Subota, 15.08.2020.

10:50

Poznato da li Makeda dolazi u Zvezdu

Crvena zvezda neće dovoditi Federika Makedu, niti bilo kog drugog napadača, rečeno je Tanjugu u redovima srpskog fudbalskog šampiona.

Izvor: MT

Poznato da li Makeda dolazi u Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Cinik

pre 3 godine

Jako pametan potez Zvezde. Zasto doviditi Makedu koga sutra necete moci da prodate kada imate Boacija i ostale koje mozete vise puta prodavati za 5 miliona i otkupljivati za 1,5 miliona. Dokle god i.a glupih klubova u Saudiskoj Arabiji i Kini koji posluju na ovaj nacin ne dovodite druge igrace.

Hawaii

pre 3 godine

Da li stvarno mislite da Terza nebi doveo ovog igraca?
Ne mogu da prodaju nikoga od ovih nabrojanih u Zv to je problem. Nesposobnost i hara kiri poslovanje.

Batistuta

pre 3 godine

Realno, da je dobra skauting sluzba nasao bi se dobar vrhunski spic za nasu ligu za ne vise od 2 miliona evra.
U juznoj americi ih ima dosta koji bi za nasu ligu bili gol masine. Ali nasi klubovi razmisljaju hajde da naguramo 5 bilo kakvih igraca na jednu poziciju i da svakom daju po 500.000 nego da dovedu jednog odlicnog za 2 miliona.

Pancev

pre 3 godine

"Zvezda ima četiri izvanredna špica Boaćija, Pavkova, Tomanea i Krstovića"
??? Nisu fenonenalni ni za nasu ligu.
Boaci stalno povredjen. Pavkov van forme vec godinu dana. Tomane ne moze da da ni jedan gol za celu sezonu.
Po cemu je bilo ko od njih fenomenalan???
Jedino sto je fenomenalno je sto su zvezdini napadaci fenomenalno neefikasni.

Искрено збуњен

pre 3 godine

Врхунских шпицева???? Па бре форисрате играче као да су вам рођена деца не би ли или продали или оправдали уложено... Томане, Иванић,само та двојица,па је много. Зна се да се краде лепо у Звезди,али ви га баш претерасте

Hocu u gradsku cistocu

pre 3 godine

U ovoj crnoj nasoj ligi svelo se sve na pobedu u derbiju i osvajanje BEZVREDNE titule ili kupa. E sad pobedom u derbiju ili osvajanjem ovih bezvrednih titula, ostavlja ove nesposobne uprave i dalje u "sedlu". Njih Evropa ne intetesuje kao "lanjski sneg" !

Anfield

pre 3 godine

Koliko imamo nesposobne ljude, neznaju da prodaju igrace, neznaju da kupe.
Gomilju igrace na pozicijama gde smo dobro popunjeni , umesto da radimo na odbrani. Koje juce gledao mec video je da smo totalno slabi sa igracima u zadnjoj liniji.
Tesko sa takvim igracima se moze nesto uraditi u Evropi.
(Nebojsa, 15. avgust 2020 12:41)
Zahvaljujemo se na glasu.


Pa šta da radimo Ne bojša, neznamo, šta će mo sad?
Gomilja nas nezna kako spasiti linije naše, ali Stanković je tata, 4-0-0!

Od osnovne imaš dva časa i veliki odmor, a jedan od ta dva časa je fizičko.

Lars

pre 3 godine

Ako su Boaci i Pavkov u stanju da se vrate u formu, nema potrebe traziti nove napadace. Ako ne mogu, to bi moglo da nas kosta, koliko god da su Ben i Katai dobri igraci, ipak nisu spicevi.

Ha ha ha ha

pre 3 godine

Kazu svi ti igraci primaju platu u C zvezdu, ha ha ha, a iz cije kase ?
pitaj te Sinisu Malog Ministra finansija Srbije, on najbolje zna !!!!

Zvezdaš

pre 3 godine

Kažu Zvezda ima četvoricu izvanrednih napadača.Kakva tragedija, pa njih četvorica prošle sezone nisu postigle četiri gola i svi zajedno ne vrede ni 25% u odnosu na recimo sapetljivog Sadika?

Marko

pre 3 godine

Ko zna kakve su kombinacije upitanju vise,ovo nema nigde koliko igraca na platnom spisku,pored toliko para od evrope garantujem da je dug 35+ miliona.I dalje se guraju igraci raznih menadzera,razne kombinacije i slicno.Gobeljic non stop se forsira na desnom beku,covek nema centarsut,prolazi po strani samo sibaj loptu gore nema veze sto ne gleda dal ima neko,navodim primer koliko covek nema veze o fudbalu niti razmislja,nama treba podhitno desni bek koji ima mozak,kako mogu napadaci da budz u formi kad ti jednu tekmu pocne pavkov pa ga sledecu nema ni u protokolu,pa onda tomane pa ga nema 10 tekmi,mora da se zna sta je prva postava i ko igra,a ne da kroz celu sezonu rotiras i sprdas se i uigravas tim,od toga nema leba,hugo viera treba da de vrati !

