Ponedeljak, 22.06.2020.

09:00

Rekapitulacija Zvezdine sezone – polupansion sa 4*

Izvor: MS

Rekapitulacija Zvezdine sezone – polupansion sa 4* IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

ko-ometator

pre 3 godine

Rekapitulacija je da smo ostali bez glavnog faktora uspeha a to je trener Milojevic i njega zamenili sa totalnim amaterom Stankovicem. Tesko bi bilo za svakog da nastavi Milojevim uspesima ali doveli su najgoru mogucu zamenu sto se struke tice. Ovde treba trenerski autoritet, pretumbavanje ekipe pojacanja na pozicijama spica i odbrane/barem bekova. Profil trenera koji je prekaljeni strucnjak kao recimo Muslin a ne neko ko nikada nije trenirao samostalno i koga to nije zanimalo do pre mesec dana. Cela superliga je puna trenera koji bi bili bolji izbor- jer imaju iskustvo! Ako ne promene trenera ispadamo ekspresno iz evrope i onda ce da odu sa njim zajedno jer ce ih oterati navijaci, ako su pametni to nece rizikovati.

fef

pre 3 godine

Ne znam na osnovu čega navijači iz najsiromašnije zemlje evrope očekuju da se njihov predstavnik u ligi šampiona ravnopravno nosi sa timovima iz zapadne evrope?

Bocko

pre 3 godine

Po meni, ova sezona je veliki korak nazad u odnosu na prethodnu. Umesto da smo napredovali-mi smo nazadovali! Prvenstvo smo ocekivano osvojili, jer smo imali najsiri sastav i svu potrebnu logistiku. Partizan recimo ima nekoliko pojedinaca kakve Zvezda nema. Ali ako neko od njih izostane, ili nije u formi, njih nema ko da zameni. U Evropi protiv Danaca smo junacki prosli. Ko im je kriv sto za 70. minuta sa igracem vise nisu stvorili dve-tri krstene prilike. U penalima sreca koja prati hrabre. Jang Bojs je realno bolja ekipa od nas, ali to je fudbal -ne pobedjuje uvek bolji. Realno u grupi LS, narocito na nasem stadionu smo se obrukali. Niko normalan ne ocekuje dase stalno ponavlja Liverpul, ali Totenhem i Bajern su bas bili sramota. O transfer politici i tokovima novca je uglavnom sve receno, pa ne bi da se ponavljam.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Bre, rupasi, svarno bi vam i pileci mozak dobro dosao... Pa mi smo taj Jang Bojs pre dve i po godine lako otprasili u grupi LE, a sad je on kao merilo vaseg kvaliteta. Dogovorite se vec jednom, sami sa sobom, jel vi igrate fudbal, jel branite srpstvo, ili je stvarno jedna, jedina i jedinstvena crta vaseg karaktera taj ogromni kompleks nize vrednosti pred apsolutno svim sto dolazi iz Partizana... Ajd u rupu, rekoh vam vec. Sta se ceka...

Duka

pre 3 godine

Kada cete da nam kazete ko, gde i kada je osnovana crvena zvezda?
Vreme je.
(Cokoladica iz cetnickog marketa idea, 22. jun 2020 09:54) # Link komentara

Jos nije vreme, docice kad tad.

Keops

pre 3 godine

Objektivno nismo zaslužili ni Kopenhagen da prodjemo a kamoli YB, (CJC, 22. jun 2020 10:52)

Izvini a zbog čega?

Protiv Kopenhagena 70 minuta igrač manje i nedosudjen čist penal i izbaciš ih u gostima posle rovovske borbe i jačih nerava i opet ima nezadovoljnih. Ako si ti očekivao laganicu protiv šampiona Danske koji redovno igra Evropu, onda o čemu dalje pričati.

Jang Bojs - ekipa iz Lige šampiona koja je neki mesec pre mečeva sa Zvezdom tukla Juventus 2:1. U čemu se sastoji "nezasluženo" izbacivanje takve ekipe? Kako se to "zaslužuje" da izbaciš bolje od sebe? Šta sve neću ovde pročitati...

Милан

pre 3 godine

@facts: kakve ti laži iznosis! Posle oktobarskih promjena dvije vezane titule osvojila je Zvezda 2000. i 2001. godine! Čuveno cigansko poštenje ponovo na djelu.
? ? ?

Nebojsa

pre 3 godine

Kakva crna cetvorka, zasta ???
Uzeti titulu gde se Partizan ne snalazi u mecevima gde su unapred upisani bodovi
Koji igra jako dobro vecite derbije, a pada na male utakmice.
Ulazak u LS je za aplauz svaka cast, ali nemozes da na utakmicama LS na domacem terenu budes ponizen i pociscen.
Dozvolio si da ne iskoristi dobar novac koji si imao da napravis pravi tim.
Bacio si ga na lose i ne kvalitetne strance
Ni jednu sezonu u tri poslednjih nije se zavrsilo duplom krunom.
A da ne pricam kako su odigrali vecite derbije, to je za duboku analizu kako igraju te utakmice.
Za mene ne moze da bude sa cetvorkom ova sezona, mnogo su lose igrali, nisu bili na nivou, igraci koji su konstatno u timu iz godine u godinu forma je u padu, a najveci krivci za tako stanje su ljudi iz uprave gde bih aludirao na dvojicu direktora.

facts

pre 3 godine

(Violeta Markovic Ljubicica, 22. jun 2020)

Ja mislim da si ti Gorane Loznica ili Dnevna doza ili kako se vec zoves da jako patis da izvrces cinjenice a to ti jedino preostaje jer ti je klub truba, da znate da ne gubite utakmice pokazali ste sa Stanojevicem i Nikolicem cak i kada ste ispadali od Samroka i nekih prosecnih Austrijskog kluba.
To te jako boli jer nesto vam ne ide... Pa patis

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Jao, kukavci iz rupe... Nja, nja, nja... Znate da ste namestili sve, i to providno, jer za ista suptilnije niste ni sposobni. Zato i ne slavite ovu titulu jer je lazna, kao sto je lazan i vas klub (koji je bankrotirao, ovo je samo zombi odrzavan od strane korumpirane drzavne vrhuske), kao sto nemate ni kosarkaski klub koji je bukvalno jedan totalno drugi klub koji je stavio na svoj dres istorijski grb nestale zvezde... Nemate nista, niste postigli nista i zato vas sve to boli, jer ste svesni toga u potpunosti... Sve je kod vas laz, laz, i samo laz... A to sto mi, igrajuci fudbal, uz poneku pobedu (uglavnom nad vama) dozivimo i poneki poraz, boze moj, to je sport, pitajte nekoga lingvistu da vam objasni taj pojam... Ajd sad nazad u rupu...

