Ponedeljak, 25.05.2020.

11:50

Kraj Evrolige i Evrokupa!

Sezona u Evroligi i Evrokupu je okončana, nezvanično saznaje B92.net.

Izvor: AK

Kraj Evrolige i Evrokupa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

156 Komentari

Sortiraj po:

Hawaii

pre 3 godine

Ovo ne valja ni za Zv ni za Pa.
Vrv nece biti ni ABA lige. Klubovi imaju velike tekuce troskove,mnogo igraca ce vrv otici a i jedni I dr ce postati prosecne ekipe koje treba opet da se takmice sa finansijski mnogo stabilnijim klubovima. Ovo ce se prelomiti preko nasih ledja najvise,pocetak kraja je na vidiku od danas.

Mi smo ponos 32 ZAGORSKE!

pre 3 godine

(Dčanilo, 25. maj 2020 13:59)

I Gebels bi zavideo na ovakvoj propagandi i teoriji zavere."Vrhunski" si ovo napisao ali Evro ligu igra neko drugi.

autolakirer

pre 3 godine

Nije bilo logično da se nastavi. Igračima je potrebno min mesec dana da se fizički spreme. Utakmice bi se igrale po ubrzanom sistemu. Mogućnost povreda velika. Igrači odlučili. Sezona se poništava i nastavlja u Oktobru u istom formatu. Mogu neki klubovi da se bune ali je očigledno da je većina odlučila. Navijači Partizana kao da su isvojili EC pa im je sada nešto uskraćeno. Neće se ni ABA nastaviti jer je COL raspustila ceo tim

Kralj

pre 3 godine

Mene interesuje da li Čović još uvek insistira za prekid takmičenja ili je naprasno promenio mišljenje?!
(Goran Loznica, 25. maj 2020 11:55)

Koga briga šta tebe interesuje, idi žvaći sendvič čoveče.

Ma da

pre 3 godine

I dalje smatram da je san Partizana da igra zaista sulud, nije realan i nema bas nikakve logike sada kada je sezona ukinuta, posteno je da igraju isti klubovi kao i ove sezone, e sad videcemo pre svega se cini da se gura Virtus i pre se plasim da ABA izgubi mesto i da to mesto upravo uzme Virtus. Licno nadam se da ce Zvezda igrati i to bi bilo najpostenije, drugacije bi bilo da nema plej ofa ABA ili evrokupa ovako.....

veverac

pre 3 godine

Crvena zvezda i sledeće godine ide u EL.
(kkcz, 25. maj 2020 12:00)
3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)

Lepo si rekao, navodno.

ja

pre 3 godine

Šta se svi prepucavate ko će igrati EL ko ne. Baš me briga. Ja sam hteo da gledam košarku ove godine, Partizan je imao nikad bolje izglede da osvoji taj Evrokup. Šteta velika. Ko će igrati taj Đordijev cirkus zvani Evroliga, baš me briga. Ionako niko nema šanse da stigne do četvrtfinala tamo.

Sut, wild, card

pre 3 godine

Znaci bacene su drzavne pare(6,4 miliona e, Ili dve skole ili bolnice) da bi komsije osvojile EK, pa igrale EL!!! Sad opet kao prosle sezone, drhtanje i cekanje wild card, a onda ponovo sut card.

РЗ-ЦЗ

pre 3 godine

Човић није будала, дуго је у овај посао тако да није журио и са продужење уговора неким играчима ко што су се залетели пре свих црногорци а и партизан. Још се не зна како ће бити са спонзорима, навијачима а ако тога нема шта ће ти скупи играчи јер неће бити прихода, тако да и само учешће ове године у евролигу да ли се исплати питање је.

kusavi

pre 3 godine

Zvezda mozda i ne bude u EL sledece sezone, bice tu svega, mada bi bila veliki nepravda da neke od sadasnjih ekipa ne igraju istu. A partizan stvarno nema cemu da se nada, pa isto to sve mogu ocekivati druge ekipe iz evrokupa, npr. Venecija, odalamila vas je 20 razlike u Bg i bila prva u grupi pa ne kuka na sve strane.

Robin Hood

pre 3 godine

@samo pametno

Ritas je ozibljan klub u zadnje vreme isto koliko i Cibona... Kakvu ulogu Bilbao ima u košarci da ne pominjemo. Pri priželjkujem raspad ovakvog formata EL ali od toga nema ništa, a još manje da neko sa A licencom napusti istu.

Danilo

pre 3 godine

Gledajuci posteno,
PArtizan najbolji po proseku u EC ali nista, najbolji u ABA ligi nista. Posto smisao ABA lige gubise u svakom slucaju, najbolje bi bilo da napuste ABA ligu, i da se osnuje prava Srpska Basket Liga, sa nasim timovima. DA sledece sezone igraju FIBA ligu sampiona, jer ionako i ovako nema vise prolazi ni kroz prvenstvo ni kroz ABA ligu.
NEma nistya protiv Zvezde, mozda mi cak i drago za ovaj manevar. Molili su boga da se ne nastavi EL, ionako propala sezona. U ABA ligi zahvaljujuci FMP sto ih pustio u zadnjem kolu na 3 su mestu. Ali ipak Srpski tim, pa neka neka rade. Jedino sto je pitanje, niko vise nece doci u Zvezdu na ovakav nacin, i svi ovi lazni nickovi dzabe pisete, sacekajte sutra kad obajve tri imena koja ulaze, Virtus, London i Francuzi. NEmoj posle da ste se zaradovali za dzabe.

sprars

pre 3 godine

Zvezda mozda i ne bude u EL sledece sezone, bice tu svega, mada bi bila veliki nepravda da neke od sadasnjih ekipa ne igraju istu. A partizan stvarno nema cemu da se nada, pa isto to sve mogu ocekivati druge ekipe iz evrokupa, npr. Venecija, odalamila vas je 20 razlike u Bg i bila prva u grupi pa ne kuka na sve strane.
(kusavi, 25. maj 2020 13:22)

Po toj logici bi i vi trebalo da ispadnete iz Aba jer vas Krka odvalila ko mlade majmune. Logika ti je da ne kazem bas uzasna ali recimo blagi uzas. Mi imamo prednost domaceg terena i najbolji skor i celom EC sto je veliki ulog i potrosnja. Neko je to platio, pitam se ko ce sad da vrati izvestan novac ulozen u pojedone igrace koji su dovedeni u toku sezone upravo iz tog razloga. Druga je stvar sto ste vi ko razularena banda pa vam odgovara da se ponisti sve jer vam je sezona blagi uzas.

Pragmatik

pre 3 godine

Additionally, the Executive Board agreed on the following with regards to the 2020-21 season:

The 2020-21 Turkish Airlines EuroLeague season will count upon the participation of the same 18 teams, namely: ALBA Berlin, Anadolu Efes Istanbul, AX Armani Exchange Milan, Crvena Zvezda mts Belgrade, CSKA Moscow, FC Barcelona, FC Bayern Munich, Fenerbahce Beko Istanbul, Khimki Moscow Region, KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz, LDLC ASVEL Villeurbanne, Maccabi FOX Tel Aviv, Olympiacos Piraeus, Panathinaikos OPAP Athens, Real Madrid, Valencia Basket, Zalgiris Kaunas and Zenit St Petersburg

NY

pre 3 godine

Fibina takmicenja napreduju iz godine u godinu, ovaj tvdoglavi Bartomeu moze još neku godinu da misli da je neko i nesto, uskoro ce svi preci u Fibina takmicenja tj Ligu Sampiona, zato sto tamo prihodi rastu iz godine u godinu, evro liga je smesna sto se tice finansija, pobednik dobija milion evra, smesno, pa sa tim novcem tipa jedan Real Madrid ne moze samo radnike u klubu da plati. Pogledajte malo NBA, sta tamo se radi, a ovaj Italijan je umislio da su blizu NBA, smesno. A koliko bi ti hteo da pobednik dobije. Svaka pobeda 30 hiljada evra. Ko rukovodi FIBOM? Čeh, Islandjanin, Turčin
(bruda, 25. maj 2020 12:22)

FiBA nema novac nema sponzore. Samo jedna najveća markentiška agencija na svetu IMG je u ULEB dala 100 miliona dolara

Pejaaaa for 3

pre 3 godine

Nije ovo još gotov sastanak, imam informaciju da će za sat vremena biti konferencija na kojoj će Bartomeu titulu Evrolige i Evrokupa da dodeli Partizanu, to je već rešeno, ljudi su najjači u univerzumu bili ove godine...
A nezvanično NBA liga se još dvoumi između Partizana i Lejkersa, i ta odluka se očekuje u toku dana...držimo palčeve za braću zagrepčane.

Tex Willer

pre 3 godine

Iz EC ulazi Virtus, dogovor imaju od prošle godine i trebao bi Partizan koji je bio najbolji tim EC i ABA lige.
(Zlatne ruke sinko, 25. maj 2020 12:27)
Čitaš li ti tekst ili samo lupaš ko otvoren prozor? El i EC su sususpendovani!Ako je Partizan trenutno najbolje plasirani u EC i prema tebi treba da ide zbog toga u EL zašto se onda titula EL ne dodeli EFESu kada je najbolje plasirani u EL?Kakvu god kombinatoriku pravio ULEB oko timova učesnika sledeće sezone u EL ona neće biti pravedna i poštena bez obzirada li će u njoj učestvovati Partizan ili Zvezda ili čak oba kluba jer će uvek biti i drugih timova koji će se smatrati oštećenim.Na primer Uniks i ostali timovi iz EC,Budućnost,Mornar,Cedevita iz ABA lige i verovano još klubova iz drugih liga koji su imali kakve takve šanse da se kroz svoje lige domognu EL.

Oci gledan o

pre 3 godine

Sad sansa za FIBA. ULEB ostaje bez americkog sponzora, sledeca sezona...krah za sve klubove u ovom takmicenju.
KAKO? Vrlo jednostavan odgovor, ako NBA moze da igra,
zasto ne bi mogla da,se igra i EL, ali nema sponzora, pa kao vode brigu o igracima. Ova odluka vodi u bankrot sve klubove, nema sponzora, nema kladionica, ugovori previsoki, publike nece biti bar jos do polusezone, kvalitet ce biti losiji...znaci smrt za kosarku, ali
valjda tako i treba, sport je uopste preterao sa mnogo novca. Nema vise ,, hleba i igara"..doslo vreme samo HLEBA, da prezivimo ono sto nam tek sledi...cuvajmo zdravlje!!!

ludovan

pre 3 godine

Ukoliko budu proglaseni isti ucesnici nece moci da se zivi od kuknjave navijaca Partizana. Ukoliko se proglase novi ucesnici Partizan i Virtus nece moci da se zivi od kuknjave navijaca Zvezde. Sve u svemu najpostenije je da ni Zvezda ni Partizan ne udju u EL jer nece moci da se zivi od jednih i drugih. Hvala

Zona B

pre 3 godine

Može samo jedno pitanje. Na osnovu čega ste skontali da će igrati isti timovi? Lepo vam piše da će tokom dana biti definisano kako će se popunjavati Evroliga i Evrokup. Znači ključna reč, popunjavati. Čim piše popunjavati, isto biti neće.

View

pre 3 godine

Iz EC ulazi Virtus, dogovor imaju od prošle godine i trebao bi Partizan koji je bio najbolji tim EC i ABA lige.
(Zlatne ruke sinko, 25. maj 2020 12:27)

Čitaš li ti tekst ili samo lupaš ko otvoren prozor? ....

(Tex Willer, 25. maj 2020 13:07)
Očigledno da ne čitaš ni ti. Pročitaj ponovo, a vidi šta i drugi inostrsni portali pišu.

Isprani mozgovi

pre 3 godine

Mundo Deportivo piše da veće šanse u tom slucaju imaju Partizan i Virtus.
(Gug, 25. maj 2020 12:13)

E, pa ako Mudo piše mora da je tako. Jel ti sad lakše ?!

Realno, samo Djordi zna ko će igrati. Ostalo su sve baljezgarije napaljen dečurlije ovde na sajtu

Aleksandar

pre 3 godine

Jebiga, odoše limenke u EL i sledeće sezone.
Njima je Covid 19 išao na ruku.

Ovo je sa sajta eurohoops.com:
"Looking into the future and the upcoming 2020-21 season, the 18-team playing field will remain the same. No clubs will earn a spot in Europe’s premier club competition through the 2019-20 edition of EuroCup, nor will other wild cards be awarded."

Volej bajo moj

pre 3 godine

Mene interesuje da li Čović još uvek insistira za prekid takmičenja ili je naprasno promenio mišljenje?!
(Goran Loznica, 25. maj 2020 11:55)

A mene interesuje, kako si mi kućo?

Antidervis

pre 3 godine

Nije dobro zvezdasima sto seire, moglo bi vam se obiti o glavu. Nista jos nije sigurno ko sledece godine igra Evroligu. Vi ste medju 2-3 kluba kojima se jako nesigurno mesto ako se EL ne prosiri.
(MOCA, 25. maj 2020 12:37)

Ali je zato sasvim sigurno ko opet ne igra... Jer to je Tradizione di Familia.

Dušan

pre 3 godine

Definitivno bi bio presedan da Zvezda ne igra Evroligu sledeće sezone,Moraju isti klubovi da igraju,prema svima isti tretman! I eventualno da Evroligu prošire za još 2 kluba,tu je šansa za partizan da dobije neki vajld kard,inače ovako oni nemaju šanse da uđu,zato što se ova sezona briše.

