Petak, 25.09.2020.

09:00

"Hauard koristi mišiće, Jokić bi bez faula – trebalo bi da udarim nekoga" VIDEO

U četvrtom meču serije protiv Los Anđeles Lejkersa, Džamal Marej je bio vođa Denvera, ali to nije bilo dovoljno.

Izvor: SS

"Hauard koristi mišiæe, Jokiæ bi bez faula – trebalo bi da udarim nekoga" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

marepp

pre 3 godine

@76er Druze, znam da Farid ne igra za Denver nego da si procitao donje komentare da je spominjano da Jokicu bi najbolje pasovao Farid u tandemu ispod kosa. Na to se odnosio moj komentar.

Mikloš Salamander

pre 3 godine

@76er

U pravu si prijatelju,nisam gledao utakmicu niti mi pada napamet da ustajem u 3 ujutru pa da mi u Denveru igra i rodjeni brat,jer znas ko radi i ima obaveze mora da ustane u 7h i da zaradi neki dinar jedino ako Jokic,Marej i ekipa nece da mi uplate neki dolar na racun.A to u vezi odbrane rekao sam iz prethodnih utakmica da ne kazem godina kao i da taj problem nema samo Jokic vec i dkoro svi nasi igraci koji su igrali u NBA

Pera Ždera

pre 3 godine

@bskfan

Savrsena analiza potencijalnih zadataka odbrane. Svaka cast! Toliko puta napisah da Jokic def najbolje cuva ADja (koliko god zvucalo smesno na prvu). Sa svojim IQ ga zbuni, rukama i visinom ometa. Ako ga natera u dribling, kraj. Oko obruca je druga prica ali AD je sinoc najvise poena davao upravo van reketa, sutem. Tu mu je Jokic lek. Toliko puta pokazano. Naravno da nikako nije trebao on da cuva Hauarda niti Milsap (nedovoljno visok da smeta sutu) Dejvisa. Predlog Porter na Hauardu me zbunilo na dve sekunde ali odlican ugao posmatranja. Hauard dominira skokom, u dribling ne spusta sto je najveca slabost Portera (da isprati brze igrace, odlicne u driblingu i kretanju.) Odavno jasno koliko je Porter odlican u skoku (izostanak istog najveci razlog gubitka pored sudija i nedovoljno lopti u Nikolinim rukama).

Avangarda

pre 3 godine

Nema sta jasno je ko dan, Denver treba da zameni Milsapa za neko krilo ali da bude zivotinja,visok, jak, atleta, MPJ da malo odraste i sprdali bi se sa svima...

bskfan

pre 3 godine

Meni se ne svidja kako se Denver branio. Prvo, nije poenta odbrane da sprece svaki sut vec da sutne onaj koji nasjlabije sutira i iz za njega najgore pozicije. Jokic je to sinoc doktorski pokazao na LeBronu, umesto da ga juri i da mu ne dozvoljava sut (kao sto to radi Grant), Jokic je LeBrona doveo na najgore mesto (duga dvojka) i onda ga prosto mamio na sut sto je ovaj i uradio i na kraju promasio. Isto radi i Plamli koji bez ikakve potrebe skace na Dejvisa na sutu za tri umesto da ga samo malo poremeti u sutu a da ga pusti da sutne jer su to sutevi koji AD-u najmanje odgovaraju. To je posao trenera i analiticara, da kazu igracima koga i sta tacno brane da se ne desi da igraju flaster na Rondu dok im KCP ostaje sam na sutu. Jokic uopste nije trebalo da bude na Hauardu vec na AD-u jer jedino on moze kvaliteno da ga cuva. Na Haurdu je trebalo da stavi MPJ-a jer je dobar skakac i ume da lupi bananu. Grant je beskoristan u reketu, moze da cuva samo nize i manje snazne igrace ali ne moze da cuva ni AD-a ni LeBrona. Mali Moris ne moze da cuva ni KCP-a, ni Ronda ni Karuza, sto znaci da je defanzivno potpuno neupotrebljiv. Harisa je mogao da isproba sa klupe jer startere nije mogao da cuva. Dozier bi bio korisniji i od Harisa i od Morisa. Malone je tu najveci krivac jer nema osecaja za kosarku pa mu tako u jednom trenutku igra Moris u petorci sa Marejom, Jokicem i MPJ-om, a onda posle ode u drugu krajnost pa su mu u igri po tri defanzivca kao sto su Kreg, Grant i Haris ili Milsap.

