Sreda, 24.06.2020.

17:45

Vojvodini penal-drama protiv Partizana i trofej Kupa Srbije!

Fudbaleri Vojvodine osovjili su Kup Srbije pobedom nad Partizanom posle penala 4:2 (2:2).

Izvor: MS

Vojvodini penal-drama protiv Partizana i trofej Kupa Srbije! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

707 Komentari

Sortiraj po:

65% SNS, 65%za CZV - neka , da se zna ko je ko

pre 3 godine

Rece Vucelin podanik - Vucela ima 8 banki i ne vadi tompus iz usta. Doduse, navikao je da on i njegovi redovno puse otkad je u Partizanu...
(One night in May, 25. jun 2020 20:46)

da, da " puši", posebno zadnjih 5 derbija. Ne vadi ga on vama seljoberskom već dugo.
Ne vredi vam ni 102 minuta

Glodacid plus

pre 3 godine

Divan je osecaj izbaciti.. Zvezdu.. Sve ostalo je.. Ne.. Bitno
(Milos, 25. jun 2020 21:10

Школа ти је очигледно била најмање битно...

One night in May

pre 3 godine

Zapravo moze, pored terena Terzic u mafijaskom odelu sa prugama, a ima skoro 6 banki i hteo bi da bude faca za babe - to je prava slika komsija.
(Suzuki, 25. jun 2020 16:28)

Rece Vucelin podanik - Vucela ima 8 banki i ne vadi tompus iz usta. Doduse, navikao je da on i njegovi redovno puse otkad je u Partizanu...

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА Bratac,Lalat ima samo jednu manu.Ne ume da sakrije emocije.To je na ovim prostorima,u sukobu sa neljudima koji mogu da opsuju majku,zenu,decu,celu familiju,veliki problem.Lalat je celim svojim bicem,telom,dusom i srcem u utakmici.Iskreno,plasim se za tog velikog coveka,jer toliko uzburkanih emocija mogu biti ozbiljna pretnja zdravlju.Sto se tice njegovog trenerskog znanja,Lalat je br.1. u Srbiji.Definitivno.On sa ekipama,visetruko jeftinijim od Zvezde i Partizana,uspeva da uvek bude u vrhu.To je izuzetno tesko dostignuce.Da je Lalat kojim slucajem doveden umesto Stankovica,da su mu date odresene ruke u poslu,veruj mi,uradio bi velicanstvene stvari.Zbog svojih osobina,postenja,znanja neverovatne posvecenosti,bojim se da nikada nece dobiti sansu u Zvezdi.Zato mu od srca zelim da sto pre ode negde gde se sve njegove osobine cene,postuju i dostojno valorizuju.Negde gde ne bi na vecini utakmica bio na rubu nervnog sloma,usled sudijskih marifetluka(Da ne upotrebim neku jacu rec).Sto se tice poredjenja Miloja i Lalata,mislim da je Lalat u prednosti.Miloje vise nije u Srbiji,pa ne bih detaljno obrazlagao svoj stav.Na kraju,tebi srdacan pozdrav i svako dobro.Sportski pozdrav!

Suzuki

pre 3 godine

Kako dobar fudbal i odlicno sudjenje! Vidi se da je sve lepo kada nema Zvezde - svaki normalan covek je juce uzivao, pa tako ni pobeda Vojvodine ne pada tesko, jer je zasluzena. A sta bi bilo da je bila komsinica u finalu, pa tako nesto ruzno se ne moze ni zamisliti. Zapravo moze, pored terena Terzic u mafijaskom odelu sa prugama, a ima skoro 6 banki i hteo bi da bude faca za babe - to je prava slika komsija.

Алекса

pre 3 godine

Bitno je da smo.. Zvezdu.. Izbacili
(Milos, 25. jun 2020 12:53)

Знамо ми шта је вама битно....није то лако, посебно не у последњих...па 75 година...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

a apsurd je da su uopste prvi.
(spiridon kopic, 25. jun 2020 06:35)




:)))))
ma, to dušmani izmislili da se računaju neki bodovi, šta li?!

Milivojević

pre 3 godine

Baš ih briga, ništa nisu uzeli ove sezone ali njima je važno da su dva puta pobedili Zvezdu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 25. jun 2020 02:27)

Pa to je normalno druže. I Hetafe se raduju kad pobede Real, još da ga dva puta pobede, pa ne moraju ništa da osvoje bar 5 godina, ima o čemu da se priča.

Crnobelac

pre 3 godine

@ miško(jun 25.6.2020) Cela Srbija navija za Vojvodinu......

Jedan vrlo objektivan i vrlo realan komentar, kao da ga je pisao neko od inače vrlo objektivnih i vrlo realnih navijača zvezdane.A, da! Što se tiče kulture, naročito se kulturom i odgojem i izjavama ističe golman zvezdane: Borjan.On je očigledan primer kulturnog čoveka, pa zato i brani u najkulturnijem klubu za koga navija cela Srbija, a nije Vojvodina.

Toliko

pre 3 godine

Cestitam cz na osvojenom kupu.
Oooo sve bi dala TA za gol....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lord, 25. jun 2020 09:20

Kako Zvezdi,pa zar partizan nije osvojio kup pre dve nedelje? Onoliko slavlje,bahacenje,likovanje i na kraju... Zvezdi je dovoljna titula jer se tu dokazuje najbolji a ne na jednu tekmu,vec kad najblizeg zaledis na minus 14.

NK parizan Zagreb

pre 3 godine

- znam da ste navikli na lopovske pobede od 100+minuta. A to ste navikli još od vremena Miljana i Šajbera. Kao što rekoh, nadimak vam nije za džabe, znali smo još u SFRJ ko voli da krade

- u Ljubljani je gol pao u 93 minutu, a niko više ne plače od vas, navijača seljobersko policijskog kluba i pobratima iz Splita

- nadimak ste dobili 1975 kad ste 3 kola pre kraja dali pobri iz Splita da u 2.poluvremenu preokrene i pobegne Vojvodini u borbi za titulu

- kad neki tim ima 102 minuta u jednoj utakmici trebao bi od sramote da čuti

- kako god, čestitam vam evropsku titulu najpenaldžija.
U Srbiji ste u toj disciplini šampioni od 2006 svake godine

što se Toleta tiče, imamo primer 3 struke AV titule + ste prišili jednu sa turnira iz 1946. pa se tu pitaj odakle vam nadimak
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (65% SNS, 65%za CZV - neka , da se zna ko je ko, 25. jun 2020 08:20)

Klasican glodar spiner,obraza bez...lopovske pobede svog kluba pripisuje drugom.Pominje Sajbera,coveka koji se drznuo da ponisti citavo kolo i kazni lopove a Mirko Marjanovic im pripisao dve nezasluzene titule iz tog vremena,plus jednu iz 99.god.sto su 3 nezasluzene,ne racunajuci one namestene i kupljene.Negira da je gol u Ljubljani pao nakon 100.minuta a to je opstepoznato svima.Nije ga blam Toletovih titula ali negira ove u kojima mu je Zvezda pobegla 100 bodova ukupno.

miško

pre 3 godine

Cela Srbija navijala za Vošu, sve domaći igrači, vaspitani i kulturni, poneki ironičan osmeh sudiji dok ih krade i ništa ne sportski. Partizanovi igrači grubi, ne vaspitani, protes na svaku odluku sudije, naročito Natho, navijači najgori šljam koji vredja ženu i decu. Odbrana za svaku kritiku,tri četiri bizgova, kostolomaca koji naprave brdo faulova. Odbrambeni igrač koji razmišlja samo kako da zadrži igrača po svaku cenu, nije igrač za veliki klub. Vojvodina lepo skocana, odlična igra na svakom delu terena, najopasniji u kontri, kroz akciju i da ne bi sudije Partizan bi doživeo katastrofu.

Najrealnije

pre 3 godine

Ko o cemu zvezdini navijaci o postenju...hahhahahahaaha ijaoooooo...dobili namestenu titulu i sada im puna usta. A dobijali iz ofsajda i izmisljenih penala sa Indjijom...Cutite.
(Marko7, 25. jun 2020 09:49)

Pa nece valjda partizanovi navijaci o postenju jer je to kod njih spansko selo.Citava istorija samo namestaljke i lazni trofeji a glavna fora je napadati Zvezdu i izmisljati gluposti o njoj.Zvezda je dva puta uzastopno igrala LS,pa da li je i to namesteno? Pobedila je i igrala nereseno protiv najjacih klubova i zasto bi joj u nasoj ligi trebala pomoc,kada je od svih jaca dve klase.Na jedan dobijeni sumnjivi penal,partizan dobije tri jos sumnjivija,tako da nemoj samo ti o postenju.

pertla

pre 3 godine

Ko o cemu zvezdini navijaci o postenju...hahhahahahaaha ijaoooooo...dobili namestenu titulu i sada im puna usta. A dobijali iz ofsajda i izmisljenih penala sa Indjijom...Cutite.
(Marko7, 25. jun 2020 09:49)

Ko o čemu grobari o poštenju. Kao da ste vi svaku utakmicu i sve titule osvojil čisto i bez prevare i bilo kakve druge mutne radnje? Pa ja ne znam dal postoji pošteniji klub od partizanajsterca.

Marko7

pre 3 godine

Ko o cemu zvezdini navijaci o postenju...hahhahahahaaha ijaoooooo...dobili namestenu titulu i sada im puna usta. A dobijali iz ofsajda i izmisljenih penala sa Indjijom...Cutite.

Јабучило

pre 3 godine

Ni namešten kup ne mogu da uzmu ahahah
(prijatelj nekih prijatelja, 25. jun 2020 00:01)

Јадно, братац, јадно. Ми Куп ових година заиста освајамо, а синоћ смо изгубили од бољег противника. Ви славите намештене титуле, а и ту сте једном забрљали. Па сте једну титулу и измислили, ваљда да то надокнадите.

King

pre 3 godine

Treba velika rekomstrukcija ovog tima Partizana : Stojkovica i Ostojica ostaviti da budu samo ispomoc kad zatreba a prodati Miletica, Urosevica, Scekica, Ivanovica, Sumu, Asana, Smiljanica, Matica, Brezancica Vujacica, Pesukica .. plus S.Pavlovic je vec prodat .Pokusati zadrzati samo Nathka, Markovica,Sadika, F. Stevanovica L.Pavlovica i N.Stevanovica i pored Banjka dovesti pojacanja golmana Radunovica npr u odbrani Planica i Momcilova (iz Staue) na desnom beku imamo malog Radmnovca i dovesti jos nekog stranca, na stoperu dovesti Sapica(Cuka)
u sredini i krila dovesti : Zivkovica( probati ga od Benfike za neku sicu i dati im procenat od sledece prodaje 30%) Sulejmanija , Lukica(TSC) I mozda Fejsu ! A u napadu malog Zahovica ili Saponjica ! plus par mladjih iz nasih redova Stulic, Arambasic, Colic i ostali mislim da bi to bila mnogo jaca ekipa od ove
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Metodije Sindjelic, 25. jun 2020 02:25)

Lukić, Fejsa, Šaponjić??? Pa bili bi slabiji nego ove godine....šta pročitah ajooj hahaha

laf

pre 3 godine

mislim da je u ova dva meča u poslednjih par dana svakome jasno da je Voša bolja od Partizana...sad neka budu vicešampioni ako ih nije sramota.

Јабучило

pre 3 godine

Заиста нисам знао да пораз у дербију може толико да боли турске коњанике! Пантери, не плачите. Имате бар још две титуле у најави. Онда ће се, надам се, у Србији нешто променити.
Војводини честитам поштено освојен трофеј.
Партизан је ове године био очајан. Мотивација никаква. Нажалост, бојим се да је понајвише до тренера.

Lefty

pre 3 godine

Topalovici stvarno nemaju srece ove godine! Da nije korone osvojili bi Aba ligu i Evro cup, da se igrao play of u fudbalu, srigli bi Zvezdu, da ova dva jablana ne promasise penale osvojili bi i kup! Jeste da nisu igrali LS ali bi je osvojili da nije prekinuta. Najveca je steta za Olimpijadu, tu bi bili neprikosnoveni.
Mogao bi profesor da presavije tabak i tuzi vasionu za ovu istorijsku nepravdu.

i feel frustration

Profesor Buca

pre 3 godine

"Zlo i nesreća ne dolaze od Boga, nego od čoveka.
Velika je nesreća kad čovek ne zna šta hoće, a prava katastrofa kad ne zna šta može.
Za svaku našu nesreću kriva je ili naša lakoumnost, ili naša gordost, ili naša glupost, ili naš porok.
Svi ljudi imaju istovetne sreće i nesreće otkad su postali, a samo ludaci imaju sopstvenu sreću.
Nije tačno rečeno da je svaki čovek kovač svoje sreće, tačno je, naprotiv, da je svaki čovek uvek sam kovač svoje nesreće."
Jovan Dučić
Eto mozda bi Rimljanin mogao da počne...

65% SNS, 65%za CZV - neka , da se zna ko je ko

pre 3 godine

102 minuta su bila zbog divljanja partizanovih huligana i previjanja stojkovića od 5 minuta kojem večeras vidim nije bilo ništa.a partizan je ostao večno zapisan u istoriji fudbala po tome da je uzeo titulu 1976 pobedom u ljubljani u sto i ko zna kom minutu u utakmici protiv olimpije od sumraka do svitanja,što je kasnije vešto korišćeno po potrebi i u toletovoj eri.uostalom i večeras je partizan izjednačio u 96.minutu tako da ti je komentar skroz bezvezan
(slobinator, 24. jun 2020 23:28)

- znam da ste navikli na lopovske pobede od 100+minuta. A to ste navikli još od vremena Miljana i Šajbera. Kao što rekoh, nadimak vam nije za džabe, znali smo još u SFRJ ko voli da krade

- u Ljubljani je gol pao u 93 minutu, a niko više ne plače od vas, navijača seljobersko policijskog kluba i pobratima iz Splita

- nadimak ste dobili 1975 kad ste 3 kola pre kraja dali pobri iz Splita da u 2.poluvremenu preokrene i pobegne Vojvodini u borbi za titulu

- kad neki tim ima 102 minuta u jednoj utakmici trebao bi od sramote da čuti

- kako god, čestitam vam evropsku titulu najpenaldžija.
U Srbiji ste u toj disciplini šampioni od 2006 svake godine

što se Toleta tiče, imamo primer 3 struke AV titule + ste prišili jednu sa turnira iz 1946. pa se tu pitaj odakle vam nadimak

King

pre 3 godine

Cestitke Vojvodini,ipak treba biti covek,a vidim ima mnogo ovih drugih sto likuju,samo ne znam nad cim,u ovoj trojci najgori skor imaju,a apsurd je da su uopste prvi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (spiridon kopic, 25. jun 2020 06:35)

Care ne igraju ligu samo ova tri kluba....zašto apsurd, pogledaj tabelu.
Ko je vama kriv što gubite od Spartaka, Napretka .....raznih Surdulica...
Od koga ste gubili apsurd je što ste i drugi.

Bob Rock

pre 3 godine

Клуб са моћним Садиком и супер тренером, освоји ове године исти број трофеја као мој Земун...

Cobi

pre 3 godine

Interesantno je da ovaj Partizan svi mrze. Svi zapinju protiv njih, a oni samo protiv Zvezde. Što je najgore Partizan najviše mrze bivši igrači i funkcioneri, kako odu iz Partizana tako počnu da pljuju po njemu. Vidićete kada ode ova garnitura funcionera iz Partizana odmah počinje pljuvanje. Saša ilić najveća legenda Partizana nije ni vrata zatvorio kada je odlazio u penziju a već je počeo sa pljuvanjem

PSL

pre 3 godine

Je.. vas kup i derbi. 140 novozaraženih,a na stadionu OSAMHILJADA GLEDALACA. Baš da vidim gde ja sad Kon da nam kaže je li i to po prepopruci struke ili je opet na godišnjem.

Алекса

pre 3 godine

Kakva uspesna sezona partizana. Pobedjen prvak Srbije(Zvezda) i za malo osvojen kup!!!!!!
(Gorki, 25. jun 2020 06:30)

Nemoj tako. Pobedili su i Mančester dva puta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 25. jun 2020 06:59)

Зато треба и да се стидимо титуле а Војводина купа...

NoName

pre 3 godine

Kakva uspesna sezona partizana. Pobedjen prvak Srbije(Zvezda) i za malo osvojen kup!!!!!!
(Gorki, 25. jun 2020 06:30)

Nemoj tako. Pobedili su i Mančester dva puta.

Crni

pre 3 godine

Panteri lece komlekse.Cestitam Vosi na osvojenom kupu.A vi se javljajte na komentarima kada date gol Partizan o pobedi necemo ni da pricamo.Do tada u rupe Dembelije.
(Ramones, 25. jun 2020 05:52)
Kao sto vidis, fudbal se igra za trofeje. Neko osvoji prvenstvo, neko kup. A vi brojite golove na derbijima. A da probate sa brojem izvedenih kornera, auta, ofsajda? Mozda bi tada bili bolji i od Juventusa, Bajerna ili Barselone? Sta vas briga, sto da ne probate? Nemate sta da izgubite...
(????????????, 25. jun 2020 06:14)
Interesantno je panteru da nisi naveo „ broj izvedenih penala.“Tu ste vi inače svetski prvaci!!! Čestitam !!!

zlopamtilo

pre 3 godine

@
Када победите неког у Лиги шампиона, онда се јави. Не мора да буде гигант као што је Ливерпул. Иначе, приао ми деда да сте победили Динамо из Берлина 1983. године.
(Марко, 25. jun 2020 01:26)
Deda pogrešio, izbacio ih Dinamo iz kupa UEFA iako su im dvojica najboljih igrača pobegli u Zapadnu Nemačku na putu ka Beogradu

Σφαιρόπουλος

pre 3 godine

Panteri lece komlekse.Cestitam Vosi na osvojenom kupu.A vi se javljajte na komentarima kada date gol Partizan o pobedi necemo ni da pricamo.Do tada u rupe Dembelije.
(Ramones, 25. jun 2020 05:52)
Kao sto vidis, fudbal se igra za trofeje. Neko osvoji prvenstvo, neko kup. A vi brojite golove na derbijima. A da probate sa brojem izvedenih kornera, auta, ofsajda? Mozda bi tada bili bolji i od Juventusa, Bajerna ili Barselone? Sta vas briga, sto da ne probate? Nemate sta da izgubite...

spiridon kopic

pre 3 godine

Cestitke Vojvodini,ipak treba biti covek,a vidim ima mnogo ovih drugih sto likuju,samo ne znam nad cim,u ovoj trojci najgori skor imaju,a apsurd je da su uopste prvi.

Surda

pre 3 godine

Panteri lece komlekse.Cestitam Vosi na osvojenom kupu.A vi se javljajte na komentarima kada date gol Partizan o pobedi necemo ni da pricamo.Do tada u rupe Dembelije.
(Ramones, 25. jun 2020 05:52)
Kao sto vidis, fudbal se igra za trofeje. Neko osvoji prvenstvo, neko kup. A vi brojite golove na derbijima. A da probate sa brojem izvedenih kornera, auta, ofsajda? Mozda bi tada bili bolji i od Juventusa, Bajerna ili Barselone? Sta vas briga, sto da ne probate? Nemate sta da izgubite...
(Σφαιρόπουλος, 25. jun 2020 06:14) #

U pravu si....pocecemo da brojimo penale...mozda smo u tome najbolji....

Ramones

pre 3 godine

Panteri lece komlekse.Cestitam Vosi na osvojenom kupu.A vi se javljajte na komentarima kada date gol Partizan o pobedi necemo ni da pricamo.Do tada u rupe Dembelije.

Metodije Sindjelic

pre 3 godine

Treba velika rekomstrukcija ovog tima Partizana : Stojkovica i Ostojica ostaviti da budu samo ispomoc kad zatreba a prodati Miletica, Urosevica, Scekica, Ivanovica, Sumu, Asana, Smiljanica, Matica, Brezancica Vujacica, Pesukica .. plus S.Pavlovic je vec prodat .Pokusati zadrzati samo Nathka, Markovica,Sadika, F. Stevanovica L.Pavlovica i N.Stevanovica i pored Banjka dovesti pojacanja golmana Radunovica npr u odbrani Planica i Momcilova (iz Staue) na desnom beku imamo malog Radmnovca i dovesti jos nekog stranca, na stoperu dovesti Sapica(Cuka)
u sredini i krila dovesti : Zivkovica( probati ga od Benfike za neku sicu i dati im procenat od sledece prodaje 30%) Sulejmanija , Lukica(TSC) I mozda Fejsu ! A u napadu malog Zahovica ili Saponjica ! plus par mladjih iz nasih redova Stulic, Arambasic, Colic i ostali mislim da bi to bila mnogo jaca ekipa od ove

realno

pre 3 godine

Partizan je igrao sa dva igraca manje celo prvo poluvreme suma i asano se nisu videli a kada su oni izasli haos produzeci penal serija i sreca je odlucila dakle nasi klubovi neka malo bolje pogledaju u svoju onladinsku skolu pre nego sto lupe pare na neke krseve iz inostranstva

miško

pre 3 godine

Kakvi grubijani Šćekić(10 startova toliko i faula} Vitas, Zdjelar, Pavlović, Urošević i Miletić, napravili 36 prekršaja koje je sudija svirao a tek koje nije.

Grobarče

pre 3 godine

Noć,hladna i duga.Ćošak sobe, fetus položaj.U meni teški nemiri.Derprisija kuca na vrata..Još jedna besana noć,ko zna koja po redu... :/

NoName

pre 3 godine

Komsije sa stadiona JNA ce dve ovosezonske pobede protiv Zvezde(iako ni na sta nisu imale uticaj) slaviti jednako dugo kao i precku Ilica protiv Reala.
(komsija, 24. jun 2020 22:33)

Koju prečku? Nije taj bio blizu prečke sa Realom.

Марко

pre 3 godine

Zamisli sta bi tek vama uradio da ste kojim cudom usli u finale....ah da,vama bi rasirio nogice i slavio duplu krunu.Elem,opro nije,imao vise srece nego pameti,ali kako god cestitke Vojvodini na osvojenom kupu,jer smo ljudi,a ne navijaci Vucicevog kluba.Kamo srece da je i u prvenstvu svaka utakmica ovako borbena,za razliku od vasih laksih treninga sa Recko timovima i filijalama, a vi se lazite i slavite namestene titule,pa se cudite sto ne mozete da date gol Partizanu,kojeg Lalatovic "pere".Stid?Vi ni ne znate sta je to,operisani ste od njega.
(Qwerty, 24. jun 2020 22:49)

Када победите неког у Лиги шампиона, онда се јави. Не мора да буде гигант као што је Ливерпул. Иначе, приао ми деда да сте победили Динамо из Берлина 1983. године.

Marko

pre 3 godine

Nisam gledao utakmicu, video sam da je 2-0, onda sam cuo da je 2-1 i onda sam rekao koje su sanse da izjednace oko devedesetog minuta...sto se mene tice ne bi me cudilo i da je namesteno..

Mare

pre 3 godine

:)))))
ako je tako - nemoj, onda, ni učiteljici da tražiš da ti vraća pare!


čestitke vojvodini na poštenoj borbi i osvojenom kupu!
čestitke lalatoviću na tome što je tradicionalno ućutkao primitivce!

A tvoja pismenost i upotreba velikog slova u recenici je tek za anale, pardon SANU...

Zapazanje

pre 3 godine

STRAHINJA PAVLOVIC🤣
(Lazar, 24. jun 2020 21:06)

STA URADI TO PAVLOVICU STRALE..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kez, 24. jun 2020 21:03)

STA URADI TO BOJICU PETRE...napravi lastis od kicme jedne sirovine,koja ode po burek i jos ga nema da se vrati.

Јабучило

pre 3 godine

Nameštaljka,ali malo bolje režirana.
(nikola drezgić, 24. jun 2020 23:50)

До маказица сам и ја то мислио.
Честитке Војводини, а нама нико није крив за малодушност током већег дела утакмице.

Grobarče

pre 3 godine

A znao sam ja...Čim sam se probudio prekjuče osetio sam neku jezu kao neki hladan zloćudni vazduh...i evo šta se dešava...loša vesti jedna za drugom...od tad oka nisam sklopio...a pazite - 40 godina pratim košarku...Zamislite šta bi tek bilo da pratim košarku 80 godina...

Smeh

pre 3 godine

Čestitke Voši. Daće Bog da sledeće sezone uzmu i titulu. A za uplakane još jedan trofej koji bi sigurno osvojili da nije bilo Korone. Eh ta Korona. Nego krenite da kukate i kmečite već sada pa se možda sažale na vas i dodele vam trofej za najbolje plačip...ke na Svetu i za sledeću sezonu. Zaslužili ste.

wasp

pre 3 godine

Gledao utakmicu...Ako dozvolite ja bih jednu stvar pomenuo....
Ne kapiram onog lika Natxo-a (valjda sam napisao kako treba). Lik je plaćen , iskusan..ali samo u novinama i portalima.Nije mi jasno da takav ovde uzima pare(kao stranac) i tobož glumi autoritet na terenu.Ovo danas bi bolje odigrao veteran iz kraja na svežinu.... čestitamo Voši...


..

Boban,niš

pre 3 godine

Nis ima bas super stadion
(Torcida Sarajevo, 24. jun 2020 23:15

Pre neki dan je dobijena dozvola za rusenje starog zapada i gradnja nove zapadne tribine slicne istoku,pokrivanje celog stadiona i uklanjanje reflektora koji ce biti zamenjeni sijalicama na krovu.Sadasnji kapacitet je 18k,dok ce izgradnjom novog zapada biti 23k.Iz pticje perspektive izgleda lepo,inace je isfusareno do bola.
Napravljena je greska sto stadion nije cisto fudbalski bez atletskih staza,ne veci od 18k,lepsa je atmosfera kad dodje manji broj gledalaca,a stadion izgleda popunjen.Nis nije iskoristio istorijsku sansu da dobije perfektan stadion.

mirko

pre 3 godine

Sta je Savo izjavio posle utakmice?
(realno, 24. jun 2020 23:23)
Kad izgubi on ne daje izjave da čestita protivniku naprimer kao što je red i sportski. odlika malog Save i još manjeg kluba. Posle derbija raskokodakali se svi od igrača do uprave a danas Strahinja po burek ostali u mišiju rupu zajedno sa trenerom. Aj sad na Lalanje

ivko

pre 3 godine

Evo vec godinama svakog jutra kad ustanem procitam vesti u zivotu nikad nisam nista komentarisao ali ovo.. ja ne mogu da verujem da je nekim ljudima stvarno stalo do fudbala u ovom trenutku.. jedini u Evropi odrzavaju meceve pred ovolikom publikom i posle odakle toliko zarazenih? Pa sta mislite, da smo genetski nadmocni i da smo nedodirljivi?! Upravo mi je javio prijatelj da mu je otac u bolnici rentgen slika jasna ko vrata, covek umire.. ja sam svestan toga da nas narod nema tu kolektivnu svest da shvati koliko je ovo opasno, ali da je vlast toliko opijena mocju, da svoj narod zrtvuje zarad sitnog ćara.. neka im je bog u pomoci..

Nikad kao Bane . . . .

pre 3 godine

Pa mu vi opet vredjajte bivsu zenu a covek ce da vas pobedjuje sa bilo kojim timom. Nema tima da Lalat nije vodio a da nije razbio Partizan. Cuka, Vosa, Radnicki..gazi ih covek kako stigne i gde stigne.
(Gossa placa Zeljko, 24. jun 2020 22:15)

Ima jedan tim sa kojim nikad nije pobedio Partizan. Isti onaj koji Partizanu nije dao gol vec vise od godinu dana.

mirko

pre 3 godine

Sta je Savo izjavio posle utakmice?
(realno, 24. jun 2020 23:23)
Kad izgubi on ne daje izjave ne čestita protivniku naprimer kao što je red i sportski. odlika malog Save i još manjeg kluba. Posle derbija raskokodakali se svi od igrača do uprave a danas Strahinja po burek ostali u mišiju rupu zajedno sa trenerom. Aj sad na Lalanje

mlekadžija

pre 3 godine

Дупло голо....како се каже. Честитке Војводини сећам се кад је освојила првенство шездесет и неке..(65?,66?) давно беше...

Konstatacija

pre 3 godine

Dje su vam majice koje ste stampali pre tekme? Da li je djembeli profa napisao nesto na latinskom u sitostampi?Mozda ljudi pogresili prilikom stampanja pa vas bilo blam da ih obucete...

Najrealnije

pre 3 godine

Pi koje lopurde. Strasno za šta 6 minuta? Fuj.
(bre, 24. jun 2020 21:02)

Za 8 izmjena u drugom poluvremenu, plus odugovlačenje!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladika, 24. jun 2020 21:08

U drugom poluvremenu je partizan imao jednu izmenu(jednu jos u prvom i dve na poluvremenu) a Vosa tri,sto je ukupno 2 minuta produzetka i eventualno jedan zbog povrede Sume,to je 3 minuta.Cak i da je izmislio jos jedan minut zbog bilo cega,mksimalno je trebao 4 minuta da produzi i ni sekund vise ali kad igra partizan,tekma traje dok se ne postigne gol.Srecom,bog sve vidi i pravda je dosla nakon penala.

pantelejac

pre 3 godine

Mislim da su utakmicu izgubili odmah posle derbija. Slavili su tada pobedu kao da su osvojili kup,a tek one izjave rukovodstva Partizana, sve im se to obilo o glavu. Boleće ovaj šamar malo duže.

abe

pre 3 godine

samo uporedite kako je danas izgledalo drugo poluvreme dok je vosa vodila i kako je izgledalo drugo poluvreme na derbiju posle gola partizana. Vosa danas ni minut nije pokusala da ukrade, dok se na derbiju u drugom poluvremenu nije igralo sve ukupno 25 minuta, cak i sa onom nadoknadom od 15 minuta.

Kon se samo ponadao, ko i Natko...

pre 3 godine

Kon gleda i uživa!
(Logično, 24. jun 2020 21:43)

Neće Kon.

Igrao Natko.

A oni se drže nekako za, razliku od nas.

Back in Black

pre 3 godine

Toliko mi je drago da ne mogu da vam opisem.A drago mi je zato sto fudbaleri Partizana posle pobede nad Zvezdom samo sto nisu obukli majice osvajaca Kupa.Znaci toliko su slavili kao da je sve gotovo,toliko podcenjivacki gledaju na ostale timove da je to sramota.Mi smo pobedili Zvezdu mi smo najbolji.Pa mi smo pobedili Liverpul znaci mi smo najbolji u Evropi.

Kontra

pre 3 godine

Mali Stevanovic ubio penal! Matori jel gledate?!
(Kontra, 24. jun 2020 21:52

Gledamo matori, Mali Stevan kida penale, uzecemo 20 milki za njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan, 24. jun 2020 22:11)

Mnogo je Kume...

Covek po imenu Uve

pre 3 godine

Moram da kazem da je ovo Savin pre svega poraz. Prvo, ne kombinuje se sastav u pretposlednjoj utakmici sezone, pogotovo ne protiv istog protivnika. Kalkulacija se obila o glavu i tu uvek ima sportske pravde. Drugo, postavka igre katastrofalna, samo bih istakao drvo Scepovica i epilepticara Markovica, tu mozda dodati i Asana kome je funkcija samo da trci bez ikakvog smisla. Zatim, u produzecima, Vosa je zrela da im metnemo dva lagana komada, Savo se igra saha sa Lalatom koji ga je ponovo oducio trenerskog zanata. Ima tu i efekta pripreme ekipe, zbog cega je Pavlovic umalo ispao tragicar, gde je trener da ga vrati na zemlju, posle bombasticnih natpisa u stampi.
Zvezdu umesto da nakantamo, mi se branimo do treceg dnevnika, a znamo kako smo prosli protiv AZ-a...
Sve u svemu, zao mi je, ali Savo ima jos puno mleka da popije i knjiga procita da bi od njega ispao krsten trener, ovako je nedorecen. A steta bi bila, jer vidi se da ima potencijala, ta napadacka igra fali srpskom fudbalu, ali mnogo tu detalja nedostaje da bi dobili jednog odlicnog trenera na duze (a sto je i video Ferguson)

pehar_ide_u_ravnicu

pre 3 godine

Da li neko zna,
da li se Vitas vratio sa burekom, po koji ga je poslao Mrkaic?
Sadik sa prvim driblingom izbaci protivnika, sa drugim sebe, a sa trecim sve ostale!

Voja

pre 3 godine

Iz nekog razloga partizan ima motivaciju samo protiv zvezde, to je lose jer liga traje jako dugo, kao i kup, i na kraju sve izgube od losijih od sebe.Profesionalci moraju uvek biti motivisani, mislim da Savo nije kriv, to se ponavlja vec nekoliko godina. Zvezda bez motiva cim doce do 10 bodova prednost, isto totalno neprofesionalno.

kukuruz kokicar

pre 3 godine

Хахахаха срамоте Новог Сада. Неће да дигну задњице да оду до Ниша као да је Србија Бразил па је далеко Ниш. Клуб се бодри и на крај света, а вама тешко да одете 300км.
(стара дама најстарији занат, 24. jun 2020 22:54)

Pa nismo mi iz Vojvodine ludi pa da idemo medju te koronarne beogradske likove.

Start

pre 3 godine

Kome Dr Sadik ce da lomi kicmu sledecem pitam se ja?
(Grobar, 24. jun 2020 17:34)

Dobi li odgovor?
(Ortoped, 24. jun 2020 22:09)

Strahinja Pavlović do drugog gola imao kičmu, a sad lastiš ......ha ha ha ....

Кутловић

pre 3 godine

Na vesti o utakmici Partizan-Vojvodina po slobodnoj proceni oko 80% komentara navijaca Crvene zvezde...toliko o bolu i kompleksima.Cestitam Vojvodini osvojen kup,a mom voljenom Partizanu zelim vise srece u naredne 4 godine,trebace mu.
(Jedini od svih, 24. jun 2020 23:17)

Није бол и комплекс него наслеђивање јер сте изгубили.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Kad braniš u Zvezdi, panjenku skidaš Kasanu pred 50k ljudi. Kad braniš za ono, primaš panjenku od Gemovića. Večna razlika velikih i manjih klubova. Tako to ide. Nismo isti.

Milan

pre 3 godine

Zemunski kej, Voša nije imala ni jednu šansu, ove dve im je stvorio Pavlović, fudbalska nakarada.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miško, 24. jun 2020 23:07)

Sad je fudbalska nakarada. A do skoro je bio talenat kakav se vidja jednom u 100 godina, i otimali su se za njega svi evropski velikani.

shone

pre 3 godine

Čestitke Vojvodini, pošteno uzet Kup. A za grobare reči utehe: Kad prodate vezaru Pavlovića i oterate golmana koji je uvreda za stative, lagano uzimate duplu krunu sledeće godine, jer imate bolje strance od Zvezde i ostalih, bolje mlade igrače (samo što ste majstori da ih uništite prevelikim očekivanjima) i boljeg trenera. Ozbiljan sam, ne zezam se. Još kad biste oterali ona tri nesrećna pajaca iz uprave kluba, gde bi vam kraj bio!
(Mali Hijavata, 24. jun 2020 23:48)

Hahahahaha..
Daj, ne loži ih..
Vidiš da ne znaju gde biju..

fss

pre 3 godine

Partizanovac,sve cestitke vojvodini zasluzeno i oni su momci od mesa i krvi isto treniraju fudbal da osvoje nesto...nama je jasno dok je ova uprava i na celu on nas nema nigde.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

A gde je pecat, covece zadnje tri sezone imamo preko 100 bodova vise u odnosu na vas. Derbije gledate par zadnjih. Pa Zvezda je sa Milojem dobila derbi pre malo vise od godinu dana sa 2:1. Vase lazi samo vama zvuce kao istina. Smesno zaista.

ovde

pre 3 godine

Ziv nisam da cujem saopstenje Uprave i ong sto vodi DCC.Ko je sada uticao da ne osvoje Kup,da sutiraju penale kao babe?Mora da je neko drugi kriv.Kne kme kme..

Jedini od svih

pre 3 godine

Na vesti o utakmici Partizan-Vojvodina po slobodnoj proceni oko 80% komentara navijaca Crvene zvezde...toliko o bolu i kompleksima.Cestitam Vojvodini osvojen kup,a mom voljenom Partizanu zelim vise srece u naredne 4 godine,trebace mu.

Brzi gonzales

pre 3 godine

Grobari,ne tugujte,svakako ulazite u istoriju..izgubili ste kup na dan kad je Liverpul uzeo titulu posle 20 i kusur godina...pamticete ovaj datum citav zivot.O tome da ni namesten kup ne umete da uzmete,(po direktivi vas pustamo u polufinalu ili finalu)necu sada.E da,ovaj sto ide u Monte Carlo,vrhunski igrac.Kako je samo besprekorno resio obe situacije kod golova Vojvodine..ma opasan mali.
Trebali ste da sacekate kraj sezone,uzeli bi tries milki za njega..a Sadik tek,pa on sad vredi 25 miliona.Pitajte Savu,on zna.Mada,ako Vuletic kaze,mozda vredi i vise.
E tako i svakako jos ste pisali vi navijacima Zvezde 2 godine unazad.
Sad vas stize ista sudbuna.
Ni namesten kup ne umete da uzmete...
Nego,sutra u podne na autokomandi se deli pehar za pobedu u derbiju,pozurite,da ne okasnite...
A posle na zasluzeni odmor,naporna sezona bila..u oba takmicenja drugo mesto,ehej!!!Nema mnogo klubova ove sezone sa takvim ucinkom.Svaka cast.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Partizan je realno najjaci klub u Srbiji,fudbalski.Zvezda je osvojila titulu,Vosa kup,tu su jos odlicni TSC,Cukaricki,solidan Radnicki Nis.Mogla bi liga da lici na nesto.Za nas fudbal bi mnogo znacilo da na primer Vosa ili TSC udju u LE.
Btw jel moguce da grboari vredjaju porodicu Nenada Lalatovica i njega celu utakmicu,culo se na areni.Dajte navijate za svoj klub.A tek ona pesma pola Madjar pola Ustasa,pa ako neko nema veze sa njima to je Vosa.Stari srpski klub.
(pera kojot super genije, 24. jun 2020 22:33) Po kojim parametrima je Partizan najjaci fudbalski klub? Ko ima vise titula i trofeja? I domacih i medjunarodnih? Ko ima bolji "head to head"? Partizan je toliko najjaci da je ove godine osvojio krompiric. Dovodimo se u red. Ja priznajem da je Partizan bio miljenik drzave dugo dugo i da je i osvojio dosta i bio bolji od Zvezde u basketu. Ali, u fudbalu? Bolje obidji muzej Zvezde sa decom i kupi im salove i uclani ih. Bice im lakse u zivotu. Za tebe spasa nema.

Neposteni građanin

pre 3 godine

Čestitke igračima Vojvodine.
Oni su bili ti heroji koji su izdržali 120 min plus penali a ne onaj folirant na klupi.
Čovek nije normalan, mrzi više Partizan nego što voli svoju decu... Žalostan i težak slučaj.

Marko

pre 3 godine

Bravo Voso, navijao sam za vas. Steta sto navijaci Vojvodine nisu bili, mislim da su oni najmanje verovali u vasu pobedu!
Cestitke i pozdrav iz Nisa!
(nislija, 24. jun 2020 22:17)

Pozdrav za Real sa Nisave pa da i vi budete jaki.Nisu dosli slaninari jer bi putovali dva dana.
(citav vek si prva dama 1914!, 24. jun 2020 22:30)

I bolje što nisu došli biće manje korone u Novom Sadu.

Nenad

pre 3 godine

Zamisli sta bi tek vama uradio da ste kojim cudom usli u finale....ah da,vama bi rasirio nogice i slavio duplu krunu.Elem,opro nije,imao vise srece nego pameti,ali kako god cestitke Vojvodini na osvojenom kupu,jer smo ljudi,a ne navijaci Vucicevog kluba.Kamo srece da je i u prvenstvu svaka utakmica ovako borbena,za razliku od vasih laksih treninga sa Recko timovima i filijalama, a vi se lazite i slavite namestene titule,pa se cudite sto ne mozete da date gol Partizanu,kojeg Lalatovic "pere".Stid?Vi ni ne znate sta je to,operisani ste od njega.
(Qwerty, 24. jun 2020 22:49)
Dajemo golove mnogo vecim i ozbiljnijim klubovima od Partizana, dakle Liverpulu, Olimpijakosu... i sto je jos vaznije pobedjujemo ih, a ti ne mozes cak ni da sanjas da nekom Liverpulu date gol, a kamoli da ga pobedite.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Čestitke Vojvodini, pošteno uzet Kup. A za grobare reči utehe: Kad prodate vezaru Pavlovića i oterate golmana koji je uvreda za stative, lagano uzimate duplu krunu sledeće godine, jer imate bolje strance od Zvezde i ostalih, bolje mlade igrače (samo što ste majstori da ih uništite prevelikim očekivanjima) i boljeg trenera. Ozbiljan sam, ne zezam se. Još kad biste oterali ona tri nesrećna pajaca iz uprave kluba, gde bi vam kraj bio!

Djordje

pre 3 godine

Čestitke Vojvodini na osvojenom kupu. Nadao sam se da će Partizan uspeti u produžetku da skroz preokrene, nije uspeo i ništa strašno. Žao mi je što Pavlović odlazi a Stevanović će verovtno brzo biti prodat.

DELIJE REPUBLIKA SRPSKA

pre 3 godine

Nenad brate pa Partizan niakd nece kao sto je Zvezda kidala Liverpul Olimp pa casno smo izgubil od Napolija i PSz pa opet smo davali i tim timovima golove u parizu dati gol bufonu jednom odlicnom golmanu nije sala i kuci na mari pa i napoliju 2 komada to Partizan niakd nece moci kamol da da psz u francuskoj na par pricneva gol to je tako

Ivan Veljković

pre 3 godine

Bravo za Vojvodinu i čestitke od srca! Ova velika pobeda večeras nad Partizanom u finalu Kupa je ogrooomna stvar za njih, jedna nagrada na koju su dugo čekali, još od one 2011. godine i sramno pokradenog Kupa od strane Partizana! I eto, dočekaše Lale svojih 5. minuta, povedoše 2:0, Partizan izjednači na 2:2 od čeka drugi gol (OPET) u DUBOKOJ nadoknadi vremena, 96. minutu, nakon čega se mislilo da će Partizan opet biti taj koji će slaviti na kraju, ali NE, ovoga puta nebeska pravda se pobrinula da trofej završi u pravim rukama i podarila im znanje i sreću u penal seriji posle koje su Lale zasluženo pobedili i uzeli Kup. Što se Partizana tiče nakon još jedne katastrofe ove sezone valjalo bi da se malo spuste i da razmisle kakav to tim imaju, ove sezone bukvalno SVE važne utakmice su izgubili, bukvalno SVE, jedino zadovoljstvo mogu da imaju što su u dva Večita Derbija pobedili svog najvećeg rivala, ali zaista slaba je vajda to ako te pobede nad Zvezdom na kraju ne krunišeš BAR JEDNIM trofejom! Ovako, Partizan ove sezone nije uzeo ni jedan domaći trofej, na amaterski način nezrelo je ispao u Ligi Evrope u onoj tragičnoj i neznalački odigranoj utakmici sa AZ Alkmarom, u Prvenstvu Srbije sejao bodove kao sejalica koja seje žito na njivama, i na kraju DUPLO GOLO! Korenite promene su potrebne Partizanu jer sa ovakvim KRŠI timom nemaju razloga za fudbalski optimizam! A Vojvodini još jednom VELIKE ČESTITKE, zaslužili su ih, BRAVO LALE, neka vam je sa srećom ovaj trofej!

