Nedelja, 16.08.2020.

11:56

Kontroverza stara 12 godina – Čavić ili Felps? VIDEO

Na današnji dan pre 12 godina, u Pekingu je održano finale u plivanju na 100 metara delfin stilom.

Izvor: MT

Kontroverza stara 12 godina – Èaviæ ili Felps? VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

hulk

pre 3 godine

@Jumko

Biti iskljuciv je po meni odraz manjka intelekta, te se uvek trudim da nesto "ne tvrdim" nego da sagledam i siru sliku. Da bih mogao da tvrdim ko je pobedio ovde morao bih da znam mnogo vise podataka od usporenih snimaka sa nekoliko kamera ciji polozaj udnosu na plivace nije poznat.
Mi cesto u svemu vidimo zaveru, a verujem da je realnost uglavnom povezana sa interesom.

Ljubo

pre 3 godine

Ja ne razumem kako ovaj naš Čavić plivao 2 discipline i to na 50 i na 100 metara a ovaj Felps 8 disciplina i sve zlatne medalje a isto su građeni.To se po meni jedino može izvesti uz veliku pomoć medicinskih pomagala tj dopinga.I sramota je šta danas rade Rusima a ti Amerikanci su najveći prevaranti kao i ti Rusi,Kinezi i Britanci koji kada dođu svetska prvenstva ili olimpijske igre prosto eksplodiraju.

miki

pre 3 godine

Omega projekat. Tu je bilo cuti i uzmi srebro ili pravi se pametan i eto doping afere. Isto tako je i Federer projekat. ALi Nole i Nadal su projekat gurniuli na trece mesto,tamo gde mu je i mesto. Zato Rodja cmizdri vec deset godina jer zna kad mu njih dvojica vrate loptu preko mreze zna Rodja, oseca ko kosi a ko vodu nosi..A Felpsa ne treba komentarisati..On je cist ko suza,samo se ruski sportiski filuju buhhhahahahaha

Omega

pre 3 godine

Omega je godinu dana kasnije priznala da je Cavic prvi stigao ali nije dovoljno jako pritusnuo taster.Nema tu odavno nikakve dileme ko je pobedio u trci.Kradja,prevara,sve jasno.

Vinsentva_Ngog

pre 3 godine

Imao je Čavić šansu da mu se revanšira 2009. godine ali i tu je Felps pobedio. Pritom, Čavić je tada plivao u odelu koje poboljšava performanse i koje je kasnije zabranjeno a Felps je bio go do pojasa. Pozdrav svim dobrim ljudima.

Istine radi

pre 3 godine

Za ovog sto pita dal postoji gluplji narod od Srba?Slazem se nijedan normalan narod ne bi dozvolio da pravi zajedničku državu sa neprijateljom koji kad god je dobio priliku izvršio strahovite zločine nad istim tim Srbima,počevši od Mačve u I svetskom ratu,preko jama i logora u II svetskom ratu do krajnjeg udarca 90ih...
A sto se trke tiče Čavić jeste pobedio koliko GOD autosovinisti i “prilike iz susjedstva” pokušavale to sa ospore...
Verujem sa komentar neće biti objavljen

Dejan

pre 3 godine

To kao da je udario slabo taster svako ko malo razmisli zna da je strasna glupost,i Cavic je znao i video da je prvi stigo ali je jako brzo promenio ploču,iz samo njemu znanih razloga,svi koji su gledali videli su da je Cavic prvi pipnuo,ne sto je naš,ali ko zna šta su se posle dogovarali ...

hulk

pre 3 godine

Cinjenica je da je Cavic klizio, a Felps imao vecu brzinu, tako da svi ovi snimci koji prikazuju Cavicevu prednost na metar, pola metra, 30 cm... nisu toliko relevantni. Ako posmatramo samo ovu trku, mozda nekim cudom stvarno senzor nije reagovao na Cavicev pritisak jer je bio slab, mozda je Felps stvarno pobedio i ne treba da smo ostrasceni. Mozda je i namesteno, ko ce ga znati. Meni licno kao mnogo veca namestaljka deluje zlato u stafeti 4*100 slobodno, gde Olimpijski sampion Bernard koji je na istim igrama odvalio Lezaka sa pola sekunde prednosti, sada ulazi u zadnju deonicu sa sekund prednosti, i na kraju gubi trku. To je tragikomicno. Ono u cega takodje ja ne verujem je sposobnost Felpsa da ispliva toliki broj trka, u razlicitim disciplinama i da u svima uzme zlato.

