Petak, 08.07.2005.

13:53

Saša Ilić potpisao za Galatasaraj

Izvor: B92

Saša Iliæ potpisao za Galatasaraj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Vlada

pre 18 godina

Zaista mi je drago sto je Sale Ilic konacno nasao odgovarajuci inostrani angazman. Pre svega zbog njega. Red je bilo da se i on malo opari. Medjutim, nije mi drago sto Partizan nema dostojnu zamenu za njega. Prema kvalitetu i znanju to je mogao da bude Branimir Petrovic ali je on zbog visih interesa pozajmljen nekom kineskom klubu. Naime, odlaskom Petrovica i Ilica otvara se mesto za Stefana Babovica, a svi znamo da je njegov tata, kao jedan od sponzora Partizana, bio nezadovoljan malom minutazom svoga sina. Prosle sezone sam odgledao sve Partizanove utakmice kada su crno-beli bili domacini i zaista je Babovic igrao malo. Ali, prema onome sto je pokazao, nije zasluzio ni toliko. Placeni novinari su od njega napravili supertalenta ali on to nije, ili bar nije pokazao. Voleo bih da gresim ali ...

Miroljub

pre 18 godina

Kako ne shvatate,covek je igrao za reprezentaciju jer ovako nije mogao nikome da se proda,sad su ga uvaljali i niko vise nece cuti za njega.

@joca... yeah you said it

pre 18 godina

"...and never EVER come back again."

OK, znamo da jo ovo dobar biznis deal za PFC i SI... but Galatasaraj.... Yuck, Fuj etc.

Zlobni

pre 18 godina

Ovo je jos i najbolji klub u koji je Partizan prodao nekog od svojih najboljih igraca u istoriji, ne racunajuci Mijata i Ciru. Sto ne ode u Koreju ili Kinu da potvrdi reputaciju nasih briljatnih igraca na azijskom kontinentu...

grobar

pre 18 godina

Sasa Ilic(28 god.)je bio i uvek ce biti veciti talenat Fk Partizan.Mozda bi bilo bolje da smo ga zadrzali jos 2 sezone da docko jos malo sazri,pa tek onada pravac Turska!!!

ma..

pre 18 godina

koliko vidim ovde ima i cigana koji se predstavljaju kao grobari, ni jedan grobar ne bi rekao nesto lose o Saletu!
Sale, brate, sve najbolje! I hvala ti za sve! Vrati nam se kroz par godina, cekamo te!
JEDAN JE ILIC KAPITEN!!!!!!!!

napred PARTIZAN

pre 18 godina

ja kolko znam 4.000.000 miliona evra nisu male pare od toga (2.000.000 ide partizanu a drugih dva ide na njegovu trogodisnju platu)nije lose

SAVIC BORIS

pre 18 godina

MISLIM DA SU GROBARI U LOSOJ KONDICIJI, NISU KAO PRE TRI GODINE ILI DVE, TEHNIKA JE NA VELIKOM NIVOU I SPRINT AL IZDRZLJIVOS I BORBRNOST BAS NIE, PA JEDNA SLABA C ZVEZDA I REFLEX DIGOSE FINAALE KUPA BAS RADI IZDRZLJIVOSTI ZADRTOSTI! DA JE PARTIZAN IGRAO POLUFINALE PROTIV REFLEXA IZGUBILI BI!
JA SAM DELIA ALI JE PARTIZAN SRPSKI I SRBIANSKI VELIKI KLUB STO TREBA DA POMRSI EVROPI RACUNE AKO NE I DA MARSIRA NAJMANJE DO POLUFINALA I ZELIM DA DAM KRITIKU PARTIZANU BAS ZA TO!
DA SE VISE TRCI I MARSIRALI BI I IMALI BI MESTO U EVROPI REDOVNO!!!!

dekiiiiiiiiii

pre 18 godina

seti te se sale otisao mi ostali bez titule...
da se malo vise krece bio bi jedan od najboljih igraca evrope.
malo ko ima pas kao on.
daj boze da ne izgubimo titulu.
za ligu nema sanse.
nije igrao protiv csk i sta se desilo.
bez jakog pojacanja nista.
a ni centarfora nemamo vec par sezona,...
vec sada zalim za ligom .
jer tu se prave pare.
ajmo ajde crno beli oooooooooooo
sale pokazi ciganima ko si.

milos grobar

pre 18 godina

alicu srecan odlazak u galatasaraj i hvala mu na svemu sto jr dao partizanu,a ovim ciganima sto vredjaju sasu svaka cast.grobari oni nemaju drugo sta da rade sem da vredjaju druge jer znaju dace uci u ligu sampiona 2189 god.,a mozda ne i tad.SAMO NAPRED PARTIZAN;SAMO NAPRED ZELEZNIK(ZVEZDA - ZELEZNIK 0:1);HA;HA;HA:

kezmanijak

pre 18 godina

P O S T O V A NJ E! Ako se ne varam on je nas (Grobarski) najbolji strelac u istoriji u evro-kupovima. Molio bih da mi neko potvrdi ovu informaciju.

vojislav

pre 18 godina

Bogu hvala sto je otisao.Ne kazem da ga mrzim ili nesto slicno nego nije za tim sampiona.
Svojevremeno,i Mijatovic nije pruzao nista u Partizanu ali je otisao u legendu....
Zato SALE tebi sretan put a ti Bjeko se dobro cuvaj ako ne udjemo u ligu sampiona.
Lijepo je imati predstavnika u bilo kom klubu a kamo li u Galati.
SALE zapamti da je Crno-Beli dres svetinja.

MikiPFC

pre 18 godina

E pa jos nisam video da nekoga toliko hvale kao tebe Sale, ali zaslužio si i nadam se da si pročitao sve ove poruke. Nedostajaćeš nam! Pokaži i ostalima da si najbolji!!!

