Petak, 25.09.2020.

08:05

Denver šalje dopis NBA zbog suđenja

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, rekao je da će poslati video snimke NBA kako bi pokušao da dobije više slobodnih bacanja u sledećoj utakmici finala Zapada.

Izvor: PT

Denver šalje dopis NBA zbog suðenja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Mladen

pre 3 godine

U utakmici u kojoj su sudije imale ujednacen kriterijum, Denver je vodio 20 razlike, tako da...ne mogu da vjerujem da neko ko gleda ovo sudjenje bez obzira za koga navija, moze da ostane ravnodusan. Ovo je sramota za NBA i za sport, mislim da ce nakon ovoga gledanost NBA jos pasti.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Nikola ja slagao nista nisam. Ne ubacuj mi reci u usta. Ja sam rekao, a to cu i ponoviti, da su sudije kompenzovale bacanja u garbage time-u, to sto su utakmice zavrsene sa, neka ti bude, 6+ razlike, ne znaci da 3-5 minuta pred kraj nije bilo 12-15 razlike. A sta cemo sa tim sa si ti slagao da su sve osim druge zavrsene na jedan-dva poseda? I to je laz isto. A da te je bas briga za Jokica i DEN kao sto kazes, ne bi se prepucavao sa mnom celo posle podne oko istog. Opet ponavljam, 3 faula su dovoljna da rese utakmicu, a to sto ti ne znas sta znaci momentum i ostale "nebitne" stvari u utakmici, e pa to su prijatelju teme za neka druga vremena. Pozdrav i ne razmisljaj o Jokici i DEN kao i do sada.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Nikola Nidzo prijatelju, ne vredi. Sustina price je KAD su napravljeni faulovi, a ne koliko. NPR tri faula na utakmici menjaju ceo tok iste (Jokiceva tri faula), drugo 8+ znaci 8 i vise, sto znaci da razlika moze biti 8 poena, a moze biti i vise.

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 3 godine

bskfan, 25. septembar 2020 08:26

Jeste li ti i bot trol jeremIJA SVESNI KOLIKO MINUSA DOBIJATE COVECE.. Od ljudi koji prate nba... Pametnom dovoljno. Gradjeni a ne kupljeni.

Nikola

pre 3 godine

@ Neko iz mase

Slagao si da je samo jedna utakmica zavrsena ispod 8 razlike. Slagao si da se u vise utakmica igrao garbage time. Ne znam sta ti tu nije jasno, druze? Mislim, ne mislim ja da si namerno lagao, nego od prevelike ostrascenosti, vidis stvari kojih nema.

Mene boli briga i za Jokica i Lebrona i za Lejkerse i Debver, navijacu za Jokica kada bude igrao za reprezentaciju. Samo se nadam da ce jedno leto doci spreman, a ne da ga sa 15+kg viska, 40-godisnji Skola razmotira na proste cinioce.

Nikola

pre 3 godine

@ Neko iz mase

A sta da ti odgovorim kad iznosis lazne podatke. Drugi, treci i cetvrti mec su se zavrsavali redom sa razlikom od 2, 8 i 6 poena... i svaka zavrsnica je bila dramaticna, i ovaj mec gde je razlika bila 8 poena je Denver dobio. Znaci, sem prvog susreta, nijedna druga utakmica nije imala garbage time, NIJEDNA.

Dalje, do sada su i jedni i drugi izveli identican broj slobodnih bacanja, ne problizno isto, nego IDENTICAN. I kako sad neko ozbiljno da te shvati? Potpuno je jasno da ste se primili sto je Jokic u finalu konferencije, i da ste slepi kod ociju. Ostrasceno i navijacki sve posmatrate.

aka nema lakog kosa

pre 3 godine

Na pocetku su sudije navlacile za Denver, dale Mislapu odmah 3 licne da ga izbace iz igre. Salu na stranu, jesu sudije malo u kriticnim situacijama prevagnuli na LA, ali Lakersi su ovu dobro igrali, nije da nisu zasluzili pobedu. Promenili su malo i odbranu. Vrlo tesko za Denver, ali nije jos gotovo, Denver ne mozete otresti, ne predaju se, uporni su, vracaju se stalno.

Will Mosley

pre 3 godine

Lakersi će osvojiti titulu, to je već sad svima jasno. To će biti titula za Kobija u stilu Kobija - uz pomoć sudija (2000 i 2002).
("Teoreticar zavere", 25. septembar 2020 09:23)

Ma nemoj, uz pomoc sudija, a da Denver osvoji titulu to bi bilo zasluzeno i zahvaljujuci individualnom kvalitetu Jokica.

Perikle

pre 3 godine

Normalno da će Lejkersi da pobede, to se vidi iz aviona, mora da se pravi "legacy" a i marketinški je to veoma dobar potez. Najgore od svega je to što to rade preko mrtvog čoveka...

Nikola

pre 3 godine

@Nikola a gledaj to ovako. Osakate Jokica sa faulovima i ceo tim Denvera kad treba, i onda to kompenzuju u garbage time-u kad je utakmica gotova.
(Neko iz mase, 25. septembar 2020 14:02)

Kakav garbage time kad su 3 od 4 utakmice zavrsavane na posed ili dve razlike. Nije svrsishodno biti ostrascen.
Jokic je sinoc u cetvrtu cetvrtinu usao sa 3 licne greske, i onda napravio dva faula u minut, dva. I to dva cista faula.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Nikola samo druga utakimca je zavrsena na posed ili dva kako ti kazes, sve ostale su bile 8+ razlike. Kazi ti meni kako je on to zasluzio ta dva faula? Tako sto je AD obmotao ruku oko njega? Ili tako sto je MPJ pocepao Lebronu ruke a faul sviran Jokicu? A sta cemo sa 25 slobodnih bacanja u SAMO drugoj cetvrtini prve utakmice? Kad su Jokic, Marej i Milsap dobili po tri faula? Sta cemo sa doskokom AD na nogu Milsapa i sviranju faula Milsapu? Sta cemo sa zvanicnom zalbom LAL sto njihova zvezda ne izvodi dovoljno bacanja? Sta cemo sa cinjenicom da su sinoc SAMO Lebron i AD izveli vise bacanja nego CEO tim Denvera? Ja navijam za Jokica, ali daleko od toga da sam ostrascen.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Nikola a gledaj to ovako. Osakate Jokica sa faulovima i ceo tim Denvera kad treba, i onda to kompenzuju u garbage time-u kad je utakmica gotova.

