Utorak, 15.09.2020.

11:40

"Pobedi ili pakuj kofere" – Nagetsi i Klipersi na TV B92!

Denver Nagetsi i Los Anđeles Klipersi u noći između utorka i srede od 03.00 igraju sedmu utakmicu polufinala Zapada, a TV B92 obezbedio je direktan prenos meča.

Izvor: PT

"Pobedi ili pakuj kofere" – Nagetsi i Klipersi na TV B92! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

bskfan

pre 3 godine

Bez obzira koliko pratite Denver, niko nema predstavu kako ce da odigraju jer oni mogu sve, ali bukvalno sve, od potpune dominacije do ocaja. U jakim utakmicama su obicno dobri, jedino ih je GSW par puta onako posteno isprasio, sa svim ostalim timovima oni mogu da igraju, bez obzira sto su sada malo drugaciji od prethodnih godina, nemaju nize igrace sutere kao sto su Beasly i Barton ali zato imaju Granta i MPJ-a. Sto se tice Klipersa, Denver ih je obicno tukao, jos dok su tu bili Kris Pol, Grifin i Dzordan, onda ih je jednom sa klupe Boban unakazio usred Denvera, a u poslednje vreme te utakmice su se svodile na provokacije i grubu igru. Kavaji nije bauk tako da je Denver jedan od retkih timova koji je dva puta tukao proslogodisnjeg sampiona Toronto. Sto se PG-a tice, on je po pravilu gubio protiv Denvera. Sve to je vazno jer je tesko imati pobednicki mentalitet ekipe ciji su igracio vise puta gubili od tima protiv koga igraju. Ako sudjenje bude fer i ako ne bude tezih provokacija, Denver ima realne sanse da ih pobedi. Jokic tu mora da ostane hladan bez obzira na sve sto mu budu pripremili jer ako ga izbace iz takta i nateraju da rano pokupi nekoliko licnih - mrka kapa.

sasa jokic

pre 3 godine

Ponavljam, kljuc je kod Mareja, ako on odogra na najboljem nivou dobijaju, jer ce Jokara da pokoda kao i obicno. Prevaga je na Mareju...mora d aopravda ugovor od 170 miliona $.

Role

pre 3 godine

Ima Joka da ih izokrece kao traktorsku gumu! Puna podrška Denveru, ali bojim se da je namesteno da se igra sedma zbog forinti i da ce Klipersi ovu lagano resiti +15. Sutra nakon budjenja prvo provera rezultata pa umivanje.

Pera

pre 3 godine

Glavno je da Jokic, glavno je da Murray...
Jeste, ali pre svega da ceo tim da doprinos, u teskim porazima saigraci su gubili samoppouzdanje, sa dve velike pobede ono je povraceno. Klipersi ce sigurno probati na sve nacine da uspore Nikolu, on ce razigravati tim, ako oni zaigraju sa verom u sebe, daju svoj doprinos na oba kraja, bice to lepota od kosarke, nezaustavljivo!

JPR24

pre 3 godine

Moze li neko da me uputi u ovo "nageci"? Ne znam o cemu se radi a vidim da svi pisu "idemo nageci".
(Petar, 15. septembar 2020 13:19)
Ne si učio engleski u školu a !!? Viš sad... :p

111

pre 3 godine

Jedino me plasi prljava igra Clippersa. Nista vise, a da sudije to gledaju kroz prste..I to cak moze da bude realnost. Beverli i Herel su najprljaviji i predvodnici..Ne znam kako ce tu da se Denver snadje jer jednostavno nema takve prljave igrace..Za mene je to vajveca opasnost a ne kvalit Clippersa..

Srba

pre 3 godine

Grumenje bato, oni kaminčiki , što se kotrljaju..Oni pobedjuju..Sa Jokića..Sve će gi pobiju..Kaki Kavai..i ti drugi. Jokić će im utrpa kompiri u koš. Jedno 40.
(ccc?, 15. septembar 2020 15:42)
Da se eto i ja nadovezem... Denver, Kolorado. Nekad culi za zlatnu groznicu u Koloradu? Ergo, grumenje zlata.

Locutus

pre 3 godine

Interesantno pravilo u "mehuru" je da tim koji je pred ispadanjam mora da se spakuje pre potencijalno poslednje utakmice. Denveru će ovo biti već šesto pakovanje, Klipersima prvo.

Back in Black

pre 3 godine

Moze li neko da me uputi u ovo "nageci"? Ne znam o cemu se radi a vidim da svi pisu "idemo nageci".
(Petar, 15. septembar 2020 13:19)
Koje pitaš prijatelju?Pa Denver Nageci koje ce bude.

CJC

pre 3 godine

i ko zna koji put molba za arenu - premestite logo na levu stranu - zaklanjate statistiku!
(antirpotivan, 15. septembar 2020 12:13)

Ja kapiram da oni to namerno rade, ne vidim drugo logično objašnjenje.

ccc?

pre 3 godine

Moze li neko da me uputi u ovo "nageci"? Ne znam o cemu se radi a vidim da svi pisu "idemo nageci".
(Petar, 15. septembar 2020 13:19)
Koje pitaš prijatelju?Pa Denver Nageci koje ce bude.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Back in Black, 15. septembar 2020 15:01)

Grumenje bato, oni kaminčiki , što se kotrljaju..Oni pobedjuju..Sa Jokića..Sve će gi pobiju..Kaki Kavai..i ti drugi. Jokić će im utrpa kompiri u koš. Jedno 40.

Che

pre 3 godine

Na jecnoj od mojih kladionicarskih aplikacija koju imam na telefonu, ne radi klađenja, nego dobre statistike pise da je nastup Mareja veceras pod upitnikom. Btw., koeficijent na Denver je 3.5 nasuprot 1.4 na LAC.

JeRemija

pre 3 godine

@veverica

Najpametnije je naviti sat na otprilike 4:45h.

Taman tada pocinje drugo poluvreme a opet se covek naspava do tog vremena.

Ustajanje u 3h ujutru nije bas najsrecnije resenje za bilo koga starijeg od 18 godina.

Memfis

pre 3 godine

neka hvala,gledacu preko strima ipak,vas komentator mi jako ide na ganglije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (leBru, 15. septembar 2020 14:04)

Ја сам препрошлу испратио без звука. Да стрим не касни не бих имао дилему :)

Milosav

pre 3 godine

Ovoliko Srba neće gledati neku NBA utakmicu još od Lejkersa i Sakramenta
(VOSAK, 15. septembar 2020 11:57)

Podsetio si me kada su Kings gostovali u Torontu 2001. godine, naravno gomila Srba na utakmici navija za Sacramento. Igrana su tri overtime-a Pedja i Vince Carter postigli po skoro 40 poena.
Kada Kings postignu kos navijanje je bilo tako glasno, narod se okrece, kao WTF ko u Torontu navija za Kings :)
Utakmica za pamcenje iako nije bila play off.
Pozdrav iz sampionskog Toronta.
Let's go Denver!

Pop

pre 3 godine

Bukvalno sve zavisi od toga kako odigra Marej. Za svojih 170 miliona mogao bi jednu od 5 utakmica da odigra sa 30+ i 7-8 asistencija sto bi i znacilo da prolaze. Ako ne, neka se ubije cela uprava sto mu dadose tolike pare. Ima boljih bekova za 3 puta manje pare.

