Nedelja, 29.03.2020.

12:09

"Moraćemo da izmislimo nove reči kako bismo opisali Nadalovu dominaciju"

Američki teniski stručnjak Pol Anakon govorio je o Rafaelu Nadalu.

Izvor: LN

"Moraæemo da izmislimo nove reèi kako bismo opisali Nadalovu dominaciju" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

sreta steta

pre 4 godine

Najsmesnije je kad ovi likovi sto prate tenis od 2011. spominju kako je Nadal truba na ostalim podlogama, a covek ima 4 USO, 2 WB i 1 AO, uz 10 Mastersa i 1 OI osvojene na betonu! E sad druga stvar je sto je rezultate koje je ostvario na sljaci niko nikada nece moci ni da se priblizi, a kamoli da ponovi!

ama bre

pre 4 godine

@srecno

A šta ti nije jasno u mom komentaru? Možda nešto nije tačno, nešto te zabolelo u njemu, ŠTA? Možda Djoković ne radi sve što sam opisao? OK, znam da vam to nije po volji ali je jednostavno tako..

Eeeeee

pre 4 godine

Daš milion i apeluješ na kolege da isto učine, a ne čekaš da svi uplate i prozovu i tebe, a ti se ono kao isprsiš pa objaviš na sva zvona, obratiš se naciji, obavestiš da si dao..ko da je tvoj milion veći od drugih miliona.

Hahahaha

pre 4 godine

Mikii
Pusti Djida da se malo danas sepuri, ljubimac mu uplatio donaciju, pa ne mora vise da izmislja. On sad ide po kuci i peva: "Gde si bila kad sam bio niko..."

Lola

pre 4 godine

Hahahaha, apelovali da se daju donacije... advokatu promašeni!
Ja te, čoveče, pitam koliko je Nadal dao, lično ili preko fondacije, sve jedno. To mi odgovori, ali pošto ne možeš, onda ču ja. Dao je NULA, ZERO; NIŠTA, NI CVONJAK... Možeš sam da nastaviš spisak.

I ja apelujem da vi svi, ti pre svega, date donacije Crvenom krstu koji treba da sakupi... Hahahahahaha. Isprsi se, bato!


Uplatio je za poplave na Majorci pre nekoliko meseci 1 milion evra,skoro isto kao ti.

Djido

pre 4 godine

Ono kad...
(Mikii, 29. mart 2020 17:45)

Započinjanjem rećenice sa "Ono kad" pokazuješ elementarnu nepismenost i neobrazovanje. Samo uličari i prostaci se tako izražavaju. "Ono kad..." Hahahaha!

Dragan

pre 4 godine

@Mikii

Koliko god da je neko loš, gori od tebe sigurno nije. Ti si, prosto, jedinstven slučaj, psiholozima i psihijatrima zlata vredan za proučavanje.

da pojasnim

pre 4 godine

Za ove što se pitaju šta je Nadal dao Španiji..pokrenuo je sa Gasolom akciju ,,11 miliona" prvi milion je dao on, drugi Gasol, ali se nije obratio naciji u paketu za ženom sa ,,DALI SMO"...da ne kažemo koliko plaća porez svojoj državi koji nije mali, od tog poreza sigurno ide nešto i u zdravstvo..gutali ste knedle dok je Djokovoć slao molitve, još ste se ubediivali da je dao ali nije objavio, neće da se hvali (ko da to može kod njega bez da se hvali) crveneli ste dok vam je Federer udarao žešći šamar od milion franaka, i pošto su ga svi prozvao aaaaajde kao ipak..saçekao je trenutak kada to može medijski najbolje da se isprati i na domaćem i na globalnom nivou..dok nije dao nije vas bilo nigde, čim je objavio odma ste živnuli i slali nekih 1000 komentara.

srećno

pre 4 godine

@ama bre, pošto se vidi da pokušavaš da razumeš, i u tome si stigao donekle, sledeći put probaj da skontaš što je kod Noleta to tako kako ti čini.. i samo polako, vidim trebaće vremena da razumeš ovaj komad

ama bre

pre 4 godine

@srecno

Poenta je u tome što nisi shvatio (ni ti ni tvoje kolege komentarori), šta je Anakon hteo da kaže, ajde pročitaj još jednom, i opet i opet sve dok ne shvatiš...

Mikii

pre 4 godine

Ono kad toliko nemas obraza, pa dovodis u pitanje jednog Nadala. I to rade, naravno, zatucani idolopoklonici coveka kojeg je, u njegovim najboljim danima, blamirao i ponizavao na terenu Wawrinka. Covek koji je morao da preda mec na USO pre jedva 6 meseci, jer ga je Wawrinka prosto razvalio na terenu. Ispredaju price o coveku koji se prosto boji, ponavljam, Wawrinke. O coveku kojeg je jedan Marej napumpao 3:0 usred finala Vimbldona, pa ga tuk'o na USO, pa ga mlatio i na OI. Coveka kojeg je na njegovom AO osramotio jedan Istomin. Dominator je, njima, covek koji osvoji jedan jedini Roland Garos u karijeri koja, evo, traje 15 godina. I takvo nesto ima obraza da nekome nesto spocitava, da nekoga omalovazava? Ne postoji gora sekta od nolovaca, nigde. Od neobrazovanosti, preko zatucanosti, do mnogo losih karakternih osobina. Prosto, losi ljudi.

antiDebil

pre 4 godine

@Ivan
Dominacija se ogleda u tome sto u odnosu na Djokovica ima vise GS, vise mastersa, vise titula, urnisao ga je na GS, ponizio na OI, dakle na najvecim turnirima, ima cak i vise US Opena od njega, sto dovoljno pokazuje ko je bolji na betonu. Da ne pricam kako je Nola naterao da cmizdri kada ga je po ko zna koji put nalupao u Parizu. O tome sta mu je napravio na OI se valjda sve zna.

antiDebil

pre 4 godine

@Djido
Uplatio je 7 miliona evra poreza na prihod, koliko je uplatio Nolo svojoj drzavi? Ah da, on kaze da je Jugosloven i da navija za Hrvatsku...

antiDebil

pre 4 godine

@Kako je lepo biti glup
Nadal je uvek imao publiku protiv sebe, cak i na RG, jer publika navija za Federera.
To sto ga vole vise od Nola je druga stvar.
Nolo je jedini koji se stalno zali, uvek trazi izgovore, taj covek je cak krivio senke za poraze. Zali se na drzavu, narod, poreklo, navijace, sudije, skupljace loptica, protivnike, zali se na porodicu, medije, na svakoga. Zato ga svi mrze, jer je los covek.Naravno da ce Nadal da prigovori nevaspitanoj pijanoj nepismenoj rulji koja pijana i drogirana dolazi na mec da vredja jednog Nadala i time pokazuje da nema pojma o kulturnom ponasanju. Zasto Djokovic nije odbranio svoje navijace? On je psovao majku svojim navijacima, Nadal nije.
Znaci da je on teze uvredio svoje navijace, sto pokazuje kakav je covek. Ti se pravis da to ne vidis, jer ti je lepo biti glup, ali to je cinjenicno stanje.