Panter... Kevin Panter

pre 3 godine

Hahhha. Po ko zna koji put zadnjih godina i godina navijači igokeadinamikpartizana se nadaju i opet se nisu opametili. Kada se pomirite sa činjenicom da nećete više ikada bili elita u Evropi i da smo to mesto mi preuzeli biće Vam lakše da se posvetite onom trećerazrednom takmičenju.. Nolane Smite nema jačeg od tebe

petarczv

pre 3 godine

Zvezda, Zenit, Valensija, tri kluba koja bi trebalo napustiti takmičenje, ako Gasprom uleti kao glavni sponzor Zenit ostaje. Iz EC ulazi Virtus, dogovor imaju od prošle godine i trebao bi Partizan koji je bio najbolji tim EC i ABA lige.
(Zlatne ruke sinko, 25. maj 2020 12:27)

Hahahahahahaha mukice

korona

pre 3 godine

Ljudi najvaznije je da jedan nas klub igra Evroligu ove sezone da se mesto ne izgubi, kada su vec okolnosti bile ovakve. A onda sledece godine ko osvoji ABA ligu svakako ce igrati, sta se sve desavalo kao da nam ova jedna sezona toliko znaci u zivotu. Ok pare pare, ulozena sredstva itd, ali realno nijedno resenje nije dobro kad vec sezona nije mogla da se normalno privede kraju... Zato je vazno da od svih klubova sa jadrana jedan od nasih zadrzi to mesto ove sezone.

zivi bili pa videli

pre 3 godine

eto....baš ste u maleru grobari.....zvezda ponovo u evroligi....
(kizamen, 25. maj 2020 12:23)

od kud ti ta ideja nece ni zvezda ni partizan jer ove godine u evroligu igra koga oni odaberu a to onda znaci idu samo bogati sto realno nisu ni zvezda ni partizan

Dovla

pre 3 godine

Cestitam Zvezdi na osvojenoj ABA ligi, jer se ni ona nece igrati, cekala se samo odluka EL, a svi smo znali sta ce biti na kraju, bez obzira sta se pise u medijima.

psycho

pre 3 godine

Crvena zvezda i sledeće godine ide u EL.
(kkcz, 25. maj 2020 12:00)
3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)


Bahatost spominje navijač kluba koji je 20 najgorih godina u istoriji Srba arčio narodni novac.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Tacno sam znao....Znaci taman partizan da osvoji evrokup(ostalo im da pobede nekih 7-8 utakmica samo,nije to nista) ONI PREKINU TAKMICANJE ? BAS SAD,OVE SEZONE kad se oni zaleteli da osvoje ? PA NIJE FER :(

Goran

pre 3 godine

3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)

Imenjače mislim da nije bahato uopšte.
Mislim da je 4 puta sasavim OK, kao i 5,6,7,...

Gorki

pre 3 godine

Nemoj Bartomeu!!! Sada ćemo cele godine da slušamo grobarke kako su oni osvojili Eurokup. Ubedjivaće i sebe i nas da su ga oni ustvari osvojili zato što su u trenutku prekida bili najbolje plasirana ekipa!!

beloica

pre 3 godine

Šteta za giganta iz Laktaša. Taman su počeli da prave tim za sledeću sezonu. Krenulo se sa potpisom Zagorca. Pa je Mačvan poželeo da se vrati. Birča se premišljao...

Goran Loznica

pre 3 godine

Crvena zvezda i sledeće godine ide u EL.
(kkcz, 25. maj 2020 12:00)
3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Razumno. Bila bi ozbiljna izgibenija ako bi igrali u jakom ritmu završnica. Kvalitet iste tek, više bi ličilo na kamena sa ramena nego na organizovanu igru. Na kraju košarka se igra za i zbog navijača i užasno je gledati je pred praznim tribinama. Treba već danas raditi na povratku publike od sledeće sezone, makar i pola kapaciteta, šta god, samo da se vrati košarka međ' narod. Previše nedostaje.

Ert

pre 3 godine

Pazi ove zvezdaše. Čemu li se vi radujete da mi je znati? Da ne mislite da ćete igrati Evroligu sledeće sezone? Kakav vas samo šamar otrežnjenja čeka niste ni svesni.

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 3 godine

E džaba ste svaki dan u najteža vremena,kada su ljudi umirali vi jednog po jednog bivšeg igrača primoravali da kaže da je realno da se vama sve titule poklone.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ert, pise ti u textu ako citas da se ocekuje da seledece sezone u EL i EK igraju isti ucesnici kao i ove. Znaci, Zvezda u EL a Partizan u kup Mace diskrecije.

the shining

pre 3 godine

Crvena zvezda i sledeće godine ide u EL.
(kkcz, 25. maj 2020 12:00)
3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)


Bahatost spominje navijač kluba koji je 20 najgorih godina u istoriji Srba arčio narodni novac.
(psycho, 25. maj 2020 12:20)Tih 20 godina je mala maca za ovih poslednjih 10.Od onih 20 možda bi se i oporavili,ali od ovih 10 definitivno ne.Zakucao je i poslednji ekser!

Kralj

pre 3 godine

Kakva sramota... Šta smo za džabe bili ubedljivo najbolji u EC? A vi Delije samo se naslađujte, da vam se desilo isto što i nama plakali biste na sav glas, kao što radite i za 10 puta bezazlenije stvari, a sada se nama izrugavate.

Vidim eto da vi grobari ne plačete. :)

Valjevska podvala

pre 3 godine

A koje sam ja sreće e, posle 5 sezona sam konačno prvi bio u grupi fantazi Evrolige sa solidnom prednošću i oni prekinu takmičenje. Tačno mi se ne da da osvojim

fudbaleri mogu ali košarkaši ne?

pre 3 godine

Pa ja ne vidim zašto se sezona ne bi nastavila krajem juna ili u julu? Daš igračima mesec dana da se pripreme, pa se neće povređivati. Mora kad tad da se vrate košarci. Kako su se fudbaleri vratili na teren? Klubovi su uložili novac da bi se takmičili ove sezone, a ovaj bi sve to da baci. Baš ga briga, on se do sada i nakupio para, drugo nije ni bitno.

pzkm

pre 3 godine

Nemoj Bartomeu!!! Sada ćemo cele godine da slušamo grobarke kako su oni osvojili Eurokup. Ubedjivaće i sebe i nas da su ga oni ustvari osvojili zato što su u trenutku prekida bili najbolje plasirana ekipa!!
(Gorki, 25. maj 2020 12:14)
Najbolje plasiran u evropi, u bilo kom takmicenju to vi mozete samo da sanjate..

balaWO grobarCHE

pre 3 godine

Ako je neko i sumnjao, evo potvrde da je korona virus pušten i izmišljen upravo da bi se zaustavio Partizanov put u Evroligu, to je sad sasvim jasno i očigledno. Evrokup, Aba titula, superliga Srbije, samo su neke od titula koje bi moćni Partizan osvojio ove sezone, a mozda bi napali i NBA titulu, ako ne i svemirsku košarkašku ligu...Zato su Čović i Vučič u dosluhu i ubacili koronu i završili sezonu. Bili smo najbolji na terenu, to smo dokazali, redom smo dobijali Krku, Megu, Zadar...istina sa svima iz top 4 imamo negativan skor, ali mi smo Partizan i najjači smo, nema tu nikakve dileme da bi sve titule bile naše jer KOŠARKA JE PARTIZAN.
Ovo je sramna odluka. Svi su protiv nas, država i sve sile, mi se sami moramo boriti protiv svih, i to sa ovako malim budžetom. I mi slušamo pank, a vi ne slušate, eto vam! I mi smo avangarda.
Da vam ja kažem, ja znam da ćemo se mi dići iznad ovoga, jer ja pratim košarku 40 godina, a vi ne pratite, razumete!?

MOCA

pre 3 godine

Nije dobro zvezdasima sto seire, moglo bi vam se obiti o glavu. Nista jos nije sigurno ko sledece godine igra Evroligu. Vi ste medju 2-3 kluba kojima se jako nesigurno mesto ako se EL ne prosiri.

Mara

pre 3 godine

Ako ovo bude izglasano, sezona bi trebalo da počne 1. septembra. Preduga je pauza, to bi dalo dovoljno vremena za pripremu i ako dođe novembra do drugog talasa, opet bi klubovi mogli da "priušte" mesec dana pauze...videćemo. Šteta za Partizan, zaista.

daki CZ

pre 3 godine

Da li nastaviti vec propalu sezonu? Ili okoncati i spremati se za narednu? mislim da je realnije ovo drugo. A i naredna sezona pitanje kako ce izgledati, i timovi i prisustvo publike. Ko ce u EL? Da se ja pitam Srbija zasluzuje 2 predstavnika sa A licencom . Samo mi i spanci imamo takvu tradiciju i medalje, pa i publiku i "duh" kosarke.

Radoviću i Bogosavljeve! (a i vi Grbo i Ostoja)

pre 3 godine

Eto šanse da se FIBA vrati sa ubrzanim plejofom lige šampiona od 16 ekipa na jednom mestu (recimo u praznoj BG Areni), slično kao što će NBA uraditi u avgustu u Orlandu:

Unikaha
Valensija
Partizan
PAOK
AEK
Bamberg
Alba
Monako
Asvel
Lijetuvos
Cibona
Cedevita/Olimpija
Virtus
Sasari (bio ispred Armanija na tabeli)
Karšijaka (bio ispred Fenera)
Hapoel(J)

Ovim bi se dobila kompetitivna prednost FIBA organizacije nad nelegitimnom privatnom Đordijevom ligom 11 licenciranih. Kao što je ElEL Suproligi pre 20 godina preoteo mesto.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Možda je najrealnija priča da će isti učesnici i sledeće godine u Euroleague. Većina nacionalnih liga je čekala ovaj dan i zvanični stav Euroleague. Pošto je liga suspendovana, znači nema šampiona verovatno će tako da se ponašaju i prema nacionalnim ligama. Kao navijaču Zvezde bilo bi mi draga da Zvezda i sledeće sezone igra Euroleague iako je nezasluženo jer nisu bili najbolji u ABA i nisu trenutno bili u poziciji za igraju play off Euroleague. To je neka najrealnija priča po meni ali videćemo.

Robin Hood

pre 3 godine

Sad još ostaje samo da saopšti ono što većina učesnika ovogodišnje sezone EL traži, a to je da se prizna plasman od predhodne sezone 18/19...
Onda će zvanično sva prvenstva u svim zemljama biti prekinuta.

Sabre

pre 3 godine

Vidji zvezde usla u top16
(smehotres, 25. maj 2020 12:14)

Vidji Partizana ni prismrdeli Evroligi vec deceniju maltene. Vidji Buducnosti dosla da postavi negativni rekord takmicenja. Ne blamiraj se decko, nisi u poziciji da nekoga ismevas.

zivi bili pa videli

pre 3 godine

Ert, pise ti u textu ako citas da se ocekuje da seledece sezone u EL i EK igraju isti ucesnici kao i ove. Znaci, Zvezda u EL a Partizan u kup Mace diskrecije.
(Gossa placa Zeljko, 25. maj 2020 12:28)

to nigde ne pise nego pise da ce naknadno odluciti ko ce igrati sto ne znaci da ce sestartovati sezonu.

ja bi rekao da je sansa i za partizan i za zvezdu veoma mala pre ce neki bogati evropski klub nego zvezda il partizan.

Gug

pre 3 godine

Šta se raduju ovi iz železnika pa njima je jedina šansa za el naredne sezone bila organizacija U Bg, u suprotnom pravilnik ne garantuje iste timove i naredne godine. Mundo Deportivo piše da veće šanse u tom slucaju imaju Partizan i Virtus.

Nikola

pre 3 godine

Auuuu......kako se instant navijači instant privatnog kluba raduju,ali ja i dalje ne razumem čemu??Bartomeu se oglašava u 16h,očekujem preko 500komentara (negativnih)iz predgrađa nakon konferencije na kojoj će Partizan i Virtus biti promovisani u nove stare evroligaše.

maslachk

pre 3 godine

Ja kao navijač Partizana, ako bih mogao da biram kad da ne igramo Evroligu to je naredna sezona.. I generalno mislim da bi to bilo bolje i za Zvezdu.. Sigurno se do kraja godine a verovatno ni duže neće igrati pred navijačima. Koja je svrha toga? Koja je to visina prihoda koja će izostati? Čist trošak bez ikakve mogućnosti zarade. Pogotovo kao znamo da su tu JEDINI realni prihodi od prodaje ulaznica.

Samo bezvezno bacanje državnih para u bunar, pa bilo ko da bude u pitanju, CZ ili Partizan..

Ali koga to briga, vi se i dalje prepirite ko je bolji, ko je jaci, ko ima veće budžete, više para od države i sl..

sasa the red baron

pre 3 godine

cINJENICA jeste da po pravilniku EL ukoliko se sezona prekine, svi timovi koji su je igrali, nastavljajusledecu seozne..
Samo ekipe koje nisu u stanju da je igraju, bice zamenjene..

