Subota, 08.08.2020.

12:20

Partizanov dug u decembru bio 31.000.000 evra

Agencija za privredne registre (APR) objavila je da dug Fudbalskog kluba Partizan zaključno sa 31. decembrom 2019. bio 31.000.000 evra.

Izvor: MT

Partizanov dug u decembru bio 31.000.000 evra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Wllaxy

pre 3 godine

LoL

Obožavam da čitam komentare grobara koji se razumeju u ekonomiju otprilike kao i "profesor" i veruju da je baš tako kako kaže tj. da je u stvari dug još manji tačno za visinu transfera i novca koji dospeva tokom godine. Po "profesoru" klub je svojevrsni ekonomski perpetum mobile i Isa samo prihode bez ikakvih rashoda...

ccc?

pre 3 godine

Jesam grobar ali mi je muka od svega ovoga. Isti su kao i u CZ stim sto je CZ igrala dva puta LS. Pa gde su te pare? Ovaj sada smanjuje dug kao da je tih 12 miliona dao da se manji taj dug od 31. mil? A pare su sigurno nestale. Sve sami lopovi.

Zvezda

pre 3 godine

Nije to nista cudno,slabi su prihidi u EK.
Oni sto su se busali da su zaeadili 50.000.000€.A duzni 30.000.000€.E to su indijanci.
(Ramones, 08. avgust 2020 13:40)

A dugovali preko 50 miliona. I šta ćemo sad?

Kontras

pre 3 godine

Tih deset miliona je otislo penzionerima! Zato su i dobili povisicu! Jer ste od njih i uzeli deset miliona! To je golema istina grobari!

Zvezda

pre 3 godine

zvezda@
Kad uporedis MU koji I'ma 400 mil.funti duga I Zvezdu,moras I da znas da MU vredi nekoliko puta vise od duga,tvoja prica bi bila u redu da Zvezda u svakom trenutku vredi trista mil.a realnost je da je niko nece I dzabe da mu je daju,kao I Partizan,jednostavno nesigurno okruzenje I,, jaka,,drzava.
(kralj, 08. avgust 2020 14:27)

Uopšte nije bitno ko koliko vredi već je činjenica da imaju dug. Kao i svi velikani evro fudbala. Nekada je pametnije ostaviti dug nego ga anulirati

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

 Ako je tvoj Terzic rekao da ste za 3 godine zaradili 180 miliona evra 

(Cinik, 08. avgust 2020 15:28)

Daj link gde je to receno....ako nema, onda sit se najedi...

veliki strumf

pre 3 godine

Tih deset miliona je otislo penzionerima! Zato su i dobili povisicu! Jer ste od njih i uzeli deset miliona! To je golema istina grobari!
(Kontras, 08. avgust 2020 15:07) U Srbiji ima 1.7 miliona penzionera. Dobili su od tih 10 miliona svako po 6 evra jednokratno??? Manje lupetaj kada blage veze sa životom nemaš. Nemaš ti pojma kolike su pare potrebne za plate i penzije. Nije ti to džeparac koji daju mama i tata.

Cinik

pre 3 godine

Postovani " Zvezda" ili placeni "Botu" ako ti je tako lakse, ocigledno je da si pod velikim uticajem svog mentora cim vredjas kada ti se kaze istina. Ako je tvoj Terzic rekao da ste za 3 godine zaradili 180 miliona evra onda je potpuno nejasno odakle vam ovaj dug. Da ne ponavljam ponovo price o Gaspromu, prinudnim sponzorstvima kao i da ne dodajem fiktivne firme i azijske kladionice jer tek onda ces shvatiti za kakav klub navijas i ko su ti idoli. Samo ti vredjaj za sitnu paru koju dobijas kao " Bot" ali to je istina.

kralj

pre 3 godine

zvezda@
Kad uporedis MU koji I'ma 400 mil.funti duga I Zvezdu,moras I da znas da MU vredi nekoliko puta vise od duga,tvoja prica bi bila u redu da Zvezda u svakom trenutku vredi trista mil.a realnost je da je niko nece I dzabe da mu je daju,kao I Partizan,jednostavno nesigurno okruzenje I,, jaka,,drzava.

mandrak

pre 3 godine

onog trenutka kad je B. Ruzic otisao iz Partizana kola krecu nizbrdo...covek koji je peglao papire i bio produzena ruka de/be-a koji je isisavao pare od transfera....u zadnjih 15 tak godina Partizan je obrnuo jedno 100 miliona od transfera,gde su te pare? sad to isto rade i u Zvezdi....najtragicnije od svega je sto se mi svadjamo ciji je dug manji a oni lapaju li lapaju

Kajser

pre 3 godine

Nije usao transfer od 10 miliona i plus 2 potrazivanja? To je tacno. Ali nas budzet godisnji je oko 12 miliona, sto znaci da ovu godinu ako ne budemo igrali LE zavrsavamo sa tih 31 milion duga. A frizer Djura ostavio klub sa minusom od 12. Plus vredan igracki kadar. Znaci,ova Uprava i pored svih prodaja igraca za milionske iznose,inigranja LE, napravila dug od 19 miliona!!!!! UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!

coldplayer

pre 3 godine

Reče navijač kluba koji duguje državi još više, a uz to već ima i nenormalne olakšice i opraštanje dobrog dela dugova.

Reče navijač čijem se klubu u košarci oprostilo 16 miliona duga, u koji se sipaju milioni svake godine bez problema, poslednje je čak i premašena cifra od 10 miliona evra za budžet.

Reče navijač čiji je klub upravo glavom i bradom državni bankomat.

Reče navijač koji jednostavno ne poznaje značenje reči objektivnost
@drustvance iz predgradja

Rece navijac kluba koji je dobio stadion DZABE IAKO NIKADA NIJE NISTA URADIO U OVOM SPORTU.
Rece navijac kluba koji je dobio TELEOPTIK DZABE posle naseg osvajanja titule EVROPSKOG I SVETSKOG PRVAKA.
Rece navijac kluba koji je po istom principu u drugom sportu trazio da mu se napravi i hala na lepe oci(toboze tako su navikli).
Rece navijac kluba koji je se uzdizao(iako je u velikoj SFRJ bio mali klub a i sada je) od 90-ih i nekih kao sto su Mirko Marjanovic i kompanija pa sve do "Toleta".
Rece navijac kluba koji daje umrlice kriminalcima i postovanje u vidu minuta cutanja...
itd...itd...Nisi ni svestan koliko ste mali u ovom sportu bili dok vas nisu uzdigli lopovi koji su i unistili ovu zemlju.A sad ti smeta podrska drugih lopova drugom klubu.Ne ide to tako majstore. Doslo je vreme za naplatu.Ko je ko bio videlo se dok je donekle sve ravnopravno bilo u Jugi,ovo sad nema veze sa vezom.A ti bolje knjigu u sake umesto sto mlatis ovde.