Kikujiro

pre 3 godine

U pitanju je vudu magija, pogledajte kraj poslednje utakmice kada je Jokić seo na klupu, jedan čovek mu je prišao, pozdravio ga i zajedno su se smejali, to je taj čovek koji se u stvari bavi vudu energijom, to je jedina istina, sve ostalo je glupost. On je učenik poznatog vudu učitelja iz Nju Orleana koji se zove Dr. John ( Bayou John ), to je ta tajna.

maSi

pre 3 godine

Денвер је екипа студената која је свесна да игра и против судија и против противника. Међутим, када судије „мало претерају“, Денвер тек тада уђе у трку, за коју скоро и да нема лека. Против Лејкерса прижељкујем исто овакво џукачко суђење, а и у финалу против Мајамија...

Radomir Belaćević

pre 3 godine

i ko zna koji put molba za arenu - premestite logo na levu stranu - zaklanjate statistiku!
(antirpotivan, 15. septembar 2020 12:13)

prošlu tekmu ga nije bilo

ja, 90210

pre 3 godine

hmm, pratio ja Divca i Peju davno to. Samo proverim rezultat preko Denverove aplikacije. Ali sta su radili Dončiću, tukli ga. sada če Jokića provocirati.

Semir

pre 3 godine

Razmišljajući o Denveru oni imaju jako dobru defanzivnu ekipu. Tačno je da je Jokic tu malo slabiji, ali on im je nenadoknadivo oružje u napadu i bez njega nista ne mogu. Harris, Graig, Plamni pa i Millsap su prejaki u odbrani, Jokic, Marey I Porter u napadu. Mislim da mogu, ulaze izuzetno motivisani u ovaj meč. Ako ih sudije ne dobiju Clippers neće.

znanje-imanje

pre 3 godine

Moja teorija je da Denver ima veliko srce - ali u drugom smislu...
Taj tim ima 2 specifičnosti: mlađi su i imaju dugu klupu. Ali su pre svega tim sa obiljem mana. Dva glavna igrača - tanki u odbrani. Ostali brane dobro ali niti mogu da ubodu niti sami sebi da kreiraju. Tim je loše vođen, psihički labilan itd. itd. Zbog svih tih mana umalo, samo ih je sreća spasila da ih Juta i bez Bojana ne dobije. Čak ih je i Juta kao i Klipersi dovodila do enormnih razlika u poenima.
Otkud onda ti magični povratci? Čini se da u vlazi Majamija, naočito u serijama utakmica, bitnu ulogu imaju visinske pripreme - tj. kardio - tj. respiracija. A Mile High Denver ima te permanentne visinske pripreme. Nisu dobre za utakmicu u tom ambijentu ali jesu za serijal. Plus su i malo mlađi, pa stariji igrači drugih timova gube dah i padaju. Oksigenaciju ima i vaterpolista Nikola pa izdržava te ih na kraju tako i napuni. Ovi svi ostali timovi su baš nabildovani - pa neki npr. Harden ne može dovoljno O2 do tolike mase da dopumpa. Vižljastiji npr. Haris ili MPJ O2 imaju i na kraju meča. U tom smislu bi isto vretenasti hrt Barton kasnije mogao biti vrlo koristan!
Dakle Denver jeste faličan, pa ide na -16, ali tada je već i manje sputan mlečnom kiselinom pa finišira dobro. Izbezumljena nemoćna lica (inače odličnih, ne lupajte) trenera Jute i Klipersa kad gledaju pad roletne... Potresno-smehotresno. Dakle Denver ne sme padati ispod -10. Ukoliko uprkos navlačenju sudija to izdrže finiš je verovatno njihov.

Underground

pre 3 godine

Denver niko (makar do sada) ne shvata ozbiljno...drugar iz Amerike mi rece jednom prilikom da je Denver tamo npr.kao FMP ovde...dakle ok.tim respect,ali "mile fare from the best...naravno da bih i ja kao i vecina voleli da Denver prodje ali i ovo je za njih dobar posao do sada...podigli su prasinu...dokazali da mogu...

Jokarin stil privlaci ljude kosarci

pre 3 godine

Pratim Jokica i Denver od kraja 2016. i to je prvi put da intezivno pratim ligasku kosarku, naravno od kad sam klinac ne propustam utakmice reprezentacije. Za ove 3,4 godine mogu reci da sam puno naucio o kosarci a posebno o NBA, tako da se smatram dovoljno kompetentnim da komentarisem.
Nagetski su podcenjeni vec par godina, i posle svih vrhunskih dostignuca ekipe a posebno Jokica, niko ne obraca znacajnu paznju na njih. Tvrdim da se nikad nije ovoliko pricalo o Jokicu kao posle prethodne utakmice, i ako se desi da pobede sedmu, postace pravi Superstar, sto bi Ameri rekli. Ja cak mogu da se usudim i dam im minimalne sanse cak i protiv Lejkersa, mozda nekih 10% sto je znacajno s' obzirom da im 99% analiticara i ljudi koji prate ne daju nikakve sanse. Ako ne ove, onda dogodine uz malo srece.

Goran

pre 3 godine

Denver je vec ostvario vise nego sto je bilo ko ocekivao. Verujem da je Jokic bio iskren kada je rekao da ne osecaju nikakav pritisak. Tu vidim sansu Denvera, sve ostalo je na strani Klipersa.

JPR24

pre 3 godine

ko zna koji put molba za arenu - premestite logo na levu stranu - zaklanjate statistiku!
(antirpotivan, 15. septembar 2020 12:13)

Reci espnu da stave desno...

z

pre 3 godine

Pred prethodne dve utakmice su bili mnogo optimističniji i sigurniji komentari, ajde ovaj put ću na da započne

lipersima je ušla voda u uši, PG ne može da igra pod pritiskom, Jokić će da ima svojih 35 poena a Marej je spremio šou od 30+ večeras
Idemo Denver do titule!!

Dirty

pre 3 godine

Ovogosišnje NBA natjecanje je projektovano da se LAL i LAC sastanu u finalu zapada. Malo je poremećen spektakl, zbog izmeštanja u Orlando, ali svejedno, marketinški stratezi bi preživeli ozbiljan pad, kad bi se desilo nešto drugačije. Tako da su Denveru umanjene šanse, ne samo na terenu, nego i van njega. Biće sve u igri: faulovi, bacanja, tehničke, provokacije... i naravno odlična ekipa LAC-a, kojoj možda ništa od toga nije potrebno. Denver će morati biti ubedljivo bolji, kao predhodnu tekmu, da bi se desilo čudo. Ako to Jokić i uradi, zaista ulazi u velikane.

веверица

pre 3 godine

ај неко да ми објасни како заправо почињу нба утакмице? нешто почиње у 3, али шта, не знам. подбацивање није сигурно у 3. ја увек упалим на време, а онда имам утисак да сам поранио пола сата. по терену се шетају редари, на екрану неки прегледи потеза из претходне сезоне... тек после иде представљање екипа, па не знам шта, па подбацивање. буквално не верујем да ће почети пре 3:15 - 3:20. а како денвер игра, довољно је гледати од 4:30 јер то да л ће они на полувремену бити на +20 или -20, нема никакве везе.
све у свему, можда и спортски догађај сезоне. филмска прича са обе стране.
потцењени денвер, предвођен ликом из комшилука, враћа се из мртвих по ко зна који пут. са друге стране, ови бустовани, што су већ виђени за титулу, а у суштини прави они надобудни, арогантни, примитивни, анти спортски негативци. мислим да ће за денвер, осим верних навијача клиперса, бити цео свет, од лиларда и леброна, до зоће из лајковца.

