Ponedeljak, 21.09.2020.

14:00

Milojević odvodi Bena iz Zvezde!

Jedan od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben odlazi sa "Marakane".

Izvor: MS

Milojeviæ odvodi Bena iz Zvezde! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Cika Slave

pre 3 godine

2 gola Salzburgu za LS, gol i asistencija u Trnavi za obezbedjnu Evropu... doneo nam covek 30-ak miliona! Hvala ti majstore! Ali ako moram da biram izmedju odlaska Gavrica ili Bena, nek ide Ben... nazalost zbog promasaja u prelaznom roku od prosle godine dosli smo u situaciju da jednog moramo da prodamo.

Prfg

pre 3 godine

Marko
A koliki je dug posle svog tog novca koji je usao u klub? Uprava i jednog i drugog kluba krade pare besomučno i onda zamažu oči navijačima

Pera Detlic

pre 3 godine

Marko svaka tebi cast sto si nabrojao prihode kluba a gde su rashodi.Kao prvo porez drzavi jer novac koji se zaradi od UEFE moras platit porez jer UEFA ne dozvoljava igranje ako si duzan.Drugo plate igracima.Trece plate radnika na odrzavanju stadiona.Cetvrto placanje putovanja i smestaj igraca.Peto placanje privatnog obezbedjenja.Sesto placanje zandarmerije za obezbedjenje utakmica.Sedmo placanje komunalija.Osmo i najvaznije plate kako ih ono vi zovete PRVA EKIPA NAVIJACA plus placanje putovanja po zemlji i evropi.

Zlatko

pre 3 godine

Da te pitam nešto? Da li ti stvarno veruješ u priče da neko štipa lovu? Srbi su poznati po tsprijama zavere. Da li znaš da UEFA i FIFA strogo kontrolišu tokove novca od transfera i zarade menadžera koje su ograničene na 3%. Sav transfer ide preko banaka. Kada novac dodje u Srbiju idmah se obračunava porez koji je 20%.Sa računa ne može da se uzme koliko hoćeš. Terza nije ovlašćeno lice već onaj koji vodi finansije. A to lice koje podiže mora da naznači svrhu i to ide u bilans koji podleže kontroli finansijske inspekcije. Sve što se plaća u kešu mora dokaz računom. Reprezentacija se oporezuje sa 75%, ovo pišem jer imam privatno preduzeće i ja kao vlasnik ne mogu da podignem koliko hoću
(konstatacija, 21. septembar 2020 15:28)

A da li ti stvarno misliš da su ista pravila za tebe koja si sitna riba i za Zvezdu i Partizan u koje se slivaju milioni? Partizan nema kuče za šta da ujede a vezali su 10 godina u Evropi i za lepe pare prodali igrače. Zvezda je vezala tek 3 godine, a kasa je prazna da moraju da prodaju malog Gavrića za siću "da bi klub imao za život". Da se novac ne izvlači na sto načina, zar misliš da bi "navijači" postrojavali igrače, lupali im automobile, skidali dresove i kapitenske trake, a sam vođa rekao da nema snage da se obračuna sa takvima, pa čak i organizovao noćni sastanak radi postavljanja uprave? Ni Zvezda ni Partizan nemaju skup i konkurentan tim, nemaju nov stadion, nemaju infrastrukturu, pa gde su onda tolike pare? Mediko blok, grejači terena i semafor sigurno koštaju mnogo, ali ne toliko mnogo koliko su to stvari za zamazivanje očiju. Da se novac ne izvlači na sto načina, zašto bi svaka Vlada bila protiv privatizacije?

K Nan

pre 3 godine

Dok ne ode ben nema gavricu ozbiljnih minuta...dok ne ode ivanic nema nikolicu ozbiljnih minuta to su cinjenice a to su nasa dva bisera uz erakovica koji moze biti nas david luiz iz najboljih dana....

SrbEUin

pre 3 godine

Svi vide ogromnu razliku u zalaganju i energiji mladih i talentovanih igrača od mnogih prvotimaca, koji igraju na njihovim pozicijama. Deca znaju i max se trude i bore za pobedu.
Na Evrosceni ne igraju trenutno najbolji, najpogodniji i najspremniji igrači, već oni koje treba staviti u izlog radi prodaje. Treba i manageri da zarade neku kintu, i oni imaju dušu. Vukanović je tako po nalogu stavljen u izlog, ali, avaj, onaj čovek mu ne reče da da gol...

Марко

pre 3 godine

prodaj šta se traži nema se para. niko neće pavkova i boaćija, skupi a beskorisni
(nisam ja, 21. septembar 2020 17:40)

Нема се пара после пролећа у Лиги Европе (5М), два учешћа у Лигу шампиона (50М), Гаспромовог спонзорства (15М) и продаје Радоњића (7М), Боаћија (5.5М), Јовељића (4М), Марина (2.25М), Илића (2.5М), Ристића (2М), Рачића (2.2М), Пешића (4.2М) и Дегенека (3.6М). Дакле, то је укупно 103.25М за три године.

Zlatko

pre 3 godine

Jedna stvar koja se provlači u samo 2-3 komentara. Ako bi se reklo da je Ben Milojev igrač (posle prve saradnje, nastavljaju saradnju u još dva kluba), koliko je onda menadžerskih igrača kad trenerovog igrača nisu registrovali za LŠ, kad nije bilo mesta među 25? Pa čak i da je klasično menadžerisanje, taj Milojev igrač je bolji od svih ostalih sumnjivih. Ta priča "bio je na pragu potpisa" je za malu decu kao i "Tomanea je tražio Porto". Svi koji imaju karte za istok i zapad, treba motkama sve ove da najure.

maconii

pre 3 godine

jel ovo znaci da vukanovic ide na svoju prirodnu poziciju?...moze da ode ben,ali ovo sto stankovic radi nije dobro...eliminise igrace iz tima,pa ih onda vraca u tim i to nespremne i to nas je kostalo ispadanja od omonije...da su falcineli i pavkov delili minutazu na poziciji napadaca drugacije bi bilo...los osecaj i los tajming za izmene i sastav tima sto je samo odraz neiskustva u trenerskom poslu

Medjed Momo

pre 3 godine

Ljudi mi ako ne pocnemo da se okupljamo ispred marakane da bi oterali ove lopove iz kluba mi cemo se vrlo uskoro ugasiti ,ovo sto su lopovi uradili i pokrali za ove 4 godine nema nigde,zavrsicemo kao kosarkaski klub gde su bili prodali sve zivo cak i grb,umesto da smo se posle 2 lige sampiona i prolaza grupe lige evrope konsolidovali mi u nikad goroj situaciji i dugu.

krajisnik

pre 3 godine

Neka ide, hvala mu,bio je odličan.
Medjutim, mnogo je bitnije da ostanu Gavrić i Nikolić.
Kad bi mogli prodati jos Njegoša i Pavkova ili Boaćia.
Dovesti zamjenu za Rodića.
Eraković me je iznenadio.
Dve utakmice je odigrao,obe bez greške.

gg5+

pre 3 godine

Ovi što pljuju da će da ode za male pare.

Desi se Omonija i umesto para od LŠ ide LE (u najbolju ruku jer treba i tu ući) gde u startu od nagrada bude 50% manje, TV prava manja, potencijalne reklame manje, zbog korone ili nema publike ili smanje kapacitat jako - ogromni finansijski problemi jer moraju i bez LŠ da se izvlače pare za gospodu koja su postavila upravu.

Niko naravno ne može da se proda nigde i onda Terza zovne Milivoja da kupi ovoga za par miliona, jer ako Garsiju ne mogu da uvale za milion, prodati matorog Bena za 2 miliona je premija (Marin ode za 1,5).

Miloje naravno prihvata, em mu treba zglavan igrač em Arapi plaćaju i briga ih dal igrač ima 25 ili 35 samo da uradi nešto a Miloju veruju jer je doveden kao trener velikog imena i posle 2 LŠ.

Terzi dobro, Miloju dobro, Benu dobro, to što klub gubi na kvalitetu i neće videti dinara to je druga stvar.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ben je odličan ali ne kao čisti špic več igrač iza špica koji se dobro gradi i odigrava brzo lopte,da se mene pita Nikoliča I Sonogo su igrači koje nebi nikad vadio iz tima dok Ben može igrati odlično kad se igra presing iza napadača a za presing moramo imati brze igrače a Grujič pomeni dokazuje,da je igrač koji radi prednost i sjajno se snalazi sa loptom dok nikoličima za svoju visinu ima izuzetnu tehniku kad ga nije bilo u ekipi prosto sam bio šokiran tolko više jer uz Sonoga Nikolič je daleko najspremniji igrač zvezde neki igrači neznaju da dodaju ili šutnu loptu kako treba več centriraju labave centaršuteve koji lete ili polako preko gola ili prema golmanu i te lopte su toliko spore čak i da stignu do napadača nema šta,da uradi sa loptom jer nema lopta snage da je igrač udari glavom.lopte mora da idu prema penalu nikako prema golmanu sa krila neznam dal zna neko diči snažnu i brzu loptu sa krila.

pravnik

pre 3 godine

zašto misliš da novac mora da dođe na račun u Srbiju.Turci , Rusi , Grcii, , mi poznato je da mnoge stvari završavaju u kafani...Naravno da jedan deo novca dolazi na račun ali privatne provizije , kombinacije se završavaju i skupim poklonima, nekretninama, naročito sponzorskim ugovorima i konačno uplatama na privatne račune..U Srbiju dolazi i oporezuje se samo ono što je overeno i iznos koji stoji u ugovoru a to često nije i ono što je dogovoreno u kafani.
Kako onda objasniti odlazak Pavkova u Kinu i povratak pisle par dana jer se navodno nisu dogovorili oko ličnih uslova kao da ne postoje mail , fax ,skype telefon ..To samo potvrđuje njegov status prvotimca koji je naprasno izgubio po povratku jer je neko u toj kombinaciji sa Kinezima trebao masnu proviziju da uzme a na kraju je izvisio.
(Stipsa, 21. septembar 2020 15:56)

Nema toga više ni u Tursloj, Rusiji. UEFA kontroliše tokove novca a niko neće da se igra sa mogućnošću da bude uhapšen. Je li uhapsiše Sepa Blatera, je li kazniše MC zbog finansijskih malverzacija iako je MC privatni klub. Pa kazniše PSG sa zabranom registrovanja igrača. U Srbiju svake godine dolazi finansijska kontrola UEFA. Danas se ceo svet bori protiv pranja novca. Partizan je imao firmu u Luksemburgu koju su osnovali Zeka i Bjeka. Naša policija ispitivala slučaj ali nikada nismo saznali epilog

ćomica 14

pre 3 godine

Vidim da nisam jedini ko se ovde u komentarima pita ko će igrati na njegovom mestu. Ako je to više prostora za Nikolića onda super, neka ide. Mada, kad je ovaj igrač u pitanju ne mogu da se ne setim one prošlogodišnje gluposti kada ga nisu licencirali za Ligu šampiona.

