Petak, 04.09.2020.

18:13

Mesi konačno otkrio da li napušta Barselonu!

Zvanično najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi stavio je tačku na celu priču oko Barselone.

Izvor: MS

Mesi konaèno otkrio da li napušta Barselonu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

125 Komentari

Sortiraj po:

samo da dodam

pre 3 godine

Ovde sve neki veliki strucnjaci koji se ne odvajaju od tastature i daju sebi za pravo da ocenjuju Mesija??!! Razumem navijace Reala i njihovu mrznju-toliko vam je tuge i blama naneo u poslednjih 15 god...
Ali sa kojim pravom komentarisete finannsije Barselone i poslovanje direktora Bartomeua??? Da li je iko svestan koliko novca Mesi donosi Barsi??Koliki je on "magnet" za pravljenje zarade za klub? Svako od vas hejtera treba da stane u stav MIRNO kad pomisli o Mesiju! Cela moja generacija koja prati fudbal poslednjih 40 godina će se mahom sloziti sa mnom-Mesi je jedan od najvecih umetnika sa loptom koji se uvek "igra fudbala"!!!
Znam,kmecali su mnogi u zelji da ode napokon iz Barse...ali nazalost...noćna mora i agonija za blefere iz Madrida se nastavlja...

El Clasico

pre 3 godine

(gazda, 5. septembar 2020 14:27)

Naravno da ne. Razlika je sto startova otvorenim djonom ima u svakoj ligi u svakoj drugoj utakmici pa nikome nista. Pogledaj samo start onog igraca sto je ozljedio Mbapea prije zavrsnice LŠ. Ali ono sto su radili Pepe, Arbeloa, Ramos, Konetrao, Cabi Alonso itd ne bi proslo ni u jednoj drugoj ligi osim u Spanskoj.

Aseniso, Bejl, Ozil su sigurno mnogo veci simulanti nego Maskerano, Vilja, Umtiti, Roberto. Sam Bejl ima vise simuliranja u karijeri nego svi ovi navedeni. I koje su to 2 Ronaldove simulacije u karijeri? Lik je uz Nejmara i Suareza najveci glumac u zadnjih 10 godina.

Mesi i Raul jesu davali golove rukom ali samo je Ronaldo pokusao dati gol rukom u prijateljskoj utakmici. Ejjjj, u prijateljskoj utakmici lol

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 15:01)

ma ajde u PL pucaju ligamenti svakog vikenda i po tome su poznati.

Ronaldo kao sto rekoh nije toliko simulant koliko se te price preuvelicavaju.

Bale nije nikad bio simulant.

jedno je pokusati a drugo je kad uspes da das gol rukom i to slavis kao da je finale SP.

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 13:49)

ti zaista poredis start otvorenim djonom u skocni zglob za samarima i povlacenjem za kosu kad sudija ne vidi?

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 13:49)

Asensio,Bejl,Ozil simulanti? pa sve sam cuo, Ronaldo ima realno 2 simulacije u karijeri, vise je poznat po stavu kojim iritira jedan deo javnosti nego po tome.

i Messi je dao gol rukom i proslavio ga kao da je dao u finalu SP.

Gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 11:26)

Svaka cast ako smatras Ramosa i Pepea opasnim likovima. Pa za WBA igraju zezci stoperi od njih dvojice. Uporedi Sola Kembela, Makelelea, Terija, Vidica, Aslija Kola sa Ramosom,Pepeom ili Koentraom. Pa medju kadetima imas grublje defanzivce od ovih iz Reala.

Sto se simulanata tice evo nekih iz Barse a to su Suarez,Buskets,Alba, Masherano, Alves, Fabregas,Villa, Neymar, Umtiti,Roberto pa i Messi koji sigurno veci simulant nego Raul koji je vazio za korektnog igraca. Ako si pogledao onaj link koji sam poslao Barcelona art of diving mogao si videti da je Messi medju zastupljenijim igracima na klipu.

El Clasico

pre 3 godine

Gazda,

Smesno je i poredit Sola Kembela, Makelelea, Terija, Vidica, Aslija Kola sa prljavim igracima kao sto su Pepe i Ramos. Ovde nije rec o cistim startovima, fudbal je muska igra i to je uredu ali ovde se radi o podmuklim udarcima bez lopte koje sudije (vecinom) ne vide.

Sto se simulanata evo ti nekih iz Reala u zadnjih 10 godina: Ronaldo, Pepe, Ramos, Marselo, Asensio, Bejl, Di Marija, Ozil... Ako si pogledao onaj video sto sam poslao mogao si sve da vidis... A Raul moze vaziti za korektnog igraca samo za one koji ga nisu gledali. Kad se setim samo onog penala koji je odglumio protiv Valensije, pa i gol rukom protiv Lic Junajteda je proslavio kao zadnji gol u karijeri.

El Clasico

pre 3 godine

(Gazda, 5. septembar 2020 11:17)

Pepe i Ramos su grublji igraci od bilo kojeg igraca iz PL.

Sta sam sve rekao? Slazes se sa ovim sto sam napisao? :) Evo ti ponovo procitaj sta sam napisan ali sa razumijevanjem :) Nikad nijedan klub u istoriji fudbala nije imao simulanata kao Real. Ne mislim tu samo na ovu generaciju u zadnjih 10 godina nego i na one pre. Tamo je cak i jedan Raul znao da simulira. Steta je sto tada nije bilo sve praceno kao u danasnje vreme... Cak je i dao gol rukom protiv Leeds Uniteda u LŠ.

Gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 10:01)

Kao sto rekoh nigde nije bilo gore nego u PL.

Sad si sve rekao, pa Real u celoj istoriji nije imao toliko simulanata i provokatora koliko Barsa u ovoj generaciji.

El Clasico

pre 3 godine

(gazda, 4. septembar 2020 22:29)

To ti nije tacno. Pepe i Ramos su bezbroj puta udarali namerno Mesija i sa loptom i bez lopte i nisu dobijali nikakav karton. I Marselo takodjer mu je u jednoj utakmici laktom izbio zube. Usta su mu bila krvava citavu utakmicu i opet Mesi postigne gol za 2-3 u 92 minuti. A pricamo o Pepeu koji nikad u svojoj karijeri nije dobio nijedan crveni zbog pogibeljnog faula na Mesiju.

A upravo zato je Ronaldo i pobegao u Spaniju jer je znao da ce u Realu biti zasticena vrsta.

Inace, nikad nijedan klub u istoriji fudbala nije imao simulanata kao Real. Ne mislim tu samo na ovu generaciju u zadnjih 10 godina nego i na one pre. Tamo je cak i jedan Raul znao da simulira. Steta je sto tada nije bilo sve praceno kao u danasnje vreme... Cak je i dao gol rukom protiv Leeds Uniteda u LŠ.

Kaiser

pre 3 godine

Uradio je pravu stvar
Ostace jos ovu sezonu i iduce sezone bez centa u drugi klub
Barsa je napravila najvecu glupost u svojoj istoriji

neutralni felš

pre 3 godine

@El Clasico

od ovoga nema gorih startova.

https://www.youtube.com/watch?v=SDFyKH53MKc
(gazda, 04. septembar 2020 22:33)


selektivna menažerija.

neutralni felš

pre 3 godine

(kiki, 4. septembar 2020 19:34)

pa jel on tolika devojcica pa ne moze da izdrzi povlacenje za kosu.

Cristiana u Engleskoj tukli nenormalno pa retko kad covek dobio faul za to a kamoli da neko od ovih sto su ga tukli dobio karton ili suspenziju.
(gazda, 04. septembar 2020 20:00)


siroti kristijano, jedva živ pobeže iz engleske...

rebro

pre 3 godine

Kaže Mesi "nije mi bilo dozvoljeno da odem pa sam rešio da ostanem". Pa nisi ti rešio već je takav ugovor, a ti si retardiran pa ne kapiraš to. Zato je tata morao iz Rosarija da dolazi da ti objasni to na argentinskoj verziji španskog.
Sudaka

Gospodine

pre 3 godine

Poruka navijačima Barcelone za budućnost, ima li optimizma?

Kao i obično, dat ću sve što imam. Ove godine mi nije bilo lijepo, no licemjerno je to reći kada vidimo koliko je ljudi imalo problema s koronavirusom i izgubilo svoje voljene. Nadam se da ću tim ljudima koji su jako patili moći posvetiti pobjede.


Zbog ovakvih stvari je najveci. Svaka cast.

gazda

pre 3 godine

(Gospodine, 4. septembar 2020 23:11)

pa nece da kaze: bas me briga za sve ja cu da blejim na terenu dok mi milioni lezu na racun... diplomatska izjava.

Stipsa

pre 3 godine

Imam prijatelja koji zivi u Castel DelFencu gradiću pored Barcelone gde živi Mesi i nekolicina drugih fudbalera Barse.U lokalnom kafću od prvog dana nije bilo sumnje da li ostaje.Izvor kažu lično Mesi koji dolazi svaki dan da popije piće sa Suarezom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stipsa, 4. septembar 2020 19:59)
Da li vozi Yuga?
Da li se čuje sa Šestićem?
(Real paspalj chandler, 04. septembar 2020 20:55


Ma jok "gađa' vlasnicu frizerskog salona i kaže da je Messi dobar momak kao i da pola plate šalje kevi u Argentinu.

veverac

pre 3 godine

Zato ovaj nije i nikada neće biti najveći, najbolji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bbcnasrpskom idi odavde., 4. septembar 2020 18:30)

Tako je, samo se računa ono što ti kažeš.

El Clasico

pre 3 godine

Gazda,

Evo ti samo jedan video o faulovima na Mesiju od strane igrača Reala. Ti iz Engleske su male mace u odnosu na ove

https://youtu.be/HNd655mwdCk

gazda

pre 3 godine

@El Clasico

ne moze se porediti,Messi je za svaki od ovih situacija dobio faul a Pepe ili Ramos crveni. pritom ne vidim na klipu da je iko ovde isao djonom u skocni zglob kao sto su Ronaldu redovno radili u Engleskoj, i pritom on je retko dobijao faulove a njegovi protivnici nikad ni karton za takve startove za to sto su to uobicajene stvari u PL.

inace nikada nijedan klub nije imao toliko simulanata kao Barsa.

Mane

pre 3 godine

Vec je krenuo da glumi direktora i trenera Suarez bio na pragu Juventusa ovaj mu stopirao transfer.. Nema napredka dok ga se ne otarase velika greska i jos jedna sezona bez ijednog trofeja je sigurna..

Mane

pre 3 godine

Vec je krenuo da glumi direktora i trenera Suarez bio na pragu Juventusa ovaj mu stopirao transfer.. Nema napredka dok ga se ne otarase velika greska i jos jedna sezona bez ijednog trofeja je sigurna..

gazda

pre 3 godine

(kiki, 4. septembar 2020 20:29)

haha ma daj PL u to vreme pogotovo mecevi izmedju Junajteda,Arsenala,Liverpula i Celsija su bili na ivici rata.

ovaj klip to dokazuje.

https://www.youtube.com/watch?v=V73tk8s52AY

Lula

pre 3 godine

Covjek je vec sve dogovorio i obe se strane drze dogovora. Ugovor je bio spreman uz uvjet da dodje kao slobodan igrac u sto je i on sam bio ubijedjen da ce ispostovati,kinezi su spremni ponuditi ogroman novac i prava ali za ugovor a ne odstetu. Tu su jos i financijske povlastice za talijanske klubove koji angaziraju igrace iz drugih zemalja sa ciljem da Serie A vise napreduje i bitno manji porez u odnosu na Spanjolsku.Nije tajna da Messi obozava Milano i da ce jednog dana biti dio argentinske kolonije u Interu.

Vetar u ledja..

pre 3 godine

@Bolesno sarkastican
Hmmm.. Da su bili dobri, jesu.. da su medju najboljima na toj poziciji, jesu.. Najbolji ikada? Mozda. Za Mesija jeste “problem” sto celu karijeru igra u jednom klubi i jednom sistemu. Ako hoces da budes najbolji fudbaler ikada moras da se ostvaris i na taj nacin da se jos negde dokaze ili da budes prvak sveta sa reprezentacijom. A on nije ni jedno ni drugo.....

Herr

pre 3 godine

"Kako mi to nije bilo dozvoljeno, odlučio sam da ostane i ne ulazim u pravni spor sa Barselonom." Pa znaci nisi odlucio da ostanes, nego si primoran da ostanes.