Covek po imenu Uve

pre 3 godine

*
Napravih gresku u prethodnom komentaru, umesto Scekica napisah ni krivog ni duznog Scepovica (ne bitno koji od dvojce)
Sta cu uz epitet drvo, namesti se Scepovic sam... :)

slobinator

pre 3 godine

ti opet o 102 minuta u derbiju. Šta trebalo još 102 da date gol posle 5 utakmica?
c,c,c naviklo to da krade .
nije vam džabe nadimak još iz SFRJ.
I onda smo znali ko voli da jrade
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (seljober iz Užica osnivač seljačko policijskog kluba, 24. jun 2020 23:03)

102 minuta su bila zbog divljanja partizanovih huligana i previjanja stojkovića od 5 minuta kojem večeras vidim nije bilo ništa.a partizan je ostao večno zapisan u istoriji fudbala po tome da je uzeo titulu 1976 pobedom u ljubljani u sto i ko zna kom minutu u utakmici protiv olimpije od sumraka do svitanja,što je kasnije vešto korišćeno po potrebi i u toletovoj eri.uostalom i večeras je partizan izjednačio u 96.minutu tako da ti je komentar skroz bezvezan

Kontras

pre 3 godine

Lalate, kralju!Najbolji trener u Srbiji!Volite tvoja CZ! Hvala ti do nebesa za sve! Kad sam rekao posle polufinala da partizan gubi finale, dobio sa minuse! Partizan nema igru i to se videlo veceras!

seljober iz Užica osnivač seljačko policijskog kluba

pre 3 godine

Namestio 3x duzu nadoknadu i izmislio korner pre tih makazica. Da je posteni ne bi se nikad ni desile. Jel sad jasno?
(nista o nicemu, 24. jun 2020 22:14

ti opet o 102 minuta u derbiju. Šta trebalo još 102 da date gol posle 5 utakmica?
c,c,c naviklo to da krade .
nije vam džabe nadimak još iz SFRJ.
I onda smo znali ko voli da jrade

Marko

pre 3 godine

Koja po redu Miloseviceva izgubljena utakmica..???? Ima li ko oci da vidi koliko je on slab trener..?? Poceo utakmicu sa 6 odbrambenih igraca..>!!!!!!!!! Pa nisi igrao protiv Real Madrida nesrećniče.
Vitas ti sutira penal..!!????
Sta Asano igra u ovom timu..?? Zasto ti nesrećo Suma sedi na klupi od pocetka..? Zasto mali Stevanovic ne igra..?? Zasto se potpisuje ugovor sa Mileticem..?? O Scekicu ne vredi trositi reci...Ono se ne vidja dva puta...
No sve je to normalno, jer te uzdizu osobe kao Zeljko Pantic i slicni promaseni slucaji, te si ti tako neki trener...Od AZ dva puta gubis, a oni sa 10 igraca..!! U svakom klubu bu leteo napolje, ali ovde ne.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Hahahahaaaaa, nakon izjednačenja u SRAMOTNO VELIKOJ nadoknadi vremena, u 96. minutu, bio sam ubeđen da će Partizani opet uspeti da uzmu ono što im ne pripada, ali KARMA ih je najzad stigla, pravda je zaista ponekad dostižna! Heroji iz Vojvodine su junački izdržali i u penal seriji uzeli ono što im pripada, ono što su im ovi iz Humske ukrali još one sada davne 2011. godine na onaj sramotan način! Epa trpeli su, trpeli, i najzad evo dočekali svojih 5. minuta da naplate taj dug i to sa kamatom! Još im se i Lalat osvetio za sve sramne uvrede sa kojima ga non stop pljuju! Ovako nakon penala posle svega viđenog u ovoj utakmici je NAJSLAĐE zaista! Bravo Lalate heroju, bravo Vošooooooooooo! :-)

Zorz Vea

pre 3 godine

Čestitam kup Vojvodini!

Partizan mora da zna da je ulaganje u mlade igrače i svoju školu fudbala dokaz ispravnog puta, kupovati stranca kao Natho i Sadik, očuvati tim što duže može i imati strpljenja sa trenerom.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija i napred Partizan

Lesser watch

pre 3 godine

Kad dečko sa dve leve noge glumi fudbalera a tehnika mu na nivou nekog rukometaša, bicikliste ili vaterpoliste. Svi su to provalili. Prvo u Evropi pa onda i ovde. Samo pusti ovog sa dve leve noge da kao vodi igru i pomisli da zna da igra fudbal i pola posla je odrađeno. E moj Savo, izgleda da samo ti to nisi provalio, iako si direktno zbog ovog malog izgubio mali milion utakmica. amaožda si dobio jednu li dve. ali to je premalo za sve hvlospeve i toliko ukazanog poverenja. Realno, jedva čekam da već jednom ode.

komsija

pre 3 godine

Komsije sa stadiona JNA ce dve ovosezonske pobede protiv Zvezde(iako ni na sta nisu imale uticaj) slaviti jednako dugo kao i precku Ilica protiv Reala.

Titovi partizani i JNA generali

pre 3 godine

Pa kako sad? Pa zar oni nisu najbolji u drzavi jer su pobedili u derbiju!!!!??? Kako nas i Vojvodinu nije sramota!!!!!

Objektivno

pre 3 godine

Vosa osvojila kup,sigurno je najbolja ekipa u zemlji...grobarska logika.Nikako da nauce jednom za uvek,prvo skoci pa kazi hop...dve nedelje slave nesto sto nisu osvojili a lepo sam im govorio da je Lalatovic za njih streptomicin i da ce osvojiti kup.Nas najbolji trener.

kiza1

pre 3 godine

E sad navijači Vojvodine zar nije bilo lepše da ste večeras bili sa svojim klubom bodrili ga, možda nebi došlo do penala? Čemu bojkot???

A gde je pecat?

pre 3 godine

Pa mu vi opet vredjajte bivsu zenu a covek ce da vas pobedjuje sa bilo kojim timom. Nema tima da Lalat nije vodio a da nije razbio Partizan. Cuka, Vosa, Radnicki..gazi ih covek kako stigne i gde stigne.
(Gossa placa Zeljko, 24. jun 2020 22:15)




-------------------------

Sto mi to poznato.... mi bar. damo gol, vi nama... samo vam deda preprica kako. je Zvezda nekada. dala gol Partizanu :)
Sto je najgore, do sanse. ne mozete. doci u 3.utakmice :)

Lesser watch

pre 3 godine

Ko mi objasni šta igraju i kakva je korist od Šćekića i Matića, plaćam kilo jagnjetine sve sa salatom i pićem. Ja mislim da bi pola ljudi sa ovog foruma lagano moglo da odigra majmanje egal sa ovom dvojicom ,,velemajstora". Sramota ko sve živi od fudbala.
Zaslužena pobeda ekipe koja je više želela pobedu i koja ima manje drveća u ekipi.

pedja

pre 3 godine

Cestitam Vojvodini na borbenosti ,a Partizanu na odlicnoj igri,prvi su ovim mojim dunsterima i kukavicama dali lekciju sta je to boriti se za klub ,a ne izaci na teren kao grlica,a drugi kako se gradi igra ,kako se napada ,kakonse stvraju sanse ,a ne da se bunari.Kao veliki i stari navijac CZ mogu samo reci da me sramota ko nosi nas dres ,niti hrabrosti,niti volje ,niti znanja.Ovaj Sadik vrijedi brat bratu kao cio tim moje Zvezde .Neka se svi stide pocev od Terze i Mrkele,laznih trenera kazem u mnozini jel su to i Miloje (koji nam je usdio ovaj kod koji sad imamo),a jos vise pocetnik i neznalica Stankovic.Vojvodini svaka cast,a Partizan pokazao da je trenutno najbolja ekipa u Srbiji,svaki igrac Partizana osim mozda na golmanskom mjestu je za 2 klase po znanju fudbala iznad svakog naseg igraca.Stevanovic sa 17 godina pravi dar mar,Pavlovic iako je kriv za oba gola vidi se da je igracina,iznosi loptu odlicno,ima samopouzdanje i kad mu ne ide.Nasi Gavric i Nikolic talenti sa 21godinom ,izvikani ne mogu da naprave visak ni.protiv Surdulice,kakav klinac od 21 god ili si.igrac ili nisi,a oni nisu niti ce biti.Ukratko mars svi napolje iz moje Zvezde!!!Oni koji kazu da sam Grobar i lupam minuse neka mi ostave telefon ili mail saljem viberom slike karata sa utakmica Zv-Real 4:2,Zv-Milan magla itd.itd.

Koja

pre 3 godine

E moj Savo.....sa kim ti cekas penale??? Sa polumrtvim Stojkovicem na golu koji pada kao baba kod penala! Njima voda u usima posle 2:2,dva spica imas,umesto da bunaris u 16 (kad vec ne mozes da ih naucis da se bunker razbija centarsutevima sa strane) ti cekas penale?! Stoper ti sutira drugi penal?! Pa daj detetu Lazaru Pavlovicu da sutira,ima zdraviju nogu od komplet zadnje linije...pa nek promasi. Daj Maticu,Sadiku,to su spicevi....tebi Vitas sutira...pa nije on Bekenbauer!!! Zivo me zanima ko je bio peti izvodjac?! Tebi Lazar Markovic pocinje utakmicu pre malog Fice??? Ko je od vas procenio da je Lazar Markovic pojacanje? Da nije tvoj cuveni pomocnik Djumi koji gde god je bio trener imao je 2-3 boda! Ko god da je ja bi mu oduzeo trenersku diplomu! Jel vi vidite da Stojke vise ne moze ,vec 2-3 godine? Jel ima neko onu stvar da mu kaze: "Hvala Stojke za sve,hoces li oprostajnu utakmicu?" Nema! Onda cepajte te trenerske licence! I za kraj, mene je sramota da mi je Vucelic predsednik kluba (Djuro sve ti je oprosteno) i sa njim nema srece! Vojvodini cestitke.

hahahahahahah

pre 3 godine

E super. To je pravo. Sad kad je utakmica toliko bitna i kad smo tako svesna i odgovorna nacija, za dve nedelje treba da nas cela evropa blokira u karantin do kraja 2020. Onda neka popuca zdravstveni sistem i privreda itd. a vi onda i dalje uzivajte u utakmici i nemojte sutra da pljujete po svemu ovome ako nam se desi. Koliko samo praznih glava dzabalebarosa u ovoj drzavi ima.
(Dux, 24. jun 2020 22:00)

Opusti se legendo. Pusti koronu i uzivaj sa Lalatom. I u utakmici ako treba. Pretpostavljam da si ti u karantinu od zadnji put . Neka te tamo , javicu ti ja kad korona prodje. Ja cu dotle da dzabalebarim i dalje.

Koja

pre 3 godine

Sreca da je Vojvodina pobedila, inace bi Lalatovic haos napravio. Pitamo se sta je sa nasim fudbalom. Ovja covek nije za ovaj posao.
(vidim sve, 24. jun 2020 21:59)
Što sto vas redovno dere?Hahahahahaha.Mozemo mi njega da blatimo ali on je za sve u Cunga Lunga ligi trenercina,srpski Simeone.
(Back in Black, 24. jun 2020 22:11)
On je bolestan ako ovako nastavi srčka će da ga strefi sreća da protiv Partizana ima samo dve eventualno tri utakmice u sezoni zanimljivo protiv zvezde mu je svejedno da izgubi i deset nula

Beograd

pre 3 godine

Bravo za Vojvodinu ostavili su srce na terenu. Protiv publike i sudija valjalo je osvojiti trofej. Groblje i penali. Lakrdija. A Stojkovic teski provokator prilikom izvodjenja penala prilazio je svakom igracu Vijvodine pokusavajuci da ih dekoncentrise. Sudija je ostajao nem.Bruka i sramota.

Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing.

pre 3 godine

Vojvodina da urami veliku sliku golmanu Rockovu,a ne Lalatoviću.Da se svaki
dan moli pred njom,jer je junak meča.ja ne žalim nizačim.

Hawaii

pre 3 godine

Cestitke Vosi.
Partizan Sam sebe pobedio,bio bolji protivnik Ali to je sport,nekad prevagne na dr stranu.
Vosa vise pokazala od Zv koja je prva u prvenstvu,lako je izvuci pouke,toliko o nasem prvenstvu.

VOŠA

pre 3 godine

Treba da je sramota i upravu i navijace Partizana za nehumano vredjanje tokom citavog meca.Osionost i zloba,pritom komentator Tv Arena koji pristrasno navija za Partizan i vidno navijacki nastrojen,ni u jednom trenutku nije pomenuo silne uvrede na racun trenera Lalatovica,koje su odzvanjale duz tribune odakle je prenosio meč.I na kraju,Vojvodina je istinski srpski klub,dok za Partizan znamo ko je i sta je.Svaka cast upravi,igracima i Lalatovicu na ovoj junackoj pobedi u nimalo sportskim okvirima.Živeli!

Op Rem

pre 3 godine

Neka im kup (na penale), ali one makazice u pred sam kraj su pravi šamar za Lalatovića. Neka mu je na čast ponašanje večeras.
(ludak, 24. jun 2020 22:00)
Dobro..

Walldorf

pre 3 godine

Cestitke FK Vojvodina na zasluzeno osvojenom Kupu FSS.Posebne cestitke najboljem srpskom treneru,nasem bratu Lalatu.Licno bih bio mnogo zadovoljniji da je uprava Zvezde dovela njega umesto otislog Miloja.Sve u svemu,dobra utakmica,mnogo emocija koje nosi Finale Kupa i samo je steta da nije bilo vise Nislija na tribinama Caira.Sportski pozdrav!

Maksa

pre 3 godine

Idite ljudi masovno na utakmice punite stadione, hale, razboljevajte se pa da kad preležite i mi što se čuvamo možemo da odahnemo i živimo normalno...

Kod nas sve kontra

pre 3 godine

E moj Savo... Idi otvori kafanu i mani se ovoga...
Prvo šuplja ti ekipa svuda, onda da ti u produžecima ulaganiš kao da se nadaš penalima, umesto da posrnulog protivnika dokrajčiš u prvom produžetku...

Back in Black

pre 3 godine

Sreca da je Vojvodina pobedila, inace bi Lalatovic haos napravio. Pitamo se sta je sa nasim fudbalom. Ovja covek nije za ovaj posao.
(vidim sve, 24. jun 2020 21:59)
Što sto vas redovno dere?Hahahahahaha.Mozemo mi njega da blatimo ali on je za sve u Cunga Lunga ligi trenercina,srpski Simeone.

pera kojot super genije

pre 3 godine

Ispravno razmišljanje. Znate kad će neko iz Liverpula ili Mančestera da navija za neki klub iz Londona? Ili neko sa Sicilije za neki klub iz Rima? Nikad.
(Predrag, 24. jun 2020 21:45)

Grešiš ozbiljno, evo npr pola Sicilije navija za Juve, ima malo njih za Romu i Inter...
(Mićun, 24. jun 2020 22:16)

Al ni u jednom gradu nemaju vise navijaca od lokalnog kluba.U Torinu vise ljudi navija za Torino nego za Juve.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

ja ne žalim nizačim.
(Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing., 24. jun 2020 22:18)





:)))))
ako je tako - nemoj, onda, ni učiteljici da tražiš da ti vraća pare!


čestitke vojvodini na poštenoj borbi i osvojenom kupu!
čestitke lalatoviću na tome što je tradicionalno ućutkao primitivce!

The Unforgiven

pre 3 godine

Vodeci se partizanskom logikom, Vojvodini je trebalo dati i titulu. Partizan tvrdi da su bolji od sampiona Zvezde, a evo Vojvodina 2 puta u 4 dana pobedjuje Partizan, pa ajde da im damo i titulu onda. ;)

pera kojot super genije

pre 3 godine

Partizan je realno najjaci klub u Srbiji,fudbalski.Zvezda je osvojila titulu,Vosa kup,tu su jos odlicni TSC,Cukaricki,solidan Radnicki Nis.Mogla bi liga da lici na nesto.Za nas fudbal bi mnogo znacilo da na primer Vosa ili TSC udju u LE.
Btw jel moguce da grboari vredjaju porodicu Nenada Lalatovica i njega celu utakmicu,culo se na areni.Dajte navijate za svoj klub.A tek ona pesma pola Madjar pola Ustasa,pa ako neko nema veze sa njima to je Vosa.Stari srpski klub.

Back in Black

pre 3 godine

Neka im kup (na penale), ali one makazice u pred sam kraj su pravi šamar za Lalatovića. Neka mu je na čast ponašanje večeras.
(ludak, 24. jun 2020 22:00)
Hahahahaha au sine pa ovaj komentar moze da pokaze samo da si se živ pojeo.Koga briga za makazice kada puknes u finalu.

Fenomen

pre 3 godine

Pavloviću pitaj Degeneka koje je radno vreme pekare...Vratilo im se ono jadno i nesportski ponašanje nakon polufinala, a nije prvi put da prave ražanj a zec u šumi. Gubitnički i kompleksaški mentalitet je to. Zvezda je za njih zbog takvih stvari uvek bila i jeste gospodski klub.

Venom

pre 3 godine

Dobio ih je ko je hteo, osim nas.
(Pedja 71, 24. jun 2020 22:22)

Drugima ne poništavaju golove koje ima dajemo, i to vodece, osim nama.

SeijoOju

pre 3 godine

Muk u Humskoj!!!

Vuleta sprema zalbu Sudu udruzenog rada, ovaj put tema Kup Srbije.
Dervisluk vise ne postoji, Lalat ukucao posledni ekser u sanduk.


Zasto sada cutite???
Nesto ste se bili raskokodakali, a sada muk?! Tisincina zauvek, vecna tisina u Humskoj!

Strela

pre 3 godine

@@@A ko se to nama ponadao hahaahahaahahahaahahahaahahhahahahahahaahahahahahahhaahahhahahhaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vaistinu, 24. jun 2020 20:59)

Ko?

Pa ti.

ora je pravi nacin da

pre 3 godine

Posto je Vojvodina pobedila Partizan koji je izbacio Zvezdu i proglasio se za najboljeg u drzavi, jel to znaci da je sad Vojvodina najjaca u drzavi?

citav vek si prva dama 1914!

pre 3 godine

Bravo Voso, navijao sam za vas. Steta sto navijaci Vojvodine nisu bili, mislim da su oni najmanje verovali u vasu pobedu!
Cestitke i pozdrav iz Nisa!
(nislija, 24. jun 2020 22:17)

Pozdrav za Real sa Nisave pa da i vi budete jaki.Nisu dosli slaninari jer bi putovali dva dana.

Realno

pre 3 godine

Sreca da je Vojvodina pobedila, inace bi Lalatovic haos napravio. Pitamo se sta je sa nasim fudbalom. Ovja covek nije za ovaj posao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vidim sve, 24. jun 2020 21:59)
On možda i nije ali dokle god fudbalski savez dozvoljava da navijači na ovaj način vređaju trenera jedne ekipe bez najstrožih kazni nema fudbala nema ni države da se obračuna sa takvim likovima

Qwerty

pre 3 godine

@U sedam dana Lalat ih opro dvaput. Pa nek budu drugi u prvenstvu ako ih nije stid!
(Zulu, 24. jun 2020 22:21)


Zamisli sta bi tek vama uradio da ste kojim cudom usli u finale....ah da,vama bi rasirio nogice i slavio duplu krunu.Elem,opro nije,imao vise srece nego pameti,ali kako god cestitke Vojvodini na osvojenom kupu,jer smo ljudi,a ne navijaci Vucicevog kluba.Kamo srece da je i u prvenstvu svaka utakmica ovako borbena,za razliku od vasih laksih treninga sa Recko timovima i filijalama, a vi se lazite i slavite namestene titule,pa se cudite sto ne mozete da date gol Partizanu,kojeg Lalatovic "pere".Stid?Vi ni ne znate sta je to,operisani ste od njega.

Straight Outta München

pre 3 godine

Nemojte tako. Treba sacekati izjavu Lazara Markovica ‘nate... Da vidimo ko je zasluzio kup. Ipak su dali makazice u 97 min, trebalo je tada prekinuti utakmicu i dodeliti kup Partizaiu.

matori 2

pre 3 godine

Potpuno zasluzeno! Igrali smo prvo nezainteresovano i bezidejno a onda nervozno. Videlo se da ce Vitas i Zdjelar da promase jer su bili nervozni. Partizan je sezonu zavrsio u derbiju. Red bi bio da Vucela podnese ostavku ali takvi za red ne znaju

dedamicun

pre 3 godine

Eto ono prenemaganje i valjanje od pola sata protiv Zvezde vam se vratilo .
Dobio vas je Lalat Zvezdas sa osrednjim timom
IMA PRAVDE!!!

Crni96

pre 3 godine

navijam za Radnicki i nikad mi nece biti jasno kako se "Nislije" prepucavaju ko ima vise navijaca Zvezda ili Partizan.Mene bi bilo blam da navijam za tudji tim.

Ispravno razmišljanje. Znate kad će neko iz Liverpula ili Mančestera da navija za neki klub iz Londona? Ili neko sa Sicilije za neki klub iz Rima? Nikad.
(Predrag, 24. jun 2020 21:45)

Pa uzmi primjer i hrvatsku koja je naseg mentaliteta koliko se god ne volili.. koce bre iz rijeke ili osijeka da navija za tamo neki dinamo ili hajduk? To samo kod nas se toliko ljudi zaludilo za ova dva bezvezna kluba..

Mordor

pre 3 godine

E Savo, Savo izgubio si ti utakmicu u produžecima.Lalatović je više želeo trofej, uz malo sreće sa penala večeras zasluženo slavi Vojvodina.A vi gospodo iz uprave ostavke, Stojke da se ne ljubimo Pavloviću srećno a Stevanoviću biće dana za megdana.

pantelejac

pre 3 godine

Interesantna stvar, da Vojvodina primi gol na 10 min pre kraja i uopšte ne odugovlači sa igrom iako su mogli da se valjaju ko partizanovci na derbiju. Svaka čast i na tome. Ima nade....

Dux

pre 3 godine

E super. To je pravo. Sad kad je utakmica toliko bitna i kad smo tako svesna i odgovorna nacija, za dve nedelje treba da nas cela evropa blokira u karantin do kraja 2020. Onda neka popuca zdravstveni sistem i privreda itd. a vi onda i dalje uzivajte u utakmici i nemojte sutra da pljujete po svemu ovome ako nam se desi. Koliko samo praznih glava dzabalebarosa u ovoj drzavi ima.

copetina

pre 3 godine

ima neke kosmicke pravde! grobar sam ali nam lopovi sede u upravi tako da gasi klub ili prodaj privatnom vlasniku . Kaljugetina od uprave!!!

ПункиШа

pre 3 godine

Ма важно је да им Звезда није дала гол и последње 4 утакмице хахахахахахахахахаха. Браво за Вошу и Лалатовића.

zemunski kej

pre 3 godine

Lepa utakmica. Vojvodina je imala 2 sanse i dala 2 gola. Ovo smo vec videli vise puta ove godine,kada prime gol Partizan krene u napad i sta bude. Danas su uspeli da izjednace ali su onda stali.Ne znam zbog cega. Partizan igra lep ofanzivan fudbal,ali prima previse golova .Videceo Mikija Barnjaka .Filip Stevanovic se vec pokazao ,Vojvodina onako Rockov dobar ali uvek pogresi kad ne treba. Dobar onaj mali sto je usao Zukic a Bojic im je najbolji, Bolji nego u Cukarickom.

ringofthelords

pre 3 godine

I šta sad??? Šta je osvojio 'najbolji klub' u Srbiji??? Kako će Sadik sad da zove majku sa ograde i šta da joj kaže??? Stvarno nema smisla, ni prema profesoru ni prema ostalima.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Pa mu vi opet vredjajte bivsu zenu a covek ce da vas pobedjuje sa bilo kojim timom. Nema tima da Lalat nije vodio a da nije razbio Partizan. Cuka, Vosa, Radnicki..gazi ih covek kako stigne i gde stigne.

zvezda

pre 3 godine

Sezona grobara za pamćenje. Ma važno je da su pobedili Zvezdu. To se piše. A sada prvo kolo kfalifikacija put u Jermeniju, Kazahstan

стара дама најстарији занат

pre 3 godine

Pozdrav za Real sa Nisave pa da i vi budete jaki.Nisu dosli slaninari jer bi putovali dva dana.
(citav vek si prva dama 1914!, 24. jun 2020 22:30)
Хахахаха срамоте Новог Сада. Неће да дигну задњице да оду до Ниша као да је Србија Бразил па је далеко Ниш. Клуб се бодри и на крај света, а вама тешко да одете 300км.

Cisse 9

pre 3 godine

Nasa liga losa je ali napreduje.Danas zanimljiva utakmica, ima žara. Druge lige posle korone dosta dosadne igraci se vuku po terenu los fubal a eto ovi nasi bar pokazuju borbenost i iznenadjujuce da su posle korone spremni na tako jak tempo. Eto i Voša nesto osvoji ne samo Partizan i Zvezda, i jos jedna pozitivna stvar dobili smo nadam se štopera za reprezentaciju u malom Pavlovicu. Partizanu svaka cast na tome sto jemi ove godine izbacio jos jedan talenat kao malog Stevanovica i svaka cast za strance, Sadik pogotovo sve bolji i bolji. Ima nade za nas fudbal.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

Ovoga puta ni ogromna pomoć sudije nije pomogla Partizanu.
Bilo bi lepo da Partizanovci nikad više i nikom ni reč ne progovori o suđenju.
Ovakvo sramno suđenje 20 godina nije viđeno u Srbiji.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Koliko pristrane sudije sve pište u korist partizana sadik radi faulove u napadu vuče i gura rukama sudije čute ali eto nepomaže ni grujič ni 6 minuta nadoknade poravda je nakraju dobila jednostavno voša redovno šiba partizan koji umislio koliko je dobar al jih voša uvek spusti na zemlju ni kup ama ništa jeste najbolji u dobijanju ničega toliko o vama truba

@ГИХТ

pre 3 godine

Сад ће господин Вулетић понети тужбу,јер нису успели да отму куп Војводини!

imam periku na glavi

pre 3 godine

Profesor Vuletic ulozio zalbu i trazi ponavljanje penal serije jer golman nije odbranio nijedan penal vec igraci promasili ceo gol...Po rimskom pravu ti penali se ponavljaju.

nesa80

pre 3 godine

dovoljno je samo ovo reci i nije potreban bilo koji podatak-vojvodina 2 suta u okvir gola 2 gola su postigli,svaki penal u okvir gola bio je gol.to samo govori o partizanovom golmanu,ove godine xxx puta se desilo svaki sut u okvir gola bude pogodak i mi smo gubili,to je vec preterano da mi imamo staticno drvo na golu.kao partizanovcu bas mi je drago sto smo izgubili dokle god forsirate stojkovica.da je branio stevanovic bar bi nesto skinuo.bude li branio i sledece sezone opet racunajte svaki sut u okvir gola je 100 posto pogodak i opet brdo prosutih bodova

citav vek si prva dama 1914!

pre 3 godine

Drago mi je da Pavlovic ide u Monako,da svaki Srbin napravi karijeru ali brate vozali su ga ovi iz Vose samo tako.Sadik odlican.Rockov sjajan,Sanicanin odlican.Vojvodina krece od drugog kola,igra se jedan mec u 2 i 3 kolu.Mogli bi uz tri,cetiri pojacanja do LE.

Серби, народ најстарији!!!

pre 3 godine

Овако је слађе. Честитке Војводини а партизанима као и увек дрвена медаља!

Alisa iza ogledala

pre 3 godine

Bravo moj Partizane! Nakon veličanstvene pobede nad Mančesterom od 0:1, nakon tri zaslužene titule u nizu sada je dodat i trofej Kupa Srbije! Dominacija se nastavlja

Poštovalac igre

pre 3 godine

U ovom novije formatu Kup Srbije 2006 godine konstatno Czv i partizan osvaja li su a samo tri puta se dogodilo Jagodina Voša i Čuka da uzmu KUP.

Ujedno sve čestitke Vojvodini na novom osvojenom Kupu kao samostalno zemlja po broju osvojenih su odmah iza Zvezde i partizana.⚽️⚽️

Sloba

pre 3 godine

Potpuno zasluzeno, jer je Partizan u mec usao nonsalantno cekajuci da igraci Vojvodine naprave gresku. Posle vodjstva Vojvodine od 0:2 napadali su I sretno izjednacili, I mesto da u produzecima nastave sa pritiscima opet nista,nonsalantni I jalovi napadi...

Kutinjo

pre 3 godine

hahahaaa a grobari nestali posle 5 min sa stadiona u vidu magle buahahahaa a sta bi sa onim majicama sto ste spremili kup je vas buahahahaahahaahaaa

pantelejac

pre 3 godine

Vojvodini svaka čast, zasluženo 100 posto, ali i na ponašanju. Evidentno je sudija navlačio za Partizan, zatim bez navijača, pod strahovitim pritiskom posle gola u šestom minutu nadoknade, a posle diskutabilnog kornera. I nigde psovka, tuča, valjanje po terenu, totalno nepojmljivo za srpski fudbal ovakva kultura. Još jednom svaka čast.

Grobar

pre 3 godine

Čestitam ekipi Vojvodine.Kao partizanovac moram da kazem da mi se nije svidelo ponasanje uprave Partizana, tj.podpresednika Uletića posle derbija.Kao da smo vec osvojili kup, odatle sve kreće.Karma je čudo.Druže nisi ti Partizan, to su navijači.Živeo je i radio klub i bez tebe, zato ne ponašaj se kaubojski, nego dostojansveno i u porazu i u pobedi.

zvezdaš

pre 3 godine

Pavloviću pitaj Degeneka koje je radno vreme pekare...Vratilo im se ono jadno i nesportski ponašanje nakon polufinala, a nije prvi put da prave ražanj a zec u šumi. Gubitnički i kompleksaški mentalitet je to. Zvezda je za njih zbog takvih stvari uvek bila i jeste gospodski klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fenomen, 24. jun 2020 22:20)
Svaka čast za komentar, vidiš kako se u sportu brzo vrati

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ludak, mislim da ce Lalat bas onako imati problema da proslavi osvajanje Kupa zbog slucajnih makazica igraca ciji je tim porazen.

One night in May

pre 3 godine

Partizan je realno najjaci klub u Srbiji,fudbalski.
(pera kojot super genije, 24. jun 2020 22:33)


Partizan realno nije ni najjaci tim u Srbiji, a najjaci klub nikad nije bio ni na svojoj opstini, a kamoli u Srbiji.

Zeleni Bil

pre 3 godine

Zasluženo. Ušli su u utakmicu ozbiljnije, požrtvovanije. Partizan je u svojim glavama pobedio i pre utakmice. Pavlović je svojim 150.im i 151.im kiksom u ovoj sezoni poklonio milioniti gol protivniku u zadnje 2 godine. On je prosto dete sreće. Takav panj da uzme toliku lovu, stvarno smehotres. Lalat pustio njega da vodi igru, zatvorio Natka. Vrlo prosto.

ratko

pre 3 godine

milosevicu SRAM the bill nemas snags da das komentar utakmice
ajde vuleticu izmisli nesto pa angazuj geometry
bravo palate
srecno voso

Objektivno

pre 3 godine

Vosa osvojila kup,sigurno je najbolja ekipa u zemlji...grobarska logika.Nikako da nauce jednom za uvek,prvo skoci pa kazi hop...dve nedelje slave nesto sto nisu osvojili a lepo sam im govorio da je Lalatovic za njih streptomicin i da ce osvojiti kup.Nas najbolji trener.

Mićun

pre 3 godine

Ispravno razmišljanje. Znate kad će neko iz Liverpula ili Mančestera da navija za neki klub iz Londona? Ili neko sa Sicilije za neki klub iz Rima? Nikad.
(Predrag, 24. jun 2020 21:45)

Grešiš ozbiljno, evo npr pola Sicilije navija za Juve, ima malo njih za Romu i Inter...

Brane

pre 3 godine

Cestitke Vosi.
Partizan Sam sebe pobedio,bio bolji protivnik Ali to je sport,nekad prevagne na dr stranu.
Vosa vise pokazala od Zv koja je prva u prvenstvu,lako je izvuci pouke,toliko o nasem prvenstvu.
(Hawaii, 24. jun 2020 22:28)

U cemu je bio bolji...u sansama, stativama?Bolji je onaj klub koji pobedi utakmicu i tu se sve zavrsava. Pusti ti te vase price ala ludi zex. Ipak, najbolji ste u Srbiji...pogubili pola utakmica, nezasluzeno ste treci..ups drugi.

cartmanx

pre 3 godine

Ма важно је да им Звезда није дала гол и последње 4 утакмице хахахахахахахахахаха. Браво за Вошу и Лалатовића.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ПункиШа, 24. jun 2020 22:03)

U tome i jeste problem niste, zamisli ti finale kupa ili odlučujuću utakmicu CZV-VOJ, kakva bi igrab i ishod bili...

nislija

pre 3 godine

Bravo Voso, navijao sam za vas. Steta sto navijaci Vojvodine nisu bili, mislim da su oni najmanje verovali u vasu pobedu!
Cestitke i pozdrav iz Nisa!

Oliver

pre 3 godine

Vojvodina zasluzeno,bila bi nepravda da su izgubili na penale. Valjda cemo konacno imati treci veliki klub,jos kad bi Radnicki napredovao pa da opet imamo veliku cetvorku kao nekad. Vreme je da se razbije beogradski monopol. Rockov me je prijatno iznenadio.

nista o nicemu

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Jeste, Tole namestio makazice 15 sekundi pre kraja.
(miki, 24. jun 2020 21:10)

Namestio 3x duzu nadoknadu i izmislio korner pre tih makazica. Da je posteni ne bi se nikad ni desile. Jel sad jasno?

Vujo

pre 3 godine

Dobra utakmica i zasluzena pobeda Vojvodine.Moj Partizan da svati da su sve utakmice vazne i na svakoj se mora dati maksimum mogucnosti.Cestitke Vojvodini na osvojenom kupu , verovatno bi osvojili i vise simpatija od neutralnih navijaca da im se trener ponasa sportski i pristojno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Стављена тачка на црно-бели свет! Сад си уз'о трофеј Лалате, Лалате, Лалатееее! Сад си уз'о трофеј Лалате...!!! 🔴⚪✊😲👏👏👏🍻

GGrobar

pre 3 godine

Cestitam Vojvodini zasluzenu pobedu u finalu i osvajanje Kupa Srbije. Hvala ti, moj Partizane na junackoj borbi i na izgaranju i zelji na terenu. Danas nije bilo uspeha, sledeci put ce biti bolje. Idemo dalje! Volim Partizan!

O3on

pre 3 godine

Pokušao je Grujić... produžio 98 minuta kao u dobra stara vremena... ali karma je karma....

Sad više ni žreb za Evropu nemate lakši ko prošle godine.... pošteno je to.

Igor Grobar

pre 3 godine

večeras je Voša teška za nas kao da smo igrali protiv Reali iz Madrida, ali dobro imamo medalje, ali koreografija sa Mišom Tumbasom je dobra!

@ГИХТ

pre 3 godine

БРАВО ВОЈВОДИНА!ЗАСЛУЖЕНО И АКО ЈА СУДИЈА ,СВОЈИМ ОДЛУКАМА БИО НА СЗРАНИ ПАРТИЗАНА.

cole

pre 3 godine

bravo, voso! sve cestitke na srcanosti i hladnokrvnosti na terenu. a ovi nesrecnici...pa oni ni u jednom sportu nista ove godine osvojili nisu! stvarno je dijagnoza biti navijac malog kluba sa topcidera....i biti uvek u senci velike crveno-bele imperije!

Koja

pre 3 godine

Pa kako sad? Pa zar oni nisu najbolji u drzavi jer su pobedili u derbiju!!!!??? Kako nas i Vojvodinu nije sramota!!!!!
(Titovi partizani i JNA generali, 24. jun 2020 22:07)
Pa vi sigurno niste najbolji jer uvek puknete od nas ustvari nemozete ni gol da date zamisli onda koliko je vojvodina dobra samo kad bi smela da igra protiv vas ali to nećemo nikad saznati jer se protiv vas sklanjaju da se vodja nebi uvredio

Zvezdaš

pre 3 godine

Pavlović dao onaj fantastićan gol iz očaja ali truba živa večeras. Direktan krivac kod oba gola. Da nije bilo podrške sa tribina odavno bi bilo gotovo. Lalat pročitao dobro Partizan i taktikom nadmudrio Savu

Don Quijote

pre 3 godine

Cestitke miloj seji na zadluzeno osvojenom kupu!
Cestitke Lalatu na briljantnoj pobedi!
Lalat je heroj ove pobede, izdrzao je torturu, i na kraju im nije pokazao srednji prst, vec ga je polozio na njima najosetljivije mesto, na sta su poceli da se krevelje, prave grimase i mumlaju nesto.
Ako ih nije sramota, neka sada uzmu kup!

milan

pre 3 godine

Mali Stevanovic ubio penal! Matori jel gledate?!
(Kontra, 24. jun 2020 21:52

Gledamo matori, Mali Stevan kida penale, uzecemo 20 milki za njega.

Zabraniti fudbal u Srbiji

pre 3 godine

Ko je dozvolio publiku na stadionu? Sutra njega jedinog nek stave u izolaciju i policijski cas kada opet potegnu pitanje korone i nekakvih talasa.

gavra

pre 3 godine

Ма важно је да им Звезда није дала гол и последње 4 утакмице хахахахахахахахахаха. Браво за Вошу и Лалатовића.

Ako baš hoćeš i jeste važnije ,čestitke Vojvodini na zasluženo osvojenom trofeju.

Делија

pre 3 godine

Да је Партизан којим случајем водио, било би лежање последњих пола сата и крај. Чим је Воша стекла предност код једанаестераца избила је туча код аут линије. Са овим Партизаном је стварно непријатно суделовати.

HighEnd

pre 3 godine

Nisam gledao utakmicu i sad pročitaj da se igralo pred navijačima. Bravo za stručna lica koja su dozvolila ovo. Posle kad pitate što nam se svi smeju, e ovo je jedan od razloga.

prostak s mesalice

pre 3 godine

Odose majice u nepovrat...Al dobro bar ste osvojili srca navijaca ako vec nema pehara.Ko jos broji pehare to je tako iz proslog veka

Ima tu još igrača al nema žara

pre 3 godine

E, ovako prolazi boranija, koju vodi pacer. Pomoćne sudije moraju malo da pomognu mašući ofsajde izmišljene. Daj penali da se vadimo!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Стављена тачка на црно-бели свет! Сад си уз'о трофеј Лалате, Лалате, Лалатееее! Сад си уз'о трофеј Лалате...!!! 🔴⚪✊😲👏👏👏🍻

sasa

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Jeste, Tole namestio makazice 15 sekundi pre kraja.
(miki, 24. jun 2020 21:10)

Tole namestio 6min ne makazice

PAR

pre 3 godine

Prvo, korner je bio tek što se ušlo u 96. minut. Drugo, 3 gola, dosta izmena, prekid kod povrede golmana. Realno je bilo da produži 4 ili 5, jeste produžio previše za taj jedan minut. Ali čitajući komentare, ispada kao da nije bilo golova, izmena, valjanja i da je trebalo da produži 1 minut.

Ako su ruze, procvetace...

pre 3 godine

@(Ivan, 24. jun 2020 21:13)

ti se razumes u fudbal kao moja baba u bejzbol.
kad hoces da cuvas rezultat sviras ekipi koja gubi svaki kontakt, seckas im igru...
to znaju svi kojinsu ikada igrali fudbal, ti si ocigledno navijao za kozlic na fizickom.
da ne bude zabune, bio sam sudija 15 godina, i radio sma to bezbroj puta

Lazni Brkajlo

pre 3 godine

Reklo bi se da je neko odlucio da se stice imunitet krda. Šokantno!
(Komentator, 24. jun 2020 21:35) Pa jel bolje to ili godinu dana da budemo u izolaciji i opet nista?
(Dusanovo carstvo!, 24. jun 2020 21:46)
Izolacija do sledecih izbora najbolje.

Pera

pre 3 godine

I avangardo sta sad? Ni titule ni kupa...a da pobedili ste Zvezdu dvaput ove sezone i sad ce vasi prodavci magle da vas ubede kako ste ipak najbolji klub u zemlji zbog toga

Sabre

pre 3 godine

Grobari, jel vas sramota sad sto ste drugi, vracate li drugo mesto u ligi? Kad dolazi neki velikan po majstora fudbala Pavlovica? Msm, ocito je pokazao veceras sav svoj raskosan talenat ubadanja nasumicnog (mada lepog) gola koji je udario iz ocaja, to sigurno vredi makar 20 miliona... pogotovo uz onako fascinantnu defanzivnu predstavu?!

Kutinjo

pre 3 godine

Partizan pobedjuje 4-2,svakom normalnom je bilo jasno i pre pocetka meca,dzaba vosi i 5-0 da su vodili,produzetak trebao da bude 3 najvise 4 min al posteni grobari opet jadni pokradeni

3210

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Kako možeš namestiti makazice u 95 minutu.

Da hoće da nameste izabrali bi neki lakši scenario.

Ako je nekom sumljivo zašto 95 minut pa neka pogleda koliko je samo izmena bilo a prekide ne mora ni računati.

Vojvodina se povukla i to im je kazna.

black_mirror

pre 3 godine

Ovi Titovi blizanci i jedni i drugi funkcuionisu na isti nacin. Licemeri najobicniji, samo zavisi kad je ko na vlasti i ko je vise poguravan. Evo na primer da je zvezda dala gol u 95. minutu, ovi drugi bi skocili krvi da im se napiju, sada ce zvezdini da skoce da se ovima krvi napiju. O prozivanju i vredjanju porodice sa tribina necu ni da govorim, sljam najgori. A nisu ni bolji ni klosari iz suprotnog tabora. Kakvo srpski narod ponizenje dozivljava od komunistickih projekata to je uzas, to je horor, i jos kakve se sve malverzacije desavaju unutar tih klubova. Kada naucimo da postujemo sebe kao narod, iskreno se nadam da ce se to desiti, jedna od prvih stvari koju treba uraditi jeste ugasiti dva titova blizanca.

Nišlija

pre 3 godine

Rodjeni sam Nislija,od kad znam za sebe navijam za Radnicki i nikad mi nece biti jasno kako se "Nislije" prepucavaju ko ima vise navijaca Zvezda ili Partizan.Mene bi bilo blam da navijam za tudji tim.

Vladika

pre 3 godine

kakav lopovluk uvek protiv vojvodine produzuju 6 min i gol daju u 96 min svasta
(Shadrvan, 24. jun 2020 21:00)

Majstore, 8 izmjena u drugom poluvremenu je 4 minuta, plus min 3 minuta je trebalo da bude zbog odugovlačenja igrača Vojvodine, tako da je trebalo da bude 7-8 minuta produžetka u regularnom toku!

duledudule

pre 3 godine

E zato ide u monako
(bane, 24. jun 2020 21:02)
Direktan krivac za oba gola Vojvodine , otresli ga kao slinu , sad sto je dao gol u 96tom i sto se produzilo 6 na to smo navikli iz nepostojeceg kornera

MidRange

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Da, ovakav gol u poslednjoj sekundi. Nista lakse za namestiti, jeftina rezija!!

