Nedelja, 27.09.2020.

12:20

Zvezda: Na vezi smo sa državnim organima i UEFA

Zbog ratnog stanja u Jermeniji, odlazak fudbalera Crvene zvezde na meč plej-ofa za Ligu Evrope pod znakom je pitanja.

Izvor: MT

Zvezda: Na vezi smo sa državnim organima i UEFA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

zex

pre 3 godine

(Objektivno, 27. septembar 2020 16:33
Mogli su jednostavno da ostave pravilo sa golom u gostima i nasi bi prosli.Domacin bi imao prednost terena a gost gola u gostima, naj realnije.

LOVRA VEREBI

pre 3 godine

Gospodo Partizanovci, vidim veoma ste zainteresovani za ovu tune, znate li gde je Jerevana. Znate li ko je na vlasti u Azerbedjanu. Znate li nekog sa tog područja, ili učesnika sukoba. Gospodo večeras Šarloar gostuje, mogu da vas obaveštava o promenama rezultata, ako vas interesuje, zbog taktike.

Zaza

pre 3 godine

Evo prilike da umesto Ararata upadne Partizan kao laki luzer jer drugacije da prodju ne umeju. Neka profa posalje UEFA jedan dopis na latinskom gde ih zamoljava da Partizan nastavi svoj evropaki san , jer inace komsije sa druge strane brda ce da ih zezaju do sledecih kvalifikacija. I to neka trazi da igra upravo protiv CZ. Ne moraju ponovo da zrebaju. Bar cemo imati sigurno jedan klub u evropi ove godine, a to ce biti Partizan s obzirom da su oni bolji od nas a da mi namestamo i samo njih ne mozemo da pobedimo )))

Cinik

pre 3 godine

U ovakvoj situaciji je suludo da nasi igraci idu u Jermeniju. Ili Beograd ili neutralni teren a ako ne moze onda Zvezda treba da dobije utakmicu sa 3: 0.

Марко

pre 3 godine

Црвена звезда је као актуелни шампион Европе морала да игра утакмице изван Југославије на јесен 1991. године због ратног стања на 200 километара од Београда. Ако је УЕФА тако могла да третира свог шампиона, зашто не би могла и неки осредњи клуб из Јерменије. Најреалније је да се утакмица одигра на неутралном терену. С обзиром да ове године нема публике, домаћинство нема велики значај, тако да они ту неће бити оштећени.

Najrealnije

pre 3 godine

Fer je da se igra utakmica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bik, 27. septembar 2020 15:52

Apsolutno...samo na neutralnom terenu ili u Beogradu,tamo ni pod razno.

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

Izađi mala.
(nosilac trampovog pera, 27. septembar 2020 16:24)

Uvek bilo i ostalo. Nikad nista sami da smisle, samo copy-past.
Apsolutno netalentovani osim za glupost. Tu ste bez premca !

Bik

pre 3 godine

@najrealnije....Iskreno, ako je takva situacija u Jermeniji jedino tamo ne treba da se igra, sve druge opcije su prihvatljive. Vazno je da ta ekipa dobije sansu pa bolji neka prodje...

krajisnik

pre 3 godine

Borky@
Ocigledno ne znaš sta pricaš.
Kako nije bilo proglašeno ratno stanje?
U ljeto 1992 . proglaseno ratno stanje u BiH.
Ti vjerovatno misliš na vojni puč ,pa da vojska preuzima svu vlast.
I u ratu general armije nije vodja zemlje vec vlada , skupština i predsednik zavisno od državnog uredjenja.

Fox Mulder

pre 3 godine

Uvedeno ratno stanje i opšta mobilizacija, a vi pišete da treba ići da se odigra utakmica, jer su borbe 300 kilometara daleko??? Zar smo tako brzo zaboravili kako izgledaju ratna stanja i mobilizacije??? Ko kaže da se sutra neće početi krljati sa avionima i dalekometnim raketama??
Žalosno je što većina naroda ispašta zbog par stotina budaletina na vlasti na obe strane, ali ja ne bi tamo slao Zvezdu tačno da ispadnemo iz takmičenja i da nas UEFA izbaci na ne znam koliko.

vlade

pre 3 godine

@Čika Mirko
dobro, nećemo sada ići toliko daleko, da bi Azerbejdžan gađao kapitena Ararata u Beogradu i da taj isti azerbejdžanski narod, čiji je predsednik pokazao veliku solidarnost sa nama za vreme korone, izazvao međunarodnu krizu, zbog jedne fudbalske utakmice, par hiljada kilometara od bojišta..
jednostavno, niko normalan ne bi išao tamo da igra fudbal, po cenu eliminacije.. kraj priče!

Objektivno

pre 3 godine

Ovo zbog korone,da se igra samo jedna utakmica je najgluplje sto su mogli izmisliti.Ako je vec moralo tako biti,moralo se malo mofifikovati i da klubovi sa boljim koeficijentima budu domacini bar u trecem i cetvrtom kolu kvalifikacija.Sta ima nosilac od toga,ako izvuce priblizno vrednog protivnika na strani? Apsolutno nista.Zvezda je bila samo u prvom kolu domacin i naredne tri sve gostuje,umesto da je gostovala u prvom i drugom kolu a u trecem i eventualno cetvrtom da igra kod kuce.Omonija je iskoristila priliku,dosla do penala,koji su lutrija i otisla dalje,iako je mnogo slabiji tim a verovatno ima slicnih slucajeva.Partizan je takodje,kao nosilac izvukao Sarlroa na strani,ekipu priblizne vrednosti i ispao.Da su bile dve utakmice,pristup i taktike bi bile drugacije a svoj teren je prednost,makar i bez publike.

zlatko

pre 3 godine

Ajmo hipoteticki,ode Zvezda i izgubi utakmicu,sto ne verujem da ce se desiti,i Ararat prodje u grupnu fazu,bas me interesuje da li ce tamo poslati recimo Milan,PSV,Arsenal...ili ce igrati u drugoj drzavi?

Čika Mirko

pre 3 godine

(vlade, 27. septembar 2020 15:26)
(krajisnik, 27. septembar 2020 13:59)

Ma evo braćo pokušavam vam odgovoriti, ali očito moderator ne konta sarkazam (oblik humora) i misli da je govor mržnje.
Vlade, postoje rakete sa dometom od nekoliko hiljada kilometara, takođe. Šta ako budu gađali kapitena Ararata na utakmici u BG? Vidite, mnogo smo se mi raskukali za jedan klub koji pred stadionom ima parkiran tenk. Stojim iza toga da trebamo otići tamo, ponijeti im taj tenk na poklon, pobediti ih zasluženo, em smo bolji em su oni mislima daleko od fudbala, i ostaviti im Gobelju da tamo tuče koga treba. :) (moderatori uvažite smajli).

