Četvrtak, 25.06.2020.

23:30

Kraj agonije – Liverpul je šampion!

Fudbaleri Liverpula osvojili su titulu šampiona Engleske!

Izvor: SN

Kraj agonije – Liverpul je šampion! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

Rile

pre 3 godine

@Fudbal je rođen u Engleskoj, odrastao u Brazilu, a doktorirao u Nemačkoj. U Liverpulu su sva tri elementa.
(Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 26. jun 2020 02:51)

Jes' vala, za sva tri elementa po jednu deceniju... ukupno 30 godina!

Robo

pre 3 godine

@Stvarno ne vidim razlog zasto bi Klop napustao Liverpul. Tamo ima sve, najbolje navijace, igrace, pare, sve..
(mijajlo, 26. jun 2020 01:25)
Možda Bajern zakuca na vrata. Ili da bude šef Nemačke repke... U svakom slučaju biće mnogo teže odbraniti titulu naredne sezone.

Hanibal ante portas

pre 3 godine

A Junajted u medjuvremenu broji vec 7 godina kako nije sampion, malo li je.
(blic, 26. jun 2020 01:12)


I nece osvojiti titulu pa sigurno jos 3 godine to je sa ove tacke gledista nemoguce.
Dakle minimum decenija bez titule.
Mislim da navijaci Junajteda jos nisu shvatili da su im stari dani slave odbrojani i da im bliska buducnost od 3-5 godina nije bas najsjajnija.
Trenutno zive od brenda i novca koji jos imaju, ali nece ni to trajati zauvek bez rezultata.

andreas kisser

pre 3 godine

Ima li iceg ljepseg nego kad ekipa koju volis napravi neki super rezultat i onda ujutro kupis sve novine (mi, iz 20 stoljeca), zavjernicki namignes trgovkinji jer kupujes vino/pivo u 9 ujutro, otvoris gazzettu dello sport, marcu, guardian, i portale od vardara do triglava, pa lijepo sjednes i duboko udahnes svjez alpski zrak tj bijeli marlboro?
Ne, nema. :D
(Pijani zlotvor, 26. jun 2020 09:08)

hehe, isto to samo na zubatom irskom suncu uz espreso ;)

ok, sto se mene tice proslava je prosla i treba se spremiti za sledecu sezonu. kako ovog leta nece biti vecih transfera, pitanje za sve realne zaljubljenike u fudbal - moze li LFC odbraniti titulu sledece sezone, sa ovim ne bas mladim timom, a imajuci u vidu da ce junajted verovatno dovesti sanca i grilisa plus vec imaju bruna (svu trojicu sam zeleo da vidim u liverpulu), celsi je vec doveo vernera (takodje) i zijeha, a siti je i pored zabrane ipak siti sa gvardiolom i vrlo moguce kulibalijem koji sigurno napusta napoli?

Vladan R

pre 3 godine

@igor pg

Baš i nije tako, da je Luverpul bio dominantan tokom punih možda i 120+ godina engleskog klupskog fudbala. Do 70tih godina prošlog veka Luverpul, Junajded, mislim i Arsenal imali su tu negde titula 8-9 svaki. Čak je Junajted, imajući u vidu Evropske uspehe bio za nijansu ispred, kao prvi klub iz Engleske, koji je osvojio KEŠ, a imali su pre toga sjajan tim, Bezbijeve bebe kog je avionska nesreća sprečila da možda i ranije pokori Evropu. Onda je nekih LFC 20 godina dominirao u Engleskoj i napravio tih 10tak titula viška u odnosu na MU, da bi MU od 1993 do 2013 na isti način uzvratio udarac, nadoknadio i na kraju i prestigao LFC po titula. Kad pogleda cela istorija prvih 80+ godina MU i LFC su bili poprilično izjednačeni, onda je 20tak godina dominirao LFC pa narednih 20tak MU. Znači nikako se ne može reći da je MU mali klub u odnosu na LFC. Ako imaju podjednako, tj po 20tak nacionalnih titula oba, kao i isti period dominacije od po 20tak godina, malo šta ih u Engleskoj razdvaja. Naravno sve ukupno LFC se definitivno može smatrati uspešnijim, zbog već broja evropskih titula.

A iduce godine

pre 3 godine

Totenhem! Sta cu kad volim autsajdere, kao sto je to onomad ucinio Lester. A fanovima Liverpula cestitke, bravo za igrace i Klopa, zabavljali su nas cele sezone, pokazali sta znaju i tu nema sta da se prigovori ili negoduje. Dobiti ligu ovoliko kola unapred, to valjda nesto govori. Steta sto ne mogu da proslave kako dolikuje zbog ovog glupog virusa.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Ima li iceg ljepseg nego kad ekipa koju volis napravi neki super rezultat i onda ujutro kupis sve novine (mi, iz 20 stoljeca), zavjernicki namignes trgovkinji jer kupujes vino/pivo u 9 ujutro, otvoris gazzettu dello sport, marcu, guardian, i portale od vardara do triglava, pa lijepo sjednes i duboko udahnes svjez alpski zrak tj bijeli marlboro?
Ne, nema. :D

Nemanja

pre 3 godine

i bilo je vreme da uzmu trofej premijer lige posle toliko potrosenih miliona.
Mane … 41mil
Alex Chamberlejn 38mil
Wijnaldum 30mil
Van Dajk 84mil
Fabinho … 45mil
Keita … 60mil
Alisson … 62mil
Salah … 42mil
Firmino … 35mil

Bravo Klope, sve igrace si morao kupiti da bi osvojio domaci trofej hahahahahahaahahah…ahah a.Malom Trentu skidam kapu, zver od igraca posle Majkla Owena.

Fowler

pre 3 godine

@Do nekoliko godina ovaj klub na Balkanu kao da nije ni postojao a sada odjednom svi neki navijači Liverpula
(mm, 26. jun 2020 03:51) Preko 15 godina postoji forum i grupa LFC Serbia tako da ne znam o cemu pricas. Uvek je Liverpul bio jedan od najpopularnijih stranih klubova u Srbiji.

koča

pre 3 godine

Ja zvao druga koji obožava Lvpool, covek place kao da je dete dobio. haha... Ako, cekali su 30god i dočekali. Cestitke svim navijačima, zasluzeno

Phil Neal

pre 3 godine

Radujte se ljudi. Era satanizma koja je počela 90-ih je završena, dolazi era vodolije. Liverpul je, kao i obično, vesnik.
Dakle:
When you walk through a storm
Hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm
There's a golden sky
And the sweet silver song of a lark
Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

Rale

pre 3 godine

@Titula osvojena 7 kola pre kraja. Potuceni silni rekordi. Liverpool vracen tame gde mu je i mesto.
Na sampionskom tronu.
E sad lepo pivo da se otvori (pusti sampanjac, nije to za nas proste duse) i nazdravi Klopu i momcima.
U zdravlje!
(Vanja LFC, 25. jun 2020 23:26)

I za sve to trebalo celih 30 godina i par milijardi potrošenih para na dovodjenje loših trenere i još gorih igrača. Da ne pričam o velikoj sreći (uzeli Ligu šampiona gde su gubili čak i od naše Zvezde), guranje od sudija i LiVAR...

absolutezero

pre 3 godine

Stete sto i najbolji košarkaski navijaci nisu imali priliku da se raduju na terenu osvojenoj titule.. Al dobro, jos jednu godinu cemo trpeti neznalice iz predgrađa.
(Paja SD, 25. jun 2020 23:37)

Eh da je samo još jedna...
P.S.
Klopu ima da spomenik podignu ispred stadiona.

hyn

pre 3 godine

Najavio sam to još pre 3 godine!
A sad zapamtite ove reči-kreće era totalne dominacije!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 25. jun 2020 23:55)


Hahahaha, od svih navijača na svetu, najveće ste ložane ubedljivo! Nema dečko nikakva era dominacije, nisu ovo 80e i 90e, u PL ima jako mnogo dobrih timova, evo ga sada je i Newcastle pun novca.
Ne važi ovo samo za Liverpool, važi za bilo koga u Premier League, neće biti više dominacije samo jednog kluba kao pre.

