Utorak, 15.09.2020.

21:38

Ovo ni Spilberg ne bi režirao – Živković izbacio Benfiku iz Lige šampiona! VIDEO

Srpski fudbaler Andrija Živković postigao je gol na meču Lige šampiona protiv Benfike.

Izvor: LN

Ovo ni Spilberg ne bi režirao – Živkoviæ izbacio Benfiku iz Lige šampiona! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

jo doro

pre 3 godine

@zex
Radonjic je u zvezdi delio minutazu sa Nemanjom Milicem i kasnije Lukom Adzicem,u pingling jelen kukuruz ligi 5 golova za celu sezonu(njegov kolega sa suprotne strane terena Srnic dao triput vise),jedini kvalitet mu je da pravolinijski trci i sto ume da sutne iz mrtvog ugla u okvir gola pa tako dade onaj gol Krasnodaru,bukvalno jedino sto je uradio u karijeri,ali ima debelu zaledjinu pa tako ni kriv ni duzan ode na Mundijal umesto jednog Gacinovica koji je bio uz Tadica najbolji u kvalifikacijama kod Muslina i sam dobio Bajern u finalu nemackog kupa,i na konto ucesca uvaljen Marseju,to su cinjenice,lik se jedino dokazao po BG splavovima,i neko tvrdi da je bolji od decka koji je najzasluzniji za svetsko zlato na Novom Zelandu,koji je bio najbolji igrac lige i jedan od najtrazenijih mladih igraca sveta u to vreme,manite se klubaskih naocara,uostalom lik je partizanovo dete,kod vas igrao godinu i po,zasto bi iko pisao o njemu iz grobarske perspektive kada se lik tek protutnjao kroz Zvezdu

Misa

pre 3 godine

Koliko zlonamjernih komentara,da se prekrstiš i lijevom i desnom!A sve zbog očigledne sportske i ljudske pravde jer im je čovjek vratio na jedini ispravan način.
(DrMi, 16. septembar 2020 08:30) 
Izvini a sta je to imao da vraca Benfiki, jel mu kasnila plata, da li su ga sikanirali i kocili mu karijeru ili ipak nije nista pokazao a placali su ga boga oca

zex

pre 3 godine

Dr mr
Radonjic je bolji igrac u svakom smislu od zivkovica, klub za koji igra jasno govori.Decko je bio odlican u Zvezdi, ima dribling, ima pregled igre ima veliku brzinu.To sto si ljuti grobar pa te boli, to je druga stvar

Mihajlović

pre 3 godine

Svojevremeno se pričalo o sjajnom tandemu krilnih napadača koji ce da budu nosioci igre u srpskom nacionalnom timu, Živković-Radonjić! Biseri partizanove škole fudbala koje je Siniša hteo da pozove u A reprezentaciju sa nepunih 17 godina. Toliko su, zajedno sa Panticem, Lukicem, Miladinom Stevanovicem, Bogosavcem bili dominantni da se pricalo da je klasa '96 mozda i najtalentovanija partizanova omladinska ekipa u ovom veku! Još nkje kasno da budu nosioci igre u seniorskoj reprezentaciji.

Dule

pre 3 godine

Nas fudbal konkretno nema veze sa inatom osim inata menadzera koji ga kontrolisu... U drugim oklnostima zavrsio bi on posao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno,

Samo mi trazimo opravdanja a BEZ REZULTATA smo oduvek. Pa kako to?
Krivi nam menadžeri, selektori, savez, uvek neko kriv!
Umesto da se pogledamo u oci i shvatimo da smo prosek i da za vise od proseka jednostavno nemamo kvalitet ni kapacitet.
Budimo realni

Dr Mr

pre 3 godine

Radonjic je za njega tacno Kristijano Ronaldo kako neko vec napisa.
(Bumerang, 16. septembar 2020 07:54)

Prvo neumesno je stavljati Ronalda i Radonjica u istu recenicu. Ronaldo je najbolji na svetu, Radonjic mozda, samo mozda u svojoj ulici.

Drugo, porediti Zivkovica i Radonjica je takodje smesno. Iako su zajedno prolazili partizanovu skolu fudbala, Zivkovic je bio taj koji je vodio taj tim, tehnicki potpuno potkovan igra, vaspitan decko, koji je imao tu nesrecu da mu alavi otac skoro unisti karijeru, ali se srecom ipak izvlaci polako. Sa druge strane Radonjic je fudbalski, tehnicki miljama iza Zivkovica. Jedina, ali jedina prednost mu je brzina. Decko nema dribling, nema pregled igre, nema zavrsnicu, a ni vaspitanje mu nije jaca strana.

DrMi

pre 3 godine

Koliko zlonamjernih komentara,da se prekrstiš i lijevom i desnom!A sve zbog očigledne sportske i ljudske pravde jer im je čovjek vratio na jedini ispravan način.

realno

pre 3 godine

To je taj ćuveni INAT !
(Razum

Jeste.
Zbog INATA ne uspevamo na Evro 20 godina.
A zbog INATA nikada u nasoj istoriji ne pobedismo veliku reprezentaciju. Ajde, Nemačku jednom i jedva, braneći se.
Isto iz INATA :))))
(Bunker ili inat, 16. septembar 2020 07:15)

Nas fudbal konkretno nema veze sa inatom osim inata menadzera koji ga kontrolisu... U drugim oklnostima zavrsio bi on posao.

Bunker ili inat

pre 3 godine

To je taj ćuveni INAT !
(Razum

Jeste.
Zbog INATA ne uspevamo na Evro 20 godina.
A zbog INATA nikada u nasoj istoriji ne pobedismo veliku reprezentaciju. Ajde, Nemačku jednom i jedva, braneći se.
Isto iz INATA :))))

Bumerang

pre 3 godine

Nasa posla. Dizi u nebesa posle jedne dobre utakmice. Uvaljaj u blato posle jedne lose. Cime je Zivkovic zasluzio hvalospeve? On izbacio Benfiku!? Hajde da je bilo 1:1, i da je dao gol u 90.minutu, pa bih se slozio. Ovako jedna malo bolja utakmica posle godina tavorenja. I odmah je vanserijski igrac, ovo i ono. Pre ce biti da je corava koka konacno ubola neko zrno. A vrh su ova poredjenja sa Radonjicem. Radonjic je za njega tacno Kristijano Ronaldo kako neko vec napisa.

mikac357

pre 3 godine

Decko je vazda bio doktor ali svi znamo sta se desavalo i eto, sad je uzeo parice za taticu i sad konačno moze da igra fudbal za sebe i pokaze sta zna, iako ni ovde nece imati malu platu, nije je imao ni u PFK, mnogo je iznad bila od recimo mene sa doktoratom
(Štrudla, 15. septembar 2020 21:49)

Ti da imaš doktorat ne bi bio Štrudla sigurno...

PSG 6 komada, to je kanonada

pre 3 godine

Eto zašto fudbaleri Partizana blistaju u Evropi. U domaćoj ligi igraju takmičarske utakmice, moraju da ginu za svaki bod, za svaki gol. Za razliku od igrača Zvezde koji igraju sklanjalice. Kako onda mogu da nauče da igraju fudbal?

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Čekao sam 0-2 za oko 200€ na uloženih 20din. Sve drugo je već došlo ili je bilo pred kraj, a bez drame. Šta da vam kažem, nek im je sa srećom :(

PFC NS

pre 3 godine

Realno i Zivkovic i Radonjic imaju talenat u velikoj meri, ali obojica nisu bas 100% fokusirani na fudbal. Ako promene to, mozemo dobiti vrlo dobar tandem krila za reprezentacija u narednih par godina.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

@Nikola MNE

Ostalo bi protraćeno kao dečije da su Robi, Šuker, Boban, Mijat i ostali prošli kao 70% naših orlića posle Novog Zelanda. Pošto su postali igračine, Čile zasluženo dobija na težini. I Gana i Senegal i slični su često osvajali mundijalito pa ne dobiše asove. A asovi se jedino računaju u tim selekcijama.

Nadam se da sam jasniji.
Pozdrav za bratsku CG.

