Nedelja, 27.09.2020.

11:38

Stigla zvanična ponuda za Sadika – da li je dovoljna?

Nakon eliminacije iz Evrope, postojala je bojazan da bi Partizan morao da proda nekog od igrača "na ceni".

Izvor: SS

Stigla zvanièna ponuda za Sadika – da li je dovoljna? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

moje ime

pre 3 godine

Ne razumem kako ljudima neke stvari nisu jasne.

Prvo, u danasnjem fudbalu se jedino ceni trenutna forma.
Ako te dovodi neki jaci klub, on zeli da ODMAH igras na vrhunskom nivou.
Ako vide da ti forma ide gore, dole, odmah te precrtaju.

To se definitivno desilo sa Sadikom. Sledeca stvar je finansijsko stanje u Partizanu. Bez Evrope, nema prihoda, a igracima ce cena samo da pada, jer nemaju gde da se pokazu. Samim tim, 7,5 miliona (ako je stvarno), je dzek pot za Partizan.

Odmah prodati, ali onda zadrzati Stevanovica ako je moguce. Partizan treba da gura mlade igrace u napadu.

Anfield

pre 3 godine

Vredi 20. Trazili 15. Prihvatili bi 10. Ponudjeno 7,5. Uzece 5. U klupsku kasu ide 2.5.
(hello_kitty, 27. septembar 2020 16:25)
Zahvaljujemo se na glasu.



Kitty objasnila, nema se šta dodati.

ivannyc

pre 3 godine

7ipo milke? Ajde bre nemoj da vas lazu....bez 20 uopste ne pristajte,plus 20% od sledece prodaje i bonusi za najboljeg strelca Belgije i za osvojeno svetsko prvenstvo sa Nigerijom!

Bob Sent Kler

pre 3 godine

Nije poenta koliko nego kome? Kome odose pare od Pavlovica? Kome ce otici od Sadiqa? I koliko ce videti klub? Mrvice, mizeriju.

marko

pre 3 godine

Realnije bi bilo da ste napisali da ga traze neki "Arapi"... jer je Briz prenatrpan na toj poziciji... Ali dobro... LE je otisla u zaborav... dajte da se pise o milionima, avionima, kamionima...

veliki strumf

pre 3 godine

Ne razumes se bas, ali nema veze. Decko je isto ovako startovao i prosle godine. Nije mogao da se sastavi (seti se onog sedenja na ogradi), a onda je poceo da igra i kuminacija je bila ono "slanje po burek" reprezentativca Australije. Osnovni Partizanov problem je sto nema dva kvalitetna napadaca. U Belgiji moras utakmicu da startujes sa tri napadaca i u takvoj situaciji ce i Sadiku biti mnogo lakse da igra. Vredi on preko 10 miliona, kada vidim kakvi se sve poluigraci prodaju za tolike pa i vece pare, vredi definitivno.
(Mex, 27. septembar 2020 12:13) Ne, ne razumes se ti bas, ali nema veze! Decko je prosle godine tek stigao, trebalo mu vremena da se aklimatizuje. Sada je dosao u red glavnih igraca, a ucinak mu je skoro pa nula. Realizuje svaku 20 sansu i to ako je zicer, petlja, petlja, sa onim nogama kao da je na stulama... Sada Evrope vise nema, a to znaci drastican pad cene. A i u Evropi sta je pokazao - protiv amatera iz Letonije i Moldavije jedno veliko nista! A sada kada nema para od Evrope, znaju u inostranstvu da ce Partizan morati da prodaje bud zasto da bi preziveo. Narocito jer tek naredne godine nema nista od Lige Evrope, pa ce biti mnogo manje para.

Sabre

pre 3 godine

Da li je dovoljno 7.5 miliona za coveka koji kao napadac bukvalno NUME da postigne gol? HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

Prodajte to dok jos nisu shvatili koliko su glupi...

Realno

pre 3 godine

Svaka čast Savi Miloseviću ako Partizan dobije ove pare. P.s.danas mi je pričao trgovac sa starog buvljaka kako preprodaje polovne stvari. Kupi nabije cenu pa malo spusti i zaradi bar duplo nekad i više. Sve me to podseća na ovo lupetanje vrednosti Sadika pa i malog Stevanovića

rade nedjeljkov

pre 3 godine

Vidim da neki pominju povratak Dj. Jovanovica. To je pisu oni koji blage veze nemaju, pisu da bi nesto napisali, pokusavaju da budu pametni a niti znaju kakav je on igrac niti znaju gde igra. Da znaju nesto o Jovanovicu znali bi da je on zavisnik od kockanja, da sve pare trosi na kocku i da da ga fudbal ne zanima.

kecman iz svlacionice

pre 3 godine

ima na transfer market vrednosti trenutne

Filip Stevanovic
Left Winger
Sep 25, 2002 (18) Serbia €8.00m
9
Umar Sadiq Umar Sadiq
Centre-Forward
Feb 2, 1997 (23) Nigeria €6.00m

Straight Outta München

pre 3 godine

Meni je drago sto se navijaci Partizana zadovoljavaju sa prodajom nekog za 7 miliona, 10 miliona... a rezultata nigde. Oni su srecni kada prodaju Pavlovica koji nije ni na klupi i onda su mirni dve godine, uprava im maze oci, oni ispadaju iz Evrope i svi zadovoljni. Dug?? Dug se povecava...
Odlika malih klubova je sreca zbog prodaje.
Ostaje im jos derbi, gde udju nabrijani na -14 bodova. Onda se brane u derbiju na 0-0 i na -10... Grobaraka logika. Logika malog kluba.

