Subota, 01.08.2020.

08:44

Mesi napušta Barselonu u poslu od 260.000.000€?

Lionel Mesi, zvanično najbolji fudbaler sveta, ovog leta mogao bi da napusti Barselonu.

Izvor: MS

Mesi napušta Barselonu u poslu od 260.000.000€? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

El Clasico

pre 3 godine

(Nedim Hodžić, 1. avgust 2020 19:18)

Aha. Sad su ti i asistencije bitne :D

Statisticki gledano Mesi je najbolji igrac Barselone u 95% utakmica pa sta sad? To je bio i protiv Rome i protiv Juventusa kada su igrali.

Ronaldo 2015 dao 2 gola, jedan iz penala i jedan gotov sa linije. Mene bi bilo sramota i napisati da je dao 2 gola :D

Zar nije Mesi u prvoj utakmici protiv Juventusa namestio 2 zicera? Jedan Suarezu i jedan Iniesti? Drugu utakmicu zbog posla nisam ni gledao tako da ti tu ne mogu nista reci

Hames bolji playmaker od Mesija zbog toga? :D A zasto Ronaldo nije dao gol protiv Napolija? Bice da je Ramos bolji strelac od Ronalda :)

Inter je ekipa koja uglavnom ima posed lopte barem 60%. Jedino su u zadnje 2-3 utakmice izgubili posed lopte.

A realno gledano Mesi zna napraviti dupli pas samo sa Suarezom, zapravo Mesi zna napraviti sa svakim samo sto oni ne znaju vratiti mu loptu na vreme...

Kakve veze ima sta je Perez rekao Del Boskeu 2003 godine :D Znas li ti kada je to bilo? :D Pre 17 godina lol secas li se ti izjave Zidana od pre 2 godine da mu je liga vaznija cak i od LŠ? :)

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 18:59)

u tom mecu protiv Napolija asistirao Kroosu za drugi gol.protiv Juventusa u revansu statisticki gledano najbolji igrac Reala jer je namestio zicer i onu sansu koja je prethodila penalu. 2015 dao 2 gola za razliku od Messija koji je promasio ceo gol sa peterca 2017 u revansu... sto Messi nije namestio neku sansu sa 20 cm protiv Juventusa ako vec nije mogao da postigne gol? bice da je Hames bolji playmaker. :)

Inter je ekipa koja ima uglavnom ne vise od 40% poseda lopta dok sami ofanzivni igraci imaju malo kontakata sa loptom. pa realno Messi koji zavisi od duplog pasa se nece sastaviti.

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 18:59)

secas se ti nedime onoga sto je Perez rekao Del Boskeu mislim 2003? ona glasi ne interesuje me prvenstvo Spanije,doveo sam najbolje igrace da bi pokorio Evropu.

Sumadinac

pre 3 godine

Ovu glupu vest da pale maštu pojedinci a sam samo na ovom sajtu pročitao. Kolko iole malo čitam vesti iz sporta jedino što je sigurno da će Messi ostati u Barseloni do završetka karijere a potom da se vrati na god dana u svoju Argentina za prvi klub gde je i počeo

Baki

pre 3 godine

Da li je moguće da se i dalje Mesi navodi kao najbolji igrač na svetu.
Prvo čovek je sam priznao, što iskreno nikad nisam očekivao, mada meni nikad nije bilo dileme, da je CR najbolji igrač sveta, a po svemu i svih vremena. Imate na you tubu intervju Mesi o CR-u(9min.35 sec.) posle čega svima treba da bude sve jasno. Ako i posle toga ne bude, žao mi je.Jedini potpuno kompletan igrač, koji je fenomenalan u svakom segmentu igre je CR...Inače na spomenutom snimku se sve vidi!!!

El Clasico

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 16:09)

Sto onda racunas ako nema potrebe? :) Neki dan si racunao Ronaldove golove protiv Dortmunda i u grupi iako im je samo 2 gola dao u nokaut fazi.

I kako je Ronaldo pogadjao uvek protiv Italijanskih klubova? :) Gde je bio protiv Napolija u osminifinala one sezone kada je ih je Ramos spasio? Gde je bio protiv Juventusa 2018 u drugoj utakmici? Dao gol iz penala u 97 minuti? lol gde je bio protiv Juventusa 2015 kada je Real ispao? U prvoj dao gol sa 20cm i kada je gol bio prazan, a u drugoj opet iz penala? I to je najbolji igrac na svetu? lol

Zasto bi Mesi gledao Ronaldove trofeje LŠ kada ima svoje? :) Bas je Mesi pre 5-6 dana objavio sliku na Instagramu kako gleda utakmicu i svoj gol u finalu LŠ protiv Junajteda 2011.

Razlika izmedju njih dvojice je sto je Mesi u isto vreme osvajao i trofeje LŠ i La Lige dok je Ronaldo osvajao samo LŠ :)

Ja bi bas voleo da predje u Inter pa da opet ponizava Ronalda kao sto je to radio 9 godina dok je ovaj bio u Realu. Za to vreme Mesi je dobio 7 nagrada za najboljeg igraca lige, a Ronaldo samo 1 :D

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(Dzoni, 1. avgust 2020 17:41)

dokazati se u ligi znaci da pokazes da mozes da igras tamo. sam plasman u nacionalnom prvenstvu odavno vise nista ne znaci od kad su uveli novi format u LS.

Smeško

pre 3 godine

U vreme ovakve svetske epidemije, gladi, pandemije, haosa, dugova davati ovolike pare poluintelktima koji trče za loptom je u najmanju ruku zločin.

El Clasico

pre 3 godine

(Nedim Hodžić, 1. avgust 2020 16:43)

Taj propali Milan pobedi Barsu sa 2-0 u prvoj utakmici i osvoje titule lige :) To je bila zadnja titula pre dominacije Juventusa. I interesantno je da ti Ronaldu uvek racunas golove u grupi protiv najjacih klubova dok Mesiju ne :)

A koliko je La Liga nebitno takmicenje videlo se ove sezone po slavlju igraca Reala zbog osvojenog trofeja :)

A bilo bi lepo da Mesi ode u Inter pa da opet bude Ronaldova nocna mora :)

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 16:09)

nemam potrebe da racunam, Ronaldo uvek i svuda pogadjao protiv Italijanskih timova.

a Messi bolje da ne gleda sa te blizine Ronaldove trofeje LS kao prethodnih godina.bolje da ostane u Barsi,bezveze ima ceo svet da mu se smeje.

