Ponedeljak, 31.08.2020.

01:45

Denver živi – magični Marej i odlični Jokić izborili sedmu utakmicu!

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili Jutu Džez u šestom meču, čime su izjednačili u seriji na 3-3.

Izvor: PT

Denver živi – magièni Marej i odlièni Jokiæ izborili sedmu utakmicu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

185 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 3 godine

Sasa

Ali Star igrač koji još nije igrao ni u konferencijskom finalu.
Zubac ne može biti prosječan ako je prva petorka prvog favorita za naslov. I to jos mlad igrač koji će biti još bolji.
Nisam ja njih usporedjivao samo navodim kako Zubac ima odlicnu realizaciju. Uostalom 6. je po realizaciji u cijeloj ligi, 1. po realizaciji kad se gleda ovaj play-off.

KOSTA1703

Provjeri ti to još jednom. Zubac ima uvjerljivo najbolji +/- u doigravanju u ekipi jer je odličan u obrani a obrana donosi trofeje.
Jokic je odličan u napadu ali očajan u obrani i zato nikad neće ništa osvojiti. Prije će to Zubac napraviti.

Uostalom citaj: https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2208971

Sasa

pre 3 godine

Još nešto. Zubac u zadnje 4 tekme fascinatnih 70% suta, 13.5 poena, 7 skokova, 27 minuta u prosjeku. Pobijedio. Bitan.
Marjanovic u zadnje 4 tekme 50%, 6.5 poena, 4.5 skoka, 15 minuta u prosjeku. Izgubio.
Cijeli play-off Marjanovic 13 minuta u prosjeku. I još u gubitnika timu. Potpuno nebitan.
Zubac 25 minuta u 1. favoritu za naslov (tako kažu kladionice). Zubac 65 % suta, Jokic 50%.
(drago, 31. avgust 2020 16:01) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Upravo si uporedio All star igraca sa prosecnim kosarkasem NBA lige. Sta ti i kome pokusavas dokazati.... Uzalud je jer zivis u licnoj iluziji.

bradina

pre 3 godine

Za Dzordza sve vas koji isticete Zubca iznad Jokica,poruka da je Zubac epizodista u timu gde vedre i oblace Lenardkad ,dok je Jokic all star igrac i vazan sraf u svom timu.Ovim nimalo ne omalozavam igru Zubca ali Jokic je drugi par opanaka i o njemu se govori sa razlogom kad se prica o Denveru.Nisam cuo da preterano govore o Zubcu,zar ne! Pitajte Seka i ser Carlsa.Pa o Bobiju se vise prica a on je bas epizodista,ali je najsimpaticniji lik NBA.

KOSTA1703

pre 3 godine

drago

Samo ima jedan "mali" problemčić.

Klipersi bez Zupca i dalje prvi kandidati za prsten.
Denver bez Jokića ne bi bio ni na listama.

znanje imanje

pre 3 godine

Marej je vezao par utakmica sa 50 postignutih koseva. Kada je Jokic to uradio? Pa nikad. Ne mogi se porediti jer je Marej neuporedivo bolji i atraktivniji igrac. Jokic jeste dobar ali nije za prvu petorku nekog ozbiljnog tima. Kao sesti igrac bi mogao da igra u najboljim ekipama ali nista vise od toga.
(Milos, 31. avgust 2020 10:50)

Nije za petorku nekog ozbiljnog tima, ali ga neke neznalice izabrase prosle godine za petorku cele NBA... e, moj Milose, ako mislis da bolje znas od njih, unovcito to... nemoj gubiti vreme na diskusijama

drago

pre 3 godine

Nikola

Još nešto. Zubac u zadnje 4 tekme fascinatnih 70% suta, 13.5 poena, 7 skokova, 27 minuta u prosjeku. Pobijedio. Bitan.
Marjanovic u zadnje 4 tekme 50%, 6.5 poena, 4.5 skoka, 15 minuta u prosjeku. Izgubio.
Cijeli play-off Marjanovic 13 minuta u prosjeku. I još u gubitnika timu. Potpuno nebitan.
Zubac 25 minuta u 1. favoritu za naslov (tako kažu kladionice). Zubac 65 % suta, Jokic 50%.

Ivan

pre 3 godine

Ne pratim previse kosarku da budem iskren ali toliko sam procitao komentara o Harisu. Jaooo kad se vrati Micel kosa nece dati. I tako ja lepo odigram juce da Micel daje manje od 31.5 kad ono medjutim. Micel opet 44 poena. I pored toga danas se nastavlja prica o Harisu kako je spektakularno odigrao odbranu. Nesto mi se ne slaze ovde.

objektivno

pre 3 godine

Ako neko ocekuje u danasnje vreme da centar postigne 50 poena u svakoj utakmici tako sto ce driblati loptu sve vreme i sutirati za 3 poena, to je nerealno. Za Jokica je najbolje da nastavi da radi ovo sto radi, tako ce najduze trajati i biti najkorisniji za tim. Velika je stvar biti u stanju da dodas loptu otvorenom igracu. Dobro je sto je bolji u odbrani i u kradji lopte. Nije lose sto se snalazi u napadu kad treba. Sve u svemu super. Ne razumem kriticare koji zele da Jokic bude Micel, nije je to niti to ikada treba da se od njega trazi.

drago

pre 3 godine

Nikola

Onaj koji je pobijedio.
A košarka nisu samo poeni, već da si standardan i da pobjedjujes. On je tu da brine o obrani i zabije sta mu dodaju (60% u play-offu, ima bolji postotak od Jokica), drugi su da zabijaju.

drago

pre 3 godine

Zigfrid

Upravo u tome i je poanta. Sport u kojem su Srbi daleko bolji a u najbitnijoj ligi svijeta Hrvat ih dominira. To je u nogometu nemoguće da se desi, tu Hrvati dominiraju

Nikola

pre 3 godine

Upravo u tome i je poanta. Sport u kojem su Srbi daleko bolji a u najbitnijoj ligi svijeta Hrvat ih dominira. To je u nogometu nemoguće da se desi, tu Hrvati dominiraju
(drago, 31. avgust 2020 14:37) 

Koji nas Hrvat dominira? Zubac sa njegovih desetak poena u proseku?

Aleksandar Petrovic

pre 3 godine

Kakav mec takodje za Gerija Herisa! Covek nije igrao toliko dugo, a odmah se video njegov znacaj u odbrani! Nekoliko puta izasao iz njihovog pika i sustigao jutinog beka tako da uopste nije moralo da dodje do preuzimanja, a pogotovo ta njegova energija u odbrani je znacila, nekako je pokrenuo sve igrace tada kad je usao! Plamli bez kosa, ali sjajna odbrana, redak mec da mogu stvarno da ga pohvalim! DOOSTA bolja odbrana sveukupno gledano od svih igraca, dosta teze je juta davala koseve, nije toliko imala otvorene suteve, najvise ih je imala na samom pocetku meca..
Svaka cast momci! Za Mareja i Jokica ne treba trositi reci, Jokic u pravim trenucima ukradene lopte, Marej ovako ako nastavi ide na MVP-a plejofa, a Grant kad treba da trojku. Bravo jos jednom i idemo da dobijemo sledecu pa da se razbiju Klipersi!

Demar Derozan

pre 3 godine

Uz svo postovanje doprinosa Jokica i drugih igraca, moze da se kaze da je Dz Marej lider Nagetsa. Odskocio je od drugih u plej of seriji. Moze i on da ima los dan, ali vezao je nekolilo odlicnih tekmi koje je resavao kada je bilo gusto, posebno u drugom delu.

CarloNS

pre 3 godine

Svaka čast Mariju, ali tek ćemo da vidimo od kakvog je materijala. Jokić je nadigrao Gobera u 5 od 6 utakmica. Mari i Mičel su egal (čak je Mičel bio nešto i bolji). Niti Mari može da čuva Mičela, niti Mičel Marija. Juta ima najboljeg odbrambenog centra, ali bekovi su im truba u odbrani isto kao i Denveru. Čim je ušao Haris u igru odmah je spakovao Klarksona/Konelija. Ko god da prođe dalje, ne verujem da će davati 50 poena protiv Klipersa.

Frodomir Baginovic

pre 3 godine

Vidim svi spominju Mareja, ali ne vidim da neko ukaze na fenomenalnu partiju Plamlija i Torija koji su pokidali u drugoj cetvrtini u odbrani. Pitanje je sta bi bilo da nisu to uradili. A Marej ko Marej, ostatak meca nosio Denver na ledjima.

JaxTeller

pre 3 godine

Zubac u polufinale, starter u prvom favoritu za naslov a Marjanovic i Jokic doma. Jokic isto od tima gdje igra Hrvat.
(drago, 31. avgust 2020 09:33)

Hrvati, košarka, doma - te tri reči tako često idu u istu rečenicu.
(Zigfrid, 31. avgust 2020 09:45)

Hajahahahahahahahahaha

Brate, moraš mi platit novu tastaturu, jer sam ovu moju posuo sa kafom od smijeha!

tocka

pre 3 godine

Bravo Denver!
Vratio se Heris i vec je drugačiji. Izmedju njega i Bartona, mnogo je bitniji on jer u napadu ima ko da povuče. Mada ne bi bilo loše da se i Barton u nekom momentu vrati, jer je u odnosu na MPJ-a sam Pipen u odbrani.

Sumadin

pre 3 godine

ako poredjas komentare hronoloski procitaces svakojake, ako ih poredjas po preporuci naicices na zanimljive i po neki zabavan ali ako ih poredjas kao nepreporucene naicices na Back in Black.

zmajognjeni

pre 3 godine

U NBA ligi, sada, nisam siguran za evropsku, je pravilo da vreme preostalo za igru ide cim lopta ima kontakt sa terenom ili igracem, dok vreme za napad ide kada igrac ima kontakt sa loptom. Tako da je vreme za igru islo u tim situacijama dok je vreme za napada stajalo. Sad, druga je stvar to sto se Micel odmarao i kako su odlucili da igraju odbranu nad njim.
(zmajognjeni, 31. avgust 2020 09:05)

Ovo se odnosi kada vreme nije zauztavljeno. Odnosno posle kosa koji nije u poslednjem minutu cetvrtine (poslednja dva minuta utakmice). Lose sam se izrazio i lose objasnio. Vreme ide svakako ako se nije zaustavljalo, a ne zaustavlja se posle kosa. Tako da lopta se kotrlja, vreme ide, a za napad pocinje kada je igrac dodirne. Pogresio sam u objasnjavamju.

Back in Black

pre 3 godine

Bili su u kanalu i onda je Melon prepustio sve Mareju ili je Marej rešio da uzme stvar u svoje ruke posle 2:1 za Jutu.Ako pogledamo igru Denvera u regularnom delu i ovo sada to su dva totalno razlicita tima sa istim igracima.Sada Denver više lici na Hjuston nego na Denver.Marej je Harden koji uzme loptu a svi ostali saigraci se sklanjaju i stoje.A najzanimljivije mi je kada vidim Jokica skroz u cosku van linije za tri kao da je Klej Tompson.Sve je to lepo ali za nekoga ko je pratio onu nekada kosarku ja bih ipak voleo da vidim kako se kolju Gober i Jokic ispod koša.Kada gledaš kako se za jedan skok kolju Alonzo i Rodman,Se? i Divac,Juing i Melon itd,itd,kada gledate šta sve mora da uradi Rodman za taj jedan skok.A ovo danas plejmejker ima preko 10 skokova.Jednostavno prosto mi je neverovatno da igraci od 2,15 i više stoje van linije za tri poena,to je evolucija kosarke koja je upropastila taj sport.Aj da su oni ne znam kakvi šuteri,realnost je da su oni isforsorani šuteri,to su postali jer se sada igra takva kosarka i to se trazi od njih.Danas jedan O Nil ne bi imao sta da trazi u NBA.A covek je ikona jedan od najpopularniji sportskih licnosti ikada.

Slobo. B.

pre 3 godine

Murej je Denver
(White trash, 31. avgust 2020 06:12)

Zahvaljujemo se na 

Uzmimo da Jokic ne igra ili da je povrijedjen ,mislim da bi bila velika vjerovatnoca da bi Denver izgubio utakmicu, toliko ko je Denver..moje misljenje

Goran

pre 3 godine

I sta sad? Hocemo li ikada biti objektivni? Marej je novi lider Denvera i neuporedivo bolji i atraktivniji igrac od Jokica. Ovo sto Jokic sada radi radio je i prosle i pretprosle godine. Nikakvog napretka u njegovoj igri nema.
(Nikola, 31. avgust 2020 09:47)

Osim sto tvoj mozak zanemaruje cinjenicu da igra protiv najboljeg defanzivnog centra lige ;)
Neverovatno je koliko ljudi ovde zanemaruju i potcenjuju Gobera.
Covek je 2 x Defensive player of the year, i 3 x All defensive team.

Ja bi ipak rekao da ga je Jokic sa svojom igrom dobro osramotio u ovoj seriji, jer je u 6 utakmica pronasao nacin da mu natrpa 26pts po utakmici, ali to ocigledno mnogima nije dovoljno dobro.

Milos

pre 3 godine

Marej je vezao par utakmica sa 50 postignutih koseva. Kada je Jokic to uradio? Pa nikad. Ne mogi se porediti jer je Marej neuporedivo bolji i atraktivniji igrac. Jokic jeste dobar ali nije za prvu petorku nekog ozbiljnog tima. Kao sesti igrac bi mogao da igra u najboljim ekipama ali nista vise od toga.

Joj

pre 3 godine

Ne znam da li jos neko deli moje misljenje, ali meni se cini da Jokic nije nesto napredovao od prosle sezone... mozda gresim iskreno. Na to sam iskreno pomislio prosle sezone kad mi je palo na pamet da moze da udje u stagnaciju (oko 20-10-6) i posle krece na dole. Placen je kao superzvezda, ali imam utisak kao da nije jos tu, a mozda nikada nece ni biti nego ce ostati kao zvezda tima ali nec biti u rangu igraca koji imaju njegov ugovor.

WillyWonka

pre 3 godine

Kako sam napisao nakon prethodne utakmice, Meloun je ključeve Denvera dao Mareju i to je to. Jokić nema više glavnu ulogu i ovlaštenja, ali idličan je on i u ovoj novoj ulozi. Zasad se ova kocka Melouna isplatila, a dobiju li sedmu, biće to nevjerovatan povratak. Sve u svemu, Denver u ovom sistemu funkcioniše sasvim dobro i radujem se svakoj narednoj utakmici.

Lošmi Legenda

pre 3 godine

Tako je.. Bre
(Milos, 31. avgust 2020 06:12)
Idemo bre..Miloše..tako je..dje su im sad produžeci..haha..
džezeri..opa opa opa opa..pogodi marej ko iz topa..

Zigfrid

pre 3 godine

Zubac u polufinale, starter u prvom favoritu za naslov a Marjanovic i Jokic doma. Jokic isto od tima gdje igra Hrvat.
(drago, 31. avgust 2020 09:33)

Hrvati, košarka, doma - te tri reči tako često idu u istu rečenicu.

zmajognjeni

pre 3 godine

Gledao sam, čestitke Denveru, nadam se da će i narednu dobiti.

Jedno malo zapažanje, koje još ne mogu da shvatim (da li je glupavost ili nešto treće), ali zanima me zašto Denver u 4/4 kad ih je Juta non-stop vijala i čuvala vreme nije vršio presing na izvođenju lopte, nego su pet-šest puta za redom puštali Mičela da kotrlja loptu bez kontakta do pola terena i tako štopuje vreme, a i čuva snagu za napad.

Presing čak i nije morao biti jak, mogao je biti lažni presing čisto da ga nateraš da odmah dotakne loptu i da vreme krene.

Ja ne znam koliko igrač mora biti tupav i van bilo kakvog košarkaškog rezona da ovo ne može sam da skonta i u krajnju ruku ako su igrači tupavi kako trener može da dozvoli da mu tu foru prodaju 5-6 napada za redom a da ne reaguje.
(Kure, 31. avgust 2020 08:06)

U NBA ligi, sada, nisam siguran za evropsku, je pravilo da vreme preostalo za igru ide cim lopta ima kontakt sa terenom ili igracem, dok vreme za napad ide kada igrac ima kontakt sa loptom. Tako da je vreme za igru islo u tim situacijama dok je vreme za napada stajalo. Sad, druga je stvar to sto se Micel odmarao i kako su odlucili da igraju odbranu nad njim.

Pogan

pre 3 godine

To bi ti kao "vrsni poznavalac" NBA lige trebalo da znaš.
(pop hop, 31. avgust 2020 08:07)

Ala si ga častio. I pod navodnicima mu je mnogo.
(Nestor I Poslednji, 31. avgust 2020 08:38)

Perica je poznat kao veliki tumač statistike. Kad ekipa za koju navija izgubi, on ode i pogleda odnos slobodnih bacanja - ako ih pobednička ekipa ima više, onda je to više nego jasan dokaz da je poražena ekipa oštećena od strane sudija. Muka.

Goran

pre 3 godine

Ko i dalje misli da Jokic treba da bude lider bilo kog NBA tima??
(Vasilis Spanulis, 31. avgust 2020 07:17)

Nikolin prosek u seriji protiv Jute, i najboljeg defanzivnog centra lige je sledeci:

25.6 PTS
7.16 RBS
5.6 AST
0.51% SUT

Ako prodju, idu na LAC, sto znaci Jokic na Zubca.
Moram priznati da mu Zubac takodje ne lezi nesto specijalno, ali je svakako bolje od Lebrona i Dejvisa.

Серби, народ најстарији!!!

pre 3 godine

Нада умире последња али у овом случају џаба. Денвер испада.

Nikola

pre 3 godine

I sta sad? Hocemo li ikada biti objektivni? Marej je novi lider Denvera i neuporedivo bolji i atraktivniji igrac od Jokica. Ovo sto Jokic sada radi radio je i prosle i pretprosle godine. Nikakvog napretka u njegovoj igri nema.

Mare

pre 3 godine

Koliko je falio Heris!!! Jeste dao malo poena, i promašio neke šuteve, to je i za očekivati, ali odbranu je podigao na totalno viši nivo. Koliko je dobro zatvarao Klarksona, pa i na startere Jute je išao kao lud, skokovi, krađe i te sitne stvari. Ovog puta Meloun nadmudrio kolegu, ali ni kriv ni dužan, druga postava sa Plamlijem i Herisom je donela prednost. Naravno Mareja ne treba komentarisati, koliko je beše čovek nanizao utakmica sa 40+ poena??? Jokić se na momente gubio, ne voli da igra protiv Gobera, videlo se da je psihički par puta pao, ali dovoljno je dobro igrao, napad mu je zato slabiji, ali kad je Jokić na parketu Denverova odbrana je šuplja, kad se vrati Heris u prvu postavu i podigne minute biće to mnogo bolje.

