Četvrtak, 13.08.2020.

19:00

Bogi briljirao, Beli "flertovao" s tripl-dablom u oproštajnoj pobedi Kingsa

Košarkaši Sakramento Kingsa pobedili su Los Anđeles Lejkerse 136:122 u poslednjem meču ligaškog dela sezone.

Izvor: PT

Bogi briljirao, Beli "flertovao" s tripl-dablom u oproštajnoj pobedi Kingsa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

Kalevra

pre 3 godine

U Srbiji zivi 7 miliona zatucanih ludaka ispranog mozga....služena paranoična rulja koja se u 21-om vijeku boji ulične rasvjete.....inače Booker sjajan šuter

Ganci

pre 3 godine

@ panter pudlica... A jel ti poznata ova petorka Partizana. Tepic, Bogdanovica, Pavlovici, Lovernj, Milutinov! E oni su bili nemi posmatraci dok je naš brat rodjeni Veliki Nolan Smit davao onu sporoulazeću trojku...

Sah-mat

pre 3 godine

Veliki igraci malih utakmica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezda u srcu, 13. avgust 2020 23:08

I ono trpanje u ABA i Srpskoj ligi su bile male utakmice?
Ma necete vi njega nikada zaboraviti.

Bocko

pre 3 godine

Svaka cast nasim momcima na prikazanom u ovoj utakmici. Pokazali su da mogu da igraju na visokom nivou u ipak, nesto opustenijem ambijentu. Steta sto ni ove sezone necemo moci da vidimo koliko mogu u plej - ofu, gde su ipak zahtevnije utakmice. Citajuci neke komentare, covek moze doci do zakljucka da je Divac ustvari Bogdanu ucinio medvedju uslugu time sto ga je doveo u Sakramento i dao mu maksimalan ruki ugovor. Po nekim komentatorima, Bogdan bi trebao da ode u klub sa boljim trenerom, manje divljanja, vise kolektivne igre ili bar u ekipu sa glavom i repom. Ispada da ce na kraju Divac morati da vrati procente. Upropasti coveka.

panter pudlica

pre 3 godine

kad je nebitno i kad se igra za nista Bogi Snajper pogadja, kad je vec malo frka odma 2/22
(vaxilar, 14. avgust 2020 07:46)

Standardno dobra igra Bogdanovića kad nema pritisak na ledjima, čim je malo gusto nema ga nigde.
(Hmmm, 14. avgust 2020 07:44)

Sreća pa nije bilo bitno, nije se igralo "za ništa" i nije imao pritisak onomad kada je sasuo 123 poena u 4 tekme...

Kaur

pre 3 godine

Bogdane opet limenke zveckaju,samo 27 da utrpaš Lebronu i toj smešnoj ekipi.Daj se više saberi i čitaj šta stručnjaci za tastaturama pišu,nije ovo za tebe sport...

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Koliko maloumnih komentara na račun Srpskog reprezentativca, ovo je da čovek ne poveruje. Stvarno smo nenormalna nacija.
Nešto što upada u oči ipak je da se jedino pljuje Bogdan. Dečko koji je uz Jokića naš najbolji košarkaš u NBA.
Nisam primetio da iko ovoliko pljuje recimo Bjelicu, Bobija ili Gudurića...
Ja se iskreno pitam koji problem u glavi imaju te osobe koje danonoćno ostavljaju negativne komentare i čime je taj dečko zaslužio tolike izlive mržnje?!
Svakom normalnom Srbinu bi bilo drago videti Srbina u najjačoj ligi sveta, u utakmici protiv jednog Lebrona...
Ja kao grobar jedva dočekam da vidim kada recimo Bobi rasturi onako kao sinoć, ili Bijelica sa dabl dablom čak i u nebitnim utakmicama, a i totalno nebitno što su bili igrači najvećeg rivala.
Odakle ta mržnja ljudi, šta vam je?

BB

pre 3 godine

Bogdanu Lejkersi, Klipersi i Baksi za sledecu sezonu nude 120 miliona. Na nasem superstaru je, da odluci sa kojom ekipom ce da napadene titulu. Bogdan ponos Srbije.

srba

pre 3 godine

Vreme da Divac i Peđa predaju klub nekom iskusnijem. Bogdanović je sazreo koliko je mogao i to nije baš neki nivo koji bi vodio klub do pobeda. Divac se sa njim prevario i treba to da prizna.

fenomen

pre 3 godine

@ neko ko zna
Ajde, nemaju pravo za fudbal a sto zatvaraju zvezde granda i nikad nije kasno na prvoj tv? Uostalom kad ti nude ne govore da ce kanali biti zatvarani, znaci da lažu dok ne potpises ugovor.

deda

pre 3 godine

nba je prica za sebe, sve su to vanserijski igraci, da se neb' lagali, igrati medju njima je posebna prica, a nase vidjenje basketa i njihovo su dve razlicite stvari, za njih je to sou-program u rubrici sport a redosled prioriteta sopstveni brend i samopromocija, kinta, tim.. za nas tim, reprezentacija, pa tek onda licna promocija
ali i to se menja i koliko sutra evropa ce imati neku svoju nba varijantu gde mi tu sebe vidimo vrlo je diskutabilno..
a ovo pecka je gani, grobari uz petljanje susjeda je ok, malo dzagamo zivce i nista vise..

neko ko zna

pre 3 godine

"Nova asistencija Bjelice, trojka Hilda, 101:73. Adetokumbo poentira, 101:75. Horton-Taker poentira, 101:77.

Gde igra tacno Adetokumbo ?
Ili novinari B92 mogu da lupetaju do mile volje
(ultrasrbin, 13. avgust 2020 21:39)"

Au brateee, nadam se da se zezaš. Ali evo da ti pojasnim, ako se ne zezaš. Postoje tri brata Adetokumpo u NBA. Janis, Tanazis i Kostas. Razumiješ? Janis je onaj za kojeg ti znaš, ali i ova dvojica postoje, vjeruj.
(WillyWonka, 13. avgust 2020 22:13)

a onda takvi likovi komentarisu kako je neko odograo, da li je mogao bolje i sl ...

neko ko zna

pre 3 godine

Samo da skrenem paznju onima kiji zive u Austriji, Beču. Mtel pored telefonskih uslugu u poslednjih par meseci veoma jeftino nzde i IPTV. Zaobidjite ih u širokom luku. Moja žena se zaletela iako sam joj govorio da ostane na nettv presla kod njih na mtel i od tada samo kidam zivce. Imaju arene u ponudi ali sve utakmice zakljucavaju. Sinoc atalanta-psg zakljucano i jos mnigo primera. Samo iskoci prozor gde pise da na zahtev emitera to ne mogu da prenose i to stoji tako svo vreme. Zajljucavaju i prvu tv uvek kad su zvezde granda, nikad nije kasno. Leto je i nisam uz tv ali sam siguran da je i na drugim kanalima isto. Znaci i dzabe da vam nude ne uzimajte. I jos vece je zlo sto sam ugovorom vezan dve godine. Sreca da ima i crnjaka ali od mtel nema koristi. Bežite od toga. I LS i LE je zakljucana.
(fenomen, 13. avgust 2020 21:31)

sta tu nije jasno? nemaju pravo da prenose LS i LE na teritoriji Austrije. Nrki drugi operater ima.

neko ko zna

pre 3 godine

(bila nekad neka NBA, 13. avgust 2020 21:23)

Greg Popovic licno nam ae obratio ...

kakva samouverenost, kakva analiza ...
kakvi rezultati stoje iza toga?
kakav rad?

Danilo

pre 3 godine

Ovo sto radi Bogdanovic trenutno je cisto gubljenje vremena , reko bi i za Bjelicu to al je on ipak stariji cetiri godine .Jeste to igras u Nba , al ipak je lepse i korisnije kad bi igrao ne u nekom favoritu , al,makar u nekoj plej of ekipi .Mozda je Bogdanovic nekonstantan Bjelic tu i tamo al momci imaju kvalitet da igraju u nekoj takmicarskoj ekipi .Recimo na Istoku bi Bjelica lepo posluzio Bostonu sta znam tanki su sa tim visokim igracima , ne bi bas rekao da je Tajs bolji igrac od Bjelice .Bogdan bi imao mesta u Filadelfiji recimo .Meni uopste nije neka satisfakcija da ih gledam , kad ljudi igraju nebitne utakmice .Od ovog Sakramenta je i bog digao ruke .

Kalevra

pre 3 godine

Nz :U NBA ima stotinjak igrača koji imaju značajne uloge u svojim timovima i ne vidim da je Bogdan pokaza bilo šta više od recimo Furnijea,Valančijunasa,Šredera,Galinarija,Bojana Bogdanovića,LaVerta,Bertransa,Worena,Midltona,Lua Williamsa,McColuma,Redika,J,Brauna....itd

Kalevra

pre 3 godine

A sobzirom da se zna i da se svi fudbaleri dopinguju osim naših mi u našu wikipediju moramo upisati da je Srbija svjetski prvak u fudbalu 2018.....

Aleks

pre 3 godine

koji ce pomagadi Foksu u trenutcima kada se utakmica lomi.Bez takvog igraca,nece imati sanse za plej of ni sledece sezone.

Foksu ne treba pomoć da flopuje i prima banane, odlično to sam radi. Bukvalno poslednji igrač koji treba da bude na terenu kad se lomi, ali to im je franšizni igrač.

Kalevra

pre 3 godine

Sobzirom na to da su svi igrači u NBA dopingovani osim naših mi moramo u našu wikipediju upisati da je prva petorka NBA lige Bogdanović,Gudurić,Bjelica,Jokić ,Marijanović.....ako to ne uradi o znači da svjesno učestvuje o u njihovoj laži i prevarama

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Znaci.. Plej.. Off.. Nista.. Steta
(Milos, 13. avgust 2020 23:49)

Ma plej of će njima doći kad tad. Problem je što ti izgleda nećeš naučiti da pišeš nikada.

Dvojnik

pre 3 godine

Bogdanovic je odlican kosarkas za nebitne, revijalne utakmice, to mi dobro znamo, da li je to Rajzing Star, mec za 5. mesto, ili predsezona svejedno, Bogi to odigra na nivou a Sakramentu treba neko ko ce ih prdvoditi do plejofa tokom cele sezone a ne ove mehur budalistine gde su 2 od 10 utakmica ozbiljnog karaktera. Idealno doduse za naseg Bogija.

Miroslav

pre 3 godine

Sezona za Sakramento je zavrsena.Prosle sezone su imali nesto preko 47% pobeda,ove nesto preko 43%.Treba istaci da su ove sezone imali dosta vise povredjenih igraca.Da su bili zdraviji,i da nije bilo prekida,verovatno bi imali nesto bolju sezonu od prosle.Ovako,ovo je ocekivano.U ovim okolnostima,i nisu mogli bolje.Za ozbiljniji rezultat,treba im igrac koji moze svako vece da daje 20 poena.To bi mogao da bude Begli,ako bude zdrav.Bogdanovic dosta osciluje,Hild zavisi od suta,a Barns nema kvalitet za to.Za sledecu sezonu,moraju pronaci takvog igraca (ako Begli ne bude zdrav),koji ce pomagadi Foksu u trenutcima kada se utakmica lomi.Bez takvog igraca,nece imati sanse za plej of ni sledece sezone.

