Subota, 19.09.2020.

13:40

Stanojević: Biće pet promena za Zlatibor, neophodna su pojačanja

Trener Partizana Aleksandar Stanojević video-konfrencijom na stadionu u Humskoj najavio je utakmicu osmog kola Linglong Superlige protiv Zlatibora u Čajetini.

Izvor: SS

Stanojeviæ: Biæe pet promena za Zlatibor, neophodna su pojaèanja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Ivan

pre 3 godine

fd
Posle 14 rundi kfalifikacija koje je Zvezda prosla za redom, ne znam da li je neki klub jos to uspeo, vi cete ovekivano da se uhvatite za ovu 15-u rundu gde se igra neki nakaradni sistem zbog korone!?!?!?? I gde je Zvezda ispala na penale, sto moze da se desi bilo kom klubu. Pricas o sudijama????? Pa ove sezone vas guraju sudije vise od bilo koga u ligi, prvo kolo ne bi pobedili bez pomoci sudije!!!!!! Evropske utakmice, mozemo i o tome, 240 minuta ste igrali sa dve ekipe za koje ni najgori hard kor kladionicari nisu nikad culi, i sta? Pa nista!!!! Niste dali gol iz igre ekipama koje prvi put u istoriji igraju Evropu, za 240 minuta!!!!!!! Da i malo licite na ozbiljan klub ove sezone bi uzeli prvenstvo jer Zvezda igra bez trenera, i kako stvari stoje bice tako do kraja sezone...

dure

pre 3 godine

Ja bih pustio klince da igraju,pre svega sto se prvak zna,jos od 2012,sem one namestene,koju nisu umeli da uzmu...S klincima cemo samo dobiti,em je ova kurona i pitanje je dokle ce nas szo maltretirati,a ulagati u neizvesnost je ludost..cekajmo bolja vremena za Srbiju,pustimo klince da se razvijaju..

Pedja

pre 3 godine

Poslednja vest da nisu hteli da plate Vlalukina 200.000€?! Pa, koja pojacanja? Oni sto ce da plate da igraju kod vas? Mozete da angazujete i ovog golmana Steaue, covek se istakao vise puta protiv TSC-a, kad su davali golove. A nije nista losiji od ovog Popovica.

Lav

pre 3 godine

Polako sa ta pojacanja ;). Ljudi u upravi moraju da sebe prvo obezbede a posle sta ostane za tebe Sale. Vole parolu bolje da ljulja nego da zulja ????. Ako do sada nisu doveli pojacanja sem onog diletanta Miljkovica, tesko da ce neko od celnih zeznuti pa da ti dovedu igraca. Sale i veliki Igor Duljaj nisu trebali da prihvate povratak u klub ali naseli su na bajke od strane foteljasa.

JPR24

pre 3 godine

Kakva bre pojačanja !? Teraj to sto imaš da pocnu da trče, da igraju ! Dobijaju pare za šta !?? Pa kad to već uradiš e onda možda može i da priča o nekom pojacanju, ovako nema svrhe, niti ima igre, niti se to bori, niti imaju neku šansu za evropu! Da nece pojačanje za ovu našu raspalu ligu možda !??

fd

pre 3 godine

Bez loše namere ili namere da provociram, pitam sledeće:

Dešavaju se velike promene u timu, plače se za pojačanjima....ako je sve to neophodno, zbog čega onda krivite sve ostale za loše rezultate?

Meni se čini da će Stanojević pokvariti sve što je Savo napravio...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joy, 19. septembar 2020 14:05)

Drugi tj sudije i treba da se krive ako sude tendenciozno na štetu tima jer ni Liverpul ne bi mogao bolje od 2. mesta u ovoj ligi pošto postoji tim koji nema loše rezultate, dok ne ode u Evropu i ispadne od osrednjeg tima sa 10 igrača od 32+ godine, vrednog kao 3 igrača tog bezgrešnog tima.

Ne vidim kako je Partizan kriv za to što domaći Lukašenko navija za CZ pa sipa i ne pita, postavio je svog vozača na čelo saveza i na ostale pozicije slične kvalifikovane kadrove (VVV štakore u Partizan da slučajno ne ode titula čak i ako budu blizu kao onomad sa ćelavim prepotenkom) koji imaju za cilj da donesu šefovoj mezimici titulu svake godine.

Ali nema veze, kad bude dug opet 50+ miliona posle sezone bez LŠ i bez iti jednog prodatog igrača za zglavne pare biće opet ponoćnih sastanaka na stadionu.

Anfield

pre 3 godine

Delije su se uvek bavile transfermarketom, ali sad odjednom ne, a ovako stoje stvari:
Sarloa 30.7 miliona. dok EUROPA + TIRANA + OMONIA + CELJE + ARARAT = 27 MILIONA hahahahahahaha
(Mateja, 19. septembar 2020 14:48)
Zahvaljujemo se na glasu.



Opaaa, rasprodaja, a pošto Liverpul?