Vetar u ledja..

pre 3 godine

@Mex
Bravo, super! I sta je bilo posle? Dosao Lala i to je to. Na stranu sve, Sadik je odlicno odigrao proslu sezonu. Ove je malo sporije poceo ali decko zna da igra fudbal. Da li ce Partizan dobiti ove pare za njega ne znam ali da je bitan za Partizan jeste i da je igrao dobro jeste. Sve ostalo su glupa prepucavanja...

cole

pre 3 godine

ahahhahahaaa....daaa, kao sto je za onog nesrecnog sergeja svakog leta stizala ponuda od 100 miliona evra, a on je jos u onom smesnom laciju.

Sergio

pre 3 godine

Iskreno, nije mi žao, neka ide. Imao je retke svetle trenutke, ali kada god primi loptu ja imam utisak da će da se saplete o nju. Njegov prethodnik Rikardo je za njega bio doktor fudbala.
Druga je stvar što ne znam ko će da nam igra napred ako on ode? Još 7 - 8 dana traje prelazni rok, a mi ne radimo ništa! Uprava, posebno Vazura, nam već 3-4 godine svaki prelazni rok najavljuju "veliku rekonstrukciju tima" pa od toga nikad ništa!?!
Iz Evrope smo ispali, kako ćemo da vratimo titulu bez igrača, kada već stalno pričate o tome? Sa Lolom? Šćekićem? Sram vas, bre, bilo!

ajaJaZeMšipA

pre 3 godine

Ne razumes se bas, ali nema veze. Decko je isto ovako startovao i prosle godine. Nije mogao da se sastavi (seti se onog sedenja na ogradi), a onda je poceo da igra i kuminacija je bila ono "slanje po burek" reprezentativca Australije.
(Mex, 27. septembar 2020 12:13)

Evo grobari, pogledajte, ovo je vaš najveći problem.Nije bitan skandalozan rad vaše uprave, Vučelino botovanje, profina jadna saopštenja i drukanje, Ivicine bombe.Nije bitno Željkovo širenje mržnje prema svemu u crveno-belom.Nije bitno što nemate igru, u stvari imate samo jednog vrhunskog igrača u ekipi....Bitno je da je Sadik poslao po burek Degeneka u jednoj utakmici i vi se time zadovoljavate....Bravo bravo...samo napred.

PECKO PIVO

pre 3 godine

Trlja ruke Stanojevic jer ako Sadik ode otvara se mesto za jos jednog njegovog ljubimca i "Partizanovo dete" Marka Scepovica! Sto se Sadika tice, u slucaju njegovog odlaska, Partizan ce biti duplo slabiji. Jeste da Sadik ponekad promasi zicer ali skoro sve sto Partizan uradi u napadu je Sadikova zasluga. Oko njega se uvek nesto desava, ima ga svuda. Bez njega ce tek da bude mucenje. Zamislite da se stvarno vrati Scepovic...znam, deluje neverovatno ali smo to mislili i za Miljkovica...a i za Smiljanica.

Joffrey

pre 3 godine

Prodati ga odmah.Vratiti Vlalukina i malog DJoleta Jovanovica.Partizan ovu sezonu moze da odigra sa 11 bonus igraca da ne izgubi nista sto vec nije a za sledecu sezonu da ima siguran profit.Uz dva pomenuta igraca tu su jos L.Pavlovic,Lakcevic,Stulic,Stevanovic,D.Stojkovic,Colic,i jos par njih da vrate sa pozajmice imace tim za trece mesto. Osloboditi se balasta Natho,Asano,Markovic,Smiljanic,Stojkovic ...Suma ako nece da igra domace utakmice smanjiti mu primanja.Partizan dok ne stvori tim za LS ne treba da igra ni konferenciju Evrope.

djole bombas

pre 3 godine

Dajemo Ostojica kao bonus ... ako je istina 7,5 nije malo za drvo javorovo koje se samo zadržava loptu ... mada platili smo ga 2,5... sad bomba vraćamo Nikolica iz Spartaka.

Apolo

pre 3 godine

Челници Партизана су изгубили везу са реалношћу. Те тражили 20 милиона, па 15... Аман бре људи за те паре у Енглеској могу да нађу фудбалера из 2. лиге који је измислио фудбал за целу Јелен Циркус Лигу. Спустите се мало на земљу.

Cinik

pre 3 godine

Mislim da je ovo sjajna cena za Sadika i ne treba oklevati. Pazite kada neko nudi za Sadika 7,5 miliona Eura a za 4 napadača Zvezde ni evro onda vam je jasno ko koliko vredi. Mislim, može Zvezda da proda Pavkova, Boaćija i još nekog za velike pare u Saudisku Arabiju ali taj novac koji bi dobila ne bi bio iz Saudiske Arabije već sa ovoh prostora iz slamarice.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Zna da si sam stvori priliku dosta dobar ali brate nezna,da postigne gol nikako verovatno je šampion u ekipi partizana po promašenim šansama kad izađe sam ispred gola.

Sabre

pre 3 godine

Jel dinara? Dečko ako vam donese te pare da mu spomenik napravite, napadač koji ne ume gol da da i najveće dostignuće u životu mu je nekoliko dobrih driblinga...

