Petak, 04.09.2020.

20:25

Hrabra BiH remizirala u Italiji! VIDEO

Fudbaleri Italije i Bosne i Hercegovine odigrali su 1:1 (0:0) na otvaranju grupe 1 Lige nacija u A diviziji.

Izvor: MS

Hrabra BiH remizirala u Italiji! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

193 Komentari

Sortiraj po:

srbiSUr@kRana

pre 3 godine

Druže Sarajevo je 99.9% Islamski grad
toliko nije ni Teheran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (T.D, 5. septembar 2020 10:59)
Ja cu da ti kazem Teeran nije Islamski grad sigurno

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ИГОР - Тако је, ми и ви не навијамо за БиХ! Нађе се само одређен дио наших и ваших који навија, зато што свагдје има изузетака. Ал ипак, то је мањина и то велика мањина. 🙌

željo do groba

pre 3 godine

Ulazi Insinje u šesnaesterac deru se sa naše klupe: "ne zna, ne zna..." dobri smo bili al teško ćemo sa ovakvom igrom biti prvaci evrope ;)...pozdrav svima iz Sarajeva.

Guns n Roses

pre 3 godine

(Jna, 5. septembar 2020 13:31)

Kakvi smo da smo bolji smo od BiH. Oni imaju jedno SP a mi 4 ucesca na SP i 1 EP.jos smo ih i u direktnom duelu 2005 ostavili bez odlaska na Mundijal.

Jos kad se uzme u obzir da njihov nijedan klub nikada nije usao u grupnu fazu Evropskih takmicenju dok su cak i klubovi iz Azerbejdžana i Albanije to uspevali a njihov nijedan. Hrvati su bolji od nas ali BiH je svetlosnim godinama iza nas po uspesima.

sociolog

pre 3 godine

stopfasiszmu, 5. septembar 2020 12:40)

To baš i nije istina kad ima onaj video iz Sarajeva na YouTubu gde ženu u autobusu vređaju najstrašnije zbog krsta.
(Ravnoteža)

Pa hajde, mozda jedan u godinu dana...je li ti to dokaz za nesto sistematsko. Ako pricamo o sistematskim ispadima onda Srbija i Hrvatska prednjace.

Che

pre 3 godine

Zdravkogfl@ Izrazito je tesko citat vas komentar jer je prepun gramatickih pogresaka. To sta ste vi nasljednica te drzave apsolutno nista ne znaci jer to NISU samo vasi uspjesi. Tu su igrali SVI. Sta se tice vaseg nogometa dovoljno je pogledat tko vam je i danas najbolji strijelac reprezentacije. Hrvat. Savez vam je osnovan u Zagrebu. Dva najbolja kluba vam je osnova Hrvat Tito dok je predsjednik jednog bija Hrvat Franjo. Ovo su cinjenice..Nadalje ta osvojena prvenstva mladica je nama potpuno nebitno isto ka sta nam je nebitno sta su nasi mladi kosarkasi osvojili 4 ili 5 zlata. Nama mlada reprezentacija sluzi da bi pravili igrace za A selekciju jer je sve podredeno A selekciji. Takoder ta prvenstva 30ih i 40ih godina su neusporediva s danasnjim nogometom. Tad je to bilo skoro poluamatersko prvenstvo dok je zadnjih 50 godina nesto drugo, nesto vise. Ne znam zasto je tesko priznat i rec da bolji ste od nas u nogometu, vi ste Brazil za nas?? Nego izvlacite iz naftalina dicije titule i neke Piksije, Dzajice. Meni nije problem reci da bolji ste od nas u kosarci. Za nas ste Spanjolska iako smo imali jednog Drazena, Cosica, Kukoca, Rađu i iako smo osvajali medalje i igrali protiv jedinog i pravog dream teama. Bolji ste od nas u kosarci iako je Split bija tri puta zaredom prvak Europe a Cibona dva. Da, bez obzira na to bolji ste od nas u kosarci jer je jedino bitan uspjeh A reprezentacije. E evo je razmisljanje covika koji voli sport i koji je realan a vi šjor ste zalutali u sportu

samo kazem

pre 3 godine

mi Hrvati iz BiH nikad ne navijamo za njih
Srbi također nikad neće navijat za njih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor)

U prevodu, isti smo, mrzimo jedni druge iz istih (najnizih pobuda) a onda i druge iz istih (najniih) pobuda.

velibor

pre 3 godine

mi Hrvati iz BiH nikad ne navijamo za njih
Srbi također nikad neće navijat za njih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor)

Mislio si reci "ja kao Hrvat" i "Srbi koje poznajem" ..evo ja znam na desetine Bosanskih Hrvata i Srba koji navijaju za BIH. Mozda imaju problem mentalnog zdravlja?

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Kukuruz kokicar

Objasni zasto.
Zato sto smatram da je poremeceno pjevati o zg kao turskoj mahali ili zato sto smatram da se u bih hrvatima krse gradjanska i demokratska prava preglasavanjem?

Ravnoteža

pre 3 godine

stopfasiszmu, 5. septembar 2020 12:40)

To baš i nije istina kad ima onaj video iz Sarajeva na YouTubu gde ženu u autobusu vređaju najstrašnije zbog krsta.

Jna

pre 3 godine

Guns N Roses i sta kazes u 20 godina iskopao si 2 najbolja rezultata koja su vjerovatno i slabije reprezentacije uspjele ostvariti koje nisu imale ni blizu igrace kakve je imala Srbija. A to sto 20 godina je nema na EP i vjerovatno je nece biti ni ovaj put uopste za tebe nije vazno. A razne Armenije i slicne od kojih je Srbija gubila neces da spominjes. I poslije poraza od b Rusije samo slusamo po stoti put ucimo iz gresaka pa dokle vise.

neno

pre 3 godine

(zdravkogfl, 5. septembar 2020 1nog
Da ja tebi odgovrim sa pravnog aspekta. Vi niste nikakav nasljednik: ako odeš na bilo koji sajt svjetskih fereacija i dalje stoji Jugoslavija, ne Srbija. Jer ste se vi kao Srbija u sporu u kojem ste podnijeli protutužbu za genocid protiv BiH i Hrvatske jasno i decidirano izjanili kao samostalna država koja nema ništa sa Jugoslavijom te u tom svojstvu ne možete odgovarati za počinjene zločine. Dakle, nema talasanja, kako Vam odgovara. I na kraju mene bi bilo sram svojatati recimo M. LJubeka ili T. Kukoća kao svojeg sportaša, to su niske strasti Divca i osoba koje nemaju srama......

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Bosancima treba 5min da se zapale k'o hepo kocke. Ovo je za bih fin rezultat i sljedi lozenje, ja to savrseno shvacam, ali tu nema mentaliteta, a ni igraca, za vece stvari nego je toplo-hladno. Robi je s istim tim igracima izdominirao u ligi nacija, a odmah nakon toga u kval brutalno sramocenje i porazi protiv armenije i koga vec.. finske? I zato sad igrate baraz a niste otisli direktno. Kriviti robija je ludo jer je lik sa super limitiranim azerbajdzanom pokupio najveci broj bodova u kv grupi u njihovoj povijesti. Znaci do mentaliteta je.
Ovaj arch enemy je koliko sam shvatio iz mijesanog braka, rodjen u hr i patoloski mrzi hajduk i dalmaciju. :D
Ali opet, ostaje cinjenica da govori istinu, hrvati i srbi u bih ne navijaju za bosnu.
Sto se mene tice, navijao sam za bih sve do onog dana kad je hrvatska onakvim cudovisnim pehom ispala od turske 2008, a oni su izasli na ulice i slavili nas poraz sa pjevanjem o zg koji ce biti turska mahala. Turci su ne samo hrvatima, vec svim slavenima, grcima, austrijancima, rumunjima, armencima nanijeli nevjerojatno zlo tokom stoljeca i tu za mene kraj. To cak ni srbi nisu napravili. A onda malo zagrebes politiku pa vidis da tamo preglasavaju hrvate s onim bolesnikom komsicem. Pritom, nit imam ikog u bih, nit imam dobro misljenje o nasima u bih. Ali preko te 2 stvari ne mogu preci.

:D

pre 3 godine

Bravo momci! 
Gdje bi im tek bio kraj da igraju svi koji su rodjeni u BiH?
(Dragon, 05. septembar 2020 12:22)

S Jovićem bi se usrećili:D

najjaci

pre 3 godine

Haris
Znamo mi kako neko prolazi u sarajevu ko nosi krst, srpsku zastavu itd., ajd ne lupetaj bolan!
(Arch Enemy, 05. septembar 2020 10:27)

Druže Sarajevo je 99.9% Islamski grad
toliko nije ni Teheran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (T.D, 5. septembar 2020 10:59)

zanimljivo je to kako se sledbenici nekih bliskoistocnih religija toliko mrze a da pritom i jedni i drugi nemaju nikakve veze sa bliskim istokom ;)

Arch Enemy

pre 3 godine

Vrbas
Rodjen i odrastao u ZG Dugave a sad živim u, poslije Trebinja, najljepšem Srpskom gradu tj. BL! Vidim dobro barataš sa seoskim pojmovima pa onda nije teško ni pogodit odakle si, mislim na porijeklo!

stopfasiszmu

pre 3 godine

Arch enemy siri mrznju.pomijesao si mozda hrvatsko primorje gdje se ponekad ostete vozila srbijanskih tablica. U BiH nikada.
Lazes da je iko ikada u Sarajevu ljudima uputio ruznu rijec zbog krsta i slicno.Saborna crkva ostala i za vrijeme rata citava.Sarajevo je veci poslodavac Srbima sa Pala,Lukavice i Ist. Sarajeva nego manji entitet.
Ti bi rado iz svoje koze al ne mozes pa frustracije pokusavas lijeciti.
Pozdrav iz Bosne za sve ljude u Srbiji.

Che

pre 3 godine

Spanija@ Ovaj komentar je odraz tvoje nogometne ali i ljudske neiteligencije. Ono sta smo napravili u nogometu vi necete nikad. Znaci reputaciju koju nasa reprezentacija ima, broj simpatizera pogotovo u drzavama Azije, Juzne Amerike i Afrike. Zatim unikatne dresove i najbitnije rezultate u najbitnijem sportu na svitu. Stvorili smo ime tako da danas prodajemo mlade igrace za ogromnu lovu sta je prije bilo nezamislivo. Sta uopce komentiras nogomet kad smo za vas Brazil a vi Peru, kao sta kaze onaj engleski komentator kad demoliramo Dansku na Ep 96. Pogledaj video na youtube i uzivaj. Ja ne komentiram kosarku bar ne na ovaj nacin, jer ste bolji ali realno bi moga jer smo nesto napravili u toj kosarci za razliku od vas u nogomometu. Veceras je tekma pa pogledaj kako ce nasi igraci odigrat za repku

Hellacopters

pre 3 godine

Čivijaš
Svoje hladjenje okači na čiviju Srbijanac i nemoj Srbe iz Republike Srpske učiti prosudbi i zdravom razumu, bree !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 5. septembar 2020 09:05)
Vidi Bosanca sto je ljut kao.

Pravi Srbin

pre 3 godine

Čivijaš
Svoje hladjenje okači na čiviju Srbijanac i nemoj Srbe iz Republike Srpske učiti prosudbi i zdravom razumu, bree !
(Arch Enemy, 5. septembar 2020 09:05)
Pravi patriJota, nema dalje baaa.

Sreten

pre 3 godine

Sinoć gledam utakmici bihsrpska Italija. Pa nemogu da verujem kako igrači kidaju igraju i ako je repztacija je sastavljena od federacije i republike srpske. Ali samo Nasi igrači kad igraju za svoju državu Srbiju ponašaju se ko da moraju da otajiaju toje bruka i sramota od ti igraca. Ali opet je naj krivjii selektor
(zdravkogfl, 05. septembar 2020 10:26)

mehmede, za vašu reprezentaciju igraju samo oni levati Srbi i Hrvati.

zdravkogfl

pre 3 godine

Da odgovorim ovom čoveku iz hrvatske. Jest daste bili jednom treći u svetu a jednom drugi. Ali gospodine postoje Srbija naslednik bivše Jugoslavije i mismo bili jednom treći u svetu u urgvaju i tad su za Jugoslaviju igrali samo Srbi jer druge nacije nisu hteli igrati. Takodje na svetskom prvenstvu u Čileu bili smo četvrti. Bili smo olimpijski šampioni bili smo dvaput vice šampioni Evrope imamo tri titule prvaka Evrope kao mlada reputacija bili smo prvaci sveta tako je u mladim kategorijama imamo fudbalera svetsku legendu dragana djajica kojega priznao ce svet daje jedan od najboji igraca sveta svih vremena. Takodje pele kada je završava karijeru i u oproštajnu utkmicu pozvo Jugoslaviju zbog djajica jer Muje bila zejia da djajic na oproštajnu utakmicu bude. Takodje imamo prvaka Evrope i sveta u klupskom fudbalu toje osvojila zvezda znaci vi kao hrvatska niste nikad bili prvaci Evrope i sveta a Srbija je bila ukupno sto evropsko i svetsko cetri titule ja mislim dasmo štose tice fudbala za vas tata mata a sa Portugalom cete večeras proći ko sa francuskom u finalu i sa Španijom u mecu nacija pozdrav

Nesovanovic

pre 3 godine

Haris
Znamo mi kako neko prolazi u sarajevu ko nosi krst, srpsku zastavu itd., ajd ne lupetaj bolan!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 5. septembar 2020 10:27)
E sad je stvarno dosta Bosanac. Na vase sajtove pa tamo truj, ovo je SRBIJA...bolan

Arch Enemy

pre 3 godine

Hellacopters
Yugosloven, Sovjet i bosanac,nije valjda da ne znaš da danas niko ne zna šta je to i šta predstavlja osim vas izgleda BiH muslimana!

Trt

pre 3 godine

srbij@ncisur@ak
Čim ga nadjem tebi ga šaljem,ne pravi se fin,mujo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 5. septembar 2020 08:36)
Kako ti ne dosadi da piskaras i glumis Srbina i patriJotu Spasoje?

T.D

pre 3 godine

Haris
Znamo mi kako neko prolazi u sarajevu ko nosi krst, srpsku zastavu itd., ajd ne lupetaj bolan!
(Arch Enemy, 05. septembar 2020 10:27)

Druže Sarajevo je 99.9% Islamski grad
toliko nije ni Teheran

zdravkogfl

pre 3 godine

Sinoć gledam utakmici bihsrpska Italija. Pa nemogu da verujem kako igrači kidaju igraju i ako je repztacija je sastavljena od federacije i republike srpske. Ali samo Nasi igrači kad igraju za svoju državu Srbiju ponašaju se ko da moraju da otajiaju toje bruka i sramota od ti igraca. Ali opet je naj krivjii selektor

CJC

pre 3 godine

Neko napisa da smo mi bolji od Bosne ali da oni gi u za reprezentaciju...ne samo što oni ginu nego i gde su nama igrači poput Pjanića i Džeka? Mi takve igrače svetske klase u državi nemamo.

Haris

pre 3 godine

Koliko ovde ima autosovinista majko mila. Koja lozana na na bosancerose o oni bi dzigerice povadili da mogu ...
(The Bright Side of Your Mind, 04. septembar 2020 23:42)

A u toj istoj BiH tek 25 % ljudi navija za Dzeka i ekipu. To je realnost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Paki, 5. septembar 2020 09:44)

Vidi se ko ovdje mrzi i ko vadi džigerice kome, zar ne?

