Sreda, 01.07.2020.

17:50

Gotovo – Džordan Lojd je zvanično Zvezdin VIDEO

Crvena zvezda ozvaničila je drugo pojačanje za sezonu 2020/2021. Novi igrač crveno-belih biće Džordan Lojd, dosadašnji bek Valensije.

Izvor: SS

Gotovo – Džordan Lojd je zvanièno Zvezdin VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Millennium

pre 3 godine

Trenutno smo miljenici. Igramo El i logično je da će nama da se daje više novca. Doduše, mi smo nešto i zaradili u zadnjih nekoliko godina. Nešto od takmičenja, karata, prodaje igrača, ali uglavnom iz bankomata uzimamo. Država nas pomaže. E sad, u čemu je razlika između vas i nas? Zato što ste isto i vi ovo radili, zato što sem Kupa ništa niste osvojili godinama a i dalje se pare sipaju u vas, zato što ste gurani od strane države, ali i dalje verujete u bajke o kikirikiju, časovima ljubavi i floskuli košarka to je Partizan.

Lesser watch

pre 3 godine

rty,
Koji bre Tadić, kakva loža? Koliko puta je bio? Jel to taj za vreme čije vladavine ste dobili Gasprom a nama oduzimali stadion? Pa u vašoj loži je i to u dresovima ama baš na svakoj utakmici bio sam politički vrh države. Vlahović, Drakulić, Šutanovac. Da ne pričamo o Đilasu, Vesiću, Čoviću, Jeremiću, braći Petrović. Našli ste da se vadite na tog Tadića kojeg sport interesuje kao lanjski sneg. Čovek je video da drugi državnici u cilju sopstvene promocije dolaze da se slikaju na utakmicama evro lige pa zašto ne bi i on. Pa i tada i uvek ste imali mnogo veću pomoć države i uvek ste sve pare spiskali, ništa niste osvojili i uvek ste opet i opet dobijali. I uvek ćete. To znamo i vi i mi i ne vidim razloga da stalno nešto izjednačavate kao onaj manijak sa Igokejom i slične nebuloze.

domagoj domagojcic

pre 3 godine

Anonimac iz NBA i NCAA, a kod nas ce biti superstar

Posle neko kaze, mi smo kosarkaska nacija. Mozda, ali 3 na 3
(pera pavic, 1. jul 2020 19:28) #

Za tvoje Hrvate smo mnogo vise od kosarkaske nacije.Uz Litvance,najkosarkaskija smo nacija Evrope,a posle SAD na svetu.Leci se.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

kakav crni f4..daleko smo od toga..otišlo nam je 6 igrača nosioca igre. i Bili je bolji od Lojda.. puno tu teba dobrih igrača da bi se napao f8 a ne f4..kakav f4 sa Nnokom i Lojdom, budimo realni ...

rty

pre 3 godine

@Djuma

Zlih demokrata? Mislis na one demokrate tipa Tadic? Predsednik koji gleda svaku utakmicu iz loze? 15 drzavnih sponzora u tom momentu dres je izgledao nesto slicno danasnjem partizanu kao da je F1 a ne kosarkaski klub. Daj nemojte bar srati i jos verovati u smece koje pisete. Jedini ste klub u Evropi koji je igracu dao blanko ugovor a igrac upisao sedmocifrenu cifru jer nije hteo kod vas kad ono odgovor nema problema! JEDINI U EVROPI! I posle pricati o vlasti i ostalim glupostima. U to vreme ugovor koji je dobio Pekovic nije imao ni jedan igrac njegovih godina van NBA. Toliko o zlim demokratama. Ovaj trenutni predsednik da je u lozi Zvezde od vas se ne bi moglo na ulicu izaci ali dobro brzo se zaborave takve stvari kad ti nisu u korist.

primorska

pre 3 godine

Gist jos uvek nije napustio Zvezdu. Nije lud da ide, kada ima zagarantovano 550 000. Otisli su Dzenkinis, oba Browna, Peperoglu, ostali su jos uvek na platnom spisku ! Pangos ako dodje, pa on je skuplji i od Nedovica. Zna se da su plate u Barsi pa mozda najvece u Evropi ... zato i imaju 40 miliona budget. A Zvezda prema onome sto dovodi sigurno ima vise od 9 miliona !

Malo grobarce u suzama

pre 3 godine

trosi se kao na pijanoj ruskoj jahti,posle Obradovica od 650k +obestecenje sad i ovaj sto je odbio 800k od Valensije ,jos Pangosa da dovedu za milion pa napred u sezonu bez publike,te ce na prolece legija stranaca da se raspadne pod parolom kupujmo domace,puno prostora sigurno za Simanica i Ristica ,al u Zelezniku...
(evo banke, 01. jul 2020 18:57)

A onda cemo da dovedemo Rebica za 3 miliona i Kalinica za 12 miliona mesecno...moze??
Sacuvaj me Boze grobarske logike i matematike.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Slajmara, nikada niko iz Zvezde nije rekoa da nasi igraci igraju za 100-150k. To su nesto pomesao sa ovim vasima koji igraju za stipendije, sarmice, semenke, kikiriki...kod nas je Stratos igrao za 250k, Gist 500, LB za 350, Beron za 250...to se zna vrlo dobro...tako da je normalno da smo ustedeli na njihovim platama..i normalno je da budzet u skladu sa zahtevima EL.

Slajmara

pre 3 godine

Primorska, i za tebe obavestenje da su Zvezdu do sad napustila 6 igraca. LB, Dzenkins, Gist, Stratos, Panter i najverovatnije Beron. Za sad smo doveli dva igraca. Zar si mislio da necemo nikog dovesti a ustedeli smo na platama za cak 6 igraca?
(Gossa placa Zeljko, 01. jul 2020 19:52)

Sta ste ustedeli kad oni svi po vasim pricama igraju za 100-150000 ustedeli ste maksimalno 600-700000 ovaj Lojd tesko da je ispod 400-500000 znaci imate jos za Avodzobija :)

Fenomen

pre 3 godine

Ovi iz komšiluka samo kukaju koliko para Zvezda troši...pa trošimo naše pare, može nam se. A gde su vaše pare...e to pitajte Danilovića i Vujoševića...oni su vas ukanalili na duge staze.

Walldorf

pre 3 godine

Dobro odradjen posao.Igrač izvanrednih predispozicija,koji je tek nagovestio svoje mogućnosti.Zatrpao je Pao i Barsu u EL,na gostujućim terenima,dok je ostale utakmice bio,recimo,vrlo dobar.Definitivno je da kod Saleta tako nece moci,čega je svestan i Lojd.Pred njim je ozbiljan rad i promena filozofije igre.Ako Lojd to prihvati i postane deo TIMA,pred njim je unapredjenje igre,što će ga naciniti izuzetno vrednim igračem.Imam utisak da je očekivao nastavak NBA karijere,nakon dvanaest odigranih utakmica u TR.Deset meseci,koje je proveo u Valensiji,kao i tamošnja filozofija igre,očito ga nisu nacinile srecnim.Zato je prihvatio poziv Zvezde,mnogo ozbiljniji rad uz nadu da će odmah nakon Zvezde,nazad u NBA.Radi se,pre svega,o izuzetno inteligentnom momku.Uz to,Bog mu je podario predispozicije kakve se samo mogu poželeti,za mesto u timu,koje će pokrivati.Jednostavno receno,izvanredan igrač u oba smera.Od njega možemo očekivati mnogo poena,asistencija i skokova,jer je pokazao da sve to moze i ume.Svako će sada reći,na redu su plejmejkeri.No,ja bih želeo jednog igrača,ne mnogo poznatog,na poziciji tri,koji može jos i dosta toga drugog.Inicijali su mu T.T.Sve u svemu,zadovoljan sam današnjim poslom.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Ljudožderač!

pre 3 godine

Kratko objašnjenje:
Apsurdno je upoređivati igrački kadar ove završene i sledeće sezone kada je razlika u treneru nemerljiva u korist Saše Obradovića!
Plus što stižu igrači u punoj snazi a sa evroligaškim iskustvom!
Biće to iznenađujuće dobro!

