Utorak, 30.06.2020.

10:52

Katai opet na "Marakani" – Zvezda vraća još jednog asa

Crvena zvezda namerava da završi dva velika posla.

Izvor: MS

Katai opet na "Marakani" – Zvezda vraæa još jednog asa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 3 godine

Ne da necete videti LS nego ni LE, kad ovakve panjeve dovodite.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tajni detektiv Djido Mova, 30. jun 2020 13:39)

Možda, ali titula je sigurica, što znači da nema pauze u kmečanju.

Ekspo

pre 3 godine

Katai opet na "Marakani"? Kakve veze to ima s njegovim ugovorom sa C. Zvezdom? Osim toga, šta on radi u Brazilu sada u vreme kada bukti korona? Da li će mu biti određen karantin kad se vrati iz Rija?

Daki

pre 3 godine

Konacno dobra desetka i dobar napadac.

Ovaj Pesic je 100 puta bolji od boacija i pavkova, iako je promasio onaj zicer protiv moskve, se vidi da je on veca klass od njih.

NY

pre 3 godine

Čitam komentara i sve sam stručnjak do stručnjaka. Garantujem da kada bi šutnuli loptu pilomili bi ili nogu ili ruke. Šteta što neko nije sportski direktor Zvezde. Zvezda bu osvojila LŠ

Zoran

pre 3 godine

Pregovori odlozeni jer je Terzic u bolnici. A sta je ono bese Mrkela u Zvezdi, zar to nije njegov posao? Sve jasno kao dan. Lepo je primati platu a tvoje je samo da cutis.

Šekularac i Bora K.

pre 3 godine

Od onih iz prošlosti ne može se sastaviti NIŠTA. Samo dalebu i služba Marketinga veruju u to i to svako iz svojih razloga!

Bane

pre 3 godine

Ahahaha e toliko o tome koliko su vase titule zasluzene i koliko su dobri ti igraci sto ih dizete u nebesa. Boaci se vratio, Pavkova vec dva tri roka ne mozete nikome da uvaljate , Marin jedva u Arabiju otisao, ova dvojica se vracaju.. Niko nije toliko precenjen kao igraci zvezde.

kris

pre 3 godine

Katai jeste igrac poteza,bar je bio,i za nase uslove,a posebno za igrace koje sad imamo jeste pojacanje.Pesic se jeste nadavao golova,to je cinjenica,ali sto se fudbalskog znanja tice,on je nivo Gobeljica.To sto vi napisete "As",pa se pojedini na to pale,to je druga prica.Najvece pojacanje bi bilo da se Stankovic skine i zaigra zadnjeg veznog.Sigurno bi bilo vece koristi od njega u toj ulozi i dan danas,nego kao trenera.A kad vec mastamo,onda bi daleko najveca povoljna okolnost bila da ima drzave pa da neko odgovara za sve nestale pare od tri godine ucesca u Evropi,pa i da objasni zasto su dali 7,1 miliona na La Paru,Tomanea,Zandera,a prije toga po milion za npr Causica i Ivanica.

Marko

pre 3 godine

Katai je odlican fudbaler. Samo se plasim da Dejan ne zna sta ce sa njim na terenu. Nisam strucnjak, igrao sam fudbal nekada i kapiram da dovoljno razumem tu igru pa mogu sebi da priustim sledeci komentar: Katai mora u Zvezdi da igra ono sto Tadic igra u Ajaksu! Lazni spic koji se krece po svim linijama protivnicke igre, prima loptu, asistira, dribla i to bez obaveza u odbrani! Osloboditi ga da se potpuno fokusira na poslednjih 30 m do protivnickog gola i bice rezultata!
Sto se tice Pesica, po meni je on bolji napadac od svih sto imamo sada. Realno, zahvalio bih se svoj trojici T, P, B i doveo Pesica.
Ali, nama treba drugi igrac, od koga je igra zavisila. Nenad Krsticic! Kada bismo to uspeli, ja sam siguran da bismo izgledali neuporedivo bolje na terenu.
Borjan, Gobeljic, Rodic, Degenek, Pankov, Sanogo, Krsticic, Gavric, Ben, Katai, Pesic.
Rez: Vasiljevic, Gajic, Konatar, Erakovic, Babic, Jovicic, Vulic, Spiridonovic, Radulovic, Nikolic i onaj Anderson sto se najavljuje.
Ostali out!

Pera Magic Mitic

pre 3 godine

Zvezdi treba zadnji vezni koji zna da iznese loptu i da doda pas napred. To je nekad bio Donald, a kad je dosao Krsticic, tad je Zvezda igrala najbolji fudbal. Kad su njih dvojica otisli, Zvezda "ne igra" fudbal.
(ugly, 30. jun 2020 11:41)
Imamo Jovancica i Jovicica. Oni bez problema iznesu loptu ...uh, cek...napisao si napred. Zaboravi.

