1. Istraživanja dr Osmanagića su veoma vredna. Lepo je što ga je Novak podržao. Treba istraživati.Čitao sam o Osmanagićevim istraživanjima. Pojedina istraživanja predstavljaju takoreći novo polje naučnih istraživanja. Osmanagić je interesantan poput onog naučnika Veljka Milkovića koji je otkrio nove mogućnosti mehanike. Treba svi da se trudimo da podržimo nešto što može biti tako korisno.
  (Pavle, 21. jul 2020 22:09)

  # Link komentara

 2. Izadje mumija iz te naše piramide, starije od Keopsove, osvrne se oko sebe i reče: Bog'te, pa ovi su 100 godina ispred nas.
  (golf dvojka i nokija trojka, 18. jul 2020 01:38)

  # Link komentara

 3. Velika piramida u Gizi,Egipat,gradio je faraon Kufu(Keops) 20-30 godina uz pomoc hiljada radnika(robova) , od metala znali samo za bakar tocak im bio nepoznanica.Piramida se sastoji od 2.3 miliona blokova u proseku tezine 2t, znaci na svakih 5min su sekli,transportovali i precizno namestili po jedan blok 24h dnevno 7 dana u nedelji.Ako u ovo verujes, 100% je sigurno da onda postoje i piramide u Bosni.Nisam cuo da egiptologe nazivaju kvazi naucnicima i sarlatanima.
  (Ms, 17. jul 2020 14:53)

  # Link komentara

 4. @Milan PT
  Ti znaš gde su se oni prvi put sreli, bio si tamo? Šta si ti u mom tekstu ispravio? Ništa bitno. Potvrdio si samo da Tesla i Mihajlo Pupin nisu veći deo života govorili, da Tesla nije mnogo davao na veru, srbovanje i pravoslavlje, i da je bio nedruštven. Ali, pročitao sam ovde da je razgovarao sa vanzemaljcima, Novakovim i Semirovim, a bio nedruštven, nije imao vremena za Pupina a za vanzemaljce jeste. Jednom je video Zmaja, kad je ta dva dana proveo u Beogradu i na imanju Dunđerskog, hteli da ga žene lepom Lenkom, a on kad je čuo za te namere pobegao je u Budim, i nikad ovamo više nije kročio. Nije voleo ni žene ni ljude. Da se razumemo, moj komentar nije "kritika" Teslinog života, ko sam ja da kritikujem jednog genija, ustao sam protiv ovih raznih šamana kojima Tesla služi za promociju srpskog nacionalizma, ove države Srbije i njenog režima, i Novak se, gonjen Srkijem i Semirom, u'vatio u ovo šamansko kolo i krenuo da se penje na "Piramidu Meseca", jer piramida je u Visokom, nije u Parizu (prvog septembra biće u vremeplovu objavljeno: Na današnji dan 1715. umro je francuski kralj Luj XIV, nazvan "Kralj Sunce"). Da li to Srki namerava da gradi neki "ski centar" na olimpijskoj Jahorinu ("...siv je soko preletjeti ne može", visoka je 1916 metara, a naša Avala 511, kao gimnazijalac, Peta beogradska, bio sam planinar i dva puta sam bio u ekspediciji koja je osvojila vrh vrh Avale, ponosan sam zbog toga).
  (A anglosaksonci očajni, 16. jul 2020 22:08)

  # Link komentara

 5. Pljujete ga zato što su piramide u Bosni. Da su kojim slučajem u Srbiji dizali biste ga u nebesa kako eto promoviše turističke atrakcije u Srbiji i sl.
  (Crnogorac, 16. jul 2020 21:43)

  # Link komentara

 6. Mnogo je veći blam susret sa Milom Ronhilom nego poseta piramidama.
  (Predrag, 16. jul 2020 21:41)

  # Link komentara

 7. Ima li iko da misli svojom glavom od Vas koji komentarisete???
  Ili ste samo visoko skolovani...
  (Manojle, 16. jul 2020 16:56)

  # Link komentara

 8. Danas se slikao sa svojim idolom Hankom Paldum, uz napomenu da joj se oduvek divio.
  (Vlada)

  Pa u cemu je problem?
  (cia, 16. jul 2020 13:49)

  # Link komentara

 9. Danas se slikao sa svojim idolom Hankom Paldum, uz napomenu da joj se oduvek divio.
  (Vlada, 16. jul 2020 13:45)

  # Link komentara

 10. Raj na zemlji

  To je rekao.
  (Marko)

  Kako bogohulno? kako moze biti raj na zemlji kada mi svi "pravi vernici" znamo da je raj samo na nebesima, za nebeski narod.
  (guslar, 16. jul 2020 13:19)

  # Link komentara

 11. Pre dva minuta dr Semir Osman Pašić i njegov asistent Novak Đoković izdali su zajedničko saopštenje, koje želim da vam prosledim: (Samani i Srbi)

  Izmisljas - posalji link "zajednickog saopstenja.
  (x-man, 15. jul 2020 23:34)

  Kako da ne, sag ću ti ga pošljem, zabole me džoker.
  (Kikikikiki..)

  Nisam ni mislio da ces, ne zato sto te zabole ..nego zato sto ne postoji sto zanci da namerno, iz nekog svog razloga sejes lazi i mrznju, opet isti savet, joga i meditacija bi mogli pomoci ocito ti tvoja vera (ako je imas) ne pomazu.
  (x-man, 16. jul 2020 12:35)

  # Link komentara

 12. Raj na zemlji

  To je rekao.
  (Marko, 16. jul 2020 09:48)

  # Link komentara

 13. (I Pupin i Tesla i Semir i Novak, 15. jul 2020 22:05)

  Izneo si nekoliko netačnosti u vezi sa Pupinom i Teslom. Pupin nikad nije tražio finansijsku pomoć od Tesle, jer su se upoznali tek kad je i Pupin postao poznat, u Klubu inženjera na Petoj Aveniji. Tu je bio i Markoni, oko čijeg patenta na radio i Pupinovog svedočenja u Markonijevu korist i dolazi do dugotrajnog razlaza između njih dvojice. Tom odnosu takođe nije pomogla činjenica da je tokom neke bizarne igre, tad moderne u SAD, Tesla Pupinu slomio palac. Takođe ostaje činjenica da je Tesla bio izuzetno nedruštven, te da su jedine osobe s kojim je imao prijateljski odnos bile Teslina majka, Jovan Jovanović Zmaj i Pupin. Odnos ove dvojice je bio vrlo buran, ali ni Pupin nije pomogao da bude bolji, jer je odbio da podrži Teslinu nominaciju za Nobelovu nagradu. Pupin je bio veliki naučnik, ali je bio još bolji političar. On je i danas najugledniji Srbin ikada u SAD, i sasvim sigurno najuticajniji. A Tesla je bio školski primer ekscentričnog naučnika.
  Kad je Pupin počeo da sakuplja novčanu pomoć u WWI, Tesla se nije pridružio toj akciji iz 2 razloga: nije imao viška novca i akciju je vodio Pupin.
  Nije tačno da Tesla nije nikad išao u crkvu, kao mlad je bio vrlo aktivan i pripreman je za sveštenički poziv, jer je po tradiciji u porodici trebalo da on nastavi svešteničku liniju, jer je stariji brat Dane poginuo u padu sa konja. Od te ideje, Nikolin otac je odustao tek tokom teškog Nikolinog bolovanja od kolere...
  (Milan_PT, 16. jul 2020 09:25)

  # Link komentara

 14. Nerealno je koliko ste svi vi ljubomorni. Pustite Novaka da radi sta hoce i to je to. On je prolupao ovo ono, on zato sto i ima para i uspeha moze da radi sta hoce i sebe je okruzio ljudima koji ga nece sputavati.. Da je od pocetka samog imao vas B92 komentatore strucnjake uz sebe ne bi bio niko i nista. Pustite coveka na miru.
  (Gledalac, 16. jul 2020 07:20)

  # Link komentara

 15. Novak na selu, Novak na planini, Novak na moru..... ovo podseca na ono - Hajdi na selu, Hajdi na planini, Hajdi na moru...
  (Milosav, 16. jul 2020 01:11)

  # Link komentara

 16. Piramide je izgradio car dušan, to su srBske piramide
  (Besen, 16. jul 2020 00:07)

  # Link komentara

 17. Je l' se ono Dalaj-Lama bese izgubio? Ili je to bio Panchen-Lama? Svejedno, ko je da je - evo, da ga ne traze vise.
  (trojanski konjusar, 15. jul 2020 16:25)

  P.S. Ipak je, tamo gde se trenutno nalazi, ovim upravo dostigao stupanj Papan-Lame.
  (trojanski konjusar, 15. jul 2020 23:56)

  # Link komentara

 18. Pre dva minuta dr Semir Osman Pašić i njegov asistent Novak Đoković izdali su zajedničko saopštenje, koje želim da vam prosledim: (Samani i Srbi)

  Izmisljas - posalji link "zajednickog saopstenja.
  (x-man, 15. jul 2020 23:34)

  Kako da ne, sag ću ti ga pošljem, zabole me džoker.
  (Kikikikiki..., 15. jul 2020 23:54)

  # Link komentara

 19. Pre dva minuta dr Semir Osman Pašić i njegov asistent Novak Đoković izdali su zajedničko saopštenje, koje želim da vam prosledim: (Samani i Srbi)

  Izmisljas - posalji link "zajednickog saopstenja.
  (x-man, 15. jul 2020 23:34)

  # Link komentara

 20. Samani i Srbi,

  Prije par minuta zajednicko saopstenje?

  Ovo je izjava Semira iz 2013, identicna "zajednickom saopstenju"?

  "U 21. veku razvićemo novu nauku gde ćemo otvoriti pravu sliku. Do sada su za piramide važile samo one koje se nalaze u Egiptu i Meksiku, ali piramida ima širom sveta. Najviša piramida u Gizi visoka je 145 metara, najviša piramida Maja El Mirador 103 metra, ali najviša piramida na svetu je Bosanska piramida Sunca koja je visoka 220 metara", rekao je Semir Osmanagić

  Mozete se uveriti na portalu je B92

  [link]

  Sloboda sirenja laznih informacija?

  Posalji link zajednickog saopstenja od pre par minuta ako je tacno?

  Mrznja je bolest, joga i meditacija pomazu.
  (Saman Semso, 15. jul 2020 22:57)

  # Link komentara

 21. Pustite čoveka na miru. Ovo je njegovo privatno mišljenje.
  (Ochoa, 15. jul 2020 22:43)

  # Link komentara

 22. Djokovic bi sa svije 33-34 godine i obilaženja sveta prebacivanjem loptoce, već mogao da nešto malo ima i u glavi. Ali izgleda da glava nije bogata sivom masom. Djokovića treba uklonoti iz srpskih medija jer kvari omladinu
   (lukule, 15. jul 2020 22:22)

  # Link komentara

 23. @Dragan-Borca - "Tesla je tvrdio da je komunicirao sa vanzemaljcima...", ali nije govorio sa Mihailom Pupinom, velikim Srbinom iz Idvora, i kad mu se Pupin, kao mladi student tek prispeo u Ameriku, javio pismom i zamolio ga za pomoć, nije na pismo ni odgovorio. Pupin će postati poznati naučnik i profesor fizike na "Kolumbija univerzitetu", dobiće Pulicerovu nagradu za književnost (Od pašnjaka do naučenjaka), biće veliki prijatelj predsednika Vilsona čija je uloga bila presudna da se Vojvodina posle raspada AU nađe u Srbiji i Jugoslaviji. U vreme Velikog rata organizovao je slanje srpskih dobrovoljaca na Solunski front, velikim novcem pomagao je Srbiju u ratu, Tesla se nije nikada oglasio, a kamoli slao pomoć. Od njegovog "srbstva" postoje samo ove dve naznake: Srbi su herojski narod, rekao je u jednom intervjuu, i 1936. zahvalio se Mačeku, lideru Hrvata, na jednoj čestitki, telegramom: "Hvala na mnogo cienjenoj čestitki i počasti, jednako se ponosim moga srbskog roda i moje hrvatske domovine, živili svi Jugoslaveni - Nikola Tesla." Tesla nikada nije išao u crkvu, otac, koji je bio sveštenik, hteo je da mu sin ide u popove, Tesla nije hteo, razboleo se od muke, otac je popustio i on se našao u Gracu, na studijama. Nikola Tesla jeste veliki naučnik, ali nije bio nacionalista, nego kosmopolita, nije bio religiozan i nije zaslužio da ga danas tumače kao "velikog Srbina, pravoslavca i svetosavca", jer on to nije bio, a najmanje je verovao u ovu Novakovu piramidu.
  (I Pupin i Tesla i Semir i Novak, 15. jul 2020 22:05)

  # Link komentara

 24. (Šamani i Srbi,

  Prvi deo je Semir rekao pre nekoliko godina kada nije djokovica ni poznavao a ti si sada kopirao doslovno Semirovu izjavu.

  [link]

  To za samane si izmislio jer na svim forumima siris tu neistinu da Djokovic zastupa tu samaniju. Samo mi nije jasno zasto ga toliko mrzis?