Prc, Mikoooo! Bankomataaaaa

pre 3 godine

Slatke muke su za trenera koji zna šta radi. Inače, nama su teške, neizdržive, neisplative, skupe, zbunjujuče muke!

duelmare

pre 3 godine

@devilhimself
Kako nam Pavkov nista nije doneo, dao gol Kopenhagenu, da Liverpool ne pominjem
Boaci u ligi erope bio najbolji strelac kvalifikacija i dao gol u Kelnu za pobedu, dao gol u Kopenhagenu
Za ostalo se slazem ali ovde gresis dusu

....

pre 3 godine

Mediji kao mediji neki pišu ovako neki onako ali u svakom slučaju bez napadača nemamo šta tražiti u evropi. Svi igraju solidno ali napadači sve akcije upropaste osim Krsotvica koji ima najmanje iskustva ali je daleko najbolji od svih ali sa samim njim ne možemo. Vukanović se vuče kao infuzija a kontrola lopte je kao u zid da šutate i dodajete loptu samo se odbije, Tomane ne zna gde se nalazi a ne koju poziciju igra a Boaće...čekaj, on je u klubu? Pavkova boli ona stvar zeznuo je onaj transfer u kini panjina da većeg nema ali makar može unucima reći da je dao dva komada liverpulu samo od sramote nebi smeo reći 99% ostatka svoje karijere.
Umesto da jednom igraču eto Krstoviću sto da ne daju minute, forsiraju bilo bi golova i sve super a ne ovako ne zna se koja se formacija igra, ko je u starnoj postavi sem Borjana i šta tu imamo pričati, prave se neke glupe rotacije apsolutni haos.

Komentator

pre 3 godine

Pa, ako imamo 4 "izvanredna" napadača, što samo jadni Tomane dobija minute? Da li su Boaći i Pavkov više od pola godine povređeni? Kad će da se oporave i da zaigraju? Među 6 stranaca nema Kanjasa, jesmo li ga prodali ili se na njega ne računa ali prima platu? Zašto Garsija ne dobija šansu, ima kvalitet za prvi tim ili kao zamena za Spiridona?! Polovnjak iz PAO nam ne treba ali ajde da vidimo na delu igrače koje imamo, pored Kange i Kataija i ja bi dao neki gol!

Exe

pre 3 godine

Јес да можда је квалитет слабији од претходних пар година, али бар се форсирају домаћи клинци који знају да се боре за клуб.
Вуче, 15. avgust 2020 10:56)

A protekle tri sezone stranci se nisu borili? Bez Kange, DOnalda i Boacija ne bismo ni videli Evropu.

I sta mi konkretno imamo od "nase dece"? Iskru u srcu? Oni se ionako prodaju cim stigne ponuda. Bitno je da tim ostvari rezultat.

Nebojsa

pre 3 godine

Koliko imamo nesposobne ljude, neznaju da prodaju igrace, neznaju da kupe.
Gomilju igrace na pozicijama gde smo dobro popunjeni , umesto da radimo na odbrani. Koje juce gledao mec video je da smo totalno slabi sa igracima u zadnjoj liniji.
Tesko sa takvim igracima se moze nesto uraditi u Evropi.

Bata

pre 3 godine

Nece dok se ne obezbedi grupna faza LS ili LE. Ukoliko se ne obezbedi nece se dovoditi, kao i svake godine
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vaxilar, 15. avgust 2020 10:46)

A on ce da sedi kuci i da ceka...

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Ovo je najlepša vest protekle nedelje.
Dovođenje ove rage (ma šta Stanković pričao) bilo bi jedno veliko bahaćenje...... zato što nijedan špic koji je već u timu nije slabiji od ovog napuvanog.
Nadam se da će ostati dosledni i da ovog nikad neće dovoditi.
Prosto, On sigurno nije igrač koji može da stvori razliku, ako nemože da se dovede stvarno kvalitetno pojačanje netreba dovoditi nikog.

devilhimself

pre 3 godine

KONAČNO, jedna normalna izjava!!!
Kako da prodaš spica za ozbiljniji novac, ako ih imaš 5,i svi igraju na kašičicu?Svaki od njih da po 6-7 golova i cena im je 1.000.000 evra u najboljem slučaju, mi recimo boaćea, pavkova i tomanea možemo samo da poklonimo. A, da budemo iskreni, nijedan od njih nam nije doneo ništa, ni titulu, mislim da nijedan gol u evropi nisu dali. Sa druge strane Partizan ima maltene samo Sadika, koji je peglao svaku tekmu 80min,dao ukupno 2x više golova od svih naših spiceva zajedno, u evropi se pokazao i sada mu je realna cena 10-15.000evra.
Dok smo imali samo boacea, razigrali smo ga i prodali za 4-5m, isto tako je bilo sa pešićem, jednostavno, GLEDAJ ŠTA RADE NEMCI I UČI!!!