Aleks

pre 3 godine

Ako Denver prodje, to će biti prvi put da se jedan tim vrati dva puta iz deficita 1-3, a još interesantnije, Doc Rivers bi u tom slučaju bio prvi trener u NBA istoriji koji bi dva puta izgubio takvu prednost.

sss

pre 3 godine

Nadamo se da će Jokara pokidati . Osećam se kao da mi igra rodjeni brat večeras. Al moramo samo da se molimo da ne poludi čovek svi znamo koji. Srećno brate naš

Bocko

pre 3 godine

Ako Heris bude priblizno koristan na obe strane terena i ako Milsap bude na nivou druge i cetvrte utakmice u seriji, Denver ima dobre sanse. Mislim da je u procentima negde 55-45 za Kliperse.

Marko

pre 3 godine

Iskreno, ne znam sta ce biti.
Objektivno - Klipersi, subjektivno - Denver
Nije da mracim, obozavam Jokica, radujem se kao da moj brat igra, mnogo bih voleo da pobede ali s druge strane ovi su jaki kao zemlja, sudije ce navlaciti sigurno na njihovu stranu jer kapiram da bi bio dan zalosti u USA da finale ne igraju Lejkersi i Klipersi, toliko su medijski propraceni, ogroman pritisak javnosti..
Probudicu se naravno nocas, gledacu, navijacu da sport pobedi.
Da bi Denver prosao, Jokic mora da bude na dosadasnjem nivou, Marej mora da pojaca, eventualno jos jedan lik da krene trojke da ubacuje kad ga Jokic hrani loptama i naravno da se zatvori kos zbog Lenarda.. Srecno!

Anfield

pre 3 godine

Hahahaha, pa Nagetsi pakovali kofere nekoliko puta, pusti ti to.

Napred Jokiću, pustite ih prvo poluvreme, pa ih odvalite u drugom!

GO Nuggets!

evoba

pre 3 godine

Koliko god bi zeleo da Jokic prodje u Finale, mislim da su sanse da Kavai Lenard izgubi i 3.mec zaredom gotovo nepostojece.

Tako nesto se nikada ne desava velikim igracima kroz NBA istoriju a Lenard to svakako jeste.
(JeRemija, 15. septembar 2020 11:52)

Nije to tenis, pita se i ostale. Kavaj moze odigrati savrseno i izgubiti. Sve ce zavisiti od odbrane Denvera i sposobnosti epizodista da doprinesu u napadu kad je potrebno.

Svaki sport po malo

pre 3 godine

Ajmo svi navijajte satove za 3 posle ponoci ili se naspavajte pre meča sutra se ide u skolu ali koga briga bitno je da Jokara igra i cepaj samo da im igra bude kao na prosloj tekmi 2. poluvreme pa da idemo u WCF ovo se nije desavalo od Kingsa protiv Minesote 2004. godine ajmo svi još kad biste dali i Majami i Boston za nas koji nemamo Arenu ali snaćićemo se preko Kodija Go Nuggets ! ??

mare

pre 3 godine

Mene samo brine što će sudije da guraju Kliperse. To je neminovno. Svi su od početka plejofa očekivali Kliperse i Lejkerse u finalu, ceo svet, ceo NBA. Očekuje se najveća gledanost ikada, samim tim i dosta novca. Teško da će da dopuste da Denver prodje. Sad će neko pametan da kaže "pa što ih nisu pogurali u petoj i šestoj"? Pokušali su. Klipersu su ovih +16 pa u sledećoj +19 imali najviše zbog sudija. Ali i Denver se pita nešto. Ne bi me čudilo da u ovoj Jokiću ne sviraju apsolutno ništa. Ipak se nadam da će sudjenje da bude pošteno.

Robert

pre 3 godine

Nevolja je sto ovakav eventualni poraz Denvera mnogi vise boli nego da se serija zavrsila 4:1. Kao u tenisu kad se protivnik vrati nakon 0:2 u setovima, a onda (tesno) izgubi u petom. Naravno, i tako tesna pobeda mnogo vecu tezinu ima od one ubedljive.

DukiNS

pre 3 godine

Samo da se ne ponovi slično suđenje iz one šeste utakmice Lejkersa i Sakramenta, onda Denver ima lepe šanse. Ali moraju da igraju odbranu od početka kako su igrali drugo poluvreme u poslednjoj utakmici. Ako opet budu jurili veliki deficit i dobiju, onda Rivers treba da pakuje kofere. Srbija je uz Grumenje večeras

Obilic

pre 3 godine

Nisam neki preterani ljubitelj NBA, slabo se razumem, nikad nisam ni odgledao utakmicu Jokica u Denveru, ovu prethodnu sam hteo da gledam, ali nemam Arenu sport, bilo kako bilo nocas u 3 cu bas pogledati, nadam se da neću da urednem:) Verujem da Denver dobija, ajmoo Jokaroooo

Frosty

pre 3 godine

(AMG, 15. septembar 2020 12:31)

Ne znam odakle ti ideja da su svi protiv Nagetsa. Na redditu(najveci NBA forum) skoro svi koji nisu simpatizeri Klipersa navijaju za Denver.

JeRemija

pre 3 godine

Koliko god bi zeleo da Jokic prodje u Finale, mislim da su sanse da Kavai Lenard izgubi i 3.mec zaredom gotovo nepostojece.

Tako nesto se nikada ne desava velikim igracima kroz NBA istoriju a Lenard to svakako jeste.

Marko

pre 3 godine

Iskreno, ne znam sta ce biti.
Objektivno - Klipersi, subjektivno - Denver
Nije da mracim, obozavam Jokica, radujem se kao da moj brat igra, mnogo bih voleo da pobede ali s druge strane ovi su jaki kao zemlja, sudije ce navlaciti sigurno na njihovu stranu jer kapiram da bi bio dan zalosti u USA da finale ne igraju Lejkersi i Klipersi, toliko su medijski propraceni, ogroman pritisak javnosti..
Probudicu se naravno nocas, gledacu, navijacu da sport pobedi.
Da bi Denver prosao, Jokic mora da bude na dosadasnjem nivou, Marej mora da pojaca, eventualno jos jedan lik da krene trojke da ubacuje kad ga Jokic hrani loptama i naravno da se zatvori kos zbog Lenarda.. Srecno!

evoba

pre 3 godine

Koliko god bi zeleo da Jokic prodje u Finale, mislim da su sanse da Kavai Lenard izgubi i 3.mec zaredom gotovo nepostojece.

Tako nesto se nikada ne desava velikim igracima kroz NBA istoriju a Lenard to svakako jeste.
(JeRemija, 15. septembar 2020 11:52)

Nije to tenis, pita se i ostale. Kavaj moze odigrati savrseno i izgubiti. Sve ce zavisiti od odbrane Denvera i sposobnosti epizodista da doprinesu u napadu kad je potrebno.

sss

pre 3 godine

Nadamo se da će Jokara pokidati . Osećam se kao da mi igra rodjeni brat večeras. Al moramo samo da se molimo da ne poludi čovek svi znamo koji. Srećno brate naš

mare

pre 3 godine

Mene samo brine što će sudije da guraju Kliperse. To je neminovno. Svi su od početka plejofa očekivali Kliperse i Lejkerse u finalu, ceo svet, ceo NBA. Očekuje se najveća gledanost ikada, samim tim i dosta novca. Teško da će da dopuste da Denver prodje. Sad će neko pametan da kaže "pa što ih nisu pogurali u petoj i šestoj"? Pokušali su. Klipersu su ovih +16 pa u sledećoj +19 imali najviše zbog sudija. Ali i Denver se pita nešto. Ne bi me čudilo da u ovoj Jokiću ne sviraju apsolutno ništa. Ipak se nadam da će sudjenje da bude pošteno.

