Utorak, 23.06.2020.

10:45

"Adrija tur je horor šou – Đoković će snositi posledice"

Kritike na račun Adrija tura ne prestaju da stižu.

Izvor: MT

"Adrija tur je horor šou – Ðokoviæ æe snositi posledice" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

ArthurDent

pre 3 godine

Ovo je sve istina moj bajo
(Goran Loznica, 24. jun 2020 08:20)

A sad trk da komentarises sve zive vijesti, ne zaboravi i super zenu, latentni pederu raspali

brutalna istina

pre 3 godine

I Federer ima korona virus samo je rekao da mu se oporavak od povrede kolena zakomplicirao. Jasno je svima da nije bio ni na prvoj ni na drugoj operaciji.

Kikujiro

pre 3 godine

"Isla sam u subotu na sopstvenu odgovornost.Niko me nije terao. Na ulazu u kompleks su nam prskali ruke za dezinfekciuju, a onda na ulazu u tribine su nam dali maske i rukavice i kulturno nas zamolili da ih stavimo cim sednemo. E to sto niko od nas to nije ispostovao je druga prica. Novak nema odgovornost prema nama jer je on uradio svoj deo posla."

"Bio sam u petak na egzibiciji, ako sam se zarazio nije mi Novak kriv, Novak je bio na utakmici Mege, da li mu je Janković kriv, tamo je bio i jedan veliki trener ali i vrlo bolestan čovek, šta ako se Vujošević zarazio tamo i umre usled toga. Da li mu je Janković kriv ili je on sam kriv, nije ni morao da ide ali je ipak otišao."

Ovo je istina i realnost, to nikoga ne interesuje, bitno je da se istakneš u pljuvanju i lažima, i još se Novak nekome izvinjava, licemerima i mrziteljima, ispranim mozgovima...

Majkl Džondar

pre 3 godine

Svi smo mi Nole.
(:D, 24. jun 2020 07:57)

Neodgovorni? Neobavesteni? Puni predrasuda i sujete?
Govori u svoje ime...
(sta ce biti s bodovima, 24. jun 2020 09:30)

Da li si ti dečko realan. Gde si video da je pun predrasuda i sujetan???

v stepanovic

pre 3 godine

Treba objasniti ovvim stranim kriticarima, da je protiv srpske tradicije da onaj ko je na vrhu i na odgovornom polozaju, snosi posledice a kamo li podnese ostavku za neuspeh svoje odluke. Kad je bilo koji ministar u vladi podneo ostavku? Nikad!

glukozamin

pre 3 godine

(Pelcujte Nola, 24. jun 2020 09:00)
(Sandzak, 24. jun 2020 10:13)

Mišljenje ovog Brazilca je jednako bitno kao i smešni komentari ovih dvojice klovnava u pokušaju. A pobude su im iste, kao i kratka pamet!

Ako su ruze, procvetace...

pre 3 godine

interesantno je da ga kritikuju najvise pripadnici nacija koje su bile najneodgovornije i svojom krivicom najpogodjenije koronom:
amerika, brazil, britanija.
kao da im je djokovic kriv za milione zarazenih...za svoj fail optuzuju nekog na drugoj strani sveta

Eugen

pre 3 godine

što je Crnogorac no Srbin, jado
Sem toga Novak se izjašnjava kao Srbin, mada mu je majka Hrvatica.
Odlučio je sam šta je a mogao je da bira.
(posmatrač, 24. jun 2020 09:17)

Jado, Crnogorac je Crnogorac, a sto Srbi sve zivo na Balkanu posrbljavaju to je drugi problem. Pa za Srbe su cak i Hrvati Srbi iako se Hrvatima dize kosa na glavi pri toj pomisli.

zzz

pre 3 godine

Sve je jasno,još kad bih znao ko je dotični gospodin!?Vjerovatno od onih što ih zovu da popune broj učesnika na turnirima i što ih posipaju kečapom da ih Nole&comp. lakše provare.Velika je to količina mesa za doručak.

ccc

pre 3 godine

ko je Bruno Sereš...sad je svako pametan..i na kraju nemaju simptome ni prehlade.Svi cemo dobiti taj virus pre ili kasnije,kao i gripu.Ne vidim cemu panika.

saša

pre 3 godine

Novak se ponašao u skladu sa zakonom, što potvrđuje i prisustvo premijera Hrvatske. U Beogradu se odigravaju utakmice pred 20000 ljudi. Ne treba da ga grize savest nimalo. Nesposobnima je uvek potreban dežurni krivac da prikriju svoju nemoć i neznanje.

Milan_PT

pre 3 godine

Ja bi mu oduzeo sve titule od ove godine pa nek razmišlja šta će.
(Pelcujte Nola, 24. jun 2020 09:00)

A ja biH voleo da objavljuju samo pismene komentare.
I od Tvoje, a i od moje želje, neće biti ništa...

Hodeks,svojim primitivizmom brukam Srbiju

pre 3 godine

Одговорност сносе хватски стожер и Пленковић који су дозволи тур. Лепо су могли да не дозволе, као Словенци и Црногорци, али зинуло им за рекламу за туристичку сезону. А ако већ јесу онда су морали да спроведу све потребне мере. A Noletu svaka čast, nenamerno srušio turirstičju sezonu Hrvatima, a možda i ekonomiju.
(dragan, 24. jun 2020 08:22)
Jbt koji si pacenik hahah sta tebe raduje hahah

Oliver Nedeljković

pre 3 godine

Ovaj svet je potpuno poludeo. Tolika histerija i panika oko virusa koji je trenutno toliko slab da u 90% slučajeva oboleli ima jako blage simptome ili ih nema uopšte. Ne mogu da shvatim i ljude koji ne kapiraju da je virus mutirao i da ima mnogo sojeva covida-19 i da je vakcina nemoguća. Virus postoji, nije za sprdnju, pogotovo onaj prvi talas u martu i aprilu, ali je već neko vreme mnogo oslabio i nema nikakvog razloga za strah i paniku

idemo po USO

pre 3 godine

ja mislim da je u stvari svima krivo sto je srbija sampion evrope u prvom kvartalu, samo im djokovic sad super lego kao povod da mrze srbiju

Red

pre 3 godine

Nole,samo igraj tenis,sta te briga sta imaju ovi nize rangirani tenisaci da kazu.To samo zloba iz njih govori.Osvoji jos par GS,pa nek oni pricaju,koga briga.

coni

pre 3 godine

Dads fino da Djoković angazuje nekoliko
Advokata i da ovim komentatorima fino začepi
usta na ovakom vredanju .
Djoković je iz Srbije došao negativan na Virus .
On I njegovi kolege su se samo zarazili u
Zadru.
Hrvatska promoviše svoj turizam a ne vodi
računa o gradanima.
Koliko još takvi šeta po gradu i gde su velike
mogućnosti da se Djoković i ostali kolege zarazili od tako nekog ili u restoranu ili u hotelu i gde još po
kafićima .

nike

pre 3 godine

Колико је заражено фудбалера од кад су дозвољени тренинзи и почеле лиге, Немачка, Шпанија, Италија и сад Енглези, па шта, ником ништа. Цепај даље Ноле.
(zex69, 24. jun 2020 08:52)

Igra se, ali bez publike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola München, 24. jun 2020 09:08)

Nikola, pa jos gore. Nema publike a nakon svake utaskmice 3-4 zarazena. A gde su oni sve bili u medjuvremenu? I sve se nastavlja, nema veze. Ali sve moze na zapadu, bitno da si se iza necega sakrio od odgovornosti, a posledice- kolateralna steta.

Аспера

pre 3 godine

Zasto je onda Djokovic kriv? Koja je pravila ili zabrane on prekrsio? 
(mikin, 24. jun 2020 08:05) 

Prekrsio je pravilo drzanja distance i pravilo nosenja maske u zatvorenom prostoru. Zato je i fasovao Covid-a.
(Nikola 4, 24. jun 2020 08:44)

Oba su preporuke, ne propisi.

Diletant

pre 3 godine

Verujem u najbolje namere Djokovića, mada mi je prva reakcija bila da je poranio, isto kao i navijaci na fudbalu itd. Kriticara ce uvek bilo i bice, on je veliki teniser i to ce zauvek ostati tako.
Zelim brzo ozdravljenje svima.

Nole - malo vise se okreni sebi, svet nije bas najpametnije mesto.

posmatrač

pre 3 godine

#Eugen

A što je Crnogorac no Srbin, jado
Sem toga Novak se izjašnjava kao Srbin, mada mu je majka Hrvatica.
Odlučio je sam šta je a mogao je da bira.

miodrag

pre 3 godine

Koje posledice? Moralne? mozda? Da ne bude u Savetu, verovatno, sto je super! I dalje? Da mu se uzmu svi trofeji od pocetka karijere, da mu se ne racunam nijedna nedelja na prvom mestu, da vrati sav zaradjeni novac od turnira sa kamatom, da plati sponzorima penale, da prizna da je Focu pobedio I pobedjivao uz pomoc korone, da prizna da se dopingovao sa kapima za oci , I da se Srbija (kao kolateralan steta) bombarduje jer je on voli Srbiju I cak ima srpski pasos....Da li ima jos nesto amigo? Dodaj slobodno, jer ja sam pod stresom i mozda sam nesto zaboravio.

Nikola München

pre 3 godine

Колико је заражено фудбалера од кад су дозвољени тренинзи и почеле лиге, Немачка, Шпанија, Италија и сад Енглези, па шта, ником ништа. Цепај даље Ноле.
(zex69, 24. jun 2020 08:52)

Igra se, ali bez publike.

panenko

pre 3 godine

Vidim komentare kako su Novak i organizatori ugrozili zdravlje ljudi. Kad se vec pravite pametni, onda se okrenite ka struci i epidemiolozima sto su dozvolili to. Oni su faktički ugrozili zdravlja ljude dozvolom, a ne Novak i njegova ekipa time što su hteli da se nešto dešava lepo u ovim našim napaćenim državama. Novače, velik si čovek, mani se zluradih komentara

jole

pre 3 godine

Daj bolan covjek organizovao sav prihod poklonio i sta sad nije imao simptome nije nista i na kraju kako samo po svom znate pljuvati i da je najgori na svijetu nas je

Milan_PT

pre 3 godine

Najveci svetski igrac. Kapa dole. Ima pravo sa svojim zivotom da radi sta hoce, ali ugrozavanje zdravlja i zivota drugih ljudi je za svaku osudu. Onomad na istom ovom sajtu ste nas ljude iz dijaspore nazvali najpogrdnijim imenima i optuzili za sirenje korone, sto je bilo nepravedno i netacno. Sada lik koronu raznosi po regionu i sramoti nas pred svetom, a neki to pravdaju kao sto se malom detetu kaze "nas si pa radi sta hoces". Ko je prijatelj ovom mladom coveku i najvecem svetskom sportisti reci ce mu, uci decko jos si zelen. Ne budi nadmen i ne pravi boga od sebe.
(Petar, 24. jun 2020 08:59)

Dobro, a šta ćemo sa Ćorićem? On nije bio u Beogradu i nije bio na toj famoznoj žurci, a opet ima koronu. A šta ćemo ako je on zaražen u Hrvatskoj, što se po svoj prilici desilo? To niko ne spominje, bitna je samo žurka. Nemački mediju razapinju sve sa te žurke. Sve osim Tima i Zvereva, koji su takođe bili tamo, ali nisu zaraženi. Da li to znači da žurka i nije bila odlučujuća u ovom slučaju? A šta ako je Novaka zarazio Dimitrov ili njegov trener po dolasku iz SAD? Da li je Novak kriv što naša država ne predviđa nikakve testove za ljude koji dolaze iz kriznih područja? Pre 10-ak dana sam lično video da su sa granice BiH vratili u Srbiju jednog čoveka sa američkim pasošem, koji je dan ranije sleteo u Beograd. BiH ima te mere, tako u samoposlugu ne možete ući bez maske, a kod nas...

Dragan Miladinovic

pre 3 godine

Novak je teniser i uradio je ovo iz najbolje namere. Nije njegovo da određuje mere bezbednosti, već da ih poštuje. Tako da je pravo pitanje za nadležne u Srbiji i Hrvatskoj kako su ovo dozvolili ako je toliko strašno?

Hodeks,svojim primitivizmom brukam Srbiju

pre 3 godine

kako su zlobnici ovo docekali,ovo je vec orkestrirano.Po meni treba da se povuce sa mesta predsednika saveta igraca,to mu nije ni trebalo ,I vise nista ne izjavljuje u medijima,samo tenis da igra.
(nikola, 24. jun 2020 07:55)
Zlobnici koji govore istinu,nama ,svi koji kazu nesto istinito ,a bolno ,su zlobnici

Hmmm

pre 3 godine

Sima
Pusti sada USA, daj da se koncentrisemo konkretno na ovaj turnir i neke skorasnje dogadjaje. Dakle, na ovom turniru zarazen Dimitrov, njegov trener, Novak i Jelena, Viktor i Aleksandra, Coric, ako ima jos neko dodaj slobodno. Niko od njih nema siptome, svi su dobro, svi bili u kontaktu. Od 22 testirane osobe, u datom trenutku, zarazene 3. Pusti sta su pisali na samom pocetku, pogledaj sam situaciju. Pre njih zarazeni, Atanasijevic, Podrascanin, Majstorovic, svi ozdravili za 4 dana. Jedino je Rosic muski izdrzao i slikao se na sajmu, ali on je na samom pocetku. Ceca i sin, slavlje, samo oni zarazeni, a gomila ljudi bila prisutna. Ozdravili za 2 dana. Da se taj virus prenosi kako su pricali na pocetku, bilo bi logicno da su zarazeni svi. Drugo, da je toliko smrtonosan, zar ne bi imali tezu klinicku sliku? Mislis da virus prepoznaje sportiste? Tesko. Druga je stvar sto neke stvari moraju da se postuju, svidjalo se to nama ili ne. E tu je napravio gresku, a on je svestan toga. Ta prica da nisu mogli regulisati ljude na tribinama, je glupost. Mogli su, ali nisu hteli.

