Sreda, 30.09.2020.

19:45

Partizan vodio 15 razlike, pa izgubio od Huventuda

Košarkaši Partizana poraženi su rezultatom 85:82 od Huventuda u prvom kolu Evrokupa.

Izvor: SN

Partizan vodio 15 razlike, pa izgubio od Huventuda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

296 Komentari

Sortiraj po:

Miki

pre 3 godine

Vladimir koji "voli" Partizan, lažeš, naivan si i zaostao panter iz predgrađa. Neka ko voli Partizan nema potrebe da to piše. Partizan sur sudije uništile, je onako grubu igru oni su im svirali 5 (2 u trećoj i 3 u četvrtoj) prkršaja a igračima Partizana svaki dodir su odmah kažnjavali. Cirkus je ova Đordijeva košarka.

SrbEUin

pre 3 godine

Mozda je sada vraceno, ono iz Instambula 91 godine. (Zeljko Terzic, 1. oktobar 2020 23:09)

Ode čovek u praistoriju. Što ne pomenu Kecmana?
To su vratili Gudura, kalina, Mulalić... i ko sve ne, još davno.

Ako se išta vraća na ovoj nebitnoj utakmici, najpre bih rekao za Ced i onu frljoku iz petokoraka po isteku vremena. Ili možda krađu u kupu, mada je kup ipak bitniji meč od ovog juče.

Zeljko Terzic

pre 3 godine

Veliki sam, a po godinama stariji Partizanovac. Gledao sam mec od drugog poluvremena i mislio, da cemo to dobiti, onako lagano. Ali, puno gresaka i manjak malo sportske srece u poslednjoj cetvrtini, nas je kostalo pobede. Po meni, nama fali lider tima, da preuzme odgovornost, kada je to bilo potrebno. Veliko pojacanje od Amerikanca Mekintajera po meni mora vise i bolje od ovoga. Scepo je veliki Partizanovac i na neki nacin pocetnik u ovom poslu, ali ne treba odmah bacati drvlje i kamenje na njega. Ima u ovom porazu i njegove krivice, ali igraci moraju biti skoncentrisaniji na mecu i svakog protivnika prihvatati veoma ozbiljno. Opustenost, nespretnost i pomalo neifikasnost, a doza srece na drugoj strani, ucinili su da izgubimo ovu utakmicu. Mozda je sada vraceno, ono iz Instambula 91 godine. Steta, zao mi je, pogotovu, kada se ovako dobijen mec, izgubi i to na samom kraju utakmice. Zato glavu gore i podrzimo momke, za sledece meceve koji dolaze. Napred crno-beli.

A možda se i varam, davno je bilo

pre 3 godine

. Ne ubaciti nijednom Novicu, da pokaže ostalima kako matorac izgara srcem i dušom na terenu bi nateralo i ostale da se "razmrdaju". Zar mislite da ga je Andrea bez veze ubacivao u igru???
(NastyB, 01. oktobar 2020 14:27)

Mislim da Novica nije igrao više od minut pri kraju sezone kada smo igrali najbolje.

Gazda Dojkan

pre 3 godine

(NastyB, 1. oktobar 2020 14:27)

Hvala bogu da neko ovde prokomentarise i kosarku. Ne slazem se sa tobom po pitanju Šćepanovića. Jeste početnik ali Partizan dobro igra. Mora da se isprofiliše lider na terenu. Neko kome će se verovati u ovakvim završnicama. Nije do trenera. Novica nije imao ulogu protiv tima koji forsira mnogo trcanja i brzu kosarku. Ne moze fizicki da odgovori na toliku trku.
U 4/4 su nas prebili uz blagoslov sudija. A i da je uslo par otvorenih trojki, ne bi doslo do takve zavrsnice.

Jole

pre 3 godine

Molim upravu da dovede trenera, bez njega ne može da se igra ozbiljna košarka. Izgubiti 15 razlike može samo Đođević, Šćepa i ostali amateri.

NastyB

pre 3 godine

Da vam kažem nešto kao Zvezdaš i ljubitelj košarke - sa razlogom sam se pribojavao prošlogodišnjeg Partizana kojeg je napravio Trinkijeri, jer za tog čoveka imam samo izuzetno poštovanje, jer je prevejani lisac, znalac i strašan motivator, dok je u Zvezdi bio prvo večiti pomoćnik, a onda čovek kojeg je odavno pregazilo vreme.
Baš kao što sam znao da će Trinkijeri biti najveći plus za Partizan prošle godine, tako i za ovu znam da je Zvezdi Saša Obradović ubedljivo najveće pojačanje. Neko ko zna kako da stvori koheziju u timu, postavi sve na svoje mesto, gde se zna šta ko radi znači MNOGO više nego 3 ozbiljna "otpatka" iz NBA u jednom timu (ko je pomenuo Turk Telekom??)
Ali, pošto je ovde reč o Partizanu, bez obzira što možda imate i bolji tim nego prošle godine, trener-početnik će vas totalno uništiti.
Baš kao Stanković Zvezdu u fudbalu.
Ako odmah ne dovedete nekog ozbiljnijeg stručnjaka, nećete se ovajditi ove sezone. Ovaj poraz je čisto neiskustvo i neznanje Šćepanovića. Ne ubaciti nijednom Novicu, da pokaže ostalima kako matorac izgara srcem i dušom na terenu bi nateralo i ostale da se "razmrdaju". Zar mislite da ga je Andrea bez veze ubacivao u igru???

Realno

pre 3 godine

Samo dva evroligaška igrača u Huventud koji imaju neko iskustva igrajući najjače klupsko takmičenje a ostalo nepoznati uopšte partizan je imao večeras odnosno mogao da dobije utakmicu kako je znao i umeo a da ne izgubi.
(Poštovalac igre, 1. oktobar 2020 01:20)

A nisi mi rekao ko je iz Partizana ikome poznat u Evropi.. Jankovici,Danguba,propali Ameri. Pa sem Gordica sto vidi se da zna kosarku i da je uvek konstantan,ostali su "poludivlji" da ne znas kad ce sta da odigraju,jos kad se zalete kao Jaramaz,nekada Rakocevic je tako radio kao mlad igrac u Zvezdi,pitas se jel im sporet u sobi,a ves masina u kuhinji u glavi. Jos da je bio Zagorac sa svojim nerezonskim potezima,bilo bi desetak razlike. A da falio je megastar Angola..

SrbEUin

pre 3 godine

Bice da smo mi vas naucili da ponavljate, jer ponavljanje je majka znanja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije(sone, 1. oktobar 2020 07:58)

Ponavljanje (bubanje) je majka recitovanja - deklamovanja.
To vi radite.
Izučavanje, proučavanje, razmišljanje i zaključivanje su majka, otac, deda, baba i ostali preci znanja.

ValterNBG

pre 3 godine

Jedva docekavsi da odgledam malo Evropskog basketa,upalim tv,oho,igraju Grobosi,taman da malo zavirimo u komsijino dvoriste,jelte,da znamo sta mozemo ocekivati.Kad ono,dva Jankovica.Opet,za neverovati.Igraci koji,kako bih to rekao a da ih ne uvredim,nisu dovoljno kompetentni u najvisem delu tela da se bave ovom igrom.Sta se desava sa njihovom upravom,nemam pojma.Jos ovaj drugi(Amer)ima neki nadmeni stav,kao iskusan je,neka ozbiljna faca,rasporedjuje igrace,eeeej?Ovi ostali,ok,onaj Mika se jos ne snalazi,ovi provereni rade svoje,mali Trifke sve bolji a Scepi fali iskustva I autoriteta,sto se uz Novicu ipak da srediti.Generalno sasvim pristojno,ali imati ovu dvojicu,ne znam,totalno nejasno,dva Lesora,a mislim da od njega ne moze gore.

Seljak

pre 3 godine

da ponovim po 100 put, gledaš li ovu publiku lekaru Kon... španija, italija, francuska.... pandemija na vrhuncu a publike ima, kod nas ne. zašto lekaru Kon

roarrr

pre 3 godine

Kao bivsi partizanovac, a sada nezainteresovani, moram reci da je veliko olaksanje ne pratiti vise sport, uopste. Probajte, dopasce vam se.

Lg

pre 3 godine

Prilican broj nepoznatih vec od prve utakmice i nadam se da bar neko unutar kluba zna odgovore. Opravdanja u sportu ne postoje, posle osam meseci igramo, umor, neuigrani bla bla, to ne pije vodu. Po reakcijama igraca na terenu narocito na kraju utakmice rekao bih da su autoritet Trinkijerija i Scepanovica neuporedivi, a da li ce on svoj izgraditi u toku sezone veliko je pitanje, po ovoj utakmici cini se da nece a trener bez autoriteta je samo deo i nista vise. Jos jedan problem koji mu visi nad glavom je sto i pre ove utakmice postoje struje koje zele da dovedu drugog i to vrlo jake. Partizan je izgledao lose, neuigrano, bez vidnih zelja i akcija za sutera, srljanje, nepotrebna jurnjava i na kraju greske koje se jednostavno ne prave, a napravljene su. U stvari, meni su licili na juniorsku ekipu bez iskustva

srb

pre 3 godine

@Aleksandra
Nema ih ni zvezda, dobric i davidovac vise nisu mladi, a to sve samo govori gde je buducnost srpske kosarke. Kad bude dosla smena generacija u repr necemo se dobro provesti.

Sramota za part sa onakvom ekipom da izgubi od huventuda, gledao sam dok je bilo 15 razlike za part i cinilo se da oni amateri predvodjeni vremesnim ribasom i raspalim tomicem nece moci ni da izgube casno. Sta se desilo kasnije necu da komentarisem jer nisam gledao ali deluje mi da je u pitanju pad koncetracije.

Dacha

pre 3 godine

Mekintajer doveden kao najvece pojacanje i ne igra im uopste zadnjih 5 min utakmice kad se lomilo i odlucivalo?? Ne razumem zasto,jel imao 5 licnih,mozda sam to propustio? Ako nije to onda zaista ne razumem.

sone

pre 3 godine

Zeleznik,predgradje, limenke, zamrznuti,panteri to je sav vokabular navijaca partizana, dalje od toga ne mogu.
(samoLandRover., 30. septembar 2020 23:30)
Pa to ste vi, tačno si vas opisao.
(sone, 30. septembar 2020 23:38)

Ne to su vas naucili da ponavljate...
(samoLandRover., 30. septembar 2020 23:47)
Bice da smo mi vas naucili da ponavljate, jer ponavljanje je majka znanja.

Шумадинац 100%

pre 3 godine

Ништа ново! Сутра је оно право. Константинопољ ће да гори. И Кипар!

Poštovalac igre

pre 3 godine

Samo dva evroligaška igrača u Huventud koji imaju neko iskustva igrajući najjače klupsko takmičenje a ostalo nepoznati uopšte partizan je imao večeras odnosno mogao da dobije utakmicu kako je znao i umeo a da ne izgubi.

Pitanje

pre 3 godine

Izvanredna predstava ovog mladog tima čiju okosnicu, za razliku od komšija, čine isključivo mladi igrači iz sopstvenog pogona!

Borbeno, tečno, stranci odlično pogođeni, trener perfektno vodio čitavu utakmicu i sasvim je sigurno da će biti ozbiljan konkurent za osvajanje ovog takmičenja, dok se za ABA ligu to pitanje uopšte ne postavlja.

Sve više se priča da se konačno vraća i Pavlović, a onda je nebo granica!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor PFC, 30. septembar 2020 23:59)

Izvini,na kojim si opijatima,dok si pisao svoj komentar? Zivo me interesuje.
Jedino ako se sprdas sa limarima,opravdano je ali si mi sumnjiv...

zdravkogfl

pre 3 godine

Dujel dva bivša drugo ligaša. Na takom nivou i odigrali ova dva kluba. Jarmaz dečko je upropastijo celu utakmicu sa onim faulom na polovini osve prilike da dečko zamisjia sebe daje Džordan Pozdrav

Mića

pre 3 godine

Ovi što sada smenjuju Šćepanovića, za par dana će da govore da je novi Željko Obradović kada pobedi Borac u aba.
Ništa strašno, to su naša posla.

Jaran

pre 3 godine

Dobijamo sigurno vajld kard
Covece, secam se kako juce one utakmice protiv Zadra kada smo poludeli zbog Canka i skandirali mu celo drugo poluvreme da ide... Ne znam, nadao sam se da ima nesto od ovog ali izgleda da ce nas unistiti...

ArDzej65

pre 3 godine

Ovi napraviše kao da su igrali protiv nekog Evroligaša, pa Huventud je pre nekoliko dana gubio 30 razlike od Reala, to je realno razlika između EL i EK

Vladimir

pre 3 godine

Prvo nema akcija za Pejdza sto je ogromna greska.
Druga je lose izmene I izbor igraca.
Treca je Los prelazni rok - jankovic I mozda Mika ( rano je za reci).

Ostalo se da popraviti. Ipak najaci utisak mi je kao da Scepanovic nije pratio proslu godinu.

Pitanje

pre 3 godine

Na kom kanalu je bila utakmica,nisam gledao ali bih odgledao snimak,cisto da iskuliram na tenane,opusteno,uzivajuci.Kako su igrali ovi pacenici? Sta kazu limarevi svedoci,jesu li ih sudije pokrale ili je Covic umesao prste,zajedno sa AV?

Nebojsa

pre 3 godine

Prosle sezone su preko 90% u svim takmicenjima kad bi bio u pitanju jedan posed, otisao bi na stranu Partizana.
Nemoj te se iznenaditi ako ove sezone bude na stetu Partizana, nemozes ocekivati isti scenarijo dve sezone.

Pantelija

pre 3 godine

Duel dva bivša prvaka Evrope.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bili boj, 30. septembar 2020 20:28)

Idi gledaj History Channel!

micho mkd

pre 3 godine

gde su stali fudbaleri,produzili kosarkasi.Inace klasican primer,kako dobijenu utakmicu izgubiti a u glavnoj ulozi trener,katastrofalno vodjenje tima u poslednjoj cetvrtini.Nadajmo se boljem,ipak je ovo samo pocetak.

Sofronije

pre 3 godine

Tačno je jedino da će tvoj FMP da bide čišćen sa 20
(devojke debele, 30. septembar 2020 22:07) # Link komentara

jasna mi je tvoja frustracija FMP-om, ipak vas je u dva poslednja srpska prvenstva izbacio u polufinalu.

Igor PFC

pre 3 godine

Izvanredna predstava ovog mladog tima čiju okosnicu, za razliku od komšija, čine isključivo mladi igrači iz sopstvenog pogona!

Borbeno, tečno, stranci odlično pogođeni, trener perfektno vodio čitavu utakmicu i sasvim je sigurno da će biti ozbiljan konkurent za osvajanje ovog takmičenja, dok se za ABA ligu to pitanje uopšte ne postavlja.

Sve više se priča da se konačno vraća i Pavlović, a onda je nebo granica!

sone

pre 3 godine

Zeleznik,predgradje, limenke, zamrznuti,panteri to je sav vokabular navijaca partizana, dalje od toga ne mogu.
(samoLandRover., 30. septembar 2020 23:30)
Pa to ste vi, tačno si vas opisao.

Рајко

pre 3 godine

@Ja
2:0 је најопаснији резултат!
Умало да заборавим,признаје да сте се понадали!

ognjen

pre 3 godine

Prva takmičarska utakmica u sezoni pa dobro biće to kako treba u nastavku sezone, ali završnica je katastrofa a to je samo do trenera!!! podrška Vladi i igračima!!!

Sofronije

pre 3 godine

Samo da podsetim da zvezda nikada nije bila prvak evrope u kosarci.
(Defekt, 30. septembar 2020 20:41)

Samo da podsetim da je ženska sekcija KK Crvena zvezda bila šampion Evrope 1979.

vss

pre 3 godine

Hoćemo Duleta, hoćemo Duleta, hoćemo Duleta!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kibo, 30. septembar 2020 22:57) Dulo ispao u prvom kolu pretkvalifikacija, za pretkvalifikacije za kvalifikacije za Evrokup. Izgleda nema roming ni u Rumuniji.

kenjac

pre 3 godine

Svi igraci partizana su kosarkaski limitirani. Nema ovde od titule nista. Trener ocajan, mentalitet gubitnicki. Ovo nisu neki klinci od 18 god vec formirani igraci koji ne bi smeli da ispuste 15 razlike. Huventud nikakva ekipa ovo je partizan morao da dobije. Opet stara boljka partizan nema centra.

