI LAV NI IRVING BILI POVREĐENI PA IGRAO SA MOZGOVIM I DELAVEDOVOM
:)

Banjaluka

pre 3 godine

milan spanac, jarane boli puno jel da? Ne znam kako cete ti, petar, memfis, topnik i ostali trolovi izdrzati ovaj uspjeh Lebrona, i to da je sa tri razlicita tima bio sampion i mvp finala. Niko nikad. Ovo je istorija, aferim majstore.

Aske

pre 3 godine

Majami veoma slabo odigrao. Ne moze Butler sam da igra svaku utakmicu 48 minuta. Prosto nije imao vise energije. Dragic nije trebao ni da ulazi bez obzira na veliku zelju. Prosto nema ko da povuce a Lejkersi stegli odbranu. Tezak dan, prvo zbog Djokovica pa nasi u fudbalu i sad Majami. (((

cole

pre 3 godine

Umor majamija, izvukli su maksimum iz prosle utakmice i sad su bez energije

Ne znam zasto spolstra nije probao sa olinikom umjesto adebaja, jeste slabiji u odbani od adebaja ali u napadu moze pogodit trojku i razvuc odbranu, ali sad im je kasno na - 30 bilo sta mjenjat

Milos

pre 3 godine

Mnogo jaci.. Lakers-i.. Cudi me kako je.. Miami stigao do 2.. Pobede.. Zato ce ih.. Sad.. Angelesi.. Zgaziti.. Sa 30+.. Najverovatnije.. Rondo.. Pop.. Nezaustavljivi.. Lebron.. MVP.. Stize do jos jednog.. Tripl.. Dabla.. Mislim.. Ali.. Videcemo.. To je.. To.. Miami ne.. Moze.. Nista.. Da.. Ubaci.. Katastrofa.. Lakers-i.. Se izjednacuju sa.. Seltiksima i postaju.. Sampioni po 17.. Put.. NBA.. Lige.. Cao...

Aleks

pre 3 godine

@ Aleks
ima nas koji navijamo za kosarku. Ne navijam za majami vec uvek protiv ogavstina. moja ekipa odavno ne igra PO, valjda ce krenuti od sledece. Gledao sam Dzordana, pa posle Kobija i jednostavno Lebron nije ni blizu, pa Shek je za njega igracina. iskljucivo dam ove godine navijao PROTIV Milvokija, Klipersa i Lejkersa.. takva godina jbga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan Spanac, 12. oktobar 2020 03:02)

Tvoj je problem onda što misliš da navijati PROTIV LAL = navijati ZA košarku. Ne volim ih ni ja ali smorili ste menjajući timove za koje navijate u svakom kolu ovog PO.

Ispale su i ekipe za koje ja navijam pa nemam potrebu da smaram time da sam protiv LAL.

Milan Spanac

pre 3 godine

ne kontam kako mozes da navijas za nesto kad vidis da kradu?? s obzirom koliko botova ima u zemlji nije ni cudo da to vecina voli.. denver su prvo demoralisale pa izbacile sudije, ovde je slican scenario.. eto mu titula, kazem ionako se kari vraca sledece pa to mu je sto mu je.

Dragan

pre 3 godine

Mislio sam da je u ovoj zemlji najveci psihopata onaj koji se pojavljuje svaki dan na tv-u, ali petarczv probija granice psihickog oboljenja i sizofrenije. Decko, potrazi strucnu pomoc posle ove titule Lebrona. I nemoj da mrzis nikog. Ne moras da simpatises, ali mrzeti nekog a da tu osobu i ne znas je bas bolesno...

Milan Spanac

pre 3 godine

@Magla
peti put pises isti komentar. jesi ga to naucio napamet ili si negde procitao pa ponavljas da ne zaboravis. kakve pare? jel znas ti sta znaci antipatican ili ogavan??

Beks

pre 3 godine

@Jo Majami je sa Wejdom 2016 bio treci na istoku,koji je godinu pre sa Boshem propustio kombinovanih 60+ utakmica. Osvojio je i titulu solo kao mvp. Ovaj tim Lejkersa bez dodataka Dejvisa,vogela i drugih nije igrao playoff. Neverovatna potreba da se cak i kada se osvajaju titule izvrcu ovakve stvari. U Americkim sportovima vecina velikih igraca ostaju u jednom klubu tokom cele karijere,pa ovo da je neko prvi put osvojio sa 3 tima a vecina uopste nisu igrali za 3 tima nikada.

Marko

pre 3 godine

Kakvo unistenje i samounistenje ovo nisam gledao odavno.
Kakvih promasaja majamija i sta rade ovo je komedija.
Pa kao da su bili drogirani do ove tekme i sad ae izduvali.

nino

pre 3 godine

Ili da su pored imena mpj stavili crvenu zastavicu skauting klipersa???

Bukvalno pratim ove tekme da dozivim kad ce komentator prestati da govori kako se ko popularno zove i da je Razan Rondo crtao taktiku za napade u Bostonu
(hgdic, 12. oktobar 2020 02:37)

Nyc

pre 3 godine

Majami je usao veoma nervozno u igru. Puno gresaka i ishitrenih poteza. Lejkersi su se potpuno usesredili da zaustave Batlera. Dragic deluje ok za sada

Marko

pre 3 godine

Ove sudije prave sprdnju od svake utakmice sta se sudi i ne sudi,nikad nece biti ozbiljne kosarke,ovo je predstava,biznis,zabava.
Evropska kosarka nije atraktivna istina.
Ali sudjenje ovo to ne kriminalno sta se radi,nebitno za koga.
Kada bi to bilo na nivou e onda bi bila prava kosarka.

Aleks

pre 3 godine

Jel ce iko da napise zasto su Lejkersi odvratni? Klipersi su bili prljavi, ali sta je sporno sa Lejkersima? Navijate za Batlera, najvecu selj**inu medju ugracima, zasto???? Skroz nejasno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (korosavendz, 12. oktobar 2020 02:17)

Sporno je to što su izbacili Denver.

Milan Spanac

pre 3 godine

kaze ovaj komentator kakva igra lejkersa. kakvaa igra?? majami igra ocajno, gube lopte a ovi se samo zalecu i kaznjavaju.. plus im sviraju faule. na ovakvu agresivnu igru lejkersa cudi me kako majami nema 30 bacanja vise. nade je sve manje, al eto barem se kari i klej vracaju tako da kraljice sto si uzeo uzeo.. nmg da verujem da je uzeo 4 prstena. 2 su plafon za ovakvu sirovincinu

korosavendz

pre 3 godine

Jel ce iko da napise zasto su Lejkersi odvratni? Klipersi su bili prljavi, ali sta je sporno sa Lejkersima? Navijate za Batlera, najvecu selj**inu medju ugracima, zasto???? Skroz nejasno

Srba

pre 3 godine

Petarczv je trol. Cak to nije onaj lik od prije. Onaj je bio dosta ogranicen.
Bice ovo dosta lagana pobjeda Lejkersa. Dzimi ce u dzep dje mu je i mjesto. Ima 20p da postigne, neefikasnih.
Lebron trenutno igra doktorski.

Sabre

pre 3 godine

Lebron veceras potvrdjuje i kod onih malo ljudi sto ne veruju da je GOAT.
(sef strucnog staba, 12. oktobar 2020 01:50)

U nekaznjenom laktanju protivnika? Svakako. Koja smejurija...

petarczv

pre 3 godine

Nažalost gotovo je ovo previše su se is promasivali igrači miamia. Očajan sut sami 35% šuta iz igre i ocajan procenat slobodnih bacanja. Sa druge strane dejvis briljira kao i ostali igrači lejkersa. Čestitam lejkersima titulu.

Jimmy Baskets

pre 3 godine

Perice, javi se druže, jel' ti dobro?
Kakvo gaženje Majamija od strane Kralja i drugova. Biće ovo baš teška noć za novopečene navijače Hita.

Греен

pre 3 godine

Пошто некима треба да се црта, ајмо овако:
Поента коментара није била омаловажавање Сурдулице, далеко било, него уз сво дужно поштовање према Сурдулица, проста чињеница да лик бира да навија против некога (чак и тако периферног у кошаркашком смислу), уместо да навија за свој тим. Он не воли кошарку него мрзи ЛеБрона, што је благо речено јадно. Поздрав за Сурдулицу ;)

Pera

pre 3 godine

Mislim da trener Majamija gresi u taktici. Vise bi im problema Olinik napravio nego Adebajo koji je igrac manje u napadu jer ga stalno pustaju samog. Najbolje su igrali sa Leonardom i Olinikom na 4 i 5, ubise ih skokom i u napadu memaju sirinu sa Adebajom. Jaci su Lejkersi ali moglo je biti napetije da trener Majamija ne forsira Adebaja koji igra kako Lejkersima odgovara. Adebajo i ne gleda ka kosu, kakva bukva.

goran

pre 3 godine

lal sljam, do sad su 22 puta komentarisali sudijske odluke, majami za sad nijednu. bolest sta reci, entoni dejvis ide unazad da krauder ne uhvati elej ap i kuka navfaul, kakvo djubre, ne zna se ko je gori, on, leflop, moris, karyzo, kejsipi, uzas

SakaZulu

pre 3 godine

petarczv
Човек који би навијао и за Сурдулицу, само да је против ЛеБрона...
(Греен, 12. oktobar 2020 00:58)


Zapravo, covek koji bi navijao i za Bogdana Bogdanovica, samo da je protiv Lebrona...
Ili ipak ne bi?! Ipak tu ne bi mogao da se odluci i ne bi mu bilo ni malo lako! Ne zna covek koga vise mrzi...

Dusan

pre 3 godine

Adebajo kao Plamli, beskoristan na sutu, unistio ih je jer nemaju spacing sa njim. Lejkersi se prilagodili stalno ga ostavljaju samog i fakticki igraca vise u odbrani imaju.

Lex

pre 3 godine

Нема овде шта да се прича, Лејкерси дубљи и јачи тим, Адебајо се тотално уплашио, бежи од Дејвиса у одбрани, пушта Краудера и Игија да се гурају са њим а много су слабији од њега.Хит је две победе узео јер је Батлер играчина, али није ни он свемогућ.Можемо причати о судијама ово и оно, реално су Лејкерси били за класу бољи тим од свих ове сезоне.

Surduličanin

pre 3 godine

Ovim neukim navijačima što su za Surdulicu čuli otkako je naš Radnik ušao u Ping Pong ligu - prvo dođite kod nas, imamo vrlo lep gradić, uzivajte u prirodnim bogatstvima koje nudi naša okolina pa onda omalovažavajte.

Aleks

pre 3 godine

goran

Pa nema Bam Bam taj gubitnički stav namerno, nego ga Dejvis uništava u oba pravca :D Lejkersi su prosto noćas izašli rešeni da okončaju ovo, zatvorili Batlera, Dejvis gospodari u reketu i to je to.

goran

pre 3 godine

jes i spolstra lud, pa sta mislis da mozes da igras sa sest igraca u rotaciji sedamnutakmica, adebajo ocajan svaki mec, olinik ne ulazi poslednje dve

Srba

pre 3 godine

Komentarisase ljudi da su Lejkersi najodvratnija ekipa ikad i sl... A u Majamiju igraju Igudala - karijera pociva na prljavoj defanzivi, Krauder - udaricu bar dva puta nekog u lice tokom meca, i Olinik - iscupacu rame Lovu, nije bas da mu treba.

Milan Spanac

pre 3 godine

Jednostavno ne mogu da prihvatim da Karuzo ili Kuzma dobiju prsten. Kraljicu da ne pominjem.. Mislio sam da su klipersi najantipaticnija ekipa, ali ovi su sampioni definitivno. Eto im prsten u tome i dosta im je. Ajde vrelina opeci ih, bolece ih vise nego nego da sedmu izgube.

petarczv

pre 3 godine

Loše je pocelo za miami, lose sutiraju. Jedina dobra stvar je što najbolji igrac lejkersa ima vec dva faula. Treba iskoristiti dok nije u igri. A kad udje pokusati iznuditi i treći faul

hgdic

pre 3 godine

Bukvalno pratim ove tekme da dozivim kad ce komentator prestati da govori kako se ko popularno zove i da je Razan Rondo crtao taktiku za napade u Bostonu

Dr. Mr. Sr

pre 3 godine

Butler vise nema snage, Adebajo je ogranicen kao ograda, Hiro i ostali "belci" nigde veze na ovoj utakmici, Spolstra (citaj pod Adebajo). LBJ bije po obicaju, Rondo iskusno, Karuzo ih ubi (bolje sa se svi ubiju, kad ih ovaj k... ) i AD MVP. To bi bilo to u kratkim crtama! Jedina sramota ce biti ukoliko AD ne bude MVP playoff-a i finala!

Darko

pre 3 godine

A Dejvis bukvalno trazi da ga neko klepi dobro, protiv Denvera je isto iritirao ovim koprcanjima i kuknjavom. minus 22 je, ko god dobije sampion je.
(Milan Spanac, 12. oktobar 2020 02:42)

Nije. Sampion je samo jedan. LBJ 23. Poyy

Koji hit

pre 3 godine

Sta god da se desi Batler je ozbiljan car, a Adebajon je skroz kul lik
Za razliku od njih LeBron i Dejvis (a i Haurad) dosta gadne pojave

goran

pre 3 godine

ovaj gnom karuzo ima kredit kod sudija veci i od ova dva najveca flopera u istoriji nba (leflopa i dejvisa), pokretni blokovi, vuce cupa gura podmece se ulazi kolenom u butinu i sve mu se tolerise, ne moze majami svaku i protiv ovih i protiv sudija

Aleks

pre 3 godine

Petarczv je trol. Cak to nije onaj lik od prije. Onaj je bio dosta ogranicen.
Bice ovo dosta lagana pobjeda Lejkersa. Dzimi ce u dzep dje mu je i mjesto. Ima 20p da postigne, neefikasnih.
Lebron trenutno igra doktorski.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srba, 12. oktobar 2020 02:03)

Ograničen je i ovaj. Ako ih je dvojica, nije neka razlika, budala i jedan i drugi...

Inače, gomila instant navijača Majamija u komentarima, od kojih 90% nije videlo da prolaze ni 1. kolo PO a kamoli finale. Da ne pričam da vrv nisu imali pojma ko sve igra za Majami.

Anfield

pre 3 godine

Gde ste bre stručnjaci?
Šta je sad pa ovo, gde su vam krađe, sudije, šišarke?
30 razlike, poluvreme.
Na 3:0 su pustili Lejkersi jednu, ali je Majami iznenadio drugu i dobio, odbrana i napad, play-off mod i konačno titula za LA Lejkerse. Izjednačen rekord Seltiksa.

Plačite botovi, čujemo se kad budete kukali o Partizanu, ponovo, za koji dan.

Magla

pre 3 godine

Da si pre mesec dana pitao 90% ovih sto komentarisu ne bi znali ni ko igra za majami, a sad su odjednom veliki fanovi majamija, ispao denver ajmo za majami, dosta su se pokazali znanjem kad su nalupali 500 pluseva liku sto je napisao ako pobede lejkersi pobedjuju pare a 10 miliona vise majami potrosio na plate

Kimi

pre 3 godine

Mnogo su bolji bez Dragica privatnika. Lik se samo zalece na kos niti gleda da ikome doda. Teska vezara i ovo im je fatalna greska sto je Dragic uzeo loptu iz ruke Batleru i klincima.

Milan Spanac

pre 3 godine

A Dejvis bukvalno trazi da ga neko klepi dobro, protiv Denvera je isto iritirao ovim koprcanjima i kuknjavom. minus 22 je, ko god dobije sampion je.

petarczv

pre 3 godine

Ko ce pobediti ne znam, znam samo da ce petarczv imati jos jedno tuzno sumorno vece, koje ce provesti sam kod kuce, kuckati 100 komentara i hejtovati kralja. Protracenog li zivota...
(Bradilic, 12. oktobar 2020 00:56)


Hahahaha koliko ste smešni to neverovatno. Ja samo obozavam sport i mrzim lebrona. Sta je sporno. I ti komentarises a verujem da je tvoj komentar posledica autoprojekcije tvog života...

petarczv

pre 3 godine

Lebron veceras potvrdjuje i kod onih malo ljudi sto ne veruju da je GOAT.
(sef strucnog staba, 12. oktobar 2020 01:50)

A kako ce to da potvrdi?! Ima neku specijalnu moc da učini da ceo svet zaboravi da je ŠEST puta izgubio finale?

Dragon zmajcek

pre 3 godine

U pravo vreme !!!

Dovoljno je samo da odmori par minuta Batlera koji je igrao 47 minuta peti mec. Adebajo je jos uvek rovit. Ako on proigra Majami odvodi seriju u sedmu utakmicu.

Isto tako velika je nepoznanica koliko se Dejvis oporavio od povrede pete.

Bice pravi rat na parketu veceras..

aki

pre 3 godine

petarczv
Човек који би навијао и за Сурдулицу, само да је против ЛеБрона...
(Греен, 12. oktobar 2020 00:58)

za surdulicu bi i ja navijao, doduse svako, naselje u srbiji lebron iz amerike

petarczv

pre 3 godine

petarczv
Човек који би навијао и за Сурдулицу, само да је против ЛеБрона...
(Греен, 12. oktobar 2020 00:58)

Sta imaš protiv surdulice? Da si napisao da bi navijao za tiranu pa da tvoj komentar ima smisla. Ali to je nebitno uvek navijam za slabije i protiv lebrona, neverovatno odvratan lik i folirant.

,,,

pre 3 godine

petarczv
Човек који би навијао и за Сурдулицу, само да је против ЛеБрона...
(Греен, 12. oktobar 2020 00:58)

A šta fali Surdulici?

Bradilic

pre 3 godine

Ko ce pobediti ne znam, znam samo da ce petarczv imati jos jedno tuzno sumorno vece, koje ce provesti sam kod kuce, kuckati 100 komentara i hejtovati kralja. Protracenog li zivota...