Neko iz mase

pre 3 godine

@kikimusampa to se znalo odavno. Liga ce pokusati, a i upravo to radi, na sve moguce nacine da pomogne LAL da osvoji titulu. Sramotno sudjenje, videli smo svi kako igraju ti tvoji "Its for Kobe" kad je sudjenje pravicno...

живац

pre 3 godine

добиће неки ботовски одговор типа:

хвала вам на указаном поверењу и на томе што сте изабрали нба лигу за парнера.
по хитном поступку ћемо приступити вашем случају. наша комисија за жалбе се састаје већ 25. октобра 2020. и том приликом ћемо пажљиво анализирати све наводе из вашег дописа, јер ми смо изузетно мотивисани и заинтересовани да наше такмичење буде фер за све учеснике и да још више унапредимо нашу сарадњу и сјајан однос који већ деценијама имамо са вашом франшизом.
срдачно ваш адам силвер

Nikola

pre 3 godine

Ne znam o cemu pricate, pa Denver i LA su ukupno u sva cetiri meca izveli prakticno jednak broj slobodnih bacanja. Brojevi nikada ne lazu.

petarczv

pre 3 godine

Lejkersi su imali 35 slobodnih bacanja, a ne 28 kao sto se navodi u tekstu.
(delgado, 25. septembar 2020 08:15)

Podatak je vezan samo za lebrona i dejvisa

Petar

pre 3 godine

Nikad amerikanci (namerno malim slovom) nece dozvoliti da jedan Srbin bude NBA sampion i MVP finala. Nikad! Prosto smo im trn u oku, jer imamo istoriju, ponos i dostojanstvo, koji oni mogu samo da sanjaju. U osnovi njihove politike je unistenje i rasparcavanje Srbije.

Звездин весник

pre 3 godine

Малоун није неки тренер, али види се да је у свлачионици ауторитет, да га поштују играчи. То је на крају и најважније. Само бих више волео да је мало агресивнији у току утакмице, у смислу да врши притисак на судије. Нек попије и техничку, није страшно, али ће бити притиска на судијама.

Milan

pre 3 godine

Nagetsi noćas nisu igrali timski, Marej je previše carinio loptu. Verovatno je deo toga zamisao Melouna, a delom i iznudjeno neobjašnjivom pasivnošću i malokrvnošću Jokića koji je imao jedno od "onih svojih" večeri. Ko prati Nagetse zna o čemu govorim, energija nije bila tu. Moguće da je neka prehlada, stekao sam utisak na konferenciji posle treće utakmice da nije 100% fit, pričao je kroz nos.

Vlada Cerak

pre 3 godine

Covece dve utakmice ih dobise na sudjenje,bas su ih isekli sa sudjenjem drugi mec i sad ovaj zadnji,Generalno Denver isecen sa faulovima steta sto nismo mogli da vidimo krajni domet ove ekipe na terenu i da vidmo pravi duel dve najbolje ekipe sa ove strane.

Neko tamo

pre 3 godine

Jokićev 4. faul je ocigledan primer. Dejvis hvata loptu i Jokićevu ruku i onda, umesto da skoči i zakuca (Jokić je pored i malo iza njega), on pravi grimasu kao da ga je neko udario sekirom u glavu sve vreme držeći i povlačeći Jokicevu ruku.

Takođe 5. faul je trebao biti dosuđen MPJ-u.

Tačno se videla namera da ga napune faulovima i izbace iz igre.

mirišu kidle

pre 3 godine

Tako se sudi zato što se kažnjava to što u obranu na glavne igrače šaljete rezerviste na minimalcu. Pošaljite Jokčeta u obranu na Lebrona , dosta je skrivanja.

Pera Ždera

pre 3 godine

Marej pevise preuzeo driblinga, poseda, momenata na sebe a ima pored jednog Nikolu Jokica. Em se vise umara tolikom eksploatacijom em hladi Nikolu a neophodna su obojica sa 20+ za pobedu. Dzabe i njegovih 60 poena npr ako je Jokic preskakan u napadu, organizaciji, ako mu nije prosledio/spustio loptu X puta kad je bio udvajan. U tome je razlika u odnosu na Nkolu. Jokic sa svojih npr 30+ poena podjednako razigrava druge i utice na igru sa dodirom lopte u svakom napadu ALI sa najmanje zadrzavanje iste = protok = bolji napad. Postoji negde i podatak kako je medju vodecima lige sa dodirima lopte ali sa najmanje vremena sa njom tj najmanje zadrzavanja - gusenje napada. I Buker npr da 70 poena ali Sansi izgube. Loptu Jokicu = svima bolje pa i Mareju.

"Teoreticar zavere"

pre 3 godine

Lakersi će osvojiti titulu, to je već sad svima jasno. To će biti titula za Kobija u stilu Kobija - uz pomoć sudija (2000 i 2002).

Bocko

pre 3 godine

bskfan-Da si gledao utakmicu, ako imas imalo objektivnosti, ne bi ostavio takav komentar. Marejev ulaz i nedosudjen faul "kralja" na tri razlike , tri minuta do kraja je za momentalnu suspenziju sudija. Jos u kontri Rondo dize na + pet. Faul Milsapa nad Dejvisom ( krenuo ka kosu, Dejvis mu pao na nogu ) i umesto 2+1 za Mareja-lopta sa strane !