Dusan 1

pre 3 godine

Koji su ovo bezveznjakovici koji smatraju da da imaju pravo nesto da komentarisu ! Verovatno su svi izmisljeni kako bi nam skrenuli paznji I po koji put spinovali realnost ! Pa gospodo opsenari ovaj posao vam je bled I amaterski !
Pozz za Vas jer I Vas spinuju zar ne ... razmislite !

Јабучило

pre 3 godine

Који закон и које правило је Ђоковић прекршио? Сви који су учествовали су пунолетни, све је рађено уз одобрење државе. И хоће ли неко да напише колико људи годишње умре од обичног грипа?

slabul8@Yahoo.de

pre 3 godine

Ma vi ste bre horor!!! Covek pokusao da unese malo normalnosti u svakodnevno Corona ludilo! Corona je virus koji ce proci ali Corona kao metafora straha je ono sto ce trajno negativno uticati! O tome treba razmišljati!!!

Аспера

pre 3 godine

Bice dobro ako zbog ovoga ne popije suspenziju.
(Komentator, 24. jun 2020 08:19)

Ne zanimaju me ni tenis ni Djokovic, a ove komentare sam preliatao cisto da vidim reakcije ljudi. S obzirom da se cesto javljaju komentari poput tvog imam sledece pitanje. Na osnovu cega da ga suspenduju? Covek nije prekrsio niti jedan zakon, za organizaciju ovakvog dogadjaja treba imati dozvole koje se ne mogu dobiti ako je zabranjena organizacija sportskih dogadjaja. Jedino je diskutabilna moralna strana organizacije, a za to se ne mogu propisati kazne.

miki

pre 3 godine

Nole, pusti ove dusebriznike. Pokazao si svoju velicinu, pokusao da povezes region i vratis ono malo ljudskog !
Ti si bio i ostao NAJVEĆI !!!

dragan

pre 3 godine

Одговорност сносе хватски стожер и Пленковић који су дозволи тур. Лепо су могли да не дозволе, као Словенци и Црногорци, али зинуло им за рекламу за туристичку сезону. А ако већ јесу онда су морали да спроведу све потребне мере. A Noletu svaka čast, nenamerno srušio turirstičju sezonu Hrvatima, a možda i ekonomiju.

ponovorodjen

pre 3 godine

Zamislite da je Federer ovo organizovao, doduše Fedja nije glup,ali eto zamislimo da jeste. Ne mogu ni da zamislim reakcije....
Al na stranu sve to, ne mogu da vjerujem da neko pravda ovog idiota kad vam je potencijalno zarazio i ubio najdraze. Nevjerovatno

mikin

pre 3 godine

Soareš, nemoj da se.eš! Djokovic moze da organizuje sta mu padne na pamet (kao i svaki drugi od vas) ali DOZVOLU za odrzavanje toga daje NEKO DRUGI. Taj "NEKO DRUGI" je smatrao da NEMA prepreka odrzavanju turnira i DAO je dozvolu. Zasto je onda Djokovic kriv? Koja je pravila ili zabrane on prekrsio? Sadasnju situaciju u Brazilu nemoj porediti sa ituacijom u Evropi. Vi ste kasnije "poceli" i sada ste u vrhuncu zaraze dok se Evropa otvara i ljudi uveliko cirkulisu kontinentom.

Bagdakis

pre 3 godine

Turnire ne organizuju teniseri, to radi neko drugi. Taj drugi snosi i odgovornost. Šta je ovo trebalo Novaku, znajući sve rizike koje sobom nosi ovakva sportska manifestacija organizovana u više država?
Igraj trenis Novače, organizacije ostavi nekom drugom.

Hmmm

pre 3 godine

Veliki broj komentatora vrti istu pricu i ubedjuje nas, ovde, da virus nece nestati, da je svetska prevara, da nista lose nije uradio, da je drzava kriva... Preskocili su jednu bitnu stvar, mi ovde smo nebitni, nas niko ne pita za misljenje. Trenutna situacija u svetu, mora se pridrzavati odredjenih mera, mora distanca, ne smeju pune tribine, moraju maske... Verovali mi ili ne u virus, takva je situacija. I ja ne verujem, pa nosim masku kada udjem u bus, posto su juce rekli da mora. Ne zelim da mi neko pise kaznu zato sto ja ne verujem u to sto oni pricaju. Osim toga, on je javno rekao da je protiv ekstremnih mera na USO, sada mozemo mi ovde pricati, kako on nije rekao to, nego nesto drugo, organizatori tog turnira znaju sta je rekao. Mozda da vise pazi sta prica i sa cim se slaze, a sa cim ne.

miki

pre 3 godine

Realno u poslednjih par godina Novak me je razočarao ponašanjem i stavovima. Možda je manje trebao da se medijski eksponira i da prosipa unaokolo nadri mudrosti ali iz svoje kože ne može to je što je. Podsmeva mu se ceo svet bez ikakve potrebe. Prosečne inteligencije ali najbolji srpski sportista svih vremena i treba da budemo ponosni na njega.

Zacep labrnje

pre 3 godine

E Soaresu doceka i ti da ostavis svoj brabonjak na svjetskoj tracerskoj sceni..

Eto da je moj pokojni djed Velimir ziv, mogaoje i on sad da tvitne koju kritiku, pa da ga omdah citiraju sve "slobodne demokratiske novinske" agencije, ali jadan skonca bez da dozivi tih par minuta slave..
A tebe Soaresu bogami zapade..
A jesi li Soaresu, isprdio koju kritiku na racun svog pomahnitalog predsjednika koji je jos u jeku najgore zaraze rostiljao sa narodom na ulici da dokaze kako je korona bezopasna?
nesto te ne citirase tada?
Kaka bogamu..da pogodim? Slucajnost naravno..

WillyWonka

pre 3 godine

Ne razumijem ovo silno pljuvanje po Đokoviću, čovjek je zaista imao odličnu ideju i ništa ljepše i bolje nije mogao smisliti i realizovati u ovim vremenima. Sreća je samo što je turnir bio i u Srbiji i u Hrvatskoj, i što je Ivanišević dio tima, inače bi sad već frcale optužbe o terorističkom pokušaju širenja virusa u svrhu uništavanja neke od ekonomija. Nadam se da Novak nećee posustati i da će uvijek biti ono što jest - izuzetan sportaš i veliki čovjek.

Bob Rock

pre 3 godine

А кад су они у марту у Бразилу ишли на журке, док смо ми били у карантину, тада није био хорор шоу?

Jovan

pre 3 godine

Nebitni covece da li si sa druge planete. Zar ne vidis da se sirom sveta nastavlja sa raznim ligama u raznim sportovima. Zivot jednostavno ide dalje. Ovaj virus ce biti prisutan dugo i sta da radimo. Da svi sedimo kod kuce i gledamo u nebo. Djokovic je samo normalan covek koji zeli da se ovaj svet vrati u normalu. Vi koji ste protiv toga nemojte da ucestvujete i kraj price.

ZeZ

pre 3 godine

Ne mogu se ozbiljne stvari ceo život raditi na talenat . Suviše su stvari oko pandemije ozbiljne u celom svetu da bi neko ko je prvi igrač sveta u tako popularnom sportu , mogao da iznosi bez posledica svoje laičko mišljenje o problematici koja se tiče lečenja miliona ljudi. Što se tiče turnira, Novak je mogao to da uradi u dve zemlje gde je populizam osnovno gorivo i gde su ga pustili da to radi zbog izbora u obe države. Postoje poslovi za koje čovek mora da završi škole po danu !!!!! Džabe što je Novak poliglota. Ne može se čovek ozbiljno obrazovati preko interneta, TV emisija i lakog štiva. Novak je vrhunski sportista, jedan od najboljih u istoriji, dobar otac i čovek, ali bez ozbiljnog obrazovanja. Mora da ide na fakultet i stekne osnovu za primanje naučnih informacija. Dok to ne uradi, trebalo bi da se kreće samo u okviru teniskog sporta. Svaki daljni iskorak iz tenisa, topiće mu teško stečeni autoritet i ispašće neozbiljan i smešan.

komentari

pre 3 godine

Da je kojim slučajem ovo organizovao Federtar bilo bi preko 1000 najostrašćenih komentara ,a sada imamo drugačije komentare.Smješni ste.Novak treba da snosi krivicu i iz toga će se naučiti pameti da on nije božanstvo iako ga Srbi takvim smatraju.

OPREM DOBRO

pre 3 godine

Nadam se da je Djokovid iz ovoga naucio da je put do pakla poplocan najboljim namerama!?
I treba da snosi posledice kada je pametniji od svih i da se vakcinise.

vlasta

pre 3 godine

Smanjite malo sa ovakvim vestima, izginuce narod..
Komentari na ove vesti govore mnogo o stanju svesti ovdasnjeg naroda. Stalno se cudimo kako nam je, i kako nas niko ne voli. Upravo nam je onako kako smo zasluzili.
Napise jedan britanski novinar kritiku na racun Djokovica, sto bi trebala biti normalna stvar. Niko nije savrsen, pa je normalno da bude kritikovan za greske, kojih u slucaju Novaka ima . Ali u komemtarima odmah o odvratnim Anglosakdoncima, uvrede na sve moguce nacine. Ljudi, tih Britanaca ima 60 miliona, a kritikovalo ga par njih. Smanjite malo dozivljaj, nije to dobro za zdravlje. A i novinari sa ovog portala vas pale birajuci ovakve vesti. Zapaljivog li naroda..

Aleksandar

pre 3 godine

Poznati teniseri njega da komentarisu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (spiridon kopic, 24. jun 2020 08:08)

A šta sad to znači, ako je nepoznat teniser nema pravo ništa da kaže i treba da umre od korone. Smatram da je Novak ovim besmislenim potezom završio svoju karijeru. Svi će ubuduće biti protiv njega, pogotovo na GS i pošto taj pritisak teško da će izdržati, verovatno će se sam povući. Toliko o najboljem svih vremena. A da je bio malo pametniji, sigurno bi bio GOAT.

alan ford

pre 3 godine

nekada su pametni pricali a budale cutale...danas je to obrnuto. Novak zaista treba da snosi odgovornost, sto nije ovca, sto nece gazdu, sto misli svojom glavom, sto je Bugarina kao Trojanskog konja primio u pricu, sto nam je podario predivan vikend, sto niko iako zarazeni od narucenog izvora nema simptome, nikakve tegobe, sto nisu u bolnici-znaci nisu ugrozeni i za to sve Novak slazem se treba da snosi odgovornos. Ziv Ti nama bio Novace, broj tvojih navijaca i postovalaca je porastao. Svet je pun sendvicara-treba preziveti, meni je njih zao, razumem ih...... a slobodarske novine bas njih citiraju hahahaha

trener

pre 3 godine

Razlika između Nadala, Federera i Đokovića je u tome što oni ćute, igraju i daju po neki dolar u humanitarne svrhe, a ovaj naš ... "društveno je angažovan" i pokazuje narcisoidnost svojstvenu svima koji od 6 osnovne školu završe na sportski talenat.
P.S. Naravoučenije ima, pa ko dobaci.

Sima

pre 3 godine

Bice dobro ako zbog ovoga ne popije suspenziju.
(Komentator, 24. jun 2020 08:19)

@kome
ne lupetaj balvane. Srbija zasluzuje nagradu za odvaznost. kao sto Svedjani zasluzuju. jesu imali zrtve, a mi cak nemamo. Novaku kapa dole! Ovo samo veliki rade!

zex69

pre 3 godine

Колико је заражено фудбалера од кад су дозвољени тренинзи и почеле лиге, Немачка, Шпанија, Италија и сад Енглези, па шта, ником ништа. Цепај даље Ноле.

Bgd

pre 3 godine

Nebitni covece da li si sa druge planete. Zar ne vidis da se sirom sveta nastavlja sa raznim ligama u raznim sportovima. Zivot jednostavno ide dalje. Ovaj virus ce biti prisutan dugo i sta da radimo. Da svi sedimo kod kuce i gledamo u nebo. Djokovic je samo normalan covek koji zeli da se ovaj svet vrati u normalu. Vi koji ste protiv toga nemojte da ucestvujete i kraj price.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jovan, 24. jun 2020 08:08)

Tačno je da se takmičenja nastavljaju u raznim sportovima. Evo juče je počeo i turnir u Londonu sličan Adria Touru, koji su organizovali Britanci. Ali samo kod nas su puni stadioni i samo kod nas sportisti kače slike iz noćnog provoda. Ja sam prvi protiv policijskog časa i zabrane starijim ljudima da izađu iz kuće. Ali to ne znači da ne treba da nosimo maske i da pravimo masovna okupljanja u koja slobodno mogu da uključim i svadbe i ostale proslave.

