Četvrtak, 02.07.2020.

19:44

Volden iz Partizana u Zvezdu: "Sâm platio obeštećenje da bi došao"

Doskorašnji košarkaš Partizana Kori Volden zvanično je potpisao za Crvenu zvezdu.

Izvor: MS

Volden iz Partizana u Zvezdu: "Sâm platio obešteæenje da bi došao" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

218 Komentari

Sortiraj po:

obavešteni

pre 3 godine

Koliko vi nemate struku pa to je za neverovati. Nadjite jednog stranca sami klosari...
(ej bre, 02. jul 2020 20:18) Ej Vi pričate o skautingu i otimanju? Vi? Da ne nabrajamo i podsećamo... MOmak je sam, sam platio da ode! toliko o tome! Bolje da se zapitas zasto su BAT digli Reding, Muta, Canak, tandem iz Dinamika...

Kjus

pre 3 godine

Kori je odlican igrac, ali daleko da je bio najbolji u KKP. Imamo bar 3 ili 4 znacajnija i bolja igraca i jos uvek su tu. Sa druge strane, Trinki ga je vrhunski koristio, videcemo sada kakav vam je trener Obradovic.
Da ne zaboravim, moram se setiti i jednog komentatora komsijskog, napisa on da ste bili na dve pobede od Top8 EL... da li zaista ima neko ko je medju vama imao 2% nade da cete uci u plejof?

magic

pre 3 godine

Haha... "prava sredina za dalji napredak..." Nema dalje. Koji su to igrači i iz kakve škole izašli... Živo me interesuje ko ga je tako nasankao! Drag mi čovek bio, žao mi je što će na svojoj koži to da iskusi.

dking

pre 3 godine

(Nikola, 3. jul 2020 12:13)

Namerno pišem "u slengu", karikiram... Šae problem? Nego te pecnula istina, ta hemIska i to. Opušteno matori, a Kori nadam se neće proći kao onaj sa prošlom hemIskom, dobar je momak.

Walldorf

pre 3 godine

@dzoni Mislio sam da je opštepoznato da je Pengos imao tu nevolju sa ligamentima,pa nisam to potencirao.Nama treba plej #1. i to mora biti,kako sam već pisao,ekstra kvalitet.Igrač koji je u stanju igrati 25-30.minuta po utakmici,kada je potrebno.Pengos,upravo zbog toga ne bi trebao da nam bude u fokusu.Prošle sezone smo imali garancije za Brauna,koji je takodje izlazio iz povrede i dugog neigranja.I kako se cela priča završila?Neslavno,rekao bih.Sada,ponoviti takvu grešku na najosetljivijem mestu je nedopustivo.Zato kažem,treba se informisati o nekim momcima koji ispadaju iz konkurencije u Olimpijakosu.Pročitaj nešto o tome.Pozdrav.

Nikola

pre 3 godine

Da mi je samo da vidim hemisku s kojom je potpiso...
(dking, 3. jul 2020 10:23)

Da si ti video nekad hemiJsku znao bi da pišeš.
A i da si nešto potpisAo nekada.

deki 27

pre 3 godine

Umesto prepucavanja razmislite malo o ulozi menadzera u celoj prici. Da li je realno da menadzer utice na igraca da igra ako treba i za manje pare ali bolje takmicenje-jeste ,realno je .I nije covek nista platio iz dzepa, to je igra reci, radi se o tome da mu duguju 3 plate i da nije pristao na smanjenje iste. Isto kao Stefan Jankovic, iskoristio mogucnost u ugovoru da moze da ga prekine ako kasne plate, kada ste vi grobari onako likovali ne shvatajuci da vas je, tacnije Ostoju ,Covic preveo zedne preko vode.Tako se to radi kad zelis da se oslobodis igraca

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Ljudi, meni taj Volden uopšte nije neki igrač. Ne razumem zbog čega tolika fama oko njega. Ja ne verujem da će on uopšte da se zadrži u Zvezdi ni par meseci. Možda je ova vest toliko propraćena u nedostatku nekih bitnijih vesti.

dzoni

pre 3 godine

Par reči u vezi Pengosa,koga sam pomenuo u prethodnom postu.Taj momak je odigrao dve fantastične sezone u Žalgirisu.Zaista je bio izvanredan,zato je usledio poziv u Barsu.On je još uvek tamo,koliko znam.Možda bude tumbanja u sastavu posle odlaska Pešića i dolaska Šarasa,pa Pengos "ispadne iz voza".Razlog da pišem ovo je sledeći.Pengos iz Žalgirisa i isti taj igrač iz Barse,nisu za poredjenje.Očito mu Pešićeva način rada i filozofija igre nisu odgovarali.Možda je i pritisak koji dolazi automatski, kada zadužite Barsin dres,učinio svoje.Momak ima 27.godina,pa je pred njim sezona koja će ga konačno izbaciti u sam vrh evropske košarke,ili će opet stagnirati kao u Barsi.Mislim da je za nas mnogo bolja varijanta da obratimo pažnju na neke igrače koji su na izlaznim vratima Olimpijakosa.Ima tamo dosta toga zanimljivog...Sportski pozdrav!
(Walldorf, 2. jul 2020 23:43)

# Link komentara

Kakav način da mu odgovara kad je pokidao ligamente, tako da je jedva mogao i da igra, pišeš opširno a ne pratiš

mohikanac

pre 3 godine

@SrbEUin

Ne postavlja se pitanje Šaras=Pengos, promiče ti suština.

Nik Kalates i Toma Ertel su klasični plejmejkeri kao i Pengos, ne mogu na poziciju 2 tj bek nijedan od njih. Plus Kori Higins i Kjurik koji već drže ta mesta. Možda samo možda, Ertel neko vreme nekad može na 2 ali to su privremena rešenja sad za sad.

Jedan mora iz kluba ili bi trebalo. A koliko god gotivio neko Pengosa realnost je sledeća da su Kalates i Ertel neuporedivo bolji igrači smešno je i razmišljati o tome.

Luke Babbitt gravedigger

pre 3 godine

Ja ne znam da li vi mislite da smo mi debili ili šta? Jeste sigurno uzeo iz džepa 150k i platio sam, kako da neće, nego mu novi gazda dao parice da plati kao on obeštećenje da ne bi ispalo kako je on platio Partizanu bilo šta. Ne sekiraj se mali čoveče sa velikom torbom, znamo mi čijim parama si mu platio obeštećenje.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 3 godine

Trinki i Volden su presli sa konja na magarca , odnosno iz Institucije u instant klubove koji postoje od 2011(Bayern i Fmp-Zvezda Beograd).Nije sve u parama.

Dijagnosticar

pre 3 godine

Braćo ne zaboravite da smo jednim udarcem poklopili dve muve.Doveli smo zamenu za Djenku i oterali smo Andreu čime se raspao partizan cepter.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemke, 2. jul 2020 20:22)

Videcemo.

vaxilar

pre 3 godine

Ja ne znam da li vi mislite da smo mi debili ili šta? Jeste sigurno uzeo iz džepa 150k i platio sam, kako da neće, nego mu novi gazda dao parice da plati kao on obeštećenje da ne bi ispalo kako je on platio Partizanu bilo šta. Ne sekiraj se mali čoveče sa velikom torbom, znamo mi čijim parama si mu platio obeštećenje.
(Luke Babbitt gravedigger, 03. jul 2020 09:22)

Koji ti imas problem? Decko je dao pare da bi igrao Evroligu jer zna da ce mu se to isplatiti. Godinama unazad je ista ovakva prica bas na ovaj nacin pravdana od strane Grobara. Zasto sad okrecete plocu? Gde su vam jednaki arsini?

Ljubo

pre 3 godine

Pa normalno da će platiti da bi došao u zvezdu jer zvezda igra evro ligu a kada igraš evro ligu veće su šanse da odeš u neki bogatiji klub ili u NBA ligu.Kao da je on platio obeštećenje zato što toliko voli zvezdu.Svi ti Amerikanci što dolaze u Evropu dolaze samo zbog para jer su manje kvalitetni za NBA ligu pa ne mogu da odma odu tamo,inače da mogu nebi oni nikada došli u Evropu.

vaxilar

pre 3 godine

Čovek očigledno jako voli Zvezdu i smatra da ima oko 900 000 razloga da pređe u taj klub. To je ljubav do zadnjeg dolara.
(Korak nazad u karijeri, 03. jul 2020 00:00)

Odakle Partizanu prosle sezone onda 900kza Voldenovu platu?

SrbEUin

pre 3 godine

(Walldorf, 2. jul 2020 23:43)
Sharas je Pangosa doveo u Žalgiris, i praktično ga promovisao u EL igrača. Verujem da odlično zna njegove mogućnosti i kako da ga najbolje iskoristi, pa ako ga ne zadrži, to može samo da znači da nije za Barcu i najbolje EL ekipe.

Lopta je okrugla

pre 3 godine

Ovo je stil koji je koristio Dule Vujošević. Kada uzme igrača iz Zvezde kaže kako je došao da igra za manje pare zbog EL. Grobari verovali u to zašto ne bi i sada u ovo. Naravno da je istina negde između jer i tada Partizan, a sada Zvezda daju makar istu platu kakvu je igrač imao u prethodnom klubu. Ovo za plaćeno obeštećenje je delimično tavno. Volden je dzentlmenski pristao da oprosti dug koji je nastao i da ga puste. Mogao je ići na BAT da je sacekao još koji dan, ali je izgleda veoma korektan momak i sportista jer malo ko bi tako nešto učinio. Uglavnom prilika da se pokaze u EL i ode dalje. Uostalom koliko je takvih igrača ranije prodefilovalo kroz Partizan, a sada kroz Zvezdu.

S(T)ipsa

pre 3 godine

Čini mi se da Partizan opet nekako bolje slaže tim od Zvezde , Mekintajer je definitivno bolji igrač od Voldena , a zadržali su Pejdza Gordića i Mozlija koji je fantastičan igrač i jedino bi njega hteo da vidim u Zvezdi.Mora to mnogo bolje da se pazari jer Evro liga ne prašta ako nemaš 10 kvalitetnih igrača.

Chodaboy

pre 3 godine

Jeste, došao je da bi napredovao. Svima je jasno da je došao samo zbog EL, samo gosn. Saopštenju nije. Da se sezona normalno završila, ostali bi i on i Trinkijeri.

Korak nazad u karijeri

pre 3 godine

Čovek očigledno jako voli Zvezdu i smatra da ima oko 900 000 razloga da pređe u taj klub. To je ljubav do zadnjeg dolara.

Milisav Vokri

pre 3 godine

Koji crni volden. Da nije dosao iz ruvalskog kluba svi bi se čudili ko je ovaj? Za koju EL je on? Otpustiće ga posle par meseci živi bili pa videli. Ovaj Lojd je dobar igrač, videlo se to sad na zavrsnici španske lige. A centar iz Albe što je došao isto je korektno pojačanje. Ali ovaj Volden ništa specijalno kao i onaj crnac što je došao iz cedevita olimpije u partizan. To su likovi za aba ligu plafon u EL nemaju šta da traže.

marko992

pre 3 godine

Nikakav nenadoknadiv gubitak,generalno retko koji amer da nije divljak na mestu pleja.Valjda su tako uceni da ako ne moze ni sut ni ulaz(njihovi parametri za ne moze su mnogo visi nego kod evropskih plejeva) tek onda gledaju slobodnog igraca.
Pogledajte dobre evropske plejeve,susta su suprotnost.

Taurunum

pre 3 godine

@Korak nazad u karijeri
Ti živiš u zabludi da Volden igra u Zvezdi za 900k €. Volden moja procena ne igra za vise od 400k€ godišnje max 500k € i to je vrlo tesko

Walldorf

pre 3 godine

Par reči u vezi Pengosa,koga sam pomenuo u prethodnom postu.Taj momak je odigrao dve fantastične sezone u Žalgirisu.Zaista je bio izvanredan,zato je usledio poziv u Barsu.On je još uvek tamo,koliko znam.Možda bude tumbanja u sastavu posle odlaska Pešića i dolaska Šarasa,pa Pengos "ispadne iz voza".Razlog da pišem ovo je sledeći.Pengos iz Žalgirisa i isti taj igrač iz Barse,nisu za poredjenje.Očito mu Pešićeva način rada i filozofija igre nisu odgovarali.Možda je i pritisak koji dolazi automatski, kada zadužite Barsin dres,učinio svoje.Momak ima 27.godina,pa je pred njim sezona koja će ga konačno izbaciti u sam vrh evropske košarke,ili će opet stagnirati kao u Barsi.Mislim da je za nas mnogo bolja varijanta da obratimo pažnju na neke igrače koji su na izlaznim vratima Olimpijakosa.Ima tamo dosta toga zanimljivog...Sportski pozdrav!

Dejan CZ

pre 3 godine

Razlika izmedju Zvezde i partizana je kao izmedju EL i cipiripi kupa...Naravno da pravi igraci i sportisti zeljni dokazivanja teze da igraju u boljem klubu i elitnom takmicenju...Voldenu puno uspeha i da poput Kinzija u svoj CV upise i titulu sa Zvezdom jer da je ostao u onom manjem klubu titulu bi uzeo kao i pomenuti igrac... a u EL (gde mesta nema za klubove niskog rejtinga) da pokaze svu svoju vrednost.
Polako bez zurbe sklapa se jos jedna generacija igraca koja samo nastavlja niz prethodnika koji su nosili Zvezdin dres...evo vec blizu smo i decenije apsolutne dominacije a koja tek predstoji...
Mladi talenti i reprezentativci vec stavljaju paraf kao zalog za buducnost a strani igraci poput Voldena samo ce dopunjavati kvalitet tima...Igranje u Zvezdi vec je sad zelja mnogih igraca koji igraju u raznim filijala klubovima poput Voldena ili dolaze iz inostranih klubova poput Lojda i Noka...Dobro dosli sva trojica u sampionski klub u domacim okvirima i clana evropske elite.

delboj

pre 3 godine

Rijetko precijenjen igrac. Od dosadasnjih pojacanja Zvezde Lojd jedino ima neki kvalitet, ali nista veci od Lorenca, Pantera ili Berona, uz opasku da masi kad god je potrebno... Uz domace prosjecne igrace ako ne budu jos tri mega pojacanja sluzice Zvezdana za kos razliku u Evropi, a trece mjesto u ABA ce biti misaona imenica.

Sabre

pre 3 godine

Za platu od 900 000 i neka ide, nista mu ne zameram?
Kada prodje aparthejd mozda bude bolje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Duka, 2. jul 2020 21:52)

Samo 900? Sinak, to je dnevna plata, pogresno su te obavestili u stabu.

Bocko

pre 3 godine

Valjda ce biti neke koristi o njega, da ne bude da smo ga uzeli samo da bi smo onima napakostili. Po mom misljenju, jos jedan plej i cetvorka, jer u Borisu sam cak i ja izgubio poverenje i moze da pocne.

Miki

pre 3 godine

Dobar igrač ali nista specijalno, da je igrao evroligu protiv kvalitetnijih igrača sigurno bi bilo lošije izdanje. Nama igrači odlaze bez dinara obeštećenja poslednjih godina još im ostajemo dužni ovih 150 hiljada je premija.

marko992

pre 3 godine

Sad zamisli koliko je Partizan platio kada ga je doveo kao MVP izraelskog prvenstva, Makabiju ispred nosa.
(NoName, 02. jul 2020 21:08)

Glupost za Ginisa,Makabiju ispred nosa kazes?Da li je moguce da neko izvali ovoliku glupost dobije pluseve i ostane ziv.
Makabi moze da kupi Zvezdu i Partizan zajedno,a ti ovda prosipas pamet.

zoran ns

pre 3 godine

prvo sam hteo da ostavim komentar ali onda shvatih da je ovo fmp samo pitanje sta se svadjaju i zvezdini i partizanovi navijaci oko toga sto je volden presao u fmp

Teo

pre 3 godine

Platis da pobegnes od luzera...a luzeri u čudu jer i dalje veruju da su "institucija" ...bruka
(malo uplakano grobarče, 02. jul 2020 20:50)

Hahaha pa za vas smo institucija na kvadrat sponzorušo

marko992

pre 3 godine

Covek sam platio da ode iz samozvane institucije. Skapirao da preterano konzumiranje Cirpripija i kikirikija nije dobro za njegovo zdravlje. Hvala Kori sto si izbarao Zvezdu i igranje u EL. Ovo je veliki korak u tvojoj karijeri. Sve najbolje majstore.
(Gossa placa Zeljko, 02. jul 2020 21:04)

Covek je obavesten,sve ce biti isplativo,opet ce korona,uspesno osvojeno mesto pri dnu EL garantuje ucesce i sledece godine.

Mirko

pre 3 godine

(marko992, 2. jul 2020 21:28)

Nije to ništa - jednom igraš F4, i to je dovoljno da 15 godina nastupaš i budeš na dnu EL, eventualno prođeš grupu sa jednom pobedom, jer ti je drugu poklonio Željko.
Veliki uspeh.

ivkovic zoran

pre 3 godine

Kori Wolden igrač po meni nista poseban da bi se dizala sad tu velika fama sto je iz jednog kluba presao u drugi . -postoji tako mnogo tih americkih plejeva da kazem prosek .
-Sto se tiče Kodi Miler Mekentajer isto sam misljenja da je prosek .
-nesto ni 1 ni 2 nisu odusevili .
-Mozda je Partizan doveo boljeg igraca ali je vise kombo bek nego plej .
-Sto se tice Zvezde bas pozicija pleja je tu goruća a Wolden je klasican plej ...Misljenja sam da Zvezdi treba i jos 1 plej ...Partizan je tu i Gordić mali Trifunović .
-sto se tiče Lojda velika bura oko prosek igraca i mozda velikog razocarenja u najavi .
-Nnoko jak i skočan a ostatak .
-Trinkijeri mozda u ovoj priči oko Voldena najveci gubitak Partizana odlazak Trinkijerija .
-Trinkijeri je napravio opako zanimljiv tim i na svim frontovima bio dobar ...sto se tice Zvezde nije pokazala sve u abba ligi zbog evrolige .....da nije dosla korona i prekid ko zna sta bi bilo .mislim da su Partizan i Zvezda bili najbolji timovi u Abba . ko bi osvojio ostaje zal nikada necemo saznati .