Kralj

pre 3 godine

Odlican igrac, ali nedostaje tu jos par pozicija. I prosle god se napadao f4 pa smo videli. Partizan je zadrzao ekipu, doveo odlicnog igraca i uz jednog, dvojicu moze da bude i,jednacen sa zvezdom. Strucnjaci po sajtovima samo gledaju igrace, a zaboravljaju kakve je probleme zvezda imala sa igrom, organizacijom napada i td. Partiza je kompaktan i bice vrhunski tim koji se nadovezuje na proslu sezonu.
(Vukk, 01. jul 2020 19:02)

Partizanu tek sleduju odlasci glavnih igraca nakon odlaska Trinkijerija, sigurno 5,6 glavnih igraca odlazi...od ekipe ce vam verovatno ostati Novica, Birca, Trifunovic, mozda eventualno Zagorac i to je to.Kodi Mekintajer dosao, vratice se s pozajmica Nikolic, Stefan Jankovic i Tanaskovic, ostalo ce se popuniti. Mozli,Pejdz i Jaramaz vec imaju ponude drugih klubova, ostanak u Partizanu uslovljavaju velikim povecanjem plate, tako da...

bapete bap

pre 3 godine

Ok, navijam za Partizan pa verovatno gledam nekim drugim ocima. Nije mi jasna ovolika euforija zvezdinih navijaca. Otisao Braun, dolazi Volden, po meni minus u kvalitetu, Lojd umesto Berona, minus, ovaj kamerunac (nisam ga gledao) je vjerovatno plus u odnosu na Gista. Trebate jos naci zamene za Pantera, Peperoglua... jos od ranije boljka drugog pleja.
Partizan je sa Mekintajerom dobio otprilike isti kvalitet ili mali minus u odnosu na Voldena.Sve zavisi od novog trenera i da ne bude neplaniranih odlazaka. U tom slučaju Partizan opet prvi, a vi najavljujte F4 kao i prosle godine.
(Pera kojot, 1. jul 2020 19:34)

Volden ne dolazi kao zamena Braunu, vec ce decko biti drugi plej, kao bekap opcija. S prvom vedetom se jos pregovara, nadam se da ce se uskoro ozvaniciti. Ali po svemu sudeci, bice ozbiljno EL ime, daj Boze Pangos, kako neki govore.
Sto se tice Lojda, bolji je od Berona, tako da je i to korak napred. Na njih ide jos jedno bekovsko ime, tako su time pozicije 1-2 resene.
Nakon toga bice mislim jos neko na 4-5 i to je to sto se tice stranaca. Iz fmp-a, verovatno tri imena. Radanov, Rit, Uskokovic. To je sve, rekao bih.

Slajmara

pre 3 godine

Napada se F4. Pakao kakva je ovo već ekipa, a biće još jači.
(Šruder protiv Šredera, 01. jul 2020 17:55)

To ko onomad sa Sofom i ostalom bratijom...

Admiral

pre 3 godine

Najbitnija stvar svame ekipe je trener. Mogu se dovesti i mega zvezde pa da ne bude nista. Pogledajte jednog Mozlija koji je gulio veci deo karijere u Italijanskoj 2 ligi a u Partizanu eksplodirao. Sve zavisi da trener prepozna koja uloga igracu najvise odgovara. Zvezda je sada dovela dobrog trenera, ima para za igrace i mozda i urade nesto. Partizan je ostao bez trenera i sa manje para za igrace, tako da ne verujem da ce ponoviti sezonu, videcemo

Ovca

pre 3 godine

Još Pangos, Nedović, Kalinić i Volden. Za 20 Miliona budžeta, slaba ekipa napravljena... Bilo je bokjih igrača, ne kažem jeftinijih, ali očekivao sam bar umesto Nedovića nekog boljeg, koji nije staklen...

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Greše svi koji porede prošlogodišnje i novopridošle igrače. Otišlo je 6-7 igrača, potpuno novi trener i u skladu sa tim se pakuje nova priča. Lojda ne treba gledati kao zamenu za Pantera ili Berona, niti Noka za Gista, Voldena za Brauna itd. Niđe veze.

Saša pravi drugačiju strukturu tima koja nema veze ni sa Tomićem niti Šakotom. Biće to jedna mlađa, atletski moćnija, skočnija, tvrda tranzicijska ekipa. Praktično počinje neka nova era, kao sa Dejom 14/15.

Nebojsa

pre 3 godine

Doveli su dobrog centra, dobrog beka sutera, i jos plejmekera za ostalo me ne interesuje. Te tri pozicije moraju biti pokrivene sa dobrim i kvalitetnim igracima.

Vukk

pre 3 godine

Odlican igrac, ali nedostaje tu jos par pozicija. I prosle god se napadao f4 pa smo videli. Partizan je zadrzao ekipu, doveo odlicnog igraca i uz jednog, dvojicu moze da bude i,jednacen sa zvezdom. Strucnjaci po sajtovima samo gledaju igrace, a zaboravljaju kakve je probleme zvezda imala sa igrom, organizacijom napada i td. Partiza je kompaktan i bice vrhunski tim koji se nadovezuje na proslu sezonu.

Bojša

pre 3 godine

Odlican igrac. Ako obradovic slozi kockice,bice ovo odlican tim. Nadam se da je Nnoko takodje dobro pojacanje. Mislim da ce ovo biti top sezona za sve navijace Zvezde. Uzivajmo,jedva cekam da pocne!

NY

pre 3 godine

trosi se kao na pijanoj ruskoj jahti,posle Obradovica od 650k +obestecenje sad i ovaj sto je odbio 800k od Valensije ,jos Pangosa da dovedu za milion pa napred u sezonu bez publike,te ce na prolece legija stranaca da se raspadne pod parolom kupujmo domace,puno prostora sigurno za Simanica i Ristica ,al u Zelezniku...
(evo banke, 01. jul 2020 18:57

Ma dovešćemo i Lebrona za 200 miliona za par meseci, Adetokumboa, Dončića itd jer nam se može. Javili ti iz Zvezde ko koliko dobija

Djuma

pre 3 godine

Miljenici vlasti već godinama dovode igrače iz najboljih evropskih ekipa.
A Partizan kao pastorče ove vlasti dovodi igrače iz druge italijanske lige i prosečnih Aba ligaša.
Čak i za vreme zlih demokrata koji su ih ugnjetavali oni su imali projekte Evropska Zvezda.
Ali Partizan je sa Aljošom Mitrovićem, Banetom Đekićem i ostalim anonimusima koji su igrali za stipendiju bio na jednu loptu od finala EL, dok Čovićev klub sa preskupim strancima iz PAO-a, Olimpijakosa, Valensije, Uniksa, Reala i ostalih timova EL ne može da uđe ni u top 8.
E to je razlika, ma ko god bio na vlasti Partizan je brend svetske košarke, dok su oni samo mali klub iz predgrađa, miljenici svake vlasti sa neograničenim budžetom za top 9 EL.

