Nedelja, 02.08.2020.

22:15

Bjelica neprimetan, Bogdanović neprecizan – Sakramento skandalozan

Košarkaši Sakramento Kingsa ubedljivo su poraženi od Orlando Medžika u drugom meču restarta NBA sezone.

Izvor: LN

Bjelica neprimetan, Bogdanoviæ neprecizan – Sakramento skandalozan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

bskfan

pre 3 godine

Portland nije bio favorit jer su imali nekoliko povredjenih igraca. Sada, zbog ove pauze, Portland je odjednom skoro kompletan i jak na svim pozicijama. Bekovi Lilart i CJ, centri Nurkic i Vajtsajd, cetvorke Kolins i Melo, tu je i onaj mali Trent koji je odlican suter. Da im je tu jos i Rodni Hud i Ariza imali bi jedan od najboljih timova u ligi.

BojanNS

pre 3 godine

Pored lose igre Sakramenta, pravljenje faula u napadu zbog postavljanja bloka, dodavanje u prazno ili dodavanja kod protivnikove ruke, ja sam pod utiskom da Orlandovi igraci u prvoj i pola druge cetvrtine maltene sve ubacivali. Znaci preko ruku, iz okreta, iz istrcavanja, pa cak i na kraju prve cetvrtine su pogodili sa svoje polovine. Izgledalo mi je da su bacili ves masinu ubacili bi je u kos.

veverica

pre 3 godine

bogdanovic je najtalentovaniji igrac sakramenta. to je nazalost tacno. zato sakramento i jeste kanta. bogi je za evrpke pojmove igracina, ali za nba pojmove retke su ekipe gde bi mogao da bude starter, a apsolutno nigde ne bi mogao da bude u 2-3 glavna igraca.
divac je uspeo da napravi ekipu koja nema ni jednog ol star igraca (ni blizu), nema ni jednog buduceg ol star igraca (ni blizu) i nema pikove na buducim draftovima. to sta je on radio u sakramentu prethodnih godina je apsolutno za zatvor. ubedljivo najgora fransiza u nba. bez sadasnjosti i perspektive. ugasio ih je.
a smejali ste se divcu

panter pudlica

pre 3 godine

Doncic je upravo sasuo 40 poena. Imas li bar malo srama dubrovacki trubaduru?
(nista o nicemu, 03. avgust 2020 08:42)

Izvini, debilu, šta sam ja loše rekao za Dončića?
Ako ne shvataš poentu mog komentara, nemoj ni da se blamiraš ovakvim odgovorom.
Napisao sam da je Dončić igračina ako nisi prometio i da niko ne primećuje niti komentariše njegove procente. Jel ti je sada malo jasnije?

slučajni prlaznik

pre 3 godine

Luk Volton je zalutao u trenerske vode. Još prošle godine mi je bio sumnjiv ali sada sam siguran da je Luk Volton loš trener! Ubeđen sam da bi sa Jegerom, koji takođe nije vrhunski trener, uspeli da sa bore za 8. mesto i doigravanje...

gle

pre 3 godine

Ne mozes sa nesrecnim foksom nista uraditi jer covek je u nekoj svojoj dimenziji provatne kosarke. Rodjace ovako se igra na ukicnom basketu. Cak i tamo bi mu lupili klempu staratiji od njega, a ovde nista.

statuskan

pre 3 godine

Ju, ju, ju, ala se raspisali ovi nesrećnici iz Železnika, navijači sa krizom identiteta. Još pamte ono Bogijevo klimanje glavom kada im je sipao redovno po 30 poena.
Kako vas bre nije sramota da kritikuje uspešnog sportistu. Dečko mlati milione a vi sa vašim nesrećnim životima pokušavate da dokažete vašu nebitnost!

Mile

pre 3 godine

@ agilni... Daj još malo o Bogijevoj racionalnosti. Tako je dobro čitati tvoju analizu. Daj nastavak brate molim te, ja i društvo na pecanju ti se divimo. Ako moze za nas kraj Tise malo više o njegovim asistencijama. Molimo te...

nista o nicemu

pre 3 godine

Isto kao što si ti racionalan sa maloumnim komentarima na račun Bogdanovića, nebitno da li odigra dobro ili loše...
Dončić je npr igračina. Poslednjih 5 utakmica šut za 3 4-24. Niko to i ne pominje. Ali je bitno vama navijačima iz predgrađa da je Bogdan šutirao 2-9 za 2. Trojke pošto su na 2-4 nisu sada bitne.
Koliko ste mizerni, Bože sačuvaj...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter pudlica, 3. avgust 2020 06:45) # Link komentara

Doncic je upravo sasuo 40 poena. Imas li bar malo srama dubrovacki trubaduru?

Vlado

pre 3 godine

VoltRon poooonoooovoooo jase... Nista nije promenio ni za jotu da ispravi greske iz prethodne utakmice... Razbili ih opet na obrucu a onda otvorene trojke... U Evropi treneri imaju obraza pa podnesu ostavku, tamo JOK, ima da iscedi zadnji dolar ugovora dok ne dobije otkaz jer ZNA DA VISE NIKADA I NIGDE U NBA NECE BITI TRENER. Nadam se samo da je nekim ludilom Vivek bio taj koji je insistirao da se dovede VoltRon s obzriom da za sve ove godine pokusava da kopira modus operandi GSW (bezuspesno) a ovaj je vodio GSW kroz onu seriju 24 ili 25 uzastopnih pobeda kada je Ker bio bolestan. Sine onakav tim koji su pre toga spremili Mark Dzekson i Ker bi i lutka na naduvavanje vodila do rekordne sezone...

Nbalive

pre 3 godine

Sacramento se mora rjesavati beskorisnih igraca tipa Bjelica,Bogdanovic koji nisu dovoljno dobri za nba,i otjerati kompletan menadzment koji je na draftu pustio Doncica(Divac)

Bogi bot

pre 3 godine

Bogi je u seriji, svaka sledeca utakmica bolja. Njegova karakteristika je konstantnost u šutu. Nema kod njega oscilacija. Zna se jedna loša pa tri očajne. Srećom šut nadoknadi asistencijama. Nije ni čudo što ga "juri" gomila velikih timova. Treba da izabere Lejkerse ali samo da u ugovoru garantuju mesto u startnoj petorci. Takvog šutera NBA nikada nije imala! Vidi se da neko radi sa njim na šutu, verovatno Divac koji je u tom segmentu igre uvek dominirao, naročito u šutu za tri poena...

mali grga

pre 3 godine

Sacramentu gradu bi posle Divca bilo najpametnije da proda fransizu Sijetlu i na mestu hale izgradi farmu pilića da nekako vrati pare, jer ipak to nije Srbija pa da drzava oprasta kradju i mesetarenje sa kreditima kao u partizanu.

Agilni

pre 3 godine

Za sve ove koji me maliciozno nazivaju stručnjakom i kojima smeta što sam napisao da je Bogdan racionalan, da, racionalan je. Nećete videti da se zaleće kao mazga na ulaz preko tri visoka igrača, nećete videti da pokušava neki nemoguć pas kroz šumu ruku, nećete videti da ignoriše slobodnog saigrača. To što vam je loš procenat šuta argument da je iracionalan i to što svakako šutira (a 13 šuteva za celu utakmicu je smešno. Foks je pre neki dan šutnuo 33 puta) - očigledno je da se ipak vi ne razumete u igru.