Topss

pre 3 godine

Tipicna grobarska sizofrenija.... trebaju im pojacanja, a za lose rezultate kriv Kokeza... Kako??
(Straight Outta München, 19. septembar 2020 14:58)
A ko ke vama kriv sto ne moze vise ni sudija da vam pomogne u derbijima? Prelazite centar samo kad golman ispuca loptu😂😂😂

lol

pre 3 godine

Uz dužno poštovanje ali Stanoje od kad je otišao iz Partizana nije ostvario baš nikakav napredak u trenerskom smislu. Ne znam da li je igde sastavio jednu sezonu. A kad se zna da je ortak sa Tvorzanom onda je jasno šta nam sledi.

Crnobelac

pre 3 godine

@ Rikelme

Vrlo,ali vrlo duhovit komentar.Sigurno ga je pisao navijač ljubimice režima.Oni su poznati po svojoj duhovitosti,naročito kad komentarišu svoju ljubimicu.Inače,pozdravlja vas Miha i ima još jednog napadača za vas.

grobar

pre 3 godine

Ako pretpostavimo da su markec i asano startna krila, dve opcije preko su mladi stevanovic i denis koji zaista deluju sjajno, a opcija sa klupe za sumu je mali pavlovic. U vezi defanzivna opcija s klupe je scekic, koji se zaista pokazao odlicno za ucvrscivanje odbrane. Proslo leto je odradjen fenomenalan prelazni rok, ekipa je pokazala izuzetan kvalitet, igrala egal mec sa prvom postavom jednog mancestera i izvisila za nokaut fazu zbog 5 minuta manjka koncentracije. Treba samo rekonstruisati odbranu, jer je ostojic previse mator, a kalaba prodat. Iz aviona se vidi da je miletic mogao sjajan da bude na desnom stoperu, ostavio si labilnog vitasa koji kiksa apsolutno svaku utakmicu, a miletica prodao da bi doveo MILJKOVICA..? Preuzeo si jednu izuzetnu ekipu koja je nakon cele prosle sezone ostala na okupu i ne izmisljaj mnogo.

Najrealnije

pre 3 godine

Stanoje provalio šta je problem Partizana, da nema dovoljno igrača za evropu i Ling Longu ligu... momci samo hrabro nije Zlatibor tako loš...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djole bombas, 19. septembar 2020 13:45)

Ne mora da brine,sto se Evrope tice jer ce u tom takmicenju odigrati samo jos jednu utakmicu.

Zelenko

pre 3 godine

Bez loše namere ili namere da provociram, pitam sledeće:

Dešavaju se velike promene u timu, plače se za pojačanjima....ako je sve to neophodno, zbog čega onda krivite sve ostale za loše rezultate?

Meni se čini da će Stanojević pokvariti sve što je Savo napravio...
(joy, 19. septembar 2020 14:05)

Savo je napravio prvih 11 jako dobro, ali klupa je jako bitan deo svake ekipe, slep covek bi video da Partizan za rotaciju ima 13, 14 igraca sto je za takmicenje na 2,3 fronta premalo. Ne znam sta ima da pokvari, nece da prodaje nikoga vec da pojaca konkurenciju, ne vidim tu nista lose, ne moze 11 igraca da iznese sezonu.

veliki strumf

pre 3 godine

Šta će vam pojačanja, samo trenirajte dranje! Loptu u šesnaest, ko joj je najbliži neka padne i neka se prodere sto jače da se čuje do Mackata - sudija neće imati gde, moraće da dosudi penal.

Sasa

pre 3 godine

Šarloa je u strahu najradije bi predali boje se debakla protiv partizana, evropa podrhtava, mediji pišu o briljantonoj partiji partizana protiv nikad jačih moldavaca, pišu se hvalospevi o partizanu i njihovom treneru koji ih je preporodio, moldavci nisu znali šta ih je snašlo, osvetlali ste obraz srbiji, a ne ko mi burkamo srpski fudbal zadnje tri godine ( jednom LE, dva puta LŠ) sramota, u LE prodjemo grupu, vi bi je u najmanju ruku osvojili, u LŠ osvojimo bedna 4 boda u grupi sa Napolijem, Liverpulom i Parizom, vi bi u toj grupi u najmanju ruku 2 bili, sa stabojem prvi 100 posto, nema šta mi smo sramota za fudbal, vi ste bre sile, institucija, drago mi je da bar jedan naš klub predstavlja srbiju kako dolikuje, zbog vas smo opet na fudbalskoj mapi, svi da se ugledamo na partizan, aj uzdravlje.

Božo britva

pre 3 godine

Ko je doveo u Partizan ovog...ma neću da napišem jer mi ne bi objavili komentar,tog treba motkom oterati!!! Stanojević je oterao Moreiru i Diaru da bi doveo Babovića i Šćepovića!!! Već je krenuo da proziva Sumu i Sadika,sad traži pojačanja kao što mu je Miljković,koji je već pokazao da je najgori igrač u istoriji Partizana. I Albert Nađ se javio i kritikuje Sumu i Sadika,a Nađ je bio sportski direktor kad je Stanojević oterao Moreiru i Diaru!
Stanojević,Nađ,Krstajić...to su Bjekovićevi banditi!
Doveden je u Partizan da nas zakopa!