Alice in Wonderland

pre 3 godine

Derbi koji je odlucio prvenstvo odigran je na proletos na Rajku. Zvezda je smenila trenera, dosao je neiskusni Stankovic i u prvoj utakmici remizirao a onda je usledio derbi. Tu je Partizan pokazao ko je i sta je, u trenutku kad je imao imperativ pobede izasao je da krade vreme i ubija igru od starta. Tu smo videli fenomen da golman Stojkovic krade vreme u prvom poluvremenu. Zavrsio je derbi bez sanse i ikakve zelje da igra fudbal i pobedi. To je derbi koji je definitvno prelomio prvenstvo tako da meni nije jasno kako sad nakon svega ispada da je pobeda u kupu nekakav dokaz da titula nije zasluzena? Kao da su svi zaboravili nasta je licio Partizan u tom derbiju? Milojevic je za tri godine imao jedan jedini prvenstveni poraz od Partizana, o cemu pricamo? Jasno je da nismo zadovoljni svim nasim izdanjima na derbijima ali jer znamo da smo tri godina imali daleko bolji tim ali kako se tacno sve to prevelo na to da je Partizan zapravo bolji a Zvezda nezasluzeno prva? Kao kada bi Novak uzeo 4 od poslednjih 5 gren slemova a usput pretrpeo poraz na turniru 500 od Nadala i ovaj mu prigovara da je nezasluzeno prvi. Nece da moze, rodjaci.

facts

pre 3 godine

Kao i dve pre 3 sezone, dezurni vucelini botici izmisljaju lazi koji su u interesu njihovog kluba, zvezda izgubila "namestenu titulu" zvezda osvojila "namestenu titulu" zvezda nije dobila 3 godine derbi, zvezda nije sutnula na gol i slicno. Sta im drugo preostaje da izvrcu cinjenice? Nismo mi pevali menjamo titule za pobedu u derbiju nego oni. I to bas posle petoktobarskih promena kada su svi ocekivali da zvezda bude sampion oni su dve godine za redom bili sampioni bez pobede u derbiju gde su bili ocigledno gori od zvezde ali se o tome nije pisalo. Mi nismo izvrcali niti omalovazavali titulu kao sto oni danas rade. Zato su oni takvi.

CJC

pre 3 godine

2- i to samo zbog kvalifikacija za LŠ i prve 2 tekme u grupi.
Objektivno nismo zaslužili ni Kopenhagen da prodjemo a kamoli YB, u Bernu su nas razbili a u Beogradu saterali u 16m zadnjih 20 minuta, srce mi je u grlo ušlo, da smo primili gol crkao bih na licu mesta.

Derbiji kriminal, ostatak LŠ za zatvor, prvenstvo nebitno, Šabac i Rad bi pobedilo i nas par iz kraja da se skupimo nedeljom posle roštilja. A prolećni deo sezone 1-, ukor direktora i izbacivanje po hitnom postupku.

Maksim

pre 3 godine

. porazi u LS pokazuju odsustvo kvaliteta, takticke zrelosti i borbenosti.
(SubmisivniDominator, 22. jun 2020

Ne bih se složio. Porazi zapravo pokazuju nikad veći jaz između bogatih i siromašnih. Nije realno da srpski predstavnik pobeđuje nemačkog ili engleskog predstavnika, šta god ovde navijači mislili. Liverpul se dešava jednom u 20 sezona.

Drugo, bilo je i pobeda, čak je i plasman iz LŠ u LE zamalo izmakao. Za debitanta, 7 bodova u prve 2 sezone LŠ je odličan rezultat.

Nikola

pre 3 godine

A da nije provaljivo, kako Zvezda osvaja titule na istu caku radi i Grafičar u Prvoj ligi Srbije. Grafičar je zvezdina filijala koji nikad nije bio u vrhu.
I navijači Zvezde su provalili da imamo nameštene titule nema ni slavlja.
(tp, 22. jun 2020 09:40)


Zasti bi graficar namestao ako nije mogao da udje u LS? Svasta pisete...

Nismo ni sumnjali da ce dezurni iz centrale jsd-a da spinuju da ovi sto nisu dosli sto zbog korone ili loseg rada rukovodstva da kao toboze kako se stide titule, tako radi grobarski botic, da izvrce stvari uvek. A onda vidim sta pise njihov sef Iz vesnika sve mi je bilo jasno

sava

pre 3 godine

rekapitulacija zvezdine sezone:
sramocenje u evropi uz obaranje najsramnijeg rekorda u istoriji kluba: izgubljena utakmica na svom terenu sa 0-5.. to ni jednoj generaciji nikada nije uspelo.
sramocenje u ping pong ligi uz jos jedan rekord: da u jedinoj utakmici koja nije namestena, u derbiju nije sutnula na gol za 95 minuta. to takodje ni jednoj generaciji nije uspelo.
komicni penali kojima se svako normalan smejao, protraceni milioni, promaseni transferi.. proslava titule pred 5 000 nazovi navijaca..
ocena jedna velika NULA!

Šta uradi Sadiče

pre 3 godine

@StefanBg
Vidi vidi koliko pamćenje kratko ide.
A koliko košta Omonija, Kairat (2utakmice), Levadia, Černomorec?
Da nespominjem gol razliku u LŠ.

Sasa

pre 3 godine

Gde su pare od Lš?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaa, 22. jun 2020 09:19)

Koje pare?

IT

pre 3 godine

U vreme "dominacije" zvezde u srpskom fudbalu, zanimljiva je cinjenica da je Partizan dokazano bolji tim u derbijima kao i cinjenica da je Zvezda igrala veoma mrsavo u Evropi.

zna se

pre 3 godine

Cela ova "analiza" mogla bi da se sazme u jednu jedinu recenicu: "U Srbiji je moguce i veoma lako namestiti utakmicu, osim protiv Partizana, a u evropskim takmicenjima nemoguce "...
(Violeta Markovic Ljubicica, 22. jun 2020 09:13)

Vise nisi Goran Loznica sad si Violeta?cestitam, bas si moderan bot

Mbođ

pre 3 godine

Ako je 4- ocena za sezonu u kojoj je zvezda igrala LŠ i odbranila titulu, šta podrazumeva ocena 5?

Niko ne piše kakva presija je stvorena pred mečeve sa Totenhemom i Bajernom i šta se sve pisalo danima pred utakmicu. A sve zbog pobede nad Liverpulom, iako je takva pobeda eksces u srpskom fudbalu.

Mi ne možemo da se nosimo sa klubovima koji imaju budžete po pola milijarde i čiji stadioni vrede milijardu.

Tako da ne znam čemu ovakve analize. Zvezdin džek-pot je bio plasman u LE, ali je zamalo izmakao.

Sedam bodova u prve dve sezone, da li ima neko bolji u ovom delu Evrope? Čak i ovde mnogo hvaljeni Dinamo Zagreb ima neke negativne rekorde i crne nizove.

Zašto se ne potencira ponekad da je Zvezda (odnosno Milojević) jedini klub u Evropi koji se jedne sezone kvalifikovao LŠ iz prvog kola, a onda sledeće sezone to isto ponovio?

Zbog čega se non-stop priča o skoru u derbiju, kao da se to nije dešavalo kada je Partizan bio uzastopni šampion i redovno igrao Evropu a Zvezda spasavala sezonu u derbijima? Koliko je tada Partizan bio slabiji u međusobnom skoru a bio je mnogo bolji od Zvezde?