Sustina

pre 3 godine

Barkli lepo rece nakon utakmice - sudjenje je bilo odvratno. A i Redzi Miler i Kris Veber su se smejali sudijskim odlukama tokom meca. Svima je jasno da Lejkersi moraju dalje. Da je Marej napravio vise faula, Denver bi samo brze usao u bonus i LA bi imao vise slobodnih bacanja. Treba samo pogledati par minuta na kraju utakmice - za svaki pogresan pogled igraca Denvera se sudila licna i LA bacanjima odrzava prednost. Dakle, od neke cvrsce igre nema ni govora. Ako vec hoce da igraju cvrsce, treba da posalju nekog da polomi Lebrona ili Dejvisa, pa bar da znas zasto dobijas faul. U suprotnom, jedina sansa Denvera je brza, superofanzivna kosarka sa 15-20 razlike koju cak ni sudije ne mogu da nadoknade.

Milisav Vokri

pre 3 godine

Momak koji reče dole da Denveru fali Farid bi morao da zna da Farid ne može da igra ozbiljnu nba košarku jer u odbrani ne postoji a šut nema. Osim zakucavanja kad mu neko nabaci on je neupotrebljiv.

panter pudlica

pre 3 godine

Od 3 dobijene, bilans lejkersovaca u ovom polufinalu izgleda ovako:
2 pobede uz obilatu pomoć sudija i jedna dobijena na sreću.
Ukoliko bude da odlučuje sedma, mogu odmah pretpostaviti ko će biti glavni protagonisti...

marepp

pre 3 godine

Farid je krs igrac, jedino sto je atraktivan. Nema spoljni sut, ne zna sam da izgradi poziciju, na obrucu je katastrofa, odbrana ne daj Boze, Denverov najveci problem su Palmli i Haris, sa tik sto Haris igra bar odbranu i ako ima sut kao Branko Lazic.

Srba

pre 3 godine

Jokic realno napravi svaki mec po 10 faulova. Njegova igra se svodi na sitne prljave trikove, blago guranje s ledja, gradjenje ramenom kod skoka... Prosli mec mu nisu svirali dva ocigledna faula u jednom minutu, sada jesu 4. faul koji i nije toliko ocigledan, ali je postojao. Sudije jednostavno doziraju, jer kad bi isli po knjizi mecevi bi se zavrsavali sa po 3 igraca s obje strane na terenu.

Joj, sta vam radim!!!

pre 3 godine

"Hauard koristi mišiće, Jokić bi bez faula – trebao bih da udarim nekoga".

Trebalo bi a ne trebao bih. Ovo nije greska Mareja naravno, on ne zna srpski...
(Marshall, 25. septembar 2020 17:13)

Ja bih, ti bi, on bi
E moj majstore, nemas ti pojma, idi peglaj.

76er

pre 3 godine

Denver igra ocajnu odbranu,JOKIC koliko briljira u lnapadu toliko u odbrani je apsolutna nula!.
(Mikloš Salamander, 25. septembar 2020 18:20)

Dovoljno je da procitas sta je Marej rekao da shvatis sto Jokic ne sme da igra agresivno odbranu. Ali eto, niti si gledao utakmicu, niti si procitao tekst.

76er

pre 3 godine

Farid je krs igrac, jedino sto je atraktivan. Nema spoljni sut, ne zna sam da izgradi poziciju, na obrucu je katastrofa, odbrana ne daj Boze, Denverov najveci problem su Palmli i Haris, sa tik sto Haris igra bar odbranu i ako ima sut kao Branko Lazic.
(marepp, 25. septembar 2020 18:33)

Farid 3 godine ne igra za Denver genije.

ccc

pre 3 godine

@uf, slatko si me nasmejao. Ja ne znam sto ti ljudi daju minuse, ja svakom trolu dam plus jer sto vise minusa dobijes ti se bolje osecas, samim tim, molim vas da svim trolovima na B92 portalu dajete sto vise pluseva mozete...

jo

pre 3 godine

To je osnovni problem denvera u seriji protiv lejkersa. Oni imaju centara prljavih da se izredaju a sudije kontrolisu predstavu. Ja sam sinoc prestao gledati kad su dali jokicu 4tu a prije toga dvije mislapu bez ikakvog razloga za njegovu 4tu ili 5tu. I onda jokic mora da pusta sve u odbrani jer ako nekog takne faul. A trener lejkersa je sve yo skontao i samo na to ide. Zaustaviyi jokica uz pomoc sudija i faula a dati prostora ostalim. Prva utakmica je bila identicna. Kad je medvjed shaq igrao za lejkerse onda se nista nije sviralo njemu, ni u napadu ni u odbrani..