Ljubo

pre 3 godine

Kako je moguće da ovaj bradati istetovirani patuljak može biti iznad kluba.A i kakav je ovo presednik kluba koji kaže da će otići ako ovaj patuljak ostane,pa se onda može zaključiti da je presednik priznao da on uopšte i nije bio presednik već ovaj ljigavac.Presednik je samo tu bio kolateralna šteta u slučaju da Barselona ne osvoji ništa ove godine da bude on i cela uprava glavni krivci.A u slučaju da Barselona osvoji prvenstvo i ligu šampiona naravno kao i uvek najzaslužniji bude ovaj bradato istetovirani patuljak.A pošto se to naravno nije desilo već je Barselona doživela blamažu u prvenstvu i pravu katastrofu u ligi šampiona svi su ostali krivi od presednika pa sve do igrača sem jednoga prevaranta onoga istetoviranoga bradatoga patuljka koji mesto da izađe pred javnost kao pravi kapiten i vođa svih igrača i zaštiti svoje kolege i kaže da je on najveći krivac za loše rezultate ove sezone ne zato što je najgori igrač već naprotiv zato što je najbolji igrač a ujedno i ubedljivo sa najvećim primanjima i da kao što je kada je Barselona osvajala sve što postoji u klupskome fudbalu pripisivano sve njemu zasluge i kada je on pokupio sav kajmak i sve individualne nagrade i kada nikada nije izašao pred javnost kao sada i rekao kao pravi vođa tima da ovo nije u redu da se samo njemu daju nagrade za najboljega fudbalera nego je ceo tim zaslužan od presednika pa do njegovih saigrača.E zato mi se toliko gadi ne kao igrač koji je bez sumnje odličan fudbaler već kao čovek.

gazda

pre 3 godine

uporedite ovo i videcete da su Ramos,Pepe,Koentrao male bebe naspram defanzivaca u Engleskoj.

https://www.youtube.com/watch?v=V73tk8s52AY

Djordje NS

pre 3 godine

Messi odlazi u City - On je izdajnik,ostavlja klub u ovakvom teskom stanju,kako ga nije sramota da ide sada!

Mesi ostaje u Barsi - Ne sme taj nigde iz Barse,nikad se nece dolazati u drugom klubu....

Ljudi su prsli sa mozgovima!
(Aj odlucite se, 4. septembar 2020 20:11)

Već sam jednom takvom genijalcu objašnjavao koji "razmišlja" na isti način kao i ti... Jel shvataš da ove komentare ne piše jedna osoba pa da napišeš to što si napisao "ajde odlučite se". Jedni navijaju da ode iz Barse i da svima dokažemo da je on jedna velika ili najveće fudbalska prevara koja može da bude veliki igrač samo u Barseloni i nigde više i mi žalimo što nije otišao. Ali istovremeno postoje i navijači Barse koji navijaju da ostane i prozivaju ga za izdajnika ako ode.
Jel to baš toliko teško da se ukapira? Kakvo menjanje mišljenja i poruka "ajde odlučite se"...

Liliput

pre 3 godine

Zamisli da je ovako Džordan pričao o Bulsima, Totti o Romi, Perica Ognjenović o Zvezdi? Nikad više legenda Barselone, samo legenda fudbala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Western Devil, 4. septembar 2020 18:39

Pogledaj novi dokumentarac o Bulsima, The Last dance.. pa vidi sta Dzordan prica o bulsima , tacnije o njhovom generalnom menadzeru ali i vlasniku, sad ali i pre 20 i kusur godina kad im nisu pruzili sansu da osvoje i 7 -i prsten jer su pravili rebilding tima. Svi mi koji smo saziveli ta vremena vrlo dobro to znamo i bez filma, ali dokumentarac je odlicno sve prezentovao kroz fenomenalnih 10 epizoda. Prema tome, nemojte se praviti pametni previse. Pretpostavljam da je ovde dosta klinaca, ali kako god, toliko glupih komentara na jednom mestu je tesko naci. Zar se ne secas sta je Toti prolazio sa urpavom Rome na kraju? To je svezije. Mesi je poslednji fudbalski mohikanac najbolje ekipe ikad ili bar zadnjih 30 god od kako ja pamtim. Gvardiolina barsa je bila fudbalski Bulsi. Ne postoji fudbalski igrac koji je dao jednom klubu vise od Mesija barsi kao sto ne postoji kosarskas koji je dao vise od Dzordana Bulsima. Apsolutna podrska patuljku u borbi protiv ocigledno nesposobne uprave . Ali i Mesijev pescani sat polako curi.. Blizi se kraju jedna neverovatna karijera. Kapa dole!

Колектор

pre 3 godine

Ако Бартомеу добије отказ у Барси, нека Легенда запосли свог другара у ФМПу. Бар за прво време, док се не снађе.

Remi

pre 3 godine

Messi nije obican igrac,on je ikona sporta i sve to je zasluzio svojim igrama i sporskim ponasanhem zadnjih 15 godina,poneki ispad ima svatko tko odigra 1000 utakmica i stalno je pod povecalom medija koji uvjek napusu pricu..ali tko kaze da on nije u 99% slucajevq fair play sportas taj jednostavno ne govori istinu..vojnik kluba od prvog dana i ima pravo reci sto misli i kako se osjeca,sigurno vise nego ovaj predsjednik koji je povukao bezbroj krivih poteza zadnjih 5 godina gdje je potrosio milijarde na nista..i onda kad zelis otici ispadas bjednik u ocima mnogih..jednostavno nije fer suditi covjeka po tome sto mu je prekipjelo nakon toliko godina..

Rik

pre 3 godine

Dokle vise ova sapunica oko Mesija? Dodji bre u Zvezdu, ionako Barsa duguje Zvezdi zbog zauzimanja njenog mesta medju velikanima zahvaljujuci raspadu exYu (prvu UCL titulu osvojili 1992 kada Zvezda zbog sankcija nije mogla da igra u Beogradu, da ne pricam sta bi narednih godina bilo da nije bilo rata)

Real paspalj chandler

pre 3 godine

Imam prijatelja koji zivi u Castel DelFencu gradiću pored Barcelone gde živi Mesi i nekolicina drugih fudbalera Barse.U lokalnom kafću od prvog dana nije bilo sumnje da li ostaje.Izvor kažu lično Mesi koji dolazi svaki dan da popije piće sa Suarezom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stipsa, 4. septembar 2020 19:59)
Da li vozi Yuga?
Da li se čuje sa Šestićem?

Dzoni

pre 3 godine

Hajmo sad da cujemo dezurne hejtere?! Dok nije napustao barsu, bilo je da je kukavica, nema hrabrosti napustiti barsu, dokazati se u drugoj ligi..Sad kad se pricalo da odlazi, odjednom to nije bilo vise bitno, nego lojalnost:)) . Opet je kukavica jer napusta brod koji tone:). Hajde sad izadjite iz rupica, pa ga sad opet proglasite za kukavicu jer nece (jos uvek) nigde:)! Zar nije bilo bitno pre par dana da ostane u klubu u teskim trenucima??P.s. Nadam se da ce ostati def jos ovu zadnju sezonu u ugovoru i tako na kraju otici sa stilom ako bude i dalje zeleo. Iako ga upotpunosti razumem. Dovoljno je samo reci da je Bartomeu zajedno sa najblizim saradnicima izvukao 2 miliona eura iz budzeta s kojim je platio marketinsku agenciju koja je bila zaduzena za spinovanje, odnosno blacenje igraca, stvaranje loseg imidza o njima na drustvenim mrezeama, plasiranja fake news, placenih clanaka, te velicanja njega samog.. Sve razotkriveno! Nista vise ne treba da se doda. Nikakva losa politika kluba, zapostavljanje la masije, dovodjenje skupocenih cesto nepotrebnih pojacanja, losih trenera..ovo je vise nego dovoljno.Unakazio je barselonu i nadam se sto pre njegovom odlasku. Podrska Mesiju 100% , ne protiv kluba, nego protiv olosa koji ga vodi! Stoickov je pre neki dan dao odlicnu izjavu i ne znam sto je niste preneli. Sve je objasnio.

kiki

pre 3 godine

(gazda, 4. septembar 2020 20:00)

Za takve stvari se dobijaju crveni kartoni.

Inace, sa Ronaldom u Engleskoj ligi nisi ni mogao uci u duel jer je padao prilikom svakog kontakta. Ronaldo je bio zbog svog ponasanja sramota Engleske lige.

Ukucaj na youtubu:

Cristiano Ronaldo Diving Manual - Part 1
Cristiano Ronaldo Diving Manual - Part 2
Cristiano Ronaldo Diving Manual - Part 3

gazda

pre 3 godine

(kiki, 4. septembar 2020 19:34)

pa jel on tolika devojcica pa ne moze da izdrzi povlacenje za kosu.

Cristiana u Engleskoj tukli nenormalno pa retko kad covek dobio faul za to a kamoli da neko od ovih sto su ga tukli dobio karton ili suspenziju.

Dzoni

pre 3 godine

Hajmo sad da cujemo dezurne hejtere?! Dok nije napustao barsu, bilo je da je kukavica, nema hrabrosti napustiti barsu, dokazati se u drugoj ligi..Sad kad se pricalo da odlazi, odjednom to nije bilo vise bitno, nego lojalnost:)) . Opet je kukavica jer napusta brod koji tone:). Hajde sad izadjite iz rupica, pa ga sad opet proglasite za kukavicu jer nece (jos uvek) nigde:)! Zar nije bilo bitno pre par dana da ostane u klubu u teskim trenucima??P.s. Nadam se da ce ostati def jos ovu zadnju sezonu u ugovoru i tako na kraju otici sa stilom ako bude i dalje zeleo. Iako ga upotpunosti razumem. Dovoljno je samo reci da je Bartomeu zajedno sa najblizim saradnicima izvukao 2 miliona eura iz budzeta s kojim je platio marketinsku agenciju koja je bila zaduzena za spinovanje, odnosno blacenje igraca, stvaranje loseg imidza o njima na drustvenim mrezeama, plasiranja fake news, placenih clanaka, te velicanja njega samog.. Sve razotkriveno! Nista vise ne treba da se doda. Nikakva losa politika kluba, zapostavljanje la masije, dovodjenje skupocenih cesto nepotrebnih pojacanja, losih trenera..ovo je vise nego dovoljno.Unakazio je barselonu i nadam se sto pre njegovom odlasku. Podrska Mesiju 100% , ne protiv kluba, nego protiv olosa koji ga vodi! Stoickov je pre neki dan dao odlicnu izjavu i ne znam sto je niste preneli. Sve je objasnio.

neko iz mase

pre 3 godine

Svuda sam pisao od prvog dana da neće ići nigde , a potpisace i novi ugovor , neće on ostaviti Barsu da ode bez obeštećenja.

Zvanicno NAJVECI IKADA

pre 3 godine

Imas mogucnost da igras sa Gvardiolom,da ti De brujne deli asistencije,da imas svog najboljeg prijatelja u napadu ,tu mislim na Aguera!I on pored svega toga ostane u klubu gde je Rakitic vec otisao,Suarez je takodje na putu da ode,Vidal isto....Ajde stavite ruku na srce i budite iskreni pa recite sada nesto lose za Mesija.Nema vise cak ni Suareza,Rakitica i Vidala,a odavno nema Cavija,Inijestu,Nejmara......S kim da igra?Sa amaaterima.I pored najlosije situacije u klubu u poslednjih 20 godina i pored vise nego ocajnih saigraca on ipak OSTAJE i dalje da igra.MESSI NAJVECI SI,TO JE LJUBAV I LOJALNOST PREMA KLUBU.Svako ko ima makar malo mozga shvatice kakva je Messi ljudina pre svega!

sramota

pre 3 godine

Sramota koliko je jedan igrac veci od kluba, saigraca, trenera, uprave, predsednika kluba ma i gradonacelnika, verujem da ko god malo poznaje fudbal je znao da nece nigde otici, samo tamo je to sto jeste i on je toga svestan samo u tom sistemu gde je sve podredjeno njenu on moze da igra...ovako je isterao samo jos neku korist za sebe...oterao nekog igraca, nekog iz uprace ili dobio vecu platu...da se ogradim nisam simpatizer ni Reala u Spaniji pratim Atletiko...

barsa

pre 3 godine

Leo Messi: "Bio sam nesretan i htio sam otići. Nisam smio napustiti klub, ostat ću u Barçi kako ne bih ulazio u spor sa klubom. Uprava kluba na vrhu sa Josepom Bartomeuom je katastrofa."
"Još od početka prošle sezone u klubu su znali da ih želim napustiti. Znali su to 12 mjeseci. Ne želim ulaziti u rat s klubom."
"Igrat ću kao i uvijek. Moja želja za igrom se neće promijeniti. Uvijek želim sve najbolje za klub."
"Fax je bio službeno saopštavanje moje želje za odlaskom. Želim nove izazove."
"Kada sam saopštio ženi moja osjećanja, nastala je drama. Moja djeca su plakala zbog toga što nisu htjeli napustiti Barcelonu."
"Nisam želio napustiti Barçu samo zbog utakmice protiv Bayerna. Moram razmišljati i o svojoj porodici."
"Ne želim ići na sud, pogotovo ne ako moram tužiti Barcelonu. Barça nije ta koja ne ispunja obećanja, već njena uprava."
"Uprava mi je rekla da mogu otići samo ako neko ponudi 700 miliona eura, a to je nemoguće!"
"Uprava mi je uvijek govorila da mogu otići kad god želim, ali sada tvrde kako im to nisam rekao prije juna."
"Mateo je još uvijek mlad i ne shvata kako je kad odeš negdje drugo. Thiago je nešto načuo na TV-u, on ne želi ići u drugu školu te ne želi upoznavati nove prijatelje."