1992

pre 3 godine

Bolji kodi miler bar duplo, videce se to vec. volden ima par dobrih utakmica, a pejdz, mozli igraju konstantno dobro. Trebalo je njih da jure, ali oni se ne prodaju za saku evra

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

skauting žlezde: otmi partizanu
(., 02. jul 2020 20:51)

Mislis na Vujanića, Tomaševića, Ostojića, Šilobada, Vidačića, Stanojevića, Robertsa...
Ili misliš na 1945 . kada su dekretom vojnih vlasti u vas klub direktno prebačeni braća Šaper, Aca Nikolić, Grknić... ?
Svatas uplakani sta si lupio ?!

NoName

pre 3 godine

Eto koliko vredi Partizan.Igraci im placaju obestecenje da bi presli u veliku Crvenu Zvezdu hehe 
(Nek grmi jako zvezda sampion, 2. jul 2020 20:43) 

Partizan vredi i vredece, narocito u kosarci. Amerikanci su uvek trcali za novcem i zaradom. 
Sad ti zamisli koliko je para dobio u predgradju u klubu tvog gazde kada je mogao sebi da plati odlazak iz kluba! A pritom rec je o prosecnom igracu za evropske uslove.
(TIGER, 02. jul 2020 20:54)

Sad zamisli koliko je Partizan platio kada ga je doveo kao MVP izraelskog prvenstva, Makabiju ispred nosa.

plo

pre 3 godine

Po mom mišljenju jedan od najbitnijih igrača Partizana ove sezone (idealan za sistem A.T), što se osetilo kada je bio povredjen. Mislim da bi bio još bolji do kraja sezone i da bi postao najbitniji. Izuzetno pametan i školovan igrač, spreman da se podredi timu, a i deluje kao ok momak. Hvala mu i srećno mu bilo, da ga zaobidju povrede.
Zvezda će biti ekstremno jaka ove sezone, mlada i atraktivna, po ugledu na ovosezonski Partizan i biće je lepo gledati, što ne znači da će uraditi više nego ove(a u slučaju par loših partija, krenuće sve najgore da se piše i priča, kao i obično, što je velika glupost). :)
Trebalo bi da Zvezda bude uspešnija nego ove sezone(neuspeh bi bio ukoliko ne bude u top 8 Evrolige sa ovakvim timom i budžetom, čak i više od top 8), ako ništa, ima deo Partizana, a bez nas je ipak teško, dosta smo je košarkaški obrazovali. Vreme je da pokažu nešto dok još imaju šansu, makar i nezasluženo, da opravdaju to što svi mi dajemo toliko novca za to već jako dugo, ali tamo gde nemaju kompletnu kontrolu svih nivoa. :) Srećno!
Nije uvek lako, ali ove sezone je bilo lako i lepo navijati za Partizan (u košarci), kao i dalje veći deo poslednje dve decenije, teško je to zaboraviti i preboleti. :)
Verujem da će biti i sledeće! :)
Sportski pozdrav.

веверица

pre 3 godine

@nemke
"...из хобија..."
хахахаха :)

смејем се јер они стварно верују у то. и још човека који их је спиновао и лагао годинама сматрају за легенду. а он сам узео неколико милиона евра партизану за то време.
:)

Roma invicta

pre 3 godine

Партизан га је послао као undercover-а јер не видим разлог да сам плати да дође код нас

krez krez

pre 3 godine

@Dobrodosao u najveci klub u Srbiji,oprosticemo ti ruznu proslost
(Covic velicanstveni, 2. jul 2020 20:46)

Hahahahhaha. Pa vi ste tek 4i ili 5i klub po velicini. Komedija sa vama uvek.

Sch..

pre 3 godine

Nije sada da podjebavam nešto zvezdaše ali meni se iskreno nije svideo kako igra ni u partizan definitivno mi je više organizovanija i brža igra kad je gordić u ekipi. Ima taj prodor ali to ume i gordić ali koliko sam razumeo i gordić ide iz tim . Ovaj novi što nam dolazi gledao sam gs i mnogo je bolji poenter i prodorniji igrač i od voldena i od gordića tako da i nismo na gubitku već na dobitku. Više sam se brinuo zbog Trinkieria ali ubeđen sam da će Vlado Šćepanović da bude odličan trener jer i dok je igrao košarka probijao se na košarkaški iq tako da je to usađeno za nastavak trenerske karijere . Mene više čudi što se naš Bog košarke "Bodiroga" nije upustio u trenerske vode ubeđen sam da bi bio strašan trener. Od Đorđevića iskreno nisam previše očekivao on je i kao košarkaš bio samo strašan šuter i neko ko ima ono nešto u poslednjim trenucima . Bilo kako bilo bitno da su nama ostali oni najbitniji šrafovi tima Mozli i Jaramaz a od malog Trifunovića očekujem ove sezone da eksplodira . Sportski pozdrav

NoName

pre 3 godine

Ova deca iz predgradja treba da shvate jednu stvar, da Amerikanci dolaze u Evropu,samo da uzmu pare, gde ce igrati njima je svejedno. 
Volden je dosao za mnogo vecu platu,to je sve. Zvezda mu je dala pare da plati obestecenje, kao sto je dosao Nejmar i platio 222 miliona Barsi, i to je to. 
Kod nas je dosao bolji igrac.
(samo je kosarka sport, 02. jul 2020 20:59)

Taj bolji igrač je iz Cedevite došao kod vas za manje pare. Životna želja mu je da osvoji kup Kuma Milije. Mora biti da je tako.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Malo uplakano grobarce, a u brate sta im radis, pa bolji si od mene kako ih razbijas argumentima na svaki njihov spin. Svaka cast druze.

Walldorf

pre 3 godine

Imam suviše godina da bih menjao mišljenje kao čarape.I dalje sam uverenja da Volden nije ništa kvalitetniji igrač od,recimo,Amerikanaca iz KK Mornar.No,dobro.Sale je izabrao,pa ostaje da tu odluku prihvatimo zbog zejedništva i opšteg interesa.Volden je,bar se nadam,doveden kao plej #2 i da ćemo za poslovodju u pravom smislu te reči,dovesti igrača dokazanog i potvrdjenog,ekstra kvaliteta.Ako to ne učinimo,već dovedemo,recimo,Pengosa,onda to nece biti dobro.Zašto ovakve reči nakon potpisivanja Voldena?Zato jer bez dva vrhunska pleja,ne možeš praviti ozbiljnu ekipu.To smo videli tokom prošle,prekinute sezone.Volden jeste bio MVP Izraelskog prvenstva.To niko ne može sporiti.Ako je uzeo to prestižno priznanje,zasto nije završio u,recimo,Makabiu,već je došao u KKP?Što bi rekao Varda u vezi Trinkieria,otišao je tamo gde su ga jedino hteli.Uz to,bio je i odlično plaćen.Da se razumemo,niko od mene ne bi bio srećniji ukoliko Volden pokaže i dokaže da nisam u pravu.Tada bih prvi priznao,pred svima,svoju lošu procenu.Do tada,držim se svog mišljenja i zapažanja.Ovim komentarom ću navući gnev svoje braće,Delija.Svestan sam toga,ali sam i dalje uverenja da je Volden odjednom prirastao srcu mnogim Delijama,samo zato jer dolazi iz KKP.Meni to,apsolutno,ne znači ništa!Da je došao iz bilo kog drugog kluba,bio bi podvrgnut analizama,uz nedoumice tipa,da li je on kvalitet koji je Zvezdi neophodan tokom duge i izuzetno zahtevne sezone.Na kraju,srecno Kori Volden!Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Covek sam platio da ode iz samozvane institucije. Skapirao da preterano konzumiranje Cirpripija i kikirikija nije dobro za njegovo zdravlje. Hvala Kori sto si izbarao Zvezdu i igranje u EL. Ovo je veliki korak u tvojoj karijeri. Sve najbolje majstore.

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

Platio 150 k da bi dobio 900k.
Al je ispao glup, jel da panteru?
(Karaburac, 02. jul 2020 21:03)

Tupane, ko te lag'o za 900 k ?!
Zaglupeo od vrucine ili kompleksa ?!

Gagiša

pre 3 godine

U to da je sam platio obeštećenje mogu da poveruju samo Teletabisi! Volden je dobar igrač, brz, eksplozivan, solidan šuter, vredeo je Partizanu... Ali dobili smo za njega 150.000 a doveli boljeg igrača!

Dule nabio stoku 50 razlike, pa ne vadi

pre 3 godine

Nije to ništa - jednom igraš F4, i to je dovoljno da 15 godina nastupaš i budeš na dnu EL, eventualno prođeš grupu sa jednom pobedom, jer ti je drugu poklonio Željko.
Veliki uspeh.
(Mirko, 02. jul 2020 21:38)

pa yes

4 x FF
13 x EL
1 x champ

šta je to u odnosu na TOP 14

Mirko

pre 3 godine

(plo, 2. jul 2020 21:18)

E ovakve komentare bih voleo češće da vidim na ovim vestima i našim i grobarskim
- realno, voli svoj klub, poštuje tuđi i svaka čast!
Ima nade za nove generacije, ova prethodna je izgubljena bespovratno..

ja

pre 3 godine

Volden nije ništa posebno pokazao, jedino je meč protiv Virtusa odigrao maestralno, i praktično nam sam doneo pobedu u Bolonji (doduše čuvao ga je Teodosić), tako da je logično sa njegove strane da prihvati visoku ponudu Zvezde koju mu za prikazano ne bi ponudio nijedan drugi evroligaš. Što se Zvezde tiče, mislim da bi im bilo bolje da imaju jednog domaćeg pleja kao zamenu za Lojda.

primorska

pre 3 godine

Остоја Мијаиловић:"Обезбедили смо буџет, не у рангу најјачих 8 евролигашких, али свим осталима можемо да парирамо. У складу са тим очекујемо и резултате." Дакле, ово није измишљотина, гуглајте и наћи ћете ВИДЕО ове изјаве.

Pa kada ima Partizan toliko para sto nije spremio novac za Trnikija i Voldena kada su trazili vece pare da ostanu ? Inace ovo je izjavio u vreme kada je sa Zenitom konkurisao za vajld kard, napravio je spin kao da Partizan ima para, da ga cuje Bartomeu i da ga pozove u Evroligu. Ovo je jos pre godinu ipo dana !

Radoslav

pre 3 godine

Radoslav, Volden je vrhunski igrac, ali vrhunski. Plej koji igra brutalnu odbranu. On i Noko, pa jel znas ko ce da se naigra pick-a protiv nas? Niko. Ne zaboravi da je Volden bio MVP izraelskoh prvenstva i da ga je ozbiljno trazio Makabi. 100% sam siguran da ce biti odlican u Zvezdi ove sezone.
(Gossa placa Zeljko, 2. jul 2020 20:48) # Link komentara
PreporučujemMa 9k je Kori skroz nije to sporno i zao mi je sto je otisao al prednost dajem Ognjenu i Pejdzu da mogu da biram.Ako budete bez Berona i Lorenca mislim da bolje necete naci,nzm videcemo.

Mirko

pre 3 godine

(zoran ns, 2. jul 2020 21:15)

Toliko ste iskompleksirani da to vrišti!
Sve se plašim da bi ste se javljali na FMP-ove vesti.
Vi ste ko bikovi - čim mu staviš crveno ispred njuške - on zapeni!
Bruka!

Mirko

pre 3 godine

U to da je sam platio obeštećenje mogu da poveruju samo Teletabisi! Volden je dobar igrač, brz, eksplozivan, solidan šuter, vredeo je Partizanu... Ali dobili smo za njega 150.000 a doveli boljeg igrača!
(Gagiša, 2. jul 2020 21:19)

Platio jeste, tako što nije uzeo platu koju je zaslužio a niste mu je dali. Možda deo i jeste, pa je onda resto doplatio, ali svakako to su njegove pare, zarađene.
Drugačije nije moglo nego je moralo da se plati pošto je imao ugovor i nije mogao da ode u drugi klub ako ne plati obeštećenje, ili on ili klub. Da nije on platio - ne bi ni Zvezda mogla da ga potpiše, tako da je tu sve jasno ko dan.

Što se mene tiče ja nisam nešto preterano oduševljen njime, ali ako Sale misli da mu treba - ok, pozdravljam. Ostalo sve stoji što si rekao, osim da ste dobili boljeg igrača - to ćemo videti u toku sezone.
Na kraju krajeva, svi su u dobitku, zar ne?

Brzi

pre 3 godine

Ako ste 3 u ABA, a 12 u eL, sta vi slavite, klub bez istorije, nemam nista protiv Vas, ali zar nine sramota slaviti ne osvojeno NISTA, pa cak ni Kup niste osvojili

Radoslav

pre 3 godine

Nekome za rodjendan Djordi pokloni kviska a neko sebe casti najboljim igracem Partizana. Hvala Dr Nebojsa. Srecan rodjendan i da si nam ziv jos 100 godina.
(Gossa placa Zeljko, 2. jul 2020 20:03) Hahaha,najboljim?Pa ne moze ni da primirise Pejdzu i Ognjenu,Beron a posebno Lorenco su izmislili kosarku za njega.U startu ste u minusu...

samo poalko stize BATA

pre 3 godine

Hvala vam panteri sto ste uzeli ovu prevaru i dozvolili Partizanu da dovede 10x boljeg CMM-a!!
(Grobar, 2. jul 2020 19:51)
Pisemo se kad krene sezona...

pedja

pre 3 godine

Koji ne ovo stranac u ovoj kalendarskoj godini? A bice ih jos. 12 igraca igra kuci, u gostima drugih 12. Dzabe ce da rade skauting protivnici.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Znaci, u istom danu otisao Tintoreto i dosao Volden. I to na Covicev rodjendan. Slucajnost? Ne bih rekao. Opet su CIA, BIA, masoni, Rokflere, Soros i svi ostali protiv institucije. Nije fer.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Radoslav, Volden je vrhunski igrac, ali vrhunski. Plej koji igra brutalnu odbranu. On i Noko, pa jel znas ko ce da se naigra pick-a protiv nas? Niko. Ne zaboravi da je Volden bio MVP izraelskoh prvenstva i da ga je ozbiljno trazio Makabi. 100% sam siguran da ce biti odlican u Zvezdi ove sezone.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Nova moda, naravno da igraci i treneri otkupljuju ugovore kada im nisu isplacene plate. Volden i Trinkijeri su dobili raskid ugovora jer im nisu isplacene sve plate. To sto im se duguje su oprostili klubu i za uzvrat dobili odmah ciste papire. Kao i Stefan Jankovic kada je presao u Partizan. Sasvim normalno u kosarci.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Nekome za rodjendan Djordi pokloni kviska a neko sebe casti najboljim igracem Partizana. Hvala Dr Nebojsa. Srecan rodjendan i da si nam ziv jos 100 godina.

general War

pre 3 godine

Idemooo bre.Uh kad krene salva zvizduka a brat cepa li cepa
(srecan rodjendan gazda i stavljaj tacku i ove godine, 02. jul 2020 19:52)

Zssto ga zoves gazda ?

Licanin

pre 3 godine

Braćo ne zaboravite da smo jednim udarcem poklopili dve muve.Doveli smo zamenu za Djenku i oterali smo Andreu čime se raspao partizan cepter.
(Nemke, 02. jul 2020 20:22)
Niti ovaj ima veze sa Djenkom, jer su razliciti tipovi igraca, niti ce da vas voli kao on, dosao je zbog EL i para, nema tu nicega spornog. Niti ste vi oterali Andreu, a niti se klub raspada. Mnogo lozenja za klub bez rominga

Nemke

pre 3 godine

Ono kad kupiš sam sebe i odeš direktno kod najvećeg rivala.Grobari jel ste doživeli skoro ovakvu bruku ?Ponizenje level 3000.Dobrodošao Kori,pametan potez.

Nemke

pre 3 godine

Da razjasnimo odma.Došao je da igra za pare i zbog evrolige.Da bi ga video neki bogatiji klub i eventualno mu ponudi još više para jednog dana.Dakle ne igra zbog sarme,karanfila,navijača,trenera,familije tradicione i ostale prazne priče.Već za pare.I to je sasvim u redu i normalno.Prvi naš igrač koji izjavi da igra za nas ih hobija treba biti najuren.Nismo mi ovce za farbanje kao neki.

neko ko zna

pre 3 godine

Prošle sezone zamalo sve da osvojiš, a ove sezone stvarno ćeš osvajati trofeje. Dobrodošao.
P.S. U 100 marke da će 90% komentara biti od ucveljenih navijača.
(Sofronije, 02. jul 2020 19:56)

Koji je to trofej FMP osvojio ove sezone?
Volden je osvojio dva u Partizanu.

Teo

pre 3 godine

Legitiman evroligaski igrac, prevazisao je evrokupove i mora dalje.. ipak je to evroliga rodjaci skapiracete i vi to za jedno 10,15 godina mozda ni tad
(kori volden, 02. jul 2020 19:57)

Ali zato vi nikada nećete biti prvaci evrope a mi smo to već skapirali

pARTizan

pre 3 godine

Prošle sezone zamalo sve da osvojiš, a ove sezone stvarno ćeš osvajati trofeje. Dobrodošao.
P.S. U 100 marke da će 90% komentara biti od ucveljenih navijača.
(Sofronije, 02. jul 2020 19:56)

Kad ono 95% botovi znik....znamo da vas jos pucaju kompleksi i nikad nece prestati

sta reci

pre 3 godine

-Do izbora kupuj domaće...
-Posle izbora kupuj sve... :)
(Goran Loznica, 02. jul 2020 19:54)

a pre toga zvezdu napustilo 7 igraca... kakav spin

samo je kosarka sport

pre 3 godine

Ova deca iz predgradja treba da shvate jednu stvar, da Amerikanci dolaze u Evropu,samo da uzmu pare, gde ce igrati njima je svejedno.
Volden je dosao za mnogo vecu platu,to je sve. Zvezda mu je dala pare da plati obestecenje, kao sto je dosao Nejmar i platio 222 miliona Barsi, i to je to.
Kod nas je dosao bolji igrac.

pARTizan

pre 3 godine

Samostalno platio ahhahahaha kakvi spineri.....a ko mu je dao te pare i ste ne obelodanite brojku, koliko je to isplativo!? 700 ili 800 hiljada??