Nesha iz Nisha

pre 3 godine

Katai je žigosan kao rasista i sada samo u Srbiji i može da igra. Pitanje je kako će ga dočekati crnci u Zvezdi (Ben, Boaći...) i kako će se to odraziti na atmosferu u svlačionici i na terenu.

NoName

pre 3 godine

Jel moguce da Kataija neko smatra za ozbiljnog igraca.. pesak obican bez pluca i brzine za ozbiljan fudbal.. ljudi, pa kad je Katai igrao u Zvezdi, osvajalo se samo prvenstvo, za Evropu on ne moze nikuda.. ni brzine ni snaga, izgleda kao neki rekreativac
(sale, 30. jun 2020 12:50)

Apsolutna istina. Čovek je igrač manje na terenu. Ovo je užas šta rade. Aleksandar Katai i Pešić nisu fudbaleri već tri godine.

sale

pre 3 godine

Jel moguce da Kataija neko smatra za ozbiljnog igraca.. pesak obican bez pluca i brzine za ozbiljan fudbal.. ljudi, pa kad je Katai igrao u Zvezdi, osvajalo se samo prvenstvo, za Evropu on ne moze nikuda.. ni brzine ni snaga, izgleda kao neki rekreativac

Bocko

pre 3 godine

Katai, ako bude spreman i motivisan je veliko pojacanje. Sa druge strane imamo primere Degeneka i Boacija koji su daleko bolje igrali u prvom mandatu. Ja bih razmislio o povratku (ako je moguce) Vijere. Uz Mrdju realno naseg najboljeg centarfora u poslednjih deset godina.

Dnevni_posmatrac

pre 3 godine

Za Kataia lepo. Vrlo lepo. A za spica nek nam je Bog u pomoci. Al kad bih video da se Donald i Krsticic vracaju u Zvezdu, mozda bih zaplako od srece.

zvezdas

pre 3 godine

sa Pešicem da napadamo LŠ??? Šalite se jel da?
(SUNĐER BOB, 30. jun 2020 11:22)

Pesic dao vise golova za jednu nego Pavkov, Boaci, tomane zajedno, sad ce grobari reci "sklanjali su mu se" pa sto nisu Boaciju da ga najzad prodamo...

Millennium

pre 3 godine

Ja sam rekao kada je otišao Milojević šta će biti sa Zvezdom. I to ne zato što sam ja neki stručnjak ili se ne daj bože koliko razumem. Samo imam oči da vidim. Katai nije loš fudbaler, ali mi imamo lošeg trenera a ni tim nam neće biti ništa bolji.

Nikola

pre 3 godine

Ne pratim domace prvenstvo. Da li je zaista moguce da se ovako primate na ove vesti. Garantujem da nece doci ni Katai ni Ivanovic. Nisam navijac ni jednog domaceg kluba, gadi mi se nase prvenstvo. I prosto ne mogu da verujem da ovakve gluposti imaju ovaliko komentara, u kojima sklapate idealnih 11 i slicno. Budite realni.

neleknelevienna

pre 3 godine

navijac sam partizana ali moram reci da ovog kataija cenim i super je igrac. po meni je on bolji i od marina u svakom slucaju opasniji je po gol. ako njega zavrsite uradili ste odlican potez. meni ostaje da se nadam da ipak do transfera nece doci :)) pozz

killy81

pre 3 godine

Rešite se Tomanea, ako Boga znate. Od trojice napadača mi ostavljamo najgoreg. I Pavkov i Boćko su sigurno bolji napadači od ove portugalske prevare. Pešić nije nivo za Evropu, pogotovo za LŠ (ako se kojim čudom plasiramo u nju i ove godine), možda kao drugi napadač. Kad malo bolje razmislim, ispade da je Grof imao najviše šlifa za skauting, ako se gleda poslednjih 5-6 godina. Počev od Donalda, Kange, Le Taleka, Vieire, Ibanjeza, Kataia....Sve su to igrači koji su dovedeni dok je on bio trener. Doduše, neki od njih su "eksplodirali" tek po dolasku Miloja, ali to je do kvaliteta trenera.

Sabre

pre 3 godine

hehe najbolji strelac lige nema mesta u Saudijskog Arabiji eto to je slika i prilika Zvezdinih titula i na koji nacin se osvajaju
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 30. jun 2020 11:07)

Kako je ovo sjajno. Kada dovodimo krseve jer bolje ne mozemo da priustimo onda je to "slika i prilika nasih titula". Kada dovedemo nekog ko vas zapravo plasi, tipa Katai, onda smo drzavna mezimica koja ne zali pare. Ne postoji nacin da ne opravdate vase bolesno pracenje Zvezde i to da smo, sta god uradili losi, jel tako? Ah, taj crno beli svet...

ugly

pre 3 godine

Zvezdi treba zadnji vezni koji zna da iznese loptu i da doda pas napred. To je nekad bio Donald, a kad je dosao Krsticic, tad je Zvezda igrala najbolji fudbal. Kad su njih dvojica otisli, Zvezda "ne igra" fudbal.