Bolesno sarkastičan

pre 3 godine

Zato ovaj nije i nikada neće biti najveći, najbolji.
(bbcnasrpskom idi odavde., 04. septembar 2020 18:30)

Видиш, он није за тебе најбољи играч свих времена јер није напустио Барселону, а верујем да си чуо да су Малдини и Барези два најбоља штопера икада, а никада нису отишли из Милана. Тако да је твој аргумент бескористан.

Aj odlucite se

pre 3 godine

Messi odlazi u City - On je izdajnik,ostavlja klub u ovakvom teskom stanju,kako ga nije sramota da ide sada!

Mesi ostaje u Barsi - Ne sme taj nigde iz Barse,nikad se nece dolazati u drugom klubu....

Ljudi su prsli sa mozgovima!

lol

pre 3 godine

(Western Devil, 4. septembar 2020 18:39)
pa toti je pricao o romi i hteo da ode u majami da igra poslednju sezonu koliko se secam
takodje, zamisli da su bulsi popili 3-4 metle zaredom u prvoj rundi? jordan bi ih sahranio blago receno

2CRAZY

pre 3 godine

Glup potez Barselone, mogu da se kladim da se Mesi nece uopste truditi, a kad prodje godinu dana, otici ce i rasturice ih u prvom mecu u kojem se sastane sa njima.
Obzirom da su se ogresili o njega, moze cak da se desi da iz inata sledece sezone potpise za Real Madrid, to bi ih najvise zabolelo.

kiki

pre 3 godine

(vaxilar, 4. septembar 2020 18:26)

On bi otisao ali mu klub nije dozvolio. Inace, bas je Mesi povlascen kod sudija. Pepe mu namerno stane na ruku, Konetrao ga u istoj utakmici vuce za kosu i nijedan ni drugi ne budu kaznjeni ni u toku ni posle utakmice. Sve iz razloga jer svi iz Spanskog saveza navijaju za Real. Koliko puta su ga Pepe, Ramos, Marselo namerno udarali laktom i nikad nisu dobili crveni karton? Uvek ima neko ko je zasticeniji od drugih, a tu su igraci Reala kao i sami klub bez premca.

Smeh

pre 3 godine

Kao odlučio da ostaje a u realnosti niko nema para da plati onoliko obeštećenje koje stoji u ugovoru. Do juče priča kako nije više igrač Barselone, traži i od fudbalskog saveza Španije da nadju neku rupu u ugovoru kako bi mogao da bude slobodan igrač. Džaba sav taj talenat kada je u glavi baš "mala" osoba. Pomislio da može isto da radi kao što radi u teprezentaciji, da ide iz reprezentacije pa da se vraća. A sada će da ispadne i mučenik, "zla" Barsa i njeni čelnici protiv Mesija. Ovo kao one sapunice.

Владо Бања Лука

pre 3 godine

Да ли ће домаћи "навијачи" Барселоне да и даље тврдити да је овај морални пигмеј и људска ништица "најбољи фудбалер" у историји?! Драго ми је да је корпорацијски пројекат звани ФК Барселона мртав. Јер Барселона данас није никакав симбол никакве Каталоније, него америчко-европско-арапски пројекат и перионица пара.

Stipsa

pre 3 godine

Imam prijatelja koji zivi u Castel DelFencu gradiću pored Barcelone gde živi Mesi i nekolicina drugih fudbalera Barse.U lokalnom kafću od prvog dana nije bilo sumnje da li ostaje.Izvor kažu lično Mesi koji dolazi svaki dan da popije piće sa Suarezom.

Milos

pre 3 godine

Uprava kluba na čelu sa Bertomeuom je katastrofa", dodao je Mesi.

Zamisli najbolji igrac ikada i najveca legenda kluba to kaze. Za svoj klub.
E sad zamislite kakav haos i cirkus njih ceka u svlacionici, na tererenu i u relaciji uprava-igraci-trener.
Vrlo "uspesna" sezona na vidiku.
(a, 04. septembar 2020 18:22)

Ovo nije izjavio. Da je zadovoljan,nije,ali ovako nesto nije rekao.

Gorštak

pre 3 godine

Šta vam ja rekoh? Običan trik da bi se skrenula pažnja sa poraza od Bajerna. Ne bi me iznenadilo da on ovo sve radi u dogovoru sa upravom, malo oni njega optužuju malo Mesi njih to jest upravu a za to vreme se skreće pažnja javnosti sa kazastrofalnih rezultata.

Gandalf sivi

pre 3 godine

Valjda ce sad taj indijanac sto se predstavlja kao da je predsednik barse podneti ostavku,retko antipatican covek i najgori predsednik ikad.

gašpar..

pre 3 godine

Ja ne znam ko se nadao da ce ovaj ribić da ide negde .. samo tvrdi pazar i izigrava velicinu. Barselona je pokazala koliko je propala kao klub kad je dozvolila da se ovaj je*ivetar poigrava sa njom. E zato ste dobili 8 komaTa i ko vas sisa.

vaxilar

pre 3 godine

Definitivno on ne sme da ide u Premijer ligu jer nece biti povlascen kod sudija kako fudbalskih, tako i onih koji odlučuju o njegovim krivicnim delima

Western Devil

pre 3 godine

Zamisli da je ovako Džordan pričao o Bulsima, Totti o Romi, Perica Ognjenović o Zvezdi? Nikad više legenda Barselone, samo legenda fudbala.

Milos

pre 3 godine

"Uprava kluba na čelu sa Bartomeuom je katastrofa", dodao je Mesi.

Mogli bi malo bolje da pročitate intervju, a ne da pišete ovakve pompezne rečenice koje nije izgovorio.

Ilija Dukić

pre 3 godine

Ovo je sve napravljeno kako se ne bi pricalo o porazu od Bajerna 8-2
(Bavarac, 04. septembar 2020 18:17)

Ova priča je više nanela štetu klubu nego taj poraz.

a

pre 3 godine

"Uprava kluba na čelu sa Bertomeuom je katastrofa", dodao je Mesi.

Zamisli najbolji igrac ikada i najveca legenda kluba to kaze. Za svoj klub.
E sad zamislite kakav haos i cirkus njih ceka u svlacionici, na tererenu i u relaciji uprava-igraci-trener.
Vrlo "uspesna" sezona na vidiku.

Mirko

pre 3 godine

Ovo nije dobro ni za Mesija ni za Barselonu. Nezadovoljan igrac koji besplatno odlazi po isteku ugovora. Ne bih se iznenadio ako tu bude jos desavanja do kraja prelaznog roka.

Коле

pre 3 godine

Телевиса пресента... Исти сценарио као ономад кад је Аргентина изгубила у финалу копа америка па се повела прича како се повлачи из репрезентације. Тако сад, прича о одласку како би се заборавило на гажење од стране Бајерна.

Marko

pre 3 godine

Mesi je izmislio loptu za Penalda ali izmislio, cak je i Neymar bolji igrac od Penalda koji samo stoji u sesnaestercu i ceka loptu...
I ti znas istinu zato te i boli...

a

pre 3 godine

"Uprava kluba na čelu sa Bertomeuom je katastrofa", dodao je Mesi.

Zamisli najbolji igrac ikada i najveca legenda kluba to kaze. Za svoj klub.
E sad zamislite kakav haos i cirkus njih ceka u svlacionici, na tererenu i u relaciji uprava-igraci-trener.
Vrlo "uspesna" sezona na vidiku.

Коле

pre 3 godine

Телевиса пресента... Исти сценарио као ономад кад је Аргентина изгубила у финалу копа америка па се повела прича како се повлачи из репрезентације. Тако сад, прича о одласку како би се заборавило на гажење од стране Бајерна.

Real paspalj chandler

pre 3 godine

Imam prijatelja koji zivi u Castel DelFencu gradiću pored Barcelone gde živi Mesi i nekolicina drugih fudbalera Barse.U lokalnom kafću od prvog dana nije bilo sumnje da li ostaje.Izvor kažu lično Mesi koji dolazi svaki dan da popije piće sa Suarezom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stipsa, 4. septembar 2020 19:59)
Da li vozi Yuga?
Da li se čuje sa Šestićem?

Gorštak

pre 3 godine

Šta vam ja rekoh? Običan trik da bi se skrenula pažnja sa poraza od Bajerna. Ne bi me iznenadilo da on ovo sve radi u dogovoru sa upravom, malo oni njega optužuju malo Mesi njih to jest upravu a za to vreme se skreće pažnja javnosti sa kazastrofalnih rezultata.

Aj odlucite se

pre 3 godine

Messi odlazi u City - On je izdajnik,ostavlja klub u ovakvom teskom stanju,kako ga nije sramota da ide sada!

Mesi ostaje u Barsi - Ne sme taj nigde iz Barse,nikad se nece dolazati u drugom klubu....

Ljudi su prsli sa mozgovima!

vaxilar

pre 3 godine

Definitivno on ne sme da ide u Premijer ligu jer nece biti povlascen kod sudija kako fudbalskih, tako i onih koji odlučuju o njegovim krivicnim delima

Ilija Dukić

pre 3 godine

Ovo je sve napravljeno kako se ne bi pricalo o porazu od Bajerna 8-2
(Bavarac, 04. septembar 2020 18:17)

Ova priča je više nanela štetu klubu nego taj poraz.

Mirko

pre 3 godine

Ovo nije dobro ni za Mesija ni za Barselonu. Nezadovoljan igrac koji besplatno odlazi po isteku ugovora. Ne bih se iznenadio ako tu bude jos desavanja do kraja prelaznog roka.

kiki

pre 3 godine

(vaxilar, 4. septembar 2020 18:26)

On bi otisao ali mu klub nije dozvolio. Inace, bas je Mesi povlascen kod sudija. Pepe mu namerno stane na ruku, Konetrao ga u istoj utakmici vuce za kosu i nijedan ni drugi ne budu kaznjeni ni u toku ni posle utakmice. Sve iz razloga jer svi iz Spanskog saveza navijaju za Real. Koliko puta su ga Pepe, Ramos, Marselo namerno udarali laktom i nikad nisu dobili crveni karton? Uvek ima neko ko je zasticeniji od drugih, a tu su igraci Reala kao i sami klub bez premca.