Anfield

pre 3 godine

Hahahaha, pa Nagetsi pakovali kofere nekoliko puta, pusti ti to.

Napred Jokiću, pustite ih prvo poluvreme, pa ih odvalite u drugom!

GO Nuggets!

Dirty

pre 3 godine

Ovogosišnje NBA natjecanje je projektovano da se LAL i LAC sastanu u finalu zapada. Malo je poremećen spektakl, zbog izmeštanja u Orlando, ali svejedno, marketinški stratezi bi preživeli ozbiljan pad, kad bi se desilo nešto drugačije. Tako da su Denveru umanjene šanse, ne samo na terenu, nego i van njega. Biće sve u igri: faulovi, bacanja, tehničke, provokacije... i naravno odlična ekipa LAC-a, kojoj možda ništa od toga nije potrebno. Denver će morati biti ubedljivo bolji, kao predhodnu tekmu, da bi se desilo čudo. Ako to Jokić i uradi, zaista ulazi u velikane.

Aleks

pre 3 godine

Ako Denver prodje, to će biti prvi put da se jedan tim vrati dva puta iz deficita 1-3, a još interesantnije, Doc Rivers bi u tom slučaju bio prvi trener u NBA istoriji koji bi dva puta izgubio takvu prednost.

Obilic

pre 3 godine

Nisam neki preterani ljubitelj NBA, slabo se razumem, nikad nisam ni odgledao utakmicu Jokica u Denveru, ovu prethodnu sam hteo da gledam, ali nemam Arenu sport, bilo kako bilo nocas u 3 cu bas pogledati, nadam se da neću da urednem:) Verujem da Denver dobija, ajmoo Jokaroooo

веверица

pre 3 godine

ај неко да ми објасни како заправо почињу нба утакмице? нешто почиње у 3, али шта, не знам. подбацивање није сигурно у 3. ја увек упалим на време, а онда имам утисак да сам поранио пола сата. по терену се шетају редари, на екрану неки прегледи потеза из претходне сезоне... тек после иде представљање екипа, па не знам шта, па подбацивање. буквално не верујем да ће почети пре 3:15 - 3:20. а како денвер игра, довољно је гледати од 4:30 јер то да л ће они на полувремену бити на +20 или -20, нема никакве везе.
све у свему, можда и спортски догађај сезоне. филмска прича са обе стране.
потцењени денвер, предвођен ликом из комшилука, враћа се из мртвих по ко зна који пут. са друге стране, ови бустовани, што су већ виђени за титулу, а у суштини прави они надобудни, арогантни, примитивни, анти спортски негативци. мислим да ће за денвер, осим верних навијача клиперса, бити цео свет, од лиларда и леброна, до зоће из лајковца.

Semir

pre 3 godine

Razmišljajući o Denveru oni imaju jako dobru defanzivnu ekipu. Tačno je da je Jokic tu malo slabiji, ali on im je nenadoknadivo oružje u napadu i bez njega nista ne mogu. Harris, Graig, Plamni pa i Millsap su prejaki u odbrani, Jokic, Marey I Porter u napadu. Mislim da mogu, ulaze izuzetno motivisani u ovaj meč. Ako ih sudije ne dobiju Clippers neće.

Jokarin stil privlaci ljude kosarci

pre 3 godine

Pratim Jokica i Denver od kraja 2016. i to je prvi put da intezivno pratim ligasku kosarku, naravno od kad sam klinac ne propustam utakmice reprezentacije. Za ove 3,4 godine mogu reci da sam puno naucio o kosarci a posebno o NBA, tako da se smatram dovoljno kompetentnim da komentarisem.
Nagetski su podcenjeni vec par godina, i posle svih vrhunskih dostignuca ekipe a posebno Jokica, niko ne obraca znacajnu paznju na njih. Tvrdim da se nikad nije ovoliko pricalo o Jokicu kao posle prethodne utakmice, i ako se desi da pobede sedmu, postace pravi Superstar, sto bi Ameri rekli. Ja cak mogu da se usudim i dam im minimalne sanse cak i protiv Lejkersa, mozda nekih 10% sto je znacajno s' obzirom da im 99% analiticara i ljudi koji prate ne daju nikakve sanse. Ako ne ove, onda dogodine uz malo srece.

Underground

pre 3 godine

Denver niko (makar do sada) ne shvata ozbiljno...drugar iz Amerike mi rece jednom prilikom da je Denver tamo npr.kao FMP ovde...dakle ok.tim respect,ali "mile fare from the best...naravno da bih i ja kao i vecina voleli da Denver prodje ali i ovo je za njih dobar posao do sada...podigli su prasinu...dokazali da mogu...

Bocko

pre 3 godine

Ako Heris bude priblizno koristan na obe strane terena i ako Milsap bude na nivou druge i cetvrte utakmice u seriji, Denver ima dobre sanse. Mislim da je u procentima negde 55-45 za Kliperse.

JPR24

pre 3 godine

ko zna koji put molba za arenu - premestite logo na levu stranu - zaklanjate statistiku!
(antirpotivan, 15. septembar 2020 12:13)

Reci espnu da stave desno...

Milosav

pre 3 godine

Ovoliko Srba neće gledati neku NBA utakmicu još od Lejkersa i Sakramenta
(VOSAK, 15. septembar 2020 11:57)

Podsetio si me kada su Kings gostovali u Torontu 2001. godine, naravno gomila Srba na utakmici navija za Sacramento. Igrana su tri overtime-a Pedja i Vince Carter postigli po skoro 40 poena.
Kada Kings postignu kos navijanje je bilo tako glasno, narod se okrece, kao WTF ko u Torontu navija za Kings :)
Utakmica za pamcenje iako nije bila play off.
Pozdrav iz sampionskog Toronta.
Let's go Denver!

z

pre 3 godine

Pred prethodne dve utakmice su bili mnogo optimističniji i sigurniji komentari, ajde ovaj put ću na da započne

lipersima je ušla voda u uši, PG ne može da igra pod pritiskom, Jokić će da ima svojih 35 poena a Marej je spremio šou od 30+ večeras
Idemo Denver do titule!!

Goran

pre 3 godine

Denver je vec ostvario vise nego sto je bilo ko ocekivao. Verujem da je Jokic bio iskren kada je rekao da ne osecaju nikakav pritisak. Tu vidim sansu Denvera, sve ostalo je na strani Klipersa.

Frosty

pre 3 godine

(AMG, 15. septembar 2020 12:31)

Ne znam odakle ti ideja da su svi protiv Nagetsa. Na redditu(najveci NBA forum) skoro svi koji nisu simpatizeri Klipersa navijaju za Denver.

JeRemija

pre 3 godine

@veverica

Najpametnije je naviti sat na otprilike 4:45h.

Taman tada pocinje drugo poluvreme a opet se covek naspava do tog vremena.

Ustajanje u 3h ujutru nije bas najsrecnije resenje za bilo koga starijeg od 18 godina.

Locutus

pre 3 godine

Interesantno pravilo u "mehuru" je da tim koji je pred ispadanjam mora da se spakuje pre potencijalno poslednje utakmice. Denveru će ovo biti već šesto pakovanje, Klipersima prvo.