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Катаи пун погодак под условом да остане Гаврић.Катаи,Бен,Гаврић сасвим добар,рекао бих и одличан трио (за наше услове) испред нападача.Пешића доводе да као и у прошлом мандату буде други шпиц.Главни ће бити овај из Фамилкаа.
Што се Катаија тиче жена му затворила врата широм свијета.Мислим да ће завршити каријеру у Звезди због ње...Но са 600 000 е годишње нема разлога превише да се буни због тога!

milan

pre 3 godine

Kataia obavezno!!! Daj mu para, kola, Stan... ne zali dinara. Taj covek je poseban. Po meni, bolji od Marina. Marin je brzi I bolji dribler, ali Katai je toliko hladnokrvan pred golom, nevidjeno u Zvezdi... takodje je lucidniji i inteligentiji igrac. Sanogo je top, bas ono sto nam je trebalo. Branko Jovicic I on, dva pit-bula koji donose hrabrost i sigurnost u veznom redu. Napred Ben, Gavric i Katai... sva trojica umeju da budu plejmejkeri... fantazija. Spicevi... Pavkov, Boaci, Tomane su realno, svi bolji od npr. Sadika, ali moraju da imaju zdravlje, minutazu I formu. Za to treba pola sezone. Treba nam samo jedan od njih, onaj koji je zdrav. Rezervnog neka igraju mladi spicevi. Stoperi su odlicni, samo treba Milunovica izbaciti vise, bas je neinteligentan. Bekovi su ok, samo ako je Rodic zdrav. Opet, dugo su tu I treba im pripremiti zamene. Dakle pojacanja nam, sem Kataia,ne trebaju. Naprotiv, treba nam otpustanje viska igraca: Ivanic, Njegos, Milunovic, Jovancic. Za rotaciju su dovoljni Babic, Pankov, Gajic, Hajdin, Nikolic, Vukanic, Spiridonovic. Najveca greska nam i jeste gomilanje igraca. Pamet u glavu u ovom Roku.

SEnT

pre 3 godine

Lose je sve ovo sto se radi u C. zvezdi! Vec se pokazalo da ti povratci i nisu bas pametni, a mi uporno samo to radimo. Toliko igraca ima na trzistu, i mi bas nista ne mozemo da iskopamo. I ovaj spic Brazilac sto igra u Portugalu koji se spominje je tanak. Posle dve godine igranja Lige Sampiona mi ne mozemo da dovedemo krstene igrace, vec samo neke polovnjake i povratnike. Lose sve ovo izgleda u najavi!

tt

pre 3 godine

Bilo bi lepo da dodju posto ne vidim igraca u Zvezdi koji bi mogao da daje golove u trenutnom sastavu koji imamo. Milunovic i Babic prvi strelci. Sve govori.

đušn

pre 3 godine

Dovedite krstenog desnog beka, ovog Gobeljića hvale - on covek drvo ne vidjeno!!! Svaka čast na zelji i trudu, ali kod nas svi imaju zelju i trude se ali znanja ni malo! A imaju plate da se od Zvezde(nasih ljudi) obezbede za ceo zivot!!!

ugly

pre 3 godine

Zvezdi treba zadnji vezni koji zna da iznese loptu i da doda pas napred. To je nekad bio Donald, a kad je dosao Krsticic, tad je Zvezda igrala najbolji fudbal. Kad su njih dvojica otisli, Zvezda "ne igra" fudbal.

killy81

pre 3 godine

Rešite se Tomanea, ako Boga znate. Od trojice napadača mi ostavljamo najgoreg. I Pavkov i Boćko su sigurno bolji napadači od ove portugalske prevare. Pešić nije nivo za Evropu, pogotovo za LŠ (ako se kojim čudom plasiramo u nju i ove godine), možda kao drugi napadač. Kad malo bolje razmislim, ispade da je Grof imao najviše šlifa za skauting, ako se gleda poslednjih 5-6 godina. Počev od Donalda, Kange, Le Taleka, Vieire, Ibanjeza, Kataia....Sve su to igrači koji su dovedeni dok je on bio trener. Doduše, neki od njih su "eksplodirali" tek po dolasku Miloja, ali to je do kvaliteta trenera.

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Катаи пун погодак под условом да остане Гаврић.Катаи,Бен,Гаврић сасвим добар,рекао бих и одличан трио (за наше услове) испред нападача.Пешића доводе да као и у прошлом мандату буде други шпиц.Главни ће бити овај из Фамилкаа.
Што се Катаија тиче жена му затворила врата широм свијета.Мислим да ће завршити каријеру у Звезди због ње...Но са 600 000 е годишње нема разлога превише да се буни због тога!