vlade

pre 3 godine

Pošto su ratna dejstva više od 300 km udaljena, mislim da je pošteno da Zvezda ode u Jermeniju i odigra kako je i planirano. Ništa izgovori, ništa poklanjanje, samo otići i odigrati pa neka bolji pobedi. Jermeni su nama bratski narod, a makar mi znamo šta je rat, i makar mi ne trebamo ispasi piz.. i gledati kako proći bez igre. Terza šalji dopis UEFI da želimo igrati u Jermeniji.
(Čika Mirko, 27. septembar 2020 13:34)
druže, dal' ikada čuo da postoje rakete sa dilerima preko tih famoznih, 300 km? otkud mi znamo da nekoj budali neće pasti na pamet da gađa grad u kome se igra, gle čuda, međunarodna utakmica?! ko normalan može da razmišlja o fudbalu, kada je zemlja u ratu, na 300km udaljenosti od bojišta? pošteno bi bilo da se zameni domaćinstvo, pa i zvezda je igrala SK Evrope, samo jednu utakmicu i to baš u gostima? nemam ništa protiv Jermena, čak sam uz njih, ali uvek sam pre, za Srbe..

zdravkogfl

pre 3 godine

Ko kaze da zvezda tu odlučuje. To odlučuje uefa dalice se igrati utakmica ili neće ili ce biti dodeljeno tri nula za zvezdu tu zvezda ne odlučuje. Posto je ratno stanje u državi ja mislim da niko iz države nemoze da ide koji su vojno sposobni . Zato grobari nemojte nositi propagandu o zvezdi znam davam je krivo stoste ispali. Pozdrav

zdravkogfl

pre 3 godine

Ko kaze da zvezda tu odlučuje. To odlučuje uefa dalice se igrati utakmica ili neće ili ce biti dodeljeno tri nula za zvezdu tu zvezda ne odlučuje. Posto je ratno stanje u državi ja mislim da niko iz države nemoze da ide koji su vojno sposobni . Zato grobari nemojte nositi propagandu o zvezdi znam davam je krivo stoste ispali. Pozdrav

Nebojsa

pre 3 godine

Da li oni smeju u ratnom stanju da napuste zemlju i odigraju utakmicu na neutralnom terenu???
U koliko im to ne dozvole nista od utakmice, C.Zvezda ce biti ubacena u LE

slaviša šmigič

pre 3 godine

Treba,da se igra na Rajku Mitiču uvek je bilo tako,da se igraju 2.utakmice i svako je jednom domačin.Zvezda je jednom prilikom več bila debelo oštečena kad je promenjen sistem u grupne faze i Zvezda je tada prošla grupu ali nažalost igrala sve utakmice kao gost i nesrečno ispala od lacia u osmini finala inače verujem zvezda bi sigurno daleko dogurala te godine jer da smo igrali na Rajku zvezda bi gotovo sigurno prošla lacio .To pričam samo zbog onih koji nežele,da se zna prava istina,da je zvezda igrala novi Format i prošla grupu sad neki uz pomoč medija to žele,da sakriju a to se radi svake godine,da padne u zaborav evo samo,da pitam,dal se još neko seča tih važnih utakmica zvezde jer mnoge mlađe generacije nemaju pojma i neznaju,da je posle raspada zvezda bila prva koja je uspela proči grupu od svih klubova iz bivše Jugoslavije.Samo istinom preko lažnog sistema i ljudi koja drži u vlasti medije kao oružje a neki jednostavno zbog ljubomore nežele priznati.

Komentator

pre 3 godine

Zašto neutralni teren ako se igra utakmica? Trebalo bi da se igra u Beogradu, samo zamena domaćinstva! Jermenima je ovo četvrto domaćinstvo zaredom u kvalifikacijama, pošteno bi bilo da jednom idu u goste! Zvezda mora da traži da bude domaćin, pustite priče za braću i da su sukobi daleko od stadiona! Rizik postoji i normalno je da se igra samo u Beogradu!

b

pre 3 godine

Ako je Jermenija proglasila ratno stanje, ne moze da se igra tamo, jedino na neutralnom nerenu ili u Beogradu...A za Partizanovce koji misle da zelimo da profitiramo na tudjoj nesreci, voleo bih njih da vidim kako bi se oni osecali da im avion sa njihovim klubom ide u zemlju gde su sukobi...neka od strana moze da napadne i civilni avion, to se vec desilo u Ukrajini za vreme sukoba u Donbasu, tako da, batalite klubastvo sada, bezbednost je najbitnija

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Najpoštenije je da se igra na Rajku.....
Zvezda je već dva puta bila gost a Ararat stalno igra kod kuće.
Prema tome, kao što sam rekao: CRVENA ZVEZDA - ARARAT 3:0 NA STADIONU RAJKO MITIĆ.

Borky

pre 3 godine

Boze dragi kakvi su ovo komentari?!
Da li vi djeco znate sta znaci ratno stanje? Pa u Bosni gdje je bio krvavi rat nikada ni jedna strana nije uvela ratno stanje bas zbog toga sto u tom slucaju vojska preuzima vlast i blokiraju se sve civilne nadleznosti, drzava se zatvara hermeticki sto znaci da nista ne moze uci ni izaci sem mozda nekih stranih drzavljana.
Da li ste vi svjesni da Jermenija i Ajzerbedzan imaju svoje teroristicke grupe instalirane u suparnickim drzavama i da naravno niko nece rizikovati neke civilne letove a jos manje zbog nekog amaterskog fudbalskog kluba ciji je vlasnik ruski oligarh. Takodje ratno stanje se brzo uvodi al se jako sporo ukida.
Od ove utakmice nema nista i to je to!

vaxilar

pre 3 godine

Zamolio bih organizaciju UEFA da upute javno izvinjenje FK Partizai i da proglase stativu Sase Ilica i gazenje Junajteda 0:1 na JNA kao dva najvesca sportska uspeha 21. veka.

StigoNinja

pre 3 godine

@zmajognjeni

i dalje to nije objasnjenje zbog cega nije moglo da se igra u Beogradu na 200 i vise kilometara od ratnih dejstava a jeste po ostatku Ukrajine koja je bila kao i SFRJ u gradjanskom ratu

zmajognjeni

pre 3 godine

Ако је одлука да се не може играти у Јерменији коначна, Звезда би требала да предложи замену домаћинстава, тј. да се игра у Београду. Јермени су пријатељски народ. У тренутку када су нападнути, Звезди не треба пролаз службеним резултатом. Знамо како је нама било тешко када нам нису дали да играмо у земљи. Иначе, занимљиво је да Звезда и Партизан нису могли да играју 1991. год. у Србији, иако у Србији није био рат. У Украјини траје рат већ годинама, али зато украјински тимови не морају да играју у иностранству. Растегљива су та правила УЕФА. Веома растегљива.
(Куп је битан, 27. septembar 2020 12:37)

Pa tada smo bili deo Jugoslavije i u Jugoslaviji je bio gradjanski rat u kom je ucestvovala JNA. A nama, kada je poceo rat kod nas, nije bilo do fudbala. Bar meni.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Ako neko zna kako je biti u ratnom stanju ekspresno preko noći, to smo mi. Jermenima je sigurno poslednje na pameti da li će Ararat terati lopte sa Zvezdom.

