Četvrtak, 01.10.2020.

22:10

Stanković položio popravni, Katai "bacao magiju", Falčineli će pamtiti Nikoziju

Izvor: MS

Stankoviæ položio popravni, Katai "bacao magiju", Falèineli æe pamtiti Nikoziju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

1) Zvezda jeste Bogu hvala, ušla u LE, ali Stanković nije položio popravni. Nažalost Stanković kao trener nije izvukao ni jednu pouku ni iz poraza a još manje iz pobede.

2) Ostajem pri stavu da je ON DOBAR ČOVEK, I SVI MI ZVEZDAŠI GA VOLIMO, ALI ON NE DA NIJE DOBAR TRENER VEĆ JE DALEKO OD TOGA DA JE UOPŠTE TRENER.
VOLEO BIH DA GREŠIM, ALI NAJBOLJE JE I ZA NJEGA I ZA ZVEZDU DA SE ODMAH POVUČE.

3) Iz ovog plasmana najveću korist izvlači Terzić, jer sada ima uverljivi alibi za sva poganstva koja je počinio i koja će tek da učini.
4) Draga moja Zvezdaška braćo, sad smo na žrebu imali Gibraltar, Omoniju, Tiranu i Ararat, SAD I KO ZNA KAD..... i jedva smo se i samo čudom Božojim plasirali u LE..... Voleo bih da grešim ali crno nam se piše u grupnoj fazi.

P. S.
Molim sve komentatore Zvezdaše da se set i napišu DA LI SU IKAD VIDELI DA IGRAČ PRI KRAJU UTAKMICE IZVODI SLOBODAN UDARAC IZ ODLIČNE POZICIJE KAO GAVRIĆ SINOĆ, I DA NEMA NIJEDNOG SAIGRAČA NA 20 m OKO NJEGA?
...... e to je način i slika kako Stanković razume fudbalsku igru, i to protiv Ararata koji JE PETORAZREDNA EKIPA U EVROPI.

Dragan

pre 3 godine

Vrlo nekorektno od komentarora. Nikolić je neopravdano žrtvovan zbog Ivanića, koji nije pružio ništa, od kada je došao u Zvezdu. Kanga, velika greška. Pankov, Degenek, Rodić - što pre odu, to bolje!

Zvezdaš

pre 3 godine

Ako je bilo 10 godina brukanja, kako se zovu nastupi u grupnim fazama?
Iz Valjeva sam i navijam za Metalac
(ja, 2. oktobar 2020 08:03)

Da se umešam:

Brukanjem se ne mogu nazvati rezultati protiv PSG-a, Bajerna i Totenhema, jer se radi o klubovima sa mnogostruko većim budžetima.

Pored toga, Bajern i Liverpul su tradicija evropskog fudbala, pa se eto, ipak desilo da Zvezda pobedi tim koji će te godine postati prvak Evrope.

To se može smatrati velikim uspehom, mada je meni to normalno, pošto sam navikao na takvu Zvezdu.

Mnogo godina je klub uništavan, da bi to moglo preko noći (čitraj: za par godina) da se popravi.

Mišljenja sam da se trenutno bolje radi nego ranije, mada mi se uopšte ne sviđa kako Terzić vodi klub.

Setite se samo one godine kada smo bili prvaci, a nismo mogli da igramo, jer nas je FSS sa Toletom Karadžićem na čelu, ispalio za licencu.

Miodrag

pre 3 godine

Nisu ove analize ni toliko bitne,važno da se Zvezda plasirala u LE.
Tamo je bitno odigrati na rezultat,umiranje u lepoti igre nije bitno.
Čestitke od jednog Partizanovca.
Kad već ovi moji ne umeju,da imam za koga da navijam u LE.
Tužno je to,što se,kakvo god da je,nipodaštavalo učešće Partizana u LE i LŠ,kad ih Zvezda nije igrala,i sada omalovažavanje učešće Zvezde kad ih Partizan ne igra.Mali smo narod da se toliko i tako ostrašćeno delimo.
Još jednom čestitke cigani za plasman.

ja

pre 3 godine

Stankovic - odlicna postavka, ocajno vodjenje utakmice narocito na kraju
Odbrana - do 70-og ok, par sansi vise krivica veznog reda, Degenek i Borjan po 1 ozb kiks sem toga za ovakvog protivnika dovoljno
Vezni red - Nikolic uplaseno delovao, igrao na sigurno, Kanga i Ivanic ocaj zivi
Napad - Katai do gola medju slabijima, iskupio se u potpunosti; Falcineli pravo osvezenje steta za promasaj pre njihovog gola ali stvarno je momak veliko pojacanje u napadu, sjajne povratne, ume da sacuva loptu, udje u sansu... Naizgled izmislio fudbal za Boacija, Tomanea, Vukanovica i ekipu
Sve u svemu previse srece oko zreba ove sezone, ali kako god jako je lepo sto nakon 10g brukanja vezujemo 4g u Evropi.
(Arthas, 01. oktobar 2020 22:35)
Analiza level 0.78
Ako je bilo 10 godina brukanja, kako se zovu nastupi u grupnim fazama?
Iz Valjeva sam i navijam za Metalac

Nole Đole

pre 3 godine

Po ovim komentarima odbrana je solidna
Jel neko vidi da Zvezda neeema odbranu !!!
Grese stalnoooo!
katastofa a igramo sa polutimovima !!!

Nole Đole

pre 3 godine

Sta treba da se desi da Stankovic vidi da neki igraci mogu da igraju najvise jedno poluvreme.
Odbrana je preloša !!!!!!!
svi prenapeti kao da igraju finala sp i kondcija smesna!!!!
prolazimo na individualni kvalitet opet
nema timske igreee.
Gajic je poluigrac...
Nikolic Gavric odlicni "nemaju sa kim "
Kataji i Kanga kad "krenu da greše" to rade i serijama ,
isto su igraci za poluvreme al '
nemamo bolje!!!!

4k4.Dex

pre 3 godine

Katai magiko šta reći
Falčineli školovan špic za Tomanea Ronaldo
Kanga mora da nađe put
Ben manje da obrađuje loptu
Nesiguran zadnji vezni
Ivanić uvek toplo hladno
Odbrana nema sigurnost još
Stanković popravio prekid mnogo ali mora da napravi mesta za Grujića.