25% navija? U BiH je, po posljednjem popisu, bilo više od 50 posto Bošnjaka, a ne živi u iluziji da nema Srba i Hrvata koji navija za BiH. Meni nije problem da navijaju i za Srbiju, odnosno Hrvatsku. Nije mi, iskreno, problem ni ako navijaju protiv BiH - to je njihov problem.

Ja sam s prijateljem (Srbinom, tužno je da to moram istaći) usred Sarajeva navijao za Srbiju protiv Švicarske onomad. Čik nek' mi neko prigovori.

Pozdrav iz Sarajeva za Srbiju, obradovalo me da ima dosta objektivnih, sportskih komentara.

:D

pre 3 godine

Do večeras, najteži poraz "vatrenih" bio je 5:1 protiv Engleske na Vembliju, pre tačno devet godina. 

SPUSTANJE NA ZEMLJU!!!
(Spanija-hrvatska 6:0, 05. septembar 2020 07:05)

Na istom stadionu u zadnjem kolu kvalifikacija, raplakali smo im cijelo kraljevstvo utrpali smo im tri komada i ostavili ih bez EP-a:D
Plus u polufinalu SP-a Mandžo im spušta rampu u 109-oj min.:D
A Španjolskoj smo vratili na Maksimiru 3:2. Što je za Srbiju nezamislivo da tambura velikane, a vama bivši SSSR-ovci utrpauju 8 komada i to ovi zadnji s B sastavom.:D

Paki

pre 3 godine

Koliko ovde ima autosovinista majko mila. Koja lozana na na bosancerose o oni bi dzigerice povadili da mogu ...
(The Bright Side of Your Mind, 04. septembar 2020 23:42)

A u toj istoj BiH tek 25 % ljudi navija za Dzeka i ekipu. To je realnost.

Trebinje

pre 3 godine

Koliko moras biti los čovjek da zelis sve najgore nekome plus što je taj neko tvoja zemlja i tvoji ljudi, pozz za sve slavene...
(jablan, 05. septembar 2020 09:21)

Lazni kosmopolito, pa ja svojoj zemlji zelim sve najbolje - Republici Srpskoj. Uostalom, ko si ti da nekom odredjujes za koga ce da navija? Malo su ti te gradjanske fore udarile u glavu.

pdf

pre 3 godine

Možda na osnovu toga što su se kvalifikovali? Mada, verovatno si ti Bosanac, jedan od onih što se prave većim Srbinom od nas. Ne radi se to dečko tako, ne dokazuje se srpstvo mržnjom svoje države. Ta ekipa Bosne, sigurno nema kvalitet ni približno naše reprezentacije, ali se bore,zato i jesu tamo gde jesu, za razliku od našim umišljenih zvezda, koji se manekenišu na terenu. Zato, pusti nacionalistički šovinizam, navijaj ti za svoju reprezentaciju, a ako mi ne veruješ da je tvoja, pogledaj atlas.
(nostalgija, 04. septembar 2020 21:47)

Srbine, gdje su na tome tvom atlasu Bodiroga, Danilović, Gurović itd? Mani me te patetike, sutra će ti Vojvođanin biti nacija, a ti ćeš objektivno da nam objašnjavaš to....

gaxy

pre 3 godine

Svaka cast bosni samo hrabro nema veze da italijani igrali sa drugom postavom nije bitno bod je bod u gostima nasi da se ugledaju nad bosnom

Arch Enemy

pre 3 godine

TigriMigri
Buraz, i ovi ostali što ti glume finoću ovdje su isti, vjeruj mi na riječ, rado bi oni kako ovaj reče tek birali ali Republika Srpska i Herceg Bosna su im najbolji prigušivači !

Arch Enemy

pre 3 godine

Šta je Srbijanci i Bosanci, otkad se vi to tako volite, ako je to stvarno tako ja sam onda Marsovac ali ako ništa drugo onda je barem lijepo vidjeti kako glumite!

Spanija-hrvatska 6:0

pre 3 godine

fudbaler grga, 04. septembar 2020 23:54)

Domaćini u Elčeu izdržali nalet vicešampiona sveta, pa uzvratili "rafalom" - 6:0! "Vatreni" će dobro zapamtiti Asensija, jer je dao gol, pa uzrokovao još tri.

Najveći uspeh, pa najveći poraz u istoriji Hrvatske!

"Vatreni" su u prvom zvaničnom meču od finala Mundijala doživeli pravi brodolom, jer su u Španiji doživeli najubedljiviji poraz od osamostaljenja svoje države.

Do večeras, najteži poraz "vatrenih" bio je 5:1 protiv Engleske na Vembliju, pre tačno devet godina.

SPUSTANJE NA ZEMLJU!!!

Daki

pre 3 godine

Boze kakav smo narod mi, da pljujemo sami sebi.

BiH sigurno ne igra bolje od Srbije, i sa Krstajicem bi ih dobili. A mora se reciti da je BiH 3. najbolja repka na balkanu. Dobra utakmica.

Liga Nacija je kao prijateljska svako sa pola snage, to nikoga ne zanima...

Videcete kako cemo dobiti Rusiju u Beogradu, ja samo kazem to je taj dogovor „3 za 3“.

el pecador

pre 3 godine

Rasim Np, 4. septembar 2020 22:10) # Link komentara@

Da je zaj..ja bio bi ti fora komentar. Ovako je samo zastrašujuće s obzirom na broj pluseva koji si dobio.

Слободан Величанин

pre 3 godine

Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)
Прике , потражи помоћ што пре. Не могу да схватим чему толика мржња према властитој земљи у теби? Ах да и напоран си са оним "касаба" итд.

Tomas ue

pre 3 godine

Evo ja da kazem malo za Bosance..nema boljih ljudi od njih..dal bio Srb9n il Bosnjak..niko te nece docekati i uvaziti kao Bosanac..svuda ima budala..naravno..al oni ljudi..imaju dusu..zezaju se na svoj racun..i uvek idem rado kod njih..i uvek cu ici..i uvek cu navijati za tu raju..pozzz za Bosance iz Uzica..

Guns N Roses

pre 3 godine

kada Srbija ovako odiigra 1-1 sa Nemackom i Portugalom onda drvlje i kamenje po igracima a kad BiH odigra tako onda nasi ljudi pisu hvalospeve. nema sta da nas nema trebalo bi nas izmisliti... autosovinizam level pro.

Hellacopters

pre 3 godine

Arch Enemy@ Ti ćeš nekome da određuješ za koga će da navija! A ko si to ti?
(charlie, 04. septembar 2020 23:28)
On glumi pravog Srbina.

Torcida Sarajevo

pre 3 godine

Ok, znam da vama Srbima svaki bod na strani je ko sedmica na lotto-u, ali danas BeHa nije mogla pet sekundi da zadrzi loptu, teska bunkercina cijelu tekmu, pet puta presli centar I dali gol. Rezultat je puno bolji od prikazane ogre. Cestitam na njemu

Tt

pre 3 godine

Italija bila losa ali bez obzira na to Bosna je licila vise na neku repku sa zapada ili jos severnije. Jako pametno, stalozeno. Ozbiljna repka, mora se reci

C i n i k

pre 3 godine

Koliko ovde ima autosovinista majko mila. Koja lozana na na bosancerose o oni bi dzigerice povadili da mogu ...
(The Bright Side of Your Mind, 04. septembar 2020 23:42)

Ovde ako ima 3 komentatora SRB super...sve ostalo su ovi njihovi preko Drine i naravno, ovi iz Pazara..

Poštovalac igre

pre 3 godine

Čestitke komšijama! I svaka čast na remiju jest da nije ovo silna Italija ali nije ni slaba imajući sve što su osvaja li u prošlosti. Ginu i muški igraju nisu kao naši. Svaka čast!"

drmoser

pre 3 godine

Mi koji smo po imenima za cetvrt finale evropskog gubimo 3 1 od rezervi rusa a bosna koja ima 2 3 igraca na niovu nasih igra x sa italijom, to bas pokazuje katastrofu u savezu i treneru...

Lampir

pre 3 godine

Jaka Bosna i uz sve to 3 igraca u prvih 11 za koje ni mi nikad nismo culi, bar vecina nas koji ne pratimo kada igraci spavaju, kada jedu a kada igraju Plej Stejsn. Jos da je Pjanic bio ali ne znam da li bi bio bolji od Gojaka. Gojak je strahoba

C i n i k

pre 3 godine

cinik
Samo za tvoju informaciju Italija je imala niz od 11 pobjeda,dok mi nismo prekinuli taj niz veceras.Ponekad se je dobro poklopiti usima!
(Sanel, 04. septembar 2020 23:50


Ok,ajde, ma bicete prvaci sveta, sve ok, ne kapiram tu vasu filosofiju brte nikako, ako ti misis da je danasnja IT jaka ekipa onda ok, al nije, nzn sta su IT imali od rezultata al niste ih pobedili, a pisete hvalospeve ko da ste ih odrali 10:0...tako da, bolje se ne hvalite jer nemate zbg cega.Skor je, remi..

Sabre

pre 3 godine

Koliko lozenja oko igre Bosne a niko da primeti da bi Italijani sa ovom predstavom veceras ispali iz fazon C a ne A grupe. Ali objektivno.

sarajevo.ba

pre 3 godine

Vidi ti Srbijanaca što se lože na Federalne bošnje a ovi bi ih najradije u oganj bacali e jadni bili i jedni i drugi cirkus vas je gledati sa prave tačke!
Lijep pozz iz BL!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)

Dugo vec pratim tvoje komentare i svaki ispoljava mrznju da je to nevjerovatno.
Ako smo mi federalne bosnje to znaci da si ti rs bosnjo?
Znaci druze, znaci, da se joj 78x rodis opet ti u pasosu pise DRZAVLJANIN BOSNE I HERCEGOVINE.
Ne mozes nazor crknuti jbg, nedaj se.

dzeks

pre 3 godine

Nemoj niko da omalovažava fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine! Srbija izgubi pa odmah traži izgovore neke. Bih uopšte ne dozvoljava tu situaciju da bi trebala tražiti jeftine izgovore. Pozdrav iz Prnjavora.

Federalac

pre 3 godine

Vidi ti Srbijanaca što se lože na Federalne bošnje a ovi bi ih najradije u oganj bacali e jadni bili i jedni i drugi cirkus vas je gledati sa prave tačke!
Lijep pozz iz BL!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)

Vidi ti wannabe Srba iz Bosanske Krajine sto pjene sto ih niko ne voli, a svi ostali se lijepo slazu i pricaju o sportu, i ne mijesaju politiku.

Lijep pozz iz SA

bravo, bravo

pre 3 godine

Raspamecujuce pametna igra BiH. Bajevic i strucni stab i FSBiH su u fazonu "OK, kontamo i razumijemo i prihvatamo sve svjetske novine u fudbalu, i mi cemo igrati igru koja na sve to odgovara, ali koja je prilagodjena nasem podneblju i mentalitetu". Nazad, bez neke jurnjave i panike, podsjetilo me kako su Velez i Zeljo igrali odbranu '70-ih i '80-ih. Niko se tu nije nesta mnogo oznojio, nije to bila poenta. Poenta je odbraniti se. Mirno i stalozeno, hladnokrvno. Izjednacujuci gol je bio iz velikog odbitka. U napadu se odigralo koliko se moglo, nije bilo Pjanica, Dzeko je vukao standardno za medalju... mada tu ima minimalno zamjerki kod "forcanja" akcije kad je moglo biti 1:2, kad nije dobio loptu da ga smjesti da probije zvucni zid za 1:2. Pogledajte malo lijevo-desno svega ti... Ako se u odbrani igra mudro i zrelo, zasto da se histerise u navali? Ali dobro. Stavise odlicno. BiH je, sve zajedno uzimajuci u obzir, odigrala najzreliju utakmicu timova sa ex-Yu prostora u dugo, dugo vremena. Ne treba brkati babe i zabe, Hrvatska je imala velikih pobjeda, ali i ne toliko velikih uzimajuci u obzir fudbalski dinamit na raspolaganju. Kao sto smo veceras vidjeli, vickasti mitovi o "glupim Bosancima" i "zlim Hercegovcima" su to, mitovi iz zeze. Ovo je mnogo licilo na neku utakmicu Svaba kad su otprilike OK, ali ipak autsajderi, ali "citaju" do bola i maksimalno su disciplinovani i priljezni. Prezadovoljan.

as

pre 3 godine

Cestitam naravno,ali istine radi, IT je ovih dana daleko od one IT svetskog prvaka..
(C i n i k, 04. septembar 2020 22:56)

Tvoj nick sve govori.

Strahhh

pre 3 godine

(nostalgija, 04. septembar 2020 21:47)

Za tebe se druze vidi da imas neka ok razmisljanja, ali o Srbima iz Bosne pojma nemas. Pricaj samo o stvarima koje znas, nema potrebe za mesanjem nekih komplikovanijih tema u fudbal.

Šta ti bolan reče?

pre 3 godine

Vidi ti Srbijanaca što se lože na Federalne bošnje a ovi bi ih najradije u oganj bacali e jadni bili i jedni i drugi cirkus vas je gledati sa prave tačke!
Lijep pozz iz BL!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)

Pozdrav za Srbe od Bošnjaka iz BiH i nikad nisam ni pomislio da vas bacam u oganj ili bilo gdje drugo. Uvijek ima usijanih glava, ali mi normalni ne treba da ispaštamo zbog toga.

Pozdrav iz Tz.

fudbaler grga

pre 3 godine

Mi smo s ovih prostora penicilin za Talijane. 
Hrvatska tri pobjede i pet neriješeno. 
Mislim da Srbija nema izgubljenu protiv Italije. 
BiH ima jednu pobjedu evo i jednu neriješeno:D
(:D, 04. septembar 2020 23:01)

Samo što ste ih vi nadigrali nekoliko puta. Sećam se valifikacije iz 1994 Italija-Hrvatska 1:2 razbili ste ih ne rezultatom, nego dominacijom na terenu. Dvadeset minuta pre kraja meča publika je zviždala Italijanima, a vama skandirala "vatreni su nadigrali azure".

Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:1 Bila je to vrlo dobra predstava tima Nike Kovaća koja je žestokim presingom uništila Italijane u prvom poluvremenu, a onda im potpuno uzela loptu u drugom. I kad se čekao novi gol Hrvatske koji bi doneo pobedu, krenulo je divljanje navijača i prekid utakmice. Boban je bio gost-komentator na Italijanskom tv kanalu rekao je u prenosu da nikad niko nije ovako nadigrao "azure" na njihovom terenu kao Hrvatska toga dana.

jankov brat @

pre 3 godine

nostalgija@
Previše pametuješ i nazivaš BiH Bosnom i spominješ neki atlas,e pa dodji da ti pokazemo atlas,decak,dok god BiH reprezentaciju budu nazivali reprezentacija Bosne ni jedan Srbin niti Hrvat u BiH za nju nece navijati !

Čivijaš

pre 3 godine

(Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)
Čoveče već dugo pratim tvoje tzv. komentare i "dosetke" i dolazim do zaključka da si ispunjen velikom mržnjom.Nije tog dobro za zdravlje,oladi malo bre.

