Sreda, 05.08.2020.

21:20

Šou Jokića i Portera protiv Sparsa!

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su San Antonio Sparse rezultatom 132:126 u svom trećem meču po nastavku NBA lige.

Izvor: LN

Šou Jokiæa i Portera protiv Sparsa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

jsx

pre 3 godine

@ola
Hajde sad uzmimo fudbal jer nisu nasi dobri u njemu vec dugo pa mi reci znas li npr. ko je osvojio Kopa Libertadores u proteklih 5 godina. I da li mislis da neko ko je bio najbolji igrac u osvajanjima osim Nejmara posto je on zvezda i u Evropi bolji od Levandovskog, De Brujnea, Azara, Aguera koji nisu osvojili LS ni SP pa cak ni kontinentalno prvenstvo?
A eto, po ovom sajtu koji uzima petnaestak kriterijuma (doduse mrzelo me je da gledam sa kojim tezinskim faktorima)
https://sportsshow.net/top-10-most-popular-sports-in-the-world/ kosarka zaista nine drugi najpopularniji sport na svetu vec kriket. Ipak, s obzirom da sam prilicno uveren da nemamo superstarova u tom sportu (a tek ne moram da proveravam imamo li zlato na svetskom) Jokic jeste vas najbolji igrac (i top 10 najmanje) najpopularnijeg sporta u kome smo dobri.
i

x

pre 3 godine

Sparsi bez Oldridza odavno su se oprostioli od plejofa.Porland ima najvise sanse za osmo utesno mesto koje ama bas nista ne donosi izuzev dodatna 4 meca,jer ih ceka LAL tako da i nije neka profitibilna pozicija.
(bmiles, 6. avgust 2020 04:40)

jesi ti siguran da LAL bas toliki favorit protiv Portlanda?
U ovoj situaciji gde se sve igra na netralnom terenu, vrlo lako mogu da se dese iznenadjenja, pa i da 8. izbaci 1. nosioca.

111

pre 3 godine

Uporedite Portera jr. i Foxa? Ok , znam, neko ce reci da ne igraju na istim pozicijama. Ali su obojica mladi igraci i mogu da ih uporedim kakav imaju uticaj na igru svog tima? Verujem da vam je jasno i tu je za mene kraj price.

MilosS

pre 3 godine

podeliste SiSu minuse a čovek je u pravu. Šta je osvojio Nikola Jokić i po kom kriterijumu da se njega svrstava ispred jednog Praje, Kiće... Olimpijski, svetski, evropski šampioni, šta, košarka se nije igrala pre ovog NBA cirkusa?!!

Nekako su te olimpijska i svetska zlata uzimali kad Ameri ne posalju pravi dream team, nego tipa 3. poziv, pa i tada na misice. Sem Stojakovica i Divca svi ostali su se bas lepo pokazali u NBA.

Gluteus Maximus

pre 3 godine

Sto se tice MPJ-a i skokova, njemu je naredjeno od trenera da sakuplja skokove. Posle utakmice sa Majamijem, izvinjavao se treneru porukama sto je uhvatio samo jednu loptu i obecao da ce da se popravi.

(Don, 6. avgust 2020 10:09)

Konačno!...Neko ko prati NBA... Mene, mrzelo da kucam :)

nevski

pre 3 godine

Vidim da se Porter poredi sa Melom i Tompsonom, mene nekako najvise podseca na Duranta,uglavnom,da nije bio povredjen ne bi video Denver on.Deluje mi kao da dobro saradjuje s Jokicem,mislim da im realno fali Marej, Barton i Heris bi ionako trebali u trejd u paketu. Denver deluje borbeno,dokle ce stici,zavisi koga dobiju,Oklahomu i Jutu mogu da prodju,Hjuston tesko...
I ove godine 2 runda ce biti ok,a,ukoliko odrade trejd,imaju Portera 2 godine sigurno jos, I,sto da na,napasti titulu dogodine..
Sto se ove godine tice,nece biti cudno ako Toronto opet osvoji,ozbiljna ekipa I ozbiljan trener.

Don

pre 3 godine

Sto se tice MPJ-a i skokova, njemu je naredjeno od trenera da sakuplja skokove. Posle utakmice sa Majamijem, izvinjavao se treneru porukama sto je uhvatio samo jednu loptu i obecao da ce da se popravi.
I bum! Sinoc 15 skokova!
Morate da shvatite da svako ima svoj zadatak u rotaciji, i da se ne radi uvek o sebicnosti.

Aleks

pre 3 godine

Nisam stekla taj utisak, kao mnogi gledaoci, da je Porter bio sebičan i "krao" skokove Nikoli. Više sam doživela da je on sada preterano uzbuđen i entuzijastičan, što je meni skroz prirodno jer dečko konačno ima priliku da igra, dobijao je minute na kašičicu. Iskreno, možda bi ga sada trebalo pustiti da se izigra jer je veliki potencijal :) Što se Mareja tiče, većina nas ga ne voli ali on je Jokićev "partner u zločinu", oni su tandem i mislim da će ostati tako sigurno još par sezona. Odavno su krenuli da grade ekipu i sigurno neće rasturati okosnicu sada kad već treba da napadnu titulu, njih dvojica su uigrani i, bez obzira na to šta mi mislili, Marej se razume sa Jokićem. Pitanje je šta bi bilo kad bi umesto njega doveli nekog drugog pleja.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Gledao do poluvremena i zaspao. Što se tiče Portera, veliki potencijal mada treba mu jaka ruka da ga usmeri. Video sam par puta se nerezonski zaleće, jednom je sutirao nešto iz okreta iako je imao slobodno Grenta čini mi se... ali ok. Tu su malo i godine i prethodni period gde je bio povređen pa sad verovatno želi što pre da se nametne i treba ga i istrpeti malo. Svakako dobra stvar je što se sad odbrane malo i na njega da se fokusiraju i eto Jokiću odmah malo više prostora. Inače Greg je isplanirao bio odbranu na Jokiću tako da ga udalji što više od reketa i čim spusti loptu da prvi slobodan igrač ide na polaganje. Odatle i mali broj šuteva u prvom poluvremenu ali i priličan broj asistencija. Vidi se da Marej nedostaje, bez Bartona su uvek i mogli. Sa druge strane SA mislim da ove godine prvi put u 23 godine neće u play off.. Pozdrav svima.

ola

pre 3 godine

@St11
Ostaje cinjenica da on nista nije osvojio. Ima prosek od 20 poena u NBA ligi, sto je smesno, igra u timu koji nikada nije igrao finale, nista nije osvojio i ne moze da se poredi s kosarkasima koji su osvojili mnogo vise od njega u karijeri. Teodosic i Bogdanovic su sampioni Evrope, on nije sampion nicega.
Glasanja za MVP, ucesce na All Star utakmici i slicne nebuloze nikada nisu, niti mogu odrediti ko je koliko kvalitetan sportista. A nivo na kojem je on ne mozes ti procenjivati, videli smo taj nivo protiv Skole i Gasola na SP.
Svaki nas vaterpolista je ispred njega jer imaju pregrst zlatnih medalja, reprezentativnih i klupskih.
I naravno, kosarka nikako nije drugi najpopularniji sport na svetu. U Srbiji mozda, na svetu nikako.

Gagi

pre 3 godine

Sve im je dzaba, kad ce ispasti u prvom kugu ko i uvek, s kim god da budu igrali, jer tada se igra ozbilja kosarka, a ovi nisu za tu vrstu igre!
Lupajte minuse, ali tako je...vec vidjeno!

zmajognjeni

pre 3 godine

Meni ovaj Porter liči na Karmela.
Dobar individualac, ali veoma sebičan igrač.
Ne uklapa se u koncept Denvera. On je danas imao 30 poena, 15 skokova i 0 asistencija. To me ne iznenađuje, jer sam video da otima skokove saigračima, a nikad ga u životu nisam video da je dodao loptu.
(X, 06. avgust 2020 00:45)

Decko je ocigledno klasican skorer. Ne drzi loptu kao Karmelo i Karmelo je do skoro bio suter sa poludistance sto u modernoj kosarci nije toliko bitno (kao kad je igrao Dzordan). Karmelo je dosta jaci i vise igra ledjima. Nisu bas toliko slicni. Ovaj mali vise podseca na viseg Klej Tompsona pre nego na Mela. A to sto je agresivan na skoku je samo za pohvalu u tim godinama.

bmiles

pre 3 godine

Sparsi bez Oldridza odavno su se oprostioli od plejofa.Porland ima najvise sanse za osmo utesno mesto koje ama bas nista ne donosi izuzev dodatna 4 meca,jer ih ceka LAL tako da i nije neka profitibilna pozicija.Sto se Jokicevog Denvera tice svaka utakmica im je vazna a kako Klipersi igraju moze im se posreciti 2 pozicija ali ovakav sistem takmicenja gde prednost domaceg terena ne postoji sasvim im je svejedno drugi ili treci.Tako da Denver moze odmarati povredjene skroz do pocetka plejofa.Iako su celnici NBA zeleli da zavrse ovu sezonu otom potom,mislim da je ovo igranje u mehuru bilo nepotrebno,pogotovo bez publike,jer se izgubila draz!Ali izgleda da cemo takav sport gledati i u sledecim godinama sve dok se Covid-19 ne pobedi,a kad ce to niko nezna!?

ArthurDent

pre 3 godine

MPJ je nadprosjecan talenat kao i sva njegova kosarkaska porodica. Otac, majka, braca, sestra svi familijarno. E sad podatak da su njegova braca i sestra kojima su predvidjali zaista blistave karijere, svi odreda najstrasnije povrede dozivljavali, a otac i majka kao profesionalni kosarkasi gotovo bez povreda. Cinjenica da je cijela porodica vegani i da mali MPJ prije dolaska u Denver nije u zivotu okusio meso mislim da mora ostavljati itekako posljedice na pravilan razvoj djeteta pa do evo ove dobi. Tesko da ce ovaj decko izdrzati napor i da ga povrede zaobidju na zalost.

CarloNS

pre 3 godine

podeliste SiSu minuse a čovek je u pravu. Šta je osvojio Nikola Jokić i po kom kriterijumu da se njega svrstava ispred jednog Praje, Kiće... Olimpijski, svetski, evropski šampioni, šta, košarka se nije igrala pre ovog NBA cirkusa?!!
(A smejali ste se Divcu, 05. avgust 2020 23:18)

Kao da je reprezentacija sad neko merilo. Košarka je timski sport.

Najbolji fudbaler na svetu nije osvojio ništa sa reprezentacijom. Šta je osvojio Novicki ili Adetokumbo? Šta može da očekuje Embid? Siakam?

Stavi Jokića u reprezentaciju SFRJ i osvojio bi i više.

Hm

pre 3 godine

Katastrofalna odbrana. 126. poena od Sparsa?!?! Sta ce da bude u plejofu onda? Verujem da Meloun nije bas naivan trener, te nece dozvoliti Porteru da igra kao sada, vec ce da igra i odbranu ili ce na klupu. Pre ce biti ovo drugo. ;)

sksksks

pre 3 godine

Porter je ok, ali igra losu odbranu, pokusava da nabije skokove i poene dok ima krompire u asistencijama. Bilo kako bilo, kad se vrate Marej, Barton i Heris, tu on gubi na ovoj slobodi i minutazi verovatno. Ne kazem da nije veliki talenat, ali potrebno je vise stvari osim samo budziti poene i uzimati skokove drugima da bi bio dobar igrač.