Kosjan

pre 3 godine

Cela ova "analiza" mogla bi da se sazme u jednu jedinu recenicu: "U Srbiji je moguce i veoma lako namestiti utakmicu, osim protiv Partizana, a u evropskim takmicenjima nemoguce "...
(Violeta Markovic Ljubicica, 22. jun 2020 09:13)

Zato smo i igralu prolece u Evropi, i dve lige sampiona, a ove sezone promaseni penal za novo prolece i nesreca sa nacinjenim penalom.

Kad je ikad partizan pravio bolje rezultate u evropi? Toliko o regularnosti partizanovih titula.

cinjenice

pre 3 godine

U vreme "dominacije" zvezde u srpskom fudbalu, zanimljiva je cinjenica da je Partizan dokazano bolji tim u derbijima kao i cinjenica da je Zvezda igrala veoma mrsavo u Evropi.
(IT, 22. jun 2020 09:33)

Sezona 2001/2002
Zvezda - partizan 0:0.
partizan - zvezda 0:3
Partizan sampion 81 bodova.
Zvezda 66

Sezona 2002/2003
Partizan - zvezda 2:2
Zvezda partizan 2:0
Partizan sampion 89 bodova Zvezda 70

Sezona 2004/2005
Partizan - zvezda 0:0
zvezda partizan 1:1
u kupu 2:0 za zvezdu
Partizan sampion, 80 bodova zvezda 74

Sezona 2007/2008
Zvezda partizan 1:1
Zvezda partizan 4:1
Partizan zvezds 1:1
partizan sampion 80 bodova zvezda 75

Da li vas je sramota ovakvih titula?
Da li su u jednim u ovim sezonama mediji bavili ko je bolji te sezone kao sto su se ove sezone bavili?

Kosjan

pre 3 godine

rekapitulacija zvezdine sezone:
sramocenje u evropi uz obaranje najsramnijeg rekorda u istoriji kluba: izgubljena utakmica na svom terenu sa 0-5.. to ni jednoj generaciji nikada nije uspelo.
sramocenje u ping pong ligi uz jos jedan rekord: da u jedinoj utakmici koja nije namestena, u derbiju nije sutnula na gol za 95 minuta. to takodje ni jednoj generaciji nije uspelo.
komicni penali kojima se svako normalan smejao, protraceni milioni, promaseni transferi.. proslava titule pred 5 000 nazovi navijaca..
ocena jedna velika NULA!
(sava, 22. jun 2020 09:16)

Ima li sta istinito u tvom komentaru osim neverovatnih neistina i poluistina?

Mijalko

pre 3 godine

cinjenica da je Zvezda igrala veoma mrsavo u Evropi.
(IT, 22. jun 2020 09:33)

To će vaša spin-mašinerija ponavljati do sudnjeg dana izgleda.

Probajte vi da pobedite u LŠ kad je tako lako.

StefanBg

pre 3 godine

Cela ova "analiza" mogla bi da se sazme u jednu jedinu recenicu: "U Srbiji je moguce i veoma lako namestiti utakmicu, osim protiv Partizana, a u evropskim takmicenjima nemoguce "...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Violeta Markovic Ljubicica, 22. jun 2020 09:13)

Tako je. Zvezda ne moze da kupi Liverpul, Salzburg, Kopenhagen, Jang Bojs...kao sto ni Partizan ne moze da kupi Samrok.

sasa

pre 3 godine

Titula, Liga šampiona, pobede protiv Helsinkija, Kopenhagena, Jang Bojsa i Olimpijakosa.
Uopste nije lose, Partizanu bi to bila jedna od boljih sezona u istoriji, ovako se napravio spin da je Zvezda bila losa.

SubmisivniDominator

pre 3 godine

da sam navijac Czv sezona bi bila dobra, ali nije da se nema o cemu brinuti. pre svega, titula je uzeta sa nikakvom igrom, vecina utakmica je dobijena individualnim kvalitetom igraca. da ne govorim o sumnjivim odlukama sudija. takodje, ne mogu da se sastave u derbijima. porazi u LS pokazuju odsustvo kvaliteta, takticke zrelosti i borbenosti.

na kraju, niko ne zna sta moze Stankovic...

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Cela ova "analiza" mogla bi da se sazme u jednu jedinu recenicu: "U Srbiji je moguce i veoma lako namestiti utakmicu, osim protiv Partizana, a u evropskim takmicenjima nemoguce "...

tp

pre 3 godine

A da nije provaljivo, kako Zvezda osvaja titule na istu caku radi i Grafičar u Prvoj ligi Srbije. Grafičar je zvezdina filijala koji nikad nije bio u vrhu.
I navijači Zvezde su provalili da imamo nameštene titule nema ni slavlja.

StefanBg

pre 3 godine

Cela ova "analiza" mogla bi da se sazme u jednu jedinu recenicu: "U Srbiji je moguce i veoma lako namestiti utakmicu, osim protiv Partizana, a u evropskim takmicenjima nemoguce "...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Violeta Markovic Ljubicica, 22. jun 2020 09:13)

Tako je. Zvezda ne moze da kupi Liverpul, Salzburg, Kopenhagen, Jang Bojs...kao sto ni Partizan ne moze da kupi Samrok.

SubmisivniDominator

pre 3 godine

da sam navijac Czv sezona bi bila dobra, ali nije da se nema o cemu brinuti. pre svega, titula je uzeta sa nikakvom igrom, vecina utakmica je dobijena individualnim kvalitetom igraca. da ne govorim o sumnjivim odlukama sudija. takodje, ne mogu da se sastave u derbijima. porazi u LS pokazuju odsustvo kvaliteta, takticke zrelosti i borbenosti.

na kraju, niko ne zna sta moze Stankovic...

Alice in Wonderland

pre 3 godine

Derbi koji je odlucio prvenstvo odigran je na proletos na Rajku. Zvezda je smenila trenera, dosao je neiskusni Stankovic i u prvoj utakmici remizirao a onda je usledio derbi. Tu je Partizan pokazao ko je i sta je, u trenutku kad je imao imperativ pobede izasao je da krade vreme i ubija igru od starta. Tu smo videli fenomen da golman Stojkovic krade vreme u prvom poluvremenu. Zavrsio je derbi bez sanse i ikakve zelje da igra fudbal i pobedi. To je derbi koji je definitvno prelomio prvenstvo tako da meni nije jasno kako sad nakon svega ispada da je pobeda u kupu nekakav dokaz da titula nije zasluzena? Kao da su svi zaboravili nasta je licio Partizan u tom derbiju? Milojevic je za tri godine imao jedan jedini prvenstveni poraz od Partizana, o cemu pricamo? Jasno je da nismo zadovoljni svim nasim izdanjima na derbijima ali jer znamo da smo tri godina imali daleko bolji tim ali kako se tacno sve to prevelo na to da je Partizan zapravo bolji a Zvezda nezasluzeno prva? Kao kada bi Novak uzeo 4 od poslednjih 5 gren slemova a usput pretrpeo poraz na turniru 500 od Nadala i ovaj mu prigovara da je nezasluzeno prvi. Nece da moze, rodjaci.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Cela ova "analiza" mogla bi da se sazme u jednu jedinu recenicu: "U Srbiji je moguce i veoma lako namestiti utakmicu, osim protiv Partizana, a u evropskim takmicenjima nemoguce "...