Objektivno

pre 3 godine

Ova ekipa će razbijati ove godine!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (punk is everywhere, 30. septembar 2020 21:19)

Hoce sigurno,samo da zavrsava utakmice kao sto je zavrsila i veceras i svi zadovoljni.Mozda ako igrate protiv Kluza,Igokee i tako slicne jacine klubova ali ako naleti jos neka grupa gradjana,kao ovi iz Huventuda,pojacani sa dva penzionera,tu vec nemate sta da trazite.

Poskok

pre 3 godine

Vecina komentara je u stilu "prva utakmica, nije bitan poraz", ali ja se ne slažem. Zaboravljate na težak raspored,jer dolazi jaka Venecija (bojim se da ćemo posle ovoga večeras glatko izgubiti), a zatim dva gostovanja, što bi moglo dovesti do skora 0-4 na početku. U tom slučaju prolaz u drugi krug bi bio pod velikim znakom pitanja a već kako bi se to odrazilo na moral igrača, ne smem ni da pomislim. Onda bi se verovatno smenio trener, pitanje koga bi novog našli i krenulo bi sve naopako.Mislim da nam treba mnogo bolja 5-ica od Mike, nije mi jasno zašto je vodio Zagorca kad je povredjen a zdrav Angola sedi u Bgd.Dangubić loš večeras kao i S.Jankovic( mozda bolje da su ostavili Birču i ove sezone). Prilično bezidejno kad se lomio rezultat. Iskreno, trenutno nisam baš neki optimista, ali videćemo. Voleo bih da grešim i da me razvoj situacije demantuje. Velika šteta za ovo večeras!

samoLandRover.

pre 3 godine

Zeleznik,predgradje, limenke, zamrznuti,panteri to je sav vokabular navijaca partizana, dalje od toga ne mogu.
(samoLandRover., 30. septembar 2020 23:30)
Pa to ste vi, tačno si vas opisao.
(sone, 30. septembar 2020 23:38)

Ne to su vas naucili da ponavljate...

Ljudožderač!

pre 3 godine

Probaću objektivno,
bilo je i većih umetnika, ali večeras je bila prava umetnost prosuti +15 protiv ovakvog Huventuda!
Trener?
Naravno!!!

makoto nagano

pre 3 godine

Partizan ima sasvim solidne igrače za nivo ABA lige (final eight) i za nivo Eurocup-a (final sixteen) i to bi bilo to od ove vesele družine.

ki yy

pre 3 godine

normalno da ovako prodjes kada ne mozes da obuzdas svoje komplekse pa spominjete zvezdu non stop....samo gledate da ponizite nas klub dok vam igra vas.

+41

pre 3 godine

Utakmicu je izgubio trener,ali nije za zameriti.Prva mu je utakmica,kao i Miki.Biće to dosta bolje.
Ribas je sa 33 godine odigrao 30 minuta i rešio pobednika.
Puno izmena kod nas,bez pogođene petorke.S.Janković i Mozli malo minuta.Jaramaz 1/6 za tri,uz neverovatan faul na kraju.

jon

pre 3 godine

Ako je neko sumnjao... opet se pokazalo da nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 30. septembar 2020 23:13)

goreg bota od tebe nema

Losmi

pre 3 godine

Sudjenje katastrofa, mislim da ce ovo biti trend ove godine. Elem, sami pali, sami se zaklali. Vlada nije dorastao ili nije dovoljno sazreo. Mi smo losiji za ove dve cepanice Jankovica i Dangubica, uz slabog Miku.

gogibreeeeeee

pre 3 godine

Partizan da trazi podhitno novog trenera!
Vodis sa plus 16 i izgubis utakmicu!
Zadnjih 2 minute je najmladji igrac Partizana na terenu i novi amer Mika koji nema pojma o evropskoj kosarci! Znaci neverovatno Amaterski izgubljena utakmica!

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

Partizan je IMAO dvocifrena prednost, a meni doneo 350e.. na kraju trece 7 kvota na huventud. pa vi ne igrajte..
(Milan Spanac, 30. septembar 2020 22:41)

A ti kao.uplatio toliko na tiket hahahahahah, idi trazi od mamine penzije 100 din za kafu...

Straight Outta München

pre 3 godine

Partizan ima snažan tim, veoma uigran, sa širokom rotacijom. Huventud je , po kladionicama, bio izraziti favorit, iako ne znam , zbog čega.Ovogodišnja ABA liga će biti veoma zanimljiva, sa tri veoma snažne ekipe ( Zvezda, Partizan i Budućnost ). Mornar , po imenima ima najjači tim, ali nema trenera niti sistem, a Olimpija je isto veoma konkurentna.
(Mladen cg, 30. septembar 2020 22:14

Mornar najjaci tim? Na kakvim si ti drogama? Jeste da ta industrija jedino cveta u CG ali ipak...Cuj Mornar.

Iko

pre 3 godine

Parizan ima bas sirok izbor igraca, prilicnog kvaliteta. Nista nemanjka, prvi put u zadnjih 8 godina. Sad da li ce Vlada da ispece zanat u ovoj sezoni vidjecemo. Sto se tice utakmice opet trener i glupost Jaramaza. Huventud cist prosjek. Tomic otisao iz Barselone...ove godine uzimaju prvenstvo.

dobronamerno zapazanje

pre 3 godine

U psiholoskom smislu, jos uvek se osecaju posledice prekida prosle sezone. Trebace mozda i do kraja godine da se sve vrati na svoje mesto. Tako da bice sve dobro kada bude najvaznije a to je od kraja januara pa do kraja sezone.

Dlakavi

pre 3 godine

Nazalost nista od mog Partizana ove sezone. Jankovic x 2 + Tomas , nije mi jasno zbog cega oni igraju u Partizanu...
(spice, 30. septembar 2020 21:11) Važi panteru hahahah

milan

pre 3 godine

Prva utakmica u sezoni je uglavnom pokazatelj toka cele sezone. Ovaj poraz nam pokazuje da ce Partizan gubiti sve bitne utakmice, sa jacim protivnicima, na jednu loptu/u zadnjem napadu....
Daj Boze da gresim, ali.....

Džoni

pre 3 godine

Jesu sudije malo okrenule kriterijum, ali su se igrači Partizana praktično raspali u 4/4, tolika smušenost, brzanje, bezidejnost, sve ono što su radili na utakmici dobro u ovoj zadnjoj četvrtini nisu ni pokušali da urade, neki stihijski napadi pa šta bude? Ovo mora da ide treneru na dušu jer nije uspeo da smiri ekipu i pored velike prednosti. Ovo je praktično tim od prošle sezone i ne može se pričati o nekom neiskustvu i sl.

Del Piero#10

pre 3 godine

Sramotna poslednja četvrtina! Sudije jesu imale katastrofalan kriterijum, ali za poraz smo krivi isključivo mi. Nit odbrane bit napada u poslednjih 10min. Poklonili smo im pobedu.

Bili boj

pre 3 godine

Kada ne budeš prvi ti, i kad se čuju zvižduci, tada ću Partizane znaj, da te volim ja.

Podrška Vladi i igračima. Sasvim dobra prva utakmica. Lepa sezona je pred nama.

misa87

pre 3 godine

Ragbi u drugom poluvremenu jos nisu izasli iz bonusa ni u trecoj ni u cetvrtoj,i nasa nespremnost,bice bolje kad se uigramo jos malo i kako budu isli mecevi bice bolje....

Mladen cg

pre 3 godine

Partizan ima snažan tim, veoma uigran, sa širokom rotacijom. Huventud je , po kladionicama, bio izraziti favorit, iako ne znam , zbog čega.Ovogodišnja ABA liga će biti veoma zanimljiva, sa tri veoma snažne ekipe ( Zvezda, Partizan i Budućnost ). Mornar , po imenima ima najjači tim, ali nema trenera niti sistem, a Olimpija je isto veoma konkurentna.

Straight Outta München

pre 3 godine

Uzivanje je kada ovako Partizan izgubi. Posle +15! Svaka cast ovim amaterima iz Huventuda! Imaju dva penzionera Ribasa i Tomica i 10 diletanata. Bravo Partizan, dobro otvaranje sezone!

Otprilike

pre 3 godine

Šćepanović je izgubio utakmicu!
Tim kao tim nije loš,može se igrati sezona sa ovim igračima,ali su trenutno na nekih 30% uigranosti.

devojke debele

pre 3 godine

Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.
(Menadžer Miško, 30. septembar 2020 21:27)

Tačno je jedino da će tvoj FMP da bide čišćen sa 20

matori 2

pre 3 godine

Ovakve utakmice dobijaju igraci a gube treneri! Prvi se macici u vodu bacaju ali nije dobar utisak. Ima tu dosta da se radi i brusi. Ima verovatno i kadrovskih promasaja ali videcemo. Napred Partizan!

Drndo Maroje

pre 3 godine

Kakva drama, bilo je jasno da cim je malo krenulo nizbrdo da ce se Partizan raspasti. Kakav tutus od trenera...
Jos nisu mogli ni sami da se raspadnu vec jos i sudije morale da poguraju onim smjesnim faulom nad Tomicem...ili pokusaj da drpe onu loptu koju je toliko ocigledno Omic izbacio u aut...
Sve u svemi, morao ie Partizan ovo komotno privesti kraju jer ovakva tekma od tima napravi pobjednicku ili gubitnicku ekipu.

Goran Loznica

pre 3 godine

Šćepanović nije trener.Sramno je na šta je pao klub kao Partizan??!!??Jaramaz da batali košarku.Iams 25 godina,igraš amaterski.Nikad od tebe igrača!

Admiral

pre 3 godine

Evo vam sad svima koji ste pali u euforiju na poluvremenu! Unistice nas Scepanovic, ovo je pocetak kraja, ako se uprava ne osvesti odmah i smeni ga ni grupu necemo proci u EK a u Aba necemo biti ni u cetiri. Ovu utakmicu bi Trinkijeri lagano dobio 15-20 razlike bez da se igraci oznoje!

mladići botovi

pre 3 godine

Da sam neko ko se pita u tom klubu, momentalno bih mu dao otkaz jer takav trener nema nikakav osecaj za igru.
(veliki strumf, 30. septembar 2020 21:20)

Nisi neko ko se pita, ali možeš da probaš kod vas u Železniku.

nesa80

pre 3 godine

ja ne mogu da kontam ovog trenera,prolaze mu kroz reket ko na korzo a mozli ne ulazi.tek se veceras videlo koji je ovaj trener teski fuseraj,strasno.ovaj poraz samo scepanovicu prepisati i nikom vise

TIGER

pre 3 godine

Viđeno već nekoliko mečeva u pripremi. Vode, vode, vode i izgube pred kraj. Šteta što nije napravljen brejk u startu.
Videćemo za dalje. Ima potencijala za napredak ali mislim da nam treba i trener većeg autoriteta.

matori

pre 3 godine

normalno da ovako prodjes kada ne mozes da obuzdas svoje komplekse pa spominjete zvezdu non stop....samo gledate da ponizite nas klub dok vam igra vas.

Leo

pre 3 godine

Ne razumijem Jaramazov faul nad njihovim najboljim suterom 43 sekunde prije kraja. Lopta nije 2 sekunde bila u igri i odmah ga salje na slobodna bacanja. Taktika kao da su djeca u obdanistu nacrtala...

navijac

pre 3 godine

E stvarno ste paceri. Ovakve utakmice smo lagano dobijali prosle godine, a sve zahvaljujuci treneru! Ovde je Scepanovic propustio da prelomi utakmicu i ode na +20, a posle toga nije znao da odigra zavrsnicu! Sta radi onaj Mika u igri kada se lomi utakmica!? Pa onaj moze samo da igra garbage time u ABA ligi, nista vise. I cemu onolika minutaza za Jankovica!? Tanko je to Scepanovica, jos si ti neiskusan za ovaj nivo.

ja

pre 3 godine

Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.
(Menadžer Miško, 30. septembar 2020 21:27)

Mornar? Onaj Mornar kojeg je Ulm malopre počistio?

Goran Loznica

pre 3 godine

Odlazi Šćepanoviću.Povedi i Jaramaza.Niti si ti trener niti je Jaramaz igrač!!!Mika ne zna gde bije!4 puta u jednom napadu za redom hvataju preko njega loptu a Mozli ti sedi na klupi i igra samo 8 min.??!!??Odlazi!!!!Odlazi!!!

crveno bela majica

pre 3 godine

Baš sam se uželeo košarke. Srećno Partizane. Šta god uradili!!! Ovo kažem kao okoreli Zvezdaš, znam da sam u manjini (ali nadam se boljim vremenima)...pa moj kum grobar samnom o sportu ne priča koliko nas mrzi, samo komentarišemo formulu 1 i GP.

Kokolo

pre 3 godine

Ok je.partizan ima snazan tim.sudije zakuvale zavrsnicu.i svepanovic neiskustvom..ne mogu jos su nezreli da ti jaramaz i trifunovic igraju ovakve zavrsnice.ima tu mnogo iskusnijih igraca.bice to sve ok.partizan je dosta jaci od ovog huventuda.steta vodis 39 min i 20 sek i izgubis

Džoni

pre 3 godine

Ovo je razlika između pomoćnika trenera i iskusnog trenera. Ovo bi Trinkijeri servisirao i završio priču već na 15 razlike. Ovako je i Zvezda kod Tomića, nikada nisi bio siguran do samog kraja, pa i da vodimo 20 razlike?

Leo

pre 3 godine

Gledajući ovu utakmicu shvatam da ne znam pravila?Zar se ovakvi faulovi koji naprave Pajdž i Jaramaz sviraju u Euro-Cap-u,u ABA ligi je obično kontra.Ništa mi nije jasno?

Iko

pre 3 godine

Parizan ima bas sirok izbor igraca, prilicnog kvaliteta. Nista nemanjka, prvi put u zadnjih 8 godina. Sad da li ce Vlada da ispece zanat u ovoj sezoni vidjecemo. Sto se tice utakmice opet trener i glupost Jaramaza. Huventud cist prosjek. Tomic otisao iz Barselone...ove godine uzimaju prvenstvo.

xxxxx

pre 3 godine

Ерика Мику моментално оставити на аеродрому уз лепе жеље за даљу каријеру, жали Боже повратне карте за Београд.

PetarJ

pre 3 godine

Trifunovic u igri kad se lomi rezultat i tri ciste situacije masi a Scepanovic ga drzi u igri, to je na kraju presudilo. Miku i loptu na njega u poslednjem napadu necu ni da komentarisem..Njemu se sto pre zahvaliti,koliko veceras, ako je ikako moguce, da ne gubimo vreme ni mi ni on, Parahovski 2.

sasa the red baron

pre 3 godine

AUUUU...KAKAV KRAH KKP,,,

Dok Jankovici kolo vode,nema tu leba...
Jos jednom kazam,tesko ce Scepanovic docekati drugu sezonu kao trener...

navijac

pre 3 godine

Odavno nismo imali goreg igraca od ovog Mike, a trener ga jos forsira celu utakmicu!? A Jankovic tek, sta reci, Bircevic sa misicima!? A Trifunovic koji igra odlucujuce minute, pa onako zelen promasi kljucno polaganje!? Lose, bas lose.

ja

pre 3 godine

Defekt, Zvezda igra Evroligu u kontinuitetu evo već deceniju! A vi kad ste zadnji put igrali istu? Koje je ovo takmičenje u kojem igrate? A da, ono popularno takmičenje čija je maskota Cipiripi veverica. Da se deca malo poigraju...
(Realan, 30. septembar 2020 20:59)

Vama panterima je decenija od 2014 godine, tj 6 godina (od toga jednu je igrala Budućnost). Pa vi ne znate ni značenje reči kontinuitet, a kamoli koliko je decenija godina...
(panter pudlica, 30. septembar 2020 21:26)

I da dodamo da se na tom Cipiripi kupu obarao rekord po broju publike protiv Budivelnika...

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ne vidim nikakv razlog za kritiku Partizana. Sasvim dobra igra, par greski, par losih izmena Scepanovica. Poraz koji nema ama bas nikakav znacaj. U ovom takmicinju je najbitnije biti medju 4 jer opet idu grupe u drugoj fazi. Da bi dosao do zavrsnice moras sve da pobedis, tako da uopste nije ni bitno mesto u prvoj fazi sve dok si medju 4. Partizan ce svakako biti medju 4. Partizan ima problem sa skokom, to je nesto na cemu mora da se radi. Odbrana isto lako puca, ne prave se faulovi kad treba. Ali, svima je jasno da Partizan ima dobar tim.

