Sreda, 12.08.2020.

16:40

Švajcarac koji je provocirao "dvoglavim orlom" završio karijeru

Švajcarski fudbaler Štefan Lihtštajner (36) objavio je da je završio igračku karijeru.

Izvor: MT

Švajcarac koji je provocirao "dvoglavim orlom" završio karijeru IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

Mali Hijavata

pre 3 godine

komentara

Da baba ima onu stvar bila bi deda.
Pozdrav Šaqiriu od finalista svjetskog nogometnog prvenstva 2018.
(Crvena Hrvatska, 12. avgust 2020 19:27

Istinu zboriš. I vi da ste bili deda, bili biste prvaci, a s obzirom na to da ste u finalu pošteno dobili po onoj stvari, bili ste baba.
Pozdrav za Šaćirija, Mbapea, Pogbu i Grizmana od doorlova:-)

analiticar_amater

pre 3 godine

Stefan Lihtajner je Svajcarski Nemac.Cinjenica da je on koji veze sa plemenom na Kosmetu nema, medju prvim poleteo da "provocira" sa rukama najbolje govori koliko je to sve bila unapred smisljena provokacija na nivou celog tima.A inspiratori su naravno pripadnici plemena iz te reprezentacije.Sramota i bruka za svakog autohtonog Svajcarca.
(Svalbanija, 12. avgust 2020 16:47)

Druze ne postoje svajcarski Nemci, knjigu u sake i da se malo edukujes. Svajcarci su zasebna etnicka grupa germanskog porekla, koja ima zasebnu drzavu jos od 13. veka. Njihov jezik se drasticno razlikuje od nemackog koji se prica u Nemackoj, te bi s punim pravom mogli da ga nazovu svajcarskim jezikom, ali posto u skoli uce knjizevni nemacki i posto nemaju komplekse kao niz naroda na Balkanu, svoj jezik jednostavno zovu svajcarski nemacki ili Schwyzerdütsch. Znaci ne postoje nikakvi svajcarski Nemci, to je posebna etnicka grupa koja se zove Svajcarci.

rebro

pre 3 godine

@OneManShow, a zašto nismo dali 5 komada pre tog nedosuđenog penala? Pa zato što nemamo kvalitet. Mi se busamo da smo neka fudbalska sila, a nikada ništa nismo osvojili sem onog Montevidea pre skoro 100 godina.
Mi se busamo i da smo košarkaška sila, a živimo na staroj slavi dok je bila Jugoslavija.
I ne prihvatamo činjenicu da danas svako igra košarku sem možda Britanaca, i da svako može da nas pobedi.
I onda nam je kriv neki dvoglavi orao. Imam 46 godina i nisam ni znao da postoji to na albanskoj zastavi jer me ne interesuje, a svakako me ne provocira.
Ali ne, nama je to najbitnije jer eto uvredili smo se pa sekaperse nisu mogle da daju gol iz penala.
Nismo mi za fudbal dokle god je navijačima cilj da ubiju navijača druge ekipe.

Sale

pre 3 godine

mi smo najtoksicniji narod na svetu , pola prvensta smo proveli pljuvajuci svoje i albance koji igraju za Svajcarsku a drugi deo prvensta koristimo da navijamo protiv Hrvata.......
ne postoji destruktivniji narod od nas na svetu dovoljno je prosetati nekom rekom i videti tone smeca koja plove pored reke ili jednostavno
uci u saobracaj i videti 80% nervoznih ,besnih vozaca koji ne postuju saobracajne propise i samo gledaju kako da te iseku ulete okrenu svako apsolutno gleda samo sebe..
mi pljujemo Sasu Djordjevica ,Novaka Djokovica mislim da ne postoji
pravac u psihologiji koji nas moze da objasni kolektivno sizofren narod.. iskreno i najiskrenije mi je zao sto sam njegov deo jer se osecam kao potpuni stranac u drzavi u kojoj zivim , ali nazalost niti imam gde
niti imam kome.

OneManShow

pre 3 godine

Posed lopte: Švajcarska 63%, Srbija 37%
Šutevi: Švajcarska 20, Srbija 13
Šutevi u okvir gola: Švajcarska 5, Srbija 3
Korneri: Švajcarska 7, Srbija 3
Faulovi: Švajcarska 13, Srbija 17

Ali ne, nama su krivi orao i Brih hahahahahaha
(Rade, 12. avgust 2020 17:08)

Brih svakako, nije dao penal. utakmica bi uzela drugačiji tok da je bilo penala...

Kulenović Mandarin

pre 3 godine

Ta utakmica je bila i ujedno naš kraj i moralno posrnuće posle bezbroj blamaža takozvanih orlova koji su iako velike zvezde u svojim klubovima za repreznezaciju pružali ispod prosečne partije(gledano po klubovima u kojim su igrali ) bezidejni fudbal i vrlo često mrcvarenje po terenu .Zadnji napadački i borben fudbal sam gledao još dok smo bili Jugoslavija i kad je pala Mijatova prečka stvarno nismo mogli protiv Holandjana ali barem nismo igrali kukavički i bezidejno spor fudbal kao posle te generacije ....Sve u svemu ne oratim ih više

Dux

pre 3 godine

A vi sa vasa tri prsta provocirate li koga. Niko na ovoj planeti ne postoji, samo srbi.
(edi, 12. avgust 2020 17:25) Ako tebe 3 prsta kao simbol hriscanstva provociraju, javi se doktoru.

Guns n Roses

pre 3 godine

A vi sa vasa tri prsta provocirate li koga. Niko na ovoj planeti ne postoji, samo srbi.
(edi, 12. avgust 2020 17:25)

Jednom za svagda. 3 prsta znače otac, sin i sveti duh. Dakle stvar vezana za hrišćanstvo, kako to nekog provocira?

KrckoBeee

pre 3 godine

ИСИС диже један прст.
(Горан, 12. avgust 2020 18:07)


jedan prst mozda tebi u uvo,ali dizu 2 prsta
kako u Iraku,tako u Siriji,Libiji i nadalje.

box

pre 3 godine

Pokazivanje dvoglavog orla samo po sebi nije provokacija ali je cista zlonamerna provokacija pokazivanje tog orla protiv reprezentacije Srbije u sred spora oko Kosova. Pokazivanje srpska tri prista takodje nije provokacija sama po sebi i ne bi nikog zuljala kad bi je nas igrac pokazao na utakmici protiv Kazahstana, Poljske ili Perua ali je provokacija podici ta tri prsta u mecu sa Albanijom. Tako da oladite sa tom pricom nema tu nikakve provokacije...mislim sto nije pokazao orla na mecu npr. protiv Irske?

box

pre 3 godine

@Rade

Brih nam je kriv sto nije dosudio cist penal nad Mitrovicem pri rezultau 1:1. Nije cak pozvao ni VAR jer je znao da bi tada morao da dosudi penal, ovako je brze bolje samo odmahnuo rukom da situacija sto brze prodje. To ako smo mi igrali lose ne znaci da nas sudije nije pokrao ili da ima pravo da nas krade.

Joki

pre 3 godine

Ukradose nam orlica. Jao jao. Ajde grcima vizantincima smo orlq dali mi kao znak prijateljstva. Sumadijski orao je to pa gde ce biti orao u albaniji...

Hihi

pre 3 godine

Vama da nisu svirali penal protiv Nigerije, svirali biste onoj stvari. Vašem kompleksu smejati se je najlakša stvar na svetu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vojvoda Momčilo, 12. avgust 2020 17:40)
Kada prođeš grupu sa 3 pobjede onda te ni nesvirani penal ne može izbaciti. Možda jednom doživiš

Oki

pre 3 godine

necu moci nikada da oprostim Tosicu zasto nije izlomio Sacirija na 40m od gola. Ma da igras najobicniju utakmicu ne mozes da pustis da ti protivnik na taj nacin zabije gol na kraju utakmice! Mozemo mi da mrzimo Simunica koliko god hocemo ali covek je izlomivsi Sulejmanija uradio pravu stvar za svoju ekipu. Em ne bi izgubili tu utakmicu em nam se ne bi Albanci onako rugali i provocirali nas, ono je bilo pravo ponizavanje i veoma mucno za gledanje.
(aca, 12. avgust 2020 17:26)

moja greska, izvinjavam se... ne da je morao da ga izlomi u toj kontri nego je morao da ga obogalji za sva vremena. To nije bila bas obicna utakmica, igras protiv ekipe gde igraju ljudi koji mesecima pre te utakmice pjuju i vredjaju tvoju zemlju i tvoj narod, i onda najveci provokator od svih njih krene sam u kontru i da ga pod nekim izgovorom "ja sam fer plej igrac" pustis da da gol u zadnjem minutu i da nas nakon toga onako podmuklo vredja pred celim svetom... Neoprostivo za Tosica! Da ga je odvalio i onesposobio dobio bi crveni i verovatno bi prvenstvo bilo zavrseno za njega ali bi bio heroj nacije! Simunic ne bi smeo da se vrati u HR da je pustio Sulejmanija
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca, 12. avgust 2020 18:22)

Nije vam ponizio nista, samo je poslao Srbiju kuci.To je sport.

svaka cast

pre 3 godine

Cekaj, jesu li i Dzaka i Saciri takozvani sa zvezdicom, ili su oni stvarni?
(Jumko, 12. avgust 2020 17:59)

Ne decko samo ti si sa zvezdicom.