ISKRENI

pre 18 godina

KO SME SAMNOM DA SE OPKLADI DA CE POSLE ODLASKA ILICA PARTIZANOVA IGRA BITI PRECIZNIJA,UBITACNIJA,BRZA I EFIKASNIJA...ON JE BIO NAJVECA KOCNICA U PARTIZANOVOJ IGRI,ZIVI BILI PA VIDELI!!!

dare

pre 18 godina

E vala ako je od tebe SALE dosta je!!! Ajmo sad Simone da vidimo od cega si napravljen! Sale HVALA ti za sve sto si ucinio za PARTIZAN! Zelim ti da ti Galatasaraj bude samo odskocna daska do nekog VECEG kluba (npr. Man UNT). HVALA i neka ti je sa srecom!

Doktor

pre 18 godina

E uspese da ga prodaju i to na carski rez pod stare dane!Tuzno je sto nisu ni svesni koliko im je ovo veliko pojacanje sto su ga se otarasili!

boba

pre 18 godina

@ hvala ti
medju 100 razloga koje si naveo zasto volis kapitena tu je naravno i gol zvezdi jer ipak to je dozivljaj kada se zvezdi da gol.

PFC

pre 18 godina

Molim Boga da nam ga Turci ne vrate kao felericnu robu. Da je Ilic kvalitetan igrac, za njega bi se zainteresovao neki slabiji spanski, ili italijanski klub. Narocito zbog njegove niske cene.

Janculla

pre 18 godina

Sale hvala ti za sve.Pravo je cudo i sreca da jedan sjajan igrac provede toliko godina u nasem fudbalu.Sale je vise nego bilo koji igrac(pa makar i bolji od Saleta) dao Partizanu i nasem klubskom fudbalu u poslednjih 10 i vise godina.
Pozdrav i sve najbolje velikom kapitenu.

males

pre 18 godina

@veliki grobar

sada si pokazao koliko si velik,kada tako pricas o kapitenu!takvih ko sto si ti jug se stidi i na jugu takvi nemaju sta da traze!

KAPITENU HVALA ZA SVE I NADA M SE DA CES JEDAN DAN DA SE VRATIS I SVOJU KARIJERU OKONCAS U PFC!

JUZNI FRONT

grobaR

pre 18 godina

Nisam citao komentare pre mene ali odma cu reci da ko kalja ime naseg kapitena(mislim od grobara naravno) taj je prava BUdala!
Kapitenu sve najbolje u novom klubu a partizanu kao i sebi ;) zelim Ligu Sampiona!

MarkoRSBG

pre 18 godina

E jesam cigan i mrzim Partizan isto koliko volim Zvezdu ali ovaj komentar(u potpisu Hvala ti) me je stvarno odusevio. Covek je kao svaki pravi navijac i fan svog kluba naveo 1001 razlog zasto voli svog kapitena, coveka koga je godinama stezala kapitenska traka voljenog kluba i za koju je ma koliko veliki ili mali igrac bio izgarao do poslednje!!!!!
Svaka cast za podrsku kapitena uz nevericu koliko su mu grobari zvizdali poslednjih godinu dana a COVEK JE U KLUBU 8 I SLOVIMA OSAM GODINA!!!

darko

pre 18 godina

Komentari tipa "raspadamo se klub u rasulu" ne mogu da budu od jednog "VERNOG GROBARA"..(covece iz kog sela si majke ti ?? )takvi bolje da pocnu da navijaju za klubic u komsiluku koji je u rasulu i koji se raspada !! Mozda S.Ilic nije neki extra igrac ali je zato EXTRA GROBAR i to cenim..Hvala za sve i sve najbolje SALE !A sto se uprave tice i njoj hvala jer smo na ovim prostorima neprikosnoveni..NAPRED P.F.C

Coa The Blade

pre 18 godina

Ovo je tuzan dan za Partizan.Otisao je jedan od nasih najboljih igraca.Srecno Sale i vrati se u Partizan da zavrsis karijeru!!!













JEDAN JE ILIC KAPITEN,ILIC KAPITEN,JEDAN JE ILIC KAPITEN,ILIC KAPITEN....................................

mare

pre 18 godina

Delija sam, ali o Saletu uvek pricam biranim recima.
Grobari, videcemo kako cete sad bez njega, nije zasluzio da tako pricate o njemu.
Odlazi igrac koji je imao taj poslednji pas, bice jako tesko bez njega !!

Putuj Sale, neka ti je sa srecom !

vlada PFC

pre 18 godina

pozdrav za vernog_grobara i njegov komentar nijedan ozbiljan tim koji ima evropske ambicije se neponasa ovako ako odlaze najbolji neka i dovedu dostojne zamene sve to treba metlom i bjekovica i zecevica jer ih ceka dzajina sudbina ovo je sramota dovode samo igrace koje bi mogao da plati i OFK naprimer pricaju o nekom evropskom renomeu koji su stvorili a sta rade da odrze taj renome nikada da odrese kesu ko ljudi.Saletu svaka cast i neka ide,sve mu najbolje zelim onceuvek biti nas gde god igrao.Plasim se dasa ovakvom poloitikom neispadnemo od nekog Serifa tamo iz moldavije.Za kraj zasto je Bjekovic dao na pozajmicu izvanrednog Branimira Petrovica na pozajmicu u Kinu koji je mogao bar koliko toliko da zameni saleta nerazumem i nerazumem po hiljaditi put.SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA Pozdrav svim pravim GROBARIMA!!!!!!