Nebojsa

pre 3 godine

Prvi igrac koji je iz Partizana presao u C.Zvezdu , a zaboravili smo koliko je iz C.Zvezde preslo u Partizan.
Nema potrebe grobari da pravite tenziju od nicega, lepo vam je bilo kad ste uzimali zvezdase a sad je ovo izdaja.
E pa nece moci, decko je izabrao kvalitetnije takmicenje.

BomboClap

pre 3 godine

da je osim plate koja je za klub ekonomski izuzetno isplativa za igrača tog kvaliteta, Kori Volden samostalno platio obeštećenje kako bi potpisao ugovor sa našim klubom",

suk

neki lik

pre 3 godine

Hahaha,najboljim?Pa ne moze ni da primirise Pejdzu i Ognjenu,Beron a posebno Lorenco su izmislili kosarku za njega.U startu ste u minusu...
(Radoslav, 02. jul 2020 20:37)

I jesu bolji, zato ce brat Volden da vas ponizva kao bek ap plej. Nego , nesto se ne secam da ste ovo rekli prosle sezone dok je trajala. Tad vam je bio bolji i od Karija. E moji grobari... pa niko kao vi...

pedja

pre 3 godine

Isto kao i derik braun sto je u tom klubu prepoznao sredinu zeljnu uspeha. Pa je zato malo trenirao i jos manje igrao. Tako je isto i ovaj sam platio. Nisu slučajno dobili drugo mesto za prodavanje magle. Malo je drugo mesto za ove barone milhauze.

алал вера

pre 3 godine

Навијачи Партизана прави навијачи ботови или било који људи који навијају за партизан јер морају или га воле морају да схвате да је звезди отишла цела једна постава ми ни динара за ове играче нисмо платили сви су дошли сами а ми им плаћамо плату као што смо и овој постави што је отишла(Гист,Штимац,Пантер,Лоренцо,Перпероглу,још раније у сезони и Фаје вероватно ће отићи Били и Кузмић)тако да престаните да лупате да имамо неограничен буџет у претходне две сезоне довели сте око 14 играча 10 је отишло и то 10 којима су плате много мање него њиховим заменама имали сте тренера од 550к и ваш председник је чак јавно изјавио да је буџет око 6 милиона и да је дуг смањен са 7 мил + на 2,7....Значи два купа и Аба супер куп су довољни за све и плус да се смањи дуг молим вас престаните лупетати...Једино зашта сте управу јесте да се Фмп избаци или да се не доводе странци и само да се наши клинци ту унапређују...И за крај причате како сте освојили титулу,а 8 пласирана Баскониа која би једва ушла у Плеј оф шпаније ју је на крају освојила другопласирани Реал испао још пре 1/2 финала молим вас престаните да лупате постаје болесно!

Libero

pre 3 godine

Ko ovim blizancima pumpa ovoliki novac?Privreda u raspadu,cene kreću u nebo a neko se igra sa našim novcima.Nije bitno ko koliko i ko više dobija.Svi su samo obični paraziti.
Ni

xxx

pre 3 godine

Pa jel platio obestecenje ili otisao jer mu se duguje 5 plata,odlucite se? :) Nista gore od Zvezdinih kosarkaskih navijaca. S druge strane mi smo doveli kvalitetnijeg a mladjeg i jeftinijeg na njegovoj poziciji dok ce u Zvezdu biti rezerva

Milutin

pre 3 godine

@general War... Zasto Čovketa zovemo gazda? Pa covek je predsednik Kk.Crvena zvezda Mali kalemegdana 2. Zavrce vam uši vec 9 godina pa on je LEGENDA!

primorska

pre 3 godine

Obradovic sam placa obestecenje da dodje u Zvezdu. Volden placa obestecenje da dodje u Zvezdu. Neka se spremi Lebron James on je na redu da plati svoje obestecenje ...

Igokea since 2007, Cipiripi since 2014

pre 3 godine

Sportski sektor kupio Čovketu Voldena za rođendan.

Šalu na stranu, pozdrav za jedinu frakciju koja daje znake života - tastatura igokejce, uz stihove:

Mirno spavaj nano, JSD je osedlano,
Samo Trinki nije, i eto ti bežanije.

Nemke

pre 3 godine

Kažu da smo i prošle godine doveli jaka imena pa na kraju ništa.Prvo i prvo nije bio kraj sezone.U EL smo bili na dve pobede od top 8 ,u aba plej offu svašta može da se desi.A i ekipa nam je bila stara,igrači umorni i sve to.Sad smo doveli igrače u najboljim godinama ,puni energije i željni rezultata..

NoName

pre 3 godine

Stvarno dobra odluka rukovodstva zvezde sto se okrenula mladim igracima, kao sto su i najavljivali pre dva meseca. Jeste da, ovih par pojacanja niti su mladi, niti su domaci, ali sta ima veze
(Utin, 02. jul 2020 20:08)

A ti se ponadao da ćemo da dovedemo celavog Đokovića?

Nemke

pre 3 godine

U Hapol Holonu je kidao,razbijao i na kraju bio MVP Izralske lige koja nije baš toliko slaba.U partizanu je imao malu ulogu,malo je stagnirao.Činjenica je da on može mnogo više nego što je pokazao prošle sezone.

Smeh

pre 3 godine

Dočekaše uplakani da klub za koji navijaju, valjda navijaju za Partizan, postade razvojni klub Zvezde. Još ovaj platio da ode iz Partizana. Bruka za brukom. Nikako da im krene u poslednje vreme, da ne kažemo poslednju deceniju. Mukice uplakane.

NoName

pre 3 godine

Koliko vi nemate struku pa to je za neverovati. Nadjite jednog stranca sami klosari...
(ej bre, 02. jul 2020 20:18)

Koju struku vi imate? Doveli ste 4 MVP-ja prošle sezone. MVP izraelskog, MVP italijanskog, MVP VTB lige i MVP belgijskog prvenstva. Toliko o vašoj struci. Sad ste doveli najboljeg igrača Cedevite. Umete da skautirate... Svaka čast. I moja baba može tako.

Sarkasticni mladic

pre 3 godine

Otkud Zvezdi ovolike pare? Jedva da su prodali ikog, a doveli 3 igraca EL klase i trenera. Ovaj Lojd igra za saku kikirikija? Zvezda je dobila sjajno pojacanje, Volden je izuzetan defanzivac.

Utin

pre 3 godine

Stvarno dobra odluka rukovodstva zvezde sto se okrenula mladim igracima, kao sto su i najavljivali pre dva meseca. Jeste da, ovih par pojacanja niti su mladi, niti su domaci, ali sta ima veze

Snazz

pre 3 godine

Hvala vam panteri sto ste uzeli ovu prevaru i dozvolili Partizanu da dovede 10x boljeg CMM-a!!
(Grobar, 2. jul 2020 19:51)

Tako je, pričaj sebi šta god samo da ti je lakše.

Nemke

pre 3 godine

Ono kad kupiš sam sebe i odeš direktno kod najvećeg rivala.Grobari jel ste doživeli skoro ovakvu bruku ?Ponizenje level 3000.Dobrodošao Kori,pametan potez.

TIGER

pre 3 godine

Eto koliko vredi Partizan.Igraci im placaju obestecenje da bi presli u veliku Crvenu Zvezdu hehe
(Nek grmi jako zvezda sampion, 2. jul 2020 20:43)

Partizan vredi i vredece, narocito u kosarci. Amerikanci su uvek trcali za novcem i zaradom.
Sad ti zamisli koliko je para dobio u predgradju u klubu tvog gazde kada je mogao sebi da plati odlazak iz kluba! A pritom rec je o prosecnom igracu za evropske uslove.

Nemke

pre 3 godine

Braćo ne zaboravite da smo jednim udarcem poklopili dve muve.Doveli smo zamenu za Djenku i oterali smo Andreu čime se raspao partizan cepter.

Dani87

pre 3 godine

Lorenzo Brown je izmislio košarku za ovog a što se tiče Voldena ovo mu je potez karijere, uzeće dobre pare a neće napredovati sigurno.

Kursula

pre 3 godine

Tandrcak, tandrcak. A lepo sam ja rekao u januaru mesecu sta ce se desiti nakon izbora. Mentor Zvezde je samo cekao da prodju izbori pa da ponovo krene na urusavanje Partizana. Grobari svi na tribine i znate sta treba da radite. Svi na stadion i znate sta vam je ciniti. Svi bivsi igraci Partizana ujedinite se i stanite iza Partizana. Krece borba za ocuvanje Partizana.

Zvezda-Srbija,banana drzava.

pre 3 godine

Daj još nekog iz našeg novog razvojnog kluba. Treba nam da donosi peškire.
(Lale gator, 02. jul 2020 20:10)Ne treba ,imate Nešu Ilića,vašu legendu,ali ipak je bolji u bacanju peškira nego lopte u koš.

Илија

pre 3 godine

Остоја Мијаиловић:"Обезбедили смо буџет, не у рангу најјачих 8 евролигашких, али свим осталима можемо да парирамо. У складу са тим очекујемо и резултате." Дакле, ово није измишљотина, гуглајте и наћи ћете ВИДЕО ове изјаве.

malo ovo ono

pre 3 godine

@Nije lako biti grobar koji 49 godina prati košarku braćo moja
(četknio, 2. jul 2020 19:52)

Jos manje panter koji prati 5 godina braco moja.

alex81

pre 3 godine

Momku zelim svu srecu u karijeri,ali mislim da mu je ovo korak nazad ne zbog toga sto je dosao u Zvezdu,nego zbog momenta i nacina na koji je to odradjeno!

petarczv

pre 3 godine

Hvala vam panteri sto ste uzeli ovu prevaru i dozvolili Partizanu da dovede 10x boljeg CMM-a!!
(Grobar, 02. jul 2020 19:51)

Hahahahahahaha

GM

pre 3 godine

Kori Voki podize ovu temperaturu na jos vise.

Za sada zamene za 2 od 4 beka sto su otisla. Ocekuju se jos 2.

Braun, Djenka, Beron, Panter.

Lojd, Volden...

internazionale

pre 3 godine

hahhaaa ali ovi tupani sto veruju da je on platio obestecenje, pa vi ste genijalci... proci ce ko i ovi ostali koji su prelazili iz partizana u zvezdu

JA

pre 3 godine

Prošle sezone zamalo sve da osvojiš, a ove sezone stvarno ćeš osvajati trofeje. Dobrodošao.
P.S. U 100 marke da će 90% komentara biti od ucveljenih navijača.

Ajd u sto marke da cete opet morati da kupujete titulu!!! Drugacije je osvojiti ne mozete jos od gasenja....

mihajlo

pre 3 godine

pitanje koliko je unapređenje u odnosu na brauna. licno mislim da nije ali razlika je u tome sto ce kako stoje stvari deliti minute sa jos jednim kvalitetnim plejom tako da ce kao tandem sigurno biti napredak u odnosu na ovu sezonu. dobar timski igrac, odlican u odbrani i to je ono sto pre svega zeli obradovic, u napadu nije pokazao sve sto ume ali pokazao je da ume, bio je mvp izraela na kraju krajeva prosle sezone. dobrodosao kori, daj sve od sebe i gini kada treba i siguran da ce saradnja biti na obostrano zadovoljstvo. i hvala ti sto ne dolazis iz ljubavi nego zbog para i pre svega ambicija, to je ono sto se danas trazi.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Svaka cast. Odlican igrac na obe strane terena. Srecan rodjendan predsednice. Ziv nam bio i klub vodio jos 100 godina. Idemo dalje da pravimo zverski tim za ovu sezonu.

boki

pre 3 godine

Definitivno nista od Nedovica i Kalinica,realno treba nam bas dobra cetvorka(krilni centar) i glavni plej....mozda dodju Dangubic ili Simonovic pride...

Блаф

pre 3 godine

Добродошао, имамо заједно много важних утакмица. Вјерујем у вас, увијек уз вас.

Sofronije

pre 3 godine

Prošle sezone zamalo sve da osvojiš, a ove sezone stvarno ćeš osvajati trofeje. Dobrodošao.
P.S. U 100 marke da će 90% komentara biti od ucveljenih navijača.

kori volden

pre 3 godine

Legitiman evroligaski igrac, prevazisao je evrokupove i mora dalje.. ipak je to evroliga rodjaci skapiracete i vi to za jedno 10,15 godina mozda ni tad

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Svaka cast. Odlican igrac na obe strane terena. Srecan rodjendan predsednice. Ziv nam bio i klub vodio jos 100 godina. Idemo dalje da pravimo zverski tim za ovu sezonu.

petarczv

pre 3 godine

Hvala vam panteri sto ste uzeli ovu prevaru i dozvolili Partizanu da dovede 10x boljeg CMM-a!!
(Grobar, 02. jul 2020 19:51)

Hahahahahahaha

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Znaci, u istom danu otisao Tintoreto i dosao Volden. I to na Covicev rodjendan. Slucajnost? Ne bih rekao. Opet su CIA, BIA, masoni, Rokflere, Soros i svi ostali protiv institucije. Nije fer.

kori volden

pre 3 godine

Legitiman evroligaski igrac, prevazisao je evrokupove i mora dalje.. ipak je to evroliga rodjaci skapiracete i vi to za jedno 10,15 godina mozda ni tad

sta reci

pre 3 godine

-Do izbora kupuj domaće...
-Posle izbora kupuj sve... :)
(Goran Loznica, 02. jul 2020 19:54)

a pre toga zvezdu napustilo 7 igraca... kakav spin

Sabre

pre 3 godine

Za platu od 900 000 i neka ide, nista mu ne zameram?
Kada prodje aparthejd mozda bude bolje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Duka, 2. jul 2020 21:52)

Samo 900? Sinak, to je dnevna plata, pogresno su te obavestili u stabu.

Sofronije

pre 3 godine

Prošle sezone zamalo sve da osvojiš, a ove sezone stvarno ćeš osvajati trofeje. Dobrodošao.
P.S. U 100 marke da će 90% komentara biti od ucveljenih navijača.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Nekome za rodjendan Djordi pokloni kviska a neko sebe casti najboljim igracem Partizana. Hvala Dr Nebojsa. Srecan rodjendan i da si nam ziv jos 100 godina.

алал вера

pre 3 godine

Навијачи Партизана прави навијачи ботови или било који људи који навијају за партизан јер морају или га воле морају да схвате да је звезди отишла цела једна постава ми ни динара за ове играче нисмо платили сви су дошли сами а ми им плаћамо плату као што смо и овој постави што је отишла(Гист,Штимац,Пантер,Лоренцо,Перпероглу,још раније у сезони и Фаје вероватно ће отићи Били и Кузмић)тако да престаните да лупате да имамо неограничен буџет у претходне две сезоне довели сте око 14 играча 10 је отишло и то 10 којима су плате много мање него њиховим заменама имали сте тренера од 550к и ваш председник је чак јавно изјавио да је буџет око 6 милиона и да је дуг смањен са 7 мил + на 2,7....Значи два купа и Аба супер куп су довољни за све и плус да се смањи дуг молим вас престаните лупетати...Једино зашта сте управу јесте да се Фмп избаци или да се не доводе странци и само да се наши клинци ту унапређују...И за крај причате како сте освојили титулу,а 8 пласирана Баскониа која би једва ушла у Плеј оф шпаније ју је на крају освојила другопласирани Реал испао још пре 1/2 финала молим вас престаните да лупате постаје болесно!

Dule nabio stoku 50 razlike, pa ne vadi

pre 3 godine

Nije to ništa - jednom igraš F4, i to je dovoljno da 15 godina nastupaš i budeš na dnu EL, eventualno prođeš grupu sa jednom pobedom, jer ti je drugu poklonio Željko.
Veliki uspeh.
(Mirko, 02. jul 2020 21:38)

pa yes

4 x FF
13 x EL
1 x champ

šta je to u odnosu na TOP 14

Walldorf

pre 3 godine

Imam suviše godina da bih menjao mišljenje kao čarape.I dalje sam uverenja da Volden nije ništa kvalitetniji igrač od,recimo,Amerikanaca iz KK Mornar.No,dobro.Sale je izabrao,pa ostaje da tu odluku prihvatimo zbog zejedništva i opšteg interesa.Volden je,bar se nadam,doveden kao plej #2 i da ćemo za poslovodju u pravom smislu te reči,dovesti igrača dokazanog i potvrdjenog,ekstra kvaliteta.Ako to ne učinimo,već dovedemo,recimo,Pengosa,onda to nece biti dobro.Zašto ovakve reči nakon potpisivanja Voldena?Zato jer bez dva vrhunska pleja,ne možeš praviti ozbiljnu ekipu.To smo videli tokom prošle,prekinute sezone.Volden jeste bio MVP Izraelskog prvenstva.To niko ne može sporiti.Ako je uzeo to prestižno priznanje,zasto nije završio u,recimo,Makabiu,već je došao u KKP?Što bi rekao Varda u vezi Trinkieria,otišao je tamo gde su ga jedino hteli.Uz to,bio je i odlično plaćen.Da se razumemo,niko od mene ne bi bio srećniji ukoliko Volden pokaže i dokaže da nisam u pravu.Tada bih prvi priznao,pred svima,svoju lošu procenu.Do tada,držim se svog mišljenja i zapažanja.Ovim komentarom ću navući gnev svoje braće,Delija.Svestan sam toga,ali sam i dalje uverenja da je Volden odjednom prirastao srcu mnogim Delijama,samo zato jer dolazi iz KKP.Meni to,apsolutno,ne znači ništa!Da je došao iz bilo kog drugog kluba,bio bi podvrgnut analizama,uz nedoumice tipa,da li je on kvalitet koji je Zvezdi neophodan tokom duge i izuzetno zahtevne sezone.Na kraju,srecno Kori Volden!Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

NoName

pre 3 godine

Koliko vi nemate struku pa to je za neverovati. Nadjite jednog stranca sami klosari...
(ej bre, 02. jul 2020 20:18)

Koju struku vi imate? Doveli ste 4 MVP-ja prošle sezone. MVP izraelskog, MVP italijanskog, MVP VTB lige i MVP belgijskog prvenstva. Toliko o vašoj struci. Sad ste doveli najboljeg igrača Cedevite. Umete da skautirate... Svaka čast. I moja baba može tako.