Liliput

pre 3 godine

Zamisli da je ovako Džordan pričao o Bulsima, Totti o Romi, Perica Ognjenović o Zvezdi? Nikad više legenda Barselone, samo legenda fudbala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Western Devil, 4. septembar 2020 18:39

Pogledaj novi dokumentarac o Bulsima, The Last dance.. pa vidi sta Dzordan prica o bulsima , tacnije o njhovom generalnom menadzeru ali i vlasniku, sad ali i pre 20 i kusur godina kad im nisu pruzili sansu da osvoje i 7 -i prsten jer su pravili rebilding tima. Svi mi koji smo saziveli ta vremena vrlo dobro to znamo i bez filma, ali dokumentarac je odlicno sve prezentovao kroz fenomenalnih 10 epizoda. Prema tome, nemojte se praviti pametni previse. Pretpostavljam da je ovde dosta klinaca, ali kako god, toliko glupih komentara na jednom mestu je tesko naci. Zar se ne secas sta je Toti prolazio sa urpavom Rome na kraju? To je svezije. Mesi je poslednji fudbalski mohikanac najbolje ekipe ikad ili bar zadnjih 30 god od kako ja pamtim. Gvardiolina barsa je bila fudbalski Bulsi. Ne postoji fudbalski igrac koji je dao jednom klubu vise od Mesija barsi kao sto ne postoji kosarskas koji je dao vise od Dzordana Bulsima. Apsolutna podrska patuljku u borbi protiv ocigledno nesposobne uprave . Ali i Mesijev pescani sat polako curi.. Blizi se kraju jedna neverovatna karijera. Kapa dole!

Владо Бања Лука

pre 3 godine

Да ли ће домаћи "навијачи" Барселоне да и даље тврдити да је овај морални пигмеј и људска ништица "најбољи фудбалер" у историји?! Драго ми је да је корпорацијски пројекат звани ФК Барселона мртав. Јер Барселона данас није никакав симбол никакве Каталоније, него америчко-европско-арапски пројекат и перионица пара.

Marko

pre 3 godine

Mesi je izmislio loptu za Penalda ali izmislio, cak je i Neymar bolji igrac od Penalda koji samo stoji u sesnaestercu i ceka loptu...
I ti znas istinu zato te i boli...

Milos

pre 3 godine

"Uprava kluba na čelu sa Bartomeuom je katastrofa", dodao je Mesi.

Mogli bi malo bolje da pročitate intervju, a ne da pišete ovakve pompezne rečenice koje nije izgovorio.

veverac

pre 3 godine

Zato ovaj nije i nikada neće biti najveći, najbolji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bbcnasrpskom idi odavde., 4. septembar 2020 18:30)

Tako je, samo se računa ono što ti kažeš.

Gandalf sivi

pre 3 godine

Valjda ce sad taj indijanac sto se predstavlja kao da je predsednik barse podneti ostavku,retko antipatican covek i najgori predsednik ikad.

Rik

pre 3 godine

Dokle vise ova sapunica oko Mesija? Dodji bre u Zvezdu, ionako Barsa duguje Zvezdi zbog zauzimanja njenog mesta medju velikanima zahvaljujuci raspadu exYu (prvu UCL titulu osvojili 1992 kada Zvezda zbog sankcija nije mogla da igra u Beogradu, da ne pricam sta bi narednih godina bilo da nije bilo rata)

Herr

pre 3 godine

"Kako mi to nije bilo dozvoljeno, odlučio sam da ostane i ne ulazim u pravni spor sa Barselonom." Pa znaci nisi odlucio da ostanes, nego si primoran da ostanes.

gazda

pre 3 godine

@El Clasico

ne moze se porediti,Messi je za svaki od ovih situacija dobio faul a Pepe ili Ramos crveni. pritom ne vidim na klipu da je iko ovde isao djonom u skocni zglob kao sto su Ronaldu redovno radili u Engleskoj, i pritom on je retko dobijao faulove a njegovi protivnici nikad ni karton za takve startove za to sto su to uobicajene stvari u PL.

inace nikada nijedan klub nije imao toliko simulanata kao Barsa.

Remi

pre 3 godine

Messi nije obican igrac,on je ikona sporta i sve to je zasluzio svojim igrama i sporskim ponasanhem zadnjih 15 godina,poneki ispad ima svatko tko odigra 1000 utakmica i stalno je pod povecalom medija koji uvjek napusu pricu..ali tko kaze da on nije u 99% slucajevq fair play sportas taj jednostavno ne govori istinu..vojnik kluba od prvog dana i ima pravo reci sto misli i kako se osjeca,sigurno vise nego ovaj predsjednik koji je povukao bezbroj krivih poteza zadnjih 5 godina gdje je potrosio milijarde na nista..i onda kad zelis otici ispadas bjednik u ocima mnogih..jednostavno nije fer suditi covjeka po tome sto mu je prekipjelo nakon toliko godina..

Ljubo

pre 3 godine

Kako je moguće da ovaj bradati istetovirani patuljak može biti iznad kluba.A i kakav je ovo presednik kluba koji kaže da će otići ako ovaj patuljak ostane,pa se onda može zaključiti da je presednik priznao da on uopšte i nije bio presednik već ovaj ljigavac.Presednik je samo tu bio kolateralna šteta u slučaju da Barselona ne osvoji ništa ove godine da bude on i cela uprava glavni krivci.A u slučaju da Barselona osvoji prvenstvo i ligu šampiona naravno kao i uvek najzaslužniji bude ovaj bradato istetovirani patuljak.A pošto se to naravno nije desilo već je Barselona doživela blamažu u prvenstvu i pravu katastrofu u ligi šampiona svi su ostali krivi od presednika pa sve do igrača sem jednoga prevaranta onoga istetoviranoga bradatoga patuljka koji mesto da izađe pred javnost kao pravi kapiten i vođa svih igrača i zaštiti svoje kolege i kaže da je on najveći krivac za loše rezultate ove sezone ne zato što je najgori igrač već naprotiv zato što je najbolji igrač a ujedno i ubedljivo sa najvećim primanjima i da kao što je kada je Barselona osvajala sve što postoji u klupskome fudbalu pripisivano sve njemu zasluge i kada je on pokupio sav kajmak i sve individualne nagrade i kada nikada nije izašao pred javnost kao sada i rekao kao pravi vođa tima da ovo nije u redu da se samo njemu daju nagrade za najboljega fudbalera nego je ceo tim zaslužan od presednika pa do njegovih saigrača.E zato mi se toliko gadi ne kao igrač koji je bez sumnje odličan fudbaler već kao čovek.

Gospodine

pre 3 godine

Poruka navijačima Barcelone za budućnost, ima li optimizma?

Kao i obično, dat ću sve što imam. Ove godine mi nije bilo lijepo, no licemjerno je to reći kada vidimo koliko je ljudi imalo problema s koronavirusom i izgubilo svoje voljene. Nadam se da ću tim ljudima koji su jako patili moći posvetiti pobjede.


Zbog ovakvih stvari je najveci. Svaka cast.

gašpar..

pre 3 godine

Ja ne znam ko se nadao da ce ovaj ribić da ide negde .. samo tvrdi pazar i izigrava velicinu. Barselona je pokazala koliko je propala kao klub kad je dozvolila da se ovaj je*ivetar poigrava sa njom. E zato ste dobili 8 komaTa i ko vas sisa.

gazda

pre 3 godine

(Gospodine, 4. septembar 2020 23:11)

pa nece da kaze: bas me briga za sve ja cu da blejim na terenu dok mi milioni lezu na racun... diplomatska izjava.

Milos

pre 3 godine

Uprava kluba na čelu sa Bertomeuom je katastrofa", dodao je Mesi.

Zamisli najbolji igrac ikada i najveca legenda kluba to kaze. Za svoj klub.
E sad zamislite kakav haos i cirkus njih ceka u svlacionici, na tererenu i u relaciji uprava-igraci-trener.
Vrlo "uspesna" sezona na vidiku.
(a, 04. septembar 2020 18:22)

Ovo nije izjavio. Da je zadovoljan,nije,ali ovako nesto nije rekao.

Zvanicno NAJVECI IKADA

pre 3 godine

Imas mogucnost da igras sa Gvardiolom,da ti De brujne deli asistencije,da imas svog najboljeg prijatelja u napadu ,tu mislim na Aguera!I on pored svega toga ostane u klubu gde je Rakitic vec otisao,Suarez je takodje na putu da ode,Vidal isto....Ajde stavite ruku na srce i budite iskreni pa recite sada nesto lose za Mesija.Nema vise cak ni Suareza,Rakitica i Vidala,a odavno nema Cavija,Inijestu,Nejmara......S kim da igra?Sa amaaterima.I pored najlosije situacije u klubu u poslednjih 20 godina i pored vise nego ocajnih saigraca on ipak OSTAJE i dalje da igra.MESSI NAJVECI SI,TO JE LJUBAV I LOJALNOST PREMA KLUBU.Svako ko ima makar malo mozga shvatice kakva je Messi ljudina pre svega!

El Clasico

pre 3 godine

Gazda,

Evo ti samo jedan video o faulovima na Mesiju od strane igrača Reala. Ti iz Engleske su male mace u odnosu na ove

https://youtu.be/HNd655mwdCk

Mane

pre 3 godine

Vec je krenuo da glumi direktora i trenera Suarez bio na pragu Juventusa ovaj mu stopirao transfer.. Nema napredka dok ga se ne otarase velika greska i jos jedna sezona bez ijednog trofeja je sigurna..

Western Devil

pre 3 godine

Zamisli da je ovako Džordan pričao o Bulsima, Totti o Romi, Perica Ognjenović o Zvezdi? Nikad više legenda Barselone, samo legenda fudbala.

Smeh

pre 3 godine

Kao odlučio da ostaje a u realnosti niko nema para da plati onoliko obeštećenje koje stoji u ugovoru. Do juče priča kako nije više igrač Barselone, traži i od fudbalskog saveza Španije da nadju neku rupu u ugovoru kako bi mogao da bude slobodan igrač. Džaba sav taj talenat kada je u glavi baš "mala" osoba. Pomislio da može isto da radi kao što radi u teprezentaciji, da ide iz reprezentacije pa da se vraća. A sada će da ispadne i mučenik, "zla" Barsa i njeni čelnici protiv Mesija. Ovo kao one sapunice.

gazda

pre 3 godine

(kiki, 4. septembar 2020 19:34)

pa jel on tolika devojcica pa ne moze da izdrzi povlacenje za kosu.

Cristiana u Engleskoj tukli nenormalno pa retko kad covek dobio faul za to a kamoli da neko od ovih sto su ga tukli dobio karton ili suspenziju.

Bolesno sarkastičan

pre 3 godine

Zato ovaj nije i nikada neće biti najveći, najbolji.
(bbcnasrpskom idi odavde., 04. septembar 2020 18:30)

Видиш, он није за тебе најбољи играч свих времена јер није напустио Барселону, а верујем да си чуо да су Малдини и Барези два најбоља штопера икада, а никада нису отишли из Милана. Тако да је твој аргумент бескористан.

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 15:01)

ma ajde u PL pucaju ligamenti svakog vikenda i po tome su poznati.

Ronaldo kao sto rekoh nije toliko simulant koliko se te price preuvelicavaju.

Bale nije nikad bio simulant.

jedno je pokusati a drugo je kad uspes da das gol rukom i to slavis kao da je finale SP.

Dzoni

pre 3 godine

Hajmo sad da cujemo dezurne hejtere?! Dok nije napustao barsu, bilo je da je kukavica, nema hrabrosti napustiti barsu, dokazati se u drugoj ligi..Sad kad se pricalo da odlazi, odjednom to nije bilo vise bitno, nego lojalnost:)) . Opet je kukavica jer napusta brod koji tone:). Hajde sad izadjite iz rupica, pa ga sad opet proglasite za kukavicu jer nece (jos uvek) nigde:)! Zar nije bilo bitno pre par dana da ostane u klubu u teskim trenucima??P.s. Nadam se da ce ostati def jos ovu zadnju sezonu u ugovoru i tako na kraju otici sa stilom ako bude i dalje zeleo. Iako ga upotpunosti razumem. Dovoljno je samo reci da je Bartomeu zajedno sa najblizim saradnicima izvukao 2 miliona eura iz budzeta s kojim je platio marketinsku agenciju koja je bila zaduzena za spinovanje, odnosno blacenje igraca, stvaranje loseg imidza o njima na drustvenim mrezeama, plasiranja fake news, placenih clanaka, te velicanja njega samog.. Sve razotkriveno! Nista vise ne treba da se doda. Nikakva losa politika kluba, zapostavljanje la masije, dovodjenje skupocenih cesto nepotrebnih pojacanja, losih trenera..ovo je vise nego dovoljno.Unakazio je barselonu i nadam se sto pre njegovom odlasku. Podrska Mesiju 100% , ne protiv kluba, nego protiv olosa koji ga vodi! Stoickov je pre neki dan dao odlicnu izjavu i ne znam sto je niste preneli. Sve je objasnio.

kiki

pre 3 godine

(gazda, 4. septembar 2020 20:00)

Za takve stvari se dobijaju crveni kartoni.