Dodatak na vest

pre 3 godine

Posto to nije moguce procitati u tekstu, da dodam statistiku Nemanje Bjelice: 15 poena, 13 asistencija, 8 skokova, +- indeks 32.

zmajognjeni

pre 3 godine

Nema Foksa veceras,ispucaj se Bogdane poslednji put u dresu Kingsa i potpisuj za neki tim koji ima ambicije za visok plasman,nemas tu sta da trazis...
Mislim da bi mogao da se uklopi u ekipu Denvera,mada je to vise zelja zbog Jokica i njega u tandemu...
(pejafan, 13. avgust 2020 19:32)

Bogiju bi legao Hjuston k’o budali samar. Kako cu sad biti rastrgnut ovde.

nz

pre 3 godine

Nz : ako je Bogy majstor sta su onda Carey,Lilard,Irwing,Harden, Westbrook,Boker,Bill,Dončić,Jeams,Durant, Leonard, Georg,Atetukuompo,Davis,Jokić,Embid.....da ne nabrajam više
(Kalevra, 13. avgust 2020 23:09)

Pa oni su najveće zvezde...ali Bogdan je dokazao da je ozbiljan igrač koji bi u svakoj ekipi igrao važnu ulogu. Znam da nekima to nije lako da prihvate jer su oboleli od mržnje.

kortizol

pre 3 godine

Prenos je trebao da bude na O2 , ali su pustili Pink Pantera
(NebaCar, 13. avgust 2020 21:00)
Brate mili vi kao da je ono vreme jedan TV lampaš u celoj ulici i skupe se svi da gledaju Tarzana i Dzoni Vajsmilera.Znaci lepo piše u 22h na B92 Dalas -Finiks.
(Back in Black, 13. avgust 2020 21:41)

da ali je prošlih dana najavljivan ovde prenos ove utakmice!

Kalevra

pre 3 godine

Nz : ako je Bogy majstor sta su onda Carey,Lilard,Irwing,Harden, Westbrook,Boker,Bill,Dončić,Jeams,Durant, Leonard, Georg,Atetukuompo,Davis,Jokić,Embid.....da ne nabrajam više

111

pre 3 godine

Bogdan čim dobije malo slobode u igri pokaže da je majstor, dokazao je to ove sezone. Niko pri čistoj svesti ne bi mogao da misli drugačije.
(nz, 13. avgust 2020 22:38)


Kako da dobije slobodu pored Foxa?

Aleks

pre 3 godine

Ovo se dešava kad ljudi koji znaju imaju priliku da pokažu to što znaju. Sad ćemo mi da palamudimo koliko oni mogu na terenu, kao da to nismo znali do sada...

maSi

pre 3 godine

Zna li neko na kom sajtu moze da se gleda Nba...redit vise nije u funkciji hvala unapred
(zoxx, 13. avgust 2020 21:18)

https://nbabite.com/

nz

pre 3 godine

Bogdan čim dobije malo slobode u igri pokaže da je majstor, dokazao je to ove sezone. Niko pri čistoj svesti ne bi mogao da misli drugačije.

Srle

pre 3 godine

Vise puta napisao da Bogdanu fali visina i brzina da bi moao da igra na poziciji na kojoj je sad i koja je mozda najopterecenija kvalitetom samih igraca u NBA. Rekoh da Luka nije 204 nego 197 i pored nespornog umeca kosarke najmanje 50% bi bio losiji igrac. Pet centimetara je svemir na toj poziciji i on nema slobodu ulaska u reket i na kos za razliku od igraca visine 202 i vise koji mogu to da cine bez obzira ko ga brani! Uzgred spor je i takodje fali mu brzine, u globalu razmisljanje na terenu i sama motorika daleko sporija od minimuma koji zahteva NBA. Pored svega nema jasno izgradjen stav nastupa vec improvizuje iz meca u mec pa imamo sarolike nastupe u poenima i svemu ostalom. U NBA-u 80-tih takvi su jedva i ulaznicu kupovali a kamoli bili na parketu..
(bila nekad neka NBA, 13. avgust 2020 21:23)

Auuuu sta covek napisaaaaa.

Pa da Bogdan ima sve to sto ti kazes, tj. tih nekih 7 cm visine viska, pa on bi onda bio najbolji igrac lige, mvp Bog te!!! Pa on sad ima odlicnu statistiku, a ti mlatis praznu slamu... Kaze fali mu visina da bi mogao da igra na toj poziciji.... auuuuu...zlatna malina za tebe druze!!!

ccc?

pre 3 godine

Nakon nastavka NBA u 7 utakmica BB ima prosek poena 20,5. Ko osim Foxa ima bolji prosek? A pogledajte pad u igri Hilda koji nije mogao da se sastavi osim veceras i Barnsa? Oni su krivci zasto su Kingsi ispali. Plus trener koji je na nivou druge postave Kingsa.

Oko

pre 3 godine

@Ultrasrbin

Janisov burazer igra za LAL. Pre nego sto lupis glupost i napišeš kako novinari lupetaju zapitaj se koju ti utakmicu uopšte pratiš kada pojma nemaš ko za koga igra.

Austrofil

pre 3 godine

Nema Foksa veceras,ispucaj se Bogdane poslednji put u dresu Kingsa i potpisuj za neki tim koji ima ambicije za visok plasman,nemas tu sta da trazis...
Mislim da bi mogao da se uklopi u ekipu Denvera,mada je to vise zelja zbog Jokica i njega u tandemu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pejafan, 13. avgust 2020 19:32

Samo se pitam kad bi Bogdan dosao u Denver bi li i tada Jokic imao 5 suteva po utakmici kao kod Saleta...

tocka

pre 3 godine

Zašto, o zašto Bogdane, ne igraš svaku utakmicu na ovom nivou? Treba nam još jedan razbijač pored Jokića.
Ako je motivacija problem, nadam se da će preći u drugu ekipu, pa sa početka sezone da gledamo Bogdana kako stvarno može.

Kukatilo

pre 3 godine

Najjace mi je kad neko za Bogdana istice da je izuzetno kosarkaski pismen. A onda dodje nepismeni Vestbruk pa kroz obruc ubaci i loptu zajedno sa pismenim.

323

pre 3 godine

(BojanNS, 13. avgust 2020 20:54)Barns šutnuo 5 lopti a Bogdan 23, jel ti neugodno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Reinkarnacija Birda, 13. avgust 2020 21:28)


A koliko je pogodio od tih 5 lopti? Samo jedan sut? Bolje da ne sutira plus nula asist a BB 9 i 27 poena, skoro 50% sut? Dve ukradene lopte i oba puta je poentirao. Taj Barns i Hild koji je samo veceras bio na svom nivou od 7 odigranih utakmica su krivci sto Kingsi idu kuci.Kriv je BB? 24, 27,35,27. 4 utakmice je BB kidao. Gde su saigraci?

box

pre 3 godine

@bila nekad neka NBA

Slazem se sa tobom da Bogdanu fali par centimetara da bi domimirao a bez njih bi takodje bilo zgodno da je malo brzi da bi opet dominirao ALI Bogdan ima ono zbog cega odudara kvalitetom i zbog cega ce ga uostalom potpisati novi klub za veci novac, to je razumevanje i citanje igre, posebno ofanzivno, vizija i osecaj za astistenciju, on je jedan od retkih koji u svoj paket ima upakovan i ponentiranje i asistenciju i plejmejkersku tehniku sto ga cini retkim univerzalcem sa sve tri vestine na visokom nivou iako nije ni u jednoj izolovano medju najboljima u ligi. Dalje, Bogdan je izrazito kosarkaski pismen i igrao smisleno na terenu, shvata sta se na parketu desava i ne zalece se ko muva bez glave na protivnicke igrace, ume da primeti igraca u izglednijoj pozociji i dodace mu loptu. Sve to treneri vole jer je to zapravo kosarka.

dimitrije

pre 3 godine

(fenomen, 13. avgust 2020 21:31)

Bravo za komentar o MTEL-u. Moji u Hercegovini evo mesec dana cekaju uovor za Box4 i jedan od Samsung telefona ali nista ne dolazi. U Srbiji to resim za dva dana dole ne mogu za mesec. Sto puta zvali i kad sam bio na odmoru i kao zabeleze i resice i naravno NISTA. Svima onima koji ovu citaju u Banja Luci gde sediste MTEL-a da znaju da im pojedini sugradjani koji tamo rade salju uzano losu sliku o gradu i kompaniji uopste. Tuzno i jadno..

WillyWonka

pre 3 godine

"Nova asistencija Bjelice, trojka Hilda, 101:73. Adetokumbo poentira, 101:75. Horton-Taker poentira, 101:77.

Gde igra tacno Adetokumbo ?
Ili novinari B92 mogu da lupetaju do mile volje
(ultrasrbin, 13. avgust 2020 21:39)"

Au brateee, nadam se da se zezaš. Ali evo da ti pojasnim, ako se ne zezaš. Postoje tri brata Adetokumpo u NBA. Janis, Tanazis i Kostas. Razumiješ? Janis je onaj za kojeg ti znaš, ali i ova dvojica postoje, vjeruj.

drax

pre 3 godine

Sakramentu bi valjalo da se zaposli neki generalni menadzer da protrese onu ekipu.Volton je tezak promasaj od trenera i tu mislim da je problem br jedan oni igraci su zbunjeni neorganizovani i igraju kao da su neka koledz ekipa.

Kalevra

pre 3 godine

ultrasrbin : čobane u NBA igraju 3 barata Atetukuompo....dvojica u Milivokiju a jedan u LA.....ne pravi se pametan kad očigledno nisi

bivski kosarkas u pokusaju

pre 3 godine

Bogdan Bogdanovic je igrao za reprezentaciju u tri finala na tri velika takmicenja. U klupskoj kosarci u Evropi osvoji je sve i to kao jedan od nosilaca igre. U NBA igra trecu sezonu, ceka veliki ugovor, interesuju se pretendenti na prsten za njega, a mnogi su se vratili posle godinu ili dve. U NBA ga cene, ali komentatori B92 su strucniji. Budite realni decko ima sve elemente u igri. Sut je varljiva karegorija, a on i nije cist suter, vec all around igrac. Klasicni suteri su npr. Korver, Redik, oni se od suta hlebom rane. Njemu treba ekioa sa glavom i repom, gde ce imati odredjenu ulogu kao 3, 4 igrac na primer u petorci gde ce da ima konstantno 17,18 poena, da nekad bljesne sa 30+ i puna kapa. Nije svako Brajant, Jordan.

panter pudlica

pre 3 godine

Kao sto sam napisao proslu utakmicu
Snajperista kralj nebitnih utakmica
(cole, 13. avgust 2020 21:14)

Isto kao i ti kralj nebitnih komentara...

Aloha

pre 3 godine

@pejafan ,

Nemoj brate u Denver. Volim ga i ja, nas je, i lepo bi bilo videti srpsku reinkarnaciju centar+suter kao Divac i Stojakovic, ali niti je Divac Jokic, a tek Bogdan nije Pedja. Denver stvarno ima sansu da u narednim godinama redovno igra finale i Bogdan jednostavno nije taj kvalitet, ljudi treba da se pomire sa tim posle svih ovih hladno-hladno-hladno-toplo utakmica i sezona. Sportski pozdrav.

otm

pre 3 godine

a zasto ne prenosite nba nego prenosite neku seriju a pise da ima na kanalu
(Luka, 13. avgust 2020 19:58)

zato što nemaju tv prava nego zavise od tuđe milosinje pa se ne pitaju ništa, šta im "dadnu".
(Кортизол, 13. avgust 2020 21:08)

Prenose Dalas-Feniks u 10, ako se ne varam. Realno to je top mec.

marko992

pre 3 godine

Kao sto sam napisao proslu utakmicu
Snajperista kralj nebitnih utakmica
(cole, 13. avgust 2020 21:14)

Eh da si ti toliko "nebitan" u svojoj struci ,gde bi ti bio kraj!
Jadni mali ljudi i sitne duse se ovako kao ti izrazavaju.