Kuršula

pre 3 godine

Ау Павловићу, братац па ја одавно нисам овако испао на малом фудбалу, као ти у финалу купа. Не ваља тако братац, не ваља :/
(Kuršula, 24. jun 2020 20:26)
Ау Павловићу, братац ја никад мисам дао овакву голчину на малом фудбалу, као ти у финалу купа.
Браво братац, браво :)

Topss

pre 3 godine

Za 8 izmjena u drugom poluvremenu, plus odugovlačenje!
(Vladika, 24. jun 2020 21:08)

Care za odugovlačenje nema produžetka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezda, 24. jun 2020 21:21)

Care ti si stvarno car... a za cega se produzava utakmica ako ne za odugovlacenje?

Miki018

pre 3 godine

Partizan igra ocajno, ali ocajno. Dva pasa nisu u stanju da povezu, igraci se kriju od lopte, uzas jedan. Nego ajde gledamo ovaj hrkljus jos pola sata..

Baki

pre 3 godine

Ne znam mozda sam ja priglup ili sta god, ali ne kapiram kako moze na utakmici da se virus prosiri vise nego u punim autobusima, kaficima i klubovima? I tako svakog dana ko zna koliko ljudi.. ali utakmica pred 10000 ljudi je biološka bomba...
(majstor, 24. jun 2020 21:02)

kad je zvezda slavila titulu gde je moglo biti 55000 ljudi jer nije bilo restrikcija tad se nisi javljao?

Jovan

pre 3 godine

Daleko da branim navijače partizana naprotiv ne mislim ništa dobro ali ovaj Lalatović je dno svih dna i kao čovek a i kao trener je truba.

Spartak 1946

pre 3 godine

Klasika, igra se dok partizai ne da gol.
(Ljubisa Livaac, 24. jun 2020 21:23)

Jasta, zato su derbi produzili 12 minuta kao da se igraju produzeci.

Koja

pre 3 godine

Nisam siguran da Partizan ima kvalitet i za to 2.mesto u ligi. Nisu u stanju da povezu ni 2-3 solidno odigrane utakmice. Protiv Zvezde daju 150% svojih mogucnosti a onda sve uprskaju vec sledecu utakmicu. Zvezda umorna od Ls igra nevoljno, pokusava samo da ne izgubi i ne trudi se previse i zato se desava da ne moze nista napaljenom Partizanu. Zvezda je realno za klasu jaca i zasluzeno dominira. Svaka cast Vojvodini, pokazali su gde je mesto nabedjenom vicesampionu.
(Istina, 24. jun 2020 20:49)
Malo je to drukčije ali ti veruj pre će biti da svi protiv Partizana daju 150 % a protiv vas se eto igraju pa kolko prime ali zato vi nemozete protiv nas a u ligi šampiona pljušte petarde,šestice,četvorke

Vanajk

pre 3 godine

Koji cirkus od fubala u našoj zemlji, igra se finale kupa a ne zna se da li se igraju produžeci ili penali u slučaju nerešenog rezultata

majstor

pre 3 godine

Ne znam mozda sam ja priglup ili sta god, ali ne kapiram kako moze na utakmici da se virus prosiri vise nego u punim autobusima, kaficima i klubovima? I tako svakog dana ko zna koliko ljudi.. ali utakmica pred 10000 ljudi je biološka bomba...

Skywalker

pre 3 godine

Ja bih kao navijac Zvezde trebalo da navijam za Vojvodinu, ali kukavicka igra nije mogla da prodje drugacije. Na 2.5 minuta do kraja zaustavnog vremena Vojvodina ima kontru 4 na 3, ali dvojica igraca Vojvodine uopste ne zele da trce kontru, ostaju 2 na 3 sto jos uvek nije lose, ali igrac Vojvodine nema nameru da proba da proigra jedinu opciju u napadu, nego trci vodi loptu ka korner zastavici. Zavrsilo se autom za Partizan. Da su ona dvojica istrcala kontru lako je moglo da se zavrsi loptom u mrezi Partizana i to bi bio kraj. E, zbog toga mi je drago sto je Partizan izjednacio, hrabra igra je nagradjena, a kukavicluk kaznjen. Ovako je isto Atletiko 2014-te cekao da prodju 2.5 minuta, pa je u produzecima demoliran.

Salaso

pre 3 godine

Da je Stevanović maloi skusniji mogao je kod gola da malo isfolira da Seničanin dobije drugi žuti, start je bio za karton, ali to je danak neiskustvu

Jos jedano navlacenje

pre 3 godine

Lose sudjenje glavnog sudije i neverovatan pritisak na igrace Vojvodine. Dok Partizan odugovlaci ne mogu da se setim ni jedne oponeme a kamoli zutog kartona. Ovaj sudija ih je delio kao bombone svirao svaki kontakt u korist crno-belih a ignorisao vecinu startova nad crveno-belima. Izuzetno tendeciozno sudjenje uz divljanje publike koju sudija ignorise do 2-2. Sad ce opet da okrene kriterijum ali posle brojnih gresaka. Korner iz kog je dat gol veoma upitan jer je lopta najverovatnije vec bila napolju pre starta igraca odbrane.

Predrag

pre 3 godine

@Rodjeni sam Nislija,od kad znam za sebe navijam za Radnicki i nikad mi nece biti jasno kako se "Nislije" prepucavaju ko ima vise navijaca Zvezda ili Partizan.Mene bi bilo blam da navijam za tudji tim.

Ispravno razmišljanje. Znate kad će neko iz Liverpula ili Mančestera da navija za neki klub iz Londona? Ili neko sa Sicilije za neki klub iz Rima? Nikad.

Руска Душа

pre 3 godine

Штета.. Ја навијам за Партизан, али нисам веровао да ћу доживети да ми је свеједно ко ће победити... Саво није заслужио да се извуче из ове утакмице. Са балванима попут Милетића, Урошевића, Шћекића, са манекенима Асаном и Фризура Марковићем, очекујући да Садик реши сам-нема игре.. Врапци знају како играмо... Ова деца нека играју па нек губе, ал нек играју наши млађи...
Људи су нас решили, зауставили овог Натхка и ћао..
Све ово после је на силу..
Битно да пола тима има розе или црвене "ципеле" тј копачке...

miki

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Jeste, Tole namestio makazice 15 sekundi pre kraja.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Evo znao sam, 2:2 u 96 minutu! Posle vođstva Vojvodine 2:0! KLASIKA! Zato nisam ni pratio ovu utakmicu jer ZNAM koji će joj ishod biti! IGRA SE DOK PARTIZAN NE DA GOL! KOLIKO PUTA JE U ZADNJIH PAR SEZONA VIĐEN TAJ SCENARIO! ZAŠTO BI SADA BILO DRUGAČIJE? NARAVNO DA NE! PARTIZAN POBEĐUJE I UZIMA KUP, TO SAM ZNAO JOŠ PRE POČETKA UTAKMICE! ČISTA MUVAČINA I OTIMAČINA! SMEHOTRES SRPSKI FUDBAL HAHAHAHA!

Kutinjo

pre 3 godine

Partizan je jednostavno morao da pobedi na ovaj ili onaj nacin a oni su navikli da pobedjuju na onaj prevarantski nacin to im je u dnk njihovog jugoslovenskog drustva,80 posto svega sto su osvojili bila je prevara i lopovluk.

Comic Zone

pre 3 godine

A danas cekas u posti u redu 2 sata, pustaju jednu po jednu osobu, a ovde zurka pred 10.000 ljudi. :D

Inace vidim igra se po 10 minuta nadoknade kada treba klubu iz BG-a. :-D

brokoli

pre 3 godine

Majstori kradja, ali majstori... KOrner nije bio!!! Pogledajte to !!!
(Banja Luka, 24. jun 2020 21:02)

ma nije uopste,samo jedno 20 cm minimum

Ivan

pre 3 godine

Kakvo perfidno kraduckanje. Partizanu dok juri rezultat se sudi svaki kontakt, a na drugoj strani, faulovi partizana moraju da budu za zatvor da bi vojvodina dobila faul.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Reklo bi se da je neko odlucio da se stice imunitet krda. Šokantno!
(Komentator, 24. jun 2020 21:35) Pa jel bolje to ili godinu dana da budemo u izolaciji i opet nista?

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

Nevezano za ovu utakmicu, želeo bih da se zahvalim pojedinim "navijačima" koji su danas na raskrsnici kod Medicinskog fakulteta psovali i uznemiravali prolaznike. Iskreno vam hvala na tome, ispali ste face, nemojte više da nam dolazite u naš grad.

Pozdrav.

Mika

pre 3 godine

Svi članovi timova i stručnih štabova bi trebali redovno da se testiraju na narkotike. Narkomanima nije mesto u sportu, daju loš primer omladini. Dejstvo belog praha uzelo je maha.

Звездин весник

pre 3 godine

CRNO BELI SA MASKAMA

A NA TRIBINAMA HILAJDE LJUDI BEZ MASKE
(lako, 24. jun 2020 17:59)

Супер, сад су се заштитили, не могу да добију корону никако ако имају маску.

Banja Luka

pre 3 godine

E vidite sada, Rockovu kada je lopta ispala, igrac partizana sutira i lopta je vec bila izasla iza linije kada je igrac Vojvodine dotakao.. E tako se krade majstori, tako se krade..

Kontra

pre 3 godine

Jel to Pavlovic, ultra mega giga stoper protiv kojeg zvezda nije mogla nista?! Evo ovaj ga prosao kao Degenek onomad? Kapiras, nemaju pojma ni jedni ni drugi?!

Geronimo

pre 3 godine

Corona party je u punom jeku...za 15 dana ima svi oko nas da nam zatvore granice...niko u svetu ne igra pred punim tribinama samo kod nas se prave pametni.

Milos

pre 3 godine

Svaka ekipa koju vodi Lalatovic je cvrsta i igra dobro protiv vecitih.
S druge strane on je nezrela licnost,pravi obicnig cirkuzanta od sebe i navlaci vec bolesne navijace.
Kako ne shvata da ne treba on da bude u centru paznje,time bi i skinuo budale sa vrata...medjutim peca se lako i nikada nece voditi veliki tim.

VOSAK

pre 3 godine

Svaki bi mis da ubije Lava... To je samo ono sto odrzava partizane protiv Zvezde..
(Banja Luka, 24. jun 2020 20:03)

Ali da, to je toliko očito hahaha
Aj da su nas nadigrali nego crveni karton čist Stojković ne dobi ko zna šta bi bilo da je dobio.
Nikakav meč bio a oni se busaju ko da su nas rasturili

Mr. Max

pre 3 godine

Ubedljivo najlošiji igrač Partizana u zadnja tri meča je Lazar Marković. Kad pomislim da je nekad bio u Liverpulu ništa mi nije jasno. Za njega je čak i Tomane igrač.

Leonida

pre 3 godine

Partizan i Zvezda su po igračkim sastavima veoma slični, najbolji igrači u odbrani u vidu Stevanovića i Borjana, Ben i Suma koji znaju sa loptom, ostali nemaju pojma i Gavrić i Stevanović koji ne startuju, a bolji su od ostalih krila.

Istina

pre 3 godine

Nisam siguran da Partizan ima kvalitet i za to 2.mesto u ligi. Nisu u stanju da povezu ni 2-3 solidno odigrane utakmice. Protiv Zvezde daju 150% svojih mogucnosti a onda sve uprskaju vec sledecu utakmicu. Zvezda umorna od Ls igra nevoljno, pokusava samo da ne izgubi i ne trudi se previse i zato se desava da ne moze nista napaljenom Partizanu. Zvezda je realno za klasu jaca i zasluzeno dominira. Svaka cast Vojvodini, pokazali su gde je mesto nabedjenom vicesampionu.

istina

pre 3 godine

Karma je cudo, toliko omalovazavanje zvezdine titule i ceo fokus im je bio na tome i medijski i klubski cilj. Onda se ovo dogodi. Karma je cudo.

Banja Luka

pre 3 godine

Gledali su derbi i kako partizani igraju kada daju gol.. Tj ne igra.. A ovo je dokaz partizanovih manipulacija o svojoj tzv igri..

Nis-Zvezdin grad

pre 3 godine

Možeš da se šlogiraš koliko hoćeš ali to je čista istina.Živim u Nišu pet decenija i to je oduvek bilo tako,minimum 2/3 ljudi u Nišu navija za Zvezdu i on važi za zvezdin grad od kada ja znam za sebe.Znaš onu priču u školi 4 grobara,jedan meraklija,ostalo zvezdaši u jednom odeljenju.
(Istina, 24. jun 2020 18:49

Kompleksi a? I ja zivim u Nis i bas je obrnuto. Ali mitovi vam nisu strani. Boli , a?
(jasno, 24. jun 2020 19:01)

Ti mozda sanjas u Nisu i nisi svestan svakodnevnice.Kakvi crni kompleksi kada svako zna koliko su zvezdasi brojniji u Nisu i to od kada postoji fudbal u Srbiji.Ranijih godina jeste bila ogromna prednost u korist zvezdasa,mozda 70-30% a sada je negde 60-40% ili 65-35%

Back in Black

pre 3 godine

Kakve veze Niš ima sa ovom utakmicom.Ko me je ovako nešto palo na pamet?
(Niš voli Radnički, 24. jun 2020 17:40)
Niš ti nije jasno.

istina

pre 3 godine

Draži mi je kup u rukama Vojvodine nego Zvezdina titula...s navijam za Zvezdu. 2:0 Napred Voša.
(Fenomen, 24. jun 2020 20:21)

Ja navijam za partizan ali znamo da ti je tesko kao i meni

Kuršula

pre 3 godine

Ау Павловићу, братац па ја одавно нисам овако испао на малом фудбалу, као ти у финалу купа. Не ваља тако братац, не ваља :/

Will Mosley

pre 3 godine

Uzmite Korona kup ako vas nije sramota
(ajmeee, 24. jun 2020 19:14)

Sto bi nas bilo sramota? Sramna je ova vasa titula, i ona iz 1946. koju ste iskukali da vam priznaju sve dok nisu to ucinili. Jel te sramota toga i ovog komentara? Obraz djon.

Will Mosley

pre 3 godine

Ako ne osvojimo kup Milosevic da podnese neopozivu ostavku, ovo je neverovatno sta radi, na svakoj utakmici primimo po gol, ee moj treneru, ja bih bolje vodio ekipu.

nista o nicemu

pre 3 godine

Partizan-ona 2:0
ona-Partizan 0:0
Partizan-ona 1:0
Sledece sezone bar gol postignite.
Partizan dobija 2:0.
(Lord, 24. jun 2020 19:28)

Mi ga dali vi ga ponistili

Batistuta

pre 3 godine

Partizan da glasa da bude liga sa samo 2 ekipe, Partizan i Zvezda. Bilo bi 1. Partizan 27.3.0. Zvezda 0.3.27. Hahhaha.
I da se uvede pravilo, svaki šut u okvir gola Zvezde računa se kao gol. Hahahah

Mustafi

pre 3 godine

Cist faul nad golmanom kod vodeceg gola Vojvodine. Svaki kontakt sa loptom u sesnaestercu Partizana protivnickog igraca je faul za golmanija

Nikola

pre 3 godine

Marković apsolutno nije zaslužio da igra u prvoj postavi jer je očajan. Pavlović isključivi krivac za gol jer se igrao umesto da izbaci loptu. Partizan generalno igrao ovo poluvremene u toliko sporom ritmu da je to neverovatno, a i Vojvodina se odlično brani. I da, mislim da bi Partizan bio top kad bi igrao 442 sa Maticem i Sadikom u spicu, obojica su veoma korisni igrači i pravili bi mnogo problema a po bokovima Asano i Stevanović a u sredini Zdjelar i Natho kao kreativac jer dvojica zadnjih veznih nista u ovoj igri sad ne doprinose.

Will Mosley

pre 3 godine

Mora drzavni projekat nesto da osvoji da bi spasao sezonu, i pored toliko namestaljki i sudijske pomoci jedva zavrsili na drugom mestu
(boner, 24. jun 2020 18:36)

Znaci namesteno je i to sto Zvezda 4 derbija ne moze gol da da, za to je kriv Majo Vujovic i poplave u juznom delu Srbije.

Mika Hajneken

pre 3 godine

Juče uvedene mere Vlade...
-Danas predsednik iz Moskve kaže da se ne stišava korona...
-Večeras utakmica pred punim tribinama...
-Alan Ford like this...
(Goran Loznica, 24. jun 2020 17:45)
Ako kaniš da stadion bude pun onda ne sme da bude prazan.

xxx

pre 3 godine

Poslednja titula u Vucicevoj eri,dobio je izbore i sad nam je kraj. Iduce sezone Zvezda osvaja duplu krunu jer vise ne mora da nam spasava sezone,a kad njegov potrcko Ostoja ode boricemo se s Krkom i Megom za ostanak u ABA

Will Mosley

pre 3 godine

Kako rece struka? Svako drugo sediste prazno? Postovanje fizicke distance? Aha... Vazi...
(Magdalena, 24. jun 2020 19:17)

Kad se nije postovalo za vikend protiv Proletera zasto bi danas gde pritom ima manje gledalaca? Ukljuci mozak ponekad.

Will Mosley

pre 3 godine

Samrok - C.zvezda 5:0 Moji shamrokovci.
(mala komsinica, 24. jun 2020 19:03)

Ma decko se toga ne seca jer je tad bio dete i/ili tada nije pratio fudbal.

petar markovic

pre 3 godine

Grobar cokot je bas objektivan po sudjenju.
(Vonja, 24. jun 2020 19:15)


retko dobar sudija.
za zvezdu.
svojevremno izmislio na jednom derbiju izmislio penal za zvezdu a u drugom brzo bolje svirao kraj pre isteka naknade cim je video da je partizan prisao na 30 m od gola mezimice

nista o nicemu

pre 3 godine

Za Grobare koji su se povampirili kako znamo da je namesteno ako Vojvodina vodi.

Utakmica je zatvorena u svim vecim kladionicama i ne moze da se igra na nju jer su masne uplate probali da stave na Partizan. Sudi Grobari Cokot sudija. Ako Vojvodina pobedi bice to pobeda sporta nad mafijom, jednostavno ste toliko onda losi da ni namesten kup ne mozete da osvojite.

Will Mosley

pre 3 godine

Korona kup ide partizanu jer moraju se opravdati narodne pare ulozene u mali klub
(Dzoni, 24. jun 2020 18:54)

To kazes za osvajanje NEBITNOG kupa, decko jel bi voleo da si barem malo inteligentniji? To ces postici tako sto ces igrati tetris, raditi sudoku ili igrati sah. Po tvojoj logici ispada da je vaznije osvojiti kup nego ligu. Ne znam ja ko vec 3 godine zaredom mora da opravda drzavne pare osvajanjem domace lige, budi ljubazan pa mi odgovori, ako imas obraza, smelosti i hrabrosti.

Rocky

pre 3 godine

Partizan-ona 2:0
ona-Partizan 0:0
Partizan-ona 1:0
Sledece sezone bar gol postignite.
Partizan dobija 2:0.
(Lord, 24. jun 2020 19:28


A ti ne brojiš čiste golove i to vodeće koje Zvezdi poništavaju u svakom derbiju?

Treba da brojiš. Čisto golovi

Pusti ti partizanske bandite od sudija.

Zvezdaš

pre 3 godine

Kompleksi a? I ja zivim u Nis i bas je obrnuto. Ali mitovi vam nisu strani. Boli , a?
(jasno, 24. jun 2020 19:01)
Šta to znači kompleksi a, boli a, ne ide uz komentar čoveka koji kaže d aje Niš Zvezdaški grad. Po komentaru pre bi se reklo da tebe drmaju kompleksi

Nebojša

pre 3 godine

Sto Savo nosi masku kada je dao izjavu tipa nece grom u koprive.
(Heaton, 24. jun 2020 17:51)

Ti još uvek nisu naučio da maska (ova koju nosi) ne štiti njega već drugima daje osećaj sigurnosti.

jasno

pre 3 godine

@kakav bre grobarski grad ceo nis navija za zvezdu.
@sasa

Ahahaha, kad se sad nisam slogirao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusan Uros, 24. jun 2020 18:12)

Možeš da se šlogiraš koliko hoćeš ali to je čista istina.Živim u Nišu pet decenija i to je oduvek bilo tako,minimum 2/3 ljudi u Nišu navija za Zvezdu i on važi za zvezdin grad od kada ja znam za sebe.Znaš onu priču u školi 4 grobara,jedan meraklija,ostalo zvezdaši u jednom odeljenju.
(Istina, 24. jun 2020 18:49

Kompleksi a? I ja zivim u Nis i bas je obrnuto. Ali mitovi vam nisu strani. Boli , a?

Will Mosley

pre 3 godine

Komentari idu u dva smera, Partizan mora da osvoji kup da bi spasao sezonu i kao fol opravdao drzavne pare ( to pricaju oni navijaci ciji mali klub u proteklih 7 sezona osvojio 5 titula ), pojedini igrali 1-1 ili cistog keca, pa dobro kad ne moze Zvezda da osvoji kup ( vec 8 godina ), neka osvoje Vosa ili Partizan.

Will Mosley

pre 3 godine

Slaninari ruse 32 zagorsku...
(100%, 24. jun 2020 18:55)

Pa kad ne mogu/ nece da sruse 15 zupancovu. Opet sam matirao pantere, obozavam to da radim.

Grobarče

pre 3 godine

A znao sam ja...Čim sam se probudio prekjuče osetio sam neku jezu kao neki hladan zloćudni vazduh...i evo šta se dešava...loša vesti jedna za drugom...od tad oka nisam sklopio...a pazite - 40 godina pratim košarku...Zamislite šta bi tek bilo da pratim košarku 80 godina...

Will Mosley

pre 3 godine

Gazi franjevce
(Vonja, 24. jun 2020 19:17)

Ee moj krcunovac, jadno je sto svake sedmice navijas za drugi tim. Jel pratis tekmu u Vosinom dresu? Cisto sumnjam.

beogradska kaldrma

pre 3 godine

Jel moguce da profesionalni fudbaler onako ne isprati igraca kod gola?!
Pa ispred zgrade na fudbalu komsa sa treceg zna da treba do kraja da se vrati, inace nema piva posle tekme...

istina

pre 3 godine

Zvezdu prozivaju navijaci partizana sto je odrzala proslavu titule toboze zbog zdravlja, jer im to ocigledno smeta, a takodje im nesto nije smetao derbi na njihovom stadionu kao i sada finale kupa. Ocigledno je da im zvezdina utakmica smetala a osvajanje kupa im je bitnije od zdravlja. Samo su licemeri..

goran

pre 3 godine

Što se tice korone država je sve "pustila niz vodu"(i bilo bi pošteno da to javno saopšte),jasno kao dan,koliko će porodica izgubiti nekog svog ne znam...Karantina više neće biti,ONAKVOG,više ne,nigde u svetu.Ovo što gledamo kod nas(ljude na tribinama)uskoro ćemo gledati u celoj Evropi,mozda neće biti dozvoljeni puni kapaciteti ali ljudi će biti.Ako će se lige prekidati svaki put kada neko od sportista bude pozitivan onda sporta neće biti naredne 2-3 godine,uopste.To se neće desiti.Previše klubova(a samim tim i porodica)zavisi od prodaje karata.Vakcine nema ni na vidiku,moraćemo da naučimo da živimo sa ovim virusom.

Prava istina

pre 3 godine

@akav bre grobarski grad ceo nis navija za zvezdu.
@sasa

Ahahaha, kad se sad nisam slogirao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusan Uros, 24. jun 2020 18:12)

Možeš da se šlogiraš koliko hoćeš ali to je čista istina.Živim u Nišu pet decenija i to je oduvek bilo tako,minimum 2/3 ljudi u Nišu navija za Zvezdu i on važi za zvezdin grad od kada ja znam za sebe.Znaš onu priču u školi 4 grobara,jedan meraklija,ostalo zvezdaši u jednom odeljenju.
(Istina, 24. jun 2020 18:49)

Tacno se vidi da si poslednji put pratio to pre 50 godinaa, a da posle toga nisi izasao iz podruma. Danas su stvari mnogo drugacije sinko.

Will Mosley

pre 3 godine

Tako je zarazite se svi da bi partizan nesto osvojio
(ajmeee, 24. jun 2020 18:57)

Korona nastala u decembru 2019, a u periodu 2016-2019. Partizan osvajao kup, i sta cemo sad, nije li te sramota sto si se izblamirao? Klasican primer mata.

X

pre 3 godine

-Juče uvedene mere Vlade...
-Danas predsednik iz Moskve kaže da se ne stišava korona...
-Večeras utakmica pred punim tribinama...
-Alan Ford like this...
(Goran Loznica, 24. jun 2020 17:45)

*likes

Panta SD

pre 3 godine

Mora drzavni projekat nesto da osvoji da bi spasao sezonu, i pored toliko namestaljki i sudijske pomoci jedva zavrsili na drugom mestu
(matori, 24. jun 2020 17:47)

Ako je iz polufinala ostalo nekoliko fudbalera CZ kao i sudija sa znakovima Kovida 19 onda to , posle visegodisnjih prepucavanja i ubedjivanja, i medicinski dokaz da je bilo nekog druženja ljudi u crnom i čistunaca u crveno belom dresu.
Ko ne veruje neka pita epidemiologe ...

Učitelj internet teletabisa

pre 3 godine

Otkažite finale, Korona vreba! Doktor Tiodorović je danas rekao da je opasnost od nove zaraze prevelika! Doktor Tiodorović je član Kriznog štaba, morate pratiti njegove prepopruke! Otkažite finale pre nego se ceo stadion zarazi tom prehladom!

Miodrag

pre 3 godine

Unapred je sve poznato. U Novi Sad ne sme nijedan trofej otići. Sve ostaje u Beogradu. Beogradski blizanci dele sve jer su drzavni projekat.

O3on

pre 3 godine

Ide najboljem timu u Srbiji a to je Partizan!!

Lazne sampione smo dobili u polufinalu!!

Kome Dr Sadik ce da lomi kicmu sledecem pitam se ja?
(Grobar, 24. jun 2020 17:34)

Kičmu lomi Mustafa... takvi su mu startovao.

A Sadik se ko i ostali partizani valjao celo poluvreme .... jedva sačuvaste onaj slučajno dat gol.... da ne bi sudija da opraštaju crvene kartone .... he he he

joj šamrokovci...

100%

pre 3 godine

Ide najboljem timu u Srbiji a to je Partizan!!

Lazne sampione smo dobili u polufinalu!!

Kome Dr Sadik ce da lomi kicmu sledecem pitam se ja?
(Grobar, 24. jun 2020 17:34)

Najbolji tim koji ima svsga 2 boda vise od vojvodine, mozda i oni namestaju?!

Istina

pre 3 godine

kakav bre grobarski grad ceo nis navija za zvezdu.
@sasa

Ahahaha, kad se sad nisam slogirao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusan Uros, 24. jun 2020 18:12)

Možeš da se šlogiraš koliko hoćeš ali to je čista istina.Živim u Nišu pet decenija i to je oduvek bilo tako,minimum 2/3 ljudi u Nišu navija za Zvezdu i on važi za zvezdin grad od kada ja znam za sebe.Znaš onu priču u školi 4 grobara,jedan meraklija,ostalo zvezdaši u jednom odeljenju.

Baki

pre 3 godine

Kad si smeli onako banditski da sude u polufinalu i daju Partizanu finale umesto dva crvena kartona, šta će tek Vojvodini da urade ....

Da se igra na neutralnom terenu Vojvodina bi. imala neke šanse.... ovako bez publike....
(O3on, 24. jun 2020 17:37)


hahahahahahhaha o Bože moj...

Smeh

pre 3 godine

@Grobar

Voša je pokazala gde vam je mesto. A sada uzmite kup ako vas nije sramota. Niste kukali pre utakmice? Čudno za uplakane. Možda će kmečati na stadionu.

ejj

pre 3 godine

Pre utakmice zvezde i posle bila je gomila zabrinutih ljudi koji su komentarisali govorili da se ne ide na utakmicu, a sad ih nema bas cudno... Gde su ti sad? Ili je osvajanje kupa prioritet nekome pre zdravlja?

O3on

pre 3 godine

Kad si smeli onako banditski da sude u polufinalu i daju Partizanu finale umesto dva crvena kartona, šta će tek Vojvodini da urade ....

Da se igra na neutralnom terenu Vojvodina bi. imala neke šanse.... ovako bez publike....

Grobar

pre 3 godine

Ide najboljem timu u Srbiji a to je Partizan!!

Lazne sampione smo dobili u polufinalu!!

Kome Dr Sadik ce da lomi kicmu sledecem pitam se ja?

Goran Loznica

pre 3 godine

-Juče uvedene mere Vlade...
-Danas predsednik iz Moskve kaže da se ne stišava korona...
-Večeras utakmica pred punim tribinama...
-Alan Ford like this...

Goran Loznica

pre 3 godine

-Juče uvedene mere Vlade...
-Danas predsednik iz Moskve kaže da se ne stišava korona...
-Večeras utakmica pred punim tribinama...
-Alan Ford like this...

X

pre 3 godine

-Juče uvedene mere Vlade...
-Danas predsednik iz Moskve kaže da se ne stišava korona...
-Večeras utakmica pred punim tribinama...
-Alan Ford like this...
(Goran Loznica, 24. jun 2020 17:45)

*likes

ora je pravi nacin da

pre 3 godine

Posto je Vojvodina pobedila Partizan koji je izbacio Zvezdu i proglasio se za najboljeg u drzavi, jel to znaci da je sad Vojvodina najjaca u drzavi?

Predrag

pre 3 godine

@Rodjeni sam Nislija,od kad znam za sebe navijam za Radnicki i nikad mi nece biti jasno kako se "Nislije" prepucavaju ko ima vise navijaca Zvezda ili Partizan.Mene bi bilo blam da navijam za tudji tim.

Ispravno razmišljanje. Znate kad će neko iz Liverpula ili Mančestera da navija za neki klub iz Londona? Ili neko sa Sicilije za neki klub iz Rima? Nikad.

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

Nevezano za ovu utakmicu, želeo bih da se zahvalim pojedinim "navijačima" koji su danas na raskrsnici kod Medicinskog fakulteta psovali i uznemiravali prolaznike. Iskreno vam hvala na tome, ispali ste face, nemojte više da nam dolazite u naš grad.

Pozdrav.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Pa mu vi opet vredjajte bivsu zenu a covek ce da vas pobedjuje sa bilo kojim timom. Nema tima da Lalat nije vodio a da nije razbio Partizan. Cuka, Vosa, Radnicki..gazi ih covek kako stigne i gde stigne.

Mr. Max

pre 3 godine

Ubedljivo najlošiji igrač Partizana u zadnja tri meča je Lazar Marković. Kad pomislim da je nekad bio u Liverpulu ništa mi nije jasno. Za njega je čak i Tomane igrač.

Back in Black

pre 3 godine

Toliko mi je drago da ne mogu da vam opisem.A drago mi je zato sto fudbaleri Partizana posle pobede nad Zvezdom samo sto nisu obukli majice osvajaca Kupa.Znaci toliko su slavili kao da je sve gotovo,toliko podcenjivacki gledaju na ostale timove da je to sramota.Mi smo pobedili Zvezdu mi smo najbolji.Pa mi smo pobedili Liverpul znaci mi smo najbolji u Evropi.

shone

pre 3 godine

Čestitke Vojvodini, pošteno uzet Kup. A za grobare reči utehe: Kad prodate vezaru Pavlovića i oterate golmana koji je uvreda za stative, lagano uzimate duplu krunu sledeće godine, jer imate bolje strance od Zvezde i ostalih, bolje mlade igrače (samo što ste majstori da ih uništite prevelikim očekivanjima) i boljeg trenera. Ozbiljan sam, ne zezam se. Još kad biste oterali ona tri nesrećna pajaca iz uprave kluba, gde bi vam kraj bio!
(Mali Hijavata, 24. jun 2020 23:48)

Hahahahaha..
Daj, ne loži ih..
Vidiš da ne znaju gde biju..

imam periku na glavi

pre 3 godine

Profesor Vuletic ulozio zalbu i trazi ponavljanje penal serije jer golman nije odbranio nijedan penal vec igraci promasili ceo gol...Po rimskom pravu ti penali se ponavljaju.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Kad braniš u Zvezdi, panjenku skidaš Kasanu pred 50k ljudi. Kad braniš za ono, primaš panjenku od Gemovića. Večna razlika velikih i manjih klubova. Tako to ide. Nismo isti.

Straight Outta München

pre 3 godine

Nemojte tako. Treba sacekati izjavu Lazara Markovica ‘nate... Da vidimo ko je zasluzio kup. Ipak su dali makazice u 97 min, trebalo je tada prekinuti utakmicu i dodeliti kup Partizaiu.

pantelejac

pre 3 godine

Interesantna stvar, da Vojvodina primi gol na 10 min pre kraja i uopšte ne odugovlači sa igrom iako su mogli da se valjaju ko partizanovci na derbiju. Svaka čast i na tome. Ima nade....

Делија

pre 3 godine

Да је Партизан којим случајем водио, било би лежање последњих пола сата и крај. Чим је Воша стекла предност код једанаестераца избила је туча код аут линије. Са овим Партизаном је стварно непријатно суделовати.

miki

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Jeste, Tole namestio makazice 15 sekundi pre kraja.

Kontras

pre 3 godine

Lalate, kralju!Najbolji trener u Srbiji!Volite tvoja CZ! Hvala ti do nebesa za sve! Kad sam rekao posle polufinala da partizan gubi finale, dobio sa minuse! Partizan nema igru i to se videlo veceras!

pantelejac

pre 3 godine

Vojvodini svaka čast, zasluženo 100 posto, ali i na ponašanju. Evidentno je sudija navlačio za Partizan, zatim bez navijača, pod strahovitim pritiskom posle gola u šestom minutu nadoknade, a posle diskutabilnog kornera. I nigde psovka, tuča, valjanje po terenu, totalno nepojmljivo za srpski fudbal ovakva kultura. Još jednom svaka čast.

Back in Black

pre 3 godine

Neka im kup (na penale), ali one makazice u pred sam kraj su pravi šamar za Lalatovića. Neka mu je na čast ponašanje večeras.
(ludak, 24. jun 2020 22:00)
Hahahahaha au sine pa ovaj komentar moze da pokaze samo da si se živ pojeo.Koga briga za makazice kada puknes u finalu.

Кутловић

pre 3 godine

Na vesti o utakmici Partizan-Vojvodina po slobodnoj proceni oko 80% komentara navijaca Crvene zvezde...toliko o bolu i kompleksima.Cestitam Vojvodini osvojen kup,a mom voljenom Partizanu zelim vise srece u naredne 4 godine,trebace mu.
(Jedini od svih, 24. jun 2020 23:17)

Није бол и комплекс него наслеђивање јер сте изгубили.

Skywalker

pre 3 godine

Ja bih kao navijac Zvezde trebalo da navijam za Vojvodinu, ali kukavicka igra nije mogla da prodje drugacije. Na 2.5 minuta do kraja zaustavnog vremena Vojvodina ima kontru 4 na 3, ali dvojica igraca Vojvodine uopste ne zele da trce kontru, ostaju 2 na 3 sto jos uvek nije lose, ali igrac Vojvodine nema nameru da proba da proigra jedinu opciju u napadu, nego trci vodi loptu ka korner zastavici. Zavrsilo se autom za Partizan. Da su ona dvojica istrcala kontru lako je moglo da se zavrsi loptom u mrezi Partizana i to bi bio kraj. E, zbog toga mi je drago sto je Partizan izjednacio, hrabra igra je nagradjena, a kukavicluk kaznjen. Ovako je isto Atletiko 2014-te cekao da prodju 2.5 minuta, pa je u produzecima demoliran.

Ivan Veljković

pre 3 godine

Bravo za Vojvodinu i čestitke od srca! Ova velika pobeda večeras nad Partizanom u finalu Kupa je ogrooomna stvar za njih, jedna nagrada na koju su dugo čekali, još od one 2011. godine i sramno pokradenog Kupa od strane Partizana! I eto, dočekaše Lale svojih 5. minuta, povedoše 2:0, Partizan izjednači na 2:2 od čeka drugi gol (OPET) u DUBOKOJ nadoknadi vremena, 96. minutu, nakon čega se mislilo da će Partizan opet biti taj koji će slaviti na kraju, ali NE, ovoga puta nebeska pravda se pobrinula da trofej završi u pravim rukama i podarila im znanje i sreću u penal seriji posle koje su Lale zasluženo pobedili i uzeli Kup. Što se Partizana tiče nakon još jedne katastrofe ove sezone valjalo bi da se malo spuste i da razmisle kakav to tim imaju, ove sezone bukvalno SVE važne utakmice su izgubili, bukvalno SVE, jedino zadovoljstvo mogu da imaju što su u dva Večita Derbija pobedili svog najvećeg rivala, ali zaista slaba je vajda to ako te pobede nad Zvezdom na kraju ne krunišeš BAR JEDNIM trofejom! Ovako, Partizan ove sezone nije uzeo ni jedan domaći trofej, na amaterski način nezrelo je ispao u Ligi Evrope u onoj tragičnoj i neznalački odigranoj utakmici sa AZ Alkmarom, u Prvenstvu Srbije sejao bodove kao sejalica koja seje žito na njivama, i na kraju DUPLO GOLO! Korenite promene su potrebne Partizanu jer sa ovakvim KRŠI timom nemaju razloga za fudbalski optimizam! A Vojvodini još jednom VELIKE ČESTITKE, zaslužili su ih, BRAVO LALE, neka vam je sa srećom ovaj trofej!

komsija

pre 3 godine

Komsije sa stadiona JNA ce dve ovosezonske pobede protiv Zvezde(iako ni na sta nisu imale uticaj) slaviti jednako dugo kao i precku Ilica protiv Reala.

ringofthelords

pre 3 godine

I šta sad??? Šta je osvojio 'najbolji klub' u Srbiji??? Kako će Sadik sad da zove majku sa ograde i šta da joj kaže??? Stvarno nema smisla, ni prema profesoru ni prema ostalima.

istina

pre 3 godine

Zvezdu prozivaju navijaci partizana sto je odrzala proslavu titule toboze zbog zdravlja, jer im to ocigledno smeta, a takodje im nesto nije smetao derbi na njihovom stadionu kao i sada finale kupa. Ocigledno je da im zvezdina utakmica smetala a osvajanje kupa im je bitnije od zdravlja. Samo su licemeri..

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Hahahahaaaaa, nakon izjednačenja u SRAMOTNO VELIKOJ nadoknadi vremena, u 96. minutu, bio sam ubeđen da će Partizani opet uspeti da uzmu ono što im ne pripada, ali KARMA ih je najzad stigla, pravda je zaista ponekad dostižna! Heroji iz Vojvodine su junački izdržali i u penal seriji uzeli ono što im pripada, ono što su im ovi iz Humske ukrali još one sada davne 2011. godine na onaj sramotan način! Epa trpeli su, trpeli, i najzad evo dočekali svojih 5. minuta da naplate taj dug i to sa kamatom! Još im se i Lalat osvetio za sve sramne uvrede sa kojima ga non stop pljuju! Ovako nakon penala posle svega viđenog u ovoj utakmici je NAJSLAĐE zaista! Bravo Lalate heroju, bravo Vošooooooooooo! :-)

Grobar

pre 3 godine

Čestitam ekipi Vojvodine.Kao partizanovac moram da kazem da mi se nije svidelo ponasanje uprave Partizana, tj.podpresednika Uletića posle derbija.Kao da smo vec osvojili kup, odatle sve kreće.Karma je čudo.Druže nisi ti Partizan, to su navijači.Živeo je i radio klub i bez tebe, zato ne ponašaj se kaubojski, nego dostojansveno i u porazu i u pobedi.

zvezdaš

pre 3 godine

Pavloviću pitaj Degeneka koje je radno vreme pekare...Vratilo im se ono jadno i nesportski ponašanje nakon polufinala, a nije prvi put da prave ražanj a zec u šumi. Gubitnički i kompleksaški mentalitet je to. Zvezda je za njih zbog takvih stvari uvek bila i jeste gospodski klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fenomen, 24. jun 2020 22:20)
Svaka čast za komentar, vidiš kako se u sportu brzo vrati

pantelejac

pre 3 godine

Mislim da su utakmicu izgubili odmah posle derbija. Slavili su tada pobedu kao da su osvojili kup,a tek one izjave rukovodstva Partizana, sve im se to obilo o glavu. Boleće ovaj šamar malo duže.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Стављена тачка на црно-бели свет! Сад си уз'о трофеј Лалате, Лалате, Лалатееее! Сад си уз'о трофеј Лалате...!!! 🔴⚪✊😲👏👏👏🍻

Zvezdaš

pre 3 godine

Pavlović dao onaj fantastićan gol iz očaja ali truba živa večeras. Direktan krivac kod oba gola. Da nije bilo podrške sa tribina odavno bi bilo gotovo. Lalat pročitao dobro Partizan i taktikom nadmudrio Savu

Back in Black

pre 3 godine

Sreca da je Vojvodina pobedila, inace bi Lalatovic haos napravio. Pitamo se sta je sa nasim fudbalom. Ovja covek nije za ovaj posao.
(vidim sve, 24. jun 2020 21:59)
Što sto vas redovno dere?Hahahahahaha.Mozemo mi njega da blatimo ali on je za sve u Cunga Lunga ligi trenercina,srpski Simeone.

abe

pre 3 godine

samo uporedite kako je danas izgledalo drugo poluvreme dok je vosa vodila i kako je izgledalo drugo poluvreme na derbiju posle gola partizana. Vosa danas ni minut nije pokusala da ukrade, dok se na derbiju u drugom poluvremenu nije igralo sve ukupno 25 minuta, cak i sa onom nadoknadom od 15 minuta.

kukuruz kokicar

pre 3 godine

Хахахаха срамоте Новог Сада. Неће да дигну задњице да оду до Ниша као да је Србија Бразил па је далеко Ниш. Клуб се бодри и на крај света, а вама тешко да одете 300км.
(стара дама најстарији занат, 24. jun 2020 22:54)

Pa nismo mi iz Vojvodine ludi pa da idemo medju te koronarne beogradske likove.

Voja

pre 3 godine

Iz nekog razloga partizan ima motivaciju samo protiv zvezde, to je lose jer liga traje jako dugo, kao i kup, i na kraju sve izgube od losijih od sebe.Profesionalci moraju uvek biti motivisani, mislim da Savo nije kriv, to se ponavlja vec nekoliko godina. Zvezda bez motiva cim doce do 10 bodova prednost, isto totalno neprofesionalno.

Titovi partizani i JNA generali

pre 3 godine

Pa kako sad? Pa zar oni nisu najbolji u drzavi jer su pobedili u derbiju!!!!??? Kako nas i Vojvodinu nije sramota!!!!!