Sah-mat

pre 3 godine

Najjaci su grobari sto veruju da je svih 10 miliona od transfera otislo na dug buahahhha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sta reci, 8. avgust 2020 12:25) # Link komentara

Jos jaci su panteri koji se nasladjuju nasim dugovima a oni imaju duplo veci dug i ako drzava sipa li sipa.
Ne znam da li da ti napisem ovo tvoje remek delo, buahhaahaha.
E koji ste vi cirkuzanti.

Zvezda

pre 3 godine

Zamislite da FK Zvezda nema kao sponzora Gasprom koji id 2011.godine daje po 5 miliona Evra. 9*5=45 miliona eura. Na to dodajte 32 i to je vec 77 miliona evra. Da ne pricam o prinudnim sponzorima Zvezde. Zvezda ne da bi bila izbacena iz lige vec bi bila ugasena. Sa druge strane imate Partizan koji se finansira samo od prodaje igraca i ima Telekom kao jednog sponzora.Prema tome navijaci Zvezde, ako vas klub sa jednim evrokupom i dve lige sampiona, ruskim sponzorom, drzavnim prinudnim sponzorima, transferima ima ovoliki dug, onda je ostalo samo da vam vas mentor obrise sve dugove ili omoguci kao u kosarci UPPR.
(Cinik, 08. avgust 2020 12:48)

Lupi dečko i ostade živ. Zvezda je imala dug preko 50 miliona. Zaradila oko 60 miliona. Deo duga orplatula, uložila u infraszrukturu. Momak MU ima dug od 400 mil. Funti. Laako proverljivo. Ali ti nešto lopataru ne znaš. Jedno je dug a drugo godišnje finansijsko poslovanje. Nema kluba u Evropi koji nema dug. Tvom timu država je plaćala licencu za evropu. Što se tiče UPPR limar Ostoja ga potpisao pa vas sada nema u 100 najvećih poreskih dužnika. Dug od 75 miliona dinara

veliki strumf

pre 3 godine

Opaaaa 31 milion duguju oni sto su nama danima pridikovali da dugujemo 32! A Zvezda je pre samo 3 godine dugovala preko 50 miliona, dok je Partizanov dug bio 10-12, po njihovom priznanju! Eto ko bolje posluje. Drugo, ovih 10 miliona od Pavlovića stižu u ratama, ne odjednom, a za funkcionisanje kluba treba 12-15 miliona godišnje za troškove plata, premija, priprema, putovanja, održavanja lavora... Grobari, gledajte svoje dvorište i kako da se izvučete iz finansijske i sportske bule. Mi bar sa rezultatima nemamo problem!

realno

pre 3 godine

Zvezda je veci klub pa ima i veci dug.Nema kluba koji ne diguje.Mancester je u minusu 500 miliona,Real 350.Vazno je da se dugovi servisiraju iz tekucih prihoda.

Dragan Lo

pre 3 godine

Dug je 31.000.000 postao si profesor kao što je Terza doktor. Potraživanja kluba su druga strana i takođe se može iskazati, ali DUG je takav kakav jeste. Večite treba UGASITI.

kralj

pre 3 godine

Kad dozvolimo da nam klub vode apsolutni amateri a kao revizori poslovanja ,,navijaci,,iza kojih ocigledno stoji drzava,cudi me da dug nije mnogo veci.

Zvonko

pre 3 godine

Ja navijam za Zvezdu ali me je sramota ko vodi klub. Uzeli su 80 miliona evra za 3 godine a smanjili dug za 2 miliona. Jos nam banke otpisale 6 miliona. (Milan_PT, 8. avgust 2020 12:56)

Kako Zvezda može da plati 700.000 umesto 17.000.000?

Fudbalski klub Crvena zvezda ima sporazum sa Agrobankom, koja je u stečaju, prema kojem joj se otpisuje veliki deo duga.

LN IZVOR: B92 ČETVRTAK, 11.07.2019. | 20:15

Ma sta naprica, banke vam otpisale 6 miliona?.Nije te sramota.Ugasila se banka zbog vas.

miško

pre 3 godine

Cinik, Zvezdin tim vredi bar 60 miliona a vaš posle Kruševca i N.Pazara? Ako udje mo u LŠ još bar 20 miliona i Gasprom 5 plus premije. Milina jedna, poslujemo bolje i od Barse, Reala i drugih naših velikih rivala. Čuvaj se korone i mržnje.

Krle

pre 3 godine

A najjace kad profesor pokusava da se izvuce nekim besmislenim lazima ko dete kad uhvate da je krao bombone pa se on jos vise zakopa u uplete,pokusajte na latinskom profesore na srpskom vam bas nesto ne idu lazna objasnjenja.

Brada

pre 3 godine

Znaci u 2020. se nije trosilo nista cim si smanjio dug samo za transfere? Za neke koji se malo bolje razumeju, taj novac je odavno potrosen, i na kraju godine ce dug biti jos veci!

Dušan

pre 3 godine

Joj,joj,joj...100 miliona od transfera za 10 god...I još na sve to naprave 30 miliona minus! E pa, gospodo iz Humske karma je čudo.

neutralni felš

pre 3 godine

tonemo velicanstveno, ni titanik nam nije ravan :)

a vucela i vuletic u poslednjoj sceni sa splavom: izdrzi druze vucela, mogu ja da plivam za obojicu ;)

Bojan

pre 3 godine

Koliko su i Zvezda i Partizan smesni tj rukovodstvo. Pa za kad da APR objavi izvestaj? Kada vama odgovara? I kakve veze imaju prilivi iz 2020 za dug koji je vezio za 31.12.2019? Ovih 7 meseci niste nista trosili?

Jezivo je da sada na izvestaje koji rade strucnjaci i u kojima ucestvoju i Zvezda i Partizan mora doci neki demanti... Pa sta se dobija sa tim? Stvarne podatke frizirate zarad svojih dzepova.

Sablja

pre 3 godine

Profesore , ako je istina da Pavlovicev transfer nije usao u obrcun , a dug je glasio na dan 31- og decembra 2019 iznosio 31 milion evra , koliko se Partizan dodatno zaduzio od od 1.1.2020 do avgusta 2020 tako da je u najboljem slucaju Pavlovicev transfer pokrio zivot u ovoj godini a dug je ostao najmanje isti kao I u decembru !

Smeh

pre 3 godine

Uplakani stigli cigane po dugu. Želja da budu bolji od Cigana u svemu će im staviti katanac na klub izgleda. Ono kada se smeješ nekome a kod tebe još gore.

Krle

pre 3 godine

A kakve veze ima 10 miliona od pavlovica kad je to verovatno vec spiskano na plate i ostale troskove,da sadika prodate kao sto govorite za 20 miliona ne bi dug pao ispod 20 miliona.

Lisica

pre 3 godine

Kolike god prihode imali, ne sumnjam da će dug samo da raste... Zar ne?:) Ionako je nelogično da uopšte imamo dug uzevši u obzir prihode svih ovih godina. Tako da... Nema smisla uopšte razgovarati o ovome.