Back in Black

pre 3 godine

Prenos je trebao da bude na O2 , ali su pustili Pink Pantera
(NebaCar, 13. avgust 2020 21:00)
Brate mili vi kao da je ono vreme jedan TV lampaš u celoj ulici i skupe se svi da gledaju Tarzana i Dzoni Vajsmilera.Znaci lepo piše u 22h na B92 Dalas -Finiks.

fenomen

pre 3 godine

Samo da skrenem paznju onima kiji zive u Austriji, Beču. Mtel pored telefonskih uslugu u poslednjih par meseci veoma jeftino nzde i IPTV. Zaobidjite ih u širokom luku. Moja žena se zaletela iako sam joj govorio da ostane na nettv presla kod njih na mtel i od tada samo kidam zivce. Imaju arene u ponudi ali sve utakmice zakljucavaju. Sinoc atalanta-psg zakljucano i jos mnigo primera. Samo iskoci prozor gde pise da na zahtev emitera to ne mogu da prenose i to stoji tako svo vreme. Zajljucavaju i prvu tv uvek kad su zvezde granda, nikad nije kasno. Leto je i nisam uz tv ali sam siguran da je i na drugim kanalima isto. Znaci i dzabe da vam nude ne uzimajte. I jos vece je zlo sto sam ugovorom vezan dve godine. Sreca da ima i crnjaka ali od mtel nema koristi. Bežite od toga. I LS i LE je zakljucana.

box

pre 3 godine

Uprava Sacrementa je uradila los posao sa Bogdanom. Potpisace novi ugovor sa novom ekipom 16-18 miliona po sezoni jer toliko vredi, nije lud da igra za 12 u Sac. A Beli...ko Beli. Jedan od najtelentovanijih i najraznovrsnijih igraca u istoriji nase kosarke, tehnicki ima sve al opet mentalitet nije ispratio taj kvalitet. Bio je jedan od kljucnih igraca u osvajanju Evrolige, dobio individualna priznanja, naosvajao se medalja sa reprezentacijom igrao kvalitetnu kosarku u NBA, zavidna karijera i opet nekako ostane utisak da je mogao 50% vise. Krivo mi i sto veceras ne uze tripldabl za dva skoka...zasluzio je.

aca

pre 3 godine

https://youtu.be/SV-vqfhc2L0 Ko ima problem i nema prenos evo linka!
(Jaran, 13. avgust 2020 21:46)

meni izasle nindza kornjace... al nema veze pogledacu jednu epizodu :-)

ultrasrbin

pre 3 godine

Nova asistencija Bjelice, trojka Hilda, 101:73. Adetokumbo poentira, 101:75. Horton-Taker poentira, 101:77.

Gde igra tacno Adetokumbo ?
Ili novinari B92 mogu da lupetaju do mile volje

Goran

pre 3 godine

Bjelca i Bogdan 32 asistencije svi ostali 15??. Trener je u ovoj neobaveznoj utakmci trebao dati Bjelici sansu da uzme jos ta 2 skoka a ne da ga drzi izvan igre cijelu posljednju cetvrtinu.

Reinkarnacija Birda

pre 3 godine

Ovaj Barnes ne bi dodao loptu ni da mu zivot od toga zavisi.
(BojanNS, 13. avgust 2020 20:54)Barns šutnuo 5 lopti a Bogdan 23, jel ti neugodno

Батке

pre 3 godine

Свака част богију што се извукао из оних промашаја и поправио скор. Чим сам видео да се насмејао на онај непризнат још то значи да је одахнуо јер је погодио и тада се видело да креће решетање. Треба што више шутева да узима. Али Бјелица који лагано може да упише трипл дабл у ствари обоје могу да упишу трипл дабл. Још она лажна тројка Бјелице. Коментатори Лејкерса изневеровали на то.

bila nekad neka NBA

pre 3 godine

(PredragDrobnjak, 13. avgust 2020 20:46)

Vise puta napisao da Bogdanu fali visina i brzina da bi moao da igra na poziciji na kojoj je sad i koja je mozda najopterecenija kvalitetom samih igraca u NBA. Rekoh da Luka nije 204 nego 197 i pored nespornog umeca kosarke najmanje 50% bi bio losiji igrac. Pet centimetara je svemir na toj poziciji i on nema slobodu ulaska u reket i na kos za razliku od igraca visine 202 i vise koji mogu to da cine bez obzira ko ga brani! Uzgred spor je i takodje fali mu brzine, u globalu razmisljanje na terenu i sama motorika daleko sporija od minimuma koji zahteva NBA. Pored svega nema jasno izgradjen stav nastupa vec improvizuje iz meca u mec pa imamo sarolike nastupe u poenima i svemu ostalom. U NBA-u 80-tih takvi su jedva i ulaznicu kupovali a kamoli bili na parketu..

Кортизол

pre 3 godine

a zasto ne prenosite nba nego prenosite neku seriju a pise da ima na kanalu
(Luka, 13. avgust 2020 19:58)

zato što nemaju tv prava nego zavise od tuđe milosinje pa se ne pitaju ništa, šta im "dadnu".

goran

pre 3 godine

Iako je ovo revijalna utakmica za lejkerse, ova utakmica pokazuje da bi ovi Kingsi uz boljeg trenera i bez Foxa koji je ko muva bez glave ( bar dok ne sazri malo ) uz timsku igru svi za sve i nesebičnost puno bolje prolazili u ligaškom dijelu.

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Briljira u mecu koji ima manju vaznost od revijalnog cccc... Odlika mediokriteta!
(bila nekad neka NBA, 13. avgust 2020 20:24)

Bogdanovic je jedan od najboljih igraca svoje fransize, malo li je?Nisu svi talentovani kao Doncic.A ti placi..

Bogdanovic i Bjelica su mozgovi ekipe ali bih voleo obojicu da ih vidim u drugim ekipama sledece sezone.Kontra 3 na 1, Badi Hild se podize i sutira trojku sa 8 metara.Iako je pogadjao uzasno me nervira taj igrac.Treba da se rese njega i Barnsa i da dovedu jednog pravog superstara.Mada bih najradije voleo da vidim Bogdana i Belog u Denveru iako nije bas realno da odu obojica u paketu.

Батке

pre 3 godine

Што се тиче стрима nbastreamxyz одличан стрим. Богдан поприлично чува добро Леброна у овој четвртини. Чак га и лејкерсови коментатори хвале. Биће ово добра партија.

Kukatilo

pre 3 godine

zato je trener izvukao Bogdanovića da se ne bi pokazao u dobrom svjetlu pred lejkersima
(goran, 13. avgust 2020 20:07)

Au brate... Gorane, pa tebi nije bas najbolje.

Daa

pre 3 godine

Samo kad bi ovi, sto ga mrze iz dna duse, gledali sad prenos na LA Lakers kanalu, sa njihovim komentatorima!

Oba komentatora hvale Bogija na sva usta, kazu kako je neverovatan suter, kako uvek unisti Lejkerse kad igra protiv njih...dive se svakom njegovom potezu, sutu, asistenciji!!!

Bogi izgleda resio da im se nametne za sledecu sezonu, pa da se Lebronom napadne titulu!!!
(Srle, 13. avgust 2020 19:59)

LOOOL

pejafan

pre 3 godine

Nema Foksa veceras,ispucaj se Bogdane poslednji put u dresu Kingsa i potpisuj za neki tim koji ima ambicije za visok plasman,nemas tu sta da trazis...
Mislim da bi mogao da se uklopi u ekipu Denvera,mada je to vise zelja zbog Jokica i njega u tandemu...

Srle

pre 3 godine

Samo kad bi ovi, sto ga mrze iz dna duse, gledali sad prenos na LA Lakers kanalu, sa njihovim komentatorima!

Oba komentatora hvale Bogija na sva usta, kazu kako je neverovatan suter, kako uvek unisti Lejkerse kad igra protiv njih...dive se svakom njegovom potezu, sutu, asistenciji!!!

Bogi izgleda resio da im se nametne za sledecu sezonu, pa da se Lebronom napadne titulu!!!

pejafan

pre 3 godine

Nema Foksa veceras,ispucaj se Bogdane poslednji put u dresu Kingsa i potpisuj za neki tim koji ima ambicije za visok plasman,nemas tu sta da trazis...
Mislim da bi mogao da se uklopi u ekipu Denvera,mada je to vise zelja zbog Jokica i njega u tandemu...

Srle

pre 3 godine

Samo kad bi ovi, sto ga mrze iz dna duse, gledali sad prenos na LA Lakers kanalu, sa njihovim komentatorima!

Oba komentatora hvale Bogija na sva usta, kazu kako je neverovatan suter, kako uvek unisti Lejkerse kad igra protiv njih...dive se svakom njegovom potezu, sutu, asistenciji!!!

Bogi izgleda resio da im se nametne za sledecu sezonu, pa da se Lebronom napadne titulu!!!

box

pre 3 godine

Uprava Sacrementa je uradila los posao sa Bogdanom. Potpisace novi ugovor sa novom ekipom 16-18 miliona po sezoni jer toliko vredi, nije lud da igra za 12 u Sac. A Beli...ko Beli. Jedan od najtelentovanijih i najraznovrsnijih igraca u istoriji nase kosarke, tehnicki ima sve al opet mentalitet nije ispratio taj kvalitet. Bio je jedan od kljucnih igraca u osvajanju Evrolige, dobio individualna priznanja, naosvajao se medalja sa reprezentacijom igrao kvalitetnu kosarku u NBA, zavidna karijera i opet nekako ostane utisak da je mogao 50% vise. Krivo mi i sto veceras ne uze tripldabl za dva skoka...zasluzio je.

bivski kosarkas u pokusaju

pre 3 godine

Bogdan Bogdanovic je igrao za reprezentaciju u tri finala na tri velika takmicenja. U klupskoj kosarci u Evropi osvoji je sve i to kao jedan od nosilaca igre. U NBA igra trecu sezonu, ceka veliki ugovor, interesuju se pretendenti na prsten za njega, a mnogi su se vratili posle godinu ili dve. U NBA ga cene, ali komentatori B92 su strucniji. Budite realni decko ima sve elemente u igri. Sut je varljiva karegorija, a on i nije cist suter, vec all around igrac. Klasicni suteri su npr. Korver, Redik, oni se od suta hlebom rane. Njemu treba ekioa sa glavom i repom, gde ce imati odredjenu ulogu kao 3, 4 igrac na primer u petorci gde ce da ima konstantno 17,18 poena, da nekad bljesne sa 30+ i puna kapa. Nije svako Brajant, Jordan.

box

pre 3 godine

@bila nekad neka NBA

Slazem se sa tobom da Bogdanu fali par centimetara da bi domimirao a bez njih bi takodje bilo zgodno da je malo brzi da bi opet dominirao ALI Bogdan ima ono zbog cega odudara kvalitetom i zbog cega ce ga uostalom potpisati novi klub za veci novac, to je razumevanje i citanje igre, posebno ofanzivno, vizija i osecaj za astistenciju, on je jedan od retkih koji u svoj paket ima upakovan i ponentiranje i asistenciju i plejmejkersku tehniku sto ga cini retkim univerzalcem sa sve tri vestine na visokom nivou iako nije ni u jednoj izolovano medju najboljima u ligi. Dalje, Bogdan je izrazito kosarkaski pismen i igrao smisleno na terenu, shvata sta se na parketu desava i ne zalece se ko muva bez glave na protivnicke igrace, ume da primeti igraca u izglednijoj pozociji i dodace mu loptu. Sve to treneri vole jer je to zapravo kosarka.

panter pudlica

pre 3 godine

Kao sto sam napisao proslu utakmicu
Snajperista kralj nebitnih utakmica
(cole, 13. avgust 2020 21:14)

Isto kao i ti kralj nebitnih komentara...