NoName

pre 3 godine

Ovaj se sad setio da mora da igra odbranu. Jbt on nikad nije napravio DVA faula za utakmicu. Nikad. A igra preko 40 minuta po meču.

Ludi Milojko

pre 3 godine

Lepo je objasnio da LAL imaju više visokih igrača koji se menjaju na Jokiću i to je suština. Da imaju nekog visokog igrača da uđe i isprebija AD i Havarda, lako bi prelomili utakmicu...

pfc manijak

pre 3 godine

Zbog njega je Denver izgubio utakmicu, Jeste dao preko 30 ali koliko ima loptu u rukama koliko trosi lopti koliko srlja vidi li iko to

Marshall

pre 3 godine

"Hauard koristi mišiće, Jokić bi bez faula – trebao bih da udarim nekoga".

Trebalo bi a ne trebao bih. Ovo nije greska Mareja naravno, on ne zna srpski...

Uf

pre 3 godine

Strasan igrac Marej! Sam je doveo Denver do finala, ali nedostaje podrska saigraca.
Jokic nista ne moze protiv Dejvisa i Hauarda, u odbrani je rupa, ostatak ekipe da ne spominjem.
Denver sto pre mora da nadje pravog centra za podrsku Mareju, Jokic neka bude rezerva.

Rasha

pre 3 godine

izuzetan napredak ovog igraca u PO, od muve bez glave izrastao je u paklenog igraca. potrebne su korekcije u rosteru, a resice se milsapovog ugovora i tu uma prostora da unaprede tim, sigurno ce biti bolji tim u godinama koje dolaze, stim sto ce ih narednih sezona svi gledati drugim ocima, kao ozbiljne konkurente za titulu

DaniloBLuka

pre 3 godine

Americko komunisticki standardi gdje se postuje seniority po firmama i napreduje na osnovu godina provedenih a ne stvarnog ucinka. Ovdje se to vidi kroz to da Denver i Marej moraju da Zarade respect odnosno postovanje ostalih.
Postovanje/iskustvo i pravda na sportskom terenu ne iskljucuju jedno drugo. Ako je faul sudija mora da svira, zamislite da sudija ne svira penal u polufinalu LS koji je napravio Ronaldo zbog postovanja!?

Zorowitzki

pre 3 godine

Kolko Denveru sada fali jedan Kenet Farid. Neka prica ko sta hoce al ubedljivo je Jokic najbolje igrao sa njim, svako dodavanje za Farida je bila asistencija

hoćeš iskreno

pre 3 godine

Nije na tebi da imaš skokove. Ali mogao ili morao bi da daš nekoliko trojki, kako umeš. Sinoć nijednu od 3.
I kad mu već govorim kao da me čuje, dodaj Jokiću više... Zatim se kreći, dodaće i on tebi.
Recept za pobedu nije Marej sa 0 trojki i Jokić sa malo lopti u rukama.

DaniloBLuka

pre 3 godine

Americko komunisticki standardi gdje se postuje seniority po firmama i napreduje na osnovu godina provedenih a ne stvarnog ucinka. Ovdje se to vidi kroz to da Denver i Marej moraju da Zarade respect odnosno postovanje ostalih.
Postovanje/iskustvo i pravda na sportskom terenu ne iskljucuju jedno drugo. Ako je faul sudija mora da svira, zamislite da sudija ne svira penal u polufinalu LS koji je napravio Ronaldo zbog postovanja!?

Zorowitzki

pre 3 godine

Kolko Denveru sada fali jedan Kenet Farid. Neka prica ko sta hoce al ubedljivo je Jokic najbolje igrao sa njim, svako dodavanje za Farida je bila asistencija

hoćeš iskreno

pre 3 godine

Nije na tebi da imaš skokove. Ali mogao ili morao bi da daš nekoliko trojki, kako umeš. Sinoć nijednu od 3.
I kad mu već govorim kao da me čuje, dodaj Jokiću više... Zatim se kreći, dodaće i on tebi.
Recept za pobedu nije Marej sa 0 trojki i Jokić sa malo lopti u rukama.