Smogovci

pre 3 godine

@Gug
Piše Mundo Deportivo na Lončarevo kićenje kešom. Provalili vas svi... plaćate novinare 20 i kusur godina da pišu baljezgarije pa ako upali ok ako ne nemate šta da izgubite.
Imate više novinara na platnom spisku nego igrača u juniorskim kategorijama.
Uostalom vrlo brzo ćemo svi videti da li je Mundo Deportivo u pravu.

isprani mozgovi

pre 3 godine

3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)

A, vi ste sami zaradili novac ??? Pa koliko drzavnih sponzora imate , trebali bi da vam igraci nose dresove sa dugim rukavima da svi sponzori mogu da stanu. Partijski ste klub i ti pricas nekome o bahatosti ?
Shvatam da vam je frka , da su se silne pare ugurale u klub, a sada postoji verovatnoca da nema nista od EL , nema nista prihoda od iste , a skupo placeni trener i brdo stranaca ceka isplatu.
Ako ove godine ne udjete u EL kapiras da limar (citaj stranka na vlasti) dize sidro, a vama ostaje rupčaga od dugova ??? Pa tako je CZ nastradala od "pomoci" Vesića i ekipe ! Isti scenario samo drugo vreme.
A, vi nastavite da zivite u paralelnoj stvarnosti nema problema.
Niko zivi ne zna, u ovom trenutku ko ce sa ovih prostora da igra tu famoznu EL sledece sezone, osim vas glodara koji ovde cvilite vec mesecima, a vrlo lako moze da se desi da je opet samo gledate preko TV-a.
Ako tako bude, znate sta vam sledi...

Goran Loznica

pre 3 godine

A igokea pacenici salju kapitenima EL ekipa partizaneuroligue hahahahahha bolje prihvatite poziv za LŠ
(petarczv, 25. maj 2020 12:00) Ne znaju oni sta je crveno bela ljubav moj bajane

balaWO grobarCHE

pre 3 godine

Ako je neko i sumnjao, evo potvrde da je korona virus pušten i izmišljen upravo da bi se zaustavio Partizanov put u Evroligu, to je sad sasvim jasno i očigledno. Evrokup, Aba titula, superliga Srbije, samo su neke od titula koje bi moćni Partizan osvojio ove sezone, a mozda bi napali i NBA titulu, ako ne i svemirsku košarkašku ligu...Zato su Čović i Vučič u dosluhu i ubacili koronu i završili sezonu. Bili smo najbolji na terenu, to smo dokazali, redom smo dobijali Krku, Megu, Zadar...istina sa svima iz top 4 imamo negativan skor, ali mi smo Partizan i najjači smo, nema tu nikakve dileme da bi sve titule bile naše jer KOŠARKA JE PARTIZAN.
Ovo je sramna odluka. Svi su protiv nas, država i sve sile, mi se sami moramo boriti protiv svih, i to sa ovako malim budžetom. I mi slušamo pank, a vi ne slušate, eto vam! I mi smo avangarda.
Da vam ja kažem, ja znam da ćemo se mi dići iznad ovoga, jer ja pratim košarku 40 godina, a vi ne pratite, razumete!?

Roki

pre 3 godine

Nigde ne pise da igraju isti timovi kao prosle sezone. Pise da citiram "javnost ocekuje". To valjda B92 pretpostavlja da ovde javnost tako ocekuje. Eno Karcija je malopre okacio da iako jos nije zvanicno objavljeno Virtus je siguran, tako da isti klubovi sigurno ne igraju sledece sezone. Ali neka, ajde da pustimo Zvezdase da se raduju, bice jos sladje kasnije.

Мијалко

pre 3 godine

Mundo Deportivo piše da veće šanse u tom slucaju imaju Partizan i Virtus.
(Gug, 25. maj 2020 12:13)

Мудо депортиво.

TIGER

pre 3 godine

A čemu se ovi panteri raduju? Pa sad kreće licitacija ko će u EL sledeće sezone. Zenit kao tim sponzora EL sigurno ostaje, Himki kao drugi tim takođe, Virtus dobija pozivnicu, Milano sigurno neće da izbace, Britanci će možda dobiti drugu pozivnicu...
Ako budu uveli još jedan klub iz EC ABA liga sigurno gubi to jedno mesto koje je imala.

bruda

pre 3 godine

Fibina takmicenja napreduju iz godine u godinu, ovaj tvdoglavi Bartomeu moze još neku godinu da misli da je neko i nesto, uskoro ce svi preci u Fibina takmicenja tj Ligu Sampiona, zato sto tamo prihodi rastu iz godine u godinu, evro liga je smesna sto se tice finansija, pobednik dobija milion evra, smesno, pa sa tim novcem tipa jedan Real Madrid ne moze samo radnike u klubu da plati. Pogledajte malo NBA, sta tamo se radi, a ovaj Italijan je umislio da su blizu NBA, smesno.

Mileeeee

pre 3 godine

Sad me interesuje na koju ce foru progurati Italijane iz Eurocupa u EL a realno ih Partizan otresao oba puta i imao bolji skor, kako njih ubaciti pre Partizana a da Partizan neudje jer ne mogu dva kluba iz ABA ili ce Zvezda platiti ceh sto Italijani moraju u EL ili ce EL ispasti totalni papak i preskociti Partizan i ubaciti Italijane..

NY

pre 3 godine

Трећи пут на муфте у Евролиги, то само Звезда може...
(бобан, 25. maj 2020 12:37)

Kako grobaru? Igokea po pravilniku ULEB nije imala uslove. Dvoranu od min 5 hiljada mesta. Aerodrodrmom udaljen max 200 km i da ima avio veze savaki dan sa velikim evropskim gradovima. Sa Beogradom dva puta nedeljno. Cibona nije imala finansije. Nwma ih ni danas. Igraće ABA sa domaćim igračima

Goran

pre 3 godine

Znaci, Zvezda u EL a Partizan u kup Mace diskrecije.
(Gossa placa Zeljko, 25. maj 2020 12:28)

Ja kao navijač Zvezde mislim da je nekorektno da takmičenje u kom igra Partizan nazivamo kup Mace diskrecije. Mislim da je najkorektnije nazvati to takmičenje Cipiripi kup.

Zlatne ruke sinko

pre 3 godine

Zvezda, Zenit, Valensija, tri kluba koja bi trebalo napustiti takmičenje, ako Gasprom uleti kao glavni sponzor Zenit ostaje. Iz EC ulazi Virtus, dogovor imaju od prošle godine i trebao bi Partizan koji je bio najbolji tim EC i ABA lige.

Nele

pre 3 godine

EL ponistila sezonu. Na osnovu cega se onda Grobari nadaju EL? ABA jedino sto moze da uradi je da se vodi EL i da i oni poniste sezonu. Kao sto EFES nije pobednik EL tako ni Partizan nije pobednik ABA i nema nikakav osnov za ucesce u EL. Osim zelja Grobara ali nekako mislim da Bartolomeua bas briga za njihove zelje

duško

pre 3 godine

fer potez efesa. još jedan pozitivan gest ovog kluba, svi se sjećamo njihovog poteza kada su došli da igraju u bg protiv partizana pri tom otpustivši amerikance koji nisu htjeli da igraju. od tad posebno cijenim dejvida blata.

samo pametno

pre 3 godine

KK Partizan treba da sačeka zvanično saopštenje Djordjija i EL.. Ako se desi da Virtus dobije WC za sledeću sezonu, a Partizan ne bude u planovima EL za sledeću sezonu. Stvar je jasna, Partizan treba dići ruke i od EC. Jer u Đoriđijevim privatnim ligama, "teren" ne znači ništa, nego novac, tj ko više para ponudi. Okrenuti se Fibi i to je to.. Trenutno taj potez ne bi nam nešto puno značio, otišli bi korak u nazad, ali značio bi nam za neku skoriju budućnost. Za 2-3 sezone Fibina liga biće ozbiljnija od sadašnje EL. Svake godine će privući u svoje redove 2-3 ozbiljna kluba, počeli su da rade pametno, da koriste svaku slabost EL. Tako su Đorđi i EL postali moćni koristeći svaku slabost Fibe. A svi znamo da EL sada ima i te kako dosta slabosti, na prvom mjestu sponzori, tj. novac.
Sada su Đorđija napustili tri ozbiljna kluba, Ritas, Bilbao i Darušafaka.. Ne bi čudilo da sledeće godine Fiba puvuče i neke klubove sa A licencom EL. Prvenstveno mislim na Panatinaikos, jer onaj njihov ludi gazda non stop je u ratu za EL.

Nemke

pre 3 godine

Ccc kakva zavera protiv partizana...taman se naostrili da osvoje kad ono prekid...pa sta sad da rade ? :/ Sta ako sledece sezone Lokomotiva Kuban,Uniks i ostali pocnu da igraju kosarku ? Kako onda da osvoje EK? :/

lul

pre 3 godine

Kakva sramota... Šta smo za džabe bili ubedljivo najbolji u EC? A vi Delije samo se naslađujte, da vam se desilo isto što i nama plakali biste na sav glas, kao što radite i za 10 puta bezazlenije stvari, a sada se nama izrugavate.

sasa the red baron

pre 3 godine

Bilo je jasno da nakon jednoglasne odluke igraca da se sezona prekine, da je sezona zavrsena...
Ameri se nece vratiti,dosta ugovora je isteklo,logistika putovanja je uzasna, a i sama pravila ne jesna.
Ako su pravila da se distanciramo, da nosimo maske, pa kako to sprovesti na terenu?
MNogo pitanja je tu, ali pojagore bi bilo da se igra i neko se zarazi..
Mislim da je ovo trebalo uraditi odavno, i da je samo novac stojaona outu.
Sadce se i ABA liga zavrsiti,jerABA nema svoje misljenje,nego ceka da joj drugi kazu sta treba da napravi..
Steta ce biti ogromna..

Goran Loznica

pre 3 godine

Crvena zvezda i sledeće godine ide u EL.
(kkcz, 25. maj 2020 12:00)
3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?

Gorki

pre 3 godine

Nemoj Bartomeu!!! Sada ćemo cele godine da slušamo grobarke kako su oni osvojili Eurokup. Ubedjivaće i sebe i nas da su ga oni ustvari osvojili zato što su u trenutku prekida bili najbolje plasirana ekipa!!

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Razumno. Bila bi ozbiljna izgibenija ako bi igrali u jakom ritmu završnica. Kvalitet iste tek, više bi ličilo na kamena sa ramena nego na organizovanu igru. Na kraju košarka se igra za i zbog navijača i užasno je gledati je pred praznim tribinama. Treba već danas raditi na povratku publike od sledeće sezone, makar i pola kapaciteta, šta god, samo da se vrati košarka međ' narod. Previše nedostaje.

psycho

pre 3 godine

Crvena zvezda i sledeće godine ide u EL.
(kkcz, 25. maj 2020 12:00)
3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)


Bahatost spominje navijač kluba koji je 20 najgorih godina u istoriji Srba arčio narodni novac.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Tacno sam znao....Znaci taman partizan da osvoji evrokup(ostalo im da pobede nekih 7-8 utakmica samo,nije to nista) ONI PREKINU TAKMICANJE ? BAS SAD,OVE SEZONE kad se oni zaleteli da osvoje ? PA NIJE FER :(

Gug

pre 3 godine

Šta se raduju ovi iz železnika pa njima je jedina šansa za el naredne sezone bila organizacija U Bg, u suprotnom pravilnik ne garantuje iste timove i naredne godine. Mundo Deportivo piše da veće šanse u tom slucaju imaju Partizan i Virtus.

duško

pre 3 godine

fer potez efesa. još jedan pozitivan gest ovog kluba, svi se sjećamo njihovog poteza kada su došli da igraju u bg protiv partizana pri tom otpustivši amerikance koji nisu htjeli da igraju. od tad posebno cijenim dejvida blata.

beloica

pre 3 godine

Šteta za giganta iz Laktaša. Taman su počeli da prave tim za sledeću sezonu. Krenulo se sa potpisom Zagorca. Pa je Mačvan poželeo da se vrati. Birča se premišljao...

Nele

pre 3 godine

EL ponistila sezonu. Na osnovu cega se onda Grobari nadaju EL? ABA jedino sto moze da uradi je da se vodi EL i da i oni poniste sezonu. Kao sto EFES nije pobednik EL tako ni Partizan nije pobednik ABA i nema nikakav osnov za ucesce u EL. Osim zelja Grobara ali nekako mislim da Bartolomeua bas briga za njihove zelje

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ert, pise ti u textu ako citas da se ocekuje da seledece sezone u EL i EK igraju isti ucesnici kao i ove. Znaci, Zvezda u EL a Partizan u kup Mace diskrecije.

Kralj

pre 3 godine

Mene interesuje da li Čović još uvek insistira za prekid takmičenja ili je naprasno promenio mišljenje?!
(Goran Loznica, 25. maj 2020 11:55)

Koga briga šta tebe interesuje, idi žvaći sendvič čoveče.

Sabre

pre 3 godine

Vidji zvezde usla u top16
(smehotres, 25. maj 2020 12:14)

Vidji Partizana ni prismrdeli Evroligi vec deceniju maltene. Vidji Buducnosti dosla da postavi negativni rekord takmicenja. Ne blamiraj se decko, nisi u poziciji da nekoga ismevas.

isprani mozgovi

pre 3 godine

3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)

A, vi ste sami zaradili novac ??? Pa koliko drzavnih sponzora imate , trebali bi da vam igraci nose dresove sa dugim rukavima da svi sponzori mogu da stanu. Partijski ste klub i ti pricas nekome o bahatosti ?
Shvatam da vam je frka , da su se silne pare ugurale u klub, a sada postoji verovatnoca da nema nista od EL , nema nista prihoda od iste , a skupo placeni trener i brdo stranaca ceka isplatu.
Ako ove godine ne udjete u EL kapiras da limar (citaj stranka na vlasti) dize sidro, a vama ostaje rupčaga od dugova ??? Pa tako je CZ nastradala od "pomoci" Vesića i ekipe ! Isti scenario samo drugo vreme.
A, vi nastavite da zivite u paralelnoj stvarnosti nema problema.
Niko zivi ne zna, u ovom trenutku ko ce sa ovih prostora da igra tu famoznu EL sledece sezone, osim vas glodara koji ovde cvilite vec mesecima, a vrlo lako moze da se desi da je opet samo gledate preko TV-a.
Ako tako bude, znate sta vam sledi...

