Nedelja, 13.09.2020.

18:10

Denver je besmrtan – Jokić uništio Kliperse i izborio sedmi meč!

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Los Anđeles Kliperse u šestom meču serije polufinala zapadne konferencije – 111:98.

Izvor: LN

Denver je besmrtan – Jokiæ uništio Kliperse i izborio sedmi meè! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

399 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 3 godine

@drvobradi
"@Neko iz mase i @Milan
Vas dvojica niste videli Sabonisa, mozda onog iz NBA..." Pa i govorimo o igrama u NBA. Tad je bila jos veca razlika izmedju NBA i evropske kosarke, a do 1992. NBA igraci nisu igrali ni za reprezentacije. Svi se slazu da je mogao da ima mnogo bolju karijeru da ga politika nije sprecila da na vreme ode u NBA, ali ne mozemo da ga rangiramo na osnovu toga sta je mogao da postigne, vec samo na osnovu onog sto jeste postigao.

Drmr

pre 3 godine

@straigth out ov munchen

Vidis ja sam primetio da je svako 5 puta sutnuo za tri. I to u svim mecevima do sada. Mislim da je to Malounova taktika. A interesantno je da od svih igraca Jokic ima najbolji procenat suta. Meni ako igrac ubacuje 4/6 terao bi ga vise da puca, ali zato ja jedem iz konzerve a Maloun trenira 🙂.

Ima sigurno neku taktiku sa sutevima, jer nike slucajnost da je broj pokusaja ravnomerno rasporedjen po skoro svim igracima.

sasa the red baron

pre 3 godine

Sasvim je svejedno dobili ili izgubili 7 tekmu,Nuggetsi najavise svoju vreme,svoj stil,i imaju sjajnu buducnost... Do godine ode Milsap,i igraci ce se otimati da dodju u Denver...Po mnogu cemu,Nuggetsi izgledaju kao oni Warrior-si na pocetku...Drugciji,gladni,i spremni na sve....

Ćabarakandi

pre 3 godine

...pre nekoliko dana pri 3-1 za LA sam napisao da mi se čini da sve ovo ukoliko Denver izjednaci ide u pravcu KLADIONIČARSKE KOŠARKE, i kanda ima nečega u tome...najlepše Vas molim da niukom slučaju ne pomislite da imam bilo šta protiv Nikole i njegovih izuzetnih sposobnosti, već mi sve ovo liči na veštački skrojen zaplet u cilju podizanja tenzije i gledanosti...očekujem da će se učiniti sve potrebno (ovao i onako) da VII utakmicu dobije LA...tada će se ići na maksimalno dizaje tenzije i zaoštravanje u gradskom derbiju....LA je grad glamura i bogatstva a Lakersi već dugo tavore...živi bili pa videli...

Neko iz mase

pre 3 godine

@Milan statisticki definitivno, ali to je bilo davno davno pre mene i mog vremena. Covek je kroz karijeru imao 22+ skoka prosek. Bolesne fizikalije je imao.

Neko iz mase

pre 3 godine

@drvobradi najbolja Sabonisova sezona u karijeri je bila 1992. tad je imao 24/12/2 prosek. A Jokiceva najbolja sezona je 20/10/7 + zastrasujuce cifre u PO. Samo u ovom PO covek ima 26/12/6. Niko ne osporava Sabonisa, ali po mom skromnom misljenju, prevazilazi Sabonisa. Sto se tice Karima, nisam imao prilike mnogo da ga gledam, ali ko iole malo duze prati NBA, je svakako upoznat sa njegovim likom i delom. Sky hook, mozda cak i ubitacnije oruzije od MJ-ovog fade away-a, a pritom sam MJ fan. A sad price da li bi MJ-ova karijera bila drugacija da je Sabonis dosao 86. u NBA kad je draftovan, cisto sumnjam, no dobro, to je sve, sta bi bilo kad bi bilo.

drvobradi

pre 3 godine

@Neko iz mase i @Milan
Vas dvojica niste videli Sabonisa, mozda onog iz NBA, kamoli Karima. Sabonis je bio sve sto je i Jokic, samo sa boljim predispozicijama. Da nije bilo Politbiroa, o njemu bi se pricalo drugacije, mozda bi cak karijere Dzordan, Birda, Medzika isle drugim tokom. Ako vec sa nekim treba da porede Jokica to je upravo Sabonis, ne Hakim, i to nije mala stvar.
Staviti Jokica medju 5 najboljih centara ikada je smesno. Mozda kada zavrsi karijeru, mada opet nema neke protivnike, u ovoj modernoj NBA nema 3 krstena centra (Jokic, Embid i Gasol ako neko pita, tim redom), ostali su manje vise smesni. Gober pre 20g ne bi ni igrao (moderna verzija onog DeAndre Dzordana), Davis maltene stavio u ugovor da nece da igra 5cu tako da igra samo na PF, mekani KAT, i gomila smesnih likova (Lopez, Adams, Majls Tarner, Dramond itd).
Znate li da je ABA liga u poslednjih 5g dala 5 centara u NBA (Jokic, Nurkic, Marjanovic, Zubac, Zizic) od kojih su 3 starteri. Ili ispade da se ovde radjaju najbolji centri ili je kvalitet centara u NBA opao.

Milan

pre 3 godine

@Alex - gradjevinac obozavam Jokica, ali ne staviti Hakima u listu najboljih centara svih vremena, a staviti Sabonisa (kog je Jokic odavno presisao) je elementarno nepoznavanje centara u NBA... Pritom, Dankan je veliki deo svoje karijere igrao PF, zasto bi inace zvali tandem Dankan-Robinson Twin Towers? Tako da realno, od centara, Wilt, Karim, Hakim, Sak su ispred njega, a ako gledamo samo footwork, jedino je Hakim ispred. Od njega se nije pojavio igrac sa takvim footwork-om na poziciji centra.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Neko iz mase, 14. septembar 2020 12:38)

Mozda i najbolji komentar. Objektivan - ni navijacki ni hejterski ostrascen. Dankan je definitivno PF. Sabonis je kasno otisao u NBA kad su mu povrede vec dosle glave. Sad mozemo da pricamo SBBKBB, ali Jokic je vec sad ispred njega. Hakim svakako jedannod najboljih, i footwork, i ubitacan napad i dobra odbrana, Sek mora tu da stoji jer je retko koji centar tako dominirao, mozda ne statisticki, ali na terenu je bio zivotinja, Karima se vec mnogo slabije secam, Vilta samo po rekordima, ali koji su strasni. Ne znam da li da tu pomenemo i Rasela.

Jax Teller

pre 3 godine

samo nek mi ovih hejteri koje tvrde, da je utakmica namještena, da se igra sto više utakmica, objasne, sto se onda dozvolilo, da se neke serije završe 4:0 i 4:1?

Neko iz mase

pre 3 godine

@Alex - gradjevinac obozavam Jokica, ali ne staviti Hakima u listu najboljih centara svih vremena, a staviti Sabonisa (kog je Jokic odavno presisao) je elementarno nepoznavanje centara u NBA... Pritom, Dankan je veliki deo svoje karijere igrao PF, zasto bi inace zvali tandem Dankan-Robinson Twin Towers? Tako da realno, od centara, Wilt, Karim, Hakim, Sak su ispred njega, a ako gledamo samo footwork, jedino je Hakim ispred. Od njega se nije pojavio igrac sa takvim footwork-om na poziciji centra.

Darko

pre 3 godine

Odlična igra Denvera i Jokića.Više od toga me je,ipak, iznenadio bukvalno raspad Klipersa.Mislim da su mnogo ozbiljnija ekipa nego što izgleda i definitivno bi oni mogli bolje da pariraju Lejkersima.Pratio sam ih na početku sezone bez povredjenog Džordža,mnogo je bila bolja igra.
Normalno,u majstorici podrška za Denver.

Vladan R

pre 3 godine

@ max

Nemojmo preterivati. Može sam igrač da eventualno dobije jednu utakmicu, mada je i to upitno, ali seriju od 4 nikad, pa ni tad. Bez Marejevih 20+ poena, Herisove to je u odbrani, Porterovih bar 20+, pa Milsapove role u trećoj četvrtini prošlog meča, već bi davno bio kući, a sve čime bi se mogao pohvaliti, je statistika. Ni Džordan nije mogao sam, mnogo više od dobro odigrane utakmice, dok nije dobio adekvatne saigrače. Usput budi rečeno nemam nameru da poredim Jokića sa Dzordanom, jer mora još mnogo toga da postigne, da odigra utakmica i utakmica, bi se o tome moglo i razmisliti. Rano je je i za izjave da je vec bolji od centara, da ih ne nabrajam sad, koji su svaki u svojoj epohi, obeležili istoriju košarke. Bez dileme, i te kako, ima potencijal za to. Verovatno i da ima i bolje brojke, od mnogih u početku ksrijere, ali upravo poenta je u tome, da je ovo tek početak karijere, i da će vreme da pokaže, koliko će se od tog njegovog potencijala ostvariti.

Pera Ždera

pre 3 godine

Samo jedno nebitno/bitno zapazanje.

Nikolina fenomenalna, konstantna igra se precesto zaboravlja ili podrazumeva u marketinskom smislu. Jamal odigra dve utakmice zaredom dobro (fenomenalan sinoc, napokon sazreo) odmah je vodja tima, najbolji (pricam samo za marketing i komentare javnosti). Porter odigrao par dobrih u nastavku sezone u balonu, odmah trejdovati Jokica, Porter je buducnost, secaju se svi tih komentara kad je krenuo restart.

Koliko jos monstruoznih stvari treba Nikola da uradi ne bi li zacementirao poziciju u medijima i medju fanovima, da zasluzi vise komentarisanja kao i bilo koji drugi superstar a da to nije samo kada kiksne u odbrani itd.

Jokica napadaju 2 na 1 konstantno pri probijanju bekova, odmah ocajan u odbrani namerno zanemarujuci kontekst licnih gresaka i ostale njegove kvalitete u odbrani (Green nedavno). Popravio Denver odbranu, oporavljen Heris (poboljsava odbranu prve linije), odmah dolaze odbrambeni kvalitete Nikole do izrazaja - lupio par kljucnih blokada (5 u par meceva), sece lopte, krade i niko vise rec o tome. Vise se ne komentarise odbrana, da je ipak solidan u istoj, nikako ocajan. Odjednom se to podrazumeva? Prva sledeca, naizgled opustenost sa te strane, krenuce opet atributi ocajne odbrane.

Jos jedan primer - Gober dao onaj jedan mec u seriji 20 poena odmah o njemu kao o Jordanu bez analize tipa - ok ali Jokic je top 10 igraca lige, sta da radi dalje da ga zaustavi, nadigra, samo hvalospevi o Goberu. Ne spominje se da ga je Jokic nadigrao sve prethodne pa sa tog gledista da se razmatra sta se sad promenilo itd. Sve u stilu, normalno je da Rudi da 20 poena Jokicu??? Sve ostale meceve serije Jokic ga razmontira i opet se ne spominje dominacija nad njim nit se spominje ocaj Gobera tj koliko je bio nadigran. Opet fokus se sklanja sa Nikole, u fazonu pa dobro podrazumeva se da je dobar.

Sinoc isto nakon savrsene partije. Nit pitanja trenerima, nit igracima o Nikolinoj dominaciji. Lenard kad odigra iole dobro npr, ne odlicno kao Nikola sinoc, obavezno 10 pitanja i analiza oko toga. Sinoc sve u stilu kako su Klipersi popustili, ispustili, predali, analiza iz tog ugla. Nikako da je Denver prelomio, podogo igru, Jokic pogodio nestvarne tri trojke zaredom, Marej povredjen razvalio itd. Nikola 34p 14sk 7as, prelomio po ko zna koji put kad je najteze i nema veze, nista o tome, ajmo jos beskonacne analize o Lenardu, Riversu i Dzordzu.

+ Pokusaji svake sezone da se Embiid pa i KAT uguraju od strane medija na mesto najboljeg centra. Zamislite da Denver ne udje npr u POff kao sto je Minesota km daleko od istog. Bio bi komentarisan kao jedva top 5 centar garantujem. Tada bi se gledao timski uspeh dok se sada kod Embiida i KAT argumentuje samo individualno posto timskog uspeha nemaju nikako. Da ne pominjemo da se povredjuje kao Embiid ili da je ociscen kao Filadelfija u prvoj rundi POffa. I sad da pitas ekipu iz TNTja ko je najbolji centar NBA posle svega vidjenog i nevidjenog u NBA opet bi 3ca od 4ce rekli Embiid, eto tako, jednostavno ima vise misica, mora da je dominantniji ili bolji. Komedija :)

Na kraju neka Nidzis cepa svoje pa ce se polako cinjenice poslagati kao i do sada. Prvo je jedva bio komentatisan kao jedan od boljih mladjih igraca lige a bio mozda i najbolji mladi tada pored Porzingisa. Pa jedva medju najboljim mladim centrima, pa nekako i top pet centar kada je bio realno top tri sa Embiidom i KATom pa sad ne samo da je najbolji centar vec je i igrom u ovom POffu s'ozirom na prosecnost Denvera itd Top pet igraca lige a mnogi ga i dalje gledaju kao jedva, na misice top 10 igraca. Ludilo.

"Malo" duzi komentar ali nikako da procitam ovde analizu sa marketinskog aspekta zanemarivanja, podrazumevanja i nedovoljnog javnog komentarisanja cuda iz Sombora. Poslastica u utorak! Pozdrav.

Pera Ždera

pre 3 godine

Sto se tice korisnosti za tim, uticaja na igru i saigrace, Jokic je def najbolji na svetu uz Lebrona u tom kontekstu. Najbolji allaround igrac, sve zajedno gledano, kosta MAX ali svojim superstar statusom ne donosi sebicnost ekipi, previse suteva, vec sve ukupno bolju igru celog tima. Raj za trenere.

Preveliki direktni i indirektni uticaj bez ogromnog br suteva i praznih poseda, silovanja, svega onoga sto cesto ide uz status superstara u ovoj ligi, svega onoga sto zna da gusi tum (toliko puta vidjeno, toliko mnogo primera). Efikasan, unikatan istorijski gledano sa svoje pozicije, inteligentan, hladan kada je najpotrebnije, timska zver! Doktor!

Ta njegova nesebicnost i pored extremnog pozitivnog uticaja po bolju igru saigraca, zna na neke momente (srecom retke i ne toliko presudne) da budi i "antitimska" tj neproduktivna. Situacije kada ignorise ciste svoje otvorene suteve, kada u momentima niko ne moze da pogodi on ignorise ciste floutere ne bi li proigrao igraca sa strane (par puta sinoc pre eksplozije u drugom poluvremenu). Ponekad bespotrebne finte suta ali sve je to toliko zanemarljivo posmatrajuci pozitivan kontekst tu i tamo manjka agresivnosti.

Tako atipican i unikatan, istinski, antimarketinski superstar.

nislija

pre 3 godine

sec pre kraja Heris ne zeli ni da uputi sut na kos. Bitnija je coveku statistika od toga da postoji mogucnost da postigne tri poena. Jeste mala mogucnost, ali to su profesionalni kosarkasi i bio je potpuno neometan. Cela filozofija... Takav covek ne zasluzuje finale. Tacka.
(Straight Outta München, 13. septembar
Jokic nije hteo da doda loptu Porteru u situaciji koju opisujes, nema veze to sa Harisom

Milan Kosanovic

pre 3 godine

OK, igrali su ocajno u drugom poluvremenu Klipersi ali da se ne lazemo, razbio ih je Jokic. Kakvo ludilo od utakmice, kakav preokret.

zvezdas sam, ali jovic omggg

pre 3 godine

kakav Jokic I Denver. Zar ne vidite da su Klipersi 0 od 7 za ulazak u zapadno finale. Sutirali su 25% u drugom poluvremenu. Najobicniji strah od pobede. Kakav Haris I odbrana. Ako slucajno prodju Lebron I Dejvis ce ih pojesti kao Panta pitu.

Mihailo

pre 3 godine

Prvu utakmicu su ih klipersi dočekali odmorni i počistili. Sada je ovo već šesta utakmica u 12 dana i naravno da se umor pokazuje i kod klipersa. Ipak ima nešto i do godina, Denver je dosta mlađi tim. A tek je brutalno kada se oni pogledaju, igraju već 15 utakmica u 30 dana, na svaka dva dana...

Harizmatican

pre 3 godine

Kao sto je odvratno videti ljude koji kukaju odmah na pocetku da je kraj, u ovom slucaju da je gotovo vec 6 utakmica tako je i fantasticno videti ljude koji nikad ne odustaju i ustaju jaci iz teskih situacija u ovom slucaju Denver Nagetsi.

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Odakle je došao ovaj Geri Haris i šta je uradio sa onim Harisom iz prvog poluvremena? Mislim, naravno, na igru u napadu. U odbrani je uvek bio sjajan. Posle naravno Jokića, koji je urnisao Kliperse, taj novi/stari Haris je bio glavni razlog za pobedu Denvera danas.

Aloha

pre 3 godine

Denver ima hemiju, nisu sujetni, vecina bar. Objasnili su MPJ sta i kako i decko je razumeo svoju rolu i sjajan je. Malone je mogao da glumi uvredjenu gospodju ali nije, svestan je velicine trenutka. Jokic je veceras sa parketa bas ishvalio Mareja, kako se digao posle pada Dzordza na njega. Mareju su Juta i NBA dzinglovi koji ga stavljaju u prvi plan malo udarili u glavu, ali se posle 7 utakmice sa Jutom, kada mu se ponovio Portland (odigrao uzas) a Jokic spasao stvar, spustio malo na zemlju.

Ali nervira kako ga i dalje stavljaju komentatori u prvi plan, bukvalno od podbacivanja. Cudi me da to ovde na portalu nikoga ne zulja, sto me navodi na to da od 300+ komentatora, 90% ni ne gleda utakmice nego prica napamet.

Kontras

pre 3 godine

Denver je pregazio Kliperse u drugom poluvremenu. Ne znam ko ce pobediti u 7. mecu, ali jedno je sigurno:

pobednik zavisi od Denvera. Ako Jokic i ostali ograci Denvera budu imali vece Klipersi gube.

Moja prognoza je da Denver ide dalje.

duledudule

pre 3 godine

Niti sam uvidela niti tvrdim da Lejkersi osvajaju, od pre par meseci sam mišljenja da titula ostaje na Istoku. Ali realnost je da su Lejkersi trenutno stabilniji i od Klipana i od Denvera, tačno se vidi šampionski mentalitet kako su skautovali i priveli kraju serije i sa Portlandom i Hjustonom. Klipersi će se žešće obrukati jer pokupili su sve role playere i igrače koji na papiru prave razliku, a u realnosti im se igra svodi na Kavajeve izolacije i neko petljanje u napadu Džordža i Lua, dok njihova "granitna" odbrana puca i protiv Dalasa i Denvera. Pored toga i Rivers se blamira, ovde tokom tekme ljudi pišu kako on odmah zove tajm aute, pa tako mogu i ja da držim tajm aut a da na terenu igrači ne promene ništa.

Videćemo koliko će sudije da kradu za njih u G7 ili će pustiti fer šibanje, ali volela bih da Denver prođe ne samo zbog Jokića nego i jer su Klipersi najodvratnija skupina u ligi. Mančester Siti NBA lige, franšiza koja misli da je posao oko titule završen kad se pokupe svi dobri igrači bez ikakvog plana. Svakako ko god prođe neće igrati protiv Lebrona, kao što ni ovde Denver ne igra protiv Kavaja "Šape" Lenarda. :)
(Aleks, 13. septembar 2020 23:37
Volim te ...

bmiles

pre 3 godine

Jedva ceka, emisiju "Inside" na TNT kanalu,da vidim kakvu ce zezanciju popiti Carls Barkli od Sekila za ono "garantovanih 4:0" u seriji za Kliperse!?
Inace Barkli je imao previse "garantovanih" predvidjanja: Portland eliminise Lejkerse,pomenuta setnkja Kliperse sa Denverom,pobeda OKS protiv Hjustona,tako ako se kladite nikako ne slusajte Carlsa!

smiljkai

pre 3 godine

wow, kakav preokret Denvera! Odbrana odlična a napad samo sipa. Jokić noćna mora za matchup. Iz pick&rolla može da radi šta hoće. Pokušali su da ga brane manjim igračem je ga je krenuo šut ali to nije uspelo kad im je Joka prosuo Sombor shuffle :)

Zambezi

pre 3 godine

Pred pocetak plej ofa sam prognozirao da ce Denver dobiti Jutu sa 4-3, a prognozirao sam da ce Klipersi proci Denver takodje sa 4-3, sada vise nisam tako siguran buduci da moze da se desi da Klipersima udje voda u usi u sedmoj utakmici jer su vec dve prakticno dobijene utakmice izgubili. Sve i da izgubi Denver sedmu utakmicu ja cu biti zadovoljan njihovim rezultatima ove sezone. Inace, od Denvera ocekujem da svake sledece godine odu korak napred i za tri do cetiri sezone uzmu titulu. Jedino sto treba da rade je da razvijaju i dalje Mareja i Jokica kao glavnu osovinu ekipe a da pridodaju tzv. role play igrace (ja bih zadrzao Herisa, Krega, Bartona, Portera Jr-a, pa cak i Plamlija i Milsapa).

palop

pre 3 godine

Samo da sudije ne budu "previse" na strani Klipersa i Denver prolazi.
(76er, 13. septembar 2020 23:13)

Ja se iskreno plasim da ne bude scenario Sakramento - Lejkersi, ipak je LA finale zapada mnogo bolje za gledanost, marketing... LBJ i AD vs. Kawhi i PG je ipak atraktivnije za medije, ali ja bih finale Denver - Majami pa sta bude, neka bude.

lagano

pre 3 godine

Uz dužno poštovanje prema legendama naše košarke, ali ova zemlja nikad nije imala igrača ni blizu kao što je ovaj dečko i samo nostalgičarima ili Evroliga fanaticima to može da ne bude jasno k'o dan. Čovek pogađa trojke iz pada s jedne noge preko dvometraša, alo. Ne verujem šta gledam.

Karlo Prvi

pre 3 godine

Uz to dodaj Nurkic, Bobi, Hezonja, Guduric, Cancar. Nisu veliki igraci ali da popune ekipu sjajni. Startna petorka Dragic, Doncic, Bojan B, Saric (ili Bjelica) i Jokic - ko bi mogao da ih cuva? Cime? Sa koliko igraca? Pa i sa plejof odbranama bi postizali po 130 poena.

Jaran

pre 3 godine

bigule
Pred prvi mec u seriji sa SAS, jedan saigrac mu je rekao nesto u stilu:
- "Dream", ovaj (gleda u Robinsona) ima tvoju MVP titulu". Ostalo je istorija! :]

CiStO_onAkO

pre 3 godine

Da li neko zna, da li je Jokić nekad odigrao plejof utakmicu a da nije dao 20+ poena?
(Majčin sin, 13. septembar 2020 20:58)prvu u ovoj seriji ali kasnije pure magic !!
(Rocky Balboa, 13. septembar 2020 22:55)

I to iz razloga jer je mec bio izgubljen pa prakticno nije igrao poslednju cetvrtinu a imao 15p do tada.Uglavnom pojenta price od kako igra plej of ,pod tim mislim i na proslu godinu,konstatno dobar,bez velikih oscilacija,malo je takvih.

Kikujiro

pre 3 godine

Sve igrače u Denveru možeš da zameniš nekim drugim, ali jednog ne možeš. I trenera, ha.

Nije on samo povukao već mnogo više od toga, ako se ode u dubine morske.

Sa Jokićwm u timu nećeš biti lak plen nikome.

Za nas koji ne gledamo košarku suvo i površno, gordo i populistički izdanja ili ti rezltat Denvera nisu iznenadjenje, od prve do ove poslednje utakmice.

Klipersi su i dalje favorit da uzmu tu sedmu utakmicu, Denver je ovom pobedom izgubio tu "nevidljivu" prednost kao što je mogućnost igre "iz zida" i bez pritiska, sada dolazi na red nemoguća misija, a da li je stvarno ne-moguća, to je pitanje za Jokića i njegovu mentalnu slobodnu zonu unutar košarkaške igre, naravno uz pomoć svih njegovih saigrača.

Umetnik, genijalac... ne postoje reči za koje možeš da smatraš da su preterivanje ako ih staviš uz Jokića, jednostavno takva mu je aura. Neko to shvati odmah, neko malo kasnije, a nekome ni ceo život neće biti dovoljan. Uvek postoji nada i šansa za tako nešto u sledećem, životu, ako ga ima.

bigule

pre 3 godine

DukiNS
Hjuston sa Hakimom je gubio 2-1 (na 3 pobede u prvoj rundi) i 3-1 u prve dve runde da bi na kraju metlom osvojio prsten. Bio je vec nekoliko puta na Arena Sport 5 dokumentarac o Hjustonu, ono je bilo neverovatno kako su uopste uspeli sa osvoje drugi prsten. Kao 6. na Zapadu su pobedili Jutu (3.), Finiks (2.), San Antonio (1. i Admiral MVP) i na kraju Orlando (1. na Istoku)! :]

Kako da ne osvoje kada su imali najboljeg centra u istoriji lige, hakima the dreama

Obelix

pre 3 godine

Realno je da svi navijamo za Denver zbog Jokica, ali generalno cela ekipa je gotivna. Svi deluju kao dobri momci, od Melouna do TJ Doziera. Nema tu ljugavih njuski kao sto su Beverli ili Moris u Klipersima. Nikola je maestralno odigrao. Cak i njegova odbrana je na visokom nivou i ako to mozda ne izgleda tako. Cinjenica je da se cuva od faulova, ali i pored toga ovo je vise nego korektno. Sta god da urade u 7. utakmici, svaka im cast na dosadasnjem ucinku. Ne zaboravite da njima fali Barton. Dobar je u napadu, dobar je i u odbrani. Srecno Nagetsi, vidimo se u utorak u 3.

...kada sam bio mali, znao sam svoj pravac!...

pre 3 godine

naš nikola je večeras komponovao na terenu kao volfgang amadeus mocart - svaki njegov šut, a posebno ona trojka u prvom poluvremenu koja je smanjila prednost klipersa na plus dva je bila magija i užitak za gledanje.

naravno, nije samo nikola igrao večeras za denver. džamal, mali porter, geri i tori su isto odigrali odlično večeras.

ostaje mi samo da kažem - napred denver, do finala zapadne konferencije!
možete vi to!

Aleks

pre 3 godine

JeRemija

Niti sam uvidela niti tvrdim da Lejkersi osvajaju, od pre par meseci sam mišljenja da titula ostaje na Istoku. Ali realnost je da su Lejkersi trenutno stabilniji i od Klipana i od Denvera, tačno se vidi šampionski mentalitet kako su skautovali i priveli kraju serije i sa Portlandom i Hjustonom. Klipersi će se žešće obrukati jer pokupili su sve role playere i igrače koji na papiru prave razliku, a u realnosti im se igra svodi na Kavajeve izolacije i neko petljanje u napadu Džordža i Lua, dok njihova "granitna" odbrana puca i protiv Dalasa i Denvera. Pored toga i Rivers se blamira, ovde tokom tekme ljudi pišu kako on odmah zove tajm aute, pa tako mogu i ja da držim tajm aut a da na terenu igrači ne promene ništa.

Videćemo koliko će sudije da kradu za njih u G7 ili će pustiti fer šibanje, ali volela bih da Denver prođe ne samo zbog Jokića nego i jer su Klipersi najodvratnija skupina u ligi. Mančester Siti NBA lige, franšiza koja misli da je posao oko titule završen kad se pokupe svi dobri igrači bez ikakvog plana. Svakako ko god prođe neće igrati protiv Lebrona, kao što ni ovde Denver ne igra protiv Kavaja "Šape" Lenarda. :)

Demar Derozan

pre 3 godine

Svi koji su pisali da Denver sigurno gubi posle -18 kao da ne gledaju Nba tekme i ne vide sta je neophodno jednom timu da bi osvojio prsten. LAC imaju samo jednu pravu zvezdu - Kavajia sto je nedovoljno i cim ih sustize protivnik, gube se. Lose su vodjeni sa klupe, sto je dovoljno za egal seriju sa Denverom, sli za vise ne. Isti problem ima Juta. Neophodne su dve velike zvezde, sto imaju LAL, uz podrsku ostalih. Da je Kavaji ostao u Torontu, opet bi uzeli prsten. Jokic je sjsajan, ali su u rangu sa Jutom i LAC kao tim.

zoran

pre 3 godine

- Klipersi večita druga ekipa iz Losanđelesa i tradicija će se nastaviti . Klipersi imaju dobre igrače al imaju velike padove u igri .
-ako Klipersi udju u finale zapada raspašće se protiv Lejkersa .
-Denver ima potencijal ogroman ali mislim da nisu jos zreli za titulu .
-ako Debver u 7 dobije ipak mislim da su Lejkersi krupan zalogaj i tu ne mogu nista . Lebron igra kao nikad a Dejvis je sjajan.
-Gazda Denvera ima sjajnu i mladu ekipu punu potencijala al treba mu tu jos neko pojačanje da iduće sezone napadnu titulu .ove se pojačanjem nisu pripremili za tron .
-mora gazda da se odluči želi li titulu .

JPR24

pre 3 godine

Posle onoliko gluposti u prvom poluvremenu, uspeli su da se saberu, da grizu, i prosto su pojeli Kliperse u drugom poluvremenu, Klipersi koji su dali 35 poena, dok su u prvoj cetvrtini ubacili 34... Svaka čast,

SCG

pre 3 godine

ne lezi mu zubac nikako,zubac je inace bolji itd...stvarno neverovatno da su oni tamo tako pristrasni,treba voleti svoje naravno,al malo realnosti treba imati....jokic je unikatan centar u istoriji kosarke..najbolji je centar na svijetu,jedan od najbolji vec sada centara ikada!!!od savrsenstva ga deli samo ta odbrana..uticaj na igru najveci u nba ima dzejms i jokic bez konkurencije..harden,vestbruk i sl.takvig igraca je bilo i bice,ali igrac koji nosi ekipu to razdvaja vrhunskog igraca od dosta dobrog..jokic je vrhunski,dzejms,lenard..i to je to od ovih sada u nba..

Dragan

pre 3 godine

Nikola je, ustvari,planirao da ide na pecanje ali su mu javili da riba ne grize ovih dana. Zato se malo igra kosarke,cisto da mu ne bude dosadno. Salu na stranu,slazem se da Denveru treba jedan kvalitetan suter. Ali treba im i dosta discipline u napadu, jos nekoliko uigranih akcija,vise kretnje i bolji protok lopte. Koliko god ponekad bio sebican i forsirao sut Mari je odlican igrac. MPJ je sjajan suter. Ova ekipa,sa par pojacanja i logicnim odlaskom Milsepa, ce ako ostane na okupu biti godinama u vrhu NBA. A za titulu treba i malo srece.

Saber Rider

pre 3 godine

Individualno gledano Klipersi imaju najbolji tim u ligi. Rece ovaj sto je Lebron njegovo bozanstvo. Pa cekaj znaci za tebe je ipak Lenard bolji od Lebrona? Dzordz je bolji od Dejvisa? Beverli je bolji od Ronda? Ovakav Lou Williams je bolji od..bilo koga Caruso,kuzma,dany green!! Jeremija nemoj da ti se desi jos jedan Dirk Nowitzki prerusen u Jokica i tada su svi mislili Majami u 5. A nemoj posle da se zahvaljujes Dejvisu ako zaustavi Jokica. Ove sezone defanzivno i ofanzivno Dejvis je bolji i od Lenarda a kamoli dzordza.

Goksi

pre 3 godine

Komentator NBA TV-a Greg Anthony je upravo izjavio da najbolji igrac ove serije nije Kawhi Leonard vec Nikola Jokic!

Trener Denvera Malone je po prvi put izjavio da su dosli u Orlando da osvoje titulu!

Realan

pre 3 godine

Evo Ihh. Pa dal mozete nekad da budete bar malo realni. Pa vec izjave Dzabar je smesan za Jokica,najbolji centar svih vremena,niko ovo nije radio. Niko samo Bill Walton pre povreda kada je Portlandu doneo jedinu titulu u istoriji. I nemojte da mi pricate ko protiv koga igra Jokic igra protiv Zubca,harela,goberta koji je realnooo prosecan igrac koji nema ni sut,bilo kakav,niti koordinaciju pokreta a ipak se svrstava medju top defanzivce,secate se kako se vec veteran Gasol igrao sa njim u finalu eura. Prosle sezone Oldridz i blejzersi bez centra. Jedino sto Jokic igra atipicno za centra. Recimo JEDINSTVEN centar. Walton i Sabonis bili isto. Ali da ovako vec pisete kako su neke legende SMESNE za njega,sramota! Novicki,Dankan,Dzejson Kidd su 2003 bili deo finala zapada i velikog finala,da su se penzionisali 2005 u 2015toj godini bi ih vec nazivali smesnima i kako se ne bi snasli u trenutnoj konkurenciji. A u realnosti likovi su osvojili prsten 2011 i 2014 godine jer mozgovi od igraca mogu da igraju protiv bilo koga,bilo kada. Samo malo pustite kocnicu i nemojte da vredjate jer sve se promeni kada dodje neuspeh,odmah su i komentari kontra.

MPP

pre 3 godine

MISLIM DA SADA
nema nikakve sumlje da je
Nikola večeras postao
SUPER STAR NAJVIŠE KLASE.
NEVEROVATNA JOKIĆEVA PARTIJA KOJE ĆU SE RADO SEĆATI U STAROSTI !
DEMVER opet dobija na kolektiv . Nikola pojačava svoj angažman u PLAY OFU .
RASŠRAFIO JE LENARDA I KLIPERSE , PROSTO IH JE POČISTIO SA TERENA . IZRAZ NA LICIMA KLIPERSA SVE JE GOVORIO - RASTROJSTVO I OČAJ.
BRAVO DENVER OPET SU SE VRATILI . Au kakvo veče .....
Zaslužili su da odu u finale ....samo da je Marej ok. I Marej je odigrao na vrhunskom
nivou povredjen .
E ovo sad više nije čudo , ovo je NOVI DENVER U NALETU !!! VRHUNSKA UTAKMICA PUNA IZVANREDNIH POTEZA NA OBE STRANE .
ALI ONI SULUDI KOŠEVI JOKIĆA ....
S U L U D I !

Dragan Borca

pre 3 godine

Dajte ljudi nemojte ko Ameri tu floskulu kako je Jokic najbolji centar lige
Nikola je jedan od najboljih igraca sveta. Ovo sto radi je nevidjeno za njegovu poziciju u istoriji kosarke
Centar koji baca paseve ko Bird a sutira 46% trojke u Plej Of- u, nevidjeno u istoriji kosarke ovakav tip igraca
I napred Denver leeeeeeeeee

I napred Denvereeeee

neca

pre 3 godine

Polako, sada da uključimo svi razum. Ja imam 60 godina i nisam video ovakvog centra! I neka me neko podseti, možda sam posenilio.:)
Jokić Nikola je najbolji centar koga sam ikada gledao.
Denver je tim sa najjačim karakterom zadnjih godina
Pozdrav svima koji su igrali i svima koji vole košarku.
Sportski!

srle

pre 3 godine

Jokara odigrao najbolje kad je bilo najpotrebnije. Isto tako treba izdržati u toj takozvanoj majstorici, samo napred Nagetsi, hrabro i da se dobije ta sedma utakmica.

Smeh

pre 3 godine

Svi, ali svi pričaju kao da Klipersi igraju protiv neke ekipe koja je zalutala u plej of. Da li neko uopšte zna da je Denver prošle sezone bio 2. na zapadu a ove sezone 3? Nisu oni tu slučajno. Igraju 4 serije u 7 utakmica u doigravanju, uzastopno. Da imaju Milsapa od pre 5 i više godina verovatno bi već sada pričali o finalu protiv Lejkersa. A o Jokiću ne treba pričati. Ima prosek u doigravanju 25+ poena, 10 skokova i 6 asistencija. Svaki igrač bi prihvatio ove cifre da mu ponude a kamoli centar u vremenu kada se igra košarka sa nižim postavama i gde je sve podredjeno spoljnoj liniji ekipe. Uživajte u košarci umesto što ismevate, prozivate druge, pljujete po igračima, klubovima, itd.

Brat Jokara

pre 3 godine

A zasto nije u njihovom rangu? Zato sto ne zakucava? Momak ima standardne brojke, to sto igra mozda nije atraktivno, ali nesporno da je u rangu najvecih zvezda. Nema titulu? Nijedan superstar je nije uzeo sam.

Da je Marej konstantan, ili da imaju jos jednog igraca na spoljnim pozicijama, da je tu npr Durent ... bili bi konkurenti za titulu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko ko zna, 13. septembar 2020 22:14)
Ne mora Durent. Da Jokic kraj sebe ima Rej Alena iz zlatnih dana, koji ce svaku primljenu loptu iza linije za 3 da protera kroz kos, gde bi im kraj bio.
Dakle samo jedan konstantan 3p suter i opusteno bi se borili za titulu.

shilmo

pre 3 godine

Ček, stani, polako, sta bi? ?
Gde ste bre Klipersi posli iz hale pre kraja utakmice? Jedni tako sišli s postolja i izašli pa se nije baš najbolje završilo. Po njim, mislim...

Rocky Balboa

pre 3 godine

Da li neko zna, da li je Jokić nekad odigrao plejof utakmicu a da nije dao 20+ poena?
(Majčin sin, 13. septembar 2020 20:58)prvu u ovoj seriji ali kasnije pure magic !!

Alex - gradjevinac

pre 3 godine

@neca Obzirom da imate godina, koliko i ja, samo da obnovimo sećanja. Jokić je unikatan, fenomenalan i verovatno (da mu pozelimo) će ući u najuzi krug najboljih ccentara svih vremena. Samo da podsetim: Tim Dankan, Arvidas Sabonis (narocito pre povrede kolena), a onda Karim Abdul, Vilt Cemberlen, Šakil O NIl..... Uticaj Jokića na igru tima i obzirom na njegovi mladost ga svrstava u velemajstore košarke. Pozelimo mu uspeh i prooazak u finale konferencije i uzivajmo u njegovoj igri.

baron

pre 3 godine

Ne lozite se vise, nije Jokic pobedio Clipperse, vec su se Clippersi psihicki raspali jos protiv Dalasa. Igraju na nivou ABA ligasa. Neverovatno je da ljudi nemaju jednu normalnu akciju. Odavno nisam gledao gori NBA tim u playoffu od Clippersa.
Rivers i George unistice Clipperse, to sam pisao na pocetku sezone. George ubacio 33p ali uzalud, u oskudnim momentima covek kao da je lud. Ide na silu, pravi poceticke greske, baca cigle, strasno.
Zao mi je K.Leonarda, u ovakvom uzasnom timu izgleda kao pocetnik.
U San Antoniu ovo nije moglo da mu se desi. Sam je kriv. Sa Torontom bi ponovo igrao finale, ovde mu George organizuje igru, Westbrookov pajtos.

Ne znam kojim cudom Clippersi mogu proci sedmu utakmicu, jer oni ovakvi ne mogu vise nikoga da pobede.
Sa druge strane naigra se Jokic ni kriv ni duzan, a bio je crko na poluvremenu. Malo ga potera sut, pa se osili, a kada je trebalo da ubaci na -20p, nigde ga nije bilo. Marej je igrac utakmice za Denver, ali su svi igrali solidno.
Medjutim, sta reci za taktiku Riversa, koji covek ne vidi da mu Jokic ubacuje 3-4 trojke svaku utakmicu sa istog mesta sam kao duh.
Rivers vadi Greena najboljeg na terenu u jednom trenutku i ubacuje ga zadnjih 5min kada je sve gotovo.
Ovu utakmicu kao i proslu izgubio je Doc Rivers koji posle ovoga debakla treba da podnese ostavku i spasi se bruke. Jednu akciju na utakmici nemas, kakav si to trener?