Inace, sa Ronaldom u Engleskoj ligi nisi ni mogao uci u duel jer je padao prilikom svakog kontakta. Ronaldo je bio zbog svog ponasanja sramota Engleske lige.

Ukucaj na youtubu:

Cristiano Ronaldo Diving Manual - Part 1
Cristiano Ronaldo Diving Manual - Part 2
Cristiano Ronaldo Diving Manual - Part 3

gazda

pre 3 godine

uporedite ovo i videcete da su Ramos,Pepe,Koentrao male bebe naspram defanzivaca u Engleskoj.

https://www.youtube.com/watch?v=V73tk8s52AY

barsa

pre 3 godine

Leo Messi: "Bio sam nesretan i htio sam otići. Nisam smio napustiti klub, ostat ću u Barçi kako ne bih ulazio u spor sa klubom. Uprava kluba na vrhu sa Josepom Bartomeuom je katastrofa."
"Još od početka prošle sezone u klubu su znali da ih želim napustiti. Znali su to 12 mjeseci. Ne želim ulaziti u rat s klubom."
"Igrat ću kao i uvijek. Moja želja za igrom se neće promijeniti. Uvijek želim sve najbolje za klub."
"Fax je bio službeno saopštavanje moje želje za odlaskom. Želim nove izazove."
"Kada sam saopštio ženi moja osjećanja, nastala je drama. Moja djeca su plakala zbog toga što nisu htjeli napustiti Barcelonu."
"Nisam želio napustiti Barçu samo zbog utakmice protiv Bayerna. Moram razmišljati i o svojoj porodici."
"Ne želim ići na sud, pogotovo ne ako moram tužiti Barcelonu. Barça nije ta koja ne ispunja obećanja, već njena uprava."
"Uprava mi je rekla da mogu otići samo ako neko ponudi 700 miliona eura, a to je nemoguće!"
"Uprava mi je uvijek govorila da mogu otići kad god želim, ali sada tvrde kako im to nisam rekao prije juna."
"Mateo je još uvijek mlad i ne shvata kako je kad odeš negdje drugo. Thiago je nešto načuo na TV-u, on ne želi ići u drugu školu te ne želi upoznavati nove prijatelje."

Mane

pre 3 godine

Vec je krenuo da glumi direktora i trenera Suarez bio na pragu Juventusa ovaj mu stopirao transfer.. Nema napredka dok ga se ne otarase velika greska i jos jedna sezona bez ijednog trofeja je sigurna..

Stipsa

pre 3 godine

Imam prijatelja koji zivi u Castel DelFencu gradiću pored Barcelone gde živi Mesi i nekolicina drugih fudbalera Barse.U lokalnom kafću od prvog dana nije bilo sumnje da li ostaje.Izvor kažu lično Mesi koji dolazi svaki dan da popije piće sa Suarezom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stipsa, 4. septembar 2020 19:59)
Da li vozi Yuga?
Da li se čuje sa Šestićem?
(Real paspalj chandler, 04. septembar 2020 20:55


Ma jok "gađa' vlasnicu frizerskog salona i kaže da je Messi dobar momak kao i da pola plate šalje kevi u Argentinu.

lol

pre 3 godine

(Western Devil, 4. septembar 2020 18:39)
pa toti je pricao o romi i hteo da ode u majami da igra poslednju sezonu koliko se secam
takodje, zamisli da su bulsi popili 3-4 metle zaredom u prvoj rundi? jordan bi ih sahranio blago receno

gazda

pre 3 godine

(kiki, 4. septembar 2020 20:29)

haha ma daj PL u to vreme pogotovo mecevi izmedju Junajteda,Arsenala,Liverpula i Celsija su bili na ivici rata.

ovaj klip to dokazuje.

https://www.youtube.com/watch?v=V73tk8s52AY

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 13:49)

ti zaista poredis start otvorenim djonom u skocni zglob za samarima i povlacenjem za kosu kad sudija ne vidi?

2CRAZY

pre 3 godine

Glup potez Barselone, mogu da se kladim da se Mesi nece uopste truditi, a kad prodje godinu dana, otici ce i rasturice ih u prvom mecu u kojem se sastane sa njima.
Obzirom da su se ogresili o njega, moze cak da se desi da iz inata sledece sezone potpise za Real Madrid, to bi ih najvise zabolelo.

Stipsa

pre 3 godine

Imam prijatelja koji zivi u Castel DelFencu gradiću pored Barcelone gde živi Mesi i nekolicina drugih fudbalera Barse.U lokalnom kafću od prvog dana nije bilo sumnje da li ostaje.Izvor kažu lično Mesi koji dolazi svaki dan da popije piće sa Suarezom.

neko iz mase

pre 3 godine

Svuda sam pisao od prvog dana da neće ići nigde , a potpisace i novi ugovor , neće on ostaviti Barsu da ode bez obeštećenja.

Dzoni

pre 3 godine

Hajmo sad da cujemo dezurne hejtere?! Dok nije napustao barsu, bilo je da je kukavica, nema hrabrosti napustiti barsu, dokazati se u drugoj ligi..Sad kad se pricalo da odlazi, odjednom to nije bilo vise bitno, nego lojalnost:)) . Opet je kukavica jer napusta brod koji tone:). Hajde sad izadjite iz rupica, pa ga sad opet proglasite za kukavicu jer nece (jos uvek) nigde:)! Zar nije bilo bitno pre par dana da ostane u klubu u teskim trenucima??P.s. Nadam se da ce ostati def jos ovu zadnju sezonu u ugovoru i tako na kraju otici sa stilom ako bude i dalje zeleo. Iako ga upotpunosti razumem. Dovoljno je samo reci da je Bartomeu zajedno sa najblizim saradnicima izvukao 2 miliona eura iz budzeta s kojim je platio marketinsku agenciju koja je bila zaduzena za spinovanje, odnosno blacenje igraca, stvaranje loseg imidza o njima na drustvenim mrezeama, plasiranja fake news, placenih clanaka, te velicanja njega samog.. Sve razotkriveno! Nista vise ne treba da se doda. Nikakva losa politika kluba, zapostavljanje la masije, dovodjenje skupocenih cesto nepotrebnih pojacanja, losih trenera..ovo je vise nego dovoljno.Unakazio je barselonu i nadam se sto pre njegovom odlasku. Podrska Mesiju 100% , ne protiv kluba, nego protiv olosa koji ga vodi! Stoickov je pre neki dan dao odlicnu izjavu i ne znam sto je niste preneli. Sve je objasnio.

neutralni felš

pre 3 godine

(kiki, 4. septembar 2020 19:34)

pa jel on tolika devojcica pa ne moze da izdrzi povlacenje za kosu.

Cristiana u Engleskoj tukli nenormalno pa retko kad covek dobio faul za to a kamoli da neko od ovih sto su ga tukli dobio karton ili suspenziju.
(gazda, 04. septembar 2020 20:00)


siroti kristijano, jedva živ pobeže iz engleske...

Gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 11:26)

Svaka cast ako smatras Ramosa i Pepea opasnim likovima. Pa za WBA igraju zezci stoperi od njih dvojice. Uporedi Sola Kembela, Makelelea, Terija, Vidica, Aslija Kola sa Ramosom,Pepeom ili Koentraom. Pa medju kadetima imas grublje defanzivce od ovih iz Reala.

Sto se simulanata tice evo nekih iz Barse a to su Suarez,Buskets,Alba, Masherano, Alves, Fabregas,Villa, Neymar, Umtiti,Roberto pa i Messi koji sigurno veci simulant nego Raul koji je vazio za korektnog igraca. Ako si pogledao onaj link koji sam poslao Barcelona art of diving mogao si videti da je Messi medju zastupljenijim igracima na klipu.

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 13:49)

Asensio,Bejl,Ozil simulanti? pa sve sam cuo, Ronaldo ima realno 2 simulacije u karijeri, vise je poznat po stavu kojim iritira jedan deo javnosti nego po tome.

i Messi je dao gol rukom i proslavio ga kao da je dao u finalu SP.

Djordje NS

pre 3 godine

Messi odlazi u City - On je izdajnik,ostavlja klub u ovakvom teskom stanju,kako ga nije sramota da ide sada!

Mesi ostaje u Barsi - Ne sme taj nigde iz Barse,nikad se nece dolazati u drugom klubu....

Ljudi su prsli sa mozgovima!
(Aj odlucite se, 4. septembar 2020 20:11)

Već sam jednom takvom genijalcu objašnjavao koji "razmišlja" na isti način kao i ti... Jel shvataš da ove komentare ne piše jedna osoba pa da napišeš to što si napisao "ajde odlučite se". Jedni navijaju da ode iz Barse i da svima dokažemo da je on jedna velika ili najveće fudbalska prevara koja može da bude veliki igrač samo u Barseloni i nigde više i mi žalimo što nije otišao. Ali istovremeno postoje i navijači Barse koji navijaju da ostane i prozivaju ga za izdajnika ako ode.
Jel to baš toliko teško da se ukapira? Kakvo menjanje mišljenja i poruka "ajde odlučite se"...

sramota

pre 3 godine

Sramota koliko je jedan igrac veci od kluba, saigraca, trenera, uprave, predsednika kluba ma i gradonacelnika, verujem da ko god malo poznaje fudbal je znao da nece nigde otici, samo tamo je to sto jeste i on je toga svestan samo u tom sistemu gde je sve podredjeno njenu on moze da igra...ovako je isterao samo jos neku korist za sebe...oterao nekog igraca, nekog iz uprace ili dobio vecu platu...da se ogradim nisam simpatizer ni Reala u Spaniji pratim Atletiko...

Vetar u ledja..

pre 3 godine

@Bolesno sarkastican
Hmmm.. Da su bili dobri, jesu.. da su medju najboljima na toj poziciji, jesu.. Najbolji ikada? Mozda. Za Mesija jeste “problem” sto celu karijeru igra u jednom klubi i jednom sistemu. Ako hoces da budes najbolji fudbaler ikada moras da se ostvaris i na taj nacin da se jos negde dokaze ili da budes prvak sveta sa reprezentacijom. A on nije ni jedno ni drugo.....

neutralni felš

pre 3 godine

@El Clasico

od ovoga nema gorih startova.

https://www.youtube.com/watch?v=SDFyKH53MKc
(gazda, 04. septembar 2020 22:33)


selektivna menažerija.

El Clasico

pre 3 godine

(gazda, 4. septembar 2020 22:29)

To ti nije tacno. Pepe i Ramos su bezbroj puta udarali namerno Mesija i sa loptom i bez lopte i nisu dobijali nikakav karton. I Marselo takodjer mu je u jednoj utakmici laktom izbio zube. Usta su mu bila krvava citavu utakmicu i opet Mesi postigne gol za 2-3 u 92 minuti. A pricamo o Pepeu koji nikad u svojoj karijeri nije dobio nijedan crveni zbog pogibeljnog faula na Mesiju.

A upravo zato je Ronaldo i pobegao u Spaniju jer je znao da ce u Realu biti zasticena vrsta.

Inace, nikad nijedan klub u istoriji fudbala nije imao simulanata kao Real. Ne mislim tu samo na ovu generaciju u zadnjih 10 godina nego i na one pre. Tamo je cak i jedan Raul znao da simulira. Steta je sto tada nije bilo sve praceno kao u danasnje vreme... Cak je i dao gol rukom protiv Leeds Uniteda u LŠ.

Gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 10:01)

Kao sto rekoh nigde nije bilo gore nego u PL.

Sad si sve rekao, pa Real u celoj istoriji nije imao toliko simulanata i provokatora koliko Barsa u ovoj generaciji.

samo da dodam

pre 3 godine

Ovde sve neki veliki strucnjaci koji se ne odvajaju od tastature i daju sebi za pravo da ocenjuju Mesija??!! Razumem navijace Reala i njihovu mrznju-toliko vam je tuge i blama naneo u poslednjih 15 god...
Ali sa kojim pravom komentarisete finannsije Barselone i poslovanje direktora Bartomeua??? Da li je iko svestan koliko novca Mesi donosi Barsi??Koliki je on "magnet" za pravljenje zarade za klub? Svako od vas hejtera treba da stane u stav MIRNO kad pomisli o Mesiju! Cela moja generacija koja prati fudbal poslednjih 40 godina će se mahom sloziti sa mnom-Mesi je jedan od najvecih umetnika sa loptom koji se uvek "igra fudbala"!!!
Znam,kmecali su mnogi u zelji da ode napokon iz Barse...ali nazalost...noćna mora i agonija za blefere iz Madrida se nastavlja...

