Četvrtak, 24.09.2020.

12:00

Tumbaković: Norveška nije presudna VIDEO

Selektor fudbalera Srbije Ljubiša Tumbaković govorio je o predstojećoj akciji u seriji od tri utakmice.

Izvor: MS

Tumbakoviæ: Norveška nije presudna VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Mixa

pre 3 godine

Kad nije presudna, ako ne prodjemo, momentalni otkaz i selektoru i upravi sa sve predsednikom saveza i zahvaliti se i polovini igraca koji su pozvani i ubuduce ih ne zvati(mislim na matorce)!

toliko

pre 3 godine

fudbaleri, žao mi je što ste moji, a ne igrači nekih ljutih neprijatelja. Ko je vas gledao na terenu, ni pakao mu neće teško pasti.

Dare

pre 3 godine

20 godina nismo isli na EP, pobogu zasto je sad presudno da odemo? Mozemo da sacekamo jos 20 godina sto se mene tice. Verujte, neodlazak je mnogo manja steta za reputaciju naseg fudbala nego da ih tamo dere ko stigne. Koliko cekaju jedna Andora i San Marino? Nismo mi Hrvati da se ocekuje na svako prvenstvo da idemo.

PimPong

pre 3 godine

Pamtim kad su nam Norvezani nekad davno bile redovne musterije. Nismo mi njih "razbijali" u nekom klasicnom smislu, ali smo ih redovno dobijali. Npr., dobili smo ih u kvalifikacijama za Italiju 1990-e i kod nas i u Norveskoj. Cini mi se cak da smo ih kod nas dobili sa igracem manje, jer je to bila kobna utakmica za Bazdarevica koji je pljunuo sudiju te nakon toga bio isljucen i nije mogao da igra na Mundijalu. Pa onda, 2000-e smo ih dobili na Euru. A sad mi se cini da su klasa iznad nas. I OK je to, nikom nije garantovano da bude na vrhu ili pri vrhu svake godine, nisu ista vremena, novi igraci dolazi, stari odlaze, vec cisto konstantujem. Dajem njima prednost, najvise zbog toga sto nam odbrana nije uigrana, ali u jednoj utakmici svasta stvarno moze da se desi!

Mihajlo

pre 3 godine

Pocela je prica cekamo 20 godina EP pa mozemo jos malo tj.jos 20 godina,tad ce biti prica cekamo 40 godina mozemo jos 100 godina da cekamo EP,kad mogu Malta,Farska Ostrva,Gibraltar mozemo i mi. Desice se mozda neki izuzetak od ovog pravila kada sasvim slucajno dodje neki selektor koji nesto zna o tom poslu ali ce brze bolje biti smenjen jer radi protiv cilja funkcionera u savezu,nikad se ni na sta ne plasirati,samo uzimati procente od novih igraca za prodaju.

Lazic

pre 3 godine

Kaže čovek na pres konferenciji u Rusiji sa Tadicem,da je trener reprezentacije Jugoslavije!?E tugomire crni,zaostao si ti u svemu 30 godina!

mirko

pre 3 godine

Da se nisu izmenila pravila u medjuvremenu? Zar nas poraz u ovoj utakmici ne eliminise sa plasmana? (Bob Sent Kler, 24. septembar 2020 17:36)

Hteo je da kaze: kvalifikovali se ili ne, to nije presudno za njegovu poziciju selektora i ne utice mu na platu. A kad nema tog tereta, svaka utakmica je podjednako nebitna.

montoya

pre 3 godine

Za tebe nije, za tebe je bitnije da stavis igrace koje ti kazu...odradis ugovor jos par godina laganica, plata I privilegije...a Norveske se nece niko secati vec za godinu dana. Malo obraz pocrveni, ali to je sada u modi, cak I pozeljno!!

Mare

pre 3 godine

Nije presudna? Mozda je presudna protiv Madjara? mora da nesto nisam ispratio kako treba... polu nemust lik, drago mi je sto je prestao da pominje‘tonus’. Nek nam je bog u pomoci. A objasnjenje za 3-5-2 umesto 4-3-3 koju znamo da igramo je smesan, nadam se da pokusava da zavara Norvezane jel mi sa 3 pozadi protiv njihovih napadaca nemamo cemu da se nadamo. Inace Miliknovic je sjajan desni bek, nek mu neko javi

Das

pre 3 godine

Srbija se već godinama ne može sastaviti sa selektorom koji se razume u fudbal,a ne može se iako su igrači kroz generacije talentovani godinama,sastat s loptom...

Stevica Kurcubic

pre 3 godine

Ovo spada u kategoriju stankovicevizma, parafraziram, da smo dali gol protiv Omonije, sve bi se drugacije zavrsilo.

Tehnicki, nista nije sporno, ako das gol, utakmica ce se sigurno drugacije zavrsiti i tumbin aforizam, nijedna utakmica nije presudna jer ce uvek biti sledeca.

Andrija Šrek

pre 3 godine

Nemamo desnog beka?? Pa da li je selektor slučajno gledao sinoć Olympiacos protiv Omonije i video šta radi Lazar Ranđelović???

Điđi

pre 3 godine

Srbija se mora kvalifikovati jer ako se ne kvalifikuje onda boje da fudbal u Srbiji proglase amaterskim, pa onda svaki igrač da se zaposli u neku firmu i da odradi svaki dan osam sati za radničku platu. Tad bi počeli i u fudbalu više da se trude. A ovaj kvazi trener može biti samo baba sera.