76er

pre 3 godine

Ladno, da Denver ima Krisa Pola, osvojio bi titulu. Jokic konacno ima sa kim da igra(MPJ).
(Zli, 05. avgust 2020 23:49)

Gde nadje Krisa Pola? Denveru treba shoot first play/bek suter. Ako nista, makar 3 and D igrac, kao sto je to Kovington recimo.

2CRAZY

pre 3 godine

Neka je i uzeo MPJ neke skokove Jokicu, bitno je da melje i da Denver pobedjuje, siguran sam da Jokicu vise znaci sto dalji plasman i titula, nego skokovi.

Pera

pre 3 godine

Ovaj Porter otima bukvalno svaki skok Jokicu,cak i kad nije u blizini skace za skok,uopste nema nimalo respekta i zato je Jokic ovako malohonican,trenutno Porter 9 skokova a Jokic tek 1 skok,asistencije trenutno Porter 0 Jokic 7,vrlo je sebican ovaj Porter, nece biti tu hemije..bolje mu odgovara Marej..
@Slobo. B.
Pa nije Jokic Vestbruk da pati za TD?!? Pre par dana izgledalo je nista od MPJ i nista od Denvera u ovom PO, gle sad! Imaju kad se MArej vrati koji mogu da daju ladno 30 poena, imaju konacno krstenog sutera. Malone je posle prve utakmice najvise kritikovao MPJa sto je imao samo jedan skok. Jokic gradi, on kupi lopte, dok je lopta nasa, Nikola je sretan. Neverovatno je skocan, sa osecajem i za rampu (to im je falilo!) i skok u napadu, deda Milsap zna znanje, ima iskustvo ali je vidno sve manje eksplozivan. Voli da utrcava, pa ga je Jokic i nasao nekoliko puta. Odbrana - da, zbog toga do sada i nije igrao, ali naucice. Do sad je igrao gimnazijsku kosarku, tu je bio bog, potrebe da igra D nije bas ni bilo. Sto se tice trojice startera, dosta su tajnoviti, izgled da su u pitanju stvari koje se vuku i da zele da ih postede koliko je moguce. To brine, imali su cetiri meseca pa ih nisu zalecili, ali ako se vrate i spreme do PO, sve je moguce!~

Kalevra

pre 3 godine

Na osnovu komentara na našim portalima niko u NBA ne zna da igra osim naravno naših igrača (Jokić,Bogdanović,Bjelica).....svi ostali su loši,sebični,silovatelji, divljaci.....i onda dođeš do podatka da mi u košarci zlato nismo osvojili 18 godina.....pametnom dosta

KOSTA1703

pre 3 godine

Ovde treba da se zahvale Mareju,Harisu i Bartonu, odigraju plejof bez njih, a ako fali igrača neka dodje Meloun ovde do nas u pekaru, ima trojica pekara liče gradjom na košarkaše, i to će biti dovoljno Jokiću.
A onda sledeće godine napad na prsten sa nekom zvezdom na dvojci, ovu trojicu dati za njega(Džon Vol,Holidej,Bil)

Straight Outta München

pre 3 godine

Sampionski timovi u ovoj eri moraju imati bar tri igraca koja u svakom trenutku imaju 25+ poena u rukama. Denver to sa Porterom ima. Videcemo kako ce sve izgledati kada se vrati indijanac Marej. To ce naravno smanjiti ili cak prepoloviti pone od MPJ. Steta, decko ubija...

petarczv

pre 3 godine

Apropo portera i skokova. Porter je pre dve utakmice imao samo 1 skok! I onda ga je malone naribao dobro i rekao mu da je to nedopustivo i da mora mnogo više da se trudi. I proslu i ovu je jurio skok tako da to je to. Nema on uopšte trip da juri statistiku.

Mirko

pre 3 godine

Gledao sam intervju sa Jokom posle utakmice - i pita ga Keti: Šta mislite o MPJ? I on sve onako bez nekog posebnog izraza lica, niti ga hvali posebno niti ga kudi, samo je rekao "da je talentovan i da treba da bude konstantan" - meni to malo čudno zvučalo, jer ako daš u prošloj utakmici 37 poena dabl-dabl i 30 poena u sledećoj utakmici isto dabl-dabl, a Jokić te ne pohvali više - znači da nešto nije u redu.

Posle čitam ovde komentare kako je MPJ uzimao svaki skok ispred saigrača pa i Jokića i kontam šta je u pitanju (inače mi je strim nešto bagovao, frizovao sliku pa dosta nisam video, čak i na tv-u mi nije bilo nešto bolje - pa zato nisam imao taj osećaj za MPJ-a - mislio sam da je sve u redu.

Dakle, Jokić nije oduševljen što je on sebičan, ali će da ga trpi još neko vreme jer se nada da će vremenom da shvati neke stvari.
Malone treba da uradi nešto po tom pitanju (mada je situacija takva da nema puno izbora), ali ako to pređe neke granice, msm da će opet da ga vrati na klupu, a Denver će i bez njega te poene da raspodeli da ostale igrače - one koji su igrali a i one koji nisu.
Sve u svemu bilo bi lepo da nastavi pozitivno da se razvija a ne da postane novo razočarenje, kakvih je bilo mnogo u NBA.

Ovako savršeni igrači kao MPJ uvek imaju neku manu a sebičnost, koja ih često i u pozitivnom smislu izdvaja, - je njegova.
Želim njemu i Denveru da to prebrodi.

neko_objektivan

pre 3 godine

Na 3.41 do kraja, zadnja cetiri napada (do tog vremena) Sparsi daju prejo MPJ-a koji nijenapravio niti se potrudio da napravi bar faul. Boli koliko lose igra odbranu, sve sto uradi u napadu prospe u odbrani. A tokom utalmice bar 30 poena preko njega dali ( a mozda i vise od toga ) to treneri ( citaj statisticari vide ) e sad, da li to moze dase ispravi videceno.
Ne zaboravimo da decko nije igrao kosarku jako dugo zvog teske povrede.

Back in Black

pre 3 godine

Uhvatim Valanciunasa više skokova,Gobera više skokova,Jokica više poena i asistencija,Portera više poena i više skokova,Milsapa više skokova i cekam Bena Simonsa 7 asistencija i on napravi na brzinu 4 i povredi se i izadje i više ne ulazi.Pa da li sam toliki baksuz?

Bice mnogo bolje

pre 3 godine

@ "Ovaj Porter otima bukvalno svaki skok Jokicu,cak i kad nije u blizini skace za skok,uopste nema nimalo respekta i zato je Jokic ovako malohonican,trenutno Porter 9 skokova a Jokic tek 1 skok,asistencije trenutno Porter 0 Jokic 7,vrlo je sebican ovaj Porter, nece biti tu hemije..bolje mu odgovara Marej.."
(Slobo. B., 5. avgust 2020 23:43)

Koji si ti psiholog! Samo prevedi to MALOHONICAN! A ni sa hemijom nisi "na ti".

PS Cini mi se da ce, ipak, Nagetsi u pravu formu uci u plejofu. Kao da igraju sa pola snage. Baska sto im nedostaje pola prve petorke. Uostalom, njima nije prvi put da igraju celu utakmicu sa klupom.

Jokic je sva 4 skoka napravio u prvoj cetvrtini. Inace mi se cini da svaku utakmicu pocinje malo sporije, pa sve vise ubrzava. Bice oni svi bolji u plejofu. Tada je drugaciji pristup mecu.

111

pre 3 godine

(Nikola, 5. avgust 2020 23:25)


Nikola, nemoj da pratis kosarku. Mozda si bolji u nekom drugom sportu? Npr. kriket ili hokej na travi, mozda tu u komentarima budes uspesan? Onda svi koji citaju mogu da se edukuju a ti da budes koristan..

Drndo Maroje

pre 3 godine

Porter me poceo sa ovom frizurom i facom, ai po pokretima lijevodesno podajecati na Drazena Petrovica, iskusniji gledaoci kosarke ce se sigurno sjetiti.
Dobar je, ali ima i onu crtu( i Drazen je to imao) ´pustaj meni´.
Skace u prostor svom igracu da zgrabi loptu nakon protivnickog Bukvalno svom igracu krade loptu ispred lica, to nije bas popularan potez. Mozda to radi jer je mlad pa se zanese, ali ako je u tripu nabijanja statistike zarad buducih ugovora, lako ce se to odraziti na zahladjivanje odnosa u ekipi i pocetak medjusobnog ignorisanja.
Bilo bi to steta, jer Denver ima fine sanse da napreduje sa ovom ekipom.
Najgora opcija bi bila da zbog dobrog igraca zavrse kao Kingsi...ali valjda ce mu Maloun objasniti da ne barka di ne treba....

Jovan

pre 3 godine

Deluje da dok igra tako lagano, kao mi ispred zgrade na obrucu, dok pricamo o muvanju devojaka sa ortacima.
(legolas, 5. avgust 2020 22:24)
Ma ok sve, ali previše često koristiš tu sliku sa basketom i pričom o devojkama. Izlizaće ti se.

St11

pre 3 godine

On jeste nas drugi najbolji sportista. Svaka cast i Teodosicu, Bogdanoviću,vaterpolistima i svima ostalima. Ali oni nisu ni blizu nivoa na kojem je Jokic, covek je jedan od najboljih igraca u drugom najpopularnijem sportu na svetu. Dvostruki all star(bice 10×), prosle godine zavrsio kao cetvrti u MVP glasanju, najbolji igrac na svojoj poziciji. I verovatno posle Novaka nas najprepoznativljiji sportista. Sto se tice reprezentacije ima srebro sa olimpijade, i da nista vise ne osvoji(a hoce) to ga stavlja ispred svih nasih manekena ovaj fudbalera

Jaran

pre 3 godine

petarczv
Najlogicnije bi bilo da kada mu istekne ugovor (trebalo bi ovog leta) odluce da mu ponude veteranski ugovor i da bude jedan od lidera klupe.

X

pre 3 godine

Porter explodirao, osim poena krenuo je da hvata skokove i u naoadu i u odbrani. Jokic i on su budućnost denvera samo da ih zdravlje posluži.
(petarczv, 05. avgust 2020 22:21)

Meni ovaj Porter liči na Karmela.
Dobar individualac, ali veoma sebičan igrač.
Ne uklapa se u koncept Denvera. On je danas imao 30 poena, 15 skokova i 0 asistencija. To me ne iznenađuje, jer sam video da otima skokove saigračima, a nikad ga u životu nisam video da je dodao loptu.

neko_objektivan

pre 3 godine

Ukoliko bude popravio razumevanje igre MPJ ce biti paklen igrac, veca zvezda od Jokica ( ne znaci da ce vredeti klubu vise ) jer u napadu malo rutine i to je to nista vise mu ne treba jer decko sve ima, e sad...odbrana i preuzimanje kao i skok su maaalo problematicni.
Samo izracunajte koliko je koseva dato preko njega...to mora da popravi.