Sanel

pre 3 godine

@cinik
Samo za tvoju informaciju Italija je imala niz od 11 pobjeda,dok mi nismo prekinuli taj niz veceras.Ponekad se je dobro poklopiti usima!

:D

pre 3 godine

Mi smo s ovih prostora penicilin za Talijane.
Hrvatska tri pobjede i pet neriješeno.
Mislim da Srbija nema izgubljenu protiv Italije.
BiH ima jednu pobjedu evo i jednu neriješeno:D

C i n i k

pre 3 godine

Cestitam naravno,ali istine radi, IT je ovih dana daleko od one IT svetskog prvaka..
(C i n i k, 04. septembar 2020 22:56)

Tvoj nick sve govori.
(as, 04. septembar 2020 23:24

Nm nameru da vam omalovazavm ekipu, svaki je remi na gostovanju ok, ali gledao sam utakmicu, meni je IT vrlo bleda ekipa, ja sm tako to video, i ponavljam, nma veze sa BiH, samo primecujem da je danasnja IT veoma daleko od one nekadasnje ekipe koja je plenila i imala majstore na svim mestima u timu..sto ne umanjuje svakako uspeh vase reprezentacije..

TigriMigri

pre 3 godine

@MirsadO.
Nije Bosna samo Tekbir!
Sramotno je i glupo to sto pises. Palite se na cjelovitu BiH a onda odvalis ovakvu glupost i okrenes protiv sebe 1.8mil stanovnika te iste zemlje za koju navijas.
Ipak hvala ti da znam sta mislis.

internazionale

pre 3 godine

tako se bre igra za reprezentaciju. protiv jake ekipe kao sto je Italija igrati nereseno je uspeh, pa kao pobeda. svaka vam cast. o nasoj repr. bolje i da ne pisem, jer nista lepo ne bih napisao. kakve pojedince imamo u ekipi a gubimo utakmice ubedljivo to je vise od sramote!

gazda

pre 3 godine

Bosanci su za nas Real Madrid...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 4. septembar 2020 22:41)

od samostalnosti koliko su puta igrali na velikom takmicenju? koliko su puta njihovi klubovi igrali grupnu fazu LS ili LE?

Sabre

pre 3 godine

Koje sad lozenje Bosanaca, a realno, okej, odigrali su vrlo dobar mec, nema sta, ali covece ove Italijane bi i oni nasi mucenici otresli. Ljudi se RASPADAJU koliko su losi. Ne kazem ovo zato sto sam ljubomoran nesto ili sta god ce vec susedi i lokalni dusebriznici reci, nego, ljudi, stvarno, ko god je gledao mec zna o cemu pricam. Katastrofa je koliko su losi. Jos jednom cestitke Bosancima sto su to iskoristili, realno je trebalo i da pobede, a Italijanima ostaje da se dobro zapitaju sta rade dok ne ispadnu u fazon D grupu.

mureZE

pre 3 godine

Necu da vjerujem da vam nije drago zbog uspjeha BiH protiv Italije. Potajno ste zadovoljni ali "mora" se malo pricati protiv nas da bi se pokazao patriotizam. Bez obzira na sve meni je uvijek drago kad reprezentacije sa nasih prostora ostvare dobar rezultat. Na kraju krajeva nema nam blizih osim nas samih.

Goran Loznica

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 04. septembar 2020 20:32)
Čemu ponižavanje Bosne koja je u odnosu na nas svetlosnih miljama daleko.Evo 75 min.protiv Italije 1:1 u A ligi.Mi da igramo u Italiji do sad bi primili 5 golova.Pa Rusi su nam na 10 min.do kraja dali 3 gola?!Nikada ne ponožavanj nekoga ko je bolji i kvalitetniji od tebe...

Zini

pre 3 godine

Od ovih igraca BiH jedino sam cuo za Dzeka, Viscu i Kolasinca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BRE, 4. septembar 2020 20:53)

Stoje tri igraca vise nego sto si cuo za ruske reprezentativce.

Goran Loznica

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 04. septembar 2020 20:32)
Nebitno kako se završi ova tekma ali nadam se da ti je posle 60 min.malo jasnije zašto je BIH u A ligi nacija a zašto mi nismo ni za C?Mi smo posle sat vremena već gubili od nikad jačih Rusa 2:0 dok oni vode protiv jedne svetske sile Italije.Igraju ljudi srčano.Jedino mi ne igramo fudbal na čitavom svetu a ovi hoće da grunu 200 miliona u stadion?

Arch Enemy

pre 3 godine

Vidi ti Srbijanaca što se lože na Federalne bošnje a ovi bi ih najradije u oganj bacali e jadni bili i jedni i drugi cirkus vas je gledati sa prave tačke!
Lijep pozz iz BL!

SUNĐER BOB

pre 3 godine

kakav god da bude rezultat na kraju ove naše zvezde mogu da nauče dosta od reprezentacije BIH kako se igra, kako se bori za svoju zemlju...
kako se poštuje trener i njegove zamisli..a nas selektor da nauci kako se postavlja taktika. e moji splavari..

jazz44

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 04. septembar 2020 20:32)

Jel vidis sad zasto su u A ligi?
Nisu odigrali nista posebno a uzeli bod ali zato imaju srce i hrabrost,a sa Pjanicem ce biti barem malo bolje napadacki.

Goran Loznica

pre 3 godine

Očigledno da Bosanci igraju fudbal i ne splavare.Za razliku od naših igrača nebo i zemlja.Svaka im čast.Igrati protiv svetske sile u fudbalu na njihovom terenu egal utakmicu.Svaki vid poštovanja!

pazarc

pre 3 godine

A nas Tumbakovic dovoljno je da vidimo izraz njegovog lica i sve ce nam bit jasno...izgleda kao mrtav čovek tako da nam i reprezentacija mrtva nige želje nige volje da igraju fudbal a srce nemaju svakako...tako sve u svemu zadnje 4 godine katastrofa...i kako ih nije sram...pogedajte Bosance kako ginu na teren

remax

pre 3 godine

Po kojem je osnovu nesrecna Srbija u B diviziji, emoj prijatelju da malo pratiš znao bi.. Kad vam menadzeri prestanu sastavljati repku mozda bude nesti od vas..
(Amel, 4. septembar 2020 21:37)

Jooj..ono kad ti federalac priča o nekom uređenom sistemu.
Tuga šta smo doživeli ali niko nam drugi nije kriv.

drvobradi

pre 3 godine

@futix
Koje mlađe, ti verovatno imaš manje od 18g pa ne znaš kako je 2007 Dušan Bajević otišao sa klupe Zvezde. Usred utakmice, gubi protiv Vojvodine čini mi se, Sever skandira da ode, ustade čovek i išeta sa stadiona. Eto ti razlog što ga se nisu setili.

Vlada

pre 3 godine

Lako je bilo Bosni da igra protiv igraca Italije koji su u trenaznom procesu, voleo bih da ih vidim protiv igraca Rusije koji su u igrackom pogonu. Nama je bilo mnogo teze

Nino

pre 3 godine

Sretno komšije bosanci. Nemojtecse truditi objašnjavati srbima zašto ste u A ligu, ionako ako dobijete biti će slučajno po njima. Mi eto nismo nikada dobili nikoga zasluženo, uvijek slučajno. Grupa nam je uvijek najlakša, naši protivnici nikad slabiji, i sve što smo učinili dobroga zadnjih 30 godina je sticajem okolnosti. Eto sad smo u grupi prvaci Svijeta, vice prvaci Svijeta i Europski prvaci, valjda je to dovoljno jaka grupa za komšije iz Srbije.

ja navratio malo

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 04. septembar 2020 20:32)

Vjerovatno su bili pobjednici svoje grupe u B lizi,eto ja neću podcjenjivati srećnu srbiju i pitati otkud ona u B Ligi nacija?

futix

pre 3 godine

pazi ljudi su doveli Duska Bajevica trenera koji se dokazao u Grckoj ,da je legenda tamo, pa je on malo to poslozio,niko ne spori da je italija jaca i da ce dobiti ali se odmah vidi rad starog vuka preko 70 g, zvanog 'princ sa neretve' ,cudi me da u srbiji niko nije mislio na njega jer je inace bio slobodan,za ove mladje proguglajte Dusko Bajevic, cuvena 9 Veleza i YU reprezentacije

Amel

pre 3 godine

Po kojem je osnovu nesrecna Srbija u B diviziji, emoj prijatelju da malo pratiš znao bi.. Kad vam menadzeri prestanu sastavljati repku mozda bude nesti od vas..

i jos ste nesretniji

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (janko, 4. septembar 2020 20:32)

Pa i vi ste u ligi B...

Glavni Arhivator Čvarkov Djordjew

pre 3 godine

Vidim ovde se nipodistava uspeh Bosne, a ljudi su se plasirali kroz grupu B prosle godine. Takodje, njihovi igraci rado dolaze da igraju i grade kult reprezentacije, gde ce svaki igrac izginuti na terenu. A naše manekene ste videli juče, ne bih trosio reci...

Primarijus

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (janko, 4. septembar 2020 20:32)

Pauza razliku od naših maskota oni su solidni...
Ono što sam video u prvih 20minuta je odlična igra Bosne, a ovde pišu kako se Bosna brani. Sasvim solidno pariraju Italiji, vezni red se kreće igraju nesto sto lični na savremeni fudbal ne kao mi juče.

xyz

pre 3 godine

Pokusavam da gledam Bih-Ita,ali utakmica je trenutno toliko dosadna.
Bosni fali Pjanic.Mislim da ce Hr-Portugal biti dobra utakmica.Mislim da je Portugal jaci,ali sa HR se nikad ne znam.Strasnu sredinu imaju,cak i bez Modrica i Rakitica.Juce su nasi razocarali protiv Rusa,mi od Piksija krstenog kreatora nemamo.Gledam juce Ukrajince,nemaj zvezde neke,ali trcanje i zalaganje.Nesto sto nama i BIH fali.

nostalgija

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 4. septembar 2020 20:32)

Možda na osnovu toga što su se kvalifikovali? Mada, verovatno si ti Bosanac, jedan od onih što se prave većim Srbinom od nas. Ne radi se to dečko tako, ne dokazuje se srpstvo mržnjom svoje države. Ta ekipa Bosne, sigurno nema kvalitet ni približno naše reprezentacije, ali se bore,zato i jesu tamo gde jesu, za razliku od našim umišljenih zvezda, koji se manekenišu na terenu. Zato, pusti nacionalistički šovinizam, navijaj ti za svoju reprezentaciju, a ako mi ne veruješ da je tvoja, pogledaj atlas.

Glavni Arhivator Čvarkov Djordjew

pre 3 godine

Vidim ovde se nipodistava uspeh Bosne, a ljudi su se plasirali kroz grupu B prosle godine. Takodje, njihovi igraci rado dolaze da igraju i grade kult reprezentacije, gde ce svaki igrac izginuti na terenu. A naše manekene ste videli juče, ne bih trosio reci...

SUNĐER BOB

pre 3 godine

kakav god da bude rezultat na kraju ove naše zvezde mogu da nauče dosta od reprezentacije BIH kako se igra, kako se bori za svoju zemlju...
kako se poštuje trener i njegove zamisli..a nas selektor da nauci kako se postavlja taktika. e moji splavari..

nostalgija

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 4. septembar 2020 20:32)

Možda na osnovu toga što su se kvalifikovali? Mada, verovatno si ti Bosanac, jedan od onih što se prave većim Srbinom od nas. Ne radi se to dečko tako, ne dokazuje se srpstvo mržnjom svoje države. Ta ekipa Bosne, sigurno nema kvalitet ni približno naše reprezentacije, ali se bore,zato i jesu tamo gde jesu, za razliku od našim umišljenih zvezda, koji se manekenišu na terenu. Zato, pusti nacionalistički šovinizam, navijaj ti za svoju reprezentaciju, a ako mi ne veruješ da je tvoja, pogledaj atlas.

Zini

pre 3 godine

Od ovih igraca BiH jedino sam cuo za Dzeka, Viscu i Kolasinca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BRE, 4. septembar 2020 20:53)

Stoje tri igraca vise nego sto si cuo za ruske reprezentativce.

Amel

pre 3 godine

Po kojem je osnovu nesrecna Srbija u B diviziji, emoj prijatelju da malo pratiš znao bi.. Kad vam menadzeri prestanu sastavljati repku mozda bude nesti od vas..

Goran Loznica

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 04. septembar 2020 20:32)
Nebitno kako se završi ova tekma ali nadam se da ti je posle 60 min.malo jasnije zašto je BIH u A ligi nacija a zašto mi nismo ni za C?Mi smo posle sat vremena već gubili od nikad jačih Rusa 2:0 dok oni vode protiv jedne svetske sile Italije.Igraju ljudi srčano.Jedino mi ne igramo fudbal na čitavom svetu a ovi hoće da grunu 200 miliona u stadion?

futix

pre 3 godine

pazi ljudi su doveli Duska Bajevica trenera koji se dokazao u Grckoj ,da je legenda tamo, pa je on malo to poslozio,niko ne spori da je italija jaca i da ce dobiti ali se odmah vidi rad starog vuka preko 70 g, zvanog 'princ sa neretve' ,cudi me da u srbiji niko nije mislio na njega jer je inace bio slobodan,za ove mladje proguglajte Dusko Bajevic, cuvena 9 Veleza i YU reprezentacije

Primarijus

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (janko, 4. septembar 2020 20:32)

Pauza razliku od naših maskota oni su solidni...
Ono što sam video u prvih 20minuta je odlična igra Bosne, a ovde pišu kako se Bosna brani. Sasvim solidno pariraju Italiji, vezni red se kreće igraju nesto sto lični na savremeni fudbal ne kao mi juče.

Šta ti bolan reče?

pre 3 godine

Vidi ti Srbijanaca što se lože na Federalne bošnje a ovi bi ih najradije u oganj bacali e jadni bili i jedni i drugi cirkus vas je gledati sa prave tačke!
Lijep pozz iz BL!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)

Pozdrav za Srbe od Bošnjaka iz BiH i nikad nisam ni pomislio da vas bacam u oganj ili bilo gdje drugo. Uvijek ima usijanih glava, ali mi normalni ne treba da ispaštamo zbog toga.

Pozdrav iz Tz.

Nino

pre 3 godine

Sretno komšije bosanci. Nemojtecse truditi objašnjavati srbima zašto ste u A ligu, ionako ako dobijete biti će slučajno po njima. Mi eto nismo nikada dobili nikoga zasluženo, uvijek slučajno. Grupa nam je uvijek najlakša, naši protivnici nikad slabiji, i sve što smo učinili dobroga zadnjih 30 godina je sticajem okolnosti. Eto sad smo u grupi prvaci Svijeta, vice prvaci Svijeta i Europski prvaci, valjda je to dovoljno jaka grupa za komšije iz Srbije.

Federalac

pre 3 godine

Vidi ti Srbijanaca što se lože na Federalne bošnje a ovi bi ih najradije u oganj bacali e jadni bili i jedni i drugi cirkus vas je gledati sa prave tačke!
Lijep pozz iz BL!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)

Vidi ti wannabe Srba iz Bosanske Krajine sto pjene sto ih niko ne voli, a svi ostali se lijepo slazu i pricaju o sportu, i ne mijesaju politiku.