Nikola MNE

pre 3 godine

@detektiv kokni kol, a je li i Cile '87 isto djecije prvenstvo? Isto pitam bez trunke neke zlobe nego eto interesuje me misljenje ako moze.

iVAN

pre 3 godine

Svaka čast momku, ali jako sebe tesko motivise na rad, ovo je bio inat, inace imao je potencijala za top 5 liga. Kaze komentator nije se bas prijateljski rastao sa prethodnim klubom, nije ni sa Partizanom kako se secam, dva odlaska iz kluba u karijeri i oba neprijateljski, videcemo kako ce biti na izlasku iz paoka...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miroslav, 15. septembar 2020 22:17) # Link komentara

Druze jesi pogledao snimak ;) igrao je 20 minuta i pogledaj kako je dao go, nije da je pretrcao pola terena i napravio neku bravuru

pozdrav za Benfiku

pre 3 godine

Uhh što volim. Na kvarnjaka je Benfika iskoristila Partizanovu lošu situaciju, pokupila Živkovića bez obeštećenja, ali im je to izašlo višestruko izašlo na nos. Prvo im je uzeo 17 miliona, bez ikakvog učinka, a sada im je izbio ponovo 20 i kusur miliona evra.

maksa

pre 3 godine

Kad neko napise da mu je otac unistio karijeru znajte da je taj komentator ili neko od vodja navijaca koji je ostao bez kolaca,ili iz uprave kluba ili neki politicar zaduzen za taj resor izvlacenja love,ili ucveljeni menadzer,ili neki od inspektora koji bi da se malo omrsi racunajuci na ucene i dugogodisnju saradnju sa prethodno navedenim ucenicima u zajednickom pa mogu reci zlocinackom poduhvatu izvlacenja love i popunjavanja spostvenog budzeta. a tata nislija iz malo pomeo :)))

g gzd

pre 3 godine

ali kad kazu ljudi zaboravljaju sta je radio u partizanu/zvezdi.

shvatite da je nasa liga dno dna. i da ako je tu dobar, ne znaci da ce biti dobat u jacoj ligi.

a kad ovde ne pravi razliku, sigurno nece ni u jacoj ligi.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

@jatabare

Samo sam čekao. Stari dobri mitovi pijanog Milojka. Inače imamo 4 vrhunska leva krila i gledamo prevaru Radonjića na silu. Zamisli propala nam vrhunska reprezentacija zbog zlog Nemanje. Čudo od tima smo bili ali eto Radonjić. Viljaš Boaš, Dimitri Paje, Benedeto, Strotman, Tovan i ekipa su u talu sa tim mnogo moćnim pa moraju da igraju sa Radonjićem. Važi bate, priča ti baš pije vodu.

Dečija prvenstva su lepa ali ostaju dečija. Učestvovao je i Staniša Mandić, davao golove kao i Živković pa nikoga nije briga gde i zašto ne igra gde je. Andrija je kao klinac igrač Pinija Zahavija i gurao se dobrano. Daleko od toga da nije forsiran.

Nemam stvarno ništa protiv Žileta neka kida i dao Bog bude i nosilac Srbije, samo reagujem na neka nipodaštavanja bez ikakve argumentacije. Pozdrav.

abcd

pre 3 godine

Alkaser..ništa nije pokazao na terenu? Pa nije ni igrao, kako da pokaže. Tačnije je reći da verovatno ništa nije pokazao na treninzima (verovatno nije ulagao trud i slično) pa ga zato ni jedan trener nije pustio da igra i pokaže nešto.

ajaJaZeMšipA

pre 3 godine

Zasto niko ne govori da je bagra u Partizanu htela daga prevari?!Kao navijac Partizana,¯ile je od mene uvek imao podrsku!Sjajan potencijal je bio..sad je vec kasno za karijeru...mislim neku vrhunsku..
(dure, 15. septembar 2020 22:43)

To znaju svi pravi navijači Partizana.Oni što ga pljuju su VVV botovi i na žalost lajavci su najglasniji.
Mogu samo da zamislim koliko su mu pretili ali on i otac su izdržali nepravdu i uzeli su debele pare koje je rukovodstvo kluba za koji vi(pronaćićete se) slepo navijate htelo da strpa u svoje privatne dzepove.Ovako ocrnili su ovog velikog talenta, zamalo mu i karijeru upropastili, navukli mržnju navijača kako je on navodno prevario klub.U stvari, ako moze tako da se kaze prevario je pojedince u klubu za masne procente na privatnim racunima.

Sava

pre 3 godine

Nikad neću razumeti čemu ovo neproslavljanje gola. Ako osećaš potrebu da se izviniš zbog gola, nemoj onda ni šutirati na gol. Kao Piksi u Bariju. A ne ovo-trči, šprinta, uklizava, dribla, šutira i na kraju da gol i - izvinite.

Baxuz

pre 3 godine

kakva je tačno naša bekovska kletva? Jel isto tipa "ceo XXI vek pravog beka nećete imati!"?
(znanje-imanje, 15. septembar 2020 23:13)

Ovo je kletva Intera. Ja verujem da moja deca nece docekati dobrog levog beka u interu.

Dragance

pre 3 godine

Kao navijac Crvene zvezde imam veliko postovanje prema Ziletu. Zelim mu sve najbolje. Likovi koji pominju njegovog oca podrzavaju klanovsku bagru u srpskom fudbalu, interesne klanove i huligane od navijaca. Terza, Vizura, Vucelic, kakve veze ti ljudi imaju sa sportim.

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

Radonjic i Zivkovic su vrsnjaci,i dok je jedan vukao reprezentaciju do titule prvaka sveta,drugi je igrao u Domzalama odakle su ga isterali,ali je povratkom u Srbiju neko ocigledno mnogo mocan stao iza njega i poceo da ga gura do te mere da se zbog njega smenjuju selektori,i na koncu da ocigledno jedina svrha ucesca na Mundijalu u Rusiji bude nabijanje cene njemu,zbog cega nam je reprezentacija danas nikad jadnija,to sto je dao 3 gola za 2 godine u Francuskoj ne znaci jos uvek nista i jos uvek Zivkovic sa sve ovom pauzom ima karijercinu za Radonjica
(jatabare

dok je ovakvih grobara VVV nema šta da brinu.
Radonjić trenutno igra u Marseju.
Živković u PAOKu.
vidiš li neku razliku?
ili i u tim klubovima vlada neko iz Srbije?

123

pre 3 godine

Decko je uvek bio miran, bez ikakvih excesa, skandala, zute stampe i medija. Dobar tehnicar, izvodjac slobodnjaka, kornera. Skolovan i talentovan igrac. I onda se nadje klub koji ga hoce , plati i nije im dobar? Lepo im je sve vratio. A izuzetan gest nakon postignutog gola. Tako je Zile, neka rone suze i stave prst na celo. Uz sve, Zile je podigao svoj status ovim golom u novom klubu. Imao je jedan sut na gol i pogodak..Majstore, mlad si ima jos vremena za vece domete. Samo napred. Sve se vraca u zivotu..

znanje-imanje

pre 3 godine

https://www.worldsoccer.com/blogs/bela-guttmann-curse-benfica-351924

Prava kletva, sa sve ovakvim da-poludiš epizodama. Dođe talenat, bude ispala totalna, jedva ga se ratosiljaš i on te ukanta.
Dakle samo još malo strpljenja i biće sve OK. Već je prošlo 60 godina a još 40 godina će proći očas i Benfika će opet putevima stare slave...
Lično mnogo sam više zabrinut za to - kakva je tačno naša bekovska kletva? Jel isto tipa "ceo XXI vek pravog beka nećete imati!"?

Zvezdaš

pre 3 godine

Voleo sam da gledam ovog igrača dok je igrao za Partizan. Često se svađam sa grobarima koji ga ocrnjuju a nešto neverujwm da je momak kriv za bilo šta nego naša fudbalska mafija.

dr

pre 3 godine

Kao zvezdas moram da kazem da je Zile najtalentovaniji mladi fudbaler u zadnjih 10 godina. Nadam se da ce poceti da to I dokazuje na terenu. Potreban je reprezentaciji.

nenad ch

pre 3 godine

@komentari

Problem u Srbiji je beda zbog koje ljudi pristaju na sitniš samo da bi se malo obezbedili. Da su u stabilnijoj situaciji mogli bi i više tražiti.

dure

pre 3 godine

Zasto niko ne govori da je bagra u Partizanu htela daga prevari?!Kao navijac Partizana,¯ile je od mene uvek imao podrsku!Sjajan potencijal je bio..sad je vec kasno za karijeru...mislim neku vrhunsku..

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Sutra ako uđe ona avetinja Van La Para, Gobelja da ga šalje u urgentni preventivno.

Ništa gore kad te škartirani igrač izbaci. I to onako bez forme, na foru i momenat. Benfika i Žezus su definitivno prokleti.

neki veliki dr

pre 3 godine

Ali najjace mi je kada napadaju ovog decka sto je napustio PRERANO srpski fudbal. Bolje da je ostao ovde da ga samaraju razni Kimiji, Mutavi i ostala gospoda iz naseg vajnog fudbala.

AlenBr8

pre 3 godine

nece benfika okusati nikakvu srecu u kvalifikacijama za LE jer su se vec plasirali..i oni i AZ,rapid iz Beca. iz staze sampiona ko ispadne u ovom kolu igra kvalifikacije,a iz staze najbolje plasiranih gubitnici idu direktno. proverite ako. e verujete. poyy ;))

komentari

pre 3 godine

Ovi sto govore da ga je otac fudbalski unistio mi nisu jasni! Pa koliko je fudbalera otislo iz Partizana ili Zvezde u inostranstvo i proslo puno gore od njega? Ovde je samo spin jer je covek hteo da isposluje maksimalno za sebe a ne da bude kombinacija uprave. Zasto za ostale momke koji ne uspevaju da se nametnu u inostranstvu onda ne pise da ih je unistio Partizan ili Zvezda kao sad otac Andrije Zivkovica? Svi se slazete da uprave kradu i prave kombinacije ali eto sada su u pravu. Da je srece da svi nastupaju ovako kao porodica ovog momka i pokusavaju da rade najbolje za svoj interes, pa neka i pogrese a ne da zbog nekih Vazurinih i Terzinih kombinacija propadnu.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

@Vukk

Pretera ga momački. Živković je bio dobar na "malom" fudbalu i vrteo vršnjake na brzinu i to zalamanje u sredinu. To sa velikim momcima ne ide. Kad njega otresaju portuglaski prosečni bekovi onda nema šta dalje da se priča. A imao je dosta šansi. Sa 23 godine oživljavaš karijeru u Grčkoj ligi, daj. Ipak je do tebe a ne do zle okoline i koječega.