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

VVV su trebali da iskoristi priliku da probaju da dovedu Sulejmanija - nisu ni pokušali.

Mogli su da vrate Nikolića koji je prošle sezone dobro igrao u Spartaku - verovatno im nije ni palo na pamet tako nešto.

Mogli su da odreše kesu i dovedu kvalitetnog desnog beka i još jednog kvalitetnog štopera, čime bi Miletić konačno mogao da se vrati na svoju prirodnu poziciju a Ostojić bi konačno mogao u penziju - dovedeni su Banjak i Miljković, a Miletić je prodan.

Urošević se i dalje forsira iako je beskoristan u napadu.

Nema kvalitetnih zamena za Natha i Zdjelara na sredini - Pavlović i Šćekić to nisu.

Ne postoji pristojna zamena za Stojketa na golu.

Ne postoji pristojna zamena za Sadika u napadu.

Ne postoji pristojna zamena za Asana na levom krilu.

Svi štoperi su rupe.

Marković ne služi ničemu.

Smiljanić je i dalje u ekipi.

Ovo više nije ni smešno.

Mateja

pre 3 godine

Delije su se uvek bavile transfermarketom, ali sad odjednom ne, a ovako stoje stvari:
Sarloa 30.7 miliona. dok EUROPA + TIRANA + OMONIA + CELJE + ARARAT = 27 MILIONA hahahahahahaha

panter pudlica

pre 3 godine

Igra nije loša, loša je realizacija prilika. Napadači su očaj živi, treba im sto šansi da bi dali gol. Dovedite jednog krštenog golgetera, inače džaba sve.

joy

pre 3 godine

Bez loše namere ili namere da provociram, pitam sledeće:

Dešavaju se velike promene u timu, plače se za pojačanjima....ako je sve to neophodno, zbog čega onda krivite sve ostale za loše rezultate?

Meni se čini da će Stanojević pokvariti sve što je Savo napravio...

nenad

pre 3 godine

Sa postojecim igracima ste realno za 4-5 mesto u nasoj ligi.Ako dovedete nekoga,mozda budete drugi na kraju sezone.
(Objektivno, 19. 
ti si objektivan kao i Zvezdan Terzic

Barolo

pre 3 godine

Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor kojim će se fuzionisati. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub.

Klub koji ima domaci teren u Beogradu, Laktasima i Zagrebu

fenomen

pre 3 godine

Zasto kao bonus igraca forsiraju ovog golmana? Stavi pored Filipa Stevanovica recimo L Pavlovica od pocetka. Imas i Colica, Stulica. Popovic mi ne deluje bas kao siguran golman, osim toga i Pazarci i Voša ga napunili. Bolje bi bilo da neke odmoris. Natko, Suma, Sadik mi ne deluju bas fizicki spremni za ritam nedelja- cetvrtak-nedelja. Valjda bi i sa rezervistima trebali da taj Zlatibor zgazimo.

djole bombas

pre 3 godine

Stanoje provalio šta je problem Partizana, da nema dovoljno igrača za evropu i Ling Longu ligu... momci samo hrabro nije Zlatibor tako loš...

Božo britva

pre 3 godine

Ko je doveo u Partizan ovog...ma neću da napišem jer mi ne bi objavili komentar,tog treba motkom oterati!!! Stanojević je oterao Moreiru i Diaru da bi doveo Babovića i Šćepovića!!! Već je krenuo da proziva Sumu i Sadika,sad traži pojačanja kao što mu je Miljković,koji je već pokazao da je najgori igrač u istoriji Partizana. I Albert Nađ se javio i kritikuje Sumu i Sadika,a Nađ je bio sportski direktor kad je Stanojević oterao Moreiru i Diaru!
Stanojević,Nađ,Krstajić...to su Bjekovićevi banditi!
Doveden je u Partizan da nas zakopa!

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

VVV su trebali da iskoristi priliku da probaju da dovedu Sulejmanija - nisu ni pokušali.

Mogli su da vrate Nikolića koji je prošle sezone dobro igrao u Spartaku - verovatno im nije ni palo na pamet tako nešto.

Mogli su da odreše kesu i dovedu kvalitetnog desnog beka i još jednog kvalitetnog štopera, čime bi Miletić konačno mogao da se vrati na svoju prirodnu poziciju a Ostojić bi konačno mogao u penziju - dovedeni su Banjak i Miljković, a Miletić je prodan.

Urošević se i dalje forsira iako je beskoristan u napadu.

Nema kvalitetnih zamena za Natha i Zdjelara na sredini - Pavlović i Šćekić to nisu.