Milos

pre 3 godine

Bravo.. Jokicu.. Majstore.. Tako je.. Bre.. Idemo.. Kakva.. Igra.. Najboljeg.. Centra.. Na.. Svetu.. Dominacija.. Bre.. Svaka mu.. Cast.. Pozdrav za.. Sve.. Strucnjake.. Cao

petarczv

pre 3 godine

Udvajaju Jokica i igraju zonu zato sto niko od Denverovih igraca osim Portera ne moze trojku da pogodi!!@
Suterski najgora ekipa lige.
(Marko, 05. avgust 2020 22:27)

A oni evo pred kraj utakmice imaju 40% suta za 3 sto je u top 3 u ligi...

qxq

pre 3 godine

Ovaj Porter otima bukvalno svaki skok Jokicu,cak i kad nije u blizini skace za skok,uopste nema nimalo respekta i zato je Jokic ovako malohonican,trenutno Porter 9 skokova a Jokic tek 1 skok,asistencije trenutno Porter 0 Jokic 7,vrlo je sebican ovaj Porter, nece biti tu hemije..bolje mu odgovara Marej..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobo. B., 5. avgust 2020 23:43) # Link komentara


Decko vise od godinu dana nije igrao bez konstantne brige o povredi. Napokon se zalecio i krenuo da igra. Pun je energije, malo i luduje, ali docice sve na svoje. Smirice se, a talenat postoji to je ocito. Decko ima sve predispozicije da bude All Star igrac i napokon krsten igrac za Jokaru u Denveru.

Nikola

pre 3 godine

Mali Porter za 4 minuta par trojk,i tri cetri skoka, ako nastavi ide na plus petnaest skokova i poena sigurno.
Nikola mozak, deli pasove, pronalazi, razigrava saigrace.
On je tipican trener, samo sto za sada ima igracku karijeru, pa mora na parket.
Decko je izvan svih okvira i sablona.
Zato nikad nece moci ni da ga "procitaju",uvek ima spremno nesto novo.
To je suvi talenat, retko se vidja i radja, negujmo ga, pravimo reprezentaciju oko njega.
Deluje da dok igra tako lagano, kao mi ispred zgrade na obrucu, dok pricamo o muvanju devojaka sa ortacima.
 (legolas, 5. avgust 2020 22:24) 

Uuuu kakav hvalospev. Dao je 7 poena od Denverovih 70 do ovog trenutka. Nemoguce ga je procitati, suvi talenat, uvek smisli nesto novo. Pa ovo sam procitao hiljadu puta do sada. Ako je tako spektakularan mora davati 40+ poena na svakoj utakmici kao Harden ili i vise jer je po vama duplo bolji i od Hardena. Ako vidi da nikome ne ide sut u ekipi onda mora da sutira. Ne, on vidi da nikome nw ide sut ali ipak ne sutira nego dodaje u nedogled. To ne rade vanserijski igraci nego preuzmu sve na sebe.

Slobo. B.

pre 3 godine

Ovaj Porter otima bukvalno svaki skok Jokicu,cak i kad nije u blizini skace za skok,uopste nema nimalo respekta i zato je Jokic ovako malohonican,trenutno Porter 9 skokova a Jokic tek 1 skok,asistencije trenutno Porter 0 Jokic 7,vrlo je sebican ovaj Porter, nece biti tu hemije..bolje mu odgovara Marej..

Austrofil

pre 3 godine

Zna li neko da mi (nam) kaze zasto ne igraju Marej, Heris i Barton? Koja je zvanicna informacija?

Pa ce doci nespremni i neuigrani u play off i onda trt

neko_objektivan

pre 3 godine

Vidim deco hvalite MPJ-a alimali je teska rupa. Odbrane nigde noge spore, ne zna postavljanje i gubi se u rotaciji, dosta siluje, morace jos mnogo da uci.
E da...ne gradi igraca nikad. Svi se trude da igraju preko njega. U napadu dobar ili solidan.

A smejali ste se Divcu

pre 3 godine

podeliste SiSu minuse a čovek je u pravu. Šta je osvojio Nikola Jokić i po kom kriterijumu da se njega svrstava ispred jednog Praje, Kiće... Olimpijski, svetski, evropski šampioni, šta, košarka se nije igrala pre ovog NBA cirkusa?!!

SiS

pre 3 godine

@Pedja
Nas drugi najbolji sportista?! Po cemu?! Sta je osvojio?
Po cemu je on bolji i uspesniji sportista od bilo kojeg naseg vaterpoliste ili odbojkasa, po cemu je bolji i uspesniji od Mitrovica, ili npr. Teodosica, Bogdanovica, Kolasinca?
A nicim, ama bas nicim on nije u konkurenciji da bude nas najbolji kosarkas u istoriji.
Kako on moze u istu recenicu sa Bodirogom, Djordjevicem, Stojakovicem... da ne idemo dalje u proslost?!
Oni su sampioni sveta, Evrope, legende svetske kosarke! A ko je Jokic? Kosarkas Denver Nagetsa koji nikad nista nije osvojio.

gremlin

pre 3 godine

Jel vi imate pojma koja su PARE TV PRAVA NA SVETU ZA NBA LIGU????mislite sve za dž???IMAŠ NA MTS NA NBA TV PA GLEDAJ...ako imaš za cigare imas i za kablovsku...koja nije milion € mesečno nego 20-30€...pa gledaj sta voliš...ko ti brani...

legolas

pre 3 godine

Mali Porter za 4 minuta par trojk,i tri cetri skoka, ako nastavi ide na plus petnaest skokova i poena sigurno.
Nikola mozak, deli pasove, pronalazi, razigrava saigrace.
On je tipican trener, samo sto za sada ima igracku karijeru, pa mora na parket.
Decko je izvan svih okvira i sablona.
Zato nikad nece moci ni da ga "procitaju",uvek ima spremno nesto novo.
To je suvi talenat, retko se vidja i radja, negujmo ga, pravimo reprezentaciju oko njega.
Deluje da dok igra tako lagano, kao mi ispred zgrade na obrucu, dok pricamo o muvanju devojaka sa ortacima.

petarczv

pre 3 godine

Porter explodirao, osim poena krenuo je da hvata skokove i u naoadu i u odbrani. Jokic i on su budućnost denvera samo da ih zdravlje posluži.

Cole

pre 3 godine

Kako beše onaj stream sa domenom .xyz?
(dzigi, 5. avgust 2020 21:41)

Aman ljudi, kakvi strimovi. Skinite
aplikaciju NBA Live Stream i imate
sve tekme u HD rezoluciji bez seckanja. Poz.

Pedja

pre 3 godine

Iskreno sramota je da neka od sportskih televizija ne prenosi sve utakmice Denvera. Jokic je nas drugi najbolji sportista, mozda bude nas najbolji kosarkas svih vremena, a nigde ne moze da se gleda. Znam da moze da se plati na NBA negde, ali nije to to. Pogotovo sada kada se sve utakmice igraj u ok vreme za Evropljane.

hadvao

pre 3 godine

Prije nego sto pocne utakmica..Dakle svi bekovi Denvera su povrijedjeni...to su dvije startne niske pozicije koje su kljucne za igranje defanzive i brzih napada..i onda dodju neki hejteri svega srpskog i nadju da kritikuju Majkl Melouna kako je los trener,a sinoc izgubise i Baksi ,Roketski,Klipersi..a nas Nikola sa prosjecnim sastavom drzi ekipu u borbi za drugo mjesto na zapadu

St11

pre 3 godine

On jeste nas drugi najbolji sportista. Svaka cast i Teodosicu, Bogdanoviću,vaterpolistima i svima ostalima. Ali oni nisu ni blizu nivoa na kojem je Jokic, covek je jedan od najboljih igraca u drugom najpopularnijem sportu na svetu. Dvostruki all star(bice 10×), prosle godine zavrsio kao cetvrti u MVP glasanju, najbolji igrac na svojoj poziciji. I verovatno posle Novaka nas najprepoznativljiji sportista. Sto se tice reprezentacije ima srebro sa olimpijade, i da nista vise ne osvoji(a hoce) to ga stavlja ispred svih nasih manekena ovaj fudbalera

Pedja

pre 3 godine

Iskreno sramota je da neka od sportskih televizija ne prenosi sve utakmice Denvera. Jokic je nas drugi najbolji sportista, mozda bude nas najbolji kosarkas svih vremena, a nigde ne moze da se gleda. Znam da moze da se plati na NBA negde, ali nije to to. Pogotovo sada kada se sve utakmice igraj u ok vreme za Evropljane.

legolas

pre 3 godine

Mali Porter za 4 minuta par trojk,i tri cetri skoka, ako nastavi ide na plus petnaest skokova i poena sigurno.
Nikola mozak, deli pasove, pronalazi, razigrava saigrace.
On je tipican trener, samo sto za sada ima igracku karijeru, pa mora na parket.
Decko je izvan svih okvira i sablona.
Zato nikad nece moci ni da ga "procitaju",uvek ima spremno nesto novo.
To je suvi talenat, retko se vidja i radja, negujmo ga, pravimo reprezentaciju oko njega.
Deluje da dok igra tako lagano, kao mi ispred zgrade na obrucu, dok pricamo o muvanju devojaka sa ortacima.

petarczv

pre 3 godine

Porter explodirao, osim poena krenuo je da hvata skokove i u naoadu i u odbrani. Jokic i on su budućnost denvera samo da ih zdravlje posluži.

qxq

pre 3 godine

Ovaj Porter otima bukvalno svaki skok Jokicu,cak i kad nije u blizini skace za skok,uopste nema nimalo respekta i zato je Jokic ovako malohonican,trenutno Porter 9 skokova a Jokic tek 1 skok,asistencije trenutno Porter 0 Jokic 7,vrlo je sebican ovaj Porter, nece biti tu hemije..bolje mu odgovara Marej..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobo. B., 5. avgust 2020 23:43) # Link komentara


Decko vise od godinu dana nije igrao bez konstantne brige o povredi. Napokon se zalecio i krenuo da igra. Pun je energije, malo i luduje, ali docice sve na svoje. Smirice se, a talenat postoji to je ocito. Decko ima sve predispozicije da bude All Star igrac i napokon krsten igrac za Jokaru u Denveru.