Bilo bi lepo da ih puste i da igraju gde god. Ali, šta god da bude, neutralni, Beograd ili službeno otkazivanje, treba im poželeti samo mira što pre. Kad te probude sirene i avioni, ništa nije bitno osim života dece, žena i roditelja. Ne dao Bog rata baš nikome.

Boris

pre 3 godine

Neka se igra u Jermeniji gde i treba, secate kako su nas mrcvarili i stavite se u njihov polozaj. Stadion nema veze sa delom gde su sukobi i nije ugrozena bezbednost ni na jedan nacin

Čika Mirko

pre 3 godine

Pošto su ratna dejstva više od 300 km udaljena, mislim da je pošteno da Zvezda ode u Jermeniju i odigra kako je i planirano. Ništa izgovori, ništa poklanjanje, samo otići i odigrati pa neka bolji pobedi. Jermeni su nama bratski narod, a makar mi znamo šta je rat, i makar mi ne trebamo ispasi piz.. i gledati kako proći bez igre. Terza šalji dopis UEFI da želimo igrati u Jermeniji.

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Najljubaznije molim UEFA u ime svih Zvezdaša da se utakmica odigra bilo gde,,,,,,,
Razlog : Partizanovci su već na aparatima, ..... Iako znaju da Zvezda ide u LE, bilo gde da se igra.

krajisnik

pre 3 godine

Cika Mirko@
Zašto da mi pisemo UEFA da zelimo da igramo u Jerevanu ili bilo gdje u Jermeniji?
Mi da dokazujemo neku "pravdu" ,"braća Jermeni, braća Grci"....?
Vise bi volio da se igra recimo u Beču ,na neutralnom terenu i da Zvezda sto bolje prodje.
Ako kažu idite u Jermeniju igrajte,onda ok,ali cisto sumnjam

Realni

pre 3 godine

Posle ratnog stanja u Jermeniji, jedina ispravna odluka je igranje na Marakani! Zvezda nije kriva zbog situacije,domaćinstvo se zamenjuje jednostavno 👀

Profesor s pravnog voli dečake

pre 3 godine

Molim rukovodstvo Zvezde da pošalje dopis Uefa da se meč odigra na stadionu JNA. To može da se tretira kao neutralan teren(hrvatska teritorija), iako formalno-pravno u Srbiji. To je poslednja šansa da se na tom stadionu odigra evropska utakmica!

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Da se igra, bilo gde, samo da se igra. Morali bi sportiste poštedeti mobilizacije i dozvoliti da izađu iz zemlje nekim čarterom. U Ukrajini, Rusiji, Belorusiji, uvek ima alternativno rešenje a da je i njima i nama relativno blizu.

Nismo mi Englezi i ostali da šibicarimo i zloupotrebljavamo ratne okolnosti. Igrati i pobediti. Jermenima sve naj i Božija pomoć.

Макарије

pre 3 godine

Kako ih hoće pa to nije normalno vec 4 godine ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djole bombas, 27. septembar 2020 12:27)

Хоће нас, већ 75 година.
Кренуће и вас, стрпљења.

veliki strumf

pre 3 godine

Kako ih hoće pa to nije normalno vec 4 godine ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djole bombas, 27. septembar 2020 12:27) Da uputimo mi jedan apel da se, samo grobarima za ljubav i da nam groblje ne prezivljava stresove i traume, obustavi rat i da se utakmica odigra u Jermeniji! Njima je vaznije od zivota, od bilo cega, da Zvezda ispadne. Zato na par dana obustaviti operacije i ratna dejstva, pa posle se tucite koliko hocete.

Куп је битан

pre 3 godine

Ако је одлука да се не може играти у Јерменији коначна, Звезда би требала да предложи замену домаћинстава, тј. да се игра у Београду. Јермени су пријатељски народ. У тренутку када су нападнути, Звезди не треба пролаз службеним резултатом. Знамо како је нама било тешко када нам нису дали да играмо у земљи. Иначе, занимљиво је да Звезда и Партизан нису могли да играју 1991. год. у Србији, иако у Србији није био рат. У Украјини траје рат већ годинама, али зато украјински тимови не морају да играју у иностранству. Растегљива су та правила УЕФА. Веома растегљива.

Fudbaler

pre 3 godine

Najpoštenije bi bilo ponuditi Araratu da bira da li želi neutralni teren ili da Zvezda bude domaćin. Svakako je svejedno pošto nema publike.
(u magnovenju, 27. septembar 2020 12:25)

Najpoštenije bi bilo ponuditi Araratu da bira da li želi da izgubi službenim rezultatom 3-0, ili službenim rezultatom 2-1. Ovo drugo samo pokazuje da smo veoma korektni i da nam rezultat nije bitan. Ako smo mi pobedili.

Duka

pre 3 godine

Na vezi smo sa drzavnim organima UEFA.
Pitaj Boga sa kojim drzavnim organima su oni na vezi ili im se motaju po glavi samo drzavni organi.

u magnovenju

pre 3 godine

Najpoštenije bi bilo ponuditi Araratu da bira da li želi neutralni teren ili da Zvezda bude domaćin. Svakako je svejedno pošto nema publike.

Profesor s pravnog voli dečake

pre 3 godine

Molim rukovodstvo Zvezde da pošalje dopis Uefa da se meč odigra na stadionu JNA. To može da se tretira kao neutralan teren(hrvatska teritorija), iako formalno-pravno u Srbiji. To je poslednja šansa da se na tom stadionu odigra evropska utakmica!

u magnovenju

pre 3 godine

Najpoštenije bi bilo ponuditi Araratu da bira da li želi neutralni teren ili da Zvezda bude domaćin. Svakako je svejedno pošto nema publike.

Куп је битан

pre 3 godine

Ако је одлука да се не може играти у Јерменији коначна, Звезда би требала да предложи замену домаћинстава, тј. да се игра у Београду. Јермени су пријатељски народ. У тренутку када су нападнути, Звезди не треба пролаз службеним резултатом. Знамо како је нама било тешко када нам нису дали да играмо у земљи. Иначе, занимљиво је да Звезда и Партизан нису могли да играју 1991. год. у Србији, иако у Србији није био рат. У Украјини траје рат већ годинама, али зато украјински тимови не морају да играју у иностранству. Растегљива су та правила УЕФА. Веома растегљива.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Ako neko zna kako je biti u ratnom stanju ekspresno preko noći, to smo mi. Jermenima je sigurno poslednje na pameti da li će Ararat terati lopte sa Zvezdom.

Bilo bi lepo da ih puste i da igraju gde god. Ali, šta god da bude, neutralni, Beograd ili službeno otkazivanje, treba im poželeti samo mira što pre. Kad te probude sirene i avioni, ništa nije bitno osim života dece, žena i roditelja. Ne dao Bog rata baš nikome.

Макарије

pre 3 godine

Kako ih hoće pa to nije normalno vec 4 godine ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djole bombas, 27. septembar 2020 12:27)

Хоће нас, већ 75 година.
Кренуће и вас, стрпљења.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Da se igra, bilo gde, samo da se igra. Morali bi sportiste poštedeti mobilizacije i dozvoliti da izađu iz zemlje nekim čarterom. U Ukrajini, Rusiji, Belorusiji, uvek ima alternativno rešenje a da je i njima i nama relativno blizu.