Milan_PT

pre 3 godine

Dokle god Pravnici budu objasnjavali finansije nama nema spasa. Ja navijam za Zvezdu ali me je sramota ko vodi klub. Uzeli su 80 miliona evra za 3 godine a smanjili dug za 2 miliona. Jos nam banke otpisale 6 miliona. Partizan je pod onim taksistom Đurićem dugovao oko 10 miliona. Otkada je on otisao ne znam tacno ali je prodao mlade igrače bar za 80 miliona. Dug 30 miliona i nikom ništa. Ja ne idem na Marakanu kako su Piksija oterali huligani iz prostorija. Ne dozvoljavam da me ponižavajuće na stadionu. Partizan je kao klub dao umrlicu i minut ćutanja narko dileru koji im je tukao upravu na stadionu...

Mikeli

pre 3 godine

Partizan je u plusu 1 milion jer nije uračunata prodaja Sadika od 20 miliona.
Još kad se proda onaj mali Azar bićete u plusu 21 milion. Ludilo

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Kad se setim kakvi su sve komentari bili na Zvezdin dug od 32m u koji jos nisu ni usle pare od ove LS. A vidi njih, 31m i sad ce opet da nam pricaju o postenju. Sramote bez.

BS

pre 3 godine

E, sad želim da čitam komentare navijača Partizana kako klub koji duguje 31 milion može dovoditi nove igrače? Kada se uzme u obzir sajt transfermarkt i trenutna tržišna vrednost igrača oba kluba vi ste u daleko većem minusu od Zvezde.

Cinik

pre 3 godine

Zamislite da FK Zvezda nema kao sponzora Gasprom koji id 2011.godine daje po 5 miliona Evra. 9*5=45 miliona eura. Na to dodajte 32 i to je vec 77 miliona evra. Da ne pricam o prinudnim sponzorima Zvezde. Zvezda ne da bi bila izbacena iz lige vec bi bila ugasena. Sa druge strane imate Partizan koji se finansira samo od prodaje igraca i ima Telekom kao jednog sponzora.Prema tome navijaci Zvezde, ako vas klub sa jednim evrokupom i dve lige sampiona, ruskim sponzorom, drzavnim prinudnim sponzorima, transferima ima ovoliki dug, onda je ostalo samo da vam vas mentor obrise sve dugove ili omoguci kao u kosarci UPPR.

Дон Армандо

pre 3 godine

@Relaxx Претпостављам да си исти коментар оставио и на вести о звездином дугу?

karlito

pre 3 godine

Privatizacija + regionalna liga = Preporod kako srpskog tako i fudbala u regionu.
Ovako samo tapkamo u mestu svi i najvise sto mozemo da ocekujemo je grupna faza l.s. i to ako bas imamo srece.

Marko Niš

pre 3 godine

Dobar posao uprave, ni trofeja ni tima al je dug sve veći! Hvala vam na svemu i nemoj slučajno da vam padne na pamet da ste nesposobni već nam sve objasnite. Možda mi i nismo toliko inteligentni ali sigurno imate dobro objašnkenje. A nas na stadionu možda i vidite ponekad jer mi pre svega volimo Partizan pa ćemo verovatno doći još koji put pre nego što nam ga vi ugasite i pošaljete u sećanja. Hvala

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

U normalnoj drzavi ovaj klub bi vec bio ugasen ali ne i drzavni projekat...
(Relaxx, 08. avgust 2020 12:24)

Reče navijač kluba koji duguje državi još više, a uz to već ima i nenormalne olakšice i opraštanje dobrog dela dugova.

Reče navijač čijem se klubu u košarci oprostilo 16 miliona duga, u koji se sipaju milioni svake godine bez problema, poslednje je čak i premašena cifra od 10 miliona evra za budžet.

Reče navijač čiji je klub upravo glavom i bradom državni bankomat.

Reče navijač koji jednostavno ne poznaje značenje reči objektivnost.

zdravkogfl

pre 3 godine

Staje grobari za vreme toleta omaliste plus a dva milina a sad minus trijes jedan milom. Zvezda imala tad pedeset molina duga sad trideset dva milina koje ovde sad bojie poslovo a biliste se raskomadali na Terzića i mrkelu sta sad kazete za vazuru i Vučelića.

Yorker

pre 3 godine

Fk partizan ima dug, KK i Vk, zvezda ima takodje dug ali za dugove partizana niko nije odgovoran vec groblje kmeci kako neko ih "unistava" znaci to je opravdanje za dug? Vi nikad niste odgovorni?

Nik

pre 3 godine

Ako računamo kao što je Pantić računao Zvezdin dug onda je on još veći u Partizanu jer je prošlo 7 meseci, znači plate i ostali troškovi, a prihoda od osim tog transfera nije bilo, a plate svih zaposlenih u Partizanu su veće od tog transfera.

Krle

pre 3 godine

A kakve veze ima 10 miliona od pavlovica kad je to verovatno vec spiskano na plate i ostale troskove,da sadika prodate kao sto govorite za 20 miliona ne bi dug pao ispod 20 miliona.

Mikeli

pre 3 godine

Partizan je u plusu 1 milion jer nije uračunata prodaja Sadika od 20 miliona.
Još kad se proda onaj mali Azar bićete u plusu 21 milion. Ludilo

Yorker

pre 3 godine

Fk partizan ima dug, KK i Vk, zvezda ima takodje dug ali za dugove partizana niko nije odgovoran vec groblje kmeci kako neko ih "unistava" znaci to je opravdanje za dug? Vi nikad niste odgovorni?

Milan_PT

pre 3 godine

Dokle god Pravnici budu objasnjavali finansije nama nema spasa. Ja navijam za Zvezdu ali me je sramota ko vodi klub. Uzeli su 80 miliona evra za 3 godine a smanjili dug za 2 miliona. Jos nam banke otpisale 6 miliona. Partizan je pod onim taksistom Đurićem dugovao oko 10 miliona. Otkada je on otisao ne znam tacno ali je prodao mlade igrače bar za 80 miliona. Dug 30 miliona i nikom ništa. Ja ne idem na Marakanu kako su Piksija oterali huligani iz prostorija. Ne dozvoljavam da me ponižavajuće na stadionu. Partizan je kao klub dao umrlicu i minut ćutanja narko dileru koji im je tukao upravu na stadionu...

Nik

pre 3 godine

Ako računamo kao što je Pantić računao Zvezdin dug onda je on još veći u Partizanu jer je prošlo 7 meseci, znači plate i ostali troškovi, a prihoda od osim tog transfera nije bilo, a plate svih zaposlenih u Partizanu su veće od tog transfera.

Sablja

pre 3 godine

Profesore , ako je istina da Pavlovicev transfer nije usao u obrcun , a dug je glasio na dan 31- og decembra 2019 iznosio 31 milion evra , koliko se Partizan dodatno zaduzio od od 1.1.2020 do avgusta 2020 tako da je u najboljem slucaju Pavlovicev transfer pokrio zivot u ovoj godini a dug je ostao najmanje isti kao I u decembru !