Radonjić je za Živkovića, Kristijano Ronaldo. Prvo jer fizički i atletski može da igra fudbal sa ozbiljnim igračima. Što dokazuje igrajući u Marseju, u ozbiljnoj ligi. Sa 168 i pilećim ručicama više ne možeš na veliku scenu.

nekotamo

pre 3 godine

Decko je vazda bio doktor ali svi znamo sta se desavalo i eto, sad je uzeo parice za taticu i sad konačno moze da igra fudbal za sebe i pokaze sta zna, iako ni ovde nece imati malu platu, nije je imao ni u PFK, mnogo je iznad bila od recimo mene sa doktoratom
(Štrudla, 15. septembar 2020 21:49)
Vidis Strudla, svako dobije onoliko koliko vredi. Mislis da vrhunskim sportistima daju pare bez nekog posebnog razloga? Oni su probrani od prevelikog broja sportista. Znas li ti koliko je onih koji ne uzmu neke pare koje mogu da ih obezbede posle relativno kratke karijere? Znas li kako strasne povrede prezivljavaju? Neki su srecni da mogu da hodaju posle karijere kao na primer Batistuta.
Sa druge strane, skolovani ljudi imaju zagarantovana dobra primanja do penzije. I naravno posle toga dobru penziju.

jatabare

pre 3 godine

@detektiv kokni kol
Radonjic i Zivkovic su vrsnjaci,i dok je jedan vukao reprezentaciju do titule prvaka sveta,drugi je igrao u Domzalama odakle su ga isterali,ali je povratkom u Srbiju neko ocigledno mnogo mocan stao iza njega i poceo da ga gura do te mere da se zbog njega smenjuju selektori,i na koncu da ocigledno jedina svrha ucesca na Mundijalu u Rusiji bude nabijanje cene njemu,zbog cega nam je reprezentacija danas nikad jadnija,to sto je dao 3 gola za 2 godine u Francuskoj ne znaci jos uvek nista i jos uvek Zivkovic sa sve ovom pauzom ima karijercinu za Radonjica

Nikola

pre 3 godine

Nepoznato mi je zasto Andrija nije imao vecu minutazu u Benfici. Mozda se nije uklapao u postavku ekipe, bio u nemilosti trenera, ili mu jednostavno nije islo, ima i toga.
Desava se da dobar igrac dodje u neki klub i da mu taj klub jednostavno "ne lezi".
Da ne pokaze ni delic svog talenta.
Ima dosta takvih primera u sportu.
Stoji da je uzeo dobre pare tokom godina provedenih u Lisabonu, ali svaki igrac koji ne igra postaje frustriran i gubi samopouzdanje.
Drago mi je da je "oslobodio" svoj talenat u PAOK-u. Konsenzus je uspostavljen kod svih citalaca, jasno je da on ume da igra fudbal na visokom nivou.
A na ovaj mec gledam kao na splet sportskih okolnosti. Jeste ispao dzelat bivsem klubu, ali poneo se kao profesionalac.

Miroslav

pre 3 godine

Svaka čast momku, ali jako sebe tesko motivise na rad, ovo je bio inat, inace imao je potencijala za top 5 liga. Kaze komentator nije se bas prijateljski rastao sa prethodnim klubom, nije ni sa Partizanom kako se secam, dva odlaska iz kluba u karijeri i oba neprijateljski, videcemo kako ce biti na izlasku iz paoka...

drmr

pre 3 godine

Svi vi moralisti bi odbili pare i igrali bi za klikere, jasno kao dan. Kakvo licemerje, pa 99% ovog naroda bi uzelo evro više da im neko ponudi, a ovde prosipaju pamet i moralisu. Nerealan narod, lud.

Васко да Гама

pre 3 godine

Ово је велики ударац за Бенфику. Направљена је најјача екипа ван лиге петица која је била способна да иде далеко у ЛШ.
Неугодне квалификације, једна утакмица на страни. Људи имају спектакуларну екипу, права трагедија.

gremlin

pre 3 godine

Zivko brani,Andrija daje gol...Benfika 5x skuplji tim a izgledaju ko da su se juče upoznsli,ili pred utakmicu...a dali preko 60 miliona samo za Evertona i ovog Nunjeza...

Pop

pre 3 godine

Bravo Zile, bravo Paok.. ne igram kladionicu ali kada sam video kvotu 4,5 na Paok morala je jedna crvena na singl!! Jos Krasnodar i Liga Sampiona u Solunu

Štrudla

pre 3 godine

Decko je vazda bio doktor ali svi znamo sta se desavalo i eto, sad je uzeo parice za taticu i sad konačno moze da igra fudbal za sebe i pokaze sta zna, iako ni ovde nece imati malu platu, nije je imao ni u PFK, mnogo je iznad bila od recimo mene sa doktoratom

internazionale

pre 3 godine

kad bi mali poceo da razmislja svojim mozgom, mozda bi i bilo od njega nesto...mislim da ce mu ovaj gol dosta znaciti za samopouzdanje...

Alkaser

pre 3 godine

Xaxaaxxaaxxaxaxaxaaxaxa, Andrija legendo, ojadio ih za 17 miliona za sve ove godine nista nije pokazao na terenu i vcrs u prvoj utakmici za drugu ekipu odma protiv Benfike i odmah gol kojim ih izbacuje.
Au covece.

Vukk

pre 3 godine

Otac mu unistio karijeru, ali i dalje je mlad i moze da se digne. Ljudi zaboravljaju sta je radio u Partizanu, da je bio nas najbolji igrac na osvojenom svetskom i svrstavan u najvece mlade talente na svijetu. On je za Markovica, Radonjica licno Mesi. Decko ima fudbal u malom prstu, svako ko zna fudbal to vidi. I za reprezentaciju bi bilo dobro da ozivi karijeru

car

pre 3 godine

Andrija je sigurno najtalentovani Srbin sad sto to nije pokazao do sad više je faktora i nadam se da će uspeti da se vrati. I svaka mu čast za ono za Partizanom raskrinkao je mafiju u Srpskom fudbalu. Inače navijam za Partizan

navijac

pre 3 godine

Ovaj ih je toliko ojadio finansijski za 4 godine, da taman kad su pomislili nema vise dve su mu isatili, on im opet izbi 20 miliona iz dzepa! :))

Alkaser

pre 3 godine

Xaxaaxxaaxxaxaxaxaaxaxa, Andrija legendo, ojadio ih za 17 miliona za sve ove godine nista nije pokazao na terenu i vcrs u prvoj utakmici za drugu ekipu odma protiv Benfike i odmah gol kojim ih izbacuje.
Au covece.

navijac

pre 3 godine

Ovaj ih je toliko ojadio finansijski za 4 godine, da taman kad su pomislili nema vise dve su mu isatili, on im opet izbi 20 miliona iz dzepa! :))

Vukk

pre 3 godine

Otac mu unistio karijeru, ali i dalje je mlad i moze da se digne. Ljudi zaboravljaju sta je radio u Partizanu, da je bio nas najbolji igrac na osvojenom svetskom i svrstavan u najvece mlade talente na svijetu. On je za Markovica, Radonjica licno Mesi. Decko ima fudbal u malom prstu, svako ko zna fudbal to vidi. I za reprezentaciju bi bilo dobro da ozivi karijeru

gremlin

pre 3 godine

Zivko brani,Andrija daje gol...Benfika 5x skuplji tim a izgledaju ko da su se juče upoznsli,ili pred utakmicu...a dali preko 60 miliona samo za Evertona i ovog Nunjeza...

komentari

pre 3 godine

Ovi sto govore da ga je otac fudbalski unistio mi nisu jasni! Pa koliko je fudbalera otislo iz Partizana ili Zvezde u inostranstvo i proslo puno gore od njega? Ovde je samo spin jer je covek hteo da isposluje maksimalno za sebe a ne da bude kombinacija uprave. Zasto za ostale momke koji ne uspevaju da se nametnu u inostranstvu onda ne pise da ih je unistio Partizan ili Zvezda kao sad otac Andrije Zivkovica? Svi se slazete da uprave kradu i prave kombinacije ali eto sada su u pravu. Da je srece da svi nastupaju ovako kao porodica ovog momka i pokusavaju da rade najbolje za svoj interes, pa neka i pogrese a ne da zbog nekih Vazurinih i Terzinih kombinacija propadnu.

neki veliki dr

pre 3 godine

Ali najjace mi je kada napadaju ovog decka sto je napustio PRERANO srpski fudbal. Bolje da je ostao ovde da ga samaraju razni Kimiji, Mutavi i ostala gospoda iz naseg vajnog fudbala.

drmr

pre 3 godine

Svi vi moralisti bi odbili pare i igrali bi za klikere, jasno kao dan. Kakvo licemerje, pa 99% ovog naroda bi uzelo evro više da im neko ponudi, a ovde prosipaju pamet i moralisu. Nerealan narod, lud.

dr

pre 3 godine

Kao zvezdas moram da kazem da je Zile najtalentovaniji mladi fudbaler u zadnjih 10 godina. Nadam se da ce poceti da to I dokazuje na terenu. Potreban je reprezentaciji.

car

pre 3 godine

Andrija je sigurno najtalentovani Srbin sad sto to nije pokazao do sad više je faktora i nadam se da će uspeti da se vrati. I svaka mu čast za ono za Partizanom raskrinkao je mafiju u Srpskom fudbalu. Inače navijam za Partizan

Zvezdaš

pre 3 godine

Voleo sam da gledam ovog igrača dok je igrao za Partizan. Često se svađam sa grobarima koji ga ocrnjuju a nešto neverujwm da je momak kriv za bilo šta nego naša fudbalska mafija.