ХВАЛА ТИ!!!

pre 18 godina

ХВАЛА, САЛЕ!!!
За 100+ голова за Партизан у нашој лиги.
За све голове у евро куповима.
За асистенцију Илиеву у Њукастлу.
За гол из пенала на истој утакмици.
За гол у финалу Купа на Маракани.
За све генијалне потезе у црно-белом дресу.
За траку коју си носио са поносом.
За сву радост коју си нам донео.
За све трофеје за које си заслужан.
За то што си заслужио да се свађам са свима који су те понижавали.
За сваки пут када си испоштовао навијаче који ти скандирају.
За срце које си много пута оставио на терену, за Партизан.
За то што си након пораза, промашаја, погрешних пасова, периода лоше форме...настављао даље усправно.
За све...

Било је и биће бољих играча у Партизану, било је и биће већих, али ти си био и остаћеш
ИЛИЋ КАПИТЕН, ЈЕДАН ЈЕ ИЛИЋ КАПИТЕН....!!!

Nikolić Mladen

pre 18 godina

Hvala velika!Dokaži se i u inostranstvu i vrati se kao Adi,Ivica,Tomi Li,Ćira,Batica,Niša...MNOGO SMO ISKUSNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milan

pre 18 godina

dr Mracni....
Kako moze jedan igrac da bude oslonac CELE jedne fudbalske skole i to 11 GODINA!
Mani se gluposti..
Da vredi sigurno bi bio prebacen u prvi tim,jer je ovima iz uprave u interesu da sto pre afirmisu mlade igrace i da ih unovce!
P.S Da li ti znas koliko je talenata(konkretno u Zvezdi i Partizanu) propalo(isparilo)obicno na prelazu iz kadeta u omladince,a pogotovo iz omladinaca u seniore!

PFC Novi BG

pre 18 godina

Havala ti za sve majstore, puno srece i sve najbolje i da se ponovo sretnemo na nasem stadionu jednog dana!!
Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!!!!!!
P.S. Jel se secate kako je navozao celu odbranu Newcastle Uniteda i namestio gol Ilijevu!!!!

Veliki Grobar

pre 18 godina

Tako treba zabio si noz u ledja klubu kad si bio najpotrebni!Tim sto si ucinio nisi samo izdo PARTIZAN nego I SRBIJU.Sad si dokazao kakav si necovek takvi Partizanu nisu potrebni pogotovo ne za kapitena

dr Mracni

pre 18 godina

Ima ko da zameni Sasu!,cak i da odigra bolje nego sto je on ikada igrao,i to mladi Perica Stanceski.Svi su zaboravili tog klinca,koji je bio oslonac partizanove skole zadnji 11 godina,takodje i oslonac reprezentacije kod svakog trenera do sada.ZNAJU TO BJEKOVIC I ZECEVIC

verni_grobar

pre 18 godina

LJUDI PA MI SE RASPADAMO!!!!!KLUB NAM JE U RASULU.ODLAZE NAJBOLJI A DOSAO NEKI NN IZ BORCA.SAMO JOS DA ODE SIMON I DOVEDEMO NEKOG IZ OFK NISA I NASA JE LIGA SAMPIONA 100%!!!!!MADA AKO JE UPRAVA ZAINTERESOVANA DA MENE ANGAZUJE UMESTO SIMONA NEK ME KONTAKTIRA.JA CU DA IGRAM PO TARIFI 1 EVRO 1 POLUVREME + 2 EVRA PO GOLU A U SLUCAJU AUTOGOLA JA NISTA NE PLACAM!!!!
TEBI SALE HVALA NA SVEMU!!!!I DA NAM SE VRATIS - IAKO SI U DRUGOM KLUBU TI SI I DALJE NAS IGRAC.LJUDI JEL ME PODRZAVATE????

ns

pre 18 godina

Hvala za sve sto si uradio u Partizanu i puno srece u jos jednom velikom evropskom klubu. Puno si ucinio za Partizan za sve ove godine.

GOran

pre 18 godina

Sale lelgendo nek ti je sa srećom!
Hvala za godine provedene u Partizanu! Toliko godina u ovim uslovima samo pokazuje veliku ljubav prema klubu, a greške koje si pravio su sastavni deo sporta...

GOran

pre 18 godina

Sale lelgendo nek ti je sa srećom!
Hvala za godine provedene u Partizanu! Toliko godina u ovim uslovima samo pokazuje veliku ljubav prema klubu, a greške koje si pravio su sastavni deo sporta...

ns

pre 18 godina

Hvala za sve sto si uradio u Partizanu i puno srece u jos jednom velikom evropskom klubu. Puno si ucinio za Partizan za sve ove godine.

verni_grobar

pre 18 godina

LJUDI PA MI SE RASPADAMO!!!!!KLUB NAM JE U RASULU.ODLAZE NAJBOLJI A DOSAO NEKI NN IZ BORCA.SAMO JOS DA ODE SIMON I DOVEDEMO NEKOG IZ OFK NISA I NASA JE LIGA SAMPIONA 100%!!!!!MADA AKO JE UPRAVA ZAINTERESOVANA DA MENE ANGAZUJE UMESTO SIMONA NEK ME KONTAKTIRA.JA CU DA IGRAM PO TARIFI 1 EVRO 1 POLUVREME + 2 EVRA PO GOLU A U SLUCAJU AUTOGOLA JA NISTA NE PLACAM!!!!
TEBI SALE HVALA NA SVEMU!!!!I DA NAM SE VRATIS - IAKO SI U DRUGOM KLUBU TI SI I DALJE NAS IGRAC.LJUDI JEL ME PODRZAVATE????

dr Mracni

pre 18 godina

Ima ko da zameni Sasu!,cak i da odigra bolje nego sto je on ikada igrao,i to mladi Perica Stanceski.Svi su zaboravili tog klinca,koji je bio oslonac partizanove skole zadnji 11 godina,takodje i oslonac reprezentacije kod svakog trenera do sada.ZNAJU TO BJEKOVIC I ZECEVIC

PFC Novi BG

pre 18 godina

Havala ti za sve majstore, puno srece i sve najbolje i da se ponovo sretnemo na nasem stadionu jednog dana!!
Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!!!!!!
P.S. Jel se secate kako je navozao celu odbranu Newcastle Uniteda i namestio gol Ilijevu!!!!