ama bre

pre 4 godine

Većina ovde ne shvata šta je Anakon hteo da kaže. Pogledajte samo jednu stvar od pomenute dominacije, Nadal se bori za svaki poen, ni jedna lopta nije izgubljena, ni jedan poen nije gotov dok loptica dva puta ne padne, on traži način kako da preokrene kada je u problemu, bori se i daje sve od sebe i onda kad svi misle da je meč već izgubljen i u većini slučajeva i uspe itd.dok npr Djoković kad vidi da gubi počinje da bude malodušan, govor tela mu je katastrofa, namerno greši i namerno izbacuje u aut ili mrežu da ne bude da ga protivnik pobedjuje nego eto njemu se ne igra pa zato gubi, a takvim ponašanjem vredja protivnika tj obezvredjuje pobedu, vata se za lakat rame, kuk kao mu nešto fali, žali se na sunce, vetar, publiku, svadja se sa sudijom, viče na publiku, pokazuje im palac i klima glavom , sve mu smeta u sve je nešto drugo samo eto protivnik nije bolji itd itd. I pre nego što imate repliku, tj krenete u napad jer vam se ne svidja, razmislite nekih 2 minuta i priznajte da je tako.

Djido

pre 4 godine

@Djido
Postaje sjaj u ocima tate bika koji je video kravu kako zanosno mase repom dok pase :) (HeadsUp, 29. mart 2020 15:12)

!?
Glup si!

glukozamin

pre 4 godine

..."ako pogledate kako on igra svaki poen i neko vas pita 'da neko mora da odigra meč za vaš život?', kako ne biste izabrali njega?"...
И онда игра против Нолета и... ти мртав!

Pa....

pre 4 godine

Ivan
Rafina dominacija se ogleda u njemu samom, u njegovoj sigurnosti, posvecenosti, nacinu na koji igra, kako se ponasa... Titule i H2H nisu jedino merilo necije dominacije. Prosto njegov stav, dok igra... Osim toga H2H je jedino za sta mozes da se uhvatis, a ni to nije nesto sto ti govori o necijoj dominaciji. Za H2H nisi znao, sve dok Novak nije poveo, pa ti je to jedino cime mozes da mases...

mlekadžija

pre 4 godine

Рафина доминација се огледа само на два турнира, РГ и Монте Карло...ту су резултати апсолутно на његовој страни ...

Pa....

pre 4 godine

Realno
To znaci, po tvojim recima, da Kirjos dominira, u odnosu na Novaka? Rodik? Ne? To se ne vazi, samo 2 meca, moraju da odigraju vise meceva i da razlika opet bude 1, 2, 3, ali onda je to dominacija. Razumem, samo kada Novak vodi, makar i 1 mec, onda je to dominacija. Ako Novak ima los H2H onda se to ne vazi, zato sto ima malo meceva, ili ne igraju cesto, nisu rivali, ima milion razloga... Jasno, jasno izvini. Oprosti mi, molim te. Sve te shvatam. Ipak Rafa je dominantan, njegov stav, ponasanje, nacin na koji igra, pogotovu na sljaci. Jednostavno jeste, to je deo njegove licnosti. Ne broj titula, ne H2H, nista od toga, vec on sam tako deluje.

Realno

pre 4 godine

Pa...
Pa ne moze neko da dominira a ima losiji h2h od direktnog protivnika tako da ne lupetaj gluposti majke ti
Rafael je majstor za sčjaku to niko nikada nece moci da dostigne, qli to je to na ostalim podlogama je truba jednostavno

Tenis

pre 4 godine

 cemu se to konkretno ogleda njegova "dominacija" o kojoj govori, osim u broju osvojenih Rolan Garosa? Protiv Djokovica nije dominantan ni u medjusobnim susretima ni u finalima, a verovatno ni u polufinalima. Tako da anakonda slobodan si...
(Ivan, 29. mart 2020 12:57)
U pobedama medjusobnim na GS, u broju titula i mnogo cemu

Robert

pre 4 godine

Setite se, "Rafa je gospodin, uvek fer i iskren", pre nego što počnete negativno i uvredljivo da ga komentarišete sada. :)

Elem, složio bih sa mišljenjem Anakona. Nadal se apsolutno isto bori za svaki poen, koji god da je razultat. Federer će pustiti set niz vodu kad oseti da bi preokret tražio mnogo napora, Nole ima strmoglave oscilacije, a Rafa je po tom pitanju liga za sebe.

Ljubo

pre 4 godine

Posteno. Njegov fokus na svaki poen je neverovatan.I kad razvaljuje protivnika a izgubi neki poen , on slozi facu kao da je bila Mec lopta. Sto se tice posvećenosti ,tu mu niko nije ni blizu

sasa jokic

pre 4 godine

Po brojkama, odnos pobeda i poraza izmedju Novaka, Nadali i Federera, ja bih se uvek opredelio za Noleta, jer ima najbolje rezultate. Mozda Nadal izgleda da vise grize, ali Nole ima bolje rezultate. Tako da bi zovot ipak dao njemu u ruke.

Eh

pre 4 godine

Koliko mogu da shvatim, neki misle, da publika igra tenis i da od njih zavisi da li ce neko biti najbolji. Dobro. Moze li neko, strucno, da mi objasni kako to doping utice na udarce i nacin na koji neko igra. Zanima me, kako doping utice, na recimo, forhend slajs paralelu, dijagonalu, skracenu dijagonalu... Samo nemojte da mi pisete o izdrzljivosti, pitam konkretno za tehniku odredjenog udarca.
Djido
Do juce ste pljuvali sve koji su javno dali, od danas podrzavate samo javno doniranje, a ako neko nije naveo koliko je dao, onda znaci nije nista. Deca u njegovoj akademiji, o kojoj on brine, se ne racuna, naravno. Uostalom nije bitno, sada mirne duse mozes da prozivas druge koliko su dali, samo kada je tvoj idol konacno donirao. Ne moras vise da izmisljas kako je tajno donirao i ne zeli da se eksponira.

Cika Toni

pre 4 godine

Gospodine Anakon, kada bi Nadal i Novak igrali finala AO, RG, W, US OPEN i zavrsni masters u Londonu, nesto mi govori da bi ste promenili nositelja vaseg zivota.

Federerov sledbenik

pre 4 godine

Čitao sam ovih dana da je Frauder uplatio milion švajcarskih franaka, a Novak milion evra. Milion čega je uplatio Nadal i gde mogu o tome da pročitam? Hvala, prijatno.
(Djido, 29. mart 2020 12:41)

Evo ti klevetniče neinformisani:

"Nadal i Gasol su apelovali da se daju donacije Crvenom krstu koji treba da prikupi oko 11 miliona evra." 27.03.2019.

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=27&nav_id=1670148

Djido

pre 4 godine

... svih vas koji placate struju ... dotirate male hidrocentrale, a medju njima i novakovu tastu.
(key and peele, 29. mart 2020 12:54)

Ja sam pitao nešto drugo i to konkretno za Nadala, a ne za Novakovu taštu i njene biznise. Dakle, ne lupetaj i ne spinuj!

Drugo, ti ne plaćaš struju, a? Ili si u Lijepoj našoj gde Novakova tašta nema hidrocentrale?