Vukk

pre 3 godine

Mali Trifunovic katastrofalan na kraju, nije mi jasno zasto ga toliko Scepo forsira. Da je bio tu bilo koji drugi spoljni igrac lagano bi dobili. Nikom nije jasno zasto je Mozili igrao 2 minuta u drugom poluvremenu

NR

pre 3 godine

Prelepa utakmica. Partizan igra odlicno. Bice ovo lepa sezona. Samo Korona da se ne ponovi. Crveni su dva puta na srecu plasirali u LS, valda nece kovid 2 puta da im pomogne.

Srle

pre 3 godine

Nikad jaci cipiripi kup (tako su ga sami grobari zvali). A naravno sudije su opet krive. Mislim realno kad je partizan bio losiji on samo gubi zbog sudija.

panter pudlica

pre 3 godine

Ja bih se već na prvoj zahvalio Šćepanoviću. Ovo je sramota od vođenja ekipe. Sramota.
Jednostavno nije za ovaj posao i kraj.

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.
(Menadžer Miško, 30. septembar 2020 21:27)

Mornar? Onaj Mornar kojeg je Ulm malopre počistio?
(ja, 30. septembar 2020 22:13)

Mornar nema trenera, vodili su 14 na poluvremenu a na pola cetvrte cetvrtine gubili 17. To ti je kad imas klub i mora brat da ti bude trener. Nesto kao Dinamo ZG.

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

hahaha koja kradja sudija na kraju, faul Pejdza u napadu, nema faula nad Mikom, i na kraju nema faula nad Gordicem hahahah

borivoje surdilovic

pre 3 godine

Samo da podsetim da zvezda nikada nije bila prvak evrope u kosarci.
(Defekt, 30. septembar 2020 20:41)

Bice ove godine mmw
(Jugram Haschwalth, 30. septembar 2020 20:56)

nikada nece ni biti....zamrznuti su, mozda fmp jednog dana....al tesko...

Libero

pre 3 godine

Kakav naslov. Pa šta treba 20 razlike prva četvrtina pa da ne bude bledo? Za prvu ozbiljniju takmičarsku utakmicu, protiv španske ekipe u gostima, koja god da je, za sad više nego solidna partija.

Goran Loznica

pre 3 godine

-Gledam kako u Španiji na tribinama imaju navijači.Kulturni ima razmaka između ljudi,nisu prepunjene tribine,navijaju za svoj tim...



-Kod nas je to nemoguće jer mi nemamo navijače već “navijače”.Kod nas se svi nabiju na jednu tribinu i rade kriminalne delatnosti i “biznis”.Rulja divlja,lomi,drobi...Lepo je u Srbiji videti prazne tribine..

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

od prva 43 komentara niti jedan kosarkaski..stvarno ktsrf
(deki, 30. septembar 2020 21:39)







:)))))
dobro je što je tvoj košarkaški, ma šta to značilo.

uzgred, ktstrf, a ne ktsrf...

kris

pre 3 godine

Ne ulazeći u navijačka prepucavanja, moram izraziti veliko zadovoljstvo što ponovo mogu gledati košarku. Baš sam se poželio, nisam ni bio svjestan koliko mi je nedostajala.Prosle sezone vjerovatno nebih ni gledao utakmicu EK, samo moju Zvezdu u EL i ABA ligi, ali sad je druga prica.Mislim da Partizan ima konkurentan tim u EK, jedino je pitanje kako će se Scepanovic snaći u ulozi prvog trenera.

aca

pre 3 godine

Nadam se da pucate veceras 20 razlika...
(SLUšamrok sa Nolanom Smithom, 30. septembar 2020 20:48)

momak sa periferije slusa rok :-) ta ti je dobra, pazi da ne poverujemo

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Samo da podsetim da zvezda nikada nije bila prvak evrope u kosarci.
(Defekt, 30. septembar 2020 20:41)






:)))))
kup pobednika kupova koji je zvezda osvojila u vreme dok su generali na silu vraćali kk partizaи iz druge u prvu ligu - bilo je jače takmičenje od fibine lige šampiona koje je osvojio gastarbajter iz humske...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

od prva 43 komentara niti jedan kosarkaski..stvarno ktsrf
(deki, 30. septembar 2020 21:39)







:)))))
dobro je što je tvoj košarkaški, ma šta to značilo.

uzgred, ktstrf, a ne ktsrf...

panter pudlica

pre 3 godine

Samo da podsetim da zvezda nikada nije bila prvak evrope u kosarci.
(Defekt, 30. septembar 2020 20:41)

:)))))
kup pobednika kupova koji je zvezda osvojila u vreme dok su generali na silu vraćali kk partizaи iz druge u prvu ligu - bilo je jače takmičenje od fibine lige šampiona koje je osvojio gastarbajter iz humske...
(mladići borovi, devojke jele, 30. septembar 2020 21:32)

Prosto sam morao da ti dam plus hahahaha
Odavno se nisam slađe smejao :)
Pitam se koju ću još glupost pročitati od vas iz predgrađa.
Da mi je samo znati šta imate u glavama - mozak sigurno ne...

veliki strumf

pre 3 godine

Ne razumem kako neko može da bude košarkaški trener i to dobrog kluba, a da dozvoli seriju protivnika 11-0 i da je nijednom ne preseče tajm autom. Pogotovo sto bi to bio prvi traženi tajm aut. Da sam neko ko se pita u tom klubu, momentalno bih mu dao otkaz jer takav trener nema nikakav osecaj za igru.

Goran Loznica

pre 3 godine

Codi Tyree Miller-McIntyre više pokazao za ove 2/4 prve zvanične utakmice nego veliko Zvezdino pojačanje Volden na 20 utakmica u Partizanu prošle sezone...

NNN

pre 3 godine

Ne ulazeći u navijačka prepucavanja, moram izraziti veliko zadovoljstvo što ponovo mogu gledati košarku. Baš sam se poželio, nisam ni bio svjestan koliko mi je nedostajala.Prosle sezone vjerovatno nebih ni gledao utakmicu EK, samo moju Zvezdu u EL i ABA ligi, ali sad je druga prica.Mislim da Partizan ima konkurentan tim u EK, jedino je pitanje kako će se Scepanovic snaći u ulozi prvog trenera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kris, 30. septembar 2020 21:25)

Sve je ređe pročitati normalan komentar.

Cekamo 32.i 21.u basketu

pre 3 godine

Nikad Cz nije bila prvak Evrope u kosarci, ali ima evropski trofej Kup kupova, osvojen 1974.,dok komsije u fudbalu, sem namestenih titula, u Evropi, nikad, nista!!!

Lobotimija

pre 3 godine

@Goran Povodom vašeg komentara o gledaocima - potpuno ste u pravu. Razmišljam, da se Partizanu i Zvezdi pusti 20% kapaciteta Arene (oko 3.500 gledalaca), tačno bi se svi nabili jedni drugima na glavu. Maske misaona imenica.

Menadžer Miško

pre 3 godine

Huventud je jedna veoma skromna ekipa, sedma-osma po kvalitetu u Španiji. Možda na nivou Cedevita Olimpije iz Aba lige. Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.

Idi u servis, Ostoja!

pre 3 godine

Jel' opet osvajaju cipiripi kao prosle sezone? Posteno je da im se dodeli titula posle prvog kola, imaju dobar pregled igre, sto bi nas narod rekao imaju Oko sokolovo.

Kosjan

pre 3 godine

Nadam se da pucate veceras 20 razlika...
(SLUšamrok sa Nolanom Smithom, 30. septembar 2020 20:48)

momak sa periferije slusa rok :-) ta ti je dobra, pazi da ne poverujemo
(aca, 30. septembar 2020 21:26)

ti si iz centra jel?

xxx

pre 3 godine

Nikad Cz nije bila prvak Evrope u kosarci, ali ima evropski trofej Kup kupova, osvojen 1974.,dok komsije u fudbalu, sem namestenih titula, u Evropi, nikad, nista!!!
(Cekamo 32.i 21.u basketu, 30. septembar 2020 21:17)

FK Partizan je prvi klub iz istočne evrope koji je stigao do finala KEŠ-a.

neko_objektivan

pre 3 godine

Dobija Partizan lagano. 12 razlike na kraju.
Pravo takmicenje pocinje tek u 1/8 finala. Sve do tad je ovo smesno za Partizan. Bice ovo ok ekipa.
Ovo vam prica stari delija, kone sve ovo lici na takav razvoj dogadjaja

Admiral

pre 3 godine

@ Huventud je jedna veoma skromna ekipa, sedma-osma po kvalitetu u Španiji. Možda na nivou Cedevita Olimpije iz Aba lige. Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.
(Menadžer Miško, 30. septembar 2020 21:27)

Aha vidim, evo bas malocas Mornar odrao velesilu Ulm...

panter pudlica

pre 3 godine

Defekt, Zvezda igra Evroligu u kontinuitetu evo već deceniju! A vi kad ste zadnji put igrali istu? Koje je ovo takmičenje u kojem igrate? A da, ono popularno takmičenje čija je maskota Cipiripi veverica. Da se deca malo poigraju...
(Realan, 30. septembar 2020 20:59)

Vama panterima je decenija od 2014 godine, tj 6 godina (od toga jednu je igrala Budućnost). Pa vi ne znate ni značenje reči kontinuitet, a kamoli koliko je decenija godina...

aca

pre 3 godine

Nadam se da pucate veceras 20 razlika...
(SLUšamrok sa Nolanom Smithom, 30. septembar 2020 20:48)

momak sa periferije slusa rok :-) ta ti je dobra, pazi da ne poverujemo
(aca, 30. septembar 2020 21:26)

ti si iz centra jel?
(Kosjan, 30. septembar 2020 21:39)

aha, i to strogog centra-Kumodraž :-)

neko_objektivan

pre 3 godine

Pocetsk je meca...ali ovo ne izgleda dobro. Nisu bas jasne pozicije, ko sta treba da radi, ali sacekajmo, tek je prva utakmica.
Trener ce biti bas pod lupom.

Admiral

pre 3 godine

Kakav amaterizam Scepanovica! Daj bre terajte ga dok nas ne unakazi. Cetiri minuta igra sa Dangubicem, Mikom i Jankovicem, sta radi, ceka da nas nabiju 20 pa da jurimo, katastrofa!

Стара школа

pre 3 godine

Зашто је тешко објавити да неки тим има СЕДАМ регистрованих странаца?

Hutto

pre 3 godine

Izbori su prošli.Nema više ulaganja u Partizan...Voleo bi da Ostoja ode iz Partizana i da se posveti svojoj partiji.Ne mogu kao čovek da navijam za klub koji volim preko 25 godina.Ovako sam ravnodušan...
(Goran Loznica, 30. septembar 2020 19:47)

A prošle godine nisi pratio i podržavao klub kad ste imali veći budžet nego mi?
Znam da si trol, al čisto da pitam...

Realan

pre 3 godine

@Defekt, Zvezda igra Evroligu u kontinuitetu evo već deceniju! A vi kad ste zadnji put igrali istu? Koje je ovo takmičenje u kojem igrate? A da, ono popularno takmičenje čija je maskota Cipiripi veverica. Da se deca malo poigraju...

Goran Loznica

pre 3 godine

Izbori su prošli.Nema više ulaganja u Partizan...Voleo bi da Ostoja ode iz Partizana i da se posveti svojoj partiji.Ne mogu kao čovek da navijam za klub koji volim preko 25 godina.Ovako sam ravnodušan...

panter pudlica

pre 3 godine

Defekt, Zvezda igra Evroligu u kontinuitetu evo već deceniju! A vi kad ste zadnji put igrali istu? Koje je ovo takmičenje u kojem igrate? A da, ono popularno takmičenje čija je maskota Cipiripi veverica. Da se deca malo poigraju...
(Realan, 30. septembar 2020 20:59)

Vama panterima je decenija od 2014 godine, tj 6 godina (od toga jednu je igrala Budućnost). Pa vi ne znate ni značenje reči kontinuitet, a kamoli koliko je decenija godina...

kris

pre 3 godine

Ne ulazeći u navijačka prepucavanja, moram izraziti veliko zadovoljstvo što ponovo mogu gledati košarku. Baš sam se poželio, nisam ni bio svjestan koliko mi je nedostajala.Prosle sezone vjerovatno nebih ni gledao utakmicu EK, samo moju Zvezdu u EL i ABA ligi, ali sad je druga prica.Mislim da Partizan ima konkurentan tim u EK, jedino je pitanje kako će se Scepanovic snaći u ulozi prvog trenera.

Goran Loznica

pre 3 godine

-Gledam kako u Španiji na tribinama imaju navijači.Kulturni ima razmaka između ljudi,nisu prepunjene tribine,navijaju za svoj tim...



-Kod nas je to nemoguće jer mi nemamo navijače već “navijače”.Kod nas se svi nabiju na jednu tribinu i rade kriminalne delatnosti i “biznis”.Rulja divlja,lomi,drobi...Lepo je u Srbiji videti prazne tribine..

aca

pre 3 godine

Nadam se da pucate veceras 20 razlika...
(SLUšamrok sa Nolanom Smithom, 30. septembar 2020 20:48)

momak sa periferije slusa rok :-) ta ti je dobra, pazi da ne poverujemo

Džoni

pre 3 godine

Ovo je razlika između pomoćnika trenera i iskusnog trenera. Ovo bi Trinkijeri servisirao i završio priču već na 15 razlike. Ovako je i Zvezda kod Tomića, nikada nisi bio siguran do samog kraja, pa i da vodimo 20 razlike?

Ljudožderač!

pre 3 godine

Probaću objektivno,
bilo je i većih umetnika, ali večeras je bila prava umetnost prosuti +15 protiv ovakvog Huventuda!
Trener?
Naravno!!!

vss

pre 3 godine

Hoćemo Duleta, hoćemo Duleta, hoćemo Duleta!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kibo, 30. septembar 2020 22:57) Dulo ispao u prvom kolu pretkvalifikacija, za pretkvalifikacije za kvalifikacije za Evrokup. Izgleda nema roming ni u Rumuniji.

Sofronije

pre 3 godine

Samo da podsetim da zvezda nikada nije bila prvak evrope u kosarci.
(Defekt, 30. septembar 2020 20:41)

Samo da podsetim da je ženska sekcija KK Crvena zvezda bila šampion Evrope 1979.

Vukk

pre 3 godine

Mali Trifunovic katastrofalan na kraju, nije mi jasno zasto ga toliko Scepo forsira. Da je bio tu bilo koji drugi spoljni igrac lagano bi dobili. Nikom nije jasno zasto je Mozili igrao 2 minuta u drugom poluvremenu

borivoje surdilovic

pre 3 godine

Samo da podsetim da zvezda nikada nije bila prvak evrope u kosarci.
(Defekt, 30. septembar 2020 20:41)

Bice ove godine mmw
(Jugram Haschwalth, 30. septembar 2020 20:56)

nikada nece ni biti....zamrznuti su, mozda fmp jednog dana....al tesko...

Sofronije

pre 3 godine

Tačno je jedino da će tvoj FMP da bide čišćen sa 20
(devojke debele, 30. septembar 2020 22:07) # Link komentara

jasna mi je tvoja frustracija FMP-om, ipak vas je u dva poslednja srpska prvenstva izbacio u polufinalu.

samoLandRover.

pre 3 godine

Zeleznik,predgradje, limenke, zamrznuti,panteri to je sav vokabular navijaca partizana, dalje od toga ne mogu.
(samoLandRover., 30. septembar 2020 23:30)
Pa to ste vi, tačno si vas opisao.
(sone, 30. septembar 2020 23:38)

Ne to su vas naucili da ponavljate...

Pitanje

pre 3 godine

Na kom kanalu je bila utakmica,nisam gledao ali bih odgledao snimak,cisto da iskuliram na tenane,opusteno,uzivajuci.Kako su igrali ovi pacenici? Sta kazu limarevi svedoci,jesu li ih sudije pokrale ili je Covic umesao prste,zajedno sa AV?

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

Partizan je IMAO dvocifrena prednost, a meni doneo 350e.. na kraju trece 7 kvota na huventud. pa vi ne igrajte..
(Milan Spanac, 30. septembar 2020 22:41)

A ti kao.uplatio toliko na tiket hahahahahah, idi trazi od mamine penzije 100 din za kafu...

kenjac

pre 3 godine

Svi igraci partizana su kosarkaski limitirani. Nema ovde od titule nista. Trener ocajan, mentalitet gubitnicki. Ovo nisu neki klinci od 18 god vec formirani igraci koji ne bi smeli da ispuste 15 razlike. Huventud nikakva ekipa ovo je partizan morao da dobije. Opet stara boljka partizan nema centra.