DukiNS

pre 3 godine

Samo da se ne ponovi slično suđenje iz one šeste utakmice Lejkersa i Sakramenta, onda Denver ima lepe šanse. Ali moraju da igraju odbranu od početka kako su igrali drugo poluvreme u poslednjoj utakmici. Ako opet budu jurili veliki deficit i dobiju, onda Rivers treba da pakuje kofere. Srbija je uz Grumenje večeras

Kikujiro

pre 3 godine

U pitanju je vudu magija, pogledajte kraj poslednje utakmice kada je Jokić seo na klupu, jedan čovek mu je prišao, pozdravio ga i zajedno su se smejali, to je taj čovek koji se u stvari bavi vudu energijom, to je jedina istina, sve ostalo je glupost. On je učenik poznatog vudu učitelja iz Nju Orleana koji se zove Dr. John ( Bayou John ), to je ta tajna.

Svaki sport po malo

pre 3 godine

Ajmo svi navijajte satove za 3 posle ponoci ili se naspavajte pre meča sutra se ide u skolu ali koga briga bitno je da Jokara igra i cepaj samo da im igra bude kao na prosloj tekmi 2. poluvreme pa da idemo u WCF ovo se nije desavalo od Kingsa protiv Minesote 2004. godine ajmo svi još kad biste dali i Majami i Boston za nas koji nemamo Arenu ali snaćićemo se preko Kodija Go Nuggets ! ??

Memfis

pre 3 godine

neka hvala,gledacu preko strima ipak,vas komentator mi jako ide na ganglije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (leBru, 15. septembar 2020 14:04)

Ја сам препрошлу испратио без звука. Да стрим не касни не бих имао дилему :)

Pop

pre 3 godine

Bukvalno sve zavisi od toga kako odigra Marej. Za svojih 170 miliona mogao bi jednu od 5 utakmica da odigra sa 30+ i 7-8 asistencija sto bi i znacilo da prolaze. Ako ne, neka se ubije cela uprava sto mu dadose tolike pare. Ima boljih bekova za 3 puta manje pare.

ja, 90210

pre 3 godine

hmm, pratio ja Divca i Peju davno to. Samo proverim rezultat preko Denverove aplikacije. Ali sta su radili Dončiću, tukli ga. sada če Jokića provocirati.

CJC

pre 3 godine

i ko zna koji put molba za arenu - premestite logo na levu stranu - zaklanjate statistiku!
(antirpotivan, 15. septembar 2020 12:13)

Ja kapiram da oni to namerno rade, ne vidim drugo logično objašnjenje.

Pera

pre 3 godine

Glavno je da Jokic, glavno je da Murray...
Jeste, ali pre svega da ceo tim da doprinos, u teskim porazima saigraci su gubili samoppouzdanje, sa dve velike pobede ono je povraceno. Klipersi ce sigurno probati na sve nacine da uspore Nikolu, on ce razigravati tim, ako oni zaigraju sa verom u sebe, daju svoj doprinos na oba kraja, bice to lepota od kosarke, nezaustavljivo!

Robert

pre 3 godine

Nevolja je sto ovakav eventualni poraz Denvera mnogi vise boli nego da se serija zavrsila 4:1. Kao u tenisu kad se protivnik vrati nakon 0:2 u setovima, a onda (tesno) izgubi u petom. Naravno, i tako tesna pobeda mnogo vecu tezinu ima od one ubedljive.

Radomir Belaćević

pre 3 godine

i ko zna koji put molba za arenu - premestite logo na levu stranu - zaklanjate statistiku!
(antirpotivan, 15. septembar 2020 12:13)

prošlu tekmu ga nije bilo

znanje-imanje

pre 3 godine

Moja teorija je da Denver ima veliko srce - ali u drugom smislu...
Taj tim ima 2 specifičnosti: mlađi su i imaju dugu klupu. Ali su pre svega tim sa obiljem mana. Dva glavna igrača - tanki u odbrani. Ostali brane dobro ali niti mogu da ubodu niti sami sebi da kreiraju. Tim je loše vođen, psihički labilan itd. itd. Zbog svih tih mana umalo, samo ih je sreća spasila da ih Juta i bez Bojana ne dobije. Čak ih je i Juta kao i Klipersi dovodila do enormnih razlika u poenima.
Otkud onda ti magični povratci? Čini se da u vlazi Majamija, naočito u serijama utakmica, bitnu ulogu imaju visinske pripreme - tj. kardio - tj. respiracija. A Mile High Denver ima te permanentne visinske pripreme. Nisu dobre za utakmicu u tom ambijentu ali jesu za serijal. Plus su i malo mlađi, pa stariji igrači drugih timova gube dah i padaju. Oksigenaciju ima i vaterpolista Nikola pa izdržava te ih na kraju tako i napuni. Ovi svi ostali timovi su baš nabildovani - pa neki npr. Harden ne može dovoljno O2 do tolike mase da dopumpa. Vižljastiji npr. Haris ili MPJ O2 imaju i na kraju meča. U tom smislu bi isto vretenasti hrt Barton kasnije mogao biti vrlo koristan!
Dakle Denver jeste faličan, pa ide na -16, ali tada je već i manje sputan mlečnom kiselinom pa finišira dobro. Izbezumljena nemoćna lica (inače odličnih, ne lupajte) trenera Jute i Klipersa kad gledaju pad roletne... Potresno-smehotresno. Dakle Denver ne sme padati ispod -10. Ukoliko uprkos navlačenju sudija to izdrže finiš je verovatno njihov.

JPR24

pre 3 godine

Moze li neko da me uputi u ovo "nageci"? Ne znam o cemu se radi a vidim da svi pisu "idemo nageci".
(Petar, 15. septembar 2020 13:19)
Ne si učio engleski u školu a !!? Viš sad... :p

111

pre 3 godine

Jedino me plasi prljava igra Clippersa. Nista vise, a da sudije to gledaju kroz prste..I to cak moze da bude realnost. Beverli i Herel su najprljaviji i predvodnici..Ne znam kako ce tu da se Denver snadje jer jednostavno nema takve prljave igrace..Za mene je to vajveca opasnost a ne kvalit Clippersa..

ccc?

pre 3 godine

Moze li neko da me uputi u ovo "nageci"? Ne znam o cemu se radi a vidim da svi pisu "idemo nageci".
(Petar, 15. septembar 2020 13:19)
Koje pitaš prijatelju?Pa Denver Nageci koje ce bude.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Back in Black, 15. septembar 2020 15:01)

Grumenje bato, oni kaminčiki , što se kotrljaju..Oni pobedjuju..Sa Jokića..Sve će gi pobiju..Kaki Kavai..i ti drugi. Jokić će im utrpa kompiri u koš. Jedno 40.

Srba

pre 3 godine

Grumenje bato, oni kaminčiki , što se kotrljaju..Oni pobedjuju..Sa Jokića..Sve će gi pobiju..Kaki Kavai..i ti drugi. Jokić će im utrpa kompiri u koš. Jedno 40.
(ccc?, 15. septembar 2020 15:42)
Da se eto i ja nadovezem... Denver, Kolorado. Nekad culi za zlatnu groznicu u Koloradu? Ergo, grumenje zlata.

maSi

pre 3 godine

Денвер је екипа студената која је свесна да игра и против судија и против противника. Међутим, када судије „мало претерају“, Денвер тек тада уђе у трку, за коју скоро и да нема лека. Против Лејкерса прижељкујем исто овакво џукачко суђење, а и у финалу против Мајамија...

Back in Black

pre 3 godine

Moze li neko da me uputi u ovo "nageci"? Ne znam o cemu se radi a vidim da svi pisu "idemo nageci".
(Petar, 15. septembar 2020 13:19)
Koje pitaš prijatelju?Pa Denver Nageci koje ce bude.