Lijep pozz iz SA

Tomas ue

pre 3 godine

Evo ja da kazem malo za Bosance..nema boljih ljudi od njih..dal bio Srb9n il Bosnjak..niko te nece docekati i uvaziti kao Bosanac..svuda ima budala..naravno..al oni ljudi..imaju dusu..zezaju se na svoj racun..i uvek idem rado kod njih..i uvek cu ici..i uvek cu navijati za tu raju..pozzz za Bosance iz Uzica..

ja navratio malo

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 04. septembar 2020 20:32)

Vjerovatno su bili pobjednici svoje grupe u B lizi,eto ja neću podcjenjivati srećnu srbiju i pitati otkud ona u B Ligi nacija?

bravo, bravo

pre 3 godine

Raspamecujuce pametna igra BiH. Bajevic i strucni stab i FSBiH su u fazonu "OK, kontamo i razumijemo i prihvatamo sve svjetske novine u fudbalu, i mi cemo igrati igru koja na sve to odgovara, ali koja je prilagodjena nasem podneblju i mentalitetu". Nazad, bez neke jurnjave i panike, podsjetilo me kako su Velez i Zeljo igrali odbranu '70-ih i '80-ih. Niko se tu nije nesta mnogo oznojio, nije to bila poenta. Poenta je odbraniti se. Mirno i stalozeno, hladnokrvno. Izjednacujuci gol je bio iz velikog odbitka. U napadu se odigralo koliko se moglo, nije bilo Pjanica, Dzeko je vukao standardno za medalju... mada tu ima minimalno zamjerki kod "forcanja" akcije kad je moglo biti 1:2, kad nije dobio loptu da ga smjesti da probije zvucni zid za 1:2. Pogledajte malo lijevo-desno svega ti... Ako se u odbrani igra mudro i zrelo, zasto da se histerise u navali? Ali dobro. Stavise odlicno. BiH je, sve zajedno uzimajuci u obzir, odigrala najzreliju utakmicu timova sa ex-Yu prostora u dugo, dugo vremena. Ne treba brkati babe i zabe, Hrvatska je imala velikih pobjeda, ali i ne toliko velikih uzimajuci u obzir fudbalski dinamit na raspolaganju. Kao sto smo veceras vidjeli, vickasti mitovi o "glupim Bosancima" i "zlim Hercegovcima" su to, mitovi iz zeze. Ovo je mnogo licilo na neku utakmicu Svaba kad su otprilike OK, ali ipak autsajderi, ali "citaju" do bola i maksimalno su disciplinovani i priljezni. Prezadovoljan.

i jos ste nesretniji

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (janko, 4. septembar 2020 20:32)

Pa i vi ste u ligi B...

Sanel

pre 3 godine

@cinik
Samo za tvoju informaciju Italija je imala niz od 11 pobjeda,dok mi nismo prekinuli taj niz veceras.Ponekad se je dobro poklopiti usima!

dzeks

pre 3 godine

Nemoj niko da omalovažava fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine! Srbija izgubi pa odmah traži izgovore neke. Bih uopšte ne dozvoljava tu situaciju da bi trebala tražiti jeftine izgovore. Pozdrav iz Prnjavora.

Goran Loznica

pre 3 godine

Očigledno da Bosanci igraju fudbal i ne splavare.Za razliku od naših igrača nebo i zemlja.Svaka im čast.Igrati protiv svetske sile u fudbalu na njihovom terenu egal utakmicu.Svaki vid poštovanja!

Goran Loznica

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 04. septembar 2020 20:32)
Čemu ponižavanje Bosne koja je u odnosu na nas svetlosnih miljama daleko.Evo 75 min.protiv Italije 1:1 u A ligi.Mi da igramo u Italiji do sad bi primili 5 golova.Pa Rusi su nam na 10 min.do kraja dali 3 gola?!Nikada ne ponožavanj nekoga ko je bolji i kvalitetniji od tebe...

jazz44

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 04. septembar 2020 20:32)

Jel vidis sad zasto su u A ligi?
Nisu odigrali nista posebno a uzeli bod ali zato imaju srce i hrabrost,a sa Pjanicem ce biti barem malo bolje napadacki.

mureZE

pre 3 godine

Necu da vjerujem da vam nije drago zbog uspjeha BiH protiv Italije. Potajno ste zadovoljni ali "mora" se malo pricati protiv nas da bi se pokazao patriotizam. Bez obzira na sve meni je uvijek drago kad reprezentacije sa nasih prostora ostvare dobar rezultat. Na kraju krajeva nema nam blizih osim nas samih.

pazarc

pre 3 godine

A nas Tumbakovic dovoljno je da vidimo izraz njegovog lica i sve ce nam bit jasno...izgleda kao mrtav čovek tako da nam i reprezentacija mrtva nige želje nige volje da igraju fudbal a srce nemaju svakako...tako sve u svemu zadnje 4 godine katastrofa...i kako ih nije sram...pogedajte Bosance kako ginu na teren

Čivijaš

pre 3 godine

(Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)
Čoveče već dugo pratim tvoje tzv. komentare i "dosetke" i dolazim do zaključka da si ispunjen velikom mržnjom.Nije tog dobro za zdravlje,oladi malo bre.

drvobradi

pre 3 godine

@futix
Koje mlađe, ti verovatno imaš manje od 18g pa ne znaš kako je 2007 Dušan Bajević otišao sa klupe Zvezde. Usred utakmice, gubi protiv Vojvodine čini mi se, Sever skandira da ode, ustade čovek i išeta sa stadiona. Eto ti razlog što ga se nisu setili.

internazionale

pre 3 godine

tako se bre igra za reprezentaciju. protiv jake ekipe kao sto je Italija igrati nereseno je uspeh, pa kao pobeda. svaka vam cast. o nasoj repr. bolje i da ne pisem, jer nista lepo ne bih napisao. kakve pojedince imamo u ekipi a gubimo utakmice ubedljivo to je vise od sramote!

sarajevo.ba

pre 3 godine

Vidi ti Srbijanaca što se lože na Federalne bošnje a ovi bi ih najradije u oganj bacali e jadni bili i jedni i drugi cirkus vas je gledati sa prave tačke!
Lijep pozz iz BL!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)

Dugo vec pratim tvoje komentare i svaki ispoljava mrznju da je to nevjerovatno.
Ako smo mi federalne bosnje to znaci da si ti rs bosnjo?
Znaci druze, znaci, da se joj 78x rodis opet ti u pasosu pise DRZAVLJANIN BOSNE I HERCEGOVINE.
Ne mozes nazor crknuti jbg, nedaj se.

:D

pre 3 godine

Mi smo s ovih prostora penicilin za Talijane.
Hrvatska tri pobjede i pet neriješeno.
Mislim da Srbija nema izgubljenu protiv Italije.
BiH ima jednu pobjedu evo i jednu neriješeno:D

velibor

pre 3 godine

mi Hrvati iz BiH nikad ne navijamo za njih
Srbi također nikad neće navijat za njih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor)

Mislio si reci "ja kao Hrvat" i "Srbi koje poznajem" ..evo ja znam na desetine Bosanskih Hrvata i Srba koji navijaju za BIH. Mozda imaju problem mentalnog zdravlja?

xyz

pre 3 godine

Pokusavam da gledam Bih-Ita,ali utakmica je trenutno toliko dosadna.
Bosni fali Pjanic.Mislim da ce Hr-Portugal biti dobra utakmica.Mislim da je Portugal jaci,ali sa HR se nikad ne znam.Strasnu sredinu imaju,cak i bez Modrica i Rakitica.Juce su nasi razocarali protiv Rusa,mi od Piksija krstenog kreatora nemamo.Gledam juce Ukrajince,nemaj zvezde neke,ali trcanje i zalaganje.Nesto sto nama i BIH fali.

Haris

pre 3 godine

Koliko ovde ima autosovinista majko mila. Koja lozana na na bosancerose o oni bi dzigerice povadili da mogu ...
(The Bright Side of Your Mind, 04. septembar 2020 23:42)

A u toj istoj BiH tek 25 % ljudi navija za Dzeka i ekipu. To je realnost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Paki, 5. septembar 2020 09:44)

Vidi se ko ovdje mrzi i ko vadi džigerice kome, zar ne?

25% navija? U BiH je, po posljednjem popisu, bilo više od 50 posto Bošnjaka, a ne živi u iluziji da nema Srba i Hrvata koji navija za BiH. Meni nije problem da navijaju i za Srbiju, odnosno Hrvatsku. Nije mi, iskreno, problem ni ako navijaju protiv BiH - to je njihov problem.

Ja sam s prijateljem (Srbinom, tužno je da to moram istaći) usred Sarajeva navijao za Srbiju protiv Švicarske onomad. Čik nek' mi neko prigovori.

Pozdrav iz Sarajeva za Srbiju, obradovalo me da ima dosta objektivnih, sportskih komentara.

stopfasiszmu

pre 3 godine

Arch enemy siri mrznju.pomijesao si mozda hrvatsko primorje gdje se ponekad ostete vozila srbijanskih tablica. U BiH nikada.
Lazes da je iko ikada u Sarajevu ljudima uputio ruznu rijec zbog krsta i slicno.Saborna crkva ostala i za vrijeme rata citava.Sarajevo je veci poslodavac Srbima sa Pala,Lukavice i Ist. Sarajeva nego manji entitet.
Ti bi rado iz svoje koze al ne mozes pa frustracije pokusavas lijeciti.
Pozdrav iz Bosne za sve ljude u Srbiji.

Слободан Величанин

pre 3 godine

Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)
Прике , потражи помоћ што пре. Не могу да схватим чему толика мржња према властитој земљи у теби? Ах да и напоран си са оним "касаба" итд.

remax

pre 3 godine

Po kojem je osnovu nesrecna Srbija u B diviziji, emoj prijatelju da malo pratiš znao bi.. Kad vam menadzeri prestanu sastavljati repku mozda bude nesti od vas..
(Amel, 4. septembar 2020 21:37)

Jooj..ono kad ti federalac priča o nekom uređenom sistemu.
Tuga šta smo doživeli ali niko nam drugi nije kriv.

fudbaler grga

pre 3 godine

Mi smo s ovih prostora penicilin za Talijane. 
Hrvatska tri pobjede i pet neriješeno. 
Mislim da Srbija nema izgubljenu protiv Italije. 
BiH ima jednu pobjedu evo i jednu neriješeno:D
(:D, 04. septembar 2020 23:01)

Samo što ste ih vi nadigrali nekoliko puta. Sećam se valifikacije iz 1994 Italija-Hrvatska 1:2 razbili ste ih ne rezultatom, nego dominacijom na terenu. Dvadeset minuta pre kraja meča publika je zviždala Italijanima, a vama skandirala "vatreni su nadigrali azure".

Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:1 Bila je to vrlo dobra predstava tima Nike Kovaća koja je žestokim presingom uništila Italijane u prvom poluvremenu, a onda im potpuno uzela loptu u drugom. I kad se čekao novi gol Hrvatske koji bi doneo pobedu, krenulo je divljanje navijača i prekid utakmice. Boban je bio gost-komentator na Italijanskom tv kanalu rekao je u prenosu da nikad niko nije ovako nadigrao "azure" na njihovom terenu kao Hrvatska toga dana.

TigriMigri

pre 3 godine

@MirsadO.
Nije Bosna samo Tekbir!
Sramotno je i glupo to sto pises. Palite se na cjelovitu BiH a onda odvalis ovakvu glupost i okrenes protiv sebe 1.8mil stanovnika te iste zemlje za koju navijas.
Ipak hvala ti da znam sta mislis.

CJC

pre 3 godine

Neko napisa da smo mi bolji od Bosne ali da oni gi u za reprezentaciju...ne samo što oni ginu nego i gde su nama igrači poput Pjanića i Džeka? Mi takve igrače svetske klase u državi nemamo.

Che

pre 3 godine

Zdravkogfl@ Izrazito je tesko citat vas komentar jer je prepun gramatickih pogresaka. To sta ste vi nasljednica te drzave apsolutno nista ne znaci jer to NISU samo vasi uspjesi. Tu su igrali SVI. Sta se tice vaseg nogometa dovoljno je pogledat tko vam je i danas najbolji strijelac reprezentacije. Hrvat. Savez vam je osnovan u Zagrebu. Dva najbolja kluba vam je osnova Hrvat Tito dok je predsjednik jednog bija Hrvat Franjo. Ovo su cinjenice..Nadalje ta osvojena prvenstva mladica je nama potpuno nebitno isto ka sta nam je nebitno sta su nasi mladi kosarkasi osvojili 4 ili 5 zlata. Nama mlada reprezentacija sluzi da bi pravili igrace za A selekciju jer je sve podredeno A selekciji. Takoder ta prvenstva 30ih i 40ih godina su neusporediva s danasnjim nogometom. Tad je to bilo skoro poluamatersko prvenstvo dok je zadnjih 50 godina nesto drugo, nesto vise. Ne znam zasto je tesko priznat i rec da bolji ste od nas u nogometu, vi ste Brazil za nas?? Nego izvlacite iz naftalina dicije titule i neke Piksije, Dzajice. Meni nije problem reci da bolji ste od nas u kosarci. Za nas ste Spanjolska iako smo imali jednog Drazena, Cosica, Kukoca, Rađu i iako smo osvajali medalje i igrali protiv jedinog i pravog dream teama. Bolji ste od nas u kosarci iako je Split bija tri puta zaredom prvak Europe a Cibona dva. Da, bez obzira na to bolji ste od nas u kosarci jer je jedino bitan uspjeh A reprezentacije. E evo je razmisljanje covika koji voli sport i koji je realan a vi šjor ste zalutali u sportu

Hellacopters

pre 3 godine

Arch Enemy@ Ti ćeš nekome da određuješ za koga će da navija! A ko si to ti?
(charlie, 04. septembar 2020 23:28)
On glumi pravog Srbina.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Čestitke komšijama! I svaka čast na remiju jest da nije ovo silna Italija ali nije ni slaba imajući sve što su osvaja li u prošlosti. Ginu i muški igraju nisu kao naši. Svaka čast!"

Tt

pre 3 godine

Italija bila losa ali bez obzira na to Bosna je licila vise na neku repku sa zapada ili jos severnije. Jako pametno, stalozeno. Ozbiljna repka, mora se reci

sociolog

pre 3 godine

stopfasiszmu, 5. septembar 2020 12:40)

To baš i nije istina kad ima onaj video iz Sarajeva na YouTubu gde ženu u autobusu vređaju najstrašnije zbog krsta.
(Ravnoteža)

Pa hajde, mozda jedan u godinu dana...je li ti to dokaz za nesto sistematsko. Ako pricamo o sistematskim ispadima onda Srbija i Hrvatska prednjace.

željo do groba

pre 3 godine

Ulazi Insinje u šesnaesterac deru se sa naše klupe: "ne zna, ne zna..." dobri smo bili al teško ćemo sa ovakvom igrom biti prvaci evrope ;)...pozdrav svima iz Sarajeva.

Lampir

pre 3 godine

Jaka Bosna i uz sve to 3 igraca u prvih 11 za koje ni mi nikad nismo culi, bar vecina nas koji ne pratimo kada igraci spavaju, kada jedu a kada igraju Plej Stejsn. Jos da je Pjanic bio ali ne znam da li bi bio bolji od Gojaka. Gojak je strahoba

as

pre 3 godine

Cestitam naravno,ali istine radi, IT je ovih dana daleko od one IT svetskog prvaka..
(C i n i k, 04. septembar 2020 22:56)

Tvoj nick sve govori.