El Clasico

pre 3 godine

(Gazda, 5. septembar 2020 11:17)

Pepe i Ramos su grublji igraci od bilo kojeg igraca iz PL.

Sta sam sve rekao? Slazes se sa ovim sto sam napisao? :) Evo ti ponovo procitaj sta sam napisan ali sa razumijevanjem :) Nikad nijedan klub u istoriji fudbala nije imao simulanata kao Real. Ne mislim tu samo na ovu generaciju u zadnjih 10 godina nego i na one pre. Tamo je cak i jedan Raul znao da simulira. Steta je sto tada nije bilo sve praceno kao u danasnje vreme... Cak je i dao gol rukom protiv Leeds Uniteda u LŠ.

Колектор

pre 3 godine

Ако Бартомеу добије отказ у Барси, нека Легенда запосли свог другара у ФМПу. Бар за прво време, док се не снађе.

rebro

pre 3 godine

Kaže Mesi "nije mi bilo dozvoljeno da odem pa sam rešio da ostanem". Pa nisi ti rešio već je takav ugovor, a ti si retardiran pa ne kapiraš to. Zato je tata morao iz Rosarija da dolazi da ti objasni to na argentinskoj verziji španskog.
Sudaka

El Clasico

pre 3 godine

Gazda,

Smesno je i poredit Sola Kembela, Makelelea, Terija, Vidica, Aslija Kola sa prljavim igracima kao sto su Pepe i Ramos. Ovde nije rec o cistim startovima, fudbal je muska igra i to je uredu ali ovde se radi o podmuklim udarcima bez lopte koje sudije (vecinom) ne vide.

Sto se simulanata evo ti nekih iz Reala u zadnjih 10 godina: Ronaldo, Pepe, Ramos, Marselo, Asensio, Bejl, Di Marija, Ozil... Ako si pogledao onaj video sto sam poslao mogao si sve da vidis... A Raul moze vaziti za korektnog igraca samo za one koji ga nisu gledali. Kad se setim samo onog penala koji je odglumio protiv Valensije, pa i gol rukom protiv Lic Junajteda je proslavio kao zadnji gol u karijeri.

Lula

pre 3 godine

Covjek je vec sve dogovorio i obe se strane drze dogovora. Ugovor je bio spreman uz uvjet da dodje kao slobodan igrac u sto je i on sam bio ubijedjen da ce ispostovati,kinezi su spremni ponuditi ogroman novac i prava ali za ugovor a ne odstetu. Tu su jos i financijske povlastice za talijanske klubove koji angaziraju igrace iz drugih zemalja sa ciljem da Serie A vise napreduje i bitno manji porez u odnosu na Spanjolsku.Nije tajna da Messi obozava Milano i da ce jednog dana biti dio argentinske kolonije u Interu.

Kaiser

pre 3 godine

Uradio je pravu stvar
Ostace jos ovu sezonu i iduce sezone bez centa u drugi klub
Barsa je napravila najvecu glupost u svojoj istoriji

El Clasico

pre 3 godine

(gazda, 5. septembar 2020 14:27)

Naravno da ne. Razlika je sto startova otvorenim djonom ima u svakoj ligi u svakoj drugoj utakmici pa nikome nista. Pogledaj samo start onog igraca sto je ozljedio Mbapea prije zavrsnice LŠ. Ali ono sto su radili Pepe, Arbeloa, Ramos, Konetrao, Cabi Alonso itd ne bi proslo ni u jednoj drugoj ligi osim u Spanskoj.

Aseniso, Bejl, Ozil su sigurno mnogo veci simulanti nego Maskerano, Vilja, Umtiti, Roberto. Sam Bejl ima vise simuliranja u karijeri nego svi ovi navedeni. I koje su to 2 Ronaldove simulacije u karijeri? Lik je uz Nejmara i Suareza najveci glumac u zadnjih 10 godina.

Mesi i Raul jesu davali golove rukom ali samo je Ronaldo pokusao dati gol rukom u prijateljskoj utakmici. Ejjjj, u prijateljskoj utakmici lol

vaxilar

pre 3 godine

Definitivno on ne sme da ide u Premijer ligu jer nece biti povlascen kod sudija kako fudbalskih, tako i onih koji odlučuju o njegovim krivicnim delima

Владо Бања Лука

pre 3 godine

Да ли ће домаћи "навијачи" Барселоне да и даље тврдити да је овај морални пигмеј и људска ништица "најбољи фудбалер" у историји?! Драго ми је да је корпорацијски пројекат звани ФК Барселона мртав. Јер Барселона данас није никакав симбол никакве Каталоније, него америчко-европско-арапски пројекат и перионица пара.

Gorštak

pre 3 godine

Šta vam ja rekoh? Običan trik da bi se skrenula pažnja sa poraza od Bajerna. Ne bi me iznenadilo da on ovo sve radi u dogovoru sa upravom, malo oni njega optužuju malo Mesi njih to jest upravu a za to vreme se skreće pažnja javnosti sa kazastrofalnih rezultata.

Marko

pre 3 godine

Mesi je izmislio loptu za Penalda ali izmislio, cak je i Neymar bolji igrac od Penalda koji samo stoji u sesnaestercu i ceka loptu...
I ti znas istinu zato te i boli...

Ljubo

pre 3 godine

Kako je moguće da ovaj bradati istetovirani patuljak može biti iznad kluba.A i kakav je ovo presednik kluba koji kaže da će otići ako ovaj patuljak ostane,pa se onda može zaključiti da je presednik priznao da on uopšte i nije bio presednik već ovaj ljigavac.Presednik je samo tu bio kolateralna šteta u slučaju da Barselona ne osvoji ništa ove godine da bude on i cela uprava glavni krivci.A u slučaju da Barselona osvoji prvenstvo i ligu šampiona naravno kao i uvek najzaslužniji bude ovaj bradato istetovirani patuljak.A pošto se to naravno nije desilo već je Barselona doživela blamažu u prvenstvu i pravu katastrofu u ligi šampiona svi su ostali krivi od presednika pa sve do igrača sem jednoga prevaranta onoga istetoviranoga bradatoga patuljka koji mesto da izađe pred javnost kao pravi kapiten i vođa svih igrača i zaštiti svoje kolege i kaže da je on najveći krivac za loše rezultate ove sezone ne zato što je najgori igrač već naprotiv zato što je najbolji igrač a ujedno i ubedljivo sa najvećim primanjima i da kao što je kada je Barselona osvajala sve što postoji u klupskome fudbalu pripisivano sve njemu zasluge i kada je on pokupio sav kajmak i sve individualne nagrade i kada nikada nije izašao pred javnost kao sada i rekao kao pravi vođa tima da ovo nije u redu da se samo njemu daju nagrade za najboljega fudbalera nego je ceo tim zaslužan od presednika pa do njegovih saigrača.E zato mi se toliko gadi ne kao igrač koji je bez sumnje odličan fudbaler već kao čovek.

Коле

pre 3 godine

Телевиса пресента... Исти сценарио као ономад кад је Аргентина изгубила у финалу копа америка па се повела прича како се повлачи из репрезентације. Тако сад, прича о одласку како би се заборавило на гажење од стране Бајерна.

gašpar..

pre 3 godine

Ja ne znam ko se nadao da ce ovaj ribić da ide negde .. samo tvrdi pazar i izigrava velicinu. Barselona je pokazala koliko je propala kao klub kad je dozvolila da se ovaj je*ivetar poigrava sa njom. E zato ste dobili 8 komaTa i ko vas sisa.

Western Devil

pre 3 godine

Zamisli da je ovako Džordan pričao o Bulsima, Totti o Romi, Perica Ognjenović o Zvezdi? Nikad više legenda Barselone, samo legenda fudbala.

El Clasico

pre 3 godine

Gazda,

Evo ti samo jedan video o faulovima na Mesiju od strane igrača Reala. Ti iz Engleske su male mace u odnosu na ove

https://youtu.be/HNd655mwdCk

Milos

pre 3 godine

Uprava kluba na čelu sa Bertomeuom je katastrofa", dodao je Mesi.

Zamisli najbolji igrac ikada i najveca legenda kluba to kaze. Za svoj klub.
E sad zamislite kakav haos i cirkus njih ceka u svlacionici, na tererenu i u relaciji uprava-igraci-trener.
Vrlo "uspesna" sezona na vidiku.
(a, 04. septembar 2020 18:22)

Ovo nije izjavio. Da je zadovoljan,nije,ali ovako nesto nije rekao.

Smeh

pre 3 godine

Kao odlučio da ostaje a u realnosti niko nema para da plati onoliko obeštećenje koje stoji u ugovoru. Do juče priča kako nije više igrač Barselone, traži i od fudbalskog saveza Španije da nadju neku rupu u ugovoru kako bi mogao da bude slobodan igrač. Džaba sav taj talenat kada je u glavi baš "mala" osoba. Pomislio da može isto da radi kao što radi u teprezentaciji, da ide iz reprezentacije pa da se vraća. A sada će da ispadne i mučenik, "zla" Barsa i njeni čelnici protiv Mesija. Ovo kao one sapunice.

gazda

pre 3 godine

(kiki, 4. septembar 2020 19:34)

pa jel on tolika devojcica pa ne moze da izdrzi povlacenje za kosu.

Cristiana u Engleskoj tukli nenormalno pa retko kad covek dobio faul za to a kamoli da neko od ovih sto su ga tukli dobio karton ili suspenziju.

kiki

pre 3 godine

(vaxilar, 4. septembar 2020 18:26)

On bi otisao ali mu klub nije dozvolio. Inace, bas je Mesi povlascen kod sudija. Pepe mu namerno stane na ruku, Konetrao ga u istoj utakmici vuce za kosu i nijedan ni drugi ne budu kaznjeni ni u toku ni posle utakmice. Sve iz razloga jer svi iz Spanskog saveza navijaju za Real. Koliko puta su ga Pepe, Ramos, Marselo namerno udarali laktom i nikad nisu dobili crveni karton? Uvek ima neko ko je zasticeniji od drugih, a tu su igraci Reala kao i sami klub bez premca.

Aj odlucite se

pre 3 godine

Messi odlazi u City - On je izdajnik,ostavlja klub u ovakvom teskom stanju,kako ga nije sramota da ide sada!

Mesi ostaje u Barsi - Ne sme taj nigde iz Barse,nikad se nece dolazati u drugom klubu....

Ljudi su prsli sa mozgovima!

a

pre 3 godine

"Uprava kluba na čelu sa Bertomeuom je katastrofa", dodao je Mesi.

Zamisli najbolji igrac ikada i najveca legenda kluba to kaze. Za svoj klub.
E sad zamislite kakav haos i cirkus njih ceka u svlacionici, na tererenu i u relaciji uprava-igraci-trener.
Vrlo "uspesna" sezona na vidiku.

Gospodine

pre 3 godine

Poruka navijačima Barcelone za budućnost, ima li optimizma?

Kao i obično, dat ću sve što imam. Ove godine mi nije bilo lijepo, no licemjerno je to reći kada vidimo koliko je ljudi imalo problema s koronavirusom i izgubilo svoje voljene. Nadam se da ću tim ljudima koji su jako patili moći posvetiti pobjede.


Zbog ovakvih stvari je najveci. Svaka cast.

Mane

pre 3 godine

Vec je krenuo da glumi direktora i trenera Suarez bio na pragu Juventusa ovaj mu stopirao transfer.. Nema napredka dok ga se ne otarase velika greska i jos jedna sezona bez ijednog trofeja je sigurna..

sramota

pre 3 godine

Sramota koliko je jedan igrac veci od kluba, saigraca, trenera, uprave, predsednika kluba ma i gradonacelnika, verujem da ko god malo poznaje fudbal je znao da nece nigde otici, samo tamo je to sto jeste i on je toga svestan samo u tom sistemu gde je sve podredjeno njenu on moze da igra...ovako je isterao samo jos neku korist za sebe...oterao nekog igraca, nekog iz uprace ili dobio vecu platu...da se ogradim nisam simpatizer ni Reala u Spaniji pratim Atletiko...

gazda

pre 3 godine

@El Clasico

ne moze se porediti,Messi je za svaki od ovih situacija dobio faul a Pepe ili Ramos crveni. pritom ne vidim na klipu da je iko ovde isao djonom u skocni zglob kao sto su Ronaldu redovno radili u Engleskoj, i pritom on je retko dobijao faulove a njegovi protivnici nikad ni karton za takve startove za to sto su to uobicajene stvari u PL.

inace nikada nijedan klub nije imao toliko simulanata kao Barsa.

