Sreda, 10.06.2020.

22:30

Zvezda na skeneru B92.net: Da li su vezisti došli u Humsku?

Izvor: MS

Zvezda na skeneru B92.net: Da li su vezisti došli u Humsku? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

ultrasrbin

pre 3 godine

152 Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
153 Црвена звезда 1:1 (1:0) Партизан(Чувени гол Звезде са лоптом враћеном из гол аута и то скоро пола метра у гол ауту.)
154 Црвена звезда 1:3 (0:1) Партизан(Да није било себичности на линији Ђурђевић-Леонард било би бројање до 10.)
155 Црвена звезда 0:0(0:0) Партизан(Два пенала као кућа за Партизан, али проверени Нишлија не свира као ни у многим претходним дербијима друге судије.)
156 Партизан 1:1 (0:0) Црвена звезда
157 Црвена звезда 2:1 (2:0) Партизан(Поново суди проверени Нишлија. Звезда била резултатски боља, али за сваки случај црвени играчу Партизана када јури изједначење.)
158 Партизан 1:1 (1:0) Црвена звезда(Овог пута проверени судија признаје гол иако лопта није прешла гол линију. Када може да се врати после пола метра у гол-ауту зашто не би могло и ово.)
159 Црвена звезда 1:1 (0:1) Партизан(Дерби у коме је Звезда оштећена више, али реално је Звезди нерешено и одговарало.)
160 Црвена звезда 2:1 (0:0) Партизан(Апсолутно заслужена победа Звезде која је као ретко када играла са жељом да победи.
KUP Црвена звезда 0:1(0:1) Партизан
161 Партизан 2:0 (0:0) Црвена звезда
162 Црвена звезда 0:0 (0:0) Партизан
KUP Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда

Анализом овиг утакмица дођох до закључка да је Партизан више оштећен и да уместо 5 победа Партизана, 2 победе Звезде и 6 нерешених треба да стоји 8 победа Партизана, 3 победе Звезде и 2 нерешене.

ultrasrbin

pre 3 godine

zdravko, 11. jun 2020 01:37

Po tvom pravopisu bih zakljucio da si negde 2-3 razred i da si los u skoli. U tom slucaju ne mozes i nemas prava da komentarises prepricane price starijih, posebno ako nisi na nivou da shvatis ni mnogo jednostavnije stvari. Ako si ipak stariji onda nauci osnove pravopisa pre nego sto pocne da pises komentare koji bas i nemaju veze sa realnoscu.

Nisam zadovoljan

pre 3 godine

Pre neki dan sam na temi o mogućem sastavu Zvezde ostavio poduži komentar i na žalost sam sve pogodio što sam napisao.

Rekao sam da je Milunovic jako limitiran igrač a to je sinoć i dokazao. Pravo je čudo što nije popio crveni karton. Degenek je znatno kvalitetniji štoper ali nikako u tandemu sa Milunovicem. Druga priča bi bila da je pored sebe imao npr Le Talleca. Gobelja je backup, za naše uslove odličan backup ali je tanak za startera. Rodić je nužno zlo jer boljeg nemamo.

Tandem Petrović-Jovančić je očekivano delovao kukavički. Ivanić levo potpuno odsečen i bezopasan. Jedine šanse smo stvorili kad je on ušao u sredinu. Ali i da je igrao centralno, falila bi mu da "osmica" pored sebe. Boaći koliko god bio van forme, i dalje je naš najbolji špic. Jedinu dobru fazu smo imali u zadnjih par minuta prvog poluvremena.
Nakon što su napadački tandem činili Tomane i Vukanović mi nismo stvorili niti jednu šansu, delovali smo impotentno. To su napadači koji popunjavaju broj na treningu, sparing partneri. Nemaju oni kvalitet za neku ozbiljniju ulogu u Zvezdi.

Koliko god naš kadar bio tanak, nije baš toliko jadan koliko je to delovalo sinoć. Izašli smo na teren uplašeno i bojažljivo. To je ono što zameram Stankoviću, što sam zamerao i Miloju. Na leto napraviti remont ekipe, probrati iz OŠ sve sa čime se može raditi a deficitarne pozicije popuniti transferima tj slobodnim igračima.

neutralni felsh

pre 3 godine

Primer radi u spaniji rejal bedi barselno oba puta a barselona sampion ili suprotno tako ta vasa teza grobarska ne pije vodu.
(zdravko, 11. jun 2020 01:37)


u kojoj je to sezoni real oba puta pobedio barsu? :) u spaniji vec vise od deset godina obicno barsa dobija derbije ili igra x... i uglavnom osvaja titule, uglavnom duple: i prvenstvo i kup.

krajisnik

pre 3 godine

Njegos i Jovancic?
Jel to vezni red sa sve kilavim Ivanicem?
Gavrić na klupi....
Baloni se salju u napad .
Bez igre Stanković

neutralni felsh

pre 3 godine

Ocigledno je sa najvisih pozicija odluceno da se ove godine Zvezdi dodeli titula a Partizanu kup. To je kraj svih skeniranja i analiziranja. Fudbal je mocno oruzje u manipulisanju javnosti koje odavno nema nikakve veze sa sportom i takmicenjem. To je nekada bio lep sport a danas obican cirkus za paljenje mase i pranje novca. Pametan svet ga odavno ne gleda.
(Sport, estrada, politika, 11. jun 2020 02:44)


partizanu je kup dodelio natho, zajedno sa sadikom. pomogli su im zvezdini gobeljic i milunovic, skroz nenamerno.

King

pre 3 godine

Ne znam zašto u dosta komentara žale za Garsijom zašto ne igra. Mali nema blage veze sa fudbalom i žali bože para datih za njega.

A što se tiče napadača, davno sam rekao da je Šilja Pešić za ove sadašnje Ibrahimović lično.

E

pre 3 godine

Milunovic i Degenek su teski prosek od stopera, igraju bez imalo mozga samo da se udari laktom ili napravi neki faul, ocajno....Rodic nekako istrosen...Gobeljic covek za svaku poziciju nije neki talenat ali trci trudi se....Jovancic-Petrovic tuga, Petrovic veliki talenat mozda za splavove zajedno sa Gavricem i Nikolicem....Ben nas verovatno najbolji igrac sam nema s kim.....Ivanic e ako nam je to plejmejker za narednu sezonu onda Evrope nema....Boaci od povrede vise nije isti mada kao i Ben usamljen tesko do lopte....Vukanovic pa on je igrac za drugu ligu a ne za Zvezdu.....Garsija zaista nije jasno zasto coveka nema ni na klupi realno mozda i najtalentovaniji igrac ove generacije....eto moje analize bez ozbiljnih pojacanja tesko.....ali kazu nema para igrali smo samo dve sezone zaredom LS a tamo se slabo zaradjuje

Djalma

pre 3 godine

Jesu li svi namireni ? Kom kup, kom titula... Šteta što tako u vreme mirka marjanovića i milošević, tadića nije bilo... Ko bi rekao da je sada kao fer. Uozbiljite se ljudi...realnost počinje u sezoni kupanja ili malo kasnije..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (barba, 10. jun 2020 23:17) # Link komentara

U vreme famoznog Mirka Marjanovica Partizan je osvojio 4 titule, zvezda 3 i Obilic jednu. Sta je tu tragicno bilo po vas? Mozda Obilic?

polusvet

pre 3 godine

@oposum Znas ti dobro zasto ste uzeli ligu. Pa kad dodje ekipa koja se jedina ne sklanja u ligi, onda imate 1 sut u gol za 4 utakmice.

BOSS

pre 3 godine

Citam ovdje sta ljudi pisu i pitam se da li makar malo razmisljaju???
Zasto je ovakav sastav Stankovic izveo?
Pa ovo je jedina utakmica koju gledaju strani menadzeri i jedinstvena prilika da se desi cudo,da neko od ovih: Milunovic,Rodic,Jovancic,Petrovic, Tomane,Boaci,Vukanovic ... mozda odigra solidno i da ga na racun toga utrape nekome vanka!!!
Posle LE i dva puta LS mi nemamo 2 dobra igraca i 5 solidnih.Trenutno stanje nam je Borjan odlican,Ben solidan a ostali samo da su zdravo.
Da li ce se javit veliki strucnjak za transfere,covjek koji namirise kvalitet kod nekog,jednostavno pravi naslednik Moncija a to je Mitaaaaar Mrkeeeeelaaaaaa
P.S. Sve da posjetim koji se bucaju za LE i LS,da je nama u te tri godine najbolji igrac bio golman i kad se covjek malo razumije u fudbal i zna tu cinjenicu,njemu je sve jasno!!!
Njegosa trazi Sporting,vjerovatno su culi negdje za Gorski vijenac pa zele da im covjek pojasni neke stvari...
Da li se Celzi jos raspituje za Boacija,s obzirom da im je za vrijeme Korone obrastao stadio pa ima da se kosi trava i cupaju drace,samo mu tamo nema da se to pali posle...
Za Vukanovica i Gobeljica steta sto ne rade u Srbija sume,kakav bi to tandem bio...
Milunovic i Jovancic kao da nisu profesionalni fudbaleri,jednostavno kao da su na derbi dosli s gradilista nekog,mozda pravljenje auto puta ili slicno...
MITAR MRKELA,sta reci a ne zaplakat.Covjek prije neki dan produzio ugovor i to bez trunke stida stavio ugovor na 3 godine,a sto se tice transfera osakatio je Zvezdu makar za 7,8 miliona eura.Taj dugotrajan ugovor razumijem jedino ako ce da vraca ove pare,pa ga je Zvezda vezala da ne bi otisao u Milan,Atletiko M ili ...