Arch Enemy

pre 3 godine

Vidi ti Srbijanaca što se lože na Federalne bošnje a ovi bi ih najradije u oganj bacali e jadni bili i jedni i drugi cirkus vas je gledati sa prave tačke!
Lijep pozz iz BL!

:D

pre 3 godine

Do večeras, najteži poraz "vatrenih" bio je 5:1 protiv Engleske na Vembliju, pre tačno devet godina. 

SPUSTANJE NA ZEMLJU!!!
(Spanija-hrvatska 6:0, 05. septembar 2020 07:05)

Na istom stadionu u zadnjem kolu kvalifikacija, raplakali smo im cijelo kraljevstvo utrpali smo im tri komada i ostavili ih bez EP-a:D
Plus u polufinalu SP-a Mandžo im spušta rampu u 109-oj min.:D
A Španjolskoj smo vratili na Maksimiru 3:2. Što je za Srbiju nezamislivo da tambura velikane, a vama bivši SSSR-ovci utrpauju 8 komada i to ovi zadnji s B sastavom.:D

:D

pre 3 godine

Bravo momci! 
Gdje bi im tek bio kraj da igraju svi koji su rodjeni u BiH?
(Dragon, 05. septembar 2020 12:22)

S Jovićem bi se usrećili:D

samo kazem

pre 3 godine

mi Hrvati iz BiH nikad ne navijamo za njih
Srbi također nikad neće navijat za njih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor)

U prevodu, isti smo, mrzimo jedni druge iz istih (najnizih pobuda) a onda i druge iz istih (najniih) pobuda.

gazda

pre 3 godine

Bosanci su za nas Real Madrid...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 4. septembar 2020 22:41)

od samostalnosti koliko su puta igrali na velikom takmicenju? koliko su puta njihovi klubovi igrali grupnu fazu LS ili LE?

pdf

pre 3 godine

Možda na osnovu toga što su se kvalifikovali? Mada, verovatno si ti Bosanac, jedan od onih što se prave većim Srbinom od nas. Ne radi se to dečko tako, ne dokazuje se srpstvo mržnjom svoje države. Ta ekipa Bosne, sigurno nema kvalitet ni približno naše reprezentacije, ali se bore,zato i jesu tamo gde jesu, za razliku od našim umišljenih zvezda, koji se manekenišu na terenu. Zato, pusti nacionalistički šovinizam, navijaj ti za svoju reprezentaciju, a ako mi ne veruješ da je tvoja, pogledaj atlas.
(nostalgija, 04. septembar 2020 21:47)

Srbine, gdje su na tome tvom atlasu Bodiroga, Danilović, Gurović itd? Mani me te patetike, sutra će ti Vojvođanin biti nacija, a ti ćeš objektivno da nam objašnjavaš to....

drmoser

pre 3 godine

Mi koji smo po imenima za cetvrt finale evropskog gubimo 3 1 od rezervi rusa a bosna koja ima 2 3 igraca na niovu nasih igra x sa italijom, to bas pokazuje katastrofu u savezu i treneru...

gaxy

pre 3 godine

Svaka cast bosni samo hrabro nema veze da italijani igrali sa drugom postavom nije bitno bod je bod u gostima nasi da se ugledaju nad bosnom

neno

pre 3 godine

(zdravkogfl, 5. septembar 2020 1nog
Da ja tebi odgovrim sa pravnog aspekta. Vi niste nikakav nasljednik: ako odeš na bilo koji sajt svjetskih fereacija i dalje stoji Jugoslavija, ne Srbija. Jer ste se vi kao Srbija u sporu u kojem ste podnijeli protutužbu za genocid protiv BiH i Hrvatske jasno i decidirano izjanili kao samostalna država koja nema ništa sa Jugoslavijom te u tom svojstvu ne možete odgovarati za počinjene zločine. Dakle, nema talasanja, kako Vam odgovara. I na kraju mene bi bilo sram svojatati recimo M. LJubeka ili T. Kukoća kao svojeg sportaša, to su niske strasti Divca i osoba koje nemaju srama......

jankov brat @

pre 3 godine

nostalgija@
Previše pametuješ i nazivaš BiH Bosnom i spominješ neki atlas,e pa dodji da ti pokazemo atlas,decak,dok god BiH reprezentaciju budu nazivali reprezentacija Bosne ni jedan Srbin niti Hrvat u BiH za nju nece navijati !

C i n i k

pre 3 godine

Cestitam naravno,ali istine radi, IT je ovih dana daleko od one IT svetskog prvaka..
(C i n i k, 04. septembar 2020 22:56)

Tvoj nick sve govori.
(as, 04. septembar 2020 23:24

Nm nameru da vam omalovazavm ekipu, svaki je remi na gostovanju ok, ali gledao sam utakmicu, meni je IT vrlo bleda ekipa, ja sm tako to video, i ponavljam, nma veze sa BiH, samo primecujem da je danasnja IT veoma daleko od one nekadasnje ekipe koja je plenila i imala majstore na svim mestima u timu..sto ne umanjuje svakako uspeh vase reprezentacije..

Che

pre 3 godine

Spanija@ Ovaj komentar je odraz tvoje nogometne ali i ljudske neiteligencije. Ono sta smo napravili u nogometu vi necete nikad. Znaci reputaciju koju nasa reprezentacija ima, broj simpatizera pogotovo u drzavama Azije, Juzne Amerike i Afrike. Zatim unikatne dresove i najbitnije rezultate u najbitnijem sportu na svitu. Stvorili smo ime tako da danas prodajemo mlade igrace za ogromnu lovu sta je prije bilo nezamislivo. Sta uopce komentiras nogomet kad smo za vas Brazil a vi Peru, kao sta kaze onaj engleski komentator kad demoliramo Dansku na Ep 96. Pogledaj video na youtube i uzivaj. Ja ne komentiram kosarku bar ne na ovaj nacin, jer ste bolji ali realno bi moga jer smo nesto napravili u toj kosarci za razliku od vas u nogomometu. Veceras je tekma pa pogledaj kako ce nasi igraci odigrat za repku

Sabre

pre 3 godine

Koje sad lozenje Bosanaca, a realno, okej, odigrali su vrlo dobar mec, nema sta, ali covece ove Italijane bi i oni nasi mucenici otresli. Ljudi se RASPADAJU koliko su losi. Ne kazem ovo zato sto sam ljubomoran nesto ili sta god ce vec susedi i lokalni dusebriznici reci, nego, ljudi, stvarno, ko god je gledao mec zna o cemu pricam. Katastrofa je koliko su losi. Jos jednom cestitke Bosancima sto su to iskoristili, realno je trebalo i da pobede, a Italijanima ostaje da se dobro zapitaju sta rade dok ne ispadnu u fazon D grupu.

Hellacopters

pre 3 godine

Čivijaš
Svoje hladjenje okači na čiviju Srbijanac i nemoj Srbe iz Republike Srpske učiti prosudbi i zdravom razumu, bree !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 5. septembar 2020 09:05)
Vidi Bosanca sto je ljut kao.

Pravi Srbin

pre 3 godine

Čivijaš
Svoje hladjenje okači na čiviju Srbijanac i nemoj Srbe iz Republike Srpske učiti prosudbi i zdravom razumu, bree !
(Arch Enemy, 5. septembar 2020 09:05)
Pravi patriJota, nema dalje baaa.

Sabre

pre 3 godine

Koliko lozenja oko igre Bosne a niko da primeti da bi Italijani sa ovom predstavom veceras ispali iz fazon C a ne A grupe. Ali objektivno.

T.D

pre 3 godine

Haris
Znamo mi kako neko prolazi u sarajevu ko nosi krst, srpsku zastavu itd., ajd ne lupetaj bolan!
(Arch Enemy, 05. septembar 2020 10:27)

Druže Sarajevo je 99.9% Islamski grad
toliko nije ni Teheran

najjaci

pre 3 godine

Haris
Znamo mi kako neko prolazi u sarajevu ko nosi krst, srpsku zastavu itd., ajd ne lupetaj bolan!
(Arch Enemy, 05. septembar 2020 10:27)

Druže Sarajevo je 99.9% Islamski grad
toliko nije ni Teheran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (T.D, 5. septembar 2020 10:59)

zanimljivo je to kako se sledbenici nekih bliskoistocnih religija toliko mrze a da pritom i jedni i drugi nemaju nikakve veze sa bliskim istokom ;)

srbiSUr@kRana

pre 3 godine

Druže Sarajevo je 99.9% Islamski grad
toliko nije ni Teheran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (T.D, 5. septembar 2020 10:59)
Ja cu da ti kazem Teeran nije Islamski grad sigurno

Trebinje

pre 3 godine

Koliko moras biti los čovjek da zelis sve najgore nekome plus što je taj neko tvoja zemlja i tvoji ljudi, pozz za sve slavene...
(jablan, 05. septembar 2020 09:21)

Lazni kosmopolito, pa ja svojoj zemlji zelim sve najbolje - Republici Srpskoj. Uostalom, ko si ti da nekom odredjujes za koga ce da navija? Malo su ti te gradjanske fore udarile u glavu.

Jna

pre 3 godine

Guns N Roses i sta kazes u 20 godina iskopao si 2 najbolja rezultata koja su vjerovatno i slabije reprezentacije uspjele ostvariti koje nisu imale ni blizu igrace kakve je imala Srbija. A to sto 20 godina je nema na EP i vjerovatno je nece biti ni ovaj put uopste za tebe nije vazno. A razne Armenije i slicne od kojih je Srbija gubila neces da spominjes. I poslije poraza od b Rusije samo slusamo po stoti put ucimo iz gresaka pa dokle vise.

Vlada

pre 3 godine

Lako je bilo Bosni da igra protiv igraca Italije koji su u trenaznom procesu, voleo bih da ih vidim protiv igraca Rusije koji su u igrackom pogonu. Nama je bilo mnogo teze

Guns n Roses

pre 3 godine

(Jna, 5. septembar 2020 13:31)

Kakvi smo da smo bolji smo od BiH. Oni imaju jedno SP a mi 4 ucesca na SP i 1 EP.jos smo ih i u direktnom duelu 2005 ostavili bez odlaska na Mundijal.

Jos kad se uzme u obzir da njihov nijedan klub nikada nije usao u grupnu fazu Evropskih takmicenju dok su cak i klubovi iz Azerbejdžana i Albanije to uspevali a njihov nijedan. Hrvati su bolji od nas ali BiH je svetlosnim godinama iza nas po uspesima.

C i n i k

pre 3 godine

Koliko ovde ima autosovinista majko mila. Koja lozana na na bosancerose o oni bi dzigerice povadili da mogu ...
(The Bright Side of Your Mind, 04. septembar 2020 23:42)

Ovde ako ima 3 komentatora SRB super...sve ostalo su ovi njihovi preko Drine i naravno, ovi iz Pazara..

Paki

pre 3 godine

Koliko ovde ima autosovinista majko mila. Koja lozana na na bosancerose o oni bi dzigerice povadili da mogu ...
(The Bright Side of Your Mind, 04. septembar 2020 23:42)

A u toj istoj BiH tek 25 % ljudi navija za Dzeka i ekipu. To je realnost.

Strahhh

pre 3 godine

(nostalgija, 04. septembar 2020 21:47)

Za tebe se druze vidi da imas neka ok razmisljanja, ali o Srbima iz Bosne pojma nemas. Pricaj samo o stvarima koje znas, nema potrebe za mesanjem nekih komplikovanijih tema u fudbal.

zdravkogfl

pre 3 godine

Sinoć gledam utakmici bihsrpska Italija. Pa nemogu da verujem kako igrači kidaju igraju i ako je repztacija je sastavljena od federacije i republike srpske. Ali samo Nasi igrači kad igraju za svoju državu Srbiju ponašaju se ko da moraju da otajiaju toje bruka i sramota od ti igraca. Ali opet je naj krivjii selektor

Nesovanovic

pre 3 godine

Haris
Znamo mi kako neko prolazi u sarajevu ko nosi krst, srpsku zastavu itd., ajd ne lupetaj bolan!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 5. septembar 2020 10:27)
E sad je stvarno dosta Bosanac. Na vase sajtove pa tamo truj, ovo je SRBIJA...bolan

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Bosancima treba 5min da se zapale k'o hepo kocke. Ovo je za bih fin rezultat i sljedi lozenje, ja to savrseno shvacam, ali tu nema mentaliteta, a ni igraca, za vece stvari nego je toplo-hladno. Robi je s istim tim igracima izdominirao u ligi nacija, a odmah nakon toga u kval brutalno sramocenje i porazi protiv armenije i koga vec.. finske? I zato sad igrate baraz a niste otisli direktno. Kriviti robija je ludo jer je lik sa super limitiranim azerbajdzanom pokupio najveci broj bodova u kv grupi u njihovoj povijesti. Znaci do mentaliteta je.
Ovaj arch enemy je koliko sam shvatio iz mijesanog braka, rodjen u hr i patoloski mrzi hajduk i dalmaciju. :D
Ali opet, ostaje cinjenica da govori istinu, hrvati i srbi u bih ne navijaju za bosnu.
Sto se mene tice, navijao sam za bih sve do onog dana kad je hrvatska onakvim cudovisnim pehom ispala od turske 2008, a oni su izasli na ulice i slavili nas poraz sa pjevanjem o zg koji ce biti turska mahala. Turci su ne samo hrvatima, vec svim slavenima, grcima, austrijancima, rumunjima, armencima nanijeli nevjerojatno zlo tokom stoljeca i tu za mene kraj. To cak ni srbi nisu napravili. A onda malo zagrebes politiku pa vidis da tamo preglasavaju hrvate s onim bolesnikom komsicem. Pritom, nit imam ikog u bih, nit imam dobro misljenje o nasima u bih. Ali preko te 2 stvari ne mogu preci.

Sreten

pre 3 godine

Sinoć gledam utakmici bihsrpska Italija. Pa nemogu da verujem kako igrači kidaju igraju i ako je repztacija je sastavljena od federacije i republike srpske. Ali samo Nasi igrači kad igraju za svoju državu Srbiju ponašaju se ko da moraju da otajiaju toje bruka i sramota od ti igraca. Ali opet je naj krivjii selektor
(zdravkogfl, 05. septembar 2020 10:26)

mehmede, za vašu reprezentaciju igraju samo oni levati Srbi i Hrvati.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Kukuruz kokicar

Objasni zasto.
Zato sto smatram da je poremeceno pjevati o zg kao turskoj mahali ili zato sto smatram da se u bih hrvatima krse gradjanska i demokratska prava preglasavanjem?

Torcida Sarajevo

pre 3 godine

Ok, znam da vama Srbima svaki bod na strani je ko sedmica na lotto-u, ali danas BeHa nije mogla pet sekundi da zadrzi loptu, teska bunkercina cijelu tekmu, pet puta presli centar I dali gol. Rezultat je puno bolji od prikazane ogre. Cestitam na njemu

Trt

pre 3 godine

srbij@ncisur@ak
Čim ga nadjem tebi ga šaljem,ne pravi se fin,mujo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 5. septembar 2020 08:36)
Kako ti ne dosadi da piskaras i glumis Srbina i patriJotu Spasoje?

Guns N Roses

pre 3 godine

kada Srbija ovako odiigra 1-1 sa Nemackom i Portugalom onda drvlje i kamenje po igracima a kad BiH odigra tako onda nasi ljudi pisu hvalospeve. nema sta da nas nema trebalo bi nas izmisliti... autosovinizam level pro.