Pantelija

pre 3 godine

Duel dva bivša prvaka Evrope.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bili boj, 30. septembar 2020 20:28)

Idi gledaj History Channel!

Leo

pre 3 godine

Ne razumijem Jaramazov faul nad njihovim najboljim suterom 43 sekunde prije kraja. Lopta nije 2 sekunde bila u igri i odmah ga salje na slobodna bacanja. Taktika kao da su djeca u obdanistu nacrtala...

jon

pre 3 godine

Ako je neko sumnjao... opet se pokazalo da nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 30. septembar 2020 23:13)

goreg bota od tebe nema

matori

pre 3 godine

normalno da ovako prodjes kada ne mozes da obuzdas svoje komplekse pa spominjete zvezdu non stop....samo gledate da ponizite nas klub dok vam igra vas.

Pitanje

pre 3 godine

Izvanredna predstava ovog mladog tima čiju okosnicu, za razliku od komšija, čine isključivo mladi igrači iz sopstvenog pogona!

Borbeno, tečno, stranci odlično pogođeni, trener perfektno vodio čitavu utakmicu i sasvim je sigurno da će biti ozbiljan konkurent za osvajanje ovog takmičenja, dok se za ABA ligu to pitanje uopšte ne postavlja.

Sve više se priča da se konačno vraća i Pavlović, a onda je nebo granica!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor PFC, 30. septembar 2020 23:59)

Izvini,na kojim si opijatima,dok si pisao svoj komentar? Zivo me interesuje.
Jedino ako se sprdas sa limarima,opravdano je ali si mi sumnjiv...

gogibreeeeeee

pre 3 godine

Partizan da trazi podhitno novog trenera!
Vodis sa plus 16 i izgubis utakmicu!
Zadnjih 2 minute je najmladji igrac Partizana na terenu i novi amer Mika koji nema pojma o evropskoj kosarci! Znaci neverovatno Amaterski izgubljena utakmica!

panter pudlica

pre 3 godine

Samo da podsetim da zvezda nikada nije bila prvak evrope u kosarci.
(Defekt, 30. septembar 2020 20:41)

:)))))
kup pobednika kupova koji je zvezda osvojila u vreme dok su generali na silu vraćali kk partizaи iz druge u prvu ligu - bilo je jače takmičenje od fibine lige šampiona koje je osvojio gastarbajter iz humske...
(mladići borovi, devojke jele, 30. septembar 2020 21:32)

Prosto sam morao da ti dam plus hahahaha
Odavno se nisam slađe smejao :)
Pitam se koju ću još glupost pročitati od vas iz predgrađa.
Da mi je samo znati šta imate u glavama - mozak sigurno ne...

Objektivno

pre 3 godine

Ova ekipa će razbijati ove godine!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (punk is everywhere, 30. septembar 2020 21:19)

Hoce sigurno,samo da zavrsava utakmice kao sto je zavrsila i veceras i svi zadovoljni.Mozda ako igrate protiv Kluza,Igokee i tako slicne jacine klubova ali ako naleti jos neka grupa gradjana,kao ovi iz Huventuda,pojacani sa dva penzionera,tu vec nemate sta da trazite.

Goran Loznica

pre 3 godine

Izbori su prošli.Nema više ulaganja u Partizan...Voleo bi da Ostoja ode iz Partizana i da se posveti svojoj partiji.Ne mogu kao čovek da navijam za klub koji volim preko 25 godina.Ovako sam ravnodušan...

Poskok

pre 3 godine

Vecina komentara je u stilu "prva utakmica, nije bitan poraz", ali ja se ne slažem. Zaboravljate na težak raspored,jer dolazi jaka Venecija (bojim se da ćemo posle ovoga večeras glatko izgubiti), a zatim dva gostovanja, što bi moglo dovesti do skora 0-4 na početku. U tom slučaju prolaz u drugi krug bi bio pod velikim znakom pitanja a već kako bi se to odrazilo na moral igrača, ne smem ni da pomislim. Onda bi se verovatno smenio trener, pitanje koga bi novog našli i krenulo bi sve naopako.Mislim da nam treba mnogo bolja 5-ica od Mike, nije mi jasno zašto je vodio Zagorca kad je povredjen a zdrav Angola sedi u Bgd.Dangubić loš večeras kao i S.Jankovic( mozda bolje da su ostavili Birču i ove sezone). Prilično bezidejno kad se lomio rezultat. Iskreno, trenutno nisam baš neki optimista, ali videćemo. Voleo bih da grešim i da me razvoj situacije demantuje. Velika šteta za ovo večeras!

makoto nagano

pre 3 godine

Partizan ima sasvim solidne igrače za nivo ABA lige (final eight) i za nivo Eurocup-a (final sixteen) i to bi bilo to od ove vesele družine.

Mića

pre 3 godine

Ovi što sada smenjuju Šćepanovića, za par dana će da govore da je novi Željko Obradović kada pobedi Borac u aba.
Ništa strašno, to su naša posla.

Straight Outta München

pre 3 godine

Partizan ima snažan tim, veoma uigran, sa širokom rotacijom. Huventud je , po kladionicama, bio izraziti favorit, iako ne znam , zbog čega.Ovogodišnja ABA liga će biti veoma zanimljiva, sa tri veoma snažne ekipe ( Zvezda, Partizan i Budućnost ). Mornar , po imenima ima najjači tim, ali nema trenera niti sistem, a Olimpija je isto veoma konkurentna.
(Mladen cg, 30. septembar 2020 22:14

Mornar najjaci tim? Na kakvim si ti drogama? Jeste da ta industrija jedino cveta u CG ali ipak...Cuj Mornar.

Straight Outta München

pre 3 godine

Uzivanje je kada ovako Partizan izgubi. Posle +15! Svaka cast ovim amaterima iz Huventuda! Imaju dva penzionera Ribasa i Tomica i 10 diletanata. Bravo Partizan, dobro otvaranje sezone!

Nebojsa

pre 3 godine

Prosle sezone su preko 90% u svim takmicenjima kad bi bio u pitanju jedan posed, otisao bi na stranu Partizana.
Nemoj te se iznenaditi ako ove sezone bude na stetu Partizana, nemozes ocekivati isti scenarijo dve sezone.

ArDzej65

pre 3 godine

Ovi napraviše kao da su igrali protiv nekog Evroligaša, pa Huventud je pre nekoliko dana gubio 30 razlike od Reala, to je realno razlika između EL i EK

navijac

pre 3 godine

E stvarno ste paceri. Ovakve utakmice smo lagano dobijali prosle godine, a sve zahvaljujuci treneru! Ovde je Scepanovic propustio da prelomi utakmicu i ode na +20, a posle toga nije znao da odigra zavrsnicu! Sta radi onaj Mika u igri kada se lomi utakmica!? Pa onaj moze samo da igra garbage time u ABA ligi, nista vise. I cemu onolika minutaza za Jankovica!? Tanko je to Scepanovica, jos si ti neiskusan za ovaj nivo.

navijac

pre 3 godine

Odavno nismo imali goreg igraca od ovog Mike, a trener ga jos forsira celu utakmicu!? A Jankovic tek, sta reci, Bircevic sa misicima!? A Trifunovic koji igra odlucujuce minute, pa onako zelen promasi kljucno polaganje!? Lose, bas lose.

Jaran

pre 3 godine

Dobijamo sigurno vajld kard
Covece, secam se kako juce one utakmice protiv Zadra kada smo poludeli zbog Canka i skandirali mu celo drugo poluvreme da ide... Ne znam, nadao sam se da ima nesto od ovog ali izgleda da ce nas unistiti...

Шумадинац 100%

pre 3 godine

Ништа ново! Сутра је оно право. Константинопољ ће да гори. И Кипар!

Poštovalac igre

pre 3 godine

Samo dva evroligaška igrača u Huventud koji imaju neko iskustva igrajući najjače klupsko takmičenje a ostalo nepoznati uopšte partizan je imao večeras odnosno mogao da dobije utakmicu kako je znao i umeo a da ne izgubi.

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.
(Menadžer Miško, 30. septembar 2020 21:27)

Mornar? Onaj Mornar kojeg je Ulm malopre počistio?
(ja, 30. septembar 2020 22:13)

Mornar nema trenera, vodili su 14 na poluvremenu a na pola cetvrte cetvrtine gubili 17. To ti je kad imas klub i mora brat da ti bude trener. Nesto kao Dinamo ZG.

Drndo Maroje

pre 3 godine

Kakva drama, bilo je jasno da cim je malo krenulo nizbrdo da ce se Partizan raspasti. Kakav tutus od trenera...
Jos nisu mogli ni sami da se raspadnu vec jos i sudije morale da poguraju onim smjesnim faulom nad Tomicem...ili pokusaj da drpe onu loptu koju je toliko ocigledno Omic izbacio u aut...
Sve u svemi, morao ie Partizan ovo komotno privesti kraju jer ovakva tekma od tima napravi pobjednicku ili gubitnicku ekipu.

xxxxx

pre 3 godine

Ерика Мику моментално оставити на аеродрому уз лепе жеље за даљу каријеру, жали Боже повратне карте за Београд.

Srle

pre 3 godine

Nikad jaci cipiripi kup (tako su ga sami grobari zvali). A naravno sudije su opet krive. Mislim realno kad je partizan bio losiji on samo gubi zbog sudija.

+41

pre 3 godine

Utakmicu je izgubio trener,ali nije za zameriti.Prva mu je utakmica,kao i Miki.Biće to dosta bolje.
Ribas je sa 33 godine odigrao 30 minuta i rešio pobednika.
Puno izmena kod nas,bez pogođene petorke.S.Janković i Mozli malo minuta.Jaramaz 1/6 za tri,uz neverovatan faul na kraju.

milan

pre 3 godine

Prva utakmica u sezoni je uglavnom pokazatelj toka cele sezone. Ovaj poraz nam pokazuje da ce Partizan gubiti sve bitne utakmice, sa jacim protivnicima, na jednu loptu/u zadnjem napadu....
Daj Boze da gresim, ali.....

Goran Loznica

pre 3 godine

Odlazi Šćepanoviću.Povedi i Jaramaza.Niti si ti trener niti je Jaramaz igrač!!!Mika ne zna gde bije!4 puta u jednom napadu za redom hvataju preko njega loptu a Mozli ti sedi na klupi i igra samo 8 min.??!!??Odlazi!!!!Odlazi!!!

nesa80

pre 3 godine

ja ne mogu da kontam ovog trenera,prolaze mu kroz reket ko na korzo a mozli ne ulazi.tek se veceras videlo koji je ovaj trener teski fuseraj,strasno.ovaj poraz samo scepanovicu prepisati i nikom vise

sasa the red baron

pre 3 godine

AUUUU...KAKAV KRAH KKP,,,

Dok Jankovici kolo vode,nema tu leba...
Jos jednom kazam,tesko ce Scepanovic docekati drugu sezonu kao trener...

ki yy

pre 3 godine

normalno da ovako prodjes kada ne mozes da obuzdas svoje komplekse pa spominjete zvezdu non stop....samo gledate da ponizite nas klub dok vam igra vas.

neko_objektivan

pre 3 godine

Dobija Partizan lagano. 12 razlike na kraju.
Pravo takmicenje pocinje tek u 1/8 finala. Sve do tad je ovo smesno za Partizan. Bice ovo ok ekipa.
Ovo vam prica stari delija, kone sve ovo lici na takav razvoj dogadjaja

Igor PFC

pre 3 godine

Izvanredna predstava ovog mladog tima čiju okosnicu, za razliku od komšija, čine isključivo mladi igrači iz sopstvenog pogona!

Borbeno, tečno, stranci odlično pogođeni, trener perfektno vodio čitavu utakmicu i sasvim je sigurno da će biti ozbiljan konkurent za osvajanje ovog takmičenja, dok se za ABA ligu to pitanje uopšte ne postavlja.

Sve više se priča da se konačno vraća i Pavlović, a onda je nebo granica!

Menadžer Miško

pre 3 godine

Huventud je jedna veoma skromna ekipa, sedma-osma po kvalitetu u Španiji. Možda na nivou Cedevita Olimpije iz Aba lige. Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.

PetarJ

pre 3 godine

Trifunovic u igri kad se lomi rezultat i tri ciste situacije masi a Scepanovic ga drzi u igri, to je na kraju presudilo. Miku i loptu na njega u poslednjem napadu necu ni da komentarisem..Njemu se sto pre zahvaliti,koliko veceras, ako je ikako moguce, da ne gubimo vreme ni mi ni on, Parahovski 2.

Vladimir

pre 3 godine

Prvo nema akcija za Pejdza sto je ogromna greska.
Druga je lose izmene I izbor igraca.
Treca je Los prelazni rok - jankovic I mozda Mika ( rano je za reci).

Ostalo se da popraviti. Ipak najaci utisak mi je kao da Scepanovic nije pratio proslu godinu.

micho mkd

pre 3 godine

gde su stali fudbaleri,produzili kosarkasi.Inace klasican primer,kako dobijenu utakmicu izgubiti a u glavnoj ulozi trener,katastrofalno vodjenje tima u poslednjoj cetvrtini.Nadajmo se boljem,ipak je ovo samo pocetak.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Samo da podsetim da zvezda nikada nije bila prvak evrope u kosarci.
(Defekt, 30. septembar 2020 20:41)






:)))))
kup pobednika kupova koji je zvezda osvojila u vreme dok su generali na silu vraćali kk partizaи iz druge u prvu ligu - bilo je jače takmičenje od fibine lige šampiona koje je osvojio gastarbajter iz humske...

NNN

pre 3 godine

Ne ulazeći u navijačka prepucavanja, moram izraziti veliko zadovoljstvo što ponovo mogu gledati košarku. Baš sam se poželio, nisam ni bio svjestan koliko mi je nedostajala.Prosle sezone vjerovatno nebih ni gledao utakmicu EK, samo moju Zvezdu u EL i ABA ligi, ali sad je druga prica.Mislim da Partizan ima konkurentan tim u EK, jedino je pitanje kako će se Scepanovic snaći u ulozi prvog trenera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kris, 30. septembar 2020 21:25)

Sve je ređe pročitati normalan komentar.

Lobotimija

pre 3 godine

@Goran Povodom vašeg komentara o gledaocima - potpuno ste u pravu. Razmišljam, da se Partizanu i Zvezdi pusti 20% kapaciteta Arene (oko 3.500 gledalaca), tačno bi se svi nabili jedni drugima na glavu. Maske misaona imenica.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ne vidim nikakv razlog za kritiku Partizana. Sasvim dobra igra, par greski, par losih izmena Scepanovica. Poraz koji nema ama bas nikakav znacaj. U ovom takmicinju je najbitnije biti medju 4 jer opet idu grupe u drugoj fazi. Da bi dosao do zavrsnice moras sve da pobedis, tako da uopste nije ni bitno mesto u prvoj fazi sve dok si medju 4. Partizan ce svakako biti medju 4. Partizan ima problem sa skokom, to je nesto na cemu mora da se radi. Odbrana isto lako puca, ne prave se faulovi kad treba. Ali, svima je jasno da Partizan ima dobar tim.

Admiral

pre 3 godine

@ Huventud je jedna veoma skromna ekipa, sedma-osma po kvalitetu u Španiji. Možda na nivou Cedevita Olimpije iz Aba lige. Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.
(Menadžer Miško, 30. septembar 2020 21:27)

Aha vidim, evo bas malocas Mornar odrao velesilu Ulm...

Del Piero#10

pre 3 godine

Sramotna poslednja četvrtina! Sudije jesu imale katastrofalan kriterijum, ali za poraz smo krivi isključivo mi. Nit odbrane bit napada u poslednjih 10min. Poklonili smo im pobedu.

Рајко

pre 3 godine

@Ja
2:0 је најопаснији резултат!
Умало да заборавим,признаје да сте се понадали!

Admiral

pre 3 godine

Evo vam sad svima koji ste pali u euforiju na poluvremenu! Unistice nas Scepanovic, ovo je pocetak kraja, ako se uprava ne osvesti odmah i smeni ga ni grupu necemo proci u EK a u Aba necemo biti ni u cetiri. Ovu utakmicu bi Trinkijeri lagano dobio 15-20 razlike bez da se igraci oznoje!

misa87

pre 3 godine

Ragbi u drugom poluvremenu jos nisu izasli iz bonusa ni u trecoj ni u cetvrtoj,i nasa nespremnost,bice bolje kad se uigramo jos malo i kako budu isli mecevi bice bolje....

zdravkogfl

pre 3 godine

Dujel dva bivša drugo ligaša. Na takom nivou i odigrali ova dva kluba. Jarmaz dečko je upropastijo celu utakmicu sa onim faulom na polovini osve prilike da dečko zamisjia sebe daje Džordan Pozdrav

Стара школа

pre 3 godine

Зашто је тешко објавити да неки тим има СЕДАМ регистрованих странаца?