Sport, estrada, politika

pre 3 godine

Ocigledno je sa najvisih pozicija odluceno da se ove godine Zvezdi dodeli titula a Partizanu kup. To je kraj svih skeniranja i analiziranja. Fudbal je mocno oruzje u manipulisanju javnosti koje odavno nema nikakve veze sa sportom i takmicenjem. To je nekada bio lep sport a danas obican cirkus za paljenje mase i pranje novca. Pametan svet ga odavno ne gleda.

milanovac

pre 3 godine

Sram te bilo Stankovicu. S tim da je Milojevicev podjednak udeo sto nismo dali gol partizanu 4 utakmice. ali on je barem igrao LS, derbiji su mu bili katastrofa. Kukavice! Petrovica u graficar.

key and peele

pre 3 godine

zvezdi prvenstvo, partizanu kup. stoga je jasno zasto partizan izgubi u subotici, valja dati vojvodini da bude druga. tugo i jade, sport nam je iskopani les.

zdravko

pre 3 godine

Vidim da ovde partizanovci pisu kako partizan boji u derbiju pa kako taj partizan nemoze da bude prvak. Evo jacu lepo objasniti partizan nije mogo da pobedi zvezdu na njihovom ternu deset godina na marakani dvanajest godina a medju tim godinama dominacije zvezde nad partizanom partizan je bijo nekoliko puta sampion. Pase pitam kako je tada partizan mogo da bude sampion kad nije mogo da pobedi zvezdu. Pa evo obrazlozenja prvenstvo se igra sa vise klubova a derbij je samo jedan od ti meceva prvenstvo se gubi ili dobija na malim utakmicama a toje ove sezone partizan dozivio pet poraza od mali klubova cak partizan nijr dobijo zvezdu u ovoj sezoni stose tice prvenstven utakmice tako izjava ilijeva na tve areni ne pristojna kaze gospodin ja neznam kako ovaj partizan nemoze da bude sampion kad bedi zvezdu ti gospodine msas babe i zabe ti mesas kup sa prvenstvom to nema veze u prvenstvu ove sezone niste dobili zvezdu. Primer radi u spaniji rejal bedi barselno oba puta a barselona sampion ili suprotno tako ta vasa teza grobarska ne pije vodu.

nemanja

pre 3 godine

Ko vise forsira Njegosa Petrovica? Decko je najgori na terenu.

Sram te bilo Mrkela za pojacanja, a i tebe Stankovicu za kukavicku igru. Tomane u napadu a vi saljete duge lopte? Bukvalno, ali bukvalno dupli pas ne znate da odigrate. Osim 5min na kraju prvog poluvremena, ostalo je katastrofa.

Vanja Grubac

pre 3 godine

Pre neki dan napisem da Deki uz duzno postovanje ne zna nista i dobijem brda minusa a sad i njegovi to kazu.... Lako je u Koketerza ligi

Walt

pre 3 godine

Stanković totalno promašio formaciju i igrače. Na prošlom derbiju mi je za oko zapao onaj mali Gavrić koji je odigrao solidno i u par navrata prošao Miletića,sada ga nije bilo u 11. Takođe promašene pozicije Ivaniću i Benu kao i Boaći u startnih 11 koji čitave sezone igra katastrofalno i deluje glavom potpuno van zvezde. Zvezda po ko zna koji put igra ziheraški i to se obija o glavu,ako se već igra na tuču i duge lopte tu moraju igraju Pavkov i Jovičić jer su stvoreni za tu igru. A ja bih najviše voleo zvezdu kao u prošlom derbiju bar u prvom poluvremenu,dakle lopta po zemlji sa Gavrućem i Nikolićem.

Salaso

pre 3 godine

(Markonato, 10. jun 2020 22:50)
Garsija je plaćen 2mil EUR! Nije pola kako kažeš ali to ne menja stvar da je tanak igrač i da je neko uzeo lovu, a zna se ko

zvekete

pre 3 godine

@detektiv kokni kol
Kako je izvukao dve ls sa ovakvim timom? Dosta srece, koja ce se kao bumerang okrenuti koliko vec nastupajuce sezone. Kad kazem sreca pre svega misim na zreb. Zatim, Borjan koji vas je jedno 100 puta na neverovatan nacin spasavao. Koliki ste krs pokazale su vam utakmice u grupi a ruku na srce i onaj jesenji derbi. Borjanu spomenik umesto tenka.

Nebojsa

pre 3 godine

Los ulazak u mec, greska Stankovica sa formacijom, totalno su podbacili.
Koga bre da dovedemo za trenera da ih pripremi i motivise za derbi.
Kao da igraju protiv Surdulice, Javora, Macve , Vojvodine....
Sa ovom generacijom nesto nije uredu, da svaki derbi odigraju lose.
Zadnji derbi koji je odigran sa puno energije i velikom motivacijom to je bio prvi derbi pod palicom Grofa Bozovica, kad su pobedili 3:1 posle toga nijedan derbi nisu odigrali kako valja.

CiraPixi

pre 3 godine

Ovo je Stankovicev poraz.Trebao je da ih nalozi maksimalno, da trazi gol iz igre u prvih 10 minuta, tako se razbija Partizan.Niskom ofanzivnom postavom.Kad ce da rizikuje ako ne sad, i pokusa da im da 3 gola?

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Odlaskom Marina iz kluba mi pravog vezistu kreatora igre nemamo. Uzeli smo ligu isključivo zato što i Partizan nije ništa posebno i nema kontinuitet dobrih igara čak čak ni u našoj krš ligi, inače kao tim smo jako jako skromni. Potrebno je izvršiti GOOOMILU promena za novu sezonu, ovaj tim ovakav kakav je sada nije ništa, korenite promene su potrebne, potrebno nam je pregršt novih igrača, počev od odbrane, preko vezista kreatora igre, sve do napada. Zvezda danas očajna, zasluženo izgubila od Partizana koji nije ništa posebno ali dovoljno moćan da savlada ovu krš Zvezdu. I nije Stanković ništa kriv, jednostavno koristio je igrače koje ima u timu, nema boljeg od toga, šta da radimo, krš ekipa smo. Čestitke Partizanu, neka su nas pobedili, mada, obrali smo bostan i mi i oni na jesen u Evropu u slučaju da uopšte prerguramo prva kola kvalifikacija. Sa ovim kršinama od timova nemamo šta da tražimo u ozbiljnom fudbalskom svetu. Ali opet čestitke Partizanu, zasluženo su nas pobedili, mi i večeras OOOOČAJNI zaista!

dex

pre 3 godine

Sportski sektor u Zvezdi je potpuno nesposoban.. godinama nisu u stanju dovesti krštene vezne igrače i napadače..ovo što sada igra pre 30 godina je teren moglo videti samo sa tribina..

Red Star

pre 3 godine

Ljudi pa kako ne shvatate, nema se para rekao Terza. Sta smo mogli zaraditi od dve lige sampiona i jedne lige Evrope? Kriza. Salu na stranu, igra ocaj, pola tima su polu igraci na celu sa Milunovicem kojem je zastitni znak da na svakom mecu sto pre opali protivnickog igraca laktom u glavu. Borjan, Ben i Degenek zalutali u Zvezdu jer su se uklopili u sivilo i nemaju sa kime da igraju, jer su ostali teski raspad. Degenek bio slabiji danas i odbrana se raspala. Na klupi Garsija koji je Messi licno za pola tima Zvezde ali nema mesta za njega.
Najgore od svega sto para izgleda nema a bruke iz proslogodisnje lige sampiona ostaju za sva vremena.
U prosloj sezoni smo doziveli dva najteza poraza u istoriji kluba.
Barem da znamo za sta smo se blamirali pa da smo pare ulozili u tim, nego sada imamo duplo slabiji tim od onoga koji je usao u Ligu Evrope pre 3 godine.
Onaj tim sa Radonjicem, Kangom, Le Telekom, Donaldom, Stojkovicem bi rasturio sadasnji tim Zvezde 5:0.