M

pre 3 godine

Gledah od pocetka do kraja, odavno nisam video ovakvu kosarkasku utakmicu, sa koliko hrabrosti su igrali zadnjih 15 min. Jokic Larry Bird style

Ljubo

pre 3 godine

Drugo poluvreme je recept kako trebaju da igraju celu utakmicu,jaku odbranu i da svi igraju u napadu a ne da svi čekaju šta će Jokić i Marej uraditi,ne mogu dva raspoložena igrača dobiti utakmicu.

aabb

pre 3 godine

Klipersi u 2. poluvremenu kao da igraju 2. srpsku ligu a ne da imaju dvojicu igraca koji mogu biti prva petorka USA repr.
Svaka cast Denveru na zelji i borbenosti. Jokara covek nije centar vec kec ili dvojka. Deli asistencije kao Teo, sutira kao Kari:)
jedva cekam 7mu tekmu

Majčin sin

pre 3 godine

@neca, 13. septembar 2020 22:18)
Uh ne znam baš... Bilo je dobrih centara. Ja najviše pamtim i cenim Olajdžuvona, dominantan je bio Šek, Džabar takođe. Nisam nikad gledao Wilta, ali brojke su mu neverovatne. Onda Robinson, Juing...
Nikola je stvarno odličan ali ne bih ga još poredio sa najvećima. Jedino što ranije centri nisu šutirali trojke a Nidža to radi uspešno i fantastično asistira, da ima preciznije saigrače imao bi svaku utakmicu 10+ asistencija.

Memfis

pre 3 godine

Јокић и Дончић би се прошетали лигом. Клиперси не знају где им је дупе где им је глава прво од једног па од другог.

аца

pre 3 godine

Ово је било толко добро ћу да гледам седму утакницу од половине 3 четвртине.

Луди су ови Нагетси. :))

laki

pre 3 godine

sad, ako bi se sastavili ovi naši sa Balkana (Dragić, Dončić, oba Bogdanovića, Bjelica, onaj crnogorac zaboravih mu ime) u jednu ekipu + još neki evropljanin i Marej, mogli bi daleko da doguraju u ovoj ligi.

decadevedesetih

pre 3 godine

Najljepsi dresovi ikada. Ovi večerašnji od Nuggetsa
(milky, 13. septembar 2020 21:31)

Sto bi mi nba fanovi rekli, mutombo dresovi :)

Tim Sistem Bolonja

pre 3 godine

Mislim da su sada Klipersi psihološki totalno potonuli i da nemaju šanse u sedmoj utakmici iako su mi i dalje igrački kvalitetniji od Nagetsa u kome osim našeg Joke i Marija nema standardnog igrača,svi osciliraju od sjaja do očaja!

anfakbls

pre 3 godine

I meni djeluje kao namještaljka. Sve je ovo šou biznis, da bi se podigla gledanost jer realno liga je duga i dosadna. Sada će ih klipersi pregaziti u 7-oj.

nislija

pre 3 godine

Zavrseno prvo poluvreme - ugasio TV.
Denver u ovom sastavu nikad nece da osvoji titulu. To sto su neki vec pisali da bi Denver bio na dnu zapada bez Jokica je tacno. U toj ekipi samo on vredi. Na prvom mestu mora da ide trener. LAC pravi jedno tri serije od 8-10 poena za redom, a on se ne seti da uzme time-out. Dok na drugoj strani Rivers odmah zove time-out cim Denver veze pet poena.
Drugi problem su igraci zadatka: Millsap, Grant, Harris, Morris, Craig. To je solidno, ali za neki veci uspeh nedovoljno dobro. Svaku trecu ili cetvrtu utakmicu neko od njih igra neku vecu ulogu, ali to je premalo. Harris - svaka cast na odbrani - se zaleti u reket i masi polaganje bez potrebe, da bi odmah u sledecem napadu, kad su mogli da povedu, sutirao trojku na samom pocetku napada i naravno promasuje. Jokic, Murray i Porter su jedini koji mogu da pogode trojku.
Jokic mora da vidi koji mu je cilj: Da li da ostane u Denveru ili mozda da trazi trejd kod nekog ozbiljnog kandidata za titulu.
Ovako ce oni da ulaze u Playoff, tu i tamo da dobiju neku seriju i da naprave neko iznenadjenje, ali finale nece videti.
Za to ti trebaju igraci zadatka kao sto ih imaju recimo Toronto i Miami. Ti momci nikad ne zakazu i mozes kod svakog od njih da racunas da ce da ubace 10-15 poena. Denver to nema. Jokic standardno dobar, Murray dobar jednu utakmicu, pa se 3-4 skoro ne vidi, Porter potencijal, ostali toplo-hladno.
(Evgenije Onjegin, 13. septembar 2020 20
osim ovo si ugasio tv ,nista tacno nisi napisao bas nista

Nebojsa

pre 3 godine

Nikad Denver nece igrati ni finale zapadne konferencije, a kamoli da razmisljaju o tituli.
Ovo je njihov maksimum nemaju oni tim za nesto vise.

Draganče

pre 3 godine

Nikola Jokić ponovo neverovatan. Bravo, bravo, bravo. Ali plašim se da se Denver kasno probudio i da za sedmu neće imati snage za pobedu. Prošlo im je već jednom protiv Jute, ali dva puta to uraditi uzastopno mislim da je ipak nemoguća misija. Šteta.

Patas

pre 3 godine

Lice Pola Džordža na kraju utakmice govori više nego 1000 riječi. Denver ima šansu u sedmoj utakmici. Klipersi su sada na psihološkom planu pali. Mislim da su svi onomad očekivali kraj serije i 4:1 za Kliperse, ovome se niko nije nadao. Nikola odigrao maestralno, bogotac. Šteta što MPJ nema malo više iskustva, ako bude zdrav, mali će da bude vrhunski igrač. Ne plaši se da šutira, biće od velike pomoći Jokiću sledeće sezone. Marej odigrao ok, ali po mom mišljenju on ipak nije igrač za velike domete. Heris odigrao odličnu odbranu, i dao bitne poene na kraju. Ipak trebalo bi još dosta da radi na sebi, da popravi igru prema naprijed koliko je to moguće.

neko ko zna

pre 3 godine

Jokić je ponovo pokazao da je veliki igrač. Mislim da naši mediji preteruju tvrdnjama da je jedan od najboljih u NBA pa to nervira dobre poznavaoce NBA lige. On sigurno nije igrač ranga Lebrona, Kawhi Leonarda i ostalih najboljih igrača ali je sjajan igrač, pogotovu u koncepcji igre Denvera. Ne treba ga ni preterano uzdizati ali još manje nipodaštavati!
(SIMA, 13. septembar 2020 21:52)

A zasto nije u njihovom rangu? Zato sto ne zakucava? Momak ima standardne brojke, to sto igra mozda nije atraktivno, ali nesporno da je u rangu najvecih zvezda. Nema titulu? Nijedan superstar je nije uzeo sam.

Da je Marej konstantan, ili da imaju jos jednog igraca na spoljnim pozicijama, da je tu npr Durent ... bili bi konkurenti za titulu

Jakegilenhal

pre 3 godine

Zasto izgleda tako jednostavno? Zasto svako pomisli kad vidi kako igra on da moze tako svako? Zasto je tako usporen-a zapravo ipak previse dobar? Zato sto je najbolji na svetu! Nikola Jokic.

Darko

pre 3 godine

I ja mislim da je namjestaljka.Tocno se vidi da Jokic pogadja trice preko ruke obrambenog igraca jer je namjesteno....I ne samo trice nego i one suteve iz okreta sa sest metara iz kontakta koje promasuje 99 posto igraca,a Jokic cijepa mrezicu jer je namjesteno...i one suteve ispod kosa su isto namjesteni dok ga dvojica lupaju po rukama,a on cjepa itd itd itd.

Mr.Bruce

pre 3 godine

кажу амерички коментатори пред крај текме: ако ово оде у седму слободну нека почну од другог полувремена и минус 19 за нагетсе,никакв проблем за денвер и јокића.Што би рекли,хи из амејзинг :)

maki1982

pre 3 godine

kakav blickrig denvera. ja mislim da u klipersima jos ne znaju sta ih je snaslo. sto rece voditelj na areni, jokic je mnogo puta pogodio one teske suteve da bi bilo slucajno.

Denver Dinosaurus

pre 3 godine

Nisam siguran, ali ne znam da li je bilo slučajeva da se neki tim vraćao sa 1-3 u dve uzastopne serije. Ako to urade, Nagetsi više nego zasluženo u finale konferencije.
(DukiNS, 13. septembar 2020 21:50)

Nije niko nikada u NBA istoriji.
Takođe, prvi su koji igraju 4 uzastopne serije sa sedmom utakmicom (u dve različite sezone).
I do sad su neviđeno uradili. I mislim da se sad već ne postavlja pitanje da li će uspeti. Možda se ovi probude, ali su propustili mnogo, tako da će pasti.
Kladionica, koja sigurno ne voli da greši i poklanja, rekla je da su Klipersi u svakom meču ogromni favoriti, a Denver stigao do 3:3. Tako da je dokazano za sva vremena da mogu protiv bilo koga da se vrate, sa 18-19 razlike od "boljih".

Cccccc

pre 3 godine

Ne znam da li njima vise odgovara da povedu u 7. utakmici ili opet da jure rezultat. Mozda nece imati snage za jos jedan preokret ako budu gubili a sa druge strane uopste ne znaju tako dobro da sacuvaju prednost. Jedino ako bas povedu sa 20 razlike kao u 2. ali i tu je bilo cupavo.

Jaran

pre 3 godine

DukiNS
Hjuston sa Hakimom je gubio 2-1 (na 3 pobede u prvoj rundi) i 3-1 u prve dve runde da bi na kraju metlom osvojio prsten. Bio je vec nekoliko puta na Arena Sport 5 dokumentarac o Hjustonu, ono je bilo neverovatno kako su uopste uspeli sa osvoje drugi prsten. Kao 6. na Zapadu su pobedili Jutu (3.), Finiks (2.), San Antonio (1. i Admiral MVP) i na kraju Orlando (1. na Istoku)! :]

Neopravdano prisutan

pre 3 godine

Denver je sazreo u odličan play off tim. Ono što fascinira je činjenica da je Denver u ove dve godine u play off-u igrao 7 utakmica nakon kojih bi ih poraz poslao kući. U tih 7 utakmica oni imaju skor 6-1. Njihov problem leži u tome da moraju da se "zapale" da bi dobili jakog protivnika, dok Clippers-i igraju u sličnom ritmu celu utakmicu. Iz tog razloga se i dešavaju ovakvi preokreti Denvera. Ili, prosto, Clippers-i dobiju utakmicu igrajući u ujednačenom ritmu svo vreme. Jedino Jokić u Denveru igra ujednačeno ceo play off, dok je, ponajviše, Marray-u potrebno da se "zapali".
U svakom slučaju, ove dve utakmice u kojima je Denver u drugom poluvremenu igrao sjajnu odbranu protiv napadački izuzetno potentne ekipe pokazuju da Denver ima šampionski potencijal.

jo

pre 3 godine

Karim je za Jokaru mala beba.. Najbolji cenatar u NBA ikada! Izgleda tromo, baca loptu sa ramena kao da je kamen... Ali sve radi i covjek je clutch kakav se rijetko vidja. Kao Djokovica, motivise ga kad ga neko omalovazava i kad gubi, tad je najjaci, srpski inat!!!

Phoenix

pre 3 godine

A 'el se javio Barkli, šta kaže kakve su šanse Denvera, hahaha? Sjajna utakmica i opet BRAVO Jokara.
(Dani 87, 13. septembar 2020 21:47)

Barklijev posao je da izigrava kontrasa i daje senzacionalisticke prognoze. Ako se ostvare, super. Ako se ne ostvare, oni ga malo kao zezaju, on se kao ljuti i idemo dalje. Show goes on. Nije njegov posao da bude Marin Sedlacek i daje tacne analize. On je zabavljac i usput ima iskustvo velike zvezde koja lepo moze da docara igru iz perspektive igraca. A to je ono sto emisiju cini interesantnom. Niceg licnog tu nema.

Marko Jankovic

pre 3 godine

Meni ovo deluje kao klasičan inat. Sudije su ukrale Denveru treću utakmicu. U petoj je Milsapov konflikt sa Morisom bio varnica, a danas nesviran faul nad Džamalom. Drugo, utakmice su na svaka dva dana, a Denver je mnogo mlađi tim, imaju više energije na duže staze, eto svako ko je bio mlađi može ovo da potvrdi.

zemunski kej

pre 3 godine

Fenomenalna utaknica za Denver! Ajde malo da pogledamo Kliperse ,sto su podbacili. Cini se da Dok Rivers nije bio na visini zadatka. Kvalitet Klipersa je nesporan i jaci su od Denvera ali kao da psiholoski nisu za sampione. Svi ali bas svi su predvidjali finale zapada Lejkersi ,Klipersi a na Istoku Milvoki.Ali Plaj off je nesto drugo ,Sada Denver ima realne sanse za finale a i ovo im je veliko uspeh ne znam da li su ikada stigli dovde.Sto znaci da ce im Jokic biti leganda Kolorada.

Jugcrni

pre 3 godine

Volio bi da znam gdje su sad svi oni koji su na 3:1. kada sam ovde napisao da Denver ima karakter da se vrati i igra sedmu utakmicu dali 180 minusa i samo 2 plusa.
Kažem opet oni su hladni kao led kod njih nema predaje.

Austrofil

pre 3 godine

Malo jugonostalgije...

Dragic Doncic
Bojan i Bogdan
Bjelica Saric
Jokic Vucevic Zubac

Protiv najjaceg dreem tima danasnjice bi imali sanse i to velike.

chupavi

pre 3 godine

U prvo poluvremenu rekoh bratu gotovo je, ispada Jokic. Onda je pocelo drugo i na sredini one serije kadnsu ih stigli sam se predomislio. Jednostavno, klipersi su stali, ne znam dali su pomislili da je vec gotovo, ali Denver je krenuo i sve se okrenulo. Svaka cast Jokicu, odigrao je odlicno.

Karlo Prvi

pre 3 godine

Vau. Od 55 - 73 do 111 - 98. Kakva igra i kakva borbenost. Nikola je genije i LAC nemaju pojma šta će sa njim, a kad ostatak ekipe igra koliko-toliko dobro, onda evo rezultata. Mari je delovao kao da ne može da hoda a onda igrao kao zmaj. Odbrana sjajna, lete u završnici momci po terenu i bore se za sve. A LAC tuga. Ekipa puna napaljenih likova koji su manji od miša kad treba da se pokažu junaci. Kawhi je car, George super ali nisu se pokazali. A Beverley, Morris i Harrell - beda. Sav pritisak na LAC - ovo bi za njih bio potpuni krah. Sada sledi prava drama - ajmo Nikola i Nuggetsi!

Ostin A

pre 3 godine

Bukvalno u dosadašnjih 6 poraza, Denveru su ili Jokić ili Marej, ili obojica igrali užasno. Kada bi imali još jednog vrhunskog igrača, bili bi favoriti broj 1 za titulu.

U dosadašnjih 7 pobeda, Jokić i Marej su razbijali. Obojica. Videćemo da li će izdržati utakmicu broj 7 u ovoj seriji.

Čobanče

pre 3 godine

Al dobra taktika Denvera, puste protivnika da se razigra 3/4 da se opusti i onda u zadnjoj pritegnu, stignu 18 razlike, i evo ih na 1 razlike dok ovo pišem :D
Realno, Kavaj je zverina, ali on i Džordž - ostatak Klipersa trubači.
Može ovo da se iznese, čak i prođe u finale Zapada, samo treba verovati!
I igrati odbranu.
I da se ne promašuju otvorene trojke, ja ne verujem ovaj Milsap, 3 metra nigde niko oko njega...

the truth

pre 3 godine

Ovaj Jokic je genijalac, on da ima sa kim da igra, sprdao bi se sa svima, centar vodi loptu kao plej. Da je Hjuston imao njega osvojili bi titulu. Njemu samo trebaju igraci brzi, koji ulaze u prostor.

Aleks

pre 3 godine

Koja blamaža Klipersa, ali prvenstveno Riversa kao trenera. Šampionski tim my ass, ne mogu već drugu seriju da zatvore kako valja. Džabe gomila dobrih individualaca kad nema krštene akcije, nema hemije, ničega. Daj loptu Kavaju pa šta izmuva, Pola Džordža klasika alibi superstar... S druge strane igrači Denvera koji se ovde nazivaju propalicama i prevarama se zapravo drže zajedno, vidi se da Jokić tim prevarama veruje i da imaju dobru hemiju. Povukao je večeras taman koliko treba i imao je solidnu podršku od saigrača.

Ko god da prođe biće lak plen Lejkersima. Sada su šanse više na strani Denvera jer su verovatno puni samopouzdanja, dve tekme za redom vraćaju se sa oko -20. Ali velike padove u igri obe ekipe Lejkersi će sigurno surovo kažnjavati, oni seriju zatvore kako treba. Prijatno sam iznenađena izdanjem Denvera u ovoj utakmici.

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 3 godine

Nikola Jokic 30+ 10+ 5+ po koji put u playoff tekmi kad je najbitnije?!
64 poena u drugom poluvremenu 48 sekundi do kraja, evo zasto su bili treci i drugi tim na ovom zapadu protekle dve sezone!

my way

pre 3 godine

Сви су причали да су Клиперси далеко јача екипа и да Денвер нема шта да тражи против њих. У њима нема једног играча који може да покрене екипу када не иде. То нису ни Ленард ни Џорџ. Нагетси су самоуверени, играју тимски, имају петљу сви, имају Јокића и Мареја на које увек могу да рачунају и који их никада када је потребно не издају, тим су који је увек у стању да се подигне цео на њиховим леђима... ја видим Нагетсе како пролазе Клиперсе у 7. утакмици.

Јужњак

pre 3 godine

Овај крај спортског викенда је сушта супротност у односу на прошлонедељни!

Ipak

pre 3 godine

Doktor nema sta! Smejao sam se kad ga je preuzeo Lenard, krajnje vreme doslo.. Ovo sto je Denver poludeo je samo zasluga Jokica i to je najveci njegov doprinos, da je podigao ceo tim.. Embid daje 30p 15s, ali svi u kanalu, a ovde lete svi po terenu, prolaze ovo i onda na lejkerse kao u stara vremena, nema spavanja i nerviranje do 6 ujutru

Neo@

pre 3 godine

Kako rekoše Edin i Kole, prva finalna utakmica konferencija se igra odmah sledećeg dana nakon sedme, ova dva tima!
Pa da li je to uopšte realno i moguće pride?
Pobedis sedmu, udjes u finale i onda svesno žrtvujes prvu utakmicu finala konferencije da bi odmorio glavne igrače!
Ako Denver prodje u finale, opet će morati da daju fore protivniku i opet da ih stižu.
Možda je ovo i njihova sezona, ko će ga znati!?
Kako ide, ništa nije čudo!

JeRemija

pre 3 godine

@Aleks

Draga Aleks, drago mi je sto si uvidela da Lejkersi uzimaju titulu ove sezone.

Sramotno izdanje Klipersa na celu sa Lenardom i Dzordzom.

Kriv je i Rivers naravno, individualno gledano Klipersi imaju najjaci roster u NBA...

Evgenije Onjegin

pre 3 godine

Pogledajte sta sam napisao u prvom komentaru.
Stojim i dalje iza toga, ali ovo je prosto neverovatno.
Opet se vratiti posle takvog zaostatka i na kraju dobiti 13 razlike.
Pogledao sam rezultat negde sredine 3/4 i vidim su samo na -2 i ponovo palim TV.
Nidza neverovatan... Da li je ikada zakazao u nekoj PO-utakmici?! Standardno ima oko barem 20-10-5, a skoro svako drugo vece mu je ovakvo. Svaki put kad sutira trojku ili dugu dvojku imam osecaj da ce da udje - mnogo mu mekan sut.
Ali ajd' da pustim Denver... nego sta je sa LAC? Pa to nije normalno dva puta ispustiti toliku prednost, a ovu su izgubili sa skoro 15 razlike. Nije mi jasno kako jedna tako kvalitetna ekipa moze toliko da padne.
Bilo kako bilo - nek Denver iscupa jos jednu pobedu pa da i dalje gledamo Nidzu!
A sada, jos jedno pivce i da Thiem pocisti Zvereva!

Back in Black

pre 3 godine

Jedan od najboljih kosarkasa u NBA nije najbolji u Srbiji kakav li je tek taj najbolji ono jede lopte.Danilovic i Djordjevic sa svakom dobrom partijom Jokica dobijaju duplu terapiju.Predsednik KSS umesto da pruzi podrsku i da bude ponosan sto imamo ovakav dragulj on javno izjavi da Jokic ne bi mogao da igra sa njima u njihovo vreme Ej bre sadasnji predsednik KSS tako nesto da izjavi.

Aleksandar

pre 3 godine

Ovo vredi vise od svih utakmica premijer lige,zao mi je svakoga ko nije imao gde da gleda.Radovao sam se ne samo Jokicevim bravurama nego ko god ubaci skacem kao da igra reprezentacija.

Saber Rider

pre 3 godine

Jel snima neko izjave ovih Lebronovih fanova,kad se pobedjuje samo njega pominju a kad se gubi,okrivljuju saigrace. Ladno ljudi pisu kako je kosarka kolektivni sport i onda da ce ako pobedi pokazati da je bolji od Kavaja,ovog onog!!! Sto znaci da je Durant dokazao da je bolji od Lebrona,vodi 2:1 u finalima,Dankan 11-4 u pobedama. Jel i sad timski sport i jel bitno ko sa kim igra?! Sto bi voleo da Denver dobije sedmi mec i onda posto niko to ne bi ocekivao udju u finale.

coach

pre 3 godine

Auu kakva utakmica... sta im jokara radi... evo kriticari cuvao ga je i najbolji defanzivac lige Lenard pa covek dao 34 poena. I Marej isto kida... Haris koliko god bio los u napadu prelomio je onom trojkom kao i Porter. A koliko da je los u napadu heris ih vuce u odbrani dosta. Svaka cast denveru, dva puta za redom od 3:1 se vracaju

veliki strumf

pre 3 godine

Nisam verovao na poluvremenu! Igrali su bedno! Mislio sam da ovog puta nema povratka. Svaka čast kako su se vratili, pre svega svaka čast Jokicu koji je bio malo je reci BRILJANTAN! Tako je to kad on uzima suteve umesto da izbacuje ovima koji ne mogu bazen da pogode. Ali kakva odbrana, neverovatno. Onaj pad Mareja je presudio, tada su se naljutili!!! Da su sudije sudile taj čist faul ne bi bilo možda ničega. Ovako su ih samo razbesneli. Čelična odbrana, za 22 minuta primili samo 30 poena!!! Od -19 do + 16, 35 razlike za samo 15ak minuta. Neverovatno! Pogledajte facu Kavaja, Dzordza, Zubca - pogubljeni, ne znaju šta ih je snašlo! Ušli su im u glavu, usudjujem se reci da je zbog toga Denver favorit u sedmom meču. Jednostavno, Klipersi će biti svesni da im nijedna razlika ne garantuje pobedu, ni 16, ni 19 razlike i da je Denver sposoban da odigra vrhunsku odbranu u zadnjih 15-16 minuta. Evo i Jokic je upravo izjavio da oni uopšte nemaju nikakav pritisak, da je sav pritisak na Klipersima. To mnogo toga govori.

milnovac

pre 3 godine

Nevjerovatno kako igra Jokic.

pogledao sam na rezultatima da gube -19 i mislio da je gotovo, i ukljucio u 4/4.

Sjajni Denver. Nista bez Nikole Jokica, fantastican je i znaci Denveru vise nego da im dodje Lebron.

Ivan

pre 3 godine

Brutalno je ovo sto radi Dzoker. Ne smeju samo da dopuste vise da gube na poluvremenu 20 razlike. Ako se to opet desi, nece se vratiti iz takvog minusa treci put.

Gen

pre 3 godine

Pratim NBA dosta dugo iz zabave..... NBA nije sport nego show program..... Ovo je bila jos jedna klasicno namestena utakmica za siroke mase....ko je pratio razume o cemu pricam, veliki preokreti tipicno za NBA..... da se ljudi pale malo

Pitanje od mlion dolara

pre 3 godine

Da li ce Meloun na pocetku cetvrte cetvrtine ubaciti Plumdoga? 🤔 Bolje da ostavi Jokaru da crkne nego da odradi standardnu izmenu koju svi znaju. 😁

Nikola

pre 3 godine

Kakva igracina Jokic. Zamislite njega i Doncica u istom timu. Voleo bih da se to dogodi, da se nadju u istom timu i da se bore za titulu. To bi bio spektakl. Dok pisem ovo on daje preko Dzordza fejdavej preko ruke. :)

yxcvbnm

pre 3 godine

Odlicna kosarka, mrzim NBA, gledam zbog Jokića, ali stvarno je serija izmedju ova 2 tima odlicna, nema puno divljanja, ispucavanja, igra se odbrana.
I Naravno, Nikola akademik ove igre.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Kakav povratak Denvera. Potpuni ludaci. Kada mislite da su na ivici nokauta oni ožive i kreću da udaraju na sve strane. Nikola Jokić kao bog otac košarke, ovakvu konstantnu seriju odličnih igara kao protiv Jute i Klipersa ne pamtim da je imao neki centar, ali ovo nije samo njegova pobeda jer košarka je da ne zaboravimo ekipni sport, i svaki igrač ima svoju ulogu baš kao i ostali članovi stručnih štabova i medicinskih timova. Iako daleko iskusniji Klipersa već drugi meč zaredom gube prilično naivno. Čini mi se da je njihov problem to što se u napadu previše oslanjaju na Lenarda i Džordža a napadački doprinos ostalih je mizeran jer Šemet i Beverli su potpuno nekorisni, Lu i Harel van forme a i večeras Zubac neupotrebljiv, a i Moris daleko od nekog doprinosa jedino je Grin imao dobru sekvencu . Kod Denvera napadački Marej dobar, na kraju je proradio i Heris, Moris i Plamli sa klupe dobri baš kao i Krejg, a Grent i Milsap lošiji. O Porteru ne znam šta da kažem, sa njim u timu u napadu daleko veća širina ali njegov IQ je problematičan jer greške koje pravi ne priliče ni početnicima. Ipak Denver se nekako dokopao sedme utakmice i sada se već ozbiljnije nadam da i to mogu dobiti.

objektivno

pre 3 godine

Neki komentatori pominju Kliperse i njihove sanse u finalu protiv Lejkersa. Objektivno njihove sanse su sada mnogo vece da izgube sedmu utakmicu bez obzira koliko budu vodili, i da nece ni igrati protiv Lejkersa.

2CRAZY

pre 3 godine

Alal vera kako je Denver ovo izvukao!
Preokrenuli su i pobedili, uprkos velikoj pomoci Klipersima od strane sudija... zaista nesto neverovatno.

Sad ne znam sta da ocekujemo u sedmoj utakmici, da Klipersi bukvalno prebijaju igrace Denvera, a da sudije ostanu neme, a njima svaki kontakt da sviraju... u svakom slucaju, bice dosta nerviranja za nas, sedme utakmice su uvek uzasno teske.

SIMA

pre 3 godine

Jokić je ponovo pokazao da je veliki igrač. Mislim da naši mediji preteruju tvrdnjama da je jedan od najboljih u NBA pa to nervira dobre poznavaoce NBA lige. On sigurno nije igrač ranga Lebrona, Kawhi Leonarda i ostalih najboljih igrača ali je sjajan igrač, pogotovu u koncepcji igre Denvera. Ne treba ga ni preterano uzdizati ali još manje nipodaštavati!

Quincy Miller

pre 3 godine

Rokao kvotu 4 na Denver pre početka meča kao i 5.90 u toku meča.Samo bi lud čovek odigrao Kliperse za 1.30.No, u svakom slučaju i da su izgubili mi ne bi bilo krivo,ovo je bilo čisto razonode radi ali opet i veliko potcenjivanje Denvera.

ja

pre 3 godine

Kakva utakmica. Ukljucio sam se kad su Klipersi imali seriju 17:0 cini mi se u drugoj cetvrtini. Onda rapsodija u trecoj, i kao slag na tortu 4/4.

Vlada

pre 3 godine

Klipersi dobijaju sedmu utakmicu. Ko se kladi nek proda stan,kucu,auto i sve pare na kliperse. I to ce Denver da vodi sve vreme i na kraju,cao zdravo,klipersi okrecu i dobijaju mec. A mi se vidimo i cujemo posle tekme.

PrincNaZrnuGraska

pre 3 godine

Jokiceve dobre igre odavno nisu iznenadjenje, ukljucujuci i playoff. Ono cime su dobili ove dve utakmice je volja, zelja, izgaranje na terenu, borba za svaku loptu. Nisu igraci Denvera preko noci doucili zanat, ali nesto im je prelomilo u glavama. Sta god da je, nadam se da ce potrajati.

Frza

pre 3 godine

Zavrseno prvo poluvreme - ugasio TV.
Denver u ovom sastavu nikad nece da osvoji titulu. To sto su neki vec pisali da bi Denver bio na dnu zapada bez Jokica je tacno. U toj ekipi samo on vredi. Na prvom mestu mora da ide trener. LAC pravi jedno tri serije od 8-10 poena za redom, a on se ne seti da uzme time-out. Dok na drugoj strani Rivers odmah zove time-out cim Denver veze pet poena.
Drugi problem su igraci zadatka: Millsap, Grant, Harris, Morris, Craig. To je solidno, ali za neki veci uspeh nedovoljno dobro. Svaku trecu ili cetvrtu utakmicu neko od njih igra neku vecu ulogu, ali to je premalo. Harris - svaka cast na odbrani - se zaleti u reket i masi polaganje bez potrebe, da bi odmah u sledecem napadu, kad su mogli da povedu, sutirao trojku na samom pocetku napada i naravno promasuje. Jokic, Murray i Porter su jedini koji mogu da pogode trojku.
Jokic mora da vidi koji mu je cilj: Da li da ostane u Denveru ili mozda da trazi trejd kod nekog ozbiljnog kandidata za titulu.
Ovako ce oni da ulaze u Playoff, tu i tamo da dobiju neku seriju i da naprave neko iznenadjenje, ali finale nece videti.
Za to ti trebaju igraci zadatka kao sto ih imaju recimo Toronto i Miami. Ti momci nikad ne zakazu i mozes kod svakog od njih da racunas da ce da ubace 10-15 poena. Denver to nema. Jokic standardno dobar, Murray dobar jednu utakmicu, pa se 3-4 skoro ne vidi, Porter potencijal, ostali toplo-hladno.
(Evgenije Onjegin, 13. septembar 2020 20:39)

Reče čovek i ostade živ.

bob

pre 3 godine

Inače presudan trenutak za psihu Mareja je kad mu Džordž pao svom težinom na kuk. Od tada igra nadljudskom snagom i ako je vidno pod bolom.

King of Snake

pre 3 godine

Da li neko zna, da li je Jokić nekad odigrao plejof utakmicu a da nije dao 20+ poena?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Majčin sin)
Druga ili treća protiv Jute...To mu i kvari prosek!

DukiNS

pre 3 godine

Svaka čast Jokiću, odigrao odlično. Nisam zaista očekivao ovakav odgovor Denvera, a dosta ide na dušu i Riversu. Drugi put ispustiti toliku prednost. Na kraju sedmoj utakmici se najviše raduju Lejkersi, ko god da im dođe biće poprilično izmrcvaljen. Nisam siguran, ali ne znam da li je bilo slučajeva da se neki tim vraćao sa 1-3 u dve uzastopne serije. Ako to urade, Nagetsi više nego zasluženo u finale konferencije.

ssms

pre 3 godine

Jokic sjajan. Ali,od kako se Haris vratio,Denver je odbrambeno mnogo jaci.Nadam se da ce Haris I u napadu da bude jos bolji. Svaka cast...

KOSTA1703

pre 3 godine

Mislim, Jokić je najbolji igrač Denvera i to je veliki plus, ali kako ne voleti i ne navijati za ovakvu ekipu?

Jeste, treba imati živce k'o konopce, ali kada krenu da melju, to je neverovatno, rekao bih čak klasa iznad GS kada počnu da melju.

Jokić? Čovek je ubedljivo najbolji centar lige, bez ikakve dileme.

Za mene su već prošli, navijaću iz sve snage za njih, jer je i ovo što su uradili na granici mogućeg, za jednu u NBA okvirima malu franšizu.

veliki strumf

pre 3 godine

85-81 Porter sam u sali masi trojku, pa Moris biva izblokiran na polaganju i umesto 7-9 razlike, Kavaj pogadja trojku i stižu na -1. Kako puštaju Lenarda samog, neverovatno.

DRAGAN

pre 3 godine

Vrlo losa igra Denvera u
prvom poluvremenu.
Onda je proradio, ko bi drugi
vego zlatni Denverov JOKER
i sada je nereseno. Idemo
u sedmi duel, i nadam se
da ce Denver i JOKIC otici
u finale zapada. Bravo
momci na danasnjoj pobedi.
Sada je sve moguce, igra
nerava i snage za 7 dvoboj.

CroFed

pre 3 godine

Lakersima osmijeh na licima, svježi, zdravi će dočekati finale zapada, a Clippersi ili Nuggetsi će biti izraubani, možda i ozlijeđeni. Lakši zalogaj nego planirano će to biti za Jamesa, Davisa i ekipu

Urox

pre 3 godine

Heris je očajan u napadu, ali baš...


Slazem se ubacio nesto tek pred kraj ...Ali ja njega ne bi vadio iz igre ceo mec kad bi mogao da izdrzi,decko je kao besni pas u odbrani ,igra strasnu odbranu

Jaran

pre 3 godine

Jel gledao neko od onih "Jokic nema pojma/Ostali igraci nose ekipu/MPJ je sjajan/Marej je zvezda tima/Milsep je i dalje dobar" prvo poluvreme???

baron

pre 3 godine

Joka ne moze da ide, crko covek.
Baci dve u aut, izgubi dve lopte, i Clippersi se odlepise.
Krenuo ga sut, ali generalno covek nije za ovaj nivo kosarke. On ima telo veterana, nema kondiciju. Ovo sto igra vise je posledica ocajne odbrane koja je danas postala odlika cele lige, kao i odsustvo kvalitetnih centara i krilnih centara sto dodatno utice da se pojedini solidni centri Tauns, Jokic cine kao strasni igraci.
Sreca, sreca pa ima mnogo onih koji ne zasluzuju da igraju u NBA a igraju.
Zubac, Beverli, Moris, to su sve igraci za osrednji Evroligaski klub.
Zato Clippersi izgledaju ovako jadno. Nemaju igru, nemaju trenera, sve se svodi na individualni kvalitet Leonarda i Georga. Leonard je zver, ali onaj Leonard iz San Antonia i ovaj ne mogu se porediti.
Kada je igrao u Spursima fokusirao se vise na odbranu i u napadu tranziciju, a sada vodi loptu i asistira gde nije najbolji, trosi energiju previse, niti igra odbranu na nivou, niti njegov tim izgleda sampionski.

Mnogo gresaka na obe strane, na trenutak pomisli covek kako je ABA liga. Nisam video odavnu ovaku nezainteresovanost za igru pojedinih igraca iz oba tabora, sve u svemu tanko za polufinale Zapada.

P.George igrac bez mozga.

laki

pre 3 godine

Proslu su sasvim slucajno dobili pa vi mislite sta hocete,ocajna ekipa bez smisla u igri vec ove jade iz LAC se opuste a onda kad treba nece ih naravno.Medjutim sad ce igrati u fulu i bice lagano za finale

znanje-imanje

pre 3 godine

Količina gluposti koju je Denver napravio u 1. poluvremenu je spektakularna. To je nažalost i znak da nemaju potrebni mentalni kvalitet, ne samo tehnički. Toliko promašenih polaganja, zicera, izgubljenih lopti iz čista mira je da ne poveruješ.
Nažalost tek sad gledajući neku vrstu - u nedostatku boljeg termina - distrofične nespretnosti MPJ vidim da teško da se to ikada može ispraviti. To nije ono mlad je, previsok, neisukusan itd. što sve jeste već je prosto bedak koji će čini se trajno limitirati njegov domet i upotrebljivost. A spominjanje Duranta nebuloza povelika.
Postoji jedna šema ismevanja koja obično ide sa "ako Denver dobija onda Nikola razvaljuje, ako Denver gubi onda su ostali krivi - ahahahaha". To je za ismevanje u jednom od pet slučajeva. I ova tužna utakmica pokazuje da je u ostala 4 slučaja to zaista tako.
Ne da se razumeti zašto, na sve još, sudije pomažu boljem timu?!

Stipsa

pre 3 godine

Da li spoljni Denvera mogu nešto da pogode?
Heris iz polaganja ne može kos da da i to nekoliko puta, Grent štetočina ne zna gde udara,Jokić i na 50+ ako bide oni sa ovakvom igrom spoljnih ne mogu da preokrenu.Limitirana ekipa definitivno.

Straight Outta München

pre 3 godine

Porter postigne trojku preko ruke i onda preko njega prime 8 poena, za to vreme uspe dva puta pogresno da doda i da upropasti kontru. Doktor.

Neko

pre 3 godine

Na poluvremenu pise Porter 2 izgubljene, ja sam video bar 4...
Sudjenje je kriminal...ovde vec danima pricaju o LA finalu, jasno je gde se stvari namestaju...za svaki slucaj ako Den da znake zivota, ovi ce ih sahraniti

Neko tamo

pre 3 godine

Играчи Денвера, осим Јокића играју од сјаја до очаја (Портер, Харис, Милсап...) само што су изгледа више у очају.

Nadležni organ

pre 3 godine

Ma nema veze ko ce ovde pobediti kada se već i onako zna koñca biti šampion a to su jezera... Mada nije ni Microsoft daleko.. Sombor je zanimljiv skroz kako se poigrava sa Nabudzenima

goran

pre 3 godine

nemam reci za ovakvu kradju. jokica treba zvati u goste, kad se ovako stidi da sutne mora i da je jako dobar gost. meloun umesto u svakoj na prvu ociglednu kradju da uradi ovo, tek se sad setio. od -2 i napad za vodjstvo koje ocajni u ofanzivibheris promasuje, ovi prave jos +14 za to vreme jokic i marej ne sutiraju, tu su milsap, grent, heris sta ima vas dvojica da sutirate u odlucujucoj. jokic kao da je i dalje u skolskom na basketu pa se plasi da ako sve ne razigrava da sutiraju da ce da odu kuci...

Dragan Borca

pre 3 godine

7-8 tako prosutih napada, prave neke pocetnicke greske i jos onda sudije sa kriterijumom i cao. Porter postigne neke poene a proda 4-5 napada. Geri i Grant ofanzivno ne postoje. Ali sve to bi bilo podnosljivije da sudije ne favorizuju Kliperse. Dodje crnac u Zvezdu ili Partizan i ima isto sudjenje ko domaci igraci a tamo rezervistu vise postuju nego Jokica. Cuvena americka "demokratija" i licemerje. Itekako im sudije vise postuju svoje americke igrace. Sta je tu je. Zato da su iole pametni da spakuju paket Geri, Barton, Monte i 2 pika za nekog americkog proverenog igraca koji ce imati respekta kod sudija. Koliko bi im ovde znacio Holidej iz Nju Orleansa, na primer.

johny grobar

pre 3 godine

Stvarno kapa dole kako Ameri podnose lose sudijske odluke. Posle ovih par odluka u prvom i pocetkom 2 poluvremena ovi nasi pajseri bi napustili teren i izdavali saopstenja.

petarczv

pre 3 godine

Nadam se da ce milsap dati neki doprinos jer jedna dobra cetvrtina u 6 Utakmica je premalo za igrača koji prima 30miliona. Inače sudije su ocigledno na zadatku da obezbede finale konferencije klipers lejkers...