Ludi Milojko

pre 3 godine

Lepo je objasnio da LAL imaju više visokih igrača koji se menjaju na Jokiću i to je suština. Da imaju nekog visokog igrača da uđe i isprebija AD i Havarda, lako bi prelomili utakmicu...

Rasha

pre 3 godine

izuzetan napredak ovog igraca u PO, od muve bez glave izrastao je u paklenog igraca. potrebne su korekcije u rosteru, a resice se milsapovog ugovora i tu uma prostora da unaprede tim, sigurno ce biti bolji tim u godinama koje dolaze, stim sto ce ih narednih sezona svi gledati drugim ocima, kao ozbiljne konkurente za titulu

jo

pre 3 godine

To je osnovni problem denvera u seriji protiv lejkersa. Oni imaju centara prljavih da se izredaju a sudije kontrolisu predstavu. Ja sam sinoc prestao gledati kad su dali jokicu 4tu a prije toga dvije mislapu bez ikakvog razloga za njegovu 4tu ili 5tu. I onda jokic mora da pusta sve u odbrani jer ako nekog takne faul. A trener lejkersa je sve yo skontao i samo na to ide. Zaustaviyi jokica uz pomoc sudija i faula a dati prostora ostalim. Prva utakmica je bila identicna. Kad je medvjed shaq igrao za lejkerse onda se nista nije sviralo njemu, ni u napadu ni u odbrani..

76er

pre 3 godine

Denver igra ocajnu odbranu,JOKIC koliko briljira u lnapadu toliko u odbrani je apsolutna nula!.
(Mikloš Salamander, 25. septembar 2020 18:20)

Dovoljno je da procitas sta je Marej rekao da shvatis sto Jokic ne sme da igra agresivno odbranu. Ali eto, niti si gledao utakmicu, niti si procitao tekst.

Marshall

pre 3 godine

"Hauard koristi mišiće, Jokić bi bez faula – trebao bih da udarim nekoga".

Trebalo bi a ne trebao bih. Ovo nije greska Mareja naravno, on ne zna srpski...

Sustina

pre 3 godine

Barkli lepo rece nakon utakmice - sudjenje je bilo odvratno. A i Redzi Miler i Kris Veber su se smejali sudijskim odlukama tokom meca. Svima je jasno da Lejkersi moraju dalje. Da je Marej napravio vise faula, Denver bi samo brze usao u bonus i LA bi imao vise slobodnih bacanja. Treba samo pogledati par minuta na kraju utakmice - za svaki pogresan pogled igraca Denvera se sudila licna i LA bacanjima odrzava prednost. Dakle, od neke cvrsce igre nema ni govora. Ako vec hoce da igraju cvrsce, treba da posalju nekog da polomi Lebrona ili Dejvisa, pa bar da znas zasto dobijas faul. U suprotnom, jedina sansa Denvera je brza, superofanzivna kosarka sa 15-20 razlike koju cak ni sudije ne mogu da nadoknade.

ccc

pre 3 godine

@uf, slatko si me nasmejao. Ja ne znam sto ti ljudi daju minuse, ja svakom trolu dam plus jer sto vise minusa dobijes ti se bolje osecas, samim tim, molim vas da svim trolovima na B92 portalu dajete sto vise pluseva mozete...

76er

pre 3 godine

Farid je krs igrac, jedino sto je atraktivan. Nema spoljni sut, ne zna sam da izgradi poziciju, na obrucu je katastrofa, odbrana ne daj Boze, Denverov najveci problem su Palmli i Haris, sa tik sto Haris igra bar odbranu i ako ima sut kao Branko Lazic.
(marepp, 25. septembar 2020 18:33)

Farid 3 godine ne igra za Denver genije.

Uf

pre 3 godine

Strasan igrac Marej! Sam je doveo Denver do finala, ali nedostaje podrska saigraca.
Jokic nista ne moze protiv Dejvisa i Hauarda, u odbrani je rupa, ostatak ekipe da ne spominjem.
Denver sto pre mora da nadje pravog centra za podrsku Mareju, Jokic neka bude rezerva.

panter pudlica

pre 3 godine

Od 3 dobijene, bilans lejkersovaca u ovom polufinalu izgleda ovako:
2 pobede uz obilatu pomoć sudija i jedna dobijena na sreću.
Ukoliko bude da odlučuje sedma, mogu odmah pretpostaviti ko će biti glavni protagonisti...