Hoćemo Prosinečkog za trenera!

pre 3 godine

Šta ste vi analizirali, ako niste videli ulogu Milana Borjana.
Čovek je bunario i preskakao igru.
U odsudnim trenucima je poklanjao loptu protivniku.
To nije smeo da radi bez Dejana Stankovića.

barba

pre 3 godine

Jesu li svi namireni ? Kom kup, kom titula... Šteta što tako u vreme mirka marjanovića i milošević, tadića nije bilo... Ko bi rekao da je sada kao fer. Uozbiljite se ljudi...realnost počinje u sezoni kupanja ili malo kasnije..

Miki

pre 3 godine

Očigledno je da Stanković nema potencijal za veća dela. Sa njim CZ čekaju teški dani. On što pre treba da ode i negde da nauči posao.

ispran ti je mozak

pre 3 godine

Nema ništa lepše nego otići na derbi. Bio sam. Znao sam da cemo da pobedimo. Em sto imamo jaci tim em sto zvezda nije smela da pobedi. Ova raspodela zvezdi prvenstvo a partizanu kup oduzela je ovu svetkovinu narodu. Ni u fudbalu ne mozemo da uzivamo. Vratite nam derbi !
(MPFC, 10. jun 2020 22:44). Da ste pobedili, drugu bi pesmu pevao, tako da...

joy

pre 3 godine

Možete da lupate minuse do sutra, ali se tačno vidi da su Kanjas i Garsija kvalitetniji od igrača koji igraju umesto njih.

Takođe, Vulić na klupi....a donosi mnogo više nego Jovančić ili Petrović.

Boro

pre 3 godine

Sramota je imati ovakav tim nakon tri uspesne sezone u Evropi i mnogo zaradjenih para. Zvezda sem Borjana nema odlicnog igraca, a on je golman. Partizan i na papiru a i na terenu su to pokazali ima bolji tim, iako je i on krajnje sumnjivog kvaliteta. Ali imaju par iziuzetnih igraca, i bolje mladje igrace.

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Хоће ли бар неко из управе имати образа и поднети оставку?
Хоће ли неко из управе рећи да је ово што играмо срамота?
Личимо на неку пијану банду...

Mrkela

pre 3 godine

zule, vujadin, le talek, donald, kanga,jovicic
, krsticic, radonjic, srnic, pesic VS gajic, milunovic, ivanic, vukanovic, tomane, garsija, la para, zander, kanjas, njegos.. Hmm mislite o tome

Markonato

pre 3 godine

Sramna igra Njegoša Petrovića, Jovančić je tu i tamo radio nešto, borio se. Nude ga celoj Evropi,klubovi demantuju, opšti cirkus. Partizanu su pobedu doneli Sadik, Zdjelar i Pavlović. Zdjelar koji se nije video od žutog kartona, al toliko je dobio duela izbacio paseva, osvajao prostor, to su te stvari koje se ne vide u statistici ili na ekranu. Zvezda i dalje bezidejno, sramno je da Garsija koji je pola miliona plaćen i koje gledao njega u Las Palmasu, bio je ogroman potencijal, pa i u Arisu je igrao nenormalno dobro po statistici najbolji igrač tamošnjeg prvenstva prošle godine. Ne znam za šta ga čuvaju pošto kažu da nije na prodaju mislim da ne postoji veća utakmica od derbija. Strašno je i da Sanogo potpiše povređen i prima 600 hiljada od Zvezde, a od Al Ittihada 2 miliona...

Mozda bulaznim...

pre 3 godine

Jako zanimljivo. Lige sampiona, drzavni klub (verovali ili ne, veliki sam zvezdas, ali to je cinjenica, kao sto je i cinjenica da se u ligu sampiona ulazi samo iz fudbalski razloga), i opet deset godina bukvalno gledam izivljavanje partizana 1-0,2-0 (realno najsladje). + pre ere "onog", opet su nas peglali. Toboze deki forsira bisere... Super sto ce ti klinci verovatno zaraditi, ali sta ja, kao covek koji se raduje pobedama zvezde, imam od toga...

Zoran

pre 3 godine

Stanković odustao od svog stila igre i ajde za svaki slučaj primenio Milojevićevu taktiku ali i sastav koji je Milojević forsirao, pa šta bude. Valjda će izvući pouke iz ove utakmice šta ne treba da radi.

Blue moon 2071

pre 3 godine

Koji vezisti? Borjanu treba spomenik da podignu koliko je samo puta ostavljen na cedilu i morao je sam da spašava ekipu pričam generalno u ove 3 sezone.

Arthas

pre 3 godine

Proziveo sam Zvezdu pod Lukicem i mogu vam reci ni tada nismo imali priblizno lose napadace i veznjake kao sada, posle bruke para i dve LS. Dokle ce da cute placenici sa Severa?

MPFC

pre 3 godine

Nema ništa lepše nego otići na derbi. Bio sam. Znao sam da cemo da pobedimo. Em sto imamo jaci tim em sto zvezda nije smela da pobedi. Ova raspodela zvezdi prvenstvo a partizanu kup oduzela je ovu svetkovinu narodu. Ni u fudbalu ne mozemo da uzivamo. Vratite nam derbi !

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Bedno. Nedostojno kritike. 7/11 igrača nisu ni za pomen, očaj, odron. Dejan promašio sve živo danas. Vukanović šatro špic, šatro krilo, horor. Jovančić-Njegoš nešto najgore na sredini ikad viđeno u Zvezdi. Guma i Savio su pristojnije izgledali. Kako je Miloje izvukao 2 lige šampiona sa većinom vucibatina, plaćenika, šminkera bez srca, proučavaće su još dugo. Čovek je Bog lično šta je izvukao.

Čestitke Partizanu i komšijama, zasluženo.

Terzić-Mrkela paljba!

Arthas

pre 3 godine

Proziveo sam Zvezdu pod Lukicem i mogu vam reci ni tada nismo imali priblizno lose napadace i veznjake kao sada, posle bruke para i dve LS. Dokle ce da cute placenici sa Severa?

joy

pre 3 godine

Možete da lupate minuse do sutra, ali se tačno vidi da su Kanjas i Garsija kvalitetniji od igrača koji igraju umesto njih.

Takođe, Vulić na klupi....a donosi mnogo više nego Jovančić ili Petrović.

Mozda bulaznim...

pre 3 godine

Jako zanimljivo. Lige sampiona, drzavni klub (verovali ili ne, veliki sam zvezdas, ali to je cinjenica, kao sto je i cinjenica da se u ligu sampiona ulazi samo iz fudbalski razloga), i opet deset godina bukvalno gledam izivljavanje partizana 1-0,2-0 (realno najsladje). + pre ere "onog", opet su nas peglali. Toboze deki forsira bisere... Super sto ce ti klinci verovatno zaraditi, ali sta ja, kao covek koji se raduje pobedama zvezde, imam od toga...

Boro

pre 3 godine

Sramota je imati ovakav tim nakon tri uspesne sezone u Evropi i mnogo zaradjenih para. Zvezda sem Borjana nema odlicnog igraca, a on je golman. Partizan i na papiru a i na terenu su to pokazali ima bolji tim, iako je i on krajnje sumnjivog kvaliteta. Ali imaju par iziuzetnih igraca, i bolje mladje igrace.

Markonato

pre 3 godine

Sramna igra Njegoša Petrovića, Jovančić je tu i tamo radio nešto, borio se. Nude ga celoj Evropi,klubovi demantuju, opšti cirkus. Partizanu su pobedu doneli Sadik, Zdjelar i Pavlović. Zdjelar koji se nije video od žutog kartona, al toliko je dobio duela izbacio paseva, osvajao prostor, to su te stvari koje se ne vide u statistici ili na ekranu. Zvezda i dalje bezidejno, sramno je da Garsija koji je pola miliona plaćen i koje gledao njega u Las Palmasu, bio je ogroman potencijal, pa i u Arisu je igrao nenormalno dobro po statistici najbolji igrač tamošnjeg prvenstva prošle godine. Ne znam za šta ga čuvaju pošto kažu da nije na prodaju mislim da ne postoji veća utakmica od derbija. Strašno je i da Sanogo potpiše povređen i prima 600 hiljada od Zvezde, a od Al Ittihada 2 miliona...

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Bedno. Nedostojno kritike. 7/11 igrača nisu ni za pomen, očaj, odron. Dejan promašio sve živo danas. Vukanović šatro špic, šatro krilo, horor. Jovančić-Njegoš nešto najgore na sredini ikad viđeno u Zvezdi. Guma i Savio su pristojnije izgledali. Kako je Miloje izvukao 2 lige šampiona sa većinom vucibatina, plaćenika, šminkera bez srca, proučavaće su još dugo. Čovek je Bog lično šta je izvukao.