Вуче

pre 3 godine

Како бре пријатељу Боаћи није дао ниједан гол у Европи? Па ти заборављаш гол против Копенхагена прошле године, против Келна усред Немачке еврогол са 30 метара, па главом, па волеје. Дечко је донео навијачима све највеће радости у протеклих пар година. Дао је много, пружио све и то је то. Много бодова је освојено захваљујући њему и у Србији и у Европи.

bapete bap

pre 3 godine

No many no game
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kalco, 15. avgust 2020 10:58)

Na kom to jeziku bulaznis, brat?

SEnT

pre 3 godine

Kvalitet je bitan a ne kvantitet. Dzaba nama Tomane kad on definitivno nema neophodan kvalitet, Pavkov koji ne shvata da se od stare slave ne zivi, Boaci koji je sklon povredama, i daleko od toga da je u najboljim godinama, on je svoj najbolji fudbal odigrao. Krstovic je mlad i neiskusan, i treba mu vremena. Ben mozda moze najvise da pruzi, iako on nije pravi spic, sto dovoljno govori kakva je situacija.

Pauk Pletikosa

pre 3 godine

Boaći je povređen već dve godine a Pavkov godinu ipo, više neigraju nego što igraju, Tomane nikako da uđe u formu a čini se da neće ni ući, Ben i Vukanović su tzv." laže devetke", tako da ispada je jedini špic koji je zdrav i u stanju da pruži nešto Nikola Krstović koji nema iskustva. Ukratko, Zvezda nema krštenog špica a treba joj kao leba i to ne jedan nego dvojica, a Boaćija i Pavkova bi sad odmah poklonili kad bi ih neko hteo a neće ih niko.

VeljaCZV

pre 3 godine

Nije neka šteta što neće doći, ali da se ja pitam, smatram da bi trebalo da se prodaju Tomane i neko od ove dvojice (Boaći/Pavkov), a da se dovede Pešić. Možda nije neka klasa, ali je proveren(zanemarite onaj promašaj protiv CSKA, makar je davao golove u našoj ligi i to više nego svi ovi naši napadači prošle sezone).Mada bi nam Prijović legao k'o budali šamar, ali nije to realna opcija, s obzirom na to da je rekao da neće igrati u Srbiji, mada ako mu se ponudi dobra plata, nikad se ne zna :)

Najrealnije

pre 3 godine

Ovi definitivno odlepili...ko je od svih ovih izvanredan? Boaci je vise povredjen nego sto je zdrav a povredi se i kad izadje iz auta.Pavkova boli ona stvar za sve jer je protiv Liverpula ispunio sve snove i moze da okaci kopacke o klin.Tomane nema pojma,nikada nije ni imao a postigne gol na svakih 15 utakmica,dok u sansu udje na svakoj 10.tekmi.Krstovic je spic za prvu crnogorsku ligu a Ben sa metar i zilet ne moze biti spic jer nikad to nije ni bio,kao sto ni Vukanovic nije klasican spic.Sve navedene prodati,osim Bena a moze i njega ako ima dobra ponuda i dovesti sva stvarno dobra spica.

Вуче

pre 3 godine

Тим је састављен већином од домаћих, младих играча и то је то чему се тежило. Јес да можда је квалитет слабији од претходних пар година, али бар се форсирају домаћи клинци који знају да се боре за клуб. Све у свему, коначно нема превише преплаћених странаца. А и боље да игра домаћи шпиц него Македа.

SEnT

pre 3 godine

Kvalitet je bitan a ne kvantitet. Dzaba nama Tomane kad on definitivno nema neophodan kvalitet, Pavkov koji ne shvata da se od stare slave ne zivi, Boaci koji je sklon povredama, i daleko od toga da je u najboljim godinama, on je svoj najbolji fudbal odigrao. Krstovic je mlad i neiskusan, i treba mu vremena. Ben mozda moze najvise da pruzi, iako on nije pravi spic, sto dovoljno govori kakva je situacija.

bapete bap

pre 3 godine

No many no game
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kalco, 15. avgust 2020 10:58)

Na kom to jeziku bulaznis, brat?

Вуче

pre 3 godine

Како бре пријатељу Боаћи није дао ниједан гол у Европи? Па ти заборављаш гол против Копенхагена прошле године, против Келна усред Немачке еврогол са 30 метара, па главом, па волеје. Дечко је донео навијачима све највеће радости у протеклих пар година. Дао је много, пружио све и то је то. Много бодова је освојено захваљујући њему и у Србији и у Европи.