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

skauting žlezde: otmi partizanu
(., 02. jul 2020 20:51)

Mislis na Vujanića, Tomaševića, Ostojića, Šilobada, Vidačića, Stanojevića, Robertsa...
Ili misliš na 1945 . kada su dekretom vojnih vlasti u vas klub direktno prebačeni braća Šaper, Aca Nikolić, Grknić... ?
Svatas uplakani sta si lupio ?!

Snazz

pre 3 godine

Hvala vam panteri sto ste uzeli ovu prevaru i dozvolili Partizanu da dovede 10x boljeg CMM-a!!
(Grobar, 2. jul 2020 19:51)

Tako je, pričaj sebi šta god samo da ti je lakše.

Nemke

pre 3 godine

Da razjasnimo odma.Došao je da igra za pare i zbog evrolige.Da bi ga video neki bogatiji klub i eventualno mu ponudi još više para jednog dana.Dakle ne igra zbog sarme,karanfila,navijača,trenera,familije tradicione i ostale prazne priče.Već za pare.I to je sasvim u redu i normalno.Prvi naš igrač koji izjavi da igra za nas ih hobija treba biti najuren.Nismo mi ovce za farbanje kao neki.

mihajlo

pre 3 godine

pitanje koliko je unapređenje u odnosu na brauna. licno mislim da nije ali razlika je u tome sto ce kako stoje stvari deliti minute sa jos jednim kvalitetnim plejom tako da ce kao tandem sigurno biti napredak u odnosu na ovu sezonu. dobar timski igrac, odlican u odbrani i to je ono sto pre svega zeli obradovic, u napadu nije pokazao sve sto ume ali pokazao je da ume, bio je mvp izraela na kraju krajeva prosle sezone. dobrodosao kori, daj sve od sebe i gini kada treba i siguran da ce saradnja biti na obostrano zadovoljstvo. i hvala ti sto ne dolazis iz ljubavi nego zbog para i pre svega ambicija, to je ono sto se danas trazi.

Dejan CZ

pre 3 godine

Razlika izmedju Zvezde i partizana je kao izmedju EL i cipiripi kupa...Naravno da pravi igraci i sportisti zeljni dokazivanja teze da igraju u boljem klubu i elitnom takmicenju...Voldenu puno uspeha i da poput Kinzija u svoj CV upise i titulu sa Zvezdom jer da je ostao u onom manjem klubu titulu bi uzeo kao i pomenuti igrac... a u EL (gde mesta nema za klubove niskog rejtinga) da pokaze svu svoju vrednost.
Polako bez zurbe sklapa se jos jedna generacija igraca koja samo nastavlja niz prethodnika koji su nosili Zvezdin dres...evo vec blizu smo i decenije apsolutne dominacije a koja tek predstoji...
Mladi talenti i reprezentativci vec stavljaju paraf kao zalog za buducnost a strani igraci poput Voldena samo ce dopunjavati kvalitet tima...Igranje u Zvezdi vec je sad zelja mnogih igraca koji igraju u raznim filijala klubovima poput Voldena ili dolaze iz inostranih klubova poput Lojda i Noka...Dobro dosli sva trojica u sampionski klub u domacim okvirima i clana evropske elite.

Илија

pre 3 godine

Остоја Мијаиловић:"Обезбедили смо буџет, не у рангу најјачих 8 евролигашких, али свим осталима можемо да парирамо. У складу са тим очекујемо и резултате." Дакле, ово није измишљотина, гуглајте и наћи ћете ВИДЕО ове изјаве.

samo poalko stize BATA

pre 3 godine

Hvala vam panteri sto ste uzeli ovu prevaru i dozvolili Partizanu da dovede 10x boljeg CMM-a!!
(Grobar, 2. jul 2020 19:51)
Pisemo se kad krene sezona...

Mirko

pre 3 godine

U to da je sam platio obeštećenje mogu da poveruju samo Teletabisi! Volden je dobar igrač, brz, eksplozivan, solidan šuter, vredeo je Partizanu... Ali dobili smo za njega 150.000 a doveli boljeg igrača!
(Gagiša, 2. jul 2020 21:19)

Platio jeste, tako što nije uzeo platu koju je zaslužio a niste mu je dali. Možda deo i jeste, pa je onda resto doplatio, ali svakako to su njegove pare, zarađene.
Drugačije nije moglo nego je moralo da se plati pošto je imao ugovor i nije mogao da ode u drugi klub ako ne plati obeštećenje, ili on ili klub. Da nije on platio - ne bi ni Zvezda mogla da ga potpiše, tako da je tu sve jasno ko dan.

Što se mene tiče ja nisam nešto preterano oduševljen njime, ali ako Sale misli da mu treba - ok, pozdravljam. Ostalo sve stoji što si rekao, osim da ste dobili boljeg igrača - to ćemo videti u toku sezone.
Na kraju krajeva, svi su u dobitku, zar ne?

Nebojsa

pre 3 godine

Prvi igrac koji je iz Partizana presao u C.Zvezdu , a zaboravili smo koliko je iz C.Zvezde preslo u Partizan.
Nema potrebe grobari da pravite tenziju od nicega, lepo vam je bilo kad ste uzimali zvezdase a sad je ovo izdaja.
E pa nece moci, decko je izabrao kvalitetnije takmicenje.

marko992

pre 3 godine

Sad zamisli koliko je Partizan platio kada ga je doveo kao MVP izraelskog prvenstva, Makabiju ispred nosa.
(NoName, 02. jul 2020 21:08)

Glupost za Ginisa,Makabiju ispred nosa kazes?Da li je moguce da neko izvali ovoliku glupost dobije pluseve i ostane ziv.
Makabi moze da kupi Zvezdu i Partizan zajedno,a ti ovda prosipas pamet.

NoName

pre 3 godine

Ova deca iz predgradja treba da shvate jednu stvar, da Amerikanci dolaze u Evropu,samo da uzmu pare, gde ce igrati njima je svejedno. 
Volden je dosao za mnogo vecu platu,to je sve. Zvezda mu je dala pare da plati obestecenje, kao sto je dosao Nejmar i platio 222 miliona Barsi, i to je to. 
Kod nas je dosao bolji igrac.
(samo je kosarka sport, 02. jul 2020 20:59)

Taj bolji igrač je iz Cedevite došao kod vas za manje pare. Životna želja mu je da osvoji kup Kuma Milije. Mora biti da je tako.

Bocko

pre 3 godine

Valjda ce biti neke koristi o njega, da ne bude da smo ga uzeli samo da bi smo onima napakostili. Po mom misljenju, jos jedan plej i cetvorka, jer u Borisu sam cak i ja izgubio poverenje i moze da pocne.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Radoslav, Volden je vrhunski igrac, ali vrhunski. Plej koji igra brutalnu odbranu. On i Noko, pa jel znas ko ce da se naigra pick-a protiv nas? Niko. Ne zaboravi da je Volden bio MVP izraelskoh prvenstva i da ga je ozbiljno trazio Makabi. 100% sam siguran da ce biti odlican u Zvezdi ove sezone.

neki lik

pre 3 godine

Hahaha,najboljim?Pa ne moze ni da primirise Pejdzu i Ognjenu,Beron a posebno Lorenco su izmislili kosarku za njega.U startu ste u minusu...
(Radoslav, 02. jul 2020 20:37)

I jesu bolji, zato ce brat Volden da vas ponizva kao bek ap plej. Nego , nesto se ne secam da ste ovo rekli prosle sezone dok je trajala. Tad vam je bio bolji i od Karija. E moji grobari... pa niko kao vi...

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

Platio 150 k da bi dobio 900k.
Al je ispao glup, jel da panteru?
(Karaburac, 02. jul 2020 21:03)

Tupane, ko te lag'o za 900 k ?!
Zaglupeo od vrucine ili kompleksa ?!

Mirko

pre 3 godine

(marko992, 2. jul 2020 21:28)

Nije to ništa - jednom igraš F4, i to je dovoljno da 15 godina nastupaš i budeš na dnu EL, eventualno prođeš grupu sa jednom pobedom, jer ti je drugu poklonio Željko.
Veliki uspeh.

Nemke

pre 3 godine

Ono kad kupiš sam sebe i odeš direktno kod najvećeg rivala.Grobari jel ste doživeli skoro ovakvu bruku ?Ponizenje level 3000.Dobrodošao Kori,pametan potez.

веверица

pre 3 godine

@nemke
"...из хобија..."
хахахаха :)

смејем се јер они стварно верују у то. и још човека који их је спиновао и лагао годинама сматрају за легенду. а он сам узео неколико милиона евра партизану за то време.
:)

Блаф

pre 3 godine

Добродошао, имамо заједно много важних утакмица. Вјерујем у вас, увијек уз вас.

BomboClap

pre 3 godine

da je osim plate koja je za klub ekonomski izuzetno isplativa za igrača tog kvaliteta, Kori Volden samostalno platio obeštećenje kako bi potpisao ugovor sa našim klubom",

suk

krez krez

pre 3 godine

@Dobrodosao u najveci klub u Srbiji,oprosticemo ti ruznu proslost
(Covic velicanstveni, 2. jul 2020 20:46)

Hahahahhaha. Pa vi ste tek 4i ili 5i klub po velicini. Komedija sa vama uvek.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Covek sam platio da ode iz samozvane institucije. Skapirao da preterano konzumiranje Cirpripija i kikirikija nije dobro za njegovo zdravlje. Hvala Kori sto si izbarao Zvezdu i igranje u EL. Ovo je veliki korak u tvojoj karijeri. Sve najbolje majstore.

NoName

pre 3 godine

Eto koliko vredi Partizan.Igraci im placaju obestecenje da bi presli u veliku Crvenu Zvezdu hehe 
(Nek grmi jako zvezda sampion, 2. jul 2020 20:43) 

Partizan vredi i vredece, narocito u kosarci. Amerikanci su uvek trcali za novcem i zaradom. 
Sad ti zamisli koliko je para dobio u predgradju u klubu tvog gazde kada je mogao sebi da plati odlazak iz kluba! A pritom rec je o prosecnom igracu za evropske uslove.
(TIGER, 02. jul 2020 20:54)

Sad zamisli koliko je Partizan platio kada ga je doveo kao MVP izraelskog prvenstva, Makabiju ispred nosa.

Mirko

pre 3 godine

(zoran ns, 2. jul 2020 21:15)

Toliko ste iskompleksirani da to vrišti!
Sve se plašim da bi ste se javljali na FMP-ove vesti.
Vi ste ko bikovi - čim mu staviš crveno ispred njuške - on zapeni!
Bruka!

Nemke

pre 3 godine

Braćo ne zaboravite da smo jednim udarcem poklopili dve muve.Doveli smo zamenu za Djenku i oterali smo Andreu čime se raspao partizan cepter.

Igokea since 2007, Cipiripi since 2014

pre 3 godine

Sportski sektor kupio Čovketu Voldena za rođendan.

Šalu na stranu, pozdrav za jedinu frakciju koja daje znake života - tastatura igokejce, uz stihove:

Mirno spavaj nano, JSD je osedlano,
Samo Trinki nije, i eto ti bežanije.

Korak nazad u karijeri

pre 3 godine

Čovek očigledno jako voli Zvezdu i smatra da ima oko 900 000 razloga da pređe u taj klub. To je ljubav do zadnjeg dolara.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Nova moda, naravno da igraci i treneri otkupljuju ugovore kada im nisu isplacene plate. Volden i Trinkijeri su dobili raskid ugovora jer im nisu isplacene sve plate. To sto im se duguje su oprostili klubu i za uzvrat dobili odmah ciste papire. Kao i Stefan Jankovic kada je presao u Partizan. Sasvim normalno u kosarci.

boki

pre 3 godine

Definitivno nista od Nedovica i Kalinica,realno treba nam bas dobra cetvorka(krilni centar) i glavni plej....mozda dodju Dangubic ili Simonovic pride...

ivkovic zoran

pre 3 godine

Kori Wolden igrač po meni nista poseban da bi se dizala sad tu velika fama sto je iz jednog kluba presao u drugi . -postoji tako mnogo tih americkih plejeva da kazem prosek .
-Sto se tiče Kodi Miler Mekentajer isto sam misljenja da je prosek .
-nesto ni 1 ni 2 nisu odusevili .
-Mozda je Partizan doveo boljeg igraca ali je vise kombo bek nego plej .
-Sto se tice Zvezde bas pozicija pleja je tu goruća a Wolden je klasican plej ...Misljenja sam da Zvezdi treba i jos 1 plej ...Partizan je tu i Gordić mali Trifunović .
-sto se tiče Lojda velika bura oko prosek igraca i mozda velikog razocarenja u najavi .
-Nnoko jak i skočan a ostatak .
-Trinkijeri mozda u ovoj priči oko Voldena najveci gubitak Partizana odlazak Trinkijerija .
-Trinkijeri je napravio opako zanimljiv tim i na svim frontovima bio dobar ...sto se tice Zvezde nije pokazala sve u abba ligi zbog evrolige .....da nije dosla korona i prekid ko zna sta bi bilo .mislim da su Partizan i Zvezda bili najbolji timovi u Abba . ko bi osvojio ostaje zal nikada necemo saznati .

GM

pre 3 godine

Kori Voki podize ovu temperaturu na jos vise.

Za sada zamene za 2 od 4 beka sto su otisla. Ocekuju se jos 2.

Braun, Djenka, Beron, Panter.

Lojd, Volden...

primorska

pre 3 godine

Obradovic sam placa obestecenje da dodje u Zvezdu. Volden placa obestecenje da dodje u Zvezdu. Neka se spremi Lebron James on je na redu da plati svoje obestecenje ...

Nemke

pre 3 godine

Ono kad kupiš sam sebe i odeš direktno kod najvećeg rivala.Grobari jel ste doživeli skoro ovakvu bruku ?Ponizenje level 3000.Dobrodošao Kori,pametan potez.

plo

pre 3 godine

Po mom mišljenju jedan od najbitnijih igrača Partizana ove sezone (idealan za sistem A.T), što se osetilo kada je bio povredjen. Mislim da bi bio još bolji do kraja sezone i da bi postao najbitniji. Izuzetno pametan i školovan igrač, spreman da se podredi timu, a i deluje kao ok momak. Hvala mu i srećno mu bilo, da ga zaobidju povrede.
Zvezda će biti ekstremno jaka ove sezone, mlada i atraktivna, po ugledu na ovosezonski Partizan i biće je lepo gledati, što ne znači da će uraditi više nego ove(a u slučaju par loših partija, krenuće sve najgore da se piše i priča, kao i obično, što je velika glupost). :)
Trebalo bi da Zvezda bude uspešnija nego ove sezone(neuspeh bi bio ukoliko ne bude u top 8 Evrolige sa ovakvim timom i budžetom, čak i više od top 8), ako ništa, ima deo Partizana, a bez nas je ipak teško, dosta smo je košarkaški obrazovali. Vreme je da pokažu nešto dok još imaju šansu, makar i nezasluženo, da opravdaju to što svi mi dajemo toliko novca za to već jako dugo, ali tamo gde nemaju kompletnu kontrolu svih nivoa. :) Srećno!
Nije uvek lako, ali ove sezone je bilo lako i lepo navijati za Partizan (u košarci), kao i dalje veći deo poslednje dve decenije, teško je to zaboraviti i preboleti. :)
Verujem da će biti i sledeće! :)
Sportski pozdrav.

Nemke

pre 3 godine

Kažu da smo i prošle godine doveli jaka imena pa na kraju ništa.Prvo i prvo nije bio kraj sezone.U EL smo bili na dve pobede od top 8 ,u aba plej offu svašta može da se desi.A i ekipa nam je bila stara,igrači umorni i sve to.Sad smo doveli igrače u najboljim godinama ,puni energije i željni rezultata..

Smeh

pre 3 godine

Dočekaše uplakani da klub za koji navijaju, valjda navijaju za Partizan, postade razvojni klub Zvezde. Još ovaj platio da ode iz Partizana. Bruka za brukom. Nikako da im krene u poslednje vreme, da ne kažemo poslednju deceniju. Mukice uplakane.

NoName

pre 3 godine

Stvarno dobra odluka rukovodstva zvezde sto se okrenula mladim igracima, kao sto su i najavljivali pre dva meseca. Jeste da, ovih par pojacanja niti su mladi, niti su domaci, ali sta ima veze
(Utin, 02. jul 2020 20:08)

A ti se ponadao da ćemo da dovedemo celavog Đokovića?

Nemke

pre 3 godine

U Hapol Holonu je kidao,razbijao i na kraju bio MVP Izralske lige koja nije baš toliko slaba.U partizanu je imao malu ulogu,malo je stagnirao.Činjenica je da on može mnogo više nego što je pokazao prošle sezone.

Libero

pre 3 godine

Ko ovim blizancima pumpa ovoliki novac?Privreda u raspadu,cene kreću u nebo a neko se igra sa našim novcima.Nije bitno ko koliko i ko više dobija.Svi su samo obični paraziti.
Ni

Kursula

pre 3 godine

Tandrcak, tandrcak. A lepo sam ja rekao u januaru mesecu sta ce se desiti nakon izbora. Mentor Zvezde je samo cekao da prodju izbori pa da ponovo krene na urusavanje Partizana. Grobari svi na tribine i znate sta treba da radite. Svi na stadion i znate sta vam je ciniti. Svi bivsi igraci Partizana ujedinite se i stanite iza Partizana. Krece borba za ocuvanje Partizana.

malo ovo ono

pre 3 godine

@Nije lako biti grobar koji 49 godina prati košarku braćo moja
(četknio, 2. jul 2020 19:52)

Jos manje panter koji prati 5 godina braco moja.

primorska

pre 3 godine

Остоја Мијаиловић:"Обезбедили смо буџет, не у рангу најјачих 8 евролигашких, али свим осталима можемо да парирамо. У складу са тим очекујемо и резултате." Дакле, ово није измишљотина, гуглајте и наћи ћете ВИДЕО ове изјаве.

