1. Posto ovi neki neznanu kako je postala vojvodina. Tosu Srbi osnovali svoju auntonomiju od austro ugarske i nazvali srpska vojvoda ili sad vojvodina i potiče rec iz rata vojevanje. Znaci štose tice imena vojvodina to veze nemaju stime ni madjari ni ostale nacije samo štosu tu živeli zahvajiujuci vladavinom austrougarske nad vojvodinom tako nek se zna daje ime vojvodina srpska rec i tako je fk vojvodina srpski klub a to sto pojedini svojtaju mi vojvodjani to je ko kad kaze onaj iz sumadije jasam Šumadinac a toje srpski naziv kao sto kažu vojvodjani to mozu biti Srbi madjari Slovaci česi hrvati ali vojvodina je Srbin stvorijo ime i toje tako jer nekad se zvalo srpska vojvoda.pozdrav
  (zdravkogf, 4. jul 2020 19:59)

  # Link komentara

 2. Srecno momci pa da nas malo i sreca posluzi u Evropi za dobrobit ne samo kluba,vec i srpskog fudbala i sporta uopste.
  (stara dama 1914, 4. jul 2020 10:24)

  # Link komentara

 3. Ovo je jedino takmicenje gde Vojvodina ima ravnopravan tretman za razliku od domaceg gde se guraju komunisticki klubovi.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pera Detlic, 3. jul 2020 23:39) # Link komentara

  Mozda bi preciznije bilo prestonicki klubovi. Nemoguce je, imam osecaj, kupiti dres Vojvodine. Prosledite link ako nelo zna.
  (Sasa, 4. jul 2020 09:59)

  # Link komentara

 4. Ovo je jedino takmicenje gde Vojvodina ima ravnopravan tretman za razliku od domaceg gde se guraju komunisticki klubovi.
   (Pera Detlic, 3. jul 2020 23:39)

  # Link komentara