Opet, mislim da Nole nije kriv. Verovao je našoj državi tj. našim političarima. Mislio je da je ovde situacija bolja nego u Španiji i Francuskoj. Vidi se da dugo ne živi ovde.

Rossi le

pre 3 godine

Ostavite Noleta na miru.
Nije mu trebalo sve ovo ali to je sad.
I ne prenosite svaku nebitni izjavu.
Jer je NEBITNA.
Od Noletove senke se i ne vide ostali.

Petar

pre 3 godine

Najveci svetski igrac. Kapa dole. Ima pravo sa svojim zivotom da radi sta hoce, ali ugrozavanje zdravlja i zivota drugih ljudi je za svaku osudu. Onomad na istom ovom sajtu ste nas ljude iz dijaspore nazvali najpogrdnijim imenima i optuzili za sirenje korone, sto je bilo nepravedno i netacno. Sada lik koronu raznosi po regionu i sramoti nas pred svetom, a neki to pravdaju kao sto se malom detetu kaze "nas si pa radi sta hoces". Ko je prijatelj ovom mladom coveku i najvecem svetskom sportisti reci ce mu, uci decko jos si zelen. Ne budi nadmen i ne pravi boga od sebe.

nista o nicemu

pre 3 godine

Novak treba da se povuce jer je napravio ovoliko sranje. Sa druge strane treba onima koji ga prozivaju, a bivali su suspendovali zbog dopinga da lupi samar cisto da im ne padne na pamet da ikad do kraja zivota krenu da pametuju

komentari

pre 3 godine

Da je kojim slučajem ovo organizovao Federtar bilo bi preko 1000 najostrašćenih komentara ,a sada imamo drugačije komentare.Smješni ste.Novak treba da snosi krivicu i iz toga će se naučiti pameti da on nije božanstvo iako ga Srbi takvim smatraju.

Prevodilac

pre 3 godine

@mikin...Lepo sto si Brazilcu uputio otvoreno pismo na srpskom jeziku i to na sajtu koji on sigurno ne cita. Svaka cast, bas si mu pokazao.

Nikola 4

pre 3 godine

Zasto je onda Djokovic kriv? Koja je pravila ili zabrane on prekrsio?
(mikin, 24. jun 2020 08:05)

Prekrsio je pravilo drzanja distance i pravilo nosenja maske u zatvorenom prostoru. Zato je i fasovao Covid-a.

markosid

pre 3 godine

Ne vidim da mu je neko od dušebrižnih kolega kritičara poželeo brzo ozdravljenje! Mislite o tome ? A taj lik bi doleteo prvim avionom da ga je Novak zvao na turnir, ali pošto nije, onda ajd da se malo reklamira.

Kovinac

pre 3 godine

Realno, Novak je pogresio ovaj put. Turnir nije trebalo organizovati. Ali, ipak, svi teniseri su tu bili svojevoljno, i to treba reci. Mislim da bi Nole trebao da malo "ohladi" u borbi protiv korone i 5g. Uprkos svemu, Nole je nas sampion i treba da ga podrzimo jer je ljudski pogresiti. Na kraju dana, svi smo samo ljudi. Podrska svima koji se bore sa opakim virusom.

Sima

pre 3 godine

Који закон и које правило је Ђоковић прекршио? Сви који су учествовали су пунолетни, све је рађено уз одобрење државе. И хоће ли неко да напише колико људи годишње умре од обичног грипа?
(Јабучило, 24. jun 2020 08:15)

@jabucilo
pola si u pravu pola nisi. Naravno da Novak nije pogresio, a podrzao bih I drzavu. sto se tice gripa, od korone umre 500 puta vise nego od obicnog gripa (stopa smrtnosti je 5% u odnosu na 0.1%), a takodje korona se siri jedno 100 puta brze od obicnog gripa (u americi na primer 8% populacije ili 25m ima sezonski grip, a korona je vec na 2m posle samo 3 meseca, ovom brzinom do kraja 2021 kada je termin za vakcinu moze da zarazi svih 300m amerikanaca I da ubije 15m ili 5% populacije). vidis razliku sada izmedju obicnog gripa I korone? 5% populacije celog sveta je 350m ljudi za samo 2 god. Spanski grip je ubio 100m.

Sima

pre 3 godine

Realno, Novak je pogresio ovaj put. Turnir nije trebalo organizovati. Ali, ipak, svi teniseri su tu bili svojevoljno, i to treba reci. Mislim da bi Nole trebao da malo "ohladi" u borbi protiv korone i 5g. Uprkos svemu, Nole je nas sampion i treba da ga podrzimo jer je ljudski pogresiti. Na kraju dana, svi smo samo ljudi. Podrska svima koji se bore sa opakim virusom.
(Kovinac, 24. jun 2020 08:08)

@kovinac
nije pogresio debilcino glupa. ucinio je uslugu svetu kao sto su svedjani ucinili!!! ceo svet je video da moze publika uz koronu. vidis li negde nekoga na raspiratoru posle stadiona?? ne!!! izvinjavala se atalanta I atletiko madrid posle lige sampiona?? ne!!! sta ima Novak da se izvinjava majmunee glupi.

E

pre 3 godine

Jao ljudi, evo kada ja koji nesto i ne pratim tenis previse, moram da branim Novaka.....da bi bilo sta mogao da organizuje morao je da dobije dozvolu drzave i struke...dobio je, mozda je pogresio ali drzavi je sve to odgovaralo kao i derbi jer su bili izbori i trebalo je prikriti da se korona razvija zbog izbora....

Raša

pre 3 godine

Uspeh se ne podnosi pa će sada mnogi, u osnovi sitne duše i primitivci, pokušati da naškode Đokoviću umesto da rade na sebi. Narod je ipak stoka!

Sima

pre 3 godine

Ko radi taj i gresi. Covek je imao najbolju nameru. Vlast je ta koja je dozvolila masovna okupljanja i navela da je virus oslabio. Utakmice se organizuju svuda po svetu. Ne vidim razlog za kritiku naseg sportiste
(lindabg, 23. jun 2020 23:00)

@lindabg
bas tako. gaske, francuski teniser, je isto to rekao. ja bih dodao jos da ne samo da kritika nije na mestu vec ceo svet treba da je zahvalan Srbiji I Noletu kao sto smo zahvalni svi Svedjanima na eksperimentu. kao sto rece francuz, niko nije terao puskom publiku na stadion. to su sve bili dobrovoljci! Lepo je sto se Nole izvinio onima koji su zarazeni, ali ne treba da se izvinjava u celini. Uradio je odlicnu stvar, a ne losu stvar. Eurosport vec nedelju dana vrti meceve sa Adria Toura. Ceo svet je gledao najbolji tenis. Sigurno bolja zabava od beloruskog fudbala. takodje zaraza je minimalna. na respiratoru posle utakmica imamo nulu! Projekat je uspeo! Samo sad treba Noletu objasniti da je uspeo!!!

ringo star

pre 3 godine

Ajde zabij se u svoju rupu i nemoj nikako da izlazis… a kad bas budes morao iz rupe, stavi kartonsku kutiju na glavu, da te virus slucajno ne ujede.
Stavi se covece u poziciju nekoga ko je ostao bez posla-pa onda pomnozi to sa nekoliko miliona, ko ce da hrani te ljude.
Ovo je bio pokusaj vracanja u normalan zivot i kad je Adria tour pukao, kao da je zadnja svecica u mraku ugasena-i sad je mrak. Sta mislis kad I kao ce da se pojavi novo svetlo. Virus nece nestati, on ce biti uvek tu medju nama I sta sad- za veke vekova da se zatvorimo, nigde ne izlazimo, da se ne rukujemo (ej covece, ljudi se rukuju jos od kamenog doba, verovatno i od ranije, prosle su i kuge i kolere pa se nije izumrlo). Zivet se mora, raditi se mora...a ljudi ce uvek od necega umirati. (pa od tuberkuloze godisnje umre daleko vise ljudi nego sto je umrlo od korone, pa se niko ne cima zbog toga)

Eugen

pre 3 godine

Sta ste sad svi navalili na Novaka jer vam krivo sto je momak Srbin i stoje naj bolji na Svetu
(Radovan Jankovic, 24. jun 2020 08:07)

Otkad je Nole Srbin? Nole je 50% Crnogorac, 50% Hrvat.

Milan

pre 3 godine

Ostavite Djokovića na miru i uperite prstom u onog ko je dozvolio i Adria Tour, i derbi, i pune kafane/diskoteke,... Sve zbog izbora

nikola

pre 3 godine

kako su zlobnici ovo docekali,ovo je vec orkestrirano.Po meni treba da se povuce sa mesta predsednika saveta igraca,to mu nije ni trebalo ,I vise nista ne izjavljuje u medijima,samo tenis da igra.

nikola

pre 3 godine

kako su zlobnici ovo docekali,ovo je vec orkestrirano.Po meni treba da se povuce sa mesta predsednika saveta igraca,to mu nije ni trebalo ,I vise nista ne izjavljuje u medijima,samo tenis da igra.

Jovan

pre 3 godine

Nebitni covece da li si sa druge planete. Zar ne vidis da se sirom sveta nastavlja sa raznim ligama u raznim sportovima. Zivot jednostavno ide dalje. Ovaj virus ce biti prisutan dugo i sta da radimo. Da svi sedimo kod kuce i gledamo u nebo. Djokovic je samo normalan covek koji zeli da se ovaj svet vrati u normalu. Vi koji ste protiv toga nemojte da ucestvujete i kraj price.

Raša

pre 3 godine

Uspeh se ne podnosi pa će sada mnogi, u osnovi sitne duše i primitivci, pokušati da naškode Đokoviću umesto da rade na sebi. Narod je ipak stoka!

Kovinac

pre 3 godine

Realno, Novak je pogresio ovaj put. Turnir nije trebalo organizovati. Ali, ipak, svi teniseri su tu bili svojevoljno, i to treba reci. Mislim da bi Nole trebao da malo "ohladi" u borbi protiv korone i 5g. Uprkos svemu, Nole je nas sampion i treba da ga podrzimo jer je ljudski pogresiti. Na kraju dana, svi smo samo ljudi. Podrska svima koji se bore sa opakim virusom.

mikin

pre 3 godine

Soareš, nemoj da se.eš! Djokovic moze da organizuje sta mu padne na pamet (kao i svaki drugi od vas) ali DOZVOLU za odrzavanje toga daje NEKO DRUGI. Taj "NEKO DRUGI" je smatrao da NEMA prepreka odrzavanju turnira i DAO je dozvolu. Zasto je onda Djokovic kriv? Koja je pravila ili zabrane on prekrsio? Sadasnju situaciju u Brazilu nemoj porediti sa ituacijom u Evropi. Vi ste kasnije "poceli" i sada ste u vrhuncu zaraze dok se Evropa otvara i ljudi uveliko cirkulisu kontinentom.

OPREM DOBRO

pre 3 godine

Nadam se da je Djokovid iz ovoga naucio da je put do pakla poplocan najboljim namerama!?
I treba da snosi posledice kada je pametniji od svih i da se vakcinise.

ringo star

pre 3 godine

Ajde zabij se u svoju rupu i nemoj nikako da izlazis… a kad bas budes morao iz rupe, stavi kartonsku kutiju na glavu, da te virus slucajno ne ujede.
Stavi se covece u poziciju nekoga ko je ostao bez posla-pa onda pomnozi to sa nekoliko miliona, ko ce da hrani te ljude.
Ovo je bio pokusaj vracanja u normalan zivot i kad je Adria tour pukao, kao da je zadnja svecica u mraku ugasena-i sad je mrak. Sta mislis kad I kao ce da se pojavi novo svetlo. Virus nece nestati, on ce biti uvek tu medju nama I sta sad- za veke vekova da se zatvorimo, nigde ne izlazimo, da se ne rukujemo (ej covece, ljudi se rukuju jos od kamenog doba, verovatno i od ranije, prosle su i kuge i kolere pa se nije izumrlo). Zivet se mora, raditi se mora...a ljudi ce uvek od necega umirati. (pa od tuberkuloze godisnje umre daleko vise ljudi nego sto je umrlo od korone, pa se niko ne cima zbog toga)

ZeZ

pre 3 godine

Ne mogu se ozbiljne stvari ceo život raditi na talenat . Suviše su stvari oko pandemije ozbiljne u celom svetu da bi neko ko je prvi igrač sveta u tako popularnom sportu , mogao da iznosi bez posledica svoje laičko mišljenje o problematici koja se tiče lečenja miliona ljudi. Što se tiče turnira, Novak je mogao to da uradi u dve zemlje gde je populizam osnovno gorivo i gde su ga pustili da to radi zbog izbora u obe države. Postoje poslovi za koje čovek mora da završi škole po danu !!!!! Džabe što je Novak poliglota. Ne može se čovek ozbiljno obrazovati preko interneta, TV emisija i lakog štiva. Novak je vrhunski sportista, jedan od najboljih u istoriji, dobar otac i čovek, ali bez ozbiljnog obrazovanja. Mora da ide na fakultet i stekne osnovu za primanje naučnih informacija. Dok to ne uradi, trebalo bi da se kreće samo u okviru teniskog sporta. Svaki daljni iskorak iz tenisa, topiće mu teško stečeni autoritet i ispašće neozbiljan i smešan.