  Nisam ni obozavaoc ni idolopoklonik Novaka, ali ovo postaje neljudski.
  (velibor, 15. jul 2020 21:51)

  # Link komentara

 25. Promocija kvazi-nauke se nastavlja.
  (Jelena, 15. jul 2020 21:41)

  # Link komentara

 26. Pre dva minuta dr Semir Osman Pašić i njegov asistent Novak Đoković izdali su zajedničko saopštenje, koje želim da vam prosledim:

  „U 21. veku razvićemo novu nauku gde ćemo dati pravu sliku. Do sada su za piramide važile samo one koje se nalaze u Egiptu i Meksiku, ali piramida ima širom sveta. Najviša piramida u Gizi visoka je 145 metara, najviša piramida Maja El Mirador 103 metra, ali najviša piramida na svetu je Bosanska piramida Sunca koja je visoka 220 metara...“, i kažu doktor i njegov asistent da će se nova istraživanja nastaviti, sumnjaju da u okolini Visokog ima još na stotine piramida, starijih i od egipatskih, koje su gradi šamani, moguće da smo njihovi potomci.
  (Šamani i Srbi, 15. jul 2020 21:31)

  # Link komentara

 27. veseli,

  Gopodine preporucujem meditaciju i jogu za bolje zdravlje...
  (stevica, 15. jul 2020 21:28)

  # Link komentara

 28. Cinjenica da ima visoko mišljenje o prevarantima ne govori baš najbolje o njegovom obrazovanju i inteligenciji.
  (Zumzar, 15. jul 2020 21:24)

  # Link komentara

 29. Ljudi, ne nasedajte ovim nolobotovima koji dižu u nebo tog tenisera. To su sve njegovi plaćenici da mu šire propagandu.
   (lukule, 15. jul 2020 21:22)

  # Link komentara

 30. Dedu, Hrvata i oficira JNA nikada nije pominjao jer mu nije odgovaralo dok je pravio sebi oreol oko glave - srbskog nacionaliste, patrijota i dobrotvora. Neverovatno koliko mi je antisimpo.
  (Đeda pominjao, djeda nikada, 15. jul 2020 21:10)

  # Link komentara

 31. KORONA MOŽE DA SE DOBIJE VIŠE PUTA - dr Stevanović ŠOKIRAO: Vremenom se gubi imunitet, a onda dolazi do novog...
  (Dakle, ne lupajte u imunitetu, 15. jul 2020 21:02)

  # Link komentara

 32. Tesla je tvrdio da je komunicirao sa vanzemaljcima..
  A Nole je dileja ( za ovog Srbendu i ljancestere koji ne znaju nista) zato sto sa Osmanavicem siri pozitivnu energiju...
  Haos

  " Um je kao padobran, funkcionise samo kada je otvoren"

  Albert Ajnstajn
  (Dragan-Borca, 15. jul 2020 20:53)

  # Link komentara

 33. Citajuci komentare shvatio sam da smo svi otisli u p.m.
  Svako ima pravo da kaze da je neko los covek, a toga istog nikada nije ni upoznao. Nemojte suditi o drugome na osnovu necega sto je neko drugi rekao, napisao. Strasno je da smo skloni da kritikujemo druge, a sami sebe nikada. Da li se zapitate da li ste vi dobri ljudi? Prvo svi treba da pogledamo sami sebe, da vidimo sta smo to dobro uradili za druge, prirodu, svet uposte, pa da kazemo, eto ja sam bas dobar, a neko drugi nije. Vreme je najbolji sudija pa ce i njemu vreme suditi kao sto ce i nama, zato ostavite se mrznje prema bilo kome i cuvajte ono sto vam je najmilije.
  (Xxx, 15. jul 2020 20:33)

  # Link komentara

 34. @crni sarkazam
  Ovo zadnje je dovoljno(secas se Feketica,reprezentaciju je oladio da bi sa njim "spasavao" zarobljene,dakle lazni patriota),lazni humanista(dao 1 odsto svog bogatstva a mase time kao da je dao milijarde,sve za imidz),slihta se onima koji su njegov narod satirali(jedno je biti u normali sa komsijama a drugo je ono sto on radi),neiskren,previse mimikrije i foliranja,ocigledno placa novinare i botove da ga velicaju a pljuju druge,nikad se nije ogradio od Srdjanovih budalastina,nema meru ni u cemu,npr.u medijskom pojavljivanju,na kraju sve ovo sa turnirom gde je pokazao nezrelost i neodgovornost(jadan nije znao da je korona "pobedjena"zbog izbora),i ocigledno ima trip da je izabrani,uziva u slihtanju drugih,i kao sto saznasmo rodjenog dedu godinama nije video,a trubi svako malo o znacaju porodice,ovo su cinjenice,nije pljuvanje,jer ovi drugi velicaju njegov lik posmatrajuci iskljucivo sportski ucinak pa napravise od njega sveca iako se istice samo u jednoj stvari
  (veseli, 15. jul 2020 19:56)

  # Link komentara

 35. Jedan pronasao piramide a drugi im se divi.
  (suljaga, 15. jul 2020 19:50)

  # Link komentara

 36. Ovaj odlepio. Cim ne udara lopticu, prica gluposti. Obicna pre planina, kakva energija hajvane.
  (D10S, 15. jul 2020 19:46)

  # Link komentara

 37. Piramide u Visokom 2 : 0 Reke Stare Planine
  (MHE, 15. jul 2020 19:43)

  # Link komentara

 38. @Beograd
  I naravno opet vredjanje cim neko iznese argumente koje vi ne mozete da podnesete jer vas je neko ubedio da je Novak nas ambasador,ispravljac slike o Srbima u svetu,da se zahvaljujuci njemu strani investitori utrkuju ko ce da ulozi u Srbiju,a sve u svemu svesno ispiranje mozga da ziveci zivot zvezde sa TV-a zaboravljate na sumornu svakodnevnicu,pa otuda i tolika histerija cim vam neko dirne idola,cak i ako nista lose ne kaze vec iskaze cinjenicno stanje.A cinjenica jeste da postoje upravo 4 tenisera koja su veca od njega,a da u Srbiji postoje sportisti koji su barabar sa njim a mozda i veci.Recimo Jasna Sekaric,Igor Milanovic,Ceca Kitic,kuglas Zavarko su zvanicni GOAT-i u svojim sportovima,ali ocigledno to su nebitni sportovi cim ne donose lovu kao tenis,jer danas je sve u novcu.A ti da iole vladas razumom shvatio bi da nisam poredio Djokovica i Vijerija,vec otprilike mesto koje bi realno zauzeli jedan kao sportista uopste,drugi kao fudbaler,ajd samo oduzmi Djokovicu drzavljanstvo i pa ces realnije sagledati vrednost,iopstalom malo li je biti npr.78mi sportista svih vremena.
  (vasil tupurkovski, 15. jul 2020 19:42)

  # Link komentara

 39. A eto ti objasni, koja dela ili reci kvalifikuju Noleta za loseg coveka? Ne placa porez u Srbiji, daje samo $$$$ umesto $$$…$$ , druzi se sa neprijateljima???? ima nepopularno misljenje o vakcinama, dosao do slave i usoeha vezom i protekcijom(k, privilegijama, diluje drogu, ulizuje se Vucicu?????
  (crni sarkazam)

  Nema tetku u Kanadi, eee...
  (zaharije, 15. jul 2020 19:41)

  # Link komentara

 40. Dobar sportista, loš čovek.
  (Danijel)
  \
  A ja mislim za onoga ko za njega misli da je los covek, da je los covek koji ima problem i to veliki sa kriterijima.
  (sociolog, 15. jul 2020 18:40).

  Da, da, dobar čovek je samo onaj za koga sociolog kaže da je dobar. Ko ne misli kao sociolog, taj "ima problem". Sociološki, nema šta. Komedija.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Krule)

  A eto ti objasni, koja dela ili reci kvalifikuju Noleta za loseg coveka? Ne placa porez u Srbiji, daje samo $$$$ umesto $$$…$$ , druzi se sa neprijateljima???? ima nepopularno misljenje o vakcinama, dosao do slave i usoeha vezom i protekcijom(k, privilegijama, diluje drogu, ulizuje se Vucicu?????
  (crni sarkazam, 15. jul 2020 19:17)

  # Link komentara

 41. Jednog dana će se pokazati da je Nole za sve bio u pravu i onda ćemo ga još više ceniti. Danas nailazi na mnogo nerazumevanja i osudu.
  (soni, 15. jul 2020 19:14)

  # Link komentara

 42. Jeleni je neka baba kurana napravila da Nole ne juri druge zenske...i stvarno ne juri,sta ocete vi? :)
  (Baba Kurana, 15. jul 2020 19:10)

  # Link komentara

 43. Drzi se Novace i slijedi svoj put uspjeha! Psi laju, karavani prolaze...
  (Sale123, 15. jul 2020 19:08)

  # Link komentara

 44. Biti poliglota ne znaci biti i inteligentan. 5 jezika kazes? Engleski sam ga cuo da govori, srpski, francuski sam cuo kako govori ali to je nekih 50%, za neko ko "zivi u Monaku" sramota je da onako slabo govori francuski, italijanski mu je zalosan.
  (europe, 15. jul 2020 19:01)

  # Link komentara

 45. @Analitičar,u velikoj si zabludi,Novak nije najbolji sportista svijeta,a i današnja njegova izjava je pokazatelj da će ga svijet upamtiti kao najveću ulizicu u istoriji sporta.
  (naravno)

  Ulizicu? O cemu to pricas? kome i zasto bi se on ulizivao? za tebe je ulizivanje verovatno sto hrvatima i bosancima ne spiska neku mrznju u lice, digne im tri prsta, ne kaze im da su ustase i da se tako "ulize" svom narodu...pa imas dovoljno takvih u nasoj vlasti koji samo sire mrznju samo zbog ulizivanja jednom delu nasog naroda, a samo da bi se ogrebali za vlast novac, privilegije...
  (sociolog, 15. jul 2020 19:00)

  # Link komentara

 46. Dobar sportista, loš čovek.
  (Danijel)
  \
  A ja mislim za onoga ko za njega misli da je los covek, da je los covek koji ima problem i to veliki sa kriterijima.
  (sociolog, 15. jul 2020 18:40).

  Da, da, dobar čovek je samo onaj za koga sociolog kaže da je dobar. Ko ne misli kao sociolog, taj "ima problem". Sociološki, nema šta. Komedija.
   (Krule, 15. jul 2020 18:57)

  # Link komentara

 47. Seljo se vraća selu?
   (kiku, 15. jul 2020 18:55)

  # Link komentara

 48. Ej, klipo, a Lepenski Vir? Bio si tamo?
   (kiza, 15. jul 2020 18:50)

  # Link komentara

 49. Zaludni pop i jariće krsti.
  (Marko, 15. jul 2020 18:49)

  # Link komentara

 50. Mozda Nole sprema teren za neki biznis.
   (Realan, 15. jul 2020 18:45)

  # Link komentara

 51. AHAHAHAH malo je dečko prso...
   (uzimam.kokice, 15. jul 2020 18:44)

  # Link komentara

 52. Najveci srbin dok ne ostavi komentar black lives matters onda kukala mu majka ili dok ne izgubi mec. Nema on vecih neprijatelja od negovih "fenova"
   (nitex, 15. jul 2020 18:43)

  # Link komentara

 53. Dobar sportista, loš čovek.
  (Danijel)
  \
  A ja mislim za onoga ko za njega misli da je los covek, da je los covek koji ima problem i to veliki sa kriterijima.
  (sociolog, 15. jul 2020 18:40)

  # Link komentara

 54. jesi nas i jesi najbolji, ali si i ...
  ne mogu da napisem ono sto mislim.
  (Belmont, 15. jul 2020 18:40)

  # Link komentara

 55. Neka da neku kintu da ih otkopamo.
   (milosh, 15. jul 2020 18:40)

  # Link komentara

 56. @Analitičar,u velikoj si zabludi,Novak nije najbolji sportista svijeta,a i današnja njegova izjava je pokazatelj da će ga svijet upamtiti kao najveću ulizicu u istoriji sporta.
  (naravno, 15. jul 2020 18:40)

  # Link komentara

 57. U vreme kada si šamani bili najveće svetsko pleme, a evolucija i razvoj njihovog biološkog bića gonili su ih ka duhovnosti, i tada im je meditacija i konverzacija sa duhovima jedino bila "pri ruci". Kad želim da se duševno i duhovno oplemenim, obogatim, oteram teške misli iz sebe, uzmem knjigu, slušam Šopena, pogledam dobar film, ali posebno ističem čitanje, koji mi pomaže da osetim lepotu ovog najboljeg od svih svetova, jer je jedini za koji znamo, alternativni je Novakova budalaština (ne znam kako je uleteo u ove mračne hodnike bez izlaza). Novakovo odrastanje svodilo se na reket i lopticu, a kad je stigla lova, onda je pokušao da sve što u sebi nema kupi novcem: srbskim šamanima on je došao kao melem na ranu, ni oni nisu čitali knjige i pomislili su da će svako moći da ode do piramide Semira Šarlatana, da se napuni energijom, kao Tesla ili Novak, i da se prklućče velim podvizima, uz pomoć Semirove piramide.
  (Teofana Krčmarica, 15. jul 2020 18:35)

  # Link komentara

 58. Nauka je nauka, a duhovnost je nešto drugo. Mješanje tih stvari je "skakanje samom sebi u stomak".
  Ako su vam sasvim potaman naučne teorije tipa: "tamne materije, struna, multiverzuma, pa i teotija velikog praska i čega sve ne, uglavnom potpuno nedokazanih i nepotkrijepljenih činjenicama, zašto bi vam smetala "teorija o ljekovitosti piramida"?
  Ljudska priroda se odlikuje nevjerovatnom radoznalosti i potrebom za stalnim ispitivanjem svijeta koji nas okružuje. Naravno da će to izroditi i dosta šarlatana i prevaranata, koji će pokušati iskoristiti tu radoznalost. Ali i tako učimo i sazrijevamo. Bitno je da se ne učaurimo u nekom svom svijetu dovoljnosti i postanemo neprijemčivi za različitosti i novosti. To bi nam bio kraj.
  (MILENA, 15. jul 2020 18:34)

  # Link komentara

 59. Zasto se u naslovu zovu piramide a ne "piramide". A s'obzirom koliko brda ima u Bosni, po zakonu verovatnoce naravno da ce neke da lice na piramide. I ocekivano je da ce neki da imaju tunele za rudarstvo. Stavise cudo je da nema jos dosta takvih "piramida"
  (Ivan, 15. jul 2020 18:33)

  # Link komentara

 60. @lanny
  Da je on iskren u tome makar bi se jednom do sada ogradio od izjava svog oca,ovako deluje bas nerealno,Novakovo izigravanje Gandija a istovremeno Srdjanovo sipanje otrova,ajd da ne budem zlurad mozda nije ono sto sin misli otac govori,ali nemojte se na ovo paliti ako imate gram mozga,najblize istini je da je covek veliki trgovac,i da mu je sve trziste zato je istovremeno i Srbenda,Jugosloven,Monagezanin,Realovac,Bajernovac,Milanez,grobar i delija,plus demokrata,naprednjak,pravoslavac i budista,samo nek kaplje lova.Teniski Goran Bregovic
  (hurtado, 15. jul 2020 18:32)

  # Link komentara

 61. Vasil Tupurkovski
  Ne lupetaj tupane da tako nipodastavas uspehe i rezultate Djokovica govori koji si bot. To govori o tebi.Cuj Novak nije najbolji ni u Srbiji nije ni u 100 sportista nije ni u prvih 5 ikada. Sta ti uradi pogresna terapija. Moras da menjas lekara ali pod hitno.
   (Beograd, 15. jul 2020 18:30)