Dragance

pre 3 godine

Kao navijac Crvene zvezde imam veliko postovanje prema Ziletu. Zelim mu sve najbolje. Likovi koji pominju njegovog oca podrzavaju klanovsku bagru u srpskom fudbalu, interesne klanove i huligane od navijaca. Terza, Vizura, Vucelic, kakve veze ti ljudi imaju sa sportim.

Nikola

pre 3 godine

Nepoznato mi je zasto Andrija nije imao vecu minutazu u Benfici. Mozda se nije uklapao u postavku ekipe, bio u nemilosti trenera, ili mu jednostavno nije islo, ima i toga.
Desava se da dobar igrac dodje u neki klub i da mu taj klub jednostavno "ne lezi".
Da ne pokaze ni delic svog talenta.
Ima dosta takvih primera u sportu.
Stoji da je uzeo dobre pare tokom godina provedenih u Lisabonu, ali svaki igrac koji ne igra postaje frustriran i gubi samopouzdanje.
Drago mi je da je "oslobodio" svoj talenat u PAOK-u. Konsenzus je uspostavljen kod svih citalaca, jasno je da on ume da igra fudbal na visokom nivou.
A na ovaj mec gledam kao na splet sportskih okolnosti. Jeste ispao dzelat bivsem klubu, ali poneo se kao profesionalac.

Štrudla

pre 3 godine

Decko je vazda bio doktor ali svi znamo sta se desavalo i eto, sad je uzeo parice za taticu i sad konačno moze da igra fudbal za sebe i pokaze sta zna, iako ni ovde nece imati malu platu, nije je imao ni u PFK, mnogo je iznad bila od recimo mene sa doktoratom

123

pre 3 godine

Decko je uvek bio miran, bez ikakvih excesa, skandala, zute stampe i medija. Dobar tehnicar, izvodjac slobodnjaka, kornera. Skolovan i talentovan igrac. I onda se nadje klub koji ga hoce , plati i nije im dobar? Lepo im je sve vratio. A izuzetan gest nakon postignutog gola. Tako je Zile, neka rone suze i stave prst na celo. Uz sve, Zile je podigao svoj status ovim golom u novom klubu. Imao je jedan sut na gol i pogodak..Majstore, mlad si ima jos vremena za vece domete. Samo napred. Sve se vraca u zivotu..

Васко да Гама

pre 3 godine

Ово је велики ударац за Бенфику. Направљена је најјача екипа ван лиге петица која је била способна да иде далеко у ЛШ.
Неугодне квалификације, једна утакмица на страни. Људи имају спектакуларну екипу, права трагедија.

ajaJaZeMšipA

pre 3 godine

Zasto niko ne govori da je bagra u Partizanu htela daga prevari?!Kao navijac Partizana,¯ile je od mene uvek imao podrsku!Sjajan potencijal je bio..sad je vec kasno za karijeru...mislim neku vrhunsku..
(dure, 15. septembar 2020 22:43)

To znaju svi pravi navijači Partizana.Oni što ga pljuju su VVV botovi i na žalost lajavci su najglasniji.
Mogu samo da zamislim koliko su mu pretili ali on i otac su izdržali nepravdu i uzeli su debele pare koje je rukovodstvo kluba za koji vi(pronaćićete se) slepo navijate htelo da strpa u svoje privatne dzepove.Ovako ocrnili su ovog velikog talenta, zamalo mu i karijeru upropastili, navukli mržnju navijača kako je on navodno prevario klub.U stvari, ako moze tako da se kaze prevario je pojedince u klubu za masne procente na privatnim racunima.

internazionale

pre 3 godine

kad bi mali poceo da razmislja svojim mozgom, mozda bi i bilo od njega nesto...mislim da ce mu ovaj gol dosta znaciti za samopouzdanje...

dure

pre 3 godine

Zasto niko ne govori da je bagra u Partizanu htela daga prevari?!Kao navijac Partizana,¯ile je od mene uvek imao podrsku!Sjajan potencijal je bio..sad je vec kasno za karijeru...mislim neku vrhunsku..

Pop

pre 3 godine

Bravo Zile, bravo Paok.. ne igram kladionicu ali kada sam video kvotu 4,5 na Paok morala je jedna crvena na singl!! Jos Krasnodar i Liga Sampiona u Solunu

jatabare

pre 3 godine

@detektiv kokni kol
Radonjic i Zivkovic su vrsnjaci,i dok je jedan vukao reprezentaciju do titule prvaka sveta,drugi je igrao u Domzalama odakle su ga isterali,ali je povratkom u Srbiju neko ocigledno mnogo mocan stao iza njega i poceo da ga gura do te mere da se zbog njega smenjuju selektori,i na koncu da ocigledno jedina svrha ucesca na Mundijalu u Rusiji bude nabijanje cene njemu,zbog cega nam je reprezentacija danas nikad jadnija,to sto je dao 3 gola za 2 godine u Francuskoj ne znaci jos uvek nista i jos uvek Zivkovic sa sve ovom pauzom ima karijercinu za Radonjica

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

Radonjic i Zivkovic su vrsnjaci,i dok je jedan vukao reprezentaciju do titule prvaka sveta,drugi je igrao u Domzalama odakle su ga isterali,ali je povratkom u Srbiju neko ocigledno mnogo mocan stao iza njega i poceo da ga gura do te mere da se zbog njega smenjuju selektori,i na koncu da ocigledno jedina svrha ucesca na Mundijalu u Rusiji bude nabijanje cene njemu,zbog cega nam je reprezentacija danas nikad jadnija,to sto je dao 3 gola za 2 godine u Francuskoj ne znaci jos uvek nista i jos uvek Zivkovic sa sve ovom pauzom ima karijercinu za Radonjica
(jatabare

dok je ovakvih grobara VVV nema šta da brinu.
Radonjić trenutno igra u Marseju.
Živković u PAOKu.
vidiš li neku razliku?
ili i u tim klubovima vlada neko iz Srbije?

Miroslav

pre 3 godine

Svaka čast momku, ali jako sebe tesko motivise na rad, ovo je bio inat, inace imao je potencijala za top 5 liga. Kaze komentator nije se bas prijateljski rastao sa prethodnim klubom, nije ni sa Partizanom kako se secam, dva odlaska iz kluba u karijeri i oba neprijateljski, videcemo kako ce biti na izlasku iz paoka...

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Sutra ako uđe ona avetinja Van La Para, Gobelja da ga šalje u urgentni preventivno.

Ništa gore kad te škartirani igrač izbaci. I to onako bez forme, na foru i momenat. Benfika i Žezus su definitivno prokleti.

pozdrav za Benfiku

pre 3 godine

Uhh što volim. Na kvarnjaka je Benfika iskoristila Partizanovu lošu situaciju, pokupila Živkovića bez obeštećenja, ali im je to izašlo višestruko izašlo na nos. Prvo im je uzeo 17 miliona, bez ikakvog učinka, a sada im je izbio ponovo 20 i kusur miliona evra.

maksa

pre 3 godine

Kad neko napise da mu je otac unistio karijeru znajte da je taj komentator ili neko od vodja navijaca koji je ostao bez kolaca,ili iz uprave kluba ili neki politicar zaduzen za taj resor izvlacenja love,ili ucveljeni menadzer,ili neki od inspektora koji bi da se malo omrsi racunajuci na ucene i dugogodisnju saradnju sa prethodno navedenim ucenicima u zajednickom pa mogu reci zlocinackom poduhvatu izvlacenja love i popunjavanja spostvenog budzeta. a tata nislija iz malo pomeo :)))

Sava

pre 3 godine

Nikad neću razumeti čemu ovo neproslavljanje gola. Ako osećaš potrebu da se izviniš zbog gola, nemoj onda ni šutirati na gol. Kao Piksi u Bariju. A ne ovo-trči, šprinta, uklizava, dribla, šutira i na kraju da gol i - izvinite.

Dr Mr

pre 3 godine

Radonjic je za njega tacno Kristijano Ronaldo kako neko vec napisa.
(Bumerang, 16. septembar 2020 07:54)

Prvo neumesno je stavljati Ronalda i Radonjica u istu recenicu. Ronaldo je najbolji na svetu, Radonjic mozda, samo mozda u svojoj ulici.