Džoni

pre 3 godine

Jesu sudije malo okrenule kriterijum, ali su se igrači Partizana praktično raspali u 4/4, tolika smušenost, brzanje, bezidejnost, sve ono što su radili na utakmici dobro u ovoj zadnjoj četvrtini nisu ni pokušali da urade, neki stihijski napadi pa šta bude? Ovo mora da ide treneru na dušu jer nije uspeo da smiri ekipu i pored velike prednosti. Ovo je praktično tim od prošle sezone i ne može se pričati o nekom neiskustvu i sl.

Hutto

pre 3 godine

Izbori su prošli.Nema više ulaganja u Partizan...Voleo bi da Ostoja ode iz Partizana i da se posveti svojoj partiji.Ne mogu kao čovek da navijam za klub koji volim preko 25 godina.Ovako sam ravnodušan...
(Goran Loznica, 30. septembar 2020 19:47)

A prošle godine nisi pratio i podržavao klub kad ste imali veći budžet nego mi?
Znam da si trol, al čisto da pitam...

Goran Loznica

pre 3 godine

Šćepanović nije trener.Sramno je na šta je pao klub kao Partizan??!!??Jaramaz da batali košarku.Iams 25 godina,igraš amaterski.Nikad od tebe igrača!

ognjen

pre 3 godine

Prva takmičarska utakmica u sezoni pa dobro biće to kako treba u nastavku sezone, ali završnica je katastrofa a to je samo do trenera!!! podrška Vladi i igračima!!!

roarrr

pre 3 godine

Kao bivsi partizanovac, a sada nezainteresovani, moram reci da je veliko olaksanje ne pratiti vise sport, uopste. Probajte, dopasce vam se.

ValterNBG

pre 3 godine

Jedva docekavsi da odgledam malo Evropskog basketa,upalim tv,oho,igraju Grobosi,taman da malo zavirimo u komsijino dvoriste,jelte,da znamo sta mozemo ocekivati.Kad ono,dva Jankovica.Opet,za neverovati.Igraci koji,kako bih to rekao a da ih ne uvredim,nisu dovoljno kompetentni u najvisem delu tela da se bave ovom igrom.Sta se desava sa njihovom upravom,nemam pojma.Jos ovaj drugi(Amer)ima neki nadmeni stav,kao iskusan je,neka ozbiljna faca,rasporedjuje igrace,eeeej?Ovi ostali,ok,onaj Mika se jos ne snalazi,ovi provereni rade svoje,mali Trifke sve bolji a Scepi fali iskustva I autoriteta,sto se uz Novicu ipak da srediti.Generalno sasvim pristojno,ali imati ovu dvojicu,ne znam,totalno nejasno,dva Lesora,a mislim da od njega ne moze gore.

ja

pre 3 godine

Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.
(Menadžer Miško, 30. septembar 2020 21:27)

Mornar? Onaj Mornar kojeg je Ulm malopre počistio?

Otprilike

pre 3 godine

Šćepanović je izgubio utakmicu!
Tim kao tim nije loš,može se igrati sezona sa ovim igračima,ali su trenutno na nekih 30% uigranosti.

TIGER

pre 3 godine

Viđeno već nekoliko mečeva u pripremi. Vode, vode, vode i izgube pred kraj. Šteta što nije napravljen brejk u startu.
Videćemo za dalje. Ima potencijala za napredak ali mislim da nam treba i trener većeg autoriteta.

Libero

pre 3 godine

Kakav naslov. Pa šta treba 20 razlike prva četvrtina pa da ne bude bledo? Za prvu ozbiljniju takmičarsku utakmicu, protiv španske ekipe u gostima, koja god da je, za sad više nego solidna partija.

devojke debele

pre 3 godine

Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.
(Menadžer Miško, 30. septembar 2020 21:27)

Tačno je jedino da će tvoj FMP da bide čišćen sa 20

Seljak

pre 3 godine

da ponovim po 100 put, gledaš li ovu publiku lekaru Kon... španija, italija, francuska.... pandemija na vrhuncu a publike ima, kod nas ne. zašto lekaru Kon

Goran Loznica

pre 3 godine

Codi Tyree Miller-McIntyre više pokazao za ove 2/4 prve zvanične utakmice nego veliko Zvezdino pojačanje Volden na 20 utakmica u Partizanu prošle sezone...

Losmi

pre 3 godine

Sudjenje katastrofa, mislim da ce ovo biti trend ove godine. Elem, sami pali, sami se zaklali. Vlada nije dorastao ili nije dovoljno sazreo. Mi smo losiji za ove dve cepanice Jankovica i Dangubica, uz slabog Miku.

panter pudlica

pre 3 godine

Ja bih se već na prvoj zahvalio Šćepanoviću. Ovo je sramota od vođenja ekipe. Sramota.
Jednostavno nije za ovaj posao i kraj.

Kokolo

pre 3 godine

Ok je.partizan ima snazan tim.sudije zakuvale zavrsnicu.i svepanovic neiskustvom..ne mogu jos su nezreli da ti jaramaz i trifunovic igraju ovakve zavrsnice.ima tu mnogo iskusnijih igraca.bice to sve ok.partizan je dosta jaci od ovog huventuda.steta vodis 39 min i 20 sek i izgubis

Dacha

pre 3 godine

Mekintajer doveden kao najvece pojacanje i ne igra im uopste zadnjih 5 min utakmice kad se lomilo i odlucivalo?? Ne razumem zasto,jel imao 5 licnih,mozda sam to propustio? Ako nije to onda zaista ne razumem.

matori 2

pre 3 godine

Ovakve utakmice dobijaju igraci a gube treneri! Prvi se macici u vodu bacaju ali nije dobar utisak. Ima tu dosta da se radi i brusi. Ima verovatno i kadrovskih promasaja ali videcemo. Napred Partizan!

Realan

pre 3 godine

@Defekt, Zvezda igra Evroligu u kontinuitetu evo već deceniju! A vi kad ste zadnji put igrali istu? Koje je ovo takmičenje u kojem igrate? A da, ono popularno takmičenje čija je maskota Cipiripi veverica. Da se deca malo poigraju...

Cekamo 32.i 21.u basketu

pre 3 godine

Nikad Cz nije bila prvak Evrope u kosarci, ali ima evropski trofej Kup kupova, osvojen 1974.,dok komsije u fudbalu, sem namestenih titula, u Evropi, nikad, nista!!!

Kosjan

pre 3 godine

Nadam se da pucate veceras 20 razlika...
(SLUšamrok sa Nolanom Smithom, 30. septembar 2020 20:48)

momak sa periferije slusa rok :-) ta ti je dobra, pazi da ne poverujemo
(aca, 30. septembar 2020 21:26)

ti si iz centra jel?

Leo

pre 3 godine

Gledajući ovu utakmicu shvatam da ne znam pravila?Zar se ovakvi faulovi koji naprave Pajdž i Jaramaz sviraju u Euro-Cap-u,u ABA ligi je obično kontra.Ništa mi nije jasno?

Idi u servis, Ostoja!

pre 3 godine

Jel' opet osvajaju cipiripi kao prosle sezone? Posteno je da im se dodeli titula posle prvog kola, imaju dobar pregled igre, sto bi nas narod rekao imaju Oko sokolovo.

ja

pre 3 godine

Defekt, Zvezda igra Evroligu u kontinuitetu evo već deceniju! A vi kad ste zadnji put igrali istu? Koje je ovo takmičenje u kojem igrate? A da, ono popularno takmičenje čija je maskota Cipiripi veverica. Da se deca malo poigraju...
(Realan, 30. septembar 2020 20:59)

Vama panterima je decenija od 2014 godine, tj 6 godina (od toga jednu je igrala Budućnost). Pa vi ne znate ni značenje reči kontinuitet, a kamoli koliko je decenija godina...
(panter pudlica, 30. septembar 2020 21:26)

I da dodamo da se na tom Cipiripi kupu obarao rekord po broju publike protiv Budivelnika...

Admiral

pre 3 godine

Kakav amaterizam Scepanovica! Daj bre terajte ga dok nas ne unakazi. Cetiri minuta igra sa Dangubicem, Mikom i Jankovicem, sta radi, ceka da nas nabiju 20 pa da jurimo, katastrofa!

aca

pre 3 godine

Nadam se da pucate veceras 20 razlika...
(SLUšamrok sa Nolanom Smithom, 30. septembar 2020 20:48)

momak sa periferije slusa rok :-) ta ti je dobra, pazi da ne poverujemo
(aca, 30. septembar 2020 21:26)

ti si iz centra jel?
(Kosjan, 30. septembar 2020 21:39)

aha, i to strogog centra-Kumodraž :-)

xxx

pre 3 godine

Nikad Cz nije bila prvak Evrope u kosarci, ali ima evropski trofej Kup kupova, osvojen 1974.,dok komsije u fudbalu, sem namestenih titula, u Evropi, nikad, nista!!!
(Cekamo 32.i 21.u basketu, 30. septembar 2020 21:17)

FK Partizan je prvi klub iz istočne evrope koji je stigao do finala KEŠ-a.

Bili boj

pre 3 godine

Kada ne budeš prvi ti, i kad se čuju zvižduci, tada ću Partizane znaj, da te volim ja.

Podrška Vladi i igračima. Sasvim dobra prva utakmica. Lepa sezona je pred nama.

crveno bela majica

pre 3 godine

Baš sam se uželeo košarke. Srećno Partizane. Šta god uradili!!! Ovo kažem kao okoreli Zvezdaš, znam da sam u manjini (ali nadam se boljim vremenima)...pa moj kum grobar samnom o sportu ne priča koliko nas mrzi, samo komentarišemo formulu 1 i GP.

Lg

pre 3 godine

Prilican broj nepoznatih vec od prve utakmice i nadam se da bar neko unutar kluba zna odgovore. Opravdanja u sportu ne postoje, posle osam meseci igramo, umor, neuigrani bla bla, to ne pije vodu. Po reakcijama igraca na terenu narocito na kraju utakmice rekao bih da su autoritet Trinkijerija i Scepanovica neuporedivi, a da li ce on svoj izgraditi u toku sezone veliko je pitanje, po ovoj utakmici cini se da nece a trener bez autoriteta je samo deo i nista vise. Jos jedan problem koji mu visi nad glavom je sto i pre ove utakmice postoje struje koje zele da dovedu drugog i to vrlo jake. Partizan je izgledao lose, neuigrano, bez vidnih zelja i akcija za sutera, srljanje, nepotrebna jurnjava i na kraju greske koje se jednostavno ne prave, a napravljene su. U stvari, meni su licili na juniorsku ekipu bez iskustva

Mladen cg

pre 3 godine

Partizan ima snažan tim, veoma uigran, sa širokom rotacijom. Huventud je , po kladionicama, bio izraziti favorit, iako ne znam , zbog čega.Ovogodišnja ABA liga će biti veoma zanimljiva, sa tri veoma snažne ekipe ( Zvezda, Partizan i Budućnost ). Mornar , po imenima ima najjači tim, ali nema trenera niti sistem, a Olimpija je isto veoma konkurentna.

Iko

pre 3 godine

Parizan ima bas sirok izbor igraca, prilicnog kvaliteta. Nista nemanjka, prvi put u zadnjih 8 godina. Sad da li ce Vlada da ispece zanat u ovoj sezoni vidjecemo. Sto se tice utakmice opet trener i glupost Jaramaza. Huventud cist prosjek. Tomic otisao iz Barselone...ove godine uzimaju prvenstvo.

sone

pre 3 godine

Zeleznik,predgradje, limenke, zamrznuti,panteri to je sav vokabular navijaca partizana, dalje od toga ne mogu.
(samoLandRover., 30. septembar 2020 23:30)
Pa to ste vi, tačno si vas opisao.

veliki strumf

pre 3 godine

Ne razumem kako neko može da bude košarkaški trener i to dobrog kluba, a da dozvoli seriju protivnika 11-0 i da je nijednom ne preseče tajm autom. Pogotovo sto bi to bio prvi traženi tajm aut. Da sam neko ko se pita u tom klubu, momentalno bih mu dao otkaz jer takav trener nema nikakav osecaj za igru.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

od prva 43 komentara niti jedan kosarkaski..stvarno ktsrf
(deki, 30. septembar 2020 21:39)







:)))))
dobro je što je tvoj košarkaški, ma šta to značilo.

uzgred, ktstrf, a ne ktsrf...

dobronamerno zapazanje

pre 3 godine

U psiholoskom smislu, jos uvek se osecaju posledice prekida prosle sezone. Trebace mozda i do kraja godine da se sve vrati na svoje mesto. Tako da bice sve dobro kada bude najvaznije a to je od kraja januara pa do kraja sezone.

Dlakavi

pre 3 godine

Nazalost nista od mog Partizana ove sezone. Jankovic x 2 + Tomas , nije mi jasno zbog cega oni igraju u Partizanu...
(spice, 30. septembar 2020 21:11) Važi panteru hahahah

mladići botovi

pre 3 godine

Da sam neko ko se pita u tom klubu, momentalno bih mu dao otkaz jer takav trener nema nikakav osecaj za igru.
(veliki strumf, 30. septembar 2020 21:20)

Nisi neko ko se pita, ali možeš da probaš kod vas u Železniku.

srb

pre 3 godine

@Aleksandra
Nema ih ni zvezda, dobric i davidovac vise nisu mladi, a to sve samo govori gde je buducnost srpske kosarke. Kad bude dosla smena generacija u repr necemo se dobro provesti.

Sramota za part sa onakvom ekipom da izgubi od huventuda, gledao sam dok je bilo 15 razlike za part i cinilo se da oni amateri predvodjeni vremesnim ribasom i raspalim tomicem nece moci ni da izgube casno. Sta se desilo kasnije necu da komentarisem jer nisam gledao ali deluje mi da je u pitanju pad koncetracije.

NR

pre 3 godine

Prelepa utakmica. Partizan igra odlicno. Bice ovo lepa sezona. Samo Korona da se ne ponovi. Crveni su dva puta na srecu plasirali u LS, valda nece kovid 2 puta da im pomogne.

Iko

pre 3 godine

Parizan ima bas sirok izbor igraca, prilicnog kvaliteta. Nista nemanjka, prvi put u zadnjih 8 godina. Sad da li ce Vlada da ispece zanat u ovoj sezoni vidjecemo. Sto se tice utakmice opet trener i glupost Jaramaza. Huventud cist prosjek. Tomic otisao iz Barselone...ove godine uzimaju prvenstvo.

neko_objektivan

pre 3 godine

Pocetsk je meca...ali ovo ne izgleda dobro. Nisu bas jasne pozicije, ko sta treba da radi, ali sacekajmo, tek je prva utakmica.
Trener ce biti bas pod lupom.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

od prva 43 komentara niti jedan kosarkaski..stvarno ktsrf
(deki, 30. septembar 2020 21:39)







:)))))
dobro je što je tvoj košarkaški, ma šta to značilo.

uzgred, ktstrf, a ne ktsrf...

NastyB

pre 3 godine

Da vam kažem nešto kao Zvezdaš i ljubitelj košarke - sa razlogom sam se pribojavao prošlogodišnjeg Partizana kojeg je napravio Trinkijeri, jer za tog čoveka imam samo izuzetno poštovanje, jer je prevejani lisac, znalac i strašan motivator, dok je u Zvezdi bio prvo večiti pomoćnik, a onda čovek kojeg je odavno pregazilo vreme.
Baš kao što sam znao da će Trinkijeri biti najveći plus za Partizan prošle godine, tako i za ovu znam da je Zvezdi Saša Obradović ubedljivo najveće pojačanje. Neko ko zna kako da stvori koheziju u timu, postavi sve na svoje mesto, gde se zna šta ko radi znači MNOGO više nego 3 ozbiljna "otpatka" iz NBA u jednom timu (ko je pomenuo Turk Telekom??)
Ali, pošto je ovde reč o Partizanu, bez obzira što možda imate i bolji tim nego prošle godine, trener-početnik će vas totalno uništiti.
Baš kao Stanković Zvezdu u fudbalu.
Ako odmah ne dovedete nekog ozbiljnijeg stručnjaka, nećete se ovajditi ove sezone. Ovaj poraz je čisto neiskustvo i neznanje Šćepanovića. Ne ubaciti nijednom Novicu, da pokaže ostalima kako matorac izgara srcem i dušom na terenu bi nateralo i ostale da se "razmrdaju". Zar mislite da ga je Andrea bez veze ubacivao u igru???