,,,

pre 3 godine

petarczv
Човек који би навијао и за Сурдулицу, само да је против ЛеБрона...
(Греен, 12. oktobar 2020 00:58)

A šta fali Surdulici?

Ostin A

pre 3 godine

Lebron, da bi prestigao MJ, morace da postane i trener i da tako osvoji neku titulu. Posto mislim da mu je ovo poslednja kao igrac, poklopilo se vise stvari, korona, povrede drugih igraca, moram da spomenem i sudije, najgore sto su svi videli da se guraju lejkersi, i da bi bili pobedjeni mora protivnik da ima bar 10 poena prednosti.
(ivan, 12. oktobar 2020 04:10)

Logikom titula, ima preko 10 vrhunskih igrača koji su osvojili više ili isti broj titula kao Džordan. Počnimo od Bil Rasela, 11 titula, od toga u 2 sezone je bio u isto vreme igrač i trener. To je danas nezamislivo.

Ne želim da ulazim u to ko je veći "GOAT", ali nisu igrali u istom periodu. Džordan je obeležio jednu košarkašku eru, LeBron drugu.

U Džordanovo vreme zonska odbrana se nije igra, kontranapadi su bili gotovo nepostojeći, svaki igrač je imao isključivo jednu poziciju i isključivo jedan zadatak. Postojalo je svega par igrača koji su mogli da naguraju šut za tri poena preko 20%, 25%. Zbog sporijeg ritma, prosek minuta prve petorke je bio po timovima preko 40minuta po utakmici...

Takva košarka je bila sporija, manje fizički zahtevna, ali zato tvrđa, gde je svaki napad bio kao partija šaha, a igrači su bili ljudi a ne mašine.

Aske

pre 3 godine

Majami veoma slabo odigrao. Ne moze Butler sam da igra svaku utakmicu 48 minuta. Prosto nije imao vise energije. Dragic nije trebao ni da ulazi bez obzira na veliku zelju. Prosto nema ko da povuce a Lejkersi stegli odbranu. Tezak dan, prvo zbog Djokovica pa nasi u fudbalu i sad Majami. (((

Anfield

pre 3 godine

Ovom prilikom bih posebno pozdravio moju forumasku bracu Memfisa, Topnika, NastyB, na celu sa neponovljivim Petarczv:)

Nastavite da uzivate u majstorijama Lebrona i njegovoj impresivnoj katijeri...
(JeRemija, 12. oktobar 2020 03:04)
Zahvaljujemo se na glasu.


A od kuma televiiizor! :D

Elmer

pre 3 godine

cestitke Lejkersima , posebno Lebronu titula cista kao suza.
Veliko znacenje ima ova titula za njega kad se bude podvlacila crta.
Ova ekipa kada neko poludi kao vecerqs rondo i kcp je tesko pobediva a to je za seriju na 4 pobede kljucno.
Svaka cast Majamiju realno pored Milvokija Bostona Toronta ne verujem da ih je iko za finale video pre sezone.
Nedostajace Nba bice cudna jesen bez utakmica.

NBAFAN

pre 3 godine

Ljudi sta vam je jeste li bolesni? Uzivajte u lepoti kosarke, gledajte i negodujte ali bez mrznje. Zar je bitno ko je goat u jednoj ligi preko bare, da to mora da predje u netrpeljivost? A majstori sto idealizuju neke potpune strance su tek posebna prica. Pa tog Dzordana, Lebrona, Batlera i ostale bas boli ona stvar za npr vas zivot i vase uspehe i dostignuca, postujte ih al nemojte da idete u ovoliko krajnost, ljubi vas brat. Sport je tu kao izduvni ventil, da se malo uziva i skrene paznja sa svakodnevmog zivota, nema tu mesta mrznji.

Aleks

pre 3 godine

Jel ce iko da napise zasto su Lejkersi odvratni? Klipersi su bili prljavi, ali sta je sporno sa Lejkersima? Navijate za Batlera, najvecu selj**inu medju ugracima, zasto???? Skroz nejasno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (korosavendz, 12. oktobar 2020 02:17)

Sporno je to što su izbacili Denver.

VOSAK

pre 3 godine

Koliko mi je drago zbog Lebrona, još više mi je zbog Dejvisa koji se patio kroz karijeru, i onda u PRVOJ sezoni sa Lebronom i dobrim trenerom, ekipom, ODMAH titula.
Ludilo!
Mišljenja sam da ovi Lejkersi mogu i sledeće sezone da osvoje.
Samo ako Lebron u 37 godini i 18-toj sezoni ne bude usporio, al mislim da neće, pokazao je da može i dalje da gura, NEVEROVATNO.
Lebron zasluženo MVP.
Sve se na kraju namestilo, na kraju za Kobija!

ccc

pre 3 godine

pa kako sada samo 157 komentara a pre 2 dana 500 kako je Lebron ocajan igrac, pa gde ste hejteri, nisam fan LAL ali mi je smesno kako Srbi umeju da mrze pa to ti je.

Beks

pre 3 godine

@Srba Ko tebi sta da objasni kada si ti zaludjen. Cela ekipa Lejkersa bolje igra kada se svi podrede timskom sistemu. Mecevi 1 i 6 su davno bili gotovi kada su svi igrali ono sto se trazi,a lebron bio na 15,16 poena. Kada je isao na 40 i 30+ gubili su utakmice,da su sve odigrali tako bilo bi 4:0 ali brojevi su morali da se doteraju. Ako ti to ne vidis nema sta da ti se objasnjava. Majami je pun neiskusnih igraca adebayo,hero,nunn,duncan koji ne znaju da se nose sa ovakvim pritiskom.

Jaran

pre 3 godine

90% ljudi koji komentarisu NBA ove sezone ne bi smeli da pridju telefonu/PC-u do kraja zivota, sramota je sta sve pisete jedni o drugima i to iz cista mira. Pola vas ne zna ni osnovna pravila kosarke, ali zato znate ko ima komplekse i ko za koga navija/ko koga mrzi...

VOSAK

pre 3 godine

LeBron James se pridružio Michael Jordanu kao jedini igrač u NBA istoriji koji je osvojio 4+ Finals MVPs i 4+ regular-season MVPs

Najveći posle Jordana lagano !

VOSAK

pre 3 godine

NAJJAČI SU LJUDI KOJI KAŽU, LEBRON NIKAD LAKŠU TITULU NIJE OSVOJIO.

E PA SAD ZNATE KAKO JE BILO LEBRONU U DVA FINALA PROTIV GSW SA SVE DURENTOM
ILI ONO PRVO PROTIV GSW KADA NI LAV NI IRVING BILI POVREĐENI PA IGRAO SA MOZGOVIM I DELAVEDOVOM
:)

Gorki

pre 3 godine

Koliko je samo bilo vrhunskih kosarkasa u istoriji NBA kosarke. Nazivati nekog GOATom je pateticno. Razlicite pozicije igraca, razlicita vremena. Prica o GOATu je najveca glupost. Narocito o Lebronu i Dzordanu. Dva medijski najforsiranija igraca u istoriji NBA.

remax

pre 3 godine

Kako Vogel ima iritantnu facu, kao glumci u niskobudžetnim filmovima devedesetih sa Rozanom Arket.
Silvera bolje da ne pominjem.
Za ovu ceremoniju je stvarno bio potreban jak želudac.

Max

pre 3 godine

@Anfield
Iako se slazem da je MJ najveci, on nije pobedjivao u vreme tabanja. Dok je gruba odbrana bila dozvoljena nije stizao do finala (sto ljudi zaboravljaju, stalno se potencira da nije gubio finala). Bio je najbolji igrac, ali nemojmo biti licemeri - zbog potreba NBA (gledanost, marketing), a sve zbog njegovog potencijala u napadackom smislu, prvo su zabranjene dve ruke na igracu, a onda i jedna. Ljudi zaboravljaju da su Pistonsi uzimali titule u utakmicama ispod 180 poena (oba tima ispod 90). Nije Lebron kriv sto zanje ono sto je MJ posejao, a ljudi ovde to koriste kao argument protiv njegovih fizickih sposobnosti, sto je poprilicno smesno. MJ je bio atleta, ali govoriti da je Lebron slabiji i da ne bi mogao protiv ovoga ili onoga iz proslosti...smesno.

bskfan

pre 3 godine

Ovo sto su Lejkersi uradili ove godine je nesto najgore sto je moglo da se desi u kosarci. Sve igrace koje su godinama draftovali (i dizali ih u nebesa) trejdovali za Dejvisa, a onda ostatak tima slozili sve od UFA igraca i to sve daleko ispod cene a sve uz pomoc mocne iluminati masinerije. Jedino su Grina platili po pravoj ceni a sve ostalo ispod cene. O sudjenju da i ne govorimo, kao sinoc u kljucnim momentima utakmice kada LeBron zavali Kraudera laktom u glavu a sudije sviraju licnu Krauderu. O sudjenju protiv Denvera da i ne govorimo, ona prva utakmica u seriji ce ostati zapamcena po verovatno rekordnom broju navodnih sudijskih gresaka.

Sto se tice same kosarke, mora se reci da su Lejkersi bili dobro skockan tim. Svi su pricali samo o Bronu i Dejvisu, ostale igrace su potcenili, a ispostavilo se da su svi oni odigrali vise nego dobro. Ovde mnogi pricaju protiv Deni Grina ali kada se pogleda +/- vidi se da je on imao cak +15.8 sto je vise nego neverovatno. Nije on slucajno poosvajao sve ove prstenove. Onaj Karuzo, koliko god njegova igra iritira (Beverli broj 2) mora se priznati da je njegova odbrana na vrhunskom nivou. KCP odlican, Rondo na nivou superstara. Dakle, svi niski igraci odigrali vrhunski. Ko god da je pravio tim, Vogel, Pelinka ili Bron - mora mu se priznati da je znao sta radi.

Majami se pripremao za napad na titulu pa su doveli Igija i Kraudera, ali im je falio treci plej. Denver neplanirano u top4 pa su tako umesto pojacanja cak i prodavali igrace.

petarczv

pre 3 godine

Ko ce pobediti ne znam, znam samo da ce petarczv imati jos jedno tuzno sumorno vece, koje ce provesti sam kod kuce, kuckati 100 komentara i hejtovati kralja. Protracenog li zivota...
(Bradilic, 12. oktobar 2020 00:56)


Hahahaha koliko ste smešni to neverovatno. Ja samo obozavam sport i mrzim lebrona. Sta je sporno. I ti komentarises a verujem da je tvoj komentar posledica autoprojekcije tvog života...

Magla

pre 3 godine

Da si pre mesec dana pitao 90% ovih sto komentarisu ne bi znali ni ko igra za majami, a sad su odjednom veliki fanovi majamija, ispao denver ajmo za majami, dosta su se pokazali znanjem kad su nalupali 500 pluseva liku sto je napisao ako pobede lejkersi pobedjuju pare a 10 miliona vise majami potrosio na plate

Srba

pre 3 godine

Komentarisase ljudi da su Lejkersi najodvratnija ekipa ikad i sl... A u Majamiju igraju Igudala - karijera pociva na prljavoj defanzivi, Krauder - udaricu bar dva puta nekog u lice tokom meca, i Olinik - iscupacu rame Lovu, nije bas da mu treba.

Srba

pre 3 godine

Ljudi koji nisu hteli da priznaju veceras su mogli da vide kako Lebron budzi statistiku,na 30 razlike uz 19 poena otisao je po svoj prosek,kao i u mecu broj 1. A po prvom i zadnjem mecu bih rekao da su mogli ovako da rese svaki mec nego se igralo za brojke sto u finansijskom sto u igrackom smislu. I Anthony Davis se ocigledno sklonio i usporio posto je u svim drugim serijama bio najbolji strelac.
(Beks, 12. oktobar 2020 04:07)
Pa do 30 razlike su i dosli velikim dijelom jer je odigrao bez greske. Znas li ti koliko stvari taj covjek uradi koje ne vidi boxscore? Ako nista, uvijek navlaci na sebe pola tima, sto ostavlja po dva igraca sama.
Kada je AD izasao iz igre zbog licnih gresaka oni su se odvojili s Lebronom na parketu.
Igrao precizno, snazno, visok procenat iz igre, bez izgubljenih lopti...
I kazes budzi statistiku kod 30 razlike? A sto Majami nije povukao prvi tim sa terena kod 35 razlike za Lejkerse? Je li iko ikad stigao 35 razlike 15min do kraja?
Da je Majami povukao ekipu, Lebron bi igrao do kraja 3/4 i sio na klupu.

SakaZulu

pre 3 godine

petarczv
Човек који би навијао и за Сурдулицу, само да је против ЛеБрона...
(Греен, 12. oktobar 2020 00:58)


Zapravo, covek koji bi navijao i za Bogdana Bogdanovica, samo da je protiv Lebrona...
Ili ipak ne bi?! Ipak tu ne bi mogao da se odluci i ne bi mu bilo ni malo lako! Ne zna covek koga vise mrzi...

goblin

pre 3 godine

Završena je najgora sezona u istoriji lige,zbog ove BLM budalaštine.Toliko su uneli novih stvari u NBA, a nikako da ukinu ovo Istok-Zapad, i da konačno gledamo dva najbolja tima u finalu.Ovaj Majami je strašno limitiran, znalo se u startu da nemaju šanse.Možeš nekog da voliš više ili manje,ali da neko tvrdi da Lebron nema pojma,dajte ljudi...

Car

pre 3 godine

Alo ljudi, mozete da mrzite coveka koliko hocete, ali ne igra on sam ovu igru, igraju je po 5 igraca u polju.. Lejkersi su cele sezone bili konstantni, i pre mehura i u mehuru. Cak sto se mehura tice, to im je "odmoglo" jer nije bilo domaceg terena a ljudi bili prvi u konferenciji.. Prema tome najbolji tim NBA lige je osvojio prsten sasvim zasluzeno, cestitke! Za Kobija! 8 24

Stefan Simonovic

pre 3 godine

Svaka cast Lebronu, koji sa 36 godina igra ovako, i deluje da ce na dobrom nivou da igra jos barem 2-3 godine. Samo ovaj nacin pravljenja ekipe da bi se osvojio prsten, ubija smisao takmicenja.

Rade N.

pre 3 godine

Ocekivano. Jos nakon 3 utakmice sam napisao da ce Lejkersi da dobiju u 6. I naravno da je Dzejms mvp, ovo je njegov tim ipak, iako je i Dejvis sjajan.
P. S. Uzivajte vise u sportu ljudi, manje mrzite, ne vodi to nicemu.

Шумадинац 100%

pre 3 godine

Л Е Б Р О Н К Р А Љ!

БРАВО МАЈСТОРЕ!

МВП!

СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ, ОПЕТ!

ИДЕМОООООО!!!

petarczv

pre 3 godine

petarczv
Човек који би навијао и за Сурдулицу, само да је против ЛеБрона...
(Греен, 12. oktobar 2020 00:58)

Sta imaš protiv surdulice? Da si napisao da bi navijao za tiranu pa da tvoj komentar ima smisla. Ali to je nebitno uvek navijam za slabije i protiv lebrona, neverovatno odvratan lik i folirant.

hgdic

pre 3 godine

Bukvalno pratim ove tekme da dozivim kad ce komentator prestati da govori kako se ko popularno zove i da je Razan Rondo crtao taktiku za napade u Bostonu

Dragan

pre 3 godine

Mislio sam da je u ovoj zemlji najveci psihopata onaj koji se pojavljuje svaki dan na tv-u, ali petarczv probija granice psihickog oboljenja i sizofrenije. Decko, potrazi strucnu pomoc posle ove titule Lebrona. I nemoj da mrzis nikog. Ne moras da simpatises, ali mrzeti nekog a da tu osobu i ne znas je bas bolesno...

Banjaluka

pre 3 godine

milan spanac, jarane boli puno jel da? Ne znam kako cete ti, petar, memfis, topnik i ostali trolovi izdrzati ovaj uspjeh Lebrona, i to da je sa tri razlicita tima bio sampion i mvp finala. Niko nikad. Ovo je istorija, aferim majstore.

Nenad

pre 3 godine

Hejteri sudbina je okrutna prema vama. Navikavajte se da LAL proslave još par titula minimum u nizu. Vama najomraženiji igrač u još omrazenijem klubu jos od 2002 su ŠAMPIONI !!!!!! Hhhhhhhhhaaaaaaaaahhhhhhaaaaaaaaaaaa.

Anfield

pre 3 godine

@petarczv, Pero volim te, this is for you! jesi cuo Lebrona sada. haha
(the truth, 12. oktobar 2020 04:09)
Zahvaljujemo se na glasu.

:D

Stari basketas

pre 3 godine

I, NBA ce stvarno izgurati da je ovaj Lebron neki vanserijski kosarkas (a i vasi komentari to potpiruju) i pocece da o sebi da misli u kategorijama, sto vi klinci kazete GOAT-a, a panjina je strasna! Nekad bi ga gazili Son Kemp, Garnet...Sve radi iz stajanja, kao nesto dribla i onda samo krene u jednu stranu na snagu, pa dokle stigne, faul osiguran, dodavanja iz stajanja ili povratni pasovi iz zakucavanja u ljude, a sve ruznoooooooo.Gde sam i gledao!

NastyB

pre 3 godine

(JeRemija, 12. oktobar 2020 03:04)

U ovom režiranom cirkusu samo ti i tebi slični mogu da uživaju. Ja sam uživao u NBA dok se igrala košarka, koja se, srećom, još uvek igra u Evropi.
A onaj ko se pitao ko će biti šampion pre početka plejofa, taj tek nema pojma kako je NBA organizovana.

Anfield

pre 3 godine

Hajde jedno nezavisno pitanje - sta ako dodje LeBron ikada do 6 ili vise prstenova? Da li ce tada 6-0 MJa biti bolje od recimo 6-6 Lebrona? Samo pitam, zelim civilizovanu razmenu misljenja.
(Damjanov zelenko, 12. oktobar 2020 06:45)
Zahvaljujemo se na glasu.