Батке

pre 3 godine

Што се тиче стрима nbastreamxyz одличан стрим. Богдан поприлично чува добро Леброна у овој четвртини. Чак га и лејкерсови коментатори хвале. Биће ово добра партија.

WillyWonka

pre 3 godine

"Nova asistencija Bjelice, trojka Hilda, 101:73. Adetokumbo poentira, 101:75. Horton-Taker poentira, 101:77.

Gde igra tacno Adetokumbo ?
Ili novinari B92 mogu da lupetaju do mile volje
(ultrasrbin, 13. avgust 2020 21:39)"

Au brateee, nadam se da se zezaš. Ali evo da ti pojasnim, ako se ne zezaš. Postoje tri brata Adetokumpo u NBA. Janis, Tanazis i Kostas. Razumiješ? Janis je onaj za kojeg ti znaš, ali i ova dvojica postoje, vjeruj.

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Briljira u mecu koji ima manju vaznost od revijalnog cccc... Odlika mediokriteta!
(bila nekad neka NBA, 13. avgust 2020 20:24)

Bogdanovic je jedan od najboljih igraca svoje fransize, malo li je?Nisu svi talentovani kao Doncic.A ti placi..

Bogdanovic i Bjelica su mozgovi ekipe ali bih voleo obojicu da ih vidim u drugim ekipama sledece sezone.Kontra 3 na 1, Badi Hild se podize i sutira trojku sa 8 metara.Iako je pogadjao uzasno me nervira taj igrac.Treba da se rese njega i Barnsa i da dovedu jednog pravog superstara.Mada bih najradije voleo da vidim Bogdana i Belog u Denveru iako nije bas realno da odu obojica u paketu.

Кортизол

pre 3 godine

a zasto ne prenosite nba nego prenosite neku seriju a pise da ima na kanalu
(Luka, 13. avgust 2020 19:58)

zato što nemaju tv prava nego zavise od tuđe milosinje pa se ne pitaju ništa, šta im "dadnu".

aca

pre 3 godine

https://youtu.be/SV-vqfhc2L0 Ko ima problem i nema prenos evo linka!
(Jaran, 13. avgust 2020 21:46)

meni izasle nindza kornjace... al nema veze pogledacu jednu epizodu :-)

Goran

pre 3 godine

Bjelca i Bogdan 32 asistencije svi ostali 15??. Trener je u ovoj neobaveznoj utakmci trebao dati Bjelici sansu da uzme jos ta 2 skoka a ne da ga drzi izvan igre cijelu posljednju cetvrtinu.

ccc?

pre 3 godine

Nakon nastavka NBA u 7 utakmica BB ima prosek poena 20,5. Ko osim Foxa ima bolji prosek? A pogledajte pad u igri Hilda koji nije mogao da se sastavi osim veceras i Barnsa? Oni su krivci zasto su Kingsi ispali. Plus trener koji je na nivou druge postave Kingsa.

nz

pre 3 godine

Bogdan čim dobije malo slobode u igri pokaže da je majstor, dokazao je to ove sezone. Niko pri čistoj svesti ne bi mogao da misli drugačije.

nz

pre 3 godine

Nz : ako je Bogy majstor sta su onda Carey,Lilard,Irwing,Harden, Westbrook,Boker,Bill,Dončić,Jeams,Durant, Leonard, Georg,Atetukuompo,Davis,Jokić,Embid.....da ne nabrajam više
(Kalevra, 13. avgust 2020 23:09)

Pa oni su najveće zvezde...ali Bogdan je dokazao da je ozbiljan igrač koji bi u svakoj ekipi igrao važnu ulogu. Znam da nekima to nije lako da prihvate jer su oboleli od mržnje.

Srle

pre 3 godine

Vise puta napisao da Bogdanu fali visina i brzina da bi moao da igra na poziciji na kojoj je sad i koja je mozda najopterecenija kvalitetom samih igraca u NBA. Rekoh da Luka nije 204 nego 197 i pored nespornog umeca kosarke najmanje 50% bi bio losiji igrac. Pet centimetara je svemir na toj poziciji i on nema slobodu ulaska u reket i na kos za razliku od igraca visine 202 i vise koji mogu to da cine bez obzira ko ga brani! Uzgred spor je i takodje fali mu brzine, u globalu razmisljanje na terenu i sama motorika daleko sporija od minimuma koji zahteva NBA. Pored svega nema jasno izgradjen stav nastupa vec improvizuje iz meca u mec pa imamo sarolike nastupe u poenima i svemu ostalom. U NBA-u 80-tih takvi su jedva i ulaznicu kupovali a kamoli bili na parketu..
(bila nekad neka NBA, 13. avgust 2020 21:23)

Auuuu sta covek napisaaaaa.

Pa da Bogdan ima sve to sto ti kazes, tj. tih nekih 7 cm visine viska, pa on bi onda bio najbolji igrac lige, mvp Bog te!!! Pa on sad ima odlicnu statistiku, a ti mlatis praznu slamu... Kaze fali mu visina da bi mogao da igra na toj poziciji.... auuuuu...zlatna malina za tebe druze!!!

Dodatak na vest

pre 3 godine

Posto to nije moguce procitati u tekstu, da dodam statistiku Nemanje Bjelice: 15 poena, 13 asistencija, 8 skokova, +- indeks 32.

marko992

pre 3 godine

Kao sto sam napisao proslu utakmicu
Snajperista kralj nebitnih utakmica
(cole, 13. avgust 2020 21:14)

Eh da si ti toliko "nebitan" u svojoj struci ,gde bi ti bio kraj!
Jadni mali ljudi i sitne duse se ovako kao ti izrazavaju.

111

pre 3 godine

Bogdan čim dobije malo slobode u igri pokaže da je majstor, dokazao je to ove sezone. Niko pri čistoj svesti ne bi mogao da misli drugačije.
(nz, 13. avgust 2020 22:38)


Kako da dobije slobodu pored Foxa?

Kukatilo

pre 3 godine

zato je trener izvukao Bogdanovića da se ne bi pokazao u dobrom svjetlu pred lejkersima
(goran, 13. avgust 2020 20:07)

Au brate... Gorane, pa tebi nije bas najbolje.

fenomen

pre 3 godine

Samo da skrenem paznju onima kiji zive u Austriji, Beču. Mtel pored telefonskih uslugu u poslednjih par meseci veoma jeftino nzde i IPTV. Zaobidjite ih u širokom luku. Moja žena se zaletela iako sam joj govorio da ostane na nettv presla kod njih na mtel i od tada samo kidam zivce. Imaju arene u ponudi ali sve utakmice zakljucavaju. Sinoc atalanta-psg zakljucano i jos mnigo primera. Samo iskoci prozor gde pise da na zahtev emitera to ne mogu da prenose i to stoji tako svo vreme. Zajljucavaju i prvu tv uvek kad su zvezde granda, nikad nije kasno. Leto je i nisam uz tv ali sam siguran da je i na drugim kanalima isto. Znaci i dzabe da vam nude ne uzimajte. I jos vece je zlo sto sam ugovorom vezan dve godine. Sreca da ima i crnjaka ali od mtel nema koristi. Bežite od toga. I LS i LE je zakljucana.

Батке

pre 3 godine

Свака част богију што се извукао из оних промашаја и поправио скор. Чим сам видео да се насмејао на онај непризнат још то значи да је одахнуо јер је погодио и тада се видело да креће решетање. Треба што више шутева да узима. Али Бјелица који лагано може да упише трипл дабл у ствари обоје могу да упишу трипл дабл. Још она лажна тројка Бјелице. Коментатори Лејкерса изневеровали на то.

Kukatilo

pre 3 godine

Najjace mi je kad neko za Bogdana istice da je izuzetno kosarkaski pismen. A onda dodje nepismeni Vestbruk pa kroz obruc ubaci i loptu zajedno sa pismenim.

goran

pre 3 godine

Iako je ovo revijalna utakmica za lejkerse, ova utakmica pokazuje da bi ovi Kingsi uz boljeg trenera i bez Foxa koji je ko muva bez glave ( bar dok ne sazri malo ) uz timsku igru svi za sve i nesebičnost puno bolje prolazili u ligaškom dijelu.

323

pre 3 godine

(BojanNS, 13. avgust 2020 20:54)Barns šutnuo 5 lopti a Bogdan 23, jel ti neugodno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Reinkarnacija Birda, 13. avgust 2020 21:28)


A koliko je pogodio od tih 5 lopti? Samo jedan sut? Bolje da ne sutira plus nula asist a BB 9 i 27 poena, skoro 50% sut? Dve ukradene lopte i oba puta je poentirao. Taj Barns i Hild koji je samo veceras bio na svom nivou od 7 odigranih utakmica su krivci sto Kingsi idu kuci.Kriv je BB? 24, 27,35,27. 4 utakmice je BB kidao. Gde su saigraci?

tocka

pre 3 godine

Zašto, o zašto Bogdane, ne igraš svaku utakmicu na ovom nivou? Treba nam još jedan razbijač pored Jokića.
Ako je motivacija problem, nadam se da će preći u drugu ekipu, pa sa početka sezone da gledamo Bogdana kako stvarno može.

kortizol

pre 3 godine

Prenos je trebao da bude na O2 , ali su pustili Pink Pantera
(NebaCar, 13. avgust 2020 21:00)
Brate mili vi kao da je ono vreme jedan TV lampaš u celoj ulici i skupe se svi da gledaju Tarzana i Dzoni Vajsmilera.Znaci lepo piše u 22h na B92 Dalas -Finiks.
(Back in Black, 13. avgust 2020 21:41)

da ali je prošlih dana najavljivan ovde prenos ove utakmice!

Aloha

pre 3 godine

@pejafan ,

Nemoj brate u Denver. Volim ga i ja, nas je, i lepo bi bilo videti srpsku reinkarnaciju centar+suter kao Divac i Stojakovic, ali niti je Divac Jokic, a tek Bogdan nije Pedja. Denver stvarno ima sansu da u narednim godinama redovno igra finale i Bogdan jednostavno nije taj kvalitet, ljudi treba da se pomire sa tim posle svih ovih hladno-hladno-hladno-toplo utakmica i sezona. Sportski pozdrav.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Koliko maloumnih komentara na račun Srpskog reprezentativca, ovo je da čovek ne poveruje. Stvarno smo nenormalna nacija.
Nešto što upada u oči ipak je da se jedino pljuje Bogdan. Dečko koji je uz Jokića naš najbolji košarkaš u NBA.
Nisam primetio da iko ovoliko pljuje recimo Bjelicu, Bobija ili Gudurića...
Ja se iskreno pitam koji problem u glavi imaju te osobe koje danonoćno ostavljaju negativne komentare i čime je taj dečko zaslužio tolike izlive mržnje?!
Svakom normalnom Srbinu bi bilo drago videti Srbina u najjačoj ligi sveta, u utakmici protiv jednog Lebrona...
Ja kao grobar jedva dočekam da vidim kada recimo Bobi rasturi onako kao sinoć, ili Bijelica sa dabl dablom čak i u nebitnim utakmicama, a i totalno nebitno što su bili igrači najvećeg rivala.
Odakle ta mržnja ljudi, šta vam je?

otm

pre 3 godine

a zasto ne prenosite nba nego prenosite neku seriju a pise da ima na kanalu
(Luka, 13. avgust 2020 19:58)

zato što nemaju tv prava nego zavise od tuđe milosinje pa se ne pitaju ništa, šta im "dadnu".
(Кортизол, 13. avgust 2020 21:08)

Prenose Dalas-Feniks u 10, ako se ne varam. Realno to je top mec.