  # Link komentara

 62. Koje prosipanje zuci samo zato sto je Novak posjetio neke piramide koje postoje(ili ne postoje,eto ja licno mislim da ne postoje),u Bosni.I sto je izjavio da mu je tamo lijepo.Pitam se dali bi bilo toliko zucnih komentara da je posjetio npr. Trank (za koji takodje mislim da je prevara)?
  (Sanel, 15. jul 2020 18:27)

  # Link komentara

 63. Auuuuu Novace. ...A Rtanj, sokobanja, prolombanja, ...A kupaliste Sopot?
  (Sulic igor, 15. jul 2020 18:25)

  # Link komentara

 64. Pa Nole razdaj bogatstvo siromasnima i idi da volontiras tu kod te piramide da vidis kad ne bi imao para da bi se raj brzo pretvorio u pakao a Semir ne bi ni kafu sa tobom imao vremena da popije:)
  (Semir ga lansirao u svemir, 15. jul 2020 18:24)

  # Link komentara

 65. Garantujem da niko od ovih komentatora - pljuvača nije bio ni u Visokom ni na Rtnju.
  (r.a.t.m., 15. jul 2020 14:36)

  Kaži kakav bezobrazluk... Ja tako znam ljude koji nisu ni primirisali na Severni pol, a imaju petlju da ne veruju u Deda Mraza.
  (Trt, 15. jul 2020 18:24)

  # Link komentara

 66. @svoj
  Samo sto taj o kome pricas je velican od svog naroda do granica ludila,osim mozda Maradone u Argentini ne postoji sportista koji je vise uzdizan u svojoj zemlji i ko ima toliki uticaj i znacaj iako se bavi apsolutno nebitnim stvarima za covecanstvo,i nakon svega vi ga na svakoj,ali AMA BAS SVAKOJ vesti histericno branite evo vec 10-15 godina,i onda se cudimo sto nam vlada zna se vec ko,nacija zavisna od vodje,mesije u ovom slucaju lika koji mlataranjem drvenom palicom ispravlja sve nepravde i krive drine
  (hercegovac, 15. jul 2020 18:23)

  # Link komentara

 67. Voimja oca...
   (Ljubisa Livaac, 15. jul 2020 18:23)

  # Link komentara

 68. Novace, idi treniraj i nastavi da budes br. 1 na svetu u tenisu, a mani se prevaranata i cirkuzanata. Na svetu ima ogroman broj predivnih mesta, svako moze negde "sebe" da nadje, samo je pitanje vestine pojedinaca da to proda... Nadam se da neces da svratis i u Medjugorje da vidis Gospu, tamo ima koliko hoces takvih ushicenih kao ti ovde... Ti odavno nisi svoj, ti si nacionalno blago Srbije, dok jos mozes radi ono sto radis najbolje na svetu, samo si na korak dva od GOAT u tenisu, a nisi daleko i od GOAT u sportu u celini!
  (aleks, 15. jul 2020 18:21)

  # Link komentara

 69. Pepe kult mod. Nece na dobro da izadje.
  (Vlado, 15. jul 2020 18:20)

  # Link komentara

 70. Čovek govori 5 jezika, o inteligenciji njegovoj je suvišno govoriti. Šta si ti uradio sa srednjom? Ispunjavaju ga stvari koje ljudi ovde ne razumeju, a tek komentarisati nešto što ljudi ne razumeju je vrhunac primitivizma u ovoj našoj kolevci primitivizma.
  (Mare, 15. jul 2020 14:10)

  Ljudi odlično razumeju šarlatanstvo i slične budalaštine, vi što se pržite na njih ste ti koji ne razumeju - i da, obično problem jeste u obrazovanju, ali nekad lakovernost ne može da se izleči ni sa deset fakultetskih diploma.
  (Nemanja, 15. jul 2020 18:20)

  # Link komentara

 71. NOLE,NADJI DECKA,nema drugog resenja,sad imas i decu,kad bi samo znao kakvo je uzivanje biti pasivan,prostata radi sve u 16,ma Piramide su nista :)pravi Raj :)
  (kuku i lele, 15. jul 2020 18:19)

  # Link komentara

 72. То му је од короне. Без бриге, проиће га до УС Оупена!
   (Филхармониста, 15. jul 2020 18:18)

  # Link komentara

 73. Jel završio on srednju školu?
  (666, 15. jul 2020 13:48)

  nije imao kad, morao je da radi na ispunjavanju srkijevih ambicija, ajde sad u misju rupu ahaha
  (peta mesna, 15. jul 2020 18:18)

  # Link komentara

 74. Dvojica žestokih okultista na okupu.
   (Jastog, 15. jul 2020 18:14)

  # Link komentara

 75. @Beograd
  A normalno ti je da lik proglasava Novaka za najveceg sportistu svih vrmena iako je u svom sportu realno bas tu gde sam ga stavio(od ove dvojice bolji nije,druga dvojica su ikone tenisa koji su osvajali maltene svaki Slem koji su igrali)a postoji jos mali milion sportova i disciplina,mene saljes na lecenje a Vijerija nazivas osrednjim iako je taj osrednji realno u top 100 fudbalera ikada,kao sto je i Novak u top 100 sportista,otprilike tu negde u rangiranju,osim ako za tebe ovi manji sportovi tipa vaterpolo i sl.nisu sportovi i u obzir za rangiranje dolaze samo sportisti bogatih sportova tipa fudbal,kosarka,tenis,formula.Inace dokle cete vise vredjati svakog ko drukcije misli,to kod vas fanova je odavno vec postala patologija,kao da vam je lik rod ili vam placa racune,bizarno
  (vasil tupurkovski, 15. jul 2020 18:12)

  # Link komentara

 76. @ Dragan Neki udaraju po tastaturi, a neki mlate lovu.
  (Sajko kokorajko, 15. jul 2020 18:11)

  # Link komentara

 77. 90% negativnih komentara na vest o izletu jednog od najvecih sampiona sa ovih prostora,koji pritom nista drugo, sem pozitive i ljubavi ne siri.
  Ko ste vi (ne)ljudi?
   (lanny, 15. jul 2020 18:10)

  # Link komentara

 78. Ziv bio Nole, nema nikoga sa toliko pozitivnih vibracija.
  Nek nauče komšije.
  (Kopenhagen, 15. jul 2020 18:10)

  # Link komentara

 79. (Vaško jedna, 15. jul 2020 17:26)

  Kakva istina? Da terate vodu na svoj mlin. Mogao bih da to i razumem da ne idete protiv nas.
  Za razliku od 90% mojih sunarodnjaka ja ne idem kao lud na brašno pri svakom pomenu o nekakvoj misteriji, već gledam šta se krije ispod haube.
  To što se vama to ne sviđa je drugi problem.
  (upotrebimozak, 15. jul 2020 18:06)

  # Link komentara

 80. Amila_,

  veliki pozdrav i poljubac od Ljubice !
  (Ljubica, 15. jul 2020 18:03)

  # Link komentara

 81. Ovaj prs'o?
  (dzoni london, 15. jul 2020 18:00)

  # Link komentara

 82. Dajte mu da udara po tim lopticama inace ce covek potpuno izgubiti razum.
  (Dragan, 15. jul 2020 17:55)

  # Link komentara

 83. @Kikujiro
  Sine,idolopoklenstvo u Srbiji naspram Novka prevazilazi granice morbidnog,evo primer ti je poslednji i najupecatljiviji sve u vezi sa dogadjajima oko Adrija tura,da je bilo ko drugi bio na mestu Novaka,radio to sto je on radio,ne bi ga oprala ni Dunav i Sava i to ovde u Srbiji,a ne kod zlih zapadnjaka,pa nesrecnog Jovica smo javno lincovali jer je u vreme korone isao da se vidi sa devojkom,dok je Novak iako je ugrozio javno zdravlje ne samo opravdavan vec je branjen do poslednje kapi krvi a svako ko je kritikovao sve to je proglasen malim misem,pljujete Kirjosa koji takav kakav je odgovoran u ovoj situaciji braneci nekoga ko i nakon svega i dalje veruje da je sve ovo prevara,i onda nakon svega ti pises eseje svaki dan o nekakvoj mrznji,zavisti i sl prema coveku koji maltene ima status u ovoj zemlji kakav je samo imao drug Broz u novije vreme,i pored svega tebe strasno pogadjaju kriticki komentari koji su u vecinom slucajeva dobronamerni i to od njegovih fanova koji jasno vide da im je idol otisao poprilicno u aut,a tako je upravo zbog vas koji mu ne izbijate iz zadnjice,pa je covek umislio da je neki mesija,ili sta vec,i bar da imate nesto od toga,ocigledno mizerija od zivota cim se toliko identifikujete sa nekim ko vam nije ni rod ni pomoz bog i znate ga samo sa TV-a kao sportistu-zabavljaca,dakle coveka koji ne radi nista epohalno vec udara predmet o predmet,moderna varijanta dvorske lude koji postade svetinja,gde ces vece paradigme koliko smo otisli dodjavola
  (bg leprikoni, 15. jul 2020 17:55)

  # Link komentara

 84. I Tesli su se smejali kada je govorio o struji. Tu smo prvi da se podsmevamo i komentarisemo nesto o cemu nemamo pojma.
  (Jo, 15. jul 2020 15:20)
  Tesla je bio naučnik, a ovaj ... ?
   (Nexus, 15. jul 2020 17:54)

  # Link komentara

 85. Volim NOvaka i njegov tenis,ali me nervira to konstantno dodvoravanje.. Sta je tamo lepo? I ako je tamo raj,pa preseli se tamo brate. Ima milion lepsih mesta od tog,ali eto,posto je BiH i posto je trenutno tamo mora tako nesto da izjavi..
  (Pljuvac svih stilova, 15. jul 2020 17:51)

  # Link komentara

 86. @Kikujiro

  Ovaj tvoj copy-paste komentar je klasican primer jednoumlja i idolopoklonstva. Preziranje svake vrste kritickog misljenja, bezanje od stvarnosti i nemogucnost da se emotivno prihvate cinjenice koje ne idu u korist, zabijanje glave u pesak i slepo poricanje. Kao onaj kojot u ptici trkacici, koji kada vidi da ide voz na njega, on spusti roletnu.
  To je onaj tip razmisljanja, nije moje dete nista krivo, ono je najbolje, najpametnije, ne bi ono to uradilo. Uciteljica mi dala keca jer me mrzi, taman posla da nisam ucio. U prevodu, bezanje od odgovornosti.

  Pokusaj da se svaka diskusija i argumentacija okrene na pitanje emocija i etiketiranja (ti mene ne volis, mrzis, ti si ovakav ili onakav, inace ne bi to rekao). Jedna nezrela i zenska (uslovno receno) psihologija.

  Ovako isto razmislja prosecan glasac vladajuce stranke, koji ne gleda cinjenice, sta onaj tamo radi, sta je obecao/ispunio, vec ima samo emociju i slepo obozavanje za svog idola, sta god ovaj da kaze/uradi, on je bezgresan.
  Ne kaze se za dzabe da je ljubav slepa, mnogo lakse je osecati, nego razmisljati.
  (Ljubav prija, stvarnost boli..., 15. jul 2020 17:50)

  # Link komentara

 87. On bolje od nas zna šta je tamo osetio i tu se (bar za racionalni deo koment. publike, koliki god on bio) priča završava. Najzad, šta je "blaženstvo"? Ja se osećam dovoljno blaženim (nisam napisao "vrlo" nego "dovoljno") kad moj komentar na Redditu pokupi 10-12 upvotea. Da, trivijalna stvar ali život i čine male stvari. Trebalo bi da smo manje zli.
  (Le Scorpion Serbe, 15. jul 2020 17:49)

  # Link komentara

 88. Ko poznaje visočane, taj zna na kakvom su glasu oduvijek bili. Ko to ne zna ne vrijedi mu objašnjavati, nego neka ode tamo i lično se uvjeri.
   (Nexus, 15. jul 2020 17:48)

  # Link komentara

 89. Kakva piramida sunca! To je piramida belaj bagera.
  (SD, 15. jul 2020 17:46)

  # Link komentara

 90. Vasil Tupurkovski
  Na kojim si ti drogana prijatelju. Moras da menjas terapiju pod hitno kad govoris da Novak nije bi u pet ikada i da ga uporedjujes sa ostednjim italijanskim fudbalerom. Tebi defunitivno nije dobro.
   (Beograd, 15. jul 2020 17:43)

  # Link komentara

 91. (Sandra Jakovljevic, 15. jul 2020 15:13)
  Niko te i ne vabi da dođeš.Prihvati se kutlače i opleti.
   (Ojha, 15. jul 2020 17:42)

  # Link komentara

 92. Obicno su sveznalice oni koji nikad nisu iskusili.
  (ajde, 15. jul 2020 17:39)

  # Link komentara

 93. Maske na otvorenom??
  Bas pametno i poučno..
  Pitaću te kad uvedu nove mjere, kako će ti biti kad setas gradom poslije bureka i podrignes u masku..
  Bolje da dobiješ sto virusa..
  (vermez, 15. jul 2020 16:02)

  Vidiš, zavisi iz kog ugla se gleda. Ovde gde sam nema bureka, tj ima ali to što ima bolje da nema, ne jedem, tako da bih ja sto korona menjao za jedan podrig na burek u masku, na dobar burek, dobar podrig :)
  (Ko to tamo peva, 15. jul 2020 17:39)

  # Link komentara

 94. Prvo je grlio drveće, sad grli piramide, sledeće su leteći tanjiri i ravna Zemlja. Idemoooo.
  (ajoj majko moja, 15. jul 2020 17:39)

  # Link komentara

 95. Kao najbolji sportista sveta, dokazao je da te metode koje koristi za odrzavanje forme i spremnosti odlicno funkcionisu.
  (Analiticar, 15. jul 2020 17:38)

  # Link komentara

 96. Sramotni komentari. Nisu ni bili tamo a kao znaju sve...Pride, covek je samo izneo svoje iskustvo i sta je tu sporno?!
  (Milan, 15. jul 2020 14:08)
  Koje iskustvo? Za dva dana boravka u Visokom ga spucali koncentrični krugovi i neka energija. Nagazio čovjek na energetsko čvorište u svom alternativnom svijetu. Pusti tu priču. Stručnjaci su rekli o tim piramidama šta su imali a jedan sportista tamo pronalazi razna čuda koja mu plasira još jedan u nizu prevaranata koji su ga nahvatali u zadnje vrijeme.
   (Nexus, 15. jul 2020 17:35)

  # Link komentara

 97. Šta bi onoj Jeleni da se uda za ovo?
  (kiza, 15. jul 2020 17:15)

  Nije tesko pogoditi.
   (Will Mosley, 15. jul 2020 17:34)

  # Link komentara

 98. brate Nole ,nemoj više molim te ,idi i radi šta hoćeš al nemoj u javnost, ćuti malo jbt
   (dr, 15. jul 2020 17:33)

  # Link komentara

 99. @Bosanac

  Napadaš Todora, a ne kapiraš da Todora i "ne boli" toliko za Novakov novčanik; koliko "boli" te druge ljude (koji ga obmanjuju pričom o "energiji")... Osim, ako Novak iz nekog razloga nije "nateran" (ili ucenjen) da govori na taj način).
  (Energija od Boga (to leči), ne obraćanje za pomoć djavolima (i toj vrsti "energije"), 15. jul 2020 17:31)

  # Link komentara

 100. Zaboravila sam napomenuti, Novace:

  Mi smo vecinski ogrezli u nepovjerenju, pa cak i mrznji.
  Zato nas iritira tvoje bezbrizno svrljanje po cijelom regionu.