Mex

pre 3 godine

Kreće rasprodaja, buvljak je otvoren. Kako neko ko “vredi” 20 miliona a “pustili bi ga i za 10”, sada odjednom ide za mnogo, mnogo manje. Naravno, Sadik ne vredi ni toliko - da nije bilo ispustanja lopti golmana Javora, koliko bi gola dao ove sezone??? Koliko ih je dao ili namestio u Evropi u ova 3 meča?
(veliki strumf, 27. septembar 2020 11:52)

Ne razumes se bas, ali nema veze. Decko je isto ovako startovao i prosle godine. Nije mogao da se sastavi (seti se onog sedenja na ogradi), a onda je poceo da igra i kuminacija je bila ono "slanje po burek" reprezentativca Australije. Osnovni Partizanov problem je sto nema dva kvalitetna napadaca. U Belgiji moras utakmicu da startujes sa tri napadaca i u takvoj situaciji ce i Sadiku biti mnogo lakse da igra. Vredi on preko 10 miliona, kada vidim kakvi se sve poluigraci prodaju za tolike pa i vece pare, vredi definitivno.

slaviša šmigič

pre 3 godine

U 2 rate 5.miliona i da skačete od sreče onaj iugrač koji zna napraviti prednost je onaj omaleni crnac Suma koji je sjajan a ne ovaj japanac koji trči ispucava loptu neznam gde i uvek se nasmeje ko neka crven kapa koja dolazi do bake totalno nebitan i promašaj sličan onome koga je zvezda imala onog engleza koga su forsirali i uvek je bio igrač manje a izgleda kao,da zna taj igra samo zahvaljujuči poznatijem bratu nešto slično sam viseo kad je zvone Boban svima uvaljivao svog brata u onoj jakoj Jugoslovenskoj ligi.

Većinska Srbija

pre 3 godine

Pa ovo je već bezbroj puta pročitan scenario! Čim nemaju rezultata, onda sve to maskiraju nekakvom izmišljenom vrednošću svojih smotanih fudbalera! Pa prodali bi ga oni i za 2,5 miliona da imaju ponudu,ali nemaju!

krki

pre 3 godine

Zar ne rekose da ce prodajom Pavlovica da obezbede budzet za narednu sezonu. Nije ovo losa cena za Sadika ali nema ni zamene, previcemo ga od blata..

наполеон

pre 3 godine

Не верујем да тржишна цена Садика већа од 1 милиона. Не видим неки велики квалитет, технички је врло слабо обучен.

Cinik

pre 3 godine

Mislim da je ovo sjajna cena za Sadika i ne treba oklevati. Pazite kada neko nudi za Sadika 7,5 miliona Eura a za 4 napadača Zvezde ni evro onda vam je jasno ko koliko vredi. Mislim, može Zvezda da proda Pavkova, Boaćija i još nekog za velike pare u Saudisku Arabiju ali taj novac koji bi dobila ne bi bio iz Saudiske Arabije već sa ovoh prostora iz slamarice.

Objektivno

pre 3 godine

Nema teorija da bilo ko plati toliki novac za njega.Sve iznad 2 miliona je bacanje para.Ako je ova uprava,sto se ne razume u fudbal,zacrtala desetostruko vece cene svojim igracima,postoje ljudi koji su u tom poslu i vide sta vredi a sta ne i nece se razbacivati sa lovom.

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Brilijantno! Ne dovedes pojacanja, ispadnes iz kvalifikacija za LE i onda rasprodas sve sto vredi u skrpljenom timu. Da ne bi kojim slucajem ugrozili poredak u dogovornoj ping-pong ligi. Sledece godine se takmicis u 6. rangu evropskih takmicenja.
Zaravnajte stadion, da pravi cirkus ima gde da postavi satre.

mire

pre 3 godine

Da ga daju i da pevaju. Realno, možda je ovo patka da se nabije cena kod Arapa, objektivno ne vredi više od 5 miliona, a u padu je. Za Fiću bi bilo šteta, ali mislim da su ga već prodali za neku siću. Upravu hvata panika posle neuspeha na svakom polju, para više nema, a daju visoke plate mnogima. Daj bože da zadrže Natha. Ova ekipa je pod Savom imala igru, njen zenit je prošao

Debeli Sava

pre 3 godine

Ako daju 7,5 milki za Sadika odmah uzimajte i još im platite put i ručak.To što ovaj jednom godišnje odigra kako treba je više slučajnost nego pravilo.

veliki strumf

pre 3 godine

Kreće rasprodaja, buvljak je otvoren. Kako neko ko “vredi” 20 miliona a “pustili bi ga i za 10”, sada odjednom ide za mnogo, mnogo manje. Naravno, Sadik ne vredi ni toliko - da nije bilo ispustanja lopti golmana Javora, koliko bi gola dao ove sezone??? Koliko ih je dao ili namestio u Evropi u ova 3 meča?

Debeli Sava

pre 3 godine

Ako daju 7,5 milki za Sadika odmah uzimajte i još im platite put i ručak.To što ovaj jednom godišnje odigra kako treba je više slučajnost nego pravilo.

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Brilijantno! Ne dovedes pojacanja, ispadnes iz kvalifikacija za LE i onda rasprodas sve sto vredi u skrpljenom timu. Da ne bi kojim slucajem ugrozili poredak u dogovornoj ping-pong ligi. Sledece godine se takmicis u 6. rangu evropskih takmicenja.
Zaravnajte stadion, da pravi cirkus ima gde da postavi satre.

Objektivno

pre 3 godine

Nema teorija da bilo ko plati toliki novac za njega.Sve iznad 2 miliona je bacanje para.Ako je ova uprava,sto se ne razume u fudbal,zacrtala desetostruko vece cene svojim igracima,postoje ljudi koji su u tom poslu i vide sta vredi a sta ne i nece se razbacivati sa lovom.

mire

pre 3 godine

Da ga daju i da pevaju. Realno, možda je ovo patka da se nabije cena kod Arapa, objektivno ne vredi više od 5 miliona, a u padu je. Za Fiću bi bilo šteta, ali mislim da su ga već prodali za neku siću. Upravu hvata panika posle neuspeha na svakom polju, para više nema, a daju visoke plate mnogima. Daj bože da zadrže Natha. Ova ekipa je pod Savom imala igru, njen zenit je prošao

ajaJaZeMšipA

pre 3 godine

Ne razumes se bas, ali nema veze. Decko je isto ovako startovao i prosle godine. Nije mogao da se sastavi (seti se onog sedenja na ogradi), a onda je poceo da igra i kuminacija je bila ono "slanje po burek" reprezentativca Australije.
(Mex, 27. septembar 2020 12:13)

