Četvrtak, 09.07.2020.

19:36

Četvrto pojačanje Crvene zvezde!

Američki plejmejker Lengston Hol novi je košarkaš Crvene zvezde, zvanično je saopštio klub s Malog Kalemegdana.

Izvor: PT

Èetvrto pojaèanje Crvene zvezde! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

Raksi

pre 3 godine

Златко Болић је био Звезда за коју сам навијао. Купите леброна и карија, освојите злато, нека хвала. Бојкот.
(Ђурађ Курјак, 09. jul 2020 20:01)

Tegeltija,ti li si!?

priča za malu decu

pre 3 godine

Teoretski da, ali problem je sto bi se te sezone borili za opstanak i ostali bi bez plasmana u EK i EL. Kao Mega, dosta talentovanih igraca od kojih neki odu na draft, ali tesko da dobace i do plej-ofa ABA lige.

"Nasa deca" i trofeji i uspeh u evropi su konfliktni ciljevi. To je mozda nekad moglo, ali danas ne.
(Exe, 10. jul 2020 01:23)

Ko ti kaže da bi se borili za opstanak? Sa 4 stranca bi se borili za opstanak a imaš u timu Davidovca, Lazića, Dobrića koji su tu godinama.

Nema šanse

Ivan Andjelkovic

pre 3 godine

Hahahahahahah,
7-8 stranaca i igraju egal za FMP-om ili Megom koji su sacinjeni uglavnom od mladih domacih igraca .
U evroligi kao po obicaju ne uradi se nista bitno pomena .
Isto vazi i za Partizan .
Ima li onda svrhe navijati za ova dva najaca, najbogatija, najprivilegovanija , drzavna kluba !!!?

SEnT

pre 3 godine

Neko u prethodnim komentarima je spomenuo Tasona Tomasa, cini mi se, i slazem se da bi nam on lepo legao. Igrac koji pokriva pozicije 3 i 4, ali je problem pozicija plejmejkera i centra, koje moraju pokriti dobri i pouzdani igraci, a mi to nemamo. Ako nam ode Beron, onda smo blizi nekoj jacoj Eurokup ekipi, nego li osrednjoj Euroligaskoj ekipi. I slazem se da ne treba preteravati sa strancima, ocekujem bar jedno domace pojacanje.

krvna zrnca

pre 3 godine

Dosta više stranaca! Mislim da je prošlogodišnja poseta jasan signal šta ljubitelji Zvezde i košarke misle o gomili stranaca u timu. 5 max.

NastyB

pre 3 godine

A niko se ne pita KAKVI su nam klinci u košarci, kako se radi sa njima i šta. Pa, ko je još toliko naivan da neko može SAMO sa talentom da dogura daleko?? Zna se da se trenerima plaća da bi neko igrao u nekom klubu.
Mog dobrog prijatelja sin je kao klinac bio MVP generacije u kojem god košarkaškom kampu u kom je bio, ali sad kad treba da zaigra za mlađe kategorije tu su već ucene, menadžerisanje i guranje tatinih sinova zbog čega je dečko izgubio svaki interes za dalje igranje sporta koji voli i za koji je izuzetno talentovan. Ali otac nema para da plaća njegovo igranje, niti dozvoljava da mu karijeru vode mutni likovi.
Jednostavno, vreme kada su naši igrači vredeli nečemu je davno prošlo, talentovana deca beže iz ovog brloga prevaranata dok se oni poluproizvodi momentalno u novinama proglašavaju zvezdama i postaju kraljevi splavova.
Zato nije nimalo čudno što se dobri srpski košarkaši pojavljuju u drugim sredinama.

mohikanac

pre 3 godine

Vidim ovde dve mantre "Sale zna šta radi"... i sa druge strane brda "14 mil budžet"...

Ni približno toliko para ... Volden iz KKP i Hol iz Promiteasa ... pa eto 2 pleja iz bez uvrede Cipiripija.
Plašim se da je gotova priča "čeka se prvi plej ovo su bekup opcije"... neće biti tako... ovde još samo ako se izbori dolazi Radanov i to je to.

Nisam srećan i ne sviđaju mi se ni Volden ni Hol... ali ajmo na beka Lojd... ok ovaj mini turnir, ništa posebno ali bi trebalo da bude na nivou Pantera sa boljom odbranom.
Noko je ok centar, defanzivno bolji... opet treba plej a to nisu Hol i Volden za njegovu igru.

Opet Davidovac, Dobrić, Lazić, Simanić...dugo su u klubu a i imaju EL iskustvo i neka su više nego pristojna opcija sa klupe.
Kuridža, Kuzmić, Štimac... ok borci sa upitnom fiz spremom svako iz svog razloga... Kuzmić udes, Štimac godine, Kuridža godine i to što nikada nije igrao ritam od 3,4 utakmice za 7 dana.

Računam da vrv idu na pozajmicu Jovanović, Ristić, Nenadić. Možda ostane jedan centar ali kao 4.opcija čisto zbog rostera.

CZ dovodi max još 2 igrača i to vrv bek/krilo i krilnog centra. Rešenja su Rit iz FMP i neko izluženo ime kao Džening...

Biće borbena ekipa od "14 mil"... a za ove moje "Sale zna šta radi" videćemo za sada ne deluje tako bar po bekovskoj liniji jer ovo je ispod svakog nivoa EL što će se videti ako ikad počne, možda bez gledalaca.

blagonakloni

pre 3 godine

Pisao sam a i dalje sam ubeđen da su nam apsolutno dovoljno 3 strana igrača i da imamo dovoljno naših da igramo sasvim solidno- zaista ne razumem ambici je i ideje Čovićeve!? Ljubav prema Zvezdi dokazujem tako što svake godine prvi dan obnovim/uplatim najs kuplju sezonsku kartu- i ove ću bez obzira što je zbog korone propala 1/3 (važnija) 19/20 i plašim se da dugo neću koristiti 20/21 (isti nesrećni razlog), ali opet startna petorka bez naših igrača (ili sa Lazićem kao starterom) -smeta mi i nervira me!

bob

pre 3 godine

Ja kao neko ko volim Zvezdu moram da kažem da je ovo definitivno postalo tužno. Zbog ovakvih poteza nećemo imati krštenog domaćeg igrača u budućnosti, dok će nam timovi biti legije trećerazrednih Amerikanaca. Treba da se uvede pravilo da ni jedan tim ne može da ima više od 40% sastava strance.

Exe

pre 3 godine

Kada bi nekim cudom zvezda i partizan izasli u evropu sa "nasom decom" pocistila bi ih skoro svaka ekipa, uz neku junacku pobedu na misice. A nasi igraci koji vrede imaju ogromne ugovore.
(Maksim, 9. jul 2020 21:43)

U pravu si, ali bi ta deca sledeće godine bila monstrumi, debelo bi se prodala, donela klubu dosta novca, obezbedili bi se doživotno u inostranim klubovima, i dobili bi nekog novog igrača za reprezentaciju.
(Žalosno, 9. jul 2020 23:34)

Teoretski da, ali problem je sto bi se te sezone borili za opstanak i ostali bi bez plasmana u EK i EL. Kao Mega, dosta talentovanih igraca od kojih neki odu na draft, ali tesko da dobace i do plej-ofa ABA lige.

"Nasa deca" i trofeji i uspeh u evropi su konfliktni ciljevi. To je mozda nekad moglo, ali danas ne.