Realno

pre 3 godine

Samo dva evroligaška igrača u Huventud koji imaju neko iskustva igrajući najjače klupsko takmičenje a ostalo nepoznati uopšte partizan je imao večeras odnosno mogao da dobije utakmicu kako je znao i umeo a da ne izgubi.
(Poštovalac igre, 1. oktobar 2020 01:20)

A nisi mi rekao ko je iz Partizana ikome poznat u Evropi.. Jankovici,Danguba,propali Ameri. Pa sem Gordica sto vidi se da zna kosarku i da je uvek konstantan,ostali su "poludivlji" da ne znas kad ce sta da odigraju,jos kad se zalete kao Jaramaz,nekada Rakocevic je tako radio kao mlad igrac u Zvezdi,pitas se jel im sporet u sobi,a ves masina u kuhinji u glavi. Jos da je bio Zagorac sa svojim nerezonskim potezima,bilo bi desetak razlike. A da falio je megastar Angola..

Jole

pre 3 godine

Molim upravu da dovede trenera, bez njega ne može da se igra ozbiljna košarka. Izgubiti 15 razlike može samo Đođević, Šćepa i ostali amateri.

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

hahaha koja kradja sudija na kraju, faul Pejdza u napadu, nema faula nad Mikom, i na kraju nema faula nad Gordicem hahahah

sone

pre 3 godine

Zeleznik,predgradje, limenke, zamrznuti,panteri to je sav vokabular navijaca partizana, dalje od toga ne mogu.
(samoLandRover., 30. septembar 2020 23:30)
Pa to ste vi, tačno si vas opisao.
(sone, 30. septembar 2020 23:38)

Ne to su vas naucili da ponavljate...
(samoLandRover., 30. septembar 2020 23:47)
Bice da smo mi vas naucili da ponavljate, jer ponavljanje je majka znanja.

SrbEUin

pre 3 godine

Bice da smo mi vas naucili da ponavljate, jer ponavljanje je majka znanja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije(sone, 1. oktobar 2020 07:58)

Ponavljanje (bubanje) je majka recitovanja - deklamovanja.
To vi radite.
Izučavanje, proučavanje, razmišljanje i zaključivanje su majka, otac, deda, baba i ostali preci znanja.

Gazda Dojkan

pre 3 godine

(NastyB, 1. oktobar 2020 14:27)

Hvala bogu da neko ovde prokomentarise i kosarku. Ne slazem se sa tobom po pitanju Šćepanovića. Jeste početnik ali Partizan dobro igra. Mora da se isprofiliše lider na terenu. Neko kome će se verovati u ovakvim završnicama. Nije do trenera. Novica nije imao ulogu protiv tima koji forsira mnogo trcanja i brzu kosarku. Ne moze fizicki da odgovori na toliku trku.
U 4/4 su nas prebili uz blagoslov sudija. A i da je uslo par otvorenih trojki, ne bi doslo do takve zavrsnice.

Zeljko Terzic

pre 3 godine

Veliki sam, a po godinama stariji Partizanovac. Gledao sam mec od drugog poluvremena i mislio, da cemo to dobiti, onako lagano. Ali, puno gresaka i manjak malo sportske srece u poslednjoj cetvrtini, nas je kostalo pobede. Po meni, nama fali lider tima, da preuzme odgovornost, kada je to bilo potrebno. Veliko pojacanje od Amerikanca Mekintajera po meni mora vise i bolje od ovoga. Scepo je veliki Partizanovac i na neki nacin pocetnik u ovom poslu, ali ne treba odmah bacati drvlje i kamenje na njega. Ima u ovom porazu i njegove krivice, ali igraci moraju biti skoncentrisaniji na mecu i svakog protivnika prihvatati veoma ozbiljno. Opustenost, nespretnost i pomalo neifikasnost, a doza srece na drugoj strani, ucinili su da izgubimo ovu utakmicu. Mozda je sada vraceno, ono iz Instambula 91 godine. Steta, zao mi je, pogotovu, kada se ovako dobijen mec, izgubi i to na samom kraju utakmice. Zato glavu gore i podrzimo momke, za sledece meceve koji dolaze. Napred crno-beli.

A možda se i varam, davno je bilo

pre 3 godine

. Ne ubaciti nijednom Novicu, da pokaže ostalima kako matorac izgara srcem i dušom na terenu bi nateralo i ostale da se "razmrdaju". Zar mislite da ga je Andrea bez veze ubacivao u igru???
(NastyB, 01. oktobar 2020 14:27)

Mislim da Novica nije igrao više od minut pri kraju sezone kada smo igrali najbolje.

Miki

pre 3 godine

Vladimir koji "voli" Partizan, lažeš, naivan si i zaostao panter iz predgrađa. Neka ko voli Partizan nema potrebe da to piše. Partizan sur sudije uništile, je onako grubu igru oni su im svirali 5 (2 u trećoj i 3 u četvrtoj) prkršaja a igračima Partizana svaki dodir su odmah kažnjavali. Cirkus je ova Đordijeva košarka.

SrbEUin

pre 3 godine

Mozda je sada vraceno, ono iz Instambula 91 godine. (Zeljko Terzic, 1. oktobar 2020 23:09)

Ode čovek u praistoriju. Što ne pomenu Kecmana?
To su vratili Gudura, kalina, Mulalić... i ko sve ne, još davno.

Ako se išta vraća na ovoj nebitnoj utakmici, najpre bih rekao za Ced i onu frljoku iz petokoraka po isteku vremena. Ili možda krađu u kupu, mada je kup ipak bitniji meč od ovog juče.

panter pudlica

pre 3 godine

Defekt, Zvezda igra Evroligu u kontinuitetu evo već deceniju! A vi kad ste zadnji put igrali istu? Koje je ovo takmičenje u kojem igrate? A da, ono popularno takmičenje čija je maskota Cipiripi veverica. Da se deca malo poigraju...
(Realan, 30. septembar 2020 20:59)

Vama panterima je decenija od 2014 godine, tj 6 godina (od toga jednu je igrala Budućnost). Pa vi ne znate ni značenje reči kontinuitet, a kamoli koliko je decenija godina...

Menadžer Miško

pre 3 godine

Huventud je jedna veoma skromna ekipa, sedma-osma po kvalitetu u Španiji. Možda na nivou Cedevita Olimpije iz Aba lige. Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.

Igor PFC

pre 3 godine

Izvanredna predstava ovog mladog tima čiju okosnicu, za razliku od komšija, čine isključivo mladi igrači iz sopstvenog pogona!

Borbeno, tečno, stranci odlično pogođeni, trener perfektno vodio čitavu utakmicu i sasvim je sigurno da će biti ozbiljan konkurent za osvajanje ovog takmičenja, dok se za ABA ligu to pitanje uopšte ne postavlja.

Sve više se priča da se konačno vraća i Pavlović, a onda je nebo granica!

aca

pre 3 godine

Nadam se da pucate veceras 20 razlika...
(SLUšamrok sa Nolanom Smithom, 30. septembar 2020 20:48)

momak sa periferije slusa rok :-) ta ti je dobra, pazi da ne poverujemo

borivoje surdilovic

pre 3 godine

Samo da podsetim da zvezda nikada nije bila prvak evrope u kosarci.
(Defekt, 30. septembar 2020 20:41)

Bice ove godine mmw
(Jugram Haschwalth, 30. septembar 2020 20:56)

nikada nece ni biti....zamrznuti su, mozda fmp jednog dana....al tesko...

Goran Loznica

pre 3 godine

Izbori su prošli.Nema više ulaganja u Partizan...Voleo bi da Ostoja ode iz Partizana i da se posveti svojoj partiji.Ne mogu kao čovek da navijam za klub koji volim preko 25 godina.Ovako sam ravnodušan...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Samo da podsetim da zvezda nikada nije bila prvak evrope u kosarci.
(Defekt, 30. septembar 2020 20:41)






:)))))
kup pobednika kupova koji je zvezda osvojila u vreme dok su generali na silu vraćali kk partizaи iz druge u prvu ligu - bilo je jače takmičenje od fibine lige šampiona koje je osvojio gastarbajter iz humske...

panter pudlica

pre 3 godine

Samo da podsetim da zvezda nikada nije bila prvak evrope u kosarci.
(Defekt, 30. septembar 2020 20:41)

:)))))
kup pobednika kupova koji je zvezda osvojila u vreme dok su generali na silu vraćali kk partizaи iz druge u prvu ligu - bilo je jače takmičenje od fibine lige šampiona koje je osvojio gastarbajter iz humske...
(mladići borovi, devojke jele, 30. septembar 2020 21:32)

Prosto sam morao da ti dam plus hahahaha
Odavno se nisam slađe smejao :)
Pitam se koju ću još glupost pročitati od vas iz predgrađa.
Da mi je samo znati šta imate u glavama - mozak sigurno ne...

sone

pre 3 godine

Zeleznik,predgradje, limenke, zamrznuti,panteri to je sav vokabular navijaca partizana, dalje od toga ne mogu.
(samoLandRover., 30. septembar 2020 23:30)
Pa to ste vi, tačno si vas opisao.

devojke debele

pre 3 godine

Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.
(Menadžer Miško, 30. septembar 2020 21:27)

Tačno je jedino da će tvoj FMP da bide čišćen sa 20

matori

pre 3 godine

normalno da ovako prodjes kada ne mozes da obuzdas svoje komplekse pa spominjete zvezdu non stop....samo gledate da ponizite nas klub dok vam igra vas.

dobronamerno zapazanje

pre 3 godine

U psiholoskom smislu, jos uvek se osecaju posledice prekida prosle sezone. Trebace mozda i do kraja godine da se sve vrati na svoje mesto. Tako da bice sve dobro kada bude najvaznije a to je od kraja januara pa do kraja sezone.

xxx

pre 3 godine

Nikad Cz nije bila prvak Evrope u kosarci, ali ima evropski trofej Kup kupova, osvojen 1974.,dok komsije u fudbalu, sem namestenih titula, u Evropi, nikad, nista!!!
(Cekamo 32.i 21.u basketu, 30. septembar 2020 21:17)

FK Partizan je prvi klub iz istočne evrope koji je stigao do finala KEŠ-a.

NR

pre 3 godine

Prelepa utakmica. Partizan igra odlicno. Bice ovo lepa sezona. Samo Korona da se ne ponovi. Crveni su dva puta na srecu plasirali u LS, valda nece kovid 2 puta da im pomogne.

Goran Loznica

pre 3 godine

Codi Tyree Miller-McIntyre više pokazao za ove 2/4 prve zvanične utakmice nego veliko Zvezdino pojačanje Volden na 20 utakmica u Partizanu prošle sezone...

Realan

pre 3 godine

@Defekt, Zvezda igra Evroligu u kontinuitetu evo već deceniju! A vi kad ste zadnji put igrali istu? Koje je ovo takmičenje u kojem igrate? A da, ono popularno takmičenje čija je maskota Cipiripi veverica. Da se deca malo poigraju...

veliki strumf

pre 3 godine

Ne razumem kako neko može da bude košarkaški trener i to dobrog kluba, a da dozvoli seriju protivnika 11-0 i da je nijednom ne preseče tajm autom. Pogotovo sto bi to bio prvi traženi tajm aut. Da sam neko ko se pita u tom klubu, momentalno bih mu dao otkaz jer takav trener nema nikakav osecaj za igru.

Bili boj

pre 3 godine

Kada ne budeš prvi ti, i kad se čuju zvižduci, tada ću Partizane znaj, da te volim ja.

Podrška Vladi i igračima. Sasvim dobra prva utakmica. Lepa sezona je pred nama.

Pitanje

pre 3 godine

Na kom kanalu je bila utakmica,nisam gledao ali bih odgledao snimak,cisto da iskuliram na tenane,opusteno,uzivajuci.Kako su igrali ovi pacenici? Sta kazu limarevi svedoci,jesu li ih sudije pokrale ili je Covic umesao prste,zajedno sa AV?

Cekamo 32.i 21.u basketu

pre 3 godine

Nikad Cz nije bila prvak Evrope u kosarci, ali ima evropski trofej Kup kupova, osvojen 1974.,dok komsije u fudbalu, sem namestenih titula, u Evropi, nikad, nista!!!

sone

pre 3 godine

Zeleznik,predgradje, limenke, zamrznuti,panteri to je sav vokabular navijaca partizana, dalje od toga ne mogu.
(samoLandRover., 30. septembar 2020 23:30)
Pa to ste vi, tačno si vas opisao.
(sone, 30. septembar 2020 23:38)

Ne to su vas naucili da ponavljate...
(samoLandRover., 30. septembar 2020 23:47)
Bice da smo mi vas naucili da ponavljate, jer ponavljanje je majka znanja.

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

hahaha koja kradja sudija na kraju, faul Pejdza u napadu, nema faula nad Mikom, i na kraju nema faula nad Gordicem hahahah

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

Partizan je IMAO dvocifrena prednost, a meni doneo 350e.. na kraju trece 7 kvota na huventud. pa vi ne igrajte..
(Milan Spanac, 30. septembar 2020 22:41)

A ti kao.uplatio toliko na tiket hahahahahah, idi trazi od mamine penzije 100 din za kafu...

Hutto

pre 3 godine

Izbori su prošli.Nema više ulaganja u Partizan...Voleo bi da Ostoja ode iz Partizana i da se posveti svojoj partiji.Ne mogu kao čovek da navijam za klub koji volim preko 25 godina.Ovako sam ravnodušan...
(Goran Loznica, 30. septembar 2020 19:47)

A prošle godine nisi pratio i podržavao klub kad ste imali veći budžet nego mi?
Znam da si trol, al čisto da pitam...

neko_objektivan

pre 3 godine

Dobija Partizan lagano. 12 razlike na kraju.
Pravo takmicenje pocinje tek u 1/8 finala. Sve do tad je ovo smesno za Partizan. Bice ovo ok ekipa.
Ovo vam prica stari delija, kone sve ovo lici na takav razvoj dogadjaja

Seljak

pre 3 godine

da ponovim po 100 put, gledaš li ovu publiku lekaru Kon... španija, italija, francuska.... pandemija na vrhuncu a publike ima, kod nas ne. zašto lekaru Kon

Sofronije

pre 3 godine

Samo da podsetim da zvezda nikada nije bila prvak evrope u kosarci.
(Defekt, 30. septembar 2020 20:41)

Samo da podsetim da je ženska sekcija KK Crvena zvezda bila šampion Evrope 1979.

mladići botovi

pre 3 godine

Da sam neko ko se pita u tom klubu, momentalno bih mu dao otkaz jer takav trener nema nikakav osecaj za igru.
(veliki strumf, 30. septembar 2020 21:20)

Nisi neko ko se pita, ali možeš da probaš kod vas u Železniku.

Goran Loznica

pre 3 godine

Šćepanović nije trener.Sramno je na šta je pao klub kao Partizan??!!??Jaramaz da batali košarku.Iams 25 godina,igraš amaterski.Nikad od tebe igrača!

Шумадинац 100%

pre 3 godine

Ништа ново! Сутра је оно право. Константинопољ ће да гори. И Кипар!

Admiral

pre 3 godine

Kakav amaterizam Scepanovica! Daj bre terajte ga dok nas ne unakazi. Cetiri minuta igra sa Dangubicem, Mikom i Jankovicem, sta radi, ceka da nas nabiju 20 pa da jurimo, katastrofa!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ne vidim nikakv razlog za kritiku Partizana. Sasvim dobra igra, par greski, par losih izmena Scepanovica. Poraz koji nema ama bas nikakav znacaj. U ovom takmicinju je najbitnije biti medju 4 jer opet idu grupe u drugoj fazi. Da bi dosao do zavrsnice moras sve da pobedis, tako da uopste nije ni bitno mesto u prvoj fazi sve dok si medju 4. Partizan ce svakako biti medju 4. Partizan ima problem sa skokom, to je nesto na cemu mora da se radi. Odbrana isto lako puca, ne prave se faulovi kad treba. Ali, svima je jasno da Partizan ima dobar tim.

misa87

pre 3 godine

Ragbi u drugom poluvremenu jos nisu izasli iz bonusa ni u trecoj ni u cetvrtoj,i nasa nespremnost,bice bolje kad se uigramo jos malo i kako budu isli mecevi bice bolje....

ognjen

pre 3 godine

Prva takmičarska utakmica u sezoni pa dobro biće to kako treba u nastavku sezone, ali završnica je katastrofa a to je samo do trenera!!! podrška Vladi i igračima!!!