Nismo mi Englezi i ostali da šibicarimo i zloupotrebljavamo ratne okolnosti. Igrati i pobediti. Jermenima sve naj i Božija pomoć.

veliki strumf

pre 3 godine

Kako ih hoće pa to nije normalno vec 4 godine ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djole bombas, 27. septembar 2020 12:27) Da uputimo mi jedan apel da se, samo grobarima za ljubav i da nam groblje ne prezivljava stresove i traume, obustavi rat i da se utakmica odigra u Jermeniji! Njima je vaznije od zivota, od bilo cega, da Zvezda ispadne. Zato na par dana obustaviti operacije i ratna dejstva, pa posle se tucite koliko hocete.

Realni

pre 3 godine

Posle ratnog stanja u Jermeniji, jedina ispravna odluka je igranje na Marakani! Zvezda nije kriva zbog situacije,domaćinstvo se zamenjuje jednostavno 👀

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Najljubaznije molim UEFA u ime svih Zvezdaša da se utakmica odigra bilo gde,,,,,,,
Razlog : Partizanovci su već na aparatima, ..... Iako znaju da Zvezda ide u LE, bilo gde da se igra.

vaxilar

pre 3 godine

Zamolio bih organizaciju UEFA da upute javno izvinjenje FK Partizai i da proglase stativu Sase Ilica i gazenje Junajteda 0:1 na JNA kao dva najvesca sportska uspeha 21. veka.

b

pre 3 godine

Ako je Jermenija proglasila ratno stanje, ne moze da se igra tamo, jedino na neutralnom nerenu ili u Beogradu...A za Partizanovce koji misle da zelimo da profitiramo na tudjoj nesreci, voleo bih njih da vidim kako bi se oni osecali da im avion sa njihovim klubom ide u zemlju gde su sukobi...neka od strana moze da napadne i civilni avion, to se vec desilo u Ukrajini za vreme sukoba u Donbasu, tako da, batalite klubastvo sada, bezbednost je najbitnija

Borky

pre 3 godine

Boze dragi kakvi su ovo komentari?!
Da li vi djeco znate sta znaci ratno stanje? Pa u Bosni gdje je bio krvavi rat nikada ni jedna strana nije uvela ratno stanje bas zbog toga sto u tom slucaju vojska preuzima vlast i blokiraju se sve civilne nadleznosti, drzava se zatvara hermeticki sto znaci da nista ne moze uci ni izaci sem mozda nekih stranih drzavljana.
Da li ste vi svjesni da Jermenija i Ajzerbedzan imaju svoje teroristicke grupe instalirane u suparnickim drzavama i da naravno niko nece rizikovati neke civilne letove a jos manje zbog nekog amaterskog fudbalskog kluba ciji je vlasnik ruski oligarh. Takodje ratno stanje se brzo uvodi al se jako sporo ukida.
Od ove utakmice nema nista i to je to!

vlade

pre 3 godine

Pošto su ratna dejstva više od 300 km udaljena, mislim da je pošteno da Zvezda ode u Jermeniju i odigra kako je i planirano. Ništa izgovori, ništa poklanjanje, samo otići i odigrati pa neka bolji pobedi. Jermeni su nama bratski narod, a makar mi znamo šta je rat, i makar mi ne trebamo ispasi piz.. i gledati kako proći bez igre. Terza šalji dopis UEFI da želimo igrati u Jermeniji.
(Čika Mirko, 27. septembar 2020 13:34)
druže, dal' ikada čuo da postoje rakete sa dilerima preko tih famoznih, 300 km? otkud mi znamo da nekoj budali neće pasti na pamet da gađa grad u kome se igra, gle čuda, međunarodna utakmica?! ko normalan može da razmišlja o fudbalu, kada je zemlja u ratu, na 300km udaljenosti od bojišta? pošteno bi bilo da se zameni domaćinstvo, pa i zvezda je igrala SK Evrope, samo jednu utakmicu i to baš u gostima? nemam ništa protiv Jermena, čak sam uz njih, ali uvek sam pre, za Srbe..

zlatko

pre 3 godine

Ajmo hipoteticki,ode Zvezda i izgubi utakmicu,sto ne verujem da ce se desiti,i Ararat prodje u grupnu fazu,bas me interesuje da li ce tamo poslati recimo Milan,PSV,Arsenal...ili ce igrati u drugoj drzavi?

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Najpoštenije je da se igra na Rajku.....
Zvezda je već dva puta bila gost a Ararat stalno igra kod kuće.
Prema tome, kao što sam rekao: CRVENA ZVEZDA - ARARAT 3:0 NA STADIONU RAJKO MITIĆ.

Najrealnije

pre 3 godine

Fer je da se igra utakmica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bik, 27. septembar 2020 15:52

Apsolutno...samo na neutralnom terenu ili u Beogradu,tamo ni pod razno.

krajisnik

pre 3 godine

Cika Mirko@
Zašto da mi pisemo UEFA da zelimo da igramo u Jerevanu ili bilo gdje u Jermeniji?
Mi da dokazujemo neku "pravdu" ,"braća Jermeni, braća Grci"....?
Vise bi volio da se igra recimo u Beču ,na neutralnom terenu i da Zvezda sto bolje prodje.
Ako kažu idite u Jermeniju igrajte,onda ok,ali cisto sumnjam

Objektivno

pre 3 godine

Ovo zbog korone,da se igra samo jedna utakmica je najgluplje sto su mogli izmisliti.Ako je vec moralo tako biti,moralo se malo mofifikovati i da klubovi sa boljim koeficijentima budu domacini bar u trecem i cetvrtom kolu kvalifikacija.Sta ima nosilac od toga,ako izvuce priblizno vrednog protivnika na strani? Apsolutno nista.Zvezda je bila samo u prvom kolu domacin i naredne tri sve gostuje,umesto da je gostovala u prvom i drugom kolu a u trecem i eventualno cetvrtom da igra kod kuce.Omonija je iskoristila priliku,dosla do penala,koji su lutrija i otisla dalje,iako je mnogo slabiji tim a verovatno ima slicnih slucajeva.Partizan je takodje,kao nosilac izvukao Sarlroa na strani,ekipu priblizne vrednosti i ispao.Da su bile dve utakmice,pristup i taktike bi bile drugacije a svoj teren je prednost,makar i bez publike.

Fudbaler

pre 3 godine

Najpoštenije bi bilo ponuditi Araratu da bira da li želi neutralni teren ili da Zvezda bude domaćin. Svakako je svejedno pošto nema publike.
(u magnovenju, 27. septembar 2020 12:25)

Najpoštenije bi bilo ponuditi Araratu da bira da li želi da izgubi službenim rezultatom 3-0, ili službenim rezultatom 2-1. Ovo drugo samo pokazuje da smo veoma korektni i da nam rezultat nije bitan. Ako smo mi pobedili.