Walldorf

pre 3 godine

Prošle sezone je Tomić dovodio istrošene asove,poluzalečene veterane za skupe pare.Zato je morao da leti.Svidja mi se Saletov način razmišljanja.Sve što je doveo je u najboljim godinama.Zdravi,vrhunske atlete,vrlo dobrog kvaliteta.Sa platama manjim od onih koje je Tomić dovodio.Svako može videti da se gradi TIM.Oprezno,proračunato i pametno.Meni ovde nedostaje igrač na poziciji tri,i znam ko bi nam bio bingo.Čovek je bio defanzivni MVP izraelskog prvenstva.Izvanredan spoj atleticizma i tehnike.Zahvaljujuci tome,može igrati od keca do četvorke.Slobodan je igrač.Ako zadržimo Betona,uz dolazak igrača koga sam opisao,za mene bi posao bio završen.Što se Hola tiče,klasičan igrač kakve Sale voli u timu.Iskusan,odličan dodavač,odličan strelac,izvanredan defanzivac,timski igrač.Ne mogu da se načudim da je dve ili tri godine proveo u Patrasu,jer je odavno zaslužio mnogo bolje.Možda je uživao u tom prekrasnom gradu,gde sam imao prilike boraviti dva puta.Sve u svemu,sa Voldenom će činiti vrlo dobar dvojac plejmejkera,to je očito.Na kraju igrač na poz tri koga sam opisivao nosi inicijale T.T.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Pera Magic Mitic

pre 3 godine

Bitno da je Covic jedno 36 puta rekao da im je politika kupujmo domace...
(bazinga, 09. jul 2020 19:48)
Zelje su jedno...hteli su Kalinica, Nedovica, Jovica...Znas li koliku platu imaju ti likovi? Svi s ozbiljnim evroligaskim stazom. Price da dodju za manje para da igraju u Zvezdi su samo novinarske patke, momcima je kosarka profesija. Profesija u kojoj ides u penziju sa 30-ak godina. U Srbiju se vraca samo neko da ozivi karijeru ili je eventualno zavrsi.

smešno

pre 3 godine

Nista spektakularno,i dalje smatram da ovi igraci nisu dovoljni na toj poziciji organizatora igre!Mislim na Voldena i ovo novo pojacanje.Evroliga je jedan nivo iznad,nisam zadovoljan pojacanjima na poziciji pleja!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alex81, 9. jul 2020 23:34)

Ma trebaju 6 igrača da dovedu na tu poziciju da bi ti bio zadovoljan.

Pretprošle sezone sam Filip Čović prevukao plej of ABA lige i celu KLS uz pomoć Davidovca, sa dve titule.

Džoni

pre 3 godine

Ne može se u EL sa klincima, čak ni u ABA ne bi bili konkurentni jer drugi dovode prilično kvalitetne strance. Ovi naši već dokazani igrači koštaju papreno i teško bi mogli da ih platimo i dolazimo do dve varijante, da dovodimo ove za naše uslove solidne strance(to možemo da platimo) i uz ove naše da se koliko toliko bude konkurentan u EL ili druga opcija da damo šansu klincima uz možda dva, tri stranca, ali tada ne bi mogli da budemo konkurentni u EL i bilo bi logičnije da igramo EC ili čak i LŠ. To su nam izbori na žalost.

Gile

pre 3 godine

Ne vidim poentu kupovine ovolikih amerikanaca. U redu da se kupuju stranci pa i ameri koji ce tu ostati bar 3-4 sezone pa da se nesto i napravi u Evroligi. A ne ovako svake godine mijenjaj cijelu ekipu. I sta je cilj takvog igranja u Evroligi, da budes u sredini tabele ili pri dnu. Kakve su tu ambicije ili je bitno samo da se igra Evroliga pa rezultat kakav da je.
Mora postojati neki sistem. Nesto sto ce za par godina dovesti do nekog ozbiljnijeg rezultata.

dr. Udo Brinkman

pre 3 godine

Primecujem da vecina ljudi koji ovde komentarisu zaboravljaju bitnu stvar a to je da smo prosle godine poceli sa samo jednim pravim plejem (L. Brown), dopada mi se sto je Obradovic ocigledno toga svestan i ne zeli da nacini istu gresku, stoga i dovodjenje trojice igraca koji mogu da igraju na mesto jedinice a verujem da u narednim danima dolazi jos jedan pravi plej. Sto se tice njihovog kvaliteta to cemo videti na terenu ali poznajuci sistem i nacin na koji igraju Obradoviceve ekipe ne sumnjam da je birao igrace koji mogu da odgovore njegovim zahtevima. Strpimo se, vreme ce pokazati, sto se mene licno tice veci sam optimista nego prosle sezone.

SEnT

pre 3 godine

Smatram da je ovo pogresan potez! Prethodna tri pojacanja su korektna i razumna. Ocekivao sam da ce Volden biti rezervni plej, a da ce prvi plej biti bas neki kvalitetan igrac. Volden i Hol je slabo za Euroligu. Hol ima 28 godina i do sada je igrao u prosecnim Grckim i Nemackim klubovima. Bojim se da on nije igrac za Euroligu, a plejmejker je "olicenje ekipe".

Miroslav

pre 3 godine

Mene najvise cudi Dobric.Pa on je jos pre dve sezone trebalo da trazi raskid ugovora.Ako misli da postane neki igrac.Samo se bez potrebe gomilaju igraci na istoj poziciji.Prosle sezone 4 klasicna beka sutera,plus Lazic.Ni ove ocito nece biti bolje.

Mića

pre 3 godine

Najjači komentari su ovi gde ljudi znaju kome će Saša Obradović da pruži šansu, ko će koliko i kako da igra.
Drago mi je da imamo toliko eminentnih a anonimnih košarkaških stručnjaka.

Žalosno

pre 3 godine

Sreca pa te niko ne pita. Kada bi nekim cudom zvezda i partizan izasli u evropu sa "nasom decom" pocistila bi ih skoro svaka ekipa, uz neku junacku pobedu na misice. A nasi igraci koji vrede imaju ogromne ugovore. Ako to ne kapirate batalite pracenje sporta
(Maksim, 9. jul 2020 21:43)

U pravu si, ali bi ta deca sledeće godine bila monstrumi, debelo bi se prodala, donela klubu dosta novca, obezbedili bi se doživotno u inostranim klubovima, i dobili bi nekog novog igrača za reprezentaciju. Sa ovim strancima, naša deca tavore po slabim klubovima, ne mogu u partizanu i Zvezdi da sednu na klupu u nekoj EL utakmici.

alex81

pre 3 godine

Nista spektakularno,i dalje smatram da ovi igraci nisu dovoljni na toj poziciji organizatora igre!Mislim na Voldena i ovo novo pojacanje.Evroliga je jedan nivo iznad,nisam zadovoljan pojacanjima na poziciji pleja!

marko992

pre 3 godine

Znaci bice i ove sezone...
(....jebanja "institucije" u bulju !, 09. jul 2020 21:16)

Zar ovaj bedni komentar zasluzuje i jedan plus?!

veliki strumf

pre 3 godine

Bitno da je Covic jedno 36 puta rekao da im je politika kupujmo domace...
(bazinga, 09. jul 2020 19:48) Ko to pomno prati svako obraćanje doktora?! Biće i domaćih igrača (već ih svakako imamo desetak). Sto se tiče Hola, ima odlične procente, čovek je haubica a i odličan asistent. Ima malo sporiji izbačaj ali sve ostalo deluje kao skroz ok.

Fenomen

pre 3 godine

Kao Zvezdaš ne mogu biti srećan zbog gomilanja stranaca jer na taj način klub gubi svoj identitet. Znam da je još gore u stranim klubovima i da bez tih stranaca naši klubovi nemaju šta da traže u Evropi, ali ipak više volim da u Zvezdinom dresu vidim domaćeg igrača pa makar bio i slabiji
Trebalo bi ograničiti broj stranaca u našim klubovima na maksimalno 2-3. Tako bi domaći igrači imali više prostora za napredak.

Mijalko

pre 3 godine

pre mesec dana dobih brdo minusa kad sam napisao da nasa deca i to svi zajedno nece dobiti ni 20 min u garbidz tajmu za celu sezonu.
(aca, 9. jul 2020 21:03)

I treba da dobijes gomilu minusa. Navijaj za Megu

Maksim

pre 3 godine

Ja ne zanam ko je ovde lud. Pa ovi se takmiće, ko će više stranaca da angažuje, sramota. Ja bi ih ukinuo!
(Rade, 9. jul 2020 20:53)

Sreca pa te niko ne pita. Kada bi nekim cudom zvezda i partizan izasli u evropu sa "nasom decom" pocistila bi ih skoro svaka ekipa, uz neku junacku pobedu na misice. A nasi igraci koji vrede imaju ogromne ugovore. Ako to ne kapirate batalite pracenje sporta

Gagi

pre 3 godine

Treba ugasiti i Zvezdu i Partizan zbog uništavanja domaće košarke. Da li će u opšte biti kojeg domaćeg igrača. Za koga mi u stvari treba da navijamo za neke strane timove koji se zovu Zvezda i Partizan.

Banja Luka

pre 3 godine

Не знам чему толика појачања кад од нормалне кошарке нема ништа још дуго,спорт је упитан и следећу годину а камоли ову,и ако се буде играло играће се без публике што је реално и Звезда и Партизан су лошији за 50% без својих навијача,тако да оволико улагање је крајење болесно.

SeijoOju

pre 3 godine

Causesku mora da ima za Steauu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rumun, 9. jul 2020 19:44)


Ne ulazeci u motiv i smisao paralele...

