Ponedeljak, 01.08.2005.

12:28

Dragojlović i dalje u Zvezdi

Izvor: B92

Dragojloviæ i dalje u Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

34 Komentari

Sortiraj po:

neko

pre 18 godina

zaista nema logike da je partizan
bio zainteresovan za dragojlovica,
imaju tri mlada i perspektivna i izrazito visoka centra + miloje, jedino ako nisu mislili prodati miloja.
sa druge strane, ta patka je bas odgovarala dragojlovicu koji je tvrdio pazar sa zvezdom i propisno ih nasukao kad po novinama izjavljuje da je izrazito zadovoljan ponudjenom svotom, sto ce reci opeljesio je zvezdu

son

pre 18 godina

partizan ga trazio on nije hteo. Partizanovi igraci su na zadacima oko reprezentacija juniorskih,mladih i seniorskih, dok se Dragojlovic i jeretin suncaju u Meljinama kraj Herceg Novog. Kakva patka. nije ni za demantovanje. upropastiliste DERBI vise nije interesantan 36 razlike.ILI se pojacajte ili ustupite nekom mesto da igra umesto vas.

sasko

pre 18 godina

Pa odgovor sakote je okej. Posto partizan ne menja trenere na svakih 6 meseci nego na pet godina onda je suma iznad milion korektna. doduse to je cena za pocetak pregovora. MIslim da bi on prihvatio i manje. Ni ja ne bi igrao za Real kada me nije zvao. Kada je toliki antigrobarista sto je segrt Obradovicu. Vidim da ste dobili demogoga
Grcki perspektivni kosarkasi, Dragojlovic ccccc

O

pre 18 godina

Sve moze, samo da ne gledam vise onog Radivojevica.. Nisam video da neki igrac moze onako da smori i saigrace i navijace... Covece, kao da je najbolji igrac na planeti...

Dennis CRO

pre 18 godina

Osvajanjem gyl, nestaju dugovi... odlazak u evropu, ali mi se cini da je evropska kosarka bjedna, jadna i cemerna...nema para u evropskoj kosarci, svi sponzoriodose u UEFA i nogometne klubove i nogometne lige, i tennis dokrajci sto valja!!!
Zamisli da jedna tennis balavica rankirana na dvjestotom mjestu ima povoljnu lovu, a jedan sprinter koi je rankiran kao sesti u svjetu ima manje i stim sam vam sve kazao svjet je bolestan!

M

pre 18 godina

"Ni za milion evra u partizan" svaka cast tako se igra za Zvezdu nije kao Luka Bogdanovic. A i kolko sam ja gledao on je strasno fizicki jak igrac mozda ga nekad ponese atmosfera ali takvi igraci su uvek dobrodosli u zvezdu...ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SITNICE

wolf

pre 18 godina

Svako ko se iole razume u kosarku i ne gleda na taj sport povrsno zna da je Dragojlovic odlican igrac! Ako na utakmicama svi strucnjaci iz partera koji su uzgred budi receno zvezdini navijaci kazu da je najveca greska sto Dragojlovic ne igra 30 min. onda to nesto govori. Pogledajte samo koje je utakmice zvezda dobila ove godine-samo one u kojima je on igrao. I jos nesto. Ako izuzmemo Miloja u napadu ne postoji bolji centar od njega jer po utakmici promasi jednom do 2 puta iz igre a kada mu je ukazivana sansa nije davao manje od 15 poena (sto za centra uopste nije malo, pogotovu kad celu sezonu od ovih coravih bekova nisu dobili ni loptu). Ruku na srce bacanja mora da popravi da bi bio vrhunski igrac

Milan

pre 18 godina

@Janko
Prica da je Partizan bio zanteresovan za Dragojlovica je cista glupost! Pritom ne mislim da je Dragojlovic los igrac! Mada nije ni nesto dobar al ajd.....
Posto je jul mesec "mrtvi deo" klupske kosarkaske sezone novinari o necemu moraju pisati!
Prosto i jednostavno, Partizanu ne treba igrac na toj poziciji. U sledecoj sezoni u rotaciji na pozicijama 4 i 5 Partizan ima Pekovica(4,5),Milojevica(4),Perovica(5),Samardziskog(5)!Za peto mesto u timu(odnosno za zamenu Milojevicu na cetvorci)borice se Borovnjak,Velickovic i Djurkovic ili ce dovesti stranca,a ovu trojicu poslati u Partizan B koji igra u drugoj ligi!
Na osnovu ovog prica o Dragojlovicu ne pije vodu!
INACE, NEJASNO JE ZADRZAVANJE DRAGOJLOVICA I PUSTANJE VUKOSAVLJEVICA U HEMOFARM!
@Sandra
Jel mislis da Celzi (citaj Roman Abramovic)nema plateznu moc da regulise dugove(ako uopste postoje)?