Svaka čast LeBronu, dominira već godinama, kapa dole, ali MJ je klasa iznad svih.
Uz one silne batine tokom utakmica MJ je rasturao NBA, a danas pipneš LeBrona i faul, Robinson i Krauder se bacaju po 3 metra unazad kako šutnu za 3, pogleda ih Obrva popreko i faul odmah.
MJ u prajmu, deset praznih mesta pa ostali neka se ređaju kako im drago.

Bradilic

pre 3 godine

Ko ce pobediti ne znam, znam samo da ce petarczv imati jos jedno tuzno sumorno vece, koje ce provesti sam kod kuce, kuckati 100 komentara i hejtovati kralja. Protracenog li zivota...

korosavendz

pre 3 godine

Jel ce iko da napise zasto su Lejkersi odvratni? Klipersi su bili prljavi, ali sta je sporno sa Lejkersima? Navijate za Batlera, najvecu selj**inu medju ugracima, zasto???? Skroz nejasno

jorgovan

pre 3 godine

Smatrate sa tim Džordan Lebron debatama na svaku vest. Lebron je još uvek aktivan, karijere im nisu trajale isto, druga era. Kad se Lebron penzioniše pa onda merite.

Ali šta se pisalo ovih dana kako će biti patetično kad osvoje, Lebron diže pehar Kobi ovo je za tebe bla bla i ništa od toga. Bukvalno je samo Džini Bas pomenula Kobija u jednoj rečenici i to je bilo to.

Realno

pre 3 godine

Gledao sam Jordana i Goat je bez sumnje, ali da neko Skace u oba pravca, asistira, igra odbranu, sutira, polaze sa obje ruke ljudi James je nesto posebno.

Srba

pre 3 godine

Majami veoma slabo odigrao. Ne moze Butler sam da igra svaku utakmicu 48 minuta. Prosto nije imao vise energije. Dragic nije trebao ni da ulazi bez obzira na veliku zelju. Prosto nema ko da povuce a Lejkersi stegli odbranu. Tezak dan, prvo zbog Djokovica pa nasi u fudbalu i sad Majami. (((
(Aske, 12. oktobar 2020 03:45)
Cega tezak dan. Danas sam ovo najavio.
Uzivanje u danu kada dvije institucije krunisu sezone.
A to sto ljudi ne umiju da postuju tradiciju i neciji trud i znoj. Nadal je kralj sljake i sve podredio osvajanju RG. I sad treba neki tu da dodje i na mufte da proba.
Ista stvar sa Lejkersima.
Nikad cistija titula kad su Lejkersi u pitanju. Kroz istorije su im mnogo sudije pomagale, ali ovaj put oni su tako cisto uzeli titulu. Gotivna grupa igraca, cista defanziva, kada je god trebalo nadmudrili Spolstru...
Od titule Klivlenda nije bilo titule da je ovako zasluzena.

NAJKL Dzordan

pre 3 godine

Utuvite vise u te vase glavudze da Dzordan nije nikakav GOAT. Taj naziv je izmisljotina NAJKija koji je Dzordana kao svog najboljeg prodavca poceo nazivati tako. Dzordan je bio samo najbolji PRODAVAC PATIKA.

bob

pre 3 godine

Realno neumesno je porediti Lebrona i Jordana.
Sto se mene tice isped Lebrona su i Medzik i Leri Bird, i Penny Hardaway, moguce da sam zaboravio jos nekog.
I ne zaboravimo da su oni igrali u eri kada je bilo jako puno fizickog kontakta i kada igraci nisu lakirali nokte jedni drugima...

Red

pre 3 godine

LeBron NE ZNA Da igra kosarku! on je MMA borac sa perfektnom trojkom, a mozda ragbu igrac amer.fudbala, trkac sa dvpjicom na ledjima. No to je ocigledno kosarka XXI veka, samo teretana, trojka, sprint, a sve kosarkasko je u drugom planu. "Zarobljen u XX veku"
(Malo igro, 12. oktobar 2020 07:04)

Pa nije bas da je tako.I ranije su igrali na snagu,tako da ti prica ne pije vodu.

Aleks

pre 3 godine

@ Aleks
ima nas koji navijamo za kosarku. Ne navijam za majami vec uvek protiv ogavstina. moja ekipa odavno ne igra PO, valjda ce krenuti od sledece. Gledao sam Dzordana, pa posle Kobija i jednostavno Lebron nije ni blizu, pa Shek je za njega igracina. iskljucivo dam ove godine navijao PROTIV Milvokija, Klipersa i Lejkersa.. takva godina jbga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan Spanac, 12. oktobar 2020 03:02)

Tvoj je problem onda što misliš da navijati PROTIV LAL = navijati ZA košarku. Ne volim ih ni ja ali smorili ste menjajući timove za koje navijate u svakom kolu ovog PO.

Ispale su i ekipe za koje ja navijam pa nemam potrebu da smaram time da sam protiv LAL.

prelom

pre 3 godine

Redzi Miler je dosta dugo vazio za najboljeg, danas ne bi bio u top 5. Otislo se daleko napred.

Ha ha ha.

Da otislo je napred da ne moras kao Redzi Miler da odradis 5 kretnji i izboris sut nego stanes na 9 metara i opalis 10-15 trojki. Taj Redzi Miler je vukao jednu prosecnu Indijanu i protiv Kobija u finalu, al je Sek unistio Rika Smita. Pogledaj malo utakmice 90ih pre nego lupis tako. Svi ti napred igraci na koje si verovatno mislio nemaju zajedno plejof utakmica kao Redzi Miler koga si pomenuo.

JeRemija

pre 3 godine

Ovom prilikom bih posebno pozdravio moju forumasku bracu Memfisa, Topnika, NastyB, na celu sa neponovljivim Petarczv:)

Nastavite da uzivate u majstorijama Lebrona i njegovoj impresivnoj katijeri...

Lex

pre 3 godine

Нема овде шта да се прича, Лејкерси дубљи и јачи тим, Адебајо се тотално уплашио, бежи од Дејвиса у одбрани, пушта Краудера и Игија да се гурају са њим а много су слабији од њега.Хит је две победе узео јер је Батлер играчина, али није ни он свемогућ.Можемо причати о судијама ово и оно, реално су Лејкерси били за класу бољи тим од свих ове сезоне.

ccc

pre 3 godine

@Mladene, sta ti decko pricas, imao je drugog najboljeg igraca pored sebe u NBA a to je Pipen, najboljeg skakaca i jednog od najboljih odbrambenih igraca svih vremena Rodmana i najboljeg 6 igraca lige, Kukoca, meni je tvoj komentar smesan, bukvalno umirem od smeha! MJ je imao najjaci tim u istoriji NBA lige, jaci cak i od GSW sa KD, Tompsonom i Karijem...

Jimmy Baskets

pre 3 godine

Perice, javi se druže, jel' ti dobro?
Kakvo gaženje Majamija od strane Kralja i drugova. Biće ovo baš teška noć za novopečene navijače Hita.

the truth

pre 3 godine

Veceras ko se razumije u kosarku je vidio da su Lejkersi pustili ona 2 meca. Pa oni kad stisnu odbranu, protivnicka ekipa ne zna gdje je kos. Ipak se malo moralo odglumjeti radi kladionica!

Pobednik

pre 3 godine

meni kao navijacu Lejkersa uopste nije bitno ko je mvp finala, generalno Davis je car.. jeste da je zadnja 3 meca slabije poentirao, ali on je stub odbrane Lejkersa..brz okretan pokriva ceo reket sam..blokira iz mesta kog stigne..i najbitnije u ovom finalu on je jedini mogao da cuva Dzimi Batlera, ostatak tima izgledao zalosno dok ga je cuvao..

Srba

pre 3 godine

Ovo sto su Lejkersi uradili ove godine je nesto najgore sto je moglo da se desi u kosarci. Sve igrace koje su godinama draftovali (i dizali ih u nebesa) trejdovali za Dejvisa, a onda ostatak tima slozili sve od UFA igraca i to sve daleko ispod cene a sve uz pomoc mocne iluminati masinerije. Jedino su Grina platili po pravoj ceni a sve ostalo ispod cene. (bskfan)
Oko Ronda se svi otimali i nudili pare vece od Lejkersa? Oko Dvajta isto? Mene sjecanje dobro sluzi, a to je da Dvajt nije ni imao angazman. Da je izlazio iz povrede, da ima godina, da prije povrede je otpustan... Koldvel Pop bio tu, fino placen, Grin od 35 godina fino placen, Karuzo se spominje samo zato jer je celav i u Lejkersima, da je neki Pet Konatan niko ga ne bi spomenuo. Kif Moris imao skroman ugovor, otpusten jer Kif nikad nije imao mjesto u NBA kao njegov brat.
Na osnovu cega tvrdis sve ovo? JR Smita?
Opet si ih pobrkao s Klipersima. Mada moguce da samo ostavis komentar i procitas samo svoje komentare. Jer do sad bi procitao nedje da to sto pises su gluposti.

b.

pre 3 godine

Dzodan je Ferari, Lebron je Lamburdzini... Oba automobila su vrhunska, neko voli jedan, neko drugi. Jedan je sofisticiran, drugi je sirova snaga. Ali na kraju krajeva svi znaju koji je bolji...

DWade

pre 3 godine

Свака част екипи из Мајамија, као и целој организацији на приказаном у овом доигравању. Показали су да се може и против далеко јачих, талентованијих и на папиру фаворизованих екипа. Неке повреде су их спречиле да дају свој максимум у великом финалу, што не значи да би освојили, али сигурно је да би свака утакмица била неизвеснија.

SM

pre 3 godine

Fan sam LeBrona, za mene je s ovim naslovom i definitivno drugi najbolji svih vremena iza Jordana, korak bliže MJ-u, ali je Michael još uvijek br.1.

Ima jedan jako bitan argument koji se često zaboravlja u toj James vs. Jordan debati: MJ je triput ispadao u prvom krugu playoffa, LBJ nijednom.

PimPong

pre 3 godine

Cestitke LA. Nisam odavno gledao ovako fenomenalnu odbranu. Znam da je Miami razocaran, ali realno nisu mogli da dobiju vise od ove dve utakmice.

Damjanov zelenko

pre 3 godine

Hajde jedno nezavisno pitanje - sta ako dodje LeBron ikada do 6 ili vise prstenova? Da li ce tada 6-0 MJa biti bolje od recimo 6-6 Lebrona? Samo pitam, zelim civilizovanu razmenu misljenja.

Mare

pre 3 godine

Gledam komentare...vidim mnogo "stručnjaka"... Za nekoga ko prati ovu ligu preko 30 godina, ovo je najsramnije izdanje ikada... Jos kad vidim ove stručnjake što veličaju Lebrona, prosto me sramota.

Surduličanin

pre 3 godine

Ovim neukim navijačima što su za Surdulicu čuli otkako je naš Radnik ušao u Ping Pong ligu - prvo dođite kod nas, imamo vrlo lep gradić, uzivajte u prirodnim bogatstvima koje nudi naša okolina pa onda omalovažavajte.

VOSAK

pre 3 godine

Lebron, da bi prestigao MJ, morace da postane i trener i da tako osvoji neku titulu. Posto mislim da mu je ovo poslednja kao igrac, poklopilo se vise stvari, korona, povrede drugih igraca, moram da spomenem i sudije, najgore sto su svi videli da se guraju lejkersi, i da bi bili pobedjeni mora protivnik da ima bar 10 poena prednosti.
(ivan, 12. oktobar 2020 04:10)

Poslednje finale sa Majamijem, Vejd i Boš povrede, nisu bili sve vreme tu.
Prvo finale protiv GSW, Lav I Irving povrede.
A prvo finale i poslednje sa Klivlendom ne treba ni pominjati.

Nije li fer da se i njemu nekad poklopi sve !

MPP

pre 3 godine

ČESTITKE



Lejkersima i Lebronu.
Potpuno zaslužena titula i zasluženo priznanje MVP Play offa.
Samo da podsetim na razliku u kvalitetu Zapadne i Istočne konf. Da podsetim da su Lejkersi i u reg.delu sezone bili ubedljivo prvi na Zapadu. Da pre finala nismo znali ko su igrači Majamija , Dragić je "naše gore list" pa smo se orjentisali po njemu. O Batleru nismo znali ništa . Adebajo je bio samo jedan od centara ni po čemu karakterističan. O ostatku ekipe da ne govorim…..
Dakle jedna prosečna ekipa slabijeg istoka, prosto nije mogla da dobije 4 puta Lejkerse ! To je fakat . I na kraju Lejkersi su odigrali možda svoju najbolju utakmicu u Pl.offu….sve je bilo gotovo već na poluvremenu . Razlika se kretala do +32 !
Ovo je maximum za Majami , maximum za Denver i ….maximalno učinak Lejkersa ove godine - TITULA PRVAKA NBA.
Što se tiče Lebrona ...duboki naklon velikom majstoru košarke. On je definitivno jedan od 5 najboljih košarkaša koje sam ikad gledao. Odigrao je iskusno , majstorski i fizički besprekorno (u poznim god. je fizički fit).
On je doslovce "dovukao" Dejvisa u Lejkerse i napravio tandem koji je ove godine NEPRIKOSLOVEN. ON je taj oko koga se sve okreće čak i onda kad izgleda da ga ne vidite na terenu…. Broj asistencija govori o igri Lebrona za svoj tim . U kombinaciji sa procentom šuta i igrom u odbrani …..PROSTO MVP.

ZASLUŽENO

the truth

pre 3 godine

@beks. Dzordan bez Pipena 47.5 % pobjeda u sezoni, 10 % pobjeda u plej ofu. Najdalje gdje je stigao do 4 meca prve runde. Pametnom dosta! I to Dzordan je dosao u ligu sa 22. Ako vec poznajes kosarku, koja 2 saigraca su imali 20 plus poena za Bulse? Ovim neosporavam Majkla, ni malko. Ja mu se divim i postujem. Da bi osvajao titule, moras da imas saigrace, pogotovu za odbranu. Tokom svoje karijere Dzordan je uvijek imao vrhunskog defanzivnog centra u ekipi. Da ne pominjem Pipena. Lebron prvi put ima takvog igraca i vidi sta se desava. Ako ostanu zdravi i sledece godine osvajaju.

Nyc

pre 3 godine

Majami je usao veoma nervozno u igru. Puno gresaka i ishitrenih poteza. Lejkersi su se potpuno usesredili da zaustave Batlera. Dragic deluje ok za sada

konto

pre 3 godine

@Mladene, sta ti decko pricas, imao je drugog najboljeg igraca pored sebe u NBA a to je Pipen, najboljeg skakaca i jednog od najboljih odbrambenih igraca svih vremena Rodmana i najboljeg 6 igraca lige, Kukoca, meni je tvoj komentar smesan, bukvalno umirem od smeha! MJ je imao najjaci tim u istoriji NBA lige, jaci cak i od GSW sa KD, Tompsonom i Karijem...
(ccc, 12. oktobar 2020 08:22)

Šta ti dečko pričaš?! Pipen bio drugi najbolji igrač?! Jako ga cenim, odrastao sam uz Bulse i tako zavoleo košarku...ali Pipen je mogao biti samo drugi najbolji igrač u svakoj ekipi, nikako nije mogao biti prva violina što je i dokazao u više navrata. Koliko imaš godina?

aki

pre 3 godine

petarczv
Човек који би навијао и за Сурдулицу, само да је против ЛеБрона...
(Греен, 12. oktobar 2020 00:58)

za surdulicu bi i ja navijao, doduse svako, naselje u srbiji lebron iz amerike

Srba

pre 3 godine

Petarczv je trol. Cak to nije onaj lik od prije. Onaj je bio dosta ogranicen.
Bice ovo dosta lagana pobjeda Lejkersa. Dzimi ce u dzep dje mu je i mjesto. Ima 20p da postigne, neefikasnih.
Lebron trenutno igra doktorski.

điu,liu i sadriu

pre 3 godine

Ovaj MVP???Pa da nije onog pokvarenog Dejvisa ne bi video ni finale zapada.Realno Obrva je MVP jer bez njega možda ne bi bili ni u play-off iako ne mogu očima da ga vidim.

Malo igro

pre 3 godine

LeBron NE ZNA Da igra kosarku! on je MMA borac sa perfektnom trojkom, a mozda ragbu igrac amer.fudbala, trkac sa dvpjicom na ledjima. No to je ocigledno kosarka XXI veka, samo teretana, trojka, sprint, a sve kosarkasko je u drugom planu. "Zarobljen u XX veku"

Red

pre 3 godine

Ovakp ce Partizan brutalno da srusi predgradje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sale, 12. oktobar 2020 09:19)

Ahahahahahhahahahahhahahahhahahaa,joj joj,ahahahahhahahahahahahha,aj još neki komentar molim te.

Sabre

pre 3 godine

Lebron veceras potvrdjuje i kod onih malo ljudi sto ne veruju da je GOAT.
(sef strucnog staba, 12. oktobar 2020 01:50)

U nekaznjenom laktanju protivnika? Svakako. Koja smejurija...

Umetnik

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da neko uzica gledajuci igru LBJ, pa ovo je kosarka deco, gledajte ragbi, mma, rukomet i dr gde vam je tehnika u 2.planu

JeRemija

pre 3 godine

vincecarter je malo postao sid a sad je postao Beks:)

Razumem njegovu tugu, mogu misliti kakav je osecaj mrzeti lika koji je vec 15 godina najbolji igrac lige...

Dragon zmajcek

pre 3 godine

U pravo vreme !!!

Dovoljno je samo da odmori par minuta Batlera koji je igrao 47 minuta peti mec. Adebajo je jos uvek rovit. Ako on proigra Majami odvodi seriju u sedmu utakmicu.