Pera kojot

pre 3 godine

Ok, navijam za Partizan pa verovatno gledam nekim drugim ocima. Nije mi jasna ovolika euforija zvezdinih navijaca. Otisao Braun, dolazi Volden, po meni minus u kvalitetu, Lojd umesto Berona, minus, ovaj kamerunac (nisam ga gledao) je vjerovatno plus u odnosu na Gista. Trebate jos naci zamene za Pantera, Peperoglua... jos od ranije boljka drugog pleja.
Partizan je sa Mekintajerom dobio otprilike isti kvalitet ili mali minus u odnosu na Voldena.Sve zavisi od novog trenera i da ne bude neplaniranih odlazaka. U tom slučaju Partizan opet prvi, a vi najavljujte F4 kao i prosle godine.

pedja

pre 3 godine

Kako se kupuju igraci kad imas novce a ne i znanje. Zove se jordan, moze. Prezime neko košarkaško, tipa braun, daj 2 komada. Zovu ga malo sek, teraj ga ovamo. Sve sami promasaji za velike pare.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Primorska, i za tebe obavestenje da su Zvezdu do sad napustila 6 igraca. LB, Dzenkins, Gist, Stratos, Panter i najverovatnije Beron. Za sad smo doveli dva igraca. Zar si mislio da necemo nikog dovesti a ustedeli smo na platama za cak 6 igraca?

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Gomez, odakle pare? Stvarno pitas? Pa jel ti ne znas da su Zvezdu napustili Panter, Dzenkins, Gist, Lorenco, Stratos i najverovatnije Beron. To je 6 igraca manje na platnom spisku kojima klub vise ne placa plate. Dovedena su za sada dva igraca. Pa ti saberi 6 igraca koji su otisli i dva dovedena i niihove plate i eto ti razlika da se ne pitas odakle pare.

primorska

pre 3 godine

Ovaj nece bez 700k nece da igra. Ali kako je budget Zvezde veci nego prosle godine, ima se moze se. Drzava vrsi recesiju u sport samo preko KK Partizan, koji nakon Mekentajera nece dovesti vise od 1 novog igraca, eventualno 2 ako ode Gordic !

Gral skills

pre 3 godine

E ovo je vec dobar igrac !!!
Dobro dosao u najveci Srpski klub !!!
(Slobodan, 01. jul 2020 18:59)

Najveći klub možda neke izmišljene države. Srpski najveći nije, i to nije stvar mišljenja, već hladna, bolna činjenica.
Odlično je pojačanje ovaj Lojd. Zvezda definitivno ima jedan od najjačih budžeta u EL, i koristi to na najbolji način. Samo provereni iskusni evropski igrači. Sasa je vaše vreme, dok je vlast kakva je.

Istina leči...

pre 3 godine

Trosimo pare koje i nemamo, nemilice. Da stvar bude jos ludja, ne znamo uopste dal ce ta pojacanja uopste imati prilike da igraju sledecu sezonu. Ne bih se ja toliko zaletao, na due staze, moze nas to skupo kostati...

mihajlo

pre 3 godine

bili je izrastao u jednog od najboljih sutera evrope i nece biti lako zameniti ga. mislim da lojd ima potencijal da bude izuzetno bitan u ekipi a to sto se pojacanja dovode ovako rano znaci da su prvi pikovi za pozicije na koje dolaze. u kasnijem delu prelaznog roka ima dosta improvizacija, moze i tad dosta dobro da se prodje ali koga sad dovedes znaci da bas njega zelis u ekipi.

Admiral

pre 3 godine

@ Napada se F4. Pakao kakva je ovo već ekipa, a biće još jači.
(Šruder protiv Šredera, 01. jul 2020 17:55)

Napadate vi F4 svake godine pa na kraju bude grcevita borba za 9-13 mesto. Ne letite previse.

a šta?

pre 3 godine

Ovaj nece bez 700k nece da igra. Ali kako je budget Zvezde veci nego prosle godine, ima se moze se. Drzava vrsi recesiju u sport samo preko KK Partizan, koji nakon Mekentajera nece dovesti vise od 1 novog igraca, eventualno 2 ako ode Gordic !
(primorska, 01. jul 2020 19:43)

Ti verovatno znaš koliko ko dobija. Rekli ti u školskom dvorištu. Tvoj klub ima dva državna preduzeća kao sponzore a ostatak nula. Ne misliš da če NS plakat, Belmedic, Tesla i slični da grunu lovu. Telekom koliko daje tvom klubu daje i Zvezdi. A koliko daje NIS?

coldplayer

pre 3 godine

@aleksandra
Razmena svakako nije,ali da li ce otici Beron u Valensiju je druga stvar. Ovi sto su smejali ovih dana vesti da ne dolazi sada mogu da pocnu da kukaju!!!

Ikac Jagodinac

pre 3 godine

Da je Zvezda privatni klub, pa i da razumem ovo rasipanje novca. Ali ovo bahaćenje, a rupa si bez dna...to nikako da shvatim. Mada, možda i grešim...možda je privatni klub sa novcem svih građana Srbije???

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Одлично појачање.Идеална замјена за Пантера.Мање више исти профил играча.Са нешто бољим процентима шута,за 3 п нарочито.Послије његових сјајних игара недавно била је бојазан да ће нам неко покварити посао али очигледно да смо се заштитили неким предуговором.Следећи на реду Пангос...

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Bravo. Pravimo brutalnu ekipu od stranaca u najboljim godinama koji su atlete i igraju u oba pravca i u odbrani i u napadu. Zna Sale odlicno sta radi i koje igrace zeli. Sledeci je Volden i mozda Nedovic. Ocekujem jos jednu stranu cetvorku i mozda jos dva domaca igraca i mi imamo vrhunski tim. Videcemo kako ce to izgledati na parketu.

evo banke

pre 3 godine

trosi se kao na pijanoj ruskoj jahti,posle Obradovica od 650k +obestecenje sad i ovaj sto je odbio 800k od Valensije ,jos Pangosa da dovedu za milion pa napred u sezonu bez publike,te ce na prolece legija stranaca da se raspadne pod parolom kupujmo domace,puno prostora sigurno za Simanica i Ristica ,al u Zelezniku...

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Одлично појачање.Идеална замјена за Пантера.Мање више исти профил играча.Са нешто бољим процентима шута,за 3 п нарочито.Послије његових сјајних игара недавно била је бојазан да ће нам неко покварити посао али очигледно да смо се заштитили неким предуговором.Следећи на реду Пангос...

Nebojsa

pre 3 godine

Doveli su dobrog centra, dobrog beka sutera, i jos plejmekera za ostalo me ne interesuje. Te tri pozicije moraju biti pokrivene sa dobrim i kvalitetnim igracima.

Bojša

pre 3 godine

Odlican igrac. Ako obradovic slozi kockice,bice ovo odlican tim. Nadam se da je Nnoko takodje dobro pojacanje. Mislim da ce ovo biti top sezona za sve navijace Zvezde. Uzivajmo,jedva cekam da pocne!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Gomez, odakle pare? Stvarno pitas? Pa jel ti ne znas da su Zvezdu napustili Panter, Dzenkins, Gist, Lorenco, Stratos i najverovatnije Beron. To je 6 igraca manje na platnom spisku kojima klub vise ne placa plate. Dovedena su za sada dva igraca. Pa ti saberi 6 igraca koji su otisli i dva dovedena i niihove plate i eto ti razlika da se ne pitas odakle pare.