Causesku je veoma pazio da uravnotezi Steauu i Dinamo, dok je on defakto vladao odnos u titulama je 14:13, a dok je i dejure bio predsednik odnos je 7:6.
Steaua je iskoristila svoju sansu i uzela evro trofej, Dinamo nije.

ngolo kante

pre 3 godine

kako ste naporni sa ovim "domaci igraci"..bolje ne ostavljati komentar nego smarat..naravno da smo pokusali prvo sa domacim..nedovic,kalinic,i jovic su nas odbili,naravno zbog para..naravno da smo se morali okrenuti stranim igracima..

Duka

pre 3 godine

Bitno da je Covic jedno 36 puta rekao da im je politika kupujmo domace...
(bazinga, 09. jul 2020 19:48)

Pa Zvezda je kupila domaće...klinci od 16, 17, 18 god. Potpisali su višegodišnje ugovore. Šta ti tu nije jasno?

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Neko ima da dovodi ovakva skupa pojacanja dok neko mora da trazi anonimuse sa koledza za 40-50k dolara!!
(Grobar, 9. jul 2020 19:48)



:)))))
prosto je:
neki ćemo da igramo evroligu, neki ćete kup bore drljače!

Rade

pre 3 godine

nema vise srpskih kosarkasa.pricajte vi sta hocete ali amerikanci su unistili evropsku kosarku.sve sto valja ide u nba dok evropske lige sluze da se uhlebe trecerazredni americki kosarkasi koji ne mogu ni da prismrde nba ligi.
(dak, 09. jul 2020 20:19)

Svaka ti je na mestu, pozdrav od Grobara.

zvezdaš

pre 3 godine

Како ради маркетинг тим, нестварно. Дати тим људима да раде у клубу до пензије.
(Утред,

Sto se mene tice, Covic i kompanija mogu ostati do duboke starosti.
Dovoljno mi je to sto je zaustavio partizan u njihovoj pokvarrnoj nameri da svi i sve treba da bude podredjeno njima.

Boban

pre 3 godine

Otisli: Djenka,Braun,Panter(verovatno i Beron)
Dosli:Volden,Lojd,Hol
Po meni igraci koji su doslo su losijeg kvaliteta..ne svidja mi se nikako

Pan

pre 3 godine

Pošto ozbiljne sezone ionako neće biti, za kladionice će najunosniji biznis biti klađenje na redosled kojim će navijači terati strance iz FMP-a.

dak

pre 3 godine

nema vise srpskih kosarkasa.pricajte vi sta hocete ali amerikanci su unistili evropsku kosarku.sve sto valja ide u nba dok evropske lige sluze da se uhlebe trecerazredni americki kosarkasi koji ne mogu ni da prismrde nba ligi.

СОС

pre 3 godine

И Патризан и звезда колико странаца доводе неће имати места за наше играче уопште

johny

pre 3 godine

Sipaj ima se moze se.Cije su nase pare.?
(otrov, 09. jul 2020 20:24)

Evo da ti ja kažem. Imam mnogo i može mi se da Zvezdi dam par stotina hiljada evra. A takvih ima još. Zvezda ima i dobre sponzore. Ima od državnih samo Telekom i Dunav osiguranje.

Ђурађ Курјак

pre 3 godine

Златко Болић је био Звезда за коју сам навијао. Купите леброна и карија, освојите злато, нека хвала. Бојкот.

Delije sever-Vučić forever

pre 3 godine

Gotovi izbori,stubovi su kao i uvek pokazali vernost.E sad se valja malo pozabaviti Kosovom i stize hrpa igrača da malo zamaže oči vaskolikom srpstvu.Klasika.

Zz

pre 3 godine

Dosta bre ove druge lige stranaca... s obzirom na marketinski uspeh treba dovesti barem Hajnsa, Derika Vilijamsa, Sveda, Mirotica i DeKoloa...

boki

pre 3 godine

Možda grešim, ali mi se čini da će ova ekipa biti jeftinija nego prošlogodišnja, fizički moćnija i nešto mladja. Ipak sačekajmo još malo. Nadam se mestu za Radanova. Sportski pozdrav

mile

pre 3 godine

Ovi vece promasaje prave nego prosle god. Ista prica sa obradovicem kao sa prošlim trenerima, vlasnik bira pojacanja, posle treneru otkaz.

Nbgd

pre 3 godine

Neko ima da dovodi ovakva skupa pojacanja dok neko mora da trazi anonimuse sa koledza za 40-50k dolara!!
(Grobar, 9. jul 2020 19:48) # Link komentara
Ionako su ti svi komentari iritantni, ali jos kad stavis ove uzvicnike na kraju stvarno odajes utisak osobe sa ozbiljnim problemom

tradicione di bezanija

pre 3 godine

Al će da se naigraju Simanić , Dobrić , Davidovac i ona deca što su potpisala
(predrag, 09. jul 2020 19:50) Al si ti strucnjak. Kakve veze krilni centar i dva cista krila imaju veze s pozicijom plejmejkera?!

Bard Živa

pre 3 godine

Od domaćih igrača igraće im Čović, Štimac i Lazić... Ostali naši od 2-5 minuta... A slogan im "kupujmo domaće" i kuknjava kako se nema para..

deki 27

pre 3 godine

I Faje je dosao iz grcke lige kao slobodan igrac i pokazao se kao pun pogodak. Mada, kako sve ovo ide, tesko da ce se igrati sa publikom, ovo ne popusta,barem kod nas

SUNĐER BOB

pre 3 godine

Ako ne dovedemo pravog pleja, imaćemo problem ko i prošle godine sa organizacijom igre..Volden je prosek a Hol ispod proseka pogotovo su tanki za euro ligu..realno..

Утред

pre 3 godine

Како ради маркетинг тим, нестварно. Дати тим људима да раде у клубу до пензије.

zvezdaš

pre 3 godine

Како ради маркетинг тим, нестварно. Дати тим људима да раде у клубу до пензије.
(Утред,

Sto se mene tice, Covic i kompanija mogu ostati do duboke starosti.
Dovoljno mi je to sto je zaustavio partizan u njihovoj pokvarrnoj nameri da svi i sve treba da bude podredjeno njima.

Утред

pre 3 godine

Како ради маркетинг тим, нестварно. Дати тим људима да раде у клубу до пензије.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Neko ima da dovodi ovakva skupa pojacanja dok neko mora da trazi anonimuse sa koledza za 40-50k dolara!!
(Grobar, 9. jul 2020 19:48)



:)))))
prosto je:
neki ćemo da igramo evroligu, neki ćete kup bore drljače!

SUNĐER BOB

pre 3 godine

Ako ne dovedemo pravog pleja, imaćemo problem ko i prošle godine sa organizacijom igre..Volden je prosek a Hol ispod proseka pogotovo su tanki za euro ligu..realno..

Rade

pre 3 godine

nema vise srpskih kosarkasa.pricajte vi sta hocete ali amerikanci su unistili evropsku kosarku.sve sto valja ide u nba dok evropske lige sluze da se uhlebe trecerazredni americki kosarkasi koji ne mogu ni da prismrde nba ligi.
(dak, 09. jul 2020 20:19)

Svaka ti je na mestu, pozdrav od Grobara.

Duka

pre 3 godine

Bitno da je Covic jedno 36 puta rekao da im je politika kupujmo domace...
(bazinga, 09. jul 2020 19:48)

Pa Zvezda je kupila domaće...klinci od 16, 17, 18 god. Potpisali su višegodišnje ugovore. Šta ti tu nije jasno?

Maksim

pre 3 godine

Ja ne zanam ko je ovde lud. Pa ovi se takmiće, ko će više stranaca da angažuje, sramota. Ja bi ih ukinuo!
(Rade, 9. jul 2020 20:53)

Sreca pa te niko ne pita. Kada bi nekim cudom zvezda i partizan izasli u evropu sa "nasom decom" pocistila bi ih skoro svaka ekipa, uz neku junacku pobedu na misice. A nasi igraci koji vrede imaju ogromne ugovore. Ako to ne kapirate batalite pracenje sporta

boki

pre 3 godine

Možda grešim, ali mi se čini da će ova ekipa biti jeftinija nego prošlogodišnja, fizički moćnija i nešto mladja. Ipak sačekajmo još malo. Nadam se mestu za Radanova. Sportski pozdrav

deki 27

pre 3 godine

I Faje je dosao iz grcke lige kao slobodan igrac i pokazao se kao pun pogodak. Mada, kako sve ovo ide, tesko da ce se igrati sa publikom, ovo ne popusta,barem kod nas

SeijoOju

pre 3 godine

Causesku mora da ima za Steauu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rumun, 9. jul 2020 19:44)


Ne ulazeci u motiv i smisao paralele...