Dzoni

pre 3 godine

P.S. La Liga je nebitno takmicenje, dzabe se hvatas za nju kad tu titulu niko ne pamti. inace bilo bi lepo da Messi dodje u Inter da ceo svet vidi kakva je Leo prevara.
(Nedim Hodžić, 1. avgust 2020 16:43

Kako se to onda Ronaldo "dokazao" u Italiji ako su nacionalne lige nebitne?:) Nije osvojio LS!? Ah da, dvostruki arsini misa mu njegovog:)). Ronaldo se "dokazao" u Italijanskoi ligi u klubu koji je i bez njega 7x za redom bio sampion, mnogo bitno takmicenje, ali spanska liga je skroz nebitna, koja je usput receno mnogo jaca zadnjih 10 ak god, gde je dobijao redovno po usima od Mesija u direktnim okrsajima:)). Ali dobro, razumem ja tebe. Detinjstvo skroz unisteno, dodji i isplaci nam se, istresi, uvek si dobrodosao:))

123

pre 3 godine

Nece taj nigde
Nebi imao saigraca da valja,
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kaiser, 1. avgust 2020 16:45)


Slazem se. Ceo zivot jedna liga.

El Clasico

pre 3 godine

(Milan, 1. avgust 2020 12:24)

Ronaldo uspesniji od Mesija? Da, bas je se naosvajao titula Primere pored njega hehe lako mu je sada u Italiji gde nema Mesija :)

Leonardo

pre 3 godine

Kakvo uzaludno bacanje para na potrošene igrače. Razumem i marketing i sve, ali fudbal se igra na terenu, a ovo je tipičan EPP..

Mister

pre 3 godine

Za one koje pisu o parama koliko fudbaleri zaradjuju...Momci samo oko 5000 fudbaleri u Evropi zaradjuju vece plaate od 500K, i to maksimum 10 godina u svojoj karieri.
U Evropi ima stotina hiljada kafana ciji vlasnici u milioneri i koje kakve razni biznisi i imaju karieru celog zivota...Fudbaler za da zaradjuje 500K na 20 godina, neophodno je 12 godina pre toga da svaki dan posveti minimum 3 sata dnevno za da ide na trening, trenira i vrati se...Znaci 12 godina, svaki dan! Kada neko bi posvetio 12 godina x 3 sata naucio bi najmanje 12 jezika ili zavrsio 3 doktorata.

Sto se tice Mesija, nema dileme da Messi ide iz Barcelone na kraju ove godine, ili na kraju sledece i da u Barceloni dolazi Zavi da pravi novu Barsu bez Mesija, Suareza, Pikea i Busketsa...Jednostavno ovako vise nemoze i to je jasno svima!
Mesi zaradjuje 50M, placa porez 50% u Spaniji, to je 25M godisnje...To je najbolji fudbaler u Istoriji...Koliko god da zaradjuje, nije vazno!

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 16:09)

pa sve golove i asistencije Messi je imao u grupi protiv Rome i propalog Milana nakon zlatne generacije.

P.S. La Liga je nebitno takmicenje, dzabe se hvatas za nju kad tu titulu niko ne pamti. inace bilo bi lepo da Messi dodje u Inter da ceo svet vidi kakva je Leo prevara.

El Clasico

pre 3 godine

(Nedim Hodžić, 1. avgust 2020 14:49)

Ajde sada zbroji sve one golove i asistencije koje je Mesi imao u utakmicama protiv Milana, Juventusa, Rome :)

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(Malkom, 1. avgust 2020 12:29)

2010 se nije video protiv Intera,2015 i 2017 protiv Juventusa,2018 protiv Rome,sad protiv Napolija... vidim kako ih je sve razbucao.

Milan

pre 3 godine

Mesijev problem je što bi da bude i gazda i tener i igrač a to ne ide. Ronaldo je slabiji igrač ali je 100% koncentrisan na terenu na rezultate i zato uspešniji.

Malkom

pre 3 godine

Ako ode u Italiju, bice to velika mrlja na karijeri. Ubice ga u pojam italijanske odbrane. On onako sitan nije navikao na italijanski fudbal, gde lome kosti takvima.
(kip, 01. avgust 2020 11:16)

Stvarno ne mogu da verujem da postoje i ovakvi komentari. Pa čoveče, ne igra on u belgijskoj ligi. Igra svake godine s najjačim italijanskim klubovima i uglavom ih razbuca. Problem samo može biti u njegovim godinama i u činjenici da je već dobrim delom istrošen. Mada, magija je još tu.

76er

pre 3 godine

Novinarima očigledno nikad neće biti jasno ili ne žele da im bude jasno. Mesi nikad neće napustiti Barselonu, ni da mu ponude milijardu evra. On je gori po tom pitanju od Totija. Onog trenutka kada Barselona jasno i glasno bude rekla da im Mesi više nije potreban, Mesi će završiti karijeru.
(Djoksa, 01. avgust 2020 10:49)

Nemoj trcati pred rudu i sacekaj da vidis kako ce se zavrsiti.

Тарми Рићми

pre 3 godine

Сваке године иста прича, Меси као незадовољан, те управом, те резултатима, пар клубова га тражи, он добије још већу плату у Барселони и никад не оде. Тако ће бити и ове године, као и следеће...

adriano_galliani

pre 3 godine

To bi Messiju bila teska mrlja u karijeri. Cuj Inter? Pa ako vec ides iz Barcelone u Italiju onda ides u Milan ne u neki trece razredni klub koji nikad nista vazno ne osvaja!!!

deda

pre 3 godine

fudbal se igra jos samo na livadama, parkinzima, pesku, sve ostalo igra se za stolom i glavni igraci su znani i neznani fondovi i likovi koji stoje iza njih..
zato je sve moguce..

kip

pre 3 godine

Ako ode u Italiju, bice to velika mrlja na karijeri. Ubice ga u pojam italijanske odbrane. On onako sitan nije navikao na italijanski fudbal, gde lome kosti takvima.

Djoksa

pre 3 godine

Novinarima očigledno nikad neće biti jasno ili ne žele da im bude jasno. Mesi nikad neće napustiti Barselonu, ni da mu ponude milijardu evra. On je gori po tom pitanju od Totija. Onog trenutka kada Barselona jasno i glasno bude rekla da im Mesi više nije potreban, Mesi će završiti karijeru.

trtmrt

pre 3 godine

Svijet ide definitivno dodjavola
260 miliona € za zezu a plata vrhunskog doktora oko 12.000-20.000€ i to mozda na zapadu

Treba corona da pocisti malo bolje ....

rex

pre 3 godine

zato ne volim moderan fudbal, imas ronalda koj igra da ga svi znaju iz real madrida, i sad igra protiv njih u ls. tako ce biti i sa mesijem, igra ceo zivot za barsu i sledecu sezonu ima da im zabija golove. 0 lojalnosti, samo pare. fudbalski klubovi su krenuli kao par momaka iz kraja igra u lokalnom klubu. ides da gledas klince iz kraja koje znas kako igraju protvi nekog drugog kraja............