NoName

pre 3 godine

Ovaj se sad setio da mora da igra odbranu. Jbt on nikad nije napravio DVA faula za utakmicu. Nikad. A igra preko 40 minuta po meču.

Milisav Vokri

pre 3 godine

Momak koji reče dole da Denveru fali Farid bi morao da zna da Farid ne može da igra ozbiljnu nba košarku jer u odbrani ne postoji a šut nema. Osim zakucavanja kad mu neko nabaci on je neupotrebljiv.

bskfan

pre 3 godine

Meni se ne svidja kako se Denver branio. Prvo, nije poenta odbrane da sprece svaki sut vec da sutne onaj koji nasjlabije sutira i iz za njega najgore pozicije. Jokic je to sinoc doktorski pokazao na LeBronu, umesto da ga juri i da mu ne dozvoljava sut (kao sto to radi Grant), Jokic je LeBrona doveo na najgore mesto (duga dvojka) i onda ga prosto mamio na sut sto je ovaj i uradio i na kraju promasio. Isto radi i Plamli koji bez ikakve potrebe skace na Dejvisa na sutu za tri umesto da ga samo malo poremeti u sutu a da ga pusti da sutne jer su to sutevi koji AD-u najmanje odgovaraju. To je posao trenera i analiticara, da kazu igracima koga i sta tacno brane da se ne desi da igraju flaster na Rondu dok im KCP ostaje sam na sutu. Jokic uopste nije trebalo da bude na Hauardu vec na AD-u jer jedino on moze kvaliteno da ga cuva. Na Haurdu je trebalo da stavi MPJ-a jer je dobar skakac i ume da lupi bananu. Grant je beskoristan u reketu, moze da cuva samo nize i manje snazne igrace ali ne moze da cuva ni AD-a ni LeBrona. Mali Moris ne moze da cuva ni KCP-a, ni Ronda ni Karuza, sto znaci da je defanzivno potpuno neupotrebljiv. Harisa je mogao da isproba sa klupe jer startere nije mogao da cuva. Dozier bi bio korisniji i od Harisa i od Morisa. Malone je tu najveci krivac jer nema osecaja za kosarku pa mu tako u jednom trenutku igra Moris u petorci sa Marejom, Jokicem i MPJ-om, a onda posle ode u drugu krajnost pa su mu u igri po tri defanzivca kao sto su Kreg, Grant i Haris ili Milsap.

pfc manijak

pre 3 godine

Zbog njega je Denver izgubio utakmicu, Jeste dao preko 30 ali koliko ima loptu u rukama koliko trosi lopti koliko srlja vidi li iko to

Pera Ždera

pre 3 godine

@bskfan

Savrsena analiza potencijalnih zadataka odbrane. Svaka cast! Toliko puta napisah da Jokic def najbolje cuva ADja (koliko god zvucalo smesno na prvu). Sa svojim IQ ga zbuni, rukama i visinom ometa. Ako ga natera u dribling, kraj. Oko obruca je druga prica ali AD je sinoc najvise poena davao upravo van reketa, sutem. Tu mu je Jokic lek. Toliko puta pokazano. Naravno da nikako nije trebao on da cuva Hauarda niti Milsap (nedovoljno visok da smeta sutu) Dejvisa. Predlog Porter na Hauardu me zbunilo na dve sekunde ali odlican ugao posmatranja. Hauard dominira skokom, u dribling ne spusta sto je najveca slabost Portera (da isprati brze igrace, odlicne u driblingu i kretanju.) Odavno jasno koliko je Porter odlican u skoku (izostanak istog najveci razlog gubitka pored sudija i nedovoljno lopti u Nikolinim rukama).

Joj, sta vam radim!!!

pre 3 godine

"Hauard koristi mišiće, Jokić bi bez faula – trebao bih da udarim nekoga".

Trebalo bi a ne trebao bih. Ovo nije greska Mareja naravno, on ne zna srpski...
(Marshall, 25. septembar 2020 17:13)

Ja bih, ti bi, on bi
E moj majstore, nemas ti pojma, idi peglaj.

Avangarda

pre 3 godine

Nema sta jasno je ko dan, Denver treba da zameni Milsapa za neko krilo ali da bude zivotinja,visok, jak, atleta, MPJ da malo odraste i sprdali bi se sa svima...

marepp

pre 3 godine

Farid je krs igrac, jedino sto je atraktivan. Nema spoljni sut, ne zna sam da izgradi poziciju, na obrucu je katastrofa, odbrana ne daj Boze, Denverov najveci problem su Palmli i Haris, sa tik sto Haris igra bar odbranu i ako ima sut kao Branko Lazic.