Jumko

pre 3 godine

@hulk Realan, analiticki komentar, bez neke ostrascenosti iako se kroz redove moze procitati da je Felps bio dopingovan i da je namestena trka 4x100 m, sto svakako nije iskljuceno... E kada bi svi komentari bili ovakvi, gde bi nam bio kraj!? Zla krv bi se izgubila, ja potpisujem! Ali nista od toga, nazalost...

Jumko

pre 3 godine

Ono kada Srbija prica o prevarama, a kada smo vec kod sporta, Djokovic na najvecoj svetinji namestio mec... Finale Vimbldona 2013. godine i pustio Endija da pobedi! Sta cemo sa tim?

Bslo

pre 3 godine

Nema kontroverze, Čavić je osvojio zlato ali mu je oduzeto da bi amerika imala svoju bajku o plivaču sa 8 zlata, obarajući prošli rekord od 7.

Jumko

pre 3 godine

Cekaj, je li onda i taj Amer Cavic Cavke najbolji plivac u istoriji, kao sto imamo najboljeg odbojkasa, najboljeg vaterpolistu, najboljeg tenisera, najboljeg belog kosarkasa, najbolju rukometasicu...? E da, kao sto smo i potukli nato pakt do nogu? Hahahahaha...

Smogovci

pre 3 godine

Pričajte šta hoćete ceo Svet je video da je Čavić pobedio.

Nema potrebe da budete maliciozni jer ovo je jedna od gnusnih prevara i laži.

Ono što je nerazumljivo je Ćurković tada predsednik OKS koji je išao na sastanak pored Čavića i trenera... epilog je blago rečeno smešan.

Zvanično objašnjenje Omege i MOK-a oko tastera je glupost.

Kikujiro

pre 3 godine

Kakvo jadno pametovanje, zamisli da smo mi veliki i bogati kao oni, a da su oni siromašni i mali kao mi, i da ih malo bombardujemo, i da im slučajno ubijemo nekoliko dece, da vidim kako bi oni krenuli dalje.

panter pudlica

pre 3 godine

Dobio je Čava lepu svoticu da ćuti i da se zadovolji srebrom (iako je osvojio zlato), ne brinem ja za njega uopšte.
U početku mi je bilo čudno kako to da se ne buni i protestvuje, kasnije mi je ipak sve bilo jasnije...

Momčilo

pre 3 godine

Na slici vidim Felpsa i Cavica nasmejane sa zlatom i srebrom. O cemu se radi? Ako je pokraden kao sto vidim tvrdi gomila ljudi zasto on stoji na postolju i slika se zadovoljno. Znaci ili je izgubio trku ili je pobedio a uzeo pare da cuti. Trece ne postoji. Kakve zavere kakve kradje? Moze biti samo jedno od ta dva. A iskreno zabole me sta je od toga bilo pre 12 godina.

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Zavera OMEGE, Felpsa, Vatikan, Engleza, Šaćirija, Ruske opozicije, biciklista i golubara da otmu Srbinu zlato.
(Djido, 16. avgust 2020 12:26)

Odjb

aca

pre 3 godine

Hahahahahaha, ma onaj Amer na ic je pobedio!
(Jumko, 16. avgust 2020 12:40)

M(ic)hael Phelps? U pravu si bas je hahahahahaha njegova pobeda!

Srba

pre 3 godine

I dan danas se prica o tome... Felpsu da nisu tada dodijelili to zlato imao bi samo 58 zlatnih medalja. Cavicu je tada oduzeta jer nisu dali da Srbija ima jednu. Inace ga je razbio u toj trci. Jedinoj koju Cavic pliva i daje sve od sebe. Felps je plivao jos mnoge discipline. I Cavic, specijalista za tu disciplinu, je tako izdominirao da na kraju je mogao sebi da priusti da dodirne tablu za djelic sekunde brze od Felpsa. Ali sat pogrijesio. Djelic sekunde velikog pobjednika Cavica nije bio dovoljan.

MILAN_PT

pre 3 godine

Kao sto smo pobedili na Kosovu 1389 i 1999, kao sto smo našli naftu u Vojvodini, kao sto je Novak bolji od Federera, kao sto nas svi mrze sto smo Srbi tako je i Čavić pobedio Felpsa. Za tu trku su se udruzili MOK, Omega, Ameri, Kinezi,sudije iz celog sveta i pokrale Čavića zato sto smo pravoslavni i sloveni. Naravno da iza svega stoje Anglosaksonci, Englezi i naravno Džej.

