Petak, 05.06.2020.

12:57

Partizan – Crvena zvezda za finale Kupa!

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama izvučeni su parovi polufinala nacionalnog kupa.

Izvor: MS

Partizan – Crvena zvezda za finale Kupa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

Lord

pre 3 godine

Ono kad su ti sanse za domacinstvo 50-50 i kada apsolutno ne zavisi ni od cega, ti izjavis namjesteno.
Mozak.
Nego, kada ce nikad dominantnija CZ pobjediti Partizan, ili za pocetak sutnuti u okvir gola?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ МАСКА - Ако не буде договорено, ове сезоне ћемо се изједначити с том боранијом. Понављам, најважније је (уз титулу) направити јак тим за лигу шампиона да се опет не обрукамо као прошле па и у неким утакмицама претпрошле сезоне.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Те паре што је Звезда зарадила од Европе за три сезоне, ко зна на колико се дијелова дијели. Зато немојте мислити да је све остало на клупском рачуну. Имају ту осим водећих људи клуба и менаџери, разни други ликови, држава која и даје али и узима(можда чак више узима него што даје ал о том потом дал више узима него што даје). Тако да не требамо буквално рачунати да су све паре остале у клубу њему у корист.

kusavi

pre 3 godine

zemo, 05. jun 2020 15:18)

Vidis kako ti to zemo perfidno provuces, racunas babe i zabe. Pricas o prvenstvu a derbije iz kupa brojis. Za te tri sezone o kojima pricas Miloje je prvi poraz dozivio zadnji derbi tri dana posle utakmice u minhenu, znaci do tada je imao skor od 2 pobede i 3 remija i stotinjak bodova razlikeu PRVENSTVU.

Udbasi Krcunovci Golootocani sprdam se sa vama

pre 3 godine

Eto prilike da Zvezda napokon pobedi. Niko ne moze da zabrani zvezdi da pobedi Partizan.

misko

pre 3 godine

hvala vam...bice to najlakse zaradjene pare na kladionici...mada mozda nameste da bude nereseno ,pa na penale pobeda Partizana...Mislim da ce opciju ko ide dalje na kladzi morati da skinu..

nislija

pre 3 godine

Izbori 2020 i spektakl u humskoj .Naravno i plasman u finale Partizana,Czv osvojila prvenstvo i ide u LŠ ,vuci siti ovce na broju...i svi spremni za glasanje

lul

pre 3 godine

@Red Daj bre ljudi. Kad ste poslednji put pobedili sa 2 razlike na našem stadionu? Još uvek Tadić bio predsednik. Šta ti očekuješ?

Delije Čikago

pre 3 godine

Zbog izbora je ovakav žreb, dobija Partizan jer je to već odlučeno, svako ko misli drugačije je u velikoj zabludi...mašinerija je to..

coldplayer

pre 3 godine

@naravno
A ko druze?Mislis na bolji tim vec tri godine?Pa verovatno.Ili si mislio kao ono pre par godina kada ste isto tako plakali, pa uzeli tituli. Sto onda gledas ako vec znas? Daleko vam takvima bila lepa kuca

sirovina

pre 3 godine

Koliko se secam prosli derbi Partizan pola nije presao... ni sami ne znaju kako su izvukli 0.0.
(4k4.Dex, 05. jun 2020 15:20)

A Zvezda kao prešla kori derbi u životu ne odgledah

Aleksa

pre 3 godine

Ове године, због избора, мира у кући, намештеног првенства натанкаћемо вас у купу као Динамо ономад...па се ви размишљајте и о изборима у о миру у свету....

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Druze pricas njemu da he dete a ostavljas u komentarima buhahahaha i hahahaah. Prvo odgledalo pa onda pricaj za punoletstvo nekome. Za nas sport komentara nemam.
(realno, 5. jun 2020 14:34)

Znači samo deca imaju prava da se smeju? Otkad to sreće ti? Meni je njegov komentar smešan, i zato sam napisao hahahaha! Evo i tvoj mi je smešan, zato evo i za tebe jedno lepo hahahaha! Što se ogledala tiče redovno ga koristim, nemaj brige! :-) Što se našeg sporta tiče, imam komentar, naš je, kakav je takav je, naš je i volim ga!

sirovina

pre 3 godine

@sirovina
Kao sto ste i vi trebali nakon 7 god "dominacije" u nasoj ligi a ne da vas jure sa katancem. Ko je kriv? Lopovske uprave na obe strane
(srb, 05. jun 2020 15:00)

za tih sedam godina Mi smo prodali na primer Aleksandra Mitrovića Stefana Savića Lazara Markovića Jovetić i mnoge druge igrače a u to vreme ste vi imali Armanda evander da Silva paseka koliko se ja sećam, a kad vi dominirate kao sada opet prodajete igrača najboljeg za 1 milion eura kao što je Marko Marin dok Partizan prodaje igrača za 16 miliona eura kao što je Strahinja Pavlović razlika je očigledna

zemo

pre 3 godine

Redom su mu uzimali mere i TSC koga su sudije pokrale a bio je bolji od Partizana u obe tekme i u Humskoj i u Senti naravno, pa Napredak se poigravao sa njim, preokrenuo rezultat u Humskoj i odvalio Partizana sa 3:2, pa Mladost u Lučanima nokautirala taj tvoj omiljeni tim, itd, itd. I ti se usuđuješ da tvrdiš da je Partizan najbolji u prvenstvu? Pobedio je Zvezdu jesenas u prvenstvu i opet ima 11 bodova manje. U poslednjem Derbiju Partizan je odigrao katastrofalno, nije šutnuo na gol, ma nije se ni približio u gol šansu! I ti sad mališa tvrdiš da je on najbolji! Hahahahaha!
(Oposum, divna životinjica, 05. jun 2020 14:17)

Ovo je strašno ko sve komentariše, čuj Tsc odvalio Partizan u Humskoj. Utakmica se završila 1:1, a odnos u šutevima bio 20:2 za Partizan. Partizan jeste bio pomognut protiv Tsc-a da ne izgubi u Senti ali se zato zaboravlja na koji način je Partizan pokraden protiv Voždovca u Humskoj za onaj nepostojeći penal. Isto tako se zaboravlja kako je Zvezda otela 3 boda Inđiji na Rajku, kako je pogurana protiv Voždovca(gol iz debelog ofsajda za 1:0, a pre toga poništen čist gol Voždovcu) i u Kruševcu u režiji Bojana Nikolića. Tako da je umesto 4-5 bodova razlike, razlika 11. I još jedan zanimljiv podatak, Zvezda u zadnje 3 sezone(ova i prošle 2) ima samo 2 poraza i 5 remija od klubova koji se ne zovu Partizan, isto tako ima i oko 90 pobeda, a skor u derbijima protiv najvećeg rivala joj je 2 pobede, 5 remija i 2 poraza, toliko o toj dominaciji.

sirovina

pre 3 godine

sirovina
Ма који десет милиона од Газпрома за две године.... 250 милиона на годишњем нивоу....
Превише гледаш оног лудака. Олабави мало, пребаци у другу.
(pitbull, 05. jun 2020 14:50)

Tačno oko 10 m eura po novom ugovoru dobijate od gasproma plus 50 miliona od dve Lige šampiona to je druže za dve godine 70 miliona EUR a najbolji igrač pa mi ide za 1 milion EUR toliko o vašem lopovsko menadžmentu do Partizan valja klinca za 16 miliona EUR igra ligu Evrope ali ne igra ligu Evrope namešteno druže zato i kupuju od Partizana igrače

srb

pre 3 godine

@sirovina
Kao sto ste i vi trebali nakon 7 god "dominacije" u nasoj ligi a ne da vas jure sa katancem. Ko je kriv? Lopovske uprave na obe strane

Ejj

pre 3 godine

kako je jednom rekao Andjus, svaki igrac partizana je bolji od svakog igraca zvezde
(mk dons, 05. jun 2020 13:14)

Klub ti je zalostan kao i taj koga citiras...