Ako mislite da će Liverpool ovako lagano da osvoji ili osvoji uopšte sledeće sezone, spremite se za razočarenje.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime

pre 3 godine

Fudbal je rođen u Engleskoj, odrastao u Brazilu, a doktorirao u Nemačkoj. U Liverpulu su sva tri elementa.

ketiS

pre 3 godine

Konacno! Sve cestitke i igracima i treneru Kloppu! Neizmerno sam srecna, da sam najzad dozivela da moj, uz Partizan, najomiljeniji sportski kolektiv postane prvak u najjacoj ligi na svetu. Fenomenalno, cak je i moja mama odusevljena!

First

pre 3 godine

Zasluzeno, i sve cestitke. Pobeci drugoplasiranom 20 bodova u engleskoj ligi, mora da imas vrhunske igrace i madzionicara od trenera! :)

Aleksa

pre 3 godine

@Metron

Bravo za komentar. Čovek je sa budžetom od 40 miliona € napravio ono što je danas Dortmund, uradio smenu generacija i stavio taj klub i grad na mapu igrajući atomski fudbal. Čak i po dolasku u Liverpul njegove transfer egzibicije uključuju samo jednog elitnog igrača (Van Dajk), sve što je uradio ostvario je sistemom i disciplinom. Krem trenerske struke i veliki gotivac i humanitarac van terena.

Dusan M

pre 3 godine

Najbolji klub na svetu u poslednje tri godine igra najlepsi fudbal od Zvezde i Ajaksa sa pocetka 90 ih. Nije bilo sanse da im izmakne titula.

g

pre 3 godine

Oduvali sve...objasnili cele sezone; o uzivanju tokom gledanja da ne pricam; ofanzivan, lep fudbal, gomila lepih akcija i golova; zbog svih ranijih baksuzluka i situacija nije lako biti navijac/simpatizer Liverpool-a, ali je lepo:) pogotovo nakon nekih spektakularnih utakmica poput one protiv Barse prosle godine; ovi sto su se nadali ponistenju sezone zbog Covida me ne zanimaju, njima ce uvek biti tesko zbog licnih frustracija - nadajte se i dalje da ce se sezona ponistiti:) pozdrav za sve navijace Liverpool-a...kako god i sta god-YOU`LL NEVER WALK ALONE!!!!!

Mohikanac

pre 3 godine

Napokon.... stvarno mi nisu jasni likovi koji kažu da je titula nezaslužena. Pa šta je potrebno da se uradi da bi bila zaslužena? Prednost od 23 boda, u ligi petice...spominju VAR, nešto razmišljam, da je bio ranije, možda bi još koju titulu imali na kontu, sad je sve transparentno, sve se vidi, nema muljaža...YNWA

Kutinjo

pre 3 godine

Klop i zvanicno ode u bozanstvo sto se navijaca liverpula tice,rame uz rame sa bilom senklijem i bobom pislijem(ako se tako kod nas pise prezime),samo da podsetim da liverpul trenutno u svom vlasnistvu drzi pehare lige sampiona,super kupa evrope,klupskog svetskog prvenstva,znaci osvojili su sve sto se kaze.

Jaran

pre 3 godine

nidza
Ne, nego sa svim uspesima koje je napravio sa Borusijom Dortmund i sa Liverpulom. Ne verujem da bi ijedan trener u istoriji napravio barem 70% stvari koje je on napravio sa svim tim igracima.

vlada

pre 3 godine

30 godina je Liverpool čekao, a ja 20. Zavoleo sam ih zbog McCallistera, Westervelda, Fowlera,... Kasnije Gerrard, Alonso, Garcia, Hyypia, Carragher... ma kratko Suarez, Coutinho i Sterling ali su oni birali lakši put. Kakva sezona, kakva igra, uz titulu su dobili Jonesa, Williams, Elliota i još po nekog klinca za budućnost. Šta god uradili u budućnosti meni su ispunili san da vidim Liverpool sa trofejem Premier lige. Bravo Crveni, Bravo Jurgene, bravo za viziju.... YNWA pa da sledeća sezona bude najinteresantnija ikada.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

Čestitam.
To je klub koji igra najbolji i najlepši fudbal na svetu, i ima ubedljivo najboljeg trenera na svetu......... i posle Zvezde najbolje navijače na svetu.

Večna mrlja svoga oca Goksi LO

pre 3 godine

@Nezasluzeno nazalost.Previse sudijske pomoci u ovoj i prosloj sezoni.Vecna mrlja!
(Goran Loznica, 25. jun 2020 23:13) Troluješ naravno, jer samo budala može da kaže da tim koji ovako izdominira prvenstvo nije zaslužio titulu.

******

pre 3 godine

Kao sto je Siti kenjalo prosle sezone, tako i ove njih.

Sledece godine ih nema u konkurenciji. Ohladice se kao i Siti, koji je pritom dosta bolja ekipa.
(GM, 25. jun 2020 23:15)

ti to pises od kada je Klop dosao.

Metron

pre 3 godine

Objektivno, Klop postaje bitan deo fudbalske. Jedine dve titule Dortmunda u poslednjih mnogo godina je on uzeo. Sa Liverpulom nesrecnim je uzeo ligu sampiona posla poraza u finalu i ligu posle 97 poena i drugog mesta. Oba kluba je digao na noge, a u Liverpulu je morao da proda Kutinja da bi doveo druge igrace. Nije imao neogranicena sredstva niti kvalitetan tim na pocetku. Jednostavno je najbolji trener na svetu u ovom trenutku.

stefan

pre 3 godine

Svaka čast! Potpuno zasluženo! Ono šta je Klop napravio od prosečnih fudbalera je za svaku pohvalu,napravio je tim koji je počistio sve u premier ligi, bravo Klope.

Igor Pg

pre 3 godine

Najveci klubovi su jednostavno to. Najveci! 30 godina (i to kakvih) Mancester Utd-a na celu sa Aleksom Fergusonom u kojima su osvajali sve sto se osvojiti moze je bilo potrebno da Liverpul prestane da bude najtrofejniji engleski klub. To govori o tome koliko je Liverpul bio dominantan u istoriji engleskog fudbala. I taman kad su ih stigli krece opet dominacija. Vrlo brzo ce Liverpul opet biti najtrofejniji engleski klub (namjerno ne govorim najveci jer sa svojih 6 titula sampiona Evrope on to vec jeste). Tako su se i u nesretnih proteklih 30 godina i nama priblizile malene komsije, pa smo ih sad ostavili tamo dje im je mjesto da u narednim decenijama mirno sanjanju da mogu da nas stignu. Hahahahaa najveci su jednostavno najveci!

