1. Ako je on Amerikanac ja sam Afrikanac
  (Hans, 1. jul 2020 00:07)

  # Link komentara

 2. Decko je bas uputio priznanje Djokovicu i onda dobije samo podcenjivanje i
  omalovazavanje.:-(

  Pa ti kao da ne znas gde zivis, ovde je popularno biti kontra u svemu, naravno uz sarkazam i podcenjivanje ne mozes biti pravi Srbin. Svako je budala, volimo recimo Novaka ali ajde samo mec jedan da izgubi i postaje neprijatelj broj jedan. Postujemo Nemacku radnu etiku ali to je svaba koji nista ne zna da radi sem njegovog posla, verovatno ni da hoda do kuce ne zna. Lozimo se na Rusiju ali kada se udubimo i oni su budale pijane (iako smo slicni po konzumaciji alkohola) koje ne znaju nista da naprave sem vojne opreme. Braca iz Kine....eeee, kada je ok onda su oni saveznici a ako nesto ne ide onda su to zuti mongoloidi. Autosovinizam je ovde stvar prestiza tako da sto vise pljujes sve tvoje onda su nekako prozreo sustinu jer smo mi najgori i rokaj dalje, naci ces istomisljenike. Obzirom da sam ja pljuvao po nasem mentalitetu, licno volim Srbiju i mislim da imamo mnogo vrlina ali da nam treba dobar restart. Gledaj samo nivo mrznje prema Djokovicu, kada se zamislim ne ide mi u glavu da vizualizujem tog koji tako pise. Otac Novaka je svasta radio ali to nije Novak, kome smeta Novak, ali jedno 30% kida koliko ga pljuje sem kada osvoji nesto veliko, donira pare, bude human a to je svako malo, tada ta grupa ljudi cuti. Ne bih sem da sam Srbin seme mogao drugacije da zamislim ali definitivno nismo normalni.
  (SrbIN, 30. jun 2020 22:05)

  # Link komentara

 3. Nista se ne menja uvek jedno ostaje o ukusima ne treba raspravljati!
  Knez Lazar odavno je to lepo rekao u narodnoj pesmi uoci Kosovske bitke: "Ako cemo po lepoti ili ako cemo po cojstvu i junastvu..." Tako da preneseno na tenis zna se koje Kosancic a ko Obilic,a vi izaberite uz napomenu lepota ne pobedjuje meceve,zar ne!?
  (bradina, 30. jun 2020 20:30)

  # Link komentara

 4. Ovo je kod nolomana kolaps u glavi. Ne znaju da li da ga kude ili hvale. Nije im jasno ko je tu dobar, Roger ili Nola.
   (Dare, 30. jun 2020 19:43)

  # Link komentara

 5. Decko je bas uputio priznanje Djokovicu i onda dobije samo podcenjivanje i
  omalovazavanje.:-(
   (II, 30. jun 2020 19:21)

  # Link komentara

 6. Naravno da niste čuli ništa o njemu jer niste po pravilu potrudi li da istražite o njemu.

  Dečko je 2001godište i do praktično juče bio juniorsku igrač koji ujedno bio 4.na juniorski atp listi. On je praktično godište Jannik Sinner. Već je nastupio na atp turu u Deler Biču gde je bio zaustavljen od Veselly koji već iskristalisan kao teniser podavno..
  (Poštovalac igre, 30. jun 2020 18:58)

  # Link komentara

 7. Jos jedan anonimus i nebitan lik. Kakva najezda ovih dana. No, drago mi je sto komentatori ovde zdusno isprozivaju takve.
   (Robert, 30. jun 2020 18:38)

  # Link komentara

 8. Izvini Nakasima ali ja nikada nisam cuo za tebe.
   (Paster, 30. jun 2020 17:31)

  # Link komentara

 9. A ko je ovaj Nakadjima?
  Neka prvo osvoji nesto pa onda može djovaka da proziva.
   (Čoban, 30. jun 2020 17:05)

  # Link komentara