Zlatko

pre 3 godine

Nije mi jasna konstatacija da je Falčineli mogao da bude tragičar, pa odbranio mu golman, šta jel on kriv za gol koji smo primili?
(milosh, 01. oktobar 2020 23:00)

"Mogao da bude", srećom pa nije. Znaš kako se kaže za fudbal? Stiže kazna za promašaje. Nama kazna nije stigla 5-10 minuta kasnije, stigla je odmah. Zašto "mogao da bude"? Sem onog pokušaja u prvom poluvremenu pasom u prostor iza linije odbrane Ararat ništa nije uradio. U takvoj utakmici imaš sve, posed, držiš protivnika u njegovih 16m, opasniji si u drugom poluvremrnu nego u prvom, vodiš 2:0 i bum- sve se menja. Umesto 3:0 i zatvaranja utakmice 20 minuta pre kraja, ti promašuješ 1 na 1 i odmah u kontri primaš gol za 2:1. Protivnik izlazi iz konopaca, a tebi ulazi voda u uši i svašta ti prolazi kroz glavu u tom trenutku. Nije stvar što je Dijego to promašio i dobio tu rečenicu "mogao da bude tragičar", to bi se reklo za svakog ko bi to promašio a usledio isti razvoj događaja. Jednostavno, u takvim situacijama gde nema popravnog, gde sve staje u 90 minuta, ne sme protivnik da se vraća u život na takav način. Mene je ovo podsetilo na Krasnodar, sa razlikom da je tamo sudija izmislio penal a ovde su ljudi sami postigli gol. Potpuno isto, vodiš, imaš kontrolu i onda odjednom faza straha, strepnje, grešaka i konfuzije.

M

pre 3 godine

Kao što su mnogi napisali, da su bili dvomeči, verovatno bi smo prošli Omoniju, ali treba biti realan i reći da isto tako verovatno ne bismo prošli Olimpijakos, tako da bi krajnji rezultat, najverovatnije bio isti - LE, što je sasvim ok.

milan010

pre 3 godine

Svako ko za igrače odbrane kaže da su bili "solidni", ne sme da se bavi sportskim novinarstvom. Odbrana Zvezde je bila kriminalna i samo zbog sreće Ararat nije postigao bar još gol, a to su svakako zaslužili. Navijač sam Zvezde ali jako realan, pogotovo jer nam se serviraju priče o krizi a Zvezda prodala igrače za 20m evra, uzela od UEFA bar 5m a kuka se na jako, dok Terza vozi blindirani Mercedes. Fuj, bljak.

Nikola

pre 3 godine

Sta treba da se desi da se shvati da Njegos Petrovic ne moze da igra...pisem ovo od bajerna,maltene od kad je dosao decko nema jednostavno ni trunke kvaliteta za ozbiljan fudbal...moglo je zamalo da bude 2 2(oba zbog njegovih losih reakcija)I onda bi tragedija bila.

Velja

pre 3 godine

Nikolić jedan od boljih, Ben jedan od boljih sa defanzivnim zadacima, katai i dobar i loš. Imao je dosta dobrih poteza ali još više grešaka. Stanković ponovo podbacio. Igra bez krila sa bekovima koji se ubacuju a nisu taj kalibar za sada pegla falcineli. Ozbiljniji protivnik i mi nemamo šansu jer nema ko da probije. Kanga, ivanić i katai. Ima mesta samo za jednog. Ovako se sudaraju. Kanga je čist višak uopšte nam nije trebao

GM

pre 3 godine

Bitan je prolaz. Odnosno 4. godina u Evropi.
Ali ono sto je neverovatno su 2 stvari.

A to je da svi vide da Zvezda nema bekove i nista klub ne radi po tom pitanju.
A druga da su svi presrecni povratkom Kataia i Kange, a po partijama u najbitnijim utakmicama ove sezone ne moze se reci ko vise solira... I to niko ne kaze nista, samo dok ima rezultata, a kad ce onda tek njima neko nesto da kaze, da rade za tim imajuci u vidu pozicije.

veliki strumf

pre 3 godine

Nema magije Miloja, covek je znao da tempira formu i da motivise igrace, igrali su sa 120% svojih mogucnosti kad je bilo najpotrebnije. Stankovic to nema.
Drugi sesir je dobra sansa, uz malo srece mogu pasti dva tima realno slabija od Zvezde i eto sanse da se nesto uradi, skupi koeficijent i novac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sale, 1. oktobar 2020 23:22)
Ponekad se stvarno pitam sta je sa memorijom ljudi. Da li mi to stvarno toliko slabo pamtimo, ili namerno zaboravljamo. kazes pod Milojem su davali 120%. Pa druze, ja mnogo volim Miloja i on je najzasluzniji za ove rezultate i ovakvu Zvezdu, ali mi ni tada nismo bili spremni niti smo davali 80% mogucnosti. U svakoj utakmici oko 65. maksimalno 70. minuta mi smo padali, crkavali, povlacili se i branili. Sta uradimo do 70. minuta - to je to. Ako ne verujes, pronadji stotine komentara o tome na B92. Jedine golove posle 70. minuta dali smo olimpijakosu u Bg jer smo imali igraca vise i to posle zicera koji su promasili. Miloje, svestan da nemamo snage, zatvarao je utakmicu u 70. minutu i prelazili smo u totalnu defanzivu. Deki ima bolje rezultate od Miloja u prvenstvu - sve pobede i to ubedljive! Grobari mogu da trabunjaju da su namestaljke, ali isto su bulaznili i kad je bio Miloje. Razlika je sto smo tada dobijali jedva, a sad valjda namestamo da damo 4, 5, 6. Cudne neke namestaljke...

Beowolf

pre 3 godine

Ne slažem se za Bena... Možda nije konkretno napravio nešto, ali je zato sve situacije rešavao doktorski a i vraćao se u odbranu da pomaže desnoj strani... Izvrsna partija podređena kolektivu i okolnostima. Ja ne kapiram nekad ove vaše ocene, kao da sam gledao drugu utakmicu. Kažem, bez direktnog napadačkog učinka ali je i te kako doprineo. Koga ne mrzi, neka promisli i pogleda opet.

dr. Udo Brinkman

pre 3 godine

Stankovic - odlicna postavka, ocajno vodjenje utakmice narocito na kraju
Odbrana - do 70-og ok, par sansi vise krivica veznog reda, Degenek i Borjan po 1 ozb kiks sem toga za ovakvog protivnika dovoljno
Vezni red - Nikolic uplaseno delovao, igrao na sigurno, Kanga i Ivanic ocaj zivi
Napad - Katai do gola medju slabijima, iskupio se u potpunosti; Falcineli pravo osvezenje steta za promasaj pre njihovog gola ali stvarno je momak veliko pojacanje u napadu, sjajne povratne, ume da sacuva loptu, udje u sansu... Naizgled izmislio fudbal za Boacija, Tomanea, Vukanovica i ekipu
Sve u svemu previse srece oko zreba ove sezone, ali kako god jako je lepo sto nakon 10g brukanja vezujemo 4g u Evropi.
(Arthas, 1. oktobar 2020 22:35)

Slazem se od reci do reci, potpisujem tvoj komentar.

kimiko

pre 3 godine

Katai može odigrati i lošije, ali on zna kako sa loptom. Dovoljan je jedan ekstra potez i utakmica se lomi. Gol je dao majstorski. Očekujem od Kange da namesti nišan i šut sa distance. Imao je par pokušaja, ali nije ga išlo. Sve u svemu, prolaz je dobar...ali se mora još mnogo raditi

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Не бих се сложио за Николића.Мислим да је одиграо зрело и да је био најбољи од свих играча средине терена.

Sale

pre 3 godine

Cudne kvalifikacije, bez publike, jedan mec. Mnogi su se favoriti opekli.
U normalnim uslovima Zvezda bi lagano igrala u barazu ali realno bilo je i srece sa zrebom.