Pa kada ima Partizan toliko para sto nije spremio novac za Trnikija i Voldena kada su trazili vece pare da ostanu ? Inace ovo je izjavio u vreme kada je sa Zenitom konkurisao za vajld kard, napravio je spin kao da Partizan ima para, da ga cuje Bartomeu i da ga pozove u Evroligu. Ovo je jos pre godinu ipo dana !

marko992

pre 3 godine

Covek sam platio da ode iz samozvane institucije. Skapirao da preterano konzumiranje Cirpripija i kikirikija nije dobro za njegovo zdravlje. Hvala Kori sto si izbarao Zvezdu i igranje u EL. Ovo je veliki korak u tvojoj karijeri. Sve najbolje majstore.
(Gossa placa Zeljko, 02. jul 2020 21:04)

Covek je obavesten,sve ce biti isplativo,opet ce korona,uspesno osvojeno mesto pri dnu EL garantuje ucesce i sledece godine.

Teo

pre 3 godine

Legitiman evroligaski igrac, prevazisao je evrokupove i mora dalje.. ipak je to evroliga rodjaci skapiracete i vi to za jedno 10,15 godina mozda ni tad
(kori volden, 02. jul 2020 19:57)

Ali zato vi nikada nećete biti prvaci evrope a mi smo to već skapirali

vaxilar

pre 3 godine

Čovek očigledno jako voli Zvezdu i smatra da ima oko 900 000 razloga da pređe u taj klub. To je ljubav do zadnjeg dolara.
(Korak nazad u karijeri, 03. jul 2020 00:00)

Odakle Partizanu prosle sezone onda 900kza Voldenovu platu?

general War

pre 3 godine

Idemooo bre.Uh kad krene salva zvizduka a brat cepa li cepa
(srecan rodjendan gazda i stavljaj tacku i ove godine, 02. jul 2020 19:52)

Zssto ga zoves gazda ?

Milutin

pre 3 godine

@general War... Zasto Čovketa zovemo gazda? Pa covek je predsednik Kk.Crvena zvezda Mali kalemegdana 2. Zavrce vam uši vec 9 godina pa on je LEGENDA!

Walldorf

pre 3 godine

Par reči u vezi Pengosa,koga sam pomenuo u prethodnom postu.Taj momak je odigrao dve fantastične sezone u Žalgirisu.Zaista je bio izvanredan,zato je usledio poziv u Barsu.On je još uvek tamo,koliko znam.Možda bude tumbanja u sastavu posle odlaska Pešića i dolaska Šarasa,pa Pengos "ispadne iz voza".Razlog da pišem ovo je sledeći.Pengos iz Žalgirisa i isti taj igrač iz Barse,nisu za poredjenje.Očito mu Pešićeva način rada i filozofija igre nisu odgovarali.Možda je i pritisak koji dolazi automatski, kada zadužite Barsin dres,učinio svoje.Momak ima 27.godina,pa je pred njim sezona koja će ga konačno izbaciti u sam vrh evropske košarke,ili će opet stagnirati kao u Barsi.Mislim da je za nas mnogo bolja varijanta da obratimo pažnju na neke igrače koji su na izlaznim vratima Olimpijakosa.Ima tamo dosta toga zanimljivog...Sportski pozdrav!

vaxilar

pre 3 godine

Ja ne znam da li vi mislite da smo mi debili ili šta? Jeste sigurno uzeo iz džepa 150k i platio sam, kako da neće, nego mu novi gazda dao parice da plati kao on obeštećenje da ne bi ispalo kako je on platio Partizanu bilo šta. Ne sekiraj se mali čoveče sa velikom torbom, znamo mi čijim parama si mu platio obeštećenje.
(Luke Babbitt gravedigger, 03. jul 2020 09:22)

Koji ti imas problem? Decko je dao pare da bi igrao Evroligu jer zna da ce mu se to isplatiti. Godinama unazad je ista ovakva prica bas na ovaj nacin pravdana od strane Grobara. Zasto sad okrecete plocu? Gde su vam jednaki arsini?

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Malo uplakano grobarce, a u brate sta im radis, pa bolji si od mene kako ih razbijas argumentima na svaki njihov spin. Svaka cast druze.

neko ko zna

pre 3 godine

Prošle sezone zamalo sve da osvojiš, a ove sezone stvarno ćeš osvajati trofeje. Dobrodošao.
P.S. U 100 marke da će 90% komentara biti od ucveljenih navijača.
(Sofronije, 02. jul 2020 19:56)

Koji je to trofej FMP osvojio ove sezone?
Volden je osvojio dva u Partizanu.

Licanin

pre 3 godine

Braćo ne zaboravite da smo jednim udarcem poklopili dve muve.Doveli smo zamenu za Djenku i oterali smo Andreu čime se raspao partizan cepter.
(Nemke, 02. jul 2020 20:22)
Niti ovaj ima veze sa Djenkom, jer su razliciti tipovi igraca, niti ce da vas voli kao on, dosao je zbog EL i para, nema tu nicega spornog. Niti ste vi oterali Andreu, a niti se klub raspada. Mnogo lozenja za klub bez rominga

Lopta je okrugla

pre 3 godine

Ovo je stil koji je koristio Dule Vujošević. Kada uzme igrača iz Zvezde kaže kako je došao da igra za manje pare zbog EL. Grobari verovali u to zašto ne bi i sada u ovo. Naravno da je istina negde između jer i tada Partizan, a sada Zvezda daju makar istu platu kakvu je igrač imao u prethodnom klubu. Ovo za plaćeno obeštećenje je delimično tavno. Volden je dzentlmenski pristao da oprosti dug koji je nastao i da ga puste. Mogao je ići na BAT da je sacekao još koji dan, ali je izgleda veoma korektan momak i sportista jer malo ko bi tako nešto učinio. Uglavnom prilika da se pokaze u EL i ode dalje. Uostalom koliko je takvih igrača ranije prodefilovalo kroz Partizan, a sada kroz Zvezdu.

Miki

pre 3 godine

Dobar igrač ali nista specijalno, da je igrao evroligu protiv kvalitetnijih igrača sigurno bi bilo lošije izdanje. Nama igrači odlaze bez dinara obeštećenja poslednjih godina još im ostajemo dužni ovih 150 hiljada je premija.

Gagiša

pre 3 godine

U to da je sam platio obeštećenje mogu da poveruju samo Teletabisi! Volden je dobar igrač, brz, eksplozivan, solidan šuter, vredeo je Partizanu... Ali dobili smo za njega 150.000 a doveli boljeg igrača!

Utin

pre 3 godine

Stvarno dobra odluka rukovodstva zvezde sto se okrenula mladim igracima, kao sto su i najavljivali pre dva meseca. Jeste da, ovih par pojacanja niti su mladi, niti su domaci, ali sta ima veze

Milisav Vokri

pre 3 godine

Koji crni volden. Da nije dosao iz ruvalskog kluba svi bi se čudili ko je ovaj? Za koju EL je on? Otpustiće ga posle par meseci živi bili pa videli. Ovaj Lojd je dobar igrač, videlo se to sad na zavrsnici španske lige. A centar iz Albe što je došao isto je korektno pojačanje. Ali ovaj Volden ništa specijalno kao i onaj crnac što je došao iz cedevita olimpije u partizan. To su likovi za aba ligu plafon u EL nemaju šta da traže.

JA

pre 3 godine

Prošle sezone zamalo sve da osvojiš, a ove sezone stvarno ćeš osvajati trofeje. Dobrodošao.
P.S. U 100 marke da će 90% komentara biti od ucveljenih navijača.

Ajd u sto marke da cete opet morati da kupujete titulu!!! Drugacije je osvojiti ne mozete jos od gasenja....

Mirko

pre 3 godine

(plo, 2. jul 2020 21:18)

E ovakve komentare bih voleo češće da vidim na ovim vestima i našim i grobarskim
- realno, voli svoj klub, poštuje tuđi i svaka čast!
Ima nade za nove generacije, ova prethodna je izgubljena bespovratno..

delboj

pre 3 godine

Rijetko precijenjen igrac. Od dosadasnjih pojacanja Zvezde Lojd jedino ima neki kvalitet, ali nista veci od Lorenca, Pantera ili Berona, uz opasku da masi kad god je potrebno... Uz domace prosjecne igrace ako ne budu jos tri mega pojacanja sluzice Zvezdana za kos razliku u Evropi, a trece mjesto u ABA ce biti misaona imenica.

Teo

pre 3 godine

Platis da pobegnes od luzera...a luzeri u čudu jer i dalje veruju da su "institucija" ...bruka
(malo uplakano grobarče, 02. jul 2020 20:50)

Hahaha pa za vas smo institucija na kvadrat sponzorušo

Brzi

pre 3 godine

Ako ste 3 u ABA, a 12 u eL, sta vi slavite, klub bez istorije, nemam nista protiv Vas, ali zar nine sramota slaviti ne osvojeno NISTA, pa cak ni Kup niste osvojili

pARTizan

pre 3 godine

Samostalno platio ahhahahaha kakvi spineri.....a ko mu je dao te pare i ste ne obelodanite brojku, koliko je to isplativo!? 700 ili 800 hiljada??

1992

pre 3 godine

Bolji kodi miler bar duplo, videce se to vec. volden ima par dobrih utakmica, a pejdz, mozli igraju konstantno dobro. Trebalo je njih da jure, ali oni se ne prodaju za saku evra

Dani87

pre 3 godine

Lorenzo Brown je izmislio košarku za ovog a što se tiče Voldena ovo mu je potez karijere, uzeće dobre pare a neće napredovati sigurno.

xxx

pre 3 godine

Pa jel platio obestecenje ili otisao jer mu se duguje 5 plata,odlucite se? :) Nista gore od Zvezdinih kosarkaskih navijaca. S druge strane mi smo doveli kvalitetnijeg a mladjeg i jeftinijeg na njegovoj poziciji dok ce u Zvezdu biti rezerva

internazionale

pre 3 godine

hahhaaa ali ovi tupani sto veruju da je on platio obestecenje, pa vi ste genijalci... proci ce ko i ovi ostali koji su prelazili iz partizana u zvezdu

Taurunum

pre 3 godine

@Korak nazad u karijeri
Ti živiš u zabludi da Volden igra u Zvezdi za 900k €. Volden moja procena ne igra za vise od 400k€ godišnje max 500k € i to je vrlo tesko

Radoslav

pre 3 godine

Radoslav, Volden je vrhunski igrac, ali vrhunski. Plej koji igra brutalnu odbranu. On i Noko, pa jel znas ko ce da se naigra pick-a protiv nas? Niko. Ne zaboravi da je Volden bio MVP izraelskoh prvenstva i da ga je ozbiljno trazio Makabi. 100% sam siguran da ce biti odlican u Zvezdi ove sezone.
(Gossa placa Zeljko, 2. jul 2020 20:48) # Link komentara
PreporučujemMa 9k je Kori skroz nije to sporno i zao mi je sto je otisao al prednost dajem Ognjenu i Pejdzu da mogu da biram.Ako budete bez Berona i Lorenca mislim da bolje necete naci,nzm videcemo.

TIGER

pre 3 godine

Eto koliko vredi Partizan.Igraci im placaju obestecenje da bi presli u veliku Crvenu Zvezdu hehe
(Nek grmi jako zvezda sampion, 2. jul 2020 20:43)

Partizan vredi i vredece, narocito u kosarci. Amerikanci su uvek trcali za novcem i zaradom.
Sad ti zamisli koliko je para dobio u predgradju u klubu tvog gazde kada je mogao sebi da plati odlazak iz kluba! A pritom rec je o prosecnom igracu za evropske uslove.

Sch..

pre 3 godine

Nije sada da podjebavam nešto zvezdaše ali meni se iskreno nije svideo kako igra ni u partizan definitivno mi je više organizovanija i brža igra kad je gordić u ekipi. Ima taj prodor ali to ume i gordić ali koliko sam razumeo i gordić ide iz tim . Ovaj novi što nam dolazi gledao sam gs i mnogo je bolji poenter i prodorniji igrač i od voldena i od gordića tako da i nismo na gubitku već na dobitku. Više sam se brinuo zbog Trinkieria ali ubeđen sam da će Vlado Šćepanović da bude odličan trener jer i dok je igrao košarka probijao se na košarkaški iq tako da je to usađeno za nastavak trenerske karijere . Mene više čudi što se naš Bog košarke "Bodiroga" nije upustio u trenerske vode ubeđen sam da bi bio strašan trener. Od Đorđevića iskreno nisam previše očekivao on je i kao košarkaš bio samo strašan šuter i neko ko ima ono nešto u poslednjim trenucima . Bilo kako bilo bitno da su nama ostali oni najbitniji šrafovi tima Mozli i Jaramaz a od malog Trifunovića očekujem ove sezone da eksplodira . Sportski pozdrav

marko992

pre 3 godine

Nikakav nenadoknadiv gubitak,generalno retko koji amer da nije divljak na mestu pleja.Valjda su tako uceni da ako ne moze ni sut ni ulaz(njihovi parametri za ne moze su mnogo visi nego kod evropskih plejeva) tek onda gledaju slobodnog igraca.
Pogledajte dobre evropske plejeve,susta su suprotnost.

pARTizan

pre 3 godine

Prošle sezone zamalo sve da osvojiš, a ove sezone stvarno ćeš osvajati trofeje. Dobrodošao.
P.S. U 100 marke da će 90% komentara biti od ucveljenih navijača.
(Sofronije, 02. jul 2020 19:56)

Kad ono 95% botovi znik....znamo da vas jos pucaju kompleksi i nikad nece prestati

Radoslav

pre 3 godine

Nekome za rodjendan Djordi pokloni kviska a neko sebe casti najboljim igracem Partizana. Hvala Dr Nebojsa. Srecan rodjendan i da si nam ziv jos 100 godina.
(Gossa placa Zeljko, 2. jul 2020 20:03) Hahaha,najboljim?Pa ne moze ni da primirise Pejdzu i Ognjenu,Beron a posebno Lorenco su izmislili kosarku za njega.U startu ste u minusu...

samo je kosarka sport

pre 3 godine

Ova deca iz predgradja treba da shvate jednu stvar, da Amerikanci dolaze u Evropu,samo da uzmu pare, gde ce igrati njima je svejedno.
Volden je dosao za mnogo vecu platu,to je sve. Zvezda mu je dala pare da plati obestecenje, kao sto je dosao Nejmar i platio 222 miliona Barsi, i to je to.
Kod nas je dosao bolji igrac.

zoran ns

pre 3 godine

prvo sam hteo da ostavim komentar ali onda shvatih da je ovo fmp samo pitanje sta se svadjaju i zvezdini i partizanovi navijaci oko toga sto je volden presao u fmp

Ljubo

pre 3 godine

Pa normalno da će platiti da bi došao u zvezdu jer zvezda igra evro ligu a kada igraš evro ligu veće su šanse da odeš u neki bogatiji klub ili u NBA ligu.Kao da je on platio obeštećenje zato što toliko voli zvezdu.Svi ti Amerikanci što dolaze u Evropu dolaze samo zbog para jer su manje kvalitetni za NBA ligu pa ne mogu da odma odu tamo,inače da mogu nebi oni nikada došli u Evropu.

Nikola

pre 3 godine

Da mi je samo da vidim hemisku s kojom je potpiso...
(dking, 3. jul 2020 10:23)

Da si ti video nekad hemiJsku znao bi da pišeš.
A i da si nešto potpisAo nekada.

Zvezda-Srbija,banana drzava.

pre 3 godine

Daj još nekog iz našeg novog razvojnog kluba. Treba nam da donosi peškire.
(Lale gator, 02. jul 2020 20:10)Ne treba ,imate Nešu Ilića,vašu legendu,ali ipak je bolji u bacanju peškira nego lopte u koš.

Sarkasticni mladic

pre 3 godine

Otkud Zvezdi ovolike pare? Jedva da su prodali ikog, a doveli 3 igraca EL klase i trenera. Ovaj Lojd igra za saku kikirikija? Zvezda je dobila sjajno pojacanje, Volden je izuzetan defanzivac.

alex81

pre 3 godine

Momku zelim svu srecu u karijeri,ali mislim da mu je ovo korak nazad ne zbog toga sto je dosao u Zvezdu,nego zbog momenta i nacina na koji je to odradjeno!

ja

pre 3 godine

Volden nije ništa posebno pokazao, jedino je meč protiv Virtusa odigrao maestralno, i praktično nam sam doneo pobedu u Bolonji (doduše čuvao ga je Teodosić), tako da je logično sa njegove strane da prihvati visoku ponudu Zvezde koju mu za prikazano ne bi ponudio nijedan drugi evroligaš. Što se Zvezde tiče, mislim da bi im bilo bolje da imaju jednog domaćeg pleja kao zamenu za Lojda.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 3 godine

Trinki i Volden su presli sa konja na magarca , odnosno iz Institucije u instant klubove koji postoje od 2011(Bayern i Fmp-Zvezda Beograd).Nije sve u parama.

Roma invicta

pre 3 godine

Партизан га је послао као undercover-а јер не видим разлог да сам плати да дође код нас

deki 27

pre 3 godine

Umesto prepucavanja razmislite malo o ulozi menadzera u celoj prici. Da li je realno da menadzer utice na igraca da igra ako treba i za manje pare ali bolje takmicenje-jeste ,realno je .I nije covek nista platio iz dzepa, to je igra reci, radi se o tome da mu duguju 3 plate i da nije pristao na smanjenje iste. Isto kao Stefan Jankovic, iskoristio mogucnost u ugovoru da moze da ga prekine ako kasne plate, kada ste vi grobari onako likovali ne shvatajuci da vas je, tacnije Ostoju ,Covic preveo zedne preko vode.Tako se to radi kad zelis da se oslobodis igraca

pedja

pre 3 godine

Isto kao i derik braun sto je u tom klubu prepoznao sredinu zeljnu uspeha. Pa je zato malo trenirao i jos manje igrao. Tako je isto i ovaj sam platio. Nisu slučajno dobili drugo mesto za prodavanje magle. Malo je drugo mesto za ove barone milhauze.