Baristuta

pre 3 godine

Wooow! Nema nas na evropskoj mapi vec 20 godina i on izjavljuje tako nesto. Takva mlaka izjava samo govori o treneru koji ne veruje u pobedu i u sebebi svoj tim. Ovo je vec vrhunski bezobrazluk. Imamo jednu od 10 najskupljih reprezentacija u Evropi vec 10-ak godina a rezultati su na nivou amatera. Bojkot!

Krle

pre 3 godine

Ma jasta utakmica ko utakmica samo odlucuje dal ces posle 20 godina igrati evropsko prvenstvo i nista vise,svejedno je dal ces pobediti i otici na evropsko il izgubit 5-0 ima i ta utakmica posle u prevaznoj ligi nacija,e zivote ko je sve kod nas na javnim funcijama kud se vratih u ovu zemlju.

pera detlić

pre 3 godine

Pa čekaj, šta je presudno onda? Polu-prijateljski meč sa Rusijom vam nije bio presudan, tad ste razmišljali samo o Norveškoj, a o čemu onda sada razmišljate ako vam BARAŽ za EURO nije presudna utakmica?

Majk

pre 3 godine

Do pre dva meseca si pričao kako je Norveška najbitnija utakmica, valjda se činilo da je dva meseca daleko, prošlo dva meseca mi igramo gore nego ikada i sad normalno da ta utakmica više nije presudna, a šta je presudno???!!!šta treba da se desi da bi presudili tebi i onom tvom šefu?!

JPR24

pre 3 godine

Iskusan trener da, među neznalicama. A Norveska nije presudna itd itd... E vala su majstori za metafore, aluzije i ostalu retoriku kako bi najavili da će da puknu !!

SaleS

pre 3 godine

Samom izjavom da nije presudna, selektor nam govori da ćemo da izgubimo, da ne veruje u ovaj tim, da nije cilj evropsko, što je katastrofalno. Kao protiv Brazil u Rusiji, nijedan fudbaler osim Mitrovica nije rekao idemo na pobedu, pobedićemo i slično, a tako si i odigrali...bez ikakve želje da daju gol, bez žara, htenja...jadne duše takoreći!!

XYZ

pre 3 godine

Turistički fudbalski savez Srbije organizuje posetu Oslu sa večernjom šetnjom po nacionalnom stadionu reprezentacije Norveške,skup turista posle šetnje u hotelu,noćenje bez doručka,povratak u ranim prepodnevnim časovima.

vit

pre 3 godine

Ovom ništa nije presudno, selo gori, a on se češlja. Pjer de Kuberten je za njega beba. Važno je učestvovati.Dokle ovakva razmišljanja.

pavle

pre 3 godine

Strasni sude.Sta nam rade ovi iz FSS
Pa ako ova utakmica nije odlucijuca koja je.Pa 20 godina nismo na Evropskim prvenstvima.Zasto nas toliko ponizavaju i igraju se sa nasom inteligencijom

GospodinMAZZOLA

pre 3 godine

ma sta ga briga covek ima ugovor dobice svoj novac iz ugovora i to je to. On i onako igra fudbal iz 80ih koji je pre 30godina prevazidjen . Njemu je cilj da uzme jos koji dinar. i da prica nackonferencijama u zagonerkama i rebusima. i ono sto je osvojio sa paeizanom je bilo namesteno u doba mirka marjanovica

miodrag

pre 3 godine

Kome da verujemo? Mec godine ili nebitna utakmica- tacnije nije presudna! Mozda je on mislio da njemu nije presudna jer kada izgubi ne leti sa mesta selektora! Bice da je to , tako su se dogovorili. Nadal ne moze vise da razmisljao o Novaku, jer ga odmah zaboli glava a nas selektor o Norvezanima iz istog razloga. To sto nas boli glava od takvih selektora nikom nista....Musline, ej Musline! Sinisa, ej Sinisa! Mlade….pardon zabole me ...glava!

Gorki

pre 3 godine

Trener koji je mogao biti "dobar" trener samo u mutnom posleratnom periodu 90ih godina. Na nasu zalost slicna su vremena dosla i sada i zbog toga je ovaj tu gde jeste.

Ivan

pre 3 godine

Znaci da ostaje selektor i posle ispadanja od norverske, za one koji ne umeju da citaju izmedju redova. To znaci poruka da norverska nije presudna, tu misli covek na sebe.

Profesor

pre 3 godine

Zaista je neverovatno kako se u poslednje vreme selektor fudbalske reprezentacije, a i treneri Partizana i Zvezde, unapred pravdaju za poraz. Ne, utakmica koja odlučuje o plasmanu reprezentacije na takmičenje na koje se nismo plasirali tačno dvadeset godina je nebitna! E vidite dragi treneri, zbog toga je reprezentacija postala nebitna, na žalost.

marko992

pre 3 godine

Ne postoji reprez. na svetu koja igra zastareliji fudbal od Srbije.Toliko nas je dugo smor gledati da se vise ne nadam nekoj skorijoj promeni na bolje.

shone

pre 3 godine

Kako nije presudna!?
Alo, čoveče, možda ti nisu rekli ali ako ne dobiješ ovu nema sledeće...
Nema više TV Lige šampiona...
Pao sa Marsa definitivno....

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Ja ne razumem ovo deficitarni smo na poziciji desnog beka. Pa zašto niste zvali nekog desnog beka? Je l ste vi izvlačili iz bubnja sastav pa nismo imali sreće jer nije izvučen nijedan desni bek? Evo, nikako ne razumem ovo.