n.n.

pre 18 godina

sakota kao da je mlad i perspektivan a ne trener sveckog imena. dragojlovic sigurno nije petica za tim koem je cilj koi C.ZVEZDI treba da bude ( sampion ). evidentan je deficit centara, razlog je sto su skuplji na trzistu pa svako ko je vislji od 210 odlazi odma jer nasa zemlja nije mesto gde bi jedna klasicna petica mogla da napreduje jer nema sa kim (protiv koga) da igra. jedino partizan sakuplja i forsira centre jer je najveca zarada na njima i naj lakse ih je prodati. A Kosti Perovicu je prosle sezone u nasoj ligi mogao da parira jedino Mile Ilic iz FMP-a. Nadao sam se i jos se nadam da dolaskom Sakote ce u C.Z.biti neko da ih nadigra oboicu.

Teratom

pre 18 godina

Zvezda je na listi nilikvidnih preduzeca zbog dugova koji su nastali mnogo pre ove uprave.Taj dug se isplacuje tako sto svake godine deo budzeta ide na dugove ,a deo na tekuce potrebe....

Lazar

pre 18 godina

Ovaj sto je ostao u Zvezdi kao i pomenuti turcin bajev imaju sigurnu buducnost na plantazi voca u Grockoj jer im uz njihovu visinu ne treba nikakvo pomocno sretsvo da dohvate vocke sa najvisih grana, to stoji ali stoji i to da oni veze sa kosarkom nemaju, nazalost Bog im dao visinu ali ne i dusu, takvu malodusnost (Bayev) i prgavost (Dragojlovic) je zaista tesko naci kod drugih igraca.

Bem ti igraca koji sutira bacanja ispod 60%.

Janko

pre 18 godina

Citao sam u subotu njegov intervju Ekipi i rekao je da "ne bi presao u Groblje ni za milion dolara!". Usput, kazu da je trazio od Groblja da ga zove licno Vujosevic kako bi presao pa kada ga je ovaj zvao on mu rekao da ne bi nikada presao kod njih! Car!

Himzo

pre 18 godina

Dobar potez. Jos dva-tri pojacanja uz sjajnog trenera i bice kuku-lele. Moracete da triplirate Belosevica da budete ravnopravni.

Milosh,Zemun

pre 18 godina

He,he nema sta pravite evropski tim...Cim vam je ostanak Dragojlovica prioritet jasno mi je sve...Kao Partizan ga trazio..vazi!

zenga

pre 18 godina

ljudi, jel zaboravljate koliko je ovaj igrac utakmica gledao, tj bio povredjen...jednostavno, nema kvalitet misica...
pitanje je samo da li zvezda hoce 4 polutana tipa dragojlovic, ili dva prava igraca?
valjda smo svi naucili da sa polutanima nema titula...toliko smo valjda svi pametni

sandra

pre 18 godina

Sto se tice bankrota CZ on je stanje u kojem se nalazi ceo sport. Kada sam rekla da sport sluzi kao ves masina za pranje novca onda su me dezurni branitelji likova i dela nazvali radikalkom. Ako to znaci raskid sa Milosevicevim nacionalsocijalizmom onda okej.

Milan_DELIJA

pre 18 godina

Ostaje igrac koji prosle godine nije nista pokazao. Njegova najveca zelja nije igranje u Zvezdi nego inostranstvo ili NBA. On je od NBA miljama daleko a i od inostranstva. Taj igrac nije smeo da ostane u Zvezdi, prvi los potez Sakote. Videcete da Dragojlovic veze sa vezom nema, ako to jos niste videli.

Dejan

pre 18 godina

Trebalo je da predje u crno-beli tabor, pa da izraste u prvoklasnog igraca, ali izgleda da Sakota iz principa nije hteo da ga pusti, pa se zezn'o... Koji je to zvezdin renome!!? Propadate... ni Sakota nece pomoci... Partizan je klub iza koga bi trebalo da stane grad i eto nama ponovo evropskih trofeja u Beogradu!