Millennium

pre 3 godine

When you walk through a storm
Hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm
There's a golden sky
And the sweet silver song of a lark
Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

Paja SD

pre 3 godine

Neka je sa srecom. Drago mi je zbog najboljih fudbalskih navijaca u Evropi. Potpuno zasluzena titula.

Stete sto i najbolji košarkaski navijaci nisu imali priliku da se raduju na terenu osvojenoj titule.. Al dobro, jos jednu godinu cemo trpeti neznalice iz predgrađa.

Kanidja PG

pre 3 godine

Bez konkurencije ove sezone u premijer ligi. Slijedi poslastica za vikeng Siti protiv Redsa, steta samo sto se ne igra na Enfildu.
Goleada je zagarantovana 5+ bez problema ko voli da uplati singl.

GM

pre 3 godine

Kao sto je Siti kenjalo prosle sezone, tako i ove njih.

Sledece godine ih nema u konkurenciji. Ohladice se kao i Siti, koji je pritom dosta bolja ekipa.

jebetisestru

pre 3 godine

Nezasluzeno nazalost.Previse sudijske pomoci u ovoj i prosloj sezoni.Vecna mrlja!
(Goran Loznica, 25. jun 2020 23:13)osoba pod tim nikom koju troluješ...

Arsenalovac

pre 3 godine

Sve čestitke na apsolutno zasluženoj tituli, fantastičan fudbal je igrao Liverpul tokom čitave sezone, drago mi je zbog Klopa najviše. Pozdrav svim ljubiteljima najbolje lige na svetu i svim navijačima Liverpula iz Srbije.

ostojina garda

pre 3 godine

Neka je sa srecom. Drago mi je zbog najboljih fudbalskih navijaca u Evropi. Potpuno zasluzena titula.

Stete sto i najbolji košarkaski navijaci nisu imali priliku da se raduju na terenu osvojenoj titule.. Al dobro, jos jednu godinu cemo trpeti neznalice iz predgrađa.
(Paja SD, 25. jun 2020 23:37)

evo ih i ovde kukaju. neverovatno.

Hvala ti Boze svih loptiju!

pre 3 godine

Hvala ti o Boze svih praznih stadiona i trening utakmica, nije dobro sto si oduzeo radost napachenih Liverpool-aca, nije dobro sto nisi omogucio Gerarda da ovako nesto okusi, ali je dobro sto si dao titulu Kloppa-najpozitivnijeg coveka zemlje, Univerzuma I dalje...Liverpool radujte se, da maske necete nositi u tom sam siguran, zasluzili ste decki svaka cast, 100 bodova razlikeispred drugog, van-ze-malalj-ski!!!!

Pošalji poruku članu partije

pre 3 godine

Sve čestitke Liverpulu na tituli. Odma idem za London da krenem sa divljom gradnjom zgrada. To se u Londonu sme zar ne?

Tuzlak

pre 3 godine

Bravo, Radnicki ! Najvise mi je drago zbog Klopp-a, sad lagano sljedecih 5 sezona pokupite sve trofeje, na sveopstu radost Pepa i Barcelone 😎

adriano_galliani

pre 3 godine

A tek je polovina 2020. godine. Ko zna šta će nas još snaći do kraja? Osvojili titulu kad niko ne gleda sport haha, kakvi baksuzi.

Ili zaista mislite da je nekome stalo još uvek?

1892

pre 3 godine

Mislio sam da je nikada neću dočekati a onda je došla ova (najdominantnija ikada) sezona! Čestitam svim navijačima i simpatizerima Liverpula u Srbiji. YNWA

Vanja LFC

pre 3 godine

Titula osvojena 7 kola pre kraja. Potuceni silni rekordi. Liverpool vracen tame gde mu je i mesto.
Na sampionskom tronu.
E sad lepo pivo da se otvori (pusti sampanjac, nije to za nas proste duse) i nazdravi Klopu i momcima.
U zdravlje!

ukupno: AtM 4:2 L'pul

pre 3 godine

Atletiko Madrid 1:0 Liverpul
Liverpul 2:3 Atletiko Madrid
Ove sezone Atletiko ima više pobeda nad Liverpulom (na samo 2 meča) nego cela Engleska liga zajedno (1).
Tada je Atletiko bio 6. na tabeli u La Ligi kada su izbacili Liverpul.

Ђенерал

pre 3 godine

Тачно ће смак света.
Лепо рече Балотели још 2012. године: "Кад Ливерпул освоји титулу биће смак света".

Ivan

pre 3 godine

Liverpul se izvukao kroz LS, bez toga bi lagano mogli da se proglase najneuspesnijim klubom u evropi u poslednjih 30 godina, uzmijauci u obzir da su uvek bili medju 3 kluba sa najvecim ulaganjima u evropi.

Powerslave

pre 3 godine

Morala je da se dogodi pandemija i uopšte cela ova baksuzna 2020. sa svim događajima koji je prate da bi Liverpul konačno osvojio titulu, ne znam da li je vredno toga.

Metron

pre 3 godine

Objektivno, Klop postaje bitan deo fudbalske. Jedine dve titule Dortmunda u poslednjih mnogo godina je on uzeo. Sa Liverpulom nesrecnim je uzeo ligu sampiona posla poraza u finalu i ligu posle 97 poena i drugog mesta. Oba kluba je digao na noge, a u Liverpulu je morao da proda Kutinja da bi doveo druge igrace. Nije imao neogranicena sredstva niti kvalitetan tim na pocetku. Jednostavno je najbolji trener na svetu u ovom trenutku.

Arsenalovac

pre 3 godine

Sve čestitke na apsolutno zasluženoj tituli, fantastičan fudbal je igrao Liverpul tokom čitave sezone, drago mi je zbog Klopa najviše. Pozdrav svim ljubiteljima najbolje lige na svetu i svim navijačima Liverpula iz Srbije.

1892

pre 3 godine

Mislio sam da je nikada neću dočekati a onda je došla ova (najdominantnija ikada) sezona! Čestitam svim navijačima i simpatizerima Liverpula u Srbiji. YNWA

Večna mrlja svoga oca Goksi LO

pre 3 godine

@Nezasluzeno nazalost.Previse sudijske pomoci u ovoj i prosloj sezoni.Vecna mrlja!
(Goran Loznica, 25. jun 2020 23:13) Troluješ naravno, jer samo budala može da kaže da tim koji ovako izdominira prvenstvo nije zaslužio titulu.

stefan

pre 3 godine

Svaka čast! Potpuno zasluženo! Ono šta je Klop napravio od prosečnih fudbalera je za svaku pohvalu,napravio je tim koji je počistio sve u premier ligi, bravo Klope.

Ђенерал

pre 3 godine

Тачно ће смак света.
Лепо рече Балотели још 2012. године: "Кад Ливерпул освоји титулу биће смак света".

ostojina garda

pre 3 godine

Neka je sa srecom. Drago mi je zbog najboljih fudbalskih navijaca u Evropi. Potpuno zasluzena titula.