Koja

pre 3 godine

E moj Savo.....sa kim ti cekas penale??? Sa polumrtvim Stojkovicem na golu koji pada kao baba kod penala! Njima voda u usima posle 2:2,dva spica imas,umesto da bunaris u 16 (kad vec ne mozes da ih naucis da se bunker razbija centarsutevima sa strane) ti cekas penale?! Stoper ti sutira drugi penal?! Pa daj detetu Lazaru Pavlovicu da sutira,ima zdraviju nogu od komplet zadnje linije...pa nek promasi. Daj Maticu,Sadiku,to su spicevi....tebi Vitas sutira...pa nije on Bekenbauer!!! Zivo me zanima ko je bio peti izvodjac?! Tebi Lazar Markovic pocinje utakmicu pre malog Fice??? Ko je od vas procenio da je Lazar Markovic pojacanje? Da nije tvoj cuveni pomocnik Djumi koji gde god je bio trener imao je 2-3 boda! Ko god da je ja bi mu oduzeo trenersku diplomu! Jel vi vidite da Stojke vise ne moze ,vec 2-3 godine? Jel ima neko onu stvar da mu kaze: "Hvala Stojke za sve,hoces li oprostajnu utakmicu?" Nema! Onda cepajte te trenerske licence! I za kraj, mene je sramota da mi je Vucelic predsednik kluba (Djuro sve ti je oprosteno) i sa njim nema srece! Vojvodini cestitke.

VOŠA

pre 3 godine

Treba da je sramota i upravu i navijace Partizana za nehumano vredjanje tokom citavog meca.Osionost i zloba,pritom komentator Tv Arena koji pristrasno navija za Partizan i vidno navijacki nastrojen,ni u jednom trenutku nije pomenuo silne uvrede na racun trenera Lalatovica,koje su odzvanjale duz tribune odakle je prenosio meč.I na kraju,Vojvodina je istinski srpski klub,dok za Partizan znamo ko je i sta je.Svaka cast upravi,igracima i Lalatovicu na ovoj junackoj pobedi u nimalo sportskim okvirima.Živeli!

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Partizan je realno najjaci klub u Srbiji,fudbalski.Zvezda je osvojila titulu,Vosa kup,tu su jos odlicni TSC,Cukaricki,solidan Radnicki Nis.Mogla bi liga da lici na nesto.Za nas fudbal bi mnogo znacilo da na primer Vosa ili TSC udju u LE.
Btw jel moguce da grboari vredjaju porodicu Nenada Lalatovica i njega celu utakmicu,culo se na areni.Dajte navijate za svoj klub.A tek ona pesma pola Madjar pola Ustasa,pa ako neko nema veze sa njima to je Vosa.Stari srpski klub.
(pera kojot super genije, 24. jun 2020 22:33) Po kojim parametrima je Partizan najjaci fudbalski klub? Ko ima vise titula i trofeja? I domacih i medjunarodnih? Ko ima bolji "head to head"? Partizan je toliko najjaci da je ove godine osvojio krompiric. Dovodimo se u red. Ja priznajem da je Partizan bio miljenik drzave dugo dugo i da je i osvojio dosta i bio bolji od Zvezde u basketu. Ali, u fudbalu? Bolje obidji muzej Zvezde sa decom i kupi im salove i uclani ih. Bice im lakse u zivotu. Za tebe spasa nema.

Sabre

pre 3 godine

Grobari, jel vas sramota sad sto ste drugi, vracate li drugo mesto u ligi? Kad dolazi neki velikan po majstora fudbala Pavlovica? Msm, ocito je pokazao veceras sav svoj raskosan talenat ubadanja nasumicnog (mada lepog) gola koji je udario iz ocaja, to sigurno vredi makar 20 miliona... pogotovo uz onako fascinantnu defanzivnu predstavu?!

Pera

pre 3 godine

I avangardo sta sad? Ni titule ni kupa...a da pobedili ste Zvezdu dvaput ove sezone i sad ce vasi prodavci magle da vas ubede kako ste ipak najbolji klub u zemlji zbog toga

Nišlija

pre 3 godine

Rodjeni sam Nislija,od kad znam za sebe navijam za Radnicki i nikad mi nece biti jasno kako se "Nislije" prepucavaju ko ima vise navijaca Zvezda ili Partizan.Mene bi bilo blam da navijam za tudji tim.

pehar_ide_u_ravnicu

pre 3 godine

Da li neko zna,
da li se Vitas vratio sa burekom, po koji ga je poslao Mrkaic?
Sadik sa prvim driblingom izbaci protivnika, sa drugim sebe, a sa trecim sve ostale!

Milan

pre 3 godine

Zemunski kej, Voša nije imala ni jednu šansu, ove dve im je stvorio Pavlović, fudbalska nakarada.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miško, 24. jun 2020 23:07)

Sad je fudbalska nakarada. A do skoro je bio talenat kakav se vidja jednom u 100 godina, i otimali su se za njega svi evropski velikani.

dedamicun

pre 3 godine

Eto ono prenemaganje i valjanje od pola sata protiv Zvezde vam se vratilo .
Dobio vas je Lalat Zvezdas sa osrednjim timom
IMA PRAVDE!!!

nista o nicemu

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Jeste, Tole namestio makazice 15 sekundi pre kraja.
(miki, 24. jun 2020 21:10)

Namestio 3x duzu nadoknadu i izmislio korner pre tih makazica. Da je posteni ne bi se nikad ni desile. Jel sad jasno?

Nenad

pre 3 godine

Zamisli sta bi tek vama uradio da ste kojim cudom usli u finale....ah da,vama bi rasirio nogice i slavio duplu krunu.Elem,opro nije,imao vise srece nego pameti,ali kako god cestitke Vojvodini na osvojenom kupu,jer smo ljudi,a ne navijaci Vucicevog kluba.Kamo srece da je i u prvenstvu svaka utakmica ovako borbena,za razliku od vasih laksih treninga sa Recko timovima i filijalama, a vi se lazite i slavite namestene titule,pa se cudite sto ne mozete da date gol Partizanu,kojeg Lalatovic "pere".Stid?Vi ni ne znate sta je to,operisani ste od njega.
(Qwerty, 24. jun 2020 22:49)
Dajemo golove mnogo vecim i ozbiljnijim klubovima od Partizana, dakle Liverpulu, Olimpijakosu... i sto je jos vaznije pobedjujemo ih, a ti ne mozes cak ni da sanjas da nekom Liverpulu date gol, a kamoli da ga pobedite.

NoName

pre 3 godine

Kakva uspesna sezona partizana. Pobedjen prvak Srbije(Zvezda) i za malo osvojen kup!!!!!!
(Gorki, 25. jun 2020 06:30)

Nemoj tako. Pobedili su i Mančester dva puta.

Start

pre 3 godine

Kome Dr Sadik ce da lomi kicmu sledecem pitam se ja?
(Grobar, 24. jun 2020 17:34)

Dobi li odgovor?
(Ortoped, 24. jun 2020 22:09)

Strahinja Pavlović do drugog gola imao kičmu, a sad lastiš ......ha ha ha ....

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

Ovoga puta ni ogromna pomoć sudije nije pomogla Partizanu.
Bilo bi lepo da Partizanovci nikad više i nikom ni reč ne progovori o suđenju.
Ovakvo sramno suđenje 20 godina nije viđeno u Srbiji.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

A gde je pecat, covece zadnje tri sezone imamo preko 100 bodova vise u odnosu na vas. Derbije gledate par zadnjih. Pa Zvezda je sa Milojem dobila derbi pre malo vise od godinu dana sa 2:1. Vase lazi samo vama zvuce kao istina. Smesno zaista.

Brzi gonzales

pre 3 godine

Grobari,ne tugujte,svakako ulazite u istoriju..izgubili ste kup na dan kad je Liverpul uzeo titulu posle 20 i kusur godina...pamticete ovaj datum citav zivot.O tome da ni namesten kup ne umete da uzmete,(po direktivi vas pustamo u polufinalu ili finalu)necu sada.E da,ovaj sto ide u Monte Carlo,vrhunski igrac.Kako je samo besprekorno resio obe situacije kod golova Vojvodine..ma opasan mali.
Trebali ste da sacekate kraj sezone,uzeli bi tries milki za njega..a Sadik tek,pa on sad vredi 25 miliona.Pitajte Savu,on zna.Mada,ako Vuletic kaze,mozda vredi i vise.
E tako i svakako jos ste pisali vi navijacima Zvezde 2 godine unazad.
Sad vas stize ista sudbuna.
Ni namesten kup ne umete da uzmete...
Nego,sutra u podne na autokomandi se deli pehar za pobedu u derbiju,pozurite,da ne okasnite...
A posle na zasluzeni odmor,naporna sezona bila..u oba takmicenja drugo mesto,ehej!!!Nema mnogo klubova ove sezone sa takvim ucinkom.Svaka cast.

One night in May

pre 3 godine

Partizan je realno najjaci klub u Srbiji,fudbalski.
(pera kojot super genije, 24. jun 2020 22:33)


Partizan realno nije ni najjaci tim u Srbiji, a najjaci klub nikad nije bio ni na svojoj opstini, a kamoli u Srbiji.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

ja ne žalim nizačim.
(Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing., 24. jun 2020 22:18)





:)))))
ako je tako - nemoj, onda, ni učiteljici da tražiš da ti vraća pare!


čestitke vojvodini na poštenoj borbi i osvojenom kupu!
čestitke lalatoviću na tome što je tradicionalno ućutkao primitivce!

The Unforgiven

pre 3 godine

Vodeci se partizanskom logikom, Vojvodini je trebalo dati i titulu. Partizan tvrdi da su bolji od sampiona Zvezde, a evo Vojvodina 2 puta u 4 dana pobedjuje Partizan, pa ajde da im damo i titulu onda. ;)

slaviša šmigič

pre 3 godine

Koliko pristrane sudije sve pište u korist partizana sadik radi faulove u napadu vuče i gura rukama sudije čute ali eto nepomaže ni grujič ni 6 minuta nadoknade poravda je nakraju dobila jednostavno voša redovno šiba partizan koji umislio koliko je dobar al jih voša uvek spusti na zemlju ni kup ama ništa jeste najbolji u dobijanju ničega toliko o vama truba

O3on

pre 3 godine

Pokušao je Grujić... produžio 98 minuta kao u dobra stara vremena... ali karma je karma....

Sad više ni žreb za Evropu nemate lakši ko prošle godine.... pošteno je to.

Marko

pre 3 godine

Bravo Voso, navijao sam za vas. Steta sto navijaci Vojvodine nisu bili, mislim da su oni najmanje verovali u vasu pobedu!
Cestitke i pozdrav iz Nisa!
(nislija, 24. jun 2020 22:17)

Pozdrav za Real sa Nisave pa da i vi budete jaki.Nisu dosli slaninari jer bi putovali dva dana.
(citav vek si prva dama 1914!, 24. jun 2020 22:30)

I bolje što nisu došli biće manje korone u Novom Sadu.

Marko

pre 3 godine

Koja po redu Miloseviceva izgubljena utakmica..???? Ima li ko oci da vidi koliko je on slab trener..?? Poceo utakmicu sa 6 odbrambenih igraca..>!!!!!!!!! Pa nisi igrao protiv Real Madrida nesrećniče.
Vitas ti sutira penal..!!????
Sta Asano igra u ovom timu..?? Zasto ti nesrećo Suma sedi na klupi od pocetka..? Zasto mali Stevanovic ne igra..?? Zasto se potpisuje ugovor sa Mileticem..?? O Scekicu ne vredi trositi reci...Ono se ne vidja dva puta...
No sve je to normalno, jer te uzdizu osobe kao Zeljko Pantic i slicni promaseni slucaji, te si ti tako neki trener...Od AZ dva puta gubis, a oni sa 10 igraca..!! U svakom klubu bu leteo napolje, ali ovde ne.

SeijoOju

pre 3 godine

Muk u Humskoj!!!

Vuleta sprema zalbu Sudu udruzenog rada, ovaj put tema Kup Srbije.
Dervisluk vise ne postoji, Lalat ukucao posledni ekser u sanduk.


Zasto sada cutite???
Nesto ste se bili raskokodakali, a sada muk?! Tisincina zauvek, vecna tisina u Humskoj!

Beograd

pre 3 godine

Bravo za Vojvodinu ostavili su srce na terenu. Protiv publike i sudija valjalo je osvojiti trofej. Groblje i penali. Lakrdija. A Stojkovic teski provokator prilikom izvodjenja penala prilazio je svakom igracu Vijvodine pokusavajuci da ih dekoncentrise. Sudija je ostajao nem.Bruka i sramota.

citav vek si prva dama 1914!

pre 3 godine

Drago mi je da Pavlovic ide u Monako,da svaki Srbin napravi karijeru ali brate vozali su ga ovi iz Vose samo tako.Sadik odlican.Rockov sjajan,Sanicanin odlican.Vojvodina krece od drugog kola,igra se jedan mec u 2 i 3 kolu.Mogli bi uz tri,cetiri pojacanja do LE.

slobinator

pre 3 godine

ti opet o 102 minuta u derbiju. Šta trebalo još 102 da date gol posle 5 utakmica?
c,c,c naviklo to da krade .
nije vam džabe nadimak još iz SFRJ.
I onda smo znali ko voli da jrade
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (seljober iz Užica osnivač seljačko policijskog kluba, 24. jun 2020 23:03)

102 minuta su bila zbog divljanja partizanovih huligana i previjanja stojkovića od 5 minuta kojem večeras vidim nije bilo ništa.a partizan je ostao večno zapisan u istoriji fudbala po tome da je uzeo titulu 1976 pobedom u ljubljani u sto i ko zna kom minutu u utakmici protiv olimpije od sumraka do svitanja,što je kasnije vešto korišćeno po potrebi i u toletovoj eri.uostalom i večeras je partizan izjednačio u 96.minutu tako da ti je komentar skroz bezvezan

Bob Rock

pre 3 godine

Клуб са моћним Садиком и супер тренером, освоји ове године исти број трофеја као мој Земун...

ПункиШа

pre 3 godine

Ма важно је да им Звезда није дала гол и последње 4 утакмице хахахахахахахахахаха. Браво за Вошу и Лалатовића.

Fenomen

pre 3 godine

Pavloviću pitaj Degeneka koje je radno vreme pekare...Vratilo im se ono jadno i nesportski ponašanje nakon polufinala, a nije prvi put da prave ražanj a zec u šumi. Gubitnički i kompleksaški mentalitet je to. Zvezda je za njih zbog takvih stvari uvek bila i jeste gospodski klub.

pera kojot super genije

pre 3 godine

Partizan je realno najjaci klub u Srbiji,fudbalski.Zvezda je osvojila titulu,Vosa kup,tu su jos odlicni TSC,Cukaricki,solidan Radnicki Nis.Mogla bi liga da lici na nesto.Za nas fudbal bi mnogo znacilo da na primer Vosa ili TSC udju u LE.
Btw jel moguce da grboari vredjaju porodicu Nenada Lalatovica i njega celu utakmicu,culo se na areni.Dajte navijate za svoj klub.A tek ona pesma pola Madjar pola Ustasa,pa ako neko nema veze sa njima to je Vosa.Stari srpski klub.

Op Rem

pre 3 godine

Neka im kup (na penale), ali one makazice u pred sam kraj su pravi šamar za Lalatovića. Neka mu je na čast ponašanje večeras.
(ludak, 24. jun 2020 22:00)
Dobro..

Kutinjo

pre 3 godine

Partizan je jednostavno morao da pobedi na ovaj ili onaj nacin a oni su navikli da pobedjuju na onaj prevarantski nacin to im je u dnk njihovog jugoslovenskog drustva,80 posto svega sto su osvojili bila je prevara i lopovluk.

Серби, народ најстарији!!!

pre 3 godine

Овако је слађе. Честитке Војводини а партизанима као и увек дрвена медаља!

Objektivno

pre 3 godine

Vosa osvojila kup,sigurno je najbolja ekipa u zemlji...grobarska logika.Nikako da nauce jednom za uvek,prvo skoci pa kazi hop...dve nedelje slave nesto sto nisu osvojili a lepo sam im govorio da je Lalatovic za njih streptomicin i da ce osvojiti kup.Nas najbolji trener.

Lazni Brkajlo

pre 3 godine

Reklo bi se da je neko odlucio da se stice imunitet krda. Šokantno!
(Komentator, 24. jun 2020 21:35) Pa jel bolje to ili godinu dana da budemo u izolaciji i opet nista?
(Dusanovo carstvo!, 24. jun 2020 21:46)
Izolacija do sledecih izbora najbolje.

Oliver

pre 3 godine

Vojvodina zasluzeno,bila bi nepravda da su izgubili na penale. Valjda cemo konacno imati treci veliki klub,jos kad bi Radnicki napredovao pa da opet imamo veliku cetvorku kao nekad. Vreme je da se razbije beogradski monopol. Rockov me je prijatno iznenadio.

DELIJE REPUBLIKA SRPSKA

pre 3 godine

Nenad brate pa Partizan niakd nece kao sto je Zvezda kidala Liverpul Olimp pa casno smo izgubil od Napolija i PSz pa opet smo davali i tim timovima golove u parizu dati gol bufonu jednom odlicnom golmanu nije sala i kuci na mari pa i napoliju 2 komada to Partizan niakd nece moci kamol da da psz u francuskoj na par pricneva gol to je tako

@ГИХТ

pre 3 godine

БРАВО ВОЈВОДИНА!ЗАСЛУЖЕНО И АКО ЈА СУДИЈА ,СВОЈИМ ОДЛУКАМА БИО НА СЗРАНИ ПАРТИЗАНА.

3210

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Kako možeš namestiti makazice u 95 minutu.

Da hoće da nameste izabrali bi neki lakši scenario.

Ako je nekom sumljivo zašto 95 minut pa neka pogleda koliko je samo izmena bilo a prekide ne mora ni računati.

Vojvodina se povukla i to im je kazna.

ovde

pre 3 godine

Ziv nisam da cujem saopstenje Uprave i ong sto vodi DCC.Ko je sada uticao da ne osvoje Kup,da sutiraju penale kao babe?Mora da je neko drugi kriv.Kne kme kme..

Grobarče

pre 3 godine

Noć,hladna i duga.Ćošak sobe, fetus položaj.U meni teški nemiri.Derprisija kuca na vrata..Još jedna besana noć,ko zna koja po redu... :/

laf

pre 3 godine

mislim da je u ova dva meča u poslednjih par dana svakome jasno da je Voša bolja od Partizana...sad neka budu vicešampioni ako ih nije sramota.

Zeleni Bil

pre 3 godine

Zasluženo. Ušli su u utakmicu ozbiljnije, požrtvovanije. Partizan je u svojim glavama pobedio i pre utakmice. Pavlović je svojim 150.im i 151.im kiksom u ovoj sezoni poklonio milioniti gol protivniku u zadnje 2 godine. On je prosto dete sreće. Takav panj da uzme toliku lovu, stvarno smehotres. Lalat pustio njega da vodi igru, zatvorio Natka. Vrlo prosto.

Istina

pre 3 godine

Nisam siguran da Partizan ima kvalitet i za to 2.mesto u ligi. Nisu u stanju da povezu ni 2-3 solidno odigrane utakmice. Protiv Zvezde daju 150% svojih mogucnosti a onda sve uprskaju vec sledecu utakmicu. Zvezda umorna od Ls igra nevoljno, pokusava samo da ne izgubi i ne trudi se previse i zato se desava da ne moze nista napaljenom Partizanu. Zvezda je realno za klasu jaca i zasluzeno dominira. Svaka cast Vojvodini, pokazali su gde je mesto nabedjenom vicesampionu.

Dux

pre 3 godine

E super. To je pravo. Sad kad je utakmica toliko bitna i kad smo tako svesna i odgovorna nacija, za dve nedelje treba da nas cela evropa blokira u karantin do kraja 2020. Onda neka popuca zdravstveni sistem i privreda itd. a vi onda i dalje uzivajte u utakmici i nemojte sutra da pljujete po svemu ovome ako nam se desi. Koliko samo praznih glava dzabalebarosa u ovoj drzavi ima.

PSL

pre 3 godine

Je.. vas kup i derbi. 140 novozaraženih,a na stadionu OSAMHILJADA GLEDALACA. Baš da vidim gde ja sad Kon da nam kaže je li i to po prepopruci struke ili je opet na godišnjem.

Kontra

pre 3 godine

Mali Stevanovic ubio penal! Matori jel gledate?!
(Kontra, 24. jun 2020 21:52

Gledamo matori, Mali Stevan kida penale, uzecemo 20 milki za njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan, 24. jun 2020 22:11)

Mnogo je Kume...

Realno

pre 3 godine

Sreca da je Vojvodina pobedila, inace bi Lalatovic haos napravio. Pitamo se sta je sa nasim fudbalom. Ovja covek nije za ovaj posao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vidim sve, 24. jun 2020 21:59)
On možda i nije ali dokle god fudbalski savez dozvoljava da navijači na ovaj način vređaju trenera jedne ekipe bez najstrožih kazni nema fudbala nema ni države da se obračuna sa takvim likovima

cole

pre 3 godine

bravo, voso! sve cestitke na srcanosti i hladnokrvnosti na terenu. a ovi nesrecnici...pa oni ni u jednom sportu nista ove godine osvojili nisu! stvarno je dijagnoza biti navijac malog kluba sa topcidera....i biti uvek u senci velike crveno-bele imperije!

Kutinjo

pre 3 godine

hahahaaa a grobari nestali posle 5 min sa stadiona u vidu magle buahahahaa a sta bi sa onim majicama sto ste spremili kup je vas buahahahaahahaahaaa

@ГИХТ

pre 3 godine

Сад ће господин Вулетић понети тужбу,јер нису успели да отму куп Војводини!

citav vek si prva dama 1914!

pre 3 godine

Bravo Voso, navijao sam za vas. Steta sto navijaci Vojvodine nisu bili, mislim da su oni najmanje verovali u vasu pobedu!
Cestitke i pozdrav iz Nisa!
(nislija, 24. jun 2020 22:17)

Pozdrav za Real sa Nisave pa da i vi budete jaki.Nisu dosli slaninari jer bi putovali dva dana.

Mordor

pre 3 godine

E Savo, Savo izgubio si ti utakmicu u produžecima.Lalatović je više želeo trofej, uz malo sreće sa penala večeras zasluženo slavi Vojvodina.A vi gospodo iz uprave ostavke, Stojke da se ne ljubimo Pavloviću srećno a Stevanoviću biće dana za megdana.

Neposteni građanin

pre 3 godine

Čestitke igračima Vojvodine.
Oni su bili ti heroji koji su izdržali 120 min plus penali a ne onaj folirant na klupi.
Čovek nije normalan, mrzi više Partizan nego što voli svoju decu... Žalostan i težak slučaj.

miško

pre 3 godine

Cela Srbija navijala za Vošu, sve domaći igrači, vaspitani i kulturni, poneki ironičan osmeh sudiji dok ih krade i ništa ne sportski. Partizanovi igrači grubi, ne vaspitani, protes na svaku odluku sudije, naročito Natho, navijači najgori šljam koji vredja ženu i decu. Odbrana za svaku kritiku,tri četiri bizgova, kostolomaca koji naprave brdo faulova. Odbrambeni igrač koji razmišlja samo kako da zadrži igrača po svaku cenu, nije igrač za veliki klub. Vojvodina lepo skocana, odlična igra na svakom delu terena, najopasniji u kontri, kroz akciju i da ne bi sudije Partizan bi doživeo katastrofu.

ratko

pre 3 godine

milosevicu SRAM the bill nemas snags da das komentar utakmice
ajde vuleticu izmisli nesto pa angazuj geometry
bravo palate
srecno voso

Brane

pre 3 godine

Cestitke Vosi.
Partizan Sam sebe pobedio,bio bolji protivnik Ali to je sport,nekad prevagne na dr stranu.
Vosa vise pokazala od Zv koja je prva u prvenstvu,lako je izvuci pouke,toliko o nasem prvenstvu.
(Hawaii, 24. jun 2020 22:28)

U cemu je bio bolji...u sansama, stativama?Bolji je onaj klub koji pobedi utakmicu i tu se sve zavrsava. Pusti ti te vase price ala ludi zex. Ipak, najbolji ste u Srbiji...pogubili pola utakmica, nezasluzeno ste treci..ups drugi.

King

pre 3 godine

Cestitke Vojvodini,ipak treba biti covek,a vidim ima mnogo ovih drugih sto likuju,samo ne znam nad cim,u ovoj trojci najgori skor imaju,a apsurd je da su uopste prvi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (spiridon kopic, 25. jun 2020 06:35)

Care ne igraju ligu samo ova tri kluba....zašto apsurd, pogledaj tabelu.
Ko je vama kriv što gubite od Spartaka, Napretka .....raznih Surdulica...
Od koga ste gubili apsurd je što ste i drugi.

Mika

pre 3 godine

Svi članovi timova i stručnih štabova bi trebali redovno da se testiraju na narkotike. Narkomanima nije mesto u sportu, daju loš primer omladini. Dejstvo belog praha uzelo je maha.

zlopamtilo

pre 3 godine

@
Када победите неког у Лиги шампиона, онда се јави. Не мора да буде гигант као што је Ливерпул. Иначе, приао ми деда да сте победили Динамо из Берлина 1983. године.
(Марко, 25. jun 2020 01:26)
Deda pogrešio, izbacio ih Dinamo iz kupa UEFA iako su im dvojica najboljih igrača pobegli u Zapadnu Nemačku na putu ka Beogradu

Σφαιρόπουλος

pre 3 godine

Panteri lece komlekse.Cestitam Vosi na osvojenom kupu.A vi se javljajte na komentarima kada date gol Partizan o pobedi necemo ni da pricamo.Do tada u rupe Dembelije.
(Ramones, 25. jun 2020 05:52)
Kao sto vidis, fudbal se igra za trofeje. Neko osvoji prvenstvo, neko kup. A vi brojite golove na derbijima. A da probate sa brojem izvedenih kornera, auta, ofsajda? Mozda bi tada bili bolji i od Juventusa, Bajerna ili Barselone? Sta vas briga, sto da ne probate? Nemate sta da izgubite...

Alisa iza ogledala

pre 3 godine

Bravo moj Partizane! Nakon veličanstvene pobede nad Mančesterom od 0:1, nakon tri zaslužene titule u nizu sada je dodat i trofej Kupa Srbije! Dominacija se nastavlja

zvezda

pre 3 godine

Sezona grobara za pamćenje. Ma važno je da su pobedili Zvezdu. To se piše. A sada prvo kolo kfalifikacija put u Jermeniju, Kazahstan

nesa80

pre 3 godine

dovoljno je samo ovo reci i nije potreban bilo koji podatak-vojvodina 2 suta u okvir gola 2 gola su postigli,svaki penal u okvir gola bio je gol.to samo govori o partizanovom golmanu,ove godine xxx puta se desilo svaki sut u okvir gola bude pogodak i mi smo gubili,to je vec preterano da mi imamo staticno drvo na golu.kao partizanovcu bas mi je drago sto smo izgubili dokle god forsirate stojkovica.da je branio stevanovic bar bi nesto skinuo.bude li branio i sledece sezone opet racunajte svaki sut u okvir gola je 100 posto pogodak i opet brdo prosutih bodova

Sloba

pre 3 godine

Potpuno zasluzeno, jer je Partizan u mec usao nonsalantno cekajuci da igraci Vojvodine naprave gresku. Posle vodjstva Vojvodine od 0:2 napadali su I sretno izjednacili, I mesto da u produzecima nastave sa pritiscima opet nista,nonsalantni I jalovi napadi...

fss

pre 3 godine

Partizanovac,sve cestitke vojvodini zasluzeno i oni su momci od mesa i krvi isto treniraju fudbal da osvoje nesto...nama je jasno dok je ova uprava i na celu on nas nema nigde.

Lefty

pre 3 godine

Topalovici stvarno nemaju srece ove godine! Da nije korone osvojili bi Aba ligu i Evro cup, da se igrao play of u fudbalu, srigli bi Zvezdu, da ova dva jablana ne promasise penale osvojili bi i kup! Jeste da nisu igrali LS ali bi je osvojili da nije prekinuta. Najveca je steta za Olimpijadu, tu bi bili neprikosnoveni.
Mogao bi profesor da presavije tabak i tuzi vasionu za ovu istorijsku nepravdu.

i feel frustration

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ludak, mislim da ce Lalat bas onako imati problema da proslavi osvajanje Kupa zbog slucajnih makazica igraca ciji je tim porazen.

Walldorf

pre 3 godine

Cestitke FK Vojvodina na zasluzeno osvojenom Kupu FSS.Posebne cestitke najboljem srpskom treneru,nasem bratu Lalatu.Licno bih bio mnogo zadovoljniji da je uprava Zvezde dovela njega umesto otislog Miloja.Sve u svemu,dobra utakmica,mnogo emocija koje nosi Finale Kupa i samo je steta da nije bilo vise Nislija na tribinama Caira.Sportski pozdrav!

Марко

pre 3 godine

Zamisli sta bi tek vama uradio da ste kojim cudom usli u finale....ah da,vama bi rasirio nogice i slavio duplu krunu.Elem,opro nije,imao vise srece nego pameti,ali kako god cestitke Vojvodini na osvojenom kupu,jer smo ljudi,a ne navijaci Vucicevog kluba.Kamo srece da je i u prvenstvu svaka utakmica ovako borbena,za razliku od vasih laksih treninga sa Recko timovima i filijalama, a vi se lazite i slavite namestene titule,pa se cudite sto ne mozete da date gol Partizanu,kojeg Lalatovic "pere".Stid?Vi ni ne znate sta je to,operisani ste od njega.
(Qwerty, 24. jun 2020 22:49)

Када победите неког у Лиги шампиона, онда се јави. Не мора да буде гигант као што је Ливерпул. Иначе, приао ми деда да сте победили Динамо из Берлина 1983. године.

Mika Hajneken

pre 3 godine

Juče uvedene mere Vlade...
-Danas predsednik iz Moskve kaže da se ne stišava korona...
-Večeras utakmica pred punim tribinama...
-Alan Ford like this...
(Goran Loznica, 24. jun 2020 17:45)
Ako kaniš da stadion bude pun onda ne sme da bude prazan.

Banja Luka

pre 3 godine

E vidite sada, Rockovu kada je lopta ispala, igrac partizana sutira i lopta je vec bila izasla iza linije kada je igrac Vojvodine dotakao.. E tako se krade majstori, tako se krade..

kiza1

pre 3 godine

E sad navijači Vojvodine zar nije bilo lepše da ste večeras bili sa svojim klubom bodrili ga, možda nebi došlo do penala? Čemu bojkot???

Mali Hijavata

pre 3 godine

Čestitke Vojvodini, pošteno uzet Kup. A za grobare reči utehe: Kad prodate vezaru Pavlovića i oterate golmana koji je uvreda za stative, lagano uzimate duplu krunu sledeće godine, jer imate bolje strance od Zvezde i ostalih, bolje mlade igrače (samo što ste majstori da ih uništite prevelikim očekivanjima) i boljeg trenera. Ozbiljan sam, ne zezam se. Još kad biste oterali ona tri nesrećna pajaca iz uprave kluba, gde bi vam kraj bio!

Lesser watch

pre 3 godine

Ko mi objasni šta igraju i kakva je korist od Šćekića i Matića, plaćam kilo jagnjetine sve sa salatom i pićem. Ja mislim da bi pola ljudi sa ovog foruma lagano moglo da odigra majmanje egal sa ovom dvojicom ,,velemajstora". Sramota ko sve živi od fudbala.
Zaslužena pobeda ekipe koja je više želela pobedu i koja ima manje drveća u ekipi.

Ivan

pre 3 godine

Kakvo perfidno kraduckanje. Partizanu dok juri rezultat se sudi svaki kontakt, a na drugoj strani, faulovi partizana moraju da budu za zatvor da bi vojvodina dobila faul.

miško

pre 3 godine

Kakvi grubijani Šćekić(10 startova toliko i faula} Vitas, Zdjelar, Pavlović, Urošević i Miletić, napravili 36 prekršaja koje je sudija svirao a tek koje nije.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Evo znao sam, 2:2 u 96 minutu! Posle vođstva Vojvodine 2:0! KLASIKA! Zato nisam ni pratio ovu utakmicu jer ZNAM koji će joj ishod biti! IGRA SE DOK PARTIZAN NE DA GOL! KOLIKO PUTA JE U ZADNJIH PAR SEZONA VIĐEN TAJ SCENARIO! ZAŠTO BI SADA BILO DRUGAČIJE? NARAVNO DA NE! PARTIZAN POBEĐUJE I UZIMA KUP, TO SAM ZNAO JOŠ PRE POČETKA UTAKMICE! ČISTA MUVAČINA I OTIMAČINA! SMEHOTRES SRPSKI FUDBAL HAHAHAHA!

Venom

pre 3 godine

Dobio ih je ko je hteo, osim nas.
(Pedja 71, 24. jun 2020 22:22)

Drugima ne poništavaju golove koje ima dajemo, i to vodece, osim nama.

Rocky

pre 3 godine

Partizan-ona 2:0
ona-Partizan 0:0
Partizan-ona 1:0
Sledece sezone bar gol postignite.
Partizan dobija 2:0.
(Lord, 24. jun 2020 19:28


A ti ne brojiš čiste golove i to vodeće koje Zvezdi poništavaju u svakom derbiju?

Treba da brojiš. Čisto golovi

Pusti ti partizanske bandite od sudija.

Crni96

pre 3 godine

navijam za Radnicki i nikad mi nece biti jasno kako se "Nislije" prepucavaju ko ima vise navijaca Zvezda ili Partizan.Mene bi bilo blam da navijam za tudji tim.

Ispravno razmišljanje. Znate kad će neko iz Liverpula ili Mančestera da navija za neki klub iz Londona? Ili neko sa Sicilije za neki klub iz Rima? Nikad.
(Predrag, 24. jun 2020 21:45)

Pa uzmi primjer i hrvatsku koja je naseg mentaliteta koliko se god ne volili.. koce bre iz rijeke ili osijeka da navija za tamo neki dinamo ili hajduk? To samo kod nas se toliko ljudi zaludilo za ova dva bezvezna kluba..

mirko

pre 3 godine

Sta je Savo izjavio posle utakmice?
(realno, 24. jun 2020 23:23)
Kad izgubi on ne daje izjave ne čestita protivniku naprimer kao što je red i sportski. odlika malog Save i još manjeg kluba. Posle derbija raskokodakali se svi od igrača do uprave a danas Strahinja po burek ostali u mišiju rupu zajedno sa trenerom. Aj sad na Lalanje

black_mirror

pre 3 godine

Ovi Titovi blizanci i jedni i drugi funkcuionisu na isti nacin. Licemeri najobicniji, samo zavisi kad je ko na vlasti i ko je vise poguravan. Evo na primer da je zvezda dala gol u 95. minutu, ovi drugi bi skocili krvi da im se napiju, sada ce zvezdini da skoce da se ovima krvi napiju. O prozivanju i vredjanju porodice sa tribina necu ni da govorim, sljam najgori. A nisu ni bolji ni klosari iz suprotnog tabora. Kakvo srpski narod ponizenje dozivljava od komunistickih projekata to je uzas, to je horor, i jos kakve se sve malverzacije desavaju unutar tih klubova. Kada naucimo da postujemo sebe kao narod, iskreno se nadam da ce se to desiti, jedna od prvih stvari koju treba uraditi jeste ugasiti dva titova blizanca.

HighEnd

pre 3 godine

Nisam gledao utakmicu i sad pročitaj da se igralo pred navijačima. Bravo za stručna lica koja su dozvolila ovo. Posle kad pitate što nam se svi smeju, e ovo je jedan od razloga.

Geronimo

pre 3 godine

Corona party je u punom jeku...za 15 dana ima svi oko nas da nam zatvore granice...niko u svetu ne igra pred punim tribinama samo kod nas se prave pametni.

copetina

pre 3 godine

ima neke kosmicke pravde! grobar sam ali nam lopovi sede u upravi tako da gasi klub ili prodaj privatnom vlasniku . Kaljugetina od uprave!!!

Objektivno

pre 3 godine

Vosa osvojila kup,sigurno je najbolja ekipa u zemlji...grobarska logika.Nikako da nauce jednom za uvek,prvo skoci pa kazi hop...dve nedelje slave nesto sto nisu osvojili a lepo sam im govorio da je Lalatovic za njih streptomicin i da ce osvojiti kup.Nas najbolji trener.

sasa

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Jeste, Tole namestio makazice 15 sekundi pre kraja.
(miki, 24. jun 2020 21:10)

Tole namestio 6min ne makazice

Strela

pre 3 godine

@@@A ko se to nama ponadao hahaahahaahahahaahahahaahahhahahahahahaahahahahahahhaahahhahahhaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vaistinu, 24. jun 2020 20:59)

Ko?

Pa ti.

Kod nas sve kontra

pre 3 godine

E moj Savo... Idi otvori kafanu i mani se ovoga...
Prvo šuplja ti ekipa svuda, onda da ti u produžecima ulaganiš kao da se nadaš penalima, umesto da posrnulog protivnika dokrajčiš u prvom produžetku...

pera kojot super genije

pre 3 godine

Ispravno razmišljanje. Znate kad će neko iz Liverpula ili Mančestera da navija za neki klub iz Londona? Ili neko sa Sicilije za neki klub iz Rima? Nikad.
(Predrag, 24. jun 2020 21:45)

Grešiš ozbiljno, evo npr pola Sicilije navija za Juve, ima malo njih za Romu i Inter...
(Mićun, 24. jun 2020 22:16)

Al ni u jednom gradu nemaju vise navijaca od lokalnog kluba.U Torinu vise ljudi navija za Torino nego za Juve.

Maksa

pre 3 godine

Idite ljudi masovno na utakmice punite stadione, hale, razboljevajte se pa da kad preležite i mi što se čuvamo možemo da odahnemo i živimo normalno...

nislija

pre 3 godine

Bravo Voso, navijao sam za vas. Steta sto navijaci Vojvodine nisu bili, mislim da su oni najmanje verovali u vasu pobedu!
Cestitke i pozdrav iz Nisa!

Leonida

pre 3 godine

Partizan i Zvezda su po igračkim sastavima veoma slični, najbolji igrači u odbrani u vidu Stevanovića i Borjana, Ben i Suma koji znaju sa loptom, ostali nemaju pojma i Gavrić i Stevanović koji ne startuju, a bolji su od ostalih krila.

prostak s mesalice

pre 3 godine

Odose majice u nepovrat...Al dobro bar ste osvojili srca navijaca ako vec nema pehara.Ko jos broji pehare to je tako iz proslog veka

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

a apsurd je da su uopste prvi.
(spiridon kopic, 25. jun 2020 06:35)




:)))))
ma, to dušmani izmislili da se računaju neki bodovi, šta li?!

NoName

pre 3 godine

Komsije sa stadiona JNA ce dve ovosezonske pobede protiv Zvezde(iako ni na sta nisu imale uticaj) slaviti jednako dugo kao i precku Ilica protiv Reala.
(komsija, 24. jun 2020 22:33)

Koju prečku? Nije taj bio blizu prečke sa Realom.

Cobi

pre 3 godine

Interesantno je da ovaj Partizan svi mrze. Svi zapinju protiv njih, a oni samo protiv Zvezde. Što je najgore Partizan najviše mrze bivši igrači i funkcioneri, kako odu iz Partizana tako počnu da pljuju po njemu. Vidićete kada ode ova garnitura funcionera iz Partizana odmah počinje pljuvanje. Saša ilić najveća legenda Partizana nije ni vrata zatvorio kada je odlazio u penziju a već je počeo sa pljuvanjem

Toliko

pre 3 godine

Cestitam cz na osvojenom kupu.
Oooo sve bi dala TA za gol....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lord, 25. jun 2020 09:20

Kako Zvezdi,pa zar partizan nije osvojio kup pre dve nedelje? Onoliko slavlje,bahacenje,likovanje i na kraju... Zvezdi je dovoljna titula jer se tu dokazuje najbolji a ne na jednu tekmu,vec kad najblizeg zaledis na minus 14.

NK parizan Zagreb

pre 3 godine

- znam da ste navikli na lopovske pobede od 100+minuta. A to ste navikli još od vremena Miljana i Šajbera. Kao što rekoh, nadimak vam nije za džabe, znali smo još u SFRJ ko voli da krade

- u Ljubljani je gol pao u 93 minutu, a niko više ne plače od vas, navijača seljobersko policijskog kluba i pobratima iz Splita

- nadimak ste dobili 1975 kad ste 3 kola pre kraja dali pobri iz Splita da u 2.poluvremenu preokrene i pobegne Vojvodini u borbi za titulu

- kad neki tim ima 102 minuta u jednoj utakmici trebao bi od sramote da čuti

- kako god, čestitam vam evropsku titulu najpenaldžija.
U Srbiji ste u toj disciplini šampioni od 2006 svake godine

što se Toleta tiče, imamo primer 3 struke AV titule + ste prišili jednu sa turnira iz 1946. pa se tu pitaj odakle vam nadimak
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (65% SNS, 65%za CZV - neka , da se zna ko je ko, 25. jun 2020 08:20)

Klasican glodar spiner,obraza bez...lopovske pobede svog kluba pripisuje drugom.Pominje Sajbera,coveka koji se drznuo da ponisti citavo kolo i kazni lopove a Mirko Marjanovic im pripisao dve nezasluzene titule iz tog vremena,plus jednu iz 99.god.sto su 3 nezasluzene,ne racunajuci one namestene i kupljene.Negira da je gol u Ljubljani pao nakon 100.minuta a to je opstepoznato svima.Nije ga blam Toletovih titula ali negira ove u kojima mu je Zvezda pobegla 100 bodova ukupno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Стављена тачка на црно-бели свет! Сад си уз'о трофеј Лалате, Лалате, Лалатееее! Сад си уз'о трофеј Лалате...!!! 🔴⚪✊😲👏👏👏🍻

istina

pre 3 godine

Karma je cudo, toliko omalovazavanje zvezdine titule i ceo fokus im je bio na tome i medijski i klubski cilj. Onda se ovo dogodi. Karma je cudo.

zemunski kej

pre 3 godine

Lepa utakmica. Vojvodina je imala 2 sanse i dala 2 gola. Ovo smo vec videli vise puta ove godine,kada prime gol Partizan krene u napad i sta bude. Danas su uspeli da izjednace ali su onda stali.Ne znam zbog cega. Partizan igra lep ofanzivan fudbal,ali prima previse golova .Videceo Mikija Barnjaka .Filip Stevanovic se vec pokazao ,Vojvodina onako Rockov dobar ali uvek pogresi kad ne treba. Dobar onaj mali sto je usao Zukic a Bojic im je najbolji, Bolji nego u Cukarickom.

Covek po imenu Uve

pre 3 godine

*
Napravih gresku u prethodnom komentaru, umesto Scekica napisah ni krivog ni duznog Scepovica (ne bitno koji od dvojce)
Sta cu uz epitet drvo, namesti se Scepovic sam... :)

Poštovalac igre

pre 3 godine

U ovom novije formatu Kup Srbije 2006 godine konstatno Czv i partizan osvaja li su a samo tri puta se dogodilo Jagodina Voša i Čuka da uzmu KUP.