((()))

pre 3 godine

Фелпс дотакао сензор први што се рачуна у пливању, Чавићев тим одустао од жалбе када је видео снимак. Свуда сем у Србији се зна да је Фелпс победио за стотинку, Чавић би добио да није дигао главу пре крај али шта је ту је.

Gol

pre 3 godine

Ameri i sam Felps zaboravili na ovo jer gledaju napred i deru MOK sa zlatnim medaljama, ulažu još više i pišu istoriju.

Srbi kukaju ko babe, vraćaju se unazad deceniju i nadaju se da će neko da im poništi tu medalju i dodeli je nama, bazeni nemaju čistu vodu ni grejanje, VK Partizan najtrofejniji kolektiv u istoriji sporta je pred gašenjem, ne gledaju u budućnost. Taj isti Čavić bez posla, proteran u stranu zemlju. Sete ga se samo na ovaj datum.

Al dobro pašće nam nešto s neba. Valjda. Nekad. Ipak smo nebeski narod jelte.

aca

pre 3 godine

Zavera OMEGE, Felpsa, Vatikan, Engleza, Šaćirija, Ruske opozicije, biciklista i golubara da otmu Srbinu zlato.
(Djido, 16. avgust 2020 12:26)

ma bravo pametnjakoviću! Zaboravio si jos da napises da smo mi koji verujemo da je Cavic pobedio, (tj mi koji verujemo sopstvenim ocima) ubedjeni da je zemlja ravna ploca.

miletrans

pre 3 godine

Interesantno da niko ne pominje da se sve ovo desilo u "bratskoj i prijateljskoj" Kini. Bila krađa ili ne (sad ne ulazim u to), to nije moglo da se desi bez kineske podrške. Ali bitno je pljunuti na Zapad. Mogu samo da zamislim komentare da je trka bila u Atlanti ili Londonu.

BaneBl

pre 3 godine

@@(Gol, 16. avgust 2020 12:09)

Znaci zbog tople vode na bezenima da se zaboravi kradja na olimpijadi. Da li vi znate sta je olimpijada?Ako neko svjesno krade na olimpijadi naravno da ne smije da se zaboravi. Malo im je sto ne moraju na doping kontrole vec iz ociju kradu.

ja

pre 3 godine

sta ima da se prica Cavic je prvi stigao svi imaju oci da vide ali OMEGA sponzor Felpsa je rekla (zvanicno objasnjenje) da Cavic nije dovoljno jako udario plocu tako da nema veze sto je stigao pre izgleda da je vazno ko jace udari plocu, da ima neko da se zali ovo sportskom sudu ali bi verovatno rekli da je kasno, da nisu nadlezni ali vazno je da su Cavicu oduzeli medalju zato sto je nosio maicu Kosovo je Srbija, to ti je ta zapadnjacka neofasisticka i neokolonijalna demokratija

Boro

pre 3 godine

Cista kradja, Felps je bio projektovan da obori rekord po zlatnim medaljama na OI, i ko je tu jedan maleni Cavic da to poremeti. Svaki pravi ljubitelj sporta u svetu zna da je ovo cista kradja i da je Cavic zlato zasluzio, tj. zaradio posteno.

Neno

pre 3 godine

Jel on isto Amerikanac srpskih korjena ili Srbin, budući da je većina komentara za Miočića da je on Amerikanac obzirom na mjesto rođenja, samo pitam?

Bslo

pre 3 godine

Nema kontroverze, Čavić je osvojio zlato ali mu je oduzeto da bi amerika imala svoju bajku o plivaču sa 8 zlata, obarajući prošli rekord od 7.

Boro

pre 3 godine

Cista kradja, Felps je bio projektovan da obori rekord po zlatnim medaljama na OI, i ko je tu jedan maleni Cavic da to poremeti. Svaki pravi ljubitelj sporta u svetu zna da je ovo cista kradja i da je Cavic zlato zasluzio, tj. zaradio posteno.

hulk

pre 3 godine

Cinjenica je da je Cavic klizio, a Felps imao vecu brzinu, tako da svi ovi snimci koji prikazuju Cavicevu prednost na metar, pola metra, 30 cm... nisu toliko relevantni. Ako posmatramo samo ovu trku, mozda nekim cudom stvarno senzor nije reagovao na Cavicev pritisak jer je bio slab, mozda je Felps stvarno pobedio i ne treba da smo ostrasceni. Mozda je i namesteno, ko ce ga znati. Meni licno kao mnogo veca namestaljka deluje zlato u stafeti 4*100 slobodno, gde Olimpijski sampion Bernard koji je na istim igrama odvalio Lezaka sa pola sekunde prednosti, sada ulazi u zadnju deonicu sa sekund prednosti, i na kraju gubi trku. To je tragikomicno. Ono u cega takodje ja ne verujem je sposobnost Felpsa da ispliva toliki broj trka, u razlicitim disciplinama i da u svima uzme zlato.