Nema magije Miloja, covek je znao da tempira formu i da motivise igrace, igrali su sa 120% svojih mogucnosti kad je bilo najpotrebnije. Stankovic to nema.

Drugi sesir je dobra sansa, uz malo srece mogu pasti dva tima realno slabija od Zvezde i eto sanse da se nesto uradi, skupi koeficijent i novac.

Millennium

pre 3 godine

Samo jednu stvar da ne zaboravimo. Skoro sve utakmice smo igrali na strani i po jedan meč. Uopšte nije naivno. I dalje sam ubeđen da bi Omoniju prošli glat da se igrao revanš u Beogradu. Nadam se da se ovo više neće ponavljati.

Marcos

pre 3 godine

Nije bilo lako Dekiju a neki se nasli da pljuju.Tri utakmice na strani u ovom sistemu gde jedna utakmica odlucuje nije lako.I sa Milojem smo imali neresene na strani u kvalifikacijama cak i poraz samo sto je tada postojao revans i dve utakmice.Garantujem da bi ovu Omonija dobili dva tri nula kuci i prosli dalje da se igrale dve utakmice.

Duxevača

pre 3 godine

Sve čestitke Zvezdi! Danas svi igraju fudbal, nema amatera, a pogotovo nije lako na gostujućim terenima u ovim okolnostima izboriti plasman u grupnu fazu. Kontinuitet u Evropi, to je ono što je Zvezdi kao vazduh neophodno! Ukoliko se od starta krenu "gurati u vatru" Gavrić i Nikolić i kupe bar dva kvalitetna pojačanja (zaradilo se 3 miliona evra samim ulaskom u LE), ne bih se iznenadio da se ponovi rezultat iz sezone 2017/18 i da prezimi naš šampion u Evropi. Ovaj tim će vremenom, kao i trener, samo da raste. Mislim da nije neskroman cilj za ovu sezonu "dupla kruna" bez poraza u ligi i 1/16 finala LE!

misko ajkula

pre 3 godine

Katai bacao magiju? Ko nije gledao mec mozda bi i pomislio da je tako. Lik dao go jer ga je odbrambeni napucao u kostobran... previse subjektivnosti

Arthas

pre 3 godine

Stankovic - odlicna postavka, ocajno vodjenje utakmice narocito na kraju
Odbrana - do 70-og ok, par sansi vise krivica veznog reda, Degenek i Borjan po 1 ozb kiks sem toga za ovakvog protivnika dovoljno
Vezni red - Nikolic uplaseno delovao, igrao na sigurno, Kanga i Ivanic ocaj zivi
Napad - Katai do gola medju slabijima, iskupio se u potpunosti; Falcineli pravo osvezenje steta za promasaj pre njihovog gola ali stvarno je momak veliko pojacanje u napadu, sjajne povratne, ume da sacuva loptu, udje u sansu... Naizgled izmislio fudbal za Boacija, Tomanea, Vukanovica i ekipu
Sve u svemu previse srece oko zreba ove sezone, ali kako god jako je lepo sto nakon 10g brukanja vezujemo 4g u Evropi.

napomena

pre 3 godine

Zvezda je dobila jednu tešku, na jedan meč gde je sve moguće i gde slabim ekipama šanse drastično rastu. Zvezda se izborila sa tim, bila bolja, zasluženo se plasirala u ligu evrope što je realan uspeh za naš fudbal.

jel' da?

pre 3 godine

veliko bravo, obzirom da Deki u Zvezdi uči trenerski posao, ovo je sjajno...kritičari, molim vas, tišina. I mnogo iskusniji treneri su Zvezdu ostavljali bez Evrope...

ko-ometator

pre 3 godine

Sezona spasena. Sada da nadjemo pravog trenera jer ekipa ne moze pola sata da igra u ozbiljnom tempu. Osim toga covek je poluamater. Uz duzno postovanje treba se zahvaliti sto pre ode to bolje i za Zvezdu i za njega da se nebi obrukali.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Dočekasmo spretnog napadača. Falćineli za naše uslove sasvim dobar. Fox in the box, što bi rekli Englezi. Mnogo lepo otvara igru, fino oseća prostor. Sam gol je definicija žabarskog centarfora. Povratna, praćenje centaršuta, pravi tajming skoka i egzekucija u malu mrežu. Nije kum Mihara dugme. Doduše morao je dati i onaj zicer. Al' ajde.

Taktika, kondicija za brigu. Mora to dosta bolje za borbu u grupama. Gavrić i Veljko moraju i Evropu u 11. Nema više izgovora. Čekamo i neka pojačanja, ima još vremena.

veliki strumf

pre 3 godine

Treba jos jednom proveriti, ali mislim da smo jedini tim koji je igrao 3 utakmice u gostima (dobro, ova je bila neutralan teren, ali nismo igrali kuci), a koji je prosao u LE. Veliki rezultat, nevazno ko su protivnici. Pogledajte samo od koga su kuci ispali Bazel, Sporting, Kopenhagen.

Marcos

pre 3 godine

Nije bilo lako Dekiju a neki se nasli da pljuju.Tri utakmice na strani u ovom sistemu gde jedna utakmica odlucuje nije lako.I sa Milojem smo imali neresene na strani u kvalifikacijama cak i poraz samo sto je tada postojao revans i dve utakmice.Garantujem da bi ovu Omonija dobili dva tri nula kuci i prosli dalje da se igrale dve utakmice.

napomena

pre 3 godine

Zvezda je dobila jednu tešku, na jedan meč gde je sve moguće i gde slabim ekipama šanse drastično rastu. Zvezda se izborila sa tim, bila bolja, zasluženo se plasirala u ligu evrope što je realan uspeh za naš fudbal.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Dočekasmo spretnog napadača. Falćineli za naše uslove sasvim dobar. Fox in the box, što bi rekli Englezi. Mnogo lepo otvara igru, fino oseća prostor. Sam gol je definicija žabarskog centarfora. Povratna, praćenje centaršuta, pravi tajming skoka i egzekucija u malu mrežu. Nije kum Mihara dugme. Doduše morao je dati i onaj zicer. Al' ajde.

Taktika, kondicija za brigu. Mora to dosta bolje za borbu u grupama. Gavrić i Veljko moraju i Evropu u 11. Nema više izgovora. Čekamo i neka pojačanja, ima još vremena.

Millennium

pre 3 godine

Samo jednu stvar da ne zaboravimo. Skoro sve utakmice smo igrali na strani i po jedan meč. Uopšte nije naivno. I dalje sam ubeđen da bi Omoniju prošli glat da se igrao revanš u Beogradu. Nadam se da se ovo više neće ponavljati.

veliki strumf

pre 3 godine

Treba jos jednom proveriti, ali mislim da smo jedini tim koji je igrao 3 utakmice u gostima (dobro, ova je bila neutralan teren, ali nismo igrali kuci), a koji je prosao u LE. Veliki rezultat, nevazno ko su protivnici. Pogledajte samo od koga su kuci ispali Bazel, Sporting, Kopenhagen.

jel' da?

pre 3 godine

veliko bravo, obzirom da Deki u Zvezdi uči trenerski posao, ovo je sjajno...kritičari, molim vas, tišina. I mnogo iskusniji treneri su Zvezdu ostavljali bez Evrope...