Kako je lepo biti glup

pre 4 godine

@jumko
Pod normalnim okolnostima ne bih ni pomislio da komentarišem tvoje reči,ali,pošto si napisao nešto naizgled smisleno,evo.
Nije tačno da Nadalu nema šta da se prigovori,pored navedenog.Zadnji primer je sramotna kuknjava na srpske navijače nakon ATP kupa,kada je komentarisao u stilu da tenis nije za neke ljude iz nekih država!Ovo je maltene jedini put,ako ne računamo gostovanja u Davis kupu,da je on imao auditorijum protiv sebe i imao je obraza da se žali?!?Šta da kaže Novak koji bezmalo 15 godina ratuje sa nevaspitanim i razularenom ruljama u Londonu,Parizu,Madridu,na US open i da ne nabrajam?Pa da je imao 50 % veću naklonost tzv.navijača,sada se već ne bi postavljalo pitanje ko je GOAT.
E zato je Đoković najbolji,zato što se ne žali(pomalo svađa i psuje),zato što je u duši fajter kakvog teniski svet nikad nije imao,zato što stisne zube i uđe u klinč i u najvećem broju mečeva POBEDI!

Djido

pre 4 godine

Čitao sam ovih dana da je Frauder uplatio milion švajcarskih franaka, a Novak milion evra. Milion čega je uplatio Nadal i gde mogu o tome da pročitam? Hvala, prijatno.
(Djido, 29. mart 2020 12:41)

Evo ti klevetniče neinformisani:
"Nadal i Gasol su apelovali da se daju donacije Crvenom krstu koji treba da prikupi oko 11 miliona evra." 27.03.2019.

[link]
(Federerov sledbenik, 29. mart 2020 13:09)

Hahahaha, apelovali da se daju donacije... advokatu promašeni!
Ja te, čoveče, pitam koliko je Nadal dao, lično ili preko fondacije, sve jedno. To mi odgovori, ali pošto ne možeš, onda ču ja. Dao je NULA, ZERO; NIŠTA, NI CVONJAK... Možeš sam da nastaviš spisak.

I ja apelujem da vi svi, ti pre svega, date donacije Crvenom krstu koji treba da sakupi... Hahahahahaha. Isprsi se, bato!

Poštovalac igre

pre 4 godine

Rafaaa jedan od najbolji španskih sportista kad je reč o indivudalnom , mada ih imaa mnogo u 21.veku od motorcikla,bicklizma,plivanjaa i ekipnih sporta. Nacijaa koja dominira ili su dominira li u ovom vremenu.

Federerov sledbenik

pre 4 godine

Čitao sam ovih dana da je Frauder uplatio milion švajcarskih franaka, a Novak milion evra. Milion čega je uplatio Nadal i gde mogu o tome da pročitam? Hvala, prijatno.
(Djido, 29. mart 2020 12:41)

Evo ti klevetniče neinformisani:

"Nadal i Gasol su apelovali da se daju donacije Crvenom krstu koji treba da prikupi oko 11 miliona evra." 27.03.2019.

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=27&nav_id=1670148

Djido

pre 4 godine

Čitao sam ovih dana da je Frauder uplatio milion švajcarskih franaka, a Novak milion evra. Milion čega je uplatio Nadal i gde mogu o tome da pročitam? Hvala, prijatno.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Rafaaa jedan od najbolji španskih sportista kad je reč o indivudalnom , mada ih imaa mnogo u 21.veku od motorcikla,bicklizma,plivanjaa i ekipnih sporta. Nacijaa koja dominira ili su dominira li u ovom vremenu.

Ivan

pre 4 godine

U cemu se to konkretno ogleda njegova "dominacija" o kojoj govori, osim u broju osvojenih Rolan Garosa? Protiv Djokovica nije dominantan ni u medjusobnim susretima ni u finalima, a verovatno ni u polufinalima. Tako da anakonda slobodan si...

Jumko

pre 4 godine

Najveci! Taj odnos prema protivniku, bez ironicnog smejanja, odnos prema tenisu, bez polomljenog reketa, bez deranja na druge, odnosu prema reprezentaciji... Ali da, najveci utisak, da svaki poen igra kao poslednji! To ni Ferer nije radio. Zato ce i biti igrac sa najvise Slemova u istoriji! Njemu cak ni nolovci ne mogu naci zamerku, osim sto je pokazao prstom na mrezu kada je u istu uleteo igrac koji ne zna igrati na njoj pa je naleteo na nju kao pijan!

Bane

pre 4 godine

Samo nisam shvatio da li misli na onu 2008-2010 ili ovu 2017-2018, kada Novaka nije bilo, pošto od 2011 ipak ima jedna druga dominacija koju treba opisati.

key and peele

pre 4 godine

@djido - novak ce dobiti te pare nazad preko svih vas koji placate struju jer dotirate male hidrocentrale, a medju njima i novakovu tastu. tako da, u roku od godinu dana novak je taj ulog povratio.

Ivan

pre 4 godine

U cemu se to konkretno ogleda njegova "dominacija" o kojoj govori, osim u broju osvojenih Rolan Garosa? Protiv Djokovica nije dominantan ni u medjusobnim susretima ni u finalima, a verovatno ni u polufinalima. Tako da anakonda slobodan si...

Kako je lepo biti glup

pre 4 godine

@jumko
Pod normalnim okolnostima ne bih ni pomislio da komentarišem tvoje reči,ali,pošto si napisao nešto naizgled smisleno,evo.
Nije tačno da Nadalu nema šta da se prigovori,pored navedenog.Zadnji primer je sramotna kuknjava na srpske navijače nakon ATP kupa,kada je komentarisao u stilu da tenis nije za neke ljude iz nekih država!Ovo je maltene jedini put,ako ne računamo gostovanja u Davis kupu,da je on imao auditorijum protiv sebe i imao je obraza da se žali?!?Šta da kaže Novak koji bezmalo 15 godina ratuje sa nevaspitanim i razularenom ruljama u Londonu,Parizu,Madridu,na US open i da ne nabrajam?Pa da je imao 50 % veću naklonost tzv.navijača,sada se već ne bi postavljalo pitanje ko je GOAT.
E zato je Đoković najbolji,zato što se ne žali(pomalo svađa i psuje),zato što je u duši fajter kakvog teniski svet nikad nije imao,zato što stisne zube i uđe u klinč i u najvećem broju mečeva POBEDI!

Mikii

pre 4 godine

Ono kad toliko nemas obraza, pa dovodis u pitanje jednog Nadala. I to rade, naravno, zatucani idolopoklonici coveka kojeg je, u njegovim najboljim danima, blamirao i ponizavao na terenu Wawrinka. Covek koji je morao da preda mec na USO pre jedva 6 meseci, jer ga je Wawrinka prosto razvalio na terenu. Ispredaju price o coveku koji se prosto boji, ponavljam, Wawrinke. O coveku kojeg je jedan Marej napumpao 3:0 usred finala Vimbldona, pa ga tuk'o na USO, pa ga mlatio i na OI. Coveka kojeg je na njegovom AO osramotio jedan Istomin. Dominator je, njima, covek koji osvoji jedan jedini Roland Garos u karijeri koja, evo, traje 15 godina. I takvo nesto ima obraza da nekome nesto spocitava, da nekoga omalovazava? Ne postoji gora sekta od nolovaca, nigde. Od neobrazovanosti, preko zatucanosti, do mnogo losih karakternih osobina. Prosto, losi ljudi.