Realnost

pre 3 godine

Kakva su sramota ovi navijaci sto pricaju da se derbi moze namestiti. Alo, ljudi, Zvezda ceka duplu krunu 13 godina, prosle godine stamplali majice dupla kruna, spremali slavlje sa tenkom, je l bi to sve radili da je nesto namesteno? Prosle derbi igraci Zvezde skoro slomili rebro Sadiku, Sumu odstranili sa terena, jos uvek ga nema, neki prosli derbi igraci Partizana tukli igrace Zvezde kao volove u kupusu, Borjan svaki derbi ulazi u klinc sa protivnickim igracima. I sad ljudima koji se bore i sa jedne i sa druge strane, koji hoce pobedu tako nesto da napisete je nepostovanje prema njima. Bolji ce da pobedi i to je jedino validno. Ko je bolji videcemo u sredu.

pitbull

pre 3 godine

@sirovina
Ма који десет милиона од Газпрома за две године.... 250 милиона на годишњем нивоу....
Превише гледаш оног лудака. Олабави мало, пребаци у другу.

realno

pre 3 godine

Partizan je i u prvenstvu ubedljivo najbolji-alii je sve namesteno-Kup je laganica
(brka, 5. jun 2020 13:29)

Klinac, koliko godinica imaš? Nadam se da si maloletan u protivnom ovoliko gluposti da izjavi odrastao čovek bilo bi očajno zaista! Gde je bre Partizan u prvenstvu najbolji? Na koliko utakmica je odigrao katastrofalno, sećaš li se? Jesi pratio uopšte našu ligu? Redom su mu uzimali mere i TSC koga su sudije pokrale a bio je bolji od Partizana u obe tekme i u Humskoj i u Senti naravno, pa Napredak se poigravao sa njim, preokrenuo rezultat u Humskoj i odvalio Partizana sa 3:2, pa Mladost u Lučanima nokautirala taj tvoj omiljeni tim, itd, itd. I ti se usuđuješ da tvrdiš da je Partizan najbolji u prvenstvu? Pobedio je Zvezdu jesenas u prvenstvu i opet ima 11 bodova manje. U poslednjem Derbiju Partizan je odigrao katastrofalno, nije šutnuo na gol, ma nije se ni približio u gol šansu! I ti sad mališa tvrdiš da je on najbolji! Hahahahaha!
(Oposum, divna životinjica, 05. jun 2020 14:17)

Druze pricas njemu da he dete a ostavljas u komentarima buhahahaha i hahahaah. Prvo odgledalo pa onda pricaj za punoletstvo nekome. Za nas sport komentara nemam.

pustite mi komentar vise

pre 3 godine

Ali grobari sto misle da su ustvari oni bolji oni misle da je zvezda tek tako usla u ligu sampiona 2x za redom i prolece u Evropi.. Meni je navijaca partizana bas zao boluju od kompleksa i zato ce i sledecu titulu da zvezda osvoji.

odjila

pre 3 godine

Pa realno Zvezda je za dve godine inkasirala oko 70 miliona EUR sam Terzić je rekao da je sa ulaznicama od Lige šampiona za jednu sezonu Zvezda profitirala 25 miliona eura i kad se na tu cifru doda dva puta po 10 miliona od gasproma dođemo na cifru od 70 miliona EUR za dve godine. Gospode zvezdaši vi bi danas trebali biti Manchester City u srpskom fudbalu a ne da vam navlače sudije silne penale da bi osvojili titulu i da vam najbolji igrač iz tima odlazi za 1 milion EUR poput marka Marina.
(sirovina, 05. jun 2020 14:42)

Mislim da su procene loše mnogo više je Zvezda inkasirala to me kao i zvezdaša najviše boli da mi ne možemo najboljeg igrača uvali ti za milion dok vi klinca valjate Monaku za 16m igrate ligu europe solidno....

mr.wolf

pre 3 godine

Otkad se igra jedan mec...i to na stadionu Vojske Srbije
(Delije Novi Sad, 05. jun 2020 13:14)

Турски тенкисто, стадион је Партизанов.
(Јабучило, 05. jun 2020 13:29)

Jeste, dobili ste ga gratis od drzave koja vas mrzi i sabotira vas....

crno beli lopovi

pre 3 godine

opet namestaju da vojvodina ima predstavnika i da vec jednom osvoji kup. znaci finale partizan vojvodina
(sima strahota, 05. jun 2020 13:17)

Ne mukice, nameštaju da partizan nešto osvoji, idu izbori, mućni glavom!

realno

pre 3 godine

Iskreno ovaj fudbal je postao sprdnja ali iskreno (i ako sam navijac Partizana) volim da zvezda pobedi samo da vidim komentar ovih oposuma i njima slicnih u veza namestanja, mira u drzavi i drugih teorija zavere... I onda nekom pricaju o frustraciji.

Sve mi se čini...

pre 3 godine

Ovo postaje pomalo očigledno.
Zvezdi titula a zbog mira u zemlji kao i zbog predstojećih izbora, Partizan mora uzeti kup.

Batistuta

pre 3 godine

Jos jedan praznik za mazohiste. Taman kada pomislis da si odgledao najgori derbi ikada, nasi fudbaleri te demantuju. Pes 6 u tom terminu ce biti pametnije resenje. :-)

pravnik

pre 3 godine

Турски тенкисто, стадион је Партизанов.
(Јабучило, 05. jun 2020 13:29)

Znaš kako. Vojska se žalilađ. Tri puta njihov predstavnik nije došao na ročište. Sud presudio u korist partizana. Opet po nalogu države vojni predstavnik nije uložio žalbu i vojni pravobranilac se nije pojavio 16 Januara 2019 gpdine. Rešenje postaje konačno. Znači država se odriče imovine

Delija

pre 3 godine

Pa zar ima jos ljudi koji se nerviraju oko "derbija"!? Ceo savez zna ko ce sta osvojiti jos pre pocetka prvenstva, a narod se jos nervira.. lopovi i jedni, a i drugi..
(naravno, 05. jun 2020 13:19)
Ko osvaja Kup majstore, pošto se zna? Da uzmemo neke pare na kladži.

pustite mi komentar

pre 3 godine

Ali grobari sto misle da su ustvari oni bolji oni misle da je zvezda tek tako usla u ligu sampiona 2x za redom i prolece u Evropi.. Meni je navijaca partizana bas zao boluju od kompleksa i zato ce i sledecu titulu da zvezda osvoji.

sirovina

pre 3 godine

Pa realno Zvezda je za dve godine inkasirala oko 70 miliona EUR sam Terzić je rekao da je sa ulaznicama od Lige šampiona za jednu sezonu Zvezda profitirala 25 miliona eura i kad se na tu cifru doda dva puta po 10 miliona od gasproma dođemo na cifru od 70 miliona EUR za dve godine. Gospode zvezdaši vi bi danas trebali biti Manchester City u srpskom fudbalu a ne da vam navlače sudije silne penale da bi osvojili titulu i da vam najbolji igrač iz tima odlazi za 1 milion EUR poput marka Marina.

svasta...

pre 3 godine

Sa neutralne tacke gledista vrlo su mi interesantni navijaci Zvezde. Najvise me interesuje na os ovu cega oni gaje o ovoliki optimiziam ili samo provociraju. Partizan ima bolju ekipu od Zvezde i bolju igru, pri tome Zvezda nije sutnula na gol Partizana u Humskoj 2,3 derbija, nije ni Partizan sad preterano jaci ali je bolji. Ocekujem prolaz Partizana uz ocajnu utakmicu,mislim da ce biti 1-0,ili 2-0, mislim da ce Zvezda opet biti katastrofalna u Humskoj i da ce jedva dolaziti do sansi ako ih i bude. Sto se kaze neka bude sve fer i korektno(akp je to moguce uopste) i neka bolji pobedi
(Chuki, 05. jun 2020 13:36)

Sve ti verujem da si ti neutralan...

NY

pre 3 godine

Navijačke grupe koje su u službi vlasti moraju da budu zadoviljene. Rad ostao u ligi, Zvezda uzela prvenstvo, Partizan kup da bi krenuo od druge faze kvalifikacija za LE

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Partizan je i u prvenstvu ubedljivo najbolji-alii je sve namesteno-Kup je laganica
(brka, 5. jun 2020 13:29)

Klinac, koliko godinica imaš? Nadam se da si maloletan u protivnom ovoliko gluposti da izjavi odrastao čovek bilo bi očajno zaista! Gde je bre Partizan u prvenstvu najbolji? Na koliko utakmica je odigrao katastrofalno, sećaš li se? Jesi pratio uopšte našu ligu? Redom su mu uzimali mere i TSC koga su sudije pokrale a bio je bolji od Partizana u obe tekme i u Humskoj i u Senti naravno, pa Napredak se poigravao sa njim, preokrenuo rezultat u Humskoj i odvalio Partizana sa 3:2, pa Mladost u Lučanima nokautirala taj tvoj omiljeni tim, itd, itd. I ti se usuđuješ da tvrdiš da je Partizan najbolji u prvenstvu? Pobedio je Zvezdu jesenas u prvenstvu i opet ima 11 bodova manje. U poslednjem Derbiju Partizan je odigrao katastrofalno, nije šutnuo na gol, ma nije se ni približio u gol šansu! I ti sad mališa tvrdiš da je on najbolji! Hahahahaha!

realno

pre 3 godine

Kakva su sramota ovi navijaci sto pricaju da se derbi moze namestiti. Alo, ljudi, Zvezda ceka duplu krunu 13 godina, prosle godine stamplali majice dupla kruna, spremali slavlje sa tenkom, je l bi to sve radili da je nesto namesteno? Prosle derbi igraci Zvezde skoro slomili rebro Sadiku, Sumu odstranili sa terena, jos uvek ga nema, neki prosli derbi igraci Partizana tukli igrace Zvezde kao volove u kupusu, Borjan svaki derbi ulazi u klinc sa protivnickim igracima. I sad ljudima koji se bore i sa jedne i sa druge strane, koji hoce pobedu tako nesto da napisete je nepostovanje prema njima. Bolji ce da pobedi i to je jedino validno. Ko je bolji videcemo u sredu.
(Realnost, 05. jun 2020 14:11)

Njima je cilj samo da opravdaju poraz ako uopšte izgube. Cisto replike radi kao i glavni im spozor. Cak ni ishod meca im nije bitan, bitno da i ako izgube to je zbog mira u drzavi.