Duxevača

pre 3 godine

Sve čestitke Zvezdi! Danas svi igraju fudbal, nema amatera, a pogotovo nije lako na gostujućim terenima u ovim okolnostima izboriti plasman u grupnu fazu. Kontinuitet u Evropi, to je ono što je Zvezdi kao vazduh neophodno! Ukoliko se od starta krenu "gurati u vatru" Gavrić i Nikolić i kupe bar dva kvalitetna pojačanja (zaradilo se 3 miliona evra samim ulaskom u LE), ne bih se iznenadio da se ponovi rezultat iz sezone 2017/18 i da prezimi naš šampion u Evropi. Ovaj tim će vremenom, kao i trener, samo da raste. Mislim da nije neskroman cilj za ovu sezonu "dupla kruna" bez poraza u ligi i 1/16 finala LE!

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Не бих се сложио за Николића.Мислим да је одиграо зрело и да је био најбољи од свих играча средине терена.

misko ajkula

pre 3 godine

Katai bacao magiju? Ko nije gledao mec mozda bi i pomislio da je tako. Lik dao go jer ga je odbrambeni napucao u kostobran... previse subjektivnosti

Sale

pre 3 godine

Cudne kvalifikacije, bez publike, jedan mec. Mnogi su se favoriti opekli.
U normalnim uslovima Zvezda bi lagano igrala u barazu ali realno bilo je i srece sa zrebom.

Nema magije Miloja, covek je znao da tempira formu i da motivise igrace, igrali su sa 120% svojih mogucnosti kad je bilo najpotrebnije. Stankovic to nema.

Drugi sesir je dobra sansa, uz malo srece mogu pasti dva tima realno slabija od Zvezde i eto sanse da se nesto uradi, skupi koeficijent i novac.

kimiko

pre 3 godine

Katai može odigrati i lošije, ali on zna kako sa loptom. Dovoljan je jedan ekstra potez i utakmica se lomi. Gol je dao majstorski. Očekujem od Kange da namesti nišan i šut sa distance. Imao je par pokušaja, ali nije ga išlo. Sve u svemu, prolaz je dobar...ali se mora još mnogo raditi

dr. Udo Brinkman

pre 3 godine

Stankovic - odlicna postavka, ocajno vodjenje utakmice narocito na kraju
Odbrana - do 70-og ok, par sansi vise krivica veznog reda, Degenek i Borjan po 1 ozb kiks sem toga za ovakvog protivnika dovoljno
Vezni red - Nikolic uplaseno delovao, igrao na sigurno, Kanga i Ivanic ocaj zivi
Napad - Katai do gola medju slabijima, iskupio se u potpunosti; Falcineli pravo osvezenje steta za promasaj pre njihovog gola ali stvarno je momak veliko pojacanje u napadu, sjajne povratne, ume da sacuva loptu, udje u sansu... Naizgled izmislio fudbal za Boacija, Tomanea, Vukanovica i ekipu
Sve u svemu previse srece oko zreba ove sezone, ali kako god jako je lepo sto nakon 10g brukanja vezujemo 4g u Evropi.
(Arthas, 1. oktobar 2020 22:35)

Slazem se od reci do reci, potpisujem tvoj komentar.

Arthas

pre 3 godine

Stankovic - odlicna postavka, ocajno vodjenje utakmice narocito na kraju
Odbrana - do 70-og ok, par sansi vise krivica veznog reda, Degenek i Borjan po 1 ozb kiks sem toga za ovakvog protivnika dovoljno
Vezni red - Nikolic uplaseno delovao, igrao na sigurno, Kanga i Ivanic ocaj zivi
Napad - Katai do gola medju slabijima, iskupio se u potpunosti; Falcineli pravo osvezenje steta za promasaj pre njihovog gola ali stvarno je momak veliko pojacanje u napadu, sjajne povratne, ume da sacuva loptu, udje u sansu... Naizgled izmislio fudbal za Boacija, Tomanea, Vukanovica i ekipu
Sve u svemu previse srece oko zreba ove sezone, ali kako god jako je lepo sto nakon 10g brukanja vezujemo 4g u Evropi.

Beowolf

pre 3 godine

Ne slažem se za Bena... Možda nije konkretno napravio nešto, ali je zato sve situacije rešavao doktorski a i vraćao se u odbranu da pomaže desnoj strani... Izvrsna partija podređena kolektivu i okolnostima. Ja ne kapiram nekad ove vaše ocene, kao da sam gledao drugu utakmicu. Kažem, bez direktnog napadačkog učinka ali je i te kako doprineo. Koga ne mrzi, neka promisli i pogleda opet.

ko-ometator

pre 3 godine

Sezona spasena. Sada da nadjemo pravog trenera jer ekipa ne moze pola sata da igra u ozbiljnom tempu. Osim toga covek je poluamater. Uz duzno postovanje treba se zahvaliti sto pre ode to bolje i za Zvezdu i za njega da se nebi obrukali.

M

pre 3 godine

Kao što su mnogi napisali, da su bili dvomeči, verovatno bi smo prošli Omoniju, ali treba biti realan i reći da isto tako verovatno ne bismo prošli Olimpijakos, tako da bi krajnji rezultat, najverovatnije bio isti - LE, što je sasvim ok.

milan010

pre 3 godine

Svako ko za igrače odbrane kaže da su bili "solidni", ne sme da se bavi sportskim novinarstvom. Odbrana Zvezde je bila kriminalna i samo zbog sreće Ararat nije postigao bar još gol, a to su svakako zaslužili. Navijač sam Zvezde ali jako realan, pogotovo jer nam se serviraju priče o krizi a Zvezda prodala igrače za 20m evra, uzela od UEFA bar 5m a kuka se na jako, dok Terza vozi blindirani Mercedes. Fuj, bljak.

Miodrag

pre 3 godine

Nisu ove analize ni toliko bitne,važno da se Zvezda plasirala u LE.
Tamo je bitno odigrati na rezultat,umiranje u lepoti igre nije bitno.
Čestitke od jednog Partizanovca.
Kad već ovi moji ne umeju,da imam za koga da navijam u LE.
Tužno je to,što se,kakvo god da je,nipodaštavalo učešće Partizana u LE i LŠ,kad ih Zvezda nije igrala,i sada omalovažavanje učešće Zvezde kad ih Partizan ne igra.Mali smo narod da se toliko i tako ostrašćeno delimo.
Još jednom čestitke cigani za plasman.