Lord Bajro

pre 18 godina

Ne znam kako su našli pare za šakotu, jer na sajtu Narodne banke, na listi nelikvidnih preduzeća, stoji da je KK CZ dužna preko 1 mil evra.
Zato stalno i kukumavče u Vladi Srbije, da se pomogne instituciji, a ne umeju da naprave rezultate. Jer da znaju onda bi našli i sponzore, a ne da im se prelivaju pare iz državnih firmi.

Aki

pre 18 godina

Ne bih se slozio da trener nije bitan. Naprotiv jako je bitan. Dule Vujosevic koliko god ga ja recimo ne voleo je dobar trenere i par sezona unazad (pre svega poslednja sezona) je iako je Partizanova postava na prvi pogled bila smesna i amatrska (bilo 2-3 igraca preko 20 godina)oni su osvajali prvenstvo.

Sakota je svetska klasa, i siguran sam da ce znati da od Zvezde napravi tim koji ce biti prepoynatljiv. Naravno da ce Zvezda morati da dovede par igraca koji ce vodti ekipu ali medju sadasnjim igracima ima kvaliteta, koji ce, nadam se, uz Sakotu doci do izrazaja.

Nista se ne pravi preko noci, a kuca se gradi od temelja a ne od krova - dakle prvo treba resiti pitanje trenera - sto je ucinjeno, a tek zatim stvarati ekipu po ukusu tog trenera.

Ne treba zaboraviti da je ovaj tim plod Zmaga Sagadina koji je imao svoj sistem koji je po mom misljenju dobro izgledao (Zvezda je te sezone igrala jako dobro) a nije zahtevao ni jednu (ili ajde jednu - Rakocevica) zvezdu u timu...

Maryan

pre 18 godina

Nadam se da je ovo samo trac nekog novinara jer Dragojlovic nije centar na koga mozemo da racunamo naredne sezone.Treba dovesti nekog centra koji ce da izgradi sebi poziciju za zakucavanje a ne horog sa linije slobodnih bacanja.
Takodje mislim i da bi Radivojevica trebalo proslediti u neki drugi klub.Nije on los igrac ali je veoma prgav i ispriman pa donosi samo negativnu energiju timu pred neku utakmicu!!!Verujte mi da nisam jedini navijac koji ga ne podnosi =(

KIMANIJA U TIM !!!!!!!!!!!!

Mickey

pre 18 godina

Umesto da dovede klasičnog centra,Zvezda troši pare na igrače koji su imali prilike da pokažu šta i koliko znaju.Ako neko misli da je dovođenje Šakote dovoljno za neki vidan napredak i bolje rezultate,grdno se vara.Jasno je kao dan,mnogo je važnije ko će biti na terenu nego pored terena i zbog toga cenjena upravo potrudite se da nađete novca za dovođenje pojačanja jer ćemo u suprotnom biti prosečni kao i prošle godine.Nadam se da ćete shvatiti na vreme da tim koji ne postiže očekivane rezultate nas navijača treba menjati,a trenutno je u sastavu jako mali broj igrača koji zadovoljavaju renome imena i ugleda Crvene Zvezde.To se nažalost odnosi i na Dragojlovića.

Mickey

pre 18 godina

Umesto da dovede klasičnog centra,Zvezda troši pare na igrače koji su imali prilike da pokažu šta i koliko znaju.Ako neko misli da je dovođenje Šakote dovoljno za neki vidan napredak i bolje rezultate,grdno se vara.Jasno je kao dan,mnogo je važnije ko će biti na terenu nego pored terena i zbog toga cenjena upravo potrudite se da nađete novca za dovođenje pojačanja jer ćemo u suprotnom biti prosečni kao i prošle godine.Nadam se da ćete shvatiti na vreme da tim koji ne postiže očekivane rezultate nas navijača treba menjati,a trenutno je u sastavu jako mali broj igrača koji zadovoljavaju renome imena i ugleda Crvene Zvezde.To se nažalost odnosi i na Dragojlovića.

Maryan

pre 18 godina

Nadam se da je ovo samo trac nekog novinara jer Dragojlovic nije centar na koga mozemo da racunamo naredne sezone.Treba dovesti nekog centra koji ce da izgradi sebi poziciju za zakucavanje a ne horog sa linije slobodnih bacanja.
Takodje mislim i da bi Radivojevica trebalo proslediti u neki drugi klub.Nije on los igrac ali je veoma prgav i ispriman pa donosi samo negativnu energiju timu pred neku utakmicu!!!Verujte mi da nisam jedini navijac koji ga ne podnosi =(

KIMANIJA U TIM !!!!!!!!!!!!