Jumko

pre 4 godine

Najveci! Taj odnos prema protivniku, bez ironicnog smejanja, odnos prema tenisu, bez polomljenog reketa, bez deranja na druge, odnosu prema reprezentaciji... Ali da, najveci utisak, da svaki poen igra kao poslednji! To ni Ferer nije radio. Zato ce i biti igrac sa najvise Slemova u istoriji! Njemu cak ni nolovci ne mogu naci zamerku, osim sto je pokazao prstom na mrezu kada je u istu uleteo igrac koji ne zna igrati na njoj pa je naleteo na nju kao pijan!

da pojasnim

pre 4 godine

Za ove što se pitaju šta je Nadal dao Španiji..pokrenuo je sa Gasolom akciju ,,11 miliona" prvi milion je dao on, drugi Gasol, ali se nije obratio naciji u paketu za ženom sa ,,DALI SMO"...da ne kažemo koliko plaća porez svojoj državi koji nije mali, od tog poreza sigurno ide nešto i u zdravstvo..gutali ste knedle dok je Djokovoć slao molitve, još ste se ubediivali da je dao ali nije objavio, neće da se hvali (ko da to može kod njega bez da se hvali) crveneli ste dok vam je Federer udarao žešći šamar od milion franaka, i pošto su ga svi prozvao aaaaajde kao ipak..saçekao je trenutak kada to može medijski najbolje da se isprati i na domaćem i na globalnom nivou..dok nije dao nije vas bilo nigde, čim je objavio odma ste živnuli i slali nekih 1000 komentara.

Djido

pre 4 godine

Čitao sam ovih dana da je Frauder uplatio milion švajcarskih franaka, a Novak milion evra. Milion čega je uplatio Nadal i gde mogu o tome da pročitam? Hvala, prijatno.

Bane

pre 4 godine

Samo nisam shvatio da li misli na onu 2008-2010 ili ovu 2017-2018, kada Novaka nije bilo, pošto od 2011 ipak ima jedna druga dominacija koju treba opisati.

Djido

pre 4 godine

Čitao sam ovih dana da je Frauder uplatio milion švajcarskih franaka, a Novak milion evra. Milion čega je uplatio Nadal i gde mogu o tome da pročitam? Hvala, prijatno.
(Djido, 29. mart 2020 12:41)

Evo ti klevetniče neinformisani:
"Nadal i Gasol su apelovali da se daju donacije Crvenom krstu koji treba da prikupi oko 11 miliona evra." 27.03.2019.

[link]
(Federerov sledbenik, 29. mart 2020 13:09)

Hahahaha, apelovali da se daju donacije... advokatu promašeni!
Ja te, čoveče, pitam koliko je Nadal dao, lično ili preko fondacije, sve jedno. To mi odgovori, ali pošto ne možeš, onda ču ja. Dao je NULA, ZERO; NIŠTA, NI CVONJAK... Možeš sam da nastaviš spisak.

I ja apelujem da vi svi, ti pre svega, date donacije Crvenom krstu koji treba da sakupi... Hahahahahaha. Isprsi se, bato!

Ljubo

pre 4 godine

Posteno. Njegov fokus na svaki poen je neverovatan.I kad razvaljuje protivnika a izgubi neki poen , on slozi facu kao da je bila Mec lopta. Sto se tice posvećenosti ,tu mu niko nije ni blizu

Djido

pre 4 godine

... svih vas koji placate struju ... dotirate male hidrocentrale, a medju njima i novakovu tastu.
(key and peele, 29. mart 2020 12:54)

Ja sam pitao nešto drugo i to konkretno za Nadala, a ne za Novakovu taštu i njene biznise. Dakle, ne lupetaj i ne spinuj!

Drugo, ti ne plaćaš struju, a? Ili si u Lijepoj našoj gde Novakova tašta nema hidrocentrale?

ama bre

pre 4 godine

Većina ovde ne shvata šta je Anakon hteo da kaže. Pogledajte samo jednu stvar od pomenute dominacije, Nadal se bori za svaki poen, ni jedna lopta nije izgubljena, ni jedan poen nije gotov dok loptica dva puta ne padne, on traži način kako da preokrene kada je u problemu, bori se i daje sve od sebe i onda kad svi misle da je meč već izgubljen i u većini slučajeva i uspe itd.dok npr Djoković kad vidi da gubi počinje da bude malodušan, govor tela mu je katastrofa, namerno greši i namerno izbacuje u aut ili mrežu da ne bude da ga protivnik pobedjuje nego eto njemu se ne igra pa zato gubi, a takvim ponašanjem vredja protivnika tj obezvredjuje pobedu, vata se za lakat rame, kuk kao mu nešto fali, žali se na sunce, vetar, publiku, svadja se sa sudijom, viče na publiku, pokazuje im palac i klima glavom , sve mu smeta u sve je nešto drugo samo eto protivnik nije bolji itd itd. I pre nego što imate repliku, tj krenete u napad jer vam se ne svidja, razmislite nekih 2 minuta i priznajte da je tako.

Eeeeee

pre 4 godine

Daš milion i apeluješ na kolege da isto učine, a ne čekaš da svi uplate i prozovu i tebe, a ti se ono kao isprsiš pa objaviš na sva zvona, obratiš se naciji, obavestiš da si dao..ko da je tvoj milion veći od drugih miliona.

sasa jokic

pre 4 godine

Po brojkama, odnos pobeda i poraza izmedju Novaka, Nadali i Federera, ja bih se uvek opredelio za Noleta, jer ima najbolje rezultate. Mozda Nadal izgleda da vise grize, ali Nole ima bolje rezultate. Tako da bi zovot ipak dao njemu u ruke.

ama bre

pre 4 godine

@srecno

A šta ti nije jasno u mom komentaru? Možda nešto nije tačno, nešto te zabolelo u njemu, ŠTA? Možda Djoković ne radi sve što sam opisao? OK, znam da vam to nije po volji ali je jednostavno tako..

Poštovalac igre

pre 4 godine

Rafaaa jedan od najbolji španskih sportista kad je reč o indivudalnom , mada ih imaa mnogo u 21.veku od motorcikla,bicklizma,plivanjaa i ekipnih sporta. Nacijaa koja dominira ili su dominira li u ovom vremenu.

Cika Toni

pre 4 godine

Gospodine Anakon, kada bi Nadal i Novak igrali finala AO, RG, W, US OPEN i zavrsni masters u Londonu, nesto mi govori da bi ste promenili nositelja vaseg zivota.