Drugo, porediti Zivkovica i Radonjica je takodje smesno. Iako su zajedno prolazili partizanovu skolu fudbala, Zivkovic je bio taj koji je vodio taj tim, tehnicki potpuno potkovan igra, vaspitan decko, koji je imao tu nesrecu da mu alavi otac skoro unisti karijeru, ali se srecom ipak izvlaci polako. Sa druge strane Radonjic je fudbalski, tehnicki miljama iza Zivkovica. Jedina, ali jedina prednost mu je brzina. Decko nema dribling, nema pregled igre, nema zavrsnicu, a ni vaspitanje mu nije jaca strana.

nekotamo

pre 3 godine

Decko je vazda bio doktor ali svi znamo sta se desavalo i eto, sad je uzeo parice za taticu i sad konačno moze da igra fudbal za sebe i pokaze sta zna, iako ni ovde nece imati malu platu, nije je imao ni u PFK, mnogo je iznad bila od recimo mene sa doktoratom
(Štrudla, 15. septembar 2020 21:49)
Vidis Strudla, svako dobije onoliko koliko vredi. Mislis da vrhunskim sportistima daju pare bez nekog posebnog razloga? Oni su probrani od prevelikog broja sportista. Znas li ti koliko je onih koji ne uzmu neke pare koje mogu da ih obezbede posle relativno kratke karijere? Znas li kako strasne povrede prezivljavaju? Neki su srecni da mogu da hodaju posle karijere kao na primer Batistuta.
Sa druge strane, skolovani ljudi imaju zagarantovana dobra primanja do penzije. I naravno posle toga dobru penziju.

AlenBr8

pre 3 godine

nece benfika okusati nikakvu srecu u kvalifikacijama za LE jer su se vec plasirali..i oni i AZ,rapid iz Beca. iz staze sampiona ko ispadne u ovom kolu igra kvalifikacije,a iz staze najbolje plasiranih gubitnici idu direktno. proverite ako. e verujete. poyy ;))

detektiv kokni kol

pre 3 godine

@Vukk

Pretera ga momački. Živković je bio dobar na "malom" fudbalu i vrteo vršnjake na brzinu i to zalamanje u sredinu. To sa velikim momcima ne ide. Kad njega otresaju portuglaski prosečni bekovi onda nema šta dalje da se priča. A imao je dosta šansi. Sa 23 godine oživljavaš karijeru u Grčkoj ligi, daj. Ipak je do tebe a ne do zle okoline i koječega.

Radonjić je za Živkovića, Kristijano Ronaldo. Prvo jer fizički i atletski može da igra fudbal sa ozbiljnim igračima. Što dokazuje igrajući u Marseju, u ozbiljnoj ligi. Sa 168 i pilećim ručicama više ne možeš na veliku scenu.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

@jatabare

Samo sam čekao. Stari dobri mitovi pijanog Milojka. Inače imamo 4 vrhunska leva krila i gledamo prevaru Radonjića na silu. Zamisli propala nam vrhunska reprezentacija zbog zlog Nemanje. Čudo od tima smo bili ali eto Radonjić. Viljaš Boaš, Dimitri Paje, Benedeto, Strotman, Tovan i ekipa su u talu sa tim mnogo moćnim pa moraju da igraju sa Radonjićem. Važi bate, priča ti baš pije vodu.

Dečija prvenstva su lepa ali ostaju dečija. Učestvovao je i Staniša Mandić, davao golove kao i Živković pa nikoga nije briga gde i zašto ne igra gde je. Andrija je kao klinac igrač Pinija Zahavija i gurao se dobrano. Daleko od toga da nije forsiran.

Nemam stvarno ništa protiv Žileta neka kida i dao Bog bude i nosilac Srbije, samo reagujem na neka nipodaštavanja bez ikakve argumentacije. Pozdrav.

nenad ch

pre 3 godine

@komentari

Problem u Srbiji je beda zbog koje ljudi pristaju na sitniš samo da bi se malo obezbedili. Da su u stabilnijoj situaciji mogli bi i više tražiti.

Bunker ili inat

pre 3 godine

To je taj ćuveni INAT !
(Razum

Jeste.
Zbog INATA ne uspevamo na Evro 20 godina.
A zbog INATA nikada u nasoj istoriji ne pobedismo veliku reprezentaciju. Ajde, Nemačku jednom i jedva, braneći se.
Isto iz INATA :))))

znanje-imanje

pre 3 godine

https://www.worldsoccer.com/blogs/bela-guttmann-curse-benfica-351924

Prava kletva, sa sve ovakvim da-poludiš epizodama. Dođe talenat, bude ispala totalna, jedva ga se ratosiljaš i on te ukanta.
Dakle samo još malo strpljenja i biće sve OK. Već je prošlo 60 godina a još 40 godina će proći očas i Benfika će opet putevima stare slave...
Lično mnogo sam više zabrinut za to - kakva je tačno naša bekovska kletva? Jel isto tipa "ceo XXI vek pravog beka nećete imati!"?

abcd

pre 3 godine

Alkaser..ništa nije pokazao na terenu? Pa nije ni igrao, kako da pokaže. Tačnije je reći da verovatno ništa nije pokazao na treninzima (verovatno nije ulagao trud i slično) pa ga zato ni jedan trener nije pustio da igra i pokaže nešto.

PFC NS

pre 3 godine

Realno i Zivkovic i Radonjic imaju talenat u velikoj meri, ali obojica nisu bas 100% fokusirani na fudbal. Ako promene to, mozemo dobiti vrlo dobar tandem krila za reprezentacija u narednih par godina.

mikac357

pre 3 godine

Decko je vazda bio doktor ali svi znamo sta se desavalo i eto, sad je uzeo parice za taticu i sad konačno moze da igra fudbal za sebe i pokaze sta zna, iako ni ovde nece imati malu platu, nije je imao ni u PFK, mnogo je iznad bila od recimo mene sa doktoratom
(Štrudla, 15. septembar 2020 21:49)

Ti da imaš doktorat ne bi bio Štrudla sigurno...

DrMi

pre 3 godine

Koliko zlonamjernih komentara,da se prekrstiš i lijevom i desnom!A sve zbog očigledne sportske i ljudske pravde jer im je čovjek vratio na jedini ispravan način.

Baxuz

pre 3 godine

kakva je tačno naša bekovska kletva? Jel isto tipa "ceo XXI vek pravog beka nećete imati!"?
(znanje-imanje, 15. septembar 2020 23:13)

Ovo je kletva Intera. Ja verujem da moja deca nece docekati dobrog levog beka u interu.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

@Nikola MNE

Ostalo bi protraćeno kao dečije da su Robi, Šuker, Boban, Mijat i ostali prošli kao 70% naših orlića posle Novog Zelanda. Pošto su postali igračine, Čile zasluženo dobija na težini. I Gana i Senegal i slični su često osvajali mundijalito pa ne dobiše asove. A asovi se jedino računaju u tim selekcijama.

Nadam se da sam jasniji.
Pozdrav za bratsku CG.

Dule

pre 3 godine

Nas fudbal konkretno nema veze sa inatom osim inata menadzera koji ga kontrolisu... U drugim oklnostima zavrsio bi on posao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno,

Samo mi trazimo opravdanja a BEZ REZULTATA smo oduvek. Pa kako to?
Krivi nam menadžeri, selektori, savez, uvek neko kriv!
Umesto da se pogledamo u oci i shvatimo da smo prosek i da za vise od proseka jednostavno nemamo kvalitet ni kapacitet.
Budimo realni

realno

pre 3 godine

To je taj ćuveni INAT !
(Razum

Jeste.
Zbog INATA ne uspevamo na Evro 20 godina.
A zbog INATA nikada u nasoj istoriji ne pobedismo veliku reprezentaciju. Ajde, Nemačku jednom i jedva, braneći se.
Isto iz INATA :))))
(Bunker ili inat, 16. septembar 2020 07:15)

Nas fudbal konkretno nema veze sa inatom osim inata menadzera koji ga kontrolisu... U drugim oklnostima zavrsio bi on posao.

g gzd

pre 3 godine

ali kad kazu ljudi zaboravljaju sta je radio u partizanu/zvezdi.

shvatite da je nasa liga dno dna. i da ako je tu dobar, ne znaci da ce biti dobat u jacoj ligi.

a kad ovde ne pravi razliku, sigurno nece ni u jacoj ligi.

PSG 6 komada, to je kanonada

pre 3 godine

Eto zašto fudbaleri Partizana blistaju u Evropi. U domaćoj ligi igraju takmičarske utakmice, moraju da ginu za svaki bod, za svaki gol. Za razliku od igrača Zvezde koji igraju sklanjalice. Kako onda mogu da nauče da igraju fudbal?

Misa

pre 3 godine

Koliko zlonamjernih komentara,da se prekrstiš i lijevom i desnom!A sve zbog očigledne sportske i ljudske pravde jer im je čovjek vratio na jedini ispravan način.
(DrMi, 16. septembar 2020 08:30) 
Izvini a sta je to imao da vraca Benfiki, jel mu kasnila plata, da li su ga sikanirali i kocili mu karijeru ili ipak nije nista pokazao a placali su ga boga oca

Nikola MNE

pre 3 godine

@detektiv kokni kol, a je li i Cile '87 isto djecije prvenstvo? Isto pitam bez trunke neke zlobe nego eto interesuje me misljenje ako moze.