Aki

pre 18 godina

Ne bih se slozio da trener nije bitan. Naprotiv jako je bitan. Dule Vujosevic koliko god ga ja recimo ne voleo je dobar trenere i par sezona unazad (pre svega poslednja sezona) je iako je Partizanova postava na prvi pogled bila smesna i amatrska (bilo 2-3 igraca preko 20 godina)oni su osvajali prvenstvo.

Sakota je svetska klasa, i siguran sam da ce znati da od Zvezde napravi tim koji ce biti prepoynatljiv. Naravno da ce Zvezda morati da dovede par igraca koji ce vodti ekipu ali medju sadasnjim igracima ima kvaliteta, koji ce, nadam se, uz Sakotu doci do izrazaja.

Nista se ne pravi preko noci, a kuca se gradi od temelja a ne od krova - dakle prvo treba resiti pitanje trenera - sto je ucinjeno, a tek zatim stvarati ekipu po ukusu tog trenera.

Ne treba zaboraviti da je ovaj tim plod Zmaga Sagadina koji je imao svoj sistem koji je po mom misljenju dobro izgledao (Zvezda je te sezone igrala jako dobro) a nije zahtevao ni jednu (ili ajde jednu - Rakocevica) zvezdu u timu...

Lord Bajro

pre 18 godina

Ne znam kako su našli pare za šakotu, jer na sajtu Narodne banke, na listi nelikvidnih preduzeća, stoji da je KK CZ dužna preko 1 mil evra.
Zato stalno i kukumavče u Vladi Srbije, da se pomogne instituciji, a ne umeju da naprave rezultate. Jer da znaju onda bi našli i sponzore, a ne da im se prelivaju pare iz državnih firmi.

sandra

pre 18 godina

Sto se tice bankrota CZ on je stanje u kojem se nalazi ceo sport. Kada sam rekla da sport sluzi kao ves masina za pranje novca onda su me dezurni branitelji likova i dela nazvali radikalkom. Ako to znaci raskid sa Milosevicevim nacionalsocijalizmom onda okej.

Dejan

pre 18 godina

Trebalo je da predje u crno-beli tabor, pa da izraste u prvoklasnog igraca, ali izgleda da Sakota iz principa nije hteo da ga pusti, pa se zezn'o... Koji je to zvezdin renome!!? Propadate... ni Sakota nece pomoci... Partizan je klub iza koga bi trebalo da stane grad i eto nama ponovo evropskih trofeja u Beogradu!

Milan_DELIJA

pre 18 godina

Ostaje igrac koji prosle godine nije nista pokazao. Njegova najveca zelja nije igranje u Zvezdi nego inostranstvo ili NBA. On je od NBA miljama daleko a i od inostranstva. Taj igrac nije smeo da ostane u Zvezdi, prvi los potez Sakote. Videcete da Dragojlovic veze sa vezom nema, ako to jos niste videli.

Himzo

pre 18 godina

Dobar potez. Jos dva-tri pojacanja uz sjajnog trenera i bice kuku-lele. Moracete da triplirate Belosevica da budete ravnopravni.

Janko

pre 18 godina

Citao sam u subotu njegov intervju Ekipi i rekao je da "ne bi presao u Groblje ni za milion dolara!". Usput, kazu da je trazio od Groblja da ga zove licno Vujosevic kako bi presao pa kada ga je ovaj zvao on mu rekao da ne bi nikada presao kod njih! Car!

zenga

pre 18 godina

ljudi, jel zaboravljate koliko je ovaj igrac utakmica gledao, tj bio povredjen...jednostavno, nema kvalitet misica...
pitanje je samo da li zvezda hoce 4 polutana tipa dragojlovic, ili dva prava igraca?
valjda smo svi naucili da sa polutanima nema titula...toliko smo valjda svi pametni

Milosh,Zemun

pre 18 godina

He,he nema sta pravite evropski tim...Cim vam je ostanak Dragojlovica prioritet jasno mi je sve...Kao Partizan ga trazio..vazi!

Lazar

pre 18 godina

Ovaj sto je ostao u Zvezdi kao i pomenuti turcin bajev imaju sigurnu buducnost na plantazi voca u Grockoj jer im uz njihovu visinu ne treba nikakvo pomocno sretsvo da dohvate vocke sa najvisih grana, to stoji ali stoji i to da oni veze sa kosarkom nemaju, nazalost Bog im dao visinu ali ne i dusu, takvu malodusnost (Bayev) i prgavost (Dragojlovic) je zaista tesko naci kod drugih igraca.