Veliki Grobar

pre 18 godina

Tako treba zabio si noz u ledja klubu kad si bio najpotrebni!Tim sto si ucinio nisi samo izdo PARTIZAN nego I SRBIJU.Sad si dokazao kakav si necovek takvi Partizanu nisu potrebni pogotovo ne za kapitena

ХВАЛА ТИ!!!

pre 18 godina

ХВАЛА, САЛЕ!!!
За 100+ голова за Партизан у нашој лиги.
За све голове у евро куповима.
За асистенцију Илиеву у Њукастлу.
За гол из пенала на истој утакмици.
За гол у финалу Купа на Маракани.
За све генијалне потезе у црно-белом дресу.
За траку коју си носио са поносом.
За сву радост коју си нам донео.
За све трофеје за које си заслужан.
За то што си заслужио да се свађам са свима који су те понижавали.
За сваки пут када си испоштовао навијаче који ти скандирају.
За срце које си много пута оставио на терену, за Партизан.
За то што си након пораза, промашаја, погрешних пасова, периода лоше форме...настављао даље усправно.
За све...

Било је и биће бољих играча у Партизану, било је и биће већих, али ти си био и остаћеш
ИЛИЋ КАПИТЕН, ЈЕДАН ЈЕ ИЛИЋ КАПИТЕН....!!!

Nikolić Mladen

pre 18 godina

Hvala velika!Dokaži se i u inostranstvu i vrati se kao Adi,Ivica,Tomi Li,Ćira,Batica,Niša...MNOGO SMO ISKUSNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milan

pre 18 godina

dr Mracni....
Kako moze jedan igrac da bude oslonac CELE jedne fudbalske skole i to 11 GODINA!
Mani se gluposti..
Da vredi sigurno bi bio prebacen u prvi tim,jer je ovima iz uprave u interesu da sto pre afirmisu mlade igrace i da ih unovce!
P.S Da li ti znas koliko je talenata(konkretno u Zvezdi i Partizanu) propalo(isparilo)obicno na prelazu iz kadeta u omladince,a pogotovo iz omladinaca u seniore!

Coa The Blade

pre 18 godina

Ovo je tuzan dan za Partizan.Otisao je jedan od nasih najboljih igraca.Srecno Sale i vrati se u Partizan da zavrsis karijeru!!!













JEDAN JE ILIC KAPITEN,ILIC KAPITEN,JEDAN JE ILIC KAPITEN,ILIC KAPITEN....................................

vlada PFC

pre 18 godina

pozdrav za vernog_grobara i njegov komentar nijedan ozbiljan tim koji ima evropske ambicije se neponasa ovako ako odlaze najbolji neka i dovedu dostojne zamene sve to treba metlom i bjekovica i zecevica jer ih ceka dzajina sudbina ovo je sramota dovode samo igrace koje bi mogao da plati i OFK naprimer pricaju o nekom evropskom renomeu koji su stvorili a sta rade da odrze taj renome nikada da odrese kesu ko ljudi.Saletu svaka cast i neka ide,sve mu najbolje zelim onceuvek biti nas gde god igrao.Plasim se dasa ovakvom poloitikom neispadnemo od nekog Serifa tamo iz moldavije.Za kraj zasto je Bjekovic dao na pozajmicu izvanrednog Branimira Petrovica na pozajmicu u Kinu koji je mogao bar koliko toliko da zameni saleta nerazumem i nerazumem po hiljaditi put.SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA Pozdrav svim pravim GROBARIMA!!!!!!

mare

pre 18 godina

Delija sam, ali o Saletu uvek pricam biranim recima.
Grobari, videcemo kako cete sad bez njega, nije zasluzio da tako pricate o njemu.
Odlazi igrac koji je imao taj poslednji pas, bice jako tesko bez njega !!

Putuj Sale, neka ti je sa srecom !

darko

pre 18 godina

Komentari tipa "raspadamo se klub u rasulu" ne mogu da budu od jednog "VERNOG GROBARA"..(covece iz kog sela si majke ti ?? )takvi bolje da pocnu da navijaju za klubic u komsiluku koji je u rasulu i koji se raspada !! Mozda S.Ilic nije neki extra igrac ali je zato EXTRA GROBAR i to cenim..Hvala za sve i sve najbolje SALE !A sto se uprave tice i njoj hvala jer smo na ovim prostorima neprikosnoveni..NAPRED P.F.C

grobaR

pre 18 godina

Nisam citao komentare pre mene ali odma cu reci da ko kalja ime naseg kapitena(mislim od grobara naravno) taj je prava BUdala!
Kapitenu sve najbolje u novom klubu a partizanu kao i sebi ;) zelim Ligu Sampiona!

MarkoRSBG

pre 18 godina

E jesam cigan i mrzim Partizan isto koliko volim Zvezdu ali ovaj komentar(u potpisu Hvala ti) me je stvarno odusevio. Covek je kao svaki pravi navijac i fan svog kluba naveo 1001 razlog zasto voli svog kapitena, coveka koga je godinama stezala kapitenska traka voljenog kluba i za koju je ma koliko veliki ili mali igrac bio izgarao do poslednje!!!!!
Svaka cast za podrsku kapitena uz nevericu koliko su mu grobari zvizdali poslednjih godinu dana a COVEK JE U KLUBU 8 I SLOVIMA OSAM GODINA!!!

males

pre 18 godina

@veliki grobar

sada si pokazao koliko si velik,kada tako pricas o kapitenu!takvih ko sto si ti jug se stidi i na jugu takvi nemaju sta da traze!