Dijagnosticar

pre 3 godine

Braćo ne zaboravite da smo jednim udarcem poklopili dve muve.Doveli smo zamenu za Djenku i oterali smo Andreu čime se raspao partizan cepter.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemke, 2. jul 2020 20:22)

Videcemo.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Ljudi, meni taj Volden uopšte nije neki igrač. Ne razumem zbog čega tolika fama oko njega. Ja ne verujem da će on uopšte da se zadrži u Zvezdi ni par meseci. Možda je ova vest toliko propraćena u nedostatku nekih bitnijih vesti.

pedja

pre 3 godine

Koji ne ovo stranac u ovoj kalendarskoj godini? A bice ih jos. 12 igraca igra kuci, u gostima drugih 12. Dzabe ce da rade skauting protivnici.

SrbEUin

pre 3 godine

(Walldorf, 2. jul 2020 23:43)
Sharas je Pangosa doveo u Žalgiris, i praktično ga promovisao u EL igrača. Verujem da odlično zna njegove mogućnosti i kako da ga najbolje iskoristi, pa ako ga ne zadrži, to može samo da znači da nije za Barcu i najbolje EL ekipe.

S(T)ipsa

pre 3 godine

Čini mi se da Partizan opet nekako bolje slaže tim od Zvezde , Mekintajer je definitivno bolji igrač od Voldena , a zadržali su Pejdza Gordića i Mozlija koji je fantastičan igrač i jedino bi njega hteo da vidim u Zvezdi.Mora to mnogo bolje da se pazari jer Evro liga ne prašta ako nemaš 10 kvalitetnih igrača.

Chodaboy

pre 3 godine

Jeste, došao je da bi napredovao. Svima je jasno da je došao samo zbog EL, samo gosn. Saopštenju nije. Da se sezona normalno završila, ostali bi i on i Trinkijeri.

Luke Babbitt gravedigger

pre 3 godine

Ja ne znam da li vi mislite da smo mi debili ili šta? Jeste sigurno uzeo iz džepa 150k i platio sam, kako da neće, nego mu novi gazda dao parice da plati kao on obeštećenje da ne bi ispalo kako je on platio Partizanu bilo šta. Ne sekiraj se mali čoveče sa velikom torbom, znamo mi čijim parama si mu platio obeštećenje.

mohikanac

pre 3 godine

@SrbEUin

Ne postavlja se pitanje Šaras=Pengos, promiče ti suština.

Nik Kalates i Toma Ertel su klasični plejmejkeri kao i Pengos, ne mogu na poziciju 2 tj bek nijedan od njih. Plus Kori Higins i Kjurik koji već drže ta mesta. Možda samo možda, Ertel neko vreme nekad može na 2 ali to su privremena rešenja sad za sad.

Jedan mora iz kluba ili bi trebalo. A koliko god gotivio neko Pengosa realnost je sledeća da su Kalates i Ertel neuporedivo bolji igrači smešno je i razmišljati o tome.

dzoni

pre 3 godine

Par reči u vezi Pengosa,koga sam pomenuo u prethodnom postu.Taj momak je odigrao dve fantastične sezone u Žalgirisu.Zaista je bio izvanredan,zato je usledio poziv u Barsu.On je još uvek tamo,koliko znam.Možda bude tumbanja u sastavu posle odlaska Pešića i dolaska Šarasa,pa Pengos "ispadne iz voza".Razlog da pišem ovo je sledeći.Pengos iz Žalgirisa i isti taj igrač iz Barse,nisu za poredjenje.Očito mu Pešićeva način rada i filozofija igre nisu odgovarali.Možda je i pritisak koji dolazi automatski, kada zadužite Barsin dres,učinio svoje.Momak ima 27.godina,pa je pred njim sezona koja će ga konačno izbaciti u sam vrh evropske košarke,ili će opet stagnirati kao u Barsi.Mislim da je za nas mnogo bolja varijanta da obratimo pažnju na neke igrače koji su na izlaznim vratima Olimpijakosa.Ima tamo dosta toga zanimljivog...Sportski pozdrav!
(Walldorf, 2. jul 2020 23:43)

# Link komentara

Kakav način da mu odgovara kad je pokidao ligamente, tako da je jedva mogao i da igra, pišeš opširno a ne pratiš

Kjus

pre 3 godine

Kori je odlican igrac, ali daleko da je bio najbolji u KKP. Imamo bar 3 ili 4 znacajnija i bolja igraca i jos uvek su tu. Sa druge strane, Trinki ga je vrhunski koristio, videcemo sada kakav vam je trener Obradovic.
Da ne zaboravim, moram se setiti i jednog komentatora komsijskog, napisa on da ste bili na dve pobede od Top8 EL... da li zaista ima neko ko je medju vama imao 2% nade da cete uci u plejof?

magic

pre 3 godine

Haha... "prava sredina za dalji napredak..." Nema dalje. Koji su to igrači i iz kakve škole izašli... Živo me interesuje ko ga je tako nasankao! Drag mi čovek bio, žao mi je što će na svojoj koži to da iskusi.

Walldorf

pre 3 godine

@dzoni Mislio sam da je opštepoznato da je Pengos imao tu nevolju sa ligamentima,pa nisam to potencirao.Nama treba plej #1. i to mora biti,kako sam već pisao,ekstra kvalitet.Igrač koji je u stanju igrati 25-30.minuta po utakmici,kada je potrebno.Pengos,upravo zbog toga ne bi trebao da nam bude u fokusu.Prošle sezone smo imali garancije za Brauna,koji je takodje izlazio iz povrede i dugog neigranja.I kako se cela priča završila?Neslavno,rekao bih.Sada,ponoviti takvu grešku na najosetljivijem mestu je nedopustivo.Zato kažem,treba se informisati o nekim momcima koji ispadaju iz konkurencije u Olimpijakosu.Pročitaj nešto o tome.Pozdrav.

dking

pre 3 godine

(Nikola, 3. jul 2020 12:13)

Namerno pišem "u slengu", karikiram... Šae problem? Nego te pecnula istina, ta hemIska i to. Opušteno matori, a Kori nadam se neće proći kao onaj sa prošlom hemIskom, dobar je momak.

obavešteni

pre 3 godine

Koliko vi nemate struku pa to je za neverovati. Nadjite jednog stranca sami klosari...
(ej bre, 02. jul 2020 20:18) Ej Vi pričate o skautingu i otimanju? Vi? Da ne nabrajamo i podsećamo... MOmak je sam, sam platio da ode! toliko o tome! Bolje da se zapitas zasto su BAT digli Reding, Muta, Canak, tandem iz Dinamika...

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Svaka cast. Odlican igrac na obe strane terena. Srecan rodjendan predsednice. Ziv nam bio i klub vodio jos 100 godina. Idemo dalje da pravimo zverski tim za ovu sezonu.

kori volden

pre 3 godine

Legitiman evroligaski igrac, prevazisao je evrokupove i mora dalje.. ipak je to evroliga rodjaci skapiracete i vi to za jedno 10,15 godina mozda ni tad

Dule nabio stoku 50 razlike, pa ne vadi

pre 3 godine

Nije to ništa - jednom igraš F4, i to je dovoljno da 15 godina nastupaš i budeš na dnu EL, eventualno prođeš grupu sa jednom pobedom, jer ti je drugu poklonio Željko.
Veliki uspeh.
(Mirko, 02. jul 2020 21:38)

pa yes

4 x FF
13 x EL
1 x champ

šta je to u odnosu na TOP 14

Korak nazad u karijeri

pre 3 godine

Čovek očigledno jako voli Zvezdu i smatra da ima oko 900 000 razloga da pređe u taj klub. To je ljubav do zadnjeg dolara.

delboj

pre 3 godine

Rijetko precijenjen igrac. Od dosadasnjih pojacanja Zvezde Lojd jedino ima neki kvalitet, ali nista veci od Lorenca, Pantera ili Berona, uz opasku da masi kad god je potrebno... Uz domace prosjecne igrace ako ne budu jos tri mega pojacanja sluzice Zvezdana za kos razliku u Evropi, a trece mjesto u ABA ce biti misaona imenica.

krez krez

pre 3 godine

@Dobrodosao u najveci klub u Srbiji,oprosticemo ti ruznu proslost
(Covic velicanstveni, 2. jul 2020 20:46)

Hahahahhaha. Pa vi ste tek 4i ili 5i klub po velicini. Komedija sa vama uvek.

Sofronije

pre 3 godine

Prošle sezone zamalo sve da osvojiš, a ove sezone stvarno ćeš osvajati trofeje. Dobrodošao.
P.S. U 100 marke da će 90% komentara biti od ucveljenih navijača.

Teo

pre 3 godine

Legitiman evroligaski igrac, prevazisao je evrokupove i mora dalje.. ipak je to evroliga rodjaci skapiracete i vi to za jedno 10,15 godina mozda ni tad
(kori volden, 02. jul 2020 19:57)

Ali zato vi nikada nećete biti prvaci evrope a mi smo to već skapirali

Dejan CZ

pre 3 godine

Razlika izmedju Zvezde i partizana je kao izmedju EL i cipiripi kupa...Naravno da pravi igraci i sportisti zeljni dokazivanja teze da igraju u boljem klubu i elitnom takmicenju...Voldenu puno uspeha i da poput Kinzija u svoj CV upise i titulu sa Zvezdom jer da je ostao u onom manjem klubu titulu bi uzeo kao i pomenuti igrac... a u EL (gde mesta nema za klubove niskog rejtinga) da pokaze svu svoju vrednost.
Polako bez zurbe sklapa se jos jedna generacija igraca koja samo nastavlja niz prethodnika koji su nosili Zvezdin dres...evo vec blizu smo i decenije apsolutne dominacije a koja tek predstoji...
Mladi talenti i reprezentativci vec stavljaju paraf kao zalog za buducnost a strani igraci poput Voldena samo ce dopunjavati kvalitet tima...Igranje u Zvezdi vec je sad zelja mnogih igraca koji igraju u raznim filijala klubovima poput Voldena ili dolaze iz inostranih klubova poput Lojda i Noka...Dobro dosli sva trojica u sampionski klub u domacim okvirima i clana evropske elite.

xxx

pre 3 godine

Pa jel platio obestecenje ili otisao jer mu se duguje 5 plata,odlucite se? :) Nista gore od Zvezdinih kosarkaskih navijaca. S druge strane mi smo doveli kvalitetnijeg a mladjeg i jeftinijeg na njegovoj poziciji dok ce u Zvezdu biti rezerva

malo ovo ono

pre 3 godine

@Nije lako biti grobar koji 49 godina prati košarku braćo moja
(četknio, 2. jul 2020 19:52)

Jos manje panter koji prati 5 godina braco moja.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Znaci, u istom danu otisao Tintoreto i dosao Volden. I to na Covicev rodjendan. Slucajnost? Ne bih rekao. Opet su CIA, BIA, masoni, Rokflere, Soros i svi ostali protiv institucije. Nije fer.

marko992

pre 3 godine

Covek sam platio da ode iz samozvane institucije. Skapirao da preterano konzumiranje Cirpripija i kikirikija nije dobro za njegovo zdravlje. Hvala Kori sto si izbarao Zvezdu i igranje u EL. Ovo je veliki korak u tvojoj karijeri. Sve najbolje majstore.
(Gossa placa Zeljko, 02. jul 2020 21:04)

Covek je obavesten,sve ce biti isplativo,opet ce korona,uspesno osvojeno mesto pri dnu EL garantuje ucesce i sledece godine.

1992

pre 3 godine

Bolji kodi miler bar duplo, videce se to vec. volden ima par dobrih utakmica, a pejdz, mozli igraju konstantno dobro. Trebalo je njih da jure, ali oni se ne prodaju za saku evra

Teo

pre 3 godine

Platis da pobegnes od luzera...a luzeri u čudu jer i dalje veruju da su "institucija" ...bruka
(malo uplakano grobarče, 02. jul 2020 20:50)

Hahaha pa za vas smo institucija na kvadrat sponzorušo

Kursula

pre 3 godine

Tandrcak, tandrcak. A lepo sam ja rekao u januaru mesecu sta ce se desiti nakon izbora. Mentor Zvezde je samo cekao da prodju izbori pa da ponovo krene na urusavanje Partizana. Grobari svi na tribine i znate sta treba da radite. Svi na stadion i znate sta vam je ciniti. Svi bivsi igraci Partizana ujedinite se i stanite iza Partizana. Krece borba za ocuvanje Partizana.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Nekome za rodjendan Djordi pokloni kviska a neko sebe casti najboljim igracem Partizana. Hvala Dr Nebojsa. Srecan rodjendan i da si nam ziv jos 100 godina.

Utin

pre 3 godine

Stvarno dobra odluka rukovodstva zvezde sto se okrenula mladim igracima, kao sto su i najavljivali pre dva meseca. Jeste da, ovih par pojacanja niti su mladi, niti su domaci, ali sta ima veze

алал вера

pre 3 godine

Навијачи Партизана прави навијачи ботови или било који људи који навијају за партизан јер морају или га воле морају да схвате да је звезди отишла цела једна постава ми ни динара за ове играче нисмо платили сви су дошли сами а ми им плаћамо плату као што смо и овој постави што је отишла(Гист,Штимац,Пантер,Лоренцо,Перпероглу,још раније у сезони и Фаје вероватно ће отићи Били и Кузмић)тако да престаните да лупате да имамо неограничен буџет у претходне две сезоне довели сте око 14 играча 10 је отишло и то 10 којима су плате много мање него њиховим заменама имали сте тренера од 550к и ваш председник је чак јавно изјавио да је буџет око 6 милиона и да је дуг смањен са 7 мил + на 2,7....Значи два купа и Аба супер куп су довољни за све и плус да се смањи дуг молим вас престаните лупетати...Једино зашта сте управу јесте да се Фмп избаци или да се не доводе странци и само да се наши клинци ту унапређују...И за крај причате како сте освојили титулу,а 8 пласирана Баскониа која би једва ушла у Плеј оф шпаније ју је на крају освојила другопласирани Реал испао још пре 1/2 финала молим вас престаните да лупате постаје болесно!

petarczv

pre 3 godine

Hvala vam panteri sto ste uzeli ovu prevaru i dozvolili Partizanu da dovede 10x boljeg CMM-a!!
(Grobar, 02. jul 2020 19:51)

Hahahahahahaha

neko ko zna

pre 3 godine

Prošle sezone zamalo sve da osvojiš, a ove sezone stvarno ćeš osvajati trofeje. Dobrodošao.
P.S. U 100 marke da će 90% komentara biti od ucveljenih navijača.
(Sofronije, 02. jul 2020 19:56)

Koji je to trofej FMP osvojio ove sezone?
Volden je osvojio dva u Partizanu.

Brzi

pre 3 godine

Ako ste 3 u ABA, a 12 u eL, sta vi slavite, klub bez istorije, nemam nista protiv Vas, ali zar nine sramota slaviti ne osvojeno NISTA, pa cak ni Kup niste osvojili

pARTizan

pre 3 godine

Prošle sezone zamalo sve da osvojiš, a ove sezone stvarno ćeš osvajati trofeje. Dobrodošao.
P.S. U 100 marke da će 90% komentara biti od ucveljenih navijača.
(Sofronije, 02. jul 2020 19:56)

Kad ono 95% botovi znik....znamo da vas jos pucaju kompleksi i nikad nece prestati

TIGER

pre 3 godine

Eto koliko vredi Partizan.Igraci im placaju obestecenje da bi presli u veliku Crvenu Zvezdu hehe
(Nek grmi jako zvezda sampion, 2. jul 2020 20:43)

Partizan vredi i vredece, narocito u kosarci. Amerikanci su uvek trcali za novcem i zaradom.
Sad ti zamisli koliko je para dobio u predgradju u klubu tvog gazde kada je mogao sebi da plati odlazak iz kluba! A pritom rec je o prosecnom igracu za evropske uslove.

Gagiša

pre 3 godine

U to da je sam platio obeštećenje mogu da poveruju samo Teletabisi! Volden je dobar igrač, brz, eksplozivan, solidan šuter, vredeo je Partizanu... Ali dobili smo za njega 150.000 a doveli boljeg igrača!

zoran ns

pre 3 godine

prvo sam hteo da ostavim komentar ali onda shvatih da je ovo fmp samo pitanje sta se svadjaju i zvezdini i partizanovi navijaci oko toga sto je volden presao u fmp

Sabre

pre 3 godine

Za platu od 900 000 i neka ide, nista mu ne zameram?
Kada prodje aparthejd mozda bude bolje.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Duka, 2. jul 2020 21:52)

Samo 900? Sinak, to je dnevna plata, pogresno su te obavestili u stabu.

sta reci

pre 3 godine

-Do izbora kupuj domaće...
-Posle izbora kupuj sve... :)
(Goran Loznica, 02. jul 2020 19:54)

a pre toga zvezdu napustilo 7 igraca... kakav spin

Dani87

pre 3 godine

Lorenzo Brown je izmislio košarku za ovog a što se tiče Voldena ovo mu je potez karijere, uzeće dobre pare a neće napredovati sigurno.

marko992

pre 3 godine

Sad zamisli koliko je Partizan platio kada ga je doveo kao MVP izraelskog prvenstva, Makabiju ispred nosa.
(NoName, 02. jul 2020 21:08)

Glupost za Ginisa,Makabiju ispred nosa kazes?Da li je moguce da neko izvali ovoliku glupost dobije pluseve i ostane ziv.
Makabi moze da kupi Zvezdu i Partizan zajedno,a ti ovda prosipas pamet.

Zvezda-Srbija,banana drzava.

pre 3 godine

Daj još nekog iz našeg novog razvojnog kluba. Treba nam da donosi peškire.
(Lale gator, 02. jul 2020 20:10)Ne treba ,imate Nešu Ilića,vašu legendu,ali ipak je bolji u bacanju peškira nego lopte u koš.

samo je kosarka sport

pre 3 godine

Ova deca iz predgradja treba da shvate jednu stvar, da Amerikanci dolaze u Evropu,samo da uzmu pare, gde ce igrati njima je svejedno.
Volden je dosao za mnogo vecu platu,to je sve. Zvezda mu je dala pare da plati obestecenje, kao sto je dosao Nejmar i platio 222 miliona Barsi, i to je to.
Kod nas je dosao bolji igrac.

internazionale

pre 3 godine

hahhaaa ali ovi tupani sto veruju da je on platio obestecenje, pa vi ste genijalci... proci ce ko i ovi ostali koji su prelazili iz partizana u zvezdu

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 3 godine

Trinki i Volden su presli sa konja na magarca , odnosno iz Institucije u instant klubove koji postoje od 2011(Bayern i Fmp-Zvezda Beograd).Nije sve u parama.