Sabre

pre 3 godine

Meni je tuzno sto smo toliko glupi da nismo ovako ocigledan fejl mogli da okrenemo u svoju korist. Ocigledan kako, pitate se? Pa.. ne samo sto su nam maznuli orla kao takvog (ajde, da kazemo, to je medjunarodno poznat simbol) nego, ono.. ne znam ni jednog jedinog crnca Albanca, a njihov orao je, prilicno sam siguran crne boje. Dok je nas...

Crvena Hrvatska

pre 3 godine

E, pa da smo ostavili ozbiljnog selektora i da je veliki patriota SMS8,5 otišao na Maldive umesto na SP, i ovaj Lihtštajner i Džaka i Šaćiri zadržali bi prste u sopstvenom anusu umesto da glume orlove, jer bi glatko pukli od iskusnog selektora i mi bi bili u osmini finala sa Dancima, a moguće i u borbi sa doprvacima za polufinale. Nikakav Brih, nikakav orao nam nije kriv, isključivi krivci smo mi, FSS sa amaterskim potezima u službi kriminala i navijači koji se primaju na priče za debile o neatraktivnoj igri. Haug.
(Mali Hijavata, 12. avgust 2020 19:12) # Link komentara

Da baba ima onu stvar bila bi deda.
Pozdrav Šaqiriu od finalista svjetskog nogometnog prvenstva 2018.

Mali Hijavata

pre 3 godine

E, pa da smo ostavili ozbiljnog selektora i da je veliki patriota SMS8,5 otišao na Maldive umesto na SP, i ovaj Lihtštajner i Džaka i Šaćiri zadržali bi prste u sopstvenom anusu umesto da glume orlove, jer bi glatko pukli od iskusnog selektora i mi bi bili u osmini finala sa Dancima, a moguće i u borbi sa doprvacima za polufinale. Nikakav Brih, nikakav orao nam nije kriv, isključivi krivci smo mi, FSS sa amaterskim potezima u službi kriminala i navijači koji se primaju na priče za debile o neatraktivnoj igri. Haug.

chupavi

pre 3 godine

Ne razumem sto se toliko uzbudjujemo zbog dvoglavog orla koji stoji i na nasoj zastavi i to jos od srednjeg veka...

Ovo je realno njihov problem, jer su oni ukrali nasu istoriju i naseg junaka Djuradja Kastriotica pa tako i njegov, odnosno srpski simbol.

Njegova majka se zvala Vojislava, otac Jovan, braca Stanisa, Repos i Konstantin a sestre Angelina, Jelena i Mamica. Dali su ovo albanska imena?

трт-мрт

pre 3 godine

Е моји православни срби..три прста је ознака Хришћанства.У име Оца и Сина и Светога Духа!Крстите са десном руком са та три прста...Шта комунизам уради од народа..Иначе бомбардовали би они нас и без албанског сепаратизма као што су Ирак,Либију итд..ако нисте приметили све је на горе од тада..од културе до економије..ал битно да се сикће на албанце и успехе њихових спортиста,певача јер они као најмлађе описмењена нација на овим просторима немају права на развој и усепехе(?!?)Да ли вам је можда пала у очи чињеница да кад кажете Јужни Словени и погледате по простору бивше Југе све је мање материјалних доказа о постојању...јел мислите да је то случајност?Ратови се планирају унапред пар година као и масовна убиства(гасне коморе),етничка чишћења...Није трагедија развој других већ што ми бирамо да стагнирамо..Свако добро и памет у главу..

Горан

pre 3 godine

jel.te iritraji 2 prsta?

dva prsta koji teroristi ISIS rado dižu,

to te ne iritira a?
(KrckoBeee, 12. avgust 2020 17:56)

ИСИС диже један прст.

aca

pre 3 godine

Zli Brih je kriv za poraz, a ne nasi znalci i Dzaka i Saciri! Hahahaha...
(Jumko, 12. avgust 2020 17:57)

tebi je mucenice verovatno najteze kad zivis u zemlji koju prezires i medju ljudima koje ne volis. Jedina radost u tvom zivotu je kad ta zemlja koju mrzis izgubi u sportu pa ljudi malo tuguju (manje tuguju nego sto se ti veselis zbog toga) jos ako je moguce da se izgubi od npr. Hrvata ili neke reprezentacije gde igraju Albanci onda si verovatno godinama euforican. Tuga...

Sale...

pre 3 godine

Nebitan je i Brih i šipci, tu bi neki iskusan selektor digao tim i motivisao ga, ne da pobedi Švajcarsku, nego da ih oduči od fudbala za narednih 10 godina... Krstajić je, mučenik, i sam bio iznenadjen sastavom i starterima na SP... Prijović ni minuta nije igrao a bio životnoj formi tada...

aca

pre 3 godine

necu moci nikada da oprostim Tosicu zasto nije izlomio Sacirija na 40m od gola. Ma da igras najobicniju utakmicu ne mozes da pustis da ti protivnik na taj nacin zabije gol na kraju utakmice! Mozemo mi da mrzimo Simunica koliko god hocemo ali covek je izlomivsi Sulejmanija uradio pravu stvar za svoju ekipu. Em ne bi izgubili tu utakmicu em nam se ne bi Albanci onako rugali i provocirali nas, ono je bilo pravo ponizavanje i veoma mucno za gledanje.
(aca, 12. avgust 2020 17:26)

moja greska, izvinjavam se... ne da je morao da ga izlomi u toj kontri nego je morao da ga obogalji za sva vremena. To nije bila bas obicna utakmica, igras protiv ekipe gde igraju ljudi koji mesecima pre te utakmice pjuju i vredjaju tvoju zemlju i tvoj narod, i onda najveci provokator od svih njih krene sam u kontru i da ga pod nekim izgovorom "ja sam fer plej igrac" pustis da da gol u zadnjem minutu i da nas nakon toga onako podmuklo vredja pred celim svetom... Neoprostivo za Tosica! Da ga je odvalio i onesposobio dobio bi crveni i verovatno bi prvenstvo bilo zavrseno za njega ali bi bio heroj nacije! Simunic ne bi smeo da se vrati u HR da je pustio Sulejmanija

dosta bre vise retardi jedni

pre 3 godine

Stefan Lihtajner je Svajcarski Nemac.Cinjenica da je on koji veze sa plemenom na Kosmetu nema, medju prvim poleteo da "provocira" sa rukama najbolje govori koliko je to sve bila unapred smisljena provokacija na nivou celog tima.A inspiratori su naravno pripadnici plemena iz te reprezentacije.Sramota i bruka za svakog autohtonog Svajcarca.
(Svalbanija, 12. avgust 2020 16:47)

Jeste, sve vama u inat... kmeee kmeee

VUK

pre 3 godine

Dvoglavi orao je na četničkoj kokardi ! U čemu je problem? Šipac se samo zahvaljuje što smo mu opštili sa ženskim delom familije i otvorili ženama vidike prema pravom splovilu !

Milos

pre 3 godine

Srbija je tada jos zavrsila.. Karijeru.. Fudbalsku.. Mislim.. Tako da svaka mu cast.. Covek.. Igrao do.. 40.. Godine.. Pozdrav za.. Sacirija

aca

pre 3 godine

necu moci nikada da oprostim Tosicu zasto nije izlomio Sacirija na 40m od gola. Ma da igras najobicniju utakmicu ne mozes da pustis da ti protivnik na taj nacin zabije gol na kraju utakmice! Mozemo mi da mrzimo Simunica koliko god hocemo ali covek je izlomivsi Sulejmanija uradio pravu stvar za svoju ekipu. Em ne bi izgubili tu utakmicu em nam se ne bi Albanci onako rugali i provocirali nas, ono je bilo pravo ponizavanje i veoma mucno za gledanje.

Pedja

pre 3 godine

Sto oni provociraju, to je problem njihove nekulture i nevaspitanja. A sto se mi primamo na gluposti, to je problem. Albanci su ziveli samo na podruzcju juzne Albanije, severni deo je bila srpska teritorija odvajkada, jos od pre Nemanjica. Kada su dosli Turci i napravili popis, na Kosovu je bilo 37 Albanaca (vise ljudi izbrojis u bilo kom soliteru). Skenderbeg koji im je glavni heroj bio Srbin, orao uzeli od nas. Nikad drzava bili, nemaju nikakvu kulturnu zaostavstinu jer nisu ni postojali, sve na Kosovu sto spada u ostatke drevnih civilizacija je srpskog ili grckog porekla. I sada se oni nasli da nekog provociraju, golje bez iceg svojeg?!

Laszlo

pre 3 godine

@aca. Pričaj mi o tome, bio sam na stadionu u Kaljiningradu to veče. Ni danas mi nije jasno zasto ga Karleuša nije polomio dok je trčao kontru. Ostalo bi 1:1.

мерак

pre 3 godine

Немају ништа у својој историји. Главни им је наш баја, скендербег! Орао, исто наш. Нема ни н од нације. Вештачка творевина која ће бити почишћена у првој следећој расподели.

KrckoBeee

pre 3 godine

Bravo Edi!
E neka si nam rekao. Ni ja ne podnosim onaj primitivizam sa tri prsta. Ne znam kako se je to kod nas ukorenilo. Toga nekada nije bilo. Svi nacionalistički simboli me iritiraju. Ne vidim da je onaj albanski orao gori od naša tri prsta. Ali rulja se pali na to. Primitivni smo mi.
(Pa šta, 12. avgust 2020 17:43)

jel.te iritraji 2 prsta?

dva prsta koji teroristi ISIS rado dižu,

to te ne iritira a?