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

@ goki
Poštovani "goki", već sat vremena razmišljam o Tvom pisanju...................
....... potpuno razumem Tvoj bes i razlog zašto si ovo napisao,,,, i sam sam nekoliko puta pomislio isto.
....... Ali u ovim godinama zaista ne mogu i ne želim da se ugasi "nešto" što je odavno deo mog života, nešto što je odavno sraslo sa mojim umom, sa mojom kućom, nešto što neopisivo volim.,,,, a život je udesio da 3 od mojih 5 najboljih prijatelja i dva kuma koje sam krstio i venčao navijaju za Partizan.
..... I oni osećaju isto što i ja prema svom voljenom klubu.
..... Zar nije bolje i poštenije, da se kao civilizovani ljudi, kao iskreni zaljubljenici u fudbal i svoje klubove, MI koji smo sigurno većina, organizujemo i odstranimo tumore i lepru koja je zasela na čelo Naših klubova, koja godinama pljačka Zvezdu i Partizan i svojim tobož saopštenjima sve nas pravi budalama, i svojim izjavama i splačinama zagađuju i prljaju Našu fudbalsku javnost i sredinu.
...... Ko su oni ?
....... Šta su oni ?
..... Niko i ništa, PROPALI POLITIČARI, SAMOZVANI PROFESORI, FALSIFIKOVANI DR. I POLUPISMENI MUCAVCI.
.... Pozdrav Tebi i očekujem da Nam se pridruže časni i iskreni navijači.
SIGURAN SAM DA SMO JOŠ UVEK VEĆINA.

fenomen

pre 3 godine

Taman da se Terza malo prenovi. Malo neko odelce, veliki servis za dzipa, neka vecerinka i mozda pretekne za neki sedmodnevni aranzman za neko skijaliste u Modeni di ampeco ili u Garmispartenkirhenu. A će bidne i za dzeparac.
Pametna prodaja, Ben i Katai skoro pa iste pozicije, jedan drugog guši. A tu je i Kanga. Jos da vas celje ili arafat jaser odvale pa da uzitak bude potpun.

B...

pre 3 godine

Na poziciji ofanzivnog veznog imamo višak igrača i klince koje treba razigravati, a Ben ima 31 godinu.
Sve je jasno. Hvala i puno sreće!

konstatacija

pre 3 godine

Sad će da ga prodaju za max 3 miliona, objaviće da transfer iznosi oko 900 000 i bonusi, a terzini botovi (da ne kažem "setite se gde smo bili" likovi) će i dalje verovati kako je to odličan posao i kako uprava ne krade.
(capitano, 21. septembar 2020 14:48)

Da te pitam nešto? Da li ti stvarno veruješ u priče da neko štipa lovu? Srbi su poznati po tsprijama zavere. Da li znaš da UEFA i FIFA strogo kontrolišu tokove novca od transfera i zarade menadžera koje su ograničene na 3%. Sav transfer ide preko banaka. Kada novac dodje u Srbiju idmah se obračunava porez koji je 20%.Sa računa ne može da se uzme koliko hoćeš. Terza nije ovlašćeno lice već onaj koji vodi finansije. A to lice koje podiže mora da naznači svrhu i to ide u bilans koji podleže kontroli finansijske inspekcije. Sve što se plaća u kešu mora dokaz računom. Reprezentacija se oporezuje sa 75%, ovo pišem jer imam privatno preduzeće i ja kao vlasnik ne mogu da podignem koliko hoću

NastyB

pre 3 godine

(goki, 21. septembar 2020 14:50)

Sve dok se čitav sistem ne promeni nema boljitka ni u fudbalu. Da staviš u uprave 10 najpoštenijih mogućih Srba u situaciju gde mogu da drpaju bez ikakve kazne i odgovornosti, za dva dana bi svi do jednog zaboravili na poštenje.
Mi smo (u ogromnoj većini) narod lenjih, bahatih, neodgovornih, bezobraznih, neobrazovanih, bezobzirnih, gramzivih ljudi i isti takvi upravljaju.

Zvjezda Sirbistan nikad Yugoslavia

pre 3 godine

A zašto se ovom igraču nikad ne objavi ime Muhamed? A da je igrač Partizana svi zvjezdoSirbistanski mediji bi ga baš zvali Muhamed a ne Ben...al dobro navikli smo to od njih,to ime nije u skladu sa "bratijom" sa sjevera!!!

Paja

pre 3 godine

Najbolji tim Zvezde od stranaca, po meni izgleda ovako: Borjan-Degenek,Belodedic, Le Talek, Ibanjes,-Donald, Kastiljo,-Ben, Acimovic, Marin,-Vijera.
(Bocko, 21. septembar 2020 15:14)
Dejo, Pančev, Robi.... njih ne pominješ?

fenomen

pre 3 godine

@konstatacija
Ali zato mozes da proglasis bankrot, pokupis svu lovu sa racuna i ugasis firmu pa posle na nekog drugog opet otvoris novu firmu. Pa Terzinjo je namazan svim mastima, gde je OFK Beograd danas? E biće i Zvezda tamo jednog dana.

lavirint

pre 3 godine

Da ovo znaci vise sanse Gavricu, Nikolicu, Radulovicu rekao bih super...Ipak, znajuci sklonosti uprave ka prodaji sve zvezdine dece za sitne pare, bojim se da cemo ovako ostati na igracima koji nit su mladi poput pomenutih, nit valjaju icemu, barem na nivou Bena.

zex

pre 3 godine

nemanja, 21. septembar 2020 14:35)
Kako je moguce da neznas da je Ben bio na pragu da potpise u nekom Arapskom klubu?To je razlog zasto nije licenciran.

istina..

pre 3 godine

Sramota sta rade lik je upravo zvezdu spasio u novom sadu da ne spominjem jos 100 puta kada je davao vazne golove. On je upravo savrseno aristirao Ivanicu, pitam se dal ova uprava ima ikakav plan?

dure

pre 3 godine

Zrdavkogf jednostavno car!Dajte skupimo neku kintu da mu resimo vecernju skolu...evo i ime svog voljenog kluba pise malim slovom...ipak,to je u sustini inelektualni prosek jednog prosecnog pantercica!

istina..

pre 3 godine

Sramota sta rade lik je upravo zvezdu spasio u novom sadu da ne spominjem jos 100 puta kada je davao vazne golove. On je upravo savrseno aristirao Ivanicu, pitam se dal ova uprava ima ikakav plan?

Bocko

pre 3 godine

Najbolji tim Zvezde od stranaca, po meni izgleda ovako: Borjan-Degenek,Belodedic, Le Talek, Ibanjes,-Donald, Kastiljo,-Ben, Acimovic, Marin,-Vijera.

Markobg

pre 3 godine

Sramota sta rade lik je upravo zvezdu spasio u novom sadu da ne spominjem jos 100 puta kada je davao vazne golove. On je upravo savrseno aristirao Ivanicu, pitam se dal ova uprava ima ikakav plan?
(istina.., 21. septembar 2020 15:13)

Imaju odličan plan ,
da što duže uz pomoć" tribine" i poltronstva državnom vrhu ostanu u Ljutice Bogdana
i dobro napune svoje dzepove!

Stipsa

pre 3 godine

će da ga prodaju za max 3 miliona, objaviće da transfer iznosi oko 900 000 i bonusi, a terzini botovi (da ne kažem "setite se gde smo bili" likovi) će i dalje verovati kako je to odličan posao i kako uprava ne krade.
(capitano, 21. septembar 2020 14:48)

Da te pitam nešto? Da li ti stvarno veruješ u priče da neko štipa lovu? Srbi su poznati po tsprijama zavere. Da li znaš da UEFA i FIFA strogo kontrolišu tokove novca od transfera i zarade menadžera koje su ograničene na 3%. Sav transfer ide preko banaka. Kada novac dodje u Srbiju idmah se obračunava porez koji je 20%.Sa računa ne može da se uzme koliko hoćeš. Terza nije ovlašćeno lice već onaj koji vodi finansije. A to lice koje podiže mora da naznači svrhu i to ide u bilans koji podleže kontroli finansijske inspekcije. Sve što se plaća u kešu mora dokaz računom. Reprezentacija se oporezuje sa 75%, ovo pišem jer imam privatno preduzeće i ja kao vlasnik ne mogu da podignem koliko hoću
(konstatacija, 21. septembar 2020 15:28)


A zašto misliš da novac mora da dođe na račun u Srbiju.Turci , Rusi , Grcii, , mi poznato je da mnoge stvari završavaju u kafani...Naravno da jedan deo novca dolazi na račun ali privatne provizije , kombinacije se završavaju i skupim poklonima, nekretninama, naročito sponzorskim ugovorima i konačno uplatama na privatne račune..U Srbiju dolazi i oporezuje se samo ono što je overeno i iznos koji stoji u ugovoru a to često nije i ono što je dogovoreno u kafani.
Kako onda objasniti odlazak Pavkova u Kinu i povratak pisle par dana jer se navodno nisu dogovorili oko ličnih uslova kao da ne postoje mail , fax ,skype telefon ..To samo potvrđuje njegov status prvotimca koji je naprasno izgubio po povratku jer je neko u toj kombinaciji sa Kinezima trebao masnu proviziju da uzme a na kraju je izvisio.

shone

pre 3 godine

Na poziciji ofanzivnog veznog imamo višak igrača i klince koje treba razigravati, a Ben ima 31 godinu.
Sve je jasno. Hvala i puno sreće!
(B..., 21. septembar 2020 15:10)

Koje, bre, klince kada prodaju Gavrica!?
Ne lupaj...
Terza lopove!!!

fenomen

pre 3 godine

Bocko
Lako je tebi da sastavis najbolji tim od stranaca. Pa u Zvezdi je poslednjih 10 godina bilo vise stranaca nego domacih. Garantujem da ne mozes da sastavis najbolji tim Zvezde u poslednjih 10 godina od domacih igraca. Ili, pak, mozes. Samo bez Bajka molim te. Jos alasi pricaju kolikog je soma ubacio u meredov Jojic.

zdravko

pre 3 godine

Toje necija filozofija dase uzmu pare i dase nesto ucari.Drugo ovoje osveta milojevica sto su ga oterali iz zvezde. Ali opet zvezda ima tim dase grobari ne raduju nema njima titule jos dugo. pozdrav

Božo britva

pre 3 godine

Trebaju pare pa zvali Milojevica da pomogne! Obrijao Terza zajedno sa Ultrakopovcima vecinu para od LS,nesto za duha koji lebdi i....prc,nema vise!!!