Вуче

pre 3 godine

Тим је састављен већином од домаћих, младих играча и то је то чему се тежило. Јес да можда је квалитет слабији од претходних пар година, али бар се форсирају домаћи клинци који знају да се боре за клуб. Све у свему, коначно нема превише преплаћених странаца. А и боље да игра домаћи шпиц него Македа.

devilhimself

pre 3 godine

KONAČNO, jedna normalna izjava!!!
Kako da prodaš spica za ozbiljniji novac, ako ih imaš 5,i svi igraju na kašičicu?Svaki od njih da po 6-7 golova i cena im je 1.000.000 evra u najboljem slučaju, mi recimo boaćea, pavkova i tomanea možemo samo da poklonimo. A, da budemo iskreni, nijedan od njih nam nije doneo ništa, ni titulu, mislim da nijedan gol u evropi nisu dali. Sa druge strane Partizan ima maltene samo Sadika, koji je peglao svaku tekmu 80min,dao ukupno 2x više golova od svih naših spiceva zajedno, u evropi se pokazao i sada mu je realna cena 10-15.000evra.
Dok smo imali samo boacea, razigrali smo ga i prodali za 4-5m, isto tako je bilo sa pešićem, jednostavno, GLEDAJ ŠTA RADE NEMCI I UČI!!!

Najrealnije

pre 3 godine

Ovi definitivno odlepili...ko je od svih ovih izvanredan? Boaci je vise povredjen nego sto je zdrav a povredi se i kad izadje iz auta.Pavkova boli ona stvar za sve jer je protiv Liverpula ispunio sve snove i moze da okaci kopacke o klin.Tomane nema pojma,nikada nije ni imao a postigne gol na svakih 15 utakmica,dok u sansu udje na svakoj 10.tekmi.Krstovic je spic za prvu crnogorsku ligu a Ben sa metar i zilet ne moze biti spic jer nikad to nije ni bio,kao sto ni Vukanovic nije klasican spic.Sve navedene prodati,osim Bena a moze i njega ako ima dobra ponuda i dovesti sva stvarno dobra spica.

Pauk Pletikosa

pre 3 godine

Boaći je povređen već dve godine a Pavkov godinu ipo, više neigraju nego što igraju, Tomane nikako da uđe u formu a čini se da neće ni ući, Ben i Vukanović su tzv." laže devetke", tako da ispada je jedini špic koji je zdrav i u stanju da pruži nešto Nikola Krstović koji nema iskustva. Ukratko, Zvezda nema krštenog špica a treba joj kao leba i to ne jedan nego dvojica, a Boaćija i Pavkova bi sad odmah poklonili kad bi ih neko hteo a neće ih niko.

Lars

pre 3 godine

Ako su Boaci i Pavkov u stanju da se vrate u formu, nema potrebe traziti nove napadace. Ako ne mogu, to bi moglo da nas kosta, koliko god da su Ben i Katai dobri igraci, ipak nisu spicevi.

Exe

pre 3 godine

Јес да можда је квалитет слабији од претходних пар година, али бар се форсирају домаћи клинци који знају да се боре за клуб.
Вуче, 15. avgust 2020 10:56)

A protekle tri sezone stranci se nisu borili? Bez Kange, DOnalda i Boacija ne bismo ni videli Evropu.

I sta mi konkretno imamo od "nase dece"? Iskru u srcu? Oni se ionako prodaju cim stigne ponuda. Bitno je da tim ostvari rezultat.

Komentator

pre 3 godine

Pa, ako imamo 4 "izvanredna" napadača, što samo jadni Tomane dobija minute? Da li su Boaći i Pavkov više od pola godine povređeni? Kad će da se oporave i da zaigraju? Među 6 stranaca nema Kanjasa, jesmo li ga prodali ili se na njega ne računa ali prima platu? Zašto Garsija ne dobija šansu, ima kvalitet za prvi tim ili kao zamena za Spiridona?! Polovnjak iz PAO nam ne treba ali ajde da vidimo na delu igrače koje imamo, pored Kange i Kataija i ja bi dao neki gol!

duelmare

pre 3 godine

@devilhimself
Kako nam Pavkov nista nije doneo, dao gol Kopenhagenu, da Liverpool ne pominjem
Boaci u ligi erope bio najbolji strelac kvalifikacija i dao gol u Kelnu za pobedu, dao gol u Kopenhagenu
Za ostalo se slazem ali ovde gresis dusu

Искрено збуњен

pre 3 godine

Врхунских шпицева???? Па бре форисрате играче као да су вам рођена деца не би ли или продали или оправдали уложено... Томане, Иванић,само та двојица,па је много. Зна се да се краде лепо у Звезди,али ви га баш претерасте

Pancev

pre 3 godine

"Zvezda ima četiri izvanredna špica Boaćija, Pavkova, Tomanea i Krstovića"
??? Nisu fenonenalni ni za nasu ligu.
Boaci stalno povredjen. Pavkov van forme vec godinu dana. Tomane ne moze da da ni jedan gol za celu sezonu.
Po cemu je bilo ko od njih fenomenalan???
Jedino sto je fenomenalno je sto su zvezdini napadaci fenomenalno neefikasni.