Goran

pre 3 godine

Lejkersi su imali 35 slobodnih bacanja, a ne 28 kao sto se navodi u tekstu.
(delgado, 25. septembar 2020 08:15)

Lebron i EjDi nisu LA, nego 2 najbolja igraca, i oni su imali 28 slobodnih bacanja zajedno.

Ejdi je recimo dao 21pts, sve ostalo je sa slobodnih, do 34ps, pa nek neko kaze da je malo.

Nikola sinoc, 2 slobodna.

Elem slobodna bacanja,
Denver 20/23
LA 28/35

Finalni rezultat 6 razlike za LA, koliko i predvidjaju kockarnice.

bskfan

pre 3 godine

Dajte ljudi, zar bas svaki poraz morate da pravdate sudijama? Priznajte sportski poraz makar jednom. Podsecate me na nase blizance.
P.S. xa ove sa History kanala pitanje, jel uporedite nekada brojke Dzordana i Lebrona u plej of-u(jer se, jelte, samo tada igra ozbiljna kosarka)? I ko je onda GOAT?

znanje-imanje

pre 3 godine

Košarka je sport koji se igra(o) u sali. Tu su bili odlični neki Džabar, najuspešniji ikad Bil Rasel ili verovatno najbolji ikad Wilt Čemberlen.
Odtada se igra sličan ali ipak i bitno drugačiji sport: TV-košarka. I tu je bilo puno asova: neki Džordan, Brajant ili evo još uvek igrajući LeBron. Ali sve karijere asova TV-košarke su avaj zatamnjene ovim veštačkim sjajem. Bar dve titule ni Majkl ni Kobi ne bi uzeli da nisu bili prilično bestidno pomognuti suđenjem. Bar! Kako izgleda biflanje tog "легаси" kiča upravo gledate. Ovu istinu pripadnici Džordan-kulta ne žele da shvate. To je njihovo pravo. Ali zašto li je doživljavaju kao psovanje svoje majke? (Mada opet ako ih je mama već tako glupe napravila...)
Tek je to fora da je sve ovo jer je kao Denver podbacio. Jeste - pa šta? Nikolu je stigao umor - pa šta? Sad će isto budaljenje ko kad smo podbacili finale protiv Slovenije. Da - pa šta? I onu Saša i ovu Meloun su loše vodili. Da - pa šta? Daj iole objektivno suđenje a ne da te prave majmunom i akaju u mozak pa da vidimo. To "Denver je mogao/trebao bolje" je najveća iluzija. Kad ti neko uzme ne 3 nego i 10 lopti uzeo ti je i one 2-3 sa kojima bi preokrenuo. Naravno da ćeš onda i da se zapetljaš. Kada je svaki šut pod "jao ne smem da promašim" pola ćeš i zicera da promašiš. Pa će onda izgledati da si sam kriv.
Ipak reakcija Melouna je greška. Kao ovi ne znaju - pa oni su ovo i naručili! Denver mora bolje, da ih do kraja tera na megakrađu. Dejvis i LeBron samo što ne padnu.

MPP

pre 3 godine

Nije bilo saradnje Jokić - Marej u onoj meri na koju smo navikli. Marej je imao neverovatne koševe (onaj suludi fejd,fejd,fejd a way i to levom rukom npr), ali je "silovao" u ključnim trenucima ne gledajući nikog oko sebe. I 3-2 zona Lejkersa koja ponovo pravi pr. Denveru. Jokić nije šutirao trojku kad je bio sam ulazeći u reket nepotrebno , i promašio 3 zicera ( dva odbitka za redom). Pa tek onda možemo govoriti o sudijama. A Denveru fali tako malo koncetracije i ne srljanja u odlučujućim tren. U drugoj utakmici greška u odbrani pokazaće se fatalnom ! Jer su ih tada imali. No Denver je to ,nemojmo zaboraviti .....1-3 ? Nije prvi put a ni drugi .... Sa nestrpljenjem čekam sl.meč. No ipak na kraju....
sudije nisu bile na nivou izvrsne utakmice sa puno prelepih poteza koja je sve vreme bila na ivici izjednačenosti!

Sima

pre 3 godine

Meloun čudan tip, traži čelendž za očigledan faul Grenta, a za ono kad Milsap nije ni dotakao Dejvisa pri izvrtanju zgloba ne traži.

znanje-imanje

pre 3 godine

Košarka je sport koji se igra(o) u sali. Tu su bili odlični neki Džabar, najuspešniji ikad Bil Rasel ili verovatno najbolji ikad Wilt Čemberlen.
Odtada se igra sličan ali ipak i bitno drugačiji sport: TV-košarka. I tu je bilo puno asova: neki Džordan, Brajant ili evo još uvek igrajući LeBron. Ali sve karijere asova TV-košarke su avaj zatamnjene ovim veštačkim sjajem. Bar dve titule ni Majkl ni Kobi ne bi uzeli da nisu bili prilično bestidno pomognuti suđenjem. Bar! Kako izgleda biflanje tog "легаси" kiča upravo gledate. Ovu istinu pripadnici Džordan-kulta ne žele da shvate. To je njihovo pravo. Ali zašto li je doživljavaju kao psovanje svoje majke? (Mada opet ako ih je mama već tako glupe napravila...)
Tek je to fora da je sve ovo jer je kao Denver podbacio. Jeste - pa šta? Nikolu je stigao umor - pa šta? Sad će isto budaljenje ko kad smo podbacili finale protiv Slovenije. Da - pa šta? I onu Saša i ovu Meloun su loše vodili. Da - pa šta? Daj iole objektivno suđenje a ne da te prave majmunom i akaju u mozak pa da vidimo. To "Denver je mogao/trebao bolje" je najveća iluzija. Kad ti neko uzme ne 3 nego i 10 lopti uzeo ti je i one 2-3 sa kojima bi preokrenuo. Naravno da ćeš onda i da se zapetljaš. Kada je svaki šut pod "jao ne smem da promašim" pola ćeš i zicera da promašiš. Pa će onda izgledati da si sam kriv.
Ipak reakcija Melouna je greška. Kao ovi ne znaju - pa oni su ovo i naručili! Denver mora bolje, da ih do kraja tera na megakrađu. Dejvis i LeBron samo što ne padnu.