sasa

pre 3 godine

Titula, Liga šampiona, pobede protiv Helsinkija, Kopenhagena, Jang Bojsa i Olimpijakosa.
Uopste nije lose, Partizanu bi to bila jedna od boljih sezona u istoriji, ovako se napravio spin da je Zvezda bila losa.

sava

pre 3 godine

rekapitulacija zvezdine sezone:
sramocenje u evropi uz obaranje najsramnijeg rekorda u istoriji kluba: izgubljena utakmica na svom terenu sa 0-5.. to ni jednoj generaciji nikada nije uspelo.
sramocenje u ping pong ligi uz jos jedan rekord: da u jedinoj utakmici koja nije namestena, u derbiju nije sutnula na gol za 95 minuta. to takodje ni jednoj generaciji nije uspelo.
komicni penali kojima se svako normalan smejao, protraceni milioni, promaseni transferi.. proslava titule pred 5 000 nazovi navijaca..
ocena jedna velika NULA!

cinjenice

pre 3 godine

U vreme "dominacije" zvezde u srpskom fudbalu, zanimljiva je cinjenica da je Partizan dokazano bolji tim u derbijima kao i cinjenica da je Zvezda igrala veoma mrsavo u Evropi.
(IT, 22. jun 2020 09:33)

Sezona 2001/2002
Zvezda - partizan 0:0.
partizan - zvezda 0:3
Partizan sampion 81 bodova.
Zvezda 66

Sezona 2002/2003
Partizan - zvezda 2:2
Zvezda partizan 2:0
Partizan sampion 89 bodova Zvezda 70

Sezona 2004/2005
Partizan - zvezda 0:0
zvezda partizan 1:1
u kupu 2:0 za zvezdu
Partizan sampion, 80 bodova zvezda 74

Sezona 2007/2008
Zvezda partizan 1:1
Zvezda partizan 4:1
Partizan zvezds 1:1
partizan sampion 80 bodova zvezda 75

Da li vas je sramota ovakvih titula?
Da li su u jednim u ovim sezonama mediji bavili ko je bolji te sezone kao sto su se ove sezone bavili?

Mijalko

pre 3 godine

cinjenica da je Zvezda igrala veoma mrsavo u Evropi.
(IT, 22. jun 2020 09:33)

To će vaša spin-mašinerija ponavljati do sudnjeg dana izgleda.

Probajte vi da pobedite u LŠ kad je tako lako.

Mbođ

pre 3 godine

Ako je 4- ocena za sezonu u kojoj je zvezda igrala LŠ i odbranila titulu, šta podrazumeva ocena 5?

Niko ne piše kakva presija je stvorena pred mečeve sa Totenhemom i Bajernom i šta se sve pisalo danima pred utakmicu. A sve zbog pobede nad Liverpulom, iako je takva pobeda eksces u srpskom fudbalu.

Mi ne možemo da se nosimo sa klubovima koji imaju budžete po pola milijarde i čiji stadioni vrede milijardu.

Tako da ne znam čemu ovakve analize. Zvezdin džek-pot je bio plasman u LE, ali je zamalo izmakao.

Sedam bodova u prve dve sezone, da li ima neko bolji u ovom delu Evrope? Čak i ovde mnogo hvaljeni Dinamo Zagreb ima neke negativne rekorde i crne nizove.

Zašto se ne potencira ponekad da je Zvezda (odnosno Milojević) jedini klub u Evropi koji se jedne sezone kvalifikovao LŠ iz prvog kola, a onda sledeće sezone to isto ponovio?

Zbog čega se non-stop priča o skoru u derbiju, kao da se to nije dešavalo kada je Partizan bio uzastopni šampion i redovno igrao Evropu a Zvezda spasavala sezonu u derbijima? Koliko je tada Partizan bio slabiji u međusobnom skoru a bio je mnogo bolji od Zvezde?

Maksim

pre 3 godine

. porazi u LS pokazuju odsustvo kvaliteta, takticke zrelosti i borbenosti.
(SubmisivniDominator, 22. jun 2020

Ne bih se složio. Porazi zapravo pokazuju nikad veći jaz između bogatih i siromašnih. Nije realno da srpski predstavnik pobeđuje nemačkog ili engleskog predstavnika, šta god ovde navijači mislili. Liverpul se dešava jednom u 20 sezona.

Drugo, bilo je i pobeda, čak je i plasman iz LŠ u LE zamalo izmakao. Za debitanta, 7 bodova u prve 2 sezone LŠ je odličan rezultat.

Kosjan

pre 3 godine

Cela ova "analiza" mogla bi da se sazme u jednu jedinu recenicu: "U Srbiji je moguce i veoma lako namestiti utakmicu, osim protiv Partizana, a u evropskim takmicenjima nemoguce "...
(Violeta Markovic Ljubicica, 22. jun 2020 09:13)

Zato smo i igralu prolece u Evropi, i dve lige sampiona, a ove sezone promaseni penal za novo prolece i nesreca sa nacinjenim penalom.

Kad je ikad partizan pravio bolje rezultate u evropi? Toliko o regularnosti partizanovih titula.

Kosjan

pre 3 godine

rekapitulacija zvezdine sezone:
sramocenje u evropi uz obaranje najsramnijeg rekorda u istoriji kluba: izgubljena utakmica na svom terenu sa 0-5.. to ni jednoj generaciji nikada nije uspelo.
sramocenje u ping pong ligi uz jos jedan rekord: da u jedinoj utakmici koja nije namestena, u derbiju nije sutnula na gol za 95 minuta. to takodje ni jednoj generaciji nije uspelo.
komicni penali kojima se svako normalan smejao, protraceni milioni, promaseni transferi.. proslava titule pred 5 000 nazovi navijaca..
ocena jedna velika NULA!
(sava, 22. jun 2020 09:16)

Ima li sta istinito u tvom komentaru osim neverovatnih neistina i poluistina?

facts

pre 3 godine

Kao i dve pre 3 sezone, dezurni vucelini botici izmisljaju lazi koji su u interesu njihovog kluba, zvezda izgubila "namestenu titulu" zvezda osvojila "namestenu titulu" zvezda nije dobila 3 godine derbi, zvezda nije sutnula na gol i slicno. Sta im drugo preostaje da izvrcu cinjenice? Nismo mi pevali menjamo titule za pobedu u derbiju nego oni. I to bas posle petoktobarskih promena kada su svi ocekivali da zvezda bude sampion oni su dve godine za redom bili sampioni bez pobede u derbiju gde su bili ocigledno gori od zvezde ali se o tome nije pisalo. Mi nismo izvrcali niti omalovazavali titulu kao sto oni danas rade. Zato su oni takvi.

zna se

pre 3 godine

Cela ova "analiza" mogla bi da se sazme u jednu jedinu recenicu: "U Srbiji je moguce i veoma lako namestiti utakmicu, osim protiv Partizana, a u evropskim takmicenjima nemoguce "...
(Violeta Markovic Ljubicica, 22. jun 2020 09:13)

Vise nisi Goran Loznica sad si Violeta?cestitam, bas si moderan bot

Nikola

pre 3 godine

A da nije provaljivo, kako Zvezda osvaja titule na istu caku radi i Grafičar u Prvoj ligi Srbije. Grafičar je zvezdina filijala koji nikad nije bio u vrhu.
I navijači Zvezde su provalili da imamo nameštene titule nema ni slavlja.
(tp, 22. jun 2020 09:40)


Zasti bi graficar namestao ako nije mogao da udje u LS? Svasta pisete...