Anfield

pre 3 godine

Koliko imamo nesposobne ljude, neznaju da prodaju igrace, neznaju da kupe.
Gomilju igrace na pozicijama gde smo dobro popunjeni , umesto da radimo na odbrani. Koje juce gledao mec video je da smo totalno slabi sa igracima u zadnjoj liniji.
Tesko sa takvim igracima se moze nesto uraditi u Evropi.
(Nebojsa, 15. avgust 2020 12:41)
Zahvaljujemo se na glasu.


Pa šta da radimo Ne bojša, neznamo, šta će mo sad?
Gomilja nas nezna kako spasiti linije naše, ali Stanković je tata, 4-0-0!

Od osnovne imaš dva časa i veliki odmor, a jedan od ta dva časa je fizičko.

VeljaCZV

pre 3 godine

Nije neka šteta što neće doći, ali da se ja pitam, smatram da bi trebalo da se prodaju Tomane i neko od ove dvojice (Boaći/Pavkov), a da se dovede Pešić. Možda nije neka klasa, ali je proveren(zanemarite onaj promašaj protiv CSKA, makar je davao golove u našoj ligi i to više nego svi ovi naši napadači prošle sezone).Mada bi nam Prijović legao k'o budali šamar, ali nije to realna opcija, s obzirom na to da je rekao da neće igrati u Srbiji, mada ako mu se ponudi dobra plata, nikad se ne zna :)

....

pre 3 godine

Mediji kao mediji neki pišu ovako neki onako ali u svakom slučaju bez napadača nemamo šta tražiti u evropi. Svi igraju solidno ali napadači sve akcije upropaste osim Krsotvica koji ima najmanje iskustva ali je daleko najbolji od svih ali sa samim njim ne možemo. Vukanović se vuče kao infuzija a kontrola lopte je kao u zid da šutate i dodajete loptu samo se odbije, Tomane ne zna gde se nalazi a ne koju poziciju igra a Boaće...čekaj, on je u klubu? Pavkova boli ona stvar zeznuo je onaj transfer u kini panjina da većeg nema ali makar može unucima reći da je dao dva komada liverpulu samo od sramote nebi smeo reći 99% ostatka svoje karijere.
Umesto da jednom igraču eto Krstoviću sto da ne daju minute, forsiraju bilo bi golova i sve super a ne ovako ne zna se koja se formacija igra, ko je u starnoj postavi sem Borjana i šta tu imamo pričati, prave se neke glupe rotacije apsolutni haos.

Zvezdaš

pre 3 godine

Kažu Zvezda ima četvoricu izvanrednih napadača.Kakva tragedija, pa njih četvorica prošle sezone nisu postigle četiri gola i svi zajedno ne vrede ni 25% u odnosu na recimo sapetljivog Sadika?

Hawaii

pre 3 godine

Da li stvarno mislite da Terza nebi doveo ovog igraca?
Ne mogu da prodaju nikoga od ovih nabrojanih u Zv to je problem. Nesposobnost i hara kiri poslovanje.

Ha ha ha ha

pre 3 godine

Kazu svi ti igraci primaju platu u C zvezdu, ha ha ha, a iz cije kase ?
pitaj te Sinisu Malog Ministra finansija Srbije, on najbolje zna !!!!

Hocu u gradsku cistocu

pre 3 godine

U ovoj crnoj nasoj ligi svelo se sve na pobedu u derbiju i osvajanje BEZVREDNE titule ili kupa. E sad pobedom u derbiju ili osvajanjem ovih bezvrednih titula, ostavlja ove nesposobne uprave i dalje u "sedlu". Njih Evropa ne intetesuje kao "lanjski sneg" !

Bata

pre 3 godine

Nece dok se ne obezbedi grupna faza LS ili LE. Ukoliko se ne obezbedi nece se dovoditi, kao i svake godine
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vaxilar, 15. avgust 2020 10:46)

A on ce da sedi kuci i da ceka...

Prc, Mikoooo! Bankomataaaaa

pre 3 godine

Slatke muke su za trenera koji zna šta radi. Inače, nama su teške, neizdržive, neisplative, skupe, zbunjujuče muke!

Batistuta

pre 3 godine

Realno, da je dobra skauting sluzba nasao bi se dobar vrhunski spic za nasu ligu za ne vise od 2 miliona evra.
U juznoj americi ih ima dosta koji bi za nasu ligu bili gol masine. Ali nasi klubovi razmisljaju hajde da naguramo 5 bilo kakvih igraca na jednu poziciju i da svakom daju po 500.000 nego da dovedu jednog odlicnog za 2 miliona.