Ne postoji pristojna zamena za Stojketa na golu.

Ne postoji pristojna zamena za Sadika u napadu.

Ne postoji pristojna zamena za Asana na levom krilu.

Svi štoperi su rupe.

Marković ne služi ničemu.

Smiljanić je i dalje u ekipi.

Ovo više nije ni smešno.

joy

pre 3 godine

Bez loše namere ili namere da provociram, pitam sledeće:

Dešavaju se velike promene u timu, plače se za pojačanjima....ako je sve to neophodno, zbog čega onda krivite sve ostale za loše rezultate?

Meni se čini da će Stanojević pokvariti sve što je Savo napravio...

djole bombas

pre 3 godine

Stanoje provalio šta je problem Partizana, da nema dovoljno igrača za evropu i Ling Longu ligu... momci samo hrabro nije Zlatibor tako loš...

nenad

pre 3 godine

Sa postojecim igracima ste realno za 4-5 mesto u nasoj ligi.Ako dovedete nekoga,mozda budete drugi na kraju sezone.
(Objektivno, 19. 
ti si objektivan kao i Zvezdan Terzic

Topss

pre 3 godine

Tipicna grobarska sizofrenija.... trebaju im pojacanja, a za lose rezultate kriv Kokeza... Kako??
(Straight Outta München, 19. septembar 2020 14:58)
A ko ke vama kriv sto ne moze vise ni sudija da vam pomogne u derbijima? Prelazite centar samo kad golman ispuca loptu😂😂😂

Najrealnije

pre 3 godine

Stanoje provalio šta je problem Partizana, da nema dovoljno igrača za evropu i Ling Longu ligu... momci samo hrabro nije Zlatibor tako loš...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djole bombas, 19. septembar 2020 13:45)

Ne mora da brine,sto se Evrope tice jer ce u tom takmicenju odigrati samo jos jednu utakmicu.

Mateja

pre 3 godine

Delije su se uvek bavile transfermarketom, ali sad odjednom ne, a ovako stoje stvari:
Sarloa 30.7 miliona. dok EUROPA + TIRANA + OMONIA + CELJE + ARARAT = 27 MILIONA hahahahahahaha

panter pudlica

pre 3 godine

Igra nije loša, loša je realizacija prilika. Napadači su očaj živi, treba im sto šansi da bi dali gol. Dovedite jednog krštenog golgetera, inače džaba sve.

Zelenko

pre 3 godine

Bez loše namere ili namere da provociram, pitam sledeće:

Dešavaju se velike promene u timu, plače se za pojačanjima....ako je sve to neophodno, zbog čega onda krivite sve ostale za loše rezultate?

Meni se čini da će Stanojević pokvariti sve što je Savo napravio...
(joy, 19. septembar 2020 14:05)

Savo je napravio prvih 11 jako dobro, ali klupa je jako bitan deo svake ekipe, slep covek bi video da Partizan za rotaciju ima 13, 14 igraca sto je za takmicenje na 2,3 fronta premalo. Ne znam sta ima da pokvari, nece da prodaje nikoga vec da pojaca konkurenciju, ne vidim tu nista lose, ne moze 11 igraca da iznese sezonu.

fenomen

pre 3 godine

Zasto kao bonus igraca forsiraju ovog golmana? Stavi pored Filipa Stevanovica recimo L Pavlovica od pocetka. Imas i Colica, Stulica. Popovic mi ne deluje bas kao siguran golman, osim toga i Pazarci i Voša ga napunili. Bolje bi bilo da neke odmoris. Natko, Suma, Sadik mi ne deluju bas fizicki spremni za ritam nedelja- cetvrtak-nedelja. Valjda bi i sa rezervistima trebali da taj Zlatibor zgazimo.

Barolo

pre 3 godine

Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor kojim će se fuzionisati. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub.

Klub koji ima domaci teren u Beogradu, Laktasima i Zagrebu

veliki strumf

pre 3 godine

Šta će vam pojačanja, samo trenirajte dranje! Loptu u šesnaest, ko joj je najbliži neka padne i neka se prodere sto jače da se čuje do Mackata - sudija neće imati gde, moraće da dosudi penal.

grobar

pre 3 godine

Ako pretpostavimo da su markec i asano startna krila, dve opcije preko su mladi stevanovic i denis koji zaista deluju sjajno, a opcija sa klupe za sumu je mali pavlovic. U vezi defanzivna opcija s klupe je scekic, koji se zaista pokazao odlicno za ucvrscivanje odbrane. Proslo leto je odradjen fenomenalan prelazni rok, ekipa je pokazala izuzetan kvalitet, igrala egal mec sa prvom postavom jednog mancestera i izvisila za nokaut fazu zbog 5 minuta manjka koncentracije. Treba samo rekonstruisati odbranu, jer je ostojic previse mator, a kalaba prodat. Iz aviona se vidi da je miletic mogao sjajan da bude na desnom stoperu, ostavio si labilnog vitasa koji kiksa apsolutno svaku utakmicu, a miletica prodao da bi doveo MILJKOVICA..? Preuzeo si jednu izuzetnu ekipu koja je nakon cele prosle sezone ostala na okupu i ne izmisljaj mnogo.