Dok

pre 3 godine

Prelepi dres, ali se ne mogu setiti na koju ekipu me asocira, šteta što su ga promenili za sezonu 2020/21.
(Freddy, 01. avgust 2020 09:22)

Shvatili su da je gubitnički pa su ga promenili.

Petar

pre 3 godine

Ovaj decko nece napustati Barsu, uvek krenu takve price, te mala mu plata, te ne valja mu trener, ne valja mu predsednik, ne valja mu la liga..a ostaje i ostaje. A i kad bi presao to bi bio neki PSG ili City da pored para dobije i neki strasan tim a ne raspali Inter za koga je i Atalanta Real Madrid

Siki

pre 3 godine

I posle se pitamo kakav je ovo svet, kada nepismeni fudbaler toliko para zaradjuje, i to ko zna koliko vise od obicnog doktora.
Hleba i igara. Nismo daleko odmakli od vremena Rimskog carstva.

Dragan

pre 3 godine

Muka mi je kad pročitam da jedan fudbaler zaradi 260.000 000 eu, a ja bato pod skafanderom u covid za smešne pare. Ima i jačih, Bezos 13 milijardi obrnuo za dan. Gde ide ovaj svet? Stvarno je degutantno!

mm

pre 3 godine

Mesijeva klauzula za izlazak iz ugovora vazi za "egzoticne" klubove, tipa arapi, kinezi, mls, njegov njuels... Za sve ove jake klubove iz evrope to ne vazi.
(nikola1992, 01. avgust 2020 09:56)

Ističe mu taj ugovor...

Bocko

pre 3 godine

Vidim da se javljaju ljudi i komentarisu u fazonu kao da ce Mesi da zaradi tih 260 miliona evra. Zar je toliko tesko shvatiti da bi u slucaju transfera taj novac zaradila Barselona ?

Milan

pre 3 godine

Mesiju bi bilo najbolje da ode iz Barselone jer sa njima i zbog one glupe uprave sigurno vise nikad nece osvojiti LŠ. Idi druze u Bajern ili Siti osvoji jos 1 ili 2 LŠ i povuci se iz fudbala kao gospodin.

konto

pre 3 godine

Platiti fudbalera od 33 godine četvrt milijarde evra u vreme ovakve krize uzrokovane pandemijom je totalno ludilo! Uprkos tome što sam svestan da je ova vest patka i uprkos tome što je u pitanju možda i najbolji fudbaler svih vremena ne mogu da izdržim a da se ne iznerviram. A iznerviram se zato što znam da me ovakva vest ne bi ni iznenadila previše. Upravo sam se setio da su zaista neki pikači lopte i plaćeni preko 200 miliona - onaj žgoljavi što blajha kosu u plavo i onaj što je brz ko metak... Bože me sačuvaj!

Tema

pre 3 godine

Nema od toga nista.Novinarska patka. Kralj najveci ikada zavrsava u Barseloni. Kasnije sa Cavijom i Pikeom ce ciniti menadzerski tim u upravi kluba i stvarati novu Barsu. Samo da ovaj Perezov covek u Barsi onaj coravi Bartomeu napusti klub. Ono je zlo za ekipu. Imam osecaj da je lik tu da unisti Barsu sa svojim upravljanjem i pogresnom politikom vodjenja kluba.

Ivan

pre 3 godine

Sigurno je razočaran potezima uprave ali ne bi trebao da zaboravi da je upravo Barselona taaa kojoj sve je dužan mada ruku ma srce dao joj je sve i da pređe u Inter niko mu apsolutna ništa ne bi zamjerio.

Tajne detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Veza je niko drugi do najveci fudbalski transfer mag ikada, legendarni Bepe Marota. Posto se sad on pita za transfere u Interu ovo uopste ne deluje ne moguce.

:D

pre 3 godine

Konačno da nađu pravu zamenu za Dekija i "skinu" Juventus posle 9 godina, dosta je bilo !
(Boris Banović, 01. avgust 2020 09:21)

Čuj njega. Mesi zamjena za Dekija:D

Nedeljko

pre 3 godine

Još malo pa će Arapi i Kinezi pokupovati sve klubove iz liga petica. Jedni ne znaju šta će sa silnim petrodolarima, a drugi od preko milijardu ljudi ne mogu skupiti 11 solidnih balvana za reprezentaciju

nikola1992

pre 3 godine

Mesijeva klauzula za izlazak iz ugovora vazi za "egzoticne" klubove, tipa arapi, kinezi, mls, njegov njuels... Za sve ove jake klubove iz evrope to ne vazi.

Nedeljko

pre 3 godine

Još malo pa će Arapi i Kinezi pokupovati sve klubove iz liga petica. Jedni ne znaju šta će sa silnim petrodolarima, a drugi od preko milijardu ljudi ne mogu skupiti 11 solidnih balvana za reprezentaciju

:D

pre 3 godine

Konačno da nađu pravu zamenu za Dekija i "skinu" Juventus posle 9 godina, dosta je bilo !
(Boris Banović, 01. avgust 2020 09:21)

Čuj njega. Mesi zamjena za Dekija:D

konto

pre 3 godine

Platiti fudbalera od 33 godine četvrt milijarde evra u vreme ovakve krize uzrokovane pandemijom je totalno ludilo! Uprkos tome što sam svestan da je ova vest patka i uprkos tome što je u pitanju možda i najbolji fudbaler svih vremena ne mogu da izdržim a da se ne iznerviram. A iznerviram se zato što znam da me ovakva vest ne bi ni iznenadila previše. Upravo sam se setio da su zaista neki pikači lopte i plaćeni preko 200 miliona - onaj žgoljavi što blajha kosu u plavo i onaj što je brz ko metak... Bože me sačuvaj!

Dragan

pre 3 godine

Muka mi je kad pročitam da jedan fudbaler zaradi 260.000 000 eu, a ja bato pod skafanderom u covid za smešne pare. Ima i jačih, Bezos 13 milijardi obrnuo za dan. Gde ide ovaj svet? Stvarno je degutantno!

Malkom

pre 3 godine

Ako ode u Italiju, bice to velika mrlja na karijeri. Ubice ga u pojam italijanske odbrane. On onako sitan nije navikao na italijanski fudbal, gde lome kosti takvima.
(kip, 01. avgust 2020 11:16)

Stvarno ne mogu da verujem da postoje i ovakvi komentari. Pa čoveče, ne igra on u belgijskoj ligi. Igra svake godine s najjačim italijanskim klubovima i uglavom ih razbuca. Problem samo može biti u njegovim godinama i u činjenici da je već dobrim delom istrošen. Mada, magija je još tu.