Ravnoteža

pre 3 godine

stopfasiszmu, 5. septembar 2020 12:40)

To baš i nije istina kad ima onaj video iz Sarajeva na YouTubu gde ženu u autobusu vređaju najstrašnije zbog krsta.

Spanija-hrvatska 6:0

pre 3 godine

fudbaler grga, 04. septembar 2020 23:54)

Domaćini u Elčeu izdržali nalet vicešampiona sveta, pa uzvratili "rafalom" - 6:0! "Vatreni" će dobro zapamtiti Asensija, jer je dao gol, pa uzrokovao još tri.

Najveći uspeh, pa najveći poraz u istoriji Hrvatske!

"Vatreni" su u prvom zvaničnom meču od finala Mundijala doživeli pravi brodolom, jer su u Španiji doživeli najubedljiviji poraz od osamostaljenja svoje države.

Do večeras, najteži poraz "vatrenih" bio je 5:1 protiv Engleske na Vembliju, pre tačno devet godina.

SPUSTANJE NA ZEMLJU!!!

Arch Enemy

pre 3 godine

Šta je Srbijanci i Bosanci, otkad se vi to tako volite, ako je to stvarno tako ja sam onda Marsovac ali ako ništa drugo onda je barem lijepo vidjeti kako glumite!

Daki

pre 3 godine

Boze kakav smo narod mi, da pljujemo sami sebi.

BiH sigurno ne igra bolje od Srbije, i sa Krstajicem bi ih dobili. A mora se reciti da je BiH 3. najbolja repka na balkanu. Dobra utakmica.

Liga Nacija je kao prijateljska svako sa pola snage, to nikoga ne zanima...

Videcete kako cemo dobiti Rusiju u Beogradu, ja samo kazem to je taj dogovor „3 za 3“.

el pecador

pre 3 godine

Rasim Np, 4. septembar 2020 22:10) # Link komentara@

Da je zaj..ja bio bi ti fora komentar. Ovako je samo zastrašujuće s obzirom na broj pluseva koji si dobio.

Arch Enemy

pre 3 godine

TigriMigri
Buraz, i ovi ostali što ti glume finoću ovdje su isti, vjeruj mi na riječ, rado bi oni kako ovaj reče tek birali ali Republika Srpska i Herceg Bosna su im najbolji prigušivači !

Arch Enemy

pre 3 godine

Hellacopters
Yugosloven, Sovjet i bosanac,nije valjda da ne znaš da danas niko ne zna šta je to i šta predstavlja osim vas izgleda BiH muslimana!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ИГОР - Тако је, ми и ви не навијамо за БиХ! Нађе се само одређен дио наших и ваших који навија, зато што свагдје има изузетака. Ал ипак, то је мањина и то велика мањина. 🙌

C i n i k

pre 3 godine

cinik
Samo za tvoju informaciju Italija je imala niz od 11 pobjeda,dok mi nismo prekinuli taj niz veceras.Ponekad se je dobro poklopiti usima!
(Sanel, 04. septembar 2020 23:50


Ok,ajde, ma bicete prvaci sveta, sve ok, ne kapiram tu vasu filosofiju brte nikako, ako ti misis da je danasnja IT jaka ekipa onda ok, al nije, nzn sta su IT imali od rezultata al niste ih pobedili, a pisete hvalospeve ko da ste ih odrali 10:0...tako da, bolje se ne hvalite jer nemate zbg cega.Skor je, remi..

zdravkogfl

pre 3 godine

Da odgovorim ovom čoveku iz hrvatske. Jest daste bili jednom treći u svetu a jednom drugi. Ali gospodine postoje Srbija naslednik bivše Jugoslavije i mismo bili jednom treći u svetu u urgvaju i tad su za Jugoslaviju igrali samo Srbi jer druge nacije nisu hteli igrati. Takodje na svetskom prvenstvu u Čileu bili smo četvrti. Bili smo olimpijski šampioni bili smo dvaput vice šampioni Evrope imamo tri titule prvaka Evrope kao mlada reputacija bili smo prvaci sveta tako je u mladim kategorijama imamo fudbalera svetsku legendu dragana djajica kojega priznao ce svet daje jedan od najboji igraca sveta svih vremena. Takodje pele kada je završava karijeru i u oproštajnu utkmicu pozvo Jugoslaviju zbog djajica jer Muje bila zejia da djajic na oproštajnu utakmicu bude. Takodje imamo prvaka Evrope i sveta u klupskom fudbalu toje osvojila zvezda znaci vi kao hrvatska niste nikad bili prvaci Evrope i sveta a Srbija je bila ukupno sto evropsko i svetsko cetri titule ja mislim dasmo štose tice fudbala za vas tata mata a sa Portugalom cete večeras proći ko sa francuskom u finalu i sa Španijom u mecu nacija pozdrav

Arch Enemy

pre 3 godine

Vrbas
Rodjen i odrastao u ZG Dugave a sad živim u, poslije Trebinja, najljepšem Srpskom gradu tj. BL! Vidim dobro barataš sa seoskim pojmovima pa onda nije teško ni pogodit odakle si, mislim na porijeklo!

jankov brat @

pre 3 godine

nostalgija@
Previše pametuješ i nazivaš BiH Bosnom i spominješ neki atlas,e pa dodji da ti pokazemo atlas,decak,dok god BiH reprezentaciju budu nazivali reprezentacija Bosne ni jedan Srbin niti Hrvat u BiH za nju nece navijati !

Arch Enemy

pre 3 godine

Vidi ti Srbijanaca što se lože na Federalne bošnje a ovi bi ih najradije u oganj bacali e jadni bili i jedni i drugi cirkus vas je gledati sa prave tačke!
Lijep pozz iz BL!

remax

pre 3 godine

Po kojem je osnovu nesrecna Srbija u B diviziji, emoj prijatelju da malo pratiš znao bi.. Kad vam menadzeri prestanu sastavljati repku mozda bude nesti od vas..
(Amel, 4. septembar 2020 21:37)

Jooj..ono kad ti federalac priča o nekom uređenom sistemu.
Tuga šta smo doživeli ali niko nam drugi nije kriv.

Vlada

pre 3 godine

Lako je bilo Bosni da igra protiv igraca Italije koji su u trenaznom procesu, voleo bih da ih vidim protiv igraca Rusije koji su u igrackom pogonu. Nama je bilo mnogo teze

Sabre

pre 3 godine

Koliko lozenja oko igre Bosne a niko da primeti da bi Italijani sa ovom predstavom veceras ispali iz fazon C a ne A grupe. Ali objektivno.

Daki

pre 3 godine

Boze kakav smo narod mi, da pljujemo sami sebi.

BiH sigurno ne igra bolje od Srbije, i sa Krstajicem bi ih dobili. A mora se reciti da je BiH 3. najbolja repka na balkanu. Dobra utakmica.

Liga Nacija je kao prijateljska svako sa pola snage, to nikoga ne zanima...

Videcete kako cemo dobiti Rusiju u Beogradu, ja samo kazem to je taj dogovor „3 za 3“.

gazda

pre 3 godine

Bosanci su za nas Real Madrid...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marko, 4. septembar 2020 22:41)

od samostalnosti koliko su puta igrali na velikom takmicenju? koliko su puta njihovi klubovi igrali grupnu fazu LS ili LE?

C i n i k

pre 3 godine

Cestitam naravno,ali istine radi, IT je ovih dana daleko od one IT svetskog prvaka..
(C i n i k, 04. septembar 2020 22:56)

Tvoj nick sve govori.
(as, 04. septembar 2020 23:24

Nm nameru da vam omalovazavm ekipu, svaki je remi na gostovanju ok, ali gledao sam utakmicu, meni je IT vrlo bleda ekipa, ja sm tako to video, i ponavljam, nma veze sa BiH, samo primecujem da je danasnja IT veoma daleko od one nekadasnje ekipe koja je plenila i imala majstore na svim mestima u timu..sto ne umanjuje svakako uspeh vase reprezentacije..

Sabre

pre 3 godine

Koje sad lozenje Bosanaca, a realno, okej, odigrali su vrlo dobar mec, nema sta, ali covece ove Italijane bi i oni nasi mucenici otresli. Ljudi se RASPADAJU koliko su losi. Ne kazem ovo zato sto sam ljubomoran nesto ili sta god ce vec susedi i lokalni dusebriznici reci, nego, ljudi, stvarno, ko god je gledao mec zna o cemu pricam. Katastrofa je koliko su losi. Jos jednom cestitke Bosancima sto su to iskoristili, realno je trebalo i da pobede, a Italijanima ostaje da se dobro zapitaju sta rade dok ne ispadnu u fazon D grupu.

Guns N Roses

pre 3 godine

kada Srbija ovako odiigra 1-1 sa Nemackom i Portugalom onda drvlje i kamenje po igracima a kad BiH odigra tako onda nasi ljudi pisu hvalospeve. nema sta da nas nema trebalo bi nas izmisliti... autosovinizam level pro.

nostalgija

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 4. septembar 2020 20:32)

Možda na osnovu toga što su se kvalifikovali? Mada, verovatno si ti Bosanac, jedan od onih što se prave većim Srbinom od nas. Ne radi se to dečko tako, ne dokazuje se srpstvo mržnjom svoje države. Ta ekipa Bosne, sigurno nema kvalitet ni približno naše reprezentacije, ali se bore,zato i jesu tamo gde jesu, za razliku od našim umišljenih zvezda, koji se manekenišu na terenu. Zato, pusti nacionalistički šovinizam, navijaj ti za svoju reprezentaciju, a ako mi ne veruješ da je tvoja, pogledaj atlas.

Guns n Roses

pre 3 godine

(Jna, 5. septembar 2020 13:31)

Kakvi smo da smo bolji smo od BiH. Oni imaju jedno SP a mi 4 ucesca na SP i 1 EP.jos smo ih i u direktnom duelu 2005 ostavili bez odlaska na Mundijal.

Jos kad se uzme u obzir da njihov nijedan klub nikada nije usao u grupnu fazu Evropskih takmicenju dok su cak i klubovi iz Azerbejdžana i Albanije to uspevali a njihov nijedan. Hrvati su bolji od nas ali BiH je svetlosnim godinama iza nas po uspesima.

Arch Enemy

pre 3 godine

Šta je Srbijanci i Bosanci, otkad se vi to tako volite, ako je to stvarno tako ja sam onda Marsovac ali ako ništa drugo onda je barem lijepo vidjeti kako glumite!

Paki

pre 3 godine

Koliko ovde ima autosovinista majko mila. Koja lozana na na bosancerose o oni bi dzigerice povadili da mogu ...
(The Bright Side of Your Mind, 04. septembar 2020 23:42)

A u toj istoj BiH tek 25 % ljudi navija za Dzeka i ekipu. To je realnost.

Torcida Sarajevo

pre 3 godine

Ok, znam da vama Srbima svaki bod na strani je ko sedmica na lotto-u, ali danas BeHa nije mogla pet sekundi da zadrzi loptu, teska bunkercina cijelu tekmu, pet puta presli centar I dali gol. Rezultat je puno bolji od prikazane ogre. Cestitam na njemu

Trebinje

pre 3 godine

Koliko moras biti los čovjek da zelis sve najgore nekome plus što je taj neko tvoja zemlja i tvoji ljudi, pozz za sve slavene...
(jablan, 05. septembar 2020 09:21)

Lazni kosmopolito, pa ja svojoj zemlji zelim sve najbolje - Republici Srpskoj. Uostalom, ko si ti da nekom odredjujes za koga ce da navija? Malo su ti te gradjanske fore udarile u glavu.

C i n i k

pre 3 godine

Koliko ovde ima autosovinista majko mila. Koja lozana na na bosancerose o oni bi dzigerice povadili da mogu ...
(The Bright Side of Your Mind, 04. septembar 2020 23:42)

Ovde ako ima 3 komentatora SRB super...sve ostalo su ovi njihovi preko Drine i naravno, ovi iz Pazara..

C i n i k

pre 3 godine

cinik
Samo za tvoju informaciju Italija je imala niz od 11 pobjeda,dok mi nismo prekinuli taj niz veceras.Ponekad se je dobro poklopiti usima!
(Sanel, 04. septembar 2020 23:50


Ok,ajde, ma bicete prvaci sveta, sve ok, ne kapiram tu vasu filosofiju brte nikako, ako ti misis da je danasnja IT jaka ekipa onda ok, al nije, nzn sta su IT imali od rezultata al niste ih pobedili, a pisete hvalospeve ko da ste ih odrali 10:0...tako da, bolje se ne hvalite jer nemate zbg cega.Skor je, remi..

Arch Enemy

pre 3 godine

TigriMigri
Buraz, i ovi ostali što ti glume finoću ovdje su isti, vjeruj mi na riječ, rado bi oni kako ovaj reče tek birali ali Republika Srpska i Herceg Bosna su im najbolji prigušivači !

Strahhh

pre 3 godine

(nostalgija, 04. septembar 2020 21:47)

Za tebe se druze vidi da imas neka ok razmisljanja, ali o Srbima iz Bosne pojma nemas. Pricaj samo o stvarima koje znas, nema potrebe za mesanjem nekih komplikovanijih tema u fudbal.

pdf

pre 3 godine

Možda na osnovu toga što su se kvalifikovali? Mada, verovatno si ti Bosanac, jedan od onih što se prave većim Srbinom od nas. Ne radi se to dečko tako, ne dokazuje se srpstvo mržnjom svoje države. Ta ekipa Bosne, sigurno nema kvalitet ni približno naše reprezentacije, ali se bore,zato i jesu tamo gde jesu, za razliku od našim umišljenih zvezda, koji se manekenišu na terenu. Zato, pusti nacionalistički šovinizam, navijaj ti za svoju reprezentaciju, a ako mi ne veruješ da je tvoja, pogledaj atlas.
(nostalgija, 04. septembar 2020 21:47)

Srbine, gdje su na tome tvom atlasu Bodiroga, Danilović, Gurović itd? Mani me te patetike, sutra će ti Vojvođanin biti nacija, a ti ćeš objektivno da nam objašnjavaš to....

zdravkogfl

pre 3 godine

Da odgovorim ovom čoveku iz hrvatske. Jest daste bili jednom treći u svetu a jednom drugi. Ali gospodine postoje Srbija naslednik bivše Jugoslavije i mismo bili jednom treći u svetu u urgvaju i tad su za Jugoslaviju igrali samo Srbi jer druge nacije nisu hteli igrati. Takodje na svetskom prvenstvu u Čileu bili smo četvrti. Bili smo olimpijski šampioni bili smo dvaput vice šampioni Evrope imamo tri titule prvaka Evrope kao mlada reputacija bili smo prvaci sveta tako je u mladim kategorijama imamo fudbalera svetsku legendu dragana djajica kojega priznao ce svet daje jedan od najboji igraca sveta svih vremena. Takodje pele kada je završava karijeru i u oproštajnu utkmicu pozvo Jugoslaviju zbog djajica jer Muje bila zejia da djajic na oproštajnu utakmicu bude. Takodje imamo prvaka Evrope i sveta u klupskom fudbalu toje osvojila zvezda znaci vi kao hrvatska niste nikad bili prvaci Evrope i sveta a Srbija je bila ukupno sto evropsko i svetsko cetri titule ja mislim dasmo štose tice fudbala za vas tata mata a sa Portugalom cete večeras proći ko sa francuskom u finalu i sa Španijom u mecu nacija pozdrav

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ИГОР - Тако је, ми и ви не навијамо за БиХ! Нађе се само одређен дио наших и ваших који навија, зато што свагдје има изузетака. Ал ипак, то је мањина и то велика мањина. 🙌

Amel

pre 3 godine

Po kojem je osnovu nesrecna Srbija u B diviziji, emoj prijatelju da malo pratiš znao bi.. Kad vam menadzeri prestanu sastavljati repku mozda bude nesti od vas..