Causesku je veoma pazio da uravnotezi Steauu i Dinamo, dok je on defakto vladao odnos u titulama je 14:13, a dok je i dejure bio predsednik odnos je 7:6.
Steaua je iskoristila svoju sansu i uzela evro trofej, Dinamo nije.

tradicione di bezanija

pre 3 godine

Al će da se naigraju Simanić , Dobrić , Davidovac i ona deca što su potpisala
(predrag, 09. jul 2020 19:50) Al si ti strucnjak. Kakve veze krilni centar i dva cista krila imaju veze s pozicijom plejmejkera?!

Boban

pre 3 godine

Otisli: Djenka,Braun,Panter(verovatno i Beron)
Dosli:Volden,Lojd,Hol
Po meni igraci koji su doslo su losijeg kvaliteta..ne svidja mi se nikako

dak

pre 3 godine

nema vise srpskih kosarkasa.pricajte vi sta hocete ali amerikanci su unistili evropsku kosarku.sve sto valja ide u nba dok evropske lige sluze da se uhlebe trecerazredni americki kosarkasi koji ne mogu ni da prismrde nba ligi.

Mijalko

pre 3 godine

pre mesec dana dobih brdo minusa kad sam napisao da nasa deca i to svi zajedno nece dobiti ni 20 min u garbidz tajmu za celu sezonu.
(aca, 9. jul 2020 21:03)

I treba da dobijes gomilu minusa. Navijaj za Megu

Delije sever-Vučić forever

pre 3 godine

Gotovi izbori,stubovi su kao i uvek pokazali vernost.E sad se valja malo pozabaviti Kosovom i stize hrpa igrača da malo zamaže oči vaskolikom srpstvu.Klasika.

veliki strumf

pre 3 godine

Bitno da je Covic jedno 36 puta rekao da im je politika kupujmo domace...
(bazinga, 09. jul 2020 19:48) Ko to pomno prati svako obraćanje doktora?! Biće i domaćih igrača (već ih svakako imamo desetak). Sto se tiče Hola, ima odlične procente, čovek je haubica a i odličan asistent. Ima malo sporiji izbačaj ali sve ostalo deluje kao skroz ok.

ngolo kante

pre 3 godine

kako ste naporni sa ovim "domaci igraci"..bolje ne ostavljati komentar nego smarat..naravno da smo pokusali prvo sa domacim..nedovic,kalinic,i jovic su nas odbili,naravno zbog para..naravno da smo se morali okrenuti stranim igracima..

marko992

pre 3 godine

Znaci bice i ove sezone...
(....jebanja "institucije" u bulju !, 09. jul 2020 21:16)

Zar ovaj bedni komentar zasluzuje i jedan plus?!

Mića

pre 3 godine

Najjači komentari su ovi gde ljudi znaju kome će Saša Obradović da pruži šansu, ko će koliko i kako da igra.
Drago mi je da imamo toliko eminentnih a anonimnih košarkaških stručnjaka.

johny

pre 3 godine

Sipaj ima se moze se.Cije su nase pare.?
(otrov, 09. jul 2020 20:24)

Evo da ti ja kažem. Imam mnogo i može mi se da Zvezdi dam par stotina hiljada evra. A takvih ima još. Zvezda ima i dobre sponzore. Ima od državnih samo Telekom i Dunav osiguranje.

Gagi

pre 3 godine

Treba ugasiti i Zvezdu i Partizan zbog uništavanja domaće košarke. Da li će u opšte biti kojeg domaćeg igrača. Za koga mi u stvari treba da navijamo za neke strane timove koji se zovu Zvezda i Partizan.

alex81

pre 3 godine

Nista spektakularno,i dalje smatram da ovi igraci nisu dovoljni na toj poziciji organizatora igre!Mislim na Voldena i ovo novo pojacanje.Evroliga je jedan nivo iznad,nisam zadovoljan pojacanjima na poziciji pleja!

Fenomen

pre 3 godine

Kao Zvezdaš ne mogu biti srećan zbog gomilanja stranaca jer na taj način klub gubi svoj identitet. Znam da je još gore u stranim klubovima i da bez tih stranaca naši klubovi nemaju šta da traže u Evropi, ali ipak više volim da u Zvezdinom dresu vidim domaćeg igrača pa makar bio i slabiji
Trebalo bi ograničiti broj stranaca u našim klubovima na maksimalno 2-3. Tako bi domaći igrači imali više prostora za napredak.

SEnT

pre 3 godine

Smatram da je ovo pogresan potez! Prethodna tri pojacanja su korektna i razumna. Ocekivao sam da ce Volden biti rezervni plej, a da ce prvi plej biti bas neki kvalitetan igrac. Volden i Hol je slabo za Euroligu. Hol ima 28 godina i do sada je igrao u prosecnim Grckim i Nemackim klubovima. Bojim se da on nije igrac za Euroligu, a plejmejker je "olicenje ekipe".

Nbgd

pre 3 godine

Neko ima da dovodi ovakva skupa pojacanja dok neko mora da trazi anonimuse sa koledza za 40-50k dolara!!
(Grobar, 9. jul 2020 19:48) # Link komentara
Ionako su ti svi komentari iritantni, ali jos kad stavis ove uzvicnike na kraju stvarno odajes utisak osobe sa ozbiljnim problemom

Pan

pre 3 godine

Pošto ozbiljne sezone ionako neće biti, za kladionice će najunosniji biznis biti klađenje na redosled kojim će navijači terati strance iz FMP-a.

СОС

pre 3 godine

И Патризан и звезда колико странаца доводе неће имати места за наше играче уопште

Bard Živa

pre 3 godine

Od domaćih igrača igraće im Čović, Štimac i Lazić... Ostali naši od 2-5 minuta... A slogan im "kupujmo domaće" i kuknjava kako se nema para..

Miroslav

pre 3 godine

Mene najvise cudi Dobric.Pa on je jos pre dve sezone trebalo da trazi raskid ugovora.Ako misli da postane neki igrac.Samo se bez potrebe gomilaju igraci na istoj poziciji.Prosle sezone 4 klasicna beka sutera,plus Lazic.Ni ove ocito nece biti bolje.

Pera Magic Mitic

pre 3 godine

Bitno da je Covic jedno 36 puta rekao da im je politika kupujmo domace...
(bazinga, 09. jul 2020 19:48)
Zelje su jedno...hteli su Kalinica, Nedovica, Jovica...Znas li koliku platu imaju ti likovi? Svi s ozbiljnim evroligaskim stazom. Price da dodju za manje para da igraju u Zvezdi su samo novinarske patke, momcima je kosarka profesija. Profesija u kojoj ides u penziju sa 30-ak godina. U Srbiju se vraca samo neko da ozivi karijeru ili je eventualno zavrsi.

Walldorf

pre 3 godine

Prošle sezone je Tomić dovodio istrošene asove,poluzalečene veterane za skupe pare.Zato je morao da leti.Svidja mi se Saletov način razmišljanja.Sve što je doveo je u najboljim godinama.Zdravi,vrhunske atlete,vrlo dobrog kvaliteta.Sa platama manjim od onih koje je Tomić dovodio.Svako može videti da se gradi TIM.Oprezno,proračunato i pametno.Meni ovde nedostaje igrač na poziciji tri,i znam ko bi nam bio bingo.Čovek je bio defanzivni MVP izraelskog prvenstva.Izvanredan spoj atleticizma i tehnike.Zahvaljujuci tome,može igrati od keca do četvorke.Slobodan je igrač.Ako zadržimo Betona,uz dolazak igrača koga sam opisao,za mene bi posao bio završen.Što se Hola tiče,klasičan igrač kakve Sale voli u timu.Iskusan,odličan dodavač,odličan strelac,izvanredan defanzivac,timski igrač.Ne mogu da se načudim da je dve ili tri godine proveo u Patrasu,jer je odavno zaslužio mnogo bolje.Možda je uživao u tom prekrasnom gradu,gde sam imao prilike boraviti dva puta.Sve u svemu,sa Voldenom će činiti vrlo dobar dvojac plejmejkera,to je očito.Na kraju igrač na poz tri koga sam opisivao nosi inicijale T.T.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Banja Luka

pre 3 godine

Не знам чему толика појачања кад од нормалне кошарке нема ништа још дуго,спорт је упитан и следећу годину а камоли ову,и ако се буде играло играће се без публике што је реално и Звезда и Партизан су лошији за 50% без својих навијача,тако да оволико улагање је крајење болесно.