Siki

pre 3 godine

I posle se pitamo kakav je ovo svet, kada nepismeni fudbaler toliko para zaradjuje, i to ko zna koliko vise od obicnog doktora.
Hleba i igara. Nismo daleko odmakli od vremena Rimskog carstva.

Petar

pre 3 godine

Ovaj decko nece napustati Barsu, uvek krenu takve price, te mala mu plata, te ne valja mu trener, ne valja mu predsednik, ne valja mu la liga..a ostaje i ostaje. A i kad bi presao to bi bio neki PSG ili City da pored para dobije i neki strasan tim a ne raspali Inter za koga je i Atalanta Real Madrid

Тарми Рићми

pre 3 godine

Сваке године иста прича, Меси као незадовољан, те управом, те резултатима, пар клубова га тражи, он добије још већу плату у Барселони и никад не оде. Тако ће бити и ове године, као и следеће...

mm

pre 3 godine

Mesijeva klauzula za izlazak iz ugovora vazi za "egzoticne" klubove, tipa arapi, kinezi, mls, njegov njuels... Za sve ove jake klubove iz evrope to ne vazi.
(nikola1992, 01. avgust 2020 09:56)

Ističe mu taj ugovor...

76er

pre 3 godine

Novinarima očigledno nikad neće biti jasno ili ne žele da im bude jasno. Mesi nikad neće napustiti Barselonu, ni da mu ponude milijardu evra. On je gori po tom pitanju od Totija. Onog trenutka kada Barselona jasno i glasno bude rekla da im Mesi više nije potreban, Mesi će završiti karijeru.
(Djoksa, 01. avgust 2020 10:49)

Nemoj trcati pred rudu i sacekaj da vidis kako ce se zavrsiti.

nikola1992

pre 3 godine

Mesijeva klauzula za izlazak iz ugovora vazi za "egzoticne" klubove, tipa arapi, kinezi, mls, njegov njuels... Za sve ove jake klubove iz evrope to ne vazi.

Dok

pre 3 godine

Prelepi dres, ali se ne mogu setiti na koju ekipu me asocira, šteta što su ga promenili za sezonu 2020/21.
(Freddy, 01. avgust 2020 09:22)

Shvatili su da je gubitnički pa su ga promenili.

trtmrt

pre 3 godine

Svijet ide definitivno dodjavola
260 miliona € za zezu a plata vrhunskog doktora oko 12.000-20.000€ i to mozda na zapadu

Treba corona da pocisti malo bolje ....

Ivan

pre 3 godine

Sigurno je razočaran potezima uprave ali ne bi trebao da zaboravi da je upravo Barselona taaa kojoj sve je dužan mada ruku ma srce dao joj je sve i da pređe u Inter niko mu apsolutna ništa ne bi zamjerio.

deda

pre 3 godine

fudbal se igra jos samo na livadama, parkinzima, pesku, sve ostalo igra se za stolom i glavni igraci su znani i neznani fondovi i likovi koji stoje iza njih..
zato je sve moguce..

Djoksa

pre 3 godine

Novinarima očigledno nikad neće biti jasno ili ne žele da im bude jasno. Mesi nikad neće napustiti Barselonu, ni da mu ponude milijardu evra. On je gori po tom pitanju od Totija. Onog trenutka kada Barselona jasno i glasno bude rekla da im Mesi više nije potreban, Mesi će završiti karijeru.

kip

pre 3 godine

Ako ode u Italiju, bice to velika mrlja na karijeri. Ubice ga u pojam italijanske odbrane. On onako sitan nije navikao na italijanski fudbal, gde lome kosti takvima.

Tema

pre 3 godine

Nema od toga nista.Novinarska patka. Kralj najveci ikada zavrsava u Barseloni. Kasnije sa Cavijom i Pikeom ce ciniti menadzerski tim u upravi kluba i stvarati novu Barsu. Samo da ovaj Perezov covek u Barsi onaj coravi Bartomeu napusti klub. Ono je zlo za ekipu. Imam osecaj da je lik tu da unisti Barsu sa svojim upravljanjem i pogresnom politikom vodjenja kluba.

Milan

pre 3 godine

Mesiju bi bilo najbolje da ode iz Barselone jer sa njima i zbog one glupe uprave sigurno vise nikad nece osvojiti LŠ. Idi druze u Bajern ili Siti osvoji jos 1 ili 2 LŠ i povuci se iz fudbala kao gospodin.

Milan

pre 3 godine

Mesijev problem je što bi da bude i gazda i tener i igrač a to ne ide. Ronaldo je slabiji igrač ali je 100% koncentrisan na terenu na rezultate i zato uspešniji.

Bocko

pre 3 godine

Vidim da se javljaju ljudi i komentarisu u fazonu kao da ce Mesi da zaradi tih 260 miliona evra. Zar je toliko tesko shvatiti da bi u slucaju transfera taj novac zaradila Barselona ?

Tajne detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Veza je niko drugi do najveci fudbalski transfer mag ikada, legendarni Bepe Marota. Posto se sad on pita za transfere u Interu ovo uopste ne deluje ne moguce.

rex

pre 3 godine

zato ne volim moderan fudbal, imas ronalda koj igra da ga svi znaju iz real madrida, i sad igra protiv njih u ls. tako ce biti i sa mesijem, igra ceo zivot za barsu i sledecu sezonu ima da im zabija golove. 0 lojalnosti, samo pare. fudbalski klubovi su krenuli kao par momaka iz kraja igra u lokalnom klubu. ides da gledas klince iz kraja koje znas kako igraju protvi nekog drugog kraja............

adriano_galliani

pre 3 godine

To bi Messiju bila teska mrlja u karijeri. Cuj Inter? Pa ako vec ides iz Barcelone u Italiju onda ides u Milan ne u neki trece razredni klub koji nikad nista vazno ne osvaja!!!

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(Malkom, 1. avgust 2020 12:29)

2010 se nije video protiv Intera,2015 i 2017 protiv Juventusa,2018 protiv Rome,sad protiv Napolija... vidim kako ih je sve razbucao.