Oko

pre 3 godine

@Ultrasrbin

Janisov burazer igra za LAL. Pre nego sto lupis glupost i napišeš kako novinari lupetaju zapitaj se koju ti utakmicu uopšte pratiš kada pojma nemaš ko za koga igra.

Kalevra

pre 3 godine

ultrasrbin : čobane u NBA igraju 3 barata Atetukuompo....dvojica u Milivokiju a jedan u LA.....ne pravi se pametan kad očigledno nisi

Back in Black

pre 3 godine

Prenos je trebao da bude na O2 , ali su pustili Pink Pantera
(NebaCar, 13. avgust 2020 21:00)
Brate mili vi kao da je ono vreme jedan TV lampaš u celoj ulici i skupe se svi da gledaju Tarzana i Dzoni Vajsmilera.Znaci lepo piše u 22h na B92 Dalas -Finiks.

Daa

pre 3 godine

Samo kad bi ovi, sto ga mrze iz dna duse, gledali sad prenos na LA Lakers kanalu, sa njihovim komentatorima!

Oba komentatora hvale Bogija na sva usta, kazu kako je neverovatan suter, kako uvek unisti Lejkerse kad igra protiv njih...dive se svakom njegovom potezu, sutu, asistenciji!!!

Bogi izgleda resio da im se nametne za sledecu sezonu, pa da se Lebronom napadne titulu!!!
(Srle, 13. avgust 2020 19:59)

LOOOL

Reinkarnacija Birda

pre 3 godine

Ovaj Barnes ne bi dodao loptu ni da mu zivot od toga zavisi.
(BojanNS, 13. avgust 2020 20:54)Barns šutnuo 5 lopti a Bogdan 23, jel ti neugodno

panter pudlica

pre 3 godine

kad je nebitno i kad se igra za nista Bogi Snajper pogadja, kad je vec malo frka odma 2/22
(vaxilar, 14. avgust 2020 07:46)

Standardno dobra igra Bogdanovića kad nema pritisak na ledjima, čim je malo gusto nema ga nigde.
(Hmmm, 14. avgust 2020 07:44)

Sreća pa nije bilo bitno, nije se igralo "za ništa" i nije imao pritisak onomad kada je sasuo 123 poena u 4 tekme...

bila nekad neka NBA

pre 3 godine

(PredragDrobnjak, 13. avgust 2020 20:46)

Vise puta napisao da Bogdanu fali visina i brzina da bi moao da igra na poziciji na kojoj je sad i koja je mozda najopterecenija kvalitetom samih igraca u NBA. Rekoh da Luka nije 204 nego 197 i pored nespornog umeca kosarke najmanje 50% bi bio losiji igrac. Pet centimetara je svemir na toj poziciji i on nema slobodu ulaska u reket i na kos za razliku od igraca visine 202 i vise koji mogu to da cine bez obzira ko ga brani! Uzgred spor je i takodje fali mu brzine, u globalu razmisljanje na terenu i sama motorika daleko sporija od minimuma koji zahteva NBA. Pored svega nema jasno izgradjen stav nastupa vec improvizuje iz meca u mec pa imamo sarolike nastupe u poenima i svemu ostalom. U NBA-u 80-tih takvi su jedva i ulaznicu kupovali a kamoli bili na parketu..

drax

pre 3 godine

Sakramentu bi valjalo da se zaposli neki generalni menadzer da protrese onu ekipu.Volton je tezak promasaj od trenera i tu mislim da je problem br jedan oni igraci su zbunjeni neorganizovani i igraju kao da su neka koledz ekipa.

Kalevra

pre 3 godine

Nz : ako je Bogy majstor sta su onda Carey,Lilard,Irwing,Harden, Westbrook,Boker,Bill,Dončić,Jeams,Durant, Leonard, Georg,Atetukuompo,Davis,Jokić,Embid.....da ne nabrajam više

zmajognjeni

pre 3 godine

Nema Foksa veceras,ispucaj se Bogdane poslednji put u dresu Kingsa i potpisuj za neki tim koji ima ambicije za visok plasman,nemas tu sta da trazis...
Mislim da bi mogao da se uklopi u ekipu Denvera,mada je to vise zelja zbog Jokica i njega u tandemu...
(pejafan, 13. avgust 2020 19:32)

Bogiju bi legao Hjuston k’o budali samar. Kako cu sad biti rastrgnut ovde.

Aleks

pre 3 godine

Ovo se dešava kad ljudi koji znaju imaju priliku da pokažu to što znaju. Sad ćemo mi da palamudimo koliko oni mogu na terenu, kao da to nismo znali do sada...

Kalevra

pre 3 godine

Sobzirom na to da su svi igrači u NBA dopingovani osim naših mi moramo u našu wikipediju upisati da je prva petorka NBA lige Bogdanović,Gudurić,Bjelica,Jokić ,Marijanović.....ako to ne uradi o znači da svjesno učestvuje o u njihovoj laži i prevarama

neko ko zna

pre 3 godine

"Nova asistencija Bjelice, trojka Hilda, 101:73. Adetokumbo poentira, 101:75. Horton-Taker poentira, 101:77.

Gde igra tacno Adetokumbo ?
Ili novinari B92 mogu da lupetaju do mile volje
(ultrasrbin, 13. avgust 2020 21:39)"

Au brateee, nadam se da se zezaš. Ali evo da ti pojasnim, ako se ne zezaš. Postoje tri brata Adetokumpo u NBA. Janis, Tanazis i Kostas. Razumiješ? Janis je onaj za kojeg ti znaš, ali i ova dvojica postoje, vjeruj.
(WillyWonka, 13. avgust 2020 22:13)

a onda takvi likovi komentarisu kako je neko odograo, da li je mogao bolje i sl ...

Sah-mat

pre 3 godine

Veliki igraci malih utakmica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezda u srcu, 13. avgust 2020 23:08

I ono trpanje u ABA i Srpskoj ligi su bile male utakmice?
Ma necete vi njega nikada zaboraviti.

Austrofil

pre 3 godine

Nema Foksa veceras,ispucaj se Bogdane poslednji put u dresu Kingsa i potpisuj za neki tim koji ima ambicije za visok plasman,nemas tu sta da trazis...
Mislim da bi mogao da se uklopi u ekipu Denvera,mada je to vise zelja zbog Jokica i njega u tandemu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pejafan, 13. avgust 2020 19:32

Samo se pitam kad bi Bogdan dosao u Denver bi li i tada Jokic imao 5 suteva po utakmici kao kod Saleta...

deda

pre 3 godine

nba je prica za sebe, sve su to vanserijski igraci, da se neb' lagali, igrati medju njima je posebna prica, a nase vidjenje basketa i njihovo su dve razlicite stvari, za njih je to sou-program u rubrici sport a redosled prioriteta sopstveni brend i samopromocija, kinta, tim.. za nas tim, reprezentacija, pa tek onda licna promocija
ali i to se menja i koliko sutra evropa ce imati neku svoju nba varijantu gde mi tu sebe vidimo vrlo je diskutabilno..
a ovo pecka je gani, grobari uz petljanje susjeda je ok, malo dzagamo zivce i nista vise..

Kaur

pre 3 godine

Bogdane opet limenke zveckaju,samo 27 da utrpaš Lebronu i toj smešnoj ekipi.Daj se više saberi i čitaj šta stručnjaci za tastaturama pišu,nije ovo za tebe sport...

dimitrije

pre 3 godine

(fenomen, 13. avgust 2020 21:31)

Bravo za komentar o MTEL-u. Moji u Hercegovini evo mesec dana cekaju uovor za Box4 i jedan od Samsung telefona ali nista ne dolazi. U Srbiji to resim za dva dana dole ne mogu za mesec. Sto puta zvali i kad sam bio na odmoru i kao zabeleze i resice i naravno NISTA. Svima onima koji ovu citaju u Banja Luci gde sediste MTEL-a da znaju da im pojedini sugradjani koji tamo rade salju uzano losu sliku o gradu i kompaniji uopste. Tuzno i jadno..

Kalevra

pre 3 godine

Nz :U NBA ima stotinjak igrača koji imaju značajne uloge u svojim timovima i ne vidim da je Bogdan pokaza bilo šta više od recimo Furnijea,Valančijunasa,Šredera,Galinarija,Bojana Bogdanovića,LaVerta,Bertransa,Worena,Midltona,Lua Williamsa,McColuma,Redika,J,Brauna....itd

Miroslav

pre 3 godine

Sezona za Sakramento je zavrsena.Prosle sezone su imali nesto preko 47% pobeda,ove nesto preko 43%.Treba istaci da su ove sezone imali dosta vise povredjenih igraca.Da su bili zdraviji,i da nije bilo prekida,verovatno bi imali nesto bolju sezonu od prosle.Ovako,ovo je ocekivano.U ovim okolnostima,i nisu mogli bolje.Za ozbiljniji rezultat,treba im igrac koji moze svako vece da daje 20 poena.To bi mogao da bude Begli,ako bude zdrav.Bogdanovic dosta osciluje,Hild zavisi od suta,a Barns nema kvalitet za to.Za sledecu sezonu,moraju pronaci takvog igraca (ako Begli ne bude zdrav),koji ce pomagadi Foksu u trenutcima kada se utakmica lomi.Bez takvog igraca,nece imati sanse za plej of ni sledece sezone.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Znaci.. Plej.. Off.. Nista.. Steta
(Milos, 13. avgust 2020 23:49)

Ma plej of će njima doći kad tad. Problem je što ti izgleda nećeš naučiti da pišeš nikada.

srba

pre 3 godine

Vreme da Divac i Peđa predaju klub nekom iskusnijem. Bogdanović je sazreo koliko je mogao i to nije baš neki nivo koji bi vodio klub do pobeda. Divac se sa njim prevario i treba to da prizna.

Aleks

pre 3 godine

koji ce pomagadi Foksu u trenutcima kada se utakmica lomi.Bez takvog igraca,nece imati sanse za plej of ni sledece sezone.

Foksu ne treba pomoć da flopuje i prima banane, odlično to sam radi. Bukvalno poslednji igrač koji treba da bude na terenu kad se lomi, ali to im je franšizni igrač.

Danilo

pre 3 godine

Ovo sto radi Bogdanovic trenutno je cisto gubljenje vremena , reko bi i za Bjelicu to al je on ipak stariji cetiri godine .Jeste to igras u Nba , al ipak je lepse i korisnije kad bi igrao ne u nekom favoritu , al,makar u nekoj plej of ekipi .Mozda je Bogdanovic nekonstantan Bjelic tu i tamo al momci imaju kvalitet da igraju u nekoj takmicarskoj ekipi .Recimo na Istoku bi Bjelica lepo posluzio Bostonu sta znam tanki su sa tim visokim igracima , ne bi bas rekao da je Tajs bolji igrac od Bjelice .Bogdan bi imao mesta u Filadelfiji recimo .Meni uopste nije neka satisfakcija da ih gledam , kad ljudi igraju nebitne utakmice .Od ovog Sakramenta je i bog digao ruke .