Nole Đole

pre 3 godine

Po ovim komentarima odbrana je solidna
Jel neko vidi da Zvezda neeema odbranu !!!
Grese stalnoooo!
katastofa a igramo sa polutimovima !!!

veliki strumf

pre 3 godine

Nema magije Miloja, covek je znao da tempira formu i da motivise igrace, igrali su sa 120% svojih mogucnosti kad je bilo najpotrebnije. Stankovic to nema.
Drugi sesir je dobra sansa, uz malo srece mogu pasti dva tima realno slabija od Zvezde i eto sanse da se nesto uradi, skupi koeficijent i novac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sale, 1. oktobar 2020 23:22)
Ponekad se stvarno pitam sta je sa memorijom ljudi. Da li mi to stvarno toliko slabo pamtimo, ili namerno zaboravljamo. kazes pod Milojem su davali 120%. Pa druze, ja mnogo volim Miloja i on je najzasluzniji za ove rezultate i ovakvu Zvezdu, ali mi ni tada nismo bili spremni niti smo davali 80% mogucnosti. U svakoj utakmici oko 65. maksimalno 70. minuta mi smo padali, crkavali, povlacili se i branili. Sta uradimo do 70. minuta - to je to. Ako ne verujes, pronadji stotine komentara o tome na B92. Jedine golove posle 70. minuta dali smo olimpijakosu u Bg jer smo imali igraca vise i to posle zicera koji su promasili. Miloje, svestan da nemamo snage, zatvarao je utakmicu u 70. minutu i prelazili smo u totalnu defanzivu. Deki ima bolje rezultate od Miloja u prvenstvu - sve pobede i to ubedljive! Grobari mogu da trabunjaju da su namestaljke, ali isto su bulaznili i kad je bio Miloje. Razlika je sto smo tada dobijali jedva, a sad valjda namestamo da damo 4, 5, 6. Cudne neke namestaljke...

Zvezdaš

pre 3 godine

Ako je bilo 10 godina brukanja, kako se zovu nastupi u grupnim fazama?
Iz Valjeva sam i navijam za Metalac
(ja, 2. oktobar 2020 08:03)

Da se umešam:

Brukanjem se ne mogu nazvati rezultati protiv PSG-a, Bajerna i Totenhema, jer se radi o klubovima sa mnogostruko većim budžetima.

Pored toga, Bajern i Liverpul su tradicija evropskog fudbala, pa se eto, ipak desilo da Zvezda pobedi tim koji će te godine postati prvak Evrope.

To se može smatrati velikim uspehom, mada je meni to normalno, pošto sam navikao na takvu Zvezdu.

Mnogo godina je klub uništavan, da bi to moglo preko noći (čitraj: za par godina) da se popravi.

Mišljenja sam da se trenutno bolje radi nego ranije, mada mi se uopšte ne sviđa kako Terzić vodi klub.

Setite se samo one godine kada smo bili prvaci, a nismo mogli da igramo, jer nas je FSS sa Toletom Karadžićem na čelu, ispalio za licencu.

Nikola

pre 3 godine

Sta treba da se desi da se shvati da Njegos Petrovic ne moze da igra...pisem ovo od bajerna,maltene od kad je dosao decko nema jednostavno ni trunke kvaliteta za ozbiljan fudbal...moglo je zamalo da bude 2 2(oba zbog njegovih losih reakcija)I onda bi tragedija bila.

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

1) Zvezda jeste Bogu hvala, ušla u LE, ali Stanković nije položio popravni. Nažalost Stanković kao trener nije izvukao ni jednu pouku ni iz poraza a još manje iz pobede.

2) Ostajem pri stavu da je ON DOBAR ČOVEK, I SVI MI ZVEZDAŠI GA VOLIMO, ALI ON NE DA NIJE DOBAR TRENER VEĆ JE DALEKO OD TOGA DA JE UOPŠTE TRENER.
VOLEO BIH DA GREŠIM, ALI NAJBOLJE JE I ZA NJEGA I ZA ZVEZDU DA SE ODMAH POVUČE.

3) Iz ovog plasmana najveću korist izvlači Terzić, jer sada ima uverljivi alibi za sva poganstva koja je počinio i koja će tek da učini.
4) Draga moja Zvezdaška braćo, sad smo na žrebu imali Gibraltar, Omoniju, Tiranu i Ararat, SAD I KO ZNA KAD..... i jedva smo se i samo čudom Božojim plasirali u LE..... Voleo bih da grešim ali crno nam se piše u grupnoj fazi.

P. S.
Molim sve komentatore Zvezdaše da se set i napišu DA LI SU IKAD VIDELI DA IGRAČ PRI KRAJU UTAKMICE IZVODI SLOBODAN UDARAC IZ ODLIČNE POZICIJE KAO GAVRIĆ SINOĆ, I DA NEMA NIJEDNOG SAIGRAČA NA 20 m OKO NJEGA?
...... e to je način i slika kako Stanković razume fudbalsku igru, i to protiv Ararata koji JE PETORAZREDNA EKIPA U EVROPI.

GM

pre 3 godine

Bitan je prolaz. Odnosno 4. godina u Evropi.
Ali ono sto je neverovatno su 2 stvari.

A to je da svi vide da Zvezda nema bekove i nista klub ne radi po tom pitanju.
A druga da su svi presrecni povratkom Kataia i Kange, a po partijama u najbitnijim utakmicama ove sezone ne moze se reci ko vise solira... I to niko ne kaze nista, samo dok ima rezultata, a kad ce onda tek njima neko nesto da kaze, da rade za tim imajuci u vidu pozicije.

Zlatko

pre 3 godine

Nije mi jasna konstatacija da je Falčineli mogao da bude tragičar, pa odbranio mu golman, šta jel on kriv za gol koji smo primili?
(milosh, 01. oktobar 2020 23:00)

"Mogao da bude", srećom pa nije. Znaš kako se kaže za fudbal? Stiže kazna za promašaje. Nama kazna nije stigla 5-10 minuta kasnije, stigla je odmah. Zašto "mogao da bude"? Sem onog pokušaja u prvom poluvremenu pasom u prostor iza linije odbrane Ararat ništa nije uradio. U takvoj utakmici imaš sve, posed, držiš protivnika u njegovih 16m, opasniji si u drugom poluvremrnu nego u prvom, vodiš 2:0 i bum- sve se menja. Umesto 3:0 i zatvaranja utakmice 20 minuta pre kraja, ti promašuješ 1 na 1 i odmah u kontri primaš gol za 2:1. Protivnik izlazi iz konopaca, a tebi ulazi voda u uši i svašta ti prolazi kroz glavu u tom trenutku. Nije stvar što je Dijego to promašio i dobio tu rečenicu "mogao da bude tragičar", to bi se reklo za svakog ko bi to promašio a usledio isti razvoj događaja. Jednostavno, u takvim situacijama gde nema popravnog, gde sve staje u 90 minuta, ne sme protivnik da se vraća u život na takav način. Mene je ovo podsetilo na Krasnodar, sa razlikom da je tamo sudija izmislio penal a ovde su ljudi sami postigli gol. Potpuno isto, vodiš, imaš kontrolu i onda odjednom faza straha, strepnje, grešaka i konfuzije.

Nole Đole

pre 3 godine

Sta treba da se desi da Stankovic vidi da neki igraci mogu da igraju najvise jedno poluvreme.
Odbrana je preloša !!!!!!!
svi prenapeti kao da igraju finala sp i kondcija smesna!!!!
prolazimo na individualni kvalitet opet
nema timske igreee.
Gajic je poluigrac...
Nikolic Gavric odlicni "nemaju sa kim "
Kataji i Kanga kad "krenu da greše" to rade i serijama ,
isto su igraci za poluvreme al '
nemamo bolje!!!!