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Kad se setim kakvi su sve komentari bili na Zvezdin dug od 32m u koji jos nisu ni usle pare od ove LS. A vidi njih, 31m i sad ce opet da nam pricaju o postenju. Sramote bez.

Brada

pre 3 godine

Znaci u 2020. se nije trosilo nista cim si smanjio dug samo za transfere? Za neke koji se malo bolje razumeju, taj novac je odavno potrosen, i na kraju godine ce dug biti jos veci!

karlito

pre 3 godine

Privatizacija + regionalna liga = Preporod kako srpskog tako i fudbala u regionu.
Ovako samo tapkamo u mestu svi i najvise sto mozemo da ocekujemo je grupna faza l.s. i to ako bas imamo srece.

mandrak

pre 3 godine

onog trenutka kad je B. Ruzic otisao iz Partizana kola krecu nizbrdo...covek koji je peglao papire i bio produzena ruka de/be-a koji je isisavao pare od transfera....u zadnjih 15 tak godina Partizan je obrnuo jedno 100 miliona od transfera,gde su te pare? sad to isto rade i u Zvezdi....najtragicnije od svega je sto se mi svadjamo ciji je dug manji a oni lapaju li lapaju

coldplayer

pre 3 godine

Reče navijač kluba koji duguje državi još više, a uz to već ima i nenormalne olakšice i opraštanje dobrog dela dugova.

Reče navijač čijem se klubu u košarci oprostilo 16 miliona duga, u koji se sipaju milioni svake godine bez problema, poslednje je čak i premašena cifra od 10 miliona evra za budžet.

Reče navijač čiji je klub upravo glavom i bradom državni bankomat.

Reče navijač koji jednostavno ne poznaje značenje reči objektivnost
@drustvance iz predgradja

Rece navijac kluba koji je dobio stadion DZABE IAKO NIKADA NIJE NISTA URADIO U OVOM SPORTU.
Rece navijac kluba koji je dobio TELEOPTIK DZABE posle naseg osvajanja titule EVROPSKOG I SVETSKOG PRVAKA.
Rece navijac kluba koji je po istom principu u drugom sportu trazio da mu se napravi i hala na lepe oci(toboze tako su navikli).
Rece navijac kluba koji je se uzdizao(iako je u velikoj SFRJ bio mali klub a i sada je) od 90-ih i nekih kao sto su Mirko Marjanovic i kompanija pa sve do "Toleta".
Rece navijac kluba koji daje umrlice kriminalcima i postovanje u vidu minuta cutanja...
itd...itd...Nisi ni svestan koliko ste mali u ovom sportu bili dok vas nisu uzdigli lopovi koji su i unistili ovu zemlju.A sad ti smeta podrska drugih lopova drugom klubu.Ne ide to tako majstore. Doslo je vreme za naplatu.Ko je ko bio videlo se dok je donekle sve ravnopravno bilo u Jugi,ovo sad nema veze sa vezom.A ti bolje knjigu u sake umesto sto mlatis ovde.

BS

pre 3 godine

E, sad želim da čitam komentare navijača Partizana kako klub koji duguje 31 milion može dovoditi nove igrače? Kada se uzme u obzir sajt transfermarkt i trenutna tržišna vrednost igrača oba kluba vi ste u daleko većem minusu od Zvezde.

Kajser

pre 3 godine

Nije usao transfer od 10 miliona i plus 2 potrazivanja? To je tacno. Ali nas budzet godisnji je oko 12 miliona, sto znaci da ovu godinu ako ne budemo igrali LE zavrsavamo sa tih 31 milion duga. A frizer Djura ostavio klub sa minusom od 12. Plus vredan igracki kadar. Znaci,ova Uprava i pored svih prodaja igraca za milionske iznose,inigranja LE, napravila dug od 19 miliona!!!!! UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!

Zvezda

pre 3 godine

Zamislite da FK Zvezda nema kao sponzora Gasprom koji id 2011.godine daje po 5 miliona Evra. 9*5=45 miliona eura. Na to dodajte 32 i to je vec 77 miliona evra. Da ne pricam o prinudnim sponzorima Zvezde. Zvezda ne da bi bila izbacena iz lige vec bi bila ugasena. Sa druge strane imate Partizan koji se finansira samo od prodaje igraca i ima Telekom kao jednog sponzora.Prema tome navijaci Zvezde, ako vas klub sa jednim evrokupom i dve lige sampiona, ruskim sponzorom, drzavnim prinudnim sponzorima, transferima ima ovoliki dug, onda je ostalo samo da vam vas mentor obrise sve dugove ili omoguci kao u kosarci UPPR.
(Cinik, 08. avgust 2020 12:48)

Lupi dečko i ostade živ. Zvezda je imala dug preko 50 miliona. Zaradila oko 60 miliona. Deo duga orplatula, uložila u infraszrukturu. Momak MU ima dug od 400 mil. Funti. Laako proverljivo. Ali ti nešto lopataru ne znaš. Jedno je dug a drugo godišnje finansijsko poslovanje. Nema kluba u Evropi koji nema dug. Tvom timu država je plaćala licencu za evropu. Što se tiče UPPR limar Ostoja ga potpisao pa vas sada nema u 100 najvećih poreskih dužnika. Dug od 75 miliona dinara

Smeh

pre 3 godine

Uplakani stigli cigane po dugu. Želja da budu bolji od Cigana u svemu će im staviti katanac na klub izgleda. Ono kada se smeješ nekome a kod tebe još gore.

Lisica

pre 3 godine

Kolike god prihode imali, ne sumnjam da će dug samo da raste... Zar ne?:) Ionako je nelogično da uopšte imamo dug uzevši u obzir prihode svih ovih godina. Tako da... Nema smisla uopšte razgovarati o ovome.

Marko Niš

pre 3 godine

Dobar posao uprave, ni trofeja ni tima al je dug sve veći! Hvala vam na svemu i nemoj slučajno da vam padne na pamet da ste nesposobni već nam sve objasnite. Možda mi i nismo toliko inteligentni ali sigurno imate dobro objašnkenje. A nas na stadionu možda i vidite ponekad jer mi pre svega volimo Partizan pa ćemo verovatno doći još koji put pre nego što nam ga vi ugasite i pošaljete u sećanja. Hvala

Cinik

pre 3 godine

Zamislite da FK Zvezda nema kao sponzora Gasprom koji id 2011.godine daje po 5 miliona Evra. 9*5=45 miliona eura. Na to dodajte 32 i to je vec 77 miliona evra. Da ne pricam o prinudnim sponzorima Zvezde. Zvezda ne da bi bila izbacena iz lige vec bi bila ugasena. Sa druge strane imate Partizan koji se finansira samo od prodaje igraca i ima Telekom kao jednog sponzora.Prema tome navijaci Zvezde, ako vas klub sa jednim evrokupom i dve lige sampiona, ruskim sponzorom, drzavnim prinudnim sponzorima, transferima ima ovoliki dug, onda je ostalo samo da vam vas mentor obrise sve dugove ili omoguci kao u kosarci UPPR.

veliki strumf

pre 3 godine

Opaaaa 31 milion duguju oni sto su nama danima pridikovali da dugujemo 32! A Zvezda je pre samo 3 godine dugovala preko 50 miliona, dok je Partizanov dug bio 10-12, po njihovom priznanju! Eto ko bolje posluje. Drugo, ovih 10 miliona od Pavlovića stižu u ratama, ne odjednom, a za funkcionisanje kluba treba 12-15 miliona godišnje za troškove plata, premija, priprema, putovanja, održavanja lavora... Grobari, gledajte svoje dvorište i kako da se izvučete iz finansijske i sportske bule. Mi bar sa rezultatima nemamo problem!