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

pa ako cilje nije EP onda naravno da nije presudna ... kakav defetizam siri ovaj covek od trenutka od kad je imenovan za selektora ... bolje da je Krstajic ostao, ako nista imao je bolje rezultate

Куп је битан

pre 3 godine

Наравно да није пресудна. ЕП нећемо видети ни после 21 године. Због система квалификација за предстојеће СП (само победници група иду на првенство, другопласирани у бараж), пропустићемо и СП.

Toliko

pre 3 godine

Kakav lik,hahaha... nebitna utakmica i ako ispadnemo,nemojte da talasate jer meni treba još do kraja mandata.Primam kintu,ispijam kafe i viski po kafeima,ništa ne radim,osim što pogledam par utakmica preko tv a vikendom skoknem i do nekog našeg stadiona.Za sve to,primam 300-400 000e godišnje i voleo bih da ostanem a rezultati nisu bitni.

Ma hajde

pre 3 godine

Vreme je da se batali fudbal u Srbiji. Posle ovliko godina trebalobi vise uvideti da Srpski fudbal nije za takmicenje sa medjunarodnim ekipama.

sasaja

pre 3 godine

koga vise zanima sta vi pričate i igrate. otpisani ste od publike. u rangu smo makedonije farskih ostrva i sličnih. i to je realno stanje. ja više vas ne gledam sigurno

Sad se pravi ekipa

pre 3 godine

Nastaviti uigravati tandem Pavlović - Milenković. Nadam se da će bar pola sata dobiti i Živković koji je u sjajnoj formi.

Nakon meča s Norveškom šansu davati golmanu Rajkoviću, konačno pozvati mlade bekove (Šehović i Gajić) i samim tim početi uigravati odbranu koja narednih desetak godina može igrati zajedno.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

naravno da utakmica protiv norveške nije presudna, u maloj moštanici igramo derbi u dva praseta i tri bačve piva!!!

ovo ono

pre 3 godine

""Nema pritiska. Spadam u kategoriju iskusnih trenera koji su puno prošli. Ona je važna, ali je samo prva od nekoliko, jer mnogi zaboravljaju da ima i utakmica posle. Zato nije presudna..."

Jel Tumba koristi nesto? Ako izgubimo od Norveske ne idemo na EP, gotovo!

Pauk Pletikosa

pre 3 godine

Mi desnog beka nemamo, ni u mladjim selekcijama. Gobeljić i Miletić su improvizovani bekovi i u klubovima a za reprezentaciju nisu. Ostaje nam ili da žrtvujemo Milenkovića na beka ili da igramo sa tri štopera. Šta je bolje od toga ne znam, na papiru možda bolje sa 3 nazad ali ako ti štoperi to ne igraju u svojim klubovima, teško će se uigrati. Što se tiče spiska izuzev Matića i Nastasića to je to, nemano bolje, sad što svaku utakmicu igramo u drugoj formaciji i različitom sastavu, to je druga priča. Više bih voleo da ispadnemo nego da se brukamo na ep.

nsboy

pre 3 godine

Kako nemamo desnog beka? Imamo jednog koji, iako u poznim fudbalskim godinama, još uvek kida, donosi razliku, kako na terenu, tako na psihološkom planu. Izginuo za reprezentaciju više puta, zaista ne razumem kako i zašto ne uvrstiti takvog igrača u ekipu, pa makar i sedeo na klupi i prenosio energiju i iskustvo na mladje, a mogao bi vala još uvek dobrog da donese u kombinaciji sa mlađim štoperima. Znate o kome se radi, Bane Ivanović!

milka sa severa

pre 3 godine

milojevic vladan nas ser i najbolji trener da bude selektor pa da nas u vede u vrh svetskog fudbala kao i nasu zvezdu sto je uveo u ligu sampijona dva puta za redom i liverpul na kolena bacio

sasaja

pre 3 godine

koga vise zanima sta vi pričate i igrate. otpisani ste od publike. u rangu smo makedonije farskih ostrva i sličnih. i to je realno stanje. ja više vas ne gledam sigurno

ovo ono

pre 3 godine

""Nema pritiska. Spadam u kategoriju iskusnih trenera koji su puno prošli. Ona je važna, ali je samo prva od nekoliko, jer mnogi zaboravljaju da ima i utakmica posle. Zato nije presudna..."

Jel Tumba koristi nesto? Ako izgubimo od Norveske ne idemo na EP, gotovo!

Toliko

pre 3 godine

Kakav lik,hahaha... nebitna utakmica i ako ispadnemo,nemojte da talasate jer meni treba još do kraja mandata.Primam kintu,ispijam kafe i viski po kafeima,ništa ne radim,osim što pogledam par utakmica preko tv a vikendom skoknem i do nekog našeg stadiona.Za sve to,primam 300-400 000e godišnje i voleo bih da ostanem a rezultati nisu bitni.

Ma hajde

pre 3 godine

Vreme je da se batali fudbal u Srbiji. Posle ovliko godina trebalobi vise uvideti da Srpski fudbal nije za takmicenje sa medjunarodnim ekipama.

XYZ

pre 3 godine

Turistički fudbalski savez Srbije organizuje posetu Oslu sa večernjom šetnjom po nacionalnom stadionu reprezentacije Norveške,skup turista posle šetnje u hotelu,noćenje bez doručka,povratak u ranim prepodnevnim časovima.