Dzoni

pre 3 godine

P.S. La Liga je nebitno takmicenje, dzabe se hvatas za nju kad tu titulu niko ne pamti. inace bilo bi lepo da Messi dodje u Inter da ceo svet vidi kakva je Leo prevara.
(Nedim Hodžić, 1. avgust 2020 16:43

Kako se to onda Ronaldo "dokazao" u Italiji ako su nacionalne lige nebitne?:) Nije osvojio LS!? Ah da, dvostruki arsini misa mu njegovog:)). Ronaldo se "dokazao" u Italijanskoi ligi u klubu koji je i bez njega 7x za redom bio sampion, mnogo bitno takmicenje, ali spanska liga je skroz nebitna, koja je usput receno mnogo jaca zadnjih 10 ak god, gde je dobijao redovno po usima od Mesija u direktnim okrsajima:)). Ali dobro, razumem ja tebe. Detinjstvo skroz unisteno, dodji i isplaci nam se, istresi, uvek si dobrodosao:))

El Clasico

pre 3 godine

(Milan, 1. avgust 2020 12:24)

Ronaldo uspesniji od Mesija? Da, bas je se naosvajao titula Primere pored njega hehe lako mu je sada u Italiji gde nema Mesija :)

Mister

pre 3 godine

Za one koje pisu o parama koliko fudbaleri zaradjuju...Momci samo oko 5000 fudbaleri u Evropi zaradjuju vece plaate od 500K, i to maksimum 10 godina u svojoj karieri.
U Evropi ima stotina hiljada kafana ciji vlasnici u milioneri i koje kakve razni biznisi i imaju karieru celog zivota...Fudbaler za da zaradjuje 500K na 20 godina, neophodno je 12 godina pre toga da svaki dan posveti minimum 3 sata dnevno za da ide na trening, trenira i vrati se...Znaci 12 godina, svaki dan! Kada neko bi posvetio 12 godina x 3 sata naucio bi najmanje 12 jezika ili zavrsio 3 doktorata.

Sto se tice Mesija, nema dileme da Messi ide iz Barcelone na kraju ove godine, ili na kraju sledece i da u Barceloni dolazi Zavi da pravi novu Barsu bez Mesija, Suareza, Pikea i Busketsa...Jednostavno ovako vise nemoze i to je jasno svima!
Mesi zaradjuje 50M, placa porez 50% u Spaniji, to je 25M godisnje...To je najbolji fudbaler u Istoriji...Koliko god da zaradjuje, nije vazno!

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 16:09)

pa sve golove i asistencije Messi je imao u grupi protiv Rome i propalog Milana nakon zlatne generacije.

P.S. La Liga je nebitno takmicenje, dzabe se hvatas za nju kad tu titulu niko ne pamti. inace bilo bi lepo da Messi dodje u Inter da ceo svet vidi kakva je Leo prevara.

Smeško

pre 3 godine

U vreme ovakve svetske epidemije, gladi, pandemije, haosa, dugova davati ovolike pare poluintelktima koji trče za loptom je u najmanju ruku zločin.

El Clasico

pre 3 godine

(Nedim Hodžić, 1. avgust 2020 16:43)

Taj propali Milan pobedi Barsu sa 2-0 u prvoj utakmici i osvoje titule lige :) To je bila zadnja titula pre dominacije Juventusa. I interesantno je da ti Ronaldu uvek racunas golove u grupi protiv najjacih klubova dok Mesiju ne :)

A koliko je La Liga nebitno takmicenje videlo se ove sezone po slavlju igraca Reala zbog osvojenog trofeja :)

A bilo bi lepo da Mesi ode u Inter pa da opet bude Ronaldova nocna mora :)

Baki

pre 3 godine

Da li je moguće da se i dalje Mesi navodi kao najbolji igrač na svetu.
Prvo čovek je sam priznao, što iskreno nikad nisam očekivao, mada meni nikad nije bilo dileme, da je CR najbolji igrač sveta, a po svemu i svih vremena. Imate na you tubu intervju Mesi o CR-u(9min.35 sec.) posle čega svima treba da bude sve jasno. Ako i posle toga ne bude, žao mi je.Jedini potpuno kompletan igrač, koji je fenomenalan u svakom segmentu igre je CR...Inače na spomenutom snimku se sve vidi!!!

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 18:59)

secas se ti nedime onoga sto je Perez rekao Del Boskeu mislim 2003? ona glasi ne interesuje me prvenstvo Spanije,doveo sam najbolje igrace da bi pokorio Evropu.

Leonardo

pre 3 godine

Kakvo uzaludno bacanje para na potrošene igrače. Razumem i marketing i sve, ali fudbal se igra na terenu, a ovo je tipičan EPP..

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 16:09)

nemam potrebe da racunam, Ronaldo uvek i svuda pogadjao protiv Italijanskih timova.

a Messi bolje da ne gleda sa te blizine Ronaldove trofeje LS kao prethodnih godina.bolje da ostane u Barsi,bezveze ima ceo svet da mu se smeje.

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(Dzoni, 1. avgust 2020 17:41)

dokazati se u ligi znaci da pokazes da mozes da igras tamo. sam plasman u nacionalnom prvenstvu odavno vise nista ne znaci od kad su uveli novi format u LS.

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 18:59)

u tom mecu protiv Napolija asistirao Kroosu za drugi gol.protiv Juventusa u revansu statisticki gledano najbolji igrac Reala jer je namestio zicer i onu sansu koja je prethodila penalu. 2015 dao 2 gola za razliku od Messija koji je promasio ceo gol sa peterca 2017 u revansu... sto Messi nije namestio neku sansu sa 20 cm protiv Juventusa ako vec nije mogao da postigne gol? bice da je Hames bolji playmaker. :)

Inter je ekipa koja ima uglavnom ne vise od 40% poseda lopta dok sami ofanzivni igraci imaju malo kontakata sa loptom. pa realno Messi koji zavisi od duplog pasa se nece sastaviti.

El Clasico

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 16:09)

Sto onda racunas ako nema potrebe? :) Neki dan si racunao Ronaldove golove protiv Dortmunda i u grupi iako im je samo 2 gola dao u nokaut fazi.

I kako je Ronaldo pogadjao uvek protiv Italijanskih klubova? :) Gde je bio protiv Napolija u osminifinala one sezone kada je ih je Ramos spasio? Gde je bio protiv Juventusa 2018 u drugoj utakmici? Dao gol iz penala u 97 minuti? lol gde je bio protiv Juventusa 2015 kada je Real ispao? U prvoj dao gol sa 20cm i kada je gol bio prazan, a u drugoj opet iz penala? I to je najbolji igrac na svetu? lol

Zasto bi Mesi gledao Ronaldove trofeje LŠ kada ima svoje? :) Bas je Mesi pre 5-6 dana objavio sliku na Instagramu kako gleda utakmicu i svoj gol u finalu LŠ protiv Junajteda 2011.

