1. Brate koliko ih to centara koji igraju i kao pleyevi imamo? Jokić, Bjelica (četvorka koja od skoro ponekad igra i kao centar), Petrušev, ovaj mali u Olimpijakosu... Ova dvojica će izaći na draft ove godine verovatno - kao da ih štancujemo, poludeće Ameri... :)
  (Mirko, 23. mart 2020 16:22)

  # Link komentara

 2. Lale evo pokušacu da ti kao veliki poznavalac uopsteno i nba lige i kosarke odgovorim....igra on i odbranu....a ima i snagu i šut....ali odgovor je treba da podrzava i da stoje iza njega iluminati....znam da ce se neki ovde smejati....i praviti me ludim....ali eto sto se toga tice dobio si pravi odgovor....doduse puno njih su se smejali i nekim ljudima iz balkan infa koji su jos 2017 godine najavljivali ovo oko virusa što se danas desava i vakcinisanja i čipovanja sto tek malo kasnije ali i ubrzo sledi....ali nekw im je....inace mali je novi Kaminsky....sa vecim iq i nesto slabijim šutem za 3p....ali kada bas kazem slabiji ne mislim da je los siter za 3!
  (MYNX, 21. mart 2020 15:40)
  necu da kritikujem ali treba pogledati sina magic jonsona i slusati intervju sina ajzee tomasa
  (bla, 22. mart 2020 15:24)

  # Link komentara

 3. Lale evo pokušacu da ti kao veliki poznavalac uopsteno i nba lige i kosarke odgovorim....igra on i odbranu....a ima i snagu i šut....ali odgovor je treba da podrzava i da stoje iza njega iluminati....znam da ce se neki ovde smejati....i praviti me ludim....ali eto sto se toga tice dobio si pravi odgovor....doduse puno njih su se smejali i nekim ljudima iz balkan infa koji su jos 2017 godine najavljivali ovo oko virusa što se danas desava i vakcinisanja i čipovanja sto tek malo kasnije ali i ubrzo sledi....ali nekw im je....inace mali je novi Kaminsky....sa vecim iq i nesto slabijim šutem za 3p....ali kada bas kazem slabiji ne mislim da je los siter za 3!
  (MYNX, 21. mart 2020 15:40)

  # Link komentara

 4. Njegova ekipa najbolja u ligi,on najbolji igrac,plus jako mlad tek druga godina ?????
  (vladar, 21. mart 2020 12:06)

  # Link komentara

 5. Odmah da se ogradim, ne pratim NCAA, stoga i ovo pitanje - zašto ga niko na predviđanjima drafta za ovo leto nema na listi? Momak je najefikasniji igrač jednog od najboljih koledž timova u SAD, a tek druga mu je sezona na koledžu, zar većina igrača čim ovako eksplodira ne ode na draft? Logićno, nešto mu fali, ali šta je to? Odbrana, snaga, šut? Baš me zanima, nadam se da će neko odgovoriti. Hvala
  (Lale, 21. mart 2020 11:52)

  # Link komentara

 6. A kada je bio zajedno u nekoj mladoj selekciji sa Pecarskim, Pecarski je kidao pored njega... Eto sta znaci preskakati grneracije, Pecarski je izgubio godinu sedeci na klupi prvog tima Partizana, i dosta realno nazadovao u karijeri.
   (KgK, 21. mart 2020 10:50)

  # Link komentara