2CRAZY

pre 3 godine

Glup potez Barselone, mogu da se kladim da se Mesi nece uopste truditi, a kad prodje godinu dana, otici ce i rasturice ih u prvom mecu u kojem se sastane sa njima.
Obzirom da su se ogresili o njega, moze cak da se desi da iz inata sledece sezone potpise za Real Madrid, to bi ih najvise zabolelo.

kiki

pre 3 godine

(gazda, 4. septembar 2020 20:00)

Za takve stvari se dobijaju crveni kartoni.

Inace, sa Ronaldom u Engleskoj ligi nisi ni mogao uci u duel jer je padao prilikom svakog kontakta. Ronaldo je bio zbog svog ponasanja sramota Engleske lige.

Ukucaj na youtubu:

Cristiano Ronaldo Diving Manual - Part 1
Cristiano Ronaldo Diving Manual - Part 2
Cristiano Ronaldo Diving Manual - Part 3

Djordje NS

pre 3 godine

Messi odlazi u City - On je izdajnik,ostavlja klub u ovakvom teskom stanju,kako ga nije sramota da ide sada!

Mesi ostaje u Barsi - Ne sme taj nigde iz Barse,nikad se nece dolazati u drugom klubu....

Ljudi su prsli sa mozgovima!
(Aj odlucite se, 4. septembar 2020 20:11)

Već sam jednom takvom genijalcu objašnjavao koji "razmišlja" na isti način kao i ti... Jel shvataš da ove komentare ne piše jedna osoba pa da napišeš to što si napisao "ajde odlučite se". Jedni navijaju da ode iz Barse i da svima dokažemo da je on jedna velika ili najveće fudbalska prevara koja može da bude veliki igrač samo u Barseloni i nigde više i mi žalimo što nije otišao. Ali istovremeno postoje i navijači Barse koji navijaju da ostane i prozivaju ga za izdajnika ako ode.
Jel to baš toliko teško da se ukapira? Kakvo menjanje mišljenja i poruka "ajde odlučite se"...

Vetar u ledja..

pre 3 godine

@Bolesno sarkastican
Hmmm.. Da su bili dobri, jesu.. da su medju najboljima na toj poziciji, jesu.. Najbolji ikada? Mozda. Za Mesija jeste “problem” sto celu karijeru igra u jednom klubi i jednom sistemu. Ako hoces da budes najbolji fudbaler ikada moras da se ostvaris i na taj nacin da se jos negde dokaze ili da budes prvak sveta sa reprezentacijom. A on nije ni jedno ni drugo.....

rebro

pre 3 godine

Kaže Mesi "nije mi bilo dozvoljeno da odem pa sam rešio da ostanem". Pa nisi ti rešio već je takav ugovor, a ti si retardiran pa ne kapiraš to. Zato je tata morao iz Rosarija da dolazi da ti objasni to na argentinskoj verziji španskog.
Sudaka

Liliput

pre 3 godine

Zamisli da je ovako Džordan pričao o Bulsima, Totti o Romi, Perica Ognjenović o Zvezdi? Nikad više legenda Barselone, samo legenda fudbala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Western Devil, 4. septembar 2020 18:39

Pogledaj novi dokumentarac o Bulsima, The Last dance.. pa vidi sta Dzordan prica o bulsima , tacnije o njhovom generalnom menadzeru ali i vlasniku, sad ali i pre 20 i kusur godina kad im nisu pruzili sansu da osvoje i 7 -i prsten jer su pravili rebilding tima. Svi mi koji smo saziveli ta vremena vrlo dobro to znamo i bez filma, ali dokumentarac je odlicno sve prezentovao kroz fenomenalnih 10 epizoda. Prema tome, nemojte se praviti pametni previse. Pretpostavljam da je ovde dosta klinaca, ali kako god, toliko glupih komentara na jednom mestu je tesko naci. Zar se ne secas sta je Toti prolazio sa urpavom Rome na kraju? To je svezije. Mesi je poslednji fudbalski mohikanac najbolje ekipe ikad ili bar zadnjih 30 god od kako ja pamtim. Gvardiolina barsa je bila fudbalski Bulsi. Ne postoji fudbalski igrac koji je dao jednom klubu vise od Mesija barsi kao sto ne postoji kosarskas koji je dao vise od Dzordana Bulsima. Apsolutna podrska patuljku u borbi protiv ocigledno nesposobne uprave . Ali i Mesijev pescani sat polako curi.. Blizi se kraju jedna neverovatna karijera. Kapa dole!

Gandalf sivi

pre 3 godine

Valjda ce sad taj indijanac sto se predstavlja kao da je predsednik barse podneti ostavku,retko antipatican covek i najgori predsednik ikad.

Dzoni

pre 3 godine

Hajmo sad da cujemo dezurne hejtere?! Dok nije napustao barsu, bilo je da je kukavica, nema hrabrosti napustiti barsu, dokazati se u drugoj ligi..Sad kad se pricalo da odlazi, odjednom to nije bilo vise bitno, nego lojalnost:)) . Opet je kukavica jer napusta brod koji tone:). Hajde sad izadjite iz rupica, pa ga sad opet proglasite za kukavicu jer nece (jos uvek) nigde:)! Zar nije bilo bitno pre par dana da ostane u klubu u teskim trenucima??P.s. Nadam se da ce ostati def jos ovu zadnju sezonu u ugovoru i tako na kraju otici sa stilom ako bude i dalje zeleo. Iako ga upotpunosti razumem. Dovoljno je samo reci da je Bartomeu zajedno sa najblizim saradnicima izvukao 2 miliona eura iz budzeta s kojim je platio marketinsku agenciju koja je bila zaduzena za spinovanje, odnosno blacenje igraca, stvaranje loseg imidza o njima na drustvenim mrezeama, plasiranja fake news, placenih clanaka, te velicanja njega samog.. Sve razotkriveno! Nista vise ne treba da se doda. Nikakva losa politika kluba, zapostavljanje la masije, dovodjenje skupocenih cesto nepotrebnih pojacanja, losih trenera..ovo je vise nego dovoljno.Unakazio je barselonu i nadam se sto pre njegovom odlasku. Podrska Mesiju 100% , ne protiv kluba, nego protiv olosa koji ga vodi! Stoickov je pre neki dan dao odlicnu izjavu i ne znam sto je niste preneli. Sve je objasnio.

Zvanicno NAJVECI IKADA

pre 3 godine

Imas mogucnost da igras sa Gvardiolom,da ti De brujne deli asistencije,da imas svog najboljeg prijatelja u napadu ,tu mislim na Aguera!I on pored svega toga ostane u klubu gde je Rakitic vec otisao,Suarez je takodje na putu da ode,Vidal isto....Ajde stavite ruku na srce i budite iskreni pa recite sada nesto lose za Mesija.Nema vise cak ni Suareza,Rakitica i Vidala,a odavno nema Cavija,Inijestu,Nejmara......S kim da igra?Sa amaaterima.I pored najlosije situacije u klubu u poslednjih 20 godina i pored vise nego ocajnih saigraca on ipak OSTAJE i dalje da igra.MESSI NAJVECI SI,TO JE LJUBAV I LOJALNOST PREMA KLUBU.Svako ko ima makar malo mozga shvatice kakva je Messi ljudina pre svega!

Dzoni

pre 3 godine

Hajmo sad da cujemo dezurne hejtere?! Dok nije napustao barsu, bilo je da je kukavica, nema hrabrosti napustiti barsu, dokazati se u drugoj ligi..Sad kad se pricalo da odlazi, odjednom to nije bilo vise bitno, nego lojalnost:)) . Opet je kukavica jer napusta brod koji tone:). Hajde sad izadjite iz rupica, pa ga sad opet proglasite za kukavicu jer nece (jos uvek) nigde:)! Zar nije bilo bitno pre par dana da ostane u klubu u teskim trenucima??P.s. Nadam se da ce ostati def jos ovu zadnju sezonu u ugovoru i tako na kraju otici sa stilom ako bude i dalje zeleo. Iako ga upotpunosti razumem. Dovoljno je samo reci da je Bartomeu zajedno sa najblizim saradnicima izvukao 2 miliona eura iz budzeta s kojim je platio marketinsku agenciju koja je bila zaduzena za spinovanje, odnosno blacenje igraca, stvaranje loseg imidza o njima na drustvenim mrezeama, plasiranja fake news, placenih clanaka, te velicanja njega samog.. Sve razotkriveno! Nista vise ne treba da se doda. Nikakva losa politika kluba, zapostavljanje la masije, dovodjenje skupocenih cesto nepotrebnih pojacanja, losih trenera..ovo je vise nego dovoljno.Unakazio je barselonu i nadam se sto pre njegovom odlasku. Podrska Mesiju 100% , ne protiv kluba, nego protiv olosa koji ga vodi! Stoickov je pre neki dan dao odlicnu izjavu i ne znam sto je niste preneli. Sve je objasnio.

El Clasico

pre 3 godine

Gazda,

Smesno je i poredit Sola Kembela, Makelelea, Terija, Vidica, Aslija Kola sa prljavim igracima kao sto su Pepe i Ramos. Ovde nije rec o cistim startovima, fudbal je muska igra i to je uredu ali ovde se radi o podmuklim udarcima bez lopte koje sudije (vecinom) ne vide.

Sto se simulanata evo ti nekih iz Reala u zadnjih 10 godina: Ronaldo, Pepe, Ramos, Marselo, Asensio, Bejl, Di Marija, Ozil... Ako si pogledao onaj video sto sam poslao mogao si sve da vidis... A Raul moze vaziti za korektnog igraca samo za one koji ga nisu gledali. Kad se setim samo onog penala koji je odglumio protiv Valensije, pa i gol rukom protiv Lic Junajteda je proslavio kao zadnji gol u karijeri.

Bolesno sarkastičan

pre 3 godine

Zato ovaj nije i nikada neće biti najveći, najbolji.
(bbcnasrpskom idi odavde., 04. septembar 2020 18:30)

Видиш, он није за тебе најбољи играч свих времена јер није напустио Барселону, а верујем да си чуо да су Малдини и Барези два најбоља штопера икада, а никада нису отишли из Милана. Тако да је твој аргумент бескористан.

Mane

pre 3 godine

Vec je krenuo da glumi direktora i trenera Suarez bio na pragu Juventusa ovaj mu stopirao transfer.. Nema napredka dok ga se ne otarase velika greska i jos jedna sezona bez ijednog trofeja je sigurna..

El Clasico

pre 3 godine

(gazda, 5. septembar 2020 14:27)

Naravno da ne. Razlika je sto startova otvorenim djonom ima u svakoj ligi u svakoj drugoj utakmici pa nikome nista. Pogledaj samo start onog igraca sto je ozljedio Mbapea prije zavrsnice LŠ. Ali ono sto su radili Pepe, Arbeloa, Ramos, Konetrao, Cabi Alonso itd ne bi proslo ni u jednoj drugoj ligi osim u Spanskoj.

Aseniso, Bejl, Ozil su sigurno mnogo veci simulanti nego Maskerano, Vilja, Umtiti, Roberto. Sam Bejl ima vise simuliranja u karijeri nego svi ovi navedeni. I koje su to 2 Ronaldove simulacije u karijeri? Lik je uz Nejmara i Suareza najveci glumac u zadnjih 10 godina.

Mesi i Raul jesu davali golove rukom ali samo je Ronaldo pokusao dati gol rukom u prijateljskoj utakmici. Ejjjj, u prijateljskoj utakmici lol

Колектор

pre 3 godine

Ако Бартомеу добије отказ у Барси, нека Легенда запосли свог другара у ФМПу. Бар за прво време, док се не снађе.

neutralni felš

pre 3 godine

@El Clasico

od ovoga nema gorih startova.

https://www.youtube.com/watch?v=SDFyKH53MKc
(gazda, 04. septembar 2020 22:33)


selektivna menažerija.