Srba

pre 3 godine

Jokic realno napravi svaki mec po 10 faulova. Njegova igra se svodi na sitne prljave trikove, blago guranje s ledja, gradjenje ramenom kod skoka... Prosli mec mu nisu svirali dva ocigledna faula u jednom minutu, sada jesu 4. faul koji i nije toliko ocigledan, ali je postojao. Sudije jednostavno doziraju, jer kad bi isli po knjizi mecevi bi se zavrsavali sa po 3 igraca s obje strane na terenu.

Mikloš Salamander

pre 3 godine

@76er

U pravu si prijatelju,nisam gledao utakmicu niti mi pada napamet da ustajem u 3 ujutru pa da mi u Denveru igra i rodjeni brat,jer znas ko radi i ima obaveze mora da ustane u 7h i da zaradi neki dinar jedino ako Jokic,Marej i ekipa nece da mi uplate neki dolar na racun.A to u vezi odbrane rekao sam iz prethodnih utakmica da ne kazem godina kao i da taj problem nema samo Jokic vec i dkoro svi nasi igraci koji su igrali u NBA

marepp

pre 3 godine

@76er Druze, znam da Farid ne igra za Denver nego da si procitao donje komentare da je spominjano da Jokicu bi najbolje pasovao Farid u tandemu ispod kosa. Na to se odnosio moj komentar.

Uf

pre 3 godine

Strasan igrac Marej! Sam je doveo Denver do finala, ali nedostaje podrska saigraca.
Jokic nista ne moze protiv Dejvisa i Hauarda, u odbrani je rupa, ostatak ekipe da ne spominjem.
Denver sto pre mora da nadje pravog centra za podrsku Mareju, Jokic neka bude rezerva.

Srba

pre 3 godine

Jokic realno napravi svaki mec po 10 faulova. Njegova igra se svodi na sitne prljave trikove, blago guranje s ledja, gradjenje ramenom kod skoka... Prosli mec mu nisu svirali dva ocigledna faula u jednom minutu, sada jesu 4. faul koji i nije toliko ocigledan, ali je postojao. Sudije jednostavno doziraju, jer kad bi isli po knjizi mecevi bi se zavrsavali sa po 3 igraca s obje strane na terenu.

Joj, sta vam radim!!!

pre 3 godine

"Hauard koristi mišiće, Jokić bi bez faula – trebao bih da udarim nekoga".

Trebalo bi a ne trebao bih. Ovo nije greska Mareja naravno, on ne zna srpski...
(Marshall, 25. septembar 2020 17:13)

Ja bih, ti bi, on bi
E moj majstore, nemas ti pojma, idi peglaj.

DaniloBLuka

pre 3 godine

Americko komunisticki standardi gdje se postuje seniority po firmama i napreduje na osnovu godina provedenih a ne stvarnog ucinka. Ovdje se to vidi kroz to da Denver i Marej moraju da Zarade respect odnosno postovanje ostalih.
Postovanje/iskustvo i pravda na sportskom terenu ne iskljucuju jedno drugo. Ako je faul sudija mora da svira, zamislite da sudija ne svira penal u polufinalu LS koji je napravio Ronaldo zbog postovanja!?

pfc manijak

pre 3 godine

Zbog njega je Denver izgubio utakmicu, Jeste dao preko 30 ali koliko ima loptu u rukama koliko trosi lopti koliko srlja vidi li iko to

Zorowitzki

pre 3 godine

Kolko Denveru sada fali jedan Kenet Farid. Neka prica ko sta hoce al ubedljivo je Jokic najbolje igrao sa njim, svako dodavanje za Farida je bila asistencija

Marshall

pre 3 godine

"Hauard koristi mišiće, Jokić bi bez faula – trebao bih da udarim nekoga".