Nismo ni sumnjali da ce dezurni iz centrale jsd-a da spinuju da ovi sto nisu dosli sto zbog korone ili loseg rada rukovodstva da kao toboze kako se stide titule, tako radi grobarski botic, da izvrce stvari uvek. A onda vidim sta pise njihov sef Iz vesnika sve mi je bilo jasno

Sasa

pre 3 godine

Gde su pare od Lš?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaa, 22. jun 2020 09:19)

Koje pare?

Keops

pre 3 godine

Objektivno nismo zaslužili ni Kopenhagen da prodjemo a kamoli YB, (CJC, 22. jun 2020 10:52)

Izvini a zbog čega?

Protiv Kopenhagena 70 minuta igrač manje i nedosudjen čist penal i izbaciš ih u gostima posle rovovske borbe i jačih nerava i opet ima nezadovoljnih. Ako si ti očekivao laganicu protiv šampiona Danske koji redovno igra Evropu, onda o čemu dalje pričati.

Jang Bojs - ekipa iz Lige šampiona koja je neki mesec pre mečeva sa Zvezdom tukla Juventus 2:1. U čemu se sastoji "nezasluženo" izbacivanje takve ekipe? Kako se to "zaslužuje" da izbaciš bolje od sebe? Šta sve neću ovde pročitati...

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Jao, kukavci iz rupe... Nja, nja, nja... Znate da ste namestili sve, i to providno, jer za ista suptilnije niste ni sposobni. Zato i ne slavite ovu titulu jer je lazna, kao sto je lazan i vas klub (koji je bankrotirao, ovo je samo zombi odrzavan od strane korumpirane drzavne vrhuske), kao sto nemate ni kosarkaski klub koji je bukvalno jedan totalno drugi klub koji je stavio na svoj dres istorijski grb nestale zvezde... Nemate nista, niste postigli nista i zato vas sve to boli, jer ste svesni toga u potpunosti... Sve je kod vas laz, laz, i samo laz... A to sto mi, igrajuci fudbal, uz poneku pobedu (uglavnom nad vama) dozivimo i poneki poraz, boze moj, to je sport, pitajte nekoga lingvistu da vam objasni taj pojam... Ajd sad nazad u rupu...

Nebojsa

pre 3 godine

Kakva crna cetvorka, zasta ???
Uzeti titulu gde se Partizan ne snalazi u mecevima gde su unapred upisani bodovi
Koji igra jako dobro vecite derbije, a pada na male utakmice.
Ulazak u LS je za aplauz svaka cast, ali nemozes da na utakmicama LS na domacem terenu budes ponizen i pociscen.
Dozvolio si da ne iskoristi dobar novac koji si imao da napravis pravi tim.
Bacio si ga na lose i ne kvalitetne strance
Ni jednu sezonu u tri poslednjih nije se zavrsilo duplom krunom.
A da ne pricam kako su odigrali vecite derbije, to je za duboku analizu kako igraju te utakmice.
Za mene ne moze da bude sa cetvorkom ova sezona, mnogo su lose igrali, nisu bili na nivou, igraci koji su konstatno u timu iz godine u godinu forma je u padu, a najveci krivci za tako stanje su ljudi iz uprave gde bih aludirao na dvojicu direktora.

Bocko

pre 3 godine

Po meni, ova sezona je veliki korak nazad u odnosu na prethodnu. Umesto da smo napredovali-mi smo nazadovali! Prvenstvo smo ocekivano osvojili, jer smo imali najsiri sastav i svu potrebnu logistiku. Partizan recimo ima nekoliko pojedinaca kakve Zvezda nema. Ali ako neko od njih izostane, ili nije u formi, njih nema ko da zameni. U Evropi protiv Danaca smo junacki prosli. Ko im je kriv sto za 70. minuta sa igracem vise nisu stvorili dve-tri krstene prilike. U penalima sreca koja prati hrabre. Jang Bojs je realno bolja ekipa od nas, ali to je fudbal -ne pobedjuje uvek bolji. Realno u grupi LS, narocito na nasem stadionu smo se obrukali. Niko normalan ne ocekuje dase stalno ponavlja Liverpul, ali Totenhem i Bajern su bas bili sramota. O transfer politici i tokovima novca je uglavnom sve receno, pa ne bi da se ponavljam.

fef

pre 3 godine

Ne znam na osnovu čega navijači iz najsiromašnije zemlje evrope očekuju da se njihov predstavnik u ligi šampiona ravnopravno nosi sa timovima iz zapadne evrope?

facts

pre 3 godine

(Violeta Markovic Ljubicica, 22. jun 2020)

Ja mislim da si ti Gorane Loznica ili Dnevna doza ili kako se vec zoves da jako patis da izvrces cinjenice a to ti jedino preostaje jer ti je klub truba, da znate da ne gubite utakmice pokazali ste sa Stanojevicem i Nikolicem cak i kada ste ispadali od Samroka i nekih prosecnih Austrijskog kluba.
To te jako boli jer nesto vam ne ide... Pa patis

Милан

pre 3 godine

@facts: kakve ti laži iznosis! Posle oktobarskih promjena dvije vezane titule osvojila je Zvezda 2000. i 2001. godine! Čuveno cigansko poštenje ponovo na djelu.
? ? ?

IT

pre 3 godine

U vreme "dominacije" zvezde u srpskom fudbalu, zanimljiva je cinjenica da je Partizan dokazano bolji tim u derbijima kao i cinjenica da je Zvezda igrala veoma mrsavo u Evropi.

Šta uradi Sadiče

pre 3 godine

@StefanBg
Vidi vidi koliko pamćenje kratko ide.
A koliko košta Omonija, Kairat (2utakmice), Levadia, Černomorec?
Da nespominjem gol razliku u LŠ.