Razlika izmedju njih dvojice je sto je Mesi u isto vreme osvajao i trofeje LŠ i La Lige dok je Ronaldo osvajao samo LŠ :)

Ja bi bas voleo da predje u Inter pa da opet ponizava Ronalda kao sto je to radio 9 godina dok je ovaj bio u Realu. Za to vreme Mesi je dobio 7 nagrada za najboljeg igraca lige, a Ronaldo samo 1 :D

El Clasico

pre 3 godine

(Nedim Hodžić, 1. avgust 2020 14:49)

Ajde sada zbroji sve one golove i asistencije koje je Mesi imao u utakmicama protiv Milana, Juventusa, Rome :)

123

pre 3 godine

Nece taj nigde
Nebi imao saigraca da valja,
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kaiser, 1. avgust 2020 16:45)


Slazem se. Ceo zivot jedna liga.

El Clasico

pre 3 godine

(Nedim Hodžić, 1. avgust 2020 19:18)

Aha. Sad su ti i asistencije bitne :D

Statisticki gledano Mesi je najbolji igrac Barselone u 95% utakmica pa sta sad? To je bio i protiv Rome i protiv Juventusa kada su igrali.

Ronaldo 2015 dao 2 gola, jedan iz penala i jedan gotov sa linije. Mene bi bilo sramota i napisati da je dao 2 gola :D

Zar nije Mesi u prvoj utakmici protiv Juventusa namestio 2 zicera? Jedan Suarezu i jedan Iniesti? Drugu utakmicu zbog posla nisam ni gledao tako da ti tu ne mogu nista reci

Hames bolji playmaker od Mesija zbog toga? :D A zasto Ronaldo nije dao gol protiv Napolija? Bice da je Ramos bolji strelac od Ronalda :)

Inter je ekipa koja uglavnom ima posed lopte barem 60%. Jedino su u zadnje 2-3 utakmice izgubili posed lopte.

A realno gledano Mesi zna napraviti dupli pas samo sa Suarezom, zapravo Mesi zna napraviti sa svakim samo sto oni ne znaju vratiti mu loptu na vreme...

Kakve veze ima sta je Perez rekao Del Boskeu 2003 godine :D Znas li ti kada je to bilo? :D Pre 17 godina lol secas li se ti izjave Zidana od pre 2 godine da mu je liga vaznija cak i od LŠ? :)

Sumadinac

pre 3 godine

Ovu glupu vest da pale maštu pojedinci a sam samo na ovom sajtu pročitao. Kolko iole malo čitam vesti iz sporta jedino što je sigurno da će Messi ostati u Barseloni do završetka karijere a potom da se vrati na god dana u svoju Argentina za prvi klub gde je i počeo

Bocko

pre 3 godine

Vidim da se javljaju ljudi i komentarisu u fazonu kao da ce Mesi da zaradi tih 260 miliona evra. Zar je toliko tesko shvatiti da bi u slucaju transfera taj novac zaradila Barselona ?

kip

pre 3 godine

Ako ode u Italiju, bice to velika mrlja na karijeri. Ubice ga u pojam italijanske odbrane. On onako sitan nije navikao na italijanski fudbal, gde lome kosti takvima.

adriano_galliani

pre 3 godine

To bi Messiju bila teska mrlja u karijeri. Cuj Inter? Pa ako vec ides iz Barcelone u Italiju onda ides u Milan ne u neki trece razredni klub koji nikad nista vazno ne osvaja!!!

rex

pre 3 godine

zato ne volim moderan fudbal, imas ronalda koj igra da ga svi znaju iz real madrida, i sad igra protiv njih u ls. tako ce biti i sa mesijem, igra ceo zivot za barsu i sledecu sezonu ima da im zabija golove. 0 lojalnosti, samo pare. fudbalski klubovi su krenuli kao par momaka iz kraja igra u lokalnom klubu. ides da gledas klince iz kraja koje znas kako igraju protvi nekog drugog kraja............

Tema

pre 3 godine

Nema od toga nista.Novinarska patka. Kralj najveci ikada zavrsava u Barseloni. Kasnije sa Cavijom i Pikeom ce ciniti menadzerski tim u upravi kluba i stvarati novu Barsu. Samo da ovaj Perezov covek u Barsi onaj coravi Bartomeu napusti klub. Ono je zlo za ekipu. Imam osecaj da je lik tu da unisti Barsu sa svojim upravljanjem i pogresnom politikom vodjenja kluba.

Milan

pre 3 godine

Mesijev problem je što bi da bude i gazda i tener i igrač a to ne ide. Ronaldo je slabiji igrač ali je 100% koncentrisan na terenu na rezultate i zato uspešniji.

:D

pre 3 godine

Konačno da nađu pravu zamenu za Dekija i "skinu" Juventus posle 9 godina, dosta je bilo !
(Boris Banović, 01. avgust 2020 09:21)

Čuj njega. Mesi zamjena za Dekija:D

Dragan

pre 3 godine

Muka mi je kad pročitam da jedan fudbaler zaradi 260.000 000 eu, a ja bato pod skafanderom u covid za smešne pare. Ima i jačih, Bezos 13 milijardi obrnuo za dan. Gde ide ovaj svet? Stvarno je degutantno!

Petar

pre 3 godine

Ovaj decko nece napustati Barsu, uvek krenu takve price, te mala mu plata, te ne valja mu trener, ne valja mu predsednik, ne valja mu la liga..a ostaje i ostaje. A i kad bi presao to bi bio neki PSG ili City da pored para dobije i neki strasan tim a ne raspali Inter za koga je i Atalanta Real Madrid

Djoksa

pre 3 godine

Novinarima očigledno nikad neće biti jasno ili ne žele da im bude jasno. Mesi nikad neće napustiti Barselonu, ni da mu ponude milijardu evra. On je gori po tom pitanju od Totija. Onog trenutka kada Barselona jasno i glasno bude rekla da im Mesi više nije potreban, Mesi će završiti karijeru.

konto

pre 3 godine

Platiti fudbalera od 33 godine četvrt milijarde evra u vreme ovakve krize uzrokovane pandemijom je totalno ludilo! Uprkos tome što sam svestan da je ova vest patka i uprkos tome što je u pitanju možda i najbolji fudbaler svih vremena ne mogu da izdržim a da se ne iznerviram. A iznerviram se zato što znam da me ovakva vest ne bi ni iznenadila previše. Upravo sam se setio da su zaista neki pikači lopte i plaćeni preko 200 miliona - onaj žgoljavi što blajha kosu u plavo i onaj što je brz ko metak... Bože me sačuvaj!

Milan

pre 3 godine

Mesiju bi bilo najbolje da ode iz Barselone jer sa njima i zbog one glupe uprave sigurno vise nikad nece osvojiti LŠ. Idi druze u Bajern ili Siti osvoji jos 1 ili 2 LŠ i povuci se iz fudbala kao gospodin.

trtmrt

pre 3 godine

Svijet ide definitivno dodjavola
260 miliona € za zezu a plata vrhunskog doktora oko 12.000-20.000€ i to mozda na zapadu

Treba corona da pocisti malo bolje ....