Exe

pre 3 godine

Kada bi nekim cudom zvezda i partizan izasli u evropu sa "nasom decom" pocistila bi ih skoro svaka ekipa, uz neku junacku pobedu na misice. A nasi igraci koji vrede imaju ogromne ugovore.
(Maksim, 9. jul 2020 21:43)

U pravu si, ali bi ta deca sledeće godine bila monstrumi, debelo bi se prodala, donela klubu dosta novca, obezbedili bi se doživotno u inostranim klubovima, i dobili bi nekog novog igrača za reprezentaciju.
(Žalosno, 9. jul 2020 23:34)

Teoretski da, ali problem je sto bi se te sezone borili za opstanak i ostali bi bez plasmana u EK i EL. Kao Mega, dosta talentovanih igraca od kojih neki odu na draft, ali tesko da dobace i do plej-ofa ABA lige.

"Nasa deca" i trofeji i uspeh u evropi su konfliktni ciljevi. To je mozda nekad moglo, ali danas ne.

Zz

pre 3 godine

Dosta bre ove druge lige stranaca... s obzirom na marketinski uspeh treba dovesti barem Hajnsa, Derika Vilijamsa, Sveda, Mirotica i DeKoloa...

mile

pre 3 godine

Ovi vece promasaje prave nego prosle god. Ista prica sa obradovicem kao sa prošlim trenerima, vlasnik bira pojacanja, posle treneru otkaz.

Ђурађ Курјак

pre 3 godine

Златко Болић је био Звезда за коју сам навијао. Купите леброна и карија, освојите злато, нека хвала. Бојкот.

Žalosno

pre 3 godine

Sreca pa te niko ne pita. Kada bi nekim cudom zvezda i partizan izasli u evropu sa "nasom decom" pocistila bi ih skoro svaka ekipa, uz neku junacku pobedu na misice. A nasi igraci koji vrede imaju ogromne ugovore. Ako to ne kapirate batalite pracenje sporta
(Maksim, 9. jul 2020 21:43)

U pravu si, ali bi ta deca sledeće godine bila monstrumi, debelo bi se prodala, donela klubu dosta novca, obezbedili bi se doživotno u inostranim klubovima, i dobili bi nekog novog igrača za reprezentaciju. Sa ovim strancima, naša deca tavore po slabim klubovima, ne mogu u partizanu i Zvezdi da sednu na klupu u nekoj EL utakmici.

smešno

pre 3 godine

Nista spektakularno,i dalje smatram da ovi igraci nisu dovoljni na toj poziciji organizatora igre!Mislim na Voldena i ovo novo pojacanje.Evroliga je jedan nivo iznad,nisam zadovoljan pojacanjima na poziciji pleja!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alex81, 9. jul 2020 23:34)

Ma trebaju 6 igrača da dovedu na tu poziciju da bi ti bio zadovoljan.

Pretprošle sezone sam Filip Čović prevukao plej of ABA lige i celu KLS uz pomoć Davidovca, sa dve titule.

mohikanac

pre 3 godine

Vidim ovde dve mantre "Sale zna šta radi"... i sa druge strane brda "14 mil budžet"...

Ni približno toliko para ... Volden iz KKP i Hol iz Promiteasa ... pa eto 2 pleja iz bez uvrede Cipiripija.
Plašim se da je gotova priča "čeka se prvi plej ovo su bekup opcije"... neće biti tako... ovde još samo ako se izbori dolazi Radanov i to je to.

Nisam srećan i ne sviđaju mi se ni Volden ni Hol... ali ajmo na beka Lojd... ok ovaj mini turnir, ništa posebno ali bi trebalo da bude na nivou Pantera sa boljom odbranom.
Noko je ok centar, defanzivno bolji... opet treba plej a to nisu Hol i Volden za njegovu igru.

Opet Davidovac, Dobrić, Lazić, Simanić...dugo su u klubu a i imaju EL iskustvo i neka su više nego pristojna opcija sa klupe.
Kuridža, Kuzmić, Štimac... ok borci sa upitnom fiz spremom svako iz svog razloga... Kuzmić udes, Štimac godine, Kuridža godine i to što nikada nije igrao ritam od 3,4 utakmice za 7 dana.

Računam da vrv idu na pozajmicu Jovanović, Ristić, Nenadić. Možda ostane jedan centar ali kao 4.opcija čisto zbog rostera.

CZ dovodi max još 2 igrača i to vrv bek/krilo i krilnog centra. Rešenja su Rit iz FMP i neko izluženo ime kao Džening...

Biće borbena ekipa od "14 mil"... a za ove moje "Sale zna šta radi" videćemo za sada ne deluje tako bar po bekovskoj liniji jer ovo je ispod svakog nivoa EL što će se videti ako ikad počne, možda bez gledalaca.

bob

pre 3 godine

Ja kao neko ko volim Zvezdu moram da kažem da je ovo definitivno postalo tužno. Zbog ovakvih poteza nećemo imati krštenog domaćeg igrača u budućnosti, dok će nam timovi biti legije trećerazrednih Amerikanaca. Treba da se uvede pravilo da ni jedan tim ne može da ima više od 40% sastava strance.

Džoni

pre 3 godine

Ne može se u EL sa klincima, čak ni u ABA ne bi bili konkurentni jer drugi dovode prilično kvalitetne strance. Ovi naši već dokazani igrači koštaju papreno i teško bi mogli da ih platimo i dolazimo do dve varijante, da dovodimo ove za naše uslove solidne strance(to možemo da platimo) i uz ove naše da se koliko toliko bude konkurentan u EL ili druga opcija da damo šansu klincima uz možda dva, tri stranca, ali tada ne bi mogli da budemo konkurentni u EL i bilo bi logičnije da igramo EC ili čak i LŠ. To su nam izbori na žalost.

dr. Udo Brinkman

pre 3 godine

Primecujem da vecina ljudi koji ovde komentarisu zaboravljaju bitnu stvar a to je da smo prosle godine poceli sa samo jednim pravim plejem (L. Brown), dopada mi se sto je Obradovic ocigledno toga svestan i ne zeli da nacini istu gresku, stoga i dovodjenje trojice igraca koji mogu da igraju na mesto jedinice a verujem da u narednim danima dolazi jos jedan pravi plej. Sto se tice njihovog kvaliteta to cemo videti na terenu ali poznajuci sistem i nacin na koji igraju Obradoviceve ekipe ne sumnjam da je birao igrace koji mogu da odgovore njegovim zahtevima. Strpimo se, vreme ce pokazati, sto se mene licno tice veci sam optimista nego prosle sezone.

NastyB

pre 3 godine

A niko se ne pita KAKVI su nam klinci u košarci, kako se radi sa njima i šta. Pa, ko je još toliko naivan da neko može SAMO sa talentom da dogura daleko?? Zna se da se trenerima plaća da bi neko igrao u nekom klubu.
Mog dobrog prijatelja sin je kao klinac bio MVP generacije u kojem god košarkaškom kampu u kom je bio, ali sad kad treba da zaigra za mlađe kategorije tu su već ucene, menadžerisanje i guranje tatinih sinova zbog čega je dečko izgubio svaki interes za dalje igranje sporta koji voli i za koji je izuzetno talentovan. Ali otac nema para da plaća njegovo igranje, niti dozvoljava da mu karijeru vode mutni likovi.
Jednostavno, vreme kada su naši igrači vredeli nečemu je davno prošlo, talentovana deca beže iz ovog brloga prevaranata dok se oni poluproizvodi momentalno u novinama proglašavaju zvezdama i postaju kraljevi splavova.
Zato nije nimalo čudno što se dobri srpski košarkaši pojavljuju u drugim sredinama.

krvna zrnca

pre 3 godine

Dosta više stranaca! Mislim da je prošlogodišnja poseta jasan signal šta ljubitelji Zvezde i košarke misle o gomili stranaca u timu. 5 max.

blagonakloni

pre 3 godine

Pisao sam a i dalje sam ubeđen da su nam apsolutno dovoljno 3 strana igrača i da imamo dovoljno naših da igramo sasvim solidno- zaista ne razumem ambici je i ideje Čovićeve!? Ljubav prema Zvezdi dokazujem tako što svake godine prvi dan obnovim/uplatim najs kuplju sezonsku kartu- i ove ću bez obzira što je zbog korone propala 1/3 (važnija) 19/20 i plašim se da dugo neću koristiti 20/21 (isti nesrećni razlog), ali opet startna petorka bez naših igrača (ili sa Lazićem kao starterom) -smeta mi i nervira me!