Aleksa

pre 3 godine

ma gdje god je srbin tu je pobijeda. Tako i u nogometu.
Srbi su strašni.
(Crna Guja, 31. avgust 2020 06:34)

Kako god, Srbija za sad jedina od svih EXYU ima prvaka sveta u fudbalu reprezentativnog i klupskog. Vi ostali ste dogurali do doprdaka....

Vuk

pre 3 godine

Nema zime za Denver! Prolazi Denver dalje! Nema razloga da ne radi šut pored 3 igrača (jedan mora). Odbrana da bude kao u poslednjoj utakmici i nema šta da se priča.

Proka

pre 3 godine

@somm pa ako üpogledas ovu seriju imao je on i utakmicu sa 12 poena ali se definitivno popravio i radi naizad ono sto svi ocekuju vec evo 2 godine. Nije dovolöjno i da igra dve a da ga nema jednu. Za te pare mora da ga ima stalno i da ga ima u odbrani. I nije poenta da on postigne 50 i vise nego da Denver dobije. Da nije bilo Herisa dzaba 50 poena Mareja.

Kure

pre 3 godine

Gledao sam, čestitke Denveru, nadam se da će i narednu dobiti.

Jedno malo zapažanje, koje još ne mogu da shvatim (da li je glupavost ili nešto treće), ali zanima me zašto Denver u 4/4 kad ih je Juta non-stop vijala i čuvala vreme nije vršio presing na izvođenju lopte, nego su pet-šest puta za redom puštali Mičela da kotrlja loptu bez kontakta do pola terena i tako štopuje vreme, a i čuva snagu za napad.

Presing čak i nije morao biti jak, mogao je biti lažni presing čisto da ga nateraš da odmah dotakne loptu i da vreme krene.

Ja ne znam koliko igrač mora biti tupav i van bilo kakvog košarkaškog rezona da ovo ne može sam da skonta i u krajnju ruku ako su igrači tupavi kako trener može da dozvoli da mu tu foru prodaju 5-6 napada za redom a da ne reaguje.

Nestor I Poslednji

pre 3 godine

Neverovatno ali najbolji +- u ekipi denvera ima porter...
(petarczv, 31. avgust 2020 05:18)


To bi ti kao "vrsni poznavalac" NBA lige trebalo da znaš.
(pop hop, 31. avgust 2020 08:07)

Ala si ga častio. I pod navodnicima mu je mnogo.

JPR24

pre 3 godine

Napokon dobra odbrana, posle prve vetvrine sevnulo, avi su imali rolu, čak i Plamli ! Jedini je Milsap i dalje u bunaru. Ovakvom igrom Denver može dalje, no sve u svemu biće interesantna i napeta sedma utakmica.

Sakaluda

pre 3 godine

Neverovatno ali najbolji +- u ekipi denvera ima porter...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 31. avgust 2020 05:18)

Nije to nista neverovatno, vec je to statistika koja nista ne pokazuje, a za koju se hvataju oni koji ne razumeju kosarku ili je od skoro prate!!!

pop hop

pre 3 godine

Neverovatno ali najbolji +- u ekipi denvera ima porter...
(petarczv, 31. avgust 2020 05:18)

Pa valjda ti je napokon došlo iz dupeta u glavu da je plus-minus besmislena statistika, koja ne pokazuje nista specijalno, a pogotovo individualno, tj. za svakog igrača posebno.
To bi ti kao "vrsni poznavalac" NBA lige trebalo da znaš.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Sjajno a sad majstorica. Marej brutalan , Jokić i Grent u napadu pomogli, odbrana daleko bolja osim u prvoj četvrtini. Gotovo u potpunosti su sprečili protok lopte i punili su reket ostavljajući im prostor za šut. Dok je Juti šut za tri bio iznad prosečan bili su utakmici, čim je stao počeli su da se dave, ali ih je fascinantni Mičel držeo u životu do kraja. Startna postava Denvera najgora moguća defanzivna kombinacija sa sporim Jokićem i još sporijim Milsapom, niskim Morisom i defanzivno lošim Marejem, Grent tu ne može da zakrpi sam. Čim se postava ubrzala i dobila na visini sa Krejgom, Porterom ( večeras sasvim solidan defanzivno )Herisom i večeras takođe dobrim Plamlijem potpuno su ubili ritam napada protivnika koje je Marej dokusurio sjajnim poenterskim učinkom. Jokić za svoje ( a bogami i naše ) standardne, poenterski i skakački prosečan, ali se videlo od početka da je orijentisan na asistencije a razklog je svakako i Gober koji ga je oterao iz reketa. Ipak čini se da ,,dužina,, rostera u seriji odnosi prednost, i kao u prvoj utakmici dozvolili su Mičelu da igra ali su ostale prilično dobro zatvorili ( večeras Klarkson vrlo loš ) i da nije bilo lošeg zatvaranja prvog poluvremena i priličnog broja izgubljenih lopti mislim da bi Denver ovo i ranije rešio. Sada se sve ovo baca u vodu i dolazi odlučujuća utakmica u kojoj nema popravnog, momentum je na strani Denvera i mislim da su nešto bliži pobedi, pogotovo ako se limitira minutaža Milsapu i Morisu.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Di d'okrenem antenu za prenos?
(Đole Brstina, 31. avgust 2020 03:25)

Đolo, ta ka Novom Sadu!!
Denver je na tu stranu, mozes i namestaj da okrenes tako, onda nema ni zujanja, dobar ton...

Pant.LA

pre 3 godine

Liga bekova, jednostavno bek, mnogo lakse i brze, nego visoki igrac, uz neki blok, dribling, moze da sutne relativno otvoren, dobar sut, u svakom napadu, ako namesti ruku to je nezaustavljivo.. Marej decko 23god, svi ga napadali ali covek jednostavno mora da sazri, nema preskakanja razreda, tek im je drugi Po..

Bor'ša

pre 3 godine

ma gdje god je srbin tu je pobijeda. Tako i u nogometu.
Srbi su strašni.
(Crna Guja, 31. avgust 2020 06:34)
Nema te na komentarima o Ivici Zubcu!? Sjajne role decko ima...

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

ma gdje god je srbin tu je pobijeda. Tako i u nogometu.
Srbi su strašni.
(Crna Guja, 31. avgust 2020 06:34)

Ne, samo u košarci i samo kad je hrvat s druge strane.

Splinter

pre 3 godine

Da nije 'Rone imali bi domaci teren i prosli bi ove mormone posle 5 utakmica.

Ali nema veze svi znaju da se Lebron plasi Nindza Kornjace WestBricka jer Diznilend ima veliku mrezu kanalizacionih tunela.

Roki

pre 3 godine

Petarcz

+- nema nikakve veze sa životom i jako malo može da kaže o individualnom učinku. Možeš igrati 2 minuta bez suta na kos ili učinka u i jednoj statistickoj kategoriji i da imaš odličan +-.

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 3 godine

Jamal je ceo zivot trenirao za ovo. Kao mali pre spavanja je morao 50 slobodnih bacanja i ako promasi sklekove radi pa cak i na snegu ili po kisi, toliko ga je njegov tata gurao.
Nema vece suprotnosti od njega kao sto je Nikola Jokic a eto zivot ih stavio u isti tim.

steva

pre 3 godine

Ovo se retko gleda , Michel i Muri kao da su na necemu . Ovaj put Michel nije imao neku preteranu pomoc od saigraca , a i Denver je odigrao bolju odbranu (ne na Michelu :)) . Jokic , ne znam , navikao nas je na puno bolje partije . Veceras sa manjkom energije ...ali , kako ono kazu , trudio se . :))
Sve u svemu , sumanuto dobra igra Murija ostavlja Denver u igri .
U 7 utakmici je sve moguce . Bice neizvesno . Ocekujem da ce tu tekmu Jokara da odigra momacki .

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Jokić lalinski - kad ima neko drugi u timu kome ide, šta da se cima. 24 poena, puna kapa :) . On razbije samo kad nema ko drugi da igra.

petarczv

pre 3 godine

Ovo sto rade marej i Mitchel su neverovatne stvari. Ovako nesto nikad nisam video. Gledali smo curryja i tompsona ali da kroz celu seriju ovako pogadjaju i to u strasno visokim procentima to niko nije radio... I posle neko pominje evropsku kosarku a nba naziva cirkusom...

Daa

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.
(Back in Black, 31. avgust 2020 03:21)

To su ljudi koji prate NBA od 2016. Posmatraju ceo NBA kroz Evropu i misle da su veliki strucnjaci. Treba ih ignorisati i lupiti minus kao sto i ja radim.

Western Devil

pre 3 godine

Lepo kaže Kris Veber, moderni bekovi su sidestep trojke izmislili i doveli do savršenstva. Više uopšte nisam uveren da bi one "muške" odbrane iz perioda 1985-1995 mogle da se nose sa njima onako lako kao što bi se mislilo. NBA je definitivno evoluirao, baš me zanima šta će igrači 2040 da izmisle, horog trojku iz dvokoraka?

Toliko mladog talenta, NBA je u dobrim rukama.

satelit

pre 3 godine

SRAMOTA ME!!!! Ovaj MAREJ nije normalan,vredi sve pare sto su mu dali.... Ali sam opet POGODIO kada sam rekao da Jokara i Jamal moraju da idu blizu 80 poena ako hoce pobedu i to vazi i za 7.!

KRUNSKA

pre 3 godine

BRAVO Denver, odlicna utakmica! Bolesno dobri Marej i odlicni Jokic - 71 poen, 17 asistencija!!! Grant tacno to sto treba da bude u ekipi (oseca se jos prostora za njega!), Haris naokon, i potpuno druga prica u rotaciji. "Porter" - skandalozan procenat suta i za 2 i 3, ali ulazice to nekoj od sledecih...i 11 skokova! Mislim da je ovo jedna od najbolje VODJENIH utakmica u seriji od strane Melouna, nista mu ovaj nije mogao veceras... Stice se utisak da je momentum definitivno i nepovratno na strani Denvera, i da su "naucili" da igraju sa sjajnom Jutom, zaista ne vidim kako i na koji nacin ih mogu dobiti u sedmoj, osim ako Nagetsi "padnu", nije im dan itd. Milina gledati i mareja i Micela, ne buducnost vec sadasnjost NBA kosarke!

marepp

pre 3 godine

Juta je celu odbranu podredila Jokici i njegovoj igri, tako da je logicno da Marej preuzme tu ulogu, cekamo 7 utakmicu koja ce biti fenomenalna i tu ocekujem da ce Jokic da izdominira Gobera.

Lee Bruce

pre 3 godine

Nekonstan a u proseku u seriji ima 40p...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 31. avgust 2020 05:13)

Pa jedno je prosek a drugo je biti nekonstantan. Dve utakmice po 50, pa 30 pa 15... Niko ne kaze da mu je prosek los.

Odlican je Marej, a ima tek 23 god. Za godinu dve ima da bude... Nego pazi ovaj podatak, prvi put u istoriji NBA, u playoffu dvoje igraca 50+ poena. Mitchel i Marey : )) I to po dva puta, za sada. To je uspelo Dzordanu i jos nekom ne upamtih kome.

Nego sta sa Porterom, pogodio covek od sedam pokusaja samo jednom, i to zakucavanje. Pa ja sad da izadjem u 05:45 ima da umuljam bar dva puta i to bez zakucavanja : ))

Aa

pre 3 godine

Pobeda na ledjima Murija. Grant je bio jako dobar ovoga puta, obicno u napadu razocara. Plamli isto skoro bez greske. Gari je izgleda doprineo timu svojim povratkom. Sve u svemu, vecina su odigrali natprosecno osim Jokica i standarno Milsapa.

Nejasan mi je Meloun koji uporno forsira Milsapa, dok na primer ni jednom nije uveo PJ Doziera koji je u prosloj odlicno igrao.

ljAXE

pre 3 godine

Ohrabruje dobra igra Plamlija veceras. Pogotovo njegova energija i odbrana. Taktika Jute svodi se na eksploatisanje Jokicevih nedostataka u odbrani i totalno zatvaranje u napadu. Meloun je uspeo da razbije Jutinu koncepciju zahvaljujuci angazovanju svih u odbrani i fenomenalnom Mariju. Problem ostaje Milsap. Covek je katastrofalan. Milsap, MPJ, Heris i Moris vola ne mogu da ubodu. Jako deprimirajuce za celu ekipu. Pogotovo Milsap i MPJ. Sut katastrofa. Krejg nesto i pogodi. Heris u napadu po starom. Jednu promasi pa se zaleti ko muva i napravi faul u napadu. U odbrani je bar malo uspevao da poremeti Michela. A Michel baca televizore sa linije za tri i ovi prolaze kroz obruc bez koske. Bice ludnica u sedmoj. Ako Denver odigra ponovo maksimalno agresivno u odbrani i ako bar jos neko proradi pored Marija i Jokica imaju dobru sansu.

SRB

pre 3 godine

Jokic bi veceras morao da odigra neverovatan mec da bi Denver ostao u trci. Od ostalih ne ocekujem nista. Marej ce kapiram biti ok sa nekih 20ak poena, a ostali samo da ne budu bas ekstremno losi. Odbrana ce verujem biti barem kao na proslom mecu.
 (Srbin patriota, 31. avgust 2020 02:03)

Murray je nosio ovaj tim na tri play-off utakmice protiv Utah: 31p, 50p, 42p i sada na poluvremenu već ima 25 poena.

Kapiram ja da ti nemaš pojma o košarci. Murray je bio nosilac ovog tima u play off kao što je Mitchell bio za Utah: 31 poen, 50 peona, 42 poena i sada opet 50 poena na zadnjoj utakmici.

Canadaboy

pre 3 godine

Finalisti zapada ce biti LAL - LAC..... voleli ih ili ne najbolji su, ostali su daleko iza..... istok bi mogao biti Boston - Milwaukee ......

milos

pre 3 godine

Marej ubjedljivo al ubjedljivo najbolji igrac Denvera!! A po Srbima, Denver bi se trebao rijesiti tog istog Mareja, hahahahah pa ludilooo

Don

pre 3 godine

Na početku play off-a, na prozivke upućene Mareju da je nekonstantan, rekao sam da je Marej mnogo veliki radnik i da je mnogo porastao kao igrač.
Pokazalo se da sam u pravu, i da je on ipak druga zvezda Denvera!
Bravo Denver, srce mi je puno!
Svaka čast i na popravljenoj odbrani, ovo već liči na nešto!
Idemo da gazimo 7. pa onda da osvetimo brata Dončića i isteramo prljave Kliperse! (znam, zvuči nerealno ali ne i nemoguće)

ArthurDent

pre 3 godine

Jokic bi veceras morao da odigra neverovatan mec da bi Denver ostao u trci. Od ostalih ne ocekujem nista. Marej ce kapiram biti ok sa nekih 20ak poena, a ostali samo da ne budu bas ekstremno losi. Odbrana ce verujem biti barem kao na proslom mecu.
(Srbin patriota, 31. avgust 2020 02:03)

Dobar si ti poznavalac kosarke, komotno mozes postati analiticar problema migracije pekinske vaske.

petarczv

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.
(Back in Black, 31. avgust 2020 03:21)
Nesporno je da je vise nego dobar i da ume da odigra vrhunski, problem je sto igrac od 190 miliona ne sme da bude toliko nekonstantan
(zxzxzx, 31. avgust 2020 04:50)

Nekonstan a u proseku u seriji ima 40p...

Pegone

pre 3 godine

Mmmmm malo nervozni u Utah Jazz-u prvo Gober udario nogom stolicu posle Nikoline trojke pa Mitchel prilikom izlazka iz dvorane .Nisam verovao u Denver posle ona tri poraza,srecnoooooooooooo

milan

pre 3 godine

Valjda neće Marej opet koleno, povrede, loša-prosečna igra u većem delu regularne sezone sa povremenim bljeskovima i izlivima ludila. Svaka mu vala čast, ali treba stići do je....g plejofa...Da neko ne krene da pljuje Jokića, SVE sezone igra bez povreda sa odličnom statistikom i u regularnom delu i plejofu. Nije lider, to je ok, ali Mareja plaćaju basnoslovno unapred da bi bio lider, dok Jokić malteriše i zida.

joker

pre 3 godine

Nekako se čini da ako jedan pojedinac iz tandema Marej-Jokic ; Mičel-Gober ne igra na nivou, prosto taj tim nema šanse. Mada je Haris danas dosta pomogao u pobedi, još kad bi MPJ pomogao to bi bila sigurica.
Što se tiče Mareja: svaka ti čast majstore! Neverovatan talenat i hladna glava.

ultrasrbin

pre 3 godine

I evo sta znaci kada samo marej poentira ili gubi loptu, pravi faul u napadu.
Nema ekipe, a izgleda da nesto ne stima na liniji Jokic-Marej.
Sta treba da uradi Milsap da ga Meloun zakuca na klupu. Nema kretanja ni u odbrani ni u napadu. Prolaze ga kao nista, a sut na nivou amatera koji nije igrao 10 godina.

Back in Black

pre 3 godine

Pa ako pratiš sve utakmice Denvera videćeš da igra peosečno celu sezonu, da ne može da veže 2 dobre utakmice. Katastrofa je odigrao regularni deo sezone. A takvi kao ti što dodju da gledaju samo plej of, misle da su videli sve. U plej ofu prošle godine Marej se nije video. Nadam se da je napokon počeo da igra. Pozdrav.
(mmiki, 31. avgust 2020 03:58)
Takvi kao ja pratimo NBA jos od finala 1993 Bulsa i Finiksa koje je gazda Jezda prenosio na Jugoskandik kanalu.Verovatno se tvoji u to vreme jos nisu ni smuvali.

ultrasrbin

pre 3 godine

Ako Moris, Milsap i mozda Porter ne odigraju ni minut vise Denver dobija. U suprotnom dzabe odbrana kada Moris sve unisti ulazom iz koga zna da nista nece uraditi ili loptom ka Milsapu koji ce promasiti ako uopste i uzme loptu.

zxzxzx

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.
(Back in Black, 31. avgust 2020 03:21)
Nesporno je da je vise nego dobar i da ume da odigra vrhunski, problem je sto igrac od 190 miliona ne sme da bude toliko nekonstantan

bradina

pre 3 godine

Denver odlican,svi doprinose Marej najvise,A Micel pokusava da drzi prikljucak ali tesko ce.Slicno kao Doncic, ne moze sam!Gledacemo 7 utakmicu jedino ako Denver ne odigra disciplinovano kao sto rade veceras.