Apsolutno niko u Kingsima nema dobre procente šuta, proverite malo, i to nije zato što su kao šuteri loši, već zato što niko za celu utakmicu (pa ni Bogdan) ne uputi dva identična šuta nakon neke uigrane akcije. Dakle, iracionalna i neorganizovana igra skoro celog tima, igra koja se zasniva na iznuđenim rešenjima u svakom napadu. Na to dodati lošu odbranu, ponajviše Bjelice, ali i Foksa i Bogdana, ali pre svega Bjelice kojeg svi ostave na prvom koraku što dovodi do zakasnelih preuzimanja i dobijemo to što smo dobili sinoć.

Admiral

pre 3 godine

@ Prvo da trenera smene, a onda Divca. Kada to odrade mozda nesto i bude od ovog tima.
(Fri, 03. avgust 2020 02:49)

Ako te Pantic cuje, tesko tebi :-)

panter pudlica

pre 3 godine

Da bas je racionalan evo pocelo drugo poluvreme im 2-9...
(petarczv, 03. avgust 2020 01:38)

Isto kao što si ti racionalan sa maloumnim komentarima na račun Bogdanovića, nebitno da li odigra dobro ili loše...
Dončić je npr igračina. Poslednjih 5 utakmica šut za 3 4-24. Niko to i ne pominje. Ali je bitno vama navijačima iz predgrađa da je Bogdan šutirao 2-9 za 2. Trojke pošto su na 2-4 nisu sada bitne.
Koliko ste mizerni, Bože sačuvaj...

2CRAZY

pre 3 godine

Los, gori, najgori... Sakramento.

Ljudi, otkad se nastavila NBA sezona, jos nismo mogli da slavimo makar u jednoj pobedi nasih, uzdam se sad u Denver, ali i tu ce biti gusto...

Istina je surova bez obzira na sve

pre 3 godine

Bogdanovic i Bjelica jesu nasi, svi mi im zelim sve najbolje i veli amo ih vise nego sto treba. Ali oni su suvi prosek, cak i ispod proseka za nba. Ovo se pogotovu odnosi na Bogdanovic koji ne bi video nba da ga divac nije doveo i dao mu lovu koju realno ne vredi, koju bi tesko zaradio u Evropi do kraja karijere. Zato Bogdanovic treba lepo da urami Divčevu sliku i da ga slavi kao slavu onog dana kada je stavio paraf na ugovor sa sakaramentom. 😁

petarczv

pre 3 godine

"racionalni" bogdan kako ga nazva jedan strucnjak dole je uzeo najviše suteva u celoj ekipi... Divcu bi trebalo dozivotno da se zabrani da obavlja funkciju GM-a jer je sklopio tim za zavrsnicu EuroCupa a ne playoffa nba...

petarczv

pre 3 godine

Žao mi je Bogdana, premalo uticaja ima na igru, a najracionalniji je. Nadam se ni da Kokoškov nema uticaja na ovo što gledamo, već da je zapravo u ulozi 'Bogdana stručnog štaba Kingsa', jer u suprotnom nisam optimista po pitanju reprezentacije.

Bjelica više nije za NBA, ali makar igra rezonski za razliku od ostalih sličnih beznačajnih statista u Sakramentu.
(Agilni, 03. avgust 2020 01:28)

Da bas je racionalan evo pocelo drugo poluvreme im 2-9...

123

pre 3 godine

@Postoji li jedan sajt sa NBA mecevima koji radi,ajde sto ne moze arena ali sta je sa ovim drugim sajtovima,nijedan ne radi kako treba.
(Mihajlo, 02. avgust 2020 22:52)
Slabo pratim NBA, vise me zanima Euroliga, al kod mene na Spectrum tv nikakvih problema s americkim prenosima. Sta ti gledas?
(White trash, 3. avgust 2020 01:31)


Ima ih koliko hoces. Najgore je kad neko ne ume da koristi Google?

http://livetv.sx/rs/eventinfo/954914_orlando_sacramento/

http://nbastreams.xyz/schedules/

A smejali ste se Divcu

pre 3 godine

Tuga od tima, ajde da prestanemo o Bogdanoviću, prosečan NBA igrač i ama baš ništa više od toga. I on i Beli da zahvale Divcu koji je ono baš zavaljao amere.

Mateja

pre 3 godine

@petarczv Koliko se vidi da si trol i nerealan lik da to nije normalno. Pogledao sam poslednjih 7 min druge cetvrtine, Bogdan nijednom nije sutnuo na kos, tako da to tvoje silovanje odmah pada u vodu. Tragicno je sto je bar 5x mogao da dobije loptu ali se ostatak ekipe odlucivao za neke nerezonske suteve, ukljucujuci Bjelicu koji je opalio s 9 metara. Kingsi ocajni, Fox prvi plej ekipe ima 2ass za 24 minuta, sta reci..

petarczv

pre 3 godine

@petarczv Koliko se vidi da si trol i nerealan lik da to nije normalno. Pogledao sam poslednjih 7 min druge cetvrtine, Bogdan nijednom nije sutnuo na kos, tako da to tvoje silovanje odmah pada u vodu. Tragicno je sto je bar 5x mogao da dobije loptu ali se ostatak ekipe odlucivao za neke nerezonske suteve, ukljucujuci Bjelicu koji je opalio s 9 metara. Kingsi ocajni, Fox prvi plej ekipe ima 2ass za 24 minuta, sta reci..
(Mateja, 03. avgust 2020 01:20)

Da ja trolujem a bogdan u prvih 4min drugog poluvremena sutnuo vec 9x... I naravno pogodio samo dva...

Agilni

pre 3 godine

Hild je izgubljen u prostoru i vremenu (bukvalno, par puta nije svestan da je napad pri isteku), košarkaški IQ u minusu. On jednostavno ne sme u dribling (eventualno jedno spuštanje lopte nakon finte), ne znam kako to ne vidi niko ko treba, nego mi laici ovde...

Foks da nauči da tokom utakmice radi ono što najbolje ume (ulaz i eventualno polu-distanca) i malo da unapredi donošenje pravih odluka, ponekad uspori - biće dobar.

Žao mi je Bogdana, premalo uticaja ima na igru, a najracionalniji je. Nadam se ni da Kokoškov nema uticaja na ovo što gledamo, već da je zapravo u ulozi 'Bogdana stručnog štaba Kingsa', jer u suprotnom nisam optimista po pitanju reprezentacije.

Bjelica više nije za NBA, ali makar igra rezonski za razliku od ostalih sličnih beznačajnih statista u Sakramentu.