Ujedno sve čestitke Vojvodini na novom osvojenom Kupu kao samostalno zemlja po broju osvojenih su odmah iza Zvezde i partizana.⚽️⚽️

matori 2

pre 3 godine

Potpuno zasluzeno! Igrali smo prvo nezainteresovano i bezidejno a onda nervozno. Videlo se da ce Vitas i Zdjelar da promase jer su bili nervozni. Partizan je sezonu zavrsio u derbiju. Red bi bio da Vucela podnese ostavku ali takvi za red ne znaju

realno

pre 3 godine

Partizan je igrao sa dva igraca manje celo prvo poluvreme suma i asano se nisu videli a kada su oni izasli haos produzeci penal serija i sreca je odlucila dakle nasi klubovi neka malo bolje pogledaju u svoju onladinsku skolu pre nego sto lupe pare na neke krseve iz inostranstva

Kuršula

pre 3 godine

Ау Павловићу, братац па ја одавно нисам овако испао на малом фудбалу, као ти у финалу купа. Не ваља тако братац, не ваља :/

Lesser watch

pre 3 godine

Kad dečko sa dve leve noge glumi fudbalera a tehnika mu na nivou nekog rukometaša, bicikliste ili vaterpoliste. Svi su to provalili. Prvo u Evropi pa onda i ovde. Samo pusti ovog sa dve leve noge da kao vodi igru i pomisli da zna da igra fudbal i pola posla je odrađeno. E moj Savo, izgleda da samo ti to nisi provalio, iako si direktno zbog ovog malog izgubio mali milion utakmica. amaožda si dobio jednu li dve. ali to je premalo za sve hvlospeve i toliko ukazanog poverenja. Realno, jedva čekam da već jednom ode.

Najrealnije

pre 3 godine

Pi koje lopurde. Strasno za šta 6 minuta? Fuj.
(bre, 24. jun 2020 21:02)

Za 8 izmjena u drugom poluvremenu, plus odugovlačenje!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladika, 24. jun 2020 21:08

U drugom poluvremenu je partizan imao jednu izmenu(jednu jos u prvom i dve na poluvremenu) a Vosa tri,sto je ukupno 2 minuta produzetka i eventualno jedan zbog povrede Sume,to je 3 minuta.Cak i da je izmislio jos jedan minut zbog bilo cega,mksimalno je trebao 4 minuta da produzi i ni sekund vise ali kad igra partizan,tekma traje dok se ne postigne gol.Srecom,bog sve vidi i pravda je dosla nakon penala.

duledudule

pre 3 godine

E zato ide u monako
(bane, 24. jun 2020 21:02)
Direktan krivac za oba gola Vojvodine , otresli ga kao slinu , sad sto je dao gol u 96tom i sto se produzilo 6 na to smo navikli iz nepostojeceg kornera

Konstatacija

pre 3 godine

Dje su vam majice koje ste stampali pre tekme? Da li je djembeli profa napisao nesto na latinskom u sitostampi?Mozda ljudi pogresili prilikom stampanja pa vas bilo blam da ih obucete...

mirko

pre 3 godine

Sta je Savo izjavio posle utakmice?
(realno, 24. jun 2020 23:23)
Kad izgubi on ne daje izjave da čestita protivniku naprimer kao što je red i sportski. odlika malog Save i još manjeg kluba. Posle derbija raskokodakali se svi od igrača do uprave a danas Strahinja po burek ostali u mišiju rupu zajedno sa trenerom. Aj sad na Lalanje

Comic Zone

pre 3 godine

A danas cekas u posti u redu 2 sata, pustaju jednu po jednu osobu, a ovde zurka pred 10.000 ljudi. :D

Inace vidim igra se po 10 minuta nadoknade kada treba klubu iz BG-a. :-D

gavra

pre 3 godine

Ма важно је да им Звезда није дала гол и последње 4 утакмице хахахахахахахахахаха. Браво за Вошу и Лалатовића.

Ako baš hoćeš i jeste važnije ,čestitke Vojvodini na zasluženo osvojenom trofeju.

hahahahahahah

pre 3 godine

E super. To je pravo. Sad kad je utakmica toliko bitna i kad smo tako svesna i odgovorna nacija, za dve nedelje treba da nas cela evropa blokira u karantin do kraja 2020. Onda neka popuca zdravstveni sistem i privreda itd. a vi onda i dalje uzivajte u utakmici i nemojte sutra da pljujete po svemu ovome ako nam se desi. Koliko samo praznih glava dzabalebarosa u ovoj drzavi ima.
(Dux, 24. jun 2020 22:00)

Opusti se legendo. Pusti koronu i uzivaj sa Lalatom. I u utakmici ako treba. Pretpostavljam da si ti u karantinu od zadnji put . Neka te tamo , javicu ti ja kad korona prodje. Ja cu dotle da dzabalebarim i dalje.

Djordje

pre 3 godine

Čestitke Vojvodini na osvojenom kupu. Nadao sam se da će Partizan uspeti u produžetku da skroz preokrene, nije uspeo i ništa strašno. Žao mi je što Pavlović odlazi a Stevanović će verovtno brzo biti prodat.

ivko

pre 3 godine

Evo vec godinama svakog jutra kad ustanem procitam vesti u zivotu nikad nisam nista komentarisao ali ovo.. ja ne mogu da verujem da je nekim ljudima stvarno stalo do fudbala u ovom trenutku.. jedini u Evropi odrzavaju meceve pred ovolikom publikom i posle odakle toliko zarazenih? Pa sta mislite, da smo genetski nadmocni i da smo nedodirljivi?! Upravo mi je javio prijatelj da mu je otac u bolnici rentgen slika jasna ko vrata, covek umire.. ja sam svestan toga da nas narod nema tu kolektivnu svest da shvati koliko je ovo opasno, ali da je vlast toliko opijena mocju, da svoj narod zrtvuje zarad sitnog ćara.. neka im je bog u pomoci..

Najrealnije

pre 3 godine

Ko o cemu zvezdini navijaci o postenju...hahhahahahaaha ijaoooooo...dobili namestenu titulu i sada im puna usta. A dobijali iz ofsajda i izmisljenih penala sa Indjijom...Cutite.
(Marko7, 25. jun 2020 09:49)

Pa nece valjda partizanovi navijaci o postenju jer je to kod njih spansko selo.Citava istorija samo namestaljke i lazni trofeji a glavna fora je napadati Zvezdu i izmisljati gluposti o njoj.Zvezda je dva puta uzastopno igrala LS,pa da li je i to namesteno? Pobedila je i igrala nereseno protiv najjacih klubova i zasto bi joj u nasoj ligi trebala pomoc,kada je od svih jaca dve klase.Na jedan dobijeni sumnjivi penal,partizan dobije tri jos sumnjivija,tako da nemoj samo ti o postenju.

Milivojević

pre 3 godine

Baš ih briga, ništa nisu uzeli ove sezone ali njima je važno da su dva puta pobedili Zvezdu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 25. jun 2020 02:27)

Pa to je normalno druže. I Hetafe se raduju kad pobede Real, još da ga dva puta pobede, pa ne moraju ništa da osvoje bar 5 godina, ima o čemu da se priča.

Nis-Zvezdin grad

pre 3 godine

Možeš da se šlogiraš koliko hoćeš ali to je čista istina.Živim u Nišu pet decenija i to je oduvek bilo tako,minimum 2/3 ljudi u Nišu navija za Zvezdu i on važi za zvezdin grad od kada ja znam za sebe.Znaš onu priču u školi 4 grobara,jedan meraklija,ostalo zvezdaši u jednom odeljenju.
(Istina, 24. jun 2020 18:49

Kompleksi a? I ja zivim u Nis i bas je obrnuto. Ali mitovi vam nisu strani. Boli , a?
(jasno, 24. jun 2020 19:01)

Ti mozda sanjas u Nisu i nisi svestan svakodnevnice.Kakvi crni kompleksi kada svako zna koliko su zvezdasi brojniji u Nisu i to od kada postoji fudbal u Srbiji.Ranijih godina jeste bila ogromna prednost u korist zvezdasa,mozda 70-30% a sada je negde 60-40% ili 65-35%

Profesor Buca

pre 3 godine

"Zlo i nesreća ne dolaze od Boga, nego od čoveka.
Velika je nesreća kad čovek ne zna šta hoće, a prava katastrofa kad ne zna šta može.
Za svaku našu nesreću kriva je ili naša lakoumnost, ili naša gordost, ili naša glupost, ili naš porok.
Svi ljudi imaju istovetne sreće i nesreće otkad su postali, a samo ludaci imaju sopstvenu sreću.
Nije tačno rečeno da je svaki čovek kovač svoje sreće, tačno je, naprotiv, da je svaki čovek uvek sam kovač svoje nesreće."
Jovan Dučić
Eto mozda bi Rimljanin mogao da počne...

pertla

pre 3 godine

Ko o cemu zvezdini navijaci o postenju...hahhahahahaaha ijaoooooo...dobili namestenu titulu i sada im puna usta. A dobijali iz ofsajda i izmisljenih penala sa Indjijom...Cutite.
(Marko7, 25. jun 2020 09:49)

Ko o čemu grobari o poštenju. Kao da ste vi svaku utakmicu i sve titule osvojil čisto i bez prevare i bilo kakve druge mutne radnje? Pa ja ne znam dal postoji pošteniji klub od partizanajsterca.

Covek po imenu Uve

pre 3 godine

Moram da kazem da je ovo Savin pre svega poraz. Prvo, ne kombinuje se sastav u pretposlednjoj utakmici sezone, pogotovo ne protiv istog protivnika. Kalkulacija se obila o glavu i tu uvek ima sportske pravde. Drugo, postavka igre katastrofalna, samo bih istakao drvo Scepovica i epilepticara Markovica, tu mozda dodati i Asana kome je funkcija samo da trci bez ikakvog smisla. Zatim, u produzecima, Vosa je zrela da im metnemo dva lagana komada, Savo se igra saha sa Lalatom koji ga je ponovo oducio trenerskog zanata. Ima tu i efekta pripreme ekipe, zbog cega je Pavlovic umalo ispao tragicar, gde je trener da ga vrati na zemlju, posle bombasticnih natpisa u stampi.
Zvezdu umesto da nakantamo, mi se branimo do treceg dnevnika, a znamo kako smo prosli protiv AZ-a...
Sve u svemu, zao mi je, ali Savo ima jos puno mleka da popije i knjiga procita da bi od njega ispao krsten trener, ovako je nedorecen. A steta bi bila, jer vidi se da ima potencijala, ta napadacka igra fali srpskom fudbalu, ali mnogo tu detalja nedostaje da bi dobili jednog odlicnog trenera na duze (a sto je i video Ferguson)

Алекса

pre 3 godine

Bitno je da smo.. Zvezdu.. Izbacili
(Milos, 25. jun 2020 12:53)

Знамо ми шта је вама битно....није то лако, посебно не у последњих...па 75 година...

Nebojša

pre 3 godine

Sto Savo nosi masku kada je dao izjavu tipa nece grom u koprive.
(Heaton, 24. jun 2020 17:51)

Ti još uvek nisu naučio da maska (ova koju nosi) ne štiti njega već drugima daje osećaj sigurnosti.

nista o nicemu

pre 3 godine

Partizan-ona 2:0
ona-Partizan 0:0
Partizan-ona 1:0
Sledece sezone bar gol postignite.
Partizan dobija 2:0.
(Lord, 24. jun 2020 19:28)

Mi ga dali vi ga ponistili

Kutinjo

pre 3 godine

Partizan pobedjuje 4-2,svakom normalnom je bilo jasno i pre pocetka meca,dzaba vosi i 5-0 da su vodili,produzetak trebao da bude 3 najvise 4 min al posteni grobari opet jadni pokradeni

Jovan

pre 3 godine

Daleko da branim navijače partizana naprotiv ne mislim ništa dobro ali ovaj Lalatović je dno svih dna i kao čovek a i kao trener je truba.

Jos jedano navlacenje

pre 3 godine

Lose sudjenje glavnog sudije i neverovatan pritisak na igrace Vojvodine. Dok Partizan odugovlaci ne mogu da se setim ni jedne oponeme a kamoli zutog kartona. Ovaj sudija ih je delio kao bombone svirao svaki kontakt u korist crno-belih a ignorisao vecinu startova nad crveno-belima. Izuzetno tendeciozno sudjenje uz divljanje publike koju sudija ignorise do 2-2. Sad ce opet da okrene kriterijum ali posle brojnih gresaka. Korner iz kog je dat gol veoma upitan jer je lopta najverovatnije vec bila napolju pre starta igraca odbrane.

Spartak 1946

pre 3 godine

Klasika, igra se dok partizai ne da gol.
(Ljubisa Livaac, 24. jun 2020 21:23)

Jasta, zato su derbi produzili 12 minuta kao da se igraju produzeci.

GGrobar

pre 3 godine

Cestitam Vojvodini zasluzenu pobedu u finalu i osvajanje Kupa Srbije. Hvala ti, moj Partizane na junackoj borbi i na izgaranju i zelji na terenu. Danas nije bilo uspeha, sledeci put ce biti bolje. Idemo dalje! Volim Partizan!

PAR

pre 3 godine

Prvo, korner je bio tek što se ušlo u 96. minut. Drugo, 3 gola, dosta izmena, prekid kod povrede golmana. Realno je bilo da produži 4 ili 5, jeste produžio previše za taj jedan minut. Ali čitajući komentare, ispada kao da nije bilo golova, izmena, valjanja i da je trebalo da produži 1 minut.

Topss

pre 3 godine

Za 8 izmjena u drugom poluvremenu, plus odugovlačenje!
(Vladika, 24. jun 2020 21:08)

Care za odugovlačenje nema produžetka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezda, 24. jun 2020 21:21)

Care ti si stvarno car... a za cega se produzava utakmica ako ne za odugovlacenje?

Milos

pre 3 godine

Svaka ekipa koju vodi Lalatovic je cvrsta i igra dobro protiv vecitih.
S druge strane on je nezrela licnost,pravi obicnig cirkuzanta od sebe i navlaci vec bolesne navijace.
Kako ne shvata da ne treba on da bude u centru paznje,time bi i skinuo budale sa vrata...medjutim peca se lako i nikada nece voditi veliki tim.

Руска Душа

pre 3 godine

Штета.. Ја навијам за Партизан, али нисам веровао да ћу доживети да ми је свеједно ко ће победити... Саво није заслужио да се извуче из ове утакмице. Са балванима попут Милетића, Урошевића, Шћекића, са манекенима Асаном и Фризура Марковићем, очекујући да Садик реши сам-нема игре.. Врапци знају како играмо... Ова деца нека играју па нек губе, ал нек играју наши млађи...
Људи су нас решили, зауставили овог Натхка и ћао..
Све ово после је на силу..
Битно да пола тима има розе или црвене "ципеле" тј копачке...

pedja

pre 3 godine

Cestitam Vojvodini na borbenosti ,a Partizanu na odlicnoj igri,prvi su ovim mojim dunsterima i kukavicama dali lekciju sta je to boriti se za klub ,a ne izaci na teren kao grlica,a drugi kako se gradi igra ,kako se napada ,kakonse stvraju sanse ,a ne da se bunari.Kao veliki i stari navijac CZ mogu samo reci da me sramota ko nosi nas dres ,niti hrabrosti,niti volje ,niti znanja.Ovaj Sadik vrijedi brat bratu kao cio tim moje Zvezde .Neka se svi stide pocev od Terze i Mrkele,laznih trenera kazem u mnozini jel su to i Miloje (koji nam je usdio ovaj kod koji sad imamo),a jos vise pocetnik i neznalica Stankovic.Vojvodini svaka cast,a Partizan pokazao da je trenutno najbolja ekipa u Srbiji,svaki igrac Partizana osim mozda na golmanskom mjestu je za 2 klase po znanju fudbala iznad svakog naseg igraca.Stevanovic sa 17 godina pravi dar mar,Pavlovic iako je kriv za oba gola vidi se da je igracina,iznosi loptu odlicno,ima samopouzdanje i kad mu ne ide.Nasi Gavric i Nikolic talenti sa 21godinom ,izvikani ne mogu da naprave visak ni.protiv Surdulice,kakav klinac od 21 god ili si.igrac ili nisi,a oni nisu niti ce biti.Ukratko mars svi napolje iz moje Zvezde!!!Oni koji kazu da sam Grobar i lupam minuse neka mi ostave telefon ili mail saljem viberom slike karata sa utakmica Zv-Real 4:2,Zv-Milan magla itd.itd.

Istina

pre 3 godine

kakav bre grobarski grad ceo nis navija za zvezdu.
@sasa

Ahahaha, kad se sad nisam slogirao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusan Uros, 24. jun 2020 18:12)

Možeš da se šlogiraš koliko hoćeš ali to je čista istina.Živim u Nišu pet decenija i to je oduvek bilo tako,minimum 2/3 ljudi u Nišu navija za Zvezdu i on važi za zvezdin grad od kada ja znam za sebe.Znaš onu priču u školi 4 grobara,jedan meraklija,ostalo zvezdaši u jednom odeljenju.

nista o nicemu

pre 3 godine

Za Grobare koji su se povampirili kako znamo da je namesteno ako Vojvodina vodi.

Utakmica je zatvorena u svim vecim kladionicama i ne moze da se igra na nju jer su masne uplate probali da stave na Partizan. Sudi Grobari Cokot sudija. Ako Vojvodina pobedi bice to pobeda sporta nad mafijom, jednostavno ste toliko onda losi da ni namesten kup ne mozete da osvojite.

Don Quijote

pre 3 godine

Cestitke miloj seji na zadluzeno osvojenom kupu!
Cestitke Lalatu na briljantnoj pobedi!
Lalat je heroj ove pobede, izdrzao je torturu, i na kraju im nije pokazao srednji prst, vec ga je polozio na njima najosetljivije mesto, na sta su poceli da se krevelje, prave grimase i mumlaju nesto.
Ako ih nije sramota, neka sada uzmu kup!

Hawaii

pre 3 godine

Cestitke Vosi.
Partizan Sam sebe pobedio,bio bolji protivnik Ali to je sport,nekad prevagne na dr stranu.
Vosa vise pokazala od Zv koja je prva u prvenstvu,lako je izvuci pouke,toliko o nasem prvenstvu.

Baki

pre 3 godine

Kad si smeli onako banditski da sude u polufinalu i daju Partizanu finale umesto dva crvena kartona, šta će tek Vojvodini da urade ....

Da se igra na neutralnom terenu Vojvodina bi. imala neke šanse.... ovako bez publike....
(O3on, 24. jun 2020 17:37)


hahahahahahhaha o Bože moj...

Back in Black

pre 3 godine

Kakve veze Niš ima sa ovom utakmicom.Ko me je ovako nešto palo na pamet?
(Niš voli Radnički, 24. jun 2020 17:40)
Niš ti nije jasno.

Zorz Vea

pre 3 godine

Čestitam kup Vojvodini!

Partizan mora da zna da je ulaganje u mlade igrače i svoju školu fudbala dokaz ispravnog puta, kupovati stranca kao Natho i Sadik, očuvati tim što duže može i imati strpljenja sa trenerom.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija i napred Partizan

Koja

pre 3 godine

Nisam siguran da Partizan ima kvalitet i za to 2.mesto u ligi. Nisu u stanju da povezu ni 2-3 solidno odigrane utakmice. Protiv Zvezde daju 150% svojih mogucnosti a onda sve uprskaju vec sledecu utakmicu. Zvezda umorna od Ls igra nevoljno, pokusava samo da ne izgubi i ne trudi se previse i zato se desava da ne moze nista napaljenom Partizanu. Zvezda je realno za klasu jaca i zasluzeno dominira. Svaka cast Vojvodini, pokazali su gde je mesto nabedjenom vicesampionu.
(Istina, 24. jun 2020 20:49)
Malo je to drukčije ali ti veruj pre će biti da svi protiv Partizana daju 150 % a protiv vas se eto igraju pa kolko prime ali zato vi nemozete protiv nas a u ligi šampiona pljušte petarde,šestice,četvorke

Banja Luka

pre 3 godine

Gledali su derbi i kako partizani igraju kada daju gol.. Tj ne igra.. A ovo je dokaz partizanovih manipulacija o svojoj tzv igri..

Kontra

pre 3 godine

Jel to Pavlovic, ultra mega giga stoper protiv kojeg zvezda nije mogla nista?! Evo ovaj ga prosao kao Degenek onomad? Kapiras, nemaju pojma ni jedni ni drugi?!

Vujo

pre 3 godine

Dobra utakmica i zasluzena pobeda Vojvodine.Moj Partizan da svati da su sve utakmice vazne i na svakoj se mora dati maksimum mogucnosti.Cestitke Vojvodini na osvojenom kupu , verovatno bi osvojili i vise simpatija od neutralnih navijaca da im se trener ponasa sportski i pristojno.

Zapazanje

pre 3 godine

STRAHINJA PAVLOVIC🤣
(Lazar, 24. jun 2020 21:06)

STA URADI TO PAVLOVICU STRALE..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kez, 24. jun 2020 21:03)

STA URADI TO BOJICU PETRE...napravi lastis od kicme jedne sirovine,koja ode po burek i jos ga nema da se vrati.

King

pre 3 godine

Treba velika rekomstrukcija ovog tima Partizana : Stojkovica i Ostojica ostaviti da budu samo ispomoc kad zatreba a prodati Miletica, Urosevica, Scekica, Ivanovica, Sumu, Asana, Smiljanica, Matica, Brezancica Vujacica, Pesukica .. plus S.Pavlovic je vec prodat .Pokusati zadrzati samo Nathka, Markovica,Sadika, F. Stevanovica L.Pavlovica i N.Stevanovica i pored Banjka dovesti pojacanja golmana Radunovica npr u odbrani Planica i Momcilova (iz Staue) na desnom beku imamo malog Radmnovca i dovesti jos nekog stranca, na stoperu dovesti Sapica(Cuka)
u sredini i krila dovesti : Zivkovica( probati ga od Benfike za neku sicu i dati im procenat od sledece prodaje 30%) Sulejmanija , Lukica(TSC) I mozda Fejsu ! A u napadu malog Zahovica ili Saponjica ! plus par mladjih iz nasih redova Stulic, Arambasic, Colic i ostali mislim da bi to bila mnogo jaca ekipa od ove
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Metodije Sindjelic, 25. jun 2020 02:25)

Lukić, Fejsa, Šaponjić??? Pa bili bi slabiji nego ove godine....šta pročitah ajooj hahaha

Glodacid plus

pre 3 godine

Divan je osecaj izbaciti.. Zvezdu.. Sve ostalo je.. Ne.. Bitno
(Milos, 25. jun 2020 21:10

Школа ти је очигледно била најмање битно...

Učitelj internet teletabisa

pre 3 godine

Otkažite finale, Korona vreba! Doktor Tiodorović je danas rekao da je opasnost od nove zaraze prevelika! Doktor Tiodorović je član Kriznog štaba, morate pratiti njegove prepopruke! Otkažite finale pre nego se ceo stadion zarazi tom prehladom!

Vanajk

pre 3 godine

Koji cirkus od fubala u našoj zemlji, igra se finale kupa a ne zna se da li se igraju produžeci ili penali u slučaju nerešenog rezultata

Kuršula

pre 3 godine

Ау Павловићу, братац па ја одавно нисам овако испао на малом фудбалу, као ти у финалу купа. Не ваља тако братац, не ваља :/
(Kuršula, 24. jun 2020 20:26)
Ау Павловићу, братац ја никад мисам дао овакву голчину на малом фудбалу, као ти у финалу купа.
Браво братац, браво :)

100%

pre 3 godine

Ide najboljem timu u Srbiji a to je Partizan!!

Lazne sampione smo dobili u polufinalu!!

Kome Dr Sadik ce da lomi kicmu sledecem pitam se ja?
(Grobar, 24. jun 2020 17:34)

Najbolji tim koji ima svsga 2 boda vise od vojvodine, mozda i oni namestaju?!

Mustafi

pre 3 godine

Cist faul nad golmanom kod vodeceg gola Vojvodine. Svaki kontakt sa loptom u sesnaestercu Partizana protivnickog igraca je faul za golmanija

стара дама најстарији занат

pre 3 godine

Pozdrav za Real sa Nisave pa da i vi budete jaki.Nisu dosli slaninari jer bi putovali dva dana.
(citav vek si prva dama 1914!, 24. jun 2020 22:30)
Хахахаха срамоте Новог Сада. Неће да дигну задњице да оду до Ниша као да је Србија Бразил па је далеко Ниш. Клуб се бодри и на крај света, а вама тешко да одете 300км.

Smeh

pre 3 godine

Čestitke Voši. Daće Bog da sledeće sezone uzmu i titulu. A za uplakane još jedan trofej koji bi sigurno osvojili da nije bilo Korone. Eh ta Korona. Nego krenite da kukate i kmečite već sada pa se možda sažale na vas i dodele vam trofej za najbolje plačip...ke na Svetu i za sledeću sezonu. Zaslužili ste.

Звездин весник

pre 3 godine

CRNO BELI SA MASKAMA

A NA TRIBINAMA HILAJDE LJUDI BEZ MASKE
(lako, 24. jun 2020 17:59)

Супер, сад су се заштитили, не могу да добију корону никако ако имају маску.

milan

pre 3 godine

Mali Stevanovic ubio penal! Matori jel gledate?!
(Kontra, 24. jun 2020 21:52

Gledamo matori, Mali Stevan kida penale, uzecemo 20 milki za njega.

Kon se samo ponadao, ko i Natko...

pre 3 godine

Kon gleda i uživa!
(Logično, 24. jun 2020 21:43)

Neće Kon.

Igrao Natko.

A oni se drže nekako za, razliku od nas.

VOSAK

pre 3 godine

Svaki bi mis da ubije Lava... To je samo ono sto odrzava partizane protiv Zvezde..
(Banja Luka, 24. jun 2020 20:03)

Ali da, to je toliko očito hahaha
Aj da su nas nadigrali nego crveni karton čist Stojković ne dobi ko zna šta bi bilo da je dobio.
Nikakav meč bio a oni se busaju ko da su nas rasturili

spiridon kopic

pre 3 godine

Cestitke Vojvodini,ipak treba biti covek,a vidim ima mnogo ovih drugih sto likuju,samo ne znam nad cim,u ovoj trojci najgori skor imaju,a apsurd je da su uopste prvi.

Алекса

pre 3 godine

Kakva uspesna sezona partizana. Pobedjen prvak Srbije(Zvezda) i za malo osvojen kup!!!!!!
(Gorki, 25. jun 2020 06:30)

Nemoj tako. Pobedili su i Mančester dva puta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 25. jun 2020 06:59)

Зато треба и да се стидимо титуле а Војводина купа...

Ako su ruze, procvetace...

pre 3 godine

@(Ivan, 24. jun 2020 21:13)

ti se razumes u fudbal kao moja baba u bejzbol.
kad hoces da cuvas rezultat sviras ekipi koja gubi svaki kontakt, seckas im igru...
to znaju svi kojinsu ikada igrali fudbal, ti si ocigledno navijao za kozlic na fizickom.
da ne bude zabune, bio sam sudija 15 godina, i radio sma to bezbroj puta

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Reklo bi se da je neko odlucio da se stice imunitet krda. Šokantno!
(Komentator, 24. jun 2020 21:35) Pa jel bolje to ili godinu dana da budemo u izolaciji i opet nista?

Ima tu još igrača al nema žara

pre 3 godine

E, ovako prolazi boranija, koju vodi pacer. Pomoćne sudije moraju malo da pomognu mašući ofsajde izmišljene. Daj penali da se vadimo!

Grobar

pre 3 godine

Ide najboljem timu u Srbiji a to je Partizan!!

Lazne sampione smo dobili u polufinalu!!

Kome Dr Sadik ce da lomi kicmu sledecem pitam se ja?

xxx

pre 3 godine

Poslednja titula u Vucicevoj eri,dobio je izbore i sad nam je kraj. Iduce sezone Zvezda osvaja duplu krunu jer vise ne mora da nam spasava sezone,a kad njegov potrcko Ostoja ode boricemo se s Krkom i Megom za ostanak u ABA

beogradska kaldrma

pre 3 godine

Jel moguce da profesionalni fudbaler onako ne isprati igraca kod gola?!
Pa ispred zgrade na fudbalu komsa sa treceg zna da treba do kraja da se vrati, inace nema piva posle tekme...

Grobarče

pre 3 godine

A znao sam ja...Čim sam se probudio prekjuče osetio sam neku jezu kao neki hladan zloćudni vazduh...i evo šta se dešava...loša vesti jedna za drugom...od tad oka nisam sklopio...a pazite - 40 godina pratim košarku...Zamislite šta bi tek bilo da pratim košarku 80 godina...

Koja

pre 3 godine

Pa kako sad? Pa zar oni nisu najbolji u drzavi jer su pobedili u derbiju!!!!??? Kako nas i Vojvodinu nije sramota!!!!!
(Titovi partizani i JNA generali, 24. jun 2020 22:07)
Pa vi sigurno niste najbolji jer uvek puknete od nas ustvari nemozete ni gol da date zamisli onda koliko je vojvodina dobra samo kad bi smela da igra protiv vas ali to nećemo nikad saznati jer se protiv vas sklanjaju da se vodja nebi uvredio

Јабучило

pre 3 godine

Nameštaljka,ali malo bolje režirana.
(nikola drezgić, 24. jun 2020 23:50)

До маказица сам и ја то мислио.
Честитке Војводини, а нама нико није крив за малодушност током већег дела утакмице.

Zvezdaš

pre 3 godine

Kompleksi a? I ja zivim u Nis i bas je obrnuto. Ali mitovi vam nisu strani. Boli , a?
(jasno, 24. jun 2020 19:01)
Šta to znači kompleksi a, boli a, ne ide uz komentar čoveka koji kaže d aje Niš Zvezdaški grad. Po komentaru pre bi se reklo da tebe drmaju kompleksi

Boban,niš

pre 3 godine

Nis ima bas super stadion
(Torcida Sarajevo, 24. jun 2020 23:15

Pre neki dan je dobijena dozvola za rusenje starog zapada i gradnja nove zapadne tribine slicne istoku,pokrivanje celog stadiona i uklanjanje reflektora koji ce biti zamenjeni sijalicama na krovu.Sadasnji kapacitet je 18k,dok ce izgradnjom novog zapada biti 23k.Iz pticje perspektive izgleda lepo,inace je isfusareno do bola.
Napravljena je greska sto stadion nije cisto fudbalski bez atletskih staza,ne veci od 18k,lepsa je atmosfera kad dodje manji broj gledalaca,a stadion izgleda popunjen.Nis nije iskoristio istorijsku sansu da dobije perfektan stadion.

Zabraniti fudbal u Srbiji

pre 3 godine

Ko je dozvolio publiku na stadionu? Sutra njega jedinog nek stave u izolaciju i policijski cas kada opet potegnu pitanje korone i nekakvih talasa.

Miodrag

pre 3 godine

Unapred je sve poznato. U Novi Sad ne sme nijedan trofej otići. Sve ostaje u Beogradu. Beogradski blizanci dele sve jer su drzavni projekat.

Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing.

pre 3 godine

Vojvodina da urami veliku sliku golmanu Rockovu,a ne Lalatoviću.Da se svaki
dan moli pred njom,jer je junak meča.ja ne žalim nizačim.

majstor

pre 3 godine

Ne znam mozda sam ja priglup ili sta god, ali ne kapiram kako moze na utakmici da se virus prosiri vise nego u punim autobusima, kaficima i klubovima? I tako svakog dana ko zna koliko ljudi.. ali utakmica pred 10000 ljudi je biološka bomba...

wasp

pre 3 godine

Gledao utakmicu...Ako dozvolite ja bih jednu stvar pomenuo....
Ne kapiram onog lika Natxo-a (valjda sam napisao kako treba). Lik je plaćen , iskusan..ali samo u novinama i portalima.Nije mi jasno da takav ovde uzima pare(kao stranac) i tobož glumi autoritet na terenu.Ovo danas bi bolje odigrao veteran iz kraja na svežinu.... čestitamo Voši...


..

mlekadžija

pre 3 godine

Дупло голо....како се каже. Честитке Војводини сећам се кад је освојила првенство шездесет и неке..(65?,66?) давно беше...

Prava istina

pre 3 godine

@akav bre grobarski grad ceo nis navija za zvezdu.
@sasa

Ahahaha, kad se sad nisam slogirao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusan Uros, 24. jun 2020 18:12)

Možeš da se šlogiraš koliko hoćeš ali to je čista istina.Živim u Nišu pet decenija i to je oduvek bilo tako,minimum 2/3 ljudi u Nišu navija za Zvezdu i on važi za zvezdin grad od kada ja znam za sebe.Znaš onu priču u školi 4 grobara,jedan meraklija,ostalo zvezdaši u jednom odeljenju.
(Istina, 24. jun 2020 18:49)

Tacno se vidi da si poslednji put pratio to pre 50 godinaa, a da posle toga nisi izasao iz podruma. Danas su stvari mnogo drugacije sinko.

Igor Grobar

pre 3 godine

večeras je Voša teška za nas kao da smo igrali protiv Reali iz Madrida, ali dobro imamo medalje, ali koreografija sa Mišom Tumbasom je dobra!

Јабучило

pre 3 godine

Ni namešten kup ne mogu da uzmu ahahah
(prijatelj nekih prijatelja, 25. jun 2020 00:01)

Јадно, братац, јадно. Ми Куп ових година заиста освајамо, а синоћ смо изгубили од бољег противника. Ви славите намештене титуле, а и ту сте једном забрљали. Па сте једну титулу и измислили, ваљда да то надокнадите.

Crnobelac

pre 3 godine

@ miško(jun 25.6.2020) Cela Srbija navija za Vojvodinu......

Jedan vrlo objektivan i vrlo realan komentar, kao da ga je pisao neko od inače vrlo objektivnih i vrlo realnih navijača zvezdane.A, da! Što se tiče kulture, naročito se kulturom i odgojem i izjavama ističe golman zvezdane: Borjan.On je očigledan primer kulturnog čoveka, pa zato i brani u najkulturnijem klubu za koga navija cela Srbija, a nije Vojvodina.

One night in May

pre 3 godine

Zapravo moze, pored terena Terzic u mafijaskom odelu sa prugama, a ima skoro 6 banki i hteo bi da bude faca za babe - to je prava slika komsija.
(Suzuki, 25. jun 2020 16:28)

Rece Vucelin podanik - Vucela ima 8 banki i ne vadi tompus iz usta. Doduse, navikao je da on i njegovi redovno puse otkad je u Partizanu...

Cisse 9

pre 3 godine

Nasa liga losa je ali napreduje.Danas zanimljiva utakmica, ima žara. Druge lige posle korone dosta dosadne igraci se vuku po terenu los fubal a eto ovi nasi bar pokazuju borbenost i iznenadjujuce da su posle korone spremni na tako jak tempo. Eto i Voša nesto osvoji ne samo Partizan i Zvezda, i jos jedna pozitivna stvar dobili smo nadam se štopera za reprezentaciju u malom Pavlovicu. Partizanu svaka cast na tome sto jemi ove godine izbacio jos jedan talenat kao malog Stevanovica i svaka cast za strance, Sadik pogotovo sve bolji i bolji. Ima nade za nas fudbal.

seljober iz Užica osnivač seljačko policijskog kluba

pre 3 godine

Namestio 3x duzu nadoknadu i izmislio korner pre tih makazica. Da je posteni ne bi se nikad ni desile. Jel sad jasno?
(nista o nicemu, 24. jun 2020 22:14

ti opet o 102 minuta u derbiju. Šta trebalo još 102 da date gol posle 5 utakmica?
c,c,c naviklo to da krade .
nije vam džabe nadimak još iz SFRJ.
I onda smo znali ko voli da jrade

Jedini od svih

pre 3 godine

Na vesti o utakmici Partizan-Vojvodina po slobodnoj proceni oko 80% komentara navijaca Crvene zvezde...toliko o bolu i kompleksima.Cestitam Vojvodini osvojen kup,a mom voljenom Partizanu zelim vise srece u naredne 4 godine,trebace mu.

Crni

pre 3 godine

Panteri lece komlekse.Cestitam Vosi na osvojenom kupu.A vi se javljajte na komentarima kada date gol Partizan o pobedi necemo ni da pricamo.Do tada u rupe Dembelije.
(Ramones, 25. jun 2020 05:52)
Kao sto vidis, fudbal se igra za trofeje. Neko osvoji prvenstvo, neko kup. A vi brojite golove na derbijima. A da probate sa brojem izvedenih kornera, auta, ofsajda? Mozda bi tada bili bolji i od Juventusa, Bajerna ili Barselone? Sta vas briga, sto da ne probate? Nemate sta da izgubite...
(????????????, 25. jun 2020 06:14)
Interesantno je panteru da nisi naveo „ broj izvedenih penala.“Tu ste vi inače svetski prvaci!!! Čestitam !!!

goran

pre 3 godine

Što se tice korone država je sve "pustila niz vodu"(i bilo bi pošteno da to javno saopšte),jasno kao dan,koliko će porodica izgubiti nekog svog ne znam...Karantina više neće biti,ONAKVOG,više ne,nigde u svetu.Ovo što gledamo kod nas(ljude na tribinama)uskoro ćemo gledati u celoj Evropi,mozda neće biti dozvoljeni puni kapaciteti ali ljudi će biti.Ako će se lige prekidati svaki put kada neko od sportista bude pozitivan onda sporta neće biti naredne 2-3 godine,uopste.To se neće desiti.Previše klubova(a samim tim i porodica)zavisi od prodaje karata.Vakcine nema ni na vidiku,moraćemo da naučimo da živimo sa ovim virusom.

istina

pre 3 godine

Draži mi je kup u rukama Vojvodine nego Zvezdina titula...s navijam za Zvezdu. 2:0 Napred Voša.
(Fenomen, 24. jun 2020 20:21)

Ja navijam za partizan ali znamo da ti je tesko kao i meni

O3on

pre 3 godine

Ide najboljem timu u Srbiji a to je Partizan!!

Lazne sampione smo dobili u polufinalu!!

Kome Dr Sadik ce da lomi kicmu sledecem pitam se ja?
(Grobar, 24. jun 2020 17:34)

Kičmu lomi Mustafa... takvi su mu startovao.

A Sadik se ko i ostali partizani valjao celo poluvreme .... jedva sačuvaste onaj slučajno dat gol.... da ne bi sudija da opraštaju crvene kartone .... he he he

joj šamrokovci...

Grobarče

pre 3 godine

A znao sam ja...Čim sam se probudio prekjuče osetio sam neku jezu kao neki hladan zloćudni vazduh...i evo šta se dešava...loša vesti jedna za drugom...od tad oka nisam sklopio...a pazite - 40 godina pratim košarku...Zamislite šta bi tek bilo da pratim košarku 80 godina...

MidRange

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Da, ovakav gol u poslednjoj sekundi. Nista lakse za namestiti, jeftina rezija!!

Miki018

pre 3 godine

Partizan igra ocajno, ali ocajno. Dva pasa nisu u stanju da povezu, igraci se kriju od lopte, uzas jedan. Nego ajde gledamo ovaj hrkljus jos pola sata..

cartmanx

pre 3 godine

Ма важно је да им Звезда није дала гол и последње 4 утакмице хахахахахахахахахаха. Браво за Вошу и Лалатовића.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ПункиШа, 24. jun 2020 22:03)

U tome i jeste problem niste, zamisli ti finale kupa ili odlučujuću utakmicu CZV-VOJ, kakva bi igrab i ishod bili...

Mićun

pre 3 godine

Ispravno razmišljanje. Znate kad će neko iz Liverpula ili Mančestera da navija za neki klub iz Londona? Ili neko sa Sicilije za neki klub iz Rima? Nikad.
(Predrag, 24. jun 2020 21:45)

Grešiš ozbiljno, evo npr pola Sicilije navija za Juve, ima malo njih za Romu i Inter...

Ramones

pre 3 godine

Panteri lece komlekse.Cestitam Vosi na osvojenom kupu.A vi se javljajte na komentarima kada date gol Partizan o pobedi necemo ni da pricamo.Do tada u rupe Dembelije.

65% SNS, 65%za CZV - neka , da se zna ko je ko

pre 3 godine

102 minuta su bila zbog divljanja partizanovih huligana i previjanja stojkovića od 5 minuta kojem večeras vidim nije bilo ništa.a partizan je ostao večno zapisan u istoriji fudbala po tome da je uzeo titulu 1976 pobedom u ljubljani u sto i ko zna kom minutu u utakmici protiv olimpije od sumraka do svitanja,što je kasnije vešto korišćeno po potrebi i u toletovoj eri.uostalom i večeras je partizan izjednačio u 96.minutu tako da ti je komentar skroz bezvezan
(slobinator, 24. jun 2020 23:28)

- znam da ste navikli na lopovske pobede od 100+minuta. A to ste navikli još od vremena Miljana i Šajbera. Kao što rekoh, nadimak vam nije za džabe, znali smo još u SFRJ ko voli da krade

- u Ljubljani je gol pao u 93 minutu, a niko više ne plače od vas, navijača seljobersko policijskog kluba i pobratima iz Splita

- nadimak ste dobili 1975 kad ste 3 kola pre kraja dali pobri iz Splita da u 2.poluvremenu preokrene i pobegne Vojvodini u borbi za titulu

- kad neki tim ima 102 minuta u jednoj utakmici trebao bi od sramote da čuti

- kako god, čestitam vam evropsku titulu najpenaldžija.
U Srbiji ste u toj disciplini šampioni od 2006 svake godine

što se Toleta tiče, imamo primer 3 struke AV titule + ste prišili jednu sa turnira iz 1946. pa se tu pitaj odakle vam nadimak

Salaso

pre 3 godine

Da je Stevanović maloi skusniji mogao je kod gola da malo isfolira da Seničanin dobije drugi žuti, start je bio za karton, ali to je danak neiskustvu

Qwerty

pre 3 godine

@U sedam dana Lalat ih opro dvaput. Pa nek budu drugi u prvenstvu ako ih nije stid!
(Zulu, 24. jun 2020 22:21)


Zamisli sta bi tek vama uradio da ste kojim cudom usli u finale....ah da,vama bi rasirio nogice i slavio duplu krunu.Elem,opro nije,imao vise srece nego pameti,ali kako god cestitke Vojvodini na osvojenom kupu,jer smo ljudi,a ne navijaci Vucicevog kluba.Kamo srece da je i u prvenstvu svaka utakmica ovako borbena,za razliku od vasih laksih treninga sa Recko timovima i filijalama, a vi se lazite i slavite namestene titule,pa se cudite sto ne mozete da date gol Partizanu,kojeg Lalatovic "pere".Stid?Vi ni ne znate sta je to,operisani ste od njega.

Јабучило

pre 3 godine

Заиста нисам знао да пораз у дербију може толико да боли турске коњанике! Пантери, не плачите. Имате бар још две титуле у најави. Онда ће се, надам се, у Србији нешто променити.
Војводини честитам поштено освојен трофеј.
Партизан је ове године био очајан. Мотивација никаква. Нажалост, бојим се да је понајвише до тренера.

O3on

pre 3 godine

Kad si smeli onako banditski da sude u polufinalu i daju Partizanu finale umesto dva crvena kartona, šta će tek Vojvodini da urade ....

Da se igra na neutralnom terenu Vojvodina bi. imala neke šanse.... ovako bez publike....