Locky

pre 3 godine

Poluvreme je. Marej je fenomenalan za sada, ali njega se plašim najviše. Denver će ovo dobiti ako Marej odigra drugo poluvreme timski ili na ovom neverovatnom nivou. Moraju da održe Jutah ispod 30 poena u ostalim četvrtinama i biće sve u redu. U napadu Jokić će dati svoj doprinos i biće bolji nego u prvom poluvremenu. Poster jr nije dao koš u prvom poluvremenu a u drugom očekujemo i njega. Samo smiriti Mareja da ne divlja i pobeda je tu.

nekatamo

pre 3 godine

Navukla sam se na gledanje Denvera u nenormalne sate kao da sam u srednjoj i da ne moram na posao za par sati ko budala. Ali neka, bas mi je stalo da se provuku dalje

Pera Ždera

pre 3 godine

Jeste Marej fenomenalan skorer (posebno kad je "vruc") i ocigledno je napravio korak vise, konstantnost def postaje realnost ALI za tim je bolje da Nikola bude glavna violina u smislu organizacije jer su SVI OSTALI tada dosta bolji i efikasniji.

Previse lopta kod Mareja, mnogo vise izolacija, manje protoka itd. To je super kada odlepi i je moze da promasi ali za timsku kosarku i na duze staze nikako. Samo je trebao da bude konstantiji u vec do sada proverenoj igri Denvera i brzom protoku, prelepoj, leprsavoj igri (prethodne dve sezone i vecim delom ove) sa svojih 20+, 25+ poena a ne da totalno zapleni loptu i doda istu tek posle 15 - 20 sekundi pokusaja sam protiv svih dok ostali sire i coskare?

Jokica sve vise iskljucuje iz njihove "two man" igre koja je tj koja funkcionise fenomenalno. Nikola i najagresivniji, sa konstantim napadanjem na kos I DALJE kreira za druge, ne iskljucuje ih. S' toga ne mora da bude glavni poenter (kao do sada), neka Marej kao izraziti skorer preuzme tu ulogu ali kroz Jokic' ball. Ne zelim da verujem da ovako efikasan Marej zahteva zanemarivanje ipak najboljeg kosarkasa Denvera, Nikole, u tolikom obimu. Svakako je i Nikola dosta kriv. Nije agresivan, ne napada kos pa je mozda i Marej u fazonu "ne zelis ti agresivno, nije frka, ja cu"

Neverovatno koliko ke prisutvo i pritisak Herisa u odbrani obrnulo momentum za Denver. Plamli iznenadjujuce odlican, u odbrani konkretno. Iznenadjujuce u pogledu totalne neupotrebljivosti u POffu inace i do sada. Ako ce bar i ovako uticati, dizati ritam i energiju odbrane, dovoljno. Pored Nikole i ovakvog Mareja (+ povremeno budjenje Portera, Grenta itd) njegova ofanzivna impotentost i nije toliko bitna.

ultrasrbin

pre 3 godine

Sasvim OK za sada, ali nekoliko zakljucaka.

Meloun pogodio sa odbranom u prvom delu druge cetvrtine. KOnacno nesto od njega.
Plamli prijatno iznenadjenje
Milsap mozda bolje da zameni Melouna i da veci doprinos ekipi na taj nacin
Grant da ide u 3 PM. Opalio je nerezonsku 3 i ubio momentum ekipe. Ostalo na nivou prosecnog basketasa.
Kreg bar u odbrani ubija, ali u napadu uvek pitanje sta ce biti
Porter neka ide da odmara posto odbranu igra gore i od Jokica, a u napadu divlja
Marej je odlucio da igra sam pa sta bude. I pored svih postignutih poena problem je sto nece dati loptu nikom i kada ne ide. Ubio je ekipu zadnja 3 minuta i osim one povratne Jokicu (koju je ovaj izgleda i trazio) on je klasican basketas i boli ga uvo za ekipu. Samo da napuni svoju statistiku.
Moris da ne prilazi parketu, a drugi plej samo da pazi na zaletanje i nepotreban faul.

MK

pre 3 godine

Jokic bi veceras morao da odigra neverovatan mec da bi Denver ostao u trci. Od ostalih ne ocekujem nista. Marej ce kapiram biti ok sa nekih 20ak poena, a ostali samo da ne budu bas ekstremno losi. Odbrana ce verujem biti barem kao na proslom mecu.
 (Srbin patriota, 31. avgust 2020 02:03)

Murray je nosio ovaj tim na tri play-off utakmice protiv Utah: 31p, 50p, 42p i sada na poluvremenu već ima 25 poena.

Pera Ždera

pre 3 godine

Weber neverovatno dobro vidi kosarku i pitko je komentarise. Primetio kako lopta za sekund ili vise kasni u sledecem dodavanju, posebno prema Nikoli. nema onog tecnog, pravovremenog protoka. Odbrana konstanto uspeva ta se regenerise kroz dribling, dva tri vise kod Morisa, Mareja, Milsapa da ne spominjem. Vec neko vreme je ubedljivo najveci problem Denevra. Konkretno njegova nametnuta uloga, minutaza i izolacije.

Jos jedan odlican komentar Webera iz prvog poluvremena, za Nikolu - njegova nesebicnost je njegov najveci dar ali i najveca mana. To je to.

Srba

pre 3 godine

Zapad kao druga kosarka. Drugacije sudjenje. Toronto Boston dozvoljen kontakt, normalna kosarka, ovdje jurnjava kao muve bez glave, ne smije niko ruku dici da proba blokirati sut. I uvijek je tako. Na zapadu Harden, na istoku batine svakom. Uvijek mi milije odgledati mec istoka.

petarczv

pre 3 godine

Donovan mitchell u drugoj četvrtini u kojoj ga je preuzeo grant nije uspeo da postigne nijedan poen iz igre samo 4p i to sa linije slobodnih bacanja

Back in Black

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.

mmiki

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.
(Back in Black, 31. avgust 2020 03:21)

Pa ako pratiš sve utakmice Denvera videćeš da igra peosečno celu sezonu, da ne može da veže 2 dobre utakmice. Katastrofa je odigrao regularni deo sezone. A takvi kao ti što dodju da gledaju samo plej of, misle da su videli sve. U plej ofu prošle godine Marej se nije video. Nadam se da je napokon počeo da igra. Pozdrav.

petarczv

pre 3 godine

Ali Conley koji nista nije cele sezona mogo da ubode sad u celoj seriji kap da je stef i poslednje sutira iz iz nemoguce pozicije preko ruke odvaljuje tablu i lopta ulazi u kos bez koske hahahahha bas ih ke..a

ultrasrbin

pre 3 godine

Meloun je definitivno neznalica. Milsap u prvoj postavi. Marej ponovo divlja. Ubaccuje i herisa iako nije imao mec 8-9 meseci. Sta ocekuje da Heris bude Dzordan licno. Ili je morao da pocne sa njim i odmah krene sa dobrom odbranom ili ga u ovoj situaciji ne uvodi posto Denveru fali napad.

Pera Ždera

pre 3 godine

Nikada mi nece biti jasan. Takav kosarkaski genijalac a cesto ta pasivnost, bez agresivnosti? Covek prvi put sutnuo posle 4 min meca (prvih 8 min dva puta samo) a najbolji igrac svog tima. Ofanzivno nezamenjiv + efikasan ali dzabe.

I to nesutiranje nije bilo iznidjeno nekom specijalnom odbranom. Covek jednostavno ne napada kos i samo gleda da uruci i postavlja blokove od lopte. Kao da zele da se ugravaju a POff uveliko poceo. Igraj konstanto svoju najbolju ofanzivnu kosarku.

Samo blokovi, urucenja, bez spustanja u post. Ako ne prevede loptu, istu dobija posle jedno 3, 4 bloka i odmah je u cirkulaciji urucuje dalje.

Napadni bre kos, videli smo kako to ide cele sezone protiv Gobera + prosli mec, prvu cetvrtinu. Ponavljam se, da takav centar, takvog driblinga, vica i meke ruke u zoni obruca, prethodni mec ne iznudi slobodna bacanja??? Ove po do sada gledanom, isti slucaj. Neshvatljivo.

Pa nece neko drugi napadati ili nadomestiti tvoje projektovane poene. Izrazito timski igrac koji saigrace cini boljima ali isto tako cestom flegmaticnoscu upravo steti timu.

goran

pre 3 godine

sedam napada zaredom ne poentiraju i umesto da odu na +12 13 samo plus pet,ludi marej moze da drzi loptu do kraja on na 6,5 sekundi do kraja sutira trojku, pre toga faul u napadu, ne znam nadajmo se najboljem u drugom

Milan

pre 3 godine

Nerešiva enigma za Melouna - kako braniti pick n roll kojim Utah napada Jokica u SVAKOM napadu... Odličan trener za razvoj i motivaciju mladih igrača; nikakav kad treba da se vodi utakmica...

goran

pre 3 godine

u 1/4 denver sut iz igre 62,5 i opet -8 tj sad sest, sto manje morisa i milsapa na terenu i moci ce da se igra, juta sutira 66 posto, nemoguce sta im sve ulazi, mada i denver igra odbranu kao u prijateljskoj

Locky

pre 3 godine

Pocetak druge četvrtine Plamli igra dobro odbranu. Treba ga ostaviti u igri malo duže. Nikola će biti odmornije za sam kraj. Gober igra za sad vise od Nikole. To je super

satelit

pre 3 godine

Ljudi JUTA je bolja,uigranija ekipa,sa boljim ,skolovanijim trenerom...DENVER moze da dobije samo ako JOKIC i JM izdominiraju sa oko 70 plus poena..Nadam se otkazu Melona i postavljanu Nejta Mekmilana za trenera Denvera (ako hoce i ako je pameti kod grumenja)

Locky

pre 3 godine

Neverovatno koliko nemaju rešenja za Mičela. Nadam se da ce nešto smisliti jer ovo ne miriše na dobro. Prva 3 suta je pogodio i biće jako tesko da mu se poljupca samopouzdanje. Sve je moguće....

goran

pre 3 godine

ne moze sa morisom u petorci nista da sacuvaju, ocajno krecu svaku sa njim, mora dozir da cuva micela, grantu bezi konstantno, mora i jokic da izlazi blize liniji za tri na goberove visoke blokove, opet juta za tri sutira kao na treningu

Srbin patriota

pre 3 godine

Jokic bi veceras morao da odigra neverovatan mec da bi Denver ostao u trci. Od ostalih ne ocekujem nista. Marej ce kapiram biti ok sa nekih 20ak poena, a ostali samo da ne budu bas ekstremno losi. Odbrana ce verujem biti barem kao na proslom mecu.

Aleksandar

pre 3 godine

Nema sta sada se od Nikole očekuje da odigra najbolje,zato smo i ostali budni :) Veceras ce da se vidi od kakvog je materijala.

mmiki

pre 3 godine

Ja stvarno ne mogu da verujem da ovi iz Jute šutiraju ovako dobro. Pogadjaju trojke iz nemogućih pozicija. Ako prodju dalje neće moći da ubodu ništa protiv Klipersa. Pazite šta vam kažem. Ljudi u prvih 6 minuta nisu promašili ništa.

Cole

pre 3 godine

Pa ni sam ne znam sta da mislim.
Denveru su falili i Barton i Heris.
Heris u odbrani kida kao pit bul,
dok Barton leti kao muva bse glave,
a samim tim se otvara prostor za ostale
igrace. Pri tom, Denver ima ozbiljan
problem i sa Milsapom koji je vec
u godinama, MPJ koji je rupetina
u odbrani, kao i sa Kregom koji je
solidan defanzivac ali impotentan
u napadu. U svakom slucaju, Denveru
i Jokicu zelim svu srecu i ulazak
u polufinale konferencije. Poz.

P.S.
Osecam da ce Jokic da pokida
ovu tekmu, bez obzira da li
ce da prodju ili ne.

petarczv

pre 3 godine

Kakav start jute kao i u svim utakmicama, jednostavno ne maše. Iako denver ne igra neku specijalnu odbranu opet je neverovatno da u ovakvim procentima i sa ovakvom lakocom pogadjaju. Za sad 100% 6/6

Pera Ždera

pre 3 godine

Weber neverovatno dobro vidi kosarku i pitko je komentarise. Primetio kako lopta za sekund ili vise kasni u sledecem dodavanju, posebno prema Nikoli. nema onog tecnog, pravovremenog protoka. Odbrana konstanto uspeva ta se regenerise kroz dribling, dva tri vise kod Morisa, Mareja, Milsapa da ne spominjem. Vec neko vreme je ubedljivo najveci problem Denevra. Konkretno njegova nametnuta uloga, minutaza i izolacije.

Jos jedan odlican komentar Webera iz prvog poluvremena, za Nikolu - njegova nesebicnost je njegov najveci dar ali i najveca mana. To je to.

nekatamo

pre 3 godine

Navukla sam se na gledanje Denvera u nenormalne sate kao da sam u srednjoj i da ne moram na posao za par sati ko budala. Ali neka, bas mi je stalo da se provuku dalje

Back in Black

pre 3 godine

Pa ako pratiš sve utakmice Denvera videćeš da igra peosečno celu sezonu, da ne može da veže 2 dobre utakmice. Katastrofa je odigrao regularni deo sezone. A takvi kao ti što dodju da gledaju samo plej of, misle da su videli sve. U plej ofu prošle godine Marej se nije video. Nadam se da je napokon počeo da igra. Pozdrav.
(mmiki, 31. avgust 2020 03:58)
Takvi kao ja pratimo NBA jos od finala 1993 Bulsa i Finiksa koje je gazda Jezda prenosio na Jugoskandik kanalu.Verovatno se tvoji u to vreme jos nisu ni smuvali.

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 3 godine

Jamal je ceo zivot trenirao za ovo. Kao mali pre spavanja je morao 50 slobodnih bacanja i ako promasi sklekove radi pa cak i na snegu ili po kisi, toliko ga je njegov tata gurao.
Nema vece suprotnosti od njega kao sto je Nikola Jokic a eto zivot ih stavio u isti tim.

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Jokić lalinski - kad ima neko drugi u timu kome ide, šta da se cima. 24 poena, puna kapa :) . On razbije samo kad nema ko drugi da igra.

petarczv

pre 3 godine

Ovo sto rade marej i Mitchel su neverovatne stvari. Ovako nesto nikad nisam video. Gledali smo curryja i tompsona ali da kroz celu seriju ovako pogadjaju i to u strasno visokim procentima to niko nije radio... I posle neko pominje evropsku kosarku a nba naziva cirkusom...

Back in Black

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.

joker

pre 3 godine

Nekako se čini da ako jedan pojedinac iz tandema Marej-Jokic ; Mičel-Gober ne igra na nivou, prosto taj tim nema šanse. Mada je Haris danas dosta pomogao u pobedi, još kad bi MPJ pomogao to bi bila sigurica.
Što se tiče Mareja: svaka ti čast majstore! Neverovatan talenat i hladna glava.

Pant.LA

pre 3 godine

Liga bekova, jednostavno bek, mnogo lakse i brze, nego visoki igrac, uz neki blok, dribling, moze da sutne relativno otvoren, dobar sut, u svakom napadu, ako namesti ruku to je nezaustavljivo.. Marej decko 23god, svi ga napadali ali covek jednostavno mora da sazri, nema preskakanja razreda, tek im je drugi Po..

Zigfrid

pre 3 godine

Zubac u polufinale, starter u prvom favoritu za naslov a Marjanovic i Jokic doma. Jokic isto od tima gdje igra Hrvat.
(drago, 31. avgust 2020 09:33)

Hrvati, košarka, doma - te tri reči tako često idu u istu rečenicu.

Western Devil

pre 3 godine

Lepo kaže Kris Veber, moderni bekovi su sidestep trojke izmislili i doveli do savršenstva. Više uopšte nisam uveren da bi one "muške" odbrane iz perioda 1985-1995 mogle da se nose sa njima onako lako kao što bi se mislilo. NBA je definitivno evoluirao, baš me zanima šta će igrači 2040 da izmisle, horog trojku iz dvokoraka?

Toliko mladog talenta, NBA je u dobrim rukama.

KRUNSKA

pre 3 godine

BRAVO Denver, odlicna utakmica! Bolesno dobri Marej i odlicni Jokic - 71 poen, 17 asistencija!!! Grant tacno to sto treba da bude u ekipi (oseca se jos prostora za njega!), Haris naokon, i potpuno druga prica u rotaciji. "Porter" - skandalozan procenat suta i za 2 i 3, ali ulazice to nekoj od sledecih...i 11 skokova! Mislim da je ovo jedna od najbolje VODJENIH utakmica u seriji od strane Melouna, nista mu ovaj nije mogao veceras... Stice se utisak da je momentum definitivno i nepovratno na strani Denvera, i da su "naucili" da igraju sa sjajnom Jutom, zaista ne vidim kako i na koji nacin ih mogu dobiti u sedmoj, osim ako Nagetsi "padnu", nije im dan itd. Milina gledati i mareja i Micela, ne buducnost vec sadasnjost NBA kosarke!

MK

pre 3 godine

Jokic bi veceras morao da odigra neverovatan mec da bi Denver ostao u trci. Od ostalih ne ocekujem nista. Marej ce kapiram biti ok sa nekih 20ak poena, a ostali samo da ne budu bas ekstremno losi. Odbrana ce verujem biti barem kao na proslom mecu.
 (Srbin patriota, 31. avgust 2020 02:03)

Murray je nosio ovaj tim na tri play-off utakmice protiv Utah: 31p, 50p, 42p i sada na poluvremenu već ima 25 poena.

milan

pre 3 godine

Valjda neće Marej opet koleno, povrede, loša-prosečna igra u većem delu regularne sezone sa povremenim bljeskovima i izlivima ludila. Svaka mu vala čast, ali treba stići do je....g plejofa...Da neko ne krene da pljuje Jokića, SVE sezone igra bez povreda sa odličnom statistikom i u regularnom delu i plejofu. Nije lider, to je ok, ali Mareja plaćaju basnoslovno unapred da bi bio lider, dok Jokić malteriše i zida.