Federalac

pre 3 godine

Vidi ti Srbijanaca što se lože na Federalne bošnje a ovi bi ih najradije u oganj bacali e jadni bili i jedni i drugi cirkus vas je gledati sa prave tačke!
Lijep pozz iz BL!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)

Vidi ti wannabe Srba iz Bosanske Krajine sto pjene sto ih niko ne voli, a svi ostali se lijepo slazu i pricaju o sportu, i ne mijesaju politiku.

Lijep pozz iz SA

T.D

pre 3 godine

Haris
Znamo mi kako neko prolazi u sarajevu ko nosi krst, srpsku zastavu itd., ajd ne lupetaj bolan!
(Arch Enemy, 05. septembar 2020 10:27)

Druže Sarajevo je 99.9% Islamski grad
toliko nije ni Teheran

Nino

pre 3 godine

Sretno komšije bosanci. Nemojtecse truditi objašnjavati srbima zašto ste u A ligu, ionako ako dobijete biti će slučajno po njima. Mi eto nismo nikada dobili nikoga zasluženo, uvijek slučajno. Grupa nam je uvijek najlakša, naši protivnici nikad slabiji, i sve što smo učinili dobroga zadnjih 30 godina je sticajem okolnosti. Eto sad smo u grupi prvaci Svijeta, vice prvaci Svijeta i Europski prvaci, valjda je to dovoljno jaka grupa za komšije iz Srbije.

Arch Enemy

pre 3 godine

Vrbas
Rodjen i odrastao u ZG Dugave a sad živim u, poslije Trebinja, najljepšem Srpskom gradu tj. BL! Vidim dobro barataš sa seoskim pojmovima pa onda nije teško ni pogodit odakle si, mislim na porijeklo!

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Bosancima treba 5min da se zapale k'o hepo kocke. Ovo je za bih fin rezultat i sljedi lozenje, ja to savrseno shvacam, ali tu nema mentaliteta, a ni igraca, za vece stvari nego je toplo-hladno. Robi je s istim tim igracima izdominirao u ligi nacija, a odmah nakon toga u kval brutalno sramocenje i porazi protiv armenije i koga vec.. finske? I zato sad igrate baraz a niste otisli direktno. Kriviti robija je ludo jer je lik sa super limitiranim azerbajdzanom pokupio najveci broj bodova u kv grupi u njihovoj povijesti. Znaci do mentaliteta je.
Ovaj arch enemy je koliko sam shvatio iz mijesanog braka, rodjen u hr i patoloski mrzi hajduk i dalmaciju. :D
Ali opet, ostaje cinjenica da govori istinu, hrvati i srbi u bih ne navijaju za bosnu.
Sto se mene tice, navijao sam za bih sve do onog dana kad je hrvatska onakvim cudovisnim pehom ispala od turske 2008, a oni su izasli na ulice i slavili nas poraz sa pjevanjem o zg koji ce biti turska mahala. Turci su ne samo hrvatima, vec svim slavenima, grcima, austrijancima, rumunjima, armencima nanijeli nevjerojatno zlo tokom stoljeca i tu za mene kraj. To cak ni srbi nisu napravili. A onda malo zagrebes politiku pa vidis da tamo preglasavaju hrvate s onim bolesnikom komsicem. Pritom, nit imam ikog u bih, nit imam dobro misljenje o nasima u bih. Ali preko te 2 stvari ne mogu preci.

Spanija-hrvatska 6:0

pre 3 godine

fudbaler grga, 04. septembar 2020 23:54)

Domaćini u Elčeu izdržali nalet vicešampiona sveta, pa uzvratili "rafalom" - 6:0! "Vatreni" će dobro zapamtiti Asensija, jer je dao gol, pa uzrokovao još tri.

Najveći uspeh, pa najveći poraz u istoriji Hrvatske!

"Vatreni" su u prvom zvaničnom meču od finala Mundijala doživeli pravi brodolom, jer su u Španiji doživeli najubedljiviji poraz od osamostaljenja svoje države.

Do večeras, najteži poraz "vatrenih" bio je 5:1 protiv Engleske na Vembliju, pre tačno devet godina.

SPUSTANJE NA ZEMLJU!!!

xyz

pre 3 godine

Pokusavam da gledam Bih-Ita,ali utakmica je trenutno toliko dosadna.
Bosni fali Pjanic.Mislim da ce Hr-Portugal biti dobra utakmica.Mislim da je Portugal jaci,ali sa HR se nikad ne znam.Strasnu sredinu imaju,cak i bez Modrica i Rakitica.Juce su nasi razocarali protiv Rusa,mi od Piksija krstenog kreatora nemamo.Gledam juce Ukrajince,nemaj zvezde neke,ali trcanje i zalaganje.Nesto sto nama i BIH fali.

Sreten

pre 3 godine

Sinoć gledam utakmici bihsrpska Italija. Pa nemogu da verujem kako igrači kidaju igraju i ako je repztacija je sastavljena od federacije i republike srpske. Ali samo Nasi igrači kad igraju za svoju državu Srbiju ponašaju se ko da moraju da otajiaju toje bruka i sramota od ti igraca. Ali opet je naj krivjii selektor
(zdravkogfl, 05. septembar 2020 10:26)

mehmede, za vašu reprezentaciju igraju samo oni levati Srbi i Hrvati.

as

pre 3 godine

Cestitam naravno,ali istine radi, IT je ovih dana daleko od one IT svetskog prvaka..
(C i n i k, 04. septembar 2020 22:56)

Tvoj nick sve govori.

Šta ti bolan reče?

pre 3 godine

Vidi ti Srbijanaca što se lože na Federalne bošnje a ovi bi ih najradije u oganj bacali e jadni bili i jedni i drugi cirkus vas je gledati sa prave tačke!
Lijep pozz iz BL!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)

Pozdrav za Srbe od Bošnjaka iz BiH i nikad nisam ni pomislio da vas bacam u oganj ili bilo gdje drugo. Uvijek ima usijanih glava, ali mi normalni ne treba da ispaštamo zbog toga.

Pozdrav iz Tz.

bravo, bravo

pre 3 godine

Raspamecujuce pametna igra BiH. Bajevic i strucni stab i FSBiH su u fazonu "OK, kontamo i razumijemo i prihvatamo sve svjetske novine u fudbalu, i mi cemo igrati igru koja na sve to odgovara, ali koja je prilagodjena nasem podneblju i mentalitetu". Nazad, bez neke jurnjave i panike, podsjetilo me kako su Velez i Zeljo igrali odbranu '70-ih i '80-ih. Niko se tu nije nesta mnogo oznojio, nije to bila poenta. Poenta je odbraniti se. Mirno i stalozeno, hladnokrvno. Izjednacujuci gol je bio iz velikog odbitka. U napadu se odigralo koliko se moglo, nije bilo Pjanica, Dzeko je vukao standardno za medalju... mada tu ima minimalno zamjerki kod "forcanja" akcije kad je moglo biti 1:2, kad nije dobio loptu da ga smjesti da probije zvucni zid za 1:2. Pogledajte malo lijevo-desno svega ti... Ako se u odbrani igra mudro i zrelo, zasto da se histerise u navali? Ali dobro. Stavise odlicno. BiH je, sve zajedno uzimajuci u obzir, odigrala najzreliju utakmicu timova sa ex-Yu prostora u dugo, dugo vremena. Ne treba brkati babe i zabe, Hrvatska je imala velikih pobjeda, ali i ne toliko velikih uzimajuci u obzir fudbalski dinamit na raspolaganju. Kao sto smo veceras vidjeli, vickasti mitovi o "glupim Bosancima" i "zlim Hercegovcima" su to, mitovi iz zeze. Ovo je mnogo licilo na neku utakmicu Svaba kad su otprilike OK, ali ipak autsajderi, ali "citaju" do bola i maksimalno su disciplinovani i priljezni. Prezadovoljan.

Zini

pre 3 godine

Od ovih igraca BiH jedino sam cuo za Dzeka, Viscu i Kolasinca.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BRE, 4. septembar 2020 20:53)

Stoje tri igraca vise nego sto si cuo za ruske reprezentativce.

Ravnoteža

pre 3 godine

stopfasiszmu, 5. septembar 2020 12:40)

To baš i nije istina kad ima onaj video iz Sarajeva na YouTubu gde ženu u autobusu vređaju najstrašnije zbog krsta.

Arch Enemy

pre 3 godine

Hellacopters
Yugosloven, Sovjet i bosanac,nije valjda da ne znaš da danas niko ne zna šta je to i šta predstavlja osim vas izgleda BiH muslimana!

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Kukuruz kokicar

Objasni zasto.
Zato sto smatram da je poremeceno pjevati o zg kao turskoj mahali ili zato sto smatram da se u bih hrvatima krse gradjanska i demokratska prava preglasavanjem?

i jos ste nesretniji

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (janko, 4. septembar 2020 20:32)

Pa i vi ste u ligi B...

Glavni Arhivator Čvarkov Djordjew

pre 3 godine

Vidim ovde se nipodistava uspeh Bosne, a ljudi su se plasirali kroz grupu B prosle godine. Takodje, njihovi igraci rado dolaze da igraju i grade kult reprezentacije, gde ce svaki igrac izginuti na terenu. A naše manekene ste videli juče, ne bih trosio reci...

dzeks

pre 3 godine

Nemoj niko da omalovažava fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine! Srbija izgubi pa odmah traži izgovore neke. Bih uopšte ne dozvoljava tu situaciju da bi trebala tražiti jeftine izgovore. Pozdrav iz Prnjavora.

mureZE

pre 3 godine

Necu da vjerujem da vam nije drago zbog uspjeha BiH protiv Italije. Potajno ste zadovoljni ali "mora" se malo pricati protiv nas da bi se pokazao patriotizam. Bez obzira na sve meni je uvijek drago kad reprezentacije sa nasih prostora ostvare dobar rezultat. Na kraju krajeva nema nam blizih osim nas samih.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

kakav god da bude rezultat na kraju ove naše zvezde mogu da nauče dosta od reprezentacije BIH kako se igra, kako se bori za svoju zemlju...
kako se poštuje trener i njegove zamisli..a nas selektor da nauci kako se postavlja taktika. e moji splavari..

TigriMigri

pre 3 godine

@MirsadO.
Nije Bosna samo Tekbir!
Sramotno je i glupo to sto pises. Palite se na cjelovitu BiH a onda odvalis ovakvu glupost i okrenes protiv sebe 1.8mil stanovnika te iste zemlje za koju navijas.
Ipak hvala ti da znam sta mislis.

Sanel

pre 3 godine

@cinik
Samo za tvoju informaciju Italija je imala niz od 11 pobjeda,dok mi nismo prekinuli taj niz veceras.Ponekad se je dobro poklopiti usima!

Haris

pre 3 godine

Koliko ovde ima autosovinista majko mila. Koja lozana na na bosancerose o oni bi dzigerice povadili da mogu ...
(The Bright Side of Your Mind, 04. septembar 2020 23:42)

A u toj istoj BiH tek 25 % ljudi navija za Dzeka i ekipu. To je realnost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Paki, 5. septembar 2020 09:44)

Vidi se ko ovdje mrzi i ko vadi džigerice kome, zar ne?

25% navija? U BiH je, po posljednjem popisu, bilo više od 50 posto Bošnjaka, a ne živi u iluziji da nema Srba i Hrvata koji navija za BiH. Meni nije problem da navijaju i za Srbiju, odnosno Hrvatsku. Nije mi, iskreno, problem ni ako navijaju protiv BiH - to je njihov problem.

Ja sam s prijateljem (Srbinom, tužno je da to moram istaći) usred Sarajeva navijao za Srbiju protiv Švicarske onomad. Čik nek' mi neko prigovori.

Pozdrav iz Sarajeva za Srbiju, obradovalo me da ima dosta objektivnih, sportskih komentara.

stopfasiszmu

pre 3 godine

Arch enemy siri mrznju.pomijesao si mozda hrvatsko primorje gdje se ponekad ostete vozila srbijanskih tablica. U BiH nikada.
Lazes da je iko ikada u Sarajevu ljudima uputio ruznu rijec zbog krsta i slicno.Saborna crkva ostala i za vrijeme rata citava.Sarajevo je veci poslodavac Srbima sa Pala,Lukavice i Ist. Sarajeva nego manji entitet.
Ti bi rado iz svoje koze al ne mozes pa frustracije pokusavas lijeciti.
Pozdrav iz Bosne za sve ljude u Srbiji.

futix

pre 3 godine

pazi ljudi su doveli Duska Bajevica trenera koji se dokazao u Grckoj ,da je legenda tamo, pa je on malo to poslozio,niko ne spori da je italija jaca i da ce dobiti ali se odmah vidi rad starog vuka preko 70 g, zvanog 'princ sa neretve' ,cudi me da u srbiji niko nije mislio na njega jer je inace bio slobodan,za ove mladje proguglajte Dusko Bajevic, cuvena 9 Veleza i YU reprezentacije

fudbaler grga

pre 3 godine

Mi smo s ovih prostora penicilin za Talijane. 
Hrvatska tri pobjede i pet neriješeno. 
Mislim da Srbija nema izgubljenu protiv Italije. 
BiH ima jednu pobjedu evo i jednu neriješeno:D
(:D, 04. septembar 2020 23:01)

Samo što ste ih vi nadigrali nekoliko puta. Sećam se valifikacije iz 1994 Italija-Hrvatska 1:2 razbili ste ih ne rezultatom, nego dominacijom na terenu. Dvadeset minuta pre kraja meča publika je zviždala Italijanima, a vama skandirala "vatreni su nadigrali azure".

Kvalifikacije Italija-Hrvatska 1:1 Bila je to vrlo dobra predstava tima Nike Kovaća koja je žestokim presingom uništila Italijane u prvom poluvremenu, a onda im potpuno uzela loptu u drugom. I kad se čekao novi gol Hrvatske koji bi doneo pobedu, krenulo je divljanje navijača i prekid utakmice. Boban je bio gost-komentator na Italijanskom tv kanalu rekao je u prenosu da nikad niko nije ovako nadigrao "azure" na njihovom terenu kao Hrvatska toga dana.

zdravkogfl

pre 3 godine

Sinoć gledam utakmici bihsrpska Italija. Pa nemogu da verujem kako igrači kidaju igraju i ako je repztacija je sastavljena od federacije i republike srpske. Ali samo Nasi igrači kad igraju za svoju državu Srbiju ponašaju se ko da moraju da otajiaju toje bruka i sramota od ti igraca. Ali opet je naj krivjii selektor

Nesovanovic

pre 3 godine

Haris
Znamo mi kako neko prolazi u sarajevu ko nosi krst, srpsku zastavu itd., ajd ne lupetaj bolan!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 5. septembar 2020 10:27)
E sad je stvarno dosta Bosanac. Na vase sajtove pa tamo truj, ovo je SRBIJA...bolan

velibor

pre 3 godine

mi Hrvati iz BiH nikad ne navijamo za njih
Srbi također nikad neće navijat za njih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor)

Mislio si reci "ja kao Hrvat" i "Srbi koje poznajem" ..evo ja znam na desetine Bosanskih Hrvata i Srba koji navijaju za BIH. Mozda imaju problem mentalnog zdravlja?

jazz44

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 04. septembar 2020 20:32)

Jel vidis sad zasto su u A ligi?
Nisu odigrali nista posebno a uzeli bod ali zato imaju srce i hrabrost,a sa Pjanicem ce biti barem malo bolje napadacki.