Igi

pre 3 godine

Кад је фрка и кад знају да су слабији све је намештено и кога још занима фудбал. Ови цигани су такви били пре триест година и такви ће остати .

alex81

pre 3 godine

Mislim da je Partizan malo kvalitetnija ekipa u odnosu na rivala,i dajem malu prednost crno belim.Sportski pozdrav,srecno svima u polufinalu!

naravno

pre 3 godine

Pa zar ima jos ljudi koji se nerviraju oko "derbija"!? Ceo savez zna ko ce sta osvojiti jos pre pocetka prvenstva, a narod se jos nervira.. lopovi i jedni, a i drugi..

nema dalje...

pre 3 godine

Pa da li ima neko normalan ko nije ocekivao da ce Partizan biti domacin Zvezdi? Pa ovakvo guranje niko nema u zivotu. Verovatno ce biti i neki penal, malo vam je ovih 10 sto su vam sudili u poslednjih 15-20 utakmica. Koja sramota od kluba.
(StefanBg, 05. jun 2020 13:06)

Pa bice na JNA sta pricas ti..

Chuki

pre 3 godine

Sa neutralne tacke gledista vrlo su mi interesantni navijaci Zvezde. Najvise me interesuje na os ovu cega oni gaje o ovoliki optimiziam ili samo provociraju. Partizan ima bolju ekipu od Zvezde i bolju igru, pri tome Zvezda nije sutnula na gol Partizana u Humskoj 2,3 derbija, nije ni Partizan sad preterano jaci ali je bolji. Ocekujem prolaz Partizana uz ocajnu utakmicu,mislim da ce biti 1-0,ili 2-0, mislim da ce Zvezda opet biti katastrofalna u Humskoj i da ce jedva dolaziti do sansi ako ih i bude. Sto se kaze neka bude sve fer i korektno(akp je to moguce uopste) i neka bolji pobedi

ВељаЦЗВ

pre 3 godine

Ово је финале пре финала, ко прође даље реално осваја куп. Очекујем занимљиву утакмицу :)

Рајко Четник

pre 3 godine

Предивна слика две легенде српског фудбала за разлику од примитивних и простачких коментара квазинавијача оба клуба.
Примитивизам у Србији цвета и нажалост увек је имао плодно тло.
Било би млепо да бољи победи али се бојим да се унапред све зна.

Dzabla

pre 3 godine

Nekad je ovo imalo smisla komentarisati,a sad sem ove slike dva sjajna momka ne znam sta bih dodao.Posle pauze vise se i ne secam imena igraca Zvezde i Partizana,a kamoli jos da komentarisem nesto u vidu najave ove utakmice.Mada se divim onima koji se ovde prepucavaju ko ce koga pobediti.

StefanBg

pre 3 godine

Pa da li ima neko normalan ko nije ocekivao da ce Partizan biti domacin Zvezdi? Pa ovakvo guranje niko nema u zivotu. Verovatno ce biti i neki penal, malo vam je ovih 10 sto su vam sudili u poslednjih 15-20 utakmica. Koja sramota od kluba.

Јабучило

pre 3 godine

Otkad se igra jedan mec...i to na stadionu Vojske Srbije
(Delije Novi Sad, 05. jun 2020 13:14)

Турски тенкисто, стадион је Партизанов.

Pop

pre 3 godine

Partizan je i u prvenstvu ubedljivo najbolji-alii je sve namesteno-Kup je laganica
(brka, 05. jun 2020 13:29)

U kom svetu vi zivite...
(ccc, 05. jun 2020 13:49)

AV

Partizan

pre 3 godine

Cuka - Zvezda, Vosa - Partizan.
(Zvezda, 05. jun 2020 10:21)

Partizan - Zvezda, a ostali kako hoće.
(Partizan, 05. jun 2020 10:28)

Šta sam rek'o? :)

Ubo sam protivnika kad je bila šansa 33.33%, a čak i domaćina.

Pa, dobro nam došli.

Kup je naš!

DEX

pre 3 godine

Zvezda 24 puta osvojila kup a svi ostali zajedno 25 puta. Znaci moramo i ove godine da osvojimo kup da bude 25:25 Zvezda protiv ostatka Srbije.

Motorola

pre 3 godine

Sa neutralne tacke gledista vrlo su mi interesantni navijaci Zvezde. Najvise me interesuje na os ovu cega oni gaje o ovoliki optimiziam ili samo provociraju. Partizan ima bolju ekipu od Zvezde i bolju igru, pri tome Zvezda nije sutnula na gol Partizana u Humskoj 2,3 derbija, nije ni Partizan sad preterano jaci ali je bolji. Ocekujem prolaz Partizana uz ocajnu utakmicu,mislim da ce biti 1-0,ili 2-0, mislim da ce Zvezda opet biti katastrofalna u Humskoj i da ce jedva dolaziti do sansi ako ih i bude. Sto se kaze neka bude sve fer i korektno(akp je to moguce uopste) i neka bolji pobedi
(Chuki, 05. jun 2020 13:36)

U kom svetu vi zivite pa mislite da je partizan jaci... Pa jel se vi secate svih kikseva vaseg tima?

pera

pre 3 godine

2:0 lagano za Partizan,Zvezda nema sta da trazi. Ne secam se kad je poslednji put dobila Partizan na Jna,a da Sapicev decko dao gol u 90-om minutu

naravno

pre 3 godine

Pa zar ima jos ljudi koji se nerviraju oko "derbija"!? Ceo savez zna ko ce sta osvojiti jos pre pocetka prvenstva, a narod se jos nervira.. lopovi i jedni, a i drugi..

Јабучило

pre 3 godine

Otkad se igra jedan mec...i to na stadionu Vojske Srbije
(Delije Novi Sad, 05. jun 2020 13:14)

Турски тенкисто, стадион је Партизанов.

StefanBg

pre 3 godine

Pa da li ima neko normalan ko nije ocekivao da ce Partizan biti domacin Zvezdi? Pa ovakvo guranje niko nema u zivotu. Verovatno ce biti i neki penal, malo vam je ovih 10 sto su vam sudili u poslednjih 15-20 utakmica. Koja sramota od kluba.

Dzabla

pre 3 godine

Nekad je ovo imalo smisla komentarisati,a sad sem ove slike dva sjajna momka ne znam sta bih dodao.Posle pauze vise se i ne secam imena igraca Zvezde i Partizana,a kamoli jos da komentarisem nesto u vidu najave ove utakmice.Mada se divim onima koji se ovde prepucavaju ko ce koga pobediti.

pera

pre 3 godine

2:0 lagano za Partizan,Zvezda nema sta da trazi. Ne secam se kad je poslednji put dobila Partizan na Jna,a da Sapicev decko dao gol u 90-om minutu

Рајко Четник

pre 3 godine

Предивна слика две легенде српског фудбала за разлику од примитивних и простачких коментара квазинавијача оба клуба.
Примитивизам у Србији цвета и нажалост увек је имао плодно тло.
Било би млепо да бољи победи али се бојим да се унапред све зна.

svasta...

pre 3 godine

Sa neutralne tacke gledista vrlo su mi interesantni navijaci Zvezde. Najvise me interesuje na os ovu cega oni gaje o ovoliki optimiziam ili samo provociraju. Partizan ima bolju ekipu od Zvezde i bolju igru, pri tome Zvezda nije sutnula na gol Partizana u Humskoj 2,3 derbija, nije ni Partizan sad preterano jaci ali je bolji. Ocekujem prolaz Partizana uz ocajnu utakmicu,mislim da ce biti 1-0,ili 2-0, mislim da ce Zvezda opet biti katastrofalna u Humskoj i da ce jedva dolaziti do sansi ako ih i bude. Sto se kaze neka bude sve fer i korektno(akp je to moguce uopste) i neka bolji pobedi
(Chuki, 05. jun 2020 13:36)

Sve ti verujem da si ti neutralan...

sirovina

pre 3 godine

Pa realno Zvezda je za dve godine inkasirala oko 70 miliona EUR sam Terzić je rekao da je sa ulaznicama od Lige šampiona za jednu sezonu Zvezda profitirala 25 miliona eura i kad se na tu cifru doda dva puta po 10 miliona od gasproma dođemo na cifru od 70 miliona EUR za dve godine. Gospode zvezdaši vi bi danas trebali biti Manchester City u srpskom fudbalu a ne da vam navlače sudije silne penale da bi osvojili titulu i da vam najbolji igrač iz tima odlazi za 1 milion EUR poput marka Marina.