Stete sto i najbolji košarkaski navijaci nisu imali priliku da se raduju na terenu osvojenoj titule.. Al dobro, jos jednu godinu cemo trpeti neznalice iz predgrađa.
(Paja SD, 25. jun 2020 23:37)

evo ih i ovde kukaju. neverovatno.

vlada

pre 3 godine

30 godina je Liverpool čekao, a ja 20. Zavoleo sam ih zbog McCallistera, Westervelda, Fowlera,... Kasnije Gerrard, Alonso, Garcia, Hyypia, Carragher... ma kratko Suarez, Coutinho i Sterling ali su oni birali lakši put. Kakva sezona, kakva igra, uz titulu su dobili Jonesa, Williams, Elliota i još po nekog klinca za budućnost. Šta god uradili u budućnosti meni su ispunili san da vidim Liverpool sa trofejem Premier lige. Bravo Crveni, Bravo Jurgene, bravo za viziju.... YNWA pa da sledeća sezona bude najinteresantnija ikada.

Millennium

pre 3 godine

When you walk through a storm
Hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm
There's a golden sky
And the sweet silver song of a lark
Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

******

pre 3 godine

Kao sto je Siti kenjalo prosle sezone, tako i ove njih.

Sledece godine ih nema u konkurenciji. Ohladice se kao i Siti, koji je pritom dosta bolja ekipa.
(GM, 25. jun 2020 23:15)

ti to pises od kada je Klop dosao.

Igor Pg

pre 3 godine

Najveci klubovi su jednostavno to. Najveci! 30 godina (i to kakvih) Mancester Utd-a na celu sa Aleksom Fergusonom u kojima su osvajali sve sto se osvojiti moze je bilo potrebno da Liverpul prestane da bude najtrofejniji engleski klub. To govori o tome koliko je Liverpul bio dominantan u istoriji engleskog fudbala. I taman kad su ih stigli krece opet dominacija. Vrlo brzo ce Liverpul opet biti najtrofejniji engleski klub (namjerno ne govorim najveci jer sa svojih 6 titula sampiona Evrope on to vec jeste). Tako su se i u nesretnih proteklih 30 godina i nama priblizile malene komsije, pa smo ih sad ostavili tamo dje im je mjesto da u narednim decenijama mirno sanjanju da mogu da nas stignu. Hahahahaa najveci su jednostavno najveci!

Vanja LFC

pre 3 godine

Titula osvojena 7 kola pre kraja. Potuceni silni rekordi. Liverpool vracen tame gde mu je i mesto.
Na sampionskom tronu.
E sad lepo pivo da se otvori (pusti sampanjac, nije to za nas proste duse) i nazdravi Klopu i momcima.
U zdravlje!

jebetisestru

pre 3 godine

Nezasluzeno nazalost.Previse sudijske pomoci u ovoj i prosloj sezoni.Vecna mrlja!
(Goran Loznica, 25. jun 2020 23:13)osoba pod tim nikom koju troluješ...

Hvala ti Boze svih loptiju!

pre 3 godine

Hvala ti o Boze svih praznih stadiona i trening utakmica, nije dobro sto si oduzeo radost napachenih Liverpool-aca, nije dobro sto nisi omogucio Gerarda da ovako nesto okusi, ali je dobro sto si dao titulu Kloppa-najpozitivnijeg coveka zemlje, Univerzuma I dalje...Liverpool radujte se, da maske necete nositi u tom sam siguran, zasluzili ste decki svaka cast, 100 bodova razlikeispred drugog, van-ze-malalj-ski!!!!

ukupno: AtM 4:2 L'pul

pre 3 godine

Atletiko Madrid 1:0 Liverpul
Liverpul 2:3 Atletiko Madrid
Ove sezone Atletiko ima više pobeda nad Liverpulom (na samo 2 meča) nego cela Engleska liga zajedno (1).
Tada je Atletiko bio 6. na tabeli u La Ligi kada su izbacili Liverpul.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

Čestitam.
To je klub koji igra najbolji i najlepši fudbal na svetu, i ima ubedljivo najboljeg trenera na svetu......... i posle Zvezde najbolje navijače na svetu.

Tuzlak

pre 3 godine

Bravo, Radnicki ! Najvise mi je drago zbog Klopp-a, sad lagano sljedecih 5 sezona pokupite sve trofeje, na sveopstu radost Pepa i Barcelone 😎

Kanidja PG

pre 3 godine

Bez konkurencije ove sezone u premijer ligi. Slijedi poslastica za vikeng Siti protiv Redsa, steta samo sto se ne igra na Enfildu.
Goleada je zagarantovana 5+ bez problema ko voli da uplati singl.

koča

pre 3 godine

Ja zvao druga koji obožava Lvpool, covek place kao da je dete dobio. haha... Ako, cekali su 30god i dočekali. Cestitke svim navijačima, zasluzeno

Fowler

pre 3 godine

@Do nekoliko godina ovaj klub na Balkanu kao da nije ni postojao a sada odjednom svi neki navijači Liverpula
(mm, 26. jun 2020 03:51) Preko 15 godina postoji forum i grupa LFC Serbia tako da ne znam o cemu pricas. Uvek je Liverpul bio jedan od najpopularnijih stranih klubova u Srbiji.

Pošalji poruku članu partije

pre 3 godine

Sve čestitke Liverpulu na tituli. Odma idem za London da krenem sa divljom gradnjom zgrada. To se u Londonu sme zar ne?

Aleksa

pre 3 godine

@Metron

Bravo za komentar. Čovek je sa budžetom od 40 miliona € napravio ono što je danas Dortmund, uradio smenu generacija i stavio taj klub i grad na mapu igrajući atomski fudbal. Čak i po dolasku u Liverpul njegove transfer egzibicije uključuju samo jednog elitnog igrača (Van Dajk), sve što je uradio ostvario je sistemom i disciplinom. Krem trenerske struke i veliki gotivac i humanitarac van terena.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime

pre 3 godine

Fudbal je rođen u Engleskoj, odrastao u Brazilu, a doktorirao u Nemačkoj. U Liverpulu su sva tri elementa.

Phil Neal

pre 3 godine

Radujte se ljudi. Era satanizma koja je počela 90-ih je završena, dolazi era vodolije. Liverpul je, kao i obično, vesnik.
Dakle:
When you walk through a storm
Hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm
There's a golden sky
And the sweet silver song of a lark
Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

Mohikanac

pre 3 godine

Napokon.... stvarno mi nisu jasni likovi koji kažu da je titula nezaslužena. Pa šta je potrebno da se uradi da bi bila zaslužena? Prednost od 23 boda, u ligi petice...spominju VAR, nešto razmišljam, da je bio ranije, možda bi još koju titulu imali na kontu, sad je sve transparentno, sve se vidi, nema muljaža...YNWA

A iduce godine

pre 3 godine

Totenhem! Sta cu kad volim autsajdere, kao sto je to onomad ucinio Lester. A fanovima Liverpula cestitke, bravo za igrace i Klopa, zabavljali su nas cele sezone, pokazali sta znaju i tu nema sta da se prigovori ili negoduje. Dobiti ligu ovoliko kola unapred, to valjda nesto govori. Steta sto ne mogu da proslave kako dolikuje zbog ovog glupog virusa.

g

pre 3 godine

Oduvali sve...objasnili cele sezone; o uzivanju tokom gledanja da ne pricam; ofanzivan, lep fudbal, gomila lepih akcija i golova; zbog svih ranijih baksuzluka i situacija nije lako biti navijac/simpatizer Liverpool-a, ali je lepo:) pogotovo nakon nekih spektakularnih utakmica poput one protiv Barse prosle godine; ovi sto su se nadali ponistenju sezone zbog Covida me ne zanimaju, njima ce uvek biti tesko zbog licnih frustracija - nadajte se i dalje da ce se sezona ponistiti:) pozdrav za sve navijace Liverpool-a...kako god i sta god-YOU`LL NEVER WALK ALONE!!!!!