Gol

pre 3 godine

Ameri i sam Felps zaboravili na ovo jer gledaju napred i deru MOK sa zlatnim medaljama, ulažu još više i pišu istoriju.

Srbi kukaju ko babe, vraćaju se unazad deceniju i nadaju se da će neko da im poništi tu medalju i dodeli je nama, bazeni nemaju čistu vodu ni grejanje, VK Partizan najtrofejniji kolektiv u istoriji sporta je pred gašenjem, ne gledaju u budućnost. Taj isti Čavić bez posla, proteran u stranu zemlju. Sete ga se samo na ovaj datum.

Al dobro pašće nam nešto s neba. Valjda. Nekad. Ipak smo nebeski narod jelte.

Omega

pre 3 godine

Omega je godinu dana kasnije priznala da je Cavic prvi stigao ali nije dovoljno jako pritusnuo taster.Nema tu odavno nikakve dileme ko je pobedio u trci.Kradja,prevara,sve jasno.

BaneBl

pre 3 godine

@@(Gol, 16. avgust 2020 12:09)

Znaci zbog tople vode na bezenima da se zaboravi kradja na olimpijadi. Da li vi znate sta je olimpijada?Ako neko svjesno krade na olimpijadi naravno da ne smije da se zaboravi. Malo im je sto ne moraju na doping kontrole vec iz ociju kradu.

ja

pre 3 godine

sta ima da se prica Cavic je prvi stigao svi imaju oci da vide ali OMEGA sponzor Felpsa je rekla (zvanicno objasnjenje) da Cavic nije dovoljno jako udario plocu tako da nema veze sto je stigao pre izgleda da je vazno ko jace udari plocu, da ima neko da se zali ovo sportskom sudu ali bi verovatno rekli da je kasno, da nisu nadlezni ali vazno je da su Cavicu oduzeli medalju zato sto je nosio maicu Kosovo je Srbija, to ti je ta zapadnjacka neofasisticka i neokolonijalna demokratija

Kikujiro

pre 3 godine

Kakvo jadno pametovanje, zamisli da smo mi veliki i bogati kao oni, a da su oni siromašni i mali kao mi, i da ih malo bombardujemo, i da im slučajno ubijemo nekoliko dece, da vidim kako bi oni krenuli dalje.

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Zavera OMEGE, Felpsa, Vatikan, Engleza, Šaćirija, Ruske opozicije, biciklista i golubara da otmu Srbinu zlato.
(Djido, 16. avgust 2020 12:26)

Odjb

aca

pre 3 godine

Zavera OMEGE, Felpsa, Vatikan, Engleza, Šaćirija, Ruske opozicije, biciklista i golubara da otmu Srbinu zlato.
(Djido, 16. avgust 2020 12:26)

ma bravo pametnjakoviću! Zaboravio si jos da napises da smo mi koji verujemo da je Cavic pobedio, (tj mi koji verujemo sopstvenim ocima) ubedjeni da je zemlja ravna ploca.

Istine radi

pre 3 godine

Za ovog sto pita dal postoji gluplji narod od Srba?Slazem se nijedan normalan narod ne bi dozvolio da pravi zajedničku državu sa neprijateljom koji kad god je dobio priliku izvršio strahovite zločine nad istim tim Srbima,počevši od Mačve u I svetskom ratu,preko jama i logora u II svetskom ratu do krajnjeg udarca 90ih...
A sto se trke tiče Čavić jeste pobedio koliko GOD autosovinisti i “prilike iz susjedstva” pokušavale to sa ospore...
Verujem sa komentar neće biti objavljen

MILAN_PT

pre 3 godine

Kao sto smo pobedili na Kosovu 1389 i 1999, kao sto smo našli naftu u Vojvodini, kao sto je Novak bolji od Federera, kao sto nas svi mrze sto smo Srbi tako je i Čavić pobedio Felpsa. Za tu trku su se udruzili MOK, Omega, Ameri, Kinezi,sudije iz celog sveta i pokrale Čavića zato sto smo pravoslavni i sloveni. Naravno da iza svega stoje Anglosaksonci, Englezi i naravno Džej.