Jovan

pre 3 godine

Deluje da dok igra tako lagano, kao mi ispred zgrade na obrucu, dok pricamo o muvanju devojaka sa ortacima.
(legolas, 5. avgust 2020 22:24)
Ma ok sve, ali previše često koristiš tu sliku sa basketom i pričom o devojkama. Izlizaće ti se.

hadvao

pre 3 godine

Prije nego sto pocne utakmica..Dakle svi bekovi Denvera su povrijedjeni...to su dvije startne niske pozicije koje su kljucne za igranje defanzive i brzih napada..i onda dodju neki hejteri svega srpskog i nadju da kritikuju Majkl Melouna kako je los trener,a sinoc izgubise i Baksi ,Roketski,Klipersi..a nas Nikola sa prosjecnim sastavom drzi ekipu u borbi za drugo mjesto na zapadu

Drndo Maroje

pre 3 godine

Porter me poceo sa ovom frizurom i facom, ai po pokretima lijevodesno podajecati na Drazena Petrovica, iskusniji gledaoci kosarke ce se sigurno sjetiti.
Dobar je, ali ima i onu crtu( i Drazen je to imao) ´pustaj meni´.
Skace u prostor svom igracu da zgrabi loptu nakon protivnickog Bukvalno svom igracu krade loptu ispred lica, to nije bas popularan potez. Mozda to radi jer je mlad pa se zanese, ali ako je u tripu nabijanja statistike zarad buducih ugovora, lako ce se to odraziti na zahladjivanje odnosa u ekipi i pocetak medjusobnog ignorisanja.
Bilo bi to steta, jer Denver ima fine sanse da napreduje sa ovom ekipom.
Najgora opcija bi bila da zbog dobrog igraca zavrse kao Kingsi...ali valjda ce mu Maloun objasniti da ne barka di ne treba....

neko_objektivan

pre 3 godine

Vidim deco hvalite MPJ-a alimali je teska rupa. Odbrane nigde noge spore, ne zna postavljanje i gubi se u rotaciji, dosta siluje, morace jos mnogo da uci.
E da...ne gradi igraca nikad. Svi se trude da igraju preko njega. U napadu dobar ili solidan.

X

pre 3 godine

Porter explodirao, osim poena krenuo je da hvata skokove i u naoadu i u odbrani. Jokic i on su budućnost denvera samo da ih zdravlje posluži.
(petarczv, 05. avgust 2020 22:21)

Meni ovaj Porter liči na Karmela.
Dobar individualac, ali veoma sebičan igrač.
Ne uklapa se u koncept Denvera. On je danas imao 30 poena, 15 skokova i 0 asistencija. To me ne iznenađuje, jer sam video da otima skokove saigračima, a nikad ga u životu nisam video da je dodao loptu.

Slobo. B.

pre 3 godine

Ovaj Porter otima bukvalno svaki skok Jokicu,cak i kad nije u blizini skace za skok,uopste nema nimalo respekta i zato je Jokic ovako malohonican,trenutno Porter 9 skokova a Jokic tek 1 skok,asistencije trenutno Porter 0 Jokic 7,vrlo je sebican ovaj Porter, nece biti tu hemije..bolje mu odgovara Marej..

Back in Black

pre 3 godine

Uhvatim Valanciunasa više skokova,Gobera više skokova,Jokica više poena i asistencija,Portera više poena i više skokova,Milsapa više skokova i cekam Bena Simonsa 7 asistencija i on napravi na brzinu 4 i povredi se i izadje i više ne ulazi.Pa da li sam toliki baksuz?

CarloNS

pre 3 godine

podeliste SiSu minuse a čovek je u pravu. Šta je osvojio Nikola Jokić i po kom kriterijumu da se njega svrstava ispred jednog Praje, Kiće... Olimpijski, svetski, evropski šampioni, šta, košarka se nije igrala pre ovog NBA cirkusa?!!
(A smejali ste se Divcu, 05. avgust 2020 23:18)

Kao da je reprezentacija sad neko merilo. Košarka je timski sport.

Najbolji fudbaler na svetu nije osvojio ništa sa reprezentacijom. Šta je osvojio Novicki ili Adetokumbo? Šta može da očekuje Embid? Siakam?

Stavi Jokića u reprezentaciju SFRJ i osvojio bi i više.

zmajognjeni

pre 3 godine

Meni ovaj Porter liči na Karmela.
Dobar individualac, ali veoma sebičan igrač.
Ne uklapa se u koncept Denvera. On je danas imao 30 poena, 15 skokova i 0 asistencija. To me ne iznenađuje, jer sam video da otima skokove saigračima, a nikad ga u životu nisam video da je dodao loptu.
(X, 06. avgust 2020 00:45)

Decko je ocigledno klasican skorer. Ne drzi loptu kao Karmelo i Karmelo je do skoro bio suter sa poludistance sto u modernoj kosarci nije toliko bitno (kao kad je igrao Dzordan). Karmelo je dosta jaci i vise igra ledjima. Nisu bas toliko slicni. Ovaj mali vise podseca na viseg Klej Tompsona pre nego na Mela. A to sto je agresivan na skoku je samo za pohvalu u tim godinama.

Don

pre 3 godine

Sto se tice MPJ-a i skokova, njemu je naredjeno od trenera da sakuplja skokove. Posle utakmice sa Majamijem, izvinjavao se treneru porukama sto je uhvatio samo jednu loptu i obecao da ce da se popravi.
I bum! Sinoc 15 skokova!
Morate da shvatite da svako ima svoj zadatak u rotaciji, i da se ne radi uvek o sebicnosti.

Austrofil

pre 3 godine

Zna li neko da mi (nam) kaze zasto ne igraju Marej, Heris i Barton? Koja je zvanicna informacija?

Pa ce doci nespremni i neuigrani u play off i onda trt

neko_objektivan

pre 3 godine

Na 3.41 do kraja, zadnja cetiri napada (do tog vremena) Sparsi daju prejo MPJ-a koji nijenapravio niti se potrudio da napravi bar faul. Boli koliko lose igra odbranu, sve sto uradi u napadu prospe u odbrani. A tokom utalmice bar 30 poena preko njega dali ( a mozda i vise od toga ) to treneri ( citaj statisticari vide ) e sad, da li to moze dase ispravi videceno.
Ne zaboravimo da decko nije igrao kosarku jako dugo zvog teske povrede.

SiS

pre 3 godine

@Pedja
Nas drugi najbolji sportista?! Po cemu?! Sta je osvojio?
Po cemu je on bolji i uspesniji sportista od bilo kojeg naseg vaterpoliste ili odbojkasa, po cemu je bolji i uspesniji od Mitrovica, ili npr. Teodosica, Bogdanovica, Kolasinca?
A nicim, ama bas nicim on nije u konkurenciji da bude nas najbolji kosarkas u istoriji.
Kako on moze u istu recenicu sa Bodirogom, Djordjevicem, Stojakovicem... da ne idemo dalje u proslost?!
Oni su sampioni sveta, Evrope, legende svetske kosarke! A ko je Jokic? Kosarkas Denver Nagetsa koji nikad nista nije osvojio.

Aleks

pre 3 godine

Nisam stekla taj utisak, kao mnogi gledaoci, da je Porter bio sebičan i "krao" skokove Nikoli. Više sam doživela da je on sada preterano uzbuđen i entuzijastičan, što je meni skroz prirodno jer dečko konačno ima priliku da igra, dobijao je minute na kašičicu. Iskreno, možda bi ga sada trebalo pustiti da se izigra jer je veliki potencijal :) Što se Mareja tiče, većina nas ga ne voli ali on je Jokićev "partner u zločinu", oni su tandem i mislim da će ostati tako sigurno još par sezona. Odavno su krenuli da grade ekipu i sigurno neće rasturati okosnicu sada kad već treba da napadnu titulu, njih dvojica su uigrani i, bez obzira na to šta mi mislili, Marej se razume sa Jokićem. Pitanje je šta bi bilo kad bi umesto njega doveli nekog drugog pleja.

neko_objektivan

pre 3 godine

Ukoliko bude popravio razumevanje igre MPJ ce biti paklen igrac, veca zvezda od Jokica ( ne znaci da ce vredeti klubu vise ) jer u napadu malo rutine i to je to nista vise mu ne treba jer decko sve ima, e sad...odbrana i preuzimanje kao i skok su maaalo problematicni.
Samo izracunajte koliko je koseva dato preko njega...to mora da popravi.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Gledao do poluvremena i zaspao. Što se tiče Portera, veliki potencijal mada treba mu jaka ruka da ga usmeri. Video sam par puta se nerezonski zaleće, jednom je sutirao nešto iz okreta iako je imao slobodno Grenta čini mi se... ali ok. Tu su malo i godine i prethodni period gde je bio povređen pa sad verovatno želi što pre da se nametne i treba ga i istrpeti malo. Svakako dobra stvar je što se sad odbrane malo i na njega da se fokusiraju i eto Jokiću odmah malo više prostora. Inače Greg je isplanirao bio odbranu na Jokiću tako da ga udalji što više od reketa i čim spusti loptu da prvi slobodan igrač ide na polaganje. Odatle i mali broj šuteva u prvom poluvremenu ali i priličan broj asistencija. Vidi se da Marej nedostaje, bez Bartona su uvek i mogli. Sa druge strane SA mislim da ove godine prvi put u 23 godine neće u play off.. Pozdrav svima.

petarczv

pre 3 godine

Apropo portera i skokova. Porter je pre dve utakmice imao samo 1 skok! I onda ga je malone naribao dobro i rekao mu da je to nedopustivo i da mora mnogo više da se trudi. I proslu i ovu je jurio skok tako da to je to. Nema on uopšte trip da juri statistiku.

Gluteus Maximus

pre 3 godine

Sto se tice MPJ-a i skokova, njemu je naredjeno od trenera da sakuplja skokove. Posle utakmice sa Majamijem, izvinjavao se treneru porukama sto je uhvatio samo jednu loptu i obecao da ce da se popravi.

(Don, 6. avgust 2020 10:09)

Konačno!...Neko ko prati NBA... Mene, mrzelo da kucam :)

2CRAZY

pre 3 godine

Neka je i uzeo MPJ neke skokove Jokicu, bitno je da melje i da Denver pobedjuje, siguran sam da Jokicu vise znaci sto dalji plasman i titula, nego skokovi.

A smejali ste se Divcu

pre 3 godine

podeliste SiSu minuse a čovek je u pravu. Šta je osvojio Nikola Jokić i po kom kriterijumu da se njega svrstava ispred jednog Praje, Kiće... Olimpijski, svetski, evropski šampioni, šta, košarka se nije igrala pre ovog NBA cirkusa?!!

Bice mnogo bolje

pre 3 godine

@ "Ovaj Porter otima bukvalno svaki skok Jokicu,cak i kad nije u blizini skace za skok,uopste nema nimalo respekta i zato je Jokic ovako malohonican,trenutno Porter 9 skokova a Jokic tek 1 skok,asistencije trenutno Porter 0 Jokic 7,vrlo je sebican ovaj Porter, nece biti tu hemije..bolje mu odgovara Marej.."
(Slobo. B., 5. avgust 2020 23:43)

Koji si ti psiholog! Samo prevedi to MALOHONICAN! A ni sa hemijom nisi "na ti".

PS Cini mi se da ce, ipak, Nagetsi u pravu formu uci u plejofu. Kao da igraju sa pola snage. Baska sto im nedostaje pola prve petorke. Uostalom, njima nije prvi put da igraju celu utakmicu sa klupom.