BB

pre 3 godine

Bogdanu Lejkersi, Klipersi i Baksi za sledecu sezonu nude 120 miliona. Na nasem superstaru je, da odluci sa kojom ekipom ce da napadene titulu. Bogdan ponos Srbije.

maSi

pre 3 godine

Zna li neko na kom sajtu moze da se gleda Nba...redit vise nije u funkciji hvala unapred
(zoxx, 13. avgust 2020 21:18)

https://nbabite.com/

Kalevra

pre 3 godine

U Srbiji zivi 7 miliona zatucanih ludaka ispranog mozga....služena paranoična rulja koja se u 21-om vijeku boji ulične rasvjete.....inače Booker sjajan šuter

neko ko zna

pre 3 godine

Samo da skrenem paznju onima kiji zive u Austriji, Beču. Mtel pored telefonskih uslugu u poslednjih par meseci veoma jeftino nzde i IPTV. Zaobidjite ih u širokom luku. Moja žena se zaletela iako sam joj govorio da ostane na nettv presla kod njih na mtel i od tada samo kidam zivce. Imaju arene u ponudi ali sve utakmice zakljucavaju. Sinoc atalanta-psg zakljucano i jos mnigo primera. Samo iskoci prozor gde pise da na zahtev emitera to ne mogu da prenose i to stoji tako svo vreme. Zajljucavaju i prvu tv uvek kad su zvezde granda, nikad nije kasno. Leto je i nisam uz tv ali sam siguran da je i na drugim kanalima isto. Znaci i dzabe da vam nude ne uzimajte. I jos vece je zlo sto sam ugovorom vezan dve godine. Sreca da ima i crnjaka ali od mtel nema koristi. Bežite od toga. I LS i LE je zakljucana.
(fenomen, 13. avgust 2020 21:31)

sta tu nije jasno? nemaju pravo da prenose LS i LE na teritoriji Austrije. Nrki drugi operater ima.

Ganci

pre 3 godine

@ panter pudlica... A jel ti poznata ova petorka Partizana. Tepic, Bogdanovica, Pavlovici, Lovernj, Milutinov! E oni su bili nemi posmatraci dok je naš brat rodjeni Veliki Nolan Smit davao onu sporoulazeću trojku...

Dvojnik

pre 3 godine

Bogdanovic je odlican kosarkas za nebitne, revijalne utakmice, to mi dobro znamo, da li je to Rajzing Star, mec za 5. mesto, ili predsezona svejedno, Bogi to odigra na nivou a Sakramentu treba neko ko ce ih prdvoditi do plejofa tokom cele sezone a ne ove mehur budalistine gde su 2 od 10 utakmica ozbiljnog karaktera. Idealno doduse za naseg Bogija.

fenomen

pre 3 godine

@ neko ko zna
Ajde, nemaju pravo za fudbal a sto zatvaraju zvezde granda i nikad nije kasno na prvoj tv? Uostalom kad ti nude ne govore da ce kanali biti zatvarani, znaci da lažu dok ne potpises ugovor.

Kalevra

pre 3 godine

A sobzirom da se zna i da se svi fudbaleri dopinguju osim naših mi u našu wikipediju moramo upisati da je Srbija svjetski prvak u fudbalu 2018.....

ultrasrbin

pre 3 godine

Nova asistencija Bjelice, trojka Hilda, 101:73. Adetokumbo poentira, 101:75. Horton-Taker poentira, 101:77.

Gde igra tacno Adetokumbo ?
Ili novinari B92 mogu da lupetaju do mile volje

Bocko

pre 3 godine

Svaka cast nasim momcima na prikazanom u ovoj utakmici. Pokazali su da mogu da igraju na visokom nivou u ipak, nesto opustenijem ambijentu. Steta sto ni ove sezone necemo moci da vidimo koliko mogu u plej - ofu, gde su ipak zahtevnije utakmice. Citajuci neke komentare, covek moze doci do zakljucka da je Divac ustvari Bogdanu ucinio medvedju uslugu time sto ga je doveo u Sakramento i dao mu maksimalan ruki ugovor. Po nekim komentatorima, Bogdan bi trebao da ode u klub sa boljim trenerom, manje divljanja, vise kolektivne igre ili bar u ekipu sa glavom i repom. Ispada da ce na kraju Divac morati da vrati procente. Upropasti coveka.

neko ko zna

pre 3 godine

(bila nekad neka NBA, 13. avgust 2020 21:23)

Greg Popovic licno nam ae obratio ...

kakva samouverenost, kakva analiza ...
kakvi rezultati stoje iza toga?
kakav rad?

Kukatilo

pre 3 godine

Najjace mi je kad neko za Bogdana istice da je izuzetno kosarkaski pismen. A onda dodje nepismeni Vestbruk pa kroz obruc ubaci i loptu zajedno sa pismenim.

Reinkarnacija Birda

pre 3 godine

Ovaj Barnes ne bi dodao loptu ni da mu zivot od toga zavisi.
(BojanNS, 13. avgust 2020 20:54)Barns šutnuo 5 lopti a Bogdan 23, jel ti neugodno

Aloha

pre 3 godine

@pejafan ,

Nemoj brate u Denver. Volim ga i ja, nas je, i lepo bi bilo videti srpsku reinkarnaciju centar+suter kao Divac i Stojakovic, ali niti je Divac Jokic, a tek Bogdan nije Pedja. Denver stvarno ima sansu da u narednim godinama redovno igra finale i Bogdan jednostavno nije taj kvalitet, ljudi treba da se pomire sa tim posle svih ovih hladno-hladno-hladno-toplo utakmica i sezona. Sportski pozdrav.

bila nekad neka NBA

pre 3 godine

(PredragDrobnjak, 13. avgust 2020 20:46)

Vise puta napisao da Bogdanu fali visina i brzina da bi moao da igra na poziciji na kojoj je sad i koja je mozda najopterecenija kvalitetom samih igraca u NBA. Rekoh da Luka nije 204 nego 197 i pored nespornog umeca kosarke najmanje 50% bi bio losiji igrac. Pet centimetara je svemir na toj poziciji i on nema slobodu ulaska u reket i na kos za razliku od igraca visine 202 i vise koji mogu to da cine bez obzira ko ga brani! Uzgred spor je i takodje fali mu brzine, u globalu razmisljanje na terenu i sama motorika daleko sporija od minimuma koji zahteva NBA. Pored svega nema jasno izgradjen stav nastupa vec improvizuje iz meca u mec pa imamo sarolike nastupe u poenima i svemu ostalom. U NBA-u 80-tih takvi su jedva i ulaznicu kupovali a kamoli bili na parketu..

ultrasrbin

pre 3 godine

Nova asistencija Bjelice, trojka Hilda, 101:73. Adetokumbo poentira, 101:75. Horton-Taker poentira, 101:77.

Gde igra tacno Adetokumbo ?
Ili novinari B92 mogu da lupetaju do mile volje

Daa

pre 3 godine

Samo kad bi ovi, sto ga mrze iz dna duse, gledali sad prenos na LA Lakers kanalu, sa njihovim komentatorima!

Oba komentatora hvale Bogija na sva usta, kazu kako je neverovatan suter, kako uvek unisti Lejkerse kad igra protiv njih...dive se svakom njegovom potezu, sutu, asistenciji!!!

Bogi izgleda resio da im se nametne za sledecu sezonu, pa da se Lebronom napadne titulu!!!
(Srle, 13. avgust 2020 19:59)

LOOOL

Kalevra

pre 3 godine

Nz : ako je Bogy majstor sta su onda Carey,Lilard,Irwing,Harden, Westbrook,Boker,Bill,Dončić,Jeams,Durant, Leonard, Georg,Atetukuompo,Davis,Jokić,Embid.....da ne nabrajam više

Kukatilo

pre 3 godine

zato je trener izvukao Bogdanovića da se ne bi pokazao u dobrom svjetlu pred lejkersima
(goran, 13. avgust 2020 20:07)

Au brate... Gorane, pa tebi nije bas najbolje.

pejafan

pre 3 godine

Nema Foksa veceras,ispucaj se Bogdane poslednji put u dresu Kingsa i potpisuj za neki tim koji ima ambicije za visok plasman,nemas tu sta da trazis...
Mislim da bi mogao da se uklopi u ekipu Denvera,mada je to vise zelja zbog Jokica i njega u tandemu...

Srle

pre 3 godine

Samo kad bi ovi, sto ga mrze iz dna duse, gledali sad prenos na LA Lakers kanalu, sa njihovim komentatorima!

Oba komentatora hvale Bogija na sva usta, kazu kako je neverovatan suter, kako uvek unisti Lejkerse kad igra protiv njih...dive se svakom njegovom potezu, sutu, asistenciji!!!

Bogi izgleda resio da im se nametne za sledecu sezonu, pa da se Lebronom napadne titulu!!!

Kalevra

pre 3 godine

Sobzirom na to da su svi igrači u NBA dopingovani osim naših mi moramo u našu wikipediju upisati da je prva petorka NBA lige Bogdanović,Gudurić,Bjelica,Jokić ,Marijanović.....ako to ne uradi o znači da svjesno učestvuje o u njihovoj laži i prevarama

Dvojnik

pre 3 godine

Bogdanovic je odlican kosarkas za nebitne, revijalne utakmice, to mi dobro znamo, da li je to Rajzing Star, mec za 5. mesto, ili predsezona svejedno, Bogi to odigra na nivou a Sakramentu treba neko ko ce ih prdvoditi do plejofa tokom cele sezone a ne ove mehur budalistine gde su 2 od 10 utakmica ozbiljnog karaktera. Idealno doduse za naseg Bogija.

Austrofil

pre 3 godine

Nema Foksa veceras,ispucaj se Bogdane poslednji put u dresu Kingsa i potpisuj za neki tim koji ima ambicije za visok plasman,nemas tu sta da trazis...
Mislim da bi mogao da se uklopi u ekipu Denvera,mada je to vise zelja zbog Jokica i njega u tandemu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pejafan, 13. avgust 2020 19:32

Samo se pitam kad bi Bogdan dosao u Denver bi li i tada Jokic imao 5 suteva po utakmici kao kod Saleta...

Miroslav

pre 3 godine

Sezona za Sakramento je zavrsena.Prosle sezone su imali nesto preko 47% pobeda,ove nesto preko 43%.Treba istaci da su ove sezone imali dosta vise povredjenih igraca.Da su bili zdraviji,i da nije bilo prekida,verovatno bi imali nesto bolju sezonu od prosle.Ovako,ovo je ocekivano.U ovim okolnostima,i nisu mogli bolje.Za ozbiljniji rezultat,treba im igrac koji moze svako vece da daje 20 poena.To bi mogao da bude Begli,ako bude zdrav.Bogdanovic dosta osciluje,Hild zavisi od suta,a Barns nema kvalitet za to.Za sledecu sezonu,moraju pronaci takvog igraca (ako Begli ne bude zdrav),koji ce pomagadi Foksu u trenutcima kada se utakmica lomi.Bez takvog igraca,nece imati sanse za plej of ni sledece sezone.

srba

pre 3 godine

Vreme da Divac i Peđa predaju klub nekom iskusnijem. Bogdanović je sazreo koliko je mogao i to nije baš neki nivo koji bi vodio klub do pobeda. Divac se sa njim prevario i treba to da prizna.

panter pudlica

pre 3 godine

Kao sto sam napisao proslu utakmicu
Snajperista kralj nebitnih utakmica
(cole, 13. avgust 2020 21:14)

Isto kao i ti kralj nebitnih komentara...

tocka

pre 3 godine

Zašto, o zašto Bogdane, ne igraš svaku utakmicu na ovom nivou? Treba nam još jedan razbijač pored Jokića.
Ako je motivacija problem, nadam se da će preći u drugu ekipu, pa sa početka sezone da gledamo Bogdana kako stvarno može.

box

pre 3 godine

@bila nekad neka NBA

Slazem se sa tobom da Bogdanu fali par centimetara da bi domimirao a bez njih bi takodje bilo zgodno da je malo brzi da bi opet dominirao ALI Bogdan ima ono zbog cega odudara kvalitetom i zbog cega ce ga uostalom potpisati novi klub za veci novac, to je razumevanje i citanje igre, posebno ofanzivno, vizija i osecaj za astistenciju, on je jedan od retkih koji u svoj paket ima upakovan i ponentiranje i asistenciju i plejmejkersku tehniku sto ga cini retkim univerzalcem sa sve tri vestine na visokom nivou iako nije ni u jednoj izolovano medju najboljima u ligi. Dalje, Bogdan je izrazito kosarkaski pismen i igrao smisleno na terenu, shvata sta se na parketu desava i ne zalece se ko muva bez glave na protivnicke igrace, ume da primeti igraca u izglednijoj pozociji i dodace mu loptu. Sve to treneri vole jer je to zapravo kosarka.