KAPITENU HVALA ZA SVE I NADA M SE DA CES JEDAN DAN DA SE VRATIS I SVOJU KARIJERU OKONCAS U PFC!

JUZNI FRONT

PFC

pre 18 godina

Molim Boga da nam ga Turci ne vrate kao felericnu robu. Da je Ilic kvalitetan igrac, za njega bi se zainteresovao neki slabiji spanski, ili italijanski klub. Narocito zbog njegove niske cene.

Janculla

pre 18 godina

Sale hvala ti za sve.Pravo je cudo i sreca da jedan sjajan igrac provede toliko godina u nasem fudbalu.Sale je vise nego bilo koji igrac(pa makar i bolji od Saleta) dao Partizanu i nasem klubskom fudbalu u poslednjih 10 i vise godina.
Pozdrav i sve najbolje velikom kapitenu.

Doktor

pre 18 godina

E uspese da ga prodaju i to na carski rez pod stare dane!Tuzno je sto nisu ni svesni koliko im je ovo veliko pojacanje sto su ga se otarasili!

boba

pre 18 godina

@ hvala ti
medju 100 razloga koje si naveo zasto volis kapitena tu je naravno i gol zvezdi jer ipak to je dozivljaj kada se zvezdi da gol.

dare

pre 18 godina

E vala ako je od tebe SALE dosta je!!! Ajmo sad Simone da vidimo od cega si napravljen! Sale HVALA ti za sve sto si ucinio za PARTIZAN! Zelim ti da ti Galatasaraj bude samo odskocna daska do nekog VECEG kluba (npr. Man UNT). HVALA i neka ti je sa srecom!

ISKRENI

pre 18 godina

KO SME SAMNOM DA SE OPKLADI DA CE POSLE ODLASKA ILICA PARTIZANOVA IGRA BITI PRECIZNIJA,UBITACNIJA,BRZA I EFIKASNIJA...ON JE BIO NAJVECA KOCNICA U PARTIZANOVOJ IGRI,ZIVI BILI PA VIDELI!!!

vojislav

pre 18 godina

Bogu hvala sto je otisao.Ne kazem da ga mrzim ili nesto slicno nego nije za tim sampiona.
Svojevremeno,i Mijatovic nije pruzao nista u Partizanu ali je otisao u legendu....
Zato SALE tebi sretan put a ti Bjeko se dobro cuvaj ako ne udjemo u ligu sampiona.
Lijepo je imati predstavnika u bilo kom klubu a kamo li u Galati.
SALE zapamti da je Crno-Beli dres svetinja.

MikiPFC

pre 18 godina

E pa jos nisam video da nekoga toliko hvale kao tebe Sale, ali zaslužio si i nadam se da si pročitao sve ove poruke. Nedostajaćeš nam! Pokaži i ostalima da si najbolji!!!

kezmanijak

pre 18 godina

P O S T O V A NJ E! Ako se ne varam on je nas (Grobarski) najbolji strelac u istoriji u evro-kupovima. Molio bih da mi neko potvrdi ovu informaciju.

milos grobar

pre 18 godina

alicu srecan odlazak u galatasaraj i hvala mu na svemu sto jr dao partizanu,a ovim ciganima sto vredjaju sasu svaka cast.grobari oni nemaju drugo sta da rade sem da vredjaju druge jer znaju dace uci u ligu sampiona 2189 god.,a mozda ne i tad.SAMO NAPRED PARTIZAN;SAMO NAPRED ZELEZNIK(ZVEZDA - ZELEZNIK 0:1);HA;HA;HA:

dekiiiiiiiiii

pre 18 godina

seti te se sale otisao mi ostali bez titule...
da se malo vise krece bio bi jedan od najboljih igraca evrope.
malo ko ima pas kao on.
daj boze da ne izgubimo titulu.
za ligu nema sanse.
nije igrao protiv csk i sta se desilo.
bez jakog pojacanja nista.
a ni centarfora nemamo vec par sezona,...
vec sada zalim za ligom .
jer tu se prave pare.
ajmo ajde crno beli oooooooooooo
sale pokazi ciganima ko si.

SAVIC BORIS

pre 18 godina

MISLIM DA SU GROBARI U LOSOJ KONDICIJI, NISU KAO PRE TRI GODINE ILI DVE, TEHNIKA JE NA VELIKOM NIVOU I SPRINT AL IZDRZLJIVOS I BORBRNOST BAS NIE, PA JEDNA SLABA C ZVEZDA I REFLEX DIGOSE FINAALE KUPA BAS RADI IZDRZLJIVOSTI ZADRTOSTI! DA JE PARTIZAN IGRAO POLUFINALE PROTIV REFLEXA IZGUBILI BI!
JA SAM DELIA ALI JE PARTIZAN SRPSKI I SRBIANSKI VELIKI KLUB STO TREBA DA POMRSI EVROPI RACUNE AKO NE I DA MARSIRA NAJMANJE DO POLUFINALA I ZELIM DA DAM KRITIKU PARTIZANU BAS ZA TO!
DA SE VISE TRCI I MARSIRALI BI I IMALI BI MESTO U EVROPI REDOVNO!!!!

napred PARTIZAN

pre 18 godina

ja kolko znam 4.000.000 miliona evra nisu male pare od toga (2.000.000 ide partizanu a drugih dva ide na njegovu trogodisnju platu)nije lose

ma..

pre 18 godina

koliko vidim ovde ima i cigana koji se predstavljaju kao grobari, ni jedan grobar ne bi rekao nesto lose o Saletu!
Sale, brate, sve najbolje! I hvala ti za sve! Vrati nam se kroz par godina, cekamo te!
JEDAN JE ILIC KAPITEN!!!!!!!!