Čivijaš

pre 3 godine

(Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)
Čoveče već dugo pratim tvoje tzv. komentare i "dosetke" i dolazim do zaključka da si ispunjen velikom mržnjom.Nije tog dobro za zdravlje,oladi malo bre.

Goran Loznica

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 04. septembar 2020 20:32)
Nebitno kako se završi ova tekma ali nadam se da ti je posle 60 min.malo jasnije zašto je BIH u A ligi nacija a zašto mi nismo ni za C?Mi smo posle sat vremena već gubili od nikad jačih Rusa 2:0 dok oni vode protiv jedne svetske sile Italije.Igraju ljudi srčano.Jedino mi ne igramo fudbal na čitavom svetu a ovi hoće da grunu 200 miliona u stadion?

Goran Loznica

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 04. septembar 2020 20:32)
Čemu ponižavanje Bosne koja je u odnosu na nas svetlosnih miljama daleko.Evo 75 min.protiv Italije 1:1 u A ligi.Mi da igramo u Italiji do sad bi primili 5 golova.Pa Rusi su nam na 10 min.do kraja dali 3 gola?!Nikada ne ponožavanj nekoga ko je bolji i kvalitetniji od tebe...

Goran Loznica

pre 3 godine

Očigledno da Bosanci igraju fudbal i ne splavare.Za razliku od naših igrača nebo i zemlja.Svaka im čast.Igrati protiv svetske sile u fudbalu na njihovom terenu egal utakmicu.Svaki vid poštovanja!

internazionale

pre 3 godine

tako se bre igra za reprezentaciju. protiv jake ekipe kao sto je Italija igrati nereseno je uspeh, pa kao pobeda. svaka vam cast. o nasoj repr. bolje i da ne pisem, jer nista lepo ne bih napisao. kakve pojedince imamo u ekipi a gubimo utakmice ubedljivo to je vise od sramote!

Primarijus

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (janko, 4. septembar 2020 20:32)

Pauza razliku od naših maskota oni su solidni...
Ono što sam video u prvih 20minuta je odlična igra Bosne, a ovde pišu kako se Bosna brani. Sasvim solidno pariraju Italiji, vezni red se kreće igraju nesto sto lični na savremeni fudbal ne kao mi juče.

sarajevo.ba

pre 3 godine

Vidi ti Srbijanaca što se lože na Federalne bošnje a ovi bi ih najradije u oganj bacali e jadni bili i jedni i drugi cirkus vas je gledati sa prave tačke!
Lijep pozz iz BL!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)

Dugo vec pratim tvoje komentare i svaki ispoljava mrznju da je to nevjerovatno.
Ako smo mi federalne bosnje to znaci da si ti rs bosnjo?
Znaci druze, znaci, da se joj 78x rodis opet ti u pasosu pise DRZAVLJANIN BOSNE I HERCEGOVINE.
Ne mozes nazor crknuti jbg, nedaj se.

drmoser

pre 3 godine

Mi koji smo po imenima za cetvrt finale evropskog gubimo 3 1 od rezervi rusa a bosna koja ima 2 3 igraca na niovu nasih igra x sa italijom, to bas pokazuje katastrofu u savezu i treneru...

Слободан Величанин

pre 3 godine

Arch Enemy, 4. septembar 2020 22:38)
Прике , потражи помоћ што пре. Не могу да схватим чему толика мржња према властитој земљи у теби? Ах да и напоран си са оним "касаба" итд.

Tomas ue

pre 3 godine

Evo ja da kazem malo za Bosance..nema boljih ljudi od njih..dal bio Srb9n il Bosnjak..niko te nece docekati i uvaziti kao Bosanac..svuda ima budala..naravno..al oni ljudi..imaju dusu..zezaju se na svoj racun..i uvek idem rado kod njih..i uvek cu ici..i uvek cu navijati za tu raju..pozzz za Bosance iz Uzica..

:D

pre 3 godine

Do večeras, najteži poraz "vatrenih" bio je 5:1 protiv Engleske na Vembliju, pre tačno devet godina. 

SPUSTANJE NA ZEMLJU!!!
(Spanija-hrvatska 6:0, 05. septembar 2020 07:05)

Na istom stadionu u zadnjem kolu kvalifikacija, raplakali smo im cijelo kraljevstvo utrpali smo im tri komada i ostavili ih bez EP-a:D
Plus u polufinalu SP-a Mandžo im spušta rampu u 109-oj min.:D
A Španjolskoj smo vratili na Maksimiru 3:2. Što je za Srbiju nezamislivo da tambura velikane, a vama bivši SSSR-ovci utrpauju 8 komada i to ovi zadnji s B sastavom.:D

samo kazem

pre 3 godine

mi Hrvati iz BiH nikad ne navijamo za njih
Srbi također nikad neće navijat za njih
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Igor)

U prevodu, isti smo, mrzimo jedni druge iz istih (najnizih pobuda) a onda i druge iz istih (najniih) pobuda.

ja navratio malo

pre 3 godine

Po kojem li je osnovu nesrećna bosna u A Ligi nacija?
(janko, 04. septembar 2020 20:32)

Vjerovatno su bili pobjednici svoje grupe u B lizi,eto ja neću podcjenjivati srećnu srbiju i pitati otkud ona u B Ligi nacija?

:D

pre 3 godine

Mi smo s ovih prostora penicilin za Talijane.
Hrvatska tri pobjede i pet neriješeno.
Mislim da Srbija nema izgubljenu protiv Italije.
BiH ima jednu pobjedu evo i jednu neriješeno:D

Che

pre 3 godine

Zdravkogfl@ Izrazito je tesko citat vas komentar jer je prepun gramatickih pogresaka. To sta ste vi nasljednica te drzave apsolutno nista ne znaci jer to NISU samo vasi uspjesi. Tu su igrali SVI. Sta se tice vaseg nogometa dovoljno je pogledat tko vam je i danas najbolji strijelac reprezentacije. Hrvat. Savez vam je osnovan u Zagrebu. Dva najbolja kluba vam je osnova Hrvat Tito dok je predsjednik jednog bija Hrvat Franjo. Ovo su cinjenice..Nadalje ta osvojena prvenstva mladica je nama potpuno nebitno isto ka sta nam je nebitno sta su nasi mladi kosarkasi osvojili 4 ili 5 zlata. Nama mlada reprezentacija sluzi da bi pravili igrace za A selekciju jer je sve podredeno A selekciji. Takoder ta prvenstva 30ih i 40ih godina su neusporediva s danasnjim nogometom. Tad je to bilo skoro poluamatersko prvenstvo dok je zadnjih 50 godina nesto drugo, nesto vise. Ne znam zasto je tesko priznat i rec da bolji ste od nas u nogometu, vi ste Brazil za nas?? Nego izvlacite iz naftalina dicije titule i neke Piksije, Dzajice. Meni nije problem reci da bolji ste od nas u kosarci. Za nas ste Spanjolska iako smo imali jednog Drazena, Cosica, Kukoca, Rađu i iako smo osvajali medalje i igrali protiv jedinog i pravog dream teama. Bolji ste od nas u kosarci iako je Split bija tri puta zaredom prvak Europe a Cibona dva. Da, bez obzira na to bolji ste od nas u kosarci jer je jedino bitan uspjeh A reprezentacije. E evo je razmisljanje covika koji voli sport i koji je realan a vi šjor ste zalutali u sportu

sociolog

pre 3 godine

stopfasiszmu, 5. septembar 2020 12:40)

To baš i nije istina kad ima onaj video iz Sarajeva na YouTubu gde ženu u autobusu vređaju najstrašnije zbog krsta.
(Ravnoteža)

Pa hajde, mozda jedan u godinu dana...je li ti to dokaz za nesto sistematsko. Ako pricamo o sistematskim ispadima onda Srbija i Hrvatska prednjace.

pazarc

pre 3 godine

A nas Tumbakovic dovoljno je da vidimo izraz njegovog lica i sve ce nam bit jasno...izgleda kao mrtav čovek tako da nam i reprezentacija mrtva nige želje nige volje da igraju fudbal a srce nemaju svakako...tako sve u svemu zadnje 4 godine katastrofa...i kako ih nije sram...pogedajte Bosance kako ginu na teren

Hellacopters

pre 3 godine

Arch Enemy@ Ti ćeš nekome da određuješ za koga će da navija! A ko si to ti?
(charlie, 04. septembar 2020 23:28)
On glumi pravog Srbina.

Hellacopters

pre 3 godine

Čivijaš
Svoje hladjenje okači na čiviju Srbijanac i nemoj Srbe iz Republike Srpske učiti prosudbi i zdravom razumu, bree !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 5. septembar 2020 09:05)
Vidi Bosanca sto je ljut kao.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Čestitke komšijama! I svaka čast na remiju jest da nije ovo silna Italija ali nije ni slaba imajući sve što su osvaja li u prošlosti. Ginu i muški igraju nisu kao naši. Svaka čast!"

gaxy

pre 3 godine

Svaka cast bosni samo hrabro nema veze da italijani igrali sa drugom postavom nije bitno bod je bod u gostima nasi da se ugledaju nad bosnom

najjaci

pre 3 godine

Haris
Znamo mi kako neko prolazi u sarajevu ko nosi krst, srpsku zastavu itd., ajd ne lupetaj bolan!
(Arch Enemy, 05. septembar 2020 10:27)

Druže Sarajevo je 99.9% Islamski grad
toliko nije ni Teheran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (T.D, 5. septembar 2020 10:59)

zanimljivo je to kako se sledbenici nekih bliskoistocnih religija toliko mrze a da pritom i jedni i drugi nemaju nikakve veze sa bliskim istokom ;)

Pravi Srbin

pre 3 godine

Čivijaš
Svoje hladjenje okači na čiviju Srbijanac i nemoj Srbe iz Republike Srpske učiti prosudbi i zdravom razumu, bree !
(Arch Enemy, 5. septembar 2020 09:05)
Pravi patriJota, nema dalje baaa.

neno

pre 3 godine

(zdravkogfl, 5. septembar 2020 1nog
Da ja tebi odgovrim sa pravnog aspekta. Vi niste nikakav nasljednik: ako odeš na bilo koji sajt svjetskih fereacija i dalje stoji Jugoslavija, ne Srbija. Jer ste se vi kao Srbija u sporu u kojem ste podnijeli protutužbu za genocid protiv BiH i Hrvatske jasno i decidirano izjanili kao samostalna država koja nema ništa sa Jugoslavijom te u tom svojstvu ne možete odgovarati za počinjene zločine. Dakle, nema talasanja, kako Vam odgovara. I na kraju mene bi bilo sram svojatati recimo M. LJubeka ili T. Kukoća kao svojeg sportaša, to su niske strasti Divca i osoba koje nemaju srama......

Jna

pre 3 godine

Guns N Roses i sta kazes u 20 godina iskopao si 2 najbolja rezultata koja su vjerovatno i slabije reprezentacije uspjele ostvariti koje nisu imale ni blizu igrace kakve je imala Srbija. A to sto 20 godina je nema na EP i vjerovatno je nece biti ni ovaj put uopste za tebe nije vazno. A razne Armenije i slicne od kojih je Srbija gubila neces da spominjes. I poslije poraza od b Rusije samo slusamo po stoti put ucimo iz gresaka pa dokle vise.

drvobradi

pre 3 godine

@futix
Koje mlađe, ti verovatno imaš manje od 18g pa ne znaš kako je 2007 Dušan Bajević otišao sa klupe Zvezde. Usred utakmice, gubi protiv Vojvodine čini mi se, Sever skandira da ode, ustade čovek i išeta sa stadiona. Eto ti razlog što ga se nisu setili.

Tt

pre 3 godine

Italija bila losa ali bez obzira na to Bosna je licila vise na neku repku sa zapada ili jos severnije. Jako pametno, stalozeno. Ozbiljna repka, mora se reci

el pecador

pre 3 godine

Rasim Np, 4. septembar 2020 22:10) # Link komentara@

Da je zaj..ja bio bi ti fora komentar. Ovako je samo zastrašujuće s obzirom na broj pluseva koji si dobio.

CJC

pre 3 godine

Neko napisa da smo mi bolji od Bosne ali da oni gi u za reprezentaciju...ne samo što oni ginu nego i gde su nama igrači poput Pjanića i Džeka? Mi takve igrače svetske klase u državi nemamo.

Trt

pre 3 godine

srbij@ncisur@ak
Čim ga nadjem tebi ga šaljem,ne pravi se fin,mujo!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Arch Enemy, 5. septembar 2020 08:36)
Kako ti ne dosadi da piskaras i glumis Srbina i patriJotu Spasoje?

željo do groba

pre 3 godine

Ulazi Insinje u šesnaesterac deru se sa naše klupe: "ne zna, ne zna..." dobri smo bili al teško ćemo sa ovakvom igrom biti prvaci evrope ;)...pozdrav svima iz Sarajeva.

srbiSUr@kRana

pre 3 godine

Druže Sarajevo je 99.9% Islamski grad
toliko nije ni Teheran
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (T.D, 5. septembar 2020 10:59)
Ja cu da ti kazem Teeran nije Islamski grad sigurno

Lampir

pre 3 godine

Jaka Bosna i uz sve to 3 igraca u prvih 11 za koje ni mi nikad nismo culi, bar vecina nas koji ne pratimo kada igraci spavaju, kada jedu a kada igraju Plej Stejsn. Jos da je Pjanic bio ali ne znam da li bi bio bolji od Gojaka. Gojak je strahoba

:D

pre 3 godine

Bravo momci! 
Gdje bi im tek bio kraj da igraju svi koji su rodjeni u BiH?
(Dragon, 05. septembar 2020 12:22)

S Jovićem bi se usrećili:D

Che

pre 3 godine

Spanija@ Ovaj komentar je odraz tvoje nogometne ali i ljudske neiteligencije. Ono sta smo napravili u nogometu vi necete nikad. Znaci reputaciju koju nasa reprezentacija ima, broj simpatizera pogotovo u drzavama Azije, Juzne Amerike i Afrike. Zatim unikatne dresove i najbitnije rezultate u najbitnijem sportu na svitu. Stvorili smo ime tako da danas prodajemo mlade igrace za ogromnu lovu sta je prije bilo nezamislivo. Sta uopce komentiras nogomet kad smo za vas Brazil a vi Peru, kao sta kaze onaj engleski komentator kad demoliramo Dansku na Ep 96. Pogledaj video na youtube i uzivaj. Ja ne komentiram kosarku bar ne na ovaj nacin, jer ste bolji ali realno bi moga jer smo nesto napravili u toj kosarci za razliku od vas u nogomometu. Veceras je tekma pa pogledaj kako ce nasi igraci odigrat za repku