White trash

pre 3 godine

@Postoji li jedan sajt sa NBA mecevima koji radi,ajde sto ne moze arena ali sta je sa ovim drugim sajtovima,nijedan ne radi kako treba.
(Mihajlo, 02. avgust 2020 22:52)
Slabo pratim NBA, vise me zanima Euroliga, al kod mene na Spectrum tv nikakvih problema s americkim prenosima. Sta ti gledas?

petarczv

pre 3 godine

Postoji li jedan sajt sa NBA mecevima koji radi,ajde sto ne moze arena ali sta je sa ovim drugim sajtovima,nijedan ne radi kako treba.
(Mihajlo, 02. avgust 2020 22:52)

nbastreams.xyz

HD slika i gledas kao na kablovskoj nema da secne...

Jaran

pre 3 godine

Tako im i treba kad su sve bacili na Lilarda umesto da traze Mela, nurk the turk gadja komentatore kod onog "dodavanja". Uzasna odluka sudija, zamalo da opasno ostete Seltikse...

Aragorn

pre 3 godine

Kakav meč Boston Portland, prava košarka, ludilo. Sakramento, kao da ne žele da uđu u plej in, nezainterosovanost na nivou, Orlando opušteni, ali imaju sitem sa drugom postavom koja zna šta da radi.

MIXY

pre 3 godine

Nurkic opasan igrac, nema sta.. Ali mnogo prosta stvar kad imas 2 all stara u ekipu, Lillard neverovatan plej.. Uspeo i Mason Plamlija da napravi da lici na kosarkasa.. Nurkic svetlosnu godinu ispred njega, ali tu pokazuje koliko je Jokic bolji jer je on uspeo ovakav Denver da prebaci iz smesne fransize u elitnu! Jokic da ima pleja ko Lilarda, laganeze bi kidao 25-10-8 po mecu! Inace Jokic po meni najbolje PnR igrao sa matorim Nelsonom jer ovaj imao osecaj za igru naspram Marija, Montea i ostale u Denveru.. Jbg, kad pravis od sutera u pleja nije lako, ili znas i imas osecaj za igru i dodavanja ili nemas

Jon Bon Jovi

pre 3 godine

Nesto razmisljam..u svakom boljem timu ima minimum 2 superstara,pa cak i 3 ..ovaj Boston skup vrhunskih igraca koji igraju zestoku odbranu i zestok napad..Portland 3 All star igrac plus ovaj iz susjedstva sto misli da je neke druge nacije a nije..i onda dodje nas Jokic i sve ih razbije i bude sa onom grupom gradjana treci na zapadu..
Sto se ove utakmice tice zadovoljstvo je gledati Lilarda kako sipa kao kap ove trojke sa 10m
(hadvao, 02. avgust 2020 23:26) Kakav brejnstorming!Nemoj toliko da razmisljas,slosice ti se.Znaci kada Denver dobije superlativi idu Jokari a kada se izgubi onda je kriva grupa gradjana,selektor,sudije itd?

Stefan

pre 3 godine

Au kakav mec Bostona i Portlanda!
Vrshunska kosarka, odlicni potezi i na kraju ipak zasluzena pobeda Seltiksa.
Braun vredi svake pare, to je pokazao u zadnjoj cetvrtini. Skola kosarke Tejtuma. Covek da je bacio frizider u prvom poluvremenu usao bi u kos, a u drugom lomljenje igraca Portlanda i Kolins koji je vrlo vjerovatno vec sada kod nekog ortopeda.
Nurkic i Lilard fantasticni. Dame time 30 poena i nestvarnih 16 asistencija.
Sve u svemu odlicna kosarkaska predstava, sigurno dostojna play-off utakmice i jos Edin i Kole su samo upotpunili 2 i po' sta vrhunske kosarke.

Blue moon 2124

pre 3 godine

Kakva utakmica!!!!! Tejtum,Lilard,Nurkic,Trent sedam trojki, Braun sta reci za drugo poluvreme. I posle citas evroliga ne moze da se igra bla bla bla, igraci ne mogu dugo su bez treninga bla bla sve su to glupi izgovori, jos jednom strasna utakmica.

Lars

pre 3 godine

Ako spuste na manje od 15 do poluvremena, mozda izgube sa 30 razlike! ;)
Sacramento je zalutao u Orlando, jasno se vidi da im tamo nije mesto.

XXX

pre 3 godine

Od sada samo hokej gledam, još uvek ne mešaju politiku u sport, ispoštuju himnu i zastavu; ovo ostalo su sve licemeri sa debelim bankovnim računima i “brigom” za jednakost.

hadvao

pre 3 godine

Nesto razmisljam..u svakom boljem timu ima minimum 2 superstara,pa cak i 3 ..ovaj Boston skup vrhunskih igraca koji igraju zestoku odbranu i zestok napad..Portland 3 All star igrac plus ovaj iz susjedstva sto misli da je neke druge nacije a nije..i onda dodje nas Jokic i sve ih razbije i bude sa onom grupom gradjana treci na zapadu..
Sto se ove utakmice tice zadovoljstvo je gledati Lilarda kako sipa kao kap ove trojke sa 10m

Mihajlo

pre 3 godine

Postoji li jedan sajt sa NBA mecevima koji radi,ajde sto ne moze arena ali sta je sa ovim drugim sajtovima,nijedan ne radi kako treba.

XXX

pre 3 godine

Od sada samo hokej gledam, još uvek ne mešaju politiku u sport, ispoštuju himnu i zastavu; ovo ostalo su sve licemeri sa debelim bankovnim računima i “brigom” za jednakost.

Lars

pre 3 godine

Ako spuste na manje od 15 do poluvremena, mozda izgube sa 30 razlike! ;)
Sacramento je zalutao u Orlando, jasno se vidi da im tamo nije mesto.

A smejali ste se Divcu

pre 3 godine

Tuga od tima, ajde da prestanemo o Bogdanoviću, prosečan NBA igrač i ama baš ništa više od toga. I on i Beli da zahvale Divcu koji je ono baš zavaljao amere.

petarczv

pre 3 godine

"racionalni" bogdan kako ga nazva jedan strucnjak dole je uzeo najviše suteva u celoj ekipi... Divcu bi trebalo dozivotno da se zabrani da obavlja funkciju GM-a jer je sklopio tim za zavrsnicu EuroCupa a ne playoffa nba...

Blue moon 2124

pre 3 godine

Kakva utakmica!!!!! Tejtum,Lilard,Nurkic,Trent sedam trojki, Braun sta reci za drugo poluvreme. I posle citas evroliga ne moze da se igra bla bla bla, igraci ne mogu dugo su bez treninga bla bla sve su to glupi izgovori, jos jednom strasna utakmica.

hadvao

pre 3 godine

Nesto razmisljam..u svakom boljem timu ima minimum 2 superstara,pa cak i 3 ..ovaj Boston skup vrhunskih igraca koji igraju zestoku odbranu i zestok napad..Portland 3 All star igrac plus ovaj iz susjedstva sto misli da je neke druge nacije a nije..i onda dodje nas Jokic i sve ih razbije i bude sa onom grupom gradjana treci na zapadu..
Sto se ove utakmice tice zadovoljstvo je gledati Lilarda kako sipa kao kap ove trojke sa 10m