Milos Teodosic

pre 3 godine

Mislim da je Jokic najbolji centar u NBA, ali potrbno je još igrača na visokom nivou za šampionski tim.
Marej dobar igradč ,ali po meni ne potrebno plej. Previše troši energije.
Porter ako ostane zdrav biće odličan igrač.
Haris vazan deo tima, nikako da ga trejduju.
Grant zalutao

mulan

pre 3 godine

Ne mogu sudije pomoci Klipersima, koliko su Klipersi bolji od Denvera, razlika u klasi je i vise nego ocigledna, ove dve pobjede Denvera su maksimum maksimuma u ovoj seriji. Realan rezultat je 4:1 za Klipersi, i to laganica, u opustenom ritmu

Evgenije Onjegin

pre 3 godine

Zavrseno prvo poluvreme - ugasio TV.
Denver u ovom sastavu nikad nece da osvoji titulu. To sto su neki vec pisali da bi Denver bio na dnu zapada bez Jokica je tacno. U toj ekipi samo on vredi. Na prvom mestu mora da ide trener. LAC pravi jedno tri serije od 8-10 poena za redom, a on se ne seti da uzme time-out. Dok na drugoj strani Rivers odmah zove time-out cim Denver veze pet poena.
Drugi problem su igraci zadatka: Millsap, Grant, Harris, Morris, Craig. To je solidno, ali za neki veci uspeh nedovoljno dobro. Svaku trecu ili cetvrtu utakmicu neko od njih igra neku vecu ulogu, ali to je premalo. Harris - svaka cast na odbrani - se zaleti u reket i masi polaganje bez potrebe, da bi odmah u sledecem napadu, kad su mogli da povedu, sutirao trojku na samom pocetku napada i naravno promasuje. Jokic, Murray i Porter su jedini koji mogu da pogode trojku.
Jokic mora da vidi koji mu je cilj: Da li da ostane u Denveru ili mozda da trazi trejd kod nekog ozbiljnog kandidata za titulu.
Ovako ce oni da ulaze u Playoff, tu i tamo da dobiju neku seriju i da naprave neko iznenadjenje, ali finale nece videti.
Za to ti trebaju igraci zadatka kao sto ih imaju recimo Toronto i Miami. Ti momci nikad ne zakazu i mozes kod svakog od njih da racunas da ce da ubace 10-15 poena. Denver to nema. Jokic standardno dobar, Murray dobar jednu utakmicu, pa se 3-4 skoro ne vidi, Porter potencijal, ostali toplo-hladno.

miroslav

pre 3 godine

Denver stao. Nemaju nikakvo rešenje. Kingsi su izmislili košarku u odbosu na nagetse. Klipersi jaci. Imaji širinu i bolje igrace

goran

pre 3 godine

nema poseda u kom ne ostete denver, gledam sad hajlajtse u bloku moris laktom krega ovaj se bori za vazduh, za to vreme dzordz ide na tri metra dize se pogadja, stvarno velika nepravda, ovo postaje smesno, jokic da ima kriterijum kao harden i kavai imao bi bar po dvadeset bacanja

Aleksis Sanco Panco

pre 3 godine

Meni je, majke mi, žao ovog Herisa. Lik odigra tako dobru odbranu, 3 lopte ukrade za 25 sekundi, ali kao da se toliko boji da igra napad, to je jezivo. Grent me jako nervira, ne mogu da ga smislim večeras. Jokić 3 glupo prodane lopte, ali utisak mi je za sada onaj faul Zupca nad njim... Kako je Meloun reagovao, smatram da je ispao krajnje smiren i korektan gledajući kako bi se bilo ko drugi poneo.

Indoktrinacija

pre 3 godine

LAC kvalitetnija ekipa. Lenard, Džordž, Vilijams, svi onu su kvalitetni i konstantni poenteri. U Denveru konstanta samo Jokić.

X

pre 3 godine

Ostaviti Jokića, Mareja i Portera. Dati bukvalno sve ostale za: prosečnu četvorku (dobru u odbrani, solidnu u napadu), vrhunskog šutera i normalnog pleja. I Onda bi Denver imao 6 dobrih igrača gde bi Marej igrao dvojku, ali i pleja po potrebi.
Ostale rezervne igrače mogu dovedu za džabe, gori od ovih sad ne mogu da budu.

Drndo Maroje

pre 3 godine

igra se u naletima..Denver smanji sa rezervnom petorkom, dodju do kontre za izjednacenje sa tri igraca napred i Porter sutne loptu??kao da ne viodi momak na blizinu..

nøje mi jasno zasto sudije ovako guraju Kliperse, sramota jedna..George i Lenard bi to vec mogli sami da odrade plus ovi ostali ali sudije su zestoka nula.. malo malo pa naprave takav previd..

Ljubo

pre 3 godine

Odbrana je pola pobede a nje nema pa nema i kada ovi nešto i promaše u napadu se sve svodi na Jokića i Mareja a od ostalih nema pomoći,ovaj sam na trici u kutu i ništa a ovi sipaju sa 9 metara preko ruke.

filip

pre 3 godine

Jednostavno ne vredi, Jokic namjestio tri otvorena suta za tri poena, Moris i Grent sve promasili, jednostavno ne vredi, ne mozes ocekivati pobedu ako masis otvorene suteve u serijama.

JPR24

pre 3 godine

63 primljena poena, napad ili cigle ili prave gluposti. I opet -16, imali dva šuta da uzmu vođstvo i sledi gomila gluposti i sad juri opet zaostatak...

bmiles

pre 3 godine

Umesto da izjednace Marej sa nepotrebnim driblanjem i davljenjem uspevaju da izgube poluvreme sa minus 16!Da komentarisen sudjenje je uzalud,ali svi vide da NBA zeli finale LAL i LAK,kako to rade danasnje sudije uprkos glupostima Portera i Mareja evidentno je da i oni to zele!Jokic veoma dobar u moru gresaka i promasaja njegovih saigraca na nivou svojih brojki,samo kap u okeanu.Svi igraci Klipersa pogadjaju otvorene suteve,a Denverovi ni polaganje,sva prica danasnje utakmice!

niski

pre 3 godine

Porter - inteligencija u minusu, prvo igrac KLlipersa jedva stize loptu i iza kosa je i debil ga napada da ga ovaj pogodi loptom, a onda 3 prodate lopte, pa ne ume da uhvati loptu, pa mu ispada....
Heris - defanziva fenomenalna, 3 ukradene lopte u 30 sec i onda sve to prosipa - 3 puta se zabija u protivnicki kos i promasuje ulaze
ovako bre u ABA ligu ne bi mogli da pobedite nikog
voleo bih da gresim, al sa 2 igraca koji su kolko tolko ok(Jokic i Marej) Klipersi su prejaki

banjac

pre 3 godine

Mali Porter unakazio trenutak nadahnuca cele petorke. Fali ovde all star bek ili krilo kako bi oslobadjao Jokica pritiska. Jokic nit uspeva u reketu da napravi poziciju nit spolja. Menjaju mu se cuvari ko u rukometu. Na zalost, Denver ovde zavrsava, a uprava ako zeli nesto do godine, morace da oslobodi salary prostor i da trejduje neke igrace iz grupe Marej, Plamli, Heris, Grant, Milsap. I to mimimum trojicu. Rekao sam jednom, u suprotnom ce biti na nivou Oklahome. Simpaticna ekipa kojace igrati play off godinama ali nikad sa pobednickim mentalitetom.

filip

pre 3 godine

Porter nevjerovatan potencijal, al zato igrac jako jako upitne inteligencije. To kakve one greske pravi, to moze samo neko ko ima jako jako nisku inteligenciju.

veliki strumf

pre 3 godine

E sada je stvarno kraj za Nagetse. Sramotna igra celog tima, bas sramotna. Odbrana očajna. Kavaj uzme loptu, ne treba ni da dribla i lagano šutne trojku. Niko ni ruku da podigne. Naravno da će da pogodi, nije on Grent ili Heris. Čak 10 izgubljenih lopti, mnogo kontri Klipersa, a Denver kad ima kontru nespretni Porter odigra nogom i lopta mu pobegne. Strahota. Heris šut 1/6, 3 prodate lopte. Džaba ukrao one tri za pola minuta - rezultat čitave njegove igre je poražavajuć naročito jer je greske pravio i suteve masio krajem 2/4 kad su Klipersi napravili razliku. Milsap ne postoji. Čovek koji prima TRIDESET MILIONA!!! Od 47-45 Klipersi odoše na 63-47, 16-2 serija! Za to vreme Jokic uzeo JEDAN ŠUT! I nadodavao se ovim pajserima sa kojima igra. Treba ili da napusti ovaj krš od tima i igra za ozbiljnu ekipu, ili da mu dovedu 2 kvalitetna saigrača jer su ovi u najboljem slučaju nivo Evrokupa.

Mr.Bruce

pre 3 godine

Једина дилема је за кога да навијам у финалу истока,мајами одлично игра сезону,бостон уз чикаго омиљена франшиза.Ако је трач да ће Јанис у мајами сл сезоне онда нек се стрпе још годину за титулу,тако да дефинитивно бостон.У сваком случају ко прође у финале са истока навијаћу свим срцем да згазе било кога из ЛА,баш ми се згадиле обе екипе нешто ове год...

Dragan-Borca

pre 3 godine

Dajte im odmah da igraju sa Lejkersima, kako ih nije sramota, tacno sam znao. Uz sve greske Denvera bilo bi egal da imaju isti kriterijum sudjenja

ElHombre

pre 3 godine

Stigli ih na -2 i onda upropastili sve. Cist faul nad Nikolom nije sudjen i naravno tehnicka Malona, 16 poena je previse, uspeli su jednom ali ovog puta mislim da nece uspeti da se vrate.

mighty banana

pre 3 godine

Postoji samo jedan razlog zašto su Nagetsi tu gde jesu to je Nikola Jokić. Bez njega ovaj tim maksimalno može do 25 pobeda u sezoni i plej-of bi gledali samo na ESPNu. Marej je u rangu (možda) Lu Vilijamsa, verovatno lošiji. Ostali boranija, nema on sa kim tu da nešto ozbiljno traži u doigravanju.

mrkela

pre 3 godine

Sudjenje je stvarno kriminal!Vidim da nisam jedini koji tako misli...Zubac pravi čist faul na Jokiću i Meloun još dobija tehničku.

Dusan28

pre 3 godine

Ne pratim nesto NBA, vise evropsku. Ovi Klipersi mi izgledaju jaci tim ali je sudjenje sramotno. Ovaj Dzordz se zaleti na 3 igraca dobije faul a Mareja povrede i ne dobije faul.

jone

pre 3 godine

Iznervirao sam se kao nikad zbog gluposti. Umesto da Denver vodi 10 razlike oni gube 16. Ne mogu da verujem da nisu uspeli da iskoriste momentum kad je Jokic dao onu trojku sa noge u drugoj. Prvo se Nikola izglupirao sa onim pasom, pa gospodin Haris 3 napada bez ikakvog smisla, sve je promasio i izgubio loptu. Mnogo mi je krivo sto ce da ispadnu od Klipersa, a objektivno nisu toliko dobri samo su iskusniji.

Ape

pre 3 godine

Par stvari... Meloun uzas od trenera, Portera poslati u G-league dok ne nauci da kontrolise loptu i da dribla. Milsap je zreo za penziju, Haris nema samopouzdanja u napadu ali bi bez njega bilo jos gore, Marej-a ne treba komentarisati, nekad je topao a cesce hladan. Jokic vec par utakmica potpuno stane u drugoj cetvrtini, ostane bez daha, ali mu se divim kako moze uopste da trpi/gleda ove teletabise od saigraca. Nadamo se novom comeback-u !

323

pre 3 godine

Izbaci ovog Mareja NA ULICU! Kako mu Kavai oduze loptu, pa poen nije dao u prvom poluvremenu! Najbolji , navodno igrac Denvera? Marei?? ZIVCE MI POKIDA..

steva

pre 3 godine

I onda neko kaze kako to sudije kradu ? Sudije bre cine sve sto je u njihovoj moci da ne izostane toliko ocekivano finale Zapada Lejkersi -Clipersi . Samo iz njihov dve grese Denver je u minusu 10 poena . Ne sviraju ocigeldan faul Zubca nad Jokicem (dva penala) ...ide kos iz kontre i tehnicka Melon . To je 5 peona ...i onda ide ocigledan faul Dzordza nad Murijem na pologanju (dva penala za Murija) pose toga je pukla trojka . 10 poena , kazem vam .

steva

pre 3 godine

Sta je ovo bre , toliko gresaka , promasenig zicera . Udju u egal i onda Jokic proda dve lopte (ocigledno ima problem sa udvajanjem) ...Muri gubi loptu , Harris sve sto osvoji u odbrani upropasti u napadu ...Evo i sudija ih zakla ...
Strsno .

milos

pre 3 godine

Denver se napati da dodje do -2, i onda Klipersi s lakocom odlaze na +9, jednostavno su ljudi bolji i to je to, tesko je stalno juriti prednost protivnicke ekipe.

goran

pre 3 godine

u 1/2 grent heris milsap 1/10 sut. jokic fantastican imao i 7/8 marej 4/7, jednodtavno nije ovo utakmica gde njih dvojica sutiraju manje od po 25 puta. protiv ovakvog sudjenja jedino sut moze da ih vrati kao u prosloj, ne mogu da te sprece sudije da dajes trojke, ali ulaz, jokiceva cimanja na to ce ukrasti i u drugom bar 20 poena kao u prvom.

kris

pre 3 godine

Realno gledano Klipersi su bolja ekipa i bolji individualno. Denver ima dva igrača Jokica i Mareja, ovo ostalo sve pogubljeno. Još je trener i najgori. Jedna akcija mu je da Jokic ili Marej nešto smisle, a da ne pričamo što mu pojedini divljaju u serijama po terenu. Takve ekipe znaju biti opasne kad polude, tj. kad ih krene, ali mislim da bez puno kadrovskih promjena nisu ozbiljan kandidat za titulu.

boki volim kosarku

pre 3 godine

obicno ne pisem dok nije kraj, ima jos da se igra i cuda su moguca. ono sto je bez veze je sto denveru nije trebalo cudo da bude u egalu na kraju poluvremena. imali su vezanih 5/6 dobirh odbrana i niti jednom nisu poentirali. to je zaista previse protiv tima kalibla klipersa. moguce je da dobiju jos jednu sansu da uvedu utakmicu u egal ali ne vise od 15%. da bi to uradili potrebno je da realizuju napade nakon uspesne odbrane. ne samo da je svaki napad bitan vec posebno onaj posle dobre odbrane, svako ko je igrao sport zna koliko boli kada takve sanse ne razlizujes, to te ubija u pojam. jos jedna int stvar, na kraju prve jokic nije hteo da doda porteru na 1.7 sec pre kraja iako je ovaj mahao rukama vise puta i stajao ispred nikola. i onda doda harisu a ovaj i ne sutira. malo cudno.

bob

pre 3 godine

@(Borky, 13. septembar 2020 19:37)

Svaki vođa franšize u svakom timu je proporcijalno zaštićen. Pa i sam Debeli već ima dovoljno staža da za neke stvari ima prođu kod sudija. I pre nego što lupite minus zapitajte se o tome malo. Posebno vi koji ste odgledali celu sezonu kao ja, a niste se samo uključili za playoff

bob

pre 3 godine

Ne mogu da se složim sa naslovom "nekako na jednocifrenoj razlici". Denver ima energije i igra dobro. Drugim rečima ima šansu da makne još jednu pobedu.

baron

pre 3 godine

Jokic postigao 10p preko njega dali laganih 15 poena.
Mnogo slab u odbrani, ali mnogo.
Clippersi totalno van forme, Rivers ne zna sta radi.
Kako Clippersi igraju ovo je tuzno gledati. Nemaju jednu akciju, prave pocetnicke greske kao da nikada kosarku nisu igrali.
Odbrana ocajna, Beverli i Lu beskorisni na ovom nivou igre. J.Green pravi razliku, jedini nesto igra pored Leonarda i Georga.
Denver ima neverovatnu sansu, samo ako budu pametni da iskoriste ocajne Clipperse.

veliki strumf

pre 3 godine

Lep pocetak i onda su umesto Jokica i Mareja počeli da šutiraju Heris, Grent i Milsap, naravno sve promašili i serija Klipersa 11-0 koji tokom te serije ništa nisu promašili (doduše, na 8-4 Jokic imao otvoreni šut, bezveze fintirao, zabio se pod kos i promašio - nakon toga je Kavaj pogodio trojku i krenula serija Klipersa)! Neverovatno je kako ovi ostali ništa ne mogu da ubodu a Jokic ih pasovima nalazi skroz same! Naravno, Meloun kasni sa tajm autom - nedopustivo pustiti seriju 11-0 za 2 minuta. Da je Jokic u timu Klipersa imao bi po 20 asistencija po meču jer ovi ne promašuju otvorene suteve!

Avangarda

pre 3 godine

Kad idu u napad nek idu na Dzordza imaju dve licne, Jokic odlican, Marej mora da se probudi kao i Milsap, MPJ izgleda da mu se igra danas i ne ide kuci, bice svasta ! Ali Denver definitivno ima sanse da pobedi, mozda cak i lakse neko proslu ali morace da se odupru nadolazecim provokacijama Morisa i Beverlija

Milan

pre 3 godine

Nedopustivo je da u meču gde nema popravnog prime 34 poena u prvoj četvrtini. Ova petorka sa Porterom, Jokićem i Morisom kriminalna u odbrani, gomilu poena primili ispod samog koša.

Tajm aut

pre 3 godine

Meloun na 6;0 za Denver ceka da ovi predju u vodjstvo 13;8 pa uyima tajm aut. A Dok R. na plus 12 posle dva dobra napada uzima tajm aut da ne smanje vodjstvo iako je za Kliperse plus 7.

goran

pre 3 godine

sudije govore nagetsima da nemaju sta da traze u ovoj, dva nepostojeca faula u jednom napadu plus tehnicka, pa klipersi na svakunodluku reaguju ovako kao milsap, bukvalno na svaku odluku

goran

pre 3 godine

odmah seriju 0-11 dopustaju, kakve padove imaju, jokic opet ceka 4/4 da pocne da sutira, na 8-4 sam na tri metra i opet nece da sutne trazi svoje "super" trojkase, o zivote da l ces se ikad opametiti

goran

pre 3 godine

u prvoj 7/8 sut porter i jokic, ostali 3/11, jokic sa tri ass i jos dve za bacanja zasluzan za sve poene u prvoj cetvrtini, sto je vec drugi put u ovoj seriji.

Straight Outta München

pre 3 godine

2 sec pre kraja Heris ne zeli ni da uputi sut na kos. Bitnija je coveku statistika od toga da postoji mogucnost da postigne tri poena. Jeste mala mogucnost, ali to su profesionalni kosarkasi i bio je potpuno neometan. Cela filozofija... Takav covek ne zasluzuje finale. Tacka.

Stefke

pre 3 godine

Dodao bih i to da smo na pocetku 2/4 videli sta je mozda i najveca mana Denver,a to je trener.Ko odgleda 2 utakmice u trecoj ce znati ko i kad ulazi i izlazi,aa i videli smo kako trener Klipersa posle serije Denvera od 5-0 reaguje odmah,dok Meloun posle serije 11-0 je podigao nekako ruku i trazio tajmaut.Aaa o akcijama koje Denver igra da ne pricam,sve se svodi mastovitost Jokica,i Marejov sut

neko_objektivan

pre 3 godine

Ali ljudi moji skoro 40 hod imam ja ovakvo drvo od igraca nisam skoro video...MPJ...sta je ovo ??? Sta igra ovaj covek. Da 2 trojku pa preko njega 2 kosa on 2 izgubljene kroz dodavanje a zatim GAZI loptu u kontri ??? Aman sta je ovo ?

Rokabili

pre 3 godine

Nikola da nije smoreni Somborac, da ima killer instinct bio bi ubica od igrača sa svakom utakmicom 30+, ovako, dobar igrač, kome samo fali malo energije i samouverenosti...

Mikula Kalifornija

pre 3 godine

U duelu nasih, ipak navijam za Bobija i Teodosica. Izvini Jokicu. Idemo klajpersi!!
(Mikula Kalifornija, 13. septembar 2020 18:20)
Изашао је НБА 2к21, слободно батали тај 2к18.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Чава, 13. septembar 2020 18:29)
E, sprdao sam se, ali si me dobro nasmejao :)

goran

pre 3 godine

mnogo tesko protiv ovih, ali bez 20-ak poena koje im u svakoj protiv denvera u ovoj seriji poklanjaju liga i sudije, denver bi vec zavrsio seriju, u ovoj resili da obore rekord, mora denver da bude bolji bar za 35 poena koliko ce postici sudije, a to je vec previse.

Pant.LA

pre 3 godine

Ako zapnu od pocetka izgubice, moraju da se prave mrtvi dobar deo utakmice, da drze kakav takav priključak i da na kraju odlepe, onda idemo u sedmu da se ne kvari tradicija ovog tima nagetsa u PO..

Dragan-Borca

pre 3 godine

Denver moze ovo dobiti samo ako se raspucaju za 3, uz ove tiki taka faulove tesko sa prosecnom igrom. Klipersi su vec dobili par tiki taka faulova i ubija to u pojam. Kakve su to mutljavine, sto Mareju ne daju sad and- 1 kao Lu Vilijamsu. Mora i Jokic trojke da sutira kada udje.

Marej s parkinga

pre 3 godine

Na Mareju se smenjuju PG i Lenard, dva ponajbolja defanzivca lige. Obojica su puno visi i jaci od njega a dobili su zadatak da mu ne daju da dise. Zato Marej slabo igra jer mu jednostavno ne dozvoljavaju da se razmase. Sto se tice Jokica, svesni su da se tu ne moze nista uraditi sem povremenog udvajanja. Ceo plan igre Klipersa u odbrani je da ostavljaju otvorene na sutu Krega, Morisa, Herisa i Granta koji ne mogu nista da pogode. Jedina sansa Nagetsa je da se Milsap probudi i MPJ zaigra najbolje sto moze. Klipersi jos uvek ne igraju na svom maksimumu i ako PG opet zakaze imaju velike sense da seriju odvedu u samu zavrsnicu...

Avangarda

pre 3 godine

Kad idu u napad nek idu na Dzordza imaju dve licne, Jokic odlican, Marej mora da se probudi kao i Milsap, MPJ izgleda da mu se igra danas i ne ide kuci, bice svasta ! Ali Denver definitivno ima sanse da pobedi, mozda cak i lakse neko proslu ali morace da se odupru nadolazecim provokacijama Morisa i Beverlija

cole

pre 3 godine

Sa kakvim duducima igra Jokic.
(Kukatilo, 13. septembar 2020 19:24)

Vidim pocelo je, proslu su svi bili odlicni igrali brutalnu odbranu bili najbolji tim, e sad je druga prica posle samo prve cetvrtine, sad su svi ti isti duduci i jokic nema s kim da igra

veliki strumf

pre 3 godine

Klipersi nisu bolji kao tim, ali imaju više kvalitetnih individualaca. O Kavaju i Dzordzu ne treba trošiti reci ali i svi ostali su jako dobri šuteri. I sto je najvažnije - konstantni su. U Denveru ponekad bljesne Porter, retko Grent, još redje Milsap - to je više nego nedovoljno. Samo Marej i Jokic i hoce velike rezultate. Neće da može... Evo Jokic za četvrtinu 10 poena, 4 skoka, 3 asistencije (bile bi još tri da ovi levati znaju da ubodu otvoreni šut). I pored toga gube 8 razlike. Mogao je malo čvršće u odbrani doduše.

JPR24

pre 3 godine

Start dobar, i onda počinju da bacaju cigle i sledi 11-0 za Kliperse... Okej tek je pocetak, ali ne može se to dopuštati u tako vaznoj utakmici !!

Zoran

pre 3 godine

Heris na 1,7 sekundi do kraja prve cetvrtine ne ce ni da pokusa da uputi loptu prema kosu!!!! Pa koji je to kosarkaski rezon ja stvarno ne mogu razumjeti!!!

Stefke

pre 3 godine

Veceras verujem Klipersi ubacuju u visu brzinu,ali Denver ako odigra jaku odbranu i spusti ih ispod 100 poena(sto ce biti uzasno tesko) imaju sanse,s tim tandem Marej Jokic mora 55+ poena,i da im saigraci pogadjaju otvorene suteve.
Srecno JOKARA,VREMEE JE ZA TAJ TRIPLE-DOUBLE!

Borky

pre 3 godine

Ovaj Lenard je najzasticeniji igrac danasnjice. Da ne bude zabune sigurno uz Lebrona najbolji na svetu al kad gledate na nekom drugim kanalu osim arene cuje se kako vristi svaki put kad ide na ulaz. Steta sto je zvuk iz dvorane na areni utisan jer to je strasno kako se covjek dere cim krene u prodor.

kejt winslet

pre 3 godine

Ako dobiju veceras, sigurno dobijaju i sedmu.
Veceras im dajem 20% sanse za pobedu.
Marej mora veceras na 40 ili Porter na 20.

Aleksandar

pre 3 godine

Gleda se iz Sapca, ajmo bre Nagetsi!!

Uz pogadjanje otvorenih suteva i slicnu odbranu kao u drugom poluvremenu prosle utakmice dobijamo!!

Dragan Borca

pre 3 godine

Denver mora da odigra vrhunski ako misli da pobedi. Inace ce ih unakaziti disparitet u slobodnim bacanjima. Jedan podatak za nevericu. U 5 utakmica Marej i Jokic imaju na 187 suteva samo 30 slobodnih. A rezervista Klipersa Herel ima na 37 suteva cak 30 slobodnih. Jeste da on kampuje u reketu ali je neverovatno da rezervista sa 20 min po utakmici ima isto slobodnih sa skoro 5 puta manje suteva nego Jokic i Marej. O Leonardu da ne pricam. Klipersi dobijaju i u Plej Of- u cesto tiki taka faulove. Denver je dobio bukvalno samo par takvih faulova. Maloun mora bolje da trazi tajm- aute. Popovic legenda secka protivnika posle 4-5 koseva, a Maloun dopusta i po 10 da primi pa tek onda zove. Leonard ce svoje isporuciti, vazno da im ne pogadjaju u serijama Moris i Lu. Nisu bez sansi, ako ostave srce na terenu
Ajmo Denveree

JPR24

pre 3 godine

Denver mora od početka, žestoko i precizno ! Prošlu su napravili preokret, sad to nesmu da dozvole, teško je dve zaredom dobiti, a kamoli sa preokretima od -16 itd. Ključ utakmice ja manje više tu. Klipersi su i dalje favoriti, a ako Denver izjednači, u sedmoj može biti svega i svačega.

menadjer

pre 3 godine

Meloun treba da ostane dosledan svojoj taktici i da kaznjenog Bartona i u ovom mecu ne uvodi u igru, onda Denver ima sanse. I naravno da Jokica spusti na cetvorku da bi Plamli odigrao sto vise minuta i dao svoj doprinos.

tc4x

pre 3 godine

proslu igrao za 20 evra na denver.
sad sam stavio 100 na kliperse sa hendikepom.
veceras nema sanse da se opustaju, bice laganih 15+.
Misim volem Jokica, ali i laku lovu...

Back in Black

pre 3 godine

Ako Milsap opet odigra kao u trecoj cetvrtini ako Grantu krene šut moguci je cak i totalni preokret.Nisu Klipersi toliki bauk kako su mnogi mislili.Imaju veliki roster ali ne štima baš sve po planu.

menadjer

pre 3 godine

Meloun treba da ostane dosledan svojoj taktici i da kaznjenog Bartona i u ovom mecu ne uvodi u igru, onda Denver ima sanse. I naravno da Jokica spusti na cetvorku da bi Plamli odigrao sto vise minuta i dao svoj doprinos.

Чава

pre 3 godine

U duelu nasih, ipak navijam za Bobija i Teodosica. Izvini Jokicu. Idemo klajpersi!!
(Mikula Kalifornija, 13. septembar 2020 18:20)

Изашао је НБА 2к21, слободно батали тај 2к18.

...kada sam bio mali, znao sam svoj pravac!...

pre 3 godine

napred denver!

nikola i džamal bi trebali da ponove partije iz pete utakmice, a ako se još neko priključi njima dvojici kao pol u trećoj četvrtini i mpj na kraju te iste pete utakmice, i ako sva dvanaestorica košarkaša, od nikole do mejsona, budu igrali odbranu na vrhunskom nivou svih četrdeset i osam minuta, gledaćemo i sedmu utakmicu...

Чава

pre 3 godine

U duelu nasih, ipak navijam za Bobija i Teodosica. Izvini Jokicu. Idemo klajpersi!!
(Mikula Kalifornija, 13. septembar 2020 18:20)

Изашао је НБА 2к21, слободно батали тај 2к18.

yxcvbnm

pre 3 godine

Odlicna kosarka, mrzim NBA, gledam zbog Jokića, ali stvarno je serija izmedju ova 2 tima odlicna, nema puno divljanja, ispucavanja, igra se odbrana.
I Naravno, Nikola akademik ove igre.

johny grobar

pre 3 godine

Stvarno kapa dole kako Ameri podnose lose sudijske odluke. Posle ovih par odluka u prvom i pocetkom 2 poluvremena ovi nasi pajseri bi napustili teren i izdavali saopstenja.

Nikola

pre 3 godine

Kakva igracina Jokic. Zamislite njega i Doncica u istom timu. Voleo bih da se to dogodi, da se nadju u istom timu i da se bore za titulu. To bi bio spektakl. Dok pisem ovo on daje preko Dzordza fejdavej preko ruke. :)

veliki strumf

pre 3 godine

Nisam verovao na poluvremenu! Igrali su bedno! Mislio sam da ovog puta nema povratka. Svaka čast kako su se vratili, pre svega svaka čast Jokicu koji je bio malo je reci BRILJANTAN! Tako je to kad on uzima suteve umesto da izbacuje ovima koji ne mogu bazen da pogode. Ali kakva odbrana, neverovatno. Onaj pad Mareja je presudio, tada su se naljutili!!! Da su sudije sudile taj čist faul ne bi bilo možda ničega. Ovako su ih samo razbesneli. Čelična odbrana, za 22 minuta primili samo 30 poena!!! Od -19 do + 16, 35 razlike za samo 15ak minuta. Neverovatno! Pogledajte facu Kavaja, Dzordza, Zubca - pogubljeni, ne znaju šta ih je snašlo! Ušli su im u glavu, usudjujem se reci da je zbog toga Denver favorit u sedmom meču. Jednostavno, Klipersi će biti svesni da im nijedna razlika ne garantuje pobedu, ni 16, ni 19 razlike i da je Denver sposoban da odigra vrhunsku odbranu u zadnjih 15-16 minuta. Evo i Jokic je upravo izjavio da oni uopšte nemaju nikakav pritisak, da je sav pritisak na Klipersima. To mnogo toga govori.

Straight Outta München

pre 3 godine

Porter postigne trojku preko ruke i onda preko njega prime 8 poena, za to vreme uspe dva puta pogresno da doda i da upropasti kontru. Doktor.

Darko

pre 3 godine

I ja mislim da je namjestaljka.Tocno se vidi da Jokic pogadja trice preko ruke obrambenog igraca jer je namjesteno....I ne samo trice nego i one suteve iz okreta sa sest metara iz kontakta koje promasuje 99 posto igraca,a Jokic cijepa mrezicu jer je namjesteno...i one suteve ispod kosa su isto namjesteni dok ga dvojica lupaju po rukama,a on cjepa itd itd itd.

Ipak

pre 3 godine

Doktor nema sta! Smejao sam se kad ga je preuzeo Lenard, krajnje vreme doslo.. Ovo sto je Denver poludeo je samo zasluga Jokica i to je najveci njegov doprinos, da je podigao ceo tim.. Embid daje 30p 15s, ali svi u kanalu, a ovde lete svi po terenu, prolaze ovo i onda na lejkerse kao u stara vremena, nema spavanja i nerviranje do 6 ujutru

neca

pre 3 godine

Polako, sada da uključimo svi razum. Ja imam 60 godina i nisam video ovakvog centra! I neka me neko podseti, možda sam posenilio.:)
Jokić Nikola je najbolji centar koga sam ikada gledao.
Denver je tim sa najjačim karakterom zadnjih godina
Pozdrav svima koji su igrali i svima koji vole košarku.
Sportski!

milnovac

pre 3 godine

Nevjerovatno kako igra Jokic.

pogledao sam na rezultatima da gube -19 i mislio da je gotovo, i ukljucio u 4/4.

Sjajni Denver. Nista bez Nikole Jokica, fantastican je i znaci Denveru vise nego da im dodje Lebron.

Urox

pre 3 godine

Heris je očajan u napadu, ali baš...


Slazem se ubacio nesto tek pred kraj ...Ali ja njega ne bi vadio iz igre ceo mec kad bi mogao da izdrzi,decko je kao besni pas u odbrani ,igra strasnu odbranu

filip

pre 3 godine

Porter nevjerovatan potencijal, al zato igrac jako jako upitne inteligencije. To kakve one greske pravi, to moze samo neko ko ima jako jako nisku inteligenciju.

CiStO_onAkO

pre 3 godine

Da li neko zna, da li je Jokić nekad odigrao plejof utakmicu a da nije dao 20+ poena?
(Majčin sin, 13. septembar 2020 20:58)prvu u ovoj seriji ali kasnije pure magic !!
(Rocky Balboa, 13. septembar 2020 22:55)

I to iz razloga jer je mec bio izgubljen pa prakticno nije igrao poslednju cetvrtinu a imao 15p do tada.Uglavnom pojenta price od kako igra plej of ,pod tim mislim i na proslu godinu,konstatno dobar,bez velikih oscilacija,malo je takvih.

the truth

pre 3 godine

Ovaj Jokic je genijalac, on da ima sa kim da igra, sprdao bi se sa svima, centar vodi loptu kao plej. Da je Hjuston imao njega osvojili bi titulu. Njemu samo trebaju igraci brzi, koji ulaze u prostor.

Back in Black

pre 3 godine

Jedan od najboljih kosarkasa u NBA nije najbolji u Srbiji kakav li je tek taj najbolji ono jede lopte.Danilovic i Djordjevic sa svakom dobrom partijom Jokica dobijaju duplu terapiju.Predsednik KSS umesto da pruzi podrsku i da bude ponosan sto imamo ovakav dragulj on javno izjavi da Jokic ne bi mogao da igra sa njima u njihovo vreme Ej bre sadasnji predsednik KSS tako nesto da izjavi.

Obelix

pre 3 godine

Realno je da svi navijamo za Denver zbog Jokica, ali generalno cela ekipa je gotivna. Svi deluju kao dobri momci, od Melouna do TJ Doziera. Nema tu ljugavih njuski kao sto su Beverli ili Moris u Klipersima. Nikola je maestralno odigrao. Cak i njegova odbrana je na visokom nivou i ako to mozda ne izgleda tako. Cinjenica je da se cuva od faulova, ali i pored toga ovo je vise nego korektno. Sta god da urade u 7. utakmici, svaka im cast na dosadasnjem ucinku. Ne zaboravite da njima fali Barton. Dobar je u napadu, dobar je i u odbrani. Srecno Nagetsi, vidimo se u utorak u 3.

ssms

pre 3 godine

Jokic sjajan. Ali,od kako se Haris vratio,Denver je odbrambeno mnogo jaci.Nadam se da ce Haris I u napadu da bude jos bolji. Svaka cast...

Smeh

pre 3 godine

Svi, ali svi pričaju kao da Klipersi igraju protiv neke ekipe koja je zalutala u plej of. Da li neko uopšte zna da je Denver prošle sezone bio 2. na zapadu a ove sezone 3? Nisu oni tu slučajno. Igraju 4 serije u 7 utakmica u doigravanju, uzastopno. Da imaju Milsapa od pre 5 i više godina verovatno bi već sada pričali o finalu protiv Lejkersa. A o Jokiću ne treba pričati. Ima prosek u doigravanju 25+ poena, 10 skokova i 6 asistencija. Svaki igrač bi prihvatio ove cifre da mu ponude a kamoli centar u vremenu kada se igra košarka sa nižim postavama i gde je sve podredjeno spoljnoj liniji ekipe. Uživajte u košarci umesto što ismevate, prozivate druge, pljujete po igračima, klubovima, itd.

coach

pre 3 godine

Auu kakva utakmica... sta im jokara radi... evo kriticari cuvao ga je i najbolji defanzivac lige Lenard pa covek dao 34 poena. I Marej isto kida... Haris koliko god bio los u napadu prelomio je onom trojkom kao i Porter. A koliko da je los u napadu heris ih vuce u odbrani dosta. Svaka cast denveru, dva puta za redom od 3:1 se vracaju

Aleks

pre 3 godine

JeRemija

Niti sam uvidela niti tvrdim da Lejkersi osvajaju, od pre par meseci sam mišljenja da titula ostaje na Istoku. Ali realnost je da su Lejkersi trenutno stabilniji i od Klipana i od Denvera, tačno se vidi šampionski mentalitet kako su skautovali i priveli kraju serije i sa Portlandom i Hjustonom. Klipersi će se žešće obrukati jer pokupili su sve role playere i igrače koji na papiru prave razliku, a u realnosti im se igra svodi na Kavajeve izolacije i neko petljanje u napadu Džordža i Lua, dok njihova "granitna" odbrana puca i protiv Dalasa i Denvera. Pored toga i Rivers se blamira, ovde tokom tekme ljudi pišu kako on odmah zove tajm aute, pa tako mogu i ja da držim tajm aut a da na terenu igrači ne promene ništa.

Videćemo koliko će sudije da kradu za njih u G7 ili će pustiti fer šibanje, ali volela bih da Denver prođe ne samo zbog Jokića nego i jer su Klipersi najodvratnija skupina u ligi. Mančester Siti NBA lige, franšiza koja misli da je posao oko titule završen kad se pokupe svi dobri igrači bez ikakvog plana. Svakako ko god prođe neće igrati protiv Lebrona, kao što ni ovde Denver ne igra protiv Kavaja "Šape" Lenarda. :)

DukiNS

pre 3 godine

Svaka čast Jokiću, odigrao odlično. Nisam zaista očekivao ovakav odgovor Denvera, a dosta ide na dušu i Riversu. Drugi put ispustiti toliku prednost. Na kraju sedmoj utakmici se najviše raduju Lejkersi, ko god da im dođe biće poprilično izmrcvaljen. Nisam siguran, ali ne znam da li je bilo slučajeva da se neki tim vraćao sa 1-3 u dve uzastopne serije. Ako to urade, Nagetsi više nego zasluženo u finale konferencije.

Phoenix

pre 3 godine

A 'el se javio Barkli, šta kaže kakve su šanse Denvera, hahaha? Sjajna utakmica i opet BRAVO Jokara.
(Dani 87, 13. septembar 2020 21:47)

Barklijev posao je da izigrava kontrasa i daje senzacionalisticke prognoze. Ako se ostvare, super. Ako se ne ostvare, oni ga malo kao zezaju, on se kao ljuti i idemo dalje. Show goes on. Nije njegov posao da bude Marin Sedlacek i daje tacne analize. On je zabavljac i usput ima iskustvo velike zvezde koja lepo moze da docara igru iz perspektive igraca. A to je ono sto emisiju cini interesantnom. Niceg licnog tu nema.

KOSTA1703

pre 3 godine

Mislim, Jokić je najbolji igrač Denvera i to je veliki plus, ali kako ne voleti i ne navijati za ovakvu ekipu?

Jeste, treba imati živce k'o konopce, ali kada krenu da melju, to je neverovatno, rekao bih čak klasa iznad GS kada počnu da melju.

Jokić? Čovek je ubedljivo najbolji centar lige, bez ikakve dileme.

Za mene su već prošli, navijaću iz sve snage za njih, jer je i ovo što su uradili na granici mogućeg, za jednu u NBA okvirima malu franšizu.

Kikujiro

pre 3 godine

Sve igrače u Denveru možeš da zameniš nekim drugim, ali jednog ne možeš. I trenera, ha.

Nije on samo povukao već mnogo više od toga, ako se ode u dubine morske.

Sa Jokićwm u timu nećeš biti lak plen nikome.

Za nas koji ne gledamo košarku suvo i površno, gordo i populistički izdanja ili ti rezltat Denvera nisu iznenadjenje, od prve do ove poslednje utakmice.

Klipersi su i dalje favorit da uzmu tu sedmu utakmicu, Denver je ovom pobedom izgubio tu "nevidljivu" prednost kao što je mogućnost igre "iz zida" i bez pritiska, sada dolazi na red nemoguća misija, a da li je stvarno ne-moguća, to je pitanje za Jokića i njegovu mentalnu slobodnu zonu unutar košarkaške igre, naravno uz pomoć svih njegovih saigrača.

Umetnik, genijalac... ne postoje reči za koje možeš da smatraš da su preterivanje ako ih staviš uz Jokića, jednostavno takva mu je aura. Neko to shvati odmah, neko malo kasnije, a nekome ni ceo život neće biti dovoljan. Uvek postoji nada i šansa za tako nešto u sledećem, životu, ako ga ima.

M

pre 3 godine

Gledah od pocetka do kraja, odavno nisam video ovakvu kosarkasku utakmicu, sa koliko hrabrosti su igrali zadnjih 15 min. Jokic Larry Bird style

PrincNaZrnuGraska

pre 3 godine

Jokiceve dobre igre odavno nisu iznenadjenje, ukljucujuci i playoff. Ono cime su dobili ove dve utakmice je volja, zelja, izgaranje na terenu, borba za svaku loptu. Nisu igraci Denvera preko noci doucili zanat, ali nesto im je prelomilo u glavama. Sta god da je, nadam se da ce potrajati.