Marko

pre 3 godine

Ko zna kakve su kombinacije upitanju vise,ovo nema nigde koliko igraca na platnom spisku,pored toliko para od evrope garantujem da je dug 35+ miliona.I dalje se guraju igraci raznih menadzera,razne kombinacije i slicno.Gobeljic non stop se forsira na desnom beku,covek nema centarsut,prolazi po strani samo sibaj loptu gore nema veze sto ne gleda dal ima neko,navodim primer koliko covek nema veze o fudbalu niti razmislja,nama treba podhitno desni bek koji ima mozak,kako mogu napadaci da budz u formi kad ti jednu tekmu pocne pavkov pa ga sledecu nema ni u protokolu,pa onda tomane pa ga nema 10 tekmi,mora da se zna sta je prva postava i ko igra,a ne da kroz celu sezonu rotiras i sprdas se i uigravas tim,od toga nema leba,hugo viera treba da de vrati !

Nebojsa

pre 3 godine

Koliko imamo nesposobne ljude, neznaju da prodaju igrace, neznaju da kupe.
Gomilju igrace na pozicijama gde smo dobro popunjeni , umesto da radimo na odbrani. Koje juce gledao mec video je da smo totalno slabi sa igracima u zadnjoj liniji.
Tesko sa takvim igracima se moze nesto uraditi u Evropi.

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Ovo je najlepša vest protekle nedelje.
Dovođenje ove rage (ma šta Stanković pričao) bilo bi jedno veliko bahaćenje...... zato što nijedan špic koji je već u timu nije slabiji od ovog napuvanog.
Nadam se da će ostati dosledni i da ovog nikad neće dovoditi.
Prosto, On sigurno nije igrač koji može da stvori razliku, ako nemože da se dovede stvarno kvalitetno pojačanje netreba dovoditi nikog.

Cinik

pre 3 godine

Jako pametan potez Zvezde. Zasto doviditi Makedu koga sutra necete moci da prodate kada imate Boacija i ostale koje mozete vise puta prodavati za 5 miliona i otkupljivati za 1,5 miliona. Dokle god i.a glupih klubova u Saudiskoj Arabiji i Kini koji posluju na ovaj nacin ne dovodite druge igrace.

Ha ha ha ha

pre 3 godine

Kazu svi ti igraci primaju platu u C zvezdu, ha ha ha, a iz cije kase ?
pitaj te Sinisu Malog Ministra finansija Srbije, on najbolje zna !!!!

VeljaCZV

pre 3 godine

Nije neka šteta što neće doći, ali da se ja pitam, smatram da bi trebalo da se prodaju Tomane i neko od ove dvojice (Boaći/Pavkov), a da se dovede Pešić. Možda nije neka klasa, ali je proveren(zanemarite onaj promašaj protiv CSKA, makar je davao golove u našoj ligi i to više nego svi ovi naši napadači prošle sezone).Mada bi nam Prijović legao k'o budali šamar, ali nije to realna opcija, s obzirom na to da je rekao da neće igrati u Srbiji, mada ako mu se ponudi dobra plata, nikad se ne zna :)

devilhimself

pre 3 godine

KONAČNO, jedna normalna izjava!!!
Kako da prodaš spica za ozbiljniji novac, ako ih imaš 5,i svi igraju na kašičicu?Svaki od njih da po 6-7 golova i cena im je 1.000.000 evra u najboljem slučaju, mi recimo boaćea, pavkova i tomanea možemo samo da poklonimo. A, da budemo iskreni, nijedan od njih nam nije doneo ništa, ni titulu, mislim da nijedan gol u evropi nisu dali. Sa druge strane Partizan ima maltene samo Sadika, koji je peglao svaku tekmu 80min,dao ukupno 2x više golova od svih naših spiceva zajedno, u evropi se pokazao i sada mu je realna cena 10-15.000evra.
Dok smo imali samo boacea, razigrali smo ga i prodali za 4-5m, isto tako je bilo sa pešićem, jednostavno, GLEDAJ ŠTA RADE NEMCI I UČI!!!

Hocu u gradsku cistocu

pre 3 godine

U ovoj crnoj nasoj ligi svelo se sve na pobedu u derbiju i osvajanje BEZVREDNE titule ili kupa. E sad pobedom u derbiju ili osvajanjem ovih bezvrednih titula, ostavlja ove nesposobne uprave i dalje u "sedlu". Njih Evropa ne intetesuje kao "lanjski sneg" !

Anfield

pre 3 godine

Koliko imamo nesposobne ljude, neznaju da prodaju igrace, neznaju da kupe.
Gomilju igrace na pozicijama gde smo dobro popunjeni , umesto da radimo na odbrani. Koje juce gledao mec video je da smo totalno slabi sa igracima u zadnjoj liniji.
Tesko sa takvim igracima se moze nesto uraditi u Evropi.
(Nebojsa, 15. avgust 2020 12:41)
Zahvaljujemo se na glasu.


Pa šta da radimo Ne bojša, neznamo, šta će mo sad?
Gomilja nas nezna kako spasiti linije naše, ali Stanković je tata, 4-0-0!

Od osnovne imaš dva časa i veliki odmor, a jedan od ta dva časa je fizičko.

Вуче

pre 3 godine

Тим је састављен већином од домаћих, младих играча и то је то чему се тежило. Јес да можда је квалитет слабији од претходних пар година, али бар се форсирају домаћи клинци који знају да се боре за клуб. Све у свему, коначно нема превише преплаћених странаца. А и боље да игра домаћи шпиц него Македа.