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Briljira u mecu koji ima manju vaznost od revijalnog cccc... Odlika mediokriteta!
(bila nekad neka NBA, 13. avgust 2020 20:24)

Bogdanovic je jedan od najboljih igraca svoje fransize, malo li je?Nisu svi talentovani kao Doncic.A ti placi..

Bogdanovic i Bjelica su mozgovi ekipe ali bih voleo obojicu da ih vidim u drugim ekipama sledece sezone.Kontra 3 na 1, Badi Hild se podize i sutira trojku sa 8 metara.Iako je pogadjao uzasno me nervira taj igrac.Treba da se rese njega i Barnsa i da dovedu jednog pravog superstara.Mada bih najradije voleo da vidim Bogdana i Belog u Denveru iako nije bas realno da odu obojica u paketu.

Back in Black

pre 3 godine

Prenos je trebao da bude na O2 , ali su pustili Pink Pantera
(NebaCar, 13. avgust 2020 21:00)
Brate mili vi kao da je ono vreme jedan TV lampaš u celoj ulici i skupe se svi da gledaju Tarzana i Dzoni Vajsmilera.Znaci lepo piše u 22h na B92 Dalas -Finiks.

Srle

pre 3 godine

Vise puta napisao da Bogdanu fali visina i brzina da bi moao da igra na poziciji na kojoj je sad i koja je mozda najopterecenija kvalitetom samih igraca u NBA. Rekoh da Luka nije 204 nego 197 i pored nespornog umeca kosarke najmanje 50% bi bio losiji igrac. Pet centimetara je svemir na toj poziciji i on nema slobodu ulaska u reket i na kos za razliku od igraca visine 202 i vise koji mogu to da cine bez obzira ko ga brani! Uzgred spor je i takodje fali mu brzine, u globalu razmisljanje na terenu i sama motorika daleko sporija od minimuma koji zahteva NBA. Pored svega nema jasno izgradjen stav nastupa vec improvizuje iz meca u mec pa imamo sarolike nastupe u poenima i svemu ostalom. U NBA-u 80-tih takvi su jedva i ulaznicu kupovali a kamoli bili na parketu..
(bila nekad neka NBA, 13. avgust 2020 21:23)

Auuuu sta covek napisaaaaa.

Pa da Bogdan ima sve to sto ti kazes, tj. tih nekih 7 cm visine viska, pa on bi onda bio najbolji igrac lige, mvp Bog te!!! Pa on sad ima odlicnu statistiku, a ti mlatis praznu slamu... Kaze fali mu visina da bi mogao da igra na toj poziciji.... auuuuu...zlatna malina za tebe druze!!!

nz

pre 3 godine

Bogdan čim dobije malo slobode u igri pokaže da je majstor, dokazao je to ove sezone. Niko pri čistoj svesti ne bi mogao da misli drugačije.

Ganci

pre 3 godine

@ panter pudlica... A jel ti poznata ova petorka Partizana. Tepic, Bogdanovica, Pavlovici, Lovernj, Milutinov! E oni su bili nemi posmatraci dok je naš brat rodjeni Veliki Nolan Smit davao onu sporoulazeću trojku...

box

pre 3 godine

Uprava Sacrementa je uradila los posao sa Bogdanom. Potpisace novi ugovor sa novom ekipom 16-18 miliona po sezoni jer toliko vredi, nije lud da igra za 12 u Sac. A Beli...ko Beli. Jedan od najtelentovanijih i najraznovrsnijih igraca u istoriji nase kosarke, tehnicki ima sve al opet mentalitet nije ispratio taj kvalitet. Bio je jedan od kljucnih igraca u osvajanju Evrolige, dobio individualna priznanja, naosvajao se medalja sa reprezentacijom igrao kvalitetnu kosarku u NBA, zavidna karijera i opet nekako ostane utisak da je mogao 50% vise. Krivo mi i sto veceras ne uze tripldabl za dva skoka...zasluzio je.

ccc?

pre 3 godine

Nakon nastavka NBA u 7 utakmica BB ima prosek poena 20,5. Ko osim Foxa ima bolji prosek? A pogledajte pad u igri Hilda koji nije mogao da se sastavi osim veceras i Barnsa? Oni su krivci zasto su Kingsi ispali. Plus trener koji je na nivou druge postave Kingsa.

BB

pre 3 godine

Bogdanu Lejkersi, Klipersi i Baksi za sledecu sezonu nude 120 miliona. Na nasem superstaru je, da odluci sa kojom ekipom ce da napadene titulu. Bogdan ponos Srbije.

Батке

pre 3 godine

Што се тиче стрима nbastreamxyz одличан стрим. Богдан поприлично чува добро Леброна у овој четвртини. Чак га и лејкерсови коментатори хвале. Биће ово добра партија.

marko992

pre 3 godine

Kao sto sam napisao proslu utakmicu
Snajperista kralj nebitnih utakmica
(cole, 13. avgust 2020 21:14)

Eh da si ti toliko "nebitan" u svojoj struci ,gde bi ti bio kraj!
Jadni mali ljudi i sitne duse se ovako kao ti izrazavaju.

323

pre 3 godine

(BojanNS, 13. avgust 2020 20:54)Barns šutnuo 5 lopti a Bogdan 23, jel ti neugodno
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Reinkarnacija Birda, 13. avgust 2020 21:28)


A koliko je pogodio od tih 5 lopti? Samo jedan sut? Bolje da ne sutira plus nula asist a BB 9 i 27 poena, skoro 50% sut? Dve ukradene lopte i oba puta je poentirao. Taj Barns i Hild koji je samo veceras bio na svom nivou od 7 odigranih utakmica su krivci sto Kingsi idu kuci.Kriv je BB? 24, 27,35,27. 4 utakmice je BB kidao. Gde su saigraci?

111

pre 3 godine

Bogdan čim dobije malo slobode u igri pokaže da je majstor, dokazao je to ove sezone. Niko pri čistoj svesti ne bi mogao da misli drugačije.
(nz, 13. avgust 2020 22:38)


Kako da dobije slobodu pored Foxa?

Dodatak na vest

pre 3 godine

Posto to nije moguce procitati u tekstu, da dodam statistiku Nemanje Bjelice: 15 poena, 13 asistencija, 8 skokova, +- indeks 32.

nz

pre 3 godine

Nz : ako je Bogy majstor sta su onda Carey,Lilard,Irwing,Harden, Westbrook,Boker,Bill,Dončić,Jeams,Durant, Leonard, Georg,Atetukuompo,Davis,Jokić,Embid.....da ne nabrajam više
(Kalevra, 13. avgust 2020 23:09)

Pa oni su najveće zvezde...ali Bogdan je dokazao da je ozbiljan igrač koji bi u svakoj ekipi igrao važnu ulogu. Znam da nekima to nije lako da prihvate jer su oboleli od mržnje.

fenomen

pre 3 godine

Samo da skrenem paznju onima kiji zive u Austriji, Beču. Mtel pored telefonskih uslugu u poslednjih par meseci veoma jeftino nzde i IPTV. Zaobidjite ih u širokom luku. Moja žena se zaletela iako sam joj govorio da ostane na nettv presla kod njih na mtel i od tada samo kidam zivce. Imaju arene u ponudi ali sve utakmice zakljucavaju. Sinoc atalanta-psg zakljucano i jos mnigo primera. Samo iskoci prozor gde pise da na zahtev emitera to ne mogu da prenose i to stoji tako svo vreme. Zajljucavaju i prvu tv uvek kad su zvezde granda, nikad nije kasno. Leto je i nisam uz tv ali sam siguran da je i na drugim kanalima isto. Znaci i dzabe da vam nude ne uzimajte. I jos vece je zlo sto sam ugovorom vezan dve godine. Sreca da ima i crnjaka ali od mtel nema koristi. Bežite od toga. I LS i LE je zakljucana.

bivski kosarkas u pokusaju

pre 3 godine

Bogdan Bogdanovic je igrao za reprezentaciju u tri finala na tri velika takmicenja. U klupskoj kosarci u Evropi osvoji je sve i to kao jedan od nosilaca igre. U NBA igra trecu sezonu, ceka veliki ugovor, interesuju se pretendenti na prsten za njega, a mnogi su se vratili posle godinu ili dve. U NBA ga cene, ali komentatori B92 su strucniji. Budite realni decko ima sve elemente u igri. Sut je varljiva karegorija, a on i nije cist suter, vec all around igrac. Klasicni suteri su npr. Korver, Redik, oni se od suta hlebom rane. Njemu treba ekioa sa glavom i repom, gde ce imati odredjenu ulogu kao 3, 4 igrac na primer u petorci gde ce da ima konstantno 17,18 poena, da nekad bljesne sa 30+ i puna kapa. Nije svako Brajant, Jordan.

zmajognjeni

pre 3 godine

Nema Foksa veceras,ispucaj se Bogdane poslednji put u dresu Kingsa i potpisuj za neki tim koji ima ambicije za visok plasman,nemas tu sta da trazis...
Mislim da bi mogao da se uklopi u ekipu Denvera,mada je to vise zelja zbog Jokica i njega u tandemu...
(pejafan, 13. avgust 2020 19:32)

Bogiju bi legao Hjuston k’o budali samar. Kako cu sad biti rastrgnut ovde.

Kalevra

pre 3 godine

U Srbiji zivi 7 miliona zatucanih ludaka ispranog mozga....služena paranoična rulja koja se u 21-om vijeku boji ulične rasvjete.....inače Booker sjajan šuter

Батке

pre 3 godine

Свака част богију што се извукао из оних промашаја и поправио скор. Чим сам видео да се насмејао на онај непризнат још то значи да је одахнуо јер је погодио и тада се видело да креће решетање. Треба што више шутева да узима. Али Бјелица који лагано може да упише трипл дабл у ствари обоје могу да упишу трипл дабл. Још она лажна тројка Бјелице. Коментатори Лејкерса изневеровали на то.

drax

pre 3 godine

Sakramentu bi valjalo da se zaposli neki generalni menadzer da protrese onu ekipu.Volton je tezak promasaj od trenera i tu mislim da je problem br jedan oni igraci su zbunjeni neorganizovani i igraju kao da su neka koledz ekipa.

Kalevra

pre 3 godine

Nz :U NBA ima stotinjak igrača koji imaju značajne uloge u svojim timovima i ne vidim da je Bogdan pokaza bilo šta više od recimo Furnijea,Valančijunasa,Šredera,Galinarija,Bojana Bogdanovića,LaVerta,Bertransa,Worena,Midltona,Lua Williamsa,McColuma,Redika,J,Brauna....itd

panter pudlica

pre 3 godine

kad je nebitno i kad se igra za nista Bogi Snajper pogadja, kad je vec malo frka odma 2/22
(vaxilar, 14. avgust 2020 07:46)

Standardno dobra igra Bogdanovića kad nema pritisak na ledjima, čim je malo gusto nema ga nigde.
(Hmmm, 14. avgust 2020 07:44)

Sreća pa nije bilo bitno, nije se igralo "za ništa" i nije imao pritisak onomad kada je sasuo 123 poena u 4 tekme...