miki

pre 3 godine

Omega projekat. Tu je bilo cuti i uzmi srebro ili pravi se pametan i eto doping afere. Isto tako je i Federer projekat. ALi Nole i Nadal su projekat gurniuli na trece mesto,tamo gde mu je i mesto. Zato Rodja cmizdri vec deset godina jer zna kad mu njih dvojica vrate loptu preko mreze zna Rodja, oseca ko kosi a ko vodu nosi..A Felpsa ne treba komentarisati..On je cist ko suza,samo se ruski sportiski filuju buhhhahahahaha

Dejan

pre 3 godine

To kao da je udario slabo taster svako ko malo razmisli zna da je strasna glupost,i Cavic je znao i video da je prvi stigo ali je jako brzo promenio ploču,iz samo njemu znanih razloga,svi koji su gledali videli su da je Cavic prvi pipnuo,ne sto je naš,ali ko zna šta su se posle dogovarali ...

panter pudlica

pre 3 godine

Dobio je Čava lepu svoticu da ćuti i da se zadovolji srebrom (iako je osvojio zlato), ne brinem ja za njega uopšte.
U početku mi je bilo čudno kako to da se ne buni i protestvuje, kasnije mi je ipak sve bilo jasnije...

Ljubo

pre 3 godine

Ja ne razumem kako ovaj naš Čavić plivao 2 discipline i to na 50 i na 100 metara a ovaj Felps 8 disciplina i sve zlatne medalje a isto su građeni.To se po meni jedino može izvesti uz veliku pomoć medicinskih pomagala tj dopinga.I sramota je šta danas rade Rusima a ti Amerikanci su najveći prevaranti kao i ti Rusi,Kinezi i Britanci koji kada dođu svetska prvenstva ili olimpijske igre prosto eksplodiraju.

Smogovci

pre 3 godine

Pričajte šta hoćete ceo Svet je video da je Čavić pobedio.

Nema potrebe da budete maliciozni jer ovo je jedna od gnusnih prevara i laži.

Ono što je nerazumljivo je Ćurković tada predsednik OKS koji je išao na sastanak pored Čavića i trenera... epilog je blago rečeno smešan.

Zvanično objašnjenje Omege i MOK-a oko tastera je glupost.

Srba

pre 3 godine

I dan danas se prica o tome... Felpsu da nisu tada dodijelili to zlato imao bi samo 58 zlatnih medalja. Cavicu je tada oduzeta jer nisu dali da Srbija ima jednu. Inace ga je razbio u toj trci. Jedinoj koju Cavic pliva i daje sve od sebe. Felps je plivao jos mnoge discipline. I Cavic, specijalista za tu disciplinu, je tako izdominirao da na kraju je mogao sebi da priusti da dodirne tablu za djelic sekunde brze od Felpsa. Ali sat pogrijesio. Djelic sekunde velikog pobjednika Cavica nije bio dovoljan.

miletrans

pre 3 godine

Interesantno da niko ne pominje da se sve ovo desilo u "bratskoj i prijateljskoj" Kini. Bila krađa ili ne (sad ne ulazim u to), to nije moglo da se desi bez kineske podrške. Ali bitno je pljunuti na Zapad. Mogu samo da zamislim komentare da je trka bila u Atlanti ili Londonu.

Jumko

pre 3 godine

Ono kada Srbija prica o prevarama, a kada smo vec kod sporta, Djokovic na najvecoj svetinji namestio mec... Finale Vimbldona 2013. godine i pustio Endija da pobedi! Sta cemo sa tim?

Momčilo

pre 3 godine

Na slici vidim Felpsa i Cavica nasmejane sa zlatom i srebrom. O cemu se radi? Ako je pokraden kao sto vidim tvrdi gomila ljudi zasto on stoji na postolju i slika se zadovoljno. Znaci ili je izgubio trku ili je pobedio a uzeo pare da cuti. Trece ne postoji. Kakve zavere kakve kradje? Moze biti samo jedno od ta dva. A iskreno zabole me sta je od toga bilo pre 12 godina.

((()))

pre 3 godine

Фелпс дотакао сензор први што се рачуна у пливању, Чавићев тим одустао од жалбе када је видео снимак. Свуда сем у Србији се зна да је Фелпс победио за стотинку, Чавић би добио да није дигао главу пре крај али шта је ту је.

Jumko

pre 3 godine

@hulk Realan, analiticki komentar, bez neke ostrascenosti iako se kroz redove moze procitati da je Felps bio dopingovan i da je namestena trka 4x100 m, sto svakako nije iskljuceno... E kada bi svi komentari bili ovakvi, gde bi nam bio kraj!? Zla krv bi se izgubila, ja potpisujem! Ali nista od toga, nazalost...