Isto tako velika je nepoznanica koliko se Dejvis oporavio od povrede pete.

Bice pravi rat na parketu veceras..

esco

pre 3 godine

Pa jel moguce da se opet raspravljate o tome ko je goat. Svako ima svoje misljenje, mozda je nekad bolje da ga zadrzite za sebe jer verujte mi znate koliko njih zabole sta vi mislite.

Aleks

pre 3 godine

Petarczv je trol. Cak to nije onaj lik od prije. Onaj je bio dosta ogranicen.
Bice ovo dosta lagana pobjeda Lejkersa. Dzimi ce u dzep dje mu je i mjesto. Ima 20p da postigne, neefikasnih.
Lebron trenutno igra doktorski.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srba, 12. oktobar 2020 02:03)

Ograničen je i ovaj. Ako ih je dvojica, nije neka razlika, budala i jedan i drugi...

Inače, gomila instant navijača Majamija u komentarima, od kojih 90% nije videlo da prolaze ni 1. kolo PO a kamoli finale. Da ne pričam da vrv nisu imali pojma ko sve igra za Majami.

Aleks

pre 3 godine

MPP

Ti nisi znao jer ne znaš ni za šta sem za Denver. Mi koji smo pratili Istočnu konferenciju smo znali, a ovde su neki upućivali na kvalitet Majamija i pre PO.

Ali sad je odjednom zasluženo a do juče su bili lopovi 😂😂😂

ivan

pre 3 godine

Lebron, da bi prestigao MJ, morace da postane i trener i da tako osvoji neku titulu. Posto mislim da mu je ovo poslednja kao igrac, poklopilo se vise stvari, korona, povrede drugih igraca, moram da spomenem i sudije, najgore sto su svi videli da se guraju lejkersi, i da bi bili pobedjeni mora protivnik da ima bar 10 poena prednosti.

mr. ja

pre 3 godine

Gade mi se ova deca koja misle da ce na silu nametati Lebron kao najboljeg ikada ... smesno. I jos 4 da uzme, nikad Dzordan nece biti (tacka)

Banja Luka

pre 3 godine

@MPP
Kazes, nismo znali nista o Batleru, Adebaju, vidi se da si cisti neznalac i puki statisticar, sjedi 1!!!!!!! i imas mozda 17 godina!

Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad

pre 3 godine

Pippen je one sezone kad se Zrak umirovio bio treći u izboru za mvp-a, a Bullsi su imali ja mislim 7 pobjeda manje, nego sezonu prije sa Jordanom.

To sve govori o Dream Teamu Bullsa, iako nas neki tu uvjeravaju da je Jordan igrao finala s Mozgovim, Dellavedovom, Pavlovicem, Illgauskasom.

goran

pre 3 godine

ovaj gnom karuzo ima kredit kod sudija veci i od ova dva najveca flopera u istoriji nba (leflopa i dejvisa), pokretni blokovi, vuce cupa gura podmece se ulazi kolenom u butinu i sve mu se tolerise, ne moze majami svaku i protiv ovih i protiv sudija

jablan

pre 3 godine

Perica, Memphis, NastyB and Co na intenzivnoj.
Demolirali su ih odbrani pre svega. Zaslužena titula, najbolja ekipa regularnog dela sezone i plejofa krunisala je sezonu titulom. Lebron nije imao boljeg saigrača nikad u karijeri. Povratak Ronda u Orlando posle loma šake najbitniji momenat za Lejkerse. Bez njega bi to mnogo bilo mnogo teško.

Sirmium

pre 3 godine

dobili su titulu...najeli se dabogda...navlačile sudije ,navlačili mediji...e sad samo Denver da sklopi kockice pa da dominira narednih godina...a deda James u pemziju

Milan Spanac

pre 3 godine

ne kontam kako mozes da navijas za nesto kad vidis da kradu?? s obzirom koliko botova ima u zemlji nije ni cudo da to vecina voli.. denver su prvo demoralisale pa izbacile sudije, ovde je slican scenario.. eto mu titula, kazem ionako se kari vraca sledece pa to mu je sto mu je.

petarczv

pre 3 godine

Bravo za lebrona osvojio je nikad laksi prsten posle 5meseci pauze bez publike, putovanja i uz ogromnu pomoć sudija. Dejvis je MVP jer je igrao u oba pravca i čuvao batlera. Završava karijeru sa 4 pobede iz 10 finala sto je realno smešno za nekog ko sebe naziva goat. Nadam se da par ovih zaludjenika bacaju sad na Lebronov poster ali to vam je to nema više lebrona vracaju se voriorsi i brooklin.

ja

pre 3 godine

LeBron James se pridružio Michael Jordanu kao jedini igrač u NBA istoriji koji je osvojio 4+ Finals MVPs i 4+ regular-season MVPs

Najveći posle Jordana lagano !
(VOSAK, 12. oktobar 2020 04:24)

I veći od Majkla...

bmiles

pre 3 godine

Ne palite se vise LAL je odigrao najbolje,najbolji je tim i tacka!Imali su 3 super igraca(LBJ,AD i Rondo), ne 2 kako mnogi misle uz podatak da im je klupa ili dodatak ovoj trojici bila najjaca:Grin,Haurd,MekGi,Kuzma,Karuzo,Pop i Moris,koja je odigrala znacajnu ulogu u svakoj utakmici!Majami je bio dostojan rival i svakako bi izgubio uprkos povredama Adobaja i Dragica i aptsinenciji u nekim utakmicama.U jucerasnjoj pobedi Lejkersa svima je promakao detalj sa jednog tajm-auta,kad trener LAL opominje svoju ekipu da se drze plana u odbrani i brane liniju za 3 poena uz dominaciju u skokovima narocito ofanzivnih gde ih je "obrva" rasturio uz sijaset lakih poena.Zato onolika prednost odmah na pocetku ina kraju poluvremena jer su oduzeli najjace oruzje Majami a Adobajovijih 20* poena nije moglo nadoknaditi sipanje u kos Lebrona i ostalih! Prosta racunica a statistika ukazuje na tu supremaciju.Realno Lebron je znao kakve saigrace treba da ima da osvoji titulu.E sad, razlika ako zelimo da uporedjujemo sa periodom ere MJ ili Kobija, je da su ova dvojica manje imali pomoc ostalih iako ne ne zamerujucu vec drzali svoj nivo igre i pravili svoje saigrace jacim i boljim.Od vremena Bulsa nije bilo jace klupe do sada od ovog "Lebronovog tima".Medjutim,jos uvek sam pod sumnjom da li bi oni uspeli da pobede petorku Voriorsa da su svi ostali na okupu? Denver,Miajami,Toronto,Klipersi pa i Milvoki, nisu bili u ovom trenutku u stanju da pomrse racuna ovom timu Lejkersa,kraj price.

goran

pre 3 godine

lal sljam, do sad su 22 puta komentarisali sudijske odluke, majami za sad nijednu. bolest sta reci, entoni dejvis ide unazad da krauder ne uhvati elej ap i kuka navfaul, kakvo djubre, ne zna se ko je gori, on, leflop, moris, karyzo, kejsipi, uzas

Anfield

pre 3 godine

Gde ste bre stručnjaci?
Šta je sad pa ovo, gde su vam krađe, sudije, šišarke?
30 razlike, poluvreme.
Na 3:0 su pustili Lejkersi jednu, ali je Majami iznenadio drugu i dobio, odbrana i napad, play-off mod i konačno titula za LA Lejkerse. Izjednačen rekord Seltiksa.

Plačite botovi, čujemo se kad budete kukali o Partizanu, ponovo, za koji dan.

Beks

pre 3 godine

Ljudi koji nisu hteli da priznaju veceras su mogli da vide kako Lebron budzi statistiku,na 30 razlike uz 19 poena otisao je po svoj prosek,kao i u mecu broj 1. A po prvom i zadnjem mecu bih rekao da su mogli ovako da rese svaki mec nego se igralo za brojke sto u finansijskom sto u igrackom smislu. I Anthony Davis se ocigledno sklonio i usporio posto je u svim drugim serijama bio najbolji strelac.

Lokos

pre 3 godine

Mnogo jaci.. Lakers-i.. Cudi me kako je.. Miami stigao do 2.. Pobede.. Zato ce ih.. Sad.. Angelesi.. Zgaziti.. Sa 30+.. Najverovatnije.. Rondo.. Pop.. Nezaustavljivi.. Lebron.. MVP.. Stize do jos jednog.. Tripl.. Dabla.. Mislim.. Ali.. Videcemo.. To je.. To.. Miami ne.. Moze.. Nista.. Da.. Ubaci.. Katastrofa.. Lakers-i.. Se izjednacuju sa.. Seltiksima i postaju.. Sampioni po 17.. Put.. NBA.. Lige.. Cao...
(Milos, 12. oktobar 2020 03:03)

Hahahahahahahahaha
Kralju!

Mladen

pre 3 godine

@Mladene, sta ti decko pricas, imao je drugog najboljeg igraca pored sebe u NBA a to je Pipen, najboljeg skakaca i jednog od najboljih odbrambenih igraca svih vremena Rodmana i najboljeg 6 igraca lige, Kukoca, meni je tvoj komentar smesan, bukvalno umirem od smeha! MJ je imao najjaci tim u istoriji NBA lige, jaci cak i od GSW sa KD, Tompsonom i Karijem...
(ccc, 12. oktobar 2020 08:22

Pipen 1987 draftovan od strane Supersoniksa pa u Bulse,znaci do prve titule im je trebalo 4 godine ( 1991.)
Kukoc - Draftovan 1990 kao 29. pik, dosao u Bulse 1993 ( Jordan nije igrao tada)
Rodman dosao u zamenu za Horas Granta. Horas igrao finale i izbacio Bulse te sezone u finalu istoka.

Uz Jordana je PIpen postao to sto jeste danas.
A Lebron je isao kod Wade-a, isao kod Irvinga i sada doveo AD.
Bulsi su sistemski napravili najjaci tim gradjen oko Jordana, a NBA liga je sistemski pravila Lebronu timove ili on sam.

Ne umanjujem da je jedan od najboljih igraca ikada. Jeste i nema dileme, samo kazem da je imao uvek odlican tim posle prvih sezona u Klivlendu.
Otisao je kod najboljeg igraca u ligi - WADE.
Doveo najboljeg igraca visokog u ligi - DAVIS.

Kad vec pominjes GSW, samo je KD dosao, ostalo je sistemski radjeno putem drafta. Zato je KD uvek omalovazavan i sa pravom je. Dosao u sampionski tim kao i Lebron. I da ne zaboravim Klivlend - Irving, Love - ponovo big3. Ipak, to mu je najveci uspeh i tu je pokazao da je jedan od najboljih ikada.

Sistem protiv holivuda.

petarczv

pre 3 godine

Lebron veceras potvrdjuje i kod onih malo ljudi sto ne veruju da je GOAT.
(sef strucnog staba, 12. oktobar 2020 01:50)

A kako ce to da potvrdi?! Ima neku specijalnu moc da učini da ceo svet zaboravi da je ŠEST puta izgubio finale?

Darko

pre 3 godine

A Dejvis bukvalno trazi da ga neko klepi dobro, protiv Denvera je isto iritirao ovim koprcanjima i kuknjavom. minus 22 je, ko god dobije sampion je.
(Milan Spanac, 12. oktobar 2020 02:42)

Nije. Sampion je samo jedan. LBJ 23. Poyy

Aleks

pre 3 godine

goran

Pa nema Bam Bam taj gubitnički stav namerno, nego ga Dejvis uništava u oba pravca :D Lejkersi su prosto noćas izašli rešeni da okončaju ovo, zatvorili Batlera, Dejvis gospodari u reketu i to je to.

Milan Spanac

pre 3 godine

@ Aleks
ima nas koji navijamo za kosarku. Ne navijam za majami vec uvek protiv ogavstina. moja ekipa odavno ne igra PO, valjda ce krenuti od sledece. Gledao sam Dzordana, pa posle Kobija i jednostavno Lebron nije ni blizu, pa Shek je za njega igracina. iskljucivo dam ove godine navijao PROTIV Milvokija, Klipersa i Lejkersa.. takva godina jbga.

dzoni

pre 3 godine

Utisak je da se od starta znalo da ce lejkersi da osvoje titulu, bilo je dobrih serija pogotovo Denverovih ali kao da je Lebron morao da osvoji titulu ove godine, pomalo bezveze...

cole

pre 3 godine

Umor majamija, izvukli su maksimum iz prosle utakmice i sad su bez energije

Ne znam zasto spolstra nije probao sa olinikom umjesto adebaja, jeste slabiji u odbani od adebaja ali u napadu moze pogodit trojku i razvuc odbranu, ali sad im je kasno na - 30 bilo sta mjenjat

Beks

pre 3 godine

"Sef Strucnog staba" auu auu kakva suluda izjava. Malo ljudi ne veruje da je Lebron goat. To je jedna neverovatna neistina iz prostog razloga zato sto je u bukvalno skorom svakom mestu na svetu Kobi u istoj ravni sa njim sto se tice pobornika,dok je Dzordan dalekooo ispred. Sa vise od 60% u odnosu na drugoplasirane. Kada ljudi izvrcu cinjenice a to stvarno jesu cinjenice,zna se da imaju neki problem!

Ostin A

pre 3 godine

(Beks, 12. oktobar 2020 09:52)

Ti jasno da za 80 i 90 pričaš o najvećim zvezdama a ne na stotine igrača igrača NBA lige. To što si imao jednog Redži Milera ili Glen Rajsa ne smatra se reperom kakva se košarka igrala tada, i koji je procenat šuta za 3 bio. Jel sam trebao da objašnjavam satima situacije kada se šutiralo za 3, broj igrača koji je šutirao za 3 i slično.

Pošto voliš statistike i upoređivanja pogledaj:

Broj igrača koji su šutirali za 3 po timu
Broj centara koji su dali više od 1 trojke u toku cele sezone.
Broj četvorki koje su šutirale više od jedne trojke po utakmici.

A možeš da istražiš i broj napada, prosečno vreme napada, fastbreak points...

Koji hit

pre 3 godine

Sta god da se desi Batler je ozbiljan car, a Adebajon je skroz kul lik
Za razliku od njih LeBron i Dejvis (a i Haurad) dosta gadne pojave

Marko

pre 3 godine

Ove sudije prave sprdnju od svake utakmice sta se sudi i ne sudi,nikad nece biti ozbiljne kosarke,ovo je predstava,biznis,zabava.
Evropska kosarka nije atraktivna istina.
Ali sudjenje ovo to ne kriminalno sta se radi,nebitno za koga.
Kada bi to bilo na nivou e onda bi bila prava kosarka.

Греен

pre 3 godine

Пошто некима треба да се црта, ајмо овако:
Поента коментара није била омаловажавање Сурдулице, далеко било, него уз сво дужно поштовање према Сурдулица, проста чињеница да лик бира да навија против некога (чак и тако периферног у кошаркашком смислу), уместо да навија за свој тим. Он не воли кошарку него мрзи ЛеБрона, што је благо речено јадно. Поздрав за Сурдулицу ;)

Marko

pre 3 godine

Kakvo unistenje i samounistenje ovo nisam gledao odavno.
Kakvih promasaja majamija i sta rade ovo je komedija.
Pa kao da su bili drogirani do ove tekme i sad ae izduvali.

Beks

pre 3 godine

@Jo Majami je sa Wejdom 2016 bio treci na istoku,koji je godinu pre sa Boshem propustio kombinovanih 60+ utakmica. Osvojio je i titulu solo kao mvp. Ovaj tim Lejkersa bez dodataka Dejvisa,vogela i drugih nije igrao playoff. Neverovatna potreba da se cak i kada se osvajaju titule izvrcu ovakve stvari. U Americkim sportovima vecina velikih igraca ostaju u jednom klubu tokom cele karijere,pa ovo da je neko prvi put osvojio sa 3 tima a vecina uopste nisu igrali za 3 tima nikada.

Beks

pre 3 godine

Mnogo niskobudzetnih komentara koji zele nesto reci a na kraju se obrukaju,sto je najgore dobiju plus. @Ostin dovoljno je da udjes u najbolji procenat suta za 3 u istoriji i videces koliko je igraca iz tog vremena u top 10 i top 50 sa 40 i vise % za 3 poena a ne gluposti koje pises,da kontranapad nije postojao moze reci samo niskobudzetni um. Toliko timova je trcalo fast brejkove,barkley,malone,medzik i drugi redovno jurili u fast brejkove. Pipen nije bio drugi najbolji igrac lige,on nije bio bolji ni od Barklija van forme u Hjustonu,pogledati samo izdanje protiv Lejkersa u playoffu kada Barkli gotovo pokidao a pipen imao ocajne procente iako je bio u daleko boljoj formi fizicki. Da ne pricam o drugim igracima. Kukoc se pridruzio ekipi 93/94 kada nije bilo Dzordana a Denis The Worm kasnije u karijeri. Zonska odbrana je isto jedan mit,jasno se vidi da su Juta,Sijetl i drugi timovi igrali zonsku odbranu! Bila je ilegalna ali sudije nisu seckale igru. I timovi su igrali sa mnogo vise kreacije medju igracima. Pricati o prodavanju patika na vest gde je u fokusu jos jedan prodavac patika cije se fabrike nalaze u Kini i koji zaradjuju od toga cine ove izjave licemernim,zar ne!

Dusan

pre 3 godine

Adebajo kao Plamli, beskoristan na sutu, unistio ih je jer nemaju spacing sa njim. Lejkersi se prilagodili stalno ga ostavljaju samog i fakticki igraca vise u odbrani imaju.