Goran

pre 3 godine

I sta sad? Hocemo li ikada biti objektivni? Marej je novi lider Denvera i neuporedivo bolji i atraktivniji igrac od Jokica. Ovo sto Jokic sada radi radio je i prosle i pretprosle godine. Nikakvog napretka u njegovoj igri nema.
(Nikola, 31. avgust 2020 09:47)

Osim sto tvoj mozak zanemaruje cinjenicu da igra protiv najboljeg defanzivnog centra lige ;)
Neverovatno je koliko ljudi ovde zanemaruju i potcenjuju Gobera.
Covek je 2 x Defensive player of the year, i 3 x All defensive team.

Ja bi ipak rekao da ga je Jokic sa svojom igrom dobro osramotio u ovoj seriji, jer je u 6 utakmica pronasao nacin da mu natrpa 26pts po utakmici, ali to ocigledno mnogima nije dovoljno dobro.

Locky

pre 3 godine

Pocetak druge četvrtine Plamli igra dobro odbranu. Treba ga ostaviti u igri malo duže. Nikola će biti odmornije za sam kraj. Gober igra za sad vise od Nikole. To je super

JaxTeller

pre 3 godine

Zubac u polufinale, starter u prvom favoritu za naslov a Marjanovic i Jokic doma. Jokic isto od tima gdje igra Hrvat.
(drago, 31. avgust 2020 09:33)

Hrvati, košarka, doma - te tri reči tako često idu u istu rečenicu.
(Zigfrid, 31. avgust 2020 09:45)

Hajahahahahahahahahaha

Brate, moraš mi platit novu tastaturu, jer sam ovu moju posuo sa kafom od smijeha!

Milan

pre 3 godine

Nerešiva enigma za Melouna - kako braniti pick n roll kojim Utah napada Jokica u SVAKOM napadu... Odličan trener za razvoj i motivaciju mladih igrača; nikakav kad treba da se vodi utakmica...

ljAXE

pre 3 godine

Ohrabruje dobra igra Plamlija veceras. Pogotovo njegova energija i odbrana. Taktika Jute svodi se na eksploatisanje Jokicevih nedostataka u odbrani i totalno zatvaranje u napadu. Meloun je uspeo da razbije Jutinu koncepciju zahvaljujuci angazovanju svih u odbrani i fenomenalnom Mariju. Problem ostaje Milsap. Covek je katastrofalan. Milsap, MPJ, Heris i Moris vola ne mogu da ubodu. Jako deprimirajuce za celu ekipu. Pogotovo Milsap i MPJ. Sut katastrofa. Krejg nesto i pogodi. Heris u napadu po starom. Jednu promasi pa se zaleti ko muva i napravi faul u napadu. U odbrani je bar malo uspevao da poremeti Michela. A Michel baca televizore sa linije za tri i ovi prolaze kroz obruc bez koske. Bice ludnica u sedmoj. Ako Denver odigra ponovo maksimalno agresivno u odbrani i ako bar jos neko proradi pored Marija i Jokica imaju dobru sansu.

Splinter

pre 3 godine

Da nije 'Rone imali bi domaci teren i prosli bi ove mormone posle 5 utakmica.

Ali nema veze svi znaju da se Lebron plasi Nindza Kornjace WestBricka jer Diznilend ima veliku mrezu kanalizacionih tunela.

steva

pre 3 godine

Ovo se retko gleda , Michel i Muri kao da su na necemu . Ovaj put Michel nije imao neku preteranu pomoc od saigraca , a i Denver je odigrao bolju odbranu (ne na Michelu :)) . Jokic , ne znam , navikao nas je na puno bolje partije . Veceras sa manjkom energije ...ali , kako ono kazu , trudio se . :))
Sve u svemu , sumanuto dobra igra Murija ostavlja Denver u igri .
U 7 utakmici je sve moguce . Bice neizvesno . Ocekujem da ce tu tekmu Jokara da odigra momacki .

Goran

pre 3 godine

Ko i dalje misli da Jokic treba da bude lider bilo kog NBA tima??
(Vasilis Spanulis, 31. avgust 2020 07:17)

Nikolin prosek u seriji protiv Jute, i najboljeg defanzivnog centra lige je sledeci:

25.6 PTS
7.16 RBS
5.6 AST
0.51% SUT

Ako prodju, idu na LAC, sto znaci Jokic na Zubca.
Moram priznati da mu Zubac takodje ne lezi nesto specijalno, ali je svakako bolje od Lebrona i Dejvisa.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Sjajno a sad majstorica. Marej brutalan , Jokić i Grent u napadu pomogli, odbrana daleko bolja osim u prvoj četvrtini. Gotovo u potpunosti su sprečili protok lopte i punili su reket ostavljajući im prostor za šut. Dok je Juti šut za tri bio iznad prosečan bili su utakmici, čim je stao počeli su da se dave, ali ih je fascinantni Mičel držeo u životu do kraja. Startna postava Denvera najgora moguća defanzivna kombinacija sa sporim Jokićem i još sporijim Milsapom, niskim Morisom i defanzivno lošim Marejem, Grent tu ne može da zakrpi sam. Čim se postava ubrzala i dobila na visini sa Krejgom, Porterom ( večeras sasvim solidan defanzivno )Herisom i večeras takođe dobrim Plamlijem potpuno su ubili ritam napada protivnika koje je Marej dokusurio sjajnim poenterskim učinkom. Jokić za svoje ( a bogami i naše ) standardne, poenterski i skakački prosečan, ali se videlo od početka da je orijentisan na asistencije a razklog je svakako i Gober koji ga je oterao iz reketa. Ipak čini se da ,,dužina,, rostera u seriji odnosi prednost, i kao u prvoj utakmici dozvolili su Mičelu da igra ali su ostale prilično dobro zatvorili ( večeras Klarkson vrlo loš ) i da nije bilo lošeg zatvaranja prvog poluvremena i priličnog broja izgubljenih lopti mislim da bi Denver ovo i ranije rešio. Sada se sve ovo baca u vodu i dolazi odlučujuća utakmica u kojoj nema popravnog, momentum je na strani Denvera i mislim da su nešto bliži pobedi, pogotovo ako se limitira minutaža Milsapu i Morisu.

Aleksa

pre 3 godine

ma gdje god je srbin tu je pobijeda. Tako i u nogometu.
Srbi su strašni.
(Crna Guja, 31. avgust 2020 06:34)

Kako god, Srbija za sad jedina od svih EXYU ima prvaka sveta u fudbalu reprezentativnog i klupskog. Vi ostali ste dogurali do doprdaka....

pop hop

pre 3 godine

Neverovatno ali najbolji +- u ekipi denvera ima porter...
(petarczv, 31. avgust 2020 05:18)

Pa valjda ti je napokon došlo iz dupeta u glavu da je plus-minus besmislena statistika, koja ne pokazuje nista specijalno, a pogotovo individualno, tj. za svakog igrača posebno.
To bi ti kao "vrsni poznavalac" NBA lige trebalo da znaš.

Pera Ždera

pre 3 godine

Jeste Marej fenomenalan skorer (posebno kad je "vruc") i ocigledno je napravio korak vise, konstantnost def postaje realnost ALI za tim je bolje da Nikola bude glavna violina u smislu organizacije jer su SVI OSTALI tada dosta bolji i efikasniji.

Previse lopta kod Mareja, mnogo vise izolacija, manje protoka itd. To je super kada odlepi i je moze da promasi ali za timsku kosarku i na duze staze nikako. Samo je trebao da bude konstantiji u vec do sada proverenoj igri Denvera i brzom protoku, prelepoj, leprsavoj igri (prethodne dve sezone i vecim delom ove) sa svojih 20+, 25+ poena a ne da totalno zapleni loptu i doda istu tek posle 15 - 20 sekundi pokusaja sam protiv svih dok ostali sire i coskare?

Jokica sve vise iskljucuje iz njihove "two man" igre koja je tj koja funkcionise fenomenalno. Nikola i najagresivniji, sa konstantim napadanjem na kos I DALJE kreira za druge, ne iskljucuje ih. S' toga ne mora da bude glavni poenter (kao do sada), neka Marej kao izraziti skorer preuzme tu ulogu ali kroz Jokic' ball. Ne zelim da verujem da ovako efikasan Marej zahteva zanemarivanje ipak najboljeg kosarkasa Denvera, Nikole, u tolikom obimu. Svakako je i Nikola dosta kriv. Nije agresivan, ne napada kos pa je mozda i Marej u fazonu "ne zelis ti agresivno, nije frka, ja cu"

Neverovatno koliko ke prisutvo i pritisak Herisa u odbrani obrnulo momentum za Denver. Plamli iznenadjujuce odlican, u odbrani konkretno. Iznenadjujuce u pogledu totalne neupotrebljivosti u POffu inace i do sada. Ako ce bar i ovako uticati, dizati ritam i energiju odbrane, dovoljno. Pored Nikole i ovakvog Mareja (+ povremeno budjenje Portera, Grenta itd) njegova ofanzivna impotentost i nije toliko bitna.

Cole

pre 3 godine

Pa ni sam ne znam sta da mislim.
Denveru su falili i Barton i Heris.
Heris u odbrani kida kao pit bul,
dok Barton leti kao muva bse glave,
a samim tim se otvara prostor za ostale
igrace. Pri tom, Denver ima ozbiljan
problem i sa Milsapom koji je vec
u godinama, MPJ koji je rupetina
u odbrani, kao i sa Kregom koji je
solidan defanzivac ali impotentan
u napadu. U svakom slucaju, Denveru
i Jokicu zelim svu srecu i ulazak
u polufinale konferencije. Poz.

P.S.
Osecam da ce Jokic da pokida
ovu tekmu, bez obzira da li
ce da prodju ili ne.

Aa

pre 3 godine

Pobeda na ledjima Murija. Grant je bio jako dobar ovoga puta, obicno u napadu razocara. Plamli isto skoro bez greske. Gari je izgleda doprineo timu svojim povratkom. Sve u svemu, vecina su odigrali natprosecno osim Jokica i standarno Milsapa.

Nejasan mi je Meloun koji uporno forsira Milsapa, dok na primer ni jednom nije uveo PJ Doziera koji je u prosloj odlicno igrao.

marepp

pre 3 godine

Juta je celu odbranu podredila Jokici i njegovoj igri, tako da je logicno da Marej preuzme tu ulogu, cekamo 7 utakmicu koja ce biti fenomenalna i tu ocekujem da ce Jokic da izdominira Gobera.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Di d'okrenem antenu za prenos?
(Đole Brstina, 31. avgust 2020 03:25)

Đolo, ta ka Novom Sadu!!
Denver je na tu stranu, mozes i namestaj da okrenes tako, onda nema ni zujanja, dobar ton...

Kure

pre 3 godine

Gledao sam, čestitke Denveru, nadam se da će i narednu dobiti.

Jedno malo zapažanje, koje još ne mogu da shvatim (da li je glupavost ili nešto treće), ali zanima me zašto Denver u 4/4 kad ih je Juta non-stop vijala i čuvala vreme nije vršio presing na izvođenju lopte, nego su pet-šest puta za redom puštali Mičela da kotrlja loptu bez kontakta do pola terena i tako štopuje vreme, a i čuva snagu za napad.

Presing čak i nije morao biti jak, mogao je biti lažni presing čisto da ga nateraš da odmah dotakne loptu i da vreme krene.

Ja ne znam koliko igrač mora biti tupav i van bilo kakvog košarkaškog rezona da ovo ne može sam da skonta i u krajnju ruku ako su igrači tupavi kako trener može da dozvoli da mu tu foru prodaju 5-6 napada za redom a da ne reaguje.

Mare

pre 3 godine

Koliko je falio Heris!!! Jeste dao malo poena, i promašio neke šuteve, to je i za očekivati, ali odbranu je podigao na totalno viši nivo. Koliko je dobro zatvarao Klarksona, pa i na startere Jute je išao kao lud, skokovi, krađe i te sitne stvari. Ovog puta Meloun nadmudrio kolegu, ali ni kriv ni dužan, druga postava sa Plamlijem i Herisom je donela prednost. Naravno Mareja ne treba komentarisati, koliko je beše čovek nanizao utakmica sa 40+ poena??? Jokić se na momente gubio, ne voli da igra protiv Gobera, videlo se da je psihički par puta pao, ali dovoljno je dobro igrao, napad mu je zato slabiji, ali kad je Jokić na parketu Denverova odbrana je šuplja, kad se vrati Heris u prvu postavu i podigne minute biće to mnogo bolje.

bradina

pre 3 godine

Denver odlican,svi doprinose Marej najvise,A Micel pokusava da drzi prikljucak ali tesko ce.Slicno kao Doncic, ne moze sam!Gledacemo 7 utakmicu jedino ako Denver ne odigra disciplinovano kao sto rade veceras.

Don

pre 3 godine

Na početku play off-a, na prozivke upućene Mareju da je nekonstantan, rekao sam da je Marej mnogo veliki radnik i da je mnogo porastao kao igrač.
Pokazalo se da sam u pravu, i da je on ipak druga zvezda Denvera!
Bravo Denver, srce mi je puno!
Svaka čast i na popravljenoj odbrani, ovo već liči na nešto!
Idemo da gazimo 7. pa onda da osvetimo brata Dončića i isteramo prljave Kliperse! (znam, zvuči nerealno ali ne i nemoguće)

Bor'ša

pre 3 godine

ma gdje god je srbin tu je pobijeda. Tako i u nogometu.
Srbi su strašni.
(Crna Guja, 31. avgust 2020 06:34)
Nema te na komentarima o Ivici Zubcu!? Sjajne role decko ima...

Pegone

pre 3 godine

Mmmmm malo nervozni u Utah Jazz-u prvo Gober udario nogom stolicu posle Nikoline trojke pa Mitchel prilikom izlazka iz dvorane .Nisam verovao u Denver posle ona tri poraza,srecnoooooooooooo

Slobo. B.

pre 3 godine

Murej je Denver
(White trash, 31. avgust 2020 06:12)

Zahvaljujemo se na 

Uzmimo da Jokic ne igra ili da je povrijedjen ,mislim da bi bila velika vjerovatnoca da bi Denver izgubio utakmicu, toliko ko je Denver..moje misljenje

Back in Black

pre 3 godine

Bili su u kanalu i onda je Melon prepustio sve Mareju ili je Marej rešio da uzme stvar u svoje ruke posle 2:1 za Jutu.Ako pogledamo igru Denvera u regularnom delu i ovo sada to su dva totalno razlicita tima sa istim igracima.Sada Denver više lici na Hjuston nego na Denver.Marej je Harden koji uzme loptu a svi ostali saigraci se sklanjaju i stoje.A najzanimljivije mi je kada vidim Jokica skroz u cosku van linije za tri kao da je Klej Tompson.Sve je to lepo ali za nekoga ko je pratio onu nekada kosarku ja bih ipak voleo da vidim kako se kolju Gober i Jokic ispod koša.Kada gledaš kako se za jedan skok kolju Alonzo i Rodman,Se? i Divac,Juing i Melon itd,itd,kada gledate šta sve mora da uradi Rodman za taj jedan skok.A ovo danas plejmejker ima preko 10 skokova.Jednostavno prosto mi je neverovatno da igraci od 2,15 i više stoje van linije za tri poena,to je evolucija kosarke koja je upropastila taj sport.Aj da su oni ne znam kakvi šuteri,realnost je da su oni isforsorani šuteri,to su postali jer se sada igra takva kosarka i to se trazi od njih.Danas jedan O Nil ne bi imao sta da trazi u NBA.A covek je ikona jedan od najpopularniji sportskih licnosti ikada.

satelit

pre 3 godine

SRAMOTA ME!!!! Ovaj MAREJ nije normalan,vredi sve pare sto su mu dali.... Ali sam opet POGODIO kada sam rekao da Jokara i Jamal moraju da idu blizu 80 poena ako hoce pobedu i to vazi i za 7.!

Roki

pre 3 godine

Petarcz

+- nema nikakve veze sa životom i jako malo može da kaže o individualnom učinku. Možeš igrati 2 minuta bez suta na kos ili učinka u i jednoj statistickoj kategoriji i da imaš odličan +-.

Pogan

pre 3 godine

To bi ti kao "vrsni poznavalac" NBA lige trebalo da znaš.
(pop hop, 31. avgust 2020 08:07)

Ala si ga častio. I pod navodnicima mu je mnogo.
(Nestor I Poslednji, 31. avgust 2020 08:38)

Perica je poznat kao veliki tumač statistike. Kad ekipa za koju navija izgubi, on ode i pogleda odnos slobodnih bacanja - ako ih pobednička ekipa ima više, onda je to više nego jasan dokaz da je poražena ekipa oštećena od strane sudija. Muka.

ultrasrbin

pre 3 godine

I evo sta znaci kada samo marej poentira ili gubi loptu, pravi faul u napadu.
Nema ekipe, a izgleda da nesto ne stima na liniji Jokic-Marej.
Sta treba da uradi Milsap da ga Meloun zakuca na klupu. Nema kretanja ni u odbrani ni u napadu. Prolaze ga kao nista, a sut na nivou amatera koji nije igrao 10 godina.

Sakaluda

pre 3 godine

Neverovatno ali najbolji +- u ekipi denvera ima porter...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 31. avgust 2020 05:18)

Nije to nista neverovatno, vec je to statistika koja nista ne pokazuje, a za koju se hvataju oni koji ne razumeju kosarku ili je od skoro prate!!!

Pera Ždera

pre 3 godine

Nikada mi nece biti jasan. Takav kosarkaski genijalac a cesto ta pasivnost, bez agresivnosti? Covek prvi put sutnuo posle 4 min meca (prvih 8 min dva puta samo) a najbolji igrac svog tima. Ofanzivno nezamenjiv + efikasan ali dzabe.

I to nesutiranje nije bilo iznidjeno nekom specijalnom odbranom. Covek jednostavno ne napada kos i samo gleda da uruci i postavlja blokove od lopte. Kao da zele da se ugravaju a POff uveliko poceo. Igraj konstanto svoju najbolju ofanzivnu kosarku.

Samo blokovi, urucenja, bez spustanja u post. Ako ne prevede loptu, istu dobija posle jedno 3, 4 bloka i odmah je u cirkulaciji urucuje dalje.

Napadni bre kos, videli smo kako to ide cele sezone protiv Gobera + prosli mec, prvu cetvrtinu. Ponavljam se, da takav centar, takvog driblinga, vica i meke ruke u zoni obruca, prethodni mec ne iznudi slobodna bacanja??? Ove po do sada gledanom, isti slucaj. Neshvatljivo.