Zlobni

pre 18 godina

Ovo je jos i najbolji klub u koji je Partizan prodao nekog od svojih najboljih igraca u istoriji, ne racunajuci Mijata i Ciru. Sto ne ode u Koreju ili Kinu da potvrdi reputaciju nasih briljatnih igraca na azijskom kontinentu...

@joca... yeah you said it

pre 18 godina

"...and never EVER come back again."

OK, znamo da jo ovo dobar biznis deal za PFC i SI... but Galatasaraj.... Yuck, Fuj etc.

grobar

pre 18 godina

Sasa Ilic(28 god.)je bio i uvek ce biti veciti talenat Fk Partizan.Mozda bi bilo bolje da smo ga zadrzali jos 2 sezone da docko jos malo sazri,pa tek onada pravac Turska!!!

Miroljub

pre 18 godina

Kako ne shvatate,covek je igrao za reprezentaciju jer ovako nije mogao nikome da se proda,sad su ga uvaljali i niko vise nece cuti za njega.

Vlada

pre 18 godina

Zaista mi je drago sto je Sale Ilic konacno nasao odgovarajuci inostrani angazman. Pre svega zbog njega. Red je bilo da se i on malo opari. Medjutim, nije mi drago sto Partizan nema dostojnu zamenu za njega. Prema kvalitetu i znanju to je mogao da bude Branimir Petrovic ali je on zbog visih interesa pozajmljen nekom kineskom klubu. Naime, odlaskom Petrovica i Ilica otvara se mesto za Stefana Babovica, a svi znamo da je njegov tata, kao jedan od sponzora Partizana, bio nezadovoljan malom minutazom svoga sina. Prosle sezone sam odgledao sve Partizanove utakmice kada su crno-beli bili domacini i zaista je Babovic igrao malo. Ali, prema onome sto je pokazao, nije zasluzio ni toliko. Placeni novinari su od njega napravili supertalenta ali on to nije, ili bar nije pokazao. Voleo bih da gresim ali ...

GOran

pre 18 godina

Sale lelgendo nek ti je sa srećom!
Hvala za godine provedene u Partizanu! Toliko godina u ovim uslovima samo pokazuje veliku ljubav prema klubu, a greške koje si pravio su sastavni deo sporta...

ns

pre 18 godina

Hvala za sve sto si uradio u Partizanu i puno srece u jos jednom velikom evropskom klubu. Puno si ucinio za Partizan za sve ove godine.

verni_grobar

pre 18 godina

LJUDI PA MI SE RASPADAMO!!!!!KLUB NAM JE U RASULU.ODLAZE NAJBOLJI A DOSAO NEKI NN IZ BORCA.SAMO JOS DA ODE SIMON I DOVEDEMO NEKOG IZ OFK NISA I NASA JE LIGA SAMPIONA 100%!!!!!MADA AKO JE UPRAVA ZAINTERESOVANA DA MENE ANGAZUJE UMESTO SIMONA NEK ME KONTAKTIRA.JA CU DA IGRAM PO TARIFI 1 EVRO 1 POLUVREME + 2 EVRA PO GOLU A U SLUCAJU AUTOGOLA JA NISTA NE PLACAM!!!!
TEBI SALE HVALA NA SVEMU!!!!I DA NAM SE VRATIS - IAKO SI U DRUGOM KLUBU TI SI I DALJE NAS IGRAC.LJUDI JEL ME PODRZAVATE????

dr Mracni

pre 18 godina

Ima ko da zameni Sasu!,cak i da odigra bolje nego sto je on ikada igrao,i to mladi Perica Stanceski.Svi su zaboravili tog klinca,koji je bio oslonac partizanove skole zadnji 11 godina,takodje i oslonac reprezentacije kod svakog trenera do sada.ZNAJU TO BJEKOVIC I ZECEVIC

PFC Novi BG

pre 18 godina

Havala ti za sve majstore, puno srece i sve najbolje i da se ponovo sretnemo na nasem stadionu jednog dana!!
Ilic kapiten, jedan je Ilic kapiten!!!!!!!!
P.S. Jel se secate kako je navozao celu odbranu Newcastle Uniteda i namestio gol Ilijevu!!!!

Veliki Grobar

pre 18 godina

Tako treba zabio si noz u ledja klubu kad si bio najpotrebni!Tim sto si ucinio nisi samo izdo PARTIZAN nego I SRBIJU.Sad si dokazao kakav si necovek takvi Partizanu nisu potrebni pogotovo ne za kapitena

ХВАЛА ТИ!!!

pre 18 godina

ХВАЛА, САЛЕ!!!
За 100+ голова за Партизан у нашој лиги.
За све голове у евро куповима.
За асистенцију Илиеву у Њукастлу.
За гол из пенала на истој утакмици.
За гол у финалу Купа на Маракани.
За све генијалне потезе у црно-белом дресу.
За траку коју си носио са поносом.
За сву радост коју си нам донео.
За све трофеје за које си заслужан.
За то што си заслужио да се свађам са свима који су те понижавали.
За сваки пут када си испоштовао навијаче који ти скандирају.
За срце које си много пута оставио на терену, за Партизан.
За то што си након пораза, промашаја, погрешних пасова, периода лоше форме...настављао даље усправно.
За све...

Било је и биће бољих играча у Партизану, било је и биће већих, али ти си био и остаћеш
ИЛИЋ КАПИТЕН, ЈЕДАН ЈЕ ИЛИЋ КАПИТЕН....!!!