Куп је битан

pre 3 godine

Наравно да није пресудна. ЕП нећемо видети ни после 21 године. Због система квалификација за предстојеће СП (само победници група иду на првенство, другопласирани у бараж), пропустићемо и СП.

Profesor

pre 3 godine

Zaista je neverovatno kako se u poslednje vreme selektor fudbalske reprezentacije, a i treneri Partizana i Zvezde, unapred pravdaju za poraz. Ne, utakmica koja odlučuje o plasmanu reprezentacije na takmičenje na koje se nismo plasirali tačno dvadeset godina je nebitna! E vidite dragi treneri, zbog toga je reprezentacija postala nebitna, na žalost.

pavle

pre 3 godine

Strasni sude.Sta nam rade ovi iz FSS
Pa ako ova utakmica nije odlucijuca koja je.Pa 20 godina nismo na Evropskim prvenstvima.Zasto nas toliko ponizavaju i igraju se sa nasom inteligencijom

Majk

pre 3 godine

Do pre dva meseca si pričao kako je Norveška najbitnija utakmica, valjda se činilo da je dva meseca daleko, prošlo dva meseca mi igramo gore nego ikada i sad normalno da ta utakmica više nije presudna, a šta je presudno???!!!šta treba da se desi da bi presudili tebi i onom tvom šefu?!

pera detlić

pre 3 godine

Pa čekaj, šta je presudno onda? Polu-prijateljski meč sa Rusijom vam nije bio presudan, tad ste razmišljali samo o Norveškoj, a o čemu onda sada razmišljate ako vam BARAŽ za EURO nije presudna utakmica?

SaleS

pre 3 godine

Samom izjavom da nije presudna, selektor nam govori da ćemo da izgubimo, da ne veruje u ovaj tim, da nije cilj evropsko, što je katastrofalno. Kao protiv Brazil u Rusiji, nijedan fudbaler osim Mitrovica nije rekao idemo na pobedu, pobedićemo i slično, a tako si i odigrali...bez ikakve želje da daju gol, bez žara, htenja...jadne duše takoreći!!

GospodinMAZZOLA

pre 3 godine

ma sta ga briga covek ima ugovor dobice svoj novac iz ugovora i to je to. On i onako igra fudbal iz 80ih koji je pre 30godina prevazidjen . Njemu je cilj da uzme jos koji dinar. i da prica nackonferencijama u zagonerkama i rebusima. i ono sto je osvojio sa paeizanom je bilo namesteno u doba mirka marjanovica

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Ja ne razumem ovo deficitarni smo na poziciji desnog beka. Pa zašto niste zvali nekog desnog beka? Je l ste vi izvlačili iz bubnja sastav pa nismo imali sreće jer nije izvučen nijedan desni bek? Evo, nikako ne razumem ovo.

Baristuta

pre 3 godine

Wooow! Nema nas na evropskoj mapi vec 20 godina i on izjavljuje tako nesto. Takva mlaka izjava samo govori o treneru koji ne veruje u pobedu i u sebebi svoj tim. Ovo je vec vrhunski bezobrazluk. Imamo jednu od 10 najskupljih reprezentacija u Evropi vec 10-ak godina a rezultati su na nivou amatera. Bojkot!

Krle

pre 3 godine

Ma jasta utakmica ko utakmica samo odlucuje dal ces posle 20 godina igrati evropsko prvenstvo i nista vise,svejedno je dal ces pobediti i otici na evropsko il izgubit 5-0 ima i ta utakmica posle u prevaznoj ligi nacija,e zivote ko je sve kod nas na javnim funcijama kud se vratih u ovu zemlju.

milka sa severa

pre 3 godine

milojevic vladan nas ser i najbolji trener da bude selektor pa da nas u vede u vrh svetskog fudbala kao i nasu zvezdu sto je uveo u ligu sampijona dva puta za redom i liverpul na kolena bacio

vit

pre 3 godine

Ovom ništa nije presudno, selo gori, a on se češlja. Pjer de Kuberten je za njega beba. Važno je učestvovati.Dokle ovakva razmišljanja.

Ivan

pre 3 godine

Znaci da ostaje selektor i posle ispadanja od norverske, za one koji ne umeju da citaju izmedju redova. To znaci poruka da norverska nije presudna, tu misli covek na sebe.

shone

pre 3 godine

Kako nije presudna!?
Alo, čoveče, možda ti nisu rekli ali ako ne dobiješ ovu nema sledeće...
Nema više TV Lige šampiona...
Pao sa Marsa definitivno....

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

naravno da utakmica protiv norveške nije presudna, u maloj moštanici igramo derbi u dva praseta i tri bačve piva!!!

JPR24

pre 3 godine

Iskusan trener da, među neznalicama. A Norveska nije presudna itd itd... E vala su majstori za metafore, aluzije i ostalu retoriku kako bi najavili da će da puknu !!

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

pa ako cilje nije EP onda naravno da nije presudna ... kakav defetizam siri ovaj covek od trenutka od kad je imenovan za selektora ... bolje da je Krstajic ostao, ako nista imao je bolje rezultate

marko992

pre 3 godine

Ne postoji reprez. na svetu koja igra zastareliji fudbal od Srbije.Toliko nas je dugo smor gledati da se vise ne nadam nekoj skorijoj promeni na bolje.