Čestitke Partizanu i komšijama, zasluženo.

Terzić-Mrkela paljba!

Blue moon 2071

pre 3 godine

Koji vezisti? Borjanu treba spomenik da podignu koliko je samo puta ostavljen na cedilu i morao je sam da spašava ekipu pričam generalno u ove 3 sezone.

Zoran

pre 3 godine

Stanković odustao od svog stila igre i ajde za svaki slučaj primenio Milojevićevu taktiku ali i sastav koji je Milojević forsirao, pa šta bude. Valjda će izvući pouke iz ove utakmice šta ne treba da radi.

dex

pre 3 godine

Sportski sektor u Zvezdi je potpuno nesposoban.. godinama nisu u stanju dovesti krštene vezne igrače i napadače..ovo što sada igra pre 30 godina je teren moglo videti samo sa tribina..

Red Star

pre 3 godine

Ljudi pa kako ne shvatate, nema se para rekao Terza. Sta smo mogli zaraditi od dve lige sampiona i jedne lige Evrope? Kriza. Salu na stranu, igra ocaj, pola tima su polu igraci na celu sa Milunovicem kojem je zastitni znak da na svakom mecu sto pre opali protivnickog igraca laktom u glavu. Borjan, Ben i Degenek zalutali u Zvezdu jer su se uklopili u sivilo i nemaju sa kime da igraju, jer su ostali teski raspad. Degenek bio slabiji danas i odbrana se raspala. Na klupi Garsija koji je Messi licno za pola tima Zvezde ali nema mesta za njega.
Najgore od svega sto para izgleda nema a bruke iz proslogodisnje lige sampiona ostaju za sva vremena.
U prosloj sezoni smo doziveli dva najteza poraza u istoriji kluba.
Barem da znamo za sta smo se blamirali pa da smo pare ulozili u tim, nego sada imamo duplo slabiji tim od onoga koji je usao u Ligu Evrope pre 3 godine.
Onaj tim sa Radonjicem, Kangom, Le Telekom, Donaldom, Stojkovicem bi rasturio sadasnji tim Zvezde 5:0.

Nebojsa

pre 3 godine

Los ulazak u mec, greska Stankovica sa formacijom, totalno su podbacili.
Koga bre da dovedemo za trenera da ih pripremi i motivise za derbi.
Kao da igraju protiv Surdulice, Javora, Macve , Vojvodine....
Sa ovom generacijom nesto nije uredu, da svaki derbi odigraju lose.
Zadnji derbi koji je odigran sa puno energije i velikom motivacijom to je bio prvi derbi pod palicom Grofa Bozovica, kad su pobedili 3:1 posle toga nijedan derbi nisu odigrali kako valja.

Mrkela

pre 3 godine

zule, vujadin, le talek, donald, kanga,jovicic
, krsticic, radonjic, srnic, pesic VS gajic, milunovic, ivanic, vukanovic, tomane, garsija, la para, zander, kanjas, njegos.. Hmm mislite o tome

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Хоће ли бар неко из управе имати образа и поднети оставку?
Хоће ли неко из управе рећи да је ово што играмо срамота?
Личимо на неку пијану банду...

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Odlaskom Marina iz kluba mi pravog vezistu kreatora igre nemamo. Uzeli smo ligu isključivo zato što i Partizan nije ništa posebno i nema kontinuitet dobrih igara čak čak ni u našoj krš ligi, inače kao tim smo jako jako skromni. Potrebno je izvršiti GOOOMILU promena za novu sezonu, ovaj tim ovakav kakav je sada nije ništa, korenite promene su potrebne, potrebno nam je pregršt novih igrača, počev od odbrane, preko vezista kreatora igre, sve do napada. Zvezda danas očajna, zasluženo izgubila od Partizana koji nije ništa posebno ali dovoljno moćan da savlada ovu krš Zvezdu. I nije Stanković ništa kriv, jednostavno koristio je igrače koje ima u timu, nema boljeg od toga, šta da radimo, krš ekipa smo. Čestitke Partizanu, neka su nas pobedili, mada, obrali smo bostan i mi i oni na jesen u Evropu u slučaju da uopšte prerguramo prva kola kvalifikacija. Sa ovim kršinama od timova nemamo šta da tražimo u ozbiljnom fudbalskom svetu. Ali opet čestitke Partizanu, zasluženo su nas pobedili, mi i večeras OOOOČAJNI zaista!

ispran ti je mozak

pre 3 godine

Nema ništa lepše nego otići na derbi. Bio sam. Znao sam da cemo da pobedimo. Em sto imamo jaci tim em sto zvezda nije smela da pobedi. Ova raspodela zvezdi prvenstvo a partizanu kup oduzela je ovu svetkovinu narodu. Ni u fudbalu ne mozemo da uzivamo. Vratite nam derbi !
(MPFC, 10. jun 2020 22:44). Da ste pobedili, drugu bi pesmu pevao, tako da...

CiraPixi

pre 3 godine

Ovo je Stankovicev poraz.Trebao je da ih nalozi maksimalno, da trazi gol iz igre u prvih 10 minuta, tako se razbija Partizan.Niskom ofanzivnom postavom.Kad ce da rizikuje ako ne sad, i pokusa da im da 3 gola?

Miki

pre 3 godine

Očigledno je da Stanković nema potencijal za veća dela. Sa njim CZ čekaju teški dani. On što pre treba da ode i negde da nauči posao.

Hoćemo Prosinečkog za trenera!

pre 3 godine

Šta ste vi analizirali, ako niste videli ulogu Milana Borjana.
Čovek je bunario i preskakao igru.
U odsudnim trenucima je poklanjao loptu protivniku.
To nije smeo da radi bez Dejana Stankovića.

MPFC

pre 3 godine

Nema ništa lepše nego otići na derbi. Bio sam. Znao sam da cemo da pobedimo. Em sto imamo jaci tim em sto zvezda nije smela da pobedi. Ova raspodela zvezdi prvenstvo a partizanu kup oduzela je ovu svetkovinu narodu. Ni u fudbalu ne mozemo da uzivamo. Vratite nam derbi !

barba

pre 3 godine

Jesu li svi namireni ? Kom kup, kom titula... Šteta što tako u vreme mirka marjanovića i milošević, tadića nije bilo... Ko bi rekao da je sada kao fer. Uozbiljite se ljudi...realnost počinje u sezoni kupanja ili malo kasnije..

BOSS

pre 3 godine

Citam ovdje sta ljudi pisu i pitam se da li makar malo razmisljaju???
Zasto je ovakav sastav Stankovic izveo?
Pa ovo je jedina utakmica koju gledaju strani menadzeri i jedinstvena prilika da se desi cudo,da neko od ovih: Milunovic,Rodic,Jovancic,Petrovic, Tomane,Boaci,Vukanovic ... mozda odigra solidno i da ga na racun toga utrape nekome vanka!!!
Posle LE i dva puta LS mi nemamo 2 dobra igraca i 5 solidnih.Trenutno stanje nam je Borjan odlican,Ben solidan a ostali samo da su zdravo.
Da li ce se javit veliki strucnjak za transfere,covjek koji namirise kvalitet kod nekog,jednostavno pravi naslednik Moncija a to je Mitaaaaar Mrkeeeeelaaaaaa
P.S. Sve da posjetim koji se bucaju za LE i LS,da je nama u te tri godine najbolji igrac bio golman i kad se covjek malo razumije u fudbal i zna tu cinjenicu,njemu je sve jasno!!!
Njegosa trazi Sporting,vjerovatno su culi negdje za Gorski vijenac pa zele da im covjek pojasni neke stvari...
Da li se Celzi jos raspituje za Boacija,s obzirom da im je za vrijeme Korone obrastao stadio pa ima da se kosi trava i cupaju drace,samo mu tamo nema da se to pali posle...
Za Vukanovica i Gobeljica steta sto ne rade u Srbija sume,kakav bi to tandem bio...
Milunovic i Jovancic kao da nisu profesionalni fudbaleri,jednostavno kao da su na derbi dosli s gradilista nekog,mozda pravljenje auto puta ili slicno...
MITAR MRKELA,sta reci a ne zaplakat.Covjek prije neki dan produzio ugovor i to bez trunke stida stavio ugovor na 3 godine,a sto se tice transfera osakatio je Zvezdu makar za 7,8 miliona eura.Taj dugotrajan ugovor razumijem jedino ako ce da vraca ove pare,pa ga je Zvezda vezala da ne bi otisao u Milan,Atletiko M ili ...