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Ima li iceg ljepseg nego kad ekipa koju volis napravi neki super rezultat i onda ujutro kupis sve novine (mi, iz 20 stoljeca), zavjernicki namignes trgovkinji jer kupujes vino/pivo u 9 ujutro, otvoris gazzettu dello sport, marcu, guardian, i portale od vardara do triglava, pa lijepo sjednes i duboko udahnes svjez alpski zrak tj bijeli marlboro?
Ne, nema. :D

Kutinjo

pre 3 godine

Klop i zvanicno ode u bozanstvo sto se navijaca liverpula tice,rame uz rame sa bilom senklijem i bobom pislijem(ako se tako kod nas pise prezime),samo da podsetim da liverpul trenutno u svom vlasnistvu drzi pehare lige sampiona,super kupa evrope,klupskog svetskog prvenstva,znaci osvojili su sve sto se kaze.

adriano_galliani

pre 3 godine

A tek je polovina 2020. godine. Ko zna šta će nas još snaći do kraja? Osvojili titulu kad niko ne gleda sport haha, kakvi baksuzi.

Ili zaista mislite da je nekome stalo još uvek?

First

pre 3 godine

Zasluzeno, i sve cestitke. Pobeci drugoplasiranom 20 bodova u engleskoj ligi, mora da imas vrhunske igrace i madzionicara od trenera! :)

Paja SD

pre 3 godine

Neka je sa srecom. Drago mi je zbog najboljih fudbalskih navijaca u Evropi. Potpuno zasluzena titula.

Stete sto i najbolji košarkaski navijaci nisu imali priliku da se raduju na terenu osvojenoj titule.. Al dobro, jos jednu godinu cemo trpeti neznalice iz predgrađa.

GM

pre 3 godine

Kao sto je Siti kenjalo prosle sezone, tako i ove njih.

Sledece godine ih nema u konkurenciji. Ohladice se kao i Siti, koji je pritom dosta bolja ekipa.

ketiS

pre 3 godine

Konacno! Sve cestitke i igracima i treneru Kloppu! Neizmerno sam srecna, da sam najzad dozivela da moj, uz Partizan, najomiljeniji sportski kolektiv postane prvak u najjacoj ligi na svetu. Fenomenalno, cak je i moja mama odusevljena!

absolutezero

pre 3 godine

Stete sto i najbolji košarkaski navijaci nisu imali priliku da se raduju na terenu osvojenoj titule.. Al dobro, jos jednu godinu cemo trpeti neznalice iz predgrađa.
(Paja SD, 25. jun 2020 23:37)

Eh da je samo još jedna...
P.S.
Klopu ima da spomenik podignu ispred stadiona.

Nemanja

pre 3 godine

i bilo je vreme da uzmu trofej premijer lige posle toliko potrosenih miliona.
Mane … 41mil
Alex Chamberlejn 38mil
Wijnaldum 30mil
Van Dajk 84mil
Fabinho … 45mil
Keita … 60mil
Alisson … 62mil
Salah … 42mil
Firmino … 35mil

Bravo Klope, sve igrace si morao kupiti da bi osvojio domaci trofej hahahahahahaahahah…ahah a.Malom Trentu skidam kapu, zver od igraca posle Majkla Owena.

Dusan M

pre 3 godine

Najbolji klub na svetu u poslednje tri godine igra najlepsi fudbal od Zvezde i Ajaksa sa pocetka 90 ih. Nije bilo sanse da im izmakne titula.

Jaran

pre 3 godine

nidza
Ne, nego sa svim uspesima koje je napravio sa Borusijom Dortmund i sa Liverpulom. Ne verujem da bi ijedan trener u istoriji napravio barem 70% stvari koje je on napravio sa svim tim igracima.

Hanibal ante portas

pre 3 godine

A Junajted u medjuvremenu broji vec 7 godina kako nije sampion, malo li je.
(blic, 26. jun 2020 01:12)


I nece osvojiti titulu pa sigurno jos 3 godine to je sa ove tacke gledista nemoguce.
Dakle minimum decenija bez titule.
Mislim da navijaci Junajteda jos nisu shvatili da su im stari dani slave odbrojani i da im bliska buducnost od 3-5 godina nije bas najsjajnija.
Trenutno zive od brenda i novca koji jos imaju, ali nece ni to trajati zauvek bez rezultata.

Powerslave

pre 3 godine

Morala je da se dogodi pandemija i uopšte cela ova baksuzna 2020. sa svim događajima koji je prate da bi Liverpul konačno osvojio titulu, ne znam da li je vredno toga.

Ivan

pre 3 godine

Liverpul se izvukao kroz LS, bez toga bi lagano mogli da se proglase najneuspesnijim klubom u evropi u poslednjih 30 godina, uzmijauci u obzir da su uvek bili medju 3 kluba sa najvecim ulaganjima u evropi.

Rale

pre 3 godine

@Titula osvojena 7 kola pre kraja. Potuceni silni rekordi. Liverpool vracen tame gde mu je i mesto.
Na sampionskom tronu.
E sad lepo pivo da se otvori (pusti sampanjac, nije to za nas proste duse) i nazdravi Klopu i momcima.
U zdravlje!
(Vanja LFC, 25. jun 2020 23:26)

I za sve to trebalo celih 30 godina i par milijardi potrošenih para na dovodjenje loših trenere i još gorih igrača. Da ne pričam o velikoj sreći (uzeli Ligu šampiona gde su gubili čak i od naše Zvezde), guranje od sudija i LiVAR...

Vladan R

pre 3 godine

@igor pg

Baš i nije tako, da je Luverpul bio dominantan tokom punih možda i 120+ godina engleskog klupskog fudbala. Do 70tih godina prošlog veka Luverpul, Junajded, mislim i Arsenal imali su tu negde titula 8-9 svaki. Čak je Junajted, imajući u vidu Evropske uspehe bio za nijansu ispred, kao prvi klub iz Engleske, koji je osvojio KEŠ, a imali su pre toga sjajan tim, Bezbijeve bebe kog je avionska nesreća sprečila da možda i ranije pokori Evropu. Onda je nekih LFC 20 godina dominirao u Engleskoj i napravio tih 10tak titula viška u odnosu na MU, da bi MU od 1993 do 2013 na isti način uzvratio udarac, nadoknadio i na kraju i prestigao LFC po titula. Kad pogleda cela istorija prvih 80+ godina MU i LFC su bili poprilično izjednačeni, onda je 20tak godina dominirao LFC pa narednih 20tak MU. Znači nikako se ne može reći da je MU mali klub u odnosu na LFC. Ako imaju podjednako, tj po 20tak nacionalnih titula oba, kao i isti period dominacije od po 20tak godina, malo šta ih u Engleskoj razdvaja. Naravno sve ukupno LFC se definitivno može smatrati uspešnijim, zbog već broja evropskih titula.

hyn

pre 3 godine

Najavio sam to još pre 3 godine!
A sad zapamtite ove reči-kreće era totalne dominacije!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 25. jun 2020 23:55)


Hahahaha, od svih navijača na svetu, najveće ste ložane ubedljivo! Nema dečko nikakva era dominacije, nisu ovo 80e i 90e, u PL ima jako mnogo dobrih timova, evo ga sada je i Newcastle pun novca.
Ne važi ovo samo za Liverpool, važi za bilo koga u Premier League, neće biti više dominacije samo jednog kluba kao pre.