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(Malkom, 1. avgust 2020 12:29)

2010 se nije video protiv Intera,2015 i 2017 protiv Juventusa,2018 protiv Rome,sad protiv Napolija... vidim kako ih je sve razbucao.

Baki

pre 3 godine

Da li je moguće da se i dalje Mesi navodi kao najbolji igrač na svetu.
Prvo čovek je sam priznao, što iskreno nikad nisam očekivao, mada meni nikad nije bilo dileme, da je CR najbolji igrač sveta, a po svemu i svih vremena. Imate na you tubu intervju Mesi o CR-u(9min.35 sec.) posle čega svima treba da bude sve jasno. Ako i posle toga ne bude, žao mi je.Jedini potpuno kompletan igrač, koji je fenomenalan u svakom segmentu igre je CR...Inače na spomenutom snimku se sve vidi!!!

Siki

pre 3 godine

I posle se pitamo kakav je ovo svet, kada nepismeni fudbaler toliko para zaradjuje, i to ko zna koliko vise od obicnog doktora.
Hleba i igara. Nismo daleko odmakli od vremena Rimskog carstva.

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 16:09)

pa sve golove i asistencije Messi je imao u grupi protiv Rome i propalog Milana nakon zlatne generacije.

P.S. La Liga je nebitno takmicenje, dzabe se hvatas za nju kad tu titulu niko ne pamti. inace bilo bi lepo da Messi dodje u Inter da ceo svet vidi kakva je Leo prevara.

nikola1992

pre 3 godine

Mesijeva klauzula za izlazak iz ugovora vazi za "egzoticne" klubove, tipa arapi, kinezi, mls, njegov njuels... Za sve ove jake klubove iz evrope to ne vazi.

Nedeljko

pre 3 godine

Još malo pa će Arapi i Kinezi pokupovati sve klubove iz liga petica. Jedni ne znaju šta će sa silnim petrodolarima, a drugi od preko milijardu ljudi ne mogu skupiti 11 solidnih balvana za reprezentaciju

Tajne detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Veza je niko drugi do najveci fudbalski transfer mag ikada, legendarni Bepe Marota. Posto se sad on pita za transfere u Interu ovo uopste ne deluje ne moguce.

Dok

pre 3 godine

Prelepi dres, ali se ne mogu setiti na koju ekipu me asocira, šteta što su ga promenili za sezonu 2020/21.
(Freddy, 01. avgust 2020 09:22)

Shvatili su da je gubitnički pa su ga promenili.

123

pre 3 godine

Nece taj nigde
Nebi imao saigraca da valja,
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kaiser, 1. avgust 2020 16:45)


Slazem se. Ceo zivot jedna liga.

Mister

pre 3 godine

Za one koje pisu o parama koliko fudbaleri zaradjuju...Momci samo oko 5000 fudbaleri u Evropi zaradjuju vece plaate od 500K, i to maksimum 10 godina u svojoj karieri.
U Evropi ima stotina hiljada kafana ciji vlasnici u milioneri i koje kakve razni biznisi i imaju karieru celog zivota...Fudbaler za da zaradjuje 500K na 20 godina, neophodno je 12 godina pre toga da svaki dan posveti minimum 3 sata dnevno za da ide na trening, trenira i vrati se...Znaci 12 godina, svaki dan! Kada neko bi posvetio 12 godina x 3 sata naucio bi najmanje 12 jezika ili zavrsio 3 doktorata.

Sto se tice Mesija, nema dileme da Messi ide iz Barcelone na kraju ove godine, ili na kraju sledece i da u Barceloni dolazi Zavi da pravi novu Barsu bez Mesija, Suareza, Pikea i Busketsa...Jednostavno ovako vise nemoze i to je jasno svima!
Mesi zaradjuje 50M, placa porez 50% u Spaniji, to je 25M godisnje...To je najbolji fudbaler u Istoriji...Koliko god da zaradjuje, nije vazno!

Malkom

pre 3 godine

Ako ode u Italiju, bice to velika mrlja na karijeri. Ubice ga u pojam italijanske odbrane. On onako sitan nije navikao na italijanski fudbal, gde lome kosti takvima.
(kip, 01. avgust 2020 11:16)

Stvarno ne mogu da verujem da postoje i ovakvi komentari. Pa čoveče, ne igra on u belgijskoj ligi. Igra svake godine s najjačim italijanskim klubovima i uglavom ih razbuca. Problem samo može biti u njegovim godinama i u činjenici da je već dobrim delom istrošen. Mada, magija je još tu.

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 16:09)

nemam potrebe da racunam, Ronaldo uvek i svuda pogadjao protiv Italijanskih timova.

a Messi bolje da ne gleda sa te blizine Ronaldove trofeje LS kao prethodnih godina.bolje da ostane u Barsi,bezveze ima ceo svet da mu se smeje.

Тарми Рићми

pre 3 godine

Сваке године иста прича, Меси као незадовољан, те управом, те резултатима, пар клубова га тражи, он добије још већу плату у Барселони и никад не оде. Тако ће бити и ове године, као и следеће...

76er

pre 3 godine

Novinarima očigledno nikad neće biti jasno ili ne žele da im bude jasno. Mesi nikad neće napustiti Barselonu, ni da mu ponude milijardu evra. On je gori po tom pitanju od Totija. Onog trenutka kada Barselona jasno i glasno bude rekla da im Mesi više nije potreban, Mesi će završiti karijeru.
(Djoksa, 01. avgust 2020 10:49)

Nemoj trcati pred rudu i sacekaj da vidis kako ce se zavrsiti.

El Clasico

pre 3 godine

(Milan, 1. avgust 2020 12:24)

Ronaldo uspesniji od Mesija? Da, bas je se naosvajao titula Primere pored njega hehe lako mu je sada u Italiji gde nema Mesija :)

El Clasico

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 16:09)

Sto onda racunas ako nema potrebe? :) Neki dan si racunao Ronaldove golove protiv Dortmunda i u grupi iako im je samo 2 gola dao u nokaut fazi.

I kako je Ronaldo pogadjao uvek protiv Italijanskih klubova? :) Gde je bio protiv Napolija u osminifinala one sezone kada je ih je Ramos spasio? Gde je bio protiv Juventusa 2018 u drugoj utakmici? Dao gol iz penala u 97 minuti? lol gde je bio protiv Juventusa 2015 kada je Real ispao? U prvoj dao gol sa 20cm i kada je gol bio prazan, a u drugoj opet iz penala? I to je najbolji igrac na svetu? lol

Zasto bi Mesi gledao Ronaldove trofeje LŠ kada ima svoje? :) Bas je Mesi pre 5-6 dana objavio sliku na Instagramu kako gleda utakmicu i svoj gol u finalu LŠ protiv Junajteda 2011.