Pa nece neko drugi napadati ili nadomestiti tvoje projektovane poene. Izrazito timski igrac koji saigrace cini boljima ali isto tako cestom flegmaticnoscu upravo steti timu.

Daa

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.
(Back in Black, 31. avgust 2020 03:21)

To su ljudi koji prate NBA od 2016. Posmatraju ceo NBA kroz Evropu i misle da su veliki strucnjaci. Treba ih ignorisati i lupiti minus kao sto i ja radim.

znanje imanje

pre 3 godine

Marej je vezao par utakmica sa 50 postignutih koseva. Kada je Jokic to uradio? Pa nikad. Ne mogi se porediti jer je Marej neuporedivo bolji i atraktivniji igrac. Jokic jeste dobar ali nije za prvu petorku nekog ozbiljnog tima. Kao sesti igrac bi mogao da igra u najboljim ekipama ali nista vise od toga.
(Milos, 31. avgust 2020 10:50)

Nije za petorku nekog ozbiljnog tima, ali ga neke neznalice izabrase prosle godine za petorku cele NBA... e, moj Milose, ako mislis da bolje znas od njih, unovcito to... nemoj gubiti vreme na diskusijama

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

ma gdje god je srbin tu je pobijeda. Tako i u nogometu.
Srbi su strašni.
(Crna Guja, 31. avgust 2020 06:34)

Ne, samo u košarci i samo kad je hrvat s druge strane.

Srba

pre 3 godine

Zapad kao druga kosarka. Drugacije sudjenje. Toronto Boston dozvoljen kontakt, normalna kosarka, ovdje jurnjava kao muve bez glave, ne smije niko ruku dici da proba blokirati sut. I uvijek je tako. Na zapadu Harden, na istoku batine svakom. Uvijek mi milije odgledati mec istoka.

SRB

pre 3 godine

Jokic bi veceras morao da odigra neverovatan mec da bi Denver ostao u trci. Od ostalih ne ocekujem nista. Marej ce kapiram biti ok sa nekih 20ak poena, a ostali samo da ne budu bas ekstremno losi. Odbrana ce verujem biti barem kao na proslom mecu.
 (Srbin patriota, 31. avgust 2020 02:03)

Murray je nosio ovaj tim na tri play-off utakmice protiv Utah: 31p, 50p, 42p i sada na poluvremenu već ima 25 poena.

Kapiram ja da ti nemaš pojma o košarci. Murray je bio nosilac ovog tima u play off kao što je Mitchell bio za Utah: 31 poen, 50 peona, 42 poena i sada opet 50 poena na zadnjoj utakmici.

Proka

pre 3 godine

@somm pa ako üpogledas ovu seriju imao je on i utakmicu sa 12 poena ali se definitivno popravio i radi naizad ono sto svi ocekuju vec evo 2 godine. Nije dovolöjno i da igra dve a da ga nema jednu. Za te pare mora da ga ima stalno i da ga ima u odbrani. I nije poenta da on postigne 50 i vise nego da Denver dobije. Da nije bilo Herisa dzaba 50 poena Mareja.

WillyWonka

pre 3 godine

Kako sam napisao nakon prethodne utakmice, Meloun je ključeve Denvera dao Mareju i to je to. Jokić nema više glavnu ulogu i ovlaštenja, ali idličan je on i u ovoj novoj ulozi. Zasad se ova kocka Melouna isplatila, a dobiju li sedmu, biće to nevjerovatan povratak. Sve u svemu, Denver u ovom sistemu funkcioniše sasvim dobro i radujem se svakoj narednoj utakmici.

tocka

pre 3 godine

Bravo Denver!
Vratio se Heris i vec je drugačiji. Izmedju njega i Bartona, mnogo je bitniji on jer u napadu ima ko da povuče. Mada ne bi bilo loše da se i Barton u nekom momentu vrati, jer je u odnosu na MPJ-a sam Pipen u odbrani.

ArthurDent

pre 3 godine

Jokic bi veceras morao da odigra neverovatan mec da bi Denver ostao u trci. Od ostalih ne ocekujem nista. Marej ce kapiram biti ok sa nekih 20ak poena, a ostali samo da ne budu bas ekstremno losi. Odbrana ce verujem biti barem kao na proslom mecu.
(Srbin patriota, 31. avgust 2020 02:03)

Dobar si ti poznavalac kosarke, komotno mozes postati analiticar problema migracije pekinske vaske.

objektivno

pre 3 godine

Ako neko ocekuje u danasnje vreme da centar postigne 50 poena u svakoj utakmici tako sto ce driblati loptu sve vreme i sutirati za 3 poena, to je nerealno. Za Jokica je najbolje da nastavi da radi ovo sto radi, tako ce najduze trajati i biti najkorisniji za tim. Velika je stvar biti u stanju da dodas loptu otvorenom igracu. Dobro je sto je bolji u odbrani i u kradji lopte. Nije lose sto se snalazi u napadu kad treba. Sve u svemu super. Ne razumem kriticare koji zele da Jokic bude Micel, nije je to niti to ikada treba da se od njega trazi.

Nestor I Poslednji

pre 3 godine

Neverovatno ali najbolji +- u ekipi denvera ima porter...
(petarczv, 31. avgust 2020 05:18)


To bi ti kao "vrsni poznavalac" NBA lige trebalo da znaš.
(pop hop, 31. avgust 2020 08:07)

Ala si ga častio. I pod navodnicima mu je mnogo.

CarloNS

pre 3 godine

Svaka čast Mariju, ali tek ćemo da vidimo od kakvog je materijala. Jokić je nadigrao Gobera u 5 od 6 utakmica. Mari i Mičel su egal (čak je Mičel bio nešto i bolji). Niti Mari može da čuva Mičela, niti Mičel Marija. Juta ima najboljeg odbrambenog centra, ali bekovi su im truba u odbrani isto kao i Denveru. Čim je ušao Haris u igru odmah je spakovao Klarksona/Konelija. Ko god da prođe dalje, ne verujem da će davati 50 poena protiv Klipersa.

mmiki

pre 3 godine

Ja stvarno ne mogu da verujem da ovi iz Jute šutiraju ovako dobro. Pogadjaju trojke iz nemogućih pozicija. Ako prodju dalje neće moći da ubodu ništa protiv Klipersa. Pazite šta vam kažem. Ljudi u prvih 6 minuta nisu promašili ništa.

milos

pre 3 godine

Marej ubjedljivo al ubjedljivo najbolji igrac Denvera!! A po Srbima, Denver bi se trebao rijesiti tog istog Mareja, hahahahah pa ludilooo

petarczv

pre 3 godine

Donovan mitchell u drugoj četvrtini u kojoj ga je preuzeo grant nije uspeo da postigne nijedan poen iz igre samo 4p i to sa linije slobodnih bacanja

Canadaboy

pre 3 godine

Finalisti zapada ce biti LAL - LAC..... voleli ih ili ne najbolji su, ostali su daleko iza..... istok bi mogao biti Boston - Milwaukee ......

petarczv

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.
(Back in Black, 31. avgust 2020 03:21)
Nesporno je da je vise nego dobar i da ume da odigra vrhunski, problem je sto igrac od 190 miliona ne sme da bude toliko nekonstantan
(zxzxzx, 31. avgust 2020 04:50)

Nekonstan a u proseku u seriji ima 40p...

Frodomir Baginovic

pre 3 godine

Vidim svi spominju Mareja, ali ne vidim da neko ukaze na fenomenalnu partiju Plamlija i Torija koji su pokidali u drugoj cetvrtini u odbrani. Pitanje je sta bi bilo da nisu to uradili. A Marej ko Marej, ostatak meca nosio Denver na ledjima.

zxzxzx

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.
(Back in Black, 31. avgust 2020 03:21)
Nesporno je da je vise nego dobar i da ume da odigra vrhunski, problem je sto igrac od 190 miliona ne sme da bude toliko nekonstantan

JPR24

pre 3 godine

Napokon dobra odbrana, posle prve vetvrine sevnulo, avi su imali rolu, čak i Plamli ! Jedini je Milsap i dalje u bunaru. Ovakvom igrom Denver može dalje, no sve u svemu biće interesantna i napeta sedma utakmica.

ultrasrbin

pre 3 godine

Ako Moris, Milsap i mozda Porter ne odigraju ni minut vise Denver dobija. U suprotnom dzabe odbrana kada Moris sve unisti ulazom iz koga zna da nista nece uraditi ili loptom ka Milsapu koji ce promasiti ako uopste i uzme loptu.

Nikola

pre 3 godine

Upravo u tome i je poanta. Sport u kojem su Srbi daleko bolji a u najbitnijoj ligi svijeta Hrvat ih dominira. To je u nogometu nemoguće da se desi, tu Hrvati dominiraju
(drago, 31. avgust 2020 14:37) 

Koji nas Hrvat dominira? Zubac sa njegovih desetak poena u proseku?

Lee Bruce

pre 3 godine

Nekonstan a u proseku u seriji ima 40p...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 31. avgust 2020 05:13)

Pa jedno je prosek a drugo je biti nekonstantan. Dve utakmice po 50, pa 30 pa 15... Niko ne kaze da mu je prosek los.

Odlican je Marej, a ima tek 23 god. Za godinu dve ima da bude... Nego pazi ovaj podatak, prvi put u istoriji NBA, u playoffu dvoje igraca 50+ poena. Mitchel i Marey : )) I to po dva puta, za sada. To je uspelo Dzordanu i jos nekom ne upamtih kome.

Nego sta sa Porterom, pogodio covek od sedam pokusaja samo jednom, i to zakucavanje. Pa ja sad da izadjem u 05:45 ima da umuljam bar dva puta i to bez zakucavanja : ))

Aleksandar Petrovic

pre 3 godine

Kakav mec takodje za Gerija Herisa! Covek nije igrao toliko dugo, a odmah se video njegov znacaj u odbrani! Nekoliko puta izasao iz njihovog pika i sustigao jutinog beka tako da uopste nije moralo da dodje do preuzimanja, a pogotovo ta njegova energija u odbrani je znacila, nekako je pokrenuo sve igrace tada kad je usao! Plamli bez kosa, ali sjajna odbrana, redak mec da mogu stvarno da ga pohvalim! DOOSTA bolja odbrana sveukupno gledano od svih igraca, dosta teze je juta davala koseve, nije toliko imala otvorene suteve, najvise ih je imala na samom pocetku meca..
Svaka cast momci! Za Mareja i Jokica ne treba trositi reci, Jokic u pravim trenucima ukradene lopte, Marej ovako ako nastavi ide na MVP-a plejofa, a Grant kad treba da trojku. Bravo jos jednom i idemo da dobijemo sledecu pa da se razbiju Klipersi!

petarczv

pre 3 godine

Ali Conley koji nista nije cele sezona mogo da ubode sad u celoj seriji kap da je stef i poslednje sutira iz iz nemoguce pozicije preko ruke odvaljuje tablu i lopta ulazi u kos bez koske hahahahha bas ih ke..a

Vuk

pre 3 godine

Nema zime za Denver! Prolazi Denver dalje! Nema razloga da ne radi šut pored 3 igrača (jedan mora). Odbrana da bude kao u poslednjoj utakmici i nema šta da se priča.

petarczv

pre 3 godine

Kakav start jute kao i u svim utakmicama, jednostavno ne maše. Iako denver ne igra neku specijalnu odbranu opet je neverovatno da u ovakvim procentima i sa ovakvom lakocom pogadjaju. Za sad 100% 6/6

Aleksandar

pre 3 godine

Nema sta sada se od Nikole očekuje da odigra najbolje,zato smo i ostali budni :) Veceras ce da se vidi od kakvog je materijala.

Nikola

pre 3 godine

I sta sad? Hocemo li ikada biti objektivni? Marej je novi lider Denvera i neuporedivo bolji i atraktivniji igrac od Jokica. Ovo sto Jokic sada radi radio je i prosle i pretprosle godine. Nikakvog napretka u njegovoj igri nema.

Locky

pre 3 godine

Poluvreme je. Marej je fenomenalan za sada, ali njega se plašim najviše. Denver će ovo dobiti ako Marej odigra drugo poluvreme timski ili na ovom neverovatnom nivou. Moraju da održe Jutah ispod 30 poena u ostalim četvrtinama i biće sve u redu. U napadu Jokić će dati svoj doprinos i biće bolji nego u prvom poluvremenu. Poster jr nije dao koš u prvom poluvremenu a u drugom očekujemo i njega. Samo smiriti Mareja da ne divlja i pobeda je tu.

Sumadin

pre 3 godine

ako poredjas komentare hronoloski procitaces svakojake, ako ih poredjas po preporuci naicices na zanimljive i po neki zabavan ali ako ih poredjas kao nepreporucene naicices na Back in Black.

Lošmi Legenda

pre 3 godine

Tako je.. Bre
(Milos, 31. avgust 2020 06:12)
Idemo bre..Miloše..tako je..dje su im sad produžeci..haha..
džezeri..opa opa opa opa..pogodi marej ko iz topa..

KOSTA1703

pre 3 godine

drago

Samo ima jedan "mali" problemčić.

Klipersi bez Zupca i dalje prvi kandidati za prsten.
Denver bez Jokića ne bi bio ni na listama.

ultrasrbin

pre 3 godine

Meloun je definitivno neznalica. Milsap u prvoj postavi. Marej ponovo divlja. Ubaccuje i herisa iako nije imao mec 8-9 meseci. Sta ocekuje da Heris bude Dzordan licno. Ili je morao da pocne sa njim i odmah krene sa dobrom odbranom ili ga u ovoj situaciji ne uvodi posto Denveru fali napad.

goran

pre 3 godine

sedam napada zaredom ne poentiraju i umesto da odu na +12 13 samo plus pet,ludi marej moze da drzi loptu do kraja on na 6,5 sekundi do kraja sutira trojku, pre toga faul u napadu, ne znam nadajmo se najboljem u drugom

Srbin patriota

pre 3 godine

Jokic bi veceras morao da odigra neverovatan mec da bi Denver ostao u trci. Od ostalih ne ocekujem nista. Marej ce kapiram biti ok sa nekih 20ak poena, a ostali samo da ne budu bas ekstremno losi. Odbrana ce verujem biti barem kao na proslom mecu.

goran

pre 3 godine

u 1/4 denver sut iz igre 62,5 i opet -8 tj sad sest, sto manje morisa i milsapa na terenu i moci ce da se igra, juta sutira 66 posto, nemoguce sta im sve ulazi, mada i denver igra odbranu kao u prijateljskoj

satelit

pre 3 godine

Ljudi JUTA je bolja,uigranija ekipa,sa boljim ,skolovanijim trenerom...DENVER moze da dobije samo ako JOKIC i JM izdominiraju sa oko 70 plus poena..Nadam se otkazu Melona i postavljanu Nejta Mekmilana za trenera Denvera (ako hoce i ako je pameti kod grumenja)

Milos

pre 3 godine

Marej je vezao par utakmica sa 50 postignutih koseva. Kada je Jokic to uradio? Pa nikad. Ne mogi se porediti jer je Marej neuporedivo bolji i atraktivniji igrac. Jokic jeste dobar ali nije za prvu petorku nekog ozbiljnog tima. Kao sesti igrac bi mogao da igra u najboljim ekipama ali nista vise od toga.

Sasa

pre 3 godine

Još nešto. Zubac u zadnje 4 tekme fascinatnih 70% suta, 13.5 poena, 7 skokova, 27 minuta u prosjeku. Pobijedio. Bitan.
Marjanovic u zadnje 4 tekme 50%, 6.5 poena, 4.5 skoka, 15 minuta u prosjeku. Izgubio.
Cijeli play-off Marjanovic 13 minuta u prosjeku. I još u gubitnika timu. Potpuno nebitan.
Zubac 25 minuta u 1. favoritu za naslov (tako kažu kladionice). Zubac 65 % suta, Jokic 50%.
(drago, 31. avgust 2020 16:01) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Upravo si uporedio All star igraca sa prosecnim kosarkasem NBA lige. Sta ti i kome pokusavas dokazati.... Uzalud je jer zivis u licnoj iluziji.

goran

pre 3 godine

ne moze sa morisom u petorci nista da sacuvaju, ocajno krecu svaku sa njim, mora dozir da cuva micela, grantu bezi konstantno, mora i jokic da izlazi blize liniji za tri na goberove visoke blokove, opet juta za tri sutira kao na treningu

mmiki

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.
(Back in Black, 31. avgust 2020 03:21)

Pa ako pratiš sve utakmice Denvera videćeš da igra peosečno celu sezonu, da ne može da veže 2 dobre utakmice. Katastrofa je odigrao regularni deo sezone. A takvi kao ti što dodju da gledaju samo plej of, misle da su videli sve. U plej ofu prošle godine Marej se nije video. Nadam se da je napokon počeo da igra. Pozdrav.

Locky

pre 3 godine

Neverovatno koliko nemaju rešenja za Mičela. Nadam se da ce nešto smisliti jer ovo ne miriše na dobro. Prva 3 suta je pogodio i biće jako tesko da mu se poljupca samopouzdanje. Sve je moguće....

zmajognjeni

pre 3 godine

U NBA ligi, sada, nisam siguran za evropsku, je pravilo da vreme preostalo za igru ide cim lopta ima kontakt sa terenom ili igracem, dok vreme za napad ide kada igrac ima kontakt sa loptom. Tako da je vreme za igru islo u tim situacijama dok je vreme za napada stajalo. Sad, druga je stvar to sto se Micel odmarao i kako su odlucili da igraju odbranu nad njim.
(zmajognjeni, 31. avgust 2020 09:05)

Ovo se odnosi kada vreme nije zauztavljeno. Odnosno posle kosa koji nije u poslednjem minutu cetvrtine (poslednja dva minuta utakmice). Lose sam se izrazio i lose objasnio. Vreme ide svakako ako se nije zaustavljalo, a ne zaustavlja se posle kosa. Tako da lopta se kotrlja, vreme ide, a za napad pocinje kada je igrac dodirne. Pogresio sam u objasnjavamju.