Milan Spanac

pre 3 godine

kaze ovaj komentator kakva igra lejkersa. kakvaa igra?? majami igra ocajno, gube lopte a ovi se samo zalecu i kaznjavaju.. plus im sviraju faule. na ovakvu agresivnu igru lejkersa cudi me kako majami nema 30 bacanja vise. nade je sve manje, al eto barem se kari i klej vracaju tako da kraljice sto si uzeo uzeo.. nmg da verujem da je uzeo 4 prstena. 2 su plafon za ovakvu sirovincinu

Milos

pre 3 godine

Mnogo jaci.. Lakers-i.. Cudi me kako je.. Miami stigao do 2.. Pobede.. Zato ce ih.. Sad.. Angelesi.. Zgaziti.. Sa 30+.. Najverovatnije.. Rondo.. Pop.. Nezaustavljivi.. Lebron.. MVP.. Stize do jos jednog.. Tripl.. Dabla.. Mislim.. Ali.. Videcemo.. To je.. To.. Miami ne.. Moze.. Nista.. Da.. Ubaci.. Katastrofa.. Lakers-i.. Se izjednacuju sa.. Seltiksima i postaju.. Sampioni po 17.. Put.. NBA.. Lige.. Cao...

Vojkan

pre 3 godine

Majami je izgoreo. Nisu imali snage, a velika greška je bilo ubacivanje u igru fenomenalnog, ali rovitog Dragića. Što se tiče Lejkersa, oni su skockali ekipu konačno posle 10 godina. Lebron je i dalje u formi i za neke je nabolji u istoriji. To je subjektivan stav jer nisu gledali utakmice vrhunskih igrača pre 20 ili 30 godina. MJ je i dalje svetski brend i ako je odavno u penziji. Teško će ga bilo ko dostići u narednih desetak godina.

petarczv

pre 3 godine

Uspeo je nba u svojoj misiji i nikad jadnijem nba finalu. To je to od lebrona 4 titule iz 10 finala sto je 40% dok njegovo letece visocanstvo ima ucinak 6/6 i učinak od 100%. Iskoristio je Iskoristio je neigranje karija i tomosona te durenta j irvinga tako da kad se oni vrate to bi bilo to za lejkerse. Zamolio bi decu koja pominju bil rasela i njegovih 11 titula da se ne brukaju posto u to vreme liga nije bila profesionalna i takmicilo se ukupno samo 8 ekipa a igraci su preko dana bili postari i mesari a uvece igrali utakmice. A sto je najgore Rasel je u tih 11 titula samo 5 x bio mvp dok je jordan imao 6 mvp naslova znaci i u tom slucaju je bolji. Tako da svaka čast lebronu ali i dalje nije ni blizu Jordanu.

petarczv

pre 3 godine

Lebron MVP 4.put!!!

Kroz finalnu seriju je sutirao 59 posto!

59 posto!!!

To be continued:)
(JeRemija, 12. oktobar 2020 04:13)

Majkl Jordan MVP 6.put!!!

goran

pre 3 godine

jes i spolstra lud, pa sta mislis da mozes da igras sa sest igraca u rotaciji sedamnutakmica, adebajo ocajan svaki mec, olinik ne ulazi poslednje dve

Milan Spanac

pre 3 godine

Jednostavno ne mogu da prihvatim da Karuzo ili Kuzma dobiju prsten. Kraljicu da ne pominjem.. Mislio sam da su klipersi najantipaticnija ekipa, ali ovi su sampioni definitivno. Eto im prsten u tome i dosta im je. Ajde vrelina opeci ih, bolece ih vise nego nego da sedmu izgube.

Kimi

pre 3 godine

Mnogo su bolji bez Dragica privatnika. Lik se samo zalece na kos niti gleda da ikome doda. Teska vezara i ovo im je fatalna greska sto je Dragic uzeo loptu iz ruke Batleru i klincima.

petarczv

pre 3 godine

Nažalost gotovo je ovo previše su se is promasivali igrači miamia. Očajan sut sami 35% šuta iz igre i ocajan procenat slobodnih bacanja. Sa druge strane dejvis briljira kao i ostali igrači lejkersa. Čestitam lejkersima titulu.

nino

pre 3 godine

Ili da su pored imena mpj stavili crvenu zastavicu skauting klipersa???

Bukvalno pratim ove tekme da dozivim kad ce komentator prestati da govori kako se ko popularno zove i da je Razan Rondo crtao taktiku za napade u Bostonu
(hgdic, 12. oktobar 2020 02:37)

Bojan

pre 3 godine

(Beks, 12. oktobar 2020 09:52)
Ostin je lupio i ostao ziv, no ostaje poenta da su danas mnogo bolji poenteri na terenu, mnogo bolji suteri. Redzi Miler je dosta dugo vazio za najboljeg, danas ne bi bio u top 5. Otislo se daleko napred.
Sto se tice tempa igre, 80ih se igralo brzo, od sredine 90ih do sredine 2000ih sporo, od sredine 2000ih sve brze i brze.
I Pipen je za klasu bolji igrac od Barklija da nije uporedivo.
Cak i dok je MJ bio u prvoj penziji, Pipen bi bio daleko bolji pojedinac u mecevima protiv Barklija. Barkli je bio neverovatno supalj u odbrani, Pipen je bio kompletan igrac, kao i MJ. Ne bih ga stavio na drugo mesto u vreme Hakima i MJa, ali Pipen je definitivno bio top5 igrac lige tokom devedesetih.

Beks

pre 3 godine

@Ostin ne navodim zvezde postoje mnogo dobrih sutera koji su vecini nepoznata kao Dana Baros,Dele Ellis,Greg Hodzis i drugi. Manje se sutiralo jer su i treneri forsirali drugaciju kosarku. Bil Laimber je pogodio 6 trojki na jednom mecu finala protiv Blejzersa,svejedno su mu zamerali uzimanje spoljnog suta.

Slobodanka

pre 3 godine

Još se neki pale da će Denver sa osvoji titulu pored 2 iz La ,Gsw kompletnog nema šanse nego će Jokić da potpiše za Lakers e I postane pravi Magic i onda će svi navijati za La

Pera

pre 3 godine

Mislim da trener Majamija gresi u taktici. Vise bi im problema Olinik napravio nego Adebajo koji je igrac manje u napadu jer ga stalno pustaju samog. Najbolje su igrali sa Leonardom i Olinikom na 4 i 5, ubise ih skokom i u napadu memaju sirinu sa Adebajom. Jaci su Lejkersi ali moglo je biti napetije da trener Majamija ne forsira Adebaja koji igra kako Lejkersima odgovara. Adebajo i ne gleda ka kosu, kakva bukva.

Dr. Mr. Sr

pre 3 godine

Butler vise nema snage, Adebajo je ogranicen kao ograda, Hiro i ostali "belci" nigde veze na ovoj utakmici, Spolstra (citaj pod Adebajo). LBJ bije po obicaju, Rondo iskusno, Karuzo ih ubi (bolje sa se svi ubiju, kad ih ovaj k... ) i AD MVP. To bi bilo to u kratkim crtama! Jedina sramota ce biti ukoliko AD ne bude MVP playoff-a i finala!

Milan Spanac

pre 3 godine

A Dejvis bukvalno trazi da ga neko klepi dobro, protiv Denvera je isto iritirao ovim koprcanjima i kuknjavom. minus 22 je, ko god dobije sampion je.

Milan Spanac

pre 3 godine

@Svaki sport po malo
bravo, usmerio si me na pravi put. Nasao sam.
Veljko Dragosavljevic - sportski novinar i kosarkaski komentator
hahahahahhaha.
E pa druze, zivis u zabludi.. Mozda si komentator ali sportski nisi.
Probaj da komentarises sport po ovim rijalitijima.

petarczv

pre 3 godine

Loše je pocelo za miami, lose sutiraju. Jedina dobra stvar je što najbolji igrac lejkersa ima vec dva faula. Treba iskoristiti dok nije u igri. A kad udje pokusati iznuditi i treći faul

Beks

pre 3 godine

@Jeremija o cemu ti to pricas? i ko kaze da ja mrzim Lebrona? Fanovi su ti. Na primer ti si zlatan kakvih ima! Lebron James je 10 godina najbolji igrac lige ne 15. Suvise je bio limitiran pre toga bez suta osim kada krene,bez post igre,zato su ga najcesce pustali otvorenog na sutu. Odbrana Cavalirsa je bila vrhunska. Dwayne Wade je u sezoni 2009 imao vise poena,asistencija,kradja,blokada od Lebrona uz bolji procenat,svejedno njegov tim nije funcionisao kao Lebronov. Odgovor je timska odbrana Cavalirsa na celu sa trenerom Majkom Braunom.

Milan Spanac

pre 3 godine

@Magla
peti put pises isti komentar. jesi ga to naucio napamet ili si negde procitao pa ponavljas da ne zaboravis. kakve pare? jel znas ti sta znaci antipatican ili ogavan??

Milos

pre 3 godine

Majami pobedjivao.. Sve.. Ok. Cim usli u finale.. Gubili su.. I odmah.. Pocele.. Povrede. Poceli posle da pobedju svi se.. Polako vracaju.. Ali.. Dzabe. Ne bih spominjao ove.. Ostale kada gube.. Boli ih.. Vrat.. Lakat.. Rame.. Itd.. A kada pobedjuju.. Onda je.. Sve.. Ok.. Neverovatno...

ja

pre 3 godine

LeBron James se pridružio Michael Jordanu kao jedini igrač u NBA istoriji koji je osvojio 4+ Finals MVPs i 4+ regular-season MVPs

Najveći posle Jordana lagano !
(VOSAK, 12. oktobar 2020 04:24)

I veći od Majkla...

NAJKL Dzordan

pre 3 godine

Utuvite vise u te vase glavudze da Dzordan nije nikakav GOAT. Taj naziv je izmisljotina NAJKija koji je Dzordana kao svog najboljeg prodavca poceo nazivati tako. Dzordan je bio samo najbolji PRODAVAC PATIKA.

Nenad

pre 3 godine

Hejteri sudbina je okrutna prema vama. Navikavajte se da LAL proslave još par titula minimum u nizu. Vama najomraženiji igrač u još omrazenijem klubu jos od 2002 su ŠAMPIONI !!!!!! Hhhhhhhhhaaaaaaaaahhhhhhaaaaaaaaaaaa.

ivan

pre 3 godine

Lebron, da bi prestigao MJ, morace da postane i trener i da tako osvoji neku titulu. Posto mislim da mu je ovo poslednja kao igrac, poklopilo se vise stvari, korona, povrede drugih igraca, moram da spomenem i sudije, najgore sto su svi videli da se guraju lejkersi, i da bi bili pobedjeni mora protivnik da ima bar 10 poena prednosti.

NastyB

pre 3 godine

(JeRemija, 12. oktobar 2020 03:04)

U ovom režiranom cirkusu samo ti i tebi slični mogu da uživaju. Ja sam uživao u NBA dok se igrala košarka, koja se, srećom, još uvek igra u Evropi.
A onaj ko se pitao ko će biti šampion pre početka plejofa, taj tek nema pojma kako je NBA organizovana.

Ostin A

pre 3 godine

Lebron, da bi prestigao MJ, morace da postane i trener i da tako osvoji neku titulu. Posto mislim da mu je ovo poslednja kao igrac, poklopilo se vise stvari, korona, povrede drugih igraca, moram da spomenem i sudije, najgore sto su svi videli da se guraju lejkersi, i da bi bili pobedjeni mora protivnik da ima bar 10 poena prednosti.
(ivan, 12. oktobar 2020 04:10)

Logikom titula, ima preko 10 vrhunskih igrača koji su osvojili više ili isti broj titula kao Džordan. Počnimo od Bil Rasela, 11 titula, od toga u 2 sezone je bio u isto vreme igrač i trener. To je danas nezamislivo.

Ne želim da ulazim u to ko je veći "GOAT", ali nisu igrali u istom periodu. Džordan je obeležio jednu košarkašku eru, LeBron drugu.

U Džordanovo vreme zonska odbrana se nije igra, kontranapadi su bili gotovo nepostojeći, svaki igrač je imao isključivo jednu poziciju i isključivo jedan zadatak. Postojalo je svega par igrača koji su mogli da naguraju šut za tri poena preko 20%, 25%. Zbog sporijeg ritma, prosek minuta prve petorke je bio po timovima preko 40minuta po utakmici...

Takva košarka je bila sporija, manje fizički zahtevna, ali zato tvrđa, gde je svaki napad bio kao partija šaha, a igrači su bili ljudi a ne mašine.

remax

pre 3 godine

Kako Vogel ima iritantnu facu, kao glumci u niskobudžetnim filmovima devedesetih sa Rozanom Arket.
Silvera bolje da ne pominjem.
Za ovu ceremoniju je stvarno bio potreban jak želudac.

Mare

pre 3 godine

Gledam komentare...vidim mnogo "stručnjaka"... Za nekoga ko prati ovu ligu preko 30 godina, ovo je najsramnije izdanje ikada... Jos kad vidim ove stručnjake što veličaju Lebrona, prosto me sramota.

petarczv

pre 3 godine

Ko ce pobediti ne znam, znam samo da ce petarczv imati jos jedno tuzno sumorno vece, koje ce provesti sam kod kuce, kuckati 100 komentara i hejtovati kralja. Protracenog li zivota...
(Bradilic, 12. oktobar 2020 00:56)


Hahahaha koliko ste smešni to neverovatno. Ja samo obozavam sport i mrzim lebrona. Sta je sporno. I ti komentarises a verujem da je tvoj komentar posledica autoprojekcije tvog života...

VOSAK

pre 3 godine

LeBron James se pridružio Michael Jordanu kao jedini igrač u NBA istoriji koji je osvojio 4+ Finals MVPs i 4+ regular-season MVPs

Najveći posle Jordana lagano !

korosavendz

pre 3 godine

Jel ce iko da napise zasto su Lejkersi odvratni? Klipersi su bili prljavi, ali sta je sporno sa Lejkersima? Navijate za Batlera, najvecu selj**inu medju ugracima, zasto???? Skroz nejasno

Beks

pre 3 godine

Ljudi koji nisu hteli da priznaju veceras su mogli da vide kako Lebron budzi statistiku,na 30 razlike uz 19 poena otisao je po svoj prosek,kao i u mecu broj 1. A po prvom i zadnjem mecu bih rekao da su mogli ovako da rese svaki mec nego se igralo za brojke sto u finansijskom sto u igrackom smislu. I Anthony Davis se ocigledno sklonio i usporio posto je u svim drugim serijama bio najbolji strelac.

bob

pre 3 godine

Realno neumesno je porediti Lebrona i Jordana.
Sto se mene tice isped Lebrona su i Medzik i Leri Bird, i Penny Hardaway, moguce da sam zaboravio jos nekog.
I ne zaboravimo da su oni igrali u eri kada je bilo jako puno fizickog kontakta i kada igraci nisu lakirali nokte jedni drugima...

Milan Spanac

pre 3 godine

Jednostavno ne mogu da prihvatim da Karuzo ili Kuzma dobiju prsten. Kraljicu da ne pominjem.. Mislio sam da su klipersi najantipaticnija ekipa, ali ovi su sampioni definitivno. Eto im prsten u tome i dosta im je. Ajde vrelina opeci ih, bolece ih vise nego nego da sedmu izgube.

Milan Spanac

pre 3 godine

ne kontam kako mozes da navijas za nesto kad vidis da kradu?? s obzirom koliko botova ima u zemlji nije ni cudo da to vecina voli.. denver su prvo demoralisale pa izbacile sudije, ovde je slican scenario.. eto mu titula, kazem ionako se kari vraca sledece pa to mu je sto mu je.

Milan Spanac

pre 3 godine

kaze ovaj komentator kakva igra lejkersa. kakvaa igra?? majami igra ocajno, gube lopte a ovi se samo zalecu i kaznjavaju.. plus im sviraju faule. na ovakvu agresivnu igru lejkersa cudi me kako majami nema 30 bacanja vise. nade je sve manje, al eto barem se kari i klej vracaju tako da kraljice sto si uzeo uzeo.. nmg da verujem da je uzeo 4 prstena. 2 su plafon za ovakvu sirovincinu

,,,

pre 3 godine

petarczv
Човек који би навијао и за Сурдулицу, само да је против ЛеБрона...
(Греен, 12. oktobar 2020 00:58)

A šta fali Surdulici?

Malo igro

pre 3 godine

LeBron NE ZNA Da igra kosarku! on je MMA borac sa perfektnom trojkom, a mozda ragbu igrac amer.fudbala, trkac sa dvpjicom na ledjima. No to je ocigledno kosarka XXI veka, samo teretana, trojka, sprint, a sve kosarkasko je u drugom planu. "Zarobljen u XX veku"

điu,liu i sadriu

pre 3 godine

Ovaj MVP???Pa da nije onog pokvarenog Dejvisa ne bi video ni finale zapada.Realno Obrva je MVP jer bez njega možda ne bi bili ni u play-off iako ne mogu očima da ga vidim.

ccc

pre 3 godine

pa kako sada samo 157 komentara a pre 2 dana 500 kako je Lebron ocajan igrac, pa gde ste hejteri, nisam fan LAL ali mi je smesno kako Srbi umeju da mrze pa to ti je.

ccc

pre 3 godine

@Mladene, sta ti decko pricas, imao je drugog najboljeg igraca pored sebe u NBA a to je Pipen, najboljeg skakaca i jednog od najboljih odbrambenih igraca svih vremena Rodmana i najboljeg 6 igraca lige, Kukoca, meni je tvoj komentar smesan, bukvalno umirem od smeha! MJ je imao najjaci tim u istoriji NBA lige, jaci cak i od GSW sa KD, Tompsonom i Karijem...