Nikola

pre 3 godine

Auuuu......kako se instant navijači instant privatnog kluba raduju,ali ja i dalje ne razumem čemu??Bartomeu se oglašava u 16h,očekujem preko 500komentara (negativnih)iz predgrađa nakon konferencije na kojoj će Partizan i Virtus biti promovisani u nove stare evroligaše.

Robin Hood

pre 3 godine

Sad još ostaje samo da saopšti ono što većina učesnika ovogodišnje sezone EL traži, a to je da se prizna plasman od predhodne sezone 18/19...
Onda će zvanično sva prvenstva u svim zemljama biti prekinuta.

Antidervis

pre 3 godine

Nije dobro zvezdasima sto seire, moglo bi vam se obiti o glavu. Nista jos nije sigurno ko sledece godine igra Evroligu. Vi ste medju 2-3 kluba kojima se jako nesigurno mesto ako se EL ne prosiri.
(MOCA, 25. maj 2020 12:37)

Ali je zato sasvim sigurno ko opet ne igra... Jer to je Tradizione di Familia.

Мијалко

pre 3 godine

Mundo Deportivo piše da veće šanse u tom slucaju imaju Partizan i Virtus.
(Gug, 25. maj 2020 12:13)

Мудо депортиво.

Pejaaaa for 3

pre 3 godine

Nije ovo još gotov sastanak, imam informaciju da će za sat vremena biti konferencija na kojoj će Bartomeu titulu Evrolige i Evrokupa da dodeli Partizanu, to je već rešeno, ljudi su najjači u univerzumu bili ove godine...
A nezvanično NBA liga se još dvoumi između Partizana i Lejkersa, i ta odluka se očekuje u toku dana...držimo palčeve za braću zagrepčane.

Nemke

pre 3 godine

Ccc kakva zavera protiv partizana...taman se naostrili da osvoje kad ono prekid...pa sta sad da rade ? :/ Sta ako sledece sezone Lokomotiva Kuban,Uniks i ostali pocnu da igraju kosarku ? Kako onda da osvoje EK? :/

Tex Willer

pre 3 godine

Iz EC ulazi Virtus, dogovor imaju od prošle godine i trebao bi Partizan koji je bio najbolji tim EC i ABA lige.
(Zlatne ruke sinko, 25. maj 2020 12:27)
Čitaš li ti tekst ili samo lupaš ko otvoren prozor? El i EC su sususpendovani!Ako je Partizan trenutno najbolje plasirani u EC i prema tebi treba da ide zbog toga u EL zašto se onda titula EL ne dodeli EFESu kada je najbolje plasirani u EL?Kakvu god kombinatoriku pravio ULEB oko timova učesnika sledeće sezone u EL ona neće biti pravedna i poštena bez obzirada li će u njoj učestvovati Partizan ili Zvezda ili čak oba kluba jer će uvek biti i drugih timova koji će se smatrati oštećenim.Na primer Uniks i ostali timovi iz EC,Budućnost,Mornar,Cedevita iz ABA lige i verovano još klubova iz drugih liga koji su imali kakve takve šanse da se kroz svoje lige domognu EL.

balaWO grobarCHE

pre 3 godine

Ako je neko i sumnjao, evo potvrde da je korona virus pušten i izmišljen upravo da bi se zaustavio Partizanov put u Evroligu, to je sad sasvim jasno i očigledno. Evrokup, Aba titula, superliga Srbije, samo su neke od titula koje bi moćni Partizan osvojio ove sezone, a mozda bi napali i NBA titulu, ako ne i svemirsku košarkašku ligu...Zato su Čović i Vučič u dosluhu i ubacili koronu i završili sezonu. Bili smo najbolji na terenu, to smo dokazali, redom smo dobijali Krku, Megu, Zadar...istina sa svima iz top 4 imamo negativan skor, ali mi smo Partizan i najjači smo, nema tu nikakve dileme da bi sve titule bile naše jer KOŠARKA JE PARTIZAN.
Ovo je sramna odluka. Svi su protiv nas, država i sve sile, mi se sami moramo boriti protiv svih, i to sa ovako malim budžetom. I mi slušamo pank, a vi ne slušate, eto vam! I mi smo avangarda.
Da vam ja kažem, ja znam da ćemo se mi dići iznad ovoga, jer ja pratim košarku 40 godina, a vi ne pratite, razumete!?

Goran

pre 3 godine

Znaci, Zvezda u EL a Partizan u kup Mace diskrecije.
(Gossa placa Zeljko, 25. maj 2020 12:28)

Ja kao navijač Zvezde mislim da je nekorektno da takmičenje u kom igra Partizan nazivamo kup Mace diskrecije. Mislim da je najkorektnije nazvati to takmičenje Cipiripi kup.

Panter... Kevin Panter

pre 3 godine

Hahhha. Po ko zna koji put zadnjih godina i godina navijači igokeadinamikpartizana se nadaju i opet se nisu opametili. Kada se pomirite sa činjenicom da nećete više ikada bili elita u Evropi i da smo to mesto mi preuzeli biće Vam lakše da se posvetite onom trećerazrednom takmičenju.. Nolane Smite nema jačeg od tebe

balaWO grobarCHE

pre 3 godine

Ako je neko i sumnjao, evo potvrde da je korona virus pušten i izmišljen upravo da bi se zaustavio Partizanov put u Evroligu, to je sad sasvim jasno i očigledno. Evrokup, Aba titula, superliga Srbije, samo su neke od titula koje bi moćni Partizan osvojio ove sezone, a mozda bi napali i NBA titulu, ako ne i svemirsku košarkašku ligu...Zato su Čović i Vučič u dosluhu i ubacili koronu i završili sezonu. Bili smo najbolji na terenu, to smo dokazali, redom smo dobijali Krku, Megu, Zadar...istina sa svima iz top 4 imamo negativan skor, ali mi smo Partizan i najjači smo, nema tu nikakve dileme da bi sve titule bile naše jer KOŠARKA JE PARTIZAN.
Ovo je sramna odluka. Svi su protiv nas, država i sve sile, mi se sami moramo boriti protiv svih, i to sa ovako malim budžetom. I mi slušamo pank, a vi ne slušate, eto vam! I mi smo avangarda.
Da vam ja kažem, ja znam da ćemo se mi dići iznad ovoga, jer ja pratim košarku 40 godina, a vi ne pratite, razumete!?

Goran

pre 3 godine

3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)

Imenjače mislim da nije bahato uopšte.
Mislim da je 4 puta sasavim OK, kao i 5,6,7,...

Volej bajo moj

pre 3 godine

Mene interesuje da li Čović još uvek insistira za prekid takmičenja ili je naprasno promenio mišljenje?!
(Goran Loznica, 25. maj 2020 11:55)

A mene interesuje, kako si mi kućo?

Ma da

pre 3 godine

I dalje smatram da je san Partizana da igra zaista sulud, nije realan i nema bas nikakve logike sada kada je sezona ukinuta, posteno je da igraju isti klubovi kao i ove sezone, e sad videcemo pre svega se cini da se gura Virtus i pre se plasim da ABA izgubi mesto i da to mesto upravo uzme Virtus. Licno nadam se da ce Zvezda igrati i to bi bilo najpostenije, drugacije bi bilo da nema plej ofa ABA ili evrokupa ovako.....

fudbaleri mogu ali košarkaši ne?

pre 3 godine

Pa ja ne vidim zašto se sezona ne bi nastavila krajem juna ili u julu? Daš igračima mesec dana da se pripreme, pa se neće povređivati. Mora kad tad da se vrate košarci. Kako su se fudbaleri vratili na teren? Klubovi su uložili novac da bi se takmičili ove sezone, a ovaj bi sve to da baci. Baš ga briga, on se do sada i nakupio para, drugo nije ni bitno.

Dovla

pre 3 godine

Cestitam Zvezdi na osvojenoj ABA ligi, jer se ni ona nece igrati, cekala se samo odluka EL, a svi smo znali sta ce biti na kraju, bez obzira sta se pise u medijima.

Ert

pre 3 godine

Pazi ove zvezdaše. Čemu li se vi radujete da mi je znati? Da ne mislite da ćete igrati Evroligu sledeće sezone? Kakav vas samo šamar otrežnjenja čeka niste ni svesni.

NY

pre 3 godine

Трећи пут на муфте у Евролиги, то само Звезда може...
(бобан, 25. maj 2020 12:37)

Kako grobaru? Igokea po pravilniku ULEB nije imala uslove. Dvoranu od min 5 hiljada mesta. Aerodrodrmom udaljen max 200 km i da ima avio veze savaki dan sa velikim evropskim gradovima. Sa Beogradom dva puta nedeljno. Cibona nije imala finansije. Nwma ih ni danas. Igraće ABA sa domaćim igračima

Zlatne ruke sinko

pre 3 godine

Zvezda, Zenit, Valensija, tri kluba koja bi trebalo napustiti takmičenje, ako Gasprom uleti kao glavni sponzor Zenit ostaje. Iz EC ulazi Virtus, dogovor imaju od prošle godine i trebao bi Partizan koji je bio najbolji tim EC i ABA lige.

kusavi

pre 3 godine

Zvezda mozda i ne bude u EL sledece sezone, bice tu svega, mada bi bila veliki nepravda da neke od sadasnjih ekipa ne igraju istu. A partizan stvarno nema cemu da se nada, pa isto to sve mogu ocekivati druge ekipe iz evrokupa, npr. Venecija, odalamila vas je 20 razlike u Bg i bila prva u grupi pa ne kuka na sve strane.

MOCA

pre 3 godine

Nije dobro zvezdasima sto seire, moglo bi vam se obiti o glavu. Nista jos nije sigurno ko sledece godine igra Evroligu. Vi ste medju 2-3 kluba kojima se jako nesigurno mesto ako se EL ne prosiri.

bruda

pre 3 godine

Fibina takmicenja napreduju iz godine u godinu, ovaj tvdoglavi Bartomeu moze još neku godinu da misli da je neko i nesto, uskoro ce svi preci u Fibina takmicenja tj Ligu Sampiona, zato sto tamo prihodi rastu iz godine u godinu, evro liga je smesna sto se tice finansija, pobednik dobija milion evra, smesno, pa sa tim novcem tipa jedan Real Madrid ne moze samo radnike u klubu da plati. Pogledajte malo NBA, sta tamo se radi, a ovaj Italijan je umislio da su blizu NBA, smesno.

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 3 godine

E džaba ste svaki dan u najteža vremena,kada su ljudi umirali vi jednog po jednog bivšeg igrača primoravali da kaže da je realno da se vama sve titule poklone.

sasa the red baron

pre 3 godine

cINJENICA jeste da po pravilniku EL ukoliko se sezona prekine, svi timovi koji su je igrali, nastavljajusledecu seozne..
Samo ekipe koje nisu u stanju da je igraju, bice zamenjene..

the shining

pre 3 godine

Crvena zvezda i sledeće godine ide u EL.
(kkcz, 25. maj 2020 12:00)
3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)


Bahatost spominje navijač kluba koji je 20 najgorih godina u istoriji Srba arčio narodni novac.
(psycho, 25. maj 2020 12:20)Tih 20 godina je mala maca za ovih poslednjih 10.Od onih 20 možda bi se i oporavili,ali od ovih 10 definitivno ne.Zakucao je i poslednji ekser!

daki CZ

pre 3 godine

Da li nastaviti vec propalu sezonu? Ili okoncati i spremati se za narednu? mislim da je realnije ovo drugo. A i naredna sezona pitanje kako ce izgledati, i timovi i prisustvo publike. Ko ce u EL? Da se ja pitam Srbija zasluzuje 2 predstavnika sa A licencom . Samo mi i spanci imamo takvu tradiciju i medalje, pa i publiku i "duh" kosarke.

Smogovci

pre 3 godine

@Gug
Piše Mundo Deportivo na Lončarevo kićenje kešom. Provalili vas svi... plaćate novinare 20 i kusur godina da pišu baljezgarije pa ako upali ok ako ne nemate šta da izgubite.
Imate više novinara na platnom spisku nego igrača u juniorskim kategorijama.
Uostalom vrlo brzo ćemo svi videti da li je Mundo Deportivo u pravu.

Roki

pre 3 godine

Nigde ne pise da igraju isti timovi kao prosle sezone. Pise da citiram "javnost ocekuje". To valjda B92 pretpostavlja da ovde javnost tako ocekuje. Eno Karcija je malopre okacio da iako jos nije zvanicno objavljeno Virtus je siguran, tako da isti klubovi sigurno ne igraju sledece sezone. Ali neka, ajde da pustimo Zvezdase da se raduju, bice jos sladje kasnije.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Možda je najrealnija priča da će isti učesnici i sledeće godine u Euroleague. Većina nacionalnih liga je čekala ovaj dan i zvanični stav Euroleague. Pošto je liga suspendovana, znači nema šampiona verovatno će tako da se ponašaju i prema nacionalnim ligama. Kao navijaču Zvezde bilo bi mi draga da Zvezda i sledeće sezone igra Euroleague iako je nezasluženo jer nisu bili najbolji u ABA i nisu trenutno bili u poziciji za igraju play off Euroleague. To je neka najrealnija priča po meni ali videćemo.

autolakirer

pre 3 godine

Nije bilo logično da se nastavi. Igračima je potrebno min mesec dana da se fizički spreme. Utakmice bi se igrale po ubrzanom sistemu. Mogućnost povreda velika. Igrači odlučili. Sezona se poništava i nastavlja u Oktobru u istom formatu. Mogu neki klubovi da se bune ali je očigledno da je većina odlučila. Navijači Partizana kao da su isvojili EC pa im je sada nešto uskraćeno. Neće se ni ABA nastaviti jer je COL raspustila ceo tim

pzkm

pre 3 godine

Nemoj Bartomeu!!! Sada ćemo cele godine da slušamo grobarke kako su oni osvojili Eurokup. Ubedjivaće i sebe i nas da su ga oni ustvari osvojili zato što su u trenutku prekida bili najbolje plasirana ekipa!!
(Gorki, 25. maj 2020 12:14)
Najbolje plasiran u evropi, u bilo kom takmicenju to vi mozete samo da sanjate..