Evo grobari, pogledajte, ovo je vaš najveći problem.Nije bitan skandalozan rad vaše uprave, Vučelino botovanje, profina jadna saopštenja i drukanje, Ivicine bombe.Nije bitno Željkovo širenje mržnje prema svemu u crveno-belom.Nije bitno što nemate igru, u stvari imate samo jednog vrhunskog igrača u ekipi....Bitno je da je Sadik poslao po burek Degeneka u jednoj utakmici i vi se time zadovoljavate....Bravo bravo...samo napred.

veliki strumf

pre 3 godine

Kreće rasprodaja, buvljak je otvoren. Kako neko ko “vredi” 20 miliona a “pustili bi ga i za 10”, sada odjednom ide za mnogo, mnogo manje. Naravno, Sadik ne vredi ni toliko - da nije bilo ispustanja lopti golmana Javora, koliko bi gola dao ove sezone??? Koliko ih je dao ili namestio u Evropi u ova 3 meča?

Apolo

pre 3 godine

Челници Партизана су изгубили везу са реалношћу. Те тражили 20 милиона, па 15... Аман бре људи за те паре у Енглеској могу да нађу фудбалера из 2. лиге који је измислио фудбал за целу Јелен Циркус Лигу. Спустите се мало на земљу.

Većinska Srbija

pre 3 godine

Pa ovo je već bezbroj puta pročitan scenario! Čim nemaju rezultata, onda sve to maskiraju nekakvom izmišljenom vrednošću svojih smotanih fudbalera! Pa prodali bi ga oni i za 2,5 miliona da imaju ponudu,ali nemaju!

krki

pre 3 godine

Zar ne rekose da ce prodajom Pavlovica da obezbede budzet za narednu sezonu. Nije ovo losa cena za Sadika ali nema ni zamene, previcemo ga od blata..

Sabre

pre 3 godine

Jel dinara? Dečko ako vam donese te pare da mu spomenik napravite, napadač koji ne ume gol da da i najveće dostignuće u životu mu je nekoliko dobrih driblinga...

PECKO PIVO

pre 3 godine

Trlja ruke Stanojevic jer ako Sadik ode otvara se mesto za jos jednog njegovog ljubimca i "Partizanovo dete" Marka Scepovica! Sto se Sadika tice, u slucaju njegovog odlaska, Partizan ce biti duplo slabiji. Jeste da Sadik ponekad promasi zicer ali skoro sve sto Partizan uradi u napadu je Sadikova zasluga. Oko njega se uvek nesto desava, ima ga svuda. Bez njega ce tek da bude mucenje. Zamislite da se stvarno vrati Scepovic...znam, deluje neverovatno ali smo to mislili i za Miljkovica...a i za Smiljanica.

Straight Outta München

pre 3 godine

Meni je drago sto se navijaci Partizana zadovoljavaju sa prodajom nekog za 7 miliona, 10 miliona... a rezultata nigde. Oni su srecni kada prodaju Pavlovica koji nije ni na klupi i onda su mirni dve godine, uprava im maze oci, oni ispadaju iz Evrope i svi zadovoljni. Dug?? Dug se povecava...
Odlika malih klubova je sreca zbog prodaje.
Ostaje im jos derbi, gde udju nabrijani na -14 bodova. Onda se brane u derbiju na 0-0 i na -10... Grobaraka logika. Logika malog kluba.

наполеон

pre 3 godine

Не верујем да тржишна цена Садика већа од 1 милиона. Не видим неки велики квалитет, технички је врло слабо обучен.

Anfield

pre 3 godine

Vredi 20. Trazili 15. Prihvatili bi 10. Ponudjeno 7,5. Uzece 5. U klupsku kasu ide 2.5.
(hello_kitty, 27. septembar 2020 16:25)
Zahvaljujemo se na glasu.



Kitty objasnila, nema se šta dodati.

Sergio

pre 3 godine

Iskreno, nije mi žao, neka ide. Imao je retke svetle trenutke, ali kada god primi loptu ja imam utisak da će da se saplete o nju. Njegov prethodnik Rikardo je za njega bio doktor fudbala.
Druga je stvar što ne znam ko će da nam igra napred ako on ode? Još 7 - 8 dana traje prelazni rok, a mi ne radimo ništa! Uprava, posebno Vazura, nam već 3-4 godine svaki prelazni rok najavljuju "veliku rekonstrukciju tima" pa od toga nikad ništa!?!
Iz Evrope smo ispali, kako ćemo da vratimo titulu bez igrača, kada već stalno pričate o tome? Sa Lolom? Šćekićem? Sram vas, bre, bilo!

Mex

pre 3 godine

Kreće rasprodaja, buvljak je otvoren. Kako neko ko “vredi” 20 miliona a “pustili bi ga i za 10”, sada odjednom ide za mnogo, mnogo manje. Naravno, Sadik ne vredi ni toliko - da nije bilo ispustanja lopti golmana Javora, koliko bi gola dao ove sezone??? Koliko ih je dao ili namestio u Evropi u ova 3 meča?
(veliki strumf, 27. septembar 2020 11:52)

Ne razumes se bas, ali nema veze. Decko je isto ovako startovao i prosle godine. Nije mogao da se sastavi (seti se onog sedenja na ogradi), a onda je poceo da igra i kuminacija je bila ono "slanje po burek" reprezentativca Australije. Osnovni Partizanov problem je sto nema dva kvalitetna napadaca. U Belgiji moras utakmicu da startujes sa tri napadaca i u takvoj situaciji ce i Sadiku biti mnogo lakse da igra. Vredi on preko 10 miliona, kada vidim kakvi se sve poluigraci prodaju za tolike pa i vece pare, vredi definitivno.