Jumko

pre 3 godine

Cekaj, je li onda i taj Amer Cavic Cavke najbolji plivac u istoriji, kao sto imamo najboljeg odbojkasa, najboljeg vaterpolistu, najboljeg tenisera, najboljeg belog kosarkasa, najbolju rukometasicu...? E da, kao sto smo i potukli nato pakt do nogu? Hahahahaha...

Vinsentva_Ngog

pre 3 godine

Imao je Čavić šansu da mu se revanšira 2009. godine ali i tu je Felps pobedio. Pritom, Čavić je tada plivao u odelu koje poboljšava performanse i koje je kasnije zabranjeno a Felps je bio go do pojasa. Pozdrav svim dobrim ljudima.

hulk

pre 3 godine

@Jumko

Biti iskljuciv je po meni odraz manjka intelekta, te se uvek trudim da nesto "ne tvrdim" nego da sagledam i siru sliku. Da bih mogao da tvrdim ko je pobedio ovde morao bih da znam mnogo vise podataka od usporenih snimaka sa nekoliko kamera ciji polozaj udnosu na plivace nije poznat.
Mi cesto u svemu vidimo zaveru, a verujem da je realnost uglavnom povezana sa interesom.

Neno

pre 3 godine

Jel on isto Amerikanac srpskih korjena ili Srbin, budući da je većina komentara za Miočića da je on Amerikanac obzirom na mjesto rođenja, samo pitam?

aca

pre 3 godine

Hahahahahaha, ma onaj Amer na ic je pobedio!
(Jumko, 16. avgust 2020 12:40)

M(ic)hael Phelps? U pravu si bas je hahahahahaha njegova pobeda!

MILAN_PT

pre 3 godine

Kao sto smo pobedili na Kosovu 1389 i 1999, kao sto smo našli naftu u Vojvodini, kao sto je Novak bolji od Federera, kao sto nas svi mrze sto smo Srbi tako je i Čavić pobedio Felpsa. Za tu trku su se udruzili MOK, Omega, Ameri, Kinezi,sudije iz celog sveta i pokrale Čavića zato sto smo pravoslavni i sloveni. Naravno da iza svega stoje Anglosaksonci, Englezi i naravno Džej.

Gol

pre 3 godine

Ameri i sam Felps zaboravili na ovo jer gledaju napred i deru MOK sa zlatnim medaljama, ulažu još više i pišu istoriju.

Srbi kukaju ko babe, vraćaju se unazad deceniju i nadaju se da će neko da im poništi tu medalju i dodeli je nama, bazeni nemaju čistu vodu ni grejanje, VK Partizan najtrofejniji kolektiv u istoriji sporta je pred gašenjem, ne gledaju u budućnost. Taj isti Čavić bez posla, proteran u stranu zemlju. Sete ga se samo na ovaj datum.

Al dobro pašće nam nešto s neba. Valjda. Nekad. Ipak smo nebeski narod jelte.

Jumko

pre 3 godine

Ono kada Srbija prica o prevarama, a kada smo vec kod sporta, Djokovic na najvecoj svetinji namestio mec... Finale Vimbldona 2013. godine i pustio Endija da pobedi! Sta cemo sa tim?

((()))

pre 3 godine

Фелпс дотакао сензор први што се рачуна у пливању, Чавићев тим одустао од жалбе када је видео снимак. Свуда сем у Србији се зна да је Фелпс победио за стотинку, Чавић би добио да није дигао главу пре крај али шта је ту је.

Jumko

pre 3 godine

Cekaj, je li onda i taj Amer Cavic Cavke najbolji plivac u istoriji, kao sto imamo najboljeg odbojkasa, najboljeg vaterpolistu, najboljeg tenisera, najboljeg belog kosarkasa, najbolju rukometasicu...? E da, kao sto smo i potukli nato pakt do nogu? Hahahahaha...

Vinsentva_Ngog

pre 3 godine

Imao je Čavić šansu da mu se revanšira 2009. godine ali i tu je Felps pobedio. Pritom, Čavić je tada plivao u odelu koje poboljšava performanse i koje je kasnije zabranjeno a Felps je bio go do pojasa. Pozdrav svim dobrim ljudima.

panter pudlica

pre 3 godine

Dobio je Čava lepu svoticu da ćuti i da se zadovolji srebrom (iako je osvojio zlato), ne brinem ja za njega uopšte.
U početku mi je bilo čudno kako to da se ne buni i protestvuje, kasnije mi je ipak sve bilo jasnije...