Rade

pre 3 godine

Posed lopte: Švajcarska 63%, Srbija 37%
Šutevi: Švajcarska 20, Srbija 13
Šutevi u okvir gola: Švajcarska 5, Srbija 3
Korneri: Švajcarska 7, Srbija 3
Faulovi: Švajcarska 13, Srbija 17

Ali ne, nama su krivi orao i Brih hahahahahaha

alba greaca

pre 3 godine

@To ona utakmica kada nas je sudija "pokrao", kada smo zbog sudije izgubili? Hahahahaha...
(Jumko, 12. avgust 2020 17:25)

Svet se okrenuo naopako, čovečanstvo ušlo u novo doba, ali ni to te nije nateralo da bar nešto prolitaš, pa konačno napišeš komentar bez hahahaha? Naravno, niko ne očekuje da bude i pametan

Ccccc, znam da je teško, ali bar probaj. ?

Ovako si veća opasnost po mentalno zdravlje i od ove koronice.

Звездин весник

pre 3 godine

Аман људи, како су вас убедили да је двоглави орао њих симбол? Хвала им што су показивали двоглавог орла, показивали су наш симбол.

D und D

pre 3 godine

Uspit
Kakve veze imaju Svajcarac Lihstajner,koji je verovatno Nemackog porekla sa Albanskim pozdravom.Sta ti je sa logikom,gde si je izgubio?
(Markos, 12. avgust 2020 17:09)

Usput ti si se izgubio u brojanju krvnih zrnaca kao ceo Balkan, nazalost.
Inace Svajcarska je konfederacija u kojoj skoro polovinu cine svajcarci-germani eto ako ti je tako lakse, kao sto bi kod nas bilo srbi, hrvati, bosnjaci itd a pripadaju juznim slovenima.
Evropa putuje i bez nas, i nije joj nekako tesko da to uradi.

axa

pre 3 godine

Nije on ništa provocirao. To je isto kao kad bi neki Srbin (a ima ih nažalost i previše u drugim reprezentacijama širom sveta) digao tri prsta kod proslavljanja gola.
A što mi mislimo da svi rade sve samo da nas provociraju to je već naš problem.
(Uspit, 12. avgust 2020 16:40)

Da si malo pametniji znao bi da nije isto

Markos

pre 3 godine

Uspit
Kakve veze imaju Svajcarac Lihstajner,koji je verovatno Nemackog porekla sa Albanskim pozdravom.Sta ti je sa logikom,gde si je izgubio?

a

pre 3 godine

Poznat je po tome što je sa još jednim igračem rvačkim zahvatom
oborio Mitrovića.Sudija Brih(nemac) sudio faul od Mitrovića.Sudi-
ja na Varu takođe nemac,sudije birao italijan,a predsednik fifa
sa italijanskim prezimenom ali švajcarac.Katolička švajcarska ali
malo prpširena.

Pa šta

pre 3 godine

A vi sa vasa tri prsta provocirate li koga. Niko na ovoj planeti ne postoji, samo srbi.
(edi, 12. avgust 2020 17:25)

Bravo Edi!
E neka si nam rekao. Ni ja ne podnosim onaj primitivizam sa tri prsta. Ne znam kako se je to kod nas ukorenilo. Toga nekada nije bilo. Svi nacionalistički simboli me iritiraju. Ne vidim da je onaj albanski orao gori od naša tri prsta. Ali rulja se pali na to. Primitivni smo mi.

Vojvoda Momčilo

pre 3 godine

To ona utakmica kada nas je sudija "pokrao", kada smo zbog sudije izgubili? Hahahahaha...
(Jumko, 12. avgust 2020 17:25)

Jeste. Čemu se smeješ nesrećo?

ert

pre 3 godine

Немају ништа у својој историји. Главни им је наш баја, скендербег! Орао, исто наш. Нема ни н од нације. Вештачка творевина која ће бити почишћена у првој следећој расподели.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (мерак, 12. avgust 2020 17:15
---

A onda Srbi negiraju kad mi kažeš da bi Albance etnički očistili. Inače, ovakav šovinizam prema koji kaže da neka nacija ne postoji ili je manje vredna, pokazivale su zapadne vlade kad se Srbija oslobađala od Turaka.

Kad su to isto napravili Albanci, propaganda iz Beograda je zagovarala da oni nisu sposobni za državu, pa bi njima trebalo upravljati.

svaka cast

pre 3 godine

e kakav je ovaj Šaćiri, pravi onaj prpalj mali
(atpWourld, 12. avgust 2020 16:51)

Mozes misliti kakav bi tek bio da mu nasi doktori na vma nisu namestili stopalo kada je bio mali.
bio mali.......?

Vojvoda Momčilo

pre 3 godine

He he sta su vam uradili i na terenu i van njega. Vas upecati je najlaksa stvar na svetu
(Mario, 12. avgust 2020 17:24)

Vama da nisu svirali penal protiv Nigerije, svirali biste onoj stvari. Vašem kompleksu smejati se je najlakša stvar na svetu.

Orao

pre 3 godine

Predstavili ste ga kao da je celog zivota to uradio. On je ipak pre svega bio fudbaler koji je igrao za veliki tim kao sto je "Stara dama" iz Torina. Postujuci druge postovacete sebe.

djoka

pre 3 godine

nikada mi nije bilo jasno zasto su to radili. kao da mi nemamo dvoglavog orla. pa su jos i platili iz dzepa za taj performans. nikada nisam to doziveo kao uvredu, naprotiv, bilo je zabavno gledajuci ih.

Uspit

pre 3 godine

Nije on ništa provocirao. To je isto kao kad bi neki Srbin (a ima ih nažalost i previše u drugim reprezentacijama širom sveta) digao tri prsta kod proslavljanja gola.
A što mi mislimo da svi rade sve samo da nas provociraju to je već naš problem.

jelika

pre 3 godine

A zašto je tuđ pozdrav provokacija?! Mene ne provociraju uopšte, neka se pozdravljaju kako hoće, njihova stvar. Ja se pozdravljam sa tri prsta, moja/naša stvar.

Svalbanija

pre 3 godine

Stefan Lihtajner je Svajcarski Nemac.Cinjenica da je on koji veze sa plemenom na Kosmetu nema, medju prvim poleteo da "provocira" sa rukama najbolje govori koliko je to sve bila unapred smisljena provokacija na nivou celog tima.A inspiratori su naravno pripadnici plemena iz te reprezentacije.Sramota i bruka za svakog autohtonog Svajcarca.

Summertime Sadness

pre 3 godine

Taj dvoglavi orao samo pokazuje koliko su Albanci kao narod bijedni. Sem toga, to je stari srpski simbol i dokaz da u glavama tih fudbalera nema sive mase.

Svalbanija

pre 3 godine

Stefan Lihtajner je Svajcarski Nemac.Cinjenica da je on koji veze sa plemenom na Kosmetu nema, medju prvim poleteo da "provocira" sa rukama najbolje govori koliko je to sve bila unapred smisljena provokacija na nivou celog tima.A inspiratori su naravno pripadnici plemena iz te reprezentacije.Sramota i bruka za svakog autohtonog Svajcarca.

Uspit

pre 3 godine

Nije on ništa provocirao. To je isto kao kad bi neki Srbin (a ima ih nažalost i previše u drugim reprezentacijama širom sveta) digao tri prsta kod proslavljanja gola.
A što mi mislimo da svi rade sve samo da nas provociraju to je već naš problem.

axa

pre 3 godine

Nije on ništa provocirao. To je isto kao kad bi neki Srbin (a ima ih nažalost i previše u drugim reprezentacijama širom sveta) digao tri prsta kod proslavljanja gola.
A što mi mislimo da svi rade sve samo da nas provociraju to je već naš problem.
(Uspit, 12. avgust 2020 16:40)

Da si malo pametniji znao bi da nije isto

Rade

pre 3 godine

Posed lopte: Švajcarska 63%, Srbija 37%
Šutevi: Švajcarska 20, Srbija 13
Šutevi u okvir gola: Švajcarska 5, Srbija 3
Korneri: Švajcarska 7, Srbija 3
Faulovi: Švajcarska 13, Srbija 17

Ali ne, nama su krivi orao i Brih hahahahahaha

aca

pre 3 godine

necu moci nikada da oprostim Tosicu zasto nije izlomio Sacirija na 40m od gola. Ma da igras najobicniju utakmicu ne mozes da pustis da ti protivnik na taj nacin zabije gol na kraju utakmice! Mozemo mi da mrzimo Simunica koliko god hocemo ali covek je izlomivsi Sulejmanija uradio pravu stvar za svoju ekipu. Em ne bi izgubili tu utakmicu em nam se ne bi Albanci onako rugali i provocirali nas, ono je bilo pravo ponizavanje i veoma mucno za gledanje.

jelika

pre 3 godine

A zašto je tuđ pozdrav provokacija?! Mene ne provociraju uopšte, neka se pozdravljaju kako hoće, njihova stvar. Ja se pozdravljam sa tri prsta, moja/naša stvar.

Summertime Sadness

pre 3 godine

Taj dvoglavi orao samo pokazuje koliko su Albanci kao narod bijedni. Sem toga, to je stari srpski simbol i dokaz da u glavama tih fudbalera nema sive mase.

Pa šta

pre 3 godine

A vi sa vasa tri prsta provocirate li koga. Niko na ovoj planeti ne postoji, samo srbi.
(edi, 12. avgust 2020 17:25)

Bravo Edi!
E neka si nam rekao. Ni ja ne podnosim onaj primitivizam sa tri prsta. Ne znam kako se je to kod nas ukorenilo. Toga nekada nije bilo. Svi nacionalistički simboli me iritiraju. Ne vidim da je onaj albanski orao gori od naša tri prsta. Ali rulja se pali na to. Primitivni smo mi.