Trebalo bi a ne trebao bih. Ovo nije greska Mareja naravno, on ne zna srpski...

marepp

pre 3 godine

Farid je krs igrac, jedino sto je atraktivan. Nema spoljni sut, ne zna sam da izgradi poziciju, na obrucu je katastrofa, odbrana ne daj Boze, Denverov najveci problem su Palmli i Haris, sa tik sto Haris igra bar odbranu i ako ima sut kao Branko Lazic.

hoćeš iskreno

pre 3 godine

Nije na tebi da imaš skokove. Ali mogao ili morao bi da daš nekoliko trojki, kako umeš. Sinoć nijednu od 3.
I kad mu već govorim kao da me čuje, dodaj Jokiću više... Zatim se kreći, dodaće i on tebi.
Recept za pobedu nije Marej sa 0 trojki i Jokić sa malo lopti u rukama.

jo

pre 3 godine

To je osnovni problem denvera u seriji protiv lejkersa. Oni imaju centara prljavih da se izredaju a sudije kontrolisu predstavu. Ja sam sinoc prestao gledati kad su dali jokicu 4tu a prije toga dvije mislapu bez ikakvog razloga za njegovu 4tu ili 5tu. I onda jokic mora da pusta sve u odbrani jer ako nekog takne faul. A trener lejkersa je sve yo skontao i samo na to ide. Zaustaviyi jokica uz pomoc sudija i faula a dati prostora ostalim. Prva utakmica je bila identicna. Kad je medvjed shaq igrao za lejkerse onda se nista nije sviralo njemu, ni u napadu ni u odbrani..

Sustina

pre 3 godine

Barkli lepo rece nakon utakmice - sudjenje je bilo odvratno. A i Redzi Miler i Kris Veber su se smejali sudijskim odlukama tokom meca. Svima je jasno da Lejkersi moraju dalje. Da je Marej napravio vise faula, Denver bi samo brze usao u bonus i LA bi imao vise slobodnih bacanja. Treba samo pogledati par minuta na kraju utakmice - za svaki pogresan pogled igraca Denvera se sudila licna i LA bacanjima odrzava prednost. Dakle, od neke cvrsce igre nema ni govora. Ako vec hoce da igraju cvrsce, treba da posalju nekog da polomi Lebrona ili Dejvisa, pa bar da znas zasto dobijas faul. U suprotnom, jedina sansa Denvera je brza, superofanzivna kosarka sa 15-20 razlike koju cak ni sudije ne mogu da nadoknade.

panter pudlica

pre 3 godine

Od 3 dobijene, bilans lejkersovaca u ovom polufinalu izgleda ovako:
2 pobede uz obilatu pomoć sudija i jedna dobijena na sreću.
Ukoliko bude da odlučuje sedma, mogu odmah pretpostaviti ko će biti glavni protagonisti...

Rasha

pre 3 godine

izuzetan napredak ovog igraca u PO, od muve bez glave izrastao je u paklenog igraca. potrebne su korekcije u rosteru, a resice se milsapovog ugovora i tu uma prostora da unaprede tim, sigurno ce biti bolji tim u godinama koje dolaze, stim sto ce ih narednih sezona svi gledati drugim ocima, kao ozbiljne konkurente za titulu

76er

pre 3 godine

Farid je krs igrac, jedino sto je atraktivan. Nema spoljni sut, ne zna sam da izgradi poziciju, na obrucu je katastrofa, odbrana ne daj Boze, Denverov najveci problem su Palmli i Haris, sa tik sto Haris igra bar odbranu i ako ima sut kao Branko Lazic.
(marepp, 25. septembar 2020 18:33)

Farid 3 godine ne igra za Denver genije.

bskfan

pre 3 godine

Meni se ne svidja kako se Denver branio. Prvo, nije poenta odbrane da sprece svaki sut vec da sutne onaj koji nasjlabije sutira i iz za njega najgore pozicije. Jokic je to sinoc doktorski pokazao na LeBronu, umesto da ga juri i da mu ne dozvoljava sut (kao sto to radi Grant), Jokic je LeBrona doveo na najgore mesto (duga dvojka) i onda ga prosto mamio na sut sto je ovaj i uradio i na kraju promasio. Isto radi i Plamli koji bez ikakve potrebe skace na Dejvisa na sutu za tri umesto da ga samo malo poremeti u sutu a da ga pusti da sutne jer su to sutevi koji AD-u najmanje odgovaraju. To je posao trenera i analiticara, da kazu igracima koga i sta tacno brane da se ne desi da igraju flaster na Rondu dok im KCP ostaje sam na sutu. Jokic uopste nije trebalo da bude na Hauardu vec na AD-u jer jedino on moze kvaliteno da ga cuva. Na Haurdu je trebalo da stavi MPJ-a jer je dobar skakac i ume da lupi bananu. Grant je beskoristan u reketu, moze da cuva samo nize i manje snazne igrace ali ne moze da cuva ni AD-a ni LeBrona. Mali Moris ne moze da cuva ni KCP-a, ni Ronda ni Karuza, sto znaci da je defanzivno potpuno neupotrebljiv. Harisa je mogao da isproba sa klupe jer startere nije mogao da cuva. Dozier bi bio korisniji i od Harisa i od Morisa. Malone je tu najveci krivac jer nema osecaja za kosarku pa mu tako u jednom trenutku igra Moris u petorci sa Marejom, Jokicem i MPJ-om, a onda posle ode u drugu krajnost pa su mu u igri po tri defanzivca kao sto su Kreg, Grant i Haris ili Milsap.