DEX

pre 3 godine

Zvezda 24 puta osvojila kup a svi ostali zajedno 25 puta. Znaci moramo i ove godine da osvojimo kup da bude 25:25 Zvezda protiv ostatka Srbije.

ВељаЦЗВ

pre 3 godine

Ово је финале пре финала, ко прође даље реално осваја куп. Очекујем занимљиву утакмицу :)

Motorola

pre 3 godine

Sa neutralne tacke gledista vrlo su mi interesantni navijaci Zvezde. Najvise me interesuje na os ovu cega oni gaje o ovoliki optimiziam ili samo provociraju. Partizan ima bolju ekipu od Zvezde i bolju igru, pri tome Zvezda nije sutnula na gol Partizana u Humskoj 2,3 derbija, nije ni Partizan sad preterano jaci ali je bolji. Ocekujem prolaz Partizana uz ocajnu utakmicu,mislim da ce biti 1-0,ili 2-0, mislim da ce Zvezda opet biti katastrofalna u Humskoj i da ce jedva dolaziti do sansi ako ih i bude. Sto se kaze neka bude sve fer i korektno(akp je to moguce uopste) i neka bolji pobedi
(Chuki, 05. jun 2020 13:36)

U kom svetu vi zivite pa mislite da je partizan jaci... Pa jel se vi secate svih kikseva vaseg tima?

Pop

pre 3 godine

Partizan je i u prvenstvu ubedljivo najbolji-alii je sve namesteno-Kup je laganica
(brka, 05. jun 2020 13:29)

U kom svetu vi zivite...
(ccc, 05. jun 2020 13:49)

AV

Chuki

pre 3 godine

Sa neutralne tacke gledista vrlo su mi interesantni navijaci Zvezde. Najvise me interesuje na os ovu cega oni gaje o ovoliki optimiziam ili samo provociraju. Partizan ima bolju ekipu od Zvezde i bolju igru, pri tome Zvezda nije sutnula na gol Partizana u Humskoj 2,3 derbija, nije ni Partizan sad preterano jaci ali je bolji. Ocekujem prolaz Partizana uz ocajnu utakmicu,mislim da ce biti 1-0,ili 2-0, mislim da ce Zvezda opet biti katastrofalna u Humskoj i da ce jedva dolaziti do sansi ako ih i bude. Sto se kaze neka bude sve fer i korektno(akp je to moguce uopste) i neka bolji pobedi

crno beli lopovi

pre 3 godine

opet namestaju da vojvodina ima predstavnika i da vec jednom osvoji kup. znaci finale partizan vojvodina
(sima strahota, 05. jun 2020 13:17)

Ne mukice, nameštaju da partizan nešto osvoji, idu izbori, mućni glavom!

Ejj

pre 3 godine

kako je jednom rekao Andjus, svaki igrac partizana je bolji od svakog igraca zvezde
(mk dons, 05. jun 2020 13:14)

Klub ti je zalostan kao i taj koga citiras...

mr.wolf

pre 3 godine

Otkad se igra jedan mec...i to na stadionu Vojske Srbije
(Delije Novi Sad, 05. jun 2020 13:14)

Турски тенкисто, стадион је Партизанов.
(Јабучило, 05. jun 2020 13:29)

Jeste, dobili ste ga gratis od drzave koja vas mrzi i sabotira vas....

Partizan

pre 3 godine

Cuka - Zvezda, Vosa - Partizan.
(Zvezda, 05. jun 2020 10:21)

Partizan - Zvezda, a ostali kako hoće.
(Partizan, 05. jun 2020 10:28)

Šta sam rek'o? :)

Ubo sam protivnika kad je bila šansa 33.33%, a čak i domaćina.

Pa, dobro nam došli.

Kup je naš!

Realnost

pre 3 godine

Kakva su sramota ovi navijaci sto pricaju da se derbi moze namestiti. Alo, ljudi, Zvezda ceka duplu krunu 13 godina, prosle godine stamplali majice dupla kruna, spremali slavlje sa tenkom, je l bi to sve radili da je nesto namesteno? Prosle derbi igraci Zvezde skoro slomili rebro Sadiku, Sumu odstranili sa terena, jos uvek ga nema, neki prosli derbi igraci Partizana tukli igrace Zvezde kao volove u kupusu, Borjan svaki derbi ulazi u klinc sa protivnickim igracima. I sad ljudima koji se bore i sa jedne i sa druge strane, koji hoce pobedu tako nesto da napisete je nepostovanje prema njima. Bolji ce da pobedi i to je jedino validno. Ko je bolji videcemo u sredu.

pustite mi komentar vise

pre 3 godine

Ali grobari sto misle da su ustvari oni bolji oni misle da je zvezda tek tako usla u ligu sampiona 2x za redom i prolece u Evropi.. Meni je navijaca partizana bas zao boluju od kompleksa i zato ce i sledecu titulu da zvezda osvoji.

alex81

pre 3 godine

Mislim da je Partizan malo kvalitetnija ekipa u odnosu na rivala,i dajem malu prednost crno belim.Sportski pozdrav,srecno svima u polufinalu!

Delija

pre 3 godine

Pa zar ima jos ljudi koji se nerviraju oko "derbija"!? Ceo savez zna ko ce sta osvojiti jos pre pocetka prvenstva, a narod se jos nervira.. lopovi i jedni, a i drugi..
(naravno, 05. jun 2020 13:19)
Ko osvaja Kup majstore, pošto se zna? Da uzmemo neke pare na kladži.

Igi

pre 3 godine

Кад је фрка и кад знају да су слабији све је намештено и кога још занима фудбал. Ови цигани су такви били пре триест година и такви ће остати .

Lord

pre 3 godine

Ono kad su ti sanse za domacinstvo 50-50 i kada apsolutno ne zavisi ni od cega, ti izjavis namjesteno.
Mozak.
Nego, kada ce nikad dominantnija CZ pobjediti Partizan, ili za pocetak sutnuti u okvir gola?

Sve mi se čini...

pre 3 godine

Ovo postaje pomalo očigledno.
Zvezdi titula a zbog mira u zemlji kao i zbog predstojećih izbora, Partizan mora uzeti kup.

pravnik

pre 3 godine

Турски тенкисто, стадион је Партизанов.
(Јабучило, 05. jun 2020 13:29)

Znaš kako. Vojska se žalilađ. Tri puta njihov predstavnik nije došao na ročište. Sud presudio u korist partizana. Opet po nalogu države vojni predstavnik nije uložio žalbu i vojni pravobranilac se nije pojavio 16 Januara 2019 gpdine. Rešenje postaje konačno. Znači država se odriče imovine

sirovina

pre 3 godine

@sirovina
Kao sto ste i vi trebali nakon 7 god "dominacije" u nasoj ligi a ne da vas jure sa katancem. Ko je kriv? Lopovske uprave na obe strane
(srb, 05. jun 2020 15:00)

za tih sedam godina Mi smo prodali na primer Aleksandra Mitrovića Stefana Savića Lazara Markovića Jovetić i mnoge druge igrače a u to vreme ste vi imali Armanda evander da Silva paseka koliko se ja sećam, a kad vi dominirate kao sada opet prodajete igrača najboljeg za 1 milion eura kao što je Marko Marin dok Partizan prodaje igrača za 16 miliona eura kao što je Strahinja Pavlović razlika je očigledna

zemo

pre 3 godine

Redom su mu uzimali mere i TSC koga su sudije pokrale a bio je bolji od Partizana u obe tekme i u Humskoj i u Senti naravno, pa Napredak se poigravao sa njim, preokrenuo rezultat u Humskoj i odvalio Partizana sa 3:2, pa Mladost u Lučanima nokautirala taj tvoj omiljeni tim, itd, itd. I ti se usuđuješ da tvrdiš da je Partizan najbolji u prvenstvu? Pobedio je Zvezdu jesenas u prvenstvu i opet ima 11 bodova manje. U poslednjem Derbiju Partizan je odigrao katastrofalno, nije šutnuo na gol, ma nije se ni približio u gol šansu! I ti sad mališa tvrdiš da je on najbolji! Hahahahaha!
(Oposum, divna životinjica, 05. jun 2020 14:17)