Bem ti igraca koji sutira bacanja ispod 60%.

n.n.

pre 18 godina

sakota kao da je mlad i perspektivan a ne trener sveckog imena. dragojlovic sigurno nije petica za tim koem je cilj koi C.ZVEZDI treba da bude ( sampion ). evidentan je deficit centara, razlog je sto su skuplji na trzistu pa svako ko je vislji od 210 odlazi odma jer nasa zemlja nije mesto gde bi jedna klasicna petica mogla da napreduje jer nema sa kim (protiv koga) da igra. jedino partizan sakuplja i forsira centre jer je najveca zarada na njima i naj lakse ih je prodati. A Kosti Perovicu je prosle sezone u nasoj ligi mogao da parira jedino Mile Ilic iz FMP-a. Nadao sam se i jos se nadam da dolaskom Sakote ce u C.Z.biti neko da ih nadigra oboicu.

Teratom

pre 18 godina

Zvezda je na listi nilikvidnih preduzeca zbog dugova koji su nastali mnogo pre ove uprave.Taj dug se isplacuje tako sto svake godine deo budzeta ide na dugove ,a deo na tekuce potrebe....

Milan

pre 18 godina

@Janko
Prica da je Partizan bio zanteresovan za Dragojlovica je cista glupost! Pritom ne mislim da je Dragojlovic los igrac! Mada nije ni nesto dobar al ajd.....
Posto je jul mesec "mrtvi deo" klupske kosarkaske sezone novinari o necemu moraju pisati!
Prosto i jednostavno, Partizanu ne treba igrac na toj poziciji. U sledecoj sezoni u rotaciji na pozicijama 4 i 5 Partizan ima Pekovica(4,5),Milojevica(4),Perovica(5),Samardziskog(5)!Za peto mesto u timu(odnosno za zamenu Milojevicu na cetvorci)borice se Borovnjak,Velickovic i Djurkovic ili ce dovesti stranca,a ovu trojicu poslati u Partizan B koji igra u drugoj ligi!
Na osnovu ovog prica o Dragojlovicu ne pije vodu!
INACE, NEJASNO JE ZADRZAVANJE DRAGOJLOVICA I PUSTANJE VUKOSAVLJEVICA U HEMOFARM!
@Sandra
Jel mislis da Celzi (citaj Roman Abramovic)nema plateznu moc da regulise dugove(ako uopste postoje)?

wolf

pre 18 godina

Svako ko se iole razume u kosarku i ne gleda na taj sport povrsno zna da je Dragojlovic odlican igrac! Ako na utakmicama svi strucnjaci iz partera koji su uzgred budi receno zvezdini navijaci kazu da je najveca greska sto Dragojlovic ne igra 30 min. onda to nesto govori. Pogledajte samo koje je utakmice zvezda dobila ove godine-samo one u kojima je on igrao. I jos nesto. Ako izuzmemo Miloja u napadu ne postoji bolji centar od njega jer po utakmici promasi jednom do 2 puta iz igre a kada mu je ukazivana sansa nije davao manje od 15 poena (sto za centra uopste nije malo, pogotovu kad celu sezonu od ovih coravih bekova nisu dobili ni loptu). Ruku na srce bacanja mora da popravi da bi bio vrhunski igrac

M

pre 18 godina

"Ni za milion evra u partizan" svaka cast tako se igra za Zvezdu nije kao Luka Bogdanovic. A i kolko sam ja gledao on je strasno fizicki jak igrac mozda ga nekad ponese atmosfera ali takvi igraci su uvek dobrodosli u zvezdu...ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SITNICE

Dennis CRO

pre 18 godina

Osvajanjem gyl, nestaju dugovi... odlazak u evropu, ali mi se cini da je evropska kosarka bjedna, jadna i cemerna...nema para u evropskoj kosarci, svi sponzoriodose u UEFA i nogometne klubove i nogometne lige, i tennis dokrajci sto valja!!!
Zamisli da jedna tennis balavica rankirana na dvjestotom mjestu ima povoljnu lovu, a jedan sprinter koi je rankiran kao sesti u svjetu ima manje i stim sam vam sve kazao svjet je bolestan!