Duka

pre 3 godine

Kada cete da nam kazete ko, gde i kada je osnovana crvena zvezda?
Vreme je.
(Cokoladica iz cetnickog marketa idea, 22. jun 2020 09:54) # Link komentara

Jos nije vreme, docice kad tad.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Bre, rupasi, svarno bi vam i pileci mozak dobro dosao... Pa mi smo taj Jang Bojs pre dve i po godine lako otprasili u grupi LE, a sad je on kao merilo vaseg kvaliteta. Dogovorite se vec jednom, sami sa sobom, jel vi igrate fudbal, jel branite srpstvo, ili je stvarno jedna, jedina i jedinstvena crta vaseg karaktera taj ogromni kompleks nize vrednosti pred apsolutno svim sto dolazi iz Partizana... Ajd u rupu, rekoh vam vec. Sta se ceka...

tp

pre 3 godine

A da nije provaljivo, kako Zvezda osvaja titule na istu caku radi i Grafičar u Prvoj ligi Srbije. Grafičar je zvezdina filijala koji nikad nije bio u vrhu.
I navijači Zvezde su provalili da imamo nameštene titule nema ni slavlja.

CJC

pre 3 godine

2- i to samo zbog kvalifikacija za LŠ i prve 2 tekme u grupi.
Objektivno nismo zaslužili ni Kopenhagen da prodjemo a kamoli YB, u Bernu su nas razbili a u Beogradu saterali u 16m zadnjih 20 minuta, srce mi je u grlo ušlo, da smo primili gol crkao bih na licu mesta.

Derbiji kriminal, ostatak LŠ za zatvor, prvenstvo nebitno, Šabac i Rad bi pobedilo i nas par iz kraja da se skupimo nedeljom posle roštilja. A prolećni deo sezone 1-, ukor direktora i izbacivanje po hitnom postupku.

ko-ometator

pre 3 godine

Rekapitulacija je da smo ostali bez glavnog faktora uspeha a to je trener Milojevic i njega zamenili sa totalnim amaterom Stankovicem. Tesko bi bilo za svakog da nastavi Milojevim uspesima ali doveli su najgoru mogucu zamenu sto se struke tice. Ovde treba trenerski autoritet, pretumbavanje ekipe pojacanja na pozicijama spica i odbrane/barem bekova. Profil trenera koji je prekaljeni strucnjak kao recimo Muslin a ne neko ko nikada nije trenirao samostalno i koga to nije zanimalo do pre mesec dana. Cela superliga je puna trenera koji bi bili bolji izbor- jer imaju iskustvo! Ako ne promene trenera ispadamo ekspresno iz evrope i onda ce da odu sa njim zajedno jer ce ih oterati navijaci, ako su pametni to nece rizikovati.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Cela ova "analiza" mogla bi da se sazme u jednu jedinu recenicu: "U Srbiji je moguce i veoma lako namestiti utakmicu, osim protiv Partizana, a u evropskim takmicenjima nemoguce "...

sava

pre 3 godine

rekapitulacija zvezdine sezone:
sramocenje u evropi uz obaranje najsramnijeg rekorda u istoriji kluba: izgubljena utakmica na svom terenu sa 0-5.. to ni jednoj generaciji nikada nije uspelo.
sramocenje u ping pong ligi uz jos jedan rekord: da u jedinoj utakmici koja nije namestena, u derbiju nije sutnula na gol za 95 minuta. to takodje ni jednoj generaciji nije uspelo.
komicni penali kojima se svako normalan smejao, protraceni milioni, promaseni transferi.. proslava titule pred 5 000 nazovi navijaca..
ocena jedna velika NULA!

StefanBg

pre 3 godine

Cela ova "analiza" mogla bi da se sazme u jednu jedinu recenicu: "U Srbiji je moguce i veoma lako namestiti utakmicu, osim protiv Partizana, a u evropskim takmicenjima nemoguce "...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Violeta Markovic Ljubicica, 22. jun 2020 09:13)

Tako je. Zvezda ne moze da kupi Liverpul, Salzburg, Kopenhagen, Jang Bojs...kao sto ni Partizan ne moze da kupi Samrok.

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Jao, kukavci iz rupe... Nja, nja, nja... Znate da ste namestili sve, i to providno, jer za ista suptilnije niste ni sposobni. Zato i ne slavite ovu titulu jer je lazna, kao sto je lazan i vas klub (koji je bankrotirao, ovo je samo zombi odrzavan od strane korumpirane drzavne vrhuske), kao sto nemate ni kosarkaski klub koji je bukvalno jedan totalno drugi klub koji je stavio na svoj dres istorijski grb nestale zvezde... Nemate nista, niste postigli nista i zato vas sve to boli, jer ste svesni toga u potpunosti... Sve je kod vas laz, laz, i samo laz... A to sto mi, igrajuci fudbal, uz poneku pobedu (uglavnom nad vama) dozivimo i poneki poraz, boze moj, to je sport, pitajte nekoga lingvistu da vam objasni taj pojam... Ajd sad nazad u rupu...

IT

pre 3 godine

U vreme "dominacije" zvezde u srpskom fudbalu, zanimljiva je cinjenica da je Partizan dokazano bolji tim u derbijima kao i cinjenica da je Zvezda igrala veoma mrsavo u Evropi.

Šta uradi Sadiče

pre 3 godine

@StefanBg
Vidi vidi koliko pamćenje kratko ide.
A koliko košta Omonija, Kairat (2utakmice), Levadia, Černomorec?
Da nespominjem gol razliku u LŠ.

tp

pre 3 godine

A da nije provaljivo, kako Zvezda osvaja titule na istu caku radi i Grafičar u Prvoj ligi Srbije. Grafičar je zvezdina filijala koji nikad nije bio u vrhu.
I navijači Zvezde su provalili da imamo nameštene titule nema ni slavlja.

Милан

pre 3 godine

@facts: kakve ti laži iznosis! Posle oktobarskih promjena dvije vezane titule osvojila je Zvezda 2000. i 2001. godine! Čuveno cigansko poštenje ponovo na djelu.
? ? ?

Violeta Markovic Ljubicica

pre 3 godine

Bre, rupasi, svarno bi vam i pileci mozak dobro dosao... Pa mi smo taj Jang Bojs pre dve i po godine lako otprasili u grupi LE, a sad je on kao merilo vaseg kvaliteta. Dogovorite se vec jednom, sami sa sobom, jel vi igrate fudbal, jel branite srpstvo, ili je stvarno jedna, jedina i jedinstvena crta vaseg karaktera taj ogromni kompleks nize vrednosti pred apsolutno svim sto dolazi iz Partizana... Ajd u rupu, rekoh vam vec. Sta se ceka...