Jokic je sva 4 skoka napravio u prvoj cetvrtini. Inace mi se cini da svaku utakmicu pocinje malo sporije, pa sve vise ubrzava. Bice oni svi bolji u plejofu. Tada je drugaciji pristup mecu.

gremlin

pre 3 godine

Jel vi imate pojma koja su PARE TV PRAVA NA SVETU ZA NBA LIGU????mislite sve za dž???IMAŠ NA MTS NA NBA TV PA GLEDAJ...ako imaš za cigare imas i za kablovsku...koja nije milion € mesečno nego 20-30€...pa gledaj sta voliš...ko ti brani...

petarczv

pre 3 godine

Udvajaju Jokica i igraju zonu zato sto niko od Denverovih igraca osim Portera ne moze trojku da pogodi!!@
Suterski najgora ekipa lige.
(Marko, 05. avgust 2020 22:27)

A oni evo pred kraj utakmice imaju 40% suta za 3 sto je u top 3 u ligi...

nevski

pre 3 godine

Vidim da se Porter poredi sa Melom i Tompsonom, mene nekako najvise podseca na Duranta,uglavnom,da nije bio povredjen ne bi video Denver on.Deluje mi kao da dobro saradjuje s Jokicem,mislim da im realno fali Marej, Barton i Heris bi ionako trebali u trejd u paketu. Denver deluje borbeno,dokle ce stici,zavisi koga dobiju,Oklahomu i Jutu mogu da prodju,Hjuston tesko...
I ove godine 2 runda ce biti ok,a,ukoliko odrade trejd,imaju Portera 2 godine sigurno jos, I,sto da na,napasti titulu dogodine..
Sto se ove godine tice,nece biti cudno ako Toronto opet osvoji,ozbiljna ekipa I ozbiljan trener.

ArthurDent

pre 3 godine

MPJ je nadprosjecan talenat kao i sva njegova kosarkaska porodica. Otac, majka, braca, sestra svi familijarno. E sad podatak da su njegova braca i sestra kojima su predvidjali zaista blistave karijere, svi odreda najstrasnije povrede dozivljavali, a otac i majka kao profesionalni kosarkasi gotovo bez povreda. Cinjenica da je cijela porodica vegani i da mali MPJ prije dolaska u Denver nije u zivotu okusio meso mislim da mora ostavljati itekako posljedice na pravilan razvoj djeteta pa do evo ove dobi. Tesko da ce ovaj decko izdrzati napor i da ga povrede zaobidju na zalost.

Mirko

pre 3 godine

Gledao sam intervju sa Jokom posle utakmice - i pita ga Keti: Šta mislite o MPJ? I on sve onako bez nekog posebnog izraza lica, niti ga hvali posebno niti ga kudi, samo je rekao "da je talentovan i da treba da bude konstantan" - meni to malo čudno zvučalo, jer ako daš u prošloj utakmici 37 poena dabl-dabl i 30 poena u sledećoj utakmici isto dabl-dabl, a Jokić te ne pohvali više - znači da nešto nije u redu.

Posle čitam ovde komentare kako je MPJ uzimao svaki skok ispred saigrača pa i Jokića i kontam šta je u pitanju (inače mi je strim nešto bagovao, frizovao sliku pa dosta nisam video, čak i na tv-u mi nije bilo nešto bolje - pa zato nisam imao taj osećaj za MPJ-a - mislio sam da je sve u redu.

Dakle, Jokić nije oduševljen što je on sebičan, ali će da ga trpi još neko vreme jer se nada da će vremenom da shvati neke stvari.
Malone treba da uradi nešto po tom pitanju (mada je situacija takva da nema puno izbora), ali ako to pređe neke granice, msm da će opet da ga vrati na klupu, a Denver će i bez njega te poene da raspodeli da ostale igrače - one koji su igrali a i one koji nisu.
Sve u svemu bilo bi lepo da nastavi pozitivno da se razvija a ne da postane novo razočarenje, kakvih je bilo mnogo u NBA.

Ovako savršeni igrači kao MPJ uvek imaju neku manu a sebičnost, koja ih često i u pozitivnom smislu izdvaja, - je njegova.
Želim njemu i Denveru da to prebrodi.

Hm

pre 3 godine

Katastrofalna odbrana. 126. poena od Sparsa?!?! Sta ce da bude u plejofu onda? Verujem da Meloun nije bas naivan trener, te nece dozvoliti Porteru da igra kao sada, vec ce da igra i odbranu ili ce na klupu. Pre ce biti ovo drugo. ;)

Straight Outta München

pre 3 godine

Sampionski timovi u ovoj eri moraju imati bar tri igraca koja u svakom trenutku imaju 25+ poena u rukama. Denver to sa Porterom ima. Videcemo kako ce sve izgledati kada se vrati indijanac Marej. To ce naravno smanjiti ili cak prepoloviti pone od MPJ. Steta, decko ubija...

Cole

pre 3 godine

Kako beše onaj stream sa domenom .xyz?
(dzigi, 5. avgust 2020 21:41)

Aman ljudi, kakvi strimovi. Skinite
aplikaciju NBA Live Stream i imate
sve tekme u HD rezoluciji bez seckanja. Poz.

111

pre 3 godine

(Nikola, 5. avgust 2020 23:25)


Nikola, nemoj da pratis kosarku. Mozda si bolji u nekom drugom sportu? Npr. kriket ili hokej na travi, mozda tu u komentarima budes uspesan? Onda svi koji citaju mogu da se edukuju a ti da budes koristan..

Pera

pre 3 godine

Ovaj Porter otima bukvalno svaki skok Jokicu,cak i kad nije u blizini skace za skok,uopste nema nimalo respekta i zato je Jokic ovako malohonican,trenutno Porter 9 skokova a Jokic tek 1 skok,asistencije trenutno Porter 0 Jokic 7,vrlo je sebican ovaj Porter, nece biti tu hemije..bolje mu odgovara Marej..
@Slobo. B.
Pa nije Jokic Vestbruk da pati za TD?!? Pre par dana izgledalo je nista od MPJ i nista od Denvera u ovom PO, gle sad! Imaju kad se MArej vrati koji mogu da daju ladno 30 poena, imaju konacno krstenog sutera. Malone je posle prve utakmice najvise kritikovao MPJa sto je imao samo jedan skok. Jokic gradi, on kupi lopte, dok je lopta nasa, Nikola je sretan. Neverovatno je skocan, sa osecajem i za rampu (to im je falilo!) i skok u napadu, deda Milsap zna znanje, ima iskustvo ali je vidno sve manje eksplozivan. Voli da utrcava, pa ga je Jokic i nasao nekoliko puta. Odbrana - da, zbog toga do sada i nije igrao, ali naucice. Do sad je igrao gimnazijsku kosarku, tu je bio bog, potrebe da igra D nije bas ni bilo. Sto se tice trojice startera, dosta su tajnoviti, izgled da su u pitanju stvari koje se vuku i da zele da ih postede koliko je moguce. To brine, imali su cetiri meseca pa ih nisu zalecili, ali ako se vrate i spreme do PO, sve je moguce!~

KOSTA1703

pre 3 godine

Ovde treba da se zahvale Mareju,Harisu i Bartonu, odigraju plejof bez njih, a ako fali igrača neka dodje Meloun ovde do nas u pekaru, ima trojica pekara liče gradjom na košarkaše, i to će biti dovoljno Jokiću.
A onda sledeće godine napad na prsten sa nekom zvezdom na dvojci, ovu trojicu dati za njega(Džon Vol,Holidej,Bil)

x

pre 3 godine

Sparsi bez Oldridza odavno su se oprostioli od plejofa.Porland ima najvise sanse za osmo utesno mesto koje ama bas nista ne donosi izuzev dodatna 4 meca,jer ih ceka LAL tako da i nije neka profitibilna pozicija.
(bmiles, 6. avgust 2020 04:40)

jesi ti siguran da LAL bas toliki favorit protiv Portlanda?
U ovoj situaciji gde se sve igra na netralnom terenu, vrlo lako mogu da se dese iznenadjenja, pa i da 8. izbaci 1. nosioca.

Milos

pre 3 godine

Bravo.. Jokicu.. Majstore.. Tako je.. Bre.. Idemo.. Kakva.. Igra.. Najboljeg.. Centra.. Na.. Svetu.. Dominacija.. Bre.. Svaka mu.. Cast.. Pozdrav za.. Sve.. Strucnjake.. Cao

Nikola

pre 3 godine

Mali Porter za 4 minuta par trojk,i tri cetri skoka, ako nastavi ide na plus petnaest skokova i poena sigurno.
Nikola mozak, deli pasove, pronalazi, razigrava saigrace.
On je tipican trener, samo sto za sada ima igracku karijeru, pa mora na parket.
Decko je izvan svih okvira i sablona.
Zato nikad nece moci ni da ga "procitaju",uvek ima spremno nesto novo.
To je suvi talenat, retko se vidja i radja, negujmo ga, pravimo reprezentaciju oko njega.
Deluje da dok igra tako lagano, kao mi ispred zgrade na obrucu, dok pricamo o muvanju devojaka sa ortacima.
 (legolas, 5. avgust 2020 22:24) 

Uuuu kakav hvalospev. Dao je 7 poena od Denverovih 70 do ovog trenutka. Nemoguce ga je procitati, suvi talenat, uvek smisli nesto novo. Pa ovo sam procitao hiljadu puta do sada. Ako je tako spektakularan mora davati 40+ poena na svakoj utakmici kao Harden ili i vise jer je po vama duplo bolji i od Hardena. Ako vidi da nikome ne ide sut u ekipi onda mora da sutira. Ne, on vidi da nikome nw ide sut ali ipak ne sutira nego dodaje u nedogled. To ne rade vanserijski igraci nego preuzmu sve na sebe.

bmiles

pre 3 godine

Sparsi bez Oldridza odavno su se oprostioli od plejofa.Porland ima najvise sanse za osmo utesno mesto koje ama bas nista ne donosi izuzev dodatna 4 meca,jer ih ceka LAL tako da i nije neka profitibilna pozicija.Sto se Jokicevog Denvera tice svaka utakmica im je vazna a kako Klipersi igraju moze im se posreciti 2 pozicija ali ovakav sistem takmicenja gde prednost domaceg terena ne postoji sasvim im je svejedno drugi ili treci.Tako da Denver moze odmarati povredjene skroz do pocetka plejofa.Iako su celnici NBA zeleli da zavrse ovu sezonu otom potom,mislim da je ovo igranje u mehuru bilo nepotrebno,pogotovo bez publike,jer se izgubila draz!Ali izgleda da cemo takav sport gledati i u sledecim godinama sve dok se Covid-19 ne pobedi,a kad ce to niko nezna!?

sksksks

pre 3 godine

Porter je ok, ali igra losu odbranu, pokusava da nabije skokove i poene dok ima krompire u asistencijama. Bilo kako bilo, kad se vrate Marej, Barton i Heris, tu on gubi na ovoj slobodi i minutazi verovatno. Ne kazem da nije veliki talenat, ali potrebno je vise stvari osim samo budziti poene i uzimati skokove drugima da bi bio dobar igrač.