King

pre 3 godine

Ne znam zašto u dosta komentara žale za Garsijom zašto ne igra. Mali nema blage veze sa fudbalom i žali bože para datih za njega.

A što se tiče napadača, davno sam rekao da je Šilja Pešić za ove sadašnje Ibrahimović lično.

Djalma

pre 3 godine

Jesu li svi namireni ? Kom kup, kom titula... Šteta što tako u vreme mirka marjanovića i milošević, tadića nije bilo... Ko bi rekao da je sada kao fer. Uozbiljite se ljudi...realnost počinje u sezoni kupanja ili malo kasnije..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (barba, 10. jun 2020 23:17) # Link komentara

U vreme famoznog Mirka Marjanovica Partizan je osvojio 4 titule, zvezda 3 i Obilic jednu. Sta je tu tragicno bilo po vas? Mozda Obilic?

milanovac

pre 3 godine

Sram te bilo Stankovicu. S tim da je Milojevicev podjednak udeo sto nismo dali gol partizanu 4 utakmice. ali on je barem igrao LS, derbiji su mu bili katastrofa. Kukavice! Petrovica u graficar.

Walt

pre 3 godine

Stanković totalno promašio formaciju i igrače. Na prošlom derbiju mi je za oko zapao onaj mali Gavrić koji je odigrao solidno i u par navrata prošao Miletića,sada ga nije bilo u 11. Takođe promašene pozicije Ivaniću i Benu kao i Boaći u startnih 11 koji čitave sezone igra katastrofalno i deluje glavom potpuno van zvezde. Zvezda po ko zna koji put igra ziheraški i to se obija o glavu,ako se već igra na tuču i duge lopte tu moraju igraju Pavkov i Jovičić jer su stvoreni za tu igru. A ja bih najviše voleo zvezdu kao u prošlom derbiju bar u prvom poluvremenu,dakle lopta po zemlji sa Gavrućem i Nikolićem.

nemanja

pre 3 godine

Ko vise forsira Njegosa Petrovica? Decko je najgori na terenu.

Sram te bilo Mrkela za pojacanja, a i tebe Stankovicu za kukavicku igru. Tomane u napadu a vi saljete duge lopte? Bukvalno, ali bukvalno dupli pas ne znate da odigrate. Osim 5min na kraju prvog poluvremena, ostalo je katastrofa.

E

pre 3 godine

Milunovic i Degenek su teski prosek od stopera, igraju bez imalo mozga samo da se udari laktom ili napravi neki faul, ocajno....Rodic nekako istrosen...Gobeljic covek za svaku poziciju nije neki talenat ali trci trudi se....Jovancic-Petrovic tuga, Petrovic veliki talenat mozda za splavove zajedno sa Gavricem i Nikolicem....Ben nas verovatno najbolji igrac sam nema s kim.....Ivanic e ako nam je to plejmejker za narednu sezonu onda Evrope nema....Boaci od povrede vise nije isti mada kao i Ben usamljen tesko do lopte....Vukanovic pa on je igrac za drugu ligu a ne za Zvezdu.....Garsija zaista nije jasno zasto coveka nema ni na klupi realno mozda i najtalentovaniji igrac ove generacije....eto moje analize bez ozbiljnih pojacanja tesko.....ali kazu nema para igrali smo samo dve sezone zaredom LS a tamo se slabo zaradjuje

polusvet

pre 3 godine

@oposum Znas ti dobro zasto ste uzeli ligu. Pa kad dodje ekipa koja se jedina ne sklanja u ligi, onda imate 1 sut u gol za 4 utakmice.

zvekete

pre 3 godine

@detektiv kokni kol
Kako je izvukao dve ls sa ovakvim timom? Dosta srece, koja ce se kao bumerang okrenuti koliko vec nastupajuce sezone. Kad kazem sreca pre svega misim na zreb. Zatim, Borjan koji vas je jedno 100 puta na neverovatan nacin spasavao. Koliki ste krs pokazale su vam utakmice u grupi a ruku na srce i onaj jesenji derbi. Borjanu spomenik umesto tenka.

Vanja Grubac

pre 3 godine

Pre neki dan napisem da Deki uz duzno postovanje ne zna nista i dobijem brda minusa a sad i njegovi to kazu.... Lako je u Koketerza ligi

key and peele

pre 3 godine

zvezdi prvenstvo, partizanu kup. stoga je jasno zasto partizan izgubi u subotici, valja dati vojvodini da bude druga. tugo i jade, sport nam je iskopani les.

Salaso

pre 3 godine

(Markonato, 10. jun 2020 22:50)
Garsija je plaćen 2mil EUR! Nije pola kako kažeš ali to ne menja stvar da je tanak igrač i da je neko uzeo lovu, a zna se ko

Sport, estrada, politika

pre 3 godine

Ocigledno je sa najvisih pozicija odluceno da se ove godine Zvezdi dodeli titula a Partizanu kup. To je kraj svih skeniranja i analiziranja. Fudbal je mocno oruzje u manipulisanju javnosti koje odavno nema nikakve veze sa sportom i takmicenjem. To je nekada bio lep sport a danas obican cirkus za paljenje mase i pranje novca. Pametan svet ga odavno ne gleda.

neutralni felsh

pre 3 godine

Primer radi u spaniji rejal bedi barselno oba puta a barselona sampion ili suprotno tako ta vasa teza grobarska ne pije vodu.
(zdravko, 11. jun 2020 01:37)


u kojoj je to sezoni real oba puta pobedio barsu? :) u spaniji vec vise od deset godina obicno barsa dobija derbije ili igra x... i uglavnom osvaja titule, uglavnom duple: i prvenstvo i kup.

krajisnik

pre 3 godine

Njegos i Jovancic?
Jel to vezni red sa sve kilavim Ivanicem?
Gavrić na klupi....
Baloni se salju u napad .
Bez igre Stanković

neutralni felsh

pre 3 godine

Ocigledno je sa najvisih pozicija odluceno da se ove godine Zvezdi dodeli titula a Partizanu kup. To je kraj svih skeniranja i analiziranja. Fudbal je mocno oruzje u manipulisanju javnosti koje odavno nema nikakve veze sa sportom i takmicenjem. To je nekada bio lep sport a danas obican cirkus za paljenje mase i pranje novca. Pametan svet ga odavno ne gleda.
(Sport, estrada, politika, 11. jun 2020 02:44)


partizanu je kup dodelio natho, zajedno sa sadikom. pomogli su im zvezdini gobeljic i milunovic, skroz nenamerno.

ultrasrbin

pre 3 godine

152 Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
153 Црвена звезда 1:1 (1:0) Партизан(Чувени гол Звезде са лоптом враћеном из гол аута и то скоро пола метра у гол ауту.)
154 Црвена звезда 1:3 (0:1) Партизан(Да није било себичности на линији Ђурђевић-Леонард било би бројање до 10.)
155 Црвена звезда 0:0(0:0) Партизан(Два пенала као кућа за Партизан, али проверени Нишлија не свира као ни у многим претходним дербијима друге судије.)
156 Партизан 1:1 (0:0) Црвена звезда
157 Црвена звезда 2:1 (2:0) Партизан(Поново суди проверени Нишлија. Звезда била резултатски боља, али за сваки случај црвени играчу Партизана када јури изједначење.)
158 Партизан 1:1 (1:0) Црвена звезда(Овог пута проверени судија признаје гол иако лопта није прешла гол линију. Када може да се врати после пола метра у гол-ауту зашто не би могло и ово.)
159 Црвена звезда 1:1 (0:1) Партизан(Дерби у коме је Звезда оштећена више, али реално је Звезди нерешено и одговарало.)
160 Црвена звезда 2:1 (0:0) Партизан(Апсолутно заслужена победа Звезде која је као ретко када играла са жељом да победи.
KUP Црвена звезда 0:1(0:1) Партизан
161 Партизан 2:0 (0:0) Црвена звезда
162 Црвена звезда 0:0 (0:0) Партизан
KUP Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда

Анализом овиг утакмица дођох до закључка да је Партизан више оштећен и да уместо 5 победа Партизана, 2 победе Звезде и 6 нерешених треба да стоји 8 победа Партизана, 3 победе Звезде и 2 нерешене.

zdravko

pre 3 godine

Vidim da ovde partizanovci pisu kako partizan boji u derbiju pa kako taj partizan nemoze da bude prvak. Evo jacu lepo objasniti partizan nije mogo da pobedi zvezdu na njihovom ternu deset godina na marakani dvanajest godina a medju tim godinama dominacije zvezde nad partizanom partizan je bijo nekoliko puta sampion. Pase pitam kako je tada partizan mogo da bude sampion kad nije mogo da pobedi zvezdu. Pa evo obrazlozenja prvenstvo se igra sa vise klubova a derbij je samo jedan od ti meceva prvenstvo se gubi ili dobija na malim utakmicama a toje ove sezone partizan dozivio pet poraza od mali klubova cak partizan nijr dobijo zvezdu u ovoj sezoni stose tice prvenstven utakmice tako izjava ilijeva na tve areni ne pristojna kaze gospodin ja neznam kako ovaj partizan nemoze da bude sampion kad bedi zvezdu ti gospodine msas babe i zabe ti mesas kup sa prvenstvom to nema veze u prvenstvu ove sezone niste dobili zvezdu. Primer radi u spaniji rejal bedi barselno oba puta a barselona sampion ili suprotno tako ta vasa teza grobarska ne pije vodu.