Јабучило

pre 3 godine

Који закон и које правило је Ђоковић прекршио? Сви који су учествовали су пунолетни, све је рађено уз одобрење државе. И хоће ли неко да напише колико људи годишње умре од обичног грипа?

Milan_PT

pre 3 godine

Ja bi mu oduzeo sve titule od ove godine pa nek razmišlja šta će.
(Pelcujte Nola, 24. jun 2020 09:00)

A ja biH voleo da objavljuju samo pismene komentare.
I od Tvoje, a i od moje želje, neće biti ništa...

Zacep labrnje

pre 3 godine

E Soaresu doceka i ti da ostavis svoj brabonjak na svjetskoj tracerskoj sceni..

Eto da je moj pokojni djed Velimir ziv, mogaoje i on sad da tvitne koju kritiku, pa da ga omdah citiraju sve "slobodne demokratiske novinske" agencije, ali jadan skonca bez da dozivi tih par minuta slave..
A tebe Soaresu bogami zapade..
A jesi li Soaresu, isprdio koju kritiku na racun svog pomahnitalog predsjednika koji je jos u jeku najgore zaraze rostiljao sa narodom na ulici da dokaze kako je korona bezopasna?
nesto te ne citirase tada?
Kaka bogamu..da pogodim? Slucajnost naravno..

Аспера

pre 3 godine

Bice dobro ako zbog ovoga ne popije suspenziju.
(Komentator, 24. jun 2020 08:19)

Ne zanimaju me ni tenis ni Djokovic, a ove komentare sam preliatao cisto da vidim reakcije ljudi. S obzirom da se cesto javljaju komentari poput tvog imam sledece pitanje. Na osnovu cega da ga suspenduju? Covek nije prekrsio niti jedan zakon, za organizaciju ovakvog dogadjaja treba imati dozvole koje se ne mogu dobiti ako je zabranjena organizacija sportskih dogadjaja. Jedino je diskutabilna moralna strana organizacije, a za to se ne mogu propisati kazne.

Ako su ruze, procvetace...

pre 3 godine

interesantno je da ga kritikuju najvise pripadnici nacija koje su bile najneodgovornije i svojom krivicom najpogodjenije koronom:
amerika, brazil, britanija.
kao da im je djokovic kriv za milione zarazenih...za svoj fail optuzuju nekog na drugoj strani sveta

Milan

pre 3 godine

Ostavite Djokovića na miru i uperite prstom u onog ko je dozvolio i Adria Tour, i derbi, i pune kafane/diskoteke,... Sve zbog izbora

Aleksandar

pre 3 godine

Poznati teniseri njega da komentarisu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (spiridon kopic, 24. jun 2020 08:08)

A šta sad to znači, ako je nepoznat teniser nema pravo ništa da kaže i treba da umre od korone. Smatram da je Novak ovim besmislenim potezom završio svoju karijeru. Svi će ubuduće biti protiv njega, pogotovo na GS i pošto taj pritisak teško da će izdržati, verovatno će se sam povući. Toliko o najboljem svih vremena. A da je bio malo pametniji, sigurno bi bio GOAT.

Diletant

pre 3 godine

Verujem u najbolje namere Djokovića, mada mi je prva reakcija bila da je poranio, isto kao i navijaci na fudbalu itd. Kriticara ce uvek bilo i bice, on je veliki teniser i to ce zauvek ostati tako.
Zelim brzo ozdravljenje svima.

Nole - malo vise se okreni sebi, svet nije bas najpametnije mesto.

Milan_PT

pre 3 godine

Najveci svetski igrac. Kapa dole. Ima pravo sa svojim zivotom da radi sta hoce, ali ugrozavanje zdravlja i zivota drugih ljudi je za svaku osudu. Onomad na istom ovom sajtu ste nas ljude iz dijaspore nazvali najpogrdnijim imenima i optuzili za sirenje korone, sto je bilo nepravedno i netacno. Sada lik koronu raznosi po regionu i sramoti nas pred svetom, a neki to pravdaju kao sto se malom detetu kaze "nas si pa radi sta hoces". Ko je prijatelj ovom mladom coveku i najvecem svetskom sportisti reci ce mu, uci decko jos si zelen. Ne budi nadmen i ne pravi boga od sebe.
(Petar, 24. jun 2020 08:59)

Dobro, a šta ćemo sa Ćorićem? On nije bio u Beogradu i nije bio na toj famoznoj žurci, a opet ima koronu. A šta ćemo ako je on zaražen u Hrvatskoj, što se po svoj prilici desilo? To niko ne spominje, bitna je samo žurka. Nemački mediju razapinju sve sa te žurke. Sve osim Tima i Zvereva, koji su takođe bili tamo, ali nisu zaraženi. Da li to znači da žurka i nije bila odlučujuća u ovom slučaju? A šta ako je Novaka zarazio Dimitrov ili njegov trener po dolasku iz SAD? Da li je Novak kriv što naša država ne predviđa nikakve testove za ljude koji dolaze iz kriznih područja? Pre 10-ak dana sam lično video da su sa granice BiH vratili u Srbiju jednog čoveka sa američkim pasošem, koji je dan ranije sleteo u Beograd. BiH ima te mere, tako u samoposlugu ne možete ući bez maske, a kod nas...

v stepanovic

pre 3 godine

Treba objasniti ovvim stranim kriticarima, da je protiv srpske tradicije da onaj ko je na vrhu i na odgovornom polozaju, snosi posledice a kamo li podnese ostavku za neuspeh svoje odluke. Kad je bilo koji ministar u vladi podneo ostavku? Nikad!

E

pre 3 godine

Jao ljudi, evo kada ja koji nesto i ne pratim tenis previse, moram da branim Novaka.....da bi bilo sta mogao da organizuje morao je da dobije dozvolu drzave i struke...dobio je, mozda je pogresio ali drzavi je sve to odgovaralo kao i derbi jer su bili izbori i trebalo je prikriti da se korona razvija zbog izbora....

zex69

pre 3 godine

Колико је заражено фудбалера од кад су дозвољени тренинзи и почеле лиге, Немачка, Шпанија, Италија и сад Енглези, па шта, ником ништа. Цепај даље Ноле.

vlasta

pre 3 godine

Smanjite malo sa ovakvim vestima, izginuce narod..
Komentari na ove vesti govore mnogo o stanju svesti ovdasnjeg naroda. Stalno se cudimo kako nam je, i kako nas niko ne voli. Upravo nam je onako kako smo zasluzili.
Napise jedan britanski novinar kritiku na racun Djokovica, sto bi trebala biti normalna stvar. Niko nije savrsen, pa je normalno da bude kritikovan za greske, kojih u slucaju Novaka ima . Ali u komemtarima odmah o odvratnim Anglosakdoncima, uvrede na sve moguce nacine. Ljudi, tih Britanaca ima 60 miliona, a kritikovalo ga par njih. Smanjite malo dozivljaj, nije to dobro za zdravlje. A i novinari sa ovog portala vas pale birajuci ovakve vesti. Zapaljivog li naroda..

WillyWonka

pre 3 godine

Ne razumijem ovo silno pljuvanje po Đokoviću, čovjek je zaista imao odličnu ideju i ništa ljepše i bolje nije mogao smisliti i realizovati u ovim vremenima. Sreća je samo što je turnir bio i u Srbiji i u Hrvatskoj, i što je Ivanišević dio tima, inače bi sad već frcale optužbe o terorističkom pokušaju širenja virusa u svrhu uništavanja neke od ekonomija. Nadam se da Novak nećee posustati i da će uvijek biti ono što jest - izuzetan sportaš i veliki čovjek.

panenko

pre 3 godine

Vidim komentare kako su Novak i organizatori ugrozili zdravlje ljudi. Kad se vec pravite pametni, onda se okrenite ka struci i epidemiolozima sto su dozvolili to. Oni su faktički ugrozili zdravlja ljude dozvolom, a ne Novak i njegova ekipa time što su hteli da se nešto dešava lepo u ovim našim napaćenim državama. Novače, velik si čovek, mani se zluradih komentara

jole

pre 3 godine

Daj bolan covjek organizovao sav prihod poklonio i sta sad nije imao simptome nije nista i na kraju kako samo po svom znate pljuvati i da je najgori na svijetu nas je

Oliver Nedeljković

pre 3 godine

Ovaj svet je potpuno poludeo. Tolika histerija i panika oko virusa koji je trenutno toliko slab da u 90% slučajeva oboleli ima jako blage simptome ili ih nema uopšte. Ne mogu da shvatim i ljude koji ne kapiraju da je virus mutirao i da ima mnogo sojeva covida-19 i da je vakcina nemoguća. Virus postoji, nije za sprdnju, pogotovo onaj prvi talas u martu i aprilu, ali je već neko vreme mnogo oslabio i nema nikakvog razloga za strah i paniku

trener

pre 3 godine

Razlika između Nadala, Federera i Đokovića je u tome što oni ćute, igraju i daju po neki dolar u humanitarne svrhe, a ovaj naš ... "društveno je angažovan" i pokazuje narcisoidnost svojstvenu svima koji od 6 osnovne školu završe na sportski talenat.
P.S. Naravoučenije ima, pa ko dobaci.

Majkl Džondar

pre 3 godine

Svi smo mi Nole.
(:D, 24. jun 2020 07:57)

Neodgovorni? Neobavesteni? Puni predrasuda i sujete?
Govori u svoje ime...
(sta ce biti s bodovima, 24. jun 2020 09:30)

Da li si ti dečko realan. Gde si video da je pun predrasuda i sujetan???

markosid

pre 3 godine

Ne vidim da mu je neko od dušebrižnih kolega kritičara poželeo brzo ozdravljenje! Mislite o tome ? A taj lik bi doleteo prvim avionom da ga je Novak zvao na turnir, ali pošto nije, onda ajd da se malo reklamira.

miodrag

pre 3 godine

Koje posledice? Moralne? mozda? Da ne bude u Savetu, verovatno, sto je super! I dalje? Da mu se uzmu svi trofeji od pocetka karijere, da mu se ne racunam nijedna nedelja na prvom mestu, da vrati sav zaradjeni novac od turnira sa kamatom, da plati sponzorima penale, da prizna da je Focu pobedio I pobedjivao uz pomoc korone, da prizna da se dopingovao sa kapima za oci , I da se Srbija (kao kolateralan steta) bombarduje jer je on voli Srbiju I cak ima srpski pasos....Da li ima jos nesto amigo? Dodaj slobodno, jer ja sam pod stresom i mozda sam nesto zaboravio.

Sima

pre 3 godine

Bice dobro ako zbog ovoga ne popije suspenziju.
(Komentator, 24. jun 2020 08:19)

@kome
ne lupetaj balvane. Srbija zasluzuje nagradu za odvaznost. kao sto Svedjani zasluzuju. jesu imali zrtve, a mi cak nemamo. Novaku kapa dole! Ovo samo veliki rade!

Bob Rock

pre 3 godine

А кад су они у марту у Бразилу ишли на журке, док смо ми били у карантину, тада није био хорор шоу?

ponovorodjen

pre 3 godine

Zamislite da je Federer ovo organizovao, doduše Fedja nije glup,ali eto zamislimo da jeste. Ne mogu ni da zamislim reakcije....
Al na stranu sve to, ne mogu da vjerujem da neko pravda ovog idiota kad vam je potencijalno zarazio i ubio najdraze. Nevjerovatno

Petar

pre 3 godine

Najveci svetski igrac. Kapa dole. Ima pravo sa svojim zivotom da radi sta hoce, ali ugrozavanje zdravlja i zivota drugih ljudi je za svaku osudu. Onomad na istom ovom sajtu ste nas ljude iz dijaspore nazvali najpogrdnijim imenima i optuzili za sirenje korone, sto je bilo nepravedno i netacno. Sada lik koronu raznosi po regionu i sramoti nas pred svetom, a neki to pravdaju kao sto se malom detetu kaze "nas si pa radi sta hoces". Ko je prijatelj ovom mladom coveku i najvecem svetskom sportisti reci ce mu, uci decko jos si zelen. Ne budi nadmen i ne pravi boga od sebe.

Аспера

pre 3 godine

Zasto je onda Djokovic kriv? Koja je pravila ili zabrane on prekrsio? 
(mikin, 24. jun 2020 08:05) 

Prekrsio je pravilo drzanja distance i pravilo nosenja maske u zatvorenom prostoru. Zato je i fasovao Covid-a.
(Nikola 4, 24. jun 2020 08:44)

Oba su preporuke, ne propisi.

nike

pre 3 godine

Колико је заражено фудбалера од кад су дозвољени тренинзи и почеле лиге, Немачка, Шпанија, Италија и сад Енглези, па шта, ником ништа. Цепај даље Ноле.
(zex69, 24. jun 2020 08:52)

Igra se, ali bez publike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola München, 24. jun 2020 09:08)

Nikola, pa jos gore. Nema publike a nakon svake utaskmice 3-4 zarazena. A gde su oni sve bili u medjuvremenu? I sve se nastavlja, nema veze. Ali sve moze na zapadu, bitno da si se iza necega sakrio od odgovornosti, a posledice- kolateralna steta.

glukozamin

pre 3 godine

(Pelcujte Nola, 24. jun 2020 09:00)
(Sandzak, 24. jun 2020 10:13)

Mišljenje ovog Brazilca je jednako bitno kao i smešni komentari ovih dvojice klovnava u pokušaju. A pobude su im iste, kao i kratka pamet!