мерак

pre 3 godine

Немају ништа у својој историји. Главни им је наш баја, скендербег! Орао, исто наш. Нема ни н од нације. Вештачка творевина која ће бити почишћена у првој следећој расподели.

Pedja

pre 3 godine

Sto oni provociraju, to je problem njihove nekulture i nevaspitanja. A sto se mi primamo na gluposti, to je problem. Albanci su ziveli samo na podruzcju juzne Albanije, severni deo je bila srpska teritorija odvajkada, jos od pre Nemanjica. Kada su dosli Turci i napravili popis, na Kosovu je bilo 37 Albanaca (vise ljudi izbrojis u bilo kom soliteru). Skenderbeg koji im je glavni heroj bio Srbin, orao uzeli od nas. Nikad drzava bili, nemaju nikakvu kulturnu zaostavstinu jer nisu ni postojali, sve na Kosovu sto spada u ostatke drevnih civilizacija je srpskog ili grckog porekla. I sada se oni nasli da nekog provociraju, golje bez iceg svojeg?!

svaka cast

pre 3 godine

e kakav je ovaj Šaćiri, pravi onaj prpalj mali
(atpWourld, 12. avgust 2020 16:51)

Mozes misliti kakav bi tek bio da mu nasi doktori na vma nisu namestili stopalo kada je bio mali.
bio mali.......?

Milos

pre 3 godine

Srbija je tada jos zavrsila.. Karijeru.. Fudbalsku.. Mislim.. Tako da svaka mu cast.. Covek.. Igrao do.. 40.. Godine.. Pozdrav za.. Sacirija

Orao

pre 3 godine

Predstavili ste ga kao da je celog zivota to uradio. On je ipak pre svega bio fudbaler koji je igrao za veliki tim kao sto je "Stara dama" iz Torina. Postujuci druge postovacete sebe.

Sale

pre 3 godine

mi smo najtoksicniji narod na svetu , pola prvensta smo proveli pljuvajuci svoje i albance koji igraju za Svajcarsku a drugi deo prvensta koristimo da navijamo protiv Hrvata.......
ne postoji destruktivniji narod od nas na svetu dovoljno je prosetati nekom rekom i videti tone smeca koja plove pored reke ili jednostavno
uci u saobracaj i videti 80% nervoznih ,besnih vozaca koji ne postuju saobracajne propise i samo gledaju kako da te iseku ulete okrenu svako apsolutno gleda samo sebe..
mi pljujemo Sasu Djordjevica ,Novaka Djokovica mislim da ne postoji
pravac u psihologiji koji nas moze da objasni kolektivno sizofren narod.. iskreno i najiskrenije mi je zao sto sam njegov deo jer se osecam kao potpuni stranac u drzavi u kojoj zivim , ali nazalost niti imam gde
niti imam kome.

Звездин весник

pre 3 godine

Аман људи, како су вас убедили да је двоглави орао њих симбол? Хвала им што су показивали двоглавог орла, показивали су наш симбол.

Guns n Roses

pre 3 godine

A vi sa vasa tri prsta provocirate li koga. Niko na ovoj planeti ne postoji, samo srbi.
(edi, 12. avgust 2020 17:25)

Jednom za svagda. 3 prsta znače otac, sin i sveti duh. Dakle stvar vezana za hrišćanstvo, kako to nekog provocira?

aca

pre 3 godine

Zli Brih je kriv za poraz, a ne nasi znalci i Dzaka i Saciri! Hahahaha...
(Jumko, 12. avgust 2020 17:57)

tebi je mucenice verovatno najteze kad zivis u zemlji koju prezires i medju ljudima koje ne volis. Jedina radost u tvom zivotu je kad ta zemlja koju mrzis izgubi u sportu pa ljudi malo tuguju (manje tuguju nego sto se ti veselis zbog toga) jos ako je moguce da se izgubi od npr. Hrvata ili neke reprezentacije gde igraju Albanci onda si verovatno godinama euforican. Tuga...

chupavi

pre 3 godine

Ne razumem sto se toliko uzbudjujemo zbog dvoglavog orla koji stoji i na nasoj zastavi i to jos od srednjeg veka...

Ovo je realno njihov problem, jer su oni ukrali nasu istoriju i naseg junaka Djuradja Kastriotica pa tako i njegov, odnosno srpski simbol.

Njegova majka se zvala Vojislava, otac Jovan, braca Stanisa, Repos i Konstantin a sestre Angelina, Jelena i Mamica. Dali su ovo albanska imena?

Vojvoda Momčilo

pre 3 godine

To ona utakmica kada nas je sudija "pokrao", kada smo zbog sudije izgubili? Hahahahaha...
(Jumko, 12. avgust 2020 17:25)

Jeste. Čemu se smeješ nesrećo?

KrckoBeee

pre 3 godine

Bravo Edi!
E neka si nam rekao. Ni ja ne podnosim onaj primitivizam sa tri prsta. Ne znam kako se je to kod nas ukorenilo. Toga nekada nije bilo. Svi nacionalistički simboli me iritiraju. Ne vidim da je onaj albanski orao gori od naša tri prsta. Ali rulja se pali na to. Primitivni smo mi.
(Pa šta, 12. avgust 2020 17:43)

jel.te iritraji 2 prsta?

dva prsta koji teroristi ISIS rado dižu,

to te ne iritira a?

dosta bre vise retardi jedni

pre 3 godine

Stefan Lihtajner je Svajcarski Nemac.Cinjenica da je on koji veze sa plemenom na Kosmetu nema, medju prvim poleteo da "provocira" sa rukama najbolje govori koliko je to sve bila unapred smisljena provokacija na nivou celog tima.A inspiratori su naravno pripadnici plemena iz te reprezentacije.Sramota i bruka za svakog autohtonog Svajcarca.
(Svalbanija, 12. avgust 2020 16:47)

Jeste, sve vama u inat... kmeee kmeee

Vojvoda Momčilo

pre 3 godine

He he sta su vam uradili i na terenu i van njega. Vas upecati je najlaksa stvar na svetu
(Mario, 12. avgust 2020 17:24)

Vama da nisu svirali penal protiv Nigerije, svirali biste onoj stvari. Vašem kompleksu smejati se je najlakša stvar na svetu.

Sale...

pre 3 godine

Nebitan je i Brih i šipci, tu bi neki iskusan selektor digao tim i motivisao ga, ne da pobedi Švajcarsku, nego da ih oduči od fudbala za narednih 10 godina... Krstajić je, mučenik, i sam bio iznenadjen sastavom i starterima na SP... Prijović ni minuta nije igrao a bio životnoj formi tada...

box

pre 3 godine

@Rade

Brih nam je kriv sto nije dosudio cist penal nad Mitrovicem pri rezultau 1:1. Nije cak pozvao ni VAR jer je znao da bi tada morao da dosudi penal, ovako je brze bolje samo odmahnuo rukom da situacija sto brze prodje. To ako smo mi igrali lose ne znaci da nas sudije nije pokrao ili da ima pravo da nas krade.

djoka

pre 3 godine

nikada mi nije bilo jasno zasto su to radili. kao da mi nemamo dvoglavog orla. pa su jos i platili iz dzepa za taj performans. nikada nisam to doziveo kao uvredu, naprotiv, bilo je zabavno gledajuci ih.

svaka cast

pre 3 godine

Cekaj, jesu li i Dzaka i Saciri takozvani sa zvezdicom, ili su oni stvarni?
(Jumko, 12. avgust 2020 17:59)

Ne decko samo ti si sa zvezdicom.

a

pre 3 godine

Poznat je po tome što je sa još jednim igračem rvačkim zahvatom
oborio Mitrovića.Sudija Brih(nemac) sudio faul od Mitrovića.Sudi-
ja na Varu takođe nemac,sudije birao italijan,a predsednik fifa
sa italijanskim prezimenom ali švajcarac.Katolička švajcarska ali
malo prpširena.

трт-мрт

pre 3 godine

Е моји православни срби..три прста је ознака Хришћанства.У име Оца и Сина и Светога Духа!Крстите са десном руком са та три прста...Шта комунизам уради од народа..Иначе бомбардовали би они нас и без албанског сепаратизма као што су Ирак,Либију итд..ако нисте приметили све је на горе од тада..од културе до економије..ал битно да се сикће на албанце и успехе њихових спортиста,певача јер они као најмлађе описмењена нација на овим просторима немају права на развој и усепехе(?!?)Да ли вам је можда пала у очи чињеница да кад кажете Јужни Словени и погледате по простору бивше Југе све је мање материјалних доказа о постојању...јел мислите да је то случајност?Ратови се планирају унапред пар година као и масовна убиства(гасне коморе),етничка чишћења...Није трагедија развој других већ што ми бирамо да стагнирамо..Свако добро и памет у главу..

VUK

pre 3 godine

Dvoglavi orao je na četničkoj kokardi ! U čemu je problem? Šipac se samo zahvaljuje što smo mu opštili sa ženskim delom familije i otvorili ženama vidike prema pravom splovilu !