JPR24

pre 3 godine

Kakva bre pojačanja !? Teraj to sto imaš da pocnu da trče, da igraju ! Dobijaju pare za šta !?? Pa kad to već uradiš e onda možda može i da priča o nekom pojacanju, ovako nema svrhe, niti ima igre, niti se to bori, niti imaju neku šansu za evropu! Da nece pojačanje za ovu našu raspalu ligu možda !??

Anfield

pre 3 godine

Delije su se uvek bavile transfermarketom, ali sad odjednom ne, a ovako stoje stvari:
Sarloa 30.7 miliona. dok EUROPA + TIRANA + OMONIA + CELJE + ARARAT = 27 MILIONA hahahahahahaha
(Mateja, 19. septembar 2020 14:48)
Zahvaljujemo se na glasu.



Opaaa, rasprodaja, a pošto Liverpul?

Lav

pre 3 godine

Polako sa ta pojacanja ;). Ljudi u upravi moraju da sebe prvo obezbede a posle sta ostane za tebe Sale. Vole parolu bolje da ljulja nego da zulja ????. Ako do sada nisu doveli pojacanja sem onog diletanta Miljkovica, tesko da ce neko od celnih zeznuti pa da ti dovedu igraca. Sale i veliki Igor Duljaj nisu trebali da prihvate povratak u klub ali naseli su na bajke od strane foteljasa.

lol

pre 3 godine

Uz dužno poštovanje ali Stanoje od kad je otišao iz Partizana nije ostvario baš nikakav napredak u trenerskom smislu. Ne znam da li je igde sastavio jednu sezonu. A kad se zna da je ortak sa Tvorzanom onda je jasno šta nam sledi.

Sasa

pre 3 godine

Šarloa je u strahu najradije bi predali boje se debakla protiv partizana, evropa podrhtava, mediji pišu o briljantonoj partiji partizana protiv nikad jačih moldavaca, pišu se hvalospevi o partizanu i njihovom treneru koji ih je preporodio, moldavci nisu znali šta ih je snašlo, osvetlali ste obraz srbiji, a ne ko mi burkamo srpski fudbal zadnje tri godine ( jednom LE, dva puta LŠ) sramota, u LE prodjemo grupu, vi bi je u najmanju ruku osvojili, u LŠ osvojimo bedna 4 boda u grupi sa Napolijem, Liverpulom i Parizom, vi bi u toj grupi u najmanju ruku 2 bili, sa stabojem prvi 100 posto, nema šta mi smo sramota za fudbal, vi ste bre sile, institucija, drago mi je da bar jedan naš klub predstavlja srbiju kako dolikuje, zbog vas smo opet na fudbalskoj mapi, svi da se ugledamo na partizan, aj uzdravlje.

fd

pre 3 godine

Bez loše namere ili namere da provociram, pitam sledeće:

Dešavaju se velike promene u timu, plače se za pojačanjima....ako je sve to neophodno, zbog čega onda krivite sve ostale za loše rezultate?

Meni se čini da će Stanojević pokvariti sve što je Savo napravio...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joy, 19. septembar 2020 14:05)

Drugi tj sudije i treba da se krive ako sude tendenciozno na štetu tima jer ni Liverpul ne bi mogao bolje od 2. mesta u ovoj ligi pošto postoji tim koji nema loše rezultate, dok ne ode u Evropu i ispadne od osrednjeg tima sa 10 igrača od 32+ godine, vrednog kao 3 igrača tog bezgrešnog tima.

Ne vidim kako je Partizan kriv za to što domaći Lukašenko navija za CZ pa sipa i ne pita, postavio je svog vozača na čelo saveza i na ostale pozicije slične kvalifikovane kadrove (VVV štakore u Partizan da slučajno ne ode titula čak i ako budu blizu kao onomad sa ćelavim prepotenkom) koji imaju za cilj da donesu šefovoj mezimici titulu svake godine.

Ali nema veze, kad bude dug opet 50+ miliona posle sezone bez LŠ i bez iti jednog prodatog igrača za zglavne pare biće opet ponoćnih sastanaka na stadionu.

Crnobelac

pre 3 godine

@ Rikelme

Vrlo,ali vrlo duhovit komentar.Sigurno ga je pisao navijač ljubimice režima.Oni su poznati po svojoj duhovitosti,naročito kad komentarišu svoju ljubimicu.Inače,pozdravlja vas Miha i ima još jednog napadača za vas.