Masariko

pre 3 godine

Panj
(Mr.Bl, 21. septembar 2020 14:03)

Kako te nije sramota? Uvek je davao sve od sebe za vašu Zvezdu? Kako nemaš poštovanja prema igraču koji se toliko davao? Meni kao Grobaru je uvek bilo neprijatno kada ga vidim u sastavu, jer znam da je veoma koristan u napadu.

Vladimir

pre 3 godine

Odlično, bio bi to još jedan "fantastičan" potez uprave kluba, sve ono što vredi daj da prodamo, dovešćemo opet nekoga sa isteklim ugovorom a hoćemo da igramo evropsko takmičenje. Deki će da nastavi da se krsti, da ako Bog pomogne.

my way

pre 3 godine

Tuga sto ide igrac koji je od svih najvise dao Zvezdi i koji je razlog sto smo 2 puta zaredom igrali LS i time postali klub na jednom potpuno visem nivou. Ako mu je ovo zelja (a zbog Miloja verovatno jeste) i prilika da se opari, ne treba mu stajati na putu. Hvala mu na svemu i sve najbolje u zivotu i daljoj karijeri. Zvezda ce uvek biti njegova kuca.

capitano

pre 3 godine

Sad će da ga prodaju za max 3 miliona, objaviće da transfer iznosi oko 900 000 i bonusi, a terzini botovi (da ne kažem "setite se gde smo bili" likovi) će i dalje verovati kako je to odličan posao i kako uprava ne krade.

goki

pre 3 godine

Zelim oba nasa najveca lopovska kluba da se ugase i da ponovo zavolimo neke druge bolje sa normapnom osnovom i bez lopova u upravama. Moglo je 45 te iz pocetka sve pa moze sad opet. Poz

Svarožić

pre 3 godine

Ben je jedan od najboljih stranaca koji je igrao u našim klubovima. 1000% profesionalac. Na žalost, u Zvezdi trenutno može da stagnira ili nazaduje.

Primijetio sam da da ni jedan od nekoliko slobodnjaka sa 20-25 metara na Kipru nije on izveo. Nije mogao da dođe do lopte od Kange i Kataija.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Panj
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr.Bl, 21. septembar 2020 14:03)

Ako je on panj, ti si onda bilmez

Leonida

pre 3 godine

Mogu samo omladinci da ostanu,36 pobeda je zagarantovano...za derbi ce ionako biti bunkerica,cupaj travu maskiraj se kad Suma i Sadik krenu ka Borjanu!

isprani mozgovi

pre 3 godine

Od 47 golova 2/3 postigao sa penala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosilac trampovog pera, 21. septembar 2020 14:09

Svoje probleme resavaj na adekvatnom mestu (nekoj ustanovi zatvorenog tipa ) , a ne ovde komentarima. Kompleksi jesu rešivi, samo moraš da istraješ u toj borbi !

NBGD

pre 3 godine

On bi otisao kako god okrenes, mozda nam je Milojevic cak i ucinio uslugu jer ce otici za neke pare. Nas najbolji stranac koji je igrao kod nas i treba da ga ispratimo kako i zasluzuje,da mu se zahvalimo na ulasku u LS, isto tako mislim i za Degeneka. Moramo da shvatimo da smo mi usputne stanice dobrim igracima,a ovo sto ostaje i ne mozemo da prodamo ostaju iz poznatih fusbalskih razloga.

Anfield

pre 3 godine

Dosta je odradio kod nas, neka uzme bar dobre pare, vezni red nam je ionako prenatrpan.

Pavkova i Boćka da utopimo i rešimo se još 4 veznjaka, vratimo Gobelju na zadnjeg veznog, dovedemo napadača i dva beka, dosta.

Za nas ćeš uvek da budeš Big Ben. Srećno majstore.

Sabre

pre 3 godine

Jeste li vi bre normalni, alo?! Jedan jedini ali jedini stvarno krsten igrac i kompletan, i vi cete ga Milojevicu prodati za maks nekoliko milki. Vreme je da se resimo ove bede od uprave, zaista.

Najiskrenije

pre 3 godine

Epitet "jedan od najboljih stranaca" mogli bi da ponesu Segundo Kastiljo,Evandro,Kleo Preletacevic. Ben je dobar,ali stepenik ispod. O Ibrahimu Gaju necu da trosim reci,takvog "cistaca" necemo skoro imati.

.

pre 3 godine

Viđeno, verovatno će i Degeneka da prodaju. Strašno je posle tri najprofitabilnije sezone u istoriji, klub rasprodaje tim radi likvidnosti.

Davor

pre 3 godine

Ne odvodi njega Milojević, nego ga uprava prodaje!!! Ništa od Lige šampiona ove sezone, pa treba namiriti sve te aždaje u klubu i oko njega! Imamo polupismenog trenera i tri, četiri kvalitetna igrača od kojih jednog prodajemo! Strašno!

isprani mozgovi

pre 3 godine

Panj
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr.Bl, 21. septembar 2020 14:03)

Ako je on panj, ti si onda bilmez

Journalist

pre 3 godine

31 година, има важећи уговор. Добра прилика да се узме неки динар.
Један од најзахвалнијих играча кога смо довели последњих година.

xyz

pre 3 godine

Nije mi jasno, kako mozemo za igrace u stranim ligama da znamo koliko primaju bruto, neto, dnevno, mesecno..... a samo za igrace nasih klubova nikad nema informacija o transferima

konstatacija

pre 3 godine

Treba stvarati novi tim. Današnja Zvezda je uglavnom sastavljena od igrača pod Milojem. Poslednja sezona je pokazala da tu nema napredka u igri. Mogao je Murinjo da dodje ništa ne bi uradio. Ako se Zvezda plasira u LE u tim uvoditi mladje igrače i stvarati ekipu za narednu sezonu. Naša liga nije problem. Uzeti lovu dok može da se uzme

Zlatibor

pre 3 godine

Od 47 golova 2/3 postigao sa penala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosilac trampovog pera, 21. septembar 2020 14:09) # Link komentara

Jedino je Natko bolji u statistici penala samo ne postojećih penala.

Dragan Milošević

pre 3 godine

Ovo nisam očekivao. Pa bez Bena mi smo jedna druga ekipa mnogo, mnogo slabija..Videlo se to i onda kad su propustili da ga registruju jer je već bio viđen da je otišao. Nisam neki optimista po pitanju našeg nastupa u ligi evrope.

Journalist

pre 3 godine

31 година, има важећи уговор. Добра прилика да се узме неки динар.
Један од најзахвалнијих играча кога смо довели последњих година.

Masariko

pre 3 godine

Panj
(Mr.Bl, 21. septembar 2020 14:03)

Kako te nije sramota? Uvek je davao sve od sebe za vašu Zvezdu? Kako nemaš poštovanja prema igraču koji se toliko davao? Meni kao Grobaru je uvek bilo neprijatno kada ga vidim u sastavu, jer znam da je veoma koristan u napadu.

Svarožić

pre 3 godine

Ben je jedan od najboljih stranaca koji je igrao u našim klubovima. 1000% profesionalac. Na žalost, u Zvezdi trenutno može da stagnira ili nazaduje.

Primijetio sam da da ni jedan od nekoliko slobodnjaka sa 20-25 metara na Kipru nije on izveo. Nije mogao da dođe do lopte od Kange i Kataija.

Sabre

pre 3 godine

Jeste li vi bre normalni, alo?! Jedan jedini ali jedini stvarno krsten igrac i kompletan, i vi cete ga Milojevicu prodati za maks nekoliko milki. Vreme je da se resimo ove bede od uprave, zaista.

goki

pre 3 godine

Zelim oba nasa najveca lopovska kluba da se ugase i da ponovo zavolimo neke druge bolje sa normapnom osnovom i bez lopova u upravama. Moglo je 45 te iz pocetka sve pa moze sad opet. Poz

.

pre 3 godine

Viđeno, verovatno će i Degeneka da prodaju. Strašno je posle tri najprofitabilnije sezone u istoriji, klub rasprodaje tim radi likvidnosti.

Božo britva

pre 3 godine

Trebaju pare pa zvali Milojevica da pomogne! Obrijao Terza zajedno sa Ultrakopovcima vecinu para od LS,nesto za duha koji lebdi i....prc,nema vise!!!

Dragan Milošević

pre 3 godine

Ovo nisam očekivao. Pa bez Bena mi smo jedna druga ekipa mnogo, mnogo slabija..Videlo se to i onda kad su propustili da ga registruju jer je već bio viđen da je otišao. Nisam neki optimista po pitanju našeg nastupa u ligi evrope.

Davor

pre 3 godine

Ne odvodi njega Milojević, nego ga uprava prodaje!!! Ništa od Lige šampiona ove sezone, pa treba namiriti sve te aždaje u klubu i oko njega! Imamo polupismenog trenera i tri, četiri kvalitetna igrača od kojih jednog prodajemo! Strašno!

isprani mozgovi

pre 3 godine

Panj
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr.Bl, 21. septembar 2020 14:03)

Ako je on panj, ti si onda bilmez

Zlatibor

pre 3 godine

Od 47 golova 2/3 postigao sa penala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosilac trampovog pera, 21. septembar 2020 14:09) # Link komentara

Jedino je Natko bolji u statistici penala samo ne postojećih penala.

capitano

pre 3 godine

Sad će da ga prodaju za max 3 miliona, objaviće da transfer iznosi oko 900 000 i bonusi, a terzini botovi (da ne kažem "setite se gde smo bili" likovi) će i dalje verovati kako je to odličan posao i kako uprava ne krade.