Oki

pre 3 godine

necu moci nikada da oprostim Tosicu zasto nije izlomio Sacirija na 40m od gola. Ma da igras najobicniju utakmicu ne mozes da pustis da ti protivnik na taj nacin zabije gol na kraju utakmice! Mozemo mi da mrzimo Simunica koliko god hocemo ali covek je izlomivsi Sulejmanija uradio pravu stvar za svoju ekipu. Em ne bi izgubili tu utakmicu em nam se ne bi Albanci onako rugali i provocirali nas, ono je bilo pravo ponizavanje i veoma mucno za gledanje.
(aca, 12. avgust 2020 17:26)

moja greska, izvinjavam se... ne da je morao da ga izlomi u toj kontri nego je morao da ga obogalji za sva vremena. To nije bila bas obicna utakmica, igras protiv ekipe gde igraju ljudi koji mesecima pre te utakmice pjuju i vredjaju tvoju zemlju i tvoj narod, i onda najveci provokator od svih njih krene sam u kontru i da ga pod nekim izgovorom "ja sam fer plej igrac" pustis da da gol u zadnjem minutu i da nas nakon toga onako podmuklo vredja pred celim svetom... Neoprostivo za Tosica! Da ga je odvalio i onesposobio dobio bi crveni i verovatno bi prvenstvo bilo zavrseno za njega ali bi bio heroj nacije! Simunic ne bi smeo da se vrati u HR da je pustio Sulejmanija
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca, 12. avgust 2020 18:22)

Nije vam ponizio nista, samo je poslao Srbiju kuci.To je sport.

ert

pre 3 godine

Немају ништа у својој историји. Главни им је наш баја, скендербег! Орао, исто наш. Нема ни н од нације. Вештачка творевина која ће бити почишћена у првој следећој расподели.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (мерак, 12. avgust 2020 17:15
---

A onda Srbi negiraju kad mi kažeš da bi Albance etnički očistili. Inače, ovakav šovinizam prema koji kaže da neka nacija ne postoji ili je manje vredna, pokazivale su zapadne vlade kad se Srbija oslobađala od Turaka.

Kad su to isto napravili Albanci, propaganda iz Beograda je zagovarala da oni nisu sposobni za državu, pa bi njima trebalo upravljati.

Mali Hijavata

pre 3 godine

E, pa da smo ostavili ozbiljnog selektora i da je veliki patriota SMS8,5 otišao na Maldive umesto na SP, i ovaj Lihtštajner i Džaka i Šaćiri zadržali bi prste u sopstvenom anusu umesto da glume orlove, jer bi glatko pukli od iskusnog selektora i mi bi bili u osmini finala sa Dancima, a moguće i u borbi sa doprvacima za polufinale. Nikakav Brih, nikakav orao nam nije kriv, isključivi krivci smo mi, FSS sa amaterskim potezima u službi kriminala i navijači koji se primaju na priče za debile o neatraktivnoj igri. Haug.

Laszlo

pre 3 godine

@aca. Pričaj mi o tome, bio sam na stadionu u Kaljiningradu to veče. Ni danas mi nije jasno zasto ga Karleuša nije polomio dok je trčao kontru. Ostalo bi 1:1.

box

pre 3 godine

Pokazivanje dvoglavog orla samo po sebi nije provokacija ali je cista zlonamerna provokacija pokazivanje tog orla protiv reprezentacije Srbije u sred spora oko Kosova. Pokazivanje srpska tri prista takodje nije provokacija sama po sebi i ne bi nikog zuljala kad bi je nas igrac pokazao na utakmici protiv Kazahstana, Poljske ili Perua ali je provokacija podici ta tri prsta u mecu sa Albanijom. Tako da oladite sa tom pricom nema tu nikakve provokacije...mislim sto nije pokazao orla na mecu npr. protiv Irske?

OneManShow

pre 3 godine

Posed lopte: Švajcarska 63%, Srbija 37%
Šutevi: Švajcarska 20, Srbija 13
Šutevi u okvir gola: Švajcarska 5, Srbija 3
Korneri: Švajcarska 7, Srbija 3
Faulovi: Švajcarska 13, Srbija 17

Ali ne, nama su krivi orao i Brih hahahahahaha
(Rade, 12. avgust 2020 17:08)

Brih svakako, nije dao penal. utakmica bi uzela drugačiji tok da je bilo penala...

aca

pre 3 godine

necu moci nikada da oprostim Tosicu zasto nije izlomio Sacirija na 40m od gola. Ma da igras najobicniju utakmicu ne mozes da pustis da ti protivnik na taj nacin zabije gol na kraju utakmice! Mozemo mi da mrzimo Simunica koliko god hocemo ali covek je izlomivsi Sulejmanija uradio pravu stvar za svoju ekipu. Em ne bi izgubili tu utakmicu em nam se ne bi Albanci onako rugali i provocirali nas, ono je bilo pravo ponizavanje i veoma mucno za gledanje.
(aca, 12. avgust 2020 17:26)

moja greska, izvinjavam se... ne da je morao da ga izlomi u toj kontri nego je morao da ga obogalji za sva vremena. To nije bila bas obicna utakmica, igras protiv ekipe gde igraju ljudi koji mesecima pre te utakmice pjuju i vredjaju tvoju zemlju i tvoj narod, i onda najveci provokator od svih njih krene sam u kontru i da ga pod nekim izgovorom "ja sam fer plej igrac" pustis da da gol u zadnjem minutu i da nas nakon toga onako podmuklo vredja pred celim svetom... Neoprostivo za Tosica! Da ga je odvalio i onesposobio dobio bi crveni i verovatno bi prvenstvo bilo zavrseno za njega ali bi bio heroj nacije! Simunic ne bi smeo da se vrati u HR da je pustio Sulejmanija

Crvena Hrvatska

pre 3 godine

E, pa da smo ostavili ozbiljnog selektora i da je veliki patriota SMS8,5 otišao na Maldive umesto na SP, i ovaj Lihtštajner i Džaka i Šaćiri zadržali bi prste u sopstvenom anusu umesto da glume orlove, jer bi glatko pukli od iskusnog selektora i mi bi bili u osmini finala sa Dancima, a moguće i u borbi sa doprvacima za polufinale. Nikakav Brih, nikakav orao nam nije kriv, isključivi krivci smo mi, FSS sa amaterskim potezima u službi kriminala i navijači koji se primaju na priče za debile o neatraktivnoj igri. Haug.
(Mali Hijavata, 12. avgust 2020 19:12) # Link komentara

Da baba ima onu stvar bila bi deda.
Pozdrav Šaqiriu od finalista svjetskog nogometnog prvenstva 2018.

Dux

pre 3 godine

A vi sa vasa tri prsta provocirate li koga. Niko na ovoj planeti ne postoji, samo srbi.
(edi, 12. avgust 2020 17:25) Ako tebe 3 prsta kao simbol hriscanstva provociraju, javi se doktoru.

Kulenović Mandarin

pre 3 godine

Ta utakmica je bila i ujedno naš kraj i moralno posrnuće posle bezbroj blamaža takozvanih orlova koji su iako velike zvezde u svojim klubovima za repreznezaciju pružali ispod prosečne partije(gledano po klubovima u kojim su igrali ) bezidejni fudbal i vrlo često mrcvarenje po terenu .Zadnji napadački i borben fudbal sam gledao još dok smo bili Jugoslavija i kad je pala Mijatova prečka stvarno nismo mogli protiv Holandjana ali barem nismo igrali kukavički i bezidejno spor fudbal kao posle te generacije ....Sve u svemu ne oratim ih više

Markos

pre 3 godine

Uspit
Kakve veze imaju Svajcarac Lihstajner,koji je verovatno Nemackog porekla sa Albanskim pozdravom.Sta ti je sa logikom,gde si je izgubio?

Горан

pre 3 godine

jel.te iritraji 2 prsta?

dva prsta koji teroristi ISIS rado dižu,

to te ne iritira a?
(KrckoBeee, 12. avgust 2020 17:56)

ИСИС диже један прст.

alba greaca

pre 3 godine

@To ona utakmica kada nas je sudija "pokrao", kada smo zbog sudije izgubili? Hahahahaha...
(Jumko, 12. avgust 2020 17:25)

Svet se okrenuo naopako, čovečanstvo ušlo u novo doba, ali ni to te nije nateralo da bar nešto prolitaš, pa konačno napišeš komentar bez hahahaha? Naravno, niko ne očekuje da bude i pametan

Ccccc, znam da je teško, ali bar probaj. ?

Ovako si veća opasnost po mentalno zdravlje i od ove koronice.

D und D

pre 3 godine

Uspit
Kakve veze imaju Svajcarac Lihstajner,koji je verovatno Nemackog porekla sa Albanskim pozdravom.Sta ti je sa logikom,gde si je izgubio?
(Markos, 12. avgust 2020 17:09)

Usput ti si se izgubio u brojanju krvnih zrnaca kao ceo Balkan, nazalost.
Inace Svajcarska je konfederacija u kojoj skoro polovinu cine svajcarci-germani eto ako ti je tako lakse, kao sto bi kod nas bilo srbi, hrvati, bosnjaci itd a pripadaju juznim slovenima.
Evropa putuje i bez nas, i nije joj nekako tesko da to uradi.

Sabre

pre 3 godine

Meni je tuzno sto smo toliko glupi da nismo ovako ocigledan fejl mogli da okrenemo u svoju korist. Ocigledan kako, pitate se? Pa.. ne samo sto su nam maznuli orla kao takvog (ajde, da kazemo, to je medjunarodno poznat simbol) nego, ono.. ne znam ni jednog jedinog crnca Albanca, a njihov orao je, prilicno sam siguran crne boje. Dok je nas...