Sabre

pre 3 godine

hehe najbolji strelac lige nema mesta u Saudijskog Arabiji eto to je slika i prilika Zvezdinih titula i na koji nacin se osvajaju
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 30. jun 2020 11:07)

Kako je ovo sjajno. Kada dovodimo krseve jer bolje ne mozemo da priustimo onda je to "slika i prilika nasih titula". Kada dovedemo nekog ko vas zapravo plasi, tipa Katai, onda smo drzavna mezimica koja ne zali pare. Ne postoji nacin da ne opravdate vase bolesno pracenje Zvezde i to da smo, sta god uradili losi, jel tako? Ah, taj crno beli svet...

đušn

pre 3 godine

Dovedite krstenog desnog beka, ovog Gobeljića hvale - on covek drvo ne vidjeno!!! Svaka čast na zelji i trudu, ali kod nas svi imaju zelju i trude se ali znanja ni malo! A imaju plate da se od Zvezde(nasih ljudi) obezbede za ceo zivot!!!

tt

pre 3 godine

Bilo bi lepo da dodju posto ne vidim igraca u Zvezdi koji bi mogao da daje golove u trenutnom sastavu koji imamo. Milunovic i Babic prvi strelci. Sve govori.

SEnT

pre 3 godine

Lose je sve ovo sto se radi u C. zvezdi! Vec se pokazalo da ti povratci i nisu bas pametni, a mi uporno samo to radimo. Toliko igraca ima na trzistu, i mi bas nista ne mozemo da iskopamo. I ovaj spic Brazilac sto igra u Portugalu koji se spominje je tanak. Posle dve godine igranja Lige Sampiona mi ne mozemo da dovedemo krstene igrace, vec samo neke polovnjake i povratnike. Lose sve ovo izgleda u najavi!

neleknelevienna

pre 3 godine

navijac sam partizana ali moram reci da ovog kataija cenim i super je igrac. po meni je on bolji i od marina u svakom slucaju opasniji je po gol. ako njega zavrsite uradili ste odlican potez. meni ostaje da se nadam da ipak do transfera nece doci :)) pozz

Dnevni_posmatrac

pre 3 godine

Za Kataia lepo. Vrlo lepo. A za spica nek nam je Bog u pomoci. Al kad bih video da se Donald i Krsticic vracaju u Zvezdu, mozda bih zaplako od srece.

Pera Magic Mitic

pre 3 godine

Zvezdi treba zadnji vezni koji zna da iznese loptu i da doda pas napred. To je nekad bio Donald, a kad je dosao Krsticic, tad je Zvezda igrala najbolji fudbal. Kad su njih dvojica otisli, Zvezda "ne igra" fudbal.
(ugly, 30. jun 2020 11:41)
Imamo Jovancica i Jovicica. Oni bez problema iznesu loptu ...uh, cek...napisao si napred. Zaboravi.

kris

pre 3 godine

Katai jeste igrac poteza,bar je bio,i za nase uslove,a posebno za igrace koje sad imamo jeste pojacanje.Pesic se jeste nadavao golova,to je cinjenica,ali sto se fudbalskog znanja tice,on je nivo Gobeljica.To sto vi napisete "As",pa se pojedini na to pale,to je druga prica.Najvece pojacanje bi bilo da se Stankovic skine i zaigra zadnjeg veznog.Sigurno bi bilo vece koristi od njega u toj ulozi i dan danas,nego kao trenera.A kad vec mastamo,onda bi daleko najveca povoljna okolnost bila da ima drzave pa da neko odgovara za sve nestale pare od tri godine ucesca u Evropi,pa i da objasni zasto su dali 7,1 miliona na La Paru,Tomanea,Zandera,a prije toga po milion za npr Causica i Ivanica.

milan

pre 3 godine

Kataia obavezno!!! Daj mu para, kola, Stan... ne zali dinara. Taj covek je poseban. Po meni, bolji od Marina. Marin je brzi I bolji dribler, ali Katai je toliko hladnokrvan pred golom, nevidjeno u Zvezdi... takodje je lucidniji i inteligentiji igrac. Sanogo je top, bas ono sto nam je trebalo. Branko Jovicic I on, dva pit-bula koji donose hrabrost i sigurnost u veznom redu. Napred Ben, Gavric i Katai... sva trojica umeju da budu plejmejkeri... fantazija. Spicevi... Pavkov, Boaci, Tomane su realno, svi bolji od npr. Sadika, ali moraju da imaju zdravlje, minutazu I formu. Za to treba pola sezone. Treba nam samo jedan od njih, onaj koji je zdrav. Rezervnog neka igraju mladi spicevi. Stoperi su odlicni, samo treba Milunovica izbaciti vise, bas je neinteligentan. Bekovi su ok, samo ako je Rodic zdrav. Opet, dugo su tu I treba im pripremiti zamene. Dakle pojacanja nam, sem Kataia,ne trebaju. Naprotiv, treba nam otpustanje viska igraca: Ivanic, Njegos, Milunovic, Jovancic. Za rotaciju su dovoljni Babic, Pankov, Gajic, Hajdin, Nikolic, Vukanic, Spiridonovic. Najveca greska nam i jeste gomilanje igraca. Pamet u glavu u ovom Roku.