Nebojsa

pre 3 godine

Da li oni smeju u ratnom stanju da napuste zemlju i odigraju utakmicu na neutralnom terenu???
U koliko im to ne dozvole nista od utakmice, C.Zvezda ce biti ubacena u LE

Čika Mirko

pre 3 godine

Pošto su ratna dejstva više od 300 km udaljena, mislim da je pošteno da Zvezda ode u Jermeniju i odigra kako je i planirano. Ništa izgovori, ništa poklanjanje, samo otići i odigrati pa neka bolji pobedi. Jermeni su nama bratski narod, a makar mi znamo šta je rat, i makar mi ne trebamo ispasi piz.. i gledati kako proći bez igre. Terza šalji dopis UEFI da želimo igrati u Jermeniji.

Fox Mulder

pre 3 godine

Uvedeno ratno stanje i opšta mobilizacija, a vi pišete da treba ići da se odigra utakmica, jer su borbe 300 kilometara daleko??? Zar smo tako brzo zaboravili kako izgledaju ratna stanja i mobilizacije??? Ko kaže da se sutra neće početi krljati sa avionima i dalekometnim raketama??
Žalosno je što većina naroda ispašta zbog par stotina budaletina na vlasti na obe strane, ali ja ne bi tamo slao Zvezdu tačno da ispadnemo iz takmičenja i da nas UEFA izbaci na ne znam koliko.

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

Izađi mala.
(nosilac trampovog pera, 27. septembar 2020 16:24)

Uvek bilo i ostalo. Nikad nista sami da smisle, samo copy-past.
Apsolutno netalentovani osim za glupost. Tu ste bez premca !

Komentator

pre 3 godine

Zašto neutralni teren ako se igra utakmica? Trebalo bi da se igra u Beogradu, samo zamena domaćinstva! Jermenima je ovo četvrto domaćinstvo zaredom u kvalifikacijama, pošteno bi bilo da jednom idu u goste! Zvezda mora da traži da bude domaćin, pustite priče za braću i da su sukobi daleko od stadiona! Rizik postoji i normalno je da se igra samo u Beogradu!

StigoNinja

pre 3 godine

@zmajognjeni

i dalje to nije objasnjenje zbog cega nije moglo da se igra u Beogradu na 200 i vise kilometara od ratnih dejstava a jeste po ostatku Ukrajine koja je bila kao i SFRJ u gradjanskom ratu

zdravkogfl

pre 3 godine

Ko kaze da zvezda tu odlučuje. To odlučuje uefa dalice se igrati utakmica ili neće ili ce biti dodeljeno tri nula za zvezdu tu zvezda ne odlučuje. Posto je ratno stanje u državi ja mislim da niko iz države nemoze da ide koji su vojno sposobni . Zato grobari nemojte nositi propagandu o zvezdi znam davam je krivo stoste ispali. Pozdrav

LOVRA VEREBI

pre 3 godine

Gospodo Partizanovci, vidim veoma ste zainteresovani za ovu tune, znate li gde je Jerevana. Znate li ko je na vlasti u Azerbedjanu. Znate li nekog sa tog područja, ili učesnika sukoba. Gospodo večeras Šarloar gostuje, mogu da vas obaveštava o promenama rezultata, ako vas interesuje, zbog taktike.

zmajognjeni

pre 3 godine

Ако је одлука да се не може играти у Јерменији коначна, Звезда би требала да предложи замену домаћинстава, тј. да се игра у Београду. Јермени су пријатељски народ. У тренутку када су нападнути, Звезди не треба пролаз службеним резултатом. Знамо како је нама било тешко када нам нису дали да играмо у земљи. Иначе, занимљиво је да Звезда и Партизан нису могли да играју 1991. год. у Србији, иако у Србији није био рат. У Украјини траје рат већ годинама, али зато украјински тимови не морају да играју у иностранству. Растегљива су та правила УЕФА. Веома растегљива.
(Куп је битан, 27. septembar 2020 12:37)

Pa tada smo bili deo Jugoslavije i u Jugoslaviji je bio gradjanski rat u kom je ucestvovala JNA. A nama, kada je poceo rat kod nas, nije bilo do fudbala. Bar meni.

Марко

pre 3 godine

Црвена звезда је као актуелни шампион Европе морала да игра утакмице изван Југославије на јесен 1991. године због ратног стања на 200 километара од Београда. Ако је УЕФА тако могла да третира свог шампиона, зашто не би могла и неки осредњи клуб из Јерменије. Најреалније је да се утакмица одигра на неутралном терену. С обзиром да ове године нема публике, домаћинство нема велики значај, тако да они ту неће бити оштећени.

zdravkogfl

pre 3 godine

Ko kaze da zvezda tu odlučuje. To odlučuje uefa dalice se igrati utakmica ili neće ili ce biti dodeljeno tri nula za zvezdu tu zvezda ne odlučuje. Posto je ratno stanje u državi ja mislim da niko iz države nemoze da ide koji su vojno sposobni . Zato grobari nemojte nositi propagandu o zvezdi znam davam je krivo stoste ispali. Pozdrav

Zaza

pre 3 godine

Evo prilike da umesto Ararata upadne Partizan kao laki luzer jer drugacije da prodju ne umeju. Neka profa posalje UEFA jedan dopis na latinskom gde ih zamoljava da Partizan nastavi svoj evropaki san , jer inace komsije sa druge strane brda ce da ih zezaju do sledecih kvalifikacija. I to neka trazi da igra upravo protiv CZ. Ne moraju ponovo da zrebaju. Bar cemo imati sigurno jedan klub u evropi ove godine, a to ce biti Partizan s obzirom da su oni bolji od nas a da mi namestamo i samo njih ne mozemo da pobedimo )))

Bik

pre 3 godine

@najrealnije....Iskreno, ako je takva situacija u Jermeniji jedino tamo ne treba da se igra, sve druge opcije su prihvatljive. Vazno je da ta ekipa dobije sansu pa bolji neka prodje...

krajisnik

pre 3 godine

Borky@
Ocigledno ne znaš sta pricaš.
Kako nije bilo proglašeno ratno stanje?
U ljeto 1992 . proglaseno ratno stanje u BiH.
Ti vjerovatno misliš na vojni puč ,pa da vojska preuzima svu vlast.
I u ratu general armije nije vodja zemlje vec vlada , skupština i predsednik zavisno od državnog uredjenja.

Cinik

pre 3 godine

U ovakvoj situaciji je suludo da nasi igraci idu u Jermeniju. Ili Beograd ili neutralni teren a ako ne moze onda Zvezda treba da dobije utakmicu sa 3: 0.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Treba,da se igra na Rajku Mitiču uvek je bilo tako,da se igraju 2.utakmice i svako je jednom domačin.Zvezda je jednom prilikom več bila debelo oštečena kad je promenjen sistem u grupne faze i Zvezda je tada prošla grupu ali nažalost igrala sve utakmice kao gost i nesrečno ispala od lacia u osmini finala inače verujem zvezda bi sigurno daleko dogurala te godine jer da smo igrali na Rajku zvezda bi gotovo sigurno prošla lacio .To pričam samo zbog onih koji nežele,da se zna prava istina,da je zvezda igrala novi Format i prošla grupu sad neki uz pomoč medija to žele,da sakriju a to se radi svake godine,da padne u zaborav evo samo,da pitam,dal se još neko seča tih važnih utakmica zvezde jer mnoge mlađe generacije nemaju pojma i neznaju,da je posle raspada zvezda bila prva koja je uspela proči grupu od svih klubova iz bivše Jugoslavije.Samo istinom preko lažnog sistema i ljudi koja drži u vlasti medije kao oružje a neki jednostavno zbog ljubomore nežele priznati.