Hihi

pre 3 godine

Vama da nisu svirali penal protiv Nigerije, svirali biste onoj stvari. Vašem kompleksu smejati se je najlakša stvar na svetu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vojvoda Momčilo, 12. avgust 2020 17:40)
Kada prođeš grupu sa 3 pobjede onda te ni nesvirani penal ne može izbaciti. Možda jednom doživiš

rebro

pre 3 godine

@OneManShow, a zašto nismo dali 5 komada pre tog nedosuđenog penala? Pa zato što nemamo kvalitet. Mi se busamo da smo neka fudbalska sila, a nikada ništa nismo osvojili sem onog Montevidea pre skoro 100 godina.
Mi se busamo i da smo košarkaška sila, a živimo na staroj slavi dok je bila Jugoslavija.
I ne prihvatamo činjenicu da danas svako igra košarku sem možda Britanaca, i da svako može da nas pobedi.
I onda nam je kriv neki dvoglavi orao. Imam 46 godina i nisam ni znao da postoji to na albanskoj zastavi jer me ne interesuje, a svakako me ne provocira.
Ali ne, nama je to najbitnije jer eto uvredili smo se pa sekaperse nisu mogle da daju gol iz penala.
Nismo mi za fudbal dokle god je navijačima cilj da ubiju navijača druge ekipe.

KrckoBeee

pre 3 godine

ИСИС диже један прст.
(Горан, 12. avgust 2020 18:07)


jedan prst mozda tebi u uvo,ali dizu 2 prsta
kako u Iraku,tako u Siriji,Libiji i nadalje.

Joki

pre 3 godine

Ukradose nam orlica. Jao jao. Ajde grcima vizantincima smo orlq dali mi kao znak prijateljstva. Sumadijski orao je to pa gde ce biti orao u albaniji...

analiticar_amater

pre 3 godine

Stefan Lihtajner je Svajcarski Nemac.Cinjenica da je on koji veze sa plemenom na Kosmetu nema, medju prvim poleteo da "provocira" sa rukama najbolje govori koliko je to sve bila unapred smisljena provokacija na nivou celog tima.A inspiratori su naravno pripadnici plemena iz te reprezentacije.Sramota i bruka za svakog autohtonog Svajcarca.
(Svalbanija, 12. avgust 2020 16:47)

Druze ne postoje svajcarski Nemci, knjigu u sake i da se malo edukujes. Svajcarci su zasebna etnicka grupa germanskog porekla, koja ima zasebnu drzavu jos od 13. veka. Njihov jezik se drasticno razlikuje od nemackog koji se prica u Nemackoj, te bi s punim pravom mogli da ga nazovu svajcarskim jezikom, ali posto u skoli uce knjizevni nemacki i posto nemaju komplekse kao niz naroda na Balkanu, svoj jezik jednostavno zovu svajcarski nemacki ili Schwyzerdütsch. Znaci ne postoje nikakvi svajcarski Nemci, to je posebna etnicka grupa koja se zove Svajcarci.

Mali Hijavata

pre 3 godine

komentara

Da baba ima onu stvar bila bi deda.
Pozdrav Šaqiriu od finalista svjetskog nogometnog prvenstva 2018.
(Crvena Hrvatska, 12. avgust 2020 19:27

Istinu zboriš. I vi da ste bili deda, bili biste prvaci, a s obzirom na to da ste u finalu pošteno dobili po onoj stvari, bili ste baba.
Pozdrav za Šaćirija, Mbapea, Pogbu i Grizmana od doorlova:-)

Uspit

pre 3 godine

Nije on ništa provocirao. To je isto kao kad bi neki Srbin (a ima ih nažalost i previše u drugim reprezentacijama širom sveta) digao tri prsta kod proslavljanja gola.
A što mi mislimo da svi rade sve samo da nas provociraju to je već naš problem.

axa

pre 3 godine

Nije on ništa provocirao. To je isto kao kad bi neki Srbin (a ima ih nažalost i previše u drugim reprezentacijama širom sveta) digao tri prsta kod proslavljanja gola.
A što mi mislimo da svi rade sve samo da nas provociraju to je već naš problem.
(Uspit, 12. avgust 2020 16:40)

Da si malo pametniji znao bi da nije isto

Rade

pre 3 godine

Posed lopte: Švajcarska 63%, Srbija 37%
Šutevi: Švajcarska 20, Srbija 13
Šutevi u okvir gola: Švajcarska 5, Srbija 3
Korneri: Švajcarska 7, Srbija 3
Faulovi: Švajcarska 13, Srbija 17

Ali ne, nama su krivi orao i Brih hahahahahaha

Milos

pre 3 godine

Srbija je tada jos zavrsila.. Karijeru.. Fudbalsku.. Mislim.. Tako da svaka mu cast.. Covek.. Igrao do.. 40.. Godine.. Pozdrav za.. Sacirija

Svalbanija

pre 3 godine

Stefan Lihtajner je Svajcarski Nemac.Cinjenica da je on koji veze sa plemenom na Kosmetu nema, medju prvim poleteo da "provocira" sa rukama najbolje govori koliko je to sve bila unapred smisljena provokacija na nivou celog tima.A inspiratori su naravno pripadnici plemena iz te reprezentacije.Sramota i bruka za svakog autohtonog Svajcarca.

Pa šta

pre 3 godine

A vi sa vasa tri prsta provocirate li koga. Niko na ovoj planeti ne postoji, samo srbi.
(edi, 12. avgust 2020 17:25)

Bravo Edi!
E neka si nam rekao. Ni ja ne podnosim onaj primitivizam sa tri prsta. Ne znam kako se je to kod nas ukorenilo. Toga nekada nije bilo. Svi nacionalistički simboli me iritiraju. Ne vidim da je onaj albanski orao gori od naša tri prsta. Ali rulja se pali na to. Primitivni smo mi.

Summertime Sadness

pre 3 godine

Taj dvoglavi orao samo pokazuje koliko su Albanci kao narod bijedni. Sem toga, to je stari srpski simbol i dokaz da u glavama tih fudbalera nema sive mase.

мерак

pre 3 godine

Немају ништа у својој историји. Главни им је наш баја, скендербег! Орао, исто наш. Нема ни н од нације. Вештачка творевина која ће бити почишћена у првој следећој расподели.

Pedja

pre 3 godine

Sto oni provociraju, to je problem njihove nekulture i nevaspitanja. A sto se mi primamo na gluposti, to je problem. Albanci su ziveli samo na podruzcju juzne Albanije, severni deo je bila srpska teritorija odvajkada, jos od pre Nemanjica. Kada su dosli Turci i napravili popis, na Kosovu je bilo 37 Albanaca (vise ljudi izbrojis u bilo kom soliteru). Skenderbeg koji im je glavni heroj bio Srbin, orao uzeli od nas. Nikad drzava bili, nemaju nikakvu kulturnu zaostavstinu jer nisu ni postojali, sve na Kosovu sto spada u ostatke drevnih civilizacija je srpskog ili grckog porekla. I sada se oni nasli da nekog provociraju, golje bez iceg svojeg?!

Orao

pre 3 godine

Predstavili ste ga kao da je celog zivota to uradio. On je ipak pre svega bio fudbaler koji je igrao za veliki tim kao sto je "Stara dama" iz Torina. Postujuci druge postovacete sebe.

KrckoBeee

pre 3 godine

Bravo Edi!
E neka si nam rekao. Ni ja ne podnosim onaj primitivizam sa tri prsta. Ne znam kako se je to kod nas ukorenilo. Toga nekada nije bilo. Svi nacionalistički simboli me iritiraju. Ne vidim da je onaj albanski orao gori od naša tri prsta. Ali rulja se pali na to. Primitivni smo mi.
(Pa šta, 12. avgust 2020 17:43)

jel.te iritraji 2 prsta?

dva prsta koji teroristi ISIS rado dižu,

to te ne iritira a?

dosta bre vise retardi jedni

pre 3 godine

Stefan Lihtajner je Svajcarski Nemac.Cinjenica da je on koji veze sa plemenom na Kosmetu nema, medju prvim poleteo da "provocira" sa rukama najbolje govori koliko je to sve bila unapred smisljena provokacija na nivou celog tima.A inspiratori su naravno pripadnici plemena iz te reprezentacije.Sramota i bruka za svakog autohtonog Svajcarca.
(Svalbanija, 12. avgust 2020 16:47)

Jeste, sve vama u inat... kmeee kmeee

VUK

pre 3 godine

Dvoglavi orao je na četničkoj kokardi ! U čemu je problem? Šipac se samo zahvaljuje što smo mu opštili sa ženskim delom familije i otvorili ženama vidike prema pravom splovilu !

Crvena Hrvatska

pre 3 godine

E, pa da smo ostavili ozbiljnog selektora i da je veliki patriota SMS8,5 otišao na Maldive umesto na SP, i ovaj Lihtštajner i Džaka i Šaćiri zadržali bi prste u sopstvenom anusu umesto da glume orlove, jer bi glatko pukli od iskusnog selektora i mi bi bili u osmini finala sa Dancima, a moguće i u borbi sa doprvacima za polufinale. Nikakav Brih, nikakav orao nam nije kriv, isključivi krivci smo mi, FSS sa amaterskim potezima u službi kriminala i navijači koji se primaju na priče za debile o neatraktivnoj igri. Haug.
(Mali Hijavata, 12. avgust 2020 19:12) # Link komentara

Da baba ima onu stvar bila bi deda.
Pozdrav Šaqiriu od finalista svjetskog nogometnog prvenstva 2018.

jelika

pre 3 godine

A zašto je tuđ pozdrav provokacija?! Mene ne provociraju uopšte, neka se pozdravljaju kako hoće, njihova stvar. Ja se pozdravljam sa tri prsta, moja/naša stvar.

ert

pre 3 godine

Немају ништа у својој историји. Главни им је наш баја, скендербег! Орао, исто наш. Нема ни н од нације. Вештачка творевина која ће бити почишћена у првој следећој расподели.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (мерак, 12. avgust 2020 17:15
---

A onda Srbi negiraju kad mi kažeš da bi Albance etnički očistili. Inače, ovakav šovinizam prema koji kaže da neka nacija ne postoji ili je manje vredna, pokazivale su zapadne vlade kad se Srbija oslobađala od Turaka.

