Hamilton o rekordu Šumahera

Vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je da je trka U ToskanI bila izuzetno teška zbog dva prekida, ali da je zadovoljan zbog 90. pobede u karijeri.

MS Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. PD Ta pobeda Sumahera o kojoj mnogi pricaju i nije toliko strasna. Zapravo Sumaher i Barikelo su imali isti tempo celog vikenda, a na samoj trci Sumaher je celu bio oko pola sekunde iza sve vreme. Sumaheru je u sampionatu falila samo ta pobeda pa da ima sve pobeda na svim stazama. Ovo je bila neka vrsta poklona Jean Toda Sumaheru za podizanje Ferarija. Sumaher je inace pobedio na prve cetiri trke i celu sezonu je imao ubitacan tempo, bez obzira na sve Barikelo nije imao sanse kao vozac da ugrozi Sumahera.Inace da nije bilo omog incidenta sa Hilom I Vilnevom (mada je tu Vilnev uleteo ko kamikaza ali je Sumaher ispao naivan) Sumaher i nije imao toliko mutljavina.
  (Milan, 14. septembar 2020 21:55)

  # Link komentara

 2. Tu istu Formulu koja po vasem misljenju ni na sta ne liči, je upravo upropastio vaš Idol Schumacher koga u Nebesa dizete...
  (lu begaj be, 14. septembar 2020 19:28)

  # Link komentara

 3. @011
  To je bilo 2002 ako se dobro sećam, kada je Barikelo imao ubedljivo vođstvo, a onda od 1/4 kruga pred kraj trke više nego očigledno usporio i pustio Šumahera da ga pretekne u poslednjim metrima trke. Čak su i komentatori naveli da Šumaher tu trku nije trebao da dobije, i da bi takve stvari trebalo zabraniti.

  Ali realno, da li je danas bolje u Mercedesu? Možda nije toliko flagrantno kao u gore navedenoj trci, ali tretman 1. i 2. vozača postoji više nego ikad.

  Na kraju, većina se koliko vidim slaže da F1 generalno postaje smoran za gledanje, i da bilo koja titula nema više tu težinu i značaj, kao što je imala ... pa i u vreme tog Šumahera.
  (PD, 14. septembar 2020 13:05)

  # Link komentara

 4. S obzirom na šta izgleda formula u zadnjih 10 godina... rekordi su postali irelevantni!
  (Vladimir, 14. septembar 2020 09:57)

  # Link komentara

 5. Poslednjih godina F1 jako loše izgleda.Nema više velikih šampiona kao '80 i '90-tih.Hamilton će postići sve rekorde ali ne mogu se meriti titule i pobede sada i nekada.
   (viva72, 14. septembar 2020 03:57)

  # Link komentara

 6. covek nema nikakvu konkurenciju,mislim kao tim nema,nijednu pobedu nije ostvario preticanjem ove godine njegova voznja i voznja svakog drugog vozaca je ista.Vozi prvi ima najaci bolid zavrsi prvi i to je to pobedice sve do kraja bez problema i to je to.
   (lukasenko, 13. septembar 2020 22:47)

  # Link komentara

 7. Samo deca mogu da pišu komentare kako je Šumaher najveći i najbolji, svi koji su bili svesni sebe i gledali ga kako vozi, znaju da je bio pokvaren i prljav vozač. Ja sam prestao aktivno da gledam formulu 1 kad je Barikelo stao ispred cilja i čekao da Šumaher prođe, kako bi on pobedio. I posle mu je još onako cinično podizao ruku na postolju. Znam da je to bilo timsko naređenje, ali verujem da nisam jedini kome je taj potez ogadio ovaj sport. Šumaher zaslužuje da mu Hamilton (ili bilo ko drugi) obori sve rekorde, i da ne ostane ni po čemu zapamćen.
  (011, 13. septembar 2020 19:52)

  # Link komentara