JeRemija

pre 3 godine

Koliko god bi zeleo da Jokic prodje u Finale, mislim da su sanse da Kavai Lenard izgubi i 3.mec zaredom gotovo nepostojece.

Tako nesto se nikada ne desava velikim igracima kroz NBA istoriju a Lenard to svakako jeste.

Che

pre 3 godine

Na jecnoj od mojih kladionicarskih aplikacija koju imam na telefonu, ne radi klađenja, nego dobre statistike pise da je nastup Mareja veceras pod upitnikom. Btw., koeficijent na Denver je 3.5 nasuprot 1.4 na LAC.

Role

pre 3 godine

Ima Joka da ih izokrece kao traktorsku gumu! Puna podrška Denveru, ali bojim se da je namesteno da se igra sedma zbog forinti i da ce Klipersi ovu lagano resiti +15. Sutra nakon budjenja prvo provera rezultata pa umivanje.

sasa jokic

pre 3 godine

Ponavljam, kljuc je kod Mareja, ako on odogra na najboljem nivou dobijaju, jer ce Jokara da pokoda kao i obicno. Prevaga je na Mareju...mora d aopravda ugovor od 170 miliona $.

bskfan

pre 3 godine

Bez obzira koliko pratite Denver, niko nema predstavu kako ce da odigraju jer oni mogu sve, ali bukvalno sve, od potpune dominacije do ocaja. U jakim utakmicama su obicno dobri, jedino ih je GSW par puta onako posteno isprasio, sa svim ostalim timovima oni mogu da igraju, bez obzira sto su sada malo drugaciji od prethodnih godina, nemaju nize igrace sutere kao sto su Beasly i Barton ali zato imaju Granta i MPJ-a. Sto se tice Klipersa, Denver ih je obicno tukao, jos dok su tu bili Kris Pol, Grifin i Dzordan, onda ih je jednom sa klupe Boban unakazio usred Denvera, a u poslednje vreme te utakmice su se svodile na provokacije i grubu igru. Kavaji nije bauk tako da je Denver jedan od retkih timova koji je dva puta tukao proslogodisnjeg sampiona Toronto. Sto se PG-a tice, on je po pravilu gubio protiv Denvera. Sve to je vazno jer je tesko imati pobednicki mentalitet ekipe ciji su igracio vise puta gubili od tima protiv koga igraju. Ako sudjenje bude fer i ako ne bude tezih provokacija, Denver ima realne sanse da ih pobedi. Jokic tu mora da ostane hladan bez obzira na sve sto mu budu pripremili jer ako ga izbace iz takta i nateraju da rano pokupi nekoliko licnih - mrka kapa.

JeRemija

pre 3 godine

Koliko god bi zeleo da Jokic prodje u Finale, mislim da su sanse da Kavai Lenard izgubi i 3.mec zaredom gotovo nepostojece.

Tako nesto se nikada ne desava velikim igracima kroz NBA istoriju a Lenard to svakako jeste.

znanje-imanje

pre 3 godine

Moja teorija je da Denver ima veliko srce - ali u drugom smislu...
Taj tim ima 2 specifičnosti: mlađi su i imaju dugu klupu. Ali su pre svega tim sa obiljem mana. Dva glavna igrača - tanki u odbrani. Ostali brane dobro ali niti mogu da ubodu niti sami sebi da kreiraju. Tim je loše vođen, psihički labilan itd. itd. Zbog svih tih mana umalo, samo ih je sreća spasila da ih Juta i bez Bojana ne dobije. Čak ih je i Juta kao i Klipersi dovodila do enormnih razlika u poenima.
Otkud onda ti magični povratci? Čini se da u vlazi Majamija, naočito u serijama utakmica, bitnu ulogu imaju visinske pripreme - tj. kardio - tj. respiracija. A Mile High Denver ima te permanentne visinske pripreme. Nisu dobre za utakmicu u tom ambijentu ali jesu za serijal. Plus su i malo mlađi, pa stariji igrači drugih timova gube dah i padaju. Oksigenaciju ima i vaterpolista Nikola pa izdržava te ih na kraju tako i napuni. Ovi svi ostali timovi su baš nabildovani - pa neki npr. Harden ne može dovoljno O2 do tolike mase da dopumpa. Vižljastiji npr. Haris ili MPJ O2 imaju i na kraju meča. U tom smislu bi isto vretenasti hrt Barton kasnije mogao biti vrlo koristan!
Dakle Denver jeste faličan, pa ide na -16, ali tada je već i manje sputan mlečnom kiselinom pa finišira dobro. Izbezumljena nemoćna lica (inače odličnih, ne lupajte) trenera Jute i Klipersa kad gledaju pad roletne... Potresno-smehotresno. Dakle Denver ne sme padati ispod -10. Ukoliko uprkos navlačenju sudija to izdrže finiš je verovatno njihov.

Robert

pre 3 godine

Nevolja je sto ovakav eventualni poraz Denvera mnogi vise boli nego da se serija zavrsila 4:1. Kao u tenisu kad se protivnik vrati nakon 0:2 u setovima, a onda (tesno) izgubi u petom. Naravno, i tako tesna pobeda mnogo vecu tezinu ima od one ubedljive.

Obilic

pre 3 godine

Nisam neki preterani ljubitelj NBA, slabo se razumem, nikad nisam ni odgledao utakmicu Jokica u Denveru, ovu prethodnu sam hteo da gledam, ali nemam Arenu sport, bilo kako bilo nocas u 3 cu bas pogledati, nadam se da neću da urednem:) Verujem da Denver dobija, ajmoo Jokaroooo

Svaki sport po malo

pre 3 godine

Ajmo svi navijajte satove za 3 posle ponoci ili se naspavajte pre meča sutra se ide u skolu ali koga briga bitno je da Jokara igra i cepaj samo da im igra bude kao na prosloj tekmi 2. poluvreme pa da idemo u WCF ovo se nije desavalo od Kingsa protiv Minesote 2004. godine ajmo svi još kad biste dali i Majami i Boston za nas koji nemamo Arenu ali snaćićemo se preko Kodija Go Nuggets ! ??

Kikujiro

pre 3 godine

U pitanju je vudu magija, pogledajte kraj poslednje utakmice kada je Jokić seo na klupu, jedan čovek mu je prišao, pozdravio ga i zajedno su se smejali, to je taj čovek koji se u stvari bavi vudu energijom, to je jedina istina, sve ostalo je glupost. On je učenik poznatog vudu učitelja iz Nju Orleana koji se zove Dr. John ( Bayou John ), to je ta tajna.

sss

pre 3 godine

Nadamo se da će Jokara pokidati . Osećam se kao da mi igra rodjeni brat večeras. Al moramo samo da se molimo da ne poludi čovek svi znamo koji. Srećno brate naš

Pop

pre 3 godine

Bukvalno sve zavisi od toga kako odigra Marej. Za svojih 170 miliona mogao bi jednu od 5 utakmica da odigra sa 30+ i 7-8 asistencija sto bi i znacilo da prolaze. Ako ne, neka se ubije cela uprava sto mu dadose tolike pare. Ima boljih bekova za 3 puta manje pare.

maSi

pre 3 godine

Денвер је екипа студената која је свесна да игра и против судија и против противника. Међутим, када судије „мало претерају“, Денвер тек тада уђе у трку, за коју скоро и да нема лека. Против Лејкерса прижељкујем исто овакво џукачко суђење, а и у финалу против Мајамија...

evoba

pre 3 godine

Koliko god bi zeleo da Jokic prodje u Finale, mislim da su sanse da Kavai Lenard izgubi i 3.mec zaredom gotovo nepostojece.