O

pre 18 godina

Sve moze, samo da ne gledam vise onog Radivojevica.. Nisam video da neki igrac moze onako da smori i saigrace i navijace... Covece, kao da je najbolji igrac na planeti...

sasko

pre 18 godina

Pa odgovor sakote je okej. Posto partizan ne menja trenere na svakih 6 meseci nego na pet godina onda je suma iznad milion korektna. doduse to je cena za pocetak pregovora. MIslim da bi on prihvatio i manje. Ni ja ne bi igrao za Real kada me nije zvao. Kada je toliki antigrobarista sto je segrt Obradovicu. Vidim da ste dobili demogoga
Grcki perspektivni kosarkasi, Dragojlovic ccccc

son

pre 18 godina

partizan ga trazio on nije hteo. Partizanovi igraci su na zadacima oko reprezentacija juniorskih,mladih i seniorskih, dok se Dragojlovic i jeretin suncaju u Meljinama kraj Herceg Novog. Kakva patka. nije ni za demantovanje. upropastiliste DERBI vise nije interesantan 36 razlike.ILI se pojacajte ili ustupite nekom mesto da igra umesto vas.

neko

pre 18 godina

zaista nema logike da je partizan
bio zainteresovan za dragojlovica,
imaju tri mlada i perspektivna i izrazito visoka centra + miloje, jedino ako nisu mislili prodati miloja.
sa druge strane, ta patka je bas odgovarala dragojlovicu koji je tvrdio pazar sa zvezdom i propisno ih nasukao kad po novinama izjavljuje da je izrazito zadovoljan ponudjenom svotom, sto ce reci opeljesio je zvezdu

Mickey

pre 18 godina

Umesto da dovede klasičnog centra,Zvezda troši pare na igrače koji su imali prilike da pokažu šta i koliko znaju.Ako neko misli da je dovođenje Šakote dovoljno za neki vidan napredak i bolje rezultate,grdno se vara.Jasno je kao dan,mnogo je važnije ko će biti na terenu nego pored terena i zbog toga cenjena upravo potrudite se da nađete novca za dovođenje pojačanja jer ćemo u suprotnom biti prosečni kao i prošle godine.Nadam se da ćete shvatiti na vreme da tim koji ne postiže očekivane rezultate nas navijača treba menjati,a trenutno je u sastavu jako mali broj igrača koji zadovoljavaju renome imena i ugleda Crvene Zvezde.To se nažalost odnosi i na Dragojlovića.

Maryan

pre 18 godina

Nadam se da je ovo samo trac nekog novinara jer Dragojlovic nije centar na koga mozemo da racunamo naredne sezone.Treba dovesti nekog centra koji ce da izgradi sebi poziciju za zakucavanje a ne horog sa linije slobodnih bacanja.
Takodje mislim i da bi Radivojevica trebalo proslediti u neki drugi klub.Nije on los igrac ali je veoma prgav i ispriman pa donosi samo negativnu energiju timu pred neku utakmicu!!!Verujte mi da nisam jedini navijac koji ga ne podnosi =(

KIMANIJA U TIM !!!!!!!!!!!!

Aki

pre 18 godina

Ne bih se slozio da trener nije bitan. Naprotiv jako je bitan. Dule Vujosevic koliko god ga ja recimo ne voleo je dobar trenere i par sezona unazad (pre svega poslednja sezona) je iako je Partizanova postava na prvi pogled bila smesna i amatrska (bilo 2-3 igraca preko 20 godina)oni su osvajali prvenstvo.

Sakota je svetska klasa, i siguran sam da ce znati da od Zvezde napravi tim koji ce biti prepoynatljiv. Naravno da ce Zvezda morati da dovede par igraca koji ce vodti ekipu ali medju sadasnjim igracima ima kvaliteta, koji ce, nadam se, uz Sakotu doci do izrazaja.

Nista se ne pravi preko noci, a kuca se gradi od temelja a ne od krova - dakle prvo treba resiti pitanje trenera - sto je ucinjeno, a tek zatim stvarati ekipu po ukusu tog trenera.

Ne treba zaboraviti da je ovaj tim plod Zmaga Sagadina koji je imao svoj sistem koji je po mom misljenju dobro izgledao (Zvezda je te sezone igrala jako dobro) a nije zahtevao ni jednu (ili ajde jednu - Rakocevica) zvezdu u timu...