Duka

pre 3 godine

Na vezi smo sa drzavnim organima UEFA.
Pitaj Boga sa kojim drzavnim organima su oni na vezi ili im se motaju po glavi samo drzavni organi.

Boris

pre 3 godine

Neka se igra u Jermeniji gde i treba, secate kako su nas mrcvarili i stavite se u njihov polozaj. Stadion nema veze sa delom gde su sukobi i nije ugrozena bezbednost ni na jedan nacin

vlade

pre 3 godine

@Čika Mirko
dobro, nećemo sada ići toliko daleko, da bi Azerbejdžan gađao kapitena Ararata u Beogradu i da taj isti azerbejdžanski narod, čiji je predsednik pokazao veliku solidarnost sa nama za vreme korone, izazvao međunarodnu krizu, zbog jedne fudbalske utakmice, par hiljada kilometara od bojišta..
jednostavno, niko normalan ne bi išao tamo da igra fudbal, po cenu eliminacije.. kraj priče!

Čika Mirko

pre 3 godine

(vlade, 27. septembar 2020 15:26)
(krajisnik, 27. septembar 2020 13:59)

Ma evo braćo pokušavam vam odgovoriti, ali očito moderator ne konta sarkazam (oblik humora) i misli da je govor mržnje.
Vlade, postoje rakete sa dometom od nekoliko hiljada kilometara, takođe. Šta ako budu gađali kapitena Ararata na utakmici u BG? Vidite, mnogo smo se mi raskukali za jedan klub koji pred stadionom ima parkiran tenk. Stojim iza toga da trebamo otići tamo, ponijeti im taj tenk na poklon, pobediti ih zasluženo, em smo bolji em su oni mislima daleko od fudbala, i ostaviti im Gobelju da tamo tuče koga treba. :) (moderatori uvažite smajli).

zex

pre 3 godine

(Objektivno, 27. septembar 2020 16:33
Mogli su jednostavno da ostave pravilo sa golom u gostima i nasi bi prosli.Domacin bi imao prednost terena a gost gola u gostima, naj realnije.

Čika Mirko

pre 3 godine

Pošto su ratna dejstva više od 300 km udaljena, mislim da je pošteno da Zvezda ode u Jermeniju i odigra kako je i planirano. Ništa izgovori, ništa poklanjanje, samo otići i odigrati pa neka bolji pobedi. Jermeni su nama bratski narod, a makar mi znamo šta je rat, i makar mi ne trebamo ispasi piz.. i gledati kako proći bez igre. Terza šalji dopis UEFI da želimo igrati u Jermeniji.

Duka

pre 3 godine

Na vezi smo sa drzavnim organima UEFA.
Pitaj Boga sa kojim drzavnim organima su oni na vezi ili im se motaju po glavi samo drzavni organi.

Profesor s pravnog voli dečake

pre 3 godine

Molim rukovodstvo Zvezde da pošalje dopis Uefa da se meč odigra na stadionu JNA. To može da se tretira kao neutralan teren(hrvatska teritorija), iako formalno-pravno u Srbiji. To je poslednja šansa da se na tom stadionu odigra evropska utakmica!

Boris

pre 3 godine

Neka se igra u Jermeniji gde i treba, secate kako su nas mrcvarili i stavite se u njihov polozaj. Stadion nema veze sa delom gde su sukobi i nije ugrozena bezbednost ni na jedan nacin

Čika Mirko

pre 3 godine

(vlade, 27. septembar 2020 15:26)
(krajisnik, 27. septembar 2020 13:59)

Ma evo braćo pokušavam vam odgovoriti, ali očito moderator ne konta sarkazam (oblik humora) i misli da je govor mržnje.
Vlade, postoje rakete sa dometom od nekoliko hiljada kilometara, takođe. Šta ako budu gađali kapitena Ararata na utakmici u BG? Vidite, mnogo smo se mi raskukali za jedan klub koji pred stadionom ima parkiran tenk. Stojim iza toga da trebamo otići tamo, ponijeti im taj tenk na poklon, pobediti ih zasluženo, em smo bolji em su oni mislima daleko od fudbala, i ostaviti im Gobelju da tamo tuče koga treba. :) (moderatori uvažite smajli).

zmajognjeni

pre 3 godine

Ако је одлука да се не може играти у Јерменији коначна, Звезда би требала да предложи замену домаћинстава, тј. да се игра у Београду. Јермени су пријатељски народ. У тренутку када су нападнути, Звезди не треба пролаз службеним резултатом. Знамо како је нама било тешко када нам нису дали да играмо у земљи. Иначе, занимљиво је да Звезда и Партизан нису могли да играју 1991. год. у Србији, иако у Србији није био рат. У Украјини траје рат већ годинама, али зато украјински тимови не морају да играју у иностранству. Растегљива су та правила УЕФА. Веома растегљива.
(Куп је битан, 27. septembar 2020 12:37)

Pa tada smo bili deo Jugoslavije i u Jugoslaviji je bio gradjanski rat u kom je ucestvovala JNA. A nama, kada je poceo rat kod nas, nije bilo do fudbala. Bar meni.

Fudbaler

pre 3 godine

Najpoštenije bi bilo ponuditi Araratu da bira da li želi neutralni teren ili da Zvezda bude domaćin. Svakako je svejedno pošto nema publike.
(u magnovenju, 27. septembar 2020 12:25)

Najpoštenije bi bilo ponuditi Araratu da bira da li želi da izgubi službenim rezultatom 3-0, ili službenim rezultatom 2-1. Ovo drugo samo pokazuje da smo veoma korektni i da nam rezultat nije bitan. Ako smo mi pobedili.

Макарије

pre 3 godine

Kako ih hoće pa to nije normalno vec 4 godine ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djole bombas, 27. septembar 2020 12:27)

Хоће нас, већ 75 година.
Кренуће и вас, стрпљења.

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Najljubaznije molim UEFA u ime svih Zvezdaša da se utakmica odigra bilo gde,,,,,,,
Razlog : Partizanovci su već na aparatima, ..... Iako znaju da Zvezda ide u LE, bilo gde da se igra.

Realni

pre 3 godine

Posle ratnog stanja u Jermeniji, jedina ispravna odluka je igranje na Marakani! Zvezda nije kriva zbog situacije,domaćinstvo se zamenjuje jednostavno 👀

zex

pre 3 godine

(Objektivno, 27. septembar 2020 16:33
Mogli su jednostavno da ostave pravilo sa golom u gostima i nasi bi prosli.Domacin bi imao prednost terena a gost gola u gostima, naj realnije.