Kralj

pre 3 godine

Kakva sramota... Šta smo za džabe bili ubedljivo najbolji u EC? A vi Delije samo se naslađujte, da vam se desilo isto što i nama plakali biste na sav glas, kao što radite i za 10 puta bezazlenije stvari, a sada se nama izrugavate.

Vidim eto da vi grobari ne plačete. :)

Robin Hood

pre 3 godine

@samo pametno

Ritas je ozibljan klub u zadnje vreme isto koliko i Cibona... Kakvu ulogu Bilbao ima u košarci da ne pominjemo. Pri priželjkujem raspad ovakvog formata EL ali od toga nema ništa, a još manje da neko sa A licencom napusti istu.

Valjevska podvala

pre 3 godine

A koje sam ja sreće e, posle 5 sezona sam konačno prvi bio u grupi fantazi Evrolige sa solidnom prednošću i oni prekinu takmičenje. Tačno mi se ne da da osvojim

РЗ-ЦЗ

pre 3 godine

Човић није будала, дуго је у овај посао тако да није журио и са продужење уговора неким играчима ко што су се залетели пре свих црногорци а и партизан. Још се не зна како ће бити са спонзорима, навијачима а ако тога нема шта ће ти скупи играчи јер неће бити прихода, тако да и само учешће ове године у евролигу да ли се исплати питање је.

lul

pre 3 godine

Kakva sramota... Šta smo za džabe bili ubedljivo najbolji u EC? A vi Delije samo se naslađujte, da vam se desilo isto što i nama plakali biste na sav glas, kao što radite i za 10 puta bezazlenije stvari, a sada se nama izrugavate.

sasa the red baron

pre 3 godine

Bilo je jasno da nakon jednoglasne odluke igraca da se sezona prekine, da je sezona zavrsena...
Ameri se nece vratiti,dosta ugovora je isteklo,logistika putovanja je uzasna, a i sama pravila ne jesna.
Ako su pravila da se distanciramo, da nosimo maske, pa kako to sprovesti na terenu?
MNogo pitanja je tu, ali pojagore bi bilo da se igra i neko se zarazi..
Mislim da je ovo trebalo uraditi odavno, i da je samo novac stojaona outu.
Sadce se i ABA liga zavrsiti,jerABA nema svoje misljenje,nego ceka da joj drugi kazu sta treba da napravi..
Steta ce biti ogromna..

ludovan

pre 3 godine

Ukoliko budu proglaseni isti ucesnici nece moci da se zivi od kuknjave navijaca Partizana. Ukoliko se proglase novi ucesnici Partizan i Virtus nece moci da se zivi od kuknjave navijaca Zvezde. Sve u svemu najpostenije je da ni Zvezda ni Partizan ne udju u EL jer nece moci da se zivi od jednih i drugih. Hvala

Dušan

pre 3 godine

Definitivno bi bio presedan da Zvezda ne igra Evroligu sledeće sezone,Moraju isti klubovi da igraju,prema svima isti tretman! I eventualno da Evroligu prošire za još 2 kluba,tu je šansa za partizan da dobije neki vajld kard,inače ovako oni nemaju šanse da uđu,zato što se ova sezona briše.

Isprani mozgovi

pre 3 godine

Mundo Deportivo piše da veće šanse u tom slucaju imaju Partizan i Virtus.
(Gug, 25. maj 2020 12:13)

E, pa ako Mudo piše mora da je tako. Jel ti sad lakše ?!

Realno, samo Djordi zna ko će igrati. Ostalo su sve baljezgarije napaljen dečurlije ovde na sajtu

NY

pre 3 godine

Fibina takmicenja napreduju iz godine u godinu, ovaj tvdoglavi Bartomeu moze još neku godinu da misli da je neko i nesto, uskoro ce svi preci u Fibina takmicenja tj Ligu Sampiona, zato sto tamo prihodi rastu iz godine u godinu, evro liga je smesna sto se tice finansija, pobednik dobija milion evra, smesno, pa sa tim novcem tipa jedan Real Madrid ne moze samo radnike u klubu da plati. Pogledajte malo NBA, sta tamo se radi, a ovaj Italijan je umislio da su blizu NBA, smesno. A koliko bi ti hteo da pobednik dobije. Svaka pobeda 30 hiljada evra. Ko rukovodi FIBOM? Čeh, Islandjanin, Turčin
(bruda, 25. maj 2020 12:22)

FiBA nema novac nema sponzore. Samo jedna najveća markentiška agencija na svetu IMG je u ULEB dala 100 miliona dolara

Danilo

pre 3 godine

Gledajuci posteno,
PArtizan najbolji po proseku u EC ali nista, najbolji u ABA ligi nista. Posto smisao ABA lige gubise u svakom slucaju, najbolje bi bilo da napuste ABA ligu, i da se osnuje prava Srpska Basket Liga, sa nasim timovima. DA sledece sezone igraju FIBA ligu sampiona, jer ionako i ovako nema vise prolazi ni kroz prvenstvo ni kroz ABA ligu.
NEma nistya protiv Zvezde, mozda mi cak i drago za ovaj manevar. Molili su boga da se ne nastavi EL, ionako propala sezona. U ABA ligi zahvaljujuci FMP sto ih pustio u zadnjem kolu na 3 su mestu. Ali ipak Srpski tim, pa neka neka rade. Jedino sto je pitanje, niko vise nece doci u Zvezdu na ovakav nacin, i svi ovi lazni nickovi dzabe pisete, sacekajte sutra kad obajve tri imena koja ulaze, Virtus, London i Francuzi. NEmoj posle da ste se zaradovali za dzabe.

Mara

pre 3 godine

Ako ovo bude izglasano, sezona bi trebalo da počne 1. septembra. Preduga je pauza, to bi dalo dovoljno vremena za pripremu i ako dođe novembra do drugog talasa, opet bi klubovi mogli da "priušte" mesec dana pauze...videćemo. Šteta za Partizan, zaista.

Radoviću i Bogosavljeve! (a i vi Grbo i Ostoja)

pre 3 godine

Eto šanse da se FIBA vrati sa ubrzanim plejofom lige šampiona od 16 ekipa na jednom mestu (recimo u praznoj BG Areni), slično kao što će NBA uraditi u avgustu u Orlandu:

Unikaha
Valensija
Partizan
PAOK
AEK
Bamberg
Alba
Monako
Asvel
Lijetuvos
Cibona
Cedevita/Olimpija
Virtus
Sasari (bio ispred Armanija na tabeli)
Karšijaka (bio ispred Fenera)
Hapoel(J)

Ovim bi se dobila kompetitivna prednost FIBA organizacije nad nelegitimnom privatnom Đordijevom ligom 11 licenciranih. Kao što je ElEL Suproligi pre 20 godina preoteo mesto.

Mi smo ponos 32 ZAGORSKE!

pre 3 godine

(Dčanilo, 25. maj 2020 13:59)

I Gebels bi zavideo na ovakvoj propagandi i teoriji zavere."Vrhunski" si ovo napisao ali Evro ligu igra neko drugi.

maslachk

pre 3 godine

Ja kao navijač Partizana, ako bih mogao da biram kad da ne igramo Evroligu to je naredna sezona.. I generalno mislim da bi to bilo bolje i za Zvezdu.. Sigurno se do kraja godine a verovatno ni duže neće igrati pred navijačima. Koja je svrha toga? Koja je to visina prihoda koja će izostati? Čist trošak bez ikakve mogućnosti zarade. Pogotovo kao znamo da su tu JEDINI realni prihodi od prodaje ulaznica.

Samo bezvezno bacanje državnih para u bunar, pa bilo ko da bude u pitanju, CZ ili Partizan..

Ali koga to briga, vi se i dalje prepirite ko je bolji, ko je jaci, ko ima veće budžete, više para od države i sl..

samo pametno

pre 3 godine

KK Partizan treba da sačeka zvanično saopštenje Djordjija i EL.. Ako se desi da Virtus dobije WC za sledeću sezonu, a Partizan ne bude u planovima EL za sledeću sezonu. Stvar je jasna, Partizan treba dići ruke i od EC. Jer u Đoriđijevim privatnim ligama, "teren" ne znači ništa, nego novac, tj ko više para ponudi. Okrenuti se Fibi i to je to.. Trenutno taj potez ne bi nam nešto puno značio, otišli bi korak u nazad, ali značio bi nam za neku skoriju budućnost. Za 2-3 sezone Fibina liga biće ozbiljnija od sadašnje EL. Svake godine će privući u svoje redove 2-3 ozbiljna kluba, počeli su da rade pametno, da koriste svaku slabost EL. Tako su Đorđi i EL postali moćni koristeći svaku slabost Fibe. A svi znamo da EL sada ima i te kako dosta slabosti, na prvom mjestu sponzori, tj. novac.
Sada su Đorđija napustili tri ozbiljna kluba, Ritas, Bilbao i Darušafaka.. Ne bi čudilo da sledeće godine Fiba puvuče i neke klubove sa A licencom EL. Prvenstveno mislim na Panatinaikos, jer onaj njihov ludi gazda non stop je u ratu za EL.

petarczv

pre 3 godine

Zvezda, Zenit, Valensija, tri kluba koja bi trebalo napustiti takmičenje, ako Gasprom uleti kao glavni sponzor Zenit ostaje. Iz EC ulazi Virtus, dogovor imaju od prošle godine i trebao bi Partizan koji je bio najbolji tim EC i ABA lige.
(Zlatne ruke sinko, 25. maj 2020 12:27)

Hahahahahahaha mukice

Pragmatik

pre 3 godine

Additionally, the Executive Board agreed on the following with regards to the 2020-21 season:

The 2020-21 Turkish Airlines EuroLeague season will count upon the participation of the same 18 teams, namely: ALBA Berlin, Anadolu Efes Istanbul, AX Armani Exchange Milan, Crvena Zvezda mts Belgrade, CSKA Moscow, FC Barcelona, FC Bayern Munich, Fenerbahce Beko Istanbul, Khimki Moscow Region, KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz, LDLC ASVEL Villeurbanne, Maccabi FOX Tel Aviv, Olympiacos Piraeus, Panathinaikos OPAP Athens, Real Madrid, Valencia Basket, Zalgiris Kaunas and Zenit St Petersburg

TIGER

pre 3 godine

A čemu se ovi panteri raduju? Pa sad kreće licitacija ko će u EL sledeće sezone. Zenit kao tim sponzora EL sigurno ostaje, Himki kao drugi tim takođe, Virtus dobija pozivnicu, Milano sigurno neće da izbace, Britanci će možda dobiti drugu pozivnicu...
Ako budu uveli još jedan klub iz EC ABA liga sigurno gubi to jedno mesto koje je imala.

ja

pre 3 godine

Šta se svi prepucavate ko će igrati EL ko ne. Baš me briga. Ja sam hteo da gledam košarku ove godine, Partizan je imao nikad bolje izglede da osvoji taj Evrokup. Šteta velika. Ko će igrati taj Đordijev cirkus zvani Evroliga, baš me briga. Ionako niko nema šanse da stigne do četvrtfinala tamo.

Goran Loznica

pre 3 godine

A igokea pacenici salju kapitenima EL ekipa partizaneuroligue hahahahahha bolje prihvatite poziv za LŠ
(petarczv, 25. maj 2020 12:00) Ne znaju oni sta je crveno bela ljubav moj bajane

Sut, wild, card

pre 3 godine

Znaci bacene su drzavne pare(6,4 miliona e, Ili dve skole ili bolnice) da bi komsije osvojile EK, pa igrale EL!!! Sad opet kao prosle sezone, drhtanje i cekanje wild card, a onda ponovo sut card.

zivi bili pa videli

pre 3 godine

Ert, pise ti u textu ako citas da se ocekuje da seledece sezone u EL i EK igraju isti ucesnici kao i ove. Znaci, Zvezda u EL a Partizan u kup Mace diskrecije.
(Gossa placa Zeljko, 25. maj 2020 12:28)

to nigde ne pise nego pise da ce naknadno odluciti ko ce igrati sto ne znaci da ce sestartovati sezonu.

ja bi rekao da je sansa i za partizan i za zvezdu veoma mala pre ce neki bogati evropski klub nego zvezda il partizan.

zivi bili pa videli

pre 3 godine

eto....baš ste u maleru grobari.....zvezda ponovo u evroligi....
(kizamen, 25. maj 2020 12:23)

od kud ti ta ideja nece ni zvezda ni partizan jer ove godine u evroligu igra koga oni odaberu a to onda znaci idu samo bogati sto realno nisu ni zvezda ni partizan

Mileeeee

pre 3 godine

Sad me interesuje na koju ce foru progurati Italijane iz Eurocupa u EL a realno ih Partizan otresao oba puta i imao bolji skor, kako njih ubaciti pre Partizana a da Partizan neudje jer ne mogu dva kluba iz ABA ili ce Zvezda platiti ceh sto Italijani moraju u EL ili ce EL ispasti totalni papak i preskociti Partizan i ubaciti Italijane..