Tenis

pre 4 godine

 cemu se to konkretno ogleda njegova "dominacija" o kojoj govori, osim u broju osvojenih Rolan Garosa? Protiv Djokovica nije dominantan ni u medjusobnim susretima ni u finalima, a verovatno ni u polufinalima. Tako da anakonda slobodan si...
(Ivan, 29. mart 2020 12:57)
U pobedama medjusobnim na GS, u broju titula i mnogo cemu

Poštovalac igre

pre 4 godine

Rafaaa jedan od najbolji španskih sportista kad je reč o indivudalnom , mada ih imaa mnogo u 21.veku od motorcikla,bicklizma,plivanjaa i ekipnih sporta. Nacijaa koja dominira ili su dominira li u ovom vremenu.

Federerov sledbenik

pre 4 godine

Čitao sam ovih dana da je Frauder uplatio milion švajcarskih franaka, a Novak milion evra. Milion čega je uplatio Nadal i gde mogu o tome da pročitam? Hvala, prijatno.
(Djido, 29. mart 2020 12:41)

Evo ti klevetniče neinformisani:

"Nadal i Gasol su apelovali da se daju donacije Crvenom krstu koji treba da prikupi oko 11 miliona evra." 27.03.2019.

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=27&nav_id=1670148

Federerov sledbenik

pre 4 godine

Čitao sam ovih dana da je Frauder uplatio milion švajcarskih franaka, a Novak milion evra. Milion čega je uplatio Nadal i gde mogu o tome da pročitam? Hvala, prijatno.
(Djido, 29. mart 2020 12:41)

Evo ti klevetniče neinformisani:

"Nadal i Gasol su apelovali da se daju donacije Crvenom krstu koji treba da prikupi oko 11 miliona evra." 27.03.2019.

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=27&nav_id=1670148

Robert

pre 4 godine

Setite se, "Rafa je gospodin, uvek fer i iskren", pre nego što počnete negativno i uvredljivo da ga komentarišete sada. :)

Elem, složio bih sa mišljenjem Anakona. Nadal se apsolutno isto bori za svaki poen, koji god da je razultat. Federer će pustiti set niz vodu kad oseti da bi preokret tražio mnogo napora, Nole ima strmoglave oscilacije, a Rafa je po tom pitanju liga za sebe.

antiDebil

pre 4 godine

@Ivan
Dominacija se ogleda u tome sto u odnosu na Djokovica ima vise GS, vise mastersa, vise titula, urnisao ga je na GS, ponizio na OI, dakle na najvecim turnirima, ima cak i vise US Opena od njega, sto dovoljno pokazuje ko je bolji na betonu. Da ne pricam kako je Nola naterao da cmizdri kada ga je po ko zna koji put nalupao u Parizu. O tome sta mu je napravio na OI se valjda sve zna.

antiDebil

pre 4 godine

@Kako je lepo biti glup
Nadal je uvek imao publiku protiv sebe, cak i na RG, jer publika navija za Federera.
To sto ga vole vise od Nola je druga stvar.
Nolo je jedini koji se stalno zali, uvek trazi izgovore, taj covek je cak krivio senke za poraze. Zali se na drzavu, narod, poreklo, navijace, sudije, skupljace loptica, protivnike, zali se na porodicu, medije, na svakoga. Zato ga svi mrze, jer je los covek.Naravno da ce Nadal da prigovori nevaspitanoj pijanoj nepismenoj rulji koja pijana i drogirana dolazi na mec da vredja jednog Nadala i time pokazuje da nema pojma o kulturnom ponasanju. Zasto Djokovic nije odbranio svoje navijace? On je psovao majku svojim navijacima, Nadal nije.
Znaci da je on teze uvredio svoje navijace, sto pokazuje kakav je covek. Ti se pravis da to ne vidis, jer ti je lepo biti glup, ali to je cinjenicno stanje.

ama bre

pre 4 godine

@srecno

Poenta je u tome što nisi shvatio (ni ti ni tvoje kolege komentarori), šta je Anakon hteo da kaže, ajde pročitaj još jednom, i opet i opet sve dok ne shvatiš...

Realno

pre 4 godine

Pa...
Pa ne moze neko da dominira a ima losiji h2h od direktnog protivnika tako da ne lupetaj gluposti majke ti
Rafael je majstor za sčjaku to niko nikada nece moci da dostigne, qli to je to na ostalim podlogama je truba jednostavno

Pa....

pre 4 godine

Realno
To znaci, po tvojim recima, da Kirjos dominira, u odnosu na Novaka? Rodik? Ne? To se ne vazi, samo 2 meca, moraju da odigraju vise meceva i da razlika opet bude 1, 2, 3, ali onda je to dominacija. Razumem, samo kada Novak vodi, makar i 1 mec, onda je to dominacija. Ako Novak ima los H2H onda se to ne vazi, zato sto ima malo meceva, ili ne igraju cesto, nisu rivali, ima milion razloga... Jasno, jasno izvini. Oprosti mi, molim te. Sve te shvatam. Ipak Rafa je dominantan, njegov stav, ponasanje, nacin na koji igra, pogotovu na sljaci. Jednostavno jeste, to je deo njegove licnosti. Ne broj titula, ne H2H, nista od toga, vec on sam tako deluje.

glukozamin

pre 4 godine

..."ako pogledate kako on igra svaki poen i neko vas pita 'da neko mora da odigra meč za vaš život?', kako ne biste izabrali njega?"...
И онда игра против Нолета и... ти мртав!

key and peele

pre 4 godine

@djido - novak ce dobiti te pare nazad preko svih vas koji placate struju jer dotirate male hidrocentrale, a medju njima i novakovu tastu. tako da, u roku od godinu dana novak je taj ulog povratio.

Pa....

pre 4 godine

Ivan
Rafina dominacija se ogleda u njemu samom, u njegovoj sigurnosti, posvecenosti, nacinu na koji igra, kako se ponasa... Titule i H2H nisu jedino merilo necije dominacije. Prosto njegov stav, dok igra... Osim toga H2H je jedino za sta mozes da se uhvatis, a ni to nije nesto sto ti govori o necijoj dominaciji. Za H2H nisi znao, sve dok Novak nije poveo, pa ti je to jedino cime mozes da mases...

mlekadžija

pre 4 godine

Рафина доминација се огледа само на два турнира, РГ и Монте Карло...ту су резултати апсолутно на његовој страни ...

Djido

pre 4 godine

@Djido
Postaje sjaj u ocima tate bika koji je video kravu kako zanosno mase repom dok pase :) (HeadsUp, 29. mart 2020 15:12)

!?
Glup si!

antiDebil

pre 4 godine

@Djido
Uplatio je 7 miliona evra poreza na prihod, koliko je uplatio Nolo svojoj drzavi? Ah da, on kaze da je Jugosloven i da navija za Hrvatsku...

Lola

pre 4 godine

Hahahaha, apelovali da se daju donacije... advokatu promašeni!
Ja te, čoveče, pitam koliko je Nadal dao, lično ili preko fondacije, sve jedno. To mi odgovori, ali pošto ne možeš, onda ču ja. Dao je NULA, ZERO; NIŠTA, NI CVONJAK... Možeš sam da nastaviš spisak.

I ja apelujem da vi svi, ti pre svega, date donacije Crvenom krstu koji treba da sakupi... Hahahahahaha. Isprsi se, bato!


Uplatio je za poplave na Majorci pre nekoliko meseci 1 milion evra,skoro isto kao ti.