Goran

pre 3 godine

Lejkersi su imali 35 slobodnih bacanja, a ne 28 kao sto se navodi u tekstu.
(delgado, 25. septembar 2020 08:15)

Lebron i EjDi nisu LA, nego 2 najbolja igraca, i oni su imali 28 slobodnih bacanja zajedno.

Ejdi je recimo dao 21pts, sve ostalo je sa slobodnih, do 34ps, pa nek neko kaze da je malo.

Nikola sinoc, 2 slobodna.

Elem slobodna bacanja,
Denver 20/23
LA 28/35

Finalni rezultat 6 razlike za LA, koliko i predvidjaju kockarnice.

MPP

pre 3 godine

Nije bilo saradnje Jokić - Marej u onoj meri na koju smo navikli. Marej je imao neverovatne koševe (onaj suludi fejd,fejd,fejd a way i to levom rukom npr), ali je "silovao" u ključnim trenucima ne gledajući nikog oko sebe. I 3-2 zona Lejkersa koja ponovo pravi pr. Denveru. Jokić nije šutirao trojku kad je bio sam ulazeći u reket nepotrebno , i promašio 3 zicera ( dva odbitka za redom). Pa tek onda možemo govoriti o sudijama. A Denveru fali tako malo koncetracije i ne srljanja u odlučujućim tren. U drugoj utakmici greška u odbrani pokazaće se fatalnom ! Jer su ih tada imali. No Denver je to ,nemojmo zaboraviti .....1-3 ? Nije prvi put a ni drugi .... Sa nestrpljenjem čekam sl.meč. No ipak na kraju....
sudije nisu bile na nivou izvrsne utakmice sa puno prelepih poteza koja je sve vreme bila na ivici izjednačenosti!

Sima

pre 3 godine

Meloun čudan tip, traži čelendž za očigledan faul Grenta, a za ono kad Milsap nije ni dotakao Dejvisa pri izvrtanju zgloba ne traži.

Neko tamo

pre 3 godine

Jokićev 4. faul je ocigledan primer. Dejvis hvata loptu i Jokićevu ruku i onda, umesto da skoči i zakuca (Jokić je pored i malo iza njega), on pravi grimasu kao da ga je neko udario sekirom u glavu sve vreme držeći i povlačeći Jokicevu ruku.

Takođe 5. faul je trebao biti dosuđen MPJ-u.

Tačno se videla namera da ga napune faulovima i izbace iz igre.

"Teoreticar zavere"

pre 3 godine

Lakersi će osvojiti titulu, to je već sad svima jasno. To će biti titula za Kobija u stilu Kobija - uz pomoć sudija (2000 i 2002).

Bocko

pre 3 godine

bskfan-Da si gledao utakmicu, ako imas imalo objektivnosti, ne bi ostavio takav komentar. Marejev ulaz i nedosudjen faul "kralja" na tri razlike , tri minuta do kraja je za momentalnu suspenziju sudija. Jos u kontri Rondo dize na + pet. Faul Milsapa nad Dejvisom ( krenuo ka kosu, Dejvis mu pao na nogu ) i umesto 2+1 za Mareja-lopta sa strane !

Milan

pre 3 godine

Nagetsi noćas nisu igrali timski, Marej je previše carinio loptu. Verovatno je deo toga zamisao Melouna, a delom i iznudjeno neobjašnjivom pasivnošću i malokrvnošću Jokića koji je imao jedno od "onih svojih" večeri. Ko prati Nagetse zna o čemu govorim, energija nije bila tu. Moguće da je neka prehlada, stekao sam utisak na konferenciji posle treće utakmice da nije 100% fit, pričao je kroz nos.

Pera Ždera

pre 3 godine

Marej pevise preuzeo driblinga, poseda, momenata na sebe a ima pored jednog Nikolu Jokica. Em se vise umara tolikom eksploatacijom em hladi Nikolu a neophodna su obojica sa 20+ za pobedu. Dzabe i njegovih 60 poena npr ako je Jokic preskakan u napadu, organizaciji, ako mu nije prosledio/spustio loptu X puta kad je bio udvajan. U tome je razlika u odnosu na Nkolu. Jokic sa svojih npr 30+ poena podjednako razigrava druge i utice na igru sa dodirom lopte u svakom napadu ALI sa najmanje zadrzavanje iste = protok = bolji napad. Postoji negde i podatak kako je medju vodecima lige sa dodirima lopte ali sa najmanje vremena sa njom tj najmanje zadrzavanja - gusenje napada. I Buker npr da 70 poena ali Sansi izgube. Loptu Jokicu = svima bolje pa i Mareju.

живац

pre 3 godine

добиће неки ботовски одговор типа:

хвала вам на указаном поверењу и на томе што сте изабрали нба лигу за парнера.
по хитном поступку ћемо приступити вашем случају. наша комисија за жалбе се састаје већ 25. октобра 2020. и том приликом ћемо пажљиво анализирати све наводе из вашег дописа, јер ми смо изузетно мотивисани и заинтересовани да наше такмичење буде фер за све учеснике и да још више унапредимо нашу сарадњу и сјајан однос који већ деценијама имамо са вашом франшизом.
срдачно ваш адам силвер

Vlada Cerak

pre 3 godine

Covece dve utakmice ih dobise na sudjenje,bas su ih isekli sa sudjenjem drugi mec i sad ovaj zadnji,Generalno Denver isecen sa faulovima steta sto nismo mogli da vidimo krajni domet ove ekipe na terenu i da vidmo pravi duel dve najbolje ekipe sa ove strane.