Razlika izmedju njih dvojice je sto je Mesi u isto vreme osvajao i trofeje LŠ i La Lige dok je Ronaldo osvajao samo LŠ :)

Ja bi bas voleo da predje u Inter pa da opet ponizava Ronalda kao sto je to radio 9 godina dok je ovaj bio u Realu. Za to vreme Mesi je dobio 7 nagrada za najboljeg igraca lige, a Ronaldo samo 1 :D

Dzoni

pre 3 godine

P.S. La Liga je nebitno takmicenje, dzabe se hvatas za nju kad tu titulu niko ne pamti. inace bilo bi lepo da Messi dodje u Inter da ceo svet vidi kakva je Leo prevara.
(Nedim Hodžić, 1. avgust 2020 16:43

Kako se to onda Ronaldo "dokazao" u Italiji ako su nacionalne lige nebitne?:) Nije osvojio LS!? Ah da, dvostruki arsini misa mu njegovog:)). Ronaldo se "dokazao" u Italijanskoi ligi u klubu koji je i bez njega 7x za redom bio sampion, mnogo bitno takmicenje, ali spanska liga je skroz nebitna, koja je usput receno mnogo jaca zadnjih 10 ak god, gde je dobijao redovno po usima od Mesija u direktnim okrsajima:)). Ali dobro, razumem ja tebe. Detinjstvo skroz unisteno, dodji i isplaci nam se, istresi, uvek si dobrodosao:))

El Clasico

pre 3 godine

(Nedim Hodžić, 1. avgust 2020 14:49)

Ajde sada zbroji sve one golove i asistencije koje je Mesi imao u utakmicama protiv Milana, Juventusa, Rome :)

El Clasico

pre 3 godine

(Nedim Hodžić, 1. avgust 2020 16:43)

Taj propali Milan pobedi Barsu sa 2-0 u prvoj utakmici i osvoje titule lige :) To je bila zadnja titula pre dominacije Juventusa. I interesantno je da ti Ronaldu uvek racunas golove u grupi protiv najjacih klubova dok Mesiju ne :)

A koliko je La Liga nebitno takmicenje videlo se ove sezone po slavlju igraca Reala zbog osvojenog trofeja :)

A bilo bi lepo da Mesi ode u Inter pa da opet bude Ronaldova nocna mora :)

deda

pre 3 godine

fudbal se igra jos samo na livadama, parkinzima, pesku, sve ostalo igra se za stolom i glavni igraci su znani i neznani fondovi i likovi koji stoje iza njih..
zato je sve moguce..

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 18:59)

u tom mecu protiv Napolija asistirao Kroosu za drugi gol.protiv Juventusa u revansu statisticki gledano najbolji igrac Reala jer je namestio zicer i onu sansu koja je prethodila penalu. 2015 dao 2 gola za razliku od Messija koji je promasio ceo gol sa peterca 2017 u revansu... sto Messi nije namestio neku sansu sa 20 cm protiv Juventusa ako vec nije mogao da postigne gol? bice da je Hames bolji playmaker. :)

Inter je ekipa koja ima uglavnom ne vise od 40% poseda lopta dok sami ofanzivni igraci imaju malo kontakata sa loptom. pa realno Messi koji zavisi od duplog pasa se nece sastaviti.

El Clasico

pre 3 godine

(Nedim Hodžić, 1. avgust 2020 19:18)

Aha. Sad su ti i asistencije bitne :D

Statisticki gledano Mesi je najbolji igrac Barselone u 95% utakmica pa sta sad? To je bio i protiv Rome i protiv Juventusa kada su igrali.

Ronaldo 2015 dao 2 gola, jedan iz penala i jedan gotov sa linije. Mene bi bilo sramota i napisati da je dao 2 gola :D

Zar nije Mesi u prvoj utakmici protiv Juventusa namestio 2 zicera? Jedan Suarezu i jedan Iniesti? Drugu utakmicu zbog posla nisam ni gledao tako da ti tu ne mogu nista reci

Hames bolji playmaker od Mesija zbog toga? :D A zasto Ronaldo nije dao gol protiv Napolija? Bice da je Ramos bolji strelac od Ronalda :)

Inter je ekipa koja uglavnom ima posed lopte barem 60%. Jedino su u zadnje 2-3 utakmice izgubili posed lopte.

A realno gledano Mesi zna napraviti dupli pas samo sa Suarezom, zapravo Mesi zna napraviti sa svakim samo sto oni ne znaju vratiti mu loptu na vreme...

Kakve veze ima sta je Perez rekao Del Boskeu 2003 godine :D Znas li ti kada je to bilo? :D Pre 17 godina lol secas li se ti izjave Zidana od pre 2 godine da mu je liga vaznija cak i od LŠ? :)

Ivan

pre 3 godine

Sigurno je razočaran potezima uprave ali ne bi trebao da zaboravi da je upravo Barselona taaa kojoj sve je dužan mada ruku ma srce dao joj je sve i da pređe u Inter niko mu apsolutna ništa ne bi zamjerio.

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(Dzoni, 1. avgust 2020 17:41)

dokazati se u ligi znaci da pokazes da mozes da igras tamo. sam plasman u nacionalnom prvenstvu odavno vise nista ne znaci od kad su uveli novi format u LS.

mm

pre 3 godine

Mesijeva klauzula za izlazak iz ugovora vazi za "egzoticne" klubove, tipa arapi, kinezi, mls, njegov njuels... Za sve ove jake klubove iz evrope to ne vazi.
(nikola1992, 01. avgust 2020 09:56)

Ističe mu taj ugovor...

Leonardo

pre 3 godine

Kakvo uzaludno bacanje para na potrošene igrače. Razumem i marketing i sve, ali fudbal se igra na terenu, a ovo je tipičan EPP..

Smeško

pre 3 godine

U vreme ovakve svetske epidemije, gladi, pandemije, haosa, dugova davati ovolike pare poluintelktima koji trče za loptom je u najmanju ruku zločin.

Sumadinac

pre 3 godine

Ovu glupu vest da pale maštu pojedinci a sam samo na ovom sajtu pročitao. Kolko iole malo čitam vesti iz sporta jedino što je sigurno da će Messi ostati u Barseloni do završetka karijere a potom da se vrati na god dana u svoju Argentina za prvi klub gde je i počeo

Nedim Hodžić

pre 3 godine

(El Clasico, 1. avgust 2020 18:59)

secas se ti nedime onoga sto je Perez rekao Del Boskeu mislim 2003? ona glasi ne interesuje me prvenstvo Spanije,doveo sam najbolje igrace da bi pokorio Evropu.