Hahahaha

pre 4 godine

Mikii
Pusti Djida da se malo danas sepuri, ljubimac mu uplatio donaciju, pa ne mora vise da izmislja. On sad ide po kuci i peva: "Gde si bila kad sam bio niko..."

Eh

pre 4 godine

Koliko mogu da shvatim, neki misle, da publika igra tenis i da od njih zavisi da li ce neko biti najbolji. Dobro. Moze li neko, strucno, da mi objasni kako to doping utice na udarce i nacin na koji neko igra. Zanima me, kako doping utice, na recimo, forhend slajs paralelu, dijagonalu, skracenu dijagonalu... Samo nemojte da mi pisete o izdrzljivosti, pitam konkretno za tehniku odredjenog udarca.
Djido
Do juce ste pljuvali sve koji su javno dali, od danas podrzavate samo javno doniranje, a ako neko nije naveo koliko je dao, onda znaci nije nista. Deca u njegovoj akademiji, o kojoj on brine, se ne racuna, naravno. Uostalom nije bitno, sada mirne duse mozes da prozivas druge koliko su dali, samo kada je tvoj idol konacno donirao. Ne moras vise da izmisljas kako je tajno donirao i ne zeli da se eksponira.

Djido

pre 4 godine

Ono kad...
(Mikii, 29. mart 2020 17:45)

Započinjanjem rećenice sa "Ono kad" pokazuješ elementarnu nepismenost i neobrazovanje. Samo uličari i prostaci se tako izražavaju. "Ono kad..." Hahahaha!

sreta steta

pre 4 godine

Najsmesnije je kad ovi likovi sto prate tenis od 2011. spominju kako je Nadal truba na ostalim podlogama, a covek ima 4 USO, 2 WB i 1 AO, uz 10 Mastersa i 1 OI osvojene na betonu! E sad druga stvar je sto je rezultate koje je ostvario na sljaci niko nikada nece moci ni da se priblizi, a kamoli da ponovi!

Dragan

pre 4 godine

@Mikii

Koliko god da je neko loš, gori od tebe sigurno nije. Ti si, prosto, jedinstven slučaj, psiholozima i psihijatrima zlata vredan za proučavanje.

srećno

pre 4 godine

@ama bre, pošto se vidi da pokušavaš da razumeš, i u tome si stigao donekle, sledeći put probaj da skontaš što je kod Noleta to tako kako ti čini.. i samo polako, vidim trebaće vremena da razumeš ovaj komad

Jumko

pre 4 godine

Najveci! Taj odnos prema protivniku, bez ironicnog smejanja, odnos prema tenisu, bez polomljenog reketa, bez deranja na druge, odnosu prema reprezentaciji... Ali da, najveci utisak, da svaki poen igra kao poslednji! To ni Ferer nije radio. Zato ce i biti igrac sa najvise Slemova u istoriji! Njemu cak ni nolovci ne mogu naci zamerku, osim sto je pokazao prstom na mrezu kada je u istu uleteo igrac koji ne zna igrati na njoj pa je naleteo na nju kao pijan!

Djido

pre 4 godine

Čitao sam ovih dana da je Frauder uplatio milion švajcarskih franaka, a Novak milion evra. Milion čega je uplatio Nadal i gde mogu o tome da pročitam? Hvala, prijatno.

key and peele

pre 4 godine

@djido - novak ce dobiti te pare nazad preko svih vas koji placate struju jer dotirate male hidrocentrale, a medju njima i novakovu tastu. tako da, u roku od godinu dana novak je taj ulog povratio.

Ivan

pre 4 godine

U cemu se to konkretno ogleda njegova "dominacija" o kojoj govori, osim u broju osvojenih Rolan Garosa? Protiv Djokovica nije dominantan ni u medjusobnim susretima ni u finalima, a verovatno ni u polufinalima. Tako da anakonda slobodan si...

Mikii

pre 4 godine

Ono kad toliko nemas obraza, pa dovodis u pitanje jednog Nadala. I to rade, naravno, zatucani idolopoklonici coveka kojeg je, u njegovim najboljim danima, blamirao i ponizavao na terenu Wawrinka. Covek koji je morao da preda mec na USO pre jedva 6 meseci, jer ga je Wawrinka prosto razvalio na terenu. Ispredaju price o coveku koji se prosto boji, ponavljam, Wawrinke. O coveku kojeg je jedan Marej napumpao 3:0 usred finala Vimbldona, pa ga tuk'o na USO, pa ga mlatio i na OI. Coveka kojeg je na njegovom AO osramotio jedan Istomin. Dominator je, njima, covek koji osvoji jedan jedini Roland Garos u karijeri koja, evo, traje 15 godina. I takvo nesto ima obraza da nekome nesto spocitava, da nekoga omalovazava? Ne postoji gora sekta od nolovaca, nigde. Od neobrazovanosti, preko zatucanosti, do mnogo losih karakternih osobina. Prosto, losi ljudi.

Djido

pre 4 godine

Ono kad...
(Mikii, 29. mart 2020 17:45)

Započinjanjem rećenice sa "Ono kad" pokazuješ elementarnu nepismenost i neobrazovanje. Samo uličari i prostaci se tako izražavaju. "Ono kad..." Hahahaha!

Kako je lepo biti glup

pre 4 godine

@jumko
Pod normalnim okolnostima ne bih ni pomislio da komentarišem tvoje reči,ali,pošto si napisao nešto naizgled smisleno,evo.
Nije tačno da Nadalu nema šta da se prigovori,pored navedenog.Zadnji primer je sramotna kuknjava na srpske navijače nakon ATP kupa,kada je komentarisao u stilu da tenis nije za neke ljude iz nekih država!Ovo je maltene jedini put,ako ne računamo gostovanja u Davis kupu,da je on imao auditorijum protiv sebe i imao je obraza da se žali?!?Šta da kaže Novak koji bezmalo 15 godina ratuje sa nevaspitanim i razularenom ruljama u Londonu,Parizu,Madridu,na US open i da ne nabrajam?Pa da je imao 50 % veću naklonost tzv.navijača,sada se već ne bi postavljalo pitanje ko je GOAT.
E zato je Đoković najbolji,zato što se ne žali(pomalo svađa i psuje),zato što je u duši fajter kakvog teniski svet nikad nije imao,zato što stisne zube i uđe u klinč i u najvećem broju mečeva POBEDI!

Bane

pre 4 godine

Samo nisam shvatio da li misli na onu 2008-2010 ili ovu 2017-2018, kada Novaka nije bilo, pošto od 2011 ipak ima jedna druga dominacija koju treba opisati.

Federerov sledbenik

pre 4 godine

Čitao sam ovih dana da je Frauder uplatio milion švajcarskih franaka, a Novak milion evra. Milion čega je uplatio Nadal i gde mogu o tome da pročitam? Hvala, prijatno.
(Djido, 29. mart 2020 12:41)

Evo ti klevetniče neinformisani:

"Nadal i Gasol su apelovali da se daju donacije Crvenom krstu koji treba da prikupi oko 11 miliona evra." 27.03.2019.