Prevodilac

pre 3 godine

@mikin...Lepo sto si Brazilcu uputio otvoreno pismo na srpskom jeziku i to na sajtu koji on sigurno ne cita. Svaka cast, bas si mu pokazao.

Eugen

pre 3 godine

što je Crnogorac no Srbin, jado
Sem toga Novak se izjašnjava kao Srbin, mada mu je majka Hrvatica.
Odlučio je sam šta je a mogao je da bira.
(posmatrač, 24. jun 2020 09:17)

Jado, Crnogorac je Crnogorac, a sto Srbi sve zivo na Balkanu posrbljavaju to je drugi problem. Pa za Srbe su cak i Hrvati Srbi iako se Hrvatima dize kosa na glavi pri toj pomisli.

Rossi le

pre 3 godine

Ostavite Noleta na miru.
Nije mu trebalo sve ovo ali to je sad.
I ne prenosite svaku nebitni izjavu.
Jer je NEBITNA.
Od Noletove senke se i ne vide ostali.

miki

pre 3 godine

Realno u poslednjih par godina Novak me je razočarao ponašanjem i stavovima. Možda je manje trebao da se medijski eksponira i da prosipa unaokolo nadri mudrosti ali iz svoje kože ne može to je što je. Podsmeva mu se ceo svet bez ikakve potrebe. Prosečne inteligencije ali najbolji srpski sportista svih vremena i treba da budemo ponosni na njega.

Hmmm

pre 3 godine

Veliki broj komentatora vrti istu pricu i ubedjuje nas, ovde, da virus nece nestati, da je svetska prevara, da nista lose nije uradio, da je drzava kriva... Preskocili su jednu bitnu stvar, mi ovde smo nebitni, nas niko ne pita za misljenje. Trenutna situacija u svetu, mora se pridrzavati odredjenih mera, mora distanca, ne smeju pune tribine, moraju maske... Verovali mi ili ne u virus, takva je situacija. I ja ne verujem, pa nosim masku kada udjem u bus, posto su juce rekli da mora. Ne zelim da mi neko pise kaznu zato sto ja ne verujem u to sto oni pricaju. Osim toga, on je javno rekao da je protiv ekstremnih mera na USO, sada mozemo mi ovde pricati, kako on nije rekao to, nego nesto drugo, organizatori tog turnira znaju sta je rekao. Mozda da vise pazi sta prica i sa cim se slaze, a sa cim ne.

komentari

pre 3 godine

Da je kojim slučajem ovo organizovao Federtar bilo bi preko 1000 najostrašćenih komentara ,a sada imamo drugačije komentare.Smješni ste.Novak treba da snosi krivicu i iz toga će se naučiti pameti da on nije božanstvo iako ga Srbi takvim smatraju.

Sima

pre 3 godine

Ko radi taj i gresi. Covek je imao najbolju nameru. Vlast je ta koja je dozvolila masovna okupljanja i navela da je virus oslabio. Utakmice se organizuju svuda po svetu. Ne vidim razlog za kritiku naseg sportiste
(lindabg, 23. jun 2020 23:00)

@lindabg
bas tako. gaske, francuski teniser, je isto to rekao. ja bih dodao jos da ne samo da kritika nije na mestu vec ceo svet treba da je zahvalan Srbiji I Noletu kao sto smo zahvalni svi Svedjanima na eksperimentu. kao sto rece francuz, niko nije terao puskom publiku na stadion. to su sve bili dobrovoljci! Lepo je sto se Nole izvinio onima koji su zarazeni, ali ne treba da se izvinjava u celini. Uradio je odlicnu stvar, a ne losu stvar. Eurosport vec nedelju dana vrti meceve sa Adria Toura. Ceo svet je gledao najbolji tenis. Sigurno bolja zabava od beloruskog fudbala. takodje zaraza je minimalna. na respiratoru posle utakmica imamo nulu! Projekat je uspeo! Samo sad treba Noletu objasniti da je uspeo!!!

saša

pre 3 godine

Novak se ponašao u skladu sa zakonom, što potvrđuje i prisustvo premijera Hrvatske. U Beogradu se odigravaju utakmice pred 20000 ljudi. Ne treba da ga grize savest nimalo. Nesposobnima je uvek potreban dežurni krivac da prikriju svoju nemoć i neznanje.

Hodeks,svojim primitivizmom brukam Srbiju

pre 3 godine

kako su zlobnici ovo docekali,ovo je vec orkestrirano.Po meni treba da se povuce sa mesta predsednika saveta igraca,to mu nije ni trebalo ,I vise nista ne izjavljuje u medijima,samo tenis da igra.
(nikola, 24. jun 2020 07:55)
Zlobnici koji govore istinu,nama ,svi koji kazu nesto istinito ,a bolno ,su zlobnici

Bagdakis

pre 3 godine

Turnire ne organizuju teniseri, to radi neko drugi. Taj drugi snosi i odgovornost. Šta je ovo trebalo Novaku, znajući sve rizike koje sobom nosi ovakva sportska manifestacija organizovana u više država?
Igraj trenis Novače, organizacije ostavi nekom drugom.

Sima

pre 3 godine

Који закон и које правило је Ђоковић прекршио? Сви који су учествовали су пунолетни, све је рађено уз одобрење државе. И хоће ли неко да напише колико људи годишње умре од обичног грипа?
(Јабучило, 24. jun 2020 08:15)

@jabucilo
pola si u pravu pola nisi. Naravno da Novak nije pogresio, a podrzao bih I drzavu. sto se tice gripa, od korone umre 500 puta vise nego od obicnog gripa (stopa smrtnosti je 5% u odnosu na 0.1%), a takodje korona se siri jedno 100 puta brze od obicnog gripa (u americi na primer 8% populacije ili 25m ima sezonski grip, a korona je vec na 2m posle samo 3 meseca, ovom brzinom do kraja 2021 kada je termin za vakcinu moze da zarazi svih 300m amerikanaca I da ubije 15m ili 5% populacije). vidis razliku sada izmedju obicnog gripa I korone? 5% populacije celog sveta je 350m ljudi za samo 2 god. Spanski grip je ubio 100m.

miki

pre 3 godine

Nole, pusti ove dusebriznike. Pokazao si svoju velicinu, pokusao da povezes region i vratis ono malo ljudskog !
Ti si bio i ostao NAJVEĆI !!!

Dragan Miladinovic

pre 3 godine

Novak je teniser i uradio je ovo iz najbolje namere. Nije njegovo da određuje mere bezbednosti, već da ih poštuje. Tako da je pravo pitanje za nadležne u Srbiji i Hrvatskoj kako su ovo dozvolili ako je toliko strašno?

Hodeks,svojim primitivizmom brukam Srbiju

pre 3 godine

Одговорност сносе хватски стожер и Пленковић који су дозволи тур. Лепо су могли да не дозволе, као Словенци и Црногорци, али зинуло им за рекламу за туристичку сезону. А ако већ јесу онда су морали да спроведу све потребне мере. A Noletu svaka čast, nenamerno srušio turirstičju sezonu Hrvatima, a možda i ekonomiju.
(dragan, 24. jun 2020 08:22)
Jbt koji si pacenik hahah sta tebe raduje hahah

ccc

pre 3 godine

ko je Bruno Sereš...sad je svako pametan..i na kraju nemaju simptome ni prehlade.Svi cemo dobiti taj virus pre ili kasnije,kao i gripu.Ne vidim cemu panika.

Nikola München

pre 3 godine

Колико је заражено фудбалера од кад су дозвољени тренинзи и почеле лиге, Немачка, Шпанија, Италија и сад Енглези, па шта, ником ништа. Цепај даље Ноле.
(zex69, 24. jun 2020 08:52)

Igra se, ali bez publike.

komentari

pre 3 godine

Da je kojim slučajem ovo organizovao Federtar bilo bi preko 1000 najostrašćenih komentara ,a sada imamo drugačije komentare.Smješni ste.Novak treba da snosi krivicu i iz toga će se naučiti pameti da on nije božanstvo iako ga Srbi takvim smatraju.

Hmmm

pre 3 godine

Sima
Pusti sada USA, daj da se koncentrisemo konkretno na ovaj turnir i neke skorasnje dogadjaje. Dakle, na ovom turniru zarazen Dimitrov, njegov trener, Novak i Jelena, Viktor i Aleksandra, Coric, ako ima jos neko dodaj slobodno. Niko od njih nema siptome, svi su dobro, svi bili u kontaktu. Od 22 testirane osobe, u datom trenutku, zarazene 3. Pusti sta su pisali na samom pocetku, pogledaj sam situaciju. Pre njih zarazeni, Atanasijevic, Podrascanin, Majstorovic, svi ozdravili za 4 dana. Jedino je Rosic muski izdrzao i slikao se na sajmu, ali on je na samom pocetku. Ceca i sin, slavlje, samo oni zarazeni, a gomila ljudi bila prisutna. Ozdravili za 2 dana. Da se taj virus prenosi kako su pricali na pocetku, bilo bi logicno da su zarazeni svi. Drugo, da je toliko smrtonosan, zar ne bi imali tezu klinicku sliku? Mislis da virus prepoznaje sportiste? Tesko. Druga je stvar sto neke stvari moraju da se postuju, svidjalo se to nama ili ne. E tu je napravio gresku, a on je svestan toga. Ta prica da nisu mogli regulisati ljude na tribinama, je glupost. Mogli su, ali nisu hteli.

posmatrač

pre 3 godine

#Eugen

A što je Crnogorac no Srbin, jado
Sem toga Novak se izjašnjava kao Srbin, mada mu je majka Hrvatica.
Odlučio je sam šta je a mogao je da bira.

brutalna istina

pre 3 godine

I Federer ima korona virus samo je rekao da mu se oporavak od povrede kolena zakomplicirao. Jasno je svima da nije bio ni na prvoj ni na drugoj operaciji.

slabul8@Yahoo.de

pre 3 godine

Ma vi ste bre horor!!! Covek pokusao da unese malo normalnosti u svakodnevno Corona ludilo! Corona je virus koji ce proci ali Corona kao metafora straha je ono sto ce trajno negativno uticati! O tome treba razmišljati!!!

Eugen

pre 3 godine

Sta ste sad svi navalili na Novaka jer vam krivo sto je momak Srbin i stoje naj bolji na Svetu
(Radovan Jankovic, 24. jun 2020 08:07)

Otkad je Nole Srbin? Nole je 50% Crnogorac, 50% Hrvat.

zzz

pre 3 godine

Sve je jasno,još kad bih znao ko je dotični gospodin!?Vjerovatno od onih što ih zovu da popune broj učesnika na turnirima i što ih posipaju kečapom da ih Nole&comp. lakše provare.Velika je to količina mesa za doručak.

coni

pre 3 godine

Dads fino da Djoković angazuje nekoliko
Advokata i da ovim komentatorima fino začepi
usta na ovakom vredanju .
Djoković je iz Srbije došao negativan na Virus .
On I njegovi kolege su se samo zarazili u
Zadru.
Hrvatska promoviše svoj turizam a ne vodi
računa o gradanima.
Koliko još takvi šeta po gradu i gde su velike
mogućnosti da se Djoković i ostali kolege zarazili od tako nekog ili u restoranu ili u hotelu i gde još po
kafićima .

Kikujiro

pre 3 godine

"Isla sam u subotu na sopstvenu odgovornost.Niko me nije terao. Na ulazu u kompleks su nam prskali ruke za dezinfekciuju, a onda na ulazu u tribine su nam dali maske i rukavice i kulturno nas zamolili da ih stavimo cim sednemo. E to sto niko od nas to nije ispostovao je druga prica. Novak nema odgovornost prema nama jer je on uradio svoj deo posla."

"Bio sam u petak na egzibiciji, ako sam se zarazio nije mi Novak kriv, Novak je bio na utakmici Mege, da li mu je Janković kriv, tamo je bio i jedan veliki trener ali i vrlo bolestan čovek, šta ako se Vujošević zarazio tamo i umre usled toga. Da li mu je Janković kriv ili je on sam kriv, nije ni morao da ide ali je ipak otišao."

Ovo je istina i realnost, to nikoga ne interesuje, bitno je da se istakneš u pljuvanju i lažima, i još se Novak nekome izvinjava, licemerima i mrziteljima, ispranim mozgovima...

Nikola 4

pre 3 godine

Zasto je onda Djokovic kriv? Koja je pravila ili zabrane on prekrsio?
(mikin, 24. jun 2020 08:05)

Prekrsio je pravilo drzanja distance i pravilo nosenja maske u zatvorenom prostoru. Zato je i fasovao Covid-a.