Alice in Wonderland

pre 3 godine

Derbi koji je odlucio prvenstvo odigran je na proletos na Rajku. Zvezda je smenila trenera, dosao je neiskusni Stankovic i u prvoj utakmici remizirao a onda je usledio derbi. Tu je Partizan pokazao ko je i sta je, u trenutku kad je imao imperativ pobede izasao je da krade vreme i ubija igru od starta. Tu smo videli fenomen da golman Stojkovic krade vreme u prvom poluvremenu. Zavrsio je derbi bez sanse i ikakve zelje da igra fudbal i pobedi. To je derbi koji je definitvno prelomio prvenstvo tako da meni nije jasno kako sad nakon svega ispada da je pobeda u kupu nekakav dokaz da titula nije zasluzena? Kao da su svi zaboravili nasta je licio Partizan u tom derbiju? Milojevic je za tri godine imao jedan jedini prvenstveni poraz od Partizana, o cemu pricamo? Jasno je da nismo zadovoljni svim nasim izdanjima na derbijima ali jer znamo da smo tri godina imali daleko bolji tim ali kako se tacno sve to prevelo na to da je Partizan zapravo bolji a Zvezda nezasluzeno prva? Kao kada bi Novak uzeo 4 od poslednjih 5 gren slemova a usput pretrpeo poraz na turniru 500 od Nadala i ovaj mu prigovara da je nezasluzeno prvi. Nece da moze, rodjaci.

Nebojsa

pre 3 godine

Kakva crna cetvorka, zasta ???
Uzeti titulu gde se Partizan ne snalazi u mecevima gde su unapred upisani bodovi
Koji igra jako dobro vecite derbije, a pada na male utakmice.
Ulazak u LS je za aplauz svaka cast, ali nemozes da na utakmicama LS na domacem terenu budes ponizen i pociscen.
Dozvolio si da ne iskoristi dobar novac koji si imao da napravis pravi tim.
Bacio si ga na lose i ne kvalitetne strance
Ni jednu sezonu u tri poslednjih nije se zavrsilo duplom krunom.
A da ne pricam kako su odigrali vecite derbije, to je za duboku analizu kako igraju te utakmice.
Za mene ne moze da bude sa cetvorkom ova sezona, mnogo su lose igrali, nisu bili na nivou, igraci koji su konstatno u timu iz godine u godinu forma je u padu, a najveci krivci za tako stanje su ljudi iz uprave gde bih aludirao na dvojicu direktora.

cinjenice

pre 3 godine

U vreme "dominacije" zvezde u srpskom fudbalu, zanimljiva je cinjenica da je Partizan dokazano bolji tim u derbijima kao i cinjenica da je Zvezda igrala veoma mrsavo u Evropi.
(IT, 22. jun 2020 09:33)

Sezona 2001/2002
Zvezda - partizan 0:0.
partizan - zvezda 0:3
Partizan sampion 81 bodova.
Zvezda 66

Sezona 2002/2003
Partizan - zvezda 2:2
Zvezda partizan 2:0
Partizan sampion 89 bodova Zvezda 70

Sezona 2004/2005
Partizan - zvezda 0:0
zvezda partizan 1:1
u kupu 2:0 za zvezdu
Partizan sampion, 80 bodova zvezda 74

Sezona 2007/2008
Zvezda partizan 1:1
Zvezda partizan 4:1
Partizan zvezds 1:1
partizan sampion 80 bodova zvezda 75

Da li vas je sramota ovakvih titula?
Da li su u jednim u ovim sezonama mediji bavili ko je bolji te sezone kao sto su se ove sezone bavili?

Kosjan

pre 3 godine

rekapitulacija zvezdine sezone:
sramocenje u evropi uz obaranje najsramnijeg rekorda u istoriji kluba: izgubljena utakmica na svom terenu sa 0-5.. to ni jednoj generaciji nikada nije uspelo.
sramocenje u ping pong ligi uz jos jedan rekord: da u jedinoj utakmici koja nije namestena, u derbiju nije sutnula na gol za 95 minuta. to takodje ni jednoj generaciji nije uspelo.
komicni penali kojima se svako normalan smejao, protraceni milioni, promaseni transferi.. proslava titule pred 5 000 nazovi navijaca..
ocena jedna velika NULA!
(sava, 22. jun 2020 09:16)

Ima li sta istinito u tvom komentaru osim neverovatnih neistina i poluistina?

SubmisivniDominator

pre 3 godine

da sam navijac Czv sezona bi bila dobra, ali nije da se nema o cemu brinuti. pre svega, titula je uzeta sa nikakvom igrom, vecina utakmica je dobijena individualnim kvalitetom igraca. da ne govorim o sumnjivim odlukama sudija. takodje, ne mogu da se sastave u derbijima. porazi u LS pokazuju odsustvo kvaliteta, takticke zrelosti i borbenosti.

na kraju, niko ne zna sta moze Stankovic...

Kosjan

pre 3 godine

Cela ova "analiza" mogla bi da se sazme u jednu jedinu recenicu: "U Srbiji je moguce i veoma lako namestiti utakmicu, osim protiv Partizana, a u evropskim takmicenjima nemoguce "...
(Violeta Markovic Ljubicica, 22. jun 2020 09:13)

Zato smo i igralu prolece u Evropi, i dve lige sampiona, a ove sezone promaseni penal za novo prolece i nesreca sa nacinjenim penalom.

Kad je ikad partizan pravio bolje rezultate u evropi? Toliko o regularnosti partizanovih titula.

Maksim

pre 3 godine

. porazi u LS pokazuju odsustvo kvaliteta, takticke zrelosti i borbenosti.
(SubmisivniDominator, 22. jun 2020

Ne bih se složio. Porazi zapravo pokazuju nikad veći jaz između bogatih i siromašnih. Nije realno da srpski predstavnik pobeđuje nemačkog ili engleskog predstavnika, šta god ovde navijači mislili. Liverpul se dešava jednom u 20 sezona.

Drugo, bilo je i pobeda, čak je i plasman iz LŠ u LE zamalo izmakao. Za debitanta, 7 bodova u prve 2 sezone LŠ je odličan rezultat.

Mijalko

pre 3 godine

cinjenica da je Zvezda igrala veoma mrsavo u Evropi.
(IT, 22. jun 2020 09:33)

To će vaša spin-mašinerija ponavljati do sudnjeg dana izgleda.

Probajte vi da pobedite u LŠ kad je tako lako.

facts

pre 3 godine

Kao i dve pre 3 sezone, dezurni vucelini botici izmisljaju lazi koji su u interesu njihovog kluba, zvezda izgubila "namestenu titulu" zvezda osvojila "namestenu titulu" zvezda nije dobila 3 godine derbi, zvezda nije sutnula na gol i slicno. Sta im drugo preostaje da izvrcu cinjenice? Nismo mi pevali menjamo titule za pobedu u derbiju nego oni. I to bas posle petoktobarskih promena kada su svi ocekivali da zvezda bude sampion oni su dve godine za redom bili sampioni bez pobede u derbiju gde su bili ocigledno gori od zvezde ali se o tome nije pisalo. Mi nismo izvrcali niti omalovazavali titulu kao sto oni danas rade. Zato su oni takvi.

CJC

pre 3 godine

2- i to samo zbog kvalifikacija za LŠ i prve 2 tekme u grupi.
Objektivno nismo zaslužili ni Kopenhagen da prodjemo a kamoli YB, u Bernu su nas razbili a u Beogradu saterali u 16m zadnjih 20 minuta, srce mi je u grlo ušlo, da smo primili gol crkao bih na licu mesta.