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=27&nav_id=1670148

Dragan

pre 4 godine

@Mikii

Koliko god da je neko loš, gori od tebe sigurno nije. Ti si, prosto, jedinstven slučaj, psiholozima i psihijatrima zlata vredan za proučavanje.

Tenis

pre 4 godine

 cemu se to konkretno ogleda njegova "dominacija" o kojoj govori, osim u broju osvojenih Rolan Garosa? Protiv Djokovica nije dominantan ni u medjusobnim susretima ni u finalima, a verovatno ni u polufinalima. Tako da anakonda slobodan si...
(Ivan, 29. mart 2020 12:57)
U pobedama medjusobnim na GS, u broju titula i mnogo cemu

Federerov sledbenik

pre 4 godine

Čitao sam ovih dana da je Frauder uplatio milion švajcarskih franaka, a Novak milion evra. Milion čega je uplatio Nadal i gde mogu o tome da pročitam? Hvala, prijatno.
(Djido, 29. mart 2020 12:41)

Evo ti klevetniče neinformisani:

"Nadal i Gasol su apelovali da se daju donacije Crvenom krstu koji treba da prikupi oko 11 miliona evra." 27.03.2019.

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=27&nav_id=1670148

antiDebil

pre 4 godine

@Kako je lepo biti glup
Nadal je uvek imao publiku protiv sebe, cak i na RG, jer publika navija za Federera.
To sto ga vole vise od Nola je druga stvar.
Nolo je jedini koji se stalno zali, uvek trazi izgovore, taj covek je cak krivio senke za poraze. Zali se na drzavu, narod, poreklo, navijace, sudije, skupljace loptica, protivnike, zali se na porodicu, medije, na svakoga. Zato ga svi mrze, jer je los covek.Naravno da ce Nadal da prigovori nevaspitanoj pijanoj nepismenoj rulji koja pijana i drogirana dolazi na mec da vredja jednog Nadala i time pokazuje da nema pojma o kulturnom ponasanju. Zasto Djokovic nije odbranio svoje navijace? On je psovao majku svojim navijacima, Nadal nije.
Znaci da je on teze uvredio svoje navijace, sto pokazuje kakav je covek. Ti se pravis da to ne vidis, jer ti je lepo biti glup, ali to je cinjenicno stanje.

Poštovalac igre

pre 4 godine

Rafaaa jedan od najbolji španskih sportista kad je reč o indivudalnom , mada ih imaa mnogo u 21.veku od motorcikla,bicklizma,plivanjaa i ekipnih sporta. Nacijaa koja dominira ili su dominira li u ovom vremenu.

sasa jokic

pre 4 godine

Po brojkama, odnos pobeda i poraza izmedju Novaka, Nadali i Federera, ja bih se uvek opredelio za Noleta, jer ima najbolje rezultate. Mozda Nadal izgleda da vise grize, ali Nole ima bolje rezultate. Tako da bi zovot ipak dao njemu u ruke.

Cika Toni

pre 4 godine

Gospodine Anakon, kada bi Nadal i Novak igrali finala AO, RG, W, US OPEN i zavrsni masters u Londonu, nesto mi govori da bi ste promenili nositelja vaseg zivota.

Pa....

pre 4 godine

Ivan
Rafina dominacija se ogleda u njemu samom, u njegovoj sigurnosti, posvecenosti, nacinu na koji igra, kako se ponasa... Titule i H2H nisu jedino merilo necije dominacije. Prosto njegov stav, dok igra... Osim toga H2H je jedino za sta mozes da se uhvatis, a ni to nije nesto sto ti govori o necijoj dominaciji. Za H2H nisi znao, sve dok Novak nije poveo, pa ti je to jedino cime mozes da mases...

mlekadžija

pre 4 godine

Рафина доминација се огледа само на два турнира, РГ и Монте Карло...ту су резултати апсолутно на његовој страни ...

ama bre

pre 4 godine

Većina ovde ne shvata šta je Anakon hteo da kaže. Pogledajte samo jednu stvar od pomenute dominacije, Nadal se bori za svaki poen, ni jedna lopta nije izgubljena, ni jedan poen nije gotov dok loptica dva puta ne padne, on traži način kako da preokrene kada je u problemu, bori se i daje sve od sebe i onda kad svi misle da je meč već izgubljen i u većini slučajeva i uspe itd.dok npr Djoković kad vidi da gubi počinje da bude malodušan, govor tela mu je katastrofa, namerno greši i namerno izbacuje u aut ili mrežu da ne bude da ga protivnik pobedjuje nego eto njemu se ne igra pa zato gubi, a takvim ponašanjem vredja protivnika tj obezvredjuje pobedu, vata se za lakat rame, kuk kao mu nešto fali, žali se na sunce, vetar, publiku, svadja se sa sudijom, viče na publiku, pokazuje im palac i klima glavom , sve mu smeta u sve je nešto drugo samo eto protivnik nije bolji itd itd. I pre nego što imate repliku, tj krenete u napad jer vam se ne svidja, razmislite nekih 2 minuta i priznajte da je tako.

Djido

pre 4 godine

... svih vas koji placate struju ... dotirate male hidrocentrale, a medju njima i novakovu tastu.
(key and peele, 29. mart 2020 12:54)

Ja sam pitao nešto drugo i to konkretno za Nadala, a ne za Novakovu taštu i njene biznise. Dakle, ne lupetaj i ne spinuj!

Drugo, ti ne plaćaš struju, a? Ili si u Lijepoj našoj gde Novakova tašta nema hidrocentrale?

Djido

pre 4 godine

Čitao sam ovih dana da je Frauder uplatio milion švajcarskih franaka, a Novak milion evra. Milion čega je uplatio Nadal i gde mogu o tome da pročitam? Hvala, prijatno.
(Djido, 29. mart 2020 12:41)

Evo ti klevetniče neinformisani:
"Nadal i Gasol su apelovali da se daju donacije Crvenom krstu koji treba da prikupi oko 11 miliona evra." 27.03.2019.

[link]
(Federerov sledbenik, 29. mart 2020 13:09)

Hahahaha, apelovali da se daju donacije... advokatu promašeni!
Ja te, čoveče, pitam koliko je Nadal dao, lično ili preko fondacije, sve jedno. To mi odgovori, ali pošto ne možeš, onda ču ja. Dao je NULA, ZERO; NIŠTA, NI CVONJAK... Možeš sam da nastaviš spisak.

I ja apelujem da vi svi, ti pre svega, date donacije Crvenom krstu koji treba da sakupi... Hahahahahaha. Isprsi se, bato!

glukozamin

pre 4 godine

..."ako pogledate kako on igra svaki poen i neko vas pita 'da neko mora da odigra meč za vaš život?', kako ne biste izabrali njega?"...
И онда игра против Нолета и... ти мртав!

srećno

pre 4 godine

@ama bre, pošto se vidi da pokušavaš da razumeš, i u tome si stigao donekle, sledeći put probaj da skontaš što je kod Noleta to tako kako ti čini.. i samo polako, vidim trebaće vremena da razumeš ovaj komad

Poštovalac igre

pre 4 godine

Rafaaa jedan od najbolji španskih sportista kad je reč o indivudalnom , mada ih imaa mnogo u 21.veku od motorcikla,bicklizma,plivanjaa i ekipnih sporta. Nacijaa koja dominira ili su dominira li u ovom vremenu.

antiDebil

pre 4 godine

@Ivan
Dominacija se ogleda u tome sto u odnosu na Djokovica ima vise GS, vise mastersa, vise titula, urnisao ga je na GS, ponizio na OI, dakle na najvecim turnirima, ima cak i vise US Opena od njega, sto dovoljno pokazuje ko je bolji na betonu. Da ne pricam kako je Nola naterao da cmizdri kada ga je po ko zna koji put nalupao u Parizu. O tome sta mu je napravio na OI se valjda sve zna.