Bumerang

pre 3 godine

Nasa posla. Dizi u nebesa posle jedne dobre utakmice. Uvaljaj u blato posle jedne lose. Cime je Zivkovic zasluzio hvalospeve? On izbacio Benfiku!? Hajde da je bilo 1:1, i da je dao gol u 90.minutu, pa bih se slozio. Ovako jedna malo bolja utakmica posle godina tavorenja. I odmah je vanserijski igrac, ovo i ono. Pre ce biti da je corava koka konacno ubola neko zrno. A vrh su ova poredjenja sa Radonjicem. Radonjic je za njega tacno Kristijano Ronaldo kako neko vec napisa.

iVAN

pre 3 godine

Svaka čast momku, ali jako sebe tesko motivise na rad, ovo je bio inat, inace imao je potencijala za top 5 liga. Kaze komentator nije se bas prijateljski rastao sa prethodnim klubom, nije ni sa Partizanom kako se secam, dva odlaska iz kluba u karijeri i oba neprijateljski, videcemo kako ce biti na izlasku iz paoka...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miroslav, 15. septembar 2020 22:17) # Link komentara

Druze jesi pogledao snimak ;) igrao je 20 minuta i pogledaj kako je dao go, nije da je pretrcao pola terena i napravio neku bravuru

Mihajlović

pre 3 godine

Svojevremeno se pričalo o sjajnom tandemu krilnih napadača koji ce da budu nosioci igre u srpskom nacionalnom timu, Živković-Radonjić! Biseri partizanove škole fudbala koje je Siniša hteo da pozove u A reprezentaciju sa nepunih 17 godina. Toliko su, zajedno sa Panticem, Lukicem, Miladinom Stevanovicem, Bogosavcem bili dominantni da se pricalo da je klasa '96 mozda i najtalentovanija partizanova omladinska ekipa u ovom veku! Još nkje kasno da budu nosioci igre u seniorskoj reprezentaciji.

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Čekao sam 0-2 za oko 200€ na uloženih 20din. Sve drugo je već došlo ili je bilo pred kraj, a bez drame. Šta da vam kažem, nek im je sa srećom :(

zex

pre 3 godine

Dr mr
Radonjic je bolji igrac u svakom smislu od zivkovica, klub za koji igra jasno govori.Decko je bio odlican u Zvezdi, ima dribling, ima pregled igre ima veliku brzinu.To sto si ljuti grobar pa te boli, to je druga stvar

jo doro

pre 3 godine

@zex
Radonjic je u zvezdi delio minutazu sa Nemanjom Milicem i kasnije Lukom Adzicem,u pingling jelen kukuruz ligi 5 golova za celu sezonu(njegov kolega sa suprotne strane terena Srnic dao triput vise),jedini kvalitet mu je da pravolinijski trci i sto ume da sutne iz mrtvog ugla u okvir gola pa tako dade onaj gol Krasnodaru,bukvalno jedino sto je uradio u karijeri,ali ima debelu zaledjinu pa tako ni kriv ni duzan ode na Mundijal umesto jednog Gacinovica koji je bio uz Tadica najbolji u kvalifikacijama kod Muslina i sam dobio Bajern u finalu nemackog kupa,i na konto ucesca uvaljen Marseju,to su cinjenice,lik se jedino dokazao po BG splavovima,i neko tvrdi da je bolji od decka koji je najzasluzniji za svetsko zlato na Novom Zelandu,koji je bio najbolji igrac lige i jedan od najtrazenijih mladih igraca sveta u to vreme,manite se klubaskih naocara,uostalom lik je partizanovo dete,kod vas igrao godinu i po,zasto bi iko pisao o njemu iz grobarske perspektive kada se lik tek protutnjao kroz Zvezdu

detektiv kokni kol

pre 3 godine

@Vukk

Pretera ga momački. Živković je bio dobar na "malom" fudbalu i vrteo vršnjake na brzinu i to zalamanje u sredinu. To sa velikim momcima ne ide. Kad njega otresaju portuglaski prosečni bekovi onda nema šta dalje da se priča. A imao je dosta šansi. Sa 23 godine oživljavaš karijeru u Grčkoj ligi, daj. Ipak je do tebe a ne do zle okoline i koječega.

Radonjić je za Živkovića, Kristijano Ronaldo. Prvo jer fizički i atletski može da igra fudbal sa ozbiljnim igračima. Što dokazuje igrajući u Marseju, u ozbiljnoj ligi. Sa 168 i pilećim ručicama više ne možeš na veliku scenu.

Sava

pre 3 godine

Nikad neću razumeti čemu ovo neproslavljanje gola. Ako osećaš potrebu da se izviniš zbog gola, nemoj onda ni šutirati na gol. Kao Piksi u Bariju. A ne ovo-trči, šprinta, uklizava, dribla, šutira i na kraju da gol i - izvinite.

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

Radonjic i Zivkovic su vrsnjaci,i dok je jedan vukao reprezentaciju do titule prvaka sveta,drugi je igrao u Domzalama odakle su ga isterali,ali je povratkom u Srbiju neko ocigledno mnogo mocan stao iza njega i poceo da ga gura do te mere da se zbog njega smenjuju selektori,i na koncu da ocigledno jedina svrha ucesca na Mundijalu u Rusiji bude nabijanje cene njemu,zbog cega nam je reprezentacija danas nikad jadnija,to sto je dao 3 gola za 2 godine u Francuskoj ne znaci jos uvek nista i jos uvek Zivkovic sa sve ovom pauzom ima karijercinu za Radonjica
(jatabare

dok je ovakvih grobara VVV nema šta da brinu.
Radonjić trenutno igra u Marseju.
Živković u PAOKu.
vidiš li neku razliku?
ili i u tim klubovima vlada neko iz Srbije?

Vukk

pre 3 godine

Otac mu unistio karijeru, ali i dalje je mlad i moze da se digne. Ljudi zaboravljaju sta je radio u Partizanu, da je bio nas najbolji igrac na osvojenom svetskom i svrstavan u najvece mlade talente na svijetu. On je za Markovica, Radonjica licno Mesi. Decko ima fudbal u malom prstu, svako ko zna fudbal to vidi. I za reprezentaciju bi bilo dobro da ozivi karijeru

jatabare

pre 3 godine

@detektiv kokni kol
Radonjic i Zivkovic su vrsnjaci,i dok je jedan vukao reprezentaciju do titule prvaka sveta,drugi je igrao u Domzalama odakle su ga isterali,ali je povratkom u Srbiju neko ocigledno mnogo mocan stao iza njega i poceo da ga gura do te mere da se zbog njega smenjuju selektori,i na koncu da ocigledno jedina svrha ucesca na Mundijalu u Rusiji bude nabijanje cene njemu,zbog cega nam je reprezentacija danas nikad jadnija,to sto je dao 3 gola za 2 godine u Francuskoj ne znaci jos uvek nista i jos uvek Zivkovic sa sve ovom pauzom ima karijercinu za Radonjica

nekotamo

pre 3 godine

Decko je vazda bio doktor ali svi znamo sta se desavalo i eto, sad je uzeo parice za taticu i sad konačno moze da igra fudbal za sebe i pokaze sta zna, iako ni ovde nece imati malu platu, nije je imao ni u PFK, mnogo je iznad bila od recimo mene sa doktoratom
(Štrudla, 15. septembar 2020 21:49)
Vidis Strudla, svako dobije onoliko koliko vredi. Mislis da vrhunskim sportistima daju pare bez nekog posebnog razloga? Oni su probrani od prevelikog broja sportista. Znas li ti koliko je onih koji ne uzmu neke pare koje mogu da ih obezbede posle relativno kratke karijere? Znas li kako strasne povrede prezivljavaju? Neki su srecni da mogu da hodaju posle karijere kao na primer Batistuta.
Sa druge strane, skolovani ljudi imaju zagarantovana dobra primanja do penzije. I naravno posle toga dobru penziju.

Bumerang

pre 3 godine

Nasa posla. Dizi u nebesa posle jedne dobre utakmice. Uvaljaj u blato posle jedne lose. Cime je Zivkovic zasluzio hvalospeve? On izbacio Benfiku!? Hajde da je bilo 1:1, i da je dao gol u 90.minutu, pa bih se slozio. Ovako jedna malo bolja utakmica posle godina tavorenja. I odmah je vanserijski igrac, ovo i ono. Pre ce biti da je corava koka konacno ubola neko zrno. A vrh su ova poredjenja sa Radonjicem. Radonjic je za njega tacno Kristijano Ronaldo kako neko vec napisa.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

@jatabare

Samo sam čekao. Stari dobri mitovi pijanog Milojka. Inače imamo 4 vrhunska leva krila i gledamo prevaru Radonjića na silu. Zamisli propala nam vrhunska reprezentacija zbog zlog Nemanje. Čudo od tima smo bili ali eto Radonjić. Viljaš Boaš, Dimitri Paje, Benedeto, Strotman, Tovan i ekipa su u talu sa tim mnogo moćnim pa moraju da igraju sa Radonjićem. Važi bate, priča ti baš pije vodu.

Dečija prvenstva su lepa ali ostaju dečija. Učestvovao je i Staniša Mandić, davao golove kao i Živković pa nikoga nije briga gde i zašto ne igra gde je. Andrija je kao klinac igrač Pinija Zahavija i gurao se dobrano. Daleko od toga da nije forsiran.

Nemam stvarno ništa protiv Žileta neka kida i dao Bog bude i nosilac Srbije, samo reagujem na neka nipodaštavanja bez ikakve argumentacije. Pozdrav.