Kosjan

pre 3 godine

Nadam se da pucate veceras 20 razlika...
(SLUšamrok sa Nolanom Smithom, 30. septembar 2020 20:48)

momak sa periferije slusa rok :-) ta ti je dobra, pazi da ne poverujemo
(aca, 30. septembar 2020 21:26)

ti si iz centra jel?

Dlakavi

pre 3 godine

Nazalost nista od mog Partizana ove sezone. Jankovic x 2 + Tomas , nije mi jasno zbog cega oni igraju u Partizanu...
(spice, 30. septembar 2020 21:11) Važi panteru hahahah

Kokolo

pre 3 godine

Ok je.partizan ima snazan tim.sudije zakuvale zavrsnicu.i svepanovic neiskustvom..ne mogu jos su nezreli da ti jaramaz i trifunovic igraju ovakve zavrsnice.ima tu mnogo iskusnijih igraca.bice to sve ok.partizan je dosta jaci od ovog huventuda.steta vodis 39 min i 20 sek i izgubis

Goran Loznica

pre 3 godine

Odlazi Šćepanoviću.Povedi i Jaramaza.Niti si ti trener niti je Jaramaz igrač!!!Mika ne zna gde bije!4 puta u jednom napadu za redom hvataju preko njega loptu a Mozli ti sedi na klupi i igra samo 8 min.??!!??Odlazi!!!!Odlazi!!!

Pantelija

pre 3 godine

Duel dva bivša prvaka Evrope.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bili boj, 30. septembar 2020 20:28)

Idi gledaj History Channel!

Srle

pre 3 godine

Nikad jaci cipiripi kup (tako su ga sami grobari zvali). A naravno sudije su opet krive. Mislim realno kad je partizan bio losiji on samo gubi zbog sudija.

Nebojsa

pre 3 godine

Prosle sezone su preko 90% u svim takmicenjima kad bi bio u pitanju jedan posed, otisao bi na stranu Partizana.
Nemoj te se iznenaditi ako ove sezone bude na stetu Partizana, nemozes ocekivati isti scenarijo dve sezone.

samoLandRover.

pre 3 godine

Zeleznik,predgradje, limenke, zamrznuti,panteri to je sav vokabular navijaca partizana, dalje od toga ne mogu.
(samoLandRover., 30. septembar 2020 23:30)
Pa to ste vi, tačno si vas opisao.
(sone, 30. septembar 2020 23:38)

Ne to su vas naucili da ponavljate...

jon

pre 3 godine

Ako je neko sumnjao... opet se pokazalo da nema ništa gore od Zvezdinih košarkaških navijača.
(Randy Marsh, 30. septembar 2020 23:13)

goreg bota od tebe nema

ja

pre 3 godine

Defekt, Zvezda igra Evroligu u kontinuitetu evo već deceniju! A vi kad ste zadnji put igrali istu? Koje je ovo takmičenje u kojem igrate? A da, ono popularno takmičenje čija je maskota Cipiripi veverica. Da se deca malo poigraju...
(Realan, 30. septembar 2020 20:59)

Vama panterima je decenija od 2014 godine, tj 6 godina (od toga jednu je igrala Budućnost). Pa vi ne znate ni značenje reči kontinuitet, a kamoli koliko je decenija godina...
(panter pudlica, 30. septembar 2020 21:26)

I da dodamo da se na tom Cipiripi kupu obarao rekord po broju publike protiv Budivelnika...

ki yy

pre 3 godine

normalno da ovako prodjes kada ne mozes da obuzdas svoje komplekse pa spominjete zvezdu non stop....samo gledate da ponizite nas klub dok vam igra vas.

makoto nagano

pre 3 godine

Partizan ima sasvim solidne igrače za nivo ABA lige (final eight) i za nivo Eurocup-a (final sixteen) i to bi bilo to od ove vesele družine.

vss

pre 3 godine

Hoćemo Duleta, hoćemo Duleta, hoćemo Duleta!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kibo, 30. septembar 2020 22:57) Dulo ispao u prvom kolu pretkvalifikacija, za pretkvalifikacije za kvalifikacije za Evrokup. Izgleda nema roming ni u Rumuniji.

Goran Loznica

pre 3 godine

-Gledam kako u Španiji na tribinama imaju navijači.Kulturni ima razmaka između ljudi,nisu prepunjene tribine,navijaju za svoj tim...



-Kod nas je to nemoguće jer mi nemamo navijače već “navijače”.Kod nas se svi nabiju na jednu tribinu i rade kriminalne delatnosti i “biznis”.Rulja divlja,lomi,drobi...Lepo je u Srbiji videti prazne tribine..

Straight Outta München

pre 3 godine

Uzivanje je kada ovako Partizan izgubi. Posle +15! Svaka cast ovim amaterima iz Huventuda! Imaju dva penzionera Ribasa i Tomica i 10 diletanata. Bravo Partizan, dobro otvaranje sezone!

zdravkogfl

pre 3 godine

Dujel dva bivša drugo ligaša. Na takom nivou i odigrali ova dva kluba. Jarmaz dečko je upropastijo celu utakmicu sa onim faulom na polovini osve prilike da dečko zamisjia sebe daje Džordan Pozdrav

Mladen cg

pre 3 godine

Partizan ima snažan tim, veoma uigran, sa širokom rotacijom. Huventud je , po kladionicama, bio izraziti favorit, iako ne znam , zbog čega.Ovogodišnja ABA liga će biti veoma zanimljiva, sa tri veoma snažne ekipe ( Zvezda, Partizan i Budućnost ). Mornar , po imenima ima najjači tim, ali nema trenera niti sistem, a Olimpija je isto veoma konkurentna.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

od prva 43 komentara niti jedan kosarkaski..stvarno ktsrf
(deki, 30. septembar 2020 21:39)







:)))))
dobro je što je tvoj košarkaški, ma šta to značilo.

uzgred, ktstrf, a ne ktsrf...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

od prva 43 komentara niti jedan kosarkaski..stvarno ktsrf
(deki, 30. septembar 2020 21:39)







:)))))
dobro je što je tvoj košarkaški, ma šta to značilo.

uzgred, ktstrf, a ne ktsrf...

ja

pre 3 godine

Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.
(Menadžer Miško, 30. septembar 2020 21:27)

Mornar? Onaj Mornar kojeg je Ulm malopre počistio?

Straight Outta München

pre 3 godine

Partizan ima snažan tim, veoma uigran, sa širokom rotacijom. Huventud je , po kladionicama, bio izraziti favorit, iako ne znam , zbog čega.Ovogodišnja ABA liga će biti veoma zanimljiva, sa tri veoma snažne ekipe ( Zvezda, Partizan i Budućnost ). Mornar , po imenima ima najjači tim, ali nema trenera niti sistem, a Olimpija je isto veoma konkurentna.
(Mladen cg, 30. septembar 2020 22:14

Mornar najjaci tim? Na kakvim si ti drogama? Jeste da ta industrija jedino cveta u CG ali ipak...Cuj Mornar.

matori 2

pre 3 godine

Ovakve utakmice dobijaju igraci a gube treneri! Prvi se macici u vodu bacaju ali nije dobar utisak. Ima tu dosta da se radi i brusi. Ima verovatno i kadrovskih promasaja ali videcemo. Napred Partizan!

Objektivno

pre 3 godine

Ova ekipa će razbijati ove godine!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (punk is everywhere, 30. septembar 2020 21:19)

Hoce sigurno,samo da zavrsava utakmice kao sto je zavrsila i veceras i svi zadovoljni.Mozda ako igrate protiv Kluza,Igokee i tako slicne jacine klubova ali ako naleti jos neka grupa gradjana,kao ovi iz Huventuda,pojacani sa dva penzionera,tu vec nemate sta da trazite.

Realno

pre 3 godine

Samo dva evroligaška igrača u Huventud koji imaju neko iskustva igrajući najjače klupsko takmičenje a ostalo nepoznati uopšte partizan je imao večeras odnosno mogao da dobije utakmicu kako je znao i umeo a da ne izgubi.
(Poštovalac igre, 1. oktobar 2020 01:20)

A nisi mi rekao ko je iz Partizana ikome poznat u Evropi.. Jankovici,Danguba,propali Ameri. Pa sem Gordica sto vidi se da zna kosarku i da je uvek konstantan,ostali su "poludivlji" da ne znas kad ce sta da odigraju,jos kad se zalete kao Jaramaz,nekada Rakocevic je tako radio kao mlad igrac u Zvezdi,pitas se jel im sporet u sobi,a ves masina u kuhinji u glavi. Jos da je bio Zagorac sa svojim nerezonskim potezima,bilo bi desetak razlike. A da falio je megastar Angola..

Idi u servis, Ostoja!

pre 3 godine

Jel' opet osvajaju cipiripi kao prosle sezone? Posteno je da im se dodeli titula posle prvog kola, imaju dobar pregled igre, sto bi nas narod rekao imaju Oko sokolovo.

Leo

pre 3 godine

Gledajući ovu utakmicu shvatam da ne znam pravila?Zar se ovakvi faulovi koji naprave Pajdž i Jaramaz sviraju u Euro-Cap-u,u ABA ligi je obično kontra.Ništa mi nije jasno?

Pitanje

pre 3 godine

Izvanredna predstava ovog mladog tima čiju okosnicu, za razliku od komšija, čine isključivo mladi igrači iz sopstvenog pogona!

Borbeno, tečno, stranci odlično pogođeni, trener perfektno vodio čitavu utakmicu i sasvim je sigurno da će biti ozbiljan konkurent za osvajanje ovog takmičenja, dok se za ABA ligu to pitanje uopšte ne postavlja.

Sve više se priča da se konačno vraća i Pavlović, a onda je nebo granica!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor PFC, 30. septembar 2020 23:59)

Izvini,na kojim si opijatima,dok si pisao svoj komentar? Zivo me interesuje.
Jedino ako se sprdas sa limarima,opravdano je ali si mi sumnjiv...

Vukk

pre 3 godine

Mali Trifunovic katastrofalan na kraju, nije mi jasno zasto ga toliko Scepo forsira. Da je bio tu bilo koji drugi spoljni igrac lagano bi dobili. Nikom nije jasno zasto je Mozili igrao 2 minuta u drugom poluvremenu

Стара школа

pre 3 godine

Зашто је тешко објавити да неки тим има СЕДАМ регистрованих странаца?

Admiral

pre 3 godine

@ Huventud je jedna veoma skromna ekipa, sedma-osma po kvalitetu u Španiji. Možda na nivou Cedevita Olimpije iz Aba lige. Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.
(Menadžer Miško, 30. septembar 2020 21:27)

Aha vidim, evo bas malocas Mornar odrao velesilu Ulm...

milan

pre 3 godine

Prva utakmica u sezoni je uglavnom pokazatelj toka cele sezone. Ovaj poraz nam pokazuje da ce Partizan gubiti sve bitne utakmice, sa jacim protivnicima, na jednu loptu/u zadnjem napadu....
Daj Boze da gresim, ali.....

Рајко

pre 3 godine

@Ja
2:0 је најопаснији резултат!
Умало да заборавим,признаје да сте се понадали!

Drndo Maroje

pre 3 godine

Kakva drama, bilo je jasno da cim je malo krenulo nizbrdo da ce se Partizan raspasti. Kakav tutus od trenera...
Jos nisu mogli ni sami da se raspadnu vec jos i sudije morale da poguraju onim smjesnim faulom nad Tomicem...ili pokusaj da drpe onu loptu koju je toliko ocigledno Omic izbacio u aut...
Sve u svemi, morao ie Partizan ovo komotno privesti kraju jer ovakva tekma od tima napravi pobjednicku ili gubitnicku ekipu.

Sofronije

pre 3 godine

Tačno je jedino da će tvoj FMP da bide čišćen sa 20
(devojke debele, 30. septembar 2020 22:07) # Link komentara

jasna mi je tvoja frustracija FMP-om, ipak vas je u dva poslednja srpska prvenstva izbacio u polufinalu.

navijac

pre 3 godine

E stvarno ste paceri. Ovakve utakmice smo lagano dobijali prosle godine, a sve zahvaljujuci treneru! Ovde je Scepanovic propustio da prelomi utakmicu i ode na +20, a posle toga nije znao da odigra zavrsnicu! Sta radi onaj Mika u igri kada se lomi utakmica!? Pa onaj moze samo da igra garbage time u ABA ligi, nista vise. I cemu onolika minutaza za Jankovica!? Tanko je to Scepanovica, jos si ti neiskusan za ovaj nivo.

Iko

pre 3 godine

Parizan ima bas sirok izbor igraca, prilicnog kvaliteta. Nista nemanjka, prvi put u zadnjih 8 godina. Sad da li ce Vlada da ispece zanat u ovoj sezoni vidjecemo. Sto se tice utakmice opet trener i glupost Jaramaza. Huventud cist prosjek. Tomic otisao iz Barselone...ove godine uzimaju prvenstvo.

Losmi

pre 3 godine

Sudjenje katastrofa, mislim da ce ovo biti trend ove godine. Elem, sami pali, sami se zaklali. Vlada nije dorastao ili nije dovoljno sazreo. Mi smo losiji za ove dve cepanice Jankovica i Dangubica, uz slabog Miku.

navijac

pre 3 godine

Odavno nismo imali goreg igraca od ovog Mike, a trener ga jos forsira celu utakmicu!? A Jankovic tek, sta reci, Bircevic sa misicima!? A Trifunovic koji igra odlucujuce minute, pa onako zelen promasi kljucno polaganje!? Lose, bas lose.

neko_objektivan

pre 3 godine

Pocetsk je meca...ali ovo ne izgleda dobro. Nisu bas jasne pozicije, ko sta treba da radi, ali sacekajmo, tek je prva utakmica.
Trener ce biti bas pod lupom.

Libero

pre 3 godine

Kakav naslov. Pa šta treba 20 razlike prva četvrtina pa da ne bude bledo? Za prvu ozbiljniju takmičarsku utakmicu, protiv španske ekipe u gostima, koja god da je, za sad više nego solidna partija.

Džoni

pre 3 godine

Ovo je razlika između pomoćnika trenera i iskusnog trenera. Ovo bi Trinkijeri servisirao i završio priču već na 15 razlike. Ovako je i Zvezda kod Tomića, nikada nisi bio siguran do samog kraja, pa i da vodimo 20 razlike?

Otprilike

pre 3 godine

Šćepanović je izgubio utakmicu!
Tim kao tim nije loš,može se igrati sezona sa ovim igračima,ali su trenutno na nekih 30% uigranosti.

Admiral

pre 3 godine

Evo vam sad svima koji ste pali u euforiju na poluvremenu! Unistice nas Scepanovic, ovo je pocetak kraja, ako se uprava ne osvesti odmah i smeni ga ni grupu necemo proci u EK a u Aba necemo biti ni u cetiri. Ovu utakmicu bi Trinkijeri lagano dobio 15-20 razlike bez da se igraci oznoje!

Iko

pre 3 godine

Parizan ima bas sirok izbor igraca, prilicnog kvaliteta. Nista nemanjka, prvi put u zadnjih 8 godina. Sad da li ce Vlada da ispece zanat u ovoj sezoni vidjecemo. Sto se tice utakmice opet trener i glupost Jaramaza. Huventud cist prosjek. Tomic otisao iz Barselone...ove godine uzimaju prvenstvo.

kenjac

pre 3 godine

Svi igraci partizana su kosarkaski limitirani. Nema ovde od titule nista. Trener ocajan, mentalitet gubitnicki. Ovo nisu neki klinci od 18 god vec formirani igraci koji ne bi smeli da ispuste 15 razlike. Huventud nikakva ekipa ovo je partizan morao da dobije. Opet stara boljka partizan nema centra.

crveno bela majica

pre 3 godine

Baš sam se uželeo košarke. Srećno Partizane. Šta god uradili!!! Ovo kažem kao okoreli Zvezdaš, znam da sam u manjini (ali nadam se boljim vremenima)...pa moj kum grobar samnom o sportu ne priča koliko nas mrzi, samo komentarišemo formulu 1 i GP.

panter pudlica

pre 3 godine

Ja bih se već na prvoj zahvalio Šćepanoviću. Ovo je sramota od vođenja ekipe. Sramota.
Jednostavno nije za ovaj posao i kraj.

gogibreeeeeee

pre 3 godine

Partizan da trazi podhitno novog trenera!
Vodis sa plus 16 i izgubis utakmicu!
Zadnjih 2 minute je najmladji igrac Partizana na terenu i novi amer Mika koji nema pojma o evropskoj kosarci! Znaci neverovatno Amaterski izgubljena utakmica!

sasa the red baron

pre 3 godine

AUUUU...KAKAV KRAH KKP,,,

Dok Jankovici kolo vode,nema tu leba...
Jos jednom kazam,tesko ce Scepanovic docekati drugu sezonu kao trener...