Neno

pre 3 godine

Jel on isto Amerikanac srpskih korjena ili Srbin, budući da je većina komentara za Miočića da je on Amerikanac obzirom na mjesto rođenja, samo pitam?

Bslo

pre 3 godine

Nema kontroverze, Čavić je osvojio zlato ali mu je oduzeto da bi amerika imala svoju bajku o plivaču sa 8 zlata, obarajući prošli rekord od 7.

aca

pre 3 godine

Hahahahahaha, ma onaj Amer na ic je pobedio!
(Jumko, 16. avgust 2020 12:40)

M(ic)hael Phelps? U pravu si bas je hahahahahaha njegova pobeda!

miletrans

pre 3 godine

Interesantno da niko ne pominje da se sve ovo desilo u "bratskoj i prijateljskoj" Kini. Bila krađa ili ne (sad ne ulazim u to), to nije moglo da se desi bez kineske podrške. Ali bitno je pljunuti na Zapad. Mogu samo da zamislim komentare da je trka bila u Atlanti ili Londonu.

Ljubo

pre 3 godine

Ja ne razumem kako ovaj naš Čavić plivao 2 discipline i to na 50 i na 100 metara a ovaj Felps 8 disciplina i sve zlatne medalje a isto su građeni.To se po meni jedino može izvesti uz veliku pomoć medicinskih pomagala tj dopinga.I sramota je šta danas rade Rusima a ti Amerikanci su najveći prevaranti kao i ti Rusi,Kinezi i Britanci koji kada dođu svetska prvenstva ili olimpijske igre prosto eksplodiraju.

Boro

pre 3 godine

Cista kradja, Felps je bio projektovan da obori rekord po zlatnim medaljama na OI, i ko je tu jedan maleni Cavic da to poremeti. Svaki pravi ljubitelj sporta u svetu zna da je ovo cista kradja i da je Cavic zlato zasluzio, tj. zaradio posteno.

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

Zavera OMEGE, Felpsa, Vatikan, Engleza, Šaćirija, Ruske opozicije, biciklista i golubara da otmu Srbinu zlato.
(Djido, 16. avgust 2020 12:26)

Odjb

BaneBl

pre 3 godine

@@(Gol, 16. avgust 2020 12:09)

Znaci zbog tople vode na bezenima da se zaboravi kradja na olimpijadi. Da li vi znate sta je olimpijada?Ako neko svjesno krade na olimpijadi naravno da ne smije da se zaboravi. Malo im je sto ne moraju na doping kontrole vec iz ociju kradu.

Momčilo

pre 3 godine

Na slici vidim Felpsa i Cavica nasmejane sa zlatom i srebrom. O cemu se radi? Ako je pokraden kao sto vidim tvrdi gomila ljudi zasto on stoji na postolju i slika se zadovoljno. Znaci ili je izgubio trku ili je pobedio a uzeo pare da cuti. Trece ne postoji. Kakve zavere kakve kradje? Moze biti samo jedno od ta dva. A iskreno zabole me sta je od toga bilo pre 12 godina.

Smogovci

pre 3 godine

Pričajte šta hoćete ceo Svet je video da je Čavić pobedio.

Nema potrebe da budete maliciozni jer ovo je jedna od gnusnih prevara i laži.

Ono što je nerazumljivo je Ćurković tada predsednik OKS koji je išao na sastanak pored Čavića i trenera... epilog je blago rečeno smešan.

Zvanično objašnjenje Omege i MOK-a oko tastera je glupost.

Kikujiro

pre 3 godine

Kakvo jadno pametovanje, zamisli da smo mi veliki i bogati kao oni, a da su oni siromašni i mali kao mi, i da ih malo bombardujemo, i da im slučajno ubijemo nekoliko dece, da vidim kako bi oni krenuli dalje.

ja

pre 3 godine

sta ima da se prica Cavic je prvi stigao svi imaju oci da vide ali OMEGA sponzor Felpsa je rekla (zvanicno objasnjenje) da Cavic nije dovoljno jako udario plocu tako da nema veze sto je stigao pre izgleda da je vazno ko jace udari plocu, da ima neko da se zali ovo sportskom sudu ali bi verovatno rekli da je kasno, da nisu nadlezni ali vazno je da su Cavicu oduzeli medalju zato sto je nosio maicu Kosovo je Srbija, to ti je ta zapadnjacka neofasisticka i neokolonijalna demokratija