Звездин весник

pre 3 godine

Малоун није неки тренер, али види се да је у свлачионици ауторитет, да га поштују играчи. То је на крају и најважније. Само бих више волео да је мало агресивнији у току утакмице, у смислу да врши притисак на судије. Нек попије и техничку, није страшно, али ће бити притиска на судијама.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Nikola samo druga utakimca je zavrsena na posed ili dva kako ti kazes, sve ostale su bile 8+ razlike. Kazi ti meni kako je on to zasluzio ta dva faula? Tako sto je AD obmotao ruku oko njega? Ili tako sto je MPJ pocepao Lebronu ruke a faul sviran Jokicu? A sta cemo sa 25 slobodnih bacanja u SAMO drugoj cetvrtini prve utakmice? Kad su Jokic, Marej i Milsap dobili po tri faula? Sta cemo sa doskokom AD na nogu Milsapa i sviranju faula Milsapu? Sta cemo sa zvanicnom zalbom LAL sto njihova zvezda ne izvodi dovoljno bacanja? Sta cemo sa cinjenicom da su sinoc SAMO Lebron i AD izveli vise bacanja nego CEO tim Denvera? Ja navijam za Jokica, ali daleko od toga da sam ostrascen.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Nikola a gledaj to ovako. Osakate Jokica sa faulovima i ceo tim Denvera kad treba, i onda to kompenzuju u garbage time-u kad je utakmica gotova.

Perikle

pre 3 godine

Normalno da će Lejkersi da pobede, to se vidi iz aviona, mora da se pravi "legacy" a i marketinški je to veoma dobar potez. Najgore od svega je to što to rade preko mrtvog čoveka...

bskfan

pre 3 godine

Dajte ljudi, zar bas svaki poraz morate da pravdate sudijama? Priznajte sportski poraz makar jednom. Podsecate me na nase blizance.
P.S. xa ove sa History kanala pitanje, jel uporedite nekada brojke Dzordana i Lebrona u plej of-u(jer se, jelte, samo tada igra ozbiljna kosarka)? I ko je onda GOAT?

petarczv

pre 3 godine

Lejkersi su imali 35 slobodnih bacanja, a ne 28 kao sto se navodi u tekstu.
(delgado, 25. septembar 2020 08:15)

Podatak je vezan samo za lebrona i dejvisa

Neko iz mase

pre 3 godine

@kikimusampa to se znalo odavno. Liga ce pokusati, a i upravo to radi, na sve moguce nacine da pomogne LAL da osvoji titulu. Sramotno sudjenje, videli smo svi kako igraju ti tvoji "Its for Kobe" kad je sudjenje pravicno...

mirišu kidle

pre 3 godine

Tako se sudi zato što se kažnjava to što u obranu na glavne igrače šaljete rezerviste na minimalcu. Pošaljite Jokčeta u obranu na Lebrona , dosta je skrivanja.

Petar

pre 3 godine

Nikad amerikanci (namerno malim slovom) nece dozvoliti da jedan Srbin bude NBA sampion i MVP finala. Nikad! Prosto smo im trn u oku, jer imamo istoriju, ponos i dostojanstvo, koji oni mogu samo da sanjaju. U osnovi njihove politike je unistenje i rasparcavanje Srbije.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Nikola Nidzo prijatelju, ne vredi. Sustina price je KAD su napravljeni faulovi, a ne koliko. NPR tri faula na utakmici menjaju ceo tok iste (Jokiceva tri faula), drugo 8+ znaci 8 i vise, sto znaci da razlika moze biti 8 poena, a moze biti i vise.

Nikola

pre 3 godine

Ne znam o cemu pricate, pa Denver i LA su ukupno u sva cetiri meca izveli prakticno jednak broj slobodnih bacanja. Brojevi nikada ne lazu.

Will Mosley

pre 3 godine

Lakersi će osvojiti titulu, to je već sad svima jasno. To će biti titula za Kobija u stilu Kobija - uz pomoć sudija (2000 i 2002).
("Teoreticar zavere", 25. septembar 2020 09:23)

Ma nemoj, uz pomoc sudija, a da Denver osvoji titulu to bi bilo zasluzeno i zahvaljujuci individualnom kvalitetu Jokica.

Mladen

pre 3 godine

U utakmici u kojoj su sudije imale ujednacen kriterijum, Denver je vodio 20 razlike, tako da...ne mogu da vjerujem da neko ko gleda ovo sudjenje bez obzira za koga navija, moze da ostane ravnodusan. Ovo je sramota za NBA i za sport, mislim da ce nakon ovoga gledanost NBA jos pasti.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Nikola ja slagao nista nisam. Ne ubacuj mi reci u usta. Ja sam rekao, a to cu i ponoviti, da su sudije kompenzovale bacanja u garbage time-u, to sto su utakmice zavrsene sa, neka ti bude, 6+ razlike, ne znaci da 3-5 minuta pred kraj nije bilo 12-15 razlike. A sta cemo sa tim sa si ti slagao da su sve osim druge zavrsene na jedan-dva poseda? I to je laz isto. A da te je bas briga za Jokica i DEN kao sto kazes, ne bi se prepucavao sa mnom celo posle podne oko istog. Opet ponavljam, 3 faula su dovoljna da rese utakmicu, a to sto ti ne znas sta znaci momentum i ostale "nebitne" stvari u utakmici, e pa to su prijatelju teme za neka druga vremena. Pozdrav i ne razmisljaj o Jokici i DEN kao i do sada.

Nikola

pre 3 godine

@Nikola a gledaj to ovako. Osakate Jokica sa faulovima i ceo tim Denvera kad treba, i onda to kompenzuju u garbage time-u kad je utakmica gotova.
(Neko iz mase, 25. septembar 2020 14:02)

Kakav garbage time kad su 3 od 4 utakmice zavrsavane na posed ili dve razlike. Nije svrsishodno biti ostrascen.
Jokic je sinoc u cetvrtu cetvrtinu usao sa 3 licne greske, i onda napravio dva faula u minut, dva. I to dva cista faula.

aka nema lakog kosa

pre 3 godine

Na pocetku su sudije navlacile za Denver, dale Mislapu odmah 3 licne da ga izbace iz igre. Salu na stranu, jesu sudije malo u kriticnim situacijama prevagnuli na LA, ali Lakersi su ovu dobro igrali, nije da nisu zasluzili pobedu. Promenili su malo i odbranu. Vrlo tesko za Denver, ali nije jos gotovo, Denver ne mozete otresti, ne predaju se, uporni su, vracaju se stalno.