MIXY

pre 3 godine

Nurkic opasan igrac, nema sta.. Ali mnogo prosta stvar kad imas 2 all stara u ekipu, Lillard neverovatan plej.. Uspeo i Mason Plamlija da napravi da lici na kosarkasa.. Nurkic svetlosnu godinu ispred njega, ali tu pokazuje koliko je Jokic bolji jer je on uspeo ovakav Denver da prebaci iz smesne fransize u elitnu! Jokic da ima pleja ko Lilarda, laganeze bi kidao 25-10-8 po mecu! Inace Jokic po meni najbolje PnR igrao sa matorim Nelsonom jer ovaj imao osecaj za igru naspram Marija, Montea i ostale u Denveru.. Jbg, kad pravis od sutera u pleja nije lako, ili znas i imas osecaj za igru i dodavanja ili nemas

Stefan

pre 3 godine

Au kakav mec Bostona i Portlanda!
Vrshunska kosarka, odlicni potezi i na kraju ipak zasluzena pobeda Seltiksa.
Braun vredi svake pare, to je pokazao u zadnjoj cetvrtini. Skola kosarke Tejtuma. Covek da je bacio frizider u prvom poluvremenu usao bi u kos, a u drugom lomljenje igraca Portlanda i Kolins koji je vrlo vjerovatno vec sada kod nekog ortopeda.
Nurkic i Lilard fantasticni. Dame time 30 poena i nestvarnih 16 asistencija.
Sve u svemu odlicna kosarkaska predstava, sigurno dostojna play-off utakmice i jos Edin i Kole su samo upotpunili 2 i po' sta vrhunske kosarke.

petarczv

pre 3 godine

Postoji li jedan sajt sa NBA mecevima koji radi,ajde sto ne moze arena ali sta je sa ovim drugim sajtovima,nijedan ne radi kako treba.
(Mihajlo, 02. avgust 2020 22:52)

nbastreams.xyz

HD slika i gledas kao na kablovskoj nema da secne...

petarczv

pre 3 godine

Žao mi je Bogdana, premalo uticaja ima na igru, a najracionalniji je. Nadam se ni da Kokoškov nema uticaja na ovo što gledamo, već da je zapravo u ulozi 'Bogdana stručnog štaba Kingsa', jer u suprotnom nisam optimista po pitanju reprezentacije.

Bjelica više nije za NBA, ali makar igra rezonski za razliku od ostalih sličnih beznačajnih statista u Sakramentu.
(Agilni, 03. avgust 2020 01:28)

Da bas je racionalan evo pocelo drugo poluvreme im 2-9...

petarczv

pre 3 godine

@petarczv Koliko se vidi da si trol i nerealan lik da to nije normalno. Pogledao sam poslednjih 7 min druge cetvrtine, Bogdan nijednom nije sutnuo na kos, tako da to tvoje silovanje odmah pada u vodu. Tragicno je sto je bar 5x mogao da dobije loptu ali se ostatak ekipe odlucivao za neke nerezonske suteve, ukljucujuci Bjelicu koji je opalio s 9 metara. Kingsi ocajni, Fox prvi plej ekipe ima 2ass za 24 minuta, sta reci..
(Mateja, 03. avgust 2020 01:20)

Da ja trolujem a bogdan u prvih 4min drugog poluvremena sutnuo vec 9x... I naravno pogodio samo dva...

veverica

pre 3 godine

bogdanovic je najtalentovaniji igrac sakramenta. to je nazalost tacno. zato sakramento i jeste kanta. bogi je za evrpke pojmove igracina, ali za nba pojmove retke su ekipe gde bi mogao da bude starter, a apsolutno nigde ne bi mogao da bude u 2-3 glavna igraca.
divac je uspeo da napravi ekipu koja nema ni jednog ol star igraca (ni blizu), nema ni jednog buduceg ol star igraca (ni blizu) i nema pikove na buducim draftovima. to sta je on radio u sakramentu prethodnih godina je apsolutno za zatvor. ubedljivo najgora fransiza u nba. bez sadasnjosti i perspektive. ugasio ih je.
a smejali ste se divcu

Agilni

pre 3 godine

Hild je izgubljen u prostoru i vremenu (bukvalno, par puta nije svestan da je napad pri isteku), košarkaški IQ u minusu. On jednostavno ne sme u dribling (eventualno jedno spuštanje lopte nakon finte), ne znam kako to ne vidi niko ko treba, nego mi laici ovde...

Foks da nauči da tokom utakmice radi ono što najbolje ume (ulaz i eventualno polu-distanca) i malo da unapredi donošenje pravih odluka, ponekad uspori - biće dobar.

Žao mi je Bogdana, premalo uticaja ima na igru, a najracionalniji je. Nadam se ni da Kokoškov nema uticaja na ovo što gledamo, već da je zapravo u ulozi 'Bogdana stručnog štaba Kingsa', jer u suprotnom nisam optimista po pitanju reprezentacije.

Bjelica više nije za NBA, ali makar igra rezonski za razliku od ostalih sličnih beznačajnih statista u Sakramentu.

nista o nicemu

pre 3 godine

Isto kao što si ti racionalan sa maloumnim komentarima na račun Bogdanovića, nebitno da li odigra dobro ili loše...
Dončić je npr igračina. Poslednjih 5 utakmica šut za 3 4-24. Niko to i ne pominje. Ali je bitno vama navijačima iz predgrađa da je Bogdan šutirao 2-9 za 2. Trojke pošto su na 2-4 nisu sada bitne.
Koliko ste mizerni, Bože sačuvaj...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter pudlica, 3. avgust 2020 06:45) # Link komentara

Doncic je upravo sasuo 40 poena. Imas li bar malo srama dubrovacki trubaduru?

Aragorn

pre 3 godine

Kakav meč Boston Portland, prava košarka, ludilo. Sakramento, kao da ne žele da uđu u plej in, nezainterosovanost na nivou, Orlando opušteni, ali imaju sitem sa drugom postavom koja zna šta da radi.

Istina je surova bez obzira na sve

pre 3 godine

Bogdanovic i Bjelica jesu nasi, svi mi im zelim sve najbolje i veli amo ih vise nego sto treba. Ali oni su suvi prosek, cak i ispod proseka za nba. Ovo se pogotovu odnosi na Bogdanovic koji ne bi video nba da ga divac nije doveo i dao mu lovu koju realno ne vredi, koju bi tesko zaradio u Evropi do kraja karijere. Zato Bogdanovic treba lepo da urami Divčevu sliku i da ga slavi kao slavu onog dana kada je stavio paraf na ugovor sa sakaramentom. 😁

Bogi bot

pre 3 godine

Bogi je u seriji, svaka sledeca utakmica bolja. Njegova karakteristika je konstantnost u šutu. Nema kod njega oscilacija. Zna se jedna loša pa tri očajne. Srećom šut nadoknadi asistencijama. Nije ni čudo što ga "juri" gomila velikih timova. Treba da izabere Lejkerse ali samo da u ugovoru garantuju mesto u startnoj petorci. Takvog šutera NBA nikada nije imala! Vidi se da neko radi sa njim na šutu, verovatno Divac koji je u tom segmentu igre uvek dominirao, naročito u šutu za tri poena...

slučajni prlaznik

pre 3 godine

Luk Volton je zalutao u trenerske vode. Još prošle godine mi je bio sumnjiv ali sada sam siguran da je Luk Volton loš trener! Ubeđen sam da bi sa Jegerom, koji takođe nije vrhunski trener, uspeli da sa bore za 8. mesto i doigravanje...