Pauk Pletikosa

pre 3 godine

Mi desnog beka nemamo, ni u mladjim selekcijama. Gobeljić i Miletić su improvizovani bekovi i u klubovima a za reprezentaciju nisu. Ostaje nam ili da žrtvujemo Milenkovića na beka ili da igramo sa tri štopera. Šta je bolje od toga ne znam, na papiru možda bolje sa 3 nazad ali ako ti štoperi to ne igraju u svojim klubovima, teško će se uigrati. Što se tiče spiska izuzev Matića i Nastasića to je to, nemano bolje, sad što svaku utakmicu igramo u drugoj formaciji i različitom sastavu, to je druga priča. Više bih voleo da ispadnemo nego da se brukamo na ep.

Gorki

pre 3 godine

Trener koji je mogao biti "dobar" trener samo u mutnom posleratnom periodu 90ih godina. Na nasu zalost slicna su vremena dosla i sada i zbog toga je ovaj tu gde jeste.

mirko

pre 3 godine

Da se nisu izmenila pravila u medjuvremenu? Zar nas poraz u ovoj utakmici ne eliminise sa plasmana? (Bob Sent Kler, 24. septembar 2020 17:36)

Hteo je da kaze: kvalifikovali se ili ne, to nije presudno za njegovu poziciju selektora i ne utice mu na platu. A kad nema tog tereta, svaka utakmica je podjednako nebitna.

miodrag

pre 3 godine

Kome da verujemo? Mec godine ili nebitna utakmica- tacnije nije presudna! Mozda je on mislio da njemu nije presudna jer kada izgubi ne leti sa mesta selektora! Bice da je to , tako su se dogovorili. Nadal ne moze vise da razmisljao o Novaku, jer ga odmah zaboli glava a nas selektor o Norvezanima iz istog razloga. To sto nas boli glava od takvih selektora nikom nista....Musline, ej Musline! Sinisa, ej Sinisa! Mlade….pardon zabole me ...glava!

nsboy

pre 3 godine

Kako nemamo desnog beka? Imamo jednog koji, iako u poznim fudbalskim godinama, još uvek kida, donosi razliku, kako na terenu, tako na psihološkom planu. Izginuo za reprezentaciju više puta, zaista ne razumem kako i zašto ne uvrstiti takvog igrača u ekipu, pa makar i sedeo na klupi i prenosio energiju i iskustvo na mladje, a mogao bi vala još uvek dobrog da donese u kombinaciji sa mlađim štoperima. Znate o kome se radi, Bane Ivanović!

Lazic

pre 3 godine

Kaže čovek na pres konferenciji u Rusiji sa Tadicem,da je trener reprezentacije Jugoslavije!?E tugomire crni,zaostao si ti u svemu 30 godina!

Điđi

pre 3 godine

Srbija se mora kvalifikovati jer ako se ne kvalifikuje onda boje da fudbal u Srbiji proglase amaterskim, pa onda svaki igrač da se zaposli u neku firmu i da odradi svaki dan osam sati za radničku platu. Tad bi počeli i u fudbalu više da se trude. A ovaj kvazi trener može biti samo baba sera.

Dare

pre 3 godine

20 godina nismo isli na EP, pobogu zasto je sad presudno da odemo? Mozemo da sacekamo jos 20 godina sto se mene tice. Verujte, neodlazak je mnogo manja steta za reputaciju naseg fudbala nego da ih tamo dere ko stigne. Koliko cekaju jedna Andora i San Marino? Nismo mi Hrvati da se ocekuje na svako prvenstvo da idemo.

Stevica Kurcubic

pre 3 godine

Ovo spada u kategoriju stankovicevizma, parafraziram, da smo dali gol protiv Omonije, sve bi se drugacije zavrsilo.

Tehnicki, nista nije sporno, ako das gol, utakmica ce se sigurno drugacije zavrsiti i tumbin aforizam, nijedna utakmica nije presudna jer ce uvek biti sledeca.

Mare

pre 3 godine

Nije presudna? Mozda je presudna protiv Madjara? mora da nesto nisam ispratio kako treba... polu nemust lik, drago mi je sto je prestao da pominje‘tonus’. Nek nam je bog u pomoci. A objasnjenje za 3-5-2 umesto 4-3-3 koju znamo da igramo je smesan, nadam se da pokusava da zavara Norvezane jel mi sa 3 pozadi protiv njihovih napadaca nemamo cemu da se nadamo. Inace Miliknovic je sjajan desni bek, nek mu neko javi

Sad se pravi ekipa

pre 3 godine

Nastaviti uigravati tandem Pavlović - Milenković. Nadam se da će bar pola sata dobiti i Živković koji je u sjajnoj formi.

Nakon meča s Norveškom šansu davati golmanu Rajkoviću, konačno pozvati mlade bekove (Šehović i Gajić) i samim tim početi uigravati odbranu koja narednih desetak godina može igrati zajedno.

toliko

pre 3 godine

fudbaleri, žao mi je što ste moji, a ne igrači nekih ljutih neprijatelja. Ko je vas gledao na terenu, ni pakao mu neće teško pasti.

montoya

pre 3 godine

Za tebe nije, za tebe je bitnije da stavis igrace koje ti kazu...odradis ugovor jos par godina laganica, plata I privilegije...a Norveske se nece niko secati vec za godinu dana. Malo obraz pocrveni, ali to je sada u modi, cak I pozeljno!!

Mixa

pre 3 godine

Kad nije presudna, ako ne prodjemo, momentalni otkaz i selektoru i upravi sa sve predsednikom saveza i zahvaliti se i polovini igraca koji su pozvani i ubuduce ih ne zvati(mislim na matorce)!