Jaran

pre 3 godine

Dobijamo sigurno vajld kard
Covece, secam se kako juce one utakmice protiv Zadra kada smo poludeli zbog Canka i skandirali mu celo drugo poluvreme da ide... Ne znam, nadao sam se da ima nesto od ovog ali izgleda da ce nas unistiti...

ArDzej65

pre 3 godine

Ovi napraviše kao da su igrali protiv nekog Evroligaša, pa Huventud je pre nekoliko dana gubio 30 razlike od Reala, to je realno razlika između EL i EK

kris

pre 3 godine

Ne ulazeći u navijačka prepucavanja, moram izraziti veliko zadovoljstvo što ponovo mogu gledati košarku. Baš sam se poželio, nisam ni bio svjestan koliko mi je nedostajala.Prosle sezone vjerovatno nebih ni gledao utakmicu EK, samo moju Zvezdu u EL i ABA ligi, ali sad je druga prica.Mislim da Partizan ima konkurentan tim u EK, jedino je pitanje kako će se Scepanovic snaći u ulozi prvog trenera.

TIGER

pre 3 godine

Viđeno već nekoliko mečeva u pripremi. Vode, vode, vode i izgube pred kraj. Šteta što nije napravljen brejk u startu.
Videćemo za dalje. Ima potencijala za napredak ali mislim da nam treba i trener većeg autoriteta.

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Ovo bi Budućnost, Mornar i Zvezda počistili sa 20-30 razlike.
(Menadžer Miško, 30. septembar 2020 21:27)

Mornar? Onaj Mornar kojeg je Ulm malopre počistio?
(ja, 30. septembar 2020 22:13)

Mornar nema trenera, vodili su 14 na poluvremenu a na pola cetvrte cetvrtine gubili 17. To ti je kad imas klub i mora brat da ti bude trener. Nesto kao Dinamo ZG.

aca

pre 3 godine

Nadam se da pucate veceras 20 razlika...
(SLUšamrok sa Nolanom Smithom, 30. septembar 2020 20:48)

momak sa periferije slusa rok :-) ta ti je dobra, pazi da ne poverujemo
(aca, 30. septembar 2020 21:26)

ti si iz centra jel?
(Kosjan, 30. septembar 2020 21:39)

aha, i to strogog centra-Kumodraž :-)

+41

pre 3 godine

Utakmicu je izgubio trener,ali nije za zameriti.Prva mu je utakmica,kao i Miki.Biće to dosta bolje.
Ribas je sa 33 godine odigrao 30 minuta i rešio pobednika.
Puno izmena kod nas,bez pogođene petorke.S.Janković i Mozli malo minuta.Jaramaz 1/6 za tri,uz neverovatan faul na kraju.

roarrr

pre 3 godine

Kao bivsi partizanovac, a sada nezainteresovani, moram reci da je veliko olaksanje ne pratiti vise sport, uopste. Probajte, dopasce vam se.

SrbEUin

pre 3 godine

Bice da smo mi vas naucili da ponavljate, jer ponavljanje je majka znanja.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije(sone, 1. oktobar 2020 07:58)

Ponavljanje (bubanje) je majka recitovanja - deklamovanja.
To vi radite.
Izučavanje, proučavanje, razmišljanje i zaključivanje su majka, otac, deda, baba i ostali preci znanja.

Jole

pre 3 godine

Molim upravu da dovede trenera, bez njega ne može da se igra ozbiljna košarka. Izgubiti 15 razlike može samo Đođević, Šćepa i ostali amateri.

nesa80

pre 3 godine

ja ne mogu da kontam ovog trenera,prolaze mu kroz reket ko na korzo a mozli ne ulazi.tek se veceras videlo koji je ovaj trener teski fuseraj,strasno.ovaj poraz samo scepanovicu prepisati i nikom vise

PetarJ

pre 3 godine

Trifunovic u igri kad se lomi rezultat i tri ciste situacije masi a Scepanovic ga drzi u igri, to je na kraju presudilo. Miku i loptu na njega u poslednjem napadu necu ni da komentarisem..Njemu se sto pre zahvaliti,koliko veceras, ako je ikako moguce, da ne gubimo vreme ni mi ni on, Parahovski 2.

micho mkd

pre 3 godine

gde su stali fudbaleri,produzili kosarkasi.Inace klasican primer,kako dobijenu utakmicu izgubiti a u glavnoj ulozi trener,katastrofalno vodjenje tima u poslednjoj cetvrtini.Nadajmo se boljem,ipak je ovo samo pocetak.

NNN

pre 3 godine

Ne ulazeći u navijačka prepucavanja, moram izraziti veliko zadovoljstvo što ponovo mogu gledati košarku. Baš sam se poželio, nisam ni bio svjestan koliko mi je nedostajala.Prosle sezone vjerovatno nebih ni gledao utakmicu EK, samo moju Zvezdu u EL i ABA ligi, ali sad je druga prica.Mislim da Partizan ima konkurentan tim u EK, jedino je pitanje kako će se Scepanovic snaći u ulozi prvog trenera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kris, 30. septembar 2020 21:25)

Sve je ređe pročitati normalan komentar.

Poskok

pre 3 godine

Vecina komentara je u stilu "prva utakmica, nije bitan poraz", ali ja se ne slažem. Zaboravljate na težak raspored,jer dolazi jaka Venecija (bojim se da ćemo posle ovoga večeras glatko izgubiti), a zatim dva gostovanja, što bi moglo dovesti do skora 0-4 na početku. U tom slučaju prolaz u drugi krug bi bio pod velikim znakom pitanja a već kako bi se to odrazilo na moral igrača, ne smem ni da pomislim. Onda bi se verovatno smenio trener, pitanje koga bi novog našli i krenulo bi sve naopako.Mislim da nam treba mnogo bolja 5-ica od Mike, nije mi jasno zašto je vodio Zagorca kad je povredjen a zdrav Angola sedi u Bgd.Dangubić loš večeras kao i S.Jankovic( mozda bolje da su ostavili Birču i ove sezone). Prilično bezidejno kad se lomio rezultat. Iskreno, trenutno nisam baš neki optimista, ali videćemo. Voleo bih da grešim i da me razvoj situacije demantuje. Velika šteta za ovo večeras!

Mića

pre 3 godine

Ovi što sada smenjuju Šćepanovića, za par dana će da govore da je novi Željko Obradović kada pobedi Borac u aba.
Ništa strašno, to su naša posla.

Del Piero#10

pre 3 godine

Sramotna poslednja četvrtina! Sudije jesu imale katastrofalan kriterijum, ali za poraz smo krivi isključivo mi. Nit odbrane bit napada u poslednjih 10min. Poklonili smo im pobedu.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Samo dva evroligaška igrača u Huventud koji imaju neko iskustva igrajući najjače klupsko takmičenje a ostalo nepoznati uopšte partizan je imao večeras odnosno mogao da dobije utakmicu kako je znao i umeo a da ne izgubi.

Dacha

pre 3 godine

Mekintajer doveden kao najvece pojacanje i ne igra im uopste zadnjih 5 min utakmice kad se lomilo i odlucivalo?? Ne razumem zasto,jel imao 5 licnih,mozda sam to propustio? Ako nije to onda zaista ne razumem.

Leo

pre 3 godine

Ne razumijem Jaramazov faul nad njihovim najboljim suterom 43 sekunde prije kraja. Lopta nije 2 sekunde bila u igri i odmah ga salje na slobodna bacanja. Taktika kao da su djeca u obdanistu nacrtala...

Gazda Dojkan

pre 3 godine

(NastyB, 1. oktobar 2020 14:27)

Hvala bogu da neko ovde prokomentarise i kosarku. Ne slazem se sa tobom po pitanju Šćepanovića. Jeste početnik ali Partizan dobro igra. Mora da se isprofiliše lider na terenu. Neko kome će se verovati u ovakvim završnicama. Nije do trenera. Novica nije imao ulogu protiv tima koji forsira mnogo trcanja i brzu kosarku. Ne moze fizicki da odgovori na toliku trku.
U 4/4 su nas prebili uz blagoslov sudija. A i da je uslo par otvorenih trojki, ne bi doslo do takve zavrsnice.

A možda se i varam, davno je bilo

pre 3 godine

. Ne ubaciti nijednom Novicu, da pokaže ostalima kako matorac izgara srcem i dušom na terenu bi nateralo i ostale da se "razmrdaju". Zar mislite da ga je Andrea bez veze ubacivao u igru???
(NastyB, 01. oktobar 2020 14:27)

Mislim da Novica nije igrao više od minut pri kraju sezone kada smo igrali najbolje.

Lobotimija

pre 3 godine

@Goran Povodom vašeg komentara o gledaocima - potpuno ste u pravu. Razmišljam, da se Partizanu i Zvezdi pusti 20% kapaciteta Arene (oko 3.500 gledalaca), tačno bi se svi nabili jedni drugima na glavu. Maske misaona imenica.

Džoni

pre 3 godine

Jesu sudije malo okrenule kriterijum, ali su se igrači Partizana praktično raspali u 4/4, tolika smušenost, brzanje, bezidejnost, sve ono što su radili na utakmici dobro u ovoj zadnjoj četvrtini nisu ni pokušali da urade, neki stihijski napadi pa šta bude? Ovo mora da ide treneru na dušu jer nije uspeo da smiri ekipu i pored velike prednosti. Ovo je praktično tim od prošle sezone i ne može se pričati o nekom neiskustvu i sl.

ValterNBG

pre 3 godine

Jedva docekavsi da odgledam malo Evropskog basketa,upalim tv,oho,igraju Grobosi,taman da malo zavirimo u komsijino dvoriste,jelte,da znamo sta mozemo ocekivati.Kad ono,dva Jankovica.Opet,za neverovati.Igraci koji,kako bih to rekao a da ih ne uvredim,nisu dovoljno kompetentni u najvisem delu tela da se bave ovom igrom.Sta se desava sa njihovom upravom,nemam pojma.Jos ovaj drugi(Amer)ima neki nadmeni stav,kao iskusan je,neka ozbiljna faca,rasporedjuje igrace,eeeej?Ovi ostali,ok,onaj Mika se jos ne snalazi,ovi provereni rade svoje,mali Trifke sve bolji a Scepi fali iskustva I autoriteta,sto se uz Novicu ipak da srediti.Generalno sasvim pristojno,ali imati ovu dvojicu,ne znam,totalno nejasno,dva Lesora,a mislim da od njega ne moze gore.

xxxxx

pre 3 godine

Ерика Мику моментално оставити на аеродрому уз лепе жеље за даљу каријеру, жали Боже повратне карте за Београд.

Ljudožderač!

pre 3 godine

Probaću objektivno,
bilo je i većih umetnika, ali večeras je bila prava umetnost prosuti +15 protiv ovakvog Huventuda!
Trener?
Naravno!!!

srb

pre 3 godine

@Aleksandra
Nema ih ni zvezda, dobric i davidovac vise nisu mladi, a to sve samo govori gde je buducnost srpske kosarke. Kad bude dosla smena generacija u repr necemo se dobro provesti.

Sramota za part sa onakvom ekipom da izgubi od huventuda, gledao sam dok je bilo 15 razlike za part i cinilo se da oni amateri predvodjeni vremesnim ribasom i raspalim tomicem nece moci ni da izgube casno. Sta se desilo kasnije necu da komentarisem jer nisam gledao ali deluje mi da je u pitanju pad koncetracije.

Lg

pre 3 godine

Prilican broj nepoznatih vec od prve utakmice i nadam se da bar neko unutar kluba zna odgovore. Opravdanja u sportu ne postoje, posle osam meseci igramo, umor, neuigrani bla bla, to ne pije vodu. Po reakcijama igraca na terenu narocito na kraju utakmice rekao bih da su autoritet Trinkijerija i Scepanovica neuporedivi, a da li ce on svoj izgraditi u toku sezone veliko je pitanje, po ovoj utakmici cini se da nece a trener bez autoriteta je samo deo i nista vise. Jos jedan problem koji mu visi nad glavom je sto i pre ove utakmice postoje struje koje zele da dovedu drugog i to vrlo jake. Partizan je izgledao lose, neuigrano, bez vidnih zelja i akcija za sutera, srljanje, nepotrebna jurnjava i na kraju greske koje se jednostavno ne prave, a napravljene su. U stvari, meni su licili na juniorsku ekipu bez iskustva

Zeljko Terzic

pre 3 godine

Veliki sam, a po godinama stariji Partizanovac. Gledao sam mec od drugog poluvremena i mislio, da cemo to dobiti, onako lagano. Ali, puno gresaka i manjak malo sportske srece u poslednjoj cetvrtini, nas je kostalo pobede. Po meni, nama fali lider tima, da preuzme odgovornost, kada je to bilo potrebno. Veliko pojacanje od Amerikanca Mekintajera po meni mora vise i bolje od ovoga. Scepo je veliki Partizanovac i na neki nacin pocetnik u ovom poslu, ali ne treba odmah bacati drvlje i kamenje na njega. Ima u ovom porazu i njegove krivice, ali igraci moraju biti skoncentrisaniji na mecu i svakog protivnika prihvatati veoma ozbiljno. Opustenost, nespretnost i pomalo neifikasnost, a doza srece na drugoj strani, ucinili su da izgubimo ovu utakmicu. Mozda je sada vraceno, ono iz Instambula 91 godine. Steta, zao mi je, pogotovu, kada se ovako dobijen mec, izgubi i to na samom kraju utakmice. Zato glavu gore i podrzimo momke, za sledece meceve koji dolaze. Napred crno-beli.

Vladimir

pre 3 godine

Prvo nema akcija za Pejdza sto je ogromna greska.
Druga je lose izmene I izbor igraca.
Treca je Los prelazni rok - jankovic I mozda Mika ( rano je za reci).

Ostalo se da popraviti. Ipak najaci utisak mi je kao da Scepanovic nije pratio proslu godinu.

NastyB

pre 3 godine

Da vam kažem nešto kao Zvezdaš i ljubitelj košarke - sa razlogom sam se pribojavao prošlogodišnjeg Partizana kojeg je napravio Trinkijeri, jer za tog čoveka imam samo izuzetno poštovanje, jer je prevejani lisac, znalac i strašan motivator, dok je u Zvezdi bio prvo večiti pomoćnik, a onda čovek kojeg je odavno pregazilo vreme.
Baš kao što sam znao da će Trinkijeri biti najveći plus za Partizan prošle godine, tako i za ovu znam da je Zvezdi Saša Obradović ubedljivo najveće pojačanje. Neko ko zna kako da stvori koheziju u timu, postavi sve na svoje mesto, gde se zna šta ko radi znači MNOGO više nego 3 ozbiljna "otpatka" iz NBA u jednom timu (ko je pomenuo Turk Telekom??)
Ali, pošto je ovde reč o Partizanu, bez obzira što možda imate i bolji tim nego prošle godine, trener-početnik će vas totalno uništiti.
Baš kao Stanković Zvezdu u fudbalu.
Ako odmah ne dovedete nekog ozbiljnijeg stručnjaka, nećete se ovajditi ove sezone. Ovaj poraz je čisto neiskustvo i neznanje Šćepanovića. Ne ubaciti nijednom Novicu, da pokaže ostalima kako matorac izgara srcem i dušom na terenu bi nateralo i ostale da se "razmrdaju". Zar mislite da ga je Andrea bez veze ubacivao u igru???

SrbEUin

pre 3 godine

Mozda je sada vraceno, ono iz Instambula 91 godine. (Zeljko Terzic, 1. oktobar 2020 23:09)

Ode čovek u praistoriju. Što ne pomenu Kecmana?
To su vratili Gudura, kalina, Mulalić... i ko sve ne, još davno.

Ako se išta vraća na ovoj nebitnoj utakmici, najpre bih rekao za Ced i onu frljoku iz petokoraka po isteku vremena. Ili možda krađu u kupu, mada je kup ipak bitniji meč od ovog juče.

Miki

pre 3 godine

Vladimir koji "voli" Partizan, lažeš, naivan si i zaostao panter iz predgrađa. Neka ko voli Partizan nema potrebe da to piše. Partizan sur sudije uništile, je onako grubu igru oni su im svirali 5 (2 u trećoj i 3 u četvrtoj) prkršaja a igračima Partizana svaki dodir su odmah kažnjavali. Cirkus je ova Đordijeva košarka.