Ako mislite da će Liverpool ovako lagano da osvoji ili osvoji uopšte sledeće sezone, spremite se za razočarenje.

andreas kisser

pre 3 godine

Ima li iceg ljepseg nego kad ekipa koju volis napravi neki super rezultat i onda ujutro kupis sve novine (mi, iz 20 stoljeca), zavjernicki namignes trgovkinji jer kupujes vino/pivo u 9 ujutro, otvoris gazzettu dello sport, marcu, guardian, i portale od vardara do triglava, pa lijepo sjednes i duboko udahnes svjez alpski zrak tj bijeli marlboro?
Ne, nema. :D
(Pijani zlotvor, 26. jun 2020 09:08)

hehe, isto to samo na zubatom irskom suncu uz espreso ;)

ok, sto se mene tice proslava je prosla i treba se spremiti za sledecu sezonu. kako ovog leta nece biti vecih transfera, pitanje za sve realne zaljubljenike u fudbal - moze li LFC odbraniti titulu sledece sezone, sa ovim ne bas mladim timom, a imajuci u vidu da ce junajted verovatno dovesti sanca i grilisa plus vec imaju bruna (svu trojicu sam zeleo da vidim u liverpulu), celsi je vec doveo vernera (takodje) i zijeha, a siti je i pored zabrane ipak siti sa gvardiolom i vrlo moguce kulibalijem koji sigurno napusta napoli?

Rile

pre 3 godine

@Fudbal je rođen u Engleskoj, odrastao u Brazilu, a doktorirao u Nemačkoj. U Liverpulu su sva tri elementa.
(Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 26. jun 2020 02:51)

Jes' vala, za sva tri elementa po jednu deceniju... ukupno 30 godina!

Robo

pre 3 godine

@Stvarno ne vidim razlog zasto bi Klop napustao Liverpul. Tamo ima sve, najbolje navijace, igrace, pare, sve..
(mijajlo, 26. jun 2020 01:25)
Možda Bajern zakuca na vrata. Ili da bude šef Nemačke repke... U svakom slučaju biće mnogo teže odbraniti titulu naredne sezone.

adriano_galliani

pre 3 godine

A tek je polovina 2020. godine. Ko zna šta će nas još snaći do kraja? Osvojili titulu kad niko ne gleda sport haha, kakvi baksuzi.

Ili zaista mislite da je nekome stalo još uvek?

ukupno: AtM 4:2 L'pul

pre 3 godine

Atletiko Madrid 1:0 Liverpul
Liverpul 2:3 Atletiko Madrid
Ove sezone Atletiko ima više pobeda nad Liverpulom (na samo 2 meča) nego cela Engleska liga zajedno (1).
Tada je Atletiko bio 6. na tabeli u La Ligi kada su izbacili Liverpul.

Powerslave

pre 3 godine

Morala je da se dogodi pandemija i uopšte cela ova baksuzna 2020. sa svim događajima koji je prate da bi Liverpul konačno osvojio titulu, ne znam da li je vredno toga.

GM

pre 3 godine

Kao sto je Siti kenjalo prosle sezone, tako i ove njih.

Sledece godine ih nema u konkurenciji. Ohladice se kao i Siti, koji je pritom dosta bolja ekipa.

Ivan

pre 3 godine

Liverpul se izvukao kroz LS, bez toga bi lagano mogli da se proglase najneuspesnijim klubom u evropi u poslednjih 30 godina, uzmijauci u obzir da su uvek bili medju 3 kluba sa najvecim ulaganjima u evropi.

Nemanja

pre 3 godine

i bilo je vreme da uzmu trofej premijer lige posle toliko potrosenih miliona.
Mane … 41mil
Alex Chamberlejn 38mil
Wijnaldum 30mil
Van Dajk 84mil
Fabinho … 45mil
Keita … 60mil
Alisson … 62mil
Salah … 42mil
Firmino … 35mil

Bravo Klope, sve igrace si morao kupiti da bi osvojio domaci trofej hahahahahahaahahah…ahah a.Malom Trentu skidam kapu, zver od igraca posle Majkla Owena.

Igor Pg

pre 3 godine

Najveci klubovi su jednostavno to. Najveci! 30 godina (i to kakvih) Mancester Utd-a na celu sa Aleksom Fergusonom u kojima su osvajali sve sto se osvojiti moze je bilo potrebno da Liverpul prestane da bude najtrofejniji engleski klub. To govori o tome koliko je Liverpul bio dominantan u istoriji engleskog fudbala. I taman kad su ih stigli krece opet dominacija. Vrlo brzo ce Liverpul opet biti najtrofejniji engleski klub (namjerno ne govorim najveci jer sa svojih 6 titula sampiona Evrope on to vec jeste). Tako su se i u nesretnih proteklih 30 godina i nama priblizile malene komsije, pa smo ih sad ostavili tamo dje im je mjesto da u narednim decenijama mirno sanjanju da mogu da nas stignu. Hahahahaa najveci su jednostavno najveci!

Paja SD

pre 3 godine

Neka je sa srecom. Drago mi je zbog najboljih fudbalskih navijaca u Evropi. Potpuno zasluzena titula.

Stete sto i najbolji košarkaski navijaci nisu imali priliku da se raduju na terenu osvojenoj titule.. Al dobro, jos jednu godinu cemo trpeti neznalice iz predgrađa.

Rale

pre 3 godine

@Titula osvojena 7 kola pre kraja. Potuceni silni rekordi. Liverpool vracen tame gde mu je i mesto.
Na sampionskom tronu.
E sad lepo pivo da se otvori (pusti sampanjac, nije to za nas proste duse) i nazdravi Klopu i momcima.
U zdravlje!
(Vanja LFC, 25. jun 2020 23:26)

I za sve to trebalo celih 30 godina i par milijardi potrošenih para na dovodjenje loših trenere i još gorih igrača. Da ne pričam o velikoj sreći (uzeli Ligu šampiona gde su gubili čak i od naše Zvezde), guranje od sudija i LiVAR...

jebetisestru

pre 3 godine

Nezasluzeno nazalost.Previse sudijske pomoci u ovoj i prosloj sezoni.Vecna mrlja!
(Goran Loznica, 25. jun 2020 23:13)osoba pod tim nikom koju troluješ...

ostojina garda

pre 3 godine

Neka je sa srecom. Drago mi je zbog najboljih fudbalskih navijaca u Evropi. Potpuno zasluzena titula.

Stete sto i najbolji košarkaski navijaci nisu imali priliku da se raduju na terenu osvojenoj titule.. Al dobro, jos jednu godinu cemo trpeti neznalice iz predgrađa.
(Paja SD, 25. jun 2020 23:37)

evo ih i ovde kukaju. neverovatno.

Večna mrlja svoga oca Goksi LO

pre 3 godine

@Nezasluzeno nazalost.Previse sudijske pomoci u ovoj i prosloj sezoni.Vecna mrlja!
(Goran Loznica, 25. jun 2020 23:13) Troluješ naravno, jer samo budala može da kaže da tim koji ovako izdominira prvenstvo nije zaslužio titulu.