Najrealnije

pre 3 godine

Ovi definitivno odlepili...ko je od svih ovih izvanredan? Boaci je vise povredjen nego sto je zdrav a povredi se i kad izadje iz auta.Pavkova boli ona stvar za sve jer je protiv Liverpula ispunio sve snove i moze da okaci kopacke o klin.Tomane nema pojma,nikada nije ni imao a postigne gol na svakih 15 utakmica,dok u sansu udje na svakoj 10.tekmi.Krstovic je spic za prvu crnogorsku ligu a Ben sa metar i zilet ne moze biti spic jer nikad to nije ni bio,kao sto ni Vukanovic nije klasican spic.Sve navedene prodati,osim Bena a moze i njega ako ima dobra ponuda i dovesti sva stvarno dobra spica.

Zvezdaš

pre 3 godine

Kažu Zvezda ima četvoricu izvanrednih napadača.Kakva tragedija, pa njih četvorica prošle sezone nisu postigle četiri gola i svi zajedno ne vrede ni 25% u odnosu na recimo sapetljivog Sadika?

Cinik

pre 3 godine

Jako pametan potez Zvezde. Zasto doviditi Makedu koga sutra necete moci da prodate kada imate Boacija i ostale koje mozete vise puta prodavati za 5 miliona i otkupljivati za 1,5 miliona. Dokle god i.a glupih klubova u Saudiskoj Arabiji i Kini koji posluju na ovaj nacin ne dovodite druge igrace.

Marko

pre 3 godine

Ko zna kakve su kombinacije upitanju vise,ovo nema nigde koliko igraca na platnom spisku,pored toliko para od evrope garantujem da je dug 35+ miliona.I dalje se guraju igraci raznih menadzera,razne kombinacije i slicno.Gobeljic non stop se forsira na desnom beku,covek nema centarsut,prolazi po strani samo sibaj loptu gore nema veze sto ne gleda dal ima neko,navodim primer koliko covek nema veze o fudbalu niti razmislja,nama treba podhitno desni bek koji ima mozak,kako mogu napadaci da budz u formi kad ti jednu tekmu pocne pavkov pa ga sledecu nema ni u protokolu,pa onda tomane pa ga nema 10 tekmi,mora da se zna sta je prva postava i ko igra,a ne da kroz celu sezonu rotiras i sprdas se i uigravas tim,od toga nema leba,hugo viera treba da de vrati !

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre 3 godine

Ovo je najlepša vest protekle nedelje.
Dovođenje ove rage (ma šta Stanković pričao) bilo bi jedno veliko bahaćenje...... zato što nijedan špic koji je već u timu nije slabiji od ovog napuvanog.
Nadam se da će ostati dosledni i da ovog nikad neće dovoditi.
Prosto, On sigurno nije igrač koji može da stvori razliku, ako nemože da se dovede stvarno kvalitetno pojačanje netreba dovoditi nikog.

....

pre 3 godine

Mediji kao mediji neki pišu ovako neki onako ali u svakom slučaju bez napadača nemamo šta tražiti u evropi. Svi igraju solidno ali napadači sve akcije upropaste osim Krsotvica koji ima najmanje iskustva ali je daleko najbolji od svih ali sa samim njim ne možemo. Vukanović se vuče kao infuzija a kontrola lopte je kao u zid da šutate i dodajete loptu samo se odbije, Tomane ne zna gde se nalazi a ne koju poziciju igra a Boaće...čekaj, on je u klubu? Pavkova boli ona stvar zeznuo je onaj transfer u kini panjina da većeg nema ali makar može unucima reći da je dao dva komada liverpulu samo od sramote nebi smeo reći 99% ostatka svoje karijere.
Umesto da jednom igraču eto Krstoviću sto da ne daju minute, forsiraju bilo bi golova i sve super a ne ovako ne zna se koja se formacija igra, ko je u starnoj postavi sem Borjana i šta tu imamo pričati, prave se neke glupe rotacije apsolutni haos.

Nebojsa

pre 3 godine

Koliko imamo nesposobne ljude, neznaju da prodaju igrace, neznaju da kupe.
Gomilju igrace na pozicijama gde smo dobro popunjeni , umesto da radimo na odbrani. Koje juce gledao mec video je da smo totalno slabi sa igracima u zadnjoj liniji.
Tesko sa takvim igracima se moze nesto uraditi u Evropi.

SEnT

pre 3 godine

Kvalitet je bitan a ne kvantitet. Dzaba nama Tomane kad on definitivno nema neophodan kvalitet, Pavkov koji ne shvata da se od stare slave ne zivi, Boaci koji je sklon povredama, i daleko od toga da je u najboljim godinama, on je svoj najbolji fudbal odigrao. Krstovic je mlad i neiskusan, i treba mu vremena. Ben mozda moze najvise da pruzi, iako on nije pravi spic, sto dovoljno govori kakva je situacija.

bapete bap

pre 3 godine

No many no game
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kalco, 15. avgust 2020 10:58)

Na kom to jeziku bulaznis, brat?