Mikloš Salamander

pre 3 godine

@76er

U pravu si prijatelju,nisam gledao utakmicu niti mi pada napamet da ustajem u 3 ujutru pa da mi u Denveru igra i rodjeni brat,jer znas ko radi i ima obaveze mora da ustane u 7h i da zaradi neki dinar jedino ako Jokic,Marej i ekipa nece da mi uplate neki dolar na racun.A to u vezi odbrane rekao sam iz prethodnih utakmica da ne kazem godina kao i da taj problem nema samo Jokic vec i dkoro svi nasi igraci koji su igrali u NBA

76er

pre 3 godine

Denver igra ocajnu odbranu,JOKIC koliko briljira u lnapadu toliko u odbrani je apsolutna nula!.
(Mikloš Salamander, 25. septembar 2020 18:20)

Dovoljno je da procitas sta je Marej rekao da shvatis sto Jokic ne sme da igra agresivno odbranu. Ali eto, niti si gledao utakmicu, niti si procitao tekst.

Ludi Milojko

pre 3 godine

Lepo je objasnio da LAL imaju više visokih igrača koji se menjaju na Jokiću i to je suština. Da imaju nekog visokog igrača da uđe i isprebija AD i Havarda, lako bi prelomili utakmicu...

Pera Ždera

pre 3 godine

@bskfan

Savrsena analiza potencijalnih zadataka odbrane. Svaka cast! Toliko puta napisah da Jokic def najbolje cuva ADja (koliko god zvucalo smesno na prvu). Sa svojim IQ ga zbuni, rukama i visinom ometa. Ako ga natera u dribling, kraj. Oko obruca je druga prica ali AD je sinoc najvise poena davao upravo van reketa, sutem. Tu mu je Jokic lek. Toliko puta pokazano. Naravno da nikako nije trebao on da cuva Hauarda niti Milsap (nedovoljno visok da smeta sutu) Dejvisa. Predlog Porter na Hauardu me zbunilo na dve sekunde ali odlican ugao posmatranja. Hauard dominira skokom, u dribling ne spusta sto je najveca slabost Portera (da isprati brze igrace, odlicne u driblingu i kretanju.) Odavno jasno koliko je Porter odlican u skoku (izostanak istog najveci razlog gubitka pored sudija i nedovoljno lopti u Nikolinim rukama).

NoName

pre 3 godine

Ovaj se sad setio da mora da igra odbranu. Jbt on nikad nije napravio DVA faula za utakmicu. Nikad. A igra preko 40 minuta po meču.

ccc

pre 3 godine

@uf, slatko si me nasmejao. Ja ne znam sto ti ljudi daju minuse, ja svakom trolu dam plus jer sto vise minusa dobijes ti se bolje osecas, samim tim, molim vas da svim trolovima na B92 portalu dajete sto vise pluseva mozete...

Milisav Vokri

pre 3 godine

Momak koji reče dole da Denveru fali Farid bi morao da zna da Farid ne može da igra ozbiljnu nba košarku jer u odbrani ne postoji a šut nema. Osim zakucavanja kad mu neko nabaci on je neupotrebljiv.

Avangarda

pre 3 godine

Nema sta jasno je ko dan, Denver treba da zameni Milsapa za neko krilo ali da bude zivotinja,visok, jak, atleta, MPJ da malo odraste i sprdali bi se sa svima...

marepp

pre 3 godine

@76er Druze, znam da Farid ne igra za Denver nego da si procitao donje komentare da je spominjano da Jokicu bi najbolje pasovao Farid u tandemu ispod kosa. Na to se odnosio moj komentar.