Nisam zadovoljan

pre 3 godine

Pre neki dan sam na temi o mogućem sastavu Zvezde ostavio poduži komentar i na žalost sam sve pogodio što sam napisao.

Rekao sam da je Milunovic jako limitiran igrač a to je sinoć i dokazao. Pravo je čudo što nije popio crveni karton. Degenek je znatno kvalitetniji štoper ali nikako u tandemu sa Milunovicem. Druga priča bi bila da je pored sebe imao npr Le Talleca. Gobelja je backup, za naše uslove odličan backup ali je tanak za startera. Rodić je nužno zlo jer boljeg nemamo.

Tandem Petrović-Jovančić je očekivano delovao kukavički. Ivanić levo potpuno odsečen i bezopasan. Jedine šanse smo stvorili kad je on ušao u sredinu. Ali i da je igrao centralno, falila bi mu da "osmica" pored sebe. Boaći koliko god bio van forme, i dalje je naš najbolji špic. Jedinu dobru fazu smo imali u zadnjih par minuta prvog poluvremena.
Nakon što su napadački tandem činili Tomane i Vukanović mi nismo stvorili niti jednu šansu, delovali smo impotentno. To su napadači koji popunjavaju broj na treningu, sparing partneri. Nemaju oni kvalitet za neku ozbiljniju ulogu u Zvezdi.

Koliko god naš kadar bio tanak, nije baš toliko jadan koliko je to delovalo sinoć. Izašli smo na teren uplašeno i bojažljivo. To je ono što zameram Stankoviću, što sam zamerao i Miloju. Na leto napraviti remont ekipe, probrati iz OŠ sve sa čime se može raditi a deficitarne pozicije popuniti transferima tj slobodnim igračima.

ultrasrbin

pre 3 godine

zdravko, 11. jun 2020 01:37

Po tvom pravopisu bih zakljucio da si negde 2-3 razred i da si los u skoli. U tom slucaju ne mozes i nemas prava da komentarises prepricane price starijih, posebno ako nisi na nivou da shvatis ni mnogo jednostavnije stvari. Ako si ipak stariji onda nauci osnove pravopisa pre nego sto pocne da pises komentare koji bas i nemaju veze sa realnoscu.

barba

pre 3 godine

Jesu li svi namireni ? Kom kup, kom titula... Šteta što tako u vreme mirka marjanovića i milošević, tadića nije bilo... Ko bi rekao da je sada kao fer. Uozbiljite se ljudi...realnost počinje u sezoni kupanja ili malo kasnije..

MPFC

pre 3 godine

Nema ništa lepše nego otići na derbi. Bio sam. Znao sam da cemo da pobedimo. Em sto imamo jaci tim em sto zvezda nije smela da pobedi. Ova raspodela zvezdi prvenstvo a partizanu kup oduzela je ovu svetkovinu narodu. Ni u fudbalu ne mozemo da uzivamo. Vratite nam derbi !

ispran ti je mozak

pre 3 godine

Nema ništa lepše nego otići na derbi. Bio sam. Znao sam da cemo da pobedimo. Em sto imamo jaci tim em sto zvezda nije smela da pobedi. Ova raspodela zvezdi prvenstvo a partizanu kup oduzela je ovu svetkovinu narodu. Ni u fudbalu ne mozemo da uzivamo. Vratite nam derbi !
(MPFC, 10. jun 2020 22:44). Da ste pobedili, drugu bi pesmu pevao, tako da...

CiraPixi

pre 3 godine

Ovo je Stankovicev poraz.Trebao je da ih nalozi maksimalno, da trazi gol iz igre u prvih 10 minuta, tako se razbija Partizan.Niskom ofanzivnom postavom.Kad ce da rizikuje ako ne sad, i pokusa da im da 3 gola?

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Odlaskom Marina iz kluba mi pravog vezistu kreatora igre nemamo. Uzeli smo ligu isključivo zato što i Partizan nije ništa posebno i nema kontinuitet dobrih igara čak čak ni u našoj krš ligi, inače kao tim smo jako jako skromni. Potrebno je izvršiti GOOOMILU promena za novu sezonu, ovaj tim ovakav kakav je sada nije ništa, korenite promene su potrebne, potrebno nam je pregršt novih igrača, počev od odbrane, preko vezista kreatora igre, sve do napada. Zvezda danas očajna, zasluženo izgubila od Partizana koji nije ništa posebno ali dovoljno moćan da savlada ovu krš Zvezdu. I nije Stanković ništa kriv, jednostavno koristio je igrače koje ima u timu, nema boljeg od toga, šta da radimo, krš ekipa smo. Čestitke Partizanu, neka su nas pobedili, mada, obrali smo bostan i mi i oni na jesen u Evropu u slučaju da uopšte prerguramo prva kola kvalifikacija. Sa ovim kršinama od timova nemamo šta da tražimo u ozbiljnom fudbalskom svetu. Ali opet čestitke Partizanu, zasluženo su nas pobedili, mi i večeras OOOOČAJNI zaista!

Hoćemo Prosinečkog za trenera!

pre 3 godine

Šta ste vi analizirali, ako niste videli ulogu Milana Borjana.
Čovek je bunario i preskakao igru.
U odsudnim trenucima je poklanjao loptu protivniku.
To nije smeo da radi bez Dejana Stankovića.

zdravko

pre 3 godine

Vidim da ovde partizanovci pisu kako partizan boji u derbiju pa kako taj partizan nemoze da bude prvak. Evo jacu lepo objasniti partizan nije mogo da pobedi zvezdu na njihovom ternu deset godina na marakani dvanajest godina a medju tim godinama dominacije zvezde nad partizanom partizan je bijo nekoliko puta sampion. Pase pitam kako je tada partizan mogo da bude sampion kad nije mogo da pobedi zvezdu. Pa evo obrazlozenja prvenstvo se igra sa vise klubova a derbij je samo jedan od ti meceva prvenstvo se gubi ili dobija na malim utakmicama a toje ove sezone partizan dozivio pet poraza od mali klubova cak partizan nijr dobijo zvezdu u ovoj sezoni stose tice prvenstven utakmice tako izjava ilijeva na tve areni ne pristojna kaze gospodin ja neznam kako ovaj partizan nemoze da bude sampion kad bedi zvezdu ti gospodine msas babe i zabe ti mesas kup sa prvenstvom to nema veze u prvenstvu ove sezone niste dobili zvezdu. Primer radi u spaniji rejal bedi barselno oba puta a barselona sampion ili suprotno tako ta vasa teza grobarska ne pije vodu.

joy

pre 3 godine

Možete da lupate minuse do sutra, ali se tačno vidi da su Kanjas i Garsija kvalitetniji od igrača koji igraju umesto njih.

Takođe, Vulić na klupi....a donosi mnogo više nego Jovančić ili Petrović.

Sport, estrada, politika

pre 3 godine

Ocigledno je sa najvisih pozicija odluceno da se ove godine Zvezdi dodeli titula a Partizanu kup. To je kraj svih skeniranja i analiziranja. Fudbal je mocno oruzje u manipulisanju javnosti koje odavno nema nikakve veze sa sportom i takmicenjem. To je nekada bio lep sport a danas obican cirkus za paljenje mase i pranje novca. Pametan svet ga odavno ne gleda.

Boro

pre 3 godine

Sramota je imati ovakav tim nakon tri uspesne sezone u Evropi i mnogo zaradjenih para. Zvezda sem Borjana nema odlicnog igraca, a on je golman. Partizan i na papiru a i na terenu su to pokazali ima bolji tim, iako je i on krajnje sumnjivog kvaliteta. Ali imaju par iziuzetnih igraca, i bolje mladje igrace.

Zoran

pre 3 godine

Stanković odustao od svog stila igre i ajde za svaki slučaj primenio Milojevićevu taktiku ali i sastav koji je Milojević forsirao, pa šta bude. Valjda će izvući pouke iz ove utakmice šta ne treba da radi.