Kalevra

pre 3 godine

Na osnovu komentara na našim portalima niko u NBA ne zna da igra osim naravno naših igrača (Jokić,Bogdanović,Bjelica).....svi ostali su loši,sebični,silovatelji, divljaci.....i onda dođeš do podatka da mi u košarci zlato nismo osvojili 18 godina.....pametnom dosta

111

pre 3 godine

Uporedite Portera jr. i Foxa? Ok , znam, neko ce reci da ne igraju na istim pozicijama. Ali su obojica mladi igraci i mogu da ih uporedim kakav imaju uticaj na igru svog tima? Verujem da vam je jasno i tu je za mene kraj price.

MilosS

pre 3 godine

podeliste SiSu minuse a čovek je u pravu. Šta je osvojio Nikola Jokić i po kom kriterijumu da se njega svrstava ispred jednog Praje, Kiće... Olimpijski, svetski, evropski šampioni, šta, košarka se nije igrala pre ovog NBA cirkusa?!!

Nekako su te olimpijska i svetska zlata uzimali kad Ameri ne posalju pravi dream team, nego tipa 3. poziv, pa i tada na misice. Sem Stojakovica i Divca svi ostali su se bas lepo pokazali u NBA.

Jaran

pre 3 godine

petarczv
Najlogicnije bi bilo da kada mu istekne ugovor (trebalo bi ovog leta) odluce da mu ponude veteranski ugovor i da bude jedan od lidera klupe.

76er

pre 3 godine

Ladno, da Denver ima Krisa Pola, osvojio bi titulu. Jokic konacno ima sa kim da igra(MPJ).
(Zli, 05. avgust 2020 23:49)

Gde nadje Krisa Pola? Denveru treba shoot first play/bek suter. Ako nista, makar 3 and D igrac, kao sto je to Kovington recimo.

ola

pre 3 godine

@St11
Ostaje cinjenica da on nista nije osvojio. Ima prosek od 20 poena u NBA ligi, sto je smesno, igra u timu koji nikada nije igrao finale, nista nije osvojio i ne moze da se poredi s kosarkasima koji su osvojili mnogo vise od njega u karijeri. Teodosic i Bogdanovic su sampioni Evrope, on nije sampion nicega.
Glasanja za MVP, ucesce na All Star utakmici i slicne nebuloze nikada nisu, niti mogu odrediti ko je koliko kvalitetan sportista. A nivo na kojem je on ne mozes ti procenjivati, videli smo taj nivo protiv Skole i Gasola na SP.
Svaki nas vaterpolista je ispred njega jer imaju pregrst zlatnih medalja, reprezentativnih i klupskih.
I naravno, kosarka nikako nije drugi najpopularniji sport na svetu. U Srbiji mozda, na svetu nikako.

Gagi

pre 3 godine

Sve im je dzaba, kad ce ispasti u prvom kugu ko i uvek, s kim god da budu igrali, jer tada se igra ozbilja kosarka, a ovi nisu za tu vrstu igre!
Lupajte minuse, ali tako je...vec vidjeno!

jsx

pre 3 godine

@ola
Hajde sad uzmimo fudbal jer nisu nasi dobri u njemu vec dugo pa mi reci znas li npr. ko je osvojio Kopa Libertadores u proteklih 5 godina. I da li mislis da neko ko je bio najbolji igrac u osvajanjima osim Nejmara posto je on zvezda i u Evropi bolji od Levandovskog, De Brujnea, Azara, Aguera koji nisu osvojili LS ni SP pa cak ni kontinentalno prvenstvo?
A eto, po ovom sajtu koji uzima petnaestak kriterijuma (doduse mrzelo me je da gledam sa kojim tezinskim faktorima)
https://sportsshow.net/top-10-most-popular-sports-in-the-world/ kosarka zaista nine drugi najpopularniji sport na svetu vec kriket. Ipak, s obzirom da sam prilicno uveren da nemamo superstarova u tom sportu (a tek ne moram da proveravam imamo li zlato na svetskom) Jokic jeste vas najbolji igrac (i top 10 najmanje) najpopularnijeg sporta u kome smo dobri.
i

SiS

pre 3 godine

@Pedja
Nas drugi najbolji sportista?! Po cemu?! Sta je osvojio?
Po cemu je on bolji i uspesniji sportista od bilo kojeg naseg vaterpoliste ili odbojkasa, po cemu je bolji i uspesniji od Mitrovica, ili npr. Teodosica, Bogdanovica, Kolasinca?
A nicim, ama bas nicim on nije u konkurenciji da bude nas najbolji kosarkas u istoriji.
Kako on moze u istu recenicu sa Bodirogom, Djordjevicem, Stojakovicem... da ne idemo dalje u proslost?!
Oni su sampioni sveta, Evrope, legende svetske kosarke! A ko je Jokic? Kosarkas Denver Nagetsa koji nikad nista nije osvojio.

Nikola

pre 3 godine

Mali Porter za 4 minuta par trojk,i tri cetri skoka, ako nastavi ide na plus petnaest skokova i poena sigurno.
Nikola mozak, deli pasove, pronalazi, razigrava saigrace.
On je tipican trener, samo sto za sada ima igracku karijeru, pa mora na parket.
Decko je izvan svih okvira i sablona.
Zato nikad nece moci ni da ga "procitaju",uvek ima spremno nesto novo.
To je suvi talenat, retko se vidja i radja, negujmo ga, pravimo reprezentaciju oko njega.
Deluje da dok igra tako lagano, kao mi ispred zgrade na obrucu, dok pricamo o muvanju devojaka sa ortacima.
 (legolas, 5. avgust 2020 22:24) 

Uuuu kakav hvalospev. Dao je 7 poena od Denverovih 70 do ovog trenutka. Nemoguce ga je procitati, suvi talenat, uvek smisli nesto novo. Pa ovo sam procitao hiljadu puta do sada. Ako je tako spektakularan mora davati 40+ poena na svakoj utakmici kao Harden ili i vise jer je po vama duplo bolji i od Hardena. Ako vidi da nikome ne ide sut u ekipi onda mora da sutira. Ne, on vidi da nikome nw ide sut ali ipak ne sutira nego dodaje u nedogled. To ne rade vanserijski igraci nego preuzmu sve na sebe.

A smejali ste se Divcu

pre 3 godine

podeliste SiSu minuse a čovek je u pravu. Šta je osvojio Nikola Jokić i po kom kriterijumu da se njega svrstava ispred jednog Praje, Kiće... Olimpijski, svetski, evropski šampioni, šta, košarka se nije igrala pre ovog NBA cirkusa?!!

ola

pre 3 godine

@St11
Ostaje cinjenica da on nista nije osvojio. Ima prosek od 20 poena u NBA ligi, sto je smesno, igra u timu koji nikada nije igrao finale, nista nije osvojio i ne moze da se poredi s kosarkasima koji su osvojili mnogo vise od njega u karijeri. Teodosic i Bogdanovic su sampioni Evrope, on nije sampion nicega.
Glasanja za MVP, ucesce na All Star utakmici i slicne nebuloze nikada nisu, niti mogu odrediti ko je koliko kvalitetan sportista. A nivo na kojem je on ne mozes ti procenjivati, videli smo taj nivo protiv Skole i Gasola na SP.
Svaki nas vaterpolista je ispred njega jer imaju pregrst zlatnih medalja, reprezentativnih i klupskih.
I naravno, kosarka nikako nije drugi najpopularniji sport na svetu. U Srbiji mozda, na svetu nikako.

Slobo. B.

pre 3 godine

Ovaj Porter otima bukvalno svaki skok Jokicu,cak i kad nije u blizini skace za skok,uopste nema nimalo respekta i zato je Jokic ovako malohonican,trenutno Porter 9 skokova a Jokic tek 1 skok,asistencije trenutno Porter 0 Jokic 7,vrlo je sebican ovaj Porter, nece biti tu hemije..bolje mu odgovara Marej..

Gagi

pre 3 godine

Sve im je dzaba, kad ce ispasti u prvom kugu ko i uvek, s kim god da budu igrali, jer tada se igra ozbilja kosarka, a ovi nisu za tu vrstu igre!
Lupajte minuse, ali tako je...vec vidjeno!

Milos

pre 3 godine

Bravo.. Jokicu.. Majstore.. Tako je.. Bre.. Idemo.. Kakva.. Igra.. Najboljeg.. Centra.. Na.. Svetu.. Dominacija.. Bre.. Svaka mu.. Cast.. Pozdrav za.. Sve.. Strucnjake.. Cao

Cole

pre 3 godine

Kako beše onaj stream sa domenom .xyz?
(dzigi, 5. avgust 2020 21:41)

Aman ljudi, kakvi strimovi. Skinite
aplikaciju NBA Live Stream i imate
sve tekme u HD rezoluciji bez seckanja. Poz.

gremlin

pre 3 godine

Jel vi imate pojma koja su PARE TV PRAVA NA SVETU ZA NBA LIGU????mislite sve za dž???IMAŠ NA MTS NA NBA TV PA GLEDAJ...ako imaš za cigare imas i za kablovsku...koja nije milion € mesečno nego 20-30€...pa gledaj sta voliš...ko ti brani...

Kalevra

pre 3 godine

Na osnovu komentara na našim portalima niko u NBA ne zna da igra osim naravno naših igrača (Jokić,Bogdanović,Bjelica).....svi ostali su loši,sebični,silovatelji, divljaci.....i onda dođeš do podatka da mi u košarci zlato nismo osvojili 18 godina.....pametnom dosta

neko_objektivan

pre 3 godine

Vidim deco hvalite MPJ-a alimali je teska rupa. Odbrane nigde noge spore, ne zna postavljanje i gubi se u rotaciji, dosta siluje, morace jos mnogo da uci.
E da...ne gradi igraca nikad. Svi se trude da igraju preko njega. U napadu dobar ili solidan.

Pedja

pre 3 godine

Iskreno sramota je da neka od sportskih televizija ne prenosi sve utakmice Denvera. Jokic je nas drugi najbolji sportista, mozda bude nas najbolji kosarkas svih vremena, a nigde ne moze da se gleda. Znam da moze da se plati na NBA negde, ali nije to to. Pogotovo sada kada se sve utakmice igraj u ok vreme za Evropljane.

bmiles

pre 3 godine

Sparsi bez Oldridza odavno su se oprostioli od plejofa.Porland ima najvise sanse za osmo utesno mesto koje ama bas nista ne donosi izuzev dodatna 4 meca,jer ih ceka LAL tako da i nije neka profitibilna pozicija.Sto se Jokicevog Denvera tice svaka utakmica im je vazna a kako Klipersi igraju moze im se posreciti 2 pozicija ali ovakav sistem takmicenja gde prednost domaceg terena ne postoji sasvim im je svejedno drugi ili treci.Tako da Denver moze odmarati povredjene skroz do pocetka plejofa.Iako su celnici NBA zeleli da zavrse ovu sezonu otom potom,mislim da je ovo igranje u mehuru bilo nepotrebno,pogotovo bez publike,jer se izgubila draz!Ali izgleda da cemo takav sport gledati i u sledecim godinama sve dok se Covid-19 ne pobedi,a kad ce to niko nezna!?