SCG

pre 3 godine

ne lezi mu zubac nikako,zubac je inace bolji itd...stvarno neverovatno da su oni tamo tako pristrasni,treba voleti svoje naravno,al malo realnosti treba imati....jokic je unikatan centar u istoriji kosarke..najbolji je centar na svijetu,jedan od najbolji vec sada centara ikada!!!od savrsenstva ga deli samo ta odbrana..uticaj na igru najveci u nba ima dzejms i jokic bez konkurencije..harden,vestbruk i sl.takvig igraca je bilo i bice,ali igrac koji nosi ekipu to razdvaja vrhunskog igraca od dosta dobrog..jokic je vrhunski,dzejms,lenard..i to je to od ovih sada u nba..

Memfis

pre 3 godine

Јокић и Дончић би се прошетали лигом. Клиперси не знају где им је дупе где им је глава прво од једног па од другог.

Goksi

pre 3 godine

Komentator NBA TV-a Greg Anthony je upravo izjavio da najbolji igrac ove serije nije Kawhi Leonard vec Nikola Jokic!

Trener Denvera Malone je po prvi put izjavio da su dosli u Orlando da osvoje titulu!

Jakegilenhal

pre 3 godine

Zasto izgleda tako jednostavno? Zasto svako pomisli kad vidi kako igra on da moze tako svako? Zasto je tako usporen-a zapravo ipak previse dobar? Zato sto je najbolji na svetu! Nikola Jokic.

Mr.Bruce

pre 3 godine

кажу амерички коментатори пред крај текме: ако ово оде у седму слободну нека почну од другог полувремена и минус 19 за нагетсе,никакв проблем за денвер и јокића.Што би рекли,хи из амејзинг :)

aabb

pre 3 godine

Klipersi u 2. poluvremenu kao da igraju 2. srpsku ligu a ne da imaju dvojicu igraca koji mogu biti prva petorka USA repr.
Svaka cast Denveru na zelji i borbenosti. Jokara covek nije centar vec kec ili dvojka. Deli asistencije kao Teo, sutira kao Kari:)
jedva cekam 7mu tekmu

Alex - gradjevinac

pre 3 godine

@neca Obzirom da imate godina, koliko i ja, samo da obnovimo sećanja. Jokić je unikatan, fenomenalan i verovatno (da mu pozelimo) će ući u najuzi krug najboljih ccentara svih vremena. Samo da podsetim: Tim Dankan, Arvidas Sabonis (narocito pre povrede kolena), a onda Karim Abdul, Vilt Cemberlen, Šakil O NIl..... Uticaj Jokića na igru tima i obzirom na njegovi mladost ga svrstava u velemajstore košarke. Pozelimo mu uspeh i prooazak u finale konferencije i uzivajmo u njegovoj igri.

jo

pre 3 godine

Karim je za Jokaru mala beba.. Najbolji cenatar u NBA ikada! Izgleda tromo, baca loptu sa ramena kao da je kamen... Ali sve radi i covjek je clutch kakav se rijetko vidja. Kao Djokovica, motivise ga kad ga neko omalovazava i kad gubi, tad je najjaci, srpski inat!!!

Aleksandar

pre 3 godine

Ovo vredi vise od svih utakmica premijer lige,zao mi je svakoga ko nije imao gde da gleda.Radovao sam se ne samo Jokicevim bravurama nego ko god ubaci skacem kao da igra reprezentacija.

bob

pre 3 godine

Inače presudan trenutak za psihu Mareja je kad mu Džordž pao svom težinom na kuk. Od tada igra nadljudskom snagom i ako je vidno pod bolom.

2CRAZY

pre 3 godine

Alal vera kako je Denver ovo izvukao!
Preokrenuli su i pobedili, uprkos velikoj pomoci Klipersima od strane sudija... zaista nesto neverovatno.

Sad ne znam sta da ocekujemo u sedmoj utakmici, da Klipersi bukvalno prebijaju igrace Denvera, a da sudije ostanu neme, a njima svaki kontakt da sviraju... u svakom slucaju, bice dosta nerviranja za nas, sedme utakmice su uvek uzasno teske.

Dragan Borca

pre 3 godine

Dajte ljudi nemojte ko Ameri tu floskulu kako je Jokic najbolji centar lige
Nikola je jedan od najboljih igraca sveta. Ovo sto radi je nevidjeno za njegovu poziciju u istoriji kosarke
Centar koji baca paseve ko Bird a sutira 46% trojke u Plej Of- u, nevidjeno u istoriji kosarke ovakav tip igraca
I napred Denver leeeeeeeeee

I napred Denvereeeee

JPR24

pre 3 godine

Posle onoliko gluposti u prvom poluvremenu, uspeli su da se saberu, da grizu, i prosto su pojeli Kliperse u drugom poluvremenu, Klipersi koji su dali 35 poena, dok su u prvoj cetvrtini ubacili 34... Svaka čast,

Karlo Prvi

pre 3 godine

Vau. Od 55 - 73 do 111 - 98. Kakva igra i kakva borbenost. Nikola je genije i LAC nemaju pojma šta će sa njim, a kad ostatak ekipe igra koliko-toliko dobro, onda evo rezultata. Mari je delovao kao da ne može da hoda a onda igrao kao zmaj. Odbrana sjajna, lete u završnici momci po terenu i bore se za sve. A LAC tuga. Ekipa puna napaljenih likova koji su manji od miša kad treba da se pokažu junaci. Kawhi je car, George super ali nisu se pokazali. A Beverley, Morris i Harrell - beda. Sav pritisak na LAC - ovo bi za njih bio potpuni krah. Sada sledi prava drama - ajmo Nikola i Nuggetsi!

Austrofil

pre 3 godine

Malo jugonostalgije...

Dragic Doncic
Bojan i Bogdan
Bjelica Saric
Jokic Vucevic Zubac

Protiv najjaceg dreem tima danasnjice bi imali sanse i to velike.

Dragan

pre 3 godine

Nikola je, ustvari,planirao da ide na pecanje ali su mu javili da riba ne grize ovih dana. Zato se malo igra kosarke,cisto da mu ne bude dosadno. Salu na stranu,slazem se da Denveru treba jedan kvalitetan suter. Ali treba im i dosta discipline u napadu, jos nekoliko uigranih akcija,vise kretnje i bolji protok lopte. Koliko god ponekad bio sebican i forsirao sut Mari je odlican igrac. MPJ je sjajan suter. Ova ekipa,sa par pojacanja i logicnim odlaskom Milsepa, ce ako ostane na okupu biti godinama u vrhu NBA. A za titulu treba i malo srece.

Brat Jokara

pre 3 godine

A zasto nije u njihovom rangu? Zato sto ne zakucava? Momak ima standardne brojke, to sto igra mozda nije atraktivno, ali nesporno da je u rangu najvecih zvezda. Nema titulu? Nijedan superstar je nije uzeo sam.

Da je Marej konstantan, ili da imaju jos jednog igraca na spoljnim pozicijama, da je tu npr Durent ... bili bi konkurenti za titulu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko ko zna, 13. septembar 2020 22:14)
Ne mora Durent. Da Jokic kraj sebe ima Rej Alena iz zlatnih dana, koji ce svaku primljenu loptu iza linije za 3 da protera kroz kos, gde bi im kraj bio.
Dakle samo jedan konstantan 3p suter i opusteno bi se borili za titulu.

bigule

pre 3 godine

DukiNS
Hjuston sa Hakimom je gubio 2-1 (na 3 pobede u prvoj rundi) i 3-1 u prve dve runde da bi na kraju metlom osvojio prsten. Bio je vec nekoliko puta na Arena Sport 5 dokumentarac o Hjustonu, ono je bilo neverovatno kako su uopste uspeli sa osvoje drugi prsten. Kao 6. na Zapadu su pobedili Jutu (3.), Finiks (2.), San Antonio (1. i Admiral MVP) i na kraju Orlando (1. na Istoku)! :]

Kako da ne osvoje kada su imali najboljeg centra u istoriji lige, hakima the dreama

steva

pre 3 godine

I onda neko kaze kako to sudije kradu ? Sudije bre cine sve sto je u njihovoj moci da ne izostane toliko ocekivano finale Zapada Lejkersi -Clipersi . Samo iz njihov dve grese Denver je u minusu 10 poena . Ne sviraju ocigeldan faul Zubca nad Jokicem (dva penala) ...ide kos iz kontre i tehnicka Melon . To je 5 peona ...i onda ide ocigledan faul Dzordza nad Murijem na pologanju (dva penala za Murija) pose toga je pukla trojka . 10 poena , kazem vam .

Marko Jankovic

pre 3 godine

Meni ovo deluje kao klasičan inat. Sudije su ukrale Denveru treću utakmicu. U petoj je Milsapov konflikt sa Morisom bio varnica, a danas nesviran faul nad Džamalom. Drugo, utakmice su na svaka dva dana, a Denver je mnogo mlađi tim, imaju više energije na duže staze, eto svako ko je bio mlađi može ovo da potvrdi.

nislija

pre 3 godine

Zavrseno prvo poluvreme - ugasio TV.
Denver u ovom sastavu nikad nece da osvoji titulu. To sto su neki vec pisali da bi Denver bio na dnu zapada bez Jokica je tacno. U toj ekipi samo on vredi. Na prvom mestu mora da ide trener. LAC pravi jedno tri serije od 8-10 poena za redom, a on se ne seti da uzme time-out. Dok na drugoj strani Rivers odmah zove time-out cim Denver veze pet poena.
Drugi problem su igraci zadatka: Millsap, Grant, Harris, Morris, Craig. To je solidno, ali za neki veci uspeh nedovoljno dobro. Svaku trecu ili cetvrtu utakmicu neko od njih igra neku vecu ulogu, ali to je premalo. Harris - svaka cast na odbrani - se zaleti u reket i masi polaganje bez potrebe, da bi odmah u sledecem napadu, kad su mogli da povedu, sutirao trojku na samom pocetku napada i naravno promasuje. Jokic, Murray i Porter su jedini koji mogu da pogode trojku.
Jokic mora da vidi koji mu je cilj: Da li da ostane u Denveru ili mozda da trazi trejd kod nekog ozbiljnog kandidata za titulu.
Ovako ce oni da ulaze u Playoff, tu i tamo da dobiju neku seriju i da naprave neko iznenadjenje, ali finale nece videti.
Za to ti trebaju igraci zadatka kao sto ih imaju recimo Toronto i Miami. Ti momci nikad ne zakazu i mozes kod svakog od njih da racunas da ce da ubace 10-15 poena. Denver to nema. Jokic standardno dobar, Murray dobar jednu utakmicu, pa se 3-4 skoro ne vidi, Porter potencijal, ostali toplo-hladno.
(Evgenije Onjegin, 13. septembar 2020 20
osim ovo si ugasio tv ,nista tacno nisi napisao bas nista

maki1982

pre 3 godine

kakav blickrig denvera. ja mislim da u klipersima jos ne znaju sta ih je snaslo. sto rece voditelj na areni, jokic je mnogo puta pogodio one teske suteve da bi bilo slucajno.

zemunski kej

pre 3 godine

Fenomenalna utaknica za Denver! Ajde malo da pogledamo Kliperse ,sto su podbacili. Cini se da Dok Rivers nije bio na visini zadatka. Kvalitet Klipersa je nesporan i jaci su od Denvera ali kao da psiholoski nisu za sampione. Svi ali bas svi su predvidjali finale zapada Lejkersi ,Klipersi a na Istoku Milvoki.Ali Plaj off je nesto drugo ,Sada Denver ima realne sanse za finale a i ovo im je veliko uspeh ne znam da li su ikada stigli dovde.Sto znaci da ce im Jokic biti leganda Kolorada.

Aleks

pre 3 godine

Koja blamaža Klipersa, ali prvenstveno Riversa kao trenera. Šampionski tim my ass, ne mogu već drugu seriju da zatvore kako valja. Džabe gomila dobrih individualaca kad nema krštene akcije, nema hemije, ničega. Daj loptu Kavaju pa šta izmuva, Pola Džordža klasika alibi superstar... S druge strane igrači Denvera koji se ovde nazivaju propalicama i prevarama se zapravo drže zajedno, vidi se da Jokić tim prevarama veruje i da imaju dobru hemiju. Povukao je večeras taman koliko treba i imao je solidnu podršku od saigrača.

Ko god da prođe biće lak plen Lejkersima. Sada su šanse više na strani Denvera jer su verovatno puni samopouzdanja, dve tekme za redom vraćaju se sa oko -20. Ali velike padove u igri obe ekipe Lejkersi će sigurno surovo kažnjavati, oni seriju zatvore kako treba. Prijatno sam iznenađena izdanjem Denvera u ovoj utakmici.

objektivno

pre 3 godine

Neki komentatori pominju Kliperse i njihove sanse u finalu protiv Lejkersa. Objektivno njihove sanse su sada mnogo vece da izgube sedmu utakmicu bez obzira koliko budu vodili, i da nece ni igrati protiv Lejkersa.

Denver Dinosaurus

pre 3 godine

Nisam siguran, ali ne znam da li je bilo slučajeva da se neki tim vraćao sa 1-3 u dve uzastopne serije. Ako to urade, Nagetsi više nego zasluženo u finale konferencije.
(DukiNS, 13. septembar 2020 21:50)

Nije niko nikada u NBA istoriji.
Takođe, prvi su koji igraju 4 uzastopne serije sa sedmom utakmicom (u dve različite sezone).
I do sad su neviđeno uradili. I mislim da se sad već ne postavlja pitanje da li će uspeti. Možda se ovi probude, ali su propustili mnogo, tako da će pasti.
Kladionica, koja sigurno ne voli da greši i poklanja, rekla je da su Klipersi u svakom meču ogromni favoriti, a Denver stigao do 3:3. Tako da je dokazano za sva vremena da mogu protiv bilo koga da se vrate, sa 18-19 razlike od "boljih".

zoran

pre 3 godine

- Klipersi večita druga ekipa iz Losanđelesa i tradicija će se nastaviti . Klipersi imaju dobre igrače al imaju velike padove u igri .
-ako Klipersi udju u finale zapada raspašće se protiv Lejkersa .
-Denver ima potencijal ogroman ali mislim da nisu jos zreli za titulu .
-ako Debver u 7 dobije ipak mislim da su Lejkersi krupan zalogaj i tu ne mogu nista . Lebron igra kao nikad a Dejvis je sjajan.
-Gazda Denvera ima sjajnu i mladu ekipu punu potencijala al treba mu tu jos neko pojačanje da iduće sezone napadnu titulu .ove se pojačanjem nisu pripremili za tron .
-mora gazda da se odluči želi li titulu .

neko ko zna

pre 3 godine

Jokić je ponovo pokazao da je veliki igrač. Mislim da naši mediji preteruju tvrdnjama da je jedan od najboljih u NBA pa to nervira dobre poznavaoce NBA lige. On sigurno nije igrač ranga Lebrona, Kawhi Leonarda i ostalih najboljih igrača ali je sjajan igrač, pogotovu u koncepcji igre Denvera. Ne treba ga ni preterano uzdizati ali još manje nipodaštavati!
(SIMA, 13. septembar 2020 21:52)

A zasto nije u njihovom rangu? Zato sto ne zakucava? Momak ima standardne brojke, to sto igra mozda nije atraktivno, ali nesporno da je u rangu najvecih zvezda. Nema titulu? Nijedan superstar je nije uzeo sam.

Da je Marej konstantan, ili da imaju jos jednog igraca na spoljnim pozicijama, da je tu npr Durent ... bili bi konkurenti za titulu

Neopravdano prisutan

pre 3 godine

Denver je sazreo u odličan play off tim. Ono što fascinira je činjenica da je Denver u ove dve godine u play off-u igrao 7 utakmica nakon kojih bi ih poraz poslao kući. U tih 7 utakmica oni imaju skor 6-1. Njihov problem leži u tome da moraju da se "zapale" da bi dobili jakog protivnika, dok Clippers-i igraju u sličnom ritmu celu utakmicu. Iz tog razloga se i dešavaju ovakvi preokreti Denvera. Ili, prosto, Clippers-i dobiju utakmicu igrajući u ujednačenom ritmu svo vreme. Jedino Jokić u Denveru igra ujednačeno ceo play off, dok je, ponajviše, Marray-u potrebno da se "zapali".
U svakom slučaju, ove dve utakmice u kojima je Denver u drugom poluvremenu igrao sjajnu odbranu protiv napadački izuzetno potentne ekipe pokazuju da Denver ima šampionski potencijal.

decadevedesetih

pre 3 godine

Najljepsi dresovi ikada. Ovi večerašnji od Nuggetsa
(milky, 13. septembar 2020 21:31)

Sto bi mi nba fanovi rekli, mutombo dresovi :)

srle

pre 3 godine

Jokara odigrao najbolje kad je bilo najpotrebnije. Isto tako treba izdržati u toj takozvanoj majstorici, samo napred Nagetsi, hrabro i da se dobije ta sedma utakmica.

Borky

pre 3 godine

Ovaj Lenard je najzasticeniji igrac danasnjice. Da ne bude zabune sigurno uz Lebrona najbolji na svetu al kad gledate na nekom drugim kanalu osim arene cuje se kako vristi svaki put kad ide na ulaz. Steta sto je zvuk iz dvorane na areni utisan jer to je strasno kako se covjek dere cim krene u prodor.

Majčin sin

pre 3 godine

@neca, 13. septembar 2020 22:18)
Uh ne znam baš... Bilo je dobrih centara. Ja najviše pamtim i cenim Olajdžuvona, dominantan je bio Šek, Džabar takođe. Nisam nikad gledao Wilta, ali brojke su mu neverovatne. Onda Robinson, Juing...
Nikola je stvarno odličan ali ne bih ga još poredio sa najvećima. Jedino što ranije centri nisu šutirali trojke a Nidža to radi uspešno i fantastično asistira, da ima preciznije saigrače imao bi svaku utakmicu 10+ asistencija.

MPP

pre 3 godine

MISLIM DA SADA
nema nikakve sumlje da je
Nikola večeras postao
SUPER STAR NAJVIŠE KLASE.
NEVEROVATNA JOKIĆEVA PARTIJA KOJE ĆU SE RADO SEĆATI U STAROSTI !
DEMVER opet dobija na kolektiv . Nikola pojačava svoj angažman u PLAY OFU .
RASŠRAFIO JE LENARDA I KLIPERSE , PROSTO IH JE POČISTIO SA TERENA . IZRAZ NA LICIMA KLIPERSA SVE JE GOVORIO - RASTROJSTVO I OČAJ.
BRAVO DENVER OPET SU SE VRATILI . Au kakvo veče .....
Zaslužili su da odu u finale ....samo da je Marej ok. I Marej je odigrao na vrhunskom
nivou povredjen .
E ovo sad više nije čudo , ovo je NOVI DENVER U NALETU !!! VRHUNSKA UTAKMICA PUNA IZVANREDNIH POTEZA NA OBE STRANE .
ALI ONI SULUDI KOŠEVI JOKIĆA ....
S U L U D I !

King of Snake

pre 3 godine

Da li neko zna, da li je Jokić nekad odigrao plejof utakmicu a da nije dao 20+ poena?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Majčin sin)
Druga ili treća protiv Jute...To mu i kvari prosek!

аца

pre 3 godine

Ово је било толко добро ћу да гледам седму утакницу од половине 3 четвртине.

Луди су ови Нагетси. :))

Јужњак

pre 3 godine

Овај крај спортског викенда је сушта супротност у односу на прошлонедељни!

Jugcrni

pre 3 godine

Volio bi da znam gdje su sad svi oni koji su na 3:1. kada sam ovde napisao da Denver ima karakter da se vrati i igra sedmu utakmicu dali 180 minusa i samo 2 plusa.
Kažem opet oni su hladni kao led kod njih nema predaje.

Cccccc

pre 3 godine

Ne znam da li njima vise odgovara da povedu u 7. utakmici ili opet da jure rezultat. Mozda nece imati snage za jos jedan preokret ako budu gubili a sa druge strane uopste ne znaju tako dobro da sacuvaju prednost. Jedino ako bas povedu sa 20 razlike kao u 2. ali i tu je bilo cupavo.

DRAGAN

pre 3 godine

Vrlo losa igra Denvera u
prvom poluvremenu.
Onda je proradio, ko bi drugi
vego zlatni Denverov JOKER
i sada je nereseno. Idemo
u sedmi duel, i nadam se
da ce Denver i JOKIC otici
u finale zapada. Bravo
momci na danasnjoj pobedi.
Sada je sve moguce, igra
nerava i snage za 7 dvoboj.

Patas

pre 3 godine

Lice Pola Džordža na kraju utakmice govori više nego 1000 riječi. Denver ima šansu u sedmoj utakmici. Klipersi su sada na psihološkom planu pali. Mislim da su svi onomad očekivali kraj serije i 4:1 za Kliperse, ovome se niko nije nadao. Nikola odigrao maestralno, bogotac. Šteta što MPJ nema malo više iskustva, ako bude zdrav, mali će da bude vrhunski igrač. Ne plaši se da šutira, biće od velike pomoći Jokiću sledeće sezone. Marej odigrao ok, ali po mom mišljenju on ipak nije igrač za velike domete. Heris odigrao odličnu odbranu, i dao bitne poene na kraju. Ipak trebalo bi još dosta da radi na sebi, da popravi igru prema naprijed koliko je to moguće.

Ivan

pre 3 godine

Brutalno je ovo sto radi Dzoker. Ne smeju samo da dopuste vise da gube na poluvremenu 20 razlike. Ako se to opet desi, nece se vratiti iz takvog minusa treci put.

Saber Rider

pre 3 godine

Jel snima neko izjave ovih Lebronovih fanova,kad se pobedjuje samo njega pominju a kad se gubi,okrivljuju saigrace. Ladno ljudi pisu kako je kosarka kolektivni sport i onda da ce ako pobedi pokazati da je bolji od Kavaja,ovog onog!!! Sto znaci da je Durant dokazao da je bolji od Lebrona,vodi 2:1 u finalima,Dankan 11-4 u pobedama. Jel i sad timski sport i jel bitno ko sa kim igra?! Sto bi voleo da Denver dobije sedmi mec i onda posto niko to ne bi ocekivao udju u finale.

chupavi

pre 3 godine

U prvo poluvremenu rekoh bratu gotovo je, ispada Jokic. Onda je pocelo drugo i na sredini one serije kadnsu ih stigli sam se predomislio. Jednostavno, klipersi su stali, ne znam dali su pomislili da je vec gotovo, ali Denver je krenuo i sve se okrenulo. Svaka cast Jokicu, odigrao je odlicno.

lagano

pre 3 godine

Uz dužno poštovanje prema legendama naše košarke, ali ova zemlja nikad nije imala igrača ni blizu kao što je ovaj dečko i samo nostalgičarima ili Evroliga fanaticima to može da ne bude jasno k'o dan. Čovek pogađa trojke iz pada s jedne noge preko dvometraša, alo. Ne verujem šta gledam.

Neo@

pre 3 godine

Kako rekoše Edin i Kole, prva finalna utakmica konferencija se igra odmah sledećeg dana nakon sedme, ova dva tima!
Pa da li je to uopšte realno i moguće pride?
Pobedis sedmu, udjes u finale i onda svesno žrtvujes prvu utakmicu finala konferencije da bi odmorio glavne igrače!
Ako Denver prodje u finale, opet će morati da daju fore protivniku i opet da ih stižu.
Možda je ovo i njihova sezona, ko će ga znati!?
Kako ide, ništa nije čudo!

Dragan Feliks

pre 3 godine

Kakav povratak Denvera. Potpuni ludaci. Kada mislite da su na ivici nokauta oni ožive i kreću da udaraju na sve strane. Nikola Jokić kao bog otac košarke, ovakvu konstantnu seriju odličnih igara kao protiv Jute i Klipersa ne pamtim da je imao neki centar, ali ovo nije samo njegova pobeda jer košarka je da ne zaboravimo ekipni sport, i svaki igrač ima svoju ulogu baš kao i ostali članovi stručnih štabova i medicinskih timova. Iako daleko iskusniji Klipersa već drugi meč zaredom gube prilično naivno. Čini mi se da je njihov problem to što se u napadu previše oslanjaju na Lenarda i Džordža a napadački doprinos ostalih je mizeran jer Šemet i Beverli su potpuno nekorisni, Lu i Harel van forme a i večeras Zubac neupotrebljiv, a i Moris daleko od nekog doprinosa jedino je Grin imao dobru sekvencu . Kod Denvera napadački Marej dobar, na kraju je proradio i Heris, Moris i Plamli sa klupe dobri baš kao i Krejg, a Grent i Milsap lošiji. O Porteru ne znam šta da kažem, sa njim u timu u napadu daleko veća širina ali njegov IQ je problematičan jer greške koje pravi ne priliče ni početnicima. Ipak Denver se nekako dokopao sedme utakmice i sada se već ozbiljnije nadam da i to mogu dobiti.

...kada sam bio mali, znao sam svoj pravac!...

pre 3 godine

naš nikola je večeras komponovao na terenu kao volfgang amadeus mocart - svaki njegov šut, a posebno ona trojka u prvom poluvremenu koja je smanjila prednost klipersa na plus dva je bila magija i užitak za gledanje.

naravno, nije samo nikola igrao večeras za denver. džamal, mali porter, geri i tori su isto odigrali odlično večeras.

ostaje mi samo da kažem - napred denver, do finala zapadne konferencije!
možete vi to!

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 3 godine

Nikola Jokic 30+ 10+ 5+ po koji put u playoff tekmi kad je najbitnije?!
64 poena u drugom poluvremenu 48 sekundi do kraja, evo zasto su bili treci i drugi tim na ovom zapadu protekle dve sezone!

Rocky Balboa

pre 3 godine

Da li neko zna, da li je Jokić nekad odigrao plejof utakmicu a da nije dao 20+ poena?
(Majčin sin, 13. septembar 2020 20:58)prvu u ovoj seriji ali kasnije pure magic !!

Ape

pre 3 godine

Par stvari... Meloun uzas od trenera, Portera poslati u G-league dok ne nauci da kontrolise loptu i da dribla. Milsap je zreo za penziju, Haris nema samopouzdanja u napadu ali bi bez njega bilo jos gore, Marej-a ne treba komentarisati, nekad je topao a cesce hladan. Jokic vec par utakmica potpuno stane u drugoj cetvrtini, ostane bez daha, ali mu se divim kako moze uopste da trpi/gleda ove teletabise od saigraca. Nadamo se novom comeback-u !

Frza

pre 3 godine

Zavrseno prvo poluvreme - ugasio TV.
Denver u ovom sastavu nikad nece da osvoji titulu. To sto su neki vec pisali da bi Denver bio na dnu zapada bez Jokica je tacno. U toj ekipi samo on vredi. Na prvom mestu mora da ide trener. LAC pravi jedno tri serije od 8-10 poena za redom, a on se ne seti da uzme time-out. Dok na drugoj strani Rivers odmah zove time-out cim Denver veze pet poena.
Drugi problem su igraci zadatka: Millsap, Grant, Harris, Morris, Craig. To je solidno, ali za neki veci uspeh nedovoljno dobro. Svaku trecu ili cetvrtu utakmicu neko od njih igra neku vecu ulogu, ali to je premalo. Harris - svaka cast na odbrani - se zaleti u reket i masi polaganje bez potrebe, da bi odmah u sledecem napadu, kad su mogli da povedu, sutirao trojku na samom pocetku napada i naravno promasuje. Jokic, Murray i Porter su jedini koji mogu da pogode trojku.
Jokic mora da vidi koji mu je cilj: Da li da ostane u Denveru ili mozda da trazi trejd kod nekog ozbiljnog kandidata za titulu.
Ovako ce oni da ulaze u Playoff, tu i tamo da dobiju neku seriju i da naprave neko iznenadjenje, ali finale nece videti.
Za to ti trebaju igraci zadatka kao sto ih imaju recimo Toronto i Miami. Ti momci nikad ne zakazu i mozes kod svakog od njih da racunas da ce da ubace 10-15 poena. Denver to nema. Jokic standardno dobar, Murray dobar jednu utakmicu, pa se 3-4 skoro ne vidi, Porter potencijal, ostali toplo-hladno.
(Evgenije Onjegin, 13. septembar 2020 20:39)

Reče čovek i ostade živ.

Ostin A

pre 3 godine

Bukvalno u dosadašnjih 6 poraza, Denveru su ili Jokić ili Marej, ili obojica igrali užasno. Kada bi imali još jednog vrhunskog igrača, bili bi favoriti broj 1 za titulu.

U dosadašnjih 7 pobeda, Jokić i Marej su razbijali. Obojica. Videćemo da li će izdržati utakmicu broj 7 u ovoj seriji.

shilmo

pre 3 godine

Ček, stani, polako, sta bi? ?
Gde ste bre Klipersi posli iz hale pre kraja utakmice? Jedni tako sišli s postolja i izašli pa se nije baš najbolje završilo. Po njim, mislim...

Pera Ždera

pre 3 godine

Samo jedno nebitno/bitno zapazanje.

Nikolina fenomenalna, konstantna igra se precesto zaboravlja ili podrazumeva u marketinskom smislu. Jamal odigra dve utakmice zaredom dobro (fenomenalan sinoc, napokon sazreo) odmah je vodja tima, najbolji (pricam samo za marketing i komentare javnosti). Porter odigrao par dobrih u nastavku sezone u balonu, odmah trejdovati Jokica, Porter je buducnost, secaju se svi tih komentara kad je krenuo restart.

Koliko jos monstruoznih stvari treba Nikola da uradi ne bi li zacementirao poziciju u medijima i medju fanovima, da zasluzi vise komentarisanja kao i bilo koji drugi superstar a da to nije samo kada kiksne u odbrani itd.

Jokica napadaju 2 na 1 konstantno pri probijanju bekova, odmah ocajan u odbrani namerno zanemarujuci kontekst licnih gresaka i ostale njegove kvalitete u odbrani (Green nedavno). Popravio Denver odbranu, oporavljen Heris (poboljsava odbranu prve linije), odmah dolaze odbrambeni kvalitete Nikole do izrazaja - lupio par kljucnih blokada (5 u par meceva), sece lopte, krade i niko vise rec o tome. Vise se ne komentarise odbrana, da je ipak solidan u istoj, nikako ocajan. Odjednom se to podrazumeva? Prva sledeca, naizgled opustenost sa te strane, krenuce opet atributi ocajne odbrane.

Jos jedan primer - Gober dao onaj jedan mec u seriji 20 poena odmah o njemu kao o Jordanu bez analize tipa - ok ali Jokic je top 10 igraca lige, sta da radi dalje da ga zaustavi, nadigra, samo hvalospevi o Goberu. Ne spominje se da ga je Jokic nadigrao sve prethodne pa sa tog gledista da se razmatra sta se sad promenilo itd. Sve u stilu, normalno je da Rudi da 20 poena Jokicu??? Sve ostale meceve serije Jokic ga razmontira i opet se ne spominje dominacija nad njim nit se spominje ocaj Gobera tj koliko je bio nadigran. Opet fokus se sklanja sa Nikole, u fazonu pa dobro podrazumeva se da je dobar.

Sinoc isto nakon savrsene partije. Nit pitanja trenerima, nit igracima o Nikolinoj dominaciji. Lenard kad odigra iole dobro npr, ne odlicno kao Nikola sinoc, obavezno 10 pitanja i analiza oko toga. Sinoc sve u stilu kako su Klipersi popustili, ispustili, predali, analiza iz tog ugla. Nikako da je Denver prelomio, podogo igru, Jokic pogodio nestvarne tri trojke zaredom, Marej povredjen razvalio itd. Nikola 34p 14sk 7as, prelomio po ko zna koji put kad je najteze i nema veze, nista o tome, ajmo jos beskonacne analize o Lenardu, Riversu i Dzordzu.

+ Pokusaji svake sezone da se Embiid pa i KAT uguraju od strane medija na mesto najboljeg centra. Zamislite da Denver ne udje npr u POff kao sto je Minesota km daleko od istog. Bio bi komentarisan kao jedva top 5 centar garantujem. Tada bi se gledao timski uspeh dok se sada kod Embiida i KAT argumentuje samo individualno posto timskog uspeha nemaju nikako. Da ne pominjemo da se povredjuje kao Embiid ili da je ociscen kao Filadelfija u prvoj rundi POffa. I sad da pitas ekipu iz TNTja ko je najbolji centar NBA posle svega vidjenog i nevidjenog u NBA opet bi 3ca od 4ce rekli Embiid, eto tako, jednostavno ima vise misica, mora da je dominantniji ili bolji. Komedija :)

Na kraju neka Nidzis cepa svoje pa ce se polako cinjenice poslagati kao i do sada. Prvo je jedva bio komentatisan kao jedan od boljih mladjih igraca lige a bio mozda i najbolji mladi tada pored Porzingisa. Pa jedva medju najboljim mladim centrima, pa nekako i top pet centar kada je bio realno top tri sa Embiidom i KATom pa sad ne samo da je najbolji centar vec je i igrom u ovom POffu s'ozirom na prosecnost Denvera itd Top pet igraca lige a mnogi ga i dalje gledaju kao jedva, na misice top 10 igraca. Ludilo.

"Malo" duzi komentar ali nikako da procitam ovde analizu sa marketinskog aspekta zanemarivanja, podrazumevanja i nedovoljnog javnog komentarisanja cuda iz Sombora. Poslastica u utorak! Pozdrav.

Tim Sistem Bolonja

pre 3 godine

Mislim da su sada Klipersi psihološki totalno potonuli i da nemaju šanse u sedmoj utakmici iako su mi i dalje igrački kvalitetniji od Nagetsa u kome osim našeg Joke i Marija nema standardnog igrača,svi osciliraju od sjaja do očaja!

Back in Black

pre 3 godine

Ako Milsap opet odigra kao u trecoj cetvrtini ako Grantu krene šut moguci je cak i totalni preokret.Nisu Klipersi toliki bauk kako su mnogi mislili.Imaju veliki roster ali ne štima baš sve po planu.

Quincy Miller

pre 3 godine

Rokao kvotu 4 na Denver pre početka meča kao i 5.90 u toku meča.Samo bi lud čovek odigrao Kliperse za 1.30.No, u svakom slučaju i da su izgubili mi ne bi bilo krivo,ovo je bilo čisto razonode radi ali opet i veliko potcenjivanje Denvera.

my way

pre 3 godine

Сви су причали да су Клиперси далеко јача екипа и да Денвер нема шта да тражи против њих. У њима нема једног играча који може да покрене екипу када не иде. То нису ни Ленард ни Џорџ. Нагетси су самоуверени, играју тимски, имају петљу сви, имају Јокића и Мареја на које увек могу да рачунају и који их никада када је потребно не издају, тим су који је увек у стању да се подигне цео на њиховим леђима... ја видим Нагетсе како пролазе Клиперсе у 7. утакмици.

Pera Ždera

pre 3 godine

Sto se tice korisnosti za tim, uticaja na igru i saigrace, Jokic je def najbolji na svetu uz Lebrona u tom kontekstu. Najbolji allaround igrac, sve zajedno gledano, kosta MAX ali svojim superstar statusom ne donosi sebicnost ekipi, previse suteva, vec sve ukupno bolju igru celog tima. Raj za trenere.

Preveliki direktni i indirektni uticaj bez ogromnog br suteva i praznih poseda, silovanja, svega onoga sto cesto ide uz status superstara u ovoj ligi, svega onoga sto zna da gusi tum (toliko puta vidjeno, toliko mnogo primera). Efikasan, unikatan istorijski gledano sa svoje pozicije, inteligentan, hladan kada je najpotrebnije, timska zver! Doktor!

Ta njegova nesebicnost i pored extremnog pozitivnog uticaja po bolju igru saigraca, zna na neke momente (srecom retke i ne toliko presudne) da budi i "antitimska" tj neproduktivna. Situacije kada ignorise ciste svoje otvorene suteve, kada u momentima niko ne moze da pogodi on ignorise ciste floutere ne bi li proigrao igraca sa strane (par puta sinoc pre eksplozije u drugom poluvremenu). Ponekad bespotrebne finte suta ali sve je to toliko zanemarljivo posmatrajuci pozitivan kontekst tu i tamo manjka agresivnosti.

Tako atipican i unikatan, istinski, antimarketinski superstar.

Mihailo

pre 3 godine

Prvu utakmicu su ih klipersi dočekali odmorni i počistili. Sada je ovo već šesta utakmica u 12 dana i naravno da se umor pokazuje i kod klipersa. Ipak ima nešto i do godina, Denver je dosta mlađi tim. A tek je brutalno kada se oni pogledaju, igraju već 15 utakmica u 30 dana, na svaka dva dana...

Saber Rider

pre 3 godine

Individualno gledano Klipersi imaju najbolji tim u ligi. Rece ovaj sto je Lebron njegovo bozanstvo. Pa cekaj znaci za tebe je ipak Lenard bolji od Lebrona? Dzordz je bolji od Dejvisa? Beverli je bolji od Ronda? Ovakav Lou Williams je bolji od..bilo koga Caruso,kuzma,dany green!! Jeremija nemoj da ti se desi jos jedan Dirk Nowitzki prerusen u Jokica i tada su svi mislili Majami u 5. A nemoj posle da se zahvaljujes Dejvisu ako zaustavi Jokica. Ove sezone defanzivno i ofanzivno Dejvis je bolji i od Lenarda a kamoli dzordza.

ja

pre 3 godine

Kakva utakmica. Ukljucio sam se kad su Klipersi imali seriju 17:0 cini mi se u drugoj cetvrtini. Onda rapsodija u trecoj, i kao slag na tortu 4/4.

neko_objektivan

pre 3 godine

Ali ljudi moji skoro 40 hod imam ja ovakvo drvo od igraca nisam skoro video...MPJ...sta je ovo ??? Sta igra ovaj covek. Da 2 trojku pa preko njega 2 kosa on 2 izgubljene kroz dodavanje a zatim GAZI loptu u kontri ??? Aman sta je ovo ?

SIMA

pre 3 godine

Jokić je ponovo pokazao da je veliki igrač. Mislim da naši mediji preteruju tvrdnjama da je jedan od najboljih u NBA pa to nervira dobre poznavaoce NBA lige. On sigurno nije igrač ranga Lebrona, Kawhi Leonarda i ostalih najboljih igrača ali je sjajan igrač, pogotovu u koncepcji igre Denvera. Ne treba ga ni preterano uzdizati ali još manje nipodaštavati!

Evgenije Onjegin

pre 3 godine

Pogledajte sta sam napisao u prvom komentaru.
Stojim i dalje iza toga, ali ovo je prosto neverovatno.
Opet se vratiti posle takvog zaostatka i na kraju dobiti 13 razlike.
Pogledao sam rezultat negde sredine 3/4 i vidim su samo na -2 i ponovo palim TV.
Nidza neverovatan... Da li je ikada zakazao u nekoj PO-utakmici?! Standardno ima oko barem 20-10-5, a skoro svako drugo vece mu je ovakvo. Svaki put kad sutira trojku ili dugu dvojku imam osecaj da ce da udje - mnogo mu mekan sut.
Ali ajd' da pustim Denver... nego sta je sa LAC? Pa to nije normalno dva puta ispustiti toliku prednost, a ovu su izgubili sa skoro 15 razlike. Nije mi jasno kako jedna tako kvalitetna ekipa moze toliko da padne.
Bilo kako bilo - nek Denver iscupa jos jednu pobedu pa da i dalje gledamo Nidzu!
A sada, jos jedno pivce i da Thiem pocisti Zvereva!

Harizmatican

pre 3 godine

Kao sto je odvratno videti ljude koji kukaju odmah na pocetku da je kraj, u ovom slucaju da je gotovo vec 6 utakmica tako je i fantasticno videti ljude koji nikad ne odustaju i ustaju jaci iz teskih situacija u ovom slucaju Denver Nagetsi.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

OK, igrali su ocajno u drugom poluvremenu Klipersi ali da se ne lazemo, razbio ih je Jokic. Kakvo ludilo od utakmice, kakav preokret.

Jaran

pre 3 godine

DukiNS
Hjuston sa Hakimom je gubio 2-1 (na 3 pobede u prvoj rundi) i 3-1 u prve dve runde da bi na kraju metlom osvojio prsten. Bio je vec nekoliko puta na Arena Sport 5 dokumentarac o Hjustonu, ono je bilo neverovatno kako su uopste uspeli sa osvoje drugi prsten. Kao 6. na Zapadu su pobedili Jutu (3.), Finiks (2.), San Antonio (1. i Admiral MVP) i na kraju Orlando (1. na Istoku)! :]

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Odakle je došao ovaj Geri Haris i šta je uradio sa onim Harisom iz prvog poluvremena? Mislim, naravno, na igru u napadu. U odbrani je uvek bio sjajan. Posle naravno Jokića, koji je urnisao Kliperse, taj novi/stari Haris je bio glavni razlog za pobedu Denvera danas.