Krle

pre 3 godine

A najjace kad profesor pokusava da se izvuce nekim besmislenim lazima ko dete kad uhvate da je krao bombone pa se on jos vise zakopa u uplete,pokusajte na latinskom profesore na srpskom vam bas nesto ne idu lazna objasnjenja.

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

 Ako je tvoj Terzic rekao da ste za 3 godine zaradili 180 miliona evra 

(Cinik, 08. avgust 2020 15:28)

Daj link gde je to receno....ako nema, onda sit se najedi...

realno

pre 3 godine

Zvezda je veci klub pa ima i veci dug.Nema kluba koji ne diguje.Mancester je u minusu 500 miliona,Real 350.Vazno je da se dugovi servisiraju iz tekucih prihoda.

Zvezda

pre 3 godine

Nije to nista cudno,slabi su prihidi u EK.
Oni sto su se busali da su zaeadili 50.000.000€.A duzni 30.000.000€.E to su indijanci.
(Ramones, 08. avgust 2020 13:40)

A dugovali preko 50 miliona. I šta ćemo sad?

veliki strumf

pre 3 godine

Tih deset miliona je otislo penzionerima! Zato su i dobili povisicu! Jer ste od njih i uzeli deset miliona! To je golema istina grobari!
(Kontras, 08. avgust 2020 15:07) U Srbiji ima 1.7 miliona penzionera. Dobili su od tih 10 miliona svako po 6 evra jednokratno??? Manje lupetaj kada blage veze sa životom nemaš. Nemaš ti pojma kolike su pare potrebne za plate i penzije. Nije ti to džeparac koji daju mama i tata.

Dušan

pre 3 godine

Joj,joj,joj...100 miliona od transfera za 10 god...I još na sve to naprave 30 miliona minus! E pa, gospodo iz Humske karma je čudo.

ccc?

pre 3 godine

Jesam grobar ali mi je muka od svega ovoga. Isti su kao i u CZ stim sto je CZ igrala dva puta LS. Pa gde su te pare? Ovaj sada smanjuje dug kao da je tih 12 miliona dao da se manji taj dug od 31. mil? A pare su sigurno nestale. Sve sami lopovi.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

U normalnoj drzavi ovaj klub bi vec bio ugasen ali ne i drzavni projekat...
(Relaxx, 08. avgust 2020 12:24)

Reče navijač kluba koji duguje državi još više, a uz to već ima i nenormalne olakšice i opraštanje dobrog dela dugova.

Reče navijač čijem se klubu u košarci oprostilo 16 miliona duga, u koji se sipaju milioni svake godine bez problema, poslednje je čak i premašena cifra od 10 miliona evra za budžet.

Reče navijač čiji je klub upravo glavom i bradom državni bankomat.

Reče navijač koji jednostavno ne poznaje značenje reči objektivnost.

miško

pre 3 godine

Cinik, Zvezdin tim vredi bar 60 miliona a vaš posle Kruševca i N.Pazara? Ako udje mo u LŠ još bar 20 miliona i Gasprom 5 plus premije. Milina jedna, poslujemo bolje i od Barse, Reala i drugih naših velikih rivala. Čuvaj se korone i mržnje.

neutralni felš

pre 3 godine

tonemo velicanstveno, ni titanik nam nije ravan :)

a vucela i vuletic u poslednjoj sceni sa splavom: izdrzi druze vucela, mogu ja da plivam za obojicu ;)

Dragan Lo

pre 3 godine

Dug je 31.000.000 postao si profesor kao što je Terza doktor. Potraživanja kluba su druga strana i takođe se može iskazati, ali DUG je takav kakav jeste. Večite treba UGASITI.

Bojan

pre 3 godine

Koliko su i Zvezda i Partizan smesni tj rukovodstvo. Pa za kad da APR objavi izvestaj? Kada vama odgovara? I kakve veze imaju prilivi iz 2020 za dug koji je vezio za 31.12.2019? Ovih 7 meseci niste nista trosili?

Jezivo je da sada na izvestaje koji rade strucnjaci i u kojima ucestvoju i Zvezda i Partizan mora doci neki demanti... Pa sta se dobija sa tim? Stvarne podatke frizirate zarad svojih dzepova.

Sah-mat

pre 3 godine

Najjaci su grobari sto veruju da je svih 10 miliona od transfera otislo na dug buahahhha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sta reci, 8. avgust 2020 12:25) # Link komentara

Jos jaci su panteri koji se nasladjuju nasim dugovima a oni imaju duplo veci dug i ako drzava sipa li sipa.
Ne znam da li da ti napisem ovo tvoje remek delo, buahhaahaha.
E koji ste vi cirkuzanti.

kralj

pre 3 godine

zvezda@
Kad uporedis MU koji I'ma 400 mil.funti duga I Zvezdu,moras I da znas da MU vredi nekoliko puta vise od duga,tvoja prica bi bila u redu da Zvezda u svakom trenutku vredi trista mil.a realnost je da je niko nece I dzabe da mu je daju,kao I Partizan,jednostavno nesigurno okruzenje I,, jaka,,drzava.

kralj

pre 3 godine

Kad dozvolimo da nam klub vode apsolutni amateri a kao revizori poslovanja ,,navijaci,,iza kojih ocigledno stoji drzava,cudi me da dug nije mnogo veci.

Zvezda

pre 3 godine

zvezda@
Kad uporedis MU koji I'ma 400 mil.funti duga I Zvezdu,moras I da znas da MU vredi nekoliko puta vise od duga,tvoja prica bi bila u redu da Zvezda u svakom trenutku vredi trista mil.a realnost je da je niko nece I dzabe da mu je daju,kao I Partizan,jednostavno nesigurno okruzenje I,, jaka,,drzava.
(kralj, 08. avgust 2020 14:27)

Uopšte nije bitno ko koliko vredi već je činjenica da imaju dug. Kao i svi velikani evro fudbala. Nekada je pametnije ostaviti dug nego ga anulirati

Дон Армандо

pre 3 godine

@Relaxx Претпостављам да си исти коментар оставио и на вести о звездином дугу?

zdravkogfl

pre 3 godine

Staje grobari za vreme toleta omaliste plus a dva milina a sad minus trijes jedan milom. Zvezda imala tad pedeset molina duga sad trideset dva milina koje ovde sad bojie poslovo a biliste se raskomadali na Terzića i mrkelu sta sad kazete za vazuru i Vučelića.