  Mi smo bezvoljni i dosta tankih zivaca, velikim dijelom i zbog previse komada zivotinja u nasem probavnom traktu.
  Zato nas iritira tvoja vedrina, a i taj tvoj, brate, fitness...iako smo ti, sa tim tvojim nacinom ishrane, davno predvidjeli propast.

  Mi se, istina, opiremo....ali posto nam ih mediji neumorno i svakodnevno serviraju, nas ideal zenske ljepote fakat i jesu postale zene sa usnama a la par virsli, napumpanih grudi i straznjice, itd...
  Zato nas iritira ta abnormalno prirodna ljepota te tvoje zene, brate, pa joj iznalazimo mane do besvijesti.

  I ne - mi nismo "na nas nacin" u sebi pronasli mir.
  Da jesmo, drugacije bismo na tebe reagovali.
  (Amila_, 15. jul 2020 17:30)

  # Link komentara

 101. a tasta ce reke stare planine da stavi u cev za svoje MHE
  (sasa, 15. jul 2020 17:30)

  # Link komentara

 102. Mnogi velikani napuste prostor malih drzava, malih naroda, tako je i Tesla nekada. Da li se iko pita zbog čega? I u velikim državama ima ljudi koji se bave drugima, samo u cilju njihovog omalovažavanja i nipodaštavanja, ipak mnogo manji procenti su u pitanju. U tome leži odgovor, zbog čega oni koji žele nešto napraviti idu van. Nole je Srbin samo po rođenju, kao i Tesla, inače su to svjetski ljudi koji imaju malo ili ni malo sličnosti sa ovim Balkanskim vukohebinama.
   (svoj, 15. jul 2020 17:29)

  # Link komentara

 103. Ja sam mislio da ne postoje gori komentatori od "politickih" botova, ali procitavsi pojedine komentare na ovoj objavi, vidim da postoje i druge sorte botova, mozda i gore od politickih jer se o politici uvek raspravlja, a fanatizovati sportistu je vec... :)
  (Nista licno, 15. jul 2020 17:28)

  # Link komentara

 104. Opet ga uhvatilo ludilo. Dajte mu reket, neka bar trenira.
   (Nexus, 15. jul 2020 17:27)

  # Link komentara

 105. (uključimomozak, 15. jul 2020 16:43)
  Šta je kume, boli istina,a?
   (Vaško jedna, 15. jul 2020 17:26)

  # Link komentara

 106. Kakav Egipat. U Visokom su faraoni hodali u kožnim jaknama i jeli suho meso.
   (Bosanac, 15. jul 2020 17:26)

  # Link komentara

 107. Dobar sportista, loš čovek.
  (Danijel, 15. jul 2020 16:46)
  Ko si ti da odlučuješ da li Nole dobar ili loš?
   (Vaško jedna, 15. jul 2020 17:25)

  # Link komentara

 108. @Mare

  Kada već govoriš o nečemu što neko ne razume... - Mislim da Novak Đoković ne razume to o čemu priča.

  Poznajem osobu koja je bila na Rtnju, papreno platila nekakva predavanja nekih ruskih "učenjaka" (jogija ili nešto slično), takođe pričala neke priče o nekakvoj energiji i sl.; papreno plaćala i za neke knjige na tu temu, i, iz njegove priče, shvatila sam da ga ti ljudi manipulišu time što mu prikazuju "čudesne doživljaje"; a, u stvari ljude ubeđuju (lažu ih) da se dešava nešto izvanredno, nešto čudesno, i to "znanje" im posebno i naplaćuju.

  Nedavno je na jednoj televiziji gostovao jedan stručnjak za sekte u Srbiji, i, otkrio je da se najveći broj tih sekti kod nas krije iza pseudohrićanskih i pseudohinduističkih zajednica (od kojih ove druge potenciraju tu priču o energiji i sl.). Neki od tih ljudi izrađuju i prodaju amajlije (opet ta priča o energiji)...

  Mislim, nije to ni smešno, često - ni bezazleno, ni naivno... Toga ima i u drugim zemljama sveta, ali se kriju iza različitih naziva, različitih prakticiranja (u Latinskoj Americi, Indiji, Rusiji, možda najviše (prema rečima tog stručnjaka i nekih drugih koji su u praksi čuli za raznorazne slučajeve (ljudi koji su zavedeni ili im je učinjena neka šteta time)...
  (komplikovan rečnik za jednostavno - obmanjivanje, 15. jul 2020 17:23)

  # Link komentara

 109. (Sono Korona, 15. jul 2020 16:56)
  Eh da je i tebi koja para u džep.
   (Fukaro, 15. jul 2020 17:22)

  # Link komentara

 110. @SUNĐER BOB
  U svom sportu je realno peti ikad(Rozer,Borg,Lejver,Nadal pa tek on,iako realno i Sampras je mozda veci,samo sto mu karijera krace trajala),nije najveci ni u Srbiji,otprilike kao da kazes da je npr.Bobo Vieri najveci fudbaler ikada
  (vasil tupurkovski, 15. jul 2020 17:21)

  # Link komentara

 111. Sta je sledece, oni krugovi kod Smedereva? Stvarno svasta.
   (Will Mosley, 15. jul 2020 17:20)

  # Link komentara

 112. Izdvojio bih 6 "kvaliteta" ljudi ovde koji cirkulišu sa provokacijama i vredjanjem: zloba, licemerje, zavist, mržnja, neznanje(glupost) i cinizam. Tako miriše Zlo. Zlo se hrani rakcijama. Isključivo reakcijama. Bilo-kakvim reakcijama. Ne ulazite u diskusije, ne komentaripite ih, nemojte da im dajete minuse, oni ne postoje kao ljudska bića, normalna ljudska bića, ako ih ignorišete to je smrt za njih. Oni i tako već pate i stradaju a ako jednostavno ne reagujete na njih oni će vrlo brzo nestati, umreće vrlo brzo i tiho, neprimetno. 
  (Kikujiro, 15. jul 2020 16:29)

  Na mene taj tvoj recept ne deluje, komentarisem sta god pozelim.
   (Will Mosley, 15. jul 2020 17:20)

  # Link komentara

 113. To je divno znati.
   (Will Mosley, 15. jul 2020 17:18)

  # Link komentara

 114. Mislis da nemoze gore a onda nole otvori usra
  (Goran, 15. jul 2020 16:39

  Prvo se opismeni, pa onda piši o drugim ljudima.
   (konjplaninac, 15. jul 2020 17:16)

  # Link komentara

 115. Šta bi onoj Jeleni da se uda za ovo?
   (kiza, 15. jul 2020 17:15)

  # Link komentara

 116. Čovek živi život punim plućima.Nole kandiduj se na izborima 2022 da te glasam za predsednika!
  (Goran Loznica, 15. jul 2020 13:49)

  Jezik pregrizao, sendvičaru.
   (deki, 15. jul 2020 17:14)

  # Link komentara

 117. Čovek govori 5 jezika, o inteligenciji njegovoj je suvišno govoriti. Šta si ti uradio sa srednjom? Ispunjavaju ga stvari koje ljudi ovde ne razumeju, a tek komentarisati nešto što ljudi ne razumeju je vrhunac primitivizma u ovoj našoj kolevci primitivizma.
  (Mare, 15. jul 2020 14:10)

  Pa sta ako govori 5 jezika? U skoli se uci mnogo vise od jezika, ko zeli da uci. Kako si mu izmerio inteligenciju, zivota ti? Razumeti budalu nije tesko, Novaku je tesko da razume da nije dorastao stvarima o kojima prica.
   (moze i ovde, 15. jul 2020 17:14)

  # Link komentara

 118. Kakva piramida sunca! To je piramida belaj bagera.
  (SD, 15. jul 2020 17:13)

  # Link komentara

 119. @ mozganje Mooze i treca grupa, ali malko preciznije: one koji misle da koriste mozak.
  (Prozukli novinar, 15. jul 2020 17:09)

  # Link komentara

 120. Izdvojio bih 6 "kvaliteta" ljudi ovde koji cirkulišu sa provokacijama i vredjanjem: zloba, licemerje, zavist, mržnja, neznanje(glupost) i cinizam. Tako miriše Zlo. Zlo se hrani rakcijama. Isključivo reakcijama. Bilo-kakvim reakcijama. Ne ulazite u diskusije, ne komentaripite ih, nemojte da im dajete minuse, oni ne postoje kao ljudska bića, normalna ljudska bića, ako ih ignorišete to je smrt za njih. Oni i tako već pate i stradaju a ako jednostavno ne reagujete na njih oni će vrlo brzo nestati, umreće vrlo brzo i tiho, neprimetno.
  (Kikujiro, 15. jul 2020 16:29)

  Odličan opis Nolo-fanatika. Bravo.
   (pop, 15. jul 2020 16:59)

  # Link komentara

 121. Bravo za Novaka Djokovica i dr Semira Osmanagića. Sirite Ljubav i tragajte za boljim zivotom koi je ispunjen ljubvlju a ne ljubomorom!
   (Mirko Basara, 15. jul 2020 16:57)

  # Link komentara

 122. Bosanske piramide hihihi isto kao i ona lažna stvar u Međugorđu , sto kažu amerikanci " majmun vidi,majmun radi". Videli bosanci kako hercegovci prave $$$$ pa odlučili i oni da se dočepaju para.
   (Sono Korona, 15. jul 2020 16:56)

  # Link komentara

 123. I Tesli su se smejali kada je govorio o struji. Tu smo prvi da se podsmevamo i komentarisemo nesto o cemu nemamo pojma.
  (Jo, 15. jul 2020 15:20)

  Poredis Teslu sa Novakom???

  Novak se ne razlikuje od vecine vrhunskih sportista. Da li su inteligentni ili ne - ima ih koji jesu, ima ih koji nisu. Ono sto im je, medjutim, svima zajednicko je da su prilicno neobrazovani. Prosto kada je bilo vreme za skolu, oni su naporno trenirali i nema niceg loseg u tome. Ono sto jeste problem, je sto im je uspeh obezbedio novac i popularnost, pa ih se vecina "otkaci" i pomisli da su mnogo pametni i da mnogo znaju. Sa sve pravom na misljenje, sto je legitimno, sve dok pravo na misljenje ne zamene pravom na cinjenice.

  Pun dzep i prazna glava su vrlo problematicna kombinacija.
  (Spike, 15. jul 2020 16:53)

  # Link komentara

 124. Volim ga ko brata, ali ozbiljno je prso.
  (Asdf, 15. jul 2020 16:52)

  # Link komentara

 125. Tebi je to raj, e moj Nole...a onima koji te vodaju na ta mesta i prodaju price za malu decu, njima je raj tvoj debeo novcanik...
  (Todor, 15. jul 2020 16:03) A šta tebe boli K i za njegov i njihov novčanik?!?!?! Možete samo da pucate od muke.....
  (Bosanac, 15. jul 2020 16:51)

  # Link komentara

 126. @
  Хоћеш да кажеш да је фараон Рамо III био Србин?
  (mr, 15. jul 2020 15:19)
  Cuj nije, pa ima ona izvorna: “Kad sam sreo druga svog....Hej Ramo, Ramo, Ramo, druze moj, Ramo, Ramo, brate moj...
  Hej, bre, nemamo mi Rama, svasta cu ovde procitati
  (White trash, 15. jul 2020 16:50)

  # Link komentara

 127. Hajde sad to sa piramidama je, da budem pristojan, diskutabilno. Ali Semir Osmanagic je dobar covek, koji se bavi svojim stvarima i koji nikad nije jednu ruznu rec rekao za nekog druge nacionalnosti ili vere. Pogledajte na Youtubu, covek je organizovao ciscenje starog srpskog groblja u Sarajevu, koje je decenijama zaraslo u korov. Nisam cuo da se neki Srbin setio, naravno ne sad, nego pre 30, 40 godina ili uopste znao za to groblje. E, Semir jeste i ocistili su ga. Sad se ponovo vide spomenici. Bravo.
  (Zagor, 15. jul 2020 16:48)

  # Link komentara

 128. Dobar sportista, loš čovek.
  (Danijel, 15. jul 2020 16:46)

  # Link komentara

 129. Koliko ispranog mozgaaaa... ali u komentarima... pokazace se da je Novak u pravu.. ali na kraju krajeva nije ni bitno...
   (Mirko Nemirko, 15. jul 2020 16:45)

  # Link komentara

 130. Nije problem Novakova poseta navodnim bosanskim piramidama. Da li je ono što se tamo prikazuje istina ili ne, neka odgovore stručnije od mene.
  Ono što je problem, a to mnogi ne vide, je u tome što ovaj zanimljiv čovek Semir Osmanagić ova "otkrića" dovodi u vezu sa prvobitnom civilizacijom Balkana, da bi to povezao sa dobrim Bošnjanima i današnjim Bosancima-muslimanima, dok bi Srbi u BiH bili neki Vlasi koji su naknadno posrbljeni od strane SPC, a to Srbima u BIH sigurno ne ide u prilog.
  Zato pamet u glavu!
  (uključimomozak, 15. jul 2020 16:43)

  # Link komentara

 131. sledeći na listi čekanja za preveslavanje noloa je vladimir lalić.
  a kako stoje stvari zadnja četiri meseca, nolo će uskoro poverovati u priče da vanzemaljci postoje, čak će par dana kasnije govoriti i da su ga oteli i okretali na ražnju kao mučenog gospodina lalića...
  (foxov mozak je umro od previše ds-a, 15. jul 2020 16:43)

  # Link komentara

 132. А онда када Французи нацртају карикатуру, ноломани побесне. Запад га не воли што је Србин итд. Зашто на пример Федерер не тражи кости слонова Ханибалове војске у Алпима? Необразованом народу свашта се потура као духовност. Код православних је то додатни проблем због тога што црква није била довољна истрајна у борби против паганизма и сујеверја. Неко као Распућин никада се не би могао појавити у британској империји.
  (Куп је битан, 15. jul 2020 16:40)

  # Link komentara

 133. (rumenige, 15. jul 2020 15:27)
  Pa sto komentarises?

  p.s. Zaboravio si i one trece - koji koriste mozak
  (mozganje, 15. jul 2020 16:40)

  # Link komentara

 134. Mislis da nemoze gore a onda nole otvori usra
  (Goran, 15. jul 2020 16:39)

  # Link komentara

 135. @ rumenige To je to.
  (Prozukli novinar, 15. jul 2020 16:35)

  # Link komentara

 136. Nemojte da obraćate pažnju na one lažne ljude koji kažu da su navijači Novaka i onda koriste "ali", na one koji se prave fini prema Novaku, na one koji se prave pametni kako se "osećaju", nemojte da "verujete" ljudima koji provociraju na taj način što zamenjuju teze, spinuju da bi mogli da napadaju Novaka a koriste nepostojeće jednoumlje i idolopoklonstvo koje realno ne postoji u odnosu na Novaka, nemojte da verujete ljudima koji su toliko kontaminirani i zaprljani da ne mogu da prepoznaju poštovanje i ljubav, nekima jednostavno smeta, grize ih i puni su zavisti i mržnje što ljudi vole i poštuju Novaka.