Agilni

pre 3 godine

Za sve ove koji me maliciozno nazivaju stručnjakom i kojima smeta što sam napisao da je Bogdan racionalan, da, racionalan je. Nećete videti da se zaleće kao mazga na ulaz preko tri visoka igrača, nećete videti da pokušava neki nemoguć pas kroz šumu ruku, nećete videti da ignoriše slobodnog saigrača. To što vam je loš procenat šuta argument da je iracionalan i to što svakako šutira (a 13 šuteva za celu utakmicu je smešno. Foks je pre neki dan šutnuo 33 puta) - očigledno je da se ipak vi ne razumete u igru.

Apsolutno niko u Kingsima nema dobre procente šuta, proverite malo, i to nije zato što su kao šuteri loši, već zato što niko za celu utakmicu (pa ni Bogdan) ne uputi dva identična šuta nakon neke uigrane akcije. Dakle, iracionalna i neorganizovana igra skoro celog tima, igra koja se zasniva na iznuđenim rešenjima u svakom napadu. Na to dodati lošu odbranu, ponajviše Bjelice, ali i Foksa i Bogdana, ali pre svega Bjelice kojeg svi ostave na prvom koraku što dovodi do zakasnelih preuzimanja i dobijemo to što smo dobili sinoć.

Nbalive

pre 3 godine

Sacramento se mora rjesavati beskorisnih igraca tipa Bjelica,Bogdanovic koji nisu dovoljno dobri za nba,i otjerati kompletan menadzment koji je na draftu pustio Doncica(Divac)

mali grga

pre 3 godine

Sacramentu gradu bi posle Divca bilo najpametnije da proda fransizu Sijetlu i na mestu hale izgradi farmu pilića da nekako vrati pare, jer ipak to nije Srbija pa da drzava oprasta kradju i mesetarenje sa kreditima kao u partizanu.

123

pre 3 godine

@Postoji li jedan sajt sa NBA mecevima koji radi,ajde sto ne moze arena ali sta je sa ovim drugim sajtovima,nijedan ne radi kako treba.
(Mihajlo, 02. avgust 2020 22:52)
Slabo pratim NBA, vise me zanima Euroliga, al kod mene na Spectrum tv nikakvih problema s americkim prenosima. Sta ti gledas?
(White trash, 3. avgust 2020 01:31)


Ima ih koliko hoces. Najgore je kad neko ne ume da koristi Google?

http://livetv.sx/rs/eventinfo/954914_orlando_sacramento/

http://nbastreams.xyz/schedules/

Vlado

pre 3 godine

VoltRon poooonoooovoooo jase... Nista nije promenio ni za jotu da ispravi greske iz prethodne utakmice... Razbili ih opet na obrucu a onda otvorene trojke... U Evropi treneri imaju obraza pa podnesu ostavku, tamo JOK, ima da iscedi zadnji dolar ugovora dok ne dobije otkaz jer ZNA DA VISE NIKADA I NIGDE U NBA NECE BITI TRENER. Nadam se samo da je nekim ludilom Vivek bio taj koji je insistirao da se dovede VoltRon s obzriom da za sve ove godine pokusava da kopira modus operandi GSW (bezuspesno) a ovaj je vodio GSW kroz onu seriju 24 ili 25 uzastopnih pobeda kada je Ker bio bolestan. Sine onakav tim koji su pre toga spremili Mark Dzekson i Ker bi i lutka na naduvavanje vodila do rekordne sezone...

Mile

pre 3 godine

@ agilni... Daj još malo o Bogijevoj racionalnosti. Tako je dobro čitati tvoju analizu. Daj nastavak brate molim te, ja i društvo na pecanju ti se divimo. Ako moze za nas kraj Tise malo više o njegovim asistencijama. Molimo te...

Mihajlo

pre 3 godine

Postoji li jedan sajt sa NBA mecevima koji radi,ajde sto ne moze arena ali sta je sa ovim drugim sajtovima,nijedan ne radi kako treba.

Mateja

pre 3 godine

@petarczv Koliko se vidi da si trol i nerealan lik da to nije normalno. Pogledao sam poslednjih 7 min druge cetvrtine, Bogdan nijednom nije sutnuo na kos, tako da to tvoje silovanje odmah pada u vodu. Tragicno je sto je bar 5x mogao da dobije loptu ali se ostatak ekipe odlucivao za neke nerezonske suteve, ukljucujuci Bjelicu koji je opalio s 9 metara. Kingsi ocajni, Fox prvi plej ekipe ima 2ass za 24 minuta, sta reci..

statuskan

pre 3 godine

Ju, ju, ju, ala se raspisali ovi nesrećnici iz Železnika, navijači sa krizom identiteta. Još pamte ono Bogijevo klimanje glavom kada im je sipao redovno po 30 poena.
Kako vas bre nije sramota da kritikuje uspešnog sportistu. Dečko mlati milione a vi sa vašim nesrećnim životima pokušavate da dokažete vašu nebitnost!

Jon Bon Jovi

pre 3 godine

Nesto razmisljam..u svakom boljem timu ima minimum 2 superstara,pa cak i 3 ..ovaj Boston skup vrhunskih igraca koji igraju zestoku odbranu i zestok napad..Portland 3 All star igrac plus ovaj iz susjedstva sto misli da je neke druge nacije a nije..i onda dodje nas Jokic i sve ih razbije i bude sa onom grupom gradjana treci na zapadu..
Sto se ove utakmice tice zadovoljstvo je gledati Lilarda kako sipa kao kap ove trojke sa 10m
(hadvao, 02. avgust 2020 23:26) Kakav brejnstorming!Nemoj toliko da razmisljas,slosice ti se.Znaci kada Denver dobije superlativi idu Jokari a kada se izgubi onda je kriva grupa gradjana,selektor,sudije itd?

Jaran

pre 3 godine

Tako im i treba kad su sve bacili na Lilarda umesto da traze Mela, nurk the turk gadja komentatore kod onog "dodavanja". Uzasna odluka sudija, zamalo da opasno ostete Seltikse...

panter pudlica

pre 3 godine

Da bas je racionalan evo pocelo drugo poluvreme im 2-9...
(petarczv, 03. avgust 2020 01:38)

Isto kao što si ti racionalan sa maloumnim komentarima na račun Bogdanovića, nebitno da li odigra dobro ili loše...
Dončić je npr igračina. Poslednjih 5 utakmica šut za 3 4-24. Niko to i ne pominje. Ali je bitno vama navijačima iz predgrađa da je Bogdan šutirao 2-9 za 2. Trojke pošto su na 2-4 nisu sada bitne.
Koliko ste mizerni, Bože sačuvaj...

2CRAZY

pre 3 godine

Los, gori, najgori... Sakramento.

Ljudi, otkad se nastavila NBA sezona, jos nismo mogli da slavimo makar u jednoj pobedi nasih, uzdam se sad u Denver, ali i tu ce biti gusto...