Lord Bajro

pre 18 godina

Ne znam kako su našli pare za šakotu, jer na sajtu Narodne banke, na listi nelikvidnih preduzeća, stoji da je KK CZ dužna preko 1 mil evra.
Zato stalno i kukumavče u Vladi Srbije, da se pomogne instituciji, a ne umeju da naprave rezultate. Jer da znaju onda bi našli i sponzore, a ne da im se prelivaju pare iz državnih firmi.

sandra

pre 18 godina

Sto se tice bankrota CZ on je stanje u kojem se nalazi ceo sport. Kada sam rekla da sport sluzi kao ves masina za pranje novca onda su me dezurni branitelji likova i dela nazvali radikalkom. Ako to znaci raskid sa Milosevicevim nacionalsocijalizmom onda okej.

Dejan

pre 18 godina

Trebalo je da predje u crno-beli tabor, pa da izraste u prvoklasnog igraca, ali izgleda da Sakota iz principa nije hteo da ga pusti, pa se zezn'o... Koji je to zvezdin renome!!? Propadate... ni Sakota nece pomoci... Partizan je klub iza koga bi trebalo da stane grad i eto nama ponovo evropskih trofeja u Beogradu!

Milan_DELIJA

pre 18 godina

Ostaje igrac koji prosle godine nije nista pokazao. Njegova najveca zelja nije igranje u Zvezdi nego inostranstvo ili NBA. On je od NBA miljama daleko a i od inostranstva. Taj igrac nije smeo da ostane u Zvezdi, prvi los potez Sakote. Videcete da Dragojlovic veze sa vezom nema, ako to jos niste videli.

Himzo

pre 18 godina

Dobar potez. Jos dva-tri pojacanja uz sjajnog trenera i bice kuku-lele. Moracete da triplirate Belosevica da budete ravnopravni.

Janko

pre 18 godina

Citao sam u subotu njegov intervju Ekipi i rekao je da "ne bi presao u Groblje ni za milion dolara!". Usput, kazu da je trazio od Groblja da ga zove licno Vujosevic kako bi presao pa kada ga je ovaj zvao on mu rekao da ne bi nikada presao kod njih! Car!

zenga

pre 18 godina

ljudi, jel zaboravljate koliko je ovaj igrac utakmica gledao, tj bio povredjen...jednostavno, nema kvalitet misica...
pitanje je samo da li zvezda hoce 4 polutana tipa dragojlovic, ili dva prava igraca?
valjda smo svi naucili da sa polutanima nema titula...toliko smo valjda svi pametni

Milosh,Zemun

pre 18 godina

He,he nema sta pravite evropski tim...Cim vam je ostanak Dragojlovica prioritet jasno mi je sve...Kao Partizan ga trazio..vazi!

Lazar

pre 18 godina

Ovaj sto je ostao u Zvezdi kao i pomenuti turcin bajev imaju sigurnu buducnost na plantazi voca u Grockoj jer im uz njihovu visinu ne treba nikakvo pomocno sretsvo da dohvate vocke sa najvisih grana, to stoji ali stoji i to da oni veze sa kosarkom nemaju, nazalost Bog im dao visinu ali ne i dusu, takvu malodusnost (Bayev) i prgavost (Dragojlovic) je zaista tesko naci kod drugih igraca.

Bem ti igraca koji sutira bacanja ispod 60%.

n.n.

pre 18 godina

sakota kao da je mlad i perspektivan a ne trener sveckog imena. dragojlovic sigurno nije petica za tim koem je cilj koi C.ZVEZDI treba da bude ( sampion ). evidentan je deficit centara, razlog je sto su skuplji na trzistu pa svako ko je vislji od 210 odlazi odma jer nasa zemlja nije mesto gde bi jedna klasicna petica mogla da napreduje jer nema sa kim (protiv koga) da igra. jedino partizan sakuplja i forsira centre jer je najveca zarada na njima i naj lakse ih je prodati. A Kosti Perovicu je prosle sezone u nasoj ligi mogao da parira jedino Mile Ilic iz FMP-a. Nadao sam se i jos se nadam da dolaskom Sakote ce u C.Z.biti neko da ih nadigra oboicu.

Teratom

pre 18 godina

Zvezda je na listi nilikvidnih preduzeca zbog dugova koji su nastali mnogo pre ove uprave.Taj dug se isplacuje tako sto svake godine deo budzeta ide na dugove ,a deo na tekuce potrebe....