ArthurDent

pre 3 godine

Ovo je sve istina moj bajo
(Goran Loznica, 24. jun 2020 08:20)

A sad trk da komentarises sve zive vijesti, ne zaboravi i super zenu, latentni pederu raspali

alan ford

pre 3 godine

nekada su pametni pricali a budale cutale...danas je to obrnuto. Novak zaista treba da snosi odgovornost, sto nije ovca, sto nece gazdu, sto misli svojom glavom, sto je Bugarina kao Trojanskog konja primio u pricu, sto nam je podario predivan vikend, sto niko iako zarazeni od narucenog izvora nema simptome, nikakve tegobe, sto nisu u bolnici-znaci nisu ugrozeni i za to sve Novak slazem se treba da snosi odgovornos. Ziv Ti nama bio Novace, broj tvojih navijaca i postovalaca je porastao. Svet je pun sendvicara-treba preziveti, meni je njih zao, razumem ih...... a slobodarske novine bas njih citiraju hahahaha

Red

pre 3 godine

Nole,samo igraj tenis,sta te briga sta imaju ovi nize rangirani tenisaci da kazu.To samo zloba iz njih govori.Osvoji jos par GS,pa nek oni pricaju,koga briga.

Sima

pre 3 godine

Realno, Novak je pogresio ovaj put. Turnir nije trebalo organizovati. Ali, ipak, svi teniseri su tu bili svojevoljno, i to treba reci. Mislim da bi Nole trebao da malo "ohladi" u borbi protiv korone i 5g. Uprkos svemu, Nole je nas sampion i treba da ga podrzimo jer je ljudski pogresiti. Na kraju dana, svi smo samo ljudi. Podrska svima koji se bore sa opakim virusom.
(Kovinac, 24. jun 2020 08:08)

@kovinac
nije pogresio debilcino glupa. ucinio je uslugu svetu kao sto su svedjani ucinili!!! ceo svet je video da moze publika uz koronu. vidis li negde nekoga na raspiratoru posle stadiona?? ne!!! izvinjavala se atalanta I atletiko madrid posle lige sampiona?? ne!!! sta ima Novak da se izvinjava majmunee glupi.

idemo po USO

pre 3 godine

ja mislim da je u stvari svima krivo sto je srbija sampion evrope u prvom kvartalu, samo im djokovic sad super lego kao povod da mrze srbiju

dragan

pre 3 godine

Одговорност сносе хватски стожер и Пленковић који су дозволи тур. Лепо су могли да не дозволе, као Словенци и Црногорци, али зинуло им за рекламу за туристичку сезону. А ако већ јесу онда су морали да спроведу све потребне мере. A Noletu svaka čast, nenamerno srušio turirstičju sezonu Hrvatima, a možda i ekonomiju.

nista o nicemu

pre 3 godine

Novak treba da se povuce jer je napravio ovoliko sranje. Sa druge strane treba onima koji ga prozivaju, a bivali su suspendovali zbog dopinga da lupi samar cisto da im ne padne na pamet da ikad do kraja zivota krenu da pametuju

Bgd

pre 3 godine

Nebitni covece da li si sa druge planete. Zar ne vidis da se sirom sveta nastavlja sa raznim ligama u raznim sportovima. Zivot jednostavno ide dalje. Ovaj virus ce biti prisutan dugo i sta da radimo. Da svi sedimo kod kuce i gledamo u nebo. Djokovic je samo normalan covek koji zeli da se ovaj svet vrati u normalu. Vi koji ste protiv toga nemojte da ucestvujete i kraj price.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jovan, 24. jun 2020 08:08)

Tačno je da se takmičenja nastavljaju u raznim sportovima. Evo juče je počeo i turnir u Londonu sličan Adria Touru, koji su organizovali Britanci. Ali samo kod nas su puni stadioni i samo kod nas sportisti kače slike iz noćnog provoda. Ja sam prvi protiv policijskog časa i zabrane starijim ljudima da izađu iz kuće. Ali to ne znači da ne treba da nosimo maske i da pravimo masovna okupljanja u koja slobodno mogu da uključim i svadbe i ostale proslave.

Opet, mislim da Nole nije kriv. Verovao je našoj državi tj. našim političarima. Mislio je da je ovde situacija bolja nego u Španiji i Francuskoj. Vidi se da dugo ne živi ovde.

Dusan 1

pre 3 godine

Koji su ovo bezveznjakovici koji smatraju da da imaju pravo nesto da komentarisu ! Verovatno su svi izmisljeni kako bi nam skrenuli paznji I po koji put spinovali realnost ! Pa gospodo opsenari ovaj posao vam je bled I amaterski !
Pozz za Vas jer I Vas spinuju zar ne ... razmislite !

Jovan

pre 3 godine

Nebitni covece da li si sa druge planete. Zar ne vidis da se sirom sveta nastavlja sa raznim ligama u raznim sportovima. Zivot jednostavno ide dalje. Ovaj virus ce biti prisutan dugo i sta da radimo. Da svi sedimo kod kuce i gledamo u nebo. Djokovic je samo normalan covek koji zeli da se ovaj svet vrati u normalu. Vi koji ste protiv toga nemojte da ucestvujete i kraj price.

OPREM DOBRO

pre 3 godine

Nadam se da je Djokovid iz ovoga naucio da je put do pakla poplocan najboljim namerama!?
I treba da snosi posledice kada je pametniji od svih i da se vakcinise.

Raša

pre 3 godine

Uspeh se ne podnosi pa će sada mnogi, u osnovi sitne duše i primitivci, pokušati da naškode Đokoviću umesto da rade na sebi. Narod je ipak stoka!

nikola

pre 3 godine

kako su zlobnici ovo docekali,ovo je vec orkestrirano.Po meni treba da se povuce sa mesta predsednika saveta igraca,to mu nije ni trebalo ,I vise nista ne izjavljuje u medijima,samo tenis da igra.

Aleksandar

pre 3 godine

Poznati teniseri njega da komentarisu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (spiridon kopic, 24. jun 2020 08:08)

A šta sad to znači, ako je nepoznat teniser nema pravo ništa da kaže i treba da umre od korone. Smatram da je Novak ovim besmislenim potezom završio svoju karijeru. Svi će ubuduće biti protiv njega, pogotovo na GS i pošto taj pritisak teško da će izdržati, verovatno će se sam povući. Toliko o najboljem svih vremena. A da je bio malo pametniji, sigurno bi bio GOAT.

mikin

pre 3 godine

Soareš, nemoj da se.eš! Djokovic moze da organizuje sta mu padne na pamet (kao i svaki drugi od vas) ali DOZVOLU za odrzavanje toga daje NEKO DRUGI. Taj "NEKO DRUGI" je smatrao da NEMA prepreka odrzavanju turnira i DAO je dozvolu. Zasto je onda Djokovic kriv? Koja je pravila ili zabrane on prekrsio? Sadasnju situaciju u Brazilu nemoj porediti sa ituacijom u Evropi. Vi ste kasnije "poceli" i sada ste u vrhuncu zaraze dok se Evropa otvara i ljudi uveliko cirkulisu kontinentom.

Eugen

pre 3 godine

što je Crnogorac no Srbin, jado
Sem toga Novak se izjašnjava kao Srbin, mada mu je majka Hrvatica.
Odlučio je sam šta je a mogao je da bira.
(posmatrač, 24. jun 2020 09:17)

Jado, Crnogorac je Crnogorac, a sto Srbi sve zivo na Balkanu posrbljavaju to je drugi problem. Pa za Srbe su cak i Hrvati Srbi iako se Hrvatima dize kosa na glavi pri toj pomisli.

komentari

pre 3 godine

Da je kojim slučajem ovo organizovao Federtar bilo bi preko 1000 najostrašćenih komentara ,a sada imamo drugačije komentare.Smješni ste.Novak treba da snosi krivicu i iz toga će se naučiti pameti da on nije božanstvo iako ga Srbi takvim smatraju.

Јабучило

pre 3 godine

Који закон и које правило је Ђоковић прекршио? Сви који су учествовали су пунолетни, све је рађено уз одобрење државе. И хоће ли неко да напише колико људи годишње умре од обичног грипа?

ringo star

pre 3 godine

Ajde zabij se u svoju rupu i nemoj nikako da izlazis… a kad bas budes morao iz rupe, stavi kartonsku kutiju na glavu, da te virus slucajno ne ujede.
Stavi se covece u poziciju nekoga ko je ostao bez posla-pa onda pomnozi to sa nekoliko miliona, ko ce da hrani te ljude.
Ovo je bio pokusaj vracanja u normalan zivot i kad je Adria tour pukao, kao da je zadnja svecica u mraku ugasena-i sad je mrak. Sta mislis kad I kao ce da se pojavi novo svetlo. Virus nece nestati, on ce biti uvek tu medju nama I sta sad- za veke vekova da se zatvorimo, nigde ne izlazimo, da se ne rukujemo (ej covece, ljudi se rukuju jos od kamenog doba, verovatno i od ranije, prosle su i kuge i kolere pa se nije izumrlo). Zivet se mora, raditi se mora...a ljudi ce uvek od necega umirati. (pa od tuberkuloze godisnje umre daleko vise ljudi nego sto je umrlo od korone, pa se niko ne cima zbog toga)

Kovinac

pre 3 godine

Realno, Novak je pogresio ovaj put. Turnir nije trebalo organizovati. Ali, ipak, svi teniseri su tu bili svojevoljno, i to treba reci. Mislim da bi Nole trebao da malo "ohladi" u borbi protiv korone i 5g. Uprkos svemu, Nole je nas sampion i treba da ga podrzimo jer je ljudski pogresiti. Na kraju dana, svi smo samo ljudi. Podrska svima koji se bore sa opakim virusom.

komentari

pre 3 godine

Da je kojim slučajem ovo organizovao Federtar bilo bi preko 1000 najostrašćenih komentara ,a sada imamo drugačije komentare.Smješni ste.Novak treba da snosi krivicu i iz toga će se naučiti pameti da on nije božanstvo iako ga Srbi takvim smatraju.

Eugen

pre 3 godine

Sta ste sad svi navalili na Novaka jer vam krivo sto je momak Srbin i stoje naj bolji na Svetu
(Radovan Jankovic, 24. jun 2020 08:07)

Otkad je Nole Srbin? Nole je 50% Crnogorac, 50% Hrvat.

Oliver Nedeljković

pre 3 godine

Ovaj svet je potpuno poludeo. Tolika histerija i panika oko virusa koji je trenutno toliko slab da u 90% slučajeva oboleli ima jako blage simptome ili ih nema uopšte. Ne mogu da shvatim i ljude koji ne kapiraju da je virus mutirao i da ima mnogo sojeva covida-19 i da je vakcina nemoguća. Virus postoji, nije za sprdnju, pogotovo onaj prvi talas u martu i aprilu, ali je već neko vreme mnogo oslabio i nema nikakvog razloga za strah i paniku

ZeZ

pre 3 godine

Ne mogu se ozbiljne stvari ceo život raditi na talenat . Suviše su stvari oko pandemije ozbiljne u celom svetu da bi neko ko je prvi igrač sveta u tako popularnom sportu , mogao da iznosi bez posledica svoje laičko mišljenje o problematici koja se tiče lečenja miliona ljudi. Što se tiče turnira, Novak je mogao to da uradi u dve zemlje gde je populizam osnovno gorivo i gde su ga pustili da to radi zbog izbora u obe države. Postoje poslovi za koje čovek mora da završi škole po danu !!!!! Džabe što je Novak poliglota. Ne može se čovek ozbiljno obrazovati preko interneta, TV emisija i lakog štiva. Novak je vrhunski sportista, jedan od najboljih u istoriji, dobar otac i čovek, ali bez ozbiljnog obrazovanja. Mora da ide na fakultet i stekne osnovu za primanje naučnih informacija. Dok to ne uradi, trebalo bi da se kreće samo u okviru teniskog sporta. Svaki daljni iskorak iz tenisa, topiće mu teško stečeni autoritet i ispašće neozbiljan i smešan.

ponovorodjen

pre 3 godine

Zamislite da je Federer ovo organizovao, doduše Fedja nije glup,ali eto zamislimo da jeste. Ne mogu ni da zamislim reakcije....
Al na stranu sve to, ne mogu da vjerujem da neko pravda ovog idiota kad vam je potencijalno zarazio i ubio najdraze. Nevjerovatno

Hodeks,svojim primitivizmom brukam Srbiju

pre 3 godine

kako su zlobnici ovo docekali,ovo je vec orkestrirano.Po meni treba da se povuce sa mesta predsednika saveta igraca,to mu nije ni trebalo ,I vise nista ne izjavljuje u medijima,samo tenis da igra.
(nikola, 24. jun 2020 07:55)
Zlobnici koji govore istinu,nama ,svi koji kazu nesto istinito ,a bolno ,su zlobnici

Sima

pre 3 godine

Који закон и које правило је Ђоковић прекршио? Сви који су учествовали су пунолетни, све је рађено уз одобрење државе. И хоће ли неко да напише колико људи годишње умре од обичног грипа?
(Јабучило, 24. jun 2020 08:15)

@jabucilo
pola si u pravu pola nisi. Naravno da Novak nije pogresio, a podrzao bih I drzavu. sto se tice gripa, od korone umre 500 puta vise nego od obicnog gripa (stopa smrtnosti je 5% u odnosu na 0.1%), a takodje korona se siri jedno 100 puta brze od obicnog gripa (u americi na primer 8% populacije ili 25m ima sezonski grip, a korona je vec na 2m posle samo 3 meseca, ovom brzinom do kraja 2021 kada je termin za vakcinu moze da zarazi svih 300m amerikanaca I da ubije 15m ili 5% populacije). vidis razliku sada izmedju obicnog gripa I korone? 5% populacije celog sveta je 350m ljudi za samo 2 god. Spanski grip je ubio 100m.

miki

pre 3 godine

Nole, pusti ove dusebriznike. Pokazao si svoju velicinu, pokusao da povezes region i vratis ono malo ljudskog !
Ti si bio i ostao NAJVEĆI !!!

coni

pre 3 godine

Dads fino da Djoković angazuje nekoliko
Advokata i da ovim komentatorima fino začepi
usta na ovakom vredanju .
Djoković je iz Srbije došao negativan na Virus .
On I njegovi kolege su se samo zarazili u
Zadru.
Hrvatska promoviše svoj turizam a ne vodi
računa o gradanima.
Koliko još takvi šeta po gradu i gde su velike
mogućnosti da se Djoković i ostali kolege zarazili od tako nekog ili u restoranu ili u hotelu i gde još po
kafićima .