Das

pre 3 godine

Srbija se već godinama ne može sastaviti sa selektorom koji se razume u fudbal,a ne može se iako su igrači kroz generacije talentovani godinama,sastat s loptom...

Mihajlo

pre 3 godine

Pocela je prica cekamo 20 godina EP pa mozemo jos malo tj.jos 20 godina,tad ce biti prica cekamo 40 godina mozemo jos 100 godina da cekamo EP,kad mogu Malta,Farska Ostrva,Gibraltar mozemo i mi. Desice se mozda neki izuzetak od ovog pravila kada sasvim slucajno dodje neki selektor koji nesto zna o tom poslu ali ce brze bolje biti smenjen jer radi protiv cilja funkcionera u savezu,nikad se ni na sta ne plasirati,samo uzimati procente od novih igraca za prodaju.

Andrija Šrek

pre 3 godine

Nemamo desnog beka?? Pa da li je selektor slučajno gledao sinoć Olympiacos protiv Omonije i video šta radi Lazar Ranđelović???

PimPong

pre 3 godine

Pamtim kad su nam Norvezani nekad davno bile redovne musterije. Nismo mi njih "razbijali" u nekom klasicnom smislu, ali smo ih redovno dobijali. Npr., dobili smo ih u kvalifikacijama za Italiju 1990-e i kod nas i u Norveskoj. Cini mi se cak da smo ih kod nas dobili sa igracem manje, jer je to bila kobna utakmica za Bazdarevica koji je pljunuo sudiju te nakon toga bio isljucen i nije mogao da igra na Mundijalu. Pa onda, 2000-e smo ih dobili na Euru. A sad mi se cini da su klasa iznad nas. I OK je to, nikom nije garantovano da bude na vrhu ili pri vrhu svake godine, nisu ista vremena, novi igraci dolazi, stari odlaze, vec cisto konstantujem. Dajem njima prednost, najvise zbog toga sto nam odbrana nije uigrana, ali u jednoj utakmici svasta stvarno moze da se desi!

milka sa severa

pre 3 godine

milojevic vladan nas ser i najbolji trener da bude selektor pa da nas u vede u vrh svetskog fudbala kao i nasu zvezdu sto je uveo u ligu sampijona dva puta za redom i liverpul na kolena bacio

Sad se pravi ekipa

pre 3 godine

Nastaviti uigravati tandem Pavlović - Milenković. Nadam se da će bar pola sata dobiti i Živković koji je u sjajnoj formi.

Nakon meča s Norveškom šansu davati golmanu Rajkoviću, konačno pozvati mlade bekove (Šehović i Gajić) i samim tim početi uigravati odbranu koja narednih desetak godina može igrati zajedno.

Andrija Šrek

pre 3 godine

Nemamo desnog beka?? Pa da li je selektor slučajno gledao sinoć Olympiacos protiv Omonije i video šta radi Lazar Ranđelović???

Ma hajde

pre 3 godine

Vreme je da se batali fudbal u Srbiji. Posle ovliko godina trebalobi vise uvideti da Srpski fudbal nije za takmicenje sa medjunarodnim ekipama.

Pauk Pletikosa

pre 3 godine

Mi desnog beka nemamo, ni u mladjim selekcijama. Gobeljić i Miletić su improvizovani bekovi i u klubovima a za reprezentaciju nisu. Ostaje nam ili da žrtvujemo Milenkovića na beka ili da igramo sa tri štopera. Šta je bolje od toga ne znam, na papiru možda bolje sa 3 nazad ali ako ti štoperi to ne igraju u svojim klubovima, teško će se uigrati. Što se tiče spiska izuzev Matića i Nastasića to je to, nemano bolje, sad što svaku utakmicu igramo u drugoj formaciji i različitom sastavu, to je druga priča. Više bih voleo da ispadnemo nego da se brukamo na ep.

nsboy

pre 3 godine

Kako nemamo desnog beka? Imamo jednog koji, iako u poznim fudbalskim godinama, još uvek kida, donosi razliku, kako na terenu, tako na psihološkom planu. Izginuo za reprezentaciju više puta, zaista ne razumem kako i zašto ne uvrstiti takvog igrača u ekipu, pa makar i sedeo na klupi i prenosio energiju i iskustvo na mladje, a mogao bi vala još uvek dobrog da donese u kombinaciji sa mlađim štoperima. Znate o kome se radi, Bane Ivanović!

sasaja

pre 3 godine

koga vise zanima sta vi pričate i igrate. otpisani ste od publike. u rangu smo makedonije farskih ostrva i sličnih. i to je realno stanje. ja više vas ne gledam sigurno

ovo ono

pre 3 godine

""Nema pritiska. Spadam u kategoriju iskusnih trenera koji su puno prošli. Ona je važna, ali je samo prva od nekoliko, jer mnogi zaboravljaju da ima i utakmica posle. Zato nije presudna..."

Jel Tumba koristi nesto? Ako izgubimo od Norveske ne idemo na EP, gotovo!

Gorki

pre 3 godine

Trener koji je mogao biti "dobar" trener samo u mutnom posleratnom periodu 90ih godina. Na nasu zalost slicna su vremena dosla i sada i zbog toga je ovaj tu gde jeste.

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

pa ako cilje nije EP onda naravno da nije presudna ... kakav defetizam siri ovaj covek od trenutka od kad je imenovan za selektora ... bolje da je Krstajic ostao, ako nista imao je bolje rezultate

Куп је битан

pre 3 godine

Наравно да није пресудна. ЕП нећемо видети ни после 21 године. Због система квалификација за предстојеће СП (само победници група иду на првенство, другопласирани у бараж), пропустићемо и СП.