Realno

pre 4 godine

Pa...
Pa ne moze neko da dominira a ima losiji h2h od direktnog protivnika tako da ne lupetaj gluposti majke ti
Rafael je majstor za sčjaku to niko nikada nece moci da dostigne, qli to je to na ostalim podlogama je truba jednostavno

antiDebil

pre 4 godine

@Djido
Uplatio je 7 miliona evra poreza na prihod, koliko je uplatio Nolo svojoj drzavi? Ah da, on kaze da je Jugosloven i da navija za Hrvatsku...

da pojasnim

pre 4 godine

Za ove što se pitaju šta je Nadal dao Španiji..pokrenuo je sa Gasolom akciju ,,11 miliona" prvi milion je dao on, drugi Gasol, ali se nije obratio naciji u paketu za ženom sa ,,DALI SMO"...da ne kažemo koliko plaća porez svojoj državi koji nije mali, od tog poreza sigurno ide nešto i u zdravstvo..gutali ste knedle dok je Djokovoć slao molitve, još ste se ubediivali da je dao ali nije objavio, neće da se hvali (ko da to može kod njega bez da se hvali) crveneli ste dok vam je Federer udarao žešći šamar od milion franaka, i pošto su ga svi prozvao aaaaajde kao ipak..saçekao je trenutak kada to može medijski najbolje da se isprati i na domaćem i na globalnom nivou..dok nije dao nije vas bilo nigde, čim je objavio odma ste živnuli i slali nekih 1000 komentara.

Eh

pre 4 godine

Koliko mogu da shvatim, neki misle, da publika igra tenis i da od njih zavisi da li ce neko biti najbolji. Dobro. Moze li neko, strucno, da mi objasni kako to doping utice na udarce i nacin na koji neko igra. Zanima me, kako doping utice, na recimo, forhend slajs paralelu, dijagonalu, skracenu dijagonalu... Samo nemojte da mi pisete o izdrzljivosti, pitam konkretno za tehniku odredjenog udarca.
Djido
Do juce ste pljuvali sve koji su javno dali, od danas podrzavate samo javno doniranje, a ako neko nije naveo koliko je dao, onda znaci nije nista. Deca u njegovoj akademiji, o kojoj on brine, se ne racuna, naravno. Uostalom nije bitno, sada mirne duse mozes da prozivas druge koliko su dali, samo kada je tvoj idol konacno donirao. Ne moras vise da izmisljas kako je tajno donirao i ne zeli da se eksponira.

Pa....

pre 4 godine

Realno
To znaci, po tvojim recima, da Kirjos dominira, u odnosu na Novaka? Rodik? Ne? To se ne vazi, samo 2 meca, moraju da odigraju vise meceva i da razlika opet bude 1, 2, 3, ali onda je to dominacija. Razumem, samo kada Novak vodi, makar i 1 mec, onda je to dominacija. Ako Novak ima los H2H onda se to ne vazi, zato sto ima malo meceva, ili ne igraju cesto, nisu rivali, ima milion razloga... Jasno, jasno izvini. Oprosti mi, molim te. Sve te shvatam. Ipak Rafa je dominantan, njegov stav, ponasanje, nacin na koji igra, pogotovu na sljaci. Jednostavno jeste, to je deo njegove licnosti. Ne broj titula, ne H2H, nista od toga, vec on sam tako deluje.

Ljubo

pre 4 godine

Posteno. Njegov fokus na svaki poen je neverovatan.I kad razvaljuje protivnika a izgubi neki poen , on slozi facu kao da je bila Mec lopta. Sto se tice posvećenosti ,tu mu niko nije ni blizu

Robert

pre 4 godine

Setite se, "Rafa je gospodin, uvek fer i iskren", pre nego što počnete negativno i uvredljivo da ga komentarišete sada. :)

Elem, složio bih sa mišljenjem Anakona. Nadal se apsolutno isto bori za svaki poen, koji god da je razultat. Federer će pustiti set niz vodu kad oseti da bi preokret tražio mnogo napora, Nole ima strmoglave oscilacije, a Rafa je po tom pitanju liga za sebe.

Djido

pre 4 godine

@Djido
Postaje sjaj u ocima tate bika koji je video kravu kako zanosno mase repom dok pase :) (HeadsUp, 29. mart 2020 15:12)

!?
Glup si!

ama bre

pre 4 godine

@srecno

Poenta je u tome što nisi shvatio (ni ti ni tvoje kolege komentarori), šta je Anakon hteo da kaže, ajde pročitaj još jednom, i opet i opet sve dok ne shvatiš...

Lola

pre 4 godine

Hahahaha, apelovali da se daju donacije... advokatu promašeni!
Ja te, čoveče, pitam koliko je Nadal dao, lično ili preko fondacije, sve jedno. To mi odgovori, ali pošto ne možeš, onda ču ja. Dao je NULA, ZERO; NIŠTA, NI CVONJAK... Možeš sam da nastaviš spisak.

I ja apelujem da vi svi, ti pre svega, date donacije Crvenom krstu koji treba da sakupi... Hahahahahaha. Isprsi se, bato!


Uplatio je za poplave na Majorci pre nekoliko meseci 1 milion evra,skoro isto kao ti.

Eeeeee

pre 4 godine

Daš milion i apeluješ na kolege da isto učine, a ne čekaš da svi uplate i prozovu i tebe, a ti se ono kao isprsiš pa objaviš na sva zvona, obratiš se naciji, obavestiš da si dao..ko da je tvoj milion veći od drugih miliona.

ama bre

pre 4 godine

@srecno

A šta ti nije jasno u mom komentaru? Možda nešto nije tačno, nešto te zabolelo u njemu, ŠTA? Možda Djoković ne radi sve što sam opisao? OK, znam da vam to nije po volji ali je jednostavno tako..

Hahahaha

pre 4 godine

Mikii
Pusti Djida da se malo danas sepuri, ljubimac mu uplatio donaciju, pa ne mora vise da izmislja. On sad ide po kuci i peva: "Gde si bila kad sam bio niko..."

sreta steta

pre 4 godine

Najsmesnije je kad ovi likovi sto prate tenis od 2011. spominju kako je Nadal truba na ostalim podlogama, a covek ima 4 USO, 2 WB i 1 AO, uz 10 Mastersa i 1 OI osvojene na betonu! E sad druga stvar je sto je rezultate koje je ostvario na sljaci niko nikada nece moci ni da se priblizi, a kamoli da ponovi!