Nikola

pre 3 godine

@ Neko iz mase

A sta da ti odgovorim kad iznosis lazne podatke. Drugi, treci i cetvrti mec su se zavrsavali redom sa razlikom od 2, 8 i 6 poena... i svaka zavrsnica je bila dramaticna, i ovaj mec gde je razlika bila 8 poena je Denver dobio. Znaci, sem prvog susreta, nijedna druga utakmica nije imala garbage time, NIJEDNA.

Dalje, do sada su i jedni i drugi izveli identican broj slobodnih bacanja, ne problizno isto, nego IDENTICAN. I kako sad neko ozbiljno da te shvati? Potpuno je jasno da ste se primili sto je Jokic u finalu konferencije, i da ste slepi kod ociju. Ostrasceno i navijacki sve posmatrate.

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 3 godine

bskfan, 25. septembar 2020 08:26

Jeste li ti i bot trol jeremIJA SVESNI KOLIKO MINUSA DOBIJATE COVECE.. Od ljudi koji prate nba... Pametnom dovoljno. Gradjeni a ne kupljeni.

Nikola

pre 3 godine

@ Neko iz mase

Slagao si da je samo jedna utakmica zavrsena ispod 8 razlike. Slagao si da se u vise utakmica igrao garbage time. Ne znam sta ti tu nije jasno, druze? Mislim, ne mislim ja da si namerno lagao, nego od prevelike ostrascenosti, vidis stvari kojih nema.

Mene boli briga i za Jokica i Lebrona i za Lejkerse i Debver, navijacu za Jokica kada bude igrao za reprezentaciju. Samo se nadam da ce jedno leto doci spreman, a ne da ga sa 15+kg viska, 40-godisnji Skola razmotira na proste cinioce.

bskfan

pre 3 godine

Dajte ljudi, zar bas svaki poraz morate da pravdate sudijama? Priznajte sportski poraz makar jednom. Podsecate me na nase blizance.
P.S. xa ove sa History kanala pitanje, jel uporedite nekada brojke Dzordana i Lebrona u plej of-u(jer se, jelte, samo tada igra ozbiljna kosarka)? I ko je onda GOAT?

znanje-imanje

pre 3 godine

Košarka je sport koji se igra(o) u sali. Tu su bili odlični neki Džabar, najuspešniji ikad Bil Rasel ili verovatno najbolji ikad Wilt Čemberlen.
Odtada se igra sličan ali ipak i bitno drugačiji sport: TV-košarka. I tu je bilo puno asova: neki Džordan, Brajant ili evo još uvek igrajući LeBron. Ali sve karijere asova TV-košarke su avaj zatamnjene ovim veštačkim sjajem. Bar dve titule ni Majkl ni Kobi ne bi uzeli da nisu bili prilično bestidno pomognuti suđenjem. Bar! Kako izgleda biflanje tog "легаси" kiča upravo gledate. Ovu istinu pripadnici Džordan-kulta ne žele da shvate. To je njihovo pravo. Ali zašto li je doživljavaju kao psovanje svoje majke? (Mada opet ako ih je mama već tako glupe napravila...)
Tek je to fora da je sve ovo jer je kao Denver podbacio. Jeste - pa šta? Nikolu je stigao umor - pa šta? Sad će isto budaljenje ko kad smo podbacili finale protiv Slovenije. Da - pa šta? I onu Saša i ovu Meloun su loše vodili. Da - pa šta? Daj iole objektivno suđenje a ne da te prave majmunom i akaju u mozak pa da vidimo. To "Denver je mogao/trebao bolje" je najveća iluzija. Kad ti neko uzme ne 3 nego i 10 lopti uzeo ti je i one 2-3 sa kojima bi preokrenuo. Naravno da ćeš onda i da se zapetljaš. Kada je svaki šut pod "jao ne smem da promašim" pola ćeš i zicera da promašiš. Pa će onda izgledati da si sam kriv.
Ipak reakcija Melouna je greška. Kao ovi ne znaju - pa oni su ovo i naručili! Denver mora bolje, da ih do kraja tera na megakrađu. Dejvis i LeBron samo što ne padnu.

Petar

pre 3 godine

Nikad amerikanci (namerno malim slovom) nece dozvoliti da jedan Srbin bude NBA sampion i MVP finala. Nikad! Prosto smo im trn u oku, jer imamo istoriju, ponos i dostojanstvo, koji oni mogu samo da sanjaju. U osnovi njihove politike je unistenje i rasparcavanje Srbije.

Nikola

pre 3 godine

Ne znam o cemu pricate, pa Denver i LA su ukupno u sva cetiri meca izveli prakticno jednak broj slobodnih bacanja. Brojevi nikada ne lazu.

mirišu kidle

pre 3 godine

Tako se sudi zato što se kažnjava to što u obranu na glavne igrače šaljete rezerviste na minimalcu. Pošaljite Jokčeta u obranu na Lebrona , dosta je skrivanja.

Nikola

pre 3 godine

@Nikola a gledaj to ovako. Osakate Jokica sa faulovima i ceo tim Denvera kad treba, i onda to kompenzuju u garbage time-u kad je utakmica gotova.
(Neko iz mase, 25. septembar 2020 14:02)

Kakav garbage time kad su 3 od 4 utakmice zavrsavane na posed ili dve razlike. Nije svrsishodno biti ostrascen.
Jokic je sinoc u cetvrtu cetvrtinu usao sa 3 licne greske, i onda napravio dva faula u minut, dva. I to dva cista faula.