Smeh

pre 3 godine

@Grobar

Voša je pokazala gde vam je mesto. A sada uzmite kup ako vas nije sramota. Niste kukali pre utakmice? Čudno za uplakane. Možda će kmečati na stadionu.

jasno

pre 3 godine

@kakav bre grobarski grad ceo nis navija za zvezdu.
@sasa

Ahahaha, kad se sad nisam slogirao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusan Uros, 24. jun 2020 18:12)

Možeš da se šlogiraš koliko hoćeš ali to je čista istina.Živim u Nišu pet decenija i to je oduvek bilo tako,minimum 2/3 ljudi u Nišu navija za Zvezdu i on važi za zvezdin grad od kada ja znam za sebe.Znaš onu priču u školi 4 grobara,jedan meraklija,ostalo zvezdaši u jednom odeljenju.
(Istina, 24. jun 2020 18:49

Kompleksi a? I ja zivim u Nis i bas je obrnuto. Ali mitovi vam nisu strani. Boli , a?

A gde je pecat?

pre 3 godine

Pa mu vi opet vredjajte bivsu zenu a covek ce da vas pobedjuje sa bilo kojim timom. Nema tima da Lalat nije vodio a da nije razbio Partizan. Cuka, Vosa, Radnicki..gazi ih covek kako stigne i gde stigne.
(Gossa placa Zeljko, 24. jun 2020 22:15)




-------------------------

Sto mi to poznato.... mi bar. damo gol, vi nama... samo vam deda preprica kako. je Zvezda nekada. dala gol Partizanu :)
Sto je najgore, do sanse. ne mozete. doci u 3.utakmice :)

Surda

pre 3 godine

Panteri lece komlekse.Cestitam Vosi na osvojenom kupu.A vi se javljajte na komentarima kada date gol Partizan o pobedi necemo ni da pricamo.Do tada u rupe Dembelije.
(Ramones, 25. jun 2020 05:52)
Kao sto vidis, fudbal se igra za trofeje. Neko osvoji prvenstvo, neko kup. A vi brojite golove na derbijima. A da probate sa brojem izvedenih kornera, auta, ofsajda? Mozda bi tada bili bolji i od Juventusa, Bajerna ili Barselone? Sta vas briga, sto da ne probate? Nemate sta da izgubite...
(Σφαιρόπουλος, 25. jun 2020 06:14) #

U pravu si....pocecemo da brojimo penale...mozda smo u tome najbolji....

ejj

pre 3 godine

Pre utakmice zvezde i posle bila je gomila zabrinutih ljudi koji su komentarisali govorili da se ne ide na utakmicu, a sad ih nema bas cudno... Gde su ti sad? Ili je osvajanje kupa prioritet nekome pre zdravlja?

Nikola

pre 3 godine

Marković apsolutno nije zaslužio da igra u prvoj postavi jer je očajan. Pavlović isključivi krivac za gol jer se igrao umesto da izbaci loptu. Partizan generalno igrao ovo poluvremene u toliko sporom ritmu da je to neverovatno, a i Vojvodina se odlično brani. I da, mislim da bi Partizan bio top kad bi igrao 442 sa Maticem i Sadikom u spicu, obojica su veoma korisni igrači i pravili bi mnogo problema a po bokovima Asano i Stevanović a u sredini Zdjelar i Natho kao kreativac jer dvojica zadnjih veznih nista u ovoj igri sad ne doprinose.

Koja

pre 3 godine

Sreca da je Vojvodina pobedila, inace bi Lalatovic haos napravio. Pitamo se sta je sa nasim fudbalom. Ovja covek nije za ovaj posao.
(vidim sve, 24. jun 2020 21:59)
Što sto vas redovno dere?Hahahahahaha.Mozemo mi njega da blatimo ali on je za sve u Cunga Lunga ligi trenercina,srpski Simeone.
(Back in Black, 24. jun 2020 22:11)
On je bolestan ako ovako nastavi srčka će da ga strefi sreća da protiv Partizana ima samo dve eventualno tri utakmice u sezoni zanimljivo protiv zvezde mu je svejedno da izgubi i deset nula

Vladika

pre 3 godine

kakav lopovluk uvek protiv vojvodine produzuju 6 min i gol daju u 96 min svasta
(Shadrvan, 24. jun 2020 21:00)

Majstore, 8 izmjena u drugom poluvremenu je 4 minuta, plus min 3 minuta je trebalo da bude zbog odugovlačenja igrača Vojvodine, tako da je trebalo da bude 7-8 minuta produžetka u regularnom toku!

Mare

pre 3 godine

:)))))
ako je tako - nemoj, onda, ni učiteljici da tražiš da ti vraća pare!


čestitke vojvodini na poštenoj borbi i osvojenom kupu!
čestitke lalatoviću na tome što je tradicionalno ućutkao primitivce!

A tvoja pismenost i upotreba velikog slova u recenici je tek za anale, pardon SANU...

Nikad kao Bane . . . .

pre 3 godine

Pa mu vi opet vredjajte bivsu zenu a covek ce da vas pobedjuje sa bilo kojim timom. Nema tima da Lalat nije vodio a da nije razbio Partizan. Cuka, Vosa, Radnicki..gazi ih covek kako stigne i gde stigne.
(Gossa placa Zeljko, 24. jun 2020 22:15)

Ima jedan tim sa kojim nikad nije pobedio Partizan. Isti onaj koji Partizanu nije dao gol vec vise od godinu dana.

Suzuki

pre 3 godine

Kako dobar fudbal i odlicno sudjenje! Vidi se da je sve lepo kada nema Zvezde - svaki normalan covek je juce uzivao, pa tako ni pobeda Vojvodine ne pada tesko, jer je zasluzena. A sta bi bilo da je bila komsinica u finalu, pa tako nesto ruzno se ne moze ni zamisliti. Zapravo moze, pored terena Terzic u mafijaskom odelu sa prugama, a ima skoro 6 banki i hteo bi da bude faca za babe - to je prava slika komsija.

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА Bratac,Lalat ima samo jednu manu.Ne ume da sakrije emocije.To je na ovim prostorima,u sukobu sa neljudima koji mogu da opsuju majku,zenu,decu,celu familiju,veliki problem.Lalat je celim svojim bicem,telom,dusom i srcem u utakmici.Iskreno,plasim se za tog velikog coveka,jer toliko uzburkanih emocija mogu biti ozbiljna pretnja zdravlju.Sto se tice njegovog trenerskog znanja,Lalat je br.1. u Srbiji.Definitivno.On sa ekipama,visetruko jeftinijim od Zvezde i Partizana,uspeva da uvek bude u vrhu.To je izuzetno tesko dostignuce.Da je Lalat kojim slucajem doveden umesto Stankovica,da su mu date odresene ruke u poslu,veruj mi,uradio bi velicanstvene stvari.Zbog svojih osobina,postenja,znanja neverovatne posvecenosti,bojim se da nikada nece dobiti sansu u Zvezdi.Zato mu od srca zelim da sto pre ode negde gde se sve njegove osobine cene,postuju i dostojno valorizuju.Negde gde ne bi na vecini utakmica bio na rubu nervnog sloma,usled sudijskih marifetluka(Da ne upotrebim neku jacu rec).Sto se tice poredjenja Miloja i Lalata,mislim da je Lalat u prednosti.Miloje vise nije u Srbiji,pa ne bih detaljno obrazlagao svoj stav.Na kraju,tebi srdacan pozdrav i svako dobro.Sportski pozdrav!

brokoli

pre 3 godine

Majstori kradja, ali majstori... KOrner nije bio!!! Pogledajte to !!!
(Banja Luka, 24. jun 2020 21:02)

ma nije uopste,samo jedno 20 cm minimum

Will Mosley

pre 3 godine

Ako ne osvojimo kup Milosevic da podnese neopozivu ostavku, ovo je neverovatno sta radi, na svakoj utakmici primimo po gol, ee moj treneru, ja bih bolje vodio ekipu.

Will Mosley

pre 3 godine

Kako rece struka? Svako drugo sediste prazno? Postovanje fizicke distance? Aha... Vazi...
(Magdalena, 24. jun 2020 19:17)

Kad se nije postovalo za vikend protiv Proletera zasto bi danas gde pritom ima manje gledalaca? Ukljuci mozak ponekad.

petar markovic

pre 3 godine

Grobar cokot je bas objektivan po sudjenju.
(Vonja, 24. jun 2020 19:15)


retko dobar sudija.
za zvezdu.
svojevremno izmislio na jednom derbiju izmislio penal za zvezdu a u drugom brzo bolje svirao kraj pre isteka naknade cim je video da je partizan prisao na 30 m od gola mezimice

Will Mosley

pre 3 godine

Gazi franjevce
(Vonja, 24. jun 2020 19:17)

Ee moj krcunovac, jadno je sto svake sedmice navijas za drugi tim. Jel pratis tekmu u Vosinom dresu? Cisto sumnjam.

Marko7

pre 3 godine

Ko o cemu zvezdini navijaci o postenju...hahhahahahaaha ijaoooooo...dobili namestenu titulu i sada im puna usta. A dobijali iz ofsajda i izmisljenih penala sa Indjijom...Cutite.

Baki

pre 3 godine

Ne znam mozda sam ja priglup ili sta god, ali ne kapiram kako moze na utakmici da se virus prosiri vise nego u punim autobusima, kaficima i klubovima? I tako svakog dana ko zna koliko ljudi.. ali utakmica pred 10000 ljudi je biološka bomba...
(majstor, 24. jun 2020 21:02)

kad je zvezda slavila titulu gde je moglo biti 55000 ljudi jer nije bilo restrikcija tad se nisi javljao?

Panta SD

pre 3 godine

Mora drzavni projekat nesto da osvoji da bi spasao sezonu, i pored toliko namestaljki i sudijske pomoci jedva zavrsili na drugom mestu
(matori, 24. jun 2020 17:47)

Ako je iz polufinala ostalo nekoliko fudbalera CZ kao i sudija sa znakovima Kovida 19 onda to , posle visegodisnjih prepucavanja i ubedjivanja, i medicinski dokaz da je bilo nekog druženja ljudi u crnom i čistunaca u crveno belom dresu.
Ko ne veruje neka pita epidemiologe ...

Batistuta

pre 3 godine

Partizan da glasa da bude liga sa samo 2 ekipe, Partizan i Zvezda. Bilo bi 1. Partizan 27.3.0. Zvezda 0.3.27. Hahhaha.
I da se uvede pravilo, svaki šut u okvir gola Zvezde računa se kao gol. Hahahah

Will Mosley

pre 3 godine

Slaninari ruse 32 zagorsku...
(100%, 24. jun 2020 18:55)

Pa kad ne mogu/ nece da sruse 15 zupancovu. Opet sam matirao pantere, obozavam to da radim.

Will Mosley

pre 3 godine

Samrok - C.zvezda 5:0 Moji shamrokovci.
(mala komsinica, 24. jun 2020 19:03)

Ma decko se toga ne seca jer je tad bio dete i/ili tada nije pratio fudbal.

Will Mosley

pre 3 godine

Mora drzavni projekat nesto da osvoji da bi spasao sezonu, i pored toliko namestaljki i sudijske pomoci jedva zavrsili na drugom mestu
(boner, 24. jun 2020 18:36)

Znaci namesteno je i to sto Zvezda 4 derbija ne moze gol da da, za to je kriv Majo Vujovic i poplave u juznom delu Srbije.

Metodije Sindjelic

pre 3 godine

Treba velika rekomstrukcija ovog tima Partizana : Stojkovica i Ostojica ostaviti da budu samo ispomoc kad zatreba a prodati Miletica, Urosevica, Scekica, Ivanovica, Sumu, Asana, Smiljanica, Matica, Brezancica Vujacica, Pesukica .. plus S.Pavlovic je vec prodat .Pokusati zadrzati samo Nathka, Markovica,Sadika, F. Stevanovica L.Pavlovica i N.Stevanovica i pored Banjka dovesti pojacanja golmana Radunovica npr u odbrani Planica i Momcilova (iz Staue) na desnom beku imamo malog Radmnovca i dovesti jos nekog stranca, na stoperu dovesti Sapica(Cuka)
u sredini i krila dovesti : Zivkovica( probati ga od Benfike za neku sicu i dati im procenat od sledece prodaje 30%) Sulejmanija , Lukica(TSC) I mozda Fejsu ! A u napadu malog Zahovica ili Saponjica ! plus par mladjih iz nasih redova Stulic, Arambasic, Colic i ostali mislim da bi to bila mnogo jaca ekipa od ove

Will Mosley

pre 3 godine

Uzmite Korona kup ako vas nije sramota
(ajmeee, 24. jun 2020 19:14)

Sto bi nas bilo sramota? Sramna je ova vasa titula, i ona iz 1946. koju ste iskukali da vam priznaju sve dok nisu to ucinili. Jel te sramota toga i ovog komentara? Obraz djon.

Will Mosley

pre 3 godine

Tako je zarazite se svi da bi partizan nesto osvojio
(ajmeee, 24. jun 2020 18:57)

Korona nastala u decembru 2019, a u periodu 2016-2019. Partizan osvajao kup, i sta cemo sad, nije li te sramota sto si se izblamirao? Klasican primer mata.

Will Mosley

pre 3 godine

Korona kup ide partizanu jer moraju se opravdati narodne pare ulozene u mali klub
(Dzoni, 24. jun 2020 18:54)

To kazes za osvajanje NEBITNOG kupa, decko jel bi voleo da si barem malo inteligentniji? To ces postici tako sto ces igrati tetris, raditi sudoku ili igrati sah. Po tvojoj logici ispada da je vaznije osvojiti kup nego ligu. Ne znam ja ko vec 3 godine zaredom mora da opravda drzavne pare osvajanjem domace lige, budi ljubazan pa mi odgovori, ako imas obraza, smelosti i hrabrosti.

Marko

pre 3 godine

Nisam gledao utakmicu, video sam da je 2-0, onda sam cuo da je 2-1 i onda sam rekao koje su sanse da izjednace oko devedesetog minuta...sto se mene tice ne bi me cudilo i da je namesteno..

65% SNS, 65%za CZV - neka , da se zna ko je ko

pre 3 godine

Rece Vucelin podanik - Vucela ima 8 banki i ne vadi tompus iz usta. Doduse, navikao je da on i njegovi redovno puse otkad je u Partizanu...
(One night in May, 25. jun 2020 20:46)

da, da " puši", posebno zadnjih 5 derbija. Ne vadi ga on vama seljoberskom već dugo.
Ne vredi vam ni 102 minuta

Will Mosley

pre 3 godine

Komentari idu u dva smera, Partizan mora da osvoji kup da bi spasao sezonu i kao fol opravdao drzavne pare ( to pricaju oni navijaci ciji mali klub u proteklih 7 sezona osvojio 5 titula ), pojedini igrali 1-1 ili cistog keca, pa dobro kad ne moze Zvezda da osvoji kup ( vec 8 godina ), neka osvoje Vosa ili Partizan.

Neposteni građanin

pre 3 godine

Čestitke igračima Vojvodine.
Oni su bili ti heroji koji su izdržali 120 min plus penali a ne onaj folirant na klupi.
Čovek nije normalan, mrzi više Partizan nego što voli svoju decu... Žalostan i težak slučaj.

A gde je pecat?

pre 3 godine

Pa mu vi opet vredjajte bivsu zenu a covek ce da vas pobedjuje sa bilo kojim timom. Nema tima da Lalat nije vodio a da nije razbio Partizan. Cuka, Vosa, Radnicki..gazi ih covek kako stigne i gde stigne.
(Gossa placa Zeljko, 24. jun 2020 22:15)




-------------------------

Sto mi to poznato.... mi bar. damo gol, vi nama... samo vam deda preprica kako. je Zvezda nekada. dala gol Partizanu :)
Sto je najgore, do sanse. ne mozete. doci u 3.utakmice :)

Koja

pre 3 godine

Pa kako sad? Pa zar oni nisu najbolji u drzavi jer su pobedili u derbiju!!!!??? Kako nas i Vojvodinu nije sramota!!!!!
(Titovi partizani i JNA generali, 24. jun 2020 22:07)
Pa vi sigurno niste najbolji jer uvek puknete od nas ustvari nemozete ni gol da date zamisli onda koliko je vojvodina dobra samo kad bi smela da igra protiv vas ali to nećemo nikad saznati jer se protiv vas sklanjaju da se vodja nebi uvredio

Qwerty

pre 3 godine

@U sedam dana Lalat ih opro dvaput. Pa nek budu drugi u prvenstvu ako ih nije stid!
(Zulu, 24. jun 2020 22:21)


Zamisli sta bi tek vama uradio da ste kojim cudom usli u finale....ah da,vama bi rasirio nogice i slavio duplu krunu.Elem,opro nije,imao vise srece nego pameti,ali kako god cestitke Vojvodini na osvojenom kupu,jer smo ljudi,a ne navijaci Vucicevog kluba.Kamo srece da je i u prvenstvu svaka utakmica ovako borbena,za razliku od vasih laksih treninga sa Recko timovima i filijalama, a vi se lazite i slavite namestene titule,pa se cudite sto ne mozete da date gol Partizanu,kojeg Lalatovic "pere".Stid?Vi ni ne znate sta je to,operisani ste od njega.

Ramones

pre 3 godine

Panteri lece komlekse.Cestitam Vosi na osvojenom kupu.A vi se javljajte na komentarima kada date gol Partizan o pobedi necemo ni da pricamo.Do tada u rupe Dembelije.

Istina

pre 3 godine

Nisam siguran da Partizan ima kvalitet i za to 2.mesto u ligi. Nisu u stanju da povezu ni 2-3 solidno odigrane utakmice. Protiv Zvezde daju 150% svojih mogucnosti a onda sve uprskaju vec sledecu utakmicu. Zvezda umorna od Ls igra nevoljno, pokusava samo da ne izgubi i ne trudi se previse i zato se desava da ne moze nista napaljenom Partizanu. Zvezda je realno za klasu jaca i zasluzeno dominira. Svaka cast Vojvodini, pokazali su gde je mesto nabedjenom vicesampionu.

Hawaii

pre 3 godine

Cestitke Vosi.
Partizan Sam sebe pobedio,bio bolji protivnik Ali to je sport,nekad prevagne na dr stranu.
Vosa vise pokazala od Zv koja je prva u prvenstvu,lako je izvuci pouke,toliko o nasem prvenstvu.

Jedini od svih

pre 3 godine

Na vesti o utakmici Partizan-Vojvodina po slobodnoj proceni oko 80% komentara navijaca Crvene zvezde...toliko o bolu i kompleksima.Cestitam Vojvodini osvojen kup,a mom voljenom Partizanu zelim vise srece u naredne 4 godine,trebace mu.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Evo znao sam, 2:2 u 96 minutu! Posle vođstva Vojvodine 2:0! KLASIKA! Zato nisam ni pratio ovu utakmicu jer ZNAM koji će joj ishod biti! IGRA SE DOK PARTIZAN NE DA GOL! KOLIKO PUTA JE U ZADNJIH PAR SEZONA VIĐEN TAJ SCENARIO! ZAŠTO BI SADA BILO DRUGAČIJE? NARAVNO DA NE! PARTIZAN POBEĐUJE I UZIMA KUP, TO SAM ZNAO JOŠ PRE POČETKA UTAKMICE! ČISTA MUVAČINA I OTIMAČINA! SMEHOTRES SRPSKI FUDBAL HAHAHAHA!

Kutinjo

pre 3 godine

Partizan pobedjuje 4-2,svakom normalnom je bilo jasno i pre pocetka meca,dzaba vosi i 5-0 da su vodili,produzetak trebao da bude 3 najvise 4 min al posteni grobari opet jadni pokradeni

pedja

pre 3 godine

Cestitam Vojvodini na borbenosti ,a Partizanu na odlicnoj igri,prvi su ovim mojim dunsterima i kukavicama dali lekciju sta je to boriti se za klub ,a ne izaci na teren kao grlica,a drugi kako se gradi igra ,kako se napada ,kakonse stvraju sanse ,a ne da se bunari.Kao veliki i stari navijac CZ mogu samo reci da me sramota ko nosi nas dres ,niti hrabrosti,niti volje ,niti znanja.Ovaj Sadik vrijedi brat bratu kao cio tim moje Zvezde .Neka se svi stide pocev od Terze i Mrkele,laznih trenera kazem u mnozini jel su to i Miloje (koji nam je usdio ovaj kod koji sad imamo),a jos vise pocetnik i neznalica Stankovic.Vojvodini svaka cast,a Partizan pokazao da je trenutno najbolja ekipa u Srbiji,svaki igrac Partizana osim mozda na golmanskom mjestu je za 2 klase po znanju fudbala iznad svakog naseg igraca.Stevanovic sa 17 godina pravi dar mar,Pavlovic iako je kriv za oba gola vidi se da je igracina,iznosi loptu odlicno,ima samopouzdanje i kad mu ne ide.Nasi Gavric i Nikolic talenti sa 21godinom ,izvikani ne mogu da naprave visak ni.protiv Surdulice,kakav klinac od 21 god ili si.igrac ili nisi,a oni nisu niti ce biti.Ukratko mars svi napolje iz moje Zvezde!!!Oni koji kazu da sam Grobar i lupam minuse neka mi ostave telefon ili mail saljem viberom slike karata sa utakmica Zv-Real 4:2,Zv-Milan magla itd.itd.

seljober iz Užica osnivač seljačko policijskog kluba

pre 3 godine

Namestio 3x duzu nadoknadu i izmislio korner pre tih makazica. Da je posteni ne bi se nikad ni desile. Jel sad jasno?
(nista o nicemu, 24. jun 2020 22:14

ti opet o 102 minuta u derbiju. Šta trebalo još 102 da date gol posle 5 utakmica?
c,c,c naviklo to da krade .
nije vam džabe nadimak još iz SFRJ.
I onda smo znali ko voli da jrade

Kutinjo

pre 3 godine

Partizan je jednostavno morao da pobedi na ovaj ili onaj nacin a oni su navikli da pobedjuju na onaj prevarantski nacin to im je u dnk njihovog jugoslovenskog drustva,80 posto svega sto su osvojili bila je prevara i lopovluk.

Zorz Vea

pre 3 godine

Čestitam kup Vojvodini!

Partizan mora da zna da je ulaganje u mlade igrače i svoju školu fudbala dokaz ispravnog puta, kupovati stranca kao Natho i Sadik, očuvati tim što duže može i imati strpljenja sa trenerom.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija i napred Partizan

spiridon kopic

pre 3 godine

Cestitke Vojvodini,ipak treba biti covek,a vidim ima mnogo ovih drugih sto likuju,samo ne znam nad cim,u ovoj trojci najgori skor imaju,a apsurd je da su uopste prvi.

Јабучило

pre 3 godine

Ni namešten kup ne mogu da uzmu ahahah
(prijatelj nekih prijatelja, 25. jun 2020 00:01)

Јадно, братац, јадно. Ми Куп ових година заиста освајамо, а синоћ смо изгубили од бољег противника. Ви славите намештене титуле, а и ту сте једном забрљали. Па сте једну титулу и измислили, ваљда да то надокнадите.

стара дама најстарији занат

pre 3 godine

Pozdrav za Real sa Nisave pa da i vi budete jaki.Nisu dosli slaninari jer bi putovali dva dana.
(citav vek si prva dama 1914!, 24. jun 2020 22:30)
Хахахаха срамоте Новог Сада. Неће да дигну задњице да оду до Ниша као да је Србија Бразил па је далеко Ниш. Клуб се бодри и на крај света, а вама тешко да одете 300км.

65% SNS, 65%za CZV - neka , da se zna ko je ko

pre 3 godine

102 minuta su bila zbog divljanja partizanovih huligana i previjanja stojkovića od 5 minuta kojem večeras vidim nije bilo ništa.a partizan je ostao večno zapisan u istoriji fudbala po tome da je uzeo titulu 1976 pobedom u ljubljani u sto i ko zna kom minutu u utakmici protiv olimpije od sumraka do svitanja,što je kasnije vešto korišćeno po potrebi i u toletovoj eri.uostalom i večeras je partizan izjednačio u 96.minutu tako da ti je komentar skroz bezvezan
(slobinator, 24. jun 2020 23:28)

- znam da ste navikli na lopovske pobede od 100+minuta. A to ste navikli još od vremena Miljana i Šajbera. Kao što rekoh, nadimak vam nije za džabe, znali smo još u SFRJ ko voli da krade

- u Ljubljani je gol pao u 93 minutu, a niko više ne plače od vas, navijača seljobersko policijskog kluba i pobratima iz Splita

- nadimak ste dobili 1975 kad ste 3 kola pre kraja dali pobri iz Splita da u 2.poluvremenu preokrene i pobegne Vojvodini u borbi za titulu

- kad neki tim ima 102 minuta u jednoj utakmici trebao bi od sramote da čuti

- kako god, čestitam vam evropsku titulu najpenaldžija.
U Srbiji ste u toj disciplini šampioni od 2006 svake godine

što se Toleta tiče, imamo primer 3 struke AV titule + ste prišili jednu sa turnira iz 1946. pa se tu pitaj odakle vam nadimak

Koja

pre 3 godine

Sreca da je Vojvodina pobedila, inace bi Lalatovic haos napravio. Pitamo se sta je sa nasim fudbalom. Ovja covek nije za ovaj posao.
(vidim sve, 24. jun 2020 21:59)
Što sto vas redovno dere?Hahahahahaha.Mozemo mi njega da blatimo ali on je za sve u Cunga Lunga ligi trenercina,srpski Simeone.
(Back in Black, 24. jun 2020 22:11)
On je bolestan ako ovako nastavi srčka će da ga strefi sreća da protiv Partizana ima samo dve eventualno tri utakmice u sezoni zanimljivo protiv zvezde mu je svejedno da izgubi i deset nula

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Kad braniš u Zvezdi, panjenku skidaš Kasanu pred 50k ljudi. Kad braniš za ono, primaš panjenku od Gemovića. Večna razlika velikih i manjih klubova. Tako to ide. Nismo isti.

Goran Loznica

pre 3 godine

-Juče uvedene mere Vlade...
-Danas predsednik iz Moskve kaže da se ne stišava korona...
-Večeras utakmica pred punim tribinama...
-Alan Ford like this...

Crni

pre 3 godine

Panteri lece komlekse.Cestitam Vosi na osvojenom kupu.A vi se javljajte na komentarima kada date gol Partizan o pobedi necemo ni da pricamo.Do tada u rupe Dembelije.
(Ramones, 25. jun 2020 05:52)
Kao sto vidis, fudbal se igra za trofeje. Neko osvoji prvenstvo, neko kup. A vi brojite golove na derbijima. A da probate sa brojem izvedenih kornera, auta, ofsajda? Mozda bi tada bili bolji i od Juventusa, Bajerna ili Barselone? Sta vas briga, sto da ne probate? Nemate sta da izgubite...
(????????????, 25. jun 2020 06:14)
Interesantno je panteru da nisi naveo „ broj izvedenih penala.“Tu ste vi inače svetski prvaci!!! Čestitam !!!

GGrobar

pre 3 godine

Cestitam Vojvodini zasluzenu pobedu u finalu i osvajanje Kupa Srbije. Hvala ti, moj Partizane na junackoj borbi i na izgaranju i zelji na terenu. Danas nije bilo uspeha, sledeci put ce biti bolje. Idemo dalje! Volim Partizan!

Kontras

pre 3 godine

Lalate, kralju!Najbolji trener u Srbiji!Volite tvoja CZ! Hvala ti do nebesa za sve! Kad sam rekao posle polufinala da partizan gubi finale, dobio sa minuse! Partizan nema igru i to se videlo veceras!

Surda

pre 3 godine

Panteri lece komlekse.Cestitam Vosi na osvojenom kupu.A vi se javljajte na komentarima kada date gol Partizan o pobedi necemo ni da pricamo.Do tada u rupe Dembelije.
(Ramones, 25. jun 2020 05:52)
Kao sto vidis, fudbal se igra za trofeje. Neko osvoji prvenstvo, neko kup. A vi brojite golove na derbijima. A da probate sa brojem izvedenih kornera, auta, ofsajda? Mozda bi tada bili bolji i od Juventusa, Bajerna ili Barselone? Sta vas briga, sto da ne probate? Nemate sta da izgubite...
(Σφαιρόπουλος, 25. jun 2020 06:14) #

U pravu si....pocecemo da brojimo penale...mozda smo u tome najbolji....

Banja Luka

pre 3 godine

E vidite sada, Rockovu kada je lopta ispala, igrac partizana sutira i lopta je vec bila izasla iza linije kada je igrac Vojvodine dotakao.. E tako se krade majstori, tako se krade..

Јабучило

pre 3 godine

Заиста нисам знао да пораз у дербију може толико да боли турске коњанике! Пантери, не плачите. Имате бар још две титуле у најави. Онда ће се, надам се, у Србији нешто променити.
Војводини честитам поштено освојен трофеј.
Партизан је ове године био очајан. Мотивација никаква. Нажалост, бојим се да је понајвише до тренера.

hahahahahahah

pre 3 godine

E super. To je pravo. Sad kad je utakmica toliko bitna i kad smo tako svesna i odgovorna nacija, za dve nedelje treba da nas cela evropa blokira u karantin do kraja 2020. Onda neka popuca zdravstveni sistem i privreda itd. a vi onda i dalje uzivajte u utakmici i nemojte sutra da pljujete po svemu ovome ako nam se desi. Koliko samo praznih glava dzabalebarosa u ovoj drzavi ima.
(Dux, 24. jun 2020 22:00)

Opusti se legendo. Pusti koronu i uzivaj sa Lalatom. I u utakmici ako treba. Pretpostavljam da si ti u karantinu od zadnji put . Neka te tamo , javicu ti ja kad korona prodje. Ja cu dotle da dzabalebarim i dalje.

Marko7

pre 3 godine

Ko o cemu zvezdini navijaci o postenju...hahhahahahaaha ijaoooooo...dobili namestenu titulu i sada im puna usta. A dobijali iz ofsajda i izmisljenih penala sa Indjijom...Cutite.

Grobar

pre 3 godine

Ide najboljem timu u Srbiji a to je Partizan!!

Lazne sampione smo dobili u polufinalu!!

Kome Dr Sadik ce da lomi kicmu sledecem pitam se ja?

X

pre 3 godine

-Juče uvedene mere Vlade...
-Danas predsednik iz Moskve kaže da se ne stišava korona...
-Večeras utakmica pred punim tribinama...
-Alan Ford like this...
(Goran Loznica, 24. jun 2020 17:45)

*likes

Metodije Sindjelic

pre 3 godine

Treba velika rekomstrukcija ovog tima Partizana : Stojkovica i Ostojica ostaviti da budu samo ispomoc kad zatreba a prodati Miletica, Urosevica, Scekica, Ivanovica, Sumu, Asana, Smiljanica, Matica, Brezancica Vujacica, Pesukica .. plus S.Pavlovic je vec prodat .Pokusati zadrzati samo Nathka, Markovica,Sadika, F. Stevanovica L.Pavlovica i N.Stevanovica i pored Banjka dovesti pojacanja golmana Radunovica npr u odbrani Planica i Momcilova (iz Staue) na desnom beku imamo malog Radmnovca i dovesti jos nekog stranca, na stoperu dovesti Sapica(Cuka)
u sredini i krila dovesti : Zivkovica( probati ga od Benfike za neku sicu i dati im procenat od sledece prodaje 30%) Sulejmanija , Lukica(TSC) I mozda Fejsu ! A u napadu malog Zahovica ili Saponjica ! plus par mladjih iz nasih redova Stulic, Arambasic, Colic i ostali mislim da bi to bila mnogo jaca ekipa od ove

Prava istina

pre 3 godine

@akav bre grobarski grad ceo nis navija za zvezdu.
@sasa

Ahahaha, kad se sad nisam slogirao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusan Uros, 24. jun 2020 18:12)

Možeš da se šlogiraš koliko hoćeš ali to je čista istina.Živim u Nišu pet decenija i to je oduvek bilo tako,minimum 2/3 ljudi u Nišu navija za Zvezdu i on važi za zvezdin grad od kada ja znam za sebe.Znaš onu priču u školi 4 grobara,jedan meraklija,ostalo zvezdaši u jednom odeljenju.
(Istina, 24. jun 2020 18:49)

Tacno se vidi da si poslednji put pratio to pre 50 godinaa, a da posle toga nisi izasao iz podruma. Danas su stvari mnogo drugacije sinko.

Spartak 1946

pre 3 godine

Klasika, igra se dok partizai ne da gol.
(Ljubisa Livaac, 24. jun 2020 21:23)

Jasta, zato su derbi produzili 12 minuta kao da se igraju produzeci.

Predrag

pre 3 godine

@Rodjeni sam Nislija,od kad znam za sebe navijam za Radnicki i nikad mi nece biti jasno kako se "Nislije" prepucavaju ko ima vise navijaca Zvezda ili Partizan.Mene bi bilo blam da navijam za tudji tim.

Ispravno razmišljanje. Znate kad će neko iz Liverpula ili Mančestera da navija za neki klub iz Londona? Ili neko sa Sicilije za neki klub iz Rima? Nikad.

Nikad kao Bane . . . .

pre 3 godine

Pa mu vi opet vredjajte bivsu zenu a covek ce da vas pobedjuje sa bilo kojim timom. Nema tima da Lalat nije vodio a da nije razbio Partizan. Cuka, Vosa, Radnicki..gazi ih covek kako stigne i gde stigne.
(Gossa placa Zeljko, 24. jun 2020 22:15)

Ima jedan tim sa kojim nikad nije pobedio Partizan. Isti onaj koji Partizanu nije dao gol vec vise od godinu dana.

istina

pre 3 godine

Zvezdu prozivaju navijaci partizana sto je odrzala proslavu titule toboze zbog zdravlja, jer im to ocigledno smeta, a takodje im nesto nije smetao derbi na njihovom stadionu kao i sada finale kupa. Ocigledno je da im zvezdina utakmica smetala a osvajanje kupa im je bitnije od zdravlja. Samo su licemeri..

Ivan

pre 3 godine

Kakvo perfidno kraduckanje. Partizanu dok juri rezultat se sudi svaki kontakt, a na drugoj strani, faulovi partizana moraju da budu za zatvor da bi vojvodina dobila faul.

Vujo

pre 3 godine

Dobra utakmica i zasluzena pobeda Vojvodine.Moj Partizan da svati da su sve utakmice vazne i na svakoj se mora dati maksimum mogucnosti.Cestitke Vojvodini na osvojenom kupu , verovatno bi osvojili i vise simpatija od neutralnih navijaca da im se trener ponasa sportski i pristojno.

Jovan

pre 3 godine

Daleko da branim navijače partizana naprotiv ne mislim ništa dobro ali ovaj Lalatović je dno svih dna i kao čovek a i kao trener je truba.

Will Mosley

pre 3 godine

Slaninari ruse 32 zagorsku...
(100%, 24. jun 2020 18:55)

Pa kad ne mogu/ nece da sruse 15 zupancovu. Opet sam matirao pantere, obozavam to da radim.

Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing.

pre 3 godine

Vojvodina da urami veliku sliku golmanu Rockovu,a ne Lalatoviću.Da se svaki
dan moli pred njom,jer je junak meča.ja ne žalim nizačim.

pera kojot super genije

pre 3 godine

Partizan je realno najjaci klub u Srbiji,fudbalski.Zvezda je osvojila titulu,Vosa kup,tu su jos odlicni TSC,Cukaricki,solidan Radnicki Nis.Mogla bi liga da lici na nesto.Za nas fudbal bi mnogo znacilo da na primer Vosa ili TSC udju u LE.
Btw jel moguce da grboari vredjaju porodicu Nenada Lalatovica i njega celu utakmicu,culo se na areni.Dajte navijate za svoj klub.A tek ona pesma pola Madjar pola Ustasa,pa ako neko nema veze sa njima to je Vosa.Stari srpski klub.

miki

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Jeste, Tole namestio makazice 15 sekundi pre kraja.

Skywalker

pre 3 godine

Ja bih kao navijac Zvezde trebalo da navijam za Vojvodinu, ali kukavicka igra nije mogla da prodje drugacije. Na 2.5 minuta do kraja zaustavnog vremena Vojvodina ima kontru 4 na 3, ali dvojica igraca Vojvodine uopste ne zele da trce kontru, ostaju 2 na 3 sto jos uvek nije lose, ali igrac Vojvodine nema nameru da proba da proigra jedinu opciju u napadu, nego trci vodi loptu ka korner zastavici. Zavrsilo se autom za Partizan. Da su ona dvojica istrcala kontru lako je moglo da se zavrsi loptom u mrezi Partizana i to bi bio kraj. E, zbog toga mi je drago sto je Partizan izjednacio, hrabra igra je nagradjena, a kukavicluk kaznjen. Ovako je isto Atletiko 2014-te cekao da prodju 2.5 minuta, pa je u produzecima demoliran.

DELIJE REPUBLIKA SRPSKA

pre 3 godine

Nenad brate pa Partizan niakd nece kao sto je Zvezda kidala Liverpul Olimp pa casno smo izgubil od Napolija i PSz pa opet smo davali i tim timovima golove u parizu dati gol bufonu jednom odlicnom golmanu nije sala i kuci na mari pa i napoliju 2 komada to Partizan niakd nece moci kamol da da psz u francuskoj na par pricneva gol to je tako

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Reklo bi se da je neko odlucio da se stice imunitet krda. Šokantno!
(Komentator, 24. jun 2020 21:35) Pa jel bolje to ili godinu dana da budemo u izolaciji i opet nista?

shone

pre 3 godine

Čestitke Vojvodini, pošteno uzet Kup. A za grobare reči utehe: Kad prodate vezaru Pavlovića i oterate golmana koji je uvreda za stative, lagano uzimate duplu krunu sledeće godine, jer imate bolje strance od Zvezde i ostalih, bolje mlade igrače (samo što ste majstori da ih uništite prevelikim očekivanjima) i boljeg trenera. Ozbiljan sam, ne zezam se. Još kad biste oterali ona tri nesrećna pajaca iz uprave kluba, gde bi vam kraj bio!
(Mali Hijavata, 24. jun 2020 23:48)

Hahahahaha..
Daj, ne loži ih..
Vidiš da ne znaju gde biju..

jasno

pre 3 godine

@kakav bre grobarski grad ceo nis navija za zvezdu.
@sasa

Ahahaha, kad se sad nisam slogirao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusan Uros, 24. jun 2020 18:12)

Možeš da se šlogiraš koliko hoćeš ali to je čista istina.Živim u Nišu pet decenija i to je oduvek bilo tako,minimum 2/3 ljudi u Nišu navija za Zvezdu i on važi za zvezdin grad od kada ja znam za sebe.Znaš onu priču u školi 4 grobara,jedan meraklija,ostalo zvezdaši u jednom odeljenju.
(Istina, 24. jun 2020 18:49

Kompleksi a? I ja zivim u Nis i bas je obrnuto. Ali mitovi vam nisu strani. Boli , a?

petar markovic

pre 3 godine

Grobar cokot je bas objektivan po sudjenju.
(Vonja, 24. jun 2020 19:15)


retko dobar sudija.
za zvezdu.
svojevremno izmislio na jednom derbiju izmislio penal za zvezdu a u drugom brzo bolje svirao kraj pre isteka naknade cim je video da je partizan prisao na 30 m od gola mezimice

Topss

pre 3 godine

Za 8 izmjena u drugom poluvremenu, plus odugovlačenje!
(Vladika, 24. jun 2020 21:08)

Care za odugovlačenje nema produžetka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zvezda, 24. jun 2020 21:21)

Care ti si stvarno car... a za cega se produzava utakmica ako ne za odugovlacenje?

gavra

pre 3 godine

Ма важно је да им Звезда није дала гол и последње 4 утакмице хахахахахахахахахаха. Браво за Вошу и Лалатовића.

Ako baš hoćeš i jeste važnije ,čestitke Vojvodini na zasluženo osvojenom trofeju.

ora je pravi nacin da

pre 3 godine

Posto je Vojvodina pobedila Partizan koji je izbacio Zvezdu i proglasio se za najboljeg u drzavi, jel to znaci da je sad Vojvodina najjaca u drzavi?

Suzuki

pre 3 godine

Kako dobar fudbal i odlicno sudjenje! Vidi se da je sve lepo kada nema Zvezde - svaki normalan covek je juce uzivao, pa tako ni pobeda Vojvodine ne pada tesko, jer je zasluzena. A sta bi bilo da je bila komsinica u finalu, pa tako nesto ruzno se ne moze ni zamisliti. Zapravo moze, pored terena Terzic u mafijaskom odelu sa prugama, a ima skoro 6 banki i hteo bi da bude faca za babe - to je prava slika komsija.

istina

pre 3 godine

Draži mi je kup u rukama Vojvodine nego Zvezdina titula...s navijam za Zvezdu. 2:0 Napred Voša.
(Fenomen, 24. jun 2020 20:21)

Ja navijam za partizan ali znamo da ti je tesko kao i meni

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Pa mu vi opet vredjajte bivsu zenu a covek ce da vas pobedjuje sa bilo kojim timom. Nema tima da Lalat nije vodio a da nije razbio Partizan. Cuka, Vosa, Radnicki..gazi ih covek kako stigne i gde stigne.

Crnobelac

pre 3 godine

@ miško(jun 25.6.2020) Cela Srbija navija za Vojvodinu......

Jedan vrlo objektivan i vrlo realan komentar, kao da ga je pisao neko od inače vrlo objektivnih i vrlo realnih navijača zvezdane.A, da! Što se tiče kulture, naročito se kulturom i odgojem i izjavama ističe golman zvezdane: Borjan.On je očigledan primer kulturnog čoveka, pa zato i brani u najkulturnijem klubu za koga navija cela Srbija, a nije Vojvodina.

Will Mosley

pre 3 godine

Komentari idu u dva smera, Partizan mora da osvoji kup da bi spasao sezonu i kao fol opravdao drzavne pare ( to pricaju oni navijaci ciji mali klub u proteklih 7 sezona osvojio 5 titula ), pojedini igrali 1-1 ili cistog keca, pa dobro kad ne moze Zvezda da osvoji kup ( vec 8 godina ), neka osvoje Vosa ili Partizan.

Mustafi

pre 3 godine

Cist faul nad golmanom kod vodeceg gola Vojvodine. Svaki kontakt sa loptom u sesnaestercu Partizana protivnickog igraca je faul za golmanija

sasa

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Jeste, Tole namestio makazice 15 sekundi pre kraja.
(miki, 24. jun 2020 21:10)

Tole namestio 6min ne makazice

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Hahahahaaaaa, nakon izjednačenja u SRAMOTNO VELIKOJ nadoknadi vremena, u 96. minutu, bio sam ubeđen da će Partizani opet uspeti da uzmu ono što im ne pripada, ali KARMA ih je najzad stigla, pravda je zaista ponekad dostižna! Heroji iz Vojvodine su junački izdržali i u penal seriji uzeli ono što im pripada, ono što su im ovi iz Humske ukrali još one sada davne 2011. godine na onaj sramotan način! Epa trpeli su, trpeli, i najzad evo dočekali svojih 5. minuta da naplate taj dug i to sa kamatom! Još im se i Lalat osvetio za sve sramne uvrede sa kojima ga non stop pljuju! Ovako nakon penala posle svega viđenog u ovoj utakmici je NAJSLAĐE zaista! Bravo Lalate heroju, bravo Vošooooooooooo! :-)

Mali Hijavata

pre 3 godine

Čestitke Vojvodini, pošteno uzet Kup. A za grobare reči utehe: Kad prodate vezaru Pavlovića i oterate golmana koji je uvreda za stative, lagano uzimate duplu krunu sledeće godine, jer imate bolje strance od Zvezde i ostalih, bolje mlade igrače (samo što ste majstori da ih uništite prevelikim očekivanjima) i boljeg trenera. Ozbiljan sam, ne zezam se. Još kad biste oterali ona tri nesrećna pajaca iz uprave kluba, gde bi vam kraj bio!