Kikujiro

pre 3 godine

"Isla sam u subotu na sopstvenu odgovornost.Niko me nije terao. Na ulazu u kompleks su nam prskali ruke za dezinfekciuju, a onda na ulazu u tribine su nam dali maske i rukavice i kulturno nas zamolili da ih stavimo cim sednemo. E to sto niko od nas to nije ispostovao je druga prica. Novak nema odgovornost prema nama jer je on uradio svoj deo posla."

"Bio sam u petak na egzibiciji, ako sam se zarazio nije mi Novak kriv, Novak je bio na utakmici Mege, da li mu je Janković kriv, tamo je bio i jedan veliki trener ali i vrlo bolestan čovek, šta ako se Vujošević zarazio tamo i umre usled toga. Da li mu je Janković kriv ili je on sam kriv, nije ni morao da ide ali je ipak otišao."

Ovo je istina i realnost, to nikoga ne interesuje, bitno je da se istakneš u pljuvanju i lažima, i još se Novak nekome izvinjava, licemerima i mrziteljima, ispranim mozgovima...

trener

pre 3 godine

Razlika između Nadala, Federera i Đokovića je u tome što oni ćute, igraju i daju po neki dolar u humanitarne svrhe, a ovaj naš ... "društveno je angažovan" i pokazuje narcisoidnost svojstvenu svima koji od 6 osnovne školu završe na sportski talenat.
P.S. Naravoučenije ima, pa ko dobaci.

nista o nicemu

pre 3 godine

Novak treba da se povuce jer je napravio ovoliko sranje. Sa druge strane treba onima koji ga prozivaju, a bivali su suspendovali zbog dopinga da lupi samar cisto da im ne padne na pamet da ikad do kraja zivota krenu da pametuju

glukozamin

pre 3 godine

(Pelcujte Nola, 24. jun 2020 09:00)
(Sandzak, 24. jun 2020 10:13)

Mišljenje ovog Brazilca je jednako bitno kao i smešni komentari ovih dvojice klovnava u pokušaju. A pobude su im iste, kao i kratka pamet!

Sima

pre 3 godine

Bice dobro ako zbog ovoga ne popije suspenziju.
(Komentator, 24. jun 2020 08:19)

@kome
ne lupetaj balvane. Srbija zasluzuje nagradu za odvaznost. kao sto Svedjani zasluzuju. jesu imali zrtve, a mi cak nemamo. Novaku kapa dole! Ovo samo veliki rade!

Majkl Džondar

pre 3 godine

Svi smo mi Nole.
(:D, 24. jun 2020 07:57)

Neodgovorni? Neobavesteni? Puni predrasuda i sujete?
Govori u svoje ime...
(sta ce biti s bodovima, 24. jun 2020 09:30)

Da li si ti dečko realan. Gde si video da je pun predrasuda i sujetan???

brutalna istina

pre 3 godine

I Federer ima korona virus samo je rekao da mu se oporavak od povrede kolena zakomplicirao. Jasno je svima da nije bio ni na prvoj ni na drugoj operaciji.

dragan

pre 3 godine

Одговорност сносе хватски стожер и Пленковић који су дозволи тур. Лепо су могли да не дозволе, као Словенци и Црногорци, али зинуло им за рекламу за туристичку сезону. А ако већ јесу онда су морали да спроведу све потребне мере. A Noletu svaka čast, nenamerno srušio turirstičju sezonu Hrvatima, a možda i ekonomiju.

Rossi le

pre 3 godine

Ostavite Noleta na miru.
Nije mu trebalo sve ovo ali to je sad.
I ne prenosite svaku nebitni izjavu.
Jer je NEBITNA.
Od Noletove senke se i ne vide ostali.

Petar

pre 3 godine

Najveci svetski igrac. Kapa dole. Ima pravo sa svojim zivotom da radi sta hoce, ali ugrozavanje zdravlja i zivota drugih ljudi je za svaku osudu. Onomad na istom ovom sajtu ste nas ljude iz dijaspore nazvali najpogrdnijim imenima i optuzili za sirenje korone, sto je bilo nepravedno i netacno. Sada lik koronu raznosi po regionu i sramoti nas pred svetom, a neki to pravdaju kao sto se malom detetu kaze "nas si pa radi sta hoces". Ko je prijatelj ovom mladom coveku i najvecem svetskom sportisti reci ce mu, uci decko jos si zelen. Ne budi nadmen i ne pravi boga od sebe.

Nikola München

pre 3 godine

Колико је заражено фудбалера од кад су дозвољени тренинзи и почеле лиге, Немачка, Шпанија, Италија и сад Енглези, па шта, ником ништа. Цепај даље Ноле.
(zex69, 24. jun 2020 08:52)

Igra se, ali bez publike.

Zacep labrnje

pre 3 godine

E Soaresu doceka i ti da ostavis svoj brabonjak na svjetskoj tracerskoj sceni..

Eto da je moj pokojni djed Velimir ziv, mogaoje i on sad da tvitne koju kritiku, pa da ga omdah citiraju sve "slobodne demokratiske novinske" agencije, ali jadan skonca bez da dozivi tih par minuta slave..
A tebe Soaresu bogami zapade..
A jesi li Soaresu, isprdio koju kritiku na racun svog pomahnitalog predsjednika koji je jos u jeku najgore zaraze rostiljao sa narodom na ulici da dokaze kako je korona bezopasna?
nesto te ne citirase tada?
Kaka bogamu..da pogodim? Slucajnost naravno..

Sima

pre 3 godine

Realno, Novak je pogresio ovaj put. Turnir nije trebalo organizovati. Ali, ipak, svi teniseri su tu bili svojevoljno, i to treba reci. Mislim da bi Nole trebao da malo "ohladi" u borbi protiv korone i 5g. Uprkos svemu, Nole je nas sampion i treba da ga podrzimo jer je ljudski pogresiti. Na kraju dana, svi smo samo ljudi. Podrska svima koji se bore sa opakim virusom.
(Kovinac, 24. jun 2020 08:08)

@kovinac
nije pogresio debilcino glupa. ucinio je uslugu svetu kao sto su svedjani ucinili!!! ceo svet je video da moze publika uz koronu. vidis li negde nekoga na raspiratoru posle stadiona?? ne!!! izvinjavala se atalanta I atletiko madrid posle lige sampiona?? ne!!! sta ima Novak da se izvinjava majmunee glupi.

Ako su ruze, procvetace...

pre 3 godine

interesantno je da ga kritikuju najvise pripadnici nacija koje su bile najneodgovornije i svojom krivicom najpogodjenije koronom:
amerika, brazil, britanija.
kao da im je djokovic kriv za milione zarazenih...za svoj fail optuzuju nekog na drugoj strani sveta

v stepanovic

pre 3 godine

Treba objasniti ovvim stranim kriticarima, da je protiv srpske tradicije da onaj ko je na vrhu i na odgovornom polozaju, snosi posledice a kamo li podnese ostavku za neuspeh svoje odluke. Kad je bilo koji ministar u vladi podneo ostavku? Nikad!

ArthurDent

pre 3 godine

Ovo je sve istina moj bajo
(Goran Loznica, 24. jun 2020 08:20)

A sad trk da komentarises sve zive vijesti, ne zaboravi i super zenu, latentni pederu raspali

Bagdakis

pre 3 godine

Turnire ne organizuju teniseri, to radi neko drugi. Taj drugi snosi i odgovornost. Šta je ovo trebalo Novaku, znajući sve rizike koje sobom nosi ovakva sportska manifestacija organizovana u više država?
Igraj trenis Novače, organizacije ostavi nekom drugom.

WillyWonka

pre 3 godine

Ne razumijem ovo silno pljuvanje po Đokoviću, čovjek je zaista imao odličnu ideju i ništa ljepše i bolje nije mogao smisliti i realizovati u ovim vremenima. Sreća je samo što je turnir bio i u Srbiji i u Hrvatskoj, i što je Ivanišević dio tima, inače bi sad već frcale optužbe o terorističkom pokušaju širenja virusa u svrhu uništavanja neke od ekonomija. Nadam se da Novak nećee posustati i da će uvijek biti ono što jest - izuzetan sportaš i veliki čovjek.

panenko

pre 3 godine

Vidim komentare kako su Novak i organizatori ugrozili zdravlje ljudi. Kad se vec pravite pametni, onda se okrenite ka struci i epidemiolozima sto su dozvolili to. Oni su faktički ugrozili zdravlja ljude dozvolom, a ne Novak i njegova ekipa time što su hteli da se nešto dešava lepo u ovim našim napaćenim državama. Novače, velik si čovek, mani se zluradih komentara

Аспера

pre 3 godine

Zasto je onda Djokovic kriv? Koja je pravila ili zabrane on prekrsio? 
(mikin, 24. jun 2020 08:05) 

Prekrsio je pravilo drzanja distance i pravilo nosenja maske u zatvorenom prostoru. Zato je i fasovao Covid-a.
(Nikola 4, 24. jun 2020 08:44)

Oba su preporuke, ne propisi.

miki

pre 3 godine

Realno u poslednjih par godina Novak me je razočarao ponašanjem i stavovima. Možda je manje trebao da se medijski eksponira i da prosipa unaokolo nadri mudrosti ali iz svoje kože ne može to je što je. Podsmeva mu se ceo svet bez ikakve potrebe. Prosečne inteligencije ali najbolji srpski sportista svih vremena i treba da budemo ponosni na njega.

ccc

pre 3 godine

ko je Bruno Sereš...sad je svako pametan..i na kraju nemaju simptome ni prehlade.Svi cemo dobiti taj virus pre ili kasnije,kao i gripu.Ne vidim cemu panika.

Milan_PT

pre 3 godine

Ja bi mu oduzeo sve titule od ove godine pa nek razmišlja šta će.
(Pelcujte Nola, 24. jun 2020 09:00)

A ja biH voleo da objavljuju samo pismene komentare.
I od Tvoje, a i od moje želje, neće biti ništa...

Nikola 4

pre 3 godine

Zasto je onda Djokovic kriv? Koja je pravila ili zabrane on prekrsio?
(mikin, 24. jun 2020 08:05)

Prekrsio je pravilo drzanja distance i pravilo nosenja maske u zatvorenom prostoru. Zato je i fasovao Covid-a.

saša

pre 3 godine

Novak se ponašao u skladu sa zakonom, što potvrđuje i prisustvo premijera Hrvatske. U Beogradu se odigravaju utakmice pred 20000 ljudi. Ne treba da ga grize savest nimalo. Nesposobnima je uvek potreban dežurni krivac da prikriju svoju nemoć i neznanje.

jole

pre 3 godine

Daj bolan covjek organizovao sav prihod poklonio i sta sad nije imao simptome nije nista i na kraju kako samo po svom znate pljuvati i da je najgori na svijetu nas je

nike

pre 3 godine

Колико је заражено фудбалера од кад су дозвољени тренинзи и почеле лиге, Немачка, Шпанија, Италија и сад Енглези, па шта, ником ништа. Цепај даље Ноле.
(zex69, 24. jun 2020 08:52)

Igra se, ali bez publike.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola München, 24. jun 2020 09:08)

Nikola, pa jos gore. Nema publike a nakon svake utaskmice 3-4 zarazena. A gde su oni sve bili u medjuvremenu? I sve se nastavlja, nema veze. Ali sve moze na zapadu, bitno da si se iza necega sakrio od odgovornosti, a posledice- kolateralna steta.