Vladimir

pre 3 godine

Odlično, bio bi to još jedan "fantastičan" potez uprave kluba, sve ono što vredi daj da prodamo, dovešćemo opet nekoga sa isteklim ugovorom a hoćemo da igramo evropsko takmičenje. Deki će da nastavi da se krsti, da ako Bog pomogne.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Panj
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr.Bl, 21. septembar 2020 14:03)

Ako je on panj, ti si onda bilmez

Medjed Momo

pre 3 godine

Ljudi mi ako ne pocnemo da se okupljamo ispred marakane da bi oterali ove lopove iz kluba mi cemo se vrlo uskoro ugasiti ,ovo sto su lopovi uradili i pokrali za ove 4 godine nema nigde,zavrsicemo kao kosarkaski klub gde su bili prodali sve zivo cak i grb,umesto da smo se posle 2 lige sampiona i prolaza grupe lige evrope konsolidovali mi u nikad goroj situaciji i dugu.

Markobg

pre 3 godine

Sramota sta rade lik je upravo zvezdu spasio u novom sadu da ne spominjem jos 100 puta kada je davao vazne golove. On je upravo savrseno aristirao Ivanicu, pitam se dal ova uprava ima ikakav plan?
(istina.., 21. septembar 2020 15:13)

Imaju odličan plan ,
da što duže uz pomoć" tribine" i poltronstva državnom vrhu ostanu u Ljutice Bogdana
i dobro napune svoje dzepove!

konstatacija

pre 3 godine

Treba stvarati novi tim. Današnja Zvezda je uglavnom sastavljena od igrača pod Milojem. Poslednja sezona je pokazala da tu nema napredka u igri. Mogao je Murinjo da dodje ništa ne bi uradio. Ako se Zvezda plasira u LE u tim uvoditi mladje igrače i stvarati ekipu za narednu sezonu. Naša liga nije problem. Uzeti lovu dok može da se uzme

Anfield

pre 3 godine

Dosta je odradio kod nas, neka uzme bar dobre pare, vezni red nam je ionako prenatrpan.

Pavkova i Boćka da utopimo i rešimo se još 4 veznjaka, vratimo Gobelju na zadnjeg veznog, dovedemo napadača i dva beka, dosta.

Za nas ćeš uvek da budeš Big Ben. Srećno majstore.

xyz

pre 3 godine

Nije mi jasno, kako mozemo za igrace u stranim ligama da znamo koliko primaju bruto, neto, dnevno, mesecno..... a samo za igrace nasih klubova nikad nema informacija o transferima

maconii

pre 3 godine

jel ovo znaci da vukanovic ide na svoju prirodnu poziciju?...moze da ode ben,ali ovo sto stankovic radi nije dobro...eliminise igrace iz tima,pa ih onda vraca u tim i to nespremne i to nas je kostalo ispadanja od omonije...da su falcineli i pavkov delili minutazu na poziciji napadaca drugacije bi bilo...los osecaj i los tajming za izmene i sastav tima sto je samo odraz neiskustva u trenerskom poslu

gg5+

pre 3 godine

Ovi što pljuju da će da ode za male pare.

Desi se Omonija i umesto para od LŠ ide LE (u najbolju ruku jer treba i tu ući) gde u startu od nagrada bude 50% manje, TV prava manja, potencijalne reklame manje, zbog korone ili nema publike ili smanje kapacitat jako - ogromni finansijski problemi jer moraju i bez LŠ da se izvlače pare za gospodu koja su postavila upravu.

Niko naravno ne može da se proda nigde i onda Terza zovne Milivoja da kupi ovoga za par miliona, jer ako Garsiju ne mogu da uvale za milion, prodati matorog Bena za 2 miliona je premija (Marin ode za 1,5).

Miloje naravno prihvata, em mu treba zglavan igrač em Arapi plaćaju i briga ih dal igrač ima 25 ili 35 samo da uradi nešto a Miloju veruju jer je doveden kao trener velikog imena i posle 2 LŠ.

Terzi dobro, Miloju dobro, Benu dobro, to što klub gubi na kvalitetu i neće videti dinara to je druga stvar.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Od 47 golova 2/3 postigao sa penala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosilac trampovog pera, 21. septembar 2020 14:09

Svoje probleme resavaj na adekvatnom mestu (nekoj ustanovi zatvorenog tipa ) , a ne ovde komentarima. Kompleksi jesu rešivi, samo moraš da istraješ u toj borbi !

NBGD

pre 3 godine

On bi otisao kako god okrenes, mozda nam je Milojevic cak i ucinio uslugu jer ce otici za neke pare. Nas najbolji stranac koji je igrao kod nas i treba da ga ispratimo kako i zasluzuje,da mu se zahvalimo na ulasku u LS, isto tako mislim i za Degeneka. Moramo da shvatimo da smo mi usputne stanice dobrim igracima,a ovo sto ostaje i ne mozemo da prodamo ostaju iz poznatih fusbalskih razloga.

Zlatko

pre 3 godine

Da te pitam nešto? Da li ti stvarno veruješ u priče da neko štipa lovu? Srbi su poznati po tsprijama zavere. Da li znaš da UEFA i FIFA strogo kontrolišu tokove novca od transfera i zarade menadžera koje su ograničene na 3%. Sav transfer ide preko banaka. Kada novac dodje u Srbiju idmah se obračunava porez koji je 20%.Sa računa ne može da se uzme koliko hoćeš. Terza nije ovlašćeno lice već onaj koji vodi finansije. A to lice koje podiže mora da naznači svrhu i to ide u bilans koji podleže kontroli finansijske inspekcije. Sve što se plaća u kešu mora dokaz računom. Reprezentacija se oporezuje sa 75%, ovo pišem jer imam privatno preduzeće i ja kao vlasnik ne mogu da podignem koliko hoću
(konstatacija, 21. septembar 2020 15:28)

A da li ti stvarno misliš da su ista pravila za tebe koja si sitna riba i za Zvezdu i Partizan u koje se slivaju milioni? Partizan nema kuče za šta da ujede a vezali su 10 godina u Evropi i za lepe pare prodali igrače. Zvezda je vezala tek 3 godine, a kasa je prazna da moraju da prodaju malog Gavrića za siću "da bi klub imao za život". Da se novac ne izvlači na sto načina, zar misliš da bi "navijači" postrojavali igrače, lupali im automobile, skidali dresove i kapitenske trake, a sam vođa rekao da nema snage da se obračuna sa takvima, pa čak i organizovao noćni sastanak radi postavljanja uprave? Ni Zvezda ni Partizan nemaju skup i konkurentan tim, nemaju nov stadion, nemaju infrastrukturu, pa gde su onda tolike pare? Mediko blok, grejači terena i semafor sigurno koštaju mnogo, ali ne toliko mnogo koliko su to stvari za zamazivanje očiju. Da se novac ne izvlači na sto načina, zašto bi svaka Vlada bila protiv privatizacije?

NastyB

pre 3 godine

(goki, 21. septembar 2020 14:50)

Sve dok se čitav sistem ne promeni nema boljitka ni u fudbalu. Da staviš u uprave 10 najpoštenijih mogućih Srba u situaciju gde mogu da drpaju bez ikakve kazne i odgovornosti, za dva dana bi svi do jednog zaboravili na poštenje.
Mi smo (u ogromnoj većini) narod lenjih, bahatih, neodgovornih, bezobraznih, neobrazovanih, bezobzirnih, gramzivih ljudi i isti takvi upravljaju.

ćomica 14

pre 3 godine

Vidim da nisam jedini ko se ovde u komentarima pita ko će igrati na njegovom mestu. Ako je to više prostora za Nikolića onda super, neka ide. Mada, kad je ovaj igrač u pitanju ne mogu da se ne setim one prošlogodišnje gluposti kada ga nisu licencirali za Ligu šampiona.

Leonida

pre 3 godine

Mogu samo omladinci da ostanu,36 pobeda je zagarantovano...za derbi ce ionako biti bunkerica,cupaj travu maskiraj se kad Suma i Sadik krenu ka Borjanu!

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

@ goki
Poštovani "goki", već sat vremena razmišljam o Tvom pisanju...................
....... potpuno razumem Tvoj bes i razlog zašto si ovo napisao,,,, i sam sam nekoliko puta pomislio isto.
....... Ali u ovim godinama zaista ne mogu i ne želim da se ugasi "nešto" što je odavno deo mog života, nešto što je odavno sraslo sa mojim umom, sa mojom kućom, nešto što neopisivo volim.,,,, a život je udesio da 3 od mojih 5 najboljih prijatelja i dva kuma koje sam krstio i venčao navijaju za Partizan.
..... I oni osećaju isto što i ja prema svom voljenom klubu.
..... Zar nije bolje i poštenije, da se kao civilizovani ljudi, kao iskreni zaljubljenici u fudbal i svoje klubove, MI koji smo sigurno većina, organizujemo i odstranimo tumore i lepru koja je zasela na čelo Naših klubova, koja godinama pljačka Zvezdu i Partizan i svojim tobož saopštenjima sve nas pravi budalama, i svojim izjavama i splačinama zagađuju i prljaju Našu fudbalsku javnost i sredinu.
...... Ko su oni ?
....... Šta su oni ?
..... Niko i ništa, PROPALI POLITIČARI, SAMOZVANI PROFESORI, FALSIFIKOVANI DR. I POLUPISMENI MUCAVCI.
.... Pozdrav Tebi i očekujem da Nam se pridruže časni i iskreni navijači.
SIGURAN SAM DA SMO JOŠ UVEK VEĆINA.

krajisnik

pre 3 godine

Neka ide, hvala mu,bio je odličan.
Medjutim, mnogo je bitnije da ostanu Gavrić i Nikolić.
Kad bi mogli prodati jos Njegoša i Pavkova ili Boaćia.
Dovesti zamjenu za Rodića.
Eraković me je iznenadio.
Dve utakmice je odigrao,obe bez greške.

B...

pre 3 godine

Na poziciji ofanzivnog veznog imamo višak igrača i klince koje treba razigravati, a Ben ima 31 godinu.
Sve je jasno. Hvala i puno sreće!

Zlatko

pre 3 godine

Jedna stvar koja se provlači u samo 2-3 komentara. Ako bi se reklo da je Ben Milojev igrač (posle prve saradnje, nastavljaju saradnju u još dva kluba), koliko je onda menadžerskih igrača kad trenerovog igrača nisu registrovali za LŠ, kad nije bilo mesta među 25? Pa čak i da je klasično menadžerisanje, taj Milojev igrač je bolji od svih ostalih sumnjivih. Ta priča "bio je na pragu potpisa" je za malu decu kao i "Tomanea je tražio Porto". Svi koji imaju karte za istok i zapad, treba motkama sve ove da najure.

