1. Naježih se čitajući imena, koja je to ekipa bila!
  (uf, 16. septembar 2020 22:31)

  # Link komentara

 2. Voda,vazduh,zemlja.
   (nosilac trampovog pera, 16. septembar 2020 15:45)

  # Link komentara

 3. Zašto samo "pokorili"? Zašto ne i: Ponizili, Pregazili, Zgnječili, Zdrobili, Premlatili, Overili...
  (Radisav, 16. septembar 2020 12:09)

  # Link komentara

 4. Кад се сетим тих година каква борба између Југе, Италије, Холандије и Русије. Нема поена одмах него промена па сет траје преко сат времена
   (milek, 16. septembar 2020 11:47)

  # Link komentara

 5. Bas sam se juce setio tog polufinala sa Rusima i onda finala sa Italijanima. Izdominirali smo to EP, bas kao sto su kosarkasi par dana pre toga izdominirali kosarku na EP u Istanbulu.Ta 2001. ostace nezaboravna, rukometasi osvojili bronzu na SP pocetkom godine, vaterpolosti postali evropski prvaci u junu u Budimpesti, a kosarkasi i odbojkasi isto to u samo par dana u septembru. Dakle, u cak tri kolektivna sporta postali smo prvaci Evrope te godine! Naravno, po obicaju jedini koji su pokvarili utisak te godine bili su fudbaleri koji nisu otisli na SP u Japan i Juznu Koreju, sto je tada bilo ogromno razocarenje, nesvesni da nas fudbalske katastrofe tek cekaju u narednim decenijama.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (AK, 16. septembar 2020 11:13)
  Neponovljiva 2001. i to ne samo za nas nego i za celu Evropu! Inače, vaterpolisti su te godine uzeli i svetsko srebro u Fukuoki. Rukomet, poslednji pravi rezultat (ne računam domaćinsko srebro). U fudbalu nam je trebala pobeda nad Slovenijom neki dan pre toga da se zaokruži priča za tu godinu, nažalost ništa nije bilo. Košarka nikad veća šetnja jedne ekipe do trofeja. Ali odbojka... Fenomen koji i dan danas traje, osvajaju se evropske medalje, na svetskim prvenstvima se igra polufinale... Šteta samo što Gajić još malo nije ostao selektor da ova generacija pređe igricu i osvoji svetsko prvenstvo 2002.
  (ACM, 16. septembar 2020 11:45)

  # Link komentara

 6. @AK

  Da da, godina za istoriju i dugo sećanje. Čini mi se da je u Tempu izašla čuvena naslovnica - voda, vazduh, zemlja!
   (jako i do samog kraja, 16. septembar 2020 11:26)

  # Link komentara

 7. Bas sam se juce setio tog polufinala sa Rusima i onda finala sa Italijanima. Izdominirali smo to EP, bas kao sto su kosarkasi par dana pre toga izdominirali kosarku na EP u Istanbulu.Ta 2001. ostace nezaboravna, rukometasi osvojili bronzu na SP pocetkom godine, vaterpolosti postali evropski prvaci u junu u Budimpesti, a kosarkasi i odbojkasi isto to u samo par dana u septembru. Dakle, u cak tri kolektivna sporta postali smo prvaci Evrope te godine! Naravno, po obicaju jedini koji su pokvarili utisak te godine bili su fudbaleri koji nisu otisli na SP u Japan i Juznu Koreju, sto je tada bilo ogromno razocarenje, nesvesni da nas fudbalske katastrofe tek cekaju u narednim decenijama.
   (AK, 16. septembar 2020 11:13)

  # Link komentara