Ovo je strašno ko sve komentariše, čuj Tsc odvalio Partizan u Humskoj. Utakmica se završila 1:1, a odnos u šutevima bio 20:2 za Partizan. Partizan jeste bio pomognut protiv Tsc-a da ne izgubi u Senti ali se zato zaboravlja na koji način je Partizan pokraden protiv Voždovca u Humskoj za onaj nepostojeći penal. Isto tako se zaboravlja kako je Zvezda otela 3 boda Inđiji na Rajku, kako je pogurana protiv Voždovca(gol iz debelog ofsajda za 1:0, a pre toga poništen čist gol Voždovcu) i u Kruševcu u režiji Bojana Nikolića. Tako da je umesto 4-5 bodova razlike, razlika 11. I još jedan zanimljiv podatak, Zvezda u zadnje 3 sezone(ova i prošle 2) ima samo 2 poraza i 5 remija od klubova koji se ne zovu Partizan, isto tako ima i oko 90 pobeda, a skor u derbijima protiv najvećeg rivala joj je 2 pobede, 5 remija i 2 poraza, toliko o toj dominaciji.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Partizan je i u prvenstvu ubedljivo najbolji-alii je sve namesteno-Kup je laganica
(brka, 5. jun 2020 13:29)

Klinac, koliko godinica imaš? Nadam se da si maloletan u protivnom ovoliko gluposti da izjavi odrastao čovek bilo bi očajno zaista! Gde je bre Partizan u prvenstvu najbolji? Na koliko utakmica je odigrao katastrofalno, sećaš li se? Jesi pratio uopšte našu ligu? Redom su mu uzimali mere i TSC koga su sudije pokrale a bio je bolji od Partizana u obe tekme i u Humskoj i u Senti naravno, pa Napredak se poigravao sa njim, preokrenuo rezultat u Humskoj i odvalio Partizana sa 3:2, pa Mladost u Lučanima nokautirala taj tvoj omiljeni tim, itd, itd. I ti se usuđuješ da tvrdiš da je Partizan najbolji u prvenstvu? Pobedio je Zvezdu jesenas u prvenstvu i opet ima 11 bodova manje. U poslednjem Derbiju Partizan je odigrao katastrofalno, nije šutnuo na gol, ma nije se ni približio u gol šansu! I ti sad mališa tvrdiš da je on najbolji! Hahahahaha!

realno

pre 3 godine

Partizan je i u prvenstvu ubedljivo najbolji-alii je sve namesteno-Kup je laganica
(brka, 5. jun 2020 13:29)

Klinac, koliko godinica imaš? Nadam se da si maloletan u protivnom ovoliko gluposti da izjavi odrastao čovek bilo bi očajno zaista! Gde je bre Partizan u prvenstvu najbolji? Na koliko utakmica je odigrao katastrofalno, sećaš li se? Jesi pratio uopšte našu ligu? Redom su mu uzimali mere i TSC koga su sudije pokrale a bio je bolji od Partizana u obe tekme i u Humskoj i u Senti naravno, pa Napredak se poigravao sa njim, preokrenuo rezultat u Humskoj i odvalio Partizana sa 3:2, pa Mladost u Lučanima nokautirala taj tvoj omiljeni tim, itd, itd. I ti se usuđuješ da tvrdiš da je Partizan najbolji u prvenstvu? Pobedio je Zvezdu jesenas u prvenstvu i opet ima 11 bodova manje. U poslednjem Derbiju Partizan je odigrao katastrofalno, nije šutnuo na gol, ma nije se ni približio u gol šansu! I ti sad mališa tvrdiš da je on najbolji! Hahahahaha!
(Oposum, divna životinjica, 05. jun 2020 14:17)

Druze pricas njemu da he dete a ostavljas u komentarima buhahahaha i hahahaah. Prvo odgledalo pa onda pricaj za punoletstvo nekome. Za nas sport komentara nemam.

realno

pre 3 godine

Iskreno ovaj fudbal je postao sprdnja ali iskreno (i ako sam navijac Partizana) volim da zvezda pobedi samo da vidim komentar ovih oposuma i njima slicnih u veza namestanja, mira u drzavi i drugih teorija zavere... I onda nekom pricaju o frustraciji.

NY

pre 3 godine

Navijačke grupe koje su u službi vlasti moraju da budu zadoviljene. Rad ostao u ligi, Zvezda uzela prvenstvo, Partizan kup da bi krenuo od druge faze kvalifikacija za LE

sirovina

pre 3 godine

Koliko se secam prosli derbi Partizan pola nije presao... ni sami ne znaju kako su izvukli 0.0.
(4k4.Dex, 05. jun 2020 15:20)

A Zvezda kao prešla kori derbi u životu ne odgledah

Batistuta

pre 3 godine

Jos jedan praznik za mazohiste. Taman kada pomislis da si odgledao najgori derbi ikada, nasi fudbaleri te demantuju. Pes 6 u tom terminu ce biti pametnije resenje. :-)

realno

pre 3 godine

Kakva su sramota ovi navijaci sto pricaju da se derbi moze namestiti. Alo, ljudi, Zvezda ceka duplu krunu 13 godina, prosle godine stamplali majice dupla kruna, spremali slavlje sa tenkom, je l bi to sve radili da je nesto namesteno? Prosle derbi igraci Zvezde skoro slomili rebro Sadiku, Sumu odstranili sa terena, jos uvek ga nema, neki prosli derbi igraci Partizana tukli igrace Zvezde kao volove u kupusu, Borjan svaki derbi ulazi u klinc sa protivnickim igracima. I sad ljudima koji se bore i sa jedne i sa druge strane, koji hoce pobedu tako nesto da napisete je nepostovanje prema njima. Bolji ce da pobedi i to je jedino validno. Ko je bolji videcemo u sredu.
(Realnost, 05. jun 2020 14:11)

Njima je cilj samo da opravdaju poraz ako uopšte izgube. Cisto replike radi kao i glavni im spozor. Cak ni ishod meca im nije bitan, bitno da i ako izgube to je zbog mira u drzavi.

nislija

pre 3 godine

Izbori 2020 i spektakl u humskoj .Naravno i plasman u finale Partizana,Czv osvojila prvenstvo i ide u LŠ ,vuci siti ovce na broju...i svi spremni za glasanje

Udbasi Krcunovci Golootocani sprdam se sa vama

pre 3 godine

Eto prilike da Zvezda napokon pobedi. Niko ne moze da zabrani zvezdi da pobedi Partizan.

sirovina

pre 3 godine

sirovina
Ма који десет милиона од Газпрома за две године.... 250 милиона на годишњем нивоу....
Превише гледаш оног лудака. Олабави мало, пребаци у другу.
(pitbull, 05. jun 2020 14:50)

Tačno oko 10 m eura po novom ugovoru dobijate od gasproma plus 50 miliona od dve Lige šampiona to je druže za dve godine 70 miliona EUR a najbolji igrač pa mi ide za 1 milion EUR toliko o vašem lopovsko menadžmentu do Partizan valja klinca za 16 miliona EUR igra ligu Evrope ali ne igra ligu Evrope namešteno druže zato i kupuju od Partizana igrače

nema dalje...

pre 3 godine

Pa da li ima neko normalan ko nije ocekivao da ce Partizan biti domacin Zvezdi? Pa ovakvo guranje niko nema u zivotu. Verovatno ce biti i neki penal, malo vam je ovih 10 sto su vam sudili u poslednjih 15-20 utakmica. Koja sramota od kluba.
(StefanBg, 05. jun 2020 13:06)

Pa bice na JNA sta pricas ti..

Aleksa

pre 3 godine

Ове године, због избора, мира у кући, намештеног првенства натанкаћемо вас у купу као Динамо ономад...па се ви размишљајте и о изборима у о миру у свету....

pustite mi komentar

pre 3 godine

Ali grobari sto misle da su ustvari oni bolji oni misle da je zvezda tek tako usla u ligu sampiona 2x za redom i prolece u Evropi.. Meni je navijaca partizana bas zao boluju od kompleksa i zato ce i sledecu titulu da zvezda osvoji.

odjila

pre 3 godine

Pa realno Zvezda je za dve godine inkasirala oko 70 miliona EUR sam Terzić je rekao da je sa ulaznicama od Lige šampiona za jednu sezonu Zvezda profitirala 25 miliona eura i kad se na tu cifru doda dva puta po 10 miliona od gasproma dođemo na cifru od 70 miliona EUR za dve godine. Gospode zvezdaši vi bi danas trebali biti Manchester City u srpskom fudbalu a ne da vam navlače sudije silne penale da bi osvojili titulu i da vam najbolji igrač iz tima odlazi za 1 milion EUR poput marka Marina.
(sirovina, 05. jun 2020 14:42)

Mislim da su procene loše mnogo više je Zvezda inkasirala to me kao i zvezdaša najviše boli da mi ne možemo najboljeg igrača uvali ti za milion dok vi klinca valjate Monaku za 16m igrate ligu europe solidno....

Delije Čikago

pre 3 godine

Zbog izbora je ovakav žreb, dobija Partizan jer je to već odlučeno, svako ko misli drugačije je u velikoj zabludi...mašinerija je to..