Tako nesto se nikada ne desava velikim igracima kroz NBA istoriju a Lenard to svakako jeste.
(JeRemija, 15. septembar 2020 11:52)

Nije to tenis, pita se i ostale. Kavaj moze odigrati savrseno i izgubiti. Sve ce zavisiti od odbrane Denvera i sposobnosti epizodista da doprinesu u napadu kad je potrebno.

Aleks

pre 3 godine

Ako Denver prodje, to će biti prvi put da se jedan tim vrati dva puta iz deficita 1-3, a još interesantnije, Doc Rivers bi u tom slučaju bio prvi trener u NBA istoriji koji bi dva puta izgubio takvu prednost.

Marko

pre 3 godine

Iskreno, ne znam sta ce biti.
Objektivno - Klipersi, subjektivno - Denver
Nije da mracim, obozavam Jokica, radujem se kao da moj brat igra, mnogo bih voleo da pobede ali s druge strane ovi su jaki kao zemlja, sudije ce navlaciti sigurno na njihovu stranu jer kapiram da bi bio dan zalosti u USA da finale ne igraju Lejkersi i Klipersi, toliko su medijski propraceni, ogroman pritisak javnosti..
Probudicu se naravno nocas, gledacu, navijacu da sport pobedi.
Da bi Denver prosao, Jokic mora da bude na dosadasnjem nivou, Marej mora da pojaca, eventualno jos jedan lik da krene trojke da ubacuje kad ga Jokic hrani loptama i naravno da se zatvori kos zbog Lenarda.. Srecno!

DukiNS

pre 3 godine

Samo da se ne ponovi slično suđenje iz one šeste utakmice Lejkersa i Sakramenta, onda Denver ima lepe šanse. Ali moraju da igraju odbranu od početka kako su igrali drugo poluvreme u poslednjoj utakmici. Ako opet budu jurili veliki deficit i dobiju, onda Rivers treba da pakuje kofere. Srbija je uz Grumenje večeras

JPR24

pre 3 godine

ko zna koji put molba za arenu - premestite logo na levu stranu - zaklanjate statistiku!
(antirpotivan, 15. septembar 2020 12:13)

Reci espnu da stave desno...

Jokarin stil privlaci ljude kosarci

pre 3 godine

Pratim Jokica i Denver od kraja 2016. i to je prvi put da intezivno pratim ligasku kosarku, naravno od kad sam klinac ne propustam utakmice reprezentacije. Za ove 3,4 godine mogu reci da sam puno naucio o kosarci a posebno o NBA, tako da se smatram dovoljno kompetentnim da komentarisem.
Nagetski su podcenjeni vec par godina, i posle svih vrhunskih dostignuca ekipe a posebno Jokica, niko ne obraca znacajnu paznju na njih. Tvrdim da se nikad nije ovoliko pricalo o Jokicu kao posle prethodne utakmice, i ako se desi da pobede sedmu, postace pravi Superstar, sto bi Ameri rekli. Ja cak mogu da se usudim i dam im minimalne sanse cak i protiv Lejkersa, mozda nekih 10% sto je znacajno s' obzirom da im 99% analiticara i ljudi koji prate ne daju nikakve sanse. Ako ne ove, onda dogodine uz malo srece.

JeRemija

pre 3 godine

@veverica

Najpametnije je naviti sat na otprilike 4:45h.

Taman tada pocinje drugo poluvreme a opet se covek naspava do tog vremena.

Ustajanje u 3h ujutru nije bas najsrecnije resenje za bilo koga starijeg od 18 godina.

mare

pre 3 godine

Mene samo brine što će sudije da guraju Kliperse. To je neminovno. Svi su od početka plejofa očekivali Kliperse i Lejkerse u finalu, ceo svet, ceo NBA. Očekuje se najveća gledanost ikada, samim tim i dosta novca. Teško da će da dopuste da Denver prodje. Sad će neko pametan da kaže "pa što ih nisu pogurali u petoj i šestoj"? Pokušali su. Klipersu su ovih +16 pa u sledećoj +19 imali najviše zbog sudija. Ali i Denver se pita nešto. Ne bi me čudilo da u ovoj Jokiću ne sviraju apsolutno ništa. Ipak se nadam da će sudjenje da bude pošteno.

Bocko

pre 3 godine

Ako Heris bude priblizno koristan na obe strane terena i ako Milsap bude na nivou druge i cetvrte utakmice u seriji, Denver ima dobre sanse. Mislim da je u procentima negde 55-45 za Kliperse.

Semir

pre 3 godine

Razmišljajući o Denveru oni imaju jako dobru defanzivnu ekipu. Tačno je da je Jokic tu malo slabiji, ali on im je nenadoknadivo oružje u napadu i bez njega nista ne mogu. Harris, Graig, Plamni pa i Millsap su prejaki u odbrani, Jokic, Marey I Porter u napadu. Mislim da mogu, ulaze izuzetno motivisani u ovaj meč. Ako ih sudije ne dobiju Clippers neće.

Underground

pre 3 godine

Denver niko (makar do sada) ne shvata ozbiljno...drugar iz Amerike mi rece jednom prilikom da je Denver tamo npr.kao FMP ovde...dakle ok.tim respect,ali "mile fare from the best...naravno da bih i ja kao i vecina voleli da Denver prodje ali i ovo je za njih dobar posao do sada...podigli su prasinu...dokazali da mogu...

веверица

pre 3 godine

ај неко да ми објасни како заправо почињу нба утакмице? нешто почиње у 3, али шта, не знам. подбацивање није сигурно у 3. ја увек упалим на време, а онда имам утисак да сам поранио пола сата. по терену се шетају редари, на екрану неки прегледи потеза из претходне сезоне... тек после иде представљање екипа, па не знам шта, па подбацивање. буквално не верујем да ће почети пре 3:15 - 3:20. а како денвер игра, довољно је гледати од 4:30 јер то да л ће они на полувремену бити на +20 или -20, нема никакве везе.
све у свему, можда и спортски догађај сезоне. филмска прича са обе стране.
потцењени денвер, предвођен ликом из комшилука, враћа се из мртвих по ко зна који пут. са друге стране, ови бустовани, што су већ виђени за титулу, а у суштини прави они надобудни, арогантни, примитивни, анти спортски негативци. мислим да ће за денвер, осим верних навијача клиперса, бити цео свет, од лиларда и леброна, до зоће из лајковца.

Memfis

pre 3 godine

neka hvala,gledacu preko strima ipak,vas komentator mi jako ide na ganglije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (leBru, 15. septembar 2020 14:04)

Ја сам препрошлу испратио без звука. Да стрим не касни не бих имао дилему :)

ja, 90210

pre 3 godine

hmm, pratio ja Divca i Peju davno to. Samo proverim rezultat preko Denverove aplikacije. Ali sta su radili Dončiću, tukli ga. sada če Jokića provocirati.

Che

pre 3 godine

Na jecnoj od mojih kladionicarskih aplikacija koju imam na telefonu, ne radi klađenja, nego dobre statistike pise da je nastup Mareja veceras pod upitnikom. Btw., koeficijent na Denver je 3.5 nasuprot 1.4 na LAC.

Role

pre 3 godine

Ima Joka da ih izokrece kao traktorsku gumu! Puna podrška Denveru, ali bojim se da je namesteno da se igra sedma zbog forinti i da ce Klipersi ovu lagano resiti +15. Sutra nakon budjenja prvo provera rezultata pa umivanje.