Nikolić Mladen

pre 18 godina

Hvala velika!Dokaži se i u inostranstvu i vrati se kao Adi,Ivica,Tomi Li,Ćira,Batica,Niša...MNOGO SMO ISKUSNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milan

pre 18 godina

dr Mracni....
Kako moze jedan igrac da bude oslonac CELE jedne fudbalske skole i to 11 GODINA!
Mani se gluposti..
Da vredi sigurno bi bio prebacen u prvi tim,jer je ovima iz uprave u interesu da sto pre afirmisu mlade igrace i da ih unovce!
P.S Da li ti znas koliko je talenata(konkretno u Zvezdi i Partizanu) propalo(isparilo)obicno na prelazu iz kadeta u omladince,a pogotovo iz omladinaca u seniore!

Coa The Blade

pre 18 godina

Ovo je tuzan dan za Partizan.Otisao je jedan od nasih najboljih igraca.Srecno Sale i vrati se u Partizan da zavrsis karijeru!!!













JEDAN JE ILIC KAPITEN,ILIC KAPITEN,JEDAN JE ILIC KAPITEN,ILIC KAPITEN....................................

vlada PFC

pre 18 godina

pozdrav za vernog_grobara i njegov komentar nijedan ozbiljan tim koji ima evropske ambicije se neponasa ovako ako odlaze najbolji neka i dovedu dostojne zamene sve to treba metlom i bjekovica i zecevica jer ih ceka dzajina sudbina ovo je sramota dovode samo igrace koje bi mogao da plati i OFK naprimer pricaju o nekom evropskom renomeu koji su stvorili a sta rade da odrze taj renome nikada da odrese kesu ko ljudi.Saletu svaka cast i neka ide,sve mu najbolje zelim onceuvek biti nas gde god igrao.Plasim se dasa ovakvom poloitikom neispadnemo od nekog Serifa tamo iz moldavije.Za kraj zasto je Bjekovic dao na pozajmicu izvanrednog Branimira Petrovica na pozajmicu u Kinu koji je mogao bar koliko toliko da zameni saleta nerazumem i nerazumem po hiljaditi put.SRAMOTA SRAMOTA SRAMOTA Pozdrav svim pravim GROBARIMA!!!!!!

mare

pre 18 godina

Delija sam, ali o Saletu uvek pricam biranim recima.
Grobari, videcemo kako cete sad bez njega, nije zasluzio da tako pricate o njemu.
Odlazi igrac koji je imao taj poslednji pas, bice jako tesko bez njega !!

Putuj Sale, neka ti je sa srecom !

darko

pre 18 godina

Komentari tipa "raspadamo se klub u rasulu" ne mogu da budu od jednog "VERNOG GROBARA"..(covece iz kog sela si majke ti ?? )takvi bolje da pocnu da navijaju za klubic u komsiluku koji je u rasulu i koji se raspada !! Mozda S.Ilic nije neki extra igrac ali je zato EXTRA GROBAR i to cenim..Hvala za sve i sve najbolje SALE !A sto se uprave tice i njoj hvala jer smo na ovim prostorima neprikosnoveni..NAPRED P.F.C

grobaR

pre 18 godina

Nisam citao komentare pre mene ali odma cu reci da ko kalja ime naseg kapitena(mislim od grobara naravno) taj je prava BUdala!
Kapitenu sve najbolje u novom klubu a partizanu kao i sebi ;) zelim Ligu Sampiona!

MarkoRSBG

pre 18 godina

E jesam cigan i mrzim Partizan isto koliko volim Zvezdu ali ovaj komentar(u potpisu Hvala ti) me je stvarno odusevio. Covek je kao svaki pravi navijac i fan svog kluba naveo 1001 razlog zasto voli svog kapitena, coveka koga je godinama stezala kapitenska traka voljenog kluba i za koju je ma koliko veliki ili mali igrac bio izgarao do poslednje!!!!!
Svaka cast za podrsku kapitena uz nevericu koliko su mu grobari zvizdali poslednjih godinu dana a COVEK JE U KLUBU 8 I SLOVIMA OSAM GODINA!!!

males

pre 18 godina

@veliki grobar

sada si pokazao koliko si velik,kada tako pricas o kapitenu!takvih ko sto si ti jug se stidi i na jugu takvi nemaju sta da traze!

KAPITENU HVALA ZA SVE I NADA M SE DA CES JEDAN DAN DA SE VRATIS I SVOJU KARIJERU OKONCAS U PFC!

JUZNI FRONT

PFC

pre 18 godina

Molim Boga da nam ga Turci ne vrate kao felericnu robu. Da je Ilic kvalitetan igrac, za njega bi se zainteresovao neki slabiji spanski, ili italijanski klub. Narocito zbog njegove niske cene.

Janculla

pre 18 godina

Sale hvala ti za sve.Pravo je cudo i sreca da jedan sjajan igrac provede toliko godina u nasem fudbalu.Sale je vise nego bilo koji igrac(pa makar i bolji od Saleta) dao Partizanu i nasem klubskom fudbalu u poslednjih 10 i vise godina.
Pozdrav i sve najbolje velikom kapitenu.

Doktor

pre 18 godina

E uspese da ga prodaju i to na carski rez pod stare dane!Tuzno je sto nisu ni svesni koliko im je ovo veliko pojacanje sto su ga se otarasili!

boba

pre 18 godina

@ hvala ti
medju 100 razloga koje si naveo zasto volis kapitena tu je naravno i gol zvezdi jer ipak to je dozivljaj kada se zvezdi da gol.

dare

pre 18 godina

E vala ako je od tebe SALE dosta je!!! Ajmo sad Simone da vidimo od cega si napravljen! Sale HVALA ti za sve sto si ucinio za PARTIZAN! Zelim ti da ti Galatasaraj bude samo odskocna daska do nekog VECEG kluba (npr. Man UNT). HVALA i neka ti je sa srecom!