Demar Derozan

pre 3 godine

Svi koji su pisali da Denver sigurno gubi posle -18 kao da ne gledaju Nba tekme i ne vide sta je neophodno jednom timu da bi osvojio prsten. LAC imaju samo jednu pravu zvezdu - Kavajia sto je nedovoljno i cim ih sustize protivnik, gube se. Lose su vodjeni sa klupe, sto je dovoljno za egal seriju sa Denverom, sli za vise ne. Isti problem ima Juta. Neophodne su dve velike zvezde, sto imaju LAL, uz podrsku ostalih. Da je Kavaji ostao u Torontu, opet bi uzeli prsten. Jokic je sjsajan, ali su u rangu sa Jutom i LAC kao tim.

Ljubo

pre 3 godine

Drugo poluvreme je recept kako trebaju da igraju celu utakmicu,jaku odbranu i da svi igraju u napadu a ne da svi čekaju šta će Jokić i Marej uraditi,ne mogu dva raspoložena igrača dobiti utakmicu.

ElHombre

pre 3 godine

Stigli ih na -2 i onda upropastili sve. Cist faul nad Nikolom nije sudjen i naravno tehnicka Malona, 16 poena je previse, uspeli su jednom ali ovog puta mislim da nece uspeti da se vrate.

mrkela

pre 3 godine

Sudjenje je stvarno kriminal!Vidim da nisam jedini koji tako misli...Zubac pravi čist faul na Jokiću i Meloun još dobija tehničku.

Milos Teodosic

pre 3 godine

Mislim da je Jokic najbolji centar u NBA, ali potrbno je još igrača na visokom nivou za šampionski tim.
Marej dobar igradč ,ali po meni ne potrebno plej. Previše troši energije.
Porter ako ostane zdrav biće odličan igrač.
Haris vazan deo tima, nikako da ga trejduju.
Grant zalutao

Čobanče

pre 3 godine

Al dobra taktika Denvera, puste protivnika da se razigra 3/4 da se opusti i onda u zadnjoj pritegnu, stignu 18 razlike, i evo ih na 1 razlike dok ovo pišem :D
Realno, Kavaj je zverina, ali on i Džordž - ostatak Klipersa trubači.
Može ovo da se iznese, čak i prođe u finale Zapada, samo treba verovati!
I igrati odbranu.
I da se ne promašuju otvorene trojke, ja ne verujem ovaj Milsap, 3 metra nigde niko oko njega...

Realan

pre 3 godine

Evo Ihh. Pa dal mozete nekad da budete bar malo realni. Pa vec izjave Dzabar je smesan za Jokica,najbolji centar svih vremena,niko ovo nije radio. Niko samo Bill Walton pre povreda kada je Portlandu doneo jedinu titulu u istoriji. I nemojte da mi pricate ko protiv koga igra Jokic igra protiv Zubca,harela,goberta koji je realnooo prosecan igrac koji nema ni sut,bilo kakav,niti koordinaciju pokreta a ipak se svrstava medju top defanzivce,secate se kako se vec veteran Gasol igrao sa njim u finalu eura. Prosle sezone Oldridz i blejzersi bez centra. Jedino sto Jokic igra atipicno za centra. Recimo JEDINSTVEN centar. Walton i Sabonis bili isto. Ali da ovako vec pisete kako su neke legende SMESNE za njega,sramota! Novicki,Dankan,Dzejson Kidd su 2003 bili deo finala zapada i velikog finala,da su se penzionisali 2005 u 2015toj godini bi ih vec nazivali smesnima i kako se ne bi snasli u trenutnoj konkurenciji. A u realnosti likovi su osvojili prsten 2011 i 2014 godine jer mozgovi od igraca mogu da igraju protiv bilo koga,bilo kada. Samo malo pustite kocnicu i nemojte da vredjate jer sve se promeni kada dodje neuspeh,odmah su i komentari kontra.

Stefke

pre 3 godine

Dodao bih i to da smo na pocetku 2/4 videli sta je mozda i najveca mana Denver,a to je trener.Ko odgleda 2 utakmice u trecoj ce znati ko i kad ulazi i izlazi,aa i videli smo kako trener Klipersa posle serije Denvera od 5-0 reaguje odmah,dok Meloun posle serije 11-0 je podigao nekako ruku i trazio tajmaut.Aaa o akcijama koje Denver igra da ne pricam,sve se svodi mastovitost Jokica,i Marejov sut

veliki strumf

pre 3 godine

85-81 Porter sam u sali masi trojku, pa Moris biva izblokiran na polaganju i umesto 7-9 razlike, Kavaj pogadja trojku i stižu na -1. Kako puštaju Lenarda samog, neverovatno.

Kontras

pre 3 godine

Denver je pregazio Kliperse u drugom poluvremenu. Ne znam ko ce pobediti u 7. mecu, ali jedno je sigurno:

pobednik zavisi od Denvera. Ako Jokic i ostali ograci Denvera budu imali vece Klipersi gube.

Moja prognoza je da Denver ide dalje.

bmiles

pre 3 godine

Jedva ceka, emisiju "Inside" na TNT kanalu,da vidim kakvu ce zezanciju popiti Carls Barkli od Sekila za ono "garantovanih 4:0" u seriji za Kliperse!?
Inace Barkli je imao previse "garantovanih" predvidjanja: Portland eliminise Lejkerse,pomenuta setnkja Kliperse sa Denverom,pobeda OKS protiv Hjustona,tako ako se kladite nikako ne slusajte Carlsa!

Tajm aut

pre 3 godine

Meloun na 6;0 za Denver ceka da ovi predju u vodjstvo 13;8 pa uyima tajm aut. A Dok R. na plus 12 posle dva dobra napada uzima tajm aut da ne smanje vodjstvo iako je za Kliperse plus 7.

Marej s parkinga

pre 3 godine

Na Mareju se smenjuju PG i Lenard, dva ponajbolja defanzivca lige. Obojica su puno visi i jaci od njega a dobili su zadatak da mu ne daju da dise. Zato Marej slabo igra jer mu jednostavno ne dozvoljavaju da se razmase. Sto se tice Jokica, svesni su da se tu ne moze nista uraditi sem povremenog udvajanja. Ceo plan igre Klipersa u odbrani je da ostavljaju otvorene na sutu Krega, Morisa, Herisa i Granta koji ne mogu nista da pogode. Jedina sansa Nagetsa je da se Milsap probudi i MPJ zaigra najbolje sto moze. Klipersi jos uvek ne igraju na svom maksimumu i ako PG opet zakaze imaju velike sense da seriju odvedu u samu zavrsnicu...

Pitanje od mlion dolara

pre 3 godine

Da li ce Meloun na pocetku cetvrte cetvrtine ubaciti Plumdoga? 🤔 Bolje da ostavi Jokaru da crkne nego da odradi standardnu izmenu koju svi znaju. 😁

palop

pre 3 godine

Samo da sudije ne budu "previse" na strani Klipersa i Denver prolazi.
(76er, 13. septembar 2020 23:13)

Ja se iskreno plasim da ne bude scenario Sakramento - Lejkersi, ipak je LA finale zapada mnogo bolje za gledanost, marketing... LBJ i AD vs. Kawhi i PG je ipak atraktivnije za medije, ali ja bih finale Denver - Majami pa sta bude, neka bude.

Mr.Bruce

pre 3 godine

Једина дилема је за кога да навијам у финалу истока,мајами одлично игра сезону,бостон уз чикаго омиљена франшиза.Ако је трач да ће Јанис у мајами сл сезоне онда нек се стрпе још годину за титулу,тако да дефинитивно бостон.У сваком случају ко прође у финале са истока навијаћу свим срцем да згазе било кога из ЛА,баш ми се згадиле обе екипе нешто ове год...

CroFed

pre 3 godine

Lakersima osmijeh na licima, svježi, zdravi će dočekati finale zapada, a Clippersi ili Nuggetsi će biti izraubani, možda i ozlijeđeni. Lakši zalogaj nego planirano će to biti za Jamesa, Davisa i ekipu

JPR24

pre 3 godine

Denver mora od početka, žestoko i precizno ! Prošlu su napravili preokret, sad to nesmu da dozvole, teško je dve zaredom dobiti, a kamoli sa preokretima od -16 itd. Ključ utakmice ja manje više tu. Klipersi su i dalje favoriti, a ako Denver izjednači, u sedmoj može biti svega i svačega.

goran

pre 3 godine

sudije govore nagetsima da nemaju sta da traze u ovoj, dva nepostojeca faula u jednom napadu plus tehnicka, pa klipersi na svakunodluku reaguju ovako kao milsap, bukvalno na svaku odluku

Aleksandar

pre 3 godine

Gleda se iz Sapca, ajmo bre Nagetsi!!

Uz pogadjanje otvorenih suteva i slicnu odbranu kao u drugom poluvremenu prosle utakmice dobijamo!!

Aloha

pre 3 godine

Denver ima hemiju, nisu sujetni, vecina bar. Objasnili su MPJ sta i kako i decko je razumeo svoju rolu i sjajan je. Malone je mogao da glumi uvredjenu gospodju ali nije, svestan je velicine trenutka. Jokic je veceras sa parketa bas ishvalio Mareja, kako se digao posle pada Dzordza na njega. Mareju su Juta i NBA dzinglovi koji ga stavljaju u prvi plan malo udarili u glavu, ali se posle 7 utakmice sa Jutom, kada mu se ponovio Portland (odigrao uzas) a Jokic spasao stvar, spustio malo na zemlju.

Ali nervira kako ga i dalje stavljaju komentatori u prvi plan, bukvalno od podbacivanja. Cudi me da to ovde na portalu nikoga ne zulja, sto me navodi na to da od 300+ komentatora, 90% ni ne gleda utakmice nego prica napamet.

Stefke

pre 3 godine

Veceras verujem Klipersi ubacuju u visu brzinu,ali Denver ako odigra jaku odbranu i spusti ih ispod 100 poena(sto ce biti uzasno tesko) imaju sanse,s tim tandem Marej Jokic mora 55+ poena,i da im saigraci pogadjaju otvorene suteve.
Srecno JOKARA,VREMEE JE ZA TAJ TRIPLE-DOUBLE!

smiljkai

pre 3 godine

wow, kakav preokret Denvera! Odbrana odlična a napad samo sipa. Jokić noćna mora za matchup. Iz pick&rolla može da radi šta hoće. Pokušali su da ga brane manjim igračem je ga je krenuo šut ali to nije uspelo kad im je Joka prosuo Sombor shuffle :)

Dusan28

pre 3 godine

Ne pratim nesto NBA, vise evropsku. Ovi Klipersi mi izgledaju jaci tim ali je sudjenje sramotno. Ovaj Dzordz se zaleti na 3 igraca dobije faul a Mareja povrede i ne dobije faul.

Neko tamo

pre 3 godine

Играчи Денвера, осим Јокића играју од сјаја до очаја (Портер, Харис, Милсап...) само што су изгледа више у очају.

Pant.LA

pre 3 godine

Ako zapnu od pocetka izgubice, moraju da se prave mrtvi dobar deo utakmice, da drze kakav takav priključak i da na kraju odlepe, onda idemo u sedmu da se ne kvari tradicija ovog tima nagetsa u PO..

veliki strumf

pre 3 godine

Lep pocetak i onda su umesto Jokica i Mareja počeli da šutiraju Heris, Grent i Milsap, naravno sve promašili i serija Klipersa 11-0 koji tokom te serije ništa nisu promašili (doduše, na 8-4 Jokic imao otvoreni šut, bezveze fintirao, zabio se pod kos i promašio - nakon toga je Kavaj pogodio trojku i krenula serija Klipersa)! Neverovatno je kako ovi ostali ništa ne mogu da ubodu a Jokic ih pasovima nalazi skroz same! Naravno, Meloun kasni sa tajm autom - nedopustivo pustiti seriju 11-0 za 2 minuta. Da je Jokic u timu Klipersa imao bi po 20 asistencija po meču jer ovi ne promašuju otvorene suteve!

Jaran

pre 3 godine

Jel gledao neko od onih "Jokic nema pojma/Ostali igraci nose ekipu/MPJ je sjajan/Marej je zvezda tima/Milsep je i dalje dobar" prvo poluvreme???

Zoran

pre 3 godine

Heris na 1,7 sekundi do kraja prve cetvrtine ne ce ni da pokusa da uputi loptu prema kosu!!!! Pa koji je to kosarkaski rezon ja stvarno ne mogu razumjeti!!!

petarczv

pre 3 godine

Nadam se da ce milsap dati neki doprinos jer jedna dobra cetvrtina u 6 Utakmica je premalo za igrača koji prima 30miliona. Inače sudije su ocigledno na zadatku da obezbede finale konferencije klipers lejkers...

Straight Outta München

pre 3 godine

2 sec pre kraja Heris ne zeli ni da uputi sut na kos. Bitnija je coveku statistika od toga da postoji mogucnost da postigne tri poena. Jeste mala mogucnost, ali to su profesionalni kosarkasi i bio je potpuno neometan. Cela filozofija... Takav covek ne zasluzuje finale. Tacka.

Rokabili

pre 3 godine

Nikola da nije smoreni Somborac, da ima killer instinct bio bi ubica od igrača sa svakom utakmicom 30+, ovako, dobar igrač, kome samo fali malo energije i samouverenosti...

Dragan-Borca

pre 3 godine

Dajte im odmah da igraju sa Lejkersima, kako ih nije sramota, tacno sam znao. Uz sve greske Denvera bilo bi egal da imaju isti kriterijum sudjenja

Jax Teller

pre 3 godine

samo nek mi ovih hejteri koje tvrde, da je utakmica namještena, da se igra sto više utakmica, objasne, sto se onda dozvolilo, da se neke serije završe 4:0 i 4:1?

duledudule

pre 3 godine

Niti sam uvidela niti tvrdim da Lejkersi osvajaju, od pre par meseci sam mišljenja da titula ostaje na Istoku. Ali realnost je da su Lejkersi trenutno stabilniji i od Klipana i od Denvera, tačno se vidi šampionski mentalitet kako su skautovali i priveli kraju serije i sa Portlandom i Hjustonom. Klipersi će se žešće obrukati jer pokupili su sve role playere i igrače koji na papiru prave razliku, a u realnosti im se igra svodi na Kavajeve izolacije i neko petljanje u napadu Džordža i Lua, dok njihova "granitna" odbrana puca i protiv Dalasa i Denvera. Pored toga i Rivers se blamira, ovde tokom tekme ljudi pišu kako on odmah zove tajm aute, pa tako mogu i ja da držim tajm aut a da na terenu igrači ne promene ništa.

Videćemo koliko će sudije da kradu za njih u G7 ili će pustiti fer šibanje, ali volela bih da Denver prođe ne samo zbog Jokića nego i jer su Klipersi najodvratnija skupina u ligi. Mančester Siti NBA lige, franšiza koja misli da je posao oko titule završen kad se pokupe svi dobri igrači bez ikakvog plana. Svakako ko god prođe neće igrati protiv Lebrona, kao što ni ovde Denver ne igra protiv Kavaja "Šape" Lenarda. :)
(Aleks, 13. septembar 2020 23:37
Volim te ...

Neko

pre 3 godine

Na poluvremenu pise Porter 2 izgubljene, ja sam video bar 4...
Sudjenje je kriminal...ovde vec danima pricaju o LA finalu, jasno je gde se stvari namestaju...za svaki slucaj ako Den da znake zivota, ovi ce ih sahraniti

goran

pre 3 godine

u 1/2 grent heris milsap 1/10 sut. jokic fantastican imao i 7/8 marej 4/7, jednodtavno nije ovo utakmica gde njih dvojica sutiraju manje od po 25 puta. protiv ovakvog sudjenja jedino sut moze da ih vrati kao u prosloj, ne mogu da te sprece sudije da dajes trojke, ali ulaz, jokiceva cimanja na to ce ukrasti i u drugom bar 20 poena kao u prvom.

Mikula Kalifornija

pre 3 godine

U duelu nasih, ipak navijam za Bobija i Teodosica. Izvini Jokicu. Idemo klajpersi!!
(Mikula Kalifornija, 13. septembar 2020 18:20)
Изашао је НБА 2к21, слободно батали тај 2к18.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Чава, 13. septembar 2020 18:29)
E, sprdao sam se, ali si me dobro nasmejao :)

goran

pre 3 godine

odmah seriju 0-11 dopustaju, kakve padove imaju, jokic opet ceka 4/4 da pocne da sutira, na 8-4 sam na tri metra i opet nece da sutne trazi svoje "super" trojkase, o zivote da l ces se ikad opametiti

laki

pre 3 godine

sad, ako bi se sastavili ovi naši sa Balkana (Dragić, Dončić, oba Bogdanovića, Bjelica, onaj crnogorac zaboravih mu ime) u jednu ekipu + još neki evropljanin i Marej, mogli bi daleko da doguraju u ovoj ligi.

Dragan Borca

pre 3 godine

Denver mora da odigra vrhunski ako misli da pobedi. Inace ce ih unakaziti disparitet u slobodnim bacanjima. Jedan podatak za nevericu. U 5 utakmica Marej i Jokic imaju na 187 suteva samo 30 slobodnih. A rezervista Klipersa Herel ima na 37 suteva cak 30 slobodnih. Jeste da on kampuje u reketu ali je neverovatno da rezervista sa 20 min po utakmici ima isto slobodnih sa skoro 5 puta manje suteva nego Jokic i Marej. O Leonardu da ne pricam. Klipersi dobijaju i u Plej Of- u cesto tiki taka faulove. Denver je dobio bukvalno samo par takvih faulova. Maloun mora bolje da trazi tajm- aute. Popovic legenda secka protivnika posle 4-5 koseva, a Maloun dopusta i po 10 da primi pa tek onda zove. Leonard ce svoje isporuciti, vazno da im ne pogadjaju u serijama Moris i Lu. Nisu bez sansi, ako ostave srce na terenu
Ajmo Denveree

filip

pre 3 godine

Jednostavno ne vredi, Jokic namjestio tri otvorena suta za tri poena, Moris i Grent sve promasili, jednostavno ne vredi, ne mozes ocekivati pobedu ako masis otvorene suteve u serijama.

JeRemija

pre 3 godine

@Aleks

Draga Aleks, drago mi je sto si uvidela da Lejkersi uzimaju titulu ove sezone.

Sramotno izdanje Klipersa na celu sa Lenardom i Dzordzom.

Kriv je i Rivers naravno, individualno gledano Klipersi imaju najjaci roster u NBA...

anfakbls

pre 3 godine

I meni djeluje kao namještaljka. Sve je ovo šou biznis, da bi se podigla gledanost jer realno liga je duga i dosadna. Sada će ih klipersi pregaziti u 7-oj.

JPR24

pre 3 godine

Start dobar, i onda počinju da bacaju cigle i sledi 11-0 za Kliperse... Okej tek je pocetak, ali ne može se to dopuštati u tako vaznoj utakmici !!

Neko iz mase

pre 3 godine

@Alex - gradjevinac obozavam Jokica, ali ne staviti Hakima u listu najboljih centara svih vremena, a staviti Sabonisa (kog je Jokic odavno presisao) je elementarno nepoznavanje centara u NBA... Pritom, Dankan je veliki deo svoje karijere igrao PF, zasto bi inace zvali tandem Dankan-Robinson Twin Towers? Tako da realno, od centara, Wilt, Karim, Hakim, Sak su ispred njega, a ako gledamo samo footwork, jedino je Hakim ispred. Od njega se nije pojavio igrac sa takvim footwork-om na poziciji centra.

cole

pre 3 godine

Sa kakvim duducima igra Jokic.
(Kukatilo, 13. septembar 2020 19:24)

Vidim pocelo je, proslu su svi bili odlicni igrali brutalnu odbranu bili najbolji tim, e sad je druga prica posle samo prve cetvrtine, sad su svi ti isti duduci i jokic nema s kim da igra

veliki strumf

pre 3 godine

Klipersi nisu bolji kao tim, ali imaju više kvalitetnih individualaca. O Kavaju i Dzordzu ne treba trošiti reci ali i svi ostali su jako dobri šuteri. I sto je najvažnije - konstantni su. U Denveru ponekad bljesne Porter, retko Grent, još redje Milsap - to je više nego nedovoljno. Samo Marej i Jokic i hoce velike rezultate. Neće da može... Evo Jokic za četvrtinu 10 poena, 4 skoka, 3 asistencije (bile bi još tri da ovi levati znaju da ubodu otvoreni šut). I pored toga gube 8 razlike. Mogao je malo čvršće u odbrani doduše.

Jaran

pre 3 godine

bigule
Pred prvi mec u seriji sa SAS, jedan saigrac mu je rekao nesto u stilu:
- "Dream", ovaj (gleda u Robinsona) ima tvoju MVP titulu". Ostalo je istorija! :]

Darko

pre 3 godine

Odlična igra Denvera i Jokića.Više od toga me je,ipak, iznenadio bukvalno raspad Klipersa.Mislim da su mnogo ozbiljnija ekipa nego što izgleda i definitivno bi oni mogli bolje da pariraju Lejkersima.Pratio sam ih na početku sezone bez povredjenog Džordža,mnogo je bila bolja igra.
Normalno,u majstorici podrška za Denver.

boki volim kosarku

pre 3 godine

obicno ne pisem dok nije kraj, ima jos da se igra i cuda su moguca. ono sto je bez veze je sto denveru nije trebalo cudo da bude u egalu na kraju poluvremena. imali su vezanih 5/6 dobirh odbrana i niti jednom nisu poentirali. to je zaista previse protiv tima kalibla klipersa. moguce je da dobiju jos jednu sansu da uvedu utakmicu u egal ali ne vise od 15%. da bi to uradili potrebno je da realizuju napade nakon uspesne odbrane. ne samo da je svaki napad bitan vec posebno onaj posle dobre odbrane, svako ko je igrao sport zna koliko boli kada takve sanse ne razlizujes, to te ubija u pojam. jos jedna int stvar, na kraju prve jokic nije hteo da doda porteru na 1.7 sec pre kraja iako je ovaj mahao rukama vise puta i stajao ispred nikola. i onda doda harisu a ovaj i ne sutira. malo cudno.

Vladan R

pre 3 godine

@ max

Nemojmo preterivati. Može sam igrač da eventualno dobije jednu utakmicu, mada je i to upitno, ali seriju od 4 nikad, pa ni tad. Bez Marejevih 20+ poena, Herisove to je u odbrani, Porterovih bar 20+, pa Milsapove role u trećoj četvrtini prošlog meča, već bi davno bio kući, a sve čime bi se mogao pohvaliti, je statistika. Ni Džordan nije mogao sam, mnogo više od dobro odigrane utakmice, dok nije dobio adekvatne saigrače. Usput budi rečeno nemam nameru da poredim Jokića sa Dzordanom, jer mora još mnogo toga da postigne, da odigra utakmica i utakmica, bi se o tome moglo i razmisliti. Rano je je i za izjave da je vec bolji od centara, da ih ne nabrajam sad, koji su svaki u svojoj epohi, obeležili istoriju košarke. Bez dileme, i te kako, ima potencijal za to. Verovatno i da ima i bolje brojke, od mnogih u početku ksrijere, ali upravo poenta je u tome, da je ovo tek početak karijere, i da će vreme da pokaže, koliko će se od tog njegovog potencijala ostvariti.

sasa the red baron

pre 3 godine

Sasvim je svejedno dobili ili izgubili 7 tekmu,Nuggetsi najavise svoju vreme,svoj stil,i imaju sjajnu buducnost... Do godine ode Milsap,i igraci ce se otimati da dodju u Denver...Po mnogu cemu,Nuggetsi izgledaju kao oni Warrior-si na pocetku...Drugciji,gladni,i spremni na sve....

Milan

pre 3 godine

Nedopustivo je da u meču gde nema popravnog prime 34 poena u prvoj četvrtini. Ova petorka sa Porterom, Jokićem i Morisom kriminalna u odbrani, gomilu poena primili ispod samog koša.

Dragan-Borca

pre 3 godine

Denver moze ovo dobiti samo ako se raspucaju za 3, uz ove tiki taka faulove tesko sa prosecnom igrom. Klipersi su vec dobili par tiki taka faulova i ubija to u pojam. Kakve su to mutljavine, sto Mareju ne daju sad and- 1 kao Lu Vilijamsu. Mora i Jokic trojke da sutira kada udje.

Stipsa

pre 3 godine

Da li spoljni Denvera mogu nešto da pogode?
Heris iz polaganja ne može kos da da i to nekoliko puta, Grent štetočina ne zna gde udara,Jokić i na 50+ ako bide oni sa ovakvom igrom spoljnih ne mogu da preokrenu.Limitirana ekipa definitivno.

Milan

pre 3 godine

@Alex - gradjevinac obozavam Jokica, ali ne staviti Hakima u listu najboljih centara svih vremena, a staviti Sabonisa (kog je Jokic odavno presisao) je elementarno nepoznavanje centara u NBA... Pritom, Dankan je veliki deo svoje karijere igrao PF, zasto bi inace zvali tandem Dankan-Robinson Twin Towers? Tako da realno, od centara, Wilt, Karim, Hakim, Sak su ispred njega, a ako gledamo samo footwork, jedino je Hakim ispred. Od njega se nije pojavio igrac sa takvim footwork-om na poziciji centra.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Neko iz mase, 14. septembar 2020 12:38)

Mozda i najbolji komentar. Objektivan - ni navijacki ni hejterski ostrascen. Dankan je definitivno PF. Sabonis je kasno otisao u NBA kad su mu povrede vec dosle glave. Sad mozemo da pricamo SBBKBB, ali Jokic je vec sad ispred njega. Hakim svakako jedannod najboljih, i footwork, i ubitacan napad i dobra odbrana, Sek mora tu da stoji jer je retko koji centar tako dominirao, mozda ne statisticki, ali na terenu je bio zivotinja, Karima se vec mnogo slabije secam, Vilta samo po rekordima, ali koji su strasni. Ne znam da li da tu pomenemo i Rasela.

mighty banana

pre 3 godine

Postoji samo jedan razlog zašto su Nagetsi tu gde jesu to je Nikola Jokić. Bez njega ovaj tim maksimalno može do 25 pobeda u sezoni i plej-of bi gledali samo na ESPNu. Marej je u rangu (možda) Lu Vilijamsa, verovatno lošiji. Ostali boranija, nema on sa kim tu da nešto ozbiljno traži u doigravanju.

Evgenije Onjegin

pre 3 godine

Zavrseno prvo poluvreme - ugasio TV.
Denver u ovom sastavu nikad nece da osvoji titulu. To sto su neki vec pisali da bi Denver bio na dnu zapada bez Jokica je tacno. U toj ekipi samo on vredi. Na prvom mestu mora da ide trener. LAC pravi jedno tri serije od 8-10 poena za redom, a on se ne seti da uzme time-out. Dok na drugoj strani Rivers odmah zove time-out cim Denver veze pet poena.
Drugi problem su igraci zadatka: Millsap, Grant, Harris, Morris, Craig. To je solidno, ali za neki veci uspeh nedovoljno dobro. Svaku trecu ili cetvrtu utakmicu neko od njih igra neku vecu ulogu, ali to je premalo. Harris - svaka cast na odbrani - se zaleti u reket i masi polaganje bez potrebe, da bi odmah u sledecem napadu, kad su mogli da povedu, sutirao trojku na samom pocetku napada i naravno promasuje. Jokic, Murray i Porter su jedini koji mogu da pogode trojku.
Jokic mora da vidi koji mu je cilj: Da li da ostane u Denveru ili mozda da trazi trejd kod nekog ozbiljnog kandidata za titulu.
Ovako ce oni da ulaze u Playoff, tu i tamo da dobiju neku seriju i da naprave neko iznenadjenje, ali finale nece videti.
Za to ti trebaju igraci zadatka kao sto ih imaju recimo Toronto i Miami. Ti momci nikad ne zakazu i mozes kod svakog od njih da racunas da ce da ubace 10-15 poena. Denver to nema. Jokic standardno dobar, Murray dobar jednu utakmicu, pa se 3-4 skoro ne vidi, Porter potencijal, ostali toplo-hladno.

baron

pre 3 godine

Ne lozite se vise, nije Jokic pobedio Clipperse, vec su se Clippersi psihicki raspali jos protiv Dalasa. Igraju na nivou ABA ligasa. Neverovatno je da ljudi nemaju jednu normalnu akciju. Odavno nisam gledao gori NBA tim u playoffu od Clippersa.
Rivers i George unistice Clipperse, to sam pisao na pocetku sezone. George ubacio 33p ali uzalud, u oskudnim momentima covek kao da je lud. Ide na silu, pravi poceticke greske, baca cigle, strasno.
Zao mi je K.Leonarda, u ovakvom uzasnom timu izgleda kao pocetnik.
U San Antoniu ovo nije moglo da mu se desi. Sam je kriv. Sa Torontom bi ponovo igrao finale, ovde mu George organizuje igru, Westbrookov pajtos.

Ne znam kojim cudom Clippersi mogu proci sedmu utakmicu, jer oni ovakvi ne mogu vise nikoga da pobede.
Sa druge strane naigra se Jokic ni kriv ni duzan, a bio je crko na poluvremenu. Malo ga potera sut, pa se osili, a kada je trebalo da ubaci na -20p, nigde ga nije bilo. Marej je igrac utakmice za Denver, ali su svi igrali solidno.
Medjutim, sta reci za taktiku Riversa, koji covek ne vidi da mu Jokic ubacuje 3-4 trojke svaku utakmicu sa istog mesta sam kao duh.
Rivers vadi Greena najboljeg na terenu u jednom trenutku i ubacuje ga zadnjih 5min kada je sve gotovo.
Ovu utakmicu kao i proslu izgubio je Doc Rivers koji posle ovoga debakla treba da podnese ostavku i spasi se bruke. Jednu akciju na utakmici nemas, kakav si to trener?

kejt winslet

pre 3 godine

Ako dobiju veceras, sigurno dobijaju i sedmu.
Veceras im dajem 20% sanse za pobedu.
Marej mora veceras na 40 ili Porter na 20.

laki

pre 3 godine

Proslu su sasvim slucajno dobili pa vi mislite sta hocete,ocajna ekipa bez smisla u igri vec ove jade iz LAC se opuste a onda kad treba nece ih naravno.Medjutim sad ce igrati u fulu i bice lagano za finale

kris

pre 3 godine

Realno gledano Klipersi su bolja ekipa i bolji individualno. Denver ima dva igrača Jokica i Mareja, ovo ostalo sve pogubljeno. Još je trener i najgori. Jedna akcija mu je da Jokic ili Marej nešto smisle, a da ne pričamo što mu pojedini divljaju u serijama po terenu. Takve ekipe znaju biti opasne kad polude, tj. kad ih krene, ali mislim da bez puno kadrovskih promjena nisu ozbiljan kandidat za titulu.

Neko iz mase

pre 3 godine

@drvobradi najbolja Sabonisova sezona u karijeri je bila 1992. tad je imao 24/12/2 prosek. A Jokiceva najbolja sezona je 20/10/7 + zastrasujuce cifre u PO. Samo u ovom PO covek ima 26/12/6. Niko ne osporava Sabonisa, ali po mom skromnom misljenju, prevazilazi Sabonisa. Sto se tice Karima, nisam imao prilike mnogo da ga gledam, ali ko iole malo duze prati NBA, je svakako upoznat sa njegovim likom i delom. Sky hook, mozda cak i ubitacnije oruzije od MJ-ovog fade away-a, a pritom sam MJ fan. A sad price da li bi MJ-ova karijera bila drugacija da je Sabonis dosao 86. u NBA kad je draftovan, cisto sumnjam, no dobro, to je sve, sta bi bilo kad bi bilo.

goran

pre 3 godine

u prvoj 7/8 sut porter i jokic, ostali 3/11, jokic sa tri ass i jos dve za bacanja zasluzan za sve poene u prvoj cetvrtini, sto je vec drugi put u ovoj seriji.

milos

pre 3 godine

Denver se napati da dodje do -2, i onda Klipersi s lakocom odlaze na +9, jednostavno su ljudi bolji i to je to, tesko je stalno juriti prednost protivnicke ekipe.

goran

pre 3 godine

nema poseda u kom ne ostete denver, gledam sad hajlajtse u bloku moris laktom krega ovaj se bori za vazduh, za to vreme dzordz ide na tri metra dize se pogadja, stvarno velika nepravda, ovo postaje smesno, jokic da ima kriterijum kao harden i kavai imao bi bar po dvadeset bacanja

Zambezi

pre 3 godine

Pred pocetak plej ofa sam prognozirao da ce Denver dobiti Jutu sa 4-3, a prognozirao sam da ce Klipersi proci Denver takodje sa 4-3, sada vise nisam tako siguran buduci da moze da se desi da Klipersima udje voda u usi u sedmoj utakmici jer su vec dve prakticno dobijene utakmice izgubili. Sve i da izgubi Denver sedmu utakmicu ja cu biti zadovoljan njihovim rezultatima ove sezone. Inace, od Denvera ocekujem da svake sledece godine odu korak napred i za tri do cetiri sezone uzmu titulu. Jedino sto treba da rade je da razvijaju i dalje Mareja i Jokica kao glavnu osovinu ekipe a da pridodaju tzv. role play igrace (ja bih zadrzao Herisa, Krega, Bartona, Portera Jr-a, pa cak i Plamlija i Milsapa).

menadjer

pre 3 godine

Meloun treba da ostane dosledan svojoj taktici i da kaznjenog Bartona i u ovom mecu ne uvodi u igru, onda Denver ima sanse. I naravno da Jokica spusti na cetvorku da bi Plamli odigrao sto vise minuta i dao svoj doprinos.

bob

pre 3 godine

Ne mogu da se složim sa naslovom "nekako na jednocifrenoj razlici". Denver ima energije i igra dobro. Drugim rečima ima šansu da makne još jednu pobedu.

steva

pre 3 godine

Sta je ovo bre , toliko gresaka , promasenig zicera . Udju u egal i onda Jokic proda dve lopte (ocigledno ima problem sa udvajanjem) ...Muri gubi loptu , Harris sve sto osvoji u odbrani upropasti u napadu ...Evo i sudija ih zakla ...
Strsno .

323

pre 3 godine

Izbaci ovog Mareja NA ULICU! Kako mu Kavai oduze loptu, pa poen nije dao u prvom poluvremenu! Najbolji , navodno igrac Denvera? Marei?? ZIVCE MI POKIDA..

veliki strumf

pre 3 godine

E sada je stvarno kraj za Nagetse. Sramotna igra celog tima, bas sramotna. Odbrana očajna. Kavaj uzme loptu, ne treba ni da dribla i lagano šutne trojku. Niko ni ruku da podigne. Naravno da će da pogodi, nije on Grent ili Heris. Čak 10 izgubljenih lopti, mnogo kontri Klipersa, a Denver kad ima kontru nespretni Porter odigra nogom i lopta mu pobegne. Strahota. Heris šut 1/6, 3 prodate lopte. Džaba ukrao one tri za pola minuta - rezultat čitave njegove igre je poražavajuć naročito jer je greske pravio i suteve masio krajem 2/4 kad su Klipersi napravili razliku. Milsap ne postoji. Čovek koji prima TRIDESET MILIONA!!! Od 47-45 Klipersi odoše na 63-47, 16-2 serija! Za to vreme Jokic uzeo JEDAN ŠUT! I nadodavao se ovim pajserima sa kojima igra. Treba ili da napusti ovaj krš od tima i igra za ozbiljnu ekipu, ili da mu dovedu 2 kvalitetna saigrača jer su ovi u najboljem slučaju nivo Evrokupa.

Gen

pre 3 godine

Pratim NBA dosta dugo iz zabave..... NBA nije sport nego show program..... Ovo je bila jos jedna klasicno namestena utakmica za siroke mase....ko je pratio razume o cemu pricam, veliki preokreti tipicno za NBA..... da se ljudi pale malo

goran

pre 3 godine

mnogo tesko protiv ovih, ali bez 20-ak poena koje im u svakoj protiv denvera u ovoj seriji poklanjaju liga i sudije, denver bi vec zavrsio seriju, u ovoj resili da obore rekord, mora denver da bude bolji bar za 35 poena koliko ce postici sudije, a to je vec previse.

Draganče

pre 3 godine

Nikola Jokić ponovo neverovatan. Bravo, bravo, bravo. Ali plašim se da se Denver kasno probudio i da za sedmu neće imati snage za pobedu. Prošlo im je već jednom protiv Jute, ali dva puta to uraditi uzastopno mislim da je ipak nemoguća misija. Šteta.

Karlo Prvi

pre 3 godine

Uz to dodaj Nurkic, Bobi, Hezonja, Guduric, Cancar. Nisu veliki igraci ali da popune ekipu sjajni. Startna petorka Dragic, Doncic, Bojan B, Saric (ili Bjelica) i Jokic - ko bi mogao da ih cuva? Cime? Sa koliko igraca? Pa i sa plejof odbranama bi postizali po 130 poena.

X

pre 3 godine

Ostaviti Jokića, Mareja i Portera. Dati bukvalno sve ostale za: prosečnu četvorku (dobru u odbrani, solidnu u napadu), vrhunskog šutera i normalnog pleja. I Onda bi Denver imao 6 dobrih igrača gde bi Marej igrao dvojku, ali i pleja po potrebi.
Ostale rezervne igrače mogu dovedu za džabe, gori od ovih sad ne mogu da budu.

Ljubo

pre 3 godine

Odbrana je pola pobede a nje nema pa nema i kada ovi nešto i promaše u napadu se sve svodi na Jokića i Mareja a od ostalih nema pomoći,ovaj sam na trici u kutu i ništa a ovi sipaju sa 9 metara preko ruke.

baron

pre 3 godine

Joka ne moze da ide, crko covek.
Baci dve u aut, izgubi dve lopte, i Clippersi se odlepise.
Krenuo ga sut, ali generalno covek nije za ovaj nivo kosarke. On ima telo veterana, nema kondiciju. Ovo sto igra vise je posledica ocajne odbrane koja je danas postala odlika cele lige, kao i odsustvo kvalitetnih centara i krilnih centara sto dodatno utice da se pojedini solidni centri Tauns, Jokic cine kao strasni igraci.
Sreca, sreca pa ima mnogo onih koji ne zasluzuju da igraju u NBA a igraju.
Zubac, Beverli, Moris, to su sve igraci za osrednji Evroligaski klub.
Zato Clippersi izgledaju ovako jadno. Nemaju igru, nemaju trenera, sve se svodi na individualni kvalitet Leonarda i Georga. Leonard je zver, ali onaj Leonard iz San Antonia i ovaj ne mogu se porediti.
Kada je igrao u Spursima fokusirao se vise na odbranu i u napadu tranziciju, a sada vodi loptu i asistira gde nije najbolji, trosi energiju previse, niti igra odbranu na nivou, niti njegov tim izgleda sampionski.

Mnogo gresaka na obe strane, na trenutak pomisli covek kako je ABA liga. Nisam video odavnu ovaku nezainteresovanost za igru pojedinih igraca iz oba tabora, sve u svemu tanko za polufinale Zapada.

P.George igrac bez mozga.

baron

pre 3 godine

Jokic postigao 10p preko njega dali laganih 15 poena.
Mnogo slab u odbrani, ali mnogo.
Clippersi totalno van forme, Rivers ne zna sta radi.
Kako Clippersi igraju ovo je tuzno gledati. Nemaju jednu akciju, prave pocetnicke greske kao da nikada kosarku nisu igrali.
Odbrana ocajna, Beverli i Lu beskorisni na ovom nivou igre. J.Green pravi razliku, jedini nesto igra pored Leonarda i Georga.
Denver ima neverovatnu sansu, samo ako budu pametni da iskoriste ocajne Clipperse.

jone

pre 3 godine

Iznervirao sam se kao nikad zbog gluposti. Umesto da Denver vodi 10 razlike oni gube 16. Ne mogu da verujem da nisu uspeli da iskoriste momentum kad je Jokic dao onu trojku sa noge u drugoj. Prvo se Nikola izglupirao sa onim pasom, pa gospodin Haris 3 napada bez ikakvog smisla, sve je promasio i izgubio loptu. Mnogo mi je krivo sto ce da ispadnu od Klipersa, a objektivno nisu toliko dobri samo su iskusniji.