Hawaii

pre 3 godine

Ovo ne valja ni za Zv ni za Pa.
Vrv nece biti ni ABA lige. Klubovi imaju velike tekuce troskove,mnogo igraca ce vrv otici a i jedni I dr ce postati prosecne ekipe koje treba opet da se takmice sa finansijski mnogo stabilnijim klubovima. Ovo ce se prelomiti preko nasih ledja najvise,pocetak kraja je na vidiku od danas.

Oci gledan o

pre 3 godine

Sad sansa za FIBA. ULEB ostaje bez americkog sponzora, sledeca sezona...krah za sve klubove u ovom takmicenju.
KAKO? Vrlo jednostavan odgovor, ako NBA moze da igra,
zasto ne bi mogla da,se igra i EL, ali nema sponzora, pa kao vode brigu o igracima. Ova odluka vodi u bankrot sve klubove, nema sponzora, nema kladionica, ugovori previsoki, publike nece biti bar jos do polusezone, kvalitet ce biti losiji...znaci smrt za kosarku, ali
valjda tako i treba, sport je uopste preterao sa mnogo novca. Nema vise ,, hleba i igara"..doslo vreme samo HLEBA, da prezivimo ono sto nam tek sledi...cuvajmo zdravlje!!!

Aleksandar

pre 3 godine

Jebiga, odoše limenke u EL i sledeće sezone.
Njima je Covid 19 išao na ruku.

Ovo je sa sajta eurohoops.com:
"Looking into the future and the upcoming 2020-21 season, the 18-team playing field will remain the same. No clubs will earn a spot in Europe’s premier club competition through the 2019-20 edition of EuroCup, nor will other wild cards be awarded."

korona

pre 3 godine

Ljudi najvaznije je da jedan nas klub igra Evroligu ove sezone da se mesto ne izgubi, kada su vec okolnosti bile ovakve. A onda sledece godine ko osvoji ABA ligu svakako ce igrati, sta se sve desavalo kao da nam ova jedna sezona toliko znaci u zivotu. Ok pare pare, ulozena sredstva itd, ali realno nijedno resenje nije dobro kad vec sezona nije mogla da se normalno privede kraju... Zato je vazno da od svih klubova sa jadrana jedan od nasih zadrzi to mesto ove sezone.

Zona B

pre 3 godine

Može samo jedno pitanje. Na osnovu čega ste skontali da će igrati isti timovi? Lepo vam piše da će tokom dana biti definisano kako će se popunjavati Evroliga i Evrokup. Znači ključna reč, popunjavati. Čim piše popunjavati, isto biti neće.

veverac

pre 3 godine

Crvena zvezda i sledeće godine ide u EL.
(kkcz, 25. maj 2020 12:00)
3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)

Lepo si rekao, navodno.

sprars

pre 3 godine

Zvezda mozda i ne bude u EL sledece sezone, bice tu svega, mada bi bila veliki nepravda da neke od sadasnjih ekipa ne igraju istu. A partizan stvarno nema cemu da se nada, pa isto to sve mogu ocekivati druge ekipe iz evrokupa, npr. Venecija, odalamila vas je 20 razlike u Bg i bila prva u grupi pa ne kuka na sve strane.
(kusavi, 25. maj 2020 13:22)

Po toj logici bi i vi trebalo da ispadnete iz Aba jer vas Krka odvalila ko mlade majmune. Logika ti je da ne kazem bas uzasna ali recimo blagi uzas. Mi imamo prednost domaceg terena i najbolji skor i celom EC sto je veliki ulog i potrosnja. Neko je to platio, pitam se ko ce sad da vrati izvestan novac ulozen u pojedone igrace koji su dovedeni u toku sezone upravo iz tog razloga. Druga je stvar sto ste vi ko razularena banda pa vam odgovara da se ponisti sve jer vam je sezona blagi uzas.

View

pre 3 godine

Iz EC ulazi Virtus, dogovor imaju od prošle godine i trebao bi Partizan koji je bio najbolji tim EC i ABA lige.
(Zlatne ruke sinko, 25. maj 2020 12:27)

Čitaš li ti tekst ili samo lupaš ko otvoren prozor? ....

(Tex Willer, 25. maj 2020 13:07)
Očigledno da ne čitaš ni ti. Pročitaj ponovo, a vidi šta i drugi inostrsni portali pišu.

Goran Loznica

pre 3 godine

Crvena zvezda i sledeće godine ide u EL.
(kkcz, 25. maj 2020 12:00)
3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?

Gug

pre 3 godine

Šta se raduju ovi iz železnika pa njima je jedina šansa za el naredne sezone bila organizacija U Bg, u suprotnom pravilnik ne garantuje iste timove i naredne godine. Mundo Deportivo piše da veće šanse u tom slucaju imaju Partizan i Virtus.

Gorki

pre 3 godine

Nemoj Bartomeu!!! Sada ćemo cele godine da slušamo grobarke kako su oni osvojili Eurokup. Ubedjivaće i sebe i nas da su ga oni ustvari osvojili zato što su u trenutku prekida bili najbolje plasirana ekipa!!

Nikola

pre 3 godine

Auuuu......kako se instant navijači instant privatnog kluba raduju,ali ja i dalje ne razumem čemu??Bartomeu se oglašava u 16h,očekujem preko 500komentara (negativnih)iz predgrađa nakon konferencije na kojoj će Partizan i Virtus biti promovisani u nove stare evroligaše.

Zlatne ruke sinko

pre 3 godine

Zvezda, Zenit, Valensija, tri kluba koja bi trebalo napustiti takmičenje, ako Gasprom uleti kao glavni sponzor Zenit ostaje. Iz EC ulazi Virtus, dogovor imaju od prošle godine i trebao bi Partizan koji je bio najbolji tim EC i ABA lige.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Tacno sam znao....Znaci taman partizan da osvoji evrokup(ostalo im da pobede nekih 7-8 utakmica samo,nije to nista) ONI PREKINU TAKMICANJE ? BAS SAD,OVE SEZONE kad se oni zaleteli da osvoje ? PA NIJE FER :(

lul

pre 3 godine

Kakva sramota... Šta smo za džabe bili ubedljivo najbolji u EC? A vi Delije samo se naslađujte, da vam se desilo isto što i nama plakali biste na sav glas, kao što radite i za 10 puta bezazlenije stvari, a sada se nama izrugavate.

Ert

pre 3 godine

Pazi ove zvezdaše. Čemu li se vi radujete da mi je znati? Da ne mislite da ćete igrati Evroligu sledeće sezone? Kakav vas samo šamar otrežnjenja čeka niste ni svesni.

Ma da

pre 3 godine

I dalje smatram da je san Partizana da igra zaista sulud, nije realan i nema bas nikakve logike sada kada je sezona ukinuta, posteno je da igraju isti klubovi kao i ove sezone, e sad videcemo pre svega se cini da se gura Virtus i pre se plasim da ABA izgubi mesto i da to mesto upravo uzme Virtus. Licno nadam se da ce Zvezda igrati i to bi bilo najpostenije, drugacije bi bilo da nema plej ofa ABA ili evrokupa ovako.....

fudbaleri mogu ali košarkaši ne?

pre 3 godine

Pa ja ne vidim zašto se sezona ne bi nastavila krajem juna ili u julu? Daš igračima mesec dana da se pripreme, pa se neće povređivati. Mora kad tad da se vrate košarci. Kako su se fudbaleri vratili na teren? Klubovi su uložili novac da bi se takmičili ove sezone, a ovaj bi sve to da baci. Baš ga briga, on se do sada i nakupio para, drugo nije ni bitno.

psycho

pre 3 godine

Crvena zvezda i sledeće godine ide u EL.
(kkcz, 25. maj 2020 12:00)
3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)


Bahatost spominje navijač kluba koji je 20 najgorih godina u istoriji Srba arčio narodni novac.

pzkm

pre 3 godine

Nemoj Bartomeu!!! Sada ćemo cele godine da slušamo grobarke kako su oni osvojili Eurokup. Ubedjivaće i sebe i nas da su ga oni ustvari osvojili zato što su u trenutku prekida bili najbolje plasirana ekipa!!
(Gorki, 25. maj 2020 12:14)
Najbolje plasiran u evropi, u bilo kom takmicenju to vi mozete samo da sanjate..

kusavi

pre 3 godine

Zvezda mozda i ne bude u EL sledece sezone, bice tu svega, mada bi bila veliki nepravda da neke od sadasnjih ekipa ne igraju istu. A partizan stvarno nema cemu da se nada, pa isto to sve mogu ocekivati druge ekipe iz evrokupa, npr. Venecija, odalamila vas je 20 razlike u Bg i bila prva u grupi pa ne kuka na sve strane.

Panter... Kevin Panter

pre 3 godine

Hahhha. Po ko zna koji put zadnjih godina i godina navijači igokeadinamikpartizana se nadaju i opet se nisu opametili. Kada se pomirite sa činjenicom da nećete više ikada bili elita u Evropi i da smo to mesto mi preuzeli biće Vam lakše da se posvetite onom trećerazrednom takmičenju.. Nolane Smite nema jačeg od tebe

MOCA

pre 3 godine

Nije dobro zvezdasima sto seire, moglo bi vam se obiti o glavu. Nista jos nije sigurno ko sledece godine igra Evroligu. Vi ste medju 2-3 kluba kojima se jako nesigurno mesto ako se EL ne prosiri.

Nele

pre 3 godine

EL ponistila sezonu. Na osnovu cega se onda Grobari nadaju EL? ABA jedino sto moze da uradi je da se vodi EL i da i oni poniste sezonu. Kao sto EFES nije pobednik EL tako ni Partizan nije pobednik ABA i nema nikakav osnov za ucesce u EL. Osim zelja Grobara ali nekako mislim da Bartolomeua bas briga za njihove zelje

beloica

pre 3 godine

Šteta za giganta iz Laktaša. Taman su počeli da prave tim za sledeću sezonu. Krenulo se sa potpisom Zagorca. Pa je Mačvan poželeo da se vrati. Birča se premišljao...

Danilo

pre 3 godine

Gledajuci posteno,
PArtizan najbolji po proseku u EC ali nista, najbolji u ABA ligi nista. Posto smisao ABA lige gubise u svakom slucaju, najbolje bi bilo da napuste ABA ligu, i da se osnuje prava Srpska Basket Liga, sa nasim timovima. DA sledece sezone igraju FIBA ligu sampiona, jer ionako i ovako nema vise prolazi ni kroz prvenstvo ni kroz ABA ligu.
NEma nistya protiv Zvezde, mozda mi cak i drago za ovaj manevar. Molili su boga da se ne nastavi EL, ionako propala sezona. U ABA ligi zahvaljujuci FMP sto ih pustio u zadnjem kolu na 3 su mestu. Ali ipak Srpski tim, pa neka neka rade. Jedino sto je pitanje, niko vise nece doci u Zvezdu na ovakav nacin, i svi ovi lazni nickovi dzabe pisete, sacekajte sutra kad obajve tri imena koja ulaze, Virtus, London i Francuzi. NEmoj posle da ste se zaradovali za dzabe.

TIGER

pre 3 godine

A čemu se ovi panteri raduju? Pa sad kreće licitacija ko će u EL sledeće sezone. Zenit kao tim sponzora EL sigurno ostaje, Himki kao drugi tim takođe, Virtus dobija pozivnicu, Milano sigurno neće da izbace, Britanci će možda dobiti drugu pozivnicu...
Ako budu uveli još jedan klub iz EC ABA liga sigurno gubi to jedno mesto koje je imala.

bruda

pre 3 godine

Fibina takmicenja napreduju iz godine u godinu, ovaj tvdoglavi Bartomeu moze još neku godinu da misli da je neko i nesto, uskoro ce svi preci u Fibina takmicenja tj Ligu Sampiona, zato sto tamo prihodi rastu iz godine u godinu, evro liga je smesna sto se tice finansija, pobednik dobija milion evra, smesno, pa sa tim novcem tipa jedan Real Madrid ne moze samo radnike u klubu da plati. Pogledajte malo NBA, sta tamo se radi, a ovaj Italijan je umislio da su blizu NBA, smesno.

Zona B

pre 3 godine

Može samo jedno pitanje. Na osnovu čega ste skontali da će igrati isti timovi? Lepo vam piše da će tokom dana biti definisano kako će se popunjavati Evroliga i Evrokup. Znači ključna reč, popunjavati. Čim piše popunjavati, isto biti neće.

Mara

pre 3 godine

Ako ovo bude izglasano, sezona bi trebalo da počne 1. septembra. Preduga je pauza, to bi dalo dovoljno vremena za pripremu i ako dođe novembra do drugog talasa, opet bi klubovi mogli da "priušte" mesec dana pauze...videćemo. Šteta za Partizan, zaista.

Pejaaaa for 3

pre 3 godine

Nije ovo još gotov sastanak, imam informaciju da će za sat vremena biti konferencija na kojoj će Bartomeu titulu Evrolige i Evrokupa da dodeli Partizanu, to je već rešeno, ljudi su najjači u univerzumu bili ove godine...
A nezvanično NBA liga se još dvoumi između Partizana i Lejkersa, i ta odluka se očekuje u toku dana...držimo palčeve za braću zagrepčane.