JA

pre 3 godine

Prošle sezone zamalo sve da osvojiš, a ove sezone stvarno ćeš osvajati trofeje. Dobrodošao.
P.S. U 100 marke da će 90% komentara biti od ucveljenih navijača.

Ajd u sto marke da cete opet morati da kupujete titulu!!! Drugacije je osvojiti ne mozete jos od gasenja....

pedja

pre 3 godine

Isto kao i derik braun sto je u tom klubu prepoznao sredinu zeljnu uspeha. Pa je zato malo trenirao i jos manje igrao. Tako je isto i ovaj sam platio. Nisu slučajno dobili drugo mesto za prodavanje magle. Malo je drugo mesto za ove barone milhauze.

Roma invicta

pre 3 godine

Партизан га је послао као undercover-а јер не видим разлог да сам плати да дође код нас

Mirko

pre 3 godine

(marko992, 2. jul 2020 21:28)

Nije to ništa - jednom igraš F4, i to je dovoljno da 15 godina nastupaš i budeš na dnu EL, eventualno prođeš grupu sa jednom pobedom, jer ti je drugu poklonio Željko.
Veliki uspeh.

Licanin

pre 3 godine

Braćo ne zaboravite da smo jednim udarcem poklopili dve muve.Doveli smo zamenu za Djenku i oterali smo Andreu čime se raspao partizan cepter.
(Nemke, 02. jul 2020 20:22)
Niti ovaj ima veze sa Djenkom, jer su razliciti tipovi igraca, niti ce da vas voli kao on, dosao je zbog EL i para, nema tu nicega spornog. Niti ste vi oterali Andreu, a niti se klub raspada. Mnogo lozenja za klub bez rominga

ja

pre 3 godine

Volden nije ništa posebno pokazao, jedino je meč protiv Virtusa odigrao maestralno, i praktično nam sam doneo pobedu u Bolonji (doduše čuvao ga je Teodosić), tako da je logično sa njegove strane da prihvati visoku ponudu Zvezde koju mu za prikazano ne bi ponudio nijedan drugi evroligaš. Što se Zvezde tiče, mislim da bi im bilo bolje da imaju jednog domaćeg pleja kao zamenu za Lojda.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Malo uplakano grobarce, a u brate sta im radis, pa bolji si od mene kako ih razbijas argumentima na svaki njihov spin. Svaka cast druze.

pARTizan

pre 3 godine

Samostalno platio ahhahahaha kakvi spineri.....a ko mu je dao te pare i ste ne obelodanite brojku, koliko je to isplativo!? 700 ili 800 hiljada??

Radoslav

pre 3 godine

Nekome za rodjendan Djordi pokloni kviska a neko sebe casti najboljim igracem Partizana. Hvala Dr Nebojsa. Srecan rodjendan i da si nam ziv jos 100 godina.
(Gossa placa Zeljko, 2. jul 2020 20:03) Hahaha,najboljim?Pa ne moze ni da primirise Pejdzu i Ognjenu,Beron a posebno Lorenco su izmislili kosarku za njega.U startu ste u minusu...

Luke Babbitt gravedigger

pre 3 godine

Ja ne znam da li vi mislite da smo mi debili ili šta? Jeste sigurno uzeo iz džepa 150k i platio sam, kako da neće, nego mu novi gazda dao parice da plati kao on obeštećenje da ne bi ispalo kako je on platio Partizanu bilo šta. Ne sekiraj se mali čoveče sa velikom torbom, znamo mi čijim parama si mu platio obeštećenje.

Sarkasticni mladic

pre 3 godine

Otkud Zvezdi ovolike pare? Jedva da su prodali ikog, a doveli 3 igraca EL klase i trenera. Ovaj Lojd igra za saku kikirikija? Zvezda je dobila sjajno pojacanje, Volden je izuzetan defanzivac.

Sch..

pre 3 godine

Nije sada da podjebavam nešto zvezdaše ali meni se iskreno nije svideo kako igra ni u partizan definitivno mi je više organizovanija i brža igra kad je gordić u ekipi. Ima taj prodor ali to ume i gordić ali koliko sam razumeo i gordić ide iz tim . Ovaj novi što nam dolazi gledao sam gs i mnogo je bolji poenter i prodorniji igrač i od voldena i od gordića tako da i nismo na gubitku već na dobitku. Više sam se brinuo zbog Trinkieria ali ubeđen sam da će Vlado Šćepanović da bude odličan trener jer i dok je igrao košarka probijao se na košarkaški iq tako da je to usađeno za nastavak trenerske karijere . Mene više čudi što se naš Bog košarke "Bodiroga" nije upustio u trenerske vode ubeđen sam da bi bio strašan trener. Od Đorđevića iskreno nisam previše očekivao on je i kao košarkaš bio samo strašan šuter i neko ko ima ono nešto u poslednjim trenucima . Bilo kako bilo bitno da su nama ostali oni najbitniji šrafovi tima Mozli i Jaramaz a od malog Trifunovića očekujem ove sezone da eksplodira . Sportski pozdrav

S(T)ipsa

pre 3 godine

Čini mi se da Partizan opet nekako bolje slaže tim od Zvezde , Mekintajer je definitivno bolji igrač od Voldena , a zadržali su Pejdza Gordića i Mozlija koji je fantastičan igrač i jedino bi njega hteo da vidim u Zvezdi.Mora to mnogo bolje da se pazari jer Evro liga ne prašta ako nemaš 10 kvalitetnih igrača.

general War

pre 3 godine

Idemooo bre.Uh kad krene salva zvizduka a brat cepa li cepa
(srecan rodjendan gazda i stavljaj tacku i ove godine, 02. jul 2020 19:52)

Zssto ga zoves gazda ?

Igokea since 2007, Cipiripi since 2014

pre 3 godine

Sportski sektor kupio Čovketu Voldena za rođendan.

Šalu na stranu, pozdrav za jedinu frakciju koja daje znake života - tastatura igokejce, uz stihove:

Mirno spavaj nano, JSD je osedlano,
Samo Trinki nije, i eto ti bežanije.

primorska

pre 3 godine

Остоја Мијаиловић:"Обезбедили смо буџет, не у рангу најјачих 8 евролигашких, али свим осталима можемо да парирамо. У складу са тим очекујемо и резултате." Дакле, ово није измишљотина, гуглајте и наћи ћете ВИДЕО ове изјаве.

Pa kada ima Partizan toliko para sto nije spremio novac za Trnikija i Voldena kada su trazili vece pare da ostanu ? Inace ovo je izjavio u vreme kada je sa Zenitom konkurisao za vajld kard, napravio je spin kao da Partizan ima para, da ga cuje Bartomeu i da ga pozove u Evroligu. Ovo je jos pre godinu ipo dana !

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

skauting žlezde: otmi partizanu
(., 02. jul 2020 20:51)

Mislis na Vujanića, Tomaševića, Ostojića, Šilobada, Vidačića, Stanojevića, Robertsa...
Ili misliš na 1945 . kada su dekretom vojnih vlasti u vas klub direktno prebačeni braća Šaper, Aca Nikolić, Grknić... ?
Svatas uplakani sta si lupio ?!

Nemke

pre 3 godine

Ono kad kupiš sam sebe i odeš direktno kod najvećeg rivala.Grobari jel ste doživeli skoro ovakvu bruku ?Ponizenje level 3000.Dobrodošao Kori,pametan potez.

pedja

pre 3 godine

Koji ne ovo stranac u ovoj kalendarskoj godini? A bice ih jos. 12 igraca igra kuci, u gostima drugih 12. Dzabe ce da rade skauting protivnici.

primorska

pre 3 godine

Obradovic sam placa obestecenje da dodje u Zvezdu. Volden placa obestecenje da dodje u Zvezdu. Neka se spremi Lebron James on je na redu da plati svoje obestecenje ...

malo uplakano grobarče

pre 3 godine

Platio 150 k da bi dobio 900k.
Al je ispao glup, jel da panteru?
(Karaburac, 02. jul 2020 21:03)

Tupane, ko te lag'o za 900 k ?!
Zaglupeo od vrucine ili kompleksa ?!

NoName

pre 3 godine

Koliko vi nemate struku pa to je za neverovati. Nadjite jednog stranca sami klosari...
(ej bre, 02. jul 2020 20:18)

Koju struku vi imate? Doveli ste 4 MVP-ja prošle sezone. MVP izraelskog, MVP italijanskog, MVP VTB lige i MVP belgijskog prvenstva. Toliko o vašoj struci. Sad ste doveli najboljeg igrača Cedevite. Umete da skautirate... Svaka čast. I moja baba može tako.

alex81

pre 3 godine

Momku zelim svu srecu u karijeri,ali mislim da mu je ovo korak nazad ne zbog toga sto je dosao u Zvezdu,nego zbog momenta i nacina na koji je to odradjeno!

веверица

pre 3 godine

@nemke
"...из хобија..."
хахахаха :)

смејем се јер они стварно верују у то. и још човека који их је спиновао и лагао годинама сматрају за легенду. а он сам узео неколико милиона евра партизану за то време.
:)

NoName

pre 3 godine

Eto koliko vredi Partizan.Igraci im placaju obestecenje da bi presli u veliku Crvenu Zvezdu hehe 
(Nek grmi jako zvezda sampion, 2. jul 2020 20:43) 

Partizan vredi i vredece, narocito u kosarci. Amerikanci su uvek trcali za novcem i zaradom. 
Sad ti zamisli koliko je para dobio u predgradju u klubu tvog gazde kada je mogao sebi da plati odlazak iz kluba! A pritom rec je o prosecnom igracu za evropske uslove.
(TIGER, 02. jul 2020 20:54)

Sad zamisli koliko je Partizan platio kada ga je doveo kao MVP izraelskog prvenstva, Makabiju ispred nosa.

Nemke

pre 3 godine

Ono kad kupiš sam sebe i odeš direktno kod najvećeg rivala.Grobari jel ste doživeli skoro ovakvu bruku ?Ponizenje level 3000.Dobrodošao Kori,pametan potez.

ivkovic zoran

pre 3 godine

Kori Wolden igrač po meni nista poseban da bi se dizala sad tu velika fama sto je iz jednog kluba presao u drugi . -postoji tako mnogo tih americkih plejeva da kazem prosek .
-Sto se tiče Kodi Miler Mekentajer isto sam misljenja da je prosek .
-nesto ni 1 ni 2 nisu odusevili .
-Mozda je Partizan doveo boljeg igraca ali je vise kombo bek nego plej .
-Sto se tice Zvezde bas pozicija pleja je tu goruća a Wolden je klasican plej ...Misljenja sam da Zvezdi treba i jos 1 plej ...Partizan je tu i Gordić mali Trifunović .
-sto se tiče Lojda velika bura oko prosek igraca i mozda velikog razocarenja u najavi .
-Nnoko jak i skočan a ostatak .
-Trinkijeri mozda u ovoj priči oko Voldena najveci gubitak Partizana odlazak Trinkijerija .
-Trinkijeri je napravio opako zanimljiv tim i na svim frontovima bio dobar ...sto se tice Zvezde nije pokazala sve u abba ligi zbog evrolige .....da nije dosla korona i prekid ko zna sta bi bilo .mislim da su Partizan i Zvezda bili najbolji timovi u Abba . ko bi osvojio ostaje zal nikada necemo saznati .

Nemke

pre 3 godine

Kažu da smo i prošle godine doveli jaka imena pa na kraju ništa.Prvo i prvo nije bio kraj sezone.U EL smo bili na dve pobede od top 8 ,u aba plej offu svašta može da se desi.A i ekipa nam je bila stara,igrači umorni i sve to.Sad smo doveli igrače u najboljim godinama ,puni energije i željni rezultata..

Walldorf

pre 3 godine

Imam suviše godina da bih menjao mišljenje kao čarape.I dalje sam uverenja da Volden nije ništa kvalitetniji igrač od,recimo,Amerikanaca iz KK Mornar.No,dobro.Sale je izabrao,pa ostaje da tu odluku prihvatimo zbog zejedništva i opšteg interesa.Volden je,bar se nadam,doveden kao plej #2 i da ćemo za poslovodju u pravom smislu te reči,dovesti igrača dokazanog i potvrdjenog,ekstra kvaliteta.Ako to ne učinimo,već dovedemo,recimo,Pengosa,onda to nece biti dobro.Zašto ovakve reči nakon potpisivanja Voldena?Zato jer bez dva vrhunska pleja,ne možeš praviti ozbiljnu ekipu.To smo videli tokom prošle,prekinute sezone.Volden jeste bio MVP Izraelskog prvenstva.To niko ne može sporiti.Ako je uzeo to prestižno priznanje,zasto nije završio u,recimo,Makabiu,već je došao u KKP?Što bi rekao Varda u vezi Trinkieria,otišao je tamo gde su ga jedino hteli.Uz to,bio je i odlično plaćen.Da se razumemo,niko od mene ne bi bio srećniji ukoliko Volden pokaže i dokaže da nisam u pravu.Tada bih prvi priznao,pred svima,svoju lošu procenu.Do tada,držim se svog mišljenja i zapažanja.Ovim komentarom ću navući gnev svoje braće,Delija.Svestan sam toga,ali sam i dalje uverenja da je Volden odjednom prirastao srcu mnogim Delijama,samo zato jer dolazi iz KKP.Meni to,apsolutno,ne znači ništa!Da je došao iz bilo kog drugog kluba,bio bi podvrgnut analizama,uz nedoumice tipa,da li je on kvalitet koji je Zvezdi neophodan tokom duge i izuzetno zahtevne sezone.Na kraju,srecno Kori Volden!Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Chodaboy

pre 3 godine

Jeste, došao je da bi napredovao. Svima je jasno da je došao samo zbog EL, samo gosn. Saopštenju nije. Da se sezona normalno završila, ostali bi i on i Trinkijeri.

Nemke

pre 3 godine

Braćo ne zaboravite da smo jednim udarcem poklopili dve muve.Doveli smo zamenu za Djenku i oterali smo Andreu čime se raspao partizan cepter.

Smeh

pre 3 godine

Dočekaše uplakani da klub za koji navijaju, valjda navijaju za Partizan, postade razvojni klub Zvezde. Još ovaj platio da ode iz Partizana. Bruka za brukom. Nikako da im krene u poslednje vreme, da ne kažemo poslednju deceniju. Mukice uplakane.

Milutin

pre 3 godine

@general War... Zasto Čovketa zovemo gazda? Pa covek je predsednik Kk.Crvena zvezda Mali kalemegdana 2. Zavrce vam uši vec 9 godina pa on je LEGENDA!

mihajlo

pre 3 godine

pitanje koliko je unapređenje u odnosu na brauna. licno mislim da nije ali razlika je u tome sto ce kako stoje stvari deliti minute sa jos jednim kvalitetnim plejom tako da ce kao tandem sigurno biti napredak u odnosu na ovu sezonu. dobar timski igrac, odlican u odbrani i to je ono sto pre svega zeli obradovic, u napadu nije pokazao sve sto ume ali pokazao je da ume, bio je mvp izraela na kraju krajeva prosle sezone. dobrodosao kori, daj sve od sebe i gini kada treba i siguran da ce saradnja biti na obostrano zadovoljstvo. i hvala ti sto ne dolazis iz ljubavi nego zbog para i pre svega ambicija, to je ono sto se danas trazi.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Radoslav, Volden je vrhunski igrac, ali vrhunski. Plej koji igra brutalnu odbranu. On i Noko, pa jel znas ko ce da se naigra pick-a protiv nas? Niko. Ne zaboravi da je Volden bio MVP izraelskoh prvenstva i da ga je ozbiljno trazio Makabi. 100% sam siguran da ce biti odlican u Zvezdi ove sezone.

neki lik

pre 3 godine

Hahaha,najboljim?Pa ne moze ni da primirise Pejdzu i Ognjenu,Beron a posebno Lorenco su izmislili kosarku za njega.U startu ste u minusu...
(Radoslav, 02. jul 2020 20:37)

I jesu bolji, zato ce brat Volden da vas ponizva kao bek ap plej. Nego , nesto se ne secam da ste ovo rekli prosle sezone dok je trajala. Tad vam je bio bolji i od Karija. E moji grobari... pa niko kao vi...

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Covek sam platio da ode iz samozvane institucije. Skapirao da preterano konzumiranje Cirpripija i kikirikija nije dobro za njegovo zdravlje. Hvala Kori sto si izbarao Zvezdu i igranje u EL. Ovo je veliki korak u tvojoj karijeri. Sve najbolje majstore.

plo

pre 3 godine

Po mom mišljenju jedan od najbitnijih igrača Partizana ove sezone (idealan za sistem A.T), što se osetilo kada je bio povredjen. Mislim da bi bio još bolji do kraja sezone i da bi postao najbitniji. Izuzetno pametan i školovan igrač, spreman da se podredi timu, a i deluje kao ok momak. Hvala mu i srećno mu bilo, da ga zaobidju povrede.
Zvezda će biti ekstremno jaka ove sezone, mlada i atraktivna, po ugledu na ovosezonski Partizan i biće je lepo gledati, što ne znači da će uraditi više nego ove(a u slučaju par loših partija, krenuće sve najgore da se piše i priča, kao i obično, što je velika glupost). :)
Trebalo bi da Zvezda bude uspešnija nego ove sezone(neuspeh bi bio ukoliko ne bude u top 8 Evrolige sa ovakvim timom i budžetom, čak i više od top 8), ako ništa, ima deo Partizana, a bez nas je ipak teško, dosta smo je košarkaški obrazovali. Vreme je da pokažu nešto dok još imaju šansu, makar i nezasluženo, da opravdaju to što svi mi dajemo toliko novca za to već jako dugo, ali tamo gde nemaju kompletnu kontrolu svih nivoa. :) Srećno!
Nije uvek lako, ali ove sezone je bilo lako i lepo navijati za Partizan (u košarci), kao i dalje veći deo poslednje dve decenije, teško je to zaboraviti i preboleti. :)
Verujem da će biti i sledeće! :)
Sportski pozdrav.