Zvonko

pre 3 godine

Ja navijam za Zvezdu ali me je sramota ko vodi klub. Uzeli su 80 miliona evra za 3 godine a smanjili dug za 2 miliona. Jos nam banke otpisale 6 miliona. (Milan_PT, 8. avgust 2020 12:56)

Kako Zvezda može da plati 700.000 umesto 17.000.000?

Fudbalski klub Crvena zvezda ima sporazum sa Agrobankom, koja je u stečaju, prema kojem joj se otpisuje veliki deo duga.

LN IZVOR: B92 ČETVRTAK, 11.07.2019. | 20:15

Ma sta naprica, banke vam otpisale 6 miliona?.Nije te sramota.Ugasila se banka zbog vas.

Wllaxy

pre 3 godine

LoL

Obožavam da čitam komentare grobara koji se razumeju u ekonomiju otprilike kao i "profesor" i veruju da je baš tako kako kaže tj. da je u stvari dug još manji tačno za visinu transfera i novca koji dospeva tokom godine. Po "profesoru" klub je svojevrsni ekonomski perpetum mobile i Isa samo prihode bez ikakvih rashoda...

Cinik

pre 3 godine

Postovani " Zvezda" ili placeni "Botu" ako ti je tako lakse, ocigledno je da si pod velikim uticajem svog mentora cim vredjas kada ti se kaze istina. Ako je tvoj Terzic rekao da ste za 3 godine zaradili 180 miliona evra onda je potpuno nejasno odakle vam ovaj dug. Da ne ponavljam ponovo price o Gaspromu, prinudnim sponzorstvima kao i da ne dodajem fiktivne firme i azijske kladionice jer tek onda ces shvatiti za kakav klub navijas i ko su ti idoli. Samo ti vredjaj za sitnu paru koju dobijas kao " Bot" ali to je istina.

Kontras

pre 3 godine

Tih deset miliona je otislo penzionerima! Zato su i dobili povisicu! Jer ste od njih i uzeli deset miliona! To je golema istina grobari!

Cinik

pre 3 godine

Zamislite da FK Zvezda nema kao sponzora Gasprom koji id 2011.godine daje po 5 miliona Evra. 9*5=45 miliona eura. Na to dodajte 32 i to je vec 77 miliona evra. Da ne pricam o prinudnim sponzorima Zvezde. Zvezda ne da bi bila izbacena iz lige vec bi bila ugasena. Sa druge strane imate Partizan koji se finansira samo od prodaje igraca i ima Telekom kao jednog sponzora.Prema tome navijaci Zvezde, ako vas klub sa jednim evrokupom i dve lige sampiona, ruskim sponzorom, drzavnim prinudnim sponzorima, transferima ima ovoliki dug, onda je ostalo samo da vam vas mentor obrise sve dugove ili omoguci kao u kosarci UPPR.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

U normalnoj drzavi ovaj klub bi vec bio ugasen ali ne i drzavni projekat...
(Relaxx, 08. avgust 2020 12:24)

Reče navijač kluba koji duguje državi još više, a uz to već ima i nenormalne olakšice i opraštanje dobrog dela dugova.

Reče navijač čijem se klubu u košarci oprostilo 16 miliona duga, u koji se sipaju milioni svake godine bez problema, poslednje je čak i premašena cifra od 10 miliona evra za budžet.

Reče navijač čiji je klub upravo glavom i bradom državni bankomat.

Reče navijač koji jednostavno ne poznaje značenje reči objektivnost.

Sah-mat

pre 3 godine

Najjaci su grobari sto veruju da je svih 10 miliona od transfera otislo na dug buahahhha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sta reci, 8. avgust 2020 12:25) # Link komentara

Jos jaci su panteri koji se nasladjuju nasim dugovima a oni imaju duplo veci dug i ako drzava sipa li sipa.
Ne znam da li da ti napisem ovo tvoje remek delo, buahhaahaha.
E koji ste vi cirkuzanti.

Yorker

pre 3 godine

Fk partizan ima dug, KK i Vk, zvezda ima takodje dug ali za dugove partizana niko nije odgovoran vec groblje kmeci kako neko ih "unistava" znaci to je opravdanje za dug? Vi nikad niste odgovorni?

Zvezda

pre 3 godine

Zamislite da FK Zvezda nema kao sponzora Gasprom koji id 2011.godine daje po 5 miliona Evra. 9*5=45 miliona eura. Na to dodajte 32 i to je vec 77 miliona evra. Da ne pricam o prinudnim sponzorima Zvezde. Zvezda ne da bi bila izbacena iz lige vec bi bila ugasena. Sa druge strane imate Partizan koji se finansira samo od prodaje igraca i ima Telekom kao jednog sponzora.Prema tome navijaci Zvezde, ako vas klub sa jednim evrokupom i dve lige sampiona, ruskim sponzorom, drzavnim prinudnim sponzorima, transferima ima ovoliki dug, onda je ostalo samo da vam vas mentor obrise sve dugove ili omoguci kao u kosarci UPPR.
(Cinik, 08. avgust 2020 12:48)

Lupi dečko i ostade živ. Zvezda je imala dug preko 50 miliona. Zaradila oko 60 miliona. Deo duga orplatula, uložila u infraszrukturu. Momak MU ima dug od 400 mil. Funti. Laako proverljivo. Ali ti nešto lopataru ne znaš. Jedno je dug a drugo godišnje finansijsko poslovanje. Nema kluba u Evropi koji nema dug. Tvom timu država je plaćala licencu za evropu. Što se tiče UPPR limar Ostoja ga potpisao pa vas sada nema u 100 najvećih poreskih dužnika. Dug od 75 miliona dinara

Cinik

pre 3 godine

Postovani " Zvezda" ili placeni "Botu" ako ti je tako lakse, ocigledno je da si pod velikim uticajem svog mentora cim vredjas kada ti se kaze istina. Ako je tvoj Terzic rekao da ste za 3 godine zaradili 180 miliona evra onda je potpuno nejasno odakle vam ovaj dug. Da ne ponavljam ponovo price o Gaspromu, prinudnim sponzorstvima kao i da ne dodajem fiktivne firme i azijske kladionice jer tek onda ces shvatiti za kakav klub navijas i ko su ti idoli. Samo ti vredjaj za sitnu paru koju dobijas kao " Bot" ali to je istina.

zdravkogfl

pre 3 godine

Staje grobari za vreme toleta omaliste plus a dva milina a sad minus trijes jedan milom. Zvezda imala tad pedeset molina duga sad trideset dva milina koje ovde sad bojie poslovo a biliste se raskomadali na Terzića i mrkelu sta sad kazete za vazuru i Vučelića.

realno

pre 3 godine

Zvezda je veci klub pa ima i veci dug.Nema kluba koji ne diguje.Mancester je u minusu 500 miliona,Real 350.Vazno je da se dugovi servisiraju iz tekucih prihoda.