Вуче

pre 3 godine

Како бре пријатељу Боаћи није дао ниједан гол у Европи? Па ти заборављаш гол против Копенхагена прошле године, против Келна усред Немачке еврогол са 30 метара, па главом, па волеје. Дечко је донео навијачима све највеће радости у протеклих пар година. Дао је много, пружио све и то је то. Много бодова је освојено захваљујући њему и у Србији и у Европи.

Pauk Pletikosa

pre 3 godine

Boaći je povređen već dve godine a Pavkov godinu ipo, više neigraju nego što igraju, Tomane nikako da uđe u formu a čini se da neće ni ući, Ben i Vukanović su tzv." laže devetke", tako da ispada je jedini špic koji je zdrav i u stanju da pruži nešto Nikola Krstović koji nema iskustva. Ukratko, Zvezda nema krštenog špica a treba joj kao leba i to ne jedan nego dvojica, a Boaćija i Pavkova bi sad odmah poklonili kad bi ih neko hteo a neće ih niko.

Pancev

pre 3 godine

"Zvezda ima četiri izvanredna špica Boaćija, Pavkova, Tomanea i Krstovića"
??? Nisu fenonenalni ni za nasu ligu.
Boaci stalno povredjen. Pavkov van forme vec godinu dana. Tomane ne moze da da ni jedan gol za celu sezonu.
Po cemu je bilo ko od njih fenomenalan???
Jedino sto je fenomenalno je sto su zvezdini napadaci fenomenalno neefikasni.

Bata

pre 3 godine

Nece dok se ne obezbedi grupna faza LS ili LE. Ukoliko se ne obezbedi nece se dovoditi, kao i svake godine
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vaxilar, 15. avgust 2020 10:46)

A on ce da sedi kuci i da ceka...

Lars

pre 3 godine

Ako su Boaci i Pavkov u stanju da se vrate u formu, nema potrebe traziti nove napadace. Ako ne mogu, to bi moglo da nas kosta, koliko god da su Ben i Katai dobri igraci, ipak nisu spicevi.

duelmare

pre 3 godine

@devilhimself
Kako nam Pavkov nista nije doneo, dao gol Kopenhagenu, da Liverpool ne pominjem
Boaci u ligi erope bio najbolji strelac kvalifikacija i dao gol u Kelnu za pobedu, dao gol u Kopenhagenu
Za ostalo se slazem ali ovde gresis dusu

Exe

pre 3 godine

Јес да можда је квалитет слабији од претходних пар година, али бар се форсирају домаћи клинци који знају да се боре за клуб.
Вуче, 15. avgust 2020 10:56)

A protekle tri sezone stranci se nisu borili? Bez Kange, DOnalda i Boacija ne bismo ni videli Evropu.

I sta mi konkretno imamo od "nase dece"? Iskru u srcu? Oni se ionako prodaju cim stigne ponuda. Bitno je da tim ostvari rezultat.

Искрено збуњен

pre 3 godine

Врхунских шпицева???? Па бре форисрате играче као да су вам рођена деца не би ли или продали или оправдали уложено... Томане, Иванић,само та двојица,па је много. Зна се да се краде лепо у Звезди,али ви га баш претерасте

Hawaii

pre 3 godine

Da li stvarno mislite da Terza nebi doveo ovog igraca?
Ne mogu da prodaju nikoga od ovih nabrojanih u Zv to je problem. Nesposobnost i hara kiri poslovanje.

Komentator

pre 3 godine

Pa, ako imamo 4 "izvanredna" napadača, što samo jadni Tomane dobija minute? Da li su Boaći i Pavkov više od pola godine povređeni? Kad će da se oporave i da zaigraju? Među 6 stranaca nema Kanjasa, jesmo li ga prodali ili se na njega ne računa ali prima platu? Zašto Garsija ne dobija šansu, ima kvalitet za prvi tim ili kao zamena za Spiridona?! Polovnjak iz PAO nam ne treba ali ajde da vidimo na delu igrače koje imamo, pored Kange i Kataija i ja bi dao neki gol!

Batistuta

pre 3 godine

Realno, da je dobra skauting sluzba nasao bi se dobar vrhunski spic za nasu ligu za ne vise od 2 miliona evra.
U juznoj americi ih ima dosta koji bi za nasu ligu bili gol masine. Ali nasi klubovi razmisljaju hajde da naguramo 5 bilo kakvih igraca na jednu poziciju i da svakom daju po 500.000 nego da dovedu jednog odlicnog za 2 miliona.

Prc, Mikoooo! Bankomataaaaa

pre 3 godine

Slatke muke su za trenera koji zna šta radi. Inače, nama su teške, neizdržive, neisplative, skupe, zbunjujuče muke!