Beks

pre 3 godine

@Srba Ko tebi sta da objasni kada si ti zaludjen. Cela ekipa Lejkersa bolje igra kada se svi podrede timskom sistemu. Mecevi 1 i 6 su davno bili gotovi kada su svi igrali ono sto se trazi,a lebron bio na 15,16 poena. Kada je isao na 40 i 30+ gubili su utakmice,da su sve odigrali tako bilo bi 4:0 ali brojevi su morali da se doteraju. Ako ti to ne vidis nema sta da ti se objasnjava. Majami je pun neiskusnih igraca adebayo,hero,nunn,duncan koji ne znaju da se nose sa ovakvim pritiskom.

petarczv

pre 3 godine

Uspeo je nba u svojoj misiji i nikad jadnijem nba finalu. To je to od lebrona 4 titule iz 10 finala sto je 40% dok njegovo letece visocanstvo ima ucinak 6/6 i učinak od 100%. Iskoristio je Iskoristio je neigranje karija i tomosona te durenta j irvinga tako da kad se oni vrate to bi bilo to za lejkerse. Zamolio bi decu koja pominju bil rasela i njegovih 11 titula da se ne brukaju posto u to vreme liga nije bila profesionalna i takmicilo se ukupno samo 8 ekipa a igraci su preko dana bili postari i mesari a uvece igrali utakmice. A sto je najgore Rasel je u tih 11 titula samo 5 x bio mvp dok je jordan imao 6 mvp naslova znaci i u tom slucaju je bolji. Tako da svaka čast lebronu ali i dalje nije ni blizu Jordanu.

dzoni

pre 3 godine

Utisak je da se od starta znalo da ce lejkersi da osvoje titulu, bilo je dobrih serija pogotovo Denverovih ali kao da je Lebron morao da osvoji titulu ove godine, pomalo bezveze...

Milan Spanac

pre 3 godine

@ Aleks
ima nas koji navijamo za kosarku. Ne navijam za majami vec uvek protiv ogavstina. moja ekipa odavno ne igra PO, valjda ce krenuti od sledece. Gledao sam Dzordana, pa posle Kobija i jednostavno Lebron nije ni blizu, pa Shek je za njega igracina. iskljucivo dam ove godine navijao PROTIV Milvokija, Klipersa i Lejkersa.. takva godina jbga.

mr. ja

pre 3 godine

Gade mi se ova deca koja misle da ce na silu nametati Lebron kao najboljeg ikada ... smesno. I jos 4 da uzme, nikad Dzordan nece biti (tacka)

Sirmium

pre 3 godine

dobili su titulu...najeli se dabogda...navlačile sudije ,navlačili mediji...e sad samo Denver da sklopi kockice pa da dominira narednih godina...a deda James u pemziju

goran

pre 3 godine

ovaj gnom karuzo ima kredit kod sudija veci i od ova dva najveca flopera u istoriji nba (leflopa i dejvisa), pokretni blokovi, vuce cupa gura podmece se ulazi kolenom u butinu i sve mu se tolerise, ne moze majami svaku i protiv ovih i protiv sudija

VOSAK

pre 3 godine

Koliko mi je drago zbog Lebrona, još više mi je zbog Dejvisa koji se patio kroz karijeru, i onda u PRVOJ sezoni sa Lebronom i dobrim trenerom, ekipom, ODMAH titula.
Ludilo!
Mišljenja sam da ovi Lejkersi mogu i sledeće sezone da osvoje.
Samo ako Lebron u 37 godini i 18-toj sezoni ne bude usporio, al mislim da neće, pokazao je da može i dalje da gura, NEVEROVATNO.
Lebron zasluženo MVP.
Sve se na kraju namestilo, na kraju za Kobija!

bskfan

pre 3 godine

Ovo sto su Lejkersi uradili ove godine je nesto najgore sto je moglo da se desi u kosarci. Sve igrace koje su godinama draftovali (i dizali ih u nebesa) trejdovali za Dejvisa, a onda ostatak tima slozili sve od UFA igraca i to sve daleko ispod cene a sve uz pomoc mocne iluminati masinerije. Jedino su Grina platili po pravoj ceni a sve ostalo ispod cene. O sudjenju da i ne govorimo, kao sinoc u kljucnim momentima utakmice kada LeBron zavali Kraudera laktom u glavu a sudije sviraju licnu Krauderu. O sudjenju protiv Denvera da i ne govorimo, ona prva utakmica u seriji ce ostati zapamcena po verovatno rekordnom broju navodnih sudijskih gresaka.

Sto se tice same kosarke, mora se reci da su Lejkersi bili dobro skockan tim. Svi su pricali samo o Bronu i Dejvisu, ostale igrace su potcenili, a ispostavilo se da su svi oni odigrali vise nego dobro. Ovde mnogi pricaju protiv Deni Grina ali kada se pogleda +/- vidi se da je on imao cak +15.8 sto je vise nego neverovatno. Nije on slucajno poosvajao sve ove prstenove. Onaj Karuzo, koliko god njegova igra iritira (Beverli broj 2) mora se priznati da je njegova odbrana na vrhunskom nivou. KCP odlican, Rondo na nivou superstara. Dakle, svi niski igraci odigrali vrhunski. Ko god da je pravio tim, Vogel, Pelinka ili Bron - mora mu se priznati da je znao sta radi.

Majami se pripremao za napad na titulu pa su doveli Igija i Kraudera, ali im je falio treci plej. Denver neplanirano u top4 pa su tako umesto pojacanja cak i prodavali igrace.

Sabre

pre 3 godine

Lebron veceras potvrdjuje i kod onih malo ljudi sto ne veruju da je GOAT.
(sef strucnog staba, 12. oktobar 2020 01:50)

U nekaznjenom laktanju protivnika? Svakako. Koja smejurija...

petarczv

pre 3 godine

Bravo za lebrona osvojio je nikad laksi prsten posle 5meseci pauze bez publike, putovanja i uz ogromnu pomoć sudija. Dejvis je MVP jer je igrao u oba pravca i čuvao batlera. Završava karijeru sa 4 pobede iz 10 finala sto je realno smešno za nekog ko sebe naziva goat. Nadam se da par ovih zaludjenika bacaju sad na Lebronov poster ali to vam je to nema više lebrona vracaju se voriorsi i brooklin.

Umetnik

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da neko uzica gledajuci igru LBJ, pa ovo je kosarka deco, gledajte ragbi, mma, rukomet i dr gde vam je tehnika u 2.planu

Anfield

pre 3 godine

Hajde jedno nezavisno pitanje - sta ako dodje LeBron ikada do 6 ili vise prstenova? Da li ce tada 6-0 MJa biti bolje od recimo 6-6 Lebrona? Samo pitam, zelim civilizovanu razmenu misljenja.
(Damjanov zelenko, 12. oktobar 2020 06:45)
Zahvaljujemo se na glasu.


Svaka čast LeBronu, dominira već godinama, kapa dole, ali MJ je klasa iznad svih.
Uz one silne batine tokom utakmica MJ je rasturao NBA, a danas pipneš LeBrona i faul, Robinson i Krauder se bacaju po 3 metra unazad kako šutnu za 3, pogleda ih Obrva popreko i faul odmah.
MJ u prajmu, deset praznih mesta pa ostali neka se ređaju kako im drago.

konto

pre 3 godine

@Mladene, sta ti decko pricas, imao je drugog najboljeg igraca pored sebe u NBA a to je Pipen, najboljeg skakaca i jednog od najboljih odbrambenih igraca svih vremena Rodmana i najboljeg 6 igraca lige, Kukoca, meni je tvoj komentar smesan, bukvalno umirem od smeha! MJ je imao najjaci tim u istoriji NBA lige, jaci cak i od GSW sa KD, Tompsonom i Karijem...
(ccc, 12. oktobar 2020 08:22)

Šta ti dečko pričaš?! Pipen bio drugi najbolji igrač?! Jako ga cenim, odrastao sam uz Bulse i tako zavoleo košarku...ali Pipen je mogao biti samo drugi najbolji igrač u svakoj ekipi, nikako nije mogao biti prva violina što je i dokazao u više navrata. Koliko imaš godina?

Bradilic

pre 3 godine

Ko ce pobediti ne znam, znam samo da ce petarczv imati jos jedno tuzno sumorno vece, koje ce provesti sam kod kuce, kuckati 100 komentara i hejtovati kralja. Protracenog li zivota...

Kimi

pre 3 godine

Mnogo su bolji bez Dragica privatnika. Lik se samo zalece na kos niti gleda da ikome doda. Teska vezara i ovo im je fatalna greska sto je Dragic uzeo loptu iz ruke Batleru i klincima.

Шумадинац 100%

pre 3 godine

Л Е Б Р О Н К Р А Љ!

БРАВО МАЈСТОРЕ!

МВП!

СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ, ОПЕТ!

ИДЕМОООООО!!!

Srba

pre 3 godine

Ljudi koji nisu hteli da priznaju veceras su mogli da vide kako Lebron budzi statistiku,na 30 razlike uz 19 poena otisao je po svoj prosek,kao i u mecu broj 1. A po prvom i zadnjem mecu bih rekao da su mogli ovako da rese svaki mec nego se igralo za brojke sto u finansijskom sto u igrackom smislu. I Anthony Davis se ocigledno sklonio i usporio posto je u svim drugim serijama bio najbolji strelac.
(Beks, 12. oktobar 2020 04:07)
Pa do 30 razlike su i dosli velikim dijelom jer je odigrao bez greske. Znas li ti koliko stvari taj covjek uradi koje ne vidi boxscore? Ako nista, uvijek navlaci na sebe pola tima, sto ostavlja po dva igraca sama.
Kada je AD izasao iz igre zbog licnih gresaka oni su se odvojili s Lebronom na parketu.
Igrao precizno, snazno, visok procenat iz igre, bez izgubljenih lopti...
I kazes budzi statistiku kod 30 razlike? A sto Majami nije povukao prvi tim sa terena kod 35 razlike za Lejkerse? Je li iko ikad stigao 35 razlike 15min do kraja?
Da je Majami povukao ekipu, Lebron bi igrao do kraja 3/4 i sio na klupu.

petarczv

pre 3 godine

Lebron veceras potvrdjuje i kod onih malo ljudi sto ne veruju da je GOAT.
(sef strucnog staba, 12. oktobar 2020 01:50)

A kako ce to da potvrdi?! Ima neku specijalnu moc da učini da ceo svet zaboravi da je ŠEST puta izgubio finale?

Koji hit

pre 3 godine

Sta god da se desi Batler je ozbiljan car, a Adebajon je skroz kul lik
Za razliku od njih LeBron i Dejvis (a i Haurad) dosta gadne pojave

b.

pre 3 godine

Dzodan je Ferari, Lebron je Lamburdzini... Oba automobila su vrhunska, neko voli jedan, neko drugi. Jedan je sofisticiran, drugi je sirova snaga. Ali na kraju krajeva svi znaju koji je bolji...

petarczv

pre 3 godine

petarczv
Човек који би навијао и за Сурдулицу, само да је против ЛеБрона...
(Греен, 12. oktobar 2020 00:58)

Sta imaš protiv surdulice? Da si napisao da bi navijao za tiranu pa da tvoj komentar ima smisla. Ali to je nebitno uvek navijam za slabije i protiv lebrona, neverovatno odvratan lik i folirant.

goran

pre 3 godine

lal sljam, do sad su 22 puta komentarisali sudijske odluke, majami za sad nijednu. bolest sta reci, entoni dejvis ide unazad da krauder ne uhvati elej ap i kuka navfaul, kakvo djubre, ne zna se ko je gori, on, leflop, moris, karyzo, kejsipi, uzas

petarczv

pre 3 godine

Lebron MVP 4.put!!!

Kroz finalnu seriju je sutirao 59 posto!

59 posto!!!

To be continued:)
(JeRemija, 12. oktobar 2020 04:13)

Majkl Jordan MVP 6.put!!!

goblin

pre 3 godine

Završena je najgora sezona u istoriji lige,zbog ove BLM budalaštine.Toliko su uneli novih stvari u NBA, a nikako da ukinu ovo Istok-Zapad, i da konačno gledamo dva najbolja tima u finalu.Ovaj Majami je strašno limitiran, znalo se u startu da nemaju šanse.Možeš nekog da voliš više ili manje,ali da neko tvrdi da Lebron nema pojma,dajte ljudi...

Aleks

pre 3 godine

Jel ce iko da napise zasto su Lejkersi odvratni? Klipersi su bili prljavi, ali sta je sporno sa Lejkersima? Navijate za Batlera, najvecu selj**inu medju ugracima, zasto???? Skroz nejasno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (korosavendz, 12. oktobar 2020 02:17)

Sporno je to što su izbacili Denver.

Beks

pre 3 godine

"Sef Strucnog staba" auu auu kakva suluda izjava. Malo ljudi ne veruje da je Lebron goat. To je jedna neverovatna neistina iz prostog razloga zato sto je u bukvalno skorom svakom mestu na svetu Kobi u istoj ravni sa njim sto se tice pobornika,dok je Dzordan dalekooo ispred. Sa vise od 60% u odnosu na drugoplasirane. Kada ljudi izvrcu cinjenice a to stvarno jesu cinjenice,zna se da imaju neki problem!

Srba

pre 3 godine

Majami veoma slabo odigrao. Ne moze Butler sam da igra svaku utakmicu 48 minuta. Prosto nije imao vise energije. Dragic nije trebao ni da ulazi bez obzira na veliku zelju. Prosto nema ko da povuce a Lejkersi stegli odbranu. Tezak dan, prvo zbog Djokovica pa nasi u fudbalu i sad Majami. (((
(Aske, 12. oktobar 2020 03:45)
Cega tezak dan. Danas sam ovo najavio.
Uzivanje u danu kada dvije institucije krunisu sezone.
A to sto ljudi ne umiju da postuju tradiciju i neciji trud i znoj. Nadal je kralj sljake i sve podredio osvajanju RG. I sad treba neki tu da dodje i na mufte da proba.
Ista stvar sa Lejkersima.
Nikad cistija titula kad su Lejkersi u pitanju. Kroz istorije su im mnogo sudije pomagale, ali ovaj put oni su tako cisto uzeli titulu. Gotivna grupa igraca, cista defanziva, kada je god trebalo nadmudrili Spolstru...
Od titule Klivlenda nije bilo titule da je ovako zasluzena.

Srba

pre 3 godine

Komentarisase ljudi da su Lejkersi najodvratnija ekipa ikad i sl... A u Majamiju igraju Igudala - karijera pociva na prljavoj defanzivi, Krauder - udaricu bar dva puta nekog u lice tokom meca, i Olinik - iscupacu rame Lovu, nije bas da mu treba.

JeRemija

pre 3 godine

Ovom prilikom bih posebno pozdravio moju forumasku bracu Memfisa, Topnika, NastyB, na celu sa neponovljivim Petarczv:)

Nastavite da uzivate u majstorijama Lebrona i njegovoj impresivnoj katijeri...

Elmer

pre 3 godine

cestitke Lejkersima , posebno Lebronu titula cista kao suza.
Veliko znacenje ima ova titula za njega kad se bude podvlacila crta.
Ova ekipa kada neko poludi kao vecerqs rondo i kcp je tesko pobediva a to je za seriju na 4 pobede kljucno.
Svaka cast Majamiju realno pored Milvokija Bostona Toronta ne verujem da ih je iko za finale video pre sezone.
Nedostajace Nba bice cudna jesen bez utakmica.

Anfield

pre 3 godine

Ovom prilikom bih posebno pozdravio moju forumasku bracu Memfisa, Topnika, NastyB, na celu sa neponovljivim Petarczv:)

Nastavite da uzivate u majstorijama Lebrona i njegovoj impresivnoj katijeri...
(JeRemija, 12. oktobar 2020 03:04)
Zahvaljujemo se na glasu.


A od kuma televiiizor! :D

MPP

pre 3 godine

ČESTITKE



Lejkersima i Lebronu.
Potpuno zaslužena titula i zasluženo priznanje MVP Play offa.
Samo da podsetim na razliku u kvalitetu Zapadne i Istočne konf. Da podsetim da su Lejkersi i u reg.delu sezone bili ubedljivo prvi na Zapadu. Da pre finala nismo znali ko su igrači Majamija , Dragić je "naše gore list" pa smo se orjentisali po njemu. O Batleru nismo znali ništa . Adebajo je bio samo jedan od centara ni po čemu karakterističan. O ostatku ekipe da ne govorim…..
Dakle jedna prosečna ekipa slabijeg istoka, prosto nije mogla da dobije 4 puta Lejkerse ! To je fakat . I na kraju Lejkersi su odigrali možda svoju najbolju utakmicu u Pl.offu….sve je bilo gotovo već na poluvremenu . Razlika se kretala do +32 !
Ovo je maximum za Majami , maximum za Denver i ….maximalno učinak Lejkersa ove godine - TITULA PRVAKA NBA.
Što se tiče Lebrona ...duboki naklon velikom majstoru košarke. On je definitivno jedan od 5 najboljih košarkaša koje sam ikad gledao. Odigrao je iskusno , majstorski i fizički besprekorno (u poznim god. je fizički fit).
On je doslovce "dovukao" Dejvisa u Lejkerse i napravio tandem koji je ove godine NEPRIKOSLOVEN. ON je taj oko koga se sve okreće čak i onda kad izgleda da ga ne vidite na terenu…. Broj asistencija govori o igri Lebrona za svoj tim . U kombinaciji sa procentom šuta i igrom u odbrani …..PROSTO MVP.

ZASLUŽENO

Beks

pre 3 godine

Mnogo niskobudzetnih komentara koji zele nesto reci a na kraju se obrukaju,sto je najgore dobiju plus. @Ostin dovoljno je da udjes u najbolji procenat suta za 3 u istoriji i videces koliko je igraca iz tog vremena u top 10 i top 50 sa 40 i vise % za 3 poena a ne gluposti koje pises,da kontranapad nije postojao moze reci samo niskobudzetni um. Toliko timova je trcalo fast brejkove,barkley,malone,medzik i drugi redovno jurili u fast brejkove. Pipen nije bio drugi najbolji igrac lige,on nije bio bolji ni od Barklija van forme u Hjustonu,pogledati samo izdanje protiv Lejkersa u playoffu kada Barkli gotovo pokidao a pipen imao ocajne procente iako je bio u daleko boljoj formi fizicki. Da ne pricam o drugim igracima. Kukoc se pridruzio ekipi 93/94 kada nije bilo Dzordana a Denis The Worm kasnije u karijeri. Zonska odbrana je isto jedan mit,jasno se vidi da su Juta,Sijetl i drugi timovi igrali zonsku odbranu! Bila je ilegalna ali sudije nisu seckale igru. I timovi su igrali sa mnogo vise kreacije medju igracima. Pricati o prodavanju patika na vest gde je u fokusu jos jedan prodavac patika cije se fabrike nalaze u Kini i koji zaradjuju od toga cine ove izjave licemernim,zar ne!