Nebojsa

pre 3 godine

Nikad Denver nece igrati ni finale zapadne konferencije, a kamoli da razmisljaju o tituli.
Ovo je njihov maksimum nemaju oni tim za nesto vise.

...kada sam bio mali, znao sam svoj pravac!...

pre 3 godine

napred denver!

nikola i džamal bi trebali da ponove partije iz pete utakmice, a ako se još neko priključi njima dvojici kao pol u trećoj četvrtini i mpj na kraju te iste pete utakmice, i ako sva dvanaestorica košarkaša, od nikole do mejsona, budu igrali odbranu na vrhunskom nivou svih četrdeset i osam minuta, gledaćemo i sedmu utakmicu...

znanje-imanje

pre 3 godine

Količina gluposti koju je Denver napravio u 1. poluvremenu je spektakularna. To je nažalost i znak da nemaju potrebni mentalni kvalitet, ne samo tehnički. Toliko promašenih polaganja, zicera, izgubljenih lopti iz čista mira je da ne poveruješ.
Nažalost tek sad gledajući neku vrstu - u nedostatku boljeg termina - distrofične nespretnosti MPJ vidim da teško da se to ikada može ispraviti. To nije ono mlad je, previsok, neisukusan itd. što sve jeste već je prosto bedak koji će čini se trajno limitirati njegov domet i upotrebljivost. A spominjanje Duranta nebuloza povelika.
Postoji jedna šema ismevanja koja obično ide sa "ako Denver dobija onda Nikola razvaljuje, ako Denver gubi onda su ostali krivi - ahahahaha". To je za ismevanje u jednom od pet slučajeva. I ova tužna utakmica pokazuje da je u ostala 4 slučaja to zaista tako.
Ne da se razumeti zašto, na sve još, sudije pomažu boljem timu?!

bob

pre 3 godine

@(Borky, 13. septembar 2020 19:37)

Svaki vođa franšize u svakom timu je proporcijalno zaštićen. Pa i sam Debeli već ima dovoljno staža da za neke stvari ima prođu kod sudija. I pre nego što lupite minus zapitajte se o tome malo. Posebno vi koji ste odgledali celu sezonu kao ja, a niste se samo uključili za playoff

Aleksis Sanco Panco

pre 3 godine

Meni je, majke mi, žao ovog Herisa. Lik odigra tako dobru odbranu, 3 lopte ukrade za 25 sekundi, ali kao da se toliko boji da igra napad, to je jezivo. Grent me jako nervira, ne mogu da ga smislim večeras. Jokić 3 glupo prodane lopte, ali utisak mi je za sada onaj faul Zupca nad njim... Kako je Meloun reagovao, smatram da je ispao krajnje smiren i korektan gledajući kako bi se bilo ko drugi poneo.

banjac

pre 3 godine

Mali Porter unakazio trenutak nadahnuca cele petorke. Fali ovde all star bek ili krilo kako bi oslobadjao Jokica pritiska. Jokic nit uspeva u reketu da napravi poziciju nit spolja. Menjaju mu se cuvari ko u rukometu. Na zalost, Denver ovde zavrsava, a uprava ako zeli nesto do godine, morace da oslobodi salary prostor i da trejduje neke igrace iz grupe Marej, Plamli, Heris, Grant, Milsap. I to mimimum trojicu. Rekao sam jednom, u suprotnom ce biti na nivou Oklahome. Simpaticna ekipa kojace igrati play off godinama ali nikad sa pobednickim mentalitetom.

nislija

pre 3 godine

sec pre kraja Heris ne zeli ni da uputi sut na kos. Bitnija je coveku statistika od toga da postoji mogucnost da postigne tri poena. Jeste mala mogucnost, ali to su profesionalni kosarkasi i bio je potpuno neometan. Cela filozofija... Takav covek ne zasluzuje finale. Tacka.
(Straight Outta München, 13. septembar
Jokic nije hteo da doda loptu Porteru u situaciji koju opisujes, nema veze to sa Harisom

tc4x

pre 3 godine

proslu igrao za 20 evra na denver.
sad sam stavio 100 na kliperse sa hendikepom.
veceras nema sanse da se opustaju, bice laganih 15+.
Misim volem Jokica, ali i laku lovu...

Avangarda

pre 3 godine

Kad idu u napad nek idu na Dzordza imaju dve licne, Jokic odlican, Marej mora da se probudi kao i Milsap, MPJ izgleda da mu se igra danas i ne ide kuci, bice svasta ! Ali Denver definitivno ima sanse da pobedi, mozda cak i lakse neko proslu ali morace da se odupru nadolazecim provokacijama Morisa i Beverlija

Indoktrinacija

pre 3 godine

LAC kvalitetnija ekipa. Lenard, Džordž, Vilijams, svi onu su kvalitetni i konstantni poenteri. U Denveru konstanta samo Jokić.

niski

pre 3 godine

Porter - inteligencija u minusu, prvo igrac KLlipersa jedva stize loptu i iza kosa je i debil ga napada da ga ovaj pogodi loptom, a onda 3 prodate lopte, pa ne ume da uhvati loptu, pa mu ispada....
Heris - defanziva fenomenalna, 3 ukradene lopte u 30 sec i onda sve to prosipa - 3 puta se zabija u protivnicki kos i promasuje ulaze
ovako bre u ABA ligu ne bi mogli da pobedite nikog
voleo bih da gresim, al sa 2 igraca koji su kolko tolko ok(Jokic i Marej) Klipersi su prejaki

Vlada

pre 3 godine

Klipersi dobijaju sedmu utakmicu. Ko se kladi nek proda stan,kucu,auto i sve pare na kliperse. I to ce Denver da vodi sve vreme i na kraju,cao zdravo,klipersi okrecu i dobijaju mec. A mi se vidimo i cujemo posle tekme.

bmiles

pre 3 godine

Umesto da izjednace Marej sa nepotrebnim driblanjem i davljenjem uspevaju da izgube poluvreme sa minus 16!Da komentarisen sudjenje je uzalud,ali svi vide da NBA zeli finale LAL i LAK,kako to rade danasnje sudije uprkos glupostima Portera i Mareja evidentno je da i oni to zele!Jokic veoma dobar u moru gresaka i promasaja njegovih saigraca na nivou svojih brojki,samo kap u okeanu.Svi igraci Klipersa pogadjaju otvorene suteve,a Denverovi ni polaganje,sva prica danasnje utakmice!

Drndo Maroje

pre 3 godine

igra se u naletima..Denver smanji sa rezervnom petorkom, dodju do kontre za izjednacenje sa tri igraca napred i Porter sutne loptu??kao da ne viodi momak na blizinu..

nøje mi jasno zasto sudije ovako guraju Kliperse, sramota jedna..George i Lenard bi to vec mogli sami da odrade plus ovi ostali ali sudije su zestoka nula.. malo malo pa naprave takav previd..

zvezdas sam, ali jovic omggg

pre 3 godine

kakav Jokic I Denver. Zar ne vidite da su Klipersi 0 od 7 za ulazak u zapadno finale. Sutirali su 25% u drugom poluvremenu. Najobicniji strah od pobede. Kakav Haris I odbrana. Ako slucajno prodju Lebron I Dejvis ce ih pojesti kao Panta pitu.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Milan statisticki definitivno, ali to je bilo davno davno pre mene i mog vremena. Covek je kroz karijeru imao 22+ skoka prosek. Bolesne fizikalije je imao.

Avangarda

pre 3 godine

Kad idu u napad nek idu na Dzordza imaju dve licne, Jokic odlican, Marej mora da se probudi kao i Milsap, MPJ izgleda da mu se igra danas i ne ide kuci, bice svasta ! Ali Denver definitivno ima sanse da pobedi, mozda cak i lakse neko proslu ali morace da se odupru nadolazecim provokacijama Morisa i Beverlija

Dragan Borca

pre 3 godine

7-8 tako prosutih napada, prave neke pocetnicke greske i jos onda sudije sa kriterijumom i cao. Porter postigne neke poene a proda 4-5 napada. Geri i Grant ofanzivno ne postoje. Ali sve to bi bilo podnosljivije da sudije ne favorizuju Kliperse. Dodje crnac u Zvezdu ili Partizan i ima isto sudjenje ko domaci igraci a tamo rezervistu vise postuju nego Jokica. Cuvena americka "demokratija" i licemerje. Itekako im sudije vise postuju svoje americke igrace. Sta je tu je. Zato da su iole pametni da spakuju paket Geri, Barton, Monte i 2 pika za nekog americkog proverenog igraca koji ce imati respekta kod sudija. Koliko bi im ovde znacio Holidej iz Nju Orleansa, na primer.

Drmr

pre 3 godine

@straigth out ov munchen

Vidis ja sam primetio da je svako 5 puta sutnuo za tri. I to u svim mecevima do sada. Mislim da je to Malounova taktika. A interesantno je da od svih igraca Jokic ima najbolji procenat suta. Meni ako igrac ubacuje 4/6 terao bi ga vise da puca, ali zato ja jedem iz konzerve a Maloun trenira 🙂.

Ima sigurno neku taktiku sa sutevima, jer nike slucajnost da je broj pokusaja ravnomerno rasporedjen po skoro svim igracima.

menadjer

pre 3 godine

Meloun treba da ostane dosledan svojoj taktici i da kaznjenog Bartona i u ovom mecu ne uvodi u igru, onda Denver ima sanse. I naravno da Jokica spusti na cetvorku da bi Plamli odigrao sto vise minuta i dao svoj doprinos.

JPR24

pre 3 godine

63 primljena poena, napad ili cigle ili prave gluposti. I opet -16, imali dva šuta da uzmu vođstvo i sledi gomila gluposti i sad juri opet zaostatak...

goran

pre 3 godine

nemam reci za ovakvu kradju. jokica treba zvati u goste, kad se ovako stidi da sutne mora i da je jako dobar gost. meloun umesto u svakoj na prvu ociglednu kradju da uradi ovo, tek se sad setio. od -2 i napad za vodjstvo koje ocajni u ofanzivibheris promasuje, ovi prave jos +14 za to vreme jokic i marej ne sutiraju, tu su milsap, grent, heris sta ima vas dvojica da sutirate u odlucujucoj. jokic kao da je i dalje u skolskom na basketu pa se plasi da ako sve ne razigrava da sutiraju da ce da odu kuci...

Nadležni organ

pre 3 godine

Ma nema veze ko ce ovde pobediti kada se već i onako zna koñca biti šampion a to su jezera... Mada nije ni Microsoft daleko.. Sombor je zanimljiv skroz kako se poigrava sa Nabudzenima

drvobradi

pre 3 godine

@Neko iz mase i @Milan
Vas dvojica niste videli Sabonisa, mozda onog iz NBA, kamoli Karima. Sabonis je bio sve sto je i Jokic, samo sa boljim predispozicijama. Da nije bilo Politbiroa, o njemu bi se pricalo drugacije, mozda bi cak karijere Dzordan, Birda, Medzika isle drugim tokom. Ako vec sa nekim treba da porede Jokica to je upravo Sabonis, ne Hakim, i to nije mala stvar.
Staviti Jokica medju 5 najboljih centara ikada je smesno. Mozda kada zavrsi karijeru, mada opet nema neke protivnike, u ovoj modernoj NBA nema 3 krstena centra (Jokic, Embid i Gasol ako neko pita, tim redom), ostali su manje vise smesni. Gober pre 20g ne bi ni igrao (moderna verzija onog DeAndre Dzordana), Davis maltene stavio u ugovor da nece da igra 5cu tako da igra samo na PF, mekani KAT, i gomila smesnih likova (Lopez, Adams, Majls Tarner, Dramond itd).
Znate li da je ABA liga u poslednjih 5g dala 5 centara u NBA (Jokic, Nurkic, Marjanovic, Zubac, Zizic) od kojih su 3 starteri. Ili ispade da se ovde radjaju najbolji centri ili je kvalitet centara u NBA opao.

Ćabarakandi

pre 3 godine

...pre nekoliko dana pri 3-1 za LA sam napisao da mi se čini da sve ovo ukoliko Denver izjednaci ide u pravcu KLADIONIČARSKE KOŠARKE, i kanda ima nečega u tome...najlepše Vas molim da niukom slučaju ne pomislite da imam bilo šta protiv Nikole i njegovih izuzetnih sposobnosti, već mi sve ovo liči na veštački skrojen zaplet u cilju podizanja tenzije i gledanosti...očekujem da će se učiniti sve potrebno (ovao i onako) da VII utakmicu dobije LA...tada će se ići na maksimalno dizaje tenzije i zaoštravanje u gradskom derbiju....LA je grad glamura i bogatstva a Lakersi već dugo tavore...živi bili pa videli...

Milan

pre 3 godine

@drvobradi
"@Neko iz mase i @Milan
Vas dvojica niste videli Sabonisa, mozda onog iz NBA..." Pa i govorimo o igrama u NBA. Tad je bila jos veca razlika izmedju NBA i evropske kosarke, a do 1992. NBA igraci nisu igrali ni za reprezentacije. Svi se slazu da je mogao da ima mnogo bolju karijeru da ga politika nije sprecila da na vreme ode u NBA, ali ne mozemo da ga rangiramo na osnovu toga sta je mogao da postigne, vec samo na osnovu onog sto jeste postigao.

miroslav

pre 3 godine

Denver stao. Nemaju nikakvo rešenje. Kingsi su izmislili košarku u odbosu na nagetse. Klipersi jaci. Imaji širinu i bolje igrace

mulan

pre 3 godine

Ne mogu sudije pomoci Klipersima, koliko su Klipersi bolji od Denvera, razlika u klasi je i vise nego ocigledna, ove dve pobjede Denvera su maksimum maksimuma u ovoj seriji. Realan rezultat je 4:1 za Klipersi, i to laganica, u opustenom ritmu

SIMA

pre 3 godine

Jokić je ponovo pokazao da je veliki igrač. Mislim da naši mediji preteruju tvrdnjama da je jedan od najboljih u NBA pa to nervira dobre poznavaoce NBA lige. On sigurno nije igrač ranga Lebrona, Kawhi Leonarda i ostalih najboljih igrača ali je sjajan igrač, pogotovu u koncepcji igre Denvera. Ne treba ga ni preterano uzdizati ali još manje nipodaštavati!

baron

pre 3 godine

Ne lozite se vise, nije Jokic pobedio Clipperse, vec su se Clippersi psihicki raspali jos protiv Dalasa. Igraju na nivou ABA ligasa. Neverovatno je da ljudi nemaju jednu normalnu akciju. Odavno nisam gledao gori NBA tim u playoffu od Clippersa.
Rivers i George unistice Clipperse, to sam pisao na pocetku sezone. George ubacio 33p ali uzalud, u oskudnim momentima covek kao da je lud. Ide na silu, pravi poceticke greske, baca cigle, strasno.
Zao mi je K.Leonarda, u ovakvom uzasnom timu izgleda kao pocetnik.
U San Antoniu ovo nije moglo da mu se desi. Sam je kriv. Sa Torontom bi ponovo igrao finale, ovde mu George organizuje igru, Westbrookov pajtos.

Ne znam kojim cudom Clippersi mogu proci sedmu utakmicu, jer oni ovakvi ne mogu vise nikoga da pobede.
Sa druge strane naigra se Jokic ni kriv ni duzan, a bio je crko na poluvremenu. Malo ga potera sut, pa se osili, a kada je trebalo da ubaci na -20p, nigde ga nije bilo. Marej je igrac utakmice za Denver, ali su svi igrali solidno.
Medjutim, sta reci za taktiku Riversa, koji covek ne vidi da mu Jokic ubacuje 3-4 trojke svaku utakmicu sa istog mesta sam kao duh.
Rivers vadi Greena najboljeg na terenu u jednom trenutku i ubacuje ga zadnjih 5min kada je sve gotovo.
Ovu utakmicu kao i proslu izgubio je Doc Rivers koji posle ovoga debakla treba da podnese ostavku i spasi se bruke. Jednu akciju na utakmici nemas, kakav si to trener?

Nebojsa

pre 3 godine

Nikad Denver nece igrati ni finale zapadne konferencije, a kamoli da razmisljaju o tituli.
Ovo je njihov maksimum nemaju oni tim za nesto vise.

anfakbls

pre 3 godine

I meni djeluje kao namještaljka. Sve je ovo šou biznis, da bi se podigla gledanost jer realno liga je duga i dosadna. Sada će ih klipersi pregaziti u 7-oj.

Gen

pre 3 godine

Pratim NBA dosta dugo iz zabave..... NBA nije sport nego show program..... Ovo je bila jos jedna klasicno namestena utakmica za siroke mase....ko je pratio razume o cemu pricam, veliki preokreti tipicno za NBA..... da se ljudi pale malo

Realan

pre 3 godine

Evo Ihh. Pa dal mozete nekad da budete bar malo realni. Pa vec izjave Dzabar je smesan za Jokica,najbolji centar svih vremena,niko ovo nije radio. Niko samo Bill Walton pre povreda kada je Portlandu doneo jedinu titulu u istoriji. I nemojte da mi pricate ko protiv koga igra Jokic igra protiv Zubca,harela,goberta koji je realnooo prosecan igrac koji nema ni sut,bilo kakav,niti koordinaciju pokreta a ipak se svrstava medju top defanzivce,secate se kako se vec veteran Gasol igrao sa njim u finalu eura. Prosle sezone Oldridz i blejzersi bez centra. Jedino sto Jokic igra atipicno za centra. Recimo JEDINSTVEN centar. Walton i Sabonis bili isto. Ali da ovako vec pisete kako su neke legende SMESNE za njega,sramota! Novicki,Dankan,Dzejson Kidd su 2003 bili deo finala zapada i velikog finala,da su se penzionisali 2005 u 2015toj godini bi ih vec nazivali smesnima i kako se ne bi snasli u trenutnoj konkurenciji. A u realnosti likovi su osvojili prsten 2011 i 2014 godine jer mozgovi od igraca mogu da igraju protiv bilo koga,bilo kada. Samo malo pustite kocnicu i nemojte da vredjate jer sve se promeni kada dodje neuspeh,odmah su i komentari kontra.

baron

pre 3 godine

Joka ne moze da ide, crko covek.
Baci dve u aut, izgubi dve lopte, i Clippersi se odlepise.
Krenuo ga sut, ali generalno covek nije za ovaj nivo kosarke. On ima telo veterana, nema kondiciju. Ovo sto igra vise je posledica ocajne odbrane koja je danas postala odlika cele lige, kao i odsustvo kvalitetnih centara i krilnih centara sto dodatno utice da se pojedini solidni centri Tauns, Jokic cine kao strasni igraci.
Sreca, sreca pa ima mnogo onih koji ne zasluzuju da igraju u NBA a igraju.
Zubac, Beverli, Moris, to su sve igraci za osrednji Evroligaski klub.
Zato Clippersi izgledaju ovako jadno. Nemaju igru, nemaju trenera, sve se svodi na individualni kvalitet Leonarda i Georga. Leonard je zver, ali onaj Leonard iz San Antonia i ovaj ne mogu se porediti.
Kada je igrao u Spursima fokusirao se vise na odbranu i u napadu tranziciju, a sada vodi loptu i asistira gde nije najbolji, trosi energiju previse, niti igra odbranu na nivou, niti njegov tim izgleda sampionski.

Mnogo gresaka na obe strane, na trenutak pomisli covek kako je ABA liga. Nisam video odavnu ovaku nezainteresovanost za igru pojedinih igraca iz oba tabora, sve u svemu tanko za polufinale Zapada.

P.George igrac bez mozga.

Vlada

pre 3 godine

Klipersi dobijaju sedmu utakmicu. Ko se kladi nek proda stan,kucu,auto i sve pare na kliperse. I to ce Denver da vodi sve vreme i na kraju,cao zdravo,klipersi okrecu i dobijaju mec. A mi se vidimo i cujemo posle tekme.

zvezdas sam, ali jovic omggg

pre 3 godine

kakav Jokic I Denver. Zar ne vidite da su Klipersi 0 od 7 za ulazak u zapadno finale. Sutirali su 25% u drugom poluvremenu. Najobicniji strah od pobede. Kakav Haris I odbrana. Ako slucajno prodju Lebron I Dejvis ce ih pojesti kao Panta pitu.

CroFed

pre 3 godine

Lakersima osmijeh na licima, svježi, zdravi će dočekati finale zapada, a Clippersi ili Nuggetsi će biti izraubani, možda i ozlijeđeni. Lakši zalogaj nego planirano će to biti za Jamesa, Davisa i ekipu

Draganče

pre 3 godine

Nikola Jokić ponovo neverovatan. Bravo, bravo, bravo. Ali plašim se da se Denver kasno probudio i da za sedmu neće imati snage za pobedu. Prošlo im je već jednom protiv Jute, ali dva puta to uraditi uzastopno mislim da je ipak nemoguća misija. Šteta.

Austrofil

pre 3 godine

Malo jugonostalgije...

Dragic Doncic
Bojan i Bogdan
Bjelica Saric
Jokic Vucevic Zubac

Protiv najjaceg dreem tima danasnjice bi imali sanse i to velike.

baron

pre 3 godine

Jokic postigao 10p preko njega dali laganih 15 poena.
Mnogo slab u odbrani, ali mnogo.
Clippersi totalno van forme, Rivers ne zna sta radi.
Kako Clippersi igraju ovo je tuzno gledati. Nemaju jednu akciju, prave pocetnicke greske kao da nikada kosarku nisu igrali.
Odbrana ocajna, Beverli i Lu beskorisni na ovom nivou igre. J.Green pravi razliku, jedini nesto igra pored Leonarda i Georga.
Denver ima neverovatnu sansu, samo ako budu pametni da iskoriste ocajne Clipperse.

laki

pre 3 godine

sad, ako bi se sastavili ovi naši sa Balkana (Dragić, Dončić, oba Bogdanovića, Bjelica, onaj crnogorac zaboravih mu ime) u jednu ekipu + još neki evropljanin i Marej, mogli bi daleko da doguraju u ovoj ligi.

Evgenije Onjegin

pre 3 godine

Zavrseno prvo poluvreme - ugasio TV.
Denver u ovom sastavu nikad nece da osvoji titulu. To sto su neki vec pisali da bi Denver bio na dnu zapada bez Jokica je tacno. U toj ekipi samo on vredi. Na prvom mestu mora da ide trener. LAC pravi jedno tri serije od 8-10 poena za redom, a on se ne seti da uzme time-out. Dok na drugoj strani Rivers odmah zove time-out cim Denver veze pet poena.
Drugi problem su igraci zadatka: Millsap, Grant, Harris, Morris, Craig. To je solidno, ali za neki veci uspeh nedovoljno dobro. Svaku trecu ili cetvrtu utakmicu neko od njih igra neku vecu ulogu, ali to je premalo. Harris - svaka cast na odbrani - se zaleti u reket i masi polaganje bez potrebe, da bi odmah u sledecem napadu, kad su mogli da povedu, sutirao trojku na samom pocetku napada i naravno promasuje. Jokic, Murray i Porter su jedini koji mogu da pogode trojku.
Jokic mora da vidi koji mu je cilj: Da li da ostane u Denveru ili mozda da trazi trejd kod nekog ozbiljnog kandidata za titulu.
Ovako ce oni da ulaze u Playoff, tu i tamo da dobiju neku seriju i da naprave neko iznenadjenje, ali finale nece videti.
Za to ti trebaju igraci zadatka kao sto ih imaju recimo Toronto i Miami. Ti momci nikad ne zakazu i mozes kod svakog od njih da racunas da ce da ubace 10-15 poena. Denver to nema. Jokic standardno dobar, Murray dobar jednu utakmicu, pa se 3-4 skoro ne vidi, Porter potencijal, ostali toplo-hladno.

yxcvbnm

pre 3 godine

Odlicna kosarka, mrzim NBA, gledam zbog Jokića, ali stvarno je serija izmedju ova 2 tima odlicna, nema puno divljanja, ispucavanja, igra se odbrana.
I Naravno, Nikola akademik ove igre.

JeRemija

pre 3 godine

@Aleks

Draga Aleks, drago mi je sto si uvidela da Lejkersi uzimaju titulu ove sezone.

Sramotno izdanje Klipersa na celu sa Lenardom i Dzordzom.

Kriv je i Rivers naravno, individualno gledano Klipersi imaju najjaci roster u NBA...

Demar Derozan

pre 3 godine

Svi koji su pisali da Denver sigurno gubi posle -18 kao da ne gledaju Nba tekme i ne vide sta je neophodno jednom timu da bi osvojio prsten. LAC imaju samo jednu pravu zvezdu - Kavajia sto je nedovoljno i cim ih sustize protivnik, gube se. Lose su vodjeni sa klupe, sto je dovoljno za egal seriju sa Denverom, sli za vise ne. Isti problem ima Juta. Neophodne su dve velike zvezde, sto imaju LAL, uz podrsku ostalih. Da je Kavaji ostao u Torontu, opet bi uzeli prsten. Jokic je sjsajan, ali su u rangu sa Jutom i LAC kao tim.

Back in Black

pre 3 godine

Jedan od najboljih kosarkasa u NBA nije najbolji u Srbiji kakav li je tek taj najbolji ono jede lopte.Danilovic i Djordjevic sa svakom dobrom partijom Jokica dobijaju duplu terapiju.Predsednik KSS umesto da pruzi podrsku i da bude ponosan sto imamo ovakav dragulj on javno izjavi da Jokic ne bi mogao da igra sa njima u njihovo vreme Ej bre sadasnji predsednik KSS tako nesto da izjavi.

tc4x

pre 3 godine

proslu igrao za 20 evra na denver.
sad sam stavio 100 na kliperse sa hendikepom.
veceras nema sanse da se opustaju, bice laganih 15+.
Misim volem Jokica, ali i laku lovu...

Чава

pre 3 godine

U duelu nasih, ipak navijam za Bobija i Teodosica. Izvini Jokicu. Idemo klajpersi!!
(Mikula Kalifornija, 13. septembar 2020 18:20)

Изашао је НБА 2к21, слободно батали тај 2к18.

Rokabili

pre 3 godine

Nikola da nije smoreni Somborac, da ima killer instinct bio bi ubica od igrača sa svakom utakmicom 30+, ovako, dobar igrač, kome samo fali malo energije i samouverenosti...

laki

pre 3 godine

Proslu su sasvim slucajno dobili pa vi mislite sta hocete,ocajna ekipa bez smisla u igri vec ove jade iz LAC se opuste a onda kad treba nece ih naravno.Medjutim sad ce igrati u fulu i bice lagano za finale

Aleks

pre 3 godine

Koja blamaža Klipersa, ali prvenstveno Riversa kao trenera. Šampionski tim my ass, ne mogu već drugu seriju da zatvore kako valja. Džabe gomila dobrih individualaca kad nema krštene akcije, nema hemije, ničega. Daj loptu Kavaju pa šta izmuva, Pola Džordža klasika alibi superstar... S druge strane igrači Denvera koji se ovde nazivaju propalicama i prevarama se zapravo drže zajedno, vidi se da Jokić tim prevarama veruje i da imaju dobru hemiju. Povukao je večeras taman koliko treba i imao je solidnu podršku od saigrača.

Ko god da prođe biće lak plen Lejkersima. Sada su šanse više na strani Denvera jer su verovatno puni samopouzdanja, dve tekme za redom vraćaju se sa oko -20. Ali velike padove u igri obe ekipe Lejkersi će sigurno surovo kažnjavati, oni seriju zatvore kako treba. Prijatno sam iznenađena izdanjem Denvera u ovoj utakmici.

bob

pre 3 godine

@(Borky, 13. septembar 2020 19:37)

Svaki vođa franšize u svakom timu je proporcijalno zaštićen. Pa i sam Debeli već ima dovoljno staža da za neke stvari ima prođu kod sudija. I pre nego što lupite minus zapitajte se o tome malo. Posebno vi koji ste odgledali celu sezonu kao ja, a niste se samo uključili za playoff

jo

pre 3 godine

Karim je za Jokaru mala beba.. Najbolji cenatar u NBA ikada! Izgleda tromo, baca loptu sa ramena kao da je kamen... Ali sve radi i covjek je clutch kakav se rijetko vidja. Kao Djokovica, motivise ga kad ga neko omalovazava i kad gubi, tad je najjaci, srpski inat!!!

MPP

pre 3 godine

MISLIM DA SADA
nema nikakve sumlje da je
Nikola večeras postao
SUPER STAR NAJVIŠE KLASE.
NEVEROVATNA JOKIĆEVA PARTIJA KOJE ĆU SE RADO SEĆATI U STAROSTI !
DEMVER opet dobija na kolektiv . Nikola pojačava svoj angažman u PLAY OFU .
RASŠRAFIO JE LENARDA I KLIPERSE , PROSTO IH JE POČISTIO SA TERENA . IZRAZ NA LICIMA KLIPERSA SVE JE GOVORIO - RASTROJSTVO I OČAJ.
BRAVO DENVER OPET SU SE VRATILI . Au kakvo veče .....
Zaslužili su da odu u finale ....samo da je Marej ok. I Marej je odigrao na vrhunskom
nivou povredjen .
E ovo sad više nije čudo , ovo je NOVI DENVER U NALETU !!! VRHUNSKA UTAKMICA PUNA IZVANREDNIH POTEZA NA OBE STRANE .
ALI ONI SULUDI KOŠEVI JOKIĆA ....
S U L U D I !

Aleks

pre 3 godine

JeRemija

Niti sam uvidela niti tvrdim da Lejkersi osvajaju, od pre par meseci sam mišljenja da titula ostaje na Istoku. Ali realnost je da su Lejkersi trenutno stabilniji i od Klipana i od Denvera, tačno se vidi šampionski mentalitet kako su skautovali i priveli kraju serije i sa Portlandom i Hjustonom. Klipersi će se žešće obrukati jer pokupili su sve role playere i igrače koji na papiru prave razliku, a u realnosti im se igra svodi na Kavajeve izolacije i neko petljanje u napadu Džordža i Lua, dok njihova "granitna" odbrana puca i protiv Dalasa i Denvera. Pored toga i Rivers se blamira, ovde tokom tekme ljudi pišu kako on odmah zove tajm aute, pa tako mogu i ja da držim tajm aut a da na terenu igrači ne promene ništa.

Videćemo koliko će sudije da kradu za njih u G7 ili će pustiti fer šibanje, ali volela bih da Denver prođe ne samo zbog Jokića nego i jer su Klipersi najodvratnija skupina u ligi. Mančester Siti NBA lige, franšiza koja misli da je posao oko titule završen kad se pokupe svi dobri igrači bez ikakvog plana. Svakako ko god prođe neće igrati protiv Lebrona, kao što ni ovde Denver ne igra protiv Kavaja "Šape" Lenarda. :)

drvobradi

pre 3 godine

@Neko iz mase i @Milan
Vas dvojica niste videli Sabonisa, mozda onog iz NBA, kamoli Karima. Sabonis je bio sve sto je i Jokic, samo sa boljim predispozicijama. Da nije bilo Politbiroa, o njemu bi se pricalo drugacije, mozda bi cak karijere Dzordan, Birda, Medzika isle drugim tokom. Ako vec sa nekim treba da porede Jokica to je upravo Sabonis, ne Hakim, i to nije mala stvar.
Staviti Jokica medju 5 najboljih centara ikada je smesno. Mozda kada zavrsi karijeru, mada opet nema neke protivnike, u ovoj modernoj NBA nema 3 krstena centra (Jokic, Embid i Gasol ako neko pita, tim redom), ostali su manje vise smesni. Gober pre 20g ne bi ni igrao (moderna verzija onog DeAndre Dzordana), Davis maltene stavio u ugovor da nece da igra 5cu tako da igra samo na PF, mekani KAT, i gomila smesnih likova (Lopez, Adams, Majls Tarner, Dramond itd).
Znate li da je ABA liga u poslednjih 5g dala 5 centara u NBA (Jokic, Nurkic, Marjanovic, Zubac, Zizic) od kojih su 3 starteri. Ili ispade da se ovde radjaju najbolji centri ili je kvalitet centara u NBA opao.

nislija

pre 3 godine

Zavrseno prvo poluvreme - ugasio TV.
Denver u ovom sastavu nikad nece da osvoji titulu. To sto su neki vec pisali da bi Denver bio na dnu zapada bez Jokica je tacno. U toj ekipi samo on vredi. Na prvom mestu mora da ide trener. LAC pravi jedno tri serije od 8-10 poena za redom, a on se ne seti da uzme time-out. Dok na drugoj strani Rivers odmah zove time-out cim Denver veze pet poena.
Drugi problem su igraci zadatka: Millsap, Grant, Harris, Morris, Craig. To je solidno, ali za neki veci uspeh nedovoljno dobro. Svaku trecu ili cetvrtu utakmicu neko od njih igra neku vecu ulogu, ali to je premalo. Harris - svaka cast na odbrani - se zaleti u reket i masi polaganje bez potrebe, da bi odmah u sledecem napadu, kad su mogli da povedu, sutirao trojku na samom pocetku napada i naravno promasuje. Jokic, Murray i Porter su jedini koji mogu da pogode trojku.
Jokic mora da vidi koji mu je cilj: Da li da ostane u Denveru ili mozda da trazi trejd kod nekog ozbiljnog kandidata za titulu.
Ovako ce oni da ulaze u Playoff, tu i tamo da dobiju neku seriju i da naprave neko iznenadjenje, ali finale nece videti.
Za to ti trebaju igraci zadatka kao sto ih imaju recimo Toronto i Miami. Ti momci nikad ne zakazu i mozes kod svakog od njih da racunas da ce da ubace 10-15 poena. Denver to nema. Jokic standardno dobar, Murray dobar jednu utakmicu, pa se 3-4 skoro ne vidi, Porter potencijal, ostali toplo-hladno.
(Evgenije Onjegin, 13. septembar 2020 20
osim ovo si ugasio tv ,nista tacno nisi napisao bas nista

Karlo Prvi

pre 3 godine

Uz to dodaj Nurkic, Bobi, Hezonja, Guduric, Cancar. Nisu veliki igraci ali da popune ekipu sjajni. Startna petorka Dragic, Doncic, Bojan B, Saric (ili Bjelica) i Jokic - ko bi mogao da ih cuva? Cime? Sa koliko igraca? Pa i sa plejof odbranama bi postizali po 130 poena.

Saber Rider

pre 3 godine

Individualno gledano Klipersi imaju najbolji tim u ligi. Rece ovaj sto je Lebron njegovo bozanstvo. Pa cekaj znaci za tebe je ipak Lenard bolji od Lebrona? Dzordz je bolji od Dejvisa? Beverli je bolji od Ronda? Ovakav Lou Williams je bolji od..bilo koga Caruso,kuzma,dany green!! Jeremija nemoj da ti se desi jos jedan Dirk Nowitzki prerusen u Jokica i tada su svi mislili Majami u 5. A nemoj posle da se zahvaljujes Dejvisu ako zaustavi Jokica. Ove sezone defanzivno i ofanzivno Dejvis je bolji i od Lenarda a kamoli dzordza.

veliki strumf

pre 3 godine

E sada je stvarno kraj za Nagetse. Sramotna igra celog tima, bas sramotna. Odbrana očajna. Kavaj uzme loptu, ne treba ni da dribla i lagano šutne trojku. Niko ni ruku da podigne. Naravno da će da pogodi, nije on Grent ili Heris. Čak 10 izgubljenih lopti, mnogo kontri Klipersa, a Denver kad ima kontru nespretni Porter odigra nogom i lopta mu pobegne. Strahota. Heris šut 1/6, 3 prodate lopte. Džaba ukrao one tri za pola minuta - rezultat čitave njegove igre je poražavajuć naročito jer je greske pravio i suteve masio krajem 2/4 kad su Klipersi napravili razliku. Milsap ne postoji. Čovek koji prima TRIDESET MILIONA!!! Od 47-45 Klipersi odoše na 63-47, 16-2 serija! Za to vreme Jokic uzeo JEDAN ŠUT! I nadodavao se ovim pajserima sa kojima igra. Treba ili da napusti ovaj krš od tima i igra za ozbiljnu ekipu, ili da mu dovedu 2 kvalitetna saigrača jer su ovi u najboljem slučaju nivo Evrokupa.

veliki strumf

pre 3 godine

85-81 Porter sam u sali masi trojku, pa Moris biva izblokiran na polaganju i umesto 7-9 razlike, Kavaj pogadja trojku i stižu na -1. Kako puštaju Lenarda samog, neverovatno.

Ape

pre 3 godine

Par stvari... Meloun uzas od trenera, Portera poslati u G-league dok ne nauci da kontrolise loptu i da dribla. Milsap je zreo za penziju, Haris nema samopouzdanja u napadu ali bi bez njega bilo jos gore, Marej-a ne treba komentarisati, nekad je topao a cesce hladan. Jokic vec par utakmica potpuno stane u drugoj cetvrtini, ostane bez daha, ali mu se divim kako moze uopste da trpi/gleda ove teletabise od saigraca. Nadamo se novom comeback-u !

Ćabarakandi

pre 3 godine

...pre nekoliko dana pri 3-1 za LA sam napisao da mi se čini da sve ovo ukoliko Denver izjednaci ide u pravcu KLADIONIČARSKE KOŠARKE, i kanda ima nečega u tome...najlepše Vas molim da niukom slučaju ne pomislite da imam bilo šta protiv Nikole i njegovih izuzetnih sposobnosti, već mi sve ovo liči na veštački skrojen zaplet u cilju podizanja tenzije i gledanosti...očekujem da će se učiniti sve potrebno (ovao i onako) da VII utakmicu dobije LA...tada će se ići na maksimalno dizaje tenzije i zaoštravanje u gradskom derbiju....LA je grad glamura i bogatstva a Lakersi već dugo tavore...živi bili pa videli...

Straight Outta München

pre 3 godine

Porter postigne trojku preko ruke i onda preko njega prime 8 poena, za to vreme uspe dva puta pogresno da doda i da upropasti kontru. Doktor.

miroslav

pre 3 godine

Denver stao. Nemaju nikakvo rešenje. Kingsi su izmislili košarku u odbosu na nagetse. Klipersi jaci. Imaji širinu i bolje igrace

menadjer

pre 3 godine

Meloun treba da ostane dosledan svojoj taktici i da kaznjenog Bartona i u ovom mecu ne uvodi u igru, onda Denver ima sanse. I naravno da Jokica spusti na cetvorku da bi Plamli odigrao sto vise minuta i dao svoj doprinos.

Kikujiro

pre 3 godine

Sve igrače u Denveru možeš da zameniš nekim drugim, ali jednog ne možeš. I trenera, ha.

Nije on samo povukao već mnogo više od toga, ako se ode u dubine morske.

Sa Jokićwm u timu nećeš biti lak plen nikome.

Za nas koji ne gledamo košarku suvo i površno, gordo i populistički izdanja ili ti rezltat Denvera nisu iznenadjenje, od prve do ove poslednje utakmice.

Klipersi su i dalje favorit da uzmu tu sedmu utakmicu, Denver je ovom pobedom izgubio tu "nevidljivu" prednost kao što je mogućnost igre "iz zida" i bez pritiska, sada dolazi na red nemoguća misija, a da li je stvarno ne-moguća, to je pitanje za Jokića i njegovu mentalnu slobodnu zonu unutar košarkaške igre, naravno uz pomoć svih njegovih saigrača.

Umetnik, genijalac... ne postoje reči za koje možeš da smatraš da su preterivanje ako ih staviš uz Jokića, jednostavno takva mu je aura. Neko to shvati odmah, neko malo kasnije, a nekome ni ceo život neće biti dovoljan. Uvek postoji nada i šansa za tako nešto u sledećem, životu, ako ga ima.

nislija

pre 3 godine

sec pre kraja Heris ne zeli ni da uputi sut na kos. Bitnija je coveku statistika od toga da postoji mogucnost da postigne tri poena. Jeste mala mogucnost, ali to su profesionalni kosarkasi i bio je potpuno neometan. Cela filozofija... Takav covek ne zasluzuje finale. Tacka.
(Straight Outta München, 13. septembar
Jokic nije hteo da doda loptu Porteru u situaciji koju opisujes, nema veze to sa Harisom

Milos Teodosic

pre 3 godine

Mislim da je Jokic najbolji centar u NBA, ali potrbno je još igrača na visokom nivou za šampionski tim.
Marej dobar igradč ,ali po meni ne potrebno plej. Previše troši energije.
Porter ako ostane zdrav biće odličan igrač.
Haris vazan deo tima, nikako da ga trejduju.
Grant zalutao

King of Snake

pre 3 godine

Da li neko zna, da li je Jokić nekad odigrao plejof utakmicu a da nije dao 20+ poena?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Majčin sin)
Druga ili treća protiv Jute...To mu i kvari prosek!