Sabre

pre 3 godine

Da li je dovoljno 7.5 miliona za coveka koji kao napadac bukvalno NUME da postigne gol? HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

Prodajte to dok jos nisu shvatili koliko su glupi...

djole bombas

pre 3 godine

Dajemo Ostojica kao bonus ... ako je istina 7,5 nije malo za drvo javorovo koje se samo zadržava loptu ... mada platili smo ga 2,5... sad bomba vraćamo Nikolica iz Spartaka.

cole

pre 3 godine

ahahhahahaaa....daaa, kao sto je za onog nesrecnog sergeja svakog leta stizala ponuda od 100 miliona evra, a on je jos u onom smesnom laciju.

veliki strumf

pre 3 godine

Ne razumes se bas, ali nema veze. Decko je isto ovako startovao i prosle godine. Nije mogao da se sastavi (seti se onog sedenja na ogradi), a onda je poceo da igra i kuminacija je bila ono "slanje po burek" reprezentativca Australije. Osnovni Partizanov problem je sto nema dva kvalitetna napadaca. U Belgiji moras utakmicu da startujes sa tri napadaca i u takvoj situaciji ce i Sadiku biti mnogo lakse da igra. Vredi on preko 10 miliona, kada vidim kakvi se sve poluigraci prodaju za tolike pa i vece pare, vredi definitivno.
(Mex, 27. septembar 2020 12:13) Ne, ne razumes se ti bas, ali nema veze! Decko je prosle godine tek stigao, trebalo mu vremena da se aklimatizuje. Sada je dosao u red glavnih igraca, a ucinak mu je skoro pa nula. Realizuje svaku 20 sansu i to ako je zicer, petlja, petlja, sa onim nogama kao da je na stulama... Sada Evrope vise nema, a to znaci drastican pad cene. A i u Evropi sta je pokazao - protiv amatera iz Letonije i Moldavije jedno veliko nista! A sada kada nema para od Evrope, znaju u inostranstvu da ce Partizan morati da prodaje bud zasto da bi preziveo. Narocito jer tek naredne godine nema nista od Lige Evrope, pa ce biti mnogo manje para.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Zna da si sam stvori priliku dosta dobar ali brate nezna,da postigne gol nikako verovatno je šampion u ekipi partizana po promašenim šansama kad izađe sam ispred gola.

Realno

pre 3 godine

Svaka čast Savi Miloseviću ako Partizan dobije ove pare. P.s.danas mi je pričao trgovac sa starog buvljaka kako preprodaje polovne stvari. Kupi nabije cenu pa malo spusti i zaradi bar duplo nekad i više. Sve me to podseća na ovo lupetanje vrednosti Sadika pa i malog Stevanovića

Bob Sent Kler

pre 3 godine

Nije poenta koliko nego kome? Kome odose pare od Pavlovica? Kome ce otici od Sadiqa? I koliko ce videti klub? Mrvice, mizeriju.

ivannyc

pre 3 godine

7ipo milke? Ajde bre nemoj da vas lazu....bez 20 uopste ne pristajte,plus 20% od sledece prodaje i bonusi za najboljeg strelca Belgije i za osvojeno svetsko prvenstvo sa Nigerijom!

marko

pre 3 godine

Realnije bi bilo da ste napisali da ga traze neki "Arapi"... jer je Briz prenatrpan na toj poziciji... Ali dobro... LE je otisla u zaborav... dajte da se pise o milionima, avionima, kamionima...

rade nedjeljkov

pre 3 godine

Vidim da neki pominju povratak Dj. Jovanovica. To je pisu oni koji blage veze nemaju, pisu da bi nesto napisali, pokusavaju da budu pametni a niti znaju kakav je on igrac niti znaju gde igra. Da znaju nesto o Jovanovicu znali bi da je on zavisnik od kockanja, da sve pare trosi na kocku i da da ga fudbal ne zanima.

Cinik

pre 3 godine

Mislim da je ovo sjajna cena za Sadika i ne treba oklevati. Pazite kada neko nudi za Sadika 7,5 miliona Eura a za 4 napadača Zvezde ni evro onda vam je jasno ko koliko vredi. Mislim, može Zvezda da proda Pavkova, Boaćija i još nekog za velike pare u Saudisku Arabiju ali taj novac koji bi dobila ne bi bio iz Saudiske Arabije već sa ovoh prostora iz slamarice.

kecman iz svlacionice

pre 3 godine

ima na transfer market vrednosti trenutne

Filip Stevanovic
Left Winger
Sep 25, 2002 (18) Serbia €8.00m
9
Umar Sadiq Umar Sadiq
Centre-Forward
Feb 2, 1997 (23) Nigeria €6.00m

Vetar u ledja..

pre 3 godine

@Mex
Bravo, super! I sta je bilo posle? Dosao Lala i to je to. Na stranu sve, Sadik je odlicno odigrao proslu sezonu. Ove je malo sporije poceo ali decko zna da igra fudbal. Da li ce Partizan dobiti ove pare za njega ne znam ali da je bitan za Partizan jeste i da je igrao dobro jeste. Sve ostalo su glupa prepucavanja...