Back in Black

pre 3 godine

Toliko mi je drago da ne mogu da vam opisem.A drago mi je zato sto fudbaleri Partizana posle pobede nad Zvezdom samo sto nisu obukli majice osvajaca Kupa.Znaci toliko su slavili kao da je sve gotovo,toliko podcenjivacki gledaju na ostale timove da je to sramota.Mi smo pobedili Zvezdu mi smo najbolji.Pa mi smo pobedili Liverpul znaci mi smo najbolji u Evropi.

65% SNS, 65%za CZV - neka , da se zna ko je ko

pre 3 godine

Rece Vucelin podanik - Vucela ima 8 banki i ne vadi tompus iz usta. Doduse, navikao je da on i njegovi redovno puse otkad je u Partizanu...
(One night in May, 25. jun 2020 20:46)

da, da " puši", posebno zadnjih 5 derbija. Ne vadi ga on vama seljoberskom već dugo.
Ne vredi vam ni 102 minuta

Will Mosley

pre 3 godine

Kako rece struka? Svako drugo sediste prazno? Postovanje fizicke distance? Aha... Vazi...
(Magdalena, 24. jun 2020 19:17)

Kad se nije postovalo za vikend protiv Proletera zasto bi danas gde pritom ima manje gledalaca? Ukljuci mozak ponekad.

3210

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Kako možeš namestiti makazice u 95 minutu.

Da hoće da nameste izabrali bi neki lakši scenario.

Ako je nekom sumljivo zašto 95 minut pa neka pogleda koliko je samo izmena bilo a prekide ne mora ni računati.

Vojvodina se povukla i to im je kazna.

Will Mosley

pre 3 godine

Gazi franjevce
(Vonja, 24. jun 2020 19:17)

Ee moj krcunovac, jadno je sto svake sedmice navijas za drugi tim. Jel pratis tekmu u Vosinom dresu? Cisto sumnjam.

Will Mosley

pre 3 godine

Tako je zarazite se svi da bi partizan nesto osvojio
(ajmeee, 24. jun 2020 18:57)

Korona nastala u decembru 2019, a u periodu 2016-2019. Partizan osvajao kup, i sta cemo sad, nije li te sramota sto si se izblamirao? Klasican primer mata.

Kuršula

pre 3 godine

Ау Павловићу, братац па ја одавно нисам овако испао на малом фудбалу, као ти у финалу купа. Не ваља тако братац, не ваља :/
(Kuršula, 24. jun 2020 20:26)
Ау Павловићу, братац ја никад мисам дао овакву голчину на малом фудбалу, као ти у финалу купа.
Браво братац, браво :)

Cisse 9

pre 3 godine

Nasa liga losa je ali napreduje.Danas zanimljiva utakmica, ima žara. Druge lige posle korone dosta dosadne igraci se vuku po terenu los fubal a eto ovi nasi bar pokazuju borbenost i iznenadjujuce da su posle korone spremni na tako jak tempo. Eto i Voša nesto osvoji ne samo Partizan i Zvezda, i jos jedna pozitivna stvar dobili smo nadam se štopera za reprezentaciju u malom Pavlovicu. Partizanu svaka cast na tome sto jemi ove godine izbacio jos jedan talenat kao malog Stevanovica i svaka cast za strance, Sadik pogotovo sve bolji i bolji. Ima nade za nas fudbal.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

Ovoga puta ni ogromna pomoć sudije nije pomogla Partizanu.
Bilo bi lepo da Partizanovci nikad više i nikom ni reč ne progovori o suđenju.
Ovakvo sramno suđenje 20 godina nije viđeno u Srbiji.

Baki

pre 3 godine

Kad si smeli onako banditski da sude u polufinalu i daju Partizanu finale umesto dva crvena kartona, šta će tek Vojvodini da urade ....

Da se igra na neutralnom terenu Vojvodina bi. imala neke šanse.... ovako bez publike....
(O3on, 24. jun 2020 17:37)


hahahahahahhaha o Bože moj...

Vladika

pre 3 godine

kakav lopovluk uvek protiv vojvodine produzuju 6 min i gol daju u 96 min svasta
(Shadrvan, 24. jun 2020 21:00)

Majstore, 8 izmjena u drugom poluvremenu je 4 minuta, plus min 3 minuta je trebalo da bude zbog odugovlačenja igrača Vojvodine, tako da je trebalo da bude 7-8 minuta produžetka u regularnom toku!

Jos jedano navlacenje

pre 3 godine

Lose sudjenje glavnog sudije i neverovatan pritisak na igrace Vojvodine. Dok Partizan odugovlaci ne mogu da se setim ni jedne oponeme a kamoli zutog kartona. Ovaj sudija ih je delio kao bombone svirao svaki kontakt u korist crno-belih a ignorisao vecinu startova nad crveno-belima. Izuzetno tendeciozno sudjenje uz divljanje publike koju sudija ignorise do 2-2. Sad ce opet da okrene kriterijum ali posle brojnih gresaka. Korner iz kog je dat gol veoma upitan jer je lopta najverovatnije vec bila napolju pre starta igraca odbrane.

Кутловић

pre 3 godine

Na vesti o utakmici Partizan-Vojvodina po slobodnoj proceni oko 80% komentara navijaca Crvene zvezde...toliko o bolu i kompleksima.Cestitam Vojvodini osvojen kup,a mom voljenom Partizanu zelim vise srece u naredne 4 godine,trebace mu.
(Jedini od svih, 24. jun 2020 23:17)

Није бол и комплекс него наслеђивање јер сте изгубили.

Nebojša

pre 3 godine

Sto Savo nosi masku kada je dao izjavu tipa nece grom u koprive.
(Heaton, 24. jun 2020 17:51)

Ti još uvek nisu naučio da maska (ova koju nosi) ne štiti njega već drugima daje osećaj sigurnosti.

Ivan Veljković

pre 3 godine

Bravo za Vojvodinu i čestitke od srca! Ova velika pobeda večeras nad Partizanom u finalu Kupa je ogrooomna stvar za njih, jedna nagrada na koju su dugo čekali, još od one 2011. godine i sramno pokradenog Kupa od strane Partizana! I eto, dočekaše Lale svojih 5. minuta, povedoše 2:0, Partizan izjednači na 2:2 od čeka drugi gol (OPET) u DUBOKOJ nadoknadi vremena, 96. minutu, nakon čega se mislilo da će Partizan opet biti taj koji će slaviti na kraju, ali NE, ovoga puta nebeska pravda se pobrinula da trofej završi u pravim rukama i podarila im znanje i sreću u penal seriji posle koje su Lale zasluženo pobedili i uzeli Kup. Što se Partizana tiče nakon još jedne katastrofe ove sezone valjalo bi da se malo spuste i da razmisle kakav to tim imaju, ove sezone bukvalno SVE važne utakmice su izgubili, bukvalno SVE, jedino zadovoljstvo mogu da imaju što su u dva Večita Derbija pobedili svog najvećeg rivala, ali zaista slaba je vajda to ako te pobede nad Zvezdom na kraju ne krunišeš BAR JEDNIM trofejom! Ovako, Partizan ove sezone nije uzeo ni jedan domaći trofej, na amaterski način nezrelo je ispao u Ligi Evrope u onoj tragičnoj i neznalački odigranoj utakmici sa AZ Alkmarom, u Prvenstvu Srbije sejao bodove kao sejalica koja seje žito na njivama, i na kraju DUPLO GOLO! Korenite promene su potrebne Partizanu jer sa ovakvim KRŠI timom nemaju razloga za fudbalski optimizam! A Vojvodini još jednom VELIKE ČESTITKE, zaslužili su ih, BRAVO LALE, neka vam je sa srećom ovaj trofej!

Comic Zone

pre 3 godine

A danas cekas u posti u redu 2 sata, pustaju jednu po jednu osobu, a ovde zurka pred 10.000 ljudi. :D

Inace vidim igra se po 10 minuta nadoknade kada treba klubu iz BG-a. :-D

Igor Grobar

pre 3 godine

večeras je Voša teška za nas kao da smo igrali protiv Reali iz Madrida, ali dobro imamo medalje, ali koreografija sa Mišom Tumbasom je dobra!

Алекса

pre 3 godine

Kakva uspesna sezona partizana. Pobedjen prvak Srbije(Zvezda) i za malo osvojen kup!!!!!!
(Gorki, 25. jun 2020 06:30)

Nemoj tako. Pobedili su i Mančester dva puta.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 25. jun 2020 06:59)

Зато треба и да се стидимо титуле а Војводина купа...

O3on

pre 3 godine

Kad si smeli onako banditski da sude u polufinalu i daju Partizanu finale umesto dva crvena kartona, šta će tek Vojvodini da urade ....

Da se igra na neutralnom terenu Vojvodina bi. imala neke šanse.... ovako bez publike....

xxx

pre 3 godine

Poslednja titula u Vucicevoj eri,dobio je izbore i sad nam je kraj. Iduce sezone Zvezda osvaja duplu krunu jer vise ne mora da nam spasava sezone,a kad njegov potrcko Ostoja ode boricemo se s Krkom i Megom za ostanak u ABA

Will Mosley

pre 3 godine

Uzmite Korona kup ako vas nije sramota
(ajmeee, 24. jun 2020 19:14)

Sto bi nas bilo sramota? Sramna je ova vasa titula, i ona iz 1946. koju ste iskukali da vam priznaju sve dok nisu to ucinili. Jel te sramota toga i ovog komentara? Obraz djon.

duledudule

pre 3 godine

E zato ide u monako
(bane, 24. jun 2020 21:02)
Direktan krivac za oba gola Vojvodine , otresli ga kao slinu , sad sto je dao gol u 96tom i sto se produzilo 6 na to smo navikli iz nepostojeceg kornera

Nenad

pre 3 godine

Zamisli sta bi tek vama uradio da ste kojim cudom usli u finale....ah da,vama bi rasirio nogice i slavio duplu krunu.Elem,opro nije,imao vise srece nego pameti,ali kako god cestitke Vojvodini na osvojenom kupu,jer smo ljudi,a ne navijaci Vucicevog kluba.Kamo srece da je i u prvenstvu svaka utakmica ovako borbena,za razliku od vasih laksih treninga sa Recko timovima i filijalama, a vi se lazite i slavite namestene titule,pa se cudite sto ne mozete da date gol Partizanu,kojeg Lalatovic "pere".Stid?Vi ni ne znate sta je to,operisani ste od njega.
(Qwerty, 24. jun 2020 22:49)
Dajemo golove mnogo vecim i ozbiljnijim klubovima od Partizana, dakle Liverpulu, Olimpijakosu... i sto je jos vaznije pobedjujemo ih, a ti ne mozes cak ni da sanjas da nekom Liverpulu date gol, a kamoli da ga pobedite.

Batistuta

pre 3 godine

Partizan da glasa da bude liga sa samo 2 ekipe, Partizan i Zvezda. Bilo bi 1. Partizan 27.3.0. Zvezda 0.3.27. Hahhaha.
I da se uvede pravilo, svaki šut u okvir gola Zvezde računa se kao gol. Hahahah

Will Mosley

pre 3 godine

Mora drzavni projekat nesto da osvoji da bi spasao sezonu, i pored toliko namestaljki i sudijske pomoci jedva zavrsili na drugom mestu
(boner, 24. jun 2020 18:36)

Znaci namesteno je i to sto Zvezda 4 derbija ne moze gol da da, za to je kriv Majo Vujovic i poplave u juznom delu Srbije.

Nišlija

pre 3 godine

Rodjeni sam Nislija,od kad znam za sebe navijam za Radnicki i nikad mi nece biti jasno kako se "Nislije" prepucavaju ko ima vise navijaca Zvezda ili Partizan.Mene bi bilo blam da navijam za tudji tim.

Marko

pre 3 godine

Nisam gledao utakmicu, video sam da je 2-0, onda sam cuo da je 2-1 i onda sam rekao koje su sanse da izjednace oko devedesetog minuta...sto se mene tice ne bi me cudilo i da je namesteno..

slaviša šmigič

pre 3 godine

Koliko pristrane sudije sve pište u korist partizana sadik radi faulove u napadu vuče i gura rukama sudije čute ali eto nepomaže ni grujič ni 6 minuta nadoknade poravda je nakraju dobila jednostavno voša redovno šiba partizan koji umislio koliko je dobar al jih voša uvek spusti na zemlju ni kup ama ništa jeste najbolji u dobijanju ničega toliko o vama truba

Op Rem

pre 3 godine

Neka im kup (na penale), ali one makazice u pred sam kraj su pravi šamar za Lalatovića. Neka mu je na čast ponašanje večeras.
(ludak, 24. jun 2020 22:00)
Dobro..

kiza1

pre 3 godine

E sad navijači Vojvodine zar nije bilo lepše da ste večeras bili sa svojim klubom bodrili ga, možda nebi došlo do penala? Čemu bojkot???

Brzi gonzales

pre 3 godine

Grobari,ne tugujte,svakako ulazite u istoriju..izgubili ste kup na dan kad je Liverpul uzeo titulu posle 20 i kusur godina...pamticete ovaj datum citav zivot.O tome da ni namesten kup ne umete da uzmete,(po direktivi vas pustamo u polufinalu ili finalu)necu sada.E da,ovaj sto ide u Monte Carlo,vrhunski igrac.Kako je samo besprekorno resio obe situacije kod golova Vojvodine..ma opasan mali.
Trebali ste da sacekate kraj sezone,uzeli bi tries milki za njega..a Sadik tek,pa on sad vredi 25 miliona.Pitajte Savu,on zna.Mada,ako Vuletic kaze,mozda vredi i vise.
E tako i svakako jos ste pisali vi navijacima Zvezde 2 godine unazad.
Sad vas stize ista sudbuna.
Ni namesten kup ne umete da uzmete...
Nego,sutra u podne na autokomandi se deli pehar za pobedu u derbiju,pozurite,da ne okasnite...
A posle na zasluzeni odmor,naporna sezona bila..u oba takmicenja drugo mesto,ehej!!!Nema mnogo klubova ove sezone sa takvim ucinkom.Svaka cast.

Istina

pre 3 godine

kakav bre grobarski grad ceo nis navija za zvezdu.
@sasa

Ahahaha, kad se sad nisam slogirao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dusan Uros, 24. jun 2020 18:12)

Možeš da se šlogiraš koliko hoćeš ali to je čista istina.Živim u Nišu pet decenija i to je oduvek bilo tako,minimum 2/3 ljudi u Nišu navija za Zvezdu i on važi za zvezdin grad od kada ja znam za sebe.Znaš onu priču u školi 4 grobara,jedan meraklija,ostalo zvezdaši u jednom odeljenju.

VOSAK

pre 3 godine

Svaki bi mis da ubije Lava... To je samo ono sto odrzava partizane protiv Zvezde..
(Banja Luka, 24. jun 2020 20:03)

Ali da, to je toliko očito hahaha
Aj da su nas nadigrali nego crveni karton čist Stojković ne dobi ko zna šta bi bilo da je dobio.
Nikakav meč bio a oni se busaju ko da su nas rasturili

Koja

pre 3 godine

Nisam siguran da Partizan ima kvalitet i za to 2.mesto u ligi. Nisu u stanju da povezu ni 2-3 solidno odigrane utakmice. Protiv Zvezde daju 150% svojih mogucnosti a onda sve uprskaju vec sledecu utakmicu. Zvezda umorna od Ls igra nevoljno, pokusava samo da ne izgubi i ne trudi se previse i zato se desava da ne moze nista napaljenom Partizanu. Zvezda je realno za klasu jaca i zasluzeno dominira. Svaka cast Vojvodini, pokazali su gde je mesto nabedjenom vicesampionu.
(Istina, 24. jun 2020 20:49)
Malo je to drukčije ali ti veruj pre će biti da svi protiv Partizana daju 150 % a protiv vas se eto igraju pa kolko prime ali zato vi nemozete protiv nas a u ligi šampiona pljušte petarde,šestice,četvorke

Делија

pre 3 godine

Да је Партизан којим случајем водио, било би лежање последњих пола сата и крај. Чим је Воша стекла предност код једанаестераца избила је туча код аут линије. Са овим Партизаном је стварно непријатно суделовати.

zvezdaš

pre 3 godine

Pavloviću pitaj Degeneka koje je radno vreme pekare...Vratilo im se ono jadno i nesportski ponašanje nakon polufinala, a nije prvi put da prave ražanj a zec u šumi. Gubitnički i kompleksaški mentalitet je to. Zvezda je za njih zbog takvih stvari uvek bila i jeste gospodski klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Fenomen, 24. jun 2020 22:20)
Svaka čast za komentar, vidiš kako se u sportu brzo vrati

brokoli

pre 3 godine

Majstori kradja, ali majstori... KOrner nije bio!!! Pogledajte to !!!
(Banja Luka, 24. jun 2020 21:02)

ma nije uopste,samo jedno 20 cm minimum

Ima tu još igrača al nema žara

pre 3 godine

E, ovako prolazi boranija, koju vodi pacer. Pomoćne sudije moraju malo da pomognu mašući ofsajde izmišljene. Daj penali da se vadimo!

cartmanx

pre 3 godine

Ма важно је да им Звезда није дала гол и последње 4 утакмице хахахахахахахахахаха. Браво за Вошу и Лалатовића.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ПункиШа, 24. jun 2020 22:03)

U tome i jeste problem niste, zamisli ti finale kupa ili odlučujuću utakmicu CZV-VOJ, kakva bi igrab i ishod bili...

black_mirror

pre 3 godine

Ovi Titovi blizanci i jedni i drugi funkcuionisu na isti nacin. Licemeri najobicniji, samo zavisi kad je ko na vlasti i ko je vise poguravan. Evo na primer da je zvezda dala gol u 95. minutu, ovi drugi bi skocili krvi da im se napiju, sada ce zvezdini da skoce da se ovima krvi napiju. O prozivanju i vredjanju porodice sa tribina necu ni da govorim, sljam najgori. A nisu ni bolji ni klosari iz suprotnog tabora. Kakvo srpski narod ponizenje dozivljava od komunistickih projekata to je uzas, to je horor, i jos kakve se sve malverzacije desavaju unutar tih klubova. Kada naucimo da postujemo sebe kao narod, iskreno se nadam da ce se to desiti, jedna od prvih stvari koju treba uraditi jeste ugasiti dva titova blizanca.

Straight Outta München

pre 3 godine

Nemojte tako. Treba sacekati izjavu Lazara Markovica ‘nate... Da vidimo ko je zasluzio kup. Ipak su dali makazice u 97 min, trebalo je tada prekinuti utakmicu i dodeliti kup Partizaiu.

slobinator

pre 3 godine

ti opet o 102 minuta u derbiju. Šta trebalo još 102 da date gol posle 5 utakmica?
c,c,c naviklo to da krade .
nije vam džabe nadimak još iz SFRJ.
I onda smo znali ko voli da jrade
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (seljober iz Užica osnivač seljačko policijskog kluba, 24. jun 2020 23:03)

102 minuta su bila zbog divljanja partizanovih huligana i previjanja stojkovića od 5 minuta kojem večeras vidim nije bilo ništa.a partizan je ostao večno zapisan u istoriji fudbala po tome da je uzeo titulu 1976 pobedom u ljubljani u sto i ko zna kom minutu u utakmici protiv olimpije od sumraka do svitanja,što je kasnije vešto korišćeno po potrebi i u toletovoj eri.uostalom i večeras je partizan izjednačio u 96.minutu tako da ti je komentar skroz bezvezan

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Стављена тачка на црно-бели свет! Сад си уз'о трофеј Лалате, Лалате, Лалатееее! Сад си уз'о трофеј Лалате...!!! 🔴⚪✊😲👏👏👏🍻

Crni96

pre 3 godine

navijam za Radnicki i nikad mi nece biti jasno kako se "Nislije" prepucavaju ko ima vise navijaca Zvezda ili Partizan.Mene bi bilo blam da navijam za tudji tim.

Ispravno razmišljanje. Znate kad će neko iz Liverpula ili Mančestera da navija za neki klub iz Londona? Ili neko sa Sicilije za neki klub iz Rima? Nikad.
(Predrag, 24. jun 2020 21:45)

Pa uzmi primjer i hrvatsku koja je naseg mentaliteta koliko se god ne volili.. koce bre iz rijeke ili osijeka da navija za tamo neki dinamo ili hajduk? To samo kod nas se toliko ljudi zaludilo za ova dva bezvezna kluba..

nista o nicemu

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Jeste, Tole namestio makazice 15 sekundi pre kraja.
(miki, 24. jun 2020 21:10)

Namestio 3x duzu nadoknadu i izmislio korner pre tih makazica. Da je posteni ne bi se nikad ni desile. Jel sad jasno?

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Partizan je realno najjaci klub u Srbiji,fudbalski.Zvezda je osvojila titulu,Vosa kup,tu su jos odlicni TSC,Cukaricki,solidan Radnicki Nis.Mogla bi liga da lici na nesto.Za nas fudbal bi mnogo znacilo da na primer Vosa ili TSC udju u LE.
Btw jel moguce da grboari vredjaju porodicu Nenada Lalatovica i njega celu utakmicu,culo se na areni.Dajte navijate za svoj klub.A tek ona pesma pola Madjar pola Ustasa,pa ako neko nema veze sa njima to je Vosa.Stari srpski klub.
(pera kojot super genije, 24. jun 2020 22:33) Po kojim parametrima je Partizan najjaci fudbalski klub? Ko ima vise titula i trofeja? I domacih i medjunarodnih? Ko ima bolji "head to head"? Partizan je toliko najjaci da je ove godine osvojio krompiric. Dovodimo se u red. Ja priznajem da je Partizan bio miljenik drzave dugo dugo i da je i osvojio dosta i bio bolji od Zvezde u basketu. Ali, u fudbalu? Bolje obidji muzej Zvezde sa decom i kupi im salove i uclani ih. Bice im lakse u zivotu. Za tebe spasa nema.

Rocky

pre 3 godine

Partizan-ona 2:0
ona-Partizan 0:0
Partizan-ona 1:0
Sledece sezone bar gol postignite.
Partizan dobija 2:0.
(Lord, 24. jun 2020 19:28


A ti ne brojiš čiste golove i to vodeće koje Zvezdi poništavaju u svakom derbiju?

Treba da brojiš. Čisto golovi

Pusti ti partizanske bandite od sudija.

PAR

pre 3 godine

Prvo, korner je bio tek što se ušlo u 96. minut. Drugo, 3 gola, dosta izmena, prekid kod povrede golmana. Realno je bilo da produži 4 ili 5, jeste produžio previše za taj jedan minut. Ali čitajući komentare, ispada kao da nije bilo golova, izmena, valjanja i da je trebalo da produži 1 minut.

One night in May

pre 3 godine

Partizan je realno najjaci klub u Srbiji,fudbalski.
(pera kojot super genije, 24. jun 2020 22:33)


Partizan realno nije ni najjaci tim u Srbiji, a najjaci klub nikad nije bio ni na svojoj opstini, a kamoli u Srbiji.

Marko

pre 3 godine

Koja po redu Miloseviceva izgubljena utakmica..???? Ima li ko oci da vidi koliko je on slab trener..?? Poceo utakmicu sa 6 odbrambenih igraca..>!!!!!!!!! Pa nisi igrao protiv Real Madrida nesrećniče.
Vitas ti sutira penal..!!????
Sta Asano igra u ovom timu..?? Zasto ti nesrećo Suma sedi na klupi od pocetka..? Zasto mali Stevanovic ne igra..?? Zasto se potpisuje ugovor sa Mileticem..?? O Scekicu ne vredi trositi reci...Ono se ne vidja dva puta...
No sve je to normalno, jer te uzdizu osobe kao Zeljko Pantic i slicni promaseni slucaji, te si ti tako neki trener...Od AZ dva puta gubis, a oni sa 10 igraca..!! U svakom klubu bu leteo napolje, ali ovde ne.

miško

pre 3 godine

Cela Srbija navijala za Vošu, sve domaći igrači, vaspitani i kulturni, poneki ironičan osmeh sudiji dok ih krade i ništa ne sportski. Partizanovi igrači grubi, ne vaspitani, protes na svaku odluku sudije, naročito Natho, navijači najgori šljam koji vredja ženu i decu. Odbrana za svaku kritiku,tri četiri bizgova, kostolomaca koji naprave brdo faulova. Odbrambeni igrač koji razmišlja samo kako da zadrži igrača po svaku cenu, nije igrač za veliki klub. Vojvodina lepo skocana, odlična igra na svakom delu terena, najopasniji u kontri, kroz akciju i da ne bi sudije Partizan bi doživeo katastrofu.

Panta SD

pre 3 godine

Mora drzavni projekat nesto da osvoji da bi spasao sezonu, i pored toliko namestaljki i sudijske pomoci jedva zavrsili na drugom mestu
(matori, 24. jun 2020 17:47)

Ako je iz polufinala ostalo nekoliko fudbalera CZ kao i sudija sa znakovima Kovida 19 onda to , posle visegodisnjih prepucavanja i ubedjivanja, i medicinski dokaz da je bilo nekog druženja ljudi u crnom i čistunaca u crveno belom dresu.
Ko ne veruje neka pita epidemiologe ...

O3on

pre 3 godine

Ide najboljem timu u Srbiji a to je Partizan!!

Lazne sampione smo dobili u polufinalu!!

Kome Dr Sadik ce da lomi kicmu sledecem pitam se ja?
(Grobar, 24. jun 2020 17:34)

Kičmu lomi Mustafa... takvi su mu startovao.

A Sadik se ko i ostali partizani valjao celo poluvreme .... jedva sačuvaste onaj slučajno dat gol.... da ne bi sudija da opraštaju crvene kartone .... he he he

joj šamrokovci...

Will Mosley

pre 3 godine

Samrok - C.zvezda 5:0 Moji shamrokovci.
(mala komsinica, 24. jun 2020 19:03)

Ma decko se toga ne seca jer je tad bio dete i/ili tada nije pratio fudbal.

Dux

pre 3 godine

E super. To je pravo. Sad kad je utakmica toliko bitna i kad smo tako svesna i odgovorna nacija, za dve nedelje treba da nas cela evropa blokira u karantin do kraja 2020. Onda neka popuca zdravstveni sistem i privreda itd. a vi onda i dalje uzivajte u utakmici i nemojte sutra da pljujete po svemu ovome ako nam se desi. Koliko samo praznih glava dzabalebarosa u ovoj drzavi ima.

nesa80

pre 3 godine

dovoljno je samo ovo reci i nije potreban bilo koji podatak-vojvodina 2 suta u okvir gola 2 gola su postigli,svaki penal u okvir gola bio je gol.to samo govori o partizanovom golmanu,ove godine xxx puta se desilo svaki sut u okvir gola bude pogodak i mi smo gubili,to je vec preterano da mi imamo staticno drvo na golu.kao partizanovcu bas mi je drago sto smo izgubili dokle god forsirate stojkovica.da je branio stevanovic bar bi nesto skinuo.bude li branio i sledece sezone opet racunajte svaki sut u okvir gola je 100 posto pogodak i opet brdo prosutih bodova

Mićun

pre 3 godine

Ispravno razmišljanje. Znate kad će neko iz Liverpula ili Mančestera da navija za neki klub iz Londona? Ili neko sa Sicilije za neki klub iz Rima? Nikad.
(Predrag, 24. jun 2020 21:45)

Grešiš ozbiljno, evo npr pola Sicilije navija za Juve, ima malo njih za Romu i Inter...

Zabraniti fudbal u Srbiji

pre 3 godine

Ko je dozvolio publiku na stadionu? Sutra njega jedinog nek stave u izolaciju i policijski cas kada opet potegnu pitanje korone i nekakvih talasa.

kukuruz kokicar

pre 3 godine

Хахахаха срамоте Новог Сада. Неће да дигну задњице да оду до Ниша као да је Србија Бразил па је далеко Ниш. Клуб се бодри и на крај света, а вама тешко да одете 300км.
(стара дама најстарији занат, 24. jun 2020 22:54)

Pa nismo mi iz Vojvodine ludi pa da idemo medju te koronarne beogradske likove.

NK parizan Zagreb

pre 3 godine

- znam da ste navikli na lopovske pobede od 100+minuta. A to ste navikli još od vremena Miljana i Šajbera. Kao što rekoh, nadimak vam nije za džabe, znali smo još u SFRJ ko voli da krade

- u Ljubljani je gol pao u 93 minutu, a niko više ne plače od vas, navijača seljobersko policijskog kluba i pobratima iz Splita

- nadimak ste dobili 1975 kad ste 3 kola pre kraja dali pobri iz Splita da u 2.poluvremenu preokrene i pobegne Vojvodini u borbi za titulu

- kad neki tim ima 102 minuta u jednoj utakmici trebao bi od sramote da čuti

- kako god, čestitam vam evropsku titulu najpenaldžija.
U Srbiji ste u toj disciplini šampioni od 2006 svake godine

što se Toleta tiče, imamo primer 3 struke AV titule + ste prišili jednu sa turnira iz 1946. pa se tu pitaj odakle vam nadimak
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (65% SNS, 65%za CZV - neka , da se zna ko je ko, 25. jun 2020 08:20)

Klasican glodar spiner,obraza bez...lopovske pobede svog kluba pripisuje drugom.Pominje Sajbera,coveka koji se drznuo da ponisti citavo kolo i kazni lopove a Mirko Marjanovic im pripisao dve nezasluzene titule iz tog vremena,plus jednu iz 99.god.sto su 3 nezasluzene,ne racunajuci one namestene i kupljene.Negira da je gol u Ljubljani pao nakon 100.minuta a to je opstepoznato svima.Nije ga blam Toletovih titula ali negira ove u kojima mu je Zvezda pobegla 100 bodova ukupno.

Will Mosley

pre 3 godine

Korona kup ide partizanu jer moraju se opravdati narodne pare ulozene u mali klub
(Dzoni, 24. jun 2020 18:54)

To kazes za osvajanje NEBITNOG kupa, decko jel bi voleo da si barem malo inteligentniji? To ces postici tako sto ces igrati tetris, raditi sudoku ili igrati sah. Po tvojoj logici ispada da je vaznije osvojiti kup nego ligu. Ne znam ja ko vec 3 godine zaredom mora da opravda drzavne pare osvajanjem domace lige, budi ljubazan pa mi odgovori, ako imas obraza, smelosti i hrabrosti.

Nis-Zvezdin grad

pre 3 godine

Možeš da se šlogiraš koliko hoćeš ali to je čista istina.Živim u Nišu pet decenija i to je oduvek bilo tako,minimum 2/3 ljudi u Nišu navija za Zvezdu i on važi za zvezdin grad od kada ja znam za sebe.Znaš onu priču u školi 4 grobara,jedan meraklija,ostalo zvezdaši u jednom odeljenju.
(Istina, 24. jun 2020 18:49

Kompleksi a? I ja zivim u Nis i bas je obrnuto. Ali mitovi vam nisu strani. Boli , a?
(jasno, 24. jun 2020 19:01)

Ti mozda sanjas u Nisu i nisi svestan svakodnevnice.Kakvi crni kompleksi kada svako zna koliko su zvezdasi brojniji u Nisu i to od kada postoji fudbal u Srbiji.Ranijih godina jeste bila ogromna prednost u korist zvezdasa,mozda 70-30% a sada je negde 60-40% ili 65-35%

Baki

pre 3 godine

Ne znam mozda sam ja priglup ili sta god, ali ne kapiram kako moze na utakmici da se virus prosiri vise nego u punim autobusima, kaficima i klubovima? I tako svakog dana ko zna koliko ljudi.. ali utakmica pred 10000 ljudi je biološka bomba...
(majstor, 24. jun 2020 21:02)

kad je zvezda slavila titulu gde je moglo biti 55000 ljudi jer nije bilo restrikcija tad se nisi javljao?

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

Nevezano za ovu utakmicu, želeo bih da se zahvalim pojedinim "navijačima" koji su danas na raskrsnici kod Medicinskog fakulteta psovali i uznemiravali prolaznike. Iskreno vam hvala na tome, ispali ste face, nemojte više da nam dolazite u naš grad.

Pozdrav.

Sabre

pre 3 godine

Grobari, jel vas sramota sad sto ste drugi, vracate li drugo mesto u ligi? Kad dolazi neki velikan po majstora fudbala Pavlovica? Msm, ocito je pokazao veceras sav svoj raskosan talenat ubadanja nasumicnog (mada lepog) gola koji je udario iz ocaja, to sigurno vredi makar 20 miliona... pogotovo uz onako fascinantnu defanzivnu predstavu?!

PSL

pre 3 godine

Je.. vas kup i derbi. 140 novozaraženih,a na stadionu OSAMHILJADA GLEDALACA. Baš da vidim gde ja sad Kon da nam kaže je li i to po prepopruci struke ili je opet na godišnjem.

Miodrag

pre 3 godine

Unapred je sve poznato. U Novi Sad ne sme nijedan trofej otići. Sve ostaje u Beogradu. Beogradski blizanci dele sve jer su drzavni projekat.

ringofthelords

pre 3 godine

I šta sad??? Šta je osvojio 'najbolji klub' u Srbiji??? Kako će Sadik sad da zove majku sa ograde i šta da joj kaže??? Stvarno nema smisla, ni prema profesoru ni prema ostalima.

pantelejac

pre 3 godine

Interesantna stvar, da Vojvodina primi gol na 10 min pre kraja i uopšte ne odugovlači sa igrom iako su mogli da se valjaju ko partizanovci na derbiju. Svaka čast i na tome. Ima nade....

cole

pre 3 godine

bravo, voso! sve cestitke na srcanosti i hladnokrvnosti na terenu. a ovi nesrecnici...pa oni ni u jednom sportu nista ove godine osvojili nisu! stvarno je dijagnoza biti navijac malog kluba sa topcidera....i biti uvek u senci velike crveno-bele imperije!

Walldorf

pre 3 godine

Cestitke FK Vojvodina na zasluzeno osvojenom Kupu FSS.Posebne cestitke najboljem srpskom treneru,nasem bratu Lalatu.Licno bih bio mnogo zadovoljniji da je uprava Zvezde dovela njega umesto otislog Miloja.Sve u svemu,dobra utakmica,mnogo emocija koje nosi Finale Kupa i samo je steta da nije bilo vise Nislija na tribinama Caira.Sportski pozdrav!

Učitelj internet teletabisa

pre 3 godine

Otkažite finale, Korona vreba! Doktor Tiodorović je danas rekao da je opasnost od nove zaraze prevelika! Doktor Tiodorović je član Kriznog štaba, morate pratiti njegove prepopruke! Otkažite finale pre nego se ceo stadion zarazi tom prehladom!

Will Mosley

pre 3 godine

Ako ne osvojimo kup Milosevic da podnese neopozivu ostavku, ovo je neverovatno sta radi, na svakoj utakmici primimo po gol, ee moj treneru, ja bih bolje vodio ekipu.

Mr. Max

pre 3 godine

Ubedljivo najlošiji igrač Partizana u zadnja tri meča je Lazar Marković. Kad pomislim da je nekad bio u Liverpulu ništa mi nije jasno. Za njega je čak i Tomane igrač.

Miki018

pre 3 godine

Partizan igra ocajno, ali ocajno. Dva pasa nisu u stanju da povezu, igraci se kriju od lopte, uzas jedan. Nego ajde gledamo ovaj hrkljus jos pola sata..

Lazni Brkajlo

pre 3 godine

Reklo bi se da je neko odlucio da se stice imunitet krda. Šokantno!
(Komentator, 24. jun 2020 21:35) Pa jel bolje to ili godinu dana da budemo u izolaciji i opet nista?
(Dusanovo carstvo!, 24. jun 2020 21:46)
Izolacija do sledecih izbora najbolje.

HighEnd

pre 3 godine

Nisam gledao utakmicu i sad pročitaj da se igralo pred navijačima. Bravo za stručna lica koja su dozvolila ovo. Posle kad pitate što nam se svi smeju, e ovo je jedan od razloga.

Strela

pre 3 godine

@@@A ko se to nama ponadao hahaahahaahahahaahahahaahahhahahahahahaahahahahahahhaahahhahahhaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vaistinu, 24. jun 2020 20:59)

Ko?

Pa ti.

zemunski kej

pre 3 godine

Lepa utakmica. Vojvodina je imala 2 sanse i dala 2 gola. Ovo smo vec videli vise puta ove godine,kada prime gol Partizan krene u napad i sta bude. Danas su uspeli da izjednace ali su onda stali.Ne znam zbog cega. Partizan igra lep ofanzivan fudbal,ali prima previse golova .Videceo Mikija Barnjaka .Filip Stevanovic se vec pokazao ,Vojvodina onako Rockov dobar ali uvek pogresi kad ne treba. Dobar onaj mali sto je usao Zukic a Bojic im je najbolji, Bolji nego u Cukarickom.

komsija

pre 3 godine

Komsije sa stadiona JNA ce dve ovosezonske pobede protiv Zvezde(iako ni na sta nisu imale uticaj) slaviti jednako dugo kao i precku Ilica protiv Reala.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

A gde je pecat, covece zadnje tri sezone imamo preko 100 bodova vise u odnosu na vas. Derbije gledate par zadnjih. Pa Zvezda je sa Milojem dobila derbi pre malo vise od godinu dana sa 2:1. Vase lazi samo vama zvuce kao istina. Smesno zaista.

ivko

pre 3 godine

Evo vec godinama svakog jutra kad ustanem procitam vesti u zivotu nikad nisam nista komentarisao ali ovo.. ja ne mogu da verujem da je nekim ljudima stvarno stalo do fudbala u ovom trenutku.. jedini u Evropi odrzavaju meceve pred ovolikom publikom i posle odakle toliko zarazenih? Pa sta mislite, da smo genetski nadmocni i da smo nedodirljivi?! Upravo mi je javio prijatelj da mu je otac u bolnici rentgen slika jasna ko vrata, covek umire.. ja sam svestan toga da nas narod nema tu kolektivnu svest da shvati koliko je ovo opasno, ali da je vlast toliko opijena mocju, da svoj narod zrtvuje zarad sitnog ćara.. neka im je bog u pomoci..

Σφαιρόπουλος

pre 3 godine

Panteri lece komlekse.Cestitam Vosi na osvojenom kupu.A vi se javljajte na komentarima kada date gol Partizan o pobedi necemo ni da pricamo.Do tada u rupe Dembelije.
(Ramones, 25. jun 2020 05:52)
Kao sto vidis, fudbal se igra za trofeje. Neko osvoji prvenstvo, neko kup. A vi brojite golove na derbijima. A da probate sa brojem izvedenih kornera, auta, ofsajda? Mozda bi tada bili bolji i od Juventusa, Bajerna ili Barselone? Sta vas briga, sto da ne probate? Nemate sta da izgubite...

NoName

pre 3 godine

Kakva uspesna sezona partizana. Pobedjen prvak Srbije(Zvezda) i za malo osvojen kup!!!!!!
(Gorki, 25. jun 2020 06:30)

Nemoj tako. Pobedili su i Mančester dva puta.

Milos

pre 3 godine

Svaka ekipa koju vodi Lalatovic je cvrsta i igra dobro protiv vecitih.
S druge strane on je nezrela licnost,pravi obicnig cirkuzanta od sebe i navlaci vec bolesne navijace.
Kako ne shvata da ne treba on da bude u centru paznje,time bi i skinuo budale sa vrata...medjutim peca se lako i nikada nece voditi veliki tim.

majstor

pre 3 godine

Ne znam mozda sam ja priglup ili sta god, ali ne kapiram kako moze na utakmici da se virus prosiri vise nego u punim autobusima, kaficima i klubovima? I tako svakog dana ko zna koliko ljudi.. ali utakmica pred 10000 ljudi je biološka bomba...

MidRange

pre 3 godine

Klasična nameštaljka, a raja se loži...
Hleba i igara
(The Advocate, 24. jun 2020 21:03)

Da, ovakav gol u poslednjoj sekundi. Nista lakse za namestiti, jeftina rezija!!

@ГИХТ

pre 3 godine

БРАВО ВОЈВОДИНА!ЗАСЛУЖЕНО И АКО ЈА СУДИЈА ,СВОЈИМ ОДЛУКАМА БИО НА СЗРАНИ ПАРТИЗАНА.

Back in Black

pre 3 godine

Sreca da je Vojvodina pobedila, inace bi Lalatovic haos napravio. Pitamo se sta je sa nasim fudbalom. Ovja covek nije za ovaj posao.
(vidim sve, 24. jun 2020 21:59)
Što sto vas redovno dere?Hahahahahaha.Mozemo mi njega da blatimo ali on je za sve u Cunga Lunga ligi trenercina,srpski Simeone.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Стављена тачка на црно-бели свет! Сад си уз'о трофеј Лалате, Лалате, Лалатееее! Сад си уз'о трофеј Лалате...!!! 🔴⚪✊😲👏👏👏🍻

VOŠA

pre 3 godine

Treba da je sramota i upravu i navijace Partizana za nehumano vredjanje tokom citavog meca.Osionost i zloba,pritom komentator Tv Arena koji pristrasno navija za Partizan i vidno navijacki nastrojen,ni u jednom trenutku nije pomenuo silne uvrede na racun trenera Lalatovica,koje su odzvanjale duz tribune odakle je prenosio meč.I na kraju,Vojvodina je istinski srpski klub,dok za Partizan znamo ko je i sta je.Svaka cast upravi,igracima i Lalatovicu na ovoj junackoj pobedi u nimalo sportskim okvirima.Živeli!

imam periku na glavi

pre 3 godine

Profesor Vuletic ulozio zalbu i trazi ponavljanje penal serije jer golman nije odbranio nijedan penal vec igraci promasili ceo gol...Po rimskom pravu ti penali se ponavljaju.

pantelejac

pre 3 godine

Vojvodini svaka čast, zasluženo 100 posto, ali i na ponašanju. Evidentno je sudija navlačio za Partizan, zatim bez navijača, pod strahovitim pritiskom posle gola u šestom minutu nadoknade, a posle diskutabilnog kornera. I nigde psovka, tuča, valjanje po terenu, totalno nepojmljivo za srpski fudbal ovakva kultura. Još jednom svaka čast.

Geronimo

pre 3 godine

Corona party je u punom jeku...za 15 dana ima svi oko nas da nam zatvore granice...niko u svetu ne igra pred punim tribinama samo kod nas se prave pametni.

Titovi partizani i JNA generali

pre 3 godine

Pa kako sad? Pa zar oni nisu najbolji u drzavi jer su pobedili u derbiju!!!!??? Kako nas i Vojvodinu nije sramota!!!!!

Fenomen

pre 3 godine

Pavloviću pitaj Degeneka koje je radno vreme pekare...Vratilo im se ono jadno i nesportski ponašanje nakon polufinala, a nije prvi put da prave ražanj a zec u šumi. Gubitnički i kompleksaški mentalitet je to. Zvezda je za njih zbog takvih stvari uvek bila i jeste gospodski klub.

Brane

pre 3 godine

Cestitke Vosi.
Partizan Sam sebe pobedio,bio bolji protivnik Ali to je sport,nekad prevagne na dr stranu.
Vosa vise pokazala od Zv koja je prva u prvenstvu,lako je izvuci pouke,toliko o nasem prvenstvu.
(Hawaii, 24. jun 2020 22:28)

U cemu je bio bolji...u sansama, stativama?Bolji je onaj klub koji pobedi utakmicu i tu se sve zavrsava. Pusti ti te vase price ala ludi zex. Ipak, najbolji ste u Srbiji...pogubili pola utakmica, nezasluzeno ste treci..ups drugi.