Raksi

pre 3 godine

Златко Болић је био Звезда за коју сам навијао. Купите леброна и карија, освојите злато, нека хвала. Бојкот.
(Ђурађ Курјак, 09. jul 2020 20:01)

Tegeltija,ti li si!?

Gile

pre 3 godine

Ne vidim poentu kupovine ovolikih amerikanaca. U redu da se kupuju stranci pa i ameri koji ce tu ostati bar 3-4 sezone pa da se nesto i napravi u Evroligi. A ne ovako svake godine mijenjaj cijelu ekipu. I sta je cilj takvog igranja u Evroligi, da budes u sredini tabele ili pri dnu. Kakve su tu ambicije ili je bitno samo da se igra Evroliga pa rezultat kakav da je.
Mora postojati neki sistem. Nesto sto ce za par godina dovesti do nekog ozbiljnijeg rezultata.

SEnT

pre 3 godine

Neko u prethodnim komentarima je spomenuo Tasona Tomasa, cini mi se, i slazem se da bi nam on lepo legao. Igrac koji pokriva pozicije 3 i 4, ali je problem pozicija plejmejkera i centra, koje moraju pokriti dobri i pouzdani igraci, a mi to nemamo. Ako nam ode Beron, onda smo blizi nekoj jacoj Eurokup ekipi, nego li osrednjoj Euroligaskoj ekipi. I slazem se da ne treba preteravati sa strancima, ocekujem bar jedno domace pojacanje.

Ivan Andjelkovic

pre 3 godine

Hahahahahahah,
7-8 stranaca i igraju egal za FMP-om ili Megom koji su sacinjeni uglavnom od mladih domacih igraca .
U evroligi kao po obicaju ne uradi se nista bitno pomena .
Isto vazi i za Partizan .
Ima li onda svrhe navijati za ova dva najaca, najbogatija, najprivilegovanija , drzavna kluba !!!?

priča za malu decu

pre 3 godine

Teoretski da, ali problem je sto bi se te sezone borili za opstanak i ostali bi bez plasmana u EK i EL. Kao Mega, dosta talentovanih igraca od kojih neki odu na draft, ali tesko da dobace i do plej-ofa ABA lige.

"Nasa deca" i trofeji i uspeh u evropi su konfliktni ciljevi. To je mozda nekad moglo, ali danas ne.
(Exe, 10. jul 2020 01:23)

Ko ti kaže da bi se borili za opstanak? Sa 4 stranca bi se borili za opstanak a imaš u timu Davidovca, Lazića, Dobrića koji su tu godinama.

Nema šanse

zvezdaš

pre 3 godine

Како ради маркетинг тим, нестварно. Дати тим људима да раде у клубу до пензије.
(Утред,

Sto se mene tice, Covic i kompanija mogu ostati do duboke starosti.
Dovoljno mi je to sto je zaustavio partizan u njihovoj pokvarrnoj nameri da svi i sve treba da bude podredjeno njima.

marko992

pre 3 godine

Znaci bice i ove sezone...
(....jebanja "institucije" u bulju !, 09. jul 2020 21:16)

Zar ovaj bedni komentar zasluzuje i jedan plus?!

SUNĐER BOB

pre 3 godine

Ako ne dovedemo pravog pleja, imaćemo problem ko i prošle godine sa organizacijom igre..Volden je prosek a Hol ispod proseka pogotovo su tanki za euro ligu..realno..

Žalosno

pre 3 godine

Sreca pa te niko ne pita. Kada bi nekim cudom zvezda i partizan izasli u evropu sa "nasom decom" pocistila bi ih skoro svaka ekipa, uz neku junacku pobedu na misice. A nasi igraci koji vrede imaju ogromne ugovore. Ako to ne kapirate batalite pracenje sporta
(Maksim, 9. jul 2020 21:43)

U pravu si, ali bi ta deca sledeće godine bila monstrumi, debelo bi se prodala, donela klubu dosta novca, obezbedili bi se doživotno u inostranim klubovima, i dobili bi nekog novog igrača za reprezentaciju. Sa ovim strancima, naša deca tavore po slabim klubovima, ne mogu u partizanu i Zvezdi da sednu na klupu u nekoj EL utakmici.

Pan

pre 3 godine

Pošto ozbiljne sezone ionako neće biti, za kladionice će najunosniji biznis biti klađenje na redosled kojim će navijači terati strance iz FMP-a.

Bard Živa

pre 3 godine

Od domaćih igrača igraće im Čović, Štimac i Lazić... Ostali naši od 2-5 minuta... A slogan im "kupujmo domaće" i kuknjava kako se nema para..

Gagi

pre 3 godine

Treba ugasiti i Zvezdu i Partizan zbog uništavanja domaće košarke. Da li će u opšte biti kojeg domaćeg igrača. Za koga mi u stvari treba da navijamo za neke strane timove koji se zovu Zvezda i Partizan.

Ђурађ Курјак

pre 3 godine

Златко Болић је био Звезда за коју сам навијао. Купите леброна и карија, освојите злато, нека хвала. Бојкот.

johny

pre 3 godine

Sipaj ima se moze se.Cije su nase pare.?
(otrov, 09. jul 2020 20:24)

Evo da ti ja kažem. Imam mnogo i može mi se da Zvezdi dam par stotina hiljada evra. A takvih ima još. Zvezda ima i dobre sponzore. Ima od državnih samo Telekom i Dunav osiguranje.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Neko ima da dovodi ovakva skupa pojacanja dok neko mora da trazi anonimuse sa koledza za 40-50k dolara!!
(Grobar, 9. jul 2020 19:48)



:)))))
prosto je:
neki ćemo da igramo evroligu, neki ćete kup bore drljače!

Miroslav

pre 3 godine

Mene najvise cudi Dobric.Pa on je jos pre dve sezone trebalo da trazi raskid ugovora.Ako misli da postane neki igrac.Samo se bez potrebe gomilaju igraci na istoj poziciji.Prosle sezone 4 klasicna beka sutera,plus Lazic.Ni ove ocito nece biti bolje.

Fenomen

pre 3 godine

Kao Zvezdaš ne mogu biti srećan zbog gomilanja stranaca jer na taj način klub gubi svoj identitet. Znam da je još gore u stranim klubovima i da bez tih stranaca naši klubovi nemaju šta da traže u Evropi, ali ipak više volim da u Zvezdinom dresu vidim domaćeg igrača pa makar bio i slabiji
Trebalo bi ograničiti broj stranaca u našim klubovima na maksimalno 2-3. Tako bi domaći igrači imali više prostora za napredak.

mile

pre 3 godine

Ovi vece promasaje prave nego prosle god. Ista prica sa obradovicem kao sa prošlim trenerima, vlasnik bira pojacanja, posle treneru otkaz.

Delije sever-Vučić forever

pre 3 godine

Gotovi izbori,stubovi su kao i uvek pokazali vernost.E sad se valja malo pozabaviti Kosovom i stize hrpa igrača da malo zamaže oči vaskolikom srpstvu.Klasika.

Утред

pre 3 godine

Како ради маркетинг тим, нестварно. Дати тим људима да раде у клубу до пензије.

Boban

pre 3 godine

Otisli: Djenka,Braun,Panter(verovatno i Beron)
Dosli:Volden,Lojd,Hol
Po meni igraci koji su doslo su losijeg kvaliteta..ne svidja mi se nikako

Duka

pre 3 godine

Bitno da je Covic jedno 36 puta rekao da im je politika kupujmo domace...
(bazinga, 09. jul 2020 19:48)

Pa Zvezda je kupila domaće...klinci od 16, 17, 18 god. Potpisali su višegodišnje ugovore. Šta ti tu nije jasno?

Mijalko

pre 3 godine

pre mesec dana dobih brdo minusa kad sam napisao da nasa deca i to svi zajedno nece dobiti ni 20 min u garbidz tajmu za celu sezonu.
(aca, 9. jul 2020 21:03)

I treba da dobijes gomilu minusa. Navijaj za Megu

Zz

pre 3 godine

Dosta bre ove druge lige stranaca... s obzirom na marketinski uspeh treba dovesti barem Hajnsa, Derika Vilijamsa, Sveda, Mirotica i DeKoloa...