Istine radi

pre 3 godine

Za ovog sto pita dal postoji gluplji narod od Srba?Slazem se nijedan normalan narod ne bi dozvolio da pravi zajedničku državu sa neprijateljom koji kad god je dobio priliku izvršio strahovite zločine nad istim tim Srbima,počevši od Mačve u I svetskom ratu,preko jama i logora u II svetskom ratu do krajnjeg udarca 90ih...
A sto se trke tiče Čavić jeste pobedio koliko GOD autosovinisti i “prilike iz susjedstva” pokušavale to sa ospore...
Verujem sa komentar neće biti objavljen

aca

pre 3 godine

Zavera OMEGE, Felpsa, Vatikan, Engleza, Šaćirija, Ruske opozicije, biciklista i golubara da otmu Srbinu zlato.
(Djido, 16. avgust 2020 12:26)

ma bravo pametnjakoviću! Zaboravio si jos da napises da smo mi koji verujemo da je Cavic pobedio, (tj mi koji verujemo sopstvenim ocima) ubedjeni da je zemlja ravna ploca.

Srba

pre 3 godine

I dan danas se prica o tome... Felpsu da nisu tada dodijelili to zlato imao bi samo 58 zlatnih medalja. Cavicu je tada oduzeta jer nisu dali da Srbija ima jednu. Inace ga je razbio u toj trci. Jedinoj koju Cavic pliva i daje sve od sebe. Felps je plivao jos mnoge discipline. I Cavic, specijalista za tu disciplinu, je tako izdominirao da na kraju je mogao sebi da priusti da dodirne tablu za djelic sekunde brze od Felpsa. Ali sat pogrijesio. Djelic sekunde velikog pobjednika Cavica nije bio dovoljan.

Dejan

pre 3 godine

To kao da je udario slabo taster svako ko malo razmisli zna da je strasna glupost,i Cavic je znao i video da je prvi stigo ali je jako brzo promenio ploču,iz samo njemu znanih razloga,svi koji su gledali videli su da je Cavic prvi pipnuo,ne sto je naš,ali ko zna šta su se posle dogovarali ...

hulk

pre 3 godine

Cinjenica je da je Cavic klizio, a Felps imao vecu brzinu, tako da svi ovi snimci koji prikazuju Cavicevu prednost na metar, pola metra, 30 cm... nisu toliko relevantni. Ako posmatramo samo ovu trku, mozda nekim cudom stvarno senzor nije reagovao na Cavicev pritisak jer je bio slab, mozda je Felps stvarno pobedio i ne treba da smo ostrasceni. Mozda je i namesteno, ko ce ga znati. Meni licno kao mnogo veca namestaljka deluje zlato u stafeti 4*100 slobodno, gde Olimpijski sampion Bernard koji je na istim igrama odvalio Lezaka sa pola sekunde prednosti, sada ulazi u zadnju deonicu sa sekund prednosti, i na kraju gubi trku. To je tragikomicno. Ono u cega takodje ja ne verujem je sposobnost Felpsa da ispliva toliki broj trka, u razlicitim disciplinama i da u svima uzme zlato.

Jumko

pre 3 godine

@hulk Realan, analiticki komentar, bez neke ostrascenosti iako se kroz redove moze procitati da je Felps bio dopingovan i da je namestena trka 4x100 m, sto svakako nije iskljuceno... E kada bi svi komentari bili ovakvi, gde bi nam bio kraj!? Zla krv bi se izgubila, ja potpisujem! Ali nista od toga, nazalost...

Omega

pre 3 godine

Omega je godinu dana kasnije priznala da je Cavic prvi stigao ali nije dovoljno jako pritusnuo taster.Nema tu odavno nikakve dileme ko je pobedio u trci.Kradja,prevara,sve jasno.

miki

pre 3 godine

Omega projekat. Tu je bilo cuti i uzmi srebro ili pravi se pametan i eto doping afere. Isto tako je i Federer projekat. ALi Nole i Nadal su projekat gurniuli na trece mesto,tamo gde mu je i mesto. Zato Rodja cmizdri vec deset godina jer zna kad mu njih dvojica vrate loptu preko mreze zna Rodja, oseca ko kosi a ko vodu nosi..A Felpsa ne treba komentarisati..On je cist ko suza,samo se ruski sportiski filuju buhhhahahahaha

hulk

pre 3 godine

@Jumko

Biti iskljuciv je po meni odraz manjka intelekta, te se uvek trudim da nesto "ne tvrdim" nego da sagledam i siru sliku. Da bih mogao da tvrdim ko je pobedio ovde morao bih da znam mnogo vise podataka od usporenih snimaka sa nekoliko kamera ciji polozaj udnosu na plivace nije poznat.
Mi cesto u svemu vidimo zaveru, a verujem da je realnost uglavnom povezana sa interesom.