Joj

pre 3 godine

Ne znam da li jos neko deli moje misljenje, ali meni se cini da Jokic nije nesto napredovao od prosle sezone... mozda gresim iskreno. Na to sam iskreno pomislio prosle sezone kad mi je palo na pamet da moze da udje u stagnaciju (oko 20-10-6) i posle krece na dole. Placen je kao superzvezda, ali imam utisak kao da nije jos tu, a mozda nikada nece ni biti nego ce ostati kao zvezda tima ali nec biti u rangu igraca koji imaju njegov ugovor.

bradina

pre 3 godine

Za Dzordza sve vas koji isticete Zubca iznad Jokica,poruka da je Zubac epizodista u timu gde vedre i oblace Lenardkad ,dok je Jokic all star igrac i vazan sraf u svom timu.Ovim nimalo ne omalozavam igru Zubca ali Jokic je drugi par opanaka i o njemu se govori sa razlogom kad se prica o Denveru.Nisam cuo da preterano govore o Zubcu,zar ne! Pitajte Seka i ser Carlsa.Pa o Bobiju se vise prica a on je bas epizodista,ali je najsimpaticniji lik NBA.

ultrasrbin

pre 3 godine

Sasvim OK za sada, ali nekoliko zakljucaka.

Meloun pogodio sa odbranom u prvom delu druge cetvrtine. KOnacno nesto od njega.
Plamli prijatno iznenadjenje
Milsap mozda bolje da zameni Melouna i da veci doprinos ekipi na taj nacin
Grant da ide u 3 PM. Opalio je nerezonsku 3 i ubio momentum ekipe. Ostalo na nivou prosecnog basketasa.
Kreg bar u odbrani ubija, ali u napadu uvek pitanje sta ce biti
Porter neka ide da odmara posto odbranu igra gore i od Jokica, a u napadu divlja
Marej je odlucio da igra sam pa sta bude. I pored svih postignutih poena problem je sto nece dati loptu nikom i kada ne ide. Ubio je ekipu zadnja 3 minuta i osim one povratne Jokicu (koju je ovaj izgleda i trazio) on je klasican basketas i boli ga uvo za ekipu. Samo da napuni svoju statistiku.
Moris da ne prilazi parketu, a drugi plej samo da pazi na zaletanje i nepotreban faul.

Demar Derozan

pre 3 godine

Uz svo postovanje doprinosa Jokica i drugih igraca, moze da se kaze da je Dz Marej lider Nagetsa. Odskocio je od drugih u plej of seriji. Moze i on da ima los dan, ali vezao je nekolilo odlicnih tekmi koje je resavao kada je bilo gusto, posebno u drugom delu.

Ivan

pre 3 godine

Ne pratim previse kosarku da budem iskren ali toliko sam procitao komentara o Harisu. Jaooo kad se vrati Micel kosa nece dati. I tako ja lepo odigram juce da Micel daje manje od 31.5 kad ono medjutim. Micel opet 44 poena. I pored toga danas se nastavlja prica o Harisu kako je spektakularno odigrao odbranu. Nesto mi se ne slaze ovde.

zmajognjeni

pre 3 godine

Gledao sam, čestitke Denveru, nadam se da će i narednu dobiti.

Jedno malo zapažanje, koje još ne mogu da shvatim (da li je glupavost ili nešto treće), ali zanima me zašto Denver u 4/4 kad ih je Juta non-stop vijala i čuvala vreme nije vršio presing na izvođenju lopte, nego su pet-šest puta za redom puštali Mičela da kotrlja loptu bez kontakta do pola terena i tako štopuje vreme, a i čuva snagu za napad.

Presing čak i nije morao biti jak, mogao je biti lažni presing čisto da ga nateraš da odmah dotakne loptu i da vreme krene.

Ja ne znam koliko igrač mora biti tupav i van bilo kakvog košarkaškog rezona da ovo ne može sam da skonta i u krajnju ruku ako su igrači tupavi kako trener može da dozvoli da mu tu foru prodaju 5-6 napada za redom a da ne reaguje.
(Kure, 31. avgust 2020 08:06)

U NBA ligi, sada, nisam siguran za evropsku, je pravilo da vreme preostalo za igru ide cim lopta ima kontakt sa terenom ili igracem, dok vreme za napad ide kada igrac ima kontakt sa loptom. Tako da je vreme za igru islo u tim situacijama dok je vreme za napada stajalo. Sad, druga je stvar to sto se Micel odmarao i kako su odlucili da igraju odbranu nad njim.

Серби, народ најстарији!!!

pre 3 godine

Нада умире последња али у овом случају џаба. Денвер испада.

drago

pre 3 godine

Nikola

Još nešto. Zubac u zadnje 4 tekme fascinatnih 70% suta, 13.5 poena, 7 skokova, 27 minuta u prosjeku. Pobijedio. Bitan.
Marjanovic u zadnje 4 tekme 50%, 6.5 poena, 4.5 skoka, 15 minuta u prosjeku. Izgubio.
Cijeli play-off Marjanovic 13 minuta u prosjeku. I još u gubitnika timu. Potpuno nebitan.
Zubac 25 minuta u 1. favoritu za naslov (tako kažu kladionice). Zubac 65 % suta, Jokic 50%.

drago

pre 3 godine

Zigfrid

Upravo u tome i je poanta. Sport u kojem su Srbi daleko bolji a u najbitnijoj ligi svijeta Hrvat ih dominira. To je u nogometu nemoguće da se desi, tu Hrvati dominiraju

drago

pre 3 godine

Nikola

Onaj koji je pobijedio.
A košarka nisu samo poeni, već da si standardan i da pobjedjujes. On je tu da brine o obrani i zabije sta mu dodaju (60% u play-offu, ima bolji postotak od Jokica), drugi su da zabijaju.

drago

pre 3 godine

Sasa

Ali Star igrač koji još nije igrao ni u konferencijskom finalu.
Zubac ne može biti prosječan ako je prva petorka prvog favorita za naslov. I to jos mlad igrač koji će biti još bolji.
Nisam ja njih usporedjivao samo navodim kako Zubac ima odlicnu realizaciju. Uostalom 6. je po realizaciji u cijeloj ligi, 1. po realizaciji kad se gleda ovaj play-off.

KOSTA1703

Provjeri ti to još jednom. Zubac ima uvjerljivo najbolji +/- u doigravanju u ekipi jer je odličan u obrani a obrana donosi trofeje.
Jokic je odličan u napadu ali očajan u obrani i zato nikad neće ništa osvojiti. Prije će to Zubac napraviti.

Uostalom citaj: https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2208971

Milos

pre 3 godine

Marej je vezao par utakmica sa 50 postignutih koseva. Kada je Jokic to uradio? Pa nikad. Ne mogi se porediti jer je Marej neuporedivo bolji i atraktivniji igrac. Jokic jeste dobar ali nije za prvu petorku nekog ozbiljnog tima. Kao sesti igrac bi mogao da igra u najboljim ekipama ali nista vise od toga.

Nikola

pre 3 godine

I sta sad? Hocemo li ikada biti objektivni? Marej je novi lider Denvera i neuporedivo bolji i atraktivniji igrac od Jokica. Ovo sto Jokic sada radi radio je i prosle i pretprosle godine. Nikakvog napretka u njegovoj igri nema.

milos

pre 3 godine

Marej ubjedljivo al ubjedljivo najbolji igrac Denvera!! A po Srbima, Denver bi se trebao rijesiti tog istog Mareja, hahahahah pa ludilooo

Canadaboy

pre 3 godine

Finalisti zapada ce biti LAL - LAC..... voleli ih ili ne najbolji su, ostali su daleko iza..... istok bi mogao biti Boston - Milwaukee ......

Joj

pre 3 godine

Ne znam da li jos neko deli moje misljenje, ali meni se cini da Jokic nije nesto napredovao od prosle sezone... mozda gresim iskreno. Na to sam iskreno pomislio prosle sezone kad mi je palo na pamet da moze da udje u stagnaciju (oko 20-10-6) i posle krece na dole. Placen je kao superzvezda, ali imam utisak kao da nije jos tu, a mozda nikada nece ni biti nego ce ostati kao zvezda tima ali nec biti u rangu igraca koji imaju njegov ugovor.

Back in Black

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.

Серби, народ најстарији!!!

pre 3 godine

Нада умире последња али у овом случају џаба. Денвер испада.

petarczv

pre 3 godine

Ovo sto rade marej i Mitchel su neverovatne stvari. Ovako nesto nikad nisam video. Gledali smo curryja i tompsona ali da kroz celu seriju ovako pogadjaju i to u strasno visokim procentima to niko nije radio... I posle neko pominje evropsku kosarku a nba naziva cirkusom...

drago

pre 3 godine

Nikola

Još nešto. Zubac u zadnje 4 tekme fascinatnih 70% suta, 13.5 poena, 7 skokova, 27 minuta u prosjeku. Pobijedio. Bitan.
Marjanovic u zadnje 4 tekme 50%, 6.5 poena, 4.5 skoka, 15 minuta u prosjeku. Izgubio.
Cijeli play-off Marjanovic 13 minuta u prosjeku. I još u gubitnika timu. Potpuno nebitan.
Zubac 25 minuta u 1. favoritu za naslov (tako kažu kladionice). Zubac 65 % suta, Jokic 50%.

Lee Bruce

pre 3 godine

Nekonstan a u proseku u seriji ima 40p...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 31. avgust 2020 05:13)

Pa jedno je prosek a drugo je biti nekonstantan. Dve utakmice po 50, pa 30 pa 15... Niko ne kaze da mu je prosek los.

Odlican je Marej, a ima tek 23 god. Za godinu dve ima da bude... Nego pazi ovaj podatak, prvi put u istoriji NBA, u playoffu dvoje igraca 50+ poena. Mitchel i Marey : )) I to po dva puta, za sada. To je uspelo Dzordanu i jos nekom ne upamtih kome.

Nego sta sa Porterom, pogodio covek od sedam pokusaja samo jednom, i to zakucavanje. Pa ja sad da izadjem u 05:45 ima da umuljam bar dva puta i to bez zakucavanja : ))

zmajognjeni

pre 3 godine

Gledao sam, čestitke Denveru, nadam se da će i narednu dobiti.

Jedno malo zapažanje, koje još ne mogu da shvatim (da li je glupavost ili nešto treće), ali zanima me zašto Denver u 4/4 kad ih je Juta non-stop vijala i čuvala vreme nije vršio presing na izvođenju lopte, nego su pet-šest puta za redom puštali Mičela da kotrlja loptu bez kontakta do pola terena i tako štopuje vreme, a i čuva snagu za napad.

Presing čak i nije morao biti jak, mogao je biti lažni presing čisto da ga nateraš da odmah dotakne loptu i da vreme krene.

Ja ne znam koliko igrač mora biti tupav i van bilo kakvog košarkaškog rezona da ovo ne može sam da skonta i u krajnju ruku ako su igrači tupavi kako trener može da dozvoli da mu tu foru prodaju 5-6 napada za redom a da ne reaguje.
(Kure, 31. avgust 2020 08:06)

U NBA ligi, sada, nisam siguran za evropsku, je pravilo da vreme preostalo za igru ide cim lopta ima kontakt sa terenom ili igracem, dok vreme za napad ide kada igrac ima kontakt sa loptom. Tako da je vreme za igru islo u tim situacijama dok je vreme za napada stajalo. Sad, druga je stvar to sto se Micel odmarao i kako su odlucili da igraju odbranu nad njim.

drago

pre 3 godine

Zigfrid

Upravo u tome i je poanta. Sport u kojem su Srbi daleko bolji a u najbitnijoj ligi svijeta Hrvat ih dominira. To je u nogometu nemoguće da se desi, tu Hrvati dominiraju

Back in Black

pre 3 godine

Pa ako pratiš sve utakmice Denvera videćeš da igra peosečno celu sezonu, da ne može da veže 2 dobre utakmice. Katastrofa je odigrao regularni deo sezone. A takvi kao ti što dodju da gledaju samo plej of, misle da su videli sve. U plej ofu prošle godine Marej se nije video. Nadam se da je napokon počeo da igra. Pozdrav.
(mmiki, 31. avgust 2020 03:58)
Takvi kao ja pratimo NBA jos od finala 1993 Bulsa i Finiksa koje je gazda Jezda prenosio na Jugoskandik kanalu.Verovatno se tvoji u to vreme jos nisu ni smuvali.

Srbin patriota

pre 3 godine

Jokic bi veceras morao da odigra neverovatan mec da bi Denver ostao u trci. Od ostalih ne ocekujem nista. Marej ce kapiram biti ok sa nekih 20ak poena, a ostali samo da ne budu bas ekstremno losi. Odbrana ce verujem biti barem kao na proslom mecu.

Back in Black

pre 3 godine

Bili su u kanalu i onda je Melon prepustio sve Mareju ili je Marej rešio da uzme stvar u svoje ruke posle 2:1 za Jutu.Ako pogledamo igru Denvera u regularnom delu i ovo sada to su dva totalno razlicita tima sa istim igracima.Sada Denver više lici na Hjuston nego na Denver.Marej je Harden koji uzme loptu a svi ostali saigraci se sklanjaju i stoje.A najzanimljivije mi je kada vidim Jokica skroz u cosku van linije za tri kao da je Klej Tompson.Sve je to lepo ali za nekoga ko je pratio onu nekada kosarku ja bih ipak voleo da vidim kako se kolju Gober i Jokic ispod koša.Kada gledaš kako se za jedan skok kolju Alonzo i Rodman,Se? i Divac,Juing i Melon itd,itd,kada gledate šta sve mora da uradi Rodman za taj jedan skok.A ovo danas plejmejker ima preko 10 skokova.Jednostavno prosto mi je neverovatno da igraci od 2,15 i više stoje van linije za tri poena,to je evolucija kosarke koja je upropastila taj sport.Aj da su oni ne znam kakvi šuteri,realnost je da su oni isforsorani šuteri,to su postali jer se sada igra takva kosarka i to se trazi od njih.Danas jedan O Nil ne bi imao sta da trazi u NBA.A covek je ikona jedan od najpopularniji sportskih licnosti ikada.

mmiki

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.
(Back in Black, 31. avgust 2020 03:21)

Pa ako pratiš sve utakmice Denvera videćeš da igra peosečno celu sezonu, da ne može da veže 2 dobre utakmice. Katastrofa je odigrao regularni deo sezone. A takvi kao ti što dodju da gledaju samo plej of, misle da su videli sve. U plej ofu prošle godine Marej se nije video. Nadam se da je napokon počeo da igra. Pozdrav.

ultrasrbin

pre 3 godine

Meloun je definitivno neznalica. Milsap u prvoj postavi. Marej ponovo divlja. Ubaccuje i herisa iako nije imao mec 8-9 meseci. Sta ocekuje da Heris bude Dzordan licno. Ili je morao da pocne sa njim i odmah krene sa dobrom odbranom ili ga u ovoj situaciji ne uvodi posto Denveru fali napad.

Pera Ždera

pre 3 godine

Weber neverovatno dobro vidi kosarku i pitko je komentarise. Primetio kako lopta za sekund ili vise kasni u sledecem dodavanju, posebno prema Nikoli. nema onog tecnog, pravovremenog protoka. Odbrana konstanto uspeva ta se regenerise kroz dribling, dva tri vise kod Morisa, Mareja, Milsapa da ne spominjem. Vec neko vreme je ubedljivo najveci problem Denevra. Konkretno njegova nametnuta uloga, minutaza i izolacije.

Jos jedan odlican komentar Webera iz prvog poluvremena, za Nikolu - njegova nesebicnost je njegov najveci dar ali i najveca mana. To je to.

Ivan

pre 3 godine

Ne pratim previse kosarku da budem iskren ali toliko sam procitao komentara o Harisu. Jaooo kad se vrati Micel kosa nece dati. I tako ja lepo odigram juce da Micel daje manje od 31.5 kad ono medjutim. Micel opet 44 poena. I pored toga danas se nastavlja prica o Harisu kako je spektakularno odigrao odbranu. Nesto mi se ne slaze ovde.

ultrasrbin

pre 3 godine

Sasvim OK za sada, ali nekoliko zakljucaka.

Meloun pogodio sa odbranom u prvom delu druge cetvrtine. KOnacno nesto od njega.
Plamli prijatno iznenadjenje
Milsap mozda bolje da zameni Melouna i da veci doprinos ekipi na taj nacin
Grant da ide u 3 PM. Opalio je nerezonsku 3 i ubio momentum ekipe. Ostalo na nivou prosecnog basketasa.
Kreg bar u odbrani ubija, ali u napadu uvek pitanje sta ce biti
Porter neka ide da odmara posto odbranu igra gore i od Jokica, a u napadu divlja
Marej je odlucio da igra sam pa sta bude. I pored svih postignutih poena problem je sto nece dati loptu nikom i kada ne ide. Ubio je ekipu zadnja 3 minuta i osim one povratne Jokicu (koju je ovaj izgleda i trazio) on je klasican basketas i boli ga uvo za ekipu. Samo da napuni svoju statistiku.
Moris da ne prilazi parketu, a drugi plej samo da pazi na zaletanje i nepotreban faul.

nekatamo

pre 3 godine

Navukla sam se na gledanje Denvera u nenormalne sate kao da sam u srednjoj i da ne moram na posao za par sati ko budala. Ali neka, bas mi je stalo da se provuku dalje

Daa

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.
(Back in Black, 31. avgust 2020 03:21)

To su ljudi koji prate NBA od 2016. Posmatraju ceo NBA kroz Evropu i misle da su veliki strucnjaci. Treba ih ignorisati i lupiti minus kao sto i ja radim.

zxzxzx

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.
(Back in Black, 31. avgust 2020 03:21)
Nesporno je da je vise nego dobar i da ume da odigra vrhunski, problem je sto igrac od 190 miliona ne sme da bude toliko nekonstantan

WillyWonka

pre 3 godine

Kako sam napisao nakon prethodne utakmice, Meloun je ključeve Denvera dao Mareju i to je to. Jokić nema više glavnu ulogu i ovlaštenja, ali idličan je on i u ovoj novoj ulozi. Zasad se ova kocka Melouna isplatila, a dobiju li sedmu, biće to nevjerovatan povratak. Sve u svemu, Denver u ovom sistemu funkcioniše sasvim dobro i radujem se svakoj narednoj utakmici.

satelit

pre 3 godine

Ljudi JUTA je bolja,uigranija ekipa,sa boljim ,skolovanijim trenerom...DENVER moze da dobije samo ako JOKIC i JM izdominiraju sa oko 70 plus poena..Nadam se otkazu Melona i postavljanu Nejta Mekmilana za trenera Denvera (ako hoce i ako je pameti kod grumenja)

petarczv

pre 3 godine

Gledam bre ovo i stvarno su strucnjaci iz zemlje Srbije u pravu, ovaj Marej veze nema.Daj bre trejduj to kakav Marej.Non stop citam neke komentare kako Marej nema pojma i mora da se trejduje i stvarno decko zalutao u NBA.Oj Srbijo medju šljivama.
(Back in Black, 31. avgust 2020 03:21)
Nesporno je da je vise nego dobar i da ume da odigra vrhunski, problem je sto igrac od 190 miliona ne sme da bude toliko nekonstantan
(zxzxzx, 31. avgust 2020 04:50)

Nekonstan a u proseku u seriji ima 40p...

milan

pre 3 godine

Valjda neće Marej opet koleno, povrede, loša-prosečna igra u većem delu regularne sezone sa povremenim bljeskovima i izlivima ludila. Svaka mu vala čast, ali treba stići do je....g plejofa...Da neko ne krene da pljuje Jokića, SVE sezone igra bez povreda sa odličnom statistikom i u regularnom delu i plejofu. Nije lider, to je ok, ali Mareja plaćaju basnoslovno unapred da bi bio lider, dok Jokić malteriše i zida.