  Izdvojio bih 6 "kvaliteta" ljudi ovde koji cirkulišu sa provokacijama i vredjanjem: zloba, licemerje, zavist, mržnja, neznanje(glupost) i cinizam. Tako miriše Zlo. Zlo se hrani rakcijama. Isključivo reakcijama. Bilo-kakvim reakcijama. Ne ulazite u diskusije, ne komentaripite ih, nemojte da im dajete minuse, oni ne postoje kao ljudska bića, normalna ljudska bića, ako ih ignorišete to je smrt za njih. Oni i tako već pate i stradaju a ako jednostavno ne reagujete na njih oni će vrlo brzo nestati, umreće vrlo brzo i tiho, neprimetno.
  (Kikujiro, 15. jul 2020 16:29)

  # Link komentara

 137. Jooj,sad nece moci da se odbrani od raznih samana,magova,vidovnjaka,iscelitelja CELOG ZIVOTA i do poslednje pare ali sta da se radi, mora na nesto te pare i da se potrose,aman :)
  Sto ustedio u Monaku na porezu dace za ovo,pa dobro,ko ne plati na mostu=platice na cupriji.
  (Tutmes III, 15. jul 2020 16:29)

  # Link komentara

 138. Je l' se ono Dalaj-Lama bese izgubio? Ili je to bio Panchen-Lama? Svejedno, ko je da je - evo, da ga ne traze vise.
  (trojanski konjusar, 15. jul 2020 16:25)

  # Link komentara

 139. Da ponovim:
  Halali nam, Nole.
  Nije da ne zelimo da te shvatimo, nego nismo u stanju...
  Mozda, kad jos malo porastemo.

  Kao vjernik, ja svoj mir pronalazim u molitvi.
  Ali to sam ja. To ne znaci da bi na "moj" nacin i neko drugi pronasao mir.
  Vjeruj u sta hoces i kako ti hoces.
  Vazno je pronaci taj mir u dusi...ali stvarno - bez poze i puste zelje da se pripada nekoj grupi ljudi.

  Kad covjek pronadje mir, i svijet je miran od njega!

  Zivio ti svima nama, Novace!
  (Amila_, 15. jul 2020 16:24)

  # Link komentara

 140. @simke... Slažem se sa tobom da ovi sto ga velicaju nemaju meru i ubedjen sam da nažalost nisu botovi. Ljudi veruju da je on pametniji od Tesle ili bilo kog drugog o bilo čemu. Najtužnije je što sam ubedjen da Đoković veruje i sam u ovo sto radi i priča. 21 vek jos nije dosao u Srbiju.
   (Mile, 15. jul 2020 16:15)

  # Link komentara

 141. @Spartakus
  Maje su mislile da je zemlja centar sveta i sad kao treba da se smejemo. Zamisli da nisi isao u skolu, da ti neko drugi nije ispricao sve sto znas, itd....ti bi veceras gledao u nocno nebo i mislio na kom drvetu je najbezbednije da prespavas.
   (Igor from Greece, 15. jul 2020 16:15)

  # Link komentara

 142. Nije čak ni pitanje para, zarađivaće on i posle tenisa. Žao mi je da gledam kako ga vondraju kao mečku, keze mu se i podilaze a samo ga posmatraju kao pokretnu banku. Tužno, baš.
  (detektiv kokni kol, 15. jul 2020 13:55)

  Ma sve se vi sekirate za njegove pare, dobrice jedne :) Vodaju kao mecku? Niko njega nigde ne voda, covek obilazi ono sto voli i gde se oseca prijatno. Neko trosi svoj novac na kocku i provode, neko na skupe automobile i palate sa po 58 spavacih soba, a neko na putovanja i uzivanja u prirodi. Ne kapiram vas bes povodom toga? Koliko ja vidim Nole uziva, a ovde je jedino tuzno koliko ste vi ograničeni. Mada da je bio recimo u posetu Las Vegasu napadali biste ga kako se bahati i drzali predavanja koliko ima lepih prirodnih mesta u svetu i u nasem regionu a on trosi pare u Las Vegasu. Fora je izgleda da se pljuje Novak ma sta god da objavi. Ovolika histerija zato sto je covek prirosnjak i voli taj trip je bolesna. Kapiram da neko nema sirinu za te stvari ali da se napada zato sto voli prirodu je zabrinjavajuće, jos kao vi se sekirate za njega sto mu izvlace pare, nije nego...
  (Sub013, 15. jul 2020 16:13)

  # Link komentara

 143. @ Ne govori 5 jezika, govori samo srpski i engleski. Na francuskom samo kaže nekoliko rečenica kada igra turnire u Francuskoj, a onda pređe na engleski uz izvinjenje publici, što je vrlo čudno s obzirom na to da živi u Monaku gde je francuski zvanični jezik. Na ostalim jezicima zna po nekoliko osnovnih fraza i to je sve. Ne pravite od njega nešto što nije, dobar je sportista,a obrazovanje je zanemario što je sve evidentnije iz dana u dan.
  (Jelena, 15. jul 2020 15:47)

  Zanemario obrazovanje on....Djevojko, zeno ko si sta si obracam se licno tebi jer ovo nije prvi put da pises fatalne gluposti ovdje.
  Covjeku koji je obisao i upoznao citav svijet obrazovanje je samo po tome daleko iznad nekoga ko je zavrsio fakultet. A da znas ista o Novaku znala bi da je sa trinest godina govorio njemacki, da italijanski zna kao srpski o englesom da ne pricam. Koliko je tek obrazovan iz opsteg znanja o o svemu i svacemu, nacitan sto se po njegovim izjavama lako da vidjet.
  Obrazovanje se ne mjeri polaganjem ispita na fakultetima nego covjekovim znanjem. A ovim sto sada radi, obilazi ovakva mjesta ne stvara evidenciju da je neobrazovan nego jos vise obogacuje ono sto ima a sto ti ocigledno nemas.
  Drzi se ti varjace a komentara se obidji, ne ponizavaj se ovako.
  (Simo, 15. jul 2020 16:12)

  # Link komentara

 144. Kaže jedan, kome se odavno majčino mleko osušilo na usnama (da je beba ne bih reč rek'o), "ne ulazim u to da li su piramide podvala, ali...", šta ali, jeli pili a nisu platili, nema, bre, tamo ničega, ne vidi se ni podvala, brdo zemlje koja liči na piramidu, kao što se za mnoge planinske kamenite krševe može reći da liče na babin zub, ti verovatno misliš da u "piramidama" postoje hodnici, dvorske hale, u kojima su srbski preci šamani igrali valcer, da postoje podrumi s najboljim vinima, kojima ni nektar nije ravan, da će sve to na veličanstvenu svetsku trpezu arheologije izneti dr Semir i njegov asistent Nole, misim na ovaj raj na zemlji (ili dženet, neka se Novak odluči) i da će se naći neka veza sunčeva piramide i Tesle, odakle je crpeo energiju. Ne lupajte više, tesla je bio naučnik koji je otkrivao zakonitosti fizike, najčistije prirodne nauke, jer kretanje elektrona u provodniku isto je i kao kretanje elektrona u živom organizmu, pa i čoveku naravno, brutalno je bezobrazno, kad imaš zakone prirode, da izmišljaš kako je greben, koji podseća na krnji babin zub, stigao iz svemira i da je sad na Semiru i Novaku da to istraže. Dobijam utisak da Novak nije čitao ni Đuliće ni Đulića uveoke, ali da guta romane Semira Osmanagića, čoveka koga nije potrebno posebno predstaviti: ludi genije.
  (Piramide, izum ludog genija, 15. jul 2020 16:12)

  # Link komentara

 145. Nolo paganine!
  (Fića, 15. jul 2020 16:11)

  # Link komentara

 146. (maladapte, 15. jul 2020 14:26)

  To bi bilo isto da si pitao da li je celivao TutanKamonove mošti u Egiptu,
  tužno je ako ti misliš da će ti celivanje neke mumije popraviti stanje u tvom životu, nije Nole na tom nivou inteligencije.
  (Influenserka u pokušaju, 15. jul 2020 16:11)

  # Link komentara

 147. Nole pročitaj Kur'an Amin
   (Muamer, 15. jul 2020 16:09)

  # Link komentara

 148. Infantilko koga vrte oko prsta reiki učitelji, bosanski "arheolozi", Pepe Imaz.
   (goxy, 15. jul 2020 16:07)

  # Link komentara

 149. Tebi je to raj, e moj Nole...a onima koji te vodaju na ta mesta i prodaju price za malu decu, njima je raj tvoj debeo novcanik...
  (Todor, 15. jul 2020 16:03)

  # Link komentara

 150. @A gde su vam maske???
  (Nikad nikome izvini, 15. jul 2020 15:54)
  Maske na otvorenom??
  Bas pametno i poučno..
  Pitaću te kad uvedu nove mjere, kako će ti biti kad setas gradom poslije bureka i podrignes u masku..
  Bolje da dobiješ sto virusa..
  (vermez, 15. jul 2020 16:02)

  # Link komentara

 151. @Tipocan pravoslavac... tri veze nema sa verom i veruje u paganske obicaje.
  (Zoki, 15. jul 2020 15:54)


  Pagani?? Uvjek je neko, nekom pagan...
  I dobro je sto je tipičan pravaslovac.. i pagan :)
  (vermez, 15. jul 2020 16:00)

  # Link komentara

 152. U cemu je problem nije srbin ako laze ili ne mrzi druge to je izgleda danas srpstvo
  Patriotai srbin je onaj ko ceni druge pa onda svoje
  (Srbin sam 1000 posto, 15. jul 2020 15:58)

  # Link komentara

 153. prvi BiH faraon
  (mudri, 15. jul 2020 15:58)

  # Link komentara

 154. Kakav je on, takvi su i njegovi sledbenici (nolomanija). Njegovi sledbenici veruju da on zna bolje o prečišćavanju vode nego hemičari. Isto tako veruju da on zna bolje o vakcinaciji nego lekari. Dostojevski da je živ i da se ne slaže sa njim po pitanju književnosti, oni bi napali Dostojevskog kako nema pojma. Sve je to nenormalno...ili su u pitanju botovi. Prosečan ljubitelj tenisa koji navraća ovde, ne razmišlja kao oni.
  (simke, 15. jul 2020 15:58)

  # Link komentara

 155. Tipocan pravoslavac... tri veze nema sa verom i veruje u paganske obicaje.
   (Zoki, 15. jul 2020 15:54)

  # Link komentara

 156. A gde su vam maske???
   (Nikad nikome izvini, 15. jul 2020 15:54)

  # Link komentara

 157. Covek prso, sta da se radi. A mogao je lepo da uziva u slavi i bogatstvu.
  (Spearman, 15. jul 2020 15:50)

  # Link komentara

 158. Momak uspio u životu,nikoga niti dira a ni proziva. Humanitarac koji je pomagao x puta. Dali je vjernik ili ne ili u šta vjeruje to je njegova lična stvar. Svi vi što za kifle nemate,što do podne mrzite sebe a od podne cijeli svijet pogledate li se u ogledalo?! Nole uvijek dobro došo u Bosnu i Hercegovinu kao i svi dobronamjerni ljudi svijeta!
  (Jazz ba, 15. jul 2020 15:49)

  # Link komentara

 159. Čovek govori 5 jezika, o inteligenciji njegovoj je suvišno govoriti. Šta si ti uradio sa srednjom? Ispunjavaju ga stvari koje ljudi ovde ne razumeju, a tek komentarisati nešto što ljudi ne razumeju je vrhunac primitivizma u ovoj našoj kolevci primitivizma.
  (Mare, 15. jul 2020 14:10)

  Ne govori 5 jezika, govori samo srpski i engleski. Na francuskom samo kaže nekoliko rečenica kada igra turnire u Francuskoj, a onda pređe na engleski uz izvinjenje publici, što je vrlo čudno s obzirom na to da živi u Monaku gde je francuski zvanični jezik. Na ostalim jezicima zna po nekoliko osnovnih fraza i to je sve. Ne pravite od njega nešto što nije, dobar je sportista,a obrazovanje je zanemario što je sve evidentnije iz dana u dan.
  (Jelena, 15. jul 2020 15:47)

  # Link komentara

 160. Zamislite kakav bi to teniser bio da se ne bavi ovih glupostima
   (.., 15. jul 2020 15:45)

  # Link komentara

 161. Овај Османагић је открио пирамиде у БиХ,затим мексички археолог,Хосе (?) Салинас је утврдио да се Троја налазила исто тако на подручју БиХ,Да се мајка Божија јавља Хрватима тамо где су побијене или бачене у јаме хиљаде Срба.Још да неки археолог дође у Босну и да на неком локалитету открије почетак или крај Великог кинеског зида,циркус би био комплетан.А Ноле је већ ту.
   (Рајко, 15. jul 2020 15:44)

  # Link komentara

 162. Haha, koji Govinda
   (Toromto, 15. jul 2020 15:37)

  # Link komentara

 163. Dodji u manastir Visoki Decani, budi na liturgiju i videces, doziveces, osetices duhovnu snagu ove svetinje!
  Od naleta emocija plakaces kao dete ( jer se ja i mnogi tako osecaju a retko ko ostane imun)
  Poz sa KiM!
   (ja pa ja pa šta, 15. jul 2020 15:35)

  # Link komentara

 164. Zglajzo je totalno... Nije ni prvi ni poslednji uspesan sportista koji radi gluposti van terena.
  (Straight Outta München, 15. jul 2020 15:34)

  # Link komentara

 165. Sektaš
   (Nikola, 15. jul 2020 15:31)

  # Link komentara

 166. Новаче, да ли си икада био на Хиландару? Да ли си икада целивао мошти Цара Лазара?...
  (maladapte, 15. jul 2020 14:26)

  Što da ih "celiva" ?? Bajke su druga vrata desno.
  (čupava glista s ravni tabani, 15. jul 2020 15:30)

  # Link komentara

 167. Pojasnite mi kako su npr Maje bez teleskopa znale sve planete suncevog
  sistema?
  (Petar, 15. jul 2020 14:10)

  Prvo nisu znali za sve planete, a drugo Venera, Mars, Jupiter i Saturn se vide golim okom, a te iste Maje su mislile da je Zemlja centar svemira i da se sve okrece oko nje.
  (Spartacus, 15. jul 2020 15:29)

  # Link komentara

 168. Ja sam isto bio skeptičan dok nisam ušao u tunele Ravne. Tuneli su fantastični i meni su zdravstveno pomogli sa problemima koje imam sa polenskom alergijom. Postoji čitava mreža tenula koja još nije potpuno osposobljena za ulazak.