Bocko

pre 3 godine

Katai, ako bude spreman i motivisan je veliko pojacanje. Sa druge strane imamo primere Degeneka i Boacija koji su daleko bolje igrali u prvom mandatu. Ja bih razmislio o povratku (ako je moguce) Vijere. Uz Mrdju realno naseg najboljeg centarfora u poslednjih deset godina.

Zoran

pre 3 godine

Pregovori odlozeni jer je Terzic u bolnici. A sta je ono bese Mrkela u Zvezdi, zar to nije njegov posao? Sve jasno kao dan. Lepo je primati platu a tvoje je samo da cutis.

zvezdas

pre 3 godine

sa Pešicem da napadamo LŠ??? Šalite se jel da?
(SUNĐER BOB, 30. jun 2020 11:22)

Pesic dao vise golova za jednu nego Pavkov, Boaci, tomane zajedno, sad ce grobari reci "sklanjali su mu se" pa sto nisu Boaciju da ga najzad prodamo...

Millennium

pre 3 godine

Ja sam rekao kada je otišao Milojević šta će biti sa Zvezdom. I to ne zato što sam ja neki stručnjak ili se ne daj bože koliko razumem. Samo imam oči da vidim. Katai nije loš fudbaler, ali mi imamo lošeg trenera a ni tim nam neće biti ništa bolji.

NoName

pre 3 godine

Jel moguce da Kataija neko smatra za ozbiljnog igraca.. pesak obican bez pluca i brzine za ozbiljan fudbal.. ljudi, pa kad je Katai igrao u Zvezdi, osvajalo se samo prvenstvo, za Evropu on ne moze nikuda.. ni brzine ni snaga, izgleda kao neki rekreativac
(sale, 30. jun 2020 12:50)

Apsolutna istina. Čovek je igrač manje na terenu. Ovo je užas šta rade. Aleksandar Katai i Pešić nisu fudbaleri već tri godine.

NY

pre 3 godine

Čitam komentara i sve sam stručnjak do stručnjaka. Garantujem da kada bi šutnuli loptu pilomili bi ili nogu ili ruke. Šteta što neko nije sportski direktor Zvezde. Zvezda bu osvojila LŠ

sale

pre 3 godine

Jel moguce da Kataija neko smatra za ozbiljnog igraca.. pesak obican bez pluca i brzine za ozbiljan fudbal.. ljudi, pa kad je Katai igrao u Zvezdi, osvajalo se samo prvenstvo, za Evropu on ne moze nikuda.. ni brzine ni snaga, izgleda kao neki rekreativac

Nikola

pre 3 godine

Ne pratim domace prvenstvo. Da li je zaista moguce da se ovako primate na ove vesti. Garantujem da nece doci ni Katai ni Ivanovic. Nisam navijac ni jednog domaceg kluba, gadi mi se nase prvenstvo. I prosto ne mogu da verujem da ovakve gluposti imaju ovaliko komentara, u kojima sklapate idealnih 11 i slicno. Budite realni.

Marko

pre 3 godine

Katai je odlican fudbaler. Samo se plasim da Dejan ne zna sta ce sa njim na terenu. Nisam strucnjak, igrao sam fudbal nekada i kapiram da dovoljno razumem tu igru pa mogu sebi da priustim sledeci komentar: Katai mora u Zvezdi da igra ono sto Tadic igra u Ajaksu! Lazni spic koji se krece po svim linijama protivnicke igre, prima loptu, asistira, dribla i to bez obaveza u odbrani! Osloboditi ga da se potpuno fokusira na poslednjih 30 m do protivnickog gola i bice rezultata!
Sto se tice Pesica, po meni je on bolji napadac od svih sto imamo sada. Realno, zahvalio bih se svoj trojici T, P, B i doveo Pesica.
Ali, nama treba drugi igrac, od koga je igra zavisila. Nenad Krsticic! Kada bismo to uspeli, ja sam siguran da bismo izgledali neuporedivo bolje na terenu.
Borjan, Gobeljic, Rodic, Degenek, Pankov, Sanogo, Krsticic, Gavric, Ben, Katai, Pesic.
Rez: Vasiljevic, Gajic, Konatar, Erakovic, Babic, Jovicic, Vulic, Spiridonovic, Radulovic, Nikolic i onaj Anderson sto se najavljuje.
Ostali out!