Admiral

pre 3 godine

@ Prvo da trenera smene, a onda Divca. Kada to odrade mozda nesto i bude od ovog tima.
(Fri, 03. avgust 2020 02:49)

Ako te Pantic cuje, tesko tebi :-)

gle

pre 3 godine

Ne mozes sa nesrecnim foksom nista uraditi jer covek je u nekoj svojoj dimenziji provatne kosarke. Rodjace ovako se igra na ukicnom basketu. Cak i tamo bi mu lupili klempu staratiji od njega, a ovde nista.

panter pudlica

pre 3 godine

Doncic je upravo sasuo 40 poena. Imas li bar malo srama dubrovacki trubaduru?
(nista o nicemu, 03. avgust 2020 08:42)

Izvini, debilu, šta sam ja loše rekao za Dončića?
Ako ne shvataš poentu mog komentara, nemoj ni da se blamiraš ovakvim odgovorom.
Napisao sam da je Dončić igračina ako nisi prometio i da niko ne primećuje niti komentariše njegove procente. Jel ti je sada malo jasnije?

White trash

pre 3 godine

@Postoji li jedan sajt sa NBA mecevima koji radi,ajde sto ne moze arena ali sta je sa ovim drugim sajtovima,nijedan ne radi kako treba.
(Mihajlo, 02. avgust 2020 22:52)
Slabo pratim NBA, vise me zanima Euroliga, al kod mene na Spectrum tv nikakvih problema s americkim prenosima. Sta ti gledas?

BojanNS

pre 3 godine

Pored lose igre Sakramenta, pravljenje faula u napadu zbog postavljanja bloka, dodavanje u prazno ili dodavanja kod protivnikove ruke, ja sam pod utiskom da Orlandovi igraci u prvoj i pola druge cetvrtine maltene sve ubacivali. Znaci preko ruku, iz okreta, iz istrcavanja, pa cak i na kraju prve cetvrtine su pogodili sa svoje polovine. Izgledalo mi je da su bacili ves masinu ubacili bi je u kos.

bskfan

pre 3 godine

Portland nije bio favorit jer su imali nekoliko povredjenih igraca. Sada, zbog ove pauze, Portland je odjednom skoro kompletan i jak na svim pozicijama. Bekovi Lilart i CJ, centri Nurkic i Vajtsajd, cetvorke Kolins i Melo, tu je i onaj mali Trent koji je odlican suter. Da im je tu jos i Rodni Hud i Ariza imali bi jedan od najboljih timova u ligi.

hadvao

pre 3 godine

Nesto razmisljam..u svakom boljem timu ima minimum 2 superstara,pa cak i 3 ..ovaj Boston skup vrhunskih igraca koji igraju zestoku odbranu i zestok napad..Portland 3 All star igrac plus ovaj iz susjedstva sto misli da je neke druge nacije a nije..i onda dodje nas Jokic i sve ih razbije i bude sa onom grupom gradjana treci na zapadu..
Sto se ove utakmice tice zadovoljstvo je gledati Lilarda kako sipa kao kap ove trojke sa 10m

petarczv

pre 3 godine

"racionalni" bogdan kako ga nazva jedan strucnjak dole je uzeo najviše suteva u celoj ekipi... Divcu bi trebalo dozivotno da se zabrani da obavlja funkciju GM-a jer je sklopio tim za zavrsnicu EuroCupa a ne playoffa nba...

statuskan

pre 3 godine

Ju, ju, ju, ala se raspisali ovi nesrećnici iz Železnika, navijači sa krizom identiteta. Još pamte ono Bogijevo klimanje glavom kada im je sipao redovno po 30 poena.
Kako vas bre nije sramota da kritikuje uspešnog sportistu. Dečko mlati milione a vi sa vašim nesrećnim životima pokušavate da dokažete vašu nebitnost!

Jon Bon Jovi

pre 3 godine

Nesto razmisljam..u svakom boljem timu ima minimum 2 superstara,pa cak i 3 ..ovaj Boston skup vrhunskih igraca koji igraju zestoku odbranu i zestok napad..Portland 3 All star igrac plus ovaj iz susjedstva sto misli da je neke druge nacije a nije..i onda dodje nas Jokic i sve ih razbije i bude sa onom grupom gradjana treci na zapadu..
Sto se ove utakmice tice zadovoljstvo je gledati Lilarda kako sipa kao kap ove trojke sa 10m
(hadvao, 02. avgust 2020 23:26) Kakav brejnstorming!Nemoj toliko da razmisljas,slosice ti se.Znaci kada Denver dobije superlativi idu Jokari a kada se izgubi onda je kriva grupa gradjana,selektor,sudije itd?

petarczv

pre 3 godine

@petarczv Koliko se vidi da si trol i nerealan lik da to nije normalno. Pogledao sam poslednjih 7 min druge cetvrtine, Bogdan nijednom nije sutnuo na kos, tako da to tvoje silovanje odmah pada u vodu. Tragicno je sto je bar 5x mogao da dobije loptu ali se ostatak ekipe odlucivao za neke nerezonske suteve, ukljucujuci Bjelicu koji je opalio s 9 metara. Kingsi ocajni, Fox prvi plej ekipe ima 2ass za 24 minuta, sta reci..
(Mateja, 03. avgust 2020 01:20)

Da ja trolujem a bogdan u prvih 4min drugog poluvremena sutnuo vec 9x... I naravno pogodio samo dva...

Agilni

pre 3 godine

Za sve ove koji me maliciozno nazivaju stručnjakom i kojima smeta što sam napisao da je Bogdan racionalan, da, racionalan je. Nećete videti da se zaleće kao mazga na ulaz preko tri visoka igrača, nećete videti da pokušava neki nemoguć pas kroz šumu ruku, nećete videti da ignoriše slobodnog saigrača. To što vam je loš procenat šuta argument da je iracionalan i to što svakako šutira (a 13 šuteva za celu utakmicu je smešno. Foks je pre neki dan šutnuo 33 puta) - očigledno je da se ipak vi ne razumete u igru.

Apsolutno niko u Kingsima nema dobre procente šuta, proverite malo, i to nije zato što su kao šuteri loši, već zato što niko za celu utakmicu (pa ni Bogdan) ne uputi dva identična šuta nakon neke uigrane akcije. Dakle, iracionalna i neorganizovana igra skoro celog tima, igra koja se zasniva na iznuđenim rešenjima u svakom napadu. Na to dodati lošu odbranu, ponajviše Bjelice, ali i Foksa i Bogdana, ali pre svega Bjelice kojeg svi ostave na prvom koraku što dovodi do zakasnelih preuzimanja i dobijemo to što smo dobili sinoć.

Mateja

pre 3 godine

@petarczv Koliko se vidi da si trol i nerealan lik da to nije normalno. Pogledao sam poslednjih 7 min druge cetvrtine, Bogdan nijednom nije sutnuo na kos, tako da to tvoje silovanje odmah pada u vodu. Tragicno je sto je bar 5x mogao da dobije loptu ali se ostatak ekipe odlucivao za neke nerezonske suteve, ukljucujuci Bjelicu koji je opalio s 9 metara. Kingsi ocajni, Fox prvi plej ekipe ima 2ass za 24 minuta, sta reci..