Pedja

pre 3 godine

Poslednja vest da nisu hteli da plate Vlalukina 200.000€?! Pa, koja pojacanja? Oni sto ce da plate da igraju kod vas? Mozete da angazujete i ovog golmana Steaue, covek se istakao vise puta protiv TSC-a, kad su davali golove. A nije nista losiji od ovog Popovica.

dure

pre 3 godine

Ja bih pustio klince da igraju,pre svega sto se prvak zna,jos od 2012,sem one namestene,koju nisu umeli da uzmu...S klincima cemo samo dobiti,em je ova kurona i pitanje je dokle ce nas szo maltretirati,a ulagati u neizvesnost je ludost..cekajmo bolja vremena za Srbiju,pustimo klince da se razvijaju..

Ivan

pre 3 godine

fd
Posle 14 rundi kfalifikacija koje je Zvezda prosla za redom, ne znam da li je neki klub jos to uspeo, vi cete ovekivano da se uhvatite za ovu 15-u rundu gde se igra neki nakaradni sistem zbog korone!?!?!?? I gde je Zvezda ispala na penale, sto moze da se desi bilo kom klubu. Pricas o sudijama????? Pa ove sezone vas guraju sudije vise od bilo koga u ligi, prvo kolo ne bi pobedili bez pomoci sudije!!!!!! Evropske utakmice, mozemo i o tome, 240 minuta ste igrali sa dve ekipe za koje ni najgori hard kor kladionicari nisu nikad culi, i sta? Pa nista!!!! Niste dali gol iz igre ekipama koje prvi put u istoriji igraju Evropu, za 240 minuta!!!!!!! Da i malo licite na ozbiljan klub ove sezone bi uzeli prvenstvo jer Zvezda igra bez trenera, i kako stvari stoje bice tako do kraja sezone...

Barolo

pre 3 godine

Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor kojim će se fuzionisati. Ekipe će na dresovima u svim takmičenjima logo Partizan Igokea i Igokea Partizan, imaće zajednički Upravni odbor, prostorije, razmenjivaće igrače bez obeštećenja, a u planu je i izgradnja hale. Celo Sportsko društvo stoji iza ovog sporazuma. Da naglasim, nas sada treba posmatrati kao jedan klub.

Klub koji ima domaci teren u Beogradu, Laktasima i Zagrebu

Sasa

pre 3 godine

Šarloa je u strahu najradije bi predali boje se debakla protiv partizana, evropa podrhtava, mediji pišu o briljantonoj partiji partizana protiv nikad jačih moldavaca, pišu se hvalospevi o partizanu i njihovom treneru koji ih je preporodio, moldavci nisu znali šta ih je snašlo, osvetlali ste obraz srbiji, a ne ko mi burkamo srpski fudbal zadnje tri godine ( jednom LE, dva puta LŠ) sramota, u LE prodjemo grupu, vi bi je u najmanju ruku osvojili, u LŠ osvojimo bedna 4 boda u grupi sa Napolijem, Liverpulom i Parizom, vi bi u toj grupi u najmanju ruku 2 bili, sa stabojem prvi 100 posto, nema šta mi smo sramota za fudbal, vi ste bre sile, institucija, drago mi je da bar jedan naš klub predstavlja srbiju kako dolikuje, zbog vas smo opet na fudbalskoj mapi, svi da se ugledamo na partizan, aj uzdravlje.

veliki strumf

pre 3 godine

Šta će vam pojačanja, samo trenirajte dranje! Loptu u šesnaest, ko joj je najbliži neka padne i neka se prodere sto jače da se čuje do Mackata - sudija neće imati gde, moraće da dosudi penal.

Najrealnije

pre 3 godine

Stanoje provalio šta je problem Partizana, da nema dovoljno igrača za evropu i Ling Longu ligu... momci samo hrabro nije Zlatibor tako loš...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (djole bombas, 19. septembar 2020 13:45)

Ne mora da brine,sto se Evrope tice jer ce u tom takmicenju odigrati samo jos jednu utakmicu.

Božo britva

pre 3 godine

Ko je doveo u Partizan ovog...ma neću da napišem jer mi ne bi objavili komentar,tog treba motkom oterati!!! Stanojević je oterao Moreiru i Diaru da bi doveo Babovića i Šćepovića!!! Već je krenuo da proziva Sumu i Sadika,sad traži pojačanja kao što mu je Miljković,koji je već pokazao da je najgori igrač u istoriji Partizana. I Albert Nađ se javio i kritikuje Sumu i Sadika,a Nađ je bio sportski direktor kad je Stanojević oterao Moreiru i Diaru!
Stanojević,Nađ,Krstajić...to su Bjekovićevi banditi!
Doveden je u Partizan da nas zakopa!