Kad su to isto napravili Albanci, propaganda iz Beograda je zagovarala da oni nisu sposobni za državu, pa bi njima trebalo upravljati.

aca

pre 3 godine

Zli Brih je kriv za poraz, a ne nasi znalci i Dzaka i Saciri! Hahahaha...
(Jumko, 12. avgust 2020 17:57)

tebi je mucenice verovatno najteze kad zivis u zemlji koju prezires i medju ljudima koje ne volis. Jedina radost u tvom zivotu je kad ta zemlja koju mrzis izgubi u sportu pa ljudi malo tuguju (manje tuguju nego sto se ti veselis zbog toga) jos ako je moguce da se izgubi od npr. Hrvata ili neke reprezentacije gde igraju Albanci onda si verovatno godinama euforican. Tuga...

Vojvoda Momčilo

pre 3 godine

He he sta su vam uradili i na terenu i van njega. Vas upecati je najlaksa stvar na svetu
(Mario, 12. avgust 2020 17:24)

Vama da nisu svirali penal protiv Nigerije, svirali biste onoj stvari. Vašem kompleksu smejati se je najlakša stvar na svetu.

aca

pre 3 godine

necu moci nikada da oprostim Tosicu zasto nije izlomio Sacirija na 40m od gola. Ma da igras najobicniju utakmicu ne mozes da pustis da ti protivnik na taj nacin zabije gol na kraju utakmice! Mozemo mi da mrzimo Simunica koliko god hocemo ali covek je izlomivsi Sulejmanija uradio pravu stvar za svoju ekipu. Em ne bi izgubili tu utakmicu em nam se ne bi Albanci onako rugali i provocirali nas, ono je bilo pravo ponizavanje i veoma mucno za gledanje.
(aca, 12. avgust 2020 17:26)

moja greska, izvinjavam se... ne da je morao da ga izlomi u toj kontri nego je morao da ga obogalji za sva vremena. To nije bila bas obicna utakmica, igras protiv ekipe gde igraju ljudi koji mesecima pre te utakmice pjuju i vredjaju tvoju zemlju i tvoj narod, i onda najveci provokator od svih njih krene sam u kontru i da ga pod nekim izgovorom "ja sam fer plej igrac" pustis da da gol u zadnjem minutu i da nas nakon toga onako podmuklo vredja pred celim svetom... Neoprostivo za Tosica! Da ga je odvalio i onesposobio dobio bi crveni i verovatno bi prvenstvo bilo zavrseno za njega ali bi bio heroj nacije! Simunic ne bi smeo da se vrati u HR da je pustio Sulejmanija

a

pre 3 godine

Poznat je po tome što je sa još jednim igračem rvačkim zahvatom
oborio Mitrovića.Sudija Brih(nemac) sudio faul od Mitrovića.Sudi-
ja na Varu takođe nemac,sudije birao italijan,a predsednik fifa
sa italijanskim prezimenom ali švajcarac.Katolička švajcarska ali
malo prpširena.

chupavi

pre 3 godine

Ne razumem sto se toliko uzbudjujemo zbog dvoglavog orla koji stoji i na nasoj zastavi i to jos od srednjeg veka...

Ovo je realno njihov problem, jer su oni ukrali nasu istoriju i naseg junaka Djuradja Kastriotica pa tako i njegov, odnosno srpski simbol.

Njegova majka se zvala Vojislava, otac Jovan, braca Stanisa, Repos i Konstantin a sestre Angelina, Jelena i Mamica. Dali su ovo albanska imena?

Dux

pre 3 godine

A vi sa vasa tri prsta provocirate li koga. Niko na ovoj planeti ne postoji, samo srbi.
(edi, 12. avgust 2020 17:25) Ako tebe 3 prsta kao simbol hriscanstva provociraju, javi se doktoru.

Guns n Roses

pre 3 godine

A vi sa vasa tri prsta provocirate li koga. Niko na ovoj planeti ne postoji, samo srbi.
(edi, 12. avgust 2020 17:25)

Jednom za svagda. 3 prsta znače otac, sin i sveti duh. Dakle stvar vezana za hrišćanstvo, kako to nekog provocira?

Звездин весник

pre 3 godine

Аман људи, како су вас убедили да је двоглави орао њих симбол? Хвала им што су показивали двоглавог орла, показивали су наш симбол.

aca

pre 3 godine

necu moci nikada da oprostim Tosicu zasto nije izlomio Sacirija na 40m od gola. Ma da igras najobicniju utakmicu ne mozes da pustis da ti protivnik na taj nacin zabije gol na kraju utakmice! Mozemo mi da mrzimo Simunica koliko god hocemo ali covek je izlomivsi Sulejmanija uradio pravu stvar za svoju ekipu. Em ne bi izgubili tu utakmicu em nam se ne bi Albanci onako rugali i provocirali nas, ono je bilo pravo ponizavanje i veoma mucno za gledanje.

Vojvoda Momčilo

pre 3 godine

To ona utakmica kada nas je sudija "pokrao", kada smo zbog sudije izgubili? Hahahahaha...
(Jumko, 12. avgust 2020 17:25)

Jeste. Čemu se smeješ nesrećo?

Oki

pre 3 godine

necu moci nikada da oprostim Tosicu zasto nije izlomio Sacirija na 40m od gola. Ma da igras najobicniju utakmicu ne mozes da pustis da ti protivnik na taj nacin zabije gol na kraju utakmice! Mozemo mi da mrzimo Simunica koliko god hocemo ali covek je izlomivsi Sulejmanija uradio pravu stvar za svoju ekipu. Em ne bi izgubili tu utakmicu em nam se ne bi Albanci onako rugali i provocirali nas, ono je bilo pravo ponizavanje i veoma mucno za gledanje.
(aca, 12. avgust 2020 17:26)

moja greska, izvinjavam se... ne da je morao da ga izlomi u toj kontri nego je morao da ga obogalji za sva vremena. To nije bila bas obicna utakmica, igras protiv ekipe gde igraju ljudi koji mesecima pre te utakmice pjuju i vredjaju tvoju zemlju i tvoj narod, i onda najveci provokator od svih njih krene sam u kontru i da ga pod nekim izgovorom "ja sam fer plej igrac" pustis da da gol u zadnjem minutu i da nas nakon toga onako podmuklo vredja pred celim svetom... Neoprostivo za Tosica! Da ga je odvalio i onesposobio dobio bi crveni i verovatno bi prvenstvo bilo zavrseno za njega ali bi bio heroj nacije! Simunic ne bi smeo da se vrati u HR da je pustio Sulejmanija
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca, 12. avgust 2020 18:22)

Nije vam ponizio nista, samo je poslao Srbiju kuci.To je sport.

svaka cast

pre 3 godine

e kakav je ovaj Šaćiri, pravi onaj prpalj mali
(atpWourld, 12. avgust 2020 16:51)

Mozes misliti kakav bi tek bio da mu nasi doktori na vma nisu namestili stopalo kada je bio mali.
bio mali.......?

Sale

pre 3 godine

mi smo najtoksicniji narod na svetu , pola prvensta smo proveli pljuvajuci svoje i albance koji igraju za Svajcarsku a drugi deo prvensta koristimo da navijamo protiv Hrvata.......
ne postoji destruktivniji narod od nas na svetu dovoljno je prosetati nekom rekom i videti tone smeca koja plove pored reke ili jednostavno
uci u saobracaj i videti 80% nervoznih ,besnih vozaca koji ne postuju saobracajne propise i samo gledaju kako da te iseku ulete okrenu svako apsolutno gleda samo sebe..
mi pljujemo Sasu Djordjevica ,Novaka Djokovica mislim da ne postoji
pravac u psihologiji koji nas moze da objasni kolektivno sizofren narod.. iskreno i najiskrenije mi je zao sto sam njegov deo jer se osecam kao potpuni stranac u drzavi u kojoj zivim , ali nazalost niti imam gde
niti imam kome.

Joki

pre 3 godine

Ukradose nam orlica. Jao jao. Ajde grcima vizantincima smo orlq dali mi kao znak prijateljstva. Sumadijski orao je to pa gde ce biti orao u albaniji...

D und D

pre 3 godine

Uspit
Kakve veze imaju Svajcarac Lihstajner,koji je verovatno Nemackog porekla sa Albanskim pozdravom.Sta ti je sa logikom,gde si je izgubio?
(Markos, 12. avgust 2020 17:09)

Usput ti si se izgubio u brojanju krvnih zrnaca kao ceo Balkan, nazalost.
Inace Svajcarska je konfederacija u kojoj skoro polovinu cine svajcarci-germani eto ako ti je tako lakse, kao sto bi kod nas bilo srbi, hrvati, bosnjaci itd a pripadaju juznim slovenima.
Evropa putuje i bez nas, i nije joj nekako tesko da to uradi.