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ МАСКА - Ако не буде договорено, ове сезоне ћемо се изједначити с том боранијом. Понављам, најважније је (уз титулу) направити јак тим за лигу шампиона да се опет не обрукамо као прошле па и у неким утакмицама претпрошле сезоне.

coldplayer

pre 3 godine

@naravno
A ko druze?Mislis na bolji tim vec tri godine?Pa verovatno.Ili si mislio kao ono pre par godina kada ste isto tako plakali, pa uzeli tituli. Sto onda gledas ako vec znas? Daleko vam takvima bila lepa kuca

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Те паре што је Звезда зарадила од Европе за три сезоне, ко зна на колико се дијелова дијели. Зато немојте мислити да је све остало на клупском рачуну. Имају ту осим водећих људи клуба и менаџери, разни други ликови, држава која и даје али и узима(можда чак више узима него што даје ал о том потом дал више узима него што даје). Тако да не требамо буквално рачунати да су све паре остале у клубу њему у корист.

srb

pre 3 godine

@sirovina
Kao sto ste i vi trebali nakon 7 god "dominacije" u nasoj ligi a ne da vas jure sa katancem. Ko je kriv? Lopovske uprave na obe strane

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Druze pricas njemu da he dete a ostavljas u komentarima buhahahaha i hahahaah. Prvo odgledalo pa onda pricaj za punoletstvo nekome. Za nas sport komentara nemam.
(realno, 5. jun 2020 14:34)

Znači samo deca imaju prava da se smeju? Otkad to sreće ti? Meni je njegov komentar smešan, i zato sam napisao hahahaha! Evo i tvoj mi je smešan, zato evo i za tebe jedno lepo hahahaha! Što se ogledala tiče redovno ga koristim, nemaj brige! :-) Što se našeg sporta tiče, imam komentar, naš je, kakav je takav je, naš je i volim ga!

kusavi

pre 3 godine

zemo, 05. jun 2020 15:18)

Vidis kako ti to zemo perfidno provuces, racunas babe i zabe. Pricas o prvenstvu a derbije iz kupa brojis. Za te tri sezone o kojima pricas Miloje je prvi poraz dozivio zadnji derbi tri dana posle utakmice u minhenu, znaci do tada je imao skor od 2 pobede i 3 remija i stotinjak bodova razlikeu PRVENSTVU.

misko

pre 3 godine

hvala vam...bice to najlakse zaradjene pare na kladionici...mada mozda nameste da bude nereseno ,pa na penale pobeda Partizana...Mislim da ce opciju ko ide dalje na kladzi morati da skinu..

pitbull

pre 3 godine

@sirovina
Ма који десет милиона од Газпрома за две године.... 250 милиона на годишњем нивоу....
Превише гледаш оног лудака. Олабави мало, пребаци у другу.

lul

pre 3 godine

@Red Daj bre ljudi. Kad ste poslednji put pobedili sa 2 razlike na našem stadionu? Još uvek Tadić bio predsednik. Šta ti očekuješ?

StefanBg

pre 3 godine

Pa da li ima neko normalan ko nije ocekivao da ce Partizan biti domacin Zvezdi? Pa ovakvo guranje niko nema u zivotu. Verovatno ce biti i neki penal, malo vam je ovih 10 sto su vam sudili u poslednjih 15-20 utakmica. Koja sramota od kluba.

Јабучило

pre 3 godine

Otkad se igra jedan mec...i to na stadionu Vojske Srbije
(Delije Novi Sad, 05. jun 2020 13:14)

Турски тенкисто, стадион је Партизанов.

pera

pre 3 godine

2:0 lagano za Partizan,Zvezda nema sta da trazi. Ne secam se kad je poslednji put dobila Partizan na Jna,a da Sapicev decko dao gol u 90-om minutu

naravno

pre 3 godine

Pa zar ima jos ljudi koji se nerviraju oko "derbija"!? Ceo savez zna ko ce sta osvojiti jos pre pocetka prvenstva, a narod se jos nervira.. lopovi i jedni, a i drugi..

Partizan

pre 3 godine

Cuka - Zvezda, Vosa - Partizan.
(Zvezda, 05. jun 2020 10:21)

Partizan - Zvezda, a ostali kako hoće.
(Partizan, 05. jun 2020 10:28)

Šta sam rek'o? :)

Ubo sam protivnika kad je bila šansa 33.33%, a čak i domaćina.

Pa, dobro nam došli.

Kup je naš!

DEX

pre 3 godine

Zvezda 24 puta osvojila kup a svi ostali zajedno 25 puta. Znaci moramo i ove godine da osvojimo kup da bude 25:25 Zvezda protiv ostatka Srbije.

Motorola

pre 3 godine

Sa neutralne tacke gledista vrlo su mi interesantni navijaci Zvezde. Najvise me interesuje na os ovu cega oni gaje o ovoliki optimiziam ili samo provociraju. Partizan ima bolju ekipu od Zvezde i bolju igru, pri tome Zvezda nije sutnula na gol Partizana u Humskoj 2,3 derbija, nije ni Partizan sad preterano jaci ali je bolji. Ocekujem prolaz Partizana uz ocajnu utakmicu,mislim da ce biti 1-0,ili 2-0, mislim da ce Zvezda opet biti katastrofalna u Humskoj i da ce jedva dolaziti do sansi ako ih i bude. Sto se kaze neka bude sve fer i korektno(akp je to moguce uopste) i neka bolji pobedi
(Chuki, 05. jun 2020 13:36)

U kom svetu vi zivite pa mislite da je partizan jaci... Pa jel se vi secate svih kikseva vaseg tima?

Chuki

pre 3 godine

Sa neutralne tacke gledista vrlo su mi interesantni navijaci Zvezde. Najvise me interesuje na os ovu cega oni gaje o ovoliki optimiziam ili samo provociraju. Partizan ima bolju ekipu od Zvezde i bolju igru, pri tome Zvezda nije sutnula na gol Partizana u Humskoj 2,3 derbija, nije ni Partizan sad preterano jaci ali je bolji. Ocekujem prolaz Partizana uz ocajnu utakmicu,mislim da ce biti 1-0,ili 2-0, mislim da ce Zvezda opet biti katastrofalna u Humskoj i da ce jedva dolaziti do sansi ako ih i bude. Sto se kaze neka bude sve fer i korektno(akp je to moguce uopste) i neka bolji pobedi

alex81

pre 3 godine

Mislim da je Partizan malo kvalitetnija ekipa u odnosu na rivala,i dajem malu prednost crno belim.Sportski pozdrav,srecno svima u polufinalu!

ВељаЦЗВ

pre 3 godine

Ово је финале пре финала, ко прође даље реално осваја куп. Очекујем занимљиву утакмицу :)

Pop

pre 3 godine

Partizan je i u prvenstvu ubedljivo najbolji-alii je sve namesteno-Kup je laganica
(brka, 05. jun 2020 13:29)

U kom svetu vi zivite...
(ccc, 05. jun 2020 13:49)

AV

realno

pre 3 godine

Partizan je i u prvenstvu ubedljivo najbolji-alii je sve namesteno-Kup je laganica
(brka, 5. jun 2020 13:29)

Klinac, koliko godinica imaš? Nadam se da si maloletan u protivnom ovoliko gluposti da izjavi odrastao čovek bilo bi očajno zaista! Gde je bre Partizan u prvenstvu najbolji? Na koliko utakmica je odigrao katastrofalno, sećaš li se? Jesi pratio uopšte našu ligu? Redom su mu uzimali mere i TSC koga su sudije pokrale a bio je bolji od Partizana u obe tekme i u Humskoj i u Senti naravno, pa Napredak se poigravao sa njim, preokrenuo rezultat u Humskoj i odvalio Partizana sa 3:2, pa Mladost u Lučanima nokautirala taj tvoj omiljeni tim, itd, itd. I ti se usuđuješ da tvrdiš da je Partizan najbolji u prvenstvu? Pobedio je Zvezdu jesenas u prvenstvu i opet ima 11 bodova manje. U poslednjem Derbiju Partizan je odigrao katastrofalno, nije šutnuo na gol, ma nije se ni približio u gol šansu! I ti sad mališa tvrdiš da je on najbolji! Hahahahaha!
(Oposum, divna životinjica, 05. jun 2020 14:17)

Druze pricas njemu da he dete a ostavljas u komentarima buhahahaha i hahahaah. Prvo odgledalo pa onda pricaj za punoletstvo nekome. Za nas sport komentara nemam.

mr.wolf

pre 3 godine

Otkad se igra jedan mec...i to na stadionu Vojske Srbije
(Delije Novi Sad, 05. jun 2020 13:14)

Турски тенкисто, стадион је Партизанов.
(Јабучило, 05. jun 2020 13:29)

Jeste, dobili ste ga gratis od drzave koja vas mrzi i sabotira vas....

pustite mi komentar vise

pre 3 godine

Ali grobari sto misle da su ustvari oni bolji oni misle da je zvezda tek tako usla u ligu sampiona 2x za redom i prolece u Evropi.. Meni je navijaca partizana bas zao boluju od kompleksa i zato ce i sledecu titulu da zvezda osvoji.