St11

pre 3 godine

On jeste nas drugi najbolji sportista. Svaka cast i Teodosicu, Bogdanoviću,vaterpolistima i svima ostalima. Ali oni nisu ni blizu nivoa na kojem je Jokic, covek je jedan od najboljih igraca u drugom najpopularnijem sportu na svetu. Dvostruki all star(bice 10×), prosle godine zavrsio kao cetvrti u MVP glasanju, najbolji igrac na svojoj poziciji. I verovatno posle Novaka nas najprepoznativljiji sportista. Sto se tice reprezentacije ima srebro sa olimpijade, i da nista vise ne osvoji(a hoce) to ga stavlja ispred svih nasih manekena ovaj fudbalera

Jovan

pre 3 godine

Deluje da dok igra tako lagano, kao mi ispred zgrade na obrucu, dok pricamo o muvanju devojaka sa ortacima.
(legolas, 5. avgust 2020 22:24)
Ma ok sve, ali previše često koristiš tu sliku sa basketom i pričom o devojkama. Izlizaće ti se.

MilosS

pre 3 godine

podeliste SiSu minuse a čovek je u pravu. Šta je osvojio Nikola Jokić i po kom kriterijumu da se njega svrstava ispred jednog Praje, Kiće... Olimpijski, svetski, evropski šampioni, šta, košarka se nije igrala pre ovog NBA cirkusa?!!

Nekako su te olimpijska i svetska zlata uzimali kad Ameri ne posalju pravi dream team, nego tipa 3. poziv, pa i tada na misice. Sem Stojakovica i Divca svi ostali su se bas lepo pokazali u NBA.

Back in Black

pre 3 godine

Uhvatim Valanciunasa više skokova,Gobera više skokova,Jokica više poena i asistencija,Portera više poena i više skokova,Milsapa više skokova i cekam Bena Simonsa 7 asistencija i on napravi na brzinu 4 i povredi se i izadje i više ne ulazi.Pa da li sam toliki baksuz?

sksksks

pre 3 godine

Porter je ok, ali igra losu odbranu, pokusava da nabije skokove i poene dok ima krompire u asistencijama. Bilo kako bilo, kad se vrate Marej, Barton i Heris, tu on gubi na ovoj slobodi i minutazi verovatno. Ne kazem da nije veliki talenat, ali potrebno je vise stvari osim samo budziti poene i uzimati skokove drugima da bi bio dobar igrač.

X

pre 3 godine

Porter explodirao, osim poena krenuo je da hvata skokove i u naoadu i u odbrani. Jokic i on su budućnost denvera samo da ih zdravlje posluži.
(petarczv, 05. avgust 2020 22:21)

Meni ovaj Porter liči na Karmela.
Dobar individualac, ali veoma sebičan igrač.
Ne uklapa se u koncept Denvera. On je danas imao 30 poena, 15 skokova i 0 asistencija. To me ne iznenađuje, jer sam video da otima skokove saigračima, a nikad ga u životu nisam video da je dodao loptu.

76er

pre 3 godine

Ladno, da Denver ima Krisa Pola, osvojio bi titulu. Jokic konacno ima sa kim da igra(MPJ).
(Zli, 05. avgust 2020 23:49)

Gde nadje Krisa Pola? Denveru treba shoot first play/bek suter. Ako nista, makar 3 and D igrac, kao sto je to Kovington recimo.

ArthurDent

pre 3 godine

MPJ je nadprosjecan talenat kao i sva njegova kosarkaska porodica. Otac, majka, braca, sestra svi familijarno. E sad podatak da su njegova braca i sestra kojima su predvidjali zaista blistave karijere, svi odreda najstrasnije povrede dozivljavali, a otac i majka kao profesionalni kosarkasi gotovo bez povreda. Cinjenica da je cijela porodica vegani i da mali MPJ prije dolaska u Denver nije u zivotu okusio meso mislim da mora ostavljati itekako posljedice na pravilan razvoj djeteta pa do evo ove dobi. Tesko da ce ovaj decko izdrzati napor i da ga povrede zaobidju na zalost.

Bice mnogo bolje

pre 3 godine

@ "Ovaj Porter otima bukvalno svaki skok Jokicu,cak i kad nije u blizini skace za skok,uopste nema nimalo respekta i zato je Jokic ovako malohonican,trenutno Porter 9 skokova a Jokic tek 1 skok,asistencije trenutno Porter 0 Jokic 7,vrlo je sebican ovaj Porter, nece biti tu hemije..bolje mu odgovara Marej.."
(Slobo. B., 5. avgust 2020 23:43)

Koji si ti psiholog! Samo prevedi to MALOHONICAN! A ni sa hemijom nisi "na ti".

PS Cini mi se da ce, ipak, Nagetsi u pravu formu uci u plejofu. Kao da igraju sa pola snage. Baska sto im nedostaje pola prve petorke. Uostalom, njima nije prvi put da igraju celu utakmicu sa klupom.

Jokic je sva 4 skoka napravio u prvoj cetvrtini. Inace mi se cini da svaku utakmicu pocinje malo sporije, pa sve vise ubrzava. Bice oni svi bolji u plejofu. Tada je drugaciji pristup mecu.

legolas

pre 3 godine

Mali Porter za 4 minuta par trojk,i tri cetri skoka, ako nastavi ide na plus petnaest skokova i poena sigurno.
Nikola mozak, deli pasove, pronalazi, razigrava saigrace.
On je tipican trener, samo sto za sada ima igracku karijeru, pa mora na parket.
Decko je izvan svih okvira i sablona.
Zato nikad nece moci ni da ga "procitaju",uvek ima spremno nesto novo.
To je suvi talenat, retko se vidja i radja, negujmo ga, pravimo reprezentaciju oko njega.
Deluje da dok igra tako lagano, kao mi ispred zgrade na obrucu, dok pricamo o muvanju devojaka sa ortacima.

Drndo Maroje

pre 3 godine

Porter me poceo sa ovom frizurom i facom, ai po pokretima lijevodesno podajecati na Drazena Petrovica, iskusniji gledaoci kosarke ce se sigurno sjetiti.
Dobar je, ali ima i onu crtu( i Drazen je to imao) ´pustaj meni´.
Skace u prostor svom igracu da zgrabi loptu nakon protivnickog Bukvalno svom igracu krade loptu ispred lica, to nije bas popularan potez. Mozda to radi jer je mlad pa se zanese, ali ako je u tripu nabijanja statistike zarad buducih ugovora, lako ce se to odraziti na zahladjivanje odnosa u ekipi i pocetak medjusobnog ignorisanja.
Bilo bi to steta, jer Denver ima fine sanse da napreduje sa ovom ekipom.
Najgora opcija bi bila da zbog dobrog igraca zavrse kao Kingsi...ali valjda ce mu Maloun objasniti da ne barka di ne treba....

Jaran

pre 3 godine

petarczv
Najlogicnije bi bilo da kada mu istekne ugovor (trebalo bi ovog leta) odluce da mu ponude veteranski ugovor i da bude jedan od lidera klupe.

111

pre 3 godine

(Nikola, 5. avgust 2020 23:25)


Nikola, nemoj da pratis kosarku. Mozda si bolji u nekom drugom sportu? Npr. kriket ili hokej na travi, mozda tu u komentarima budes uspesan? Onda svi koji citaju mogu da se edukuju a ti da budes koristan..

Austrofil

pre 3 godine

Zna li neko da mi (nam) kaze zasto ne igraju Marej, Heris i Barton? Koja je zvanicna informacija?

Pa ce doci nespremni i neuigrani u play off i onda trt

hadvao

pre 3 godine

Prije nego sto pocne utakmica..Dakle svi bekovi Denvera su povrijedjeni...to su dvije startne niske pozicije koje su kljucne za igranje defanzive i brzih napada..i onda dodju neki hejteri svega srpskog i nadju da kritikuju Majkl Melouna kako je los trener,a sinoc izgubise i Baksi ,Roketski,Klipersi..a nas Nikola sa prosjecnim sastavom drzi ekipu u borbi za drugo mjesto na zapadu

Hm

pre 3 godine

Katastrofalna odbrana. 126. poena od Sparsa?!?! Sta ce da bude u plejofu onda? Verujem da Meloun nije bas naivan trener, te nece dozvoliti Porteru da igra kao sada, vec ce da igra i odbranu ili ce na klupu. Pre ce biti ovo drugo. ;)

qxq

pre 3 godine

Ovaj Porter otima bukvalno svaki skok Jokicu,cak i kad nije u blizini skace za skok,uopste nema nimalo respekta i zato je Jokic ovako malohonican,trenutno Porter 9 skokova a Jokic tek 1 skok,asistencije trenutno Porter 0 Jokic 7,vrlo je sebican ovaj Porter, nece biti tu hemije..bolje mu odgovara Marej..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slobo. B., 5. avgust 2020 23:43) # Link komentara


Decko vise od godinu dana nije igrao bez konstantne brige o povredi. Napokon se zalecio i krenuo da igra. Pun je energije, malo i luduje, ali docice sve na svoje. Smirice se, a talenat postoji to je ocito. Decko ima sve predispozicije da bude All Star igrac i napokon krsten igrac za Jokaru u Denveru.

Mirko

pre 3 godine

Gledao sam intervju sa Jokom posle utakmice - i pita ga Keti: Šta mislite o MPJ? I on sve onako bez nekog posebnog izraza lica, niti ga hvali posebno niti ga kudi, samo je rekao "da je talentovan i da treba da bude konstantan" - meni to malo čudno zvučalo, jer ako daš u prošloj utakmici 37 poena dabl-dabl i 30 poena u sledećoj utakmici isto dabl-dabl, a Jokić te ne pohvali više - znači da nešto nije u redu.

Posle čitam ovde komentare kako je MPJ uzimao svaki skok ispred saigrača pa i Jokića i kontam šta je u pitanju (inače mi je strim nešto bagovao, frizovao sliku pa dosta nisam video, čak i na tv-u mi nije bilo nešto bolje - pa zato nisam imao taj osećaj za MPJ-a - mislio sam da je sve u redu.

Dakle, Jokić nije oduševljen što je on sebičan, ali će da ga trpi još neko vreme jer se nada da će vremenom da shvati neke stvari.
Malone treba da uradi nešto po tom pitanju (mada je situacija takva da nema puno izbora), ali ako to pređe neke granice, msm da će opet da ga vrati na klupu, a Denver će i bez njega te poene da raspodeli da ostale igrače - one koji su igrali a i one koji nisu.
Sve u svemu bilo bi lepo da nastavi pozitivno da se razvija a ne da postane novo razočarenje, kakvih je bilo mnogo u NBA.

Ovako savršeni igrači kao MPJ uvek imaju neku manu a sebičnost, koja ih često i u pozitivnom smislu izdvaja, - je njegova.
Želim njemu i Denveru da to prebrodi.

petarczv

pre 3 godine

Porter explodirao, osim poena krenuo je da hvata skokove i u naoadu i u odbrani. Jokic i on su budućnost denvera samo da ih zdravlje posluži.