Joffrey

pre 3 godine

Prodati ga odmah.Vratiti Vlalukina i malog DJoleta Jovanovica.Partizan ovu sezonu moze da odigra sa 11 bonus igraca da ne izgubi nista sto vec nije a za sledecu sezonu da ima siguran profit.Uz dva pomenuta igraca tu su jos L.Pavlovic,Lakcevic,Stulic,Stevanovic,D.Stojkovic,Colic,i jos par njih da vrate sa pozajmice imace tim za trece mesto. Osloboditi se balasta Natho,Asano,Markovic,Smiljanic,Stojkovic ...Suma ako nece da igra domace utakmice smanjiti mu primanja.Partizan dok ne stvori tim za LS ne treba da igra ni konferenciju Evrope.

slaviša šmigič

pre 3 godine

U 2 rate 5.miliona i da skačete od sreče onaj iugrač koji zna napraviti prednost je onaj omaleni crnac Suma koji je sjajan a ne ovaj japanac koji trči ispucava loptu neznam gde i uvek se nasmeje ko neka crven kapa koja dolazi do bake totalno nebitan i promašaj sličan onome koga je zvezda imala onog engleza koga su forsirali i uvek je bio igrač manje a izgleda kao,da zna taj igra samo zahvaljujuči poznatijem bratu nešto slično sam viseo kad je zvone Boban svima uvaljivao svog brata u onoj jakoj Jugoslovenskoj ligi.

Cinik

pre 3 godine

Mislim da je ovo sjajna cena za Sadika i ne treba oklevati. Pazite kada neko nudi za Sadika 7,5 miliona Eura a za 4 napadača Zvezde ni evro onda vam je jasno ko koliko vredi. Mislim, može Zvezda da proda Pavkova, Boaćija i još nekog za velike pare u Saudisku Arabiju ali taj novac koji bi dobila ne bi bio iz Saudiske Arabije već sa ovoh prostora iz slamarice.

moje ime

pre 3 godine

Ne razumem kako ljudima neke stvari nisu jasne.

Prvo, u danasnjem fudbalu se jedino ceni trenutna forma.
Ako te dovodi neki jaci klub, on zeli da ODMAH igras na vrhunskom nivou.
Ako vide da ti forma ide gore, dole, odmah te precrtaju.

To se definitivno desilo sa Sadikom. Sledeca stvar je finansijsko stanje u Partizanu. Bez Evrope, nema prihoda, a igracima ce cena samo da pada, jer nemaju gde da se pokazu. Samim tim, 7,5 miliona (ako je stvarno), je dzek pot za Partizan.

Odmah prodati, ali onda zadrzati Stevanovica ako je moguce. Partizan treba da gura mlade igrace u napadu.

Mex

pre 3 godine

Kreće rasprodaja, buvljak je otvoren. Kako neko ko “vredi” 20 miliona a “pustili bi ga i za 10”, sada odjednom ide za mnogo, mnogo manje. Naravno, Sadik ne vredi ni toliko - da nije bilo ispustanja lopti golmana Javora, koliko bi gola dao ove sezone??? Koliko ih je dao ili namestio u Evropi u ova 3 meča?
(veliki strumf, 27. septembar 2020 11:52)

Ne razumes se bas, ali nema veze. Decko je isto ovako startovao i prosle godine. Nije mogao da se sastavi (seti se onog sedenja na ogradi), a onda je poceo da igra i kuminacija je bila ono "slanje po burek" reprezentativca Australije. Osnovni Partizanov problem je sto nema dva kvalitetna napadaca. U Belgiji moras utakmicu da startujes sa tri napadaca i u takvoj situaciji ce i Sadiku biti mnogo lakse da igra. Vredi on preko 10 miliona, kada vidim kakvi se sve poluigraci prodaju za tolike pa i vece pare, vredi definitivno.

Cinik

pre 3 godine

Mislim da je ovo sjajna cena za Sadika i ne treba oklevati. Pazite kada neko nudi za Sadika 7,5 miliona Eura a za 4 napadača Zvezde ni evro onda vam je jasno ko koliko vredi. Mislim, može Zvezda da proda Pavkova, Boaćija i još nekog za velike pare u Saudisku Arabiju ali taj novac koji bi dobila ne bi bio iz Saudiske Arabije već sa ovoh prostora iz slamarice.

Cinik

pre 3 godine

Mislim da je ovo sjajna cena za Sadika i ne treba oklevati. Pazite kada neko nudi za Sadika 7,5 miliona Eura a za 4 napadača Zvezde ni evro onda vam je jasno ko koliko vredi. Mislim, može Zvezda da proda Pavkova, Boaćija i još nekog za velike pare u Saudisku Arabiju ali taj novac koji bi dobila ne bi bio iz Saudiske Arabije već sa ovoh prostora iz slamarice.

Objektivno

pre 3 godine

Nema teorija da bilo ko plati toliki novac za njega.Sve iznad 2 miliona je bacanje para.Ako je ova uprava,sto se ne razume u fudbal,zacrtala desetostruko vece cene svojim igracima,postoje ljudi koji su u tom poslu i vide sta vredi a sta ne i nece se razbacivati sa lovom.

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Brilijantno! Ne dovedes pojacanja, ispadnes iz kvalifikacija za LE i onda rasprodas sve sto vredi u skrpljenom timu. Da ne bi kojim slucajem ugrozili poredak u dogovornoj ping-pong ligi. Sledece godine se takmicis u 6. rangu evropskih takmicenja.
Zaravnajte stadion, da pravi cirkus ima gde da postavi satre.

veliki strumf

pre 3 godine

Kreće rasprodaja, buvljak je otvoren. Kako neko ko “vredi” 20 miliona a “pustili bi ga i za 10”, sada odjednom ide za mnogo, mnogo manje. Naravno, Sadik ne vredi ni toliko - da nije bilo ispustanja lopti golmana Javora, koliko bi gola dao ove sezone??? Koliko ih je dao ili namestio u Evropi u ova 3 meča?

Straight Outta München

pre 3 godine

Meni je drago sto se navijaci Partizana zadovoljavaju sa prodajom nekog za 7 miliona, 10 miliona... a rezultata nigde. Oni su srecni kada prodaju Pavlovica koji nije ni na klupi i onda su mirni dve godine, uprava im maze oci, oni ispadaju iz Evrope i svi zadovoljni. Dug?? Dug se povecava...
Odlika malih klubova je sreca zbog prodaje.
Ostaje im jos derbi, gde udju nabrijani na -14 bodova. Onda se brane u derbiju na 0-0 i na -10... Grobaraka logika. Logika malog kluba.