Will Mosley

pre 3 godine

Lakersi će osvojiti titulu, to je već sad svima jasno. To će biti titula za Kobija u stilu Kobija - uz pomoć sudija (2000 i 2002).
("Teoreticar zavere", 25. septembar 2020 09:23)

Ma nemoj, uz pomoc sudija, a da Denver osvoji titulu to bi bilo zasluzeno i zahvaljujuci individualnom kvalitetu Jokica.

Goran

pre 3 godine

Lejkersi su imali 35 slobodnih bacanja, a ne 28 kao sto se navodi u tekstu.
(delgado, 25. septembar 2020 08:15)

Lebron i EjDi nisu LA, nego 2 najbolja igraca, i oni su imali 28 slobodnih bacanja zajedno.

Ejdi je recimo dao 21pts, sve ostalo je sa slobodnih, do 34ps, pa nek neko kaze da je malo.

Nikola sinoc, 2 slobodna.

Elem slobodna bacanja,
Denver 20/23
LA 28/35

Finalni rezultat 6 razlike za LA, koliko i predvidjaju kockarnice.

"Teoreticar zavere"

pre 3 godine

Lakersi će osvojiti titulu, to je već sad svima jasno. To će biti titula za Kobija u stilu Kobija - uz pomoć sudija (2000 i 2002).

Nikola

pre 3 godine

@ Neko iz mase

Slagao si da je samo jedna utakmica zavrsena ispod 8 razlike. Slagao si da se u vise utakmica igrao garbage time. Ne znam sta ti tu nije jasno, druze? Mislim, ne mislim ja da si namerno lagao, nego od prevelike ostrascenosti, vidis stvari kojih nema.

Mene boli briga i za Jokica i Lebrona i za Lejkerse i Debver, navijacu za Jokica kada bude igrao za reprezentaciju. Samo se nadam da ce jedno leto doci spreman, a ne da ga sa 15+kg viska, 40-godisnji Skola razmotira na proste cinioce.

MPP

pre 3 godine

Nije bilo saradnje Jokić - Marej u onoj meri na koju smo navikli. Marej je imao neverovatne koševe (onaj suludi fejd,fejd,fejd a way i to levom rukom npr), ali je "silovao" u ključnim trenucima ne gledajući nikog oko sebe. I 3-2 zona Lejkersa koja ponovo pravi pr. Denveru. Jokić nije šutirao trojku kad je bio sam ulazeći u reket nepotrebno , i promašio 3 zicera ( dva odbitka za redom). Pa tek onda možemo govoriti o sudijama. A Denveru fali tako malo koncetracije i ne srljanja u odlučujućim tren. U drugoj utakmici greška u odbrani pokazaće se fatalnom ! Jer su ih tada imali. No Denver je to ,nemojmo zaboraviti .....1-3 ? Nije prvi put a ni drugi .... Sa nestrpljenjem čekam sl.meč. No ipak na kraju....
sudije nisu bile na nivou izvrsne utakmice sa puno prelepih poteza koja je sve vreme bila na ivici izjednačenosti!

Pera Ždera

pre 3 godine

Marej pevise preuzeo driblinga, poseda, momenata na sebe a ima pored jednog Nikolu Jokica. Em se vise umara tolikom eksploatacijom em hladi Nikolu a neophodna su obojica sa 20+ za pobedu. Dzabe i njegovih 60 poena npr ako je Jokic preskakan u napadu, organizaciji, ako mu nije prosledio/spustio loptu X puta kad je bio udvajan. U tome je razlika u odnosu na Nkolu. Jokic sa svojih npr 30+ poena podjednako razigrava druge i utice na igru sa dodirom lopte u svakom napadu ALI sa najmanje zadrzavanje iste = protok = bolji napad. Postoji negde i podatak kako je medju vodecima lige sa dodirima lopte ali sa najmanje vremena sa njom tj najmanje zadrzavanja - gusenje napada. I Buker npr da 70 poena ali Sansi izgube. Loptu Jokicu = svima bolje pa i Mareju.

aka nema lakog kosa

pre 3 godine

Na pocetku su sudije navlacile za Denver, dale Mislapu odmah 3 licne da ga izbace iz igre. Salu na stranu, jesu sudije malo u kriticnim situacijama prevagnuli na LA, ali Lakersi su ovu dobro igrali, nije da nisu zasluzili pobedu. Promenili su malo i odbranu. Vrlo tesko za Denver, ali nije jos gotovo, Denver ne mozete otresti, ne predaju se, uporni su, vracaju se stalno.

Nikola

pre 3 godine

@ Neko iz mase

A sta da ti odgovorim kad iznosis lazne podatke. Drugi, treci i cetvrti mec su se zavrsavali redom sa razlikom od 2, 8 i 6 poena... i svaka zavrsnica je bila dramaticna, i ovaj mec gde je razlika bila 8 poena je Denver dobio. Znaci, sem prvog susreta, nijedna druga utakmica nije imala garbage time, NIJEDNA.

Dalje, do sada su i jedni i drugi izveli identican broj slobodnih bacanja, ne problizno isto, nego IDENTICAN. I kako sad neko ozbiljno da te shvati? Potpuno je jasno da ste se primili sto je Jokic u finalu konferencije, i da ste slepi kod ociju. Ostrasceno i navijacki sve posmatrate.

Звездин весник

pre 3 godine

Малоун није неки тренер, али види се да је у свлачионици ауторитет, да га поштују играчи. То је на крају и најважније. Само бих више волео да је мало агресивнији у току утакмице, у смислу да врши притисак на судије. Нек попије и техничку, није страшно, али ће бити притиска на судијама.

Perikle

pre 3 godine

Normalno da će Lejkersi da pobede, to se vidi iz aviona, mora da se pravi "legacy" a i marketinški je to veoma dobar potez. Najgore od svega je to što to rade preko mrtvog čoveka...

Neko tamo

pre 3 godine

Jokićev 4. faul je ocigledan primer. Dejvis hvata loptu i Jokićevu ruku i onda, umesto da skoči i zakuca (Jokić je pored i malo iza njega), on pravi grimasu kao da ga je neko udario sekirom u glavu sve vreme držeći i povlačeći Jokicevu ruku.