Štrudla

pre 3 godine

Decko je vazda bio doktor ali svi znamo sta se desavalo i eto, sad je uzeo parice za taticu i sad konačno moze da igra fudbal za sebe i pokaze sta zna, iako ni ovde nece imati malu platu, nije je imao ni u PFK, mnogo je iznad bila od recimo mene sa doktoratom

PSG 6 komada, to je kanonada

pre 3 godine

Eto zašto fudbaleri Partizana blistaju u Evropi. U domaćoj ligi igraju takmičarske utakmice, moraju da ginu za svaki bod, za svaki gol. Za razliku od igrača Zvezde koji igraju sklanjalice. Kako onda mogu da nauče da igraju fudbal?

AlenBr8

pre 3 godine

nece benfika okusati nikakvu srecu u kvalifikacijama za LE jer su se vec plasirali..i oni i AZ,rapid iz Beca. iz staze sampiona ko ispadne u ovom kolu igra kvalifikacije,a iz staze najbolje plasiranih gubitnici idu direktno. proverite ako. e verujete. poyy ;))

drmr

pre 3 godine

Svi vi moralisti bi odbili pare i igrali bi za klikere, jasno kao dan. Kakvo licemerje, pa 99% ovog naroda bi uzelo evro više da im neko ponudi, a ovde prosipaju pamet i moralisu. Nerealan narod, lud.

komentari

pre 3 godine

Ovi sto govore da ga je otac fudbalski unistio mi nisu jasni! Pa koliko je fudbalera otislo iz Partizana ili Zvezde u inostranstvo i proslo puno gore od njega? Ovde je samo spin jer je covek hteo da isposluje maksimalno za sebe a ne da bude kombinacija uprave. Zasto za ostale momke koji ne uspevaju da se nametnu u inostranstvu onda ne pise da ih je unistio Partizan ili Zvezda kao sad otac Andrije Zivkovica? Svi se slazete da uprave kradu i prave kombinacije ali eto sada su u pravu. Da je srece da svi nastupaju ovako kao porodica ovog momka i pokusavaju da rade najbolje za svoj interes, pa neka i pogrese a ne da zbog nekih Vazurinih i Terzinih kombinacija propadnu.

iVAN

pre 3 godine

Svaka čast momku, ali jako sebe tesko motivise na rad, ovo je bio inat, inace imao je potencijala za top 5 liga. Kaze komentator nije se bas prijateljski rastao sa prethodnim klubom, nije ni sa Partizanom kako se secam, dva odlaska iz kluba u karijeri i oba neprijateljski, videcemo kako ce biti na izlasku iz paoka...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Miroslav, 15. septembar 2020 22:17) # Link komentara

Druze jesi pogledao snimak ;) igrao je 20 minuta i pogledaj kako je dao go, nije da je pretrcao pola terena i napravio neku bravuru

zex

pre 3 godine

Dr mr
Radonjic je bolji igrac u svakom smislu od zivkovica, klub za koji igra jasno govori.Decko je bio odlican u Zvezdi, ima dribling, ima pregled igre ima veliku brzinu.To sto si ljuti grobar pa te boli, to je druga stvar

Васко да Гама

pre 3 godine

Ово је велики ударац за Бенфику. Направљена је најјача екипа ван лиге петица која је била способна да иде далеко у ЛШ.
Неугодне квалификације, једна утакмица на страни. Људи имају спектакуларну екипу, права трагедија.

Baxuz

pre 3 godine

kakva je tačno naša bekovska kletva? Jel isto tipa "ceo XXI vek pravog beka nećete imati!"?
(znanje-imanje, 15. septembar 2020 23:13)

Ovo je kletva Intera. Ja verujem da moja deca nece docekati dobrog levog beka u interu.

dure

pre 3 godine

Zasto niko ne govori da je bagra u Partizanu htela daga prevari?!Kao navijac Partizana,¯ile je od mene uvek imao podrsku!Sjajan potencijal je bio..sad je vec kasno za karijeru...mislim neku vrhunsku..

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Sutra ako uđe ona avetinja Van La Para, Gobelja da ga šalje u urgentni preventivno.

Ništa gore kad te škartirani igrač izbaci. I to onako bez forme, na foru i momenat. Benfika i Žezus su definitivno prokleti.

Alkaser

pre 3 godine

Xaxaaxxaaxxaxaxaxaaxaxa, Andrija legendo, ojadio ih za 17 miliona za sve ove godine nista nije pokazao na terenu i vcrs u prvoj utakmici za drugu ekipu odma protiv Benfike i odmah gol kojim ih izbacuje.
Au covece.

Dragance

pre 3 godine

Kao navijac Crvene zvezde imam veliko postovanje prema Ziletu. Zelim mu sve najbolje. Likovi koji pominju njegovog oca podrzavaju klanovsku bagru u srpskom fudbalu, interesne klanove i huligane od navijaca. Terza, Vizura, Vucelic, kakve veze ti ljudi imaju sa sportim.

dr

pre 3 godine

Kao zvezdas moram da kazem da je Zile najtalentovaniji mladi fudbaler u zadnjih 10 godina. Nadam se da ce poceti da to I dokazuje na terenu. Potreban je reprezentaciji.

internazionale

pre 3 godine

kad bi mali poceo da razmislja svojim mozgom, mozda bi i bilo od njega nesto...mislim da ce mu ovaj gol dosta znaciti za samopouzdanje...

neki veliki dr

pre 3 godine

Ali najjace mi je kada napadaju ovog decka sto je napustio PRERANO srpski fudbal. Bolje da je ostao ovde da ga samaraju razni Kimiji, Mutavi i ostala gospoda iz naseg vajnog fudbala.

Miroslav

pre 3 godine

Svaka čast momku, ali jako sebe tesko motivise na rad, ovo je bio inat, inace imao je potencijala za top 5 liga. Kaze komentator nije se bas prijateljski rastao sa prethodnim klubom, nije ni sa Partizanom kako se secam, dva odlaska iz kluba u karijeri i oba neprijateljski, videcemo kako ce biti na izlasku iz paoka...

Zvezdaš

pre 3 godine

Voleo sam da gledam ovog igrača dok je igrao za Partizan. Često se svađam sa grobarima koji ga ocrnjuju a nešto neverujwm da je momak kriv za bilo šta nego naša fudbalska mafija.

Bunker ili inat

pre 3 godine

To je taj ćuveni INAT !
(Razum

Jeste.
Zbog INATA ne uspevamo na Evro 20 godina.
A zbog INATA nikada u nasoj istoriji ne pobedismo veliku reprezentaciju. Ajde, Nemačku jednom i jedva, braneći se.
Isto iz INATA :))))

Dr Mr

pre 3 godine

Radonjic je za njega tacno Kristijano Ronaldo kako neko vec napisa.
(Bumerang, 16. septembar 2020 07:54)

Prvo neumesno je stavljati Ronalda i Radonjica u istu recenicu. Ronaldo je najbolji na svetu, Radonjic mozda, samo mozda u svojoj ulici.

Drugo, porediti Zivkovica i Radonjica je takodje smesno. Iako su zajedno prolazili partizanovu skolu fudbala, Zivkovic je bio taj koji je vodio taj tim, tehnicki potpuno potkovan igra, vaspitan decko, koji je imao tu nesrecu da mu alavi otac skoro unisti karijeru, ali se srecom ipak izvlaci polako. Sa druge strane Radonjic je fudbalski, tehnicki miljama iza Zivkovica. Jedina, ali jedina prednost mu je brzina. Decko nema dribling, nema pregled igre, nema zavrsnicu, a ni vaspitanje mu nije jaca strana.

car

pre 3 godine

Andrija je sigurno najtalentovani Srbin sad sto to nije pokazao do sad više je faktora i nadam se da će uspeti da se vrati. I svaka mu čast za ono za Partizanom raskrinkao je mafiju u Srpskom fudbalu. Inače navijam za Partizan

znanje-imanje

pre 3 godine

https://www.worldsoccer.com/blogs/bela-guttmann-curse-benfica-351924

Prava kletva, sa sve ovakvim da-poludiš epizodama. Dođe talenat, bude ispala totalna, jedva ga se ratosiljaš i on te ukanta.
Dakle samo još malo strpljenja i biće sve OK. Već je prošlo 60 godina a još 40 godina će proći očas i Benfika će opet putevima stare slave...
Lično mnogo sam više zabrinut za to - kakva je tačno naša bekovska kletva? Jel isto tipa "ceo XXI vek pravog beka nećete imati!"?

Pop

pre 3 godine

Bravo Zile, bravo Paok.. ne igram kladionicu ali kada sam video kvotu 4,5 na Paok morala je jedna crvena na singl!! Jos Krasnodar i Liga Sampiona u Solunu

ajaJaZeMšipA

pre 3 godine

Zasto niko ne govori da je bagra u Partizanu htela daga prevari?!Kao navijac Partizana,¯ile je od mene uvek imao podrsku!Sjajan potencijal je bio..sad je vec kasno za karijeru...mislim neku vrhunsku..
(dure, 15. septembar 2020 22:43)

To znaju svi pravi navijači Partizana.Oni što ga pljuju su VVV botovi i na žalost lajavci su najglasniji.
Mogu samo da zamislim koliko su mu pretili ali on i otac su izdržali nepravdu i uzeli su debele pare koje je rukovodstvo kluba za koji vi(pronaćićete se) slepo navijate htelo da strpa u svoje privatne dzepove.Ovako ocrnili su ovog velikog talenta, zamalo mu i karijeru upropastili, navukli mržnju navijača kako je on navodno prevario klub.U stvari, ako moze tako da se kaze prevario je pojedince u klubu za masne procente na privatnim racunima.