Joffrey

pre 3 godine

Prodati ga odmah.Vratiti Vlalukina i malog DJoleta Jovanovica.Partizan ovu sezonu moze da odigra sa 11 bonus igraca da ne izgubi nista sto vec nije a za sledecu sezonu da ima siguran profit.Uz dva pomenuta igraca tu su jos L.Pavlovic,Lakcevic,Stulic,Stevanovic,D.Stojkovic,Colic,i jos par njih da vrate sa pozajmice imace tim za trece mesto. Osloboditi se balasta Natho,Asano,Markovic,Smiljanic,Stojkovic ...Suma ako nece da igra domace utakmice smanjiti mu primanja.Partizan dok ne stvori tim za LS ne treba da igra ni konferenciju Evrope.

ajaJaZeMšipA

pre 3 godine

Ne razumes se bas, ali nema veze. Decko je isto ovako startovao i prosle godine. Nije mogao da se sastavi (seti se onog sedenja na ogradi), a onda je poceo da igra i kuminacija je bila ono "slanje po burek" reprezentativca Australije.
(Mex, 27. septembar 2020 12:13)

Evo grobari, pogledajte, ovo je vaš najveći problem.Nije bitan skandalozan rad vaše uprave, Vučelino botovanje, profina jadna saopštenja i drukanje, Ivicine bombe.Nije bitno Željkovo širenje mržnje prema svemu u crveno-belom.Nije bitno što nemate igru, u stvari imate samo jednog vrhunskog igrača u ekipi....Bitno je da je Sadik poslao po burek Degeneka u jednoj utakmici i vi se time zadovoljavate....Bravo bravo...samo napred.

mire

pre 3 godine

Da ga daju i da pevaju. Realno, možda je ovo patka da se nabije cena kod Arapa, objektivno ne vredi više od 5 miliona, a u padu je. Za Fiću bi bilo šteta, ali mislim da su ga već prodali za neku siću. Upravu hvata panika posle neuspeha na svakom polju, para više nema, a daju visoke plate mnogima. Daj bože da zadrže Natha. Ova ekipa je pod Savom imala igru, njen zenit je prošao

Debeli Sava

pre 3 godine

Ako daju 7,5 milki za Sadika odmah uzimajte i još im platite put i ručak.To što ovaj jednom godišnje odigra kako treba je više slučajnost nego pravilo.

slaviša šmigič

pre 3 godine

U 2 rate 5.miliona i da skačete od sreče onaj iugrač koji zna napraviti prednost je onaj omaleni crnac Suma koji je sjajan a ne ovaj japanac koji trči ispucava loptu neznam gde i uvek se nasmeje ko neka crven kapa koja dolazi do bake totalno nebitan i promašaj sličan onome koga je zvezda imala onog engleza koga su forsirali i uvek je bio igrač manje a izgleda kao,da zna taj igra samo zahvaljujuči poznatijem bratu nešto slično sam viseo kad je zvone Boban svima uvaljivao svog brata u onoj jakoj Jugoslovenskoj ligi.

djole bombas

pre 3 godine

Dajemo Ostojica kao bonus ... ako je istina 7,5 nije malo za drvo javorovo koje se samo zadržava loptu ... mada platili smo ga 2,5... sad bomba vraćamo Nikolica iz Spartaka.

Realno

pre 3 godine

Svaka čast Savi Miloseviću ako Partizan dobije ove pare. P.s.danas mi je pričao trgovac sa starog buvljaka kako preprodaje polovne stvari. Kupi nabije cenu pa malo spusti i zaradi bar duplo nekad i više. Sve me to podseća na ovo lupetanje vrednosti Sadika pa i malog Stevanovića

Vetar u ledja..

pre 3 godine

@Mex
Bravo, super! I sta je bilo posle? Dosao Lala i to je to. Na stranu sve, Sadik je odlicno odigrao proslu sezonu. Ove je malo sporije poceo ali decko zna da igra fudbal. Da li ce Partizan dobiti ove pare za njega ne znam ali da je bitan za Partizan jeste i da je igrao dobro jeste. Sve ostalo su glupa prepucavanja...

veliki strumf

pre 3 godine

Ne razumes se bas, ali nema veze. Decko je isto ovako startovao i prosle godine. Nije mogao da se sastavi (seti se onog sedenja na ogradi), a onda je poceo da igra i kuminacija je bila ono "slanje po burek" reprezentativca Australije. Osnovni Partizanov problem je sto nema dva kvalitetna napadaca. U Belgiji moras utakmicu da startujes sa tri napadaca i u takvoj situaciji ce i Sadiku biti mnogo lakse da igra. Vredi on preko 10 miliona, kada vidim kakvi se sve poluigraci prodaju za tolike pa i vece pare, vredi definitivno.
(Mex, 27. septembar 2020 12:13) Ne, ne razumes se ti bas, ali nema veze! Decko je prosle godine tek stigao, trebalo mu vremena da se aklimatizuje. Sada je dosao u red glavnih igraca, a ucinak mu je skoro pa nula. Realizuje svaku 20 sansu i to ako je zicer, petlja, petlja, sa onim nogama kao da je na stulama... Sada Evrope vise nema, a to znaci drastican pad cene. A i u Evropi sta je pokazao - protiv amatera iz Letonije i Moldavije jedno veliko nista! A sada kada nema para od Evrope, znaju u inostranstvu da ce Partizan morati da prodaje bud zasto da bi preziveo. Narocito jer tek naredne godine nema nista od Lige Evrope, pa ce biti mnogo manje para.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Zna da si sam stvori priliku dosta dobar ali brate nezna,da postigne gol nikako verovatno je šampion u ekipi partizana po promašenim šansama kad izađe sam ispred gola.