Velja

pre 3 godine

Nikolić jedan od boljih, Ben jedan od boljih sa defanzivnim zadacima, katai i dobar i loš. Imao je dosta dobrih poteza ali još više grešaka. Stanković ponovo podbacio. Igra bez krila sa bekovima koji se ubacuju a nisu taj kalibar za sada pegla falcineli. Ozbiljniji protivnik i mi nemamo šansu jer nema ko da probije. Kanga, ivanić i katai. Ima mesta samo za jednog. Ovako se sudaraju. Kanga je čist višak uopšte nam nije trebao

4k4.Dex

pre 3 godine

Katai magiko šta reći
Falčineli školovan špic za Tomanea Ronaldo
Kanga mora da nađe put
Ben manje da obrađuje loptu
Nesiguran zadnji vezni
Ivanić uvek toplo hladno
Odbrana nema sigurnost još
Stanković popravio prekid mnogo ali mora da napravi mesta za Grujića.

Dragan

pre 3 godine

Vrlo nekorektno od komentarora. Nikolić je neopravdano žrtvovan zbog Ivanića, koji nije pružio ništa, od kada je došao u Zvezdu. Kanga, velika greška. Pankov, Degenek, Rodić - što pre odu, to bolje!

ja

pre 3 godine

Stankovic - odlicna postavka, ocajno vodjenje utakmice narocito na kraju
Odbrana - do 70-og ok, par sansi vise krivica veznog reda, Degenek i Borjan po 1 ozb kiks sem toga za ovakvog protivnika dovoljno
Vezni red - Nikolic uplaseno delovao, igrao na sigurno, Kanga i Ivanic ocaj zivi
Napad - Katai do gola medju slabijima, iskupio se u potpunosti; Falcineli pravo osvezenje steta za promasaj pre njihovog gola ali stvarno je momak veliko pojacanje u napadu, sjajne povratne, ume da sacuva loptu, udje u sansu... Naizgled izmislio fudbal za Boacija, Tomanea, Vukanovica i ekipu
Sve u svemu previse srece oko zreba ove sezone, ali kako god jako je lepo sto nakon 10g brukanja vezujemo 4g u Evropi.
(Arthas, 01. oktobar 2020 22:35)
Analiza level 0.78
Ako je bilo 10 godina brukanja, kako se zovu nastupi u grupnim fazama?
Iz Valjeva sam i navijam za Metalac

misko ajkula

pre 3 godine

Katai bacao magiju? Ko nije gledao mec mozda bi i pomislio da je tako. Lik dao go jer ga je odbrambeni napucao u kostobran... previse subjektivnosti

ko-ometator

pre 3 godine

Sezona spasena. Sada da nadjemo pravog trenera jer ekipa ne moze pola sata da igra u ozbiljnom tempu. Osim toga covek je poluamater. Uz duzno postovanje treba se zahvaliti sto pre ode to bolje i za Zvezdu i za njega da se nebi obrukali.

Marcos

pre 3 godine

Nije bilo lako Dekiju a neki se nasli da pljuju.Tri utakmice na strani u ovom sistemu gde jedna utakmica odlucuje nije lako.I sa Milojem smo imali neresene na strani u kvalifikacijama cak i poraz samo sto je tada postojao revans i dve utakmice.Garantujem da bi ovu Omonija dobili dva tri nula kuci i prosli dalje da se igrale dve utakmice.

jel' da?

pre 3 godine

veliko bravo, obzirom da Deki u Zvezdi uči trenerski posao, ovo je sjajno...kritičari, molim vas, tišina. I mnogo iskusniji treneri su Zvezdu ostavljali bez Evrope...

Arthas

pre 3 godine

Stankovic - odlicna postavka, ocajno vodjenje utakmice narocito na kraju
Odbrana - do 70-og ok, par sansi vise krivica veznog reda, Degenek i Borjan po 1 ozb kiks sem toga za ovakvog protivnika dovoljno
Vezni red - Nikolic uplaseno delovao, igrao na sigurno, Kanga i Ivanic ocaj zivi
Napad - Katai do gola medju slabijima, iskupio se u potpunosti; Falcineli pravo osvezenje steta za promasaj pre njihovog gola ali stvarno je momak veliko pojacanje u napadu, sjajne povratne, ume da sacuva loptu, udje u sansu... Naizgled izmislio fudbal za Boacija, Tomanea, Vukanovica i ekipu
Sve u svemu previse srece oko zreba ove sezone, ali kako god jako je lepo sto nakon 10g brukanja vezujemo 4g u Evropi.

Duxevača

pre 3 godine

Sve čestitke Zvezdi! Danas svi igraju fudbal, nema amatera, a pogotovo nije lako na gostujućim terenima u ovim okolnostima izboriti plasman u grupnu fazu. Kontinuitet u Evropi, to je ono što je Zvezdi kao vazduh neophodno! Ukoliko se od starta krenu "gurati u vatru" Gavrić i Nikolić i kupe bar dva kvalitetna pojačanja (zaradilo se 3 miliona evra samim ulaskom u LE), ne bih se iznenadio da se ponovi rezultat iz sezone 2017/18 i da prezimi naš šampion u Evropi. Ovaj tim će vremenom, kao i trener, samo da raste. Mislim da nije neskroman cilj za ovu sezonu "dupla kruna" bez poraza u ligi i 1/16 finala LE!

ja

pre 3 godine

Stankovic - odlicna postavka, ocajno vodjenje utakmice narocito na kraju
Odbrana - do 70-og ok, par sansi vise krivica veznog reda, Degenek i Borjan po 1 ozb kiks sem toga za ovakvog protivnika dovoljno
Vezni red - Nikolic uplaseno delovao, igrao na sigurno, Kanga i Ivanic ocaj zivi
Napad - Katai do gola medju slabijima, iskupio se u potpunosti; Falcineli pravo osvezenje steta za promasaj pre njihovog gola ali stvarno je momak veliko pojacanje u napadu, sjajne povratne, ume da sacuva loptu, udje u sansu... Naizgled izmislio fudbal za Boacija, Tomanea, Vukanovica i ekipu
Sve u svemu previse srece oko zreba ove sezone, ali kako god jako je lepo sto nakon 10g brukanja vezujemo 4g u Evropi.
(Arthas, 01. oktobar 2020 22:35)
Analiza level 0.78
Ako je bilo 10 godina brukanja, kako se zovu nastupi u grupnim fazama?
Iz Valjeva sam i navijam za Metalac

dr. Udo Brinkman

pre 3 godine

Stankovic - odlicna postavka, ocajno vodjenje utakmice narocito na kraju
Odbrana - do 70-og ok, par sansi vise krivica veznog reda, Degenek i Borjan po 1 ozb kiks sem toga za ovakvog protivnika dovoljno
Vezni red - Nikolic uplaseno delovao, igrao na sigurno, Kanga i Ivanic ocaj zivi
Napad - Katai do gola medju slabijima, iskupio se u potpunosti; Falcineli pravo osvezenje steta za promasaj pre njihovog gola ali stvarno je momak veliko pojacanje u napadu, sjajne povratne, ume da sacuva loptu, udje u sansu... Naizgled izmislio fudbal za Boacija, Tomanea, Vukanovica i ekipu
Sve u svemu previse srece oko zreba ove sezone, ali kako god jako je lepo sto nakon 10g brukanja vezujemo 4g u Evropi.
(Arthas, 1. oktobar 2020 22:35)

Slazem se od reci do reci, potpisujem tvoj komentar.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Dočekasmo spretnog napadača. Falćineli za naše uslove sasvim dobar. Fox in the box, što bi rekli Englezi. Mnogo lepo otvara igru, fino oseća prostor. Sam gol je definicija žabarskog centarfora. Povratna, praćenje centaršuta, pravi tajming skoka i egzekucija u malu mrežu. Nije kum Mihara dugme. Doduše morao je dati i onaj zicer. Al' ajde.