Toliko

pre 3 godine

Kakav lik,hahaha... nebitna utakmica i ako ispadnemo,nemojte da talasate jer meni treba još do kraja mandata.Primam kintu,ispijam kafe i viski po kafeima,ništa ne radim,osim što pogledam par utakmica preko tv a vikendom skoknem i do nekog našeg stadiona.Za sve to,primam 300-400 000e godišnje i voleo bih da ostanem a rezultati nisu bitni.

vit

pre 3 godine

Ovom ništa nije presudno, selo gori, a on se češlja. Pjer de Kuberten je za njega beba. Važno je učestvovati.Dokle ovakva razmišljanja.

GospodinMAZZOLA

pre 3 godine

ma sta ga briga covek ima ugovor dobice svoj novac iz ugovora i to je to. On i onako igra fudbal iz 80ih koji je pre 30godina prevazidjen . Njemu je cilj da uzme jos koji dinar. i da prica nackonferencijama u zagonerkama i rebusima. i ono sto je osvojio sa paeizanom je bilo namesteno u doba mirka marjanovica

pavle

pre 3 godine

Strasni sude.Sta nam rade ovi iz FSS
Pa ako ova utakmica nije odlucijuca koja je.Pa 20 godina nismo na Evropskim prvenstvima.Zasto nas toliko ponizavaju i igraju se sa nasom inteligencijom

miodrag

pre 3 godine

Kome da verujemo? Mec godine ili nebitna utakmica- tacnije nije presudna! Mozda je on mislio da njemu nije presudna jer kada izgubi ne leti sa mesta selektora! Bice da je to , tako su se dogovorili. Nadal ne moze vise da razmisljao o Novaku, jer ga odmah zaboli glava a nas selektor o Norvezanima iz istog razloga. To sto nas boli glava od takvih selektora nikom nista....Musline, ej Musline! Sinisa, ej Sinisa! Mlade….pardon zabole me ...glava!

SaleS

pre 3 godine

Samom izjavom da nije presudna, selektor nam govori da ćemo da izgubimo, da ne veruje u ovaj tim, da nije cilj evropsko, što je katastrofalno. Kao protiv Brazil u Rusiji, nijedan fudbaler osim Mitrovica nije rekao idemo na pobedu, pobedićemo i slično, a tako si i odigrali...bez ikakve želje da daju gol, bez žara, htenja...jadne duše takoreći!!

Das

pre 3 godine

Srbija se već godinama ne može sastaviti sa selektorom koji se razume u fudbal,a ne može se iako su igrači kroz generacije talentovani godinama,sastat s loptom...

shone

pre 3 godine

Kako nije presudna!?
Alo, čoveče, možda ti nisu rekli ali ako ne dobiješ ovu nema sledeće...
Nema više TV Lige šampiona...
Pao sa Marsa definitivno....

Majk

pre 3 godine

Do pre dva meseca si pričao kako je Norveška najbitnija utakmica, valjda se činilo da je dva meseca daleko, prošlo dva meseca mi igramo gore nego ikada i sad normalno da ta utakmica više nije presudna, a šta je presudno???!!!šta treba da se desi da bi presudili tebi i onom tvom šefu?!

Stevica Kurcubic

pre 3 godine

Ovo spada u kategoriju stankovicevizma, parafraziram, da smo dali gol protiv Omonije, sve bi se drugacije zavrsilo.

Tehnicki, nista nije sporno, ako das gol, utakmica ce se sigurno drugacije zavrsiti i tumbin aforizam, nijedna utakmica nije presudna jer ce uvek biti sledeca.

Điđi

pre 3 godine

Srbija se mora kvalifikovati jer ako se ne kvalifikuje onda boje da fudbal u Srbiji proglase amaterskim, pa onda svaki igrač da se zaposli u neku firmu i da odradi svaki dan osam sati za radničku platu. Tad bi počeli i u fudbalu više da se trude. A ovaj kvazi trener može biti samo baba sera.

montoya

pre 3 godine

Za tebe nije, za tebe je bitnije da stavis igrace koje ti kazu...odradis ugovor jos par godina laganica, plata I privilegije...a Norveske se nece niko secati vec za godinu dana. Malo obraz pocrveni, ali to je sada u modi, cak I pozeljno!!

mirko

pre 3 godine

Da se nisu izmenila pravila u medjuvremenu? Zar nas poraz u ovoj utakmici ne eliminise sa plasmana? (Bob Sent Kler, 24. septembar 2020 17:36)

Hteo je da kaze: kvalifikovali se ili ne, to nije presudno za njegovu poziciju selektora i ne utice mu na platu. A kad nema tog tereta, svaka utakmica je podjednako nebitna.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

naravno da utakmica protiv norveške nije presudna, u maloj moštanici igramo derbi u dva praseta i tri bačve piva!!!

Ivan

pre 3 godine

Znaci da ostaje selektor i posle ispadanja od norverske, za one koji ne umeju da citaju izmedju redova. To znaci poruka da norverska nije presudna, tu misli covek na sebe.

Profesor

pre 3 godine

Zaista je neverovatno kako se u poslednje vreme selektor fudbalske reprezentacije, a i treneri Partizana i Zvezde, unapred pravdaju za poraz. Ne, utakmica koja odlučuje o plasmanu reprezentacije na takmičenje na koje se nismo plasirali tačno dvadeset godina je nebitna! E vidite dragi treneri, zbog toga je reprezentacija postala nebitna, na žalost.

marko992

pre 3 godine

Ne postoji reprez. na svetu koja igra zastareliji fudbal od Srbije.Toliko nas je dugo smor gledati da se vise ne nadam nekoj skorijoj promeni na bolje.