Ejj

pre 3 godine

kako je jednom rekao Andjus, svaki igrac partizana je bolji od svakog igraca zvezde
(mk dons, 05. jun 2020 13:14)

Klub ti je zalostan kao i taj koga citiras...

crno beli lopovi

pre 3 godine

opet namestaju da vojvodina ima predstavnika i da vec jednom osvoji kup. znaci finale partizan vojvodina
(sima strahota, 05. jun 2020 13:17)

Ne mukice, nameštaju da partizan nešto osvoji, idu izbori, mućni glavom!

Igi

pre 3 godine

Кад је фрка и кад знају да су слабији све је намештено и кога још занима фудбал. Ови цигани су такви били пре триест година и такви ће остати .

Рајко Четник

pre 3 godine

Предивна слика две легенде српског фудбала за разлику од примитивних и простачких коментара квазинавијача оба клуба.
Примитивизам у Србији цвета и нажалост увек је имао плодно тло.
Било би млепо да бољи победи али се бојим да се унапред све зна.

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Partizan je i u prvenstvu ubedljivo najbolji-alii je sve namesteno-Kup je laganica
(brka, 5. jun 2020 13:29)

Klinac, koliko godinica imaš? Nadam se da si maloletan u protivnom ovoliko gluposti da izjavi odrastao čovek bilo bi očajno zaista! Gde je bre Partizan u prvenstvu najbolji? Na koliko utakmica je odigrao katastrofalno, sećaš li se? Jesi pratio uopšte našu ligu? Redom su mu uzimali mere i TSC koga su sudije pokrale a bio je bolji od Partizana u obe tekme i u Humskoj i u Senti naravno, pa Napredak se poigravao sa njim, preokrenuo rezultat u Humskoj i odvalio Partizana sa 3:2, pa Mladost u Lučanima nokautirala taj tvoj omiljeni tim, itd, itd. I ti se usuđuješ da tvrdiš da je Partizan najbolji u prvenstvu? Pobedio je Zvezdu jesenas u prvenstvu i opet ima 11 bodova manje. U poslednjem Derbiju Partizan je odigrao katastrofalno, nije šutnuo na gol, ma nije se ni približio u gol šansu! I ti sad mališa tvrdiš da je on najbolji! Hahahahaha!

sirovina

pre 3 godine

Pa realno Zvezda je za dve godine inkasirala oko 70 miliona EUR sam Terzić je rekao da je sa ulaznicama od Lige šampiona za jednu sezonu Zvezda profitirala 25 miliona eura i kad se na tu cifru doda dva puta po 10 miliona od gasproma dođemo na cifru od 70 miliona EUR za dve godine. Gospode zvezdaši vi bi danas trebali biti Manchester City u srpskom fudbalu a ne da vam navlače sudije silne penale da bi osvojili titulu i da vam najbolji igrač iz tima odlazi za 1 milion EUR poput marka Marina.

Delije Čikago

pre 3 godine

Zbog izbora je ovakav žreb, dobija Partizan jer je to već odlučeno, svako ko misli drugačije je u velikoj zabludi...mašinerija je to..

svasta...

pre 3 godine

Sa neutralne tacke gledista vrlo su mi interesantni navijaci Zvezde. Najvise me interesuje na os ovu cega oni gaje o ovoliki optimiziam ili samo provociraju. Partizan ima bolju ekipu od Zvezde i bolju igru, pri tome Zvezda nije sutnula na gol Partizana u Humskoj 2,3 derbija, nije ni Partizan sad preterano jaci ali je bolji. Ocekujem prolaz Partizana uz ocajnu utakmicu,mislim da ce biti 1-0,ili 2-0, mislim da ce Zvezda opet biti katastrofalna u Humskoj i da ce jedva dolaziti do sansi ako ih i bude. Sto se kaze neka bude sve fer i korektno(akp je to moguce uopste) i neka bolji pobedi
(Chuki, 05. jun 2020 13:36)

Sve ti verujem da si ti neutralan...

sirovina

pre 3 godine

sirovina
Ма који десет милиона од Газпрома за две године.... 250 милиона на годишњем нивоу....
Превише гледаш оног лудака. Олабави мало, пребаци у другу.
(pitbull, 05. jun 2020 14:50)

Tačno oko 10 m eura po novom ugovoru dobijate od gasproma plus 50 miliona od dve Lige šampiona to je druže za dve godine 70 miliona EUR a najbolji igrač pa mi ide za 1 milion EUR toliko o vašem lopovsko menadžmentu do Partizan valja klinca za 16 miliona EUR igra ligu Evrope ali ne igra ligu Evrope namešteno druže zato i kupuju od Partizana igrače

Aleksa

pre 3 godine

Ове године, због избора, мира у кући, намештеног првенства натанкаћемо вас у купу као Динамо ономад...па се ви размишљајте и о изборима у о миру у свету....

zemo

pre 3 godine

Redom su mu uzimali mere i TSC koga su sudije pokrale a bio je bolji od Partizana u obe tekme i u Humskoj i u Senti naravno, pa Napredak se poigravao sa njim, preokrenuo rezultat u Humskoj i odvalio Partizana sa 3:2, pa Mladost u Lučanima nokautirala taj tvoj omiljeni tim, itd, itd. I ti se usuđuješ da tvrdiš da je Partizan najbolji u prvenstvu? Pobedio je Zvezdu jesenas u prvenstvu i opet ima 11 bodova manje. U poslednjem Derbiju Partizan je odigrao katastrofalno, nije šutnuo na gol, ma nije se ni približio u gol šansu! I ti sad mališa tvrdiš da je on najbolji! Hahahahaha!
(Oposum, divna životinjica, 05. jun 2020 14:17)

Ovo je strašno ko sve komentariše, čuj Tsc odvalio Partizan u Humskoj. Utakmica se završila 1:1, a odnos u šutevima bio 20:2 za Partizan. Partizan jeste bio pomognut protiv Tsc-a da ne izgubi u Senti ali se zato zaboravlja na koji način je Partizan pokraden protiv Voždovca u Humskoj za onaj nepostojeći penal. Isto tako se zaboravlja kako je Zvezda otela 3 boda Inđiji na Rajku, kako je pogurana protiv Voždovca(gol iz debelog ofsajda za 1:0, a pre toga poništen čist gol Voždovcu) i u Kruševcu u režiji Bojana Nikolića. Tako da je umesto 4-5 bodova razlike, razlika 11. I još jedan zanimljiv podatak, Zvezda u zadnje 3 sezone(ova i prošle 2) ima samo 2 poraza i 5 remija od klubova koji se ne zovu Partizan, isto tako ima i oko 90 pobeda, a skor u derbijima protiv najvećeg rivala joj je 2 pobede, 5 remija i 2 poraza, toliko o toj dominaciji.

nema dalje...

pre 3 godine

Pa da li ima neko normalan ko nije ocekivao da ce Partizan biti domacin Zvezdi? Pa ovakvo guranje niko nema u zivotu. Verovatno ce biti i neki penal, malo vam je ovih 10 sto su vam sudili u poslednjih 15-20 utakmica. Koja sramota od kluba.
(StefanBg, 05. jun 2020 13:06)

Pa bice na JNA sta pricas ti..

pustite mi komentar

pre 3 godine

Ali grobari sto misle da su ustvari oni bolji oni misle da je zvezda tek tako usla u ligu sampiona 2x za redom i prolece u Evropi.. Meni je navijaca partizana bas zao boluju od kompleksa i zato ce i sledecu titulu da zvezda osvoji.

realno

pre 3 godine

Iskreno ovaj fudbal je postao sprdnja ali iskreno (i ako sam navijac Partizana) volim da zvezda pobedi samo da vidim komentar ovih oposuma i njima slicnih u veza namestanja, mira u drzavi i drugih teorija zavere... I onda nekom pricaju o frustraciji.

pitbull

pre 3 godine

@sirovina
Ма који десет милиона од Газпрома за две године.... 250 милиона на годишњем нивоу....
Превише гледаш оног лудака. Олабави мало, пребаци у другу.

sirovina

pre 3 godine

Koliko se secam prosli derbi Partizan pola nije presao... ni sami ne znaju kako su izvukli 0.0.
(4k4.Dex, 05. jun 2020 15:20)

A Zvezda kao prešla kori derbi u životu ne odgledah

Lord

pre 3 godine

Ono kad su ti sanse za domacinstvo 50-50 i kada apsolutno ne zavisi ni od cega, ti izjavis namjesteno.
Mozak.
Nego, kada ce nikad dominantnija CZ pobjediti Partizan, ili za pocetak sutnuti u okvir gola?