Malo grobarce u suzama

pre 3 godine

trosi se kao na pijanoj ruskoj jahti,posle Obradovica od 650k +obestecenje sad i ovaj sto je odbio 800k od Valensije ,jos Pangosa da dovedu za milion pa napred u sezonu bez publike,te ce na prolece legija stranaca da se raspadne pod parolom kupujmo domace,puno prostora sigurno za Simanica i Ristica ,al u Zelezniku...
(evo banke, 01. jul 2020 18:57)

A onda cemo da dovedemo Rebica za 3 miliona i Kalinica za 12 miliona mesecno...moze??
Sacuvaj me Boze grobarske logike i matematike.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Bravo. Pravimo brutalnu ekipu od stranaca u najboljim godinama koji su atlete i igraju u oba pravca i u odbrani i u napadu. Zna Sale odlicno sta radi i koje igrace zeli. Sledeci je Volden i mozda Nedovic. Ocekujem jos jednu stranu cetvorku i mozda jos dva domaca igraca i mi imamo vrhunski tim. Videcemo kako ce to izgledati na parketu.

a šta?

pre 3 godine

Ovaj nece bez 700k nece da igra. Ali kako je budget Zvezde veci nego prosle godine, ima se moze se. Drzava vrsi recesiju u sport samo preko KK Partizan, koji nakon Mekentajera nece dovesti vise od 1 novog igraca, eventualno 2 ako ode Gordic !
(primorska, 01. jul 2020 19:43)

Ti verovatno znaš koliko ko dobija. Rekli ti u školskom dvorištu. Tvoj klub ima dva državna preduzeća kao sponzore a ostatak nula. Ne misliš da če NS plakat, Belmedic, Tesla i slični da grunu lovu. Telekom koliko daje tvom klubu daje i Zvezdi. A koliko daje NIS?

rty

pre 3 godine

@Djuma

Zlih demokrata? Mislis na one demokrate tipa Tadic? Predsednik koji gleda svaku utakmicu iz loze? 15 drzavnih sponzora u tom momentu dres je izgledao nesto slicno danasnjem partizanu kao da je F1 a ne kosarkaski klub. Daj nemojte bar srati i jos verovati u smece koje pisete. Jedini ste klub u Evropi koji je igracu dao blanko ugovor a igrac upisao sedmocifrenu cifru jer nije hteo kod vas kad ono odgovor nema problema! JEDINI U EVROPI! I posle pricati o vlasti i ostalim glupostima. U to vreme ugovor koji je dobio Pekovic nije imao ni jedan igrac njegovih godina van NBA. Toliko o zlim demokratama. Ovaj trenutni predsednik da je u lozi Zvezde od vas se ne bi moglo na ulicu izaci ali dobro brzo se zaborave takve stvari kad ti nisu u korist.

NY

pre 3 godine

trosi se kao na pijanoj ruskoj jahti,posle Obradovica od 650k +obestecenje sad i ovaj sto je odbio 800k od Valensije ,jos Pangosa da dovedu za milion pa napred u sezonu bez publike,te ce na prolece legija stranaca da se raspadne pod parolom kupujmo domace,puno prostora sigurno za Simanica i Ristica ,al u Zelezniku...
(evo banke, 01. jul 2020 18:57

Ma dovešćemo i Lebrona za 200 miliona za par meseci, Adetokumboa, Dončića itd jer nam se može. Javili ti iz Zvezde ko koliko dobija

Ljudožderač!

pre 3 godine

Kratko objašnjenje:
Apsurdno je upoređivati igrački kadar ove završene i sledeće sezone kada je razlika u treneru nemerljiva u korist Saše Obradovića!
Plus što stižu igrači u punoj snazi a sa evroligaškim iskustvom!
Biće to iznenađujuće dobro!

Fenomen

pre 3 godine

Ovi iz komšiluka samo kukaju koliko para Zvezda troši...pa trošimo naše pare, može nam se. A gde su vaše pare...e to pitajte Danilovića i Vujoševića...oni su vas ukanalili na duge staze.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Greše svi koji porede prošlogodišnje i novopridošle igrače. Otišlo je 6-7 igrača, potpuno novi trener i u skladu sa tim se pakuje nova priča. Lojda ne treba gledati kao zamenu za Pantera ili Berona, niti Noka za Gista, Voldena za Brauna itd. Niđe veze.

Saša pravi drugačiju strukturu tima koja nema veze ni sa Tomićem niti Šakotom. Biće to jedna mlađa, atletski moćnija, skočnija, tvrda tranzicijska ekipa. Praktično počinje neka nova era, kao sa Dejom 14/15.

coldplayer

pre 3 godine

@aleksandra
Razmena svakako nije,ali da li ce otici Beron u Valensiju je druga stvar. Ovi sto su smejali ovih dana vesti da ne dolazi sada mogu da pocnu da kukaju!!!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Primorska, i za tebe obavestenje da su Zvezdu do sad napustila 6 igraca. LB, Dzenkins, Gist, Stratos, Panter i najverovatnije Beron. Za sad smo doveli dva igraca. Zar si mislio da necemo nikog dovesti a ustedeli smo na platama za cak 6 igraca?

Admiral

pre 3 godine

Najbitnija stvar svame ekipe je trener. Mogu se dovesti i mega zvezde pa da ne bude nista. Pogledajte jednog Mozlija koji je gulio veci deo karijere u Italijanskoj 2 ligi a u Partizanu eksplodirao. Sve zavisi da trener prepozna koja uloga igracu najvise odgovara. Zvezda je sada dovela dobrog trenera, ima para za igrace i mozda i urade nesto. Partizan je ostao bez trenera i sa manje para za igrace, tako da ne verujem da ce ponoviti sezonu, videcemo

mihajlo

pre 3 godine

bili je izrastao u jednog od najboljih sutera evrope i nece biti lako zameniti ga. mislim da lojd ima potencijal da bude izuzetno bitan u ekipi a to sto se pojacanja dovode ovako rano znaci da su prvi pikovi za pozicije na koje dolaze. u kasnijem delu prelaznog roka ima dosta improvizacija, moze i tad dosta dobro da se prodje ali koga sad dovedes znaci da bas njega zelis u ekipi.

bapete bap

pre 3 godine

Ok, navijam za Partizan pa verovatno gledam nekim drugim ocima. Nije mi jasna ovolika euforija zvezdinih navijaca. Otisao Braun, dolazi Volden, po meni minus u kvalitetu, Lojd umesto Berona, minus, ovaj kamerunac (nisam ga gledao) je vjerovatno plus u odnosu na Gista. Trebate jos naci zamene za Pantera, Peperoglua... jos od ranije boljka drugog pleja.
Partizan je sa Mekintajerom dobio otprilike isti kvalitet ili mali minus u odnosu na Voldena.Sve zavisi od novog trenera i da ne bude neplaniranih odlazaka. U tom slučaju Partizan opet prvi, a vi najavljujte F4 kao i prosle godine.
(Pera kojot, 1. jul 2020 19:34)

Volden ne dolazi kao zamena Braunu, vec ce decko biti drugi plej, kao bekap opcija. S prvom vedetom se jos pregovara, nadam se da ce se uskoro ozvaniciti. Ali po svemu sudeci, bice ozbiljno EL ime, daj Boze Pangos, kako neki govore.
Sto se tice Lojda, bolji je od Berona, tako da je i to korak napred. Na njih ide jos jedno bekovsko ime, tako su time pozicije 1-2 resene.
Nakon toga bice mislim jos neko na 4-5 i to je to sto se tice stranaca. Iz fmp-a, verovatno tri imena. Radanov, Rit, Uskokovic. To je sve, rekao bih.

Kralj

pre 3 godine

Odlican igrac, ali nedostaje tu jos par pozicija. I prosle god se napadao f4 pa smo videli. Partizan je zadrzao ekipu, doveo odlicnog igraca i uz jednog, dvojicu moze da bude i,jednacen sa zvezdom. Strucnjaci po sajtovima samo gledaju igrace, a zaboravljaju kakve je probleme zvezda imala sa igrom, organizacijom napada i td. Partiza je kompaktan i bice vrhunski tim koji se nadovezuje na proslu sezonu.
(Vukk, 01. jul 2020 19:02)

Partizanu tek sleduju odlasci glavnih igraca nakon odlaska Trinkijerija, sigurno 5,6 glavnih igraca odlazi...od ekipe ce vam verovatno ostati Novica, Birca, Trifunovic, mozda eventualno Zagorac i to je to.Kodi Mekintajer dosao, vratice se s pozajmica Nikolic, Stefan Jankovic i Tanaskovic, ostalo ce se popuniti. Mozli,Pejdz i Jaramaz vec imaju ponude drugih klubova, ostanak u Partizanu uslovljavaju velikim povecanjem plate, tako da...

domagoj domagojcic

pre 3 godine

Anonimac iz NBA i NCAA, a kod nas ce biti superstar

Posle neko kaze, mi smo kosarkaska nacija. Mozda, ali 3 na 3
(pera pavic, 1. jul 2020 19:28) #

Za tvoje Hrvate smo mnogo vise od kosarkaske nacije.Uz Litvance,najkosarkaskija smo nacija Evrope,a posle SAD na svetu.Leci se.