Ђенерал

pre 3 godine

Тачно ће смак света.
Лепо рече Балотели још 2012. године: "Кад Ливерпул освоји титулу биће смак света".

hyn

pre 3 godine

Najavio sam to još pre 3 godine!
A sad zapamtite ove reči-kreće era totalne dominacije!
YNWA
(Sladjan LazareFaC, 25. jun 2020 23:55)


Hahahaha, od svih navijača na svetu, najveće ste ložane ubedljivo! Nema dečko nikakva era dominacije, nisu ovo 80e i 90e, u PL ima jako mnogo dobrih timova, evo ga sada je i Newcastle pun novca.
Ne važi ovo samo za Liverpool, važi za bilo koga u Premier League, neće biti više dominacije samo jednog kluba kao pre.

Ako mislite da će Liverpool ovako lagano da osvoji ili osvoji uopšte sledeće sezone, spremite se za razočarenje.

Kanidja PG

pre 3 godine

Bez konkurencije ove sezone u premijer ligi. Slijedi poslastica za vikeng Siti protiv Redsa, steta samo sto se ne igra na Enfildu.
Goleada je zagarantovana 5+ bez problema ko voli da uplati singl.

******

pre 3 godine

Kao sto je Siti kenjalo prosle sezone, tako i ove njih.

Sledece godine ih nema u konkurenciji. Ohladice se kao i Siti, koji je pritom dosta bolja ekipa.
(GM, 25. jun 2020 23:15)

ti to pises od kada je Klop dosao.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

Čestitam.
To je klub koji igra najbolji i najlepši fudbal na svetu, i ima ubedljivo najboljeg trenera na svetu......... i posle Zvezde najbolje navijače na svetu.

Millennium

pre 3 godine

When you walk through a storm
Hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm
There's a golden sky
And the sweet silver song of a lark
Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

Pošalji poruku članu partije

pre 3 godine

Sve čestitke Liverpulu na tituli. Odma idem za London da krenem sa divljom gradnjom zgrada. To se u Londonu sme zar ne?

Metron

pre 3 godine

Objektivno, Klop postaje bitan deo fudbalske. Jedine dve titule Dortmunda u poslednjih mnogo godina je on uzeo. Sa Liverpulom nesrecnim je uzeo ligu sampiona posla poraza u finalu i ligu posle 97 poena i drugog mesta. Oba kluba je digao na noge, a u Liverpulu je morao da proda Kutinja da bi doveo druge igrace. Nije imao neogranicena sredstva niti kvalitetan tim na pocetku. Jednostavno je najbolji trener na svetu u ovom trenutku.

Vanja LFC

pre 3 godine

Titula osvojena 7 kola pre kraja. Potuceni silni rekordi. Liverpool vracen tame gde mu je i mesto.
Na sampionskom tronu.
E sad lepo pivo da se otvori (pusti sampanjac, nije to za nas proste duse) i nazdravi Klopu i momcima.
U zdravlje!

Arsenalovac

pre 3 godine

Sve čestitke na apsolutno zasluženoj tituli, fantastičan fudbal je igrao Liverpul tokom čitave sezone, drago mi je zbog Klopa najviše. Pozdrav svim ljubiteljima najbolje lige na svetu i svim navijačima Liverpula iz Srbije.

Hvala ti Boze svih loptiju!

pre 3 godine

Hvala ti o Boze svih praznih stadiona i trening utakmica, nije dobro sto si oduzeo radost napachenih Liverpool-aca, nije dobro sto nisi omogucio Gerarda da ovako nesto okusi, ali je dobro sto si dao titulu Kloppa-najpozitivnijeg coveka zemlje, Univerzuma I dalje...Liverpool radujte se, da maske necete nositi u tom sam siguran, zasluzili ste decki svaka cast, 100 bodova razlikeispred drugog, van-ze-malalj-ski!!!!

Tuzlak

pre 3 godine

Bravo, Radnicki ! Najvise mi je drago zbog Klopp-a, sad lagano sljedecih 5 sezona pokupite sve trofeje, na sveopstu radost Pepa i Barcelone 😎

Phil Neal

pre 3 godine

Radujte se ljudi. Era satanizma koja je počela 90-ih je završena, dolazi era vodolije. Liverpul je, kao i obično, vesnik.
Dakle:
When you walk through a storm
Hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm
There's a golden sky
And the sweet silver song of a lark
Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone
Walk on, walk on
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

1892

pre 3 godine

Mislio sam da je nikada neću dočekati a onda je došla ova (najdominantnija ikada) sezona! Čestitam svim navijačima i simpatizerima Liverpula u Srbiji. YNWA

vlada

pre 3 godine

30 godina je Liverpool čekao, a ja 20. Zavoleo sam ih zbog McCallistera, Westervelda, Fowlera,... Kasnije Gerrard, Alonso, Garcia, Hyypia, Carragher... ma kratko Suarez, Coutinho i Sterling ali su oni birali lakši put. Kakva sezona, kakva igra, uz titulu su dobili Jonesa, Williams, Elliota i još po nekog klinca za budućnost. Šta god uradili u budućnosti meni su ispunili san da vidim Liverpool sa trofejem Premier lige. Bravo Crveni, Bravo Jurgene, bravo za viziju.... YNWA pa da sledeća sezona bude najinteresantnija ikada.

stefan

pre 3 godine

Svaka čast! Potpuno zasluženo! Ono šta je Klop napravio od prosečnih fudbalera je za svaku pohvalu,napravio je tim koji je počistio sve u premier ligi, bravo Klope.

Dusan M

pre 3 godine

Najbolji klub na svetu u poslednje tri godine igra najlepsi fudbal od Zvezde i Ajaksa sa pocetka 90 ih. Nije bilo sanse da im izmakne titula.

Oliver Nedeljković, zapamtite to ime

pre 3 godine

Fudbal je rođen u Engleskoj, odrastao u Brazilu, a doktorirao u Nemačkoj. U Liverpulu su sva tri elementa.

Rile

pre 3 godine

@Fudbal je rođen u Engleskoj, odrastao u Brazilu, a doktorirao u Nemačkoj. U Liverpulu su sva tri elementa.
(Oliver Nedeljković, zapamtite to ime, 26. jun 2020 02:51)

Jes' vala, za sva tri elementa po jednu deceniju... ukupno 30 godina!

Aleksa

pre 3 godine

@Metron

Bravo za komentar. Čovek je sa budžetom od 40 miliona € napravio ono što je danas Dortmund, uradio smenu generacija i stavio taj klub i grad na mapu igrajući atomski fudbal. Čak i po dolasku u Liverpul njegove transfer egzibicije uključuju samo jednog elitnog igrača (Van Dajk), sve što je uradio ostvario je sistemom i disciplinom. Krem trenerske struke i veliki gotivac i humanitarac van terena.

koča

pre 3 godine

Ja zvao druga koji obožava Lvpool, covek place kao da je dete dobio. haha... Ako, cekali su 30god i dočekali. Cestitke svim navijačima, zasluzeno

Fowler

pre 3 godine

@Do nekoliko godina ovaj klub na Balkanu kao da nije ni postojao a sada odjednom svi neki navijači Liverpula
(mm, 26. jun 2020 03:51) Preko 15 godina postoji forum i grupa LFC Serbia tako da ne znam o cemu pricas. Uvek je Liverpul bio jedan od najpopularnijih stranih klubova u Srbiji.