Robin Hood

pre 3 godine

Sad još ostaje samo da saopšti ono što većina učesnika ovogodišnje sezone EL traži, a to je da se prizna plasman od predhodne sezone 18/19...
Onda će zvanično sva prvenstva u svim zemljama biti prekinuta.

Sabre

pre 3 godine

Vidji zvezde usla u top16
(smehotres, 25. maj 2020 12:14)

Vidji Partizana ni prismrdeli Evroligi vec deceniju maltene. Vidji Buducnosti dosla da postavi negativni rekord takmicenja. Ne blamiraj se decko, nisi u poziciji da nekoga ismevas.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ert, pise ti u textu ako citas da se ocekuje da seledece sezone u EL i EK igraju isti ucesnici kao i ove. Znaci, Zvezda u EL a Partizan u kup Mace diskrecije.

zivi bili pa videli

pre 3 godine

Ert, pise ti u textu ako citas da se ocekuje da seledece sezone u EL i EK igraju isti ucesnici kao i ove. Znaci, Zvezda u EL a Partizan u kup Mace diskrecije.
(Gossa placa Zeljko, 25. maj 2020 12:28)

to nigde ne pise nego pise da ce naknadno odluciti ko ce igrati sto ne znaci da ce sestartovati sezonu.

ja bi rekao da je sansa i za partizan i za zvezdu veoma mala pre ce neki bogati evropski klub nego zvezda il partizan.

Nemke

pre 3 godine

Ccc kakva zavera protiv partizana...taman se naostrili da osvoje kad ono prekid...pa sta sad da rade ? :/ Sta ako sledece sezone Lokomotiva Kuban,Uniks i ostali pocnu da igraju kosarku ? Kako onda da osvoje EK? :/

Goran Loznica

pre 3 godine

A igokea pacenici salju kapitenima EL ekipa partizaneuroligue hahahahahha bolje prihvatite poziv za LŠ
(petarczv, 25. maj 2020 12:00) Ne znaju oni sta je crveno bela ljubav moj bajane

samo pametno

pre 3 godine

KK Partizan treba da sačeka zvanično saopštenje Djordjija i EL.. Ako se desi da Virtus dobije WC za sledeću sezonu, a Partizan ne bude u planovima EL za sledeću sezonu. Stvar je jasna, Partizan treba dići ruke i od EC. Jer u Đoriđijevim privatnim ligama, "teren" ne znači ništa, nego novac, tj ko više para ponudi. Okrenuti se Fibi i to je to.. Trenutno taj potez ne bi nam nešto puno značio, otišli bi korak u nazad, ali značio bi nam za neku skoriju budućnost. Za 2-3 sezone Fibina liga biće ozbiljnija od sadašnje EL. Svake godine će privući u svoje redove 2-3 ozbiljna kluba, počeli su da rade pametno, da koriste svaku slabost EL. Tako su Đorđi i EL postali moćni koristeći svaku slabost Fibe. A svi znamo da EL sada ima i te kako dosta slabosti, na prvom mjestu sponzori, tj. novac.
Sada su Đorđija napustili tri ozbiljna kluba, Ritas, Bilbao i Darušafaka.. Ne bi čudilo da sledeće godine Fiba puvuče i neke klubove sa A licencom EL. Prvenstveno mislim na Panatinaikos, jer onaj njihov ludi gazda non stop je u ratu za EL.

the shining

pre 3 godine

Crvena zvezda i sledeće godine ide u EL.
(kkcz, 25. maj 2020 12:00)
3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)


Bahatost spominje navijač kluba koji je 20 najgorih godina u istoriji Srba arčio narodni novac.
(psycho, 25. maj 2020 12:20)Tih 20 godina je mala maca za ovih poslednjih 10.Od onih 20 možda bi se i oporavili,ali od ovih 10 definitivno ne.Zakucao je i poslednji ekser!

Goran

pre 3 godine

3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)

Imenjače mislim da nije bahato uopšte.
Mislim da je 4 puta sasavim OK, kao i 5,6,7,...

isprani mozgovi

pre 3 godine

3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)

A, vi ste sami zaradili novac ??? Pa koliko drzavnih sponzora imate , trebali bi da vam igraci nose dresove sa dugim rukavima da svi sponzori mogu da stanu. Partijski ste klub i ti pricas nekome o bahatosti ?
Shvatam da vam je frka , da su se silne pare ugurale u klub, a sada postoji verovatnoca da nema nista od EL , nema nista prihoda od iste , a skupo placeni trener i brdo stranaca ceka isplatu.
Ako ove godine ne udjete u EL kapiras da limar (citaj stranka na vlasti) dize sidro, a vama ostaje rupčaga od dugova ??? Pa tako je CZ nastradala od "pomoci" Vesića i ekipe ! Isti scenario samo drugo vreme.
A, vi nastavite da zivite u paralelnoj stvarnosti nema problema.
Niko zivi ne zna, u ovom trenutku ko ce sa ovih prostora da igra tu famoznu EL sledece sezone, osim vas glodara koji ovde cvilite vec mesecima, a vrlo lako moze da se desi da je opet samo gledate preko TV-a.
Ako tako bude, znate sta vam sledi...

Roki

pre 3 godine

Nigde ne pise da igraju isti timovi kao prosle sezone. Pise da citiram "javnost ocekuje". To valjda B92 pretpostavlja da ovde javnost tako ocekuje. Eno Karcija je malopre okacio da iako jos nije zvanicno objavljeno Virtus je siguran, tako da isti klubovi sigurno ne igraju sledece sezone. Ali neka, ajde da pustimo Zvezdase da se raduju, bice jos sladje kasnije.

zivi bili pa videli

pre 3 godine

eto....baš ste u maleru grobari.....zvezda ponovo u evroligi....
(kizamen, 25. maj 2020 12:23)

od kud ti ta ideja nece ni zvezda ni partizan jer ove godine u evroligu igra koga oni odaberu a to onda znaci idu samo bogati sto realno nisu ni zvezda ni partizan

Goran

pre 3 godine

Znaci, Zvezda u EL a Partizan u kup Mace diskrecije.
(Gossa placa Zeljko, 25. maj 2020 12:28)

Ja kao navijač Zvezde mislim da je nekorektno da takmičenje u kom igra Partizan nazivamo kup Mace diskrecije. Mislim da je najkorektnije nazvati to takmičenje Cipiripi kup.

ludovan

pre 3 godine

Ukoliko budu proglaseni isti ucesnici nece moci da se zivi od kuknjave navijaca Partizana. Ukoliko se proglase novi ucesnici Partizan i Virtus nece moci da se zivi od kuknjave navijaca Zvezde. Sve u svemu najpostenije je da ni Zvezda ni Partizan ne udju u EL jer nece moci da se zivi od jednih i drugih. Hvala

duško

pre 3 godine

fer potez efesa. još jedan pozitivan gest ovog kluba, svi se sjećamo njihovog poteza kada su došli da igraju u bg protiv partizana pri tom otpustivši amerikance koji nisu htjeli da igraju. od tad posebno cijenim dejvida blata.

Smogovci

pre 3 godine

@Gug
Piše Mundo Deportivo na Lončarevo kićenje kešom. Provalili vas svi... plaćate novinare 20 i kusur godina da pišu baljezgarije pa ako upali ok ako ne nemate šta da izgubite.
Imate više novinara na platnom spisku nego igrača u juniorskim kategorijama.
Uostalom vrlo brzo ćemo svi videti da li je Mundo Deportivo u pravu.

NY

pre 3 godine

Трећи пут на муфте у Евролиги, то само Звезда може...
(бобан, 25. maj 2020 12:37)

Kako grobaru? Igokea po pravilniku ULEB nije imala uslove. Dvoranu od min 5 hiljada mesta. Aerodrodrmom udaljen max 200 km i da ima avio veze savaki dan sa velikim evropskim gradovima. Sa Beogradom dva puta nedeljno. Cibona nije imala finansije. Nwma ih ni danas. Igraće ABA sa domaćim igračima

Mileeeee

pre 3 godine

Sad me interesuje na koju ce foru progurati Italijane iz Eurocupa u EL a realno ih Partizan otresao oba puta i imao bolji skor, kako njih ubaciti pre Partizana a da Partizan neudje jer ne mogu dva kluba iz ABA ili ce Zvezda platiti ceh sto Italijani moraju u EL ili ce EL ispasti totalni papak i preskociti Partizan i ubaciti Italijane..

Dušan

pre 3 godine

Definitivno bi bio presedan da Zvezda ne igra Evroligu sledeće sezone,Moraju isti klubovi da igraju,prema svima isti tretman! I eventualno da Evroligu prošire za još 2 kluba,tu je šansa za partizan da dobije neki vajld kard,inače ovako oni nemaju šanse da uđu,zato što se ova sezona briše.

Antidervis

pre 3 godine

Nije dobro zvezdasima sto seire, moglo bi vam se obiti o glavu. Nista jos nije sigurno ko sledece godine igra Evroligu. Vi ste medju 2-3 kluba kojima se jako nesigurno mesto ako se EL ne prosiri.
(MOCA, 25. maj 2020 12:37)

Ali je zato sasvim sigurno ko opet ne igra... Jer to je Tradizione di Familia.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Možda je najrealnija priča da će isti učesnici i sledeće godine u Euroleague. Većina nacionalnih liga je čekala ovaj dan i zvanični stav Euroleague. Pošto je liga suspendovana, znači nema šampiona verovatno će tako da se ponašaju i prema nacionalnim ligama. Kao navijaču Zvezde bilo bi mi draga da Zvezda i sledeće sezone igra Euroleague iako je nezasluženo jer nisu bili najbolji u ABA i nisu trenutno bili u poziciji za igraju play off Euroleague. To je neka najrealnija priča po meni ali videćemo.

ja

pre 3 godine

Šta se svi prepucavate ko će igrati EL ko ne. Baš me briga. Ja sam hteo da gledam košarku ove godine, Partizan je imao nikad bolje izglede da osvoji taj Evrokup. Šteta velika. Ko će igrati taj Đordijev cirkus zvani Evroliga, baš me briga. Ionako niko nema šanse da stigne do četvrtfinala tamo.

Мијалко

pre 3 godine

Mundo Deportivo piše da veće šanse u tom slucaju imaju Partizan i Virtus.
(Gug, 25. maj 2020 12:13)

Мудо депортиво.

Tex Willer

pre 3 godine

Iz EC ulazi Virtus, dogovor imaju od prošle godine i trebao bi Partizan koji je bio najbolji tim EC i ABA lige.
(Zlatne ruke sinko, 25. maj 2020 12:27)
Čitaš li ti tekst ili samo lupaš ko otvoren prozor? El i EC su sususpendovani!Ako je Partizan trenutno najbolje plasirani u EC i prema tebi treba da ide zbog toga u EL zašto se onda titula EL ne dodeli EFESu kada je najbolje plasirani u EL?Kakvu god kombinatoriku pravio ULEB oko timova učesnika sledeće sezone u EL ona neće biti pravedna i poštena bez obzirada li će u njoj učestvovati Partizan ili Zvezda ili čak oba kluba jer će uvek biti i drugih timova koji će se smatrati oštećenim.Na primer Uniks i ostali timovi iz EC,Budućnost,Mornar,Cedevita iz ABA lige i verovano još klubova iz drugih liga koji su imali kakve takve šanse da se kroz svoje lige domognu EL.

Dovla

pre 3 godine

Cestitam Zvezdi na osvojenoj ABA ligi, jer se ni ona nece igrati, cekala se samo odluka EL, a svi smo znali sta ce biti na kraju, bez obzira sta se pise u medijima.

View

pre 3 godine

Iz EC ulazi Virtus, dogovor imaju od prošle godine i trebao bi Partizan koji je bio najbolji tim EC i ABA lige.
(Zlatne ruke sinko, 25. maj 2020 12:27)

Čitaš li ti tekst ili samo lupaš ko otvoren prozor? ....

(Tex Willer, 25. maj 2020 13:07)
Očigledno da ne čitaš ni ti. Pročitaj ponovo, a vidi šta i drugi inostrsni portali pišu.

sprars

pre 3 godine

Zvezda mozda i ne bude u EL sledece sezone, bice tu svega, mada bi bila veliki nepravda da neke od sadasnjih ekipa ne igraju istu. A partizan stvarno nema cemu da se nada, pa isto to sve mogu ocekivati druge ekipe iz evrokupa, npr. Venecija, odalamila vas je 20 razlike u Bg i bila prva u grupi pa ne kuka na sve strane.
(kusavi, 25. maj 2020 13:22)

Po toj logici bi i vi trebalo da ispadnete iz Aba jer vas Krka odvalila ko mlade majmune. Logika ti je da ne kazem bas uzasna ali recimo blagi uzas. Mi imamo prednost domaceg terena i najbolji skor i celom EC sto je veliki ulog i potrosnja. Neko je to platio, pitam se ko ce sad da vrati izvestan novac ulozen u pojedone igrace koji su dovedeni u toku sezone upravo iz tog razloga. Druga je stvar sto ste vi ko razularena banda pa vam odgovara da se ponisti sve jer vam je sezona blagi uzas.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Razumno. Bila bi ozbiljna izgibenija ako bi igrali u jakom ritmu završnica. Kvalitet iste tek, više bi ličilo na kamena sa ramena nego na organizovanu igru. Na kraju košarka se igra za i zbog navijača i užasno je gledati je pred praznim tribinama. Treba već danas raditi na povratku publike od sledeće sezone, makar i pola kapaciteta, šta god, samo da se vrati košarka međ' narod. Previše nedostaje.