Walldorf

pre 3 godine

Dobro odradjen posao.Igrač izvanrednih predispozicija,koji je tek nagovestio svoje mogućnosti.Zatrpao je Pao i Barsu u EL,na gostujućim terenima,dok je ostale utakmice bio,recimo,vrlo dobar.Definitivno je da kod Saleta tako nece moci,čega je svestan i Lojd.Pred njim je ozbiljan rad i promena filozofije igre.Ako Lojd to prihvati i postane deo TIMA,pred njim je unapredjenje igre,što će ga naciniti izuzetno vrednim igračem.Imam utisak da je očekivao nastavak NBA karijere,nakon dvanaest odigranih utakmica u TR.Deset meseci,koje je proveo u Valensiji,kao i tamošnja filozofija igre,očito ga nisu nacinile srecnim.Zato je prihvatio poziv Zvezde,mnogo ozbiljniji rad uz nadu da će odmah nakon Zvezde,nazad u NBA.Radi se,pre svega,o izuzetno inteligentnom momku.Uz to,Bog mu je podario predispozicije kakve se samo mogu poželeti,za mesto u timu,koje će pokrivati.Jednostavno receno,izvanredan igrač u oba smera.Od njega možemo očekivati mnogo poena,asistencija i skokova,jer je pokazao da sve to moze i ume.Svako će sada reći,na redu su plejmejkeri.No,ja bih želeo jednog igrača,ne mnogo poznatog,na poziciji tri,koji može jos i dosta toga drugog.Inicijali su mu T.T.Sve u svemu,zadovoljan sam današnjim poslom.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Slajmara, nikada niko iz Zvezde nije rekoa da nasi igraci igraju za 100-150k. To su nesto pomesao sa ovim vasima koji igraju za stipendije, sarmice, semenke, kikiriki...kod nas je Stratos igrao za 250k, Gist 500, LB za 350, Beron za 250...to se zna vrlo dobro...tako da je normalno da smo ustedeli na njihovim platama..i normalno je da budzet u skladu sa zahtevima EL.

Millennium

pre 3 godine

Trenutno smo miljenici. Igramo El i logično je da će nama da se daje više novca. Doduše, mi smo nešto i zaradili u zadnjih nekoliko godina. Nešto od takmičenja, karata, prodaje igrača, ali uglavnom iz bankomata uzimamo. Država nas pomaže. E sad, u čemu je razlika između vas i nas? Zato što ste isto i vi ovo radili, zato što sem Kupa ništa niste osvojili godinama a i dalje se pare sipaju u vas, zato što ste gurani od strane države, ali i dalje verujete u bajke o kikirikiju, časovima ljubavi i floskuli košarka to je Partizan.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

kakav crni f4..daleko smo od toga..otišlo nam je 6 igrača nosioca igre. i Bili je bolji od Lojda.. puno tu teba dobrih igrača da bi se napao f8 a ne f4..kakav f4 sa Nnokom i Lojdom, budimo realni ...

Djuma

pre 3 godine

Miljenici vlasti već godinama dovode igrače iz najboljih evropskih ekipa.
A Partizan kao pastorče ove vlasti dovodi igrače iz druge italijanske lige i prosečnih Aba ligaša.
Čak i za vreme zlih demokrata koji su ih ugnjetavali oni su imali projekte Evropska Zvezda.
Ali Partizan je sa Aljošom Mitrovićem, Banetom Đekićem i ostalim anonimusima koji su igrali za stipendiju bio na jednu loptu od finala EL, dok Čovićev klub sa preskupim strancima iz PAO-a, Olimpijakosa, Valensije, Uniksa, Reala i ostalih timova EL ne može da uđe ni u top 8.
E to je razlika, ma ko god bio na vlasti Partizan je brend svetske košarke, dok su oni samo mali klub iz predgrađa, miljenici svake vlasti sa neograničenim budžetom za top 9 EL.

Pera kojot

pre 3 godine

Ok, navijam za Partizan pa verovatno gledam nekim drugim ocima. Nije mi jasna ovolika euforija zvezdinih navijaca. Otisao Braun, dolazi Volden, po meni minus u kvalitetu, Lojd umesto Berona, minus, ovaj kamerunac (nisam ga gledao) je vjerovatno plus u odnosu na Gista. Trebate jos naci zamene za Pantera, Peperoglua... jos od ranije boljka drugog pleja.
Partizan je sa Mekintajerom dobio otprilike isti kvalitet ili mali minus u odnosu na Voldena.Sve zavisi od novog trenera i da ne bude neplaniranih odlazaka. U tom slučaju Partizan opet prvi, a vi najavljujte F4 kao i prosle godine.

Admiral

pre 3 godine

@ Napada se F4. Pakao kakva je ovo već ekipa, a biće još jači.
(Šruder protiv Šredera, 01. jul 2020 17:55)

Napadate vi F4 svake godine pa na kraju bude grcevita borba za 9-13 mesto. Ne letite previse.

Gral skills

pre 3 godine

E ovo je vec dobar igrac !!!
Dobro dosao u najveci Srpski klub !!!
(Slobodan, 01. jul 2020 18:59)

Najveći klub možda neke izmišljene države. Srpski najveći nije, i to nije stvar mišljenja, već hladna, bolna činjenica.
Odlično je pojačanje ovaj Lojd. Zvezda definitivno ima jedan od najjačih budžeta u EL, i koristi to na najbolji način. Samo provereni iskusni evropski igrači. Sasa je vaše vreme, dok je vlast kakva je.

Slajmara

pre 3 godine

Napada se F4. Pakao kakva je ovo već ekipa, a biće još jači.
(Šruder protiv Šredera, 01. jul 2020 17:55)

To ko onomad sa Sofom i ostalom bratijom...

primorska

pre 3 godine

Ovaj nece bez 700k nece da igra. Ali kako je budget Zvezde veci nego prosle godine, ima se moze se. Drzava vrsi recesiju u sport samo preko KK Partizan, koji nakon Mekentajera nece dovesti vise od 1 novog igraca, eventualno 2 ako ode Gordic !

Ikac Jagodinac

pre 3 godine

Da je Zvezda privatni klub, pa i da razumem ovo rasipanje novca. Ali ovo bahaćenje, a rupa si bez dna...to nikako da shvatim. Mada, možda i grešim...možda je privatni klub sa novcem svih građana Srbije???

Istina leči...

pre 3 godine

Trosimo pare koje i nemamo, nemilice. Da stvar bude jos ludja, ne znamo uopste dal ce ta pojacanja uopste imati prilike da igraju sledecu sezonu. Ne bih se ja toliko zaletao, na due staze, moze nas to skupo kostati...

evo banke

pre 3 godine

trosi se kao na pijanoj ruskoj jahti,posle Obradovica od 650k +obestecenje sad i ovaj sto je odbio 800k od Valensije ,jos Pangosa da dovedu za milion pa napred u sezonu bez publike,te ce na prolece legija stranaca da se raspadne pod parolom kupujmo domace,puno prostora sigurno za Simanica i Ristica ,al u Zelezniku...

primorska

pre 3 godine

Gist jos uvek nije napustio Zvezdu. Nije lud da ide, kada ima zagarantovano 550 000. Otisli su Dzenkinis, oba Browna, Peperoglu, ostali su jos uvek na platnom spisku ! Pangos ako dodje, pa on je skuplji i od Nedovica. Zna se da su plate u Barsi pa mozda najvece u Evropi ... zato i imaju 40 miliona budget. A Zvezda prema onome sto dovodi sigurno ima vise od 9 miliona !