Kutinjo

pre 3 godine

Klop i zvanicno ode u bozanstvo sto se navijaca liverpula tice,rame uz rame sa bilom senklijem i bobom pislijem(ako se tako kod nas pise prezime),samo da podsetim da liverpul trenutno u svom vlasnistvu drzi pehare lige sampiona,super kupa evrope,klupskog svetskog prvenstva,znaci osvojili su sve sto se kaze.

ketiS

pre 3 godine

Konacno! Sve cestitke i igracima i treneru Kloppu! Neizmerno sam srecna, da sam najzad dozivela da moj, uz Partizan, najomiljeniji sportski kolektiv postane prvak u najjacoj ligi na svetu. Fenomenalno, cak je i moja mama odusevljena!

absolutezero

pre 3 godine

Stete sto i najbolji košarkaski navijaci nisu imali priliku da se raduju na terenu osvojenoj titule.. Al dobro, jos jednu godinu cemo trpeti neznalice iz predgrađa.
(Paja SD, 25. jun 2020 23:37)

Eh da je samo još jedna...
P.S.
Klopu ima da spomenik podignu ispred stadiona.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Ima li iceg ljepseg nego kad ekipa koju volis napravi neki super rezultat i onda ujutro kupis sve novine (mi, iz 20 stoljeca), zavjernicki namignes trgovkinji jer kupujes vino/pivo u 9 ujutro, otvoris gazzettu dello sport, marcu, guardian, i portale od vardara do triglava, pa lijepo sjednes i duboko udahnes svjez alpski zrak tj bijeli marlboro?
Ne, nema. :D

Hanibal ante portas

pre 3 godine

A Junajted u medjuvremenu broji vec 7 godina kako nije sampion, malo li je.
(blic, 26. jun 2020 01:12)


I nece osvojiti titulu pa sigurno jos 3 godine to je sa ove tacke gledista nemoguce.
Dakle minimum decenija bez titule.
Mislim da navijaci Junajteda jos nisu shvatili da su im stari dani slave odbrojani i da im bliska buducnost od 3-5 godina nije bas najsjajnija.
Trenutno zive od brenda i novca koji jos imaju, ali nece ni to trajati zauvek bez rezultata.

Jaran

pre 3 godine

nidza
Ne, nego sa svim uspesima koje je napravio sa Borusijom Dortmund i sa Liverpulom. Ne verujem da bi ijedan trener u istoriji napravio barem 70% stvari koje je on napravio sa svim tim igracima.

g

pre 3 godine

Oduvali sve...objasnili cele sezone; o uzivanju tokom gledanja da ne pricam; ofanzivan, lep fudbal, gomila lepih akcija i golova; zbog svih ranijih baksuzluka i situacija nije lako biti navijac/simpatizer Liverpool-a, ali je lepo:) pogotovo nakon nekih spektakularnih utakmica poput one protiv Barse prosle godine; ovi sto su se nadali ponistenju sezone zbog Covida me ne zanimaju, njima ce uvek biti tesko zbog licnih frustracija - nadajte se i dalje da ce se sezona ponistiti:) pozdrav za sve navijace Liverpool-a...kako god i sta god-YOU`LL NEVER WALK ALONE!!!!!

First

pre 3 godine

Zasluzeno, i sve cestitke. Pobeci drugoplasiranom 20 bodova u engleskoj ligi, mora da imas vrhunske igrace i madzionicara od trenera! :)

Vladan R

pre 3 godine

@igor pg

Baš i nije tako, da je Luverpul bio dominantan tokom punih možda i 120+ godina engleskog klupskog fudbala. Do 70tih godina prošlog veka Luverpul, Junajded, mislim i Arsenal imali su tu negde titula 8-9 svaki. Čak je Junajted, imajući u vidu Evropske uspehe bio za nijansu ispred, kao prvi klub iz Engleske, koji je osvojio KEŠ, a imali su pre toga sjajan tim, Bezbijeve bebe kog je avionska nesreća sprečila da možda i ranije pokori Evropu. Onda je nekih LFC 20 godina dominirao u Engleskoj i napravio tih 10tak titula viška u odnosu na MU, da bi MU od 1993 do 2013 na isti način uzvratio udarac, nadoknadio i na kraju i prestigao LFC po titula. Kad pogleda cela istorija prvih 80+ godina MU i LFC su bili poprilično izjednačeni, onda je 20tak godina dominirao LFC pa narednih 20tak MU. Znači nikako se ne može reći da je MU mali klub u odnosu na LFC. Ako imaju podjednako, tj po 20tak nacionalnih titula oba, kao i isti period dominacije od po 20tak godina, malo šta ih u Engleskoj razdvaja. Naravno sve ukupno LFC se definitivno može smatrati uspešnijim, zbog već broja evropskih titula.

andreas kisser

pre 3 godine

Ima li iceg ljepseg nego kad ekipa koju volis napravi neki super rezultat i onda ujutro kupis sve novine (mi, iz 20 stoljeca), zavjernicki namignes trgovkinji jer kupujes vino/pivo u 9 ujutro, otvoris gazzettu dello sport, marcu, guardian, i portale od vardara do triglava, pa lijepo sjednes i duboko udahnes svjez alpski zrak tj bijeli marlboro?
Ne, nema. :D
(Pijani zlotvor, 26. jun 2020 09:08)

hehe, isto to samo na zubatom irskom suncu uz espreso ;)

ok, sto se mene tice proslava je prosla i treba se spremiti za sledecu sezonu. kako ovog leta nece biti vecih transfera, pitanje za sve realne zaljubljenike u fudbal - moze li LFC odbraniti titulu sledece sezone, sa ovim ne bas mladim timom, a imajuci u vidu da ce junajted verovatno dovesti sanca i grilisa plus vec imaju bruna (svu trojicu sam zeleo da vidim u liverpulu), celsi je vec doveo vernera (takodje) i zijeha, a siti je i pored zabrane ipak siti sa gvardiolom i vrlo moguce kulibalijem koji sigurno napusta napoli?

Robo

pre 3 godine

@Stvarno ne vidim razlog zasto bi Klop napustao Liverpul. Tamo ima sve, najbolje navijace, igrace, pare, sve..
(mijajlo, 26. jun 2020 01:25)
Možda Bajern zakuca na vrata. Ili da bude šef Nemačke repke... U svakom slučaju biće mnogo teže odbraniti titulu naredne sezone.

Mohikanac

pre 3 godine

Napokon.... stvarno mi nisu jasni likovi koji kažu da je titula nezaslužena. Pa šta je potrebno da se uradi da bi bila zaslužena? Prednost od 23 boda, u ligi petice...spominju VAR, nešto razmišljam, da je bio ranije, možda bi još koju titulu imali na kontu, sad je sve transparentno, sve se vidi, nema muljaža...YNWA

A iduce godine

pre 3 godine

Totenhem! Sta cu kad volim autsajdere, kao sto je to onomad ucinio Lester. A fanovima Liverpula cestitke, bravo za igrace i Klopa, zabavljali su nas cele sezone, pokazali sta znaju i tu nema sta da se prigovori ili negoduje. Dobiti ligu ovoliko kola unapred, to valjda nesto govori. Steta sto ne mogu da proslave kako dolikuje zbog ovog glupog virusa.