Splinter

pre 3 godine

Da nije 'Rone imali bi domaci teren i prosli bi ove mormone posle 5 utakmica.

Ali nema veze svi znaju da se Lebron plasi Nindza Kornjace WestBricka jer Diznilend ima veliku mrezu kanalizacionih tunela.

Aleksa

pre 3 godine

ma gdje god je srbin tu je pobijeda. Tako i u nogometu.
Srbi su strašni.
(Crna Guja, 31. avgust 2020 06:34)

Kako god, Srbija za sad jedina od svih EXYU ima prvaka sveta u fudbalu reprezentativnog i klupskog. Vi ostali ste dogurali do doprdaka....

Demar Derozan

pre 3 godine

Uz svo postovanje doprinosa Jokica i drugih igraca, moze da se kaze da je Dz Marej lider Nagetsa. Odskocio je od drugih u plej of seriji. Moze i on da ima los dan, ali vezao je nekolilo odlicnih tekmi koje je resavao kada je bilo gusto, posebno u drugom delu.

drago

pre 3 godine

Nikola

Onaj koji je pobijedio.
A košarka nisu samo poeni, već da si standardan i da pobjedjujes. On je tu da brine o obrani i zabije sta mu dodaju (60% u play-offu, ima bolji postotak od Jokica), drugi su da zabijaju.

Western Devil

pre 3 godine

Lepo kaže Kris Veber, moderni bekovi su sidestep trojke izmislili i doveli do savršenstva. Više uopšte nisam uveren da bi one "muške" odbrane iz perioda 1985-1995 mogle da se nose sa njima onako lako kao što bi se mislilo. NBA je definitivno evoluirao, baš me zanima šta će igrači 2040 da izmisle, horog trojku iz dvokoraka?

Toliko mladog talenta, NBA je u dobrim rukama.

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

Jokić lalinski - kad ima neko drugi u timu kome ide, šta da se cima. 24 poena, puna kapa :) . On razbije samo kad nema ko drugi da igra.

Milan

pre 3 godine

Nerešiva enigma za Melouna - kako braniti pick n roll kojim Utah napada Jokica u SVAKOM napadu... Odličan trener za razvoj i motivaciju mladih igrača; nikakav kad treba da se vodi utakmica...

Pera Ždera

pre 3 godine

Nikada mi nece biti jasan. Takav kosarkaski genijalac a cesto ta pasivnost, bez agresivnosti? Covek prvi put sutnuo posle 4 min meca (prvih 8 min dva puta samo) a najbolji igrac svog tima. Ofanzivno nezamenjiv + efikasan ali dzabe.

I to nesutiranje nije bilo iznidjeno nekom specijalnom odbranom. Covek jednostavno ne napada kos i samo gleda da uruci i postavlja blokove od lopte. Kao da zele da se ugravaju a POff uveliko poceo. Igraj konstanto svoju najbolju ofanzivnu kosarku.

Samo blokovi, urucenja, bez spustanja u post. Ako ne prevede loptu, istu dobija posle jedno 3, 4 bloka i odmah je u cirkulaciji urucuje dalje.

Napadni bre kos, videli smo kako to ide cele sezone protiv Gobera + prosli mec, prvu cetvrtinu. Ponavljam se, da takav centar, takvog driblinga, vica i meke ruke u zoni obruca, prethodni mec ne iznudi slobodna bacanja??? Ove po do sada gledanom, isti slucaj. Neshvatljivo.

Pa nece neko drugi napadati ili nadomestiti tvoje projektovane poene. Izrazito timski igrac koji saigrace cini boljima ali isto tako cestom flegmaticnoscu upravo steti timu.

Cole

pre 3 godine

Pa ni sam ne znam sta da mislim.
Denveru su falili i Barton i Heris.
Heris u odbrani kida kao pit bul,
dok Barton leti kao muva bse glave,
a samim tim se otvara prostor za ostale
igrace. Pri tom, Denver ima ozbiljan
problem i sa Milsapom koji je vec
u godinama, MPJ koji je rupetina
u odbrani, kao i sa Kregom koji je
solidan defanzivac ali impotentan
u napadu. U svakom slucaju, Denveru
i Jokicu zelim svu srecu i ulazak
u polufinale konferencije. Poz.

P.S.
Osecam da ce Jokic da pokida
ovu tekmu, bez obzira da li
ce da prodju ili ne.

marepp

pre 3 godine

Juta je celu odbranu podredila Jokici i njegovoj igri, tako da je logicno da Marej preuzme tu ulogu, cekamo 7 utakmicu koja ce biti fenomenalna i tu ocekujem da ce Jokic da izdominira Gobera.

Pera Ždera

pre 3 godine

Jeste Marej fenomenalan skorer (posebno kad je "vruc") i ocigledno je napravio korak vise, konstantnost def postaje realnost ALI za tim je bolje da Nikola bude glavna violina u smislu organizacije jer su SVI OSTALI tada dosta bolji i efikasniji.

Previse lopta kod Mareja, mnogo vise izolacija, manje protoka itd. To je super kada odlepi i je moze da promasi ali za timsku kosarku i na duze staze nikako. Samo je trebao da bude konstantiji u vec do sada proverenoj igri Denvera i brzom protoku, prelepoj, leprsavoj igri (prethodne dve sezone i vecim delom ove) sa svojih 20+, 25+ poena a ne da totalno zapleni loptu i doda istu tek posle 15 - 20 sekundi pokusaja sam protiv svih dok ostali sire i coskare?

Jokica sve vise iskljucuje iz njihove "two man" igre koja je tj koja funkcionise fenomenalno. Nikola i najagresivniji, sa konstantim napadanjem na kos I DALJE kreira za druge, ne iskljucuje ih. S' toga ne mora da bude glavni poenter (kao do sada), neka Marej kao izraziti skorer preuzme tu ulogu ali kroz Jokic' ball. Ne zelim da verujem da ovako efikasan Marej zahteva zanemarivanje ipak najboljeg kosarkasa Denvera, Nikole, u tolikom obimu. Svakako je i Nikola dosta kriv. Nije agresivan, ne napada kos pa je mozda i Marej u fazonu "ne zelis ti agresivno, nije frka, ja cu"

Neverovatno koliko ke prisutvo i pritisak Herisa u odbrani obrnulo momentum za Denver. Plamli iznenadjujuce odlican, u odbrani konkretno. Iznenadjujuce u pogledu totalne neupotrebljivosti u POffu inace i do sada. Ako ce bar i ovako uticati, dizati ritam i energiju odbrane, dovoljno. Pored Nikole i ovakvog Mareja (+ povremeno budjenje Portera, Grenta itd) njegova ofanzivna impotentost i nije toliko bitna.

ultrasrbin

pre 3 godine

I evo sta znaci kada samo marej poentira ili gubi loptu, pravi faul u napadu.
Nema ekipe, a izgleda da nesto ne stima na liniji Jokic-Marej.
Sta treba da uradi Milsap da ga Meloun zakuca na klupu. Nema kretanja ni u odbrani ni u napadu. Prolaze ga kao nista, a sut na nivou amatera koji nije igrao 10 godina.

Don

pre 3 godine

Na početku play off-a, na prozivke upućene Mareju da je nekonstantan, rekao sam da je Marej mnogo veliki radnik i da je mnogo porastao kao igrač.
Pokazalo se da sam u pravu, i da je on ipak druga zvezda Denvera!
Bravo Denver, srce mi je puno!
Svaka čast i na popravljenoj odbrani, ovo već liči na nešto!
Idemo da gazimo 7. pa onda da osvetimo brata Dončića i isteramo prljave Kliperse! (znam, zvuči nerealno ali ne i nemoguće)

Aa

pre 3 godine

Pobeda na ledjima Murija. Grant je bio jako dobar ovoga puta, obicno u napadu razocara. Plamli isto skoro bez greske. Gari je izgleda doprineo timu svojim povratkom. Sve u svemu, vecina su odigrali natprosecno osim Jokica i standarno Milsapa.

Nejasan mi je Meloun koji uporno forsira Milsapa, dok na primer ni jednom nije uveo PJ Doziera koji je u prosloj odlicno igrao.

KRUNSKA

pre 3 godine

BRAVO Denver, odlicna utakmica! Bolesno dobri Marej i odlicni Jokic - 71 poen, 17 asistencija!!! Grant tacno to sto treba da bude u ekipi (oseca se jos prostora za njega!), Haris naokon, i potpuno druga prica u rotaciji. "Porter" - skandalozan procenat suta i za 2 i 3, ali ulazice to nekoj od sledecih...i 11 skokova! Mislim da je ovo jedna od najbolje VODJENIH utakmica u seriji od strane Melouna, nista mu ovaj nije mogao veceras... Stice se utisak da je momentum definitivno i nepovratno na strani Denvera, i da su "naucili" da igraju sa sjajnom Jutom, zaista ne vidim kako i na koji nacin ih mogu dobiti u sedmoj, osim ako Nagetsi "padnu", nije im dan itd. Milina gledati i mareja i Micela, ne buducnost vec sadasnjost NBA kosarke!

Srba

pre 3 godine

Zapad kao druga kosarka. Drugacije sudjenje. Toronto Boston dozvoljen kontakt, normalna kosarka, ovdje jurnjava kao muve bez glave, ne smije niko ruku dici da proba blokirati sut. I uvijek je tako. Na zapadu Harden, na istoku batine svakom. Uvijek mi milije odgledati mec istoka.

Dragan Feliks

pre 3 godine

Sjajno a sad majstorica. Marej brutalan , Jokić i Grent u napadu pomogli, odbrana daleko bolja osim u prvoj četvrtini. Gotovo u potpunosti su sprečili protok lopte i punili su reket ostavljajući im prostor za šut. Dok je Juti šut za tri bio iznad prosečan bili su utakmici, čim je stao počeli su da se dave, ali ih je fascinantni Mičel držeo u životu do kraja. Startna postava Denvera najgora moguća defanzivna kombinacija sa sporim Jokićem i još sporijim Milsapom, niskim Morisom i defanzivno lošim Marejem, Grent tu ne može da zakrpi sam. Čim se postava ubrzala i dobila na visini sa Krejgom, Porterom ( večeras sasvim solidan defanzivno )Herisom i večeras takođe dobrim Plamlijem potpuno su ubili ritam napada protivnika koje je Marej dokusurio sjajnim poenterskim učinkom. Jokić za svoje ( a bogami i naše ) standardne, poenterski i skakački prosečan, ali se videlo od početka da je orijentisan na asistencije a razklog je svakako i Gober koji ga je oterao iz reketa. Ipak čini se da ,,dužina,, rostera u seriji odnosi prednost, i kao u prvoj utakmici dozvolili su Mičelu da igra ali su ostale prilično dobro zatvorili ( večeras Klarkson vrlo loš ) i da nije bilo lošeg zatvaranja prvog poluvremena i priličnog broja izgubljenih lopti mislim da bi Denver ovo i ranije rešio. Sada se sve ovo baca u vodu i dolazi odlučujuća utakmica u kojoj nema popravnog, momentum je na strani Denvera i mislim da su nešto bliži pobedi, pogotovo ako se limitira minutaža Milsapu i Morisu.

Bor'ša

pre 3 godine

ma gdje god je srbin tu je pobijeda. Tako i u nogometu.
Srbi su strašni.
(Crna Guja, 31. avgust 2020 06:34)
Nema te na komentarima o Ivici Zubcu!? Sjajne role decko ima...

Locky

pre 3 godine

Poluvreme je. Marej je fenomenalan za sada, ali njega se plašim najviše. Denver će ovo dobiti ako Marej odigra drugo poluvreme timski ili na ovom neverovatnom nivou. Moraju da održe Jutah ispod 30 poena u ostalim četvrtinama i biće sve u redu. U napadu Jokić će dati svoj doprinos i biće bolji nego u prvom poluvremenu. Poster jr nije dao koš u prvom poluvremenu a u drugom očekujemo i njega. Samo smiriti Mareja da ne divlja i pobeda je tu.

ultrasrbin

pre 3 godine

Ako Moris, Milsap i mozda Porter ne odigraju ni minut vise Denver dobija. U suprotnom dzabe odbrana kada Moris sve unisti ulazom iz koga zna da nista nece uraditi ili loptom ka Milsapu koji ce promasiti ako uopste i uzme loptu.

steva

pre 3 godine

Ovo se retko gleda , Michel i Muri kao da su na necemu . Ovaj put Michel nije imao neku preteranu pomoc od saigraca , a i Denver je odigrao bolju odbranu (ne na Michelu :)) . Jokic , ne znam , navikao nas je na puno bolje partije . Veceras sa manjkom energije ...ali , kako ono kazu , trudio se . :))
Sve u svemu , sumanuto dobra igra Murija ostavlja Denver u igri .
U 7 utakmici je sve moguce . Bice neizvesno . Ocekujem da ce tu tekmu Jokara da odigra momacki .

Th3Answer/183cm/75kg/MVP

pre 3 godine

Jamal je ceo zivot trenirao za ovo. Kao mali pre spavanja je morao 50 slobodnih bacanja i ako promasi sklekove radi pa cak i na snegu ili po kisi, toliko ga je njegov tata gurao.
Nema vece suprotnosti od njega kao sto je Nikola Jokic a eto zivot ih stavio u isti tim.

Roki

pre 3 godine

Petarcz

+- nema nikakve veze sa životom i jako malo može da kaže o individualnom učinku. Možeš igrati 2 minuta bez suta na kos ili učinka u i jednoj statistickoj kategoriji i da imaš odličan +-.

Vuk

pre 3 godine

Nema zime za Denver! Prolazi Denver dalje! Nema razloga da ne radi šut pored 3 igrača (jedan mora). Odbrana da bude kao u poslednjoj utakmici i nema šta da se priča.

Slobo. B.

pre 3 godine

Murej je Denver
(White trash, 31. avgust 2020 06:12)

Zahvaljujemo se na 

Uzmimo da Jokic ne igra ili da je povrijedjen ,mislim da bi bila velika vjerovatnoca da bi Denver izgubio utakmicu, toliko ko je Denver..moje misljenje

goran

pre 3 godine

sedam napada zaredom ne poentiraju i umesto da odu na +12 13 samo plus pet,ludi marej moze da drzi loptu do kraja on na 6,5 sekundi do kraja sutira trojku, pre toga faul u napadu, ne znam nadajmo se najboljem u drugom

satelit

pre 3 godine

SRAMOTA ME!!!! Ovaj MAREJ nije normalan,vredi sve pare sto su mu dali.... Ali sam opet POGODIO kada sam rekao da Jokara i Jamal moraju da idu blizu 80 poena ako hoce pobedu i to vazi i za 7.!

ljAXE

pre 3 godine

Ohrabruje dobra igra Plamlija veceras. Pogotovo njegova energija i odbrana. Taktika Jute svodi se na eksploatisanje Jokicevih nedostataka u odbrani i totalno zatvaranje u napadu. Meloun je uspeo da razbije Jutinu koncepciju zahvaljujuci angazovanju svih u odbrani i fenomenalnom Mariju. Problem ostaje Milsap. Covek je katastrofalan. Milsap, MPJ, Heris i Moris vola ne mogu da ubodu. Jako deprimirajuce za celu ekipu. Pogotovo Milsap i MPJ. Sut katastrofa. Krejg nesto i pogodi. Heris u napadu po starom. Jednu promasi pa se zaleti ko muva i napravi faul u napadu. U odbrani je bar malo uspevao da poremeti Michela. A Michel baca televizore sa linije za tri i ovi prolaze kroz obruc bez koske. Bice ludnica u sedmoj. Ako Denver odigra ponovo maksimalno agresivno u odbrani i ako bar jos neko proradi pored Marija i Jokica imaju dobru sansu.

Zigfrid

pre 3 godine

Zubac u polufinale, starter u prvom favoritu za naslov a Marjanovic i Jokic doma. Jokic isto od tima gdje igra Hrvat.
(drago, 31. avgust 2020 09:33)

Hrvati, košarka, doma - te tri reči tako često idu u istu rečenicu.

MK

pre 3 godine

Jokic bi veceras morao da odigra neverovatan mec da bi Denver ostao u trci. Od ostalih ne ocekujem nista. Marej ce kapiram biti ok sa nekih 20ak poena, a ostali samo da ne budu bas ekstremno losi. Odbrana ce verujem biti barem kao na proslom mecu.
 (Srbin patriota, 31. avgust 2020 02:03)

Murray je nosio ovaj tim na tri play-off utakmice protiv Utah: 31p, 50p, 42p i sada na poluvremenu već ima 25 poena.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Di d'okrenem antenu za prenos?
(Đole Brstina, 31. avgust 2020 03:25)

Đolo, ta ka Novom Sadu!!
Denver je na tu stranu, mozes i namestaj da okrenes tako, onda nema ni zujanja, dobar ton...

Goran

pre 3 godine

Ko i dalje misli da Jokic treba da bude lider bilo kog NBA tima??
(Vasilis Spanulis, 31. avgust 2020 07:17)

Nikolin prosek u seriji protiv Jute, i najboljeg defanzivnog centra lige je sledeci:

25.6 PTS
7.16 RBS
5.6 AST
0.51% SUT

Ako prodju, idu na LAC, sto znaci Jokic na Zubca.
Moram priznati da mu Zubac takodje ne lezi nesto specijalno, ali je svakako bolje od Lebrona i Dejvisa.