Slajmara

pre 3 godine

Primorska, i za tebe obavestenje da su Zvezdu do sad napustila 6 igraca. LB, Dzenkins, Gist, Stratos, Panter i najverovatnije Beron. Za sad smo doveli dva igraca. Zar si mislio da necemo nikog dovesti a ustedeli smo na platama za cak 6 igraca?
(Gossa placa Zeljko, 01. jul 2020 19:52)

Sta ste ustedeli kad oni svi po vasim pricama igraju za 100-150000 ustedeli ste maksimalno 600-700000 ovaj Lojd tesko da je ispod 400-500000 znaci imate jos za Avodzobija :)

Ovca

pre 3 godine

Još Pangos, Nedović, Kalinić i Volden. Za 20 Miliona budžeta, slaba ekipa napravljena... Bilo je bokjih igrača, ne kažem jeftinijih, ali očekivao sam bar umesto Nedovića nekog boljeg, koji nije staklen...

Vukk

pre 3 godine

Odlican igrac, ali nedostaje tu jos par pozicija. I prosle god se napadao f4 pa smo videli. Partizan je zadrzao ekipu, doveo odlicnog igraca i uz jednog, dvojicu moze da bude i,jednacen sa zvezdom. Strucnjaci po sajtovima samo gledaju igrace, a zaboravljaju kakve je probleme zvezda imala sa igrom, organizacijom napada i td. Partiza je kompaktan i bice vrhunski tim koji se nadovezuje na proslu sezonu.

Lesser watch

pre 3 godine

rty,
Koji bre Tadić, kakva loža? Koliko puta je bio? Jel to taj za vreme čije vladavine ste dobili Gasprom a nama oduzimali stadion? Pa u vašoj loži je i to u dresovima ama baš na svakoj utakmici bio sam politički vrh države. Vlahović, Drakulić, Šutanovac. Da ne pričamo o Đilasu, Vesiću, Čoviću, Jeremiću, braći Petrović. Našli ste da se vadite na tog Tadića kojeg sport interesuje kao lanjski sneg. Čovek je video da drugi državnici u cilju sopstvene promocije dolaze da se slikaju na utakmicama evro lige pa zašto ne bi i on. Pa i tada i uvek ste imali mnogo veću pomoć države i uvek ste sve pare spiskali, ništa niste osvojili i uvek ste opet i opet dobijali. I uvek ćete. To znamo i vi i mi i ne vidim razloga da stalno nešto izjednačavate kao onaj manijak sa Igokejom i slične nebuloze.

pedja

pre 3 godine

Kako se kupuju igraci kad imas novce a ne i znanje. Zove se jordan, moze. Prezime neko košarkaško, tipa braun, daj 2 komada. Zovu ga malo sek, teraj ga ovamo. Sve sami promasaji za velike pare.

Djuma

pre 3 godine

Miljenici vlasti već godinama dovode igrače iz najboljih evropskih ekipa.
A Partizan kao pastorče ove vlasti dovodi igrače iz druge italijanske lige i prosečnih Aba ligaša.
Čak i za vreme zlih demokrata koji su ih ugnjetavali oni su imali projekte Evropska Zvezda.
Ali Partizan je sa Aljošom Mitrovićem, Banetom Đekićem i ostalim anonimusima koji su igrali za stipendiju bio na jednu loptu od finala EL, dok Čovićev klub sa preskupim strancima iz PAO-a, Olimpijakosa, Valensije, Uniksa, Reala i ostalih timova EL ne može da uđe ni u top 8.
E to je razlika, ma ko god bio na vlasti Partizan je brend svetske košarke, dok su oni samo mali klub iz predgrađa, miljenici svake vlasti sa neograničenim budžetom za top 9 EL.

Pera kojot

pre 3 godine

Ok, navijam za Partizan pa verovatno gledam nekim drugim ocima. Nije mi jasna ovolika euforija zvezdinih navijaca. Otisao Braun, dolazi Volden, po meni minus u kvalitetu, Lojd umesto Berona, minus, ovaj kamerunac (nisam ga gledao) je vjerovatno plus u odnosu na Gista. Trebate jos naci zamene za Pantera, Peperoglua... jos od ranije boljka drugog pleja.
Partizan je sa Mekintajerom dobio otprilike isti kvalitet ili mali minus u odnosu na Voldena.Sve zavisi od novog trenera i da ne bude neplaniranih odlazaka. U tom slučaju Partizan opet prvi, a vi najavljujte F4 kao i prosle godine.

primorska

pre 3 godine

Ovaj nece bez 700k nece da igra. Ali kako je budget Zvezde veci nego prosle godine, ima se moze se. Drzava vrsi recesiju u sport samo preko KK Partizan, koji nakon Mekentajera nece dovesti vise od 1 novog igraca, eventualno 2 ako ode Gordic !

Gral skills

pre 3 godine

E ovo je vec dobar igrac !!!
Dobro dosao u najveci Srpski klub !!!
(Slobodan, 01. jul 2020 18:59)

Najveći klub možda neke izmišljene države. Srpski najveći nije, i to nije stvar mišljenja, već hladna, bolna činjenica.
Odlično je pojačanje ovaj Lojd. Zvezda definitivno ima jedan od najjačih budžeta u EL, i koristi to na najbolji način. Samo provereni iskusni evropski igrači. Sasa je vaše vreme, dok je vlast kakva je.

Slajmara

pre 3 godine

Primorska, i za tebe obavestenje da su Zvezdu do sad napustila 6 igraca. LB, Dzenkins, Gist, Stratos, Panter i najverovatnije Beron. Za sad smo doveli dva igraca. Zar si mislio da necemo nikog dovesti a ustedeli smo na platama za cak 6 igraca?
(Gossa placa Zeljko, 01. jul 2020 19:52)

Sta ste ustedeli kad oni svi po vasim pricama igraju za 100-150000 ustedeli ste maksimalno 600-700000 ovaj Lojd tesko da je ispod 400-500000 znaci imate jos za Avodzobija :)

pedja

pre 3 godine

Kako se kupuju igraci kad imas novce a ne i znanje. Zove se jordan, moze. Prezime neko košarkaško, tipa braun, daj 2 komada. Zovu ga malo sek, teraj ga ovamo. Sve sami promasaji za velike pare.

evo banke

pre 3 godine

trosi se kao na pijanoj ruskoj jahti,posle Obradovica od 650k +obestecenje sad i ovaj sto je odbio 800k od Valensije ,jos Pangosa da dovedu za milion pa napred u sezonu bez publike,te ce na prolece legija stranaca da se raspadne pod parolom kupujmo domace,puno prostora sigurno za Simanica i Ristica ,al u Zelezniku...

Ikac Jagodinac

pre 3 godine

Da je Zvezda privatni klub, pa i da razumem ovo rasipanje novca. Ali ovo bahaćenje, a rupa si bez dna...to nikako da shvatim. Mada, možda i grešim...možda je privatni klub sa novcem svih građana Srbije???

Vukk

pre 3 godine

Odlican igrac, ali nedostaje tu jos par pozicija. I prosle god se napadao f4 pa smo videli. Partizan je zadrzao ekipu, doveo odlicnog igraca i uz jednog, dvojicu moze da bude i,jednacen sa zvezdom. Strucnjaci po sajtovima samo gledaju igrace, a zaboravljaju kakve je probleme zvezda imala sa igrom, organizacijom napada i td. Partiza je kompaktan i bice vrhunski tim koji se nadovezuje na proslu sezonu.

Ovca

pre 3 godine

Još Pangos, Nedović, Kalinić i Volden. Za 20 Miliona budžeta, slaba ekipa napravljena... Bilo je bokjih igrača, ne kažem jeftinijih, ali očekivao sam bar umesto Nedovića nekog boljeg, koji nije staklen...