Straight Outta München

pre 3 godine

Sampionski timovi u ovoj eri moraju imati bar tri igraca koja u svakom trenutku imaju 25+ poena u rukama. Denver to sa Porterom ima. Videcemo kako ce sve izgledati kada se vrati indijanac Marej. To ce naravno smanjiti ili cak prepoloviti pone od MPJ. Steta, decko ubija...

petarczv

pre 3 godine

Udvajaju Jokica i igraju zonu zato sto niko od Denverovih igraca osim Portera ne moze trojku da pogodi!!@
Suterski najgora ekipa lige.
(Marko, 05. avgust 2020 22:27)

A oni evo pred kraj utakmice imaju 40% suta za 3 sto je u top 3 u ligi...

nevski

pre 3 godine

Vidim da se Porter poredi sa Melom i Tompsonom, mene nekako najvise podseca na Duranta,uglavnom,da nije bio povredjen ne bi video Denver on.Deluje mi kao da dobro saradjuje s Jokicem,mislim da im realno fali Marej, Barton i Heris bi ionako trebali u trejd u paketu. Denver deluje borbeno,dokle ce stici,zavisi koga dobiju,Oklahomu i Jutu mogu da prodju,Hjuston tesko...
I ove godine 2 runda ce biti ok,a,ukoliko odrade trejd,imaju Portera 2 godine sigurno jos, I,sto da na,napasti titulu dogodine..
Sto se ove godine tice,nece biti cudno ako Toronto opet osvoji,ozbiljna ekipa I ozbiljan trener.

KOSTA1703

pre 3 godine

Ovde treba da se zahvale Mareju,Harisu i Bartonu, odigraju plejof bez njih, a ako fali igrača neka dodje Meloun ovde do nas u pekaru, ima trojica pekara liče gradjom na košarkaše, i to će biti dovoljno Jokiću.
A onda sledeće godine napad na prsten sa nekom zvezdom na dvojci, ovu trojicu dati za njega(Džon Vol,Holidej,Bil)

CarloNS

pre 3 godine

podeliste SiSu minuse a čovek je u pravu. Šta je osvojio Nikola Jokić i po kom kriterijumu da se njega svrstava ispred jednog Praje, Kiće... Olimpijski, svetski, evropski šampioni, šta, košarka se nije igrala pre ovog NBA cirkusa?!!
(A smejali ste se Divcu, 05. avgust 2020 23:18)

Kao da je reprezentacija sad neko merilo. Košarka je timski sport.

Najbolji fudbaler na svetu nije osvojio ništa sa reprezentacijom. Šta je osvojio Novicki ili Adetokumbo? Šta može da očekuje Embid? Siakam?

Stavi Jokića u reprezentaciju SFRJ i osvojio bi i više.

zmajognjeni

pre 3 godine

Meni ovaj Porter liči na Karmela.
Dobar individualac, ali veoma sebičan igrač.
Ne uklapa se u koncept Denvera. On je danas imao 30 poena, 15 skokova i 0 asistencija. To me ne iznenađuje, jer sam video da otima skokove saigračima, a nikad ga u životu nisam video da je dodao loptu.
(X, 06. avgust 2020 00:45)

Decko je ocigledno klasican skorer. Ne drzi loptu kao Karmelo i Karmelo je do skoro bio suter sa poludistance sto u modernoj kosarci nije toliko bitno (kao kad je igrao Dzordan). Karmelo je dosta jaci i vise igra ledjima. Nisu bas toliko slicni. Ovaj mali vise podseca na viseg Klej Tompsona pre nego na Mela. A to sto je agresivan na skoku je samo za pohvalu u tim godinama.

neko_objektivan

pre 3 godine

Na 3.41 do kraja, zadnja cetiri napada (do tog vremena) Sparsi daju prejo MPJ-a koji nijenapravio niti se potrudio da napravi bar faul. Boli koliko lose igra odbranu, sve sto uradi u napadu prospe u odbrani. A tokom utalmice bar 30 poena preko njega dali ( a mozda i vise od toga ) to treneri ( citaj statisticari vide ) e sad, da li to moze dase ispravi videceno.
Ne zaboravimo da decko nije igrao kosarku jako dugo zvog teske povrede.

Pera

pre 3 godine

Ovaj Porter otima bukvalno svaki skok Jokicu,cak i kad nije u blizini skace za skok,uopste nema nimalo respekta i zato je Jokic ovako malohonican,trenutno Porter 9 skokova a Jokic tek 1 skok,asistencije trenutno Porter 0 Jokic 7,vrlo je sebican ovaj Porter, nece biti tu hemije..bolje mu odgovara Marej..
@Slobo. B.
Pa nije Jokic Vestbruk da pati za TD?!? Pre par dana izgledalo je nista od MPJ i nista od Denvera u ovom PO, gle sad! Imaju kad se MArej vrati koji mogu da daju ladno 30 poena, imaju konacno krstenog sutera. Malone je posle prve utakmice najvise kritikovao MPJa sto je imao samo jedan skok. Jokic gradi, on kupi lopte, dok je lopta nasa, Nikola je sretan. Neverovatno je skocan, sa osecajem i za rampu (to im je falilo!) i skok u napadu, deda Milsap zna znanje, ima iskustvo ali je vidno sve manje eksplozivan. Voli da utrcava, pa ga je Jokic i nasao nekoliko puta. Odbrana - da, zbog toga do sada i nije igrao, ali naucice. Do sad je igrao gimnazijsku kosarku, tu je bio bog, potrebe da igra D nije bas ni bilo. Sto se tice trojice startera, dosta su tajnoviti, izgled da su u pitanju stvari koje se vuku i da zele da ih postede koliko je moguce. To brine, imali su cetiri meseca pa ih nisu zalecili, ali ako se vrate i spreme do PO, sve je moguce!~

2CRAZY

pre 3 godine

Neka je i uzeo MPJ neke skokove Jokicu, bitno je da melje i da Denver pobedjuje, siguran sam da Jokicu vise znaci sto dalji plasman i titula, nego skokovi.

Aleks

pre 3 godine

Nisam stekla taj utisak, kao mnogi gledaoci, da je Porter bio sebičan i "krao" skokove Nikoli. Više sam doživela da je on sada preterano uzbuđen i entuzijastičan, što je meni skroz prirodno jer dečko konačno ima priliku da igra, dobijao je minute na kašičicu. Iskreno, možda bi ga sada trebalo pustiti da se izigra jer je veliki potencijal :) Što se Mareja tiče, većina nas ga ne voli ali on je Jokićev "partner u zločinu", oni su tandem i mislim da će ostati tako sigurno još par sezona. Odavno su krenuli da grade ekipu i sigurno neće rasturati okosnicu sada kad već treba da napadnu titulu, njih dvojica su uigrani i, bez obzira na to šta mi mislili, Marej se razume sa Jokićem. Pitanje je šta bi bilo kad bi umesto njega doveli nekog drugog pleja.

neko_objektivan

pre 3 godine

Ukoliko bude popravio razumevanje igre MPJ ce biti paklen igrac, veca zvezda od Jokica ( ne znaci da ce vredeti klubu vise ) jer u napadu malo rutine i to je to nista vise mu ne treba jer decko sve ima, e sad...odbrana i preuzimanje kao i skok su maaalo problematicni.
Samo izracunajte koliko je koseva dato preko njega...to mora da popravi.

Don

pre 3 godine

Sto se tice MPJ-a i skokova, njemu je naredjeno od trenera da sakuplja skokove. Posle utakmice sa Majamijem, izvinjavao se treneru porukama sto je uhvatio samo jednu loptu i obecao da ce da se popravi.
I bum! Sinoc 15 skokova!
Morate da shvatite da svako ima svoj zadatak u rotaciji, i da se ne radi uvek o sebicnosti.

petarczv

pre 3 godine

Apropo portera i skokova. Porter je pre dve utakmice imao samo 1 skok! I onda ga je malone naribao dobro i rekao mu da je to nedopustivo i da mora mnogo više da se trudi. I proslu i ovu je jurio skok tako da to je to. Nema on uopšte trip da juri statistiku.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Gledao do poluvremena i zaspao. Što se tiče Portera, veliki potencijal mada treba mu jaka ruka da ga usmeri. Video sam par puta se nerezonski zaleće, jednom je sutirao nešto iz okreta iako je imao slobodno Grenta čini mi se... ali ok. Tu su malo i godine i prethodni period gde je bio povređen pa sad verovatno želi što pre da se nametne i treba ga i istrpeti malo. Svakako dobra stvar je što se sad odbrane malo i na njega da se fokusiraju i eto Jokiću odmah malo više prostora. Inače Greg je isplanirao bio odbranu na Jokiću tako da ga udalji što više od reketa i čim spusti loptu da prvi slobodan igrač ide na polaganje. Odatle i mali broj šuteva u prvom poluvremenu ali i priličan broj asistencija. Vidi se da Marej nedostaje, bez Bartona su uvek i mogli. Sa druge strane SA mislim da ove godine prvi put u 23 godine neće u play off.. Pozdrav svima.

Gluteus Maximus

pre 3 godine

Sto se tice MPJ-a i skokova, njemu je naredjeno od trenera da sakuplja skokove. Posle utakmice sa Majamijem, izvinjavao se treneru porukama sto je uhvatio samo jednu loptu i obecao da ce da se popravi.

(Don, 6. avgust 2020 10:09)

Konačno!...Neko ko prati NBA... Mene, mrzelo da kucam :)

111

pre 3 godine

Uporedite Portera jr. i Foxa? Ok , znam, neko ce reci da ne igraju na istim pozicijama. Ali su obojica mladi igraci i mogu da ih uporedim kakav imaju uticaj na igru svog tima? Verujem da vam je jasno i tu je za mene kraj price.

x

pre 3 godine

Sparsi bez Oldridza odavno su se oprostioli od plejofa.Porland ima najvise sanse za osmo utesno mesto koje ama bas nista ne donosi izuzev dodatna 4 meca,jer ih ceka LAL tako da i nije neka profitibilna pozicija.
(bmiles, 6. avgust 2020 04:40)

jesi ti siguran da LAL bas toliki favorit protiv Portlanda?
U ovoj situaciji gde se sve igra na netralnom terenu, vrlo lako mogu da se dese iznenadjenja, pa i da 8. izbaci 1. nosioca.

jsx

pre 3 godine

@ola
Hajde sad uzmimo fudbal jer nisu nasi dobri u njemu vec dugo pa mi reci znas li npr. ko je osvojio Kopa Libertadores u proteklih 5 godina. I da li mislis da neko ko je bio najbolji igrac u osvajanjima osim Nejmara posto je on zvezda i u Evropi bolji od Levandovskog, De Brujnea, Azara, Aguera koji nisu osvojili LS ni SP pa cak ni kontinentalno prvenstvo?
A eto, po ovom sajtu koji uzima petnaestak kriterijuma (doduse mrzelo me je da gledam sa kojim tezinskim faktorima)
https://sportsshow.net/top-10-most-popular-sports-in-the-world/ kosarka zaista nine drugi najpopularniji sport na svetu vec kriket. Ipak, s obzirom da sam prilicno uveren da nemamo superstarova u tom sportu (a tek ne moram da proveravam imamo li zlato na svetskom) Jokic jeste vas najbolji igrac (i top 10 najmanje) najpopularnijeg sporta u kome smo dobri.
i