Kralj

pre 3 godine

Kakva sramota... Šta smo za džabe bili ubedljivo najbolji u EC? A vi Delije samo se naslađujte, da vam se desilo isto što i nama plakali biste na sav glas, kao što radite i za 10 puta bezazlenije stvari, a sada se nama izrugavate.

Vidim eto da vi grobari ne plačete. :)

Radoviću i Bogosavljeve! (a i vi Grbo i Ostoja)

pre 3 godine

Eto šanse da se FIBA vrati sa ubrzanim plejofom lige šampiona od 16 ekipa na jednom mestu (recimo u praznoj BG Areni), slično kao što će NBA uraditi u avgustu u Orlandu:

Unikaha
Valensija
Partizan
PAOK
AEK
Bamberg
Alba
Monako
Asvel
Lijetuvos
Cibona
Cedevita/Olimpija
Virtus
Sasari (bio ispred Armanija na tabeli)
Karšijaka (bio ispred Fenera)
Hapoel(J)

Ovim bi se dobila kompetitivna prednost FIBA organizacije nad nelegitimnom privatnom Đordijevom ligom 11 licenciranih. Kao što je ElEL Suproligi pre 20 godina preoteo mesto.

sasa the red baron

pre 3 godine

cINJENICA jeste da po pravilniku EL ukoliko se sezona prekine, svi timovi koji su je igrali, nastavljajusledecu seozne..
Samo ekipe koje nisu u stanju da je igraju, bice zamenjene..

balaWO grobarCHE

pre 3 godine

Ako je neko i sumnjao, evo potvrde da je korona virus pušten i izmišljen upravo da bi se zaustavio Partizanov put u Evroligu, to je sad sasvim jasno i očigledno. Evrokup, Aba titula, superliga Srbije, samo su neke od titula koje bi moćni Partizan osvojio ove sezone, a mozda bi napali i NBA titulu, ako ne i svemirsku košarkašku ligu...Zato su Čović i Vučič u dosluhu i ubacili koronu i završili sezonu. Bili smo najbolji na terenu, to smo dokazali, redom smo dobijali Krku, Megu, Zadar...istina sa svima iz top 4 imamo negativan skor, ali mi smo Partizan i najjači smo, nema tu nikakve dileme da bi sve titule bile naše jer KOŠARKA JE PARTIZAN.
Ovo je sramna odluka. Svi su protiv nas, država i sve sile, mi se sami moramo boriti protiv svih, i to sa ovako malim budžetom. I mi slušamo pank, a vi ne slušate, eto vam! I mi smo avangarda.
Da vam ja kažem, ja znam da ćemo se mi dići iznad ovoga, jer ja pratim košarku 40 godina, a vi ne pratite, razumete!?

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 3 godine

E džaba ste svaki dan u najteža vremena,kada su ljudi umirali vi jednog po jednog bivšeg igrača primoravali da kaže da je realno da se vama sve titule poklone.

Kralj

pre 3 godine

Mene interesuje da li Čović još uvek insistira za prekid takmičenja ili je naprasno promenio mišljenje?!
(Goran Loznica, 25. maj 2020 11:55)

Koga briga šta tebe interesuje, idi žvaći sendvič čoveče.

maslachk

pre 3 godine

Ja kao navijač Partizana, ako bih mogao da biram kad da ne igramo Evroligu to je naredna sezona.. I generalno mislim da bi to bilo bolje i za Zvezdu.. Sigurno se do kraja godine a verovatno ni duže neće igrati pred navijačima. Koja je svrha toga? Koja je to visina prihoda koja će izostati? Čist trošak bez ikakve mogućnosti zarade. Pogotovo kao znamo da su tu JEDINI realni prihodi od prodaje ulaznica.

Samo bezvezno bacanje državnih para u bunar, pa bilo ko da bude u pitanju, CZ ili Partizan..

Ali koga to briga, vi se i dalje prepirite ko je bolji, ko je jaci, ko ima veće budžete, više para od države i sl..

Valjevska podvala

pre 3 godine

A koje sam ja sreće e, posle 5 sezona sam konačno prvi bio u grupi fantazi Evrolige sa solidnom prednošću i oni prekinu takmičenje. Tačno mi se ne da da osvojim

balaWO grobarCHE

pre 3 godine

Ako je neko i sumnjao, evo potvrde da je korona virus pušten i izmišljen upravo da bi se zaustavio Partizanov put u Evroligu, to je sad sasvim jasno i očigledno. Evrokup, Aba titula, superliga Srbije, samo su neke od titula koje bi moćni Partizan osvojio ove sezone, a mozda bi napali i NBA titulu, ako ne i svemirsku košarkašku ligu...Zato su Čović i Vučič u dosluhu i ubacili koronu i završili sezonu. Bili smo najbolji na terenu, to smo dokazali, redom smo dobijali Krku, Megu, Zadar...istina sa svima iz top 4 imamo negativan skor, ali mi smo Partizan i najjači smo, nema tu nikakve dileme da bi sve titule bile naše jer KOŠARKA JE PARTIZAN.
Ovo je sramna odluka. Svi su protiv nas, država i sve sile, mi se sami moramo boriti protiv svih, i to sa ovako malim budžetom. I mi slušamo pank, a vi ne slušate, eto vam! I mi smo avangarda.
Da vam ja kažem, ja znam da ćemo se mi dići iznad ovoga, jer ja pratim košarku 40 godina, a vi ne pratite, razumete!?

Oci gledan o

pre 3 godine

Sad sansa za FIBA. ULEB ostaje bez americkog sponzora, sledeca sezona...krah za sve klubove u ovom takmicenju.
KAKO? Vrlo jednostavan odgovor, ako NBA moze da igra,
zasto ne bi mogla da,se igra i EL, ali nema sponzora, pa kao vode brigu o igracima. Ova odluka vodi u bankrot sve klubove, nema sponzora, nema kladionica, ugovori previsoki, publike nece biti bar jos do polusezone, kvalitet ce biti losiji...znaci smrt za kosarku, ali
valjda tako i treba, sport je uopste preterao sa mnogo novca. Nema vise ,, hleba i igara"..doslo vreme samo HLEBA, da prezivimo ono sto nam tek sledi...cuvajmo zdravlje!!!

daki CZ

pre 3 godine

Da li nastaviti vec propalu sezonu? Ili okoncati i spremati se za narednu? mislim da je realnije ovo drugo. A i naredna sezona pitanje kako ce izgledati, i timovi i prisustvo publike. Ko ce u EL? Da se ja pitam Srbija zasluzuje 2 predstavnika sa A licencom . Samo mi i spanci imamo takvu tradiciju i medalje, pa i publiku i "duh" kosarke.

autolakirer

pre 3 godine

Nije bilo logično da se nastavi. Igračima je potrebno min mesec dana da se fizički spreme. Utakmice bi se igrale po ubrzanom sistemu. Mogućnost povreda velika. Igrači odlučili. Sezona se poništava i nastavlja u Oktobru u istom formatu. Mogu neki klubovi da se bune ali je očigledno da je većina odlučila. Navijači Partizana kao da su isvojili EC pa im je sada nešto uskraćeno. Neće se ni ABA nastaviti jer je COL raspustila ceo tim

Volej bajo moj

pre 3 godine

Mene interesuje da li Čović još uvek insistira za prekid takmičenja ili je naprasno promenio mišljenje?!
(Goran Loznica, 25. maj 2020 11:55)

A mene interesuje, kako si mi kućo?

Mi smo ponos 32 ZAGORSKE!

pre 3 godine

(Dčanilo, 25. maj 2020 13:59)

I Gebels bi zavideo na ovakvoj propagandi i teoriji zavere."Vrhunski" si ovo napisao ali Evro ligu igra neko drugi.

petarczv

pre 3 godine

Zvezda, Zenit, Valensija, tri kluba koja bi trebalo napustiti takmičenje, ako Gasprom uleti kao glavni sponzor Zenit ostaje. Iz EC ulazi Virtus, dogovor imaju od prošle godine i trebao bi Partizan koji je bio najbolji tim EC i ABA lige.
(Zlatne ruke sinko, 25. maj 2020 12:27)

Hahahahahahaha mukice

Hawaii

pre 3 godine

Ovo ne valja ni za Zv ni za Pa.
Vrv nece biti ni ABA lige. Klubovi imaju velike tekuce troskove,mnogo igraca ce vrv otici a i jedni I dr ce postati prosecne ekipe koje treba opet da se takmice sa finansijski mnogo stabilnijim klubovima. Ovo ce se prelomiti preko nasih ledja najvise,pocetak kraja je na vidiku od danas.

Robin Hood

pre 3 godine

@samo pametno

Ritas je ozibljan klub u zadnje vreme isto koliko i Cibona... Kakvu ulogu Bilbao ima u košarci da ne pominjemo. Pri priželjkujem raspad ovakvog formata EL ali od toga nema ništa, a još manje da neko sa A licencom napusti istu.

veverac

pre 3 godine

Crvena zvezda i sledeće godine ide u EL.
(kkcz, 25. maj 2020 12:00)
3 puta je dat ogroman narodni novac lično da bi igrali tamo gde vam nije mesto.Da li nije malo bahato i 4 put dati?
(Goran Loznica, 25. maj 2020 12:12)

Lepo si rekao, navodno.

korona

pre 3 godine

Ljudi najvaznije je da jedan nas klub igra Evroligu ove sezone da se mesto ne izgubi, kada su vec okolnosti bile ovakve. A onda sledece godine ko osvoji ABA ligu svakako ce igrati, sta se sve desavalo kao da nam ova jedna sezona toliko znaci u zivotu. Ok pare pare, ulozena sredstva itd, ali realno nijedno resenje nije dobro kad vec sezona nije mogla da se normalno privede kraju... Zato je vazno da od svih klubova sa jadrana jedan od nasih zadrzi to mesto ove sezone.

NY

pre 3 godine

Fibina takmicenja napreduju iz godine u godinu, ovaj tvdoglavi Bartomeu moze još neku godinu da misli da je neko i nesto, uskoro ce svi preci u Fibina takmicenja tj Ligu Sampiona, zato sto tamo prihodi rastu iz godine u godinu, evro liga je smesna sto se tice finansija, pobednik dobija milion evra, smesno, pa sa tim novcem tipa jedan Real Madrid ne moze samo radnike u klubu da plati. Pogledajte malo NBA, sta tamo se radi, a ovaj Italijan je umislio da su blizu NBA, smesno. A koliko bi ti hteo da pobednik dobije. Svaka pobeda 30 hiljada evra. Ko rukovodi FIBOM? Čeh, Islandjanin, Turčin
(bruda, 25. maj 2020 12:22)

FiBA nema novac nema sponzore. Samo jedna najveća markentiška agencija na svetu IMG je u ULEB dala 100 miliona dolara

Pragmatik

pre 3 godine

Additionally, the Executive Board agreed on the following with regards to the 2020-21 season:

The 2020-21 Turkish Airlines EuroLeague season will count upon the participation of the same 18 teams, namely: ALBA Berlin, Anadolu Efes Istanbul, AX Armani Exchange Milan, Crvena Zvezda mts Belgrade, CSKA Moscow, FC Barcelona, FC Bayern Munich, Fenerbahce Beko Istanbul, Khimki Moscow Region, KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz, LDLC ASVEL Villeurbanne, Maccabi FOX Tel Aviv, Olympiacos Piraeus, Panathinaikos OPAP Athens, Real Madrid, Valencia Basket, Zalgiris Kaunas and Zenit St Petersburg

Sut, wild, card

pre 3 godine

Znaci bacene su drzavne pare(6,4 miliona e, Ili dve skole ili bolnice) da bi komsije osvojile EK, pa igrale EL!!! Sad opet kao prosle sezone, drhtanje i cekanje wild card, a onda ponovo sut card.

Aleksandar

pre 3 godine

Jebiga, odoše limenke u EL i sledeće sezone.
Njima je Covid 19 išao na ruku.

Ovo je sa sajta eurohoops.com:
"Looking into the future and the upcoming 2020-21 season, the 18-team playing field will remain the same. No clubs will earn a spot in Europe’s premier club competition through the 2019-20 edition of EuroCup, nor will other wild cards be awarded."

sasa the red baron

pre 3 godine

Bilo je jasno da nakon jednoglasne odluke igraca da se sezona prekine, da je sezona zavrsena...
Ameri se nece vratiti,dosta ugovora je isteklo,logistika putovanja je uzasna, a i sama pravila ne jesna.
Ako su pravila da se distanciramo, da nosimo maske, pa kako to sprovesti na terenu?
MNogo pitanja je tu, ali pojagore bi bilo da se igra i neko se zarazi..
Mislim da je ovo trebalo uraditi odavno, i da je samo novac stojaona outu.
Sadce se i ABA liga zavrsiti,jerABA nema svoje misljenje,nego ceka da joj drugi kazu sta treba da napravi..
Steta ce biti ogromna..

Isprani mozgovi

pre 3 godine

Mundo Deportivo piše da veće šanse u tom slucaju imaju Partizan i Virtus.
(Gug, 25. maj 2020 12:13)

E, pa ako Mudo piše mora da je tako. Jel ti sad lakše ?!

Realno, samo Djordi zna ko će igrati. Ostalo su sve baljezgarije napaljen dečurlije ovde na sajtu

РЗ-ЦЗ

pre 3 godine

Човић није будала, дуго је у овај посао тако да није журио и са продужење уговора неким играчима ко што су се залетели пре свих црногорци а и партизан. Још се не зна како ће бити са спонзорима, навијачима а ако тога нема шта ће ти скупи играчи јер неће бити прихода, тако да и само учешће ове године у евролигу да ли се исплати питање је.