Markonato

pre 3 godine

Sramna igra Njegoša Petrovića, Jovančić je tu i tamo radio nešto, borio se. Nude ga celoj Evropi,klubovi demantuju, opšti cirkus. Partizanu su pobedu doneli Sadik, Zdjelar i Pavlović. Zdjelar koji se nije video od žutog kartona, al toliko je dobio duela izbacio paseva, osvajao prostor, to su te stvari koje se ne vide u statistici ili na ekranu. Zvezda i dalje bezidejno, sramno je da Garsija koji je pola miliona plaćen i koje gledao njega u Las Palmasu, bio je ogroman potencijal, pa i u Arisu je igrao nenormalno dobro po statistici najbolji igrač tamošnjeg prvenstva prošle godine. Ne znam za šta ga čuvaju pošto kažu da nije na prodaju mislim da ne postoji veća utakmica od derbija. Strašno je i da Sanogo potpiše povređen i prima 600 hiljada od Zvezde, a od Al Ittihada 2 miliona...

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Bedno. Nedostojno kritike. 7/11 igrača nisu ni za pomen, očaj, odron. Dejan promašio sve živo danas. Vukanović šatro špic, šatro krilo, horor. Jovančić-Njegoš nešto najgore na sredini ikad viđeno u Zvezdi. Guma i Savio su pristojnije izgledali. Kako je Miloje izvukao 2 lige šampiona sa većinom vucibatina, plaćenika, šminkera bez srca, proučavaće su još dugo. Čovek je Bog lično šta je izvukao.

Čestitke Partizanu i komšijama, zasluženo.

Terzić-Mrkela paljba!

Miki

pre 3 godine

Očigledno je da Stanković nema potencijal za veća dela. Sa njim CZ čekaju teški dani. On što pre treba da ode i negde da nauči posao.

Blue moon 2071

pre 3 godine

Koji vezisti? Borjanu treba spomenik da podignu koliko je samo puta ostavljen na cedilu i morao je sam da spašava ekipu pričam generalno u ove 3 sezone.

Mozda bulaznim...

pre 3 godine

Jako zanimljivo. Lige sampiona, drzavni klub (verovali ili ne, veliki sam zvezdas, ali to je cinjenica, kao sto je i cinjenica da se u ligu sampiona ulazi samo iz fudbalski razloga), i opet deset godina bukvalno gledam izivljavanje partizana 1-0,2-0 (realno najsladje). + pre ere "onog", opet su nas peglali. Toboze deki forsira bisere... Super sto ce ti klinci verovatno zaraditi, ali sta ja, kao covek koji se raduje pobedama zvezde, imam od toga...

Arthas

pre 3 godine

Proziveo sam Zvezdu pod Lukicem i mogu vam reci ni tada nismo imali priblizno lose napadace i veznjake kao sada, posle bruke para i dve LS. Dokle ce da cute placenici sa Severa?

Mrkela

pre 3 godine

zule, vujadin, le talek, donald, kanga,jovicic
, krsticic, radonjic, srnic, pesic VS gajic, milunovic, ivanic, vukanovic, tomane, garsija, la para, zander, kanjas, njegos.. Hmm mislite o tome

polusvet

pre 3 godine

@oposum Znas ti dobro zasto ste uzeli ligu. Pa kad dodje ekipa koja se jedina ne sklanja u ligi, onda imate 1 sut u gol za 4 utakmice.

King

pre 3 godine

Ne znam zašto u dosta komentara žale za Garsijom zašto ne igra. Mali nema blage veze sa fudbalom i žali bože para datih za njega.

A što se tiče napadača, davno sam rekao da je Šilja Pešić za ove sadašnje Ibrahimović lično.

Црвена звезда 1913

pre 3 godine

Хоће ли бар неко из управе имати образа и поднети оставку?
Хоће ли неко из управе рећи да је ово што играмо срамота?
Личимо на неку пијану банду...

Red Star

pre 3 godine

Ljudi pa kako ne shvatate, nema se para rekao Terza. Sta smo mogli zaraditi od dve lige sampiona i jedne lige Evrope? Kriza. Salu na stranu, igra ocaj, pola tima su polu igraci na celu sa Milunovicem kojem je zastitni znak da na svakom mecu sto pre opali protivnickog igraca laktom u glavu. Borjan, Ben i Degenek zalutali u Zvezdu jer su se uklopili u sivilo i nemaju sa kime da igraju, jer su ostali teski raspad. Degenek bio slabiji danas i odbrana se raspala. Na klupi Garsija koji je Messi licno za pola tima Zvezde ali nema mesta za njega.
Najgore od svega sto para izgleda nema a bruke iz proslogodisnje lige sampiona ostaju za sva vremena.
U prosloj sezoni smo doziveli dva najteza poraza u istoriji kluba.
Barem da znamo za sta smo se blamirali pa da smo pare ulozili u tim, nego sada imamo duplo slabiji tim od onoga koji je usao u Ligu Evrope pre 3 godine.
Onaj tim sa Radonjicem, Kangom, Le Telekom, Donaldom, Stojkovicem bi rasturio sadasnji tim Zvezde 5:0.

dex

pre 3 godine

Sportski sektor u Zvezdi je potpuno nesposoban.. godinama nisu u stanju dovesti krštene vezne igrače i napadače..ovo što sada igra pre 30 godina je teren moglo videti samo sa tribina..

Salaso

pre 3 godine

(Markonato, 10. jun 2020 22:50)
Garsija je plaćen 2mil EUR! Nije pola kako kažeš ali to ne menja stvar da je tanak igrač i da je neko uzeo lovu, a zna se ko

Djalma

pre 3 godine

Jesu li svi namireni ? Kom kup, kom titula... Šteta što tako u vreme mirka marjanovića i milošević, tadića nije bilo... Ko bi rekao da je sada kao fer. Uozbiljite se ljudi...realnost počinje u sezoni kupanja ili malo kasnije..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (barba, 10. jun 2020 23:17) # Link komentara

U vreme famoznog Mirka Marjanovica Partizan je osvojio 4 titule, zvezda 3 i Obilic jednu. Sta je tu tragicno bilo po vas? Mozda Obilic?

ultrasrbin

pre 3 godine

152 Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда
153 Црвена звезда 1:1 (1:0) Партизан(Чувени гол Звезде са лоптом враћеном из гол аута и то скоро пола метра у гол ауту.)
154 Црвена звезда 1:3 (0:1) Партизан(Да није било себичности на линији Ђурђевић-Леонард било би бројање до 10.)
155 Црвена звезда 0:0(0:0) Партизан(Два пенала као кућа за Партизан, али проверени Нишлија не свира као ни у многим претходним дербијима друге судије.)
156 Партизан 1:1 (0:0) Црвена звезда
157 Црвена звезда 2:1 (2:0) Партизан(Поново суди проверени Нишлија. Звезда била резултатски боља, али за сваки случај црвени играчу Партизана када јури изједначење.)
158 Партизан 1:1 (1:0) Црвена звезда(Овог пута проверени судија признаје гол иако лопта није прешла гол линију. Када може да се врати после пола метра у гол-ауту зашто не би могло и ово.)
159 Црвена звезда 1:1 (0:1) Партизан(Дерби у коме је Звезда оштећена више, али реално је Звезди нерешено и одговарало.)
160 Црвена звезда 2:1 (0:0) Партизан(Апсолутно заслужена победа Звезде која је као ретко када играла са жељом да победи.
KUP Црвена звезда 0:1(0:1) Партизан
161 Партизан 2:0 (0:0) Црвена звезда
162 Црвена звезда 0:0 (0:0) Партизан
KUP Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда

Анализом овиг утакмица дођох до закључка да је Партизан више оштећен и да уместо 5 победа Партизана, 2 победе Звезде и 6 нерешених треба да стоји 8 победа Партизана, 3 победе Звезде и 2 нерешене.

Nebojsa

pre 3 godine

Los ulazak u mec, greska Stankovica sa formacijom, totalno su podbacili.
Koga bre da dovedemo za trenera da ih pripremi i motivise za derbi.
Kao da igraju protiv Surdulice, Javora, Macve , Vojvodine....
Sa ovom generacijom nesto nije uredu, da svaki derbi odigraju lose.
Zadnji derbi koji je odigran sa puno energije i velikom motivacijom to je bio prvi derbi pod palicom Grofa Bozovica, kad su pobedili 3:1 posle toga nijedan derbi nisu odigrali kako valja.

Vanja Grubac

pre 3 godine

Pre neki dan napisem da Deki uz duzno postovanje ne zna nista i dobijem brda minusa a sad i njegovi to kazu.... Lako je u Koketerza ligi

key and peele

pre 3 godine

zvezdi prvenstvo, partizanu kup. stoga je jasno zasto partizan izgubi u subotici, valja dati vojvodini da bude druga. tugo i jade, sport nam je iskopani les.