Марко

pre 3 godine

prodaj šta se traži nema se para. niko neće pavkova i boaćija, skupi a beskorisni
(nisam ja, 21. septembar 2020 17:40)

Нема се пара после пролећа у Лиги Европе (5М), два учешћа у Лигу шампиона (50М), Гаспромовог спонзорства (15М) и продаје Радоњића (7М), Боаћија (5.5М), Јовељића (4М), Марина (2.25М), Илића (2.5М), Ристића (2М), Рачића (2.2М), Пешића (4.2М) и Дегенека (3.6М). Дакле, то је укупно 103.25М за три године.

my way

pre 3 godine

Tuga sto ide igrac koji je od svih najvise dao Zvezdi i koji je razlog sto smo 2 puta zaredom igrali LS i time postali klub na jednom potpuno visem nivou. Ako mu je ovo zelja (a zbog Miloja verovatno jeste) i prilika da se opari, ne treba mu stajati na putu. Hvala mu na svemu i sve najbolje u zivotu i daljoj karijeri. Zvezda ce uvek biti njegova kuca.

lavirint

pre 3 godine

Da ovo znaci vise sanse Gavricu, Nikolicu, Radulovicu rekao bih super...Ipak, znajuci sklonosti uprave ka prodaji sve zvezdine dece za sitne pare, bojim se da cemo ovako ostati na igracima koji nit su mladi poput pomenutih, nit valjaju icemu, barem na nivou Bena.

Zvjezda Sirbistan nikad Yugoslavia

pre 3 godine

A zašto se ovom igraču nikad ne objavi ime Muhamed? A da je igrač Partizana svi zvjezdoSirbistanski mediji bi ga baš zvali Muhamed a ne Ben...al dobro navikli smo to od njih,to ime nije u skladu sa "bratijom" sa sjevera!!!

pravnik

pre 3 godine

zašto misliš da novac mora da dođe na račun u Srbiju.Turci , Rusi , Grcii, , mi poznato je da mnoge stvari završavaju u kafani...Naravno da jedan deo novca dolazi na račun ali privatne provizije , kombinacije se završavaju i skupim poklonima, nekretninama, naročito sponzorskim ugovorima i konačno uplatama na privatne račune..U Srbiju dolazi i oporezuje se samo ono što je overeno i iznos koji stoji u ugovoru a to često nije i ono što je dogovoreno u kafani.
Kako onda objasniti odlazak Pavkova u Kinu i povratak pisle par dana jer se navodno nisu dogovorili oko ličnih uslova kao da ne postoje mail , fax ,skype telefon ..To samo potvrđuje njegov status prvotimca koji je naprasno izgubio po povratku jer je neko u toj kombinaciji sa Kinezima trebao masnu proviziju da uzme a na kraju je izvisio.
(Stipsa, 21. septembar 2020 15:56)

Nema toga više ni u Tursloj, Rusiji. UEFA kontroliše tokove novca a niko neće da se igra sa mogućnošću da bude uhapšen. Je li uhapsiše Sepa Blatera, je li kazniše MC zbog finansijskih malverzacija iako je MC privatni klub. Pa kazniše PSG sa zabranom registrovanja igrača. U Srbiju svake godine dolazi finansijska kontrola UEFA. Danas se ceo svet bori protiv pranja novca. Partizan je imao firmu u Luksemburgu koju su osnovali Zeka i Bjeka. Naša policija ispitivala slučaj ali nikada nismo saznali epilog

shone

pre 3 godine

Na poziciji ofanzivnog veznog imamo višak igrača i klince koje treba razigravati, a Ben ima 31 godinu.
Sve je jasno. Hvala i puno sreće!
(B..., 21. septembar 2020 15:10)

Koje, bre, klince kada prodaju Gavrica!?
Ne lupaj...
Terza lopove!!!

zdravko

pre 3 godine

Toje necija filozofija dase uzmu pare i dase nesto ucari.Drugo ovoje osveta milojevica sto su ga oterali iz zvezde. Ali opet zvezda ima tim dase grobari ne raduju nema njima titule jos dugo. pozdrav

Stipsa

pre 3 godine

će da ga prodaju za max 3 miliona, objaviće da transfer iznosi oko 900 000 i bonusi, a terzini botovi (da ne kažem "setite se gde smo bili" likovi) će i dalje verovati kako je to odličan posao i kako uprava ne krade.
(capitano, 21. septembar 2020 14:48)

Da te pitam nešto? Da li ti stvarno veruješ u priče da neko štipa lovu? Srbi su poznati po tsprijama zavere. Da li znaš da UEFA i FIFA strogo kontrolišu tokove novca od transfera i zarade menadžera koje su ograničene na 3%. Sav transfer ide preko banaka. Kada novac dodje u Srbiju idmah se obračunava porez koji je 20%.Sa računa ne može da se uzme koliko hoćeš. Terza nije ovlašćeno lice već onaj koji vodi finansije. A to lice koje podiže mora da naznači svrhu i to ide u bilans koji podleže kontroli finansijske inspekcije. Sve što se plaća u kešu mora dokaz računom. Reprezentacija se oporezuje sa 75%, ovo pišem jer imam privatno preduzeće i ja kao vlasnik ne mogu da podignem koliko hoću
(konstatacija, 21. septembar 2020 15:28)


A zašto misliš da novac mora da dođe na račun u Srbiju.Turci , Rusi , Grcii, , mi poznato je da mnoge stvari završavaju u kafani...Naravno da jedan deo novca dolazi na račun ali privatne provizije , kombinacije se završavaju i skupim poklonima, nekretninama, naročito sponzorskim ugovorima i konačno uplatama na privatne račune..U Srbiju dolazi i oporezuje se samo ono što je overeno i iznos koji stoji u ugovoru a to često nije i ono što je dogovoreno u kafani.
Kako onda objasniti odlazak Pavkova u Kinu i povratak pisle par dana jer se navodno nisu dogovorili oko ličnih uslova kao da ne postoje mail , fax ,skype telefon ..To samo potvrđuje njegov status prvotimca koji je naprasno izgubio po povratku jer je neko u toj kombinaciji sa Kinezima trebao masnu proviziju da uzme a na kraju je izvisio.

Najiskrenije

pre 3 godine

Epitet "jedan od najboljih stranaca" mogli bi da ponesu Segundo Kastiljo,Evandro,Kleo Preletacevic. Ben je dobar,ali stepenik ispod. O Ibrahimu Gaju necu da trosim reci,takvog "cistaca" necemo skoro imati.

K Nan

pre 3 godine

Dok ne ode ben nema gavricu ozbiljnih minuta...dok ne ode ivanic nema nikolicu ozbiljnih minuta to su cinjenice a to su nasa dva bisera uz erakovica koji moze biti nas david luiz iz najboljih dana....

zex

pre 3 godine

nemanja, 21. septembar 2020 14:35)
Kako je moguce da neznas da je Ben bio na pragu da potpise u nekom Arapskom klubu?To je razlog zasto nije licenciran.

fenomen

pre 3 godine

@konstatacija
Ali zato mozes da proglasis bankrot, pokupis svu lovu sa racuna i ugasis firmu pa posle na nekog drugog opet otvoris novu firmu. Pa Terzinjo je namazan svim mastima, gde je OFK Beograd danas? E biće i Zvezda tamo jednog dana.

SrbEUin

pre 3 godine

Svi vide ogromnu razliku u zalaganju i energiji mladih i talentovanih igrača od mnogih prvotimaca, koji igraju na njihovim pozicijama. Deca znaju i max se trude i bore za pobedu.
Na Evrosceni ne igraju trenutno najbolji, najpogodniji i najspremniji igrači, već oni koje treba staviti u izlog radi prodaje. Treba i manageri da zarade neku kintu, i oni imaju dušu. Vukanović je tako po nalogu stavljen u izlog, ali, avaj, onaj čovek mu ne reče da da gol...

istina..

pre 3 godine

Sramota sta rade lik je upravo zvezdu spasio u novom sadu da ne spominjem jos 100 puta kada je davao vazne golove. On je upravo savrseno aristirao Ivanicu, pitam se dal ova uprava ima ikakav plan?

fenomen

pre 3 godine

Taman da se Terza malo prenovi. Malo neko odelce, veliki servis za dzipa, neka vecerinka i mozda pretekne za neki sedmodnevni aranzman za neko skijaliste u Modeni di ampeco ili u Garmispartenkirhenu. A će bidne i za dzeparac.
Pametna prodaja, Ben i Katai skoro pa iste pozicije, jedan drugog guši. A tu je i Kanga. Jos da vas celje ili arafat jaser odvale pa da uzitak bude potpun.

Paja

pre 3 godine

Najbolji tim Zvezde od stranaca, po meni izgleda ovako: Borjan-Degenek,Belodedic, Le Talek, Ibanjes,-Donald, Kastiljo,-Ben, Acimovic, Marin,-Vijera.
(Bocko, 21. septembar 2020 15:14)
Dejo, Pančev, Robi.... njih ne pominješ?

Bocko

pre 3 godine

Najbolji tim Zvezde od stranaca, po meni izgleda ovako: Borjan-Degenek,Belodedic, Le Talek, Ibanjes,-Donald, Kastiljo,-Ben, Acimovic, Marin,-Vijera.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ben je odličan ali ne kao čisti špic več igrač iza špica koji se dobro gradi i odigrava brzo lopte,da se mene pita Nikoliča I Sonogo su igrači koje nebi nikad vadio iz tima dok Ben može igrati odlično kad se igra presing iza napadača a za presing moramo imati brze igrače a Grujič pomeni dokazuje,da je igrač koji radi prednost i sjajno se snalazi sa loptom dok nikoličima za svoju visinu ima izuzetnu tehniku kad ga nije bilo u ekipi prosto sam bio šokiran tolko više jer uz Sonoga Nikolič je daleko najspremniji igrač zvezde neki igrači neznaju da dodaju ili šutnu loptu kako treba več centriraju labave centaršuteve koji lete ili polako preko gola ili prema golmanu i te lopte su toliko spore čak i da stignu do napadača nema šta,da uradi sa loptom jer nema lopta snage da je igrač udari glavom.lopte mora da idu prema penalu nikako prema golmanu sa krila neznam dal zna neko diči snažnu i brzu loptu sa krila.