Topss

pre 3 godine

Tipicna grobarska sizofrenija.... trebaju im pojacanja, a za lose rezultate kriv Kokeza... Kako??
(Straight Outta München, 19. septembar 2020 14:58)
A ko ke vama kriv sto ne moze vise ni sudija da vam pomogne u derbijima? Prelazite centar samo kad golman ispuca loptu😂😂😂

Mateja

pre 3 godine

Delije su se uvek bavile transfermarketom, ali sad odjednom ne, a ovako stoje stvari:
Sarloa 30.7 miliona. dok EUROPA + TIRANA + OMONIA + CELJE + ARARAT = 27 MILIONA hahahahahahaha

nenad

pre 3 godine

Sa postojecim igracima ste realno za 4-5 mesto u nasoj ligi.Ako dovedete nekoga,mozda budete drugi na kraju sezone.
(Objektivno, 19. 
ti si objektivan kao i Zvezdan Terzic

Crnobelac

pre 3 godine

@ Rikelme

Vrlo,ali vrlo duhovit komentar.Sigurno ga je pisao navijač ljubimice režima.Oni su poznati po svojoj duhovitosti,naročito kad komentarišu svoju ljubimicu.Inače,pozdravlja vas Miha i ima još jednog napadača za vas.

fd

pre 3 godine

Bez loše namere ili namere da provociram, pitam sledeće:

Dešavaju se velike promene u timu, plače se za pojačanjima....ako je sve to neophodno, zbog čega onda krivite sve ostale za loše rezultate?

Meni se čini da će Stanojević pokvariti sve što je Savo napravio...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (joy, 19. septembar 2020 14:05)

Drugi tj sudije i treba da se krive ako sude tendenciozno na štetu tima jer ni Liverpul ne bi mogao bolje od 2. mesta u ovoj ligi pošto postoji tim koji nema loše rezultate, dok ne ode u Evropu i ispadne od osrednjeg tima sa 10 igrača od 32+ godine, vrednog kao 3 igrača tog bezgrešnog tima.

Ne vidim kako je Partizan kriv za to što domaći Lukašenko navija za CZ pa sipa i ne pita, postavio je svog vozača na čelo saveza i na ostale pozicije slične kvalifikovane kadrove (VVV štakore u Partizan da slučajno ne ode titula čak i ako budu blizu kao onomad sa ćelavim prepotenkom) koji imaju za cilj da donesu šefovoj mezimici titulu svake godine.

Ali nema veze, kad bude dug opet 50+ miliona posle sezone bez LŠ i bez iti jednog prodatog igrača za zglavne pare biće opet ponoćnih sastanaka na stadionu.

joy

pre 3 godine

Bez loše namere ili namere da provociram, pitam sledeće:

Dešavaju se velike promene u timu, plače se za pojačanjima....ako je sve to neophodno, zbog čega onda krivite sve ostale za loše rezultate?

Meni se čini da će Stanojević pokvariti sve što je Savo napravio...

grobar

pre 3 godine

Ako pretpostavimo da su markec i asano startna krila, dve opcije preko su mladi stevanovic i denis koji zaista deluju sjajno, a opcija sa klupe za sumu je mali pavlovic. U vezi defanzivna opcija s klupe je scekic, koji se zaista pokazao odlicno za ucvrscivanje odbrane. Proslo leto je odradjen fenomenalan prelazni rok, ekipa je pokazala izuzetan kvalitet, igrala egal mec sa prvom postavom jednog mancestera i izvisila za nokaut fazu zbog 5 minuta manjka koncentracije. Treba samo rekonstruisati odbranu, jer je ostojic previse mator, a kalaba prodat. Iz aviona se vidi da je miletic mogao sjajan da bude na desnom stoperu, ostavio si labilnog vitasa koji kiksa apsolutno svaku utakmicu, a miletica prodao da bi doveo MILJKOVICA..? Preuzeo si jednu izuzetnu ekipu koja je nakon cele prosle sezone ostala na okupu i ne izmisljaj mnogo.

djole bombas

pre 3 godine

Stanoje provalio šta je problem Partizana, da nema dovoljno igrača za evropu i Ling Longu ligu... momci samo hrabro nije Zlatibor tako loš...

Anfield

pre 3 godine

Delije su se uvek bavile transfermarketom, ali sad odjednom ne, a ovako stoje stvari:
Sarloa 30.7 miliona. dok EUROPA + TIRANA + OMONIA + CELJE + ARARAT = 27 MILIONA hahahahahahaha
(Mateja, 19. septembar 2020 14:48)
Zahvaljujemo se na glasu.



Opaaa, rasprodaja, a pošto Liverpul?

panter pudlica

pre 3 godine

Igra nije loša, loša je realizacija prilika. Napadači su očaj živi, treba im sto šansi da bi dali gol. Dovedite jednog krštenog golgetera, inače džaba sve.

lol

pre 3 godine

Uz dužno poštovanje ali Stanoje od kad je otišao iz Partizana nije ostvario baš nikakav napredak u trenerskom smislu. Ne znam da li je igde sastavio jednu sezonu. A kad se zna da je ortak sa Tvorzanom onda je jasno šta nam sledi.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

VVV su trebali da iskoristi priliku da probaju da dovedu Sulejmanija - nisu ni pokušali.

Mogli su da vrate Nikolića koji je prošle sezone dobro igrao u Spartaku - verovatno im nije ni palo na pamet tako nešto.