Bane

pre 3 godine

Ahahaha e toliko o tome koliko su vase titule zasluzene i koliko su dobri ti igraci sto ih dizete u nebesa. Boaci se vratio, Pavkova vec dva tri roka ne mozete nikome da uvaljate , Marin jedva u Arabiju otisao, ova dvojica se vracaju.. Niko nije toliko precenjen kao igraci zvezde.

Šekularac i Bora K.

pre 3 godine

Od onih iz prošlosti ne može se sastaviti NIŠTA. Samo dalebu i služba Marketinga veruju u to i to svako iz svojih razloga!

Daki

pre 3 godine

Konacno dobra desetka i dobar napadac.

Ovaj Pesic je 100 puta bolji od boacija i pavkova, iako je promasio onaj zicer protiv moskve, se vidi da je on veca klass od njih.

Milan

pre 3 godine

Ne da necete videti LS nego ni LE, kad ovakve panjeve dovodite.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tajni detektiv Djido Mova, 30. jun 2020 13:39)

Možda, ali titula je sigurica, što znači da nema pauze u kmečanju.

Nesha iz Nisha

pre 3 godine

Katai je žigosan kao rasista i sada samo u Srbiji i može da igra. Pitanje je kako će ga dočekati crnci u Zvezdi (Ben, Boaći...) i kako će se to odraziti na atmosferu u svlačionici i na terenu.

Ekspo

pre 3 godine

Katai opet na "Marakani"? Kakve veze to ima s njegovim ugovorom sa C. Zvezdom? Osim toga, šta on radi u Brazilu sada u vreme kada bukti korona? Da li će mu biti određen karantin kad se vrati iz Rija?

Bane

pre 3 godine

Ahahaha e toliko o tome koliko su vase titule zasluzene i koliko su dobri ti igraci sto ih dizete u nebesa. Boaci se vratio, Pavkova vec dva tri roka ne mozete nikome da uvaljate , Marin jedva u Arabiju otisao, ova dvojica se vracaju.. Niko nije toliko precenjen kao igraci zvezde.

milan

pre 3 godine

Kataia obavezno!!! Daj mu para, kola, Stan... ne zali dinara. Taj covek je poseban. Po meni, bolji od Marina. Marin je brzi I bolji dribler, ali Katai je toliko hladnokrvan pred golom, nevidjeno u Zvezdi... takodje je lucidniji i inteligentiji igrac. Sanogo je top, bas ono sto nam je trebalo. Branko Jovicic I on, dva pit-bula koji donose hrabrost i sigurnost u veznom redu. Napred Ben, Gavric i Katai... sva trojica umeju da budu plejmejkeri... fantazija. Spicevi... Pavkov, Boaci, Tomane su realno, svi bolji od npr. Sadika, ali moraju da imaju zdravlje, minutazu I formu. Za to treba pola sezone. Treba nam samo jedan od njih, onaj koji je zdrav. Rezervnog neka igraju mladi spicevi. Stoperi su odlicni, samo treba Milunovica izbaciti vise, bas je neinteligentan. Bekovi su ok, samo ako je Rodic zdrav. Opet, dugo su tu I treba im pripremiti zamene. Dakle pojacanja nam, sem Kataia,ne trebaju. Naprotiv, treba nam otpustanje viska igraca: Ivanic, Njegos, Milunovic, Jovancic. Za rotaciju su dovoljni Babic, Pankov, Gajic, Hajdin, Nikolic, Vukanic, Spiridonovic. Najveca greska nam i jeste gomilanje igraca. Pamet u glavu u ovom Roku.

Nesha iz Nisha

pre 3 godine

Katai je žigosan kao rasista i sada samo u Srbiji i može da igra. Pitanje je kako će ga dočekati crnci u Zvezdi (Ben, Boaći...) i kako će se to odraziti na atmosferu u svlačionici i na terenu.

Nikola

pre 3 godine

Ne pratim domace prvenstvo. Da li je zaista moguce da se ovako primate na ove vesti. Garantujem da nece doci ni Katai ni Ivanovic. Nisam navijac ni jednog domaceg kluba, gadi mi se nase prvenstvo. I prosto ne mogu da verujem da ovakve gluposti imaju ovaliko komentara, u kojima sklapate idealnih 11 i slicno. Budite realni.

sale

pre 3 godine

Jel moguce da Kataija neko smatra za ozbiljnog igraca.. pesak obican bez pluca i brzine za ozbiljan fudbal.. ljudi, pa kad je Katai igrao u Zvezdi, osvajalo se samo prvenstvo, za Evropu on ne moze nikuda.. ni brzine ni snaga, izgleda kao neki rekreativac

Sabre

pre 3 godine

hehe najbolji strelac lige nema mesta u Saudijskog Arabiji eto to je slika i prilika Zvezdinih titula i na koji nacin se osvajaju
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 30. jun 2020 11:07)

Kako je ovo sjajno. Kada dovodimo krseve jer bolje ne mozemo da priustimo onda je to "slika i prilika nasih titula". Kada dovedemo nekog ko vas zapravo plasi, tipa Katai, onda smo drzavna mezimica koja ne zali pare. Ne postoji nacin da ne opravdate vase bolesno pracenje Zvezde i to da smo, sta god uradili losi, jel tako? Ah, taj crno beli svet...