Pera Detlic

pre 3 godine

Marko svaka tebi cast sto si nabrojao prihode kluba a gde su rashodi.Kao prvo porez drzavi jer novac koji se zaradi od UEFE moras platit porez jer UEFA ne dozvoljava igranje ako si duzan.Drugo plate igracima.Trece plate radnika na odrzavanju stadiona.Cetvrto placanje putovanja i smestaj igraca.Peto placanje privatnog obezbedjenja.Sesto placanje zandarmerije za obezbedjenje utakmica.Sedmo placanje komunalija.Osmo i najvaznije plate kako ih ono vi zovete PRVA EKIPA NAVIJACA plus placanje putovanja po zemlji i evropi.

Cika Slave

pre 3 godine

2 gola Salzburgu za LS, gol i asistencija u Trnavi za obezbedjnu Evropu... doneo nam covek 30-ak miliona! Hvala ti majstore! Ali ako moram da biram izmedju odlaska Gavrica ili Bena, nek ide Ben... nazalost zbog promasaja u prelaznom roku od prosle godine dosli smo u situaciju da jednog moramo da prodamo.

Prfg

pre 3 godine

Marko
A koliki je dug posle svog tog novca koji je usao u klub? Uprava i jednog i drugog kluba krade pare besomučno i onda zamažu oči navijačima

konstatacija

pre 3 godine

Sad će da ga prodaju za max 3 miliona, objaviće da transfer iznosi oko 900 000 i bonusi, a terzini botovi (da ne kažem "setite se gde smo bili" likovi) će i dalje verovati kako je to odličan posao i kako uprava ne krade.
(capitano, 21. septembar 2020 14:48)

Da te pitam nešto? Da li ti stvarno veruješ u priče da neko štipa lovu? Srbi su poznati po tsprijama zavere. Da li znaš da UEFA i FIFA strogo kontrolišu tokove novca od transfera i zarade menadžera koje su ograničene na 3%. Sav transfer ide preko banaka. Kada novac dodje u Srbiju idmah se obračunava porez koji je 20%.Sa računa ne može da se uzme koliko hoćeš. Terza nije ovlašćeno lice već onaj koji vodi finansije. A to lice koje podiže mora da naznači svrhu i to ide u bilans koji podleže kontroli finansijske inspekcije. Sve što se plaća u kešu mora dokaz računom. Reprezentacija se oporezuje sa 75%, ovo pišem jer imam privatno preduzeće i ja kao vlasnik ne mogu da podignem koliko hoću

fenomen

pre 3 godine

Bocko
Lako je tebi da sastavis najbolji tim od stranaca. Pa u Zvezdi je poslednjih 10 godina bilo vise stranaca nego domacih. Garantujem da ne mozes da sastavis najbolji tim Zvezde u poslednjih 10 godina od domacih igraca. Ili, pak, mozes. Samo bez Bajka molim te. Jos alasi pricaju kolikog je soma ubacio u meredov Jojic.

istina..

pre 3 godine

Sramota sta rade lik je upravo zvezdu spasio u novom sadu da ne spominjem jos 100 puta kada je davao vazne golove. On je upravo savrseno aristirao Ivanicu, pitam se dal ova uprava ima ikakav plan?

dure

pre 3 godine

Zrdavkogf jednostavno car!Dajte skupimo neku kintu da mu resimo vecernju skolu...evo i ime svog voljenog kluba pise malim slovom...ipak,to je u sustini inelektualni prosek jednog prosecnog pantercica!

Najiskrenije

pre 3 godine

Epitet "jedan od najboljih stranaca" mogli bi da ponesu Segundo Kastiljo,Evandro,Kleo Preletacevic. Ben je dobar,ali stepenik ispod. O Ibrahimu Gaju necu da trosim reci,takvog "cistaca" necemo skoro imati.

Zvjezda Sirbistan nikad Yugoslavia

pre 3 godine

A zašto se ovom igraču nikad ne objavi ime Muhamed? A da je igrač Partizana svi zvjezdoSirbistanski mediji bi ga baš zvali Muhamed a ne Ben...al dobro navikli smo to od njih,to ime nije u skladu sa "bratijom" sa sjevera!!!

Leonida

pre 3 godine

Mogu samo omladinci da ostanu,36 pobeda je zagarantovano...za derbi ce ionako biti bunkerica,cupaj travu maskiraj se kad Suma i Sadik krenu ka Borjanu!

konstatacija

pre 3 godine

Sad će da ga prodaju za max 3 miliona, objaviće da transfer iznosi oko 900 000 i bonusi, a terzini botovi (da ne kažem "setite se gde smo bili" likovi) će i dalje verovati kako je to odličan posao i kako uprava ne krade.
(capitano, 21. septembar 2020 14:48)

Da te pitam nešto? Da li ti stvarno veruješ u priče da neko štipa lovu? Srbi su poznati po tsprijama zavere. Da li znaš da UEFA i FIFA strogo kontrolišu tokove novca od transfera i zarade menadžera koje su ograničene na 3%. Sav transfer ide preko banaka. Kada novac dodje u Srbiju idmah se obračunava porez koji je 20%.Sa računa ne može da se uzme koliko hoćeš. Terza nije ovlašćeno lice već onaj koji vodi finansije. A to lice koje podiže mora da naznači svrhu i to ide u bilans koji podleže kontroli finansijske inspekcije. Sve što se plaća u kešu mora dokaz računom. Reprezentacija se oporezuje sa 75%, ovo pišem jer imam privatno preduzeće i ja kao vlasnik ne mogu da podignem koliko hoću

Anfield

pre 3 godine

Dosta je odradio kod nas, neka uzme bar dobre pare, vezni red nam je ionako prenatrpan.

Pavkova i Boćka da utopimo i rešimo se još 4 veznjaka, vratimo Gobelju na zadnjeg veznog, dovedemo napadača i dva beka, dosta.

Za nas ćeš uvek da budeš Big Ben. Srećno majstore.

Bocko

pre 3 godine

Najbolji tim Zvezde od stranaca, po meni izgleda ovako: Borjan-Degenek,Belodedic, Le Talek, Ibanjes,-Donald, Kastiljo,-Ben, Acimovic, Marin,-Vijera.

dure

pre 3 godine

Zrdavkogf jednostavno car!Dajte skupimo neku kintu da mu resimo vecernju skolu...evo i ime svog voljenog kluba pise malim slovom...ipak,to je u sustini inelektualni prosek jednog prosecnog pantercica!

goki

pre 3 godine

Zelim oba nasa najveca lopovska kluba da se ugase i da ponovo zavolimo neke druge bolje sa normapnom osnovom i bez lopova u upravama. Moglo je 45 te iz pocetka sve pa moze sad opet. Poz

Paja

pre 3 godine

Najbolji tim Zvezde od stranaca, po meni izgleda ovako: Borjan-Degenek,Belodedic, Le Talek, Ibanjes,-Donald, Kastiljo,-Ben, Acimovic, Marin,-Vijera.
(Bocko, 21. septembar 2020 15:14)
Dejo, Pančev, Robi.... njih ne pominješ?

zdravko

pre 3 godine

Toje necija filozofija dase uzmu pare i dase nesto ucari.Drugo ovoje osveta milojevica sto su ga oterali iz zvezde. Ali opet zvezda ima tim dase grobari ne raduju nema njima titule jos dugo. pozdrav

fenomen

pre 3 godine

Taman da se Terza malo prenovi. Malo neko odelce, veliki servis za dzipa, neka vecerinka i mozda pretekne za neki sedmodnevni aranzman za neko skijaliste u Modeni di ampeco ili u Garmispartenkirhenu. A će bidne i za dzeparac.
Pametna prodaja, Ben i Katai skoro pa iste pozicije, jedan drugog guši. A tu je i Kanga. Jos da vas celje ili arafat jaser odvale pa da uzitak bude potpun.

krajisnik

pre 3 godine

Neka ide, hvala mu,bio je odličan.
Medjutim, mnogo je bitnije da ostanu Gavrić i Nikolić.
Kad bi mogli prodati jos Njegoša i Pavkova ili Boaćia.
Dovesti zamjenu za Rodića.
Eraković me je iznenadio.
Dve utakmice je odigrao,obe bez greške.

Masariko

pre 3 godine

Panj
(Mr.Bl, 21. septembar 2020 14:03)

Kako te nije sramota? Uvek je davao sve od sebe za vašu Zvezdu? Kako nemaš poštovanja prema igraču koji se toliko davao? Meni kao Grobaru je uvek bilo neprijatno kada ga vidim u sastavu, jer znam da je veoma koristan u napadu.

Sabre

pre 3 godine

Jeste li vi bre normalni, alo?! Jedan jedini ali jedini stvarno krsten igrac i kompletan, i vi cete ga Milojevicu prodati za maks nekoliko milki. Vreme je da se resimo ove bede od uprave, zaista.

Journalist

pre 3 godine

31 година, има важећи уговор. Добра прилика да се узме неки динар.
Један од најзахвалнијих играча кога смо довели последњих година.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ben je odličan ali ne kao čisti špic več igrač iza špica koji se dobro gradi i odigrava brzo lopte,da se mene pita Nikoliča I Sonogo su igrači koje nebi nikad vadio iz tima dok Ben može igrati odlično kad se igra presing iza napadača a za presing moramo imati brze igrače a Grujič pomeni dokazuje,da je igrač koji radi prednost i sjajno se snalazi sa loptom dok nikoličima za svoju visinu ima izuzetnu tehniku kad ga nije bilo u ekipi prosto sam bio šokiran tolko više jer uz Sonoga Nikolič je daleko najspremniji igrač zvezde neki igrači neznaju da dodaju ili šutnu loptu kako treba več centriraju labave centaršuteve koji lete ili polako preko gola ili prema golmanu i te lopte su toliko spore čak i da stignu do napadača nema šta,da uradi sa loptom jer nema lopta snage da je igrač udari glavom.lopte mora da idu prema penalu nikako prema golmanu sa krila neznam dal zna neko diči snažnu i brzu loptu sa krila.