Marko

pre 3 godine

Ove sudije prave sprdnju od svake utakmice sta se sudi i ne sudi,nikad nece biti ozbiljne kosarke,ovo je predstava,biznis,zabava.
Evropska kosarka nije atraktivna istina.
Ali sudjenje ovo to ne kriminalno sta se radi,nebitno za koga.
Kada bi to bilo na nivou e onda bi bila prava kosarka.

Darko

pre 3 godine

A Dejvis bukvalno trazi da ga neko klepi dobro, protiv Denvera je isto iritirao ovim koprcanjima i kuknjavom. minus 22 je, ko god dobije sampion je.
(Milan Spanac, 12. oktobar 2020 02:42)

Nije. Sampion je samo jedan. LBJ 23. Poyy

Banjaluka

pre 3 godine

milan spanac, jarane boli puno jel da? Ne znam kako cete ti, petar, memfis, topnik i ostali trolovi izdrzati ovaj uspjeh Lebrona, i to da je sa tri razlicita tima bio sampion i mvp finala. Niko nikad. Ovo je istorija, aferim majstore.

Stari basketas

pre 3 godine

I, NBA ce stvarno izgurati da je ovaj Lebron neki vanserijski kosarkas (a i vasi komentari to potpiruju) i pocece da o sebi da misli u kategorijama, sto vi klinci kazete GOAT-a, a panjina je strasna! Nekad bi ga gazili Son Kemp, Garnet...Sve radi iz stajanja, kao nesto dribla i onda samo krene u jednu stranu na snagu, pa dokle stigne, faul osiguran, dodavanja iz stajanja ili povratni pasovi iz zakucavanja u ljude, a sve ruznoooooooo.Gde sam i gledao!

the truth

pre 3 godine

@beks. Dzordan bez Pipena 47.5 % pobjeda u sezoni, 10 % pobjeda u plej ofu. Najdalje gdje je stigao do 4 meca prve runde. Pametnom dosta! I to Dzordan je dosao u ligu sa 22. Ako vec poznajes kosarku, koja 2 saigraca su imali 20 plus poena za Bulse? Ovim neosporavam Majkla, ni malko. Ja mu se divim i postujem. Da bi osvajao titule, moras da imas saigrace, pogotovu za odbranu. Tokom svoje karijere Dzordan je uvijek imao vrhunskog defanzivnog centra u ekipi. Da ne pominjem Pipena. Lebron prvi put ima takvog igraca i vidi sta se desava. Ako ostanu zdravi i sledece godine osvajaju.

Dr. Mr. Sr

pre 3 godine

Butler vise nema snage, Adebajo je ogranicen kao ograda, Hiro i ostali "belci" nigde veze na ovoj utakmici, Spolstra (citaj pod Adebajo). LBJ bije po obicaju, Rondo iskusno, Karuzo ih ubi (bolje sa se svi ubiju, kad ih ovaj k... ) i AD MVP. To bi bilo to u kratkim crtama! Jedina sramota ce biti ukoliko AD ne bude MVP playoff-a i finala!

Milos

pre 3 godine

Mnogo jaci.. Lakers-i.. Cudi me kako je.. Miami stigao do 2.. Pobede.. Zato ce ih.. Sad.. Angelesi.. Zgaziti.. Sa 30+.. Najverovatnije.. Rondo.. Pop.. Nezaustavljivi.. Lebron.. MVP.. Stize do jos jednog.. Tripl.. Dabla.. Mislim.. Ali.. Videcemo.. To je.. To.. Miami ne.. Moze.. Nista.. Da.. Ubaci.. Katastrofa.. Lakers-i.. Se izjednacuju sa.. Seltiksima i postaju.. Sampioni po 17.. Put.. NBA.. Lige.. Cao...

Aleks

pre 3 godine

@ Aleks
ima nas koji navijamo za kosarku. Ne navijam za majami vec uvek protiv ogavstina. moja ekipa odavno ne igra PO, valjda ce krenuti od sledece. Gledao sam Dzordana, pa posle Kobija i jednostavno Lebron nije ni blizu, pa Shek je za njega igracina. iskljucivo dam ove godine navijao PROTIV Milvokija, Klipersa i Lejkersa.. takva godina jbga.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Milan Spanac, 12. oktobar 2020 03:02)

Tvoj je problem onda što misliš da navijati PROTIV LAL = navijati ZA košarku. Ne volim ih ni ja ali smorili ste menjajući timove za koje navijate u svakom kolu ovog PO.

Ispale su i ekipe za koje ja navijam pa nemam potrebu da smaram time da sam protiv LAL.

Beks

pre 3 godine

@Jo Majami je sa Wejdom 2016 bio treci na istoku,koji je godinu pre sa Boshem propustio kombinovanih 60+ utakmica. Osvojio je i titulu solo kao mvp. Ovaj tim Lejkersa bez dodataka Dejvisa,vogela i drugih nije igrao playoff. Neverovatna potreba da se cak i kada se osvajaju titule izvrcu ovakve stvari. U Americkim sportovima vecina velikih igraca ostaju u jednom klubu tokom cele karijere,pa ovo da je neko prvi put osvojio sa 3 tima a vecina uopste nisu igrali za 3 tima nikada.

petarczv

pre 3 godine

Loše je pocelo za miami, lose sutiraju. Jedina dobra stvar je što najbolji igrac lejkersa ima vec dva faula. Treba iskoristiti dok nije u igri. A kad udje pokusati iznuditi i treći faul

Milan Spanac

pre 3 godine

A Dejvis bukvalno trazi da ga neko klepi dobro, protiv Denvera je isto iritirao ovim koprcanjima i kuknjavom. minus 22 je, ko god dobije sampion je.

Aske

pre 3 godine

Majami veoma slabo odigrao. Ne moze Butler sam da igra svaku utakmicu 48 minuta. Prosto nije imao vise energije. Dragic nije trebao ni da ulazi bez obzira na veliku zelju. Prosto nema ko da povuce a Lejkersi stegli odbranu. Tezak dan, prvo zbog Djokovica pa nasi u fudbalu i sad Majami. (((

Max

pre 3 godine

@Anfield
Iako se slazem da je MJ najveci, on nije pobedjivao u vreme tabanja. Dok je gruba odbrana bila dozvoljena nije stizao do finala (sto ljudi zaboravljaju, stalno se potencira da nije gubio finala). Bio je najbolji igrac, ali nemojmo biti licemeri - zbog potreba NBA (gledanost, marketing), a sve zbog njegovog potencijala u napadackom smislu, prvo su zabranjene dve ruke na igracu, a onda i jedna. Ljudi zaboravljaju da su Pistonsi uzimali titule u utakmicama ispod 180 poena (oba tima ispod 90). Nije Lebron kriv sto zanje ono sto je MJ posejao, a ljudi ovde to koriste kao argument protiv njegovih fizickih sposobnosti, sto je poprilicno smesno. MJ je bio atleta, ali govoriti da je Lebron slabiji i da ne bi mogao protiv ovoga ili onoga iz proslosti...smesno.

Realno

pre 3 godine

Gledao sam Jordana i Goat je bez sumnje, ali da neko Skace u oba pravca, asistira, igra odbranu, sutira, polaze sa obje ruke ljudi James je nesto posebno.

JeRemija

pre 3 godine

vincecarter je malo postao sid a sad je postao Beks:)

Razumem njegovu tugu, mogu misliti kakav je osecaj mrzeti lika koji je vec 15 godina najbolji igrac lige...

Mladen

pre 3 godine

@Mladene, sta ti decko pricas, imao je drugog najboljeg igraca pored sebe u NBA a to je Pipen, najboljeg skakaca i jednog od najboljih odbrambenih igraca svih vremena Rodmana i najboljeg 6 igraca lige, Kukoca, meni je tvoj komentar smesan, bukvalno umirem od smeha! MJ je imao najjaci tim u istoriji NBA lige, jaci cak i od GSW sa KD, Tompsonom i Karijem...
(ccc, 12. oktobar 2020 08:22

Pipen 1987 draftovan od strane Supersoniksa pa u Bulse,znaci do prve titule im je trebalo 4 godine ( 1991.)
Kukoc - Draftovan 1990 kao 29. pik, dosao u Bulse 1993 ( Jordan nije igrao tada)
Rodman dosao u zamenu za Horas Granta. Horas igrao finale i izbacio Bulse te sezone u finalu istoka.

Uz Jordana je PIpen postao to sto jeste danas.
A Lebron je isao kod Wade-a, isao kod Irvinga i sada doveo AD.
Bulsi su sistemski napravili najjaci tim gradjen oko Jordana, a NBA liga je sistemski pravila Lebronu timove ili on sam.

Ne umanjujem da je jedan od najboljih igraca ikada. Jeste i nema dileme, samo kazem da je imao uvek odlican tim posle prvih sezona u Klivlendu.
Otisao je kod najboljeg igraca u ligi - WADE.
Doveo najboljeg igraca visokog u ligi - DAVIS.

Kad vec pominjes GSW, samo je KD dosao, ostalo je sistemski radjeno putem drafta. Zato je KD uvek omalovazavan i sa pravom je. Dosao u sampionski tim kao i Lebron. I da ne zaboravim Klivlend - Irving, Love - ponovo big3. Ipak, to mu je najveci uspeh i tu je pokazao da je jedan od najboljih ikada.

Sistem protiv holivuda.

Vojkan

pre 3 godine

Majami je izgoreo. Nisu imali snage, a velika greška je bilo ubacivanje u igru fenomenalnog, ali rovitog Dragića. Što se tiče Lejkersa, oni su skockali ekipu konačno posle 10 godina. Lebron je i dalje u formi i za neke je nabolji u istoriji. To je subjektivan stav jer nisu gledali utakmice vrhunskih igrača pre 20 ili 30 godina. MJ je i dalje svetski brend i ako je odavno u penziji. Teško će ga bilo ko dostići u narednih desetak godina.

petarczv

pre 3 godine

Nažalost gotovo je ovo previše su se is promasivali igrači miamia. Očajan sut sami 35% šuta iz igre i ocajan procenat slobodnih bacanja. Sa druge strane dejvis briljira kao i ostali igrači lejkersa. Čestitam lejkersima titulu.

the truth

pre 3 godine

Veceras ko se razumije u kosarku je vidio da su Lejkersi pustili ona 2 meca. Pa oni kad stisnu odbranu, protivnicka ekipa ne zna gdje je kos. Ipak se malo moralo odglumjeti radi kladionica!

Anfield

pre 3 godine

@petarczv, Pero volim te, this is for you! jesi cuo Lebrona sada. haha
(the truth, 12. oktobar 2020 04:09)
Zahvaljujemo se na glasu.

:D

Srba

pre 3 godine

Ovo sto su Lejkersi uradili ove godine je nesto najgore sto je moglo da se desi u kosarci. Sve igrace koje su godinama draftovali (i dizali ih u nebesa) trejdovali za Dejvisa, a onda ostatak tima slozili sve od UFA igraca i to sve daleko ispod cene a sve uz pomoc mocne iluminati masinerije. Jedino su Grina platili po pravoj ceni a sve ostalo ispod cene. (bskfan)
Oko Ronda se svi otimali i nudili pare vece od Lejkersa? Oko Dvajta isto? Mene sjecanje dobro sluzi, a to je da Dvajt nije ni imao angazman. Da je izlazio iz povrede, da ima godina, da prije povrede je otpustan... Koldvel Pop bio tu, fino placen, Grin od 35 godina fino placen, Karuzo se spominje samo zato jer je celav i u Lejkersima, da je neki Pet Konatan niko ga ne bi spomenuo. Kif Moris imao skroman ugovor, otpusten jer Kif nikad nije imao mjesto u NBA kao njegov brat.
Na osnovu cega tvrdis sve ovo? JR Smita?
Opet si ih pobrkao s Klipersima. Mada moguce da samo ostavis komentar i procitas samo svoje komentare. Jer do sad bi procitao nedje da to sto pises su gluposti.

VOSAK

pre 3 godine

Lebron, da bi prestigao MJ, morace da postane i trener i da tako osvoji neku titulu. Posto mislim da mu je ovo poslednja kao igrac, poklopilo se vise stvari, korona, povrede drugih igraca, moram da spomenem i sudije, najgore sto su svi videli da se guraju lejkersi, i da bi bili pobedjeni mora protivnik da ima bar 10 poena prednosti.
(ivan, 12. oktobar 2020 04:10)

Poslednje finale sa Majamijem, Vejd i Boš povrede, nisu bili sve vreme tu.
Prvo finale protiv GSW, Lav I Irving povrede.
A prvo finale i poslednje sa Klivlendom ne treba ni pominjati.

Nije li fer da se i njemu nekad poklopi sve !

Magla

pre 3 godine

Da si pre mesec dana pitao 90% ovih sto komentarisu ne bi znali ni ko igra za majami, a sad su odjednom veliki fanovi majamija, ispao denver ajmo za majami, dosta su se pokazali znanjem kad su nalupali 500 pluseva liku sto je napisao ako pobede lejkersi pobedjuju pare a 10 miliona vise majami potrosio na plate

Surduličanin

pre 3 godine

Ovim neukim navijačima što su za Surdulicu čuli otkako je naš Radnik ušao u Ping Pong ligu - prvo dođite kod nas, imamo vrlo lep gradić, uzivajte u prirodnim bogatstvima koje nudi naša okolina pa onda omalovažavajte.

Stefan Simonovic

pre 3 godine

Svaka cast Lebronu, koji sa 36 godina igra ovako, i deluje da ce na dobrom nivou da igra jos barem 2-3 godine. Samo ovaj nacin pravljenja ekipe da bi se osvojio prsten, ubija smisao takmicenja.

Dragon zmajcek

pre 3 godine

U pravo vreme !!!

Dovoljno je samo da odmori par minuta Batlera koji je igrao 47 minuta peti mec. Adebajo je jos uvek rovit. Ako on proigra Majami odvodi seriju u sedmu utakmicu.

Isto tako velika je nepoznanica koliko se Dejvis oporavio od povrede pete.

Bice pravi rat na parketu veceras..

Srba

pre 3 godine

Petarczv je trol. Cak to nije onaj lik od prije. Onaj je bio dosta ogranicen.
Bice ovo dosta lagana pobjeda Lejkersa. Dzimi ce u dzep dje mu je i mjesto. Ima 20p da postigne, neefikasnih.
Lebron trenutno igra doktorski.

Греен

pre 3 godine

Пошто некима треба да се црта, ајмо овако:
Поента коментара није била омаловажавање Сурдулице, далеко било, него уз сво дужно поштовање према Сурдулица, проста чињеница да лик бира да навија против некога (чак и тако периферног у кошаркашком смислу), уместо да навија за свој тим. Он не воли кошарку него мрзи ЛеБрона, што је благо речено јадно. Поздрав за Сурдулицу ;)

Jimmy Baskets

pre 3 godine

Perice, javi se druže, jel' ti dobro?
Kakvo gaženje Majamija od strane Kralja i drugova. Biće ovo baš teška noć za novopečene navijače Hita.

VOSAK

pre 3 godine

NAJJAČI SU LJUDI KOJI KAŽU, LEBRON NIKAD LAKŠU TITULU NIJE OSVOJIO.

E PA SAD ZNATE KAKO JE BILO LEBRONU U DVA FINALA PROTIV GSW SA SVE DURENTOM
ILI ONO PRVO PROTIV GSW KADA NI LAV NI IRVING BILI POVREĐENI PA IGRAO SA MOZGOVIM I DELAVEDOVOM
:)

Lokos

pre 3 godine

Mnogo jaci.. Lakers-i.. Cudi me kako je.. Miami stigao do 2.. Pobede.. Zato ce ih.. Sad.. Angelesi.. Zgaziti.. Sa 30+.. Najverovatnije.. Rondo.. Pop.. Nezaustavljivi.. Lebron.. MVP.. Stize do jos jednog.. Tripl.. Dabla.. Mislim.. Ali.. Videcemo.. To je.. To.. Miami ne.. Moze.. Nista.. Da.. Ubaci.. Katastrofa.. Lakers-i.. Se izjednacuju sa.. Seltiksima i postaju.. Sampioni po 17.. Put.. NBA.. Lige.. Cao...
(Milos, 12. oktobar 2020 03:03)

Hahahahahahahahaha
Kralju!

Beks

pre 3 godine

@Jeremija o cemu ti to pricas? i ko kaze da ja mrzim Lebrona? Fanovi su ti. Na primer ti si zlatan kakvih ima! Lebron James je 10 godina najbolji igrac lige ne 15. Suvise je bio limitiran pre toga bez suta osim kada krene,bez post igre,zato su ga najcesce pustali otvorenog na sutu. Odbrana Cavalirsa je bila vrhunska. Dwayne Wade je u sezoni 2009 imao vise poena,asistencija,kradja,blokada od Lebrona uz bolji procenat,svejedno njegov tim nije funcionisao kao Lebronov. Odgovor je timska odbrana Cavalirsa na celu sa trenerom Majkom Braunom.

Anfield

pre 3 godine

Gde ste bre stručnjaci?
Šta je sad pa ovo, gde su vam krađe, sudije, šišarke?
30 razlike, poluvreme.
Na 3:0 su pustili Lejkersi jednu, ali je Majami iznenadio drugu i dobio, odbrana i napad, play-off mod i konačno titula za LA Lejkerse. Izjednačen rekord Seltiksa.