Taktika, kondicija za brigu. Mora to dosta bolje za borbu u grupama. Gavrić i Veljko moraju i Evropu u 11. Nema više izgovora. Čekamo i neka pojačanja, ima još vremena.

Beowolf

pre 3 godine

Ne slažem se za Bena... Možda nije konkretno napravio nešto, ali je zato sve situacije rešavao doktorski a i vraćao se u odbranu da pomaže desnoj strani... Izvrsna partija podređena kolektivu i okolnostima. Ja ne kapiram nekad ove vaše ocene, kao da sam gledao drugu utakmicu. Kažem, bez direktnog napadačkog učinka ali je i te kako doprineo. Koga ne mrzi, neka promisli i pogleda opet.

napomena

pre 3 godine

Zvezda je dobila jednu tešku, na jedan meč gde je sve moguće i gde slabim ekipama šanse drastično rastu. Zvezda se izborila sa tim, bila bolja, zasluženo se plasirala u ligu evrope što je realan uspeh za naš fudbal.

Sale

pre 3 godine

Cudne kvalifikacije, bez publike, jedan mec. Mnogi su se favoriti opekli.
U normalnim uslovima Zvezda bi lagano igrala u barazu ali realno bilo je i srece sa zrebom.

Nema magije Miloja, covek je znao da tempira formu i da motivise igrace, igrali su sa 120% svojih mogucnosti kad je bilo najpotrebnije. Stankovic to nema.

Drugi sesir je dobra sansa, uz malo srece mogu pasti dva tima realno slabija od Zvezde i eto sanse da se nesto uradi, skupi koeficijent i novac.

4k4.Dex

pre 3 godine

Katai magiko šta reći
Falčineli školovan špic za Tomanea Ronaldo
Kanga mora da nađe put
Ben manje da obrađuje loptu
Nesiguran zadnji vezni
Ivanić uvek toplo hladno
Odbrana nema sigurnost još
Stanković popravio prekid mnogo ali mora da napravi mesta za Grujića.

Velja

pre 3 godine

Nikolić jedan od boljih, Ben jedan od boljih sa defanzivnim zadacima, katai i dobar i loš. Imao je dosta dobrih poteza ali još više grešaka. Stanković ponovo podbacio. Igra bez krila sa bekovima koji se ubacuju a nisu taj kalibar za sada pegla falcineli. Ozbiljniji protivnik i mi nemamo šansu jer nema ko da probije. Kanga, ivanić i katai. Ima mesta samo za jednog. Ovako se sudaraju. Kanga je čist višak uopšte nam nije trebao

veliki strumf

pre 3 godine

Treba jos jednom proveriti, ali mislim da smo jedini tim koji je igrao 3 utakmice u gostima (dobro, ova je bila neutralan teren, ali nismo igrali kuci), a koji je prosao u LE. Veliki rezultat, nevazno ko su protivnici. Pogledajte samo od koga su kuci ispali Bazel, Sporting, Kopenhagen.

Millennium

pre 3 godine

Samo jednu stvar da ne zaboravimo. Skoro sve utakmice smo igrali na strani i po jedan meč. Uopšte nije naivno. I dalje sam ubeđen da bi Omoniju prošli glat da se igrao revanš u Beogradu. Nadam se da se ovo više neće ponavljati.

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

1) Zvezda jeste Bogu hvala, ušla u LE, ali Stanković nije položio popravni. Nažalost Stanković kao trener nije izvukao ni jednu pouku ni iz poraza a još manje iz pobede.

2) Ostajem pri stavu da je ON DOBAR ČOVEK, I SVI MI ZVEZDAŠI GA VOLIMO, ALI ON NE DA NIJE DOBAR TRENER VEĆ JE DALEKO OD TOGA DA JE UOPŠTE TRENER.
VOLEO BIH DA GREŠIM, ALI NAJBOLJE JE I ZA NJEGA I ZA ZVEZDU DA SE ODMAH POVUČE.

3) Iz ovog plasmana najveću korist izvlači Terzić, jer sada ima uverljivi alibi za sva poganstva koja je počinio i koja će tek da učini.
4) Draga moja Zvezdaška braćo, sad smo na žrebu imali Gibraltar, Omoniju, Tiranu i Ararat, SAD I KO ZNA KAD..... i jedva smo se i samo čudom Božojim plasirali u LE..... Voleo bih da grešim ali crno nam se piše u grupnoj fazi.

P. S.
Molim sve komentatore Zvezdaše da se set i napišu DA LI SU IKAD VIDELI DA IGRAČ PRI KRAJU UTAKMICE IZVODI SLOBODAN UDARAC IZ ODLIČNE POZICIJE KAO GAVRIĆ SINOĆ, I DA NEMA NIJEDNOG SAIGRAČA NA 20 m OKO NJEGA?
...... e to je način i slika kako Stanković razume fudbalsku igru, i to protiv Ararata koji JE PETORAZREDNA EKIPA U EVROPI.

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Не бих се сложио за Николића.Мислим да је одиграо зрело и да је био најбољи од свих играча средине терена.

veliki strumf

pre 3 godine

Nema magije Miloja, covek je znao da tempira formu i da motivise igrace, igrali su sa 120% svojih mogucnosti kad je bilo najpotrebnije. Stankovic to nema.
Drugi sesir je dobra sansa, uz malo srece mogu pasti dva tima realno slabija od Zvezde i eto sanse da se nesto uradi, skupi koeficijent i novac.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sale, 1. oktobar 2020 23:22)
Ponekad se stvarno pitam sta je sa memorijom ljudi. Da li mi to stvarno toliko slabo pamtimo, ili namerno zaboravljamo. kazes pod Milojem su davali 120%. Pa druze, ja mnogo volim Miloja i on je najzasluzniji za ove rezultate i ovakvu Zvezdu, ali mi ni tada nismo bili spremni niti smo davali 80% mogucnosti. U svakoj utakmici oko 65. maksimalno 70. minuta mi smo padali, crkavali, povlacili se i branili. Sta uradimo do 70. minuta - to je to. Ako ne verujes, pronadji stotine komentara o tome na B92. Jedine golove posle 70. minuta dali smo olimpijakosu u Bg jer smo imali igraca vise i to posle zicera koji su promasili. Miloje, svestan da nemamo snage, zatvarao je utakmicu u 70. minutu i prelazili smo u totalnu defanzivu. Deki ima bolje rezultate od Miloja u prvenstvu - sve pobede i to ubedljive! Grobari mogu da trabunjaju da su namestaljke, ali isto su bulaznili i kad je bio Miloje. Razlika je sto smo tada dobijali jedva, a sad valjda namestamo da damo 4, 5, 6. Cudne neke namestaljke...

milan010

pre 3 godine

Svako ko za igrače odbrane kaže da su bili "solidni", ne sme da se bavi sportskim novinarstvom. Odbrana Zvezde je bila kriminalna i samo zbog sreće Ararat nije postigao bar još gol, a to su svakako zaslužili. Navijač sam Zvezde ali jako realan, pogotovo jer nam se serviraju priče o krizi a Zvezda prodala igrače za 20m evra, uzela od UEFA bar 5m a kuka se na jako, dok Terza vozi blindirani Mercedes. Fuj, bljak.