Milan

pre 18 godina

@Janko
Prica da je Partizan bio zanteresovan za Dragojlovica je cista glupost! Pritom ne mislim da je Dragojlovic los igrac! Mada nije ni nesto dobar al ajd.....
Posto je jul mesec "mrtvi deo" klupske kosarkaske sezone novinari o necemu moraju pisati!
Prosto i jednostavno, Partizanu ne treba igrac na toj poziciji. U sledecoj sezoni u rotaciji na pozicijama 4 i 5 Partizan ima Pekovica(4,5),Milojevica(4),Perovica(5),Samardziskog(5)!Za peto mesto u timu(odnosno za zamenu Milojevicu na cetvorci)borice se Borovnjak,Velickovic i Djurkovic ili ce dovesti stranca,a ovu trojicu poslati u Partizan B koji igra u drugoj ligi!
Na osnovu ovog prica o Dragojlovicu ne pije vodu!
INACE, NEJASNO JE ZADRZAVANJE DRAGOJLOVICA I PUSTANJE VUKOSAVLJEVICA U HEMOFARM!
@Sandra
Jel mislis da Celzi (citaj Roman Abramovic)nema plateznu moc da regulise dugove(ako uopste postoje)?

wolf

pre 18 godina

Svako ko se iole razume u kosarku i ne gleda na taj sport povrsno zna da je Dragojlovic odlican igrac! Ako na utakmicama svi strucnjaci iz partera koji su uzgred budi receno zvezdini navijaci kazu da je najveca greska sto Dragojlovic ne igra 30 min. onda to nesto govori. Pogledajte samo koje je utakmice zvezda dobila ove godine-samo one u kojima je on igrao. I jos nesto. Ako izuzmemo Miloja u napadu ne postoji bolji centar od njega jer po utakmici promasi jednom do 2 puta iz igre a kada mu je ukazivana sansa nije davao manje od 15 poena (sto za centra uopste nije malo, pogotovu kad celu sezonu od ovih coravih bekova nisu dobili ni loptu). Ruku na srce bacanja mora da popravi da bi bio vrhunski igrac

M

pre 18 godina

"Ni za milion evra u partizan" svaka cast tako se igra za Zvezdu nije kao Luka Bogdanovic. A i kolko sam ja gledao on je strasno fizicki jak igrac mozda ga nekad ponese atmosfera ali takvi igraci su uvek dobrodosli u zvezdu...ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SITNICE

Dennis CRO

pre 18 godina

Osvajanjem gyl, nestaju dugovi... odlazak u evropu, ali mi se cini da je evropska kosarka bjedna, jadna i cemerna...nema para u evropskoj kosarci, svi sponzoriodose u UEFA i nogometne klubove i nogometne lige, i tennis dokrajci sto valja!!!
Zamisli da jedna tennis balavica rankirana na dvjestotom mjestu ima povoljnu lovu, a jedan sprinter koi je rankiran kao sesti u svjetu ima manje i stim sam vam sve kazao svjet je bolestan!

O

pre 18 godina

Sve moze, samo da ne gledam vise onog Radivojevica.. Nisam video da neki igrac moze onako da smori i saigrace i navijace... Covece, kao da je najbolji igrac na planeti...

sasko

pre 18 godina

Pa odgovor sakote je okej. Posto partizan ne menja trenere na svakih 6 meseci nego na pet godina onda je suma iznad milion korektna. doduse to je cena za pocetak pregovora. MIslim da bi on prihvatio i manje. Ni ja ne bi igrao za Real kada me nije zvao. Kada je toliki antigrobarista sto je segrt Obradovicu. Vidim da ste dobili demogoga
Grcki perspektivni kosarkasi, Dragojlovic ccccc

son

pre 18 godina

partizan ga trazio on nije hteo. Partizanovi igraci su na zadacima oko reprezentacija juniorskih,mladih i seniorskih, dok se Dragojlovic i jeretin suncaju u Meljinama kraj Herceg Novog. Kakva patka. nije ni za demantovanje. upropastiliste DERBI vise nije interesantan 36 razlike.ILI se pojacajte ili ustupite nekom mesto da igra umesto vas.

neko

pre 18 godina

zaista nema logike da je partizan
bio zainteresovan za dragojlovica,
imaju tri mlada i perspektivna i izrazito visoka centra + miloje, jedino ako nisu mislili prodati miloja.
sa druge strane, ta patka je bas odgovarala dragojlovicu koji je tvrdio pazar sa zvezdom i propisno ih nasukao kad po novinama izjavljuje da je izrazito zadovoljan ponudjenom svotom, sto ce reci opeljesio je zvezdu