  Sad da li se radi baš o piramidama ne znam, ali je djelo ljudskih ruku, veoma staro.

  Inače, samo Visoko i nema baš neke velike koristi od ovoga i sami građani Visokog, isto kao u Srbiji, 90% ne vjeruju i ismijavaju cijelu priču. Većina turista borave u hotelima u Sarajevu i ovde dolaze na izlet, većina zaposlenih i volontera je iz Sarajeva
  (Svarožić, 15. jul 2020 15:27)

  # Link komentara

 169. ima ljudi koji
  nesto mogu nesto
  vise da osete
  a ima onih koji
  mogu samo hranu
  i pice da osete...


  bilo bi lepo da jedni ne komentarisu druge...
  (rumenige, 15. jul 2020 15:27)

  # Link komentara

 170. Vi ne razumete uopste kako i zasto se ovo dogadja. Dakle, decko je najbolji teniser sveta. Kada je krenuo da se bavi tenisom rekli su mu nemoguce, to je neizvodljivo, dolazis iz regiona gde nemas ukupno 5 osvojenih master turnira, gde niko nije osvojio GS (do Ivanisevica), nemate infrastrukturu nemate pojma. I decko svojim radom i trudom, zrtvom svojih roditelja i nadljudskom verom u sebe, pokaze da je moguce. Kazu ne moze teniser bez mesa, ne moze bez glutena i hidrata da se bavis sportom, on kaze mogu i pobedi. Dakle sposoban je da ide uzvodno i uprkos masi koja stoji i laje i ujeda na svakom koraku. Dok su oni govorili kako je nemoguce on je to RADIO. E sad, opet ima mainstream platforma ubedjenja i uverenja, da je moderna medicina najjaca, da su vakcine top (i jesu, slazem se) ali iste te kompanije testiraju lekove po africi i ubijaju milione africke dece, bukvalno genocid o kom se ne prica. I zasto neko ko je svaki put kad mu neko kaze da nesto ne moze, zasto bi se on sada slozio sa svima, dakle prkos je postao njegova karakterna osobina, samo vi terajte svoje ja cu kako ja mislim, i niko nije skapirao da je decko dobio zemlju na Jahorini, nije dosao samo zbog Osmana i piramida. Znaci izaci ce i reci ce lepo je ovde, svidja mi se, mir je, malo ispromovisati piramide, mozda dodju ljudi u buducnosti, uzeo sebi zemljiste i tera dalje. dok vi i dalje sedite i lajete.
  (hous, 15. jul 2020 15:21)

  # Link komentara

 171. Nole naivcinia, ali ako je njemu lepo ko smo mi da ga osudjujemo. Meni se cini da u nedostatku pravog obrazovanja dosta luta u razumevanju pravih vrednosti, nije zlato sve sto sija. Poenta price je da on tezi necem vise, posle uspeha koje je ostvario jer oseca u dusi da mu treba sledeci stepenik, ali posle spoznaje moci Nole sledi za pravog duhovnika pomaganje i spasavanje izgubljenih i bolesnih. To je sledeci stepenik za tebe jer si vrlo mlad dosao do velikih uspeha. Pozdrav
  (Pele, 15. jul 2020 15:21)

  # Link komentara

 172. I Tesli su se smejali kada je govorio o struji. Tu smo prvi da se podsmevamo i komentarisemo nesto o cemu nemamo pojma.
  (Jo, 15. jul 2020 15:20)

  # Link komentara

 173. Ma to je samo faza, opustite se i j sam verovao u razne gluposti pa vremenom te realnost demantuje...

  Kad nemas ekonomskih problema i sve je ok ,onda krenes u ezoteriju da istrazujes ,to radi 80% superzvezda poput Djokovica, na vise ili manje ocigledan nacin...

  Verujem da ce ga proci, nace neku novu opsesiju manje podloznu sprdnji.
  (Marko, 15. jul 2020 15:20)

  # Link komentara

 174. Znate li zasto niko ne sme da pokaze unutrasnjost piramida?
  Zato sto je cela unutrasnjost ispisana cirilicom. :)
  (Posmatrac, 15. jul 2020 15:00)

  Хоћеш да кажеш да је фараон Рамо III био Србин?
  (mr, 15. jul 2020 15:19)

  # Link komentara

 175. Poštovanje, i samo poštovanje za ovo Ljudsko Biće, sa svim svojim vrlinama i manama, takav kakav jeste, i nikako drugačije.

  Živi život svoj i ne obaziri se ego-bolesni svet oko sebe.
  (Kikujiro, 15. jul 2020 14:12)

  Ti si stigao sa Nojeve barke, i ne znaš da su ljudi postali bića s razumom, te nam Novaka preporučuješ kao mesiju, kao što nas je turbo folk spasao Vivaldija, Mocarta, Betovena... Ovo što Novak radi bljutavo je i degutantno.
  (Semir Istraživač, 15. jul 2020 15:17)

  # Link komentara

 176. Duhovni prosperitet se ne zadobija odlaskom na neko mesto, penjanjem na neku planinu, docekivanjem sunca i slicnim performansima. Duhovnost je zivljenje i gradnja karaktera na temeljima zdravih vrednosti i ona se tj, duhovnost se izgradjuje permanentno ne zavisno od toga koje si mesto obisao
  (Realno, 15. jul 2020 15:16)

  # Link komentara

 177. Sta vas briga sta on sa svojim zivotom radi,covjek ima svoje misljenje i zivi kako zeli. Nema niko da ga usmjeri, prirodnjacke gluposti, sarlatani kako vi sve to zovete za mene je samo plus kod njega i u ova zadnja 3 mjeseca mi je respekt porastao za njega vrlo. Razmislja svojom glavom ,ne guta globalne agende i primjer je svega cega se boje. Zdravorazumski covjek koji sve preispitiva i ne vjeruje nikome na rijec nista. Zato ga i napadaju diljem svijeta non stop. Za sve ove kako vi zovete gluposti postoje dvije opcije ili je istina ili nije . Ljudi kao on ili ovde pomenuti gospodin semir nikoga ne kritiziraju ili namecu svoje misljenje za razliku od vas i velike vecine. Koliko stvari se cinilo nemoguce ima 50 godina il 100 pa se pokazalo istina. A tek kroz povijest, a ovde svi misle da je covjek sve otkrio i da je to to. Sve sta se ne svidja eliti je odmah zavjera. Boje se slobodoumnih ljudi jer um je kao padobran jedino radi kad je otvoren. Napadaju ga krcani koji vjeruju u covjeka koji je uskrnuo hodao po vodi al ovo nije moguce. Napadaju ga znantvenici koji pricaju o zvijezdama i crnim rupama udaljenim toliko da nikad nemozemo to vidit, al ovo je nemoguce. Boze ludila. Cemu uvrede nikoga ni semir ni novak ne vrijedjaju,nit prisiljavaju kao sto radi religija kroz crkvu i znanstvenici kroz skole. Da je vise ljudi kao ova dva giganta puna dobrote,ljubavi za ljude i zemlju svijet bi bio raj.Pozdrav iz Hrvatske. Molim objavite komentar nikoga ne vrijedjam i da nisam dzaba pisao
  (Klasa, 15. jul 2020 14:20)

  Svaka čast komšija!
  Razmisljao sam da napišem sličan komentar ,onda sam ugledao vaš.
  Sve najbolje,poštovanje.
   (lanny, 15. jul 2020 15:14)

  # Link komentara

 178. Kada si javna ličnost ne postoji "privatna stvar". Sve što radiš i govoriš ima drugačiju važnost i sklono je pohvali ili kritici. Slabo ima ravnodušnosti jer javne ličnosti ljudi mahom ne prihvataju ravnodušno. podržavaš ih ili ne, voliš ili ne.
  Svejedno je da li tu javnu osobu briga ili ne šta drugi misle o tome što radi ili govori, mora se imati šlifa za stvari. Nije ni važno ko je u pravu, momentalno je bitno kako to izgleda. Nisam siguran da je ovo pravi publicitet koji mu treba posebno imajući u vidu skorija dešavanja sa njim u vezi...
  (B, 15. jul 2020 15:14)

  # Link komentara

 179. @Petar

  Bravo Petre !
  (Ljubica, 15. jul 2020 15:13)

  # Link komentara

 180. Bila sam tamo prosle godine. Da li je moguce da vjeruje jedan Novak Djokovic u bosanske piramide? Nikakav raj.Prije rata je na grad i licilo to Visoko a sad je prasnjava, prljava kasaba.Bas iz Andricevih pripovjetki. A sto se tice piramida, najobicnije brdo sa losim vodicima...nista posebno. A ako idete autom, nadam se da je tunel Vranduk gotov, inace vrat da slomijes! Ne preporucujem uopste!
  (Sandra Jakovljevic, 15. jul 2020 15:13)

  # Link komentara

 181. Raj?Krs i kamen sejtan noge da polomi.
  (Arsen, 15. jul 2020 15:12)

  # Link komentara

 182. Šteta, unistis samom sebi najveću karijeru u istoriji sporta! Ipak smo mi samo jedna prosečna nacija sa pogrešnim egom.
  (PobedniK, 15. jul 2020 15:10)

  # Link komentara

 183. Људи кад би знали поенту и целу причу везану за те пирамиде, не би лупетали у коментарима, ограничени ко терасе.
  (hondacbr900, 15. jul 2020 14:13)

  Što nam ne kažeš, ukratko, nama koji ne znamo, priču o tim piramidama? Misliš da ne znamo da ih je zidao bosanski faraon Mujo, dve hiljade godine pre Keopsa u Egiptu, ili da ne znamo da je Troja u Gabeli, na ušću Neretve, i da je paradajz iz Troje najbolji na svetu, i da su Srbi nebeski narod i da potiču pravo iz Nojeve barke, i misliš da ne znamo da je Nole Srbin i goat, i da je Federer loš čovek, i da je licimur, kao i Nadal, i da Novak liči na Teslu, pljunuti Tesla, i da će početi da gradi piramide alternativnog života, za one kojima je ovaj ovozemaljski nedovoljan. Ovaj svet je, veli Lajbnic, najbolji od svih mogućih svetova, jer za drugi ne znamo. Novak je našao Semira za kompanjona, alal vera, boljeg nema, i sad će on njemu, kao Sančo Pansa Don Kihotu, da bude asistent u otkrivanju novog sveta. Možda Novak ne zna, neka pročita priču "Simon čudotvorac" Danila Kiša, oduvek su na svetu postojali lažni proroci i opsenjivači, i uvek će ih biti. Danas je čovek, koji je odlučio da se igra fudbal, da se igra tenis i da se ide na izbore, saopštio da će Srbija prva na svetu, do kraja godine, imati svoju vakcinu. Kako je i zašto Novak uleteo u društvo obmanjivača, ne znam, znam samo da se iz toga može izaći ako sebe nađe u ovom svetu, koji je najbolji od svih svetova, u ovom životu, kakav je takav je, ali je naš.
  (Alternativni život ili verovanje u duhove, 15. jul 2020 15:09)

  # Link komentara

 184. Nole zaglavio si debelo u misticizam, a to nije dobro. Sta vise veoma je opasno. Ne toliko za tebe, ali za tvoju decu moze biti pogubno. Neka ti Bog podari snage da se iscupas iz toga. I ti i tvoja porodica. Tesko je pored tolikog uspeha ostati cist u glavi ali znam da si jak i dokazi da mozes da se izdignes iznad tog zla. Pokusaj da se spustis na zemlju i da shvatis da smo svi mi jako jednostavni i da na ovom svetu nema niceg misticnog. Magija je u prirodi i sve je tu i oko nas nema potrebe za nekom filozofijom.
   (blaster, 15. jul 2020 15:09)

  # Link komentara

 185. Bravo Novače! Radi sto želiš, sto te ispunjava I čini srećnim. Ne obaziri se na zlurade komentare! Napuni energiju I u nove pobede idolu nas!!!
  (polupripitomljeni texasanin, 15. jul 2020 15:07)

  # Link komentara

 186. Da Općina Visoko Novaku prepiše bar jednu piramidu!
  (Dragan, 15. jul 2020 14:25)

  Tako je. Pa da lepo tata Srdjan to poravnja i napravi najmoderniji teniski kompleks.
   (Shigman, 15. jul 2020 15:06)