СОС

pre 3 godine

И Патризан и звезда колико странаца доводе неће имати места за наше играче уопште

veliki strumf

pre 3 godine

Bitno da je Covic jedno 36 puta rekao da im je politika kupujmo domace...
(bazinga, 09. jul 2020 19:48) Ko to pomno prati svako obraćanje doktora?! Biće i domaćih igrača (već ih svakako imamo desetak). Sto se tiče Hola, ima odlične procente, čovek je haubica a i odličan asistent. Ima malo sporiji izbačaj ali sve ostalo deluje kao skroz ok.

Nbgd

pre 3 godine

Neko ima da dovodi ovakva skupa pojacanja dok neko mora da trazi anonimuse sa koledza za 40-50k dolara!!
(Grobar, 9. jul 2020 19:48) # Link komentara
Ionako su ti svi komentari iritantni, ali jos kad stavis ove uzvicnike na kraju stvarno odajes utisak osobe sa ozbiljnim problemom

tradicione di bezanija

pre 3 godine

Al će da se naigraju Simanić , Dobrić , Davidovac i ona deca što su potpisala
(predrag, 09. jul 2020 19:50) Al si ti strucnjak. Kakve veze krilni centar i dva cista krila imaju veze s pozicijom plejmejkera?!

bob

pre 3 godine

Ja kao neko ko volim Zvezdu moram da kažem da je ovo definitivno postalo tužno. Zbog ovakvih poteza nećemo imati krštenog domaćeg igrača u budućnosti, dok će nam timovi biti legije trećerazrednih Amerikanaca. Treba da se uvede pravilo da ni jedan tim ne može da ima više od 40% sastava strance.

ngolo kante

pre 3 godine

kako ste naporni sa ovim "domaci igraci"..bolje ne ostavljati komentar nego smarat..naravno da smo pokusali prvo sa domacim..nedovic,kalinic,i jovic su nas odbili,naravno zbog para..naravno da smo se morali okrenuti stranim igracima..

Rade

pre 3 godine

nema vise srpskih kosarkasa.pricajte vi sta hocete ali amerikanci su unistili evropsku kosarku.sve sto valja ide u nba dok evropske lige sluze da se uhlebe trecerazredni americki kosarkasi koji ne mogu ni da prismrde nba ligi.
(dak, 09. jul 2020 20:19)

Svaka ti je na mestu, pozdrav od Grobara.

Banja Luka

pre 3 godine

Не знам чему толика појачања кад од нормалне кошарке нема ништа још дуго,спорт је упитан и следећу годину а камоли ову,и ако се буде играло играће се без публике што је реално и Звезда и Партизан су лошији за 50% без својих навијача,тако да оволико улагање је крајење болесно.

Maksim

pre 3 godine

Ja ne zanam ko je ovde lud. Pa ovi se takmiće, ko će više stranaca da angažuje, sramota. Ja bi ih ukinuo!
(Rade, 9. jul 2020 20:53)

Sreca pa te niko ne pita. Kada bi nekim cudom zvezda i partizan izasli u evropu sa "nasom decom" pocistila bi ih skoro svaka ekipa, uz neku junacku pobedu na misice. A nasi igraci koji vrede imaju ogromne ugovore. Ako to ne kapirate batalite pracenje sporta

SEnT

pre 3 godine

Smatram da je ovo pogresan potez! Prethodna tri pojacanja su korektna i razumna. Ocekivao sam da ce Volden biti rezervni plej, a da ce prvi plej biti bas neki kvalitetan igrac. Volden i Hol je slabo za Euroligu. Hol ima 28 godina i do sada je igrao u prosecnim Grckim i Nemackim klubovima. Bojim se da on nije igrac za Euroligu, a plejmejker je "olicenje ekipe".

krvna zrnca

pre 3 godine

Dosta više stranaca! Mislim da je prošlogodišnja poseta jasan signal šta ljubitelji Zvezde i košarke misle o gomili stranaca u timu. 5 max.

SeijoOju

pre 3 godine

Causesku mora da ima za Steauu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rumun, 9. jul 2020 19:44)


Ne ulazeci u motiv i smisao paralele...

Causesku je veoma pazio da uravnotezi Steauu i Dinamo, dok je on defakto vladao odnos u titulama je 14:13, a dok je i dejure bio predsednik odnos je 7:6.
Steaua je iskoristila svoju sansu i uzela evro trofej, Dinamo nije.

boki

pre 3 godine

Možda grešim, ali mi se čini da će ova ekipa biti jeftinija nego prošlogodišnja, fizički moćnija i nešto mladja. Ipak sačekajmo još malo. Nadam se mestu za Radanova. Sportski pozdrav

dak

pre 3 godine

nema vise srpskih kosarkasa.pricajte vi sta hocete ali amerikanci su unistili evropsku kosarku.sve sto valja ide u nba dok evropske lige sluze da se uhlebe trecerazredni americki kosarkasi koji ne mogu ni da prismrde nba ligi.

alex81

pre 3 godine

Nista spektakularno,i dalje smatram da ovi igraci nisu dovoljni na toj poziciji organizatora igre!Mislim na Voldena i ovo novo pojacanje.Evroliga je jedan nivo iznad,nisam zadovoljan pojacanjima na poziciji pleja!

smešno

pre 3 godine

Nista spektakularno,i dalje smatram da ovi igraci nisu dovoljni na toj poziciji organizatora igre!Mislim na Voldena i ovo novo pojacanje.Evroliga je jedan nivo iznad,nisam zadovoljan pojacanjima na poziciji pleja!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (alex81, 9. jul 2020 23:34)

Ma trebaju 6 igrača da dovedu na tu poziciju da bi ti bio zadovoljan.

Pretprošle sezone sam Filip Čović prevukao plej of ABA lige i celu KLS uz pomoć Davidovca, sa dve titule.

deki 27

pre 3 godine

I Faje je dosao iz grcke lige kao slobodan igrac i pokazao se kao pun pogodak. Mada, kako sve ovo ide, tesko da ce se igrati sa publikom, ovo ne popusta,barem kod nas

Walldorf

pre 3 godine

Prošle sezone je Tomić dovodio istrošene asove,poluzalečene veterane za skupe pare.Zato je morao da leti.Svidja mi se Saletov način razmišljanja.Sve što je doveo je u najboljim godinama.Zdravi,vrhunske atlete,vrlo dobrog kvaliteta.Sa platama manjim od onih koje je Tomić dovodio.Svako može videti da se gradi TIM.Oprezno,proračunato i pametno.Meni ovde nedostaje igrač na poziciji tri,i znam ko bi nam bio bingo.Čovek je bio defanzivni MVP izraelskog prvenstva.Izvanredan spoj atleticizma i tehnike.Zahvaljujuci tome,može igrati od keca do četvorke.Slobodan je igrač.Ako zadržimo Betona,uz dolazak igrača koga sam opisao,za mene bi posao bio završen.Što se Hola tiče,klasičan igrač kakve Sale voli u timu.Iskusan,odličan dodavač,odličan strelac,izvanredan defanzivac,timski igrač.Ne mogu da se načudim da je dve ili tri godine proveo u Patrasu,jer je odavno zaslužio mnogo bolje.Možda je uživao u tom prekrasnom gradu,gde sam imao prilike boraviti dva puta.Sve u svemu,sa Voldenom će činiti vrlo dobar dvojac plejmejkera,to je očito.Na kraju igrač na poz tri koga sam opisivao nosi inicijale T.T.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Gile

pre 3 godine

Ne vidim poentu kupovine ovolikih amerikanaca. U redu da se kupuju stranci pa i ameri koji ce tu ostati bar 3-4 sezone pa da se nesto i napravi u Evroligi. A ne ovako svake godine mijenjaj cijelu ekipu. I sta je cilj takvog igranja u Evroligi, da budes u sredini tabele ili pri dnu. Kakve su tu ambicije ili je bitno samo da se igra Evroliga pa rezultat kakav da je.
Mora postojati neki sistem. Nesto sto ce za par godina dovesti do nekog ozbiljnijeg rezultata.

mohikanac

pre 3 godine

Vidim ovde dve mantre "Sale zna šta radi"... i sa druge strane brda "14 mil budžet"...

Ni približno toliko para ... Volden iz KKP i Hol iz Promiteasa ... pa eto 2 pleja iz bez uvrede Cipiripija.
Plašim se da je gotova priča "čeka se prvi plej ovo su bekup opcije"... neće biti tako... ovde još samo ako se izbori dolazi Radanov i to je to.