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Najpoštenije je da se igra na Rajku.....
Zvezda je već dva puta bila gost a Ararat stalno igra kod kuće.
Prema tome, kao što sam rekao: CRVENA ZVEZDA - ARARAT 3:0 NA STADIONU RAJKO MITIĆ.

u magnovenju

pre 3 godine

Najpoštenije bi bilo ponuditi Araratu da bira da li želi neutralni teren ili da Zvezda bude domaćin. Svakako je svejedno pošto nema publike.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Treba,da se igra na Rajku Mitiču uvek je bilo tako,da se igraju 2.utakmice i svako je jednom domačin.Zvezda je jednom prilikom več bila debelo oštečena kad je promenjen sistem u grupne faze i Zvezda je tada prošla grupu ali nažalost igrala sve utakmice kao gost i nesrečno ispala od lacia u osmini finala inače verujem zvezda bi sigurno daleko dogurala te godine jer da smo igrali na Rajku zvezda bi gotovo sigurno prošla lacio .To pričam samo zbog onih koji nežele,da se zna prava istina,da je zvezda igrala novi Format i prošla grupu sad neki uz pomoč medija to žele,da sakriju a to se radi svake godine,da padne u zaborav evo samo,da pitam,dal se još neko seča tih važnih utakmica zvezde jer mnoge mlađe generacije nemaju pojma i neznaju,da je posle raspada zvezda bila prva koja je uspela proči grupu od svih klubova iz bivše Jugoslavije.Samo istinom preko lažnog sistema i ljudi koja drži u vlasti medije kao oružje a neki jednostavno zbog ljubomore nežele priznati.

vaxilar

pre 3 godine

Zamolio bih organizaciju UEFA da upute javno izvinjenje FK Partizai i da proglase stativu Sase Ilica i gazenje Junajteda 0:1 na JNA kao dva najvesca sportska uspeha 21. veka.

zdravkogfl

pre 3 godine

Ko kaze da zvezda tu odlučuje. To odlučuje uefa dalice se igrati utakmica ili neće ili ce biti dodeljeno tri nula za zvezdu tu zvezda ne odlučuje. Posto je ratno stanje u državi ja mislim da niko iz države nemoze da ide koji su vojno sposobni . Zato grobari nemojte nositi propagandu o zvezdi znam davam je krivo stoste ispali. Pozdrav

veliki strumf

pre 3 godine

Kako ih hoće pa to nije normalno vec 4 godine ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djole bombas, 27. septembar 2020 12:27) Da uputimo mi jedan apel da se, samo grobarima za ljubav i da nam groblje ne prezivljava stresove i traume, obustavi rat i da se utakmica odigra u Jermeniji! Njima je vaznije od zivota, od bilo cega, da Zvezda ispadne. Zato na par dana obustaviti operacije i ratna dejstva, pa posle se tucite koliko hocete.

Komentator

pre 3 godine

Zašto neutralni teren ako se igra utakmica? Trebalo bi da se igra u Beogradu, samo zamena domaćinstva! Jermenima je ovo četvrto domaćinstvo zaredom u kvalifikacijama, pošteno bi bilo da jednom idu u goste! Zvezda mora da traži da bude domaćin, pustite priče za braću i da su sukobi daleko od stadiona! Rizik postoji i normalno je da se igra samo u Beogradu!

Куп је битан

pre 3 godine

Ако је одлука да се не може играти у Јерменији коначна, Звезда би требала да предложи замену домаћинстава, тј. да се игра у Београду. Јермени су пријатељски народ. У тренутку када су нападнути, Звезди не треба пролаз службеним резултатом. Знамо како је нама било тешко када нам нису дали да играмо у земљи. Иначе, занимљиво је да Звезда и Партизан нису могли да играју 1991. год. у Србији, иако у Србији није био рат. У Украјини траје рат већ годинама, али зато украјински тимови не морају да играју у иностранству. Растегљива су та правила УЕФА. Веома растегљива.

Borky

pre 3 godine

Boze dragi kakvi su ovo komentari?!
Da li vi djeco znate sta znaci ratno stanje? Pa u Bosni gdje je bio krvavi rat nikada ni jedna strana nije uvela ratno stanje bas zbog toga sto u tom slucaju vojska preuzima vlast i blokiraju se sve civilne nadleznosti, drzava se zatvara hermeticki sto znaci da nista ne moze uci ni izaci sem mozda nekih stranih drzavljana.
Da li ste vi svjesni da Jermenija i Ajzerbedzan imaju svoje teroristicke grupe instalirane u suparnickim drzavama i da naravno niko nece rizikovati neke civilne letove a jos manje zbog nekog amaterskog fudbalskog kluba ciji je vlasnik ruski oligarh. Takodje ratno stanje se brzo uvodi al se jako sporo ukida.
Od ove utakmice nema nista i to je to!

zdravkogfl

pre 3 godine

Ko kaze da zvezda tu odlučuje. To odlučuje uefa dalice se igrati utakmica ili neće ili ce biti dodeljeno tri nula za zvezdu tu zvezda ne odlučuje. Posto je ratno stanje u državi ja mislim da niko iz države nemoze da ide koji su vojno sposobni . Zato grobari nemojte nositi propagandu o zvezdi znam davam je krivo stoste ispali. Pozdrav

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Da se igra, bilo gde, samo da se igra. Morali bi sportiste poštedeti mobilizacije i dozvoliti da izađu iz zemlje nekim čarterom. U Ukrajini, Rusiji, Belorusiji, uvek ima alternativno rešenje a da je i njima i nama relativno blizu.

Nismo mi Englezi i ostali da šibicarimo i zloupotrebljavamo ratne okolnosti. Igrati i pobediti. Jermenima sve naj i Božija pomoć.

b

pre 3 godine

Ako je Jermenija proglasila ratno stanje, ne moze da se igra tamo, jedino na neutralnom nerenu ili u Beogradu...A za Partizanovce koji misle da zelimo da profitiramo na tudjoj nesreci, voleo bih njih da vidim kako bi se oni osecali da im avion sa njihovim klubom ide u zemlju gde su sukobi...neka od strana moze da napadne i civilni avion, to se vec desilo u Ukrajini za vreme sukoba u Donbasu, tako da, batalite klubastvo sada, bezbednost je najbitnija

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

Izađi mala.
(nosilac trampovog pera, 27. septembar 2020 16:24)

Uvek bilo i ostalo. Nikad nista sami da smisle, samo copy-past.
Apsolutno netalentovani osim za glupost. Tu ste bez premca !

vlade

pre 3 godine

@Čika Mirko
dobro, nećemo sada ići toliko daleko, da bi Azerbejdžan gađao kapitena Ararata u Beogradu i da taj isti azerbejdžanski narod, čiji je predsednik pokazao veliku solidarnost sa nama za vreme korone, izazvao međunarodnu krizu, zbog jedne fudbalske utakmice, par hiljada kilometara od bojišta..
jednostavno, niko normalan ne bi išao tamo da igra fudbal, po cenu eliminacije.. kraj priče!