Udbasi Krcunovci Golootocani sprdam se sa vama

pre 3 godine

Eto prilike da Zvezda napokon pobedi. Niko ne moze da zabrani zvezdi da pobedi Partizan.

sirovina

pre 3 godine

@sirovina
Kao sto ste i vi trebali nakon 7 god "dominacije" u nasoj ligi a ne da vas jure sa katancem. Ko je kriv? Lopovske uprave na obe strane
(srb, 05. jun 2020 15:00)

za tih sedam godina Mi smo prodali na primer Aleksandra Mitrovića Stefana Savića Lazara Markovića Jovetić i mnoge druge igrače a u to vreme ste vi imali Armanda evander da Silva paseka koliko se ja sećam, a kad vi dominirate kao sada opet prodajete igrača najboljeg za 1 milion eura kao što je Marko Marin dok Partizan prodaje igrača za 16 miliona eura kao što je Strahinja Pavlović razlika je očigledna

lul

pre 3 godine

@Red Daj bre ljudi. Kad ste poslednji put pobedili sa 2 razlike na našem stadionu? Još uvek Tadić bio predsednik. Šta ti očekuješ?

nislija

pre 3 godine

Izbori 2020 i spektakl u humskoj .Naravno i plasman u finale Partizana,Czv osvojila prvenstvo i ide u LŠ ,vuci siti ovce na broju...i svi spremni za glasanje

Dzabla

pre 3 godine

Nekad je ovo imalo smisla komentarisati,a sad sem ove slike dva sjajna momka ne znam sta bih dodao.Posle pauze vise se i ne secam imena igraca Zvezde i Partizana,a kamoli jos da komentarisem nesto u vidu najave ove utakmice.Mada se divim onima koji se ovde prepucavaju ko ce koga pobediti.

Sve mi se čini...

pre 3 godine

Ovo postaje pomalo očigledno.
Zvezdi titula a zbog mira u zemlji kao i zbog predstojećih izbora, Partizan mora uzeti kup.

pravnik

pre 3 godine

Турски тенкисто, стадион је Партизанов.
(Јабучило, 05. jun 2020 13:29)

Znaš kako. Vojska se žalilađ. Tri puta njihov predstavnik nije došao na ročište. Sud presudio u korist partizana. Opet po nalogu države vojni predstavnik nije uložio žalbu i vojni pravobranilac se nije pojavio 16 Januara 2019 gpdine. Rešenje postaje konačno. Znači država se odriče imovine

kusavi

pre 3 godine

zemo, 05. jun 2020 15:18)

Vidis kako ti to zemo perfidno provuces, racunas babe i zabe. Pricas o prvenstvu a derbije iz kupa brojis. Za te tri sezone o kojima pricas Miloje je prvi poraz dozivio zadnji derbi tri dana posle utakmice u minhenu, znaci do tada je imao skor od 2 pobede i 3 remija i stotinjak bodova razlikeu PRVENSTVU.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ МАСКА - Ако не буде договорено, ове сезоне ћемо се изједначити с том боранијом. Понављам, најважније је (уз титулу) направити јак тим за лигу шампиона да се опет не обрукамо као прошле па и у неким утакмицама претпрошле сезоне.

realno

pre 3 godine

Kakva su sramota ovi navijaci sto pricaju da se derbi moze namestiti. Alo, ljudi, Zvezda ceka duplu krunu 13 godina, prosle godine stamplali majice dupla kruna, spremali slavlje sa tenkom, je l bi to sve radili da je nesto namesteno? Prosle derbi igraci Zvezde skoro slomili rebro Sadiku, Sumu odstranili sa terena, jos uvek ga nema, neki prosli derbi igraci Partizana tukli igrace Zvezde kao volove u kupusu, Borjan svaki derbi ulazi u klinc sa protivnickim igracima. I sad ljudima koji se bore i sa jedne i sa druge strane, koji hoce pobedu tako nesto da napisete je nepostovanje prema njima. Bolji ce da pobedi i to je jedino validno. Ko je bolji videcemo u sredu.
(Realnost, 05. jun 2020 14:11)

Njima je cilj samo da opravdaju poraz ako uopšte izgube. Cisto replike radi kao i glavni im spozor. Cak ni ishod meca im nije bitan, bitno da i ako izgube to je zbog mira u drzavi.

odjila

pre 3 godine

Pa realno Zvezda je za dve godine inkasirala oko 70 miliona EUR sam Terzić je rekao da je sa ulaznicama od Lige šampiona za jednu sezonu Zvezda profitirala 25 miliona eura i kad se na tu cifru doda dva puta po 10 miliona od gasproma dođemo na cifru od 70 miliona EUR za dve godine. Gospode zvezdaši vi bi danas trebali biti Manchester City u srpskom fudbalu a ne da vam navlače sudije silne penale da bi osvojili titulu i da vam najbolji igrač iz tima odlazi za 1 milion EUR poput marka Marina.
(sirovina, 05. jun 2020 14:42)

Mislim da su procene loše mnogo više je Zvezda inkasirala to me kao i zvezdaša najviše boli da mi ne možemo najboljeg igrača uvali ti za milion dok vi klinca valjate Monaku za 16m igrate ligu europe solidno....

coldplayer

pre 3 godine

@naravno
A ko druze?Mislis na bolji tim vec tri godine?Pa verovatno.Ili si mislio kao ono pre par godina kada ste isto tako plakali, pa uzeli tituli. Sto onda gledas ako vec znas? Daleko vam takvima bila lepa kuca

misko

pre 3 godine

hvala vam...bice to najlakse zaradjene pare na kladionici...mada mozda nameste da bude nereseno ,pa na penale pobeda Partizana...Mislim da ce opciju ko ide dalje na kladzi morati da skinu..

Delija

pre 3 godine

Pa zar ima jos ljudi koji se nerviraju oko "derbija"!? Ceo savez zna ko ce sta osvojiti jos pre pocetka prvenstva, a narod se jos nervira.. lopovi i jedni, a i drugi..
(naravno, 05. jun 2020 13:19)
Ko osvaja Kup majstore, pošto se zna? Da uzmemo neke pare na kladži.

Batistuta

pre 3 godine

Jos jedan praznik za mazohiste. Taman kada pomislis da si odgledao najgori derbi ikada, nasi fudbaleri te demantuju. Pes 6 u tom terminu ce biti pametnije resenje. :-)

srb

pre 3 godine

@sirovina
Kao sto ste i vi trebali nakon 7 god "dominacije" u nasoj ligi a ne da vas jure sa katancem. Ko je kriv? Lopovske uprave na obe strane

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Те паре што је Звезда зарадила од Европе за три сезоне, ко зна на колико се дијелова дијели. Зато немојте мислити да је све остало на клупском рачуну. Имају ту осим водећих људи клуба и менаџери, разни други ликови, држава која и даје али и узима(можда чак више узима него што даје ал о том потом дал више узима него што даје). Тако да не требамо буквално рачунати да су све паре остале у клубу њему у корист.

Realnost

pre 3 godine

Kakva su sramota ovi navijaci sto pricaju da se derbi moze namestiti. Alo, ljudi, Zvezda ceka duplu krunu 13 godina, prosle godine stamplali majice dupla kruna, spremali slavlje sa tenkom, je l bi to sve radili da je nesto namesteno? Prosle derbi igraci Zvezde skoro slomili rebro Sadiku, Sumu odstranili sa terena, jos uvek ga nema, neki prosli derbi igraci Partizana tukli igrace Zvezde kao volove u kupusu, Borjan svaki derbi ulazi u klinc sa protivnickim igracima. I sad ljudima koji se bore i sa jedne i sa druge strane, koji hoce pobedu tako nesto da napisete je nepostovanje prema njima. Bolji ce da pobedi i to je jedino validno. Ko je bolji videcemo u sredu.

NY

pre 3 godine

Navijačke grupe koje su u službi vlasti moraju da budu zadoviljene. Rad ostao u ligi, Zvezda uzela prvenstvo, Partizan kup da bi krenuo od druge faze kvalifikacija za LE

Oposum, divna životinjica

pre 3 godine

Druze pricas njemu da he dete a ostavljas u komentarima buhahahaha i hahahaah. Prvo odgledalo pa onda pricaj za punoletstvo nekome. Za nas sport komentara nemam.
(realno, 5. jun 2020 14:34)

Znači samo deca imaju prava da se smeju? Otkad to sreće ti? Meni je njegov komentar smešan, i zato sam napisao hahahaha! Evo i tvoj mi je smešan, zato evo i za tebe jedno lepo hahahaha! Što se ogledala tiče redovno ga koristim, nemaj brige! :-) Što se našeg sporta tiče, imam komentar, naš je, kakav je takav je, naš je i volim ga!