A smejali ste se Divcu

pre 3 godine

Tuga od tima, ajde da prestanemo o Bogdanoviću, prosečan NBA igrač i ama baš ništa više od toga. I on i Beli da zahvale Divcu koji je ono baš zavaljao amere.

nista o nicemu

pre 3 godine

Isto kao što si ti racionalan sa maloumnim komentarima na račun Bogdanovića, nebitno da li odigra dobro ili loše...
Dončić je npr igračina. Poslednjih 5 utakmica šut za 3 4-24. Niko to i ne pominje. Ali je bitno vama navijačima iz predgrađa da je Bogdan šutirao 2-9 za 2. Trojke pošto su na 2-4 nisu sada bitne.
Koliko ste mizerni, Bože sačuvaj...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (panter pudlica, 3. avgust 2020 06:45) # Link komentara

Doncic je upravo sasuo 40 poena. Imas li bar malo srama dubrovacki trubaduru?

XXX

pre 3 godine

Od sada samo hokej gledam, još uvek ne mešaju politiku u sport, ispoštuju himnu i zastavu; ovo ostalo su sve licemeri sa debelim bankovnim računima i “brigom” za jednakost.

petarczv

pre 3 godine

Žao mi je Bogdana, premalo uticaja ima na igru, a najracionalniji je. Nadam se ni da Kokoškov nema uticaja na ovo što gledamo, već da je zapravo u ulozi 'Bogdana stručnog štaba Kingsa', jer u suprotnom nisam optimista po pitanju reprezentacije.

Bjelica više nije za NBA, ali makar igra rezonski za razliku od ostalih sličnih beznačajnih statista u Sakramentu.
(Agilni, 03. avgust 2020 01:28)

Da bas je racionalan evo pocelo drugo poluvreme im 2-9...

panter pudlica

pre 3 godine

Da bas je racionalan evo pocelo drugo poluvreme im 2-9...
(petarczv, 03. avgust 2020 01:38)

Isto kao što si ti racionalan sa maloumnim komentarima na račun Bogdanovića, nebitno da li odigra dobro ili loše...
Dončić je npr igračina. Poslednjih 5 utakmica šut za 3 4-24. Niko to i ne pominje. Ali je bitno vama navijačima iz predgrađa da je Bogdan šutirao 2-9 za 2. Trojke pošto su na 2-4 nisu sada bitne.
Koliko ste mizerni, Bože sačuvaj...

Nbalive

pre 3 godine

Sacramento se mora rjesavati beskorisnih igraca tipa Bjelica,Bogdanovic koji nisu dovoljno dobri za nba,i otjerati kompletan menadzment koji je na draftu pustio Doncica(Divac)

Agilni

pre 3 godine

Hild je izgubljen u prostoru i vremenu (bukvalno, par puta nije svestan da je napad pri isteku), košarkaški IQ u minusu. On jednostavno ne sme u dribling (eventualno jedno spuštanje lopte nakon finte), ne znam kako to ne vidi niko ko treba, nego mi laici ovde...

Foks da nauči da tokom utakmice radi ono što najbolje ume (ulaz i eventualno polu-distanca) i malo da unapredi donošenje pravih odluka, ponekad uspori - biće dobar.

Žao mi je Bogdana, premalo uticaja ima na igru, a najracionalniji je. Nadam se ni da Kokoškov nema uticaja na ovo što gledamo, već da je zapravo u ulozi 'Bogdana stručnog štaba Kingsa', jer u suprotnom nisam optimista po pitanju reprezentacije.

Bjelica više nije za NBA, ali makar igra rezonski za razliku od ostalih sličnih beznačajnih statista u Sakramentu.

Jaran

pre 3 godine

Tako im i treba kad su sve bacili na Lilarda umesto da traze Mela, nurk the turk gadja komentatore kod onog "dodavanja". Uzasna odluka sudija, zamalo da opasno ostete Seltikse...

Bogi bot

pre 3 godine

Bogi je u seriji, svaka sledeca utakmica bolja. Njegova karakteristika je konstantnost u šutu. Nema kod njega oscilacija. Zna se jedna loša pa tri očajne. Srećom šut nadoknadi asistencijama. Nije ni čudo što ga "juri" gomila velikih timova. Treba da izabere Lejkerse ali samo da u ugovoru garantuju mesto u startnoj petorci. Takvog šutera NBA nikada nije imala! Vidi se da neko radi sa njim na šutu, verovatno Divac koji je u tom segmentu igre uvek dominirao, naročito u šutu za tri poena...

MIXY

pre 3 godine

Nurkic opasan igrac, nema sta.. Ali mnogo prosta stvar kad imas 2 all stara u ekipu, Lillard neverovatan plej.. Uspeo i Mason Plamlija da napravi da lici na kosarkasa.. Nurkic svetlosnu godinu ispred njega, ali tu pokazuje koliko je Jokic bolji jer je on uspeo ovakav Denver da prebaci iz smesne fransize u elitnu! Jokic da ima pleja ko Lilarda, laganeze bi kidao 25-10-8 po mecu! Inace Jokic po meni najbolje PnR igrao sa matorim Nelsonom jer ovaj imao osecaj za igru naspram Marija, Montea i ostale u Denveru.. Jbg, kad pravis od sutera u pleja nije lako, ili znas i imas osecaj za igru i dodavanja ili nemas

gle

pre 3 godine

Ne mozes sa nesrecnim foksom nista uraditi jer covek je u nekoj svojoj dimenziji provatne kosarke. Rodjace ovako se igra na ukicnom basketu. Cak i tamo bi mu lupili klempu staratiji od njega, a ovde nista.

panter pudlica

pre 3 godine

Doncic je upravo sasuo 40 poena. Imas li bar malo srama dubrovacki trubaduru?
(nista o nicemu, 03. avgust 2020 08:42)

Izvini, debilu, šta sam ja loše rekao za Dončića?
Ako ne shvataš poentu mog komentara, nemoj ni da se blamiraš ovakvim odgovorom.
Napisao sam da je Dončić igračina ako nisi prometio i da niko ne primećuje niti komentariše njegove procente. Jel ti je sada malo jasnije?

Istina je surova bez obzira na sve

pre 3 godine

Bogdanovic i Bjelica jesu nasi, svi mi im zelim sve najbolje i veli amo ih vise nego sto treba. Ali oni su suvi prosek, cak i ispod proseka za nba. Ovo se pogotovu odnosi na Bogdanovic koji ne bi video nba da ga divac nije doveo i dao mu lovu koju realno ne vredi, koju bi tesko zaradio u Evropi do kraja karijere. Zato Bogdanovic treba lepo da urami Divčevu sliku i da ga slavi kao slavu onog dana kada je stavio paraf na ugovor sa sakaramentom. 😁

mali grga

pre 3 godine

Sacramentu gradu bi posle Divca bilo najpametnije da proda fransizu Sijetlu i na mestu hale izgradi farmu pilića da nekako vrati pare, jer ipak to nije Srbija pa da drzava oprasta kradju i mesetarenje sa kreditima kao u partizanu.