Nisam srećan i ne sviđaju mi se ni Volden ni Hol... ali ajmo na beka Lojd... ok ovaj mini turnir, ništa posebno ali bi trebalo da bude na nivou Pantera sa boljom odbranom.
Noko je ok centar, defanzivno bolji... opet treba plej a to nisu Hol i Volden za njegovu igru.

Opet Davidovac, Dobrić, Lazić, Simanić...dugo su u klubu a i imaju EL iskustvo i neka su više nego pristojna opcija sa klupe.
Kuridža, Kuzmić, Štimac... ok borci sa upitnom fiz spremom svako iz svog razloga... Kuzmić udes, Štimac godine, Kuridža godine i to što nikada nije igrao ritam od 3,4 utakmice za 7 dana.

Računam da vrv idu na pozajmicu Jovanović, Ristić, Nenadić. Možda ostane jedan centar ali kao 4.opcija čisto zbog rostera.

CZ dovodi max još 2 igrača i to vrv bek/krilo i krilnog centra. Rešenja su Rit iz FMP i neko izluženo ime kao Džening...

Biće borbena ekipa od "14 mil"... a za ove moje "Sale zna šta radi" videćemo za sada ne deluje tako bar po bekovskoj liniji jer ovo je ispod svakog nivoa EL što će se videti ako ikad počne, možda bez gledalaca.

Ivan Andjelkovic

pre 3 godine

Hahahahahahah,
7-8 stranaca i igraju egal za FMP-om ili Megom koji su sacinjeni uglavnom od mladih domacih igraca .
U evroligi kao po obicaju ne uradi se nista bitno pomena .
Isto vazi i za Partizan .
Ima li onda svrhe navijati za ova dva najaca, najbogatija, najprivilegovanija , drzavna kluba !!!?

Mića

pre 3 godine

Najjači komentari su ovi gde ljudi znaju kome će Saša Obradović da pruži šansu, ko će koliko i kako da igra.
Drago mi je da imamo toliko eminentnih a anonimnih košarkaških stručnjaka.

Pera Magic Mitic

pre 3 godine

Bitno da je Covic jedno 36 puta rekao da im je politika kupujmo domace...
(bazinga, 09. jul 2020 19:48)
Zelje su jedno...hteli su Kalinica, Nedovica, Jovica...Znas li koliku platu imaju ti likovi? Svi s ozbiljnim evroligaskim stazom. Price da dodju za manje para da igraju u Zvezdi su samo novinarske patke, momcima je kosarka profesija. Profesija u kojoj ides u penziju sa 30-ak godina. U Srbiju se vraca samo neko da ozivi karijeru ili je eventualno zavrsi.

blagonakloni

pre 3 godine

Pisao sam a i dalje sam ubeđen da su nam apsolutno dovoljno 3 strana igrača i da imamo dovoljno naših da igramo sasvim solidno- zaista ne razumem ambici je i ideje Čovićeve!? Ljubav prema Zvezdi dokazujem tako što svake godine prvi dan obnovim/uplatim najs kuplju sezonsku kartu- i ove ću bez obzira što je zbog korone propala 1/3 (važnija) 19/20 i plašim se da dugo neću koristiti 20/21 (isti nesrećni razlog), ali opet startna petorka bez naših igrača (ili sa Lazićem kao starterom) -smeta mi i nervira me!

dr. Udo Brinkman

pre 3 godine

Primecujem da vecina ljudi koji ovde komentarisu zaboravljaju bitnu stvar a to je da smo prosle godine poceli sa samo jednim pravim plejem (L. Brown), dopada mi se sto je Obradovic ocigledno toga svestan i ne zeli da nacini istu gresku, stoga i dovodjenje trojice igraca koji mogu da igraju na mesto jedinice a verujem da u narednim danima dolazi jos jedan pravi plej. Sto se tice njihovog kvaliteta to cemo videti na terenu ali poznajuci sistem i nacin na koji igraju Obradoviceve ekipe ne sumnjam da je birao igrace koji mogu da odgovore njegovim zahtevima. Strpimo se, vreme ce pokazati, sto se mene licno tice veci sam optimista nego prosle sezone.

Exe

pre 3 godine

Kada bi nekim cudom zvezda i partizan izasli u evropu sa "nasom decom" pocistila bi ih skoro svaka ekipa, uz neku junacku pobedu na misice. A nasi igraci koji vrede imaju ogromne ugovore.
(Maksim, 9. jul 2020 21:43)

U pravu si, ali bi ta deca sledeće godine bila monstrumi, debelo bi se prodala, donela klubu dosta novca, obezbedili bi se doživotno u inostranim klubovima, i dobili bi nekog novog igrača za reprezentaciju.
(Žalosno, 9. jul 2020 23:34)

Teoretski da, ali problem je sto bi se te sezone borili za opstanak i ostali bi bez plasmana u EK i EL. Kao Mega, dosta talentovanih igraca od kojih neki odu na draft, ali tesko da dobace i do plej-ofa ABA lige.

"Nasa deca" i trofeji i uspeh u evropi su konfliktni ciljevi. To je mozda nekad moglo, ali danas ne.

SEnT

pre 3 godine

Neko u prethodnim komentarima je spomenuo Tasona Tomasa, cini mi se, i slazem se da bi nam on lepo legao. Igrac koji pokriva pozicije 3 i 4, ali je problem pozicija plejmejkera i centra, koje moraju pokriti dobri i pouzdani igraci, a mi to nemamo. Ako nam ode Beron, onda smo blizi nekoj jacoj Eurokup ekipi, nego li osrednjoj Euroligaskoj ekipi. I slazem se da ne treba preteravati sa strancima, ocekujem bar jedno domace pojacanje.

Raksi

pre 3 godine

Златко Болић је био Звезда за коју сам навијао. Купите леброна и карија, освојите злато, нека хвала. Бојкот.
(Ђурађ Курјак, 09. jul 2020 20:01)

Tegeltija,ti li si!?

Džoni

pre 3 godine

Ne može se u EL sa klincima, čak ni u ABA ne bi bili konkurentni jer drugi dovode prilično kvalitetne strance. Ovi naši već dokazani igrači koštaju papreno i teško bi mogli da ih platimo i dolazimo do dve varijante, da dovodimo ove za naše uslove solidne strance(to možemo da platimo) i uz ove naše da se koliko toliko bude konkurentan u EL ili druga opcija da damo šansu klincima uz možda dva, tri stranca, ali tada ne bi mogli da budemo konkurentni u EL i bilo bi logičnije da igramo EC ili čak i LŠ. To su nam izbori na žalost.

NastyB

pre 3 godine

A niko se ne pita KAKVI su nam klinci u košarci, kako se radi sa njima i šta. Pa, ko je još toliko naivan da neko može SAMO sa talentom da dogura daleko?? Zna se da se trenerima plaća da bi neko igrao u nekom klubu.
Mog dobrog prijatelja sin je kao klinac bio MVP generacije u kojem god košarkaškom kampu u kom je bio, ali sad kad treba da zaigra za mlađe kategorije tu su već ucene, menadžerisanje i guranje tatinih sinova zbog čega je dečko izgubio svaki interes za dalje igranje sporta koji voli i za koji je izuzetno talentovan. Ali otac nema para da plaća njegovo igranje, niti dozvoljava da mu karijeru vode mutni likovi.
Jednostavno, vreme kada su naši igrači vredeli nečemu je davno prošlo, talentovana deca beže iz ovog brloga prevaranata dok se oni poluproizvodi momentalno u novinama proglašavaju zvezdama i postaju kraljevi splavova.
Zato nije nimalo čudno što se dobri srpski košarkaši pojavljuju u drugim sredinama.

priča za malu decu

pre 3 godine

Teoretski da, ali problem je sto bi se te sezone borili za opstanak i ostali bi bez plasmana u EK i EL. Kao Mega, dosta talentovanih igraca od kojih neki odu na draft, ali tesko da dobace i do plej-ofa ABA lige.

"Nasa deca" i trofeji i uspeh u evropi su konfliktni ciljevi. To je mozda nekad moglo, ali danas ne.
(Exe, 10. jul 2020 01:23)

Ko ti kaže da bi se borili za opstanak? Sa 4 stranca bi se borili za opstanak a imaš u timu Davidovca, Lazića, Dobrića koji su tu godinama.

Nema šanse