Zvonko

pre 3 godine

Ja navijam za Zvezdu ali me je sramota ko vodi klub. Uzeli su 80 miliona evra za 3 godine a smanjili dug za 2 miliona. Jos nam banke otpisale 6 miliona. (Milan_PT, 8. avgust 2020 12:56)

Kako Zvezda može da plati 700.000 umesto 17.000.000?

Fudbalski klub Crvena zvezda ima sporazum sa Agrobankom, koja je u stečaju, prema kojem joj se otpisuje veliki deo duga.

LN IZVOR: B92 ČETVRTAK, 11.07.2019. | 20:15

Ma sta naprica, banke vam otpisale 6 miliona?.Nije te sramota.Ugasila se banka zbog vas.

Kontras

pre 3 godine

Tih deset miliona je otislo penzionerima! Zato su i dobili povisicu! Jer ste od njih i uzeli deset miliona! To je golema istina grobari!

coldplayer

pre 3 godine

Reče navijač kluba koji duguje državi još više, a uz to već ima i nenormalne olakšice i opraštanje dobrog dela dugova.

Reče navijač čijem se klubu u košarci oprostilo 16 miliona duga, u koji se sipaju milioni svake godine bez problema, poslednje je čak i premašena cifra od 10 miliona evra za budžet.

Reče navijač čiji je klub upravo glavom i bradom državni bankomat.

Reče navijač koji jednostavno ne poznaje značenje reči objektivnost
@drustvance iz predgradja

Rece navijac kluba koji je dobio stadion DZABE IAKO NIKADA NIJE NISTA URADIO U OVOM SPORTU.
Rece navijac kluba koji je dobio TELEOPTIK DZABE posle naseg osvajanja titule EVROPSKOG I SVETSKOG PRVAKA.
Rece navijac kluba koji je po istom principu u drugom sportu trazio da mu se napravi i hala na lepe oci(toboze tako su navikli).
Rece navijac kluba koji je se uzdizao(iako je u velikoj SFRJ bio mali klub a i sada je) od 90-ih i nekih kao sto su Mirko Marjanovic i kompanija pa sve do "Toleta".
Rece navijac kluba koji daje umrlice kriminalcima i postovanje u vidu minuta cutanja...
itd...itd...Nisi ni svestan koliko ste mali u ovom sportu bili dok vas nisu uzdigli lopovi koji su i unistili ovu zemlju.A sad ti smeta podrska drugih lopova drugom klubu.Ne ide to tako majstore. Doslo je vreme za naplatu.Ko je ko bio videlo se dok je donekle sve ravnopravno bilo u Jugi,ovo sad nema veze sa vezom.A ti bolje knjigu u sake umesto sto mlatis ovde.

karlito

pre 3 godine

Privatizacija + regionalna liga = Preporod kako srpskog tako i fudbala u regionu.
Ovako samo tapkamo u mestu svi i najvise sto mozemo da ocekujemo je grupna faza l.s. i to ako bas imamo srece.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Kad se setim kakvi su sve komentari bili na Zvezdin dug od 32m u koji jos nisu ni usle pare od ove LS. A vidi njih, 31m i sad ce opet da nam pricaju o postenju. Sramote bez.

miško

pre 3 godine

Cinik, Zvezdin tim vredi bar 60 miliona a vaš posle Kruševca i N.Pazara? Ako udje mo u LŠ još bar 20 miliona i Gasprom 5 plus premije. Milina jedna, poslujemo bolje i od Barse, Reala i drugih naših velikih rivala. Čuvaj se korone i mržnje.

veliki strumf

pre 3 godine

Opaaaa 31 milion duguju oni sto su nama danima pridikovali da dugujemo 32! A Zvezda je pre samo 3 godine dugovala preko 50 miliona, dok je Partizanov dug bio 10-12, po njihovom priznanju! Eto ko bolje posluje. Drugo, ovih 10 miliona od Pavlovića stižu u ratama, ne odjednom, a za funkcionisanje kluba treba 12-15 miliona godišnje za troškove plata, premija, priprema, putovanja, održavanja lavora... Grobari, gledajte svoje dvorište i kako da se izvučete iz finansijske i sportske bule. Mi bar sa rezultatima nemamo problem!

Mikeli

pre 3 godine

Partizan je u plusu 1 milion jer nije uračunata prodaja Sadika od 20 miliona.
Još kad se proda onaj mali Azar bićete u plusu 21 milion. Ludilo

Milan_PT

pre 3 godine

Dokle god Pravnici budu objasnjavali finansije nama nema spasa. Ja navijam za Zvezdu ali me je sramota ko vodi klub. Uzeli su 80 miliona evra za 3 godine a smanjili dug za 2 miliona. Jos nam banke otpisale 6 miliona. Partizan je pod onim taksistom Đurićem dugovao oko 10 miliona. Otkada je on otisao ne znam tacno ali je prodao mlade igrače bar za 80 miliona. Dug 30 miliona i nikom ništa. Ja ne idem na Marakanu kako su Piksija oterali huligani iz prostorija. Ne dozvoljavam da me ponižavajuće na stadionu. Partizan je kao klub dao umrlicu i minut ćutanja narko dileru koji im je tukao upravu na stadionu...

maleno uplakano grobarče

pre 3 godine

 Ako je tvoj Terzic rekao da ste za 3 godine zaradili 180 miliona evra 

(Cinik, 08. avgust 2020 15:28)

Daj link gde je to receno....ako nema, onda sit se najedi...

kralj

pre 3 godine

zvezda@
Kad uporedis MU koji I'ma 400 mil.funti duga I Zvezdu,moras I da znas da MU vredi nekoliko puta vise od duga,tvoja prica bi bila u redu da Zvezda u svakom trenutku vredi trista mil.a realnost je da je niko nece I dzabe da mu je daju,kao I Partizan,jednostavno nesigurno okruzenje I,, jaka,,drzava.

Zvezda

pre 3 godine

zvezda@
Kad uporedis MU koji I'ma 400 mil.funti duga I Zvezdu,moras I da znas da MU vredi nekoliko puta vise od duga,tvoja prica bi bila u redu da Zvezda u svakom trenutku vredi trista mil.a realnost je da je niko nece I dzabe da mu je daju,kao I Partizan,jednostavno nesigurno okruzenje I,, jaka,,drzava.
(kralj, 08. avgust 2020 14:27)

Uopšte nije bitno ko koliko vredi već je činjenica da imaju dug. Kao i svi velikani evro fudbala. Nekada je pametnije ostaviti dug nego ga anulirati

BS

pre 3 godine

E, sad želim da čitam komentare navijača Partizana kako klub koji duguje 31 milion može dovoditi nove igrače? Kada se uzme u obzir sajt transfermarkt i trenutna tržišna vrednost igrača oba kluba vi ste u daleko većem minusu od Zvezde.