Lošmi Legenda

pre 3 godine

Tako je.. Bre
(Milos, 31. avgust 2020 06:12)
Idemo bre..Miloše..tako je..dje su im sad produžeci..haha..
džezeri..opa opa opa opa..pogodi marej ko iz topa..

petarczv

pre 3 godine

Ali Conley koji nista nije cele sezona mogo da ubode sad u celoj seriji kap da je stef i poslednje sutira iz iz nemoguce pozicije preko ruke odvaljuje tablu i lopta ulazi u kos bez koske hahahahha bas ih ke..a

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

ma gdje god je srbin tu je pobijeda. Tako i u nogometu.
Srbi su strašni.
(Crna Guja, 31. avgust 2020 06:34)

Ne, samo u košarci i samo kad je hrvat s druge strane.

Kure

pre 3 godine

Gledao sam, čestitke Denveru, nadam se da će i narednu dobiti.

Jedno malo zapažanje, koje još ne mogu da shvatim (da li je glupavost ili nešto treće), ali zanima me zašto Denver u 4/4 kad ih je Juta non-stop vijala i čuvala vreme nije vršio presing na izvođenju lopte, nego su pet-šest puta za redom puštali Mičela da kotrlja loptu bez kontakta do pola terena i tako štopuje vreme, a i čuva snagu za napad.

Presing čak i nije morao biti jak, mogao je biti lažni presing čisto da ga nateraš da odmah dotakne loptu i da vreme krene.

Ja ne znam koliko igrač mora biti tupav i van bilo kakvog košarkaškog rezona da ovo ne može sam da skonta i u krajnju ruku ako su igrači tupavi kako trener može da dozvoli da mu tu foru prodaju 5-6 napada za redom a da ne reaguje.

Mare

pre 3 godine

Koliko je falio Heris!!! Jeste dao malo poena, i promašio neke šuteve, to je i za očekivati, ali odbranu je podigao na totalno viši nivo. Koliko je dobro zatvarao Klarksona, pa i na startere Jute je išao kao lud, skokovi, krađe i te sitne stvari. Ovog puta Meloun nadmudrio kolegu, ali ni kriv ni dužan, druga postava sa Plamlijem i Herisom je donela prednost. Naravno Mareja ne treba komentarisati, koliko je beše čovek nanizao utakmica sa 40+ poena??? Jokić se na momente gubio, ne voli da igra protiv Gobera, videlo se da je psihički par puta pao, ali dovoljno je dobro igrao, napad mu je zato slabiji, ali kad je Jokić na parketu Denverova odbrana je šuplja, kad se vrati Heris u prvu postavu i podigne minute biće to mnogo bolje.

Proka

pre 3 godine

@somm pa ako üpogledas ovu seriju imao je on i utakmicu sa 12 poena ali se definitivno popravio i radi naizad ono sto svi ocekuju vec evo 2 godine. Nije dovolöjno i da igra dve a da ga nema jednu. Za te pare mora da ga ima stalno i da ga ima u odbrani. I nije poenta da on postigne 50 i vise nego da Denver dobije. Da nije bilo Herisa dzaba 50 poena Mareja.

Pogan

pre 3 godine

To bi ti kao "vrsni poznavalac" NBA lige trebalo da znaš.
(pop hop, 31. avgust 2020 08:07)

Ala si ga častio. I pod navodnicima mu je mnogo.
(Nestor I Poslednji, 31. avgust 2020 08:38)

Perica je poznat kao veliki tumač statistike. Kad ekipa za koju navija izgubi, on ode i pogleda odnos slobodnih bacanja - ako ih pobednička ekipa ima više, onda je to više nego jasan dokaz da je poražena ekipa oštećena od strane sudija. Muka.

Goran

pre 3 godine

I sta sad? Hocemo li ikada biti objektivni? Marej je novi lider Denvera i neuporedivo bolji i atraktivniji igrac od Jokica. Ovo sto Jokic sada radi radio je i prosle i pretprosle godine. Nikakvog napretka u njegovoj igri nema.
(Nikola, 31. avgust 2020 09:47)

Osim sto tvoj mozak zanemaruje cinjenicu da igra protiv najboljeg defanzivnog centra lige ;)
Neverovatno je koliko ljudi ovde zanemaruju i potcenjuju Gobera.
Covek je 2 x Defensive player of the year, i 3 x All defensive team.

Ja bi ipak rekao da ga je Jokic sa svojom igrom dobro osramotio u ovoj seriji, jer je u 6 utakmica pronasao nacin da mu natrpa 26pts po utakmici, ali to ocigledno mnogima nije dovoljno dobro.

drago

pre 3 godine

Sasa

Ali Star igrač koji još nije igrao ni u konferencijskom finalu.
Zubac ne može biti prosječan ako je prva petorka prvog favorita za naslov. I to jos mlad igrač koji će biti još bolji.
Nisam ja njih usporedjivao samo navodim kako Zubac ima odlicnu realizaciju. Uostalom 6. je po realizaciji u cijeloj ligi, 1. po realizaciji kad se gleda ovaj play-off.

KOSTA1703

Provjeri ti to još jednom. Zubac ima uvjerljivo najbolji +/- u doigravanju u ekipi jer je odličan u obrani a obrana donosi trofeje.
Jokic je odličan u napadu ali očajan u obrani i zato nikad neće ništa osvojiti. Prije će to Zubac napraviti.

Uostalom citaj: https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2208971

mmiki

pre 3 godine

Ja stvarno ne mogu da verujem da ovi iz Jute šutiraju ovako dobro. Pogadjaju trojke iz nemogućih pozicija. Ako prodju dalje neće moći da ubodu ništa protiv Klipersa. Pazite šta vam kažem. Ljudi u prvih 6 minuta nisu promašili ništa.

Locky

pre 3 godine

Pocetak druge četvrtine Plamli igra dobro odbranu. Treba ga ostaviti u igri malo duže. Nikola će biti odmornije za sam kraj. Gober igra za sad vise od Nikole. To je super

petarczv

pre 3 godine

Donovan mitchell u drugoj četvrtini u kojoj ga je preuzeo grant nije uspeo da postigne nijedan poen iz igre samo 4p i to sa linije slobodnih bacanja

ArthurDent

pre 3 godine

Jokic bi veceras morao da odigra neverovatan mec da bi Denver ostao u trci. Od ostalih ne ocekujem nista. Marej ce kapiram biti ok sa nekih 20ak poena, a ostali samo da ne budu bas ekstremno losi. Odbrana ce verujem biti barem kao na proslom mecu.
(Srbin patriota, 31. avgust 2020 02:03)

Dobar si ti poznavalac kosarke, komotno mozes postati analiticar problema migracije pekinske vaske.

joker

pre 3 godine

Nekako se čini da ako jedan pojedinac iz tandema Marej-Jokic ; Mičel-Gober ne igra na nivou, prosto taj tim nema šanse. Mada je Haris danas dosta pomogao u pobedi, još kad bi MPJ pomogao to bi bila sigurica.
Što se tiče Mareja: svaka ti čast majstore! Neverovatan talenat i hladna glava.

Nestor I Poslednji

pre 3 godine

Neverovatno ali najbolji +- u ekipi denvera ima porter...
(petarczv, 31. avgust 2020 05:18)


To bi ti kao "vrsni poznavalac" NBA lige trebalo da znaš.
(pop hop, 31. avgust 2020 08:07)

Ala si ga častio. I pod navodnicima mu je mnogo.

Sumadin

pre 3 godine

ako poredjas komentare hronoloski procitaces svakojake, ako ih poredjas po preporuci naicices na zanimljive i po neki zabavan ali ako ih poredjas kao nepreporucene naicices na Back in Black.

objektivno

pre 3 godine

Ako neko ocekuje u danasnje vreme da centar postigne 50 poena u svakoj utakmici tako sto ce driblati loptu sve vreme i sutirati za 3 poena, to je nerealno. Za Jokica je najbolje da nastavi da radi ovo sto radi, tako ce najduze trajati i biti najkorisniji za tim. Velika je stvar biti u stanju da dodas loptu otvorenom igracu. Dobro je sto je bolji u odbrani i u kradji lopte. Nije lose sto se snalazi u napadu kad treba. Sve u svemu super. Ne razumem kriticare koji zele da Jokic bude Micel, nije je to niti to ikada treba da se od njega trazi.

petarczv

pre 3 godine

Kakav start jute kao i u svim utakmicama, jednostavno ne maše. Iako denver ne igra neku specijalnu odbranu opet je neverovatno da u ovakvim procentima i sa ovakvom lakocom pogadjaju. Za sad 100% 6/6

goran

pre 3 godine

ne moze sa morisom u petorci nista da sacuvaju, ocajno krecu svaku sa njim, mora dozir da cuva micela, grantu bezi konstantno, mora i jokic da izlazi blize liniji za tri na goberove visoke blokove, opet juta za tri sutira kao na treningu

Locky

pre 3 godine

Neverovatno koliko nemaju rešenja za Mičela. Nadam se da ce nešto smisliti jer ovo ne miriše na dobro. Prva 3 suta je pogodio i biće jako tesko da mu se poljupca samopouzdanje. Sve je moguće....

bradina

pre 3 godine

Denver odlican,svi doprinose Marej najvise,A Micel pokusava da drzi prikljucak ali tesko ce.Slicno kao Doncic, ne moze sam!Gledacemo 7 utakmicu jedino ako Denver ne odigra disciplinovano kao sto rade veceras.

Pegone

pre 3 godine

Mmmmm malo nervozni u Utah Jazz-u prvo Gober udario nogom stolicu posle Nikoline trojke pa Mitchel prilikom izlazka iz dvorane .Nisam verovao u Denver posle ona tri poraza,srecnoooooooooooo

SRB

pre 3 godine

Jokic bi veceras morao da odigra neverovatan mec da bi Denver ostao u trci. Od ostalih ne ocekujem nista. Marej ce kapiram biti ok sa nekih 20ak poena, a ostali samo da ne budu bas ekstremno losi. Odbrana ce verujem biti barem kao na proslom mecu.
 (Srbin patriota, 31. avgust 2020 02:03)

Murray je nosio ovaj tim na tri play-off utakmice protiv Utah: 31p, 50p, 42p i sada na poluvremenu već ima 25 poena.

Kapiram ja da ti nemaš pojma o košarci. Murray je bio nosilac ovog tima u play off kao što je Mitchell bio za Utah: 31 poen, 50 peona, 42 poena i sada opet 50 poena na zadnjoj utakmici.

Pant.LA

pre 3 godine

Liga bekova, jednostavno bek, mnogo lakse i brze, nego visoki igrac, uz neki blok, dribling, moze da sutne relativno otvoren, dobar sut, u svakom napadu, ako namesti ruku to je nezaustavljivo.. Marej decko 23god, svi ga napadali ali covek jednostavno mora da sazri, nema preskakanja razreda, tek im je drugi Po..

tocka

pre 3 godine

Bravo Denver!
Vratio se Heris i vec je drugačiji. Izmedju njega i Bartona, mnogo je bitniji on jer u napadu ima ko da povuče. Mada ne bi bilo loše da se i Barton u nekom momentu vrati, jer je u odnosu na MPJ-a sam Pipen u odbrani.

JaxTeller

pre 3 godine

Zubac u polufinale, starter u prvom favoritu za naslov a Marjanovic i Jokic doma. Jokic isto od tima gdje igra Hrvat.
(drago, 31. avgust 2020 09:33)

Hrvati, košarka, doma - te tri reči tako često idu u istu rečenicu.
(Zigfrid, 31. avgust 2020 09:45)

Hajahahahahahahahahaha

Brate, moraš mi platit novu tastaturu, jer sam ovu moju posuo sa kafom od smijeha!

CarloNS

pre 3 godine

Svaka čast Mariju, ali tek ćemo da vidimo od kakvog je materijala. Jokić je nadigrao Gobera u 5 od 6 utakmica. Mari i Mičel su egal (čak je Mičel bio nešto i bolji). Niti Mari može da čuva Mičela, niti Mičel Marija. Juta ima najboljeg odbrambenog centra, ali bekovi su im truba u odbrani isto kao i Denveru. Čim je ušao Haris u igru odmah je spakovao Klarksona/Konelija. Ko god da prođe dalje, ne verujem da će davati 50 poena protiv Klipersa.

Aleksandar Petrovic

pre 3 godine

Kakav mec takodje za Gerija Herisa! Covek nije igrao toliko dugo, a odmah se video njegov znacaj u odbrani! Nekoliko puta izasao iz njihovog pika i sustigao jutinog beka tako da uopste nije moralo da dodje do preuzimanja, a pogotovo ta njegova energija u odbrani je znacila, nekako je pokrenuo sve igrace tada kad je usao! Plamli bez kosa, ali sjajna odbrana, redak mec da mogu stvarno da ga pohvalim! DOOSTA bolja odbrana sveukupno gledano od svih igraca, dosta teze je juta davala koseve, nije toliko imala otvorene suteve, najvise ih je imala na samom pocetku meca..
Svaka cast momci! Za Mareja i Jokica ne treba trositi reci, Jokic u pravim trenucima ukradene lopte, Marej ovako ako nastavi ide na MVP-a plejofa, a Grant kad treba da trojku. Bravo jos jednom i idemo da dobijemo sledecu pa da se razbiju Klipersi!

Sasa

pre 3 godine

Još nešto. Zubac u zadnje 4 tekme fascinatnih 70% suta, 13.5 poena, 7 skokova, 27 minuta u prosjeku. Pobijedio. Bitan.
Marjanovic u zadnje 4 tekme 50%, 6.5 poena, 4.5 skoka, 15 minuta u prosjeku. Izgubio.
Cijeli play-off Marjanovic 13 minuta u prosjeku. I još u gubitnika timu. Potpuno nebitan.
Zubac 25 minuta u 1. favoritu za naslov (tako kažu kladionice). Zubac 65 % suta, Jokic 50%.
(drago, 31. avgust 2020 16:01) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Upravo si uporedio All star igraca sa prosecnim kosarkasem NBA lige. Sta ti i kome pokusavas dokazati.... Uzalud je jer zivis u licnoj iluziji.

Sakaluda

pre 3 godine

Neverovatno ali najbolji +- u ekipi denvera ima porter...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 31. avgust 2020 05:18)

Nije to nista neverovatno, vec je to statistika koja nista ne pokazuje, a za koju se hvataju oni koji ne razumeju kosarku ili je od skoro prate!!!

pop hop

pre 3 godine

Neverovatno ali najbolji +- u ekipi denvera ima porter...
(petarczv, 31. avgust 2020 05:18)

Pa valjda ti je napokon došlo iz dupeta u glavu da je plus-minus besmislena statistika, koja ne pokazuje nista specijalno, a pogotovo individualno, tj. za svakog igrača posebno.
To bi ti kao "vrsni poznavalac" NBA lige trebalo da znaš.

JPR24

pre 3 godine

Napokon dobra odbrana, posle prve vetvrine sevnulo, avi su imali rolu, čak i Plamli ! Jedini je Milsap i dalje u bunaru. Ovakvom igrom Denver može dalje, no sve u svemu biće interesantna i napeta sedma utakmica.

znanje imanje

pre 3 godine

Marej je vezao par utakmica sa 50 postignutih koseva. Kada je Jokic to uradio? Pa nikad. Ne mogi se porediti jer je Marej neuporedivo bolji i atraktivniji igrac. Jokic jeste dobar ali nije za prvu petorku nekog ozbiljnog tima. Kao sesti igrac bi mogao da igra u najboljim ekipama ali nista vise od toga.
(Milos, 31. avgust 2020 10:50)

Nije za petorku nekog ozbiljnog tima, ali ga neke neznalice izabrase prosle godine za petorku cele NBA... e, moj Milose, ako mislis da bolje znas od njih, unovcito to... nemoj gubiti vreme na diskusijama

KOSTA1703

pre 3 godine

drago

Samo ima jedan "mali" problemčić.

Klipersi bez Zupca i dalje prvi kandidati za prsten.
Denver bez Jokića ne bi bio ni na listama.

bradina

pre 3 godine

Za Dzordza sve vas koji isticete Zubca iznad Jokica,poruka da je Zubac epizodista u timu gde vedre i oblace Lenardkad ,dok je Jokic all star igrac i vazan sraf u svom timu.Ovim nimalo ne omalozavam igru Zubca ali Jokic je drugi par opanaka i o njemu se govori sa razlogom kad se prica o Denveru.Nisam cuo da preterano govore o Zubcu,zar ne! Pitajte Seka i ser Carlsa.Pa o Bobiju se vise prica a on je bas epizodista,ali je najsimpaticniji lik NBA.

Aleksandar

pre 3 godine

Nema sta sada se od Nikole očekuje da odigra najbolje,zato smo i ostali budni :) Veceras ce da se vidi od kakvog je materijala.

goran

pre 3 godine

u 1/4 denver sut iz igre 62,5 i opet -8 tj sad sest, sto manje morisa i milsapa na terenu i moci ce da se igra, juta sutira 66 posto, nemoguce sta im sve ulazi, mada i denver igra odbranu kao u prijateljskoj

zmajognjeni

pre 3 godine

U NBA ligi, sada, nisam siguran za evropsku, je pravilo da vreme preostalo za igru ide cim lopta ima kontakt sa terenom ili igracem, dok vreme za napad ide kada igrac ima kontakt sa loptom. Tako da je vreme za igru islo u tim situacijama dok je vreme za napada stajalo. Sad, druga je stvar to sto se Micel odmarao i kako su odlucili da igraju odbranu nad njim.
(zmajognjeni, 31. avgust 2020 09:05)

Ovo se odnosi kada vreme nije zauztavljeno. Odnosno posle kosa koji nije u poslednjem minutu cetvrtine (poslednja dva minuta utakmice). Lose sam se izrazio i lose objasnio. Vreme ide svakako ako se nije zaustavljalo, a ne zaustavlja se posle kosa. Tako da lopta se kotrlja, vreme ide, a za napad pocinje kada je igrac dodirne. Pogresio sam u objasnjavamju.

Frodomir Baginovic

pre 3 godine

Vidim svi spominju Mareja, ali ne vidim da neko ukaze na fenomenalnu partiju Plamlija i Torija koji su pokidali u drugoj cetvrtini u odbrani. Pitanje je sta bi bilo da nisu to uradili. A Marej ko Marej, ostatak meca nosio Denver na ledjima.

Nikola

pre 3 godine

Upravo u tome i je poanta. Sport u kojem su Srbi daleko bolji a u najbitnijoj ligi svijeta Hrvat ih dominira. To je u nogometu nemoguće da se desi, tu Hrvati dominiraju
(drago, 31. avgust 2020 14:37) 

Koji nas Hrvat dominira? Zubac sa njegovih desetak poena u proseku?