Stipsa

pre 3 godine

Imam prijatelja koji zivi u Castel DelFencu gradiću pored Barcelone gde živi Mesi i nekolicina drugih fudbalera Barse.U lokalnom kafću od prvog dana nije bilo sumnje da li ostaje.Izvor kažu lično Mesi koji dolazi svaki dan da popije piće sa Suarezom.

gazda

pre 3 godine

uporedite ovo i videcete da su Ramos,Pepe,Koentrao male bebe naspram defanzivaca u Engleskoj.

https://www.youtube.com/watch?v=V73tk8s52AY

veverac

pre 3 godine

Zato ovaj nije i nikada neće biti najveći, najbolji.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bbcnasrpskom idi odavde., 4. septembar 2020 18:30)

Tako je, samo se računa ono što ti kažeš.

gazda

pre 3 godine

(Gospodine, 4. septembar 2020 23:11)

pa nece da kaze: bas me briga za sve ja cu da blejim na terenu dok mi milioni lezu na racun... diplomatska izjava.

El Clasico

pre 3 godine

(gazda, 4. septembar 2020 22:29)

To ti nije tacno. Pepe i Ramos su bezbroj puta udarali namerno Mesija i sa loptom i bez lopte i nisu dobijali nikakav karton. I Marselo takodjer mu je u jednoj utakmici laktom izbio zube. Usta su mu bila krvava citavu utakmicu i opet Mesi postigne gol za 2-3 u 92 minuti. A pricamo o Pepeu koji nikad u svojoj karijeri nije dobio nijedan crveni zbog pogibeljnog faula na Mesiju.

A upravo zato je Ronaldo i pobegao u Spaniju jer je znao da ce u Realu biti zasticena vrsta.

Inace, nikad nijedan klub u istoriji fudbala nije imao simulanata kao Real. Ne mislim tu samo na ovu generaciju u zadnjih 10 godina nego i na one pre. Tamo je cak i jedan Raul znao da simulira. Steta je sto tada nije bilo sve praceno kao u danasnje vreme... Cak je i dao gol rukom protiv Leeds Uniteda u LŠ.

El Clasico

pre 3 godine

(Gazda, 5. septembar 2020 11:17)

Pepe i Ramos su grublji igraci od bilo kojeg igraca iz PL.

Sta sam sve rekao? Slazes se sa ovim sto sam napisao? :) Evo ti ponovo procitaj sta sam napisan ali sa razumijevanjem :) Nikad nijedan klub u istoriji fudbala nije imao simulanata kao Real. Ne mislim tu samo na ovu generaciju u zadnjih 10 godina nego i na one pre. Tamo je cak i jedan Raul znao da simulira. Steta je sto tada nije bilo sve praceno kao u danasnje vreme... Cak je i dao gol rukom protiv Leeds Uniteda u LŠ.

Gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 11:26)

Svaka cast ako smatras Ramosa i Pepea opasnim likovima. Pa za WBA igraju zezci stoperi od njih dvojice. Uporedi Sola Kembela, Makelelea, Terija, Vidica, Aslija Kola sa Ramosom,Pepeom ili Koentraom. Pa medju kadetima imas grublje defanzivce od ovih iz Reala.

Sto se simulanata tice evo nekih iz Barse a to su Suarez,Buskets,Alba, Masherano, Alves, Fabregas,Villa, Neymar, Umtiti,Roberto pa i Messi koji sigurno veci simulant nego Raul koji je vazio za korektnog igraca. Ako si pogledao onaj link koji sam poslao Barcelona art of diving mogao si videti da je Messi medju zastupljenijim igracima na klipu.

samo da dodam

pre 3 godine

Ovde sve neki veliki strucnjaci koji se ne odvajaju od tastature i daju sebi za pravo da ocenjuju Mesija??!! Razumem navijace Reala i njihovu mrznju-toliko vam je tuge i blama naneo u poslednjih 15 god...
Ali sa kojim pravom komentarisete finannsije Barselone i poslovanje direktora Bartomeua??? Da li je iko svestan koliko novca Mesi donosi Barsi??Koliki je on "magnet" za pravljenje zarade za klub? Svako od vas hejtera treba da stane u stav MIRNO kad pomisli o Mesiju! Cela moja generacija koja prati fudbal poslednjih 40 godina će se mahom sloziti sa mnom-Mesi je jedan od najvecih umetnika sa loptom koji se uvek "igra fudbala"!!!
Znam,kmecali su mnogi u zelji da ode napokon iz Barse...ali nazalost...noćna mora i agonija za blefere iz Madrida se nastavlja...

Milos

pre 3 godine

"Uprava kluba na čelu sa Bartomeuom je katastrofa", dodao je Mesi.

Mogli bi malo bolje da pročitate intervju, a ne da pišete ovakve pompezne rečenice koje nije izgovorio.

Ilija Dukić

pre 3 godine

Ovo je sve napravljeno kako se ne bi pricalo o porazu od Bajerna 8-2
(Bavarac, 04. septembar 2020 18:17)

Ova priča je više nanela štetu klubu nego taj poraz.

Remi

pre 3 godine

Messi nije obican igrac,on je ikona sporta i sve to je zasluzio svojim igrama i sporskim ponasanhem zadnjih 15 godina,poneki ispad ima svatko tko odigra 1000 utakmica i stalno je pod povecalom medija koji uvjek napusu pricu..ali tko kaze da on nije u 99% slucajevq fair play sportas taj jednostavno ne govori istinu..vojnik kluba od prvog dana i ima pravo reci sto misli i kako se osjeca,sigurno vise nego ovaj predsjednik koji je povukao bezbroj krivih poteza zadnjih 5 godina gdje je potrosio milijarde na nista..i onda kad zelis otici ispadas bjednik u ocima mnogih..jednostavno nije fer suditi covjeka po tome sto mu je prekipjelo nakon toliko godina..

Gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 10:01)

Kao sto rekoh nigde nije bilo gore nego u PL.

Sad si sve rekao, pa Real u celoj istoriji nije imao toliko simulanata i provokatora koliko Barsa u ovoj generaciji.

Rik

pre 3 godine

Dokle vise ova sapunica oko Mesija? Dodji bre u Zvezdu, ionako Barsa duguje Zvezdi zbog zauzimanja njenog mesta medju velikanima zahvaljujuci raspadu exYu (prvu UCL titulu osvojili 1992 kada Zvezda zbog sankcija nije mogla da igra u Beogradu, da ne pricam sta bi narednih godina bilo da nije bilo rata)

Herr

pre 3 godine

"Kako mi to nije bilo dozvoljeno, odlučio sam da ostane i ne ulazim u pravni spor sa Barselonom." Pa znaci nisi odlucio da ostanes, nego si primoran da ostanes.

Lula

pre 3 godine

Covjek je vec sve dogovorio i obe se strane drze dogovora. Ugovor je bio spreman uz uvjet da dodje kao slobodan igrac u sto je i on sam bio ubijedjen da ce ispostovati,kinezi su spremni ponuditi ogroman novac i prava ali za ugovor a ne odstetu. Tu su jos i financijske povlastice za talijanske klubove koji angaziraju igrace iz drugih zemalja sa ciljem da Serie A vise napreduje i bitno manji porez u odnosu na Spanjolsku.Nije tajna da Messi obozava Milano i da ce jednog dana biti dio argentinske kolonije u Interu.

Stipsa

pre 3 godine

Imam prijatelja koji zivi u Castel DelFencu gradiću pored Barcelone gde živi Mesi i nekolicina drugih fudbalera Barse.U lokalnom kafću od prvog dana nije bilo sumnje da li ostaje.Izvor kažu lično Mesi koji dolazi svaki dan da popije piće sa Suarezom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stipsa, 4. septembar 2020 19:59)
Da li vozi Yuga?
Da li se čuje sa Šestićem?
(Real paspalj chandler, 04. septembar 2020 20:55


Ma jok "gađa' vlasnicu frizerskog salona i kaže da je Messi dobar momak kao i da pola plate šalje kevi u Argentinu.

neutralni felš

pre 3 godine

(kiki, 4. septembar 2020 19:34)

pa jel on tolika devojcica pa ne moze da izdrzi povlacenje za kosu.

Cristiana u Engleskoj tukli nenormalno pa retko kad covek dobio faul za to a kamoli da neko od ovih sto su ga tukli dobio karton ili suspenziju.
(gazda, 04. septembar 2020 20:00)


siroti kristijano, jedva živ pobeže iz engleske...

neko iz mase

pre 3 godine

Svuda sam pisao od prvog dana da neće ići nigde , a potpisace i novi ugovor , neće on ostaviti Barsu da ode bez obeštećenja.

Real paspalj chandler

pre 3 godine

Imam prijatelja koji zivi u Castel DelFencu gradiću pored Barcelone gde živi Mesi i nekolicina drugih fudbalera Barse.U lokalnom kafću od prvog dana nije bilo sumnje da li ostaje.Izvor kažu lično Mesi koji dolazi svaki dan da popije piće sa Suarezom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stipsa, 4. septembar 2020 19:59)
Da li vozi Yuga?
Da li se čuje sa Šestićem?

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 13:49)

Asensio,Bejl,Ozil simulanti? pa sve sam cuo, Ronaldo ima realno 2 simulacije u karijeri, vise je poznat po stavu kojim iritira jedan deo javnosti nego po tome.

i Messi je dao gol rukom i proslavio ga kao da je dao u finalu SP.

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 13:49)

ti zaista poredis start otvorenim djonom u skocni zglob za samarima i povlacenjem za kosu kad sudija ne vidi?

gazda

pre 3 godine

(El Clasico, 5. septembar 2020 15:01)

ma ajde u PL pucaju ligamenti svakog vikenda i po tome su poznati.

Ronaldo kao sto rekoh nije toliko simulant koliko se te price preuvelicavaju.

Bale nije nikad bio simulant.

jedno je pokusati a drugo je kad uspes da das gol rukom i to slavis kao da je finale SP.

gazda

pre 3 godine

(kiki, 4. septembar 2020 20:29)

haha ma daj PL u to vreme pogotovo mecevi izmedju Junajteda,Arsenala,Liverpula i Celsija su bili na ivici rata.

ovaj klip to dokazuje.

https://www.youtube.com/watch?v=V73tk8s52AY

Kaiser

pre 3 godine

Uradio je pravu stvar
Ostace jos ovu sezonu i iduce sezone bez centa u drugi klub
Barsa je napravila najvecu glupost u svojoj istoriji

barsa

pre 3 godine

Leo Messi: "Bio sam nesretan i htio sam otići. Nisam smio napustiti klub, ostat ću u Barçi kako ne bih ulazio u spor sa klubom. Uprava kluba na vrhu sa Josepom Bartomeuom je katastrofa."
"Još od početka prošle sezone u klubu su znali da ih želim napustiti. Znali su to 12 mjeseci. Ne želim ulaziti u rat s klubom."
"Igrat ću kao i uvijek. Moja želja za igrom se neće promijeniti. Uvijek želim sve najbolje za klub."
"Fax je bio službeno saopštavanje moje želje za odlaskom. Želim nove izazove."
"Kada sam saopštio ženi moja osjećanja, nastala je drama. Moja djeca su plakala zbog toga što nisu htjeli napustiti Barcelonu."
"Nisam želio napustiti Barçu samo zbog utakmice protiv Bayerna. Moram razmišljati i o svojoj porodici."
"Ne želim ići na sud, pogotovo ne ako moram tužiti Barcelonu. Barça nije ta koja ne ispunja obećanja, već njena uprava."
"Uprava mi je rekla da mogu otići samo ako neko ponudi 700 miliona eura, a to je nemoguće!"
"Uprava mi je uvijek govorila da mogu otići kad god želim, ali sada tvrde kako im to nisam rekao prije juna."
"Mateo je još uvijek mlad i ne shvata kako je kad odeš negdje drugo. Thiago je nešto načuo na TV-u, on ne želi ići u drugu školu te ne želi upoznavati nove prijatelje."

Mirko

pre 3 godine

Ovo nije dobro ni za Mesija ni za Barselonu. Nezadovoljan igrac koji besplatno odlazi po isteku ugovora. Ne bih se iznenadio ako tu bude jos desavanja do kraja prelaznog roka.

lol

pre 3 godine

(Western Devil, 4. septembar 2020 18:39)
pa toti je pricao o romi i hteo da ode u majami da igra poslednju sezonu koliko se secam
takodje, zamisli da su bulsi popili 3-4 metle zaredom u prvoj rundi? jordan bi ih sahranio blago receno