E

pre 3 godine

Jao ljudi, evo kada ja koji nesto i ne pratim tenis previse, moram da branim Novaka.....da bi bilo sta mogao da organizuje morao je da dobije dozvolu drzave i struke...dobio je, mozda je pogresio ali drzavi je sve to odgovaralo kao i derbi jer su bili izbori i trebalo je prikriti da se korona razvija zbog izbora....

alan ford

pre 3 godine

nekada su pametni pricali a budale cutale...danas je to obrnuto. Novak zaista treba da snosi odgovornost, sto nije ovca, sto nece gazdu, sto misli svojom glavom, sto je Bugarina kao Trojanskog konja primio u pricu, sto nam je podario predivan vikend, sto niko iako zarazeni od narucenog izvora nema simptome, nikakve tegobe, sto nisu u bolnici-znaci nisu ugrozeni i za to sve Novak slazem se treba da snosi odgovornos. Ziv Ti nama bio Novace, broj tvojih navijaca i postovalaca je porastao. Svet je pun sendvicara-treba preziveti, meni je njih zao, razumem ih...... a slobodarske novine bas njih citiraju hahahaha

Hodeks,svojim primitivizmom brukam Srbiju

pre 3 godine

Одговорност сносе хватски стожер и Пленковић који су дозволи тур. Лепо су могли да не дозволе, као Словенци и Црногорци, али зинуло им за рекламу за туристичку сезону. А ако већ јесу онда су морали да спроведу све потребне мере. A Noletu svaka čast, nenamerno srušio turirstičju sezonu Hrvatima, a možda i ekonomiju.
(dragan, 24. jun 2020 08:22)
Jbt koji si pacenik hahah sta tebe raduje hahah

zzz

pre 3 godine

Sve je jasno,još kad bih znao ko je dotični gospodin!?Vjerovatno od onih što ih zovu da popune broj učesnika na turnirima i što ih posipaju kečapom da ih Nole&comp. lakše provare.Velika je to količina mesa za doručak.

Red

pre 3 godine

Nole,samo igraj tenis,sta te briga sta imaju ovi nize rangirani tenisaci da kazu.To samo zloba iz njih govori.Osvoji jos par GS,pa nek oni pricaju,koga briga.

Milan_PT

pre 3 godine

Najveci svetski igrac. Kapa dole. Ima pravo sa svojim zivotom da radi sta hoce, ali ugrozavanje zdravlja i zivota drugih ljudi je za svaku osudu. Onomad na istom ovom sajtu ste nas ljude iz dijaspore nazvali najpogrdnijim imenima i optuzili za sirenje korone, sto je bilo nepravedno i netacno. Sada lik koronu raznosi po regionu i sramoti nas pred svetom, a neki to pravdaju kao sto se malom detetu kaze "nas si pa radi sta hoces". Ko je prijatelj ovom mladom coveku i najvecem svetskom sportisti reci ce mu, uci decko jos si zelen. Ne budi nadmen i ne pravi boga od sebe.
(Petar, 24. jun 2020 08:59)

Dobro, a šta ćemo sa Ćorićem? On nije bio u Beogradu i nije bio na toj famoznoj žurci, a opet ima koronu. A šta ćemo ako je on zaražen u Hrvatskoj, što se po svoj prilici desilo? To niko ne spominje, bitna je samo žurka. Nemački mediju razapinju sve sa te žurke. Sve osim Tima i Zvereva, koji su takođe bili tamo, ali nisu zaraženi. Da li to znači da žurka i nije bila odlučujuća u ovom slučaju? A šta ako je Novaka zarazio Dimitrov ili njegov trener po dolasku iz SAD? Da li je Novak kriv što naša država ne predviđa nikakve testove za ljude koji dolaze iz kriznih područja? Pre 10-ak dana sam lično video da su sa granice BiH vratili u Srbiju jednog čoveka sa američkim pasošem, koji je dan ranije sleteo u Beograd. BiH ima te mere, tako u samoposlugu ne možete ući bez maske, a kod nas...

Hmmm

pre 3 godine

Veliki broj komentatora vrti istu pricu i ubedjuje nas, ovde, da virus nece nestati, da je svetska prevara, da nista lose nije uradio, da je drzava kriva... Preskocili su jednu bitnu stvar, mi ovde smo nebitni, nas niko ne pita za misljenje. Trenutna situacija u svetu, mora se pridrzavati odredjenih mera, mora distanca, ne smeju pune tribine, moraju maske... Verovali mi ili ne u virus, takva je situacija. I ja ne verujem, pa nosim masku kada udjem u bus, posto su juce rekli da mora. Ne zelim da mi neko pise kaznu zato sto ja ne verujem u to sto oni pricaju. Osim toga, on je javno rekao da je protiv ekstremnih mera na USO, sada mozemo mi ovde pricati, kako on nije rekao to, nego nesto drugo, organizatori tog turnira znaju sta je rekao. Mozda da vise pazi sta prica i sa cim se slaze, a sa cim ne.

Аспера

pre 3 godine

Bice dobro ako zbog ovoga ne popije suspenziju.
(Komentator, 24. jun 2020 08:19)

Ne zanimaju me ni tenis ni Djokovic, a ove komentare sam preliatao cisto da vidim reakcije ljudi. S obzirom da se cesto javljaju komentari poput tvog imam sledece pitanje. Na osnovu cega da ga suspenduju? Covek nije prekrsio niti jedan zakon, za organizaciju ovakvog dogadjaja treba imati dozvole koje se ne mogu dobiti ako je zabranjena organizacija sportskih dogadjaja. Jedino je diskutabilna moralna strana organizacije, a za to se ne mogu propisati kazne.

idemo po USO

pre 3 godine

ja mislim da je u stvari svima krivo sto je srbija sampion evrope u prvom kvartalu, samo im djokovic sad super lego kao povod da mrze srbiju

slabul8@Yahoo.de

pre 3 godine

Ma vi ste bre horor!!! Covek pokusao da unese malo normalnosti u svakodnevno Corona ludilo! Corona je virus koji ce proci ali Corona kao metafora straha je ono sto ce trajno negativno uticati! O tome treba razmišljati!!!

markosid

pre 3 godine

Ne vidim da mu je neko od dušebrižnih kolega kritičara poželeo brzo ozdravljenje! Mislite o tome ? A taj lik bi doleteo prvim avionom da ga je Novak zvao na turnir, ali pošto nije, onda ajd da se malo reklamira.

zex69

pre 3 godine

Колико је заражено фудбалера од кад су дозвољени тренинзи и почеле лиге, Немачка, Шпанија, Италија и сад Енглези, па шта, ником ништа. Цепај даље Ноле.

Sima

pre 3 godine

Ko radi taj i gresi. Covek je imao najbolju nameru. Vlast je ta koja je dozvolila masovna okupljanja i navela da je virus oslabio. Utakmice se organizuju svuda po svetu. Ne vidim razlog za kritiku naseg sportiste
(lindabg, 23. jun 2020 23:00)

@lindabg
bas tako. gaske, francuski teniser, je isto to rekao. ja bih dodao jos da ne samo da kritika nije na mestu vec ceo svet treba da je zahvalan Srbiji I Noletu kao sto smo zahvalni svi Svedjanima na eksperimentu. kao sto rece francuz, niko nije terao puskom publiku na stadion. to su sve bili dobrovoljci! Lepo je sto se Nole izvinio onima koji su zarazeni, ali ne treba da se izvinjava u celini. Uradio je odlicnu stvar, a ne losu stvar. Eurosport vec nedelju dana vrti meceve sa Adria Toura. Ceo svet je gledao najbolji tenis. Sigurno bolja zabava od beloruskog fudbala. takodje zaraza je minimalna. na respiratoru posle utakmica imamo nulu! Projekat je uspeo! Samo sad treba Noletu objasniti da je uspeo!!!

Hmmm

pre 3 godine

Sima
Pusti sada USA, daj da se koncentrisemo konkretno na ovaj turnir i neke skorasnje dogadjaje. Dakle, na ovom turniru zarazen Dimitrov, njegov trener, Novak i Jelena, Viktor i Aleksandra, Coric, ako ima jos neko dodaj slobodno. Niko od njih nema siptome, svi su dobro, svi bili u kontaktu. Od 22 testirane osobe, u datom trenutku, zarazene 3. Pusti sta su pisali na samom pocetku, pogledaj sam situaciju. Pre njih zarazeni, Atanasijevic, Podrascanin, Majstorovic, svi ozdravili za 4 dana. Jedino je Rosic muski izdrzao i slikao se na sajmu, ali on je na samom pocetku. Ceca i sin, slavlje, samo oni zarazeni, a gomila ljudi bila prisutna. Ozdravili za 2 dana. Da se taj virus prenosi kako su pricali na pocetku, bilo bi logicno da su zarazeni svi. Drugo, da je toliko smrtonosan, zar ne bi imali tezu klinicku sliku? Mislis da virus prepoznaje sportiste? Tesko. Druga je stvar sto neke stvari moraju da se postuju, svidjalo se to nama ili ne. E tu je napravio gresku, a on je svestan toga. Ta prica da nisu mogli regulisati ljude na tribinama, je glupost. Mogli su, ali nisu hteli.

posmatrač

pre 3 godine

#Eugen

A što je Crnogorac no Srbin, jado
Sem toga Novak se izjašnjava kao Srbin, mada mu je majka Hrvatica.
Odlučio je sam šta je a mogao je da bira.

miodrag

pre 3 godine

Koje posledice? Moralne? mozda? Da ne bude u Savetu, verovatno, sto je super! I dalje? Da mu se uzmu svi trofeji od pocetka karijere, da mu se ne racunam nijedna nedelja na prvom mestu, da vrati sav zaradjeni novac od turnira sa kamatom, da plati sponzorima penale, da prizna da je Focu pobedio I pobedjivao uz pomoc korone, da prizna da se dopingovao sa kapima za oci , I da se Srbija (kao kolateralan steta) bombarduje jer je on voli Srbiju I cak ima srpski pasos....Da li ima jos nesto amigo? Dodaj slobodno, jer ja sam pod stresom i mozda sam nesto zaboravio.

vlasta

pre 3 godine

Smanjite malo sa ovakvim vestima, izginuce narod..
Komentari na ove vesti govore mnogo o stanju svesti ovdasnjeg naroda. Stalno se cudimo kako nam je, i kako nas niko ne voli. Upravo nam je onako kako smo zasluzili.
Napise jedan britanski novinar kritiku na racun Djokovica, sto bi trebala biti normalna stvar. Niko nije savrsen, pa je normalno da bude kritikovan za greske, kojih u slucaju Novaka ima . Ali u komemtarima odmah o odvratnim Anglosakdoncima, uvrede na sve moguce nacine. Ljudi, tih Britanaca ima 60 miliona, a kritikovalo ga par njih. Smanjite malo dozivljaj, nije to dobro za zdravlje. A i novinari sa ovog portala vas pale birajuci ovakve vesti. Zapaljivog li naroda..

Prevodilac

pre 3 godine

@mikin...Lepo sto si Brazilcu uputio otvoreno pismo na srpskom jeziku i to na sajtu koji on sigurno ne cita. Svaka cast, bas si mu pokazao.

Milan

pre 3 godine

Ostavite Djokovića na miru i uperite prstom u onog ko je dozvolio i Adria Tour, i derbi, i pune kafane/diskoteke,... Sve zbog izbora

Dusan 1

pre 3 godine

Koji su ovo bezveznjakovici koji smatraju da da imaju pravo nesto da komentarisu ! Verovatno su svi izmisljeni kako bi nam skrenuli paznji I po koji put spinovali realnost ! Pa gospodo opsenari ovaj posao vam je bled I amaterski !
Pozz za Vas jer I Vas spinuju zar ne ... razmislite !

Bob Rock

pre 3 godine

А кад су они у марту у Бразилу ишли на журке, док смо ми били у карантину, тада није био хорор шоу?

Dragan Miladinovic

pre 3 godine

Novak je teniser i uradio je ovo iz najbolje namere. Nije njegovo da određuje mere bezbednosti, već da ih poštuje. Tako da je pravo pitanje za nadležne u Srbiji i Hrvatskoj kako su ovo dozvolili ako je toliko strašno?

Bgd

pre 3 godine

Nebitni covece da li si sa druge planete. Zar ne vidis da se sirom sveta nastavlja sa raznim ligama u raznim sportovima. Zivot jednostavno ide dalje. Ovaj virus ce biti prisutan dugo i sta da radimo. Da svi sedimo kod kuce i gledamo u nebo. Djokovic je samo normalan covek koji zeli da se ovaj svet vrati u normalu. Vi koji ste protiv toga nemojte da ucestvujete i kraj price.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jovan, 24. jun 2020 08:08)

Tačno je da se takmičenja nastavljaju u raznim sportovima. Evo juče je počeo i turnir u Londonu sličan Adria Touru, koji su organizovali Britanci. Ali samo kod nas su puni stadioni i samo kod nas sportisti kače slike iz noćnog provoda. Ja sam prvi protiv policijskog časa i zabrane starijim ljudima da izađu iz kuće. Ali to ne znači da ne treba da nosimo maske i da pravimo masovna okupljanja u koja slobodno mogu da uključim i svadbe i ostale proslave.

Opet, mislim da Nole nije kriv. Verovao je našoj državi tj. našim političarima. Mislio je da je ovde situacija bolja nego u Španiji i Francuskoj. Vidi se da dugo ne živi ovde.

Diletant

pre 3 godine

Verujem u najbolje namere Djokovića, mada mi je prva reakcija bila da je poranio, isto kao i navijaci na fudbalu itd. Kriticara ce uvek bilo i bice, on je veliki teniser i to ce zauvek ostati tako.
Zelim brzo ozdravljenje svima.

Nole - malo vise se okreni sebi, svet nije bas najpametnije mesto.