ISKRENI

pre 18 godina

KO SME SAMNOM DA SE OPKLADI DA CE POSLE ODLASKA ILICA PARTIZANOVA IGRA BITI PRECIZNIJA,UBITACNIJA,BRZA I EFIKASNIJA...ON JE BIO NAJVECA KOCNICA U PARTIZANOVOJ IGRI,ZIVI BILI PA VIDELI!!!

vojislav

pre 18 godina

Bogu hvala sto je otisao.Ne kazem da ga mrzim ili nesto slicno nego nije za tim sampiona.
Svojevremeno,i Mijatovic nije pruzao nista u Partizanu ali je otisao u legendu....
Zato SALE tebi sretan put a ti Bjeko se dobro cuvaj ako ne udjemo u ligu sampiona.
Lijepo je imati predstavnika u bilo kom klubu a kamo li u Galati.
SALE zapamti da je Crno-Beli dres svetinja.

MikiPFC

pre 18 godina

E pa jos nisam video da nekoga toliko hvale kao tebe Sale, ali zaslužio si i nadam se da si pročitao sve ove poruke. Nedostajaćeš nam! Pokaži i ostalima da si najbolji!!!

kezmanijak

pre 18 godina

P O S T O V A NJ E! Ako se ne varam on je nas (Grobarski) najbolji strelac u istoriji u evro-kupovima. Molio bih da mi neko potvrdi ovu informaciju.

milos grobar

pre 18 godina

alicu srecan odlazak u galatasaraj i hvala mu na svemu sto jr dao partizanu,a ovim ciganima sto vredjaju sasu svaka cast.grobari oni nemaju drugo sta da rade sem da vredjaju druge jer znaju dace uci u ligu sampiona 2189 god.,a mozda ne i tad.SAMO NAPRED PARTIZAN;SAMO NAPRED ZELEZNIK(ZVEZDA - ZELEZNIK 0:1);HA;HA;HA:

dekiiiiiiiiii

pre 18 godina

seti te se sale otisao mi ostali bez titule...
da se malo vise krece bio bi jedan od najboljih igraca evrope.
malo ko ima pas kao on.
daj boze da ne izgubimo titulu.
za ligu nema sanse.
nije igrao protiv csk i sta se desilo.
bez jakog pojacanja nista.
a ni centarfora nemamo vec par sezona,...
vec sada zalim za ligom .
jer tu se prave pare.
ajmo ajde crno beli oooooooooooo
sale pokazi ciganima ko si.

SAVIC BORIS

pre 18 godina

MISLIM DA SU GROBARI U LOSOJ KONDICIJI, NISU KAO PRE TRI GODINE ILI DVE, TEHNIKA JE NA VELIKOM NIVOU I SPRINT AL IZDRZLJIVOS I BORBRNOST BAS NIE, PA JEDNA SLABA C ZVEZDA I REFLEX DIGOSE FINAALE KUPA BAS RADI IZDRZLJIVOSTI ZADRTOSTI! DA JE PARTIZAN IGRAO POLUFINALE PROTIV REFLEXA IZGUBILI BI!
JA SAM DELIA ALI JE PARTIZAN SRPSKI I SRBIANSKI VELIKI KLUB STO TREBA DA POMRSI EVROPI RACUNE AKO NE I DA MARSIRA NAJMANJE DO POLUFINALA I ZELIM DA DAM KRITIKU PARTIZANU BAS ZA TO!
DA SE VISE TRCI I MARSIRALI BI I IMALI BI MESTO U EVROPI REDOVNO!!!!

napred PARTIZAN

pre 18 godina

ja kolko znam 4.000.000 miliona evra nisu male pare od toga (2.000.000 ide partizanu a drugih dva ide na njegovu trogodisnju platu)nije lose

ma..

pre 18 godina

koliko vidim ovde ima i cigana koji se predstavljaju kao grobari, ni jedan grobar ne bi rekao nesto lose o Saletu!
Sale, brate, sve najbolje! I hvala ti za sve! Vrati nam se kroz par godina, cekamo te!
JEDAN JE ILIC KAPITEN!!!!!!!!

Zlobni

pre 18 godina

Ovo je jos i najbolji klub u koji je Partizan prodao nekog od svojih najboljih igraca u istoriji, ne racunajuci Mijata i Ciru. Sto ne ode u Koreju ili Kinu da potvrdi reputaciju nasih briljatnih igraca na azijskom kontinentu...

@joca... yeah you said it

pre 18 godina

"...and never EVER come back again."

OK, znamo da jo ovo dobar biznis deal za PFC i SI... but Galatasaraj.... Yuck, Fuj etc.

grobar

pre 18 godina

Sasa Ilic(28 god.)je bio i uvek ce biti veciti talenat Fk Partizan.Mozda bi bilo bolje da smo ga zadrzali jos 2 sezone da docko jos malo sazri,pa tek onada pravac Turska!!!

Miroljub

pre 18 godina

Kako ne shvatate,covek je igrao za reprezentaciju jer ovako nije mogao nikome da se proda,sad su ga uvaljali i niko vise nece cuti za njega.

Vlada

pre 18 godina

Zaista mi je drago sto je Sale Ilic konacno nasao odgovarajuci inostrani angazman. Pre svega zbog njega. Red je bilo da se i on malo opari. Medjutim, nije mi drago sto Partizan nema dostojnu zamenu za njega. Prema kvalitetu i znanju to je mogao da bude Branimir Petrovic ali je on zbog visih interesa pozajmljen nekom kineskom klubu. Naime, odlaskom Petrovica i Ilica otvara se mesto za Stefana Babovica, a svi znamo da je njegov tata, kao jedan od sponzora Partizana, bio nezadovoljan malom minutazom svoga sina. Prosle sezone sam odgledao sve Partizanove utakmice kada su crno-beli bili domacini i zaista je Babovic igrao malo. Ali, prema onome sto je pokazao, nije zasluzio ni toliko. Placeni novinari su od njega napravili supertalenta ali on to nije, ili bar nije pokazao. Voleo bih da gresim ali ...