Zlatibor

pre 3 godine

Od 47 golova 2/3 postigao sa penala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosilac trampovog pera, 21. septembar 2020 14:09) # Link komentara

Jedino je Natko bolji u statistici penala samo ne postojećih penala.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Od 47 golova 2/3 postigao sa penala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosilac trampovog pera, 21. septembar 2020 14:09

Svoje probleme resavaj na adekvatnom mestu (nekoj ustanovi zatvorenog tipa ) , a ne ovde komentarima. Kompleksi jesu rešivi, samo moraš da istraješ u toj borbi !

NastyB

pre 3 godine

(goki, 21. septembar 2020 14:50)

Sve dok se čitav sistem ne promeni nema boljitka ni u fudbalu. Da staviš u uprave 10 najpoštenijih mogućih Srba u situaciju gde mogu da drpaju bez ikakve kazne i odgovornosti, za dva dana bi svi do jednog zaboravili na poštenje.
Mi smo (u ogromnoj većini) narod lenjih, bahatih, neodgovornih, bezobraznih, neobrazovanih, bezobzirnih, gramzivih ljudi i isti takvi upravljaju.

Božo britva

pre 3 godine

Trebaju pare pa zvali Milojevica da pomogne! Obrijao Terza zajedno sa Ultrakopovcima vecinu para od LS,nesto za duha koji lebdi i....prc,nema vise!!!

konstatacija

pre 3 godine

Treba stvarati novi tim. Današnja Zvezda je uglavnom sastavljena od igrača pod Milojem. Poslednja sezona je pokazala da tu nema napredka u igri. Mogao je Murinjo da dodje ništa ne bi uradio. Ako se Zvezda plasira u LE u tim uvoditi mladje igrače i stvarati ekipu za narednu sezonu. Naša liga nije problem. Uzeti lovu dok može da se uzme

fenomen

pre 3 godine

Bocko
Lako je tebi da sastavis najbolji tim od stranaca. Pa u Zvezdi je poslednjih 10 godina bilo vise stranaca nego domacih. Garantujem da ne mozes da sastavis najbolji tim Zvezde u poslednjih 10 godina od domacih igraca. Ili, pak, mozes. Samo bez Bajka molim te. Jos alasi pricaju kolikog je soma ubacio u meredov Jojic.

shone

pre 3 godine

Na poziciji ofanzivnog veznog imamo višak igrača i klince koje treba razigravati, a Ben ima 31 godinu.
Sve je jasno. Hvala i puno sreće!
(B..., 21. septembar 2020 15:10)

Koje, bre, klince kada prodaju Gavrica!?
Ne lupaj...
Terza lopove!!!

K Nan

pre 3 godine

Dok ne ode ben nema gavricu ozbiljnih minuta...dok ne ode ivanic nema nikolicu ozbiljnih minuta to su cinjenice a to su nasa dva bisera uz erakovica koji moze biti nas david luiz iz najboljih dana....

Марко

pre 3 godine

prodaj šta se traži nema se para. niko neće pavkova i boaćija, skupi a beskorisni
(nisam ja, 21. septembar 2020 17:40)

Нема се пара после пролећа у Лиги Европе (5М), два учешћа у Лигу шампиона (50М), Гаспромовог спонзорства (15М) и продаје Радоњића (7М), Боаћија (5.5М), Јовељића (4М), Марина (2.25М), Илића (2.5М), Ристића (2М), Рачића (2.2М), Пешића (4.2М) и Дегенека (3.6М). Дакле, то је укупно 103.25М за три године.

B...

pre 3 godine

Na poziciji ofanzivnog veznog imamo višak igrača i klince koje treba razigravati, a Ben ima 31 godinu.
Sve je jasno. Hvala i puno sreće!

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

@ goki
Poštovani "goki", već sat vremena razmišljam o Tvom pisanju...................
....... potpuno razumem Tvoj bes i razlog zašto si ovo napisao,,,, i sam sam nekoliko puta pomislio isto.
....... Ali u ovim godinama zaista ne mogu i ne želim da se ugasi "nešto" što je odavno deo mog života, nešto što je odavno sraslo sa mojim umom, sa mojom kućom, nešto što neopisivo volim.,,,, a život je udesio da 3 od mojih 5 najboljih prijatelja i dva kuma koje sam krstio i venčao navijaju za Partizan.
..... I oni osećaju isto što i ja prema svom voljenom klubu.
..... Zar nije bolje i poštenije, da se kao civilizovani ljudi, kao iskreni zaljubljenici u fudbal i svoje klubove, MI koji smo sigurno većina, organizujemo i odstranimo tumore i lepru koja je zasela na čelo Naših klubova, koja godinama pljačka Zvezdu i Partizan i svojim tobož saopštenjima sve nas pravi budalama, i svojim izjavama i splačinama zagađuju i prljaju Našu fudbalsku javnost i sredinu.
...... Ko su oni ?
....... Šta su oni ?
..... Niko i ništa, PROPALI POLITIČARI, SAMOZVANI PROFESORI, FALSIFIKOVANI DR. I POLUPISMENI MUCAVCI.
.... Pozdrav Tebi i očekujem da Nam se pridruže časni i iskreni navijači.
SIGURAN SAM DA SMO JOŠ UVEK VEĆINA.

fenomen

pre 3 godine

@konstatacija
Ali zato mozes da proglasis bankrot, pokupis svu lovu sa racuna i ugasis firmu pa posle na nekog drugog opet otvoris novu firmu. Pa Terzinjo je namazan svim mastima, gde je OFK Beograd danas? E biće i Zvezda tamo jednog dana.

.

pre 3 godine

Viđeno, verovatno će i Degeneka da prodaju. Strašno je posle tri najprofitabilnije sezone u istoriji, klub rasprodaje tim radi likvidnosti.

Svarožić

pre 3 godine

Ben je jedan od najboljih stranaca koji je igrao u našim klubovima. 1000% profesionalac. Na žalost, u Zvezdi trenutno može da stagnira ili nazaduje.

Primijetio sam da da ni jedan od nekoliko slobodnjaka sa 20-25 metara na Kipru nije on izveo. Nije mogao da dođe do lopte od Kange i Kataija.

isprani mozgovi

pre 3 godine

Panj
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr.Bl, 21. septembar 2020 14:03)

Ako je on panj, ti si onda bilmez

isprani mozgovi

pre 3 godine

Panj
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mr.Bl, 21. septembar 2020 14:03)

Ako je on panj, ti si onda bilmez

capitano

pre 3 godine

Sad će da ga prodaju za max 3 miliona, objaviće da transfer iznosi oko 900 000 i bonusi, a terzini botovi (da ne kažem "setite se gde smo bili" likovi) će i dalje verovati kako je to odličan posao i kako uprava ne krade.

istina..

pre 3 godine

Sramota sta rade lik je upravo zvezdu spasio u novom sadu da ne spominjem jos 100 puta kada je davao vazne golove. On je upravo savrseno aristirao Ivanicu, pitam se dal ova uprava ima ikakav plan?

Vladimir

pre 3 godine

Odlično, bio bi to još jedan "fantastičan" potez uprave kluba, sve ono što vredi daj da prodamo, dovešćemo opet nekoga sa isteklim ugovorom a hoćemo da igramo evropsko takmičenje. Deki će da nastavi da se krsti, da ako Bog pomogne.

my way

pre 3 godine

Tuga sto ide igrac koji je od svih najvise dao Zvezdi i koji je razlog sto smo 2 puta zaredom igrali LS i time postali klub na jednom potpuno visem nivou. Ako mu je ovo zelja (a zbog Miloja verovatno jeste) i prilika da se opari, ne treba mu stajati na putu. Hvala mu na svemu i sve najbolje u zivotu i daljoj karijeri. Zvezda ce uvek biti njegova kuca.

istina..

pre 3 godine

Sramota sta rade lik je upravo zvezdu spasio u novom sadu da ne spominjem jos 100 puta kada je davao vazne golove. On je upravo savrseno aristirao Ivanicu, pitam se dal ova uprava ima ikakav plan?

gg5+

pre 3 godine

Ovi što pljuju da će da ode za male pare.

Desi se Omonija i umesto para od LŠ ide LE (u najbolju ruku jer treba i tu ući) gde u startu od nagrada bude 50% manje, TV prava manja, potencijalne reklame manje, zbog korone ili nema publike ili smanje kapacitat jako - ogromni finansijski problemi jer moraju i bez LŠ da se izvlače pare za gospodu koja su postavila upravu.

Niko naravno ne može da se proda nigde i onda Terza zovne Milivoja da kupi ovoga za par miliona, jer ako Garsiju ne mogu da uvale za milion, prodati matorog Bena za 2 miliona je premija (Marin ode za 1,5).

Miloje naravno prihvata, em mu treba zglavan igrač em Arapi plaćaju i briga ih dal igrač ima 25 ili 35 samo da uradi nešto a Miloju veruju jer je doveden kao trener velikog imena i posle 2 LŠ.

Terzi dobro, Miloju dobro, Benu dobro, to što klub gubi na kvalitetu i neće videti dinara to je druga stvar.

pravnik

pre 3 godine

zašto misliš da novac mora da dođe na račun u Srbiju.Turci , Rusi , Grcii, , mi poznato je da mnoge stvari završavaju u kafani...Naravno da jedan deo novca dolazi na račun ali privatne provizije , kombinacije se završavaju i skupim poklonima, nekretninama, naročito sponzorskim ugovorima i konačno uplatama na privatne račune..U Srbiju dolazi i oporezuje se samo ono što je overeno i iznos koji stoji u ugovoru a to često nije i ono što je dogovoreno u kafani.
Kako onda objasniti odlazak Pavkova u Kinu i povratak pisle par dana jer se navodno nisu dogovorili oko ličnih uslova kao da ne postoje mail , fax ,skype telefon ..To samo potvrđuje njegov status prvotimca koji je naprasno izgubio po povratku jer je neko u toj kombinaciji sa Kinezima trebao masnu proviziju da uzme a na kraju je izvisio.
(Stipsa, 21. septembar 2020 15:56)

Nema toga više ni u Tursloj, Rusiji. UEFA kontroliše tokove novca a niko neće da se igra sa mogućnošću da bude uhapšen. Je li uhapsiše Sepa Blatera, je li kazniše MC zbog finansijskih malverzacija iako je MC privatni klub. Pa kazniše PSG sa zabranom registrovanja igrača. U Srbiju svake godine dolazi finansijska kontrola UEFA. Danas se ceo svet bori protiv pranja novca. Partizan je imao firmu u Luksemburgu koju su osnovali Zeka i Bjeka. Naša policija ispitivala slučaj ali nikada nismo saznali epilog

Dragan Milošević

pre 3 godine

Ovo nisam očekivao. Pa bez Bena mi smo jedna druga ekipa mnogo, mnogo slabija..Videlo se to i onda kad su propustili da ga registruju jer je već bio viđen da je otišao. Nisam neki optimista po pitanju našeg nastupa u ligi evrope.

xyz

pre 3 godine

Nije mi jasno, kako mozemo za igrace u stranim ligama da znamo koliko primaju bruto, neto, dnevno, mesecno..... a samo za igrace nasih klubova nikad nema informacija o transferima

NBGD

pre 3 godine

On bi otisao kako god okrenes, mozda nam je Milojevic cak i ucinio uslugu jer ce otici za neke pare. Nas najbolji stranac koji je igrao kod nas i treba da ga ispratimo kako i zasluzuje,da mu se zahvalimo na ulasku u LS, isto tako mislim i za Degeneka. Moramo da shvatimo da smo mi usputne stanice dobrim igracima,a ovo sto ostaje i ne mozemo da prodamo ostaju iz poznatih fusbalskih razloga.

zex

pre 3 godine

nemanja, 21. septembar 2020 14:35)
Kako je moguce da neznas da je Ben bio na pragu da potpise u nekom Arapskom klubu?To je razlog zasto nije licenciran.