STRUČNI KONSULTANT

pre 3 godine

Čekao sam 0-2 za oko 200€ na uloženih 20din. Sve drugo je već došlo ili je bilo pred kraj, a bez drame. Šta da vam kažem, nek im je sa srećom :(

g gzd

pre 3 godine

ali kad kazu ljudi zaboravljaju sta je radio u partizanu/zvezdi.

shvatite da je nasa liga dno dna. i da ako je tu dobar, ne znaci da ce biti dobat u jacoj ligi.

a kad ovde ne pravi razliku, sigurno nece ni u jacoj ligi.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

@Nikola MNE

Ostalo bi protraćeno kao dečije da su Robi, Šuker, Boban, Mijat i ostali prošli kao 70% naših orlića posle Novog Zelanda. Pošto su postali igračine, Čile zasluženo dobija na težini. I Gana i Senegal i slični su često osvajali mundijalito pa ne dobiše asove. A asovi se jedino računaju u tim selekcijama.

Nadam se da sam jasniji.
Pozdrav za bratsku CG.

realno

pre 3 godine

To je taj ćuveni INAT !
(Razum

Jeste.
Zbog INATA ne uspevamo na Evro 20 godina.
A zbog INATA nikada u nasoj istoriji ne pobedismo veliku reprezentaciju. Ajde, Nemačku jednom i jedva, braneći se.
Isto iz INATA :))))
(Bunker ili inat, 16. septembar 2020 07:15)

Nas fudbal konkretno nema veze sa inatom osim inata menadzera koji ga kontrolisu... U drugim oklnostima zavrsio bi on posao.

navijac

pre 3 godine

Ovaj ih je toliko ojadio finansijski za 4 godine, da taman kad su pomislili nema vise dve su mu isatili, on im opet izbi 20 miliona iz dzepa! :))

nenad ch

pre 3 godine

@komentari

Problem u Srbiji je beda zbog koje ljudi pristaju na sitniš samo da bi se malo obezbedili. Da su u stabilnijoj situaciji mogli bi i više tražiti.

123

pre 3 godine

Decko je uvek bio miran, bez ikakvih excesa, skandala, zute stampe i medija. Dobar tehnicar, izvodjac slobodnjaka, kornera. Skolovan i talentovan igrac. I onda se nadje klub koji ga hoce , plati i nije im dobar? Lepo im je sve vratio. A izuzetan gest nakon postignutog gola. Tako je Zile, neka rone suze i stave prst na celo. Uz sve, Zile je podigao svoj status ovim golom u novom klubu. Imao je jedan sut na gol i pogodak..Majstore, mlad si ima jos vremena za vece domete. Samo napred. Sve se vraca u zivotu..

Nikola MNE

pre 3 godine

@detektiv kokni kol, a je li i Cile '87 isto djecije prvenstvo? Isto pitam bez trunke neke zlobe nego eto interesuje me misljenje ako moze.

PFC NS

pre 3 godine

Realno i Zivkovic i Radonjic imaju talenat u velikoj meri, ali obojica nisu bas 100% fokusirani na fudbal. Ako promene to, mozemo dobiti vrlo dobar tandem krila za reprezentacija u narednih par godina.

Dule

pre 3 godine

Nas fudbal konkretno nema veze sa inatom osim inata menadzera koji ga kontrolisu... U drugim oklnostima zavrsio bi on posao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (realno,

Samo mi trazimo opravdanja a BEZ REZULTATA smo oduvek. Pa kako to?
Krivi nam menadžeri, selektori, savez, uvek neko kriv!
Umesto da se pogledamo u oci i shvatimo da smo prosek i da za vise od proseka jednostavno nemamo kvalitet ni kapacitet.
Budimo realni

gremlin

pre 3 godine

Zivko brani,Andrija daje gol...Benfika 5x skuplji tim a izgledaju ko da su se juče upoznsli,ili pred utakmicu...a dali preko 60 miliona samo za Evertona i ovog Nunjeza...

Nikola

pre 3 godine

Nepoznato mi je zasto Andrija nije imao vecu minutazu u Benfici. Mozda se nije uklapao u postavku ekipe, bio u nemilosti trenera, ili mu jednostavno nije islo, ima i toga.
Desava se da dobar igrac dodje u neki klub i da mu taj klub jednostavno "ne lezi".
Da ne pokaze ni delic svog talenta.
Ima dosta takvih primera u sportu.
Stoji da je uzeo dobre pare tokom godina provedenih u Lisabonu, ali svaki igrac koji ne igra postaje frustriran i gubi samopouzdanje.
Drago mi je da je "oslobodio" svoj talenat u PAOK-u. Konsenzus je uspostavljen kod svih citalaca, jasno je da on ume da igra fudbal na visokom nivou.
A na ovaj mec gledam kao na splet sportskih okolnosti. Jeste ispao dzelat bivsem klubu, ali poneo se kao profesionalac.

abcd

pre 3 godine

Alkaser..ništa nije pokazao na terenu? Pa nije ni igrao, kako da pokaže. Tačnije je reći da verovatno ništa nije pokazao na treninzima (verovatno nije ulagao trud i slično) pa ga zato ni jedan trener nije pustio da igra i pokaže nešto.

pozdrav za Benfiku

pre 3 godine

Uhh što volim. Na kvarnjaka je Benfika iskoristila Partizanovu lošu situaciju, pokupila Živkovića bez obeštećenja, ali im je to izašlo višestruko izašlo na nos. Prvo im je uzeo 17 miliona, bez ikakvog učinka, a sada im je izbio ponovo 20 i kusur miliona evra.

mikac357

pre 3 godine

Decko je vazda bio doktor ali svi znamo sta se desavalo i eto, sad je uzeo parice za taticu i sad konačno moze da igra fudbal za sebe i pokaze sta zna, iako ni ovde nece imati malu platu, nije je imao ni u PFK, mnogo je iznad bila od recimo mene sa doktoratom
(Štrudla, 15. septembar 2020 21:49)

Ti da imaš doktorat ne bi bio Štrudla sigurno...

DrMi

pre 3 godine

Koliko zlonamjernih komentara,da se prekrstiš i lijevom i desnom!A sve zbog očigledne sportske i ljudske pravde jer im je čovjek vratio na jedini ispravan način.

Misa

pre 3 godine

Koliko zlonamjernih komentara,da se prekrstiš i lijevom i desnom!A sve zbog očigledne sportske i ljudske pravde jer im je čovjek vratio na jedini ispravan način.
(DrMi, 16. septembar 2020 08:30) 
Izvini a sta je to imao da vraca Benfiki, jel mu kasnila plata, da li su ga sikanirali i kocili mu karijeru ili ipak nije nista pokazao a placali su ga boga oca

Mihajlović

pre 3 godine

Svojevremeno se pričalo o sjajnom tandemu krilnih napadača koji ce da budu nosioci igre u srpskom nacionalnom timu, Živković-Radonjić! Biseri partizanove škole fudbala koje je Siniša hteo da pozove u A reprezentaciju sa nepunih 17 godina. Toliko su, zajedno sa Panticem, Lukicem, Miladinom Stevanovicem, Bogosavcem bili dominantni da se pricalo da je klasa '96 mozda i najtalentovanija partizanova omladinska ekipa u ovom veku! Još nkje kasno da budu nosioci igre u seniorskoj reprezentaciji.

maksa

pre 3 godine

Kad neko napise da mu je otac unistio karijeru znajte da je taj komentator ili neko od vodja navijaca koji je ostao bez kolaca,ili iz uprave kluba ili neki politicar zaduzen za taj resor izvlacenja love,ili ucveljeni menadzer,ili neki od inspektora koji bi da se malo omrsi racunajuci na ucene i dugogodisnju saradnju sa prethodno navedenim ucenicima u zajednickom pa mogu reci zlocinackom poduhvatu izvlacenja love i popunjavanja spostvenog budzeta. a tata nislija iz malo pomeo :)))

jo doro

pre 3 godine

@zex
Radonjic je u zvezdi delio minutazu sa Nemanjom Milicem i kasnije Lukom Adzicem,u pingling jelen kukuruz ligi 5 golova za celu sezonu(njegov kolega sa suprotne strane terena Srnic dao triput vise),jedini kvalitet mu je da pravolinijski trci i sto ume da sutne iz mrtvog ugla u okvir gola pa tako dade onaj gol Krasnodaru,bukvalno jedino sto je uradio u karijeri,ali ima debelu zaledjinu pa tako ni kriv ni duzan ode na Mundijal umesto jednog Gacinovica koji je bio uz Tadica najbolji u kvalifikacijama kod Muslina i sam dobio Bajern u finalu nemackog kupa,i na konto ucesca uvaljen Marseju,to su cinjenice,lik se jedino dokazao po BG splavovima,i neko tvrdi da je bolji od decka koji je najzasluzniji za svetsko zlato na Novom Zelandu,koji je bio najbolji igrac lige i jedan od najtrazenijih mladih igraca sveta u to vreme,manite se klubaskih naocara,uostalom lik je partizanovo dete,kod vas igrao godinu i po,zasto bi iko pisao o njemu iz grobarske perspektive kada se lik tek protutnjao kroz Zvezdu