Smeh

pre 3 godine

Uplakani stigli cigane po dugu. Želja da budu bolji od Cigana u svemu će im staviti katanac na klub izgleda. Ono kada se smeješ nekome a kod tebe još gore.

Krle

pre 3 godine

A kakve veze ima 10 miliona od pavlovica kad je to verovatno vec spiskano na plate i ostale troskove,da sadika prodate kao sto govorite za 20 miliona ne bi dug pao ispod 20 miliona.

Dušan

pre 3 godine

Joj,joj,joj...100 miliona od transfera za 10 god...I još na sve to naprave 30 miliona minus! E pa, gospodo iz Humske karma je čudo.

Zvezda

pre 3 godine

Nije to nista cudno,slabi su prihidi u EK.
Oni sto su se busali da su zaeadili 50.000.000€.A duzni 30.000.000€.E to su indijanci.
(Ramones, 08. avgust 2020 13:40)

A dugovali preko 50 miliona. I šta ćemo sad?

Дон Армандо

pre 3 godine

@Relaxx Претпостављам да си исти коментар оставио и на вести о звездином дугу?

mandrak

pre 3 godine

onog trenutka kad je B. Ruzic otisao iz Partizana kola krecu nizbrdo...covek koji je peglao papire i bio produzena ruka de/be-a koji je isisavao pare od transfera....u zadnjih 15 tak godina Partizan je obrnuo jedno 100 miliona od transfera,gde su te pare? sad to isto rade i u Zvezdi....najtragicnije od svega je sto se mi svadjamo ciji je dug manji a oni lapaju li lapaju

veliki strumf

pre 3 godine

Tih deset miliona je otislo penzionerima! Zato su i dobili povisicu! Jer ste od njih i uzeli deset miliona! To je golema istina grobari!
(Kontras, 08. avgust 2020 15:07) U Srbiji ima 1.7 miliona penzionera. Dobili su od tih 10 miliona svako po 6 evra jednokratno??? Manje lupetaj kada blage veze sa životom nemaš. Nemaš ti pojma kolike su pare potrebne za plate i penzije. Nije ti to džeparac koji daju mama i tata.

Dragan Lo

pre 3 godine

Dug je 31.000.000 postao si profesor kao što je Terza doktor. Potraživanja kluba su druga strana i takođe se može iskazati, ali DUG je takav kakav jeste. Večite treba UGASITI.

Nik

pre 3 godine

Ako računamo kao što je Pantić računao Zvezdin dug onda je on još veći u Partizanu jer je prošlo 7 meseci, znači plate i ostali troškovi, a prihoda od osim tog transfera nije bilo, a plate svih zaposlenih u Partizanu su veće od tog transfera.

Lisica

pre 3 godine

Kolike god prihode imali, ne sumnjam da će dug samo da raste... Zar ne?:) Ionako je nelogično da uopšte imamo dug uzevši u obzir prihode svih ovih godina. Tako da... Nema smisla uopšte razgovarati o ovome.

Sablja

pre 3 godine

Profesore , ako je istina da Pavlovicev transfer nije usao u obrcun , a dug je glasio na dan 31- og decembra 2019 iznosio 31 milion evra , koliko se Partizan dodatno zaduzio od od 1.1.2020 do avgusta 2020 tako da je u najboljem slucaju Pavlovicev transfer pokrio zivot u ovoj godini a dug je ostao najmanje isti kao I u decembru !

Krle

pre 3 godine

A najjace kad profesor pokusava da se izvuce nekim besmislenim lazima ko dete kad uhvate da je krao bombone pa se on jos vise zakopa u uplete,pokusajte na latinskom profesore na srpskom vam bas nesto ne idu lazna objasnjenja.

Wllaxy

pre 3 godine

LoL

Obožavam da čitam komentare grobara koji se razumeju u ekonomiju otprilike kao i "profesor" i veruju da je baš tako kako kaže tj. da je u stvari dug još manji tačno za visinu transfera i novca koji dospeva tokom godine. Po "profesoru" klub je svojevrsni ekonomski perpetum mobile i Isa samo prihode bez ikakvih rashoda...

Marko Niš

pre 3 godine

Dobar posao uprave, ni trofeja ni tima al je dug sve veći! Hvala vam na svemu i nemoj slučajno da vam padne na pamet da ste nesposobni već nam sve objasnite. Možda mi i nismo toliko inteligentni ali sigurno imate dobro objašnkenje. A nas na stadionu možda i vidite ponekad jer mi pre svega volimo Partizan pa ćemo verovatno doći još koji put pre nego što nam ga vi ugasite i pošaljete u sećanja. Hvala

kralj

pre 3 godine

Kad dozvolimo da nam klub vode apsolutni amateri a kao revizori poslovanja ,,navijaci,,iza kojih ocigledno stoji drzava,cudi me da dug nije mnogo veci.

ccc?

pre 3 godine

Jesam grobar ali mi je muka od svega ovoga. Isti su kao i u CZ stim sto je CZ igrala dva puta LS. Pa gde su te pare? Ovaj sada smanjuje dug kao da je tih 12 miliona dao da se manji taj dug od 31. mil? A pare su sigurno nestale. Sve sami lopovi.

Brada

pre 3 godine

Znaci u 2020. se nije trosilo nista cim si smanjio dug samo za transfere? Za neke koji se malo bolje razumeju, taj novac je odavno potrosen, i na kraju godine ce dug biti jos veci!

neutralni felš

pre 3 godine

tonemo velicanstveno, ni titanik nam nije ravan :)

a vucela i vuletic u poslednjoj sceni sa splavom: izdrzi druze vucela, mogu ja da plivam za obojicu ;)

Bojan

pre 3 godine

Koliko su i Zvezda i Partizan smesni tj rukovodstvo. Pa za kad da APR objavi izvestaj? Kada vama odgovara? I kakve veze imaju prilivi iz 2020 za dug koji je vezio za 31.12.2019? Ovih 7 meseci niste nista trosili?

Jezivo je da sada na izvestaje koji rade strucnjaci i u kojima ucestvoju i Zvezda i Partizan mora doci neki demanti... Pa sta se dobija sa tim? Stvarne podatke frizirate zarad svojih dzepova.

Kajser

pre 3 godine

Nije usao transfer od 10 miliona i plus 2 potrazivanja? To je tacno. Ali nas budzet godisnji je oko 12 miliona, sto znaci da ovu godinu ako ne budemo igrali LE zavrsavamo sa tih 31 milion duga. A frizer Djura ostavio klub sa minusom od 12. Plus vredan igracki kadar. Znaci,ova Uprava i pored svih prodaja igraca za milionske iznose,inigranja LE, napravila dug od 19 miliona!!!!! UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!!