Sah-mat

pre 3 godine

Veliki igraci malih utakmica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezda u srcu, 13. avgust 2020 23:08

I ono trpanje u ABA i Srpskoj ligi su bile male utakmice?
Ma necete vi njega nikada zaboraviti.

goran

pre 3 godine

Iako je ovo revijalna utakmica za lejkerse, ova utakmica pokazuje da bi ovi Kingsi uz boljeg trenera i bez Foxa koji je ko muva bez glave ( bar dok ne sazri malo ) uz timsku igru svi za sve i nesebičnost puno bolje prolazili u ligaškom dijelu.

WillyWonka

pre 3 godine

"Nova asistencija Bjelice, trojka Hilda, 101:73. Adetokumbo poentira, 101:75. Horton-Taker poentira, 101:77.

Gde igra tacno Adetokumbo ?
Ili novinari B92 mogu da lupetaju do mile volje
(ultrasrbin, 13. avgust 2020 21:39)"

Au brateee, nadam se da se zezaš. Ali evo da ti pojasnim, ako se ne zezaš. Postoje tri brata Adetokumpo u NBA. Janis, Tanazis i Kostas. Razumiješ? Janis je onaj za kojeg ti znaš, ali i ova dvojica postoje, vjeruj.

Aleks

pre 3 godine

Ovo se dešava kad ljudi koji znaju imaju priliku da pokažu to što znaju. Sad ćemo mi da palamudimo koliko oni mogu na terenu, kao da to nismo znali do sada...

neko ko zna

pre 3 godine

Samo da skrenem paznju onima kiji zive u Austriji, Beču. Mtel pored telefonskih uslugu u poslednjih par meseci veoma jeftino nzde i IPTV. Zaobidjite ih u širokom luku. Moja žena se zaletela iako sam joj govorio da ostane na nettv presla kod njih na mtel i od tada samo kidam zivce. Imaju arene u ponudi ali sve utakmice zakljucavaju. Sinoc atalanta-psg zakljucano i jos mnigo primera. Samo iskoci prozor gde pise da na zahtev emitera to ne mogu da prenose i to stoji tako svo vreme. Zajljucavaju i prvu tv uvek kad su zvezde granda, nikad nije kasno. Leto je i nisam uz tv ali sam siguran da je i na drugim kanalima isto. Znaci i dzabe da vam nude ne uzimajte. I jos vece je zlo sto sam ugovorom vezan dve godine. Sreca da ima i crnjaka ali od mtel nema koristi. Bežite od toga. I LS i LE je zakljucana.
(fenomen, 13. avgust 2020 21:31)

sta tu nije jasno? nemaju pravo da prenose LS i LE na teritoriji Austrije. Nrki drugi operater ima.

Kaur

pre 3 godine

Bogdane opet limenke zveckaju,samo 27 da utrpaš Lebronu i toj smešnoj ekipi.Daj se više saberi i čitaj šta stručnjaci za tastaturama pišu,nije ovo za tebe sport...

Кортизол

pre 3 godine

a zasto ne prenosite nba nego prenosite neku seriju a pise da ima na kanalu
(Luka, 13. avgust 2020 19:58)

zato što nemaju tv prava nego zavise od tuđe milosinje pa se ne pitaju ništa, šta im "dadnu".

otm

pre 3 godine

a zasto ne prenosite nba nego prenosite neku seriju a pise da ima na kanalu
(Luka, 13. avgust 2020 19:58)

zato što nemaju tv prava nego zavise od tuđe milosinje pa se ne pitaju ništa, šta im "dadnu".
(Кортизол, 13. avgust 2020 21:08)

Prenose Dalas-Feniks u 10, ako se ne varam. Realno to je top mec.

Danilo

pre 3 godine

Ovo sto radi Bogdanovic trenutno je cisto gubljenje vremena , reko bi i za Bjelicu to al je on ipak stariji cetiri godine .Jeste to igras u Nba , al ipak je lepse i korisnije kad bi igrao ne u nekom favoritu , al,makar u nekoj plej of ekipi .Mozda je Bogdanovic nekonstantan Bjelic tu i tamo al momci imaju kvalitet da igraju u nekoj takmicarskoj ekipi .Recimo na Istoku bi Bjelica lepo posluzio Bostonu sta znam tanki su sa tim visokim igracima , ne bi bas rekao da je Tajs bolji igrac od Bjelice .Bogdan bi imao mesta u Filadelfiji recimo .Meni uopste nije neka satisfakcija da ih gledam , kad ljudi igraju nebitne utakmice .Od ovog Sakramenta je i bog digao ruke .

neko ko zna

pre 3 godine

(bila nekad neka NBA, 13. avgust 2020 21:23)

Greg Popovic licno nam ae obratio ...

kakva samouverenost, kakva analiza ...
kakvi rezultati stoje iza toga?
kakav rad?

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Koliko maloumnih komentara na račun Srpskog reprezentativca, ovo je da čovek ne poveruje. Stvarno smo nenormalna nacija.
Nešto što upada u oči ipak je da se jedino pljuje Bogdan. Dečko koji je uz Jokića naš najbolji košarkaš u NBA.
Nisam primetio da iko ovoliko pljuje recimo Bjelicu, Bobija ili Gudurića...
Ja se iskreno pitam koji problem u glavi imaju te osobe koje danonoćno ostavljaju negativne komentare i čime je taj dečko zaslužio tolike izlive mržnje?!
Svakom normalnom Srbinu bi bilo drago videti Srbina u najjačoj ligi sveta, u utakmici protiv jednog Lebrona...
Ja kao grobar jedva dočekam da vidim kada recimo Bobi rasturi onako kao sinoć, ili Bijelica sa dabl dablom čak i u nebitnim utakmicama, a i totalno nebitno što su bili igrači najvećeg rivala.
Odakle ta mržnja ljudi, šta vam je?

Kalevra

pre 3 godine

ultrasrbin : čobane u NBA igraju 3 barata Atetukuompo....dvojica u Milivokiju a jedan u LA.....ne pravi se pametan kad očigledno nisi

dimitrije

pre 3 godine

(fenomen, 13. avgust 2020 21:31)

Bravo za komentar o MTEL-u. Moji u Hercegovini evo mesec dana cekaju uovor za Box4 i jedan od Samsung telefona ali nista ne dolazi. U Srbiji to resim za dva dana dole ne mogu za mesec. Sto puta zvali i kad sam bio na odmoru i kao zabeleze i resice i naravno NISTA. Svima onima koji ovu citaju u Banja Luci gde sediste MTEL-a da znaju da im pojedini sugradjani koji tamo rade salju uzano losu sliku o gradu i kompaniji uopste. Tuzno i jadno..

kortizol

pre 3 godine

Prenos je trebao da bude na O2 , ali su pustili Pink Pantera
(NebaCar, 13. avgust 2020 21:00)
Brate mili vi kao da je ono vreme jedan TV lampaš u celoj ulici i skupe se svi da gledaju Tarzana i Dzoni Vajsmilera.Znaci lepo piše u 22h na B92 Dalas -Finiks.
(Back in Black, 13. avgust 2020 21:41)

da ali je prošlih dana najavljivan ovde prenos ove utakmice!

Aleks

pre 3 godine

koji ce pomagadi Foksu u trenutcima kada se utakmica lomi.Bez takvog igraca,nece imati sanse za plej of ni sledece sezone.

Foksu ne treba pomoć da flopuje i prima banane, odlično to sam radi. Bukvalno poslednji igrač koji treba da bude na terenu kad se lomi, ali to im je franšizni igrač.

deda

pre 3 godine

nba je prica za sebe, sve su to vanserijski igraci, da se neb' lagali, igrati medju njima je posebna prica, a nase vidjenje basketa i njihovo su dve razlicite stvari, za njih je to sou-program u rubrici sport a redosled prioriteta sopstveni brend i samopromocija, kinta, tim.. za nas tim, reprezentacija, pa tek onda licna promocija
ali i to se menja i koliko sutra evropa ce imati neku svoju nba varijantu gde mi tu sebe vidimo vrlo je diskutabilno..
a ovo pecka je gani, grobari uz petljanje susjeda je ok, malo dzagamo zivce i nista vise..

Bocko

pre 3 godine

Svaka cast nasim momcima na prikazanom u ovoj utakmici. Pokazali su da mogu da igraju na visokom nivou u ipak, nesto opustenijem ambijentu. Steta sto ni ove sezone necemo moci da vidimo koliko mogu u plej - ofu, gde su ipak zahtevnije utakmice. Citajuci neke komentare, covek moze doci do zakljucka da je Divac ustvari Bogdanu ucinio medvedju uslugu time sto ga je doveo u Sakramento i dao mu maksimalan ruki ugovor. Po nekim komentatorima, Bogdan bi trebao da ode u klub sa boljim trenerom, manje divljanja, vise kolektivne igre ili bar u ekipu sa glavom i repom. Ispada da ce na kraju Divac morati da vrati procente. Upropasti coveka.

Kalevra

pre 3 godine

A sobzirom da se zna i da se svi fudbaleri dopinguju osim naših mi u našu wikipediju moramo upisati da je Srbija svjetski prvak u fudbalu 2018.....

neko ko zna

pre 3 godine

"Nova asistencija Bjelice, trojka Hilda, 101:73. Adetokumbo poentira, 101:75. Horton-Taker poentira, 101:77.

Gde igra tacno Adetokumbo ?
Ili novinari B92 mogu da lupetaju do mile volje
(ultrasrbin, 13. avgust 2020 21:39)"

Au brateee, nadam se da se zezaš. Ali evo da ti pojasnim, ako se ne zezaš. Postoje tri brata Adetokumpo u NBA. Janis, Tanazis i Kostas. Razumiješ? Janis je onaj za kojeg ti znaš, ali i ova dvojica postoje, vjeruj.
(WillyWonka, 13. avgust 2020 22:13)

a onda takvi likovi komentarisu kako je neko odograo, da li je mogao bolje i sl ...

Goran

pre 3 godine

Bjelca i Bogdan 32 asistencije svi ostali 15??. Trener je u ovoj neobaveznoj utakmci trebao dati Bjelici sansu da uzme jos ta 2 skoka a ne da ga drzi izvan igre cijelu posljednju cetvrtinu.

aca

pre 3 godine

https://youtu.be/SV-vqfhc2L0 Ko ima problem i nema prenos evo linka!
(Jaran, 13. avgust 2020 21:46)

meni izasle nindza kornjace... al nema veze pogledacu jednu epizodu :-)

Oko

pre 3 godine

@Ultrasrbin

Janisov burazer igra za LAL. Pre nego sto lupis glupost i napišeš kako novinari lupetaju zapitaj se koju ti utakmicu uopšte pratiš kada pojma nemaš ko za koga igra.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Znaci.. Plej.. Off.. Nista.. Steta
(Milos, 13. avgust 2020 23:49)

Ma plej of će njima doći kad tad. Problem je što ti izgleda nećeš naučiti da pišeš nikada.

fenomen

pre 3 godine

@ neko ko zna
Ajde, nemaju pravo za fudbal a sto zatvaraju zvezde granda i nikad nije kasno na prvoj tv? Uostalom kad ti nude ne govore da ce kanali biti zatvarani, znaci da lažu dok ne potpises ugovor.

maSi

pre 3 godine

Zna li neko na kom sajtu moze da se gleda Nba...redit vise nije u funkciji hvala unapred
(zoxx, 13. avgust 2020 21:18)

https://nbabite.com/