NoName

pre 3 godine

Jel moguce da Kataija neko smatra za ozbiljnog igraca.. pesak obican bez pluca i brzine za ozbiljan fudbal.. ljudi, pa kad je Katai igrao u Zvezdi, osvajalo se samo prvenstvo, za Evropu on ne moze nikuda.. ni brzine ni snaga, izgleda kao neki rekreativac
(sale, 30. jun 2020 12:50)

Apsolutna istina. Čovek je igrač manje na terenu. Ovo je užas šta rade. Aleksandar Katai i Pešić nisu fudbaleri već tri godine.

đušn

pre 3 godine

Dovedite krstenog desnog beka, ovog Gobeljića hvale - on covek drvo ne vidjeno!!! Svaka čast na zelji i trudu, ali kod nas svi imaju zelju i trude se ali znanja ni malo! A imaju plate da se od Zvezde(nasih ljudi) obezbede za ceo zivot!!!

Ekspo

pre 3 godine

Katai opet na "Marakani"? Kakve veze to ima s njegovim ugovorom sa C. Zvezdom? Osim toga, šta on radi u Brazilu sada u vreme kada bukti korona? Da li će mu biti određen karantin kad se vrati iz Rija?

neleknelevienna

pre 3 godine

navijac sam partizana ali moram reci da ovog kataija cenim i super je igrac. po meni je on bolji i od marina u svakom slucaju opasniji je po gol. ako njega zavrsite uradili ste odlican potez. meni ostaje da se nadam da ipak do transfera nece doci :)) pozz

SEnT

pre 3 godine

Lose je sve ovo sto se radi u C. zvezdi! Vec se pokazalo da ti povratci i nisu bas pametni, a mi uporno samo to radimo. Toliko igraca ima na trzistu, i mi bas nista ne mozemo da iskopamo. I ovaj spic Brazilac sto igra u Portugalu koji se spominje je tanak. Posle dve godine igranja Lige Sampiona mi ne mozemo da dovedemo krstene igrace, vec samo neke polovnjake i povratnike. Lose sve ovo izgleda u najavi!

Marko

pre 3 godine

Katai je odlican fudbaler. Samo se plasim da Dejan ne zna sta ce sa njim na terenu. Nisam strucnjak, igrao sam fudbal nekada i kapiram da dovoljno razumem tu igru pa mogu sebi da priustim sledeci komentar: Katai mora u Zvezdi da igra ono sto Tadic igra u Ajaksu! Lazni spic koji se krece po svim linijama protivnicke igre, prima loptu, asistira, dribla i to bez obaveza u odbrani! Osloboditi ga da se potpuno fokusira na poslednjih 30 m do protivnickog gola i bice rezultata!
Sto se tice Pesica, po meni je on bolji napadac od svih sto imamo sada. Realno, zahvalio bih se svoj trojici T, P, B i doveo Pesica.
Ali, nama treba drugi igrac, od koga je igra zavisila. Nenad Krsticic! Kada bismo to uspeli, ja sam siguran da bismo izgledali neuporedivo bolje na terenu.
Borjan, Gobeljic, Rodic, Degenek, Pankov, Sanogo, Krsticic, Gavric, Ben, Katai, Pesic.
Rez: Vasiljevic, Gajic, Konatar, Erakovic, Babic, Jovicic, Vulic, Spiridonovic, Radulovic, Nikolic i onaj Anderson sto se najavljuje.
Ostali out!

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Катаи пун погодак под условом да остане Гаврић.Катаи,Бен,Гаврић сасвим добар,рекао бих и одличан трио (за наше услове) испред нападача.Пешића доводе да као и у прошлом мандату буде други шпиц.Главни ће бити овај из Фамилкаа.
Што се Катаија тиче жена му затворила врата широм свијета.Мислим да ће завршити каријеру у Звезди због ње...Но са 600 000 е годишње нема разлога превише да се буни због тога!

kris

pre 3 godine

Katai jeste igrac poteza,bar je bio,i za nase uslove,a posebno za igrace koje sad imamo jeste pojacanje.Pesic se jeste nadavao golova,to je cinjenica,ali sto se fudbalskog znanja tice,on je nivo Gobeljica.To sto vi napisete "As",pa se pojedini na to pale,to je druga prica.Najvece pojacanje bi bilo da se Stankovic skine i zaigra zadnjeg veznog.Sigurno bi bilo vece koristi od njega u toj ulozi i dan danas,nego kao trenera.A kad vec mastamo,onda bi daleko najveca povoljna okolnost bila da ima drzave pa da neko odgovara za sve nestale pare od tri godine ucesca u Evropi,pa i da objasni zasto su dali 7,1 miliona na La Paru,Tomanea,Zandera,a prije toga po milion za npr Causica i Ivanica.