BOSS

pre 3 godine

Citam ovdje sta ljudi pisu i pitam se da li makar malo razmisljaju???
Zasto je ovakav sastav Stankovic izveo?
Pa ovo je jedina utakmica koju gledaju strani menadzeri i jedinstvena prilika da se desi cudo,da neko od ovih: Milunovic,Rodic,Jovancic,Petrovic, Tomane,Boaci,Vukanovic ... mozda odigra solidno i da ga na racun toga utrape nekome vanka!!!
Posle LE i dva puta LS mi nemamo 2 dobra igraca i 5 solidnih.Trenutno stanje nam je Borjan odlican,Ben solidan a ostali samo da su zdravo.
Da li ce se javit veliki strucnjak za transfere,covjek koji namirise kvalitet kod nekog,jednostavno pravi naslednik Moncija a to je Mitaaaaar Mrkeeeeelaaaaaa
P.S. Sve da posjetim koji se bucaju za LE i LS,da je nama u te tri godine najbolji igrac bio golman i kad se covjek malo razumije u fudbal i zna tu cinjenicu,njemu je sve jasno!!!
Njegosa trazi Sporting,vjerovatno su culi negdje za Gorski vijenac pa zele da im covjek pojasni neke stvari...
Da li se Celzi jos raspituje za Boacija,s obzirom da im je za vrijeme Korone obrastao stadio pa ima da se kosi trava i cupaju drace,samo mu tamo nema da se to pali posle...
Za Vukanovica i Gobeljica steta sto ne rade u Srbija sume,kakav bi to tandem bio...
Milunovic i Jovancic kao da nisu profesionalni fudbaleri,jednostavno kao da su na derbi dosli s gradilista nekog,mozda pravljenje auto puta ili slicno...
MITAR MRKELA,sta reci a ne zaplakat.Covjek prije neki dan produzio ugovor i to bez trunke stida stavio ugovor na 3 godine,a sto se tice transfera osakatio je Zvezdu makar za 7,8 miliona eura.Taj dugotrajan ugovor razumijem jedino ako ce da vraca ove pare,pa ga je Zvezda vezala da ne bi otisao u Milan,Atletiko M ili ...

E

pre 3 godine

Milunovic i Degenek su teski prosek od stopera, igraju bez imalo mozga samo da se udari laktom ili napravi neki faul, ocajno....Rodic nekako istrosen...Gobeljic covek za svaku poziciju nije neki talenat ali trci trudi se....Jovancic-Petrovic tuga, Petrovic veliki talenat mozda za splavove zajedno sa Gavricem i Nikolicem....Ben nas verovatno najbolji igrac sam nema s kim.....Ivanic e ako nam je to plejmejker za narednu sezonu onda Evrope nema....Boaci od povrede vise nije isti mada kao i Ben usamljen tesko do lopte....Vukanovic pa on je igrac za drugu ligu a ne za Zvezdu.....Garsija zaista nije jasno zasto coveka nema ni na klupi realno mozda i najtalentovaniji igrac ove generacije....eto moje analize bez ozbiljnih pojacanja tesko.....ali kazu nema para igrali smo samo dve sezone zaredom LS a tamo se slabo zaradjuje

ultrasrbin

pre 3 godine

zdravko, 11. jun 2020 01:37

Po tvom pravopisu bih zakljucio da si negde 2-3 razred i da si los u skoli. U tom slucaju ne mozes i nemas prava da komentarises prepricane price starijih, posebno ako nisi na nivou da shvatis ni mnogo jednostavnije stvari. Ako si ipak stariji onda nauci osnove pravopisa pre nego sto pocne da pises komentare koji bas i nemaju veze sa realnoscu.

Walt

pre 3 godine

Stanković totalno promašio formaciju i igrače. Na prošlom derbiju mi je za oko zapao onaj mali Gavrić koji je odigrao solidno i u par navrata prošao Miletića,sada ga nije bilo u 11. Takođe promašene pozicije Ivaniću i Benu kao i Boaći u startnih 11 koji čitave sezone igra katastrofalno i deluje glavom potpuno van zvezde. Zvezda po ko zna koji put igra ziheraški i to se obija o glavu,ako se već igra na tuču i duge lopte tu moraju igraju Pavkov i Jovičić jer su stvoreni za tu igru. A ja bih najviše voleo zvezdu kao u prošlom derbiju bar u prvom poluvremenu,dakle lopta po zemlji sa Gavrućem i Nikolićem.

zvekete

pre 3 godine

@detektiv kokni kol
Kako je izvukao dve ls sa ovakvim timom? Dosta srece, koja ce se kao bumerang okrenuti koliko vec nastupajuce sezone. Kad kazem sreca pre svega misim na zreb. Zatim, Borjan koji vas je jedno 100 puta na neverovatan nacin spasavao. Koliki ste krs pokazale su vam utakmice u grupi a ruku na srce i onaj jesenji derbi. Borjanu spomenik umesto tenka.

nemanja

pre 3 godine

Ko vise forsira Njegosa Petrovica? Decko je najgori na terenu.

Sram te bilo Mrkela za pojacanja, a i tebe Stankovicu za kukavicku igru. Tomane u napadu a vi saljete duge lopte? Bukvalno, ali bukvalno dupli pas ne znate da odigrate. Osim 5min na kraju prvog poluvremena, ostalo je katastrofa.

milanovac

pre 3 godine

Sram te bilo Stankovicu. S tim da je Milojevicev podjednak udeo sto nismo dali gol partizanu 4 utakmice. ali on je barem igrao LS, derbiji su mu bili katastrofa. Kukavice! Petrovica u graficar.

krajisnik

pre 3 godine

Njegos i Jovancic?
Jel to vezni red sa sve kilavim Ivanicem?
Gavrić na klupi....
Baloni se salju u napad .
Bez igre Stanković

neutralni felsh

pre 3 godine

Ocigledno je sa najvisih pozicija odluceno da se ove godine Zvezdi dodeli titula a Partizanu kup. To je kraj svih skeniranja i analiziranja. Fudbal je mocno oruzje u manipulisanju javnosti koje odavno nema nikakve veze sa sportom i takmicenjem. To je nekada bio lep sport a danas obican cirkus za paljenje mase i pranje novca. Pametan svet ga odavno ne gleda.
(Sport, estrada, politika, 11. jun 2020 02:44)


partizanu je kup dodelio natho, zajedno sa sadikom. pomogli su im zvezdini gobeljic i milunovic, skroz nenamerno.

neutralni felsh

pre 3 godine

Primer radi u spaniji rejal bedi barselno oba puta a barselona sampion ili suprotno tako ta vasa teza grobarska ne pije vodu.
(zdravko, 11. jun 2020 01:37)


u kojoj je to sezoni real oba puta pobedio barsu? :) u spaniji vec vise od deset godina obicno barsa dobija derbije ili igra x... i uglavnom osvaja titule, uglavnom duple: i prvenstvo i kup.

Nisam zadovoljan

pre 3 godine

Pre neki dan sam na temi o mogućem sastavu Zvezde ostavio poduži komentar i na žalost sam sve pogodio što sam napisao.

Rekao sam da je Milunovic jako limitiran igrač a to je sinoć i dokazao. Pravo je čudo što nije popio crveni karton. Degenek je znatno kvalitetniji štoper ali nikako u tandemu sa Milunovicem. Druga priča bi bila da je pored sebe imao npr Le Talleca. Gobelja je backup, za naše uslove odličan backup ali je tanak za startera. Rodić je nužno zlo jer boljeg nemamo.

Tandem Petrović-Jovančić je očekivano delovao kukavički. Ivanić levo potpuno odsečen i bezopasan. Jedine šanse smo stvorili kad je on ušao u sredinu. Ali i da je igrao centralno, falila bi mu da "osmica" pored sebe. Boaći koliko god bio van forme, i dalje je naš najbolji špic. Jedinu dobru fazu smo imali u zadnjih par minuta prvog poluvremena.
Nakon što su napadački tandem činili Tomane i Vukanović mi nismo stvorili niti jednu šansu, delovali smo impotentno. To su napadači koji popunjavaju broj na treningu, sparing partneri. Nemaju oni kvalitet za neku ozbiljniju ulogu u Zvezdi.

Koliko god naš kadar bio tanak, nije baš toliko jadan koliko je to delovalo sinoć. Izašli smo na teren uplašeno i bojažljivo. To je ono što zameram Stankoviću, što sam zamerao i Miloju. Na leto napraviti remont ekipe, probrati iz OŠ sve sa čime se može raditi a deficitarne pozicije popuniti transferima tj slobodnim igračima.