Apolo

pre 3 godine

Челници Партизана су изгубили везу са реалношћу. Те тражили 20 милиона, па 15... Аман бре људи за те паре у Енглеској могу да нађу фудбалера из 2. лиге који је измислио фудбал за целу Јелен Циркус Лигу. Спустите се мало на земљу.

krki

pre 3 godine

Zar ne rekose da ce prodajom Pavlovica da obezbede budzet za narednu sezonu. Nije ovo losa cena za Sadika ali nema ni zamene, previcemo ga od blata..

Sabre

pre 3 godine

Jel dinara? Dečko ako vam donese te pare da mu spomenik napravite, napadač koji ne ume gol da da i najveće dostignuće u životu mu je nekoliko dobrih driblinga...

наполеон

pre 3 godine

Не верујем да тржишна цена Садика већа од 1 милиона. Не видим неки велики квалитет, технички је врло слабо обучен.

PECKO PIVO

pre 3 godine

Trlja ruke Stanojevic jer ako Sadik ode otvara se mesto za jos jednog njegovog ljubimca i "Partizanovo dete" Marka Scepovica! Sto se Sadika tice, u slucaju njegovog odlaska, Partizan ce biti duplo slabiji. Jeste da Sadik ponekad promasi zicer ali skoro sve sto Partizan uradi u napadu je Sadikova zasluga. Oko njega se uvek nesto desava, ima ga svuda. Bez njega ce tek da bude mucenje. Zamislite da se stvarno vrati Scepovic...znam, deluje neverovatno ali smo to mislili i za Miljkovica...a i za Smiljanica.

Većinska Srbija

pre 3 godine

Pa ovo je već bezbroj puta pročitan scenario! Čim nemaju rezultata, onda sve to maskiraju nekakvom izmišljenom vrednošću svojih smotanih fudbalera! Pa prodali bi ga oni i za 2,5 miliona da imaju ponudu,ali nemaju!

Sabre

pre 3 godine

Da li je dovoljno 7.5 miliona za coveka koji kao napadac bukvalno NUME da postigne gol? HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

Prodajte to dok jos nisu shvatili koliko su glupi...

kecman iz svlacionice

pre 3 godine

ima na transfer market vrednosti trenutne

Filip Stevanovic
Left Winger
Sep 25, 2002 (18) Serbia €8.00m
9
Umar Sadiq Umar Sadiq
Centre-Forward
Feb 2, 1997 (23) Nigeria €6.00m

cole

pre 3 godine

ahahhahahaaa....daaa, kao sto je za onog nesrecnog sergeja svakog leta stizala ponuda od 100 miliona evra, a on je jos u onom smesnom laciju.

ivannyc

pre 3 godine

7ipo milke? Ajde bre nemoj da vas lazu....bez 20 uopste ne pristajte,plus 20% od sledece prodaje i bonusi za najboljeg strelca Belgije i za osvojeno svetsko prvenstvo sa Nigerijom!

Sergio

pre 3 godine

Iskreno, nije mi žao, neka ide. Imao je retke svetle trenutke, ali kada god primi loptu ja imam utisak da će da se saplete o nju. Njegov prethodnik Rikardo je za njega bio doktor fudbala.
Druga je stvar što ne znam ko će da nam igra napred ako on ode? Još 7 - 8 dana traje prelazni rok, a mi ne radimo ništa! Uprava, posebno Vazura, nam već 3-4 godine svaki prelazni rok najavljuju "veliku rekonstrukciju tima" pa od toga nikad ništa!?!
Iz Evrope smo ispali, kako ćemo da vratimo titulu bez igrača, kada već stalno pričate o tome? Sa Lolom? Šćekićem? Sram vas, bre, bilo!

Bob Sent Kler

pre 3 godine

Nije poenta koliko nego kome? Kome odose pare od Pavlovica? Kome ce otici od Sadiqa? I koliko ce videti klub? Mrvice, mizeriju.

rade nedjeljkov

pre 3 godine

Vidim da neki pominju povratak Dj. Jovanovica. To je pisu oni koji blage veze nemaju, pisu da bi nesto napisali, pokusavaju da budu pametni a niti znaju kakav je on igrac niti znaju gde igra. Da znaju nesto o Jovanovicu znali bi da je on zavisnik od kockanja, da sve pare trosi na kocku i da da ga fudbal ne zanima.

Anfield

pre 3 godine

Vredi 20. Trazili 15. Prihvatili bi 10. Ponudjeno 7,5. Uzece 5. U klupsku kasu ide 2.5.
(hello_kitty, 27. septembar 2020 16:25)
Zahvaljujemo se na glasu.



Kitty objasnila, nema se šta dodati.

marko

pre 3 godine

Realnije bi bilo da ste napisali da ga traze neki "Arapi"... jer je Briz prenatrpan na toj poziciji... Ali dobro... LE je otisla u zaborav... dajte da se pise o milionima, avionima, kamionima...

moje ime

pre 3 godine

Ne razumem kako ljudima neke stvari nisu jasne.

Prvo, u danasnjem fudbalu se jedino ceni trenutna forma.
Ako te dovodi neki jaci klub, on zeli da ODMAH igras na vrhunskom nivou.
Ako vide da ti forma ide gore, dole, odmah te precrtaju.

To se definitivno desilo sa Sadikom. Sledeca stvar je finansijsko stanje u Partizanu. Bez Evrope, nema prihoda, a igracima ce cena samo da pada, jer nemaju gde da se pokazu. Samim tim, 7,5 miliona (ako je stvarno), je dzek pot za Partizan.

Odmah prodati, ali onda zadrzati Stevanovica ako je moguce. Partizan treba da gura mlade igrace u napadu.