Mali Hijavata

pre 3 godine

E, pa da smo ostavili ozbiljnog selektora i da je veliki patriota SMS8,5 otišao na Maldive umesto na SP, i ovaj Lihtštajner i Džaka i Šaćiri zadržali bi prste u sopstvenom anusu umesto da glume orlove, jer bi glatko pukli od iskusnog selektora i mi bi bili u osmini finala sa Dancima, a moguće i u borbi sa doprvacima za polufinale. Nikakav Brih, nikakav orao nam nije kriv, isključivi krivci smo mi, FSS sa amaterskim potezima u službi kriminala i navijači koji se primaju na priče za debile o neatraktivnoj igri. Haug.

djoka

pre 3 godine

nikada mi nije bilo jasno zasto su to radili. kao da mi nemamo dvoglavog orla. pa su jos i platili iz dzepa za taj performans. nikada nisam to doziveo kao uvredu, naprotiv, bilo je zabavno gledajuci ih.

alba greaca

pre 3 godine

@To ona utakmica kada nas je sudija "pokrao", kada smo zbog sudije izgubili? Hahahahaha...
(Jumko, 12. avgust 2020 17:25)

Svet se okrenuo naopako, čovečanstvo ušlo u novo doba, ali ni to te nije nateralo da bar nešto prolitaš, pa konačno napišeš komentar bez hahahaha? Naravno, niko ne očekuje da bude i pametan

Ccccc, znam da je teško, ali bar probaj. ?

Ovako si veća opasnost po mentalno zdravlje i od ove koronice.

трт-мрт

pre 3 godine

Е моји православни срби..три прста је ознака Хришћанства.У име Оца и Сина и Светога Духа!Крстите са десном руком са та три прста...Шта комунизам уради од народа..Иначе бомбардовали би они нас и без албанског сепаратизма као што су Ирак,Либију итд..ако нисте приметили све је на горе од тада..од културе до економије..ал битно да се сикће на албанце и успехе њихових спортиста,певача јер они као најмлађе описмењена нација на овим просторима немају права на развој и усепехе(?!?)Да ли вам је можда пала у очи чињеница да кад кажете Јужни Словени и погледате по простору бивше Југе све је мање материјалних доказа о постојању...јел мислите да је то случајност?Ратови се планирају унапред пар година као и масовна убиства(гасне коморе),етничка чишћења...Није трагедија развој других већ што ми бирамо да стагнирамо..Свако добро и памет у главу..

Markos

pre 3 godine

Uspit
Kakve veze imaju Svajcarac Lihstajner,koji je verovatno Nemackog porekla sa Albanskim pozdravom.Sta ti je sa logikom,gde si je izgubio?

Hihi

pre 3 godine

Vama da nisu svirali penal protiv Nigerije, svirali biste onoj stvari. Vašem kompleksu smejati se je najlakša stvar na svetu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vojvoda Momčilo, 12. avgust 2020 17:40)
Kada prođeš grupu sa 3 pobjede onda te ni nesvirani penal ne može izbaciti. Možda jednom doživiš

OneManShow

pre 3 godine

Posed lopte: Švajcarska 63%, Srbija 37%
Šutevi: Švajcarska 20, Srbija 13
Šutevi u okvir gola: Švajcarska 5, Srbija 3
Korneri: Švajcarska 7, Srbija 3
Faulovi: Švajcarska 13, Srbija 17

Ali ne, nama su krivi orao i Brih hahahahahaha
(Rade, 12. avgust 2020 17:08)

Brih svakako, nije dao penal. utakmica bi uzela drugačiji tok da je bilo penala...

svaka cast

pre 3 godine

Cekaj, jesu li i Dzaka i Saciri takozvani sa zvezdicom, ili su oni stvarni?
(Jumko, 12. avgust 2020 17:59)

Ne decko samo ti si sa zvezdicom.

analiticar_amater

pre 3 godine

Stefan Lihtajner je Svajcarski Nemac.Cinjenica da je on koji veze sa plemenom na Kosmetu nema, medju prvim poleteo da "provocira" sa rukama najbolje govori koliko je to sve bila unapred smisljena provokacija na nivou celog tima.A inspiratori su naravno pripadnici plemena iz te reprezentacije.Sramota i bruka za svakog autohtonog Svajcarca.
(Svalbanija, 12. avgust 2020 16:47)

Druze ne postoje svajcarski Nemci, knjigu u sake i da se malo edukujes. Svajcarci su zasebna etnicka grupa germanskog porekla, koja ima zasebnu drzavu jos od 13. veka. Njihov jezik se drasticno razlikuje od nemackog koji se prica u Nemackoj, te bi s punim pravom mogli da ga nazovu svajcarskim jezikom, ali posto u skoli uce knjizevni nemacki i posto nemaju komplekse kao niz naroda na Balkanu, svoj jezik jednostavno zovu svajcarski nemacki ili Schwyzerdütsch. Znaci ne postoje nikakvi svajcarski Nemci, to je posebna etnicka grupa koja se zove Svajcarci.

box

pre 3 godine

@Rade

Brih nam je kriv sto nije dosudio cist penal nad Mitrovicem pri rezultau 1:1. Nije cak pozvao ni VAR jer je znao da bi tada morao da dosudi penal, ovako je brze bolje samo odmahnuo rukom da situacija sto brze prodje. To ako smo mi igrali lose ne znaci da nas sudije nije pokrao ili da ima pravo da nas krade.

Laszlo

pre 3 godine

@aca. Pričaj mi o tome, bio sam na stadionu u Kaljiningradu to veče. Ni danas mi nije jasno zasto ga Karleuša nije polomio dok je trčao kontru. Ostalo bi 1:1.

Горан

pre 3 godine

jel.te iritraji 2 prsta?

dva prsta koji teroristi ISIS rado dižu,

to te ne iritira a?
(KrckoBeee, 12. avgust 2020 17:56)

ИСИС диже један прст.

Sale...

pre 3 godine

Nebitan je i Brih i šipci, tu bi neki iskusan selektor digao tim i motivisao ga, ne da pobedi Švajcarsku, nego da ih oduči od fudbala za narednih 10 godina... Krstajić je, mučenik, i sam bio iznenadjen sastavom i starterima na SP... Prijović ni minuta nije igrao a bio životnoj formi tada...

box

pre 3 godine

Pokazivanje dvoglavog orla samo po sebi nije provokacija ali je cista zlonamerna provokacija pokazivanje tog orla protiv reprezentacije Srbije u sred spora oko Kosova. Pokazivanje srpska tri prista takodje nije provokacija sama po sebi i ne bi nikog zuljala kad bi je nas igrac pokazao na utakmici protiv Kazahstana, Poljske ili Perua ali je provokacija podici ta tri prsta u mecu sa Albanijom. Tako da oladite sa tom pricom nema tu nikakve provokacije...mislim sto nije pokazao orla na mecu npr. protiv Irske?

Sabre

pre 3 godine

Meni je tuzno sto smo toliko glupi da nismo ovako ocigledan fejl mogli da okrenemo u svoju korist. Ocigledan kako, pitate se? Pa.. ne samo sto su nam maznuli orla kao takvog (ajde, da kazemo, to je medjunarodno poznat simbol) nego, ono.. ne znam ni jednog jedinog crnca Albanca, a njihov orao je, prilicno sam siguran crne boje. Dok je nas...

Mali Hijavata

pre 3 godine

komentara

Da baba ima onu stvar bila bi deda.
Pozdrav Šaqiriu od finalista svjetskog nogometnog prvenstva 2018.
(Crvena Hrvatska, 12. avgust 2020 19:27

Istinu zboriš. I vi da ste bili deda, bili biste prvaci, a s obzirom na to da ste u finalu pošteno dobili po onoj stvari, bili ste baba.
Pozdrav za Šaćirija, Mbapea, Pogbu i Grizmana od doorlova:-)

KrckoBeee

pre 3 godine

ИСИС диже један прст.
(Горан, 12. avgust 2020 18:07)


jedan prst mozda tebi u uvo,ali dizu 2 prsta
kako u Iraku,tako u Siriji,Libiji i nadalje.

rebro

pre 3 godine

@OneManShow, a zašto nismo dali 5 komada pre tog nedosuđenog penala? Pa zato što nemamo kvalitet. Mi se busamo da smo neka fudbalska sila, a nikada ništa nismo osvojili sem onog Montevidea pre skoro 100 godina.
Mi se busamo i da smo košarkaška sila, a živimo na staroj slavi dok je bila Jugoslavija.
I ne prihvatamo činjenicu da danas svako igra košarku sem možda Britanaca, i da svako može da nas pobedi.
I onda nam je kriv neki dvoglavi orao. Imam 46 godina i nisam ni znao da postoji to na albanskoj zastavi jer me ne interesuje, a svakako me ne provocira.
Ali ne, nama je to najbitnije jer eto uvredili smo se pa sekaperse nisu mogle da daju gol iz penala.
Nismo mi za fudbal dokle god je navijačima cilj da ubiju navijača druge ekipe.

Kulenović Mandarin

pre 3 godine

Ta utakmica je bila i ujedno naš kraj i moralno posrnuće posle bezbroj blamaža takozvanih orlova koji su iako velike zvezde u svojim klubovima za repreznezaciju pružali ispod prosečne partije(gledano po klubovima u kojim su igrali ) bezidejni fudbal i vrlo često mrcvarenje po terenu .Zadnji napadački i borben fudbal sam gledao još dok smo bili Jugoslavija i kad je pala Mijatova prečka stvarno nismo mogli protiv Holandjana ali barem nismo igrali kukavički i bezidejno spor fudbal kao posle te generacije ....Sve u svemu ne oratim ih više