Takođe 5. faul je trebao biti dosuđen MPJ-u.

Tačno se videla namera da ga napune faulovima i izbace iz igre.

Vlada Cerak

pre 3 godine

Covece dve utakmice ih dobise na sudjenje,bas su ih isekli sa sudjenjem drugi mec i sad ovaj zadnji,Generalno Denver isecen sa faulovima steta sto nismo mogli da vidimo krajni domet ove ekipe na terenu i da vidmo pravi duel dve najbolje ekipe sa ove strane.

Bocko

pre 3 godine

bskfan-Da si gledao utakmicu, ako imas imalo objektivnosti, ne bi ostavio takav komentar. Marejev ulaz i nedosudjen faul "kralja" na tri razlike , tri minuta do kraja je za momentalnu suspenziju sudija. Jos u kontri Rondo dize na + pet. Faul Milsapa nad Dejvisom ( krenuo ka kosu, Dejvis mu pao na nogu ) i umesto 2+1 za Mareja-lopta sa strane !

Milan

pre 3 godine

Nagetsi noćas nisu igrali timski, Marej je previše carinio loptu. Verovatno je deo toga zamisao Melouna, a delom i iznudjeno neobjašnjivom pasivnošću i malokrvnošću Jokića koji je imao jedno od "onih svojih" večeri. Ko prati Nagetse zna o čemu govorim, energija nije bila tu. Moguće da je neka prehlada, stekao sam utisak na konferenciji posle treće utakmice da nije 100% fit, pričao je kroz nos.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Nikola a gledaj to ovako. Osakate Jokica sa faulovima i ceo tim Denvera kad treba, i onda to kompenzuju u garbage time-u kad je utakmica gotova.

Sima

pre 3 godine

Meloun čudan tip, traži čelendž za očigledan faul Grenta, a za ono kad Milsap nije ni dotakao Dejvisa pri izvrtanju zgloba ne traži.

живац

pre 3 godine

добиће неки ботовски одговор типа:

хвала вам на указаном поверењу и на томе што сте изабрали нба лигу за парнера.
по хитном поступку ћемо приступити вашем случају. наша комисија за жалбе се састаје већ 25. октобра 2020. и том приликом ћемо пажљиво анализирати све наводе из вашег дописа, јер ми смо изузетно мотивисани и заинтересовани да наше такмичење буде фер за све учеснике и да још више унапредимо нашу сарадњу и сјајан однос који већ деценијама имамо са вашом франшизом.
срдачно ваш адам силвер

Neko iz mase

pre 3 godine

@kikimusampa to se znalo odavno. Liga ce pokusati, a i upravo to radi, na sve moguce nacine da pomogne LAL da osvoji titulu. Sramotno sudjenje, videli smo svi kako igraju ti tvoji "Its for Kobe" kad je sudjenje pravicno...

Neko iz mase

pre 3 godine

@Nikola samo druga utakimca je zavrsena na posed ili dva kako ti kazes, sve ostale su bile 8+ razlike. Kazi ti meni kako je on to zasluzio ta dva faula? Tako sto je AD obmotao ruku oko njega? Ili tako sto je MPJ pocepao Lebronu ruke a faul sviran Jokicu? A sta cemo sa 25 slobodnih bacanja u SAMO drugoj cetvrtini prve utakmice? Kad su Jokic, Marej i Milsap dobili po tri faula? Sta cemo sa doskokom AD na nogu Milsapa i sviranju faula Milsapu? Sta cemo sa zvanicnom zalbom LAL sto njihova zvezda ne izvodi dovoljno bacanja? Sta cemo sa cinjenicom da su sinoc SAMO Lebron i AD izveli vise bacanja nego CEO tim Denvera? Ja navijam za Jokica, ali daleko od toga da sam ostrascen.

Dogodine do Prizrena, dogodine do Knina

pre 3 godine

bskfan, 25. septembar 2020 08:26

Jeste li ti i bot trol jeremIJA SVESNI KOLIKO MINUSA DOBIJATE COVECE.. Od ljudi koji prate nba... Pametnom dovoljno. Gradjeni a ne kupljeni.

petarczv

pre 3 godine

Lejkersi su imali 35 slobodnih bacanja, a ne 28 kao sto se navodi u tekstu.
(delgado, 25. septembar 2020 08:15)

Podatak je vezan samo za lebrona i dejvisa

Neko iz mase

pre 3 godine

@Nikola Nidzo prijatelju, ne vredi. Sustina price je KAD su napravljeni faulovi, a ne koliko. NPR tri faula na utakmici menjaju ceo tok iste (Jokiceva tri faula), drugo 8+ znaci 8 i vise, sto znaci da razlika moze biti 8 poena, a moze biti i vise.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Nikola ja slagao nista nisam. Ne ubacuj mi reci u usta. Ja sam rekao, a to cu i ponoviti, da su sudije kompenzovale bacanja u garbage time-u, to sto su utakmice zavrsene sa, neka ti bude, 6+ razlike, ne znaci da 3-5 minuta pred kraj nije bilo 12-15 razlike. A sta cemo sa tim sa si ti slagao da su sve osim druge zavrsene na jedan-dva poseda? I to je laz isto. A da te je bas briga za Jokica i DEN kao sto kazes, ne bi se prepucavao sa mnom celo posle podne oko istog. Opet ponavljam, 3 faula su dovoljna da rese utakmicu, a to sto ti ne znas sta znaci momentum i ostale "nebitne" stvari u utakmici, e pa to su prijatelju teme za neka druga vremena. Pozdrav i ne razmisljaj o Jokici i DEN kao i do sada.

Mladen

pre 3 godine

U utakmici u kojoj su sudije imale ujednacen kriterijum, Denver je vodio 20 razlike, tako da...ne mogu da vjerujem da neko ko gleda ovo sudjenje bez obzira za koga navija, moze da ostane ravnodusan. Ovo je sramota za NBA i za sport, mislim da ce nakon ovoga gledanost NBA jos pasti.