Šekularac i Bora K.

pre 3 godine

Od onih iz prošlosti ne može se sastaviti NIŠTA. Samo dalebu i služba Marketinga veruju u to i to svako iz svojih razloga!

Milan

pre 3 godine

Ne da necete videti LS nego ni LE, kad ovakve panjeve dovodite.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tajni detektiv Djido Mova, 30. jun 2020 13:39)

Možda, ali titula je sigurica, što znači da nema pauze u kmečanju.

zvezdas

pre 3 godine

sa Pešicem da napadamo LŠ??? Šalite se jel da?
(SUNĐER BOB, 30. jun 2020 11:22)

Pesic dao vise golova za jednu nego Pavkov, Boaci, tomane zajedno, sad ce grobari reci "sklanjali su mu se" pa sto nisu Boaciju da ga najzad prodamo...

Daki

pre 3 godine

Konacno dobra desetka i dobar napadac.

Ovaj Pesic je 100 puta bolji od boacija i pavkova, iako je promasio onaj zicer protiv moskve, se vidi da je on veca klass od njih.

NY

pre 3 godine

Čitam komentara i sve sam stručnjak do stručnjaka. Garantujem da kada bi šutnuli loptu pilomili bi ili nogu ili ruke. Šteta što neko nije sportski direktor Zvezde. Zvezda bu osvojila LŠ

Pera Magic Mitic

pre 3 godine

Zvezdi treba zadnji vezni koji zna da iznese loptu i da doda pas napred. To je nekad bio Donald, a kad je dosao Krsticic, tad je Zvezda igrala najbolji fudbal. Kad su njih dvojica otisli, Zvezda "ne igra" fudbal.
(ugly, 30. jun 2020 11:41)
Imamo Jovancica i Jovicica. Oni bez problema iznesu loptu ...uh, cek...napisao si napred. Zaboravi.

ugly

pre 3 godine

Zvezdi treba zadnji vezni koji zna da iznese loptu i da doda pas napred. To je nekad bio Donald, a kad je dosao Krsticic, tad je Zvezda igrala najbolji fudbal. Kad su njih dvojica otisli, Zvezda "ne igra" fudbal.

Millennium

pre 3 godine

Ja sam rekao kada je otišao Milojević šta će biti sa Zvezdom. I to ne zato što sam ja neki stručnjak ili se ne daj bože koliko razumem. Samo imam oči da vidim. Katai nije loš fudbaler, ali mi imamo lošeg trenera a ni tim nam neće biti ništa bolji.

Zoran

pre 3 godine

Pregovori odlozeni jer je Terzic u bolnici. A sta je ono bese Mrkela u Zvezdi, zar to nije njegov posao? Sve jasno kao dan. Lepo je primati platu a tvoje je samo da cutis.

killy81

pre 3 godine

Rešite se Tomanea, ako Boga znate. Od trojice napadača mi ostavljamo najgoreg. I Pavkov i Boćko su sigurno bolji napadači od ove portugalske prevare. Pešić nije nivo za Evropu, pogotovo za LŠ (ako se kojim čudom plasiramo u nju i ove godine), možda kao drugi napadač. Kad malo bolje razmislim, ispade da je Grof imao najviše šlifa za skauting, ako se gleda poslednjih 5-6 godina. Počev od Donalda, Kange, Le Taleka, Vieire, Ibanjeza, Kataia....Sve su to igrači koji su dovedeni dok je on bio trener. Doduše, neki od njih su "eksplodirali" tek po dolasku Miloja, ali to je do kvaliteta trenera.

tt

pre 3 godine

Bilo bi lepo da dodju posto ne vidim igraca u Zvezdi koji bi mogao da daje golove u trenutnom sastavu koji imamo. Milunovic i Babic prvi strelci. Sve govori.

Dnevni_posmatrac

pre 3 godine

Za Kataia lepo. Vrlo lepo. A za spica nek nam je Bog u pomoci. Al kad bih video da se Donald i Krsticic vracaju u Zvezdu, mozda bih zaplako od srece.

Bocko

pre 3 godine

Katai, ako bude spreman i motivisan je veliko pojacanje. Sa druge strane imamo primere Degeneka i Boacija koji su daleko bolje igrali u prvom mandatu. Ja bih razmislio o povratku (ako je moguce) Vijere. Uz Mrdju realno naseg najboljeg centarfora u poslednjih deset godina.