Jugcrni

pre 3 godine

Volio bi da znam gdje su sad svi oni koji su na 3:1. kada sam ovde napisao da Denver ima karakter da se vrati i igra sedmu utakmicu dali 180 minusa i samo 2 plusa.
Kažem opet oni su hladni kao led kod njih nema predaje.

CiStO_onAkO

pre 3 godine

Da li neko zna, da li je Jokić nekad odigrao plejof utakmicu a da nije dao 20+ poena?
(Majčin sin, 13. septembar 2020 20:58)prvu u ovoj seriji ali kasnije pure magic !!
(Rocky Balboa, 13. septembar 2020 22:55)

I to iz razloga jer je mec bio izgubljen pa prakticno nije igrao poslednju cetvrtinu a imao 15p do tada.Uglavnom pojenta price od kako igra plej of ,pod tim mislim i na proslu godinu,konstatno dobar,bez velikih oscilacija,malo je takvih.

filip

pre 3 godine

Porter nevjerovatan potencijal, al zato igrac jako jako upitne inteligencije. To kakve one greske pravi, to moze samo neko ko ima jako jako nisku inteligenciju.

Saber Rider

pre 3 godine

Jel snima neko izjave ovih Lebronovih fanova,kad se pobedjuje samo njega pominju a kad se gubi,okrivljuju saigrace. Ladno ljudi pisu kako je kosarka kolektivni sport i onda da ce ako pobedi pokazati da je bolji od Kavaja,ovog onog!!! Sto znaci da je Durant dokazao da je bolji od Lebrona,vodi 2:1 u finalima,Dankan 11-4 u pobedama. Jel i sad timski sport i jel bitno ko sa kim igra?! Sto bi voleo da Denver dobije sedmi mec i onda posto niko to ne bi ocekivao udju u finale.

ElHombre

pre 3 godine

Stigli ih na -2 i onda upropastili sve. Cist faul nad Nikolom nije sudjen i naravno tehnicka Malona, 16 poena je previse, uspeli su jednom ali ovog puta mislim da nece uspeti da se vrate.

Darko

pre 3 godine

I ja mislim da je namjestaljka.Tocno se vidi da Jokic pogadja trice preko ruke obrambenog igraca jer je namjesteno....I ne samo trice nego i one suteve iz okreta sa sest metara iz kontakta koje promasuje 99 posto igraca,a Jokic cijepa mrezicu jer je namjesteno...i one suteve ispod kosa su isto namjesteni dok ga dvojica lupaju po rukama,a on cjepa itd itd itd.

zoran

pre 3 godine

- Klipersi večita druga ekipa iz Losanđelesa i tradicija će se nastaviti . Klipersi imaju dobre igrače al imaju velike padove u igri .
-ako Klipersi udju u finale zapada raspašće se protiv Lejkersa .
-Denver ima potencijal ogroman ali mislim da nisu jos zreli za titulu .
-ako Debver u 7 dobije ipak mislim da su Lejkersi krupan zalogaj i tu ne mogu nista . Lebron igra kao nikad a Dejvis je sjajan.
-Gazda Denvera ima sjajnu i mladu ekipu punu potencijala al treba mu tu jos neko pojačanje da iduće sezone napadnu titulu .ove se pojačanjem nisu pripremili za tron .
-mora gazda da se odluči želi li titulu .

mulan

pre 3 godine

Ne mogu sudije pomoci Klipersima, koliko su Klipersi bolji od Denvera, razlika u klasi je i vise nego ocigledna, ove dve pobjede Denvera su maksimum maksimuma u ovoj seriji. Realan rezultat je 4:1 za Klipersi, i to laganica, u opustenom ritmu

SCG

pre 3 godine

ne lezi mu zubac nikako,zubac je inace bolji itd...stvarno neverovatno da su oni tamo tako pristrasni,treba voleti svoje naravno,al malo realnosti treba imati....jokic je unikatan centar u istoriji kosarke..najbolji je centar na svijetu,jedan od najbolji vec sada centara ikada!!!od savrsenstva ga deli samo ta odbrana..uticaj na igru najveci u nba ima dzejms i jokic bez konkurencije..harden,vestbruk i sl.takvig igraca je bilo i bice,ali igrac koji nosi ekipu to razdvaja vrhunskog igraca od dosta dobrog..jokic je vrhunski,dzejms,lenard..i to je to od ovih sada u nba..

menadjer

pre 3 godine

Meloun treba da ostane dosledan svojoj taktici i da kaznjenog Bartona i u ovom mecu ne uvodi u igru, onda Denver ima sanse. I naravno da Jokica spusti na cetvorku da bi Plamli odigrao sto vise minuta i dao svoj doprinos.

Borky

pre 3 godine

Ovaj Lenard je najzasticeniji igrac danasnjice. Da ne bude zabune sigurno uz Lebrona najbolji na svetu al kad gledate na nekom drugim kanalu osim arene cuje se kako vristi svaki put kad ide na ulaz. Steta sto je zvuk iz dvorane na areni utisan jer to je strasno kako se covjek dere cim krene u prodor.

cole

pre 3 godine

Sa kakvim duducima igra Jokic.
(Kukatilo, 13. septembar 2020 19:24)

Vidim pocelo je, proslu su svi bili odlicni igrali brutalnu odbranu bili najbolji tim, e sad je druga prica posle samo prve cetvrtine, sad su svi ti isti duduci i jokic nema s kim da igra

neca

pre 3 godine

Polako, sada da uključimo svi razum. Ja imam 60 godina i nisam video ovakvog centra! I neka me neko podseti, možda sam posenilio.:)
Jokić Nikola je najbolji centar koga sam ikada gledao.
Denver je tim sa najjačim karakterom zadnjih godina
Pozdrav svima koji su igrali i svima koji vole košarku.
Sportski!

neko_objektivan

pre 3 godine

Ali ljudi moji skoro 40 hod imam ja ovakvo drvo od igraca nisam skoro video...MPJ...sta je ovo ??? Sta igra ovaj covek. Da 2 trojku pa preko njega 2 kosa on 2 izgubljene kroz dodavanje a zatim GAZI loptu u kontri ??? Aman sta je ovo ?

Nikola

pre 3 godine

Kakva igracina Jokic. Zamislite njega i Doncica u istom timu. Voleo bih da se to dogodi, da se nadju u istom timu i da se bore za titulu. To bi bio spektakl. Dok pisem ovo on daje preko Dzordza fejdavej preko ruke. :)

Evgenije Onjegin

pre 3 godine

Pogledajte sta sam napisao u prvom komentaru.
Stojim i dalje iza toga, ali ovo je prosto neverovatno.
Opet se vratiti posle takvog zaostatka i na kraju dobiti 13 razlike.
Pogledao sam rezultat negde sredine 3/4 i vidim su samo na -2 i ponovo palim TV.
Nidza neverovatan... Da li je ikada zakazao u nekoj PO-utakmici?! Standardno ima oko barem 20-10-5, a skoro svako drugo vece mu je ovakvo. Svaki put kad sutira trojku ili dugu dvojku imam osecaj da ce da udje - mnogo mu mekan sut.
Ali ajd' da pustim Denver... nego sta je sa LAC? Pa to nije normalno dva puta ispustiti toliku prednost, a ovu su izgubili sa skoro 15 razlike. Nije mi jasno kako jedna tako kvalitetna ekipa moze toliko da padne.
Bilo kako bilo - nek Denver iscupa jos jednu pobedu pa da i dalje gledamo Nidzu!
A sada, jos jedno pivce i da Thiem pocisti Zvereva!

Jakegilenhal

pre 3 godine

Zasto izgleda tako jednostavno? Zasto svako pomisli kad vidi kako igra on da moze tako svako? Zasto je tako usporen-a zapravo ipak previse dobar? Zato sto je najbolji na svetu! Nikola Jokic.

Alex - gradjevinac

pre 3 godine

@neca Obzirom da imate godina, koliko i ja, samo da obnovimo sećanja. Jokić je unikatan, fenomenalan i verovatno (da mu pozelimo) će ući u najuzi krug najboljih ccentara svih vremena. Samo da podsetim: Tim Dankan, Arvidas Sabonis (narocito pre povrede kolena), a onda Karim Abdul, Vilt Cemberlen, Šakil O NIl..... Uticaj Jokića na igru tima i obzirom na njegovi mladost ga svrstava u velemajstore košarke. Pozelimo mu uspeh i prooazak u finale konferencije i uzivajmo u njegovoj igri.

steva

pre 3 godine

I onda neko kaze kako to sudije kradu ? Sudije bre cine sve sto je u njihovoj moci da ne izostane toliko ocekivano finale Zapada Lejkersi -Clipersi . Samo iz njihov dve grese Denver je u minusu 10 poena . Ne sviraju ocigeldan faul Zubca nad Jokicem (dva penala) ...ide kos iz kontre i tehnicka Melon . To je 5 peona ...i onda ide ocigledan faul Dzordza nad Murijem na pologanju (dva penala za Murija) pose toga je pukla trojka . 10 poena , kazem vam .

the truth

pre 3 godine

Ovaj Jokic je genijalac, on da ima sa kim da igra, sprdao bi se sa svima, centar vodi loptu kao plej. Da je Hjuston imao njega osvojili bi titulu. Njemu samo trebaju igraci brzi, koji ulaze u prostor.

kris

pre 3 godine

Realno gledano Klipersi su bolja ekipa i bolji individualno. Denver ima dva igrača Jokica i Mareja, ovo ostalo sve pogubljeno. Još je trener i najgori. Jedna akcija mu je da Jokic ili Marej nešto smisle, a da ne pričamo što mu pojedini divljaju u serijama po terenu. Takve ekipe znaju biti opasne kad polude, tj. kad ih krene, ali mislim da bez puno kadrovskih promjena nisu ozbiljan kandidat za titulu.

Quincy Miller

pre 3 godine

Rokao kvotu 4 na Denver pre početka meča kao i 5.90 u toku meča.Samo bi lud čovek odigrao Kliperse za 1.30.No, u svakom slučaju i da su izgubili mi ne bi bilo krivo,ovo je bilo čisto razonode radi ali opet i veliko potcenjivanje Denvera.

Tim Sistem Bolonja

pre 3 godine

Mislim da su sada Klipersi psihološki totalno potonuli i da nemaju šanse u sedmoj utakmici iako su mi i dalje igrački kvalitetniji od Nagetsa u kome osim našeg Joke i Marija nema standardnog igrača,svi osciliraju od sjaja do očaja!

Marko Jankovic

pre 3 godine

Meni ovo deluje kao klasičan inat. Sudije su ukrale Denveru treću utakmicu. U petoj je Milsapov konflikt sa Morisom bio varnica, a danas nesviran faul nad Džamalom. Drugo, utakmice su na svaka dva dana, a Denver je mnogo mlađi tim, imaju više energije na duže staze, eto svako ko je bio mlađi može ovo da potvrdi.

Vladan R

pre 3 godine

@ max

Nemojmo preterivati. Može sam igrač da eventualno dobije jednu utakmicu, mada je i to upitno, ali seriju od 4 nikad, pa ni tad. Bez Marejevih 20+ poena, Herisove to je u odbrani, Porterovih bar 20+, pa Milsapove role u trećoj četvrtini prošlog meča, već bi davno bio kući, a sve čime bi se mogao pohvaliti, je statistika. Ni Džordan nije mogao sam, mnogo više od dobro odigrane utakmice, dok nije dobio adekvatne saigrače. Usput budi rečeno nemam nameru da poredim Jokića sa Dzordanom, jer mora još mnogo toga da postigne, da odigra utakmica i utakmica, bi se o tome moglo i razmisliti. Rano je je i za izjave da je vec bolji od centara, da ih ne nabrajam sad, koji su svaki u svojoj epohi, obeležili istoriju košarke. Bez dileme, i te kako, ima potencijal za to. Verovatno i da ima i bolje brojke, od mnogih u početku ksrijere, ali upravo poenta je u tome, da je ovo tek početak karijere, i da će vreme da pokaže, koliko će se od tog njegovog potencijala ostvariti.

323

pre 3 godine

Izbaci ovog Mareja NA ULICU! Kako mu Kavai oduze loptu, pa poen nije dao u prvom poluvremenu! Najbolji , navodno igrac Denvera? Marei?? ZIVCE MI POKIDA..

steva

pre 3 godine

Sta je ovo bre , toliko gresaka , promasenig zicera . Udju u egal i onda Jokic proda dve lopte (ocigledno ima problem sa udvajanjem) ...Muri gubi loptu , Harris sve sto osvoji u odbrani upropasti u napadu ...Evo i sudija ih zakla ...
Strsno .

johny grobar

pre 3 godine

Stvarno kapa dole kako Ameri podnose lose sudijske odluke. Posle ovih par odluka u prvom i pocetkom 2 poluvremena ovi nasi pajseri bi napustili teren i izdavali saopstenja.

Urox

pre 3 godine

Heris je očajan u napadu, ali baš...


Slazem se ubacio nesto tek pred kraj ...Ali ja njega ne bi vadio iz igre ceo mec kad bi mogao da izdrzi,decko je kao besni pas u odbrani ,igra strasnu odbranu

Patas

pre 3 godine

Lice Pola Džordža na kraju utakmice govori više nego 1000 riječi. Denver ima šansu u sedmoj utakmici. Klipersi su sada na psihološkom planu pali. Mislim da su svi onomad očekivali kraj serije i 4:1 za Kliperse, ovome se niko nije nadao. Nikola odigrao maestralno, bogotac. Šteta što MPJ nema malo više iskustva, ako bude zdrav, mali će da bude vrhunski igrač. Ne plaši se da šutira, biće od velike pomoći Jokiću sledeće sezone. Marej odigrao ok, ali po mom mišljenju on ipak nije igrač za velike domete. Heris odigrao odličnu odbranu, i dao bitne poene na kraju. Ipak trebalo bi još dosta da radi na sebi, da popravi igru prema naprijed koliko je to moguće.

Neopravdano prisutan

pre 3 godine

Denver je sazreo u odličan play off tim. Ono što fascinira je činjenica da je Denver u ove dve godine u play off-u igrao 7 utakmica nakon kojih bi ih poraz poslao kući. U tih 7 utakmica oni imaju skor 6-1. Njihov problem leži u tome da moraju da se "zapale" da bi dobili jakog protivnika, dok Clippers-i igraju u sličnom ritmu celu utakmicu. Iz tog razloga se i dešavaju ovakvi preokreti Denvera. Ili, prosto, Clippers-i dobiju utakmicu igrajući u ujednačenom ritmu svo vreme. Jedino Jokić u Denveru igra ujednačeno ceo play off, dok je, ponajviše, Marray-u potrebno da se "zapali".
U svakom slučaju, ove dve utakmice u kojima je Denver u drugom poluvremenu igrao sjajnu odbranu protiv napadački izuzetno potentne ekipe pokazuju da Denver ima šampionski potencijal.

duledudule

pre 3 godine

Niti sam uvidela niti tvrdim da Lejkersi osvajaju, od pre par meseci sam mišljenja da titula ostaje na Istoku. Ali realnost je da su Lejkersi trenutno stabilniji i od Klipana i od Denvera, tačno se vidi šampionski mentalitet kako su skautovali i priveli kraju serije i sa Portlandom i Hjustonom. Klipersi će se žešće obrukati jer pokupili su sve role playere i igrače koji na papiru prave razliku, a u realnosti im se igra svodi na Kavajeve izolacije i neko petljanje u napadu Džordža i Lua, dok njihova "granitna" odbrana puca i protiv Dalasa i Denvera. Pored toga i Rivers se blamira, ovde tokom tekme ljudi pišu kako on odmah zove tajm aute, pa tako mogu i ja da držim tajm aut a da na terenu igrači ne promene ništa.

Videćemo koliko će sudije da kradu za njih u G7 ili će pustiti fer šibanje, ali volela bih da Denver prođe ne samo zbog Jokića nego i jer su Klipersi najodvratnija skupina u ligi. Mančester Siti NBA lige, franšiza koja misli da je posao oko titule završen kad se pokupe svi dobri igrači bez ikakvog plana. Svakako ko god prođe neće igrati protiv Lebrona, kao što ni ovde Denver ne igra protiv Kavaja "Šape" Lenarda. :)
(Aleks, 13. septembar 2020 23:37
Volim te ...

boki volim kosarku

pre 3 godine

obicno ne pisem dok nije kraj, ima jos da se igra i cuda su moguca. ono sto je bez veze je sto denveru nije trebalo cudo da bude u egalu na kraju poluvremena. imali su vezanih 5/6 dobirh odbrana i niti jednom nisu poentirali. to je zaista previse protiv tima kalibla klipersa. moguce je da dobiju jos jednu sansu da uvedu utakmicu u egal ali ne vise od 15%. da bi to uradili potrebno je da realizuju napade nakon uspesne odbrane. ne samo da je svaki napad bitan vec posebno onaj posle dobre odbrane, svako ko je igrao sport zna koliko boli kada takve sanse ne razlizujes, to te ubija u pojam. jos jedna int stvar, na kraju prve jokic nije hteo da doda porteru na 1.7 sec pre kraja iako je ovaj mahao rukama vise puta i stajao ispred nikola. i onda doda harisu a ovaj i ne sutira. malo cudno.

Mr.Bruce

pre 3 godine

Једина дилема је за кога да навијам у финалу истока,мајами одлично игра сезону,бостон уз чикаго омиљена франшиза.Ако је трач да ће Јанис у мајами сл сезоне онда нек се стрпе још годину за титулу,тако да дефинитивно бостон.У сваком случају ко прође у финале са истока навијаћу свим срцем да згазе било кога из ЛА,баш ми се згадиле обе екипе нешто ове год...

KOSTA1703

pre 3 godine

Mislim, Jokić je najbolji igrač Denvera i to je veliki plus, ali kako ne voleti i ne navijati za ovakvu ekipu?

Jeste, treba imati živce k'o konopce, ali kada krenu da melju, to je neverovatno, rekao bih čak klasa iznad GS kada počnu da melju.

Jokić? Čovek je ubedljivo najbolji centar lige, bez ikakve dileme.

Za mene su već prošli, navijaću iz sve snage za njih, jer je i ovo što su uradili na granici mogućeg, za jednu u NBA okvirima malu franšizu.

Frza

pre 3 godine

Zavrseno prvo poluvreme - ugasio TV.
Denver u ovom sastavu nikad nece da osvoji titulu. To sto su neki vec pisali da bi Denver bio na dnu zapada bez Jokica je tacno. U toj ekipi samo on vredi. Na prvom mestu mora da ide trener. LAC pravi jedno tri serije od 8-10 poena za redom, a on se ne seti da uzme time-out. Dok na drugoj strani Rivers odmah zove time-out cim Denver veze pet poena.
Drugi problem su igraci zadatka: Millsap, Grant, Harris, Morris, Craig. To je solidno, ali za neki veci uspeh nedovoljno dobro. Svaku trecu ili cetvrtu utakmicu neko od njih igra neku vecu ulogu, ali to je premalo. Harris - svaka cast na odbrani - se zaleti u reket i masi polaganje bez potrebe, da bi odmah u sledecem napadu, kad su mogli da povedu, sutirao trojku na samom pocetku napada i naravno promasuje. Jokic, Murray i Porter su jedini koji mogu da pogode trojku.
Jokic mora da vidi koji mu je cilj: Da li da ostane u Denveru ili mozda da trazi trejd kod nekog ozbiljnog kandidata za titulu.
Ovako ce oni da ulaze u Playoff, tu i tamo da dobiju neku seriju i da naprave neko iznenadjenje, ali finale nece videti.
Za to ti trebaju igraci zadatka kao sto ih imaju recimo Toronto i Miami. Ti momci nikad ne zakazu i mozes kod svakog od njih da racunas da ce da ubace 10-15 poena. Denver to nema. Jokic standardno dobar, Murray dobar jednu utakmicu, pa se 3-4 skoro ne vidi, Porter potencijal, ostali toplo-hladno.
(Evgenije Onjegin, 13. septembar 2020 20:39)

Reče čovek i ostade živ.

Memfis

pre 3 godine

Јокић и Дончић би се прошетали лигом. Клиперси не знају где им је дупе где им је глава прво од једног па од другог.

shilmo

pre 3 godine

Ček, stani, polako, sta bi? ?
Gde ste bre Klipersi posli iz hale pre kraja utakmice? Jedni tako sišli s postolja i izašli pa se nije baš najbolje završilo. Po njim, mislim...

Phoenix

pre 3 godine

A 'el se javio Barkli, šta kaže kakve su šanse Denvera, hahaha? Sjajna utakmica i opet BRAVO Jokara.
(Dani 87, 13. septembar 2020 21:47)

Barklijev posao je da izigrava kontrasa i daje senzacionalisticke prognoze. Ako se ostvare, super. Ako se ne ostvare, oni ga malo kao zezaju, on se kao ljuti i idemo dalje. Show goes on. Nije njegov posao da bude Marin Sedlacek i daje tacne analize. On je zabavljac i usput ima iskustvo velike zvezde koja lepo moze da docara igru iz perspektive igraca. A to je ono sto emisiju cini interesantnom. Niceg licnog tu nema.

Dragan

pre 3 godine

Nikola je, ustvari,planirao da ide na pecanje ali su mu javili da riba ne grize ovih dana. Zato se malo igra kosarke,cisto da mu ne bude dosadno. Salu na stranu,slazem se da Denveru treba jedan kvalitetan suter. Ali treba im i dosta discipline u napadu, jos nekoliko uigranih akcija,vise kretnje i bolji protok lopte. Koliko god ponekad bio sebican i forsirao sut Mari je odlican igrac. MPJ je sjajan suter. Ova ekipa,sa par pojacanja i logicnim odlaskom Milsepa, ce ako ostane na okupu biti godinama u vrhu NBA. A za titulu treba i malo srece.

Obelix

pre 3 godine

Realno je da svi navijamo za Denver zbog Jokica, ali generalno cela ekipa je gotivna. Svi deluju kao dobri momci, od Melouna do TJ Doziera. Nema tu ljugavih njuski kao sto su Beverli ili Moris u Klipersima. Nikola je maestralno odigrao. Cak i njegova odbrana je na visokom nivou i ako to mozda ne izgleda tako. Cinjenica je da se cuva od faulova, ali i pored toga ovo je vise nego korektno. Sta god da urade u 7. utakmici, svaka im cast na dosadasnjem ucinku. Ne zaboravite da njima fali Barton. Dobar je u napadu, dobar je i u odbrani. Srecno Nagetsi, vidimo se u utorak u 3.

lagano

pre 3 godine

Uz dužno poštovanje prema legendama naše košarke, ali ova zemlja nikad nije imala igrača ni blizu kao što je ovaj dečko i samo nostalgičarima ili Evroliga fanaticima to može da ne bude jasno k'o dan. Čovek pogađa trojke iz pada s jedne noge preko dvometraša, alo. Ne verujem šta gledam.

Aloha

pre 3 godine

Denver ima hemiju, nisu sujetni, vecina bar. Objasnili su MPJ sta i kako i decko je razumeo svoju rolu i sjajan je. Malone je mogao da glumi uvredjenu gospodju ali nije, svestan je velicine trenutka. Jokic je veceras sa parketa bas ishvalio Mareja, kako se digao posle pada Dzordza na njega. Mareju su Juta i NBA dzinglovi koji ga stavljaju u prvi plan malo udarili u glavu, ali se posle 7 utakmice sa Jutom, kada mu se ponovio Portland (odigrao uzas) a Jokic spasao stvar, spustio malo na zemlju.

Ali nervira kako ga i dalje stavljaju komentatori u prvi plan, bukvalno od podbacivanja. Cudi me da to ovde na portalu nikoga ne zulja, sto me navodi na to da od 300+ komentatora, 90% ni ne gleda utakmice nego prica napamet.

goran

pre 3 godine

mnogo tesko protiv ovih, ali bez 20-ak poena koje im u svakoj protiv denvera u ovoj seriji poklanjaju liga i sudije, denver bi vec zavrsio seriju, u ovoj resili da obore rekord, mora denver da bude bolji bar za 35 poena koliko ce postici sudije, a to je vec previse.

Nadležni organ

pre 3 godine

Ma nema veze ko ce ovde pobediti kada se već i onako zna koñca biti šampion a to su jezera... Mada nije ni Microsoft daleko.. Sombor je zanimljiv skroz kako se poigrava sa Nabudzenima

Ivan

pre 3 godine

Brutalno je ovo sto radi Dzoker. Ne smeju samo da dopuste vise da gube na poluvremenu 20 razlike. Ako se to opet desi, nece se vratiti iz takvog minusa treci put.

neko ko zna

pre 3 godine

Jokić je ponovo pokazao da je veliki igrač. Mislim da naši mediji preteruju tvrdnjama da je jedan od najboljih u NBA pa to nervira dobre poznavaoce NBA lige. On sigurno nije igrač ranga Lebrona, Kawhi Leonarda i ostalih najboljih igrača ali je sjajan igrač, pogotovu u koncepcji igre Denvera. Ne treba ga ni preterano uzdizati ali još manje nipodaštavati!
(SIMA, 13. septembar 2020 21:52)

A zasto nije u njihovom rangu? Zato sto ne zakucava? Momak ima standardne brojke, to sto igra mozda nije atraktivno, ali nesporno da je u rangu najvecih zvezda. Nema titulu? Nijedan superstar je nije uzeo sam.

Da je Marej konstantan, ili da imaju jos jednog igraca na spoljnim pozicijama, da je tu npr Durent ... bili bi konkurenti za titulu

Brat Jokara

pre 3 godine

A zasto nije u njihovom rangu? Zato sto ne zakucava? Momak ima standardne brojke, to sto igra mozda nije atraktivno, ali nesporno da je u rangu najvecih zvezda. Nema titulu? Nijedan superstar je nije uzeo sam.

Da je Marej konstantan, ili da imaju jos jednog igraca na spoljnim pozicijama, da je tu npr Durent ... bili bi konkurenti za titulu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko ko zna, 13. septembar 2020 22:14)
Ne mora Durent. Da Jokic kraj sebe ima Rej Alena iz zlatnih dana, koji ce svaku primljenu loptu iza linije za 3 da protera kroz kos, gde bi im kraj bio.
Dakle samo jedan konstantan 3p suter i opusteno bi se borili za titulu.

JPR24

pre 3 godine

Posle onoliko gluposti u prvom poluvremenu, uspeli su da se saberu, da grizu, i prosto su pojeli Kliperse u drugom poluvremenu, Klipersi koji su dali 35 poena, dok su u prvoj cetvrtini ubacili 34... Svaka čast,

bigule

pre 3 godine

DukiNS
Hjuston sa Hakimom je gubio 2-1 (na 3 pobede u prvoj rundi) i 3-1 u prve dve runde da bi na kraju metlom osvojio prsten. Bio je vec nekoliko puta na Arena Sport 5 dokumentarac o Hjustonu, ono je bilo neverovatno kako su uopste uspeli sa osvoje drugi prsten. Kao 6. na Zapadu su pobedili Jutu (3.), Finiks (2.), San Antonio (1. i Admiral MVP) i na kraju Orlando (1. na Istoku)! :]

Kako da ne osvoje kada su imali najboljeg centra u istoriji lige, hakima the dreama

Mikula Kalifornija

pre 3 godine

U duelu nasih, ipak navijam za Bobija i Teodosica. Izvini Jokicu. Idemo klajpersi!!
(Mikula Kalifornija, 13. septembar 2020 18:20)
Изашао је НБА 2к21, слободно батали тај 2к18.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Чава, 13. septembar 2020 18:29)
E, sprdao sam se, ali si me dobro nasmejao :)

milos

pre 3 godine

Denver se napati da dodje do -2, i onda Klipersi s lakocom odlaze na +9, jednostavno su ljudi bolji i to je to, tesko je stalno juriti prednost protivnicke ekipe.

mrkela

pre 3 godine

Sudjenje je stvarno kriminal!Vidim da nisam jedini koji tako misli...Zubac pravi čist faul na Jokiću i Meloun još dobija tehničku.

Ljubo

pre 3 godine

Odbrana je pola pobede a nje nema pa nema i kada ovi nešto i promaše u napadu se sve svodi na Jokića i Mareja a od ostalih nema pomoći,ovaj sam na trici u kutu i ništa a ovi sipaju sa 9 metara preko ruke.

Jaran

pre 3 godine

Jel gledao neko od onih "Jokic nema pojma/Ostali igraci nose ekipu/MPJ je sjajan/Marej je zvezda tima/Milsep je i dalje dobar" prvo poluvreme???

bob

pre 3 godine

Inače presudan trenutak za psihu Mareja je kad mu Džordž pao svom težinom na kuk. Od tada igra nadljudskom snagom i ako je vidno pod bolom.

Ipak

pre 3 godine

Doktor nema sta! Smejao sam se kad ga je preuzeo Lenard, krajnje vreme doslo.. Ovo sto je Denver poludeo je samo zasluga Jokica i to je najveci njegov doprinos, da je podigao ceo tim.. Embid daje 30p 15s, ali svi u kanalu, a ovde lete svi po terenu, prolaze ovo i onda na lejkerse kao u stara vremena, nema spavanja i nerviranje do 6 ujutru

Mr.Bruce

pre 3 godine

кажу амерички коментатори пред крај текме: ако ово оде у седму слободну нека почну од другог полувремена и минус 19 за нагетсе,никакв проблем за денвер и јокића.Што би рекли,хи из амејзинг :)

zemunski kej

pre 3 godine

Fenomenalna utaknica za Denver! Ajde malo da pogledamo Kliperse ,sto su podbacili. Cini se da Dok Rivers nije bio na visini zadatka. Kvalitet Klipersa je nesporan i jaci su od Denvera ali kao da psiholoski nisu za sampione. Svi ali bas svi su predvidjali finale zapada Lejkersi ,Klipersi a na Istoku Milvoki.Ali Plaj off je nesto drugo ,Sada Denver ima realne sanse za finale a i ovo im je veliko uspeh ne znam da li su ikada stigli dovde.Sto znaci da ce im Jokic biti leganda Kolorada.

Goksi

pre 3 godine

Komentator NBA TV-a Greg Anthony je upravo izjavio da najbolji igrac ove serije nije Kawhi Leonard vec Nikola Jokic!

Trener Denvera Malone je po prvi put izjavio da su dosli u Orlando da osvoje titulu!

Pera Ždera

pre 3 godine

Samo jedno nebitno/bitno zapazanje.

Nikolina fenomenalna, konstantna igra se precesto zaboravlja ili podrazumeva u marketinskom smislu. Jamal odigra dve utakmice zaredom dobro (fenomenalan sinoc, napokon sazreo) odmah je vodja tima, najbolji (pricam samo za marketing i komentare javnosti). Porter odigrao par dobrih u nastavku sezone u balonu, odmah trejdovati Jokica, Porter je buducnost, secaju se svi tih komentara kad je krenuo restart.

Koliko jos monstruoznih stvari treba Nikola da uradi ne bi li zacementirao poziciju u medijima i medju fanovima, da zasluzi vise komentarisanja kao i bilo koji drugi superstar a da to nije samo kada kiksne u odbrani itd.

Jokica napadaju 2 na 1 konstantno pri probijanju bekova, odmah ocajan u odbrani namerno zanemarujuci kontekst licnih gresaka i ostale njegove kvalitete u odbrani (Green nedavno). Popravio Denver odbranu, oporavljen Heris (poboljsava odbranu prve linije), odmah dolaze odbrambeni kvalitete Nikole do izrazaja - lupio par kljucnih blokada (5 u par meceva), sece lopte, krade i niko vise rec o tome. Vise se ne komentarise odbrana, da je ipak solidan u istoj, nikako ocajan. Odjednom se to podrazumeva? Prva sledeca, naizgled opustenost sa te strane, krenuce opet atributi ocajne odbrane.

Jos jedan primer - Gober dao onaj jedan mec u seriji 20 poena odmah o njemu kao o Jordanu bez analize tipa - ok ali Jokic je top 10 igraca lige, sta da radi dalje da ga zaustavi, nadigra, samo hvalospevi o Goberu. Ne spominje se da ga je Jokic nadigrao sve prethodne pa sa tog gledista da se razmatra sta se sad promenilo itd. Sve u stilu, normalno je da Rudi da 20 poena Jokicu??? Sve ostale meceve serije Jokic ga razmontira i opet se ne spominje dominacija nad njim nit se spominje ocaj Gobera tj koliko je bio nadigran. Opet fokus se sklanja sa Nikole, u fazonu pa dobro podrazumeva se da je dobar.

Sinoc isto nakon savrsene partije. Nit pitanja trenerima, nit igracima o Nikolinoj dominaciji. Lenard kad odigra iole dobro npr, ne odlicno kao Nikola sinoc, obavezno 10 pitanja i analiza oko toga. Sinoc sve u stilu kako su Klipersi popustili, ispustili, predali, analiza iz tog ugla. Nikako da je Denver prelomio, podogo igru, Jokic pogodio nestvarne tri trojke zaredom, Marej povredjen razvalio itd. Nikola 34p 14sk 7as, prelomio po ko zna koji put kad je najteze i nema veze, nista o tome, ajmo jos beskonacne analize o Lenardu, Riversu i Dzordzu.

+ Pokusaji svake sezone da se Embiid pa i KAT uguraju od strane medija na mesto najboljeg centra. Zamislite da Denver ne udje npr u POff kao sto je Minesota km daleko od istog. Bio bi komentarisan kao jedva top 5 centar garantujem. Tada bi se gledao timski uspeh dok se sada kod Embiida i KAT argumentuje samo individualno posto timskog uspeha nemaju nikako. Da ne pominjemo da se povredjuje kao Embiid ili da je ociscen kao Filadelfija u prvoj rundi POffa. I sad da pitas ekipu iz TNTja ko je najbolji centar NBA posle svega vidjenog i nevidjenog u NBA opet bi 3ca od 4ce rekli Embiid, eto tako, jednostavno ima vise misica, mora da je dominantniji ili bolji. Komedija :)

Na kraju neka Nidzis cepa svoje pa ce se polako cinjenice poslagati kao i do sada. Prvo je jedva bio komentatisan kao jedan od boljih mladjih igraca lige a bio mozda i najbolji mladi tada pored Porzingisa. Pa jedva medju najboljim mladim centrima, pa nekako i top pet centar kada je bio realno top tri sa Embiidom i KATom pa sad ne samo da je najbolji centar vec je i igrom u ovom POffu s'ozirom na prosecnost Denvera itd Top pet igraca lige a mnogi ga i dalje gledaju kao jedva, na misice top 10 igraca. Ludilo.

"Malo" duzi komentar ali nikako da procitam ovde analizu sa marketinskog aspekta zanemarivanja, podrazumevanja i nedovoljnog javnog komentarisanja cuda iz Sombora. Poslastica u utorak! Pozdrav.

veliki strumf

pre 3 godine

Lep pocetak i onda su umesto Jokica i Mareja počeli da šutiraju Heris, Grent i Milsap, naravno sve promašili i serija Klipersa 11-0 koji tokom te serije ništa nisu promašili (doduše, na 8-4 Jokic imao otvoreni šut, bezveze fintirao, zabio se pod kos i promašio - nakon toga je Kavaj pogodio trojku i krenula serija Klipersa)! Neverovatno je kako ovi ostali ništa ne mogu da ubodu a Jokic ih pasovima nalazi skroz same! Naravno, Meloun kasni sa tajm autom - nedopustivo pustiti seriju 11-0 za 2 minuta. Da je Jokic u timu Klipersa imao bi po 20 asistencija po meču jer ovi ne promašuju otvorene suteve!

Milan

pre 3 godine

Nedopustivo je da u meču gde nema popravnog prime 34 poena u prvoj četvrtini. Ova petorka sa Porterom, Jokićem i Morisom kriminalna u odbrani, gomilu poena primili ispod samog koša.

Tajm aut

pre 3 godine

Meloun na 6;0 za Denver ceka da ovi predju u vodjstvo 13;8 pa uyima tajm aut. A Dok R. na plus 12 posle dva dobra napada uzima tajm aut da ne smanje vodjstvo iako je za Kliperse plus 7.

Dragan-Borca

pre 3 godine

Dajte im odmah da igraju sa Lejkersima, kako ih nije sramota, tacno sam znao. Uz sve greske Denvera bilo bi egal da imaju isti kriterijum sudjenja

petarczv

pre 3 godine

Nadam se da ce milsap dati neki doprinos jer jedna dobra cetvrtina u 6 Utakmica je premalo za igrača koji prima 30miliona. Inače sudije su ocigledno na zadatku da obezbede finale konferencije klipers lejkers...

banjac

pre 3 godine

Mali Porter unakazio trenutak nadahnuca cele petorke. Fali ovde all star bek ili krilo kako bi oslobadjao Jokica pritiska. Jokic nit uspeva u reketu da napravi poziciju nit spolja. Menjaju mu se cuvari ko u rukometu. Na zalost, Denver ovde zavrsava, a uprava ako zeli nesto do godine, morace da oslobodi salary prostor i da trejduje neke igrace iz grupe Marej, Plamli, Heris, Grant, Milsap. I to mimimum trojicu. Rekao sam jednom, u suprotnom ce biti na nivou Oklahome. Simpaticna ekipa kojace igrati play off godinama ali nikad sa pobednickim mentalitetom.

DukiNS

pre 3 godine

Svaka čast Jokiću, odigrao odlično. Nisam zaista očekivao ovakav odgovor Denvera, a dosta ide na dušu i Riversu. Drugi put ispustiti toliku prednost. Na kraju sedmoj utakmici se najviše raduju Lejkersi, ko god da im dođe biće poprilično izmrcvaljen. Nisam siguran, ali ne znam da li je bilo slučajeva da se neki tim vraćao sa 1-3 u dve uzastopne serije. Ako to urade, Nagetsi više nego zasluženo u finale konferencije.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Kakav povratak Denvera. Potpuni ludaci. Kada mislite da su na ivici nokauta oni ožive i kreću da udaraju na sve strane. Nikola Jokić kao bog otac košarke, ovakvu konstantnu seriju odličnih igara kao protiv Jute i Klipersa ne pamtim da je imao neki centar, ali ovo nije samo njegova pobeda jer košarka je da ne zaboravimo ekipni sport, i svaki igrač ima svoju ulogu baš kao i ostali članovi stručnih štabova i medicinskih timova. Iako daleko iskusniji Klipersa već drugi meč zaredom gube prilično naivno. Čini mi se da je njihov problem to što se u napadu previše oslanjaju na Lenarda i Džordža a napadački doprinos ostalih je mizeran jer Šemet i Beverli su potpuno nekorisni, Lu i Harel van forme a i večeras Zubac neupotrebljiv, a i Moris daleko od nekog doprinosa jedino je Grin imao dobru sekvencu . Kod Denvera napadački Marej dobar, na kraju je proradio i Heris, Moris i Plamli sa klupe dobri baš kao i Krejg, a Grent i Milsap lošiji. O Porteru ne znam šta da kažem, sa njim u timu u napadu daleko veća širina ali njegov IQ je problematičan jer greške koje pravi ne priliče ni početnicima. Ipak Denver se nekako dokopao sedme utakmice i sada se već ozbiljnije nadam da i to mogu dobiti.

chupavi

pre 3 godine

U prvo poluvremenu rekoh bratu gotovo je, ispada Jokic. Onda je pocelo drugo i na sredini one serije kadnsu ih stigli sam se predomislio. Jednostavno, klipersi su stali, ne znam dali su pomislili da je vec gotovo, ali Denver je krenuo i sve se okrenulo. Svaka cast Jokicu, odigrao je odlicno.

aabb

pre 3 godine

Klipersi u 2. poluvremenu kao da igraju 2. srpsku ligu a ne da imaju dvojicu igraca koji mogu biti prva petorka USA repr.
Svaka cast Denveru na zelji i borbenosti. Jokara covek nije centar vec kec ili dvojka. Deli asistencije kao Teo, sutira kao Kari:)
jedva cekam 7mu tekmu

Majčin sin

pre 3 godine

@neca, 13. septembar 2020 22:18)
Uh ne znam baš... Bilo je dobrih centara. Ja najviše pamtim i cenim Olajdžuvona, dominantan je bio Šek, Džabar takođe. Nisam nikad gledao Wilta, ali brojke su mu neverovatne. Onda Robinson, Juing...
Nikola je stvarno odličan ali ne bih ga još poredio sa najvećima. Jedino što ranije centri nisu šutirali trojke a Nidža to radi uspešno i fantastično asistira, da ima preciznije saigrače imao bi svaku utakmicu 10+ asistencija.