Mogli su da odreše kesu i dovedu kvalitetnog desnog beka i još jednog kvalitetnog štopera, čime bi Miletić konačno mogao da se vrati na svoju prirodnu poziciju a Ostojić bi konačno mogao u penziju - dovedeni su Banjak i Miljković, a Miletić je prodan.

Urošević se i dalje forsira iako je beskoristan u napadu.

Nema kvalitetnih zamena za Natha i Zdjelara na sredini - Pavlović i Šćekić to nisu.

Ne postoji pristojna zamena za Stojketa na golu.

Ne postoji pristojna zamena za Sadika u napadu.

Ne postoji pristojna zamena za Asana na levom krilu.

Svi štoperi su rupe.

Marković ne služi ničemu.

Smiljanić je i dalje u ekipi.

Ovo više nije ni smešno.

fenomen

pre 3 godine

Zasto kao bonus igraca forsiraju ovog golmana? Stavi pored Filipa Stevanovica recimo L Pavlovica od pocetka. Imas i Colica, Stulica. Popovic mi ne deluje bas kao siguran golman, osim toga i Pazarci i Voša ga napunili. Bolje bi bilo da neke odmoris. Natko, Suma, Sadik mi ne deluju bas fizicki spremni za ritam nedelja- cetvrtak-nedelja. Valjda bi i sa rezervistima trebali da taj Zlatibor zgazimo.

Zelenko

pre 3 godine

Bez loše namere ili namere da provociram, pitam sledeće:

Dešavaju se velike promene u timu, plače se za pojačanjima....ako je sve to neophodno, zbog čega onda krivite sve ostale za loše rezultate?

Meni se čini da će Stanojević pokvariti sve što je Savo napravio...
(joy, 19. septembar 2020 14:05)

Savo je napravio prvih 11 jako dobro, ali klupa je jako bitan deo svake ekipe, slep covek bi video da Partizan za rotaciju ima 13, 14 igraca sto je za takmicenje na 2,3 fronta premalo. Ne znam sta ima da pokvari, nece da prodaje nikoga vec da pojaca konkurenciju, ne vidim tu nista lose, ne moze 11 igraca da iznese sezonu.

dure

pre 3 godine

Ja bih pustio klince da igraju,pre svega sto se prvak zna,jos od 2012,sem one namestene,koju nisu umeli da uzmu...S klincima cemo samo dobiti,em je ova kurona i pitanje je dokle ce nas szo maltretirati,a ulagati u neizvesnost je ludost..cekajmo bolja vremena za Srbiju,pustimo klince da se razvijaju..

JPR24

pre 3 godine

Kakva bre pojačanja !? Teraj to sto imaš da pocnu da trče, da igraju ! Dobijaju pare za šta !?? Pa kad to već uradiš e onda možda može i da priča o nekom pojacanju, ovako nema svrhe, niti ima igre, niti se to bori, niti imaju neku šansu za evropu! Da nece pojačanje za ovu našu raspalu ligu možda !??

Ivan

pre 3 godine

fd
Posle 14 rundi kfalifikacija koje je Zvezda prosla za redom, ne znam da li je neki klub jos to uspeo, vi cete ovekivano da se uhvatite za ovu 15-u rundu gde se igra neki nakaradni sistem zbog korone!?!?!?? I gde je Zvezda ispala na penale, sto moze da se desi bilo kom klubu. Pricas o sudijama????? Pa ove sezone vas guraju sudije vise od bilo koga u ligi, prvo kolo ne bi pobedili bez pomoci sudije!!!!!! Evropske utakmice, mozemo i o tome, 240 minuta ste igrali sa dve ekipe za koje ni najgori hard kor kladionicari nisu nikad culi, i sta? Pa nista!!!! Niste dali gol iz igre ekipama koje prvi put u istoriji igraju Evropu, za 240 minuta!!!!!!! Da i malo licite na ozbiljan klub ove sezone bi uzeli prvenstvo jer Zvezda igra bez trenera, i kako stvari stoje bice tako do kraja sezone...

Lav

pre 3 godine

Polako sa ta pojacanja ;). Ljudi u upravi moraju da sebe prvo obezbede a posle sta ostane za tebe Sale. Vole parolu bolje da ljulja nego da zulja ????. Ako do sada nisu doveli pojacanja sem onog diletanta Miljkovica, tesko da ce neko od celnih zeznuti pa da ti dovedu igraca. Sale i veliki Igor Duljaj nisu trebali da prihvate povratak u klub ali naseli su na bajke od strane foteljasa.

Pedja

pre 3 godine

Poslednja vest da nisu hteli da plate Vlalukina 200.000€?! Pa, koja pojacanja? Oni sto ce da plate da igraju kod vas? Mozete da angazujete i ovog golmana Steaue, covek se istakao vise puta protiv TSC-a, kad su davali golove. A nije nista losiji od ovog Popovica.