Plačite botovi, čujemo se kad budete kukali o Partizanu, ponovo, za koji dan.

Milan Spanac

pre 3 godine

@Magla
peti put pises isti komentar. jesi ga to naucio napamet ili si negde procitao pa ponavljas da ne zaboravis. kakve pare? jel znas ti sta znaci antipatican ili ogavan??

Jaran

pre 3 godine

90% ljudi koji komentarisu NBA ove sezone ne bi smeli da pridju telefonu/PC-u do kraja zivota, sramota je sta sve pisete jedni o drugima i to iz cista mira. Pola vas ne zna ni osnovna pravila kosarke, ali zato znate ko ima komplekse i ko za koga navija/ko koga mrzi...

Red

pre 3 godine

Ovakp ce Partizan brutalno da srusi predgradje.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sale, 12. oktobar 2020 09:19)

Ahahahahahhahahahahhahahahhahahaa,joj joj,ahahahahhahahahahahahha,aj još neki komentar molim te.

aki

pre 3 godine

petarczv
Човек који би навијао и за Сурдулицу, само да је против ЛеБрона...
(Греен, 12. oktobar 2020 00:58)

za surdulicu bi i ja navijao, doduse svako, naselje u srbiji lebron iz amerike

Aleks

pre 3 godine

Petarczv je trol. Cak to nije onaj lik od prije. Onaj je bio dosta ogranicen.
Bice ovo dosta lagana pobjeda Lejkersa. Dzimi ce u dzep dje mu je i mjesto. Ima 20p da postigne, neefikasnih.
Lebron trenutno igra doktorski.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srba, 12. oktobar 2020 02:03)

Ograničen je i ovaj. Ako ih je dvojica, nije neka razlika, budala i jedan i drugi...

Inače, gomila instant navijača Majamija u komentarima, od kojih 90% nije videlo da prolaze ni 1. kolo PO a kamoli finale. Da ne pričam da vrv nisu imali pojma ko sve igra za Majami.

Dragan

pre 3 godine

Mislio sam da je u ovoj zemlji najveci psihopata onaj koji se pojavljuje svaki dan na tv-u, ali petarczv probija granice psihickog oboljenja i sizofrenije. Decko, potrazi strucnu pomoc posle ove titule Lebrona. I nemoj da mrzis nikog. Ne moras da simpatises, ali mrzeti nekog a da tu osobu i ne znas je bas bolesno...

Gorki

pre 3 godine

Koliko je samo bilo vrhunskih kosarkasa u istoriji NBA kosarke. Nazivati nekog GOATom je pateticno. Razlicite pozicije igraca, razlicita vremena. Prica o GOATu je najveca glupost. Narocito o Lebronu i Dzordanu. Dva medijski najforsiranija igraca u istoriji NBA.

prelom

pre 3 godine

Redzi Miler je dosta dugo vazio za najboljeg, danas ne bi bio u top 5. Otislo se daleko napred.

Ha ha ha.

Da otislo je napred da ne moras kao Redzi Miler da odradis 5 kretnji i izboris sut nego stanes na 9 metara i opalis 10-15 trojki. Taj Redzi Miler je vukao jednu prosecnu Indijanu i protiv Kobija u finalu, al je Sek unistio Rika Smita. Pogledaj malo utakmice 90ih pre nego lupis tako. Svi ti napred igraci na koje si verovatno mislio nemaju zajedno plejof utakmica kao Redzi Miler koga si pomenuo.

bmiles

pre 3 godine

Ne palite se vise LAL je odigrao najbolje,najbolji je tim i tacka!Imali su 3 super igraca(LBJ,AD i Rondo), ne 2 kako mnogi misle uz podatak da im je klupa ili dodatak ovoj trojici bila najjaca:Grin,Haurd,MekGi,Kuzma,Karuzo,Pop i Moris,koja je odigrala znacajnu ulogu u svakoj utakmici!Majami je bio dostojan rival i svakako bi izgubio uprkos povredama Adobaja i Dragica i aptsinenciji u nekim utakmicama.U jucerasnjoj pobedi Lejkersa svima je promakao detalj sa jednog tajm-auta,kad trener LAL opominje svoju ekipu da se drze plana u odbrani i brane liniju za 3 poena uz dominaciju u skokovima narocito ofanzivnih gde ih je "obrva" rasturio uz sijaset lakih poena.Zato onolika prednost odmah na pocetku ina kraju poluvremena jer su oduzeli najjace oruzje Majami a Adobajovijih 20* poena nije moglo nadoknaditi sipanje u kos Lebrona i ostalih! Prosta racunica a statistika ukazuje na tu supremaciju.Realno Lebron je znao kakve saigrace treba da ima da osvoji titulu.E sad, razlika ako zelimo da uporedjujemo sa periodom ere MJ ili Kobija, je da su ova dvojica manje imali pomoc ostalih iako ne ne zamerujucu vec drzali svoj nivo igre i pravili svoje saigrace jacim i boljim.Od vremena Bulsa nije bilo jace klupe do sada od ovog "Lebronovog tima".Medjutim,jos uvek sam pod sumnjom da li bi oni uspeli da pobede petorku Voriorsa da su svi ostali na okupu? Denver,Miajami,Toronto,Klipersi pa i Milvoki, nisu bili u ovom trenutku u stanju da pomrse racuna ovom timu Lejkersa,kraj price.

Pera

pre 3 godine

Mislim da trener Majamija gresi u taktici. Vise bi im problema Olinik napravio nego Adebajo koji je igrac manje u napadu jer ga stalno pustaju samog. Najbolje su igrali sa Leonardom i Olinikom na 4 i 5, ubise ih skokom i u napadu memaju sirinu sa Adebajom. Jaci su Lejkersi ali moglo je biti napetije da trener Majamija ne forsira Adebaja koji igra kako Lejkersima odgovara. Adebajo i ne gleda ka kosu, kakva bukva.

Car

pre 3 godine

Alo ljudi, mozete da mrzite coveka koliko hocete, ali ne igra on sam ovu igru, igraju je po 5 igraca u polju.. Lejkersi su cele sezone bili konstantni, i pre mehura i u mehuru. Cak sto se mehura tice, to im je "odmoglo" jer nije bilo domaceg terena a ljudi bili prvi u konferenciji.. Prema tome najbolji tim NBA lige je osvojio prsten sasvim zasluzeno, cestitke! Za Kobija! 8 24

Slobodanka

pre 3 godine

Još se neki pale da će Denver sa osvoji titulu pored 2 iz La ,Gsw kompletnog nema šanse nego će Jokić da potpiše za Lakers e I postane pravi Magic i onda će svi navijati za La

SakaZulu

pre 3 godine

petarczv
Човек који би навијао и за Сурдулицу, само да је против ЛеБрона...
(Греен, 12. oktobar 2020 00:58)


Zapravo, covek koji bi navijao i za Bogdana Bogdanovica, samo da je protiv Lebrona...
Ili ipak ne bi?! Ipak tu ne bi mogao da se odluci i ne bi mu bilo ni malo lako! Ne zna covek koga vise mrzi...

hgdic

pre 3 godine

Bukvalno pratim ove tekme da dozivim kad ce komentator prestati da govori kako se ko popularno zove i da je Razan Rondo crtao taktiku za napade u Bostonu

Damjanov zelenko

pre 3 godine

Hajde jedno nezavisno pitanje - sta ako dodje LeBron ikada do 6 ili vise prstenova? Da li ce tada 6-0 MJa biti bolje od recimo 6-6 Lebrona? Samo pitam, zelim civilizovanu razmenu misljenja.

Pobednik

pre 3 godine

meni kao navijacu Lejkersa uopste nije bitno ko je mvp finala, generalno Davis je car.. jeste da je zadnja 3 meca slabije poentirao, ali on je stub odbrane Lejkersa..brz okretan pokriva ceo reket sam..blokira iz mesta kog stigne..i najbitnije u ovom finalu on je jedini mogao da cuva Dzimi Batlera, ostatak tima izgledao zalosno dok ga je cuvao..

SM

pre 3 godine

Fan sam LeBrona, za mene je s ovim naslovom i definitivno drugi najbolji svih vremena iza Jordana, korak bliže MJ-u, ali je Michael još uvijek br.1.

Ima jedan jako bitan argument koji se često zaboravlja u toj James vs. Jordan debati: MJ je triput ispadao u prvom krugu playoffa, LBJ nijednom.

Beks

pre 3 godine

@Ostin ne navodim zvezde postoje mnogo dobrih sutera koji su vecini nepoznata kao Dana Baros,Dele Ellis,Greg Hodzis i drugi. Manje se sutiralo jer su i treneri forsirali drugaciju kosarku. Bil Laimber je pogodio 6 trojki na jednom mecu finala protiv Blejzersa,svejedno su mu zamerali uzimanje spoljnog suta.

Dusan

pre 3 godine

Adebajo kao Plamli, beskoristan na sutu, unistio ih je jer nemaju spacing sa njim. Lejkersi se prilagodili stalno ga ostavljaju samog i fakticki igraca vise u odbrani imaju.

Aleks

pre 3 godine

goran

Pa nema Bam Bam taj gubitnički stav namerno, nego ga Dejvis uništava u oba pravca :D Lejkersi su prosto noćas izašli rešeni da okončaju ovo, zatvorili Batlera, Dejvis gospodari u reketu i to je to.

Red

pre 3 godine

LeBron NE ZNA Da igra kosarku! on je MMA borac sa perfektnom trojkom, a mozda ragbu igrac amer.fudbala, trkac sa dvpjicom na ledjima. No to je ocigledno kosarka XXI veka, samo teretana, trojka, sprint, a sve kosarkasko je u drugom planu. "Zarobljen u XX veku"
(Malo igro, 12. oktobar 2020 07:04)

Pa nije bas da je tako.I ranije su igrali na snagu,tako da ti prica ne pije vodu.

Nyc

pre 3 godine

Majami je usao veoma nervozno u igru. Puno gresaka i ishitrenih poteza. Lejkersi su se potpuno usesredili da zaustave Batlera. Dragic deluje ok za sada

nino

pre 3 godine

Ili da su pored imena mpj stavili crvenu zastavicu skauting klipersa???

Bukvalno pratim ove tekme da dozivim kad ce komentator prestati da govori kako se ko popularno zove i da je Razan Rondo crtao taktiku za napade u Bostonu
(hgdic, 12. oktobar 2020 02:37)

cole

pre 3 godine

Umor majamija, izvukli su maksimum iz prosle utakmice i sad su bez energije

Ne znam zasto spolstra nije probao sa olinikom umjesto adebaja, jeste slabiji u odbani od adebaja ali u napadu moze pogodit trojku i razvuc odbranu, ali sad im je kasno na - 30 bilo sta mjenjat

Marko

pre 3 godine

Kakvo unistenje i samounistenje ovo nisam gledao odavno.
Kakvih promasaja majamija i sta rade ovo je komedija.
Pa kao da su bili drogirani do ove tekme i sad ae izduvali.

NBAFAN

pre 3 godine

Ljudi sta vam je jeste li bolesni? Uzivajte u lepoti kosarke, gledajte i negodujte ali bez mrznje. Zar je bitno ko je goat u jednoj ligi preko bare, da to mora da predje u netrpeljivost? A majstori sto idealizuju neke potpune strance su tek posebna prica. Pa tog Dzordana, Lebrona, Batlera i ostale bas boli ona stvar za npr vas zivot i vase uspehe i dostignuca, postujte ih al nemojte da idete u ovoliko krajnost, ljubi vas brat. Sport je tu kao izduvni ventil, da se malo uziva i skrene paznja sa svakodnevmog zivota, nema tu mesta mrznji.

Rade N.

pre 3 godine

Ocekivano. Jos nakon 3 utakmice sam napisao da ce Lejkersi da dobiju u 6. I naravno da je Dzejms mvp, ovo je njegov tim ipak, iako je i Dejvis sjajan.
P. S. Uzivajte vise u sportu ljudi, manje mrzite, ne vodi to nicemu.

Banja Luka

pre 3 godine

@MPP
Kazes, nismo znali nista o Batleru, Adebaju, vidi se da si cisti neznalac i puki statisticar, sjedi 1!!!!!!! i imas mozda 17 godina!

Ostin A

pre 3 godine

(Beks, 12. oktobar 2020 09:52)

Ti jasno da za 80 i 90 pričaš o najvećim zvezdama a ne na stotine igrača igrača NBA lige. To što si imao jednog Redži Milera ili Glen Rajsa ne smatra se reperom kakva se košarka igrala tada, i koji je procenat šuta za 3 bio. Jel sam trebao da objašnjavam satima situacije kada se šutiralo za 3, broj igrača koji je šutirao za 3 i slično.

Pošto voliš statistike i upoređivanja pogledaj:

Broj igrača koji su šutirali za 3 po timu
Broj centara koji su dali više od 1 trojke u toku cele sezone.
Broj četvorki koje su šutirale više od jedne trojke po utakmici.

A možeš da istražiš i broj napada, prosečno vreme napada, fastbreak points...

Milos

pre 3 godine

Majami pobedjivao.. Sve.. Ok. Cim usli u finale.. Gubili su.. I odmah.. Pocele.. Povrede. Poceli posle da pobedju svi se.. Polako vracaju.. Ali.. Dzabe. Ne bih spominjao ove.. Ostale kada gube.. Boli ih.. Vrat.. Lakat.. Rame.. Itd.. A kada pobedjuju.. Onda je.. Sve.. Ok.. Neverovatno...

Lex

pre 3 godine

Нема овде шта да се прича, Лејкерси дубљи и јачи тим, Адебајо се тотално уплашио, бежи од Дејвиса у одбрани, пушта Краудера и Игија да се гурају са њим а много су слабији од њега.Хит је две победе узео јер је Батлер играчина, али није ни он свемогућ.Можемо причати о судијама ово и оно, реално су Лејкерси били за класу бољи тим од свих ове сезоне.

jablan

pre 3 godine

Perica, Memphis, NastyB and Co na intenzivnoj.
Demolirali su ih odbrani pre svega. Zaslužena titula, najbolja ekipa regularnog dela sezone i plejofa krunisala je sezonu titulom. Lebron nije imao boljeg saigrača nikad u karijeri. Povratak Ronda u Orlando posle loma šake najbitniji momenat za Lejkerse. Bez njega bi to mnogo bilo mnogo teško.

Bojan

pre 3 godine

(Beks, 12. oktobar 2020 09:52)
Ostin je lupio i ostao ziv, no ostaje poenta da su danas mnogo bolji poenteri na terenu, mnogo bolji suteri. Redzi Miler je dosta dugo vazio za najboljeg, danas ne bi bio u top 5. Otislo se daleko napred.
Sto se tice tempa igre, 80ih se igralo brzo, od sredine 90ih do sredine 2000ih sporo, od sredine 2000ih sve brze i brze.
I Pipen je za klasu bolji igrac od Barklija da nije uporedivo.
Cak i dok je MJ bio u prvoj penziji, Pipen bi bio daleko bolji pojedinac u mecevima protiv Barklija. Barkli je bio neverovatno supalj u odbrani, Pipen je bio kompletan igrac, kao i MJ. Ne bih ga stavio na drugo mesto u vreme Hakima i MJa, ali Pipen je definitivno bio top5 igrac lige tokom devedesetih.

jorgovan

pre 3 godine

Smatrate sa tim Džordan Lebron debatama na svaku vest. Lebron je još uvek aktivan, karijere im nisu trajale isto, druga era. Kad se Lebron penzioniše pa onda merite.

Ali šta se pisalo ovih dana kako će biti patetično kad osvoje, Lebron diže pehar Kobi ovo je za tebe bla bla i ništa od toga. Bukvalno je samo Džini Bas pomenula Kobija u jednoj rečenici i to je bilo to.

goran

pre 3 godine

jes i spolstra lud, pa sta mislis da mozes da igras sa sest igraca u rotaciji sedamnutakmica, adebajo ocajan svaki mec, olinik ne ulazi poslednje dve

Milan Spanac

pre 3 godine

@Svaki sport po malo
bravo, usmerio si me na pravi put. Nasao sam.
Veljko Dragosavljevic - sportski novinar i kosarkaski komentator
hahahahahhaha.
E pa druze, zivis u zabludi.. Mozda si komentator ali sportski nisi.
Probaj da komentarises sport po ovim rijalitijima.

esco

pre 3 godine

Pa jel moguce da se opet raspravljate o tome ko je goat. Svako ima svoje misljenje, mozda je nekad bolje da ga zadrzite za sebe jer verujte mi znate koliko njih zabole sta vi mislite.

Ovo je najgori start na marakani, godinama unazad

pre 3 godine

Pippen je one sezone kad se Zrak umirovio bio treći u izboru za mvp-a, a Bullsi su imali ja mislim 7 pobjeda manje, nego sezonu prije sa Jordanom.

To sve govori o Dream Teamu Bullsa, iako nas neki tu uvjeravaju da je Jordan igrao finala s Mozgovim, Dellavedovom, Pavlovicem, Illgauskasom.

DWade

pre 3 godine

Свака част екипи из Мајамија, као и целој организацији на приказаном у овом доигравању. Показали су да се може и против далеко јачих, талентованијих и на папиру фаворизованих екипа. Неке повреде су их спречиле да дају свој максимум у великом финалу, што не значи да би освојили, али сигурно је да би свака утакмица била неизвеснија.

Aleks

pre 3 godine

MPP

Ti nisi znao jer ne znaš ni za šta sem za Denver. Mi koji smo pratili Istočnu konferenciju smo znali, a ovde su neki upućivali na kvalitet Majamija i pre PO.

Ali sad je odjednom zasluženo a do juče su bili lopovi 😂😂😂

PimPong

pre 3 godine

Cestitke LA. Nisam odavno gledao ovako fenomenalnu odbranu. Znam da je Miami razocaran, ali realno nisu mogli da dobiju vise od ove dve utakmice.