Dirty

pre 3 godine

Ovogosišnje NBA natjecanje je projektovano da se LAL i LAC sastanu u finalu zapada. Malo je poremećen spektakl, zbog izmeštanja u Orlando, ali svejedno, marketinški stratezi bi preživeli ozbiljan pad, kad bi se desilo nešto drugačije. Tako da su Denveru umanjene šanse, ne samo na terenu, nego i van njega. Biće sve u igri: faulovi, bacanja, tehničke, provokacije... i naravno odlična ekipa LAC-a, kojoj možda ništa od toga nije potrebno. Denver će morati biti ubedljivo bolji, kao predhodnu tekmu, da bi se desilo čudo. Ako to Jokić i uradi, zaista ulazi u velikane.

z

pre 3 godine

Pred prethodne dve utakmice su bili mnogo optimističniji i sigurniji komentari, ajde ovaj put ću na da započne

lipersima je ušla voda u uši, PG ne može da igra pod pritiskom, Jokić će da ima svojih 35 poena a Marej je spremio šou od 30+ večeras
Idemo Denver do titule!!

Goran

pre 3 godine

Denver je vec ostvario vise nego sto je bilo ko ocekivao. Verujem da je Jokic bio iskren kada je rekao da ne osecaju nikakav pritisak. Tu vidim sansu Denvera, sve ostalo je na strani Klipersa.

Radomir Belaćević

pre 3 godine

i ko zna koji put molba za arenu - premestite logo na levu stranu - zaklanjate statistiku!
(antirpotivan, 15. septembar 2020 12:13)

prošlu tekmu ga nije bilo

Milosav

pre 3 godine

Ovoliko Srba neće gledati neku NBA utakmicu još od Lejkersa i Sakramenta
(VOSAK, 15. septembar 2020 11:57)

Podsetio si me kada su Kings gostovali u Torontu 2001. godine, naravno gomila Srba na utakmici navija za Sacramento. Igrana su tri overtime-a Pedja i Vince Carter postigli po skoro 40 poena.
Kada Kings postignu kos navijanje je bilo tako glasno, narod se okrece, kao WTF ko u Torontu navija za Kings :)
Utakmica za pamcenje iako nije bila play off.
Pozdrav iz sampionskog Toronta.
Let's go Denver!

Anfield

pre 3 godine

Hahahaha, pa Nagetsi pakovali kofere nekoliko puta, pusti ti to.

Napred Jokiću, pustite ih prvo poluvreme, pa ih odvalite u drugom!

GO Nuggets!

Frosty

pre 3 godine

(AMG, 15. septembar 2020 12:31)

Ne znam odakle ti ideja da su svi protiv Nagetsa. Na redditu(najveci NBA forum) skoro svi koji nisu simpatizeri Klipersa navijaju za Denver.

Back in Black

pre 3 godine

Moze li neko da me uputi u ovo "nageci"? Ne znam o cemu se radi a vidim da svi pisu "idemo nageci".
(Petar, 15. septembar 2020 13:19)
Koje pitaš prijatelju?Pa Denver Nageci koje ce bude.

CJC

pre 3 godine

i ko zna koji put molba za arenu - premestite logo na levu stranu - zaklanjate statistiku!
(antirpotivan, 15. septembar 2020 12:13)

Ja kapiram da oni to namerno rade, ne vidim drugo logično objašnjenje.

111

pre 3 godine

Jedino me plasi prljava igra Clippersa. Nista vise, a da sudije to gledaju kroz prste..I to cak moze da bude realnost. Beverli i Herel su najprljaviji i predvodnici..Ne znam kako ce tu da se Denver snadje jer jednostavno nema takve prljave igrace..Za mene je to vajveca opasnost a ne kvalit Clippersa..

ccc?

pre 3 godine

Moze li neko da me uputi u ovo "nageci"? Ne znam o cemu se radi a vidim da svi pisu "idemo nageci".
(Petar, 15. septembar 2020 13:19)
Koje pitaš prijatelju?Pa Denver Nageci koje ce bude.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Back in Black, 15. septembar 2020 15:01)

Grumenje bato, oni kaminčiki , što se kotrljaju..Oni pobedjuju..Sa Jokića..Sve će gi pobiju..Kaki Kavai..i ti drugi. Jokić će im utrpa kompiri u koš. Jedno 40.

Srba

pre 3 godine

Grumenje bato, oni kaminčiki , što se kotrljaju..Oni pobedjuju..Sa Jokića..Sve će gi pobiju..Kaki Kavai..i ti drugi. Jokić će im utrpa kompiri u koš. Jedno 40.
(ccc?, 15. septembar 2020 15:42)
Da se eto i ja nadovezem... Denver, Kolorado. Nekad culi za zlatnu groznicu u Koloradu? Ergo, grumenje zlata.

sasa jokic

pre 3 godine

Ponavljam, kljuc je kod Mareja, ako on odogra na najboljem nivou dobijaju, jer ce Jokara da pokoda kao i obicno. Prevaga je na Mareju...mora d aopravda ugovor od 170 miliona $.

bskfan

pre 3 godine

Bez obzira koliko pratite Denver, niko nema predstavu kako ce da odigraju jer oni mogu sve, ali bukvalno sve, od potpune dominacije do ocaja. U jakim utakmicama su obicno dobri, jedino ih je GSW par puta onako posteno isprasio, sa svim ostalim timovima oni mogu da igraju, bez obzira sto su sada malo drugaciji od prethodnih godina, nemaju nize igrace sutere kao sto su Beasly i Barton ali zato imaju Granta i MPJ-a. Sto se tice Klipersa, Denver ih je obicno tukao, jos dok su tu bili Kris Pol, Grifin i Dzordan, onda ih je jednom sa klupe Boban unakazio usred Denvera, a u poslednje vreme te utakmice su se svodile na provokacije i grubu igru. Kavaji nije bauk tako da je Denver jedan od retkih timova koji je dva puta tukao proslogodisnjeg sampiona Toronto. Sto se PG-a tice, on je po pravilu gubio protiv Denvera. Sve to je vazno jer je tesko imati pobednicki mentalitet ekipe ciji su igracio vise puta gubili od tima protiv koga igraju. Ako sudjenje bude fer i ako ne bude tezih provokacija, Denver ima realne sanse da ih pobedi. Jokic tu mora da ostane hladan bez obzira na sve sto mu budu pripremili jer ako ga izbace iz takta i nateraju da rano pokupi nekoliko licnih - mrka kapa.

Locutus

pre 3 godine

Interesantno pravilo u "mehuru" je da tim koji je pred ispadanjam mora da se spakuje pre potencijalno poslednje utakmice. Denveru će ovo biti već šesto pakovanje, Klipersima prvo.

JPR24

pre 3 godine

Moze li neko da me uputi u ovo "nageci"? Ne znam o cemu se radi a vidim da svi pisu "idemo nageci".
(Petar, 15. septembar 2020 13:19)
Ne si učio engleski u školu a !!? Viš sad... :p

Pera

pre 3 godine

Glavno je da Jokic, glavno je da Murray...
Jeste, ali pre svega da ceo tim da doprinos, u teskim porazima saigraci su gubili samoppouzdanje, sa dve velike pobede ono je povraceno. Klipersi ce sigurno probati na sve nacine da uspore Nikolu, on ce razigravati tim, ako oni zaigraju sa verom u sebe, daju svoj doprinos na oba kraja, bice to lepota od kosarke, nezaustavljivo!