vlade

pre 3 godine

Pošto su ratna dejstva više od 300 km udaljena, mislim da je pošteno da Zvezda ode u Jermeniju i odigra kako je i planirano. Ništa izgovori, ništa poklanjanje, samo otići i odigrati pa neka bolji pobedi. Jermeni su nama bratski narod, a makar mi znamo šta je rat, i makar mi ne trebamo ispasi piz.. i gledati kako proći bez igre. Terza šalji dopis UEFI da želimo igrati u Jermeniji.
(Čika Mirko, 27. septembar 2020 13:34)
druže, dal' ikada čuo da postoje rakete sa dilerima preko tih famoznih, 300 km? otkud mi znamo da nekoj budali neće pasti na pamet da gađa grad u kome se igra, gle čuda, međunarodna utakmica?! ko normalan može da razmišlja o fudbalu, kada je zemlja u ratu, na 300km udaljenosti od bojišta? pošteno bi bilo da se zameni domaćinstvo, pa i zvezda je igrala SK Evrope, samo jednu utakmicu i to baš u gostima? nemam ništa protiv Jermena, čak sam uz njih, ali uvek sam pre, za Srbe..

krajisnik

pre 3 godine

Cika Mirko@
Zašto da mi pisemo UEFA da zelimo da igramo u Jerevanu ili bilo gdje u Jermeniji?
Mi da dokazujemo neku "pravdu" ,"braća Jermeni, braća Grci"....?
Vise bi volio da se igra recimo u Beču ,na neutralnom terenu i da Zvezda sto bolje prodje.
Ako kažu idite u Jermeniju igrajte,onda ok,ali cisto sumnjam

Nebojsa

pre 3 godine

Da li oni smeju u ratnom stanju da napuste zemlju i odigraju utakmicu na neutralnom terenu???
U koliko im to ne dozvole nista od utakmice, C.Zvezda ce biti ubacena u LE

StigoNinja

pre 3 godine

@zmajognjeni

i dalje to nije objasnjenje zbog cega nije moglo da se igra u Beogradu na 200 i vise kilometara od ratnih dejstava a jeste po ostatku Ukrajine koja je bila kao i SFRJ u gradjanskom ratu

Objektivno

pre 3 godine

Ovo zbog korone,da se igra samo jedna utakmica je najgluplje sto su mogli izmisliti.Ako je vec moralo tako biti,moralo se malo mofifikovati i da klubovi sa boljim koeficijentima budu domacini bar u trecem i cetvrtom kolu kvalifikacija.Sta ima nosilac od toga,ako izvuce priblizno vrednog protivnika na strani? Apsolutno nista.Zvezda je bila samo u prvom kolu domacin i naredne tri sve gostuje,umesto da je gostovala u prvom i drugom kolu a u trecem i eventualno cetvrtom da igra kod kuce.Omonija je iskoristila priliku,dosla do penala,koji su lutrija i otisla dalje,iako je mnogo slabiji tim a verovatno ima slicnih slucajeva.Partizan je takodje,kao nosilac izvukao Sarlroa na strani,ekipu priblizne vrednosti i ispao.Da su bile dve utakmice,pristup i taktike bi bile drugacije a svoj teren je prednost,makar i bez publike.

krajisnik

pre 3 godine

Borky@
Ocigledno ne znaš sta pricaš.
Kako nije bilo proglašeno ratno stanje?
U ljeto 1992 . proglaseno ratno stanje u BiH.
Ti vjerovatno misliš na vojni puč ,pa da vojska preuzima svu vlast.
I u ratu general armije nije vodja zemlje vec vlada , skupština i predsednik zavisno od državnog uredjenja.

zlatko

pre 3 godine

Ajmo hipoteticki,ode Zvezda i izgubi utakmicu,sto ne verujem da ce se desiti,i Ararat prodje u grupnu fazu,bas me interesuje da li ce tamo poslati recimo Milan,PSV,Arsenal...ili ce igrati u drugoj drzavi?

Fox Mulder

pre 3 godine

Uvedeno ratno stanje i opšta mobilizacija, a vi pišete da treba ići da se odigra utakmica, jer su borbe 300 kilometara daleko??? Zar smo tako brzo zaboravili kako izgledaju ratna stanja i mobilizacije??? Ko kaže da se sutra neće početi krljati sa avionima i dalekometnim raketama??
Žalosno je što većina naroda ispašta zbog par stotina budaletina na vlasti na obe strane, ali ja ne bi tamo slao Zvezdu tačno da ispadnemo iz takmičenja i da nas UEFA izbaci na ne znam koliko.

Najrealnije

pre 3 godine

Fer je da se igra utakmica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bik, 27. septembar 2020 15:52

Apsolutno...samo na neutralnom terenu ili u Beogradu,tamo ni pod razno.

Cinik

pre 3 godine

U ovakvoj situaciji je suludo da nasi igraci idu u Jermeniju. Ili Beograd ili neutralni teren a ako ne moze onda Zvezda treba da dobije utakmicu sa 3: 0.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Ako neko zna kako je biti u ratnom stanju ekspresno preko noći, to smo mi. Jermenima je sigurno poslednje na pameti da li će Ararat terati lopte sa Zvezdom.

Bilo bi lepo da ih puste i da igraju gde god. Ali, šta god da bude, neutralni, Beograd ili službeno otkazivanje, treba im poželeti samo mira što pre. Kad te probude sirene i avioni, ništa nije bitno osim života dece, žena i roditelja. Ne dao Bog rata baš nikome.

Bik

pre 3 godine

@najrealnije....Iskreno, ako je takva situacija u Jermeniji jedino tamo ne treba da se igra, sve druge opcije su prihvatljive. Vazno je da ta ekipa dobije sansu pa bolji neka prodje...

Марко

pre 3 godine

Црвена звезда је као актуелни шампион Европе морала да игра утакмице изван Југославије на јесен 1991. године због ратног стања на 200 километара од Београда. Ако је УЕФА тако могла да третира свог шампиона, зашто не би могла и неки осредњи клуб из Јерменије. Најреалније је да се утакмица одигра на неутралном терену. С обзиром да ове године нема публике, домаћинство нема велики значај, тако да они ту неће бити оштећени.

LOVRA VEREBI

pre 3 godine

Gospodo Partizanovci, vidim veoma ste zainteresovani za ovu tune, znate li gde je Jerevana. Znate li ko je na vlasti u Azerbedjanu. Znate li nekog sa tog područja, ili učesnika sukoba. Gospodo večeras Šarloar gostuje, mogu da vas obaveštava o promenama rezultata, ako vas interesuje, zbog taktike.

Zaza

pre 3 godine

Evo prilike da umesto Ararata upadne Partizan kao laki luzer jer drugacije da prodju ne umeju. Neka profa posalje UEFA jedan dopis na latinskom gde ih zamoljava da Partizan nastavi svoj evropaki san , jer inace komsije sa druge strane brda ce da ih zezaju do sledecih kvalifikacija. I to neka trazi da igra upravo protiv CZ. Ne moraju ponovo da zrebaju. Bar cemo imati sigurno jedan klub u evropi ove godine, a to ce biti Partizan s obzirom da su oni bolji od nas a da mi namestamo i samo njih ne mozemo da pobedimo )))