Derbiji kriminal, ostatak LŠ za zatvor, prvenstvo nebitno, Šabac i Rad bi pobedilo i nas par iz kraja da se skupimo nedeljom posle roštilja. A prolećni deo sezone 1-, ukor direktora i izbacivanje po hitnom postupku.

sasa

pre 3 godine

Titula, Liga šampiona, pobede protiv Helsinkija, Kopenhagena, Jang Bojsa i Olimpijakosa.
Uopste nije lose, Partizanu bi to bila jedna od boljih sezona u istoriji, ovako se napravio spin da je Zvezda bila losa.

facts

pre 3 godine

(Violeta Markovic Ljubicica, 22. jun 2020)

Ja mislim da si ti Gorane Loznica ili Dnevna doza ili kako se vec zoves da jako patis da izvrces cinjenice a to ti jedino preostaje jer ti je klub truba, da znate da ne gubite utakmice pokazali ste sa Stanojevicem i Nikolicem cak i kada ste ispadali od Samroka i nekih prosecnih Austrijskog kluba.
To te jako boli jer nesto vam ne ide... Pa patis

zna se

pre 3 godine

Cela ova "analiza" mogla bi da se sazme u jednu jedinu recenicu: "U Srbiji je moguce i veoma lako namestiti utakmicu, osim protiv Partizana, a u evropskim takmicenjima nemoguce "...
(Violeta Markovic Ljubicica, 22. jun 2020 09:13)

Vise nisi Goran Loznica sad si Violeta?cestitam, bas si moderan bot

Mbođ

pre 3 godine

Ako je 4- ocena za sezonu u kojoj je zvezda igrala LŠ i odbranila titulu, šta podrazumeva ocena 5?

Niko ne piše kakva presija je stvorena pred mečeve sa Totenhemom i Bajernom i šta se sve pisalo danima pred utakmicu. A sve zbog pobede nad Liverpulom, iako je takva pobeda eksces u srpskom fudbalu.

Mi ne možemo da se nosimo sa klubovima koji imaju budžete po pola milijarde i čiji stadioni vrede milijardu.

Tako da ne znam čemu ovakve analize. Zvezdin džek-pot je bio plasman u LE, ali je zamalo izmakao.

Sedam bodova u prve dve sezone, da li ima neko bolji u ovom delu Evrope? Čak i ovde mnogo hvaljeni Dinamo Zagreb ima neke negativne rekorde i crne nizove.

Zašto se ne potencira ponekad da je Zvezda (odnosno Milojević) jedini klub u Evropi koji se jedne sezone kvalifikovao LŠ iz prvog kola, a onda sledeće sezone to isto ponovio?

Zbog čega se non-stop priča o skoru u derbiju, kao da se to nije dešavalo kada je Partizan bio uzastopni šampion i redovno igrao Evropu a Zvezda spasavala sezonu u derbijima? Koliko je tada Partizan bio slabiji u međusobnom skoru a bio je mnogo bolji od Zvezde?

Keops

pre 3 godine

Objektivno nismo zaslužili ni Kopenhagen da prodjemo a kamoli YB, (CJC, 22. jun 2020 10:52)

Izvini a zbog čega?

Protiv Kopenhagena 70 minuta igrač manje i nedosudjen čist penal i izbaciš ih u gostima posle rovovske borbe i jačih nerava i opet ima nezadovoljnih. Ako si ti očekivao laganicu protiv šampiona Danske koji redovno igra Evropu, onda o čemu dalje pričati.

Jang Bojs - ekipa iz Lige šampiona koja je neki mesec pre mečeva sa Zvezdom tukla Juventus 2:1. U čemu se sastoji "nezasluženo" izbacivanje takve ekipe? Kako se to "zaslužuje" da izbaciš bolje od sebe? Šta sve neću ovde pročitati...

Sasa

pre 3 godine

Gde su pare od Lš?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaa, 22. jun 2020 09:19)

Koje pare?

Nikola

pre 3 godine

A da nije provaljivo, kako Zvezda osvaja titule na istu caku radi i Grafičar u Prvoj ligi Srbije. Grafičar je zvezdina filijala koji nikad nije bio u vrhu.
I navijači Zvezde su provalili da imamo nameštene titule nema ni slavlja.
(tp, 22. jun 2020 09:40)


Zasti bi graficar namestao ako nije mogao da udje u LS? Svasta pisete...

Nismo ni sumnjali da ce dezurni iz centrale jsd-a da spinuju da ovi sto nisu dosli sto zbog korone ili loseg rada rukovodstva da kao toboze kako se stide titule, tako radi grobarski botic, da izvrce stvari uvek. A onda vidim sta pise njihov sef Iz vesnika sve mi je bilo jasno

Bocko

pre 3 godine

Po meni, ova sezona je veliki korak nazad u odnosu na prethodnu. Umesto da smo napredovali-mi smo nazadovali! Prvenstvo smo ocekivano osvojili, jer smo imali najsiri sastav i svu potrebnu logistiku. Partizan recimo ima nekoliko pojedinaca kakve Zvezda nema. Ali ako neko od njih izostane, ili nije u formi, njih nema ko da zameni. U Evropi protiv Danaca smo junacki prosli. Ko im je kriv sto za 70. minuta sa igracem vise nisu stvorili dve-tri krstene prilike. U penalima sreca koja prati hrabre. Jang Bojs je realno bolja ekipa od nas, ali to je fudbal -ne pobedjuje uvek bolji. Realno u grupi LS, narocito na nasem stadionu smo se obrukali. Niko normalan ne ocekuje dase stalno ponavlja Liverpul, ali Totenhem i Bajern su bas bili sramota. O transfer politici i tokovima novca je uglavnom sve receno, pa ne bi da se ponavljam.

Duka

pre 3 godine

Kada cete da nam kazete ko, gde i kada je osnovana crvena zvezda?
Vreme je.
(Cokoladica iz cetnickog marketa idea, 22. jun 2020 09:54) # Link komentara

Jos nije vreme, docice kad tad.

ko-ometator

pre 3 godine

Rekapitulacija je da smo ostali bez glavnog faktora uspeha a to je trener Milojevic i njega zamenili sa totalnim amaterom Stankovicem. Tesko bi bilo za svakog da nastavi Milojevim uspesima ali doveli su najgoru mogucu zamenu sto se struke tice. Ovde treba trenerski autoritet, pretumbavanje ekipe pojacanja na pozicijama spica i odbrane/barem bekova. Profil trenera koji je prekaljeni strucnjak kao recimo Muslin a ne neko ko nikada nije trenirao samostalno i koga to nije zanimalo do pre mesec dana. Cela superliga je puna trenera koji bi bili bolji izbor- jer imaju iskustvo! Ako ne promene trenera ispadamo ekspresno iz evrope i onda ce da odu sa njim zajedno jer ce ih oterati navijaci, ako su pametni to nece rizikovati.

fef

pre 3 godine

Ne znam na osnovu čega navijači iz najsiromašnije zemlje evrope očekuju da se njihov predstavnik u ligi šampiona ravnopravno nosi sa timovima iz zapadne evrope?