  # Link komentara

 187. Bio je normlan dok nije upoznap Pepe Imaza,tad je sve krenulo
  (satelit, 15. jul 2020 15:05)

  # Link komentara

 188. Dame i gospodo, ovako prica i zvuci jedna osoba ispranog mozga od strane raznih sarlatana, gurua, salabajzera i reiki ucitelja...
  (sto je najgore od svega, 15. jul 2020 14:35)
  Dame i gospodo ovako prica osoba kojoj su televizija i kojekakvi mediji isprali mozak!
  (Bla, 15. jul 2020 15:01)

  # Link komentara

 189. Znate li zasto niko ne sme da pokaze unutrasnjost piramida?
  Zato sto je cela unutrasnjost ispisana cirilicom. :)
  (Posmatrac, 15. jul 2020 15:00)

  # Link komentara

 190. Nole brate, drzi se reketa. Batali te alternativne price i slicne gluposti. I molim te ne komentarisi nista sta nije vezano za tenis.
   (dovla, 15. jul 2020 14:58)

  # Link komentara

 191. ...voleo bih da citam komentare posle federerove posete bosanskim piramidama...
  ...ali...
  ...ovde ima bar 70% ljudi koji su ravnozemljasi, sumnjaju u sletanje na mesec, plase se cipovanja, "znaju" da je 5g mreza stetna, sigurni su da je virus sinteticki, a "prijatelj" sa "visokog mesta" im je rekao da se aktivno radi na depopulaciji planete...
  ...takodje, "znaju" da je svedski model najbolji (tu im ne smeta depopulacija), "znaju" vise od svih epidemiologa, infektologa i klinickih lekara sve o koroni...
  ...veruju svaku rtec prof dr nadi kostic, a sumnjaju u svaku rec dr danice grujicic, jer su toliko preskolovani, da nema nauke niti znanja koje ne poseduju...
  ...ja sam srecan, sto se moji komentari pojavljuju izmedju komentara tih velikana ljudskog znanja...
  ...bre...
  (kraja, 15. jul 2020 14:55)

  # Link komentara

 192. Obišao sam dolinu bosanskih piramida u Visokom. Zamolio bih one koji nisu bili da ne komentarišu.
  (hvala lijepo, 15. jul 2020 14:53)

  # Link komentara

 193. E moj Nole, pogledaj skec iz Nadrealista kad strancu prodaju Vijecnicu. Ti si sada taj stranac iz skeca. Dzaba tenis kad si rastao u staklenom zvonu. Nista o zivotu nisi naucio a pogotovo ne o bosanskoj satrologiji.
  (stranger, 15. jul 2020 14:51)

  # Link komentara

 194. @SUNĐER BOB-Ma da! Baš šteta što nema nadaleko poznatu bistrinu i širinu uma i duha Rodžera Federera i Rafaela Nadala.
  (Bl, 15. jul 2020 14:51)

  # Link komentara

 195. Kikujiro. Bravo!!!!!!
   (nikad u taxi, 15. jul 2020 14:51)

  # Link komentara

 196. @Mare kao prvo i prvo ne govori 5 jezika. Ako covek ume da sastavi par recenica i to da se zahvali publici, ne znaci da govori tecno neki jezik. Da ste ikada stvarno ucili neki strani jezik, a ne preko interneta ili youtuba, znali bi sta je potrebno da bi se za nekog reklo da neki jezik tecno prica. Postoje i sertifikati za to (Toefl, Goethe C1...). Nemojte da padate na providnu propagandu njegovog PR tima gde je cilj da se od njega napravi svemoguce bozanstvo. Kada bi toliku paznju, postovanje (idolopoklonstvo ne mora) malo poklonili drugim ljudima koji su neuporedivo znacajniji i bitniji za jedno drustvo od prebacivaca loptice (recimo lekari) ne bi danas Srbija bila crna rupa na karti Evrope, gde se zna sta je sportista (zapravo niko i nista, zabavljac publike, cirkuzant, klovn) a ko je stvarno bitan i zasluzuje postovanje i divljenje (lekari, inzenjeri, naucnici...)
   (Slavko Zürich, 15. jul 2020 14:47)

  # Link komentara

 197. Prso...
   (Sale..., 15. jul 2020 14:47)

  # Link komentara

 198. Puko
  (EZeljko, 15. jul 2020 14:46)

  # Link komentara

 199. Čovjek izreklamirao Hrvatsku. Izreklamirao Bosnu i Hercegovinu.

  Svugdje na Balkanu voljen, priznat i cijenjen. Šampiončina. Jednostavan, pristupačan, duhovit.

  Jedinstven čovjek.

  Ne ulazim u to da li su piramide prevara ili ne. Nemam ni znanje ni podlogu da to komentiram, ali...Nole je institucija. Ima da ga Srbi stavite na novčanicu. To je najmanje šta mu možete napraviti.

  Čovjek koji je odavno prerastao prepucavanja. Genocid u Jasenovcu. Genocid u Srebrenici. Ovo, ono...podijele, svađe, i sl.

  Čovjek koji bi trebao vladati narodom. Druzeljubiv, humanitarac, kozmopolit, čovjek u svakom pogledu te riječi.

  Srbijo, ponosi se sa njim, jer ja kao Hrvat se ponosim što živim u njegovo vrijeme.

  Šampiončina.
  (Mj23, 15. jul 2020 14:45)

  # Link komentara

 200. Za egipatske nisam siguran al ovu piramidu u Bosni 100% ozidali crnotravci.
   (fenomen, 15. jul 2020 14:44)

  # Link komentara

 201. Sjajna reklama za taj siromašni kraj, nadam se da će im dovesti puno turista. Što se tiče Novakovih pogleda na svet,čovek misli svojom glavom, a mislite i vi svojom, ne njegovom. "Alternativnih" svetova ima koliko hoćeš i svima je zajedničko da ih je nemoguće dokazati i da nude upravo ono što vam nedostaje a do sada nista uspeli da nađete. Klasična prodaja nade na koju se ljudi pecaju od pamtiveka. Novak je sjajan primer čoveka koji je genije u jednoj oblasti i neznalica i naivan u grugoj. Napred Novače do novih GS titula, a takodje ti želim da se više obrazuješ po drugim pitanjima o kojima glasno razmišljaš u javosti kako ne bi još više zaglupljivao one koji te slepo slede.
  (Pit, 15. jul 2020 14:42)

  # Link komentara

 202. Mnogi svoje frustracije prazne na bilo koga pa i na Novaka.Ovo je
  dobro urađen markenting,solidan govor,a dežurni mrzitelji svega
  neka prošetaju do obližnjeg parka,šumarka,...i pročiste pluća.
  Možda im deo kiseonika "svratiti" i do glave,pa će im razbistriti
  vidike.
  (a, 15. jul 2020 14:40)

  # Link komentara

 203. Šanerska posla. Nikad ništa nisu znali da rade al zato jezičinu imaju. Sad im je Nole meta i njegove pare.
   (abraham, 15. jul 2020 14:38)

  # Link komentara

 204. Maladapte@ Bio sam na Hilandaru 90 i neke, docekao me pop sa dva mobilna i dzipom. Na Hilandaru borba da “nakupe” 12 monaha, kako im Grcka ne bi oduzela imanje. Gomila likova, koja tamo nesto kao radi, umesto da poseti neku psihijatarsku ustanovu. Utisak....bas los. Ne znam o kakvom miru procas, ja sam se tamo ultra razocarao.
  (sasa jokic, 15. jul 2020 14:37)

  # Link komentara

 205. Garantujem da niko od ovih komentatora - pljuvača nije bio ni u Visokom ni na Rtnju.
  (r.a.t.m., 15. jul 2020 14:36)

  # Link komentara

 206. Nole kazi nam da se sprdas i da je sve ovo samo jedan ruzan san...
  (nagano, 15. jul 2020 14:36)

  # Link komentara

 207. Ovaj opet djavola izaziva
  (marko, 15. jul 2020 14:36)

  # Link komentara

 208. Jasam isto bio skeptican dog nisam bio da vidim prelepo pomoglo mi je jer sam imao stalno glavobolju sad retko jedino ulaz je skup 10 eura ostalo je predivno.
  (Seki, 15. jul 2020 14:36)

  # Link komentara

 209. Dame i gospodo, ovako prica i zvuci jedna osoba ispranog mozga od strane raznih sarlatana, gurua, salabajzera i reiki ucitelja...
  (sto je najgore od svega, 15. jul 2020 14:35)

  # Link komentara

 210. Odlepio.
   (micko, 15. jul 2020 14:34)

  # Link komentara

 211. Pogleda sam neke dokumentarce i nije da bas virujem u te piramide ali da je nesto tu cudno je. Ne zamaram se s tim. Ali ovi koji danas pljucaju po tom, koji se rugaju s Bosnom i Bosancima sutra ce ako se nekim cudom utvrdi da su bile neke piramide ili neka stara gradevina govorit kako su to napravili Srbi. I to je ta tragikomedija koja obiljezava vasu politiku dugi niz godina i jedan dio naroda. Nazalost
  (BenBodega, 15. jul 2020 14:30)

  # Link komentara

 212. Nole dragi - idi leči se.
  (genius, 15. jul 2020 14:30)

  # Link komentara

 213. Covek uživa u lepoj prirodi, malo podilazi lokalcima, malo reklame za Bosnu, pa Hrvati napravise komercijalno čudo sa Medugorjem, trebalo je i Srbi da naprave neki svoju Zvezdanu kapiju
   (Vukica, 15. jul 2020 14:29)

  # Link komentara

 214. Ko ništa ne zna, mora u sve da veruje.
  Ipak je škola potreba, bez obzira na uspeh đaka. Ostane puno toga u glavi, čak iako đak ništa ne uči.
   (Kolovođa, 15. jul 2020 14:28)

  # Link komentara

 215. Tako je Nole majstore. I jeste raj, licno sam se uvjerio. Samo naprijed mjastore, ne slusaj ove glupake ovuda sto pisu. Nemaju sopstveni zivot pa im smeta sve sto drugi kazu i imaju
  (Riki, 15. jul 2020 14:27)

  # Link komentara

 216. Новаче, да ли си икада био на Хиландару? Да ли си икада целивао мошти Цара Лазара? Да ли си икада посетио неку српску енклаву на Косову и Метохији? Па да видиш шта је налет енергије, смирености, уземљења и решености и прави Рај на земљи. Босанска пирамида?!
   (maladapte, 15. jul 2020 14:26)

  # Link komentara

 217. Da Općina Visoko Novaku prepiše bar jednu piramidu!
  (Dragan, 15. jul 2020 14:25)

  # Link komentara

 218. Novak je odavno prevazisao Tenis, i on zna da ima drustvenu globalnu odgovornost a posebno drustvenu odgovornost u ovom delu Evrope...Fenomalan covek, koj radi i je uradio toliko koliko nisu uradili svi ostali sportisti zajedno. 50% sportistu su poludeli zbog para i ozenili sponzoruse, a on je svesan da njegova uloga nije da uziva u samo u parama nego da ima drustvena odgovornost. To i radi, i svaka mu cast zbog toga!
  (Branko, 15. jul 2020 14:21)

  # Link komentara

 219. Šta ste navalili na Čovjeka, u Srbiji na desetine hiljada ljudi vjeruju da se davno umrli čovjek kreće noću po hodnicima i da oblači njihove čarape koje mu donose, da je i on u tu bajku povjerovao vi bi ste ga veličali. To je malo licemjerno. Nole, Hvala Ti na posjeti i uvijek Si dobrodošao u Bosnu.
  (Bossanac, 15. jul 2020 14:21)

  # Link komentara

 220. Novak je odavno prevazisao Tenis, i on zna da ima drustvenu globalnu odgovornost a posebno drustvenu odgovornost u ovom delu Evrope...Fenomalan covek, koj radi i je uradio toliko koliko nisu uradili svi ostali sportisti zajedno. 50% sportistu su poludeli zbog para i ozenili sponzoruse, a on je svesan da njegova uloga nije da uziva u samo u parama nego da ima drustvena odgovornost. To i radi, i svaka mu cast zbog toga!
  (Branko, 15. jul 2020 14:20)

  # Link komentara

 221. nadam se da uskoro pocinju turniri jer nebulozama koje valja nikad kraja
   (djoleNS, 15. jul 2020 14:20)

  # Link komentara

 222. Sta vas briga sta on sa svojim zivotom radi,covjek ima svoje misljenje i zivi kako zeli. Nema niko da ga usmjeri, prirodnjacke gluposti, sarlatani kako vi sve to zovete za mene je samo plus kod njega i u ova zadnja 3 mjeseca mi je respekt porastao za njega vrlo. Razmislja svojom glavom ,ne guta globalne agende i primjer je svega cega se boje. Zdravorazumski covjek koji sve preispitiva i ne vjeruje nikome na rijec nista. Zato ga i napadaju diljem svijeta non stop. Za sve ove kako vi zovete gluposti postoje dvije opcije ili je istina ili nije . Ljudi kao on ili ovde pomenuti gospodin semir nikoga ne kritiziraju ili namecu svoje misljenje za razliku od vas i velike vecine. Koliko stvari se cinilo nemoguce ima 50 godina il 100 pa se pokazalo istina. A tek kroz povijest, a ovde svi misle da je covjek sve otkrio i da je to to. Sve sta se ne svidja eliti je odmah zavjera. Boje se slobodoumnih ljudi jer um je kao padobran jedino radi kad je otvoren. Napadaju ga krcani koji vjeruju u covjeka koji je uskrnuo hodao po vodi al ovo nije moguce. Napadaju ga znantvenici koji pricaju o zvijezdama i crnim rupama udaljenim toliko da nikad nemozemo to vidit, al ovo je nemoguce. Boze ludila. Cemu uvrede nikoga ni semir ni novak ne vrijedjaju,nit prisiljavaju kao sto radi religija kroz crkvu i znanstvenici kroz skole. Da je vise ljudi kao ova dva giganta puna dobrote,ljubavi za ljude i zemlju svijet bi bio raj.Pozdrav iz Hrvatske. Molim objavite komentar nikoga ne vrijedjam i da nisam dzaba pisao
  (Klasa, 15. jul 2020 14:20)

  # Link komentara

 223. Nije ni čudo što se tako ponaša.
  Ko bi još svaki dan po 6 sati trenirao i mlatarao reketom po loptici, i tako 20 i više godina, a pritom bio pametan.
   (Kolubarac, 15. jul 2020 14:19)