Mirko

pre 3 godine

(zoran ns, 2. jul 2020 21:15)

Toliko ste iskompleksirani da to vrišti!
Sve se plašim da bi ste se javljali na FMP-ove vesti.
Vi ste ko bikovi - čim mu staviš crveno ispred njuške - on zapeni!
Bruka!

Dijagnosticar

pre 3 godine

Braćo ne zaboravite da smo jednim udarcem poklopili dve muve.Doveli smo zamenu za Djenku i oterali smo Andreu čime se raspao partizan cepter.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nemke, 2. jul 2020 20:22)

Videcemo.

Snazz

pre 3 godine

Hvala vam panteri sto ste uzeli ovu prevaru i dozvolili Partizanu da dovede 10x boljeg CMM-a!!
(Grobar, 2. jul 2020 19:51)

Tako je, pričaj sebi šta god samo da ti je lakše.

NoName

pre 3 godine

Ova deca iz predgradja treba da shvate jednu stvar, da Amerikanci dolaze u Evropu,samo da uzmu pare, gde ce igrati njima je svejedno. 
Volden je dosao za mnogo vecu platu,to je sve. Zvezda mu je dala pare da plati obestecenje, kao sto je dosao Nejmar i platio 222 miliona Barsi, i to je to. 
Kod nas je dosao bolji igrac.
(samo je kosarka sport, 02. jul 2020 20:59)

Taj bolji igrač je iz Cedevite došao kod vas za manje pare. Životna želja mu je da osvoji kup Kuma Milije. Mora biti da je tako.

Radoslav

pre 3 godine

Radoslav, Volden je vrhunski igrac, ali vrhunski. Plej koji igra brutalnu odbranu. On i Noko, pa jel znas ko ce da se naigra pick-a protiv nas? Niko. Ne zaboravi da je Volden bio MVP izraelskoh prvenstva i da ga je ozbiljno trazio Makabi. 100% sam siguran da ce biti odlican u Zvezdi ove sezone.
(Gossa placa Zeljko, 2. jul 2020 20:48) # Link komentara
PreporučujemMa 9k je Kori skroz nije to sporno i zao mi je sto je otisao al prednost dajem Ognjenu i Pejdzu da mogu da biram.Ako budete bez Berona i Lorenca mislim da bolje necete naci,nzm videcemo.

Kjus

pre 3 godine

Kori je odlican igrac, ali daleko da je bio najbolji u KKP. Imamo bar 3 ili 4 znacajnija i bolja igraca i jos uvek su tu. Sa druge strane, Trinki ga je vrhunski koristio, videcemo sada kakav vam je trener Obradovic.
Da ne zaboravim, moram se setiti i jednog komentatora komsijskog, napisa on da ste bili na dve pobede od Top8 EL... da li zaista ima neko ko je medju vama imao 2% nade da cete uci u plejof?

Блаф

pre 3 godine

Добродошао, имамо заједно много важних утакмица. Вјерујем у вас, увијек уз вас.

Nebojsa

pre 3 godine

Prvi igrac koji je iz Partizana presao u C.Zvezdu , a zaboravili smo koliko je iz C.Zvezde preslo u Partizan.
Nema potrebe grobari da pravite tenziju od nicega, lepo vam je bilo kad ste uzimali zvezdase a sad je ovo izdaja.
E pa nece moci, decko je izabrao kvalitetnije takmicenje.

Mirko

pre 3 godine

U to da je sam platio obeštećenje mogu da poveruju samo Teletabisi! Volden je dobar igrač, brz, eksplozivan, solidan šuter, vredeo je Partizanu... Ali dobili smo za njega 150.000 a doveli boljeg igrača!
(Gagiša, 2. jul 2020 21:19)

Platio jeste, tako što nije uzeo platu koju je zaslužio a niste mu je dali. Možda deo i jeste, pa je onda resto doplatio, ali svakako to su njegove pare, zarađene.
Drugačije nije moglo nego je moralo da se plati pošto je imao ugovor i nije mogao da ode u drugi klub ako ne plati obeštećenje, ili on ili klub. Da nije on platio - ne bi ni Zvezda mogla da ga potpiše, tako da je tu sve jasno ko dan.

Što se mene tiče ja nisam nešto preterano oduševljen njime, ali ako Sale misli da mu treba - ok, pozdravljam. Ostalo sve stoji što si rekao, osim da ste dobili boljeg igrača - to ćemo videti u toku sezone.
Na kraju krajeva, svi su u dobitku, zar ne?

Milisav Vokri

pre 3 godine

Koji crni volden. Da nije dosao iz ruvalskog kluba svi bi se čudili ko je ovaj? Za koju EL je on? Otpustiće ga posle par meseci živi bili pa videli. Ovaj Lojd je dobar igrač, videlo se to sad na zavrsnici španske lige. A centar iz Albe što je došao isto je korektno pojačanje. Ali ovaj Volden ništa specijalno kao i onaj crnac što je došao iz cedevita olimpije u partizan. To su likovi za aba ligu plafon u EL nemaju šta da traže.

magic

pre 3 godine

Haha... "prava sredina za dalji napredak..." Nema dalje. Koji su to igrači i iz kakve škole izašli... Živo me interesuje ko ga je tako nasankao! Drag mi čovek bio, žao mi je što će na svojoj koži to da iskusi.

Miki

pre 3 godine

Dobar igrač ali nista specijalno, da je igrao evroligu protiv kvalitetnijih igrača sigurno bi bilo lošije izdanje. Nama igrači odlaze bez dinara obeštećenja poslednjih godina još im ostajemo dužni ovih 150 hiljada je premija.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Nova moda, naravno da igraci i treneri otkupljuju ugovore kada im nisu isplacene plate. Volden i Trinkijeri su dobili raskid ugovora jer im nisu isplacene sve plate. To sto im se duguje su oprostili klubu i za uzvrat dobili odmah ciste papire. Kao i Stefan Jankovic kada je presao u Partizan. Sasvim normalno u kosarci.

Nemke

pre 3 godine

U Hapol Holonu je kidao,razbijao i na kraju bio MVP Izralske lige koja nije baš toliko slaba.U partizanu je imao malu ulogu,malo je stagnirao.Činjenica je da on može mnogo više nego što je pokazao prošle sezone.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Ljudi, meni taj Volden uopšte nije neki igrač. Ne razumem zbog čega tolika fama oko njega. Ja ne verujem da će on uopšte da se zadrži u Zvezdi ni par meseci. Možda je ova vest toliko propraćena u nedostatku nekih bitnijih vesti.

NoName

pre 3 godine

Stvarno dobra odluka rukovodstva zvezde sto se okrenula mladim igracima, kao sto su i najavljivali pre dva meseca. Jeste da, ovih par pojacanja niti su mladi, niti su domaci, ali sta ima veze
(Utin, 02. jul 2020 20:08)

A ti se ponadao da ćemo da dovedemo celavog Đokovića?

Libero

pre 3 godine

Ko ovim blizancima pumpa ovoliki novac?Privreda u raspadu,cene kreću u nebo a neko se igra sa našim novcima.Nije bitno ko koliko i ko više dobija.Svi su samo obični paraziti.
Ni

Bocko

pre 3 godine

Valjda ce biti neke koristi o njega, da ne bude da smo ga uzeli samo da bi smo onima napakostili. Po mom misljenju, jos jedan plej i cetvorka, jer u Borisu sam cak i ja izgubio poverenje i moze da pocne.

BomboClap

pre 3 godine

da je osim plate koja je za klub ekonomski izuzetno isplativa za igrača tog kvaliteta, Kori Volden samostalno platio obeštećenje kako bi potpisao ugovor sa našim klubom",

suk

samo poalko stize BATA

pre 3 godine

Hvala vam panteri sto ste uzeli ovu prevaru i dozvolili Partizanu da dovede 10x boljeg CMM-a!!
(Grobar, 2. jul 2020 19:51)
Pisemo se kad krene sezona...

Nemke

pre 3 godine

Da razjasnimo odma.Došao je da igra za pare i zbog evrolige.Da bi ga video neki bogatiji klub i eventualno mu ponudi još više para jednog dana.Dakle ne igra zbog sarme,karanfila,navijača,trenera,familije tradicione i ostale prazne priče.Već za pare.I to je sasvim u redu i normalno.Prvi naš igrač koji izjavi da igra za nas ih hobija treba biti najuren.Nismo mi ovce za farbanje kao neki.

Mirko

pre 3 godine

(plo, 2. jul 2020 21:18)

E ovakve komentare bih voleo češće da vidim na ovim vestima i našim i grobarskim
- realno, voli svoj klub, poštuje tuđi i svaka čast!
Ima nade za nove generacije, ova prethodna je izgubljena bespovratno..

boki

pre 3 godine

Definitivno nista od Nedovica i Kalinica,realno treba nam bas dobra cetvorka(krilni centar) i glavni plej....mozda dodju Dangubic ili Simonovic pride...

dking

pre 3 godine

(Nikola, 3. jul 2020 12:13)

Namerno pišem "u slengu", karikiram... Šae problem? Nego te pecnula istina, ta hemIska i to. Opušteno matori, a Kori nadam se neće proći kao onaj sa prošlom hemIskom, dobar je momak.

Илија

pre 3 godine

Остоја Мијаиловић:"Обезбедили смо буџет, не у рангу најјачих 8 евролигашких, али свим осталима можемо да парирамо. У складу са тим очекујемо и резултате." Дакле, ово није измишљотина, гуглајте и наћи ћете ВИДЕО ове изјаве.

marko992

pre 3 godine

Nikakav nenadoknadiv gubitak,generalno retko koji amer da nije divljak na mestu pleja.Valjda su tako uceni da ako ne moze ni sut ni ulaz(njihovi parametri za ne moze su mnogo visi nego kod evropskih plejeva) tek onda gledaju slobodnog igraca.
Pogledajte dobre evropske plejeve,susta su suprotnost.

vaxilar

pre 3 godine

Ja ne znam da li vi mislite da smo mi debili ili šta? Jeste sigurno uzeo iz džepa 150k i platio sam, kako da neće, nego mu novi gazda dao parice da plati kao on obeštećenje da ne bi ispalo kako je on platio Partizanu bilo šta. Ne sekiraj se mali čoveče sa velikom torbom, znamo mi čijim parama si mu platio obeštećenje.
(Luke Babbitt gravedigger, 03. jul 2020 09:22)

Koji ti imas problem? Decko je dao pare da bi igrao Evroligu jer zna da ce mu se to isplatiti. Godinama unazad je ista ovakva prica bas na ovaj nacin pravdana od strane Grobara. Zasto sad okrecete plocu? Gde su vam jednaki arsini?

dzoni

pre 3 godine

Par reči u vezi Pengosa,koga sam pomenuo u prethodnom postu.Taj momak je odigrao dve fantastične sezone u Žalgirisu.Zaista je bio izvanredan,zato je usledio poziv u Barsu.On je još uvek tamo,koliko znam.Možda bude tumbanja u sastavu posle odlaska Pešića i dolaska Šarasa,pa Pengos "ispadne iz voza".Razlog da pišem ovo je sledeći.Pengos iz Žalgirisa i isti taj igrač iz Barse,nisu za poredjenje.Očito mu Pešićeva način rada i filozofija igre nisu odgovarali.Možda je i pritisak koji dolazi automatski, kada zadužite Barsin dres,učinio svoje.Momak ima 27.godina,pa je pred njim sezona koja će ga konačno izbaciti u sam vrh evropske košarke,ili će opet stagnirati kao u Barsi.Mislim da je za nas mnogo bolja varijanta da obratimo pažnju na neke igrače koji su na izlaznim vratima Olimpijakosa.Ima tamo dosta toga zanimljivog...Sportski pozdrav!
(Walldorf, 2. jul 2020 23:43)

# Link komentara

Kakav način da mu odgovara kad je pokidao ligamente, tako da je jedva mogao i da igra, pišeš opširno a ne pratiš

Taurunum

pre 3 godine

@Korak nazad u karijeri
Ti živiš u zabludi da Volden igra u Zvezdi za 900k €. Volden moja procena ne igra za vise od 400k€ godišnje max 500k € i to je vrlo tesko

vaxilar

pre 3 godine

Čovek očigledno jako voli Zvezdu i smatra da ima oko 900 000 razloga da pređe u taj klub. To je ljubav do zadnjeg dolara.
(Korak nazad u karijeri, 03. jul 2020 00:00)

Odakle Partizanu prosle sezone onda 900kza Voldenovu platu?

Nikola

pre 3 godine

Da mi je samo da vidim hemisku s kojom je potpiso...
(dking, 3. jul 2020 10:23)

Da si ti video nekad hemiJsku znao bi da pišeš.
A i da si nešto potpisAo nekada.

Ljubo

pre 3 godine

Pa normalno da će platiti da bi došao u zvezdu jer zvezda igra evro ligu a kada igraš evro ligu veće su šanse da odeš u neki bogatiji klub ili u NBA ligu.Kao da je on platio obeštećenje zato što toliko voli zvezdu.Svi ti Amerikanci što dolaze u Evropu dolaze samo zbog para jer su manje kvalitetni za NBA ligu pa ne mogu da odma odu tamo,inače da mogu nebi oni nikada došli u Evropu.

GM

pre 3 godine

Kori Voki podize ovu temperaturu na jos vise.

Za sada zamene za 2 od 4 beka sto su otisla. Ocekuju se jos 2.

Braun, Djenka, Beron, Panter.

Lojd, Volden...

Walldorf

pre 3 godine

Par reči u vezi Pengosa,koga sam pomenuo u prethodnom postu.Taj momak je odigrao dve fantastične sezone u Žalgirisu.Zaista je bio izvanredan,zato je usledio poziv u Barsu.On je još uvek tamo,koliko znam.Možda bude tumbanja u sastavu posle odlaska Pešića i dolaska Šarasa,pa Pengos "ispadne iz voza".Razlog da pišem ovo je sledeći.Pengos iz Žalgirisa i isti taj igrač iz Barse,nisu za poredjenje.Očito mu Pešićeva način rada i filozofija igre nisu odgovarali.Možda je i pritisak koji dolazi automatski, kada zadužite Barsin dres,učinio svoje.Momak ima 27.godina,pa je pred njim sezona koja će ga konačno izbaciti u sam vrh evropske košarke,ili će opet stagnirati kao u Barsi.Mislim da je za nas mnogo bolja varijanta da obratimo pažnju na neke igrače koji su na izlaznim vratima Olimpijakosa.Ima tamo dosta toga zanimljivog...Sportski pozdrav!

deki 27

pre 3 godine

Umesto prepucavanja razmislite malo o ulozi menadzera u celoj prici. Da li je realno da menadzer utice na igraca da igra ako treba i za manje pare ali bolje takmicenje-jeste ,realno je .I nije covek nista platio iz dzepa, to je igra reci, radi se o tome da mu duguju 3 plate i da nije pristao na smanjenje iste. Isto kao Stefan Jankovic, iskoristio mogucnost u ugovoru da moze da ga prekine ako kasne plate, kada ste vi grobari onako likovali ne shvatajuci da vas je, tacnije Ostoju ,Covic preveo zedne preko vode.Tako se to radi kad zelis da se oslobodis igraca

Lopta je okrugla

pre 3 godine

Ovo je stil koji je koristio Dule Vujošević. Kada uzme igrača iz Zvezde kaže kako je došao da igra za manje pare zbog EL. Grobari verovali u to zašto ne bi i sada u ovo. Naravno da je istina negde između jer i tada Partizan, a sada Zvezda daju makar istu platu kakvu je igrač imao u prethodnom klubu. Ovo za plaćeno obeštećenje je delimično tavno. Volden je dzentlmenski pristao da oprosti dug koji je nastao i da ga puste. Mogao je ići na BAT da je sacekao još koji dan, ali je izgleda veoma korektan momak i sportista jer malo ko bi tako nešto učinio. Uglavnom prilika da se pokaze u EL i ode dalje. Uostalom koliko je takvih igrača ranije prodefilovalo kroz Partizan, a sada kroz Zvezdu.

SrbEUin

pre 3 godine

(Walldorf, 2. jul 2020 23:43)
Sharas je Pangosa doveo u Žalgiris, i praktično ga promovisao u EL igrača. Verujem da odlično zna njegove mogućnosti i kako da ga najbolje iskoristi, pa ako ga ne zadrži, to može samo da znači da nije za Barcu i najbolje EL ekipe.

mohikanac

pre 3 godine

@SrbEUin

Ne postavlja se pitanje Šaras=Pengos, promiče ti suština.

Nik Kalates i Toma Ertel su klasični plejmejkeri kao i Pengos, ne mogu na poziciju 2 tj bek nijedan od njih. Plus Kori Higins i Kjurik koji već drže ta mesta. Možda samo možda, Ertel neko vreme nekad može na 2 ali to su privremena rešenja sad za sad.

Jedan mora iz kluba ili bi trebalo. A koliko god gotivio neko Pengosa realnost je sledeća da su Kalates i Ertel neuporedivo bolji igrači smešno je i razmišljati o tome.

Walldorf

pre 3 godine

@dzoni Mislio sam da je opštepoznato da je Pengos imao tu nevolju sa ligamentima,pa nisam to potencirao.Nama treba plej #1. i to mora biti,kako sam već pisao,ekstra kvalitet.Igrač koji je u stanju igrati 25-30.minuta po utakmici,kada je potrebno.Pengos,upravo zbog toga ne bi trebao da nam bude u fokusu.Prošle sezone smo imali garancije za Brauna,koji je takodje izlazio iz povrede i dugog neigranja.I kako se cela priča završila?Neslavno,rekao bih.Sada,ponoviti takvu grešku na najosetljivijem mestu je nedopustivo.Zato kažem,treba se informisati o nekim momcima koji ispadaju iz konkurencije u Olimpijakosu.Pročitaj nešto o tome.Pozdrav.

obavešteni

pre 3 godine

Koliko vi nemate struku pa to je za neverovati. Nadjite jednog stranca sami klosari...
(ej bre, 02. jul 2020 20:18) Ej Vi pričate o skautingu i otimanju? Vi? Da ne nabrajamo i podsećamo... MOmak je sam, sam platio da ode! toliko o tome! Bolje da se zapitas zasto su BAT digli Reding, Muta, Canak, tandem iz Dinamika...