Slajmara

pre 3 godine

Napada se F4. Pakao kakva je ovo već ekipa, a biće još jači.
(Šruder protiv Šredera, 01. jul 2020 17:55)

To ko onomad sa Sofom i ostalom bratijom...

Admiral

pre 3 godine

@ Napada se F4. Pakao kakva je ovo već ekipa, a biće još jači.
(Šruder protiv Šredera, 01. jul 2020 17:55)

Napadate vi F4 svake godine pa na kraju bude grcevita borba za 9-13 mesto. Ne letite previse.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

kakav crni f4..daleko smo od toga..otišlo nam je 6 igrača nosioca igre. i Bili je bolji od Lojda.. puno tu teba dobrih igrača da bi se napao f8 a ne f4..kakav f4 sa Nnokom i Lojdom, budimo realni ...

Istina leči...

pre 3 godine

Trosimo pare koje i nemamo, nemilice. Da stvar bude jos ludja, ne znamo uopste dal ce ta pojacanja uopste imati prilike da igraju sledecu sezonu. Ne bih se ja toliko zaletao, na due staze, moze nas to skupo kostati...

primorska

pre 3 godine

Gist jos uvek nije napustio Zvezdu. Nije lud da ide, kada ima zagarantovano 550 000. Otisli su Dzenkinis, oba Browna, Peperoglu, ostali su jos uvek na platnom spisku ! Pangos ako dodje, pa on je skuplji i od Nedovica. Zna se da su plate u Barsi pa mozda najvece u Evropi ... zato i imaju 40 miliona budget. A Zvezda prema onome sto dovodi sigurno ima vise od 9 miliona !

Lesser watch

pre 3 godine

rty,
Koji bre Tadić, kakva loža? Koliko puta je bio? Jel to taj za vreme čije vladavine ste dobili Gasprom a nama oduzimali stadion? Pa u vašoj loži je i to u dresovima ama baš na svakoj utakmici bio sam politički vrh države. Vlahović, Drakulić, Šutanovac. Da ne pričamo o Đilasu, Vesiću, Čoviću, Jeremiću, braći Petrović. Našli ste da se vadite na tog Tadića kojeg sport interesuje kao lanjski sneg. Čovek je video da drugi državnici u cilju sopstvene promocije dolaze da se slikaju na utakmicama evro lige pa zašto ne bi i on. Pa i tada i uvek ste imali mnogo veću pomoć države i uvek ste sve pare spiskali, ništa niste osvojili i uvek ste opet i opet dobijali. I uvek ćete. To znamo i vi i mi i ne vidim razloga da stalno nešto izjednačavate kao onaj manijak sa Igokejom i slične nebuloze.

Malo grobarce u suzama

pre 3 godine

trosi se kao na pijanoj ruskoj jahti,posle Obradovica od 650k +obestecenje sad i ovaj sto je odbio 800k od Valensije ,jos Pangosa da dovedu za milion pa napred u sezonu bez publike,te ce na prolece legija stranaca da se raspadne pod parolom kupujmo domace,puno prostora sigurno za Simanica i Ristica ,al u Zelezniku...
(evo banke, 01. jul 2020 18:57)

A onda cemo da dovedemo Rebica za 3 miliona i Kalinica za 12 miliona mesecno...moze??
Sacuvaj me Boze grobarske logike i matematike.

Kralj

pre 3 godine

Odlican igrac, ali nedostaje tu jos par pozicija. I prosle god se napadao f4 pa smo videli. Partizan je zadrzao ekipu, doveo odlicnog igraca i uz jednog, dvojicu moze da bude i,jednacen sa zvezdom. Strucnjaci po sajtovima samo gledaju igrace, a zaboravljaju kakve je probleme zvezda imala sa igrom, organizacijom napada i td. Partiza je kompaktan i bice vrhunski tim koji se nadovezuje na proslu sezonu.
(Vukk, 01. jul 2020 19:02)

Partizanu tek sleduju odlasci glavnih igraca nakon odlaska Trinkijerija, sigurno 5,6 glavnih igraca odlazi...od ekipe ce vam verovatno ostati Novica, Birca, Trifunovic, mozda eventualno Zagorac i to je to.Kodi Mekintajer dosao, vratice se s pozajmica Nikolic, Stefan Jankovic i Tanaskovic, ostalo ce se popuniti. Mozli,Pejdz i Jaramaz vec imaju ponude drugih klubova, ostanak u Partizanu uslovljavaju velikim povecanjem plate, tako da...

rty

pre 3 godine

@Djuma

Zlih demokrata? Mislis na one demokrate tipa Tadic? Predsednik koji gleda svaku utakmicu iz loze? 15 drzavnih sponzora u tom momentu dres je izgledao nesto slicno danasnjem partizanu kao da je F1 a ne kosarkaski klub. Daj nemojte bar srati i jos verovati u smece koje pisete. Jedini ste klub u Evropi koji je igracu dao blanko ugovor a igrac upisao sedmocifrenu cifru jer nije hteo kod vas kad ono odgovor nema problema! JEDINI U EVROPI! I posle pricati o vlasti i ostalim glupostima. U to vreme ugovor koji je dobio Pekovic nije imao ni jedan igrac njegovih godina van NBA. Toliko o zlim demokratama. Ovaj trenutni predsednik da je u lozi Zvezde od vas se ne bi moglo na ulicu izaci ali dobro brzo se zaborave takve stvari kad ti nisu u korist.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Gomez, odakle pare? Stvarno pitas? Pa jel ti ne znas da su Zvezdu napustili Panter, Dzenkins, Gist, Lorenco, Stratos i najverovatnije Beron. To je 6 igraca manje na platnom spisku kojima klub vise ne placa plate. Dovedena su za sada dva igraca. Pa ti saberi 6 igraca koji su otisli i dva dovedena i niihove plate i eto ti razlika da se ne pitas odakle pare.

Fenomen

pre 3 godine

Ovi iz komšiluka samo kukaju koliko para Zvezda troši...pa trošimo naše pare, može nam se. A gde su vaše pare...e to pitajte Danilovića i Vujoševića...oni su vas ukanalili na duge staze.

Millennium

pre 3 godine

Trenutno smo miljenici. Igramo El i logično je da će nama da se daje više novca. Doduše, mi smo nešto i zaradili u zadnjih nekoliko godina. Nešto od takmičenja, karata, prodaje igrača, ali uglavnom iz bankomata uzimamo. Država nas pomaže. E sad, u čemu je razlika između vas i nas? Zato što ste isto i vi ovo radili, zato što sem Kupa ništa niste osvojili godinama a i dalje se pare sipaju u vas, zato što ste gurani od strane države, ali i dalje verujete u bajke o kikirikiju, časovima ljubavi i floskuli košarka to je Partizan.

a šta?

pre 3 godine

Ovaj nece bez 700k nece da igra. Ali kako je budget Zvezde veci nego prosle godine, ima se moze se. Drzava vrsi recesiju u sport samo preko KK Partizan, koji nakon Mekentajera nece dovesti vise od 1 novog igraca, eventualno 2 ako ode Gordic !
(primorska, 01. jul 2020 19:43)

Ti verovatno znaš koliko ko dobija. Rekli ti u školskom dvorištu. Tvoj klub ima dva državna preduzeća kao sponzore a ostatak nula. Ne misliš da če NS plakat, Belmedic, Tesla i slični da grunu lovu. Telekom koliko daje tvom klubu daje i Zvezdi. A koliko daje NIS?