  # Link komentara

 224. Meni je najsmesnije kad ljudi ovde krenu da pisu, drzi se tenisa, prolupao, sta mu zena radi itd...
  Pa sta koga briga sta covjek radi u slobodno vrijeme ili u sta vjeruje. Koga Novak ugrozava sto meditira na piramidama? Ujutru kad ustanete je li vam bolje ili losije zato sto je Novak meditira, moli se, ili sta vec radi. Kazete ko ga tjera da javno prica, pa evo mi smo obicni ljudi pa ovde komentarisemo razne gluposti, misleci da nekog zanima nase misljenje. A tek da smo poznati? A on koji je svijetski poznat trebao bi da cuti.
   (Sale, 15. jul 2020 14:19)

  # Link komentara

 225. NOLE CAR, uvek bio i ostace!!
   (fikus, 15. jul 2020 14:18)

  # Link komentara

 226. Bosanske piramide su dio globalnog cirkusa koji se koristi za skretanje paznje sa mnogo bitnijih životnih pitanja! A kreator piramida jos jedan u nizu židokrata koji vladaju balkanom jos od vremena otomanskog carstva!
  (Istinoljub, 15. jul 2020 14:18)

  # Link komentara

 227. Jel' ga ovo na prvim slikama izvaćarili na šibice xd
   (cholak, 15. jul 2020 14:16)

  # Link komentara

 228. Sto neko dole prokomentarisa i ja stalno govorim . Mozda Jelena nije kriva , mozda ga je ona drzala da ne bude veca dilea dok je igrao tenis , a sad kad nema tenisa .......
  (maki, 15. jul 2020 14:15)

  # Link komentara

 229. Ogranicenost u komentarima zraci jako
  (lelek, 15. jul 2020 14:14)

  # Link komentara

 230. Људи кад би знали поенту и целу причу везану за те пирамиде, не би лупетали у коментарима, ограничени ко терасе.
   (hondacbr900, 15. jul 2020 14:13)

  # Link komentara

 231. Uh, pazi, ima da tuzim ovog za autorska prava!
  (Keops, 15. jul 2020 14:13)

  # Link komentara

 232. Zemlja se "smeje" i raduje preko svoga cveća, oni koji zavide i mrze "smeju" se i pate preko svojih laži, nipodaštavanja, provokacija i neznanja, oni koji poštuju i vole Novaka jednostavno se raduju životu i "smeju" se zato što znaju da je on čovek koji je spasio tenis, čovek hrabrost, čovek volja nesalomiva, čovek iskrena emocija, čovek dete radoznalo, čovek duševni nemir, čovek teniski slikar, i ponos naroda koji je slobodan od površnosti, licemerja, zavisti i mržnje a koji živi savešću, ljubavlju i razumom.

  Poštovanje, i samo poštovanje za ovo Ljudsko Biće, sa svim svojim vrlinama i manama, takav kakav jeste, i nikako drugačije.

  Živi život svoj i ne obaziri se ego-bolesni svet oko sebe.
  (Kikujiro, 15. jul 2020 14:12)

  # Link komentara

 233. Sta ocekujete od covjeka koji se vjerovatno ne zna ni potpisati. Osnovnu skolu je mozda zavrsio vandredno ali srednju nije sigurno.
  (divlji po prirodi, 15. jul 2020 14:12)

  # Link komentara

 234. Volim ljude koji idu svojim putem i slede svoje srce, poštovanje i samo poštovanje. Još više mi se svidja što nikada ne odustaje, što se nikome ne ulizuje, ne interesuje ga lažna "ljubav", što je čvrsto na zemlji, što se ne folira kao da je idol nego živi kao obično ljudsko biće sa svim svojim vrlinama i manama, što poštuje sve ljude koji su različiti od njega, što ne osudjuje i ne mrzi one koji ga vredjaju, pljuju i nipodaštavaju, i one koji ga ne razumeju, ne shvataju i brukaju se svojom tamom i neznanjem. Čudesno ljudsko biće koji je pravi primer za sve one koji slušaju razum, koriste inteligenciju i vole svoju zemlju, za sve one koji su slobodni od licemerja i bolesnog mraka degradirane svesnosti. Za jedan deo našeg naroda kojima je ispran mozak i koji su puni zavisti on je nezaslužena svemirska greška a za većinu nas je jednostavno radost života i životni vazduh koji je tako daleko a u isto vreme toliko blizu kao deo naših emocija i porodica. Divni čoveče velikog srca živi život svoj, slušaj uvek srce svoje i idi putem svojim dokle god dišeš i koračaš ovom zemljom. Budi uvek onakav kako se osećaš, menjaj sam sebe, ne dozvoli da te drugi menjaju, ljubav se jednostavno oseća a poštovanje se zaslužuje, ti svojim postojanjem imaš i jedno i drugo. Hvala ti u ime miliona i milliona ljudi širom sveta koji razmišljaju svojom glavom, koji ne dozvoljavaju da ih lažni ego povuče u prljavi mulj materijalne negativne energije i na samo smrdljivo dno ljudskog života.
  (Kikujiro, 15. jul 2020 14:11)

  # Link komentara

 235. Bijah tamo, jos pocetkom te pompe o piramidama, kad su "otkrivene". Vece prevare i rupe od mjesta ne vidjeh.
  (delboj, 15. jul 2020 14:10)

  # Link komentara

 236. Ne znam da li stvarno imaju pitamide tamo, ali kad odete na lice mesta i vidite onda brda u obliku piramide jednostavno ostanete bez daha.
  Ja nisam mogao da verujem šta vidim.
  Sve u svemu ko hoće da vidi neka ode sam, nije daleko i ne treba mu mnogo novca.
   (as, 15. jul 2020 14:10)

  # Link komentara

 237. Jel završio on srednju školu?
  (666, 15. jul 2020 13:48)

  Čovek govori 5 jezika, o inteligenciji njegovoj je suvišno govoriti. Šta si ti uradio sa srednjom? Ispunjavaju ga stvari koje ljudi ovde ne razumeju, a tek komentarisati nešto što ljudi ne razumeju je vrhunac primitivizma u ovoj našoj kolevci primitivizma.
  (Mare, 15. jul 2020 14:10)

  # Link komentara

 238. Ko ste vi da osuđujete i pričate ko je prolupao a ko nije samo zato što se ne slaže sa vama?

  Čovek veruje u to što priča. Posvetio je sate i sate izučavanju o Tesli koji se takođe zanimao za te stvari i kome je jednom rečju ta energija bila opsesija.

  Radi čovek na sebi, ne želi da samo prebacuje lopticu preko mreže nego se nadgrađuje i bavi i drugim stvarima.

  Upravo ti ljudi koji osuđuju nisu svesni svoje površnosti. Nisu najgori oni koji ništa ne znaju ni o čemu niti oni koji jako mnogo znaju. Najgori su oni koji znaju malo, a misli da su zgrnuli znanja o svemu i svačemu. Mogu da garantujem da je Novak pročitao više knjiga u životu od onog koji je završio fakultet i spočitava mu što nije završio srednju.
   (Heisenberg, 15. jul 2020 14:10)

  # Link komentara

 239. Pa naravno, vama je prevara sve sto masina ne moze izmeriti i “dokazati”. Ni ljubav se ne moze izmeriti i dokazati pa postoji. Ljudski mozak je cudo a mi koji zivimo u ovom materialnom svetu ne znamo o sebi samom i zivotu bukvalno nista. Pojasnite mi kako su npr Maje bez teleskopa znale sve planete suncevog
  sistema? Gledanjem u nebo jel? Ima znanje davnih civilizacija o kome ne znamo nista, postoji i moc uma o kojoj ne znamo nista jer smo arogantni, kratkovidni i jelte i najpametniji na svetu, smejemo se svemu sto nije tradicionalno, napadamo sve sto je out of the box jer ako nas um nesto ne moze da shvati lakse je to oznaciti za budalastinu nego sebe za neznalca
  (Petar, 15. jul 2020 14:10)

  # Link komentara

 240. Sramotni komentari. Nisu ni bili tamo a kao znaju sve...Pride, covek je samo izneo svoje iskustvo i sta je tu sporno?!
   (Milan, 15. jul 2020 14:08)

  # Link komentara

 241. Koliko samo povrsnih komentara, eto svi pametni i svi znaju kako treba. A sta, ako je Nole zapravo u pravu, ako ima nesto u tim energijama, aa? Ja priznajem da ne znam nista o tome, ali isto tako ne znate ni vi, a pravite se pametni. Siguran sam da imate dovoljno svojih problema, bavite se njima. Nole je teniser, i imate apsolutno pravo da komentarisete sve vezano za tenis, ali ovo je njegov privatni zivot, valjda on zna sta ga cini srecnim, ili mozda ipak ne, ipak vi znate bolje.
  (nostalgija, 15. jul 2020 14:07)

  # Link komentara

 242. Sizofreno posrnuce uzivo :)
  (esi mi dobar !, 15. jul 2020 14:05)

  # Link komentara

 243. Dragi Nole, malo skoluj se i citaj knjige, ozbiljne knjige. Nije sve u svetu udarati lopticu... To rade i deca, ali razumem ti to radis bolje, ali nije velika stvar. To je samo sport. Budi skroman i nemoj da pravis klovna od sebe i cirkus od svog zivota.
  (Mihajlo, 15. jul 2020 14:05)

  # Link komentara

 244. Ovaj nas troluje 100%.
   (sladoledsmesom, 15. jul 2020 14:03)

  # Link komentara

 245. Ovaj još više prolupao posle korone...
   (ja, 15. jul 2020 14:03)

  # Link komentara

 246. Ajde ljudi da se ucipimo da mu zaposlimo nekog PR specijalistu, treba mu, mnogo mu treba ...
  (Miljana, 15. jul 2020 14:02)

  # Link komentara

 247. Jel završio on srednju školu?
  (666, 15. jul 2020 13:48)

  Ostala mi još dva razreda i jedno polugođe.
   (Miki, 15. jul 2020 14:02)

  # Link komentara

 248. Tuga brate Novače...
   (Mića SD, 15. jul 2020 14:01)

  # Link komentara

 249. Kult obožavanja Sunca ili Lucifera svetlonoše. Prisutan u skoro svakoj antičkoj civilaziji. Bog je jedan. Jedan je tvorac. Jahve. Njegova je slava večna.
   (Usamljeni Vuk, 15. jul 2020 14:00)

  # Link komentara

 250. Ode ti daleko Novače, bojim se na put bez povratka. Ceo svet si obisao uzduž i popreko i da te radi lokalni prevarant, za ne poverovati.
   (Milojica, 15. jul 2020 14:00)

  # Link komentara

 251. Neka mu neko pomogne dok jos moze da se nesto ucini..

  Ovo je zaista tuzno.
  (Igor, 15. jul 2020 13:59)

  # Link komentara

 252. Izlapeo čovek skroz
   (Cile Mile, 15. jul 2020 13:58)

  # Link komentara

 253. Au brate al te slagaše,pa mnogo veći dr mr svetski od ovoga proglasili su neka mesta na balkanu za ,,raj,, ti nisi izgleda bio na tim mestima
   (da, 15. jul 2020 13:57)

  # Link komentara

 254. Verovatno najbolji sportista svih vremena, ali decko je prvo sto se kaze..Zato neće biti nikad cenjen ni poštovan kao Rođa, Nadal...sta mi to treba..
   (SUNĐER BOB, 15. jul 2020 13:57)

  # Link komentara

 255. Koncentricni krugovi,bio energija i ostala čudesa...i to od svetskog br1 dakle najboljeg na svetu u nečemu što radi...hm,po meni Novak jednostavno rečeno “varniči”pa sad neka bude da sam ja nebitan a on najbolji i najpametniji...meni se jednostavno ne dopada sve to,ali njegov život i ima pravo kako i šta hoće da radi...
  (gremlin, 15. jul 2020 13:57)

  # Link komentara

 256. Živi dokaz da su poznati i uspešni neretko plići i naivniji od najobičnijeg čoveka.

  Kontam da brata delju i brlate na 50 strana. Ko zna ko ga je sve uvukao i ko mu sve isisava keš na ove "prirodnjačke" budalaštine širom sveta. Neverovatno da nema nikoga ko će da ga trgne, da osvesti i dozove sebi.

  Nije čak ni pitanje para, zarađivaće on i posle tenisa. Žao mi je da gledam kako ga vondraju kao mečku, keze mu se i podilaze a samo ga posmatraju kao pokretnu banku. Tužno, baš.
   (detektiv kokni kol, 15. jul 2020 13:55)

  # Link komentara

 257. Drzi se tenisa ljubim te
  (Srdjan, 15. jul 2020 13:55)

  # Link komentara

 258. Сада ће им и Новак помоћи саградити пирамиде.
   (Рајвоса, 15. jul 2020 13:55)

  # Link komentara

 259. Sta ce njemu sve ovo? Sta on propagira i zasto se ne bavi tenisom tj onim u cemu je najbolji?
  (Žilijen, 15. jul 2020 13:55)

  # Link komentara

 260. Jao, kad bi počeo da igra za Monako.
   (Srbin, 15. jul 2020 13:53)

  # Link komentara

 261. Hahahahahahahahaha...
   (Jumko, 15. jul 2020 13:53)

  # Link komentara

 262. Nevjerovatno... Pa taj Osmanagic je prevara nevidjena a Nole se izgleda lozi na pricu ili se neko drugi lozi na pricu o 5g zracenjima i piramidama koje lijece koronu
   (divlji bucak, 15. jul 2020 13:52)

  # Link komentara

 263. Ovaj je bre stvarno prolupao.
   (Stari čačanin, 15. jul 2020 13:51)

  # Link komentara

 264. O bože...
   (Gledam_Ne_Vjerujem, 15. jul 2020 13:51)

  # Link komentara

 265. E moj Nole...
   (mladen.ba, 15. jul 2020 13:50)

  # Link komentara

 266. Čovek živi život punim plućima.Nole kandiduj se na izborima 2022 da te glasam za predsednika!
  (Goran Loznica, 15. jul 2020 13:49)

  # Link komentara

 267. au...
  (ende, 15. jul 2020 13:49)

  # Link komentara

 268. Koliko je prolupao nije realno.
  (Nikola Goranovic VeGe, 15. jul 2020 13:49)

  # Link komentara

 269. Jel završio on srednju školu?
  (666, 15. jul 2020 13:48)

  # Link komentara

 270. Šta mu žena uradi
   (grokt, 15. jul 2020 13:47)

  # Link komentara

 271. Ljudi ,svi krivimo Jelenu... Ali, možda upravo ona sputava Noleta da bude još veća dileja.
   (dnevna doza prosečnog bošnjaka, 15. jul 2020 13:46)

  # Link komentara