Zlatko

pre 3 godine

Nije mi jasna konstatacija da je Falčineli mogao da bude tragičar, pa odbranio mu golman, šta jel on kriv za gol koji smo primili?
(milosh, 01. oktobar 2020 23:00)

"Mogao da bude", srećom pa nije. Znaš kako se kaže za fudbal? Stiže kazna za promašaje. Nama kazna nije stigla 5-10 minuta kasnije, stigla je odmah. Zašto "mogao da bude"? Sem onog pokušaja u prvom poluvremenu pasom u prostor iza linije odbrane Ararat ništa nije uradio. U takvoj utakmici imaš sve, posed, držiš protivnika u njegovih 16m, opasniji si u drugom poluvremrnu nego u prvom, vodiš 2:0 i bum- sve se menja. Umesto 3:0 i zatvaranja utakmice 20 minuta pre kraja, ti promašuješ 1 na 1 i odmah u kontri primaš gol za 2:1. Protivnik izlazi iz konopaca, a tebi ulazi voda u uši i svašta ti prolazi kroz glavu u tom trenutku. Nije stvar što je Dijego to promašio i dobio tu rečenicu "mogao da bude tragičar", to bi se reklo za svakog ko bi to promašio a usledio isti razvoj događaja. Jednostavno, u takvim situacijama gde nema popravnog, gde sve staje u 90 minuta, ne sme protivnik da se vraća u život na takav način. Mene je ovo podsetilo na Krasnodar, sa razlikom da je tamo sudija izmislio penal a ovde su ljudi sami postigli gol. Potpuno isto, vodiš, imaš kontrolu i onda odjednom faza straha, strepnje, grešaka i konfuzije.

Nikola

pre 3 godine

Sta treba da se desi da se shvati da Njegos Petrovic ne moze da igra...pisem ovo od bajerna,maltene od kad je dosao decko nema jednostavno ni trunke kvaliteta za ozbiljan fudbal...moglo je zamalo da bude 2 2(oba zbog njegovih losih reakcija)I onda bi tragedija bila.

kimiko

pre 3 godine

Katai može odigrati i lošije, ali on zna kako sa loptom. Dovoljan je jedan ekstra potez i utakmica se lomi. Gol je dao majstorski. Očekujem od Kange da namesti nišan i šut sa distance. Imao je par pokušaja, ali nije ga išlo. Sve u svemu, prolaz je dobar...ali se mora još mnogo raditi

GM

pre 3 godine

Bitan je prolaz. Odnosno 4. godina u Evropi.
Ali ono sto je neverovatno su 2 stvari.

A to je da svi vide da Zvezda nema bekove i nista klub ne radi po tom pitanju.
A druga da su svi presrecni povratkom Kataia i Kange, a po partijama u najbitnijim utakmicama ove sezone ne moze se reci ko vise solira... I to niko ne kaze nista, samo dok ima rezultata, a kad ce onda tek njima neko nesto da kaze, da rade za tim imajuci u vidu pozicije.

Nole Đole

pre 3 godine

Sta treba da se desi da Stankovic vidi da neki igraci mogu da igraju najvise jedno poluvreme.
Odbrana je preloša !!!!!!!
svi prenapeti kao da igraju finala sp i kondcija smesna!!!!
prolazimo na individualni kvalitet opet
nema timske igreee.
Gajic je poluigrac...
Nikolic Gavric odlicni "nemaju sa kim "
Kataji i Kanga kad "krenu da greše" to rade i serijama ,
isto su igraci za poluvreme al '
nemamo bolje!!!!

Nole Đole

pre 3 godine

Po ovim komentarima odbrana je solidna
Jel neko vidi da Zvezda neeema odbranu !!!
Grese stalnoooo!
katastofa a igramo sa polutimovima !!!

Dragan

pre 3 godine

Vrlo nekorektno od komentarora. Nikolić je neopravdano žrtvovan zbog Ivanića, koji nije pružio ništa, od kada je došao u Zvezdu. Kanga, velika greška. Pankov, Degenek, Rodić - što pre odu, to bolje!

Zvezdaš

pre 3 godine

Ako je bilo 10 godina brukanja, kako se zovu nastupi u grupnim fazama?
Iz Valjeva sam i navijam za Metalac
(ja, 2. oktobar 2020 08:03)

Da se umešam:

Brukanjem se ne mogu nazvati rezultati protiv PSG-a, Bajerna i Totenhema, jer se radi o klubovima sa mnogostruko većim budžetima.

Pored toga, Bajern i Liverpul su tradicija evropskog fudbala, pa se eto, ipak desilo da Zvezda pobedi tim koji će te godine postati prvak Evrope.

To se može smatrati velikim uspehom, mada je meni to normalno, pošto sam navikao na takvu Zvezdu.

Mnogo godina je klub uništavan, da bi to moglo preko noći (čitraj: za par godina) da se popravi.

Mišljenja sam da se trenutno bolje radi nego ranije, mada mi se uopšte ne sviđa kako Terzić vodi klub.

Setite se samo one godine kada smo bili prvaci, a nismo mogli da igramo, jer nas je FSS sa Toletom Karadžićem na čelu, ispalio za licencu.

M

pre 3 godine

Kao što su mnogi napisali, da su bili dvomeči, verovatno bi smo prošli Omoniju, ali treba biti realan i reći da isto tako verovatno ne bismo prošli Olimpijakos, tako da bi krajnji rezultat, najverovatnije bio isti - LE, što je sasvim ok.

Miodrag

pre 3 godine

Nisu ove analize ni toliko bitne,važno da se Zvezda plasirala u LE.
Tamo je bitno odigrati na rezultat,umiranje u lepoti igre nije bitno.
Čestitke od jednog Partizanovca.
Kad već ovi moji ne umeju,da imam za koga da navijam u LE.
Tužno je to,što se,kakvo god da je,nipodaštavalo učešće Partizana u LE i LŠ,kad ih Zvezda nije igrala,i sada omalovažavanje učešće Zvezde kad ih Partizan ne igra.Mali smo narod da se toliko i tako ostrašćeno delimo.
Još jednom čestitke cigani za plasman.