Zambezi

pre 3 godine

Pred pocetak plej ofa sam prognozirao da ce Denver dobiti Jutu sa 4-3, a prognozirao sam da ce Klipersi proci Denver takodje sa 4-3, sada vise nisam tako siguran buduci da moze da se desi da Klipersima udje voda u usi u sedmoj utakmici jer su vec dve prakticno dobijene utakmice izgubili. Sve i da izgubi Denver sedmu utakmicu ja cu biti zadovoljan njihovim rezultatima ove sezone. Inace, od Denvera ocekujem da svake sledece godine odu korak napred i za tri do cetiri sezone uzmu titulu. Jedino sto treba da rade je da razvijaju i dalje Mareja i Jokica kao glavnu osovinu ekipe a da pridodaju tzv. role play igrace (ja bih zadrzao Herisa, Krega, Bartona, Portera Jr-a, pa cak i Plamlija i Milsapa).

JPR24

pre 3 godine

Denver mora od početka, žestoko i precizno ! Prošlu su napravili preokret, sad to nesmu da dozvole, teško je dve zaredom dobiti, a kamoli sa preokretima od -16 itd. Ključ utakmice ja manje više tu. Klipersi su i dalje favoriti, a ako Denver izjednači, u sedmoj može biti svega i svačega.

Stefke

pre 3 godine

Dodao bih i to da smo na pocetku 2/4 videli sta je mozda i najveca mana Denver,a to je trener.Ko odgleda 2 utakmice u trecoj ce znati ko i kad ulazi i izlazi,aa i videli smo kako trener Klipersa posle serije Denvera od 5-0 reaguje odmah,dok Meloun posle serije 11-0 je podigao nekako ruku i trazio tajmaut.Aaa o akcijama koje Denver igra da ne pricam,sve se svodi mastovitost Jokica,i Marejov sut

Indoktrinacija

pre 3 godine

LAC kvalitetnija ekipa. Lenard, Džordž, Vilijams, svi onu su kvalitetni i konstantni poenteri. U Denveru konstanta samo Jokić.

niski

pre 3 godine

Porter - inteligencija u minusu, prvo igrac KLlipersa jedva stize loptu i iza kosa je i debil ga napada da ga ovaj pogodi loptom, a onda 3 prodate lopte, pa ne ume da uhvati loptu, pa mu ispada....
Heris - defanziva fenomenalna, 3 ukradene lopte u 30 sec i onda sve to prosipa - 3 puta se zabija u protivnicki kos i promasuje ulaze
ovako bre u ABA ligu ne bi mogli da pobedite nikog
voleo bih da gresim, al sa 2 igraca koji su kolko tolko ok(Jokic i Marej) Klipersi su prejaki

X

pre 3 godine

Ostaviti Jokića, Mareja i Portera. Dati bukvalno sve ostale za: prosečnu četvorku (dobru u odbrani, solidnu u napadu), vrhunskog šutera i normalnog pleja. I Onda bi Denver imao 6 dobrih igrača gde bi Marej igrao dvojku, ali i pleja po potrebi.
Ostale rezervne igrače mogu dovedu za džabe, gori od ovih sad ne mogu da budu.

goran

pre 3 godine

nemam reci za ovakvu kradju. jokica treba zvati u goste, kad se ovako stidi da sutne mora i da je jako dobar gost. meloun umesto u svakoj na prvu ociglednu kradju da uradi ovo, tek se sad setio. od -2 i napad za vodjstvo koje ocajni u ofanzivibheris promasuje, ovi prave jos +14 za to vreme jokic i marej ne sutiraju, tu su milsap, grent, heris sta ima vas dvojica da sutirate u odlucujucoj. jokic kao da je i dalje u skolskom na basketu pa se plasi da ako sve ne razigrava da sutiraju da ce da odu kuci...

Dragan Borca

pre 3 godine

7-8 tako prosutih napada, prave neke pocetnicke greske i jos onda sudije sa kriterijumom i cao. Porter postigne neke poene a proda 4-5 napada. Geri i Grant ofanzivno ne postoje. Ali sve to bi bilo podnosljivije da sudije ne favorizuju Kliperse. Dodje crnac u Zvezdu ili Partizan i ima isto sudjenje ko domaci igraci a tamo rezervistu vise postuju nego Jokica. Cuvena americka "demokratija" i licemerje. Itekako im sudije vise postuju svoje americke igrace. Sta je tu je. Zato da su iole pametni da spakuju paket Geri, Barton, Monte i 2 pika za nekog americkog proverenog igraca koji ce imati respekta kod sudija. Koliko bi im ovde znacio Holidej iz Nju Orleansa, na primer.

goran

pre 3 godine

u 1/2 grent heris milsap 1/10 sut. jokic fantastican imao i 7/8 marej 4/7, jednodtavno nije ovo utakmica gde njih dvojica sutiraju manje od po 25 puta. protiv ovakvog sudjenja jedino sut moze da ih vrati kao u prosloj, ne mogu da te sprece sudije da dajes trojke, ali ulaz, jokiceva cimanja na to ce ukrasti i u drugom bar 20 poena kao u prvom.

Pitanje od mlion dolara

pre 3 godine

Da li ce Meloun na pocetku cetvrte cetvrtine ubaciti Plumdoga? 🤔 Bolje da ostavi Jokaru da crkne nego da odradi standardnu izmenu koju svi znaju. 😁

Čobanče

pre 3 godine

Al dobra taktika Denvera, puste protivnika da se razigra 3/4 da se opusti i onda u zadnjoj pritegnu, stignu 18 razlike, i evo ih na 1 razlike dok ovo pišem :D
Realno, Kavaj je zverina, ali on i Džordž - ostatak Klipersa trubači.
Može ovo da se iznese, čak i prođe u finale Zapada, samo treba verovati!
I igrati odbranu.
I da se ne promašuju otvorene trojke, ja ne verujem ovaj Milsap, 3 metra nigde niko oko njega...

milnovac

pre 3 godine

Nevjerovatno kako igra Jokic.

pogledao sam na rezultatima da gube -19 i mislio da je gotovo, i ukljucio u 4/4.

Sjajni Denver. Nista bez Nikole Jokica, fantastican je i znaci Denveru vise nego da im dodje Lebron.

PrincNaZrnuGraska

pre 3 godine

Jokiceve dobre igre odavno nisu iznenadjenje, ukljucujuci i playoff. Ono cime su dobili ove dve utakmice je volja, zelja, izgaranje na terenu, borba za svaku loptu. Nisu igraci Denvera preko noci doucili zanat, ali nesto im je prelomilo u glavama. Sta god da je, nadam se da ce potrajati.

coach

pre 3 godine

Auu kakva utakmica... sta im jokara radi... evo kriticari cuvao ga je i najbolji defanzivac lige Lenard pa covek dao 34 poena. I Marej isto kida... Haris koliko god bio los u napadu prelomio je onom trojkom kao i Porter. A koliko da je los u napadu heris ih vuce u odbrani dosta. Svaka cast denveru, dva puta za redom od 3:1 se vracaju

Dragan Borca

pre 3 godine

Dajte ljudi nemojte ko Ameri tu floskulu kako je Jokic najbolji centar lige
Nikola je jedan od najboljih igraca sveta. Ovo sto radi je nevidjeno za njegovu poziciju u istoriji kosarke
Centar koji baca paseve ko Bird a sutira 46% trojke u Plej Of- u, nevidjeno u istoriji kosarke ovakav tip igraca
I napred Denver leeeeeeeeee

I napred Denvereeeee

Karlo Prvi

pre 3 godine

Vau. Od 55 - 73 do 111 - 98. Kakva igra i kakva borbenost. Nikola je genije i LAC nemaju pojma šta će sa njim, a kad ostatak ekipe igra koliko-toliko dobro, onda evo rezultata. Mari je delovao kao da ne može da hoda a onda igrao kao zmaj. Odbrana sjajna, lete u završnici momci po terenu i bore se za sve. A LAC tuga. Ekipa puna napaljenih likova koji su manji od miša kad treba da se pokažu junaci. Kawhi je car, George super ali nisu se pokazali. A Beverley, Morris i Harrell - beda. Sav pritisak na LAC - ovo bi za njih bio potpuni krah. Sada sledi prava drama - ajmo Nikola i Nuggetsi!

Jaran

pre 3 godine

DukiNS
Hjuston sa Hakimom je gubio 2-1 (na 3 pobede u prvoj rundi) i 3-1 u prve dve runde da bi na kraju metlom osvojio prsten. Bio je vec nekoliko puta na Arena Sport 5 dokumentarac o Hjustonu, ono je bilo neverovatno kako su uopste uspeli sa osvoje drugi prsten. Kao 6. na Zapadu su pobedili Jutu (3.), Finiks (2.), San Antonio (1. i Admiral MVP) i na kraju Orlando (1. na Istoku)! :]

...kada sam bio mali, znao sam svoj pravac!...

pre 3 godine

naš nikola je večeras komponovao na terenu kao volfgang amadeus mocart - svaki njegov šut, a posebno ona trojka u prvom poluvremenu koja je smanjila prednost klipersa na plus dva je bila magija i užitak za gledanje.

naravno, nije samo nikola igrao večeras za denver. džamal, mali porter, geri i tori su isto odigrali odlično večeras.

ostaje mi samo da kažem - napred denver, do finala zapadne konferencije!
možete vi to!

Aleksandar

pre 3 godine

Gleda se iz Sapca, ajmo bre Nagetsi!!

Uz pogadjanje otvorenih suteva i slicnu odbranu kao u drugom poluvremenu prosle utakmice dobijamo!!

goran

pre 3 godine

odmah seriju 0-11 dopustaju, kakve padove imaju, jokic opet ceka 4/4 da pocne da sutira, na 8-4 sam na tri metra i opet nece da sutne trazi svoje "super" trojkase, o zivote da l ces se ikad opametiti

goran

pre 3 godine

sudije govore nagetsima da nemaju sta da traze u ovoj, dva nepostojeca faula u jednom napadu plus tehnicka, pa klipersi na svakunodluku reaguju ovako kao milsap, bukvalno na svaku odluku

filip

pre 3 godine

Jednostavno ne vredi, Jokic namjestio tri otvorena suta za tri poena, Moris i Grent sve promasili, jednostavno ne vredi, ne mozes ocekivati pobedu ako masis otvorene suteve u serijama.

jone

pre 3 godine

Iznervirao sam se kao nikad zbog gluposti. Umesto da Denver vodi 10 razlike oni gube 16. Ne mogu da verujem da nisu uspeli da iskoriste momentum kad je Jokic dao onu trojku sa noge u drugoj. Prvo se Nikola izglupirao sa onim pasom, pa gospodin Haris 3 napada bez ikakvog smisla, sve je promasio i izgubio loptu. Mnogo mi je krivo sto ce da ispadnu od Klipersa, a objektivno nisu toliko dobri samo su iskusniji.

Dusan28

pre 3 godine

Ne pratim nesto NBA, vise evropsku. Ovi Klipersi mi izgledaju jaci tim ali je sudjenje sramotno. Ovaj Dzordz se zaleti na 3 igraca dobije faul a Mareja povrede i ne dobije faul.

Ostin A

pre 3 godine

Bukvalno u dosadašnjih 6 poraza, Denveru su ili Jokić ili Marej, ili obojica igrali užasno. Kada bi imali još jednog vrhunskog igrača, bili bi favoriti broj 1 za titulu.

U dosadašnjih 7 pobeda, Jokić i Marej su razbijali. Obojica. Videćemo da li će izdržati utakmicu broj 7 u ovoj seriji.

veliki strumf

pre 3 godine

Nisam verovao na poluvremenu! Igrali su bedno! Mislio sam da ovog puta nema povratka. Svaka čast kako su se vratili, pre svega svaka čast Jokicu koji je bio malo je reci BRILJANTAN! Tako je to kad on uzima suteve umesto da izbacuje ovima koji ne mogu bazen da pogode. Ali kakva odbrana, neverovatno. Onaj pad Mareja je presudio, tada su se naljutili!!! Da su sudije sudile taj čist faul ne bi bilo možda ničega. Ovako su ih samo razbesneli. Čelična odbrana, za 22 minuta primili samo 30 poena!!! Od -19 do + 16, 35 razlike za samo 15ak minuta. Neverovatno! Pogledajte facu Kavaja, Dzordza, Zubca - pogubljeni, ne znaju šta ih je snašlo! Ušli su im u glavu, usudjujem se reci da je zbog toga Denver favorit u sedmom meču. Jednostavno, Klipersi će biti svesni da im nijedna razlika ne garantuje pobedu, ni 16, ni 19 razlike i da je Denver sposoban da odigra vrhunsku odbranu u zadnjih 15-16 minuta. Evo i Jokic je upravo izjavio da oni uopšte nemaju nikakav pritisak, da je sav pritisak na Klipersima. To mnogo toga govori.

ssms

pre 3 godine

Jokic sjajan. Ali,od kako se Haris vratio,Denver je odbrambeno mnogo jaci.Nadam se da ce Haris I u napadu da bude jos bolji. Svaka cast...

my way

pre 3 godine

Сви су причали да су Клиперси далеко јача екипа и да Денвер нема шта да тражи против њих. У њима нема једног играча који може да покрене екипу када не иде. То нису ни Ленард ни Џорџ. Нагетси су самоуверени, играју тимски, имају петљу сви, имају Јокића и Мареја на које увек могу да рачунају и који их никада када је потребно не издају, тим су који је увек у стању да се подигне цео на њиховим леђима... ја видим Нагетсе како пролазе Клиперсе у 7. утакмици.

аца

pre 3 godine

Ово је било толко добро ћу да гледам седму утакницу од половине 3 четвртине.

Луди су ови Нагетси. :))

Cccccc

pre 3 godine

Ne znam da li njima vise odgovara da povedu u 7. utakmici ili opet da jure rezultat. Mozda nece imati snage za jos jedan preokret ako budu gubili a sa druge strane uopste ne znaju tako dobro da sacuvaju prednost. Jedino ako bas povedu sa 20 razlike kao u 2. ali i tu je bilo cupavo.

decadevedesetih

pre 3 godine

Najljepsi dresovi ikada. Ovi večerašnji od Nuggetsa
(milky, 13. septembar 2020 21:31)

Sto bi mi nba fanovi rekli, mutombo dresovi :)

Pera Ždera

pre 3 godine

Sto se tice korisnosti za tim, uticaja na igru i saigrace, Jokic je def najbolji na svetu uz Lebrona u tom kontekstu. Najbolji allaround igrac, sve zajedno gledano, kosta MAX ali svojim superstar statusom ne donosi sebicnost ekipi, previse suteva, vec sve ukupno bolju igru celog tima. Raj za trenere.

Preveliki direktni i indirektni uticaj bez ogromnog br suteva i praznih poseda, silovanja, svega onoga sto cesto ide uz status superstara u ovoj ligi, svega onoga sto zna da gusi tum (toliko puta vidjeno, toliko mnogo primera). Efikasan, unikatan istorijski gledano sa svoje pozicije, inteligentan, hladan kada je najpotrebnije, timska zver! Doktor!

Ta njegova nesebicnost i pored extremnog pozitivnog uticaja po bolju igru saigraca, zna na neke momente (srecom retke i ne toliko presudne) da budi i "antitimska" tj neproduktivna. Situacije kada ignorise ciste svoje otvorene suteve, kada u momentima niko ne moze da pogodi on ignorise ciste floutere ne bi li proigrao igraca sa strane (par puta sinoc pre eksplozije u drugom poluvremenu). Ponekad bespotrebne finte suta ali sve je to toliko zanemarljivo posmatrajuci pozitivan kontekst tu i tamo manjka agresivnosti.

Tako atipican i unikatan, istinski, antimarketinski superstar.

Darko

pre 3 godine

Odlična igra Denvera i Jokića.Više od toga me je,ipak, iznenadio bukvalno raspad Klipersa.Mislim da su mnogo ozbiljnija ekipa nego što izgleda i definitivno bi oni mogli bolje da pariraju Lejkersima.Pratio sam ih na početku sezone bez povredjenog Džordža,mnogo je bila bolja igra.
Normalno,u majstorici podrška za Denver.

Back in Black

pre 3 godine

Ako Milsap opet odigra kao u trecoj cetvrtini ako Grantu krene šut moguci je cak i totalni preokret.Nisu Klipersi toliki bauk kako su mnogi mislili.Imaju veliki roster ali ne štima baš sve po planu.

Pant.LA

pre 3 godine

Ako zapnu od pocetka izgubice, moraju da se prave mrtvi dobar deo utakmice, da drze kakav takav priključak i da na kraju odlepe, onda idemo u sedmu da se ne kvari tradicija ovog tima nagetsa u PO..

veliki strumf

pre 3 godine

Klipersi nisu bolji kao tim, ali imaju više kvalitetnih individualaca. O Kavaju i Dzordzu ne treba trošiti reci ali i svi ostali su jako dobri šuteri. I sto je najvažnije - konstantni su. U Denveru ponekad bljesne Porter, retko Grent, još redje Milsap - to je više nego nedovoljno. Samo Marej i Jokic i hoce velike rezultate. Neće da može... Evo Jokic za četvrtinu 10 poena, 4 skoka, 3 asistencije (bile bi još tri da ovi levati znaju da ubodu otvoreni šut). I pored toga gube 8 razlike. Mogao je malo čvršće u odbrani doduše.

Stipsa

pre 3 godine

Da li spoljni Denvera mogu nešto da pogode?
Heris iz polaganja ne može kos da da i to nekoliko puta, Grent štetočina ne zna gde udara,Jokić i na 50+ ako bide oni sa ovakvom igrom spoljnih ne mogu da preokrenu.Limitirana ekipa definitivno.

mighty banana

pre 3 godine

Postoji samo jedan razlog zašto su Nagetsi tu gde jesu to je Nikola Jokić. Bez njega ovaj tim maksimalno može do 25 pobeda u sezoni i plej-of bi gledali samo na ESPNu. Marej je u rangu (možda) Lu Vilijamsa, verovatno lošiji. Ostali boranija, nema on sa kim tu da nešto ozbiljno traži u doigravanju.

goran

pre 3 godine

nema poseda u kom ne ostete denver, gledam sad hajlajtse u bloku moris laktom krega ovaj se bori za vazduh, za to vreme dzordz ide na tri metra dize se pogadja, stvarno velika nepravda, ovo postaje smesno, jokic da ima kriterijum kao harden i kavai imao bi bar po dvadeset bacanja

znanje-imanje

pre 3 godine

Količina gluposti koju je Denver napravio u 1. poluvremenu je spektakularna. To je nažalost i znak da nemaju potrebni mentalni kvalitet, ne samo tehnički. Toliko promašenih polaganja, zicera, izgubljenih lopti iz čista mira je da ne poveruješ.
Nažalost tek sad gledajući neku vrstu - u nedostatku boljeg termina - distrofične nespretnosti MPJ vidim da teško da se to ikada može ispraviti. To nije ono mlad je, previsok, neisukusan itd. što sve jeste već je prosto bedak koji će čini se trajno limitirati njegov domet i upotrebljivost. A spominjanje Duranta nebuloza povelika.
Postoji jedna šema ismevanja koja obično ide sa "ako Denver dobija onda Nikola razvaljuje, ako Denver gubi onda su ostali krivi - ahahahaha". To je za ismevanje u jednom od pet slučajeva. I ova tužna utakmica pokazuje da je u ostala 4 slučaja to zaista tako.
Ne da se razumeti zašto, na sve još, sudije pomažu boljem timu?!

Neko

pre 3 godine

Na poluvremenu pise Porter 2 izgubljene, ja sam video bar 4...
Sudjenje je kriminal...ovde vec danima pricaju o LA finalu, jasno je gde se stvari namestaju...za svaki slucaj ako Den da znake zivota, ovi ce ih sahraniti

objektivno

pre 3 godine

Neki komentatori pominju Kliperse i njihove sanse u finalu protiv Lejkersa. Objektivno njihove sanse su sada mnogo vece da izgube sedmu utakmicu bez obzira koliko budu vodili, i da nece ni igrati protiv Lejkersa.

Јужњак

pre 3 godine

Овај крај спортског викенда је сушта супротност у односу на прошлонедељни!

Neo@

pre 3 godine

Kako rekoše Edin i Kole, prva finalna utakmica konferencija se igra odmah sledećeg dana nakon sedme, ova dva tima!
Pa da li je to uopšte realno i moguće pride?
Pobedis sedmu, udjes u finale i onda svesno žrtvujes prvu utakmicu finala konferencije da bi odmorio glavne igrače!
Ako Denver prodje u finale, opet će morati da daju fore protivniku i opet da ih stižu.
Možda je ovo i njihova sezona, ko će ga znati!?
Kako ide, ništa nije čudo!

srle

pre 3 godine

Jokara odigrao najbolje kad je bilo najpotrebnije. Isto tako treba izdržati u toj takozvanoj majstorici, samo napred Nagetsi, hrabro i da se dobije ta sedma utakmica.

Denver Dinosaurus

pre 3 godine

Nisam siguran, ali ne znam da li je bilo slučajeva da se neki tim vraćao sa 1-3 u dve uzastopne serije. Ako to urade, Nagetsi više nego zasluženo u finale konferencije.
(DukiNS, 13. septembar 2020 21:50)

Nije niko nikada u NBA istoriji.
Takođe, prvi su koji igraju 4 uzastopne serije sa sedmom utakmicom (u dve različite sezone).
I do sad su neviđeno uradili. I mislim da se sad već ne postavlja pitanje da li će uspeti. Možda se ovi probude, ali su propustili mnogo, tako da će pasti.
Kladionica, koja sigurno ne voli da greši i poklanja, rekla je da su Klipersi u svakom meču ogromni favoriti, a Denver stigao do 3:3. Tako da je dokazano za sva vremena da mogu protiv bilo koga da se vrate, sa 18-19 razlike od "boljih".

Kontras

pre 3 godine

Denver je pregazio Kliperse u drugom poluvremenu. Ne znam ko ce pobediti u 7. mecu, ali jedno je sigurno:

pobednik zavisi od Denvera. Ako Jokic i ostali ograci Denvera budu imali vece Klipersi gube.

Moja prognoza je da Denver ide dalje.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Alex - gradjevinac obozavam Jokica, ali ne staviti Hakima u listu najboljih centara svih vremena, a staviti Sabonisa (kog je Jokic odavno presisao) je elementarno nepoznavanje centara u NBA... Pritom, Dankan je veliki deo svoje karijere igrao PF, zasto bi inace zvali tandem Dankan-Robinson Twin Towers? Tako da realno, od centara, Wilt, Karim, Hakim, Sak su ispred njega, a ako gledamo samo footwork, jedino je Hakim ispred. Od njega se nije pojavio igrac sa takvim footwork-om na poziciji centra.

Marej s parkinga

pre 3 godine

Na Mareju se smenjuju PG i Lenard, dva ponajbolja defanzivca lige. Obojica su puno visi i jaci od njega a dobili su zadatak da mu ne daju da dise. Zato Marej slabo igra jer mu jednostavno ne dozvoljavaju da se razmase. Sto se tice Jokica, svesni su da se tu ne moze nista uraditi sem povremenog udvajanja. Ceo plan igre Klipersa u odbrani je da ostavljaju otvorene na sutu Krega, Morisa, Herisa i Granta koji ne mogu nista da pogode. Jedina sansa Nagetsa je da se Milsap probudi i MPJ zaigra najbolje sto moze. Klipersi jos uvek ne igraju na svom maksimumu i ako PG opet zakaze imaju velike sense da seriju odvedu u samu zavrsnicu...

Stefke

pre 3 godine

Veceras verujem Klipersi ubacuju u visu brzinu,ali Denver ako odigra jaku odbranu i spusti ih ispod 100 poena(sto ce biti uzasno tesko) imaju sanse,s tim tandem Marej Jokic mora 55+ poena,i da im saigraci pogadjaju otvorene suteve.
Srecno JOKARA,VREMEE JE ZA TAJ TRIPLE-DOUBLE!

JPR24

pre 3 godine

Start dobar, i onda počinju da bacaju cigle i sledi 11-0 za Kliperse... Okej tek je pocetak, ali ne može se to dopuštati u tako vaznoj utakmici !!

Straight Outta München

pre 3 godine

2 sec pre kraja Heris ne zeli ni da uputi sut na kos. Bitnija je coveku statistika od toga da postoji mogucnost da postigne tri poena. Jeste mala mogucnost, ali to su profesionalni kosarkasi i bio je potpuno neometan. Cela filozofija... Takav covek ne zasluzuje finale. Tacka.

bob

pre 3 godine

Ne mogu da se složim sa naslovom "nekako na jednocifrenoj razlici". Denver ima energije i igra dobro. Drugim rečima ima šansu da makne još jednu pobedu.

Zoran

pre 3 godine

Heris na 1,7 sekundi do kraja prve cetvrtine ne ce ni da pokusa da uputi loptu prema kosu!!!! Pa koji je to kosarkaski rezon ja stvarno ne mogu razumjeti!!!

goran

pre 3 godine

u prvoj 7/8 sut porter i jokic, ostali 3/11, jokic sa tri ass i jos dve za bacanja zasluzan za sve poene u prvoj cetvrtini, sto je vec drugi put u ovoj seriji.

Avangarda

pre 3 godine

Kad idu u napad nek idu na Dzordza imaju dve licne, Jokic odlican, Marej mora da se probudi kao i Milsap, MPJ izgleda da mu se igra danas i ne ide kuci, bice svasta ! Ali Denver definitivno ima sanse da pobedi, mozda cak i lakse neko proslu ali morace da se odupru nadolazecim provokacijama Morisa i Beverlija

Neko tamo

pre 3 godine

Играчи Денвера, осим Јокића играју од сјаја до очаја (Портер, Харис, Милсап...) само што су изгледа више у очају.

bmiles

pre 3 godine

Umesto da izjednace Marej sa nepotrebnim driblanjem i davljenjem uspevaju da izgube poluvreme sa minus 16!Da komentarisen sudjenje je uzalud,ali svi vide da NBA zeli finale LAL i LAK,kako to rade danasnje sudije uprkos glupostima Portera i Mareja evidentno je da i oni to zele!Jokic veoma dobar u moru gresaka i promasaja njegovih saigraca na nivou svojih brojki,samo kap u okeanu.Svi igraci Klipersa pogadjaju otvorene suteve,a Denverovi ni polaganje,sva prica danasnje utakmice!

JPR24

pre 3 godine

63 primljena poena, napad ili cigle ili prave gluposti. I opet -16, imali dva šuta da uzmu vođstvo i sledi gomila gluposti i sad juri opet zaostatak...

Drndo Maroje

pre 3 godine

igra se u naletima..Denver smanji sa rezervnom petorkom, dodju do kontre za izjednacenje sa tri igraca napred i Porter sutne loptu??kao da ne viodi momak na blizinu..

nøje mi jasno zasto sudije ovako guraju Kliperse, sramota jedna..George i Lenard bi to vec mogli sami da odrade plus ovi ostali ali sudije su zestoka nula.. malo malo pa naprave takav previd..

Aleksis Sanco Panco

pre 3 godine

Meni je, majke mi, žao ovog Herisa. Lik odigra tako dobru odbranu, 3 lopte ukrade za 25 sekundi, ali kao da se toliko boji da igra napad, to je jezivo. Grent me jako nervira, ne mogu da ga smislim večeras. Jokić 3 glupo prodane lopte, ali utisak mi je za sada onaj faul Zupca nad njim... Kako je Meloun reagovao, smatram da je ispao krajnje smiren i korektan gledajući kako bi se bilo ko drugi poneo.

Aleksandar

pre 3 godine

Ovo vredi vise od svih utakmica premijer lige,zao mi je svakoga ko nije imao gde da gleda.Radovao sam se ne samo Jokicevim bravurama nego ko god ubaci skacem kao da igra reprezentacija.

DRAGAN

pre 3 godine

Vrlo losa igra Denvera u
prvom poluvremenu.
Onda je proradio, ko bi drugi
vego zlatni Denverov JOKER
i sada je nereseno. Idemo
u sedmi duel, i nadam se
da ce Denver i JOKIC otici
u finale zapada. Bravo
momci na danasnjoj pobedi.
Sada je sve moguce, igra
nerava i snage za 7 dvoboj.

Ljubo

pre 3 godine

Drugo poluvreme je recept kako trebaju da igraju celu utakmicu,jaku odbranu i da svi igraju u napadu a ne da svi čekaju šta će Jokić i Marej uraditi,ne mogu dva raspoložena igrača dobiti utakmicu.

maki1982

pre 3 godine

kakav blickrig denvera. ja mislim da u klipersima jos ne znaju sta ih je snaslo. sto rece voditelj na areni, jokic je mnogo puta pogodio one teske suteve da bi bilo slucajno.

M

pre 3 godine

Gledah od pocetka do kraja, odavno nisam video ovakvu kosarkasku utakmicu, sa koliko hrabrosti su igrali zadnjih 15 min. Jokic Larry Bird style

Smeh

pre 3 godine

Svi, ali svi pričaju kao da Klipersi igraju protiv neke ekipe koja je zalutala u plej of. Da li neko uopšte zna da je Denver prošle sezone bio 2. na zapadu a ove sezone 3? Nisu oni tu slučajno. Igraju 4 serije u 7 utakmica u doigravanju, uzastopno. Da imaju Milsapa od pre 5 i više godina verovatno bi već sada pričali o finalu protiv Lejkersa. A o Jokiću ne treba pričati. Ima prosek u doigravanju 25+ poena, 10 skokova i 6 asistencija. Svaki igrač bi prihvatio ove cifre da mu ponude a kamoli centar u vremenu kada se igra košarka sa nižim postavama i gde je sve podredjeno spoljnoj liniji ekipe. Uživajte u košarci umesto što ismevate, prozivate druge, pljujete po igračima, klubovima, itd.

Rocky Balboa

pre 3 godine

Da li neko zna, da li je Jokić nekad odigrao plejof utakmicu a da nije dao 20+ poena?
(Majčin sin, 13. septembar 2020 20:58)prvu u ovoj seriji ali kasnije pure magic !!

palop

pre 3 godine

Samo da sudije ne budu "previse" na strani Klipersa i Denver prolazi.
(76er, 13. septembar 2020 23:13)

Ja se iskreno plasim da ne bude scenario Sakramento - Lejkersi, ipak je LA finale zapada mnogo bolje za gledanost, marketing... LBJ i AD vs. Kawhi i PG je ipak atraktivnije za medije, ali ja bih finale Denver - Majami pa sta bude, neka bude.

bmiles

pre 3 godine

Jedva ceka, emisiju "Inside" na TNT kanalu,da vidim kakvu ce zezanciju popiti Carls Barkli od Sekila za ono "garantovanih 4:0" u seriji za Kliperse!?
Inace Barkli je imao previse "garantovanih" predvidjanja: Portland eliminise Lejkerse,pomenuta setnkja Kliperse sa Denverom,pobeda OKS protiv Hjustona,tako ako se kladite nikako ne slusajte Carlsa!

Harizmatican

pre 3 godine

Kao sto je odvratno videti ljude koji kukaju odmah na pocetku da je kraj, u ovom slucaju da je gotovo vec 6 utakmica tako je i fantasticno videti ljude koji nikad ne odustaju i ustaju jaci iz teskih situacija u ovom slucaju Denver Nagetsi.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

OK, igrali su ocajno u drugom poluvremenu Klipersi ali da se ne lazemo, razbio ih je Jokic. Kakvo ludilo od utakmice, kakav preokret.

Jax Teller

pre 3 godine

samo nek mi ovih hejteri koje tvrde, da je utakmica namještena, da se igra sto više utakmica, objasne, sto se onda dozvolilo, da se neke serije završe 4:0 i 4:1?

sasa the red baron

pre 3 godine

Sasvim je svejedno dobili ili izgubili 7 tekmu,Nuggetsi najavise svoju vreme,svoj stil,i imaju sjajnu buducnost... Do godine ode Milsap,i igraci ce se otimati da dodju u Denver...Po mnogu cemu,Nuggetsi izgledaju kao oni Warrior-si na pocetku...Drugciji,gladni,i spremni na sve....

...kada sam bio mali, znao sam svoj pravac!...

pre 3 godine

napred denver!

nikola i džamal bi trebali da ponove partije iz pete utakmice, a ako se još neko priključi njima dvojici kao pol u trećoj četvrtini i mpj na kraju te iste pete utakmice, i ako sva dvanaestorica košarkaša, od nikole do mejsona, budu igrali odbranu na vrhunskom nivou svih četrdeset i osam minuta, gledaćemo i sedmu utakmicu...

kejt winslet

pre 3 godine

Ako dobiju veceras, sigurno dobijaju i sedmu.
Veceras im dajem 20% sanse za pobedu.
Marej mora veceras na 40 ili Porter na 20.

Avangarda

pre 3 godine

Kad idu u napad nek idu na Dzordza imaju dve licne, Jokic odlican, Marej mora da se probudi kao i Milsap, MPJ izgleda da mu se igra danas i ne ide kuci, bice svasta ! Ali Denver definitivno ima sanse da pobedi, mozda cak i lakse neko proslu ali morace da se odupru nadolazecim provokacijama Morisa i Beverlija

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 3 godine

Nikola Jokic 30+ 10+ 5+ po koji put u playoff tekmi kad je najbitnije?!
64 poena u drugom poluvremenu 48 sekundi do kraja, evo zasto su bili treci i drugi tim na ovom zapadu protekle dve sezone!

2CRAZY

pre 3 godine

Alal vera kako je Denver ovo izvukao!
Preokrenuli su i pobedili, uprkos velikoj pomoci Klipersima od strane sudija... zaista nesto neverovatno.

Sad ne znam sta da ocekujemo u sedmoj utakmici, da Klipersi bukvalno prebijaju igrace Denvera, a da sudije ostanu neme, a njima svaki kontakt da sviraju... u svakom slucaju, bice dosta nerviranja za nas, sedme utakmice su uvek uzasno teske.

Jaran

pre 3 godine

bigule
Pred prvi mec u seriji sa SAS, jedan saigrac mu je rekao nesto u stilu:
- "Dream", ovaj (gleda u Robinsona) ima tvoju MVP titulu". Ostalo je istorija! :]

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Odakle je došao ovaj Geri Haris i šta je uradio sa onim Harisom iz prvog poluvremena? Mislim, naravno, na igru u napadu. U odbrani je uvek bio sjajan. Posle naravno Jokića, koji je urnisao Kliperse, taj novi/stari Haris je bio glavni razlog za pobedu Denvera danas.

Dragan Borca

pre 3 godine

Denver mora da odigra vrhunski ako misli da pobedi. Inace ce ih unakaziti disparitet u slobodnim bacanjima. Jedan podatak za nevericu. U 5 utakmica Marej i Jokic imaju na 187 suteva samo 30 slobodnih. A rezervista Klipersa Herel ima na 37 suteva cak 30 slobodnih. Jeste da on kampuje u reketu ali je neverovatno da rezervista sa 20 min po utakmici ima isto slobodnih sa skoro 5 puta manje suteva nego Jokic i Marej. O Leonardu da ne pricam. Klipersi dobijaju i u Plej Of- u cesto tiki taka faulove. Denver je dobio bukvalno samo par takvih faulova. Maloun mora bolje da trazi tajm- aute. Popovic legenda secka protivnika posle 4-5 koseva, a Maloun dopusta i po 10 da primi pa tek onda zove. Leonard ce svoje isporuciti, vazno da im ne pogadjaju u serijama Moris i Lu. Nisu bez sansi, ako ostave srce na terenu
Ajmo Denveree

Dragan-Borca

pre 3 godine

Denver moze ovo dobiti samo ako se raspucaju za 3, uz ove tiki taka faulove tesko sa prosecnom igrom. Klipersi su vec dobili par tiki taka faulova i ubija to u pojam. Kakve su to mutljavine, sto Mareju ne daju sad and- 1 kao Lu Vilijamsu. Mora i Jokic trojke da sutira kada udje.

ja

pre 3 godine

Kakva utakmica. Ukljucio sam se kad su Klipersi imali seriju 17:0 cini mi se u drugoj cetvrtini. Onda rapsodija u trecoj, i kao slag na tortu 4/4.

smiljkai

pre 3 godine

wow, kakav preokret Denvera! Odbrana odlična a napad samo sipa. Jokić noćna mora za matchup. Iz pick&rolla može da radi šta hoće. Pokušali su da ga brane manjim igračem je ga je krenuo šut ali to nije uspelo kad im je Joka prosuo Sombor shuffle :)

Mihailo

pre 3 godine

Prvu utakmicu su ih klipersi dočekali odmorni i počistili. Sada je ovo već šesta utakmica u 12 dana i naravno da se umor pokazuje i kod klipersa. Ipak ima nešto i do godina, Denver je dosta mlađi tim. A tek je brutalno kada se oni pogledaju, igraju već 15 utakmica u 30 dana, na svaka dva dana...

Milan

pre 3 godine

@Alex - gradjevinac obozavam Jokica, ali ne staviti Hakima u listu najboljih centara svih vremena, a staviti Sabonisa (kog je Jokic odavno presisao) je elementarno nepoznavanje centara u NBA... Pritom, Dankan je veliki deo svoje karijere igrao PF, zasto bi inace zvali tandem Dankan-Robinson Twin Towers? Tako da realno, od centara, Wilt, Karim, Hakim, Sak su ispred njega, a ako gledamo samo footwork, jedino je Hakim ispred. Od njega se nije pojavio igrac sa takvim footwork-om na poziciji centra.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Neko iz mase, 14. septembar 2020 12:38)

Mozda i najbolji komentar. Objektivan - ni navijacki ni hejterski ostrascen. Dankan je definitivno PF. Sabonis je kasno otisao u NBA kad su mu povrede vec dosle glave. Sad mozemo da pricamo SBBKBB, ali Jokic je vec sad ispred njega. Hakim svakako jedannod najboljih, i footwork, i ubitacan napad i dobra odbrana, Sek mora tu da stoji jer je retko koji centar tako dominirao, mozda ne statisticki, ali na terenu je bio zivotinja, Karima se vec mnogo slabije secam, Vilta samo po rekordima, ali koji su strasni. Ne znam da li da tu pomenemo i Rasela.

Neko iz mase

pre 3 godine

@drvobradi najbolja Sabonisova sezona u karijeri je bila 1992. tad je imao 24/12/2 prosek. A Jokiceva najbolja sezona je 20/10/7 + zastrasujuce cifre u PO. Samo u ovom PO covek ima 26/12/6. Niko ne osporava Sabonisa, ali po mom skromnom misljenju, prevazilazi Sabonisa. Sto se tice Karima, nisam imao prilike mnogo da ga gledam, ali ko iole malo duze prati NBA, je svakako upoznat sa njegovim likom i delom. Sky hook, mozda cak i ubitacnije oruzije od MJ-ovog fade away-a, a pritom sam MJ fan. A sad price da li bi MJ-ova karijera bila drugacija da je Sabonis dosao 86. u NBA kad je draftovan, cisto sumnjam, no dobro, to je sve, sta bi bilo kad bi bilo.

Neko iz mase

pre 3 godine

@Milan statisticki definitivno, ali to je bilo davno davno pre mene i mog vremena. Covek je kroz karijeru imao 22+ skoka prosek. Bolesne fizikalije je imao.

Drmr

pre 3 godine

@straigth out ov munchen

Vidis ja sam primetio da je svako 5 puta sutnuo za tri. I to u svim mecevima do sada. Mislim da je to Malounova taktika. A interesantno je da od svih igraca Jokic ima najbolji procenat suta. Meni ako igrac ubacuje 4/6 terao bi ga vise da puca, ali zato ja jedem iz konzerve a Maloun trenira 🙂.

Ima sigurno neku taktiku sa sutevima, jer nike slucajnost da je broj pokusaja ravnomerno rasporedjen po skoro svim igracima.

Milan

pre 3 godine

@drvobradi
"@Neko iz mase i @Milan
Vas dvojica niste videli Sabonisa, mozda onog iz NBA..." Pa i govorimo o igrama u NBA. Tad je bila jos veca razlika izmedju NBA i evropske kosarke, a do 1992. NBA igraci nisu igrali ni za reprezentacije. Svi se slazu da je mogao da ima mnogo bolju karijeru da ga politika nije sprecila da na vreme ode u NBA, ali ne mozemo da ga rangiramo na osnovu toga sta je mogao da postigne, vec samo na osnovu onog sto jeste postigao.