NY

pre 3 godine

trosi se kao na pijanoj ruskoj jahti,posle Obradovica od 650k +obestecenje sad i ovaj sto je odbio 800k od Valensije ,jos Pangosa da dovedu za milion pa napred u sezonu bez publike,te ce na prolece legija stranaca da se raspadne pod parolom kupujmo domace,puno prostora sigurno za Simanica i Ristica ,al u Zelezniku...
(evo banke, 01. jul 2020 18:57

Ma dovešćemo i Lebrona za 200 miliona za par meseci, Adetokumboa, Dončića itd jer nam se može. Javili ti iz Zvezde ko koliko dobija

Bojša

pre 3 godine

Odlican igrac. Ako obradovic slozi kockice,bice ovo odlican tim. Nadam se da je Nnoko takodje dobro pojacanje. Mislim da ce ovo biti top sezona za sve navijace Zvezde. Uzivajmo,jedva cekam da pocne!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Slajmara, nikada niko iz Zvezde nije rekoa da nasi igraci igraju za 100-150k. To su nesto pomesao sa ovim vasima koji igraju za stipendije, sarmice, semenke, kikiriki...kod nas je Stratos igrao za 250k, Gist 500, LB za 350, Beron za 250...to se zna vrlo dobro...tako da je normalno da smo ustedeli na njihovim platama..i normalno je da budzet u skladu sa zahtevima EL.

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Одлично појачање.Идеална замјена за Пантера.Мање више исти профил играча.Са нешто бољим процентима шута,за 3 п нарочито.Послије његових сјајних игара недавно била је бојазан да ће нам неко покварити посао али очигледно да смо се заштитили неким предуговором.Следећи на реду Пангос...

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Bravo. Pravimo brutalnu ekipu od stranaca u najboljim godinama koji su atlete i igraju u oba pravca i u odbrani i u napadu. Zna Sale odlicno sta radi i koje igrace zeli. Sledeci je Volden i mozda Nedovic. Ocekujem jos jednu stranu cetvorku i mozda jos dva domaca igraca i mi imamo vrhunski tim. Videcemo kako ce to izgledati na parketu.

Nebojsa

pre 3 godine

Doveli su dobrog centra, dobrog beka sutera, i jos plejmekera za ostalo me ne interesuje. Te tri pozicije moraju biti pokrivene sa dobrim i kvalitetnim igracima.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Greše svi koji porede prošlogodišnje i novopridošle igrače. Otišlo je 6-7 igrača, potpuno novi trener i u skladu sa tim se pakuje nova priča. Lojda ne treba gledati kao zamenu za Pantera ili Berona, niti Noka za Gista, Voldena za Brauna itd. Niđe veze.

Saša pravi drugačiju strukturu tima koja nema veze ni sa Tomićem niti Šakotom. Biće to jedna mlađa, atletski moćnija, skočnija, tvrda tranzicijska ekipa. Praktično počinje neka nova era, kao sa Dejom 14/15.

domagoj domagojcic

pre 3 godine

Anonimac iz NBA i NCAA, a kod nas ce biti superstar

Posle neko kaze, mi smo kosarkaska nacija. Mozda, ali 3 na 3
(pera pavic, 1. jul 2020 19:28) #

Za tvoje Hrvate smo mnogo vise od kosarkaske nacije.Uz Litvance,najkosarkaskija smo nacija Evrope,a posle SAD na svetu.Leci se.

bapete bap

pre 3 godine

Ok, navijam za Partizan pa verovatno gledam nekim drugim ocima. Nije mi jasna ovolika euforija zvezdinih navijaca. Otisao Braun, dolazi Volden, po meni minus u kvalitetu, Lojd umesto Berona, minus, ovaj kamerunac (nisam ga gledao) je vjerovatno plus u odnosu na Gista. Trebate jos naci zamene za Pantera, Peperoglua... jos od ranije boljka drugog pleja.
Partizan je sa Mekintajerom dobio otprilike isti kvalitet ili mali minus u odnosu na Voldena.Sve zavisi od novog trenera i da ne bude neplaniranih odlazaka. U tom slučaju Partizan opet prvi, a vi najavljujte F4 kao i prosle godine.
(Pera kojot, 1. jul 2020 19:34)

Volden ne dolazi kao zamena Braunu, vec ce decko biti drugi plej, kao bekap opcija. S prvom vedetom se jos pregovara, nadam se da ce se uskoro ozvaniciti. Ali po svemu sudeci, bice ozbiljno EL ime, daj Boze Pangos, kako neki govore.
Sto se tice Lojda, bolji je od Berona, tako da je i to korak napred. Na njih ide jos jedno bekovsko ime, tako su time pozicije 1-2 resene.
Nakon toga bice mislim jos neko na 4-5 i to je to sto se tice stranaca. Iz fmp-a, verovatno tri imena. Radanov, Rit, Uskokovic. To je sve, rekao bih.

Ljudožderač!

pre 3 godine

Kratko objašnjenje:
Apsurdno je upoređivati igrački kadar ove završene i sledeće sezone kada je razlika u treneru nemerljiva u korist Saše Obradovića!
Plus što stižu igrači u punoj snazi a sa evroligaškim iskustvom!
Biće to iznenađujuće dobro!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Primorska, i za tebe obavestenje da su Zvezdu do sad napustila 6 igraca. LB, Dzenkins, Gist, Stratos, Panter i najverovatnije Beron. Za sad smo doveli dva igraca. Zar si mislio da necemo nikog dovesti a ustedeli smo na platama za cak 6 igraca?

Walldorf

pre 3 godine

Dobro odradjen posao.Igrač izvanrednih predispozicija,koji je tek nagovestio svoje mogućnosti.Zatrpao je Pao i Barsu u EL,na gostujućim terenima,dok je ostale utakmice bio,recimo,vrlo dobar.Definitivno je da kod Saleta tako nece moci,čega je svestan i Lojd.Pred njim je ozbiljan rad i promena filozofije igre.Ako Lojd to prihvati i postane deo TIMA,pred njim je unapredjenje igre,što će ga naciniti izuzetno vrednim igračem.Imam utisak da je očekivao nastavak NBA karijere,nakon dvanaest odigranih utakmica u TR.Deset meseci,koje je proveo u Valensiji,kao i tamošnja filozofija igre,očito ga nisu nacinile srecnim.Zato je prihvatio poziv Zvezde,mnogo ozbiljniji rad uz nadu da će odmah nakon Zvezde,nazad u NBA.Radi se,pre svega,o izuzetno inteligentnom momku.Uz to,Bog mu je podario predispozicije kakve se samo mogu poželeti,za mesto u timu,koje će pokrivati.Jednostavno receno,izvanredan igrač u oba smera.Od njega možemo očekivati mnogo poena,asistencija i skokova,jer je pokazao da sve to moze i ume.Svako će sada reći,na redu su plejmejkeri.No,ja bih želeo jednog igrača,ne mnogo poznatog,na poziciji tri,koji može jos i dosta toga drugog.Inicijali su mu T.T.Sve u svemu,zadovoljan sam današnjim poslom.Idemo dalje.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Admiral

pre 3 godine

Najbitnija stvar svame ekipe je trener. Mogu se dovesti i mega zvezde pa da ne bude nista. Pogledajte jednog Mozlija koji je gulio veci deo karijere u Italijanskoj 2 ligi a u Partizanu eksplodirao. Sve zavisi da trener prepozna koja uloga igracu najvise odgovara. Zvezda je sada dovela dobrog trenera, ima para za igrace i mozda i urade nesto. Partizan je ostao bez trenera i sa manje para za igrace, tako da ne verujem da ce ponoviti sezonu, videcemo

coldplayer

pre 3 godine

@aleksandra
Razmena svakako nije,ali da li ce otici Beron u Valensiju je druga stvar. Ovi sto su smejali ovih dana vesti da ne dolazi sada mogu da pocnu da kukaju!!!

mihajlo

pre 3 godine

bili je izrastao u jednog od najboljih sutera evrope i nece biti lako zameniti ga. mislim da lojd ima potencijal da bude izuzetno bitan u ekipi a to sto se pojacanja dovode ovako rano znaci da su prvi pikovi za pozicije na koje dolaze. u kasnijem delu prelaznog roka ima dosta improvizacija, moze i tad dosta dobro da se prodje ali koga sad dovedes znaci da bas njega zelis u ekipi.