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Ja ne razumem ovo deficitarni smo na poziciji desnog beka. Pa zašto niste zvali nekog desnog beka? Je l ste vi izvlačili iz bubnja sastav pa nismo imali sreće jer nije izvučen nijedan desni bek? Evo, nikako ne razumem ovo.

pera detlić

pre 3 godine

Pa čekaj, šta je presudno onda? Polu-prijateljski meč sa Rusijom vam nije bio presudan, tad ste razmišljali samo o Norveškoj, a o čemu onda sada razmišljate ako vam BARAŽ za EURO nije presudna utakmica?

XYZ

pre 3 godine

Turistički fudbalski savez Srbije organizuje posetu Oslu sa večernjom šetnjom po nacionalnom stadionu reprezentacije Norveške,skup turista posle šetnje u hotelu,noćenje bez doručka,povratak u ranim prepodnevnim časovima.

JPR24

pre 3 godine

Iskusan trener da, među neznalicama. A Norveska nije presudna itd itd... E vala su majstori za metafore, aluzije i ostalu retoriku kako bi najavili da će da puknu !!

Baristuta

pre 3 godine

Wooow! Nema nas na evropskoj mapi vec 20 godina i on izjavljuje tako nesto. Takva mlaka izjava samo govori o treneru koji ne veruje u pobedu i u sebebi svoj tim. Ovo je vec vrhunski bezobrazluk. Imamo jednu od 10 najskupljih reprezentacija u Evropi vec 10-ak godina a rezultati su na nivou amatera. Bojkot!

Krle

pre 3 godine

Ma jasta utakmica ko utakmica samo odlucuje dal ces posle 20 godina igrati evropsko prvenstvo i nista vise,svejedno je dal ces pobediti i otici na evropsko il izgubit 5-0 ima i ta utakmica posle u prevaznoj ligi nacija,e zivote ko je sve kod nas na javnim funcijama kud se vratih u ovu zemlju.

Mare

pre 3 godine

Nije presudna? Mozda je presudna protiv Madjara? mora da nesto nisam ispratio kako treba... polu nemust lik, drago mi je sto je prestao da pominje‘tonus’. Nek nam je bog u pomoci. A objasnjenje za 3-5-2 umesto 4-3-3 koju znamo da igramo je smesan, nadam se da pokusava da zavara Norvezane jel mi sa 3 pozadi protiv njihovih napadaca nemamo cemu da se nadamo. Inace Miliknovic je sjajan desni bek, nek mu neko javi

Lazic

pre 3 godine

Kaže čovek na pres konferenciji u Rusiji sa Tadicem,da je trener reprezentacije Jugoslavije!?E tugomire crni,zaostao si ti u svemu 30 godina!

Mihajlo

pre 3 godine

Pocela je prica cekamo 20 godina EP pa mozemo jos malo tj.jos 20 godina,tad ce biti prica cekamo 40 godina mozemo jos 100 godina da cekamo EP,kad mogu Malta,Farska Ostrva,Gibraltar mozemo i mi. Desice se mozda neki izuzetak od ovog pravila kada sasvim slucajno dodje neki selektor koji nesto zna o tom poslu ali ce brze bolje biti smenjen jer radi protiv cilja funkcionera u savezu,nikad se ni na sta ne plasirati,samo uzimati procente od novih igraca za prodaju.

Dare

pre 3 godine

20 godina nismo isli na EP, pobogu zasto je sad presudno da odemo? Mozemo da sacekamo jos 20 godina sto se mene tice. Verujte, neodlazak je mnogo manja steta za reputaciju naseg fudbala nego da ih tamo dere ko stigne. Koliko cekaju jedna Andora i San Marino? Nismo mi Hrvati da se ocekuje na svako prvenstvo da idemo.

toliko

pre 3 godine

fudbaleri, žao mi je što ste moji, a ne igrači nekih ljutih neprijatelja. Ko je vas gledao na terenu, ni pakao mu neće teško pasti.

PimPong

pre 3 godine

Pamtim kad su nam Norvezani nekad davno bile redovne musterije. Nismo mi njih "razbijali" u nekom klasicnom smislu, ali smo ih redovno dobijali. Npr., dobili smo ih u kvalifikacijama za Italiju 1990-e i kod nas i u Norveskoj. Cini mi se cak da smo ih kod nas dobili sa igracem manje, jer je to bila kobna utakmica za Bazdarevica koji je pljunuo sudiju te nakon toga bio isljucen i nije mogao da igra na Mundijalu. Pa onda, 2000-e smo ih dobili na Euru. A sad mi se cini da su klasa iznad nas. I OK je to, nikom nije garantovano da bude na vrhu ili pri vrhu svake godine, nisu ista vremena, novi igraci dolazi, stari odlaze, vec cisto konstantujem. Dajem njima prednost, najvise zbog toga sto nam odbrana nije uigrana, ali u jednoj utakmici svasta stvarno moze da se desi!

Mixa

pre 3 godine

Kad nije presudna, ako ne prodjemo, momentalni otkaz i selektoru i upravi sa sve predsednikom saveza i zahvaliti se i polovini igraca koji su pozvani i ubuduce ih ne zvati(mislim na matorce)!