Blue moon 2124

pre 3 godine

Kakva utakmica!!!!! Tejtum,Lilard,Nurkic,Trent sedam trojki, Braun sta reci za drugo poluvreme. I posle citas evroliga ne moze da se igra bla bla bla, igraci ne mogu dugo su bez treninga bla bla sve su to glupi izgovori, jos jednom strasna utakmica.

White trash

pre 3 godine

@Postoji li jedan sajt sa NBA mecevima koji radi,ajde sto ne moze arena ali sta je sa ovim drugim sajtovima,nijedan ne radi kako treba.
(Mihajlo, 02. avgust 2020 22:52)
Slabo pratim NBA, vise me zanima Euroliga, al kod mene na Spectrum tv nikakvih problema s americkim prenosima. Sta ti gledas?

123

pre 3 godine

@Postoji li jedan sajt sa NBA mecevima koji radi,ajde sto ne moze arena ali sta je sa ovim drugim sajtovima,nijedan ne radi kako treba.
(Mihajlo, 02. avgust 2020 22:52)
Slabo pratim NBA, vise me zanima Euroliga, al kod mene na Spectrum tv nikakvih problema s americkim prenosima. Sta ti gledas?
(White trash, 3. avgust 2020 01:31)


Ima ih koliko hoces. Najgore je kad neko ne ume da koristi Google?

http://livetv.sx/rs/eventinfo/954914_orlando_sacramento/

http://nbastreams.xyz/schedules/

Mihajlo

pre 3 godine

Postoji li jedan sajt sa NBA mecevima koji radi,ajde sto ne moze arena ali sta je sa ovim drugim sajtovima,nijedan ne radi kako treba.

Lars

pre 3 godine

Ako spuste na manje od 15 do poluvremena, mozda izgube sa 30 razlike! ;)
Sacramento je zalutao u Orlando, jasno se vidi da im tamo nije mesto.

veverica

pre 3 godine

bogdanovic je najtalentovaniji igrac sakramenta. to je nazalost tacno. zato sakramento i jeste kanta. bogi je za evrpke pojmove igracina, ali za nba pojmove retke su ekipe gde bi mogao da bude starter, a apsolutno nigde ne bi mogao da bude u 2-3 glavna igraca.
divac je uspeo da napravi ekipu koja nema ni jednog ol star igraca (ni blizu), nema ni jednog buduceg ol star igraca (ni blizu) i nema pikove na buducim draftovima. to sta je on radio u sakramentu prethodnih godina je apsolutno za zatvor. ubedljivo najgora fransiza u nba. bez sadasnjosti i perspektive. ugasio ih je.
a smejali ste se divcu

Stefan

pre 3 godine

Au kakav mec Bostona i Portlanda!
Vrshunska kosarka, odlicni potezi i na kraju ipak zasluzena pobeda Seltiksa.
Braun vredi svake pare, to je pokazao u zadnjoj cetvrtini. Skola kosarke Tejtuma. Covek da je bacio frizider u prvom poluvremenu usao bi u kos, a u drugom lomljenje igraca Portlanda i Kolins koji je vrlo vjerovatno vec sada kod nekog ortopeda.
Nurkic i Lilard fantasticni. Dame time 30 poena i nestvarnih 16 asistencija.
Sve u svemu odlicna kosarkaska predstava, sigurno dostojna play-off utakmice i jos Edin i Kole su samo upotpunili 2 i po' sta vrhunske kosarke.

petarczv

pre 3 godine

Postoji li jedan sajt sa NBA mecevima koji radi,ajde sto ne moze arena ali sta je sa ovim drugim sajtovima,nijedan ne radi kako treba.
(Mihajlo, 02. avgust 2020 22:52)

nbastreams.xyz

HD slika i gledas kao na kablovskoj nema da secne...

Aragorn

pre 3 godine

Kakav meč Boston Portland, prava košarka, ludilo. Sakramento, kao da ne žele da uđu u plej in, nezainterosovanost na nivou, Orlando opušteni, ali imaju sitem sa drugom postavom koja zna šta da radi.

2CRAZY

pre 3 godine

Los, gori, najgori... Sakramento.

Ljudi, otkad se nastavila NBA sezona, jos nismo mogli da slavimo makar u jednoj pobedi nasih, uzdam se sad u Denver, ali i tu ce biti gusto...

Vlado

pre 3 godine

VoltRon poooonoooovoooo jase... Nista nije promenio ni za jotu da ispravi greske iz prethodne utakmice... Razbili ih opet na obrucu a onda otvorene trojke... U Evropi treneri imaju obraza pa podnesu ostavku, tamo JOK, ima da iscedi zadnji dolar ugovora dok ne dobije otkaz jer ZNA DA VISE NIKADA I NIGDE U NBA NECE BITI TRENER. Nadam se samo da je nekim ludilom Vivek bio taj koji je insistirao da se dovede VoltRon s obzriom da za sve ove godine pokusava da kopira modus operandi GSW (bezuspesno) a ovaj je vodio GSW kroz onu seriju 24 ili 25 uzastopnih pobeda kada je Ker bio bolestan. Sine onakav tim koji su pre toga spremili Mark Dzekson i Ker bi i lutka na naduvavanje vodila do rekordne sezone...

Mile

pre 3 godine

@ agilni... Daj još malo o Bogijevoj racionalnosti. Tako je dobro čitati tvoju analizu. Daj nastavak brate molim te, ja i društvo na pecanju ti se divimo. Ako moze za nas kraj Tise malo više o njegovim asistencijama. Molimo te...

slučajni prlaznik

pre 3 godine

Luk Volton je zalutao u trenerske vode. Još prošle godine mi je bio sumnjiv ali sada sam siguran da je Luk Volton loš trener! Ubeđen sam da bi sa Jegerom, koji takođe nije vrhunski trener, uspeli da sa bore za 8. mesto i doigravanje...

Admiral

pre 3 godine

@ Prvo da trenera smene, a onda Divca. Kada to odrade mozda nesto i bude od ovog tima.
(Fri, 03. avgust 2020 02:49)

Ako te Pantic cuje, tesko tebi :-)

BojanNS

pre 3 godine

Pored lose igre Sakramenta, pravljenje faula u napadu zbog postavljanja bloka, dodavanje u prazno ili dodavanja kod protivnikove ruke, ja sam pod utiskom da Orlandovi igraci u prvoj i pola druge cetvrtine maltene sve ubacivali. Znaci preko ruku, iz okreta, iz istrcavanja, pa cak i na kraju prve cetvrtine su pogodili sa svoje polovine. Izgledalo mi je da su bacili ves masinu ubacili bi je u kos.

bskfan

pre 3 godine

Portland nije bio favorit jer su imali nekoliko povredjenih igraca. Sada, zbog ove pauze, Portland je odjednom skoro kompletan i jak na svim pozicijama. Bekovi Lilart i CJ, centri Nurkic i Vajtsajd, cetvorke Kolins i Melo, tu je i onaj mali Trent koji je odlican suter. Da im je tu jos i Rodni Hud i Ariza imali bi jedan od najboljih timova u ligi.