O3on

pre 3 godine

Pokušao je Grujić... produžio 98 minuta kao u dobra stara vremena... ali karma je karma....

Sad više ni žreb za Evropu nemate lakši ko prošle godine.... pošteno je to.

Grobarče

pre 3 godine

Noć,hladna i duga.Ćošak sobe, fetus položaj.U meni teški nemiri.Derprisija kuca na vrata..Još jedna besana noć,ko zna koja po redu... :/

ejj

pre 3 godine

Pre utakmice zvezde i posle bila je gomila zabrinutih ljudi koji su komentarisali govorili da se ne ide na utakmicu, a sad ih nema bas cudno... Gde su ti sad? Ili je osvajanje kupa prioritet nekome pre zdravlja?

Smeh

pre 3 godine

@Grobar

Voša je pokazala gde vam je mesto. A sada uzmite kup ako vas nije sramota. Niste kukali pre utakmice? Čudno za uplakane. Možda će kmečati na stadionu.

nista o nicemu

pre 3 godine

Partizan-ona 2:0
ona-Partizan 0:0
Partizan-ona 1:0
Sledece sezone bar gol postignite.
Partizan dobija 2:0.
(Lord, 24. jun 2020 19:28)

Mi ga dali vi ga ponistili

Salaso

pre 3 godine

Da je Stevanović maloi skusniji mogao je kod gola da malo isfolira da Seničanin dobije drugi žuti, start je bio za karton, ali to je danak neiskustvu

ПункиШа

pre 3 godine

Ма важно је да им Звезда није дала гол и последње 4 утакмице хахахахахахахахахаха. Браво за Вошу и Лалатовића.

Back in Black

pre 3 godine

Neka im kup (na penale), ali one makazice u pred sam kraj su pravi šamar za Lalatovića. Neka mu je na čast ponašanje večeras.
(ludak, 24. jun 2020 22:00)
Hahahahaha au sine pa ovaj komentar moze da pokaze samo da si se živ pojeo.Koga briga za makazice kada puknes u finalu.

citav vek si prva dama 1914!

pre 3 godine

Drago mi je da Pavlovic ide u Monako,da svaki Srbin napravi karijeru ali brate vozali su ga ovi iz Vose samo tako.Sadik odlican.Rockov sjajan,Sanicanin odlican.Vojvodina krece od drugog kola,igra se jedan mec u 2 i 3 kolu.Mogli bi uz tri,cetiri pojacanja do LE.

pera kojot super genije

pre 3 godine

Ispravno razmišljanje. Znate kad će neko iz Liverpula ili Mančestera da navija za neki klub iz Londona? Ili neko sa Sicilije za neki klub iz Rima? Nikad.
(Predrag, 24. jun 2020 21:45)

Grešiš ozbiljno, evo npr pola Sicilije navija za Juve, ima malo njih za Romu i Inter...
(Mićun, 24. jun 2020 22:16)

Al ni u jednom gradu nemaju vise navijaca od lokalnog kluba.U Torinu vise ljudi navija za Torino nego za Juve.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

ja ne žalim nizačim.
(Dr.Zoran Živančević ,dipl.ing., 24. jun 2020 22:18)





:)))))
ako je tako - nemoj, onda, ni učiteljici da tražiš da ti vraća pare!


čestitke vojvodini na poštenoj borbi i osvojenom kupu!
čestitke lalatoviću na tome što je tradicionalno ućutkao primitivce!

Kon se samo ponadao, ko i Natko...

pre 3 godine

Kon gleda i uživa!
(Logično, 24. jun 2020 21:43)

Neće Kon.

Igrao Natko.

A oni se drže nekako za, razliku od nas.

Mare

pre 3 godine

:)))))
ako je tako - nemoj, onda, ni učiteljici da tražiš da ti vraća pare!


čestitke vojvodini na poštenoj borbi i osvojenom kupu!
čestitke lalatoviću na tome što je tradicionalno ućutkao primitivce!

A tvoja pismenost i upotreba velikog slova u recenici je tek za anale, pardon SANU...

Марко

pre 3 godine

Zamisli sta bi tek vama uradio da ste kojim cudom usli u finale....ah da,vama bi rasirio nogice i slavio duplu krunu.Elem,opro nije,imao vise srece nego pameti,ali kako god cestitke Vojvodini na osvojenom kupu,jer smo ljudi,a ne navijaci Vucicevog kluba.Kamo srece da je i u prvenstvu svaka utakmica ovako borbena,za razliku od vasih laksih treninga sa Recko timovima i filijalama, a vi se lazite i slavite namestene titule,pa se cudite sto ne mozete da date gol Partizanu,kojeg Lalatovic "pere".Stid?Vi ni ne znate sta je to,operisani ste od njega.
(Qwerty, 24. jun 2020 22:49)

Када победите неког у Лиги шампиона, онда се јави. Не мора да буде гигант као што је Ливерпул. Иначе, приао ми деда да сте победили Динамо из Берлина 1983. године.

zlopamtilo

pre 3 godine

@
Када победите неког у Лиги шампиона, онда се јави. Не мора да буде гигант као што је Ливерпул. Иначе, приао ми деда да сте победили Динамо из Берлина 1983. године.
(Марко, 25. jun 2020 01:26)
Deda pogrešio, izbacio ih Dinamo iz kupa UEFA iako su im dvojica najboljih igrača pobegli u Zapadnu Nemačku na putu ka Beogradu

Cobi

pre 3 godine

Interesantno je da ovaj Partizan svi mrze. Svi zapinju protiv njih, a oni samo protiv Zvezde. Što je najgore Partizan najviše mrze bivši igrači i funkcioneri, kako odu iz Partizana tako počnu da pljuju po njemu. Vidićete kada ode ova garnitura funcionera iz Partizana odmah počinje pljuvanje. Saša ilić najveća legenda Partizana nije ni vrata zatvorio kada je odlazio u penziju a već je počeo sa pljuvanjem

Mika

pre 3 godine

Svi članovi timova i stručnih štabova bi trebali redovno da se testiraju na narkotike. Narkomanima nije mesto u sportu, daju loš primer omladini. Dejstvo belog praha uzelo je maha.

Руска Душа

pre 3 godine

Штета.. Ја навијам за Партизан, али нисам веровао да ћу доживети да ми је свеједно ко ће победити... Саво није заслужио да се извуче из ове утакмице. Са балванима попут Милетића, Урошевића, Шћекића, са манекенима Асаном и Фризура Марковићем, очекујући да Садик реши сам-нема игре.. Врапци знају како играмо... Ова деца нека играју па нек губе, ал нек играју наши млађи...
Људи су нас решили, зауставили овог Натхка и ћао..
Све ово после је на силу..
Битно да пола тима има розе или црвене "ципеле" тј копачке...

Maksa

pre 3 godine

Idite ljudi masovno na utakmice punite stadione, hale, razboljevajte se pa da kad preležite i mi što se čuvamo možemo da odahnemo i živimo normalno...

Djordje

pre 3 godine

Čestitke Vojvodini na osvojenom kupu. Nadao sam se da će Partizan uspeti u produžetku da skroz preokrene, nije uspeo i ništa strašno. Žao mi je što Pavlović odlazi a Stevanović će verovtno brzo biti prodat.

mlekadžija

pre 3 godine

Дупло голо....како се каже. Честитке Војводини сећам се кад је освојила првенство шездесет и неке..(65?,66?) давно беше...

Milivojević

pre 3 godine

Baš ih briga, ništa nisu uzeli ove sezone ali njima je važno da su dva puta pobedili Zvezdu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ArDzej65, 25. jun 2020 02:27)

Pa to je normalno druže. I Hetafe se raduju kad pobede Real, još da ga dva puta pobede, pa ne moraju ništa da osvoje bar 5 godina, ima o čemu da se priča.

nista o nicemu

pre 3 godine

Za Grobare koji su se povampirili kako znamo da je namesteno ako Vojvodina vodi.

Utakmica je zatvorena u svim vecim kladionicama i ne moze da se igra na nju jer su masne uplate probali da stave na Partizan. Sudi Grobari Cokot sudija. Ako Vojvodina pobedi bice to pobeda sporta nad mafijom, jednostavno ste toliko onda losi da ni namesten kup ne mozete da osvojite.

Zvezdaš

pre 3 godine

Kompleksi a? I ja zivim u Nis i bas je obrnuto. Ali mitovi vam nisu strani. Boli , a?
(jasno, 24. jun 2020 19:01)
Šta to znači kompleksi a, boli a, ne ide uz komentar čoveka koji kaže d aje Niš Zvezdaški grad. Po komentaru pre bi se reklo da tebe drmaju kompleksi

Back in Black

pre 3 godine

Kakve veze Niš ima sa ovom utakmicom.Ko me je ovako nešto palo na pamet?
(Niš voli Radnički, 24. jun 2020 17:40)
Niš ti nije jasno.

istina

pre 3 godine

Karma je cudo, toliko omalovazavanje zvezdine titule i ceo fokus im je bio na tome i medijski i klubski cilj. Onda se ovo dogodi. Karma je cudo.

Ako su ruze, procvetace...

pre 3 godine

@(Ivan, 24. jun 2020 21:13)

ti se razumes u fudbal kao moja baba u bejzbol.
kad hoces da cuvas rezultat sviras ekipi koja gubi svaki kontakt, seckas im igru...
to znaju svi kojinsu ikada igrali fudbal, ti si ocigledno navijao za kozlic na fizickom.
da ne bude zabune, bio sam sudija 15 godina, i radio sma to bezbroj puta

milan

pre 3 godine

Mali Stevanovic ubio penal! Matori jel gledate?!
(Kontra, 24. jun 2020 21:52

Gledamo matori, Mali Stevan kida penale, uzecemo 20 milki za njega.

Lesser watch

pre 3 godine

Kad dečko sa dve leve noge glumi fudbalera a tehnika mu na nivou nekog rukometaša, bicikliste ili vaterpoliste. Svi su to provalili. Prvo u Evropi pa onda i ovde. Samo pusti ovog sa dve leve noge da kao vodi igru i pomisli da zna da igra fudbal i pola posla je odrađeno. E moj Savo, izgleda da samo ti to nisi provalio, iako si direktno zbog ovog malog izgubio mali milion utakmica. amaožda si dobio jednu li dve. ali to je premalo za sve hvlospeve i toliko ukazanog poverenja. Realno, jedva čekam da već jednom ode.

Mordor

pre 3 godine

E Savo, Savo izgubio si ti utakmicu u produžecima.Lalatović je više želeo trofej, uz malo sreće sa penala večeras zasluženo slavi Vojvodina.A vi gospodo iz uprave ostavke, Stojke da se ne ljubimo Pavloviću srećno a Stevanoviću biće dana za megdana.

Venom

pre 3 godine

Dobio ih je ko je hteo, osim nas.
(Pedja 71, 24. jun 2020 22:22)

Drugima ne poništavaju golove koje ima dajemo, i to vodece, osim nama.

Marko

pre 3 godine

Bravo Voso, navijao sam za vas. Steta sto navijaci Vojvodine nisu bili, mislim da su oni najmanje verovali u vasu pobedu!
Cestitke i pozdrav iz Nisa!
(nislija, 24. jun 2020 22:17)

Pozdrav za Real sa Nisave pa da i vi budete jaki.Nisu dosli slaninari jer bi putovali dva dana.
(citav vek si prva dama 1914!, 24. jun 2020 22:30)

I bolje što nisu došli biće manje korone u Novom Sadu.

pehar_ide_u_ravnicu

pre 3 godine

Da li neko zna,
da li se Vitas vratio sa burekom, po koji ga je poslao Mrkaic?
Sadik sa prvim driblingom izbaci protivnika, sa drugim sebe, a sa trecim sve ostale!

Toliko

pre 3 godine

Cestitam cz na osvojenom kupu.
Oooo sve bi dala TA za gol....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Lord, 25. jun 2020 09:20

Kako Zvezdi,pa zar partizan nije osvojio kup pre dve nedelje? Onoliko slavlje,bahacenje,likovanje i na kraju... Zvezdi je dovoljna titula jer se tu dokazuje najbolji a ne na jednu tekmu,vec kad najblizeg zaledis na minus 14.

Алекса

pre 3 godine

Bitno je da smo.. Zvezdu.. Izbacili
(Milos, 25. jun 2020 12:53)

Знамо ми шта је вама битно....није то лако, посебно не у последњих...па 75 година...

Звездин весник

pre 3 godine

CRNO BELI SA MASKAMA

A NA TRIBINAMA HILAJDE LJUDI BEZ MASKE
(lako, 24. jun 2020 17:59)

Супер, сад су се заштитили, не могу да добију корону никако ако имају маску.

Vanajk

pre 3 godine

Koji cirkus od fubala u našoj zemlji, igra se finale kupa a ne zna se da li se igraju produžeci ili penali u slučaju nerešenog rezultata

Pera

pre 3 godine

I avangardo sta sad? Ni titule ni kupa...a da pobedili ste Zvezdu dvaput ove sezone i sad ce vasi prodavci magle da vas ubede kako ste ipak najbolji klub u zemlji zbog toga

Alisa iza ogledala

pre 3 godine

Bravo moj Partizane! Nakon veličanstvene pobede nad Mančesterom od 0:1, nakon tri zaslužene titule u nizu sada je dodat i trofej Kupa Srbije! Dominacija se nastavlja

The Unforgiven

pre 3 godine

Vodeci se partizanskom logikom, Vojvodini je trebalo dati i titulu. Partizan tvrdi da su bolji od sampiona Zvezde, a evo Vojvodina 2 puta u 4 dana pobedjuje Partizan, pa ajde da im damo i titulu onda. ;)

zvezda

pre 3 godine

Sezona grobara za pamćenje. Ma važno je da su pobedili Zvezdu. To se piše. A sada prvo kolo kfalifikacija put u Jermeniju, Kazahstan

ratko

pre 3 godine

milosevicu SRAM the bill nemas snags da das komentar utakmice
ajde vuleticu izmisli nesto pa angazuj geometry
bravo palate
srecno voso

Sloba

pre 3 godine

Potpuno zasluzeno, jer je Partizan u mec usao nonsalantno cekajuci da igraci Vojvodine naprave gresku. Posle vodjstva Vojvodine od 0:2 napadali su I sretno izjednacili, I mesto da u produzecima nastave sa pritiscima opet nista,nonsalantni I jalovi napadi...

Koja

pre 3 godine

E moj Savo.....sa kim ti cekas penale??? Sa polumrtvim Stojkovicem na golu koji pada kao baba kod penala! Njima voda u usima posle 2:2,dva spica imas,umesto da bunaris u 16 (kad vec ne mozes da ih naucis da se bunker razbija centarsutevima sa strane) ti cekas penale?! Stoper ti sutira drugi penal?! Pa daj detetu Lazaru Pavlovicu da sutira,ima zdraviju nogu od komplet zadnje linije...pa nek promasi. Daj Maticu,Sadiku,to su spicevi....tebi Vitas sutira...pa nije on Bekenbauer!!! Zivo me zanima ko je bio peti izvodjac?! Tebi Lazar Markovic pocinje utakmicu pre malog Fice??? Ko je od vas procenio da je Lazar Markovic pojacanje? Da nije tvoj cuveni pomocnik Djumi koji gde god je bio trener imao je 2-3 boda! Ko god da je ja bi mu oduzeo trenersku diplomu! Jel vi vidite da Stojke vise ne moze ,vec 2-3 godine? Jel ima neko onu stvar da mu kaze: "Hvala Stojke za sve,hoces li oprostajnu utakmicu?" Nema! Onda cepajte te trenerske licence! I za kraj, mene je sramota da mi je Vucelic predsednik kluba (Djuro sve ti je oprosteno) i sa njim nema srece! Vojvodini cestitke.

Milan

pre 3 godine

Zemunski kej, Voša nije imala ni jednu šansu, ove dve im je stvorio Pavlović, fudbalska nakarada.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (miško, 24. jun 2020 23:07)

Sad je fudbalska nakarada. A do skoro je bio talenat kakav se vidja jednom u 100 godina, i otimali su se za njega svi evropski velikani.

Voja

pre 3 godine

Iz nekog razloga partizan ima motivaciju samo protiv zvezde, to je lose jer liga traje jako dugo, kao i kup, i na kraju sve izgube od losijih od sebe.Profesionalci moraju uvek biti motivisani, mislim da Savo nije kriv, to se ponavlja vec nekoliko godina. Zvezda bez motiva cim doce do 10 bodova prednost, isto totalno neprofesionalno.

wasp

pre 3 godine

Gledao utakmicu...Ako dozvolite ja bih jednu stvar pomenuo....
Ne kapiram onog lika Natxo-a (valjda sam napisao kako treba). Lik je plaćen , iskusan..ali samo u novinama i portalima.Nije mi jasno da takav ovde uzima pare(kao stranac) i tobož glumi autoritet na terenu.Ovo danas bi bolje odigrao veteran iz kraja na svežinu.... čestitamo Voši...


..

Grobarče

pre 3 godine

A znao sam ja...Čim sam se probudio prekjuče osetio sam neku jezu kao neki hladan zloćudni vazduh...i evo šta se dešava...loša vesti jedna za drugom...od tad oka nisam sklopio...a pazite - 40 godina pratim košarku...Zamislite šta bi tek bilo da pratim košarku 80 godina...

mirko

pre 3 godine

Sta je Savo izjavio posle utakmice?
(realno, 24. jun 2020 23:23)
Kad izgubi on ne daje izjave ne čestita protivniku naprimer kao što je red i sportski. odlika malog Save i još manjeg kluba. Posle derbija raskokodakali se svi od igrača do uprave a danas Strahinja po burek ostali u mišiju rupu zajedno sa trenerom. Aj sad na Lalanje

realno

pre 3 godine

Partizan je igrao sa dva igraca manje celo prvo poluvreme suma i asano se nisu videli a kada su oni izasli haos produzeci penal serija i sreca je odlucila dakle nasi klubovi neka malo bolje pogledaju u svoju onladinsku skolu pre nego sto lupe pare na neke krseve iz inostranstva

pertla

pre 3 godine

Ko o cemu zvezdini navijaci o postenju...hahhahahahaaha ijaoooooo...dobili namestenu titulu i sada im puna usta. A dobijali iz ofsajda i izmisljenih penala sa Indjijom...Cutite.
(Marko7, 25. jun 2020 09:49)

Ko o čemu grobari o poštenju. Kao da ste vi svaku utakmicu i sve titule osvojil čisto i bez prevare i bilo kakve druge mutne radnje? Pa ja ne znam dal postoji pošteniji klub od partizanajsterca.

Mika Hajneken

pre 3 godine

Juče uvedene mere Vlade...
-Danas predsednik iz Moskve kaže da se ne stišava korona...
-Večeras utakmica pred punim tribinama...
-Alan Ford like this...
(Goran Loznica, 24. jun 2020 17:45)
Ako kaniš da stadion bude pun onda ne sme da bude prazan.

Nikola

pre 3 godine

Marković apsolutno nije zaslužio da igra u prvoj postavi jer je očajan. Pavlović isključivi krivac za gol jer se igrao umesto da izbaci loptu. Partizan generalno igrao ovo poluvremene u toliko sporom ritmu da je to neverovatno, a i Vojvodina se odlično brani. I da, mislim da bi Partizan bio top kad bi igrao 442 sa Maticem i Sadikom u spicu, obojica su veoma korisni igrači i pravili bi mnogo problema a po bokovima Asano i Stevanović a u sredini Zdjelar i Natho kao kreativac jer dvojica zadnjih veznih nista u ovoj igri sad ne doprinose.

SeijoOju

pre 3 godine

Muk u Humskoj!!!

Vuleta sprema zalbu Sudu udruzenog rada, ovaj put tema Kup Srbije.
Dervisluk vise ne postoji, Lalat ukucao posledni ekser u sanduk.


Zasto sada cutite???
Nesto ste se bili raskokodakali, a sada muk?! Tisincina zauvek, vecna tisina u Humskoj!

Objektivno

pre 3 godine

Vosa osvojila kup,sigurno je najbolja ekipa u zemlji...grobarska logika.Nikako da nauce jednom za uvek,prvo skoci pa kazi hop...dve nedelje slave nesto sto nisu osvojili a lepo sam im govorio da je Lalatovic za njih streptomicin i da ce osvojiti kup.Nas najbolji trener.

Beograd

pre 3 godine

Bravo za Vojvodinu ostavili su srce na terenu. Protiv publike i sudija valjalo je osvojiti trofej. Groblje i penali. Lakrdija. A Stojkovic teski provokator prilikom izvodjenja penala prilazio je svakom igracu Vijvodine pokusavajuci da ih dekoncentrise. Sudija je ostajao nem.Bruka i sramota.

dedamicun

pre 3 godine

Eto ono prenemaganje i valjanje od pola sata protiv Zvezde vam se vratilo .
Dobio vas je Lalat Zvezdas sa osrednjim timom
IMA PRAVDE!!!

Zvezdaš

pre 3 godine

Pavlović dao onaj fantastićan gol iz očaja ali truba živa večeras. Direktan krivac kod oba gola. Da nije bilo podrške sa tribina odavno bi bilo gotovo. Lalat pročitao dobro Partizan i taktikom nadmudrio Savu

Kod nas sve kontra

pre 3 godine

E moj Savo... Idi otvori kafanu i mani se ovoga...
Prvo šuplja ti ekipa svuda, onda da ti u produžecima ulaganiš kao da se nadaš penalima, umesto da posrnulog protivnika dokrajčiš u prvom produžetku...

abe

pre 3 godine

samo uporedite kako je danas izgledalo drugo poluvreme dok je vosa vodila i kako je izgledalo drugo poluvreme na derbiju posle gola partizana. Vosa danas ni minut nije pokusala da ukrade, dok se na derbiju u drugom poluvremenu nije igralo sve ukupno 25 minuta, cak i sa onom nadoknadom od 15 minuta.

Start

pre 3 godine

Kome Dr Sadik ce da lomi kicmu sledecem pitam se ja?
(Grobar, 24. jun 2020 17:34)

Dobi li odgovor?
(Ortoped, 24. jun 2020 22:09)

Strahinja Pavlović do drugog gola imao kičmu, a sad lastiš ......ha ha ha ....

Najrealnije

pre 3 godine

Ko o cemu zvezdini navijaci o postenju...hahhahahahaaha ijaoooooo...dobili namestenu titulu i sada im puna usta. A dobijali iz ofsajda i izmisljenih penala sa Indjijom...Cutite.
(Marko7, 25. jun 2020 09:49)

Pa nece valjda partizanovi navijaci o postenju jer je to kod njih spansko selo.Citava istorija samo namestaljke i lazni trofeji a glavna fora je napadati Zvezdu i izmisljati gluposti o njoj.Zvezda je dva puta uzastopno igrala LS,pa da li je i to namesteno? Pobedila je i igrala nereseno protiv najjacih klubova i zasto bi joj u nasoj ligi trebala pomoc,kada je od svih jaca dve klase.Na jedan dobijeni sumnjivi penal,partizan dobije tri jos sumnjivija,tako da nemoj samo ti o postenju.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

a apsurd je da su uopste prvi.
(spiridon kopic, 25. jun 2020 06:35)




:)))))
ma, to dušmani izmislili da se računaju neki bodovi, šta li?!

Glodacid plus

pre 3 godine

Divan je osecaj izbaciti.. Zvezdu.. Sve ostalo je.. Ne.. Bitno
(Milos, 25. jun 2020 21:10

Школа ти је очигледно била најмање битно...

100%

pre 3 godine

Ide najboljem timu u Srbiji a to je Partizan!!

Lazne sampione smo dobili u polufinalu!!

Kome Dr Sadik ce da lomi kicmu sledecem pitam se ja?
(Grobar, 24. jun 2020 17:34)

Najbolji tim koji ima svsga 2 boda vise od vojvodine, mozda i oni namestaju?!

Banja Luka

pre 3 godine

Gledali su derbi i kako partizani igraju kada daju gol.. Tj ne igra.. A ovo je dokaz partizanovih manipulacija o svojoj tzv igri..

Leonida

pre 3 godine

Partizan i Zvezda su po igračkim sastavima veoma slični, najbolji igrači u odbrani u vidu Stevanovića i Borjana, Ben i Suma koji znaju sa loptom, ostali nemaju pojma i Gavrić i Stevanović koji ne startuju, a bolji su od ostalih krila.

Серби, народ најстарији!!!

pre 3 godine

Овако је слађе. Честитке Војводини а партизанима као и увек дрвена медаља!

Grobar

pre 3 godine

Čestitam ekipi Vojvodine.Kao partizanovac moram da kazem da mi se nije svidelo ponasanje uprave Partizana, tj.podpresednika Uletića posle derbija.Kao da smo vec osvojili kup, odatle sve kreće.Karma je čudo.Druže nisi ti Partizan, to su navijači.Živeo je i radio klub i bez tebe, zato ne ponašaj se kaubojski, nego dostojansveno i u porazu i u pobedi.

Kontra

pre 3 godine

Mali Stevanovic ubio penal! Matori jel gledate?!
(Kontra, 24. jun 2020 21:52

Gledamo matori, Mali Stevan kida penale, uzecemo 20 milki za njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (milan, 24. jun 2020 22:11)

Mnogo je Kume...

Zapazanje

pre 3 godine

STRAHINJA PAVLOVIC🤣
(Lazar, 24. jun 2020 21:06)

STA URADI TO PAVLOVICU STRALE..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kez, 24. jun 2020 21:03)

STA URADI TO BOJICU PETRE...napravi lastis od kicme jedne sirovine,koja ode po burek i jos ga nema da se vrati.

miško

pre 3 godine

Kakvi grubijani Šćekić(10 startova toliko i faula} Vitas, Zdjelar, Pavlović, Urošević i Miletić, napravili 36 prekršaja koje je sudija svirao a tek koje nije.

Bob Rock

pre 3 godine

Клуб са моћним Садиком и супер тренером, освоји ове године исти број трофеја као мој Земун...

King

pre 3 godine

Cestitke Vojvodini,ipak treba biti covek,a vidim ima mnogo ovih drugih sto likuju,samo ne znam nad cim,u ovoj trojci najgori skor imaju,a apsurd je da su uopste prvi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (spiridon kopic, 25. jun 2020 06:35)

Care ne igraju ligu samo ova tri kluba....zašto apsurd, pogledaj tabelu.
Ko je vama kriv što gubite od Spartaka, Napretka .....raznih Surdulica...
Od koga ste gubili apsurd je što ste i drugi.

laf

pre 3 godine

mislim da je u ova dva meča u poslednjih par dana svakome jasno da je Voša bolja od Partizana...sad neka budu vicešampioni ako ih nije sramota.

goran

pre 3 godine

Što se tice korone država je sve "pustila niz vodu"(i bilo bi pošteno da to javno saopšte),jasno kao dan,koliko će porodica izgubiti nekog svog ne znam...Karantina više neće biti,ONAKVOG,više ne,nigde u svetu.Ovo što gledamo kod nas(ljude na tribinama)uskoro ćemo gledati u celoj Evropi,mozda neće biti dozvoljeni puni kapaciteti ali ljudi će biti.Ako će se lige prekidati svaki put kada neko od sportista bude pozitivan onda sporta neće biti naredne 2-3 godine,uopste.To se neće desiti.Previše klubova(a samim tim i porodica)zavisi od prodaje karata.Vakcine nema ni na vidiku,moraćemo da naučimo da živimo sa ovim virusom.

Kontra

pre 3 godine

Jel to Pavlovic, ultra mega giga stoper protiv kojeg zvezda nije mogla nista?! Evo ovaj ga prosao kao Degenek onomad? Kapiras, nemaju pojma ni jedni ni drugi?!

Kuršula

pre 3 godine

Ау Павловићу, братац па ја одавно нисам овако испао на малом фудбалу, као ти у финалу купа. Не ваља тако братац, не ваља :/

Realno

pre 3 godine

Sreca da je Vojvodina pobedila, inace bi Lalatovic haos napravio. Pitamo se sta je sa nasim fudbalom. Ovja covek nije za ovaj posao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vidim sve, 24. jun 2020 21:59)
On možda i nije ali dokle god fudbalski savez dozvoljava da navijači na ovaj način vređaju trenera jedne ekipe bez najstrožih kazni nema fudbala nema ni države da se obračuna sa takvim likovima

Don Quijote

pre 3 godine

Cestitke miloj seji na zadluzeno osvojenom kupu!
Cestitke Lalatu na briljantnoj pobedi!
Lalat je heroj ove pobede, izdrzao je torturu, i na kraju im nije pokazao srednji prst, vec ga je polozio na njima najosetljivije mesto, na sta su poceli da se krevelje, prave grimase i mumlaju nesto.
Ako ih nije sramota, neka sada uzmu kup!

nislija

pre 3 godine

Bravo Voso, navijao sam za vas. Steta sto navijaci Vojvodine nisu bili, mislim da su oni najmanje verovali u vasu pobedu!
Cestitke i pozdrav iz Nisa!

Kutinjo

pre 3 godine

hahahaaa a grobari nestali posle 5 min sa stadiona u vidu magle buahahahaa a sta bi sa onim majicama sto ste spremili kup je vas buahahahaahahaahaaa

@ГИХТ

pre 3 godine

Сад ће господин Вулетић понети тужбу,јер нису успели да отму куп Војводини!

Oliver

pre 3 godine

Vojvodina zasluzeno,bila bi nepravda da su izgubili na penale. Valjda cemo konacno imati treci veliki klub,jos kad bi Radnicki napredovao pa da opet imamo veliku cetvorku kao nekad. Vreme je da se razbije beogradski monopol. Rockov me je prijatno iznenadio.

matori 2

pre 3 godine

Potpuno zasluzeno! Igrali smo prvo nezainteresovano i bezidejno a onda nervozno. Videlo se da ce Vitas i Zdjelar da promase jer su bili nervozni. Partizan je sezonu zavrsio u derbiju. Red bi bio da Vucela podnese ostavku ali takvi za red ne znaju

ovde

pre 3 godine

Ziv nisam da cujem saopstenje Uprave i ong sto vodi DCC.Ko je sada uticao da ne osvoje Kup,da sutiraju penale kao babe?Mora da je neko drugi kriv.Kne kme kme..

Covek po imenu Uve

pre 3 godine

Moram da kazem da je ovo Savin pre svega poraz. Prvo, ne kombinuje se sastav u pretposlednjoj utakmici sezone, pogotovo ne protiv istog protivnika. Kalkulacija se obila o glavu i tu uvek ima sportske pravde. Drugo, postavka igre katastrofalna, samo bih istakao drvo Scepovica i epilepticara Markovica, tu mozda dodati i Asana kome je funkcija samo da trci bez ikakvog smisla. Zatim, u produzecima, Vosa je zrela da im metnemo dva lagana komada, Savo se igra saha sa Lalatom koji ga je ponovo oducio trenerskog zanata. Ima tu i efekta pripreme ekipe, zbog cega je Pavlovic umalo ispao tragicar, gde je trener da ga vrati na zemlju, posle bombasticnih natpisa u stampi.
Zvezdu umesto da nakantamo, mi se branimo do treceg dnevnika, a znamo kako smo prosli protiv AZ-a...
Sve u svemu, zao mi je, ali Savo ima jos puno mleka da popije i knjiga procita da bi od njega ispao krsten trener, ovako je nedorecen. A steta bi bila, jer vidi se da ima potencijala, ta napadacka igra fali srpskom fudbalu, ali mnogo tu detalja nedostaje da bi dobili jednog odlicnog trenera na duze (a sto je i video Ferguson)

pantelejac

pre 3 godine

Mislim da su utakmicu izgubili odmah posle derbija. Slavili su tada pobedu kao da su osvojili kup,a tek one izjave rukovodstva Partizana, sve im se to obilo o glavu. Boleće ovaj šamar malo duže.

Najrealnije

pre 3 godine

Pi koje lopurde. Strasno za šta 6 minuta? Fuj.
(bre, 24. jun 2020 21:02)

Za 8 izmjena u drugom poluvremenu, plus odugovlačenje!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladika, 24. jun 2020 21:08

U drugom poluvremenu je partizan imao jednu izmenu(jednu jos u prvom i dve na poluvremenu) a Vosa tri,sto je ukupno 2 minuta produzetka i eventualno jedan zbog povrede Sume,to je 3 minuta.Cak i da je izmislio jos jedan minut zbog bilo cega,mksimalno je trebao 4 minuta da produzi i ni sekund vise ali kad igra partizan,tekma traje dok se ne postigne gol.Srecom,bog sve vidi i pravda je dosla nakon penala.

Boban,niš

pre 3 godine

Nis ima bas super stadion
(Torcida Sarajevo, 24. jun 2020 23:15

Pre neki dan je dobijena dozvola za rusenje starog zapada i gradnja nove zapadne tribine slicne istoku,pokrivanje celog stadiona i uklanjanje reflektora koji ce biti zamenjeni sijalicama na krovu.Sadasnji kapacitet je 18k,dok ce izgradnjom novog zapada biti 23k.Iz pticje perspektive izgleda lepo,inace je isfusareno do bola.
Napravljena je greska sto stadion nije cisto fudbalski bez atletskih staza,ne veci od 18k,lepsa je atmosfera kad dodje manji broj gledalaca,a stadion izgleda popunjen.Nis nije iskoristio istorijsku sansu da dobije perfektan stadion.

Lefty

pre 3 godine

Topalovici stvarno nemaju srece ove godine! Da nije korone osvojili bi Aba ligu i Evro cup, da se igrao play of u fudbalu, srigli bi Zvezdu, da ova dva jablana ne promasise penale osvojili bi i kup! Jeste da nisu igrali LS ali bi je osvojili da nije prekinuta. Najveca je steta za Olimpijadu, tu bi bili neprikosnoveni.
Mogao bi profesor da presavije tabak i tuzi vasionu za ovu istorijsku nepravdu.

i feel frustration

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА Bratac,Lalat ima samo jednu manu.Ne ume da sakrije emocije.To je na ovim prostorima,u sukobu sa neljudima koji mogu da opsuju majku,zenu,decu,celu familiju,veliki problem.Lalat je celim svojim bicem,telom,dusom i srcem u utakmici.Iskreno,plasim se za tog velikog coveka,jer toliko uzburkanih emocija mogu biti ozbiljna pretnja zdravlju.Sto se tice njegovog trenerskog znanja,Lalat je br.1. u Srbiji.Definitivno.On sa ekipama,visetruko jeftinijim od Zvezde i Partizana,uspeva da uvek bude u vrhu.To je izuzetno tesko dostignuce.Da je Lalat kojim slucajem doveden umesto Stankovica,da su mu date odresene ruke u poslu,veruj mi,uradio bi velicanstvene stvari.Zbog svojih osobina,postenja,znanja neverovatne posvecenosti,bojim se da nikada nece dobiti sansu u Zvezdi.Zato mu od srca zelim da sto pre ode negde gde se sve njegove osobine cene,postuju i dostojno valorizuju.Negde gde ne bi na vecini utakmica bio na rubu nervnog sloma,usled sudijskih marifetluka(Da ne upotrebim neku jacu rec).Sto se tice poredjenja Miloja i Lalata,mislim da je Lalat u prednosti.Miloje vise nije u Srbiji,pa ne bih detaljno obrazlagao svoj stav.Na kraju,tebi srdacan pozdrav i svako dobro.Sportski pozdrav!

Grobarče

pre 3 godine

A znao sam ja...Čim sam se probudio prekjuče osetio sam neku jezu kao neki hladan zloćudni vazduh...i evo šta se dešava...loša vesti jedna za drugom...od tad oka nisam sklopio...a pazite - 40 godina pratim košarku...Zamislite šta bi tek bilo da pratim košarku 80 godina...

Zeleni Bil

pre 3 godine

Zasluženo. Ušli su u utakmicu ozbiljnije, požrtvovanije. Partizan je u svojim glavama pobedio i pre utakmice. Pavlović je svojim 150.im i 151.im kiksom u ovoj sezoni poklonio milioniti gol protivniku u zadnje 2 godine. On je prosto dete sreće. Takav panj da uzme toliku lovu, stvarno smehotres. Lalat pustio njega da vodi igru, zatvorio Natka. Vrlo prosto.

copetina

pre 3 godine

ima neke kosmicke pravde! grobar sam ali nam lopovi sede u upravi tako da gasi klub ili prodaj privatnom vlasniku . Kaljugetina od uprave!!!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ludak, mislim da ce Lalat bas onako imati problema da proslavi osvajanje Kupa zbog slucajnih makazica igraca ciji je tim porazen.

citav vek si prva dama 1914!

pre 3 godine

Bravo Voso, navijao sam za vas. Steta sto navijaci Vojvodine nisu bili, mislim da su oni najmanje verovali u vasu pobedu!
Cestitke i pozdrav iz Nisa!
(nislija, 24. jun 2020 22:17)

Pozdrav za Real sa Nisave pa da i vi budete jaki.Nisu dosli slaninari jer bi putovali dva dana.

fss

pre 3 godine

Partizanovac,sve cestitke vojvodini zasluzeno i oni su momci od mesa i krvi isto treniraju fudbal da osvoje nesto...nama je jasno dok je ova uprava i na celu on nas nema nigde.

Smeh

pre 3 godine

Čestitke Voši. Daće Bog da sledeće sezone uzmu i titulu. A za uplakane još jedan trofej koji bi sigurno osvojili da nije bilo Korone. Eh ta Korona. Nego krenite da kukate i kmečite već sada pa se možda sažale na vas i dodele vam trofej za najbolje plačip...ke na Svetu i za sledeću sezonu. Zaslužili ste.

mirko

pre 3 godine

Sta je Savo izjavio posle utakmice?
(realno, 24. jun 2020 23:23)
Kad izgubi on ne daje izjave da čestita protivniku naprimer kao što je red i sportski. odlika malog Save i još manjeg kluba. Posle derbija raskokodakali se svi od igrača do uprave a danas Strahinja po burek ostali u mišiju rupu zajedno sa trenerom. Aj sad na Lalanje

Profesor Buca

pre 3 godine

"Zlo i nesreća ne dolaze od Boga, nego od čoveka.
Velika je nesreća kad čovek ne zna šta hoće, a prava katastrofa kad ne zna šta može.
Za svaku našu nesreću kriva je ili naša lakoumnost, ili naša gordost, ili naša glupost, ili naš porok.
Svi ljudi imaju istovetne sreće i nesreće otkad su postali, a samo ludaci imaju sopstvenu sreću.
Nije tačno rečeno da je svaki čovek kovač svoje sreće, tačno je, naprotiv, da je svaki čovek uvek sam kovač svoje nesreće."
Jovan Dučić
Eto mozda bi Rimljanin mogao da počne...

Objektivno

pre 3 godine

Vosa osvojila kup,sigurno je najbolja ekipa u zemlji...grobarska logika.Nikako da nauce jednom za uvek,prvo skoci pa kazi hop...dve nedelje slave nesto sto nisu osvojili a lepo sam im govorio da je Lalatovic za njih streptomicin i da ce osvojiti kup.Nas najbolji trener.

prostak s mesalice

pre 3 godine

Odose majice u nepovrat...Al dobro bar ste osvojili srca navijaca ako vec nema pehara.Ko jos broji pehare to je tako iz proslog veka

Poštovalac igre

pre 3 godine

U ovom novije formatu Kup Srbije 2006 godine konstatno Czv i partizan osvaja li su a samo tri puta se dogodilo Jagodina Voša i Čuka da uzmu KUP.

Ujedno sve čestitke Vojvodini na novom osvojenom Kupu kao samostalno zemlja po broju osvojenih su odmah iza Zvezde i partizana.⚽️⚽️

Covek po imenu Uve

pre 3 godine

*
Napravih gresku u prethodnom komentaru, umesto Scekica napisah ni krivog ni duznog Scepovica (ne bitno koji od dvojce)
Sta cu uz epitet drvo, namesti se Scepovic sam... :)

NoName

pre 3 godine

Komsije sa stadiona JNA ce dve ovosezonske pobede protiv Zvezde(iako ni na sta nisu imale uticaj) slaviti jednako dugo kao i precku Ilica protiv Reala.
(komsija, 24. jun 2020 22:33)

Koju prečku? Nije taj bio blizu prečke sa Realom.

King

pre 3 godine

Treba velika rekomstrukcija ovog tima Partizana : Stojkovica i Ostojica ostaviti da budu samo ispomoc kad zatreba a prodati Miletica, Urosevica, Scekica, Ivanovica, Sumu, Asana, Smiljanica, Matica, Brezancica Vujacica, Pesukica .. plus S.Pavlovic je vec prodat .Pokusati zadrzati samo Nathka, Markovica,Sadika, F. Stevanovica L.Pavlovica i N.Stevanovica i pored Banjka dovesti pojacanja golmana Radunovica npr u odbrani Planica i Momcilova (iz Staue) na desnom beku imamo malog Radmnovca i dovesti jos nekog stranca, na stoperu dovesti Sapica(Cuka)
u sredini i krila dovesti : Zivkovica( probati ga od Benfike za neku sicu i dati im procenat od sledece prodaje 30%) Sulejmanija , Lukica(TSC) I mozda Fejsu ! A u napadu malog Zahovica ili Saponjica ! plus par mladjih iz nasih redova Stulic, Arambasic, Colic i ostali mislim da bi to bila mnogo jaca ekipa od ove
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Metodije Sindjelic, 25. jun 2020 02:25)

Lukić, Fejsa, Šaponjić??? Pa bili bi slabiji nego ove godine....šta pročitah ajooj hahaha

Lesser watch

pre 3 godine

Ko mi objasni šta igraju i kakva je korist od Šćekića i Matića, plaćam kilo jagnjetine sve sa salatom i pićem. Ja mislim da bi pola ljudi sa ovog foruma lagano moglo da odigra majmanje egal sa ovom dvojicom ,,velemajstora". Sramota ko sve živi od fudbala.
Zaslužena pobeda ekipe koja je više želela pobedu i koja ima manje drveća u ekipi.

Konstatacija

pre 3 godine

Dje su vam majice koje ste stampali pre tekme? Da li je djembeli profa napisao nesto na latinskom u sitostampi?Mozda ljudi pogresili prilikom stampanja pa vas bilo blam da ih obucete...

One night in May

pre 3 godine

Zapravo moze, pored terena Terzic u mafijaskom odelu sa prugama, a ima skoro 6 banki i hteo bi da bude faca za babe - to je prava slika komsija.
(Suzuki, 25. jun 2020 16:28)

Rece Vucelin podanik - Vucela ima 8 banki i ne vadi tompus iz usta. Doduse, navikao je da on i njegovi redovno puse otkad je u Partizanu...

beogradska kaldrma

pre 3 godine

Jel moguce da profesionalni fudbaler onako ne isprati igraca kod gola?!
Pa ispred zgrade na fudbalu komsa sa treceg zna da treba do kraja da se vrati, inace nema piva posle tekme...

Јабучило

pre 3 godine

Nameštaljka,ali malo bolje režirana.
(nikola drezgić, 24. jun 2020 23:50)

До маказица сам и ја то мислио.
Честитке Војводини, а нама нико није крив за малодушност током већег дела утакмице.