Stipsa

pre 3 godine

će da ga prodaju za max 3 miliona, objaviće da transfer iznosi oko 900 000 i bonusi, a terzini botovi (da ne kažem "setite se gde smo bili" likovi) će i dalje verovati kako je to odličan posao i kako uprava ne krade.
(capitano, 21. septembar 2020 14:48)

Da te pitam nešto? Da li ti stvarno veruješ u priče da neko štipa lovu? Srbi su poznati po tsprijama zavere. Da li znaš da UEFA i FIFA strogo kontrolišu tokove novca od transfera i zarade menadžera koje su ograničene na 3%. Sav transfer ide preko banaka. Kada novac dodje u Srbiju idmah se obračunava porez koji je 20%.Sa računa ne može da se uzme koliko hoćeš. Terza nije ovlašćeno lice već onaj koji vodi finansije. A to lice koje podiže mora da naznači svrhu i to ide u bilans koji podleže kontroli finansijske inspekcije. Sve što se plaća u kešu mora dokaz računom. Reprezentacija se oporezuje sa 75%, ovo pišem jer imam privatno preduzeće i ja kao vlasnik ne mogu da podignem koliko hoću
(konstatacija, 21. septembar 2020 15:28)


A zašto misliš da novac mora da dođe na račun u Srbiju.Turci , Rusi , Grcii, , mi poznato je da mnoge stvari završavaju u kafani...Naravno da jedan deo novca dolazi na račun ali privatne provizije , kombinacije se završavaju i skupim poklonima, nekretninama, naročito sponzorskim ugovorima i konačno uplatama na privatne račune..U Srbiju dolazi i oporezuje se samo ono što je overeno i iznos koji stoji u ugovoru a to često nije i ono što je dogovoreno u kafani.
Kako onda objasniti odlazak Pavkova u Kinu i povratak pisle par dana jer se navodno nisu dogovorili oko ličnih uslova kao da ne postoje mail , fax ,skype telefon ..To samo potvrđuje njegov status prvotimca koji je naprasno izgubio po povratku jer je neko u toj kombinaciji sa Kinezima trebao masnu proviziju da uzme a na kraju je izvisio.

Markobg

pre 3 godine

Sramota sta rade lik je upravo zvezdu spasio u novom sadu da ne spominjem jos 100 puta kada je davao vazne golove. On je upravo savrseno aristirao Ivanicu, pitam se dal ova uprava ima ikakav plan?
(istina.., 21. septembar 2020 15:13)

Imaju odličan plan ,
da što duže uz pomoć" tribine" i poltronstva državnom vrhu ostanu u Ljutice Bogdana
i dobro napune svoje dzepove!

Medjed Momo

pre 3 godine

Ljudi mi ako ne pocnemo da se okupljamo ispred marakane da bi oterali ove lopove iz kluba mi cemo se vrlo uskoro ugasiti ,ovo sto su lopovi uradili i pokrali za ove 4 godine nema nigde,zavrsicemo kao kosarkaski klub gde su bili prodali sve zivo cak i grb,umesto da smo se posle 2 lige sampiona i prolaza grupe lige evrope konsolidovali mi u nikad goroj situaciji i dugu.

SrbEUin

pre 3 godine

Svi vide ogromnu razliku u zalaganju i energiji mladih i talentovanih igrača od mnogih prvotimaca, koji igraju na njihovim pozicijama. Deca znaju i max se trude i bore za pobedu.
Na Evrosceni ne igraju trenutno najbolji, najpogodniji i najspremniji igrači, već oni koje treba staviti u izlog radi prodaje. Treba i manageri da zarade neku kintu, i oni imaju dušu. Vukanović je tako po nalogu stavljen u izlog, ali, avaj, onaj čovek mu ne reče da da gol...

Davor

pre 3 godine

Ne odvodi njega Milojević, nego ga uprava prodaje!!! Ništa od Lige šampiona ove sezone, pa treba namiriti sve te aždaje u klubu i oko njega! Imamo polupismenog trenera i tri, četiri kvalitetna igrača od kojih jednog prodajemo! Strašno!

Zlatko

pre 3 godine

Jedna stvar koja se provlači u samo 2-3 komentara. Ako bi se reklo da je Ben Milojev igrač (posle prve saradnje, nastavljaju saradnju u još dva kluba), koliko je onda menadžerskih igrača kad trenerovog igrača nisu registrovali za LŠ, kad nije bilo mesta među 25? Pa čak i da je klasično menadžerisanje, taj Milojev igrač je bolji od svih ostalih sumnjivih. Ta priča "bio je na pragu potpisa" je za malu decu kao i "Tomanea je tražio Porto". Svi koji imaju karte za istok i zapad, treba motkama sve ove da najure.

Cika Slave

pre 3 godine

2 gola Salzburgu za LS, gol i asistencija u Trnavi za obezbedjnu Evropu... doneo nam covek 30-ak miliona! Hvala ti majstore! Ali ako moram da biram izmedju odlaska Gavrica ili Bena, nek ide Ben... nazalost zbog promasaja u prelaznom roku od prosle godine dosli smo u situaciju da jednog moramo da prodamo.

Prfg

pre 3 godine

Marko
A koliki je dug posle svog tog novca koji je usao u klub? Uprava i jednog i drugog kluba krade pare besomučno i onda zamažu oči navijačima

lavirint

pre 3 godine

Da ovo znaci vise sanse Gavricu, Nikolicu, Radulovicu rekao bih super...Ipak, znajuci sklonosti uprave ka prodaji sve zvezdine dece za sitne pare, bojim se da cemo ovako ostati na igracima koji nit su mladi poput pomenutih, nit valjaju icemu, barem na nivou Bena.

ćomica 14

pre 3 godine

Vidim da nisam jedini ko se ovde u komentarima pita ko će igrati na njegovom mestu. Ako je to više prostora za Nikolića onda super, neka ide. Mada, kad je ovaj igrač u pitanju ne mogu da se ne setim one prošlogodišnje gluposti kada ga nisu licencirali za Ligu šampiona.

Pera Detlic

pre 3 godine

Marko svaka tebi cast sto si nabrojao prihode kluba a gde su rashodi.Kao prvo porez drzavi jer novac koji se zaradi od UEFE moras platit porez jer UEFA ne dozvoljava igranje ako si duzan.Drugo plate igracima.Trece plate radnika na odrzavanju stadiona.Cetvrto placanje putovanja i smestaj igraca.Peto placanje privatnog obezbedjenja.Sesto placanje zandarmerije za obezbedjenje utakmica.Sedmo placanje komunalija.Osmo i najvaznije plate kako ih ono vi zovete PRVA EKIPA NAVIJACA plus placanje putovanja po zemlji i evropi.

maconii

pre 3 godine

jel ovo znaci da vukanovic ide na svoju prirodnu poziciju?...moze da ode ben,ali ovo sto stankovic radi nije dobro...eliminise igrace iz tima,pa ih onda vraca u tim i to nespremne i to nas je kostalo ispadanja od omonije...da su falcineli i pavkov delili minutazu na poziciji napadaca drugacije bi bilo...los osecaj i los tajming za izmene i sastav tima sto je samo odraz neiskustva u trenerskom poslu

Zlatko

pre 3 godine

Da te pitam nešto? Da li ti stvarno veruješ u priče da neko štipa lovu? Srbi su poznati po tsprijama zavere. Da li znaš da UEFA i FIFA strogo kontrolišu tokove novca od transfera i zarade menadžera koje su ograničene na 3%. Sav transfer ide preko banaka. Kada novac dodje u Srbiju idmah se obračunava porez koji je 20%.Sa računa ne može da se uzme koliko hoćeš. Terza nije ovlašćeno lice već onaj koji vodi finansije. A to lice koje podiže mora da naznači svrhu i to ide u bilans koji podleže kontroli finansijske inspekcije. Sve što se plaća u kešu mora dokaz računom. Reprezentacija se oporezuje sa 75%, ovo pišem jer imam privatno preduzeće i ja kao vlasnik ne mogu da podignem koliko hoću
(konstatacija, 21. septembar 2020 15:28)

A da li ti stvarno misliš da su ista pravila za tebe koja si sitna riba i za Zvezdu i Partizan u koje se slivaju milioni? Partizan nema kuče za šta da ujede a vezali su 10 godina u Evropi i za lepe pare prodali igrače. Zvezda je vezala tek 3 godine, a kasa je prazna da moraju da prodaju malog Gavrića za siću "da bi klub imao za život". Da se novac ne izvlači na sto načina, zar misliš da bi "navijači" postrojavali igrače, lupali im automobile, skidali dresove i kapitenske trake, a sam vođa rekao da nema snage da se obračuna sa takvima, pa čak i organizovao noćni sastanak radi postavljanja uprave? Ni Zvezda ni Partizan nemaju skup i konkurentan tim, nemaju nov stadion, nemaju infrastrukturu, pa gde su onda tolike pare? Mediko blok, grejači terena i semafor sigurno koštaju mnogo, ali ne toliko mnogo koliko su to stvari za zamazivanje očiju. Da se novac ne izvlači na sto načina, zašto bi svaka Vlada bila protiv privatizacije?